PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

صفحه ها : 1 [2] 3 4

Erfan.B
26-10-2011, 14:16
سلام
وقتی فایلهای mpg که از ----- ضبط کردم باندازه گوشیم 480*320 تبدیل میکنم بین صدا و تصویر اختلاف میافته ! فکر میکنم اگه یه بار به همون mpg تبدیل کنم بعد تغییر اندازه بدم این مشکل رفع بشه ، شاید هم با یه مبدل قدرتمند این مشکل پیش نیاد !
میخوام یه مبدل معرفی بفرمایید که پیچیده هم نباشه چون بعضی مبدلها 4 یا 5 نوع از یک نوع فرمت رو معرفی میکنن که من با انواع اون آشنا نیستم ، mkv رو هم تبدیل کنه ، پس خلاصه :
در تبدیل فایلهای mpg ----- یا تغییر اندازه اونها تاخیر ایجاد نکنه.
خیلی پیچیده نباشه.
فرمت mkv رو هم تبدیل کنه.
با تشکر قبلی از دوستان.

دوست من ، دو تا نرم افزار رو بهت معرفی می کنم امیدوارم کارت رو راه بیندازه :

Total Video Converter 3.71

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Apex Free 3GP Video Converter 7.42

موفق باشی دوست من:11:

A M ! N
26-10-2011, 14:42
سلام
وقتی فایلهای mpg که از ----- ضبط کردم باندازه گوشیم 480*320 تبدیل میکنم بین صدا و تصویر اختلاف میافته ! فکر میکنم اگه یه بار به همون mpg تبدیل کنم بعد تغییر اندازه بدم این مشکل رفع بشه ، شاید هم با یه مبدل قدرتمند این مشکل پیش نیاد !
میخوام یه مبدل معرفی بفرمایید که پیچیده هم نباشه چون بعضی مبدلها 4 یا 5 نوع از یک نوع فرمت رو معرفی میکنن که من با انواع اون آشنا نیستم ، mkv رو هم تبدیل کنه ، پس خلاصه :
در تبدیل فایلهای mpg ----- یا تغییر اندازه اونها تاخیر ایجاد نکنه.
خیلی پیچیده نباشه.
فرمت mkv رو هم تبدیل کنه.
با تشکر قبلی از دوستان.
total video converter خوب هست و خیلی قویه
من به هر هدفی که میخواستم تا حالا ببهش رسیدم
ولی فایلهایی که از ----- با فرمت mpg میگیری رو معمولا نمیشه خوب تبدیل کرد
با همه ی نرم افزار های دیگه هم امتحان کردم
هیچ فرقی هم نمیکنه که شما اول به یک چیزی تبدیلش کنی و بعد دوباره به یک چیزه دیگه
ولی همین که عرفان گفت از همشون پرکاربردتره
موفق و :11:موئید باشین

mrmostafa
27-10-2011, 22:00
نرم افزار میخوام برای تبدیل سی دی های صوتی به Mp3 من قبلا با برنامه Total Video Converter انجام میدادم الان سی دی های صوتی رو انجام میده ولی سریع تبدیل میکنه و حجم همه فایل ها میشه 45 کیلوبایت نمیدونم چرا اینطوریه. ممنون میشم یه برنامه خوب بدین که به راحتی فایل های صوتی رو به هم تبدیل کنه و همچنین سی دی های صوتی رو تبدیل کنه به هر پسوندی که بخواهیم. ممنون

xeNociDe
27-10-2011, 22:05
نرم افزار میخوام برای تبدیل سی دی های صوتی به Mp3 من قبلا با برنامه Total Video Converter انجام میدادم الان سی دی های صوتی رو انجام میده ولی سریع تبدیل میکنه و حجم همه فایل ها میشه 45 کیلوبایت نمیدونم چرا اینطوریه. ممنون میشم یه برنامه خوب بدین که به راحتی فایل های صوتی رو به هم تبدیل کنه و همچنین سی دی های صوتی رو تبدیل کنه به هر پسوندی که بخواهیم. ممنون
قبل از کانورت ( در همون Total Video ) کنار فایل انتخابی نوشته Setting از اونجا BitRate رو بالا ببرید ، احتملاً مشکلتون حل میشه.
بهتر از Total Video من جایی گیر نیاوردم.

Erfan.B
28-10-2011, 00:37

دوست من شما توسط winamp هم می تونی audio cd هات رو به mp3 تبدیل کنی چون حتماً باید ریپ بشن.

jafarian
28-10-2011, 00:50

ازبرنامه Gold Audio Extractor هم میتونید استفاده کنید :20:

mrmostafa
28-10-2011, 10:09
دوست من شما توسط winamp هم می تونی audio cd هات رو به mp3 تبدیل کنی چون حتماً باید ریپ بشن.

ممنونم. از طریق winamp چطوری باید انجام بدم؟؟ ندیدم جاییش؟!!

mrmostafa
28-10-2011, 10:38
قبل از کانورت ( در همون Total Video ) کنار فایل انتخابی نوشته Setting از اونجا BitRate رو بالا ببرید ، احتملاً مشکلتون حل میشه.
بهتر از Total Video من جایی گیر نیاوردم.

هر کاری کردم نشد و فقط تیکه اولش رو کانورت میکنه. ! جدیدترین ورژنش 3.71 رو هم نصب کردم باز نشد که نشد تمام فایلها 45 کیلوبایت میشن

من که آخر با Nero تبدیلش کردم

Erfan.B
28-10-2011, 12:38
ممنونم. از طریق winamp چطوری باید انجام بدم؟؟ ندیدم جاییش؟!!

شما اگه WINAMP ـت فول باشه می تونی توسط میانبر ALT + L مدیا لایبرری رو فعال کنی و بعد سمت چپ AUDIO CD رو انتخاب کنی و در سمت راست با گزینه ی RIP اون ها رو تبدیل کنی (واسه تنظیمات ریپ هم همون دکمه ی ریپ CD RIPPING رو انتخاب کن یا با کلیک راست برو تو آپشن از اون جا تنظیمات رو در قسمت CD RIPPING انجام بده.
موفق باشی دوست من :11:

sibsabz
28-10-2011, 15:22
دوستان اگر میشه
بهترین برنامه dvd rip رو معرفی کنید .
بخصوص از نظر سرعت و کیفیت .

jafarian
28-10-2011, 15:26
دوستان اگر میشه
بخصوو سرعت و کیفیت .

برنامه WinX DVD Ripper Platinum تست کنید:20:

Erfan.B
28-10-2011, 21:10
دوستان اگر میشه
بخصوص از نظر سرعت و کیفیت .

دوست من این کار راه اندازه :

DVDx 4.0.0.7 Build 8160 Beta / 4.0.0.5 Build 7596

این خوبه :

1st DVD Ripper 6.1.1

این هم به شدت توصیه می شه :

TOP DVD Ripper Golden 6.0.0

موفق باشی دوست من :11:

h_starboy
29-10-2011, 22:54
دوستان بهترین و راحت ترین برنامه برای ساخت دی وی دی چیه که بیشترین فرمت ها رو هم ساپورت کنه و سرعتش هم خوب باشه ؟
اگه mkv هم ساپورت کنه که چه بهتر .

Erfan.B
29-10-2011, 23:04
دوستان بهترین و راحت ترین برنامه برای ساخت دی وی دی چیه که بیشترین فرمت ها رو هم ساپورت کنه و سرعتش هم خوب باشه ؟
دوست من منظورت از ساخت دی وی دی چی هست؟ اگه منظورت اینه که دی وی دی رو بذاری تو دستگاه پخش بشه فقط باید توسط نرو هر فایل ویدیویی رو به صورت دی وی دی رایت کنی تا این قابلیت رو داشته باشه.
اگه منظورت اینه که تبدیل کنی فرمت هارو تو صفحات قبل تبدیل کننده های خوبی معرفی شده.
موفق باشی:11:

MahdiidhaM
29-10-2011, 23:37
دوست من ، دو تا نرم افزار رو بهت معرفی می کنم امیدوارم کارت رو راه بیندازه :
Total Video Converter 3.71

Apex Free 3GP Video Converter 7.42

total video converter خوب هست و خیلی قویه
من به هر هدفی که میخواستم تا حالا ببهش رسیدم
ولی فایلهایی که از ----- با فرمت mpg میگیری رو معمولا نمیشه خوب تبدیل کرد
با همه ی نرم افزار های دیگه هم امتحان کردم
هیچ فرقی هم نمیکنه که شما اول به یک چیزی تبدیلش کنی و بعد دوباره به یک چیزه دیگه
ولی همین که عرفان گفت از همشون پرکاربردتره
موفق و :11:موئید باشین
ممنون از دوستان و عذر خواهم بابت تاخیر تشکر ، مفید واقع شد منتها دوبار تبدیل میکنم یکبار با Total Video Converter 3.71 به پاکت پی سی (mwv) و یکبار با مبدل Free Video to HTC Phones Converter
ولی کرک یا سریالی برای Total پیدا نکردم :20:

jafarian
30-10-2011, 01:10
ممنون از دوستان و عذر خواهم بابت تاخیر تشکر ، مفید واقع شد منتها دوبار تبدیل میکنم یکبار با Total Video Converter 3.71 به پاکت پی سی (mwv) و یکبار با مبدل Free Video to HTC Phones Converter

من برنامه freemake video converter پیشنهاد میدم هم فری هستش هم کلی امکانات داره درضمن سایت دوم که قرار دادم داخلش کلی برنامه کانورت بهمراه امتیاز هست:20:

---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------

اگر منظورتون اینه که منو بخواین اضاف کنید به قایل تصویری خودتون که سه تا برنامه داخل سایت پایین هست که فری :20:

vaghean
30-10-2011, 08:01
سلام
مي گم برنامه اي هست بدون كانورد فيلم دو قسمت كنه بخصوص mkv يه فيلم 6 گيگي دارم مي خوام بكنمش دوتا 3 گيگ بدون كانورت كردن

jafarian
30-10-2011, 15:05
سلام
مي گم برنامه اي هست بدون كانورد فيلم دو قسمت كنه بخصوص mkv يه فيلم 6 گيگي دارم مي خوام بكنمش دوتا 3 گيگ بدون كانورت كردن

برنامه Matroska Splitter رو یک تست بزنید:20:

amirpers
30-10-2011, 16:24
دوستان
من دو تا فایل ویدئویی دارم با فورمت MKV.
یکی از این فایلها رو وقتی که تو فلش میریزم و به تلویزیون وصل می کنم پخش میشه و صدا داره. اما فایل دوم صدا نداره و تلویزیون پیغام میده که Codec صدا رو نمی تونه بخونه.
مشخصات Audio این دو تا فایل رو تو عکسهای پایین میبینید که اولی پخش میشه و دومی پخش نمیشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا چه جوری میتونم بدون افت کیفیت صدا ، فرمتش رو به شکل فایل اول در بیارم و کانورت کنم ؟ البته با همون حجم کم فایل.
ممنون

jafarian
30-10-2011, 16:32
دوستان
من دو تا فایل ویدئویی دارم با فورمت MKV.
یکی از این فایلها رو وقتی که تو فلش میریزم و به تلویزیون وصل می کنم پخش میشه و صدا داره. اما فایل دوم صدا نداره و تلویزیون پیغام میده که Codec صدا رو نمی تونه بخونه.
مشخصات Audio این دو تا فایل رو تو عکسهای پایین میبینید که اولی پخش میشه و دومی پخش نمیشه :

حالا چه جوری میتونم بدون افت کیفیت صدا ، فرمتش رو به شکل فایل اول در بیارم و کانورت کنم ؟ البته با همون حجم کم فایل.
ممنون

ازبرنامه AVS Video Converter یا که freemake video converter استفاده کنید فایل خودتون به این برنامه ها بدین بعدشم فرمت mkv رو انتخاب کنید بعد به بخش تنظیمات audio برین ببینید فرمت فایل خودتون یعتی صداش میتونید چنج کنیدبا که صدا رو ازتصویر جدا کنید بعدش صدای فرمتش تغییر بدین بعدازنوع به فایل ویدویی خودتون اتصال بدین:20:

Erfan.B
30-10-2011, 16:36

دوست من شما بهتر بود سؤالت رو در بخش درخواست سریال و کرک مطرح می کردی ،
به هر حال بفرما این برای TOTAL VIDEO CONVERTER 3.71 :

vaghean
30-10-2011, 21:34
برنامه Matroska Splitter رو یک تست بزنید:20:

سلام
دوست عزیز این فایل exe نداره میشه یه توضیحی بدی بعد یه چیزه دیگه فقط برنامه ای می خواستم که وقتی تیکه تیکه کرد پسوندش همون mkv باشه تا بشه نگاش کرد نخوایم دوباره به هم بچسبونیم مثل 001 002 003 ممنون

amirpers
31-10-2011, 00:15
ازبرنامه AVS Video Converter یا که freemake video converter استفاده کنید فایل خودتون به این برنامه ها بدین بعدشم فرمت mkv رو انتخاب کنید بعد به بخش تنظیمات audio برین ببینید فرمت فایل خودتون یعتی صداش میتونید چنج کنیدبا که صدا رو ازتصویر جدا کنید بعدش صدای فرمتش تغییر بدین بعدازنوع به فایل ویدویی خودتون اتصال بدین:20:

از AVS استفاده کردم و مشکلم حل شد اما دو تا مشکل :
1) چرا اینقدر مدت زمان کانورت با این برنامه زیاده ؟ تقریبا اندازه خود فیلم طول میکشه تا کانورت بشه(یه خورده کمتر)

2) با اینکه تمام مشخصات فایل Output رو در قسمت ویدئو عین مشخصات فایل Input گذاشتم ، اما باز هم افت کیفیت تصویر رو داشتم. باید چکار کنم ؟

Erfan.B
31-10-2011, 01:42
1) چرا اینقدر مدت زمان کانورت با این برنامه زیاده ؟ تقریبا اندازه خود فیلم طول میکشه تا کانورت بشه(یه خورده کمتر)

2) با اینکه تمام مشخصات فایل Output رو در قسمت ویدئو عین مشخصات فایل Input گذاشتم ، اما باز هم افت کیفیت تصویر رو داشتم. باید چکار کنم ؟
دوست من شما از چه کداکی برای تبدیل استفاده می کنی؟

amirpers
31-10-2011, 01:52
دوست من شما از چه کداکی برای تبدیل استفاده می کنی؟

ببین دوست عزیزم
من تا حالا با این برنامه کار نکردم و کدک هم نمیدونم چه جوریه.
من فقط فایل mkv خودم رو انتخاب کردم و تو قسمت Output هم همون MKV رو انتخاب کردم. فقط تنظیماتش رو تا حد ممکن به فایل اصلی شبیه کرذمو مثل رزولوشن و فریم و بیتریت و ... هدفم هم از این کار همونطور که صفحه قبل گفتم این بود که فقط فورمت صدا رو عوض کنم.
اما هم خیلی طول می کشه برای کانورت و هم اینکه کیفیت تصویر افت می کنه.
تازه الان متوجه شدم که زیرنویس فارسی فایل اصلی رو هم حذف کرده.

حالا یه سوال کلی :
کلا باید چه کار کرد که هنگام کانورت ، کیفیت تصویر پایین نیاد ؟ مثلا رزولوشن و فریم ریت و ... یکی باشه و کیفیت تصویر افت نکنه.

