ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Hitman: Absolution

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

spartaqus
23-11-2012, 22:03
یک روزه بازی رو تموم کردی !؟

Arrowtic
23-11-2012, 22:45
دوست عزیز نسخه ایکس باکس چندین روزه که اومده.

naim697
23-11-2012, 23:10
لینک دانلودش کجاست ؟

ammiralli
24-11-2012, 09:32
یکی نیست به داد ما برسه؟ از کجا ورژن کامل و درست پی سی رو بخریم یا دانلود کنیم؟

brain
24-11-2012, 11:05
از اینجا میتونی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قسمتش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-6539
تو گوگل هم فارسی سرچ کنی یه چندتا سایت گذاشتن واسه دانلود. نسخه کاملش 12-13 گیگه.

mehdi30nema
24-11-2012, 16:00
دوست عزیز نسخه ایکس باکس چندین روزه که اومده.

نه قبلش هم بازی کرده بودم ولی فکر کنم پنجاه شست درصد باقیمانده بازی را یه روزه تموم کردم .

Eblis 2011
24-11-2012, 16:34
من یه نسخه از سری بازی های هیتمن رو بازی کردم .... خیلی وقت پیش بود یادم نمیاد ..... کوچیک بودم :sq_24:

به نظرتون این بازی رو بازی کنم ؟ داستانش در مورد چیه ؟ چه سبکیه ؟ گرافیکش خوبه ؟ ارزش بازی داره ؟

Arrowtic
24-11-2012, 16:38
به نظرتون این بازی رو بازی کنم ؟ داستانش در مورد چیه ؟ چه سبکیه ؟ گرافیکش خوبه ؟ ارزش بازی داره ؟
بله.درباره هیتمن هستش و 5 سال از نسخه قبل گذشته.اکشن مخفی کاری.بله.بله

miladtavahom
24-11-2012, 19:25
بازی رو میتونید از سایت میهن دانلود دریافت کنید

mojtaba007
24-11-2012, 20:42
مخفی کاریش در چه حده بدون اکشن بازی میشه تمامش کرد؟

silent-assassin
24-11-2012, 22:12

ظاهرا بله. من که هنوز بازی نکردم اما ظاهرا میشه مثل سابق فقط و فقط اهداف اصلی را کشت و ماموریت را تموم کرد

imi imi
24-11-2012, 22:18

دوست عزیز اصل این بازی به مخفی کاریشه یعنی کل بازیو باید با مخفی کاری رفت که هیجان و باحالیش به همینه:21:

3Dmajid
24-11-2012, 22:20
واقعا تعجب میکنم ... یعنی تا حالا هیچ کی هیتمن بازی نکرده ؟
چرا هیچ کی در موردش بحث نمیکنه !

MOHAMMAD2010
25-11-2012, 17:50
بچه ها من یه هیتمنی رو 3-4 سال پیش همش بازی میکردم
یه سری مراحلش توی سردخونه بود که همش گوشت بود توش !
اینم مثل همون خوبه ؟

3Dmajid
25-11-2012, 21:02
بچه ها من یه هیتمنی رو 3-4 سال پیش همش بازی میکردم
یه سری مراحلش توی سردخونه بود که همش گوشت بود توش !
اینم مثل همون خوبه ؟

خیلی بهتره !

M A M M U T
25-11-2012, 21:12
واقعا تعجب میکنم ... یعنی تا حالا هیچ کی هیتمن بازی نکرده ؟
چرا هیچ کی در موردش بحث نمیکنه !
الآن ترافیک بازی ها بالاس :دی AC3 و CoD و hitman و nfs و forza و ..... تازه از قبل هم بعضی بازی ها مونده...
من الآن دارم ac3 رو دانلود میکنم حتی روزی یه دونه لینک یک گیگی رو دانلود کنم 16 روز دیگه میرم هیتمن دانلود میکنم :) متذکر میشم خرید بازی دیگه به صرفه نیست 5 dvd میدن 10 تومن .....(البته cod پنج دی وی دی بود)

من سبک هیتمن رو خیلی دوست دارم یه جورایی فکر توشه...مثه بعضی بازی ها نیست که فقط بکشی و بری جلو....ابتکار عمل داره....(البته من هنوز اینو بازی نکردم این تجربیات hitman یک و چهار بود :دی)
فقط کا محیط بازی اینقدر تاریک و بی روح نبود آدم افسرده میشه :دی

3Dmajid
25-11-2012, 21:25
متذکر میشم خرید بازی دیگه به صرفه نیست 5 dvd میدن 10 تومن .....

فک کنم آخرش بخرم چون دیگه فردا واقعا صبرم تموم میشه :41:
5 ساله دارم انتظار کچل 47 رو میکشم.
فردا تولدمه هدیه واسه خودم هیتمن آمرزش میخرم :31::20:

imi imi
25-11-2012, 23:12
کسانی که بازی کردن میدونن چجوری میشه تو بازی پول دراورد؟ اخه یه سری اسلحه و لباس هست میگه باید پول بدی برای باز کردنش:sq_11:

Eblis 2011
25-11-2012, 23:39
ما هم زدیم دانلود ..... البته نسخه بلک باکس بازی رو .... ببینیم چی میشه

Step-Rap
26-11-2012, 00:16
دوستان گرافیک بازی نسبت به Blood Money چقد تغییر کرده؟خیلی بالاست ؟

ali_z051
26-11-2012, 08:24
سلام

دوستان من نسخه Professional Edition دانلود کردم از سایت میهن دانلود

بازی و کرک رو بدون هیچ مشکلی‌ نصب و اجرا کردم منتها اول بازی که انتخاب میکنی‌ ایزی یا نرمال بازی کنی‌ بعد از این گیر می‌کنه و صفحه سیاه میشه مشکل چی‌ میتونه باشه ؟

اینم یه عکس از ارور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_z051
26-11-2012, 10:19
خوب طبقه معمول خودم مشکله خودمو حل کردم نیاز به برنامه استریم داشت الان بدون مشکل بازی کردم...

و اینکه نظرم راجع به بازی:
بازی بسیار جذاب و سرگرم کنندس.. گرافیک خوبی داره.. و ایدهای جالبی‌ بهش اضافه شده..
الان یه چیز جالب دیدم اینکه که وقتی‌ دیگه راهی‌ جز تسلیم شدن نداری می‌تونی وسط بازی دستاتو ببری بالا و بگی‌ که تسلیم و یهو ینفرو گروگان بگیری که کسی‌ بهت شلیک نکنه خیلی‌ باحال بود :31:

در کلّ من همیشه تمام بازیهای هیتمن رو بازی کردم و تا آخرش رفتم کلا عاشق سبک بازیشم
این ورژن هم مثله قبلیا واقعا عالیه....

3Dmajid
26-11-2012, 11:16
پیش به سوی خرید هیتمن آمرزش :31:

ده تومن که سهله ... 20 تومنم باشه میدم :31:

واقعا نمیشه تحمل کرد تا بچه ها دانلود کنن و ازشون بگیرم ... میرم میخرم بعد نفری 5ت میگیرم بهشون میدم ...
راحت پولم در میاد :31:

بچه های تاپیک واقعا بی بخارن (خیلی ببخشیدا منظورم کساییکه بازی کردن)

بابا یه توضیحی ... یه عکسی چیزی بزارید بقیه ببینن حال کنن ...

به زودی خودم این تاپیکو اکتیو خواهم کرد :31:

irainian
26-11-2012, 11:35
خوب طبقه معمول خودم مشکله خودمو حل کردم نیاز به برنامه استریم داشت الان بدون مشکل بازی کردم...

و اینکه نظرم راجع به بازی:
بازی بسیار جذاب و سرگرم کنندس.. گرافیک خوبی داره.. و ایدهای جالبی‌ بهش اضافه شده..
الان یه چیز جالب دیدم اینکه که وقتی‌ دیگه راهی‌ جز تسلیم شدن نداری می‌تونی وسط بازی دستاتو ببری بالا و بگی‌ که تسلیم و یهو ینفرو گروگان بگیری که کسی‌ بهت شلیک نکنه خیلی‌ باحال بود :31:

در کلّ من همیشه تمام بازیهای هیتمن رو بازی کردم و تا آخرش رفتم کلا عاشق سبک بازیشم
این ورژن هم مثله قبلیا واقعا عالیه....

داداش میشه دقیق بگی چطور این مشکل رو حل کردی منم از میهن دانلود دارم دانلود میکنم امشب دیگه کامل دانلودش میشه 5 شبه دارم دانلود میکنم

ali_z051
26-11-2012, 12:41
داداش میشه دقیق بگی چطور این مشکل رو حل کردی منم از میهن دانلود دارم دانلود میکنم امشب دیگه کامل دانلودش میشه 5 شبه دارم دانلود میکنم

اگه به مشکله من برخوردی که ۱۰۰% بر می‌خوری فایل Steam رو از لینک زیر دانلود و نصب کنید مشکل حل می‌شه نیازی به اجرا این برنامه در حین بازی نیست..

لینک مستقیم:

irainian
26-11-2012, 13:04
اگه به مشکله من برخوردی که ۱۰۰% بر می‌خوری فایل Steam رو از لینک زیر دانلود و نصب کنید مشکل حل می‌شه نیازی به اجرا این برنامه در حین بازی نیست..

لینک مستقیم:

ویندوز شما هم 7 64 بیت هست یا فرق میکنه روی هر سیستم عاملی

3Dmajid
26-11-2012, 16:57
تا الان دنبال هیتمن بودم هیچ جایی گیر نیوردم :41:

همه بازیارو داشتن غیر اون چیزی که من میخوام

چرا اینقد بد شانسم :41:

ali_z051
26-11-2012, 16:57
ویندوز شما هم 7 64 بیت هست یا فرق میکنه روی هر سیستم عاملی
بله واسه منم ۶۴ هست

Hitman67
26-11-2012, 17:18
سرعت دانلود سایت میهن دانلود در چه حدیه؟سروراش پر سرعته؟

Eblis 2011
26-11-2012, 17:32
سرعت دانلود سایت میهن دانلود در چه حدیه؟سروراش پر سرعته؟

بله عزیز ... من همیشه بازی هامو از این سایت میگیرم .....

ye adam
26-11-2012, 18:50
تا الان دنبال هیتمن بودم هیچ جایی گیر نیوردم :41:

همه بازیارو داشتن غیر اون چیزی که من میخوام

چرا اینقد بد شانسم :41:
رفیقم اپدیته مثل اینکه :sq_2:
هیتمن اورده 5ت
امروز فردا میخرمش :دی

3Dmajid
26-11-2012, 19:02
رفیقم اپدیته مثل اینکه :sq_2:
هیتمن اورده 5ت
امروز فردا میخرمش :دی

فردا که همه جا میارن ... از شانس گند من امروز میخواستم گیرم نیومد :31:

ali_agha1981
26-11-2012, 20:56
فردا که همه جا میارن ... از شانس گند من امروز میخواستم گیرم نیومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میدون انقلاب ریخته....همه مغازه ها هم دارن..من وایسادم آخرین آپدیت و کرکش بیاد بعد بخرم..فردا میخرم...:46:
ولی لامصب گرونه حلقه 2500
میشه 12.500 تومان..دیگه جایی حلقه 2 تومن پیدا نمیشه..:44:

Eblis 2011
26-11-2012, 21:11
من که دارم نسخه بلک باکس رو دانلود میکنم ..... زورم میاد 12.500 بدم واسه بازی :sq_2:

Arrowtic
26-11-2012, 21:12
من تو کرج خریدم 4 دی وی دی حلقه ای 2 تومن.مجموعا شد 8 تومن.حالا دارم نصب میکنم نصب شد میگم که سالم بود یا نه.

ویرایش:بازی به راحتی و بدون مشکل اجرا شد.

Arrowtic
27-11-2012, 16:03
مقداری از مرحله اول رو رفتم.خیلی حال میده!به خصوص Achievement های بازی.اصولا طرز بازی من اینطوره که تا جایی که بشه میکشم و بیهوش کردن تو کارم نیست : دی
ابزار هایی که پیدا میشه کرد هم خیلی به درد بخورن.یه چاقو پیدا کردم همه رو باهاش میکشم!
دو نفر توی یه اتاقی بودن منم بیرون کناره پنجره(رو لبه دیوار وایستاده بودم).یکیشون داشت با تلفن حرف میزد.معلوم بود داشت با دکترش حرف میزد.دکتر بهش گفت که تو بیماریت خوب میشه و نمیمیری اینم شاد شده بود هی تشکر میکرد و میگفت یعنی من مردنی نیستم؟!تلفنم که تموم شد رفت کنار پنجره و گفت که بهترین روز عمرشه.منم قشنگ از پنجره رفتم تو.رفیقشو خفه کردم.چاقو رو هم پرت کردم خودشو قشنگ کشتم : دی هیچی دیگه بیچاره ذوق زده شده بود که من مردنی نیستم : دی
جسداشونم انداختم تو دریا.
جالبیش در اینه که بهم Achievement هم داد : دی

در کل بازی خیلی خوش ساخته فقط اولش برام یه ذره نامتعادل بود بازی و گیم پلیش ولی الآن عالی شده.

همون طورم که دوستان گفتن این سیستم تسلیم شدن عالیه.من کلا دو بار شناخته شدم.بار اول یکیو کشتم مخفیانه داشتم مینداختمش تو گونی یاراش دیدنم اومدن.تسلیم شدم و موقعی که یکی اومد جلو گرفتمش و 2 تای دیگه رو کشتم(برای افراد زیاد کار نمیکنه چون ممکنه برن پشتت).بار دومم لباس باغبون داشتم ولی حواسم پرت شد سه نفر منو شناختن.سریع رفتم بیرون ولی تعقیبم کردن آخر سر لب دریا گرم انداختن.به همین شیوه سه تا رو کشتم و انداختم تو دریا!

ولی منی که کلا از مامور 47 خیلی خوشم نمیومد(سبک بازیش) و طرفدار سم فیشر بودم و هستم(کلا استیلشون متفاوته) این بازی برام فوق العاده عمل کرده تا اینجا!

mjorh
27-11-2012, 16:13
خب بازیو گرفتیم !

باید بگم فنای این بازی یه خورده اعصابشون خرد میخواد بشه همونطور که برا من خورد شد !

نکات منفی :

مهمترینش کرکتر بازی ، اصن حس هیتن به آدم دست نمیده فیسش یه خورده چاقه صداشم بش نمیخوره کلن خوب کار نشده رو کرکتر ! (یادم نمیاد تو BLOODMONEY هم همین صدارو داشت یا اصن صدا نداشت فک کنم !دی !)

AI (هوش مصنوعی ) نه چندان قابل قبول ! نمیدونم شاید برا اینه که رو NORMAL میرم اینطوریه که اینم مجبوری یا رو EASY بری یا رو NORMAL !

اکتینگ ضعیف ! واقعا بد بازی میکنن !

شروع عجیب و احمقانه داستان ! (خداکنه درست شه رفته رفته !)
نکات مثبت :

گرافیک عالی !

صداگزاری و موسیقی عالی !

گیم پلی هیتمنانه ! دی !

امیدوارم نظرم عوض شه ولی اونجور حس و حال و اتمسفر هیتمن دست نمیده به آدم ! حداقل تو 45 دقیقه ای که بازی کردم نداد !

mjorh
27-11-2012, 16:16
در کل بازی خیلی خوش ساخته فقط اولش برام یه ذره نامتعادل بود بازی و گیم پلیش ولی الآن عالی شده.

چقدر بازی کردی ؟ میخوام امیدوار شم بازی به خوبیی که گفتی میشه !

Arrowtic
27-11-2012, 16:22
تقریبا دو ساعت : دی

البته خیلی جاها رو دوباره رفتم چون Detected میشدم.اولش حالم داشت به هم میخوردش و اصلا نمیتونستم کنترلش کنم ولی به تدریج شروع کردم به حال کردن : دی

majid322
27-11-2012, 16:28
هميشه همينجوريه..اوايل هر بازي ادم خوشش نمياد ولي بعد كه يكم ميگذره ميبيني اصلا يه حالي ميده :دي
راستي ميشه يه چند تا تصوير از محيط بازي بزاري؟

3Dmajid
27-11-2012, 16:35
بلاخره منم خریدم ...

اول از ali_z051 باید تشکر کنم ... چون به مشکل خوردم توی اجرای بازی و پست صفحه ی قبلش رو خوندم و عمل کردم. بازی راحت اجرا شد :20:

تو یه کلام بازی فوق العاده س ...
فک میکردم قراره square enix گند بزنه تو بازی هیتمن ولی اینطور نشد و این نسخه خیلی خیلی جذاب تر و قشنگتر از نسخه های قبلیه.

لول یکو چند بار بازی کردم از بس دوست داشتم .
میخوام قشنگ با حال و هوای بازی خو بگیرم بعدش برم سراغ لول های بعدی.:31:

تا الان به نظرم از همه نظر بازی عالی بوده و کاملا جواب گوی فنای هیتمن و حتی غیر فنا هست !!

گیم پلی خیلی روونه ... بهترین سیستم کاور گیری رو تا حالا توی این بازی دیدم ... خیلی راحت و بدون دردسر.
البته هنوز ac3 بازی نکردم چون شنیدم خیلی کاور گیریش جالبه.

گرافیک بازی خیلی خوبه و متاسفانه مشکل پورت شدنی که صحبتش بود توی pc صحت داره و باید تنظیمارو کم کرد تا 30 فریم بشه بازی کرد.
ولی زیاد از کیفیت بازی کم نمیکنه و میشه لذت برد. محیط ها اینقد خوب و با جزئیات طراحی شدن که آدم دوس داره با دقت همه چی رو ببینه.
موسیقی بازی فوق العاده س ... واقعا عالیه.
تنها ایرادی که تا الان میتونم بگیرم ... همونطور که حمید گفت داستان بازی خیلی یهوییه !!
و زیاد آدمو در گیر نمیکنه ... البته تا الان که مرحله اولم.
و ایراد بعدی اون خانومه س که توی بازی راهنماییت میکنه و یه جورایی Hint بازیه.
واقعا دلیل منطقی براش پیدا نمیکنم ... کاملا گیمر رو از فضای بازی خارج میکنه.
بهتر بود یه جور قشنگتری این کارو میکردن ...

چقدر بازی کردی ؟ میخوام امیدوار شم بازی به خوبیی که گفتی میشه !

حمید بابا بی خیال !
تو که گیمری داری رو normal بازی میکنی !!
بزار رو هارد حالشو ببر.
خیلی بازی توپیه.

3Dmajid
27-11-2012, 16:42
این هم سه تا عکس از بازی ... اولای مرحله ی یک :sq_25: :

بر عکس حمید که میگه اصلا حس هیتمنی توی کاراکتر نیست به نظرم کاراکترو عالی ساختن ... هنوز اون احساس خونسردی و حرفه ای بودن توی صورتش موج میزنه :20:

و وقتی اخم میکنه خیلی باحال میشه :5:

خب طبیعتا بعد از 5 سال قیافه ش فرق کرده :31:

saeedsh7j
27-11-2012, 16:45
این قضیه که گفتن هر کسی نمیتونه بازی رو کامل تا اخر بره واقیت داره؟ فکر کنم خبرش همچین چیزی بود! دقیق یادم نیس

3Dmajid
27-11-2012, 16:47
رزولیشن عکسا 1600*900ــع :31: به خاطر همین کشیده س ... اگه خوب میخواید ببینید سیو کنید.
راستی یکی دیگه از ایرادای بازی به نظرم لباس عوض کردنشه ... خیلی سریع لباس عوض میکنه ... حتی از ورژن های قبلی سریع تره.
و وقتی رو حالت crouch بازی میکنی میتونی لباس عوض کنی !!
در عرض دو ثانیه لباس میپوشه !
کاش یه کم طبیعی ترش میکردن.

mjorh
27-11-2012, 19:02
حمید بابا بی خیال !
بزار رو هارد حالشو ببر.
خیلی بازی توپیه.

مرض دارم رو نرمال برم؟ دی! نمیشه خو ...گفته اول باس نرمال برم تا بقیه باز شه

mjorh
27-11-2012, 19:05
اما خدای Global Illumination هسش ..حتی کله ی 47 هم GI داره ! دی !

3Dmajid
27-11-2012, 20:24
مرض دارم رو نرمال برم؟ دی! نمیشه خو ...گفته اول باس نرمال برم تا بقیه باز شه

چی میگی حمید !!
بابا همه ش آزاده ...
من الان دارم رو هارد بازی میکنم.

mjorh
27-11-2012, 20:31
چی میگی حمید !!
بابا همه ش آزاده ...
من الان دارم رو هارد بازی میکنم.

واقعا ؟

آخه اوش میاره یه سمت easy n normal که میشه انتخاب کرد اما سمت دیگه نه ....

brain
27-11-2012, 20:53
واقعا این فروشنده ها خیلی پر رو شدن. همین الان تو انقلاب رفتم بازیو بگیرم ، میگه 6 تا دی وی دی 16 تومن ، واقعا نامردیه :(
دی وی دی مگه چنده یه رایت میزنن اینقدر میکشن روش.

همون برم دانلود کنم بهتره !

3Dmajid
27-11-2012, 21:04
واقعا ؟

آخه اوش میاره یه سمت easy n normal که میشه انتخاب کرد اما سمت دیگه نه ....

منم اولش فک کردم باز نیست ... باید بری روش انتخاب کنی باز میشه :31:

واقعا این فروشنده ها خیلی پر رو شدن. همین الان تو انقلاب رفتم بازیو بگیرم ، میگه 6 تا دی وی دی 16 تومن ، واقعا نامردیه :(

مجتمع یاران میدونی کجاس ؟ من از اونجا 9 خریدم.

بازی در کل بازی خوبیه ... اما کم کم حالم داره گرفته میشه ... بخاطر شخصیت پردازی مامور 47.

صداش دیگه اون جذبه ی قبلی رو نداره ... خیلی هم حرف میزنه ... بابا این که اینجوری نبود ... کم حرف بود.

