مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید دوربین فیلمبرداری
BraveKnight
09-06-2013, 19:37
دقیقا ! مسائل اقتصادی باعث شده دیگه از قیمتها هم خبری نباشه
الان مدل پاناسونیک HDC-SD900 بالای 3 تمن باید باشه
اما تا 2 تمن بهرین انتخاب میتونه سونی HDR-XR260E باشه
دوربین عالیه
ممنون دوست عزیز
اما من تصمیم دارم یه مدل بدون هارد دیسک بخرم.
مدل دیگه ای با این شرایط سراغ دارید؟
سپاسگزار
Переклад не
11-06-2013, 08:21
ممنون دوست عزیز
اما من تصمیم دارم یه مدل بدون هارد دیسک بخرم.
مدل دیگه ای با این شرایط سراغ دارید؟
سپاسگزار
sony HDR-CX260
سلام به همه عزیزان
آقا من یه سوال دارم اونم اینه که چه فرقی بین یه دوربین فیلمبرداری 1 میلیونی با فیلمبرداری دوربینی مثل canon 5D Mark II داره؟
جفتشونم آخه روی کاغذ از یه مشخصات فیلمبرداری تبعیت میکنن
حالا 5D نه یه دوربین SLR دیگه
میبینی جفتشونم full hd فیلمبرداری میکنن با fps 30 خب چه فرقی دارن؟
آدم یه SLR میگیره هم فیلمبرداری کنه هم عکس های خیلی بهتری بندازه
Переклад не
25-06-2013, 11:56
سلام به همه عزیزان
آقا من یه سوال دارم اونم اینه که چه فرقی بین یه دوربین فیلمبرداری 1 میلیونی با فیلمبرداری دوربینی مثل canon 5D Mark II داره؟
کیفیت فیلمبرداری دوربین های dslr بسیار فراتر از مشابه هندیکم ها هستش . کلا دوربین mark 2 یا بهتر بگیم ، نوع پیشرفته ی اون mark 3 ، اعجوبه ی فیلمبرداری و عکاسی هستن . حتی رده ی مبتدی هایی مثله canon 600d واقعا کیفیت بی نظیری در فیلم برداری ارائه میدن که قابل مقایسه با هندیکم ها نیست
مشکل ما اینه که به مشخصات مربوط به اندازه ی حسگر و نوع پردازنده و کلا نوع حسگر دوربینها دقت نمیکنیم
اما معایب دوربین های dslr اینه که به علت بزرگی حسگر و... زود داغ میکنن و نباید در هر بار بیش از چندین دقیقه فیلم برداری کرد. اما در دوربین های هندیکم میتونید تا ساعت ها فیلمبرداری پیوسته داشته باشید
پاینده باشید
کیفیت فیلمبرداری دوربین های dslr بسیار فراتر از مشابه هندیکم ها هستش . کلا دوربین mark 2 یا بهتر بگیم ، نوع پیشرفته ی اون mark 3 ، اعجوبه ی فیلمبرداری و عکاسی هستن . حتی رده ی مبتدی هایی مثله canon 600d واقعا کیفیت بی نظیری در فیلم برداری ارائه میدن که قابل مقایسه با هندیکم ها نیست
مشکل ما اینه که به مشخصات مربوط به اندازه ی حسگر و نوع پردازنده و کلا نوع حسگر دوربینها دقت نمیکنیم
اما معایب دوربین های dslr اینه که به علت بزرگی حسگر و... زود داغ میکنن و نباید در هر بار بیش از چندین دقیقه فیلم برداری کرد. اما در دوربین های هندیکم میتونید تا ساعت ها فیلمبرداری پیوسته داشته باشید
پاینده باشید
واقعا مرسی:n12:
yoosef_st
26-06-2013, 00:09
سلام دوستان
من یه مدنیه که توی فکر خرید دوربین عکاسی هستم
قصدم هم بعد از فیلم و عکس گرفتن توی مراسم و مهمونی ها،
اینه که از چیزهای با جزئیات زیاد و از فاصله نزدیک عکسهای خوب بگیرم
چون ما کارمون مربوط به صنایع دستی هست،
یه وقتهایی لازم میشه مثلا از یدونه قلم زنی خیلی ریز روی یه فلز عکس بگیریم
