PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال ساختمان پزشکان

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6

nar nia
13-07-2011, 16:25
طراح لباس «ساختمان پزشكان»:
تلويزيون از ما مي‌خواهد مدسازي نكنيم

طراح لباس سريال «ساختمان پزشكان» درباره‌ي‌ لزوم ارائه‌ي الگوهاي جديد و كاربردي از سوي تلويزيون، گفت: همه لباس‌هايي كه در تلويزيون نشان داده مي‌شود، قابل استفاده نيست.
ليدا نوبخت در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عنوان كرد: مي‌توان به راحتي از طريق سريال‌هاي تلويزيوني مدل‌هايي را در اختيار مردم قرار داد كه از آنها استفاده شود؛ منتها تلويزيون برعكس عمل مي‌كند و از ما مي‌خواهد مدسازي نكنيم و لباس‌هاي طرح دار ارائه نكنيم.
وي ادامه داد: در همه دنيا مردم دوست دارند روي مد لباس بپوشند، اما يك لباس را كه بلند و طرح دار است فقط به خاطر طرح‌دار بودن نمي‌توان در سريال‌هاي تلويزيون استفاده كرد.
اين طراح لباس خاطرنشان كرد:‌ تلويزيون نمي‌تواند در برنامه‌هايش به فرهنگ‌سازي دست بزند و پوششي را كه هم قشنگ و هم درست و پوشيده است به مخاطب پيشنهاد و آموزش دهد؛ از آنجا كه تلويزيون مخاطب زيادي دارد، راحت‌تر مي‌توان به مردم آموزش داد؛ اما متاسفانه تلويزيون زياد همكاري نمي‌كند و سخت گيري مي‌كند طراحي لباس در سينما راحت‌تر است.
نوبخت سپس به بيان مثالي در اين زمينه پرداخت و گفت:‌ به عنوان مثال در يكي از كارها ما يك مانتوي قشنگ طراحي كرده بوديم ولي چون طراحي داشت به آن اجازه پخش داده نشد؛ تا زماني كه همكاري نباشد فكر نمي‌كنم بتوان اين مشكل را حل كرد.
وي افزود: هميشه آرزويم اين بوده كه يك برنامه در تلويزيون داشته باشم تا شيوه صحيح لباس پوشيدن را در آن آموزش دهم؛ در اين برنامه مي‌شد يك نفر را كه خوب يا بد لباس پوشيده، به بينندگان نشان داد.
نوبخت در ادامه گفت: در ايران طراحان لباس و صحنه عموما يكسان هستند و چون طراحان عموما مرد هستند و ذوق و سليقه زيادي به خرج نمي‌دهند، نتيجه‌اش اين مي شود كه لباس‌ها قابل استفاده نيستند. بهتر است طراح لباس و صحنه از هم جدا باشند و هركس جداگانه كار كند تا دقت بيشتري صرف ‌شود.
وي تاكيد كرد:‌ ذوق و سليقه بايد در طراحي لباس وجود داشته باشد؛ يك طراح لباس بايد توجه باشد كه براي سريال طنز يا درام لباس طراحي مي‌كند. در سريال‌هاي طنز رنگ لباس‌ها بايد شاد باشد؛ بايد به اين مسائل توجه كرد.
اين طراح لباس در پايان با اشاره به طراحي لباس در «ساختمان پزشكان» گفت:‌ در اين سريال لباس‌ها به گونه‌اي طراحي شده بود كه قابل استفاده بود و بازيگران لباس‌ها را براي استفاده با خودشان بردند؛ در صورتي كه معمولا در سريال‌ها اين اتفاق نمي‌افتد.

legolas 224
13-07-2011, 19:03
:دی دوستان اصلن دیدن برنامه گلخانه بازیگرهای سریال رو میاره؟:دی
3 روز پیش : نازنین و ناصر
2 روز پیش: هومن
1دیروز:دی: کتی و سرهنگ (نمیدونم اینا واسه چی اومدن؟:دی)
امروز هم حمید برزگر و محبوبه اومدند :دی
یه چیزی که از این برناهمه امروز فهمیدم این بود که پیمان قاسم خانی داماد محبوبه هست! یعنی محبوبه مامان بهاره رهنما هست :دی
تازه یه نظر سنجی واسش گذاشته بود که انگار 70 خورده ای( کم یا زیاد ، یادم نیس) رای زیاد اورده بود !
تازه سریال تا شب قبل ماه رمضون : دی ادامه داره و قرار نیست که ادامه پیدا کنه :(

Golbarg01
13-07-2011, 19:20
یه چیزی که از این برناهمه امروز فهمیدم این بود که پیمان قاسم خانی داماد محبوبه هست! یعنی محبوبه مامان بهاره رهنما هست :دی

چه جالب نمی دونستم!

این پروین قائم مقامی قبل از انقلاب هم هنرپیشه بوده در فیلم های اون زمان؟

3Dmajid
13-07-2011, 19:49
2 قسمت اخراج خانم شیرزاد قشنگ بود ؟
من ندیدم.
کسی لینک دانلود نداره ؟

h-blade
13-07-2011, 20:02
آقا ما هرچي پست ميذاريم پاك ميكنن نميدونم مشكل از منه يا تو فروم نميشه حقيقت هارو گفت.

گفته بي ارتباط با مطلب!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:

خب اگه بي ارتباط بود كه نمينوشتم.:13:

ارتباطش حقيقته كه نبايد گفته بشه.:41:

الان اينم پاك ميكنن.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*M!L4D*
13-07-2011, 20:43
این حال گیری نازنین از مادر نیما و کتی چیزی بود که همیشه منتظرش بودم : د ی

Kurosh
13-07-2011, 21:01
امروز داستان فوق‌العاده بود !
ابتکاراتی که تو فیلمنامه وارد شد خیلی بدیع و عالی بود ...
به خصوص اون بازی رولت روسی با تفنگ شکاری ... و تیر جنگی به جای مشقی ...
مباحث روان‌شناسیش هم خیلی آموزنده و خوب بود ...
کلاً از بهترین قسمت‌ها بود این قسمت ... البته بیش‌تر از منظر داستانی و جذابیت سناریویی ... و الا خیلی بار کمیک نداشت ...
اما نکته‌ی جالبش هم همین جاست که ساختمون پزشکان به جایی رسیده که نیازی نداره هجو و لودگی نشون بده تا مخاطب رو پای خودش نگه داره ... اندک کمدی‌های موقعیت و البته داستان‌های قرص و محکمش می‌تونه به راحتی هر بیننده‌ای رو جذب کنه، حتی کسی که فقط به قصد خندیدن می‌شینه پای سریال ...
سکانس اضافی زیادی نداشتیم این قسمت، یکی از بهترین سکانس‌ها، سکانسی بود که نازنین جلوی نیما اعتراف می‌کرد ...
نویسنده‌ی این قسمت کی بود ؟!

mhv_kntu
13-07-2011, 21:01
موضوع امشب در مورد منطقه امن هر فرد تو زندگی مشترک خیلی جالب بود .

موضوع خیلی جالبی بود کاشکی بهتر درش میاوردن . تو کمتر فیلم یا سریالی دیده بودم که رو چنین موضوعی کار کنن.

از اون موضوعاتی هست که خیلی از مردم باهاش رویرو هستن ولی خیلی کم در موردش فکر نمی کنن مخصوصا بصورت یک موضوع مجزا.

پ .ن : سکانس آخر رو معلوم نشد چرا کارگردن بازیگر رو برد چسبوند به شیشه و 2 بار ناخواسته بازیگر دست و تنش خورد به شیشه و صدای نسبتا بلندی هم داد ولی دوباره فیلم نگرفتن و کارگردان بهمین رضایت داد !!؟

Hamid Hamid
13-07-2011, 21:02
سلام ...

دوستان و برادراي عزيز ...

سرنوشت تاپيك مختارنامه رو در نظر داشته باشيد عزيزان ...

اگه كسي انتقاد بيجا كرد لازم نيست در برابرش جبهه اي بگيريد ... شما اگه از مواردي خوشتون اومده ميتونيد اون ها رو ذكر كنيد دوستان ... در پي جواب دادن به همه ي انتقادات به طور مستقيم نباشيد. ميزان تشكر از پست شما مشخص ميكنه كه حق با شماست يا حق با انتقاد كنندگان ... پس بحثي نداشته باشيد و ناراحت نكنيد خودتون رو ...

البته اين رو هم بگم بعضي دوستان هم خيلي خوب انتقاد ميكنند ... در برابر گفتن نكات مثبت ... نكات منفي رو هم ذكر ميكنن و انصاف رو رعايت ميكنند ( كه اين از شرايط انتقاد صحيح هستش )
با تشكر :11:

legolas 224
13-07-2011, 21:12
ابتکاراتی که تو فیلمنامه وارد شد خیلی بدیع و عالی بود ...
به خصوص اون بازی رولت روسی با تفنگ شکاری ... و تیر جنگی به جای مشقی ...
مباحث روان‌شناسیش هم خیلی آموزنده و خوب بود ...
کلاً از بهترین قسمت‌ها بود این قسمت ... البته بیش‌تر از منظر داستانی و جذابیت سناریویی ... و الا خیلی بار کمیک نداشت ...
اما نکته‌ی جالبش هم همین جاست که ساختمون پزشکان به جایی رسیده که نیازی نداره هجو و لودگی نشون بده تا مخاطب رو پای خودش نگه داره ... اندک کمدی‌های موقعیت و البته داستان‌های قرص و محکمش می‌تونه به راحتی هر بیننده‌ای رو جذب کنه، حتی کسی که فقط به قصد خندیدن می‌شینه پای سریال ...
سکانس اضافی زیادی نداشتیم این قسمت، یکی از بهترین سکانس‌ها، سکانسی بود که نازنین جلوی نیما اعتراف می‌کرد ...
نویسنده‌ی این قسمت کی بود ؟!
به نظر من که خوب نبود!:دی
به خاطر اینکه معلوم نشد اخر چی شد! نازنین خوب شد یا نه؟ از منطقه امن اومد بیرون یا نه؟ این نیما خل که بلد نیست حرف رو درست بگه !
ور میداره به جای اینکه بگه ارزوهایی که بهش احتیاج داره میگه ارزوهایی که میخوای!
البته بحث روانشانسییش خیلی خوب و اموزنده بود :20: حیف که نیما بد نقل قول کرد :13:
نویسنده این قسمت امیر برادران بود .
این فقط نظر من بود :40:
درمورد این بحثی که الان شده تو این تایپک بگم که من مخالفتی با پست های ( جناب نارنیا ) ندارم چون باعث میشه از گزارش ها و حرف هایی که در باره ی این سریال گفته میشه ( چه نقد چه تعریف ) با خبر بشم .

M3HRD@D
13-07-2011, 21:18
یکی از انتقاداتی که خودم به این سریال دارم شخصیت ناصر که یکم بیش از حد بعضی موقع ها به برادر و زن برادر خودش توهین میکنه به خصوص به نازنین که در پشت سرش و جلوی نیما نازنین رو بارها دیوانه خطاب میکنه

که فکر کنم یکم اگر شخصیت و اخلاق ناصر در قبال نیما و نازنین متعادل تر میشد یا بشه خیلی بهتره...

ولی در کل بحث یا روانشناسی و روانشناختی که تو هر قسمت بهش اشاره میشه خیلی خوب و آموزنده است به خصوص تو این قسمت که به منطقه امن اشاره شد که خیلی از ماها با این مقوله در گیریم....

Kurosh
13-07-2011, 21:29
به نظر من که خوب نبود!
به خاطر اینکه معلوم نشد اخر چی شد! نازنین خوب شد یا نه؟ از منطقه امن اومد بیرون یا نه؟ این نیما خل که بلد نیست حرف رو درست بگه !

موافقم با اینکه اون طوری که باید و شاید، و امکانش بود، به ماجرا پرداخت نشد، اما به هر حال محدودیت‌های یه طنز 50 دقیقه‌ای رو هم در نظر داشته باشیم، توش خیلی چیزا باید رعایت بشه و این دست و پای نویسنده رو می‌بنده ...
البته اینکه معلوم نشد آخرش چی شد نگاه درستی نیست (با احترام به نظر شما)
عین این می‌مونه بگیم چقدر جدایی نادر از سیمین بد تموم شد! آخرش معلوم نشد اینا از هم جدا شدن یا نه !!
همه‌مون باید سعی کنیم با پایان باز راحت‌تر کنار بیاییم ... این جوری دستمون بازه هر طوری که دوست داریم در مورد پایان فیلم یا سریال مورد علاقه‌مون تصمیم بگیریم ...
اینجا هم مهم نیست نازنین چی شد، خوب شد، نشد؛ مگه مشکل قرینگیش خوب شده ؟! مگه مشکلات روانی خال یا لکه هستن که با یه جراحی کوچیک به طور کامل برداشته بشن ؟
نازنین و امثال اون، مشکلاتشون گاهی که عود می‌کنه، نیاز به تسکین داره، اگه کم‌کم این درمان‌های روانی درست انجام بشه، میشه امیدوار بود که مشکلات دوباره سر باز نزنن ...
قسمت امشب هم یکی از مشکلاتی که همه‌ی ما باهاش سر و کار داریم رو نشون داد و خب دیدیم که باید نگاهمون رو وسیع‌تر کنیم، چیزایی تو زندگیمون هست که مهم‌تر از خارج شدن از منطقه‌ی امنه ... یعنی میشه تو همین منطقه‌ی امن موند و خوب زندگی کرد، با چیزهایی که به منطقه‌ی امنت اضافه میشن ... در واقع خانواده مثالی بود از گسترش این منطقه‌ی امن ... وقتی گفت تو منطقه‌ی امن منی، یعنی منطقه‌ی امن خودش رو از خیابونی که همیشه ازش عبور می‌کنه، یا خیلی چیزای دیگه، داره به چیزای مهم‌تری مثل شوهرش گسترش میده ... این جوری با نبود نیما، این منطقه‌ی امن به هم می‌خوره و فرد سرخورده میشه ...

neon_91
13-07-2011, 21:29
به نظر من که خوب نبود!:دی
البته بحث روانشانسییش خیلی خوب و اموزنده بود :20: حیف که نیما بد نقل قول کرد :13:
نویسنده این قسمت امیر برادران بود .
این فقط نظر من بود :40:
درمورد این بحثی که الان شده تو این تایپک بگم که من مخالفتی با پست های ( جناب نارنیا ) ندارم چون باعث میشه از گزارش ها و حرف هایی که در باره ی این سریال گفته میشه ( چه نقد چه تعریف ) با خبر بشم .

بابا آخرش که معلوم بود همون جایی که نازنین وایستاد جلو تفنگ گفت که من از اولم اشتباه می کردم من منطقه امنم زندگی مشترکمه.
ای جان اونجاش چه حالی داد وقتی نازنین شیشه های ماشین کتی رو آورد پایین:21: و اون تیکه هایی ای هم که به مادر زنش می انداخت خیلی جالب بود.

legolas 224
13-07-2011, 21:39
وقتی گفت تو منطقه‌ی امن منی، یعنی منطقه‌ی امن خودش رو از خیابونی که همیشه ازش عبور می‌کنه، یا خیلی چیزای دیگه، داره به چیزای مهم‌تری مثل شوهرش گسترش میده ... این جوری با نبود نیما، این منطقه‌ی امن به هم می‌خوره و فرد سرخورده میشه ...
بله با نظرتون موافقم کوروش جان :11:
فقط این تیکه رو خوب نفهمیدم . یعنی با اینکه گفت منطقه امن من تو ( نیما ) هستی ، اشتباه کرد؟ چون باز وقتی نیما نباشه سرخورده میشه!؟
یا نه . وقتی نازنین گفت نیما منطقه امن من هست و با توجه حرف دکتر فرزانه (که باید کم کم از مطقه امن بیرون بریم ) نازنین باید نیما رو کنار بزنه!؟
گیج شدم : دی

piremard
13-07-2011, 21:50

بازی رولت روسی با تفنگ شکاری ... !

وآت ؟
رولت روسی تو سریال تلویزیونی ایرانی ؟ جالبه
بعد ظاهرا فقط پوکر غیر مجازه !

Kurosh
13-07-2011, 21:50
بله با نظرتون موافقم کوروش جان :11:
فقط این تیکه رو خوب نفهمیدم . یعنی با اینکه گفت منطقه امن من تو ( نیما ) هستی ، اشتباه کرد؟ چون باز وقتی نیما نباشه سرخورده میشه!؟
یا نه . وقتی نازنین گفت نیما منطقه امن من هست و با توجه حرف دکتر فرزانه (که باید کم کم از مطقه امن بیرون بریم ) نازنین باید نیما رو کنار بزنه!؟
گیج شدم : دی
شاید تحلیل من اشتباه باشه، اما به اعتقاد من دکتر فرزانه از منظر روان‌درمانی به قضیه نگاه می‌کرد و معتقد بود اگه کسی واسه خودش منطقه‌ی امنی درست کرده، هر چیزی که خارج از اون منطقه‌ی امن باشه براش ناخوشاینده ... پس به نیما توصیه کرد نازنین رو از منطقه‌ی امنش خارج کنه و این کار رو هم با تجربه‌ی چیزهای جدیدی که همیشه دوست داشته، ولی موفق به انجامش نشده، انجام بده ... تا اینجاش که فکر نمی‌کنم مشکلی وجود داشته باشه ؟!‌

از اینجا به بعد، نیما دید این تجربه‌ها و ارضای آرزوها داره خطرناک میشه ... به فرزانه گفت، و اون هم بهش توصیه کرد که پا به پاش بیاد، حتی ازش جلو بزنه، تا بتونه کنترلش کنه ... اینجا بحث کنترل میاد وسط که خب مقوله‌ی جداییه و نیما هم با توجه به نتیجه‌ی کار، به خوبی تونست این کار رو انجام بده ...

اما اون وسط، فیلمنامه خیلی روشن نکرد که اشتباه نازنین چی بود ...
به اعتقاد من تجربه‌ی چیزهای جدید واسه نازنین، خارج شدن از منطقه‌ی امنش بود ... مثل همون ضایع کردن مادر نیما، یا شکستن شیشه‌های ماشین کتی ... خب این‌ها براش لذت‌بخش بود و از دایره‌ی منطقه‌ی امنش هم خارج بود، در نتیجه (به نظر من) کمکش می‌کرد از منطقه‌ی امنش بیاد بیرون، ببینه خارج از این منطقه هم چیزای لذت‌بخشی هست ...

اما تجربه‌ای مثل بالای درخت زندگی کردن براش در ابتدا هیجان‌انگیز، اما بعد خسته‌کننده یا خطرناک بود ... این کمی سرخورده‌اش کرد ...
من فکر می‌کنم اینجا از خارج شدن از منطقه‌ی امن و تجربه‌ی چیزهای جدید پشیمون شد ... و در ادامه با ترسی که از رولت روسی نیما بهش دست داد، و اون هم ترس از دست دادن یکی از مهم‌ترین مولفه‌های منطقه‌ی امنش بود، فهمید که اگه تو همین منطقه بمونه و شاد زندگی کنه، خیلی بهتره تا اینکه بخواد یهو از منطقه‌ی امنش بیرون بزنه ...

این تحلیل من بود ... خوشحال میشم اگه اشتباه می‌کنم، دوستان نظرشون رو اعلام کنن ...

وآت ؟
رولت روسی تو سریال تلویزیونی ایرانی ؟ جالبه
بعد ظاهرا فقط پوکر غیر مجازه !
هان؟! :دی
پوکر؟! بازی ورقش رو نمیگم‌ها ! اون بازی‌ای که توی اسلحه یه تیر هست و دو طرف شانسشون رو با به خطر انداختن زندگیشون امتحان می‌کنن، میگم :دی
تو این قسمت یه همچین چیزی رو شاهد بودیم ... 6 تا نخ رو به یه تفنگ بسته بودن، یکی از این 6 تا به ماشه بود، دو نفری شانسی یکی یکی می‌کشیدن ... بازی با مرگ !

legolas 224
13-07-2011, 22:00
از اینجا به بعد، نیما دید این تجربه‌ها و ارضای آرزوها داره خطرناک میشه ... به فرزانه گفت، و اون هم بهش توصیه کرد که پا به پاش بیاد، حتی ازش جلو بزنه، تا بتونه کنترلش کنه ... اینجا بحث کنترل میاد وسط که خب مقوله‌ی جداییه و نیما هم با توجه به نتیجه‌ی کار، به خوبی تونست این کار رو انجام بده ...

کوروش جان تا اینجا به نظر من مشکلی نداشت .
فقط نیما مشکل رو بوجود اورد که به نازنین درست حرف فرزانه رو نگفت . و وقتی که به فرزانه گفت ، فرزانه هم گفت که نه هر ارزویی ! ارزوهایی که بهش تو خارج از منطقه امن نیاز داره !
(مثلا راتباط برقرار مردن با دیگران و عبور از خیابون های نااشنا و ..... نه بالا رفتن از درخت و .... )
به نظر من مشکل اصلی سر همین اشتباه بود ! ما هم میتونیم تو ذهنمون تصور کنیم چیزهایی که واقعا خطرناک هستن اما با شنیدن حرف نادرست نیما اونارو به جای چیرهایی که بهش احتیاج داریم جا بزنیم و عملی کنیم .
:40:

Nocturne
13-07-2011, 22:38
این آقاهه که نقش دکتر فرزانه رو بازی میکنه من همش میگفتم چرا نمیارنش. از اینایی که نشون داده فقط تو یه قسمتش بود کلا.
این قسمت خیلی قشنگ بود. بر خلاف چند قسمت قبلی که یه کم بی مزه شده بود.

- تیر قلابی؟
- آره دیگه گفتم یه تیر الکی بندازین
- تو گفتی یه تیر مشتی بنداز منم یه تیر فیل کش انداختم!!
- آقاجون گفتم مشقی...
:27:

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

ای جان اونجاش چه حالی داد وقتی نازنین شیشه های ماشین کتی رو آورد پایین:21: و اون تیکه هایی ای هم که به مادر زنش می انداخت خیلی جالب بود.

تایید میشه

Majid-6120
13-07-2011, 23:50
وای من این قسمت رو ندیدم : (

ولی مثه اینکه ترکونده ! سوپر استارش هم که نازنین بوده : دی

فردا ببینم چی گذشته !

Kurosh
13-07-2011, 23:53
نویسنده این قسمت امیر برادران بود .راستی این امیر برادران نسبتی با اون امیر برادران تحلیلگر ورزشی VOA نداره ؟! (اون اسمش امیرحسین برادرانه فکر کنم، یا خودش باشه یا داداشش : دی)

Ghaioom
14-07-2011, 07:56
اساسا! :31:( لطفا نیمایی خونده شود) :د
اینا شورشو در میرن با این دست کم گرفتن همین نیما و اینا ! :31:
گاهی وقتا اعصابت خورد میشه! D:
برای اینکه اعصابتون هم یکم خورده بشه چیزای الکی میزارن فکر کنم میگن خیلی بینندگان نخندن یکم هم اعصابشون خورد بشه! :د

jeremy28
14-07-2011, 12:11
راستی این امیر برادران نسبتی با اون امیر برادران تحلیلگر ورزشی VOA نداره ؟! (اون اسمش امیرحسین برادرانه فکر کنم، یا خودش باشه یا داداشش : دی)
امیر برادران همون بازیگر نقش "تاجیکه- آلفاجیک!"
من این تحلیلگر ورزشیه رو نمی شناسم.
خودت ببین شباهتی بینشون هست؟

MoH_@_MaD
14-07-2011, 12:32
سروش صحت با هوشمندی هرچه تمام تر بازیگران ساختمان پزشکان را انتخاب و گلچینی از بهترین بازیگران تئاتر و تلویزیون را در کنار هم جمع آوری کرده است. وی با هوشیاری هرچه تمام تر چینش تکراری و کلیشه ای بازیگران مجموعه های طنز تلویزیون را از بین برده و دست به انتخاب های ناب و جدیدی زده است و این امر در مجموعه های «روتین» بسیار مهم است چرا که موفقیت مجموعه های طنز شبانه تلویزیونی به ترکیب بازیگران آن مجموعه ها بسیار وابسته است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تولید و پخش سریال های «روتین» از سال ها قبل جزو خط مشی سازمان صدا و سیما بوده است. در این سال ها انواع و اقسام سریال هایی که اغلب آن ها در حوزه طنز بوده اند و به طور کلی مورد استقبال مخاطب عام تلویزیون قرار گرفته اند ساخته شده اند. در سالیان گذشته کارگردانان زیادی در این زمینه توانایی های خود را محک زده اند که مهم ترین آن ها افرادی مثل مهران مدیری، مهران غفوریان، رامبد جوان، رضا عطاران، سروش صحت، مهدی مظلومی، مجید صالحی و... بوده اند.
اما در سال های اخیر به دلیل یکنواخت شدن سوژه ها و تکرار مکررات و نداشتن داستان جدید دیگر این مجموعه ها همانند گذشته مورد توجه مخاطبان عام تلویزیون قرار نمی گیرند، چرا که اغلب کارگردانان این مجموعه ها فقط از تعداد محدودی بازیگر برای بازی در مجموعه هایشان استفاده می کردند که چهره و بازی آن ها برای مخاطب تکراری شده بود و یا مجموعه هایشان هیچ حرف تازه ای برای گفتن نداشته است.
به عنوان نمونه بسیاری از مخاطبان دیگر تاب و تحمل فریادهای گوش خراش و غر و لندهای مریم امیر جلالی و یا برخی از تیپ ها و ادا و اصول های حمید لولایی و حرکات مسخره علی صادقی را ندارد.
اما ساختمان پزشکان به عنوان جدیدترین مجموعه شبانه تلویزیون تمامی این کلیشه ها را شکسته و طنزی جدید را به مخاطب خود معرفی کرده است.
یکی از مهم ترین دلایل موفقیت این مجموعه انتخاب درست بازیگران این مجموعه است که اغلب آن ها پیشینه تئاتری داشته و کمتر برای مخاطب عام تلویزیون آشنا هستند.
سروش صحت با هوشمندی هرچه تمام تر بازیگران ساختمان پزشکان را انتخاب و گلچینی از بهترین بازیگران تئاتر و تلویزیون را در کنار هم جمع آوری کرده است. وی با هوشیاری هرچه تمام تر چینش تکراری و کلیشه ای بازیگران مجموعه های طنز تلویزیون را از بین برده و دست به انتخاب های ناب و جدیدی زده است و این امر در مجموعه های «روتین» بسیار مهم است چرا که موفقیت مجموعه های طنز شبانه تلویزیونی به ترکیب بازیگران آن مجموعه ها بسیار وابسته است.

