PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال ساختمان پزشکان

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6

Hamid Hamid
10-06-2011, 11:00
سلام دوستان ...

يه خواهش داشتم از همه ي عزيزان ...

برخي صحبت ها رو خب همه كم و بيش ازش اطلاع داريم ... خواهشا خيلي علني بهشون نپردازيد چرا كه بعيد نيست سرنوشت اين تاپيك هم مثل مختارنامه بشه ...

حيف ميشه ... چون بعد از مدت ها يه سريال خوب و با كيفيت داريم ميبينيم از تلويزيون و اگه اينجا بسته باشه نميشه در مورد ديالوگ ها و سكانس هاي خوبش صحبت كرد ... مواردي كه اشاره ميشه رو من خودم همه رو قبول دارم ... اما حرفم اينه كه يه وقت تاپيك بسته نشه خدايي نكرده ... بعضي دوستان علنا دارن اسم شخصيت ها رو ميارن ...كمي مراعات كنيد فقط بخاطر خود تاپيك نه مورد ديگه.

با سپاس :11:

jeremy28
10-06-2011, 12:45
چند تا تیکه طلایی این قسمت از نظر اینجانب: ( بعضی جاهاش من داشتم قزل قورت می کردم از خنده:16:)

1- برفتم بر در شمس العماره همونجایی که دلبر خونه داره

2- اونجایی که ناصر ادای خنده شقایق دهقان رو درآورد

3- اون تیکه که داشتن لباس ورزشی (فوتبال) رو از روی کت و شلوار تن مهران رجبی می کردن + 4 5 تا گلی که جلوی محل کلنگ زدن کاشته بودن

4- موقع افتتاح استخر به شلنگ روبان زده بودن

5- شعر خودن اون دختر بچه که هی شعرو یادش می رفت

6- قیچی آوردن فیروز و گرفتن شاباش با دهنش (این تیکه مال قهوه تلخ بود، ولی خیلی متفاوت و قشنگ اجرا شد)

7- اونجا که مهران رجبی به شقایق دهقان گفت شما با ما عکس نگیرین:27:

ضمن اینکه اون تیکه ی ترید میل هم می تونست یه صحنه ی فوق العاده در بیاد، ولی بازیگره اصلا خوب اجراش نکرد:13:

به هرحال که این قسمت، مملوء از تیکه به دولت بود (به زیبایی تمام...)

امیدواریم که جلوش گرفته نشه!

================================================== =====

توی قسمت قبل از این -جدای از فضای طنزش- یه تیکه واقعا تلخ و ناراحت کننده داشت و اون هم صحنه ای بود که ناصر توی بنگاه داشت اون واحد رو از دکتر سهرابی رهن می کرد...

یعنی به بازی گرفتن اعتماد مردم --که اوج نامردی بود-- و علاوه بر ضررهای مالی، تبعات روحی شدیدی هم روی طرف مقابل داره و باعث میشه که کمک کردن به دیگران و خصوصیات انسانی زیرسوال بره!
این جور کلاه برداری ها علاوه بر دزیدن مال، اعتماد آدم ها به همدیگه رو هم می دزده که از هر چیزی بدتره و آرامش رو از افراد جامعه سلب می کنه:41:

چون خودم هم چند نمونه از این نامردی ها رو دیدم و لمس کردم، این صحته خیلی شدید حالم رو گرفت.

Aless
10-06-2011, 15:31
دیشب خیلی بد تیکه مینداختند یعنی طنز واقعی به این میگن که با درون مایه کمدی مشکلات جامعه بیان بشه.
البته امیدوارم شاهد زیر نویس نباشیم که به علت نرسیدن ادامه سریال امشب و شب های دیگر پخش نخواهد شد!!!
اون رقص مستخدمه و گفتن شاباش شاباش خِــــــــیلی باحال بود

dimah2005
10-06-2011, 16:45
فیلمی که زمستون ضبط شده و تازه بهش اجازه پخش دادن
و جو اجتماعی بگونه اییست که گویا اینگونه شوخی ها دیگه مشکلی ندارن
و شاید پیش درامدی بر باز شدن فضای انتقاد برای ماهای ایندس ، در کل شوخی هاشون دیگه تاریخ مصرفشون گدشته،

دیگه نگرانی برا جلوگیری برا پخش نداره ، مگر اینکه خیلی تند برن و دست به جاهای دیگه جامعه بکشن ، که وجود ممیزی قبل از پخش این مورد رو منتفی می کنه

پس جای نگرانی نیست و به راحتی ب خندید که ...

moucker_boy
10-06-2011, 16:53
عجب بدبختیه این نیما!!!!:31:
واقعا شرح حال یه بدبخت واقعی رو به نمایش گذاشتن.
.
.
.

MoH_@_MaD
10-06-2011, 19:11
عجب بدبختیه این نیما!!!!:31:
واقعا شرح حال یه بدبخت واقعی رو به نمایش گذاشتن.
.
.
.

گناه داره !!:31:
من که دلم براش میسوزه :41::31:

به نظر من اگه کمتر روی زندگی نیما تاکید کنن و بیشتر از بقیه بازیگرا بازی بگیرن سریال جذاب تر میشه !!
مثل این چند قسمت اخیر که این کارو کردن و سریال نسبت به اوایل خیلی بهتر شده !!

اگه فقط بخوان نیما رو بدبخت و تو سری خور نشون بدن آدم یه جورایی اعصابش خورد میشه !!

legolas 224
10-06-2011, 20:09
به نظر من اگه کمتر روی زندگی نیما تاکید کنن و بیشتر از بقیه بازیگرا بازی بگیرن سریال جذاب تر میشه !!
مثل این چند قسمت اخیر که این کارو کردن و سریال نسبت به اوایل خیلی بهتر شده !!

اگه فقط بخوان نیما رو بدبخت و تو سری خور نشون بدن آدم یه جورایی اعصابش خورد میشه !!
اره اگه اینجور بشه که خیلی خوب میشه:دی
این همون روشی بود که تو سریال HIMYM استفاده شده بود :46: و به نظر من جذابیتش تو همین بود :10:

Ghaioom
11-06-2011, 08:21
چند تا تیکه طلایی این قسمت از نظر اینجانب: ( بعضی جاهاش من داشتم قزل قورت می کردم از خنده:16:)

1- برفتم بر در شمس العماره همونجایی که دلبر خونه داره

2- اونجایی که ناصر ادای خنده شقایق دهقان رو درآورد

3- اون تیکه که داشتن لباس ورزشی (فوتبال) رو از روی کت و شلوار تن مهران رجبی می کردن + 4 5 تا گلی که جلوی محل کلنگ زدن کاشته بودن

4- موقع افتتاح استخر به شلنگ روبان زده بودن

5- شعر خودن اون دختر بچه که هی شعرو یادش می رفت

6- قیچی آوردن فیروز و گرفتن شاباش با دهنش (این تیکه مال قهوه تلخ بود، ولی خیلی متفاوت و قشنگ اجرا شد)

7- اونجا که مهران رجبی به شقایق دهقان گفت شما با ما عکس نگیرین:27:

ضمن اینکه اون تیکه ی ترید میل هم می تونست یه صحنه ی فوق العاده در بیاد، ولی بازیگره اصلا خوب اجراش نکرد:13:

به هرحال که این قسمت، مملوء از تیکه به دولت بود (به زیبایی تمام...)

امیدواریم که جلوش گرفته نشه!

================================================== =====

توی قسمت قبل از این -جدای از فضای طنزش- یه تیکه واقعا تلخ و ناراحت کننده داشت و اون هم صحنه ای بود که ناصر توی بنگاه داشت اون واحد رو از دکتر سهرابی رهن می کرد...

یعنی به بازی گرفتن اعتماد مردم --که اوج نامردی بود-- و علاوه بر ضررهای مالی، تبعات روحی شدیدی هم روی طرف مقابل داره و باعث میشه که کمک کردن به دیگران و خصوصیات انسانی زیرسوال بره!
این جور کلاه برداری ها علاوه بر دزیدن مال، اعتماد آدم ها به همدیگه رو هم می دزده که از هر چیزی بدتره و آرامش رو از افراد جامعه سلب می کنه:41:

چون خودم هم چند نمونه از این نامردی ها رو دیدم و لمس کردم، این صحته خیلی شدید حالم رو گرفت.
با سلام
یه جا از فامیلی من استفاده کردی حواست باشه :31: D:

این سریال گاهی جاها بیش از حد میخندونه یا مسخره میکنن میخندونن! بیشتر با مسخره بازی زیاد میخندونن گاهی جاها! اینجور سریال ندیده بودیم. همه قسمتاشو هم نگا کردم شاید یکی دو تا! باحاله. :27::31:

moslem47
11-06-2011, 13:42
اون صحنه پایانی هم که نیما و ناصر راجع به تیم فوتبال نوجوانان و جوانان و ...... بحث کردند هم جالب بود.
ولی جالب تر از اینها صحنه ای بود که مهران رجبی می خواست زمین فوتبال را افتتاح کنه ولی چون ربان نبود کلنگش رو زد. جالبیش اینجاست که قیچی کردن برای اتمام پروژه هست ولی کلنگ زنی برای شروع..............

Hamid Hamid
11-06-2011, 14:04
دوستان قسمت قبل رو ديگه تكرارش رو نشون نميده؟!

من نديدم ولي دوستان ديگه خيلي تعريف كردن ازش

+

يا لينكي براي دانلود نيست ازش؟ :20:

ممنون

online_amin
11-06-2011, 15:11
این دو 3 قسمت اخیر اصلا جالب نبود برام و اصلا خنده ی من رو در نیاورد.

به خصوص از اون مدیر ساختمان و زنش که خیلی دیگه داره رو اعصاب من راه میره. اصلا هم خنده دار نیستن. هی میگن این داره تو زندگی ما دخالت میکنه. عصبی میشم وقتی این جمله رو میشنوم.

این جمله رو بیش از 100000 مرتبه گفت و باز هم میگه فکر میکنه خیلی جالبه.

در مورد قسمت قبل, من شخصیت مهران رجبی رو نفهمیدم که به چه کسی در دنیای واقعی اشاره میکنه ولی حدس زدم که احتمالا داره به یه نفر در دنیای واقعی اشاره میکنه. یکی که فقط تو فکر اینه که بگه: ما 1000 تا پروژه ورزشی افتتاح کردیم و 2340 هم پروژه در دست احداث داریم. واقعا به کسی اشاره میکرد یا من اشتباه میکنم؟

البته اگر آخرش مهران رجبی میومد تو تلویزیون و میگفت: "ما امروز بیش از 200 مجموعه ورزشی رو سراسر کشور افتتاح کردیم برای رفاه بیشتر مردم." بهتر میشد. ولی این کار رو نکردن.

Hamid Hamid
11-06-2011, 20:17
خانوم شيرزاد رو به مراجعه كننده( امير سليماني) به دفتر نيما

:

مي خوايد من خودم درمانتون كنم؟!‌ شما 2 قطبي هستين؟! 3قطبي؟! افشين قطبي؟! : دي ... كارلوس كيروش؟! : دي

آهان قبل تر از اون؟! برانكو؟! ... مايلي كهن؟!‌: دي ... استاد اسدي؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن: خيلي باحاله اين شقايق دهقان.:20:

*M!L4D*
11-06-2011, 20:59
تیکه ــی اول آهنگ تیتراژ پایانی رو چرا عوض کردن ؟:13:

Nocturne
11-06-2011, 21:05
تیکه ــی اول آهنگ تیتراژ پایانی رو چرا عوض کردن ؟:13:
آره منم احساس کردم فرق کرده. چرا؟!
--
اون جا که باباهه رو میگفت قبلا خیلی فاسد بوده و یه قل دو قل بازی میکرده منظوری داشت واقعا؟ :27: میگفت خواستم بدآموزی نداشته باشه :27:

BIKHIAL_ALL_75
11-06-2011, 21:06
این شقایق دهقان واقعا تو این سریال خیلی خوب بازی میکنه.

دکتر جراح بینی که گوش وایساده بود: صدای قلب میاد

منشی: شاید قلباشون به هم نزدیک شده:27:

تیکه ــی اول آهنگ تیتراژ پایانی رو چرا عوض کردن ؟

خیلی مسخره شده.همزمان داشتم آهنگ رو از موبایلم میذاشتم یه لحظه تعجب کردم. چندتا از کلمت اولشو عوض کردن...اینا هم دیگه شورشو درآوردن.مگه قبل از پخش آهنگ تیراژ مجوز نمیگیره؟؟
*

این دو 3 قسمت اخیر اصلا جالب نبود برام و اصلا خنده ی من رو در نیاورد.

برعکس من از خنده دل درد میگرم گاهی اوقات مخصوصا قسمت پنچ شنبه شبش که واقعا بعد از مدتها کلی خندیدم:دی

pcforlife
11-06-2011, 21:16
این قسمت به نظرم اصلا خنده نداشت جز اون تیکه شقایق دهقان که حمید جان گفت. از معدود قسمت های بی حالش بود...
+
من تیتراژ رفت خاموش کردم تی وی رو... دقیقا چی شده بود؟!:20:

wwwatiw
11-06-2011, 21:17
بابا يكي نيست بگه كوتاه بياين . بعد مدت ها يه سريال خنده دار گذاشتن از بس توش تيكه ميپرونن ميترسم بگه از فردا شب پخش نخواهد شد :31:

Majid-6120
11-06-2011, 21:19
ســـلام

باز هم شاهد یه قسمت فوق العاده بودیم ... بدون مقدمه میرم سر وقت نکات و دیالوگ ها :

- باز هم من تاکید میکنم که بازیگر نقش نازنین بسیار در نقش خودش جا افتاده و تویه بازیگری استایل خیلی خوبی داره ( اونجایی که با هندز فری داشت صحبت میکرد چقدر باحال نقش بازی میکرد )

- سریال داره یواش یواش از یک فکاهی به سمت یک طنز اجتماعی - سیاسی میره و تازه داره خودش رو پیدا می کنه !

- شیرزاد رو به کیاست : اتفاقا دوست من تو صدا و سیما منشیه ! - کیاست : ببخشید منشی کیه ؟ - شیرزاد : منشی صحنه !!! :دی

- شیرزاد واقعا تویه دقایق پایانی فیلم سکانس خیلی خوبی رو اجرا کرد ، من فکر کردم داره باز دیوونه بازی در میاره ولی اونجا که آخرش گفت :" وقتی خودتون انتقاد پذیر نیستین چجور انتظار دارین بقیه باشن ؟ " خیلی حال کردم !

- تیتراژ پایانی :

یک بار هم که پایه یه جوون خوش صدا و پر طرفدار به تلویزیون باز میشه آخر و عاقبتش میشه این ! تعویض شعر به دلایل بیخودی !

تویه این تیتراژ جدید متوجه شدم که میکس صدای سیروان اصلا خوب نیست و Auto Tune روی صداش هم با گام آهنگ هماهنگ نیست و فالش تنظیم شده ... پس نتیجه میگیریم که روش کار نشده و بسیار عجله ای درست شده .

یکی یه ایرادی گرفته حتما دیگه ! ; )

خوش باشید ! :40:

*M!L4D*
11-06-2011, 21:21
این قسمت به نظرم اصلا خنده نداشت جز اون تیکه شقایق دهقان که حمید جان گفت. از معدود قسمت های بی حالش بود...
+
من تیتراژ رفت خاموش کردم تی وی رو... دقیقا چی شده بود؟!:20:
آره طنزش کمتر بود ولی یه جا در مورد بی برنامه بودن به شبکه 3 تیکه انداختن جالب بود :دی
+
آهنگ از این حالت :

تو لحن خنده هات احساس غم نبود
من عاشقت شدم دست ــه خودم نبود

به این حالت :

تو لحن جا واسه غم نبود
احساس من به تو دست ـــه خودم نبود

تغییر حالت داد :19:

اسم آهنگ رو زیر سوال بردن ... خیلی هم بد و ضایع ادیت کردن

*IN*
11-06-2011, 21:45
"من آدم انتقاد پذیریم ولی این معنیش این نیست که هرکی که انتقاد کرد رو سر جاش نشونم"

"تو هر دو سه هزارتا مسئول یدونه انتقاد نپذیره که اونم خورد به پست ما"

:31:

3Dmajid
11-06-2011, 21:48
واقعا فوق العاده ترین و پر مفهوم ترین سریال طنزیه که تا حالا دیدم.
سروس صحت با این فیلم واقعا گل کاشته ! :40:

امشب دقیقا فیلمش حرف دل منو زد :31:
من قبلا به این نتیجه رسیده بودم که اگه جامعه ی ما فرهنگ انتقاد پذیری داشت الان وضعمون این نبود :13::20::11: اون موقع ما راحت میتونستیم یه اشتباهی از یکی میبینیم بهش بگیم و اون قبول کنه ولی الان به جرعت میگم 99% آدما اصلا حتی جرعت نمیکنن اشتباهارو به هم بگن ! در نتیجه یا اون اشتباه رو تایید میکنن یا پشت سر طرف حرف میزنن که طرف فلانه ! در صورتی که میتونن برن به خودش بگن و جلوی این اشتباه رو بگیرن.
ولی الان آدم میترسه به یکی بگه بالا چشات ابروعه !!! با خودت میگی الان بش بگم یه مشت میزنه تو صورتم :46:
به قول شاعر میگه :
به هر کی که میگی با چشات ابروعه انگار
میخواد یه مشت بزنه تا بری توی دیوار :31:

از بازیگری شقایق دهقان به شدت خوشم میاد.
خیلی نقششو خوب بازی میکنه.
به نظرم اگه این نقش رو به یکی دیگه میدادن مثل بهنوش بختیاری ! آدم احساس میکرد نقش خیلی چرت و جلفیه ولی شقایق دهقان واقعا این نقش رو خیلی خوب بازی میکنه :27:

واااااااااااااااقعععععععع عععا :38:

راستی !! ... تیتراژ پایانی چرا بیت اولش عوض شده ؟ وقعا چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟ :18:
یعنی شعرش مشکل داشته و با عوض کردن دو تا قافیه مشکلش برطرف شده ؟ :18:

legolas 224
11-06-2011, 22:57
:دی
یه نتقاد بکنم :دی از این قسمت؟:دی
چرا مامان و بابئه نیما و ناصر ،به ناصر میگفتن که بیکاره؟
مگه باشگاه راه ننداخت؟

Aless
11-06-2011, 23:02
به نظرم قسمت هاش بهم خیلی ربطی نداره
این قسمت با قسمت های قبل نشون داد

nil2008
11-06-2011, 23:06
مگه باشگاه راه ننداخت؟
دوست عزيز...
اينا چون نميخوان ناصر زن بگيره،بهونه تراشي ميخواستن بكنن به قولي...وگرنه هنوز افتتاح باشكوه باشگاه رو كه همه بخاطر دارن:27:
نكته ي جالبي كه علاوه بر پست دوستمون بيان شد:
دكتر نيما :از هردو،سه هزارمسئولي فقطيكيش انتقادناپذير در مياد...دقت كردين...
ازين طنز نيشدار واقعا" حالي ميبريم...

---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------

به نظرم قسمت هاش بهم خیلی ربطی نداره
این قسمت با قسمت های قبل نشون داد
كاملا" صحيح است...چون هر اپيزود بطور جداگانه به يك مسئله مي پردازه...

---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------

راستی !! ... تیتراژ پایانی چرا بیت اولش عوض شده ؟ وقعا چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟
احتمالا" باز به يكي برخورده...:8:

moslem47
11-06-2011, 23:26
دوستان دیالوگ های جالبی که به نظرتون میرسه بگید................

Nocturne
11-06-2011, 23:31
مگه باشگاه راه ننداخت؟

من فکر میکنم قسمت ها به ترتیب پخش نمیشه. البته ربط تنگانتگی هم بینشون نیست.
اما فکر میکنم اون قسمت که در مورد ورزش بود از عمد این موقع نوشن داده شد چرا که گویا موقع انتخاب وزیر ورزش هست! (عنوانش رو دقیق نمیدونم)

jeremy28
12-06-2011, 00:10
دوستان قسمت قبل رو ديگه تكرارش رو نشون نميده؟!

من نديدم ولي دوستان ديگه خيلي تعريف كردن ازش

+

يا لينكي براي دانلود نيست ازش؟ :20:

ممنون
تکرارش رو جمعه ساعت 2 داد عزیز.

اینم لینک خدمت شما، قسمت 15-حجم 175 مگابایت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پیشنهاد می کنم حتما دانلود کن، فوق العاده بود!!!

امروز اون تیکه که توی کلانتری، محمد شیری گفت این آلوچه چقدر ترشه، داشتم منفجر می شدم:26:
من فکر کردم داره واسه متهم ها (دکتر و ناصر) لب و لوچه (یا همون چشم غره) میاد، یه دفعه که گفت آلوچه! داشتم می ترکیدم از خنده- خیلی غیر قابل پیش بینی بود!

