ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Hitman: Absolution

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

ali-u
19-03-2013, 19:37
دوستان چه جوری میشه از از اسلحه هایی که آزاد شده استفاده کرد؟

اسلحه های آن لوک شده . تنها در بخش کنتکت قابل استفاده است ... آنلاین :D

ali-u
19-03-2013, 19:44
کرک ورژن 1.0.444 رو که ریختم یه فرقی کرد.حالا توی تسک منیجر میاد وسی پی یو پر میشه ولی بالا نمیاد.کاملا مشخصه که مشکل از کرکه.یه جون مرد یه کرک سالم به ما بده ممنون میشیم

دوست عزیز بهتره از فیکس استفده کنی
روش کلیک نکن
آدرس رو کپی کن تو مرورگر پست کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Absolution v1.0 _MULTI8_ Fixed Files.zip

ali-u
19-03-2013, 19:54
موافقم . با اینکه اسپلینتر سل رو فقط دیدم اما واقعا قابل مقایسه با هیتمن نیست . هیتمن یه سری ضعفهایی تو سبکش وجود داره که نسبت به بازی های دیگه نمیشه مقایسه اش کرد . مثلا یکی AC رو اومده بود با هیتمن مقایسه کرده بود .

هر بازی برای خود اش ضعف ها و نقاط قوتی داره ...

Splinter Cell . assassin gread . hitman . هر سه شاید سبک مخفی کاری باشد . ولی نوع مخفی کاری هاشون باهم فرق می کنه ..........

Splinter Cell تو سه نسخه اول واقعا خوب کار کرده بود . ولی نسخه آخر یکم از حالت مخفی و واقعی گرایی خارج شده بود .. و اکشن بیشتر تو بازی پر رنگ شده بود ............

assassin gread بخاطر عرضه زود به زود بازی چندان اغییرات تو سبک بازی ایجاد نکرده اند . و بازی یک حالت کلیشه ای . تکراری بخصوص تو نسخه های جدیدی داشته

hitman هم تو نسخه جدیدی . بخصوص از لحاظ داستانی و گیم پلی خوب کار کرده و داستان بازی حالت سینمایی بخود گرفته . الته چند نقطه ضعف هم داشت که یکی . نقشه map بازی بود که خیلی ساده بود . نشان می داد زیاد روش کار نشده .........

spartaqus
19-03-2013, 21:50
کجا باید تفنگها رو ارتقا داد ؟!

ali-u
20-03-2013, 12:30
کجا باید تفنگها رو ارتقا داد ؟!

برای ارتقاع اسلحه ... می تونی dlc یازی رو دانلود و نصب کنی . یا با انجام ماموریت ها با با امتیاز بالا . اسلحه ها رو ارتقاع بدی ........ البته . ارتقاع و ارتقاع اسلحه ها تو بخشش contact و بصورت انلاین . است

GOLDFINCH
25-03-2013, 18:33
بچه ها کسی سیو 20 درصدشو نداره ؟

spartaqus
28-03-2013, 15:22
بالاخره بازی رو تموم کردم خیلی بازی قشنگ وداستان زیبایی داشت فکر کنم نسخه بعدی هم بیاد چون تو آخر داشتان bridle به پلیس گفت که اطلاعاتی در مورد 47 به پلیس میده اگه بهش پول بدن
درکل به نظر من از bo2 و farcry3 قشنگ تر بود و
الان میخوام برم ac3 رو بازی کنم امیدوارم اونم قشنگ باشه راستی مراحل hitman بیشتر ه یا ac3 ?

Rhodes
30-03-2013, 09:20
پدرم در اومد تا تونستم روي hardتمومش كنم....
اون مرحله كه شبه و باروني بايد از گاردها رد بشي و شوار آسانسور بشي و بعد بري layla رو بكشي باور نميكنيد شايد 100 بار رفتم ميخواستم زياد بكش بكش راه نندازم نشد.بالاخره همه رو درو كردم....

يه سوال :diana. زنده مونده بود ??مگه بهش شليك نكرديم?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

spartaqus
30-03-2013, 10:51
آره جالبه که زنده مونده !

samyar_red
05-04-2013, 00:21
سلام بچه ها
من اخرای بازیم اون قسمت که تو کلیسا اون یارو که یه نفرو گروگان گرفته رو باید چیکار کرد؟ رو سرش و رو اسلحه اش نشون میرم موقعی که صحنه آهسته اس اما اون زودتر منو میکشه!