در این مجموعه بازی های اغلب بازیگران قابل توجه است. بهنام تشکر در نقش دکتر نیما افشار که نقش اصلی این مجموعه را ایفا می کند چنان بازی شیرین و گیرایی دارد که ناخودآگاه نظر مساعد مخاطب را به سوی خود جلب می کند. تشکر در ساختمان پزشکان چهره ای متفاوت و تازه از سایر شخصیت های سایر مجموعه های تلویزیونی را به مخاطب ارائه داده است. بازی تشکر که در عین پختگی تئاتری اش یک جور ملاحت و شیرنی خاصی دارد برای مخاطب عام تلویزیون بسیار جذاب و دلنشین است و ظرفیت کمدیبالایی نیز دارد.
شقایق دهقان نیز که در این مجموعه در نقش یک منشی خنگ و هالو ایفای نقش می کند هم تغییری 360 درجه ای با سایر فیلم ها و سریال هایی که پیش از این در آن ها به ایفای نقش می پرداخته داشته است و بازی جذاب و بدون هرگونه نقصی را از خود به نمایش گذاشته است.
هوشنگ حریرچیان، بیژن بنفشه خواه، هومن برق نورد و سایر بازیگران این مجموعه نیز بازی های روان و دلنشینی را از خود به یادگار گذاشته اند.
یکی دیگر از نقاط قوت مجموعه ساختمان پزشکان فیلمنامه جذاب و بی کم و کاست آن است. فیلمنامه ای که توسط تیم همیشگی و ثابت پیمان قاسم خانی طنزپرداز محبوب سینما و تلویزیون نگاشته شده است. توانایی این تیم در حدی است که تا کنون کمتر اتفاق افتاده که قاسم خانی فیلمنامه ای را بنویسد و آن فیلم و یا سریال مورد توجه مخاطبان قرار نگیرد.
شخصیت پردازی ها و نوع روایت داستان و فضا سازی و نقاط اوج و فرود و چینش شخصیت ها در کنار هم بسیار عالی از آب درآمده است. با این که اغلب در این گونه مجموعه هایی که داستان آن ها در یک لوکیشن ثابت می گذرد دست فیلمنامه نویس تا حدی بسته است اما قاسم خانی به خوبی از پس فضا سازی ساختمان پزشکان برآمده است.
قاسم خانی در ساختمان پزشکان، صنف پزشکان را دستمایه سوژه طنز خود قرار داده و ویژگی های شخصیتی خاصی را از گروه پزشکان به ویژه روانپزشکان به نمایش گذاشته است.
او در ساختمان پزشکان مرتب در حال دادن پیام های اخلاقی و اجتماعی و خانوادگی و حتی پزشکی است اما این پیام ها را به دور از هرگونه شعار زدگی به مخاطب خود منتقل کرده است.
ساختار اپیزودیک این مجموعه به همراه ظرافت قلم نویسندگانش باعث شده تا ساختمان پزشکان مانند اغلب طنزهای تلویزیونی شخصیت محور و یا گفتگو محور نشود بلکه موضوع محور است و در هر قسمت یک موضوع تازه و جالبی را برای مخاطبانش روایت می کند. البته منظور از موضوع محور این نیست که ما جذابیتهای فانتزی و طنزهای کلامی این مجموعه را نادیده بیانگاریم.
نکته مهم دیگر در فیلمنامه ساختمان پزشکان این است که نویسندگان این مجموعه بر خلاف برخی از نویسندگان فیلم ها و سریال ها که وقتی به صنف و قشری خاصی توجه می کنند اغلب آن ها را مورد تمسخر خود قرار می دهند و یا به نوعی به آن صنف و قشر توهین می کنند، از پزشکان با شیرنی خاص در این مجموعه یاد می کنند و برای خنداندن مخاطب خود به هزار یک ترفند من درآوردی و مشمئزکننده روی نمی آورند.
نویسندگان ساختمان پزشکان با ظرافت هرچه تمام تر رفتارهای اجتماعی و خانوادگی را در این مجموعه به چالش کشیده اند.
به عنوان نمونه تبعیضی که مادر و پدر دکتر افشار بین او و برادر لمپن اش قائل می شوند، توهین های یک سرایدار بی سواد به یک دکتر تحصیلکرده، اختلافات زناشویی و حسادت های نابجا و چشم و هم چشمی های زننده و... را می توان نام برد.
سروش صحت هم به عنوان کارگردان ساختمان پزشکان پیشرفت بسیار چشمگیری را نسبت به کار قبلی خود یعنی مجموعه چارخونه داشته است. پیشرفت صحت در خیلی از موارد روشن و آشکار است چه در زمینه انتخاب بازیگران، چه نوع دکوپاژ و میزانسن ها و یا انتخاب عوامل جانبی همه و همه نسبت به مجموعه قبلی صحت پیشرفتی باورنکردنی دارد.
ساختمان پزشکان تاکنون که مورد استقبال خوب مخاطبان قرار گرفته و جدا از مخاطبان عام این بار مخاطبان خاص را نیز شیفته و مجذوب خود کرده است. اما هنوز تا پایان پخش آن راهی دراز در پیش است و باید دید عوامل این مجموعه به ویژه تیم نویسندگان چه ترفندیرا در پیش خواهند گرفت تا مجموعه شان هم چنان پر بیننده و پر طرفدار باقی بماند و دچار تکرار نشود؟

منبع : پرده سينما

jeremy28
14-07-2011, 15:06
نیما: منطقه امن؟! عجیبه که مبحث به این مهمی رو تو دانشگاه مومباسا به ما نگفتن؟

دکتر فرزانه: مومباسا!! اونجا که منطقه امن نداره.
هر لحظه ممکنه دوستای جدیدت جزء گروه آدمخوارا باشن، مسیر جدیدی که برای رفتن انتخاب می کنی باتلاقی باشه یا حتی اونجایی که نشستی محل تخم گذاری تمساح ها باشه!

نیما: آقای دکتر باید به عرضتون برسونم که اساساً دانشگاه مومباسا یکی از معتبرترین دانشگاه های شرق افریقاست!

:16:

سکانس تفنگ بازی ===== )) نازنین، بازی رو قطع می کنه و جلوی نیما رو می گیره.

محبوبه: همین شما تماشاگرنماها هستین که صحنه بازی رو به آشوب می کشونین!

نیما: فرخ کجا رفت؟
ناصر: رفت شلوارشو عوض کنه!!! جون به جونتون کنن، آخرشو هندی تموم می کنین.
:26:

پ.ن: شرط می بندم این تیکه مومباسا ساخته ذهن پیمان قاسم خانیه! به نظرم تیکه های اون یه امضا و اثر انگشت دارن!

مثلاً:
اسم شما چیه؟
باران
باران که اسم دختره!
-------------------------------------------
اسم تو چی چی بیده؟
کیانوش
کیانوش که اسم دختر بید!
------------------------------------------
قهوه تلخ:
خوب مردم شما از من سوالی ندارید؟
ببخشید، اسم شما چیه؟
من نیما هستم
ببخشید، نیما اسم دختر نیست؟

بدون شک، کپی رایت این دیالوگ ها متعلق به پیمان قاسم خانی هست:40:

Aless
14-07-2011, 18:52
دیشب پول بوسیدن اقاجونه واقعا شرم اور بود!
یعنی چی..؟!!!

legolas 224
14-07-2011, 18:58
یعنی چی..؟!!!
اقا تورو به خدا بحث اینارو دوباره نکنین:دی
( نه اینکه باز بگین فقط میخوایت تعریف بشنوین! گفتم چون چن صفحه پیش سر ایم مطلب بحث زیاد شد )
:40:

2lombe
14-07-2011, 19:11
در یک کلام این پدر نیما ابروی اصفهونی را برده.

MoH_@_MaD
14-07-2011, 19:13
یعنی چی..؟!!!

نمیخوام دوباره این بحث رو شروع کنم ولی این آقا جونه این چند وقته بدجور شورش رو در آورده

اون اوایل من خیلی از بازیش لذت میبردم ولی این چند قسمت اخیر رو این پول دوستیش و خساستش بد جور دارن مانور میدن !!
اون از انداختن کلید یخچال دور گردنش ، اون از قایم کردن پول هاش تو تشک و بالشتش ، اون از دلا و راست شدنش جلو آدمای پولدار ، این از پول بوسیدنش و ....

اگه هر از چند گاهی بهش اشاره میشد مشکلی نبود ولی این که داره تو هر قسمت چندین بار تکرار و تکرار و تکرار میشه دیگه یه جورایی توهین حساب میشه

من به شخصه از این سریال لذت میبرم و خوشحال هم هستم که یه اصفهانی این کار رو ساخته ولی واقعا دلیله اصرار و تاکییدشون رو این مساله رو متوجه نمیشم

legolas 224
14-07-2011, 20:38
نکته مهم دیگر در فیلمنامه ساختمان پزشکان این است که نویسندگان این مجموعه بر خلاف برخی از نویسندگان فیلم ها و سریال ها که وقتی به صنف و قشری خاصی توجه می کنند اغلب آن ها را مورد تمسخر خود قرار می دهند و یا به نوعی به آن صنف و قشر توهین می کنند، از پزشکان با شیرنی خاص در این مجموعه یاد می کنند و برای خنداندن مخاطب خود به هزار یک ترفند من درآوردی و مشمئزکننده روی نمی آورند.
پست درباره ی ساختمان پزشکان که تو سط اقا محمد زده بودند ، درست اما این تیکه اش یه ذره چیز بود!:دی
کجا از سهرابی و جزینی و اینا با شیرینی یاد کرده؟!

*M!L4D*
14-07-2011, 21:14
قسمت امشب رو ندیدم
کسی لینکی چیزی نداره واسه دانلود ؟ ممنون :40:

peaceful1
14-07-2011, 21:14
این سریال خیلی جایگاه زن رو تقلیل داده و پست نشون میده از این جنبه سریال اصلا خوشم نمیاد.

هیچ کدوم زنهای این سریال شخصیت مستقل ندارند همشون یا دچار جنون و روانپریشی و هزار درد هستند ولی هیچ کدوم از مردها این طور نیستند.

MOHAMMAD2010
14-07-2011, 21:16
اصفهانی های عزیز ناراحت نشن ، طنزه دیگه
اگه این جوری بخوایم بگیم باید بگیم این سریال به اورولوژ ها - وسواسی ها -روانشناسها-اونایی که چشم بزرگ دارن - و ... هم داره توهین میکنه !
ولی خواهشا این جوری نگاه نکنین به قضیه
---------------------------------------------------------

هیچ کدوم زنهای این سریال شخصیت مستقل ندارند همشون یا دچار جنون و روانپریشی و هزار درد هستند ولی هیچ کدوم از مردها این طور نیستند.
بابا نیما رو که بدتر از همه داره نشون میده تو بعضی چیزا ...

peaceful1
14-07-2011, 21:30
بحث مشکل نیست ضعف داشتن یه چیزی هست ضعیف و ناتوان بودن یه چیز دیگه هست

منشی متب

زن دوم

مادر و زن صاحب متب و....
نشون میده که از چه جامعه ایی همچین فیلم نامه ایی تدوین شده یا خود جامعه باید این طور نگاه کنه یا واقعیتش باید این طور باشه...

piremard
14-07-2011, 22:12
عزیزان "توهین یاب" محترم . لطفا از این تاپیک استفاده نکنید.
اکثر خبرگزاریها و سایتهای تحلیلی کشور بخش انعکاس نظرات دارند و علاقه زیادی به باز کردن این مباحث . از طرفی توان گرفتن پاسخ و برخورد با عوامل سازنده . اینجا محلی برای اینگونه بحثها نیست .

جالب اینکه هر فردی در ایران تنها بدنبال سوژه هماورد خودش در بطن نمایش می گرده که توهینی به او شده یا خیر . فکرشو بکنید اگر دندانپزشکی تغییر شغل بده دیگه سریالی که تا بدیروز بدلیل توهین به دندانپزشکان شیطانی بود ، یهو کمدی می شه . این نشان از غرض بی شیله ی ما در جهت ارتقا منزلت انسانی داره
ممنون از صبر شما !

peaceful1
14-07-2011, 22:17
عزیزان "توهین یاب" محترم . لطفا از این تاپیک استفاده نکنید.
اکثر خبرگزاریها و سایتهای تحلیلی کشور بخش انعکاس نظرات دارند و علاقه زیادی به باز کردن این مباحث . از طرفی توان گرفتن پاسخ و برخورد با عوامل سازنده . اینجا محلی برای اینگونه بحثها نیست .

جالب اینکه هر فردی در ایران تنها بدنبال سوژه هماورد خودش در بطن نمایش می گرده که توهینی به او شده یا خیر . فکرشو بکنید اگر دندانپزشکی تغییر شغل بده دیگه سریالی که تا بدیروز بدلیل توهین به دندانپزشکان شیطانی بود ، یهو کمدی می شه . این نشان از غرض بی شیله ی ما در جهت ارتقا منزلت انسانی داره
ممنون از صبر شما !

حرف شما محترم ولی من از صنف و جنسیتم دفاع نکردم چون من زن نیستم این نقد به سریال هست اگه نقد کسی نگه پس چی میمونه ؟!

فقط خندیدن به حجف های سریال ؟!

far2009
14-07-2011, 22:26
بنظرم 2 قسمت آخری موضوعات خیلی خوبی داشت و بار طنز و علمی کار واقعا بهتر شده.

من یک سوال دارم :

صدا و سیما که تو پخش این فیلم مونده بود که مدام هم عقبش می انداخت و حتی عوامل هم ناراحت شده بودند چطور شده که الان این طوری ازش طرفداری می کنه و براش مصاحبه می گیرند ؟ :18:

Havbb
14-07-2011, 23:26
صدا و سیما که تو پخش این فیلم مونده بود که مدام هم عقبش می انداخت و حتی عوامل هم ناراحت شده بودند چطور شده که الان این طوری ازش طرفداری می کنه و براش مصاحبه می گیرند ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
خیلی واضحه: تبلیغات

.عزیزان "توهین یاب" محترم . لطفا از این تاپیک استفاده نکنید.
.....این نشان از غرض بی شیله ی ما در جهت ارتقا منزلت انسانی داره
ممنون از صبر شما !
بحث توهین یابی رو موافقم ، ولی میشه بگید اگه چی بگیم اینجا پست صحیحی دادیم؟ فقط اگه بیام بگم امشب خنده دار بود یا امشب خنده دار نبود؟

Kurosh
14-07-2011, 23:43
خیلی واضحه: تبلیغات

بحث توهین یابی رو موافقم ، ولی میشه بگید اگه چی بگیم اینجا پست صحیحی دادیم؟ فقط اگه بیام بگم امشب خنده دار بود یا امشب خنده دار نبود؟
نه حامد جان، کسی نگفت فقط در مورد خنده‌دار بودن یا نبودنش صحبت کنیم!

اما اینکه بعد از هر قسمت بیاییم بگیم این صحنه‌اش توهین بود به فلان قشر، این سکانسش ضد فلان قومیت بود، نه تنها دردی رو دوا نمی‌کنه و اتفاق خاصی نمی‌افته، بلکه چند صفحه بحث بی‌فایده هم راه می‌افته و آخرش، یا پست‌ها پاک میشه، یا بحث مغلوبه میشه و به هیچ نتیجه‌ی خاصی هم نمی‌رسه (چون اصلاً قرار نیست و نمی‌تونه برسه!) ...
پس حیف وقتی که سر این مسائل هدر بره، و صفحات این تاپیک که با این دست پست‌ها جلو بره ... :10:
این همه کار میشه کرد تو این تاپیک! به اشتراک گذاری نظرات نسبت به موضوعات مطروحه در سریال مهم‌ترین اون‌هاست! اساس انجمن هم همین عمومی کردن نظراتمونه ...
به قول پیرمرد جان، مطرح کردن این توهین‌ها در سایت‌های خبری و خبرگزاری‌ها حتی می‌تونه به گوش سازنده‌ها هم برسه و موجب اصلاح اونا در آینده بشه! اما همه می‌دونیم که اینجا فایده‌ای جز ایجاد بحث و جدل نداره ...
مثلاً اگه دوستان اصفهانی عزیز نیان بگن که این پدر نیما شورش رو درآورده و ماها همچین اخلاقی نداریم، کاربران سایر قومیت‌ها فکر می‌کنن دوستانمون در اصفهان نسبت به شهر و قومیتشون غیرت یا تعصب ندارن !؟ یا اینکه مثلاً نمی‌فهمن که تو امثال این سریال داره این خصوصیت (به درست یا غلط) گفته میشه ؟!

MrGee
15-07-2011, 09:41
ديشب آخرش كه به اعتراف و اعتراف كشي كشيده بود خيلي آموزشي شده بود

بهتر بود همون مطالب رو تو قالب سريال نشون مي دادن

nar nia
15-07-2011, 14:30
قادري: زندگي ما به هجوآلودي «ساختمان پزشكان» نيست

خبرگزاري فارس: يك منتقد سينما گفت: طبعاً زندگي ما به هجوآلودي سريال «ساختمان پزشكان» نيست اما به هر حال اين مجموعه تصويري هر چند اغراق‌آميز از مشكلات طبقه متوسط شهري ارائه مي‌دهد.

«امير قادري» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» ساخته سروش صحت، اظهار داشت: طبعاً زندگي ما به هجوآلودي سريال «ساختمان پزشكان» نيست اما به هر حال اين مجموعه تصويري هر چند اغراق‌آميز از مشكلات طبقه متوسط شهري ارائه مي‌دهد، چيزي كه در ساير مجموعه‌ها به شكل كمرنگ‌تر نشان داده شده، مثل: تلاش براي پولدار شدن، رقابت براي زنده ماندن و آرزوي كسب هويت در شهري كه اغلب آدم‌ها براي حفظ شخصيت بايد خيلي تلاش كنند.
اين منتقد ادامه داد: مايه‌هاي كمدي كه در اغلب كمدي‌هاي شهري دنيا در دهه اخير كار شده و حالا به كشور ما رسيده است.
«ساختمان پزشكان» يك مدل سريال طنزآميز با توجه به الگوهاي روز كمدي دنيا كه خيلي خوب براي مملكت ما آداپته شده است.
اين منتقد در ادامه به فارس، گفت: سريال «ساختمان پزشكان» از ريتم خوب، انتخاب بازيگر مناسب و متن خوبي برخوردار است كه برخلاف ساير مجموعه‌هاي معادل صحنه اضافي، بي‌مزگي و براي پر كردن صحنه‌هاي كم دارد.
به نظر من «سروش صحت» كه كارهاي مختلفي در زمينه‌هاي مختلف سينما از جمله بازيگري، نوشتن فيلمنامه، نويسندگي، چند مورد كارگرداني بالاخره با ساخت سريال «ساختمان پزشكان» توانسته يك كاري در خورشان و استعدادش انجام دهد.
قادري در ادامه بيان داشت: خوشحالم كه تلويزيون به فكر ساختن خوراك و تصوير كردن زندگي طبقه متوسط شهري افتاده است و بر خلاف ادوار گذشته كه همه هم و غم خودش را صرف ملودرام‌هاي روستايي و كمدي‌هاي مربوط به حاشيه‌نشيني اجتماع نكرده هر چند كه آن‌ها هم به جاي خود لازم است.
اين منتقد در ادامه افزود: حالا منتظر آثار بعدي «سروش صحت» هستم.
«امير قادري» در پايان اين گفت‌وگو خاطرنشان كرد: «پيمان قاسم‌خاني» و «مهراب قاسم‌خاني» (تيم نويسندگان)، گروه بازيگران و «بهنام تشكر» (دكتر نيما افشار) از غنيمت‌هاي سريال «ساختمان پزشكان» هستند.

M3HRD@D
16-07-2011, 00:25
پستی که از خبرگزاری فارس داده شده به علت قوانین انجمن که نقل اخبار سینمایی از "خبرگزاری فارس" ممنوع هستش پاک نمیشه

اون موقع پست های که درباره پیمان قاسم خانی که از نویسندگان این مجموع است و مرتبط با بحث سریال فله ای پاک میشه

مدیران عزیز انصافا چه وضعشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19:

meha
16-07-2011, 01:37
همه افراد توی این فیلم به نوعی یک بیماری روانی دارن ولی باید یکی باشه که بیماری رو اعلام کنه:دی

امشب آخرای مختارنامه یهو زدم دیدم بهنام تشکر رو داره نشون میده!

Kurosh
16-07-2011, 01:47
راستی عکسای تئاتری که برادر بهنام تشکر، بهرام تشکر روی صحنه داره رو می‌دیدم ...
چه شباهتی :دی

Nocturne
16-07-2011, 04:50
راستی عکسای تئاتری که برادر بهنام تشکر، بهرام تشکر روی صحنه داره رو می‌دیدم ...
چه شباهتی :دی

اونی شبیه بهنام تشکره خودشه!
ایشون به گفته خودش 15 سال تئاتر کار میکرده.

برادرش هم ایشونه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ghaioom
16-07-2011, 07:25
قسمت امشب رو ندیدم
کسی لینکی چیزی نداره واسه دانلود ؟ ممنون :40:
سایت boog.ir

MoH_@_MaD
16-07-2011, 10:14
یعنی چی
در مورد سرپرست نویسندگان سریال هم دیگه نمیتونیم صحبت کنیم ؟؟؟؟؟؟؟
این چه وضعشه خداوکیلی ؟؟؟!!

میشه بگید صحبت کردن در مورد عوامل یه سریال کجاش خلافه مقرراته ؟؟؟؟؟

amir69_k
16-07-2011, 10:55
به نظرم که سریال از نظر طنز چیزی جز مسخره بازی نیست ولی اگر بخواهیم از نظر انتقادی به موضوع نگاه کنیم اولین سریالی هست که تونسته همین یک ذره انتقاد را هم بکنه

Golbarg01
16-07-2011, 11:00
همه افراد توی این فیلم به نوعی یک بیماری روانی دارن ولی باید یکی باشه که بیماری رو اعلام کنه:دی

امشب آخرای مختارنامه یهو زدم دیدم بهنام تشکر رو داره نشون میده!

تو مختارنامه کدوم نقش رو داشت؟

Open-Source
16-07-2011, 11:04
تو مختارنامه کدوم نقش رو داشت؟

اون موقع که غوله(حامد حدادی) جلو قصر کوفه بود، روبروش داشت چرت و پرت میخوند.:27:

jeremy28
16-07-2011, 11:17

دوستان، به هیچ عنوان قصد تمسخر ندارم و خودم هم از این کار به شدت بیزارم،

فقط برام سوال بود که چرا یه دکتر نیما می گن "چشم وزغی"؟!

قضاوت با خودتون!

اگه مشکلی وجود نداشت، عکسهای تطبیقی دیگه رو هم می ذارم.

باز تاکید می کنم ابداً قصد مسخره کردن ندارم- چیزیه که توی خود سریال مدام تکرار می شه و ظاهراً بهنام تشکر هم باهاش مشکلی نداره:20:

به هرحال، اگه مدیریت محترم اشکالی در این پست دیدند، لطفاً پاکش کنن.
ممنون:11:

moucker_boy
16-07-2011, 15:46
تازه داشتیم با سریالش حال می کردیم. دیروز کسری اومده بود سینما گلخانه گفت که این سریال 56 قسمته. ینی به ماه رمضون نمیکشه. باید غزل تلویزیونو بخونیم. چون بعد از ساختمان پزشکان دیگه باید از ساعت 9 بخوابیم (ینی تلویزیون چرت و پرتم نشون نمیده :دی)
.
.
.

jeremy28
16-07-2011, 20:55
امشبش معرکه بود، مٌردم از خنده:31:

سوپر آرتیست این قسمت هم ناصر بود به نظرم:8:

mhv_kntu
16-07-2011, 21:00
این قسمتش خیلی خنده بود ولی مثل دو قسمت پیش بار زیادی نداشت یذره سطحی بود .
امروز فکر کنم اونایی که هی می گفتن این سریال بدآموزی داره و .... بعد این قسمت صداشون دوباره بلند شه و شروع کنن به مقاله نوشتن !
نمیدونم دزدی برادرزن از خونه عروس و شبونه خونه اونا رفتن و توهین نه تنها برادرزن بلکه همه دوستان و آشنایان به نازنین و رقص ناصر و ....

پ . ن : بنظرتون زیاد سانسور نداشت این قسمت ؟!

بی باک بی بال
16-07-2011, 21:27
کادو خانم شیرزاد حرف نداشت :31:

Leon-117
16-07-2011, 21:51
کادو خانم شیرزاد حرف نداشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا توضیح دادنش در مورد کادو!:31:

Saeed System
16-07-2011, 21:56
صحنه آخر خیلی باحال بود ناصر پرید دوستشو گرفت گفت دزد دزد :31: از خنده مردیم خدایی

چکشم زد آخرش :31:

Aless
16-07-2011, 23:34
اونجا که ناصر به دختر دندون پزشکه گفت مشکل دارم و دکتره گفت دندون گفت نه پایین تر...!
کلا گاهی وقت ها ناصر بد تیکه میندازه!

Havbb
17-07-2011, 00:54
نه حامد جان، کسی نگفت فقط در مورد خنده‌دار بودن یا نبودنش صحبت کنیم!

اما اینکه بعد از هر قسمت بیاییم بگیم این صحنه‌اش توهین بود به فلان قشر، این سکانسش ضد فلان قومیت بود، نه تنها دردی رو دوا نمی‌کنه و اتفاق خاصی نمی‌افته، بلکه چند صفحه بحث بی‌فایده هم راه می‌افته و آخرش، یا پست‌ها پاک میشه، یا بحث مغلوبه میشه و به هیچ نتیجه‌ی خاصی هم نمی‌رسه (چون اصلاً قرار نیست و نمی‌تونه برسه!) ...
پس حیف وقتی که سر این مسائل هدر بره، و صفحات این تاپیک که با این دست پست‌ها جلو بره ... :10:
این همه کار میشه کرد تو این تاپیک! به اشتراک گذاری نظرات نسبت به موضوعات مطروحه در سریال مهم‌ترین اون‌هاست! اساس انجمن هم همین عمومی کردن نظراتمونه ...
به قول پیرمرد جان، مطرح کردن این توهین‌ها در سایت‌های خبری و خبرگزاری‌ها حتی می‌تونه به گوش سازنده‌ها هم برسه و موجب اصلاح اونا در آینده بشه! اما همه می‌دونیم که اینجا فایده‌ای جز ایجاد بحث و جدل نداره ...
مثلاً اگه دوستان اصفهانی عزیز نیان بگن که این پدر نیما شورش رو درآورده و ماها همچین اخلاقی نداریم، کاربران سایر قومیت‌ها فکر می‌کنن دوستانمون در اصفهان نسبت به شهر و قومیتشون غیرت یا تعصب ندارن !؟ یا اینکه مثلاً نمی‌فهمن که تو امثال این سریال داره این خصوصیت (به درست یا غلط) گفته میشه ؟!
کوروش جان علارقم تمام احترامی که برای تو و کسانی که توی این پست از تو تشکر کردند قائل هستم باید بگم که این چیزایی که نوشتی هیچ ربطی به سوآل من نداشت. من خودم اول سوال گفتم که بحث توهین یابی رو با همکار انجمن پیرمرد عزیز موافقم که نباید انجام بشه و بی فایده هست ، ولی از اونجا که من جواب سوالم رو نگرفتم یه بار دیگه سوالم رو نقل قول میکنم این پایین:

نوشته شده توسط Havbb

meha
17-07-2011, 01:50
من اون قسمت رو که شیرزاد کادو داد رو ندیدم چی کادو داد و چی گفت؟

Saeed System
17-07-2011, 05:49

شیرزاد به پیرهن زنونه صورتی خودش دوخته بود بعد بچه ها پرسیدن چرا آستینهاش اینقدر بلنده گفت برای

اینکه وقتی دیوونه میشه ( نارنین ) سر آستینا رو از پشت گره بزنی..

بعد شیرزاد برگشت گفت ببخشید ها یه خورده اندازه لباس کوتاهه ! آخه وقتی داشتم می دوختم هر تو رو با کتی اشتباه

می گرفتم

mhv_kntu
17-07-2011, 09:34
از این لباس ها که تو تیمارستان ها تن بیماران روانی که از لحاظ فیزیکی امکان داره به خودشون یا بقیه آسیب بزنن .

