مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید دوربین فیلمبرداری
قیمت این دوربین رو الان سایت ارادو 560000 زده!
یه سوال شما بین دوربین فیلمبرداری هارد دیسک و رم خور کدومو ترجیح میدین؟ یکی از دوستان اینجا درباره هارددیسک نظر منفی داشتن
Hamed DC
02-03-2012, 16:43
قیمت این دوربین رو الان سایت ارادو 560000 زده!
یه سوال شما بین دوربین فیلمبرداری هارد دیسک و رم خور کدومو ترجیح میدین؟ یکی از دوستان اینجا درباره هارددیسک نظر منفی داشتن
این دوربین بالای500.000تومان ارزش خرید نداره!!!
اون شخص خود من بودم! دوربینهای هارد دیسکی معمولا ظرافت خاصی رو در نگهداری و مراقبت می طلبند. خصوصا هنگامیکه روشن هستند.
چون این هارد داخلی به شدت به ضرباتا کوچک حساس هست و با کمترین ضربه و کوچکترین تکان آنی ممکنه آسیبی جدی
به هارد داخلیش وارد بشه که جبرانش هزینه زیادی رو به شما تحمیل کنه. دوربینهای مجهز به حافظه های فلش،
گرچه قیمت بالایی دارن، ولی این حساسیتها رو ندارن.
ممنون نظر شما سونی هست؟ کانن یا سامسونگ پاناسونیک چطور؟
Hamed DC
02-03-2012, 18:31
ممنون نظر شما سونی هست؟ کانن یا سامسونگ پاناسونیک چطور؟
من با توجه به بودجه شمل مدل معرفی کردم، نه با توجه به برند!
برندهای دیگه بستگی به بودجه شما داره. با این بودجه فکر نمیکنم بهتر از این مدل بشه معرفی کرد.
کانن رو برای بودجه های بالای 950.000تومن باید معرفی کرد. پاناسونیک هم در این رنج قیمت مدل قابل قبولی نداره.
LOVEFORLOVE
02-03-2012, 19:09
جواب به پروفایل ارسال شد...
دوست گرامی آیا نمیشود با این نرم افزار ها تبدیلی بدون افت کیفیت داشت؟درسته پس این یک عیب بزرگی هست:41:
Hamed DC
02-03-2012, 19:46
دوست گرامی آیا نمیشود با این نرم افزار ها تبدیلی بدون افت کیفیت داشت؟درسته پس این یک عیب بزرگی هست:41:
دوست خوبم برای پیش برد متوازت تاپیک لطفا بحث رو در پروفایل ادامه بدین و یا تاپیک جدید با موضوع جدید باز کنید.
ممنونم.
SONY - DCR-SX45E ...378.000
تو رنج 300 تا 400 خیلی جالبه که هیچ امکاناتی نسبت به دوربینهای عکاسی وجود نداره
الان اف ایکس 230اچ اس با کیفیت قابل قبول هم عکاسی و هم فیلمبرداری میکنه
اما تو دوربینهای فیلمبرداری تا 450 چیزی که فول اچ دی که نه حتی اچ دی هم نداریم
Hamed DC
02-03-2012, 22:27
تو رنج 300 تا 400 خیلی جالبه که هیچ امکاناتی نسبت به دوربینهای عکاسی وجود نداره
الان اف ایکس 230اچ اس با کیفیت قابل قبول هم عکاسی و هم فیلمبرداری میکنه
اما تو دوربینهای فیلمبرداری تا 450 چیزی که فول اچ دی که نه حتی اچ دی هم نداریم
دوست عزیز دوربینهای عکاسی اصولا برای عکاسی طراحی شدن و بیشتر اونها سنسورهای کارایی برای عکاسی
ندارن. حتی اگر دوربین عکاسی با کیفیت فول هم فیلمبرداری کنه، باز هم نقیصه های زیادی رو برای فیلمبرداری به
همراه داره. برخی مدلهای 480pدوربینهای فیلمبرداری با کیفیت، از بیشتر دوربینهای عکاسی با قابلیت فیلمبرداری
فول، کیفیت بهتر و امکانات قابل قبولتری دارن که مختص فیلمبرداری هست. پس زیاد نمیشه روی دوربینهای عکاسی
برای فیلمبرداری حساب کرد. مگه در شرایطی که همه چیز برای فیلمبرداری ایده آل باشه(نور- عدم لرزش- فوکوس و
....) که باز هم با فراهم کردن این شرایط(که خیلی خیلی سخته!) نمیشه به اون کیفیتی که Full HDنامیده میشه و
با این دوربینهای عکاسی به ثبت میرسه رسید.
LOVEFORLOVE
02-03-2012, 22:28
من دوربین wx7 دارم با توجه به مشکلاتی که در زمینه فیلم بردارش دارم کیفیتش خوبه منتهی وقتی تبدیل میشه دچار افت شدید کیفیت میشه ظاهرا راه حلی هم وجود نداره من میخام این دوربین را جایگزین دوربین دیگخ ای کنم تا صقف 500 اما این مشکلو نداشته باشه
Hamed DC
02-03-2012, 22:32
من دوربین wx7 دارم با توجه به مشکلاتی که در زمینه فیلم بردارش دارم کیفیتش خوبه منتهی وقتی تبدیل میشه دچار افت شدید کیفیت میشه ظاهرا راه حلی هم وجود نداره من میخام این دوربین را جایگزین دوربین دیگخ ای کنم تا صقف 500 اما این مشکلو نداشته باشه
دوست عزیز دوربین Sony Cyber-shot DSC-WX7، یک دوربین عکس برداریه. نباید انتظار داشته باشین فیلمبرداری
خوبی داشته باشه. چون اساسا برای این کار ساخته نشده. با این بودجه هم مدل معرفی شده. اما باز هم نباید
انتظار داشته باشین با این بودجه دوربینی1080p و یا 720p خریداری کنید. نهایتا میتونید روی 480pمتمرکز بشین.
در کل خرید دوربینهای هارد دیسکی رو توصیه نمیکنم. جون بیش از حد به جابجایی حساس اند و بشدت در معرض خرابیهای زودرس
هستند. کافیه یکبار دوربین روشم باشه از فاصله کمی به رمین(البته نه زمین خیلی سفت!)بخوره. تقریبا باید از هارد دوربین قطع
امید کرد.
سلام.1.هاردهای این دوربینها دارای انتی شاکanti shock and anti drop sensor هستنند 2.قیمت هارد دارها کمی بالاتره اما به صرفه ترند.3.توی مدلای فول اچ دی که rate 24mbit/secیا بیشتر میشه یا هارد دیسکی بخرید یا 1مموری اوریجینالSd memory class 6 or class10..lexar or Sandiskوگرنه موقع بخش دچار مشگل میشه فیلمتون.
با سلام ...میخوام یه دوربین فیلمبرداری برای کاربرد شخصی بخرم که تا 2-3سال جوابگو باشه از جهت تکنولوژی تا حدی.
کیفیت فیلمبرداری مهمه اینکه در شب هم بشه فیلمبرداری کرد. واسه عکس یه دوربین دیجیتال کانن دارم و راضیم
قیمت کمتر از 450000 .
لطفا راهنمایی کنید
دوست من بهیچ عنوان وابدا سمت دوربین فیلمبرداری غیر از فول HD 1080 progressive 30/50 frame/secنرو اگه کیفیت خوب فیلم(نه خیلی خوب اما بهتراز دوربینای 500-600تومنی معمولی)مد نظرته Lumix fz or canon sx30 or Fuji hs20بگیر.حدود700تومنن فکر میکنم.البته حتما حتما مموری کلاس 10 براش بگیر.کیفیت 2برابر نسبت به دوربینای فیلمبرداریه هم قیمت رو تضمین میکنم.چون خود من قربانی SR-82 SONYشدم(780.000تومن2-3سال بیش)کیفیت canon A620 قیمت290.000ت بسیار بهتر بود.شاد باشید
سلام.LUMIX tz20 or fzبا فرمتAVCHDفیلم میگیرن و بصورت واقعی1080*1920p نه 1440*1080 یا1920*1080i.(interlace.که تمام سونی ها تا رنج2.000.000تومن اینترلیس هستن نه بروگرسیو.AVCHDالان دیگه روی اکثر تلویزیونا بخش میشه
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
قدر اقا Hamed Dcرو بدونید که برای همه وقت میزارن بی توقع..
Hamed DC
03-03-2012, 00:02
سلام.1.هاردهای این دوربینها دارای انتی شاکanti shock and anti drop sensor هستنند 2.قیمت هارد دارها کمی بالاتره اما به صرفه ترند.3.توی مدلای فول اچ دی که rate 24mbit/secیا بیشتر میشه یا هارد دیسکی بخرید یا 1مموری اوریجینالSd memory class 6 or class10..lexar or Sandiskوگرنه موقع بخش دچار مشگل میشه فیلمتون.
سلام.
دوست خوبم، اگر موضوع انتی شوک هارد رو برای عدم بروز مشکل قبول کنیم، باز هم معایبی این دوربینهای هارذ
دیسکی رو تهدیدی میکنه. در برخی سایتها(اسمشون متاسفانه یادم نیست!)از اثر صدای هارد بر روی فیلم صحبت
به میان امده. حتی با جزئی حساب کردن این مورد هم باز این ذوربیتها دارای معایبی هستند. یکی از اونها سرعت نقل
و انتفال هست که دوربینها مجهز به حافظه فلش بدلیل عدم برخورداری از هد و موتور و سایر ادوات سخت افزاری
داخلی، سرعتی به مراتب پایینتر دارن! چون اگر سرعت خواندن و نوشتن بالا بره، قهراً امنیت اطلاعات کاهش پیدا
میکنه و ممکنه در دورهای بالا به شدت تصاویر دچار مشکل بشن. این در حالیه که در بیشتر دوربینهای حرفه ای هم
سعی شده که از هارد دیسک استفاده نشه.
حافظه های جانبی که شما به ساندیسک اشاره کردین، در برخی کلاسهای فوق سرعت بالا،بقدری عالی ظاهر شدن
که از لحاظ کیفیت و سرعت جای هیچ بحثی رو نمیزارن.
-------
قدر اقا Hamed Dcرو بدونید که برای همه وقت میزارن بی توقع..
در کنار شما و سایر دوستان در حال علم آموزی هستم و از مباحثه با شما لذت میبرم.
ممنونم از حسن توجتون.
سلام.
دوست خوبم، اگر موضوع انتی شوک هارد رو برای عدم بروز مشکل قبول کنیم، باز هم معایبی این دوربینهای هارذ
دیسکی رو تهدیدی میکنه. در برخی سایتها(اسمشون متاسفانه یادم نیست!)از اثر صدای هارد بر روی فیلم صحبت
به میان امده. حتی با جزئی حساب کردن این مورد هم باز این ذوربیتها دارای معایبی هستند. یکی از اونها سرعت نقل
و انتفال هست که دوربینها مجهز به حافظه فلش بدلیل عدم برخورداری از هد و موتور و سایر ادوات سخت افزاری
داخلی، سرعتی به مراتب پایینتر دارن! چون اگر سرعت خواندن و نوشتن بالا بره، قهراً امنیت اطلاعات کاهش پیدا
میکنه و ممکنه در دورهای بالا به شدت تصاویر دچار مشکل بشن. این در حالیه که در بیشتر دوربینهای حرفه ای هم
سعی شده که از هارد دیسک استفاده نشه.
حافظه های جانبی که شما به ساندیسک اشاره کردین، در برخی کلاسهای فوق سرعت بالا،بقدری عالی ظاهر شدن
که از لحاظ کیفیت و سرعت جای هیچ بحثی رو نمیزارن.کارتهای حافظه 100%موافقم البته بشرگ اینکه از مموریهای مرغوب استفاده بشه.از مزایای مموری اینه که راحت میشه ارشیوش کرد..با مموری ریدر به کامپیوتراتنتقال داد فیلماشو بدون نیاز به اتصال دوربین...... اما از نظر قیمت اصلا بصرفه نیسن.بنده برای فیلمبرداری Canon 5D mk2مجبور شدم 2تا مموریLexar UDMAبگیرم 650.000تومن.2تا 16گیگ کلاس10 لکسر یا سن دیسک میشه 500.000تومن.حالا شما حساب کن مثلا panasonic hs900+220gig hardکه بنده ماه پیش گرفتم 2.000.000تومن اگه Tm900 مموری خورشو رفته بودم باید 14تا مموری 16گیگ میگرفتم که میشه 3000000
در کنار شما و سایر دوستان در حال علم آموزی هستم و از مباحثه با شما لذت میبرم.
ممنونم از حسن توجتون.
کارتهای حافظه 100%موافقم البته بشرگ اینکه از مموریهای مرغوب استفاده بشه.از مزایای مموری اینه که راحت میشه ارشیوش کرد..با مموری ریدر به کامپیوتراتنتقال داد فیلماشو بدون نیاز به اتصال دوربین...... اما از نظر قیمت اصلا بصرفه نیسن.بنده برای فیلمبرداری Canon 5D mk2مجبور شدم 2تا مموریLexar UDMAبگیرم 650.000تومن.2تا 16گیگ کلاس10 لکسر یا سن دیسک میشه 500.000تومن.حالا شما حساب کن مثلا panasonic hs900+220gig hardکه بنده ماه پیش گرفتم 2.000.000تومن اگه Tm900 مموری خورشو رفته بودم باید 14تا مموری 16گیگ میگرفتم که میشه 3000000
آقا حامد این دوربین هایی که فیلمبردار های مراسم دارن چه مدلی هست؟
قیمتشون در چه حدوده؟
برای کار خونگی بدرد نمی خوره؟
Hamed DC
03-03-2012, 11:26
کارتهای حافظه 100%موافقم البته بشرگ اینکه از مموریهای مرغوب استفاده بشه.از مزایای مموری اینه که راحت میشه ارشیوش کرد..با مموری ریدر به کامپیوتراتنتقال داد فیلماشو بدون نیاز به اتصال دوربین...... اما از نظر قیمت اصلا بصرفه نیسن.بنده برای فیلمبرداری Canon 5D mk2مجبور شدم 2تا مموریLexar UDMAبگیرم 650.000تومن.2تا 16گیگ کلاس10 لکسر یا سن دیسک میشه 500.000تومن.حالا شما حساب کن مثلا panasonic hs900+220gig hardکه بنده ماه پیش گرفتم 2.000.000تومن اگه Tm900 مموری خورشو رفته بودم باید 14تا مموری 16گیگ میگرفتم که میشه 3000000
البته قصد من از معرفی این کلاس از دوربین های فلش مموری ذار، برای مصارف خانگی هست که فکر نمیکنم در
یک بار کارکرد بالای5ساعت فیلمبرداری بشه. این 5ساعت هم با کیفیت فول هست که نیاز به حافظه زیادی هم نداره.
اما برای فیلم برداری های طولانی و تقریبا حرفه ای باید به سرغ دوربینهای هارد جامد رفت که کم کم دارن خودشون
رو بین کاربرا جا میکنن. سرعت فوق العاده بالا و عدم پایین آمدن کیفیت داده،از بارزترین ویژگی این سریها ست.
sepehrsaffari
03-03-2012, 11:27
سلام.
با کمی افزایش بودجه مدل زیر رو توصیه مکنم:
SONY - DCR-SR68 ...490.000
...:::...ضبط تصویر با کیفیت 480pمی باشد...:::...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کلی:
80GB Hard Disk Drive
Hybrid Recording to HDD or Memory Stick Duo Media
Media Card Slot
1/8" Advanced HAD CCD Imager
Carl Zeiss Vario-Tessar Lens with SteadyShot
60x Optical/2000x Digital Zoom
2.7" Clear Photo LCD Display
Still Image Capture
Direct Copy to External HDD without a PC
Face Detection
Film Roll and Face Index
and.....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من ممنون. با این دور بینها عکس هم میتونم بگیرم یا اینکه فقط مختص فیلمبرداریه؟
Hamed DC
03-03-2012, 11:53
آقا حامد این دوربین هایی که فیلمبردار های مراسم دارن چه مدلی هست؟
قیمتشون در چه حدوده؟
برای کار خونگی بدرد نمی خوره؟
این دوربینها، دوربینهای رده های حرفه ای یا Professional Camcorders هستن که با داشتن چند فاکتور خاص زیاد به
درد کاربردهای خانگی نمی خورن.از جمله:
پشتیبانی از حسگرهای چندگانه موازی برای به حداکثر رساندن کارایی.
فوکوس بسیار متغیر با دهانه دیافراگم کاملا دستی برای فوکوسهای ظریف.
دارای دهانه لنز بسیار کارا برای پشتیبانی از انواع لنزهای فیلمبرداری.
پشتیبانی از پخش مستقیم تصویر برای کارهای زنده تلویزیونی با کیفیت فول.
پشتیبانی مستقیم از صداهای چند کاناله و دالبی دیجیتال برای نهایت کیفیت صدا.
پشتیبانی از پیکسلاؤهای بسیار بسیار بالا.
دارای قدرت فیلمبرای با سرعت فرم بسیار بسیار پایین برای ثبت کوچکترین حرکات.
و...
این امکانات برای کاربردهای خانگی زیاد به کار نمیان و عملا هزینه اضافه هست. حتی برای بیشتر افرادی که فیلم
مراسم عروسی رو هم تهیه میکنن، بیش از حد دستوپاگیر و لوکس هست و در بیشتر مواقع از این امکانات
استفاده ای نمیکنن. شاخصترین مدل این گروه. مدل زیر هست:
Canon XF305...12.000.000
اگر قصد خرید دوربین حرفه ای برای کاربردهای خانگی رو دارین، اعلام کنید تا چند برند مطرح و باب کاربردهای خانگی
معرفی کنم تا بالاترین امکانات مورد استفاده رو داشته باشین.
Hamed DC
03-03-2012, 11:58
دوست من ممنون. با این دور بینها عکس هم میتونم بگیرم یا اینکه فقط مختص فیلمبرداریه؟
با این دوربین میشه عکسهایی با کیفیت قابل قبول گرفت. البته نه در حد SLR ها. ولی در کل کیفیت مطلوبی داره.
:11:....vg20 Sony...xa10 Canon...z100000panasonic...consumer proهستنgreat
این دوربینها، دوربینهای رده های حرفه ای یا Professional Camcorders هستن که با داشتن چند فاکتور خاص زیاد به
درد کاربردهای خانگی نمی خورن.از جمله:
پشتیبانی از حسگرهای چندگانه موازی برای به حداکثر رساندن کارایی.
فوکوس بسیار متغیر با دهانه دیافراگم کاملا دستی برای فوکوسهای ظریف.
دارای دهانه لنز بسیار کارا برای پشتیبانی از انواع لنزهای فیلمبرداری.
پشتیبانی از پخش مستقیم تصویر برای کارهای زنده تلویزیونی با کیفیت فول.
پشتیبانی مستقیم از صداهای چند کاناله و دالبی دیجیتال برای نهایت کیفیت صدا.
پشتیبانی از پیکسلاؤهای بسیار بسیار بالا.
دارای قدرت فیلمبرای با سرعت فرم بسیار بسیار پایین برای ثبت کوچکترین حرکات.
و...
این امکانات برای کاربردهای خانگی زیاد به کار نمیان و عملا هزینه اضافه هست. حتی برای بیشتر افرادی که فیلم
مراسم عروسی رو هم تهیه میکنن، بیش از حد دستوپاگیر و لوکس هست و در بیشتر مواقع از این امکانات
استفاده ای نمیکنن. شاخصترین مدل این گروه. مدل زیر هست:
Canon XF305...12.000.000
اگر قصد خرید دوربین حرفه ای برای کاربردهای خانگی رو دارین، اعلام کنید تا چند برند مطرح و باب کاربردهای خانگی
معرفی کنم تا بالاترین امکانات مورد استفاده رو داشته باشین.
ممنون حامد جان
خیلی دلم می خواد با یه همچین دوربینی فیلمبرداری کنم اما خیلی گرونه
راستش می خوایم پول جمع کنم یه چیز خوب بخرم
اول نظرم این بود یه دوربین معمولی تا نهایت 600 تومن بخرم
بعد حس کردم انتظارم از کیفیت بالاست و شاید راضیم نکنه
برای کار خونگی یه چیز خوب و حرفه ای اگر ممکنه پیشنهاد بده
مرسی
LOVEFORLOVE
03-03-2012, 19:25
درود بر شرفت حامد جان من با نرم افزار Vegas.Movie.Studio.HD.Platinum.v11.0.2 تونستم فایل خودمو به avi تبدیل کنم اما ماشالله این برنامه اینقد گزینه خروجی داره نمیدونم کدوم انتخاب کنم بنظرت کدوم خروجی بهتره تو قسمت 1080 hd که میزنم حجم فایله 60 مگی مشه بالای 1 گیگ بنظرت کدم گزینه بهتره کیفیت فیلمم اورجینال بمونه
Iceboy_LOVE
03-03-2012, 20:32
درود
دوستان من هیچی از دوربین و مشخصاتش وارد نیستم. لطفا منو راهنمایی کنید تا بودجه 300 تومن چه دوربینی بهترین مدل هست؟
و تا بودجه 350 اینا چه دوربینی بهترینه ؟
کلا چند تا مدل خوب معرفی کنید .. خصوصا از Cannon
باتشکر...کلا یه چیز معمولی و نه خیلی پایین و نه خیلی گرون قیمت میخوام...
Hamed DC
03-03-2012, 22:22
ممنون حامد جان
خیلی دلم می خواد با یه همچین دوربینی فیلمبرداری کنم اما خیلی گرونه
راستش می خوایم پول جمع کنم یه چیز خوب بخرم
اول نظرم این بود یه دوربین معمولی تا نهایت 600 تومن بخرم
بعد حس کردم انتظارم از کیفیت بالاست و شاید راضیم نکنه
برای کار خونگی یه چیز خوب و حرفه ای اگر ممکنه پیشنهاد بده
مرسی
قربونت.
داداشی یه سقف بودجه تعیین کن، لطفا.
درود
دوستان من هیچی از دوربین و مشخصاتش وارد نیستم. لطفا منو راهنمایی کنید تا بودجه 300 تومن چه دوربینی بهترین مدل هست؟
salam mitoond sx150 Canon begirid
Hamed DC
03-03-2012, 23:41
درود بر شرفت حامد جان من با نرم افزار Vegas.Movie.Studio.HD.Platinum.v11.0.2 تونستم فایل خودمو به avi تبدیل کنم اما ماشالله این برنامه اینقد گزینه خروجی داره نمیدونم کدوم انتخاب کنم بنظرت کدوم خروجی بهتره تو قسمت 1080 hd که میزنم حجم فایله 60 مگی مشه بالای 1 گیگ بنظرت کدم گزینه بهتره کیفیت فیلمم اورجینال بمونه
لطف داری برادر.
