ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Hitman: Absolution

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

titanium_zarin
12-12-2012, 02:37
هر مرحله که تموم میشه یه سری چیزها اعام میکنه که پیدا کردیم یا نکردیم ...
حالا اون زیرش که یه چیزایی مثل عکس هست جریانشون چیه ؟؟
چه جوری باید پیدا کنیم ؟؟

3Dmajid
12-12-2012, 09:57
اگه 1964 به دنیا اومده باشه یعنی 48 سالشه!به نظر من که خوب مونده!

راس میگی حواسم نبود فک کردم گفت 1364 :n02:

3Dmajid
12-12-2012, 19:44
کسی مرحله ی rosewood روی درجه سختی pursit رفته ؟!

تقریبا هر راه حلی به عقلم میرسید انجام دادم ولی نمیشه رد کرد خیلی سخته :n01:

vahidreza2007
12-12-2012, 19:59
بازی کلا از چند مرحله تشکیل شده ؟؟ چند مرحله رفتم جلو ولی همشون رو کشت و کشتار :n02: اصلا نمی تونم با این سبک کنار بیام به امید اینکه بازی شبیه اسپیلینتر سل کانونشن باشه گرفتم بازی رو ولی لذت نمی برم از بازی ( هر چند بازیش برای علاقه مندا به این سبک خیلی هم عالی هستش به نظرم ) :n11:

3Dmajid
12-12-2012, 20:02
بازی کلا از چند مرحله تشکیل شده ؟؟ چند مرحله رفتم جلو ولی همشون رو کشت و کشتار :n02: اصلا نمی تونم با این سبک کنار بیام به امید اینکه بازی شبیه اسپیلینتر سل کانونشن باشه گرفتم بازی رو ولی لذت نمی برم از بازی ( هر چند بازیش برای علاقه مندا به این سبک خیلی هم عالی هستش به نظرم ) :n11:

بازی شبیه همه چی هس ... :n02:

مکس پین 3 ... کانویکشن و هیتمن ... !
بستگی داره خودت چه جوری بازی کنی !
اگه کانویکشنی دوس داری خب مث سم فیشر برو جلو ... ولی فرقش اینه که مخفی کاریاش خفن تره و ماموریتاشو سخت تر میتونی رد کنی :n16:

vahidreza2007
12-12-2012, 20:14
بازی شبیه همه چی هس ... :n02:

مکس پین 3 ... کانویکشن و هیتمن ... !
بستگی داره خودت چه جوری بازی کنی !
اگه کانویکشنی دوس داری خب مث سم فیشر برو جلو ... ولی فرقش اینه که مخفی کاریاش خفن تره و ماموریتاشو سخت تر میتونی رد کنی :n16:

بیشتر ترجیح میدادم تو سبک کال اف دیوتی باشه :n02: و فقط بکش برو جلو :دی

اره بیشتر مخفی کاری میرم جلو . ولی میدونم وقتی تو دوران بی بازی بودن به صبر میبردیم هر بازی دستمون میرسید بازیش میکردم با شور و شوق :n02: اما الان رو سیستم بازی مس افکت 3 - هیتمن - فار کرای 3 - پس 2013 نصب هستش ولی حوصله ام نمیکشه هیچ کدوم رو بازی کنم . :n08: بازم ممنون بابت راهنمایی :n16:

Electronic-Arts
12-12-2012, 20:33
کسی مرحله ی rosewood روی درجه سختی pursit رفته ؟!

تقریبا هر راه حلی به عقلم میرسید انجام دادم ولی نمیشه رد کرد خیلی سخته :n01:
اگه خواستی بگو راهش رو بهت بگم , بعضی مرحله ها یه راه بیشتر نداره فقط 3 4 تا مرحله هست که مثل king of chinatown به چند روش مختلف میتونی عمل کنی

3Dmajid
بیشتر ترجیح میدادم تو سبک کال اف دیوتی باشه :n02: و فقط بکش برو جلو :دی

اره بیشتر مخفی کاری میرم جلو . ولی میدونم وقتی تو دوران بی بازی بودن به صبر میبردیم هر بازی دستمون میرسید بازیش میکردم با شور و شوق :n02: اما الان رو سیستم بازی مس افکت 3 - هیتمن - فار کرای 3 - پس 2013 نصب هستش ولی حوصله ام نمیکشه هیچ کدوم رو بازی کنم . :n08: بازم ممنون بابت راهنمایی :n16:

من الان به یه مرحله رسیدم دارم رو Pursit بازی میکنم، خیلی سخته دارم اکشن میرم.
واقعا اکشن بازی هم حرف نداره ... حتی از مکس پین بیشتر حال میده :n02:

3Dmajid
اگه خواستی بگو راهش رو بهت بگم , بعضی مرحله ها یه راه بیشتر نداره فقط 3 4 تا مرحله هست که مثل king of chinatown به چند روش مختلف میتونی عمل کنی

بگو !!!!!!!!! :n16: دستت درد نکنه ...

Electronic-Arts
12-12-2012, 21:18
بگو !!!!!!!!! :n16: دستت درد نکنه ...
اولش که از چاه آسانسور اومدی بالا به هر روشی که میخوای کل طبقه بالا رو پاکسازی کن , فقط سعی کن spotted نشی که امتیاز منفی نده بعد هم همه جسد ها رو مخفی کن بعد دوباره برگرد سمت آسانسور که ازش بالا اومدی و از پله های بقل آسانسور برو پایین یه یارو هست اونجا که قبل از این که بره خفتش کن و لباسش رو بپوش فقط کسی نفهمه بعد که قایمش کردی کپسول آتش نشانی رو پرت کن کنار پله ها و خودت تو کمد قایم شو بعد که اون یارو اومد برو اونم خفت کن و قایمش کن حالا دوباره برو بالا و سرنگ رو وردار و از اون یکی پله ها بیا پایین (البته اینجا رو مواظب باش چون بعضی وقت ها یکی وایساده کنار اون مجله های کنار پله ها که اگه بود اونم بکش منتهی دیگه جا برای مخفی کردنشون نیست)
بعد کنار همون مجله هایی که این وایساده بود یه دریچه کولر هست پایین برو توش و از اون ور بعد از این که یارو رفت دربیا و بعدش یه یارو دیگه هم در طول راهرو حرکت میکنه پشت اون برو و سریع فیوزی رو که توی اتاق بازی هست وردار بعد دوباره بیا تو راهرو و اون یارو رو که تو راهرو بود بکش و ببر قایمش کن بعد هم مستقیم برو توی داروخانه پشت میزها وایسا تا یکیشون میاد کنار یخچال کناری پشتش رو بهت میکنه اونو سریع بکش و مخفی کن و دوباره برو پشت میزا چون یکی دیگه داره سریع میاد بعد که اونم اومد میره همونجایی که قبلی وایساده بود و پشتش رو بهت میکنه اونم بکش و بعدش بندازش کنار اون یکی تو یخچال بعد یواش برو در امتداد قفسه ها به محض این که اون یکی پشتش رو بهت کرد با Q بگیرش و بندازش یه کناری , آخرین نفر هم وقتی که داره راه میره بین قفسه ها بکشش و بعد فیوز رو وردار و برو بذار تو جای فیوز ها
بازم اگه نفهمیدی بگو فیلم بگیرم منتهی یه کم طول میکشه

3Dmajid
12-12-2012, 21:48
اولش که از چاه آسانسور اومدی بالا به هر روشی که میخوای کل طبقه بالا رو پاکسازی کن , فقط سعی کن spotted نشی که امتیاز منفی نده بعد هم همه جسد ها رو مخفی کن بعد دوباره برگرد سمت آسانسور که ازش بالا اومدی و از پله های بقل آسانسور برو پایین یه یارو هست اونجا که قبل از این که بره خفتش کن و لباسش رو بپوش فقط کسی نفهمه بعد که قایمش کردی کپسول آتش نشانی رو پرت کن کنار پله ها و خودت تو کمد قایم شو بعد که اون یارو اومد برو اونم خفت کن و قایمش کن حالا دوباره برو بالا و سرنگ رو وردار و از اون یکی پله ها بیا پایین (البته اینجا رو مواظب باش چون بعضی وقت ها یکی وایساده کنار اون مجله های کنار پله ها که اگه بود اونم بکش منتهی دیگه جا برای مخفی کردنشون نیست)
بعد کنار همون مجله هایی که این وایساده بود یه دریچه کولر هست پایین برو توش و از اون ور بعد از این که یارو رفت دربیا و بعدش یه یارو دیگه هم در طول راهرو حرکت میکنه پشت اون برو و سریع فیوزی رو که توی اتاق بازی هست وردار بعد دوباره بیا تو راهرو و اون یارو رو که تو راهرو بود بکش و ببر قایمش کن بعد هم مستقیم برو توی داروخانه پشت میزها وایسا تا یکیشون میاد کنار یخچال کناری پشتش رو بهت میکنه اونو سریع بکش و مخفی کن و دوباره برو پشت میزا چون یکی دیگه داره سریع میاد بعد که اونم اومد میره همونجایی که قبلی وایساده بود و پشتش رو بهت میکنه اونم بکش و بعدش بندازش کنار اون یکی تو یخچال بعد یواش برو در امتداد قفسه ها به محض این که اون یکی پشتش رو بهت کرد با Q بگیرش و بندازش یه کناری , آخرین نفر هم وقتی که داره راه میره بین قفسه ها بکشش و بعد فیوز رو وردار و برو بذار تو جای فیوز ها
بازم اگه نفهمیدی بگو فیلم بگیرم منتهی یه کم طول میکشه

دستت در نکنه EA جون :n12: مطمئنی روی pURSIT بازی کردی ؟!
آخه آدم کشتن توش خیلی سخت میشه چون زود میفهمن ... توی طبقه ی بالا مشکلی ندارم و پاکسازی میکنم بدون اینکه بفهمن ... ولی وقتی از اون دریچه میرم اون ور تا برم تو اون اتاقه و فیوز رو بردارم میفهمن !
حالا دمت گرم بازم سعیمو میکنم از همین روشی که گفت ی :n07:

estark
13-12-2012, 01:19
هیتمن امتیازش ازgame spot چند شد؟

soccer 2009 update
13-12-2012, 02:02
دوسبتان واقعا کسی تا حالا hitman sniper challenge بازی نکرده ؟؟
یعنی راغب نبودید هم که در موردش چیزی بدونید

شـیـفــو
13-12-2012, 02:07
من متوجه نشدم ، کشتن مامورها خوبه یا بد ؟ وقتی یکی رو میکشیم امتیاز منفی میده ، نمیکشیم هم کارمون گیره !!!! چیکار باید کنم ؟

titanium_zarin
13-12-2012, 11:14
من متوجه نشدم ، کشتن مامورها خوبه یا بد ؟ وقتی یکی رو میکشیم امتیاز منفی میده ، نمیکشیم هم کارمون گیره !!!! چیکار باید کنم ؟

درست بکش ...
بی صدا ...بعد هم جسد رو قایم کن ...اینجوری منفی نمیگیری !!!

3Dmajid
13-12-2012, 12:56
دوسبتان واقعا کسی تا حالا hitman sniper challenge بازی نکرده ؟؟
یعنی راغب نبودید هم که در موردش چیزی بدونید

یکی از دوستام بازی کرده به من گفت یه مرحله بیشتر نداره اما چندتا challenge داره.

3Dmajid
13-12-2012, 14:03
بدجوری تو این مرحله ی rosewood موندم رو درجه سختی purist ...

EA همه کارایی که میگی میکنم ولی وقتی برمیگردم تا از دریچه برم اون ور، دو نفر وایسادن اون جا و نمیتونم از دریچه بیام بیرون وگرنه میفهمن :n28:

soccer 2009 update
13-12-2012, 16:22
یکی از دوستام بازی کرده به من گفت یه مرحله بیشتر نداره اما چندتا challenge داره.

میشه معرفیش کنید
ممنون

3Dmajid
13-12-2012, 18:12
میشه معرفیش کنید
ممنون

یعنی چی معرفیش کنم ؟!
تو این انجمن که نیس :n16:

3Dmajid
13-12-2012, 18:43
بلاخره تونستم rosewood رو رد کنم. فکرشم نمیکردم اینقد راحت باشه :n07:

کم کم بازی داره برام خاطره انگیز میشه و تبدیل شده به یکی از بهترین بازیای عمرم، مخصوصا بار دوم که دارم روی Purist بازی میکنم خیلی بیشتر حال میده :n12:

Hitman67
13-12-2012, 18:56
دوستان وقتی کی میشناستت کلید کنترل رو میگیری تا نشناستت.ولی این قابلیت محدوده.تموم میشه.چجوری میشه اون نوار زردو پر کرد؟همون قابلیت مخفی موندن؟

h!tman
13-12-2012, 18:57
آدم بکشی
ماموریت تموم کنی
و...
هر کاری که امتیاز بده

h!tman
13-12-2012, 19:00
بهترین حالت اینه بدون کشتن کسی برید جلو
ولی اگر مجبور شدید اشکالی نداره
برای پایان مرحله یک امتیاز یوهویی بهتون میده منفی ها جبران میشه
مثلا ماموریت lenny بهترین نمونه برا نکشتن کسیه

3Dmajid
13-12-2012, 19:21
دوستان وقتی کی میشناستت کلید کنترل رو میگیری تا نشناستت.ولی این قابلیت محدوده.تموم میشه.چجوری میشه اون نوار زردو پر کرد؟همون قابلیت مخفی موندن؟

اگه بشناسنت که دیگه نمیتونی کاری کنی !!!

قبل از اینکه بشناسنت ولی بهت مشکوک میشن باید این کارو کنی.

آدم بکشی
ماموریت تموم کنی
و...
هر کاری که امتیاز بده

آدم بکشی چیه بابا :n02:
اگه مخفی کاری آدم بکشی و قایمش کنی بهت اضافه میکنه.
یه سری آیتمم هست واسه hide شدن اونام تا حدی اضافه میکنن.

soccer 2009 update
13-12-2012, 19:31
یعنی چی معرفیش کنم ؟!
تو این انجمن که نیس :n16:

sorry
شما نمی تونید کمکم کنید چون تو ویکیپدیا نوشته بازی singleplayer خست ولی بیشتر یک مرحله ی اون رو من نتونستم بازی کنم .
تو یو ت.ی.وب هم فیلم های مراحل دیگس هست ولی من نتونستم کاری پیش ببرم

3Dmajid
13-12-2012, 19:45
sorry
شما نمی تونید کمکم کنید چون تو ویکیپدیا نوشته بازی singleplayer خست ولی بیشتر یک مرحله ی اون رو من نتونستم بازی کنم .

میشه لینک ویکیپدیات رو بدی ببینم چی نوشته ؟!!!
من اصا تو ویکیپدیا مطلب در مورد این بازی پیدا نکردم !!
هینمن اسنایپر یه مرحله بیشتر نداره !!
اینو تو خودت هیتمن ویکی نوشته ... ببین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هیتمن اسنایپر چلنچ یه بازی دمو بود که کلا از ابسولوشن جداس و کساییکه این بازی رو پیش خرید کردن میتونن اینم بگیرن بازی کنن و فقط یه مرحله با چلنجای گوناگون داره !
:n17:

شـیـفــو
13-12-2012, 20:27
کشتن آدم های بیگناه مثل مردم تو ایستگاه یا خدمتکار ها ، امتیاز منفی داره ؟ حتی اگه ترتمیز بکشمشون .

sorry

کلا رو پشت بوم باید 8 نفر رو بکشی و تمام .