تو قسمت های اول یک فیدبکی از خاطرات نازنین بود که تو تیمارستان بود و یک لباس مثل این تنش بود که دستاش دور تنش بسته بود .
اون فیدبکش خیلی خنده بود . امیدوارم از خاطرات تیمارستان نازنین بازم بزارن.

jeremy28
17-07-2011, 12:09
کادوی خانوم محجوب چیه؟
- نقدی بر خاطرات یک دیوانه:38:

nar nia
17-07-2011, 15:08
ساختمان پزشکان و ....

فخرالسادات یوسفی کارشناس ارشد روان شناسی از بینندگان تابناک نوشت:

متأسفانه علیرغم اینکه در زمینه کارهای تلویزیونی همانند همه امور دیگر هر روز و با هر تولید جدید به حجم تجارب موجود اضافه می گردد اما ظاهرا قرار نیست که ما هرگز از تجارب بسیاری که با هزینه های سنگین بدست آمده بهره برداری نماییم و گویی باید برای انجام هر کاری اصطلاحا هر بار چرخ را از نو اختراع کنیم.

منظور از ترور شخصيت رفتار يك فرد يا افراد خاصى است كه چون براى دستيبابى به هدف‏هاى شخصى يا گروهى خود قادر به استفاده از روش‏هاى صحيح نمى‏باشند و نمى‏توانند منافع خود را به شيوه ‏هاى صحيح، مقبول، پذيرفته شده و مطابق با ميزان‏هاى اخلاقى به دست آورند، سعى مى‏كنند با اعمال قدرت و بر اساس ترس و حذف روانى فرد، به مقصود خود برسند و طى اين فرايند آن شخص يا اشخاص خاص را در نظر سایرین بی ارزش معرفى كنند.

بنده 5 قسمت از این مجموعه را کد گذاری نمودم که بطور متوسط در هر قسمت 18 بار ترور شخصیت کاملا آشکار انجام گردیده است و می توان گفت هر 3 دقیقه یک بار و این یک رکورد تحسین برانگیز به شمار می آیدآن هم برای صدا و سیمایی که یکی از رسالت های مهمش را توسعه اخلاق تعریف نموده است.

اگر نگاهی بسیار سطحی به سریال ساختمان پزشکان داشته باشیم و از سکانسهای مختلف آن سرکوب مداوم افراد و بی حترامی مدام به برخی کاراکترهای سریال را حذف کنیم چیزی از آن باقی نخواهد ماند.

متاسفانه دستاورد این سریال و اصرار نویسندگان آن به تداوم خط سیر در پیش گرفته چیزی نخواهد بود جز صحه گذاردن به رفتارهای ناپسند و حمایت از افرادی که بدترین کلمات و نازلترین رفتارها را انجام می دهند و جالب اینجاست که اگر عوامل این برنامه قصد ترویج رفتارهای شایسته را می داشتند نمی توانستند تا این حد در کار خود موفق باشند اما افسوس که هنر خود را در راهی ناصواب به خدمت گرفته اند.

باید به عوامل این سریال بویژه ناظران رسانه ملی که اجازه تولید و پخش انرا داده اند بابت تولید چنین شاهکاری تبریک گفت چراکه حجم بد آموزی این برنامه به حدیست که بنده و همسرم تماشای آنرا برای فرزند 9ساله مان ممنوع کرده ایم .

جناب آقای ضرغامی ظاهرا قرار بود تلویزیون دانشگاه باشد!

nafe-bandar
17-07-2011, 15:18
خوب به اضافه اون پولا باید حق السکوت هم بدی...
- پول برای سکــــــــــــوت؟! چقدر؟
20 تومن!
- ای بابا... 20 تومــــــــــــــــــن؟؟ چه خبره؟!
خوب نرخ سکوت توی این مملکت همینه دیگه!!
:31:

milad_takjoo
17-07-2011, 22:32
خداییش از این لحاظ که ترور شخصیت میشه تو این فیلم خیلی بده....خیلی هم زیاد انجام میشه...
مامان بابای نیما یه بار مثه ادم با نازنین صحبت نکردن....

shahedi
17-07-2011, 22:42
بحث دوپینگ و اینکه ورزشکارهای ایرانی به هیچ عنوان از دوپینگ استفاده نمی کنند جالب بود.
مخصوصا وزنه برداری و دوچرخه سواری فقط شطرنج فک کنم دوپینگ نکردن :دی

MrGee
17-07-2011, 23:09
خانم شير زاد: قاسمي...

سرباز:ساكت!
بالاخره خانم شيرزاد يه كار مفيد هم كرد:27:

Havbb
17-07-2011, 23:58
اون تیکه که نیما و ناصر تو کلانتری بودند بعد نیما زد به پای ناصر و ناصر قاطی کرد خیلی باحال بود من این صحنه رو داشتم از تلویزیون توی مراسم خواستگاری عموم میدیدم بعد بزرگترا داشتن خیلی رسمی صحبت میکردند من یهو زدم زیر خنده: دی خیلی ضایع بود الان که فکرشو میکنم....

meha
18-07-2011, 01:23
شدید با اون قسمتی که خانم شیرزاد میگفت قاســمی حال میکردم....:دی

من نفهمیدم یارو چه گیری داده بود به عکس ببرها!

pooria_googooli
18-07-2011, 08:23
کسی اون آهنگ تولد رو که توی قسمت قبلی سریال میخوندن داره به من بده ؟

Lady parisa
18-07-2011, 08:43
ولی خیلی بد با قانون و پلیس برخورد شده هااااا!
این رئیس کلانتری که کلا شوته
+
صدای نیما خیلی قشنگه هاااااا

Ghaioom
18-07-2011, 10:41
دیروز فیتیله رو یکم دیدم بعد داشتن صداهای چیزایی که تو شبکه ها پخش میشه رو تقلید میکردن همون سه نفر اون موقع دو نفری داشتن. یکیش صدای خانم شیرزار و ساختمان پزشکان رو در میاورد. مثلا مثل خانم شیرزاد میخندید و میگفت واقعاً؟ :دی کلی خندیدیم. باحال بود اونجاش.
دیشب نشون داد؟ تکرارش هم ساعت 14:30 هست؟

malkemid
18-07-2011, 11:08
+

مگه تو واقعیت غیر از اینه؟

MOHAMMAD2010
18-07-2011, 13:21
شما نمیخواد زیاد ناراحت بشی ، بیشتر از اینا حقشونه .....

5ajad
18-07-2011, 13:57
این خر و پوف مادر نیما چرا اینجوری بود...حالم بد شد:-&

smallfrank
18-07-2011, 14:22
این آواز اولی که نیما خوند خیلی به دلم نشست...

مال کی بود ؟

Nocturne
18-07-2011, 14:26
خیلی خنده دار بود این قسمت. البته نصفه دیدم.
چه بامزه نازنین مریم رو میخوند! مخصوصا اونجاش که آواز اوج میگیره!
--

- این دو تا ببرن؟
- بله
- بنظر شما چی دارن به هم میگن؟

: دی

Havbb
18-07-2011, 14:26
کسی اون آهنگ تولد رو که توی قسمت قبلی سریال میخوندن داره به من بده ؟
تو انجمن موسیقی هست

Nocturne
18-07-2011, 14:27
این آواز اولی که نیما خوند خیلی به دلم نشست...

مال کی بود ؟

آره منم میخوام بدونم چی بود آهنگه.

Golbarg01
18-07-2011, 14:30
+

تا الا به اندازه کافی چهره پلیس در فیلم ها و سریال های ایرانی نابغه و سوپرمن نشون داده شده.
بذارید یه دفعه هم اینجوری که در واقع به چهره واقعیشون نزدیک هم هست نشونشون بدن!:31:

meha
18-07-2011, 14:58
آهنگ جمعه بازار از استاد عاشورپور هست (روسی هم هست)

توی بخش موسیقی که من ندیدم خودم دارم ولی اصلا کیفیت نداره....

Lady parisa
18-07-2011, 15:08
مگه تو واقعیت غیر از اینه؟

کدوم صدای نیما یا.......:21:

nafe-bandar
18-07-2011, 16:05
دم پیمان قاسم خانی گرم!! سروش صحت هم همینطور!!
اگه توی قسمت های بعدی مثل همین قسمت بیشتر جنبه ی انتقاد رو با طنز و کمدی نشون بدن تا انتقاد بصورت تخریب خیلی بهتر میشه...

Nocturne
18-07-2011, 17:58
آهنگ جمعه بازار از استاد عاشورپور هست (روسی هم هست)

توی بخش موسیقی که من ندیدم خودم دارم ولی اصلا کیفیت نداره....

ممنون که اسمش رو گفتید.
الان سرچ که کردم البته نام دو خواننده دیگر - استاد نوری و شیلا نهرور - اومد.
احتمالا هرسه اینا خوندن اما در این فیلم احتمالا با توجه به نسخه استاد نوری اجرا کرده چون دومیشم که خوند - نازنین مریم - مال ایشون بود.

shah abas
18-07-2011, 18:56
اگر خواستید٬ اسپاتیفای رو دانلود کنید و از این لینک جمعه بازار استاد نوری رو گوش بدید:

jeremy28
18-07-2011, 19:58
بچه ها از این لینک می تونین آهنگ جمعه بازار از استاد محمد نوری رو دانلود کنین:

Hamid Hamid
18-07-2011, 20:48
واي امشب واقعا قشنگ بودش ... مخصوصا ديالوگ هاي بين شيرزاد و قاسمي : دي

اينجاش هم خيلي باحال بود :

ناصر _ نيما نصفه شبا خونتون اتوبان ميشه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jeremy28
18-07-2011, 20:54
واقعاً این قسمتش جای تقدیر داشت!!

از هر لحاظ کامل بود، احسنت:11:

MoH_@_MaD
18-07-2011, 21:00
اون تیکه ی آخرش هم خیلی باحال بود
اونجا که میگفتن اگه یه روانشناس دزد میشد جامعه روانشناسا شکایت میکردن
اگه یه ارتوپد دزد میشد جامعه ارتوپدا شکایت میکردن
و ...
+
خانم شیرزاد هم دیگه ترکوند تو این قسمت
قاسمی :27:

MOHAMMAD2010
18-07-2011, 21:03
الان دوباره شیعه نیوز مینویسه روابط غیر اخلاقی بین قاسمی و شیرزاد !

dimah2005
18-07-2011, 21:08
دکتر واتسون

mohsen_gh1991
18-07-2011, 22:05
این دو قسمتش فقط دیالوگای شیرزاد به قاسمی معرکه بود....خیلی باحال بود.
البته اخرش گردنبنده چی شد؟ من پنج دیقه اخرشون دیدم

HESAM_5700
18-07-2011, 22:13
خيلي عالي بود اين قسمت :31:
بحث ميكردن كه كي در رو باز كنه شيرزاد گفت قاسمي درو باز كن :31:

در كل هرچي ميگزره سريال خنده دار تر ميشه ..

mohsen_gh1991
18-07-2011, 22:22
البته ده قسمت دیگه تموم میشه.

jeremy28
18-07-2011, 22:26
اونجاهاش که می گفتن:

- قاسمی دستبند بزن!

بعد که طرف یه خرده توضیح می داد، می گفتن:

- قاسمی دستبند نزن!

محشر بود:31:

smallfrank
18-07-2011, 22:31
این آهنگ حمعه بازار مال خود عاشورپور تو اینترنت نیست ؟

jeremy28
18-07-2011, 23:54
این آهنگ حمعه بازار مال خود عاشورپور تو اینترنت نیست ؟
بفرما:

pcforlife
19-07-2011, 00:09
در كل هرچي ميگزره سريال خنده دار تر ميشه ..
و خداحافظی کردن باهاش سختر میشه...
+
بازجویی خانم شیرزاد = :39:

moslem47
19-07-2011, 00:18
قسمت امشب خیلی عالی بود
شیرزاد
ببر و پلنگ
نحوه سرقت و پیدا کردن سارق
بازی اسم و فامیل
اسم بردن از صنف ها که بهشون بر می خوره حتی صنف دزد ها
نوچ نوچ کردنشون موقعی که مقصر را با دست نشون میدادند
و اخرش هم قاسمی و خواستگاریش از شیرزاد

legolas 224
19-07-2011, 00:28
خب دوستان : دی
من این سه قسمت رو یه جورایی با هم دیدم .:دی
اینو بگم که کات های بین بازجوریی عالی بود و اینکه وقتی محبوبه قضیه تولد رو تعریف میکرد و دوربین از نگاه اون میچرخید خیلی عالی بود ، و اینکه تمام حرکات کاملا دقیق و به موقع زمانی بود که نگاه از بیرون مهمانان میشد
( بدجور گفتم خودم هم گیج شدم :دی)
اخر این قسمت به شکایاتی که از هر صنف به سریال شده بود اشاره کرد .
قضیه ی ببر ها خیلی اموزنده بود :10:
و در آخر قاسمی :دی

neon_91
19-07-2011, 00:43
دوستان مثل اینکه این سه قسمت خیلی عالی بوده حیف از وسطای قسمت اول ندیدم :41:میشه بگین آخر دزد گردنبند چه کسی بود

legolas 224
19-07-2011, 00:47
دوستان مثل اینکه این سه قسمت خیلی عالی بوده حیف از وسطای قسمت اول ندیدم :41:میشه بگین آخر دزد گردنبند چه کسی بود
وقتی که ناصر زنگ میزنه به فرخ ( دوستش ) واسه دزدیدن گردنبند دوست فرخ میشنوه و اون زودتر میدزده
:20:
البته اینو بگم دوستان چون نویسنده این سه قسمت خوده سروش صحت و ایمان صفاحی ( درس نوشتم ؟:دی) بودند قشنگ بود . ( نویسنده سه قسمت مرجان که ناصر عاشقش بود )
فقط یه سوتی که هر گوشیش رو جا میذاره ( کسری) اونطوری کج نمیذارتش که قشنگ فیلم بگیره ! : دی

Havbb
19-07-2011, 00:56
قاسمی : دی
خوب به سلامتی شیرزاد رو هم شوهرش دادند رفت : دی البته باید فعل آینده به کار میبردم ، شوهرش خواهند داد
ولی خیلی حرفه ای برای قسمت های بعدی موضوع پیدا میکنند.... فکر کنم یه قانون گذاشتن که هر نویسنده باید یه جوری داستانو تموم کنه که نویسنده بعدی راحت بتونه سر رشته قبلی رو بگیره و بنویسه

Facon_Archi
19-07-2011, 02:05
بهترین دیالوگ این 2 یا 3؟ قسمت
قاسمی گفتن خانوم شیرزاد بود خیلی به موقع میگفت: ))

Lady parisa
19-07-2011, 07:57
جو گیر شدن شیرزاد برای روی صندلی نشستن منو یاد جو گیر شدن مهران مدیری توی مرد هزار چهره انداخت:31:

Lady parisa
19-07-2011, 08:04
هومن برق‌نورد متولد 1348 است و از صحنه تئاتر وارد عرصه سینما و تلویزیون شده است. سریال‌‌های «بیداری»، «مسافرخانه سعادت»، «اشك‌ها‌ و لبخندها» و «باغ شیشه‌ای» از جمله كارهای تلویزیونی هستند كه او در آنها جلوی دوربین رفته است.

برق‌نورد در گفت‌وگو با «جام‌جم» تاكید می‌كند كه شخصیت واقعی‌اش به نیما شبیه‌تر است تا ناصر.
با این حساب او نقش آدمی را بازی می‌كند كه با خود واقعی‌اش فاصله زیادی دارد.

بعد از كلی سریال كمی متوسط و بعضا ضعیف، ساختمان پزشكان به میدان آمد و خوش درخشید. این سریال كمدی، هم با اقبال مخاطبان مواجه شد و هم مورد پسند بیشتر منتقدان قرار گرفت. شما علت موفقیت سریال ساختمان پزشكان را در چه مولفه‌هایی می‌دانید؟
هر كارگردانی یك ژانری برای خودش دارد. از آن طرف هر نویسنده و بازیگری هم یك ژانری برای خودش دارد. اتفاق خوب ساختمان پزشكان این بود كه ژانرهای یكسان همه دور هم جمع شدند. برای همین بود كه یك كار خیلی خوب ارائه شد. ساختمان پزشكان سریالی است با ریتم خوب، بازی‌های خوب،‌ داستان‌های خوب و كارگردانی خوب.

به بازی‌ها اشاره كردید. من فكر می‌كنم این كه صحت خودش یك بازیگر بوده در بهتر شدن بازی‌ها تاثیر داشته، چون او كارگردانی است كه زبان بازیگران را خوب می‌فهمد. درست است؟
صددرصد. یك كارگردان مشكلات بازیگر را در جلوی دوربین می‌داند. می‌داند كه با بازیگرش باید چطور صحبت كند. سروش صحت واقعا با بازیگرانش هوشمندانه برخورد می‌كرد. ضمن این كه ما متن‌های خیلی خوبی داشتیم. به‌نظرم اسم پیمان و محراب قاسم‌خانی برای كارهای نمایشی یك اعتبار می‌آورد. نمی‌شود این موضوع را منكر شد.

به نظر شما چه میزان از موفقیت سریال به پخته بودن متن‌ها برمی‌گردد؟ متن خوب چه تاثیری روی بازی بازیگر می‌گذارد؟
وقتی متن پخته باشد تو راحت‌تر می‌توانی آن را حفظ كنی. این اتفاق برای من اولین بار در اشك‌ها و لبخندها افتاد. آنجا قلم خاص آقای نادری به كمك كار آمد. من هیچ وقت نشد كه متن را 10 بار بخوانم تا حفظ شوم. متن را 2 بار كه می‌خواندم حفظ می‌شدم. متنش انگار حرف دل همه ایرانی‌ها بود. قلم پیمان و محراب قاسم‌خانی هم به ما این امكان را می‌داد كه با متن‌ها بهتر ارتباط برقرار كنیم.

در این سریال شما از تكیه كلام استفاده می‌كنید. میانه خودتان با تكیه كلام چطور است؟
ممكن است یك تكیه كلام یك بار توسط نویسنده نوشته شده باشد و من به عنوان بازیگر آن را زیاد به كار برده باشم. مثلا این تكیه كلام كه این چهار تا استخون رو توی دهنت خرد می‌كنم. ما قسمت‌ها را به صورت روتین پخش نمی‌كنیم. اگر به راكورد موها توجه كنید خوب دستتان می‌آید كه تصویربرداری‌اش در روزهای اول انجام شده یا آخر. ممكن است در برخی از قسمت‌ها من تكیه كلام نداشته باشم. خیلی چیزها در حین كار اتفاق می‌افتد. وقتی می‌بینیم تكیه‌كلامی جالب است آن را تكرار می‌كنیم. ساختمان پزشكان یك سریال طنز است. ما همه‌مان در زندگی عادی‌مان تكیه كلام داریم. من به عنوان هومن برق‌نورد تكیه‌كلامم «ببین» است. اما این تكیه‌كلام چون در وجودم جاری است خیلی بیرون نمی‌زند. یعنی خیلی به چشم نمی‌آید. چون در موقعیت طنز نیستم. به صورت ناخودآگاه مدام می‌گویم ببین، ببین، ببین اما در كار طنز یك سری تكیه كلام‌هایی را استفاده می‌كنیم كه درشت و غیرمتعارف باشد. برای همین برای بیننده جالب است.

به عنوان یك بازیگر چقدر می‌توانستید از بداهه‌پردازی استفاده كنید؟‌
ما بشدت به متن‌ها وفادار بودیم. نه این كه به ما گفته شده باشد. متن‌ها آنقدر خوب، سلیس و روان بود كه ما را مجبور می‌كرد به آن وفادار باشیم. متن چیزی را كم نداشت كه من بخواهم از خودم به آن اضافه كنم. در موارد خاص یك تغییرات كوچكی می‌دادیم. در این كار بداهه ركن مهمی نبود. چون متن‌ها خوب بود. ما در حد یك كلمه یا یك واكنش كوچك بداهه می‌رفتیم. یك چیز به ذهنم می‌رسید و می‌گفتم. این بداهه‌ها با تایید كارگردان انجام می‌شد.

به نظر شما استفاده از بازیگران ناشناخته یا كمتر شناخته شده در این سریال یك ریسك محسوب می‌شود؟
اگر هم ریسك بوده ریسك درستی بوده. ریتم من با ریتم بهنام تشكر هیچ تفاوتی نداشت. ریتم بهنام، بیژن بنفشه‌خواه و شقایق دهقان یكسان بود. ما چند نفر در مطب خیلی با هم بازی داشتیم. این طوری نبود كه اول من حرف بزنم بعد بیژن صحبت كند. اصلا چنین اتفاقی نمی‌افتاد. آقای حریرچیان استاد همه ما بودند و واقعا به همه كمك می‌كردند. كل این مجموعه این اتفاق خاص را رقم می‌زد.

خودتان ریتم را یكسان كردید یا ذاتا ریتم‌هایتان هماهنگ بود؟
ریتم من در بازی همین است. اگر كارگردان بگوید من این ریتم را نمی‌خواهم ضرباهنگم را پایین می‌آورم. اما در این كار ریتم همه از اول یكی بود. به همین خاطر كسی علاف كس دیگری نمی‌شد.

علاوه بر ریتم بازی، ضرباهنگ شوخی‌ها هم خیلی مناسب است. شوخی‌ها فاصله زیادی ندارند و بیننده هر چند دقیقه یك بار قهقهه یا لبخند می‌زند. چطور به این ضرباهنگ رسیدید؟
من مدت‌های زیادی در سالن‌های خصوصی كار كرده‌ام؛ سالن‌هایی مثل دماوند، نصر، گلریز و... من با بیشتر كمدین‌های تئاتر مثل زنده یاد منوچهر نوذری، اصغر سمسارزاده و سعدی افشار كار كرده‌ام. در تئاتر كمدی یك اتفاقی می‌افتد كه در تئاتر شهر شبیهش را مشاهده نمی‌كنید. در تئاتر موقعی كه تو یك تكه‌ای برای تماشاچی پرتاب می‌كنی او می‌خندد و تو باید این كار را ادامه بدهی. در سالن‌های تئاترهای كلاسیك زیاد تماشاچی را به حساب نمی‌آورند. بازیگرها كار خودشان را می‌كنند. موقعی كه تماشاچی می‌خندد اگر شما دیالوگت را ادامه بدهی كسی از دیالوگ بعدی چیزی نمی‌فهمد، چون صدای خنده سالن را پر كرده است. بازیگر در این جور مواقع باید یك هوشمندی داشته باشد. وقتی مخاطب می‌خندد بازیگر باید صبر كند خنده تماشاچی تمام بشود. روی صحنه وقتی كه تو یك تكه‌ای می‌اندازی و تماشاچی می‌خندد تو باید صبر كنی تا خنده‌اش فروكش كند. برای بازیگر روی صحنه یك وقفه‌ای پیش می‌آید اما برای تماشاچی هیچ وقفه‌ای وجود ندارد. ما هم سعی كردیم در این سریال این نكته را رعایت كنیم، چون این تجربه را از سالن‌های خصوصی كسب كردم. من وقتی مطمئن بودم این جا بیننده تلویزیونی می‌خندد یك مكث كوتاه می‌كردم و بعد ادامه می‌دادم. به نظرم در ساختمان پزشكان همه چیز حساب شده بود.

البته بازی در تئاتر‌های كمدی یك كمك دیگر هم به شما می‌كند. شما بازخورد مخاطب را می‌بینید و می‌دانید كه او به این شوخی می‌خندد یا نه. اگر نخندد خودتان را اصلاح می‌كنید. اما یك آدم كه صحنه تئاتر را ندیده این درك و تجربه را ندارد. درست است؟
ممكن است یك تئاتری این درك را نداشته باشد. تیزهوشی یك بخش ماجراست و تجربه یك بخش دیگر ماجرا. شما تا كار كمدی نكرده باشید و با بیننده درگیر نشده باشید نمی‌توانید این تجربه را كسب كنید. برخی تماشاچی‌ها آمده‌اند كه بخندند. تو یك حرف عادی هم بزنی طرف می‌خندد. تو باید به عنوان یك بازیگر طنز با آن قشر عام در ارتباط باشی. این قشر خیلی عام هستند.

پس شما برای آن تئاتر كمدی عامه پسند خیلی احترام قائل هستید؟
من از لفظ تئاتر لاله‌زاری بیزارم، چون در آنجا كار كرده‌ام. می‌دانم كه این لفظ اشتباه است. كار آنها واقعا ارزشمند است. نبض تماشاچی باید در دست تو باشد. به عنوان یك بازیگر وقتی روی صحنه می‌آیم و اولین جمله را می‌گویم می‌فهمم تماشاچی امشب چه كاره است. به چیزهایی كه همیشه می‌گویم و همه می‌خندند آیا می‌خندد یا نه. در برخی نمایش‌ها هم لزومی ندارد مخاطب بخندد. الان من نمایش «گلن گری‌گلن راس» را به كارگردانی پارسا پیروزفر بازی می‌كنم كه اصلا كمدی نیست. این كار فوق‌العاده تراژیك و تلخ است. ممكن است تو به عنوان یك بیننده از كنار یك اتفاق بسیار ساده بگذری، اما من ماه‌ها در ذهنم درگیر آن اتفاق هستم. بازیگر باید هوشمند باشد. روی صحنه حواسش به همه چیز باشد. استادهای ما می‌گفتند بازیگر دو چشم در جلو دارد. دو چشم هم باید پشت سرش داشته باشد. گوشش باید باز باشد. بفهمد دور و برش چه اتفاقی می‌افتد. من تمام تلاشم را در تئاتر انجام داده‌ام. احساس می‌كنم یكی از بازیگران نسل قدیم هستم. من با زنده‌یاد خسرو شكیبایی در نمایش «بیا تا گل برافشانیم» سال 74 روی صحنه رفته‌ام. تئاتر برای من یك تجربه قیمتی است كه به همین سادگی آن را دست كسی نمی‌دهم. خیلی‌ها آرزو داشتند با زنده‌یاد نوذری روی صحنه بروند، اما نتوانستند. من این شانس را داشتم. من با خسرو شكیبایی بعد از نمایش فیلم «‌هامون» روی صحنه رفتم. در آن زمان شكیبایی یك سوپراستار بود. برای من این چیزها خیلی ارزشمند است، چون خیلی چیزها را یاد گرفته‌ام. من از مجید جعفری كه اولین استادم بود خیلی چیزها یاد گرفته‌ام.

برویم سراغ نقش ناصر كه شما آن را بازی می‌كنید. ناصر یك آدم لمپن و فرصت طلب است كه در نقطه مقابل برادر تحصیلكرده‌اش قرار می‌گیرد. می‌توانیم بگوییم بخش زیادی از شوخی‌های فیلم بر مبنای همین تضاد طراحی شده است؟
بله. وضعیت جامعه ما همین طور است. ما در خانواده‌هایمان این مساله را داریم. چیز غریبی نیست. ما اگر چیزی را نمی‌بینیم دلیلی بر نبودنش نیست. اگر دقت كنی می‌بینی نیما هم جاه‌طلبی‌های خودش را دارد، اما چون وزنه ناصر سنگین‌تر است آدم همه‌اش فكر می‌كند نیما مورد ظلم واقع شده است. زن نیما توی سرش می‌زند. مادر و پدرش هم می‌زنند. در محیط كارش روی عنوان دكترش برچسب می‌چسبانند، اما او هم جاه‌طلبی‌های خودش را دارد. وقتی وارد می‌شود می‌گوید: من دكتر نیما افشار هستم. یعنی من آدم جاه‌طلبی هستم و می‌خواهم كه همه مرا به عنوان دكتر بپذیرند.