تا اینجا اکی؟
خب حالا این:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این سایت دوربین مدل DSC-WX50 سونی رو با قیمت 400 تومن واسه فروش گذاشته
اول اینکه آیا این دوربین، دوربین خوبی هست؟
دوم اینکه آیا این قیمت میارزه؟
سوم اینکه آیا به درد کار من میخوره؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم:n16:
از دوستانی که در حیطه فیلمبرداری عروسی و غیره کار میکنن و نیز کسانی که در این زمینه کار میکنند دوربین های مناسب برای فیلمبرداری از مراسم عروسی را به همراه امکانات و قیمتشون بنویسند تا با استفاده از نظراتشون دوربین مناسب این کار رو انتخاب کنم
mojtaba182003
10-07-2013, 14:39
دوستان یه دوربین داداشم میخواد بگیره
ازم راهنمایی خواست
میخواد فیلمبرداریشم عالی باشه
خودم نیکون P100 دارم داداشم خوشش میاد ازش
ولی خوب مال خیلی وقت پیشه
یه راهنمایی کنید
Переклад не
10-07-2013, 15:32
سلام دوستان
من یه مدنیه که توی فکر خرید دوربین عکاسی هستم
قصدم هم بعد از فیلم و عکس گرفتن توی مراسم و مهمونی ها،
اینه که از چیزهای با جزئیات زیاد و از فاصله نزدیک عکسهای خوب بگیرم
چون ما کارمون مربوط به صنایع دستی هست،
یه وقتهایی لازم میشه مثلا از یدونه قلم زنی خیلی ریز روی یه فلز عکس بگیریم
تا اینجا اکی؟
خب حالا این:
تو این سایت دوربین مدل DSC-WX50 سونی رو با قیمت 400 تومن واسه فروش گذاشته
اول اینکه آیا این دوربین، دوربین خوبی هست؟
دوم اینکه آیا این قیمت میارزه؟
سوم اینکه آیا به درد کار من میخوره؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم:n16:
دوستان یه دوربین داداشم میخواد بگیره
ازم راهنمایی خواست
میخواد فیلمبرداریشم عالی باشه
خودم نیکون P100 دارم داداشم خوشش میاد ازش
ولی خوب مال خیلی وقت پیشه
یه راهنمایی کنید
با اینکه بصورت کاملا واضح بخش های مختلف و موضوعات رو از هم تفکیک کردیم اما باز دوستان مشاوره ی دوربین عکاسی رو تو تاپیک فیلم برداری مطرح میکنن.
لطفا این جا مطرح کنید
سایز و اندازه پیکسل :
5k 4800 * 2700
4k 4096 * 2304
3k 3072 * 1728
2k 2048 * 1152
1k 1024 * 576
و ....
1080p 1920 * 1080
720p 1280 * 720
480p 720 * 480
یعنی 1080p نزریک به 2k هست که اکثرا به اشتباه اونو به عنوان 1k معرفی میکنن
k به معنی 1000 هست و اولین عددی که یکی از توانهای 2 باشه و از 1000 بزرگتر باشه 1080 هست.
استاندارد سایز ها:
ستون وسط نسبت اندازه هر پیکسل می باشد.
ستون سمت چپ اسم و سمت راست سایز می باشد.
60531
با سلا م ..
ممنون از راهنمایی های حرفه ای و خوبتون..
میخوام یه هندی کم نیمه حرفه ای بخرم تو رنج قیمت حداکثر دو میلیون....واسه یه فیلمبرداری خیلی خوب تو روز و شب . و فیلمبرداریه اسپرتشم خوب باشه ینی اینکه لرزشگیر تصویرش خوب باشه....یه چنتا مدل از سونی و کانن مدنظر دارم و خواستم نظر حرفه ایه شما در مورد اینکه کدومشونو بخرم رو بدونم.
canon hf g10 یا g20
sony cx760
sonypj790
از canon hf r306 هم بدم نیومد...خواهشمندم تو انتخاب کدوم یکیشون کمک کنید و اگه مدل بهتری با این قیمتا سراغ دارید بم بگید..