3Dmajid
13-12-2012, 20:51
کشتن آدم های بیگناه مثل مردم تو ایستگاه یا خدمتکار ها ، امتیاز منفی داره ؟ حتی اگه ترتمیز بکشمشون .

پ ن پ :n04:

Electronic-Arts
13-12-2012, 21:46
بدجوری تو این مرحله ی rosewood موندم رو درجه سختی purist ...

EA همه کارایی که میگی میکنم ولی وقتی برمیگردم تا از دریچه برم اون ور، دو نفر وایسادن اون جا و نمیتونم از دریچه بیام بیرون وگرنه میفهمن :n28:
موقع برگشتن باید از اون طرف داروخانه بری تو اتاقی که کنار هال اصلی هست (همونجایی که توش اتاق آسانسورها هست) و از اون جا بری

3Dmajid
13-12-2012, 22:08
موقع برگشتن باید از اون طرف داروخانه بری تو اتاقی که کنار هال اصلی هست (همونجایی که توش اتاق آسانسورها هست) و از اون جا بری

چند تا پست بالاتر گفتم ردش کردم :n16:البته روشم با روش تو یکم فرق داشت.
ممنون از راهنماییت :n16:

soccer 2009 update
13-12-2012, 23:47
میشه لینک ویکیپدیات رو بدی ببینم چی نوشته ؟!!!
من اصا تو ویکیپدیا مطلب در مورد این بازی پیدا نکردم !!
هینمن اسنایپر یه مرحله بیشتر نداره !!
اینو تو خودت هیتمن ویکی نوشته ... ببین :

هیتمن اسنایپر چلنچ یه بازی دمو بود که کلا از ابسولوشن جداس و کساییکه این بازی رو پیش خرید کردن میتونن اینم بگیرن بازی کنن و فقط یه مرحله با چلنجای گوناگون داره !
:n17:

ممنون از راهنماییتون .
ببخشید منظور من از مرحله challenge بود که مال من یکی بیشتر رد نشده بود فکر میکردم باید تعداد مراحل بیشتر باشه که بشه ردش کرد ممنون بازم اینم ویکیپدیاش:

3Dmajid
14-12-2012, 00:09
ممنون از راهنماییتون .
ببخشید منظور من از مرحله challenge بود که مال من یکی بیشتر رد نشده بود فکر میکردم باید تعداد مراحل بیشتر باشه که بشه ردش کرد ممنون بازم اینم ویکیپدیاش:

گفتم که .. :n01:
این لینکم همون لینکیه که من خوندم ...
به این میگن هیتمن ویکی ... نه ویکیپدیا :n02:
ویکیپدیا یه سایت خیلی معروفه که دایره المعارفه و حتما میشناسیش. :n16:

h!tman
14-12-2012, 01:33

کلا باید سعی کنی بدون کشتن رد کنی،بی گناها که کلا خیلی امتیاز منفی میدن
تو Pursuit خیلی سخته :| اصن خییییلی داغانه ! اعصابم که داشت خورد میشد ولی تموم شد

=====
واقعا تاپ ترین هیتمن بود! محشر بود.
مخصوصا با پایان خیلی حال کردم .
امیدوارم پایان سری هیتمن با ابسولوشن نباشه. :n28:
تقریبا از زمان طفولیت با این کله کچل 47 بزرگ شدیم
شماره پشت کلش هم از Silent assassin حفظ بودم.
خلاصه حیف میشه آدم کشی رو ترک کنه.
جمله آخر بازی که میگه پول به حسابتون واریز شد نوید بازی بعدی هیتمن رو میده
ایندفعه مثل دفعه قبل 6سال فاصله نندازن بشه 2018:دی

3Dmajid
14-12-2012, 01:54
ایندفعه مثل دفعه قبل 6سال فاصله نندازن بشه 2018

کجای کاری بابا شرکتش گفته از این به بعد هر سال هیتمن میدیم :n02:

Electronic-Arts
14-12-2012, 02:09
کجای کاری بابا شرکتش گفته از این به بعد هر سال هیتمن میدیم :n02:
به مرحله rosewood میگی سخت , بری مرحله های بعدی چی میگی؟ مخصوصا dexter industries قسمت descent
تازه هیتمن بعدی هم تضمینی نیست که پلیس بره دنبالش چون دوباره واسه agency داره کار میکنه
آخرش میگه excellent work 47 , the money has been wired to your account , welcome back
که یعنی کارت خوب بود (کشتن تراویس) پول به حسابت حواله شد , خوش آمدید (برگشتنت رو تبریک میگم)

3Dmajid
14-12-2012, 10:57
به مرحله rosewood میگی سخت , بری مرحله های بعدی چی میگی؟ مخصوصا dexter industries قسمت descent
تازه هیتمن بعدی هم تضمینی نیست که پلیس بره دنبالش چون دوباره واسه agency داره کار میکنه
آخرش میگه excellent work 47 , the money has been wired to your account , welcome back
که یعنی کارت خوب بود (کشتن تراویس) پول به حسابت حواله شد , خوش آمدید (برگشتنت رو تبریک میگم)

rosewood به نظر خیلی خیلی سخت بود ! ولی وقتی ردش کردم فهمیدم واقعا آسون بود.
کلا مرحله های هیتمن یه جوریه که آدم فک میکنه خیلی سخته ولی وقتی راه حلو پیدا میکنی میبینی خیلی آسونه.
شاید دلیل اینکه واسه بازی سیو نزاشتن یا چک پوینتا اینجوریه همین باشه.
چون سازنده ها گفتن اگه گیمر راه عقلانی به کار ببره میتونه حداکثر ده دقیقه رد کنه :n07:

آره ولی دیگه تراویس رئیس آجانس نیس پس کیه ؟
شاید دایانا :n02: نیدونم ... ولی فک کنم 47 دیگه از نقش منفی کم کم در میاد و این دفعه آدم میکشه تا یه هدف مثبتی رو پیاده کنه.

h!tman
14-12-2012, 11:19
ما که از خدامونه هرسال یک هیتمن بدن
ولی بعضی نکات منفی داشت
اول این که هرچقدرم آدم پرحافظه ای باشی ،همکاراتو اینقدر زود نمیشناسی،وقتی لباس یکی رو پوشیدی اینقدر سریع میشناسنت رو اعصابه.حالا خوبه کسی هم نمیکشی لباس خونی شه:دی
یعنی مثلا اگر کسی میکشتی و خون رو لباست یا تتو پشت سرت رو میدیدن میفهمیدن و ازین چیزا!
دومم این که وقتی کسی رو میکشی میری تو کمد و اینا انگار نه انگار چیزی شده :دی اون سانچز رو روش یک دونه لوستر(:دی) انداختیم سرمون رو انداختیم پایین رفتیم بیرون
بعدم این که کلت خوشگلامونو نصف بازی نداشتیم:(

3Dmajid
14-12-2012, 11:38
اول این که هرچقدرم آدم پرحافظه ای باشی ،همکاراتو اینقدر زود نمیشناسی،وقتی لباس یکی رو پوشیدی اینقدر سریع میشناسنت رو اعصابه.حالا خوبه کسی هم نمیکشی لباس خونی شه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

یعنی مثلا اگر کسی میکشتی و خون رو لباست یا تتو پشت سرت رو میدیدن میفهمیدن و ازین چیزا!
آره موافقم ... مخصوصا رو Pursit بازی میکنی دیگه تا میبیننت بهت شک میکنن ...
ولی خب باز از سری قبلیا بهتره که لباس عوض میکردی دیگه خیالت راحت بود :n02:
یه سری hide هایی تو بازی هست که وقتی شک میکنن میشه ازش استفاده کرد ولی بازم مشکل داره.
مثلا تا یکی بهم شک کرد رفتم hide شدم بعد طرف با خودش گفت آره من میشناسمش تو رستوران دیدیمش !
بعد تا از اون حالت در اومدم دوباره عین این اسکلا بهم شک کرد گفت برگرد ببینمت :n02:

دومم این که وقتی کسی رو میکشی میری تو کمد و اینا انگار نه انگار چیزی شده :دی
اون سانچز رو روش یک دونه لوستر(:دی
) انداختیم سرمون رو انداختیم پایین رفتیم بیرون
آره ! حالا باز رو درجه سختی بیشتر این مشکل تا حد کمی برطرف میشه.
ولی سری پیش من رو هارد بازی میکردم آدما رو میکشتم میرم قایم میشدم دوباره میکشتمو قایم میشدم و راحت مرحله رو رد میکردم :n18::n18:

h!tman
14-12-2012, 11:48
من اصلا با کشتن حال نمیکنم. اونوجوری دیگه اسمش Silent assassin نیست:دی
ولی بعضی جاها نمیشه اصلا! مخصوصا چک پوینت اینا هم تو درجه سختی بالا نداره
مجبوری طرف رو خفه کنی بره
میشد این شک کردنه یکم هوشمند تر شه ،ولی با این اوضاع ما بازم کله کچلو دوست داریم:دی

REZAt1980
14-12-2012, 12:28
سلام.

تو مرحله دکستر اینداستری، همون اولش که باید دو تا سیستم امنیتی رو از کار بندازی، جایی برای چک پوینت نداره؟ دیوانه شدیم ...

نرمال هم بازی میکنم.

3Dmajid
14-12-2012, 12:40
سلام.

تو مرحله دکستر اینداستری، همون اولش که باید دو تا سیستم امنیتی رو از کار بندازی، جایی برای چک پوینت نداره؟ دیوانه شدیم ...

نرمال هم بازی میکنم.

اونجا که کاری داره راحت میشه رد کرد ! مخصوصا اگه رو هارد بازی میکنی.
نه نداره یکم جلوتر از یه دره که میری تو سیو میشه. :n18:

REZAt1980
14-12-2012, 15:11
اونجا که کاری داره راحت میشه رد کرد ! مخصوصا اگه رو هارد بازی میکنی.
نه نداره یکم جلوتر از یه دره که میری تو سیو میشه. :n18:

آره به سختی ردش کردم و اون تونل ها رو هم رد کردم.
الان رسیدم به مرحله ای که باید وارد لابی اصلی بشیم.
این دیگه خیلی سخته.

از کدوم مسیر باید برم داخل لابی؟
باید از بین شون رد بشم؟
-=========================

یه سوال:
من با همین صدا خفه کن، بدن دیده شدن کسی رو میکشم، باز هم منفی میده.
با اون طناب خفه شون هم میکنم از پشت سر باز هم منفی میده.

مینویسه non-targeted casualiton !!!

چرا؟

REZAt1980
14-12-2012, 15:48
به مسخره ترین شکل ممکن ردش کردم!!!:n02:

رفتم تا نزدیکی های لابی، همه حالت زرد رنگ شده بودند، دم آسانسور که نارنجی شدند، کلید Call elevator رو زدم و بعد یک نفر رو گروگان گرفتم :n09:و رفتم تو، در ؛آخرین لحظه کشتمشون، و در کمال تعجب در آسانسور بسته شد و من رفتم مرحله بعد!!:n19: :n08:

3Dmajid
14-12-2012, 16:06
یه سوال:
من با همین صدا خفه کن، بدن دیده شدن کسی رو میکشم، باز هم منفی میده.
با اون طناب خفه شون هم میکنم از پشت سر باز هم منفی میده.

مینویسه non-targeted casualiton !!!

چرا؟

به خاطر اینکه کسایی رو میکشی که نباید بکشی :n02:

به مسخره ترین شکل ممکن ردش کردم!!!:n02:

رفتم تا نزدیکی های لابی، همه حالت زرد رنگ شده بودند، دم آسانسور که نارنجی شدند، کلید Call elevator رو زدم و بعد یک نفر رو گروگان گرفتم :n09:
و رفتم تو، در ؛آخرین لحظه کشتمشون، و در کمال تعجب در آسانسور بسته شد و من رفتم مرحله بعد!!:n19:

اتفاقا منم الان همینجا رو رد کردم ... مخفی کاری رفتم تا در ورودیش که همه جمعشون جمعه و حرف میزنن.
بعدش فهمیدن گازشو گرفتم رفتم دم آسانسورو همه شونو کشتم و رفتم بالا :n28: خواستم ریست کنم از اول مخفی کاری برم نشد رفت مرحله بعد :n03:

ali_agha1981
14-12-2012, 23:06
من با مرحله 16 Operation Sledgehammer خیلی حال کردم و واقعا جذاب و البته سخت بود...
خصوصا اون آخرهاش که پلیس ها میریزن تو شهر و تعدادشون خیلی زیاده..

من رو نرمال بازی میکنم.. فکر کنم فقط آخر مرحله 50 ..60 نفری رو کشتم...!!! و تنها مرحله ای بود که نتونستم به صورت مخفی کاری تمومش کنم (البته فقط آخرهای مرحله نتونستم مخفی برم )

همون قسمت رو میگم که پلیس ها و گروه ضربت میان تو شهر و شلیک میکنن و هرج و مرج میشه همه در میرن !
اولش که رسیدم یه نفر تنها بود با سیم خفه اش کردم ..
از پله های کافی شاپ اومدم پایین یه چند تا مین برداشتم پرت کردم دمه در... یه چند نفر رفتن رو مینا ! :n02:....

رفتم بالا به اسنایپر هم بود باهاش چند نفر رو هد شات کردم بعدش دیگه متوجه شدن ریختم سرم ..منم داخل یه گوشه مخفی شدم هر کسی اومد داخل به رگبار بستمش..تموم هم نمیشدن..خیلی سخت بود
آخرش که تموم شدن خیلی شیک به سمت درب خروجی ته خیابون رفتم و وارد مرحله بعد شدم..:n09:

MASTER OC 7
15-12-2012, 02:51
سلام دوستان

میشه یکی محل دقیق سیو این بازیو بگه ؟ :n03:

amirhoseiyn
15-12-2012, 17:32
دوستان چند سوال؟
2 چلنج در هر مرحله وجود داره که مربوط به تعویض لباس و خودداری از تعویض لباس تا پایان اون مرحله میباشد...........حالا کامل کردن هر 2 تاش با هم کاملا متناقض همه
برای کامل کردن بعضی چلنجها حتما حتما ما باید یکی رو بکشیم حتی افراد بی گناه و عادی........حالا جوابگوی این امتیاز منفی کیه؟:n02::n02:
در مرحله دادگاه ایا میشه بدون کشتن کسی چلنجها رو کامل کرد یا حتی مرحله رو رد کرد(به خصوص مرحله اول دادگاه)؟
برای سایلنت اساسین شدن نباید کسی غیر از تارگت رو گشت؟

milad_takjoo
15-12-2012, 21:15
بچه ها اون جایی که اوایل بازی تو هتل فرار میکنی بعد کلی پلیس هم دنبالتن با یه آسانسور میای پایین....یه جا هست دو طرف کلی پلیس هست و حتما باید از همون راه هم بری مترو...
تا میری همه بهت شک میکنن...چیکار باید کرد؟(ctrl هم کفاف نمیده)

3Dmajid
15-12-2012, 22:07
سلام دوستان

میشه یکی محل دقیق سیو این بازیو بگه ؟

برای سیو باید مکان های چک پوینت رو توی بازی پیدا کنی و E رو بزنی. البته زیاد سیوش درست حسابی نیس.