فرمت AVIبرای قالب بندی فیلم کمی حجم رو بالا میبره. بهتره از MKVاستفاده کنید. تعداد فرم رو هم متناسب با فرم تصویر اصلی
در نظر بگیرید.مثلا اگر با 23.9فرم فیلم گرفتین، با همین سرعت فرعت فریم کار ذخیره رو انجام بدین.
درود
سلام.
اگر منظور شما دوربین فیلمبرداری هست، با این بودجه در یک دو صفحه قبل چند مدل معرفی شده.
اما اگر منظورتون دوربین عکاسی هست، باید بگم که این تاپیک مختص دوربین فیمبرداریه هست نه عکاسی. برای این
کار در تاپیک زیر درخواست مشاوره بدین:
salam mitoond sx150 Canon begirid
سلام دوست خوبم.
لطفا تاپیک رو در جهت معرفی دوربین فیلمبرداری پیش ببرین و برای معرفی و مشاوره دوربین عکاسی به تاپیک زیر
مراجعه کنی.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنونم:40:
قربونت.
داداشی یه سقف بودجه تعیین کن، لطفا.
خیلی مخلصم حامد جون
تقریبا 1 میلیون می خوام جمع کنم
البته اگر وسوسه بشم یه مقدار شاید بیشتر هم جمع کنم
Hamed DC
04-03-2012, 11:08
خیلی مخلصم حامد جون
تقریبا 1 میلیون می خوام جمع کنم
البته اگر وسوسه بشم یه مقدار شاید بیشتر هم جمع کنم
من بیشتر:40:
برای این کار مدل زیر رو با کمی افزایش بودجه توصیه میکنم. خودم این مدل رو داشتم. یکی از شاهکارهای کانن به حساب میاد:
Legria HF S21...1.400.000
به جرات میتونم بگم که بعد از اینکه این دوربین رو در دست میگیری، حتی با دیدی سختگیرانه، بسختی میشه
عیبی روی این مدل گذاشت.
اگر زیاد عجله نداری بهتره کمی صبر کنی تا کلاس جدید HFیعنی G10وارد ایران بشه. HF S30هم در راهه.
Legria HF S30 هم مانند برادر دوقلوی خودش هست اما کمی روی دهانه دیافراگم و تنظیمات فوکوس بیشتر کار
شده. و تا حد بسیار زیاد بهینه شده.
و اما Legria HF G10که به واقه یکی از حرفه ای ترینهای کلاس خود هست و در اصل آغاز گر نسل کلاسG رو باید
به این مدل نصبت داد.
...:::...دو مدل آخر هنوز وارد ایران نشدن...:::...
هر کدوم از این مدلها که مد نظرت بود، اعلام کن تا روی اونها بحث کنیم. یا حتی میتونیم روی هر سه تای این مدلها
بحث کنیم تا نقصهاشون هم کاملا آشکار بشه. باز هم متذکر میشم، اگر زیاد عجله نداری توصیه میکنم، برای
رسیدن مدلهای جدید کمی صبر کنی.
من بیشتر:40:
برای این کار مدل زیر رو با کمی افزایش بودجه توصیه میکنم. خودم این مدل رو داشتم. یکی از شاهکارهای کانن به حساب میاد:
Legria HF S21...1.400.000
به جرات میتونم بگم که بعد از اینکه این دوربین رو در دست میگیری، حتی با دیدی سختگیرانه، بسختی میشه
عیبی روی این مدل گذاشت.
اگر زیاد عجله نداری بهتره کمی صبر کنی تا کلاس جدید HFیعنی G10وارد ایران بشه. HF S30هم در راهه.
Legria HF S30 هم مانند برادر دوقلوی خودش هست اما کمی روی دهانه دیافراگم و تنظیمات فوکوس بیشتر کار
شده. و تا حد بسیار زیاد بهینه شده.
و اما Legria HF G10که به واقه یکی از حرفه ای ترینهای کلاس خود هست و در اصل آغاز گر نسل کلاسG رو باید
به این مدل نصبت داد.
...:::...دو مدل آخر هنوز وارد ایران نشدن...:::...
هر کدوم از این مدلها که مد نظرت بود، اعلام کن تا روی اونها بحث کنیم. یا حتی میتونیم روی هر سه تای این مدلها
بحث کنیم تا نقصهاشون هم کاملا آشکار بشه. باز هم متذکر میشم، اگر زیاد عجله نداری توصیه میکنم، برای
رسیدن مدلهای جدید کمی صبر کنی.
ممنون حامد جون
این g10 قیافش خیلی وسوسه برانگیزه
شبیه همین دوربین های حرفه ای هست یک کمی جمع و جور تر
نه عجله خاصی ندارم دلم می خواد یه چیزی بگیرم واقعا کارایی بالا داشته باشه
این g10 فکر کنم خیلی چیز خوبی باشه
قیمتش در چه حدودی هست؟
مرسی که انقدر خوب اطلاعات رو در اختیار همه می گذاری
کاش که همه مثل شما باشند
Hamed DC
04-03-2012, 14:00
ممنون حامد جون
این g10 قیافش خیلی وسوسه برانگیزه
شبیه همین دوربین های حرفه ای هست یک کمی جمع و جور تر
نه عجله خاصی ندارم دلم می خواد یه چیزی بگیرم واقعا کارایی بالا داشته باشه
این g10 فکر کنم خیلی چیز خوبی باشه
قیمتش در چه حدودی هست؟
مرسی که انقدر خوب اطلاعات رو در اختیار همه می گذاری
کاش که همه مثل شما باشند
خواهش میکنم.
دقیقا همین طوریه که میگی. دهانه دیافراگم کاملا بهینه شده و فوکوس دستی حرفه ای با حلقه فوکوس برجسته و
آفتابگیر خشن لنز، این مدل رو کمی جذاب و وسوسه انگیز کرده. تمامی امکانات این مدل در حد یک دوربین حرفه ای
هست و میشه بعنوان دوربینی برای ساخت مستندهای کوتاه! هم ازش استفاده کرد.
قیمت این دوربین در اوایل معرفی حدود 1.700.000بود. اما با جابجای قیمت دلار(اودلار خودمون!) در مملکت عزیزمون!
شاید با کمی افزایش قیمت مواجه شده باشه. البته قول گارانتی این مدل رو 5ماه پیش به شخص من داده بودن (شرکت آفومار)،
اما با تحریمهای کشورمون، نه نسخه های اروپایی این مدل وارد کشور شده و نه مدلهای آمریکایی. که این دو مدل
تنها در پیشوند گذاری با هم فرق دارن و اختلاف مشخصاتی ندارن.
kojima3d
04-03-2012, 16:00
سلام دوستان یه دوربین فیلم برداری دور بر 700 تومن فول اچی
چی پیشنهاد می دید
Hamed DC
04-03-2012, 16:57
سلام دوستان یه دوربین فیلم برداری دور بر 700 تومن فول اچی
چی پیشنهاد می دید
سلام.
Canon LEGRIA HF R26...709.000
مشخصات:
3.2MP Full HD CMOS sensor
High-resolution 7.5cm Touch-screen LCD
28x Advanced zoom
8GB Flash memory; two SDXC slots
Smart AUTO with Tele-Macro
Dynamic Image Stabiliser
Touch Decoration
24 Mbps image quality
HDMI cable supplied
Face Detection
kojima3d
04-03-2012, 17:04
حامد جان ممنون
نظرت در مورد این مدل چیه Sony HDR-XR160 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن دوربین با هارد بهتره یا بدون هارد
Hamed DC
04-03-2012, 17:16
حامد جان ممنون
نظرت در مورد این مدل چیه Sony HDR-XR160 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن هارد بهتره یا بدون هارد
قربونت داداش.
این مدل با قیمت پایه 830.000تومان عرضه میشه. خواستم Sony HDR-XR150 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بهت معرفی کنم. ولی این مدل کانن
رو بهتر دیدم. در مورد هارد و حافظه فلش هم مفصلا در این تاپیک و سایر تاپیکها بحث شد. به شخصه مدلهای هارد
دیسکی رو به کسی توصیه نمیکنم. چون برای خودم مشکلاتی رو بوجود آورده! این نظر من هست. دلایلم هم در
پستهای اخیر ذکر شده. ولی با این حال شاید مزایایی هم داشته باشن. ولی در کل در مدلهایی که معرفی میکنم
سعی میکنم حداالامکان مدلهای هارددیسکی رو پیشنهاد ندم.
خواهش میکنم.
دقیقا همین طوریه که میگی. دهانه دیافراگم کاملا بهینه شده و فوکوس دستی حرفه ای با حلقه فوکوس برجسته و
آفتابگیر خشن لنز، این مدل رو کمی جذاب و وسوسه انگیز کرده. تمامی امکانات این مدل در حد یک دوربین حرفه ای
هست و میشه بعنوان دوربینی برای ساخت مستندهای کوتاه! هم ازش استفاده کرد.
قیمت این دوربین در اوایل معرفی حدود 1.700.000بود. اما با جابجای قیمت دلار(اودلار خودمون!) در مملکت عزیزمون!
شاید با کمی افزایش قیمت مواجه شده باشه. البته قول گارانتی این مدل رو 5ماه پیش به شخص من داده بودن (شرکت آفومار)،
اما با تحریمهای کشورمون، نه نسخه های اروپایی این مدل وارد کشور شده و نه مدلهای آمریکایی. که این دو مدل
تنها در پیشوند گذاری با هم فرق دارن و اختلاف مشخصاتی ندارن.
واقعا جذابه
فکر کنم با این وضع بازار 2 میلیون به بالاست
اما واقعا می ارزه
استایلش معلومه چیه
حامد جان می تونم بپرسم الان خودت دوربینت چیه؟
Hamed DC
04-03-2012, 19:17
واقعا جذابه
فکر کنم با این وضع بازار 2 میلیون به بالاست
اما واقعا می ارزه
استایلش معلومه چیه
حامد جان می تونم بپرسم الان خودت دوربینت چیه؟
آره. کاملا موافقم. 8ماه پیش سفارش داده بودم برای خرید. ولی متاسفانه طرف سفارش گیرنده دبه کرد و 1.700.000
رو 2.000.000تومن کرد و من رو از خریدش منصرف کرد. من قبلا خودم Canon Vixia HF S21داشتم. زمانی که
زیاد تحریم نبودیم خریده بود. مال یونایتد بود. ولی یک سال پیش دادمش رفت. خیز برداشتم برای G 10که نشد.
الانم یه دونه کارکرده گرفتم. XA10. نسبتا راضیم. ولی یه نمه قدیمیه. به زودی زود قراره نسل سریGراه بیفته.
یا G12میگیرم یا S30.
لطف داری برادر.
فرمت AVIبرای قالب بندی فیلم کمی حجم رو بالا میبره. بهتره از MKVاستفاده کنید. تعداد فرم رو هم متناسب با فرم تصویر اصلی
در نظر بگیرید.مثلا اگر با 23.9فرم فیلم گرفتین، با همین سرعت فرعت فریم کار ذخیره رو انجام بدین.
سلام.
اگر منظور شما دوربین فیلمبرداری هست، با این بودجه در یک دو صفحه قبل چند مدل معرفی شده.
اما اگر منظورتون دوربین عکاسی هست، باید بگم که این تاپیک مختص دوربین فیمبرداریه هست نه عکاسی. برای این
کار در تاپیک زیر درخواست مشاوره بدین:
سلام دوست خوبم.
لطفا تاپیک رو در جهت معرفی دوربین فیلمبرداری پیش ببرین و برای معرفی و مشاوره دوربین عکاسی به تاپیک زیر
مراجعه کنی.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنونم:40:
ok buddy..sure
آره. کاملا موافقم. 8ماه پیش سفارش داده بودم برای خرید. ولی متاسفانه طرف سفارش گیرنده دبه کرد و 1.700.000
رو 2.000.000تومن کرد و من رو از خریدش منصرف کرد. من قبلا خودم Canon Vixia HF S21داشتم. زمانی که
زیاد تحریم نبودیم خریده بود. مال یونایتد بود. ولی یک سال پیش دادمش رفت. خیز برداشتم برای G 10که نشد.
الانم یه دونه کارکرده گرفتم. XA10. نسبتا راضیم. ولی یه نمه قدیمیه. به زودی زود قراره نسل سریGراه بیفته.
یا G12میگیرم یا S30.
فکر کنم 2 میلیون هم بالاتر بره
پول زیادیه
منم فکر نکنم بتونم بخرمش
همون s21 رو اگر بتونم بگیرم فکر کنم خیلی خوبه
Hamed DC
05-03-2012, 09:38
فکر کنم 2 میلیون هم بالاتر بره
پول زیادیه
منم فکر نکنم بتونم بخرمش
همون s21 رو اگر بتونم بگیرم فکر کنم خیلی خوبه
این هم توضیحاتی کامل در مورد S21:
kojima3d
05-03-2012, 13:23
سلامی دوباره
هر چی توی مشهد گشتم دوربین های کنون رو پیدا نکردم
متاسفانه
رفتم مدل Sony HDR-CX130 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو خریدم
620 تومن با حافظه 16 اشانتیون
نظرتون چیه؟
Hamed DC
05-03-2012, 13:36
سلامی دوباره
هر چی توی مشهد گشتم دوربین های کنون رو پیدا نکردم
متاسفانه
رفتم مدل Sony HDR-CX130 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو خریدم
620 تومن با حافظه 16 اشانتیون
نظرتون چیه؟
سلام.
مبارک باشه.
با توجه به این بودجه میتونستینX 150بخرین که کمی از مبلق داده شده بیشتر هست!
Sony HDR-CX130 هم مدل نسبتا قابل قبولی هست. اما کمی در نور کم، تصویر ممکنه دچار نویز بشه.
مجتبی 70
05-03-2012, 13:49
سلام به همه ی دوستان
امروز به این مدل از دوربین های فیلم برداری برخورد کردم
می خواستم بدونم که از نظر دوستان این دوربین ها خوب هستن یا نه؟
اینم لینکش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::31:
Hamed DC
05-03-2012, 14:03
سلام به همه ی دوستان
امروز به این مدل از دوربین های فیلم برداری برخورد کردم
می خواستم بدونم که از نظر دوستان این دوربین ها خوب هستن یا نه؟
اینم لینکش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] portals%2Fproducts%2Fmarket%2Ffa%2Fmain%2F5%2F441% 2Fshow.html)
:31::31:
سلام.
بهتره کاربرد و سقف بودجه رو مشخص کنید تا مدل مشخصی رو دوستان و یا من، معرفی کنیم.
PersiAndroid
06-03-2012, 14:11
مجتبي جان داره تبليغ مي كنه واسه سايتش...
نميخواد دوربين بخره... تو همه انجمنا داره پست ميده... از همينجا بهشون خسته نباشيد مي گم...
تو انجمن موبايل و تبلت كه خيلي زحمت مي كشن تو هر تاپيكي يه سوال پرسيدنو يه جوري ربطش دادن به اين سايت....
Iceboy_LOVE
06-03-2012, 21:31
سلام .. میخواستیم این دوربین بخریم .. نظرتون چیه ؟
از هر نظر خوبه ؟ برای استفاده معمولی
FS 37 Cannon
Hamed DC
06-03-2012, 23:51
سلام .. میخواستیم این دوربین بخریم .. نظرتون چیه ؟
از هر نظر خوبه ؟ برای استفاده معمولی
FS 37 Cannon
سلام.
پردازشگر تصویرش قدیمی هست.
سقف قیمت رو مشخص کنید تا مدلی معرفی کنم.
Iceboy_LOVE
07-03-2012, 08:40
سلام.
پردازشگر تصویرش قدیمی هست.
سقف قیمت رو مشخص کنید تا مدلی معرفی کنم.
500 تومن تا 550 تومن
newworld
07-03-2012, 23:29
با سلام (این سوال رو چند جا کردم ولی جوابی نگرفتم لطفا کسی اگه میدونه جواب ما رو بده )
من یه دوربین فیلم برداری سونی مدل xr150 دارم ولی نمی تونم فیلم ها رو روی بلوری رایت کنم هر کار می کنم نمیشه آیا کسی می تونه در این مورد بهم کمک کنه
ممنون
Hamed DC
07-03-2012, 23:41
با سلام (این سوال رو چند جا کردم ولی جوابی نگرفتم لطفا کسی اگه میدونه جواب ما رو بده )
من یه دوربین فیلم برداری سونی مدل xr150 دارم ولی نمی تونم فیلم ها رو روی بلوری رایت کنم هر کار می کنم نمیشه آیا کسی می تونه در این مورد بهم کمک کنه
ممنون
سلام.
لطفا از ادامه این بحث خودداری کنید و اون رو به پروفایل من منتقل کنید. ممنونم.
xr150 سونی دوربین به درد نخوریه تو نور کم که چه عرض کنم تو نور نیمه کم اندازه دوربین موبایل نویز داره.
Hamed DC
10-03-2012, 19:35
xr150 سونی دوربین به درد نخوریه تو نور کم که چه عرض کنم تو نور نیمه کم اندازه دوربین موبایل نویز داره.
دوست عزیز بارها و بارها به این نکته در تاپیک اشاره شده. باید از دوربین به اندازه ظرفیت اون انتظار داشت.
این مدل هم دارای نویز هست. حتی X160 هم از این نقیصه بی نصیب نیست.
sepehrsaffari
10-03-2012, 22:45
سلام دوستان.
تا 350 تومن میتونم یه دوربین فیلمبرداری در حد مطلوب بخرم؟اگه مدلی هست معرفی کنید. ضمنا شما دوربینهای هارد دیسکی رو پیشنهاد میکنید یا نه؟؟
Hamed DC
11-03-2012, 00:02
سلام دوستان.
تا 350 تومن میتونم یه دوربین فیلمبرداری در حد مطلوب بخرم؟اگه مدلی هست معرفی کنید. ضمنا شما دوربینهای هارد دیسکی رو پیشنهاد میکنید یا نه؟؟
سلام.
بله میشه خرید. اما از کیفیت و امکاناتش نباید زیاد انتظار داشته باشی. به شخصه زیاد توصیه نمیکنم. در همین تاپیک
راجع به این موضوع حسابی بحث شده. میتونید اونها رو هم مطالعه کنید.
p30world am
11-03-2012, 15:56
سلام دوستان
قصد خرید یه دوربین فیلم بردای برای مصارف خانوادگی رو دارم.بودجه هم حداکثر تا 900 هزار تومن هست.یعنی کمتر از 900 تومن، بیشتر تو نظرم هست.قبلش چندتا سوال دارم.حداقل هم 500 هزار تومن.(بنده اطلاعات زیادی در زمینه دوربین فیلم برداری ندارم).
1.HD رو پیشنهاد میکنید یا FULL HD؟
2.هارددیسک داشته باشه بهتره یا مموری؟هر بار حداکثر شاید 3 ساعت مداوم فیلم گرفته بشه.
3.هر 1 ساعت فیلم برداری HD چند گیگ حافظه رو لازم داره؟ 1ساعت کیفیت FULL HD چند گیگ حافظه رو پر میکنه؟
این امکانات رو هم داشته باشه:
1.کیفیت فیلم برداریش واقعا عالی باشه.یعنی تا این بودجه،بیشترین کیفیت رو بده.
2.زوم اپتیکال بالا و واضحی داشته باشه.
3.کیفیت عکس گرفته شده هم خیلی خوب باشه.
4.در نورکم نویز نداشته باشه.(با حداکثر 900 هزار تومن دوربینی هست که اصلا در نور کم، نویز نداشته باشه یا کمترین نویز ممکن رو داشته باشه؟)
چند تا مدل معرفی بشه،بهتر هست.با دید بهتری میشه انتخاب کرد.
با تشکر از همه دوستان عزیز که به بنده در یه انتخاب عالی کمک میکنن.
mostafa1400
11-03-2012, 23:35
دوستان سلام. من قصد خرید دوربنین داشتم تا اینکه یک دوربین سونی دیدم 500 تومن و با زوم 60X. وسوسه شدم. البته قصد خرید دوربین کانن در وجودم افتاده. اونم تو همین محدوده قیمت فوقش 50 تا بالاتر. چند تا چیز برام مهمه 1 و 2 و 3 برزگنماییشه. (همه میدونن که منظورم بزرگنمایی نوریه) 4 امکان فیلمبرداری F HD بیش از این اندازه مورد نیازم نیست 5-کار مناسب در شب 6-عکس هم اگر خواستم خوب بندازه که معمولا این قابلیت رو دارن. 7-کلی بودجه برای حافظش ندم. 8-باتریش مثل آدم باشه. 9-ترجیجا سبک باشه دوربین برای عروسی که نمیخوام. پیشنهاد چی میدید؟ میخوام توی عید برم 3 راه جمهوری یا باب همایون بخرم.
Hamed DC
12-03-2012, 14:16
سلام دوستان
قصد خرید یه دوربین فیلم بردای برای مصارف خانوادگی رو دارم.بودجه هم حداکثر تا 900 هزار تومن هست.یعنی کمتر از 900 تومن، بیشتر تو نظرم هست.قبلش چندتا سوال دارم.حداقل هم 500 هزار تومن.(بنده اطلاعات زیادی در زمینه دوربین فیلم برداری ندارم).
1.HD رو پیشنهاد میکنید یا FULL HD؟
2.هارددیسک داشته باشه بهتره یا مموری؟هر بار حداکثر شاید 3 ساعت مداوم فیلم گرفته بشه.
3.هر 1 ساعت فیلم برداری HD چند گیگ حافظه رو لازم داره؟ 1ساعت کیفیت FULL HD چند گیگ حافظه رو پر میکنه؟
این امکانات رو هم داشته باشه:
1.کیفیت فیلم برداریش واقعا عالی باشه.یعنی تا این بودجه،بیشترین کیفیت رو بده.
2.زوم اپتیکال بالا و واضحی داشته باشه.
3.کیفیت عکس گرفته شده هم خیلی خوب باشه.