با تشکر
سلام
یه جندتا سوال داشتم که تو این انحمن به نتیحه نرسیدم متاسفانه؛
با جه شماره ی یا ایمیلی تماس بگیرم برای مکاتبه یا صحبت با مسئولان پاناسونیک
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
یه جندتا سوال داشتم که تو این انحمن به نتیحه نرسیدم متاسفانه؛
با جه شماره ی یا ایمیلی تماس بگیرم برای مکاتبه یا صحبت با مسئولان پاناسونیک
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایمیل پاناسونیک خاورمیانه
customercare@ae.panasonic.com
شماره امارات
971-800-7262+
اینم خدمات پس از فروش مرکزی تهران
73039
miladmoradi
11-09-2013, 13:21
سلام
دوستان حتما راهنمایی کنند.
لطف چند مدل از دوربین های فیلم برداری تا سقف حدود 1300 معرفی کنید. بیشتر برای فیلمبرداری در شب میخوام و همچنین کیفیت فیلم و عکسبرداری تو شب هم خیلی برام مهمه .
ممنون
miladmoradi
12-09-2013, 23:56
کسی نیست جواب ما رو بده ؟
با سلا م ..
ممنون از راهنمایی های حرفه ای و خوبتون..
میخوام یه هندی کم نیمه حرفه ای بخرم تو رنج قیمت حداکثر دو میلیون....واسه یه فیلمبرداری خیلی خوب تو روز و شب . و فیلمبرداریه اسپرتشم خوب باشه ینی اینکه لرزشگیر تصویرش خوب باشه....یه چنتا مدل از سونی و کانن مدنظر دارم و خواستم نظر حرفه ایه شما در مورد اینکه کدومشونو بخرم رو بدونم.
canon hf g10 یا g20
sony cx760
sonypj790
از canon hf r306 هم بدم نیومد...خواهشمندم تو انتخاب کدوم یکیشون کمک کنید و اگه مدل بهتری با این قیمتا سراغ دارید بم بگید..
با تشکر
canon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) hf r306 رو که شک نکن دوربین خوبیه
دقت حسگر:
3.28 مگاپیکسل
کیفیت فیلم:
Full HD
فرمت فیلم:
AVCHD, MP4
لرزشگیر تصویر:
لرزشگیر اپتیکال
تراز سفیدی:
اتوماتیک، 1 حالت دستی و 2 حالت از پیش تنظیم شده
سلام
بهترین دوربین عکس برداری تا هزینه 2 میلیون را معرفی کنید با این مبلغ چی می تونم بخرم؟
برای مصرف خانگی و بیشتر مصرف برای نوزاد می باشد.
فیلمبرداری با اون هم برا مهمه و می خواهم کیفیت آن عالی باشد
برند آن مهم نیست.
دوربین فیلم برداری سونی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدل HDR-PJ380 ، حسگر 8.9 مگاپیکسل، صفحه نمایش 3 اینچ در کل دوربین خوبیه برند سونی هم که معتبره خیالتون راحت
aftab_azad20
24-11-2013, 18:08
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم واسه تهیه یه فیلم کوتاه چه دوربینی خوبه که کرایه کنم،کیفیت صدای دالبی باشه که خیلی معرکه میشه،همچنین کیفیت تصویر اگه full hd باشه
:n16:
david-ebi
31-01-2014, 19:28
ببخشید دوستان این دقت حسگری که توی پستهای قبلی درباره دوربینهای فیلمبرداری نوشتید همون مگا پیکسل عکسبرداریشون هست یا نه؟میشه دقیقتر بگید چی هستش؟
سلام دوستان من کابل رابط دوربین به تلویزیونم رو گم کردم ، چند جا پرسیدم نداشتن یکی هم گفت باید برم فروشگاه مرکزی سونی بپرسم
کسی ادرس یا شماره تلفن فروشگاه مرکزی سونی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو داره ؟
david-ebi
02-02-2014, 01:03
ببخشید دوستان این دقت حسگری که توی پستهای قبلی درباره دوربینهای فیلمبرداری نوشتید همون مگا پیکسل عکسبرداریشون هست یا نه؟میشه دقیقتر بگید چی هستش؟دوستان لطف کنند و کمک کنند. :n01:
دوستان
لطفا به این تاپیک سر میزنید؟
سلام دوستان
2 سال پیش یه دوربینفیلمبرداری - عکاسی پاناسونیک مدل HDC-HS700 که FULL HD هم هست خریدم!با لوازم جانبی 3-4 تومن در اومده بود.
