مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید دوربین فیلمبرداری
Soalziad
03-06-2011, 11:08
با سلام. بهترین دوربین فیلمبرداری تا 700 هزار تومن چه چیزی در بازار پیدا میشود؟ نکات فنی کلی را لطفا بگویید. اگر با چه فرمتی فیلمبرداری کنند بهتر است؟ چه لنزی باید داشته باشند که بهتر باشند؟ کدام قابلیت نمایانگر کیفیت ضبط صدای بهتر موقع فیلمبرداری هست؟ آیا همه دوربینهای فعلی مستقیم با کابل به کامپیوتر وصل میشوند و میشود روی فیلم گرفته شده اعمال تغییر کرد؟ دوربینی مثل Pocket DV AHD H23 که مشخصاتش چند برابر بهتر از DCR-SX83 است چرا 200 هزار تومن ارزانتر است؟ فقط به این خاطر که مارک دیگری سونی است و مارک این یکی نامعروف؟ فیلمبرداری را هم با مگاپیکسل میسنجند؟ راحت ترین دوربین ها روی حافظه داخلی و مموری کارت ذخیره میکنند و سپس روی کامپیوتر منتقل یا اینکه روی مینی دیسک میریزند؟ کدام یک بهتر است؟ مثلا دوربینی مثل GZ-HM1 چرا 1 میلیون و 400 هزار تومن هست و دوربینی مثل GZ-HM300 چرا 550 هزار تومن هست؟ تفاوت این دو چیست که 1 میلیون اختلاف قیمت دارند؟ درباره کلمه های رایج مثل SLR و Minidv و امثال اینها هم لطفا توضیح دید. با تشکر از شما
Soalziad
07-06-2011, 07:26
کسی دوربین فیلمبرداری نداره؟ با تشکر از شما.
shamsayi
30-06-2011, 23:38
به نظر من دوربین فیلم برداری Pocket DV AHD H23 یه دوربین فوق العادست :5:بیخودی این همه پول بی زبون رو هدر نداره واسه اسم مارک:21:
مشخصاتش که معلومه دیگه چی میخوای قطعه مکانیکی هم نداره که بگی شاید خراب بشه البته اگه پول زیاد داری که مشکلی نیست سونی هم با این مشخصات خیلی خوبه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Specifications
Sensor Type: 5 Mega-Pixel CMOS (2592 x 1944)
Video Modes:
- Full HD 1080p @ 30 fps - 1920 x 1080
- HD 720p @ 60 fps - 1280 x 720
- HD 720p @ 30 fps - 1280 x 720
- VGA @ 30 fps - 640 x 480
Still Images:
- 16 Mega Pixel - 4608 x 3456 (interpolated)
- 5 Mega Pixel - 2592 x 1944
- 3 Mega Pixel - 2048 x 1536
File Format: .JPEG, .AVI (H.264)
Internal Memory: Built-in 128MB (40MB for Storage)
External Memory: SD / SDHC Slot, Up to 64GB (not included)
(1.8V UHS mode SDHC card not supported)
LCD Display: 270° 3" Touch-Screen LCD
Lens: Auto Focus Lens (F3.5)
Optical Zoom: 23x
Digital Zoom: 120x
Aperture Range: F3.5~F4.1, f=4.0~92.0mm
Microphone: Built-in
Speaker: Built-in
TV Output: HDTV / Composite (NTSC / PAL)
Battery: 1700mAh Li-Ion Rechargeable Battery
Power Supply: 100-240V, 50/60Hz, 5V, 2A
Interface: Mini USB2.0 Port
Tripod Port: Yes, 1/4"
Dimensions (LxWxH): 124.4 x 58.4 x 55.8 mm
Weight:
- without battery: 345.8 g
- with battery: 385.5 g
Features
Full 1080i HD Video:
Capture stunning Full HD 1080i (1920 x 1080 - 16:9 aspect ratio) video with advanced H.264 high end compression technology. Playback on your HD-TV, Standard TV, and your PC or Mac!
5 Mega Pixel Sensor:
Equipped with a 5 mega pixel CMOS sensor, the still image resolution of the camcorder is enhanced to 16 mega pixels. Two-stage Auto-Focus helps you get the best pictures every time!
Perfect for Fast Action:
Capture high definition video at 60 frames per second. Perfect for shooting video of any kind of sporting events! Get crisp, detailed video on fast movements.
23x Optical Auto Focus Lens:
A 23x Optical auto focus lens brings your subject closer to get the best image every time.
Electronic Image Stabilization:
Advanced Electronic Image Stabilization Technology lets you get the most of your recordings. Allows for superior stability while recording video at 60 frames per second.
Flash w/ Red Eye Reduction:
Built-in flash strobe allows you to take digital snapshots in darker environments. Red eye reduction filters the flash to reduce the reflection of light into your subjects eyes.
3" Touch-Screen LCD:
Easily navigate review & playback features in real time. The huge 3" Touch-Screen LCD display rotates 270 degrees to record at any angle for almost any situation.
Face Tracking & Smile Shot:
With face tracking and smile detection your images of friends and family will always be in focus. It will automatically find the locations and sizes of up to 20 faces.
Picture in Video:
You'll have the ability to simultaneously take a still image of your subject while you're shooting video at that moment.
Time Lapse:
With the time lapse feature you can set the camcorder to record 1 frame per second, 3 frames per second, or 5 frames per second for fast forward playback.
Slow Motion:
Record your favorite events and play them back in slow motion!
Record "Pause":
Now you can pause the action while recording video clips! Eliminates having to tie video clips together at a later time with video editing software.
Motion Detection Sensor:
Auto record from up to distances of 7’ without having to press a single button. It’s like having your own personal motion detector.
Digital Lighting:
Helps improve Low Lighting conditions for taking video and photos.
HDMI Direct Connect:
The AHD H23 Extreme 1080P easily and directly connects to your HDTV. The included HDMI cable offers the best high definition clarity.
Convenient Power Charging:
Conveniently charge your battery via the USB cable when connected to your PC or use the AC Charger cable included. You can even record video without the battery using the AC charger cable!
Universal Size Tripod Port:
Add the flexibility of mounting your camcorder to any 1/4" universal sized tripod, windshield mount, or bicycle mount.
Removable Hard Disk:
Expand the memory capacity with an SDHC card up to 64 GB to record longer and take more pictures. Store any type of data on the camera and take it with you!
Lens Cap Included:
Protect the lens of your camcorder from the elements! The lens cap is a perfect fit to stop dust particles and scratches to your lens.
BraveKnight
02-07-2011, 23:38
سلام
من هم یه دوربین فیلمبرداری (هندیکم) Full HD میخوام تا 700 هزار تومان حالا 50 تومن بالا پایین اشکالی نداره.
دوستان چی پیشنهاد میدن؟
نظرتون راجع به پاناسونیک HDC-TM60 چیه؟
deleteman
04-07-2011, 12:24
منم دنبال یه دوربین توی همین حدودام
کسی میتونه کمکی کنه ؟
NirvanaH
11-07-2011, 19:12
سلام
اقا کسی به ما یه دوربین برای فیلمبرداری پیشنهاد نمیده تا 700 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا با نام تو
با سلام
دوست خوب من، یکسری مدلها رو از کانن و سونی با سقف قیمتی شما انتخاب کردم که به ترتیب زیر هستش:
دوربین سونی سی ایکس110 / HDR-CX110:
مشخصات کلی:
وربین سونی سی ایکس150 / HDR-CX150 :
مشخصات کلی:
دوربین کانن مدل LEGRIA HF-R 18:
مشخصات کلی:
دوربین کانن مدل LEGRIA HF-R 16:
مشخصات کلی:
پیشنهاد من با کمی افزایش بودجه به میزان 50.000تومان:
دوربین کانن مدل LEGRIA HF-M 306:
مشخصات کلی:
سخن من: دوست خوب من، در انتخاب خود برند کانن رو در اولویت قرار بده.
حامد:11:
خدایا با نام تو
با سلام
دوست خوب من، یکسری مدلها رو از کانن و سونی با سقف قیمتی شما انتخاب کردم که به ترتیب زیر هستش:
دوربین سونی سی ایکس110 / HDR-CX110:
مشخصات کلی:
وربین سونی سی ایکس150 / HDR-CX150 :
مشخصات کلی:
دوربین کانن مدل LEGRIA HF-R 18:
مشخصات کلی:
دوربین کانن مدل LEGRIA HF-R 16:
مشخصات کلی:
پیشنهاد من با کمی افزایش بودجه به میزان 50.000تومان:
دوربین کانن مدل LEGRIA HF-M 30:
مشخصات کلی:
سخن من: دوست خوب من، در انتخاب خود برند کانن رو در اولویت قرار بده.
مرسی دوست عزیز ، لطف کردی
همه این دوربین ها ، داخل هارد ذحیره میکنن دیگه
آره منم نظرم بیشتر روی کانن هستش
کدوم دوربین زومش خوبه کدومش کیفیت فیلم برداری بهتری داره ؟؟؟
NirvanaH
11-07-2011, 23:03
مرسی دوست عزیز ، لطف کردی
همه این دوربین ها ، داخل هارد ذحیره میکنن دیگه
آره منم نظرم بیشتر روی کانن هستش
کدوم دوربین زومش خوبه کدومش کیفیت فیلم برداری بهتری داره ؟؟؟
با سلام
اره داداش. همه هاردیسکی اند! در ضمن مشخصات کامل بیان شده!!! مدل LEGRIA HF-R 18ر دارای بالاترین زوم هستش.از لحاظ کیفیت فیلم برداری اول LEGRIA HF-M 30 . این جوری نمیشه انتخاب کرد! اگه شما زوم با کیفیت بالا به همراه پیکسل بالا می خوای باید بیشتر هزینه کنی. اگه بتونی 100.000تومن به بودجت اضافه کنی مدلای بهتر و فراوان تری میشه معرفی کرد! نظرت چیه؟؟؟
با سلام
اره داداش. همه هاردیسکی اند! در ضمن مشخصات کامل بیان شده!!! مدل LEGRIA HF-R 18ر دارای بالاترین زوم هستش.از لحاظ کیفیت فیلم برداری اول LEGRIA HF-M 30 . این جوری نمیشه انتخاب کرد! اگه شما زوم با کیفیت بالا به همراه پیکسل بالا می خوای باید بیشتر هزینه کنی. اگه بتونی 100.000تومن به بودجت اضافه کنی مدلای بهتر و فراوان تری میشه معرفی کرد! نظرت چیه؟؟؟
ممنون
اگه همینطوری 50 100 تومن بزارم که میشه 2 میلیون تومن :دی
ولی تو این اخریه ننوشته هارد دیسک ، نوشته مموری که گفته 16 گیگ ؟؟؟؟؟ فکر میکنم کم باشه (الان نگاه کردم دیدم همشون نوشته)
یه چیزی میخوام کیفیتش بیشتر باشه (کیفیت فیلمبرداری ش خفن باشه) ، زوم لازمم نمیشه
این دوربین رو من پیدا نمیکنم
canon Legria hf m30
لینک از خود سایت کانن میدین
NirvanaH
12-07-2011, 21:06
ممنون
اگه همینطوری 50 100 تومن بزارم که میشه 2 میلیون تومن :دی
ولی تو این اخریه ننوشته هارد دیسک ، نوشته مموری که گفته 16 گیگ ؟؟؟؟؟ فکر میکنم کم باشه (الان نگاه کردم دیدم همشون نوشته)
یه چیزی میخوام کیفیتش بیشتر باشه (کیفیت فیلمبرداری ش خفن باشه) ، زوم لازمم نمیشه
این دوربین رو من پیدا نمیکنم
canon Legria hf m306
لینک از خود سایت کانن میدین
خدایا با نام تو
با سلام
اصلاح شد. مدل LEGRIA HF-M 306 بود
دوست عزیز نیازی به ولخرجی نیست. من فقط گفتم بدجه رو به 800.000برسون تا بشه مدلای بهتری معرفی کرد. با 700.000 هم بهتر از این نمیشه انتظار داشت. چه کیفیت و چه زوم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shir_farhad
12-07-2011, 21:28
چرا بطور كلي موقع فيلمبرداري با هني كم ها وقتي دروبين حركت كنه تصوير موج بر ميداره؟
اين معضل توي دروبين هاي با چه رده قيمتي وجود نداره؟
NirvanaH
12-07-2011, 21:38
چرا بطور كلي موقع فيلمبرداري با هني كم ها وقتي دروبين حركت كنه تصوير موج بر ميداره؟
اين معضل توي دروبين هاي با چه رده قيمتي وجود نداره؟
با سلام
دوست خوبم، معمولا دورینهایی با رنج قیمت زیر 800/000تومان از لحاظ سنسور داخلی و لرزشگیر ویژه زیاد کارایی ندارند و به دلیل عدم توانایی سریع در کنتراست سریع و ایجاد هماهنگی لازم در رنگ و عدم قابلیت فیلم برداری 24Mp، باعث افت کیفیت تصویر در هنگام لرزش ناگهانی دست میشه!
خدایا با نام تو
با سلام
اصلاح شد. مدل LEGRIA HF-M 306 بود
دوست عزیز نیازی به ولخرجی نیست. من فقط گفتم بدجه رو به 800.000برسون تا بشه مدلای بهتری معرفی کرد. با 700.000 هم بهتر از این نمیشه انتظار داشت. چه کیفیت و چه زوم.
مرسی داش حامد
حالا مدل اون 800 تومنی رو هم بگو ؟؟؟
و اگه میشه در مورد تفاوتشون هم بگو ، که چه تفاوت هایی دارند ؟
حامد جان این مدلی که شما گفتی به هیچ عنوان هارد دیسکی نیستش که ؟
NirvanaH
13-07-2011, 10:47
مرسی داش حامد
حالا مدل اون 800 تومنی رو هم بگو ؟؟؟
و اگه میشه در مورد تفاوتشون هم بگو ، که چه تفاوت هایی دارند ؟
حامد جان این مدلی که شما گفتی به هیچ عنوان هارد دیسکی نیستش که ؟
با سلام
آره دوست من، این مدل آخری فقط رم میخوره! حافظه داخلی نداره!در ضمن شما در مورد هر کدام از بخش ها خواستی، بگو تا در موردش توضیح بدم. من این عکسها رو آپلود میکنم و با دیدن اینها میشه به بهترین نحو مقایسه کرد!
با سقف بودجه 800.000توامن بهترین گزینه های بازار رو به ترتیب کیفیت و کارایی لسیت کردم:
1-LEGRIA HF 200:
این دوربین در رده دوربینهای هم رده خود بهترین می باشد. دلیل آن هم پردازشگر پيشرفته DIGIC DV III ، مجهز سیستم تشخیص صورت انسان و حداقل ميزان نور لازم جهت فيلمبرداري 4/0 لوكس می باشد که کیفیت تصویر را با وضوح بالایی ثبت میکنه!
این هم مشخصات کاملتر:
قیمت:770/000تومان
Sony HDR-XR150E-2
دوربین قابل قبولی است. بارزترین ویژگی این دوربین هارددیسک 120گیگابایتی اون هستش!
قیمت:770/000تومان
این هم مشخصات کاملتر:
حامد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
starpars
13-07-2011, 11:04
این دوربینا مثلا همین LEGRIA HF 200 سرعت فیلم برداریشون تو رزولیشن های مختلف چنده؟ منظورم همون fps هست
حامد جان
اگه میشه این دو دوربین رو با هم مقایسه کنی
کدوم یکی از اینها کیفیت فیلم برداریشون بالاتره ؟ چرا ؟
NirvanaH
13-07-2011, 18:20
این دوربینا مثلا همین LEGRIA HF 200 سرعت فیلم برداریشون تو رزولیشن های مختلف چنده؟ منظورم همون fps هست
با سلام
دوست خوبم، اصولا باید نوع فیلم برداری را با محیط تنظیم کرد تا بهترین کیفیت رو داشته باشیم. مثلا اگر در شب با دیفراگم بسته و F بالا فیلم برداری کنیم حتی در بالاترینFPS هم شاهد تارترین و تیره ترین تصویر هستم. پس هیچگاه این امر را در اولویت تنظیمات قرار ندهید! دامنه کیفیت این دوربین به صورت: FXP 32GB Built In Only – FXP 17Mpbs / XP 12Mbps / SP 7Mbps / LP 5Mbps هستش. این حالتها انواع تراکم را روی تصویر پیاده میکنند و به دنبال آن کیفیت هم تغییر خواهد کرد. که با توجه به AVCHD 1080/50i. 1080/25P (Maximum AVCHD 24Mbps) می توان بهتریت کیفیت رو در 1080P در حالت حجم بالا گرفت.پس در حالتهایی که گفتم در موقیعیت23.976 fps (یا همون24) دامنه کیفیت از 5 تا 17مگابیت هستش که بالاترین کیفیت به صورت 1080 یا همون FullHDهستش!!!!
starpars
13-07-2011, 19:01
با سلام
دوست خوبم، اصولا باید نوع فیلم برداری را با محیط تنظیم کرد تا بهترین کیفیت رو داشته باشیم. مثلا اگر در شب با دیفراگم بسته و F بالا فیلم برداری کنیم حتی در بالاترینFPS هم شاهد تارترین و تیره ترین تصویر هستم. پس هیچگاه این امر را در اولویت تنظیمات قرار ندهید! دامنه کیفیت این دوربین به صورت: FXP 32GB Built In Only – FXP 17Mpbs / XP 12Mbps / SP 7Mbps / LP 5Mbps هستش. این حالتها انواع تراکم را روی تصویر پیاده میکنند و به دنبال آن کیفیت هم تغییر خواهد کرد. که با توجه به AVCHD 1080/50i. 1080/25P (Maximum AVCHD 24Mbps) می توان بهتریت کیفیت رو در 1080P در حالت حجم بالا گرفت.پس در حالتهایی که گفتم در موقیعیت23.976 fps (یا همون24) دامنه کیفیت از 5 تا 17مگابیت هستش که بالاترین کیفیت به صورت 1080 یا همون FullHDهستش!!!!
ممنون ولی منظورم تعداد فریم ها در یک ثانیه هست واسه فیلم برداری از صحنه های سریع مثل بال زدن یه پروانه اکثر دوربینا حداکثر تا 30 فریم در ثانیه میگیرن بعضی تا 60 فریم . دوربین های حرفه ای تر هم بیشتر
NirvanaH
13-07-2011, 19:02
حامد جان
اگه میشه این دو دوربین رو با هم مقایسه کنی
کدوم یکی از اینها کیفیت فیلم برداریشون بالاتره ؟ چرا ؟
با سلام
دوست عزیز من معایب و مزایای این دو دوربین را به اختصار میگم تا بشه یه نتیجه خوب گرفت:
LEGRIA HF 200:
مزایا:
استفاده از Image Processor: DiG!C DV III باری ثبت عکس با کیفیت بالا.
زوم در حالتهای Advanced / Optical / Digital: 15x / 60X / 300x HD Video Lens.
ثبت تصاویر با فرمت مشهور AVCHD 1080/50i. 1080/25P (Maximum AVCHD 24Mbps.
دارای انواع تنظیمات تصویری از جمله AE Program Modes: Auto / P / Av / Tv / SCN / CINE progressive 25P
Scene Modes: Portrait / Sports / Night / Snow / Beach / Sunset / Spotlight / Fireworks
Effects: Art / Black & White / Sepia
Fades: Auto Fade / Wipe می باشد تا فیلمبرداری را در هر شرایطی فراهم کند.
پشتیبانی از صدای Dolby Digital 2-ch (AC-3 2ch) در بهترین حالت.
دارای فوکوس 9نقطه ای در عکس برداری
ثبت عکس با کیفیت2048 1536x
درای Sensor: 1/4 CMOS (3.31 MP) ”
معایب:
فاقد هارددیسک داخلی
ثبت تصاویر بر روی Flash – SD / SDHC و دارای خروجی تصویر بصورت SDHC
Sony HDR-XR150E
مزایا:
درای هاردیسک داخلی با ظرفیت 120 گیگابایت
ضبط تصویر با فرمت MPEG4-AVC/H.264
دارای Image Processor BIONZ مختص سونی
کیفیت بالای عکاسی 3.1 Megapixels
درای Image Sensor 1/4" "Exmor R" CMOS Sensor مختص سونی
معایب:
عدم پشتیبانی کامل از حالتهای مختلف تصویر برداری
دوست عزیز، سونی در این مقایسه تقریبا با کانن هم پاست اما اگر مألفه های مانند قیمت و هاردیسک داخلی رو مد نظر قرار بدیم، برنده نهایی سونی هستش. چون فلش لازم برای کانن رو باید به صورت مجزا تهیه کنید! و این یعنی بار اضافی در هزینه.
پس سونی در این مقایسه برنده نهایی است.
NirvanaH
13-07-2011, 19:08
ممنون ولی منظورم تعداد فریم ها در یک ثانیه هست واسه فیلم برداری از صحنه های سریع مثل بال زدن یه پروانه اکثر دوربینا حداکثر تا 30 فریم در ثانیه میگیرن بعضی تا 60 فریم . دوربین های حرفه ای تر هم بیشتر
با سلام
دوست عزیز حداکثر تصویر برداری دوربینهای نیمه حرفه ای در این رنج با 24FPS در حالتهای مختلف هستش و اگر شما بخواهید مثلا از بال زدن یک پرنده فیلم بگیرید یا از تنظیمات اتوماتیک حالت Sport استفاده می کنید و یا به صورت دستی باید فوکوس رو به شدت بیارین پایین تا بشه جزییات رو بهتر ثبت کرد. این موردی که شما فرمودین در دوبینهای فول فرم با سرعت های بالا موجود هست که با کف قیمتی برابر 4 میلیون در بازار عرضه می شن و تا 8/000فرم رو به راحتی پشتیبانی می کنند که معمولا در ساخت مستندهایی با کیفیت فوق العاده بالا و به همراه جزییات دقیق، استفاده میشود. مثلا مستند Home یا Life با این نوع دوربینها فیلم برداری شده اند.