اصا چیزی نمیگفت تا مجبور باشه ... الان را میره حرف میزنه :41:

f@r@z
27-11-2012, 22:18
آقا ما هم اومدیم:sq_25:
واقعا چه بازیی... عالی... عالی، به قولی گفتنی : ایتز آسسوم! امروز خریدم 4 تا DVD و 7000 تومن. ولی نصبش پدرم رو در آورد فقط 40 دیقه طول کشید تا بازی رو از حالت فشرده خارج کنم و رو هارد بریزم که شد 14 گیگ نصبشم نیم ساعت طول کشید که در آخر 23 گیگ تحویل ما داد!! با اینکه بازی برای من که چپ دستم یه خورده سخته( چون همه کنترل ها رو باید عوض کنم مثلا با p جلو میرم ولی باید با B خم شم!! واقعا انگشتای آدم حال میاد:sq_17:) ولی گیم پلی بازی واقعا عالیه: تسلیم شدن الکی، پرت کردن اشیا واسه گمراه کردن، شلیک آنی به چند نفر و ... حس و حال متفاوتی به بازی داده. گرافیکم حرف نداره و لیکن! رو high واسه من 18 تا فریم بیشتر نداد ولی الان با medium که 30 تا فریم بازی میکنم ای بدک نیست.فقط یه قسمت از داستان مرحله اول رو نفهمیدم دوستایی که کاملا در جریان هستن لطفا توضیح بدن:
ااون خانومه رو تو حموم واسه چی با تیر زد؟ تا تونجایی که من فهمیدم به زنه که افتاده بود گفت : من باید تو رو بکشم ولی این کارو نمی کنم.ولی آخرش زنه مرد:sq_19: بعد جریانه دختره چیه که نجات داد؟

3Dmajid
27-11-2012, 22:29
آقا ما هم اومدیم:sq_25:
واقعا چه بازیی... عالی... عالی، به قولی گفتنی : ایتز آسسوم! امروز خریدم 4 تا DVD و 7000 تومن. ولی نصبش پدرم رو در آورد فقط 40 دیقه طول کشید تا بازی رو از حالت فشرده خارج کنم و رو هارد بریزم که شد 14 گیگ نصبشم نیم ساعت طول کشید که در آخر 23 گیگ تحویل ما داد!! با اینکه بازی برای من که چپ دستم یه خورده سخته( چون همه کنترل ها رو باید عوض کنم مثلا با p جلو میرم ولی باید با B خم شم!! واقعا انگشتای آدم حال میاد:sq_17:) ولی گیم پلی بازی واقعا عالیه: تسلیم شدن الکی، پرت کردن اشیا واسه گمراه کردن، شلیک آنی به چند نفر و ... حس و حال متفاوتی به بازی داده. گرافیکم حرف نداره و لیکن! رو high واسه من 18 تا فریم بیشتر نداد ولی الان با medium که 30 تا فریم بازی میکنم ای بدک نیست.فقط یه قسمت از داستان مرحله اول رو نفهمیدم دوستایی که کاملا در جریان هستن لطفا توضیح بدن:
ااون خانومه رو تو حموم واسه چی با تیر زد؟ تا تونجایی که من فهمیدم به زنه که افتاده بود گفت : من باید تو رو بکشم ولی این کارو نمی کنم.ولی آخرش زنه مرد:sq_19: بعد جریانه دختره چیه که نجات داد؟

فک کنم تا الان هیتمن بازی نکرده بودی ؟؟؟؟ درسته ؟؟؟ :20:

اما در مورد داستان البته تا جایی که فهمیدم بهت میگم :

اون خانومه اسمش دایانا س ... مامور 47 واسه یه آجانسی کار میکنه (خدایا اسمش چی بود ؟! یه چی تو مایه های cia :31:)
بعد این خانومه بهش دستور میداد و این حرفا ... مثلا پشت بی سیم بهش میگف باید چی کار کنه و چطوری ماموریت هارو انجام بده.
یعنی همکارش بود ... بعد این خانومه به اون آجانس خیانت میکنه ... (چرا خیانت میکنه نمیدونم ! ) ...
اون آجانسم تصمیم میگیره ازش انتقام بگیره و سفارش کشتنش رو میده و این قرار داد رو با مامور 47 میبنده.
حالا 47 میره این کارو کنه بنده خدا یه تیر بیشتر بهش نمیزنه ... بلاخره یه عمر همکار بودن دلش نمیاد و البته بخاطر اینکه تو نسخه ی قبلی دیانا جون 47 رو نجات داد .. بیشتر به خاطر این نکشتش ... (هنوز معلوم نیس مرده یا نه شاید مرده نیدونم)
دیانا هم بهش میگه برو اون دختره رو ورش دار و ازش مراقبت کن تا دست آجانس بهش نرسه ... (اینکه چرا آژانس دنبال دختره س هنوز علامت سواله) ...

saeedsh7j
27-11-2012, 23:14
میدون انقلاب ریخته....همه مغازه ها هم دارن..من وایسادم آخرین آپدیت و کرکش بیاد بعد بخرم..فردا میخرم...:46:
ولی لامصب گرونه حلقه 2500
میشه 12.500 تومان..دیگه جایی حلقه 2 تومن پیدا نمیشه..:44:

اگه خرید اینترنتی میخواین من یه جا میشناسم دی وی دی هزار تومن خیلی هم سریع میفرسته

f@r@z
27-11-2012, 23:15
فک کنم تا الان هیتمن بازی نکرده بودی ؟؟؟؟ درسته ؟؟؟ :20:

هیتمن 1 و 2 رو بازی کردم داستان 3 و 4 رو هم تقریبا می دونم ولی اینکه حرف و عمل مامور 47 تو اون صحنه ای که گفتم با هم نمی خوند برام سوال بود . ممنون
باز اگه کسی کاملتر می دونه بگه.

ye adam
27-11-2012, 23:27
این هم سه تا عکس از بازی ... اولای مرحله ی یک :sq_25: :

بر عکس حمید که میگه اصلا حس هیتمنی توی کاراکتر نیست به نظرم کاراکترو عالی ساختن ... هنوز اون احساس خونسردی و حرفه ای بودن توی صورتش موج میزنه :20:

و وقتی اخم میکنه خیلی باحال میشه :5:

خب طبیعتا بعد از 5 سال قیافه ش فرق کرده :31:

داش مجید من که خودم هنوز بازیو نگرفتم
ولی بازم عکس بزار صفا کنیم :دی

ye adam
27-11-2012, 23:29
اگه خرید اینترنتی میخواین من یه جا میشناسم دی وی دی هزار تومن خیلی هم سریع میفرسته

چند تا دی وی دی بازی؟
5 تا؟
من رفیقم بهم میده 5ت :دی

ali_agha1981
27-11-2012, 23:35

آره منم میدون انقلاب خریدم..شش DVD و قیمت 15000 هزار تومان..14 خریدم.
جالب اینجاست اگه دقت کرده باشی هر DVD رو کامل پُر نکردند تا الکی تعداد DVD ها رو زیاد می کنن در صورتی نسخه واقعی پنج DVD هست...
این دفعه که پیشش رفتم حتما بهش میگم که داره کم فروشی میکنه...

کدوم سایت ؟
آدرسش رو بده..به شرطی که خداتومن پول پیک نباشه...

مجتمع یاران میدونی کجاس ؟ من از اونجا 9 خریدم.

مجتمع یاران کجاست ؟ طرف های میدون انقلابه یا ولیعصره یا طرف های خودتون..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگه میشه آدرس دقیقش رو بگو...

3Dmajid
27-11-2012, 23:58
آره منم میدون انقلاب خریدم..شش DVD و قیمت 15000 هزار تومان..14 خریدم.
جالب اینجاست اگه دقت کرده باشی هر DVD رو کامل پُر نکردند تا الکی تعداد DVD ها رو زیاد می کنن در صورتی نسخه واقعی پنج DVD هست...
این دفعه که پیشش رفتم حتما بهش میگم که داره کم فروشی میکنه...

یعنی دزد تر از ایرانی جماعت تا حالا ندیدم !!
خداییش اگه آدم بدونه پولش میره تو جیب سازنده هاش اینقد نمیسوزه که وقتی از اینا میخره میسوزه !
حیف که ارزش پولمون پایینه ... هیچ جا آدم حسابمون نمیکنن کپی رایتم که نداریم.
وگرنه از خدام بود ارجینال بخرم تا سازنده هاشو حمایت کنم.

مجتمع یاران کجاست ؟ طرف های میدون انقلابه یا ولیعصره یا طرف های خودتون..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه آدرس دقیقش رو بگو...

صادقیه :31:

3Dmajid
28-11-2012, 00:16
خب اینم چند تا شات دیگه از بازی :

واقعا چهره ی مامور 47 خیلی قشنگ و با جزئیات طراحی شده ولی متاسفانه از نظر شخصیتی تو این نسخه یه کم با احساس و پر حرف شده.

خداییش سری بازیای هیتمن این "جیش کردن" رو دیگه خز کرد !! :31:
هر نسخه ای بازی میکنی بلاخره یکی یه جاش میکشه پایین :31:

دیگه دوران بازیای بی منطق گذشته !! الان همه چی برای گیمر باید منطق داشته باشه ... حتی اگه بخواید گیمر رو محدود کنید که مثلا از فلان جا دیگه اون ور تر نتونه بره باید دلیل داشته باشید.
و گیم دیزاینرهای این بازی یه صحنه ی خیلی جالب خلق کردن !
بله اون ور در حال بازسازیه و اینو میشه از حرکات جالب لودر فهمید ... بنابراین فکر اینکه بتونید برید اون ورو نکنید ...

این اعلامیه خیلی جالب بود :31:

انجین به خوبی از عهده ی پردازش کاراکتر های زیاد یه محیط بر میاد ... البته من یکم افت فریم نه چندان زیاد و تاثیر گذارو حس میکنم که برمیگرده به مشکل پورت شدن برای پی سی.
امیدوارم اسکوارانیکس یه پچی چیزی برای رفع این مشکل بده ...
کسی میدونه این خانومه چرا اینقد بد منو نیگا میکنه ؟
نکنه ... :31:
البته نه ما ازین شانسا نداریم :31:

aha2012
28-11-2012, 01:28
مجید جان دلبندم این عکسایی که میذاری خیلی حجیمه
یا لینک بده براشون یا resize شون کن
Tnx

Electronic-Arts
28-11-2012, 01:43
بلاخره منم خریدم ...

اول از ali_z051 باید تشکر کنم ... چون به مشکل خوردم توی اجرای بازی و پست صفحه ی قبلش رو خوندم و عمل کردم. بازی راحت اجرا شد :20:

تو یه کلام بازی فوق العاده س ...
فک میکردم قراره square enix گند بزنه تو بازی هیتمن ولی اینطور نشد و این نسخه خیلی خیلی جذاب تر و قشنگتر از نسخه های قبلیه.

لول یکو چند بار بازی کردم از بس دوست داشتم .
میخوام قشنگ با حال و هوای بازی خو بگیرم بعدش برم سراغ لول های بعدی.:31:

تا الان به نظرم از همه نظر بازی عالی بوده و کاملا جواب گوی فنای هیتمن و حتی غیر فنا هست !!

گیم پلی خیلی روونه ... بهترین سیستم کاور گیری رو تا حالا توی این بازی دیدم ... خیلی راحت و بدون دردسر.
البته هنوز ac3 بازی نکردم چون شنیدم خیلی کاور گیریش جالبه.

گرافیک بازی خیلی خوبه و متاسفانه مشکل پورت شدنی که صحبتش بود توی pc صحت داره و باید تنظیمارو کم کرد تا 30 فریم بشه بازی کرد.
ولی زیاد از کیفیت بازی کم نمیکنه و میشه لذت برد. محیط ها اینقد خوب و با جزئیات طراحی شدن که آدم دوس داره با دقت همه چی رو ببینه.
موسیقی بازی فوق العاده س ... واقعا عالیه.
تنها ایرادی که تا الان میتونم بگیرم ... همونطور که حمید گفت داستان بازی خیلی یهوییه !!
و زیاد آدمو در گیر نمیکنه ... البته تا الان که مرحله اولم.
و ایراد بعدی اون خانومه س که توی بازی راهنماییت میکنه و یه جورایی Hint بازیه.
واقعا دلیل منطقی براش پیدا نمیکنم ... کاملا گیمر رو از فضای بازی خارج میکنه.
بهتر بود یه جور قشنگتری این کارو میکردن ...

حمید بابا بی خیال !
بزار رو هارد حالشو ببر.
خیلی بازی توپیه.

square enix فقط و فقط منتشر کننده بازی هست و هیچ گونه نقشی در طراحی مراحل و داستان بازی نداره همون طور که قبلا eidos ناشر بازی بود
این لینک رو برید بخونید میفهمید که ناشر بازی دقیقا چی کار میکنه

Meysam Raz
28-11-2012, 09:44
310.61desktop-win8-win7-winvista-64bit-international-beta.part1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
310.61desktop-win8-win7-winvista-64bit-international-beta.part2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
310.61desktop-win8-win7-winvista-32bit-international-beta ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درایورهای بهینه شده این بازی برای کسایی که ***** شکن ندارند

3Dmajid
28-11-2012, 14:20
square enix فقط و فقط منتشر کننده بازی هست و هیچ گونه نقشی در طراحی مراحل و داستان بازی نداره همون طور که قبلا eidos ناشر بازی بود
این لینک رو برید بخونید میفهمید که ناشر بازی دقیقا چی کار میکنه

square enix الان قسمتی از eidosــه !!

درسته منتشر کننده س ولی توی قالب کلی بازی نقش اساسی داره.

یعنی اگه سازنده ها مثلا هیتمن رو مخفی کاری تمام بسازن پابلیشر خیلی راحت میتونه قبول نکنه و بگه این نسخه باید اکشن باشه !!

در کل میشه اینجوری گفت که قالب کلی بازی رو ناشره که تعیین میکنه، چون اون میخواد بازی رو بفروشه و شرکت سازنده طبق سفارشی که ناشر میده بازی رو طراحی میکنه.
:12:

saeedsh7j
28-11-2012, 14:35
چند تا دی وی دی بازی؟
5 تا؟
من رفیقم بهم میده 5ت :دی

۵ تا ، فقط تهران نیست

Electronic-Arts
28-11-2012, 14:46
square enix الان قسمتی از eidosــه !!

درسته منتشر کننده س ولی توی قالب کلی بازی نقش اساسی داره.

یعنی اگه سازنده ها مثلا هیتمن رو مخفی کاری تمام بسازن پابلیشر خیلی راحت میتونه قبول نکنه و بگه این نسخه باید اکشن باشه !!

در کل میشه اینجوری گفت که قالب کلی بازی رو ناشره که تعیین میکنه، چون اون میخواد بازی رو بفروشه و شرکت سازنده طبق سفارشی که ناشر میده بازی رو طراحی میکنه.
:12:
اون تصوری که از ناشر شما دارید درست نیست و مخصوصا این حرفتون که "شرکت سازنده طبق سفارشی که ناشر میده بازی رو طراحی میکنه" کلا اشتباهه
ساده تر بخوام بگم ناشر بازی دقیقا عین ناشر کتاب ها و مجلات هست که مثلا من یه کتاب مینویسم بعد که تموم شد میرم میدم به یه ناشر که چاپ کنه و ناشر حق هیچ گونه تحریف و دست بردن تو کتاب من رو نداره دقیقا عین همینجا
بازی ساز ها بازی شون رو میسازن و بعدش میدن به یه ناشر که بازی رو منتشر کنه و همچنین براش بازاریابی هم بکنه(یکی دیگه از وظایف ناشر) که البته در مورد بازی ها معروف مثل این , خود ناشر ها میوفتن دنبال سازندگان که بازی رو بدن به اونا منتشر کنه:31:

3Dmajid
28-11-2012, 14:54
اون تصوری که از ناشر شما دارید درست نیست و مخصوصا این حرفتون که "شرکت سازنده طبق سفارشی که ناشر میده بازی رو طراحی میکنه" کلا اشتباهه
ساده تر بخوام بگم ناشر بازی دقیقا عین ناشر کتاب ها و مجلات هست که مثلا من یه کتاب مینویسم بعد که تموم شد میرم میدم به یه ناشر که چاپ کنه و ناشر حق هیچ گونه تحریف و دست بردن تو کتاب من رو نداره دقیقا عین همینجا
بازی ساز ها بازی شون رو میسازن و بعدش میدن به یه ناشر که بازی رو منتشر کنه و همچنین براش بازاریابی هم بکنه(یکی دیگه از وظایف ناشر) که البته در مورد بازی ها معروف مثل این , خود ناشر ها میوفتن دنبال سازندگان که بازی رو بدن به اونا منتشر کنه:31:

بابا شما که خودت ea :31:

راستی EA ... اصا همین الان یه چیزی یادم افتاد ... یه بازی بود که یه شرکتی میساخت به سفارش EA ... ولی اسمش یادم نیس البته ... وسط کار منحل شد ... EA گفت اون چیزی که میخواستیم نبود! یعنی به سفارش ما نمیخورد.
البته کلی هم ضرر داره این چیزا.
در بهترین صورتش اینجوریه که ناشر و سازنده با هم کنار بیان. بله اون چیزی که شما میگی قضیه ش فرق داره ... همین الانشم میتونی بازی بسازی و بری دنبال ناشر ... ولی آیا هر ناشری حاضره شما هر بازی که ساختی رو منتشر کنه ؟
اصلا همچین چیزی نیست ... ناشر داره پول میده پس همه کارس ! اون بازیایی رو منتشر میکنه که به هدفش بخوره.
اصلا همینجا رو مثال میزنیم ... شما بنیاد بری و بخوای مثلا اونجا ناشرت باشه عمرا اگه بازیتو بدون برو برگرد قبول کنه ... کلی براش شرط میزاره که باید فلان باشه بیسار باشه.
خیلی از بازی سازا سر همین قضیه با بنیاد حرفشون میشه ... بازی رو میسازن بنیاد میگه اینی که ساختید من نمیخوام ... من میخوام فلان ویژگی رو داشته باشه باید بهش اضافه کنید !
بازی سازا دو راه دارن ... یا اینکه بگن نه ما میخوایم این چیزی که میسازیم حتما باشه که باید دنبال یه ناشر دیگه بگردن ... یا اینکه بگن غلط کردیم اوکی هر چی تو بگی :20:
:31:

hamid_hitman47
28-11-2012, 15:12
خوب منم پس از 3_4 سالی که دور بازی رو خط کشیده بودم، با اومدن این بازی دوباره به دنیای بازی بازگشتم،:sq_25: آخه با سری هیتمن کلی خاطرات دارم. هیتمن های قبل رو هر کدومشون چندین بار با آخرین درجه ی سختی تموم کردم. از نام کاربریمم که دیگه مشخصه چقدر عشق این بازی هستم.
... فعلا یک مرحله بازی کردم، خوشبختانه بازی تا حد زیادی سبک قدیمشو حفظ کرده. فعلا چون فقط یک مرحله بازی کردم، نمیتونم نظر کلی بدم، بعدا اگه وقت شد کامل نظرمو درمورد بازی میذارم.

Electronic-Arts
28-11-2012, 15:12
بابا شما که خودت ea :31:

راستی EA ... اصا همین الان یه چیزی یادم افتاد ... یه بازی بود که یه شرکتی میساخت به سفارش EA ... ولی اسمش یادم نیس البته ... وسط کار منحل شد ... EA گفت اون چیزی که میخواستیم نبود! یعنی به سفارش ما نمیخورد.
البته کلی هم ضرر داره این چیزا.
در بهترین صورتش اینجوریه که ناشر و سازنده با هم کنار بیان. بله اون چیزی که شما میگی قضیه ش فرق داره ... همین الانشم میتونی بازی بسازی و بری دنبال ناشر ... ولی آیا هر ناشری حاضره شما هر بازی که ساختی رو منتشر کنه ؟
اصلا همچین چیزی نیست ... ناشر داره پول میده پس همه کارس ! اون بازیایی رو منتشر میکنه که به هدفش بخوره.
اصلا همینجا رو مثال میزنیم ... شما بنیاد بری و بخوای مثلا اونجا ناشرت باشه عمرا اگه بازیتو بدون برو برگرد قبول کنه ... کلی براش شرط میزاره که باید فلان باشه بیسار باشه.
خیلی از بازی سازا سر همین قضیه با بنیاد حرفشون میشه ... بازی رو میسازن بنیاد میگه اینی که ساختید من نمیخوام ... من میخوام فلان ویژگی رو داشته باشه باید بهش اضافه کنید !
بازی سازا دو راه دارن ... یا اینکه بگن نه ما میخوایم این چیزی که میسازیم حتما باشه که باید دنبال یه ناشر دیگه بگردن ... یا اینکه بگن غلط کردیم اوکی هر چی تو بگی :20:
راستی سیو های بازی رو فهمیدین کجاس؟ من که هرجا میگردم پیدا نمیکنم

hamid_hitman47
28-11-2012, 15:24
در مورد ناشر هم من با نظر Electronic-Arts موافقم که در مورد بازی های معروفی مثل هیتمن , خود ناشر ها میوفتن دنبال سازندگان بازی. و فکر نکنم ناشر نقش خیلی پررنگی مثلا تو گیم پلی بازی داشته باشه، چون این دست بازی ها خودشونو ثابت کردن وناشر هم نیازی نمیبینه که تو روند کلی بازی دست ببره و کلا کار و روند ساخت بازی رو میسپره به سازندگان بازی و خودش هم به فکر پولشه:46:
ولی در مورد بازی هایی که اسم و رسمی ندارن، احتمالا بازی باید با سلیقه و ایده های ناشر همخونی داشته باشه تا انتشارشو بر عهده بگیره. درست مثل نویسنده ی معروف و تازه کار، ناشرا میرن دنبال نویسنده ی معروف تا باهاش قرارداد ببندن و اصلا هم تو کارش دخالت نمی کنند، ولی ممکنه به یک نویسنده ی تازه کار خط بدن که چطوری و طبق سلیقه اونها بنویسه.

mjorh
28-11-2012, 15:46
نمیخوام زیاد بحث کنم سر ناشر و اینا ...همین قد بدونید که ناشر نفوذش خیلی زیاده همین EA بزور BIOWARE رو وادار کردکه برا ME3 مولتی بزنه ! درکل حرف بیشتر مواقع حرف ناشره تا سازنده !
+

درجه سختی رو گزاشتم رو هارد خیلی بهتر شد ...واقعا خیلی خوبه که درجه های بالاتری هم قرارداده شده

ye adam
28-11-2012, 15:58
یه نفر مخصوصا کسایی که از هیتمن 1 تا این نسخه رو بازی کردن (اگه درست یادم باشه اسمش codename 47 بود)
حرفمو تو اسپویلر میزارم که تایپک بحث اصلیش تغییر نکنه
دوستم میگه هیتمن از رو اساسینس تقلید کرده مثلا یکی از عکسا که مجید گذاشت اعلامیه بود که دوستم میگه اینکارو اسا کرده و سازنده بازی هیتمن از رو اسا تقلید کرده
دوم اینکه میگه نقشه ی بازی کپیه اسا 3 هست
گرافیکش نسبت به اسا چطوره؟
در حدی هست که کاندید گرافیک بشه؟

3Dmajid
28-11-2012, 16:18
نمیخوام زیاد بحث کنم سر ناشر و اینا ...همین قد بدونید که ناشر نفوذش خیلی زیاده همین EA بزور BIOWARE رو وادار کردکه برا ME3 مولتی بزنه ! درکل حرف بیشتر مواقع حرف ناشره تا سازنده !

بحث سر نفوذ شد ...
به ترتیب نفوذ افراد برای ساخت بازی اینجوریه :
ناشر
مدیر استادیو
مدیر پروژه
سازنده ها (منظور گروه گیم دیزاین و آرت و برنامه نویسی هست)

حالا بهتره این بحث رو ادامه ندیم تا از موضوع منحرف نشیم.
البته منم با electronic_arts در مورد بازی های معروف موافقم.
اما در کل حرف اولم بیشتر به خاطر اون حرفی بود که گفتی ناشر هیچ نقوذی نداره.
خواستم بگم اتفاقا خیلی زیاد میتونه نفوذ داشته باشه چون قراره بازی رو منتشر کنه.

دوستم میگه هیتمن از رو اساسینس تقلید کرده مثلا یکی از عکسا که مجید گذاشت اعلامیه بود که دوستم میگه اینکارو اسا کرده و سازنده بازی هیتمن از رو اسا تقلید کرده
چه ربطی داره ! یعنی یه بازی اعلامیه بزاره دیگه هیچ بازی حق نداره بزاره ؟ :31:
در ضمن این جور کارها هنر گیم دیزاینر هارو نشون میده ... چون با یه کار فان کوچیک خستگی گیمر از چرخیدن توی محیط رو از سرش در میکنن.
مثلا خودم وقتی این اعلامیه رو دیدم واقعا خندم گرفت ... خیلی باحال بود :31:
چون بازی کاملا حال و هوای جدی داره و وسطش همچین چیز طنزی داره !!

دوم اینکه میگه نقشه ی بازی کپیه اسا 3 هست
اصا نقشه نداره !
در ضمن مگه بازی open world ؟!!!!!!!

گرافیکش نسبت به اسا چطوره؟
در حدی هست که کاندید گرافیک بشه؟

گرافیک خیلی خوب و قابل قبوله اما در حدی که بخواد کاندید بشه نیست.
البته نمیدونم ! وقتی dishonored با اون گرافیکش کاندید میشه دیگه ازین بعید نیس !

در کل مقایسه ی دوستت واقعا اشتباهه ... اصلا سبک این دو بازی کلا با هم فرق داره !
اساسین action advanture historical platformer و ...
و هیتمن یه بازی stealth action! که البته به خاطر داستان شاید بشه بهش جنبه ی advanture هم داد ولی بعید میدونم.

ye adam
28-11-2012, 16:35
اصا نقشه نداره !
در ضمن مگه بازی open world ؟!!!!!!!