زیاد مصرفی ندارم باهاش.شاید چند بار تو این مدت!کاملا نو هستش.بخوام بفروشمش چند میخرن؟قیمت نوی اون چنده؟
240 گیگ
رزولوشین 1920در1080
chonglong
05-04-2014, 21:27
سلام دوستان
2 سال پیش یه دوربینفیلمبرداری - عکاسی پاناسونیک مدل HDC-HS700 که FULL HD هم هست خریدم!با لوازم جانبی 3-4 تومن در اومده بود.
زیاد مصرفی ندارم باهاش.شاید چند بار تو این مدت!کاملا نو هستش.بخوام بفروشمش چند میخرن؟قیمت نوی اون چنده؟
240 گیگ
رزولوشین 1920در1080
سلام
این دوربین رو هنوز موجود دارید ؟
قصد فروش دارید ؟
Переклад не
19-04-2014, 11:48
سلام دوستان
240 گیگ
رزولوشین 1920در1080
معمولا 20 تا 30 درصد از قیمت نوی اون کسر میشه
مثلا اگه خوده دوربین رو خریده باشید 2 تمن اگه 30 درصدشو کسر کنیم میشه 1 و 400.
viper.killer
19-07-2014, 11:41
من دوربین کنن 600d دارم که فول اچ دی 30فریم و اچ دی 60 فریم البته بدون فوکوس خودکار فیلمبرداری میکنه.جدا از مشکل فوکوس از کیفیت فیلمبرداریه اچ دی 60 فریمش راضی هستم.به دنبال دوربین هندی کم میگردم که حداقل کیفیتش مثل اچ دی 60p دوربین خودم باشه.مورد استفادم فیلمهای خانگی که نور کافی ندارند و مسافرتهایی که در فضای باز فیلمبرداری میشه. البته در دوربین خودم امکان تنظیم نور هست که خیلی عالیه و مشکل کمبود نور را واقعا جبران میکنه ایا این تنظیم نور همون تنظیمات دستی دیافراگم میشه؟
خیلی کیفیت برام مهمه و میخوام حداقل 60 فریم باشه و تنظیمات دیافراگم و فوکوس دستی داشته باشه مبلغی که میتونم هزینه کنم 2میلیون 300 تومن البته اگه دوربینی باشه که کمی بالاتر باشه و ارزش خرید داشته باشه مشکل نداره.ایا در گروه هندی کم مدلهایی هستند که لنز قابل تعویض یا قابل ارتقا داشته باشند مثل دوربین های حرفه ای؟
ایا به نظر شما با این پول دوربین فیلمبرداری حرفه ای دست دوم بگیرم خوبه؟ایا میشه با این پول خرید.
ایا صبر کنم بودجه ام رو بیشتر کنم؟
amir3852
28-07-2014, 15:23
با سلام
كي ميتونه يك دوربين هندي كم هارد ديسكي يا مموري سرعت بالا با قابليت فول اچ دي و فيلمبرداري در شرايط نوري كم يعني با 1 لوكس هم بتونه فيلم خوب بگيره و صداش دالبي باشه و قابليت زوم صدا داشته باشه رو معرفي كنه
ممنون
amir3852
28-07-2014, 15:32
با سلام
كي ميتونه يك دوربين هندي كم هارد ديسكي يا مموري سرعت بالا با قابليت فول اچ دي و فيلمبرداري در شرايط نوري كم يعني با 1 لوكس هم بتونه فيلم خوب بگيره و صداش دالبي باشه و قابليت زوم صدا داشته باشه رو معرفي كنه
ممنون
جناب مهندس
07-08-2014, 21:40
با سلام
ممنون
سلام
میشه لطفا توضیح بدید زوم صدا یعنی چی؟ کاربردش چیه؟
سلام
میشه لطفا توضیح بدید زوم صدا یعنی چی؟ کاربردش چیه؟
دوربینهای جدید سونی Hdr-sr10, Hdr-sr11, Hdr-sr میتوانند صدا را از نقطه زوم شناسایی کنند و آن را منفک از صداهای مزاحم ضبط کنند به گونهای که اگر کاربر در یک جنگل دوربین را روی پرندهای که بر شاخه درختی نشسته است زوم کند، دوربین قادر است به طور هوشمند آواز پرنده را جدا از صداهای اطراف تشخیص دهد و ضبط کند.