بچه ها اون جایی که اوایل بازی تو هتل فرار میکنی بعد کلی پلیس هم دنبالتن با یه آسانسور میای پایین....یه جا هست دو طرف کلی پلیس هست و حتما باید از همون راه هم بری مترو...
تا میری همه بهت شک میکنن...چیکار باید کرد؟(ctrl هم کفاف نمیده)

با کنترل از بینشون برو بعدش برو کلوچه بخور اینقد صب کن تا برن :n02:

Electronic-Arts
15-12-2012, 22:45
برای سیو باید مکان های چک پوینت رو توی بازی پیدا کنی و E رو بزنی. البته زیاد سیوش درست حسابی نیس.

ctrl هم کفاف نمیده)
[/COLOR][/RIGHT]
با کنترل از بینشون برو بعدش برو کلوچه بخور اینقد صب کن تا برن :n02:
خواستی instinct هات مصرف نشه میتونی از سمت چپ هم بری ها

3Dmajid
16-12-2012, 00:43
خواستی instinct هات مصرف نشه میتونی از سمت چپ هم بری ها

آره این روش بهتره ... ولی باید کاور بگیره پشت دیوار تا اون swat ها برن ... و مواظب اون پلیس عقبیه باشه چون برمیگرده.

MASTER OC 7
16-12-2012, 15:49

مرسی عزیز ولی منظورم محل سیو تو ویندوز بود ( تو Documents ) که نبود !

Electronic-Arts
16-12-2012, 16:02
آره این روش بهتره ... ولی باید کاور بگیره پشت دیوار تا اون swat ها برن ... و مواظب اون پلیس عقبیه باشه چون برمیگرده.
نه دیگه اون پلیسه رو خفت میکنی میندازی تو همون جعبه کنار اون نیروهای ویژه هم زود میرن

brain
18-12-2012, 18:35
بچه ها این جمله چی میگه ؟ راست میگفتن یا سرکاری بوده :
Only 20% of players will see the last level in Hitman: Absolution, says director

3Dmajid
18-12-2012, 19:49
Only 20% of players will see the last level in Hitman: Absolution, says director

نمیدونم منظورش واقعا چی بوده !
ولی ما که تموم کردیم. :n16:

khelane
18-12-2012, 20:42
من که هنوز بازی رو نگرفتم انشالله بعد از امتحانات ترم اول برم بازی رو تهیه کنم ولی این جمله دوستان راست میگن مفهومش شاید اینجوری باشه که در اخر بازی رو درجه احتمال خیلی سخت یه چیزی رو نشون بده؟
خب خودم گرفتم دیدم خبرتون میکنم شاید جز 20 درصد باشیم دی:n05:(:n19:)

3Dmajid
18-12-2012, 21:36
من که هنوز بازی رو نگرفتم انشالله بعد از امتحانات ترم اول برم بازی رو تهیه کنم ولی این جمله دوستان راست میگن مفهومش شاید اینجوری باشه که در اخر بازی رو درجه احتمال خیلی سخت یه چیزی رو نشون بده؟
خب خودم گرفتم دیدم خبرتون میکنم شاید جز 20 درصد باشیم دی:n05:(:n19:)

من دارم رو خیلی سخت بازی میکنم. یه مرحله دیگه مونده.
فک نکنم اینجوری باشه.

Layken
18-12-2012, 23:00

راست یا دروغشو نمی دونم من از اولین شروع بازی روی همون اخرین درجه بازی شروع کردم و نه میدونم ایتم ها کجان چه شکلین و باقی مسائل ولی موضوع اینه که
سخت هست ولی دیگه فقط 20 درصد رو نمی دونم برا من که راحت بود و از دلایلی که باعث شد همون شروع کار برنم روی اخرین درجه حذف شدن این امکان دید مخفی و رویت ملت از پشت درو دیوار که اصلا به زات 47 همچین کارهایی نمیاد ، اما روی این درجه اخر نفس گیر هم بود و میتونم بگم رسما بازی بهم به شکل خیلی لطیفی چسبید و هر بار از رد کردن زیبای مراحل به شکل مخفی لذت میبردم

از نکته های منفی بازی داستانش بود که دیگه اخرای بازی واقعا کلافم کرده بود و مجبور شدم یکی از مراحل بازیو با خون و خونریزی برم و از شر مرحله راحت بشم
چون داستان نه تنها ضعیف ساخته و پرداخته شده اصلا هم با گیم پلی چفت نیستن

majid322
18-12-2012, 23:37
دوستان این بازی صحنه ی خطری چیزی داره ؟ :دی اگه جاییش مورد اخلاقی داره بگید زایع نشیم :دی

Karistias
18-12-2012, 23:55
دوستان این بازی صحنه ی خطری چیزی داره ؟ :دی اگه جاییش مورد اخلاقی داره بگید زایع نشیم :دی
تا این جایی که من اومدم صحنه که چه عرض کنم ولی تو کلوپاش خفن میگردن و میرقصن !:n05:

3Dmajid
19-12-2012, 00:38
از نکته های منفی بازی داستانش بود که دیگه اخرای بازی واقعا کلافم کرده بود و مجبور شدم یکی از مراحل بازیو با خون و خونریزی برم و از شر مرحله راحت بشم

به نظرم داستانش اوایل خوب پیش میره ولی مراحل آخر دیگه خیلی خسته کننده میشه و الکی کشش میدن.
منم دقیقا مثل تو اینجوری رفتم ولی الان رو pursit مخفی کاری میرم چون مجبورم زود میبازم :n02:

ali_agha1981
19-12-2012, 00:40
منم بازی رو تموم کردم...خیلی بازی قشنگ و جذابی بود و خصوصا اینکه خیلی طولانی بود و 20 مرحله داشت ولی...

من با آخر بازی اصلا حال نکردم یعنی دو مرحله آخر اصلا در حد و اندازه های مرحله آخر نبود...هم خیلی آسون بود و هم خیلی سریع تموم می شد و اصلا جذابیت نداشت..
تنها نقطه ضعف بازی همون آخرش بود که میتونست خیلی جذاب تر تموم بشه....
........
در ضمن اون مرحله اواخر بازی که دوستان در موردش صحبت میکردن که آخرش باید بری تو آسانسور.. خیلی آسون بود

فقط کافی بود لباس خدمتکار هتل (هتل بود اونجا؟ چی بود ؟) به هر حال اون لباس سیاهه خدمتکار هتل رو بپوشید یه کامپیوتر هست اونو میزنید دستگاه هـــ...ک میشه بعد برید سمت آسانسور هیچ کس هم به شما شک نمیکنه کارت رو بزنید صبر کنید آسانسور بیاد پایین برید داخل...

من رو نرمال تمومش کردم ولی یکی از ضد حال های بازی ، اون قابلیت محدود ولی مسخره بود که ctrl رو میگرفتی قیافه اش رو مخفی میکرد بعد خیلی راحت میشد از بین دشمن ها حرکت کنی و هیچکس بهت شک نمیکرد..!!! البته شاید بگید باید روی درجه سختی بیشتری بازی میکردم...

در کل یکی نامحدود بودن قابلیت دیدن پشت دیوار و شناسایی دشمن و همین قابلیت محدود بالا که گفتم کلا بازی رو خیلی خراب کرده بود و هیچ ربطی به درجه سختی بازی نداره و اصلا چنین قابلیت های نباید در بازی می بود...

3Dmajid
19-12-2012, 00:52
.
فقط کافی بود لباس خدمتکار هتل (هتل بود اونجا؟ چی بود ؟) به هر حال اون لباس سیاهه خدمتکار هتل رو بپوشید یه کامپیوتر هست اونو میزنید دستگاه هـــ...ک میشه بعد برید سمت آسانسور هیچ کس هم به شما شک نمیکنه کارت رو بزنید صبر کنید آسانسور بیاد پایین برید داخل...

همون لباسه رو میگی که شبیه لباس خلباناس ؟ :n02:

منم رد کردم ... اتفاقا به نظر منم آسون بود.
سری اول که بازی کردم سخت بود برام.
سری دوم راهشو پیدا کردم.
کلا هیتمن یه جوریه که اگه راه اصلی رو پیدا کنی یه مینی میتونی مرحله هاشو بری :n02:

ali_agha1981
19-12-2012, 01:01
همون لباسه رو میگی که شبیه لباس خلباناس ؟ :n02:

منم رد کردم ... اتفاقا به نظر منم آسون بود.
سری اول که بازی کردم سخت بود برام.
سری دوم راهشو پیدا کردم.
کلا هیتمن یه جوریه که اگه راه اصلی رو پیدا کنی یه مینی میتونی مرحله هاشو بری :n02:

آره فکر کنم همون لباس خلبانیه...:n09:ولی اونجا کجا بود؟ هتل بود ؟ اداره پلیس بود ؟ خلبان هواپیما چیکار میکرد اونجا ؟ :wac:
در کل اینکه با اون قابلیت هایی که تو بازی قرار داده بودند خیلی آسونش کرده بود و اون مرحله هم خیلی راحت بود و نیازی به خشونت نبود..:n06:

3Dmajid
19-12-2012, 10:47
آره فکر کنم همون لباس خلبانیه...:n09:ولی اونجا کجا بود؟ هتل بود ؟ اداره پلیس بود ؟ خلبان هواپیما چیکار میکرد اونجا ؟ :wac:
در کل اینکه با اون قابلیت هایی که تو بازی قرار داده بودند خیلی آسونش کرده بود و اون مرحله هم خیلی راحت بود و نیازی به خشونت نبود..:n06:

خب تو چه جوری اون لباس رو پوشیدی ؟
آخه نمیتونی بری داخل بهت گیر میدن.
لباس پلیس پوشیدی ؟
رو چه درجه سختی داری بازی میکنی ؟ :n17:

ali_agha1981
19-12-2012, 11:29
خب تو چه جوری اون لباس رو پوشیدی ؟
آخه نمیتونی بری داخل بهت گیر میدن.
لباس پلیس پوشیدی ؟
رو چه درجه سختی داری بازی میکنی ؟ :n17:

گفتم که نرمال بازی میکردم..ولی فرقی برای این مرحله نمیکنه.
چرا نمیشه بری تو ؟
همون اولین چک پویینت که از پست ساختمون وارد black water میشی میتونی از گوشه لابی ساختمون که همه هستن بری سمت راست..
البته یه ذره باید صبر کنی تا یه پلیس که سمت راست به انتهای سالن بره بعدش حرکت میکنی
اگه لازم شد یه چند ثانیه چهره ات رو مخفی میکنی که البته من روی نرمال نکردم و نیازی نبود و بعدش میرسی به اون خلبان یا خدمتکار هتل همونجا دخلش رو میاری و لباسش رو میپوشی کامپیوتر رو هـــــ...ک میکنی و وارد آسانسور میشی
(اینم نقشش)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

brain
19-12-2012, 12:22
آره دقیقا ، منم یکی دو مرحله ی آخر بازی رو اکشن رفتم.خسته شده بودم.
چیزی بنام داستان انگار نداشت ، فقط شخصیت های بیشتری ساخته بودن تا بهونه ای باشه برای کش دادن و بیشتر کردن مراحل.
پایان blood money خیلی خلاقانه تر بود. واسه من که خیلی خاطره ی خوبی شد، چون اولش فکر میکردم 47 واقعا مرده ، بعدش گفتم چرا ui داره بازی عجیبه ، همینجوری دکمه های کیبرد رو فشار دادم دیدم داره یه اتفاقاتی میوفته ، بعد که بلند شد ، انگار دنیا رو بهم داده بودن ، خیلی حال کردم !!

silent-assassin
19-12-2012, 16:53
فکر میکنم منظور از اون 20% گرفتن تمام چلنجهای مراحل بوده. بعضیهاش واقعا سخته

3Dmajid
19-12-2012, 17:05
همون اولین چک پویینت که از پست ساختمون وارد black water میشی میتونی از گوشه لابی ساختمون که همه هستن بری سمت راست..
البته یه ذره باید صبر کنی تا یه پلیس که سمت راست به انتهای سالن بره بعدش حرکت میکنی
اگه لازم شد یه چند ثانیه چهره ات رو مخفی میکنی که البته من روی نرمال نکردم و نیازی نبود و بعدش میرسی به اون خلبان یا خدمتکار هتل همونجا دخلش رو میاری و لباسش رو میپوشی کامپیوتر رو هـــــ...ک میکنی و وارد آسانسور میشی
(اینم نقشش)
خب رو نرمال اون قسمت خیلی راحته !
رو هارد و pursit سریع بهت شک میکنن ... اصلا نمیشه رفت داخل وگرنه همه میریزن سرت بهت شلیک میکنن.
البته من در میرم از دستشون و قایم میشم. نیازی هم به کشتن اون بدبخت نیس.
یه اتاق هست که اون لباس توشه میتونی بری بپوشی.:n23:

3Dmajid
19-12-2012, 17:07
چیزی بنام داستان انگار نداشت

منم اولش همینو میگفتم ولی وقتی برای دومین دفعه بازی کردم از داستان خیلی خوشم اومد.
البته قبول دارم آخراش خسته کننده میشه.
کلا بعد از مرحله ای که شریف میندازدت زندان دیگه حال نمیده. :n16:

3Dmajid
19-12-2012, 18:13
بازی رو برای بار دوم اینبار روی pursit تموم کردم.
واقعا بازی خیلی خوب و خاطره انگیزی برام شد.
لذت بازی رو این درجه سختی خیلی بیشتره مخصوصا اگه بار دوم باشه.
دلم نمیاد بازی رو پاک کنم :n28:

goldenmember
20-12-2012, 12:10
سیوش چجوریاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی بمیرم از چک پوینت میاد و وقتی از بازی خارج شم از اول مرحله میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3Dmajid
20-12-2012, 12:21
سیوش چجوریاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی بمیرم از چک پوینت میاد و وقتی از بازی خارج شم از اول مرحله میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این بازی سیو نداره.
چک پوینت داره.
چک پوینت با سیو فرق داره.
البته چک پوینت میتونه سیو باشه :n02:
آره همینجوریه که میگی ...
خب نباید خارج شی باید تا آخر مرحله بری

Arrowtic
20-12-2012, 13:59
دوستان مرحله Vixen Club رو موندم.اون یارو رو کشتم ولی حالا میگه باید بری طبقه دوم و نمیدونم چه طور : دی

mahddi
20-12-2012, 14:48

یه مرحله نسبتا ضایع داره

mahddi
20-12-2012, 15:19
سلام
مرحله ای که یه یارو که یه شیشه عیکنش شکسته توی کلیسا پدر روحانیو گروگان میگیره و صحنه آهسته هست چه جوری باید اون یارو کشت؟

3Dmajid
20-12-2012, 15:27
سلام
مرحله ای که یه یارو که یه شیشه عیکنش شکسته توی کلیسا پدر روحانیو گروگان میگیره و صحنه آهسته هست چه جوری باید اون یارو کشت؟

باید Point Shooting کنی دیگه مگه بلد نیستی :n13:

majid322
20-12-2012, 16:26
یه مرحله نسبتا ضایع داره

کذوم مرحله ...؟ :n02: قبلش بگو که امادگی داشته باشیم..:دی

3Dmajid
20-12-2012, 16:41
کذوم مرحله ...؟ :n02: قبلش بگو که امادگی داشته باشیم..:دی

اتفاقا این نسخه اصلا چیز بد بد نداره. :n16:

یه مرحله داره که تو کلوبه ... خب اینم دیگه طبیعیه از بس تو بازیا دیدیم.
ولی عالی طراحی شده :n02:

البته یه قسمت دیگه م خفنه :