به جاه‌طلبی‌های نیما اشاره كردید. می‌خواهم بپرسم ناصر چه جاه‌طلبی‌هایی دارد؟
ناصر اصلا جاه‌طلبی ندارد. یك آدمی است كه مغزش این جوری كار می‌كند. همه چیز از منظر ناصر درست است و همه‌چیز غلط است. آنجایی كه منافعش ایجاب می‌كند یك كار درست را می‌گوید غلط است و بر عكس.

می‌توانیم بگوییم ناصر درك درست‌تری از جامعه اطرافش دارد؟ یعنی ناصر چون با زبان مردم كوچه و بازار حرف می‌زند با همین قشر راحت‌تر كنار می‌آید؟
بله، اگر دقت كرده باشی نیما هیچ وقت نتوانست با فیروز (سرایدار)‌ كنار بیاید. اما ناصر در یك جلسه با او كنار آمد. برای آن كه فیروز از جنس خودش بود. می‌دانست باید با فیروز چطوری حرف بزند. اگر فیروز صدایش را بلند كرد ناصر باید كوتاه بیاید، اما نیما این چیزها را نمی‌داند. نیما در خانه بزرگ شده و یك سری اصول را رعایت می‌كند. اما ناصر بزرگ شده كوچه و خیابان است. دكتر نیما افشار جاهایی كه اصول را رعایت نمی‌كند به ضررش می‌شود، اما ناصر برعكس است.

‌پس ناصر یك جورهایی واقعگراست و نیما یك جورهایی ایده‌آلیست، اما نكته جالب این است كه آدم‌هایی مثل ناصر در جامعه ما موفق‌ترند. چرا؟
بله، من خودم یك نیما هستم. به نقشم نگاه نكن. یك فامیلی داشتم كه ناصر بود. الان ایران زندگی نمی‌كند. اگر ما كار مشتركی داشتیم من می‌رفتم خیلی مودبانه سلام و علیك می‌كردم و كارم را می‌گفتم. اما او می‌رفت، می‌گفت: داداش كارمون اینه. طرف هم جواب می‌داد: من نوكرتم، بیا ردیفش كنم. متاسفانه یا خوشبختانه طیف بیشتری از جامعه ما ناصر هستند.

اما در عین حال یك رفتار ناصر خیلی عجیب است. این كه او عاشق آن دختر اصفهانی می‌شود!
از ناصر هیچ كاری عجیب نیست. او سر برادرش كلاه می‌گذارد. خانواده می‌داند كه دختر اصفهانی فقیر است، اما ناصر نمی‌داند. برای ناصر چهره دختر مهم نیست. مهم پول و موقعیتی است كه آن دختر دارد. شما دیده‌اید یك خانمی همسر یك دكتر می‌شود و می‌گوید من خانم دكتر هستم. ناصر هم می‌خواهد بگوید من آقای دكتر هستم. برای ناصر هیچ چیزی مهم نیست. فقط منافعش مهم است.

كسی كه خودش می‌گوید من نیما هستم برایش سخت نیست نقش ناصر را بازی كند؟ چون این دو نفر متعلق به 2‌دنیای متفاوت هستند.
نه. چون من امثال ناصر را زیاد دیده‌ام.

در ابتدای صحبت‌هایتان اشاره كردید كه هر بازیگری یك ژانری دارد. شما چه ژانری دارید؟
من تلاش می‌كنم نقش‌های منفی را شیرین و دیدنی بازی كنم. این خاصیت من بازیگر است. بنابراین همین نكته ژانر من می‌شود. در ساختمان پزشكان همه یكدست بودند.

sepideh khanom
19-07-2011, 08:59
تو این قسمت دیشبی یکی تیکه قاسمی خوب بود، یکی اون قسمت که همه نوچ نوچ می کردن:13:
واقعا معرکه بود:27:

mhv_kntu
19-07-2011, 11:32
خب دوستان : دی
من این سه قسمت رو یه جورایی با هم دیدم .:دی
اینو بگم که کات های بین بازجوریی عالی بود و اینکه وقتی محبوبه قضیه تولد رو تعریف میکرد و دوربین از نگاه اون میچرخید خیلی عالی بود ، و اینکه تمام حرکات کاملا دقیق و به موقع زمانی بود که نگاه از بیرون مهمانان میشد
( بدجور گفتم خودم هم گیج شدم :دی)
اخر این قسمت به شکایاتی که از هر صنف به سریال شده بود اشاره کرد .
قضیه ی ببر ها خیلی اموزنده بود :10:
و در آخر قاسمی :دی
کاملا موافقم. اون تیکه هایی که دوربین رو به نوبت از دید هر یک از مهمان ها میذاشتن و یک ماجرا رو از چند زاویه نشون دادن خیلی جالب بود و معمولا تو کارهای طنز آبکی که صدا سیما پخش می کنه از این کار ها عمرا نمی کنن .

تیکه آخر فقط نفهمیدیم ساعت دکتر سهرابی چی شد ؟! چرا اینقدر زود بیخیال شد یا چرا نازنین زیاد به نیما حرف نزد وقتی فهمید گردنبند کتی رو دزدیدن دادن بهش یا چرا ناصر رو پلیس کار نداشت که بهر حال اقدام به دزدی کرد در حالی که دوستشم گرفتن و کلی چرا دیگه .
البته این توضیح رو بدم چرا های من با در نظر گرفتن فضای فانتزی این سریال کمدی هست و با دنیای واقعی مقایسه نمیکنم .

moslem47
19-07-2011, 13:34
دوستان قضیه ی ببر ها چی بود؟............

meha
19-07-2011, 14:19
اخرش که توضیح داد...که من دوست داشتم یکی بگه که یکیشون پلنگ هست ولی همه گفتند ببره نشانه درستکاریه.....

taghi_ramzi
19-07-2011, 15:12
این سریال رو جایی برای دانلود میزاره ؟

Facon_Archi
19-07-2011, 15:18
ایران پراد میزاره و خیلی سایت های دیگه هم الان برای رقابت میزارن: دی
یه سرچی بزنی پیدا میشه.

Danitondar
19-07-2011, 15:19
قاسمی:آفرین
قاسمی:ساکت
قاسمی:دسبند بزن
قاسمی:دستبند نزن
قاسمی:خدافظ
قاسمی:......
:39::39::39::39::39:

Ghaioom
19-07-2011, 18:01
boog.ir
چرا دکمه نقل قول انگلیش شده؟ :31: عجب
چند روز نباشی ببین فرومو چیکار میکنن! :31::27:

چرا آهنگ اولی رو برداشتن؟! آهنگ خوبی بود. مثل اینکه زیاد شنیدن خسته شدن و حوصلشون سر رفته! :31:

Behsood
19-07-2011, 18:36
سلام
حسن عباسی گفته سریال، داره افکار فروید رو ترویج میکنه!
کسی عکس فروید رو دیده روی دیوار خونه نیما؟
آخه گویا میگن یه عکس اش به دیواره!! :31:

nar nia
19-07-2011, 18:38
كريمي: «ساختمان پزشكان» مخرب سليقه مخاطب است

خبرگزاري فارس: يك منتقد با بيان اينكه «ساختمان پزشكان» اصلاً و ابداً طنز نيست گفت: «ساختمان پزشكان» مطمئناً خيلي زود فراموش خواهد شد اما آثار مخرب آن از حيث تنزل سطح سليقه مخاطب متاسفانه تا سال‌ها به جاي خواهد ماند.

«پژمان كريمي» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، در مورد مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان»، بيان داشت: اساساً ساخت مجموعه‌هاي طنزآميز در صدا و سيما به منظور مفرح‌سازي اوقات بينندگان يك ضرورت است اما بايد با تاسف گفت كه در زمينه كارهاي طنز ما هنوز نتوانستيم به نمونه‌هاي قابل قبولي دست يابيم.
وي در ادامه تاكيد كرد: در سريال «ساختمان پزشكان» ما با يك روانشناس مواجه هستيم كه از حيث رواني و در كنار آن از حيث تعاملات اجتماعي و خانوادگي دچار مشكلات عديده‌اي است كه اين مشكلات دستمايه قصه‌هاي اين مجموعه قرار گرفته است.
كريمي تصريح كرد: متاسفانه به نظر من اين مجموعه اصلاً و ابداً طنز نيست و صرفاً در پي خنداند تماشاگر است، ولو با اتكاء به پاره‌اي از ديالوگ‌هاي غير اخلاقي كه به آن بسنده كرده است.
اين منتقد در ادامه به فارس، گفت: شايد برخي بگويند كه در اين مجموعه به يك صنف مشخصي توهين شده اما من ترجيح مي‌دهم به اين مقوله وارد نشوم چرا كه به هر حال پرداختن به يك شخصيت بدون اشاره به شناسنامه كه اصلاً موقعيت اجتماعي و شغلي‌اش مشخص نيست در نمايش غير ممكن است.
عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در ادامه خاطرنشان كرد: اما مي‌خواهم بگويم وقتي قرار باشد يك اثر نمايشي از وجوه طنزآميز خود فاصله گرفته و اجزاء آن حكم اهانت به مخاطب را پيدا مي‌كند، پس ديگر طنز نيست.
اين منتقد ادامه داد: به نظر من مسئولين سيما در سپردن و سفارش دادن كار به هنرمندان بايد نگاهي پر وسواس به كارنامه هنرمندان را مدنظر داشته باشند. كارگردان مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» نويسنده فيلمنامه سخيف «پوپك و مش ماشاالله» ساخته فرزاد موتمن است و طبيعي است كه از چنين فردي نمي‌توانيم انتظار يك اثر موفق و طنز داشته باشم.
«پژمان كريمي» در پايان اين گفت‌وگو نيز خاطرنشان كرد: به باور بنده مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» كاري در رديف ساير آثار سطحي و ضعيف تلويزيون است كه مطمئناً خيلي زود فراموش خواهد شد اما آثار مخرب آن از حيث تنزل سطح سليقه مخاطب متاسفانه تا سال‌ها به جاي خواهد ماند.

*M!L4D*
19-07-2011, 21:32
این نقد بالایی دیگه آخرشه :13:
خوبه همه میدونن این سریال یه طنز متفاوت هست
من همین الان سخت ــه برام باهاش خداحافظی کنم این میگه زود فراموش خواهد شد !
+
قسمت امشب معمولی بود به نظرم البته بازی خانوم شیرزاد هم قابل تقدیر ــه:دي

amehsany
19-07-2011, 21:57
به نظرمن موضوعاتش داره کم کم غیرواقعی میشه.

leopard7
19-07-2011, 22:57
کسی عکس فروید رو دیده روی دیوار خونه نیما؟
آخه گویا میگن یه عکس اش به دیواره!! :31:

آره انگار..........

Danitondar
19-07-2011, 23:05
فقط قاسمی!

M3HRD@D
19-07-2011, 23:07
كريمي: «ساختمان پزشكان» مخرب سليقه مخاطب است

خبرگزاري فارس: يك منتقد با بيان اينكه «ساختمان پزشكان» اصلاً و ابداً طنز نيست گفت: «ساختمان پزشكان» مطمئناً خيلي زود فراموش خواهد شد اما آثار مخرب آن از حيث تنزل سطح سليقه مخاطب متاسفانه تا سال‌ها به جاي خواهد ماند.

«پژمان كريمي» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، در مورد مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان»، بيان داشت: اساساً ساخت مجموعه‌هاي طنزآميز در صدا و سيما به منظور مفرح‌سازي اوقات بينندگان يك ضرورت است اما بايد با تاسف گفت كه در زمينه كارهاي طنز ما هنوز نتوانستيم به نمونه‌هاي قابل قبولي دست يابيم.
وي در ادامه تاكيد كرد: در سريال «ساختمان پزشكان» ما با يك روانشناس مواجه هستيم كه از حيث رواني و در كنار آن از حيث تعاملات اجتماعي و خانوادگي دچار مشكلات عديده‌اي است كه اين مشكلات دستمايه قصه‌هاي اين مجموعه قرار گرفته است.
كريمي تصريح كرد: متاسفانه به نظر من اين مجموعه اصلاً و ابداً طنز نيست و صرفاً در پي خنداند تماشاگر است، ولو با اتكاء به پاره‌اي از ديالوگ‌هاي غير اخلاقي كه به آن بسنده كرده است.
اين منتقد در ادامه به فارس، گفت: شايد برخي بگويند كه در اين مجموعه به يك صنف مشخصي توهين شده اما من ترجيح مي‌دهم به اين مقوله وارد نشوم چرا كه به هر حال پرداختن به يك شخصيت بدون اشاره به شناسنامه كه اصلاً موقعيت اجتماعي و شغلي‌اش مشخص نيست در نمايش غير ممكن است.
عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در ادامه خاطرنشان كرد: اما مي‌خواهم بگويم وقتي قرار باشد يك اثر نمايشي از وجوه طنزآميز خود فاصله گرفته و اجزاء آن حكم اهانت به مخاطب را پيدا مي‌كند، پس ديگر طنز نيست.
اين منتقد ادامه داد: به نظر من مسئولين سيما در سپردن و سفارش دادن كار به هنرمندان بايد نگاهي پر وسواس به كارنامه هنرمندان را مدنظر داشته باشند. كارگردان مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» نويسنده فيلمنامه سخيف «پوپك و مش ماشاالله» ساخته فرزاد موتمن است و طبيعي است كه از چنين فردي نمي‌توانيم انتظار يك اثر موفق و طنز داشته باشم.
«پژمان كريمي» در پايان اين گفت‌وگو نيز خاطرنشان كرد: به باور بنده مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» كاري در رديف ساير آثار سطحي و ضعيف تلويزيون است كه مطمئناً خيلي زود فراموش خواهد شد اما آثار مخرب آن از حيث تنزل سطح سليقه مخاطب متاسفانه تا سال‌ها به جاي خواهد ماند.
به خدا نقل خبر از خبرگزاری فارس خلاف قوانین انجمن اینم برای بار چندم:13:

جناب nar nia اگر به این سریال انتقادی هم دارید خوشحال میشویم حتی شده یک خط برامون از نظر خودتون بنویسید نه از فارس...

MoH_@_MaD
19-07-2011, 23:36
اینجا کلا خیلی باحاله

در مورد سرپرست نویسندگان سریال صحبت میشه و پست های به اون خوبی زده میشه ولی یهو چندین پست به صورت فله ای پاک میشه

به انتقادهای بی خودی که به سریال میشه پاسخ داده میشه باز پست ها به صورت فله ای پاک میشه

اونوقت پست هایی که کاملا خلاف قوانین انجمنه پاک که نمیشه هیچ کاربرش عنوان کاربر فعالی هم میگیره

Nocturne
19-07-2011, 23:45
فکر میکنم یه کمی هم جدی صحبت کنیم بدنیست. منظورم اینه که تحلیل کنیم.
مثلا بنظر من یکی از ایرادات این طنزها اینه که برخی صفات منفی رو عادی میکنن.طنز خوب میتونه با نشون دادن نکات منفی مردم رو بخندونه، اما خنده ای تلخ.
تو این طنزها برای مثال بارها رفتارهای منفی همسرها علیه هم رو دیدیدم. مثل شک داشتن زن به مرد، پیچوندن زن توسط مرد و...
اما این طنزها بجای اینکه به این رفتارها انتقاد کنن انگار کراهتش رو از بین میبرن و اونها رو رفتارهایی عادی جلوه میدن.
نظرتون چیه.

befermatooo
20-07-2011, 07:28
اعتراض جمعی از طلاب به «ساختمان پزشکان»

سریال «ساختمان پزشکان» مروج لودگی، مادی گرایی، بی بندوباری، بی عدالتی و نماد بی ثباتی اخلاقی در جامعه محسوب می شود.

به گزارش مرکز خبرحوزه، طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، روز دوشنبه 27 تیرماه، با تجمع در مدرسه عالی دارالشفا و امضای طوماری، اعتراض شدید خود را نسبت به پخش سریال «ساختمان پزشکان» اعلام کردند.

حجت الاسلام مجتبی محمدیان یکی از فضلای حوزه و از معترضین به پخش سریال «ساختمان پزشکان» در حاشیه امضای این طومار، گفت: یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری در دیدار با رییس و عوامل صداو سیما، نحوه برخورد و تعامل زن و مرد در فیلم و سریال‌‌ها بود؛ به گونه‌ای که این مسئله باید با الگوی اسلامی، همخوانی داشته باشد؛ اما متاسفانه در این سریال به هیچ وجه به این مهم توجه نشده است.

ارزش‌ها زیر سوال برده شد

وی افزود: دراین سریال تمام ارزش های اسلامی به راحتی زیر سئوال برده می شود و هیچ توجهی به آنها و آرمان‌های انقلاب اسلامی که همان نشر وگسترش معارف اسلامی است، دیده نمی‌شود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حجت الاسلام محمدعلی نظری یکی از روحانیون امضاکننده طومار بیان می‌کند: دشمنان نظام از ابتدا در صدد ضربه زدن به ارزش‌های انقلاب اسلامی بوده و هستند، که متاسفانه عوامل سریال «ساختمان پزشکان» آب پاکی روی دست مروجان ارزش‌ها ریختند.

وی ادامه داد: اگر می خواستند ریشه ادب و اخلاق اسلامی را بزنند، غیر از این سریال نمی‌توانستند، این کار را انجام دهند.

مسئولین صدا و سیما پاسخ‌گو باشند

حجت‌الاسلام نظری تاکید کرد: مسئولین باید نسبت به عواقب تولید این گونه سریال‌ها پاسخگو باشند، چرا که پخش چنین فیلم‌هایی در صدا و سیما ، مادیگرایی و... را ترویج می‌دهد.

وی با بیان این که بر اثر برنامه‌ریزی ناصحیح مسئولین صدا و سیما، عده ای از مساجد فاصله می‌گیرند، گفت: برنامه‌ریزی غیرمنطقی مسئولین رسانه ملی باعث شده که عده ای از مساجد بیرون کشیده و پای این گونه سریال ها بنشاند . :31:

ترویج بی‌توجهی به فرزندان !

حجت الاسلام نظری خاطر نشان ساخت: یکی دیگر از مواردی که در این سریال ترویج می شود، بی عدالتی و عدم توجه والدین به فرزندان است، ما در هیچ کجای اسلام نمی‌بینیم که این‌گونه تصریح به بی عدالتی بین فرزندان شده باشد.

تابناک به نقل از مرکز خبرحوزه .

*M!L4D*
20-07-2011, 08:59
واسه این طلاب طنز تعریف شده هست ؟ طنز که نباید آخه یه چیز ساده و روتین باشه !
با خوندن این خبر میخوام با کله بیام تو مانیتور :19:

meha
20-07-2011, 09:27
به جان خودم اگر اینا بدونن معنی اصلی طنز چیه!

مثل اینه که بگیم ورزش نماد درد و گرفتگی عضلات و عرق کردن و کاهش وزن و نشاط هست ! پس خیلی ورزش بده ها!

MrGee
20-07-2011, 10:35
واي....
اومدم جواب اين دوتا پست بالايي رو بدم و بگم كه اينها طلبه هستند ديگه كاري نمي شه باهاشون كرد و بايد اونها رو تحمل كرد ولي وقتي كه خبر رو خوندم خودم هم خواستم با كله بيام تو مانيتور
همچین گفتن اعتراض شديد كردن من گفتم الان مي خوان يه طومار اشكال از اين سريال در بيارن و بگن به اين دلايل اعتراض داريم در حالي كه بدون هيچ اطلاعي از طنز اومدن اومدن اين طور اعتراض كردن بعد هم مي گن چرا با طلبه ها مشكل داريد

legolas 224
20-07-2011, 10:44
چی خنده دار :دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا معلومه که الکی اومده گفته :دی
الان کتاب ادبیات رو میارم میبنیم که تعریف طنز چیه !
بیا ! طنز: اگر نوسینده یکی از ضعف ها و ناهنجاری های اجتماعی را به شیوه ی غیر مستغیم نقد یا نکوهش کند طنز نام میگیرد !
هدف طنز: هشدار دادن ، اصلاح نابسامانی ها و ناهنجاری های اجتماعی و معمولا با نوعی درشت نمایی آمیخته با خنده همراه است !
وظیفه طنز نویس : گفته اند که طنز نویس پزشک روح و وظیفه ی او از بین بردن ریشه بیماری های چون دورویی ، دروغ و حرص و غرور و ..... است !
( اگه درست نیست بگین لطفا ، هم حرف دبیر و هم حرف کتاب رو با هم نوشتم )

نحوه برخورد و تعامل زن و مرد در فیلم و سریال‌‌ها بود؛ به گونه‌ای که این مسئله باید با الگوی اسلامی، همخوانی داشته باشد؛ اما متاسفانه در این سریال به هیچ وجه به این مهم توجه نشده است.خوب الان ما تو جامعه نگاه کنیم تعامل و رفتار بین زن و مرد خیلی خوبه و همخوانی داره به اسلام ؟! یا باید طوری نشون بدن که مثلا خوبه؟!
یا طبق تعریف فوق باید نشون بده که واقعا رفتار و تعامل بین زن و مرد خراب هست و با لگوی اسلامی همخوانی ندارد !
و یا باید تلاش بشه که درست و همخوانی پیدا کنه !

وی افزود: دراین سریال تمام ارزش های اسلامی به راحتی زیر سئوال برده می شود و هیچ توجهی به آنها و آرمان‌های انقلاب اسلامی که همان نشر وگسترش معارف اسلامی است، دیده نمی‌شود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه مرد مومن تو الان نگاه کنی تو جامعه چیزی از این اسلامی که میگی باید تو سریال باشه اونم طنز ، میبینی؟! ( اگه اشتابه بگید لطفا!)
این زنگ خطری نیست که شما و ..... باید به خودتون بیاین ؟!

دشمنان نظام از ابتدا در صدد ضربه زدن به ارزش‌های انقلاب اسلامی بوده و هستند، که متاسفانه عوامل سریال «ساختمان پزشکان» آب پاکی روی دست مروجان ارزش‌ها ریختند.
اگر می خواستند ریشه ادب و اخلاق اسلامی را بزنند، غیر از این سریال نمی‌توانستند، این کار را انجام دهند.
بیچاره ها عوامل ساختمان پزشکان :دی

مسئولین باید نسبت به عواقب تولید این گونه سریال‌ها پاسخگو باشند، چرا که پخش چنین فیلم‌هایی در صدا و سیما ، مادیگرایی و... را ترویج می‌دهد.
کجا مادیگرایی رو ترویج میده؟! یا اینکه کمش میکنه ؟! الان کسانی که رفتار فرید ( کار نداریم کجایی هست ) رو میبینند از یه طرف که مادیگرا هست واقعا خوششون میاد که اونطوری باشند؟ که بعد میبینیم این مادیگرایی به پسرش هم رحم نمیکنه !

رنامه‌ریزی غیرمنطقی مسئولین رسانه ملی باعث شده که عده ای از مساجد بیرون کشیده و پای این گونه سریال ها بنشاند . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی دیگر از مواردی که در این سریال ترویج می شود، بی عدالتی و عدم توجه والدین به فرزندان است، ما در هیچ کجای اسلام نمی‌بینیم که این‌گونه تصریح به بی عدالتی بین فرزندان شده باشد. بر فرض که تو اسلام اینطوری نباشه ! حالا چون اسلام اینطوری نیست پس تو جامعه هم قطعا اینطوری نیست؟
مشکل این افراد ( حجت اسلام و ... ) این هست که اینا فک میکنند همه باهشون دشمن اند و چون تو سریال نشون میده که به فرزندان بی توجهی میشه و در هیچ کجای اسلام این بی توجهی وجود نداره ! پس این سریال داره به اسلام توهین میکنه و اونو زیر سوال میبره === > اعدام باید گردد :دی
اما این افراد به این جنبه نگاه نمیکنند که اقا چه خوب که این سریال اومده به ما گفته بی توجهی شده به فرزندان تو این جامعه ( نه تو اسلام چون اسلام جامعه و ملت نیست فقط مذهب هست ) پس بیایم مشکل رو حل کنیم ! ( حالا کار نداریم که این بی توجهی نسبت به فرزندان زیاد هست یا کم )

ترویج بی‌توجهی به فرزندان !اینم جوابش مثل جواب رفتار مادیگرایی هست ! اگه یه در و مادر میبینند که محبوبه و فرید نسبت به نیما بی توجه اند و در نتیجه نیما این همه سختی میکشه ؛ حالا میان این پدر و مادر مثل فرید و محبوبه میشن؟ یا تلاش می کنند که بی توجه نباشند !

far2009
20-07-2011, 10:58
فردا تلویزیون یک صفحه سیاه نشان بده به جامعه عزاداران بر می خوره ،
سفید نشان بده به جامعه عروس و داماد ها بر می خوره ،
برفکی نشان بده به جامعه اسکی باز ها ،
آن نوار های رنگی را نشان بده به جامعه نقاش ها ،

کلا هر کی تو خونشون تلویزیون داره بهش برمی خوره . :31:

tariran0
20-07-2011, 11:24
اعتراض جمعی از طلاب به «ساختمان پزشکان»

سریال «ساختمان پزشکان» مروج لودگی، مادی گرایی، بی بندوباری، بی عدالتی و نماد بی ثباتی اخلاقی در جامعه محسوب می شود.

به گزارش مرکز خبرحوزه، طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، روز دوشنبه 27 تیرماه، با تجمع در مدرسه عالی دارالشفا و امضای طوماری، اعتراض شدید خود را نسبت به پخش سریال «ساختمان پزشکان» اعلام کردند.

حجت الاسلام مجتبی محمدیان یکی از فضلای حوزه و از معترضین به پخش سریال «ساختمان پزشکان» در حاشیه امضای این طومار، گفت: یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری در دیدار با رییس و عوامل صداو سیما، نحوه بر
................

اگه اعتراض نمی کردن تعجب می کردیم.
واقعا اعتراض هم داره.
تی وی داشت یه آخوند(ببخشید روحانی) رو نشون می داد. می گفت کسایی که چشمشون شوره وظیفه دارن.
حق ندارن همینطور پاشن برن تو خیابون.... باید جلوی چشماشون رو بگیرن. دعای فلان رو بخونن
.
.
.
بعد ساختمان پزشکان این مسئله رو خرافات می دونه..
حالا انتظار دارید بهشون بر نخوره!؟
(مستقیم تراش:31:)

H A M A S
20-07-2011, 11:26
باز خوبه میشنن پای این سریال و نمبرن سراغ سریال های فارسی وان و شبکه های پرنور(:31:)!!

befermatooo
20-07-2011, 11:36
واسه این طلاب طنز تعریف شده هست ؟ طنز که نباید آخه یه چیز ساده و روتین باشه !

اینا از خدا هم ایراد میگیرن گاهی :31:

legolas 224
20-07-2011, 12:28
حالا جناب بفرماتو :دی این منبع خبرشو کو ؟

befermatooo
20-07-2011, 12:37
حالا جناب بفرماتو :دی این منبع خبرشو کو ؟

تابناک به نقل از مرکز خبرحوزه .