Erfan.B
31-10-2011, 02:15
ببین دوست عزیزم
من تا حالا با این برنامه کار نکردم و کدک هم نمیدونم چه جوریه.
من فقط فایل mkv خودم رو انتخاب کردم و تو قسمت Output هم همون MKV رو انتخاب کردم. فقط تنظیماتش رو تا حد ممکن به فایل اصلی شبیه کرذمو مثل رزولوشن و فریم و بیتریت و ... هدفم هم از این کار همونطور که صفحه قبل گفتم این بود که فقط فورمت صدا رو عوض کنم.
اما هم خیلی طول می کشه برای کانورت و هم اینکه کیفیت تصویر افت می کنه.
تازه الان متوجه شدم که زیرنویس فارسی فایل اصلی رو هم حذف کرده.

حالا یه سوال کلی :
کلا باید چه کار کرد که هنگام کانورت ، کیفیت تصویر پایین نیاد ؟ مثلا رزولوشن و فریم ریت و ... یکی باشه و کیفیت تصویر افت نکنه.
دوست من عرض کردم خدمت شریفتون : باید از کداکی استفاده کنی که مناسب باشه برای کاربردت.سیستمت هم تو سرعت تبدیل کردن تأثیر داره.

amirpers
31-10-2011, 12:46
دوست من عرض کردم خدمت شریفتون : باید از کداکی استفاده کنی که مناسب باشه برای کاربردت.سیستمت هم تو سرعت تبدیل کردن تأثیر داره.

ممنون
فقط میشه یه خورده دقیق تر بگید. منظورتون از کدک مناسب چیه ؟
منظورتون خود فورمت فایله ؟ مثل MKV و mp4 و mpg و ... یا چیز دیگه ای ؟ اگه همیناست که فایل اصلیم MKV و فایل تبدیل شده هم MKV هستش و اگه منظورتون H264 AVC و ... است که هر دو فایلم هم چه ورودی و چه خروجی ، H264 AVC هستش ولی فایل خروجیم افت کیفیت داره.
ممنون میشم راهنمایی کنید چون تا حالا زیاد کار نکردم با برنامه های مبدل.

ضمنا لطف کنید یه برنامه خوب برای تبدیل فایل های مختلف تصویری به DVD معرفی کنید.
در صفحات قبل ConvertXtoDVD معرفی شده بود که امتحانش کردم و خوب بود اما یه خورده تنظیماتش کمه. به طور مثال من نتونستم یه سری تنظیمات مثل فریم ریت و ... رو تنظیم کنم.

amirpers
01-11-2011, 01:49
خب لطف دوستان بیش از این شامل ما نشد.

من بالاخره تونستم هم فایل MKV رو کانورت کنم و هم DVD خودم رو درست کردم. هر دو هم با برنامه خوب Freemake Video Converter که تو این چند روزه و با هر برنامه ای که کار کردم ، اعم از AVS و ConvertX to DVD و ،Total Video Convertor و ... این Freemake Video Converter از همشون نتیجه بهتری داشت و تنظیماتش هم به اندازه کافی بود تا بشه تغییر ایجاد کرد.

اما یه سوال برای من همچنان باقی مونده.
من فایل MKV خودم رو با تنظیمات Same as Source تبدیل کردم و تنها Audio رو روی MP3 تنظیم کردم و کانورت کردم اما دیدم که خروجی تبدیل شده به یه فایل حدود 1 گیگابایتی که فایل ورودی حدود 300 مگ بوده. چرا اینقدر زیاد شد ؟
خودم به Bit Rate شک دارم. چه جوری می تونم متوجه بشم که یه فایل تصویری چه بیت ریتی داره تا هنگام کانورت همون رو وارد کنیم ؟
توی عکس زیر دو تا عدد مشخص شده. آیا اون 188 بیت ریت فایل ورودیه ؟ و 1072 بیت ریت فایل خروجی ؟
اگه اینطوره ، چرا بیت ریت فایل خروجی پاینتر از 1072 نمیاد چون من مثلا میذاشتم روی 500 اما می شد 1072 ؟؟؟؟؟!!!!!

milad5117
01-11-2011, 01:52
سلام
نرم افزاری برای چسباندن و الحاق فایل های ویدیوی با فرمت avi به همدیگر
ممنون میشم راهنمایی کنید

Erfan.B
01-11-2011, 15:10
سلام
نرم افزاری برای چسباندن و الحاق فایل های ویدیوی با فرمت avi به همدیگر
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست من این پست کارت رو راه میندازه ، خدمت شما :

mafaman2003
06-11-2011, 03:08

با برنامه های Demultiplex (اگه درست نوشته باشم) صدا و تصویر فایل رو از هم جدا کن(این کار بدون کانورت انجام میشه) فایل صوتی رو کانورت کن و با فایل تصویر Multiplex کن (فایل صوتی روی تصویر قرار بده)
این نوع برنامه ها رو با یه سرچ میتونی پیدا کنی

amirpers
06-11-2011, 11:45
با برنامه های Demultiplex (اگه درست نوشته باشم) صدا و تصویر فایل رو از هم جدا کن(این کار بدون کانورت انجام میشه) فایل صوتی رو کانورت کن و با فایل تصویر Multiplex کن (فایل صوتی روی تصویر قرار بده)
این نوع برنامه ها رو با یه سرچ میتونی پیدا کنی

من متاسفانه این نرم افزار رو پیدا نکردم.

MohammadT15
06-11-2011, 14:34
سلام خسته نباشید
بچه ها من یه نرم افزار چسباندن چند تا فایل ویدئویی به هم رو میخوام اما قوی باشه
خودم Ultra Video Joiner و نمونه های این رو داشتم خیلی ضعیفن اصلا از حجم کمشون معلومه . 2 تا ویدئو رو میخواستن join کنن وقتی ویدئو رو میدیدی همونجایی که میخوان وصل شن یه لحظه یا وایمیسه یا میره عقب یا میره جلو یا صدا جا به جا میشه یا تصویر تند میشه به اندازه همون 3 4 ثانیه این اتفاقا میفته که وارد ویدئو بعدی میشه . اما من نمیخوام این اتفاق ها بیفته میخوام اینقدر برنامه عالی عمل کنه که اصلا کسی نفهمه این ویدئو هارو به هم متصل کردم در عین حال هم ساده باشه یه برنامه نگین اصلا نشه باهاش کار کرد:31:
کسی همچین برنامه ای سراغ نداره؟

jafarian
06-11-2011, 14:44
سلام خسته نباشید
خودم Ultra Video Joiner و نمونه های این رو داشتم خیلی ضعیفن اصلا از حجم کمشون معلومه . 2 تا ویدئو رو میخواستن join کنن وقتی ویدئو رو میدیدی همونجایی که میخوان وصل شن یه لحظه یا وایمیسه یا میره عقب یا میره جلو یا صدا جا به جا میشه یا تصویر تند میشه به اندازه همون 3 4 ثانیه این اتفاقا میفته که وارد ویدئو بعدی میشه . اما من نمیخوام این اتفاق ها بیفته میخوام اینقدر برنامه عالی عمل کنه که اصلا کسی نفهمه این ویدئو هارو به هم متصل کردم در عین حال هم ساده باشه یه برنامه نگین اصلا نشه باهاش کار کرد:31:

من پیشنهاد میکنم برنامه GiliSoft Video Joiner یک تست بزمید امتیازشم تو سایت دوم مشخصه :20:

لینک دانلود + کیجن

Erfan.B
06-11-2011, 14:55
سلام خسته نباشید
دوست عزیز ، من به شما این نرم افزار رو شدیداً توصیه می کنم ، حجم متوسطی داره ، کارکردش مناسبه و آسونه و کیفیت خوبی داره و در ضمن FREE هم هست.
خدمت شما :

Kate's Video Joiner 4.4.0

موفق باشي:11:

mefmef
07-11-2011, 20:09
دوستان سلام
یه نرم افزار ترجیحا رایگان (freeware) می خوام برای تبدیل فایل های avi به ts

xeNociDe
07-11-2011, 20:31
دوستان سلام

mefmef
07-11-2011, 22:35
دوستان سلام
یه نرم افزار ترجیحا رایگان (freeware) می خوام برای تبدیل فایل های avi به
ts
avi به ts
دوستان توجه بفرمایید

Erfan.B
07-11-2011, 23:00
دوستان سلام
دوست من این برنامه رایگانه خدمت شما (مطمئن نیستم AVI رو ساپورت کنه ولی می دونم MPG رو ساپورت می کنه.)

این رایگان نیست :

Tipard MPEG TS Converter 4.0.06

در ضمن فکر نمی کنم مستقیم از AVI بشه کانورت کرد بهتره AVI رو یه بار به MPG تبدیل کنی بعد کانورت کنی.

jafarian
08-11-2011, 00:11
این برنامه EasyXviD تست کنید :20:

iman15d
08-11-2011, 11:37
کانورتور rmvb به صئش میخواستم

samavar
08-11-2011, 13:01
يك برنامه ميخوام كه فرمتهاي dvd,avi,mkv رو بگيره و فرمت avi با زيرنويس بصورت hardsub تحويل بده اگه قابليت انتخاب صدا رو هم داشته باشه ديگه احتياج منو كامل كاور ميكنه

Erfan.B
08-11-2011, 16:03
کانورتور rmvb به صئش میخواستم
دوست من نرم افزاری نمی شناسم که مستقیم به WMA تبدیل کنه می تونی بعد از تبدیل با این نرم افزاری که معرفی می کنم .دوباره فایل MP3 رو به WMA تبدیل کنی (البته اگه برات ضرورت داره وگرنه همون MP3 بهتره از نظر من:46:

RMVB Converter 1.8 (برنامه کاملاً رایگان هست)

Erfan.B
08-11-2011, 16:21
يك برنامه ميخوام كه فرمتهاي dvd,avi,mkv رو بگيره و فرمت avi با زيرنويس بصورت hardsub تحويل بده اگه قابليت انتخاب صدا رو هم داشته باشه ديگه احتياج منو كامل كاور ميكنه
دوست من این برنامه فیت کار شماست ،
خدمت شما :

VSO ConvertXtoDVD 4.1.19.365

پسورد فایل فشرده : soft*98.ir

* رو از بين حروف بردار تا پسورد درست نشون داده بشه.

samavar
09-11-2011, 14:06
دوست من این برنامه فیت کار شماست ،
خدمت شما :

VSO ConvertXtoDVD 4.1.19.365

پسورد فایل فشرده : soft*98.ir

* رو از بين حروف بردار تا پسورد درست نشون داده بشه.

خيلي ممنون از لطفتون منتها من خروجي avi ميخوام نه dvd

jafarian
09-11-2011, 14:39

اگرواسه dvd بخواین که به فرمت avi تبدیلش کنید برنامه WinX DVD Ripper یک تست بزنیدتو سایت دوم هم برنامه دراین زمینه هست به غیر ازیکی اولی :20:

تاپیک WinX DVD Ripper

Erfan.B
09-11-2011, 15:57
خيلي ممنون از لطفتون منتها من خروجي avi ميخوام نه dvd
دوست من شما این صفحه رو با دقت بخون ببین چه فرمت هایی رو ساپورت می کنه :

reza41
10-11-2011, 00:10
سلام خواهشا یه برنامه برای تبدیل فایل های تصویری با فرمت TS به فرمت DVD پیشنهاد بدین. برنامه ای باشه که بتونه صدا رو هم تبدیل کنه چون اکثر نرم افزارهای موجود فقط تصویر رو تبدیل می کنند و فایل خروجی صدا نداره.

A M ! N
10-11-2011, 00:38
سلام خواهشا یه برنامه برای تبدیل فایل های تصویری با فرمت TS به فرمت DVD پیشنهاد بدین. برنامه ای باشه که بتونه صدا رو هم تبدیل کنه چون اکثر نرم افزارهای موجود فقط تصویر رو تبدیل می کنند و فایل خروجی صدا نداره.
سلام..
برنامه ی حرفه ای Total video convertor HD 3.71

May you do well:40:

Erfan.B
10-11-2011, 00:54

دوست من شما اول با این برنامه ای که معرفی می کنم فایلت رو به mpg تبدیل کن بعدش از اون فایل mpg تو نرو دی وی دی ویدئو رایت بگیر که تو دی وی دی پلیر هم بتونی بذاری.
خدمت شما :

TSConverter 2.5 (برنامه کاملاً رایگانه و بدون نیاز به هیچ کرک و سریال)

سلام..
برنامه ی حرفه ای Total video convertor HD 3.71

امین یادم نیست ، total video ، فایل ts رو هم کانورت می کرد؟
:11:

jafarian
10-11-2011, 01:00

دو تا برنامه داخل سایت پایین هست خواستین میتونید استفاده کنیدفقط سریال یا کرکش باید پیدا کنید :20:

A M ! N
10-11-2011, 01:08
امین یادم نیست ، total video ، فایل ts رو هم کانورت می کرد؟

سلام
آره عرفان جون
نوع HD و معمولیش باهم
البته خوب چند منظوره هست ، ولی این که تو دادی مخصوص اینه:40:

samavar
13-11-2011, 10:17
دوست من شما این صفحه رو با دقت بخون ببین چه فرمت هایی رو ساپورت می کنه :

عرفان جان تو صفحه اي كه اشاره كرديد فرمتهاي ورودي متعددي داره ولي خروجي فقط dvd داره با اينحال دانلود و نصب كردم ولي باز هم نتونستم خروجي غير از dvd پيدا كنم شما خودت از اين برنامه براي مثلا mkv به avi استفاده كردي؟

Ghaioom
13-11-2011, 13:17
عرفان جان تو صفحه اي كه اشاره كرديد فرمتهاي ورودي متعددي داره ولي خروجي فقط dvd داره با اينحال دانلود و نصب كردم ولي باز هم نتونستم خروجي غير از dvd پيدا كنم شما خودت از اين برنامه براي مثلا mkv به avi استفاده كردي؟
شما effectmatrix total video converter هم استفاده کن ببین چطوریه قابلیت اضافه کردن زیرنویس رو به فیلم هم داره قبل از تبدیل کنار اسم فایل نوشته فیلتر اونو بزنی میفهمی.
و گزینه ها زیادی واسه تبدیل به دی وی دی و غیره هم داره.

black.assassin
13-11-2011, 13:22
به نظر من xiliisoft video convertor رو بگیرید تا آخر عمر راحت باشین. تمام فرمت های صوتی و تصویری رو پشتیبانی می کنه. موقع تبدیل فیلم حتی بعضی افکتها رو می تونید اعمال کنید مثل عوض کردن سمت توصیر یعنی سمت راست و چپ با هم عوش شن یا زیرنویس رو روی فیلم بجسبونید و تغییر رنگ فیلم. برای نتیجه بهتر می تونید رزولوشن و fps و تنظیمات بیشتری رو تغییر بدین و بهترین خروجی رو بگیرین. total video هم امتحان کردم. خیلی کانورتر استفاده کردم ولی این واقعا بی نظیره. در ضمن سرعت تبدیلش هم بالاس و از cpu های چند هسته ای به خوبی پشتیبانی می کنه.

jafarian
13-11-2011, 14:36
بهترین برنامه ها برای کانورت سایت پاییت بصورت امتیاز مشخص کرده اولیشم که برنامه AVS Video Converter که حتما یک تست بزنید:20:

تاپیک دانلود AVS Video Converter

جدول بهترین برنامه های کانورت

gholamzadegan
15-11-2011, 20:40
سلام

وقتی با دستگاه پخش دیجیتال صدا و سیما چیزی ضبط می کنم و به کامپیوتر انتقال میدم تو کامپیوتر پخش میکنه ولی موقع پخش فیلم صدا نداره!