وقتی میره لیلا رو بکشه ... لیلا میخواد 47 رو تحریک کنه تا حواسش پرت شه لباساشو میکشه پایین ولی 47 تحت تاثیر قرار نمیگیره :n02:

hoomi_gta
20-12-2012, 18:23
واقعا بازی داره فاز میده. البته داستان بازی خیلی داره کش پیدا می کنه. مخفی کاری بازی تو لول هارد واقعا سخته . من مخفی کاری می کنم ولی ترکیب با اکشن بازی که خیلی فاز میده. به طور مخفیانه تقریبا همه ی دشمنای مرحله و حذف می کنم. مخصوصا از وقتی دوباره سلاح های خودشو پس گرفت بازی فاز بیشتری گرفت. برای من رو درجه هارد لباس عوض کردن خیلی فایده ای نداره چون instinct زود تموم میشه و سریع لو میرم!!
البته یه نکته ای که ضد حاله تو این نسخه اینکه مراحلی که توش اسنایپ باشه خیلی کمه.

f@r@z
20-12-2012, 19:26
سلام

بعذ از اینکه صحنه اهسته شد باید سریع کله طرف رو هدف بگیری و شلیک کنی و سریعا اون حالت آهسته رو قطع کنی( من با space این کار رو می کنم)

irainian
22-12-2012, 18:42
چرا اصلا نمیشه مخفی شد مثلا با اینکه لباس عوض کردی همش بهت شک میکنن مگه پلیسا همشون هم دیگه رو میشناسن تازه من اگر برم جلوی پلیسا instinct بزنم هم باهاشون گرم نمیگیره که رد شم

3Dmajid
22-12-2012, 18:49
چرا اصلا نمیشه مخفی شد مثلا با اینکه لباس عوض کردی همش بهت شک میکنن مگه پلیسا همشون هم دیگه رو میشناسن تازه من اگر برم جلوی پلیسا instinct بزنم هم باهاشون گرم نمیگیره که رد شم

باهاشون نباید گرم بگیره !
جلو بارکد پشت کلشو میگیره تا نفهمن.
یا کلاهشو میاره پایین رو صورتش.
مخفی کاریش خیلی نسبت به قبل سخت تر شده.

monaj
23-12-2012, 10:39
لباس هر دسته ای را که بپوشی، همون افراد بهت شک میکنند، ولی دیگران نه. البته این طبیعی تر هم هست. چون اونها همکاراشون را میشناسند و چون چهره جدید نا آشناست، شک میکنند. مثلا میگن "من قبلا تو را ندیدم" یا "گم شدی؟ "

IOG
25-12-2012, 09:34
آقا ما که آخرشم این بازیو گیر نیاوردیم...

m3hrdad.x
25-12-2012, 10:45
انصافا خوب بود.دیگه هر بازی ای یه داستانی داره. یه کم و کاستی داره ولی هیتمن همیشه عالیه
من صد باری هی میگفتم خب الان دیگه تموم میشه..الان مرحله آخره ... :-) خیلی خوب بود که مراحل زیادی داشت
بهترین لباسی که توش خودمو مخفی کردم لباس مجسمه آهنیه تو مراحل آخر بود.خیلی جالب بود!
یه بدبختی هم داشت این بازی:وقتی 3 میشد باید میوفتادی دنباله ملت که نرن لو ت بدن :-)
فقط یه سوال:
واقعا چند جور پایان داره ؟؟

amirhoseiyn
25-12-2012, 13:58
انصافا خوب بود.دیگه هر بازی ای یه داستانی داره. یه کم و کاستی داره ولی هیتمن همیشه عالیه
من صد باری هی میگفتم خب الان دیگه تموم میشه..الان مرحله آخره ... :-) خیلی خوب بود که مراحل زیادی داشت
بهترین لباسی که توش خودمو مخفی کردم لباس مجسمه آهنیه تو مراحل آخر بود.خیلی جالب بود!
یه بدبختی هم داشت این بازی:وقتی 3 میشد باید میوفتادی دنباله ملت که نرن لو ت بدن :-)
فقط یه سوال:
واقعا چند جور پایان داره ؟؟
لباس اهنی با حال بود.فقط نمیدونم چرا هر کی رد میشد سریع لو میرفت ؟

ali_agha1981
25-12-2012, 22:16

خوب باید لو بره .....!!
مگه میشه لباس یه شوالیه آهنی خود به خود راه بره...مگه اینه جِن توش بره...:n02:
اون لباس هم فقط به درد این میخوره باهاش همونجا که هستی Hide بشی هر کسی بهت نزدیک شد با شمشیر دخلش رو بیاری...

3Dmajid
25-12-2012, 23:16
کسی لباس مترسکی پوشیده بود ؟ :n02:

خیلی باحال بود ...
البته خیلی هم بازی رو غیر طبیعی میکرد :n16:

amirhoseiyn
26-12-2012, 02:50
خوب باید لو بره .....!!
مگه میشه لباس یه شوالیه آهنی خود به خود راه بره...مگه اینه جِن توش بره...:n02:
اون لباس هم فقط به درد این میخوره باهاش همونجا که هستی Hide بشی هر کسی بهت نزدیک شد با شمشیر دخلش رو بیاری...
منظورم این بود که در همون حالت مخفی شک میکردن

3Dmajid
26-12-2012, 19:45

این لباسم مثل لباس مترسک بود ...

باهاش نباید راه بری فقط باید وایسی سر جات ...

کم کم میتونی بری این ور اون ور کسی شک نمیکنه :n08:

mjorh
26-12-2012, 20:09
نمیدونم اصن نمیتونم با این هیتمن ارتباط برقرار کنم ...فک کنم مشکل از کلت های نازنین هیتمن هستش که تو این سری خبری ازشون نیس ! واقعا مسخرس این موردش

3Dmajid
26-12-2012, 20:31
نمیدونم اصن نمیتونم با این هیتمن ارتباط برقرار کنم ...فک کنم مشکل از کلت های نازنین هیتمن هستش که تو این سری خبری ازشون نیس ! واقعا مسخرس این موردش

یعنی تو هیتمنای قبلی تو از کلت زیاد استفاده میکردی ؟

بابا خب اولاش نداری چون ابزارتو دادی به birdie بعدش بهت پس میده دیگه :n15:

mjorh
26-12-2012, 21:24
یعنی تو هیتمنای قبلی تو از کلت زیاد استفاده میکردی ؟

بابا خب اولاش نداری چون ابزارتو دادی به birdie بعدش بهت پس میده دیگه :n15:

باو با کلت خیلی بهتر و حرفه ای تر میشه رفت ...مخصوص رو درجه سختی های بالا ...

نصف بیشتر گیم رو رفتم خبری نیس !

3Dmajid
26-12-2012, 21:39
باو با کلت خیلی بهتر و حرفه ای تر میشه رفت ...مخصوص رو درجه سختی های بالا ...

نصف بیشتر گیم رو رفتم خبری نیس !

اتفاقا به نظر من گیم دیزاینرای بازی کار خیلی باحالی کردن ...
چون گیمرای بازی از کلت هیتمن شدیدا خاطره دارن ... حالا تو نسخه ی جدید اومدن چند تا مرحله این اسلحه ای که گیمر بهش وابسته شده رو ازش میگیرن.
به این میگن با احساسات گیمر بازی کردن :n02:

بعد چند تا مرحله birdie میزاردشون تو یه مرحله ی اسلحه فروشی که بری برشون داری.
البته از این کارش قصدی داره خیلی موذیه :n09:

joe_satriani
26-12-2012, 22:52
بعد چند تا مرحله birdie میزاردشون تو یه مرحله ی اسلحه فروشی که بری برشون داری.
البته از این کارش قصدی داره خیلی موذیه :n09:

سلام دوستان.
دقیقا من الان همین مرحله ای هستم که باید اسلحه رو از اونجا برداریم. اما چطوری باید بر داریم؟ من هر کار کردم موفق نشدم بر دارم .... :n01: :n02:
یه راهنمایی کنید. ممنون.

ali_agha1981
26-12-2012, 23:20
سلام دوستان.
دقیقا من الان همین مرحله ای هستم که باید اسلحه رو از اونجا برداریم. اما چطوری باید بر داریم؟ من هر کار کردم موفق نشدم بر دارم .... :n01: :n02:
یه راهنمایی کنید. ممنون.

اون مرحله تیر اندازی رو میگی..؟
اون مرحله باید با دختره مسابقه بدی و برنده بشی پیشنهاد میکنم این مرحله رو روی easy بازی کن تا راحتتر ردش کنی..
بعدش اون اسلحه بهت هدیه داده میشه..

3Dmajid
26-12-2012, 23:30
سلام دوستان.
دقیقا من الان همین مرحله ای هستم که باید اسلحه رو از اونجا برداریم. اما چطوری باید بر داریم؟ من هر کار کردم موفق نشدم بر دارم .... :n01:
:n02:

یه راهنمایی کنید. ممنون.

خسته نباشی واقعا :n02:

خب خیلی تابلوعه که باید با اون دختره مسابقه بدی.

به نظرم اگه به حرف ali_agha1981 گوش بدی هیجان زیاد اون مرحله رو از دست میدی :n02:

من خیلی با این مرحله حال کردم واقعا رو درجه ی سخت حال میده ... چون تمرکز زیادی میخواد و باید اینقد بازی کنی تا ببری :n07:

joe_satriani
27-12-2012, 17:38
خسته نباشی واقعا :n02:

خب خیلی تابلوعه که باید با اون دختره مسابقه بدی.

به نظرم اگه به حرف ali_agha1981 گوش بدی هیجان زیاد اون مرحله رو از دست میدی :n02:

من خیلی با این مرحله حال کردم واقعا رو درجه ی سخت حال میده ... چون تمرکز زیادی میخواد و باید اینقد بازی کنی تا ببری :n07:

آها پس که اینطور. اتفاقا اولین دفعه که وارد مرحله شدم رفتم با اون مسابقه دادم اما خیلی سخت بود :n02:
چندبار رفتم دیدم برنده نشدم، واسه همین گفتم شاید راهی دیگه هست :n13::n07:

joe_satriani
27-12-2012, 19:21
سلام دوستان.
خیلی سخته این که.... :n03:
روی easy با هر تفنگی هم که میرم نمیتونم رد کنم. تا به 300 یا 350 میرسم تموم میشه وقتم. نمیشه یه کاریش کرد که از این مرحله با یه ترفندی بگذریم. خیلی سخته بابا :n02:

silent-assassin
27-12-2012, 20:08
سلام دوستان.
روی easy با هر تفنگی هم که میرم نمیتونم رد کنم. تا به 300 یا 350 میرسم تموم میشه وقتم. نمیشه یه کاریش کرد که از این مرحله با یه ترفندی بگذریم. خیلی سخته بابا :n02:

رکورد من 1150 هست.:n05: اینقدرام سخت نیستا:n13:

هدشات کنید 20 امتیاز میده. خیلی راحت میشه امتیاز گرفت

mehsan66
27-12-2012, 20:10
سلام دوستان.
سمت راست محل تیراندازی یه اتاق هست که صاحب اسلحه فروشی بعضی وقتا می ره اونجا..برو توی اتاق..هم از کانال راه داره هم پنجره...مرده رو بکش...بعد می تونی درب گاو صندوق توی اتاق رو باز کنی..کلید اونجاست..ور دار برو اسلحه ات رو بگیر...بعد از در اسلحه فروشی خارج شو

3Dmajid
27-12-2012, 20:26
از Point Shooting زیاد استفاده کن ... هدشات کن 20 امتیاز بگیر بهت غریزه میده بعد میتونی PointShooting کنی ...
از Point Shooting هر چی بیشتر استفاده کنی بهتره.

silent-assassin
27-12-2012, 21:12
اصلا دوستان بیایید امتیازاتون را تو اون مرحله بگید. و البته اسلحه ای که استفاده کردید. ببینیم کی چیکارس

3Dmajid
27-12-2012, 21:18
اصلا دوستان بیایید امتیازاتون را تو اون مرحله بگید. و البته اسلحه ای که استفاده کردید. ببینیم کی چیکارس

امتیاز که از 470 بیشتر نمیشد ؟
بیشتر میشد میرفت مرحله بعد دیگه :n07:

من رو pursit و هارد بازی کردم اون مرحله خیلی باحاله :n12:

silent-assassin
27-12-2012, 21:23
امتیاز که از 470 بیشتر نمیشد ؟
بیشتر میشد میرفت مرحله بعد دیگه :n07:

من رو pursit و هارد بازی کردم اون مرحله خیلی باحاله :n12:

مرحله بعد کجا بود! آخرش که تموم میشد زمانت امتیازت را نشونت میداد. ثبت نمیشد جایی اما نشون میداد. همون میشد امتیاز نهایی شما دیگه. مال من به 1150 هم رسیده. حالا شما بگید چند بوده

روی حالت Purist الان چندباری امتحان کردم نهایتا شدم 641. البته با کلت های خودم

milad dante
28-12-2012, 16:18
بچه ها من یه جا گیر کردم...
من اول مرحله ی night fight گیر کردم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟همون جایی که یارو پشت یه در میگه این در فایتراست نمی زاره وارد بشم
در ضمن چقدر دیگه از بازی مونده؟

3Dmajid
28-12-2012, 16:36
من اول مرحله ی night fight گیر کردم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟همون جایی که یارو پشت یه در میگه این در فایتراست نمی زاره وارد بشم
سه چهارم بازی رو رفتی ... از اونجا نباید بری. یه راه دیگه داره ... یادمه داشتم مخفی کاری اون دور تا دورش دور میزدم :n02: تا راهو پیدا کردم ... یادم نمیاد :n03:
مرحله بعد کجا بود! آخرش که تموم میشد زمانت امتیازت را نشونت میداد. ثبت نمیشد جایی اما نشون میداد. همون میشد امتیاز نهایی شما دیگه. مال من به 1150 هم رسیده. حالا شما بگید چند بوده

روی حالت Purist الان چندباری امتحان کردم نهایتا شدم 641. البته با کلت های خودم من به 485 رسیدم که مرحله رو بردم :n02: البته روو pursit

king_reza
28-12-2012, 19:01
سلام من این بازیرو رو لپتاب نصب کردم چون کارت گرافیکم پایین هست مشکل فریم داشتم رو دسکتاپ نصب کردم بدون هیچ افت فریمی با همون تنضیمات بازی ران شد ولی یک مشکلی دارم که منو ها کامل نمایش داده نمیشه نشانه اسلحه دیده نمشیه نوع سلاح انتخابی که پایین هست اونم نیست درایور کارت گرافیک رو هم اپدیت کردم ati radean hd 3600 هست اگه کسی میتونه راهنمایی کنه

milad dante
28-12-2012, 19:10
ز اونجا نباید بری. یه راه دیگه داره ... یادمه داشتم مخفی کاری اون دور تا دورش دور میزدم :n02: تا راهو پیدا کردم ... یادم نمیاد :n03:
خب از کجا باید برم؟؟؟هیچ راهی پیدا نمی کنم:n03:

*Forgotten*
29-12-2012, 08:26
سلام دوستان.

اگه نمیخای با دختره مسابقه بدی میتونی بری بالای پله ها وارد بالکون شو بپر پایین یه خورده بری جلو باید وارد اون بخش سنگر مانند شی و بری جلو یه در کارتی میبینی درو باز میکنی داخلش گاو صندوقه که توش کلیدای اون ویترین تفنگا هست

*Forgotten*
29-12-2012, 08:32
رکورد من 1150 هست.:n05: اینقدرام سخت نیستا:n13:

هدشات کنید 20 امتیاز میده. خیلی راحت میشه امتیاز گرفت

شما با چه پلتفورمی بازی میکنید؟؟

راه حل امتیاز بالا هد شات هست که بعد بهت غریزه رو میده که ازش استفاده میکنید و دوباره همینو تکرار میکنید

من با دوتا اسلحه یه بار با کلت و یه بار با اسلحه سنگین بردم البته توی چلنج اسلحه دیگه ای هم بود که اونو توی اتاق گاوصندوق مخفی کردن که باید با اونم کار کنید

monaj
29-12-2012, 08:37
من در حالت Hard فقط تونستم 475 امتیاز بگیرم.