منظورم فرم نقشه کوچیکه هست

Arrowtic
28-11-2012, 17:11
دوستان مرحله 2 یعنی Chinatown King رو چطوری رفتید؟من به صورت زیر رفتم میخوام به صورتای دیگه هم برم!(بهتون پیشنهاد میکنم هر مرحله رو به روش های متفاوت برید)

یه ساختمون بود توش یه پلیسه داشت تلویزیون میدید.برق ساختمونو قطع کردم پلیسه بلند شد ببینه چی شده.یهویی تا روشو برگردوند با تفنگ زدم کشتمش و لباسشو پوشیدمو انداختمش تو گونی.بعد طبقه بالا یه یارویی بود لب پنجره.اونم کشتم و کردم تو گونی.یه Sniper رو میز بود برداشتمش.ساختمونم که جلو یارو بود.قشنگ هدشاتش کردم.بعدش سریع رفتم پایین.یه پلیس اومده بود.یه بطری انداختم پلیسه اومد ببینه چیه از پشت خفش کردم انداختمش تو گونی.بقیشم چون لباس پلیس داشتم به راحتی( و از طریق کوچه پس کوچه) در رفتم.

mehrdad123
28-11-2012, 18:03
اقا تو این بازی چجوری تسلیم میشید اینا که تا ادمو میشناسن شروع به تیر اندازی میکنن نامردا:31:

Arrowtic
28-11-2012, 18:05
باید شلیک نکنید و موقع شلیک کردن یا کشتنم دستگیر نشید.مسلمه اگه یکیو بکشید یاراشم شروع به شلیک میکنن.ولی اگه بگیرنت یا مثلا در حال انتقال جسد باشی با زدن X تسلیم میشید.

3Dmajid
28-11-2012, 18:18
منظورم فرم نقشه کوچیکه هست

اون که یه طرح خیلی کوچیکه ... اکثر بازیام اینجورین !
وقتی میشه گفت یه بازی تقلید کرده که کاملا مکانیک بازی رو پیاده سازی کرده باشه.
مثلا اگه کاور گیری هیتمن مثل اساسین بود میتونستیم بگیم تقلید کرده.
ولی اینکه یه نقشه شباهتی داره به یه بازی دیگه (که تازه اونم نداره!) نمیشه گفت تقلید :20:

دوستان مرحله 2 یعنی Chinatown King رو چطوری رفتید؟من به صورت زیر رفتم میخوام به صورتای دیگه هم برم!(بهتون پیشنهاد میکنم هر مرحله رو به روش های متفاوت برید)

الان ردش کردم اتفاقا ... راه های مختلفی توی بازی کشف کردم ولی سعی میکنم از راهی برم که بیشترین امتیازو بگیرم و کمترین آدمو بکشم :

اون یارو که میاد سر قرار ... لباس سفیده، رفتم اونو کشتم، میره یه جایی که کسی نیس راحت میشه کشتش و لباسشو پوشیدم. بعدش رفتم تو اون ساختمونه. اگه با لباس این بری دیگه پلیسا بات کاری ندارن. اسنایپ رو برداشتم و هدشاتش کردم ولی نمیدونم چرا اسپات شدم. رفتم تو کمد قایم شدم تا آبا از آسیاب بیفته، یه پلیسه داشت دنبالم میگشت هدشاتش کردم (امتیاز میده هدشات کنی) بعد لباسشو پوشیدمو جنازشو قایم کردم. بعد که رفتم بیرون لباس آشپز پوشیدمو فرار کردم. چون با لباس پلیس یه کم شک میکنن.

راستی تو اسنایپ کردی spot نشدی ؟

یه سوال در مورد داستان بازی دارم :
این birdie رو مامور 47 از کجا پیداش کرده ؟!!!!! چون تو آجانس بوده مثلا میشناختتش ؟

Arrowtic
28-11-2012, 19:00
نه اسنایپ کردم ولی اسپات نشدم.به محض هدشات شدنش کاور گرفتم.فقط یه پلیس اومد دم در وایستاد به عنوان نگهبان ولی نمیدونستن که اونجام.

3Dmajid
28-11-2012, 19:02
نه اسنایپ کردم ولی اسپات نشدم.به محض هدشات شدنش کاور گرفتم.فقط یه پلیس اومد دم در وایستاد به عنوان نگهبان ولی نمیدونستن که اونجام.

من کاور نگرفتم ... شاید بخاطر همینه.
ایول هوش مصنوعی :31:

Arrowtic
28-11-2012, 19:45
البته مشکوک شدن ولی یه ذره که گذشت دوباره به حالت محتاط برگشتن.

آها فهمیدم چرا به من گیر ندادن : دی
از اونجایی که اولین هیتمنیه که دارم جدی میرمش(Blood Money رو دو مرحله بیشتر نرفتم) روی نرمال دارم میزنم.شما که رو Hard میزنی دشمنات باهوش ترن.

imi imi
28-11-2012, 20:12

کلا این مرحله رو میشه به 4 روش تموم کرد البته شاید روش های دیگه هم باشه ولی توی این 4 روش اصلا شناسایی نمیشید و xp point هاتون میره بالا :

روش اول: اینکه برید تو ساختمون اون یارو که لباس سفید داره و اسنایپ رو بردارید و کارو تموم کنید.
روش دوم : اگه Chinatown King رو دنبال کنید میبینید هر بار یه جای مشخص میره و یه کاری رو انجام میده دنبالش میکنید میره یه جا یه چیزی میخوره .تو اونجا شما لباس یکی از اشپزا رو میپوشید و میرید به یکی از کمپ هایی که غذا میپذن با گرفتن چهرتون فیگو ماهی رو برمیدارید بعد میرید پشت همونجایی که خونه پنجرش بازه و اسناپ داره از پله ها میرید پایین کنار سطل اشغال اون فیگو ها رو سمی میکنید بعد میرید میریزید توی غذایی که میخوره خیلی راحت کشته میشه مثل یه اتفاق:27:
روش سه : اون سم رو بریزید توی نوشیدنی که میخوره محلش هم همون جای میدون مانند هست که میره میشینه البته برای اینکه شناسایی نشید با لباس اشپز برید.
روش چهارم : تعقیبش میکنید میره توی یه جا. مشغول میشه به انجام یه کاری :31: بعد با اسلحه نشونه میگیرید به زنجیری که روش الوار هست اونا میریزه سرش و .... :21:
:46:

3Dmajid
28-11-2012, 20:36
[:20:QUOTE=Arrowtic;7338952]البته مشکوک شدن ولی یه ذره که گذشت دوباره به حالت محتاط برگشتن.

آها فهمیدم چرا به من گیر ندادن : دی
از اونجایی که اولین هیتمنیه که دارم جدی میرمش(Blood Money رو دو مرحله بیشتر نرفتم) روی نرمال دارم میزنم.شما که رو Hard میزنی دشمنات باهوش ترن.[/QUOTE]

نرمال حال نمیده !
بزن رو هارد بابا

f@r@z
28-11-2012, 21:02
من یه مشکلی تو بازی دارم اونم اینه که نمی دونم چه طور تفنگ صدا خفه کن دار رو وارد مراحل بازی کنم، یعنی اول هر مرحله بازی خودش یه سری وسایل میده مثل سیم واسه خفه کردن یا تپانچه که سایلنسر نداره. اسلحه هایی هم که تو جریان بازی پیدا می کنیم هیچ کدوم صدا خفه کن نداره. لطفا کسایی که می دونن راهنمایی کنن. اصلا می شه همچین کاری کرد؟ چون تو بعضی جاها واقعا لازمه! در ضمن تو منوی بازی یه بخشی هست که می تونی اسلحه بخری یا آپگرید کنی.

virus2009
28-11-2012, 21:11
کلا این مرحله رو میشه به 4 روش تموم کرد البته شاید روش های دیگه هم باشه ولی توی این 4 روش اصلا شناسایی نمیشید و xp point هاتون میره بالا :

روش اول: اینکه برید تو ساختمون اون یارو که لباس سفید داره و اسنایپ رو بردارید و کارو تموم کنید.
روش دوم : اگه Chinatown King رو دنبال کنید میبینید هر بار یه جای مشخص میره و یه کاری رو انجام میده دنبالش میکنید میره یه جا یه چیزی میخوره .تو اونجا شما لباس یکی از اشپزا رو میپوشید و میرید به یکی از کمپ هایی که غذا میپذن با گرفتن چهرتون فیگو ماهی رو برمیدارید بعد میرید پشت همونجایی که خونه پنجرش بازه و اسناپ داره از پله ها میرید پایین کنار سطل اشغال اون فیگو ها رو سمی میکنید بعد میرید میریزید توی غذایی که میخوره خیلی راحت کشته میشه مثل یه اتفاق:27:
روش سه : اون سم رو بریزید توی نوشیدنی که میخوره محلش هم همون جای میدون مانند هست که میره میشینه البته برای اینکه شناسایی نشید با لباس اشپز برید.
روش چهارم : تعقیبش میکنید میره توی یه جا. مشغول میشه به انجام یه کاری :31: بعد با اسلحه نشونه میگیرید به زنجیری که روش الوار هست اونا میریزه سرش و .... :21:
:46:

یک راهش هم اینه :

جایی که ماشینش پارک شده ( رنگش طلاییه ) 2 تا محافظ واستادن ، اونا رو که زدم بعد یک بمب رو از بالای پله ها برداشتم و انداختم روی بشکه های بنزین ، بعد صدای آژیر ماشینش رو درآوردم اومد جایه ماشینش چندتا فحش داد و بعد ....... بووووووم

3Dmajid
28-11-2012, 21:15
من یه مشکلی تو بازی دارم اونم اینه که نمی دونم چه طور تفنگ صدا خفه کن دار رو وارد مراحل بازی کنم، یعنی اول هر مرحله بازی خودش یه سری وسایل میده مثل سیم واسه خفه کردن یا تپانچه که سایلنسر نداره. اسلحه هایی هم که تو جریان بازی پیدا می کنیم هیچ کدوم صدا خفه کن نداره. لطفا کسایی که می دونن راهنمایی کنن. اصلا می شه همچین کاری کرد؟ چون تو بعضی جاها واقعا لازمه! در ضمن تو منوی بازی یه بخشی هست که می تونی اسلحه بخری یا آپگرید کنی.

از همون اولش خود بازی بهت تفنگ کلت صدا خفه کن میده دیگه !
1 رو که میزنی انتخاب میکنه :sq_14:

تو بخش آپگرید کردنم میتونی صدا خفه کن انتخاب کنی.

f@r@z
28-11-2012, 21:31
مطمئنی داری این نسخه رو بازی میکنی ؟ پس من چرا تو منو جایی واسه آپگرید نمیبینم ؟

از همون اولش خود بازی بهت تفنگ کلت صدا خفه کن میده دیگه !
1 رو که میزنی انتخاب میکنه :sq_14:

شما معلومه خوب دقت نمی کنی، مسیر زیر رو تو بازی برو:
menu---> unlocks--->safehouse--> weapon
بسته به امتیازی که داری (پول) میتونی اسلحه بخری یا داشته هات رو آپ گرید کنی. می تونی چند نوع مختلف صدا خفه کن بخری و حتی رو مسلسل هم نصب میشه. شاید بازی شما کامل نیست یه چک بکن. در ضمن اون شماره 1 رو هم که میگی مربعش همیشه خالیه و چیزی نداره من خودم خیلی امتحان کردم.

imi imi
28-11-2012, 21:34

یه سری اسلحه و لباس هست که باید بخریشون تا ازاد بشن ولی مربوط میشه به انلاین بازی کردن چون باید یه کد رو بخریم تا فعال بشه یعنی اسلحه ها رو خود بازی بهمون میده نمیتونیم انتخاب کنیم:sq_11:

مرحله اول مامور 47 داره برای آژانس کار میکنه پس مسلما همه تجهیزات لازمه رو بهش میدن ولی از مراحل بعد چون دیگه برای آژانس کار نمیکنه تجهیزات درس و حسابی هم نداره مثلا برای خفه کردن باید از متر خیاطی:31: یا سیم برق استفاده کنی و اسلحه هاشم که خود بازی میده صدا خفه کن نداره مگر در مراحلی که خود دشمنا داشته باشن و ازشون بگیری

f@r@z
28-11-2012, 21:52
یه سری اسلحه و لباس هست که باید بخریشون تا ازاد بشن ولی مربوط میشه به انلاین بازی کردن چون باید یه کد رو بخریم تا فعال بشه یعنی اسلحه ها رو خود بازی بهمون میده نمیتونیم انتخاب کنیم:sq_11:

مرحله اول مامور 47 داره برای آژانس کار میکنه پس مسلما همه تجهیزات لازمه رو بهش میدن ولی از مراحل بعد چون دیگه برای آژانس کار نمیکنه تجهیزات درس و حسابی هم نداره مثلا برای خفه کردن باید از متر خیاطی:31: یا سیم برق استفاده کنی و اسلحه هاشم که خود بازی میده صدا خفه کن نداره مگر در مراحلی که خود دشمنا داشته باشن و ازشون بگیری
آورین ! منم همین الان این موضوع رو کشف کردم (قبل از خوندن پست شما ):31: پول فقط تو بخش contracts بازی هست و نه تو story.
بعدشم آقای 3Dmajid ، دوست عزیز شما که پستت رو ویرایش می کنی اونوقت بخش اول جواب بنده به شما بی معنی به نظر میاد. حالا خوبه نقل قولی که از شما کردم عوض نمی شه:sq_25:

3Dmajid
28-11-2012, 22:18
بعدشم
آقای

3Dmajid
، دوست عزیز شما که پستت رو ویرایش می کنی اونوقت بخش اول جواب بنده به شما بی معنی به نظر میاد. حالا خوبه نقل قولی که از شما کردم عوض نمی شه

چرا میزنی فراز جون ؟! من سی ثانیه بعد از اینکه پستمو ارسال کردم ویرایش کردم چون تازه دوزاریم افتاد کجارو میگی !

نه بعد از پست شما ...

محتوای مخفی: در مورد تجهیزات

به این نکته دقت نکرده بودم راس میگی !
ولی مگه 47 با پول خودش اسلحه هارو نمیخرید ؟
پس چه جوری باید پولدار شیم ؟
انگار با رد کردن مرحله ها چیزی آزاد میشه.

f@r@z
28-11-2012, 22:48
چرا میزنی فراز جون ؟! من سی ثانیه بعد از اینکه پستمو ارسال کردم ویرایش کردم چون تازه دوزاریم افتاد کجارو میگی !

نه بعد از پست شما ...

اختیار داری دوست عزیز، فقط گفتم یه توضیحی بدم کسایی که این پست ها رو می خونن گیج نشن. همین.
البته همونطور که imi imi گفت فعلا اگه قتل بی صدا بخوایم باید طرفو خفه کنیم از امکانات دور برد خبری نیست!:sq_2:

hamid_hitman47
28-11-2012, 23:28
بچه ها پیشنهاد می کنم اگه قبلا سابقه بازی کردن هیتمن دارید، حداقل رو Hard بازی کنید تا بیشتر از بازی لذت ببرید و بازی شما رو به چالش بکشونه،:20: من خودم الان دارم Hard بازی میکنم، بعدش هم میخوام رو درجه سختی Expert و Purist بازی کنم. بازی رو Purist هم خیلی حال میده، کوچکترین اشتباه = باید مرحله رو از اول بری:20:
بازی هم که مثل سری های قبلش واسه تموم کردن هر مرحله چندین راه داره و به هیچ وجه تکراری نمیشه و بازی هم شما رو تشویق می کنه تا با کمترین کشتن:46: بازی رو به پایان برسونید.
خوبی این بازی واسه من اینه که دقیقا الان همون حسی را دارم که 10 سال پیش، وقتی Hitman1 code name 47 بازی می کردم، داشتم. به نظرم بازی به خوبی به نسخه های قبلیش وفادار بوده و سبکشو حفظ کرده. البته فعلا فقط دوتا مرحله رفتم.

Electronic-Arts
29-11-2012, 01:00
دوستانی که میگن چرا silverballer های خود هیتمن نیست معلوم میشه که به غیر از این که بازی رو گوش نمیکنید و داستان بازی رو نفهمیدید کلا نگاه هم نمیکنید!!!!
بعد از مرحله chinatown که میره پیش اون مرتیکه birdie در ازای اطلاعاتی که چرا agency ویکتوریا رو میخواد وسایل و تجهیزات خودش رو بهش میده
از بازی بدون فهمیدن داستان نمیشه لذت برد دوستان

mehrdad123
29-11-2012, 10:01
اقا تو این مرحله که باید از دست \لیس ها دریم رو شما چجوری میرید؟بعد اون جا که اون مرده خونه رو اتیش میزنه خیلی سخته

mjorh
29-11-2012, 11:23
قبل از رفتن به بازی نمیشه آدم خودش انتخاب کنه که چه اسلحه ای برداره ؟ تو Safehouse هر کاری کردم نشد ، یه دونه داده که اصن Silencer نداره نمیتونم عوض کنم ....راسی پول از کجا باس به دست آورد؟

f@r@z
29-11-2012, 12:39
قبل از رفتن به بازی نمیشه آدم خودش انتخاب کنه که چه اسلحه ای برداره ؟ تو Safehouse هر کاری کردم نشد ، یه دونه داده که اصن Silencer نداره نمیتونم عوض کنم ....راسی پول از کجا باس به دست آورد؟

متاسفانه اسلحه رو قبل بازی نمی تونی خودت انتخاب کنی صفحه قبل رو نگاه کنی بحث سر همین موضوع بود. پول هم فقط مال بخش آنلاین یعنی contracts هستش.

راستی اونایی که مرحله chinese new year (دفعه دوم که وارد چاینا تاون میشه) بازی کردن بیان بگن اون 3 نفر رو چطوری خلاص کردن. من اینطوری رفتم:

اولش تو یکی از این دکه ها لباس پلیس رو با لباس آشپز عوض کردم، چون پلیسا همش تو شهر ولو بودن. بعد اون یارو اولی رو که عینک داشت رو تعقیب کردم تا وارد یه زیر زمین شد.اونجا معلوم میشه یکی از پلیسا می خواد اسلحه بهش بفروشه بعد تا روشون رو بر می گردونن تا جنسا رو نگاه کنن فوری رفتم مدارک روی میز رو برداشتم بعد که یارو بر می گرده می بینه مدارک نیست با پلیسه دعواش می شه و می خواد اسلحش رو در بیاره که خود پلیسه می زنه می کشدش( واقعا با این سناریو حال کردم). بعد که پلیسه رفت کلی اونجا میتونین دلی از عزا در بیارین و مهمات بردارین که خوشبختانه سایلنسر هم هست:sq_8:

دومی رو هم یجایی هست کنار دریچه فاضلاب رفتم تو محفظه قایم شدم، با یه اشپز میاد اونجا بازم اختلاف پیش میاد:31: آشپز رو هل می ده می ندازه زمین بعد شروع می کنه از 10 شمردن که بکشدش که من در اومدم بیرون و خودش رو هل دادم تو دریچه

آخریم نزدیک در خروج یه محوطه هست که یه پلیس و یه آشپز جلوش وایستادن یه بطری انداختم بیرون محوطه پلیسه رفت دنبالش بعد فوری رفتم تو دیدم یارو داره با تلفنش حرف میزنه یه بمب رو که از زیر زمین برداشته بودم رو انداختم اونجا و اومدم بیرون، وانگهی بوووم!!
البته فکر کنم روش هاش زیاد واسه کشتن این 3 تا باشه چون یه جا هم غذا رو سمی کردم که به درد من نخورد یه جا هم برق رو وصل می کنی به یه محفظه فلزی که نفهمیدم چطوری طرف رو نا کار میکنه:20:

imi imi
29-11-2012, 13:08
راستی اونایی که مرحله chinese new year (دفعه دوم که وارد چاینا تاون میشه) بازی کردن بیان بگن اون 3 نفر رو چطوری خلاص کردن. من اینطوری رفتم:

اولش تو یکی از این دکه ها لباس پلیس رو با لباس آشپز عوض کردم، چون پلیسا همش تو شهر ولو بودن. بعد اون یارو اولی رو که عینک داشت رو تعقیب کردم تا وارد یه زیر زمین شد.اونجا معلوم میشه یکی از پلیسا می خواد اسلحه بهش بفروشه بعد تا روشون رو بر می گردونن تا جنسا رو نگاه کنن فوری رفتم مدارک روی میز رو برداشتم بعد که یارو بر می گرده می بینه مدارک نیست با پلیسه دعواش می شه و می خواد اسلحش رو در بیاره که خود پلیسه می زنه می کشدش( واقعا با این سناریو حال کردم). بعد که پلیسه رفت کلی اونجا میتونین دلی از عزا در بیارین و مهمات بردارین که خوشبختانه سایلنسر هم هست:sq_8:

دومی رو هم یجایی هست کنار دریچه فاضلاب رفتم تو محفظه قایم شدم، با یه اشپز میاد اونجا بازم اختلاف پیش میاد:31: آشپز رو هل می ده می ندازه زمین بعد شروع می کنه از 10 شمردن که بکشدش که من در اومدم بیرون و خودش رو هل دادم تو دریچه

آخریم نزدیک در خروج یه محوطه هست که یه پلیس و یه آشپز جلوش وایستادن یه بطری انداختم بیرون محوطه پلیسه رفت دنبالش بعد فوری رفتم تو دیدم یارو داره با تلفنش حرف میزنه یه بمب رو که از زیر زمین برداشته بودم رو انداختم اونجا و اومدم بیرون، وانگهی بوووم!!
البته فکر کنم روش هاش زیاد واسه کشتن این 3 تا باشه چون یه جا هم غذا رو سمی کردم که به درد من نخورد یه جا هم برق رو وصل می کنی به یه محفظه فلزی که نفهمیدم چطوری طرف رو نا کار میکنه:20:

منم همینجوری رفتم ولی اون قسمت رو که قرمز کردم رو به این صورت رفتم : نازل بنزینو انداختم زمین بنزین ریخت رو زمین بعد کمین کردم همین یارو اومد وایستاد اونجا .یه تیر زدم به کف زمین بعد یارو و بنزین و ترقه ها با هم رفتن رو هوا:31::sq_15:

irainian
29-11-2012, 14:13
دوستان چقدر fps راضی کننده هست ؟ در ضمن روی چه حالتی بیشتر حال میده بازی کنی hard یا expert چقدر تفاوت داره؟

Arrowtic
29-11-2012, 14:29
چه جوری بنزینو روی زمین ریختید؟

imi imi
29-11-2012, 14:44
دوستان چقدر fps راضی کننده هست ؟ در ضمن روی چه حالتی بیشتر حال میده بازی کنی hard یا expert چقدر تفاوت داره؟

تو حالت Expert نسبت به Hard دشمنا زیاد تر میشن و عکس العملشون میره بالا و بین بازی .بازی سیو نمیشه.

saeedsh7j
29-11-2012, 14:44

به نظر من
دفعه اول نرمال برو . بعد هارد

virus2009
29-11-2012, 14:55
همیشه تو بازی های اکشن مخصوصا از نوع مخفی کاری دیالوگ های NPC های بازی یکی از جالب ترین بخش های بازی است که اگه عالی کار شده باشه ( از نظر صداگذاری و متن دیالوگ ) میتونه یکی از نکات مثبت و خاطره انگیز بازی باشه
بازی های زیادی بودن که این موردش به خوبی کار شده بودن مثل Batman AC
اینجا هم شاهد این موضوع به نحو احسنت هستیم دیالوگ هایی که NPC ها در بازی بین خودشون میگن واقعا شنیدن داره و ارزش داره چند دقیقه دست از بازی بکشیم و به این دیالوگ ها گوش بدیم
همین دیالوگ ها هستند که بعدها تو خاطرمون میمونند و با تکرارشون میتونیم تجدید خاطر کنیم و لذت ببریم

برای مثال من یک نمونه از این دیالوگ ها رو میزارم که به نظرم خیلی جالب صداگذاری شده بود :

Chapter 4 - Episode 4 | Shangri - LA :

This is the Police
oh Sh*t man - we are so busted
oh! F**king pigs!
Bro... Dude. Calm down. Maybe they just wanna chill, y'know? Roll a fattie.
They don't wanna chill. No one wants to Chill!
Whoa, Whoa, Whoa! You're freaking out, dude. Relax.
oh man! I say we take 'em. Like Butch Cassidy and the Sundance Kid! Yeah...
Oh man, that would be so f**king awesome...