همون طور که دوستان اشاره کردن، اون قسمت دو قطبی تا استاد اسدی:31: هم آخرش بود

در ضمن اون قسمتی هم که گفت آقاجون خیلی فاسد بود- یه قل دو قل بازی می کرد- فکر کنم منظورش قمار بود :21:

ولی موضوعاتی که واسش انتخاب کردن خیلی حکیمانه اس، منظورم اینه که با تمرکز روی دردهای جامعه انتخاب شده.

باید (همه مون) قبول کنیم که شاید (یکی از) بزرگترین ضعف های ما ایرانی ها انتقاد ناپذیر بودنمون هست که خیلی هم ربطی به دولت و سیاست و ... نداره، باید روی خودمون کار کنیم!

همین که این جور بحث ها داره مطرح میشه، خودش جای شکر داره و می تونه قدم اول برای اصلاح همه عرصه ها از جمله فرهنگی، هنری، ورزشی، علمی، اخلاقی و ... باشه.

یک چیز جالبی هم که وجود داره، اینه که تمام تیکه هایی که در لابه لای صحبت ها (و اصطلاحاً در لفافه طنز) انداخته میشه کاملا به جاست و همین جوری بی ربط و کیلویی! چیزی رو مطرح نمی کنن.

در مورد تیتراژ پایانی هم که آخه نه توهین سیاسی داشت و نه ابتذال در کلام...

خیلی هم بی ریخت شده الان:13:

ولی به هر حال اگه همین جوری بخوان عوضش کنن، یحتمل آخراش بشه یه چیزی تو مایه های:

آی نسیم سحری صبر کن.....:8:

shahedi
12-06-2011, 03:33
تیتراژ اصلی(پایانی) سریال ! با کیفیت 256

moucker_boy
12-06-2011, 08:06
سلام.
به نظر من این قسمت داستان خودشون بود که به معرض نمایش گذاشتن تا بگن که ما برای مجوز گرفتن چه بدبختیایی کشیدیم. وسطاش خانم شیرزاد یه تیکه به بازیگرا انداخت که خیلی حال کردم. گفت که اگه دماغمو عمل کنم می تونم بازیگر شم؟ آبروی هر چی بازیگره برد.
اینم بگم که خیلی حال می کنم وقتی این خانم شیرزاد دکتر نیما رو با دکتر ملکی رو تا حد گریه پیش می بره.
یکی از این انتقادای پابرجا و دائمی همین خانم شیرزاده که همه ی منشی ها رو آبروشونو می بره.
.
.
.

molaali
12-06-2011, 10:09
این چند قسمت اخیرش به نظرم واقعاً لذت بخش بوده.اصلاً از سروش صحت انتظار یه همچین فیلمی رو نداشتم!
به نظرم شقایق دهقان واقعاً معرکه بازی کرده .هر کی دیگه این نقش رو بازی میکرد احتمال این که زننده و جلف! بازی کنه بسیار زیاد بود.ولی دهقان واقعاً خوب از پسش بر اومده و دیالوگ ها رو به بهترین شکل ممکن میگه!
خلاصه بعد از مدت ها یه طنز درست و حسابی از تلویزیون دیدیم.امیدوارم به این زودی ها تموم نشه!

Lady parisa
12-06-2011, 10:36
دوستان من دیشب رو ندیدم
لینک دانلود اگر کسی داشته باشه
ممنون میشم

H A M A S
12-06-2011, 11:04
اون تیکه فاسد بودنش خیلی خوب بود!
دو قطبی..
تک قطبی..
خود اقای قطبی
کارلوس کرش
قبل تر...
برانکو
اقای دایی
آقای قلعه نوعی
=========================================
بابا این ناصر خیلی باحاله
اصلا انگار داره زندگی معمولی خودشو میکنه ما رو هم میخندونه
بدون هیچ هجو و بی مزه گی
===================================
ای یارو نیما اسم واقعیش چیه؟
اساسا!!اساسا!

3Dmajid
12-06-2011, 11:35
این چند قسمت اخیرش به نظرم واقعاً لذت بخش بوده.اصلاً از سروش صحت انتظار یه همچین فیلمی رو نداشتم!
به نظرم شقایق دهقان واقعاً معرکه بازی کرده .هر کی دیگه این نقش رو بازی میکرد احتمال این که زننده و جلف! بازی کنه بسیار زیاد بود.ولی دهقان واقعاً خوب از پسش بر اومده و دیالوگ ها رو به بهترین شکل ممکن میگه!
خلاصه بعد از مدت ها یه طنز درست و حسابی از تلویزیون دیدیم.امیدوارم به این زودی ها تموم نشه!

جالبه منم دقیقا همینو گفتم :31:

بابا این ناصر خیلی باحاله
اصلا انگار داره زندگی معمولی خودشو میکنه ما رو هم میخندونه
بدون هیچ هجو و بی مزه گی

موافقم ... ناصر خیلی طبیعی بازی میکنه !

تیتراژ آخر سریال بهترین آهنگیه که تا حالا برای یه تیتراژ شنیدم !! خیلی پر انرژی و شدیدا جوون پسند !
فکرشم نمیکردم یکی مثل سیروان بیاد تیتراژ این فیلم رو بخونه !!
خیلی قشنگ کار کرده. :11:

فقط حیف که اول شعرو به هم زدن و گند زدن به شعر :13:
من موندم !! یعنی گفتن "من عاشقت شدم دست خودم نبود" مشکل داشت !! که برداشتن اینجوری عوضش کردن .
کی به این چیزا گیر میده بگید خودم برم .................... :31:
اتفاقا این بیت خیلی شعرو قشنگ میکرد و پر از احساس بود.
واقعا متاسفم واسه اون کساییکه مسئول مجوز دادن به این چیزان :2:

jeremy28
12-06-2011, 11:42
دوستان من دیشب رو ندیدم
لینک دانلود اگر کسی داشته باشه
ممنون میشم
قسمت شانزدهم، حجم حدود 170 مگابایت:

shah abas
12-06-2011, 12:03
همشهری جوان در مورد سریال چند صفحه ای مقاله رفته. کامل نخوندم هنوز ولی ۳نکته ی جالبش (شاید کهنه شده!:)‌ ):
*رامبد جوان به سریال اضافه خواهد شد.
*چند قسمت آخر سریال رو دارن آماده می کنند ٬ شاید هم تا الآن آماده شده.
*سریال فعلا قراره ۵۵ قسمت باشه. به خاطر استقبال زمزمه های اضافه شدن ۳۵ قسمت جدید بعد ماه رمضان هم به گوش میرسه.

Majid-6120
12-06-2011, 12:07
*سریال فعلا قراره ۵۵ قسمت باشه. به خاطر استقبال زمزمه های اضافه شدن ۳۵ قسمت جدید بعد ماه رمضان هم به گوش میرسه.

امیدوارم تویه خوده مه رمــضان هم پخش بشــه ... چون حوصله ســریال های به " اصــطلاح طنز " ماه رمضــان رو واسه افــطاری نداریم : |

مثــه سال های بعد از رضا عطاران ...

shah abas
12-06-2011, 12:15
امیدوارم تویه خوده مه رمــضان هم پخش بشــه ... چون حوصله ســریال های به " اصــطلاح طنز " ماه رمضــان رو واسه افــطاری نداریم : |

مثــه سال های بعد از رضا عطاران ...
خیلی بعیده! تو ماه رمضان ترافیک برنامه های خیلی زیاد میشه. حداقل ۴ تا سریال شبانه ٬ برنامه های مختلف عصرانه و ... و مطمئنا به صلاح شبکه ۳ نیست که یک برنامه پرمخاطب رو هم بیاره تو این ترافیک ٬ مخصوصا که حتما یک سریالی ردیف کردند و پول بابتش دادند.

3Dmajid
12-06-2011, 12:18
*رامبد جوان به سریال اضافه خواهد شد.

واقعا ؟ :18:
واااااااای اگه بشه چی میشه.
من عاشق رامبد جوانم :40::31:

مهران مدیریم بیارن دیگه معرکه س :31:

legolas 224
12-06-2011, 12:30
یه انتقاد دیگه:دی
میگم این کی فیلم برداری شده که میگین اسم کیروش رو هم گفته؟:دی
یا شما اشتباه میگین:دی یا اون خیلی زود فیلم برداری شده:دی

neon_91
12-06-2011, 14:40

بحث اومدن کی روش خیلی وقت پیش بوده حتی اگه موقعی که اون سکانس اجرا شده هنوز سرمربی تیم ملی نشده بود:11:

Lady parisa
12-06-2011, 14:56

منم با دوستان موافقم شاید به خاطر هم خوانی کلمات بوده

Hamid Reza
12-06-2011, 16:39
سلام
منم ميخواستم نظرمو بدم چون حيفه واقعا آدم تعريف نكنه از اين سريال
ما قبلا طنزاي زيادي داشتيم كه فقط اسم طنز رو داشتن و مردم رو ميخندوندن يكم بدون هيچ مفهومي
اين طنز واقعا يه طنز اجتماعي هست و مفهوم طنز رو كامل پياده كرده
طنز يعني انتقاد و بررسي مشكلات جامعه به صورت غير مستقيم و با شوخي و خنده
اين سريال هم مشكلات جامعه رو ميگه هم آدم رو ميخندونه و هم نگاه مردم نسبت به طنز رو عوض ميكنه
نصف بيشتر مردم فكر ميكنن طنز صرفا يه چيزيه كه اونارو بخندونه و كاري با محتواش ندارن
من كه خودم خيلي راضيم و خوشم اومد از اين دست و اميدوارم دست اندر كارانشون هر جا هستن موفق باشن
با تشكر

pcforlife
12-06-2011, 16:57
گفت و گو با بهنام تشكر، بازیگر نقش اول سريال «ساختمان پزشکان»
جولیوس سزار که بودم با کسی شوخی نداشتم!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سينماي ما - خیلی از مخاطبان سریال «ساختمان پزشکان» و حتی عوامل سینما و تلویزیون، فکر می‌کنند بهنام تشکر بازیگر شخصیت نیما افشار در این مجموعه یک شبه ره صد ساله را پیموده و به نقش یک سریالی هرشبی دست پیدا کرده است. در حالی که این‌گونه نیست. او پس از مدت‌ها کار تئاتر، تجربه نمایش‌های صحنه‌ای مختلف، چند فیلم سینمایی («زیرآب» و ...) تله‌فیلم «حبیب»، سریال «مختارنامه» و تله‌تئاتر («خدای کشتار»، «دیوانگان متفکر» و .... ) حالا در «ساختمان پزشکان» مزد سال‌ها تلاش خود را گرفته است. اگر موافق باشی با فعالیت‌های گذشته‌ات بیشتر آشنا شویم.
من متولد بندرانزلی هستم و از سال 1375 کار تئاتر می‌کنم. دو تا سه سال در مازندران کار کردم، از سال 1378 به تهران آمدم و مستقیم رفتم به تئاتر شهر و آنجا تئاتر حرفه‌ای را به شکل جدی دنبال کردم.

با کدام گروه‌ها در طول این سال‌ها تجربه نمایش داشتی؟
اولین کارم با خانم منیژه محامدی و نمایش «فالگوش» بود. با آقای محمود رحیم‌خانی، آقای ایوب آقاخانی («روزهای زرد») و با آرش دادگر «مکبث» را کار کردم. «جولیوس سزار» را با کیومرث مرادی کار کردیم، «لبخند با شکوه آقای گیل» تا اینکه رسیدیم به «خدای کشتار» و «مهر هفتم»...

در این مدت به هیچ وجه تجربه کار تصویری نداشتی؟
چرا، با آقای بهزاد فراهانی سریال «حماسه آرد» را کار کردیم که قرار بود در 10 قسمت ایام دهه فجر روی آنتن برود، اما نیمه تمام ماند و به نتیجه نرسید. بعد از آن در سریال مختارنامه نقش کوتاهی را ایفا کردم؛ نقش یک مترسک گردان. در سریال «گمشده» راما قویدل یک اپیزود بازی کردم. در تله‌فیلم «حبیب» با حمید فرخ‌نژاد همبازی بودم.

بعد از آن چند تله‌تئاتر کار کردم، از جمله همان نمایش خدای کشتار که تلویزیونی هم شد و تله‌تئاتر «دیوانگان متفکر» که عیدنوروز امسال پخش شد. با خانم سپیده فارسی یک فیلم سینمایی کار کردم که متأسفانه اجازه اکران ندارد و یک فیلم سینمایی تاریخی هم با یک کارگردان درجه یک سینمای مملکت‌مان کار کردم، اما چون خاطره خوشی از آن کار و عوامل تولیدش (بجز کارگردان محترم این فیلم که من بسیار از او یاد گرفتم) ندارم دوست ندارم به آن اشاره کنم. حتی گفته‌ام نامم را هم از تیتراژ آن کار حذف کنند.

قبل از پرداختن به سریال «ساختمان پزشکان» گویا خیلی زود به صحنه تئاتر برگشتی و این روزها مشغول تمرین تئاتر هستی؟
بله، حدود یک‌سال و نیم الی دو سال از آخرین اجرای من می‌گذرد و این روزها درگیر نمایش برادرم، بهرام تشکر هستم به نام «ماه زدگان» نوشته علی دنیوی ساروی. این کار دو سال پیش در جشنواره ماه به عنوان نمایش اول انتخاب شد، جایزه کارگردانی اول را گرفت، من جایزه بازیگری را گرفتم و در رشته طراحی صحنه هم برنده جایزه شد. به همین دلیل ما از اجرای عموم این کار عقب‌نشینی کردیم تا اجرای این کار به تئاتر شهر برسد. پس از یک سال و نیم که گروه‌های حرفه‌ای‌تر اجرا کردند، بالاخره نوبت به ما رسید تا بهرام هم اگر چه استاد دانشگاه است، اما اولین اثرش را در تالار سایه از هفته آینده روی صحنه ببرد.

فکر می‌کنم به خاطر بازی در نمایش «خدای کشتار» برای بازی در سریال «ساختمان پزشکان» انتخاب شدی؟
بله، پیمان قاسم‌خانی و سروش صحت یکی دو بار سر تمرین و اجرای آن نمایش آمدند. من سر همان فیلم سینمایی بودم که هفت یا هشت ماه در شهرستان طول کشید. سروش تماس گرفت و گفت جایی قول نده! پس از یک قرار گفت‌وگو، بلافاصله به یک تعامل بسیار خوب رسیدیم و قرار این همکاری را گذاشتیم.

فکر می‌کنم برای ورود به تلویزیون پس از سال‌ها کار تئاتر، آن هم یک طنز هرشبی، خیلی با خودت کلنجار رفتی؟ اگر چه اتفاق خوبی برای کارنامه حرفه‌ای تو با این سریال امروز رقم خورده است.
دقیقاً همین طور است که می‌گویی! خیلی فکر کردم، اما از آنجا که همه ما با نوشته‌های پیمان قاسم‌خانی آشنا هستیم و سروش صحت و کارش را می‌شناسیم، ضمن اینکه باید بگویم من 115 روز با سروش سر یک فیلم سینمایی بودم و نجابت و رفتار حرفه‌ای این آدم را از نزدیک دیدم. او به هیچ وجه اهل کارگردان بازی نیست. این مسائل خیلی تأثیر داشت که من این پروژه را بپذیرم و درخدمت این گروه باشم.

اینکه در اولین حضور تلویزیونی جدی‌ات با یک گروه طنز (که پیش از این سابقه همکاری داشته‌اند) همکار شدی استرس نداشتی؟
چرا خیلی زیاد استرس داشتم. جالب است که پس از همین کار که با استرس قبول کردم، خیلی‌ها سئوال می‌کنند آیا تصمیم داری بازی در آثار طنز را ادامه بدهی! گویا همه دوست دارند تو را پس از یک کار تنها در یک قالب ببینند!

شاید علت این است که بازی‌های متفاوت تو را روی صحنه نمایش ندیدند؟
شاید! تو می‌دانی که بیشتر نمایش‌هایی که بازی کردم، جدی بودند! من در نمایش جولیوس سزار، خود جولیوس سزار را بازی کردم یا در نمایشی نقش یک کشیش را بازی می‌کردم و اصلاً شوخی نداشتم!! شاید یکی - دو کار طنز داشتم که یکی از آنها دیده شد و کار من به اینجا کشید. از این به بعد نمی‌دانم چه اتفاقی می‌افتد، چون اصلاً قیافه من قیافه طنزی نیست! خودم هم آدم طنازی نیستم!

اتفاقاً فیزیک صورت و اندام تو بسیار به کار آثار کمدی موقعیت می‌آید. البته اگر درست مورد استفاده قرار گیرد.
بله، در سریال «ساختمان پزشکان» هم قرار نبود چیزی جز این باشد، البته قرار بود طنز باشد، اما نه در تمام لحظات؛ اگر چه تعاریف طنز بخصوص طنز موقعیت در طول این سال‌ها سلیقه‌ای بود و هرکس نظری داشته، ولی ما برعکس برخی کارهای طنز که به هر قیمتی تماشاگرانشان را قلقلک می‌دهند و می‌خندانند اصلاً تصمیم نداشتیم این اتفاق بیفتد. من در خیلی از صحنه‌ها کاری نکردم که تماشاگر بخندد، در واقع در بیشتر لحظات این کار درگیر موقعیت بودم و به هیچ وجه درگیر خودم نبودم.

لینک منبع:

Behsood
12-06-2011, 18:02
سلام
امیر قادری هم توصیه کرده بود به دیدن این سریال تو کافه سینما.

Masоud
12-06-2011, 18:14
سلام دوستان

این هم 2 کلیپ از صحنه های منتخب قسمت های پیشین تقدیم به دوستان گلم :11:

حجم : 30 مگابایت

لینک مستقیم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک کمکی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

--------------------------

حجم : 30 مگابایت

لینک مستقیم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک کمکی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید :40:

Kurosh
12-06-2011, 18:53
سلام
امیر قادری هم توصیه کرده بود به دیدن این سریال تو کافه سینما.
خب متن یادداشتش رو هم می‌ذاشتی دیگه :دی

کافه سینما - امیر قادری: ساختمان پزشکان، سریال طنز شبانه تازه شبکه 3، ساخته سروش صحت، پس از چند فصل بی سلیقگی و تکرار الگوهای امتحان پس داده قدیمی، یک فرصت دیگر برای بینندگان تلویزیون و مسئولان‌ و برنامه سازان‌اش است. قسمت‌هایی از چارخونه، سریال طنز قبلی صحت را دیده بودم و راست‌اش امیدی به این یکی نداشتم. اما ساختمان پزشکان یک الگوی طنز آمیز تازه ارائه می‌دهد که نمونه‌اش را تا به حال خیلی کم دیده‌ایم.

مجموعه‌های طنز از رمق افتاده این سال‌های تلویزیون، از دو مسیر مشخص مجموعه‌های موفق قبلی مهران مدیری و رضا عطاران پیروی می‌کردند. به خوبی اصل نبودند؛ اما الگوهای همیشگی، همان‌ها بود که بود. اما ساختمان پزشکان که سرپرستی نویسندگان‌اش را پیمان قاسم‌خانی به عهده دارد؛ شبیه تجربه‌های قبلی قاسم‌خانی هم نیست. می‌شود رد پای نمایشنامه‌های نیل سایمن و مجموعه‌های کمدی پلاتویی روز تلویزیون‌های دنیا را در آن دید و در عین حال یک جور تیپ سازی اجتماعی، مدل داستان‌های طنز عزیز نسین هم در آن وجود دارد. اما نکته اصلی این است که کل مجموعه در تلاش برای ساخت یک مجموعه تلویزیونی تازه، به شکلی هماهنگ با این الگو سازگار هستند. و کارگردان که لحن و ریتم کلی چنین آثاری را در اجرای داستان‌ها، به خوبی از کار درآورده است. این جا تاکید روی دیالوگ‌هاست و طنزی که مرز میان واقعیت و فانتزی را خیلی خوب رعایت می‌کند. به این اضافه کنید سلیقه صحت برای تاکید درست روی ری اکشن‌ها و واکنش‌ها. و بازی خوب بازیگران به خصوص شقایق دهقان، بیژن بنفشه‌خواه و امید روحانی. جسارت سازندگان برای قرار دادن یک چهره جدید، یعنی بهنام تشکر در نقش اصلی داستان هم حسابی جواب داده است؛ شخصیت جک‌ لمون‌وار فلک‌زده‌ای که می‌خواهد برای خودش کسی باشد؛ اما زورش نمی‌رسد.

خوشحالم که تلاش صحت و گروه‌اش جواب داده است. نگران‌ام عبارت «یک جور کمدی روشنفکرانه برای طبقه متوسط» را به کار ببرم. چون هر وقت از این تعبیرها استفاده کرده‌اند، خواسته‌اند بی‌مزگی و سرمای یک محصول طنزآمیز را بپوشانند. اما این یکی خنده‌دار هم هست و از آن مهم‌تر، همان طور که ابتدای این یادداشت هم گفتم، در حال تلاش برای خلق یک نوع تازه کمدی برای تلویزیون کشورمان. باشد که پخته شود. که دنباله‌روانی با سلیقه و آگاه پیدا کند.