*Forgotten*
29-12-2012, 08:40

عزیز اون در مخصوص مبارزین هست اگه میخای از اون در بری باید اون فایتر رو که اونجا تمرین میکنه بکشی و لباسشو تنت بکنی بعد راحت میده و بعد باید اون نعره غولو بکشی

اگه نمیخای از اون در بری یه در کنارش هست که میتونی به صورت مخفی بری ولی باید کارت داشته باشی کارت پشت کاروان هستش بین دو تا جعبه باید پیداش کنی

البته من بخاطر تکمیل کردن چلنج ها هردوشونو رفتم

monaj
29-12-2012, 08:41
خب از کجا باید برم؟؟؟هیچ راهی پیدا نمی کنم:n03: در مرحله Fight Night از اون در که پشتش دربان داره به شرطی میتونی بری داخل که دخل اون یارو که داره با لباس ورزشی تمرین کشتی کج میکنه (همون که به صورتش ماسک زده) را بیاوری و با لباس اون در بزنی تا راهت بدن. در اون صورت باید با Sanchez مبارزه کنی و بکشیش. من خودم از این راه سانچز را کشتم. اگر بخواهی از راه مخفی بری، باید بری بین جعبه ها (اگر اشتباه نکنم جعبه های پشت کاروان) یک Keycard را پیدا کنی و با اون در رمز دار را باز کنی. میری روی سقف اتاقک آسانسور و از اونجا از طریق یک دریچه هوا میری به داخل سالن. ولی اینطوری دیگه نمیتونی با سانچز مبارزه کنی و باید از طریق دیگری بکشیش. (همزمانی با پست بالا شد!)

milad dante
29-12-2012, 11:25
یه جای دیگه گیر کردم...
وقتی میرم کلیسا وقتی اون یارو ور میکشم هیچ جا نمی تونم برم باید چیکار کنم؟؟

silent-assassin
29-12-2012, 16:00
شما با چه پلتفورمی بازی میکنید؟؟

راه حل امتیاز بالا هد شات هست که بعد بهت غریزه رو میده که ازش استفاده میکنید و دوباره همینو تکرار میکنید

من با دوتا اسلحه یه بار با کلت و یه بار با اسلحه سنگین بردم البته توی چلنج اسلحه دیگه ای هم بود که اونو توی اتاق گاوصندوق مخفی کردن که باید با اونم کار کنید

پلتفورم؟ قطعا PC !

البته 1150 مال درجه سختی نرمال بود. در جه سختی Purist چند بار زدم بیشتر 641 نشد

milad dante
29-12-2012, 16:22
بالاخره تموم شد...خیلی بازی خوبی بود اصلا از هیتمن توقع نداشتم

Arrowtic
29-12-2012, 17:46
بالاخره تموم شد...خیلی بازی خوبی بود اصلا از هیتمن توقع نداشتم

Dafuq did I read?
: دی

من که هنوز تمومش نکردم ولی بر خلاف شما به نظرم با وجود اینکه خیلی زیبا و عالی بود اصلا در حد هیتمن نبود.انتظارم بالاتر بود ولی خوب به معنای بد بودنش نیست و در کل به نظرم خیلی جذاب کار شده بود ولی بازم در مقایسه با عظمت 47 نه چندان خفن نبود : دی

silent-assassin
29-12-2012, 18:37
Dafuq did I read?
: دی

من که هنوز تمومش نکردم ولی بر خلاف شما به نظرم با وجود اینکه خیلی زیبا و عالی بود اصلا در حد هیتمن نبود.انتظارم بالاتر بود ولی خوب به معنای بد بودنش نیست و در کل به نظرم خیلی جذاب کار شده بود ولی بازم در مقایسه با عظمت 47 نه چندان خفن نبود : دی

اونایی که میگن از هیتمن انتظار نداشتم منظورشون اینه انتظار دیدن یه بازی اکشن را نداشتم!

خود من با 4 تا اسپلینتر سل اولی حال نکردم (هر چند عالی بود و منم تحسینش میکنم) اما پنجمی حال داد. اصلا ازش انتظار نداشتم! (این موضوع هم شبیه همینه!!!)

Arrowtic
29-12-2012, 18:52
نه نه اشتباه نگیرید منظورمو.
اتفاقا منم بهترین اسپلینتر سلم نسخه کانویکشن بود.به نظرم ایده ای که این هیتمن و کانویکشن دادن خیلی بود.کسی عاشق مخفی کاریه با مخفی کاری میره و کسی که اکشن میخواد اکشن.من هم هیتمن و هم کانویکشن رو مخفی و Stealth رفتم چون علاقم به این روش بیشتره.

این که میگم انتظار نداشتم منظورم خود بازی هستش.داستانش واقعا اون کشش رو نداشته برام.یک سری مشکل توی پورت PC هم بوده که خیلی سایتا هم بهش اشاره کردن که از روونی بازی کم کرده.

silent-assassin
29-12-2012, 19:58
نه نه اشتباه نگیرید منظورمو.
اتفاقا منم بهترین اسپلینتر سلم نسخه کانویکشن بود.به نظرم ایده ای که این هیتمن و کانویکشن دادن خیلی بود.کسی عاشق مخفی کاریه با مخفی کاری میره و کسی که اکشن میخواد اکشن.من هم هیتمن و هم کانویکشن رو مخفی و Stealth رفتم چون علاقم به این روش بیشتره.

این که میگم انتظار نداشتم منظورم خود بازی هستش.داستانش واقعا اون کشش رو نداشته برام.یک سری مشکل توی پورت PC هم بوده که خیلی سایتا هم بهش اشاره کردن که از روونی بازی کم کرده.

اینایی که میگی درست. ولی خب الان توی این همه فرانچایز واقعا چندتاشون توی ادامه خودشون تونستن به خوبی هیتمن عمل کنن؟ این مهمه. اکثرا افتادن دنبال جذب مشتری و پول پارو کردن و دارن فرانچایزهای محبوب روز به روز افت میکنن. اینم خب تا حدودی طبیعی بود این جور اتفاق براش. البته پورت بد روی پی سی واقعا قابل تحمل نبود و اشتباه بزرگی بود و البته با توجه به سابقه Square واقعا بعید بود

3Dmajid
29-12-2012, 23:34
اینایی که میگی درست. ولی خب الان توی این همه فرانچایز واقعا چندتاشون توی ادامه خودشون تونستن به خوبی هیتمن عمل کنن؟ این مهمه. اکثرا افتادن دنبال جذب مشتری و پول پارو کردن و دارن فرانچایزهای محبوب روز به روز افت میکنن. اینم خب تا حدودی طبیعی بود این جور اتفاق براش. البته پورت بد روی پی سی واقعا قابل تحمل نبود و اشتباه بزرگی بود و البته با توجه به سابقه Square واقعا بعید بود

کاملا موافقم ... به نظر منم هیچ کدوم به خوبی هیتمن نتونستن عمل کنن.
فک کنم کار پورت پی سی واسه شرکت nixxes بود که با square تو این بازی کار کرد. مشکل از کار اینا بوده.

3Dmajid
29-12-2012, 23:35
جالبه من با این که دو بار این بازی رو تموم کردم و هر دو بار با روش های مختلفی مراحل رو رد کردم ولی بازم توی پست های بچه ها نکات جالبی میبینم !
مثلا مستقیم بریم با سانچز مبارزه کنیم ... یا کلید گاوصندوق رو کش بریم و اسلحه هارو بدزدیم !
من اصا همچین چیزایی رو ندیدم تو بازی :n01:
این نشون میده که بازی خاصیت تکرار پذیری بالایی داره :n18:

ali_agha1981
30-12-2012, 10:58
جالبه من با این که دو بار این بازی رو تموم کردم و هر دو بار با روش های مختلفی مراحل رو رد کردم ولی بازم توی پست های بچه ها نکات جالبی میبینم !
مثلا مستقیم بریم با سانچز مبارزه کنیم ... یا کلید گاوصندوق رو کش بریم و اسلحه هارو بدزدیم !
من اصا همچین چیزایی رو ندیدم تو بازی :n01:
این نشون میده که بازی خاصیت تکرار پذیری بالایی داره :n18:

اگه توی اون مرحله ای که پسره رو میخوای بکشی و بهش گفتی گور خودش رو بکنه.. بتونی دو تا استخون پیدا کنی و داخل اون گور بندازی و همه کرکس ها هم بکشی اتفاق جالبی خواهد افتاد...:n01: این بازی یکی از بیشترین اچیومنت ها رو داره....
من یه یکبار تمومش کردم بدون شک باید یکبار دیگه هم برم تا آخرش...

3Dmajid
30-12-2012, 11:33
اگه توی اون مرحله ای که پسره رو میخوای بکشی و بهش گفتی گور خودش رو بکنه.. بتونی دو تا استخون پیدا کنی و داخل اون گور بندازی و همه کرکس ها هم بکشی اتفاق جالبی خواهد افتاد...:n01: این بازی یکی از بیشترین اچیومنت ها رو داره....
من یه یکبار تمومش کردم بدون شک باید یکبار دیگه هم برم تا آخرش...

چی میشه ؟ :n02:

استخونو بندازی ... نکنه کرکسا میرن میخورنش ؟ :n12:

Argada
30-12-2012, 16:46
بازی بسیار جالبی هست...راه های زیادی برای رد کردن مرحله هست...در واقع تنو گیم پلی بالاست... گرافیکش هم خوبه....

Core™ i7
30-12-2012, 22:23
سلام
من چند روز پش بازی رو تمام کردم خیلی جالب بودن واقعا اون مخفی شدن هاش خیلی حال میداد یکی رو میکشتی بعد لباس دیگه ای میپوشیدی واقعا عالی بود

گرافیکشم عالی بود

hoomi_gta
31-12-2012, 17:30
خوب بازی روی لول هارد تموم کردم امتیازم هم 1 میلیون و 200 هزار شد. واقعا زیبا بود. هیتمن همچنان ابهت خودشو حفط کرده بود حتی جذبش بیشتر هم شده بود. داستان بازی کمی کش دار ولی گیرا و جالب بود و به نحو خوبی هم تموم شد. مراحل هم که تنوع خوبی داشتند و به نحوه های مختلفی هم میشد تمومش کرد. گرافیک بازی هم حرف نداشت همچنین صدای بازی. ایراد بزرگ بازی هوش مصنوعی ضعیف و تکراری و قابل پیشبینی دشمنا بود.
اون مرحله که با سانتوز روی رینگ مبارزه دادیم خیلی چسبید همینطور مرحله ای که دکستر و باید میکشتیم واقعا سخت و باحال بود. و همینطور مرحله ای که منشی دکستر و باید میکشتیم.
امتیاز من هم به بازی : 8.5
دوستان یه سوال ، اون زنه که آخر بازی میگه پولو ریختم به حسابت و برگشت هیتمن و تبریک میگه همون دایاناس؟ به نظر میرسه هیتمن با دایانا یا تیم دیگه ای باز به کار قبلیش برگشته و شماره های بعدی مثل شماره های قبلش بشه. و اینکه چطور دایانا زنده موند؟ مگه به قلبش شلیک نکرد؟

vista_vz
01-01-2013, 05:16
اتفاقا این نسخه اصلا چیز بد بد نداره. :n16:

یه مرحله داره که تو کلوبه ... خب اینم دیگه طبیعیه از بس تو بازیا دیدیم.
ولی عالی طراحی شده :n02:

البته یه قسمت دیگه م خفنه :

وقتی میره لیلا رو بکشه ... لیلا میخواد 47 رو تحریک کنه تا حواسش پرت شه لباساشو میکشه پایین ولی 47 تحت تاثیر قرار نمیگیره :n02:

آقا این لیلا خانوم مگه با سم نمیکشتیمش؟؟این قسمتش کجا بود که ما ندیدیم؟؟:n24::n24::n25::n25:

vista_vz
01-01-2013, 05:24
کسی میدونه امتیاز بندی آخر مراحلش چه جوریه؟؟
فکر کنم به ترتیب اینجوری باشه:
veteran
specialist
shadow
agent
silent assassin
من مرحله king of the china رو فقط تونستم با کلی بدبختی و آنالیز شخصیت ها:34::15::3::3::3:!!!!روی هارد silent assassin بگیرم بالاتر از این هم هست که بشه گرفت؟؟

silent-assassin
01-01-2013, 07:38
کسی میدونه امتیاز بندی آخر مراحلش چه جوریه؟؟
فکر کنم به ترتیب اینجوری باشه:
veteran
specialist
shadow
agent
silent assassin
من مرحله king of the china رو فقط تونستم با کلی بدبختی و آنالیز شخصیت ها:34::15::3::3::3:!!!!روی هارد silent assassin بگیرم بالاتر از این هم هست که بشه گرفت؟؟

بهترین رنک silent assassin هست. بعد از اون shadow

3Dmajid
01-01-2013, 10:47
آقا این لیلا خانوم مگه با سم نمیکشتیمش؟؟این قسمتش کجا بود که ما ندیدیم؟؟:n24::n24::n25::n25:

اگه مرحله رو جوری بری که هیچ کی نفهمه و کسی بهت شک نکنه وقتی میری تو اتاق یه دمو نشون میده که لیلا به 47 میگه از آدمای سرسختی مث تو خوشم میاد .. بعد همه چیشو میکنه :n02:

saeedsh7j
01-01-2013, 14:47
اگه مرحله رو جوری بری که هیچ کی نفهمه و کسی بهت شک نکنه وقتی میری تو اتاق یه دمو نشون میده که لیلا به 47 میگه از آدمای سرسختی مث تو خوشم میاد .. بعد همه چیشو میکنه :n02:

لینک فیلمشو نداری؟ ما ندیدیم! دی:

3Dmajid
01-01-2013, 16:52

:n02: خب تقصیر خودته ... میخواستی بازی رو مخفی کاری بری تا چیزای خوب خوب نشون بده :n02:

چیز خاصی نداره متاسفانه .. در حد کندن لباسه همین :n02: ... زیرش چیزی پوشیده و بازهم متاسفانه :n02:

Angel Of Darkness
01-01-2013, 17:33

Hitman Absolution - Layla's Death
1080p1:45min
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hitman Absolution — Blackwater - Penthouse - Layla's Seduction - Silent Assassin
1080p7:15mn

silent-assassin
01-01-2013, 17:46
دوستان من بازی را فعلا به دلیل کمبود جا برای فارکرای پاکش کردم. یکی بگه اون قسمت توی صحرا هم اگه اون کاری که دوستمون صفحه پیش گفت بکنیم چی میشه. نه طاقت صبر دارم نه حوصله دوباره نصب کردن!!

ali_agha1981
01-01-2013, 22:54
دوستان من بازی را فعلا به دلیل کمبود جا برای فارکرای پاکش کردم. یکی بگه اون قسمت توی صحرا هم اگه اون کاری که دوستمون صفحه پیش گفت بکنیم چی میشه. نه طاقت صبر دارم نه حوصله دوباره نصب کردن!!