4.در نورکم نویز نداشته باشه.(با حداکثر 900 هزار تومن دوربینی هست که اصلا در نور کم، نویز نداشته باشه یا کمترین نویز ممکن رو داشته باشه؟)
چند تا مدل معرفی بشه،بهتر هست.با دید بهتری میشه انتخاب کرد.
با تشکر از همه دوستان عزیز که به بنده در یه انتخاب عالی کمک میکنن.
سلام دوست عزیز.
1-کیفیت HD فیلمبرداری با کیفیت 1280x 720هستش و Full HD با کیفیت 1920x1080 فیلمبرداری میکنه. پس
کیفیت فول قطعا کیفیت بالاتری داره و جزییات بیشتری رو به تصویر میکشه. که نتیجه این مقایسه ارجحیت در
خرید دوربینهای فول هستش.
2-دوربینهای هارددیسکی رو به شخصه توصیه نمیکنم. چون تجربه خوبی از داشتن این کلاس دوربینها نداشتم و
قطعا به کسی هم توصیه نمیکنم. سعی کنید بیشتر دوربینهای دارای حافظه فلش رو در نظر بگیرین.
3-میزان اشغال شدن حافظه توسط اطلاعات حاوی تصاویر فیلمبرداری شده، بستگی مستقیم به کیفیت تصویر
و صدای داره. که هر چی بالا باشه حجم تصویر هم بالا میره.
================================================== ====
درا دامه باید متذکر بشم که شما نمیتونید همه موارد رو با همنهشتی کامل با گزینه های درخواستی تون، در مدل
های ساخته شده پیدا کنید و یا لااقل کار دشواری هست. مدل زیر دارای قابلیت نویز کم در نور کم و لرزشگیر قابل
قبول هست. و اینکه به راحتی قابل تهیه هست! من با کمی افزایش بودجه، مدل زیر رو توصیه میکنم:
Panasonic HDC-SD90....1.080.000
با مشخصات:
28mm Wide-Angle
Intelligent 40x Zoom and HYBRID O.I.S.
1080/60p Recording
3D Image Recording
and....
Hamed DC
12-03-2012, 14:24
دوستان سلام. من قصد خرید دوربنین داشتم تا اینکه یک دوربین سونی دیدم 500 تومن و با زوم 60X. وسوسه شدم. البته قصد خرید دوربین کانن در وجودم افتاده. اونم تو همین محدوده قیمت فوقش 50 تا بالاتر. چند تا چیز برام مهمه 1 و 2 و 3 برزگنماییشه. (همه میدونن که منظورم بزرگنمایی نوریه) 4 امکان فیلمبرداری F HD بیش از این اندازه مورد نیازم نیست 5-کار مناسب در شب 6-عکس هم اگر خواستم خوب بندازه که معمولا این قابلیت رو دارن. 7-کلی بودجه برای حافظش ندم. 8-باتریش مثل آدم باشه. 9-ترجیجا سبک باشه دوربین برای عروسی که نمیخوام. پیشنهاد چی میدید؟ میخوام توی عید برم 3 راه جمهوری یا باب همایون بخرم.
سلام
دوست خوبم با بودجه 500.000تومن نمیشه همه گزینه ها را در یک مدل اجماع کرد. خرید دوربین هارددیسکی رو
توصیه نمیکنم. روی این موضوع مفصلا در تاپیک بحث شده. و شاید از لحاظ کیفی هیچ مشکلی نداشته باشه، اما
از لحاظ کمی اصلا نمیشه روش حساب کرد.(البته کمیت کاربردی مورد بحثه نه کیفیتی!). نظرات دوستانی هم که
این کلاس از دوربینها رو توصیه میکننريال قابل احترام و عزیز است. اما به شخصه این کلاس رو توصیه نمیکنم. چون
خودم نتونستن بیشتر از چند ماه با کارایی مطلوب با دوربینهای هارددیسکی کار کنم!!!
توصیه میکنم کمی بودجه رو افزایش بدین تا گزینه بهتری رو بشه معرفی کرد. در غیر اینصورت، با این بودجه چندین
گزینه در صفحات قبل معرفی شده!
p30world am
12-03-2012, 14:55
سلام دوست عزیز.
1-کیفیت HD فیلمبرداری با کیفیت 1280x 720هستش و Full HD با کیفیت 1920x1080 فیلمبرداری میکنه. پس
کیفیت فول قطعا کیفیت بالاتری داره و جزییات بیشتری رو به تصویر میکشه. که نتیجه این مقایسه ارجحیت در
خرید دوربینهای فول هستش.
2-دوربینهای هارددیسکی رو به شخصه توصیه نمیکنم. چون تجربه خوبی از داشتن این کلاس دوربینها نداشتم و
قطعا به کسی هم توصیه نمیکنم. سعی کنید بیشتر دوربینهای دارای حافظه فلش رو در نظر بگیرین.
3-میزان اشغال شدن حافظه توسط اطلاعات حاوی تصاویر فیلمبرداری شده، بستگی مستقیم به کیفیت تصویر
و صدای داره. که هر چی بالا باشه حجم تصویر هم بالا میره.
================================================== ====
درا دامه باید متذکر بشم که شما نمیتونید همه موارد رو با همنهشتی کامل با گزینه های درخواستی تون، در مدل
های ساخته شده پیدا کنید و یا لااقل کار دشواری هست. مدل زیر دارای قابلیت نویز کم در نور کم و لرزشگیر قابل
قبول هست. و اینکه به راحتی قابل تهیه هست! من با کمی افزایش بودجه، مدل زیر رو توصیه میکنم:
Panasonic HDC-SD90....1.080.000
با مشخصات:
28mm Wide-Angle
Intelligent 40x Zoom and HYBRID O.I.S.
1080/60p Recording
3D Image Recording
and....
مرسی آقا حامد.این مدل ها چطورند؟یعنی تو مدلای سونی یه مورد مناسب پیدا نمیشه؟
Sony HDR-CX360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])---
Sony HDR-XR160 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony HDR-PJ10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony HDR-PJ30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony HDR-CX160 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DCamcorder-Sony-HDR-CX160)
Sony HDR-XR150 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DCamcorder-Sony-HDR-XR150)
Hamed DC
12-03-2012, 15:04
مرسی آقا حامد.این مدل ها چطورند؟یعنی تو مدلای سونی یه مورد مناسب پیدا نمیشه؟
Sony HDR-CX360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])---
Sony HDR-XR160 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony HDR-PJ10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony HDR-PJ30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony HDR-CX160 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DCamcorder-Sony-HDR-CX160)
Sony HDR-XR150 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DCamcorder-Sony-HDR-XR150)
خواهش میکنم.
دوست خوبم، برند سونی معمولا لوکوس کارامدی نداره و زیاد از پس صحنه های کم نور برنمیاد و بشدت تصویر رو
نویز دار میکنه. با همین بودجه ای گفتم(در پست قبل!) اگر دوربین سونی تهیه کنید، نباید زیاد به کم بودن نویزش
در نور کم امید داشته باشین.خصوصا سریهای X150 و X160.
در بین مدلهای بالا، مدل زیر با بوجه شما نسبتا متناسب تر و کارامدی قابل قبولی هم داره:
Sony HDR-CX360...1.100.000
Hamid_pro
12-03-2012, 20:05
سلام دوستان
اینجا کمتر راجع به دوربینهای JVC نوشته شده، بطور کلی کیفیتشون چطوره در مقایسه با سامسونگ و کانون؟
سوال بعد اینکه Aiptek-AHD-H23 چجور دوربینیه؟ قابلیت هاش که بد نیست. کسی از قیمت روزش خبر داره؟
ممنون
Hamed DC
12-03-2012, 23:46
سلام دوستان
اینجا کمتر راجع به دوربینهای JVC نوشته شده، بطور کلی کیفیتشون چطوره در مقایسه با سامسونگ و کانون؟
سوال بعد اینکه Aiptek-AHD-H23 چجور دوربینیه؟ قابلیت هاش که بد نیست. کسی از قیمت روزش خبر داره؟
ممنون
سلام.
از جی وی سی استفاده نکردم. اما سامسونگ رو داشتم. پول به این برند دادن بسیار اشتباهه. چون بعد از یک یا
دو بار فیلمبرداری بشدت خریدار رو از کیفیت کار ناامید میکنه.
کانن که همیشه در این عرصه حرف زیاد برای گفتن دشته.
برند Aiptek زیاد در ایران شناخته نیست!!!البته منظورم نسبت به برندهای سونی و ... هستش!
برند قابل قبول با کیفیت مناسب. ولی نمایندگی رسمی این دوربین رو پشتیبانی نمیکنن و بیشترشون شرکتهای
واسطه هستن.
شما اگر خرید دوربین ند تظتون هست، کارکرد و بودجه رو مشخص کنید تا سایر دوستان و یا من مدلهایی رو معرفی
کنیم.
p30world am
15-03-2012, 18:31
دوستان این حساسیت حسگرکه مثلأ در دوربین سونی hdr-pj50تقریبأ 7مگاپیکسل هست و در hdr-pj10 حدود3.3مگاپیکسل،چه تفاوتی درکیفیت فیلم برداری ایجادمیکنه؟چون هردودوربین با فول اچ دی فیلم میگیرن.وسوال دوم:بهترین انتخاب کدوم هست ازبین دوربینای زیر:
Sony hdr-pj10
Sony hdr-cx130
Sony hdr-xr160
Sony hdr-cx160
سوال سوم:کیفیت پروژکتور دوربین سونی pj10چطورهستش؟کارت مموری همراه دارد؟تشکر
mehdi_08
15-03-2012, 21:14
سلام دوستان
دوربین عکاسی تا 300 تومن چی پیشنهاد می کنین؟
عزیزم این جا
ا
مروز رفتم یه Sony hdr-cx130 گرفتم. فیلمبرداریش تو روشنایی روز که عالیه و تو نور کم هم قابل قبوله. اما امکانات دیگه اش که سونی روش مانور میده و تبلیغ میکنه از قبیل 3 ثانیه فیلمبرداری با سرعت بالا و یا 12 ثانیه عکسبرداری پشت سر هم (گلف) اصلا تعریفی نداره و کیفیتش چنگی به دل نمیزنه. در هر صورت تو این رنج قیمتی (600 تومن) کاملا ازش راضیم. فقط یه مشکل اتصال حافظه جانبی از قبیل فلش و هارد اکسترنال بهش دارم که هر کاری کردم اونارو نمیشناسه. کسی تجربه ایی تو این زمینه داره؟
یه چندتا سوال دیگه:
آیا روشن کردن لرزشگیر تو کیفیت فیلمبرداری تاثیر میذاره؟ تو دفترچه اش نوشته فعال کردن لرزش گیر زوم توسعه یافته اش رو فعال میکنه (30 اپتیکال رو به 42 میرسونه) اما مگا پیکسل موثر رو پایین میاره؟
نکته دیگه low lux هست که نور زمینه رو روشنتر میکنه اما احساس میکنم نویز رو هم افزایش میده. نظر شما چیه؟
mostafa1400
16-03-2012, 20:59
سلام
دوست خوبم با بودجه 500.000تومن نمیشه همه گزینه ها را در یک مدل اجماع کرد. خرید دوربین هارددیسکی رو
توصیه نمیکنم. روی این موضوع مفصلا در تاپیک بحث شده. و شاید از لحاظ کیفی هیچ مشکلی نداشته باشه، اما
از لحاظ کمی اصلا نمیشه روش حساب کرد.(البته کمیت کاربردی مورد بحثه نه کیفیتی!). نظرات دوستانی هم که
این کلاس از دوربینها رو توصیه میکننريال قابل احترام و عزیز است. اما به شخصه این کلاس رو توصیه نمیکنم. چون
خودم نتونستن بیشتر از چند ماه با کارایی مطلوب با دوربینهای هارددیسکی کار کنم!!!
توصیه میکنم کمی بودجه رو افزایش بدین تا گزینه بهتری رو بشه معرفی کرد. در غیر اینصورت، با این بودجه چندین
گزینه در صفحات قبل معرفی شده!
فرض کن مثلا 600 تومنم گذاشتم منتها باید دید چقدر دوربین بهتر میشه. ببین من مشکل بودجه ندارم مشکل اینکه نیاز چندانی به هندی کم ندارم منتها بنظرم رسید الان قیمتا با توجه به مسائل فنی دوربینا مناسبه. قیمت صفحات قبل بروز نیست. میتونی چند تا کنن مناسب تو این رنج قیمتا معرفی کنی تو تعطیلات عید که بازار کساده برم بخرم؟
Hamed DC
16-03-2012, 21:51
دوستان این حساسیت حسگرکه مثلأ در دوربین سونی hdr-pj50تقریبأ 7مگاپیکسل هست و در hdr-pj10 حدود3.3مگاپیکسل،چه تفاوتی درکیفیت فیلم برداری ایجادمیکنه؟چون هردودوربین با فول اچ دی فیلم میگیرن.وسوال دوم:بهترین انتخاب کدوم هست ازبین دوربینای زیر:
Sony hdr-pj10
Sony hdr-cx130
Sony hdr-xr160
Sony hdr-cx160
سوال سوم:کیفیت پروژکتور دوربین سونی pj10چطورهستش؟کارت مموری همراه دارد؟تشکر
پاسخ اول: اون مورد که Maximum Still Image Resolution هستش در حالت عکاسی و برای عکس گرفتن محاسبه میشه.
یعنی کیفیت این مدل در حالت عکاسی 7مگاپیکسل هست و کیفیت عکاسی مدل دوم کمتر، یهنی روی3 مگاپیسل
هست و به کیفیت فیلمبرداری ارتباطی نداره.
پاسخ دوم:HDR-CX160!!! چون سریهای CX هاردیسکی هستن و به شخصه اونا رو توصیه نمیکنم و سری PJ بخاطر
پروژکتورش ارزش خرید نداره(قیمت نا معقول!).
پاسخ سوم: به شخه استفاده نکردم. اما در یکی از کنفرانسهای دانشکده که دیدم، کیفیت زیاد جالبی نداشت.
Hamed DC
17-03-2012, 00:28
فرض کن مثلا 600 تومنم گذاشتم منتها باید دید چقدر دوربین بهتر میشه. ببین من مشکل بودجه ندارم مشکل اینکه نیاز چندانی به هندی کم ندارم منتها بنظرم رسید الان قیمتا با توجه به مسائل فنی دوربینا مناسبه. قیمت صفحات قبل بروز نیست. میتونی چند تا کنن مناسب تو این رنج قیمتا معرفی کنی تو تعطیلات عید که بازار کساده برم بخرم؟
ببینید دوست عزیز، بستگی به نیاز و سطح توقع شما از کیفیت داره. بعنوان مثالل شما 99درصد صحنه هاتون در نور
کافی هست و نیازی به داشتن لوکوس بالا و قوی برای دوربین ندارین. پس نیازی به هزینه اضافه نیست.
باید در ابتدا نوع کاربرد رو مشخص کنید و بعد هم سطه توقع از دوربین و آپشنهای داخلی دوربین!!!
با این حال، کارکرد رو مشخص کنید تا مدل مناسب پیشنهاد بشه.
اگر توی تعطیلات جنس موجود باشه، خریدش کار اشتباهی نیست.
mostafa1400
20-03-2012, 12:21
ببینید دوست عزیز، بستگی به نیاز و سطح توقع شما از کیفیت داره. بعنوان مثالل شما 99درصد صحنه هاتون در نور
کافی هست و نیازی به داشتن لوکوس بالا و قوی برای دوربین ندارین. پس نیازی به هزینه اضافه نیست.
باید در ابتدا نوع کاربرد رو مشخص کنید و بعد هم سطه توقع از دوربین و آپشنهای داخلی دوربین!!!
با این حال، کارکرد رو مشخص کنید تا مدل مناسب پیشنهاد بشه.
اگر توی تعطیلات جنس موجود باشه، خریدش کار اشتباهی نیست.
من الان کمی تحقیق کردم دیدم چند تا گزینه مهمه 1-زوم نوری کم کم 30 برابر 2-لرزشگیر نوری 3-حداقل لوکس برای شب مناسب 4- کیفیت تصویر مناسب (اگر پولم به Full HD برسه بهتر) 5-توانایی حمایت از حافظه های جانبی. راستی این تنها عکس رو روی حافظه جانبی میریزن و باید فیلم روی دی وی دی ضبط شه؟ برای گزینه های 3 و 4 و 5 عدد خاصی مد نظرم نیست.
اولویتهام کانن و سپس پاناسونیکه. راستی چند روز دیگه میرم کربلا. با ارزی زیارتی که میدن از اونجا دوربین بیارم بهتر نیست؟
Hamed DC
22-03-2012, 11:49
من الان کمی تحقیق کردم دیدم چند تا گزینه مهمه 1-زوم نوری کم کم 30 برابر 2-لرزشگیر نوری 3-حداقل لوکس برای شب مناسب 4- کیفیت تصویر مناسب (اگر پولم به Full HD برسه بهتر) 5-توانایی حمایت از حافظه های جانبی. راستی این تنها عکس رو روی حافظه جانبی میریزن و باید فیلم روی دی وی دی ضبط شه؟ برای گزینه های 3 و 4 و 5 عدد خاصی مد نظرم نیست.
اولویتهام کانن و سپس پاناسونیکه. راستی چند روز دیگه میرم کربلا. با ارزی زیارتی که میدن از اونجا دوربین بیارم بهتر نیست؟
کاربرد کلی شما چیه؟؟؟
چقدر میخواین هزینه کنید؟؟؟
اگر میتونید این کارو بکنید که خیلی عالی میشه. فقط حواستون رو خیلی جمع کنید. اونجا بدتر از ایران پر از جنسهای
تقلبی هست.
mostafa1400
22-03-2012, 12:07
کاربرد کلی شما چیه؟؟؟
چقدر میخواین هزینه کنید؟؟؟
اگر میتونید این کارو بکنید که خیلی عالی میشه. فقط حواستون رو خیلی جمع کنید. اونجا بدتر از ایران پر از جنسهای
تقلبی هست.
500-600 تومن. پیشنهاد داده شد که همین ایران بخرم و 400 دلار زیارتیم رو برگردونم تهران بفروشم. ام با مشخصاتی که دادم پیشنهاد کسی نداره چی بخرم؟
Hamed DC
22-03-2012, 12:31
500-600 تومن. پیشنهاد داده شد که همین ایران بخرم و 400 دلار زیارتیم رو برگردونم تهران بفروشم. ام با مشخصاتی که دادم پیشنهاد کسی نداره چی بخرم؟
با این بودجه نمیتونید دوربین با کیفیتی بخرین. لااقل باید 900.000تومان هزینه کنید!!!
mostafa1400
22-03-2012, 14:38
با این بودجه نمیتونید دوربین با کیفیتی بخرین. لااقل باید 900.000تومان هزینه کنید!!!
900 تومن خیلیه. من کیفیت در حدی که نوشتم بیشتر نمیخوام. چقدر از چیزایی که نوشتم با این بودجه قابل دستیابیه.
Hamed DC
22-03-2012, 14:50
900 تومن خیلیه. من کیفیت در حدی که نوشتم بیشتر نمیخوام. چقدر از چیزایی که نوشتم با این بودجه قابل دستیابیه.
در ایران فعلا با 800.000تومان!!!
mostafa1400
22-03-2012, 16:11
اینجوری که من دیدم مثلا این خوبه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما عکسبرداریش دیگه خیلی ضعیفه بجاش این که گرونتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلش اینکه زومش کمه. یعنی الان بحث بودچه بکنار بحث اینکه زوم بالا و کیفیت با هم نیست!!!
Hamed DC
22-03-2012, 16:25
اینجوری که من دیدم مثلا این خوبه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] product-3663.aspx) اما عکسبرداریش دیگه خیلی ضعیفه بجاش این که گرونتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] product-3664.aspx) مشکلش اینکه زومش کمه. یعنی الان بحث بودچه بکنار بحث اینکه زوم بالا و کیفیت با هم نیست!!!
ببینید دوست من، هر سری که عرضه میشه در یک یا چند زمینه قابلیت کلیدی داره. مثلا برخی مدلها دارای زوم بالا
هستند اما در زومهای بسته و فوکوس شدید به شدت دچار نویز میشن. ویا اینکه یک سریها لوکوس خوبی دارن اما
زوم پایینی دارن. برای اجماع کردن همه این گزینه ها باید مقدار بیشتری هزینه کنیئ تا بعد از خرید دوربین به فکر
فروشش نیفتین!!!
stochastic
23-03-2012, 15:47
حامد عزیز سلام
میشه بفرمایید که با این 800 پیشنهادتون چیه؟
همچنین بین 500 تا 600 پیشنهادتون چیه؟
از کجا بهتره که خرید کنیم.
از پاسخی که زحمت میکشید و میدهید ممنونم. :11:
Hamed DC
23-03-2012, 16:00
حامد عزیز سلام
میشه بفرمایید که با این 800 پیشنهادتون چیه؟
همچنین بین 500 تا 600 پیشنهادتون چیه؟
از کجا بهتره که خرید کنیم.
از پاسخی که زحمت میکشید و میدهید ممنونم. :11:
سلام دوست خوبم.
با 800.000 تومان:
SONY - HDR-XR160
بین500تا600:
SONY - HDR-CX130
اگر منظورتون اینترنتی هست، زیاد این کار رو توصیه نمیکنم. چون شاید بعد از تست نقصی داشته باشه. اون
موقع باید کلی پول برگشت جنس رو بدین!
stochastic
23-03-2012, 17:04
سلام دوست خوبم.
با 800.000 تومان:
SONY - HDR-XR160
بین500تا600:
SONY - HDR-CX130
اگر منظورتون اینترنتی هست، زیاد این کار رو توصیه نمیکنم. چون شاید بعد از تست نقصی داشته باشه. اون
موقع باید کلی پول برگشت جنس رو بدین!
با سلام مجدد و تشکر از پاسخ سریعتان
محل خرید منظورم اینه که از پاساژ یا فروشگاه خاصیه و یا از جمهوری یا کجا؟
ممنون میشم این رو هم پاسخ بدهید.
mostafa1400
24-03-2012, 00:24
سونی؟؟؟ شوخی میکنی؟ دوربینهای سونی کلا تو شب مشکل دارن. من تا الان فکر میکردم با تجربه تر باشی و دوربین کانن یا پاناسونیک رو میگی.
سلام
من حدود 900 می خوام هزینه کنم
بین سونی XR160,CX 160 ,کانن R26 کدوم رو توصیه میکنید؟
اگر هم چیز بهتری به نظر دوستان میرسه بگید لطفا.از پاناسونیک چیزی نمیدونم!