تهران امروز

Majid-6120
12-06-2011, 21:03
ســـلام

این قسمــت هم عالی بود ! هر روز بهتـر از دیــروز : دی

البته این قسمت طنز یکنواختی داشت ... منظورم اینه که طنز از اوایل قسمت تا اواخرش ادامه داشت و مثه بعضی قسمت ها فقط چند جای کار خنده دار نبود ....

اگر کل این قسمت رو به 3 بازه زمانی تقسیم کنیم ، سوپر استار بازه اول شیرزاد ، بازه دوم نازنین و بازه سوم فرید بود .

تیکه های خاصی هم نداشت ... یکی جریان قناری خیلی جالب شده بود ... یکم بزرگتر ... شتر مرغ هم جزو پرنده هاست و ...:31:

اونجاش باحال بود که خانوم شیرزاد سرش رو از لای در کرده بود تو و گفت : اههههه تو تلویزیون راتون ندادن میخواین برین رادیو ؟ هه هه هه ! :31:

و باز هم طبق معمول تاکید دارم بر بازی زیبای نازنین : )

و باز هم افسوس از اول تیتراژ جدید : (

ممنون

3Dmajid
12-06-2011, 21:14
و باز هم طبق معمول تاکید دارم بر بازی زیبای نازنین : )

و باز هم افسوس از اول تیتراژ جدید : (

ممنون

درسته نازنین واقعا باحال بازی میکنه :31:
منم دقیقا هر وقت اول تیتراژ رو میشنوم حالم گرفته میشه ... شعر به این قشنگی رو برداشتن گند زدن توش :41:

امشبم قشنگ بود ولی من نکته ی خاصی رو توش ندیدم. بیشتر جنبه ی طنز داشت.
یه جاش خیلی واسم باحال بود.
اونجا که مبایل مرجان زنگ میزد و مثلا میخواستن جلو ناصر بگن واسه نازنینه.
نازنین گفت یکی هست که نمیخوام جوابشو بدم.
بعد نیما گفت نفهمیدم گفتی کیه که حاضر نیستی جوابشو بدی :39::31::20::11:

neon_91
12-06-2011, 21:19
این قسمتش فوق العاده بود مخصوصا اون موقعی که لباسای ناصرو خریده بودن
ناصر:اینی که می بینی لباس شبمه:16:اون لباس راحتیه اون یکی خیلی راحتیه اون یکی دیگه
نیما:خواهشا دیگه ادامه نده:16:
شقایقم که هی داره می ترکونه

3Dmajid
12-06-2011, 21:42
شکلک خنده ی خانم شیرزاد >> :38: :31:

moslem47
12-06-2011, 23:07
نقش بهنام تشکر در سریال مختارنامه چیه؟..........

moucker_boy
13-06-2011, 09:02
این قسمت برای کدوم مشکل اجتماعی بود؟
من که نفهمیدم.
.
.
.

Lady parisa
13-06-2011, 09:06
مگه راجع به ساخت برنامه تلویزیونی نبود!!!!!!!
چرا یهو مربوط به خواستگاری شد!!!:19:

Hamid Hamid
13-06-2011, 09:12
این قسمت برای کدوم مشکل اجتماعی بود؟
من که نفهمیدم.
.
.
.

ازدواج و شرايطش

مگه راجع به ساخت برنامه تلویزیونی نبود!!!!!!!
چرا یهو مربوط به خواستگاری شد!!!

هر 2-3 قسمت موضوع عوش ميشه ... + ممكنه 2 موضوع در كنار هم باشن

Lady parisa
13-06-2011, 09:16
ازدواج و شرايطش

هر 2-3 قسمت موضوع عوش ميشه ... + ممكنه 2 موضوع در كنار هم باشن

نه بابا منظورم همین دیشبه!
مگه اولش به رادیو وصلشون نمی کرد داشتن برنامه می ساختن(تلویزیونی)
بعد ادامه ندادن! یهویی اون مطلب نیمه موند و مسئله خواستگاری پیگیری شد!

شاید من اشتباه می کنم

pooria_googooli
13-06-2011, 10:08
خب دیگه همین دیشب داشت دو تا موضوع رو دنبال میکرد . احتمالا جریان این خواستگاری که تموم بشه میرن دوباره سراغ برنامه تلویزیونی . دیشب من خیلی خندیدم مخصوصا اون تیکه که نیما میخواست راه پله ها رو تمیز کنه .

mhv_kntu
13-06-2011, 10:51
من با این مرجان خانومه خیلی حال کردم . کاشکی نقشش ادامه دار بشه ! مکمل خوبیه واسه این گروه (نظر شخصی )

4MaRyAm
13-06-2011, 11:03
نقش بهنام تشکر در سریال مختارنامه چیه؟..........

تو سایت مختارنامه به عنوان (بهنام تشکری – معرکه گیر) معرفی شده

wwwatiw
13-06-2011, 13:31
اونجايي كه دكتر نيما داشت در مورد ازدواج توضيح ميداد كه گفت بايد مثل عقاب باشي و بعد سر حيوونه رو بغل كرد خيلييييييييي باحال بود :31:

Ghaioom
13-06-2011, 13:46
این سریال کلا باحاله! :31:
مثل اینکه از سریال قبلی قسمتاش زیاد تر هم هست؟!

molaali
13-06-2011, 15:05
مثل اینکه از سریال قبلی قسمتاش زیاد تر هم هست؟!
منظورتون چهار چرخه؟
بله از اون خیلی بیشتره(خوشبختانه)اون سریال مخصوص عید ساخته شده بود و 15 قسمتی بود.ولی ساختمان پزشکان 45 قسمته.

shah abas
13-06-2011, 19:44
55 قسمته. اون طور که تو همشهری جوان خوندم. پیمان قاسم خانی هم فقط چند قسمت رو کامل نوشته و تو مصاحبه امیدواری کرده بود مردم از قسمت های جدید که توسط نویسنده های جدید نوشته شده اند هم استقبال کنم. (فکر با توجه با تاریخ مصاحبه و چاپ مجله ما باید الآن اون قسمت ها رو ببینیم)

legolas 224
13-06-2011, 19:48
55 (فکر با توجه با تاریخ مصاحبه و چاپ مجله ما باید الآن اون قسمت ها رو ببینیم)
نگو :دی یعنی خوشیمون بهمون چند قسمت بود؟:13:

M3HRD@D
13-06-2011, 19:53
نشست نقد و بررسی سریال «ساختمان پزشکان» در فرهنگسرای رسانه با حضور سروش صحت، نویسندگان، بازیگران و دیگر سازندگان مجموعه و امیر قادری

اولین نشست از سلسله برنامه های "پیشواز" فرهنگسرای رسانه ، به نقد و بررسی سریال «ساختمان پزشکان» به کارگردانی سروش صحت اختصاص یافته است.

به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای رسانه، مجموعه «ساختمان پزشكان»، كاري از گروه فيلم و سريال شبكه سه سيماست و موضوع آن درباره: روانشناسی به نام نيما افشار است که با همسرش (یکی از بيماران سابقش) است در همسايگي والدينش زندگي مي‌كند. داستان‌هاي مجموعه به زندگي پر درد سر نيما مي‌پردازد. در ميان مشكلاتش با بيماران مختلف و گرفتاري‌هاي مالي ناشي از پرداخت اجاره خانه، اقساط مختلف، مهريه همسر سابقش، تلاش دائمي براي حفظ آرامش و صلح بين والدين بي‌ملاحظه و همسر وسواسي‌اش دارد.

اين سريال در 60 قسمت 40 دقيقه‌اي به تهيه‌كنندگي محسن چگيني ساخته شده و بهنام تشكر، بيژن بنفشه‌خواه، شقايق دهقان، هومن برق‌نورد، فرناز رهنما، هوشنگ حريرچيان، پروين قائم مقامي، رضا كريمي، اميد روحاني، اصغر حيدري، نعيمه نظام دوست، مونا فرجاد، مهدي محمدزاده، مجيد شهرياري، ميثاق جمشيدي و محمد شيري در آن ايفاي نقش مي‌كنند.

نشست نقد و بررسی مجموعه تلوزیونی "ساختمان پزشکان"روز سه شنبه 24 خردادماه با حضور سروش صحت، محسن چگینی، مهراب قاسم خانی، بیژن بنفشه خواه، بهنام تشکر، هومن برق نورد،شقایق دهقان، فرناز رهنما و امیر قادری از ساعت 15در فرهنگسرای رسانه برگزار می شود.

علاقمندان جهت شرکت در این برنامه می توانند به میدان ولیعصر ابتدای بلوار کشاورز جنب پایگاه انتقال خون فرهنگسرای رسانه مراجعه و یا با شماره تلفن :88800613 کنند.

D,Freeman
13-06-2011, 20:01
واقعا سریال بی محتوا ومسخره ایه...! واقعا دیگه دارم به این نتیجه میرسم که اگه یه سبزی فروش هم بره تلویزیون بخواد سریال طنز بسازه بهش اجازه میدن...! آخه سروش صحت رو چه به کارگردانی...؟! واقعا سریال بیخودیه...! اگه بازی تک ستاره تئاتریه این سریال یعنی هومن برق نورد نبود مطمئنا همین چهارتا بیننده هم این سریال نداشت...! واقعا آدم دلش برای این مردم میسوزه که این شبای تابستون باید چه مزخرفاتی رو ببینن...!

shah abas
13-06-2011, 20:03
نگو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی خوشیمون بهمون چند قسمت بود؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو مصاحبه گفته بود ۶ قسمت رو کامل نوشته. خب تا حالا که بیشتر از ۶ قسمت پخش شده:دی

Majid-6120
13-06-2011, 20:08
واقعا سریال بی محتوا ومسخره ایه...! واقعا دیگه دارم به این نتیجه میرسم که اگه یه سبزی فروش هم بره تلویزیون بخواد سریال طنز بسازه بهش اجازه میدن...! آخه سروش صحت رو چه به کارگردانی...؟! واقعا سریال بیخودیه...! اگه بازی تک ستاره تئاتریه این سریال یعنی هومن برق نورد نبود مطمئنا همین چهارتا بیننده هم این سریال نداشت...! واقعا آدم دلش برای این مردم میسوزه که این شبای تابستون باید چه مزخرفاتی رو ببینن...!

چه عجب یه منتقد پیدا شد واسه این سریال !

انقدر از این سریال تعریف کردیم که زد زیر دلمون !

خب دوست عزیز میگفتی .... که بی محتواست ها ؟ :31: چهار تا بیینده ؟ عجب ...

legolas 224
13-06-2011, 20:22
با اینکه تا حدودی درست میگین اما شما این سریال رو باید با سریال های صدا و سیما مقایسه کنی:27:
لااقلش اینکه از یه سری سریال هایی چون چهار چرخ خیلی بهتره :31::27:

*M!L4D*
13-06-2011, 20:30

به قول مجید اولین منتقد این سریال هستیند تبریک میگم بهتون :دی
این سریال برعکس حرف شما کاملا پر محتوا هست فقط باید دقت کرد

"مثلا همین الان نیما به تهیه کننده ی رادیو گفت بیاید در مورد خط قرمز ها و محدودیت هاتون برنامه بسازیم؟
که اون گفت مگه واسه تهیه کننده ها اینجا خط قرمزی هم وجود داره ؟:27::31:"

که داشت به وضعیت نابسامان الان اشاره می کرد !

Majid-6120
13-06-2011, 20:53
سلام مجــدد

باز یه قسمت قشنگ دیدیـــم ....

نکات و تیکه ها :

- وقعا خوشم اومد از سکانس های تلفیق و ترکیبی خواستگاری ناصر و گفتگو نیما با مسئول صدا و سیما .... کلا ایده جدید و خوبیه !

- این تیکه کولاک بود : فرید : من ناصر رو همیشه آزاد و رها تربیت کردم . ناصر : آره راست میگه من همیشه تو کوچه ها ولو بودم : دی

- وان تیکه پیس پیس کردن ها هم که عالی بود ! ....

- این تیــکه رو فقط ما اصفهانی ها فهمیدیم ...

مرجان داشت میگفت بریم باغ وحش و استادیوم و ... آخرش با ذوق گفت که مترو هم بریم ، آخه تو اصفهان نزدیک هفت ساله پروژه متر رو شروع کردن و هنوز به جای قابل قبولی نرسیدن و پیگیری نمیکنن ، واسه همین ما اصفهانی ها همه تو کف مترو موندیم : دی...

- امشب دلم واسه نازنین خیلی سوخت .... چقدر تو سرش زدن !

- 30 ثانیه آخر فیلم هم که در باره این بود که به کیا انتقاد بکنــید و به کیا نکــنید کولاک بود :27:

خوش باشید ! : x

بی باک بی بال
13-06-2011, 20:58
من که فقط اون تیکه های که شیرزاده هست می خندم
کاش شیرزادشو بیشتر میکردند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3Dmajid
13-06-2011, 21:09

اصلا موافق نیستم :31:

- وان تیکه پیس پیس کردن ها هم که عالی بود ! ....

- این تیــکه رو فقط ما اصفهانی ها فهمیدیم ...

کنجکاو شدم ... میشه بیشتر توضیح بدی ؟ :31:

- امشب دلم واسه نازنین خیلی سوخت .... چقدر تو سرش زدن !

منم همینطور :37:
خیلی از این نازنین خوشم میاد (البته به چشم خواهری :31:)

قسمت امشبشم جالب بود !
به نظرم تا حدی دارن مشکلایی که توی ساخت فیلمشون داشتن مطرح میکنن (چون بیشتر سر ساخت فیلم طنز و چارچوب هاش توی تلویزیون بود!)
اونجا که ناصر به تهیه کننده گفت باید معلوم شه این پولا چی میشه و اونم گفت ما همه رو خرج کردیم سندشم هست فکر کنم تیکه ش یه کم جنبه ی سیاسیم داشت :21:

تیتراژ آخرشم احساس کردم یه بار دیگه سیروان خسروی ضبط کرده تیکه ی اول رو و روش افکت داده تا مثل قبلیه از آب در بیاد. چون این دو شب که اول شعرش عوض شده یه جوری خونده بود اولشو که انگار خیلی گیج گیجی بوده و وقت نکرده درست حسابی از آب در بیاره ! (اگه با دقت گوش میدادید متوجه میشدید منظورم چیه :11:)

جای خانم شیرزاد خیلی خالی بود با اون خنده هاش >>>>> :38:

Hamid Hamid
13-06-2011, 21:17
سكانس فالگيري :

مرجان : تو فالدون افتادس كه يه مسافري داريد !

محبوبه : جدا؟! ننوشته اين مسافرمون كي ميره؟! :‌دي

مرجان : نه :!‌ دي اما نوشتس كه حالا حالا ها ميموند ... آخه اين خطه خيلي بلند افتاده : دي

مجبوبه: شيرين بهت گفتم بزار يه قلپ ديگه بخورم تا اين خط كوتاه شه و اين زود بره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نازنين: ديگه چي نوشته؟!

مرجان : نوشته كه مهموندونم لهجه دارد !

نازنين : ئه !! : دي لهجشم اون تو نوشته؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

satttanism
13-06-2011, 21:21
یه تیکه خیلی جالب ناصر در رادیو گفت:

خوب باید ببینیم این پولای میلیاردی کجا میره!

Majid-6120
13-06-2011, 21:22
آقا حمید شیرین کیه ؟ نازنین رو میگی ؟ : دی

monaa
13-06-2011, 21:23
تا حالا که طنز خوبی بوده مخصوصا قسمتی که می خواستن باشگاه افتتاح کنند اون قسمت واقعا عالی بود:31: :19::31:

pcforlife
13-06-2011, 21:37
پیام بارز این قسمت به خصوص در اواخر سریال:
"آزادی عمل دارید، هر کاری بخواهید، میتونید انجام بدید! اما مشروط بر وجود و انجام شرط محال!":13:
دست نویسنده ها و کارگردان و مسئولین سریال درد نکنه... لذت بردم...:20::11:
.
تیکه لب خونی خیلی باحال بود...:31: و کل کل های نازنین با محبوبه و مرجان (قناری) آخرش بود!!:27:
راستی گفتم قناری... میگم بریم قناری رو بفرستیم تو قفس!:biggrin:

legolas 224
14-06-2011, 00:40
منم همینطور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی از این نازنین خوشم میاد (البته به چشم خواهری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اره گل گفتی منم این حس رو دارم:دی(فک کنم چون جایی بازی نکرده و بازیگریش تو این نقش خیلی خوبه)
خوب
پیســــــــــپیس:دی پیس پیس پیسپیس پیس:دی

به نظرم تا حدی دارن مشکلایی که توی ساخت فیلمشون داشتن مطرح میکنن (چون بیشتر سر ساخت فیلم طنز و چارچوب هاش توی تلویزیون بود!) منم همین نظرو دارم که نشون بده واسه ی ساختن همچین طنز هایی چه زجر ها که نمیکشن :27:
پیس پیسپیس:دی
تیکه ی منصور هم باهال بود:دی
نیشتو ببند:دی:27: آخ خدا ادم میخواد این قناری رو جر بده از وسط با این خنده ها ولهجه اش:دی

moucker_boy
14-06-2011, 10:02
به نظر من چون خانم شیرزاد تو این قسمت نبود مثل قسمتای قبلی زیاد زیاد جالبو خنده دار نبود.
.
.
.

Ghaioom
14-06-2011, 10:36
داشتم خونه روزنامه میخوندم که اینو دیدم : :31:
باحاله بخونین

به افتخار خانم شيرزاد

Majid-6120
14-06-2011, 11:01
کنجکاو شدم ... میشه بیشتر توضیح بدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مجید جان همون مترو رو که توضیح دادم منظورم بود نه پیس پیس ! : دی

farshidshd
14-06-2011, 13:06
پدر و مادره و ناصر واقعا خیلی رو اعصابن

MoH_@_MaD
14-06-2011, 14:58
پدر و مادره و ناصر واقعا خیلی رو اعصابن

مادرش نسبتا آره !!

ولی فرید خیلی قشنگ بازی میکنه که !!
من که به شخصه خیلی از بازی ایشون خوشم میاد !!

اون قسمتی که آلزایمر گرفته بود رو یادتون رفته چقدر خندیدیم :31:

مخصوصا اون سکانس کنار آسانسورش آخر خنده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamid Hamid
14-06-2011, 17:55
خداييش محبوبه( مادر نيما ) هم خيلي باحال بازي ميكنه ...

خانوم پروين قائم مقامي ... يادم مياد اولين بار تو سريال مرد هزار چهره نقش مادر مسعود شصتچي رو داشت ... كه اونجا هي توهم ميزد كه مسعود شصتچي معتاد شده : دي

ميگفت : مادر جان گوشه اتاقت شيشه شكسته پيدا كردم ... نكنه داري شيشه ميكشي و به مادرت نميگي؟! ( گريه ميكرد ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اينجا هم من نحوه ي اجراش رو خيلي خوشم مياد هي گير ميده به نازنين و نيما ...

به مرجان گفت : دخترم تو اگه عروس من بشي همه جوره آزادي :‌دي

نازنين: ئه ! وا ! مادر پس چطور هي من رو كنترل ميكنيد؟!

محبوبه (مادر نيما ) : آخه نازنين جون شما كه دختر سالمي نيستي : دي ميري تو اجتماع و يه گندي بالا مياري [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

ناصر هم خداييش خيلي خوب بازي ميكنه ... ازين بازيگراييه كه معلومه از تئاتر پاگرفته و به اينجا رسيده ... من دوست دارم اجراش رو ...

nar nia
14-06-2011, 18:07
حال بازیگران «ساختمان پزشکان» خراب بود

محراب قاسم‌خانی یکی از نویسندگان مجموعه «ساختمان پزشکان» می‌گوید بازیگران مجموعه در روزهای اول خیلی استرس داشتند.

محراب قاسم‌خانی که به همراه دیگر عوامل مجموعه تلویزیونی «ساختمان پزشکان» مهمان کافه خبر بود درمورد بازیگران مجموعه گفت: «نکته‌ای که من در مورد بازیگران این کار دوست داشتم، جاه‌طلبی آنان بود. دغدغه همه‌شان بازیگری بود و دور هم جمع شدن، ‌پول گرفتن یا چیز دیگری در ذهنشان نبود. من نگرانی‌های اولیه‌شان را می‌دیدم. همه‌شان تقریباً حالشان خراب بود.»[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

او در ادامه افزود: «واقعا آمده بودند یک کار خوب انجام دهند و خیال ما از توانایی و تجربه‌شان راحت بود. خود من به عنوان نویسنده می‌دانستم آنها متن را می‌خوانند و مطمئن بودم به دیالوگ‌ها توجه دارند و سعی می‌کردم غلط ننویسم.»