Sacrament
08-08-2014, 17:00
دوربینهای جدید سونی Hdr-sr10, Hdr-sr11, Hdr-sr میتوانند صدا را از نقطه زوم شناسایی کنند و آن را منفک از صداهای مزاحم ضبط کنند به گونهای که اگر کاربر در یک جنگل دوربین را روی پرندهای که بر شاخه درختی نشسته است زوم کند، دوربین قادر است به طور هوشمند آواز پرنده را جدا از صداهای اطراف تشخیص دهد و ضبط کند.
ربطی به دوربینهای جدید نداره من یه دوربین پاناسونیک vhs-c دارم شاید برای 10 سال پیش حتی بیشتر باشه زوم صدا داره.
ebrahim1110
10-09-2014, 17:34
سلام
من دو عدد دوربین هندی کم می خوام برای مستند سازی دو دوربینه و کمی هم ضبط کلاس های درس هنری و سینمایی.
قیمتش هرچی کمتر باشه بهتره البته کیفیتش خوب باشه.
سوکت میکروفون بخوره و استریو ضبط کنه برای نصب هاش اف.
چی پیشنهاد میدید؟
سلام
بین خرید سه مدل دوربین فیلم برداری تردید دارم، از دوستان کسی نکته ای، پیشنهادی، مقایسه ای و... ندارد؟
Sony HDR-PJ380 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony HDR-PJ340 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony HDR-PJ270 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هر سه حدود 9Mpixel با پروجکتور داخلی، بدون فلش عکاسی، باقابلیت فلش مموری ، حدود 30 برابر بزرگنمایی اپتیکال و زوم صدا و... هستند.
البته HDR-PJ430 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و HDR-PJ540 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم هستند ولی دلیلی برای یک میلیون تومان پرداخت بیشتر در آنها نمیبینم.
کیفیت فیلم برداری؟ کیفیت عکس برداری؟ نکته ای که مشکل ساز شود؟
Переклад не
13-02-2015, 09:01
سلام
بین خرید سه مدل دوربین فیلم برداری تردید دارم، از دوستان کسی نکته ای، پیشنهادی، مقایسه ای و... ندارد؟
Sony HDR-PJ380 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony HDR-PJ340 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony HDR-PJ270 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هر سه حدود 9Mpixel با پروجکتور داخلی، بدون فلش عکاسی، باقابلیت فلش مموری ، حدود 30 برابر بزرگنمایی اپتیکال و زوم صدا و... هستند.
البته HDR-PJ430 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و HDR-PJ540 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم هستند ولی دلیلی برای یک میلیون تومان پرداخت بیشتر در آنها نمیبینم.
سلام
همشون تقربا تو یه کلاسن و تفاوتشون تو مثلا زوم هستش همچنین همشون لنز سری g دارن و مثلا 270 g نیست و ZEISS هستش
تفاوتشون تو تعداد درگاه ورودی خروجیشونه
البته 270 یک و 400 باشه ، 380 بالای 2 تمنه .البته قیمتش برای چند ماه پیشه
380 انتخاب خوبیه از بینشون
سلام مجدد
باتشکر از وقتی که گذاشتید، یک سوال کوچک دیگر...
اینطورکه متوجه شدم، گارانتی معتبرتر دوربین های سونی از "شرکت بازرگانی ایران" است که سایت شان هم کلاً بالا نمی آید...
این مدل PJ380 بظاهر حدود 2200 قیمت دارد ولی یک سایت ایرانی (zimabi) پیدا کردم که همین را زده 1600 ! سایت شان هم زیاد داغون نیست!