اینم عکسش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeedsh7j
29-11-2012, 15:27
همیشه تو بازی های اکشن مخصوصا از نوع مخفی کاری دیالوگ های NPC های بازی یکی از جالب ترین بخش های بازی است که اگه عالی کار شده باشه ( از نظر صداگذاری و متن دیالوگ ) میتونه یکی از نکات مثبت و خاطره انگیز بازی باشه
بازی های زیادی بودن که این موردش به خوبی کار شده بودن مثل Batman AC
اینجا هم شاهد این موضوع به نحو احسنت هستیم دیالوگ هایی که NPC ها در بازی بین خودشون میگن واقعا شنیدن داره و ارزش داره چند دقیقه دست از بازی بکشیم و به این دیالوگ ها گوش بدیم
همین دیالوگ ها هستند که بعدها تو خاطرمون میمونند و با تکرارشون میتونیم تجدید خاطر کنیم و لذت ببریم

برای مثال من یک نمونه از این دیالوگ ها رو میزارم که به نظرم خیلی جالب صداگذاری شده بود :

اینم عکسش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با چه تنظیماتی بازی میکنی؟ عکسی که گذاشتی خیلی گرافیکش بده!!

mehrdad123
29-11-2012, 19:03
دوستان تو این مرحله که سه نفرو باید بکشیم(chinese new year)چجوری باید برم تو این مرحله گیر کردم کمکم کنید

3Dmajid
29-11-2012, 20:22
دوستانی که میگن چرا silverballer های خود هیتمن نیست معلوم میشه که به غیر از این که بازی رو گوش نمیکنید و داستان بازی رو نفهمیدید کلا نگاه هم نمیکنید!!!!
بعد از مرحله chinatown که میره پیش اون مرتیکه birdie در ازای اطلاعاتی که چرا agency ویکتوریا رو میخواد وسایل و تجهیزات خودش رو بهش میده
از بازی بدون فهمیدن داستان نمیشه لذت برد دوستان

راس میگیا !! من هی گفتم اونجا منظور یارو از tools چی بود :31:
ایول به نکته ی خوبی اشاره کردی.
کاملا با بخش بولد شده موافقم. :31:

55021
29-11-2012, 21:52
آخرش بازی رو امروزتمام کردم واقعا خیلی عالی و هیجانی بود هرچی ازش رد کردن تمام نشد :دی
هر کی بازی رو نداره ضرر کرده

Arrowtic
29-11-2012, 22:01
چه حالی داد!مرحله ی بعد هتل که همه جا ترکید و باید فرار میکردیم واقعا قشنگ کار شده بود.به خصوص محوطه ای که دود داشت و سه تا پلیسم بودن.دقیقا هیتمنی بازیش کردم(از نظر ابهت).رفتم جلو اولی اومد چون دود بود وقتی رفتم جلوش تازه منو دید از نزدیک کشتمش.دومیم همین طور.سومیو از کنارش داشتم رد میشدم هدشات کردم : دی
حالا بعدشو موندم!توی کتابخونه پره پلیس.یکیشونو کشتم کردم تو گونی لباسشم پوشیدم.ولی به قدری زیادن Instinct تموم میکنم و وسطای راه میبینن منو(تا جایی که شده مخفیانه حرکت کردم!)
تا الآن مرحله هتل بدترین مرحله بوده.عاشق مراحلیم که توی یه محوطه که هم پلیس داره هم آدم عادی بهم چند نفرو بده بگه بکششون.بدون هیچ چیز دیگه ای و آزادی عمل کامل داشته باشم.مثل Chinatown Boss.

3Dmajid
29-11-2012, 22:33
یه چیزی رو تو بازی دقت کردید ؟!

این همه تیر بش میزنن نمیمیره (یعنی دیر میمیره)

انوقت وقتی با یکی فایت میکنید دو تا مشت بهتون میزنه میمیرید :31:

irainian
30-11-2012, 00:42
مگه نزده توی مد hard instinct نداریم پس چرا باز داریم؟

Layken
30-11-2012, 01:30
عاشق اون دو تا کلت نقره ای براقشم
اگر عاشق سری هیتمن هستید این قسمت واقعا بهتون حال میده - چندین راه برای از بین بردن هدف باعث میشه تا ادم چند بار یک مرحله رو تجربه کنه
گیم پلی خیلی لذیذی داره اول کار نا امید شده بودم ولی رفته رفته لذت بخش تر شد برام

گرافیک بازی پر جزییات هستش و نورپردازی بسیار زیبایی داره وقتی که نور به کله 47 می خوره قشنگ مهتاب میزنه بیرون : دی
انیمیشن های CG بازی رو زیاد پسند نکردم خیلی خشک رفتار می کنن.
هوش مصنوعی هم می تونست خیلی بهتر باشه
+
ولی خودمونیم 47 هم پیر شده :(

3Dmajid
30-11-2012, 11:29
بازی واقعا داره جذاب میشه ... هر مرحله از مرحله ی قبلی بهتره.
دیالوگای npc ها خیلی جالبه و آدم دوس داره هی گوش کنه.
با اینکه هر مرحله رو ده بار بازی میکنم تا ردش کنم ولی اصلا خسته کننده نیست.
چون هر دفعه چیز جدیدی کشف میکنی.
:20:

mjorh
30-11-2012, 11:32
بازی واقعا داره جذاب میشه ... هر مرحله از مرحله ی قبلی بهتره.
دیالوگای npc ها خیلی جالبه و آدم دوس داره هی گوش کنه.
با اینکه هر مرحله رو ده بار بازی میکنم تا ردش کنم ولی اصلا خسته کننده نیست.
چون هر دفعه چیز جدیدی کشف میکنی.

آره ،ولی این که نمیشه آدم خودش اسلحه انتخاب کنه خیلی اذیت میکنه ، تو Blood Money این مرحله ی انتخاب اسلحه و upgrade کردن خیلی ساده و درعین حال جذاب بود!

آخه با یه اسلحه ای که Silencer نداره ....چی بگم آخه !دی ! همونطور که حامد گفت اسلحه ی نقره ای کلتش واقعا محشره ومثل سری قبل به نظر من این اسلحه باید ثابت میموند تو بازی

Arrowtic
30-11-2012, 11:34
چه حالی داد!مرحله ی بعد هتل که همه جا ترکید و باید فرار میکردیم واقعا قشنگ کار شده بود.به خصوص محوطه ای که دود داشت و سه تا پلیسم بودن.دقیقا هیتمنی بازیش کردم(از نظر ابهت).رفتم جلو اولی اومد چون دود بود وقتی رفتم جلوش تازه منو دید از نزدیک کشتمش.دومیم همین طور.سومیو از کنارش داشتم رد میشدم هدشات کردم : دی
حالا بعدشو موندم!توی کتابخونه پره پلیس.یکیشونو کشتم کردم تو گونی لباسشم پوشیدم.ولی به قدری زیادن Instinct تموم میکنم و وسطای راه میبینن منو(تا جایی که شده مخفیانه حرکت کردم!)
تا الآن مرحله هتل بدترین مرحله بوده.عاشق مراحلیم که توی یه محوطه که هم پلیس داره هم آدم عادی بهم چند نفرو بده بگه بکششون.بدون هیچ چیز دیگه ای و آزادی عمل کامل داشته باشم.مثل Chinatown Boss.

اهم اهم اهم!!

virus2009
30-11-2012, 12:29
اهم اهم اهم!!

از روی دیوار که میای پایین برو سمت چپ از لبه دیوار برو پایین یک جلوتر یک نفر ایستاده که پشتش به تو عه بعد از چند ثانیه میره جلوتر و اون سرباز دیگه رو هم صدا میکنه وقتی اون یکی اومد طرفش دوباره بر میگرده که بره سر جاش تو سریع باید از پشت سرش یواش بری از دری که میره کنارش می ایسته رد بشی
بعدش باید بری پشت قفسه ها قایم بشی
از همون دری که اومدی جلوتر ( دقیقا روبه روی در ) یک Check Point هست که میتونی سیو کنی
البته باید خیلی تکرار کنی تا حرکت سرباز ها رو یاد بگیری و بدونی از کدوم طرف میرن
اگه نتونستی بگو یا فیلم میگیرم یا عکس میزارم

mjorh
30-11-2012, 14:07
باید اعتراف کنم رو درجه سختی Hard و به اینور بازی وحشتناک AI اش میره بالا ، اتمسفر هیتمن هم کم کم شکل خودشو رفته رفته میگیره که خیلی عالیه ! بازی واقعا از هر نظر عالیه فقط داستانش خوب پیش نمیره یه کم گیج شدم به نظرم تو بیان داستان خوب عمل نکردن !

ali_agha1981
30-11-2012, 15:20
ایــــــــــــــــول...منم اومدم...!
بالاخره بعد از مشقت های فراوان و عبور از هفت خان رستم، تونستم بازی رو اجرا کنم.....! :31:
عجب بازیی هست..
پیشنهاد میکنم توی تنظیمات کنترل Lock cover رو off کنید تا اونجوری راحتتر بتونید از کاور خارج بشید...وگرنه میچسبه به کاور ول کن نیست...!
فقط مسخره اش اینجاست یه دکمه هست که میزنی پشت دیوار رو نشون میده و موقعیت دشمن رو نمایش میده.. ای کاش چنین قابلیتی تو بازی نبود...چون اینجوری واقعا بی مزه شده...

f@r@z
30-11-2012, 16:00
آقا بیاین رکوردتون رو تو این مرحله بگین:

تو اون مرحله که 47 واسه پس گرفتن اسلحه هاش به اون اسلحه فروشی می ره ، واسه پس گرفتنش باید با اون دختره مسابقه تیر اندازی بده که حداقل امتیاز واسه برنده شدن فکر کنم 417 بود.
امتیاز من شدش 530
اینم بگم بهترین اسلحه واسه برنده شدن همون کلت لوله بلندی هستش که بازی بهتون میده. با اسلحه های دیگه تو اسلحه فروشی عوض نکنید.

3Dmajid
30-11-2012, 16:11
فقط مسخره اش اینجاست یه دکمه هست که میزنی پشت دیوار رو نشون میده و موقعیت دشمن رو نمایش میده.. ای کاش چنین قابلیتی تو بازی نبود...چون اینجوری واقعا بی مزه شده...

عه ! اتفاقا این ویژگی باعث میشه گیمر بتونه از بازی لذت بیشتری ببره ...
چون میتونیم حرکت دشمنارو ببینیم و برای کار خودمون برنامه ریزی کنیم.
ولی من با منطقش مشکل دارم! تو بازی بتمن همچین چیزی بود ولی بتمن با تکنولوژی روز همچین چیزی واسه خودش ساخته بود.
اما مامور 47 چرا این ویژگی رو داره ؟
چون یه انسان شبیه سازی شده س و این نیرو توی ذاتشه.
اما این دلیل اصلا قانع کننده نیس :41:
اصا من یادم میفته مامور 47 انسان شبیه سازی شده س حالم گرفته میشه ... :41:

یه چیز جالب توی بازی دیدم خیلی حال کردم.
پلیسه داشت با بی سیم گزارش میداد که الان تو صحنه چه چیزایی داره میبینه.
رفتم پشت سرش داشتم به حرفاش گوش میدادم.
تا رفتم بعد یکی دو ثانیه به طرفی که داشت باش صحبت میکرد گفت یه لحظه وایسا.
بعد برگشت یه مشت خابوند در گوشم :31:
سوپرایز شدم و اونجا بود که گفتم :
این هوش مصنوعی ست
این هوش مصنوعی ست
این هوش مصنوعی ست

mjorh
30-11-2012, 17:51

خب علی آقا شما اینکارو نکن ...من خودم اصن از INSTINCT استفاده نمی کنم ...کسی که حرفه ای باشه و هیتمن باز هیچ وقت نمیاد از این قرطی بازیا استفاده کنه !دی ! قابل توجه آقا مجید !

عه ! اتفاقا این ویژگی باعث میشه گیمر بتونه از بازی لذت بیشتری ببره ...

جمع کن این بچه بازیارو ...:31: مردی بدون INSTINCT برو ...!

Electronic-Arts
30-11-2012, 19:51
من که دارم بازی رو روی purist میرم و خیلی به واقعیت شبیهه چون آدم تو واقعیت نمیدونه که دشمنا دارن کجا میرن یا چی کار میکنن ولی چند تا مورد آزار دهنده هست
1-instinct باید توی این درجه سختی نامحدود باشه چون آدم تو واقعیت میتونه هر چه قدر که میخواد صورتش رو بپوشونه یا کلاهش رو بکشه پایین
2-شک کردن آدم هایی که لباسشون با هیتمن یکی هست هم غیر طبیعی هست چون اونا که همه رو نمیشناسن که بخوان بفهمن که ما مثلا پلیس نیستیم یا ....
3-باید instinct رو نشون بده که ما بفهمیم چه قدر ازش مونده نه این که با بسم الله و .... ازش استفاده کنیم

f@r@z
30-11-2012, 20:01
خب علی آقا شما اینکارو نکن ...من خودم اصن از INSTINCT استفاده نمی کنم ...کسی که حرفه ای باشه و هیتمن باز هیچ وقت نمیاد از این قرطی بازیا استفاده کنه !دی ! قابل توجه آقا مجید !

جمع کن این بچه بازیارو ...:31: مردی بدون INSTINCT برو ...!

:sq_6: شما تو چشمای من نگاه کن بگو از اول بازی یه بار هم از instinct استفاده نکردی...!

:sq_2: ولی گذشته از شوخی من یکی که بدون instinct این کچله رو به سر منزل مقصود نمی تونم برسونم! همون اول مرحله هم به اینستینکت میرم ببینم اون دایره های زرد کجا دارن پرپر می زنن، در ضمن لزوم این کار موقعی که بخوای بدون کشت و کشتار به هدفت برسی بیشتر می شه، چون از اول بازی که دیدم واسه قتل های بی مورد یا blown شدن و کلا سوتی دادن امتیاز منفی میده اصل رو به نگرفتن امتیاز منفی گذاشتم تا استفاده نکردن از این ویژگی. ( واقعا این منفی ها بد جوری رو اعصابمه) در کل فکر کنم بهتر باشه بسته به درجه سختی که انتخاب می کنید، از همه امکاناتی که بازی می ده استفاده کنید چون به جذابیت بازی واقعا کمک می کنه.( حداقل واسه دفعه اول که می خواید یه دور بازی رو تموم کنید)
در ضمن امتیازی که خود بازی تو اغلب مراحل به من می ده VETEREN هست

mjorh
30-11-2012, 20:11
:sq_6: شما تو چشمای من نگاه کن بگو از اول بازی یه بار هم از instinct استفاده نکردی...!

به خاطر یه گیم بیام دروغ بگم ! ؟ فقط مرحله ی اول که tutorial هسش استفاده کردم

f@r@z
30-11-2012, 20:19
3-باید instinct رو نشون بده که ما بفهمیم چه قدر ازش مونده نه این که با بسم الله و .... ازش استفاده کنیم

مگه نشون نمیده؟ شما پایین سمت راست صفحه رو که نگاه کنی یه منحنی زرد رنگ هستش که موقع استفاده از instinct عین فتیله ی دینامیت شروع می کنه به سوختن و کم شدن(حالا چه واسه پوشوندن صورت و یا کند کردن زمان واسه شلیک به چند نفر) در ضمن اگه کارایی بکنین که به ثواب نزدیک باشه! ( پیدا کردن evidence، انجام بخش های ماموریت و ...) این نوار دوباره پر میشه.

بابا حرفه ای... ای ول:sq_14:

silent-assassin
30-11-2012, 20:41
خب همونطور که در جریان هستید از همین الان خبرهای هیتمن بعدی شروع به انتشار کردن و خود اسکوئر هم اولین آرت ورک های نسخه بعدی را منتشر کرده.
احتمالا از این به بعد سالی 1 هیتمن خواهیم داشت که روند ساختش مثل کال قراره بشه. کاش گند نزنن

موقعی که داشتم آرت بوک همین ابسولوشن را میخوندم با عناوین Hitman : Burning Hope - Hitman : Victoria روبه رو شدم. حالا اینا چیه من نمیدونم!

Electronic-Arts
30-11-2012, 21:00
مگه نشون نمیده؟ شما پایین سمت راست صفحه رو که نگاه کنی یه منحنی زرد رنگ هستش که موقع استفاده از instinct عین فتیله ی دینامیت شروع می کنه به سوختن و کم شدن(حالا چه واسه پوشوندن صورت و یا کند کردن زمان واسه شلیک به چند نفر) در ضمن اگه کارایی بکنین که به ثواب نزدیک باشه! ( پیدا کردن evidence، انجام بخش های ماموریت و ...) این نوار دوباره پر میشه.

بابا حرفه ای... ای ول:sq_14:
شما هر وقت پست من رو کامل خوندی میفهمی که چرا به من INSTINCT نشون نمیده

f@r@z
30-11-2012, 21:07
شما هر وقت پست من رو کامل خوندی میفهمی که چرا به من INSTINCT نشون نمیده
حق با شماست. تو آخرین درجه سختی هیچ کمکی وجود نداره. sorry

irainian
30-11-2012, 21:32
ایا تو purist intinct کار میکنه یا نه و در ضمن ایا دوستی که گفت از instinct استفاده نمیکنه پس وقتی باید از یه جایی رد شد وبا طرف blend in بشیم چیکار میکنه ؟

eimanpaladin
30-11-2012, 21:48
ای بابا این پدر سخت هم در آورده
خیلی سخته

3Dmajid
30-11-2012, 23:07
آره ،ولی این که نمیشه آدم خودش اسلحه انتخاب کنه خیلی اذیت میکنه ، تو Blood Money این مرحله ی انتخاب اسلحه و upgrade کردن خیلی ساده و درعین حال جذاب بود!
آخه با یه اسلحه ای که Silencer نداره ....چی بگم آخه !دی ! همونطور که حامد گفت اسلحه ی نقره ای کلتش واقعا محشره ومثل سری قبل به نظر من این اسلحه باید ثابت میموند تو بازی

هیتمن باز واقعی و حرفه ای به کسی میگن که درگیر اسلحه انتخاب کردن نباشه ! و بدون کشتن کسی مرحله رو رد کنه ... (قابل توجه آقا حمید! :31:)

قرطی بازی کجا بود! بازی طوری طراحی شده که مجبوری ازین ویژگی استفاده کنی! دشمن بهت شک میکنه باید اینکارو کنی ... میخوای ببینی هدف کجاس باید این کارو کنی !
حالا اینکه ببینی دشمنا دارن کجا میرن و مسیر بعدیشون کجاس نباشه هم موردی نداره ... ولی واسه این دو تا چیزی که گفتم کاربرد داره.

جمع کن این بچه بازیارو ... مردی بدون INSTINCT برو ...!

تو برو فعلا به فکر آپ کردن اسلحه هات باش :31:

من که دارم بازی رو روی purist میرم و خیلی به واقعیت شبیهه چون آدم تو واقعیت نمیدونه که دشمنا دارن کجا میرن یا چی کار میکنن ولی چند تا مورد آزار دهنده هست
1-instinct باید توی این درجه سختی نامحدود باشه چون آدم تو واقعیت میتونه هر چه قدر که میخواد صورتش رو بپوشونه یا کلاهش رو بکشه پایین
2-شک کردن آدم هایی که لباسشون با هیتمن یکی هست هم غیر طبیعی هست چون اونا که همه رو نمیشناسن که بخوان بفهمن که ما مثلا پلیس نیستیم یا ....

بازی رو کلا نباید با واقعیت مقایسه کرد چون خیلی فرق دارن ! بازی ممکنه حس واقعی بودن رو داشته باشه ولی هیچ وقت واقعی نیست.
1- درسته ولی حد و حدودی هم داره ! مسلما اگه اینکارو میکردن که هر وقت بخوای کلاتو بدی پایین کلا مسخره میشد! چون دیگه بازی هیجانی نداشت و غیر طبیعی میشد که هر وقت بخواد این کارو بتونه بکنه. اینجوری کردن که فقط جاهای خاصی که لازمه این حرکت رو انجام بده (در کل میخوام بگم اگه اینکارو میکردن که هر وقت بخوایم اینکارو کنیم غیر طبیعی میشد! یعنی بر عکس حرف شما:20:)
2 در مورد شک کردن ... آدما به لباس 47 شک نمیکنن. 47 دیگه مثل قبل ناشناخته نیست و کمی از کاراش لو رفته و الان تحت تعقیبه. اونا چهره ی 47 رو میشناسن و از بارکد پشت کله ش متوجه میشن.بخاطر همینه که تو مرحله ی سوم 47 بارکد پشت کله شو با تیغ میبره.(به نظرم این کار خیلی بازی رو جذاب تر کرده چون قبلا لباس هر کیو میپوشیدی دیگه کسی بهت شک نمیکرد و انگار نه انگار که قیافه ت و آرم پشت کله ت تابلوعه) !!
3 سمت راست پایین صفحه نشون میده.

Hitman : Victoria
امیدوارم هیچ وقت اینجوری نباشه که هر سال یه هیتمن داشته باشیم :sq_3: چون جذابیت خودش رو از دست میده و خز میشه :sq_3:
باید هر 5 سال یه بار بیاد که برامون جذاب و خاطره انگیز باشه ... آخه تو یه سال میخوان چی بسازن :sq_3:
ویکتوریا که اسم دختره س تو این نسخه.

داداش شما حرفه ای بی خیال :sq_2:

milad_heartsick
30-11-2012, 23:11
خوش بحالتون من اعصابم نمیکشه یه مرحله رو اینجوری رد کردم الان دارم مثل گیم های شوتر بازی میکنم میرم تو همرو سوراخ سوراخ میکنم و با امتیاز منفی تموم میکنم :sq_6:

mjorh
30-11-2012, 23:28
خوش بحالتون من اعصابم نمیکشه یه مرحله رو اینجوری رد کردم الان دارم مثل گیم های شوتر بازی میکنم میرم تو همرو سوراخ سوراخ میکنم و با امتیاز منفی تموم میکن

چه باحال ...خیلی باحال گفتی :31:

هیتمن باز واقعی و حرفه ای به کسی میگن که درگیر اسلحه انتخاب کردن نباشه ! و بدون کشتن کسی مرحله رو رد کنه

پس مجید جون زیادی درگیر Dishonored شدی ! هیتمن اسمش روشه یعنی آدم کش ! باس حداقل یه چن نفریو با اون کلت خوشگلت بکشی عزیز:31:

تو برو فعلا به فکر آپ کردن اسلحه هات باش

مجید جدا از شوخی این آپ کردن خیلی به درد میخوره بعضی جاها ...تو Hitman Blood Money واقعا عالی کار شده بود این قسمت البته اینجام عالیه ولی نمیدونم چرا قبل بازی نزاشتن که آدم خودش انتخاب کنه !