فیلم ها با پسوند ts صبط میشن با چند تا پلیر تست کردم KMPLAYER و VLC و JETAUDIO و POWER DVD ولی متاسفانه فیلم ها صدا ندارن!

برای اطمینان داخل خود دستگاه فیلم رو پخش کردم صدا داشت نمیدونم چرا تو کامپیوتر اینطوری لطفا کمک کنید؟!!!

فیلم ها رو تبدیل هم کردم بازم تغییری ایجاد نشد کماکان مشکل صدا برقراره! لطفا یک مبدل خوب هم واسه این پسوند معرفی کنید؟

ممنون

A M ! N
15-11-2011, 21:05
سلام

وقتی با دستگاه پخش دیجیتال صدا و سیما چیزی ضبط می کنم و به کامپیوتر انتقال میدم تو کامپیوتر پخش میکنه ولی موقع پخش فیلم صدا نداره!

فیلم ها با پسوند ts صبط میشن با چند تا پلیر تست کردم KMPLAYER و VLC و JETAUDIO و POWER DVD ولی متاسفانه فیلم ها صدا ندارن!

برای اطمینان داخل خود دستگاه فیلم رو پخش کردم صدا داشت نمیدونم چرا تو کامپیوتر اینطوری لطفا کمک کنید؟!!!

فیلم ها رو تبدیل هم کردم بازم تغییری ایجاد نشد کماکان مشکل صدا برقراره! لطفا یک مبدل خوب هم واسه این پسوند معرفی کنید؟

ممنون
سلام
VLC که این هارو به درستی پخش میکنه:

jafarian
16-11-2011, 01:38
ازبرنامه PotPlayer میتونید استفاده کنید که با فرمت ts مشکلی نداره درضمن میتونید فرمت خودتون ابتدا با یک برنامه کانورت مثل freemake video converter تبدیل کنید به فرمت دیگه تا صداش درست بشه:20:

تاپیک PotPlayer

تاپیک freemake video converter

gholamzadegan
16-11-2011, 14:32
ممنونم

یک مبدل هم می خواستم واسه تبدیل هر فیلمی به کلیپ 3gp یا Mp4

می خوام تا حداکثر کلیپ رو فشرده بکنه و با حداکثر کیفیت صدا و تصویر یکی رو تست کردم Xilisoft Video Converter Ultimate ولی وقتی کلیپ رو باهش تا حداکثر قشرده می کنی کیفیت تصویر خیلی میاد پایین و صدا رو هم خیلی خراب میکنه ممنون میشم کمک کنید در ضمن اگر امکان الصاق زیر نویس رو هم داشته باشه عالی میشه
------------------------------------
یک مبدل هم می خواستم واسه فشرده سازی آهنگ برای ارسال با ام ام اس در موبایل میدونید که تا 300 کیلوبایت محدود هست ام ام اس و من می خوام یک آهنگ 3 یا 4 دقیقه ای رو تا حداکثر فشرده کنه با بیشترین کیفیت خروجی هم mp3 یا amr باشه خوبه

jafarian
16-11-2011, 16:26
ممنونم

می خوام تا حداکثر کلیپ رو فشرده بکنه و با حداکثر کیفیت صدا و تصویر یکی رو تست کردم Xilisoft Video Converter Ultimate ولی وقتی کلیپ رو باهش تا حداکثر قشرده می کنی کیفیت تصویر خیلی میاد پایین و صدا رو هم خیلی خراب میکنه ممنون میشم کمک کنید در ضمن اگر امکان الصاق زیر نویس رو هم داشته باشه عالی میشه
یک مبدل هم می خواستم واسه فشرده سازی آهنگ برای ارسال با ام ام اس در موبایل میدونید که تا 300 کیلوبایت محدود هست ام ام اس و من می خوام یک آهنگ 3 یا 4 دقیقه ای رو تا حداکثر فشرده کنه با بیشترین کیفیت خروجی هم mp3 یا amr باشه خوبه

برای مورد اول ازهمون کانورتری که بالا گذاشتم استفاده کنید برای مورد دم هم ازبرنامه SoundNormalizer استفاده کنید.

لینک دانلود SoundNormalizer

سریال برنامه

lord_Phoenix
A4WXAG-BA5SL-VL9AK-F4SAA-AAAAA-AAAAA

Erfan.B
22-11-2011, 02:58
سلام

ممنون
دوست من شما می تونی از این نرم افزار رایگان استفاده کنی و اون فایل ها رو تبدیل کنی به نظرم لازم می شه چون راحت می تونی بعداً اگه یه وقت لازم شد از روش دی وی دی رایت کنی یا به فرمت های 3GP یا MP4 تبدیلش کنی.دوستان خیلی درخواست این نرم افزار رو داده بودن ؛
خدمت شما :

TSConverter 2.5

موفق باشي :40:

Erfan.B
22-11-2011, 03:59
ممنونم

دوست من این برنامه شدیداً کار راه اندازه و خوراک تبدیل انواع فرمت ها به موبایله ،
خدمت شما :

3GP Converter 1.1

Erfan.B
22-11-2011, 04:08

دوست من با کانورت mp3 در کل بلا استثنا کیفیت رو از دست می دی و به نظر من فقط به دلیل از دست دادن کیفیت حجم میاد پایین واسه این کار از خیلی از نرم افزارها می تونی استفاده کنی ولی اینم خالی از لطف نیست :

MP3Fitness 2.0.4

jafarian
22-11-2011, 14:06
به نظر من xiliisoft video convertor رو بگیرید تا آخر عمر راحت باشین. تمام فرمت های صوتی و تصویری رو پشتیبانی می کنه. موقع تبدیل فیلم حتی بعضی افکتها رو می تونید اعمال کنید مثل عوض کردن سمت توصیر یعنی سمت راست و چپ با هم عوش شن یا زیرنویس رو روی فیلم بجسبونید و تغییر رنگ فیلم. برای نتیجه بهتر می تونید رزولوشن و fps و تنظیمات بیشتری رو تغییر بدین و بهترین خروجی رو بگیرین. total video هم امتحان کردم. خیلی کانورتر استفاده کردم ولی این واقعا بی نظیره. در ضمن سرعت تبدیلش هم بالاس و از cpu های چند هسته ای به خوبی پشتیبانی می کنه.

اربرنامه های لینک پایینم میتونید استفاده کنید

hamed987
22-11-2011, 18:13
سلام دوستان
من یه برنامه برای چرخوندن فایل های ویدیویی می خواستم. فایل هایی که با موبایل گرفته شده و چون موبایل رو موقع فیلم برداری به حالت Landscape نگرفته:13: موقع دیدن در کامپیوتر یا تلویزیون به صورت rotate شده نشون میده. خودم از corel برای این کار استفاده کردم ولی تبدیل کردنی اطرافش سیاه میشه و نمیشه تصویر رو کش داد. :41:
امیدوارم که منظورم رو رسونده باشم
پیشاپیش ممنون :46:

Erfan.B
22-11-2011, 21:38
سلام دوستان
من یه برنامه برای چرخوندن فایل های ویدیویی می خواستم. فایل هایی که با موبایل گرفته شده و چون موبایل رو موقع فیلم برداری به حالت Landscape نگرفته:13: موقع دیدن در کامپیوتر یا تلویزیون به صورت rotate شده نشون میده. خودم از corel برای این کار استفاده کردم ولی تبدیل کردنی اطرافش سیاه میشه و نمیشه تصویر رو کش داد. :41:
دوست من می تونی از این برنامه کمک بگیری ؛ فقط برای همین منظور هست ،
خدمت شما :

Video Processing Directshow Filter 1.18

jafarian
22-11-2011, 23:51
سلام دوستان

سایت پایین ببینید یکی همین مشکل شما رو داشته:20:

savoz
23-11-2011, 08:47
سلام
شما گفتین که هر سوالی بلد باشین جواب می دین
در نرم افزار Total video converter با گزینه ی video editor چه کار می تونیم بکنیم؟

savoz
23-11-2011, 08:52
سلام دوستان به سوال من جواب بدین دیگه

savoz
23-11-2011, 08:57
سلام دوستان شما می توانید در این جا سوالات و مشکلات خود را در مورد کانورتور ها بیان کنید
لطفادر بحث ها شرکت کنید.

savoz
23-11-2011, 08:58
سلام

در نرم افزار Total video converter با گزینه ی video editor چه کار می تونیم بکنیم؟

jafarian
23-11-2011, 23:39
سلام
شما گفتین که هر سوالی بلد باشین جواب می دین

همونطور که ازاسمش معلومه باید بتونید یک فایل تصویری رو ادیت کنید یعنی برش بزنید افکت روش بزارین و غیره :20:

savoz
24-11-2011, 00:00
برای رایت فیلم می تونی از نرم افزار نرو استفاده کنی اشامپو و توتال ویدئو کانورتور

savoz
24-11-2011, 10:00
نرم افزار میخوام که در عین اینکه سرعت تبدیلش بالا باشه کارش فقط تبدیل فرمتهای موبایل به همدیگه باشه و عالی باشه
شما گفتین هر سوالی داشته باشیم می تونیم بپرسیم میشه گزینه ی Video editor رو در نرم افزار total video converter رو تشریح کنید.

jafarian
24-11-2011, 14:41
شما گفتین هر سوالی داشته باشیم می تونیم بپرسیم میشه گزینه ی Video editor رو در نرم افزار total video converter رو تشریح کنید.

پست 323 توضیح دادم که که اینکار تا حدی انجام میده اون گزینه .

You & I
25-11-2011, 21:47
یکی بیاد برنامه format factory بزاره !
بعد روش اپدیدشو هم بگه !
یه کم هم راجب خود برنمامه و نقاط ضعفش بگه !
ممنون از همه دوستای عزیز و زحمت کش که گیر ما افتادن ما هم هی سوال میپرسیم اعصابشونو داغون میکنیم !:46:

Erfan.B
26-11-2011, 01:08
یکی بیاد برنامه format factory بزاره !
بعد روش اپدیدشو هم بگه !
یه کم هم راجب خود برنمامه و نقاط ضعفش بگه !
ممنون از همه دوستای عزیز و زحمت کش که گیر ما افتادن ما هم هی سوال میپرسیم اعصابشونو داغون میکنیم !:46:
FORMAT FACTORY

black.assassin
26-11-2011, 15:43
سلام
دوستان من یه ripper قوی می خوام برای رایت روی DVD که چند تا چیز مهم رو داشته باشه :

1- به خوبی از زیرنویس فارسی پشتیبانی کنه. از تمامی قالبها.
2- بشه زیرنویس رو ویرایش کرد. مثلا رنگ و اندازه و فونتش رو.
3- بشه رزولوشن رو تغییر داد.
4- بشه حجم بندی کرد که هر چند مگ یا دقیقه یک فایل ts بسازه.
5- منوهاش تنوع داشته باشه
6- از بیشتر فرمت ها مخصوصا MKV , avi پشتیبانی کنه.
7- با فرمت های صدا مشکلی نداشته باشه.
8- خروجی مطلوب و سرعت کار بالا

حالا اینا رو من لیست کردم شما نزدیکترینش رو پیشنهاد کنید. خیلی ممنون.:10: در ضمن از دو نرم افزار convert x to DVD , xilisoft DVD creator استفاده کردم. xilisoft رو ترجیح میدم به اولی اما روی زیرنویس مشکل داره.

زنده یاد awed
26-11-2011, 16:31
سلام دوستان من یه نرم افزار میخوام باهاش فایلهای mkv رو به فرمتهای دیگه مثل hd avi و یا .vob تبدیل کنه و سرعتش بالا باشه من با خیلی از نرم افزار ها کار کردم ولی همشون یه سرعت دارند مثلا یه فایل 600 مگی رو به hd avi حدود 4 ساعت طول میدن بلکه بیشترم تازه
دمتون غیژژژژژژژژژژ رویتون ماه

Erfan.B
26-11-2011, 19:34
سلام
دوستان من یه ripper قوی می خوام برای رایت روی DVD که چند تا چیز مهم رو داشته باشه :

1- به خوبی از زیرنویس فارسی پشتیبانی کنه. از تمامی قالبها.
2- بشه زیرنویس رو ویرایش کرد. مثلا رنگ و اندازه و فونتش رو.
3- بشه رزولوشن رو تغییر داد.
4- بشه حجم بندی کرد که هر چند مگ یا دقیقه یک فایل ts بسازه.
5- منوهاش تنوع داشته باشه
6- از بیشتر فرمت ها مخصوصا MKV , avi پشتیبانی کنه.
7- با فرمت های صدا مشکلی نداشته باشه.
8- خروجی مطلوب و سرعت کار بالا

حالا اینا رو من لیست کردم شما نزدیکترینش رو پیشنهاد کنید. خیلی ممنون.:10: در ضمن از دو نرم افزار convert x to DVD , xilisoft DVD creator استفاده کردم. xilisoft رو ترجیح میدم به اولی اما روی زیرنویس مشکل داره.
دوست من از VIDEO CONVERTER استفاده کردی؟
می تونی از این پست استفاده کنی ،
خدمت شما :

EffectMatrix Total Video Converter

asal khanoomi
26-11-2011, 20:21
با سلام دوستان من تعدای فایل ویدویی دارم که پسوند آنهاAVD AVS که که مربوط به فایل های ضبط شده توسط دوربین مداربسته و دستگاهDVR است منتها برای پخش آنها و تبدیل فرمت آنها به یک فرمت ویدویی مثAVI مشکل دارم
کسی میتونه یه نرم افزار برای پخش و تبدیل فرمت اونها به من معرفی منه؟
ممنون

Erfan.B
26-11-2011, 20:27
سلام دوستان من یه نرم افزار میخوام باهاش فایلهای mkv رو به فرمتهای دیگه مثل hd avi و یا .vob تبدیل کنه و سرعتش بالا باشه من با خیلی از نرم افزار ها کار کردم ولی همشون یه سرعت دارند مثلا یه فایل 600 مگی رو به hd avi حدود 4 ساعت طول میدن بلکه بیشترم تازه
شما واسه فرمت VOB می تونی از این نرم افزار استفاده کنی :

mkv2vob 2.4.7

jafarian
27-11-2011, 00:42
با سلام دوستان من تعدای فایل ویدویی دارم که پسوند آنهاAVD AVS که که مربوط به فایل های ضبط شده توسط دوربین مداربسته و دستگاهDVR است منتها برای پخش آنها و تبدیل فرمت آنها به یک فرمت ویدویی مثAVI مشکل دارم
کسی میتونه یه نرم افزار برای پخش و تبدیل فرمت اونها به من معرفی منه؟
ممنون

برنامه AVS Video Converter رو هم یکی تست بزنید:20:

---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------

سایت پایین درمورد فرمت شما بحث کرده و یک برنامه گذاشته ازبرنامه های Xilisoft MKV Converter یا Ultra MKV Converter هم میتونید استفاده کنید:20:

Mortezi
28-11-2011, 18:22
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامیعزیزان بنده یک سری فایل با فرمت TPS را با نرم افزار Elecard Converter Studio AVC HD Edition به فرمت Mpeg-2 تبدیل کردم اما تو DVD Player موقع پخش صدا خیلی ضعیفه ، به نظر شما نرم افزاری بهتر از این هستش که این مشکلو نداشته باشه ؟ یا نرم افزاری هستش که بوسیله اون صداشو افزایش داد البته بعدش میخام
روی دی وی دی رایتش کنم.