حامد جان
از لحاظ فیلم برداری کدومشون کیفیت بالاتری دارند ؟؟؟؟
کدوم لنز بهتری داره ؟؟؟؟
در چه صورت برند کانن برنده میشه ؟(کیفیت فیلمبرداری رو در نظر بگیریم آیا ؟)
حامد جان از برند کانن هارد دیسک دار کدوم ها هستن در همین رنج قیمت ؟
NirvanaH
13-07-2011, 19:31
حامد جان
از لحاظ فیلم برداری کدومشون کیفیت بالاتری دارند ؟؟؟؟
کدوم لنز بهتری داره ؟؟؟؟
در چه صورت برند کانن برنده میشه ؟(کیفیت فیلمبرداری رو در نظر بگیریم آیا ؟)
حامد جان از برند کانن هارد دیسک دار کدوم ها هستن در همین رنج قیمت ؟
دوست عزیز
از لحاظ فیلم برداری و کیفیت اون تقریبا کانن از سونی بالاتر هستش اما در عکاسی کانن کمی ضعیفتره!
از نظر لنز هم ، لنزهای FullHDکانن به مراتب بهتر ظاهر شدن!
در صورتیکه قیمت اضافی رو که حدود 80/000تومانه که باید برای فلش مموری بدی، رو در نظر نگیریم کانن برنده هستش.
ایم مدل با کمی ارتقاء به مدل HF S200 تبدیل شده که دارای حافظه داخلی هستش و قیمتش هم بالای 900/000تومان هستش.
در این رنج قیمت، کانن هاردیسکی نداره، ولی اگه قیمت کاهش پیدا کنه، در برخی مدلهای HD هاددیسک داخلی هستش!
عکس برداری برام مهم نیست
فقط فیلم برداری میخوام ،
حالا این فلاشی که میگین زنون منظورتون هستش ؟
یا ال ای دی ؟؟؟
حامد جان تو فول اج دی چند فریم بر ثانیه فیلم برداری میکنه ؟؟
تو اچ دی چند فریم بر ثانیه فیلم برداری میکنه ؟
مدل های پایین کدمش هارد داره ؟؟
قیمتش چنده ؟
starpars
13-07-2011, 23:02
با سلام
دوست عزیز حداکثر تصویر برداری دوربینهای نیمه حرفه ای در این رنج با 24FPS در حالتهای مختلف هستش و اگر شما بخواهید مثلا از بال زدن یک پرنده فیلم بگیرید یا از تنظیمات اتوماتیک حالت Sport استفاده می کنید و یا به صورت دستی باید فوکوس رو به شدت بیارین پایین تا بشه جزییات رو بهتر ثبت کرد. این موردی که شما فرمودین در دوبینهای فول فرم با سرعت های بالا موجود هست که با کف قیمتی برابر 4 میلیون در بازار عرضه می شن و تا 8/000فرم رو به راحتی پشتیبانی می کنند که معمولا در ساخت مستندهایی با کیفیت فوق العاده بالا و به همراه جزییات دقیق، استفاده میشود. مثلا مستند Home یا Life با این نوع دوربینها فیلم برداری شده اند.
حالا نه 8000 فریم همون 60 فریم هم خوبه مثلا مدل Pocket DV AHD H23 انگار تو رزولیشن 720*1280 با 60 فریم فیلم میگیره
NirvanaH
14-07-2011, 07:36
حالا نه 8000 فریم همون 60 فریم هم خوبه مثلا مدل Pocket DV AHD H23 انگار تو رزولیشن 720*1280 با 60 فریم فیلم میگیره
با سلام
دوربینهای نیمه حرفه ای که تصویر را به صورت MPEG4-AVC / H.264 ضبط می کنند همیشه از حالت 24Mbps در بهترین شرایط خود، یعنی در حالت 1080، استفاده میکنند. که در حالتهای مختلف تصویر برداری می توان سرعت فریم ها را کم یا زیاد کرد که بستگی به نوع و محل فیلمرداری دارد که این مورد در بیشتر دوربینهای فیلمبرداری یه صورت اتوماتیک انجام میشود. این دوربین که شما معرفی کردید تصاویر رو با فرمت NTSC ضبط میکنه که یک فرمت بسیار قدیمی هستش. در حالت MPEG4-AVC / H.264 که مختص فیلمهای HD , FullHD می باشد که از لحاظ نور پردازی کاملا با فرمت NTSCفرق میکنه. حالا اینکه که با 60فرم فیلم میگیره یک عیب محصوب میشه چون فقط این یک حالت رو داره ولی مثلا مدل کاننHF200 دارای تنظیماتی است که می توان سرعت فریم را کم یا زیاد کرد و در انواع فیلم برداری ها از آن استفاده کرد. این دامنه تغییرات به گستردگی دوربینهای حرفه ای نیستند!
NirvanaH
14-07-2011, 07:54
عکس برداری برام مهم نیست
فقط فیلم برداری میخوام ،
حالا این فلاشی که میگین زنون منظورتون هستش ؟
یا ال ای دی ؟؟؟
با سلام
دوست عزیز منظورم مموری کارتی است که باید برای این مدل تهیه کنید. که قیمت بالایی دارند!
حامد جان تو فول اج دی چند فریم بر ثانیه فیلم برداری میکنه ؟؟
تو اچ دی چند فریم بر ثانیه فیلم برداری میکنه ؟
بستگی به فرمت تصویری داره که ازش استفاده می کنید. که در اکثر دوربینهایی که در حال حاضر از حالت FullHD پشتیبانی میکنند،MPEG4-AVC / H.264 می باشد و در این فرمت تصویری، تصویر با 23.976 fps(یا همون 24) فیلم برداری میشه .
مدل های پایین کدمش هارد داره ؟؟
قیمتش چنده ؟
LEGRIA HF-R 18.................655/000
LEGRIA HF-R 16..............580/000
حامد جان این
ارزش خرید داره ؟
البته کیفیتش یه مگ پایین تره ، ولی به نظرم خوب باشه
اخه اون یکی مدل خیلی گرون میشه
ولی یه مدل دیگه گفته بودی ، فکر کنم 16 گیگ ظرفیت داشت ولی کیفیتش بهتر بود
NirvanaH
14-07-2011, 16:00
حامد جان این
ارزش خرید داره ؟
البته کیفیتش یه مگ پایین تره ، ولی به نظرم خوب باشه
اخه اون یکی مدل خیلی گرون میشه
ولی یه مدل دیگه گفته بودی ، فکر کنم 16 گیگ ظرفیت داشت ولی کیفیتش بهتر بود
با سلام
دو مدل LEGRIA HF-R 18 و LEGRIA HF-R 16 در بیشتر موارد مشابهت دارند. یکی از اختلافات آنها ظرفیت حافظه داخلی میباشد که در LEGRIA HF-R 18، سی و دو 32گیگ می باشد و در LEGRIA HF-R 16 هشت8گیگ می باشد. کیفیفت نسبتا خوبی هم دارند.
با سلام
دو مدل LEGRIA HF-R 18 و LEGRIA HF-R 16 در بیشتر موارد مشابهت دارند. یکی از اختلافات آنها ظرفیت حافظه داخلی میباشد که در LEGRIA HF-R 18، سی و دو 32گیگ می باشد و در LEGRIA HF-R 16 هشت8گیگ می باشد. کیفیفت نسبتا خوبی هم دارند.
ولی تو صفحه اول که عکس گذاشتی جفتشون 32 گیگ دارند که ؟
NirvanaH
14-07-2011, 21:42
ولی تو صفحه اول که عکس گذاشتی جفتشون 32 گیگ دارند که ؟
با سلام
نه عزیز من! هر دوتاشون مموری کارتهایی با ظرفیت 32گیگ رو پشتبانی می کنند. دقت کنی متوجه میشی....
LEGRIA HF-R 18
LEGRIA HF-R 16
حامد جان دسته گلت درد نکنه
به نظر خودت ارزش داره این دوربین رو من 653 هزار تومن پول بدم بخرم ؟
کجا باید فیلم ها و عکس هاییی که با این دوربین گرفته شده رو ببینم (یو+تویوب)
NirvanaH
15-07-2011, 10:21
با سلام
این هم یه مقایسه کامل و جامع از این دو LEGRIA HF-R 16و LEGRIA HF-R 18 مدل. دوست عزیز سوالی بود بگو.
این دو دوربین که فقط تو مموری با هم دیگه فرق میکنن
NirvanaH
15-07-2011, 20:11
این دو دوربین که فقط تو مموری با هم دیگه فرق میکنن
با سلام
دوست عزیز لطفا به پست ها دقت کن. من که گفتم تفاوت این دو مدل در نوع حافظه شونه!!!!!
با سلام
دوست عزیز لطفا به پست ها دقت کن. من که گفتم تفاوت این دو مدل در نوع حافظه شونه!!!!!
مگه من تفاوتشون رو خواستم اخه ؟؟؟
گفتم ارزش خرید داره این مدل یا نه
اون که 32 گیگ داره !
حامد جان ، این دوربین فرقش با یه گوشیی که دوربین هشت مگاپیکسلی داره یه ؟
اگه میشه یه خورده توضیح بده !
ممنون
حامد جان یه تگاه کوچیک به این دوربینا میندازی
قیمتشون چنده ؟
مموری همراهشون چنده ؟
Canon Vixia HF M400
Canon Vixia HF M41
Canon Vixia HF M40
NirvanaH
16-07-2011, 18:50
مگه من تفاوتشون رو خواستم اخه ؟؟؟
گفتم ارزش خرید داره این مدل یا نه
اون که 32 گیگ داره !
حامد جان ، این دوربین فرقش با یه گوشیی که دوربین هشت مگاپیکسلی داره یه ؟
اگه میشه یه خورده توضیح بده !
ممنون
با سلام
دوست عزیزم، اول اینکه عیدت مبارک.
در دوربین موبایل در پیشرفته ترین حالت و بهترین تنظیمات تصویری رو در حد یه دوربین فیلم برداری کاملا متوسط میشه گرفت. بارزترین نقطه ضعف دوربین موبایل چه در عکاسی و چه در فیلمبرداری، دید بسیار بسیار کم در شب و کیفیت پایین در نور کم هستش. اون هم به خاطر عدم داشتن سنسورهای قدرتمند در این زمییه هستش. همچنین لنز دوربین های موبایل از جنس پلاستیک هستش و در بهترین حالت نوری، نور رو با ضریب شکست بالایی وارد گوشی میکنه که این امر باعث افت کیفیت میشه. جنس لنز دوربینهای فیلمبرداری از شیشه هستش که در این میان نوع این عدسی ها و جگونگی ساخت آنها در قیمت و کیفیت تأثیر داره. لرزشگیر تصویر معمولا در گوشی وجود نداره و با کوچکتریت تکان دست به صورت غیر ارادی، شدید ترین تکانها رو روی تصویر میندازه. فوکوس دوربینهای فیلم برداری هم در مقایسه با دوربین گوشی ها خیلی کارا تر و باقابلیتهایی بهتره.
NirvanaH
16-07-2011, 19:18
حامد جان یه تگاه کوچیک به این دوربینا میندازی
قیمتشون چنده ؟
مموری همراهشون چنده ؟
Canon Vixia HF M400
Canon Vixia HF M41
Canon Vixia HF M40
با سلام
ایم مدلها با بودجه شما اصلا سازگاری نداره ها!!!
Canon Vixia HF M400..........800/000 Toman(حافظه داخلی نداره. یه حافظه 64گیگی رو پشتیبانی میکنه)
Canon Vixia HF M41.........990/000Toman(سی و دو32گیگ حافظه داخلی)
Canon Vixia HF M40......900/000Toman(شانزده16گیگ حافظه داخلی)
در ضمن این مدلها توسط نمایندگی های معتبر تازه داره وارد بازار میشه و پخش انبوهش یه چند وقت دیگس!!! قیمتها هم نوسانش زیاده. یعنی شاید از اینی که زدم بیشتر باشه!!!
قیمت مموری کارت:
قیمت:120/000تومان
قیمت:60/000تومان
32گیگ: 70/000تومان
16گیگ:40/000تومان
...:::...رمهایی که سرعت بالایی دارن معمولا قیمت بالاتری نسبت به هم مدلهای خد دارن...:::...
ramin5749
16-07-2011, 19:56
سلام دوست عزیز من بدون هیچ سلام وعلیکی رفتم یه دوربین دیجیتال واسه فیلم برداری خریدم!!!فیلمبرداریش درحد موبایلم سامسونگ ویوه.حالا واقعیتش حال مطالعه لنز شکست مکست نور را ندارم می خوام یه دوربین تا حد 1 میلیون بگیرم که فیلمش رنگ ها را خیلی خیلی براق نشون بده فول اچ دی باشه زوم زیاد مهم نیست دوربین را فوقش میبریم نزدیک!
باتشکر
NirvanaH
16-07-2011, 23:38
سلام دوست عزیز من بدون هیچ سلام وعلیکی رفتم یه دوربین دیجیتال واسه فیلم برداری خریدم!!!فیلمبرداریش درحد موبایلم سامسونگ ویوه.حالا واقعیتش حال مطالعه لنز شکست مکست نور را ندارم می خوام یه دوربین تا حد 1 میلیون بگیرم که فیلمش رنگ ها را خیلی خیلی براق نشون بده فول اچ دی باشه زوم زیاد مهم نیست دوربین را فوقش میبریم نزدیک!
باتشکر
با سلام و عرض تبریک عید
LEGRIA HF 20
sony hdr-xr350
با سلام
دوست عزیزم، اول اینکه عیدت مبارک.
در دوربین موبایل در پیشرفته ترین حالت و بهترین تنظیمات تصویری رو در حد یه دوربین فیلم برداری کاملا متوسط میشه گرفت. بارزترین نقطه ضعف دوربین موبایل چه در عکاسی و چه در فیلمبرداری، دید بسیار بسیار کم در شب و کیفیت پایین در نور کم هستش. اون هم به خاطر عدم داشتن سنسورهای قدرتمند در این زمییه هستش. همچنین لنز دوربین های موبایل از جنس پلاستیک هستش و در بهترین حالت نوری، نور رو با ضریب شکست بالایی وارد گوشی میکنه که این امر باعث افت کیفیت میشه. جنس لنز دوربینهای فیلمبرداری از شیشه هستش که در این میان نوع این عدسی ها و جگونگی ساخت آنها در قیمت و کیفیت تأثیر داره. لرزشگیر تصویر معمولا در گوشی وجود نداره و با کوچکتریت تکان دست به صورت غیر ارادی، شدید ترین تکانها رو روی تصویر میندازه. فوکوس دوربینهای فیلم برداری هم در مقایسه با دوربین گوشی ها خیلی کارا تر و باقابلیتهایی بهتره.
سلام
عید شما هم مبارک
غلام ادبت
داش حامد دمت گرم ، پس بیشترین تفاوتش اینها هستش ؟ اگه جایی سراغ داری که نقایسه کرده باشه لینک بده (بین دوربین موبایل و دوربین های فیلمبرداری)
حامد جان الان قیمت دقبق
R18
چند هستش ؟
به احتمال زیاد همینو بخرم
مدل بالای این دوربین هم فکر کنم میشه 850 تومن درسته ؟ جون تو این بین باقیه دوربین ها بدرد نمیخورن یا مموری ندارن !!!!
NirvanaH
20-07-2011, 21:44
سلام
عید شما هم مبارک
غلام ادبت
داش حامد دمت گرم ، پس بیشترین تفاوتش اینها هستش ؟ اگه جایی سراغ داری که نقایسه کرده باشه لینک بده (بین دوربین موبایل و دوربین های فیلمبرداری)
حامد جان الان قیمت دقبق
R18
چند هستش ؟
به احتمال زیاد همینو بخرم
مدل بالای این دوربین هم فکر کنم میشه 850 تومن درسته ؟ جون تو این بین باقیه دوربین ها بدرد نمیخورن یا مموری ندارن !!!!
با سلام
داداش گلم، شرمنده.یه چند روزی PC نبودم!!!
اون تفاوتهایی هم که گفتم از یه سری سایت اون ور آبی(همون خارجی!) خوندم و به صورت متفرقه شامل کمی از تجربیات خودم هم میشه. و در این باره شرمندتم.چون لینکش رو دخیره نکردم.
قیمت دقیقش 650/000تومنه. منم به انتخابت تبریک میگم.چون بهترین انتخاب در این بین هستش. راستی داداش خریدی، شیرینی فراموش نشه:40:
با سلام
داداش گلم، شرمنده.یه چند روزی PC نبودم!!!
اون تفاوتهایی هم که گفتم از یه سری سایت اون ور آبی(همون خارجی!) خوندم و به صورت متفرقه شامل کمی از تجربیات خودم هم میشه. و در این باره شرمندتم.چون لینکش رو دخیره نکردم.
قیمت دقیقش 650/000تومنه. منم به انتخابت تبریک میگم.چون بهترین انتخاب در این بین هستش. راستی داداش خریدی، شیرینی فراموش نشه:40:
سلام
دشمنت شرمنده
راستش واسه خودم نمیخواستم
واسه داداشم میخواستم
فعلا مدل رو بهش گفتم ، اون هم داره در موردش تحقیق میکنه ببینه چجوریه !
بازم ممنون بابته تمام راهنمایی ها
سلام
آقا ما دوباره باز اومدیم
قیمت اینا چنده ؟
Canon LEGRIA HF M36
Canon LEGRIA HF M31
Canon LEGRIA HF M32
canon vixia hf m40
canon vixia m41
Canon LEGRIA HF s200
Canon LEGRIA HF s20
فردا می خوام برم بگیرم نهایت تا 800 تومن با مموری 32 گیگ !! چی بگیرم ؟؟؟؟؟
فرق legria با vixia چیه ؟؟؟؟
NirvanaH
12-08-2011, 13:22
سلام
آقا ما دوباره باز اومدیم
قیمت اینا چنده ؟
Canon LEGRIA HF M36
Canon LEGRIA HF M31
Canon LEGRIA HF M32
canon vixia hf m40
canon vixia m41
Canon LEGRIA HF s200
Canon LEGRIA HF s20
فردا می خوام برم بگیرم نهایت تا 800 تومن با مموری 32 گیگ !! چی بگیرم ؟؟؟؟؟
فرق legria با vixia چیه ؟؟؟؟
سلام
برای قیمت یه سری به این سایت بزن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدvixia مربوط به محصولات آمریکایی میباشد و legria مربوط به اروپا که در ایران این نوع بیشتر هستش.
cartesiba
13-08-2011, 17:21
آیا میشه کیفیت دوربینهای فیلمبرداری سونی را بالا برد مثلا مدل من DSR-sr47 اما کیفیت عکسش پایینه فکر کنم vga هست آیا میشه بهترش کرد و عوضش که دیگه نمیکنن درسته؟
NirvanaH
13-08-2011, 20:32
آیا میشه کیفیت دوربینهای فیلمبرداری سونی را بالا برد مثلا مدل من DSR-sr47 اما کیفیت عکسش پایینه فکر کنم vga هست آیا میشه بهترش کرد و عوضش که دیگه نمیکنن درسته؟
با اعمال تنظیمات درست، میشه .ولی اگه منظورت اینه که چیزی بهش اضافه کنی که کیفیتش بهتر بشه، یه همچین چیزی امکان پذیر نیست.
سلام
Canon LEGRIA HF M32
گرفتم به قیمت 830 تومن
NirvanaH
14-08-2011, 18:21
سلام
Canon LEGRIA HF M32
گرفتم به قیمت 830 تومن
داداش مبارکا باشه. ایشاالله که هر چی خوشیه باهاش فیلم بگیری. در ضمن انتخاب خوبی هم هست.
داداش مبارکا باشه. ایشاالله که هر چی خوشیه باهاش فیلم بگیری. در ضمن انتخاب خوبی هم هست.
فدات شم حامد جان
واقعا راهنمایی و کمکم کردی که بتونم انتخاب خوبی داشته باشم
راستی قیمتش خوبه ؟
یا گرون خریدم ؟
NirvanaH
18-08-2011, 13:46
فدات شم حامد جان
واقعا راهنمایی و کمکم کردی که بتونم انتخاب خوبی داشته باشم
راستی قیمتش خوبه ؟
یا گرون خریدم ؟
سلام داداش
این حرفا چیه. پس رفقا به چه درد هم میخورن.
آره قیمتش خیلی خوبه.
راستی گارانتیش چیه؟؟؟
حامد
سلام داداش
این حرفا چیه. پس رفقا به چه درد هم میخورن.
آره قیمتش خیلی خوبه.