3Dmajid
01-12-2012, 00:05
پس مجید جون زیادی درگیر Dishonored شدی ! هیتمن اسمش روشه یعنی آدم کش ! باس حداقل یه چن نفریو با اون کلت خوشگلت بکشی عزیز
جیگر هیتمن silent assassinـــه ... یعنی قاتل خاموش ... روح :31:
اگرم بکشی شک نکن که باید silencer داشته باشی.
حالا بماند اینکه خودم الان گند زدم به بازی خار مادر همه رو ... :31:
راستی دیس هانرد اصلا تورو درگیر آپ اسلحه نمیکرد ... پس دیگه ازین مثالا نزن. :31:

مجید جدا از شوخی این آپ کردن خیلی به درد میخوره بعضی جاها ...تو Hitman Blood Money واقعا عالی کار شده بود این قسمت البته اینجام عالیه ولی نمیدونم چرا قبل بازی نزاشتن که آدم خودش انتخاب کنه !
خب چراش که کاملا مشخصه !
چون داستان یه جوریه که نمیشه.
47 دیگه واسه آجانس کار نمیکنه.
اون یارو هم که بهش آمار میده ازش اسلحه هاشو گرفته.
خب دیگه بدبخت امکانات نداره که :20:

3Dmajid
01-12-2012, 00:11
راستی یه سوال ...
تو Blood Money وقتی بازی رو اکشن میرفتی و کارات لو میرفت توی مرحله ی بعدی تاثیر میزاشت.
یعنی اگه زیادی تابلو بازی در میوردی مرحله ی بعدی سخت تر بود بیشتر بهت شک میکردن.
ولی تو این اینجوری نیست درسته ؟!
یا هست من نمیدونم !
با اینکه رو هارد دارم بازی میکنم ولی احساس میکنم بعضی جاهارو خیلی راحت رد میکنم.
یه کم داره حالش میره ... مرحله ی کلوب اصلا حال نداد خیلی آسون بود.
الان دوباره به chintawn برگشتم.
متاسفانه تنوع مکان انجام ماموریت ها توی هیتمن به شدت اومده پایین.
هنوز توی هتل،کلوب و ... جاهای تکراری میره و ماموریت انجام میده.
تنها تازگیش تا اینجا کتابخونه بود، کلیت بقیه ی مکان ها تو نسخه های قبلی هم بود.

Milad4171
01-12-2012, 00:54
آقا يه توضيح در مورد اين بازي بدين
هركي يه نمره بده ميخوام برم بخرم...:sq_18:

3Dmajid
01-12-2012, 01:32

گیم پلی : 9
صداگذاری : 8
گرافیک : 9
داستان : 7

امتیاز کلی : 8.25

همه چی خوبه ... داستانش بد نیس ولی روایت داستانش زیاد جالب نیست اما کات سینساش مث فیلم سینمایی میمونه باحاله.

Eblis 2011
01-12-2012, 01:38

با اجازه ی آقا مجید

صداگذاری : 8.5
گرافیک : 8
داستان 8.5

امتیاز کلی : 8.5

Layken
01-12-2012, 01:54
حالا که بحث استفاده از ایتم ها داغه ما هم گذری کنیم بازی رو استوپ کردم منتظرمه : دی

نمیشه گفت کاملا ولی از instinct خیلی خیلی کم و شده در برخی مراحل اصلا استفاده نمی کنم چون بی مصرفه
از اسلحه میشه گفت اصلا استفاده نمی کنم (یکی دو بار فقط گفتم صدای خفه کن رو بشنوم ) خوراکم پیچ گوشتی و چاقو و سیم خفه کنش هستش : دی

Electronic-Arts
01-12-2012, 02:25
صداگذاری : 8
گرافیک : 9
داستان : 7

امتیاز کلی : 8.25

همه چی خوبه ... داستانش بد نیس ولی روایت داستانش زیاد جالب نیست اما کات سینساش مث فیلم سینمایی میمونه باحاله.
داداش خوبه شما منتقد نشدی وگرنه میزدی سرویس میکردی سازنده های بازی رو , به هر چی که بخوای ایراد بگیری به داستان بازی عمرا اگه بتونی ایراد بگیری چون واقعا شاهکاره , پیشنهاد میکنم حتما به تاپیک هیتمن توی gamespot , eidos و hitmanforum سر بزن ببین چه قدر از داستان تعریف کردن
در ضمن همیشه وقتی آدم میخواد خوب و بد یه چیزی رو بگه سلیقه رو میذاره کنار و نقد میکنه مثلا من خودم از ماشین آمریکایی خوشم نمیاد اما همیشه میگم که ماشین آمریکایی بهترین کیفیت و بهترین قیمت رو داره ولی اینجور که معلومه شما اگه بودی میگفتی ماشین آمریکایی از پراید هم آشغال تره:sq_6:
عین بلک آپس 2 هست که طرف اصلا نفهمیده چی بود و چی شد و فقط رفته تیراندازی کرده بعد میاد میگه بازی یه جوریه , به درد نمیخوره:sq_14:

monaj
01-12-2012, 09:29
با سلام.
حقیقتش هر چی خوندم خیلی دقیق متوجه نشدم. یک نفر لطف کنه و این دو تا را برای من دقیقا توضیح بده خیلی ممنون میشم.
1- کاربرد کامل Instinct و نحوه شارژ مجددش
2- منظور از آپ کردن اسلحه چیه و چطوریه؟
در ضمن من درجه سختی Hard بازی میکنم. دو درجه بالاترش چه فرقایی دارند؟ بهتر نیست با اونها بازی کنم؟

turtleback
01-12-2012, 11:05
سلام ميبخشيد يه سوال نپخته و شايد تكراري.
توي نسخه قبلي هيتمن مگه نمرد؟ تصوير آخري كه نشون داد توي تابوت مرده بود. چي شد كه زنده شد؟

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

virus2009
01-12-2012, 13:05
با سلام.
حقیقتش هر چی خوندم خیلی دقیق متوجه نشدم. یک نفر لطف کنه و این دو تا را برای من دقیقا توضیح بده خیلی ممنون میشم.
1- کاربرد کامل Instinct و نحوه شارژ مجددش
2- منظور از آپ کردن اسلحه چیه و چطوریه؟
در ضمن من درجه سختی Hard بازی میکنم. دو درجه بالاترش چه فرقایی دارند؟ بهتر نیست با اونها بازی کنم؟

با Instinct شما میتونید محل ایستادن دشمن هایی که در نزدیکی شماست رو ببینید و همچنین مسیر راه رفتنشون رو مشاهده کنید
کاربرد دومش مال موقعی است که دشمن ها در حال شناسایی شما هستند که با زدن Instinct میتونید وانمود کنید که از خودشون هستید و هیتمن چهرش رو از اونا پنهان میکنه ( البته اگه لباس همرنگ اونا رو پوشیده باشید )
کاربرد سومش هم اینکه میتونید با مارک کردن چند نفر اونا رو همزمان ( به سرعت ) با تفنگ بکشید ( شبیه Splinter Cell )
برای شارژش هم باید دشمنانتون رو به صورت تمیز و حرفه ای بکشید یا یک اچیومنت بگیرید و ...

monaj
01-12-2012, 13:20
با تشکر
آپ کردن اسلحه چیه؟

f@r@z
01-12-2012, 14:02
با تشکر
آپ کردن اسلحه چیه؟
هیچی بابا ، اسلحه هایی که تو بازی پیدا میکنی تو یه لیستی آنلاک میشن و بعد با پولی که از مولتی پلیر به دست میاری( که متاسفانه واسه ما جیززه:41:) می تونی خرت و پرت براشون بخری و ارتقا شون بدیدکاربردشم تو همون contracts (مولتی) هستش. یعنی در واقع به هیچ دردی نمی خوره.

brain
01-12-2012, 15:38
سلام.
بچه ها شما تو بازی depth of field و tessellation رو تونستید فعال کنید ؟
کلا بعضی از تنظیمات گرافیکی غیرفعاله.

Electronic-Arts
01-12-2012, 16:17
سلام.
بچه ها شما تو بازی depth of field و tessellation رو تونستید فعال کنید ؟
کلا بعضی از تنظیمات گرافیکی غیرفعاله.
به خاطر دایرکت ایکس 11 هست اگه گرافیک دایرکت ایکسش 11 باشه فعاله در غیر این صورت غیر فعال هست

brain
01-12-2012, 17:43
بالاخره این چهره دایانا رو دیدیم ما :)
چهره 47 تو بازی مثله قدیماس با کمی تفاوت ولی تو فیلماش اینطوری نیست ، پیر و چاق تر میزنه. البته این تغییر چهره و تغییر نامحسوس صدا منطقی به نظر میرسه. سنی ازش گذشته.

یه آپدیت داده skidrow که میتونیم dof رو فعال کنیم. فقط لینکشو من پیدا نکردم.

موندم کدوم درجه سختی رو برم. بین hard و expert و pursuit .... pursuit وسوسه کنندس ولی خیلی وقت گیره.
راستی نمیشه تو بازی کسی به غیر از هدف رو نکشت ؟ تو نسخه های قبلی امکان پذیر نبود. گفتم شاید این نسخه رو طوری طراحی کردن که شدنیه.

ولی مثله اینکه شدنی نیست : قسمت prologue وقتی میخوایم بریم پیش Victoria چهار نفر هستن که مث که باید حتما بکشیمشون.

CRIS Joon CR7
01-12-2012, 18:24
مراحل اول بازی:
قسمت ایستگاه مترو چکار باید کنیم؟!

silent-assassin
01-12-2012, 19:39
بالاخره این چهره دایانا رو دیدیم ما :)
چهره 47 تو بازی مثله قدیماس با کمی تفاوت ولی تو فیلماش اینطوری نیست ، پیر و چاق تر میزنه. البته این تغییر چهره و تغییر نامحسوس صدا منطقی به نظر میرسه. سنی ازش گذشته.

یه آپدیت داده skidrow که میتونیم dof رو فعال کنیم. فقط لینکشو من پیدا نکردم.

موندم کدوم درجه سختی رو برم. بین hard و expert و pursuit .... pursuit وسوسه کنندس ولی خیلی وقت گیره.
راستی نمیشه تو بازی کسی به غیر از هدف رو نکشت ؟ تو نسخه های قبلی امکان پذیر نبود. گفتم شاید این نسخه رو طوری طراحی کردن که شدنیه.

ولی مثله اینکه شدنی نیست : قسمت prologue وقتی میخوایم بریم پیش Victoria چهار نفر هستن که مث که باید حتما بکشیمشون.

هان؟

کی گفته تو قبلی ها امکان پذیر نبود؟ هیتمن باز نبودی آقا جان!!! توی چهارمی و دومی که دقیقا امکان پذیر بود. توی سومی اصلا یادم نیست چون زیاد به دلم ننشست و اولی هم رنک نمیداد.نمیدونم!

goldenmember
01-12-2012, 20:05
هان؟

کی گفته تو قبلی ها امکان پذیر نبود؟ هیتمن باز نبودی آقا جان!!! توی چهارمی و دومی که دقیقا امکان پذیر بود. توی سومی اصلا یادم نیست چون زیاد به دلم ننشست و اولی هم رنک نمیداد.نمیدونم!

من خودم هیتمن باز نیستم ولی تو هیتمن 4 یه مرحله ای رو یادمه وقتی هدفو میکشتی نمی بردی.
باید اونجا رو پاکسازی میکردی.

3Dmajid
01-12-2012, 20:18
داداش خوبه شما منتقد نشدی وگرنه میزدی سرویس میکردی سازنده های بازی رو , به هر چی که بخوای ایراد بگیری به داستان بازی عمرا اگه بتونی ایراد بگیری چون واقعا شاهکاره , پیشنهاد میکنم حتما به تاپیک هیتمن توی gamespot , eidos و hitmanforum سر بزن ببین چه قدر از داستان تعریف کردن

EA جان من کی از داستان بازی ایراد گرفتم ؟!!! خوبه توی پستم گفتم داستان بازی خوبه ولی روایت داستان بده. فک نکنم امتیاز 7 برای داستان کم باشه !

در ضمن همیشه وقتی آدم میخواد خوب و بد یه چیزی رو بگه سلیقه رو میذاره کنار و نقد میکنه
شما یه بار سوال اون دوستمون که پرسید رو بخون و بعد جواب من ... اصلا قرار نبود خوب و بد چیزی گفته بشه، از یکی خواست امتیاز بزاره بنابراین کاملا بحث سلیقه مطرحه. مطمئنا امتیازی که من به بازی میدم با توجه به دید خودمه و شما امتیازی که میدی فرق داره.

مثلا من خودم از ماشین آمریکایی خوشم نمیاد اما همیشه میگم که ماشین آمریکایی بهترین کیفیت و بهترین قیمت رو داره ولی اینجور که معلومه شما اگه بودی میگفتی ماشین آمریکایی از پراید هم آشغال تره
به نظرم اصلا مقایسه ی جالبی نیس و هیچ ربطی نداره ! مگه من گفتم بازی هیتمن بده ؟ یا گفتم داستانش بده ؟!

عین بلک آپس 2 هست که طرف اصلا نفهمیده چی بود و چی شد و فقط رفته تیراندازی کرده بعد میاد میگه بازی یه جوریه , به درد نمیخوره
هر گیمری یه ملاکی داره. واسه یکی داستان مهمه، واسه یکی گیم پلی یا شاید هر دوش یا اصا گرافیک !
بلاخره اون طرف که این حرفو زده مهم براش گیم پلی بوده و کاری نداره داستان بازی چیه.
ولی مثلا شما برات داستان خیلی مهم تره نسبت به بقیه چیزا (فک کنم)

در کل بهتره پستارو با دقت تر بخونی چون من اصلا از داستان بازی ایراد نگرفتم.
:20:

irainian
01-12-2012, 21:14
چجور میشه بنزین رو روی زمین ریخت

f@r@z
01-12-2012, 21:33
چجور میشه بنزین رو روی زمین ریخت

;کاری نداره، هر جا از این پمپ های بنزین دیدی میری جلوش وای میستی E رو میزنی.

3Dmajid
01-12-2012, 22:14
اینجا گیر کردم :sq_3: هر کاری میکنم به صورت مخفیانه برم میفهمن.
شماها مخفی کاری رفتید یا همه رو زدید کشتید ؟

اینا چرا اینجا هیچ کاری باهام نداشتن ؟! فک کنم باگ هوش مصنوعیه :

Layken
01-12-2012, 22:24

اینا چرا اینجا هیچ کاری باهام نداشتن ؟! فک کنم باگ هوش مصنوعیه :

اولی..: من مجبور شدم این چند نفری که این داخل هستن رو بکشم
یک کتاب بردار پرتاب کن درست روبروی صورتت که راهرو هستش اونجا دونه دونه خلاضشون کن میمونه این تهی کنار فیوزه که باز یک چیز پرتاب کن یارو بره سریع برشدار فیوز رو

دومی..: خب اینا که اینجان از پلیس هراسی ندارن که بخوان فرار کنن نه اونا از پلیس در میرن نه ما باید از اونا مخفی بشیم باگی نیستش درسته

مراحل اول بازی:
قسمت ایستگاه مترو چکار باید کنیم؟!

بعد این که از کمند پلیس ها رها شدی باید بری به سمت کنترل ایستگاه (مرکز کنترل )
وارد میشی میری طبقه بالا و اونجا سیستم رو فعال می کنی بعد از همون در کنارش خارج میشی باید بری به پلان B منتظر باش تا قطار بیاد سوارش بشو

3Dmajid
02-12-2012, 07:59
یک کتاب بردار پرتاب کن درست روبروی صورتت که راهرو هستش اونجا دونه دونه خلاضشون کن میمونه این تهی کنار فیوزه که باز یک چیز پرتاب کن یارو بره سریع برشدار فیوز رو
اصل کاری هم همونه ... اصا یه جوری ساختن انگار نمیشه مخفی کاری رفت !
با یکی فایت کنی میفهمن، بری فیوزو برداری و instinct کنی بازم میفهمن !
اکشنم بری جلو که همه شونو باید بکشی.

دومی..: خب اینا که اینجان از پلیس هراسی ندارن که بخوان فرار کنن نه اونا از پلیس در میرن نه ما باید از اونا مخفی بشیم باگی نیستش درسته
آخه وقتیم میری جلوشون هیچ عکس العملی نشون نمیدن ... معمولا هر کاراکتری رو میری جلوش یه عکس العملی نشون میده.
توی دیالوگاشون میگفتن نکنه پلیس اومده مارو بگیره ... البته معلوم بود حالشون خوب نیست و توهم زدن :31:
ولی در کل گفتم شاید منو ببینن واکنش نشون بدن چون اون ور یه پلیس دیگه داشت از یکی از همینا بازجویی میکرد.

بچه ها این سوال قبلیمو جواب بدید :
راستی یه سوال ...
تو Blood Money وقتی بازی رو اکشن میرفتی و کارات لو میرفت توی مرحله ی بعدی تاثیر میزاشت.
یعنی اگه زیادی تابلو بازی در میوردی مرحله ی بعدی سخت تر بود بیشتر بهت شک میکردن.
ولی تو این اینجوری نیست درسته ؟!

نیست دیگه ؟! چون اگه بود حتما یه جایی میگفت.

راستی دقت کردید تریلر بازی قبل از انتشار چقد سینمایی تر بود ؟
توی تریلر دوربین بازی دقیقا حس فیلم سینمایی رو بهت میداد ولی نمیدونم چرا بازی اصلی رو اینجوری نساختن.
بعضی جاهاشم تغییر کرده ...
توی تریلر اگه یادتون باشه همین مرحله که عکسشو گذاشتم (عکس دوم) 47 میرفت پیش معتاده و اون فک میکرد که پلیسه.
ازش میترسید و بهش میگفت که کاری باهاش نداشته باشه.
ولی تو بازی اصلی اینجوری نیست ... یا اون مرحله که توی متروعه ... میره قاطی جمعیت و دوربین میره بالا و مرحله تموم میشه ولی بازی اصلی اینجوری نبود.

hoomi_gta
02-12-2012, 14:50
بالاخره بعد ازانتظار سخت و طاقت فرسا دوباره حضرت هیتمن و دیدیم. چقدر پیر شده بچمون. :( ولی هنوز ابهتش هر بیننده ای کور می کنه. واقعا دلمون براش تنگ شده بود. در مورد بازی باید بگم بعد از این همه تاخیر انتظار میرفت یکسری چیز ها را بهبود بدن. مثلا سیستم لباس عوض کردنش . یه باگ اساسی هم داره بازی اینکه وقتی اسلحه و عوض می کنه اسلحه قبلی غیب میشه!! حداقل تو نسخه های قبلی اسلحش و برمیگردوند زیر کتش ولی اینجا خیلی ابتدایی غیب میشه. و اینکه با هر لباسی باشی تو کات سن های بازی لباس اصلیش و پوشیده. سیستم سیو بازی هم خیلی تو مخیه. چک پوینت ها که عملا بی استفاده هستند وقتی دوباره لودشون می کنی هر دشمنی کشته باشی اون اطراف برمیگردن سرجاشون!! ولی در کل هیتمن یعنی زندگی. مخصوصا اینکه اساسسین هم بزنی تنگش! منو این همه خوشبختی محاله! محاله!

Milad4171
02-12-2012, 14:57
كسي با لينك تورنت اين بازي رو دانلود كردي
براي XBOX360؟؟
مشكلي نداره؟؟؟

imi imi
02-12-2012, 19:36

در این مرحله اینجانب با دیدن کشته شدن پرستارا به صورت وحشیانه همه را از دم به رگبار بستم:5::31::27:

3Dmajid
02-12-2012, 19:52
در این مرحله اینجانب با دیدن کشته شدن پرستارا به صورت وحشیانه همه را از دم به رگبار بستم:5::31::27:

ایول غیرت :31:

ردش کردم ... به صورت کاملا مخفیانه :31:
اتفاقا خیلی آسون بود ...
همین هیتمنو جذاب کرده که باید با فکر رفت جلو وگرنه نمیشه.

brain
03-12-2012, 07:23
روی درجه سختی هارد به بعد ، اینکه سیو وسط بازی نداره شما هارو خسته نمیکنه ؟
کلی رفتی جلو ، یه اشتباه کوچیک میکنی ، میاد از اول مرحله ، بعد باید 20 ثانیه الکی صبر کنی تا گارد ها صحبتشون تموم بشه که برن ، حالا مسیرهایی که قبلا رفتی رو باید از اول بری تا برسی سرجا قبلیت ، کلی وقت هدر میره. (تازه اگه 2 ثانیه بعد دوباره سوتی ندی). خب سیو و لود میذاشتید دیگه. نسخه 2 سیو داشت خیلی خوب بود. نمیدونم واسه چی نذاشتن شاید میخواستن حواستو بیشتر جمع کنی و استرس بدن به پلیر. یه جاهایی جواب میده ولی بعضی موقعها دیگه عصاب خورد کن میشد.بیشتر مرحله آزمون و خطاس ، هی باید 100 بار از اول بری.

یه سوال : واقعا میشه مراحل رو بدون اینکه لباستو عوض کنی و کسیو بکشی تموم کرد ؟ کسی اینکارو کرده ؟ (من یه چندتاییش رو تونستم ولی بعضیاشو هرکاری کردم نشد ، میخوام بدونم اگه میشه بیشتر تلاش کنم چون بیشتر حال میده )

این Lost And Found برای چیه آخر هر مرحله ؟
سیستم rank دهیش هم آخر نفهمیدیم چی به چیه :31:

قسمت Contracts برای من اولش فعال بود ، میتونستم برم توش ولی الان دیگه نمیشه. چیه اون قسمت ؟

یه پچ برای بازی دادن که میشه DOF رو فعال کرد ، اشکالات دیگه ای رو هم برطرف کرده مثلا وقتی یه چیزی رو میخوای پرت کنی ، به جای پرت کردن ، به کس دیگه ای حمله میکنه که خودمم تجربه اش کردم. فقط نمیدونم چرا حجم این پچ 8 گیگه :31:

روند داستانیش هم خیلی خوب نیست، اولاش بهتر بود.
اون مرحله که با یک زن مسابقه تیراندازی میدی خیلی مسخره بود ، مخصوصا آخرش که همه تشویقت میکردن.

eimanpaladin
03-12-2012, 07:46
در این مرحله اینجانب با دیدن کشته شدن پرستارا به صورت وحشیانه همه را از دم به رگبار بستم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله من هم به خاطر این کار وحشیانه و قولی که داده بودم به دایانا همون اول یه تبره بود 6 تا طبقه بالایی رو با تبر کشتم
نامردارا :sq_10:

3Dmajid
03-12-2012, 10:54
روی درجه سختی هارد به بعد ، اینکه سیو وسط بازی نداره شما هارو خسته نمیکنه ؟

چک پوینت هاشم به درد نمیخوره ... فقط موقعیت و امیتازی که داری سیو میکنه و تو مرحله هایی که باید چند تا target بکشی اونا هم سیو میکنه اگه کشته باشی.ولی نمیدونم چرا کل روند بازی رو ذخیره نمیکنه ! بیشتر شبیه باگ میمونه تا اینکه بگیم سازنده ها خواستن اینجوری بسازن ... چک پوینت اینجوری دیگه ندیده بودیم ! من یکیو کشتم لباسشم پوشیدمو مخفیش کردم ولی بعد از سیو که بازی کردم دیدم از خودم سالم تره لباسشم پوشیده و دوباره به زندگی دنیوی برگشته :31:

3Dmajid
03-12-2012, 10:57
کلی رفتی جلو ، یه اشتباه کوچیک میکنی ، میاد از اول مرحله ، بعد باید 20 ثانیه الکی صبر کنی تا گارد ها صحبتشون تموم بشه که برن ، حالا مسیرهایی که قبلا رفتی رو باید از اول بری تا برسی سرجا قبلیت ، کلی وقت هدر میره. این روند هیتمنانه س ... اتفاقا من از تجربه ی بازی خوشم میاد ... هر وقت میمیرم دوباره برای بازی کردن انگیزه دارم چون یه تجربه ی جدید دارم. مثل بازی های دیگه نیس که تا بمیری بگیری اه دوباره باید از اول همه اینارو بکشم و این حرفا ... چون میتونی با تجربه هایی که کسب کردی بازی رو بهتر بری و حتی یه راه جدیدی برای رفتن مرحله پیدا کنی.

vahidgame
03-12-2012, 11:29
اولای بازی فکر می کنم هوش مصنوعی بازی خیلی عالیه و نسبت به شماره های قبلی پیشرفت زیادی داشته ولی هر چی به مراحل جلوتر رفتم فهمیدم که مشکلات زیادی داره و خیلی راحت میشه هوش مصنوعی رو دور زد!