black.assassin
28-11-2011, 23:35
دوست من از VIDEO CONVERTER استفاده کردی؟
می تونی از این پست استفاده کنی ،
خدمت شما :

EffectMatrix Total Video Converter

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشي :40:

خیلی ممنون. استفاده کردم. ولی چیزی که می خواستم نبود. من برای رایت DVD می خوام یعنی مخصوص این کار. درسته این نرم افزار روی DVd هم رایت می کنه ولی روی زیرنویس فارسی مشکل داره و خیلی کنده. بازم ممنون.
می دونید یه DVD creator خوب می خوام.

kaivanika
29-11-2011, 01:32
ار ماهواره با فرمت ts
فیلم های فول اچ دی رو که شاید حجمشون تا 10 گیگ هم برسه ضبط میکنم
واسه پخش کردن خیلی سنگینه روی کامپیوتر

این رادیو جوان کلیپ های با کیفیت و کم حجمی رو آماده میکنه

به نظر شما چیکار کنم که از فرمت ts در بیام به یه فرمت دیگه و کیفیت زیاد پایین نیاد ؟
( در حد کلیپ های رادیو جوان )

jafarian
29-11-2011, 01:36
ار ماهواره با فرمت ts
فیلم های فول اچ دی رو که شاید حجمشون تا 10 گیگ هم برسه ضبط میکنم
واسه پخش کردن خیلی سنگینه روی کامپیوتر

این رادیو جوان کلیپ های با کیفیت و کم حجمی رو آماده میکنه

به نظر شما چیکار کنم که از فرمت ts در بیام به یه فرمت دیگه و کیفیت زیاد پایین نیاد ؟
( در حد کلیپ های رادیو جوان )

ازبرنامه های کانورترمیتونید استفاده کنید که فرمت فایل تصویری خودتون تبدیل به mkv کنید یک نمونش تو سایت پایین هست:20:

Erfan.B
29-11-2011, 17:19
خیلی ممنون. استفاده کردم. ولی چیزی که می خواستم نبود. من برای رایت DVD می خوام یعنی مخصوص این کار. درسته این نرم افزار روی DVd هم رایت می کنه ولی روی زیرنویس فارسی مشکل داره و خیلی کنده. بازم ممنون.
می دونید یه DVD creator خوب می خوام.
با سلام.
این برنامه یک DVD Creator هست ، امیدوارم نیاز شما رو برآورده کنه ،

DeVeDe 3.12.2

موفق باشيد :40:

j a n
29-11-2011, 22:06
نرم افزاري مي خوام كه فايل هاي VY3 رو به MP3 تبديل كنه
فايل هاي VY3 مال ركوردر هاي سامسونگ هست

Erfan.B
30-11-2011, 06:53
نرم افزاري مي خوام كه فايل هاي VY3 رو به MP3 تبديل كنه
فايل هاي VY3 مال ركوردر هاي سامسونگ هست
با سلام.
شما می تونید فایلتون رو پخش کنید و از طریق wave out mix موقع پخش اون رو با برنامه ای مثل adobe audition رکورد کنید.

برنامه ای جهت ضبط خروجی صدا ،
خدمت شما :

FREE Hi-Q Recorder 1.92

sanso
30-11-2011, 12:02
سلام دوستان من برنامه Any Video converter دارم میخواستم بپرسم آیا از این برنامه قوی تر و سریعتر هم هست برای تبدیل فایلهای تصویری به یکدیگر پیشاپیش معذرت بنده را اگر سوال تکراری هست پذیرا باشید :11:

black.assassin
30-11-2011, 13:40
با سلام.
این برنامه یک DVD Creator هست ، امیدوارم نیاز شما رو برآورده کنه ،

DeVeDe 3.12.2

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشيد :40:

واقعا وسعت زیادی داره. همینکه رایگانه خودش کلی امتیاز مثبته. با اینکه بعضی چیزا رو هم نداره مثل منوهای آماده اما برای ساخت منو خیلی دستت رو باز میذاره. به قول بچه ها شخصی سازی خوبی داره.
قط یه چیزی. مثه اینکه پرباگه.

اما اگر کار کنه چیز خوبیه. چون یه چیزی که همیشه دنبالش می گشتم رو داره. مثلا قبل اینکه یه فیلم 2 ساعته رو کانورت کنی می تونی هر مقدار از فیلم رو که می خوای رو کانورت کنی و بعد کیفیت و .. رو ببینی اگه لازم بود تغییرش بدی و اگه هم نبود کل فیلم رو بزاری رو کانورت. اما رو کانورترای دیگه باید کل فیلم کانورت شه بعد ببینی چی از آب در اومده.
خیلی خیلی ممنون :10: :40:

Erfan.B
30-11-2011, 18:58
سلام دوستان من برنامه Any Video converter دارم میخواستم بپرسم آیا از این برنامه قوی تر و سریعتر هم هست برای تبدیل فایلهای تصویری به یکدیگر پیشاپیش معذرت بنده را اگر سوال تکراری هست پذیرا باشید :11:
با سلام.
شما می تونید از برنامه ی AVS Video Converter استفاده کنید.

تاپیک AVS Video Converter

---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

واقعا وسعت زیادی داره. همینکه رایگانه خودش کلی امتیاز مثبته. با اینکه بعضی چیزا رو هم نداره مثل منوهای آماده اما برای ساخت منو خیلی دستت رو باز میذاره. به قول بچه ها شخصی سازی خوبی داره.
قط یه چیزی. مثه اینکه پرباگه.

اما اگر کار کنه چیز خوبیه. چون یه چیزی که همیشه دنبالش می گشتم رو داره. مثلا قبل اینکه یه فیلم 2 ساعته رو کانورت کنی می تونی هر مقدار از فیلم رو که می خوای رو کانورت کنی و بعد کیفیت و .. رو ببینی اگه لازم بود تغییرش بدی و اگه هم نبود کل فیلم رو بزاری رو کانورت. اما رو کانورترای دیگه باید کل فیلم کانورت شه بعد ببینی چی از آب در اومده.
خیلی خیلی ممنون :10: :40:
سلام دوست من.
من خیلی گشتم تا اون چیزی رو که دقیقاً مد نظرت هست رو پیدا کنم ، تقریباً این همه ی اون چیزهایی رو که شما می خوای داره ، این که باگ داره شاید مشکل از کدک ، درایور گرافیک و دیرکست و حتی ویندوز باشه (البته من خودم شخصاً وارد همه ی جزئیات این برنامه نشدم.) در هر صورت امیدوارم مفید بوده باشه.
منتظر نظر بقیه ی دوستان باش شاید مورد بهتری رو معرفی کنن.

موفق باشی :40:

nafe-bandar
30-11-2011, 18:59
سلام
یه نرم افزار می خوام که بهش باهاش فرمت wma رو کانورت کرد
هیچی پیدا نکردم بعد از مدت ها...!
یه آلبوم رو از سی دی که بصورت Audio بوده روی سیستم ریختم الان می خوام جاهاش دیگه بزارمش نمی تونم و این فرمت براش قابل پخش نیست
اگه روشی هست که بشه باهاش Audio CD رو با فرمت MP3 ریپ کرد توضیح بدین

ممنون...

jafarian
30-11-2011, 23:30
سلام
یه نرم افزار می خوام که بهش باهاش فرمت wma رو کانورت کرد
هیچی پیدا نکردم بعد از مدت ها...!
یه آلبوم رو از سی دی که بصورت Audio بوده روی سیستم ریختم الان می خوام جاهاش دیگه بزارمش نمی تونم و این فرمت براش قابل پخش نیست
اگه روشی هست که بشه باهاش Audio CD رو با فرمت MP3 ریپ کرد توضیح بدین

ممنون...

ازبرنامه Gold Audio Extractor برای اینکاراستفاده کنیدتو نقطه چین p 3 0 d o w n l o a d تایپ کنید:20:

parchame japan
01-12-2011, 14:27
برنامه format factory بهترين برنامه اي هست كه تا حالا من باهاش كار كردم..همه ي فرمت ها رو پشتيباني ميكنه..هر فرمتي رو به هر فرمتي تبديل ميكنه..كار باهاش هم فوق العاده راحته...امتحان كنيد...ضرر نميكنيد

black.assassin
02-12-2011, 00:23
سلام دوست من.
من خیلی گشتم تا اون چیزی رو که دقیقاً مد نظرت هست رو پیدا کنم ، تقریباً این همه ی اون چیزهایی رو که شما می خوای داره ، این که باگ داره شاید مشکل از کدک ، درایور گرافیک و دیرکست و حتی ویندوز باشه (البته من خودم شخصاً وارد همه ی جزئیات این برنامه نشدم.) در هر صورت امیدوارم مفید بوده باشه.
منتظر نظر بقیه ی دوستان باش شاید مورد بهتری رو معرفی کنن.

موفق باشی :40:

آره دقیقا همونیه که می خواستم حتی بیشتر از اون. سعی می کنم درستش کنم. خیلی ممنون از کمکت :40: :10:

---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

دوستان xiliisoft تو ورژن جدید کانورترش تبدیل 3 بعدی رو اضافه کرده! کسی امتحان کرده ؟؟؟

nafe-bandar
02-12-2011, 13:03
ازبرنامه Gold Audio Extractor برای اینکاراستفاده کنیدتو نقطه چین p 3 0 d o w n l o a d تایپ کنید:20:

سلام

متاسفانه جواب نداد!!

برنامه format factory بهترين برنامه اي هست كه تا حالا من باهاش كار كردم..همه ي فرمت ها رو پشتيباني ميكنه..هر فرمتي رو به هر فرمتي تبديل ميكنه..كار باهاش هم فوق العاده راحته...امتحان كنيد...ضرر نميكنيد

این برنامه تضمینیه؟؟
لینکی ازش دارین؟؟

ممنون

jafarian
02-12-2011, 14:05
سلام

متاسفانه جواب نداد!!

این برنامه تضمینیه؟؟
لینکی ازش دارین؟؟

ممنون

لینک دانلود FormatFactory

CRIS Joon CR7
05-12-2011, 00:58
برادران یه نفر مرد پیدا شه کار مارو راه بندازه
من یه برنامه واسه تبدیل فایلهای ضبط شده رسیورمون که فرمتش یه فرمت عجیب غریب به اسم trp هست میخوام
من همه ی کانورتورهای موجود رو تست کردم هیچ کدوم نتیجه ی دلخواه رو ندادند مثلا صدا نداشتن کیفیت تصویر پایین بوده صدا و تصویر هماهنگ نبوده
خلاصه فقط فقط فقط یه برنامه واسم عالی کار کرد که اونم رجیستر نشده بود بعد 40 روز پرید رفت
حالا من نسخه کامل و رجیستر شده یا ک-رک شده شو میخوام
لطفا کمک کنید

TMPGenc 4.0 xpress

jafarian
06-12-2011, 00:37
برادران یه نفر مرد پیدا شه کار مارو راه بندازه
من یه برنامه واسه تبدیل فایلهای ضبط شده رسیورمون که فرمتش یه فرمت عجیب غریب به اسم trp هست میخوام
من همه ی کانورتورهای موجود رو تست کردم هیچ کدوم نتیجه ی دلخواه رو ندادند مثلا صدا نداشتن کیفیت تصویر پایین بوده صدا و تصویر هماهنگ نبوده
خلاصه فقط فقط فقط یه برنامه واسم عالی کار کرد که اونم رجیستر نشده بود بعد 40 روز پرید رفت
حالا من نسخه کامل و رجیستر شده یا ک-رک شده شو میخوام
لطفا کمک کنید

TMPGenc 4.0 xpress

ازلینک پایین ورژن 4.7.1.284 برنامه رو میتونید دان کنید:20:

sanso
15-12-2011, 20:01
سلام دوستان من با برنامهXilisoft و برنامه AVS که هر دو کانورتر تصویری هستن و تازه دانلودشون کردم مشکل دارم اونم این که نمیتونم فیلمی که دانلود کردم تبدیل کنم طوری که با فلش (پاتریوت X200) بتونم توی دی وی دی پلیر نگاه کنم قبلا Any video داشتم فقط با انتخاب فرمت AVI راحت تبدیل میشد گفتم این برنامه ها بگیرم چون دوستان تعریف زیاد کردن حالا خوشحال میشم اگر تنظیمات خاصی داره راهنمایی بفرمایید ضمنا ویندوز 7 /64 میباشد

با تشکر فراوان

jafarian
16-12-2011, 16:39
سلام دوستان من با برنامهXilisoft و برنامه AVS که هر دو کانورتر تصویری هستن و تازه دانلودشون کردم مشکل دارم اونم این که نمیتونم فیلمی که دانلود کردم تبدیل کنم طوری که با فلش (پاتریوت X200) بتونم توی دی وی دی پلیر نگاه کنم قبلا Any video داشتم فقط با انتخاب فرمت AVI راحت تبدیل میشد گفتم این برنامه ها بگیرم چون دوستان تعریف زیاد کردن حالا خوشحال میشم اگر تنظیمات خاصی داره راهنمایی بفرمایید ضمنا ویندوز 7 /64 میباشد

با تشکر فراوان

این دو تا برنامه تنظیماتش مثل همون قبلی که شما استفاده میکردین فقط فریم ریت یا که قسمت رزولیشن بخواین میتونید دستی تغییر بدین من برنامه freemake video converter پیشنهادمیدم بجای این دو استفاده کنید :20:

osmaan
20-12-2011, 19:48
سلام دوستان یه برنامه میخوام که اصلا نیاز نیست حرفه ای باشه همین که بتونه انواع فرمت ها رو به فرمت دیگه ریسایز و تبدیل کنه کافیه کیفیت کارش زیاد مهم نیست البته خیلی هم بد نباشه ولی جوری باشه که زیاد به سیستم هم فشار نیاره

Ship Storm
20-12-2011, 20:38
سلام دوستان یه برنامه میخوام که اصلا نیاز نیست حرفه ای باشه همین که بتونه انواع فرمت ها رو به فرمت دیگه ریسایز و تبدیل کنه کافیه کیفیت کارش زیاد مهم نیست البته خیلی هم بد نباشه ولی جوری باشه که زیاد به سیستم هم فشار نیاره

نرم افزار xilisoft video converter برای شما گزینه خوبیه
Xilisoft Video Converter | برای تبدیل انواع فرمتهای ویدئویی به یکدیگر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

david-ebi
22-12-2011, 16:15
دوستان اگه میشه یک مبدل به من معرفی کنید که بتونه یک فایل تصویری را حالا با هر فرمتی که باشه تبدیل کنه به یک فایل تصویری دیگر با فرمت tp که جزو فرمتهای hd هست. خیلی ممنون میشم چون شدیدا بهش احتیاج دارم و یک سری فایل تصویری با فرمت m2ts دارم که حتما برای پخش با دستگاه اچ دی پلیر تبلیغاتی مغازه دوستم باید تبدیل بشه به فرمت tp

CRIS Joon CR7
22-12-2011, 18:04
دوستان اگه میشه یک مبدل به من معرفی کنید که بتونه یک فایل تصویری را حالا با هر فرمتی که باشه تبدیل کنه به یک فایل تصویری دیگر با فرمت tp که جزو فرمتهای hd هست. خیلی ممنون میشم چون شدیدا بهش احتیاج دارم و یک سری فایل تصویری با فرمت m2ts دارم که حتما برای پخش با دستگاه اچ دی پلیر تبلیغاتی مغازه دوستم باید تبدیل بشه به فرمت tp
Tp یا TRP
اگه TRP هستش و حواست نبوده با همین نرم افزار پست اول همین صفحه کارت راه میفته:11:

david-ebi
23-12-2011, 00:52
Tp یا TRP
اگه TRP هستش و حواست نبوده با همین نرم افزار پست اول همین صفحه کارت راه میفته:11:
نه دوست عزیز دقیقا tp تنها. نمیدونم چرا هیچ مبدلی که بتونه فایل تصویری رو به این فرمت tp تبدیل کنه اصلا پیدا نمیشه. این اچ دی پلیر اعصاب منو بهم ریخته. از این اچ دی پلیرهای قدیمی نسبتا بزرگ هست که باهاش دموهای تبلیغاتی پخش میکنند. تمام فرمتهای موجود را امتحان کردم فقط همین فرمت tp را نشان میدهد. تا اونجایی که فهمیدم این فرمت یکی از فرمتهای کیفیت hd است. مثل ts-m2ts-...

jafarian
23-12-2011, 01:01
نه دوست عزیز دقیقا tp تنها. نمیدونم چرا هیچ مبدلی که بتونه فایل تصویری رو به این فرمت tp تبدیل کنه اصلا پیدا نمیشه. این اچ دی پلیر اعصاب منو بهم ریخته. از این اچ دی پلیرهای قدیمی نسبتا بزرگ هست که باهاش دموهای تبلیغاتی پخش میکنند. تمام فرمتهای موجود را امتحان کردم فقط همین فرمت tp را نشان میدهد. تا اونجایی که فهمیدم این فرمت یکی از فرمتهای کیفیت hd است. مثل ts-m2ts-...