البته گارانتی ندارد (گارانتی خود سایت) نمیدانم سایت شان بروز نیست یا ... این همه تفاوت قیمت عجیب است، البته تلاش میکنم شنبه تماسی بگیرم.
احتمال دارد دوربین اصل نباشد؟ یا باتری یا چیزی از دوربین را جابجا کنند؟ ...
سلام
بنده با چندتا از دوستانمون یه سالی میشه میریم دوچرخه سواری اونم کوهستان و نیمه حرفه ای جاتون خالی کلی کیف داره
الان حیفم میاد از این صحنه ها خاطره نداشته باشم یه دوربین در حد متوسط بشه مناطق رو دید و خودمون رو هم بشناسیم وقتی فیلم رو بعدا دیدیم :n02:رو کلاه یا دوچرخه بتونه سوارش کنم جاگیر نباشه
یه سری مینی دوربین هستش رم میخورنه و اچ دی نوشتن اینا چطور دوربینی هستن تو سرعتهای 60 تا یا بالاتر تار نمیشن یا ... چون مسیرامون بعضی جاها خطرناکه سرعتمون خیلی خیلی کمتر هم میشه
فعلا میخواستم تا 200 نهایتا بودجه صرفش کنم فعلا تو بی پولی ملق میزنم
Переклад не
09-03-2015, 09:56
سلام مجدد
باتشکر از وقتی که گذاشتید، یک سوال کوچک دیگر...
اینطورکه متوجه شدم، گارانتی معتبرتر دوربین های سونی از "شرکت بازرگانی ایران" است که سایت شان هم کلاً بالا نمی آید...
این مدل PJ380 بظاهر حدود 2200 قیمت دارد ولی یک سایت ایرانی (zimabi) پیدا کردم که همین را زده 1600 ! سایت شان هم زیاد داغون نیست!
البته گارانتی ندارد (گارانتی خود سایت) نمیدانم سایت شان بروز نیست یا ... این همه تفاوت قیمت عجیب است، البته تلاش میکنم شنبه تماسی بگیرم.
بهرین کار اینه برید بازار از نزدیک قیمهارو بدونید. البته معمولا بدون گارانتی ارزون تره ولی نه دیگه در حد 600 تمن
احتمال دارد دوربین اصل نباشد؟ یا باتری یا چیزی از دوربین را جابجا کنند؟ ...
سلام
خواهش میکنم
بهترین کار رفتن به بازار و از نزدیک قیمت هارو دیدنه
درسته گارانتی دار با بدون گاراننتی تفاوت قیمت دارن اما نه دیگه در این حد
سلام
بنده با چندتا از دوستانمون یه سالی میشه میریم دوچرخه سواری اونم کوهستان و نیمه حرفه ای جاتون خالی کلی کیف داره
الان حیفم میاد از این صحنه ها خاطره نداشته باشم یه دوربین در حد متوسط بشه مناطق رو دید و خودمون رو هم بشناسیم وقتی فیلم رو بعدا دیدیم :n02:رو کلاه یا دوچرخه بتونه سوارش کنم جاگیر نباشه
یه سری مینی دوربین هستش رم میخورنه و اچ دی نوشتن اینا چطور دوربینی هستن تو سرعتهای 60 تا یا بالاتر تار نمیشن یا ... چون مسیرامون بعضی جاها خطرناکه سرعتمون خیلی خیلی کمتر هم میشه
فعلا میخواستم تا 200 نهایتا بودجه صرفش کنم فعلا تو بی پولی ملق میزنم
سلام
بودجه تون برای انتظارتون خیلی کمه معمولا برای این کاربرد دوربین های سری hero استفاده میشه که کلا کاربردش همین چیزاس
با 200 تمن بهتره در فکر یه کامپکت مبتدی باشید مثله Canon Ixus 145 که البته سرعت فیلم برداریش کمه
اگه سرعت فیلمبرداری مهم باشه بودجه تون رو 400 تمن بالا ببرید و این مدل Sony Cybershot WX80 رو بخرید
ولی اینها دوربینی نیستن که بشه رو کلاه نصب کرد چون اگه شدید تکون بخورن یا بیوفتن خراب میشن
komeil65
27-11-2015, 21:17
سلام به همه دوستان عزیز
من قصد خرید دوربین فیلم برداری حدود قیمت 800 تا 1 میلیون را دارم
از اونجا که از دوربین سررشته ای ندارم از شما دوستان عزیز کمک میخوام
اگه میشه منو راهنایی کنید
با سپاس
علي طهماسبي
27-12-2015, 11:35
سلام
دوست عزیز 380کیفیت خیلی خوبی داره تو بازار جمهوری بگرد من یکی خریدم 1300
بین کانن HF R606 و سونی CX405 کدوم رو انتخاب کنم؟ برای کاربرد خونگی میخام.