لینک :

Lady parisa
20-07-2011, 12:45
تریبون مستضعفین- رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز به شدت از فیلم «ساختمان پزشکان» انتقاد کرد و آن را مروج افکار فروید دانست.

حسن عباسی در جمع دانشجویان طرح ولایت بسیج دانشجویی در واکاوی موضوع جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمنان با اشاره به افکار «فروید»، جامعه امروزی ما را در دوره فروید دانست و گفت: «مهم‌ترین سریالی که از تلویزیون جمهوری اسلامی پخش می‌شود، ساختمان پزشکان مروج افکار فروید روانشناس یهودی است و پشت سر شخصیت‌های اصلی این سریال عکس فروید است.»

وی در مورد محوریت این سریال نیز گفت: «نظریه فروید این است که انگیزه انسان‌ها عامل حرکتشان است و باید انگیزه‌های آنها را کشف کرد؛ این انگیزه‌ها از قسمت ناخودآگاه انسان‌ها نشأت می‌گیرد؛ ناخودآگاه انسان بخشی است که خشم و شهوت انسان را رقم می‌زند و به تعبیر فروید قابل کنترل نیست و کاری که ساختمان پزشکان می‌کند، نشان دادن این انگیزه‌ها و تبیین آنها به مردم است.»

عباسی همچنین حضور مدیران صداوسیما که دارای دکترای روانشناسی هستند، در تیتراژ این سریال را نشانه‌ی این دانست که سریال کاملا حساب شده و با تأیید این مدیران ساخته شده است.

MOHAMMAD2010
20-07-2011, 12:54
اوه اوه بازم توهمات بعضیا زد بالا ...

taghi_ramzi
20-07-2011, 13:05
این سریال ، تنها سریالیه که من بعد از مرد هزار چهره واقعاً وقت میزارم و پاش می شینم
طوریه که تو خونه تعجب می کنن که چرا من یه فیلم از تلویزیون رو دنبال می کنم

از طرف دیگه اگه با برنامه های ساده ولی جذاب شبکه هایی مثل من و تو بخوایم مقایسه کنیم ، واقعاً تلویزیون ایران کوچکترین حرفی برای گفتن نداره
حالا برای سریال محتاطی مثل این هم اینقدر اعتراضات احمقانه می شه

حسن عباسی که برای تام و جری هم فلسفه یهودی درمیاره ...

*M!L4D*
20-07-2011, 13:21
حسن عباسی در جمع دانشجویان طرح ولایت بسیج دانشجویی در واکاوی موضوع جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمنان با اشاره به افکار «فروید»، جامعه امروزی ما را در دوره فروید دانست و گفت: «مهم‌ترین سریالی که از تلویزیون جمهوری اسلامی پخش می‌شود، ساختمان پزشکان مروج افکار فروید روانشناس یهودی است و پشت سر شخصیت‌های اصلی این سریال عکس فروید است.»

یکی نیست به این بگه آخه فروید پایه گذار علم روان کاوی هستش بالاخره !

dimah2005
20-07-2011, 14:06
باز خوبه میشنن پای این سریال و نمبرن سراغ سریال های فارسی وان و شبکه های پرنور()!!

شبکه های پرنور ؟ نکنه منظورتون برنامه های علمی گفته شده توسط احمدِ ؟
خو یه چی بگو بگنجه، کدوم شبکه؟

-----------------

ساختمان پزشکان مروج افکار فروید روانشناس یهودی است

جایی که یهودی بودن جرم به حساب میاد

h-blade
20-07-2011, 14:44
آقا من موندم كه يه سريال چند تا دشمن ميتونه داشته باشه!!!!!!!!!!!!

من فكر ميكردم مختار خيلي دشمن داره ولي ديدم نه يه سريال ساده مثل ساختمان پزشكان با اين هزينه كم اندازه 1000 تا سريال دشمن داره حالا اين دشمني از كجاست عاقلان دانند!!!!:46:

يعني آدم نبايد تعجب كنه تو اين مملكت يه شخص نيست (به جز مردم عادي) كه از اين سريال خوشش بياد و نياد سريالو بكوبه:27:

تا الان كه هر كي يه ميكروفون جلوش بوده يا يه سايت زير دستش بوده اومده از اين سريال بد گفته.:18:

اين پست هم احتمالا حذف ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

far2009
20-07-2011, 15:10
همین الان خبر رسیده که جامعه شیر ها به این سریال اعتراض کردند .

به نقل از اسدنیوز چون فامیل منشی دکتر افشار شیرزاد می باشد و با توجه به وضعیت عقلی این فرد جامعه شیر ها اعتراض کردند

و در پی اعتراض به این سریال از خوردن گوشت خودداری کردند و رو به سبزیجات آوردند.

:31:

hamid_diablo
20-07-2011, 15:19
سلام
البته کسانی هستند که موافق این سریالن ولی حیف که تریبون برای عرض اندام ندارن
جای نگرانی هم نیست این نشون میده سریال موفق بوده

به نظرم طنز سریال اومده پائین و دچار رکودشده ولی جذابیتشو از دست نداده

Nocturne
20-07-2011, 15:24
یه آدم سالم تو این خانواده افشار پیدا نمیشه
احتمالا باید منتظر بیانیه روح نادرشاه باشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------

راستی من یه آدم نرمال تو این سریال پیدا کردم. دکتر فرزانه!

H A M A S
20-07-2011, 15:29
شبکه های پرنور ؟ نکنه منظورتون برنامه های علمی گفته شده توسط احمدِ ؟
خو یه چی بگو بگنجه، کدوم شبکه؟

-----------------

جایی که یهودی بودن جرم به حساب میاد

پ.و.ر.ن.و.گ.ر.ا.ف.ی !!
مخوای یه چندتا عکس هم در رابطه باهاش بذازم تا هم ملت بیشتر ملتفت بشن هم انجمن به فنا بره؟؟:31:

فکر کنم سریال نور رو میگن که از MBC Persia و ... پخش میشه ... (ترکیه یا عربی فکر کنم)

نمیدونستم از اینکه یه حرفی رو تعمدا با غلط املایی و با کنایه و طنز نوشتم این همه سوء برداشت میشه:31::31:

AKBAR132
20-07-2011, 15:37
اينم نظر منه
دوستان توجه داشته باشيد كه ماها كه توي اين تاپيك پست ميديم همه مردم ايران نيستيم بلكه تعدادي از علاقه مندان به اين سريال هستيم پس اگه ماها معايبي نميبينيم دليل بر اين نميشه كه سريال عيبي نداره .... نظر هر كسي محترمه ....... ما ايرانيا يه حالتي پيدا كرديم كه از هر چيزي ايراد ميگيريم ..... مثلا توي صفحات قبل ببينيد چند نفر از نظرات برخي روحانيون يا نظرات دكتر عباسي خششون نيومده و پست دادن ..... من خودم سريال رو دنبال ميكنم اما ديگه برام تكراري شده ... ديگه اونقدر بد آموزياش زياد شده كه گلاب به روتون حالم داره بهم ميخره ....
حداقل كاري كه اين سريال ميتونس بكنه اين بود كه اين تفكر مضحك رو كه "فقط ديوونه ها ميرن پيش روانشناس " رو عوض كنه اما برعكس شد ...... نمونش ديوونه خطاب كردن نازنين به صورت دائم و يا برخورد شيرزاد با بيمارن . .......... اين سريال به سرعت فراموش خواهد شد چون همه مردم خششون نمياد .

كلا ديدن تلويزيون ايران يعني اتلاف وقت و به دست آوردن اعصاب خورد

meha
20-07-2011, 15:55
خب البته هر کسی نظری داره و نظرش برای خودش محمترمه شاید شما یک فیلم رو بپسندی که هیچکسی خوشش نیاد

و همیشه این هم بوده که همه یک چیزی رو بپسندند ولی افرادی خوششون نیاد

dimah2005
20-07-2011, 16:30
پ.و.ر.ن.و.گ.ر.ا.ف.ی !!
مخوای یه چندتا عکس هم در رابطه باهاش بذازم تا هم ملت بیشتر ملتفت بشن هم انجمن به فنا بره؟؟:31:

نمیدونستم از اینکه یه حرفی رو با غلط املایی و با کنایه و طنز نوشتم این همه سوء برداشت میشه:31::31:

شمایی که فرق کنایه و سو برداشت رو نمیدونی ، بهتر از کنایه صرف نظر کنی

جفت کامنتها کنایه امیز بودن، چون بالای 95 درصد مردم ایران به شبکه های پور.نو دردسری ندارن، مگر گفته جناب .... که حتی برنامه های علمی هم جاذبه س.کسی دارن، رو بپذیریم

این پسته که ازش نقل قول گرفتی کجاست؟ یازم پاک شد :13:

اون تحلیل دکتر فرزانه از فلان دانشگاه کولابما گولامبا که فلان نظر روانشناسی رو میده ، بدرد خودش می خوره، خدا بود

H A M A S
20-07-2011, 17:09
شمایی که فرق کنایه و سو برداشت رو نمیدونی ، بهتر از کنایه صرف نظر کنی

جفت کامنتها کنایه امیز بودن، چون بالای 95 درصد مردم ایران به شبکه های پور.نو دردسری ندارن، مگر گفته جناب .... که حتی برنامه های علمی هم جاذبه س.کسی دارن، رو بپذیریم

این پسته که ازش نقل قول گرفتی کجاست؟ یازم پاک شد :13:

اون تحلیل دکتر فرزانه از فلان دانشگاه کولابما گولامبا که فلان نظر روانشناسی رو میده ، بدرد خودش می خوره، خدا بود

ایول ولو که خوب فرق کنایه طنز و کنایه و.سو برداشت و سوءهاضمه و... .. میفهمی!!!:5:

در مورد پاک کردن پستها برو از مدیران انجمن بپرس!!

خواستی به این پست جواب بدی توی پروفایل کاربری بهتره
چون اینجا جاش نیست و ربطی به سریال ساختمان پزشکان نداره

MOHAMMAD2010
20-07-2011, 17:27
اينم نظر منه
دوستان توجه داشته باشيد كه ماها كه توي اين تاپيك پست ميديم همه مردم ايران نيستيم بلكه تعدادي از علاقه مندان به اين سريال هستيم پس اگه ماها معايبي نميبينيم دليل بر اين نميشه كه سريال عيبي نداره .... نظر هر كسي محترمه ....... ما ايرانيا يه حالتي پيدا كرديم كه از هر چيزي ايراد ميگيريم ..... مثلا توي صفحات قبل ببينيد چند نفر از نظرات برخي روحانيون يا نظرات دكتر عباسي خششون نيومده و پست دادن ..... من خودم سريال رو دنبال ميكنم اما ديگه برام تكراري شده ... ديگه اونقدر بد آموزياش زياد شده كه گلاب به روتون حالم داره بهم ميخره ....
حداقل كاري كه اين سريال ميتونس بكنه اين بود كه اين تفكر مضحك رو كه "فقط ديوونه ها ميرن پيش روانشناس " رو عوض كنه اما برعكس شد ...... نمونش ديوونه خطاب كردن نازنين به صورت دائم و يا برخورد شيرزاد با بيمارن . .......... اين سريال به سرعت فراموش خواهد شد چون همه مردم خششون نمياد .

كلا ديدن تلويزيون ايران يعني اتلاف وقت و به دست آوردن اعصاب خورد

احیانا این نظر شما ربطی به اصفهانی بودن شما نداره !؟
-----------------------------------------------------------------
به نظر من اگه یه نظرسنجی بزارن بیشترین نارضایتی ها رو اصفهانی ها دارن از این سریال - اونم به خاطر دلایلی که هممون میدونیم !

vroom
20-07-2011, 17:40
به نظر من اگه یه نظرسنجی بزارن بیشترین نارضایتی ها رو اصفهانی ها دارن از این سریال - اونم به خاطر دلایلی که هممون میدونیم !

سلام:20:
من که به عنوان 1 اصفهانی اصیل(:دی) با این سریال هــــــــــــیچ مشکلی که ندارم هیچ بلکه کلی هم لذت میبرم:8:
مخصوصاً از بازی جناب حریرچیان :40: (البته ناگفته نمونه که با ایشون هیچگونه نسبت فامیلی ای نداریم:27:)

پستهای انتفادیِ من تو تاپیک سریال " در مسیر زاینده رود " هنوز موجوده
اما اینجا اوضاع کمی فرق میکنه ، باید به این نکته توجه کنیم که داریم سریال طنز تماشا میکنیم
+
تنها چیزی که من الان بهش فکر میکنم اینه که یکی دو هفته دیگه که این سریال تمام میشه باید چی تماشا کنیم از صدا و سیمای میلی؟!:13:

dimah2005
20-07-2011, 18:04
چیزی که قبلا نگا نمی کردیم
----

البته ماه رمضون داره میاد و بازار سریالهای شکدارو اب دوغ خیاری گرم

nafe-bandar
20-07-2011, 18:10
تنها چیزی که من الان بهش فکر میکنم اینه که یکی دو هفته دیگه که این سریال تمام میشه باید چی تماشا کنیم از صدا و سیمای ملی؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا باید ببینیم سریال طنز بعدی چی باشه...
البته پایتخت دو هست اما معلوم نیست که بره پخش و کی تموم شه کاراش...
---------------

راستی نیما که آخر فیلم کارت فرزانه رو به مردم میداد جنبه ی تلافی کردن داشت یا منظور دیگه ای داشت؟

LAMBO ML
20-07-2011, 19:46
این سریال ستایش به این مزخرفی رو میخوان قسمت دومش رو هم بسازن.:29:

اونوقت این ساختمان پزشکان که این همه پر محتوا و جذاب هست اینقد بهش اعتراض کردن که از ساختنش پشیمون شدن.هرچند بیشتر مردم (حدود 93%) از این جور سریالا خوششون میاد و از دیدن اونا لذت میبرن.

به نظرم ساختمان پزشکان دومین سریالی هست که بعد از سریال شبهای برره اینقد زیبا ست و به دل میشینه. :35:

pcforlife
20-07-2011, 21:18
با این قسمتش زیاد حال نکردم... نه داستانش درست حسابی بود نه طنزش...:5:
+
چرا صحنه ماچ و بوسه رو قیچی کردن!!:18::31::27:
کلا اگه روتین کار می کردند و از تولید به مصرف ضبط و پخش می کردند، اینقدر سانسور نمیشد... البته اون مدل هم مشکلات خاص خودش رو داره...:20:

بی باک بی بال
20-07-2011, 21:41
این سریال ستایش به این مزخرفی رو میخوان قسمت دومش رو هم بسازن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونوقت این ساختمان پزشکان که این همه پر محتوا و جذاب هست اینقد بهش اعتراض کردن که از ساختنش پشیمون شدن.هرچند بیشتر مردم (حدود 93%) از این جور سریالا خوششون میاد و از دیدن اونا لذت میبرن.

به نظرم ساختمان پزشکان دومین سریالی هست که بعد از سریال شبهای برره اینقد زیبا ست و به دل میشینه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این امار رو از کجا اوردید
بعد از این دست سریال پر مخاطب بود مثل پاورچین مسافران نقطه چین

Golbarg01
20-07-2011, 22:54
اصلا داستان امشب چی بود؟
من متوجه نشدم.

dimah2005
20-07-2011, 23:18
اصلا داستان امشب چی بود؟
من متوجه نشدم.

تا اونجایی که من متوجه شدم طرف گ.ی بود و فی.تیش روانشناس داشت :31:

Havbb
20-07-2011, 23:32
چرا صحنه ماچ و بوسه رو قیچی کردن!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif:دی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
کدوم صحنه رو میگی؟

اصلا داستان امشب چی بود؟
من متوجه نشدم.

عزیزم ادامه داره باید امشب رو هم ببینی تا بفهمی

تا اونجایی که من متوجه شدم طرف گ.ی بود و فی.تیش روانشناس داشت :دی
ماشالله: دی شما قبل اینکه این سریال رو نگاه کنی در حال تماشای فیلم دیگه ای نبودی؟ :خخخخخخ

pcforlife
21-07-2011, 00:22
کدوم صحنه رو میگی؟
متوجه نشدی؟ وقتی جهانگیری برای اولین بار اومد به مطب نیما و نشستند، مریضه یه خورده جا به جا شد و به نیما نزدیک شد و یه دیالوگ گفت، بعد صحنه یهو عوض شد و نشون داد نیما داره صورتش و گونه هاش رو پاک میکنه!!:27:
بعد اون، وقتی مریضه رسوندش، نیما موقع خداحافظی کلی خودشو کشید عقب و دست داد که مبادا روبوسی نکنه!!:31:
کلا خیلی خیلی تابلو سانسورش کردن مقادیری از فریم های هر قسمت رو...:31:

meha
21-07-2011, 00:47
یعنی مشکل اصلی جهانگیری دو جنسیتی بودن که میگفت شاید به خاطر عشق زیاد هست که روانشناس رو میکشه و اون قسمت رو سانسور کردن؟

Ghaioom
21-07-2011, 07:37
سانسورش زیاده!

میگما قسمت دوم سریال رو نمیسازن؟ یه ایمیلی چیزی با هم بدیم بگیم بسازین خیلی سریال خوبیه نباید تموم شه :31:

befermatooo
21-07-2011, 08:33
زنان در ساختمان پزشکان / نقد یک قسمت از یک سریال

در داستان گردنبند طلا و هدیه جشن تولد نازنین، حوادث و کنش‌هایی رخ داد که توجه به آن خالی از تلنگر نیست. تمرکز بر روی یک قسمت از این سریال برای بیان منظور نگارنده کفایت می‌کند. بنابراین از پرداختن به سایر قسمتها پرهیز می‌کنم.

در نگاهی دقیق به شخصیت زنهای ساختمان پزشکان، می‌توان به آدمهای جالب توجهی برخورد که به دلیل تم طنزپردازانه آن، اغراق در پرداخت آنها طبیعی است.

شخصیت‌های اصلی زن سریال و خصوصیات آنها:

- نازنین: زنی که قبلاً بیمار روان‌پریش همسر فعلی اش بوده و شخصیتی است ملایم، آسیب‌پذیر، تحت قیود خانواده‌ی همسر، که در اوج اعتراض و ابراز نارضایتی، توان دستیابی به خواسته‌های خود را ندارد.

- شیرزاد: منشی خل و چل مطب، حواس‌پرت، غیرقابل پیش‌بینی و کنترل که در برخی از لحظات حس ‌می‌کنیم خل و چل بودنش واقعی است و در لحظاتی ابزاری است برای برآوردن خواسته‌ها.

- کتی: همسر سابق دکتر افشار (روانشناس) که خود روانپزشک است و از دکتر افشار جدا شده . فردی عصبی، فرصت‌طلب، شکست خورده در زندگی و درصدد تلافی گذشته

- دکتر دندانپزشک: زنی تازه به دوران رسیده، دروغگو، منفعت‌طلب و دورو

- همسر دکتر سهرابی: تندمزاج، پرخاشگر، هوچی‌گر و نماد زنی که به پشتوانه‌ی دارایی همسرش بر سایرین تحکم می‌کند.

- مادر دکتر افشار: مادر شوهری بی‌انصاف، خود خواه و تن‌‌پرور

اگر منصفانه بخواهیم در مورد کلیه‌ی شخصیت‌های این مجموعه قضاوت کنیم، نمی‌توان در برخی لحظات و شخصیت‌پردازی‌ها، نوآوری‌ها را نادیده گرفت. اگر در گذشته،عمده‌ی شخصیت‌های زن آثار تلویزیونی دارای ویژگی‌های تک بعدی و اغلب مثبت بودند، در این سریال، زنانی با خصوصیاتی منحصر به فرد به چشم می‌خورند که آنچنان هم فرشته و خوشایند نیستند و صرفاً به درد خنداندن مردان می‌خورند.

در کمتر قسمتی از ساختمان پزشکان، زنان و مردان را می‌توان در یک جمع دید و تنش و برخوردهایشان را به تماشا نشست. اما در قسمت گردنبند طلا، به بهانه‌ی جشن تولد این امکان شکل می‌گیرد.

مردان همگی مسلط بر اوضاع و مدیر و گرداننده‌ی مراسم جشن تولد نازنین هستند. توطئه امانت گرفتن گردنبند کتی (همسر سابق دکتر افشار) و هدیه دادن آن به نازنین فقط برای یک شب، توسط مردان طرح‌ریزی و اجرا می‌شود. بیشتر هدایا توسط مردان برای نازنین خریداری می‌شوند.

دو کتاب هدیه با عنوان تکراری "یادداشت‌های یک دیوانه" و کتابی در نقد یادداشت‌های یک دیوانه، تلویحاً به نقطه ضعف و بیماری گذشته نازنین اشاره دارد. پولهای هدیه شده به نازنین در قبال بدهکاری‌های دکتر افشار از نازنین سلب می‌شود.

چنین هدایایی به جز تحقیر و خ‍ُردکردن شخصیت نازنین، در کنار رفتارهای نامعقول و سخیف سایر زنها، اصطلاح مرسوم و غلط "ضعیفه" را در فرهنگ ایرانی، تداعی کرده و عینیت می‌بخشد.

سریال‌هایی از این دست که در مدیوم تلویزیون و برای تمامی سنین پخش می‌شود، آموزه‌هایی را در اذهان نوجوانان و جوانان تثبیت می‌کند که در کمتر اثر تلویزیونی و سینمایی، اینگونه یکجا تجمیع و عرضه شده است.

جمع خصوصیات اشاره شده در زنان از قبیل: روان‌پریشی، حسادت، تن‌پروری، دروغگویی، پرخاشگری، خودخواهی، حواس‌پرتی، پول دوستی و تحقیرپذیری؛ اجازه‌ی بروز و نمایش ویژگی‌های مثبت از یک زن ایرانی را به حداقل رسانده و هرگونه عکس‌العمل از جانب مردان در قبال این خصوصیات را، توجیه‌پذیر می‌سازد.

در مطالعه انواع نظریات مطرح در مورد نگاه مردان از چشم دوربین سینما و تلویزیون به زنان، نه تنها شاهد ثبت و انتشار واقعیت‌های وجودی و رفتاری زنان نیستیم، بلکه نوعی هماوردی و رقابت جنسیتی را شاهدیم که احساس‌های فروخفته‌ی مردان در قبال زنان و عقده‌های سرکوب شده در تصرف صددرصدی زنان توسط مردان را به تماشا می‌گذارد.

توجه به این مقوله بی‌ربط نخواهد بود که در جمع نویسندگان و کارگردان این مجموعه، هیچ زنی حضور و دخالت ندارد.

این تذکر و توجه اصلاً ارتباطی به اصطلاحاتی مانند فمینیسم و جنبش زنان و حقوق زنان ندارد و فقط یک یادآوری است به متولیان فرهنگی، که چرا بیشتر تهیه‌کنندگان و سازندگان مجموعه‌های تلویزیونی ایرانی، مردان هستند و زنان تنها حق دارند از چشم مردان که آمیزه‌ای از خواسته‌ها و تمایلات سلطه‌طلبانه علیه زنان است به خود و پیرامونشان بنگرند؟

خبرآنلاین ، شهرام زعفرانلو

================

درج پست بالا ، صرفا تایید مطالبش نیست :31:

توجه به این مقوله بی‌ربط نخواهد بود که در جمع نویسندگان و کارگردان این مجموعه، هیچ زنی حضور و دخالت ندارد.یاد برنامه طتز 8 افتادم که زنه هی می گفت من معترضم و ... :31:

همش میگفت چرا زنا فلان جا نیستن و چرا فلان کار رو نمی کنن . بعد رفتن گزارش ببینن از سینمایی که فیلم این کارگردان زن توش پخش شده دیدن همه زنا از این فیلم مرد ستیز ناراحتن و ... . در اینجا این کارگردان زن بازم میگفت اینا توطئه هست .

آیــنـه چو نقـــش تو بنمــود راست

خود شکن آینه شکستن خطاست

entezar1
21-07-2011, 11:12

اگه واقعا اینجوری بوده باید به حال صدا و سیما و آقای ضرغامی تاسف خورد :41:

کمترین کاری که باید کرد اینه که
پخش سریال رو متوقف کنن و عواملش رو هم توقیف و ممنوع الفعالیت کنن :13:
بی خود نبود که طلاب اینقدر شاکی بودند.

Mr.Crow
21-07-2011, 11:18
یعنی مردا خیلی توی سریال مثبت هستن ؟! :دی
ناصر : یه دزد و خلافکار که هیچ خصوصیت مثبتی نداره
پدرش : یه آدم پول پرست ایراد گیر که همش در حال تمسخر بقیه هست
سرایداره : هیچی نگم بهتره !
امید روحانی : یه آدم زن ذلیل که خیلی وقتا بی منطقی توش موج میزنه
همکار نیما : نسبتآ نورمال تره ولی همین چند قسمت پیش مشخص شد نصف بیمارای نیما رو کش میره ! خالی بندی هم که زیاد میکنه
فقط خود نیما می مونه که چند تا ویژگی مثبت داره ولی همون هم یه شخصیت تو سری خور و بدبخت نمایش داده میشه !

Hamid Hamid
21-07-2011, 11:23
پخش سریال رو متوقف کنن و عواملش رو هم توقیف و ممنوع الفعالیت کنن :13:

آقا يه چيزي رو جا انداختي ها ! انگار حواست نيست : دي

نگفتي بايد اعدامشون كنن ! : دي

والا ! : دي

خجالتم نميكشن ميان چه چيزايي ميگن ! : دي

اصلا ما تو جامعه همچين چيزايي داريم؟!‌: دي

معلومه كه ... نه‌ ! : دي

اين قسمت سريال تخيلي بودش فكر كنم :‌دي

پ.ن : :46:

legolas 224
21-07-2011, 11:33
حالا جدا این بحث های که میگین یارو جهانگیری فلان بود :دی
به نظر من همون یارو که شیرزاد گفت بدبخت است قاتلـه نه جهانگیری :دی
میگی نه ! نیگا کن :دی

اگه واقعا اینجوری بوده باید به حال صدا و سیما و آقای ضرغامی تاسف خورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پخش سریال رو متوقف کنن و عواملش رو هم توقیف و ممنوع الفعالیت کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی خود نبود که طلاب اینقدر شاکی بودند. اتفاقا من این فکر رو کردم که جهانگیری .... هست :دی
ولی بعضیا نبات داغشو زیاد کردن دیگه :دی
اصلن شما فک میکنی این سریال با این همه که دیر پخش شد و بعضی موقعها هم سانسور شده ، نمیان به این قسمت گیر بدن؟ نمیان اگه واقعا یارو ... بود کل سریال رو پخش نکنن!

Kurosh
21-07-2011, 11:37
ولی باهالی اینجا بود که نویسنده این قسمت خوده پیمان بود !
نه بابا؟! :18:
تا حالا ندیده بودم پیمان بنویسه واسه این سریال!! مطمئنی ؟!

legolas 224
21-07-2011, 11:42
نه بابا؟! :18:
تا حالا ندیده بودم پیمان بنویسه واسه این سریال!! مطمئنی ؟!
اااا عجب گافی دادم :دی الان دوباره قسمت دیشب رو که نیگا کردم دیدم نویسنده مهراب بود : دی
ببخشید ، اصلاح شد .
پ.ن :دی

Nocturne
21-07-2011, 13:21

ف/ تیش ِ روانشناس یعنی چی؟! نوع جدیدی از این بیماری هست؟!