راستی گارانتیش چیه؟؟؟
حامد
چاکرتیم داداش :11: :10:
گارانتیش آیده ال به احتمال 99.9% ، گفت افومار این مدل رو نیاورده :31:
ایشالا که خوبه دیگه گارانتیش
واسه اون کسی هم که گرفته بودم راضی بود (خداروشکر)
NirvanaH
20-08-2011, 12:07
چاکرتیم داداش :11: :10:
گارانتیش آیده ال به احتمال 99.9% ، گفت افومار این مدل رو نیاورده :31:
ایشالا که خوبه دیگه گارانتیش
واسه اون کسی هم که گرفته بودم راضی بود (خداروشکر)
ما بیشتر
آره گارانتی ایده آل بعد از آفومار محصولات کانن رو پک میکنه. گارانتی خوبیه.
ایشالله که لنزش هر چی شادیه ثبت کنه.
حامد
ما بیشتر
آره گارانتی ایده آل بعد از آفومار محصولات کانن رو پک میکنه. گارانتی خوبیه.
ایشالله که لنزش هر چی شادیه ثبت کنه.
حامد
خیلی آقایی داش حامد
غلام ادبت
NirvanaH
20-08-2011, 14:41
خیلی آقایی داش حامد
غلام ادبت
راستی میتونی چندتا عکسی که با این دوربین گرفته شده رو بزاری؟
اگه برات امکان داره چند تا شات اسکرین هم بزار.ممنون.
حامد
راستی میتونی چندتا عکسی که با این دوربین گرفته شده رو بزاری؟
اگه برات امکان داره چند تا شات اسکرین هم بزار.ممنون.
حامد
دوربین دمه دستم نیست ولی هر وقت فرصت شد ، چشم رو چشمم :10:
شات اسکرین چیه دیگه :دی ؟
NirvanaH
20-08-2011, 23:14
دوربین دمه دستم نیست ولی هر وقت فرصت شد ، چشم رو چشمم :10:
شات اسکرین چیه دیگه :دی ؟
دم شما تابستونی.
چند دقیقه باهاش با بهترین کیفیت فیلم بگیر رو در نقاط مختلف زمانی Pauseکن از صفحه فیلم عکس بگیر و داخل تاپیک بزار.
به این می گن شات اسکرین.
حامد
دم شما تابستونی.
چند دقیقه باهاش با بهترین کیفیت فیلم بگیر رو در نقاط مختلف زمانی Pauseکن از صفحه فیلم عکس بگیر و داخل تاپیک بزار.
به این می گن شات اسکرین.
حامد
حامد جان شرمنده ولی منظورت رو نفهمیدم
مختلف فیلم میگیریم => تو شب ، روز (حالت دیگه ای هم هست) با بالاترین کیفیت
از صفحه عکس بگیر یعنی چی ، یعنی در حال فیلم برداری عکس بگیرم ؟
یا اینکه فبلم رو بزارم تو تلویزیون عکس بگیرم ازش :دی
NirvanaH
22-08-2011, 20:20
حامد جان شرمنده ولی منظورت رو نفهمیدم
مختلف فیلم میگیریم => تو شب ، روز (حالت دیگه ای هم هست) با بالاترین کیفیت
از صفحه عکس بگیر یعنی چی ، یعنی در حال فیلم برداری عکس بگیرم ؟
یا اینکه فبلم رو بزارم تو تلویزیون عکس بگیرم ازش :دی
سلام
در بهترین شرایط بالاترین کیفیت که فیلم گرفتی ، فیلم رو بریز توی کامپیوتر رو وقتی داری نگاهش می کنی از صفحه نامیش عکس بگیر.
داداش زیادم خودت رو اذیت نکن. اگه سختته بی خیالش شو.
حامد
سلام
در بهترین شرایط بالاترین کیفیت که فیلم گرفتی ، فیلم رو بریز توی کامپیوتر رو وقتی داری نگاهش می کنی از صفحه نامیش عکس بگیر.
داداش زیادم خودت رو اذیت نکن. اگه سختته بی خیالش شو.
حامد
متوجه شدم ، شرمنده iq بالاست دیگه :دی
منظورت پرینت اسکرین بود (داش حامد مبتدی صحبت کن دیگه)
چشم حتما میزارم
دوستان من متاسفانه یه دوربین سامسونگ h200 خریدیم که بعد از فیلمبرداری و مشاهده اون توی کامپیوتر به شدت از خرید خودم پشیمان شدم این دوربین تصاویر رو بصورت interlaced ذخیره میکنه که موقع ایی که تصویر حرکت میکنه باعث افتادن خطوط تو تصویر میشه و واقعا حالمو گرفت
Hamed DC
05-09-2011, 09:33
متوجه شدم ، شرمنده iq بالاست دیگه :دی
منظورت پرینت اسکرین بود (داش حامد مبتدی صحبت کن دیگه)
چشم حتما میزارم
شما فقتی داری فیلم رو توی کامپیوتر می بینی از صفحه فیلم عکس بگیر. بعدش توی نرم افزار Pastکن و اون رو توی تاگیک بزار.
راستی چرا تا حالا اسکرین شات و نمونه عکس نذاشتی!؟!؟!؟
Hamed DC
05-09-2011, 09:45
دوستان من متاسفانه یه دوربین سامسونگ h200 خریدیم که بعد از فیلمبرداری و مشاهده اون توی کامپیوتر به شدت از خرید خودم پشیمان شدم این دوربین تصاویر رو بصورت interlaced ذخیره میکنه که موقع ایی که تصویر حرکت میکنه باعث افتادن خطوط تو تصویر میشه و واقعا حالمو گرفت
می تونی چند تا شات اسکرین ازش بزاری.
ممنونم.
Hamed DC
07-09-2011, 10:06
پس چی شد این اسکرین شات؟!؟!؟!؟!
شما فقتی داری فیلم رو توی کامپیوتر می بینی از صفحه فیلم عکس بگیر. بعدش توی نرم افزار Pastکن و اون رو توی تاگیک بزار.
راستی چرا تا حالا اسکرین شات و نمونه عکس نذاشتی!؟!؟!؟
راستشو بخواي نه
يعني فيلمي در حالت اجرارو عكس بگيرم ازش
يا فيلمو پاوز كنم بعد عكس بگيرم
عكس گرفتم هم كه با دكمه پرينت اسكرينه ديگه
؟
Hamed DC
13-09-2011, 11:53
راستشو بخواي نه
يعني فيلمي در حالت اجرارو عكس بگيرم ازش
يا فيلمو پاوز كنم بعد عكس بگيرم
فیلم رو بریز داخل کامپیوتر.
Puse اش کن.
دکمه پرینت اسکرین رو بزن.
برنامه Piantویندوز رو باز کن.
توی اون دکمه Cnt+Vرو بزن(یا همون Past).
عکس رو ذخیره کن.بعد از ادیت.
روی یه سرور آپ کن.
بعدش بزار توی تاپیک.
عكس گرفتم هم كه با دكمه پرينت اسكرينه ديگه
؟
دقیقا دوست گلم.
فیلم رو بریز داخل کامپیوتر.
Puse اش کن.
دکمه پرینت اسکرین رو بزن.
برنامه Piantویندوز رو باز کن.
توی اون دکمه Cnt+Vرو بزن(یا همون Past).
عکس رو ذخیره کن.بعد از ادیت.
روی یه سرور آپ کن.
بعدش بزار توی تاپیک.
دقیقا دوست گلم.
منظور منم همين بود
شرمنده هنوز دستم به دوربين نرسيده ، برسه حتما
ممنون
Hamed DC
16-09-2011, 13:29
منظور منم همين بود
شرمنده هنوز دستم به دوربين نرسيده ، برسه حتما
ممنون
دست گلت درد نکنه.
ممنونم بابت همه چیز:40:
پس چی شد این اسکرین شات؟!؟!؟!؟!
با عرض معذرت مدتی به اینجا سر نزدم اینم اسکرین شاتها
نمیدونم چرا عکسا نشون داده نمیشن
Hamed DC
20-09-2011, 08:05
با عرض معذرت مدتی به اینجا سر نزدم اینم اسکرین شاتها
نمیدونم چرا عکسا نشون داده نمیشن
خواهش میکنم.
عکسها رو باید توی یه آپلود سنتر عکس آپلود کنی.
بعد لینک آپلود رو توی پستت بزاری.
kautuver
22-09-2011, 01:57
به نظر من دوربین فیلم برداری Pocket DV AHD H23 یه دوربین فوق العادست :5:بیخودی این همه پول بی زبون رو هدر نداره واسه اسم مارک:21:
مشخصاتش که معلومه دیگه چی میخوای قطعه مکانیکی هم نداره که بگی شاید خراب بشه البته اگه پول زیاد داری که مشکلی نیست سونی هم با این مشخصات خیلی خوبه
Specifications
Sensor Type: 5 Mega-Pixel CMOS (2592 x 1944)
Video Modes:
- Full HD 1080p @ 30 fps - 1920 x 1080
- HD 720p @ 60 fps - 1280 x 720
- HD 720p @ 30 fps - 1280 x 720
- VGA @ 30 fps - 640 x 480
Still Images:
- 16 Mega Pixel - 4608 x 3456 (interpolated)
- 5 Mega Pixel - 2592 x 1944
- 3 Mega Pixel - 2048 x 1536
File Format: .JPEG, .AVI (H.264)
Internal Memory: Built-in 128MB (40MB for Storage)
External Memory: SD / SDHC Slot, Up to 64GB (not included)
(1.8V UHS mode SDHC card not supported)
LCD Display: 270° 3" Touch-Screen LCD
Lens: Auto Focus Lens (F3.5)
Optical Zoom: 23x
Digital Zoom: 120x
Aperture Range: F3.5~F4.1, f=4.0~92.0mm
Microphone: Built-in
Speaker: Built-in
TV Output: HDTV / Composite (NTSC / PAL)
Battery: 1700mAh Li-Ion Rechargeable Battery
Power Supply: 100-240V, 50/60Hz, 5V, 2A
Interface: Mini USB2.0 Port
Tripod Port: Yes, 1/4"
Dimensions (LxWxH): 124.4 x 58.4 x 55.8 mm
Weight:
- without battery: 345.8 g
- with battery: 385.5 g
Features
Full 1080i HD Video:
Capture stunning Full HD 1080i (1920 x 1080 - 16:9 aspect ratio) video with advanced H.264 high end compression technology. Playback on your HD-TV, Standard TV, and your PC or Mac!
5 Mega Pixel Sensor:
Equipped with a 5 mega pixel CMOS sensor, the still image resolution of the camcorder is enhanced to 16 mega pixels. Two-stage Auto-Focus helps you get the best pictures every time!
Perfect for Fast Action:
Capture high definition video at 60 frames per second. Perfect for shooting video of any kind of sporting events! Get crisp, detailed video on fast movements.
23x Optical Auto Focus Lens:
A 23x Optical auto focus lens brings your subject closer to get the best image every time.
Electronic Image Stabilization:
Advanced Electronic Image Stabilization Technology lets you get the most of your recordings. Allows for superior stability while recording video at 60 frames per second.
Flash w/ Red Eye Reduction:
Built-in flash strobe allows you to take digital snapshots in darker environments. Red eye reduction filters the flash to reduce the reflection of light into your subjects eyes.
3" Touch-Screen LCD:
Easily navigate review & playback features in real time. The huge 3" Touch-Screen LCD display rotates 270 degrees to record at any angle for almost any situation.
Face Tracking & Smile Shot:
With face tracking and smile detection your images of friends and family will always be in focus. It will automatically find the locations and sizes of up to 20 faces.
Picture in Video:
You'll have the ability to simultaneously take a still image of your subject while you're shooting video at that moment.
Time Lapse:
With the time lapse feature you can set the camcorder to record 1 frame per second, 3 frames per second, or 5 frames per second for fast forward playback.
Slow Motion:
Record your favorite events and play them back in slow motion!
Record "Pause":
Now you can pause the action while recording video clips! Eliminates having to tie video clips together at a later time with video editing software.
Motion Detection Sensor:
Auto record from up to distances of 7’ without having to press a single button. It’s like having your own personal motion detector.
Digital Lighting:
Helps improve Low Lighting conditions for taking video and photos.
HDMI Direct Connect:
The AHD H23 Extreme 1080P easily and directly connects to your HDTV. The included HDMI cable offers the best high definition clarity.
Convenient Power Charging:
Conveniently charge your battery via the USB cable when connected to your PC or use the AC Charger cable included. You can even record video without the battery using the AC charger cable!
Universal Size Tripod Port:
Add the flexibility of mounting your camcorder to any 1/4" universal sized tripod, windshield mount, or bicycle mount.
Removable Hard Disk:
Expand the memory capacity with an SDHC card up to 64 GB to record longer and take more pictures. Store any type of data on the camera and take it with you!
Lens Cap Included:
Protect the lens of your camcorder from the elements! The lens cap is a perfect fit to stop dust particles and scratches to your lens.
سلام دوستان ، من قصد خريد اين دوربين رو دارم ، کسی نظری در بارش داره ؟
Hamed DC
22-09-2011, 07:31
سلام دوستان ، من قصد خريد اين دوربين رو دارم ، کسی نظری در بارش داره ؟
سلام
سقف بودجه شما چقدره؟
تا بشه برندهای دیگه ای هم پیشنهاد داد!
kautuver
22-09-2011, 17:00
سلام ، واقعیتش اين دوربين رو بخاطر قيمت و مشخصاتش ميخوام بگيرم
Hamed DC
22-09-2011, 23:51
سلام ، واقعیتش اين دوربين رو بخاطر قيمت و مشخصاتش ميخوام بگيرم
خب شما قیمتت رو بگو شاید بشه مدل بهتری معرفی کرد.
این دوربین رو هم بعدا بررسیش میکنیم.
نظرت چیه؟؟؟
kautuver
23-09-2011, 16:24
خب شما قیمتت رو بگو شاید بشه مدل بهتری معرفی کرد.
این دوربین رو هم بعدا بررسیش میکنیم.
نظرت چیه؟؟؟
ok
300 تومن
Hamed DC
23-09-2011, 17:45
ok
300 تومن
خب،فکر میکنم بهتره که با این بودجه روی همون دوربین مانور بدیم.
راستش من تا حالا با این برند کار نکردم.
به خاطر همین نمی تونم بگم کیفیتش خوبه یا نه!
مشخصات فیلم برداریش هم قدیمی هستش!دیگه فیلم برداری 30فریم در ثانیه قدیمی شده!!!
kautuver
23-09-2011, 19:42
شما پيشنهاد بهتری دارين اگه بودجه رو بالاتر ببرم ؟ يجوری باشه که بصرفه نسبت به قيمتش
Hamed DC
23-09-2011, 21:51
شما پيشنهاد بهتری دارين اگه بودجه رو بالاتر ببرم ؟ يجوری باشه که بصرفه نسبت به قيمتش
نهایتا تا چه مقدار میتونی به 300.000تومن اضافه کنی؟؟؟
اخرین حد رو در نظر بگیر داداش.
kautuver
23-09-2011, 22:14
من واسه قيمت محدوديتی ندارم فقط از مشخصات اين دوربين خوشم اومد ، قيمتش هم مناسب بود همين ، حالا شما اگه به نظرتون ارزش نداره بيخيال شم
سلام
آقا بابته دیر شدن واقعا معذرت میخوام
اسکرین شات
canon legria hf m32
Hamed DC
29-09-2011, 20:53
من واسه قيمت محدوديتی ندارم فقط از مشخصات اين دوربين خوشم اومد ، قيمتش هم مناسب بود همين ، حالا شما اگه به نظرتون ارزش نداره بيخيال شم
به نظر من بیخیلش بشی بهتره.
نه به خاطر برند غیر معروفش
بلکه امکانات قدیمی داره.
Hamed DC
29-09-2011, 21:07
سلام
آقا بابته دیر شدن واقعا معذرت میخوام
اسکرین شات
canon legria hf m32
سلام داداش
ممنون بابت اسکرین شات.
عجب کیفیتی داره!!!
خیلی باحاله. واقعا چیزهاییی که در مورد این دوربین خونده بودم درست بود و اغراق نبود.
البته به مطالب سایتهای خارجی بیشتر میشه اعتماد کرد.
بازم ممنون.
سلام داداش
ممنون بابت اسکرین شات.
عجب کیفیتی داره!!!
خیلی باحاله. واقعا چیزهاییی که در مورد این دوربین خونده بودم درست بود و اغراق نبود.
البته به مطالب سایتهای خارجی بیشتر میشه اعتماد کرد.
بازم ممنون.
خواهش میکنم حامد جان
من باید تشکر کنم بابته راهنمایی و توضیح در مورد دوربین و ....
واقعا دستت درد نکنه
واسه کسی هم که گرفتم واقعا راضی هستش
حجم عکس هایی که میگیره 0.8 تا 1.1 مگابایت هستش ، و اونهاهم به نظرم عالی
اگه بازم اسکرین شات تو حالت های مختلف خواستی بگو بگیرم ، چون تا دوربین رسید دستم یع عکس گرفتم سریع آپلود بعد هم گذاشتم تو سایت که داش حامد گل ببینه
خلاصه در خدمتیم
ممنون بازم
Hamed DC
30-09-2011, 15:31
خواهش میکنم حامد جان
من باید تشکر کنم بابته راهنمایی و توضیح در مورد دوربین و ....
واقعا دستت درد نکنه
واسه کسی هم که گرفتم واقعا راضی هستش
حجم عکس هایی که میگیره 0.8 تا 1.1 مگابایت هستش ، و اونهاهم به نظرم عالی
اگه بازم اسکرین شات تو حالت های مختلف خواستی بگو بگیرم ، چون تا دوربین رسید دستم یع عکس گرفتم سریع آپلود بعد هم گذاشتم تو سایت که داش حامد گل ببینه
خلاصه در خدمتیم
ممنون بازم
آقا دمت گرم.
می خواستم ببینم این سایتهای خارجی الکی از این دوربین تعریف کردن!!!
ولی دیدم که نه. واقعا کیفیتش عالیه.
این یعنی به بیشتر مطالب این سایتها میشه اعتماد کرد.
منم خوشحالم که راضی هستی.
امیدوارم هر چی خاطرات شیرینه باهاش ثبت کنی.حامد:40:
kautuver
01-10-2011, 13:21
به نظر من بیخیلش بشی بهتره.
نه به خاطر برند غیر معروفش
بلکه امکانات قدیمی داره.
ممنون از راهنمايیتون فقط کمی دير گفتين هفته پيش خريدم
Hamed DC
01-10-2011, 15:50
ممنون از راهنمايیتون فقط کمی دير گفتين هفته پيش خريدم
خب ،دوست من پیام میدادی!!!
حالا کیفیتش خوب هست؟؟؟
kautuver
01-10-2011, 17:04
ديگه يه هفته اي بود از شما خبری نبود ، هنوز تو راه چندتا کالا ديگه سفارش دادم چون آماده نبودن فعلاً به دستم نرسيده
Hamed DC
01-10-2011, 19:53
مبارکه داداش.
انشاالله که هر چی خاطرات خوش و زیباست باهاش ثبت کنی:10:
kautuver
01-10-2011, 21:34
مبارکه داداش.
انشاالله که هر چی خاطرات خوش و زیباست باهاش ثبت کنی:10:
ممنون ، هر وقت به دستم رسيد سعی ميکنم که تستهای مورد دلخواه شما رو روش انجام بدم
Hamed DC
02-10-2011, 10:55
ممنون ، هر وقت به دستم رسيد سعی ميکنم که تستهای مورد دلخواه شما رو روش انجام بدم
دست گلت درد نکنه.
منتظرم.........
kautuver
03-10-2011, 14:36
سلام دوستان بالاخره امروز دوربين به دستم رسيد ، کيفيت ساخت خوب هست و همه کابل ها تکميله ، کيف هم همراه با بند موجود بود ، فقط يک سؤال اينکه من چطور از حالت ويدو عکس بگيرم برای گذشتن روی سايت ؟
Hamed DC
04-10-2011, 01:10
سلام
مبارکه
با بهترین کیفیت فیلم بگیر
در حالتهای مختلف و در نور کم و زیاد.خلاصه یا چالش حسابی.
بعدش فیلم رو بریز توی کامپیوتر.
با یه نرم افزار مثل مدیا پلیر بازش کن.
به حالت فول اسکرین درش بیار.
در قسمتهای مختلف تصویر مثل کلوزآپ و لانگ شات استوپ کن.
دکمه Printروی کیبرد رو بزن.
توی نرم افزار Paintکپیش کن.
بعد سیوش کن.
بعد روی یه سرور قرار بده.
بعد توی تاپیک اپلودش کن.
kautuver
04-10-2011, 03:04
سلام ممنون دوست عزيز , اينکار رو انجام دادم اما وقتی سيو ميکنم و عکس رو باز ميکنم صفحه سياه هست ، با چند برنامه مختلف تست کردم فرقی نداشت
من اگه بخوام يه صحنه ورزشی يا پر سرعت رو فيلم بگيرم بهتره با کيفيت 30f 1080 بگيرم يا 60f 720 ؟
Hamed DC
04-10-2011, 09:01
حتما 1080.
فقط فوکوس رو روی اوتوماتیک بزار.
چرا صفحه سیاه میشه.
این کارارو به ترتیب انجام میدی؟؟؟
از چه نرم افزاری استفاده میکینی؟؟؟
kautuver
04-10-2011, 13:46
سلام ، من احساس ميکنم وقتی کيفيت رو 1080 ميزارم کمی رو تصوير زوم ميکنه اما رو 720 عادی هست ، با برنامه kmplayer و يه برنامه که خوده دوربين داشت ، البته با ويندز مديا پلير اصلاً تصوير نمياد
Hamed DC
04-10-2011, 14:05
سلام ، من احساس ميکنم وقتی کيفيت رو 1080 ميزارم کمی رو تصوير زوم ميکنه اما رو 720 عادی هست ، با برنامه kmplayer و يه برنامه که خوده دوربين داشت ، البته با ويندز مديا پلير اصلاً تصوير نمياد
به هر حال واسه تست کلی بهتره که از هر دو کیفیت تصویر آپ بشه.