برنامه ندیدم که یک فرمت بتونه به این فرمت تبدیل کنه سایت پایین ببینید یک نرم افزار گذاشته شاید بکارتون اومد:20:

david-ebi
23-12-2011, 15:24
برنامه ندیدم که یک فرمت بتونه به این فرمت تبدیل کنه سایت پایین ببینید یک نرم افزار گذاشته شاید بکارتون اومد:20:

دوست عزیز ظاهرا برنامه ای که گفتی کار من راه میندازه اما متاسفانه نمیشه دانلودش کرد. قسمت دانلودش کار نمیکنه. آدرس دیگه ای ازش نداری.

jafarian
23-12-2011, 15:27
دوست عزیز ظاهرا برنامه ای که گفتی کار من راه میندازه اما متاسفانه نمیشه دانلودش کرد. قسمت دانلودش کار نمیکنه. آدرس دیگه ای ازش نداری.

david-ebi
23-12-2011, 17:13
دوست عزیز متاسفانه اینهم کار نمیکنه.

jafarian
23-12-2011, 22:39
دوست عزیز متاسفانه اینهم کار نمیکنه.

اگرمنظورتون لینک برنامه هست که باید چندثانیه ای صبرکنید تا دانلود شروع بشه .

haxso
26-12-2011, 09:49
باسلام
یه نرم افزار برای تبدیل فایلهای ویدیویی میخوام که فرمت خروجیش inf باشه

zeus_1
27-12-2011, 08:11
من یه سوالی برام پیش اومده
این فیلم هایی که با پسوند MKV یا AVi از روی دیسک Rip می کنن و در عین حال که کیفیت خوبی دارن، حجم پایینی دارن، با چه برنامه هایی Rip می شن؟؟؟
مثلا من بیشتر فیلم هایی که از تورنت دانلود می کنم با کیفیت 720 و فرمت Mkv حجمشون بین 700 مگ تا 1 گیگ هست
کسی برنامه ای سراغ داره برای همچین کاری؟

jafarian
27-12-2011, 08:31
من یه سوالی برام پیش اومده
این فیلم هایی که با پسوند MKV یا AVi از روی دیسک Rip می کنن و در عین حال که کیفیت خوبی دارن، حجم پایینی دارن، با چه برنامه هایی Rip می شن؟؟؟
مثلا من بیشتر فیلم هایی که از تورنت دانلود می کنم با کیفیت 720 و فرمت Mkv حجمشون بین 700 مگ تا 1 گیگ هست
کسی برنامه ای سراغ داره برای همچین کاری؟

برنامه های AVS Video Converter یا Freemake Video Converter اینکار برای شما تا حدی انجام میدن جفت فرمت خروجی mkv روساپورت میکنن:20:

mefmef
30-12-2011, 18:11
دوستان سلام
یه کانورتور ترجیحا رایگان برای تبدیل avi یا mp4 به ts
یعنی می خوام خروجیش ts باشه

Erfan.B
30-12-2011, 18:15
باسلام
یه نرم افزار برای تبدیل فایلهای ویدیویی میخوام که فرمت خروجیش inf باشه
دوست من inf یه پسوند اطلاعاتی هست و برای پیکربندی به کار برده می شه مثل درایورها و یا ستاپ برنامه ها
و شما نمی تونی فایل ویدیویی رو به این پسوند تبدیل کنی.

Erfan.B
30-12-2011, 18:21
دوستان سلام
یه کانورتور ترجیحا رایگان برای تبدیل avi یا mp4 به ts
یعنی می خوام خروجیش ts باشه
دوست من می تونی از این بنرامه استفاده کنی :

Tipard MPEG TS Converter 4.0.06

senaps
02-01-2012, 04:38
سلام....
من سایت های پخش موزیک انلاین زیاد گوش میکنم....متاسفانه IDM از اینا دانلود نمیکنه!!(مای اسپیس برای انگلیسی و بک اپ فلو برای فارسی....) حالا من برنامه ای میخوام که بتونم باهاش ظبت موسیقی داشته باشم....
-فایل های دانلود شده از یوتوب که گاهی flv هستن و گاهی mpeg و mp4 رو بتونم به فرمت موبایل 3gp تبدیل کنم....
بتونم ویدیو ها رو کلا به صدا تبدیل کنم .....
کارایی خیلی خیلی مهم تر،اینه که مثل xlisoft video converter ،بتونم قسمتی از ویدیو رو برای کار انتخاب کنم.....
امکان تبدیل گروهی رو داشته باشه...

اصلا همون xlisoft خودم که نسخه ی قدیمیش رو من کار کردم نه این بسته های جدیدش رو کسی داره لینکش رو بده به من؟! چیزی که من میخوام،برا 2-3 سال پیشه که یه برنامه بیشتر نبود(البته دوتا بود!!یکی برا ویزارد،یکی حالت عادی!!) که تمام فرمت ها رو هم تبدیل میکرد....از صدا و ویدیو و اچ دی و ..... خلاصه هر چیزی که میخواستم توش بود!!

jafarian
02-01-2012, 14:25
سلام....
من سایت های پخش موزیک انلاین زیاد گوش میکنم....متاسفانه IDM از اینا دانلود نمیکنه!!(مای اسپیس برای انگلیسی و بک اپ فلو برای فارسی....) حالا من برنامه ای میخوام که بتونم باهاش ظبت موسیقی داشته باشم....
-فایل های دانلود شده از یوتوب که گاهی flv هستن و گاهی mpeg و mp4 رو بتونم به فرمت موبایل 3gp تبدیل کنم....
بتونم ویدیو ها رو کلا به صدا تبدیل کنم .....
کارایی خیلی خیلی مهم تر،اینه که مثل xlisoft video converter ،بتونم قسمتی از ویدیو رو برای کار انتخاب کنم.....
امکان تبدیل گروهی رو داشته باشه...

اصلا همون xlisoft خودم که نسخه ی قدیمیش رو من کار کردم نه این بسته های جدیدش رو کسی داره لینکش رو بده به من؟! چیزی که من میخوام،برا 2-3 سال پیشه که یه برنامه بیشتر نبود(البته دوتا بود!!یکی برا ویزارد،یکی حالت عادی!!) که تمام فرمت ها رو هم تبدیل میکرد....از صدا و ویدیو و اچ دی و ..... خلاصه هر چیزی که میخواستم توش بود!!

برای مورد اول ازبرنامه های Wondershare Streaming Audio Recorder یا که Bandicam میتونید استفاده کنید برای مورد دوم هم اگربخواین کار تبدیل کپچر هم انجام بدین برنامه VideoPad Video Editor پیشنهاد میدم یا که corel videostudio pro x4 :20:
تاپیک Bandicam

تاپیک VideoPad Video Editor

dash_mehdi
03-01-2012, 12:50
عزیزان سلام ببخشید یه نرم افزار میخواستم که باهاش ویدئو ابیت کنم مثلا یک قسمت ویدعو رو ببرم و امکانات دیگر خواهش میکنم لینک دانلود برام بزارید خیلی ممنون:11:

jafarian
03-01-2012, 14:06
عزیزان سلام ببخشید یه نرم افزار میخواستم که باهاش ویدئو ابیت کنم مثلا یک قسمت ویدعو رو ببرم و امکانات دیگر خواهش میکنم لینک دانلود برام بزارید خیلی ممنون:11:

اگرواسه برش ویدئو میخواین که من برنامه Ultra Video Splitter پیشنهاد میدم که لینک دانلودش تو لینک اول هست اما اگر بخواین افکت هم روی فیلم خودتون قرار بدین از برنامه VideoPad Video Editor استفاده کنید:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fget%2FMultimedia%2FVideo%2FVideo-Editors%2FUltra-Video-Splitter.shtml)

سریال برنامه

Name: ziadmosaan
Code: B314B2C0

تاپیکVideoPad Video Editor

EHHASSATNI
11-01-2012, 21:15
یه برنامه برای تبدیل Mp4 و FLV رو تبدیل به Avi کنه

jafarian
11-01-2012, 22:53
یه برنامه برای تبدیل Mp4 و FLV رو تبدیل به Avi کنه

ازبرنامه OJOsoft TotalVideo Converter استفاده کنید برای این فرمت:20:

گل مریم
12-01-2012, 09:54
سلام

من یه برنامه میخوام تا باهاش بتونم کلیپی که با ویندوز مووی میکر (wmv)ساختم رو تبدیل کنم طوری که بشه تو دستگاه ویدئو سی دی پخش بشه نمیدونم از چی استفاده کنم?

برا تولد دخترم میخوام
ممنونم از راهنمایی شماا

siamak_mu
12-01-2012, 16:36
من Xilisoft Video Converter Ultimate و jetAudio و Total Video Converter رو تست کردم ولی هیچ کدوم کیفیت و حجمی که میخوام بهم ندادن. همشون حتی اگه رو بهترین تنظیمات بذاریم حجم رو خیلی بیشتر از سورس میدن و کیفیت رو وحشتناک و بسیار محسوس کاهش میدن. من از MP4 به MP4 میخوام تبدیل کنم ولی با کدک مناسب برای پخش در دستگاه بلوری پلیر. میخوام حجم رو افزایش نده و کیفیت رو ذره ای کم نکنه. مثل jetAudio هم CPU چهار هسته ای رو ساپورت کنه و با هر 4تا هسته کار کنه.

همچین برنامه ای هست که نیاز منو رفع کنه؟

jafarian
12-01-2012, 16:54
من Xilisoft Video Converter Ultimate و jetAudio و Total Video Converter رو تست کردم ولی هیچ کدوم کیفیت و حجمی که میخوام بهم ندادن. همشون حتی اگه رو بهترین تنظیمات بذاریم حجم رو خیلی بیشتر از سورس میدن و کیفیت رو وحشتناک و بسیار محسوس کاهش میدن. من از MP4 به MP4 میخوام تبدیل کنم ولی با کدک مناسب برای پخش در دستگاه بلوری پلیر. میخوام حجم رو افزایش نده و کیفیت رو ذره ای کم نکنه. مثل jetAudio هم CPU چهار هسته ای رو ساپورت کنه و با هر 4تا هسته کار کنه.

همچین برنامه ای هست که نیاز منو رفع کنه؟

برنامه های Format Factory یا که AVS Video Converter یا freemake video converter رو هم تست کنید :20:

گل مریم
14-01-2012, 00:35
هیشکی نیست یه نرم افزار به من معرفی کنه؟

چند روز بیشتر تا تولد دخترم نمونده!

A M ! N
14-01-2012, 00:41
هیشکی نیست یه نرم افزار به من معرفی کنه؟

چند روز بیشتر تا تولد دخترم نمونده!
سلام ، رزولوشون کلیپتون چند هست ؟ پسوند فایلتون چی هست ؟ WMV ؟

Take Care:40:

jafarian
14-01-2012, 11:47
سلام

من یه برنامه میخوام تا باهاش بتونم کلیپی که با ویندوز مووی میکر (wmv)ساختم رو تبدیل کنم طوری که بشه تو دستگاه ویدئو سی دی پخش بشه نمیدونم از چی استفاده کنم?

برا تولد دخترم میخوام
ممنونم از راهنمایی شماا

ازبرنامه WMV to VCD SVCD DVD Converter استفاده کنید:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rar%2Fe4dc68-g%2FWMV_to_AVI_MPEG_WMV_VCD_SVCD_D.html)

jamesbond1375
15-01-2012, 19:09
کانورتز میخواستم برای تبدیل فایل های avi به mkv فقط بگم می دونم یه عالم برنامه برای اینکار است ولی نرم افزاری می خوام که حجمش رو کاهش بده ولی کیفیتش کم نشه اگه چنین نرم افزاری هست اسمشو بگین اگه لینک دانلود هم بدین راپید شیر نباشه ممنون

jafarian
16-01-2012, 14:07
کانورتز میخواستم برای تبدیل فایل های avi به mkv فقط بگم می دونم یه عالم برنامه برای اینکار است ولی نرم افزاری می خوام که حجمش رو کاهش بده ولی کیفیتش کم نشه اگه چنین نرم افزاری هست اسمشو بگین اگه لینک دانلود هم بدین راپید شیر نباشه ممنون

پیشنهاد من استفاده ازبرنامه format factory یا که freemake video converter برای اینکار نسبت به مابقی کارنورتورها برای این فرمت تا حدی بهترن بخصوص دومی:20:

T_L_O_T_D
16-01-2012, 23:41
دوستان یک نرم افزار می خواستم برای تبدیل به dvd یک چیزی تو مایه های convertxtodvd ولی با این تفاوت از gpu encoding acceleration هم پشتیبانی کنه.
چیزی سراغ دارین؟

azarmohanad12
17-01-2012, 00:39
سلام دوستان
درخواست تمامی نرم افزار های کانورتر صوتی و تصویری در این تاپیک

سلام .ویندوز7نصب کرده ام ولی صدا نداره مدل کامپیوتر p5gd2 برنامه auodio لطفا برای ویندوز7 میخواهم با تشکر.

jafarian
17-01-2012, 01:30
دوستان یک نرم افزار می خواستم برای تبدیل به dvd یک چیزی تو مایه های convertxtodvd ولی با این تفاوت از gpu encoding acceleration هم پشتیبانی کنه.
چیزی سراغ دارین؟

برنامه Xilisoft AVI to DVD Converter هم هستش یک تست بزنید:20:

jeefer
19-01-2012, 14:09
سلام دوستان می خواستم نرم افزار تبدیل فرمت TSبه فرمت های دیگر را برام بزارین ممنون میشم !

kv7_shadow
19-01-2012, 22:33
آقا من یه نرم افزار می خوام که فرمت webM رو به mp4 تبدیل کنه!!
اگه بزارین ممنون میشم!!

jafarian
19-01-2012, 23:02
سلام دوستان می خواستم نرم افزار تبدیل فرمت TSبه فرمت های دیگر را برام بزارین ممنون میشم !