برای فیلم برداریهای معمولی میخوام ولی کیفیت فیلم برداری برام خیلی مهمه
مرسی
stochastic
25-03-2012, 22:40
سونی؟؟؟ شوخی میکنی؟ دوربینهای سونی کلا تو شب مشکل دارن. من تا الان فکر میکردم با تجربه تر باشی و دوربین کانن یا پاناسونیک رو میگی.
با سلام
آقا مصطفی شما هم پیشنهادات خودتون را بفرمایید/با تشکر
Hamed DC
26-03-2012, 23:49
با سلام مجدد و تشکر از پاسخ سریعتان
محل خرید منظورم اینه که از پاساژ یا فروشگاه خاصیه و یا از جمهوری یا کجا؟
ممنون میشم این رو هم پاسخ بدهید.
سلام دوست عزیز.خواهش میکنم.
مرکز اصلیش که جمهوریه. میتونید به راحتی اونجا تهیش کنید. ولیعصر هم چندتایی دیددم!
این نکته بارها و بارها توسط دوستان و یا خود من گفته شده. باز هم اشاره میکنم که:
دوربینهای سونی دارای لوکوس خوبی نیستن و این نقیصه پیوسته با بیشتر مدلهای این برند هست.
حالا نمیدونم شما چرا اینقدر بی مقدمه باز این مورد رو متذکر شدید!!!
سلام به همه بچه ها
سال نو مبارک
آقا حامد من کل این 34 صفحه رو خوندم و تا حدودی با مدلای مختلف آشنا شدم . یه هندی کم برا کارای خونگی میخوام ولی میخوام واقعا کیفیتش خوب باشه و مخصوصا تو فضای داخل کم نویز باشه .
من بودجه 1.500 رو برای خرید یه هندی کم خوب در نظر گرفته بودم که الان نمیدونم کافی باشه یا نه. فکر کنم باید بودجمو به 2تومن برسونم
با یه کم سرچ و خوندن صفحت قبل این تاپیک به گزینه های panasonic TM 900 , canon vixia HF M41 رسیدم .
میخواستم بدونم :
1- بین دو تا گزینه بالا کدوم را پیشنهاد میدین و کلا جه هندی کم هایی تا سقف 2 تومن میتونم بخرم که خوب باشه . لطفا چند مدل بهم معرفی کنی تا ریویوهاشو بخونم (فقط پانا و کنون )
(اگه گزینه ای هست که داخل کشور نیست و خوبه اون رو هم معرفی کنید چون امکان خرید از کانادا رو هم دارم که البته با 15 درصد مالیات معمولا گرونتر از ایران در میاد )
2- آیا اصلا تا قیمت 1.500 هندی کم خوب گیر میاد و اگه هست چقد تفاوت مثلا با TM 900 داره ؟ یعنی با 500 تومن اضافه کردن به بودجم کیفیت و امکانات خیلی بیشتری به دست میارم یا این تفاوت محسوس نیست؟
mostafa1400
27-03-2012, 14:22
سلام به همه بچه ها
سال نو مبارک
آقا حامد من کل این 34 صفحه رو خوندم و تا حدودی با مدلای مختلف آشنا شدم . یه هندی کم برا کارای خونگی میخوام ولی میخوام واقعا کیفیتش خوب باشه و مخصوصا تو فضای داخل کم نویز باشه .
من بودجه 1.500 رو برای خرید یه هندی کم خوب در نظر گرفته بودم که الان نمیدونم کافی باشه یا نه. فکر کنم باید بودجمو به 2تومن برسونم
با یه کم سرچ و خوندن صفحت قبل این تاپیک به گزینه های panasonic TM 900 , canon vixia HF M41 رسیدم .
میخواستم بدونم :
1- بین دو تا گزینه بالا کدوم را پیشنهاد میدین و کلا جه هندی کم هایی تا سقف 2 تومن میتونم بخرم که خوب باشه . لطفا چند مدل بهم معرفی کنی تا ریویوهاشو بخونم (فقط پانا و کنون )
(اگه گزینه ای هست که داخل کشور نیست و خوبه اون رو هم معرفی کنید چون امکان خرید از کانادا رو هم دارم که البته با 15 درصد مالیات معمولا گرونتر از ایران در میاد )
2- آیا اصلا تا قیمت 1.500 هندی کم خوب گیر میاد و اگه هست چقد تفاوت مثلا با TM 900 داره ؟ یعنی با 500 تومن اضافه کردن به بودجم کیفیت و امکانات خیلی بیشتری به دست میارم یا این تفاوت محسوس نیست؟
سلام
اینجوری که من تحقیق کردم دوربینهای حرفه ای تر از حدود 900 تومن شروع میشن. یک دست کاملا حرفه ای حدودا 4 تومنه. اما یک چیزی بهت بگم که توی بازار معمولا کسی چیزی سرش نمیشه. من رفتم دیدم مدلهای جدیدتری اومدن که نمونش رو ندیده بودم. مشخصاتشون بدک نبودن اما هیچ فروشنده ای اصلا نمیدونست لوکس چیه که بگه لوکسش چقدر هست.
Hamed DC
27-03-2012, 14:31
سلام به همه بچه ها
سال نو مبارک
میخواستم بدونم :
سلام دوست خوبم.
سال نوی شما هم مبارک باشه. انشاالله که سال زیبایی پیش رو داشته باشین.
با این بودجه مدل زیر کاملترین و بالاترین گزینه ها رو حتی در کمترین نور دارد.
Panasonic HDC-SD900...1.890.000
برخی از مشخصات این مدل در یک نگاه:
دارای 3Coms
دارای لوکوس بسیار بسیار کارامد با میزان 1.4
دارای لرزشگیر بهینه شده
و....
...:::...مدلهای کانن به دلیل برخی مسائل وارد ایران نشده اند. در صورت دسترسی به مراکز تجاری خارج از کشور، اعلام کنید تا مدلهای کانن رو هم معرفی کنم!....:::.....
سلام
اینجوری که من تحقیق کردم دوربینهای حرفه ای تر از حدود 900 تومن شروع میشن. یک دست کاملا حرفه ای حدودا 4 تومنه. اما یک چیزی بهت بگم که توی بازار معمولا کسی چیزی سرش نمیشه. من رفتم دیدم مدلهای جدیدتری اومدن که نمونش رو ندیده بودم. مشخصاتشون بدک نبودن اما هیچ فروشنده ای اصلا نمیدونست لوکس چیه که بگه لوکسش چقدر هست.
لطفا از دادن اینگونه پستها جدا خودداری کنید!!!
با 4میلیون تومان نیازی به خرید دوربینهای consumer camcorders نیست!!! با این بودجه میشه یک مدل کاملا حرفه
با قابلیت پشتیبانی از چندین پردازشگر تصویر رو خریداری کرد. دوربینهای consumer camcorders معمولا نیازی به
این همه هزینه ندارن!!!
Hamed DC
27-03-2012, 14:38
سلام
من حدود 900 می خوام هزینه کنم
بین سونی XR160,CX 160 ,کانن R26 کدوم رو توصیه میکنید؟
اگر هم چیز بهتری به نظر دوستان میرسه بگید لطفا.از پاناسونیک چیزی نمیدونم!
برای فیلم برداریهای معمولی میخوام ولی کیفیت فیلم برداری برام خیلی مهمه
مرسی
سلام. با 120.000تومان افزایش بودجه مدل زیر توصیه میشه:
Panasonic HDC-TM90...1.020.000
...:::...این افزایش بودجه بشدت توصیه میشه. چون در حال حاضر بدلیل غیبت بسیار نابهنگام برند کانن در ایران و بالارفتن غیر منطقی قیمت اون، این مدل یکی از بهترینهای نوع خود هست...:::...
ahora50002000
29-03-2012, 19:37
با سلام
من قصد خرید دوربین تا حدود 400 تومن دارم
1- اگه بخوام دوربین فیلم برداری بگیرم که قابلیت عکسربرداری هم داشته باشه با این قیمت آیا چیزی پیدا میشود یا نه ؟
2- اگه دوربین عکسبرداری باشه که قابلیت فیلم برداری هم داشته باشه چی پیشنهاد میکنید ؟
Hamed DC
29-03-2012, 23:27
با سلام
من قصد خرید دوربین تا حدود 400 تومن دارم
1- اگه بخوام دوربین فیلم برداری بگیرم که قابلیت عکسربرداری هم داشته باشه با این قیمت آیا چیزی پیدا میشود یا نه ؟
2- اگه دوربین عکسبرداری باشه که قابلیت فیلم برداری هم داشته باشه چی پیشنهاد میکنید ؟
سلام.
با400.000تومان نمیشه دوربین فیلمبرداری خوبی با کیفیت بالا و راضی کننده خرید. مگه اینکه به کیفیت 480pرضایت
بدین که در این حالت اصلا نمیشه روی کیفیت عکسها حساب کرد.
برای خرید دوربین عکسبرداری هم در تاپیک زیر درخواست مشاوره بدین:
مدلهای کانن به دلیل برخی مسائل وارد ایران نشده اند. در صورت دسترسی به مراکز تجاری خارج از کشور، اعلام کنید تا مدلهای کانن رو هم معرفی کنم!
ممنون آقا حامد
بله به بازارهای خارج هم دسترسی دارم.
ممنون میشم اگه لطف کنید چند تا مدل کانن تا مرز 850 دلار معرفی کنید .
Hamed DC
30-03-2012, 22:48
ممنون آقا حامد
بله به بازارهای خارج هم دسترسی دارم.
ممنون میشم اگه لطف کنید چند تا مدل کانن تا مرز 850 دلار معرفی کنید .
خواهش میکنم.
با کمی افزایش بودجه تا 980 دلار خرید مدل زیر رو بشدت توصیه میکنم:
VIXIA HF S30
خرید این دوربین که به تازگی توسط کانن معرفی شده، بشدت توصیه میشه.
متاسفانه و صد متاسفانه قیمتVIXIA HF S20 در کشور عزیزمان 1.540.000 تومان هست که به هیچ وجه منطقی نیست.
farhad_198262
02-04-2012, 09:46
دوستان اگه پیشنهادهای دیگه هم دارن لطفا ارایه کنن من خودم canon sx130 و فوجی s4000 رو دیدم نمیدونم خروجیشون چجورین
ahora50002000
02-04-2012, 16:32
سلام.
با400.000تومان نمیشه دوربین فیلمبرداری خوبی با کیفیت بالا و راضی کننده خرید. مگه اینکه به کیفیت 480pرضایت
بدین که در این حالت اصلا نمیشه روی کیفیت عکسها حساب کرد.
برای خرید دوربین عکسبرداری هم در تاپیک زیر درخواست مشاوره بدین:
شرمنده ظاهرا با این قیمت چیز خوبی گیرم نمیاد حالا اگر بودجه رو دو برابر کنم چه دوربین فیلم برداری هست که کیفیت عکس برداریش هم قابل قبول باشه ؟
Hamed DC
03-04-2012, 00:38
دوستان اگه پیشنهادهای دیگه هم دارن لطفا ارایه کنن من خودم canon sx130 و فوجی s4000 رو دیدم نمیدونم خروجیشون چجورین
برای بحث در مورد دوربینهای عکسبرداری از تاپیک زیر استفاده کنید:
Hamed DC
03-04-2012, 00:47
شرمنده ظاهرا با این قیمت چیز خوبی گیرم نمیاد حالا اگر بودجه رو دو برابر کنم چه دوربین فیلم برداری هست که کیفیت عکس برداریش هم قابل قبول باشه ؟
خواهش میکنم.
تا محدوده 900.000 تومن در حال حاضر در ایران، مدل زیر توصیه مبشه:
Panasonic HDC-TM80...920.000
hamidrezaaf
14-04-2012, 22:52
سلام ، می تونید یک دوربین فیلمبرداری تا حداکثر قیمت 1400 به من پیشنهاد کنید؟
با تشکر
حمید رضا
Hamed DC
15-04-2012, 00:17
سلام ، می تونید یک دوربین فیلمبرداری تا حداکثر قیمت 1400 به من پیشنهاد کنید؟
با تشکر
حمید رضا
سلام دوست خوبم.
Panasonic HDC-SD90...1.100.000
farzad07
16-04-2012, 22:34
دوستان سلام
قصد خرید دوربین فیلم برداری با کیفیت FULL HD و قابلیت اتصال میکروفون رو داشته باشه
2 مدل که هر دو قابلیت رو داشته باشه پیدا کردم Sony Cx160 و Sony xr160 که cx160 رو به خاطر نداشتن هارد و مشکلات اون ترجیح میدم
دوستان راهنمایی کنند و دستگاه های دیگر رو معرفی کنند
متشکر َ
die my darling
17-04-2012, 13:21
دوستان سلام
قصد خرید دوربین فیلم برداری با کیفیت FULL HD و قابلیت اتصال میکروفون رو داشته باشه
2 مدل که هر دو قابلیت رو داشته باشه پیدا کردم Sony Cx160 و Sony xr160 که cx160 رو به خاطر نداشتن هارد و مشکلات اون ترجیح میدم
متشکر َ
این مدلایی که انتخاب کردی تو نور کم خیلی نویز دارن.
Hamed DC
17-04-2012, 15:13
دوستان سلام
متشکر َ
سلام.
این مدلها، مدلها خوبی هستن. اما لوکوس کارامدی ندارن و در نور کم تصویر رو با کمی نویز همراه میکنن.
سقف بودجه و کاربرد رو مشخص کنید تا مدلها و برندهای دیگه معرفی بشه.
farzad07
17-04-2012, 18:54
این مدلایی که انتخاب کردی تو نور کم خیلی نویز دارن.
سلام.
این مدلها، مدلها خوبی هستن. اما لوکوس کارامدی ندارن و در نور کم تصویر رو با کمی نویز همراه میکنن.
سقف بودجه و کاربرد رو مشخص کنید تا مدلها و برندهای دیگه معرفی بشه.
متشکر از شما دوستان
سقف بودجه 1 میلیون تومان هست
دوربین نیمه حرفه ای با قابلیت فوکوس دستی (البته میدونم روی فوکوس دستی دوربین های در این سطح خیلی نمیشه حساب باز کرد ولی همون فوکوس روی سوژه ثابت و فلو - فوکوس معمولی رضایت بخش هست )، ورودی میکروفون ( HF ) و فول اچ دی
کارایی : تصاویر قابل استفاده به عنوان دوربین 2 برای برنامه های تلویزیونی ، فیلم برداری پشت صحنه، تصاویر قابل استفاده برای تهیه مستند و مصاحبه ، کمی هم کاربرد خونگی ...
Hamed DC
17-04-2012, 20:39
متشکر از شما دوستان
سقف بودجه 1 میلیون تومان هست
دوربین نیمه حرفه ای با قابلیت فوکوس دستی (البته میدونم روی فوکوس دستی دوربین های در این سطح خیلی نمیشه حساب باز کرد ولی همون فوکوس روی سوژه ثابت و فلو - فوکوس معمولی رضایت بخش هست )، ورودی میکروفون ( HF ) و فول اچ دی
کارایی : تصاویر قابل استفاده به عنوان دوربین 2 برای برنامه های تلویزیونی ، فیلم برداری پشت صحنه، تصاویر قابل استفاده برای تهیه مستند و مصاحبه ، کمی هم کاربرد خونگی ...
برای کارهای این چنینی اصلا بودجه کافی نیست.
به بازارهای خارجی دسترسی دارین؟؟؟
farzad07
17-04-2012, 21:07
sony Xr 500 یا 550 جطور ؟
با این دوربین ها کارهای خوبی ضبط شده
از ترکیه و دبی هم میتونم خرید داشته باشم
کانادا هم امکان پذیر هست ولی فکر میکنم هزینه ارسال زیاد باشه
farzad07
17-04-2012, 21:13
ضمنا تاکید میکنم که برای دوربین مکمل و دوم احتیاج دارم ( یه Z5 sony هست )
این دوربین رو به خاطر هندی کم بودن و نیاز نداشتن به مجوز فیلمبرداری که خیلی مواقع دست و پا گیر هست نیاز دارم
Hamed DC
17-04-2012, 21:31
sony Xr 500 یا 550 جطور ؟
با این دوربین ها کارهای خوبی ضبط شده
از ترکیه و دبی هم میتونم خرید داشته باشم
کانادا هم امکان پذیر هست ولی فکر میکنم هزینه ارسال زیاد باشه
خرید HDR-XR500V رو زیاد صلاح نمیبینم.
دلایلم:
عدم پشتیبانی از سنسور کارا.
دارای یودن هارددیسک و عدم پشتیبانی از هاردهای نسل جدید(فلش هارد).
عدم پشتیبانی از Lens hood .
لوکوس نسبتا ضعیف.
فوکوس دستی ضعیف و تسلط بسیار کم به آن.
قیمت نسبتا بالا نسبت به امکانات جانبی و کانفیگ.
و.....
من برای این کار مدل زیر رو پیشنهاد میکنم کخ به راحتی میتونید از دبی تهیه کنید:
LEGRIA HF G10...1.450$
فرشته ها
22-04-2012, 20:58
سلام
دوستان برایخرید کانن نمایندگی رسمیش کجاست که از اون بخریم؟ باگارانتی افومار؟
اگه از مغازه های ناصر خسرو بخریم چی؟ اصولا این برند نمایندگی فرو ش داره اصلی باشه یا نه؟
karbar200
25-04-2012, 19:32
سلام
آیا الان تو بازار دوربین فیلمبرداری با قابلیت فیلمبرداری به صورت ۳ بعدی هست؟؟
چه مارک و مدلی؟؟؟؟
Hamed DC
25-04-2012, 23:29
سلام
آیا الان تو بازار دوربین فیلمبرداری با قابلیت فیلمبرداری به صورت ۳ بعدی هست؟؟
چه مارک و مدلی؟؟؟؟
سلام دوست عزیز.
بله موجود هست. البته توی بازار ایران به اندازه تعداد انگشتان یک دست هم نمیشه!!!مدل زیر یکی از شاخصترین هاست:
Panasonic HDC-Z10000
سلام ...
یه دوربین هندی کم برای استفاده خونگی که حداقل فیلم برداری HD با کیفیت قابل قبول داشته باشه زیاد توی قید برند خاصی نیستم بیشتر کیفیت سخت افزاری و فیلم برداری برام مهمه.
تا سقف 500 هم میتونم هزینه کنم یه کم بالا و پایین مساله ای نیست.
دوستان چی پیشنهاد میکنید.
Hamed DC
28-04-2012, 19:24
سلام ...
یه دوربین هندی کم برای استفاده خونگی که حداقل فیلم برداری HD با کیفیت قابل قبول داشته باشه زیاد توی قید برند خاصی نیستم بیشتر کیفیت سخت افزاری و فیلم برداری برام مهمه.
تا سقف 500 هم میتونم هزینه کنم یه کم بالا و پایین مساله ای نیست.
دوستان چی پیشنهاد میکنید.
سلام.
اگر میتونی کمی بودجه رو افزایش بدین. حدود 300.000.
تا بشه مدل قابل قبولی معرفی کرد. اگر هم میتونید بیشتر هزینه کنید، بگید.
hamidrezaaf
28-04-2012, 21:32
سلام ،
فرق
Panasonic TM90
و
Panasonic SD90
چیه ؟
قیمت آن الان چنده چون بانیان قیمت 1200000 به من داده است ؟ ولی چند روزه پیش HAmed DC قیمت 1100000 داده بود ؟
ممنون
حمید
Hamed DC
28-04-2012, 23:24
سلام ،
فرق
Panasonic TM90
و
Panasonic SD90
چیه ؟
قیمت آن الان چنده چون بانیان قیمت 1200000 به من داده است ؟ ولی چند روزه پیش HAmed DC قیمت 1100000 داده بود ؟
ممنون
حمید
سلام.
به تصویر زیر دقت کن:
Panasonic TM90 از 16گیگ حافظه فلش پشتیبانی میکنه. ولی Panasonic SD90 فاقد حافظه داخلی هست.
قیمت این مدل به مراتب با پایین اومدن دلار، پایینتر از 1.100.00 شده. و به هیچ وجه 1.200.000برای این دوربین
منطقی نیست.
hamidrezaaf
29-04-2012, 09:17
سلام.
به تصویر زیر دقت کن:
Panasonic TM90 از 16گیگ حافظه فلش پشتیبانی میکنه. ولی Panasonic SD90 فاقد حافظه داخلی هست.
قیمت این مدل به مراتب با پایین اومدن دلار، پایینتر از 1.100.00 شده. و به هیچ وجه 1.200.000برای این دوربین
منطقی نیست.
پس یایسنی TM گرانتر از SD باشد.
Hamed DC
29-04-2012, 13:03
پس یایسنی TM گرانتر از SD باشد.
بله همین طور هست. اما در ایران کمی پیدا کردنش سخت هست.
Samet-22
29-04-2012, 23:53
سلام ، بالاخره بعد از مدتی پیدام شد .
چند وقت پیش بالاخره دوربین Sony XR160 رو خریدم . 883.000 تومان از کرج . همونطور که فکرشو میکردم و انتظار می رفت ،
از کیفیت بسیار بالایی برخورداره . روی حالت Full HD خیلی با کیفیت ضبط می کنه . قدرت فوکوس و اکسپوژر فوق العاده بالایی داره .
از سمت دیگه حافظه ی بالاش هیچ نگرانی ای برات ایجاد می کنه .
اگر مایلید یک فیلم 11 ثانیه ای با حجم 37 مگابایت دارم بدون دستکاری رو براتون آپ لود کنم ، تا مورد بهره برداری شما هم قرار
گیرد .
منم یه ماه پیش cx130 گرفتم ( 600 تومن) که مشخصات فیلمبرداریش مثل xr160 هست. کیفیتش هم خیلی عالیه. دوستان میگن تو تاریکی لوکسش پایینه اما به نظر من راضی کننده بود. شما تو تاریکی و نور کم امتحانش کن ببین چطوریه.
چند وقت پیش بالاخره دوربین Sony XR160 رو خریدم . 883.000 تومان از کرج . همونطور که فکرشو میکردم و انتظار می رفت ،
از کیفیت بسیار بالایی برخورداره . روی حالت Full HD خیلی با کیفیت ضبط می کنه . قدرت فوکوس و اکسپوژر فوق العاده بالایی داره .