گذشته از اختلاف قیمت حدود 200 تومنی که سونی گرونتره، نکته قابل توجه کانن فیلمبرداری در نور کم 0.4 لوکس در مقابل 3 لوکس سونی هست. تنها مزیت سونی اینه که یه مقدار سنسورش بزرگتره. 2.79 مگاپیکسل در مقابل 2.07 کانن.
majid_306
17-05-2016, 16:44
سلام
دوستان لطفا یک مدل هندی کم برای استفاده خانگی با قیمت حداکثر 1.500 معرفی کنید که کیفیت عکساش هم خوب باشه.
اکثر هندی کم هایی که من دیدم دقت حسگرشون در حد 2-2.5 مگاپیکسل بود!!
خیلی ممنون
سلام دوستان خوب دوربين فيلمبردادي بين دومدل سونيpj810وpj410 كدوم بهتر اس اگه دوستان ويدئو هم هز كاركردشون داريد بزاريد ممنون ميشم
باسپاس
Linux Learner
01-12-2016, 19:03
سلام
دوستان عزیز من نیاز به یه دوربین دارم که دو قابلیت تایم لپس و موشن دتکتور داشته باشه. ارزان ترین دوربینی که میتونم بگیرم چیه؟ دوست دارم کمتر از ۶۰۰ هزینه کنم
mamadgonzo
05-12-2016, 14:23
سلام .
من ایرانگردی و جهانگردی میکنم .
دنبال دوربینی هستم که وزن و حجمش مهمه که کم باشه مثلا میرورلس ها یا جی اچ 4 همچین چیزی
البته مسله اونجاس که ازونجایی که سوژه فیلمم یه سوژه مشخص نیست همیشه تردید هست تو انتخابام .
به استبلایزر کم حجم و سبک و کارامد هم نیاز دارم واسه کارم و البته به فوکوس و زوم !! پس dji osmo x3 رو نمیتونم انتخاب کنم.
ولی الان فکر میکنم osmo x5 گرینه خوبی باشه ولی قیمتش 9 ملیون تومنه .. تو فکر انم میتونم با مبلغی کمتر چیزی بگیرم که کارمو راه بندازه
.
الان کنون 60 دی دارم که برای وزنش میخوام بفروشم میرور بگیرم ولی په میررولسی نمیدونم ! چه استابلایزری که کم حجم و سبک و کارامد باشه نمیدونم؟!!:n41::n41::n41::n41::n41:
سلام به همه عزیزان
دوست عزیز ، با توجه به اینکه دوربینهای dslr برای عکاسی طراحی شده اند نه فیلمبرداری ، لذا در خصوص فیلمبرداری ایراداتی به دوربین وارد میشود. یکی از همین ایرادات گرمایی است که دوربین در حین فیلمبرداری طولانی مدت تولید میکند و این گرما به مرور به حسگر دوربین آسیب میرساند. به طوری که در داخل آن پیکسل های سوخته ای پدید می آورد که هم در داخل دوربین و هم در روی عکس قابل مشاهده هستند. لذا بهتر است برای فیلمبرداری دوربین فیلمبرداری خریداری کنید.
FatemeShakibamehr
15-12-2021, 14:40
سلام. به نظرم چندتا دوربین از مارک های مختلف کرایه کن قیمتش هم خیلیییی کمتر میشه اینطوری. خیلی هم راحت تر میتونی انتخاب کنی که کدوم بهتره و بعد بخری. سایتای مختلفی هم واسه کرایه دوربین هست سرچ کنی پیدا میکنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.