نمیگم...:n02:
دوباره نصب کن بازی کن خودت میفهمی...:n10:
این تازه یکی از اچیومنت های بازی هست...:n09:

soheilnouri
02-01-2013, 21:40
سلام اول بازی دو تا گزینه هست یا business یا absolution فرقشون چیه؟

sasanm28
03-01-2013, 02:53
اقا من نسخه بلک باکس دانلود کردم اجرا نمیشه مشکل چیه؟

clau
03-01-2013, 03:16

این لینک فیلم همون مرحله هستش

( Ways to Kill Lenny(Hitman Absolution

hacpdvp
07-01-2013, 03:37
من یه بار بازی رو تموم کردم
میخواستم ببینم اگه از راه هایی که مرحله رو انجام ندادم بازی رو دوباره انجام بدم در سرنوشت آخر بازی تاثیر میزاره؟
کلا بازی یه پایان داره اونم لت و پار کردن دکستر و دار دسته اش هست ؟!

3Dmajid
07-01-2013, 10:06
من یه بار بازی رو تموم کردم
میخواستم ببینم اگه از راه هایی که مرحله رو انجام ندادم بازی رو دوباره انجام بدم در سرنوشت آخر بازی تاثیر میزاره؟
کلا بازی یه پایان داره اونم لت و پار کردن دکستر و دار دسته اش هست ؟!

آره بازی یه پایان داره ... ولی من دفعه دوم که بازی کردم کلا مراحل رو یه جور دیگه رد کردم :n02: همینشم حال میده.

unname47
08-01-2013, 11:16
سلام.
از دوستان عزیز کسی میتونه فایل setup.exe (نسخه 25 گیگی) بازی رو که واسه نصب هست با حجم 3 مگابایت واسم آپلود کنه؟
ممنون میشم.

ali_agha1981
08-01-2013, 21:56
سلام.
از دوستان عزیز کسی میتونه فایل setup.exe (نسخه 25 گیگی) بازی رو که واسه نصب هست با حجم 3 مگابایت واسم آپلود کنه؟
ممنون میشم.

مشکلت چیه ؟ واسه چی این فایل رو میخوای ؟
سوالات و مشکلاتتون رو اینجا مطرح کنید ::
مشکلات نصب و اجرا - Hitman: Absolution ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Eblis 2011
08-01-2013, 21:59
این لینک فیلم همون مرحله هستش

( Ways to Kill Lenny(Hitman Absolution

این فیلم چیه ؟

clau
08-01-2013, 22:23
این فیلم چیه ؟

فیلم مربوط به اون مرحله ای هست که باlennyتو صحرا هستی بهش میگی گور خودش بکنه اگه بتونی دو تا استخون پیدا کنی و داخل اون گور بندازی و همه کرکس ها هم بکشی یک اتفاق خاصی میفته که یکی از دوستان تو این تاپیک سوال پرسیده بود اگه این کارا انجام بدی چه اتفاقی میفته فیلم کامل همون مرحله هستش

Eblis 2011
08-01-2013, 22:26
فیلم مربوط به اون مرحله ای هست که باlennyتو صحرا هستی بهش میگی گور خودش بکنه اگه بتونی دو تا استخون پیدا کنی و داخل اون گور بندازی و همه کرکس ها هم بکشی یک اتفاق خاصی میفته که یکی از دوستان تو این تاپیک سوال پرسیده بود که فیلم کامل همون مرحله هستش

فکر کردم فیلم صحنه داره گفتم بزنیم دانلود :n08::n02:

unname47
09-01-2013, 00:36
مشکلت چیه ؟ واسه چی این فایل رو میخوای ؟
سوالات و مشکلاتتون رو اینجا مطرح کنید ::
مشکلات نصب و اجرا - Hitman: Absolution ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام. ممنون از جوابت. عرض شود که من فایلهای نصب این بازیو توی هارد داشتم که بتا به دلایلی پاک شدن. و بعد از ریکاوری فایلها اومده ولی فایلهای exe اجرا نمیشن و اررور میدن. حالا من فقط ستاپ رو میخوام که بتونه بازیو نصب کنه. البته کل حجم فایلها 14.5 گیگ هست.

monaj
09-01-2013, 10:04
فیلم مربوط به اون مرحله ای هست که باlennyتو صحرا هستی بهش میگی گور خودش بکنه اگه بتونی دو تا استخون پیدا کنی و داخل اون گور بندازی و همه کرکس ها هم بکشی یک اتفاق خاصی میفته که یکی از دوستان تو این تاپیک سوال پرسیده بود اگه این کارا انجام بدی چه اتفاقی میفته فیلم کامل همون مرحله هستش

در واقع استخوانها نقشی در این اتفاق ندارد. من خودم امتحان کردم. تنها باید تمامی کرکسها را بکشی. ولی نکته اش این است تمامی کرکسها را باید در حال پرواز بکشی. اگر روی زمین و یا شاخه درخت خشکیده بکشیشیون، اتفاقی نمیفته. میتونید خودتون امتحان کنید.

jr07
09-01-2013, 11:30
من اون کارها رو کردم
فقط یه ماشین اومد و لنی رو با خودش برد
همین؟؟

monaj
09-01-2013, 11:43
من اون کارها رو کردم
همین؟؟
بله. همین. چیز دیگه ای میخواستی؟! :n23:

jr07
09-01-2013, 12:13
بله. همین. چیز دیگه ای میخواستی؟! :n23:
دو صفحه بحثش بود
گفتم حالا چی هست:n06:

Arrowtic
09-01-2013, 15:35
دوستان این ویدئو رو حتما ببینید!
5 تا طریقه کشتنه باحاله که البته من با شماره دو خیلی حال کردم.شاید برای اینه که خودم بقیه رو میدونستم.خیلی جالبه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

_________

2 تا از باحال ترین راه های کشتن توی بازی که خودم انجامشون دادم:
1.توی مرحله ی CHinatown وقتی باید سه نفرو بکشیم.اولی رفت یه آدم بدبختیو کشت منم کشتمش و سایلنسرشو برداشتم.دومی میره با یه پلیس صحبت میکنه سر یه سری مدارک.روشونو اونور کردن مدارکو دزدیدم.برگشتن دیدن نیست دعواشو شد و یارو به پلیسه میگفت تو دزدیدی آخر سر تفنگ کشیدن پلیسه کشتش منم پلیسه رو با سایلنسر کشتم.
2.توی مرحله ای که باید لنی رو بدزدیم و دو تا دوستاشم بکشیم سریع رفتم سیم برقو پاره کردم و اهرم برقو کشیدم تا برق شدید جریان پیدا کنه.یکی از اون دو نفر که باید بکشیم میره اونجا و شلوارو پایین میکشه و به کار مشغول میشه و در نتیجه برق میگیرش.

3Dmajid
09-01-2013, 16:30
من چهارمی رو نمیدونستم ...
جالب بود :n16:

khelane
09-01-2013, 19:02
سلام
من هیتمن رو گرفتم ولی خب مانیتور خونه مون خراب شده الان رو یه تلویزیون سی ار تی ها دارم بازی رو انجام میدم:n21:یه چند تا سوال داشتم
من مرحله دوم فکر کنم باشه همون chinatown اونجا باید یه کسی رو بکشم و بعد برم با هزار جور بدبختی ردش کردم رفت ولی به نظر خودم باید راحت تر و بدونه دردسر تر میرفتم ولی الان تو اون مرحله باید چیکار میکردم
راستی یه سوال
وقتی دکمه دقیق یادم نیست حدود 6 روزه بازی نمیکنم ولی میگرفتی دشمنا رو میشه دید در بعضی جاها یه دایرهای قرمز هست و موج میزنه رفتم اونجا ولی نه چیزی بود که برداشت و خلاصه هیچ تو مرحله چینی ها یکیشون زیر یه راه پله بود یکیشون هم کنار پلیسه بود و... منظور از اونا چی
اصلا نمیتونم بعضی متن های بازی رو بخونم تا یه ال ای دی بخرم جونم درمیاد با این گرونی حالا ماهم کف کردیم فقط یه بار ببریم اخر بعد با کیفیت اچ دی ببریم اخر
میشه راهنمای های درمورد بازی برام بزارید
با سپاس

3Dmajid
09-01-2013, 20:14
خب راهای زیادی داره که مرحله رو رد کنی !

دکمه ی کنترل رو بگیری دشمنارو نشون میده.

ali_agha1981
09-01-2013, 21:57
سلام
من هیتمن رو گرفتم ولی خب مانیتور خونه مون خراب شده الان رو یه تلویزیون سی ار تی ها دارم بازی رو انجام میدم:n21:یه چند تا سوال داشتم
من مرحله دوم فکر کنم باشه همون chinatown اونجا باید یه کسی رو بکشم و بعد برم با هزار جور بدبختی ردش کردم رفت ولی به نظر خودم باید راحت تر و بدونه دردسر تر میرفتم ولی الان تو اون مرحله باید چیکار میکردم
راستی یه سوال
وقتی دکمه دقیق یادم نیست حدود 6 روزه بازی نمیکنم ولی میگرفتی دشمنا رو میشه دید در بعضی جاها یه دایرهای قرمز هست و موج میزنه رفتم اونجا ولی نه چیزی بود که برداشت و خلاصه هیچ تو مرحله چینی ها یکیشون زیر یه راه پله بود یکیشون هم کنار پلیسه بود و... منظور از اونا چی
اصلا نمیتونم بعضی متن های بازی رو بخونم تا یه ال ای دی بخرم جونم درمیاد با این گرونی حالا ماهم کف کردیم فقط یه بار ببریم اخر بعد با کیفیت اچ دی ببریم اخر
میشه راهنمای های درمورد بازی برام بزارید
با سپاس

خودت فهمیدی چی گفتی ؟ :n13:

من اون کارها رو کردم
همین؟؟
دو صفحه بحثش بود
گفتم حالا چی هست:n06:

من بودم الکی جو دادم....!:n09:

mjorh
11-01-2013, 12:10
این شما و این هم کاورجدید : :n02:

pharm
11-01-2013, 13:04
دوستان چجوری به بهترین نحو مرحله رو تموم کنیم؟ مثلا مرحله اول رو من با 15000 امتیاز رد کردم چجوری بیشتر میشه؟

khelane
11-01-2013, 13:27
خودت فهمیدی چی گفتی ؟ :n13:
میتونستید یه کم مودبانه تر بگید:n01:

ببین وقتی شما دکمه ای که دشمنان رو میشه دید میگیری ، یه سری دایره های قرمز رنگ مثل یه سیگنال هستند میشه دید که در مرحله چینی ها خیلی زیاده هدفم اینه که اونا چیه من در بالا هم عرض کردم واسه این نمیدونم اونا چیه فعالا مانیتورم خرابه و رو یه سی ار تی بازی میکنم همین
با تشکر

ali_agha1981
11-01-2013, 16:28
میتونستید یه کم مودبانه تر بگید:n01:

ببین وقتی شما دکمه ای که دشمنان رو میشه دید میگیری ، یه سری دایره های قرمز رنگ مثل یه سیگنال هستند میشه دید که در مرحله چینی ها خیلی زیاده هدفم اینه که اونا چیه من در بالا هم عرض کردم واسه این نمیدونم اونا چیه فعالا مانیتورم خرابه و رو یه سی ار تی بازی میکنم همین
با تشکر

من که حرفی بدی نزدم..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شما خودت اون متن قبلی رو میخوندی 600 جاش رو باید ویرایش میکردی تا قابل خوندن بشه.:n11::n06:
به هرحال..
اون سیگنال های قرمز یعنی اونا افرادی هستند که احتمال داره بهشون نزدیک بشی به شما شک یکنند.حالا یا پلیس اند یا مامور یا کسایی که میتونی اون ها رو بکشی .....ولی بقیه افراد و عابران عادی هستند..

2lombe
11-01-2013, 18:25
سلام! من وقتی بازی رو نصب کردم بازی برای چند لحظه میاد بالا و بعد ارور Stop working میده میشه کمک کنید خیلی مهم هست؟

khelane
11-01-2013, 19:42
من که حرفی بدی نزدم..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شما خودت اون متن قبلی رو میخوندی 600 جاش رو باید ویرایش میکردی تا قابل خوندن بشه.:n11::n06:
به هرحال..
اون سیگنال های قرمز یعنی اونا افرادی هستند که احتمال داره بهشون نزدیک بشی به شما شک یکنند.حالا یا پلیس اند یا مامور یا کسایی که میتونی اون ها رو بکشی .....ولی بقیه افراد و عابران عادی هستند..

ببین درست میگی اون رو بلدم ولی فرضا رفتم زیر راه پله ای تو بخش چینی ها اونجا یه بسته بود رو اون بسته موج رو نشون میداد واسه این میپرسم همین؟ من زیاد وقت نمیکنم بازی بکنم واسه این اینجا میپرسم وقت بازی یه کم منطقی تر و درحالت مخفی زیاد بازی بکنم
بازم ممنون

monaj
11-01-2013, 19:51
اگر منظورت اینه که وقتی دکمه ctrl را میگیری، رنگ بعضی از اشیاء زرد یا قرمز میشه، خوب یعنی میتونی از اون وسایل کمک بگیری. اگر اشتباه نکنم وسایلی که قرمز رنگ میشوند، قابلیت انفجار دارند. مثلا یک گالن بنزین و یا ... .

shabnam1986
12-01-2013, 13:54
Hitman Absolution - Layla's Death
1080p1:45min

Hitman Absolution — Blackwater - Penthouse - Layla's Seduction - Silent Assassin
1080p7:15mn

این لینکا مسدوده

shabnam1986
12-01-2013, 13:55
بازی رو تموم کردم اما ب نظرم خیلی بیش از انتظار کوتاه بود
ی هیتمن اسنایپر هم در اومده ارزش بازی داره؟

3Dmajid
12-01-2013, 15:33

کوتاه بود ؟ :n04: نسبت به داستانش که خیلی خوب بود.
تازه آخراش کسل کننده میشد دیگه بیشتر طولانیش میکردن بد میشد.
اسنایپر واسه قبل از absolution بود یه مرحله بیشتر نیس.

ali_agha1981
12-01-2013, 15:39

کجاش کوتاه بود ؟
این نسخه طولانی ترین بازی سری هیتمن بود...
بیست مرحله داشت و هر مرحله چند زیر مرحله دیگه داشت...و هر مرحله هم یه چالش متفاوت که باعث گیم پلی بیشتر و طولاترینی میشد..
نخسه های پیشین حداکثر 8 الی 9 مرحله داشتند..

aban366
13-01-2013, 13:24
سلام
دوستان کسی داستان و راهنمای بازی به زبان فارسی رو داره اپلود کنه یا لینک بده ممنون میشم
من اولین بار هیتمن بازی میکنم به نظر خوب میاد ولی هنو ز نمیتونم خوب مخفی کاری کنیم دکمه ها و راهنماش رو میخوام که بتونم بهتر و روان تر بازی رو ادامه بدم

KhafanKafan
15-01-2013, 12:27
سلام دوستان این عکسی که گذاشتم یارو هر کاری می کنم نمی کشه چی کار کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

3Dmajid
15-01-2013, 12:31
سلام دوستان این عکسی که گذاشتم یارو هر کاری می کنم نمی کشه چی کار کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

یعنی چی نمیکشه ؟
خب باید Point Shooting کنی.