اگر مایلید یک فیلم 11 ثانیه ای با حجم 37 مگابایت دارم بدون دستکاری رو براتون آپ لود کنم ، تا مورد بهره برداری شما هم قرار
گیرد .
با سلام
دوست عزیز مبارک باشه.ممنون میشم اگه واستون مقدوره فیلم رو اپلود بفرمائید
با سپاس فراوان
پاینده و پیروز باشید
Samet-22
30-04-2012, 14:01
منم یه ماه پیش cx130 گرفتم ( 600 تومن) که مشخصات فیلمبرداریش مثل xr160 هست. کیفیتش هم خیلی عالیه. دوستان میگن تو تاریکی لوکسش پایینه اما به نظر من راضی کننده بود. شما تو تاریکی و نور کم امتحانش کن ببین چطوریه.
تویه تاریکی هم امتحانش کردم قابل قبوله . اتفاقاً دو شب پیش یه فیلم از ماه گرفتم (با زوم 42x) خیلی قشنگ از آب
دراومد . سعی می کنم اونو براتون آپلود کنم .
با سلام
دوست عزیز مبارک باشه.ممنون میشم اگه واستون مقدوره فیلم رو اپلود بفرمائید
با سپاس فراوان
پاینده و پیروز باشید
چشم در اولین فرصت فیلم ها رو براتون آپلود میکنم .
Samet-22
01-05-2012, 18:15
سلام
موقتاً نمیتونم آپلود کنم ، چون Mediafire خرابه . جایه دیگه ای هم سراغ ندارم .
Hamed DC
01-05-2012, 22:26
گیرد .
سلام.مبارکه. ایشاالله لنزش برات بچرخه.
شرایط تست رو در حالات زیر انجام بدین بهتره.:
نور زیاد
نور متوسط
نور کم
با چراغ بغل لنز
البته این رو هم بگم که 10 یا 11ثانیه برای قضاوت در مورد کیفیت یک دوربین اصلا کافی نیست. این مدل باید لااقل
5دقیقه اون هم با زوم و فوکوسهای متعدد و جابجایی و حرکت مناسب دوربین، تا بشه قضاوتی مناسب کرد.
hesam 63
03-05-2012, 16:13
سلام
برای مستندسازی بهترین دوربین کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید؟
تو برنامه صفر و یک دوربینی که تو سریال تاثریا استفاده شد رو معرفی کردن که قیمتش نزدیک 5 میلیون تومن بود. البته من شنیدم کار با اون خیلی سخته. یک مدلی هم قراره معرفی بشه که 32 هزار دلار قیمت داره ولی کیفیت فیلم های هالیوودی رو داره و دارای امکانات باورنکردنی است.
من چند سوال دارم.
1. الان با توجه به قیمت دلار خرید توصیه می شه؟
2. بهترین دوربین با توجه به آماتور بودن خریدار چه مدلی هست؟
3. هزینه اجاره دوربین حرفه ای چه قدره
با تشکر
Hamed DC
03-05-2012, 16:58
سلام
برای مستندسازی بهترین دوربین کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید؟
تو برنامه صفر و یک دوربینی که تو سریال تاثریا استفاده شد رو معرفی کردن که قیمتش نزدیک 5 میلیون تومن بود. البته من شنیدم کار با اون خیلی سخته. یک مدلی هم قراره معرفی بشه که 32 هزار دلار قیمت داره ولی کیفیت فیلم های هالیوودی رو داره و دارای امکانات باورنکردنی است.
من چند سوال دارم.
1. الان با توجه به قیمت دلار خرید توصیه می شه؟
2. بهترین دوربین با توجه به آماتور بودن خریدار چه مدلی هست؟
3. هزینه اجاره دوربین حرفه ای چه قدره
با تشکر
سلام.
صفرویک که منبع مناسبی برای این امر نیست!
کلا از این برنامه زیاد خوشم نمیاد!!! در هر حال.بگذریم....
برای مستندسازی من مدل زیر رو توصیه میکنم. قدرت بسیار بالا و توانایی کاربردی بالا. البته این رو بگم که این دوربین
برای شروع کار توصیه میشه و برای کاربردهای نیمه حرفه ای هست. برای کارهای حرفه ای تر مدلهای دیگه ای رو
باید انتخاب کرد:
ardalan13
07-05-2012, 19:30
سلام بچه ها میخام دوربین کنون بگیرم. بدون گارانتی. به نظرتون با گارانتی دار فرقی می کنه؟ چون من دانشجوم 20 تومن واسه گارانتی ندارم... canon a3300
Hamed DC
08-05-2012, 20:06
سلام بچه ها میخام دوربین کنون بگیرم. بدون گارانتی. به نظرتون با گارانتی دار فرقی می کنه؟ چون من دانشجوم 20 تومن واسه گارانتی ندارم... canon a3300
سلام.
دوست عزیز بحث رو به تاپیک زیر منتقل کنید:
دوستان من در سینمای جوان فعالیت می کنم و از اونجا که هزینه اجاره دوربین ها بالاست لازمه یک هندیکم داشته باشم. علاوه بر این برای مستند سازی گاهی اجبارا باید کارهاتو با یک هندی کم بجمع و جور به انجام برسونی.
1- تا سقف 2 میلیون بهترین انتخاب چی هست؟ چرا؟ (تجربه خوبی با هندی کم های پاناسونیک ندارم. ولی از هندی کم قبلی سونی بسیار راضی بودم )
2- دوربین معرفی شده رو می تونم از بانه بگیرم یا نه؟ اونجا برام چقدر درمی آد؟
sadegh-sg
02-06-2012, 12:40
سلام به همه
دوستان من یک سوال دارم
میشه برا دوربین هندیکم هم لنز گرفت؟
Hamed DC
02-06-2012, 12:44
دوستان من در سینمای جوان فعالیت می کنم و از اونجا که هزینه اجاره دوربین ها بالاست لازمه یک هندیکم داشته باشم. علاوه بر این برای مستند سازی گاهی اجبارا باید کارهاتو با یک هندی کم بجمع و جور به انجام برسونی.
1- تا سقف 2 میلیون بهترین انتخاب چی هست؟ چرا؟ (تجربه خوبی با هندی کم های پاناسونیک ندارم. ولی از هندی کم قبلی سونی بسیار راضی بودم )
2- دوربین معرفی شده رو می تونم از بانه بگیرم یا نه؟ اونجا برام چقدر درمی آد؟
به بازارهای جهانی دسترسی دارین؟؟؟
خرید از بانه رو زیاد صلاح نمیبینم!!!
Hamed DC
02-06-2012, 12:54
سلام به همه
دوستان من یک سوال دارم
میشه برا دوربین هندیکم هم لنز گرفت؟
سلام صادق جان.
در برخی مدلهای جدید، لنزهای سه بعدی نصب میشن که قیمت بسیار بسیار گرانی دارن.
اما اگر منظورت از لنز، تعویض لنز و سوار کردن لنز حرفه ای با فاصله کانونی متفاوت و f بهتر هست، باید بگم که این چنین امکانی وجود نداره!!!
nima_0916
02-06-2012, 17:47
با سلام...دوستان لطفا اگه میشه منو راهنمایی کنید..
میخوام یه دوربین فیلمبرداری بخرم با حداکثر بودجه 600 هزارتومن..
نیاز : تمرین ساخت موزیک ویدیو ... میخوام کیفیتش طوری باشه که وقتی فیلم رو کپچر کردم.. رو تدوینش کردم.. کیفیت نهایی کلیپ قابل قبول باشه..
اچ دی باشه که خیلی خوبه. ولی برای کیفیت های پایین تر از اچ دی نمیدونم جواب میده یا !!
به عنوان مثال اگه کلیپ اچ دی "ملودی " از آرش رو توی کامپیوترتون داشته باشین. :دی اول کلیپ یه نفر هست که روی نرک موتور بر عکس نشسته :دی... اگه کیفیت کلیپ 5 دقیقه ای 70 مگابایتیم (بعد از تدوین)..توی اون مایه ها باشه خوبه..
در مورد زوم هم حد اقل 6 ایکس باشه ...
دید در شب هم داشته باشه بهتره.!!!
در مورد حافظه هم.. اگه هارد دار باشه بهتر.. اولی اگه رم خور باشه. بگید برای ضبظ 2 ساعت فیلمبرداری.. چه رمی باید براش بخرم..؟ قیمت رم رو هم لطف کنید بگید..
در پایان لطفا نظرتون رو هم در مورد این دو مدل بگید..
Samsung HMX-H300
Panasonic SDR-H200
Samet-22
08-06-2012, 15:48
برای خرید هندیکم اصلاً روی سامسونگ حساب نکن ، یا کلاً دوربین . پاناسونیک هم بد نیست ولی بهترین ها سونی ، کانن و پاناسونیکه .
یکم هرینه رو ببر بالاتر چیز بهتری گیرت میاد . اگر برای یادگیریه به نظر من از دست دوم استفاده کنی به صرفه تره .
سونی cx130 تمام مشخصات درخواستی شما رو داره. یه رم 16 گیگ هم همراهش هست که تا 2 ساعت فیلمبردای فول اچ دی کافیه. قیمتش نزدیک 600 تومنه.
دوستان لطفا هنگام نوشتن پست جدید به تاریخ پست قبلی توجه کنید
nima_0916
09-06-2012, 13:06
سونی cx130 تمام مشخصات درخواستی شما رو داره. یه رم 16 مگی هم همراهش هست که تا 2 ساعت فیلمبردای فول اچ دی کافیه. قیمتش نزدیک 600 تومنه.
رم 16 مگی که برای فیلمبرداری 3gp یه موبایل ارزون قیمت هم کمه که!! :دی احتمالا منظورتون 16 گیگ بوده :)
دوستان لطفا هنگام نوشتن پست جدید به تاریخ پست قبلی توجه کنید
از وظیفه شناسی شما ممنونم.. من هر چند وقت یک بار میام یه سری میزنم ببینم کسی جواب داده یه نه!!!
از همگی ممنون..
اگر دوستان دیگه هم نظری داشتن بگن..
Hamed DC
09-06-2012, 18:42
با سلام...دوستان لطفا اگه میشه منو راهنمایی کنید..
میخوام یه دوربین فیلمبرداری بخرم با حداکثر بودجه 600 هزارتومن..
نیاز : تمرین ساخت موزیک ویدیو ... میخوام کیفیتش طوری باشه که وقتی فیلم رو کپچر کردم.. رو تدوینش کردم.. کیفیت نهایی کلیپ قابل قبول باشه..
اچ دی باشه که خیلی خوبه. ولی برای کیفیت های پایین تر از اچ دی نمیدونم جواب میده یا !!
به عنوان مثال اگه کلیپ اچ دی "ملودی " از آرش رو توی کامپیوترتون داشته باشین. :دی اول کلیپ یه نفر هست که روی نرک موتور بر عکس نشسته :دی... اگه کیفیت کلیپ 5 دقیقه ای 70 مگابایتیم (بعد از تدوین)..توی اون مایه ها باشه خوبه..
در مورد زوم هم حد اقل 6 ایکس باشه ...
دید در شب هم داشته باشه بهتره.!!!
در مورد حافظه هم.. اگه هارد دار باشه بهتر.. اولی اگه رم خور باشه. بگید برای ضبظ 2 ساعت فیلمبرداری.. چه رمی باید براش بخرم..؟ قیمت رم رو هم لطف کنید بگید..
در پایان لطفا نظرتون رو هم در مورد این دو مدل بگید..
Samsung HMX-H300
Panasonic SDR-H200
سلام.
با این بودجه نمیشه مدل قابل قبولی خرید!!!
خصوصا با در نظر گرفتن نویز کم در نور کم!!!
nima_0916
10-06-2012, 20:35
دوستان نظرتون در مورد این مدل چیه؟
دوربین full hd JVC Everio GZ-HM330 Silver
برای سوژه های پر تحرت .. مثل حرکات تکنو چطور هم مناسب هست؟
سلام دوستان
من میخوام یه هندیکم بگیرم. راستش از دوربین هم سر در نمیارم. برای مصارف خانگی میخوام. بودجه هم تا 400. میخوام از این مدل های عمودیش ( اسمش رو نمیدونم) بگیرم تا با فیلم برداری طولانی دست خسته نشه.
دوستان یکم راهنمایی میکنید لطفا.
Farshadd
10-06-2012, 23:11
سلام
یک دوربین کنون legria fs200 هست که شارژرش رو دزد برده!!!
سایتی هست بتونم شارژرو ازش خرید کنم؟
Hamed DC
11-06-2012, 00:36
سلام دوستان
من میخوام یه هندیکم بگیرم. راستش از دوربین هم سر در نمیارم. برای مصارف خانگی میخوام. بودجه هم تا 400. میخوام از این مدل های عمودیش ( اسمش رو نمیدونم) بگیرم تا با فیلم برداری طولانی دست خسته نشه.
دوستان یکم راهنمایی میکنید لطفا.
سلام.
به نظر کمی بودجه رو افزایش بدین تا مدلی کارا و با کیفیت رو بتونید خریداری کنید.
با این بودجه باید به یه 480p بسنده کنید!!!
Oracle_Eldorado
11-06-2012, 21:46
با سلام
دوستان من یه دوربین نیاز دارم تا قیمت 600 الی 700 تومن
اول از همه بگم که واسه چه کاری میخوام :
تعصب برند ندارم
فقط میخوام نسبت به هزینه ای که در نظر گرفتم ، کیفیت خوبی هم داشته باشه
چون ما هر چند وقت یه بار از طرف یه تور گردشگری ، روزهای جمعه میریم میگردیم
با خودم گفتم حیفه عکسایی که میگیرم با لنز موبایل گرفته بشه
خودم HTC Sensation دارم و تاحالا از دوربینش خیلی راضی بودم
اما خب معلومه که هیچوقت به پای دوربین دیجیتال نمیرسه
منم ترجیح دادم که یه گوشی سطح پایین تر داشته باشم اما دوربین با لنز قوی تر داشته باشم
از چند نفر که سوال کردم ، این مدل ها رو پیشنهاد دادن :
Canon SX40 با قیمت 700 تومن
یکی از دوستان که اصلا فوجی رو پیشنهاد نکرد . به خاطر ضعیف بودن باطری
Sony SLR Alpha 200 - البته کار کرده و تمیز
Sony Cyber-Shot DSC-HX200V - البته این دیگه یکم بالاست و اگه ببینم ارزش داشته باشه همینو میگیرم
اگه دوستان خارج از این موارد پیشنهادی دارند ، ممنون میشم اعلام کنند
Hamed DC
11-06-2012, 22:00
با سلام
دوستان من یه دوربین نیاز دارم تا قیمت 600 الی 700 تومن
اول از همه بگم که واسه چه کاری میخوام :
تعصب برند ندارم
فقط میخوام نسبت به هزینه ای که در نظر گرفتم ، کیفیت خوبی هم داشته باشه
چون ما هر چند وقت یه بار از طرف یه تور گردشگری ، روزهای جمعه میریم میگردیم
با خودم گفتم حیفه عکسایی که میگیرم با لنز موبایل گرفته بشه
خودم HTC Sensation دارم و تاحالا از دوربینش خیلی راضی بودم
اما خب معلومه که هیچوقت به پای دوربین دیجیتال نمیرسه
منم ترجیح دادم که یه گوشی سطح پایین تر داشته باشم اما دوربین با لنز قوی تر داشته باشم
از چند نفر که سوال کردم ، این مدل ها رو پیشنهاد دادن :
Canon SX40 با قیمت 700 تومن
یکی از دوستان که اصلا فوجی رو پیشنهاد نکرد . به خاطر ضعیف بودن باطری
Sony SLR Alpha 200 - البته کار کرده و تمیز
Sony Cyber-Shot DSC-HX200V - البته این دیگه یکم بالاست و اگه ببینم ارزش داشته باشه همینو میگیرم
اگه دوستان خارج از این موارد پیشنهادی دارند ، ممنون میشم اعلام کنند
سلام.
لطفا در تاپیک زیر طرح موصوع کنید:
Oracle_Eldorado
11-06-2012, 22:01
سلام.
لطفا در تاپیک زیر طرح موصوع کنید:
ببخشید عجله ای نوشتم اشتباه شد
الان منتقل میکنم
tranceyou
13-06-2012, 19:15
دوستان عزیز اطلاعاتی در مورد این لنز میخواستم و اینکه ایا بدرد تصویربرداری برای فیلم کوتاه و تصویر باز مناسب هست؟؟؟
Hamed DC
13-06-2012, 20:13
دوستان عزیز اطلاعاتی در مورد این لنز میخواستم و اینکه ایا بدرد تصویربرداری برای فیلم کوتاه و تصویر باز مناسب هست؟؟؟
مشخصات دوربین فیلمبرداری؟؟؟
tranceyou
13-06-2012, 20:49
مشخصات دوربین فیلمبرداری؟؟؟
CANON EOS 7D
Hamed DC
13-06-2012, 21:16
CANON EOS 7D
این که فیلمبرداری نیست!!!
با یه دوربین عکاسی نمیشه مثل دوربینهای فیلمبرداری، فیلمبرداری کرد.
چون اصولا برای این کار ساخته نشد و این یک قابلیت ضعیف جانبی است.
بدترین دوربینهای فیلمبرداری قابلیت و انعطاف بیشتری در فیلمبرداری نسبت به یک دوربین عکاسی حرفه
با قابلیت فیلمبرداری، دارند. و خروجی کار رو نمیشه با یک دوربین عکاسی مقایسه کرد. این مورد رو هم
اصلا توصیه نمیکنم. چون لنزهای عکاسی تفاوت بسیاری با لنزهای فیلمبرداری دارن. شاید برخی(یابیشترافراد)،
منکر این مورد بشن، امل به لحاظ تجربیات شخصیم توصیه نمیکنم این کار رو انجام بدین.
tranceyou
14-06-2012, 00:20
این که فیلمبرداری نیست!!!
با یه دوربین عکاسی نمیشه مثل دوربینهای فیلمبرداری، فیلمبرداری کرد.
چون اصولا برای این کار ساخته نشد و این یک قابلیت ضعیف جانبی است.
بدترین دوربینهای فیلمبرداری قابلیت و انعطاف بیشتری در فیلمبرداری نسبت به یک دوربین عکاسی حرفه
با قابلیت فیلمبرداری، دارند. و خروجی کار رو نمیشه با یک دوربین عکاسی مقایسه کرد. این مورد رو هم
اصلا توصیه نمیکنم. چون لنزهای عکاسی تفاوت بسیاری با لنزهای فیلمبرداری دارن. شاید برخی(یابیشترافراد)،
منکر این مورد بشن، امل به لحاظ تجربیات شخصیم توصیه نمیکنم این کار رو انجام بدین.
ممنون. برای عکاسی چی لنز مناسبی هست عکس چهره چون نمیخوام چهره بهم بخوره و میزون باشه
Hamed DC
14-06-2012, 10:24
ممنون. برای عکاسی چی لنز مناسبی هست عکس چهره چون نمیخوام چهره بهم بخوره و میزون باشه
این تاپیک مختص بحث روی دوربینهای فیلمبرداری و لوازم جانبیه.
بحثهای دوربین عکاسی در تاپیک زیر هست:
سلام.
به نظر کمی بودجه رو افزایش بدین تا مدلی کارا و با کیفیت رو بتونید خریداری کنید.
با این بودجه باید به یه 480p بسنده کنید!!!
شما تا 500 یا 550 چی پیشنهاد میکنید؟؟ اصلا صرف با دوربین فیلم برداری یا عکس برداری؟؟
Hamed DC
16-06-2012, 10:48
شما تا 500 یا 550 چی پیشنهاد میکنید؟؟ اصلا صرف با دوربین فیلم برداری یا عکس برداری؟؟
Sony CX190...557.000
در ابتدا باید متذکر بشم که مدل بالا قدرت و انعطاف خوبی در نور کم نداره و نباید در نور
کم انتظار نویز پایینی رو داشته باشین.
اصولا برای فیلمبرداری دوربین عکاسی توصیه نمیشه. چون نه آیرودینامیک دوربین
عکاسی و نه قدرت لازم رو، دارا هستن.
پس برای فیلمبرداری روی دوربین فیلمبرداری متمرکز بشن.
Hamed DC
16-06-2012, 23:58
Cx760 سونی ایران اومده؟
خیر دوست عزیز.
سلام
میخوام یه دوربین فیلمبرداری و عکاسی بخرم تا یک میلیون . چه دوربینی را پیشنهاد میدین؟
آیا دوربین جداگانه فیلمبرداری و عکاسی بخرم بهتره یا یه دوربین دوکاره؟
ممنون
sepehrsaffari
30-06-2012, 14:41
سلام دوستان با 400 تومن چه دوربین فیلمبرداری میتونم بخرم؟
*Alucard*
07-07-2012, 15:22
سلام
میخوام یه دوربین فیلمبرداری و عکاسی بخرم تا یک میلیون . چه دوربینی را پیشنهاد میدین؟
آیا دوربین جداگانه فیلمبرداری و عکاسی بخرم بهتره یا یه دوربین دوکاره؟
ممنون
به نظر من اگر یکمقدار بیشتر هزینه کنی و یه دوربین عکاسی با قابلیت فیلمبرداری خوب بخری راضی تر میشی.
سلام دوستان با 400 تومن چه دوربین فیلمبرداری میتونم بخرم؟
با این پول اصلا دنبال خرید دوربین فیلمبرداری نباش چون پول هدر دادنه!
Ehsan_2012
08-07-2012, 10:12
با این پول اصلا دنبال خرید دوربین فیلمبرداری نباش چون پول هدر دادنه!
سخن این دوست مون رو باید طلا گرفت.
Soalziad
11-07-2012, 21:45
با 600 تومن چه دوربین فیلمبرداری بگیرم؟
Hamed DC
12-07-2012, 10:37
با 600 تومن چه دوربین فیلمبرداری بگیرم؟
نوع کاربرد؟؟؟
Soalziad
12-07-2012, 12:21
فیلمبرداری معمولی.
Hamed DC
12-07-2012, 12:38
فیلمبرداری معمولی.