شقایق دهقان یکی از بازیگران مجموعه نیز در ادامه صحبت‌های قاسم‌خانی گفت: «گاهی اوقات استرس داشتن برای بازیگر خیلی خوب است. اینکه شما هیجان و استرس داشته باشی و تلاش کنی کارت را به خوبی انجام بدهی. این با زمانی که یک بازیگر می‌داند، قرار است نقشی مشابه سایر نقش‌هایش ایفا کند فرق دارد. چون این بازیگر استرس و نگرانی ندارد.»

solo8
14-06-2011, 18:18
شیرزاد خیلی باحااااااله....

نقششو خوب بلده!!!

اون نازنین هم دلنشین بازی میکنه...کلا از قیافه اش هم خوشم میاد.آدم باحالی بنظر میاد...

نیما هم که خیلی باحاله.باهاش حال میکنم.

اونجایی که میگه :((من دکتتتر نیما افشار (دستشو میذاره تو جیبش) هستم(حالا نفسشو میکشه بالا!)))

Kurosh
14-06-2011, 18:20
عوامل سریال «ساختمان پزشکان» معتقدند کار کردن در این مجموعه یک تجربه خوب برای آن​ها در حوزه تلویزیون بوده است.

آرزو شهبازی: کلیشه‌زدگی، درجا زدن و کپی برداری​های ناموفق از کمدی​های امتحان پس‌داده​ای که در بین مردم محبوبیتی کسب کردند، خواسته و ناخواسته به رویه​ای در تلویزیون بدل شده است. در این فضا گروهی که بخواهد کار متفاوتی انجام دهد و در این دام نیفتد خواسته و ناخواسته با مشکلات زیادی مواجه​ است.

از سوی دیگر این واقعیت ناگزیری است که مردم به تفریح نیاز دارند و تلویزیون یکی از قوی‌ترین ابزارهای سرگرمی در کلیه جوامع به شمار می​رود. شاید بتوان گفت سرگرمی از شریف​ترین و اصلی​ترین کارکردهای کمدی است، اما تقلیل دادن کارکردهای آن به همین وجه و احتیاط در به کارگیری کمدی در حد و اندازه های واقعی خود که نوعی نهیب زدن به تلخی های روزگار است، می​تواند به نوعی باعث عقب راندن ماهیت و عنصر کمدی شود. اگرچه این استحاله تا چندی پیش بر اساس سیاست های تلویزیون روی داده بود، امروز با عقب رفتن برخی خط قرمزها کمدی تا حد بسیار اندکی به ویژگی​های خودش نزدیک می​شود.

اگرچه جامعه نیز باید به درجه​ای از سعه صدر رسیده باشد که اجازه نقد رفتارش را به هنرمند بدهد. این بار عواملی که در کنار هم جمع شده​اند و مجموعه «ساختمان پزشکان » را ساخته​اند در دو حوزه گفته شده دست به ریسک زده​اند. از لودگی پرهیز کرده​اند و به سراغ روانشناس ها رفته​اند وخودشان معتقدند که این قشر برخلاف خیلی​های دیگر برخورد منطقی و خوبی با سریال داشته​اند.

این روزها «ساختمان پزشکان» به دلیل دوری گزیدن از همان کلیشه‌زدگی​ها و کپی‌برداری​ها، جای خودش را در بین مخاطب عام و خاص باز کرده است. به همین خاطر در کافه خبر میزبان سروش صحت کارگردان، محراب قاسم​خانی یکی از نویسندگان و شقایق دهقان، هومن برق​نورد، بهنام تشکر و فرناز رهنما از بازیگران سریال بودیم تا درباره علل این موفقیت و به طور کلی کمدی های تلویزیونی با آن​ها گفت‌و‌گو کنیم.

بد نیست صحبت​مان را از چینش بازیگران مجموعه آغاز کنیم. «ساختمان پزشکان» ترکیبی است از بازیگرانی که درعرصه کمدی برای مخاطب چهره‌های شناخته شده تری هستند با بازیگرانی که پیش از این بیشتر درتئا‌ترحضورداشته‌اند. مسلما این آشنازدایی و دوری از کلیشه‌های رایج، کار بازیگر را هم برای جا انداختن نقش کمدی تا حدودی سخت‌تر می‌کند. چون دیگر مخاطب بر اساس پیش​زمینه‌های ذهنی که از آن بازیگر دارد نمی‌خندد. خودتان این مساله را چقدر در متفاوت بودن مجموعه موثر می‌دانید.

هومن برق​نورد: من به این مساله از دید مخاطب نگاه نمی‌کنم. از‌‌ همان ابتدا هیچ شکی به این ترکیب، به جنس بازی بچه‌‌ها و چیدمان آن‌ها کنارهم نداشتم و مطمئن بودم درست جواب می‌دهد. البته ممکن است مسئولان تلویزیون نسبت به بازیگرهای ناشناخته‌تر واکنش نشان بدهند، اما باید قابلیت ریسک‌پذیری را بالا ببریم و به هم اعتماد کنیم. وقتی کارگردانی و تهیه‌کننده‌ای می‌گوید این گروه من است، قطعاً‌ نمی‌خواهد کارش بد شود و یا بیننده کمی داشته باشد. مدیران باید به گروه بازیگران اعتماد کنند و قطعا این اعتماد جواب می‌دهد. همانطور که در این کار جواب داد.

فرناز رهنما: از نگاه من به عنوان یک مخاطب عام، یکی از دلایل موفقیت کار این است که هیچ پیش‌زمینه‌ای در مورد رفتارهای بازیگران وجود ندارد. در حالی​که اگر بازیگران کاملاً شناخته شده که تجربه حضور در این نقش‌ها را دارند، وارد کار می‌شدند، حدس و گمان‌ها راحت‌تر اتفاق می‌افتاد. یعنی مخاطب از قبل آمادگی این را داشت که حدس بزند هر کاراکتر در برابر هر برخوردی چه واکنشی نشان خواهد داد. اما الان چون پیش زمینه‌ای وجود ندارد وحدسی هم در میان نیست، نتیجه کار جذاب می‌شود. این دو شرایط متفاوت در مورد نقش آقای تشکر و شقایق دهقان وجود دارد.

شقایق دهقان: البته مخاطبان ما دوست دارند بازیگران شناخته شده را در نقش‌ها ببینند و ذهنشان در مورد تطبیق بازیگر جدید با شخصیت‌های تازه تنبل است، اما این نوع ترکیب تنوع خودش را دارد و مردم کم‌کم عادت می‌کنند. من نه از جایگاه بازیگر بلکه به عنوان مخاطب، معتقدم تکرار یک نقش برای یک بازیگر خسته‌کننده می‌شود. برخی از بازیگران نقش‌های کمدی نه تنها همواره در چنین کارهایی بازی می‌کنند، بلکه نقش خود را هم تکرار می‌کنند. اتفاقی که در مورد بچه‌های ما افتاد این بود که به دلیل سابقه تئاتری که داشتند، انضباط تئاتری و مقید بودن به متن و کارگردانی را هم با خودشان به تلویزیون آوردند. از سوی دیگر آن‌ها آنقدر خوب بازی کردند که تماشاگر به مرور جذب کار آنان شود و دوستشان داشته باشد.

برق‌نورد: اصلا تشخیص برخی از سریال‌ها برای من سخت است؛ آدم نمی‌تواند تشخیص بدهد این کدام کار آن کارگردان است؛ اولی، دومی، سومی.. از بس همه شبیه هم هستند.

محراب قاسم‌خانی: نکته‌ای که من در مورد بازیگران این کار دوست داشتم، جاه‌طلبی آنان بود. دغدغه همه‌شان بازیگری بود و دور هم جمع شدن، ‌پول گرفتن یا چیز دیگری در ذهنشان نبود. من نگرانی‌های اولیه‌شان را می‌دیدم. همه‌شان تقریباً حالشان خراب بود. واقعا آمده بودند یک کار خوب انجام دهند و خیال ما از توانایی و تجربه‌شان راحت بود. خود من به عنوان نویسنده می‌دانستم آن‌ها متن را می‌خوانند و مطمئن بودم به دیالوگ‌ها توجه دارند و سعی می‌کردم غلط ننویسم.

دهقان: گاهی اوقات استرس داشتن برای بازیگر خیلی خوب است. اینکه شما هیجان و استرس داشته باشی و تلاش کنی کارت را به خوبی انجام بدهی. این با زمانی که یک بازیگر می‌داند، قرار است نقشی مشابه سایر نقش‌هایش ایفا کند فرق دارد. چون این بازیگر استرس و نگرانی ندارد.

البته یک مساله‌ای که در این بحث باید به آن توجه کرد این است که اساسا تاکید بر استفاده از بازیگران تازه، نباید به معنی کنار گذاشتن بازیگران باتجربه باشد. بلکه یک بازیگر کمدی باید بتواند همواره با کارنامه خودش هم رقابت کند. اما می‌خواهم بدانم این ترکیب چقدر حساب شده و چند درصد اتفاقی و بر اساس شرایط بود؟

سروش صحت: برخلاف اینکه به نظر می‌آید ما ریسک زیادی کردیم، اما واقعیت این است که ما ریسکی نکردیم. در مرحله انتخاب بازیگر که محراب در جریان آن است و یک ماه زمان برد؛ همه ما یعنی من، پیمان، محراب و آقای چگینی نظر می‌دادیم و سعی می‌کردیم خیلی دقیق به این موضوع فکر کنیم. برای انتخاب بهنام تشکر کاملا مطمئن بودیم. مسئولان شبکه او را نمی‌شناختند، اما ما با اعتماد بالا نسبت به این بازیگر به آن‌ها گفتیم شک نکنید که کاملا مناسب نقش است.

آقای تشکر اولین انتخاب این نقش بود؟

صحت: بله. انتخاب شماره یک ما برای این نقش بهنام بود. آقای چگینی بهنام را نمی‌شناخت، تا او به دفترمان آمد و ناهار خوردیم و از دفتر که بیرون رفت آقای چگینی گفت او برای نقش مناسب است و اصلا شک نکنید. در مورد هومن هم فکر می‌کردیم سر کار است، تا اینکه فهمیدیم کارش رو به پایان است و حتی می‌خواستیم سریع کسی را بفرستیم که‌‌ همان جا قرارداد را ببندد، چون نمی‌خواستیم او را از دست بدهیم. البته مسئولان شبکه تعدادی از بچه‌ها را نمی‌شناختند و فکر نمی‌کردند کار طنز کرده باشند، اما خود ما براساس تجربه‌مان احساس می‌کردیم نقش‌ها را درست انتخاب کرده‌ایم. البته قرار بود 100 قسمت کار کنیم که بنا به دلایلی به 70 قسمت رسید و در ‌‌نهایت مجبور شدیم در 55 قسمت کار را ببندیم. آخرین روز فیلمبرداری مهم‌ترین دلخوری من این نبود که کار تمام می‌شود، بلکه ناراحتی‌ام از پایان کار با این تیم رویایی و دست‌نیافتنی بود.

دهقان: در مورد بحث بازیگران باسابقه‌ و بازیگران تازه‌کار، یک نکته‌ای را اضافه کنم. فکر می‌کنم در این مورد یک مقدار خود بازیگر‌ها و یک مقدار هم تهیه کننده‌هایی که روی بازیگر‌ها سرمایه​گذاری می​کنند، مقصر باشند. یعنی کار‌ها فیلمنامه و شخصیت‌پردازی درستی ندارد، تهیه کننده پول زیاد می‌دهد، یک بازیگر قوی می‌آورد و دستش را باز می‌گذارد که هر کاری دلش خواست بکند، اما استفاده درست از بازیگران هم مهم است. به عنوان مثال در کارنامه کاری بیژن بنفشه‌خواه همواره کارهایی از جنس آیتم یا بداهه بوده، اما نقشی که اینجا بازی می‌کند به شدت جدی است و ما چنین نقشی را جایی از او ندیده‌ایم. به نظرم قرار نیست ما آن‌ها را کنار بگذاریم، بلکه باید از توانایی‌هایشان استفاده درستی بشود.

این جنس از بازی کاملا جدی که تنها با قرار گرفتن بازیگر در یک لحظه کمدی، موجب خنده می‌شود، در اکثر بازی‌های این مجموعه وجود دارد و به نظر می‌رسد سبک کلی کارگردانی در این کار را شکل داده است.

صحت: بله.غیر از نقش شقایق دهقان، از اول هدف این بود که بازی‌ها از همین جنس باشد. یعنی کمدی نیست و این عمل و عکس‌العمل است که تماشاگر را می‌خنداند. هرچند از دیالوگ‌هایی که شوخی در آن وجود دارد هم استفاده شده است.

بهنام تشکر: اصلا قرار نبود خیلی به سمت کمدی برویم. در این کار کمدی در ارتباط بین آدم‌ها اتفاق می‌افتد، نه در درون آدم‌‌ها. در واقع مواجهه با اتفاقی که می‌افتد کاملا جدی است، ‌اما خود اتفاق کمدی است. حالا اگر عکس‌العمل ما بازیگران هم بخواهد نسبت به آن اتفاق کمدی باشد، منجر به کمدی در کمدی می‌شود که سر از جاهای دیگر در می‌آورد، اما می‌بینیم همه افرادی که حول آن محور می‌چرخند غیر از شقایق دهقان، اتفاقاً خیلی منطقی با آن اتفاق برخورد می‌کنند.

به همین دلیل است که الان وقتی مردم کار را می‌بینند، می‌گویند می‌نشینیم و نگاه می‌کنیم، نمی‌گویند می‌نشینیم و می‌خندیم. این نگاه کردن خیلی محترمانه‌تر از قاه قاه خندیدن است. در مورد بحث قبلی هم من فکر می‌کنم هر بازیگری چه کمدی و چه جدی، اگر درک لحظه و سکانس داشته باشد و بداند می‌خواهد چه کار کند، مسلما بعد از یک مدت، به شرطی که کارش را بلد باشد و تیم هم او را حمایت کند، برای تماشاگرش جذاب خواهد بود.

برق​نورد: یک اتفاق خوبی هم که در کار افتاد این بود که حس رقابت وجود نداشت و همه در عین اینکه کار خودشان را انجام می‌دادند، حواسشان به هم بود، حتی ممکن بود بازیگری در یک سکانس نباشد اما به به بازیگران آن سکانس کمک می​کرد.

دهقان: این فضای بدی است که یک بازیگر بخواهد تنها خودش در یک کاری دیده بشود.

خودتان فکر می‌کنید رویکرد قصه به شخصیت‌های زن چگونه است؟​

برق​نورد: اتفاقاچند وقت پیش یک خانمی در تئاتر مرا دید و خیلی شاکی بود و می‌گفت چرا زن‌ها در این کار همه احمقند.

دهقان: این انتقادی است که سال‌هاست به من می‌شود و من نمی‌فهمم خانمی که کاملا معقول است، چه چیزی‌اش می‌تواند کمدی باشد؟

آیا همواره کمدی از خلق روابط و شخصیت‌های منفی شکل می‌گیرد؟

صحت: من فکر می‌کنم اصلا اینطور نیست که خانم‌ها تافته جدا بافته‌ای از آقایان باشند. در همین کار بهنام تشکر در نقشی بازی می‌کند که همه دارند توی سرش می‌زنند، یا نقشی که هومن بازی می‌کند آدمی است که خلافکار است و از زندان آزاد شده است. در مورد بقیه نقش‌ها هم همینطور. پیش از این ایرادی که همیشه از ما می‌گرفتند این بود که چرا نقش خانم‌ها بار کمدی ندارد. در این کارچنین ایرادی دیگر وجود ندارد و فکر می‌کنم نباید سیاه و سفیدهایی را که در مورد همه شخصیت‌ها و برای درام ایجاد شده، تنها در شخصیت‌های زن داستان ببینیم.

دهقان: یک دید دیگر هم نسبت به این قضیه وجود که من خیلی دوست دارم. خیلی وقت‌ها می‌بینم که برخی تماشاگران به توانایی بازیگر نگاه می‌کنند نه خود نقش و ویژگی‌هایش. مثلا به من می‌گویند چقدر خوب است که یک خانم دارد کمدی بازی می‌کند و خوب بازی می‌کند.

قاسم‌خانی: من خودم وقتی می‌نویسم بیشتر به کاراکتر‌ها فکر می‌کنم تا زن و مرد بودنشان. چند روز پیش یک نفر پیغام داده بود که دستتان درد نکند خیلی دلمان خنک شد که روان‌شناس‌ها را زدید. خب آخر مگر من چه مشکلی با روان‌شناس‌ها دارم؟!

صحت: اتفاقا ما با دو تا خانم روان‌شناس هم صحبت کردیم که خیلی کار را دوست داشتند.

به نظر می‌رسد درصد انتقاد‌ها کمتر از حد تصور بود. چون به هر حال این حوزه، حوزه حساسی است.

صحت: تجربه به ما نشان داده با هر قشری شوخی کنیم، همیشه یک گروهی از آن قشر معترض خواهند بود. ولی اتفاقا تا این​جای کار برخورد پزشک‌ها و روان‌شناس‌ها از آن حدی که ما خودمان را آماده کرد بودیم خیلی بهتر بود.

رهنما: مهتر از همه این است که اگر ما نتوانیم با قشر پزشک که افراد روشنفکر و تحصیل کرده جامعه هستند شوخی کنیم از اقشار پایین‌تر چه توقعی داریم؟

قاسم‌خانی: به نظرم روان‌شناس‌ها باید بیشتر متوجه باشند که ما یک شخصیت اصلی داریم که روان‌شناس است و هدفمان این است که مخاطب شخصیت اصلی را دوست داشته باشد و این یعنی مردم یک روان‌شناس را دوست خواهند داشت.

تشکر: من فکر می‌کنم ما خودمان با سوالاتی از این دست مساله را حساس می‌کنیم.

اما حساسیت به نقد و عدم نقد پذیری در جامعه ما ریشه‌ای‌تر از این بحث‌ها و سوالات است. راستی کار چقدر ممیزی شد؟

صحت: زیاد نبود، ما یک بخش‌هایی از شوخی با پزشکان و روان‌شناسان را کم کردیم و یک شخصیت هم اضافه شد.

یعنی به تعویق افتادن پخش ربطی به ممیزی نداشت؟

صحت: نه. مساله پخش هم تنها به اینکه ما کمی شوخی با روان‌شناس‌ها را تعدیل کنیم، ارتباط داشت. اما اینطور نبود که مثلا بخواهند مسائل اجتماعی یا قصه‌های​مان را بیش از حد معمول جرح و تعدیل کنند.

یعنی دستتان برای شوخی با مسائل روز اجتماعی باز بود؟

قاسم‌خانی: بله. ما در کارهایی بوده‌ایم که ممیزی‌های بیشتر داشته است، اما سر یک چیزی که به نظر من یک سوءتفاهم بود تغییری ایجاد شد که لزومی نداشت به خاطر آن پخش کار عقب بیفتد. چون اول صحبت این بود که سریال در زمستان پخش بشود، بعد قرار بود بعد از عید روی آنتن برود و همینطور طول کشید تا الان. در ‌‌نهایت آنچه که تغییر دادیم تنها چیزی حدود پنج روز از وقت ما را می‌گرفت.

گاهی اوقات ممکن است شما یک کار کمدی انجام بدهید که مخاطب ببیند و بگوید این کمدی لوسی است. چنین عقیده‌ای الزاما هم به معنی عدم درک کارگردان از کمدی نیست، بلکه شاید به بحث اندازه بازی‌ها برگردد. به دست آوردن این اندازه در کمدی کار سختی است، چون اساسا کمدی ژانر سختی است. می‌خواهم بدانم این اندازه‌ها برای شما چطور شکل گرفت تا کار به سمت اغراق و لودگی نرود.

تشکر: من بعد از کار به این فکر می‌کردم که ما بازیگر‌ها در بازی خودمان هم انگار دچار ممیزی شده‌ایم و یک خط قرمزهایی داریم که سعی می‌کردیم جنس بازیمان از آن خطر قرمز‌ها عبور نکند. شاید به خاطر همین است که به آن سمتی نرفتیم که همیشه فکر می‌کردیم نباید برویم. اوایل گاهی از دستمان در می‌رفت و گاهی سروش می‌گفت که نمی‌خواهم جنس بازی به این سمت برود، اما بعد از یکی دو هفته فهمیدیم که سلیقه سروش چی است. به خاطر همین است که ساختار بازی​مان خیلی به سمت لودگی و اغراق نرفت. این اندازه‌ها را در مرحله اول نویسنده​ها با چارچوبی که برای کارشان داشتند به ما دادند. از طرفی خود سروش هم کارگردان است و هم نویسنده و این خیلی به کار کمک می‌کرد. شاید اگر قبلا فقط بازیگر بود و حالا می‌خواست کارگردانی کند، تحت تاثیر یک سری بازی‌ها قرار می‌گرفت و کاراکتر را‌‌ رها می‌کرد.