مثلا توی یکی از مراحل اجاق گاز رو باز گذاشتم و از دور با تفنگ به اون شلیک کردم و اون فرد هدف که کنار اجاق گاز بود کشته شد. بعدش توی صندوق مخفی شدم و بعد از چند ثانیه همه چی به حالت عادی برگشت و بیرون اومدم که جالبه افراد دیگه اصلا براشون مهم نبود که یه نفر مرده و داشتن مثل قبل تلویزیون تماشا می کردن!

یا همین طور توی مراحلی که وسعت اونا زیاده و به چند بخش تقسیم میشن خیلی راحت هوش مصنوعی رو میشه گول زد
فرضا یه جایی دیده میشید و به اجبار دو سه نفر رو می کشید بعدش می تونید فرار کنید و به در خروجی برید و خیلی راحت وارد قسمت بعدی اون مرحله بشید!

کلا هوش مصنوعی بازی شاید به ظاهر خوب باشه ولی مشکلات زیادی داره که توی اکثر نقدهای بازی هم به اون اشاره شده و همین نکته منفی باعث شده که از امتیاز اون کم بشه...

Electronic-Arts
03-12-2012, 12:13
اولای بازی فکر می کنم هوش مصنوعی بازی خیلی عالیه و نسبت به شماره های قبلی پیشرفت زیادی داشته ولی هر چی به مراحل جلوتر رفتم فهمیدم که مشکلات زیادی داره و خیلی راحت میشه هوش مصنوعی رو دور زد!

مثلا توی یکی از مراحل اجاق گاز رو باز گذاشتم و از دور با تفنگ به اون شلیک کردم و اون فرد هدف که کنار اجاق گاز بود کشته شد. بعدش توی صندوق مخفی شدم و بعد از چند ثانیه همه چی به حالت عادی برگشت و بیرون اومدم که جالبه افراد دیگه اصلا براشون مهم نبود که یه نفر مرده و داشتن مثل قبل تلویزیون تماشا می کردن!

یا همین طور توی مراحلی که وسعت اونا زیاده و به چند بخش تقسیم میشن خیلی راحت هوش مصنوعی رو میشه گول زد
فرضا یه جایی دیده میشید و به اجبار دو سه نفر رو می کشید بعدش می تونید فرار کنید و به در خروجی برید و خیلی راحت وارد قسمت بعدی اون مرحله بشید!

کلا هوش مصنوعی بازی شاید به ظاهر خوب باشه ولی مشکلات زیادی داره که توی اکثر نقدهای بازی هم به اون اشاره شده و همین نکته منفی باعث شده که از امتیاز اون کم بشه...
در مورد قسمت اول هوش مصنوعی باید بگم که احتمالا بازی شما باگ داره چون خود من هر وقت کسی رو با صدا میکشم (انفجار , اسلحه بدون صدا خفه کن , ....) اولش همه مشکوک میشن و میان سمت اونجایی که صدا اومده ولی بعد از چند دقیقه پراکنده میشن اما هنوز اون بالا مینویسه caution و افراد هم اسلحه به دستشون هست و دارن این ور و اون ور میرن و تا از اون مرحله رد نشم و یا دوباره سیو قبلی رو نیام حالت اونا از بین نمیره
در مورد قسمت دوم بله متاسفانه این مشکل وجود داره در حالی که همه اون قسمت ها یه مرحله هست اما این فرض هم وجود داره که چون محیط ها خیلی بزرگه فرضا ما که تیراندازی میکنیم صدای تیرمون تو محیط بعدی نمیره , مثلا تو همون مرحله hunter and hunted که آخرش میرید تو chinatown اونجا انقدر سر و صدا هست که اگه تو قسمت قبل هم تیراندازی کرده باشید کسی نمیفهمه

Arrowtic
03-12-2012, 12:54
در مورد مورد اول من هر وقت یکیو میکشم و جسدش پیدا میشه افرادی که اون اطرافن همه حواسشون جمع میشه و خیلی وقتا(مثل مرحله کتابخونه که لوستر رو انداختم رو سر یکی) یکیشون میاد بالاسر جسد وای میسه.

vahidgame
03-12-2012, 13:08
این موردی که من اشاره کردم فرقش این بود که من با صدا خفه کن به اجاق گاز شلیک کردم و لباسی هم که پوشیده بودم لباس آرایشگر بود که به خاطر همین کمتر شک می کردن
ولی با این حال وقتی چند ثانیه بعد دقیقا از مکانی که شلیک شده بیرون میام باید یکمی بهم شک کنن یا حداقل یکمی به دوستشون توجه کنن ولی متاسفانه اینا زیاد علاقه ای به دوستشون ندارن و به تلویزیون دیدنشون ادامه میدن :دی

این مواردی هم که اشاره کردم تنها چند تا از ایراد های هوش مصنوعی بود و اگه خیلی دقیق بازی رو بررسی کنید از این موارد زیاد می تونید پیدا کنید
کلا هوش مصنوعی بازی درخور یه بازی در سبک مخفی کاری نیست و می تونست بهتر باشه...

f@r@z
03-12-2012, 13:27
در مورد مورد اول من هر وقت یکیو میکشم و جسدش پیدا میشه افرادی که اون اطرافن همه حواسشون جمع میشه و خیلی وقتا(مثل مرحله کتابخونه که لوستر رو انداختم رو سر یکی) یکیشون میاد بالاسر جسد وای میسه.

به نظر منم هوش مصنوعی بازی زیادم بد نیست. مخصوصا در مورد این بازی که به نظرم دیالوگ هاش واقعا عالی کار شده،یه جورایی این دو تا مولفه مکمل همدیگر و البته به نفع جریان بازی هستند. مثلا تو یه مرحله، وقتی یکی از تارگت ها رو که رو بالکونه اسنایپ میکنی، پلیس دم در فورا میاد جایی که شما شلیک کردی و وقتی تو کمد (یا حالا هر جایی) قایم میشی، پلیس یعد گشتن اتاق اسلحش رو غلاف می کنه و یه مونولوگ میگه که معنیش تقریبا این میشه : زمونه ی کثیفی شده الان دست هر عوضی یه اسلحه افتاده این حادثه رو هم نمی شه کاریش کرد. بعدشم راهش رو می کشه و میره. خب حالا شما یه دیالوگ به یاد موندنی از این بازی دارین، هم هوش مصنوعی کارش رو انجام داده و مهمتر اینکه تقریبا بدون دردسر می تونین بازی رو ادامه بدین. در حالی که همه می دونیم تو واقعیت امکان نداره همچین اتفاقی بیفته و نسبت به یه قتل اینقدر راحت برخورد بشه. هر چند بازی هم نسبت به این مساله زیاد هم کوتاه نمیاد، مثلا پلیسای اطراف جنازه همشون به حالت آماده باش در میان و یه پلیسم دور و بر جنازه کشیک میده. به نظر من هوش مصنوعی قویتر از این در این نوع بازی به گیم پلی ضربه می زنه و روند پیشروی تو بازی رو برای گیمر سخت و خسته کننده می کنه. علاوه بر همه اینها می دونیم که تو واقعت یه نفر هر چقدر هم حرفه ای نمی تونه از اون همه ماموریت و با اون همه نگهبان و موانع جون سالم به در ببره چه برسه به اینکه تو همه ماموریت ها هم موفق بشه، پس اینجاس که بعضی موارد باید نادیده گرفته شه. کلا منظورم اینکه هوش مصنوعی بازی همسو با روند پیشرفت در بازی طراحی شده و نمی شه گفت چون با واقعیت تطابق نداره پس ضعیفه.البته این فقط نظر منه:20:

smallfrank
03-12-2012, 13:55
من یه بار با سرنگ یکیو کشتم و جسدشو مخفی کردم

ولی بقیه خونشو دیدن و با اسلحه میحطو بررسی میکرن که آخرم منو پیدا کردن :sq_19:

brain
03-12-2012, 14:42
هوش مصنوعیشو قبول دارم ضعیف کار شده (بعضی چیزاش) ، قلق AI بیاد دستت دیگه کاری نداره مخفی کاریش. اولا فکر میکردم فلان جا دیگه 100% منو می بینه و ... ولی نمی دید. حتی این سطح توجهش هم که درسته سریع پر میشه (روی هارد به بعد) ولی فقط کافیه سریع بری پشت یه چیزی.حتی یه بشکه.
اینی هم که یکیو علنا بکشی و در بری سمت در چک پوینت بعدی و یکم وایسی ، بعد میتونی بری یه جوریه. البته بستگی به پلیر داره که از این قضیه سو استفاده بکنه یا نه. اگه تمیز کارتو انجام بدی نیاز به همچین کاری نیس.

ولی در کل هوش مصنوعیش یه جوریه.ولی ساختن هوش مصنوعی بالا برای یه همچین بازی ای خیلی سخته...

این روند هیتمنانه س ... اتفاقا من از تجربه ی بازی خوشم میاد .
منم خوشم میاد ولی بعضی موقع ها حرصت میگیره :31: مخصوصا اگه سر باگ بازی باشه ( تا حالا چند بار اومدم بطری پرتاب کنم ولی گرفته یکی که بقلم بوده رو زده )

parhamsoft
03-12-2012, 15:28
سلام دوستان ، من چند صفحه قبل هم درخواست آهنگ های بازی رو کرده بودم ولی متاسفانه پاسخی نگرفتم ،
خواهش می کنم آهنگ های نسخه ابسولوشن رو اینجا آپلود کنید ( هم موسیقی های متن بازی ، هم صداهای داخل بازی) ممنونم ، مثل همیشه

ali_z051
03-12-2012, 15:32
آقا چجوری می‌شه اسلحه هارو آپگرید کرد من که این همه بازی کردم پولی‌ ندارم آپگرید کنم؟!

f@r@z
03-12-2012, 16:32
آقا چجوری می‌شه اسلحه هارو آپگرید کرد من که این همه بازی کردم پولی‌ ندارم آپگرید کنم؟!

پول رو فقط تو مولتی پلیر می تونی به دست بیاری.

3Dmajid
03-12-2012, 18:04
vahidgame شما داری رو چه درجه ی سختی بازی میکنی ؟!

من روی هارد بازی میکنم و بر عکس شما اولش فکر میکردم هوش مصنوعی معمولیه مث نسخه های قبل !
ولی هر چی میرم جلوتر میفهمم چقد پیشرفت داشته نسبت به قبل و چقد بهش جزئیات اضافه شده ! (از نظر هوش مصنوعی میگم)

ye adam
03-12-2012, 18:54
vahidgame شما داری رو چه درجه ی سختی بازی میکنی ؟!

من روی هارد بازی میکنم و بر عکس شما اولش فکر میکردم هوش مصنوعی معمولیه مث نسخه های قبل !
ولی هر چی میرم جلوتر میفهمم چقد پیشرفت داشته نسبت به قبل و چقد بهش جزئیات اضافه شده ! (از نظر هوش مصنوعی میگم)

والا ما هم داریم هارد میریم ولی خیلی خنگن :sq_2:

3Dmajid
03-12-2012, 19:17
والا ما هم داریم هارد میریم ولی خیلی خنگن :sq_2:

تو این مرحله shaving lenny قبول دارم خیلی خنگ بودن واقعا ! :31:

ولی مرحله های دیگه جوری طراحی شده بود که زیاد خنگیشون معلوم نبود :31:

3Dmajid
03-12-2012, 19:18
راستی من آخر نفهمیدم دایانا چرا خیانت کرده به آجانس ؟!

silent-assassin
03-12-2012, 19:33
خب منم بالاخره 3-4 مرحله رفتم جلو و الان رسیدم لولی که توی کلاب هست

به نظرم بازی کلکسیونی شده از ایراد جزیی و البته کلکسیونی از بهبودها و پیشرفت های جزئی!
اگه همه ایراداشا بریزیم رو هم و یه جا نگاه کنیم بازی خیلی بده اما اگه فقط بخواییم خوبیاشا ببینیم بازی واقعا یه پیشرفت بزرگ هست.

در کل من فعلا راضی هستم و بازی تقریبا بیشتر انتظارات منو برآورده کرده.

راستی من آخر نفهمیدم دایانا چرا خیانت کرده به آجانس ؟!

برای نجات دادن ویکتوریا

3Dmajid
03-12-2012, 19:50
برای نجات دادن ویکتوریا

اینو که میدونم ! ولی چرا ؟!

اصا اینا چرا میخوان ویکتوریارو نجات بدن ؟! :31:

البته من جلوتر از توام و الان معلوم شده چرا ویکتوریا برای آجانس مهمه، ولی خب بزارن دست آجانس بهش برسه مگه چی میشه ؟!

شاید جلوتر برم جواب سوالامو پیدا کنم.

silent-assassin
03-12-2012, 21:29
اینو که میدونم ! ولی چرا ؟!

اصا اینا چرا میخوان ویکتوریارو نجات بدن ؟! :31:

البته من جلوتر از توام و الان معلوم شده چرا ویکتوریا برای آجانس مهمه، ولی خب بزارن دست آجانس بهش برسه مگه چی میشه ؟!

شاید جلوتر برم جواب سوالامو پیدا کنم.

من توی همون مرحله اول فهمیدم که

میخوان از ویکتوریا یکی مثل مامور 47 بسازن که البته شاید ویژه تر و بهتر هم باشه! حالا دایانا میفهمه و میخواد ازا ینکار جلوگیری کنه. مامور هم به یاد میاره که چه بلاهایی تو بچگی سر خودش آوردند و توی نجات ویکتوریا کمک میکنه.

حالا چقدش درسته و چقدش غلط دیگه نمیدونم!

مرحله اول را چطوری Silent Assassin میرید؟

من فقط و فقط اون بابا که کارت داشت را با قرص مسموم کردم اما بازم قاتل خاموش نداد. امتیازم شد حدود 1800
بعدش روی پیوریست رفتم امتیاز به حدود 30000 هم رسید ما همچنان همون رنک قبلی را داد.

brain
03-12-2012, 23:16
مرحله اول را چطوری Silent Assassin میرید؟

من فقط و فقط اون بابا که کارت داشت را با قرص مسموم کردم اما بازم قاتل خاموش نداد. امتیازم شد حدود 1800

بعدش روی پیوریست رفتم امتیاز به حدود 30000 هم رسید ما همچنان همون رنک قبلی را داد.

سلام. اینو بخون ، میفهمی چه جوری میتونی Silent Assassin بشی.
باید challenge هارو حتما انجام بدی.
بقیه چیزا مثله signature kills و suit only و only target و ... هم که باید رعایت بشه.

Silent Assassin

This rating is dependent on your score for a chapter. 47 need not earn a Silent Assassin rating for all chapters. and that's after you complete some of the challenges first.
Note that for challenges in a level, you can complete the challenge, then immediately pause and restart from the last checkpoint (for short stages like King of Chinatown, Birdies Gift, and Welcome to Hope, that restarts the whole mission).
By repeating this process before you complete the level completely, you will insure that you have the largest point multiplier possible
before completing the mission in earnest for leaderboard scores.

clau
04-12-2012, 01:49
سلام خدمت همه دوستان اون مرحله fight night که باید با sanchezتو رینگ مسابقه بدیم بعد اولین بازی که شکستش دادیم دفعه دوم که میریم بالای گردنش میگه Qرو بزن من هر چی میزنم از بالای سرش پرتم میکنه پایین میمیرم چجوری این مرحله باید رد کنم؟

brain
04-12-2012, 02:37
سلام خدمت همه دوستان اون مرحله fight night که باید با sanchezتو رینگ مسابقه بدیم بعد اولین بازی که شکستش دادیم دفعه دوم که میریم بالای گردنش میگه Qرو بزن من هر چی میزنم از بالای سرش پرتم میکنه پایین میمیرم چجوری این مرحله باید رد کنم؟
اوه چه راهی رو رفتی ، اصلا به ذهنم نرسیده بود.
اگه میتونی خودتو برسون آخرین طبقه ، دقیقا بالای زمین مبارزه ، یه لوستر مانند هست که دستگیره داره اون بالا ، اونو بکشی میوفته رو سر سانچز و میمیره ، سعی کن وقتی خودش تنهاست اینکارو بکنی که امتیازه بیشتری بگیری. البته طبقه بالا رفتن خیلی دنگ و فنگ داره اگه بخوای کسیو نکشی :31:

clau
04-12-2012, 02:52
اوه چه راهی رو رفتی ، اصلا به ذهنم نرسیده بود.
اگه میتونی خودتو برسون آخرین طبقه ، دقیقا بالای زمین مبارزه ، یه لوستر مانند هست که دستگیره داره اون بالا ، اونو بکشی میوفته رو سر سانچز و میمیره ، سعی کن وقتی خودش تنهاست اینکارو بکنی که امتیازه بیشتری بگیری. البته طبقه بالا رفتن خیلی دنگ و فنگ داره اگه بخوای کسیو نکشی :31:
ممنون ردش کردم راه حلش این بود باید Qرو پشت سر هم تند تند میزدم بعد پیغام اومد که Wرو بزن زدم گردنش شکوند

brain
04-12-2012, 15:22
بچه ها من هرکاری کردم مرحله personal contract رو silent assassin برم نشد که نشد :31: همه challenge هارو انجام دادم. pursuit هم رفتم. ادیت *** تو ign خوندم که نمیشه ، سرکار بودیم این همه مدت :( همون امتیاز 7.5 شایسته اش بوده ، حالمو کلی گرفت :(

ولی واقعا سایلنت اساسین شدنش حال نمیده ، به خاطر این اجباری که روی انجام دادن challenge ها گذاشته ، مخصوصا بعضی هاش که مجبورت میکنه مثلا همه disguise هارو بگیری یا اینکه مجبورت میکنه non-target هم بکشی. فکر کنم اینجوری کردن تا پلیر رو مجبور کنن همه راه های ممکن در مرحله رو تجربه کنه. ولی اینجور کارا شایسته silent assassin شدن نیست.
-----

کسی قسمت greenhouse مرحله personal contract رو تونسته suit only رد کنه ؟ اولشو هرکاری کردم حواس اون تا گارد رو پرت کنم ، نشد که نشد. ادیت : *** سایت های دیگه رو دیدم ، مثله اینکه اینجارو نمیشه suit only و no kill رفت ، حتما باید لباستو عوض کنی ، چون بخشی از tutorial هستش. واقعا چه tutoriale خوبی design کردن ، گند زدن *** باید یه مرحله جدا میکردن به اسم tutorial میذاشتن مثله witcher 2 که واقعا عالی بود. قشنگ 3 ساعت من داشتم راه های مختلف رو امتحان میکردم :(

Arrowtic
04-12-2012, 15:42
من مرحله Train رو موندم.بعد از فرار از اون مزرعه ماریجوانا : دی
دو تا در هست دم هر دوشونم کلی پلیسه و یکی از درها تازه نیروی ویژه جلوشه : دی

REZAt1980
04-12-2012, 17:07
سلام.
دوستان با این سیستم توی امضام، میتونم بازی رو با تنظیمات high اجرا کنم؟

Layken
04-12-2012, 18:00
من مرحله Train رو موندم.بعد از فرار از اون مزرعه ماریجوانا : دی
دو تا در هست دم هر دوشونم کلی پلیسه و یکی از درها تازه نیروی ویژه جلوشه : دی

جیم ثانیه صبر کنی نیروهای ویژه حرکت میکنن میرن بعد برو رد شو

3Dmajid
04-12-2012, 18:25
من توی همون مرحله اول فهمیدم که

میخوان از ویکتوریا یکی مثل مامور 47 بسازن که البته شاید ویژه تر و بهتر هم باشه! حالا دایانا میفهمه و میخواد ازا ینکار جلوگیری کنه. مامور هم به یاد میاره که چه بلاهایی تو بچگی سر خودش آوردند و توی نجات ویکتوریا کمک میکنه.

حالا چقدش درسته و چقدش غلط دیگه نمیدونم!

نه بابا !!! ... خطر لو رفتن داستان :

آخه خود مامور 47 اصا نمیدونه چرا آجانس دنبال ویکتوریاس ! فقط به خاطر حرف دیانا از اون داره مواظبت میکنه.
اگه یادت باشه همون اولا به طرف ویکتوریا اسلحه میگیره و میگه چرا دایانا داره این کارو باهات میکنه (یعنی چرا ازت مواظبت میکنه)
و از birdie سوال میکنه که آجانس چرا ویکتوریا رو میخواد و دنبالشه.
47 خودش نمیدونه !

این پایینی رو اگه بهش نرسیدی نخون چون داستان لو میره ولی دنباله ی حرفامه :
همون مرحله که دکتر دکستر داره روی ویکتوریا آزمایش انجام میده :

داشتم میگفتم ... تو این مرحله م دکتر دکستر بهش میگه که ویکتوریا خارق العاده س و یه سری قدرتایی داره که میتونه از هر مرد و زنی برتر باشه (یعنی قدرت داره از الانشم ... آدم عادی نیس که بخوان ازش یکی مث 47 بسازن)

ali_z051
04-12-2012, 18:54
اینم از هیتمن ۵
تموم شد...
لذت بردیم هاهاها.

3Dmajid
04-12-2012, 21:08
کم کم دارم از بازی نا امید میشم :41:

این آخراش واقعا گند هوش مصنوعی داره در میاد ... خیلی راحت آدمارو میکشمو میرم جلو :41:

داستان چرا یهو اینجوری شد ؟!
اون زنا از کجا اومدن ؟
دکستر Jade رو از کجا میشناخت ؟!

amaranth_silent
04-12-2012, 21:49
دوستان من از اون آهنگه که همون اول مرحله shaving lenny :part II از رادیو جلوی باربی کیو پخش میشه خیلی خوشم اومد..نمیدونم خوانندش کیه کسی لینک دانلودشو یا اسم ترکشو برام میزاره؟؟

Layken
04-12-2012, 22:00
یه بار اخرین بار چند سال پیش وقتی اساسین کرید اومد حسشو گرفته بودم بد جوری بین مردم که میرفتم دستمو میزاشتم رو شونه هاشون و مخفی میشدم : دی
الان هم حسه برگشته این بار تا یه جایی شبیه Hide میبینم بد جوری وسوسه میشم برم وایسام مخفی بشم : دی

کم کم دارم از بازی نا امید میشم :41:

این آخراش واقعا گند هوش مصنوعی داره در میاد ... خیلی راحت آدمارو میکشمو میرم جلو :41:

داستان چرا یهو اینجوری شد ؟!
اون زنا از کجا اومدن ؟
دکستر Jade رو از کجا میشناخت ؟!

نمی دونم چجوری هوش مصنوعی ناراضیت کرده....تا اونجایی هم که میدونم روی یکی از درجه های پروفشنال داری بازی می کنی پس نباید زیاد تابلو بازی در بیارن
من رسما با مسواک شدن دست و پنجه نرم می کنم چون که همون اول بازی زدم اخرین درجه سختی گفتم یا علی برو که رفتیم : دی

دوستان من از اون آهنگه که همون اول مرحله shaving lenny :part II از رادیو جلوی باربی کیو پخش میشه خیلی خوشم اومد..نمیدونم خوانندش کیه کسی لینک دانلودشو یا اسم ترکشو برام میزاره؟؟
شخصا وقتی بازیو تموم کنم به دنبال موسیقی هاش هم خواهم گشت ولی هنوز تموم کنم بعدا..

amaranth_silent
04-12-2012, 22:28
آی گفتی حامد جان منم دقیقا همینجوری شدم قبلنا که هیتمن بازی میکردم عادتم بود هرجا سراغ کسی میرفتم یکی از دستامو پشت کمرم قایم میکردم ....اساسین ک اومد عادتم بود از هر جا که میشه با چند پرش پرید اونجوری رد میکردم چند بارم نزدیک بود دستو پام بشکنه الانم ک اینو بازی میکنم عادت کردم تو سر کار پشت دیوارا با پوزیشن هیتمنی کاور بگیرم به حرفاشون گوش میدم خداییش جوابم میده .. اگه ببینم کسی پشت سرم داره حرف میزنه با شیشه نوشابه میزنم فرق سرش یا با سیم خفش میکنم...:sq_2::sq_2::sq_2:خلاصه اینکه یه همچین آدماییم داریم ما بعله ه ه ه ...

mohammadmother
05-12-2012, 16:44
میگن بازی مشکل اخلاقی داره واسه همین وزارت ارشاد جلو شو گرفته
مگه چه صحنه هایی داره؟

vahidgame
05-12-2012, 16:45
خب بازی رو تموم کردم
باید بگم که بازی خوب بود ولی اونجوری که انتظار داشتم نشد که مثلا در حد بهترین شماره این سری باشه
در زیر نکات مثبت و منفی بازی رو از نظر خودم میگم:

نکات مثبت:

1- مخفی کاری در بازی خوب طراحی شده . با استفاده از کاور گرفتن و همین طور پنهان شدن در جاهای مختلف مثل صندوق ها و کمد ها میشه از دید دشمنان پنهان شد. پوشیدن لباس افراد که همیشه یکی از ارکان هیتمن بوده در این شماره نسبت به قبل بهتر شده. دیگه اینجوری نیست که با یه لباس یه فرد دیگه خیلی راحت بشه ماموریت رو به پایان رسوند و ممکنه سریع شناسایی بشید که این در درجه های سختی بالاتر کاربردش کمتر میشه و تقریبا باید قید پوشیدن لباس دشمنان رو بزنید!