Sony CX190...557.000
Soalziad
12-07-2012, 14:12
با چه فرمتی ضبط میکنه؟ mpeg2 ؟ روی حافظه یا روی مموری کارت؟
Hamed DC
12-07-2012, 18:45
با چه فرمتی ضبط میکنه؟ mpeg2 ؟ روی حافظه یا روی مموری کارت؟
مشخصات کال این مدل:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدs
Soalziad
13-07-2012, 11:54
Samsung HMX-H303 بهتر نیست؟
mehrzad21
25-07-2012, 16:44
سلام
دنبال یه دوربین فیلمبرداری هستم که بتونم باهاش فوکوس رو به راحتی در حین فیلمبرداری عوض کنم چون می خوام برای شروع فیلمسازی ازش استفاده کنم.
اگه سایتی هم مد نظر دارید که توش مشخصات دوربین های فیلمبرداری رو داشته باشه ممنون میشم معرفی کنید.:20:
*Alucard*
25-07-2012, 22:28
دوستانی که دنبال دوربینهای فیلمبرداری با کیفیت ولی ارزون قیمت هستن مدلهای جدید JVC کیفیتهای فوق العاده عالی ای با قیمت خیلی مناسب ارائه دادن بد نیست بین مدلهای این برند هم جستجو کنید.
*Alucard*
26-07-2012, 18:51
سلامدنبال یه دوربین فیلمبرداری هستم که بتونم باهاش فوکوس رو به راحتی در حین فیلمبرداری عوض کنم چون می خوام برای شروع فیلمسازی ازش استفاده کنم.اگه سایتی هم مد نظر دارید که توش مشخصات دوربین های فیلمبرداری رو داشته باشه ممنون میشم معرفی کنید.:20:
پاناسونیک TM900 , HS900 , SD900 همشون چون لنز رینگ دستی دارن میتونید باهاشون فوکاس دستی انجام بدین ولی قیمتشون بالاس فکر میکنم الان حدود 2 میلیون قیمت داشه باشه ... چندتا سایت خوب در زمینه تست و معرفی و مقایسه دوربینها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
کسی میدونه دوربینهای فیلم برداری رسمی مورد استفاده در مسابقات المپیک لندن 2012 چی هست؟
*Alucard*
30-07-2012, 21:24
از سال 1992 المپیک بارسلونا تا الان تجهیزات ضبط و پخش پاناسونیک تجهیزات رسمی ضبط و پخش مسابقات المپیک بودن برای سال 2012 هم Olympic Broadcasting Services London فرمت DVCPro HD پاناسونیک رو به عنوان فرمت رسمی ضبط و پخش مسابقات انتخاب کردن در نتیجه دوربینهای رسمی المپیک اکثرا دوربینهای پاناسونیک و یا دوربینهای سازگار با فرمتهای پاناسونیک از برندهای دیگه هستن.
منبع:
سلام نظر دوستان در مورد خرید هندی کم sony 3D td20 چیه ؟
Переклад не
01-09-2012, 17:55
دوستان تا 1500 دوربین فیلم برداری چی پیشنهاد میدی؟
فول اچدی
سرعت بالا
کیفیت عالی
کاربرد خانگی
sasoolee
05-09-2012, 17:33
بهترین دوربین فیلم برداری با قیمتی در حدود 600.000 ... برای یه هیئت مذهبی میخوام
اولویت اول فیلم برداری . اولویت دوم عکس برداری (5 مگا پیکسل باشه خوبه)
کیفیت ساخت و گارانتی هم مهمه
مرسی
سلام برای کارای خونگی میخوام یک دوربین بخرم حدود ۸۰۰
مدل های
cx260 یا cx210 خوب هستند
یا اگه مدل بهتری تو این رنج قیمت رو میشناسین معرفی کنید
ممنون
کسی نیست تا آخر این هفته باید بخرم
armin100
25-09-2012, 16:30
کسی نیست تا آخر این هفته باید بخرم
دوست عزیز میتونید به مدل های R26 ، R206 و M406 از برند کنون هم نیم نگاهی داشته باشید. (البته در صورتی که این مدل ها موجود باشند)
اما بهتر این هست که مدتی صبر کنید تا مدل های جدید وارد بازار بشن. حداقل فایدش این هست که مدل های قدیمی تر رو با قیمت کمتری میشه خریداری کرد؛ الان خیلی زمان مناسبی برای خرید نیست.
دوست عزیز میتونید به مدل های R26 ، R206 و M406 از برند کنون هم نیم نگاهی داشته باشید. (البته در صورتی که این مدل ها موجود باشند)
اما بهتر این هست که مدتی صبر کنید تا مدل های جدید وارد بازار بشن. حداقل فایدش این هست که مدل های قدیمی تر رو با قیمت کمتری میشه خریداری کرد؛ الان خیلی زمان مناسبی برای خرید نیست.
خیلی ممنون که جواب دادین
میدونم موقع خوبی واسه خرید نیست اما احتیاج فوری دارم احتمالا امروز میرم cx-260 رو میخرم
[siavah]
14-10-2012, 13:40
سلام دوستان دوربین TX200V شرکت سونی تو ایران موجوده؟ اگه آره قیمتش چقدره؟
اگرم نه که یه دوربین تو این رینج بهم معرفی کنید لطفا که ضد آب هم باشه کیفیتش هم برام مهمه خیلی.
پیشاپیش مرسی:ایکس
nima_teh24
03-11-2012, 11:51
با سلام خدمت دوستان گل
من میخواستم یه دوربین فیلمبرداری با کیفیت HD برای فیلمبرداری از فوتبال باشگاهی تهران بخرم . میخواستم بدونم اصلا کیفیت HD برای فیلمبرداری از مسابقات فوتبال خوبه یا نه . در ضمن قیمتش تا 3 ملیون مشکلی نیست. من از مدل های مختلف سر در نمیارم ولی میخوام که کیفیت بلوری 1080 باشه و اندازه مانیتورش هم بزرگ باشه. قبلا با این دوربین های مینی دی وی دی فیلمبرداری میکردم که کیفیت پائین بود. بسیار ممنون میشم راهنمایی کنید.
nima_teh24
04-11-2012, 13:46
کسی نیست دوستان؟
Canon PowerShot A3200 IS دارم یه هفته کار کرده در حد اکه کسی خواست با رم 8 گیگس 330 میدم
Hamed DC
05-11-2012, 10:34
Canon PowerShot A3200 IS دارم یه هفته کار کرده در حد اکه کسی خواست با رم 8 گیگس 330 میدم
دوست عزیز، تبلیغات برای خرید و فروش ممنوعه!!!
rouzbeh_ziafati
07-11-2012, 11:55
سلام
دوستان من مي خوام يه دوربين ديجيتال بخرم
كيفيت فيلم برداري hd ، كيفيت عكاسي هم عالي باشه ترجيحا 16 مگاپيكسل كمتر نباشه ، لرزش گير دست هم داشته باشه
سوني w670 الان قيمتش چنده؟ بدرد من مي خوره؟
بودجه هم نهايت 500 تومن كمتر باشه بهتر
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
nima_teh24
09-11-2012, 14:14
کسی نیست راهنمایی کنه تو صفحه قبل نوشتم
ebinem173
22-11-2012, 00:41
دوربینی میخوام که هم در نور کم یعنی داخل خونه هم بیرون عکسهای بدون نقص بگیره کامپکت باشه و فیلمبرداریش هم ترجیحا فول اچ دی و ۶۰ فریم باشه قیمت هم حداکثر ۸۰۰ تومن
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
Переклад не
23-11-2012, 17:32
دوربینی میخوام که هم در نور کم یعنی داخل خونه هم بیرون عکسهای بدون نقص بگیره کامپکت باشه و فیلمبرداریش هم ترجیحا فول اچ دی و ۶۰ فریم باشه قیمت هم حداکثر ۸۰۰ تومن
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
Sony Cyber-Shot DSC-HX10V دوربین خوبی میتونه باشه
Hamed DC
23-11-2012, 23:58
سلام
دوستان من مي خوام يه دوربين ديجيتال بخرم
كيفيت فيلم برداري hd ، كيفيت عكاسي هم عالي باشه ترجيحا 16 مگاپيكسل كمتر نباشه ، لرزش گير دست هم داشته باشه
سوني w670 الان قيمتش چنده؟ بدرد من مي خوره؟
بودجه هم نهايت 500 تومن كمتر باشه بهتر
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
ذر تاپیک زیر درخواست بدین:
Hamed DC
23-11-2012, 23:58
Sony Cyber-Shot DSC-HX10V دوربین خوبی میتونه باشه
این تاپیک مختص معرفی دوربین فیلم بردای هست، نه عکاسی!!!
koroshfe
24-11-2012, 11:50
سلام دوستان
يه دوربين فيلمبرداري عالي ، براي ساخت مستند مي خوام
كيفيت فوق العاده برام مهمه ، تصاوير زنده باشن
اگه سري مستند ها رو ديده باشين ، در همون حد كيفيت مي خوام !!! ( اگه فقط دوربين نيست و نياز به چيز هاي ديگه اي مثل لنز و ... داره تا به اون كيفيت برسه ممنون مي شم كامل راهنماييم كنيد )
( قيمتش رو نمي دونم، فعلاً كه مشكل ندارم روي قيمتش ، اما اگه ممكنه قيمت هاشون رو هم بگيد حول چه مقداريه ، اگه چند تا دوربين هست كه اين كار ها رو بكنه ممنون مي شم بگين تا مقايسه كنم از نظر قيمت و كارايي)
عموم دوربین های حرفه ای الان 3D هستند ؟؟؟ 3D بودن بهتر از نبودنشه برام ، اما نمی خوام کیفیت رو فدای اون کنم ، اولیویت اول کیفیت ــه !!!
با تشكر فراوان
ویرایش 1 : يه سوأل هم داشتم ، معمولاً ميكروفون دوربين ها قوي نيست زياد ، صدابرداري كه انجام ميشه ، بعداً مي شه كه دقيقاً تطبيق بشه رو تصوير ؟؟؟
ویرایش 2 : یه سوأل دیگه ، من زیاد حرفه ای نیستم ( اما ربطی به این دوربین نداره ، دوربین حرفه ای می خوام ، فیلمبردار خودم نیستم !!! ) ، احتمالاً این فیلم Slow Motion زیاد داره ، برای این جلوه باید دوربین دیگه ای بخرم ؟؟؟ یا یه نوع Edit و Efect محسوب می شن اینا ؟؟؟
koroshfe
27-11-2012, 15:14
دوستان کسی نیست کمک کنه ؟؟؟
Переклад не
27-11-2012, 15:48
سلام دوستان
يه دوربين فيلمبرداري عالي ، براي ساخت مستند مي خوام
كيفيت فوق العاده برام مهمه ، تصاوير زنده باشن
اگه سري مستند ها رو ديده باشين ، در همون حد كيفيت مي خوام !!! ( اگه فقط دوربين نيست و نياز به چيز هاي ديگه اي مثل لنز و ... داره تا به اون كيفيت برسه ممنون مي شم كامل راهنماييم كنيد )
( قيمتش رو نمي دونم، فعلاً كه مشكل ندارم روي قيمتش ، اما اگه ممكنه قيمت هاشون رو هم بگيد حول چه مقداريه ، اگه چند تا دوربين هست كه اين كار ها رو بكنه ممنون مي شم بگين تا مقايسه كنم از نظر قيمت و كارايي)
عموم دوربین های حرفه ای الان 3D هستند ؟؟؟ 3D بودن بهتر از نبودنشه برام ، اما نمی خوام کیفیت رو فدای اون کنم ، اولیویت اول کیفیت ــه !!!
با تشكر فراوان
ویرایش 1 : يه سوأل هم داشتم ، معمولاً ميكروفون دوربين ها قوي نيست زياد ، صدابرداري كه انجام ميشه ، بعداً مي شه كه دقيقاً تطبيق بشه رو تصوير ؟؟؟
ویرایش 2 : یه سوأل دیگه ، من زیاد حرفه ای نیستم ( اما ربطی به این دوربین نداره ، دوربین حرفه ای می خوام ، فیلمبردار خودم نیستم !!! ) ، احتمالاً این فیلم Slow Motion زیاد داره ، برای این جلوه باید دوربین دیگه ای بخرم ؟؟؟ یا یه نوع Edit و Efect محسوب می شن اینا ؟؟؟
تمامی انتظارات شما در دوربین زیر خلاصه میشه:
RED Scarlet-x
سنسور 14 مگاپیکسلی mysterium
رزلیشن 1080 تا 5k
سرعت فریم 12 تا 120 فریم برثانیه
قابلیت تعویض لنز al canon ef و pl mount
قیمتشم 16-25 میلیون تمن هستش
نحوه ی خرید رو هم باید بپرسید از شرکتهای وارد کننده
koroshfe
27-11-2012, 16:28
مدل های دیگه چطور ؟؟؟ برای مثال Canol xl2 و ...
می خوام همه رو در نظر بگیرم و بعد انتخاب کنم
با تشکر
دوست عزیز می شه به سوألاتمم پاسخ بدید ، آخه مهمه راجع به دوربینی که می خوام بخرم ( یعنی می خوایم بخریم )
RED Scarlet-x
رزلیشن 1080 تا 5k
دوربین های RED از اون دست چیزهایی هست که شاید بگردید 5 تا هم توی ایران پیدا نکنید فروشش هم به ایران ممنوعه و سازندش فقط به شرکت های سینمایی میفروشتش و به شخص حقیقی فروخته نمیشه توی نت هم گشتم فروش رسمی نداره
قیمت پکیج کامل هم بسیار بالاست شاید برای ارزان ترینش با لنز باید بالای 70 میلیون بدید
اونطور که متوجه شدم شما اطلاعات چندانی هم نداری مطمئن باش توی نت هم کسی اطلاعات چندانی نداره این کار یه کار بسیار تخصصی هست برای راهنمایی به موسسات و افراد معتبر مراجعه کنید
ضمناً هم در ایران و هم فرنگ کلیپ های تبلیغاتی و تیزرها اکثراً با DSLR ها فیلم برداری میشن در اون مورد هم تحقیق کنید شاید همان دوربین ها کار شما را راه بیندازه با قیمت کمتر و البته کیفیت هم بالاست اگر فیلم بردارش حرفه ای باشه
Переклад не
27-11-2012, 18:35
مدل های دیگه چطور ؟؟؟ برای مثال Canol xl2 و ...
می خوام همه رو در نظر بگیرم و بعد انتخاب کنم
با تشکر
دوست عزیز می شه به سوألاتمم پاسخ بدید ، آخه مهمه راجع به دوربینی که می خوام بخرم ( یعنی می خوایم بخریم )
دوست عزیز این دوربین اصلا غیر قابل مقایسس با دوربینی که معرفی کردم. canon xl2 محصول 2007 هستش و بهش فکر نکنید
sony nex fs700 دوربین بسیار مناسب برای کار شما میتونه باشه (قیمت : 30 تمن)
sony pmw 200 اینم دوربین خوبیه و قیمتش حدودا 20 تمنه
sony pmw f7 (به زودی وارد بازار میشه.قیمتشم دور و بر 80 تمن در نظر بگیر)
sony cinealta f55 دوربین جدید و بسیار عالی هستش
برای بررسی تخصصی میتونید این دوربین هارو سرچ کنید نمونه فیلمهاشونو تو یوتوب ببینید و مشخصات و انواع لنز و ... رو مطالعه کنید
در مورد ضبط صدا بهترین کار استفاده از ریکوردر حرفه ای بنام zoom h4n هستش وگرنه میکروفن های فرق حرفه ای اکسترنال هستن که جداگانه خریداری میشن و رو دوربین نصب میشن .
قیمت ریکوردر 1.5 تمن
دوبین هایی هم هستن که قابلیت تری دایمنشن (3d)هم دارن اما نه همه ی اونا.
وقتی دوربینتون با سرعت بالا مثلا 120 فریم ضبط میکنن ، کلیپ ضبط شده رو با استفاده از پلاگین twixtor در نرم افزار فوق حرفه ای ae و با استفاده ی از سیستم قدرتمند ، اقدام به آهسته کردن یا slow motion میکنند.که بنده کاملش رو تو این انجمن آموزش دادم.
موفق باشید
koroshfe
27-11-2012, 21:49
در حال حاضر چه دوربینی بیشترین فریم در ثانیه رو ضبط می کنه ؟ و اون چند فریم هستش ؟؟؟
به نظر خودتون بهترینشون همون RED Scarlet-x هستش ؟؟؟
در رابطه با لنز هم اگه می شه یه مقدار کمکم کنید که برای چنین کاری چی باید بگیرم ؟؟؟
و اینکه ، این دوربین هایی که بالا معرفی کردید ، تری دایمنشن هستند ؟؟؟
و ، حرفه ای ترین و بهترین کار برای تصاویر Slow و آهسته همینی هستنش که گفتین ؟ ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با تشکر فراوان
Переклад не
27-11-2012, 23:50
در حال حاضر چه دوربینی بیشترین فریم در ثانیه رو ضبط می کنه ؟ و اون چند فریم هستش ؟؟؟
به نظر خودتون بهترینشون همون RED Scarlet-x هستش ؟؟؟
در رابطه با لنز هم اگه می شه یه مقدار کمکم کنید که برای چنین کاری چی باید بگیرم ؟؟؟
و اینکه ، این دوربین هایی که بالا معرفی کردید ، تری دایمنشن هستند ؟؟؟
و ، حرفه ای ترین و بهترین کار برای تصاویر Slow و آهسته همینی هستنش که گفتین ؟ ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با تشکر فراوان
دوربینی بود اسمش یادم نیست که میتونه 1 میلیون فریم بر ثانیه فیلم ضبط کنه .البته جدیدا دوربینی اختراع شده که میتونه با سرعت نور هم فیلم بگیره
120 فریم خودش کافیه که تو همین دورربین هایی که معرفی کردم هستش .شما که بیش از این نیاز نخواهید داشت. دوربینی که بتونه تو رزلیشن 1080 با 1000 فریم بر ثانیه فیلم ضبط کنه برای خریدش باید رو خونه و ماشینتون حساب باز کنید.
بله RED Scarlet-x بهترین هست اما بسیار گران و نایاب و دست نیافتنی.اگه میشد بدستش اوورد من دوربین های دیگه ای رو معرفی نمیکردم.تازه اون قیمتی هم که نوشتم برای پارسال و به دلار هست .25 هزار دلار مثلا
لنز های پیشرفته و حرفه ای هستن مخصوصا لنز های خوده کانن که به این دوربینا میان (همشون) شما مستند میسازید باید چنتا لنز داشته باشید.لنز زوم و لنز ماکرو و با دیافراگم ثابت و محدوده ی وسیع.مسئله ی سختی هم نیست که نتونید انتخاب کنید.
نه اونا 3d نیستن
بله .با استفاده از این پلاگین حتی فیلمهای موبایلتون هم حرفه ای آهسته میشن
در نظر داشته باشید با DSLR ها نمیشه مستند ساخت! دوستانی که از روی بی اطلاعی اظهار نظر میفرمایند خودشون هم میگن که برای ساخت تیزر که سکانسهای کوتاه و میزانسون های کم و جزئی دارن . DSLR ها در مقابل مستند سازی حرفی برای گفتن ندارن و قطعا حسگرشون نابود میشه
اگه شما هم قصد ساخت تیزر دارید ، دوربینی مانند CANON 5D MARK III بسیار کار آمد خواهد بود
پاینده باشید
Mohammad Yek110
28-11-2012, 18:39
سلام
یه دوربین سه بعدی با قیمت مناسب که خیلیم حرفه ای نباشه و برای استفاده معمولی باشه رو معرفی کنید
ممنون:40:
Переклад не
28-11-2012, 20:02
سلام
یه دوربین سه بعدی با قیمت مناسب که خیلیم حرفه ای نباشه و برای استفاده معمولی باشه رو معرفی کنید
ممنون:40:
دوربین هندیکم Panasonic HDC-SD900
با لنز سه بعدی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][2]((Europe))-1WebA1001001A11C18A22833J31792.jpg
قیمتشم دوربر 3 تمنه
koroshfe
29-11-2012, 13:13
RED Scarlet-x
رزلیشن 1080 تا 5k
افت کیفیت در صورت زوم با کامپیوتر در چه حدوده ؟؟؟
و اینکه کدوم مدل Scarlet-x رو پیشنهاد می کنید ؟ ( منظورم کالکشن ها و Lens Mount های مختلف هست )
Переклад не
29-11-2012, 14:21
افت کیفیت در صورت زوم با کامپیوتر در چه حدوده ؟؟؟
و اینکه کدوم مدل Scarlet-x رو پیشنهاد می کنید ؟ ( منظورم کالکشن ها و Lens Mount های مختلف هست )
تو رزلوشن 1080 افت کیفیت خیلی محسوسه اما 5k خیلی خوبه و افت کیفیت آنچنانی مشاهده نخواهد شد
خوده scarlet x یه مدل از red هستش دیگه .مثله اینکه میگید nvidia gtx 460 1 gb 265 bit ddr5 چه مدلشو پیشنهاد مدید:دی. شما به نسبت کاری که میخوایید انجام بدید براش لنز تهیه کنید.لنز های کانن هستن .انواع لنز ماکرو و ... کاربرد هر کدومشونم هست اصلا مسئله ی پیچیده ای نیست انتخابش.وگرنه میتونیم در عرض یه قرن همه ی لنزها و کلکسیون این دوربین رو معرفی کنیم.خیلی زیادن.البته نه تنها واسه این دوربین.واسه دوربین های بعدی هم که معرفی کردم همین وضعیت وجود داره
در مورد این دوربین با آقای حامد صلاحی حرف بزنید .تو نت سرچ کنید هم سایتش هست که مرجع دوربین فیلمبرداریه و هم شماره تلفنش .برای خرید باهاشون تماس بگیرید ببینید اصلا میشه این دوربین رو خرید یا نه
koroshfe
30-11-2012, 00:17
بعد از اینکه Scarlet-x رو انتخاب می کنیم ، Lens Mount های مختلفی داره ، چون شما هم کانن رو پیشنهاد کرده بودید ، الان برای Lens Mount مدل مذکور Canon Al ــه یا Canon Ti ؟؟؟
و اینکه یا اگه اصلاً کالکشن های Scarlet-x اش ( که با نمایشگر و دیگر وسیله هاس ) پیشنهاد می کنید ؟؟؟
( با خریدنش مشکلی نداریم گویا )
و اینکه یه سوأل دیگه ، تو اطلاعات دوربین می خوندم اینو دیدم :
ACQUISITION FORMATS:
5K FF REDCODE RAW Full Frame
4K HD REDCODE RAW
3K HD REDCODE RAW
1080p REDCODE RAW
1K REDCODE RAW
و این رو :
1-12 fps 5K FF
1-30 fps 4K HD
1-48 fps 3K HD
1-60 fps 1080p HD
1-120 fps 1K
یعنی فقط تو 1K 120 فریم می گیره ؟ با وضوح 5K فقط تا 12 تا فریم ؟ تو آهسته کردنش مشکل پیدا نمی شه ؟؟؟ برای زوم کردنش گفتین تو 5K مشکلی نداره ، اگه تو 5K فریم بالاتری نگیره یعنی بین زوم و افکت ها یکی رو دارم ؟؟؟
و یه سوأل دیگه ، برای این دوربین لنز تری دایمنشن نیست ؟؟؟
با تشکر فراوان
karbar200
06-12-2012, 12:22
سلام
من می خواهم دوربین فیلمبرداری با هارد داخلی بخرم چی پیشنهاد می دهید نظرتان در مورد دوربین فیلمبرداری سونی با پروژکشن دار که رو خود دوربین تعبیه شده چیه؟
هزینه هم تا 1میلیون و 500 هزار
*Alucard*
06-12-2012, 14:10
یکی از سایتهایی که دوربین های فیلمبرداری رو تست میکنه مقاله ای تحت عنوان بهترین دوربینهای سال 2012 منتشر کرده که دیدم میتونه جنبه راهنمایی داشته باشه برای همین انتخابهاش رو اینجا قرار میدم:
2012 CamcorderInfo Best of Year Awards
Camcorder of the Year
Sony HDR-CX760V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Runner-up
Panasonic HC-X900M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (MSRP $1099.99)
Best Innovation
Sony 2012 NEX Handycams ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Best Prosumer Camcorder
Sony HDR-CX760V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(MSRP $1299.99)
Runner-up
Canon HF G10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (MSRP $1299.99)
Best Mid Range Camcorder
Panasonic HC-V700M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(MSRP $549.99)
Runner-up
Canon HF M52 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (MSRP $699.99)
Best Value Camcorder
Panasonic HC-V500M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(MSRP $449.99)
Runner-up
Canon HF R30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (MSRP $399.99)
Best Camcorder for the Money
Panasonic HC-V700M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(MSRP $699.99)
Runner-up
Samsung HMX-W300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (MSRP $139.99)
Best Connectivity
JVC WiFi Camcorders ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(MSRP $329.95 to $899.95)
Best Camera for Video
Panasonic GH3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(MSRP $1299.99 body only)
Runner-up
Canon 5D Mark III ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (MSRP $3499 body only)
Best System Camera for Video
Panasonic GH3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(MSRP $1299.99 body only)
Runner-up
Canon 5D Mark III ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (MSRP $3499 body only)
Best Value System Camera for Video
Canon T4i ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(MSRP $1149 with 18-135mm kit lens)
Runner-up
Sony NEX-5R ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (MSRP $749.99 with 18-55mm kit lens)
Best Point-and-Shoot for Video
Panasonic FZ200 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(MSRP $599.99)
Runner-up
Sony HX30V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (MSRP $349)
*Alucard*
06-12-2012, 14:14
سلام
من می خواهم دوربین فیلمبرداری با هارد داخلی بخرم چی پیشنهاد می دهید نظرتان در مورد دوربین فیلمبرداری سونی با پروژکشن دار که رو خود دوربین تعبیه شده چیه؟
با این بودجه بهتره یه دوربین عکاسی با قابلیت فیلمبرداری خوب بخری هم کار راه انداز تره هم تو بعضی موارد کیفیت فیلمبرداریش بهتره!