صحت: من این را بگویم که پیمان قاسم‌خانی از چند جهت، یکی به عنوان سرپرست نویسندگان و هدایت کننده متن‌ها و دیگر به خاطر کاراکتر و شخصیت و اعتبارش دراین مساله نقش خیلی مهمی داشت. وقتی بازیگری می‌آید قرارداد ببندند و می‌فهمد که پیمان سرپرست متن هاست، یک جور دلگرمی و اعتماد به نفس در مورد متن‌ها پیدا می‌کند.

این مساله به من هم به عنوان کارگردان منتقل می‌شد. یا مثلا محسن چگینی به عنوان تهیه کننده به شدت کار را زیر نظر داشت، اما شاید فقط یکبار سر صحنه آمد. همیشه توی لوکیشن بود اما توی اتاق خودش می‌ماند، یعنی هم حضورداشت و دخالت نمی‌کرد. شاید این کمی شعاری به نظر برسد، اما این​بار واقعا شعار نیست؛ ما سر این کار مثل یک خانواده بودیم. مثلا در یک سری کار‌ها اگرتو بخواهی یک دیالوگ را از این بازیگر بگیری و به یک بازیگر دیگر بدهی، باید هزار تا مقدمه جور کنی؛ ولی این​جا خیلی راحت بود و حتی گاهی خود بازیگر‌ها این پیشنهاد را می‌دادند.

رهنما: من فکر می‌کنم جدا از بچه‌هایی که تجربه داشتند، در مورد بقیه بازیگر‌ها، تئاتری بودن​شان در نگه داشتن این اندازه‌ها خیلی تاثیر داشت که متن به سمت لودگی نرود. درواقع خمیرگونه بودن بازیگر تئا‌تر این راحتی را به کارگردان می‌دهد که انعطاف پذیری آن‌ها را در اختیار بگیرد.

قاسم​خانی: من به تقسیم بندی تئاتری و غیر تئاتری اعتقاد ندارم. از نظر من تنها یک تقسیم بندی وجود دارد و آن هم تقسیم بندی باسواد و بی‌سواد است. مثلا مهران مدیری بازیگری بود که زیاد نمی‌شود او را تئاتری به حساب آورد، اما نوشتن برایش لذت داشت و آن چیزی را که می‌نوشتی می‌گرفت. یعنی اندازه را می‌دانست و نسبت به مدیومی که کارمی کرد و فضای متن، تحلیل درستی داشت. از آن طرف بازیگر کم سواد هم دیده‌ام که عملا کاری نداشته چه چیزی می‌نویسی و کار خودش را می‌کرده است.

رهنما: من هم منظورم از تئاتری بودن همین بینش و تجربه است.

برق​نورد: خیلی مواقع هست که یک بازیگر تئا‌تر ده سال است روی صحنه نرفته، اما این ده سال را هم در سابقه کاری‌اش حساب کرده است؛ مثلا می‌گوید من بیست سال است دارم کار تئا‌تر می‌کنم. این به‌‌ همان بحث باسوادی و بی‌سوادی برمی​گردد. در مقوله کارگردانی هم من همیشه می‌گویم کارگردانی بخشی‌اش در خود متن است. اگر بازیگری باسواد و آگاه باشد، متن را که بخواند خودش می‌داند باید چه کار کند. تو در تجربه بازی تئاتراست که می‌توانی به این درک برسی؛ چون در تئا‌تر است که که متن را تحلیل می‌کنی.

آیا عمدی وجود داشت برای اینکه سریال اصلا به سمت تکیه کلام‌ها و مدل تیپ سازی طنزهای دیگر
نرود؟

سروش: بله. به جز نقش شقایق دهقان که تیپ سازی بود، می‌خواستیم بقیه نقش‌ها بازی رئال داشته باشد. تکیه کلام​ها هم خود به خود توی کار شکل گرفت و اصلا تعمدی نداشتیم. اما کم کم تکرار شد و مال خود کاراکتر شد. به هر حال دلمان نمی‌خواست کار با تکیه بر این مولفه‌ها جلو برود.

اما این مساله ضربه‌ای که به کار شما زد این بود که طول کشید تا مردم با کارارتباط برقرار کنند. البته این باعث می‌شود که مخاطب شما پایدار‌تر باشد و فکر می‌کنم اگر بشود این مساله را در تلویزیون جا انداخت که به مردم یاد بدهی با کمی تامل با سریال کمدی برخورد کنند و همیشه اینطور نباشد که بخواهیم به زور مخاطب را بخندانیم و نگه داریم، اتفاق خوبی است. اصلا به این فکر نکردی که خودت هم بازی کنی؟

صحت: آنقدر بازیگر‌ها خوب بودند که باید اعتراف کنم یک کم می‌ترسیدم که جلوی بچه‌ها خراب کنم !

به نظر می‌رسد که پروژه هم کمی طولانی شد؟

صحت: بله طولانی شد که البته این هم حسن بود و هم اشکال. در عین اینکه فشار کار و استرس کمتر بود، اما بازخورد مردمی را نداشتیم و بازیگر‌ها نمی‌توانستند کار را به صورت کامل بینند و از فضای کار و بازی بقیه ایده بگیرند.

رهنما: این فرصت چیز خوبی که داشت این بود که بچه‌ها ساعت‌ها برای تمرین یک سکانس وقت می‌گذاشتند، اما در کارهای دیگر نهایتا بازیگر مقابل دو بار متن را با تو می‌خواند و تازه گاهی این کار را هم نمی‌کند.

دهقان: در کارهایی که ضبط و پخش همزمان دارد بازیگر‌ها، نویسنده‌ها و عوامل فنی می‌توانند در حین کار خودشان را روتوش کنند. در این کار این فرصت پیش نیامد و من الان که بازی خودم را می‌بینم، می‌گویم کاش اینجا را کمرنگ‌تر می‌کردم و فلان جا را پررنگ‌تر.

تشکر: من فکر می‌کنم وقتی ضبط و پخش همزمان باشد یک اتفاقی می‌افتدکه می‌تواند برای بازیگر و در ‌‌نهایت برای کار خطرناک باشد؛ اینکه بازیگر در ذهن خودش به یک جاه طلبی نسبت به کاری که انجام داده و واکنش‌های مثبتی که از طرف مخاطب داشته می‌رسد. این مساله در ناخودآگاه بازیگر نفوذ می‌کند و حتی اگر کارگردان با ادامه آن شیوه و جنس بازی موافق نباشد، بالاخره یک جایی از روی شیطنت آن کار را انجام می‌دهد. این چیزی است که ممکن است بازیگر را به جایی ببرد که دیگر خودش را از همه بازیگر‌ها و کارگردان جدا بداند و حتی نقش را گم کند. البته من هم موافقم که این ناهمزمانی عیب‌هایی داشت. ما از لحاظ روحی خیلی آسیب دیدیم؛ چون حتی آنونس کار پخش شد، اما سریال روی آنتن نرفت. اما ظرف یکی دو روز بلافاصله خودمان را جمع کردیم. چون به سروش نگاه می‌کردیم و می‌دیدیم که چطور آرام و بدون استرس کارش را می‌کند. درضمن ما زمان تمرین بیشتری داشتیم. به نظرم حسن‌اش بیشتر بود تا معایبش.

برق​نورد: یکی از مشکلات بازیگرهای ما مخصوصا در تئا‌تر این است که گوششان کار نمی‌کند و اصلا نمی‌شنود تو چه می‌گویی. یعنی از نظر حسی و زمانی می‌داند که تو الان دیالوگ‌ات تمام شده و او باید دیالوگ‌اش را بگوید. خوشبختانه در این تیم همه گوش‌ها باز بود و زمانی که تو بشنوی می‌توانی بداهه کار کنی. خیلی مواقع این اتفاق می‌افتاد که موقع ضبط یک چیزی به ذهنم می‌رسید که این باعث می‌شد کیفیت و ریتم کار درست از آب دربیاید.

توی این کارچقدر بداهه داشتید؟​

تشکر: اگر سروش یادش باشد وقتی پیمان پنج قسمت اول را به من داد من یک چیز جالبی در آن دیدم. وقتی متن را می‌خواندم به شدت یاد یک بازیگر دیگر می‌افتادم. قبلا هم وقتی کارهایی را که پیمان نوشته بود نگاه می‌کردم فکر می‌کردم این خود بازیگر است که برخی کلمات را به صورت بداهه می‌گوید. در حالیکه توی این متن دیدم تمام این‌ها نوشته شده است و این برای من خیلی جالب بود و باعث می‌شد که ما زیاد به سمت بداهه نرویم.

دهقان: من هم خیلی دوست دارم روی این تاکید کنم که ما اصلا بداهه کار نمی‌کردیم.

ترکیب بازیگران این سریال به نظرم یک جور در کنار هم قرار دادن دو گروهی است که مدتهاست سوء تفاهم‌هایی برروابطشان حاکم بوده است. یعنی بازیگران تلویزیون و تئا‌تر. شاید بد نباشد کمی هم درباره شرایط حاکم بر این روابط حرف بزنیم.

دهقان: یک سوء تفاهماتی امروز برفضای هنری ما حاکم است از جمله اینکه مثلا چرا یک بازیگر نمایشگاه نقاشی می‌گذارد، یا چرا از سینما به تئا‌تر می‌آید. از طرفی یک موجی هم بین بچه‌های تئا‌تر و تلویزیون وجود دارد که من همیشه احساس می‌کنم تئاتری‌ها ما را دوست ندارند. این حس مواقعی که به تئا‌تر شهر می‌روم، معذبم می‌کند. خیلی از آن‌ها فکر می‌کنندبازی در تلویزیون کار سطحی است. از آن طرف بازیگرهایی هم هستند که می‌روند تئا‌تر کار می‌کنند و مردم به هوای آن‌ها می‌روند تئا‌تر و این برای کسانی که یک عمر دارند تئا‌تر کار می‌کنند، سخت است. اما من معتقدم هر بازیگری حق دارد خودش را در هر جایی امتحان کند. مثلا من پارسال سریال «مسافران» را با حسن معجونی کار کردم. خب این آدم یک تئاتری است که می‌آید تلویزیون و کار هر شبی تولید می‌کند. به نظرم این اتفاق خوبی است.

برق​نورد: مشکل بچه‌های تئا‌تر که بچه‌های تلویزیون و سینما را نمی‌پذیرند، مشکل دستمزد است؛ مثلا یک آدمی که سال​هاست دارد تئا‌تر بازی می‌کند یک دستمزد مشخصی دارد و ماهانه هم نیست. یعنی ممکن است تمرین یک کار سه ماه طول بکشد یا شش ماه. اما شما می‌بینید یک بازیگر تلویزیون یا سینما که تئا‌تر بازی می‌کند، یکدفعه چندین برابر در تئا‌تر دستمزد می‌گیرد. عکس این هم صادق است یعنی به بازیگر تئاتری که به سینما و تلوزیون می‌آید دستمزد آن​چنانی نمی‌دهند.

قاسم​خانی: ما خودمان باید همدیگر را دوست داشته باشیم. به نظرم یک بازیگر حق دارد نمایشگاه عکاسی بگذارد، اما خب وقتی نمایشگاه​های عکاسی نمی‌فروشد و می‌بینند یک بازیگر نمایشگاهی گذاشته که شاید کیفیت چندانی هم ندارد اما خوب می‌فروشد، مسلما این بحث‌ها پیش می‌آید. من خودم نقاش بودم و نمایشگاه می‌گذاشتم و از هر نمایشگاه با بدبختی فقط یک اثرمی​فروختم. ولی الان می‌دانم اگر نمایشگاه بگذارم احتمالا فروش بیشتری خواهم داشت، اما این کار را نمی‌کنم. چون دوستان نقاشی دارم که میدانم الان در‌‌ همان وضعیت هستند و من معذب می‌شوم که بیشتر از آن‌ها بفروشم.

تشکر: اگر یک مقداری بخواهیم نگاه روشنفکرانه‌ای به این قضیه داشته باشیم، می‌بینیم فضای تئا‌تر ما خیلی کوچک است و آدم​هایی هم که می‌خواهند تئا‌تر کار کنند زیادند و بخش اعظم آن‌ها بیکارند. یعنی مساله کمبود جا و مکان و محدود بود سالن یکی دیگر از دلایلی است که جدا از بحث دستمزد باعث می‌شود بازیگران حرفه‌ای تئا‌تر روی خوشی به حضور بازیگران سینما و تلویزویون در این حوزه نشان ندهند.

این بحث خیلی وقت است در عرصه فرهنگی ما وجود دارد. فرض کنیم الان دولت بیاد صد تا سالن بسازد؛ آیا مشکل تئا‌تر حل می‌شود؟ به هر حال این مساله همیشه هست که تئاتربه نسبت سینما و تلویزیون کالای کم طرفدارتری است. چرا با این طبیعت کنار نمی‌آییم؟

تشکر: من نسخه‌ای برای این مساله نپیچیدم. من فقط خود مشکل را گفتم. اتفاقا به نظر من چرا نباید یک چهره سینما بیاید تئا‌تر و مردم به هوای او بیایند و تئا‌تر ببینند؟ من مخالف این نیستم.

رهنما: به نظر من مشکل اینجاست که اصلا تبلیغاتی برای تئا‌تر صورت نمی‌گیرد. چرا تئا‌تر ایرانشهر در عرض دو سال به این نقطه رسید؟ چون برایش تبلیغات شد.

برق​نورد: من نمی‌گویم سالن سازی مشکل را حل می‌کند، ولی مشکل را کم می‌کند. چون الان یک سری هستند که اصلا کار ندارند.

به خاطر سالن یا به دلیل اینکه این​که اجازه کار ندارند یا به خاطرسطح کارشان؟​

برق​نورد: ممکن است حتی سطح کارشان پایین باشد و بگویند ما به شما سالن نمی‌دهیم. ولی اگر سالن باشد آن کسی هم هم که سطح کارش پایین است، می‌آید کار می‌کند.

خب دوباره کارش نمی‌فروشد و آن سالن هم تعطیل می‌شود.

برق​نورد: من دارم درباره سالنی حرف می‌زنم که دولت از آن حمایت می‌کند. وگرنه سالن‌های خصوصی که وضعشان خیلی خوب است. الان گلریز، پول سینما و برق و مخارج‌اش از تئا‌تر در می‌آید، چون سینمایش هیچی نمی‌فروشد.

دهقان: من می‌خواستم بگویم این اتفاق خوبی است که بازیگر‌ها از تلویزیون و سینما به تئا‌تر می‌روند. چون یک جور کلاس درس است. بهتر است این فضا صمیمانه‌تر بشود. چون هم برای تئا‌تر خوب است و هم برای تلویزیون.

تشکر: بگذار من عکس این قضیه را هم بگویم. برای خود من این سریال و کار در تلویزیون یک آموزش بازیگری ویک ریکاوری سفت و سخت بود. از طرفی من با نگاهی به شدت محترمانه به این مدیوم کار کردم. چون واقعیت این است که اینجا تئاتر نیست ویک ملت دارند، ما را نگاه می‌کنند.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] news-157235.aspx)

پ.ن: فوق‌العاده خوندنیه حرفاشون! هیچ قسمتیش رو از دست ندید ...

BIKHIAL_ALL_75
14-06-2011, 21:01
این قسمتش متنوع و خنده دار و جالب بود.
عاشق بازی این خانوم شیرزاد شدم.خیلی باحال دکتر رو گذاشت سر کار:دی واقعا خوب تو نقشش جا افتاده و اصلا بازیش خسته کننده نیست .ناصر هم به همین صورته از نظر من.

راستی واسم عجیب بود چرا نیما تو قسمتی که داشت با منشی صحبت میکرد جوراب قرمز پوشیده بود!!!!!

این آهنگ تیراژ آخر خیلی رو مخ میره.نمیدونم واقعا چرا عوضش کردن.
تو فیلم هم یه تیکه انتقادی خیلی خوب در مورد آهنگ تیراژ سریالها پخش کردن.

Hamid Hamid
14-06-2011, 21:05
امشب حرفاي جالبي زدن :

كاهش سن اعتياد

بالا رفتن آمار طلاق

افزايش نرخ تورم

مساله ي ترافيك

و
.
.
.

هرچند تلخ بودش

3Dmajid
14-06-2011, 21:14
این قسمتش خیلی جالب و پرمحتوا بود. :20:

قسمتای خنده دارم زیاد داشت ... مخصوصا مرجان که امشب ترکوند خیلی باحال بازی کرد :27:
اونجا که گفت هم وزن من باید طلا بدی خیلی باحال بود :38:
توی این دو سه قسمت میخواستن دو موضوع مهم ازدواج و شرایط سختی که توی این دوران داره و موضوع انتقاد ناپذیری خیلی از مردم رو بگن !
مفهوم جالبی داشت وقتی ناصر با اون شوق میخواست ازدواج کنه و به خاطر شرایط سختی که مرجان گذاشت از ازدواج منصرف شد ! نکته ی دیگه ای که به نظرم جالب بود این بود که نازنین گفت به من اندازه ی سنم سکه دادید !
شاید میخواستن همچین پیامی رو برسونن که اگه اینجوری بود چقد خوب میشد :46: فکرشو بکنید ... به هر کسی اندازه سنش سکه بدن .... اگه این فرهنگ باب بشه توی کشور همه مون تا یه سال دیگه زن داریم :31: واقعا خودمون یه سری شرایط و سنت هارو واسه خودمون گذاشتیم که خودمونم توش موندیم !! :18:
به قول بهرام که میگه " یه چیزی دست و پای مارو بسته و سنته که هنوز رو به روی ماهاس :41: "
قسمت دیگه ی فیلم که روی انتقاد نا پذیری مردم زوم کرده بود برای من خیلی جالب تر بود چون مفهوم بیشتری داشت. و ساخت فیلم طنز بهونه ی خیلی جالبی بود تا این موضوع رو به صورت گسترده ای بیان کنه.
بهترین سکانس فیلم به نظرم وقتی بود که فیلم رو برای بازبینی بردن :20: با توجه به اینکه توی کامپیوتر فیلم خودشون بود و پشت اون تابلو اسم نویسنده مهراب قاسم خانی و چند نفر دیگه درج شده بود و اون تیکه ی خیلی باحال که گفت " تیتراژ شو حذف کن" و ... کاملا مشخص بود که دارن فیلم خودشون رو میگن و زحماتی که بابت مجوز این فیلم کشیدن.
یه چیزی هم که خیلی جالب بود رفتار اون یارو بود که خیلی راحت بدون ملاحظه ی زحمتی که بابت تهیه ی اون فیلم کشیده شده میگه "بی خیال ... حذفش کن :31:"
در مورد انتقاد پذیری هم جالب بود که خواستن بگن خیلی ها فکر میکنن انتقاد همون اهانته ! و هنوز این فرهنگ توی کشور ما جا نیفتاده و آموزش داده نشده که مردم فرق انتقاد رو با اهانت از هم بفهمن :13:

به امید روزی که همه ما روحیه ی انتقاد و انتقاد پذیری داشته باشیم و شرایط ازدواج در کشورمون آسون تر بشه :31::11::20::27:

*M!L4D*
14-06-2011, 21:25
امشب حقایق تاسف برانگیزی رو بازگو کرد این سریال !

LAMBO ML
14-06-2011, 21:40
این قسمت خیلی خوب و پر محتوا بود. خوشمان امد

یه زنگ بزن خزانه بانک مرکزی ببین اینقد طلا داره

MoH_@_MaD
14-06-2011, 21:40
دوستان این بازیگر نقش نازنین قبلا تو فیلم یا سریال دیگه ای هم بازی کرده ؟؟
خیلی قشنگ و دلنشین بازی میکنه !!
اخم کردن هاش خندیدن هاش کلا همه چیش 20 ـه !!

چهره ی خیلی زیبا و دلنشینی هم دارن :31:

دیالوگ گفتنش هم عالــیه !!
مخصوصا وقتی " آخی " میگه من یه حال باحالی بهم دست میده !! :31:

3Dmajid
14-06-2011, 21:56

ما چقدر با هم تفاهم داریم تو این زمینه :31:
حالا بین خودمون باشه
من کل فیلمو به خاطر نازنین میبینم :21: :31:

shah abas
14-06-2011, 21:57
یک نکته ای که خودم کشف کردم:دی
نیما هی می خواست انتقاد کنه٬ همزمان هم ناصر می خواست ازدواج کنه. آخرش که هر دوتا شکست خورده به هم رسیدند٬ ناصر گفت من فکر می کردم زن می گیرم آدم میشم فاسد نمی شوم و .... . من فکر کنم تو باطن منظور اینه که اگه انتقاد چه به دولت و چه به ما خودمون نباشه درست نمی شیم همین طوری می مونیم.
--------------------------------------------------------------------------------
این خنده ای که شیرزاد می کنه و دهنش رو باز می کنه هم جالبه. این قسمت سرکارگزاشتنش هم خوب بود:دی

3Dmajid
14-06-2011, 22:03
اگه انتقاد چه به دولت و چه به ما خودمون نباشه درست نمی شیم همین طوری می مونیم.