ازبرنامه TSConverte یا که Any Video Converter استفاده کنید:20:

jafarian
19-01-2012, 23:12
آقا من یه نرم افزار می خوام که فرمت webM رو به mp4 تبدیل کنه!!
اگه بزارین ممنون میشم!!

ازبرنامه WebM to MP4 Converter میتونید استفاده کنید:20:

kv7_shadow
21-01-2012, 18:50
ازبرنامه WebM to MP4 Converter میتونید استفاده کنید:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FFree-WebM-to-MP4-Converter%2F3000-2194_4-75210899.html)
مرسی ولی نمیدونم چرا ارور ffmpeg.exe has stopped working میده و کانورت نمیشه!!
تو رو خدا کمکم کنید!!

sajad_n90
21-01-2012, 19:09
سلام
ممنون میشم یه کانورتور قوی و معروف برای عکس معرفی کنید.

jafarian
21-01-2012, 22:51
سلام
ممنون میشم یه کانورتور قوی و معروف برای عکس معرفی کنید.

اگرمنظورتون اینه که عکسهای خودتون به فرمت دیگه بخواین تبدیل کنید از برنامه Right Click Image Converter میتونید استفاده کنید:20:

hotfile.com/dl/143075773/b6f22c3/Right_Click_Image_Converter.rar.html

mehran_286
23-01-2012, 14:33
سلام دوستان

یه کانورتر قوی برای تبدیل ویدیو با پسوند MP4 به GIF می خواستم که پسوند GIF کم حجم و با کیفیت باشه

با تشکر

rmb_ali
23-01-2012, 15:05
آیا کسی تا به حال تونسته فایلهای ts خروجی دستگاههای گیرنده دیجیتالی ----t رو به فرمت دیگر تبدیل کند و صدا هم داشته باشد؟
اگر اینطور است لطفا راهنمایی بفرمایید ما هم استفاده کنیم

jafarian
23-01-2012, 15:13
آیا کسی تا به حال تونسته فایلهای ts خروجی دستگاههای گیرنده دیجیتالی ----t رو به فرمت دیگر تبدیل کند و صدا هم داشته باشد؟
اگر اینطور است لطفا راهنمایی بفرمایید ما هم استفاده کنیم

برنامه پست پایین ببینید بکارتون میاد:20:

jafarian
23-01-2012, 15:25
سلام دوستان

یه کانورتر قوی برای تبدیل ویدیو با پسوند MP4 به GIF می خواستم که پسوند GIF کم حجم و با کیفیت باشه

با تشکر

برنامه سایت پایین ببینید بکارتون میاد:20:

rmb_ali
25-01-2012, 08:01
برنامه پست پایین ببینید بکارتون میاد:20:

متاسفانه این برنامه وقتی فایل ts رو پلی میکنی صدا رو پخش نمیکنه و کانورت که هم میکنی هیچ خروجی نداره

jafarian
26-01-2012, 14:17
متاسفانه این برنامه وقتی فایل ts رو پلی میکنی صدا رو پخش نمیکنه و کانورت که هم میکنی هیچ خروجی نداره

برنامه Any Video Converter رو هم تست کنید.

jafarian
26-01-2012, 16:03
مرسی ولی نمیدونم چرا ارور ffmpeg.exe has stopped working میده و کانورت نمیشه!!
تو رو خدا کمکم کنید!!

ازبرنامه سایت پایین استفاده کتید.

behrooz3229
27-01-2012, 17:32
با سلام
یه برنامه برای چسباندن فایلهای ویدئویی میخواستم یطوریکه دیگه فرمت فایلارو تغییر نده و فقط اونارو به هم بچسبونه . بیشتر برای فایلهای mpeg2 با پسوند ts میخواستم . مثلا 4 تا فایل ts به برنامه بدیم و در خروجیش هم ts بده .
قبلا از boilosoft video joiner استفاده میکردم که به نظر من برنامه عالی است . :33:
عکس یرنامه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اما برای من جواب نمیده :13:(رو ویندوز 7 -- 64بیتی) . حتی فایلای dat هم امتحان کردم نشد. رو ایکس پی امتحان نکردم . در صورتیکه هم تو help برنامه هم سایتش گفته که برای انواع فرمتها و انواع ویندوز میتونید استفاده کنید. :
Main features :

1. Direct Stream Clone, without re-encode

· Supports AVI, Divx, Xvid Video files

· Supports Real Media files(.rm, rmvb)

· Supports MPEG-1, MPEG-2, VOB files

· Supports Windows Media files(.wmv, .asf, .wma)

· Supports 3GP files(.3gp, 3g2)

· Supports MP4 files(.mp4, .m4a, .m4v)

· Supports MPEG audio files(.mp1, .mp2, mp3)

· Supports MPA files(.mp1, .mp2, .mpa)

· Join video files as many as you want.

· Scramble and rearrange the video clips in the sequence that you exactly desire.

· Very User-friendly interface.

2. Encode Mode, with re-encode

Encode Mode supports joining 3GP/ AVI/ MPG/ MPA/ VOB/ RM/ MP4/ Windows Media/ FLV and MP3 formats, any type files together and can outputting to 3gp/ avi/ dvd/ flv/ ipod/ mp3/ mp4/ mpeg/ psp/ svcd/ vcd/ vob or wmv format file as you like. Supports nearly all kinds of video formats.

اینم عکس error مربوطه:

اگه دوستان برنامه بهتری یا ورژن جدیدتری از این برنامه میشناسند خواهشا معرفی کنید. :46:

amirpers
27-01-2012, 18:11
دوستان این برنامه Any Video Converter رو کسی تست کرده برای کانورت فایل های TS ؟
می خوام بدونم بهترین برنامه برای تبدیل TS چیه ؟

jafarian
27-01-2012, 22:18
[QUOTE=behrooz3229;6803022]با سلام
یه برنامه برای چسباندن فایلهای ویدئویی میخواستم یطوریکه دیگه فرمت فایلارو تغییر نده و فقط اونارو به هم بچسبونه . بیشتر برای فایلهای mpeg2 با پسوند ts میخواستم . مثلا 4 تا فایل ts به برنامه بدیم و در خروجیش هم ts بده .
قبلا از boilosoft video joiner استفاده میکردم که به نظر من برنامه عالی است . :33:
عکس یرنامه:

ازبرنامه های لینک پایین میتونید استفاده کنید:20:

jafarian
27-01-2012, 23:02
دوستان این برنامه Any Video Converter رو کسی تست کرده برای کانورت فایل های TS ؟
می خوام بدونم بهترین برنامه برای تبدیل TS چیه ؟

پیشنهاد منم همین برنامه Any Video Converter یا که Xilisoft HD Video Converter برای اینکار :20:

behrooz3229
28-01-2012, 07:33
[QUOTE=behrooz3229;6803022]با سلام
عکس یرنامه:

ازبرنامه های لینک پایین میتونید استفاده کنید:20:

ممنون دوست عزیز
اما باید دونه دونه امتحانشون کنم که خیلی وقت گیره .

از دوستان کسی تا حالا برای چسباندن فایلهای ts از برنامه خاصی استفاده کرده اند؟(without re-encoding)
من video charge و allok video joiner را هم امتحان کردم اما برای ts جواب ندادند. (بدون encode مجدد)

CRIS Joon CR7
28-01-2012, 10:33
نرم افزار واسه تبدیل فایل های ضبط شده ی گیرنده ی دیجیتال ایکس ویژن که خودش دوستم میگه فرمتش پایین هست یه کار ازمون خواسته شرمندمون نکنید
TRP.*

jafarian
28-01-2012, 14:22
نرم افزار واسه تبدیل فایل های ضبط شده ی گیرنده ی دیجیتال ایکس ویژن که خودش دوستم میگه فرمتش پایین هست یه کار ازمون خواسته شرمندمون نکنید
TRP.*

ازبرنامه سایت پایین استفاده کنید:20:

rmb_ali
28-01-2012, 14:30
برنامه Any Video Converter رو هم تست کنید.

خوشبختانه این برنامه صدا رو تونست کانورت کنه ولی متاسفانه سرعت پخش تصویر آرام هست

jafarian
28-01-2012, 14:38
خوشبختانه این برنامه صدا رو تونست کانورت کنه ولی متاسفانه سرعت پخش تصویر آرام هست

واسه تصویرش که بصورت آروم پخش میشه تو قسمت تنظیمات ویدوئو دستکاری کنید باید درست بشه در ضمن برنامه Xilisoft HD Video Converter هم هست دراین زمینه.

CRIS Joon CR7
30-01-2012, 13:27
با چی فایل های wtv تبدیل کنیم؟
هیچی اینو نمیخونه!

jafarian
30-01-2012, 13:51
با چی فایل های wtv تبدیل کنیم؟
هیچی اینو نمیخونه!

برای پخش این فرمت از برنامه هایی که داخل لینک اول معرفی شده استفاده کنید وبرای تبدیلشم ازبرنامه سایت دوم:20:

Mehrdad092000
30-01-2012, 21:52
سلام بهترین برنامه بری کپی فیلم های dvd چیه؟ منظورم اینه فیلم dvd 4'گیگیو بکنه مثلا یه فایل mkvکم حجم

jafarian
30-01-2012, 23:08
سلام بهترین برنامه بری کپی فیلم های dvd چیه؟ منظورم اینه فیلم dvd 4'گیگیو بکنه مثلا یه فایل mkvکم حجم

برنامه های DVD Shrink یا که Any DVD Shrink تست کنید که dvd روبصورت فشرده روی هارد ذخیره میکنه:20:

Mehrdad092000
31-01-2012, 14:00
برنامه های DVD Shrink یا که Any DVD Shrink تست کنید که dvd روبصورت فشرده روی هارد ذخیره میکنه:20:

میدونید منظورم چی بود؟
مثلا یه Dvd4 گیگیو بکنه یه فایل mkv 900 mb یا کللا به یه فایل تبدیل کنه
همچین چیزی هست؟

King Of Iran
31-01-2012, 20:18
با عرض درود و سلام
یک سوال فوق العاده ابتدایی داشتم
از طریق ریسیور که فایل ها را ضبط میکنم با پسوند TS ضبط میکنه.حالا یکی از برنامه ها را که ضبط کردم میخواهم بریزم روی دی وی دی که وقتی روی دستگاه دی وی دی پلیر بریزم بخونتش.
بایستی به چه فرمتی تبدیل کنم که روی دستگاه که میذارم پخش بشه؟

2- از چه کانورتوری استفاده کنم؟

با تشکر از زحمات شما

CRIS Joon CR7
31-01-2012, 20:32
با عرض درود و سلام
از طریق ریسیور که فایل ها را ضبط میکنم با پسوند TS ضبط میکنه.حالا یکی از برنامه ها را که ضبط کردم میخواهم بریزم روی دی وی دی که وقتی روی دستگاه دی وی دی پلیر بریزم بخونتش.

با تشکر از زحمات شما
من بودم واسه این کار از نرو 8 یا یه ورژن دیگه استفاده میکردم و از گزینه make dvd video استفاده میکردم:46::11:

jafarian
01-02-2012, 00:14
با عرض درود و سلام

با تشکر از زحمات شما

ازبرنامه های پست پایین استفاده کنید:20:

njnjnjnj
01-02-2012, 17:51
سلام من یه برنامه میخوام که بتونم فایل های تصویری رو به فرمت amv تبدیل کنم تا در دستگاه پخش کننده اتومبیل از ان استفاده کنم

jafarian
01-02-2012, 23:10
سلام من یه برنامه میخوام که بتونم فایل های تصویری رو به فرمت amv تبدیل کنم تا در دستگاه پخش کننده اتومبیل از ان استفاده کنم

اون فایلی که میخواین به این فرمت تبدیل کنید فرمتش چیه بطور مثال avi :20:

njnjnjnj
02-02-2012, 01:25
اره فرمتش avi

Mehrdad092000
02-02-2012, 07:17

میدونید منظورم چی بود؟
همچین چیزی هست؟ _

jafarian
02-02-2012, 14:14
اره فرمتش avi

ازبرنامه های سایت پایین که معرفی شده ببینید بکارتون میاد برای این فرمت.

njnjnjnj
02-02-2012, 15:52
ببخشید ولی من نتونستم دانلود کنم اگه میشه راهنمایی کنید

jafarian
02-02-2012, 16:01
ببخشید ولی من نتونستم دانلود کنم اگه میشه راهنمایی کنید

این برنامه لینک پایین تست کنید .

njnjnjnj
02-02-2012, 18:14
این برنامه رو که گفتید دانلودش کردم ونصبش کردم ولی هنگام اجراش ارور داد خواهشا یکی دیگه بهم معرفی کنید

jafarian
02-02-2012, 22:51
این برنامه رو که گفتید دانلودش کردم ونصبش کردم ولی هنگام اجراش ارور داد خواهشا یکی دیگه بهم معرفی کنید

برنامه لینک پایین دان کنید.

njnjnjnj
03-02-2012, 00:01
سلام jafarian ممنون که بهم کمک کردی مر30
این برنامه رو که گفتید خوب بود ولی سایز فیلمو خیلی کوچیک میکنه
من خودم تونستم یکی دیگه رو پیدا کنم که بهتره ولی نتونستم شماره سریالشو پیدا کنم میشه لطف کنی شماره
سریالشو واسم پیدا کنی ممنوووووووووووووووووووووو ن
اسم برنامه:iOrgSoft AMV Converter

jafarian
03-02-2012, 00:10
ازاین برنامه سریالی نیست این یکی برنامه رو هم تست کنید.