Переклад не
06-12-2012, 17:08
سلام
دوربین هندیکم Sony HDR-PJ260
1600-1800 تمن
پروژکتور
ضبط برروی حافظه
دوربین Sony HDR-XR260 هم هست که روی هارد ضبط میکنه
1800 تمن
البته سعی کنید دوربینی فاقد هارد بخرید که مموری خارجی میخوره
karbar200
06-12-2012, 19:37
با این بودجه بهتره یه دوربین عکاسی با قابلیت فیلمبرداری خوب بخری هم کار راه انداز تره هم تو بعضی موارد کیفیت فیلمبرداریش بهتره!
دوربین عکاسی دارم می خواستم برای گرفتن فیلم دوربین فیلمبرداری بخرم یعنی این قیمت برای دوربین عکاسی کفایت نمی کنه؟؟؟
دوربین هندیکم Sony HDR-PJ260
1600-1800 تمن
پروژکتور
ضبط برروی حافظه
دوربین Sony HDR-XR260 هم هست که روی هارد ضبط میکنه
1800 تمن
البته سعی کنید دوربینی فاقد هارد بخرید که مموری خارجی میخوره
این مدلی که می گید هم هارد داخلی داره و هم مموری خارجی به چه دلیل می گید فاقد هارد بخرید یعنی به مشکل می خوره به زودی؟
آیا مارک دیگر بهتر نیست یا همین سونی بهتره؟
اگر مارک دیگر یا مدل بهتری میشناسید بگویید با تشکر
*Alucard*
06-12-2012, 20:12
دوربین عکاسی دارم می خواستم برای گرفتن فیلم دوربین فیلمبرداری بخرم یعنی این قیمت برای دوربین عکاسی کفایت نمی کنه؟؟؟
این مدلی که می گید هم هارد داخلی داره و هم مموری خارجی به چه دلیل می گید فاقد هارد بخرید یعنی به مشکل می خوره به زودی؟
آیا مارک دیگر بهتر نیست یا همین سونی بهتره؟
اگر مارک دیگر یا مدل بهتری میشناسید بگویید با تشکر
نه عزیزم موضع اینه که با این بودجه دوربین فیلمبرداری ای که میخرید کیفیت فیلمبرداریش با دوربین عکاسی ای تو این رنج قیمت فرقی زیادی نداره تازه در برخی موارد دوربینهای عکاسی برتری هم دارن کلا این روزا به دلیل پیشرفت تو سنسور و پردازنده دوربین های عکاسی در عمل بین مدلهای Consumer وحتی رده های بالاتر ( Prosumer ) بیشتر تفاوت بین دوربینهای عکاسی و فیلمبرداری تو شکل بدنشون هست تا کارکرد واقعیشون.
دوربینهای هارد دیسک دارم چندتا مشکل دارن پتانسل خراب شدن بالا دارن برای انتقال فیلمها باید حتما دوربین رو حمل کنی سنگین تر هستن و تو فیلمبرداری طولانی زودتر دستو خسته میکنن.
koroshfe
07-12-2012, 10:52
دوستان ، ممنون می شم به سوألم پاسخ بدید
با تشکر
*Alucard*
07-12-2012, 16:01
بعد از اینکه Scarlet-x رو انتخاب می کنیم ، Lens Mount های مختلفی داره ، چون شما هم کانن رو پیشنهاد کرده بودید ، الان برای Lens Mount مدل مذکور Canon Al ــه یا Canon Ti ؟؟؟
و اینکه یا اگه اصلاً کالکشن های Scarlet-x اش ( که با نمایشگر و دیگر وسیله هاس ) پیشنهاد می کنید ؟؟؟
( با خریدنش مشکلی نداریم گویا )
و اینکه یه سوأل دیگه ، تو اطلاعات دوربین می خوندم اینو دیدم :
ACQUISITION FORMATS:
5K FF REDCODE RAW Full Frame
4K HD REDCODE RAW
3K HD REDCODE RAW
1080p REDCODE RAW
1K REDCODE RAW
و این رو :
1-12 fps 5K FF
1-30 fps 4K HD
1-48 fps 3K HD
1-60 fps 1080p HD
1-120 fps 1K
یعنی فقط تو 1K 120 فریم می گیره ؟ با وضوح 5K فقط تا 12 تا فریم ؟ تو آهسته کردنش مشکل پیدا نمی شه ؟؟؟ برای زوم کردنش گفتین تو 5K مشکلی نداره ، اگه تو 5K فریم بالاتری نگیره یعنی بین زوم و افکت ها یکی رو دارم ؟؟؟
و یه سوأل دیگه ، برای این دوربین لنز تری دایمنشن نیست ؟؟؟
با تشکر فراوان
سلام دوست عزیز من اون لینکهایی که شما گذاشتین رو مطالعه نکردم ولی اون قسمت آخر پستتون این دوربین با رزولوشن 5K بین 1 تا12 فریم بر ثانیه فیلمبرداری میکنه 4K بین 1 تا30 فیرم 3K بین 1 تا 48 فریم 1080p که همون Full HD هست بین 1 تا 60 فریم و 1K بین 1 تا 120 فریم دقیق نمیدونم منظورش از 1K چه رزولوشنی هست چون 720p با رزولوشن 1280x720 مجموعا 921,600 پیکسل برای هر فریم چگالی پیکسل داره ولی اگه از 1K منظورشون 1024x540 باشه یعنی احتمالا با رزولوشن کمتر از 720p میتونه 120 فریم فیلمبرداری کنه.
با توجه به اینکه برای نمایش نرم تصاویر 30- 24 فریم بر ثانیه کفایت میکنه روی رزولوشن 1080p میتونه اسلو موشن خوبی بده.
شما دقیقا مشخص کنید که این دوربین رو برای چه کاری میخواین چون این یک دوربین سینمایی هست و اکثرا برای فیلمسازی و یا ساخت کلیپهای حرفه ای به کار میره و احتیاج به نور پرداز و تنظیمات حرفه ای برای لوکیشنهای مختلف دارید به درد مثلا یه مستند سازی مثل حیاط وحش نمیخوره.
koroshfe
10-12-2012, 15:23
سلام دوست عزیز من اون لینکهایی که شما گذاشتین رو مطالعه نکردم ولی اون قسمت آخر پستتون این دوربین با رزولوشن 5K بین 1 تا12 فریم بر ثانیه فیلمبرداری میکنه 4K بین 1 تا30 فیرم 3K بین 1 تا 48 فریم 1080p که همون Full HD هست بین 1 تا 60 فریم و 1K بین 1 تا 120 فریم دقیق نمیدونم منظورش از 1K چه رزولوشنی هست چون 720p با رزولوشن 1280x720 مجموعا 921,600 پیکسل برای هر فریم چگالی پیکسل داره ولی اگه از 1K منظورشون 1024x540 باشه یعنی احتمالا با رزولوشن کمتر از 720p میتونه 120 فریم فیلمبرداری کنه.
با توجه به اینکه برای نمایش نرم تصاویر 30- 24 فریم بر ثانیه کفایت میکنه روی رزولوشن 1080p میتونه اسلو موشن خوبی بده.
شما دقیقا مشخص کنید که این دوربین رو برای چه کاری میخواین چون این یک دوربین سینمایی هست و اکثرا برای فیلمسازی و یا ساخت کلیپهای حرفه ای به کار میره و احتیاج به نور پرداز و تنظیمات حرفه ای برای لوکیشنهای مختلف دارید به درد مثلا یه مستند سازی مثل حیاط وحش نمیخوره.
خیلی خیلی ممنون از پاسخ گویی
بنده همون چیزهایی که گفتم اصلی ترین هدف ها هست و دوربین رو برای همون کار ها می خوام
یک چیزی رو هم اشاره نکردم ، که فکر کنم خیلی هم مهم باشه ، همون طور که اشاره کردید ، مستند سازی ما زیرشاخه ی حیاط وحش و جهان هستی هستش ( فیلم سازی سینمایی محسوب نمی شه ، برای مثال تو رده ی میراث آلبرتا نیست ، منظورم رو متوجه شدید ؟؟؟ کاملاً مربوط به حیاط وحش و جهان هستی می شه و ما می خوایم فوق العاده ترین کیفیت موجود رو داشته باشیم تا تصاویر رو به وضوح به تصویر بکشیم )
پلان های اولیه و بخش اول مربوط به تغییرات می شه ، پس فریم بر ثانیه مهمه
کیفیت هم که همون طور بارها گفتم ، بسیار مهمه
فعلاً مشکل بودجه ی مالی نیست ، فقط چالش تهئه ی مواد اولیه هستش ! احتمالاً مشکلی نخواهیم داشت از نظر مالی ! فقط به جنبه ی بهترین بودن از نظر کارایی فکر کنید !
دوستمون RED Scarlet-X رو پیشنهاد کردند
پ.ن : مشکل ما در زمینه ی فیلمبردار و صدابردار و نورپرداز و کارگردان و ... نیست ! شرایط و اخبار گروهمون رو انشاءالله بعد از شروع دوره ی اصلی پروژه تو هیمن انجمن به روز می کنیم :n06:
خب ، با این تفاسیر ، پیشنهاد شما چیه ؟؟؟
با تشکر فراوان
Переклад не
10-12-2012, 17:30
ن
من چنتا دوربین معرفی کردم اما شما فقط به این گیر دادید
koroshfe
10-12-2012, 18:30
دوربینی بود اسمش یادم نیست که میتونه 1 میلیون فریم بر ثانیه فیلم ضبط کنه .البته جدیدا دوربینی اختراع شده که میتونه با سرعت نور هم فیلم بگیره
120 فریم خودش کافیه که تو همین دورربین هایی که معرفی کردم هستش .شما که بیش از این نیاز نخواهید داشت. دوربینی که بتونه تو رزلیشن 1080 با 1000 فریم بر ثانیه فیلم ضبط کنه برای خریدش باید رو خونه و ماشینتون حساب باز کنید.
بله RED Scarlet-x بهترین هست اما بسیار گران و نایاب و دست نیافتنی.اگه میشد بدستش اوورد من دوربین های دیگه ای رو معرفی نمیکردم.تازه اون قیمتی هم که نوشتم برای پارسال و به دلار هست .25 هزار دلار مثلا
لنز های پیشرفته و حرفه ای هستن مخصوصا لنز های خوده کانن که به این دوربینا میان (همشون) شما مستند میسازید باید چنتا لنز داشته باشید.لنز زوم و لنز ماکرو و با دیافراگم ثابت و محدوده ی وسیع.مسئله ی سختی هم نیست که نتونید انتخاب کنید.
نه اونا 3d نیستن
بله .با استفاده از این پلاگین حتی فیلمهای موبایلتون هم حرفه ای آهسته میشن
در نظر داشته باشید با DSLR ها نمیشه مستند ساخت! دوستانی که از روی بی اطلاعی اظهار نظر میفرمایند خودشون هم میگن که برای ساخت تیزر که سکانسهای کوتاه و میزانسون های کم و جزئی دارن . DSLR ها در مقابل مستند سازی حرفی برای گفتن ندارن و قطعا حسگرشون نابود میشه
اگه شما هم قصد ساخت تیزر دارید ، دوربینی مانند CANON 5D MARK III بسیار کار آمد خواهد بود
پاینده باشید
برادر ، من قصد جسارت نداشتم ، فقط خواستم چند تا نظرخواهی کنم و بهترین رو انتخاب کنم ، همین ، وگرنه من به شما جسارت نکردم ! شرمنده
منظورم این بود که نظر شما بیشتر روی این دوربین بود ، نظر دوستمون رو هم بپرسم و جمع بندی کنم
با تشکر
*Alucard*
10-12-2012, 18:44
خیلی خیلی ممنون از پاسخ گویی
بنده همون چیزهایی که گفتم اصلی ترین هدف ها هست و دوربین رو برای همون کار ها می خوام
یک چیزی رو هم اشاره نکردم ، که فکر کنم خیلی هم مهم باشه ، همون طور که اشاره کردید ، مستند سازی ما زیرشاخه ی حیاط وحش و جهان هستی هستش ( فیلم سازی سینمایی محسوب نمی شه ، برای مثال تو رده ی میراث آلبرتا نیست ، منظورم رو متوجه شدید ؟؟؟ کاملاً مربوط به حیاط وحش و جهان هستی می شه و ما می خوایم فوق العاده ترین کیفیت موجود رو داشته باشیم تا تصاویر رو به وضوح به تصویر بکشیم )
پلان های اولیه و بخش اول مربوط به تغییرات می شه ، پس فریم بر ثانیه مهمه
کیفیت هم که همون طور بارها گفتم ، بسیار مهمه
فعلاً مشکل بودجه ی مالی نیست ، فقط چالش تهئه ی مواد اولیه هستش ! احتمالاً مشکلی نخواهیم داشت از نظر مالی ! فقط به جنبه ی بهترین بودن از نظر کارایی فکر کنید !
پ.ن : مشکل ما در زمینه ی فیلمبردار و صدابردار و نورپرداز و کارگردان و ... نیست ! شرایط و اخبار گروهمون رو انشاءالله بعد از شروع دوره ی اصلی پروژه تو هیمن انجمن به روز می کنیم :n06:
خب ، با این تفاسیر ، پیشنهاد شما چیه ؟؟؟
با تشکر فراوان
دوست عزیز این بحث اینقدر وسیع و فنی هست که نمیشه نظر مشخصی داد چون برای هر پروژه solution های (راه حل) مختلف مطرح هست شما باید خیلی عوامل رو تو کار حرفه ای در نظر بگیری یک بخش کار در نظر گرفتن نیازها و شرایط برای زمانی هست که شما فیلم میگیرد و ضبط میکنید یک بخش کار در نظر گرفتن امکانات برای زمانی هست که شما فیلمهارو ادیت میکنید و میبرید روی workflows بعد قسمت مهمتر کار مشخصات اون مقصدی هست که شما قصد پخش تصاویرو دارین و .... تا اونجا که من میدونم اکثر شبکه هایی که حیات وحش حرفه ای و مستند تهیه میکنن مثل شبکه national geographic یا بی بی 30 با دوربینهای Broadcasting حرفه ای این برنامه هارو تهیه کردن دلیلش هم قدرت این دوربینها در فیلمبرداری در شرایط مختلف محیطی از حرارت و رطوبت بگیر تا میزان نور و ... هست.
لیست بعضی برنامه های خیلی معروف و دوربینهای استفاده شده با ذکر منبع:
Planet Earth شبکه BBC با دوربینهای:
دوربین اصلی:
Panasonic Varicam مدلهای مختلف در قسمتهای مختلف
دوربین کمک:
Sony HDW-750 HDCAM
برای سوپر اسلو موشنها:
Phorton camera
برای فیلمبرداری با هلیکوپتر:
Sony HDC-F950 با لنز HJ40 Canon
به همراه کیت ضد لرزش تصویر
منبع:
Human Planet شبکه BBC:
دوربین اصلی:
Panasonic Varicam HPX2000
از مدلهای دیگه Varicam هم استفاده کردن.
برای قسمتهای زیر آب:
Sony مدلش مشخص نیست ولی معمولا از دوربینهای کوچیک و حتی الامکان ارزون قیمت برای این مواقع استفاده میکنن.
منبع:
Discovering the secret of lion شبکه National Geographic
Panasonic AJ-HPX3000 به صورت4 : 2: 2 در فرمت AVintra 100
این فیلم جایزه Top 10 شبکه CBS رو هم گرفته
منبع:
expedition grizzly شبکه National Geographic:
دوربین اصلی:
Panasonic HPX500 به همراه لنز Fujinon HA42
Panasonic HPX3000 به همراه لنز Fujinon HA13X4.5
دوربین کمکی:
Sony HDC-F950 با کیت ضد لرزش به همراه لنز Fujinon HA42X9.7
منبع:
M_E_H_D_I
11-12-2012, 11:18
با سلام خدمت دوستان عزیز..
ما قصد داریم برای ضبط برنامه های مجلسهای حسینیه و پخش برای شبکه های ماهواره ای دوربینی تهیه کنم.
متاسفانه بودجه اونقدری نیست که بتونیم بهترین ها را بگیرم. اما با بعضی از دوستان که قبلا اینکار را کرده بودن و با خرید دوربین sony sr11 , sr12 براحتی ضبط و پخش در شبکه را نیز داشتن صحبت کردیم. اما گویا این مدل قدیمی هست. این نوع دوربینهای جواب کار ما را میدهد.
حداکثر هزینه ای که میتونیم بکینم حدود 2 میلیون هست. .. ترجیحا میخوایم دوربین فیلمبرداری باشه تا عکس برداری (چون خیلی جاها پیشنهاد میکنن که دوربین عکاسی بگیریم..!)
دوربین مدنظر بنده panasonic HDC - HS900 می باشد. البته دوربین های سونی مدلهای بسیار زیادی دارن.
ولی کلا دنبال دوربینی میگردیم که در حد sr12 باشه.. حتما هم دارای هارد دیسک باشه..
ممنون میشم دوستان در خرید این نوع دوربین ما را راهنمایی کنن.
باتشکر.
*Alucard*
11-12-2012, 16:33
با سلام خدمت دوستان عزیز..
ما قصد داریم برای ضبط برنامه های مجلسهای حسینیه و پخش برای شبکه های ماهواره ای دوربینی تهیه کنم.
متاسفانه بودجه اونقدری نیست که بتونیم بهترین ها را بگیرم. اما با بعضی از دوستان که قبلا اینکار را کرده بودن و با خرید دوربین sony sr11 , sr12 براحتی ضبط و پخش در شبکه را نیز داشتن صحبت کردیم. اما گویا این مدل قدیمی هست. این نوع دوربینهای جواب کار ما را میدهد.
حداکثر هزینه ای که میتونیم بکینم حدود 2 میلیون هست. .. ترجیحا میخوایم دوربین فیلمبرداری باشه تا عکس برداری (چون خیلی جاها پیشنهاد میکنن که دوربین عکاسی بگیریم..!)
دوربین مدنظر بنده panasonic HDC - HS900 می باشد. البته دوربین های سونی مدلهای بسیار زیادی دارن.
ولی کلا دنبال دوربینی میگردیم که در حد sr12 باشه.. حتما هم دارای هارد دیسک باشه..
ممنون میشم دوستان در خرید این نوع دوربین ما را راهنمایی کنن.
باتشکر.
متاسفانه بودجه خیلی کمه و باید بین همین دوربینهایی که حدفاصل دوربینهای مصرف خونگی و حرفه ای هستن انتخاب کنید همین HS900 فکر میکنم الان بالای 2 میلیون قیمت داره به جای HS900 اگه گیر آوردی HS750 بگیر درسته یک مقدار قدیمی تر هست ولی چند تا حسن داره یکی اینکه قیمتش قبلا خیلی افت کرده و خوشبختانه چون خرید قبلی هست رشد قیمتی کمی داشته مسئله بعدی اینه که low light performance بهتری داره و تو نور کم کمی بهتر فیلم میگیره تصویر HS900 فقط یک مقدار شارپتر هست و دقت رنگ بهتری داره , کلا تو این دو سه ساله اخیر پاناسونیک دوربینهای رده consumer رو زیاد آپگرید نکرده سری 900/800/700 همشون سنسورهای یکسان دارن فقط از نظر امکانات و کمی هم سرعت فوکاس تفاوت دارن احتمالا امسال دوربینهای جدید با سنسور جدید معرفی میکنن.