2- برای تموم کردن یه مرحله راه های زیادی وجود داره که جذابیت بازی رو بالاتر می بره
لازم نیست که در مراحل حتی برای کشتن فرد هدف هم حتما از اسلحه استفاده کرد و با پیگیری اینکه فرد مورد نظر به چه مکان هایی میره میشه برای اون فرد تله گذاشت و بدون هیچ اسلحه سرد و گرمی اونو از بین برد که این در نوع خودش خیلی جالب طراح شده و در اکثر مراحل گیمر رو کنجکاو می کنه که از طریق همچین راه هایی هدف رو از بین ببره

3- تنوع مراحل بالا ست و در طول بازی انواع و اقسام مراحل مختلف رو تجربه خواهید کرد و به خصوص بعضی از مراحل پایانی جذابیت بالایی داره

4- با اینکه دیگه خبری از جسپر کید آهنگساز شماره های قبلی نیست ولی با این حال موسیقی بازی در سطح خوبیه

5- گرافیک بازی عالیه و به خصوص از لحاظ نورپردازی که همیشه تا اون جایی که حضور ذهن دارم هیتمن از لحاظ نورپردازی عالی بوده و توی این شماره هم به همین صورته

نکات منفی:

1- داستان بازی اصلا کیفیت بالایی نداره و هر چه جلوتر میره بیشتر به بی راهه نزدیک میشه و نسبت به شماره های قبلی از این نظر ضعیف عمل کرد. مدام هم کات سنس های طولانی پخش میشه که احساس میشه بعضی وقتا این کات سنس ها بیهودن و بعضی وقتا هم مدت اونا از خود مرحله مورد نظر بیشتر میشه!

2- هوش مصنوعی با اینکه از بعضی نظرها خوبه ولی با این حال ایرادات بزرگی در اون دیده میشه
در مراحلی که به چند قسمت تقسیم میشن شما فقط هدفتون باید این باشه که از در خروجی بگذرین و به قسمت بعدی مرحله برید و مهم نیست اصلا با دشمنان چی کار کنین. یعنی ممکنه به طور کامل شناسایی بشید ولی بعد خیلی راحت دشمنان رو دور بزنید و به قسمت بعدی مرحله برید و هیچ اتفاقی نیافته. در مواقعی که وضعیت قرمزه نمیشه از در خروجی رد شد ولی خیلی راحت وقتی وضعیت زرد میشه از سد اون گذشت و ضعف هوش مصنوعی اینجا خودشو نشون میده!
حتی در درجه های سختی بالاتر هم تغییر خیلی خاصی توی هوش مصنوعی دیده نمیشه و کلیت اون عوض نمیشه و تناقضات و مشکلات هنوز پا بر جاست
در بعضی مراحل تعداد دشمنان بیش از اندازه زیاده و شاید در ابتدا فکر کنید این مرحله رو امکان نداره بشه رد کرد ولی بعضی جاها دشمنان اون قدر سوتی های بد میدن که میشه با استفاده از همون اون مراحل رو بدون سختی تموم کنید! به طور کلی اینکه دشمنان در یه مرحله خیلی زیاد باشن باعث نمیشه که اون مرحله حتما خیلی سخت باشه و اگه دشمنان خیلی کمتر بودن ولی هوش مصنوعی اونا بالاتر بود به مراتب تموم کردن ماموریت سختر میشد

3- بعد از تموم کردن بازی انگیزه زیادی برای دوباره رفتن اون نیست چون برای دوباره رفتن اون چیز خاص و جدیدی رو نمی تونید تجربه کنید و نکته خاصی توی گیم پلی و داستان بازی برای دوباره تجربه کردن نیست

4- مواردی در بازی وجود داره که اصلا با سری هیتمن سازگار نیست مثل چند مراحل اضافی مثل تیراندازی و فایتینگ یا همین طور اینکه بعضی جاها یه جوری به گیمر می خواد القا بشه که بازی حالت سینمایی داره در صورتی که اصلا قسمت های سینمایی بازی خوب از کار در نیومده

در کل به بازی به این صورت امتیاز میدم:

گیم پلی: 8
داستان: 6.5
گرافیک : 8.5
صدا و موزیک : 8.5
جذابیت : 8
امتیاز بازی : 8

ظاهرا قراره شماره بعدی سال دیگه بیاد که امیدوارم بازی روندی مثل cod پیدا نکنه که هر سال بخواد یه شماره از اون بیاد که در اونصورت نمیشه انتظار داشت که هر سال کیفیت بازی بالاتر بره و یا پیشرفت خاصی در اون دیده بشه...

vahidreza2007
05-12-2012, 16:56
منم بازی رو گرفته بودم و به همراه اساسین 3 نصبش کرده بودم که دیروز بعد تموم کردن اساسین 3 گفتم بزار اینو شروع کنم !! اما اصلا بازی به من نچسبید ! نمی دونم چرا ! هر چند این اولین باری بود کلا می واستم هیتمن بازی کنم !

حالا نمی دونم اینو ادامه بدم یا بازی مس افکت 3 رو شروع کنم ( اینم تازه نصبیدم ) : دی یا اینکه دو - سه روز دیگه که دانلود فار کرای 3 تموم شد اونو بازی کنم . : دی

این هیتمن کلا چند ساعت گیم پلی داره ؟ تو چند روز میشه تمومش کرد ؟

saeedsh7j
05-12-2012, 17:44
بازی رو تازه نصب کردم. گرافیک بازی واقعا عالیه/ الان مرحله ی اول چرا حتی موقعی که کسی رو مخفی میکشی بازم امتیاز منفی میده؟

الان مرحله ی اول کارت اتاق رو چه جوری باید گرفت؟ من مرده رو کشتم و کارت رو از جیبش برداشتم! ولی انتیاز منفی داد! همون قسمتیه که کلید رو میزنی پنجره ها باز میشن

silent-assassin
05-12-2012, 19:34
حیفه که اینا فقط مخصوص ماد کانترکت هست
کاش بشه کرک بشه ما هم آفلاین بازی کنیم

کسی تونسته توی PC کانترکت را بازی کنه؟

hoomi_gta
06-12-2012, 13:28
به نظرم هیتمن بلاد مانی یه سر و گردن از این بالاتر بود. من اونو 4 بار تموم کردم ولیی این نسخه خیلی انگیزه دوباره رفتن نمیده. بازی در کل فاز میده ولی انتظار من بیشتر بود. بزرگترین ضعفش هم گیم پلی و هوش مصنوعیه. من با داستانش خیلی حال کردم تا اینجای بازی

وقتی 47 تصمیم میگیره بارکد سرش و با تیغ پاک کنه واقعا لحظه کوبنده ای بود. یجورایی ابهتش و هویتش همین بارکد بوده همیشه. تصمیم پر ریسکی بود . ولی در داستان بازی هم خیلی تاثیر گذاره. پشیمون بودن هیتمن و میشه از این کارش درک کرد

3Dmajid
06-12-2012, 13:45
کم کم دیگه بازی داره نا امیدم میکنه ... رسیدم به اون مرحله که باید همه ی saint هارو بکشی.
مرحله های اول خیلی خوب کار شده بود ... ولی هر چی مرحله ها میگذره افت دیزاین مرحله ها به شدت خودشو نشون میده و از همه مهمتر باگ های هوش مصنوعی.
بیشتر احساس میکنم دارم کانویکشن بازی میکنم تا هیتمن !
اولاش دوس دارم هر چی زودتر تموم کنم تا رو درجه ی سختی pursit بازی کنم ولی الان اصلا انگیزه ندارم.
واقعا آخراش دیگه گند زدن به بازی :41:

silent-assassin
06-12-2012, 19:19
کم کم دیگه بازی داره نا امیدم میکنه ... رسیدم به اون مرحله که باید همه ی saint هارو بکشی.
مرحله های اول خیلی خوب کار شده بود ... ولی هر چی مرحله ها میگذره افت دیزاین مرحله ها به شدت خودشو نشون میده و از همه مهمتر باگ های هوش مصنوعی.
بیشتر احساس میکنم دارم کانویکشن بازی میکنم تا هیتمن !
اولاش دوس دارم هر چی زودتر تموم کنم تا رو درجه ی سختی pursit بازی کنم ولی الان اصلا انگیزه ندارم.
واقعا آخراش دیگه گند زدن به بازی :41:

من تا اینجای بازی نسبتا از بازی راضی بودم.

الان هم فکر کنم 2 مرحله جلوتر از شما باشم

goldenmember
06-12-2012, 19:27
میگن بازی مشکل اخلاقی داره واسه همین وزارت ارشاد جلو شو گرفته
مگه چه صحنه هایی داره؟

د ا ن ل و د ه ا واسه دانلود گذاشته که تموم بازیاش مجازن
البته صحنه های هم داره که نمیتونم بگم چون تو تعهد نامه انجمن موافقم رو زدم

3Dmajid
06-12-2012, 22:40
من تا اینجای بازی نسبتا از بازی راضی بودم.

الان هم فکر کنم 2 مرحله جلوتر از شما باشم

من از اون مرحله که باید دو تا دکتر تو اون سازمان دکستر میکشتیم اصلا خوشم نیومد ... بعدشم که سینت های آجانس ریختن سرمون خیلی بد شد.
الان اونارو رد کردم و اول اون مرحله م که دادگاهه.
فک کنم دوباره داره باحال میشه :20:
ولی سیستم سیو بازی خیلی رو عصابه ... این همه میرم میکشم بعد طرف بهم شک میکنه دوباره باید از اول بازی رو برم !
چک پوینتاشم که از بازی میای بیرون پاک میشه !

brain
07-12-2012, 03:22
ولی سیستم سیو بازی خیلی رو عصابه ... این همه میرم میکشم بعد طرف بهم شک میکنه دوباره باید از اول بازی رو برم !
چک پوینتاشم که از بازی میای بیرون پاک میشه !
منم که گفتم :۳۱:

هنوزم که هنوزه نفهمیدم سیستم ریتینگ بازی چه جوریه. یه بار یه مرحله رو تمیز میری سایلنت میشی یه بار نمیشی :۳۱:
داستانش که تا اینجاش آبکی بود . خیلی جذاب و پخته نبوده تا الان.

silent-assassin
07-12-2012, 17:11
خب بازی تموم شد

بازی خوبی بود. لذت بردم. اما اون چیزی نبود که انتظار داشتم.

دوستان چرا اینقد گیر دادید به داستان؟ هیتمن های قبلی هم داستان قویتری نسبت به این نداشتن. قطعا جای کار بیشتری داشت اما من از همین هم راضی بودم (حالا یکی بیاد بگه ببینیم اصلا داستان این بازی چی بود؟!!!!!!!!!!:sq_2:)

1- این ویکتوریا هم یهو عجب چشمه ای رو کردا!
2- کلا این Birdie کیه؟
3-آخرش نشون داد که ویکتوریا اون دستگاه عجیب را انگار ننداختش تو دریا! انگار نگهش داشت. درسته؟
4- الان Agency کلا نابود شد؟ به فنا رفت؟ برم خودم رئیسش بشم اگه میشه!
5- اون پلیسه آخر کار کی بود؟ 1 بار دیگه هم در حین بازی تو یکی از فیلم ها نشونش داد.

saeedsh7j
07-12-2012, 18:32
من چند مرحله ی اولشو رفتم ولی نمیدونم چرا اصلا حال نمیده

3Dmajid
07-12-2012, 23:35
منم امشب بازی رو تموم کردم.
بعد 5 سال انتظار آخرش این شد :sq_3:
انتظار داشتم یه بازی خاطره انگیز بازی کنیم ... ولی این بازی هیج وقت خاطره انگیز نمیشه.
متاسفانه گند زدن تو هیتمن ... مث بقیه بازیا ... مث مکس پین و ...
فعلا فقط به سم فیشر امید دارم :sq_3:
تازه هر سالم که میخوان یه هیتمن بدن دیگه خدا میدونه چه گند کاری راه بندازن ...
بعد 5 سال این شد آخرش ...
سالی یه بار چی میشه :sq_3:

داستان بازی به شدت مسخره بود و فقط مث فیلمای ایرانی هی کشش میدادن.
در صورتی که از اولش معلوم بود آخرش چی میشه.
اصلا نمیفهمم دلیل اینکه 47 اینقد باید به حرفای دایانا گوش بده چیه ؟ به خاطر اون کل آجانس رو میزاره زیر پا تا از اون دختره مواظبت کنه.
آخه اینم شد داستان ...
آخرای بازی رو روی ایزی رفتم چون واقعا حالمو گرفته بود ... به زور داشتم بازی میکردم.
تقریبا پنج 6 تا مرحله ی خوب و هیتمنانه داشت، بقیه ش یا کانویکشن بود یا مکس پین 3.
حالا از داستان بازی بگذریم باگ های هوش مصنوعی و چک پوینتایی که رو عصاب بودو چی کار کنیم !
سیستم لباس عوض کردن کاملا بازی رو مصنوعی کرده بود ...
توقع داشتم حداقل این نسخه طبیعی تر بشه، ولی اتفاقا مصنوعی تر شد چون سرعت لباس عوض کردن 47 تو این نسخه فوق العاده س !
جالب این جاس حتی توی اون کات سینز که نشون داد میره مغازه ی تام و کت و شلوار میخره اونجا هم در عرض 1 ثانیه کت و شلوار پوشید !!
نسخه ی بعدم که تابلو شد داستانش چیه ... پلیس میفته دنبال 47 !!
مراحل بازی به شدت روند نزولی داره ... به طوری که از خیلی باحال میرسه به مزخرف !!

:41:

3Dmajid
08-12-2012, 01:12
نقد و بررسی کوتاه

Hitman : Absolution

بعد از اتمام بازی تصمیم گرفتم یه نقد خیلی کوتاه و مختصر در مورد بازی مورد علاقم بنویسم، طبیعتا تمام مطالب این نقد به صورت شخصی و سلیقه ای نوشته شده. :20: :31:

گیم پلی 8.5/10 :
بزرگترین دغدغه ای که طرفداران هیتمن توی این 5 سال داشتند گیم پلی بازی بود!! همه نگران این بودند که نکنه این بازی دیگه سبک قدیمی خودش رو حفظ نکرده باشه. وقتی بازی اومد طرفدارا متوجه شدن که سبک قدیمی بازی به خوبی حفظ شده و هنوز میشه حال و هوای هیتمنانه ی بازی رو حس کرد. اما این حالت متاسفانه مختص چندین مراحل بود !! در این نسخه نه تنها ما در بعضی مراحل کاملا هیتمن بازی میکنم، بلکه خیلی وقتا کانویکشن و حتی مکس پین 3 هم تجربه میکنیم !! ... البته من به سازنده ها کاملا حق میدم ... چون با گذشت زمان این طبیعیه که همچین ویژگی هایی به هیتمن اضافه بشه اما این ویژگی ها نباید باعث از بین رفتن اتمسفر هیتمنانه ی بازی بشه که متاسفانه چون سازنده های این نسخه میخواستند گیمر رو بیشتر درگیر داستان بازی کنن (بر خلاف سایر قسمت ها) مجبور شدن تا روند بعضی از مرحله ها رو به خاطر داستان بازی از حالت هیتمنانه خارج کنن ... البته برای تنوع خیلی خوبه ولی بعضی از مراحل اینقد خطی و تکراری هستن که برای یه هیتمن باز خسته کننده و تکراریه. پیشرفت گیم پلی مبارزه در هیتمن به خوبی احساس میشه. راه های بیشتری برای کشتن دشمن ها وجود داره. میشه از مجسمه،پیچ گوشتی،آچار فرانسه، چاقو و ... استفاده کرد تا دشمن هارو از پا در آورد و سیستم qte فایت کردن یکی از جالب ترین ویژگی های این نسخه س. ویژگی جدید نه چندان جالب و منطقی برای مامور 47 به نام غریزه (instinct) هم اضافه شده که من از همون اول باهاش مشکل داشتم !! اگه میخواید توی بازی هوش مصنوعی نسبتا خوبی داشته باشید حتما باید درجه ی سختی رو روی Hard بزارید، چون رو دو درجه ی پایین تر هوش مصنوعی واقعا ضعیف عمل میکنه و اصلا به درد یه هیتمن باز نمیخوره !! وقتی شما تصمیم میگیرید بازی رو اکشن برید و از مخفی کاری استفاده نکنید باگ های هوش مصنوعی بیشتر خودشو نشون میده، فقط کافیه یه کمدی صندوقی چیزی پیدا کنید برای قایم شدن !! اون وقت با خیال راحت دشمن هارو بکشید و سریع برید توی کمد قایم شید ! و صبر کنید تا آبا از آسیاب بیفته ... وقتی بعد از 5 دقیقه شما به بازی ادامه میدید اونا دیگه هیچ شکی به شما نمیکنن ... و چه بهتر که در این هنگام لباستونم عوض کرده باشید !! سیستم چک پوینت بازی شدیدا رو عصابه ! شما محکومید که خیلی کارهایی که توی بازی کردید برای دست بعد دوباره انجام بدید!! در کل گیم پلی رضایت بخش بود اما نمیشه از ایراداتی که تو ذوق میزد گیمر میزد گذشت ...

گرافیک 9/10 :
گرافیک بازی کاملا رضایت بخشه و نسبت به گرافیک بازی های زمان خودش حرفی برای گفتن داره. صحنه ها با جزئیات زیادی طراحی شدن که کاملا حس واقع گرایانه بودن مکان رو میرسونه و همین باعث شده تا اکتشافات توی هیتمن آمرزش دلپذیر و جذاب تر از قبل باشه. نور پردازی بازی در محیط های باز خیلی خوب کار شده. بلاخره در این نسخه شاهد یه چهره ی متفاوت و پر جزئیات از مامور 47 بودیم. نا گفته نماند که lip-sync های کاراکتر ها (حرکات لب) زیاد دلچسب و طبیعی نبود. در مورد گرافیک صحنه های سینماتیک بازی باید بگم که در حد انتظار نبود و حرکات مصنوعی صورت توی انیمیشن هاش موج میزد، اما واقعا حس یه فیلم سینمایی اکشن و قشنگ رو میرسوند. البته از مشکل گرافیکی پورت PC نمیشه گذشت، بازی برای اجرا شدن روی تنظیمات Ultra نیاز به کارت گرافیک قدرتمندی داره چون بهینه سازی نشده و این از نقاط ضعف گرافیکی هیتمن آمرزشه. از قابلیت های انجین بازی هیتمن پردازش کاراکتر های زیاد در ثانیه بدون افت فریمه که البته توی نسخه ی PC به دلیل پورت بدی که داشته افت فریم رو تا حد کمی میشه احساس کرد.

صداگذاری 9/10 :
صداگذاری از نکات مثبت بازیه که البته بدون اشکال نیس. صداهای محیط نسبتا با جزئیات و خوب طراحی شده و افکت های شلیک اسلحه و مبارزه قانع کننده س. موسیقی یکی از مهم ترین و موثر ترین بخش ها روی روند بازی بود که به خوبی حس صحنه ها و مبارزه ها رو منتقل میکنه. دیالوگ ها بسیار جالب نوشته شدن و به خوبی حال و هوای بازی رو منتقل میکنن و باعث میشن تا گیمر لحظاتی از بازی دست بکشه و به دیالوگ های NPC گوش کنه! با این حال اشکالاتی مثل شنیده نشدن دیالوگ ها یا شنیدن یه دیالوگ از راه دور و ... وجود داره.

داستان 7.5/10 :
داستان بازی به شدت خسته کننده س و کاملا مشخصه که برای کش دادن بازی طولانیش کردن. چیز جذابی توی داستان پیدا نمیشه و به نظرم حتی داستان هیتمن آمرزش قدرت جذب گیمر رو برای ادامه ی بازی نداره. این روند در آخرای بازی به خوبی احساس میشه. به دلیل اینکه ممکنه داستان بازی لو بره و برای کسی که بازی نکرده فاش بشه زیاد نمیشه در مورد این قسمت صحبت کرد و فقط یه نظر کلی شخصی بود.

امتیاز کلی 8.5/10 :
هیتمن آمرزش یکی از بهترین بازی های امساله و جواب انتظار طرفداران هیتمن رو میده اما متاسفانه مشکلات هوش مصنوعی،پورت بد گرافیکی PC و داستان ضعیف و بعضی از مرحله های خسته کننده از جمله نکات منفی هستن که باعث ناراحت کردن گیمر میشه.

3Dmajid
08-12-2012, 09:33
جواب سوالای silent-assassin :

آره دیگه ... اصا داستان در مورد این ویکتوریا بود، چون یه انسان ارتقا داده شده بود و آجانس دنبالش بود تا ازش یه چیزی مثل مامور 47 بسازه. اون صحنه ش خیلی قشنگ بود یهو قاط زد :31:

کلا این بیردای قبلا تو آجانس کار میکرده و تو کار اطلاعات و این چیزا خیلی ماهره ... آمار هر کیو بخواد دو سوته در میاره ... 47 باهاش معامله میکرد تا بیردای بهش در مورد کسایی که دنبال ویکتوریان خبر بده و 47 بره اونارو بکشه ... که آخرشم خیانت کار از آب در اومد :20:

اون دستگاه عجیب قدرتش بود ... وقتی گردنش میکنه قدرت میگیره :31:

بله ... به فنا رفت ... اگه رئیسش بشی شاید 47 تو نسخه ی بعدی تورو بکشه حواست باشه

پلیسه بهونه ای برای داستان نسخه ی بعدی بود ! خب پلیسم دنبال 47ـــه دیگه ... الان سر آجانس گرد شد ... دکستر هم که مرد ... یعنی نسخه ی بعدی پلیس دنبال 47 میفته !

حالا من یه سوال دارم هر کی میدونه جواب بده ... دموی آخر بازی که نشون داد خیلی شبهه بر انگیز بود :31:
کسی توضیحی در موردش داره بده ؟
همون صحنه که 47 با اسنایپ ....

silent-assassin
08-12-2012, 10:36
جواب سوالای silent-assassin :

آره دیگه ... اصا داستان در مورد این ویکتوریا بود، چون یه انسان ارتقا داده شده بود و آجانس دنبالش بود تا ازش یه چیزی مثل مامور 47 بسازه. اون صحنه ش خیلی قشنگ بود یهو قاط زد :31:

کلا این بیردای قبلا تو آجانس کار میکرده و تو کار اطلاعات و این چیزا خیلی ماهره ... آمار هر کیو بخواد دو سوته در میاره ... 47 باهاش معامله میکرد تا بیردای بهش در مورد کسایی که دنبال ویکتوریان خبر بده و 47 بره اونارو بکشه ... که آخرشم خیانت کار از آب در اومد :20:

اون دستگاه عجیب قدرتش بود ... وقتی گردنش میکنه قدرت میگیره :31:

بله ... به فنا رفت ... اگه رئیسش بشی شاید 47 تو نسخه ی بعدی تورو بکشه حواست باشه

پلیسه بهونه ای برای داستان نسخه ی بعدی بود ! خب پلیسم دنبال 47ـــه دیگه ... الان سر آجانس گرد شد ... دکستر هم که مرد ... یعنی نسخه ی بعدی پلیس دنبال 47 میفته !