تا قدرت دوربین رو در هر دو کیفیت محک بزنه.
kautuver
04-10-2011, 14:24
چشم ، ببخشين شما با چه برنامه اي ميتونين از صفحه اسکرين شات بگيرين ؟
Hamed DC
04-10-2011, 23:02
چشم ، ببخشين شما با چه برنامه اي ميتونين از صفحه اسکرين شات بگيرين ؟
چشمت بی بلا داداش گلم.
با MPC.
بهترین برنامه واسه این کار.
سلام
منم با ویندوز xp عکس میگرفتم سیاه میشد ، ولی تو 7 درست میگرفت
kautuver
05-10-2011, 04:16
سلام
عکس 1 با زوم 23 ايکس
عکس 2 و 5 با زوم 0
عکس 3 و 4 شب با نور مهتاب تنظيمت بصورت اوتو
البّته اينم بگم که با اين برنامه فيلم ها با وقفه پخش ميشد اين عکس ها رو به زور گرفتم
و ببخشيد که جای مناسب برای عکس و فيلم نبود
kautuver
05-10-2011, 05:07
Camera mode
Hamed DC
05-10-2011, 07:48
ممنون دوست من.
اینها شات اسکرین هستند یا عکسی که با خود دوربین کرفتین؟؟؟
kautuver
05-10-2011, 14:50
ممنون دوست من.
اینها شات اسکرین هستند یا عکسی که با خود دوربین کرفتین؟؟؟
اين 2 عکس رو در حالت عکاسی گرفتم
Hamed DC
05-10-2011, 15:29
در حالت فیلم برداری؟؟؟
kautuver
05-10-2011, 15:49
5 تا عکس که در صفحه قبل گزاشتم در حالت فيلمبرداری هستن
Hamed DC
05-10-2011, 18:07
پس باید بگم کیفیت قابل قبولی داره.
فقط ای کاش کیفیت رو می نوشتی که با 720هست یا 1080.
باز هم به خاطر زحماتت ممنونم.
kautuver
05-10-2011, 18:16
فيلمی که از در گرفتم با کفيت 720 هست ، بقيه 1080
Hamed DC
05-10-2011, 21:15
راستی قیمت دوربین رو نگفتی؟؟؟
kautuver
06-10-2011, 00:12
گفتم شايد در جريان باشيد ، 299 تومن از سايت چاره
ميشه بپرسم شما خودتون از چه نوع دوربينی استفاده ميکنين ؟
Hamed DC
06-10-2011, 13:13
گفتم شايد در جريان باشيد ، 299 تومن از سايت چاره
ميشه بپرسم شما خودتون از چه نوع دوربينی استفاده ميکنين ؟
من یه VIXIA HF S21 داشتم!!!!
ولی فروختمش.به دلایلی!!!!
قراره به زودی یه VIXIA HF G10 بخرم.
من یه VIXIA HF S21 داشتم!!!!
ولی فروختمش.به دلایلی!!!!
قراره به زودی یه VIXIA HF G10 بخرم.
داش حامد ، حرفه ای کار میکنیا
چند گرفتی داداش
نسبت قیمت به کیفیتش خوبه ؟
فروختی ؟
Hamed DC
07-10-2011, 18:44
داش حامد ، حرفه ای کار میکنیا
قربونت.ممنون.
چند گرفتی داداش
قبلی رو 1.350.000تومان.اینی که سفارش دادم 1.650.000تومان.
هنوز به دستم نرسیده.اگه مشکلی پیش نیاد فردا میرم واسه تایید نهایی.
نسبت قیمت به کیفیتش خوبه ؟
کیفیت قبلی محشر بود.حیف آرشیوم پاک شد!و ریکاوریش هم وقت نکردم بکنم.خلاصه فایلها پرید.
فروختی ؟
آره.1.180.000!!!!!
SAEED_CLA
07-10-2011, 21:30
به نظر من اگه دوبین برای فیلم میخوای بهترین مارک سونی . اگه برای عکس میخوای کنون بهترینه
Hamed DC
07-10-2011, 22:58
دوست عزیز اینطوری نمیشه نظر داد.
من سونی رو به عنوان یه برند معروف و معتبر قبول دارم.ولی....
توی کیفیت فیلم برداری کنون رو بعد از سونی قبول دارم.
البته توی عکاسی تا کنون و نیکون هست هیچ نوبتی به سونی نمیفته!!!
قربونت.ممنون.
قبلی رو 1.350.000تومان.اینی که سفارش دادم 1.650.000تومان.
هنوز به دستم نرسیده.اگه مشکلی پیش نیاد فردا میرم واسه تایید نهایی.
کیفیت قبلی محشر بود.حیف آرشیوم پاک شد!و ریکاوریش هم وقت نکردم بکنم.خلاصه فایلها پرید.
آره.1.180.000!!!!!
حامد جان مبارك
ايشالا صحيح و سالم برسه دستت
اقا گرفتي يه چند تا عكس و اسكرين شات و .... بگير دلمون باز شه
ما كه از اين پولا نداريم بخريم حداقل عكس اشو بزار ببينيم
راستي مدل جديدرو نگفتي
kautuver
08-10-2011, 02:59
سلام دوستان
اين کليپ رو قبل از خريد دوربين دانلود کرده بودم پيشنهاد ميکنم ببينين
Hamed DC
08-10-2011, 15:07
حامد جان مبارك
ايشالا صحيح و سالم برسه دستت
اقا گرفتي يه چند تا عكس و اسكرين شات و .... بگير دلمون باز شه
ما كه از اين پولا نداريم بخريم حداقل عكس اشو بزار ببينيم
راستي مدل جديدرو نگفتي
قربونت داداش.ممنون.
رو چشم.حتما.
مدلی که داشتم یا مدلی که میخوام بخرم؟؟؟
قربونت داداش.ممنون.
رو چشم.حتما.
مدلی که داشتم یا مدلی که میخوام بخرم؟؟؟
آقایی سالار
مدلی که داشتی رو گفتی s21 بود فکر کنم
اینی که میخوای بگیری دیگه
Hamed DC
09-10-2011, 21:59
آقایی سالار
مدلی که داشتی رو گفتی s21 بود فکر کنم
اینی که میخوای بگیری دیگه
شما بیشتر داداش:40:
مدلش VIXIA HF G10هست.
راستش یه چند ماهی شاید صبر کنم!!!!
آخه تازه وارد شده و آخرین سری کانن هست.
طرفی که بهش سفارش داده بودم،آدم خوش قولی از آب در نیوند.
خریدم شاید یه کمی عقب بیفته:41:
saeid_avani
10-10-2011, 23:08
سلام دوستان
پدر و مادرم ميخوان برن مكه
تصميم دارن كه يه دوربي فيلمبرداري يراي خونه بگيرن
چون اطلاعات ندارن از من خواستن كه مشخصات اسم و مدل بدم تا بخرن
خب من زياد آشنايي ندارم و فقط ميدونم كه الان فيلم برداري فول اچ دي بالاترين تكنولوژي هستش اما نميدونم كه مدل هاي هارد دار بهتره يا دي وي دي خور؟
چه برند و مدلي خوبه؟
اگه تكنولوژي جديدي وجود داره بگيد
ممنون ميشم
دست شما درد نكنه
Hamed DC
11-10-2011, 08:29
سلام دوستان
پدر و مادرم ميخوان برن مكه
تصميم دارن كه يه دوربي فيلمبرداري يراي خونه بگيرن
چون اطلاعات ندارن از من خواستن كه مشخصات اسم و مدل بدم تا بخرن
خب من زياد آشنايي ندارم و فقط ميدونم كه الان فيلم برداري فول اچ دي بالاترين تكنولوژي هستش اما نميدونم كه مدل هاي هارد دار بهتره يا دي وي دي خور؟
چه برند و مدلي خوبه؟
اگه تكنولوژي جديدي وجود داره بگيد
ممنون ميشم
دست شما درد نكنه
سلام سعید جان
به سلامتی انشاالله.بگو دعامون کنن.
سقف قیمت رو مشخص کن،لطفاً؟؟؟
rezaredstar
11-10-2011, 17:18
باسلام به تمامي بچه هاي فريم حرفه ايها
خواهشم منكنم بگيد تو اين رنج قيمت 700000 آيا دوربين فيلمبرداري JVC خوب ميشه گرفت يا خير
اصلا دوربين هاي JVC دوربين هاي خوبي هستند يا خير نسبت به سوني و كانن و پاناسونيك
ممنون
Hamed DC
11-10-2011, 23:59
باسلام به تمامي بچه هاي فريم حرفه ايها
خواهشم منكنم بگيد تو اين رنج قيمت 700000 آيا دوربين فيلمبرداري JVC خوب ميشه گرفت يا خير
اصلا دوربين هاي JVC دوربين هاي خوبي هستند يا خير نسبت به سوني و كانن و پاناسونيك
ممنون
سلام داداش گلم
با این بودجه یه دوربین کانن خوب میشه خرید.
برای فیلم برداری کانن و سونی رو در رده اول و بعدش پاناسونیک و در اخر JVC!!!!
LEGRIA HF-M 306...730.000
HDR-XR150...730.000
saeid_avani
12-10-2011, 02:23
سلام سعید جان
به سلامتی انشاالله.بگو دعامون کنن.
سقف قیمت رو مشخص کن،لطفاً؟؟؟
ممنون حامد جان
والله قيمت اونجا رو خبر ندارم
اما ٤٠٠-٥٠٠بيشتر نميخوان بدن
فكر كنم اين مبلغ تو ايرلن بشه همون هفتصد
شما نظرتون چيه؟
Hamed DC
12-10-2011, 08:44
ممنون حامد جان
والله قيمت اونجا رو خبر ندارم
اما ٤٠٠-٥٠٠بيشتر نميخوان بدن
فكر كنم اين مبلغ تو ايرلن بشه همون هفتصد
شما نظرتون چيه؟
راستش جنسهای اونجا بیشتر سونی و JVCهست.
و اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد. کانن هم هست ولی مدلهای قدیمی.
به نظر من از همین ایران خودمون بخرین خیلی بهتره.
شما دوربین رو میاری اگر بعد از مدتی دچار مشکلی بشه دیگه کسی جوابگو نیست.
یه خورده هزینه بیشتر بهتر از کلی ضرره.
بین سونی و JVCهم،سونی بهتره.
saeid_avani
12-10-2011, 15:12
سوني جنسش خوبه فكر نكنم خرابي داشته باشه
حالا بين سوني ها كمترين قيمت اچ دي و بهترين زير٧٠٠چي خوبه؟
چه امكانات جديد دارن؟
بعدش رم خور بهتره يا هارد دار؟
رم خور ها چند ساعت فيلم ميگيرن؟
Hamed DC
12-10-2011, 22:00
سوني جنسش خوبه فكر نكنم خرابي داشته باشه
حالا بين سوني ها كمترين قيمت اچ دي و بهترين زير٧٠٠چي خوبه؟
چه امكانات جديد دارن؟
بعدش رم خور بهتره يا هارد دار؟
رم خور ها چند ساعت فيلم ميگيرن؟
HDR-XR150...730.000 مدل خوبیه.
در حد این قیمت امکانات خوبی دارن.
هارددیسک دار بهتره.دیگه نیاز نیست هزینه اضافی واسه هارد بدی.
بستگی به ظرفیت رم داره که هر چی بالاتر باشه ظرفیت هم بیشتره.
فقط سامشونگ نخرید که کیفیت ساختش به شدت پایینه
من پیشنهاد میدم از دو برند سونی و کانون یکی انتخاب کنید البته مدلهای پاناسونیک هم حدود 1 تومنشون خوبه
Hamed DC
24-11-2011, 18:50
من هم از کیفیت سامسونگ اصلا راضی نیستم.
چه عکس.چه فیلم!!!
با سلام به دوستان عزیز
مدتی قبل دوربین فیلم برداری سونی xr160 خریدم ولی کیفیت فیلم اصلا راضی کننده نیست و مرز بین رنگ ها حالتی blur دارن و اصلا شارپ نیست . کیفیت عکسش هم در حد دوریبن کنن a620 که دارم نیست .از سونی توقع همچین کیفیت پائینی رو نداشتم . از دوستان کسی تجربه کار با این دوربین رو داره . ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمائید
با سپاس فراوان
پاینده و کامیاب باشید
Hamed DC
26-11-2011, 12:30
با سلام به دوستان عزیز
مدتی قبل دوربین فیلم برداری سونی xr160 خریدم ولی کیفیت فیلم اصلا راضی کننده نیست و مرز بین رنگ ها حالتی blur دارن و اصلا شارپ نیست . کیفیت عکسش هم در حد دوریبن کنن a620 که دارم نیست .از سونی توقع همچین کیفیت پائینی رو نداشتم . از دوستان کسی تجربه کار با این دوربین رو داره . ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمائید
با سپاس فراوان
پاینده و کامیاب باشید
با سلام و درود.
علی جان تنظیمات داخل دستگاه رو چک کردی؟؟؟
روی چند پیکسل فیلم میگیری؟؟؟
با سلام و درود.
علی جان تنظیمات داخل دستگاه رو چک کردی؟؟؟
روی چند پیکسل فیلم میگیری؟؟؟
با سلام ...
حامد خان از لطف و عنایت شما بی نهایت سپاسگزارم
تا جایی که باش کار کردم تنظیمات خاصی نداره . داخل منوی Image Quality/size سه گزینه اش فعال هست که :
1- Frame rate که روی حالت 50p قرار دادم
2- setting که روی حالت HD qQuality هست
3- X.V Color که روی حالت on قرار دادم .البته نمیدونم چکار میکنه
اگه تنظیمات دیگری داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.من که به شدت از کیفیتش مایوس شدم:41:
با سپاس فراوان
پاینده و کامیاب باشید
Hamed DC
26-11-2011, 19:26
با سلام ...
تا جایی که باش کار کردم تنظیمات خاصی نداره . داخل منوی Image Quality/size سه گزینه اش فعال هست که :
اگه تنظیمات دیگری داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.من که به شدت از کیفیتش مایوس شدم:41:
با سپاس فراوان
پاینده و کامیاب باشید
سلام علی جان.
نه داداش همیناست.
راستش رو بخوای من هم زیاد از این سری راضی نیستم!!!
کلا سونی دیگه داره پول برند میگیره.
ای کاش قبل خرید یه تاپیک مشاوره میزدی.
فکر میکنم کیفیت این دورین در همین حد باشه.
سلام علی جان.
نه داداش همیناست.
راستش رو بخوای من هم زیاد از این سری راضی نیستم!!!
کلا سونی دیگه داره پول برند میگیره.
ای کاش قبل خرید یه تاپیک مشاوره میزدی.
فکر میکنم کیفیت این دورین در همین حد باشه.
حامد خان خیلی ممنونم . البته تاپیک مستقلی واسش نزدم ولی تو دیگر تاپیک های فروم جستجو کردم که نهایت زیر 1 تومن و فیلم برداری HD به این گزینه رسیدم.
از لطف و محبت شما بی نهایت متشکرم
پاینده و کامیاب باشید
Hamed DC
27-11-2011, 12:41
حامد خان خیلی ممنونم . البته تاپیک مستقلی واسش نزدم ولی تو دیگر تاپیک های فروم جستجو کردم که نهایت زیر 1 تومن و فیلم برداری HD به این گزینه رسیدم.
از لطف و محبت شما بی نهایت متشکرم
پاینده و کامیاب باشید
خواهش میکنم.
علی جان به نظر من مدلهای کانن رو شما زیاد بهش توج نکردی!!!
پردازنده های داخلی سونی معمولا ساخت خود سونی نیست.
ولی پردازنده های شرکت کانن اختصاصی این شرکته و کیفیت بهتری داره.
در هر حال هر امری بود من در خدمتم.
خواهش میکنم.
علی جان به نظر من مدلهای کانن رو شما زیاد بهش توج نکردی!!!
پردازنده های داخلی سونی معمولا ساخت خود سونی نیست.
ولی پردازنده های شرکت کانن اختصاصی این شرکته و کیفیت بهتری داره.
در هر حال هر امری بود من در خدمتم.
سلام به دوست عزیزم اقا حامد
کاملا حق با شماست اصلا برند کنن رو در نظر نگرفتم فقط سونی و پاناسونیک رو بررسی کردم . به نظر شما دوربین رو چقدر میتونم بفروشم ؟ 2 ماهه خردیمش . زیر 1 تومن کنن با هارددیسک و فیلم برداری فول HD مدلی داره؟ حقیقت من چون کارم خارج از شهره 8 روز بیشتر نیستم که اون هم صرف کارهای عقب افتاده میشه و وقت چندانی واسه تحقیق و بررسی و قیمت گرفتن از فروشگاهها نمیمونه.
از توجه و لطف شما سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
Hamed DC
27-11-2011, 23:55
سلام به دوست عزیزم اقا حامد
کاملا حق با شماست اصلا برند کنن رو در نظر نگرفتم فقط سونی و پاناسونیک رو بررسی کردم . به نظر شما دوربین رو چقدر میتونم بفروشم ؟ 2 ماهه خردیمش . زیر 1 تومن کنن با هارددیسک و فیلم برداری فول HD مدلی داره؟ حقیقت من چون کارم خارج از شهره 8 روز بیشتر نیستم که اون هم صرف کارهای عقب افتاده میشه و وقت چندانی واسه تحقیق و بررسی و قیمت گرفتن از فروشگاهها نمیمونه.
از توجه و لطف شما سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
سلام علی جان.
فکر میکنم لااقل 100.000تومنی یا 200.000تومنی ضرر کنی.
البته اگر خریدارش با انصاف باشه.
برای فروش هم از پایین بودن کیفیت شکایت نکن و دلیل رو تعویض با یه مدل دیگه بگو.
من مدل LEGRIA HF-R 18 رو پیشنهاد میکنم.
تا چند ماه پیش توی ایران بود و قیمت زیر 1میلیمون داشت.
قیمت الانش رو ندارم. ولی قیمت جهانیش $702 هست.
کیفیت عالی و قابل قبولی داره.
32گیگ حافظه داخلی داره.
با سلام. من یه دوریبین فیلمبرداری میخوام بخرم تا سقف 1 میلیون تومان. عکاسی برام مهم نیست.
1- چه مارکی سونی یا کانون؟
2- دارای هارد یا فاقد هارد؟
3- از کجا باید بخرم؟
ممنون
Hamed DC
08-12-2011, 11:37
با سلام. من یه دوریبین فیلمبرداری میخوام بخرم تا سقف 1 میلیون تومان. عکاسی برام مهم نیست.
1- چه مارکی سونی یا کانون؟
2- دارای هارد یا فاقد هارد؟
3- از کجا باید بخرم؟
ممنون
سلام.
دوست بیا تاپیک زیر تا بیشتر و بهتر بشه بحث کرد:
من یه sony HDR XR160E خریدم به قیمت 720000 تومان با گارانتی بازرگانی ایران.
اولش دنبال سری HFM کانن بودم. ولی یه خورده که گشتم دیدم اولا گارانتی درست حسابی نداره و قیمتش نسبت به کارایی هاش گرونه. مثلا legria hfm 31 که مشخصاتش خیلی شبیه xr 160E هست بجز اینکه هارد 32 گیگ داره 1060000 با گارانتی پارس الرمس قیمتشه ( تازه با تخفیف) . بنابراین فکر کردم با توجه به قیمت و کارایی ها و گارانتی مناسب سونیه سرتره . کیفیت تصویرشم خیلی خوبه . البته کیفیت عکسش رو انتظار نداشتم زیاد خوب باشه و همینطورم بود چون یه دوربین عکاسی خوب دارم. نرم افزار pmb هم که اختصاصی سونی هست خیلی امکانات فوق العاده داره .
من یه sony HDR XR160E خریدم به قیمت 720000 تومان با گارانتی بازرگانی ایران.
اولش دنبال سری HFM کانن بودم. ولی یه خورده که گشتم دیدم اولا گارانتی درست حسابی نداره و قیمتش نسبت به کارایی هاش گرونه. مثلا legria hfm 31 که مشخصاتش خیلی شبیه xr 160E هست بجز اینکه هارد 32 گیگ داره 1060000 با گارانتی پارس الرمس قیمتشه ( تازه با تخفیف) . بنابراین فکر کردم با توجه به قیمت و کارایی ها و گارانتی مناسب سونیه سرتره . کیفیت تصویرشم خیلی خوبه . البته کیفیت عکسش رو انتظار نداشتم زیاد خوب باشه و همینطورم بود چون یه دوربین عکاسی خوب دارم. نرم افزار pmb هم که اختصاصی سونی هست خیلی امکانات فوق العاده داره .