Havbb
21-07-2011, 14:07
صحنه یهو عوض شد و نشون داد نیما داره صورتش و گونه هاش رو پاک میکنه!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
آهان فهمیدم ، من تعجب کردم چرا این داره صورتشو پاک میکنه؟! من اون موقع داشتم شام میخوردم فکر کردم ندیدم صحنه رو...

پخش سریال رو متوقف کنن و عواملش رو هم توقیف و ممنوع الفعالیت کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
امر دیگه ای نیست؟ : دی
به طلاب چه ربطی داره آخه من نمیفهمم.... آدم که توی هرچیزی رسید نباید دخالت کنه که ، مظلوم تر از این فیلم ساز ها نیست؟ بعد از مدتها گروهی که میخوان شاد کنن مردم رو اومدن دارن کارشون رو میکنن هی هر کی میرسه سنگ بندازه جلو راهشون.... اگه راست میگن یه نظر سنجی از بینندگان این سریال بکنند اون وقت معلوم میشه کی کار درست رو انجام داده.... من اصلا فکر نمیکنم اینا در جریان باشن که خنده و شاد بودن چقدر باعث جلو گیری از بیماری ها میشه (هم بیماری های روانی هم بیماری های جسمانی)
به شخصه برای این نام کاربری که انتخاب کردی (انتظار) و آواتارت خیلی احترام قائلم ، ولی امیدوارم که این دیدگاه افراطی رو بذاری کنار وگرنه به قول معروف از اون طرف پشت بوم میوفتی پایین : دی

far2009
21-07-2011, 14:39
حالا جدا این بحث های که میگین یارو جهانگیری فلان بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من همون یارو که شیرزاد گفت بدبخت است قاتلـه نه جهانگیری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگی نه ! نیگا کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا ، من دیشب ندیدم ولی امروز که دیدم همین حدس را زدم.

همیشه تو فیلم ها و سریال ها ، جاهایی که می خواهند بیننده قضاوت کنه را طوری درست می کنند که عجیب ترین مورد جواب درست باشه .

اگر قرار باشه جهانگیری قاتل باشه که بیننده هم خودش می دانسته و دیگه برای بیننده جذاب نمیشه که میگه این که از همان اول هم مشخص بود
ولی وقتی قاتل اونی نباشه که تو فکر می کنی برات جالب و جداب میشه .

در ضمن لزومی نداره یک فرد دیگه که ظاهرا قاتل نیست و با این حساب نقش خاصی تو این قسمت نداره 2 بار تو یک قسمت ظاهر بشه .

befermatooo
21-07-2011, 16:13
دوستان طلاب رو ول کنیم و به این جهانگیری بپردازیم . :31:

این چند روزی پ.ورنو و گ.ی و ... رو چسبوندیم به فیلم ، معلومه که اعتراض میشه !

من این قسمت رو از ابتدا ندیدم . این جهانگیری کی بود و چی شد اومد تو داستان ؟

Ghaioom
21-07-2011, 16:16
دقیقا ، من دیشب ندیدم ولی امروز که دیدم همین حدس را زدم.

همیشه تو فیلم ها و سریال ها ، جاهایی که می خواهند بیننده قضاوت کنه را طوری درست می کنند که عجیب ترین مورد جواب درست باشه .

اگر قرار باشه جهانگیری قاتل باشه که بیننده هم خودش می دانسته و دیگه برای بیننده جذاب نمیشه که میگه این که از همان اول هم مشخص بود
ولی وقتی قاتل اونی نباشه که تو فکر می کنی برات جالب و جداب میشه .

در ضمن لزومی نداره یک فرد دیگه که ظاهرا قاتل نیست و با این حساب نقش خاصی تو این قسمت نداره 2 بار تو یک قسمت ظاهر بشه .
آره
شاید اینطوریه که یکی میخواد دکتر نیما رو تو مطبش فرت کنه ولی اون جهانگیری سر میرسه و حتما نمیزاره نیما رو بزنه نه؟ :31:
کلا این جهانگیری یه جوریه. مثل کاراته کاراس هی میخواد بزنه نه؟ :31:

---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------

دوستان طلاب رو ول کنیم و به این جهانگیری بپردازیم . :31:

این چند روزی پ.ورنو و گ.ی و ... رو چسبوندیم به فیلم ، معلومه که اعتراض میشه !

من این قسمت رو از ابتدا ندیدم . این جهانگیری کی بود و چی شد اومد تو داستان ؟
دکتر نیما تو رادیو مشکلات جهانگیری رو حل میکنه و اونم یه روزی میاد ملبش تشکر میکنه و بقیه ماجرا :31:

MrGee
21-07-2011, 17:37
جهان گیری موقع بحث سر قاتل گفت شاید اون روانشناس رو از روی علاقه و عشق کشته بعد که گفتن آدم به خاطر عشق که کسی رو نمی کشه گفت عشق آدم رو کور می کنه

از طرفی هم اومد نیما رو ماچ کرد و براش کادوی چند میلیونی خرید........
با این شواهد فکر کنم مردتیکه گ.ی:27: آخرش می خواد به خاطر عشقش به دکتر نیما اون رو به قتل برسونه

شما هالیود رو با ایران اشتباه نگیر:21:

Ghaioom
21-07-2011, 19:10
به نقل از یکی در یک وبلاگ:

دوستان شبکه سه برای این که ثابت کنه بینندگان سریال پزشکان از این سریال راضی هستند چند روز پیش یک نظرسنجی برای مدت یک هفته برگزار کرد که نتایج آن این شد :

82 درصد از این سریال زیاد راضی هستند
14 درصد در سطح متوسط از این سریال راضی هستند
4 درصد رضایت از پخش این سریال ندارند

legolas 224
21-07-2011, 19:14
خواهشا این بحث ** بودن جهانگیر رو دیگه نکنید که مبادا این تایپک به دلیل غیر اخلاقی و بی مورد بودن با نام تایپک قفل بشود .
ممنون .

Havbb
21-07-2011, 19:34
کلا این جهانگیری یه جوریه. مثل کاراته کاراس هی میخواد بزنه نه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
آره دیشب دیدمش یاد زورو افتادم : دی

با این شواهد فکر کنم مردتیکه گ.ی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif آخرش می خواد به خاطر عشقش به دکتر نیما اون رو به قتل برسونه
ماشالله به این اعتماد به نفس : دی حالا از کجا مطمئنید شما.... حالا خوبه اون صحنه ی ماچ بوسه رو سانسور کردند و شما اینقدر این صفت رو به این بنده خدا میچسبودنید!! حالا فهمیدم چرا اون صحنه رو سانسور کرده بودند : دی

MrGee
21-07-2011, 20:26
اون شعر رو ديديد؟
الان فهميديد چرا اين صفت رو بهش چسبوندم

MrGee
21-07-2011, 20:49
خب معلوم شد اوني گفته بود حيدري قاتله درست گفته بود
البته همچنان نظرم راجع به جهان گيري عوض نشده

Nocturne
21-07-2011, 20:53
اون کاربری که گفت اون آقاهه قاتله چه خوب پیش بینی کردا !! من فکر نمیکردم.

legolas 224
21-07-2011, 21:09
:دی دیدین دیدین دیدین :دی من گفتم اون یارو قاتلـه :دی
ولی این دو قسمت خیلی ضعیف بود !
اصلا معلوم بود که هدف نداشت !
بابا و مامان فرید که ( زیاد خونه نیما اینقد تلپ نبودند) این دو قسمت همینجور خونه نیما بودنند که نهایت با خندیدن ها الکی فرید و حرص دادن های محبوبه شاید بخندیم ! یا از اون فیروز ......
اصلن این دو قسمت یه جوری بود! حرکات این یارو جهانگیری هم که خیلی مسخره بود !:13:
تازه صحنه ای که یارو حیدری اومد بکشه نیما رو خیلی ضایع بود !

dimah2005
21-07-2011, 21:12
بچه ها اون یارویی که داشت قاتل و مقتول رو برا شیرزاد توضیح میداد حامد کلاهداری نبود؟ خیلی شبیش بودا

---------------------------------------------------
گامی دیگر در برنامه سازی عمو ضرغام
عشق شدید یه گی به دکتر نیما
--------------------------------------------------

جدای از زیبایی فیلم
دیگه رسما هرچی فحشه می خوام نثار اون صحت کنم، رسما به جای خندیدن هی حرسمون میده،
دیگه با این قسمت شاهکارش هم که رسما مورد عنایت قرار داد

دیگه رسما ضرغام تی وی داره میشه +18

MOHAMMAD2010
21-07-2011, 21:30
الان طلاب یه کاری دوباره میکنن !

Nocturne
21-07-2011, 21:53
دیگه رسما هرچی فحشه می خوام نثار اون صحت کنم، رسما به جای خندیدن هی حرسمون میده،
دیگه با این قسمت شاهکارش هم که رسما مورد عنایت قرار داد

دیگه رسما ضرغام تی وی داره میشه +18

بنظر من که این کارها هدفدار و با برنامه هست. در واقع یه جور اقدام برای بازتر کردن محدودیتهاست.

کاری که سالهاست در سینما هم انجام میشه. فیلمهایی که نکته مثبت قابل عرضی ندارن و فقط چیزهایی نشون میدن که به واسطه اونها سعی در کنار بردن محدودیتها دارن.
همین پارسال فیلم بی ارزش پوپک و مش ماشاالله رو به نویسندگی همین آقای صحت شاهد بودیم،
فکر میکنم برای اولین بار بود که تو سینمای ایران این قدر راحت از دوست دختر و دوست پسر صحبت میشد، و یا اینکه اینقدر رو و روشن از عقاید غربی طرفداری میشد و عقاید سنتی احمقانه نشون داده میشد.
البته این که میگم مال الان نیست. شاید تقریبا از فیلمهای دخترپسری دهه 70 شمسی شروع میشه که صرفاً در جهت اعتراض به فضای بسته قبل از این دهه ساخته میشدن.
بعدها هم به وفور در سینما شاهد پی گیری این هدف بوده ایم. حالا یا در قالب انتقادها به حکومت دینی یا در قالب رفتارهای در تضاد با ارزشهای دینی هست که نشون میدن...

در تلوزیون اما کارها به بی مایگی سینما نیست چون هم بدلیل عام بودن مخاطب از نظر قوانین دستشون بسته تره هم اگر کار ضعیف بسازن صدای همه در میاد، باز بدلیل عام بودن مخاطب.
فکر میکنم ساختمان پزشکان در راستای امر مذکور خیلی به نسبت خوب عمل کرده. با توجه به این که در تلوزیون نمیشه به حکومت دینی انتقاد کرد (بر خلاف سینما)
این سریال هدف خودش رو در قالب همون رفتارها و حرکتهایی که نشون میده پیش برده. واقعا آدم باورش نمیشه که توی سریال تو تلوزیون ایران گ. ی ببینه...

حالا این قضیه (دنبال کردن هدف مذکور از سوی اینها) ممکنه برای بعضی بد بنظر بیاد برای بعضی خوب (بسته به اعتقاداتشون) اما به هر حال چیزیه که حقیقت داره بنظر من.

اصلا معلوم بود که هدف نداشت !
هدف همونیست که گفتم!

dimah2005
21-07-2011, 22:18
بنظر من که این کارها هدفدار و با برنامه هست. در واقع یه جور اقدام برای بازتر کردن محدودیتهاست.

کاری که سالهاست در سینما هم انجام میشه. فیلمهایی که نکته مثبت قابل عرضی ندارن و فقط چیزهایی نشون میدن که به واسطه اونها سعی در کنار بردن محدودیتها دارن.
همین پارسال فیلم بی ارزش پوپک و مش ماشاالله رو به نویسندگی همین آقای صحت شاهد بودیم،
فکر میکنم برای اولین بار بود که تو سینمای ایران این قدر راحت از دوست دختر و دوست پسر صحبت میشد، و یا اینکه اینقدر رو و روشن از عقاید غربی طرفداری میشد و عقاید سنتی احمقانه نشون داده میشد.
البته این که میگم مال الان نیست. شاید تقریبا از فیلمهای دخترپسری دهه 70 شمسی شروع میشه که صرفاً در جهت اعتراض به فضای بسته قبل از این دهه ساخته میشدن.
بعدها هم به وفور در سینما شاهد پی گیری این هدف بوده ایم. حالا یا در قالب انتقادها به حکومت دینی یا در قالب رفتارهای در تضاد با ارزشهای دینی هست که نشون میدن...

در تلوزیون اما کارها به بی مایگی سینما نیست چون هم بدلیل عام بودن مخاطب از نظر قوانین دستشون بسته تره هم اگر کار ضعیف بسازن صدای همه در میاد، باز بدلیل عام بودن مخاطب.
فکر میکنم ساختمان پزشکان در راستای امر مذکور خیلی به نسبت خوب عمل کرده. با توجه به این که در تلوزیون نمیشه به حکومت دینی انتقاد کرد (بر خلاف سینما)
این سریال هدف خودش رو در قالب همون رفتارها و حرکتهایی که نشون میده پیش برده. واقعا آدم باورش نمیشه که توی سریال تو تلوزیون ایران گ. ی ببینه...

حالا این قضیه (دنبال کردن هدف مذکور از سوی اینها) ممکنه برای بعضی بد بنظر بیاد برای بعضی خوب (بسته به اعتقاداتشون) اما به هر حال چیزیه که حقیقت داره بنظر من.

هدف همونیست که گفتم!

کلن نفهمیدم چی گفتی،

befermatooo
21-07-2011, 22:26
از خبرگزاری فالس نقدی نیست بزارین کارشناسی کنیم :31:
+
دوستان مراعات تاپیک رو بکنید . اسپم هم اسپمای قدیم .
=========

امشب هم نتونستم ببینم . دوستان چی شد ؟

این جهانگیره قاتل بود یا اونی که شیرزاد اومده بود تو اتاق و هی میگفت این مرده چقدر تنهاست و دوستی نداره و از این حرفا !

M . Sayid
21-07-2011, 23:01
اوني قاتل بود كه شيرزاد مي گفت شبيه قاتلاس

MrGee
21-07-2011, 23:06
کلن نفهمیدم چی گفتی،

100% فهمیدم چی گفت...

ahriman323
21-07-2011, 23:18
کلن نفهمیدم چی گفتی،

منم کاملا فهمیدم

خوبه که.دی:
تحولی در تلوزیون هست

neon_91
21-07-2011, 23:19
:18::18: آها تازه دوزاری ما افتاد که چه خبره:31:
کلا ایرانیا تو این جور چیزا خیلی تبحر دارند اینجور چیزارو تو هوا میگیرن.پیش خودم میگم چرا این تو آخر این قسمت به دکتر نیما میگه سرمو بزارم رو شونت:18:اون ساعت طلا:16:که واسش گرفته بود یا اون شعر. پس که اینطور:21:
اصلا من فکرشم نمی کردم که منظورشون این باشه دم داش ضرغام گرم بابا:21:

dimah2005
21-07-2011, 23:26
منم کاملا فهمیدم

خوبه که.دی:
تحولی در تلوزیون هست

اگه منظورش این بوده

من کاملا باهاش مخالفم
چون تلوزیون در دستِ
بیخیال، تحولات امروز صدا و سیما رو میشه در چند چیز دید 1. دنبال مخاطب می گرده، خبراش جدیدن پیچیده که دست به چه جلف بازی هایی که نمی زنن، ادم شرمش میشه حتی به اسم بیاره ، البته اخرش میشن سوژه شبکه های ماهواره ایی برا خنده،
2 و3 ایناشم بیخیال که بحث خارج از گنجایش ازادیه

پ.ن:بی مخاطبی ضرغام تی وی رو میشه از برنامه ایی مثل سالی تاک من و تو به خوبی فهمید

legolas 224
22-07-2011, 01:33
ای بابا بس کنید دیگه بحث این جهانگیری و ضرغامی رو :13:
یه جایی که قسمت باحال بود : اون جایی که کسری داشت عکس میدید :دی

h-blade
22-07-2011, 05:07
دوستان من فكر نميكنم محراب يا پيمان اين موضوع ... تو ذهنشون بوده چون اصلا تو چار چوب صدا و سيما نميگنجه بعدشم اينا

نويسنده هاي حرفه اي هستن هيچ وقت به خاطر اين چيزا خودشونو خراب نميكنن. تازه اگرم حتي نيم درصد فكر كنيم كه اين جريان

بوده بازم به نظر من منتفيه چون اين سريال از اون دسته سريال هايي است كه به دلايلي كه خودتون ميدونيد 1000000 با توسط

اداره ارشاد و انواع ارگان هاي مختلف مورد بررسي قرار ميگيره تا هزاران نفر دنبال يه مورد توش بگردن و بلكم بلاخره يه اشكال توش

پيدا بشه و سريال كنسل بشه حالا شما ببينيد اين سريالي اين خان هارو رد كرده هرگز نميتونه يه مضمون اينطوري داشته باشه.

MrGee
22-07-2011, 10:41
حالا من نمی دونم چی نو ذهنه نویسنده ها بوده ولی در آخر نتیجه کار چیزی شده که غیر قابل انکاره و اصلا نمی شه گفت که اون جریان نبوده

nar nia
22-07-2011, 15:29
واكنش موسوي مقدم به اعتراضات مردم به سريال «ساختمان پزشكان»:
طنز بدون شوخي معنا ندارد

خبرگزاري فارس: قائم مقام رئيس رسانه ملي درباره اعتراضات وارد شده به سريال «ساختمان پزشكان» گفت: در جامعه ما شوخي كردن مشكل است و اگر شوخي هم نشود طنز تحقق پيدا نمي‌كند، ضمن اين كه اين سريال قصد توهين به كسي را ندارد.

سيد رمضان موسوي مقدم در حاشيه بازديد از پشت صحنه مجموعه رمضاني سقوط يك فرشته در جمع خبرنگاران در پاسخ به خبرنگار فارس مبني بر اين كه چندي پيش معاون سيما بر توليد و پخش برنامه هاي شاد تاكيد كرد ولي ما امروز مي‌بينيم كه برنامه‌هاي شاد در قالب‌هاي قديمي به سمت ابتذال مي‌روند مانند برنامه «وقتمون كمه» كه بخش هايي از آن در روز نيمه شعبان منجر به اعتراضات گسترده اي شد، توضيح داد: ما بايد به ذائقه‌ها توجه كنيم. در جامعه ما سلايق مختلف، تنوع فرهنگي و قومي وجود دارد كه همه آنها بايد در رسانه ملي مورد توجه قرار گيرد.
قائم مقام رئيس رسانه ملي ادامه داد: نبايد برنامه‌ شادي كه با رويكرد خاص روي آنتن رفته اينگونه مورد حمله قرار بگيرد چون بخشي از جامعه نيازمند اين بخش از برنامه ها هستند. ما بايد براي همه ذائقه‌ها برنامه‌سازي كنيم. رويكرد دكتر دارابي رويكردي درست است و رسانه ملي به دنبال فضاي شادي و نشاط است تا در برنامه‌ها گسترش يابد. تلويزيون يكي از ساختارهاش توليد آثار نمايشي طنز است، طبيعي است بر برنامه هاي طنز نقد و انتقادهايي هم وارد است ولي مهم اين است كه ما بايد از آنها استفاده كنيم.
موسوي مقدم همچنين در پاسخ به سوال ديگر فارس درباره اعتراض مجلس به سريال «ساختمان پزشكان» گفت: نظرات همه محترم است و همه صاحب نظران مي‌توانند اظهارنظر كنند اما در جامعه ما شوخي كردن مشكل است و اگر شوخي هم نشود طنز تحقق پيدا نمي‌كند. مفهوم طنز در شوخي نهفته است. انسان بايد شوخي با مفاهيم خوب را درك كند. صنوف و اقوام مختلف محترم هستند اما پخش يك مجموعه نبايد به وهن آنها تلقي شود. از حيث محتوايي هم شايد برخي آن را نپسندند اما يك شوخي است.
قائم مقام رئيس رسانه ملي درباره اين كه چرا در مقاطعي مضامين سريال‌ها يكسان مي‌شوند و همه به يك موضوع مي‌پردازند و اين موضوع از طرف رسانه ملي ساماندهي نمي‌شود، اظهار داشت: اين انتقاد در حال حاضر به خاطر تنوع موضوع به مجموعه‌هاي در حال پخش وارد نيست. بينندگان از طريق دستگاه‌هاي ديجيتال تلويزيون، شبكه‌هاي متنوع استاني را دريافت مي‌كنند. ضمن اينكه شبكه‌هاي آي‌فيلم و شما به موضوعات متنوع خانوادگي، ورزشي، اجتماعي و ... در آثار نمايشي مي‌پردازند؛ ولي اگر هم حتي در برخي موضوعات مستقل پرداخت مي‌شود، ايرادي ندارد، بايد به موضوع‌هاي مهم مثل اعتياد پرداخت.
موسوي مقدم همچنين درباره سريال «سقوط يك فرشته» نيز عنوان داشت: اين مجموعه از مضامين قرآني و ديني است. برخي مواقع شجاعت تهيه‌كنندگان به پرداخت به بعضي موضوعات‌ قرآني كه تاكنون كمتر پرداخت شده يا اصلاً پرداخت نشده جاي تعجب دارد. در حالي كه بارها در آموزه‌هاي ديني به اين مسائل پرداخت شده است. در حقيقت موضوع شيطان از مسائل مبتلا به جامعه است و انسان‌ها پيام شيطان را دريافت مي‌كنند ولي باور و اعتقاد مردم است كه شيطان را پس مي‌زنند و پيام‌هايش را دريافت نمي‌كنند. وي تصريح كرد: سريال «سقوط يك فرشته» از مفاهيم غني قرآن بهره برده و اميدوارم مورد رضايت مردم قرار بگيرد. با توجه به تجربيات سال هاي گذشته انتقادات مربوط به اين سريال ها در آنها لحاظ شده و اميدواريم اين اثر، فاخر، خوب و به يادماندني براي مخاطبان باشد.
موسوي‌مقدم همچنين درباره قانون تفكيك مجري از تهيه‌كننده و شايعاتي مبني بر اين كه فريدون جيراني، عادل فردوسي‌پور و محمدرضا شهيدي‌فر شامل اين تفكيك نيستند، تصريح كرد: اين قانون كلي و درست است ضمن اين كه رويكرد رسانه ملي بوده و اعمال مي‌شود. البته ممكن است در برخي طي دو تا سه ماه آينده اجرا شود. اما در كل اين قانون براي همه اعمال مي‌شود.

Nocturne
22-07-2011, 16:54
اگه منظورش این بوده

من کاملا باهاش مخالفم

درست نمیدونم چه برداشتی کردید اما به هر حال چکیده اون پست همون سطر اولش بود.

jeremy28
22-07-2011, 19:32
تو دنیا 5-6 تا آرزو بیشتر ندارم....

یکیش اینه که هفته بعد، عروسی شیرزاد و قاسمی رو ببینم:33:

VAHID
22-07-2011, 19:49
به نظر من که سریالی واقعا خوبی هست و خنده دار
مشکلات این جامعه رو هم به طنز داره نشون میده
پس دیگه من نمیدونم کدوم ادم عاقلی به این
سریال اعتراض کرده.........:13:

OSEN
22-07-2011, 21:44
بچه ها نیما رو دیدین تو مختار نامه ؟؟؟؟:18::18:

.

Kurosh
22-07-2011, 22:04
آره ! عجب گریمی کرده بودن لامصبو !!
اما صداش منو از تو اتاق کشوند پای تی وی !! چه صدایی داره :40:
اجراش هم عالی بود ... خیلی مسلط و خوب ...

Manager_66
22-07-2011, 22:07
کی نشونش داد ؟ امشب؟!

legolas 224
22-07-2011, 22:20

.
اااااااا اون بود :دی یه لحظه شک کردم ها ولی گفتم نه نیست :دی ولی دماغش خیلی غضمیت و ضایع بود :دی

کی نشونش داد ؟ امشب؟!
امشب که ستایش داشت : دی ( افتــــــــاد ؟ :دی )
پ ن : شوخی بود ناراحت نشو .

pcforlife
22-07-2011, 22:37

.
آره محسن جون:31::10::

آره ! عجب گریمی کرده بودن لامصبو !!
اما صداش منو از تو اتاق کشوند پای تی وی !! چه صدایی داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجراش هم عالی بود ... خیلی مسلط و خوب ...
الان که پست تو رو دیدم مطمئن شدم صداش دوبله نشده... دو به شک بودم کوروش...:20::10:
ولی خداییش تئاتری تئاتری بازی کرد! چه صدایی داره...:40:

Davood_titan
22-07-2011, 23:12
منم از صداش شناختمش

Aless
23-07-2011, 00:18
من از دهنش فهمیدم!
میخواستم از قدش مطمئن بشم که نشسته بود.

ت
بهناز توکلی – ام وهب
مهدی تقی نیا – ابن وهب
مهدی تارخ – طبیب
بهنام تشکری – معرکه گیر
امیر حسین توحید رهبری – خزیمه
سیروس تقی نژاد – پیرمرد
معصومه تقی پور – طوعه
غلامحسین تسعیدی – حشام

توی سایت مختار نوشته.خوده خودشه!

Nocturne
23-07-2011, 00:30
من خود سریالو ندیدم. دیروزپریروزا تو تبلیغش دیدمش. جالب بود :31:

Ghaioom
23-07-2011, 07:18
آره
شاید اینطوریه که یکی میخواد دکتر نیما رو تو مطبش فرت کنه ولی اون جهانگیری سر میرسه و حتما نمیزاره نیما رو بزنه نه؟ :31:
کلا این جهانگیری یه جوریه. مثل کاراته کاراس هی میخواد بزنه نه؟ :31:

---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------

دکتر نیما تو رادیو مشکلات جهانگیری رو حل میکنه و اونم یه روزی میاد ملبش تشکر میکنه و بقیه ماجرا :31:

منم گفتم :31: دیدین

befermatooo
23-07-2011, 07:36
بچه ها نیما رو دیدین تو مختار نامه ؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم اومده بودم اینجا تا اینو بپرسم . اصلا دو شخصیت متفاوت داشتن . یکی با کت و شلوار و متشخص و دیگری چهره ای آشفته و پریشان :31:

خیلی جالب بود ، فکر کنم خودش بعد اینکه اینو دید پشیمون شد که چرا این نقش رو بازی کرده .

من از دندوناش و فریادش فهمیدم خودشه .

Lady parisa
23-07-2011, 08:01
خب اگه ساختمان پزشکان رو توی ایران اینهمه می کوبن و می گن اخ، بد، جیزه!!! پس چرا جام جم دیشب نشونش می داد! (قسمتی که تولد نازنین بود)
زمانی که شبکه 3 ستایش می داد جام جم ساختمان پزشکان می داد اگه برای مردم ایران بده! پس چرا جام جم برای جهان نشون می ده!!!!

پ.ن: :13:

moucker_boy
23-07-2011, 10:55
من از دهنش فهمیدم!
میخواستم از قدش مطمئن بشم که نشسته بود.