من که نفهمیدم چی گفتی :31:

این قسمت سرکارگزاشتنش هم خوب بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در واقع کل بیننده هارو سر کار گذاشته بود :38:
من که فکر کردم واقعی میگه و مثلا آدم انتقاد پذیریه.
اونجا که داشت گریه میکرد دلم به حالش سوخت :31:

باز دوباره نیشت وا شد که ... نیشتو ببند :31:

shah abas
14-06-2011, 22:08
من که نفهمیدم چی گفتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه عروسی و انتقاد با هم دنبال می شدند و صحنه به صحنه عوض می شد.خب آدم قاعدتا احساس می کنه یک رابطه ای بینشون هست٬ من به این نتیجه گیری رسیدم که اصل هدف کنار هم قرار دادن اینا همون آخرش بود. آخرش که ناصر گفت می خواستیم زن بگیرم آدم بشیم از این فساد در بیاییم و ... . من فکر می کنم هدف این بود که بگن تا انتقاد نباشه تو این فساد می مونیم . (حالا چه فساد دولتی چه فساد سرایه داری و منشی گری و فساد در رفتارهای خودمون)

vroom
14-06-2011, 22:18

اره خیلی وقته بازیگره
1 سریال برای عید نوروز سالهای پیش داشت که زنه جواد رضویان بود :27: . سیروس گرجستانی و محسن تنابنده هم تو اون سریال بودن
چندتا فیلم سینمایی تلوزیونی هم بازی کرده:46:

خدا حفظش کنه:دی

///////////////

امشب بیشتر از اینکه بخندیم باید گریه میکردیم:41:

ahriman323
14-06-2011, 22:21
امشب خیلی عالی بود ....

Majid-6120
14-06-2011, 22:22
سلام

امشب هم قسمت جالبی داشت ... به قول حمید هر چند تلخ ! ولی پر محتوا بود !

اونجا که ناصر داشت سر قناری داد میزد میگفت بخون تا آزادت کنــم ، نیما جواب خوبی داد .... گفت با زور که هیچ وقت نمیشه ... بعد که نیما آروم به قناری گفت بخون ، قناری هم شروع به خوندن کرد ! ( فکر کنم مقصود این بود که حتی برای آزادی هم زیر بار حرف زور نمیشه رفت)

دقت کردین اونجا که کسری داشت روی نیما آب میریخت آخر سکانس رو کات زده بودن ؟ نیما یه لحظه خندش گرفت ... من دقت کردم متوجه شدم ! : دی

فعــلا ... : x

shah abas
14-06-2011, 22:26
برای حمایت از سریال:
1-می تونید برید و در صفحه سریال در سایت شبکه ۳ بهش رای بدید:

۲- میتونید همین تاپیک رو پلاس ۱ (محبوب گوگل) بکنید. (البته فکر کنم صفحه ایی هست این پلاس کردن٬ که خب یک اشتباه برنامه نویسی و باگ باید باشه)

3Dmajid
14-06-2011, 22:40
اونجا که ناصر داشت سر قناری داد میزد میگفت بخون تا آزادت کنــم ، نیما جواب خوبی داد .... گفت با زور که هیچ وقت نمیشه ... بعد که نیما آروم به قناری گفت بخون ، قناری هم شروع به خوندن کرد ! ( فکر کنم مقصود این بود که حتی برای آزادی هم زیر بار حرف زور نمیشه رفت)

خیلی جالب بود :20:

هومن بازی می‌کند آدمی است که خلافکار است و از زندان آزاد شده است.

منظورشون از هومن کیه ؟ مگه اسمش ناصر نیست ؟ :19:

مثلا من پارسال سریال «مسافران» را با حسن معجونی کار کردم.

شقایق دهقانم تو مسافران بود ؟ پس چرا من یادم نیس :31:

jeremy28
14-06-2011, 22:47
1 سریال برای عید نوروز سالهای پیش داشت که زنه جواد رضویان بود . سیروس گرجستانی و محسن تنابنده هم تو اون سریال بودن

سریال مامور بدرقه، البته فکر کنم ماه رمضون می داد!

توی فیلم اقلیما هم به نظرم بازی کرده بود به همراه پانته آ بهرام و حسین یاری

MoH_@_MaD
14-06-2011, 22:52
اره خیلی وقته بازیگره
1 سریال برای عید نوروز سالهای پیش داشت که زنه جواد رضویان بود :27: . سیروس گرجستانی و محسن تنابنده هم تو اون سریال بودن
چندتا فیلم سینمایی تلوزیونی هم بازی کرده:46:

خدا حفظش کنه:دی

///////////////

امشب بیشتر از اینکه بخندیم باید گریه میکردیم:41:

آقا این سریال رو که همین حالا هم شبکه استانیمون میزاره که !!
اگه اشتباه نکنم ظهرها میذاره یه قسمتشم دیدم !!
اونجا بود که تنابنده رو با ماشین رضویان که توش مواد بود گرفته بودن :27:
اتفاقا تو همون قسمت این نازنین هم بود !!
فکرکنم خواهر تنابنده بود !!
الان که گفتی یادم اومد !!

ممنون :11:

شقایق دهقانم تو مسافران بود ؟ پس چرا من یادم نیس :31:

آره دیگه !!
اگه اشتباه نکنم بچه ی اون فضایی ها بود !! :31:

satttanism
14-06-2011, 22:55
دوستان اسم نازنین رو آوردین نیاوردینا !!!!
خانوم افشار! :دی

خوب این بدبختیا فیلم انتقادی ساختن هست در ایران بعد انتظار رشد سینما تلوزیون رو هم داریم!

پ.ن.
خوب این خانوم فرناز رهنما (نازنین) متولد 60 اصفهان هستند

پس کسی نگاه چپ بکنه با بچه های اصفهان طرفه :دی

تو فیلم بعد از ظهر سگی سگی هم بوده

shah abas
14-06-2011, 23:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AF%D8%B1%D9%82%D9%87.jpg
خانم افشار وقتی دیوونه بوده:دی (در سریال بدرقه)

*M!L4D*
14-06-2011, 23:26
پ.ن.

پس بگو چرا این قدر خوب اصفهانی میحرفید ؟:دي
بازیگر خوبیـــه !

moucker_boy
15-06-2011, 10:16
بازیگرایی که انتخاب کردن خیلی طبیعی بازی می کنن.
خیلی خوب به صدا سیماییا تیکه انداختن. فقط دو دقیقه از فیلمشون قابل استفاده بود. :دی
واقعا از ته ته دل آرزو می کنم که این سریال حالا حالا ها تموم نشه. از ته ته ته دل. :42:
.
.
.

Ghaioom
15-06-2011, 11:12
دوستان اسم نازنین رو آوردین نیاوردینا !!!!
خانوم افشار! :دی

خوب این بدبختیا فیلم انتقادی ساختن هست در ایران بعد انتظار رشد سینما تلوزیون رو هم داریم!

پ.ن.

پس کسی نگاه چپ بکنه با بچه های اصفهان طرفه :دی

تو فیلم بعد از ظهر سگی سگی هم بوده
تو این فیلم؟ من یادم نمیاد.
شاید دوباره یه نگا بکنم ببینمش.

قسمت قبلی زیاد نخندوندن! :31:
شرطاش باحال بود! D: هی میخندوند
تا ترمینال هم شرط داشته میگفته! D:

moslem47
15-06-2011, 13:33
سروش صحت هم نشون داد که نویسنده قابلی هست............ دمش گرم

molaali
15-06-2011, 13:50
حسین یاری و فرناز رهنما در "اقلیما"

" بهنام تشکر " در نماییی از نمایش مهر هفتم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 70a543.jpg

moucker_boy
15-06-2011, 16:27
نیما خیلی ضایه می خنده :31:. قبول دارین؟
.
.
.

nar nia
15-06-2011, 17:32
صحت: «ساختمان پزشكان» نتيجه يك كار گروهي است

خبرگزاري فارس: كارگردان مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» گفت: تيم سريال «ساختمان پزشكان» از گروه نويسندگي آن گرفته تا بازيگري همگي خيلي خوب با هم تناسب داشتند و آنچه روي آنتن رفته نتيجه يك كار گروهي است.
● گزارش تصويري مرتبط ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-------------------------------
به گزارش خبرگزاري فارس، جلسه نقد سريال «ساختمان پزشكان» شامگاه سه‌شنبه 24 خرداد ماه با حضور «سروش صحت» (كارگردان)، «امير قادري» (منتقد)، «مهراب قاسم‌خاني» (نويسنده)، «بهنام تشكر»، «هومن برق‌نورد»، «شقايق دهقان» و «فرناز رهنما» (بازيگران سريال) برگزار شد.
بنابراين گزارش، «سروش صحت» ضمن تشكر از استقبال و حضور اصحاب رسانه در اين جلسه گفت: ما به دنبال يك نوع جديد در اين سريال نبوديم، بلكه مي‌خواستيم كارمان طوري باشد كه ضمن ارتباط برقرار كردن با مخاطب عام، رضايت مخاطب خاص را هم جلب كنيم.
وي در ادامه افزود: تيم سريال «ساختمان پزشكان» از گروه نويسندگي آن گرفته تا بازيگري همگي خيلي خوب با هم تناسب داشتند. من هم به نسبت كار قبلي خود تجربه بيشتري را كسب كرده‌ام و همه اين‌ها باعث شد كه اين سريال به موفقيت برسد.
صحت درباره استفاده از بازيگران جديد در اين سريال اضافه كرد: انتخاب بازيگران به عهده من، «محسن چگيني»، «مهراب و پيمان قاسم خاني» بود.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: در واقع يك گروه 4 نفره بوديم كه تصميم مي‌گرفتيم و خوشبختانه همان بازيگراني را كه مي‌خواستيم پيدا كرديم.
اين كارگردان تاكيد كرد: مسئولين از اينكه پزشكان و روانشناسان واكنش نشان دهند، نگران بودند و به همين علت برخي قسمت‌ها را كم و برخي ديالوگ‌ها را تعديل كرديم. تا كنون هم برخورد تندي از سوي پزشكان نداشتيم.
برپايه اين گزارش، «سروش صحت» ضمن بيان اينكه ما نمي‌خواستيم فقط درگير كنش‌ها باشيم و به دنبال واكنش‌ها بوديم، تصريح كرد: ما بارها براي اينكه واكنش‌ها را درست در جاي خود داشته باشيم برنامه را قطع مي‌كرديم و حتي به نحوه سكوت بازيگران هم دقت مي‌كرديم.
وي درباره تكيه كلام‌ها نيز اظهار داشت: ما از قبل به تكيه كلام‌ها فكر نكرديم و چيزي نساختيم اما در بازي شخصيت‌ها يك چيزهايي شكل گرفت كه به نظر ما جالب بود. مثلاً در بازي «شقايق دهقان» اين اتفاق خودش رخ داد.
بنابراين گزارش، در ادامه اين نشست «مهراب قاسم‌خاني» (نويسنده اين سريال) گفت: سعي كرديم از كارهاي خارجي الگوبرداري نكنيم. ما در اين سال‌ها كه كار كرده‌ايم به يك الگوي ايراني رسيده‌ايم. چون فهميديم كه اين الگوها در ايران جواب نمي‌دهد.
همچنين، «بهنام تشكر» بازيگر نقش «نيما افشار» در اين سريال، ضمن اظهار نگراني از بازي در نقش طنز تاكيد كرد: ما در اين سريال كمدي بازي نمي‌كنيم بلكه اتفاقاتي كه در سريال مي‌افتاد، كمدي بود.
وي در ادامه افزود: ارتباط آدم‌ها هم شايد كمدي نباشد اما اتفاق بين آن‌ها كمدي است. من با اعتماد به «سروش صحت» و تيم نويسندگي، اين نقش را پذيرفتم.
برپايه اين گزارش، «هومن برق‌نورد» نيز با اشاره به اينكه به نظر من بازيگران هم مثل كارگردانان ژانر دارند، افزود: علت موفقيت اين سريال اين است كه ژانر بازيگران، كارگردان و نويسندگاني كه كنار هم قرار گرفته بودند يكسان بود.
همچنين «شقايق دهقان» درباره نقش خود توضيح داد: وقتي ما براي نقشي يك شغل را انتخاب مي‌كنيم، منظورمان كل آدم‌هاي يك قشر نيست. تنها شباهت نقش من با منشي‌ها تسلط به كار و اعتماد به نفس بالاست.
فرناز رهنما نيز افزود: بين بازيگران يكدستي و هماهنگي زيادي وجود داشت و اين به علت برخورد مناسب سروش صحت بوده، چون هيچ تبعيضي بين بازيگران قائل نشده است.
در پايان اين نشست نقد و بررسي سريال «ساختمان پزشكان» به كارگردان و بازيگران اين سريال لوح يادبود از سوي رييس فرهنگسراي رسانه اهدا شد.

nar nia
15-06-2011, 17:40
قاسم‌خاني: «ساختمان پزشكان» بر اساس الگوي ايراني ساخته شد

خبرگزاري فارس: نويسنده مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» گفت: در ساخت سريال الگوبرداري از آثار خارجي جواب نمي‌دهد و ما در «ساختمان پزشكان» به يك الگوي ايراني رسيديم.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس مراسم نقد و بررسي مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» بعد از ظهر امروز در فرهنگسراي رسانه برگزار شد.
بنابراين گزارش، در اين مراسم سروش صحت (كارگردان)، امير قادري (منتقد)، بهنام تشكر، هومن برق‎نورد، شقايق دهقان و فرناز رهنما (بازيگر) و نمايندگان رسانه‌هاي جمعي حضور داشتند.
همچنين بسياري از مخاطبان اين سريال نيز در اين نشست حضور داشتند و بسياري از آنها به دليل نبود جا، ايستاده تا آخر مراسم ماندند.
در اين مراسم سروش صحت در سخناني اعلام كرد كه ساختمان پزشكان نتيجه يك كار تيمي موفق است و قصد ندارد ادامه آن را بسازد. محراب قاسمي نيز در نشست نقد و بررسي ساختمان پزشكان اعلام كرد: در ساخت سريال الگوبرداري از آثار خارجي جواب نمي‌دهد و ما در «ساختمان پزشكان» به يك الگوي ايراني رسيديم.
به گزارش فارس، در انتهاي اين مراسم لوح تقدير و هدايايي به مهمانان مراسم اهدا شد و پس از گرفتن عكس يادگاري آنها پوستر سريال «ساختمان پزشكان» را كه تلفيقي از عكس عوامل سريال بود، امضا كردند.
مشروح اين نشست متعاقباً در خبرگزاري فارس منتشر مي‌شود.

shah abas
15-06-2011, 18:26
تصویر سایزش کوچیک بود. اگه دوستان بتونند با کندوکاور و تغییر آدرس سایز بزرگ رو به دست بیارن بهتر میشه:

آدرس عکس اصلی:

BIKHIAL_ALL_75
15-06-2011, 21:03
یه نکته ی جالب در مورد این سریال اینه که موضوعاتی رو که انتخاب میکنه به بهترین نحو اونا رو بیان میکنه.یعنی ساده و قابل فهم برای اکثر افراد جامعه.
یعنی مثل خیلی از سریالها دیگه نیست که اگر هم نقدی میکنن یا موضوعی رو مطرح میکنن تو هزارتا لفافه اونو میپیچونن آخرش هم نمیفهمی چی به چی بود...

در مورد این قسمت هم به نظرم موضوعش جالب بود و از همه مهم تر برای من این بود که خیلی آموزنده و شیوا بیان شده بود هرچند که بار طنز این قسمت زیاد نبود مثل قسمتهای قبلی... به قول معروف طنز فاخر به معنای کلمه بود:21:

pcforlife
15-06-2011, 21:11
این قسمت هم خیلی خوب بود... نویسنده خیلی خوب تونست به بیننده این پیام رو منتقل کنه که حفظ دوست مهمتر از دوست یابی هست.:20:
چقدر خندیدم سره امضا کردن خانم شیرزاد!!:31::31::31:

*M!L4D*
15-06-2011, 21:15
امشب هم خیلی قشنگ بود و لذت بردیم .
این تایم سریال هم بسیار خوبه . 50 تا 60 دقیقه عالیه . معمولا سریال های دیگه حداکثر 35 تا 40 دقیقه باشند ( طنز رو میگم) که سریع تموم میشه .

چقدر خندیدم سره امضا کردن خانم شیرزاد!!

اون صحنه که گوشی ــه موبایل رو جای گوشی تلفن گذاشته بود هم جالب بود :دی

neon_91
15-06-2011, 21:28
این سریال هر قسمتش یک نکته آموزنده ای میگه که واقعا آدمو به فکر فرو می بره.حالا در مورد این قسمت من خیلی با خودم کلنجار می رم واقعا هدف از این قسمت چی بود؟می خواست بگه با هیچ کس نباید رابطه خوب و دوستانه ای داست حتی اگه طرف خیلی با ادب باشه مثلا مثل همین هرمز.اگه واقعا اینطور باشه که اونموقع باید بی خیال همه چیز شد:41:
آخه چرا باید اینجوری باشه:19::19::41:

shah abas
15-06-2011, 22:15
فکر کنم منظورش حد رو نگه داشتن و پررو نبودن بود.
این عکس پست ۳۶۵ واقعا جای تشکر داره٬ خیلی خوبه٬ عالیه٬توووپه٬فوق العادس٬ ....:دی

Majid-6120
15-06-2011, 22:22
ســـلام

این قسمت به نظرم یه قسمت خوب و ساده بود بعد از چندین قسمت پیچیده و مهیج ... لازم بود یه همچین قسمتی ... واقعا برنامه ریزی سریال حرف نداره ... این قسمت عمدا ساده و عادی بود تا بیینده ها پتانسیل دیدن بقیه قسمت ها رو داشته باشن .

موضوع این قسمت در مورد دوستی های آنی و لحظه ای بود ، که به خاطرش آدم دوست چندین و چند سالش رو فراموش میکنه ... ولی اون دوست جدید ازش سوء استفاده میکنه و دوستیشون بهم میخوره .

واسه خودمم مشابهش اتفاق افتاده ...

ولی یه گاف داشت سریال :

اونجا که هرمز داشت دستگاه چای ساز رو درست میکرد ، نیما داشت ظرف میشست بهش گفت : فیروز جان ممنون ! : دی

H A M A S
15-06-2011, 22:42
نمیونم شما هم فهمیدین یا نه
اما این یارو بهنام تشکر
توی تبلیغ بان سامان
نقش گویندگی تبلیغ رو داره!!

Ghaioom
16-06-2011, 07:17
چه امضایی!!!!!! D:
و چایی با شکر !!! D:
کلی خندیدم (بازم D: )

Facon_Archi
16-06-2011, 10:42
تصویر سایزش کوچیک بود. اگه دوستان بتونند با کندوکاور و تغییر آدرس سایز بزرگ رو به دست بیارن بهتر میشه:

آدرس عکس اصلی:

اینکه مصداق بد حجابیه: دی
خوبه نریختن جمعشون کنن بگن مانتو بیارید واسشون: دی

3Dmajid
16-06-2011, 17:01
من دیشب نرسیدم ببینم و امروز تکرارشو دیدم.
این قسمت با قسمتای دیگه خیلی فرق داشت !
شاید به خاطر تغییر نویسنده ش بود.
ولی حتی استایل بازیگرا هم متفاوت بود و نقش جدی تری داشتن.
این داستان بیشتر آموزنده و پر از مفهوم بود و زیاد جنبه ی کمدی نداشت !