با سلام به دوستان عزیز
مبارک باشه . پوریا جان این مدلی که شما خریدید فلش هم داره؟
با سپاس فراوان
کامیاب و پاینده باشید
با سلام به دوستان عزیز
مبارک باشه . پوریا جان این مدلی که شما خریدید فلش هم داره؟
با سپاس فراوان
کامیاب و پاینده باشید
اگه منظورتون محفظه فلش هست بله تا 32 گیگ رو ساپورت میکنه ولی با وجود هارد اکسترنال بعید میدونم نیاز بشه
اگه منظورتون محفظه فلش هست بله تا 32 گیگ رو ساپورت میکنه ولی با وجود هارد اکسترنال بعید میدونم نیاز بشه
با سلام
ببخشید دوست خوبم منظورم فلاش بود.چون من XR160 خریدم ولی متاسفانه از کیفیت فیلم برداریش راضی نیستم .به خاطر نداشتن فلاش هم تو شب نمیشه عکس گرفت
با سپاس فراوان
پاینده و کامیاب باشید
Hamed DC
16-12-2011, 00:20
سلام به همگی.
به نظر من بهتر این دوستمون دوربین sony HDR XR160E خودشون رو رو که با کانن مقایسه کردن رو بهتر به محصه معرفی میزاشتن و
مقایسه کلی رو از اون با مدل کاننی که فرمودن رو، انجام میدادن تا فقط به بیان لفظی بهتر بودن یک برند یا یک مدل خاص از یک برند تاکید نشه!!!
با سلام
ببخشید دوست خوبم منظورم فلاش بود.چون من XR160 خریدم ولی متاسفانه از کیفیت فیلم برداریش راضی نیستم .به خاطر نداشتن فلاش هم تو شب نمیشه عکس گرفت
با سپاس فراوان
پاینده و کامیاب باشید
علی جان نه فلش نداره اخه من این دوربین رو برای عکاسی نگرفتم . با فلش هم فکر نکنم کیفیت عکاسی اش فرقی بکنه. تو روز که فیلم برداریش حرف نداره . در شب هم هم فکر کنم در بین دوربین های آماتوری فقط سری s کانن هستند که کیفیت قابل قبول دارند که قیمت اونها هم بالای 1.300 است. بستگی داره آدم دوربین برای چی میخواد من بیشتر کارهای خونوادگی انجام میدم که همین 160 هم برام خوبه. من تو سایتهای خارجی خیلی جستجو کردم سری m کانن هم در فیلمبرداری در شب مشکل دارند.
Hamed DC
25-12-2011, 00:14
علی جان نه فلش نداره اخه من این دوربین رو برای عکاسی نگرفتم . با فلش هم فکر نکنم کیفیت عکاسی اش فرقی بکنه. تو روز که فیلم برداریش حرف نداره . در شب هم هم فکر کنم در بین دوربین های آماتوری فقط سری s کانن هستند که کیفیت قابل قبول دارند که قیمت اونها هم بالای 1.300 است. بستگی داره آدم دوربین برای چی میخواد من بیشتر کارهای خونوادگی انجام میدم که همین 160 هم برام خوبه. من تو سایتهای خارجی خیلی جستجو کردم سری m کانن هم در فیلمبرداری در شب مشکل دارند.
دوست عزیز بیشتر دوربینهای کانن در این رده برای فیلم برداری در شب بهینه شدن و مختص سری اس نیست!!!
دوست عزیز بیشتر دوربینهای کانن در این رده برای فیلم برداری در شب بهینه شدن و مختص سری اس نیست!!!
بهتره به اینجا یه نگاهی بکنید:
با سلام به دوستان عزیز
پوریا جان شما فیلم ها رو روی کامپیوتر هم اجرا کردید؟ مشکلی نداره؟چون من هم با سیستم و هم روی lcd فیلم ها رو اجرا کردم اصلا کیفیت خوبی نداره .همش فکر می کنم مشکل فوکوس کردن داره همچنین جاهایی از فیلم که دوربین رو حرکت میدم به صورت راه راه نمایش داده میشه :18: شما که این مشکل رو ندارید؟
با سپاس فراوان
پاینده و پیروز باشید
F:Shagerd
28-12-2011, 18:42
سلام دوربینی تو این مایه ها هست که بتونه تیپ (نوار) مینی دی وی رو پخش کنه
shahin_100
31-12-2011, 03:52
سلام من یک هندی کم می خوام بگیرم . می خوام کیفیتش HD یا Full HD باشه . قدرت زوم خوبی داشته باشه . حافظه یا مموری کارت اضافی بهش بخوره . توی شب خوب فیلم برداری کنه . و از این مدل ها باشه که پروژکتور داره فیلم رو روی پرده سفید یا دیوار هم پخش می کنه . شما چی پیشنهاد می کنید ؟ دنبال مارک مخصوصی نیستم فقط می خوام کیفیت خوبی داشته باشه .
پیشاپیش از جواب هاتون ممنونم . تا زیر 900 هزار تومن هم می تونم بودجه کنم !
Hamed DC
04-01-2012, 12:57
سلام من یک هندی کم می خوام بگیرم . می خوام کیفیتش HD یا Full HD باشه . قدرت زوم خوبی داشته باشه . حافظه یا مموری کارت اضافی بهش بخوره . توی شب خوب فیلم برداری کنه . و از این مدل ها باشه که پروژکتور داره فیلم رو روی پرده سفید یا دیوار هم پخش می کنه . شما چی پیشنهاد می کنید ؟ دنبال مارک مخصوصی نیستم فقط می خوام کیفیت خوبی داشته باشه .
پیشاپیش از جواب هاتون ممنونم . تا زیر 900 هزار تومن هم می تونم بودجه کنم !
سلام.
Samet-22
06-01-2012, 20:46
سلام ،
به نظر من اگه می خواهید تا سقف 800 هزار تومان هزینه کنید ، فکر کنم هیچ گزینه ای بهتر از Sony HDR-XR160 نیست .
من خودم می خوام بخرم ، ولی توی پست های قبلی بعضی از دوستان گفته بودند که کیفیتش خوب نیست ،
ولی وقتی که کلیپ هاشو از یوتیوب گرفتم واقعاً نظرم برگشت . نمیدونم چطوری گفتن این دوربین کیفیتش بده .
واقعاً لذت بردم . خیلی تصویرش شفاف بود ، بدون لرزش ، بدون نویز تو شب ، رنگ بندی فوق العاده ، زوم عالی . معرکه بود .
سلام ،
به نظر من اگه می خواهید تا سقف 800 هزار تومان هزینه کنید ، فکر کنم هیچ گزینه ای بهتر از Sony HDR-XR160 نیست .
من خودم می خوام بخرم ، ولی توی پست های قبلی بعضی از دوستان گفته بودند که کیفیتش خوب نیست ،
ولی وقتی که کلیپ هاشو از یوتیوب گرفتم واقعاً نظرم برگشت . نمیدونم چطوری گفتن این دوربین کیفیتش بده .
واقعاً لذت بردم . خیلی تصویرش شفاف بود ، بدون لرزش ، بدون نویز تو شب ، رنگ بندی فوق العاده ، زوم عالی . معرکه بود .
با سلام
دوست خویم من این مدل رو دارم ولی پیشنهاد می کنم از تجربیات اقا حامد عزیز استفاده کنید و یه سرچی در مورد مدل های کنن داشته باشید.
پاینده و پیروز باشید
Samet-22
07-01-2012, 16:20
با سلام
دوست خویم من این مدل رو دارم ولی پیشنهاد می کنم از تجربیات اقا حامد عزیز استفاده کنید و یه سرچی در مورد مدل های کنن داشته باشید.
پاینده و پیروز باشید
سلام منظور از پاسخت .
من کلاً با اجناس سونی خیلی حال می کنم چون ویژگی های منحصر به فردی داره .
هم کانون هر کاریش می کنم به دلم نمیشینه ولی قبول دارم که کارش خوبه .
نصبت به جنس های سونی اطمینان خاصی دارم (با سلیقه ام سازگاره) ولی شاید اگه یه جنس دیگه بگیرم ، بد در اومد . . .
Hamed DC
09-01-2012, 21:19
سلام ،
سلام.
با این بودجه مدلهای بهتر و برندهای با کیفیت تری هم میشه خرید!!!
با سلام
پاینده و پیروز باشید
سلام علی جان.
شما نسبت به من کمترین لطف داری، داداش:40:
Samet-22
10-01-2012, 22:12
سلام دوست من . Hamed DC
چون دیدم درباره ی دوربین Canon زیاد تأکید می کنی ، رفتم و فیلم های مدل LEGRIA HF M 306 رو در آوردم .
تفاوت چندانی با Sony HDR-XR160 نداشت . تازه فکر می کنم تصویر سونی از کانن بهتر بود .
اگر مایلی تا فیلم ها را برات آپلود کنم . شاید دیگران هم بتونن استفاده کنند .
منتظر نظرت هستم .
Hamed DC
11-01-2012, 17:09
سلام دوست من . Hamed DC
چون دیدم درباره ی دوربین Canon زیاد تأکید می کنی ، رفتم و فیلم های مدل LEGRIA HF M 306 رو در آوردم .
تفاوت چندانی با Sony HDR-XR160 نداشت . تازه فکر می کنم تصویر سونی از کانن بهتر بود .
اگر مایلی تا فیلم ها را برات آپلود کنم . شاید دیگران هم بتونن استفاده کنند .
منتظر نظرت هستم .
سلام داداش.
از اینکه با ریزبینی به دنبال بهترین هستی، خوشحالم.
در تست گرفتن از دوربینهای فیلم برداری مولفه های خاصی رو باید اعمال کرد.
یکی از ا مهمترین مولفه ها فیلمبرداری در نور کم به همراه کمترین نویز هست که در بشتر دوربینهای سونی این امر
به شدت هر چه تمام داریا ضعف و نقص هست. به شخصه بیشتر دوربینهای کانن رو تست کردم. و نقصی از این بابت
نداشتن یا دارای نویز کمی بودن. مولفه بعدی نوع هارد دیسک و صدابرداری اون هست که در هاردهایی که دارای موتو
ر هستند، صدای گردش موتور و هد هارد روی صدای فیلمبرداری تاثیر میزاره. بهترین گزینه در این حالتاستفاده از فلش
مموریهای داخلی و ترجیحا خارجی هست که کیفیت رو تحت تاثیر قرار نمیده.مولفه بعدی امکانان جانبی دوربین در امر
صدا و عکس هست که باید اونها رو هم مد نظر قرار داد.
در کل خوشحال میشم فیلمها رو آپ کنی.
mohammadirani
11-01-2012, 21:02
دوربین های فیلم برداری سونی خیلی خوبه
منتها تنها بدیش اینه که سایبرشات خوبی ندارن وگرنه من خودم 6 ساله دارم و هنوزم بسیار راضی ام ازش
Samet-22
11-01-2012, 22:18
درود ، جناب Hamed DC
فیلم های را در اولین فرصت برات آپلود می کنم . و اما در باره ی نویز در شب :
دوربین Sony HDR-XR160 دارای سه سنسور
BIONZ : باعث بهبود در عملکرد های اپتیکال دوربین
CMOS : که باعث کاهش نویز در هنگام فیلمبرداری در شب و تاریکی (تا حدی که در نقاط تاریک نویزی مشاهده نمی شود .)
Exmore : لرزشگیر اپتیکال که وجود فیزیکی اش سر راه تصویر کولاک می کنه . که نرمی حرکت تصویر را به رخ می کشه .
این دوربین میکروفون 5.1 کاناله داره ولی کانن 2 کانال بود . توی کلیپ ها هم هیچ صدایی از هارد در نمیومد .!
به هر حال به نظرت احترام می زارم و بعد از مشاهده فیلم ها منتظر نظرت هستم . با تشکر
با سلام به دوستان عزیز
پوریا جان شما فیلم ها رو روی کامپیوتر هم اجرا کردید؟ مشکلی نداره؟چون من هم با سیستم و هم روی lcd فیلم ها رو اجرا کردم اصلا کیفیت خوبی نداره .همش فکر می کنم مشکل فوکوس کردن داره همچنین جاهایی از فیلم که دوربین رو حرکت میدم به صورت راه راه نمایش داده میشه :18: شما که این مشکل رو ندارید؟
با سپاس فراوان
پاینده و پیروز باشید
سلام . من ابدا چنین مشکلی ندارم. شاید بخاطر سیستمتون باشه که تضاویر HD رو نمیتونه پخش کنه
درود ، جناب Hamed DC
فیلم های را در اولین فرصت برات آپلود می کنم . و اما در باره ی نویز در شب :
دوربین Sony HDR-XR160 دارای سه سنسور
BIONZ : باعث بهبود در عملکرد های اپتیکال دوربین
CMOS : که باعث کاهش نویز در هنگام فیلمبرداری در شب و تاریکی (تا حدی که در نقاط تاریک نویزی مشاهده نمی شود .)
Exmore : لرزشگیر اپتیکال که وجود فیزیکی اش سر راه تصویر کولاک می کنه . که نرمی حرکت تصویر را به رخ می کشه .
این دوربین میکروفون 5.1 کاناله داره ولی کانن 2 کانال بود . توی کلیپ ها هم هیچ صدایی از هارد در نمیومد .!
به هر حال به نظرت احترام می زارم و بعد از مشاهده فیلم ها منتظر نظرت هستم . با تشکر
سلام . من این دوربین رو دارم و واقعا هم ازش راضیم . اصلا صدای هارد نداره . کیفیت تصویرشم در روز عالی و در ضب قابل قبوله و هنوزم فکر میکنم با سری m کانن فرق چندانی نداره. یادتون باشه گارانتی کانن زیاد اعتباری نداره ولی گارانتی بازرگانی ایران معتبرتره. تازه نمونه های چینی xr-160 هم تو بازار هست ولی مال من ژاپنی است.
panther99
17-01-2012, 19:59
دوستان با 500 تومن يه دوربين ديجيتال كه هارد داشته باشه و كيفيت فيلمبرداري خوب . عكاسي اصلا مهم نيست چون دوربين عكاسي دارم . كارم هم به قولي خانگي هست ديگه . فقط كيفيت تصويرش تو روز و در نور كم خوب باشه . ممنون .
Переклад не
22-01-2012, 17:03
سلام
سلام
کدوم بک از این دوربین ها خوبن؟ منظورم سرعت فیلمبرداری و کلا به صرفه بودن هستش:
Aiptek AHD H23
Toshiba Camileo X100
Sony HXR-MC50E
البته تا سقف بودجه ی 500 تمن کدومش مناسبن؟ فکر کنم این آخری گرون تره
همچنین پیشنهاد خودتون رو هم بفرمائید
22-01-2012, 19:43
ای کاش میگفتی برای چه کاری می خوای .
Aiptek AHD H23 : خوبه و اگه قیمتش حول 500.000 تومان نسبت به امکاناتش ارزش خرید رو داره .
Toshiba Camileo X100 : ظاهر زیبایی داره ولی ممکنه به درد حرفه ای ها و کارای حرفه ای نخوره ، ولی بازم خوبه ، برای اینکه یه فیلمی بگیری و دور هم نگاه کنین خوبه .
Sony HXR-MC50E : فکر کنم قیمتش از 500.000 تومان بیشتر باشه که اگه این طور باشه مطمئناً از بقیه شون بهتره ، و بیشتر بدرد کارای خبرنگاری ، ساخت کلیپ معمولی و مستند های تلویزیونی می خوره .
Переклад не
22-01-2012, 20:20
ای کاش میگفتی برای چه کاری می خوای .
Aiptek AHD H23 : خوبه و اگه قیمتش حول 500.000 تومان نسبت به امکاناتش ارزش خرید رو داره .
Toshiba Camileo X100 : ظاهر زیبایی داره ولی ممکنه به درد حرفه ای ها و کارای حرفه ای نخوره ، ولی بازم خوبه ، برای اینکه یه فیلمی بگیری و دور هم نگاه کنین خوبه .
Sony HXR-MC50E : فکر کنم قیمتش از 500.000 تومان بیشتر باشه که اگه این طور باشه مطمئناً از بقیه شون بهتره ، و بیشتر بدرد کارای خبرنگاری ، ساخت کلیپ معمولی و مستند های تلویزیونی می خوره .
قربونه دستت
والا من دوربینی میخوام که مثلا در یک ثانیه فریم های زیادی ضبط کنه که بتونم اونارو تا حد قابل قبولی آهسته کنم
یعنی چطور بگم ...کاربردم آهسته کردنه:دی مثلا فیلمی که میگیریم این قابلیتو داشته باشه که تا حل قابل قبولی فیلم ضبط شده رو آهسته کنه.مثله انفجار .که در یک چندم ثانیه اتفاق میوفته
مثلا دوربینی هست که بالاتر از 60 فریم برثانیه فیلم بگیره؟
قیمت اولی 350 تمنه و دومی 320 تمن و سومی هم معلوم نیست ولی با توجه با کاراییش فکر کنم 1 تمن یا بالاتر باید باشه
Samet-22
23-01-2012, 02:57
Aiptek AHD H23 اين دوربين در حالت HD ميتونه تا 60 فريم بر ثانيه فيلمبرداري کنه .
تا اونجايي که من اطلاع دارم با اين رنج قيمت فکر نکنم ديگه بالاتر از 60 فريم گيرت بياد . ولي توي مدل هاي بالاتر (قيمت 600 به بالا)
دوربين هايي هست که ميتونن به اندازه ي 12 ثانيه 1000 فريم بر ثانيه فيلم ضبط کنن ، ولي خود دوربين
فيلم رو Slowmotion تحويلت ميده . مثلاً دوربين هاي Sony HDR-XR150 و Sony HDR-XR160 اين کار رو برات انجام ميدن .
برای راهنماییت اين کليپ رو برات آپلود کردم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Samet-22
23-01-2012, 03:04
سلام دوست عزیز Hamed DC
بالاخره یه فرصتی شد که من فیلم ها رو برات آپلود کنم . امیدوارم از دیدنشون لذت ببری ، باز هم منتظر نظرت هستم .
دو تای اولی با دوربین سونیه . امیدوارم به درد دیگر دوستان هم بخوره .
تست زوم دوربین
Size 15MB - HD
تست دوربین در روز
Size 10MB - HD
این هم مال دوربین کانون
Size 9MB - HD
فیلم های بیشتری هم بود ولی همینا کفایت میکنه .
Переклад не
23-01-2012, 07:06
Aiptek AHD H23 اين دوربين در حالت HD ميتونه تا 60 فريم بر ثانيه فيلمبرداري کنه .
تا اونجايي که من اطلاع دارم با اين رنج قيمت فکر نکنم ديگه بالاتر از 60 فريم گيرت بياد . ولي توي مدل هاي بالاتر (قيمت 600 به بالا)
دوربين هايي هست که ميتونن به اندازه ي 12 ثانيه 1000 فريم بر ثانيه فيلم ضبط کنن ، ولي خود دوربين
فيلم رو Slowmotion تحويلت ميده . مثلاً دوربين هاي Sony HDR-XR150 و Sony HDR-XR160 اين کار رو برات انجام ميدن .
برای راهنماییت اين کليپ رو برات آپلود کردم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون رفیق
اگه اینطوریه خیلی خوبه که
راستی این بازیگره اگه خودتی خیلی باحال بود مخصوصا اون پرش و نوشابه به دیوار کوبیدن:31:
خب من دیشب دوتا دوربین پیداکردم به نام های
PANASONIC HDC-TM700
SONY HDR-XR550
که قیمتشون بالای یه تمن هست .این مدل سونی فکر کنم یک و نیمه و پاناسونیکه رو نمیدونم
خب نظرت درموردشون چیه؟ کدومش بهتره؟ این اسلوموشن رو به نحو احسن انجام میدن؟
ممنون
Samet-22
23-01-2012, 13:32
ممنون رفیق
راستی این بازیگره اگه خودتی خیلی باحال بود مخصوصا اون پرش و نوشابه به دیوار کوبیدن:31:
PANASONIC HDC-TM700
SONY HDR-XR550
که قیمتشون بالای یه تمن هست .این مدل سونی فکر کنم یک و نیمه و پاناسونیکه رو نمیدونم
ممنون
درود
در مورد سونی فهمیدم که 240 فریم بر ثانیه ضبط می کنه نه 1000 فریم . ولی در مورد پاناسونیک نتونستم چیزی پیدا کنم که میتونه Slow Motion کنه یا نه . فقط در مورد امکانات مختلف دوربین با هم تفاوت داشتند . مثلاً حافظه سونی 240 گیگ بود ولی پاناسونیک 32 گیگ . یا پاناسونیک 12x زوم داشت ، سونی 10x .
انتخاب با خودته .
ضمناً اون کلیپ رو از جایی دیدم .اونم خودم نبودم ، اگه خودم بودم مطمئناً با سلیقه تر کار می کردم . کلیپ های که در پست قبلی گذاشتم از دوربین Sony HDR-XR160 و یه مدل از Canon هستش . شاید به دردت بخوره . بیشتر از نظر کیفیته .
Переклад не
23-01-2012, 13:42
درود
در مورد سونی فهمیدم که 240 فریم بر ثانیه ضبط می کنه نه 1000 فریم . ولی در مورد پاناسونیک نتونستم چیزی پیدا کنم که میتونه Slow Motion کنه یا نه . فقط در مورد امکانات مختلف دوربین با هم تفاوت داشتند . مثلاً حافظه سونی 240 گیگ بود ولی پاناسونیک 32 گیگ . یا پاناسونیک 12x زوم داشت ، سونی 10x .
انتخاب با خودته .
ضمناً اون کلیپ رو از جایی دیدم .اونم خودم نبودم ، اگه خودم بودم مطمئناً با سلیقه تر کار می کردم . کلیپ های که در پست قبلی گذاشتم از دوربین Sony HDR-XR160 و یه مدل از Canon هستش . شاید به دردت بخوره . بیشتر از نظر کیفیته .