حالا من یه سوال دارم هر کی میدونه جواب بده ... دموی آخر بازی که نشون داد خیلی شبهه بر انگیز بود :31:
کسی توضیحی در موردش داره بده ؟
همون صحنه که 47 با اسنایپ ....

به نظر من قصد کار خاصی نداشت! فقط میخواست از دور چکشون کنه ببینه در چه حالن! خوش میگذرونن یا نه!
یه جورایی شبیه به صحنه آخر فیلم هیتمن
حالا آخرش به نظرت گردنبند را انداخت تو آب یا نه؟ من میگم نگهش داشت
کسی جایی سراغ داره از این گردنبندا بفروشن؟:sq_6:

3Dmajid
08-12-2012, 11:14
به نظر من قصد کار خاصی نداشت! فقط میخواست از دور چکشون کنه ببینه در چه حالن! خوش میگذرونن یا نه!
یه جورایی شبیه به صحنه آخر فیلم هیتمن

آره اینم میشه ... ولی خب مگه مرض داره ؟! خب با دوربین ببینه ... البته هیتمنه دیگه ... استیلش همینه ... :31:
ولی :
وقتی دایانا رو دید جا خورد، انگار توقع نداشت زنده باشه ... خیلی مسخره شد آخرش دایانا زنده موند.

کسی جایی سراغ داره از این گردنبندا بفروشن؟

گردنبندو که نمیندازه تو آب ! تازه ماجرا ویکتوریا داره شروع میشه ... احتمال زیاد نسخه های بعدیم ویکتوریا هس.
اون گردنبند جوریه که وقتی گردنش میکنه قدرت سلول هاشو افزایش میده و قوی میشه.
یعنی یه گردنبند معمولی نیس و روش آزمایش کردن تا ویکتوریارو اینجوری کنن.
به این داستان میگن سبک شخمی تخیلی :31:

amaranth_silent
08-12-2012, 15:40

Hitman67
08-12-2012, 16:24
دوستان یه سوال
من هر لباسی عوض میکنم زود میفهمن کیم.خوب اینجوری که نمیشه جلو رفت.چیکار باید بکنم نفهمن؟

silent-assassin
08-12-2012, 17:13
دوستان یه سوال
من هر لباسی عوض میکنم زود میفهمن کیم.خوب اینجوری که نمیشه جلو رفت.چیکار باید بکنم نفهمن؟

وقتی وارد گروهی خاص میشی سعی کن لباس گروهی دیگه را داشته باشی. مثلا با لباس کارگر برو تو پلیسا. و اگه مجبوری با لبلس یه گروه از وسط همون گروه رد بشی با نگه داشتن ctrl و کاورگیری! سریعا ازشون رد شو

حالا که دقت میکنم میبینم این تنوع مراحلی که مجید جان تو نقدش اشاره کرد خیلی هم خوبه

20 مرحله هیتمنانه واقعا عالی میشد اما اینکه بعد از 1 مرحله اصیل ( که خب صبر و حوصله هم میطلبه) یه مرحله میگذاره که با دست بازتر بتونی بری جلو به نظرم خوبه.
در کل من واقعا ازا ین نسخه راضیم

دقت کردین تو مرحله حمله راهبه ها علاوه بر حرکت ابرای آسمون خود آسمون هم حرکت میکنه؟:sq_2:

arash_a
08-12-2012, 22:43
تو این هیتمن چیزی به نام نقشه موجود نیست؟ !!!!!

brain
09-12-2012, 00:56
تو این هیتمن چیزی به نام نقشه موجود نیست؟ !!!!!
فقط یه mini map که رو درجه سختی pursuit نیستش.

Atusa 021
09-12-2012, 01:11
آخرین و بهعترین کرک این بازی رو میشه بذارید !!

*Forgotten*
09-12-2012, 09:14

اگه رادیو توی آشپزخونه رو میگی قبل از کشتن دایانا
میتونی از نرمافزار های ظبط صدای سیستم استفاده کنی

اینجا رو نگاهی بندازید

3Dmajid
09-12-2012, 11:02
حالا که دقت میکنم میبینم این تنوع مراحلی که مجید جان تو نقدش اشاره کرد خیلی هم خوبه

تنوع مراحل که خوبه !
من قبلا (قبل از نقدم) گفته بودم خوب نیس چون تا وسطای بازی رفته بودم.
الان که تا تهش رفتم میگم خوبه.
اما آخرای بازی واقعا برام خسته کننده شده بود ...
بیشتر به خاطر داستان که الکی کشش میدادن.
الان برای بار دوم دارم بازی میکنم روی pursit شاید نظرم عوض بشه.:n18:

Electronic-Arts
09-12-2012, 12:32
تنوع مراحل که خوبه !
من قبلا (قبل از نقدم) گفته بودم خوب نیس چون تا وسطای بازی رفته بودم.
الان که تا تهش رفتم میگم خوبه.
اما آخرای بازی واقعا برام خسته کننده شده بود ...
بیشتر به خاطر داستان که الکی کشش میدادن.
الان برای بار دوم دارم بازی میکنم روی pursit شاید نظرم عوض بشه.:n18:
من روی purist دارم میرم ولی تو بعضی مراحل واقعا هوش مصنوعی رو اعصابه , به شدت قوی هست و البته غیر مصنوعی , یارو رو میکشم بعد اونی که 20 متر اون طرف تر وایساده میفهمه و میاد به من تیر میزنه یا بعضی وقت ها با این که instinct استفاده میکنم ولی بازم یارو دنبال من راه میوفته و منو میشناسه

Ali*Reza
09-12-2012, 12:53
می خواستم حداقل سیستم مورد نیاز این بازی رو بدونم.
ممنون :11:

Eblis 2011
09-12-2012, 14:29
می خواستم حداقل سیستم مورد نیاز این بازی رو بدونم.
ممنون :11:

حداقل سیستم مورد نیاز:

Processor: Intel dual core or AMD clocked at 2.0GHz

Memory: 2GB of Ram

Graphic card: Nvidia GeForce 8600 or ATI Radeon HD 2600 XT

Atusa 021
09-12-2012, 17:07
آخرین و بهعترین کرک این بازی رو میشه بذارید !!
ندارید ؟ من کرک skid رو دارم ولی وقتی رو آیکن بازی دبل کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته .
تروخدا کمک کنید داداشم دیوونم کرد

3Dmajid
09-12-2012, 17:19
ندارید ؟ من کرک skid رو دارم ولی وقتی رو آیکن بازی دبل کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته .
تروخدا کمک کنید داداشم دیوونم کرد

مشکل کرک نیس ... باید استیم نصب کنی.
لینکش تو تاپیک مشکلات نصب هست.

3Dmajid
09-12-2012, 17:24
من روی purist دارم میرم ولی تو بعضی مراحل واقعا هوش مصنوعی رو اعصابه , به شدت قوی هست و البته غیر مصنوعی , یارو رو میکشم بعد اونی که 20 متر اون طرف تر وایساده میفهمه و میاد به من تیر میزنه یا بعضی وقت ها با این که instinct استفاده میکنم ولی بازم یارو دنبال من راه میوفته و منو میشناسه

آره دقیقا یکی از بدبختیایی که هوش مصنوعی این بازی داره متعادل نبودنشه ... توی سختش خیلی بت گیر میدن و توی آسونش مث هویج نگات میکنن.
راستی یه سوال در مورد داستان دارم اگه میدونی جواب بده :

اصا چه دلیلی داره که مامور 47 نمیخواد ویکتوریا رو مث اون کنن ؟ به خاطر زجرایی که کشیده ؟
خب یعنی چی آخه اینم شد داستان ؟ :n19:

silent-assassin
09-12-2012, 17:38
آره دقیقا یکی از بدبختیایی که هوش مصنوعی این بازی داره متعادل نبودنشه ... توی سختش خیلی بت گیر میدن و توی آسونش مث هویج نگات میکنن.

اصا چه دلیلی داره که مامور 47 نمیخواد ویکتوریا رو مث اون کنن ؟ به خاطر زجرایی که کشیده ؟

خب مسلما از شرایطی که براش درست شده راضی نیست. شما خیلی وقتا توی مقام خودتون بهترین هستید (شاید مجبور به بهترین هستید) اما اگه همه چیز برگرده به اول اصلا و ابدا حاظر نبودید به اون سمت برید

داشتن حق انتخاب و آزادی برای تصمیم گیری برای آینده چیز کمی نیست. موردی که مامور 47 اصولا نداشته یا هر وقت هم تصمیم به تغییر گرفته نگذاشتن (مثل شروع هیتمن 2). حالا میخوا دیان حق را به ویکتوریا بده

و اما راجع به سختی من روی درجه نرمال که تمومش کردم دشمنا به دیدن خون ریخته شده توی محل قتل هم مشکوک میشدن. دیگه Purist که جای خود داره!

3Dmajid
09-12-2012, 17:44
خب مسلما از شرایطی که براش درست شده راضی نیست. شما خیلی وقتا توی مقام خودتون بهترین هستید (شاید مجبور به بهترین هستید) اما اگه همه چیز برگرده به اول اصلا و ابدا حاظر نبودید به اون سمت برید

داشتن حق انتخاب و آزادی برای تصمیم گیری برای آینده چیز کمی نیست. موردی که مامور 47 اصولا نداشته یا هر وقت هم تصمیم به تغییر گرفته نگذاشتن (مثل شروع هیتمن 2). حالا میخوا دیان حق را به ویکتوریا بده

حالا یه سوال دیگه ... اصا آدم قحطیه ؟! چرا گیر دادن به این دختره ؟!!!!!!
کی دختره رو ارتقاش داده ؟ :n02:

Electronic-Arts
09-12-2012, 18:40

به خاطر این که هیتمن 2 رو یادت نیست
هیتمن از اول خوشش نیومده بود از این که هیتمن بشه و واسه همین اون دکتری رو که به وجود اورده بودش رو اول هیتمن 2 کشت (اسم دکتره یادم نیست) توی این سری هم وقتی که دایانا میگه که میخواستن مثل این کنن دختره رو یه فلش بک خیلی کوچیک میزنه از آمپول ها و .... که یادش میاد

3Dmajid
09-12-2012, 19:33
هیتمن از اول خوشش نیومده بود از این که هیتمن بشه و واسه همین اون دکتری رو که به وجود اورده بودش رو اول هیتمن 2 کشت (اسم دکتره یادم نیست) توی این سری هم وقتی که دایانا میگه که میخواستن مثل این کنن دختره رو یه فلش بک خیلی کوچیک میزنه از آمپول ها و .... که یادش میاد

آره ... اصا داستان بازیای قبل یادم نمیاد ... چون قبلنا داستان برام مهم نبود همینجوری بازی میکردم.
خب اگه اینجوریه که داستان داره معقول تر میشه واسم ... مخصوصا سری دوم که بازی میکنم خیلی چیزایی که اولش نفهمیدم میفهمم.
اما نمیدونم چرا 47 اینقد تو این نسخه با احساس شده ... این که قبلا هیچ احساسی نسبت به جنس مخالف نداشت حالا دلش میسوزه واسه ویکتوریا که مث خودش نشه !
به خاطرش یه عالمه آدم میکشه !!
راستی یه چیز دیگه ... اصا چرا آجانس به ویکتوریا گیر داده ؟ خب مگه آدم قحطیه ...
و اینکه ویکتوریا چه طوری ارتقا پیدا کرده یعنی کی بهش قدرت داده ؟ اون گردنبنده رو کی ساخته ؟ :n02:

الان برای دفعه دومه که دارم بازی رو بازی میکنم.
گذاشتم روی pursit و بدون اینکه لباسمو عوض کنم مرحله هارو رد میکنم.
واقعا مزه ی واقعی بازی به اینه که لباستونو عوض نکنید ... حتما امتحان کنید.
الان مرحله ی "run for you'r life" م ... این سری شدیدا داره بهم حال میده.
خیلی خیلی بیشتر از قبل. :n20:
و جالب اینجاس که این سه تا مرحله رو کاملا متفاوت با رد کردن دفعه ی اولم بازی کردم!
یعنی یه راه هایی رو رفتم که دفعه ی اول نرفته بودم.
واقعا خاصیت تکرار پذیری بازی بالاس.

silent-assassin
09-12-2012, 19:47

مثل اینکه شما هم دقیق یادت نمیاد:n02:

این اتفاق مال آخر هیتمن 1 بود:n05:

آخر هیتمن 2 میری اون پدر روحانی را نجات میدی

Electronic-Arts
09-12-2012, 20:56
آره ... اصا داستان بازیای قبل یادم نمیاد ... چون قبلنا داستان برام مهم نبود همینجوری بازی میکردم.
خب اگه اینجوریه که داستان داره معقول تر میشه واسم ... مخصوصا سری دوم که بازی میکنم خیلی چیزایی که اولش نفهمیدم میفهمم.
اما نمیدونم چرا 47 اینقد تو این نسخه با احساس شده ... این که قبلا هیچ احساسی نسبت به جنس مخالف نداشت حالا دلش میسوزه واسه ویکتوریا که مث خودش نشه !
و اینکه ویکتوریا چه طوری ارتقا پیدا کرده یعنی کی بهش قدرت داده ؟ اون گردنبنده رو کی ساخته ؟ :n02:

و جالب اینجاس که این سه تا مرحله رو کاملا متفاوت با رد کردن دفعه ی اولم بازی کردم!
یه چیزایی میگی ها , مثل این میمونه که مثلا یه ماشین بری واسه خودت بخری بعد من بیام ماشینت رو بدزدم و بهت بگم مگه ماشین قحطیه برو یکی دیگه بخر
این کار رو هم دانشمندا و دکترای agency کردن که تو این قسمت هیچ اسمی ازشون برده نشده که کی هستن

مثل اینکه شما هم دقیق یادت نمیاد:n02:

این اتفاق مال آخر هیتمن 1 بود:n05:

آخر هیتمن 2 میری اون پدر روحانی را نجات میدی
من گفتم اول هیتمن 2 نه آخر هیتمن 2 البته تا جایی که یادم میاد , شاید هم حق با شما باشه و آخر هیتمن 1 باشه

*Forgotten*
09-12-2012, 22:01

47 که از هیتمن 2 به بعد با احساس شد توی هیتمن 1 ، بعد از کشتن 200 نفری بیگناه و با گناه فراری شد و توی هیتمن 2 اگه حرفایی که بین اون و پدر روحانی رد و بدل میشد توجه میکردید میگفت من گناه کارمو خیلیا رو لتو پار کردم .... و حتی کلا توبه کرده بود و میگفت دست به اسلحه نمیبره

در واقع اون روئسای بزرگ کله گنده وقتی دیدن اینجوری شده پدر روحانی رو دزدیدن و (آخرین مرحله هم که کشته شد ) تا دوباره دست به اسلحه ببره و همینجور هم شد (صحنه گذاشتن چاقو توی یه جعبه و گذاشتنش تو حیاط کلیسا) البته تصمیمش ایندفع از بین بردن او رئیسای مجهول بود

و هنوزم این احساس ادامه داره ..:n02:

Atusa 021
09-12-2012, 22:52
مشکل کرک نیس ... باید استیم نصب کنی.
لینکش تو تاپیک مشکلات نصب هست.
استیم چیه ؟ لینک داری ازش بذاری .
متشکرم .

Eblis 2011
09-12-2012, 22:57
متشکرم .

با اجازه آقا مجید ... تو حسابم لینکشو داشتم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3Dmajid
09-12-2012, 22:59
یه چیزایی میگی ها , مثل این میمونه که مثلا یه ماشین بری واسه خودت بخری بعد من بیام ماشینت رو بدزدم و بهت بگم مگه ماشین قحطیه برو یکی دیگه بخر این کار رو هم دانشمندا و دکترای agency کردن که تو این قسمت هیچ اسمی ازشون برده نشده که کی هستن یعنی این مثالات منو کشته !! :n19: بابا خب من اصا یادم نمیاد تو این نسخه توی دیالوگا گفته باشن که این کارو دکترای agency کردن با اون بدبخت. حالا شاید دفعه دوم بازی میکنم بهتر بفهمم. :n16:
من گفتم اول هیتمن 2 نه آخر هیتمن 2 البته تا جایی که یادم میاد , شاید هم حق با شما باشه و آخر هیتمن 1 باشهس حالا اینقد دعوا نکنید ... آخر هیتمن یک بود و اول هیتمن سه :n02:

3Dmajid
09-12-2012, 23:01
متشکرم .
اینجا رو یه نیگا بنداز : مشکلات نصب و اجرا - Hitman: Absolution ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Electronic-Arts
10-12-2012, 00:07
یعنی این مثالات منو کشته !! :n19: بابا خب من اصا یادم نمیاد تو این نسخه توی دیالوگا گفته باشن که این کارو دکترای agency کردن با اون بدبخت. حالا شاید دفعه دوم بازی میکنم بهتر بفهمم. :n16:س حالا اینقد دعوا نکنید ... آخر هیتمن یک بود و اول هیتمن سه :n02:
دقیقا توی یکی از مراحل آخر فلش بک نامه دایانا میاد که دقیقا توضیح میده که قضیه چیه
میگه که تراویس بدون اطلاع agency داشته آزمایش ژنتیک میکرده رو این دختره و میخواسته که تبدیلش کنه به یکی مثل 47 و agency هم هیچ اطلاعی از این کارش نداشته و حالا باید تراویس نابود بشه

3Dmajid
10-12-2012, 00:24
دقیقا توی یکی از مراحل آخر فلش بک نامه دایانا میاد که دقیقا توضیح میده که قضیه چیه
میگه که تراویس بدون اطلاع agency داشته آزمایش ژنتیک میکرده رو این دختره و میخواسته که تبدیلش کنه به یکی مثل 47 و agency هم هیچ اطلاعی از این کارش نداشته و حالا باید تراویس نابود بشه

یادم اومد کجا رومیگی !!
من دقیقا همین دیالوگ اصلی بازی رو نفهمیدم چون یه لحظه از پی سی پا شدم رفتم اون ور برگشتم دیدم داره دیالوگ میگه :n28: شانسو میبینی.
کم کم داره از داستان خوشم میاد :n02:

Electronic-Arts
10-12-2012, 00:34
یادم اومد کجا رومیگی !!
من دقیقا همین دیالوگ اصلی بازی رو نفهمیدم چون یه لحظه از پی سی پا شدم رفتم اون ور برگشتم دیدم داره دیالوگ میگه :n28: شانسو میبینی.
کم کم داره از داستان خوشم میاد :n02:
پس چی فکر کردی؟ 6 سال گذشته از هیتمن قبلی فکر کردی آبکی میسازن؟ مثل ایرانی ها نیستن که آب ببندن بهش و یه چیزی بسازن که طرف حالش به هم بخوره , واسه همین بود که من میگفتم و میگم داستانش حرف نداره , تا داستان رو کامل نفهمی نمیتونی بگی که خوب بوده یا بد
ولی هیتمن های قبلی داستان قوی نداشت و تقریبا همش بکش بکش بود , چون همش میرفتی کسایی رو که agency میگفت میکشتی که 99% شون هم آدمای بدی بودن , مثلا تو مرحله هتل تو blood money اون دو تایی که میکشی یکیشون سفیر ایتالیا بوده تو آمریکا که بچه باز بود:n24: و اون یکی هم که اپرا میخوند دوست این بود و تو قاچاق بچه ها بهشون کمک میکرد

3Dmajid
10-12-2012, 00:41
پس چی فکر کردی؟ 6 سال گذشته از هیتمن قبلی فکر کردی آبکی میسازن؟ مثل ایرانی ها نیستن که آب ببندن بهش و یه چیزی بسازن که طرف حالش به هم بخوره , واسه همین بود که من میگفتم و میگم داستانش حرف نداره , تا داستان رو کامل نفهمی نمیتونی بگی که خوب بوده یا بد
ولی هیتمن های قبلی داستان قوی نداشت و تقریبا همش بکش بکش بود , چون همش میرفتی کسایی رو که agency میگفت میکشتی که 99% شون هم آدمای بدی بودن , مثلا تو مرحله هتل تو blood money اون دو تایی که میکشی یکیشون سفیر ایتالیا بوده تو آمریکا که بچه باز بود:n24: و اون یکی هم که اپرا میخوند دوست این بود و تو قاچاق بچه ها بهشون کمک میکرد

الان برای نجات دادن ویکتوریا انگیزه ی بیشتری پیدا کردم ... بلاخره گناه داره تفلکی :n02:

راستی تا اونجایی که من میدونم 47 اصا آدم نیس ... یه انسان شبیه سازی شده س نه یه آدم ارتقا داده شده ... درسته ؟! :n17:

Electronic-Arts
10-12-2012, 00:45
الان برای نجات دادن ویکتوریا انگیزه ی بیشتری پیدا کردم ... بلاخره گناه داره تفلکی :n02:

راستی تا اونجایی که من میدونم 47 اصا آدم نیس ... یه انسان شبیه سازی شده س نه یه آدم ارتقا داده شده ... درسته ؟! :n17:
آره 5 سپتامبر 1964 به دنیا اومده تو رومانی

3Dmajid
10-12-2012, 01:05
آره 5 سپتامبر 1964 به دنیا اومده تو رومانی

جالبه ... یعنی هم سن داداش منه ... پس چرا بدبخت اینقد پیره ... تازه دارم میفهمم چه بدبختی کشیده :n03: نمیزارم ویکتوریا رو اینجوریش کنن :n03::n28:

3Dmajid
10-12-2012, 15:39
این همه مرحله ی run for life رو رد کردم بدون اینکه لباسمو عوض کنم ... بعدش میره مرحله کتابخونه ... یه بار از بازی خارج شدم دوباره اومدم دیدم لباس پلیس تنمه :n02: یه باگ کشف نشده :n02:

soccer 2009 update
10-12-2012, 18:29
سلام . کسی از شما تونسته hitam sniper challenge رو کامل بازی کنه ؟

3Dmajid
11-12-2012, 01:13
ای بابا عجب ضد حالیه این ... بابا من نمیخوام لباسمو عوض کنم آخه مگه زوره :n03:

این همه بازی رو بدون لباس عوض کردن میرم ... بعد که از بازی میام بیرون و دوباره میرم تو بازی و لود میشه میبینم لباس پلیس تنشه :n28:

آخه این چه باگیه :n03:

brain
11-12-2012, 14:42
بازی رو تموم کردم.
اگه داستان رو چشم پوشی کنیم ازش ، بازی نسبتا خوبی بود ولی بهترین نسخه هیتمن اصلا نیست.
blood money کلا حس بازیش و داستانش خیلی باحال تر بود. مخصوصا پایانش که سورپرایز کننده بود.

soccer 2009 update
11-12-2012, 20:22
سلام . کسی از شما تونسته hitam sniper challenge رو کامل بازی کنه ؟

کسی نبود آخه من اونو دارم ولی فقط یک مرحله داره

3Dmajid
11-12-2012, 20:51
کسی نبود آخه من اونو دارم ولی فقط یک مرحله داره

خب یه مرحله س دیگه ! :n02:

soccer 2009 update
11-12-2012, 20:58
خب یه مرحله س دیگه ! :n02:

اوکی خوب شما میتونید ویکیپدیای بازی رو نگاه کنید و تعداد مرحله هاش رو ببینید .:n02:
خواهشا اگر کسی موفق به بازی شده راهنمای کنه من هم بتونم بازی کنم

Arrowtic
11-12-2012, 21:01
جالبه ... یعنی هم سن داداش منه ... پس چرا بدبخت اینقد پیره ... تازه دارم میفهمم چه بدبختی کشیده :n03: نمیزارم ویکتوریا رو اینجوریش کنن :n03::n28:

اگه 1964 به دنیا اومده باشه یعنی 48 سالشه!به نظر من که خوب مونده!