من از این قسمت این نکات رو برداشت کردم :

- قدر دوستای خوبی که داریم بدونیم و سر چیزای الکی دوستی های خوب و چند ساله رو به هم نزنیم.
- تو این زمونه پیدا کردن یه دوست خوب و مورد اعتماد خیلی سخته و نباید بدون شناخت کافی کسی رو برای دوستی انتخاب کرد.
- متاسفانه الان جوری شده که اگه به یکی بخوای خوبی کنی زود از رفتارای خوبت سوء استفاده میکنه.
- به هر کسی نباید زود اعتماد کرد و هر چیزی که هست نباید به کسی بگی. (خیلی چیزا گفته نشه بهتره !)
- سعی کنیم به هم خوبی کنیم و توی مشکلات به همدیگه کمک کنیم و از رفتارای خوب همدیگه سوء استفاده نکنیم !! میشه اینجوری هم به قضیه نگاه کرد که اگه از رفتارای خوب همدیگه سوء استفاده نکنیم اون موقع دوستی ها بیشتر پایدار میمونه و آدما بیشتر علاقه مند میشن به هم کمک کنن !
- در جامعه افراد زیاد با استعدادی هستند که دیده نمیشن ! چون مردم فقط ظاهر بینن ! و برای استعداد های همدیگه ارزشی قائل نیستن :41:

Ice Pain
16-06-2011, 19:13
واقعا سریال خوبیه
قسمت دیشبش هم یکی از بهترین ها بود من که خیلی خوشم اومد
اون خانومه که زن نیماست قبلا تو یک سریال دیگه بازی کرده بود (از شبکه تهران میومد کارگردانش هم فکر کنم جواد رضویان بود)
هم چهره اش و هم از حیث بازیگری خیلی خوب :40:

راجه به تیتراژش هم چون دیدم خیلیا ازش صحبت کرده بودند بگم که من اصلا ازش خوشم نمیاد مخصوصا از اولیش ، حالا اون دومیش یک کم خوبه
اصلا این سیروان کی بوده
من که تا حالا اسمو نشنیده بودم

mhv_kntu
16-06-2011, 20:00
نمیونم شما هم فهمیدین یا نه
اما این یارو بهنام تشکر
توی تبلیغ بان سامان
نقش گویندگی تبلیغ رو داره!!
مگه بهنام تشکر همونی نیست که شغل اصلیسش گویندگی هست و 14 سال هم تجربه این کار رو داره ؟

Hamid Hamid
16-06-2011, 20:17
راجه به تیتراژش هم چون دیدم خیلیا ازش صحبت کرده بودند بگم که من اصلا ازش خوشم نمیاد مخصوصا از اولیش ، حالا اون دومیش یک کم خوبه
اصلا این سیروان کی بوده

دوست عزيز ايشون چند سالي هستش كه تو موسيقي اسم و رسمي دارن در داخل كشور ...

البته بيشتر كارش مربوط ميشه به تنظيم آهنگ و ساخت موسيقي براي ديگران و خوانندگي رو كمتر بهش پرداخته.

ايشون كار موسيقي رو زير نظر استاد كوروش يغمايي و پسر ايشون كاوه يغمايي انجام ميدادند و كيبرد ميزدن براي كاوه يغمايي و ...

neon_91
16-06-2011, 21:11
بابا این نیما عجب بدبختیه از هیچ طرف شانس نیاورده اون از زنش اون از دوستش از همکاراش از منشیش:31:از پدر مادر و برادر
کلا خیلی دلم به حالش می سوزه:37:

MoH_@_MaD
16-06-2011, 21:27
دوستان امشب سریال پخش شد ؟؟

Nocturne
16-06-2011, 21:27
مگه بهنام تشکر همونی نیست که شغل اصلیسش گویندگی هست و 14 سال هم تجربه این کار رو داره ؟

همین فکر کنم دیشب بود تو اخبار نشونش داد گفت یک و نیم سال دوبله کار کرده 15 سال تئاتر

3Dmajid
16-06-2011, 21:34
اصلا این سیروان کی بوده

منم موافقم که تیتراژ اولی شاید واسه خیلیا جذاب نباشه، به نظر من به خاطر شعرشه که زانیار خسروی گفته (داداش سیروان) ... البته کاملا مشخص بوده که دستشون خیلی بسته بوده واسه شعر گفتن وگرنه زانیار شعرای قشنگی هم گفته !
سیروان خسروی در حال حاضر میشه گفت یکی از بهترین تنظیم کننده های ایرانه و الان برای خوننده ها زیاد کار میکنه (به قول معروف کارش گرفته ! )

امشب مشخص بود که موضوع فیلم روی مشکلات مالی مردم زوم کرده بود.
یه چیزی که به نظرم جالب بود و تو فیلم هم بیان شد اینه که "مردم حتی اندازه ی نصف دماغشون به روانشون اهمیت نمیدن" و اینکه تا به یکی میگی برو پیش یه روانشناس میگه "مگه من دیوونم ! خودم میتونم تصمیم بگیرم !"
این قسمت خواست بگه اگه یه مهمونی بخوای بگیری اینقدر خرج سنگینه که نصف حقوق ماهیانه ت میره ! و تا آخر ماه باید با بی پولی سر کنی ! چیزی که جالب بود اگه دقت کرده باشید نیما توی این قسمت عصبی تر بود و با توجه به اون تیکه که نازنین قرص اعصاب خورد، نشون میده مشکلات مالی چقدر روی اعصاب و روان و سلامتی مردم تاثیر منفی گذاشته.
با توجه به دکتر بودن نیما و پول کم اوردن اون ! میشه به این نکته توجه داشت که حتی دکتر ها (که مایه دارن!!) توی این خرجای سنگین کم میارن چه برسه به بقیه !
اونجا که نیما الکی خودشو به مریضی زده بود و دکتر تشخیص آپاندیس داد به نظر من خواستن به دکترای امروزی تیکه بندازن (البته نمیگیم باسواد و خوب توشون نیست) ولی با توجه به اینکه نیما بعدش گفت بعد از عمل واقعا آپاندیس من عود کرده بود ! من فکر میکنم هدفشون همون تیکه انداختن بوده ولی بهشون گیر دادن تا مبادا به قشر دکترا بر بخوره ! و به خاطر همین نیما اینجوری گفت !

توی این دو قسمت بازیگرا خیلی طبیعی تر از قبل دارن بازی میکنن !! مخصوصا نازنین و نیما واقعا عالی بازی میکنن ! خانم شیرزادم نقشش جدی تر شده ! فکر کنم میخوان بهش حالت واقعی تری بدن ... :2:

dimah2005
16-06-2011, 22:01
شدیدا داره کلیشه ایی میشه متاسفانه

Majid-6120
16-06-2011, 22:34

ســلام

موافق نیســتم با نظرتون ... البته برام محترمه !

به نظرم همونطور که گفتم سریال داره بعد از دوران اوج خودش و پیچیدگی های قسمت هاش و قسمت های دنباله دار ، تازه یه نفسی میکشه ... تا بتونه دوباره اوج بگیره .

اولا به نظرم این سریال برنامه ریزی خیلی خوبی داره ... ببینید امشب قسمتی پخش شد که اگه کسی نمیدید ، برای ادامه قسمت ها مشکلی پیش نمیومد و چیزی رو از دست نمیداد ... یعنی نه چیزی به بطن سریال اضافه شد و نه کم !

حالا چرا ؟ چون امشب کم تر کسی این قسمت رو میدید ... به خاطر دلایلی مانند روزهای معنوی اعتکاف و تعطیلی دو روزه که مردم رو به سفر و مسافرت کشوند .

مطمئن باشید تا الان نویسندگان و بازیگران سریال هنوز نصف استعداد و برنامه هاشون رو پیاده نکردن .

ممنون

moslem47
16-06-2011, 23:05
آقایون مجید , دسستون درد نکنه خوب تحلیل می کنید.

در ضمن سکانسی که نیما با بغض از خانوادش درخواست کرد که اجاره را نگیره خیلی جالب بود واقعا بازیگریش توپه........

dimah2005
16-06-2011, 23:53
ســلام

موافق نیســتم با نظرتون ... البته برام محترمه !

به نظرم همونطور که گفتم سریال داره بعد از دوران اوج خودش و پیچیدگی های قسمت هاش و قسمت های دنباله دار ، تازه یه نفسی میکشه ... تا بتونه دوباره اوج بگیره .

اولا به نظرم این سریال برنامه ریزی خیلی خوبی داره ... ببینید امشب قسمتی پخش شد که اگه کسی نمیدید ، برای ادامه قسمت ها مشکلی پیش نمیومد و چیزی رو از دست نمیداد ... یعنی نه چیزی به بطن سریال اضافه شد و نه کم !

حالا چرا ؟ چون امشب کم تر کسی این قسمت رو میدید ... به خاطر دلایلی مانند روزهای معنوی اعتکاف و تعطیلی دو روزه که مردم رو به سفر و مسافرت کشوند .

مطمئن باشید تا الان نویسندگان و بازیگران سریال هنوز نصف استعداد و برنامه هاشون رو پیاده نکردن .

ممنون

جدای تحلیل....

شخصیت نیما، که تقریبا همه بار فیلم رو به دوش کشیده ، یکی از کلیشه ایی ترین تیپ ها و شخصیت های فیلم های طنز ایرانه ،
به نحوی که سریال های 90 شبی از تولد ، تا به کنون از بارز ترین مشخصه هاش وجود شخصیتی تو سری خور، بدبخت ، بد شانس ، تا حدودی شاید روشن فکر ، زن ذلیل، و ... بوده

شاید همون اقا(شایدم خانوم) گرگه ، " بیگ بیگ "

بعد این قسمت که یکی از کلیشه ایی ترین داستان های عصر حاضر رو داشت و همچنین قسمت قبل و قسمت های قبل تر که امیزه ایی از طنز فاخر :31::27: توش بود ، یکم از کلیشه به دور بود،

شاید یکی از شخصیت ها زیبا و تا حدودی مبتکرانه فیلم خانوم شیر زاد باشه ، که دیگه دارن رسما شورشو در میارن و من الان احساس می کنم که کم کم داره وارد فاز لودگی میشه،

---> البته اینا فقط جنبه های کلیشه ایی فیلم بودن و بر جنبه ای مثبتش واقفم

Manager_66
17-06-2011, 00:51
قسمت امشبش که خانم شیرزاد واسه هر چیزی شعر میخوند یاد شخصیت فیبی تو فرندز افتادم . بنوعی میشه گفت یه خورده شبیه اون میخواستن در بیارنش البته ورزن ایرانیش . به کارهاش دقت کنید (داد زدن هاش، قاطی کردناش، بیخیالیش ، گیج بودنش ، و جدیدا شعر گفتنش و ...) + واقعا این سریال معرکه است .

online_amin
17-06-2011, 08:09

دقیقا من هم همین نظر رو داشتم. مخصوصا چند شب اول ولی با این تعریفهایی که دوستان کردن من ترسیدم بگم :دی

این رو هم به شدت تایید میکنم. دیشب واقعا کلیشه ای بود. من دقیقا میتونستم تمام حرکات نیما رو پیش بینی کنم که بعدش چی کار میکنه. به خصوص اون تیکه ای که باباش لباسش رو میپوشه.

moucker_boy
17-06-2011, 10:46
سریالش واقعا بی نظیره. بدبختیای نیما، قالتاق بازیای فریدو زنش، خنگ بازیای خانم شیرزاد (مخصوصا اون جایی که نازنینو به کتی وصل کرد :دی) و ... که همه اونا رو الآن یادم نمیاد. واقعا این سریال از هر جهت نظیر نداره.
به امید اینکه این سریال حالا حالاها ادامه داشته باشه.
.
.
.

hamids68
17-06-2011, 17:46
منم از این سریال خیلی خوشم اومد برای اینکه یه دوستی دارم که اتفاقا پزشک هست و هم تیپ دکتر نیما هم هست و خیلی آدم حسابی و با سواد و آقائی هست و خیلی هم خوش تیپ ولی خونوادش درست مثل پدر و مادر دکتر نیما باهاش رفتار می کند... چه از نظر عاطفی چه از مالی.. خیلی فرق میزارن بین اون و بقیه بچه هاش. منظورم اینکه این دوستم خیلی سرتر از یه برادر و خواهرش هست ولی پدر و مادرش مرتب اونو سرکوفت می کنن حتی جلوی بقیه بهش توهین هم می کنند...

LAMBO ML
17-06-2011, 21:11
به نظر من این نکته رو هم بیان کرد که مردم و به خصوص طبقات بالا میتونن برای مشکلات و کارهای ساده خیلی راحت دروغ بگن.

aligol172
17-06-2011, 22:11
فیلمِ خوبیه
جدای از طنز فاخرش،
با تیکه هاش خیلی حال میکنم!:8:

Lady parisa
18-06-2011, 15:29
ولی من می گم : مفهوم قسمت قبل این بود که در هر صورت دروغ پنهون نمی مونه و آدم دروغگو رسوا می شه.
و اینکه بیچاره زنها چه راحت حرفای همسرشون رو باور می کنن.

از این ور توی رژیم هستن برای جلوگیری از خرج و مخارج از اون ور نیما رفته پلیور 290تومنی خریده:31:

Hamid Hamid
18-06-2011, 21:31
خانوم شيرزاد و قضيه ي بدهكار و طلب كار ! : دي

: ببينم الان شما بدهكاريد؟! نه !! طلبكاريد؟! اينم نه ! ... خب پس گرينه ي 1 ؟! گزينه ي 2؟! ... ببينم نكنه : هر 3 گزينه صحيح است ؟! : دي

نيما_ خانـــــــــوم شــــــرزاد !!

خانوم شيرزاد_ آهان فهميدم ازين سوال انحرافياس؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3Dmajid
18-06-2011, 22:04
دیگه فهمیدم نویسنده خیلی تاثیر داره :31:
این چند قسمتی که حمید برزگر نوشته نسبت به داستانای قبلی زیاد حال نمیده :31:

moslem47
18-06-2011, 22:15
بیچاره نیما 200 تومنش پرید.............

shahedi
18-06-2011, 22:36
دیگه فهمیدم نویسنده خیلی تاثیر داره :31:
این چند قسمتی که حمید برزگر نوشته نسبت به داستانای قبلی زیاد حال نمیده :31:
مجموعه ای که پخش میشه برای مخاطب عام هست یکی مثل شما اون مدلشو می پسنده ، یکی این مدلشو،سریال مخاطب خاص نمی خواد جمع کنه.به هر حال اگه همه ی قسمت هاش طنز سیاسی باشه که عده ای از مخاطب هاشو از دست می ده.جامع نگر باشید

Ice Pain
18-06-2011, 22:36
طرفدارای این سریال نمیخان بهش رای بدند؟ :)

masoud71
18-06-2011, 22:43
خیلی بد نیست
خوبه

3Dmajid
18-06-2011, 23:32
مجموعه ای که پخش میشه برای مخاطب عام هست یکی مثل شما اون مدلشو می پسنده ، یکی این مدلشو،سریال مخاطب خاص نمی خواد جمع کنه.به هر حال اگه همه ی قسمت هاش طنز سیاسی باشه که عده ای از مخاطب هاشو از دست می ده.جامع نگر باشید

بله خب کاملا موافقم :10:
حرف جالبی بود :11:

moucker_boy
19-06-2011, 10:41
این سریال جایزه مایزه نگرفته؟
.
.
.

nar nia
19-06-2011, 14:37
چيستا يثربي در نقد «ساختمان پزشكان»:
در آشفته بازار تلويزيون بايد از اين سريال تقدير كرد

چيستا يثربي با اعتقاد بر اينكه سريال «ساختمان پزشكان» تكرار كليشه‌هاست، گفت: بزرگ‌ترين ايراد من به اين سريال اين است كه ايستاست و اين ايستا بودن به كار لطمه زده است؛ اين در حالي است كه كارهاي پيمان قاسم‌خاني به تحرك معروف است.

اين نمايشنامه‌نويس و منتقد با بيان مطلب بالا به خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا گفت: شايد شكل اجرايي «ساختمان پزشكان» خوب درآمده باشد ولي از لحاظ متن، پيمان قاسم‌خاني و گروهش به تكرار و از لحاظ دراماتيك به يك يكنواختي رسيده‌اند؛ تنوع فضاهايي كه من انتظار دارم به لحاظ دراماتيك در چنين سريالي وجود داشته باشد، در «ساختمان پزشكان» وجود ندارد.

وي ادامه داد: «ساختمان پزشكان» در ميان سريال‌هاي طنز پيمان قاسم‌خاني، فضاهاي دراماتيكي را كه در كارهاي مهران مديري ديديم و مي‌توانست درام و طنز را با هم بياميزد، ندارد. طنز «ساختمان پزشكان» به سمت طنز آپارتماني، مبلماني و كليشه‌يي رفته است. من اين نوع طنز را دوست ندارم و معتقدم اين نوع طنز كه آدم‌ها با استفاده از كلام طنز پديد بياورند، غلط است؛ بلكه موقعيت‌هاست كه بايد ايجاد طنز كنند.

يثربي افزود: هيچ‌گاه اين صحنه سريال «برره» كه به سربازان مي‌گويند مشق سربازي كنيد و آنها واقعا يكديگر را مي‌زدند فراموش نمي‌كنم؛ اين يك نمونه طنز است نه اين كه عده‌اي روي مبل بنشينند و موقعيت‌هايي پديد آورند كه برگرفته از كلام است؛ ارائه‌ي چنين كاري از آقاي قاسم‌خاني هم بعيد است. من فكر مي‌كنم بداهه‌پردازي بازيگران هم به سريال كمك كرده است. خيلي از اين بازيگران، در صحنه، خودشان هستند حتي فكر مي‌كنم برخي قسمت‌ها را قاسم‌خاني ننوشته يا نظارت كافي روي آن نداشته چون پيمان قاسم‌خاني اجازه نمي‌دهد كار ضعيف روي آنتن برود.

چيستا يثربي كه در رشته روانشناسي تحصيل كرده، با اشاره به حضور كاراكترهايي در نقش پزشك در سريال «ساختمان پزشكان»، عنوان كرد: اين سريال به خصوص از لحاظ علمي و دانش روانشناختي نيز غلط‌هاي فاحشي دارد، كه مي‌توانستند آنها را رفع كنند. گرچه من با اعتراض و صدور بيانيه مخالفم زيرا ما در مورد هر صنفي كه فيلم بسازيم، معترض مي‌شوند. ما در سريال «در مسير زاينده‌رود» كه با حسن فتحي كار كرديم هم همين مشكل را داشتيم. وقتي سريالي مثل «متاليست» ساخته مي‌شود، ما از روانشناسان خارجي انتظار نداريم كه به موضوع و شخصيت اعتراض كنند و بگويند چنين شخصيتي وجود ندارد. اما «ساختمان پزشكان» از لحاظ علمي غلط‌هاي فاحشي دارد كه گروه نويسندگان و توليد مي‌توانستند آنها را رفع كنند.

وي در بخش ديگري از سخنانش عنوان كرد: اي كاش با چند مشاور و روانشناس اجتماعي در اين مورد مشورت مي‌شد. «فردا دير است» را كه با حسن فتحي كار كرديم با اين كه من روانشناس بودم و دكتر سيما فردوسي هم در اين كار مشاور بود، غلط‌هاي زيادي داشت. چون آنها را مستقيم نمي‌ديديم. منظورم از مشاور، مشاوري است كه از ابتدا تا انتها با كار باشد. در حال حاضر نيز من يك كار تئاتر در حال اجرا دارم كه تم اصلي آن نيز روانشناسي است اما سعي كردم مسائل را درست نشان دهم.

اين منتقد همچنين يادآور شد: «ساختمان پزشكان» يك طنز اجتماعي است كه نياز به يك روان‌شناس اجتماعي به عنوان مشاور در آن احساس مي‌شود.

يثربي در ادامه با بيان اين كه همه قسمت‌هاي «ساختمان پزشكان» را نديده، يادآور شد: بديهي است كه در يك سريال، چند قسمت هم خوب از آب دربيايد، اما از اين گروه كه همه حرفه‌يي هستند و حتي يك پزشك در آن بازي مي‌كند، انتظارم خيلي بيشتر از اين‌هاست. به خصوص كه سرپرست نويسندگان هم پيمان قاسم‌خاني است.

وي ادامه داد: خيلي‌ها ممكن است از «ساختمان پزشكان» تعريف كنند. اما بايد دلايلشان را بگويند تا ببينيم چقدر براساس واقعيت و چقدر براساس توهم خودشان است. به اعتقاد من، «ساختمان پزشكان» بين سريال‌هاي طنز حال حاضر تلويزيون موفق است چون سريال‌هاي تلويزيون ما روتين، كليشه و نازل هستند و سطح شعور مخاطب را ناديده مي‌گيرند. «ساختمان پزشكان» در بين سريال‌هاي طنز ما آبرومند است.

اين منتقد در ادامه خاطرنشان كرد: ايستا بودن ساختمان پزشكان به كار لطمه زده است. كارهاي پيمان قاسم‌خاني به تحرك معروف است. حتي در برره، ديالوگ تحرك مي‌آفريد اما در اين كار اين طور نيست. وقتي من شنيدم چنين سريالي با اين گروه ساخته مي‌شود، ‌انتظارم خيلي بيشتر از اين بود، چون فكر مي‌كنم ما با موقعيت‌هاي خاصي در ارتباط هستيم كه هم به «ساختمان پزشكان» مربوط مي‌شود و هم به موقعيت‌هاي اجتماعي مختلفي در جامعه؛ اما وقتي به ساختمان پزشكان رجوع مي‌كنيم، مي‌بينيم كه طنز كلامي در اين سريال حرف اول را مي زند.

يثربي افزود: بهترين بازيگران ما در حوزه طنز اين سريال بازي مي‌كنند ولي اين سريال بهترين نيست. من حتي سريال «جراحت» را به «ساختمان پزشكان» ترجيح مي‌دهم زيرا لااقل چيزي را كه مي‌گفت تجربه كرده بود و واقعي بود. نويسنده و كارگردان موضوع را لمس كرده بود اما اين سريال، از كنار خيلي از موضوعات، لمس نشده گذشته؛ پس «ساختمان پزشكان» بهترين سريال طنز ما نيست. بهترين سريال طنز ما هنوز به نظر من «شب‌هاي برره يك» يا «مرد هزار چهره يك» است؛ در اين سريال‌ها ديالوگ، فضاسازي مي‌كرد و لازم نبود لوكيشن‌ها عوض شود.