ممنون
میگم به نظر میاد این مدل سونی عالیه اما بزرگترین چیزی که من ازش متنفر اونم gps هستش
آخه واسه چی رو این gps گذاشتن؟ دوربین دوربینه موبایل موبایله و جی پی اس هم جی پی اسه دیگه .تا حالا جارو برقی چای سازی دیدی؟
مدلی دقیقا با همین امکانات و کیفیت و کارایی بدون gps داریم؟مثلا همین دوربین باشه اما gps نداشته باشه؟
بیخودی قیمت دوربینو ببین به کجا کشونده!!!:2::2:
Samet-22
23-01-2012, 21:08
GPS برای ثبت موقعیت جغرافیایی عکس یا فیلمی که گرفتی هست .
یعنی اگه اونا رو روی کامپیوتر بندازی با نرم افزار میتونی بفهمی دقیقاً این عکسو کجا گرفتی .
من شخصاً یه تلویزیون Sony LED 46 Inch دیدم که بالای تصاویر روی نقشه محل عکس رو علامت میزد .
Переклад не
23-01-2012, 22:55
ولی نمیدونم چرا اصلا خوشم نمیاد که اینا دوتایی کنار هم باشن .قبول داری که یه دوربین اینچنینی بدون gps قیمتش زیر 1و500 درمیاد؟
این gps اگه نظر من بود یه تکنولوژی اضافس تو این دوربین.مثلا من برم جنگلهای ارسباران عکس بندازم این gps کجارو میخواد علامت بزنه؟؟ حتما رو نقشش یه محل صاف و سفیدو که هیچی توش معلوم نیس
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
اصلا تابلوئه که این دوربین واسه توریستاس
Samet-22
24-01-2012, 00:19
انتخاب با خودته .
:23::13:
Переклад не
24-01-2012, 06:21
آخه کدوم انتخاب ؟ اقلا دو مدل مشابه میبود که یکی بدون جیپی و دیگری با جیچی و ما بدونجی چی رو برمیداشیم
Samet-22
24-01-2012, 16:27
حالا زیاد سخت نگیر ، 1.500.000 می خوای بدی نگران همین یه ذره ای ؟
Переклад не
24-01-2012, 18:18
باید برم سراغ مدلای دیگه.من مشتری هستم رفیق . جور کش سونی که نیستم هر محصولی بده بیرون اجبارا برم بخرم
Переклад не
27-01-2012, 12:04
خب صامت جان نظرت درمورد sony nex-vg20چیه؟
die my darling
27-01-2012, 12:10
ممنون رفیق
PANASONIC HDC-TM700
SONY HDR-XR550
ممنون
پاناسونیک از هر نظری سرتره رنگای طبیعی تر و زنده تر داره از همه مهمتر نویزش تو جاهای کم نور خیلی کمتره که خیلی مهمه و لنز رینگ دستی داره که برای فوکوس حرفه ای خیلی عالیه مدل hr700 هم داره که هارد دیسک داخلی داره.
Переклад не
27-01-2012, 12:14
نظرت درمورد sony nex-vg20 چیه؟
die my darling
27-01-2012, 12:27
نظرت درمورد sony nex-vg20 چیه؟
این دوربینو ندیدم رفیق نمیتونم نظر بدم....
ولی این یه سایت خیلی عالی با نمونه فیلم و مقایسه ای فوق العاده حرفه ای هست که بهت کمک میکنه من هر چی تو این سایت دیدم تو واقعیت تجربه کردم و دیدیم صحت داره:
Samet-22
28-01-2012, 23:16
خب صامت جان نظرت درمورد sony nex-vg20چیه؟
فوق العاده است . قابلیت تعویض لنز هم داره .
ولی فکر کنم گفتی که جورکش سونی نیستی .
ولی انصافاً دوربین هندیکم Panasonic TM700 که بهترین هندیکم انتخاب شد ، فیلم برداریش تو شب افتضاح بود .
این وسط واقعاً حق سونی خورده شد . من شخصاً فیلم برداری شب هر دوشون رو دیدم .
Переклад не
29-01-2012, 00:24
فوق العاده است . قابلیت تعویض لنز هم داره .
ولی فکر کنم گفتی که جورکش سونی نیستی .
ولی انصافاً دوربین هندیکم Panasonic TM700 که بهترین هندیکم انتخاب شد ، فیلم برداریش تو شب افتضاح بود .
این وسط واقعاً حق سونی خورده شد . من شخصاً فیلم برداری شب هر دوشون رو دیدم .
فکر کنم باید برم سراغ پاناسونیک . قیمتشم فکر کنم 1و نیمه .فیلماشونو لطف میکنی؟
فیلمبرداری سونی تو نور کم افتضاحه رنگاش که کاملا به هم میریزه نویزشم خیلی زیاده مختص یه مدل دو مدلشم نمیشه همشون همین مشکلو دارن دوربین فیلمبرداری مخصوصا روی پال فقط پاناسونیک و کانن بعدشم جی وی سی سونی چند سالیه بدترین دوربینارو بین برندای دوربین ساز داره فقط از سامسونگ بهتره.
Samet-22
29-01-2012, 21:41
فیلمبرداری سونی تو نور کم افتضاحه رنگاش که کاملا به هم میریزه نویزشم خیلی زیاده مختص یه مدل دو مدلشم نمیشه همشون همین مشکلو دارن دوربین فیلمبرداری مخصوصا روی پال فقط پاناسونیک و کانن بعدشم جی وی سی سونی چند سالیه بدترین دوربینارو بین برندای دوربین ساز داره فقط از سامسونگ بهتره.
امیدوارم قبل از نظر دادنت فیلم هایی از این دوربین ها دیده باشی ، چیزی که گفتی با حقیقت جور در نمیاد .
من به شخصه فیلم های هر سه را دیدم ، در رده ی اول سونی و کانن رو قرار میدم ، بعد پاناسونیک ، سامسئنگ که
دیگه تعطیله .
این لینک یکی از فیلم های دوربین Sony NEX-VG20 ، که میگی افتضاحه و نویز داره .
اگه نویز دیدی علامت بزن نشونم بده : Size 10MB
ضمناً از پاناسونیک هم کلیپ دیدم اون دوربینی که بهترین هندیکم انتخاب شد . :41: توی شب خیلی ضایع نویز
داشت . اصلاً پاناسونیک تا حالا چیزی در مورد سنسور هاش رو نمایی کرده ؟
ولی باز هم قضاوت رو به عهده ی خودت میزارم .
Переклад не
29-01-2012, 21:51
امیدوارم قبل از نظر دادنت فیلم هایی از این دوربین ها دیده باشی ، چیزی که گفتی با حقیقت جور در نمیاد .
من به شخصه فیلم های هر سه را دیدم ، در رده ی اول سونی و کانن رو قرار میدم ، بعد پاناسونیک ، سامسئنگ که
دیگه تعطیله .
ضمناً از پاناسونیک هم کلیپ دیدم اون دوربینی که بهترین هندیکم انتخاب شد . :41: توی شب خیلی ضایع نویز
ای داده بیداده باداده مداد!!
این رفیق منظورش سونی 550 بود ! نه این یکی
این vg20 فکر کنم 5 یا 6 ملیون تمنه قیمتش
من تو سایت حامد صلاحی هم مدل پاناسونیک و هم اون سونی و هم اینیکی vg20 رو فیلماشونو دیدم
اصلا درست نیست این vg20 رو با اون دومدل پاناسونیک و سونی مقایسه کنیم
من سوالم اینه لان پاناسونیک 700 بهتره یا سونی 550 ؟
خب 550 gps داره که مجبورم بیخیالش بشم.چرا؟ چون عوض اینکه تکنولوژیش بالاباشه و به نسبت قیمتشم بالا باشه اما اووردن gps گذاشتن و این یعنی این یک و نیم تمن که قیمتشه در اصل 700 یا 800 تمنش ماله خوده دوربینه و بقیش مربوط به جی پش اسش میشه. منظورمو تونستم برسونم؟ اما مدل پاناسونیک همین طوری کلا بدون gps قیمتش 1و500 هستش.
حالا بیخودی چرا پول به gps میدیم؟ من فقط دوربین میخوام :37:
gale5267
29-01-2012, 21:54
Samet راست میگه . دوربین های سونی با دیگر برند ها غیر قابل مقایسه هستند . توی خیلی از فیلم ها و کلیپ ها از دوربین های سونی استفاده شده . حتی اگه خاطرتون باشه دوربین های پخش جام جهانی 2010 هم سونی بود .
*Alucard*
30-01-2012, 01:14
ای داده بیداده باداده مداد!!
این رفیق منظورش سونی 550 بود ! نه این یکی
این vg20 فکر کنم 5 یا 6 ملیون تمنه قیمتش
من تو سایت حامد صلاحی هم مدل پاناسونیک و هم اون سونی و هم اینیکی vg20 رو فیلماشونو دیدم
اصلا درست نیست این vg20 رو با اون دومدل پاناسونیک و سونی مقایسه کنیم
من سوالم اینه لان پاناسونیک 700 بهتره یا سونی 550 ؟
خب 550 gps داره که مجبورم بیخیالش بشم.چرا؟ چون عوض اینکه تکنولوژیش بالاباشه و به نسبت قیمتشم بالا باشه اما اووردن gps گذاشتن و این یعنی این یک و نیم تمن که قیمتشه در اصل 700 یا 800 تمنش ماله خوده دوربینه و بقیش مربوط به جی پش اسش میشه. منظورمو تونستم برسونم؟ اما مدل پاناسونیک همین طوری کلا بدون gps قیمتش 1و500 هستش.
حالا بیخودی چرا پول به gps میدیم؟ من فقط دوربین میخوام :37:
بین این دو مدلی که شما مورد نطر داری پاناسونیک حساسیت نور بهتری داره توی نور کم نویز کمتری داره و برای همین برای فیلمبرداریهای Indoor یا محیطهای داخلی بهتره و توی نور زیاد تصویر با جزئیات تر و شارپ تری داره لرزش گیر بهتری داره و وضوح حرکتی خوبی هم نمایش میده اگه علاقه به فیلمبرداری داری این دوربین امکانات و تنظیمات حرفه ای زیادی در اختیارتون قرار میده.
از اون طرف سونی کار کردن باهاش راحت تره و روی مدهای پیش فرض بالانس تر هست نظر شخصی من این هست که وایت بالانس طبیعی تری هم نسبت به پاناسونیک داره دوربینهای پاناسونیک روی مدهای پیش فرض فیلمبرداری وایت بالانس های چندان طبیعی از نظر من ندارن و توی کنتراست کمی اغراق میکنن ولی بعضیا نظرشون برعکسه.
ال سی دی سونی رزولوشن بهتری داره ولی پاناسونیک ال سی دی کمی برایت تری داره و زیر نور زیاد کم نمیاره.
باتری سونی بهتر هست.
Samet راست میگه . دوربین های سونی با دیگر برند ها غیر قابل مقایسه هستند . توی خیلی از فیلم ها و کلیپ ها از دوربین های سونی استفاده شده . حتی اگه خاطرتون باشه دوربین های پخش جام جهانی 2010 هم سونی بود .
المپیک هم حداقل 10 دوره هست که داره با دوربینهای پاناسونیک فیلمبرداری میشه و DVCPro فرمت رسمی ضبط و پخش این مسابقات هست که پاناسونیک گسترش داده ناسا هم از دوربینهای P2 پاناسونیک استفاده میکنه.
اصلاً پاناسونیک تا حالا چیزی در مورد سنسور هاش رو نمایی کرده ؟
Переклад не
30-01-2012, 07:43
ین این دو مدلی که شما مورد نطر داری پاناسونیک حساسیت نور بهتری داره توی نور کم نویز کمتری داره و برای همین برای فیلمبرداریهای Indoor یا محیطهای داخلی بهتره و توی نور زیاد تصویر با جزئیات تر و شارپ تری داره لرزش گیر بهتری داره و وضوح حرکتی خوبی هم نمایش میده لنزش کمی واید تر هست اگه علاقه به فیلمبرداری داری این دوربین امکانات و تنظیمات حرفه ای زیادی در اختیارتون قرار میده.
از اون طرف سونی کار کردن باهاش راحت تره و روی مدهای پیش فرض بالانس تر هست نظر شخصی من این هست که وایت بالانس طبیعی تری هم نسبت به پاناسونیک داره دوربینهای پاناسونیک روی مدهای پیش فرض فیلمبرداری وایت بالانس های چندان طبیعی از نظر من ندارن و توی کنتراست کمی اغراق میکنن ولی بعضیا نظرشون برعکسه.
ممنون
میتونم ازتون خواهش کنم فیلمهای خام ضبط شده با این دو دوربین رو اینجا بذارید؟فیلمهای با حجم و کیفیت واقعی مثلا برای هر کدوم یکی شب و یکی روز
*Alucard*
30-01-2012, 17:55
ممنون
میتونم ازتون خواهش کنم فیلمهای خام ضبط شده با این دو دوربین رو اینجا بذارید؟فیلمهای با حجم و کیفیت واقعی مثلا برای هر کدوم یکی شب و یکی روز
سلام
دوست عزیز متاسفانه امکانش وجود نداره :
1. سرعت اینترنت من پائین هست
2.من چند تا نمونه فیلم خام از این دو دوربین دارم ولی شرایط نور محیط و سوژه ها در این فیلمها یکسان نیستن از همه مهمتر نوع تنظیماتی هست که برای شرایط مختلف میشه اعمال کرد روی حالتهای اتوماتیک و پیش فرض شما ممکنه از یک دوربین تصاویر دلچسب نگیرید ولی با تنظیمات حرفه ای بتونید تصویر بهتر و کاملا متفاوتی بگیرید به همین خاطر تا زمانیکه دو دوربین در شرایط کاملا یکسان و از سوژه های یکسان فیلمبرداری نکنن نمیشه مبنای قضاوت قرار بگیرن که متاسفانه من چنین فیلمهایی ندارم.
ولی اون چیزی که تجربه کردم و از منابع مختلف خوندم بزرگترین برتری TM700 به X550 سونی این هست که با رزولوشن 1080p فیلمبرداری میکنه و قابلیت فیلمبرداری در حالت سینمایی 25p هم داره ولی X550 حداکثر 1080/50i میتونه فیلمبرداری کنه , همین پروگرسیو بودن TM700 باعث میشه Motion clarity یا وضوح حرکتی بالاتری داشته باشه.
به این دو عکس نگاه کنیدهر کدوم از این دو عکس یک فریم از فیلمهایی هستن که توسط این دو دوربین گرفته شده:
TM700:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g
X550:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g
اگر به اون چرخی که وسط صفحه در حال چرخیدن بوده دقت کنید متوجه به وجود اومدن خطهایی در قسمتهای متحرک تصویر به دلیل Interlace بودن فرمت فیلمبرداری X550 میشید.
از طرفی شارپنس و جزئیات هم مجموعا در TM700 کمی بالاتر هست.
TM700 در محیطهای کم نور حساسیت بالاتری داره یعنی در محیطهای کم نور تصاویر روشنتری میگیره که جزئیات بیشتری داره در محیطی باشدت نور 60LUX که نور بسیار کمتری از اغلب منازل به هنگام شب هست با نویزقابل قبولی فیلم برداری میکنه و چون حالت 25p داره در نتیجه سرعت شاتر رو پائین میاره و میتونه در نور کم فیلمبرداری خوبی انجام بده...
مجموعا من فکر میکنم شما از کیفیت TM700 بیشتر از X550 راضی خواهید شد ولی بازم از منابع مستقل و حرفه ای تحقیق کنید تا اون چیزی که مطلوب خودتون هست خرید کنید.
Samet-22
30-01-2012, 21:40
سلام
دوست عزیز متاسفانه امکانش وجود نداره :
1. سرعت اینترنت من پائین هست
2.من چند تا نمونه فیلم خام از این دو ~ مجموعا من فکر میکنم شما از کیفیت TM700 بیشتر از X550 راضی خواهید شد ولی بازم از منابع مستقل و حرفه ای تحقیق کنید تا اون چیزی که مطلوب خودتون هست خرید کنید.
ممنون از مطلب خوبتون . ولی من Interlace بودن تصویر رو در اکثر دوربین های برند های مختلف دیدم .
فکر می کنم دوربین کاربر درست تنظیم نشده . چون خودم توی مشخصات دوربین ها دیدم نوشته 1080/50p و در این حالت Interlace بوجود نمیاد .
اگه دوربین روی 1080/50i تنظیم باشه ، تصویر به این حالت (Interlace) در میاد . توی چند پست قبلی یه کلیپ از دوربین Sony HDR-XR160
گذاشتم که اگر دیده باشید تصویر Progressive هستش نه Interlace . ولی باز یه کلیپ دیگه از همین دوربین دارم که بسته به نوع تنظیمات
دوربین تصویرش Interlace شده .
ممنون
شما که با سایت حامد صلاحی آشنایی داری همون جا میتونی کلیپ های دوربین ها رو دانلود کنی . از هر دوربینی چند تا گذاشته .
اینطوری خودت هم میتونی قضاوت کنی .
*Alucard*
30-01-2012, 23:13
ممنون از مطلب خوبتون . ولی من Interlace بودن تصویر رو در اکثر دوربین های برند های مختلف دیدم .
فکر می کنم دوربین کاربر درست تنظیم نشده . چون خودم توی مشخصات دوربین ها دیدم نوشته 1080/50p و در این حالت Interlace بوجود نمیاد .
اگه دوربین روی 1080/50i تنظیم باشه ، تصویر به این حالت (Interlace) در میاد . توی چند پست قبلی یه کلیپ از دوربین Sony HDR-XR160
گذاشتم که اگر دیده باشید تصویر Progressive هستش نه Interlace . ولی باز یه کلیپ دیگه از همین دوربین دارم که بسته به نوع تنظیمات
دوربین تصویرش Interlace شده .
شما که با سایت حامد صلاحی آشنایی داری همون جا میتونی کلیپ های دوربین ها رو دانلود کنی . از هر دوربینی چند تا گذاشته .
دوست عزیز ما داریم راجع به دو دوربین CX550 و TM700 بحث میکنیم که جفتشون در رده دوربینهای Consumer Level جزو مدلهای Flagship و تقریبا هم قیمت سال 2010 دو کمپانی هستن که البته 2011 به ایران عرضه شدن مشخصات CX550 در سایت رسمی سونی:
حد اکثر رزولوشنی که این دوربین قابلیت فیلمبرداری داره 1080/50i در مدلهای پال و 1080/60i در مدلهای NTSC هست یعنی با رزولوشن 1920x1080 قابلیت فیلمبرداری به صورت پروگرسیو رو نداره , bit rate این دوربین هم پائینتر از TM700 هست 28Mbit/s در مقابل 24Mbit/s
راجع به نمونه فیلمها من به واسطه شغلم به اکثر این دوربینها دسترسی دارم و اون چیزی که عنوان کردم بیشتر تجربه شخصیم بود در مورد کلیپهای مختلف در سایتهای مختلف نمونه زیاد هست ولی کلیپ از سوژه یکسان در شرایط نور پردازی یکسان که با رزولوشن اصلی و بدون تغییر دادن کدک باشه معیار مقایسه هست که تا به حال تو وب مخصوصا منابع معتبر پیدا نکردم به هر حال سایت ایشون رو من بعضا بازدید میکنم مثلا خود ایشون در مقایسه NEX-VG10 که دوربین حرفه ای تر ی هم نسبت به CX550 هست و HS700 که مدل هارد دیسک دار TM700 هست عقیده دارن :
گذشته از اینها در اینترنت 10 ها بررسی حرفه ای از این دوربینها وجود دارن و اکثر منابع مطابق با تجربه شخصی من به اتفاق نظر به این دارن که کیفیت تصاویر فیلمبرداری شده با TM700 بهتر از CX550 هست و دقت رنگ و شارپنس بهتری داره و علاوه بر اون در نور کم نویز کمتری ایجاد میکنه.
حتی در بین مدلهای Flaghship 2011 در رده های Consumer Level بین TM900 و X770 هم همین مسئله همچنان صادق هست (در برخی موارد با اختلاف کمتر و حتی بیشتر)
Переклад не
31-01-2012, 05:37
همه ی فیلمهاش کاهش حجم داده شده بطوری که دیگه کار از قضاوتو اینا گذشته.همه فیلما آهسته و بی کیفیت هستش
دوست عزیز ما داریم راجع به دو دوربین CX550 و TM700 بحث میکنیم
درمورد دوربین های PANASONIC HDC-TM700
SONY HDR-XR550 من پرسیدم .اشتباهی که رخ نداده؟
*Alucard*
31-01-2012, 11:32
XR550 مدل هارد دیسک دار CX550 هست CX550 حافظه فلش 64GB داخلی داره ولی XR550 هارد دیسک 240GB داخلی داره موتور پردازش و لنز و سنسورها در نتیجه کیفیت تصویر در همگی یکسان هست.
اگه خواستی سونی بخری CX550 بخر چون مدلهای هارد دیسک دار 100 گرم سنگین تر و بزرگتر هستن تو فیلمبرداری طولانی مدت بیشتر دست رو خسته میکنن و خیلیا میگن باتری XR زودتر تموم میشه.
TM700 و SD700 و HS700 هم سنسور , موتور پردازش و لنز یکسان دارن فقط تفاوتشون تو داشتن و نداشتن هارد و حافظه داخلی هست.