Canon HF G10 هم تو این رده دوربینها دوربین خیلی عالی ای هست تو نور کم خیلی خوب عمل میکنه ولی فکر میکنم قیمت خیلی بالاتری از بودجه شما داره نقطه ضعف خاصی هم نداره شاید کمی تصویرش soft باشه و اگر قابلیت عکس برداری دوربین برای شما مهم باشه رزولوشن عکسهایی که میگیره کمی پائین هست.
M_E_H_D_I
12-12-2012, 11:37
متاسفانه بودجه خیلی کمه و باید بین همین دوربینهایی که حدفاصل دوربینهای مصرف خونگی و حرفه ای هستن انتخاب کنید همین HS900 فکر میکنم الان بالای 2 میلیون قیمت داره به جای HS900 اگه گیر آوردی HS750 بگیر درسته یک مقدار قدیمی تر هست ولی چند تا حسن داره یکی اینکه قیمتش قبلا خیلی افت کرده و خوشبختانه چون خرید قبلی هست رشد قیمتی کمی داشته مسئله بعدی اینه که low light performance بهتری داره و تو نور کم کمی بهتر فیلم میگیره تصویر HS900 فقط یک مقدار شارپتر هست و دقت رنگ بهتری داره , کلا تو این دو سه ساله اخیر پاناسونیک دوربینهای رده consumer رو زیاد آپگرید نکرده سری 900/800/700 همشون سنسورهای یکسان دارن فقط از نظر امکانات و کمی هم سرعت فوکاس تفاوت دارن احتمالا امسال دوربینهای جدید با سنسور جدید معرفی میکنن.
Canon HF G10 هم تو این رده دوربینها دوربین خیلی عالی ای هست تو نور کم خیلی خوب عمل میکنه ولی فکر میکنم قیمت خیلی بالاتری از بودجه شما داره نقطه ضعف خاصی هم نداره شاید کمی تصویرش soft باشه و اگر قابلیت عکس برداری دوربین برای شما مهم باشه رزولوشن عکسهایی که میگیره کمی پائین هست.
ممنون از راهنمایی شما دوست گرامی..
البته همانطور که گفته بودم دوربینهایی در حد HR12 سونی هم جواب کار ما را میدهد. حالا آیا HS750 از اون ضعیفتره؟
و اینکه مدلی در حد HR12 (چون دیگه نیست) از برند سونی چی پیشنهاد میکنید؟
بازهم بابت راهنماییتان ممنونم.
*Alucard*
18-12-2012, 17:54
ممنون از راهنمایی شما دوست گرامی..
البته همانطور که گفته بودم دوربینهایی در حد HR12 سونی هم جواب کار ما را میدهد. حالا آیا HS750 از اون ضعیفتره؟
و اینکه مدلی در حد HR12 (چون دیگه نیست) از برند سونی چی پیشنهاد میکنید؟
بازهم بابت راهنماییتان ممنونم.
SR12 حداکثر 1080i فیلمبرداری میکنه ولی HS7xx به صورت 1080p فیلمبرداری میکنه و موشن هندلینگ بهتری داره و روی اجسام متحرک تفاوت خودشو نشون میده تصویر HS7xx شارپتر هست و روی تی وی HD متوجه تفاوت میشید ولی به صورت کلی اگر دنبال تفاوت خیلی زیاد میگردید فاصله زیادی از هم ندارن مگر اینکه HD فیلمبرداری کنید.
عرض سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال داشتم.
سونی HDR-XR260V برای یه کاربر عادی و در حد کارای روزمره چطوره؟
مشکل خاصی نداره؟
تشکر ...
دوستان من قبلا هم این سوال رو پرسیدم من یه دوربین کوچیک میخوام که بتونه تصاویر و صدا رو خوب ظبط کنه قیمتس مهم نیست هر چی کوچیکتر باشه بهرته
Hamed DC
31-12-2012, 14:37
دوستان من قبلا هم این سوال رو پرسیدم من یه دوربین کوچیک میخوام که بتونه تصاویر و صدا رو خوب ظبط کنه قیمتس مهم نیست هر چی کوچیکتر باشه بهرته
برای چه کاری میخواین؟؟؟
manaminjamkharam
03-02-2013, 01:16
دوستان من می خوام یه دوربین برای فیلمبرداری بخرم
الان بهترین دوربین فیلمبرداری موجود تا سقف 1500 چه مارک و مدلی هست ؟ (برای استفاده ی خانگی می خوام اما می خوام توی این قیمت ، بهترینش باشه)
و این که اگه بگفته ی بعضی دوستان بخواییم بجای دوربین فیلمبرداری ، یه دوربین عکاسی خوب توی این قیمت بگیریم ، بهترین انتخاب برا یه دوربین عکاسی خوب که فیلمبرداریشم در حد یه دوربین فیلمبردای خوب باشه و توی حالت فیلمبرداریش لرزشگیر تصویر داشته باشه (تا سقف 1500) چه مدل و مارکی هست ؟
مهمترین ملاک هم برام ، کیفیت تصویر فیلبرداری و قدرتش توی لرزشگیر تصویرش هست و امکانات جانبی و اضافی و الکی اصلا برام مهم نیست.
ممنون از همه
Переклад не
03-02-2013, 08:22
دوستان من می خوام یه دوربین برای فیلمبرداری بخرم
الان بهترین دوربین فیلمبرداری موجود تا سقف 1500 چه مارک و مدلی هست ؟ (برای استفاده ی خانگی می خوام اما می خوام توی این قیمت ، بهترینش باشه)
و این که اگه بگفته ی بعضی دوستان بخواییم بجای دوربین فیلمبرداری ، یه دوربین عکاسی خوب توی این قیمت بگیریم ، بهترین انتخاب برا یه دوربین عکاسی خوب که فیلمبرداریشم در حد یه دوربین فیلمبردای خوب باشه و توی حالت فیلمبرداریش لرزشگیر تصویر داشته باشه (تا سقف 1500) چه مدل و مارکی هست ؟
مهمترین ملاک هم برام ، کیفیت تصویر فیلبرداری و قدرتش توی لرزشگیر تصویرش هست و امکانات جانبی و اضافی و الکی اصلا برام مهم نیست.
ممنون از همه
تا 1400 تمن میشه به Sony HDR-CX250 فکر کرد
لرزشگیر خوبی هم داره
کارت حافظه ای Memory Card - ذخیره سازی بر روی کارت حافظه
مشخصات حسگر و تصویر: حسگر Exmor R CMOS با دقت 5.43 مگاپیکسل
فیلمبرداری: کیفیت Full HD با فرمت MPEG4, MPEG2, H.264
لنز: لنز سری G سونی 2.1-63 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 30 برابر - لرزشگیر تصویر لرزشگیر اپتیکال SteadyShot با حالت فعال ((Optical SteadyShot™ image stabilization w/ Active mode (Wide to Tele)
صفحه نمایش: صفحه نمایش 3.0 اینچ 230,000 پیکسل
ورودی و خروجی ها: خروجی HDMI - خروجی USB - خروجی تلویزیون
سایر قابلیت ها: 3 لوکس - پشتیبانی از کارت حافظه Memory Stick Pro Duo - میکروفون داخلی - بلندگوی داخلی
manilarina
10-02-2013, 23:04
سلام بر همگی...میخواستم ارزون ترین دوربین حرفه ای یا نیمه حرفه ای برای ساخت مستند رو بهم معرفی کنید. تشکر
با سلام یکی از دوستان این دوربین رو داره و دست دوم میفروشه به نظر شما چقدر می ارزه ؟
Canon Legria Fs306 41x advanced zoom
Hamed DC
14-02-2013, 16:02
با سلام یکی از دوستان این دوربین رو داره و دست دوم میفروشه به نظر شما چقدر می ارزه ؟
Canon Legria Fs306 41x advanced zoom
سلام.
گارانتی داره؟؟؟
مدت کارکرد؟؟؟
manilarina
17-02-2013, 13:12
چقد بی حالن بچه های این فروم!!! جواب ما رو بدید جای دوری نمیره والله!
سلام.
گارانتی داره؟؟؟
مدت کارکرد؟؟؟
خییییییییییییییییییییییلی ممنون که توجه کردین
5 ماهه تقریبا هر روز استفاده کرده رو بدنه هم جای چند ضربه جزئی دیده میشه
فکر نکنم گارانتی داشته باشه
New-P30world
03-03-2013, 21:24
سلام به همه دوستان
در صورت امکان یه دوربین فیلمبرداری برای زیر آب! معرفی کنید :20:
واسه اعماق دریا و اقیانوس نمی خوام! محل فیلمبرداری! رودخونه ایی زیباست.. :happy:
ممنون میشم راهنمائی کنید.. :n16:
New-P30world
04-03-2013, 14:12
سلام به همه دوستان
واسه اعماق دریا و اقیانوس نمی خوام! محل فیلمبرداری! رودخونه ایی زیباست.. :happy:
شما بودجه رو هم مشخص کن!!!! :n27:
میگن سلمونی ها! وقتی مشتری ندارن سر هم دیگه رو می تراشن همینه!!! :n29:
سلام به همه دوستان
سلام
دوست عزیز اگه میخواهی یک پلان یا شات های بلند بگیری . فقط یک بار استفاده کنی میتونی با یک طراحی کوچک دوربین را داخل آکواریوم قرار بدهی بعد با ریموت ان را کنترل کنی
خودم با دوربین md 10000 تست کردم جواب داد
New-P30world
04-03-2013, 21:24
سلام
دوست عزیز اگه میخواهی یک پلان یا شات های بلند بگیری . فقط یک بار استفاده کنی میتونی با یک طراحی کوچک دوربین را داخل آکواریوم قرار بدهی بعد با ریموت ان را کنترل کنی
خودم با دوربین md 10000 تست کردم جواب داد
متشکرم،
از این طرح که گفتی قبلا واسه موارد سطحی استفاده کردم.. حتی با موبایل! :20:
الان باید برم تو عمق رودخونه! ( از نیم متر تا هر چقدر متر که بود! ) :thumbsdow
کیفیت بالای تصویر مهمه، فاصله نزدیک به هر سوژه ایی! مهمه.. :n05:
آخرش فک کنم مجبورم موبایل ور دارم یه محفظه ایی اختراع کنم و..... :n13:
چه کنم..؟؟؟ :n27:
خییییییییییییییییییییییلی ممنون که توجه کردین
5 ماهه تقریبا هر روز استفاده کرده رو بدنه هم جای چند ضربه جزئی دیده میشه
فکر نکنم گارانتی داشته باشه
؟؟ لطفا راهنمایی کنید نتونستم قیمتشو پیدا کنم حتی قیمت نو
karbar200
08-03-2013, 17:39
سلام
بهترین دوربین فیلمبرداری تا هزینه 2 میلیون را معرفی کنید با این مبلغ چی می تونم بخرم؟
من دوربین فیلمبرداری می خواهم دوربین عکسبرداری دارم.
karbar200
09-03-2013, 18:03
سلام
بهترین دوربین فیلمبرداری تا هزینه 2 میلیون را معرفی کنید با این مبلغ چی می تونم بخرم؟
من دوربین فیلمبرداری می خواهم دوربین عکسبرداری دارم.
کسی نبود راهنمایی کنه؟
karbar200
23-03-2013, 11:34
سلام
بهترین دوربین عکس برداری تا هزینه 2 میلیون را معرفی کنید با این مبلغ چی می تونم بخرم؟
برای مصرف خانگی و بیشتر مصرف برای نوزاد می باشد.
فیلمبرداری با اون هم برا مهمه و می خواهم کیفیت آن عالی باشد
برند آن مهم نیست.
karbar200
24-03-2013, 19:04
کسی نیست راهنمایی کنه؟
با سلام .
دوربین فیلمبرداری هم هست که چند تا فرمت خروجی داشته باشه ؟ و نوع فرمت خروجیش رو خودمون انتخاب کنیم ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من استفاده ام از دوربین برای ضبط خاطرات افراد و یه همچین چیزایی هست. یعنی سوژه ثابت نشسته و صحبت میکنه، پس امکانات جانبی مثل لرزشگیر و...، اصلا برام مهم نیست؛ فقط باید به کامپیوتر مستقیم وصل بشه.
حالا بهترین دوربین فیلمبرداری تا قیمت 1/500 ، برای این کاری که من دارم چه مارکی و چه مدلی هست؟
ممنون میشم سریعتر راهنمایی کنید، کارم یکم عجله ای هست.
باتشکر
khore mobile
01-04-2013, 18:31
سلام
با اجازه دوستمون.
منم ميخوام يه دوربين فيلمبرداري (هندي كم) براي خونه بخرم كه شيرين كارياي دخترم رو ظبط كنم.
نظرم رو سونيه.
بودجه 1.5 تا 2 تومن.
فول اچ دي باشه
پيكسل عكاسيش ضعيف نباشه.
لرزش گير خوب و واقعي داشته باشه.
من فيلبردار آماتورم .و اين اولين و آخرين دوربينيه كه ميخرم پس يه چيزي بايد بخرم كه سالها كار كنه.
حوصله تعمير و خرابي هم ندارم.
كيفيت ظبط صداش خوب باشه.
لطفا مدل ارائه بدين و راهنمايي كنيد.
راستي رم خور بهتره يا هاردي؟
دنبال ديسكي و فيلمي نيستم.
تشكر
کسی نبود جواب ما رو بده؟!!
عجب فروم بی بخاری هست اینجا
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من استفاده ام از دوربین برای ضبط خاطرات افراد و یه همچین چیزایی هست. یعنی سوژه ثابت نشسته و صحبت میکنه، پس امکانات جانبی مثل لرزشگیر و...، اصلا برام مهم نیست؛ فقط باید به کامپیوتر مستقیم وصل بشه.
حالا بهترین دوربین فیلمبرداری تا قیمت 1/500 ، برای این کاری که من دارم چه مارکی و چه مدلی هست؟ اگه مدلی هم باشه که قیمتش 200 الی 300 تومن بیشتر باشه ولی کیفیتش نسبت به قیمتش ارزش داشته باشه، میتونم هزینه کنم، البته هرچی ارزونتر باشه بهتره.
ممنون میشم سریعتر راهنمایی کنید، کارم یکم عجله ای هست.
باتشکر
دوستان یعنی واقعا کسی نمیتونه من رو کمک کنه؟!!!:n30::n30::n30:
من اگر وقت داشتم که تحقیق کنم مزاحم دوستان نمیشدم؛ واقعا الان وقتش رو ندارم و باید سریع انتخاب کنم؛ لطفا سریع راهنمایی کنید
*Alucard*
04-04-2013, 23:40
سوالاتی که اکثر دوستان تو این چند پست اخیر مطرح کردن بیشتر در مورد قیمت هست , به دلیل نوسانات مداوم قیمت ارز همچنین محدودیتهای اعمال شده برای واردات برخی کالاها قیمت دوربینهای فیلمبرداری دائما در حال نوسان هست مثلا دوربینی که تا سه چهار ماه پیش 700 هزار تومن بود الان یک میلیون دویست الی یک میلیون و سیصد هزار تومن قیمت گذاری میشه و برخی فروشنده ها با همین قیمت هم از فروش امتناع میکنن برای همین اطلاع داشتن از قیمت دوربینها نیازمند مراجعه مداوم به بازار هست سایتهای اینترنتی هم اکثرا قیمتهایی رو اعلام میکنن که واقعی نیست من خودم چند مورد رو تماس گرفتم و بعد از پیگیر شدن قیمتهای دیگه ای رو به من اعلام کردن و گفتن که قیمتها تغییر کرده.
ولی به صورت تجربی من به این نتیجه رسیدم قیمتی که سایتهای بریتانیایی به پوند برای لوازم الکتریکی اعلام میکنن با در نظر گرفتن نرخ برابری پوند به تومان تقریبا معادل قیمتها در ایران هست که شاید دلیلش مشابه بودن درصد اعمال مالیات و گمرک ای باشه که لوازم الکتریکی تو انگلستان دارن , برای همین پیشنهاد من اینه که اگر تو رنج قیمت مشخصی قصد خرید دورین فیلمبرداری دارین بهتره به سایتهای بریتانیایی مراجعه کنید و قیمت دوربینها رو به پوند ضرب در عدد 5200 (قیمت تقریبی هر پوند به تومان در روزهای اخیر) بکنید تا قیمت مشابه در بازار ایران رو حدودی به دست بیارین مثلا دوربینی که 700 پوند قیمت داشته باشه تو ایران 3 میلیون و 500 الی 600 هزار تومن قیمتش هست.
مثلا یکی از سایتهایی که تقریبا همه مدل دوربین رو بررسی میکنه و قیمتهاشون رو هم به پوند میزنه این سایت هست:
که با مراجعه به اون هم میتونید از قیمت تقریبی اون دوربین تو ایران مطلع بشین هم میتونید با مطالعه ریویوهاشون تا حدودی با نقطه ضعف و قوت دوربینهای مختلف آشنا بشین.اگر دوربین خاصی رو که مورد نظرتون بود پیدا کردین و تو ترجمه متن مشکل داشتین تو همین تاپیک اطلاع بدین تا من کمکتون کنم.
imanse7en
06-04-2013, 16:07
سایز و اندازه پیکسل :
5k 4800 * 2700
4k 4096 * 2304
3k 3072 * 1728
2k 2048 * 1152
1k 1024 * 576
و ....
1080p 1920 * 1080
720p 1280 * 720
480p 720 * 480
یعنی 1080p نزریک به 2k هست که اکثرا به اشتباه اونو به عنوان 1k معرفی میکنن
k به معنی 1000 هست و اولین عددی که یکی از توانهای 2 باشه و از 1000 بزرگتر باشه 1080 هست.
khore mobile
06-04-2013, 18:17
کسی نیست راهنمایی کنه؟
سوالاتی که اکثر دوستان تو این چند پست اخیر مطرح کردن بیشتر در مورد قیمت هست , به دلیل نوسانات مداوم قیمت ارز همچنین محدودیتهای اعمال شده برای واردات برخی کالاها قیمت دوربینهای فیلمبرداری دائما در حال نوسان هست مثلا دوربینی که تا سه چهار ماه پیش 700 هزار تومن بود الان یک میلیون دویست الی یک میلیون و سیصد هزار تومن قیمت گذاری میشه و برخی فروشنده ها با همین قیمت هم از فروش امتناع میکنن برای همین اطلاع داشتن از قیمت دوربینها نیازمند مراجعه مداوم به بازار هست سایتهای اینترنتی هم اکثرا قیمتهایی رو اعلام میکنن که واقعی نیست من خودم چند مورد رو تماس گرفتم و بعد از پیگیر شدن قیمتهای دیگه ای رو به من اعلام کردن و گفتن که قیمتها تغییر کرده.
ولی به صورت تجربی من به این نتیجه رسیدم قیمتی که سایتهای بریتانیایی به پوند برای لوازم الکتریکی اعلام میکنن با در نظر گرفتن نرخ برابری پوند به تومان تقریبا معادل قیمتها در ایران هست که شاید دلیلش مشابه بودن درصد اعمال مالیات و گمرک ای باشه که لوازم الکتریکی تو انگلستان دارن , برای همین پیشنهاد من اینه که اگر تو رنج قیمت مشخصی قصد خرید دورین فیلمبرداری دارین بهتره به سایتهای بریتانیایی مراجعه کنید و قیمت دوربینها رو به پوند ضرب در عدد 5200 (قیمت تقریبی هر پوند به تومان در روزهای اخیر) بکنید تا قیمت مشابه در بازار ایران رو حدودی به دست بیارین مثلا دوربینی که 700 پوند قیمت داشته باشه تو ایران 3 میلیون و 500 الی 600 هزار تومن قیمتش هست.
مثلا یکی از سایتهایی که تقریبا همه مدل دوربین رو بررسی میکنه و قیمتهاشون رو هم به پوند میزنه این سایت هست:
که با مراجعه به اون هم میتونید از قیمت تقریبی اون دوربین تو ایران مطلع بشین هم میتونید با مطالعه ریویوهاشون تا حدودی با نقطه ضعف و قوت دوربینهای مختلف آشنا بشین.اگر دوربین خاصی رو که مورد نظرتون بود پیدا کردین و تو ترجمه متن مشکل داشتین تو همین تاپیک اطلاع بدین تا من کمکتون کنم.
با تشکر از راهنماییتون. اما سوال من در مورد قیمت نبود که الان دو هفته است دنبال دوربینم و یک مورد مناسب پیدا نکردم. دوربین فیلمبرداری که من میخوام بگیرم برای ضیط خاطرات هست و بالاترین کیفیت برام مهم هست. (مثلا زوم زیاد یا هارد داشتن یا لرزشگیر فوق العاده و... برام مهم نیست.).
حالا اگه دوستان زحمتشون نیست راهنمایی بفرمایند.
BraveKnight
06-06-2013, 00:45
سلام رفقا
من قصد دارم به دوربین فیلمبرداری تا قیمت دو میلیون تومان خریداری کنم. شما چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟
قیمت Panasonic HDC-SD900 الان چند شده؟
ممنون
BraveKnight
09-06-2013, 09:36
سلام رفقا
من قصد دارم به دوربین فیلمبرداری تا قیمت دو میلیون تومان خریداری کنم. شما چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟
ممنون
چرا اینجا اینقدر سوت و کوره؟!
اصلا کسی به اینجا سر میزنه؟!
مثل اینکه وضعیت اقتصادی و گرانی ها اینجا رو هم تحت تأثیر قرار داده!
Переклад не
09-06-2013, 09:59
سلام رفقا
ممنون
چرا اینجا اینقدر سوت و کوره؟!
اصلا کسی به اینجا سر میزنه؟!
مثل اینکه وضعیت اقتصادی و گرانی ها اینجا رو هم تحت تأثیر قرار داده!
دقیقا ! مسائل اقتصادی باعث شده دیگه از قیمتها هم خبری نباشه
الان مدل پاناسونیک HDC-SD900 بالای 3 تمن باید باشه
اما تا 2 تمن بهرین انتخاب میتونه سونی HDR-XR260E باشه
دوربین عالیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.