من از چشمای وزغیش فهمیدم:31:. البته منظورم مسخره کردن نیستا...اما وقتی چشماشو درشت می کرد تابلو بود که بهنام تشکره.
.
.
.

legolas 224
23-07-2011, 13:45
آره محسن جون:31::10::

دوستان من یه سوتی دادم که خودم فهمیدم :دی
اگه گفتیم چی بود :دی من فک کردم اون یارو غولـه نیما بود :دی ( نخندیدها :دی ) الان دوباره فیلم رو نگاه کردم فهمیدم :دی دیشب اصلن حواسم به قیافه و صداش نبود :دی
پ ن : خندیدید !: دی

pcforlife
23-07-2011, 14:41
دوستان من یه سوتی دادم که خودم فهمیدم :دی
اگه گفتیم چی بود :دی من فک کردم اون یارو غولـه نیما بود :دی ( نخندیدها :دی ) الان دوباره فیلم رو نگاه کردم فهمیدم :دی دیشب اصلن حواسم به قیافه و صداش نبود :دی
پ ن : خندیدید !: دی
:31::10:
غوله که حامد حدادی بود!:46:
.
میگم چون داریم به ماه رمضون و طبیعتا تموم شدن سریال نزدیک میشیم، احتمالا سریال یواش یواش نزدیک بشه به سمت علاقه مند شدن عجیب!! دکتر ملکی (ملک زاده!) با خانم شیرزاد...:27:

legolas 224
23-07-2011, 16:47
میگم چون داریم به ماه رمضون و طبیعتا تموم شدن سریال نزدیک میشیم، احتمالا سریال یواش یواش نزدیک بشه به سمت علاقه مند شدن عجیب!! دکتر ملکی (ملک زاده!) با خانم شیرزاد...:27:
:دی یه جوری میشه ! شاید لوس بشه :دی
اگه ناصر با کتی ازدواج کنه :دی چی میشه دوتایی پوست همو میکنننند :دی

*M!L4D*
23-07-2011, 22:02
این چند دقیقه ی آخر رو چقدر ضایع ادیت (کات و زوم) کرده بودن:19:

Hamid Hamid
23-07-2011, 22:10
واي امشب چقدر تيكه انداختن ...

تك تك ديالوگ ها با منظور بودش ...

_ كسي اعتراضي نداره ...

_ چرا من ميگم اين وضع درست نيست !

_ بيخود كردي اعتراض كردي ...

_ آخه شما خودت گفتي اگه كسي اعتراض داره !!..

_ اون واسه اون موقع بود نه حالا !

+

دكتر جزيني هم تو اين قسمت درست شبيه يه نفر بودش كه ...

حرفاي ملكي هم خوب بود : اون موقع كه همه اعتراض كردند بايد ميومديم وسط + با حرف زدن كه كاري درست نميشه.

ساختمان پزشكان تو اين قسمت ماكتي بود از كشور. فيروز هم با چماق منو ياد يه سري ها انداخت.

فيروز : كسي حق نداره اينجا وايسه !

واقعا عالي بود اين قسمت. عالي

MrGee
23-07-2011, 22:10
امشب جالب بود

نیما خوب دل و جرئت پیدا کرده بود و داشت با فیروز بحث می کرد

تو این جور مسائل هم من کپی هومن هستم چون هیچ وقت نشده ببینم که چند نفر به خوان این جوری یه اعتراضی بکنن و بتونن با اتحادشون به یه جایی برسن:13:

legolas 224
23-07-2011, 22:28
این چند دقیقه ی آخر رو چقدر ضایع ادیت (کات و زوم) کرده بودن:19:
جدا از این اون جایی که نازنین واسه اولین بار بشقاب سبزیجات ( :دی ) رو اورد کنار نیما هم فک کنم یه کاتی کردن :دی
راستی ناصر چرا نبود؟!!!
مثلا اون هم جزئی از ساختمونـه و کسی که آتوی سهرابی رو گرفت ( فیروز پسر سهرابی) .
و اینکه این دو یا سه نفر جدید که اوردن همینطوری تو ساختمون که مثلا دکترن و جمعیت دکترارو ببرن بالا (واسه این قسمت که اعتراض و اینا بود ) خیلی مسخره بودن ! :27::دی
این ساختمون که تو وسطاش نشون میده ( همین ساختمون خودشون ) که دوربین از بالا میاد پائین ظاهرا چند طبقه هستش! پس چرا چند نفر بیشتر ما دکتر نمیبینیم توش؟:دی!
این قسمت هم خوب بود :20:

MOHAMMAD2010
23-07-2011, 22:49
چرا تیکه آخر روی فیروز تصویر زوم بود همش !؟

nafe-bandar
23-07-2011, 23:23

واسه منم سواله!!
معلوم نیست چی بوده که اینقدر کات خورده و زوم هم تو کارش بوده!!
آخه چیزی هم توی دست و بالشون نبود!
ما هم دلمون خوش یه سریال داره بدون سانـسـور پیش میــره که اینم...!

dimah2005
23-07-2011, 23:31
واسه منم سواله!!
معلوم نیست چی بوده که اینقدر کات خورده و زوم هم تو کارش بوده!!
آخه چیزی هم توی دست و بالشون نبود!
ما هم دلمون خوش یه سریال داره بدون سانـسـور پیش میــره که اینم...!

حتما عکس فروید یهودی بوده تو کادر :31:

M3HRD@D
23-07-2011, 23:38
داستان و اعمال اشخاص این قسمت مثال کوچکی از جامعه ایران بود که اگر بخوایم یکمم باهاشون شوخی کنیم میشه::31:

دکتر سهرابی=راس حکومت
کسری=لباس شخصی
فیروز=یگان ویژه:31:
پزشگان ساختمان= مثل مردم جامعه که یکی نیستند و فقط بلدند حرف بزنند و در عمل هیچ اعتراضی ندارند و پشت هم رو خالی می کنند...

و دکتر سهرابی هم مثل راس حکومت وقتی میبینه اعتراضی وجود نداره فشارها و هزینه ها رو بیشتر میکنه و جواب میگیره
هی....

خدا عاقبت و آخرتمون رو با این پست بخیر کنه.دی:31:

Aless
24-07-2011, 00:48

صخنه اخر که فیروز افتاد زمین چماغ دستش بود
احتمالا به خاطر اتفاقات اخیر و اشاعه فرهنگ چاقو و قداره کشی و...

Lady parisa
24-07-2011, 09:25

به نظرم اینکه چرا ناصر نیست احتمال داره مال قسمتای قبلی باشه که هنوز باشگاه نزده! از نوع لباس پوشیدن هم میشه متوجه شد
+
چرا زوم شد توی قیافه فیروز چون دکتر ملکی بهش گفت آخه این چه ابروهایی که تو داری! زوم شد بیننده بهتر ببینه:21:
:27:

Golbarg01
24-07-2011, 11:35
مگه فیروز معلوم نشده بود که پسر دکتر سهرابیه؟

پس چرا دکتر ملکی که دیشب ازش پرسید پدرت هم مثل خودت کم بود یا نه اونم جواب داد تا ابروهاشم مو داشت.
جوری سوال جواب می کردن که انگار نمی دونن پدرش دکتر سهرابیه.
یعنی قسمت دیشب قبل از اون داستان فیلمبرداری شده؟

Lady parisa
24-07-2011, 11:57
بهنام تشکر متولد بهمن ماه ۱۳۵۵ در بندر انزلی است ،لیسانس اقتصاد بازرگانی از دانشگاه فیروزکوه است ، متاهل است ، حرفه اصلی اش در تئاتر است ، از سال ۷۵ کار در تئاتر را آغاز کرده و چند سال در مازندران فعالیت کرده و پس از آن به تئاتر شهر تهران آمده و فعالیت خود را در آنجا ادامه داده است وی همچنین کار دوبله را به مدت ۲ سال در سال ۸۳ انجام داده و از سال ۸۷ نیز گویندگی در رادیو را آغاز کرده است.
آثار و فعالیتها
تئاتر
– بازی در نمایش “میرزافرفره” نوشته داوود فتحعلی بیگی به کارگردانی محمد جونیان – ساری، تالار سلمان هراتی؛ ۱۳۷۷
– بازی در نمایش “معرکه عشق” نوشته و کارگردانی محمد اکبری – ساری، فیروزکوه، بوشهر؛ ۱۳۷۸
– بازی در نمایش”بانوی قهرمان” نوشته علی ولی زاده به کارگردانی علی دنیوی – ساری، تالارسلمان هراتی، تهران، تالار چهارسو؛ ۱۳۷۷
– بازی در نمایش “سهمی پیش از مردار” نوشته و کارگردانی علی دنیوی ساروی – ساری، تالارسلمان هراتی؛ ۱۳۷۷
– بازی در نمایش “ماه زدگان” نوشته علی دنیوی ساروی به کارگردانی افشین رشیدی – ساری، تالار سلمان هراتی، سمنان، تالار آفتاب؛ ۱۳۷۹
– بازی و کارگردانی در نمایش “خرس” نوشته آنتوان چخوف – ساری، تالار سلمان هراتی؛ ۱۳۸۱
– کارگردانی نمایش “خواستگاری” نوشته آنتوان چخوف – ساری، تالار سلمان هراتی؛ ۱۳۸۱
– بازی در نمایش “فالگوش” به کارگردانی منیژه محامدی – تهران، تالار سنگلج؛ ۱۳۸۲
– بازی در نمایش “چند کاپریس برای ویلون” به کارگردانی محمودرضا رحیمی – تهران، تئاتر شهر، تالار خورشید؛ ۱۳۸۲
– بازی در نمایش “اسکوریال شاه” به کارگردانی “رامین سیار دشتی” (اجرای پایان نامه) – تهران، تالار مولوی؛ ۱۳۸۳
– بازی در نمایش “روزهای زرد” به کارگردانی ایوب آقاخانی – تهران، تئاتر شهر، تالار سایه؛ ۱۳۸۳
– بازی در نمایش “مردی که گلی به دهان داشت” به کارگردانی مریم بلالی مقدم (اجرای پایان نامه) – تهران، دانشگاه سوره؛ ۱۳۸۳
– بازی در نمایش “رویای بسته شده به اسبی که از پا نمی افتد” به کارگردانی آروند دشت آرای – تهران، تئاتر شهر، کارگاه نمایش؛ ۱۳۸۴
– بازی در نمایش “ژولیوس سزار به روایت کابوس” به کارگردانی کیومرث مرادی؛ تهران، تئاتر شهر، تالار چهار سو؛ ۱۳۸۴، هند، دهلی نو و کلکته ۱۳۸۵
– بازی در نمایش “سه خواهر” به کارگردانی “محمودرضا رحیمی” – تهران، تئاترشهر، تالار نو؛ ۱۳۸۴
– بازی در نمایش “مکبث” به کارگردانی آرش دادگر – تهران، تئاتر شهر، تالار نو؛ ۱۳۸۴
– بازی در نمایش “لبخند با شکوه آقای گیل” نوشته اکبر رادی به کارگردانی هادی مرزبان – تهران، تئاترشهر، تالار اصلی؛ ۱۳۸۶
– بازی در نمایشنامه خوانی “هذا حبیب الله” نوشته عباس نعلبندیان به کارگردانی محمد میرعلی اکبری؛ تهران، تئاترشهر، کافه تریا؛ ۱۳۸۱
– بازی در نمایشنامه خوانی “اثر پرتوهای گاما بر روی گل های همیشه بهار” نوشته پل زیندل به کارگردانی سمیه تاجیک؛ تهران، تئاترشهر، کافه تریا؛ ۱۳۸۲
– بازی در نمایشنامه خوانی “مونسرا” نوشته امانوئل روبلس به کارگردانی زاهدپور – تهران، خانه هنرمندان؛ ۱۳۸۳
– بازی در نمایشنامه خوانی “سانتاکروز” به کارگردانی هما روستا – تهران، تئاترشهر، کافه تریا؛ ۱۳۸۳
– بازی در نمایشنامه خوانی “خرس” به کارگردانی جواد روشن – تئاتر شهر،کافه تریا، ۱۳۸۳
– بازی در نمایشنامه خوانی “دعوت” به کارگردانی زهرا صبری – تهران، ادره تئاتر؛ ۱۳۸۳
– بازی در نمایشنامه خوانی “کابوس” به کارگردانی طوفان مهردادیان – تهران، تالار مولوی؛ ۱۳۸۴
– بازی در نمایشنامه خوانی “مگس ها” نوشته ژان پل سارتر به کارگردانی محمد پویا – تهران، خانه هنرمندان؛ ۱۳۸۴
– کارگردانی و بازی در نمایشنامه خوانی “دختر یانکی” نوشته نیل سایمون – تهران، تالار مولوی؛ ۱۳۸۴
– بازی در نمایشنامه خوانی “عاقبت عشاق سینه چاک” نوشته نیل سایمون به کارگردانی فرید قبادی – تهران، تالار مولوی؛ ۱۳۸۴
– بازی در نمایشنامه خوانی “خیره مانده به سقف” نوشته رولد دال به کارگردانی اشکان صادقی – تهران، اداره تئاتر؛ ۱۳۸۴
– بازی در نمایشنامه خوانی “خون” نوشته لارس نورن به کارگردانی افسانه ماهیان – تهران، تالار مولوی؛ ۱۳۸۴
– بازی در نمایشنامه خوانی “ماه زدگان” نوشته علی دنیوی ساروی به کارگردانی بهرام تشکر – تهران، تالار مولوی؛ ۱۳۸۵
– بازی در نمایشنامه خوانی “۳۱/۶/۷۷″ نوشته علیرضا نادری به کارگردانی محمودرضا رحیمی – تهران، تالار مولوی؛ ۱۳۸۵
– بازی در نمایش “رستگاری در شب دور” نوشته طلا معتضدی به کارگردانی نسیم ادبی – (جشنواره رضوی) تهران، تالار سایه؛ ۱۳۸۵
– بازی در نمایش “دنیای دیوانه دیوانه دیوانه” نوشته و کارگردانی بهزاد فراهانی – تهران، تئاترشهر، تالار اصلی؛ ۱۳۸۵
– بازی در نمایش “ژولیوس سزار به روایت کابوس” نوشته شکسپیر، اقتباس نغمه ثمینی به کارگردانی کیومرث رادی – هندوستان، دهلی نو-کلکته؛ ۱۳۸۵
– بازی در نمایش “طناب می زنی عزیزم” (جشنواره بانوان)؛ نوشته فارس باقری به کارگردانی بهرام تشکر – تهران، تالار مولوی؛ ۱۳۸۶
– بازی در تله تئاتر “مهمانی درندگان” به کارگردانی رشید بهنام – شبکه۴؛ ۱۳۸۶
فیلم و مجموعه تلویزیونی
– بازی در مجموعه تلویزیونی “مروارید سرخ” به کارگردانی مسعود رسام – شبکه پنجم؛ ۱۳۸۴
– بازی در مجموعه تلویزیونی “عصای پیری” به کارگردانی شاپور قریب – شبکه سوم؛ ۱۳۸۴
– بازی در سریال “مختارنامه” به کارگردانی داود میرباقری – ۱۳۸۴
– بازی در سریال “مثل همیشه” به کارگردانی وحید حسینی – شبکه یک، ۱۳۸۴
– بازی در فیلم کوتاه “اتو استاپ” به کاگردانی ناصر صفاریان – ۱۳۸۲
– بازی در سریال “تا صبح” به کارگردانی مجید جوانمرد – ۱۳۸۵
– بازی در مجموعه تلویزیونی ساختمان پزشکان به کارگردانی سروش صحت-۱۳۹۰
گویندگی و دوبله
– ۲ سال گویندگی (دوبله) قرن بیست و یک ۱۳۸۵-۱۳۸۳ به مدیریت نصرالله مدقالچی
– گویندگی در بیش از ۷۰ فیلم سینمایی ۱۵/۳/۱۳۸۴ تا تابستان ۱۳۸۶ قرن بیست ویک مشغول گویندگی زیر نظر نصرالله مدقالچی
– گویندگی رادیو از سال ۱۳۸۷
– گویندگی در شبکه رادیویی تهران، استدیو صداری شهر
– گویندگی در شبکه جهانی صدای آشنا (برنامه های قند پارسی، رنگ خدا، ویژه برنامه دهه اول محرم)
– گویندگی در شبکه جوان (برنامه ویژه جشنواره تئاتر فجر، مثلث، بین خودمون باشه)
جوایز و افتخارات
داوری جشنواره تئاتر فجر، استان مازندزان؛ ۱۳۸۸
تقدیر در هفته تئاتر، استان مازندران؛ ۱۳۸۸
دریافت جایزه بازیگر دوم، جشنواره تئاتر ماه، نمایش “ماه زدگان”؛ ۱۳۸۸
دریافت جایزه بازیگر اول، جشنواره نمایش نامه خوانی، نمایش “مسافرینی از شیکاگو”؛ ۱۳۸۷
دریافت جایزه بهترین بازیگر، جشنواره استانی مازندران، نمایش “ماه زدگان”؛ ۱۳۸۷
کاندید بازیگری جشنواره بانوان، نمایش “طناب می زنی عزیزم”؛ ۱۳۸۶
دریافت جایزه بازیگر دوم، جشنواره نمایش نامه خوانی مولوی، نمایش “دختر یانکی”؛ ۱۳۸۴
دریافت جایزه کارگردانی دوم، جشنواره نمایش نامه خوانی، نمایش “دختر یانکی”؛ ۱۳۸۴
کاندید بازیگری جشنواره فجر، نمایش “مکبث”؛ ۱۳۸۴
دریافت جایزه بهترین بازیگر و کارگردان، جشنواره نمایشنامه خوانی مولوی دوره دوم؛ ۱۳۸۴
کاندید بازیگری جشن بازیگر، نمایش “چند کاپریس برای ویالون”؛ ۱۳۸۳
دریافت جایزه بازیگر دوم، جشنواره استانی مازندران، نمایش “ماه زدگان”؛ ۱۳۷۹

مصاحبه
-
خیلی از مخاطبان سریال «ساختمان پزشکان» و حتی عوامل سینما و تلویزیون، فکر میکنند بهنام تشکر بازیگر شخصیت نیما افشار در این مجموعه یک شبه ره صد ساله را پیموده و به نقش یک سریالی هرشبی دست پیدا کرده است. در حالی که اینگونه نیست. او پس از مدتها کار تئاتر، تجربه نمایشهای صحنهای مختلف، چند فیلم سینمایی («زیرآب» و …) تلهفیلم «حبیب»، سریال «مختارنامه» و تله تئاتر («خدای کشتار»، «دیوانگان متفکر» و …. ) حالا در «ساختمان پزشکان» مزد سالها تلاش خود را گرفته است.اگر موافق باشی با فعالیتهای گذشتهات بیشتر آشنا شویم.
من متولد بندرانزلی هستم و از سال ۱۳۷۵ کار تئاتر میکنم. دو تا سه سال در مازندران کار کردم، از سال ۱۳۷۸ به تهران آمدم و مستقیم رفتم به تئاتر شهر و آنجا تئاتر حرفهای را به شکل جدی دنبال کردم.

با کدام گروهها در طول این سالها تجربه نمایش داشتی؟
اولین کارم با خانم منیژه محامدی و نمایش «فالگوش» بود. با آقای محمود رحیمخانی، آقای ایوب آقاخانی («روزهای زرد») و با آرش دادگر «مکبث» را کار کردم. «جولیوس سزار» را با کیومرث مرادی کار کردیم، «لبخند با شکوه آقای گیل» تا اینکه رسیدیم به «خدای کشتار» و «مهر هفتم»…

در این مدت به هیچ وجه تجربه کار تصویری نداشتی؟
چرا، با آقای بهزاد فراهانی سریال «حماسه آرد» را کار کردیم که قرار بود در ۱۰ قسمت ایام دهه فجر روی آنتن برود، اما نیمه تمام ماند و به نتیجه نرسید. بعد از آن در سریال مختارنامه نقش کوتاهی را ایفا کردم؛ نقش یک مترسک گردان. در سریال «گمشده» راما قویدل یک اپیزود بازی کردم. در تلهفیلم «حبیب» با حمید فرخنژاد همبازی بودم.

بعد از آن چند تلهتئاتر کار کردم، از جمله همان نمایش خدای کشتار که تلویزیونی هم شد و تلهتئاتر «دیوانگان متفکر» که عیدنوروز امسال پخش شد. با خانم سپیده فارسی یک فیلم سینمایی کار کردم که متأسفانه اجازه اکران ندارد و یک فیلم سینمایی تاریخی هم با یک کارگردان درجه یک سینمای مملکتمان کار کردم، اما چون خاطره خوشی از آن کار و عوامل تولیدش (بجز کارگردان محترم این فیلم که من بسیار از او یاد گرفتم) ندارم دوست ندارم به آن اشاره کنم. حتی گفتهام نامم را هم از تیتراژ آن کار حذف کنند.

قبل از پرداختن به سریال «ساختمان پزشکان» گویا خیلی زود به صحنه تئاتر برگشتی و این روزها مشغول تمرین تئاتر هستی؟
بله، حدود یکسال و نیم الی دو سال از آخرین اجرای من میگذرد و این روزها درگیر نمایش برادرم، بهرام تشکر هستم به نام «ماه زدگان» نوشته علی دنیوی ساروی. این کار دو سال پیش در جشنواره ماه به عنوان نمایش اول انتخاب شد، جایزه کارگردانی اول را گرفت، من جایزه بازیگری را گرفتم و در رشته طراحی صحنه هم برنده جایزه شد. به همین دلیل ما از اجرای عموم این کار عقبنشینی کردیم تا اجرای این کار به تئاتر شهر برسد. پس از یک سال و نیم که گروههای حرفهایتر اجرا کردند، بالاخره نوبت به ما رسید تا بهرام هم اگر چه استاد دانشگاه است، اما اولین اثرش را در تالار سایه از هفته آینده روی صحنه ببرد.

فکر میکنم به خاطر بازی در نمایش «خدای کشتار» برای بازی در سریال «ساختمان پزشکان» انتخاب شدی؟
بله، پیمان قاسمخانی و سروش صحت یکی دو بار سر تمرین و اجرای آن نمایش آمدند. من سر همان فیلم سینمایی بودم که هفت یا هشت ماه در شهرستان طول کشید. سروش تماس گرفت و گفت جایی قول نده! پس از یک قرار گفتوگو، بلافاصله به یک تعامل بسیار خوب رسیدیم و قرار این همکاری را گذاشتیم.

فکر میکنم برای ورود به تلویزیون پس از سالها کار تئاتر، آن هم یک طنز هرشبی، خیلی با خودت کلنجار رفتی؟ اگر چه اتفاق خوبی برای کارنامه حرفهای تو با این سریال امروز رقم خورده است.
دقیقاً همین طور است که میگویی! خیلی فکر کردم، اما از آنجا که همه ما با نوشتههای پیمان قاسمخانی آشنا هستیم و سروش صحت و کارش را میشناسیم، ضمن اینکه باید بگویم من ۱۱۵ روز با سروش سر یک فیلم سینمایی بودم و نجابت و رفتار حرفهای این آدم را از نزدیک دیدم. او به هیچ وجه اهل کارگردان بازی نیست. این مسائل خیلی تأثیر داشت که من این پروژه را بپذیرم و درخدمت این گروه باشم.

اینکه در اولین حضور تلویزیونی جدیات با یک گروه طنز (که پیش از این سابقه همکاری داشتهاند) همکار شدی استرس نداشتی؟
چرا خیلی زیاد استرس داشتم. جالب است که پس از همین کار که با استرس قبول کردم، خیلیها سئوال میکنند آیا تصمیم داری بازی در آثار طنز را ادامه بدهی! گویا همه دوست دارند تو را پس از یک کار تنها در یک قالب ببینند!

شاید علت این است که بازیهای متفاوت تو را روی صحنه نمایش ندیدند؟
شاید! تو میدانی که بیشتر نمایشهایی که بازی کردم، جدی بودند! من در نمایش جولیوس سزار، خود جولیوس سزار را بازی کردم یا در نمایشی نقش یک کشیش را بازی میکردم و اصلاً شوخی نداشتم!! شاید یکی – دو کار طنز داشتم که یکی از آنها دیده شد و کار من به اینجا کشید. از این به بعد نمیدانم چه اتفاقی میافتد، چون اصلاً قیافه من قیافه طنزی نیست! خودم هم آدم طنازی نیستم!

اتفاقاً فیزیک صورت و اندام تو بسیار به کار آثار کمدی موقعیت میآید. البته اگر درست مورد استفاده قرار گیرد.
بله، در سریال «ساختمان پزشکان» هم قرار نبود چیزی جز این باشد، البته قرار بود طنز باشد، اما نه در تمام لحظات؛ اگر چه تعاریف طنز بخصوص طنز موقعیت در طول این سالها سلیقهای بود و هرکس نظری داشته، ولی ما برعکس برخی کارهای طنز که به هر قیمتی تماشاگرانشان را قلقلک میدهند و میخندانند اصلاً تصمیم نداشتیم این اتفاق بیفتد. من در خیلی از صحنهها کاری نکردم که تماشاگر بخندد، در واقع در بیشتر لحظات این کار درگیر موقعیت بودم و به هیچ وجه درگیر خودم نبودم.

befermatooo
24-07-2011, 12:55
مگه فیروز معلوم نشده بود که پسر دکتر سهرابیه؟

پس چرا دکتر ملکی که دیشب ازش پرسید پدرت هم مثل خودت کم بود یا نه اونم جواب داد تا ابروهاشم مو داشت.
جوری سوال جواب می کردن که انگار نمی دونن پدرش دکتر سهرابیه.
یعنی قسمت دیشب قبل از اون داستان فیلمبرداری شده؟ احتمالا یکی از گاف های سریال همین بوده /

فکر نکنم این قسمت از قبل فیلمبرداری شده بود .

nar nia
24-07-2011, 15:51
نازنین "ساختمان پزشکان" پیش نامحرم ، همان لباسی را می پوشد که در خلوت با شوهرش می پوشد/نامحرم ها به او کادو هم می دهند

سایت مشرق نوشت:

تصور غالب ما این است که برای مذهبی نمودن و امتزاج اسلام و اصول دین با رسانه تنها باید میزگردی تشکیل دهیم و از چند کارشناس مذهبی دعوت نموده و به مردم توصیه‎هایی ارائه نماییم. هر چند که گاهی در همین مسیر نیز اشتباهات و بدسلیقگی‎هایی به چشم می‎آید که پرداختن به آنها و آسیب‎شناسی این مسئله مجال دیگری می‎طلبد.

حال زمانی که پای مجموعه‎های طنز به میان می‏آید ظاهراً بیش از سایر مواقع نوعی اباحه‎گری یا تساهل و تسامح گریبان برنامه‎سازان و مدیران را می‎گیرد و شاید با این منطق ماکیاولی که هدف وسیله را توجیه می‎کند، برای سرگرم کردن و خنداندن مردم متوسل به وسیله‎هایی می‎شوند که با سبک زندگی اسلامی و دستورات صریح خداوند متعال در قرآن کریم در تضاد است و بعضاً همان توصیه‎هایی که کارشناسان مذهبی در سایر برنامه‎های صدا و سیما به مردم داشته‎اند هم نادیده گرفته می‎شود!