AC_POP
04-02-2012, 02:14
سلام. اگه ممکنه یه برنامه میخواستم که فایل های MKV که از اینترنت دانلود میکنم رو بدون افت کیفیت ، به فایل های قابل پخش واسه دی وی دی تبدیل کنم . ( اینکه بعد از تبدیل کیفیتش افت نکنه خیلی مهمه واسم و اینکه حتی اگه ممکن باشه زیرنویسش رو هم بچسبونه بهش ، حالا این دومی هم نشد بی خیال ولی اولی یعنی افت کیفیت خیلی مهمه واسم )
ممنون از همه دوستان

---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------

میدونید منظورم چی بود؟
همچین چیزی هست؟ _

من خودم این مطلب رو امروز پیدا کردم ولی هنوز تستش نکردم .

hamed malekpour
04-02-2012, 15:36
من یه نرم افزاری می خواهم که بشه کیفیت آهنگ ها را زیاد کرد می خواهم کیفیت آهنگ ها زیاد تر بشه برای سیستم خودرو؟

jafarian
04-02-2012, 16:16
من یه نرم افزاری می خواهم که بشه کیفیت آهنگ ها را زیاد کرد می خواهم کیفیت آهنگ ها زیاد تر بشه برای سیستم خودرو؟

برنامه MP3QualityModifier هستش که مربوط به فایلهای mp3 میشه ببینید بکارتون میاد:20:

amir20
04-02-2012, 17:07
بهترین نرم افزار برای تبدیل DVD_MOVIE به فرمت MKV یا AVI با بهترین کیفیت چی هست؟
(من مجموعه تن تن رو دارم که 21 دیسک هست ولی هر دیسک فقط یک قسمت ، میخوام به فرمت دیگه ای تبدیل کنم تا حجم کمتری بگیره و البته از کیفیتش کم نشه)

Ship Storm
04-02-2012, 18:32
بهترین نرم افزار برای تبدیل DVD_MOVIE به فرمت MKV یا AVI با بهترین کیفیت چی هست؟
(من مجموعه تن تن رو دارم که 21 دیسک هست ولی هر دیسک فقط یک قسمت ، میخوام به فرمت دیگه ای تبدیل کنم تا حجم کمتری بگیره و البته از کیفیتش کم نشه)

سلام
فکر میکنم نرم افزار xilisoft video converter گزینه خوبی باشه
موفق باشید

zeus_1
05-02-2012, 15:25
دوستان من یه نرم افزار می خوام که باهاش فرمت های MP4 . MKV . AVI رو به DVD تبدیل کنم
و برام مهمه که بشه براش چند زیرنویس قرار داد و فونت فارسی رو ساپورت
و همینطور بشه منو براش گذاشت و داخل منو هر عکسی که می خوای رو قرار بدی
و اگه بشه بکگراند منو بخش هایی از خود فیلم رو قرار داد که عالی می شه

AC_POP
08-02-2012, 02:36
سلام. اگه ممکنه یه برنامه میخواستم که فایل های MKV که از اینترنت دانلود میکنم رو بدون افت کیفیت ، به فایل های قابل پخش واسه دی وی دی تبدیل کنم . ( اینکه بعد از تبدیل کیفیتش افت نکنه خیلی مهمه واسم و اینکه حتی اگه ممکن باشه زیرنویسش رو هم بچسبونه بهش ، حالا این دومی هم نشد بی خیال ولی اولی یعنی افت کیفیت خیلی مهمه واسم )
ممنون از همه دوستان

کسی نبود جواب مارو بده ؟؟؟ :41:

hhhh_1360
08-02-2012, 02:41
سلام دوستان من دنبال نرم افزار تبدیل mkv به avi هستم در ضمن avi باشد که بتوانم در پلیر خانگی تماشا کنم دوستان خواهش نرم افزاری را معرفی کنید که استفاده کرده باشید و واقعا جواب داداه باشد مثلا من خودم از نرم افزار xilisoft video converter استفاده کردم ولی زمانی که فیلم mkv را به avi تبدیل میکنم فیلمی که به avi تبدیل شده صفحه فیلم خیلی کوچکی می شود دوستان عزیز اگر نرم افزاری خوبی سراغ دارید با تنظیمات معرفی کنید

---------- Post added at 02:41 AM ---------- Previous post was at 02:39 AM ----------

سلام دوست عزیز از برنامه ConvertXtoDVD استفاده کن کیفیت فیلم تغییر نمی کند و می توانی به فیلم هم زیر نویس اضافه کنی

zeus_1
08-02-2012, 15:00

به نظر من تبدیل به DVD کنی از همه چی بهتره. فقط یه مشکل داره اینکه در هر دیسک فقط یک فیلم با کیفیت می تونی رایت کنی
این نرم افزار رو بگیر ConvertXToDVD
فیلم رو Drag&Drop کن داخل برنامه. زیرنویس رو هم می تونی بهش اضافه کنی. برای راحتی کار منو هم انتخاب کن

البته در این برنامه بیشتر از یک فیلم هم می تونی اضافه کنی. ولی هر چی تعداد فیلم ها بیشتر می شه، برنامه به صورت خودکار کیفیت فیلم رو میاره پایین که جا بشه

zeus_1
08-02-2012, 15:12
سلام دوستان من دنبال نرم افزار تبدیل mkv به avi هستم در ضمن avi باشد که بتوانم در پلیر خانگی تماشا کنم دوستان خواهش نرم افزاری را معرفی کنید که استفاده کرده باشید و واقعا جواب داداه باشد مثلا من خودم از نرم افزار xilisoft video converter استفاده کردم ولی زمانی که فیلم mkv را به avi تبدیل میکنم فیلمی که به avi تبدیل شده صفحه فیلم خیلی کوچکی می شود دوستان عزیز اگر نرم افزاری خوبی سراغ دارید با تنظیمات معرفی کنید

---------- Post added at 02:41 AM ---------- Previous post was at 02:39 AM ----------

سلام دوست عزیز از برنامه ConvertXtoDVD استفاده کن کیفیت فیلم تغییر نمی کند و می توانی به فیلم هم زیر نویس اضافه کنی

من از AVS Video Converter استفاده می کنم
موقع تبدیل ( چه با این برنامه چه برنامه دیگه) باید حواست به رزولیشن باشه. اگه فیلمی که داری ، 720 باشه موقع تبدیل هم باید همین رزولیشن رو براش انتخاب کنی که کیفیت از دست نره. اگه بیشتر انتخاب کنی الکی حجم رو بالا می برهو کمتر هم بذاری کیفیت از دست میره
و Frame rate رو هم روی 23 یا 24 بذاری کافیه. چون این فیلم ها معمولا با همین حدود Rip می شن

برای اینکه قابل پخش در دستگاه پخش خانگی هم باشه می تونی Codec تصویر رو موقع تبدیل MP4 یا DivX انتخاب کنی
در کل توصیه می کنم AVS Video Converter رو دانلود کنی

bia4beat
09-02-2012, 19:36
سلام می خواستم نرم افزار را برای کانورت MKV به AVI را بگین کدوم بهتره من نرم افزارهای زیادی را امتحان کردم ولی در تبدیل بعضی وقتها صدا جلو عقب میشه یا حجم فایل خیلی زیاد میشه یا کیفیتش خراب میشه یه نرم افزارز کانورزت خوب با تنضیماتش به من معرفی کنید

امکاناتی که می خوام داشته باشه سرعت بالا و کیفیت خوب با حجم مناسب
ممنونم

jafarian
09-02-2012, 23:41
برنامه سایت پایین ببینید بکارتون میاد درضمن درخواست خودتون تو قسمت درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری بایدمطرح میکردین:20:

bia4beat
11-02-2012, 19:09
mamnon tashakor

Переклад не
12-02-2012, 14:41
سلام دوستان من از اکثر کانورتر ها استفاده کردم و فعلا از بینشون Xilisoft Video Converter Ultimate 6 بهتره به نظرم.اما اینم وسطای کار سنگین نمیتونه طاقت بیاره و not responding میشه
من فیلمای با فرمت mov که دو سه ثانیشون بیش از 3 گیگ میشه رو میخوام به wmv تبدیل کنم لطفا یه کانورتور فوق قدرتمند معرفی کنید .لطفا چیزی باشه که رزولوشن ویدئو رو تغیییر نده.مثلا میبینی 1440*1080 تبدیل به مربع میشه یا قاطی میشه.البته Xilisoft Video Converter Ultimate 6 این مشکلو نداره و فقط از کار میوفته

مشخصات:
core i7 860
8 gig ram
gtx 640
ممنون

Armagedon
12-02-2012, 15:04
سلام.
کانورتر DivX Plus رو امتحان کن...

Переклад не
12-02-2012, 22:08
خب دوست خوبم مطمئن هستید؟ خودتون استفاده کردید؟ واقعا کار منو راه میندازه؟
لطفا لینک دانلود هم قرار بدید

ramshad
13-02-2012, 14:46
سلام. لطفا آخرین نسخه کرک شده مبدل ویدئویی iskysoft رو لینک بدین. ممنون

Armagedon
14-02-2012, 22:39
سلام.
امتحانش ضرری نداره. DivX یکی از مطرحترین کدکهای فشرده سازی تصاویر ویدئویی هستش و برنامه DivX Plus از سازگارترین و ساده ترین برنامه های مربوط به این کدک هست.
البته یه استثنا هم وجود داره و اون هم تبدیل فیلم dvd به فیلم DivX هستش. در مورد این نوع تبدیل، برنامه Auto Gordian Knot رو پیشنهاد میکنم.

ئظا
15-02-2012, 13:20
سلام
آیا نرم افزاری هست که بشه باهاش از تو ایمیج بلوری فایل m2ts رو استخراج کرد ؟
تا بشه به وسیله پلیر بدون رایت کردنش تماشا کرد

Переклад не
15-02-2012, 14:19
سلام.
امتحانش ضرری نداره. DivX یکی از مطرحترین کدکهای فشرده سازی تصاویر ویدئویی هستش و برنامه DivX Plus از سازگارترین و ساده ترین برنامه های مربوط به این کدک هست.
البته یه استثنا هم وجود داره و اون هم تبدیل فیلم dvd به فیلم DivX هستش. در مورد این نوع تبدیل، برنامه Auto Gordian Knot رو پیشنهاد میکنم.

دوست عزیز این برنامه ای که فرمودید اصلا mov سرش نمیشه.حالا بیا به این برنامه یاد بده موو چه فرمتیه
آقا من فشرده سازی رو که نمیخوام.اصلا دوستان به عنوان تاپیک دقت نمیکنن .نرم افزار تبدیل mov به wmv رو میخواهیم
یعنی کانورت ویدئو نه زیپ ویدئو

mra680
15-02-2012, 15:59
سلام عزیز
این برنامه رو تست کن
ImTOO MPEG Encoder Ultimate
ورژنی که من دارم
5.1.37
Build -0120
هست
این هم یک لینک از ورژن
و این هم لینک سازنده

omidsarab
15-02-2012, 23:13
سلام
من نرم افزاري براي زيرنويس كردن فيلم ميخوام البته از اونا نه كه به صورت فايل جداگانه ذخيره ميكنه
برنامه اي كه به تصوير بچسبه
اگه بشه معرفي كنين اگه بازم بشه لينك دانلودشو هم بزاريد.

jafarian
16-02-2012, 00:31
توقسمت درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری مطرح میکردین پیشنهاد من استفاده از برنامه Free Video Converter هست که از تاپیک پایین میتونید دان کنید:20:

Переклад не
16-02-2012, 08:00
دوستان اینایی که معرفی فرمودید متاسفانه وسطای کانورتینگ از کار افتادند!
موند فقط Xilisoft Video Converter Ultimate 6 که گهگاهی از زیر کار درمیره

hhhh_1360
17-02-2012, 01:09
سلام به دوستان آیا نرم افزارر هست که بشود فیلمها معمولی را به 3 بعدی تبدیل کرد یا همان 3d

am.sat
17-02-2012, 13:34
سلام.یه نرم افزرا می خوام که mkv رو به دی وی دی تبدیل کنه اما کیفیتو نیاره پایین
ممنون میشم راهنمایی کنید

jafarian
17-02-2012, 14:41
سلام.یه نرم افزرا می خوام که mkv رو به دی وی دی تبدیل کنه اما کیفیتو نیاره پایین
ممنون میشم راهنمایی کنید

ازبرنامه ConvertX To DVD استفاده کنید:20:

jafarian
17-02-2012, 14:45
برنامه لینک پایین تست بزنید.

akharwarbaz
17-02-2012, 14:58
اخرین ورژن Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter رو میخوام

پیدا کردم ممنون.

am.sat
17-02-2012, 15:21
ازبرنامه ConvertX To DVD استفاده کنید:20:
سلام.مرسی که جواب دادی
اما من از این برنامه استفاده میکنم کیفتو میاره پایین
برنامه دیگه سراغ نداری شما؟

jafarian
17-02-2012, 15:27
سلام.مرسی که جواب دادی
اما من از این برنامه استفاده میکنم کیفتو میاره پایین
برنامه دیگه سراغ نداری شما؟

این برنامه MKV Converter Studio هم هست درضمن برای تبدیل به dvd باز تو تنظیمات باید برای کیفیت فیلم دستکاری کنید هر برنامه ای داخل خودش دارای تنظیمات هست.

am.sat
17-02-2012, 15:49
این برنامه MKV Converter Studio هم هست درضمن برای تبدیل به dvd باز تو تنظیمات باید برای کیفیت فیلم دستکاری کنید هر برنامه ای داخل خودش دارای تنظیمات هست.
ConvertXtoDVD 4 واسه این برنامه تنظیمات و رو بهترین حالت گذاشتم اما بازم میاره پایین کیفیتو...نرم افزار EDIUS کار کردی تا حالا؟؟از چندتا کسایی که عکس و فیلم میگیرن تو عروسیا این برنامه رو پیشنهاد کردن..اما کار کردن باهاش سخنه..

jafarian
17-02-2012, 15:53
ConvertXtoDVD 4 واسه این برنامه تنظیمات و رو بهترین حالت گذاشتم اما بازم میاره پایین کیفیتو...نرم افزار EDIUS کار کردی تا حالا؟؟از چندتا کسایی که عکس و فیلم میگیرن تو عروسیا این برنامه رو پیشنهاد کردن..اما کار کردن باهاش سخنه..

این برنامه EDIUS حالت adobe primere داره که مخصوص کپچر اینا هست این برنامه هایی که من معرفی کردم فقط مال کار روی فرمت mkv هست اون یکی برنامه رو هم دانلود کنید یک تست بزنید چون بغیر ازاین دوتا من برنامه دیگه ای پیدا نکردم بهترینشم همون ConvertX To DVD بود .

omidsarab
18-02-2012, 09:59
سلام
من نرم افزاري براي زيرنويس كردن فيلم ميخوام البته از اونا نه كه به صورت فايل جداگانه ذخيره ميكنه
برنامه اي كه به تصوير بچسبه
اگه بشه معرفي كنين اگه بازم بشه لينك دانلودشو هم بزاريد.

شديدا منتظر جواب شما هستيم

zeus_1
18-02-2012, 14:31

یه برنامه ای هست به اسمAVIAddXSubs
راستش من خودم باهاش کار نکردم. این توضیحاتی که میذارم به نقل از سایت ترفندستان هست

می دانید که DVD Player های جدید توانایی خواندن فایلهای DivX با پسوند AVI را دارند. زیرنویس این فیلمها هم معمولا فایل با پسوند srt است که این فایل را DVD Player ها نمی توانند باز کرده و بخوانند ولی در کامپیوتر به راحتی توسط Player ها خوانده می شود.

شما با استفاده از این برنامه می توانید فایل یا فایلهای زیرنویس را به فایل اصلی فیلم اضافه کنید تا در DVD Player ها بتوانید زیرنویس را بر روی فیلم مشاهده کنید.

امکانات برنامه:
- قابلیت اضافه کردن تا 8 زیرانویس به یک فیلم
- اضافه کردن زیرنویس با چند کلیک ساده و در زمانی کوتاه
- تغییر نام زیرنویس
- عدم تغییر در کیفیت فیلم در هنگام اضافه کردن زیر نویس
- قابلیت اجرا در ویندوزهای 200 و XP و Vista و 7
و ...

روش کار:
فایل فیلم و زیرنویس هم نام با آن را در یک فولدر قرار دهید. با موس فایل فیلم را بگیرید و آن را روی آیکون برنامه که نام فایل آن AVIAddXSubs.exe است رها کنید. در چند دقیقه زیرنویس به فیلم اضافه می شود.

jafarian
18-02-2012, 14:46

اگر میخواین زیرنویس بطور مثال به فیلم متصل کنید از برنامه EasySub استفاده کنید :20:

jafarian
19-02-2012, 00:21
سلام به دوستان آیا نرم افزارر هست که بشود فیلمها معمولی را به 3 بعدی تبدیل کرد یا همان 3d

اگر منظورتون فرمت bluray هست که برنامه avs video convertor یا که برنامه سایت دوم اینکار میکنه:20:

ramshad
19-02-2012, 12:11
سلام. لطفا آخرین نسخه کرک شده مبدل ویدئویی iskysoft رو لینک بدین. ممنون

رفقا هیچ کس با این نرم افزار کار نمی کنه؟!

ali-u
20-02-2012, 12:54
باسلام
می خواستم با xilisoft convert
فایل تصویری رو به
480p و 720p mkv تبدیل کنم
روزلیشن و bitraite video . frame rate رو چند بزارم

باتشکر

Traceur
21-02-2012, 18:17
رفقا هیچ کس با این نرم افزار کار نمی کنه؟!
در این پست کیجنی معرفی شده کـه میتونه آخرین نسخه از محصولات iSkysoft رو فعال کنه .