Rhodes
05-04-2013, 12:18
سلام بچه ها
من اخرای بازیم اون قسمت که تو کلیسا اون یارو که یه نفرو گروگان گرفته رو باید چیکار کرد؟ رو سرش و رو اسلحه اش نشون میرم موقعی که صحنه آهسته اس اما اون زودتر منو میکشه!

بايد سريع بزنيش....
تلاش كن.....

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

Gregar
05-04-2013, 14:16
سلام بچه ها

وقتی صحنه اهسته میشه رو سرش علامت بزار و سریع دوباره Q رو بزن .

R.E.S
05-04-2013, 16:18
خیلی سخته یه سری مراحلش

samyar_red
05-04-2013, 18:05
ممنون
روی نرمال تمومش کردم
زیبا بود در کل لذت بردم مثل یک فیلم بود داستان و گیم پلی و صدا گذاری 10/10
هوش مصنوعی هم نسبت به سریهای قبل بهتر بود اما بازم عالی نبود...بعضی جاها پشت یه جعبه قایم میشدم تا بالای سرم میومد یعنی خودم که دوربینو برمیگردوندم نصف سرم و تفنگم معلوم بود اما چجوری اون نمیدید خنده دار بود... همچنین لباس عوض کردن ادمو از حس واقعیت بیرون میبرد و به دنیای بازیهای سگا میبرد انقدر مصنوعی بود
یه سری کارا هم از splinter cell تقلید بود مثل Q shoot
نمره من 8.5

AlexMercer
05-04-2013, 21:10
اقا این بخش contracts چجوری میشه با کرک بازی کرد؟

Gregar
05-04-2013, 22:23
اقا این بخش contracts چجوری میشه با کرک بازی کرد؟

فکر نکنم بشه . بازی تحت استیمه و باید ارجینال داشته باشی و به سرور وصل میشه .

h_r_v
08-04-2013, 13:22
دوستان من اونجایی هستم که توی دادگاهه و باید بره سلول ها رو بررسی کنه.. دقیقا بعد از اون مرحله ای که 7 تا زن رو تک تک میکشیم.. چقدر دیگه مونده تموم بشه؟

Gregar
08-04-2013, 16:07
دوستان من اونجایی هستم که توی دادگاهه و باید بره سلول ها رو بررسی کنه.. دقیقا بعد از اون مرحله ای که 7 تا زن رو تک تک میکشیم.. چقدر دیگه مونده تموم بشه؟

تقریبا اخراشه . یکی دوتا مرحله بیشتر نموده .

AlexMercer
08-04-2013, 23:02
میشه LENNY رو زنده گذاشت؟

h_r_v
08-04-2013, 23:58
میشه LENNY رو زنده گذاشت؟

آره من گذاشتم زنده بمونه! :دی بیهوشش کردم بعد نشون داد کرکسا دورش پر میزنن.. فک کنم در هر دو صورت تو بیابون میمیره:n02:

h_r_v
09-04-2013, 09:14
بالاخره این بازی هم تموم شد! اما بریم سراغ نقد بازی.. من قبلا سری های هیتمن رو بازی نکردم و این نسخه اولین نسخه ای بود که بازی میکردم.. اولین بازی که بازی کردم فکر کردم با چیزی شبیه Punisher :n12: طرفم که باید یه تنه بری درو کنی ملت رو:n02:! بعد که دیدم هر کی رو میکشم امتیاز منفی میده! فهمیدم "نه! مثل اینکه باید مخفی کاری کرد" از اونجا دیگه حساب کار اومد دستم و راحت رفتیم جلو! گرافیک بازی چیزی کم و کسر نداشت از نظر من! ولی خب عالیه عالی هم نبود! در حدی که انتظار داشتم بود و راضیم کرد! یکی از نکات گرافیکی این بازی که خیلی باهاش حال کردم تار شدن دور بود که اسم اصطلاحشو الان یادم نمیاد:n19: فیلم های مربوط به این داستان هم خداییش هیچ نقصی مشهودی نداشت که بخوام ایراد بگیرم.. در مجموع گرافیک بازی خوب بود! اما داستان.. ( High Spoiler از اینجا به بعد! خطر لو رفتن داستان! ) توی این بازی ها مثل بایوشاک با داستان خیلی حال کردم! یک داستان کلاسیک داشت به نظرم که به اینجور سبک بازی ها میخوره! اینکه مثلا یکی رو بخوای نجات بدی! داستان های پیچیده ای مثل بایوشاک به درد اینجور بازی ها نمیخوره! شخصیت ها خوب طراحی شده بودن.. ایراد خاصی تو شخصیت ها ندیدم.. دیالوگ های Dirt y خوبی داشتن که به شخصیتشون میخورد! آخر بازی هم که دیدم دیانا زنده موند زیاد تعجب نکردم چون یه جورایی معلوم بود! وقتی روی سکانس اول بازی اینقدر مانور میدن یعنی قطعا یک چیزه غیر معمول وجود داره. با پایانی که دیدم فکر کنم نسخه بعدیش هم ساخته بشه! صداگذاری.. من خودم زیاد نمیدونم صدا گذاری رو چجوری باید نقد کرد:n19: ولی مشکلی از نظر صدا و دیالوگ ها و .. نداشتم.. موزیک های متن وقتی که شناخته میشدی و بهت تیر میزدن جالب بود! گیم پلی... من کلا با بازی های سوم شخص خیلی خیلی خیلی زیاد حال نمیکنم! اما این بازی بازم نسبت به بقیه سوم شخص ها بهتر بود! اونم به خاطر این بود که شوتینگ توش کمتر داشت و بیشتر راه رفتن و اینا بود که اینا هم نیاز زیادی به نشونه گیری و این حرفا نداره.. توی اینجا باگ هایی دیدم که واقعا نشه به این بازی 10 داد :n09:.. دشمن ها به معنای لغت احمق بودن.. یا اگر بخوایم با احترام برخورد کنیم کور بودن:n19: وقتی یکی توی دو متری کاور عوض کنه دیگه ضایع میشه.. اونم با اون کله ملقی که هیتمن میزد :n09:.. اما هیچکی نمیفهمید! بعد یه نکته منفی دیگه هم بود! اینکه وقتی داری تیر اندازی میکنی تو یه اتاق کسی بهت نزدیک نمیشه.. همچین میری تو یه باکس یا کمد همه راش میدن تو اتاق :n19:که این یه کم مصنوعی بود! لباس عوض کردنش هم از حس طبیعی بازی بیشتر میزد البته خب چاره ای نداشتن! نمیتونستن تو 3 ثانیه لباس عوض کردن طرف رو نشون بدن! باز کردن در ها هم یه جوری بود! طبیعی نبود به نظرم!
در کل من که طرفدار این سبک بازی ها نیستم ولی فکر کنم طرفدارای این سبک بازی، حتما باید یه نگاهی به این بازی بندازند
امتیاز من : 8/10

AlexMercer
09-04-2013, 16:05
آره من گذاشتم زنده بمونه! :دی بیهوشش کردم بعد نشون داد کرکسا دورش پر میزنن.. فک کنم در هر دو صورت تو بیابون میمیره:n02:

من گذاشتم بدیو بدیو کنه بعد اون ارابه ای که دینامیت حمل میکرد رو ترکوندم مرد. بعد هم همه کرکس هارو تو هوا کشتم و رفتم!

Gregar
09-04-2013, 17:26
یعنی اگه زنده بزاریش ممکنه باباش نرم تر رفتار کنه ؟

AlexMercer
09-04-2013, 19:17
یعنی اگه زنده بزاریش ممکنه باباش نرم تر رفتار کنه ؟

اتفاقا منم میخواستم همینو متوجه شم!ادم یه لحظه فکر میکنه مس افکته! اگر زندش بزاری فقط یک اچیومنت میگیری و چند امتیاز در اخر مرحله و چندین دیالوگ خنده دار از طرف لنی. اینم عکس العملش نسبت به انتخاب هر اسلحه برای کشتنش:
Silverballers - I hate silencers. MAKE A SOUND! If you're gonna shot me, make it sound like something!
Shotgun - Do you have to use such a big gun?
Bat - NO! Make it fast!
Sniper rifle: Oh a sniper rifle? You're gonna shoot in the scalp at this distance with a sniper rifle? Are you blind? You sure you don't want to bring in a tank?

در هر حالت کرکس ها میخورنش

VAMP!RE
15-08-2013, 19:45
سلام من بازی رو نصب میکنم اما اجرا نمیشه ....!!

ali_agha1981
15-08-2013, 22:03
سلام من بازی رو نصب میکنم اما اجرا نمیشه ....!!

سوالت در بخش مشکلات در نصب و اجرای بازی بپرس ::
» فـهـرسـت تـاپـیـک های مـشـکـلـات نـصـب و اجـرای بـازی هـا
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مشکلات نصب و اجرا - Hitman: Absolution ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Malware
12-09-2013, 09:43
Full Disclosure Trailer
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد: p30world

masoud_aameri
10-12-2013, 20:23
سلام دوستان
من این بازی رو تازه بدستم رسیده
ازتون خواهش میکنم فایل setup.exe این بازی رو برای من بفرستین
فکر نکنم بیش از 5 مگابایت باشه خیلی گشتم