در این زمینه و در این یادداشت تنها به دو نمونه که مشتی است نشانه خروار اشاره می‎کنم.
در یکی از قسمت‎های پخش شده اخیر مجموعه ساختمان پزشکان که به جشن تولد نازنین ـ همسر دکتر افشار ـ اختصاص داشت دو نکته به چشم آمد که کاملاً در تضاد با سبک زندگی اسلامی بود.
از عشوه‎های منشی مطب ساختمان پزشکان ـ خانم شیرزاد ـ و حرکات وی که در مواردی به نازکی یک تار مو با رقص فاصله دارد و به خصوص ناز و غمزه‎هایی که در تضاد با دستور خداوند متعال بوده و در نقطه مقابل آیه 32 سوره مبارکه احزاب است که بگذریم، ابتدا مناسب است ترسیمی از جلسه جشن تولد نازنین در قسمت مورد نظرمان که از این مجموعه پخش شده داشته باشیم:

دکتر افشار و همسرش کنار هم نشسته‎اند. برادر دکتر افشار و دکتر ملکی ـ همکار دکتر افشار ـ و تنی چند از پزشکان شاغل در ساختمان پزشکان دعوت شده‎اند و در منزل دکتر افشار حضور دارند. خانم شیرزاد و پدر و مادر دکتر افشار هم از دیگر حاضران هستند.

حالا وقت این است که نکته اول نمایان شود. با نگاهی به این ترکیب می‎توان به راحتی متوجه شد که تعدادی از حاضرین در این جلسه با نازنین نامحرم هستند. طبق معمول برخلاف سبک زندگی اسلامی، لباس شخصیت زن ـ نازنین ـ که میزبان این جلسه است در زمانی که با همسرش در منزل تنها است با زمانی که در این جلسه و همراه با چند نامحرم حضور یافته تفاوتی ندارد!

این دقیقاً همان نکته‎ای است که با توسل به منطق ماکیاولی هدف وسیله را توجیه می‎کند مسئولان و برنامه‎سازان به راحتی از کنار آن می‎گذرند، غافل از آنکه نتیجه نهادینه شدن این نوع رفتار که پوشش یک زن در حریم خصوصی و عمومی تفاوتی ندارد در طولانی مدت همانی می‎شود که امروز جامعه ما تنها در یک مورد از تبعات آن با معضل بدحجابی دست و پنجه نرم می‎کند و به آن مبتلا است.
البته این مسئله منحصر به این مجموعه تلویزیونی هم نیست و چنین غفلتی در سایر مجموعه‎ها هم غالباً به چشم می‏آید، امری که در سینما و به نحو تأمل برانگیزی در عرصه تئاتر رنگ و بوی سکولار هم به خود گرفته است.
در بسیاری از مجموعه‎های تلویزیونی می‎بینیم که لباس زن در منزل با زمانی که به کوچه می‎رود و از در منزل برای بدرقه فرزند یا همسرش بیرون می‎رود تفاوتی نمی‎کند .

و اما نکته دوم درباره رد و بدل شدن هدایا بین حاضرین در جلسه به نازنین است. اگر بپذیریم که بر اساس اصول مسلم روانشناسی و به نحو اولی بر طبق توصیه ائمه معصومین علیهم السلام به ویژه حضرت علی علیه السلام، هدیه دادن سبب ایجاد محبت است آن وقت چگونه باید این نکته را توجیه نماییم که رسانه دین‎مدارمان جلسه‎ای را به تصویر بکشد که مردان نامحرم برای همسر یک فرد هدایایی می‎آورند و در حالی که مردی با همسرش در این جلسه حاضر شده، هدیه را مرد به همسر دکتر افشار تقدیم می‏کند؟!

آیا عرف جامعه ما می‎پذیرد که مردی نامحرم برای همسر فردی، یک شال یا روسری هدیه ببرد و بگوید من این شال را برای شما به عنوان هدیه گرفته‏ام و آن زن هم این شال یا روسری را به راحتی استفاده کند؟ چند درصد مردان در جامعه اسلامی چنین رفتاری را در قبال همسرشان می‏پسندند؟

نکته عجیب‎تر آنکه به بهانه طنز ـ و البته نه طنز بلکه تنها خنداندن! ـ به راحتی مردان نامحرم در این جلسه همسر یک فرد را دیوانه خطاب می‎کنند و مرد ـ دکتر افشار ـ این توهین‏ها را که با خریدن کتاب به عنوان هدیه با عنوان «یادداشت‎های یک دیوانه» تکمیل می‎شود تنها می‎نگرد و انگار نه انگار که به همسرش توهین شده است! آیا عرف جامعه ما چنین است؟!

ممکن است برخی با مطالعه چند سطر فوق با خود بگویند این مسائل در برابر مشکلات عدیده جامعه ما از حیث اقتصادی، اجتماعی و غیره ارزش پرداختن ندارد یا پرداختن به این گونه مسائل در دنیای امروز که زوایای مدرنیته در اسرع وقت رنگ می‎بازد و پست‎مدرنیسم جای آن را می‎گیرد و بلافاصله خود نیز کهنه می‎شود تا جای خود را به شیوه مدرن دیگری دهد نشانه پس‎رفت و با پیشرفت در تضاد است.

این فکر همانی است که مبنای اباحه‏گری و تسامح و تساهل می‏شود و خروجی آن ساخت مجموعه‏ای است که در آن مجازیم به نام طنز و به کام خنده هر کاری بکنیم و بعد در همان رسانه ساعتی بعد در شبکه یک، یک کارشناس مذهبی نظیر حجت الاسلام شهاب مرادی یا سرکار خانم دکتر فرهمندپور بیاوریم و دور یک میز بنشانیم و در برنامه‏ای با عنوان «پارک ملت» از تغییر سبک زندگی در ایران به سوی سبک زندگی غربی و سکولار ابراز نگرانی کنیم، غافل از آنکه ساعتی قبل از شبکه دیگری ـ شبکه سه ـ با دست خودمان راه ترویج سبک زندگی غربی و غیردینی را ترویج کرده‎ایم!
امید که از ابزارهایمان برای ساخت مجموعه فاخر طنز یا حداقل در سطح استاندارد که صدالبته نیل به آن بسیار سخت است به درستی استفاده کنیم.

mr_khodaei2008
24-07-2011, 16:06
اين ديالوگهاي خانوم شيرزاد ديگه بيمزه و بي معني شدن قبلا بهتر بودن

aluminum
24-07-2011, 16:09
احتمالا یکی از گاف های سریال همین بوده /

فکر نکنم این قسمت از قبل فیلمبرداری شده بود .

شاید هم به خاطر اینه که این سریال و چند تا نویسنده داره و نویسنده این دو قسمت با هم تقاوت داشته.!!!!:18:

neon_91
24-07-2011, 17:32
نازنین "ساختمان پزشکان" پیش نامحرم ، همان لباسی را می پوشد که در خلوت با شوهرش می پوشد/نامحرم ها به او کادو هم می دهند

سایت مشرق نوشت:

تصور غالب ما این است که برای مذهبی نمودن و امتزاج اسلام و اصول دین با رسانه تنها باید میزگردی تشکیل دهیم و از چند کارشناس مذهبی دعوت نموده و به مردم توصیه‎هایی ارائه نماییم. هر چند که گاهی در همین مسیر نیز اشتباهات و بدسلیقگی‎هایی به چشم می‎آید که پرداختن به آنها و آسیب‎شناسی این مسئله مجال دیگری می‎طلبد.

حال زمانی که پای مجموعه‎های طنز به میان می‏آید ظاهراً بیش از سایر مواقع نوعی اباحه‎گری یا تساهل و تسامح گریبان برنامه‎سازان و مدیران را می‎گیرد و شاید با این منطق ماکیاولی که هدف وسیله را توجیه می‎کند، برای سرگرم کردن و خنداندن مردم متوسل به وسیله‎هایی می‎شوند که با سبک زندگی اسلامی و دستورات صریح خداوند متعال در قرآن کریم در تضاد است و بعضاً همان توصیه‎هایی که کارشناسان مذهبی در سایر برنامه‎های صدا و سیما به مردم داشته‎اند هم نادیده گرفته می‎شود!

در این زمینه و در این یادداشت تنها به دو نمونه که مشتی است نشانه خروار اشاره می‎کنم.
در یکی از قسمت‎های پخش شده اخیر مجموعه ساختمان پزشکان که به جشن تولد نازنین ـ همسر دکتر افشار ـ اختصاص داشت دو نکته به چشم آمد که کاملاً در تضاد با سبک زندگی اسلامی بود.
از عشوه‎های منشی مطب ساختمان پزشکان ـ خانم شیرزاد ـ و حرکات وی که در مواردی به نازکی یک تار مو با رقص فاصله دارد و به خصوص ناز و غمزه‎هایی که در تضاد با دستور خداوند متعال بوده و در نقطه مقابل آیه 32 سوره مبارکه احزاب است که بگذریم، ابتدا مناسب است ترسیمی از جلسه جشن تولد نازنین در قسمت مورد نظرمان که از این مجموعه پخش شده داشته باشیم:

دکتر افشار و همسرش کنار هم نشسته‎اند. برادر دکتر افشار و دکتر ملکی ـ همکار دکتر افشار ـ و تنی چند از پزشکان شاغل در ساختمان پزشکان دعوت شده‎اند و در منزل دکتر افشار حضور دارند. خانم شیرزاد و پدر و مادر دکتر افشار هم از دیگر حاضران هستند.

حالا وقت این است که نکته اول نمایان شود. با نگاهی به این ترکیب می‎توان به راحتی متوجه شد که تعدادی از حاضرین در این جلسه با نازنین نامحرم هستند. طبق معمول برخلاف سبک زندگی اسلامی، لباس شخصیت زن ـ نازنین ـ که میزبان این جلسه است در زمانی که با همسرش در منزل تنها است با زمانی که در این جلسه و همراه با چند نامحرم حضور یافته تفاوتی ندارد!

این دقیقاً همان نکته‎ای است که با توسل به منطق ماکیاولی هدف وسیله را توجیه می‎کند مسئولان و برنامه‎سازان به راحتی از کنار آن می‎گذرند، غافل از آنکه نتیجه نهادینه شدن این نوع رفتار که پوشش یک زن در حریم خصوصی و عمومی تفاوتی ندارد در طولانی مدت همانی می‎شود که امروز جامعه ما تنها در یک مورد از تبعات آن با معضل بدحجابی دست و پنجه نرم می‎کند و به آن مبتلا است.
البته این مسئله منحصر به این مجموعه تلویزیونی هم نیست و چنین غفلتی در سایر مجموعه‎ها هم غالباً به چشم می‏آید، امری که در سینما و به نحو تأمل برانگیزی در عرصه تئاتر رنگ و بوی سکولار هم به خود گرفته است.
در بسیاری از مجموعه‎های تلویزیونی می‎بینیم که لباس زن در منزل با زمانی که به کوچه می‎رود و از در منزل برای بدرقه فرزند یا همسرش بیرون می‎رود تفاوتی نمی‎کند .

و اما نکته دوم درباره رد و بدل شدن هدایا بین حاضرین در جلسه به نازنین است. اگر بپذیریم که بر اساس اصول مسلم روانشناسی و به نحو اولی بر طبق توصیه ائمه معصومین علیهم السلام به ویژه حضرت علی علیه السلام، هدیه دادن سبب ایجاد محبت است آن وقت چگونه باید این نکته را توجیه نماییم که رسانه دین‎مدارمان جلسه‎ای را به تصویر بکشد که مردان نامحرم برای همسر یک فرد هدایایی می‎آورند و در حالی که مردی با همسرش در این جلسه حاضر شده، هدیه را مرد به همسر دکتر افشار تقدیم می‏کند؟!

آیا عرف جامعه ما می‎پذیرد که مردی نامحرم برای همسر فردی، یک شال یا روسری هدیه ببرد و بگوید من این شال را برای شما به عنوان هدیه گرفته‏ام و آن زن هم این شال یا روسری را به راحتی استفاده کند؟ چند درصد مردان در جامعه اسلامی چنین رفتاری را در قبال همسرشان می‏پسندند؟

نکته عجیب‎تر آنکه به بهانه طنز ـ و البته نه طنز بلکه تنها خنداندن! ـ به راحتی مردان نامحرم در این جلسه همسر یک فرد را دیوانه خطاب می‎کنند و مرد ـ دکتر افشار ـ این توهین‏ها را که با خریدن کتاب به عنوان هدیه با عنوان «یادداشت‎های یک دیوانه» تکمیل می‎شود تنها می‎نگرد و انگار نه انگار که به همسرش توهین شده است! آیا عرف جامعه ما چنین است؟!

ممکن است برخی با مطالعه چند سطر فوق با خود بگویند این مسائل در برابر مشکلات عدیده جامعه ما از حیث اقتصادی، اجتماعی و غیره ارزش پرداختن ندارد یا پرداختن به این گونه مسائل در دنیای امروز که زوایای مدرنیته در اسرع وقت رنگ می‎بازد و پست‎مدرنیسم جای آن را می‎گیرد و بلافاصله خود نیز کهنه می‎شود تا جای خود را به شیوه مدرن دیگری دهد نشانه پس‎رفت و با پیشرفت در تضاد است.

این فکر همانی است که مبنای اباحه‏گری و تسامح و تساهل می‏شود و خروجی آن ساخت مجموعه‏ای است که در آن مجازیم به نام طنز و به کام خنده هر کاری بکنیم و بعد در همان رسانه ساعتی بعد در شبکه یک، یک کارشناس مذهبی نظیر حجت الاسلام شهاب مرادی یا سرکار خانم دکتر فرهمندپور بیاوریم و دور یک میز بنشانیم و در برنامه‏ای با عنوان «پارک ملت» از تغییر سبک زندگی در ایران به سوی سبک زندگی غربی و سکولار ابراز نگرانی کنیم، غافل از آنکه ساعتی قبل از شبکه دیگری ـ شبکه سه ـ با دست خودمان راه ترویج سبک زندگی غربی و غیردینی را ترویج کرده‎ایم!
امید که از ابزارهایمان برای ساخت مجموعه فاخر طنز یا حداقل در سطح استاندارد که صدالبته نیل به آن بسیار سخت است به درستی استفاده کنیم.

:31::31:سلام نارنیا جان تو هم به چیزایی گیر میدی ها خب اون لباسی که پیش نامحرم می پوشه مگه چشه؟:20: تازه معمولا سکانس های نازنین تو خونه اتفاق می افته حالا چه فقط شوهرش باشه یا مهمونم داشته باشن چرا باید فرق کنه نحوه لباس پوشیدنش :46:انتظار داری پیش شوهرش یه جور دیگه لباس بپوشه:21:
من نمی دونم چرا همه به نازنین گیر میدن تو سریال چون قیافش خوبه واسه همین:13:
خب مگه دست خودشه:34:

befermatooo
24-07-2011, 17:38

این نویسنده خبرگذاری فارس نیست احیاناً ؟

قبلاً گفتم الان هم میگم :

آیــنـه چو نقـــش تو بنمــود راست

خود شکن آینه شکستن خطاست

:20:

Nocturne
24-07-2011, 17:47

رامبد جوان تو این سریال چی کار میکنه؟

---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------

قسمت جالبی بود. در باره موضوعش دیگران به قدر کافی توضیح دادند.
خارج از اون بحث مارد نیما این قسمت خیلی باحال بود.
برخلاف قسمتهای قبلی که از متلکهاش به نازنین حرصمون میگرفت
این سری از این سبزیجات نازنین حرص آدم درمیومد!

---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

خب راست میگن دیگه این اصلا منطقی نیست :27: (گرفتین؟ :21:)

گذشته از شوخی اینا همش مربوط به همون هدفیست که عرض کرده بودم :5:

taghi_ramzi
24-07-2011, 18:19
حتماً نویسنده ی این مطلب وقتی به یه جشن تولد دعوت میشه که تولد نامحرمه ، مثل ... سرشو میندازه پایین میره جشن.

این توهم "تاثیر صدا و سیما در جامعه" یا "ترویج اخلاق در جامعه توسط صدا و سیما" خیلیها رو گرفته مثکه
صدا و سیما اون موقع در اخلاق عمومی تاثیر داشت که تنها رسانه های موجود جامعه ،سه کانال بود و یه ویدئوی قاچاق با فیلمهای صمد یا بروس لی !

بعدش ، مگه همه ی فیلمهای دیگه اسلامیه ؟ اون فیلم ستایش ، وقتی صدای اون مرتیکه که نقششو ارجمند بازی می کنه میشنوم ، انگار چاقو می کنن تو شکمم
فقط جنگ اعصاب ! فقط چرت و پرتهای بی هدف !

اگه اون ... اصلاً ولش.

M . Sayid
24-07-2011, 18:20
:31::31:سلام نارنیا جان تو هم به چیزایی گیر میدی ها خب اون لباسی که پیش نامحرم می پوشه مگه چشه؟:20: تازه معمولا سکانس های نازنین تو خونه اتفاق می افته حالا چه فقط شوهرش باشه یا مهمونم داشته باشن چرا باید فرق کنه نحوه لباس پوشیدنش :46:انتظار داری پیش شوهرش یه جور دیگه لباس بپوشه:21:
من نمی دونم چرا همه به نازنین گیر میدن تو سریال چون قیافش خوبه واسه همین:13:
خب مگه دست خودشه:34:

منظورشون اينه خوشچيلي مشچيلياش !!! بايد برا شوورش باشه !! :27::31:

Open-Source
24-07-2011, 18:22

حرف درستی هستش.
من ۱۰۰٪ موافقم.
کلا نباید در صدا و سیما بعضی از تابوها شکسته بشه.
:41:

legolas 224
24-07-2011, 19:39
اگه اینطوریه که تو مختار مادر مختار دستشو گذاشت رو گردن ( فک کنم ) حالا از رو لباس فرض کنید !
میدونید این سریال واسه اینکه این انتقادات بهش وارد نشه باید چیکار میکرد؟!
باید وقتی نیما به مشکل برمیخورد میرفت سر سجاده و دعا میکرد ! و سجده میرفت و میگفت الهی العفو !:27:
نازنین تو خونه تسبیح میگرفت تو دستش!
وقتی مهمون میومد چادرچاخچون میکرد خودشو !:27:
(بعضی سریالا مگه اینطوری نبودند؟ حالا ، نمیدونم اگه اشتباه میگم بگین اشتباهمو )
ولی بعضی چیزاش هم درسته و هم غلط!
مثلا اینکه چرا نیما به بی احترامی ای که مهمون ها ( واسه کتاب های هدیه) به نازنین کردن ، هیچی نگفت مسخره هست !
چون این برمیگرده به بی عرضگی و پخمگیه نیما !
بقیه چیزارو اگه بخوایید شاید بشه با فکر کردن دلیلشو فهمید !( چه درست و چه غلط)

Ice Pain
24-07-2011, 20:00
با سلام
اینجوری که تو اینجا خوندم دیشب خیلی جنجالی بوده
بنده ندیده ام
از کجا میتونم بخرمش؟
یا اگه میشه لینک دانلود بدین بهم (کم حجم و کیفیت پایین)
دست شما درد نکنه :10:

Mr.Pooya
24-07-2011, 20:56
با سلام
بنده ندیده ام
از کجا میتونم بخرمش؟
دست شما درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

برای خریدش با سروش سیما تماس بگیرید.

قسمت امشب مثل همیشه خیلی جذاب بود.

اون صحنه ای که نیما فیروز و کسری را با کله زد خیلی جالب بود.

نیما چقدر حس مدیریت گرفته بود :31:

موفق باشید.

M3HRD@D
24-07-2011, 21:08

حرف درستی هستش.
من ۱۰۰٪ موافقم.
کلا نباید در صدا و سیما بعضی از تابوها شکسته بشه.
این نامحرم نامحرم(هومن) که میگید رو که از کوچه نیاوورده تو مهمونی دوست خانوادگی نیماست
و تا جای که ما میدونیم تو تولد و مراسم آشناها و دوست های خانوادگی رو دعوت میکنند و هدیه هم میدن و این رو نمیدونم که چطور شما این مسئله رو تابو میدونید....
خوبه حاله نازنین اون شال رو روی شال خودش سر کرد
شاید انتظار داشتید خانم ها میرفتن خونه فریدینا و آقایون میرفتن خونه نیماینا اون موقع میشد مراسم تولد شرعی!!!!!!:13:

Nocturne
24-07-2011, 21:21
اگه اینطوریه که تو مختار مادر مختار دستشو گذاشت رو گردن ( فک کنم ) حالا از رو لباس فرض کنید !

اتفاقا یکی از ایرادهای سریال مختار همینه! حالا کاری به مادرش ندارم ولی اون یکی ها... اسمشون رو نمیدونم... بر وزن جاریه بود!... دوتاشون بودن خیلی پررو بودن!...
کلا از این سریال مختار خوشم نمیاد. اینم که گفتم گذری دیده بودم با هم دیگه دعوا میکردن زنا!

میدونید این سریال واسه اینکه این انتقادات بهش وارد نشه باید چیکار میکرد؟!
باید وقتی نیما به مشکل برمیخورد میرفت سر سجاده و دعا میکرد ! و سجده میرفت و میگفت الهی العفو !:27:
نازنین تو خونه تسبیح میگرفت تو دستش!
وقتی مهمون میومد چادرچاخچون میکرد خودشو !:27:
(بعضی سریالا مگه اینطوری نبودند؟ حالا ، نمیدونم اگه اشتباه میگم بگین اشتباهمو )
ولی بعضی چیزاش هم درسته و هم غلط!
مثلا اینکه چرا نیما به بی احترامی ای که مهمون ها ( واسه کتاب های هدیه) به نازنین کردن ، هیچی نگفت مسخره هست !
چون این برمیگرده به بی عرضگی و پخمگیه نیما !
بقیه چیزارو اگه بخوایید شاید بشه با فکر کردن دلیلشو فهمید !( چه درست و چه غلط)
اتفاقا این خودش واسه من همیشه سوال بوده که چرا تو کارهای طنز معنویت وجود نداره. (نمیگم باید باشه ولی واسم سواله که چرا نبوده هیچوقت..)
چون طنزها حالت تمسخر داره اگه معنویات قاتی بشه معنویاتم به مسخره بازی گرفته میشه.
هیچوقت نتونستن طنزی بسازن که اینطوری نباشه.

Ice Pain
24-07-2011, 21:25
با سلام

برای خریدش با سروش سیما تماس بگیرید.
مگه سروش سیما یک قسمت رو هم میفروشه؟قیمتش چنده؟
/////
در مورد نازنین من موافقم مثلا اون قسمتها اول یک شب نیما رو از خونه بیرون کرد بعدش ناصر اومد خونشون برای خواب و ...
خوب یعنی چی؟منظور داره دیگه:31:
تازه نازنین خشگل هم هست
من قسمت دیشب رو حتما باید ببینم خوهشا کمکم کنید
این داستان شال نازنین هم دیشب بود؟

legolas 224
24-07-2011, 21:34
اتفاقا این خودش واسه من همیشه سوال بوده که چرا تو کارهای طنز معنویت وجود نداره. (نمیگم باید باشه ولی واسم سواله که چرا نبوده هیچوقت..)
ساختنش که ساختن مثال همین سریال چهار چرخ ! که مریم امیر جلالی فک کنم جلوی نامحرم چادر سرش میکرد .

چون طنزها حالت تمسخر داره اگه معنویات قاتی بشه معنویاتم به مسخره بازی گرفته میشه.
اینم حرفیه!

در مورد نازنین من موافقم مثلا اون قسمتها اول یک شب نیما رو از خونه بیرون کرد بعدش ناصر اومد خونشون برای خواب و ...
مطمئنی؟!!! کی ؟ کدوم قسمت؟

ین داستان شال نازنین هم دیشب بود؟
نه باو :دی ماله قسمتی که نیما ( چش وزغی:دی) واسه هدیه تولد نازنین یه گردنبند کرایه کرد و گم شد و ......

Hamid Hamid
24-07-2011, 21:41
ديالوگ هاي امشب خيلي زيبا و كار شده بودش ...

سكانسي كه كسري و فيروز رفتند دفتر نيما ...

كسري : ما از طرف رئيس ساختمان دكتر سهرابي برات پيغامي دارم ...

نميا : خب چي هست ؟!

كسري : ايشون گفتند كه مواظب خودت باش دكتر افشار ! جنس شما با اين دكتر ها و معترضين ساختمان فرق داره ! : دي

واقعا دستشون درد نكنه . عالي بود اين قسمت هم.

Ice Pain
24-07-2011, 21:42
شال رو که هومن نخریده بود نیما خریده بود
قسمتهای اولش ...
تازه غیر از ین موردد یک چیزای دیگه ای هم بوده بارها . دقت ندارین تو این کارا .

Mr.Pooya
24-07-2011, 21:44
با سلام

مگه سروش سیما یک قسمت رو هم میفروشه؟قیمتش چنده؟
/////
خوب یعنی چی؟منظور داره دیگه:31:
تازه نازنین خشگل هم هست
من قسمت دیشب رو حتما باید ببینم خوهشا کمکم کنید
این داستان شال نازنین هم دیشب بود؟

سلام

راستش من قبلاً می خواستم یک قسمت از یک برنامه دیگه رو بگیرم گفت چند روز بعد از اینکه از تلویریون پخش شد سروش سیما هم عرضه می کنه.

اون تولد هم چندین قسمت قبل بود سه قسمت مربوط به تولد بود اسم قسمت اول تولد هم فکر می کنم " دکتر نیما و تولد همسرش " بود.

موفق باشید.

MrGee
24-07-2011, 21:49
با سلام
بنده ندیده ام
از کجا میتونم بخرمش؟
دست شما درد نکنهتو سایت iransima.ir هستش ولی فکر نکنم صرف کنه چون من خودم یه قسمت رو ندیدم و وقتی خواستم از اونجا بگیرم دیدم حجم اون یه قسمت 500 مگابایت هستش که حداقل برای من ایرانسلی صرف نمی کنه

Nocturne
24-07-2011, 21:55
ساختنش که ساختن مثال همین سریال چهار چرخ ! که مریم امیر جلالی فک کنم جلوی نامحرم چادر سرش میکرد

شما اسم اینو میذارید معنویت در طنز؟!

---
راستی من امشبو که دیدم فکر میکنم دوستان در مورد دیشب اشتباه میکردند
شاید دیشب اشلی از حکومت قبلی بود و بعد از ریاست نیما میشه حکومت فعلی.
مخصوصا که نامه استعفای سهرابی هم کپی نامه محمدرضا شاه بود!

پ.ن: تو این قسمتم یه مورد زوم بود. تو یه صحنه ای انگار میخواستن کتابی که دست نازنین بود نیفته.

Ice Pain
24-07-2011, 22:06
راستی من امشبو که دیدم فکر میکنم دوستان در مورد دیشب اشتباه میکردند
شاید دیشب اشلی از حکومت قبلی بود و بعد از ریاست نیما میشه حکومت فعلی.
مخصوصا که نامه استعفای سهرابی هم کپی نامه محمدرضا شاه بود!

بله این آدمهایی که من میشناسم همه چی رو به نفع خودشون تموم میککنند
میگن اون بد بوده من خوبم

ساختنش که ساختن مثال همین سریال چهار چرخ ! که مریم امیر جلالی فک کنم جلوی نامحرم چادر سرش میکرد .

وای خاک تو سرم
ینی میگی میخاسته چادر سرش نکنه

jeremy28
24-07-2011, 22:47
با سلام

قسمت 51 با حجم 113 مگابایت:

MoH_@_MaD
24-07-2011, 23:32
این قسمت هم خیلی خوب بود
مخصوصا شایعاتی که خانم شیرزاد در مورد نیما درست میکرد

کشتن خرس تو جنگل با دست خالی :27:
کشیدن کامیون آجر با دندون :27:
قهرمان سقوط آزاد جهان :27:
و ...