Переклад не
31-01-2012, 12:02
پس من ایشالله به زودی پانوسونیک tm700 رو خواهم خرید.میگم gps که نداره نه؟ اگه داشته باشه بیخیالش میشم
Highbury
02-02-2012, 06:44
یه فیلمبرداری کوچک میخوام با حداقل قیمت.
کیفیت فیلم و عکسش حداقل از گوشیهای 8 مگاپیکسلی که قابلیت فیلمبداری HD دارند بهتر باشه.
خودم flip mino HD رو دیدم.
Hamed DC
02-02-2012, 14:57
یه فیلمبرداری کوچک میخوام با حداقل قیمت.
کیفیت فیلم و عکسش حداقل از گوشیهای 8 مگاپیکسلی که قابلیت فیلمبداری HD دارند بهتر باشه.
خودم flip mino HD رو دیدم.
سقف بودجه؟؟؟
نوع کاربرد؟؟؟
Highbury
02-02-2012, 21:59
سقف بودجه؟؟؟
نوع کاربرد؟؟؟
بودجه متغییر هست، اگه با 100 تومان بشه چیز خوبی گرفت 100 تومان و اگر با 150 و ...
در کل یه دوربین کاملا اقتصادی برای استفاده معمولی.
نمیخوام در حد هندی کم و دوربین دیجیتالهای 400 تومنی باشه اما حداقل از تمام گوشیهای موبایل مثل گالاکسی اس و ... بهتر باشه.
سایزش هم کوچک که راحت تو جیب شلوار جابه جا کرد.
Hamed DC
03-02-2012, 00:05
بودجه متغییر هست، اگه با 100 تومان بشه چیز خوبی گرفت 100 تومان و اگر با 150 و ...
در کل یه دوربین کاملا اقتصادی برای استفاده معمولی.
نمیخوام در حد هندی کم و دوربین دیجیتالهای 400 تومنی باشه اما حداقل از تمام گوشیهای موبایل مثل گالاکسی اس و ... بهتر باشه.
سایزش هم کوچک که راحت تو جیب شلوار جابه جا کرد.
راستش رو بخواین با گزینه هایی که شما پیش روی من گذاشتین، معرفی مدل رو خیلی خیلی سخت کردین.درهرحال
اقتصادیترین و در عین حال کوچکترین کلاس مدل زیر هستش:
TEK PocketDV AHD 220...170.000
پس من ایشالله به زودی پانوسونیک tm700 رو خواهم خرید.میگم gps که نداره نه؟ اگه داشته باشه بیخیالش میشم
salam hs900 begir duste man.
دیگه تعطیله .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wp-content%2FTV%2Fvg20%2F73409914.mp4)
سلام به همگی.اساتید کوچیک شما sony z7..v1..pd170..pd177....z5..vg10 va550 handycam,A2000 va panasonic hs 300 va hs700 va.......میشه گفت 1دوجین دوربین دیگرو شخصا تجربه کردم.سونی خیلی برطرفداره وبنظرمن مزخرف.سونی 7-8سالی هست که جا مونده..z7من 7400000تومن براش هدر دادم و 2هفته بعد یکی ازهمکارای عاشق سونی5800000 ت ازم خریدش و اونم ناراضیه.....سونی گول زنکه.......ذلم ازش خونه.canon1چیزه دیگس و panasonicبی ادعا وعالی{عذرمیخوام اساتید}
این دوربینو ندیدم رفیق نمیتونم نظر بدم....
ولی این یه سایت خیلی عالی با نمونه فیلم و مقایسه ای فوق العاده حرفه ای هست که بهت کمک میکنه من هر چی تو این سایت دیدم تو واقعیت تجربه کردم و دیدیم صحت داره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2F)
سلام.روی panasonic{hs900 ya tm 700}اصلا شک نکنو و به سونی اصلا فکر نکن..pana,Canon,...باورکن با سونی بولتو دورریختی..سونی نویز ورنگش بده 1080iهستن اکثرا{بحثش طولانیه}با سونی وی جی10 که سنسور سایز23در18داره فیلم بگیر با اس900 hsسنسور1:1.4"مقایسه کن...panaرنگ.نویز و فوکوس بهتری داره و1000000ت ارزونتره.
بین این دو مدلی که شما مورد نطر داری پاناسونیک حساسیت نور بهتری داره توی نور کم نویز کمتری داره و برای همین برای فیلمبرداریهای Indoor یا محیطهای داخلی بهتره و توی نور زیاد تصویر با جزئیات تر و شارپ تری داره لرزش گیر بهتری داره و وضوح حرکتی خوبی هم نمایش میده اگه علاقه به فیلمبرداری داری این دوربین امکانات و تنظیمات حرفه ای زیادی در اختیارتون قرار میده.
ال سی دی سونی رزولوشن بهتری داره ولی پاناسونیک ال سی دی کمی برایت تری داره و زیر نور زیاد کم نمیاره.
باتری سونی بهتر هست.
المپیک هم حداقل 10 دوره هست که داره با دوربینهای پاناسونیک فیلمبرداری میشه و DVCPro فرمت رسمی ضبط و پخش این مسابقات هست که پاناسونیک گسترش داده ناسا هم از دوربینهای P2 پاناسونیک استفاده میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Favc%2Fcamcorder%2Fhd%2Fx900_series%2Ffeature1.ht ml)
اقا فدای تو حرف دل منو زدی..سونی توی عکاسی هم همینطوره.روی بیش فرض خوبه البته بظاهرو
با سلام ...
با سپاس فراوان
پاینده و کامیاب باشید
سلام.دقیقا حس من وقتی 7.400000تومن برای سونی زد7 دادم ودیدم tm700 panasonicکه 6.000.000ت ارزونتره سرتره.......سونی جدا گند زده فقط اسم داره
Samet-22
04-02-2012, 13:31
:41: ......
کسی تبدیل 3دی سراغ دارهPANASONIC HS900
shrsolivan
06-02-2012, 23:20
با سلام
دوستان یه دوربین هندیکم می خواستم
بودجه تا850 ت یکم بالا پایین مهم نیست
از لحاظ کیفیت تصویر عالی باشه
عکاسی هم بد نباشه
ترجیحا ssdیاhhdباشه
خودم مدل sony HDR-XR160 و Panasonic tm700دیدم اما نمیدونم خوبه یا نه
درکل از همه لحاظ خوب باشه دیگه
با تشکر
Samet-22
07-02-2012, 00:33
با سلام
عکاسی هم بد نباشه
ترجیحا ssdیاhhdباشه
با تشکر
به نظر من اگه خودت بتونی تحقیق کنی بهتره چون اینجا یکی یه چیز میگه ولی من یه چیز دیگه میگم . دو دل میشی .
باز هم میتونی از اطلاعات دوستان استفاده کنی .
در مورد این دو دوربین توی موراد مختلف یا بهترن یا بدتر . میتونی بری کلیپ هاشون رو در مواقع مختلف نور در از
سایت یو ؟ تیو ؟ ب در بیاری و خودت مقایسه کنی .
من منتظر پایین اومدن قیمت دلارم که دوربین Sony HDR-XR160 رو بگیرم .
Panasonic TM700 هم دوربین خوبیه ، بهترین هندی کم انتخاب شد ، ولی قیمتش از Sony HDR-XR160 خیلی
بالاتره .
باز هم راهنمایی خواستی در خدمتیم .
*Alucard*
07-02-2012, 13:23
با سلام
عکاسی هم بد نباشه
ترجیحا ssdیاhhdباشه
با تشکر
TM700 و XR160 تو دوتا کلاس مختلف هستن نمیشه با هم مقایسشون کرد این دوربین رو باید با TM90 پاناسونیک یا کانن R21 مقایسه کنی.
بین این سه مدل دوربین:
دقت رنگ تو نور زیاد:
کانن
پاناسونیک
سونی
مقدار نویز موقع فیلمبرداری در نور زیاد:
کانن
سونی
پاناسونیک
شارپ بودن تصویر:
پاناسونیک
کانن
سونی
حساسیت در نور کم (باعث میشه در نور کم فیلمهای روشنتری بگیرن):
پاناسونیک و کانن تقریبا در یک سطح هستن
سونی
دقت رنگ در نور کم:
کانن
پاناسونیک
سونی
نویز در نور کم:
پاناسونیک
سونی
کانن
عملکرد لرزش گیر:
پاناسونیک
سونی
کانن
عمر باتری:
سونی
پاناسونیک
کانن
jin_kazama
07-02-2012, 14:01
سلام
من می خوام aiptek h23 رو بخرم.کسی هست که نمونه فیلمبرداری و عکسشو برام بزاره اینجا
خیلی نیازمه
راستی تو رنج حداکثر 400 تومن چی پیشنهاد میکنید که فیلمش full hd باشه و کیفیتش عالی باشه و کلا با aiptek قابل رقابت باشه؟
ممنون
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
در ضمن من الان دوربین عکاسی fuji s-3000 دارم و خیلی هم ازش راضیم غیر از فیلمبرداریش
??????3d converter........?
*Alucard*
09-02-2012, 01:28
??????3d converter........?
زنگ بزن شرکت بانیان
آقا دیگه این دوربین هایی که فیلم های کوچیک می خوردن منسوخ شدن؟
Hamed DC
19-02-2012, 10:34
آقا دیگه این دوربین هایی که فیلم های کوچیک می خوردن منسوخ شدن؟
توی بازار هستن. ولی بیشتر بصورت کارکرده(شایدم همشون!). و فیلمهای اونا هم هنوز هست. ولی خرید این قسم
مدلها اصلا منطقی نیست. کیفیت پایین فیلم برداری و هزینه جانبی برای ویرایش فیلم و .... ارزش خریدش رو بشدت
پایین میاره.
توی بازار هستن. ولی بیشتر بصورت کارکرده(شایدم همشون!). و فیلمهای اونا هم هنوز هست. ولی خرید این قسم
مدلها اصلا منطقی نیست. کیفیت پایین فیلم برداری و هزینه جانبی برای ویرایش فیلم و .... ارزش خریدش رو بشدت
پایین میاره.
الان تکنولوژی روز با قیمتهای معمولی چی هست؟
چیزی که خیلی پیشرفته باشه منظورم نیست یه چیزی که روال باشه و قیمت خوبی داشته باشه
Hamed DC
19-02-2012, 18:18
الان تکنولوژی روز با قیمتهای معمولی چی هست؟
چیزی که خیلی پیشرفته باشه منظورم نیست یه چیزی که روال باشه و قیمت خوبی داشته باشه
لطفا کاربرد و سقف بودجه رو تعیین کنید؟؟؟
لطفا کاربرد و سقف بودجه رو تعیین کنید؟؟؟
یک دوربین خونگی کیفیت خوب
قیمت هم در حد 500 تومن
یه چیزی باشه که رو تلویزیون فول اچ دی بی کیفیت نشون نده
saeid333
21-02-2012, 19:56
سلام
من چند تا جاي معتبر برا قيمت گرفتن دوربين فيلمبرداري و قطعاتش مي خوام كمك ميكنين
vahid_sh2447
22-02-2012, 13:18
سلام حامد جان
خوبی داداش
تا 900 تومن چه دوربینی رو پیشنهاد می کنی؟
tm700 پاناسونیک تو بازار هستش قیمتش چنده؟
tm700 بهتره یا hdr160 ?
ممنون
Hamed DC
22-02-2012, 15:29
سلام حامد جان
خوبی داداش
تا 900 تومن چه دوربینی رو پیشنهاد می کنی؟
tm700 پاناسونیک تو بازار هستش قیمتش چنده؟
tm700 بهتره یا hdr160 ?
ممنون
سلام وحید جان.قربونت داداش. تو خوبی؟؟؟
HDR-XR200...928.000
وحید جان 100.000تومن میتونی بودجه رو افزایش بدی تا مدل بتری رو معرفی کنم؟؟؟
vahid_sh2447
22-02-2012, 15:43
سلام وحید جان.قربونت داداش. تو خوبی؟؟؟
HDR-XR200...928.000
وحید جان 100.000تومن میتونی بودجه رو افزایش بدی تا مدل بتری رو معرفی کنم؟؟؟
ممنون حامد جان این مدلی که معرفی کردی چه تفاوتی با xr160 داره؟
والا حامد جان تقریبن سقفم همینه باز شما مدلی که گفتی 100 تومن بیشتره بهم بگو شاید دیرتر خریدم
راستی حامد جان شما توصیه می کنی hdr-xr160 سونی بخرم اینجا 870 تومنه.
ممنون
عرز زحمات
Hamed DC
22-02-2012, 16:19
یک دوربین خونگی کیفیت خوب
قیمت هم در حد 500 تومن
یه چیزی باشه که رو تلویزیون فول اچ دی بی کیفیت نشون نده
با این بودجه معرفی رو خیلی خیلی سخت کردین. در هر حال مدل زیر رو پیشنهاد میکنم:
SONY - DCR-SR68...491.000
کیفیت این دوربین 480pهست.
Hamed DC
22-02-2012, 16:55
ممنون حامد جان این مدلی که معرفی کردی چه تفاوتی با xr160 داره؟
والا حامد جان تقریبن سقفم همینه باز شما مدلی که گفتی 100 تومن بیشتره بهم بگو شاید دیرتر خریدم
راستی حامد جان شما توصیه می کنی hdr-xr160 سونی بخرم اینجا 870 تومنه.
ممنون
عرز زحمات
قدرت عکاسی بهتر.
صدای5.1کاناله با جزییات بیشتر.
البته معایبی هم داره:
ظرفیت پایین.
فاصله کانونی کم.
زوم دیجیتال و اوپتیکال ضعیف.
خرید HDR-XR160 با این قیمت یه کمی بالاست. قیمت این دوربین 800.000تومنه!فکر نمیکنم بیشتر از این ارزش خریدش
بالا باشه.ولی از لحاظ کیفیت تقریبا در حد قابل قبولی هست و به جز لوکوس ضعیفش و حسگر متوسط، عیب شاخصی
نداره!مقایسه دقیق دو مدل سونی بالا:
مدل پیشنهادی من:
LEGRIA HF-M 36...1.010.000
vahid_sh2447
22-02-2012, 18:05
قدرت عکاسی بهتر.
صدای5.1کاناله با جزییات بیشتر.
البته معایبی هم داره:
ظرفیت پایین.
فاصله کانونی کم.
زوم دیجیتال و اوپتیکال ضعیف.
خرید HDR-XR160 با این قیمت یه کمی بالاست. قیمت این دوربین 800.000تومنه!فکر نمیکنم بیشتر از این ارزش خریدش
بالا باشه.ولی از لحاظ کیفیت تقریبا در حد قابل قبولی هست و به جز لوکوس ضعیفش و حسگر متوسط، عیب شاخصی
نداره!مقایسه دقیق دو مدل سونی بالا:
مدل پیشنهادی من:
LEGRIA HF-M 36...1.010.000
ممنون حامد جان خیلی لطف کردی
من HDR-XR160 رو برا استفاده خانوادگی می خواستم شما گفتین لوکوسش ضعیفه برا استفاده ای که میخوام از دوربین داشته باشم خیلی مشکل سازه؟شرمنده من از اصطلاحی که به کار بردین اطلاعات ندارم.قیمت 870 رو از نمایندگی سونی گرفتم امکانش هست اینجا بتونم قیمت پایین تر با گارانتی پیدا کنم؟
یه سوال دیگه HDR-XR 160 ساخت چین هم داره یا فقط برا ژاپن هستش؟
ممنون
Hamed DC
22-02-2012, 20:21
من HDR-XR160 رو برا استفاده خانوادگی می خواستم شما گفتین لوکوسش ضعیفه برا استفاده ای که میخوام از دوربین داشته باشم خیلی مشکل سازه؟شرمنده من از اصطلاحی که به کار بردین اطلاعات ندارم.قیمت 870 رو از نمایندگی سونی گرفتم امکانش هست اینجا بتونم قیمت پایین تر با گارانتی پیدا کنم؟
ممنون
قربونت برم داداشی.خواهش میکنم.
برای استفاده خانگی گزینه بسیار مناسبیه. زوم عالی و کیفیت قابل قبول. فقط یه کمی توی نور کم دجار نویز میشه.
که در اصلاح گفته میشه لوکوس خوبی نداره.
و اما لوکوس:
لوکوس به واحد روشنایی گفته میشه که با اون میزان روشنایی رو اندازه گیری میکنن و معیاری برای سنجش طیف نور
سنجی وسایل عکسبرداری و فیلمبرداری در نور کم هست. منظور از نور کم، نوری هست که چشم با دقت تمام نتونه
رنگها رو از هم تفکیک بده و دوربینی که این قابلیت رو به طور قوی پشتیبانی کنه، میتونه گرمی رنگها رو بانویزخیلی کم
در نور کم حفظ کنه.
این دوربین رو فکر کنم با گارانتی رهجو از پاساژ قائم فروشگاه کیش(1)820.000تومن قیمت داشتم. البته این قیمت
مال چند هفته پیشه.
و در مورد ژاپن:
احتمال اینکه این دوربین ساخت ژاپن باشه خیلی خیلی کمه. یا لااقل از 100درصد دوربین، فقط10
درصد یا حتی کمتر ساخت ژاپن هست. که شامل قسمتهای بسیار حساس هست که با ریز پردازندها سرورکارداره
و بقیه قطعات بیشتر تایوان و چین هستند.
vahid_sh2447
22-02-2012, 20:33
قربونت برم داداشی.خواهش میکنم.
برای استفاده خانگی گزینه بسیار مناسبیه. زوم عالی و کیفیت قابل قبول. فقط یه کمی توی نور کم دجار نویز میشه.
که در اصلاح گفته میشه لوکوس خوبی نداره.
و اما لوکوس:
لوکوس به واحد روشنایی گفته میشه که با اون میزان روشنایی رو اندازه گیری میکنن و معیاری برای سنجش طیف نور
سنجی وسایل عکسبرداری و فیلمبرداری در نور کم هست. منظور از نور کم، نوری هست که چشم با دقت تمام نتونه
رنگها رو از هم تفکیک بده و دوربینی که این قابلیت رو به طور قوی پشتیبانی کنه، میتونه گرمی رنگها رو بانویزخیلی کم
در نور کم حفظ کنه.
این دوربین رو فکر کنم با گارانتی رهجو از پاساژ قائم فروشگاه کیش(1)820.000تومن قیمت داشتم. البته این قیمت
مال چند هفته پیشه.
و در مورد ژاپن:
احتمال اینکه این دوربین ساخت ژاپن باشه خیلی خیلی کمه. یا لااقل از 100درصد دوربین، فقط10
درصد یا حتی کمتر ساخت ژاپن هست. که شامل قسمتهای بسیار حساس هست که با ریز پردازندها سرورکارداره
و بقیه قطعات بیشتر تایوان و چین هستند.
ممنون حامد جان از راهنمایی خوبت.
خیلی شرمندم کردین با تایید شما همین سونی رو انتخاب می کنم چون زیاد کار حرفه ای باهاش ندارم فکر کنم کارم رو راه بندازه...
ممنون
با سلام و احترام...من واقعا عذر میخوام اما کسی که سونی بگیره مطمعنا بولشو دور ریخته اینو هم ازروی تجربه کاریم میگم هم گزارش سایتهای معتبر:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .توی بستهای قبل تشاره کردم.....البته تصمیم نهایی با شماست.برید سمت panasonic ...Canon...hs900 ya hs700
ببینید فقط لاکس LUX{ luminous ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) fluxنیست که مهمه..sharpnes..color in dark...noise..frame per sec....interlace va progressive...و..و..با هم 1دوربین خوب یا متوسط رو میسازن.سونی نسبت به بولی که میگیره کیفیت نمیده.فقط مارکه ...در مورد لاکس مثال میزنم:ماه کامل یا شعله 1شمع بزرگ=1.....1اتاق برنور=50....ظهر تابستون افتاب مستقیم130000لاکس..روز عادی افتاب غیر مستقیم25000 لاکس......
Hamed DC
24-02-2012, 13:56
ببینید فقط لاکس LUX{ luminous ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2FLuminous_flux) fluxنیست که مهمه..sharpnes..color in dark...noise..frame per sec....interlace va progressive...و..و..با هم 1دوربین خوب یا متوسط رو میسازن.سونی نسبت به بولی که میگیره کیفیت نمیده.فقط مارکه ...در مورد لاکس مثال میزنم:ماه کامل یا شعله 1شمع بزرگ=1.....1اتاق برنور=50....ظهر تابستون افتاب مستقیم130000لاکس..روز عادی افتاب غیر مستقیم25000 لاکس......
در مورد سونی کمی با شما موافقم. اما فقط در حالت کلی نه درمورد این مدل.
در مورد این مدل هم بهتره که به استنادات محکم بسنده کنیم. سایت معرفی شده، سایت مطمئنی هست. اما
شرظ اصلی افرادی هستند که از این مدل استفاده کردن. من هم در مورد این دوربین مشکل حادی در مورد کیفیت
یا مورد دیگه ای ندیدم. اگر شما تجربه ی خاصی دارین، خوشحال میشم که باذکر مورد و دلیل به اون بپردازین.
و اما در مورد لوکوس: یکی از بزرگترین قابلیتهای یک دوربین فیلمبرداری عدم نویز در نور کم هست. همه مواردی که
شما نام بردین رو نمیشه در کم کردن نویز به کار برد. فقط میشه با این گزینه ها رنگ رو متمایزتر یا در اصلاح شارپ تر
کرد. قدرت دوربین در کاهش نویز در درجه اول به نوع پردازشگر تصویری دوربین و در وحله دوم به قابلیتهای دید در شب
و یا دید در نور کم و دهانه دیفراگم و ... داره. البته همه موارد ذکر شده در یک فرم مشخص هست!