KhafanKafan
15-01-2013, 14:32
یعنی چی نمیکشه ؟
خب باید Point Shooting کنی.
رو سرش کلیک می کنم قرمز میشه علامت میزاره ولی هر کاری می کنم شلیک نمی کنه که . با چی بزنمش اخه

monaj
15-01-2013, 15:24
رو سرش کلیک می کنم قرمز میشه علامت میزاره ولی هر کاری می کنم شلیک نمی کنه که . با چی بزنمش اخه

بعد از اینکه مارک دار کردی، باید برای شلیک، دکمه Q را فشار بدی.
پس مراحل قبلی را چطوری گذروندی؟! :n13:

3Dmajid
15-01-2013, 16:07
بعد از اینکه مارک دار کردی، باید برای شلیک، دکمه Q را فشار بدی.
پس مراحل قبلی را چطوری گذروندی؟! :n13:
منم دقیقا به همین فک کردم که مراحل قبلی رو چه جوری رفته :n04:

smallfrank
15-01-2013, 16:52
چجوری نداره

منم فقط تو همین مرحله از Point shooting استفاده کردم

silent-assassin
15-01-2013, 17:02
چجوری نداره

منم فقط تو همین مرحله از Point shooting استفاده کردم

مرحله آموزشی که اجباریه.

مرحله تیراندازی هم که باید کلت هات را پس بگیری خیلی کار میده این حرکت

KhafanKafan
15-01-2013, 19:08
مرحله آموزشی که اجباریه.

مرحله تیراندازی هم که باید کلت هات را پس بگیری خیلی کار میده این حرکت
دوست عزیز من اصلا مرحله آموزشی نداشتم تو این بازی :n27:

3Dmajid
15-01-2013, 19:49
یه سوال پس تو چه جوری wade رو کشتی ؟
آخه اونجا حتما باید Point shooting کرد.
البته من شنیدم با آب جوش هم میشه کشتش ولی نمیدونم چه جوری.

silent-assassin
15-01-2013, 20:10

همون مرحله اول بازی که میری سراغ Diana
مگه میشه نباشه؟

silent-assassin
15-01-2013, 20:12
یه سوال پس تو چه جوری wade رو کشتی ؟
آخه اونجا حتما باید Point shooting کرد.
البته من شنیدم با آب جوش هم میشه کشتش ولی نمیدونم چه جوری.

آب جوش؟ با انفجار میشه.

به جای اینکه از مسیر مستقیم بری سمتش از زیرگذرها و روگذرهای سمت راست برو!!!:n10:

اینطوری دورش میزنی و میتونی به روش دوم بکشیش

smallfrank
15-01-2013, 20:20
آره باید چنتا Valve رو باز کنی و از سمت راست میری بعدش میسوزه

اون مرحله بدست آرودن اسلحه ها هم من از خود پیرمرد کلیدها رو گرفتم و رفتم سراغشون

اصلا با دختره مسابقه ندادم:n02:

بعد از تموم کردن 150 چلنج الان در حال باز کردن تمام play styles ها هستم برا 1000 تایی کردن بازی...:n06:

آخه اونجا بخار بلند میشه اگه دقت کرده باشی ... یه بیل بیلکیم داره که میچرخونیش ولی نمیدونم چی کار میکنه :n02::n02:

از سمت راست میری اول یه Valve باز میکنی
میری داخل کانال پایین
بعدش یه Vavle دیگه باز کنی با بخار جوش میسوزه

3Dmajid
15-01-2013, 20:20
آب جوش؟ با انفجار میشه.

به جای اینکه از مسیر مستقیم بری سمتش از زیرگذرها و روگذرهای سمت راست برو!!!:n10:

اینطوری دورش میزنی و میتونی به روش دوم بکشیش

ولی تا اونجایی که یادمه من همه اونجاهارو گشتم اصلا مسیر دیگه ای نبود !
آره من از یکی شنیدم آب جوش.
آخه اونجا بخار بلند میشه اگه دقت کرده باشی ... یه بیل بیلکیم داره که میچرخونیش ولی نمیدونم چی کار میکنه :n02::n02:

KhafanKafan
16-01-2013, 12:22
دوستان سلام اینجا که عکسشو گذاشتم براتون چی کار کنم ؟ هر کاری میکنم یا بمب می ترکه یا می کشن منو

KhafanKafan
16-01-2013, 12:24
همون مرحله اول بازی که میری سراغ Diana
مگه میشه نباشه؟
بازی من نداشت دیگه فعلن که شده:n02:

silent-assassin
16-01-2013, 14:01
دوستان سلام اینجا که عکسشو گذاشتم براتون چی کار کنم ؟ هر کاری میکنم یا بمب می ترکه یا می کشن منو

با استفاده از غریزه محل بمب ها را ببین تا بتونی از بینشون رد بشی. کشتن دشمنا هم که با کمی دقت میشه رفت جلو

pharm
16-01-2013, 14:06
به نظر من اگه این امتیاز رو تو مراحل نداشت خبلی عالی بود الان خیلی اعصاب خورد کنه یکی می بینتد 1.600 تا کم میشه:(
راستی save بازی کجاست؟

Captain Sj
16-01-2013, 22:19
یعنی عجب بازی این هیتمن!یعنی عجب یازی این هیمن!عجب قاتلی این مامور 47!انصافا ترکوندن با این بازی.:n19:

3Dmajid
16-01-2013, 22:49
بازی من نداشت دیگه فعلن که شده

مگه میشه آخه :n15:

یعنی تو اولین مرحله رو نداشتی که میره دایانا رو میکشه ؟
حرفا میزنیو :n13:

ilililililiili
17-01-2013, 05:13
سلام بچه ها، بازی با هیچ مشکلی اجرا میشه، فقط وسط بازی که میخواد دمو نشون بده، گیر میکنه و افت فریم شدید پیدا میکنه، ولی بدش درست میشه.
فقط قسمتایی که میخواد دمو نشون بده اینجوری میشه.
تو کل بازی 30 به بالا فریم دارم. گرافیکمم 560 Ti هست و Core i7 950 3.07 GHz هم سی پی یو...
ولی یکی از دوستام که با فریم ریت 15 داره بازی میکنه میگه مشکلی نداره. و گیر نمیکنه.
کسی میدونه از چیه؟

KhafanKafan
17-01-2013, 15:59
با استفاده از غریزه محل بمب ها را ببین تا بتونی از بینشون رد بشی. کشتن دشمنا هم که با کمی دقت میشه رفت جلو

غزیره چیه دیگه ؟ کدوم دکمه رو بزنم میاد:n02:

SevenCity
17-01-2013, 16:09
1- با کدوم کلید میشد با دست جلوی صورت رو گرفت
2- سیوهای بازی کجاست؟
3- یه اموزش تخصصی (یه پستی یه چیزی) واسه بازی هست؟ من بازیو زیاد بلد نیستم همه رو میکشم همینطوری میرم جلو هی منفی میگیرم این منفیا چی میشه اخرش :n02: ... واقعا مخفی رفتن یه لذت دیگه داره

silent-assassin
17-01-2013, 16:37
غزیره چیه دیگه ؟ کدوم دکمه رو بزنم میاد:n02:

کنترل را باید نگه داری. نگو دیگه این کار را تا الان (چون مرحله یکی مونده به آخری) انجام ندادی! بگی سرمو میزنم تو دیوار!

silent-assassin
17-01-2013, 16:38
1- با کدوم کلید میشد با دست جلوی صورت رو گرفت
2- سیوهای بازی کجاست؟
3- یه اموزش تخصصی (یه پستی یه چیزی) واسه بازی هست؟ من بازیو زیاد بلد نیستم همه رو میکشم همینطوری میرم جلو هی منفی میگیرم این منفیا چی میشه اخرش :n02: ... واقعا مخفی رفتن یه لذت دیگه داره

1- نگه داشتن کنترل

2- C:\Users\AliReza\AppData\Local\SKIDROW بعدش باید بری توی پوشه ای که آیدی بازی هست.

3-توی سایت ign به گمانم باشه

xlife
18-01-2013, 16:05
hello agent 47
می خواستم بدونم چجوری میشه مثل قسمت قبلیش قبل از ورود به هر مرحله سلاح ها رو آپگرید کرد و لباس رو تعویض کنیم آخه یک دی ال سی دانلود کردم کلی چیز میز مجانی داده اونو هم نمیشه برداشت چه برسه به پولیش که باید انلاین زد
درضمن راهی نیست اون مد کنرات رو بصورت افلاین بازی کرد چند تا تریلر ازش دیدم انگاری از بخش داستانی بازی هیجانش بیشتر بود دلم گرفته واسه بازی کردن این بخش بازی
با سپاس

silent-assassin
18-01-2013, 16:29
hello agent 47
می خواستم بدونم چجوری میشه مثل قسمت قبلیش قبل از ورود به هر مرحله سلاح ها رو آپگرید کرد و لباس رو تعویض کنیم آخه یک دی ال سی دانلود کردم کلی چیز میز مجانی داده اونو هم نمیشه برداشت چه برسه به پولیش که باید انلاین زد
درضمن راهی نیست اون مد کنرات رو بصورت افلاین بازی کرد چند تا تریلر ازش دیدم انگاری از بخش داستانی بازی هیجانش بیشتر بود دلم گرفته واسه بازی کردن این بخش بازی
با سپاس

نمیشه!
نمیشه!

rammmy
18-01-2013, 21:00
در پایان یکی از قسمت ها داخل زیرزمین بیمارستا داخل موتور خونه یک نفر که کچل و عینکی هست با افرادش دختره رو میدزده و فرار میکنه من بهشو میرسم و بازی به صورت آهسته میشه وقتی تیراندازی میکنم روی افراد قرمز رنگ میشه و کشته نمیشن و من رو میکشند.میخواستم ببینم باید چکار کنم؟من با کنسول بازی میکنم

smallfrank
18-01-2013, 22:20
در پایان یکی از قسمت ها داخل زیرزمین بیمارستا داخل موتور خونه یک نفر که کچل و عینکی هست با افرادش دختره رو میدزده و فرار میکنه من بهشو میرسم و بازی به صورت آهسته میشه وقتی تیراندازی میکنم روی افراد قرمز رنگ میشه و کشته نمیشن و من رو میکشند.میخواستم ببینم باید چکار کنم؟من با کنسول بازی میکنم

باید روی سرشون شلیک کنی تا همشون با یک گلوله کشته بشن

monaj
19-01-2013, 09:07

بعد از قرمز شدن، دکمه Q را نگه دار.

rammmy
19-01-2013, 10:01
دوست عزیز..عرض کردم با کنسول بازی میکنم !!دکمه Q نداره!!!چطوری به سرشون شلیک کنم؟؟ اصلا شلیک نمیکنه..فقط حالت مارک (تیک) قرمز میخوره.مدام دکمه X را میزنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته!!

smallfrank
19-01-2013, 10:46
دوست عزیز..عرض کردم با کنسول بازی میکنم !!دکمه Q نداره!!!چطوری به سرشون شلیک کنم؟؟ اصلا شلیک نمیکنه..فقط حالت مارک (تیک) قرمز میخوره.مدام دکمه X را میزنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته!!

LT رو بگیرین رو روی سرشون مارک کنید
بعد هم X رو بزن تا بکشه همرو

soheilarfaei
20-01-2013, 15:17
سلام به همه ی دوستان عزیز لطفا کمکم کنید ....
من XBox 360 بازی می کنم ، وقتی دو روز پیش خواستم خواستم دوباره بازی رو بیارم ، یک اروری بهم داد که فایل های سیو هام خراب شده و بازی رو از اول میاره ....
من امروز دوباره از اول تا پارت 2 رفتم ... اما وقتی دوباره امروز خواستم بازی کنم دوباره دیدم سیو هام پریده .......
من وسط های پارت 3 بودم . کمک کنید مشکل کجاست .....
خواهشا لینک سیو هاشو برام می فرستید تا بریزم تو کنسل .
:n27:

aha2012
20-01-2013, 20:10
سلام به همه ی دوستان عزیز لطفا کمکم کنید ....
من XBox 360 بازی می کنم ، وقتی دو روز پیش خواستم خواستم دوباره بازی رو بیارم ، یک اروری بهم داد که فایل های سیو هام خراب شده و بازی رو از اول میاره ....
من امروز دوباره از اول تا پارت 2 رفتم ... اما وقتی دوباره امروز خواستم بازی کنم دوباره دیدم سیو هام پریده .......
من وسط های پارت 3 بودم . کمک کنید مشکل کجاست .....
خواهشا لینک سیو هاشو برام می فرستید تا بریزم تو کنسل .
:n27:

سلام
به هاردت ضربه نخورده؟هاردتو یه بار دربیار دوباره بذار ببین درست میشه.؟
این نمیتونه مشکل از بازی باشه.

rammmy
20-01-2013, 22:21
با سلام.من به مرحله ای رسیدم که توو فروشگاه اسلحه دوتا کلت گذاشته و باید این دوتا کلت رو بدست بیارم ولی چطور باید اینکارو بکنم.؟؟میشه راهنمایی کنید؟؟

aha2012
21-01-2013, 00:05
با سلام.من به مرحله ای رسیدم که توو فروشگاه اسلحه دوتا کلت گذاشته و باید این دوتا کلت رو بدست بیارم ولی چطور باید اینکارو بکنم.؟؟میشه راهنمایی کنید؟؟

چند تا روش داره:
1-دنبال پیر مرده برو میرسی پیش یه دختره باهاش کل بنداز تو تیراندازی اونم به عنوان جایزه بهت کلتارو میده
2-برو چراغ محیطو خاموش کن یه نفر که پشت پیشخونه میره درستش کنه تا رفت برو یه کارت بردار که باهاش باید درو بازکنی،دره هم پشت میدون تیره
3-برو سمت راست یه دره که دو تا پلیس واستادن ،بقلشون یه دریچه هست برو تو دریچه میرسی به اتاق پیرمرده ،خفش کن کلیدشو بگیر،گاوصندوقو باز کن کلیدای کلتارو بردار(یا میتونی از پشت میدون تیر از پنجره بری تو اتاقش)

soheilarfaei
21-01-2013, 12:58
سلام
به هاردت ضربه نخورده؟هاردتو یه بار دربیار دوباره بذار ببین درست میشه.؟
این نمیتونه مشکل از بازی باشه.