پ.ن: در انجمن درخواست کرک و سریال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید حتماً به جـواب میرسید : )

باسلام
می خواستم با xilisoft convert
فایل تصویری رو به
480p و 720p mkv تبدیل کنم
روزلیشن و bitraite video . frame rate رو چند بزارم
باتشکر

پیشنهاد من برای 480p
Video Size : 540*960
Video Bitrate : 15000

برای 720p
720*1280 : Video Size
Video Bitrate : 25000

فریم ریت هم پیش فرض باشه بهتره .

دوستان انجمن در خواست نرم افزار هست لطفاً رعایت کنیــد !

light
22-02-2012, 23:09
نرم افزار خوب واسه تبدیل TS به AVi چی هست ؟

jafarian
22-02-2012, 23:29
نرم افزار خوب واسه تبدیل TS به AVi چی هست ؟

پیشنهادمن استفاده ازبرنامه GiliSoft Video Converter هست :20:

کرک برنامه

Vahid Tehrani
25-02-2012, 16:06
یه برنامه خوب میخوام که بهش یک فایل با هر فرمتی بدم و تعیین کنم که مثلا حجمش نصف بشه و فرمتش فلان
با توجه به حجم درخواستی کیفیت رو حداقل ممکن پایین بیاره و به فرمت مورد نظر تبدیل کنه
فکر کنم آشامپو اینکار رو میکرد نه؟

jafarian
25-02-2012, 16:49
یه برنامه خوب میخوام که بهش یک فایل با هر فرمتی بدم و تعیین کنم که مثلا حجمش نصف بشه و فرمتش فلان
با توجه به حجم درخواستی کیفیت رو حداقل ممکن پایین بیاره و به فرمت مورد نظر تبدیل کنه
فکر کنم آشامپو اینکار رو میکرد نه؟

اگر حجم فیلم پایین بیارین از قسمت تنظیماتش به همون نسبتم از کیفیتش کاسته میشه با توجه به درخواست شما پیشنهاد من استفاده از برنامه Freemake Video Converter یا که Format Factory :20:

shahin666
25-02-2012, 23:03
سلام
من با ----- یه فیلمی رو ضبط کردم فرمت این فیلم TS هست
حالا برنامه ای هست که درست و کامل فرمت TS رو به فرمت دیگه ای تغییر بده
چون من برنامه های زیادی رو تست کردم یا اصلا این نوع فرمت رو نشناختند یا نتونستند تغییر فرمت بدند
یا اگرم تغییر دادن بعد از تغییر فرمت فیلم ضبط شده بدون صدا شده

حالا واقعا برنامه ای هست که تغییر فرمت بتونه بده

jafarian
25-02-2012, 23:05
برنامه های پایین ببینید بکارتون میاد:20:

shahin666
26-02-2012, 00:08
برنامه های پایین ببینید بکارتون میاد:20:

ممنون دوست عزیز ولی من با هیچ کدوم از این برنامه ها نتونستم کانورت کنم

Traceur
26-02-2012, 00:38
در تاپیک مربوطه مطرح کنید !
◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

با تشــکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shahin666
26-02-2012, 03:20
سلام
من با ----- یه فیلمی رو ضبط کردم فرمت این فیلم TS هست
حالا برنامه ای هست که درست و کامل فرمت TS رو به فرمت دیگه ای تغییر بده
چون من برنامه های زیادی رو تست کردم یا اصلا این نوع فرمت رو نشناختند یا نتونستند تغییر فرمت بدند
یا اگرم تغییر داده بعد از تغییر فرمت فیلم ضبط شده بدون صدا شده

حالا برنامه ای هست که دوستان واقعا تست کرده باشن و جواب بده

Traceur
26-02-2012, 12:25
درود دوست عــزیز

اتفاقا دو فرمت TS و TPS برنامه های( تبدیل و اجرای) خیلی کمیابی دارند !!
خودم به شخصه برای تبدیل TPS به فرمتهای دیگه از نرم افزار WinAVI Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده می کنم.

یکی از دوستان هم با نرم افزار Tootoo AVI MPEG Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این فرمت رو تبدیل کرده که جواب گرفته .
و در پایان اگر نرم افزار های فوق جواب نداد نرم افزار MPEG2VCR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و McFunSoft Video Solution ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iles%2F99699246%2FMVS.v3r.8.0.10.26.rar) رو هم امتحان کن.

موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وخید
26-02-2012, 16:43
سلام خسته نباشید ممنون میشم که نرم افزاری برام بزارید که فرمت MPG رو بدم و نرم افزار با فرمت DVDrip رایت کنه به dvd .

Dark Shine
26-02-2012, 17:35
PVR کـانورتـور میخواســتم .

Traceur
27-02-2012, 00:51
بــا درود.

سلام خسته نباشید ممنون میشم که نرم افزاری برام بزارید که فرمت MPG رو بدم و نرم افزار با فرمت DVDrip رایت کنه به dvd .

از نرم افــزار ConvertX to DVD استفاده کـن.

PVR کـانورتـور میخواســتم .

منظورت TS هســت دیگه ؟! فرمت ریکــورد شده از ----- ؟!
در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به چندتا نرم افــزار در این زمینه اشــاره کردم : )

راستی میتونی تنظیمات فرمت خروجی در PVR ----- رو ، روی MPEG بذاری ؛ کمــتر به مشکل بر می خــوره.

موفق باشــی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shahin666
27-02-2012, 01:54
درود دوست عــزیز

اتفاقا دو فرمت TS و TPS برنامه های( تبدیل و اجرای) خیلی کمیابی دارند !!
خودم به شخصه برای تبدیل TPS به فرمتهای دیگه از نرم افزار WinAVI Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده می کنم.

یکی از دوستان هم با نرم افزار Tootoo AVI MPEG Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این فرمت رو تبدیل کرده که جواب گرفته .
و در پایان اگر نرم افزار های فوق جواب نداد نرم افزار MPEG2VCR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و McFunSoft Video Solution ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iles%2F99699246%2FMVS.v3r.8.0.10.26.rar) رو هم امتحان کن.

موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی
البته به نظر میرسه فرمت TS با TPS فرق داره

من با نرم افزار WinAVI Video Converter کانورت گرفتم ولی بازم همون مشکل که تو بقیه نرم افزارها هم بود
یعنی بعد از کانورت بازم فیلم مورد نظر بدون صدا کانورت شده:13: و فیلم هیچ صدایی نداره:41:

با نرم افزار MPEG Video Wizard DVD 5.0 هم کانورت گرفتم ولی بازم مشکل بالای یعنی بدون صدا بودن
البته نرم افزار McFunSoft Video Solution قبلا هم تست کرده بودم که جواب نداد

من فکر میکنم یه مشکلی باید باشه که در تمام این برنامه ها بعد از عمل کانورت در هیچ کدوم از این فایل ها صدا وجود نداره
حالا در فرایند کانورت صدا کانورت نمیشه یا اصلا نمیتونه صدا رو هم کانورت کنه و فقط تصویر رو کانورت میکنه یا چه مشکلی دیگه ای هست ؟!!!:23:

death knight
27-02-2012, 09:56
دوستان بهترین برنامه برای تبدیل DVD به MKV چی هست ؟
ممنون میشم اگر تجربه ای هم در این مورد دارید راهنمایی کنید
افت کیفیت هم داره ؟

Traceur
27-02-2012, 10:58
ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی
البته به نظر میرسه فرمت TS با TPS فرق داره

من با نرم افزار WinAVI Video Converter کانورت گرفتم ولی بازم همون مشکل که تو بقیه نرم افزارها هم بود
یعنی بعد از کانورت بازم فیلم مورد نظر بدون صدا کانورت شده:13: و فیلم هیچ صدایی نداره:41:

با نرم افزار MPEG Video Wizard DVD 5.0 هم کانورت گرفتم ولی بازم مشکل بالای یعنی بدون صدا بودن
البته نرم افزار McFunSoft Video Solution قبلا هم تست کرده بودم که جواب نداد

من فکر میکنم یه مشکلی باید باشه که در تمام این برنامه ها بعد از عمل کانورت در هیچ کدوم از این فایل ها صدا وجود نداره
حالا در فرایند کانورت صدا کانورت نمیشه یا اصلا نمیتونه صدا رو هم کانورت کنه و فقط تصویر رو کانورت میکنه یا چه مشکلی دیگه ای هست ؟!!!:23:
صد در صد تفاوت دارند ! وگرنه بنده فرمت TPS رو بدون هیچ مشکلی با WinAVI تبدیل کردم.
یکی از دوستانم مبدلی رو معرفی کردند که البته در ویندوز Xp سرویس پک 3 بدون کوچکترین مشکلی جواب داده .
نرم افزار TMPGEnc Xpress ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، امیدوارم مشکلتون رو برطرف کنه.

یک نکته ی دیگه اینکه شما میتونید تنظیمات Personal Video Recorderــتون رو از حالت پیشفرض روی MPEG ذخیره کنید تا فرمت خروجــی MPEG باشه.

راستی پلیری که برای اجرای TS استفاده میکنی رو هم بگــو.

Traceur
27-02-2012, 11:04
دوستان بهترین برنامه برای تبدیل DVD به MKV چی هست ؟
ممنون میشم اگر تجربه ای هم در این مورد دارید راهنمایی کنید
افت کیفیت هم داره ؟

Xilisoft Video Converter

shahin666
07-03-2012, 04:04
صد در صد تفاوت دارند ! وگرنه بنده فرمت TPS رو بدون هیچ مشکلی با WinAVI تبدیل کردم.
یکی از دوستانم مبدلی رو معرفی کردند که البته در ویندوز Xp سرویس پک 3 بدون کوچکترین مشکلی جواب داده .
نرم افزار TMPGEnc Xpress ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iles%2F399992373%2FTMPGEnc.XPress.v4.7.7.307.Retai l.zip.html) ، امیدوارم مشکلتون رو برطرف کنه.

یک نکته ی دیگه اینکه شما میتونید تنظیمات Personal Video Recorderــتون رو از حالت پیشفرض روی MPEG ذخیره کنید تا فرمت خروجــی MPEG باشه.

راستی پلیری که برای اجرای TS استفاده میکنی رو هم بگــو.

شرمنده دوست عزیز که خیلی دیر جواب دادم
البته من ویندوز XP ندارم فعلا ولی حتما تست میکنم این برنامه
در مورد پلیر برای اجرای TS هم من از Media Player Classic استفاده میکنم

Traceur
07-03-2012, 10:59
شرمنده دوست عزیز که خیلی دیر جواب دادم
البته من ویندوز XP ندارم فعلا ولی حتما تست میکنم این برنامه
در مورد پلیر برای اجرای TS هم من از Media Player Classic استفاده میکنم
ضمن اینکه نرم افزار Pavtube HD Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] js16dkg5%2FPavtube_HD_Video_Converter_3.5.rar) رو هم یه تست بزن فکر کنم مشکلت برطرف بشه.
تنها مشکلی که این برنامه داره نبود کرکش تو دیتابیس هستش ! که میتونید در انجمن درخواست کرک مطرحش کنید.
برای پلیر هم از VLC Media Player استفاده کن.
کدک ها یادت نره.
:11:

myum
08-03-2012, 02:03
سلام
يه نرم افزار ميخوام كه فايل هاي mkv رو به avi تبديل كنه البته سرعت تبديل و كيفيت فيلم برام مهمه
نرم افزار هاي imtoo.formatfactory.و... سرعتشون خيلي پايينه
با winavi كار كردم اما فيلم تبديل شده تو دستگاه قابل پخش نبود كدكش رو هم mpeg4 visaul زدم و روزليشن 720x480 اما بازم پخش نشد
در ضمن نرم افزاري هست كه روي فايل هاي .divx مثل dvd منو بزاره ؟

Traceur
08-03-2012, 02:36
سلام.
والا کانورتر زیاد هست ، شُمـا Bigasoft MKV Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو امتحان کـردی ؟!
برای درخواست دومتون باید تاپیک جدیدی ایجاد میکردید (برای دفعه بعد).
میتونید از نرم افزار Divx Author ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنی.

J A C K S O N
08-03-2012, 12:23
سلام

ببخشید یه برنامه خواستم که فرمت های تصویری رو فشرده کنه به فرمت دی وی دی و یه بر نامه هم برای رایت دی وی دی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیشب یکیو امتحان کردم فقط تونستم 2 قسمت از یه فیلم که روی هارد خودم قرار داشتو رو یه دی وی دی که حجمش 5 گیگ بودو بزنم خیلی کم جا گرفت

اینم بگم که فیلم ها توی هارد خودم هر کدوم 150 mb بودن

Traceur
08-03-2012, 14:01
سلام

از ConvertX to DVD استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*gozar.com/Files/Software/ConvertXtoDVD_4.1.19.365c_Soft*gozar.com.exe

* حذف شـود.

موفق باشــی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

myum
08-03-2012, 20:28
سلام.
والا کانورتر زیاد هست ، شُمـا Bigasoft MKV Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو امتحان کـردی ؟!
برای درخواست دومتون باید تاپیک جدیدی ایجاد میکردید (برای دفعه بعد).
میتونید از نرم افزار Divx Author ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنی.

نرم افزار divx author رو قبلا امتحان كردم اما منويي كه ساختم بالا نيومد شايد من تنظيماتش رو بلد نيستم
شما تستش كن خبرش رو بده
ممنون

hadi_vazi
11-03-2012, 20:30
سلام یه برنامه می خوام که فیلم های dvd که تو هارد دارم رو به یه فایل تکی mkv تبدیل کنم اگه زیرنویسش هم بهش بچسبه که بهتر اگه زیرنویس هم نچسبید عیب نداره فقط قسمت اول کارم رو به بهترین نحو انجام بده یعنی خودم بتونم خروجی فایل رو تغییر بدم.

jafarian
12-03-2012, 13:51
برنامه MakeMKV رو تست کنید:20:

MRHArtsClube
13-03-2012, 01:32
با سلام و خسته نباشید.
من این برنامه رو تست کردم! جالبه، فقط هیچ کاهش حجمی نداره!!! :41: تنظیماتم نداره که براش مشخص کنی! یا من نفهمیدم چکار کنم! برنامه ای ندارید مثل اونایی که Ganool یا BoB باهاشون MKV میکنن مثلا یه بلوری میشه 700 مگ؟!

sourena
13-03-2012, 01:39
من یه برنامه میخوام که MKV رو برام تبدیل به DVD کنه ... با زیرنویس و منو :)

یه چیز خوب میخوام .... میخوام بترکونه!

MRHArtsClube
13-03-2012, 02:21
فکر کنم از اسمش معلوم باشه ولی نمیدونم کار میکنه یا نه :31:
MKV2VOB

برای ساخت منوی دی وی دی با کنترل کامل
DVD Styler

mjorh
13-03-2012, 10:58
سلام
من یه فایل صوتی رو میخوام به یه فرمت صوتی دیگه تبدیل کنم که حجمش زیاده و IM TOOL HD VIDEO CONVENTER نمیتونه تبدیلش کنه ....
یه نرم افزار قدرتمند میخواسم ...

jafarian
13-03-2012, 13:51
اگر اینطوریه که از برنامه های aimersoft dvd ripper یا که Wondershare DVD Ripper Platinum هم میتونید استفاده کنید.