با این بودجه معرفی رو خیلی خیلی سخت کردین. در هر حال مدل زیر رو پیشنهاد میکنم:
SONY - DCR-SR68...491.000
کیفیت این دوربین 480pهست.
ممنون حامد جان
حالا اگر تا 600 نهایتا بخوام هزینه کنم می شه چیز بهتری خرید؟
لا اقل اچ دی باشه
Hamed DC
26-02-2012, 00:20
ممنون حامد جان
حالا اگر تا 600 نهایتا بخوام هزینه کنم می شه چیز بهتری خرید؟
لا اقل اچ دی باشه
قربونت داداش.
پس با این بودجه مدل زیر بهترین انتخاب هستش:
Sony HDR-CX130...613.000
Features
Flash Memory HD Camcorder
Take stunning 1920 x 1080 Full HD video with the ultra-compact HDR-CX130 Handycam camcorder. It features an "Exmor R" CMOS sensor for superior low-light performance, a wide angle Sony G lens, plus 42x extended zoom for getting you closer to the action.
- "Exmor R" CMOS Sensor
- 29.8 mm wide angle Sony G Lens
- 30x optical zoom (42x extended zoom)
- Optical SteadyShot with Active Mode
- 3.0" Clear Photo LCD
- Intelligent Auto mode
Specifications
HD Video Codec: MPEG4-AVC/H.264
SD Video Codec: MPEG2-PS
Media Storage Type: Memory Stick PRO Duo (Mark2) / PRO-HG Duo / SD/SDHC/SDXC Memory Card
Image Sensor: 1/4" "Exmor R" CMOS Sensor
Image Processor: BIONZ
Lens / Filter Diameter: Sony G Lens / 37mm
Optical / Digital Zoom: 30x / 350x
Audio Format: Dolby Digital 2ch Stereo, Dolby Digital Stereo Creator
Zoom Mic: Yes
Maximum Still Image Resolution (Photo Mode): 3.3 Mega Pixels (2112 x 1584, 4:3)
Image Stabilisation: Optical SteadyShot (Active mode)
LCD Screen Size & Type: 3.0" Clear Photo LCD Plus (230K dots / Wide 16:9), Touch Panel
x.v.Colour: Yes
Face Detection: Yes
Smile Shutter: Yes
Intelligent Auto: Yes
D-Range Optimiser: Yes
Smooth Slow Rec: Yes
Golf Shot Mode: Yes
Backlight Compensation: Yes (Auto)
Direct Copy: Yes
Quick On: Yes
HDMI Terminal: Yes (Mini)
USB Terminal: Yes (TypeA, mini-AB / USB 2.0 Hi-speed)
Dimensions (W x H x D): 52.5 x 57 x 113.5mm
Mass (w/o Tape, Battery, etc.): Approx. 250g
مرسی آقا حامد همه چیزش هم که خوبه و عالی
این از نظر نویز و این داستانها چطوره؟
البته من هیچوقت تو نور کم فکر نکنم فیلمبرداری کنم
Hamed DC
26-02-2012, 12:14
مرسی آقا حامد همه چیزش هم که خوبه و عالی
این از نظر نویز و این داستانها چطوره؟
البته من هیچوقت تو نور کم فکر نکنم فیلمبرداری کنم
خواهش میکنم.
در حد قابل قبولی هست اما نباید بیشتر از حد از این دوربین انتظار داشت. در نور کم، کمی با نویز تصویربرداری میکنه.
ولی با توجه به قیمتش ارزش خرید بالایی داره. با توجه به اینکه شما هم زیاد در نور کم فیلمبرداری نمیکنید، یکی از
گزینه های مناسب هست.
alireza-vb
27-02-2012, 15:49
دوستان لطفا منو برای خرید یک دوربین فیلمبرداری با دوام جهت استفاده در اردوها راهنمایی بفرمایید.
این دوربین علاوه بر ارائه فیلم با کیفیت مناسب باید در شرایط بد جوی و همچنین ضربه های احتمالی در حد معقولی مقاوم باشه،
بودجه هم تا 600 هزار تومان هست حالا یخورده بالا پایینش هم میشه کرد :)
متشکرم
سلام به همه عزیزان.بنده تجربه شخصی خودمو از مدلای مختلف عرض کردم و معتقدم باید خود شخص تجربه کنه.ببینید نویز تاریکی.نویز رنگ و نویز ایزو بالا همگی خاصیت (-)سونی هستش...هم در film camera-SLR camera and point and shot compact....دلیلش اف بالای لنزها .سنسور و بردازشگر سونیه.شماباسونی توی اتاق با1 یا2لامب فیلم بگیر با باناسونیک هم بگیر بعد روی 47" یا40" نگاه کنید نه روی موبایل یا CRT monitorو یا صفحه18.5"کامبیوترتون.2دنیای جداست.سونی انگار 1 فیلتر سافت مایل به زرد و دونه های گرین و نویز روی تصویرشه.
خواهش میکنم.
در حد قابل قبولی هست اما نباید بیشتر از حد از این دوربین انتظار داشت. در نور کم، کمی با نویز تصویربرداری میکنه.
ولی با توجه به قیمتش ارزش خرید بالایی داره. با توجه به اینکه شما هم زیاد در نور کم فیلمبرداری نمیکنید، یکی از
گزینه های مناسب هست.
ببینید منظور از نور کم تاریکی نیست.اتاق شما چندتا لامب داره؟2تا؟3تا؟4تا....سونی تمام مدلهاش از DV-full hd progressive -interlaceکلا نویزه و گرین.کافیه توی جشن تولد ی چراغها خاموش شه و بخواین با نور شمع یا فشفشه فیلم بگیرید.1ضعف دیگه سونی سیستم لرزشگیرشه که افتضاحه.
Hamed DC
28-02-2012, 01:00
ببینید منظور از نور کم تاریکی نیست.اتاق شما چندتا لامب داره؟2تا؟3تا؟4تا....سونی تمام مدلهاش از DV-full hd progressive -interlaceکلا نویزه و گرین.کافیه توی جشن تولد ی چراغها خاموش شه و بخواین با نور شمع یا فشفشه فیلم بگیرید.1ضعف دیگه سونی سیستم لرزشگیرشه که افتضاحه.
شما خیلی کلی طرح موضوع کردین.
بهتره بودجه رو هم در نظر بگیرید. با بودجه پیشنهادی دوستان مناسبترین قیمت و مطلوبترین کیفیت رو از مدلهای داده
شده باید انتظار داشت. کمااینکه در سونی هم مدلهای شاخص با کیفیت و امکانات بسیار عالی هم هست، ولی
باید ابتدا بودجه رو در نظر گرفت و بعد مدل معرفی کرد. و اینکه عیب یک کلاس از دوربین رو به کل مدل و کلاسهای اون
برند تعمیم ندیم.
سلام
خسته نباشید
ببخشید من دنبال یه دوربین فیلم برداری میگردم ماکزیمم هزینه ای که میخوام بکنم 350 هست.برای دو نفر مسن میخوام که بی دنگ و فنگ بتونن فیلم برداری کنند مثلا یه کلیدو بزنن ضبط کنه و قطع.حافظه داخلی و شارژ نسبتا خوبی داشته باشه.
این[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AIPTEK دوربین فیلم برداری Pocket DV AHD H23
به نظرتون خوبه امکاناتش به نظر خوبن اما برند ناشناخته ای نیست؟عمر و بدنشون خوبه؟
ممنونم اگه راهنماییمون کنید این بندگان خدا بعد از عید به مکه میرند من تو عکاسی سررشته دارم اما تو فیلمبرداری نه.
شما خیلی کلی طرح موضوع کردین.
بهتره بودجه رو هم در نظر بگیرید. با بودجه پیشنهادی دوستان مناسبترین قیمت و مطلوبترین کیفیت رو از مدلهای داده
شده باید انتظار داشت. کمااینکه در سونی هم مدلهای شاخص با کیفیت و امکانات بسیار عالی هم هست، ولی
باید ابتدا بودجه رو در نظر گرفت و بعد مدل معرفی کرد. و اینکه عیب یک کلاس از دوربین رو به کل مدل و کلاسهای اون
برند تعمیم ندیم.
سلام.تایب فارسی برام زجراوره...سونی 1برند غول هستش اما بیش ازحد انحصارطلب و تبلیغاتی.... بخدا نه از باناسونیک و کنون بول گرفتم ونه سهامدارشم..اما سونی بدجور ضرر زد بهم.بنده حقیر هم زبان تدریس میکنم هم در1 اتلیه شریکم...اینه که هرچی اینجا گفتم ازروی تجربست و مطالعه سایتهای مختلف.اگه تایب فارسیم خوب بود کامل براتون سونی و باناسونیک رو با مدرک مقایسه میکردم.شرکتی که بنل های ال سی دی خییلی از مدلاش سامسونگه و درایوهای دی وی دیش اصلا سونی نیست واز مارک مارشال جینی هم ضعیفتره و....و.....خیلی حقه بازیهای دیگه..... فرمودید مدلای تاب سونی....... از هندیکمای 200 دلاریش تا 3D..Z7...ex3....همشون نسبت به قیمتشون{که شما فرمودید} بدرد نخورن{باهمشون شخصا کار کردم}.اما برفروش و شیک و زیبا....بازم عذر میخوام
شما این مدلای باناسونیک رو با جه مدلای سونی {با توجه به فرمایش خودتون}با در نظرگرفتن قیمت مقایسه میکنید.....؟؟؟؟؟؟؟Panasonic z100003D.....Ac-160....Af 101.....or HS 900..
sajjadnajafi
29-02-2012, 16:59
سلام.دوربینی برای ضبط تصاویر خانوادگی می خواهیم که کیفیت عکس برداری آن هم خوب باشد (هارد دیسکی)-بودجه تا یک میلیون تومان.
اگر هم نورافکنی ..فلاشی..چیز دیگه ای برای فیلم برداری در شب داشته باشه هم که عالیه
و پیشنهاد میدهید که از وب بخریم یا از بازار شهرستان خودمان!؟
ممنون میشم راهنماییم کنید!
Hamed DC
29-02-2012, 19:27
سلام
خسته نباشید
ببخشید من دنبال یه دوربین فیلم برداری میگردم ماکزیمم هزینه ای که میخوام بکنم 350 هست.برای دو نفر مسن میخوام که بی دنگ و فنگ بتونن فیلم برداری کنند مثلا یه کلیدو بزنن ضبط کنه و قطع.حافظه داخلی و شارژ نسبتا خوبی داشته باشه.
این[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ex.php%3Fdispatch%3Dproducts.view%26product_id%3D4 0466)
AIPTEK دوربین فیلم برداری Pocket DV AHD H23
به نظرتون خوبه امکاناتش به نظر خوبن اما برند ناشناخته ای نیست؟عمر و بدنشون خوبه؟
ممنونم اگه راهنماییمون کنید این بندگان خدا بعد از عید به مکه میرند من تو عکاسی سررشته دارم اما تو فیلمبرداری نه.
سلام.
با این بودجه بهترین انتخاب هستش. این برند هم، برند خوبی هست. فقط در ایران زیاد جا نیفتاده.
Hamed DC
29-02-2012, 19:39
سلام.دوربینی برای ضبط تصاویر خانوادگی می خواهیم که کیفیت عکس برداری آن هم خوب باشد (هارد دیسکی)-بودجه تا یک میلیون تومان.
اگر هم نورافکنی ..فلاشی..چیز دیگه ای برای فیلم برداری در شب داشته باشه هم که عالیه
و پیشنهاد میدهید که از وب بخریم یا از بازار شهرستان خودمان!؟
ممنون میشم راهنماییم کنید!
سلام.
LEGRIA HF M36...1.020.000
مشخصات کلی:
8GB Dual Flash Memory and Relay Recording
Easy HD Shooting
6.8cm (2.7”) touch-screen LCD
Video Snapshot
3.3MP Canon HD Camera System
Dynamic OIS and Powered IS
Easy sharing
Pre REC, 25p Cinema Mode, 3.3MP stills
Flexible system
Optional Waterproof Case
مشخصات فنی این مدل:
دوربین ئ36 اقا حامد معرفی کردن عالیه.فقط اگر میخواهید هارد داشته باشه 1نگاه به hs-80 panasonicبندازید.اگر نه همین بهتره
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
Features
- Full high definition 1920 x 1080 Recording
- 120GB Hard Disk Drive (HDD) and SD card slot
- 42x Intelligent Zoom with 33.7mm wide-angle lens
- New Hybrid O.I.S. (Optical Image Stabiliser) with Active Mode
- 2.7” touch-screen panel and iA (Intelligent Auto) with Face Recognition
Specifications
General:
Power Supply (Battery / AC Adapter): DC3.6V / 5.0V
Power Consumption: Max. 5.3W (Recording) / Max. 7.7W (Charging)
Weight (w/o Battery): approx. 265g
Dimension (WxHxD): 60.0 x 64.0 x 109.0 mm
Media: HDD (120GB), SD/SDHC/SDXC Memory Card
On-Screen Display Language: Please refer to "OSD" sheet
Image Sensor:
- 1/5.8-type MOS (For Europe)
- 1/5.8" MOS (For Asia)
Total Pixels: 1.50 megapixels
Effective Pixels - Motion Image: 1.12 megapixels - 1.30 megapixels [16:9]
Effective Pixels - Still Image:
- 1.10 megapixels [3:2]
- 1.12 megapixels - 1.30 megapixels [16:9]
- 0.97 megapixels [4:3]
Lens Section:
Lens Brand: Panasonic Lens
F Value: F1.8(WIDE) / 4.0(TELE)
Optical Zoom: 34x
Focal Length: 2.38-81.0mm
Filter Diameter: -
35mm Film camera Equivalent:
- 33.7-1240mm (16:9) [Motion Image]
- 38.1-1298mm (3:2), 33.7-1240mm (16:9), 41.3-1405mm (4:3) [Still Image]
Camera Section:
Standard Illumination: 1400 lx
Minimum Illumination:
- 7.0 lx (1/25 Low Light scene mode)
- 1 lx (Color Night View)
Image Stabiliser: HYBRID O.I.S. [Optical Image Stabiliser]
Focus: Auto / Manual
White Balance: Auto / Indoor1 / Indoor2 / Sunny / Cloudy / White set
Shutter Speed - Motion Image:
- Auto Slow Shutter ON: 1/25-1/8000
- OFF: 1/50-1/8000
Shutter Speed - Still Image: -
Iris: Auto / Manual
Zoom - Intelligent Zoom OFF: 37x
Zoom - Intelligent Zoom: 42x
Zoom - Digital Zoom: 90x / 2000x (The maximum value of zoom magnification)
Backlight Compensation: Yes
Monitor:
EVF: -
Monitor (LCD): 6.7 cm (2.7") Wide LCD (230, 400 dots)
Still Image Section:
Recording Format: JPEG
Recording Image Size - Still Picture:
- 2.6 megapixels (1856 x 1392), 0.3megapixels (640 x 480) [4:3]
- 2.8 megapixels (2064 x 1376) [3:2]
- 3.0 megapixels (2304 x 1296), 2.1 megapixels (1920 x 1080) [16:9]
Recording Image Size - Simultaneous Recording: 3.0 megapixels (2304 x 1296), 2.1 megapixels (1920 x 1080) [16:9]
Recording Image Size - Creating still picture from motion picture: 2.1 megapixels (1920 x 1080) [16:9]
Flash: Yes (Photo Light)
DPOF: Max. 999 images
Recording Section:
Signal System: 1080 / 50i
Recording Format: MPEG4-AVC/H.264 (AVCHD standard compliant)
Recording / Playback Mode:
- HA (17Mbps / VBR), (1920 x 1080)
- HG (13Mbps / VBR), (1920 x 1080)
- HX (9Mbps / VBR), (1920 x 1080)
- HE (5Mbps / VBR), (1920 x 1080)
Audio Recording System: Dolby Digital (2ch)
Microphone: 2ch Stereo, Zoom Microphone
Speaker: Dynamic type
Media Remaining Indication: Yes
Interfaces:
AV: -
HDMI: Yes (mini)
Microphones (stereo mini): -
Headphone (stereo mini): -
USB: 2.0 Hi-Speed
AV multi: Yes
Others:
LED Video Light: Yes
Accessory Shoe: -
Standard Accessories:
AC Adaptor: Yes
AC Cable: Yes
DC Cable: included AC Adaptor
Rechargeable Battery Pack: min. 1790 mAh / Lithium-Ion
AV multi Cable: Yes
AV Cable: -
IR Remote: -
Shoe adaptor: -
USB Cable: Yes
SD Memory Card: -
Included Software: HD Writer AE 3.0
Lens hood: -
Stylus Pen: Yes
Hamed DC
01-03-2012, 00:49
در کل خرید دوربینهای هارد دیسکی رو توصیه نمیکنم. جون بیش از حد به جابجایی حساس اند و بشدت در معرض خرابیهای زودرس
هستند. کافیه یکبار دوربین روشم باشه از فاصله کمی به رمین(البته نه زمین خیلی سفت!)بخوره. تقریبا باید از هارد دوربین قطع
امید کرد.
سلام.
با این بودجه بهترین انتخاب هستش. این برند هم، برند خوبی هست. فقط در ایران زیاد جا نیفتاده.
هیچ مدل معروفتر دیگه ای نیست؟
Hamed DC
01-03-2012, 21:58
هیچ مدل معروفتر دیگه ای نیست؟
SONY - DCR-SX45E ...378.000
sepehrsaffari
02-03-2012, 12:25
سلام دوستا ن یه دوربین فیلمبرداری خوب تو باقیمت 450 تومن معرفی می کنید.عکس هم بگیره.
Hamed DC
02-03-2012, 12:51
سلام دوستا ن یه دوربین فیلمبرداری خوب تو باقیمت 450 تومن معرفی می کنید.عکس هم بگیره.
سلام.
با کمی افزایش بودجه مدل زیر رو توصیه مکنم:
SONY - DCR-SR68 ...490.000
...:::...ضبط تصویر با کیفیت 480pمی باشد...:::...
مشخصات کلی:
80GB Hard Disk Drive
Hybrid Recording to HDD or Memory Stick Duo Media
Media Card Slot
1/8" Advanced HAD CCD Imager
Carl Zeiss Vario-Tessar Lens with SteadyShot
60x Optical/2000x Digital Zoom
2.7" Clear Photo LCD Display
Still Image Capture
Direct Copy to External HDD without a PC
Face Detection
Film Roll and Face Index
and.....
LOVEFORLOVE
02-03-2012, 14:17
با سلام میدون اینجا جاش نیست اما اینجا بهتر به جواب میرسم من دنبال یک نرم افزار برای تبدیل فایل های که با دوربین WX7 گرفتم هستم میخوام به AVI تبدیلش کنم که بشه تلوزیون با فلش نشون بده
با تشکر و بهترین فرمت تبدیل فایل های HD چیه MPEG .AVI.MP4....
Hamed DC
02-03-2012, 14:24
با سلام میدون اینجا جاش نیست اما اینجا بهتر به جواب میرسم من دنبال یک نرم افزار برای تبدیل فایل های که با دوربین WX7 گرفتم هستم میخوام به AVI تبدیلش کنم که بشه تلوزیون با فلش نشون بده
با تشکر و بهترین فرمت تبدیل فایل های HD چیه MPEG .AVI.MP4....
جواب به پروفایل ارسال شد...
با سلام ...میخوام یه دوربین فیلمبرداری برای کاربرد شخصی بخرم که تا 2-3سال جوابگو باشه از جهت تکنولوژی تا حدی.
کیفیت فیلمبرداری مهمه اینکه در شب هم بشه فیلمبرداری کرد. واسه عکس یه دوربین دیجیتال کانن دارم و راضیم
قیمت کمتر از 450000 .
لطفا راهنمایی کنید
Hamed DC
02-03-2012, 16:07
با سلام ...میخوام یه دوربین فیلمبرداری برای کاربرد شخصی بخرم که تا 2-3سال جوابگو باشه از جهت تکنولوژی تا حدی.
کیفیت فیلمبرداری مهمه اینکه در شب هم بشه فیلمبرداری کرد. واسه عکس یه دوربین دیجیتال کانن دارم و راضیم
قیمت کمتر از 450000 .
لطفا راهنمایی کنید
سلام.
دوست عزیز با این بودجه نمیتونید دوربینی خریداری کنید که چندین سال شما رو راضی نگه داره. برای این کار لااقل
به هزینه کردن 900.000تومان هست تا هم قدرت خوبی در نور کم داشته باشه و هم دارای مشخصات قابل قبولی
باشه. با این بودجه، در چند پست قبل مدلهایی معرفی شده.
تا حد ممکن ....راضی کننده باشه.
نمیخوام فیلمبرداری 3 بعدی داشته باشه یا ویدیو پروژکتور باشه ولی در استفاده راحت و به تکنولوژی روز نزدیک باشه
Hamed DC
02-03-2012, 16:20
تا حد ممکن ....راضی کننده باشه.
نمیخوام فیلمبرداری 3 بعدی داشته باشه یا ویدیو پروژکتور باشه ولی در استفاده راحت و به تکنولوژی روز نزدیک باشه
بهترین انتخاب:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.