نه دوست عزیز هاردم صدمه ای ندیده ... فقط من آخرین بار فکر کنم خوب از بازی نیومدم بیرون ، وسط بازی وقتی مردم دکمه ی وسط ایکس باکس رو زدم اومدم بیرون....
اگه هاردم صدمه دیده بود که باید بازی های دیگه هم اینطوری میشد ، اما فقط هیتمن سیو هام پریده......
سیو هاشو دارید برام بذارید !!!!:n03:

بردیا
23-01-2013, 18:06
من توی dexter industries گیر کردم
توی قسمت Descent که باید برم یه کلیدی رو بزنم اونجا هیچ کلیدیم کار نمیکنه
در حالی که تو یوتوب دیدم که طرف خیلی راحت نزدیک میشه و F رو میزنه ولی مال من کار نمیکنه هیچی

smallfrank
24-01-2013, 20:24
من توی dexter industries گیر کردم
توی قسمت Descent که باید برم یه کلیدی رو بزنم اونجا هیچ کلیدیم کار نمیکنه
در حالی که تو یوتوب دیدم که طرف خیلی راحت نزدیک میشه و F رو میزنه ولی مال من کار نمیکنه هیچی

باید اول برقو برگردونی بعدش بری سراغ آسانسور

goldenmember
24-01-2013, 22:53
تو یه مرحله که توی اسلحه فروشی باید صدا خفه کنو بدزدیم.
نمیدونم چیکار کنم.
تو اون مرحله 2تا راه هم واسه پیدا کردن یه دفتر هست که یکه کشتن پیرمرده و یکی هم تو یه اتاق
تو این مرحله یه بخش مسابقه تیراندازی هم هست که نامرد خیلی سخته نمیتونم برم.یه دختر پیشنهاد میکنه بیا مسابقه بده
تو اون مرحله چیکار کنم؟؟اون دفتر به چه کارم میاد؟؟:question:

Arrowtic
24-01-2013, 23:13
تو یه مرحله که توی اسلحه فروشی باید صدا خفه کنو بدزدیم.
نمیدونم چیکار کنم.
تو اون مرحله 2تا راه هم واسه پیدا کردن یه دفتر هست که یکه کشتن پیرمرده و یکی هم تو یه اتاق
تو این مرحله یه بخش مسابقه تیراندازی هم هست که نامرد خیلی سخته نمیتونم برم.یه دختر پیشنهاد میکنه بیا مسابقه بده
تو اون مرحله چیکار کنم؟؟اون دفتر به چه کارم میاد؟؟:question:

چهار پست بالاترتون روش های رفتن مرحله رو گفتن.
من با دختره مسابقه دادم,هدشات کنید و بعد هم با مارک کردن بیشتر هدشات کنید.(هدشات 20 امتیازه)

saadat68
26-01-2013, 18:19
سلام بچه ها اون مرحله که دو تا کلت هست که باید بدزدیمشون باید چی کار بکنیم اونجا گیر کردم :n13:

saadat68
26-01-2013, 18:22
سلام بچه ها اون مرحله که دو تا کلت هست که باید بدزدیمشون باید چی کار بکنیم اونجا گیر کردم :n13:
توی صفحه قبل یکی از بچه توضیح داده بود

3Dmajid
26-01-2013, 19:13

یکی دو صفحه قبلو ببین :n13:

saadat68
27-01-2013, 18:04
بچه ها اونجا که لنی رو باید بگیریم چه شکلی میشه مخفی کاری کرد ؟
من مجبور شدم همه رو از دم بکشم :n02:
اون سمت که چندین نفر هستند سریع به آدم شک میکنن طرف دیگه هم دو تا پلیس چسبیدن به در نمیشه کاری کرد

3Dmajid
27-01-2013, 19:25
بچه ها اونجا که لنی رو باید بگیریم چه شکلی میشه مخفی کاری کرد ؟
من مجبور شدم همه رو از دم بکشم :n02:
اون سمت که چندین نفر هستند سریع به آدم شک میکنن طرف دیگه هم دو تا پلیس چسبیدن به در نمیشه کاری کرد
کدوم مرحله ؟
شات بزار. :n02:

saadat68
27-01-2013, 19:31
همون مرحله ای که باید بریم توی اتاق لنی و خفتش کنیم - لنی هم داره آهنگ گوش میده :n02:

3Dmajid
27-01-2013, 19:47
همون مرحله ای که باید بریم توی اتاق لنی و خفتش کنیم - لنی هم داره آهنگ گوش میده :n02:

آها آرایشگاهه ؟
لباس آرایشگری بپوش دیگه هیچ کی کارت نداره :n02:
اون بیرون که یکی داره کباب میپزه میتونی با برق بکشی ... اون کنارا یه جا برق داره یارو میره میشاشه روش برقش میگیره :n02:
یکیشم که وسط تو راهرو خفه کن بندازش تو جعبه.
لنیم که میری پیشش دکمه رو میزنی خودش حالشو میگیره دیگه :n10:

چقد خوب توضیح دادم :n02:

saadat68
27-01-2013, 20:38
مساله لنیه
چی جوری برم پیشش
همه شک میکنن اصلا نمیشه

3Dmajid
27-01-2013, 21:36
مساله لنیه
چی جوری برم پیشش
همه شک میکنن اصلا نمیشه

بابا میگم با لباس آرایشگر برو دیگه :n02:

saadat68
14-02-2013, 03:44
بچه ها این مرحله بلک واتر رو چی جوری باید رد کنم

همون قسمتی که دکستر ویکتوریا رو میکشه ولی در اصل ویکتوریا نیست
قربون دستتون یه توضیحی بدین باید چی جوری وارد ساختمون بشم

javad2015
15-02-2013, 21:53
اینجا رو چه جوری رد کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

robert
15-02-2013, 23:30
اینجا رو چه جوری رد کنم؟

باید کامپیوتر های امنیتی رو دستکاری کنی...

یه اتاقی هست که حداقل سه تا مامور توش هستند...کامپیوتر هم کنار پنجره هست....تا دستکاری نشه این در باز نمیشه...سه نفر رو سریع بکش و کامپیوتر رو ریبوت بکن...بعد برو رختشور خانه و لباستو عوض کن.

saadat68
16-02-2013, 04:03
البته اگه میخوای مخفی کار تر انجام بدی برو اون پلیس پشت دوربین رو بکش بعد اون مسئول دوربین که لباس و کلاه قرمز داره هم بکش بعد برو یه فیلم تو راهرو هست اونو بردار بذارش تو دوربین دوربینو روشن کن اینجوری چند تا پلیس و اون زنه که مدام به جاهای مختلف سرک میکشه سرشون به دوربین گرم میشه :n02: بعد برو اون سه تامامور که توی اتاق کامپیوتر هستند رو مخفی کاری بکش و کامپیوتر رو دستکاری کن و تمام:n19:

*Forgotten*
16-02-2013, 11:31
سلام ، من بازی رو خیلی وقته تموم کردم
میخاستم بدونم دی ال سی جدیدی که داستان توش باشه نمیومده

aliaghil
16-02-2013, 19:06
رفقا بازیش چجوریه؟
داستانش چطوریه؟
گرافیکش چطور؟
اگه باحاله بگیریم بازی کنیم.

javad2015
16-02-2013, 22:50
رفقا بازیش چجوریه؟
داستانش چطوریه؟
گرافیکش چطور؟
اگه باحاله بگیریم بازی کنیم. نخری ضرر میکنی.

habel1
10-03-2013, 18:16
دوستان عزیز یه قسمتی تو بازی هست به اسم safe house که میشه اسلحه هاتو آپ گرید کنی . من اینکارو میکنم ولی وقتی میرم تو بازی فقط یه سیم دارم چه جوری میتونم از اسلحه ها استفاده کنم.

rz21
11-03-2013, 21:55
دوستان،داستان این بازی رو از کجا گیر بیارم؟؟اولین بارمه هیتمن بازی میکنم.فهمیدم دختره خیانت بهشون کرده و ...

ali-u
13-03-2013, 00:00
دوستان،داستان این بازی رو از کجا گیر بیارم؟؟اولین بارمه هیتمن بازی میکنم.فهمیدم دختره خیانت بهشون کرده و ...

داستان بازی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هیتمن:_آمرزش

بردیا
13-03-2013, 20:22
اینجا رو چه جوری رد کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باید کامپیوتر های امنیتی رو دستکاری کنی...

یه اتاقی هست که حداقل سه تا مامور توش هستند...کامپیوتر هم کنار پنجره هست....تا دستکاری نشه این در باز نمیشه...سه نفر رو سریع بکش و کامپیوتر رو ریبوت بکن...بعد برو رختشور خانه و لباستو عوض کن.

البته اگه میخوای مخفی کار تر انجام بدی برو اون پلیس پشت دوربین رو بکش بعد اون مسئول دوربین که لباس و کلاه قرمز داره هم بکش بعد برو یه فیلم تو راهرو هست اونو بردار بذارش تو دوربین دوربینو روشن کن اینجوری چند تا پلیس و اون زنه که مدام به جاهای مختلف سرک میکشه سرشون به دوربین گرم میشه :n02: بعد برو اون سه تامامور که توی اتاق کامپیوتر هستند رو مخفی کاری بکش و کامپیوتر رو دستکاری کن و تمام:n19:

این که نشد مخفی کاری

من بدون کشتن یه نفرم تونستم اینجا رو رد بکنم
البته خیلی دردسر داره
ولی وقتی فیلم رو میزاری پخش بشه سرشون یه کم گرم میشه
تو این فاصله من بیرون اتاق امنیتی وایساده بودم و نگاه میکردم،تو این لحظه آرایش مامورای توی اتاق عوض میشه و این فقط برای چندثانیه بهتون فرصت میده که برید تو و کامپیوتر رو دستکاری بکنید بدون اینکه متوجهتون بشن
من 3 بار این کارو تست کردم تا تونستم بدون اینکه مامورای تو اتاق متوجه بشن کامپیوتر رو دستکاری بکنم
.............................

salarzarepour
13-03-2013, 20:55
من اصلا از این بازی سر در نیووردم

باید با مخفی کاری دشمن و کشت من با گلوله میزنم همشون میاد میزنم ولی امتیاز کسر میکنه چرا؟

aha2012
13-03-2013, 21:58

باید با مخفی کاری دشمن و کشت من با گلوله میزنم همشون میاد میزنم ولی امتیاز کسر میکنه چرا؟

بیخیال امتیازا:n02:
هر جور دوست داری دشمناتو بکش.مهم اینه که از بازی لذت ببری.حالا میخوای با مخفی بری یا اکشن

rz21
13-03-2013, 22:00

ولی در کل بعضی مرحله ها هست که جرات نمیکنی به کسی شلیک کنی..خیلی سخت میشه.
یکی از بهترین بازی هایی بود که توی این سبک کرده بودم.باید دید Splinter cell چی برای گفتن داره.:n12:

spartaqus
14-03-2013, 21:55
من لباس دشمن رو برمیدارم بازم میفهمن چیکار کنم مخفی کاری بکشم !!؟؟!

rz21
14-03-2013, 23:59
مثلا اگر حریفتون پلیسه لباس پلیس نپوشید،چون که پلیس ها خودشون رو میشناسن.اگر حریفتون خدمتکاره لباس خدمتکار نپوشید.

بردیا
15-03-2013, 12:42

اگه با پی سی کار میکنید،موقعی که مثلا لباس پلیس میپوشید و میخواید از جلوی پلیس رد شید دکمه کنترل رو نگه دارید،اینجوری دستشو جلوی صورتش میگیره که نشناسنش
البته تا جایی که instinct داشته باشید قابل عمل کردن هستش اینکار

kumarbaz
15-03-2013, 14:49
ولی در کل بعضی مرحله ها هست که جرات نمیکنی به کسی شلیک کنی..خیلی سخت میشه.
یکی از بهترین بازی هایی بود که توی این سبک کرده بودم.باید دید Splinter cell چی برای گفتن داره.:n12:

Splinter Cell رو با این مقایسه میکنین؟ اون کجا و این کجا؟ Splinter Cell واسه خودش یه دنیاست با این Hitman اصلا قابل مقایسه نیست.

Gregar
15-03-2013, 21:02
Splinter Cell رو با این مقایسه میکنین؟ اون کجا و این کجا؟ Splinter Cell واسه خودش یه دنیاست با این Hitman اصلا قابل مقایسه نیست.

موافقم . با اینکه اسپلینتر سل رو فقط دیدم اما واقعا قابل مقایسه با هیتمن نیست . هیتمن یه سری ضعفهایی تو سبکش وجود داره که نسبت به بازی های دیگه نمیشه مقایسه اش کرد . مثلا یکی AC رو اومده بود با هیتمن مقایسه کرده بود .

ali feri
16-03-2013, 10:27
(تاپیک اصلی فعال نیست)بچه ها من بازیو با هزار زحمت با نصب استیم و اپدیت ویندوز (سرویس پک 1 شد)اجرا کردم بعد از چند رور که اومدم بازی کنم هر چی رو ایکون کلیک میکنم هیچی نمیاد.دوباره استیم و ویندوزو اپدیت کردم نشد.یه کرکی با اسم شبیه proper (دقیق یادم نیست ) بود که فکر کنم با اون اجرا شده بود ولی الان ندارمش.ممنون میشم کمک کنید

aha2012
16-03-2013, 13:44
(تاپیک اصلی فعال نیست)بچه ها من بازیو با هزار زحمت با نصب استیم و اپدیت ویندوز (سرویس پک 1 شد)اجرا کردم بعد از چند رور که اومدم بازی کنم هر چی رو ایکون کلیک میکنم هیچی نمیاد.دوباره استیم و ویندوزو اپدیت کردم نشد.یه کرکی با اسم شبیه proper (دقیق یادم نیست ) بود که فکر کنم با اون اجرا شده بود ولی الان ندارمش.ممنون میشم کمک کنید

کرک بازیو از سایت زیر بگیر بریز ببین درست میشه؟
nodvd.net

ali feri
16-03-2013, 14:39
nodvd.net
درست نشد.باز دمت گرم یه سری به اینجا زدی:n03:

spartaqus
17-03-2013, 10:11
یک سوال ما 7 تا جا داریم ولی هرچی برمیدارم پر نمیشه یعنی 4 تاش خالی میمونه مثلا یک تفنگ رو میندازه و یکی دیگه برمیداره چیکار کنم !

ali feri
17-03-2013, 10:33
nodvd.net
کرک ورژن 1.0.444 رو که ریختم یه فرقی کرد.حالا توی تسک منیجر میاد وسی پی یو پر میشه ولی بالا نمیاد.کاملا مشخصه که مشکل از کرکه.یه جون مرد یه کرک سالم به ما بده ممنون میشیم

Rhodes
17-03-2013, 11:22
من پدرم در اومد... دارم روی hard میرم.... بعضی اوقات بدون کشتن نمیشه مرحله رو رد کرد !
الان مرحله کشتن layla هستم..خیلی با پیچ گوشتی و چاقو پرتاب کردنش حال میکنم....

بردیا
17-03-2013, 12:49
یک سوال ما 7 تا جا داریم ولی هرچی برمیدارم پر نمیشه یعنی 4 تاش خالی میمونه مثلا یک تفنگ رو میندازه و یکی دیگه برمیداره چیکار کنم !

هر کدوم برای یه وسیله هستش
مثلا هفتمی فکر کنم فقط برای اسنایپ هستش
کلت یه جا داره مسلسل یه جا داره چاقو یه جا داره

spartaqus
18-03-2013, 10:33
این اسلحه ها رو نمیشه از یک جا گرفت ؟!

habel1
19-03-2013, 01:24
دوستان چه جوری میشه از از اسلحه هایی که آزاد شده استفاده کرد؟

spartaqus
19-03-2013, 19:03
دوستان عزیز یه قسمتی تو بازی هست به اسم safe house که میشه اسلحه هاتو آپ گرید کنی . من اینکارو میکنم ولی وقتی میرم تو بازی فقط یه سیم دارم چه جوری میتونم از اسلحه ها استفاده کنم.

دقیقا کجاست ؟؟ من پیدا نکردم من part2 هستم

ali-u
19-03-2013, 19:34
من پدرم در اومد... دارم روی hard میرم.... بعضی اوقات بدون کشتن نمیشه مرحله رو رد کرد !
الان مرحله کشتن layla هستم..خیلی با پیچ گوشتی و چاقو پرتاب کردنش حال میکنم....

بهترین حالت کشتن لی لا

از پله های سمت راست بری بالا . بپیچی سمت راست .. 2 مامور باهم صحبت می کنن . تو کمد قائم بشی . بعد یکی رو بی صدا بکشی و لباس تن کنی دنبال لب لا بری . البته با احتیاط بعد می ره . به یک اتاق مخفی .. ااونجا صحنه هم نمشون میده . که بهتره تنهایی نگاه کنی .... جالب است .. خواستی یک بار با سطح اسان برو ... نگاه کن ............ :)

ali-u
19-03-2013, 19:36
دقیقا کجاست ؟؟ من پیدا نکردم من part2 هستم

دوست عزیز تو قسمت پروفسونال . ارتقاع اسلحه وجود نداره ..
تو قسمت کنتکت . اون هم باید اینترنت در دسترس باشه ............