چيستا يثربي همچنين يادآور شد: اين سريال‌ها را هم پيمان قاسم‌خاني نوشته است. او نويسنده‌ي خوبي است و انتظارات از او بالاست. اما واقعيت اين است كه آيا خود قاسم‌خاني مي‌تواند از «ساختمان پزشكان» به عنوان بهترين سريالش ياد كند؟ مطمئنم جواب اين سوال منفي است. اما تلاش آنها را تقدير مي‌كنم. همين كه در اين آشفته بازار تلويزيون عده‌اي چنين كاري كرده‌اند جاي تقدير دارد چون از سريال‌هاي طنز ديگر بالاتر است. اگر آنها را با خودشان مقايسه كنيم به «ساختمان پزشكان» نمره پايين مي‌دهم ولي اگر با سريال‌هاي ديگر مقايسه كنم نمره بالا مي‌دهم. وقتي يك گروه عالي دور هم جمع مي‌شوند بايد بهتر از اين كار كنند و نتيجه عالي دهد.

وي در ادامه عنوان كرد: تنها نكته خوبي كه مي‌توانم درباره اين كار بگويم، بازي خوب همه بازيگران است، چون همه خوب‌ها را جمع كرده‌اند؛ با اين وجود با اين همه بازيگر و عوامل خوب مي‌توانستند كاري كنند كه مخاطب تلويزيون را خاموش نكند و ماهواره ببيند. سريال‌هاي خوبي هم داريم كه مخاطب را جذب مي‌كند؛ اين سريال، ‌من را جذب نكرد شايد به اين دليل باشد كه من روانشناس هستم يا شايد هم دلايل شخصي وجود دارد كه باعث شد آن را نپسندم.

3Dmajid
19-06-2011, 14:40
یه سوال ...
موسیقی متن فیلمم سیروان ساخته ؟! :20:

Danitondar
19-06-2011, 15:07
خیلی قشنگه من که راضیم!

Kurosh
19-06-2011, 16:53
یه سوال ...
موسیقی متن فیلمم سیروان ساخته ؟! :20:
آره مجید جون، با اینکه من دو آهنگ اول و آخر رو جز کارهای عالی سیروان نمی‌دونم (ترانه‌ی نه چندان قوی و موسیقی‌ای در سطحی پایین تر از کارهای قبلی سیروان) اما موسیقی متنی که ساخته به شدت فیت این کاره! واقعاً دوست دارم موزیک متنشو ...

در مورد پست بالاتر و گفته‌های چیستا یثربی هم، با اینکه این کار از خیلی لحاظ نقطه‌ی قوتی در کارنامه‌ی پیمان قاسم‌خانی حساب نمیشه، موافقم ... کلیشه‌ها کار دست ساختمون پزشکان و تیم نویسندگیش میده ... اگه پیمان خودش می‌نوشت کارها رو، مسلماً شاهکاری در حد کارهای مهران می‌دیدیم ... اما سرپرستی بیش‌تر نظارت می‌کنه و ایرادات رو برطرف می‌کنه ...
قصد مقایسه ندارم، چون ‌مع‌الفارغه، اما سرپرستی نویسندگان ساختمان پزشکان در کارنامه‌ی پیمان، مثل سرپرستی سریال کمربند‌ها را ببندیم مهدی مظلومی، جز نیمه‌های پایینی روند سینوسیش حساب میشه (به نظر من)
ساختمون پزشکان با همه‌ی محاسنی که داره، اما وقتی مقایسه‌اش می‌کنیم با سناریو‌های درخشان پیمان مثل مارمولک، مکس، سن‌پطرزبورگ، شب‌های برره، مرد هزار چهره و پاورچین، می‌بینیم که اون قدرا هم قوی نیست !

3Dmajid
19-06-2011, 18:21
آره مجید جون، با اینکه من دو آهنگ اول و آخر رو جز کارهای عالی سیروان نمی‌دونم (ترانه‌ی نه چندان قوی و موسیقی‌ای در سطحی پایین تر از کارهای قبلی سیروان) اما موسیقی متنی که ساخته به شدت فیت این کاره! واقعاً دوست دارم موزیک متنشو ...

آهنگ آخرشو که مهدی یراحی ساخته شبیه موزیک متنه ! گفتم شاید اونم مهدی ساخته باشه :31:

Havbb
19-06-2011, 19:35
آقا این امروزی رو دیدم یاد یه خاطره افتادم یه روز یکی اومد در خونه گفت این بیست تومن رو به عموت طلبکارم بگیر بهش بده : دی
گفتم اولا چرا به من میدی دوما بدهکاری یا طلبکار؟

Masоud
19-06-2011, 23:10
دیگه خیلی دارن رو بدبختی و فلاکت نیما و گیج بازی الکی شیرزاد مانور میدن . همینطوری ادامه بدن خیلی خسته کننده میشه.

3Dmajid
19-06-2011, 23:13
دیگه خیلی دارن رو بدبختی و فلاکت نیما و گیج بازی الکی شیرزاد مانور میدن . همینطوری ادامه بدن خیلی خسته کننده میشه.

بازم بدبختی نیما جالبه !
ولی خنگ بازیای خانم شیرزاد خیلی داره غیر طبیعی میشه ! :20:

pcforlife
19-06-2011, 23:18
همینطوری ادامه بدن خیلی خسته کننده میشه.
البته به گمونم ادامه دادن... چون یکی دو روز پیش که تشکر رو آورده بودن جام جم، بعد همزمان با صحت تماس گرفتند که برداشت گفت ساختمان پزشکان 15 خرداد کارش تموم شد (احتمالا منظورش ضبط سریال بوده).
+
حساب کنی نویسنده هاش چاره ای نداشتند! اونقدر رو مقوله طنز حساسیت وجود داره (چه از سمت مسئولین و چه از سمت مردم) که مجبور میشن فرضا با تم خانم شیرزاد n مدل دیالوگ رو ارائه بدن به بیننده!:20:

Danitondar
19-06-2011, 23:21
اون تیکش باحاله میگه غلط کردم غلط کردم!با این مرتب گفتن 4 تا استخون رو تو دهنت خورد میکنم!نازنین میگه تو اتوبوس نمیخوام مزاحم بقیه بشم ناصر به نیما میگه عجب فرهنگی بزنم تو دهنت!

Ice Pain
20-06-2011, 10:35
حساب کنی نویسنده هاش چاره ای نداشتند! اونقدر رو مقوله طنز حساسیت وجود داره (چه از سمت مسئولین و چه از سمت مردم)
کاش مردمو نمیگفتی... این مردم بدبخت که خیلی هم خوششون میاد...
همون قسمت هایی که از این شرکت به اون شرکت می رفتند و رییس ها اجازه ی انتقاد نمیدادند منظور خود کارگردانشم همین بود
نه واقعا چرا جنبه ی انتقاد رو ندارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط همون 8 سال - م خ - میتونستند طنز بسازند
از اون به بعد دیگه وضع ما همین شد :13: :13:
فقط میشه تاسف خورد ، کار دیگه ای نمیشه کرد
بعدش میگن چرا مردم گرایش پیدا کردند به ماهواره!!!
ولی خوبه به خودمون ثابت شد که کسایی هستند که این کارو بلدند....

online_amin
20-06-2011, 11:17
نه واقعا چرا جنبه ی انتقاد رو ندارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ این سئوال یه بحث کاملا سیاسی هست (سیاسی خالص!) که مربوط به ارکان نظام هست.

moucker_boy
20-06-2011, 12:00
پاسخ این سئوال یه بحث کاملا سیاسی هست (سیاسی خالص!) که مربوط به ارکان نظام هست.

چرا. اتفاقا بحث هم سیاسیه هم اجتماعی. دیگه این کارخونه جاتو این صداسیماییا دیگه سیاسی نیستن که. حتی نیما به اون کافه چی گفت می خوایم ازت انتقاد کنیم، دیدی چی کار کرد؟ این دیگه سیاسی نیس که.
.
.
.

pcforlife
20-06-2011, 14:48
کاش مردمو نمیگفتی... این مردم بدبخت که خیلی هم خوششون میاد...
اتفاقا مردم هم حساسیت دارن... تو بزنگاه با یه متوفی و خانواده متوفی شوخی شد، صدای همه در اومد... یا اعتراض مردم به اعتیاد پدر و حضور دختر، همه و همه دست و بال عطاران رو می بست...
تو همین سریال های طنز (قهوه تلخ یا همین ساختمان پزشکان) خیلی وقت ها شده ماها میایم تو این تاپیک های پی سی از غیر مستقیم ترین جمله ها، شوخی کردن با تابوها رو برداشت می کنیم، (از تبوهای سی؟اسی و اجتماعی بگیر تا ازدواج و روابط جنسی!) مطمئن باش اگه همین غیر مستقیم ها، مستقیم بشه، مردم معترضین شماره یک میشن و میگن این فیلم وسریال مبتذله و...
تو همین سریال ساختمال پزشگان دقیقا به همین مساله اشاره شد... قسمتی که نیما رفت تلویزیون، همه پشتش به به و چه چه کردنن... ولی وقتی مسائل زناشویی رو مطرح کرد، پدر مادرش اولین کسانی بودن که طردش کردن و کلی شاکی خصوصی پیدا کرد...

mhv_kntu
20-06-2011, 15:42
بدجوری موافقم ! شخصیت نیما دیگه بدجوری بدون انعطاف و یک بعدی شده ! تک تک جواب ها و حرف هاش رو میشه پیش بینی کرد .

BIKHIAL_ALL_75
20-06-2011, 16:20
همونطور که قسمتهای قبلی واقعا خوب و قابل تعریف و تمجید بود این 2 قسمت اخیر خیلی ضعیف کاملا قابل انتقاد بود

این 2 قسمت اخیر نسبت به قسمتهای قبلی واقعا در حد یه افتضاح بود...
حرکات تکراری و خسته کننده ی نیما و موضوعاتی که براش پیش میاد...
مصنوعی شدن حرکات خانم شیرزاد.
بی اثر شدن نقش نازنین و ناصر....

و بیان چند موضوع بی ارتباط و غیر قابل مفید چه از نظر اجتماعی و چه از نظر طنز...
مثلا این موضوع دردسرهای نیما با آسانسور خیلی مسخره به نظر میاد...
آخرش معلوم نشد نتیجه ی دعوای و هدف بیان دعوای بین پدر و مادر نیما و داستانی که در این ضمینه گفتن چرا اینقدر بد و ضعیف بهش پرداخته شده...
یا مثلا شخصیت این دختر دکتره که همیشه با مامانشه بودن یا نبودنش تو سریال چه تاثیری داره به جزء یه آبمیوه دست گرفتن!!!

امیدوارم تو قسمتهای بعدی حداقل این نویسنده دیگه فیلنمامه رو ننویسه یا اینکه دوباره روال مجموعه به قسمتهای قبلیش برگرده...

jeremy28
20-06-2011, 18:38
موموخ و میمیخ باحال بود:31:

nar nia
20-06-2011, 19:14
«ساختمان پزشكان» از منظر سعيد قطبي‌زاده
«سروش صحت بر خلاف مسير معمول حركت كرده»

سعيد قطبي‌زاده درباره‌ي سريال «ساختمان پزشكان»، گفت: «ساختمان پزشكان» برخلاف سريال‌هاي قبلي سروش صحت، بسيار جذاب، ديدني و دقيق است؛ از نحوه‌ي انتخاب بازيگران گرفته تا موقعيت‌هاي نمايش و تسلط عجيب صحت روي تلفيق جنبه‌هاي نمايشي قصه و موقعيت آدم‌هاي امروز جامعه.

اين منتقد در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: «ساختمان پزشكان» را در كنار بهترين كارهاي مهران مديري (پاورچين) و رضا عطاران (خانه به دوش) قرار مي‌دهند. بازي بهنام تشكر با تيپ و قيافه و بيان منحصر به فردش اولين شگفتي «ساختمان پزشكان» است. در كنار او بازيگران ديگر هم يك بازي روان دارند؛ همان‌هايي كه تحملشان در سريال‌هاي ديگر قدري دشوار مي‌نمود.

وي ادامه داد: درباره‌ي سروش صحت هميشه فكر مي‌كردم كارهايي كه او به عنوان كارگردان يا نويسنده انجام داده، خيلي كمتر از حد توانايي‌هايي است كه دارد. اما با ديدن «ساختمان پزشكان» فكر كنم بتوان نام او را در زمره‌ي بهترين برنامه‌سازان تلويزيون قرار داد. او بدون تكيه بر الگوهاي جواب پس داده و تكراري در قالب طنز، مسير متفاوتي را انتخاب كرده و عملكردش فوق‌العاده است.

سعيد قطبي‌زاده افزود: مثلا يكي از قسمت‌هاي اين سريال به سوء تفاهم‌هاي به وجود آمده براي شخصيت‌ها در مواجه با يك خبر اختصاص داشت. من تقريبا تا به حال در هيچ سريالي چنين هوشمندي در طراحي يك قصه سرگرم‌كننده، بازي‌هاي دقيق، حساب شده، بي اغراق و مهمتر از همه چنين كارگرداني منطبق با فضا و حال و هوايي يك موقعيت كمدي در تلويزيون، نديده بودم.

وي در ادامه گفت: اهميت سريال سروش صحت در نو بودن و بي تفاوتي در برابر تمام قواعد و قالب‌هاي طنز در تلويزيون است؛ چه بسا اگر سروش صحت، مجموعه‌ بازيگران معروف اين قبيل آيتم‌ها را براي سريالش انتخاب مي‌كرد، «ساختمان پزشكان» هم پر بيننده‌تر بود و هم بازتاب خبري بيشتري داشت. اما او يقينا بر خلاف مسير معمول حركت كرده و بهترين استفاده را از چند بازيگر مطرح تئاتري كرده و خودش نيز پس از تجربه ضعيف سريال قبلي‌اش، اين بار با ايده‌هاي بهتري به سمت كارگرداني رفته است. البته در كنار اين‌ها، مثل هميشه بايد از پيمان قاسم‌خاني ياد كرد كه وجودش براي همه ما غنيمتي است.

Havbb
20-06-2011, 19:56
آقا من یه انتقاد دارم نه فقط به این فیلم بلکه به همه ی فیلم های طنز.
اینا میان یه شخصیت منفی میسازن مثلا ناصر ، بعد هرچی رزایل اخلاقی هست رو به این شخصیت میچسبونن به خاطر اینکه مردم درس بگیرن که کلیه کارهایی که این شخصیت میکنه بده ، بعد این شخصیت ده برابر اون شخصیت خوبه قربون صدقه پدر مادرش میره و بهشون احترام میذاره و براشون کار انجام میده و ..... فکر کنم گرفتید چی میخوام بگم

بی باک بی بال
20-06-2011, 19:59
کاش یه شخصیت جدید وارد می کردن خیلی خنک شده

*M!L4D*
20-06-2011, 20:50
امشب خیلی جالب بود من که حسابی حال کردم و علاوه بر طنزش داشت به این ظاهر بینی مردم اشاره میکرد
در کل بعد از یکی دو قسمت متوسط این قسمت قشنگ بود !

3Dmajid
20-06-2011, 21:12
امشب خیلی جالب بود من که حسابی حال کردم و علاوه بر طنزش داشت به این ظاهر بینی مردم اشاره میکرد
در کل بعد از یکی دو قسمت متوسط این قسمت قشنگ بود !

آره موافقم ... مطمئنم به خاطر نویسنده ش بوده :20:
قسمتایی که حمید برزگر نوشت زیاد جالب نبود از لحاظ طنزی :13:
و سر همین چند تا قسمت که ایشون نوشت بعضیا میگن فیلمش مسخره شده !

ولی این اسکل بازیای خانم شیرزاد خیلی داره تکراری میشه :31: و از حالت طبیعی خارج میشه !
به نظرم باید جدی ترش کنن و بعضی وقتا یه سوتی بده نه اینکه هر چی میگه توش یه سوتی باشه ! :13:

moslem47
20-06-2011, 23:29
اگه نقش ناصر و دکتر هومن را زیاد کنند بهتره....................

shah abas
20-06-2011, 23:33
کاش یه شخصیت جدید وارد می کردن خیلی خنک شده

رامبد جوان وارد خواهد شد. (البته نمی دونم کی:دی )

mohsen_gh1991
21-06-2011, 00:01
رامبد جوان وارد خواهد شد. (البته نمی دونم کی:دی )
جدا میاد؟ :31:

jeremy28
21-06-2011, 10:33
اون تیکه که ناصر دست نیما رو گاز می گرفت که کنترل تلویزینو بگیره، خیلی باحال بود!

اون خروسه هم خیلی مسخره بود، چه جوری مامانه رفت جیک ثانیه یه خروس جور کرد؟!!!!:13:

online_amin
21-06-2011, 10:46
البته مرغ بود.

alone_boy
21-06-2011, 11:55
یه کم داره لوس میشه سریال
مثلا همین که فیروز نمیزاره نیما سوار آسانسور بشه دیگه زیادی لوس شده
نمیدونم چه اصراریه که نیما همش تو سری بخوره و یا فیروز نزاره سوار آسانسور بشه

kortol
21-06-2011, 13:34
اون تیکه که ناصر دست نیما رو گاز می گرفت که کنترل تلویزینو بگیره، خیلی باحال بود!
آخر تیکه که میگن اون بود !!!!! کلی سره این صحنه خندیدم !!! :31:
البته اونجایی که مامانه با تخم مرغ زد تو سر تلویزیون هم جالب بود جدی روی تلویزیون شکوندش !!!! :18:

Majid-6120
21-06-2011, 14:50
ســـلام

در مـــورد قسمـــت دیــشب :

خوب بود ! یعنی همونطور که بقیه هم گفتن نسبت به قسمت های قبلی بهتر بود !

ولی متوجه چیزی شدم ... این قسمت خیلی زود تر از قسمت های قبلی ساخته شده بود ... یعنی حداقل این قسمت بعد از قسمت مشاوره دکتر نیما با زن دکتر سهرابی ساخته شده بود ! ... ولی دیشب پخشش کردن !

به چند دلیل این حرفو میزنم :

- آخه جریان مشاوره زن دکتر سهرابی با نیما ماله خیلی وقت پیشه و چه لزومی داشته که تویه این قسمت یاد آوری بشه!

- خانوم شیرزاد چند وقتی هست که دیگه میتونه دکتر افشار رو از دکتر ملکی تشخیص بده و این جریان ماله اوایل سریال بود ، ولی تویه این قسمت باز هم داشت سر این جریان خل بازی در میاورد : دی

- به جان خودم تویه قسمت قهر کردن پدر و مادر نیما ، یه سکانس که مادر نیما اومده بود خونه نیما و داشت با نازنین حرف میزد ، یه تلویزیون LCD من تویه خونه دیدم ! شاید اشتباه کنم ولی شک زیادی دارم !

ولی در کل قسمت جالبی بود ! عالی نبود ولی بد هم نبود !

3Dmajid
21-06-2011, 16:16
ســـلام

در مـــورد قسمـــت دیــشب :

خوب بود ! یعنی همونطور که بقیه هم گفتن نسبت به قسمت های قبلی بهتر بود !

ولی متوجه چیزی شدم ... این قسمت خیلی زود تر از قسمت های قبلی ساخته شده بود ... یعنی حداقل این قسمت بعد از قسمت مشاوره دکتر نیما با زن دکتر سهرابی ساخته شده بود ! ... ولی دیشب پخشش کردن !

به چند دلیل این حرفو میزنم :

- آخه جریان مشاوره زن دکتر سهرابی با نیما ماله خیلی وقت پیشه و چه لزومی داشته که تویه این قسمت یاد آوری بشه!

- خانوم شیرزاد چند وقتی هست که دیگه میتونه دکتر افشار رو از دکتر ملکی تشخیص بده و این جریان ماله اوایل سریال بود ، ولی تویه این قسمت باز هم داشت سر این جریان خل بازی در میاورد : دی

- به جان خودم تویه قسمت قهر کردن پدر و مادر نیما ، یه سکانس که مادر نیما اومده بود خونه نیما و داشت با نازنین حرف میزد ، یه تلویزیون LCD من تویه خونه دیدم ! شاید اشتباه کنم ولی شک زیادی دارم !

ولی در کل قسمت جالبی بود ! عالی نبود ولی بد هم نبود !

یادآوری نشد !! یه کلمه اون زنه سهرابی گفت از وقتی اوردمش پیش شما خیلی بهتر شده ! خواستن یه جوری دیالوگ درست کنن فیلم پر شه دیگه :46::31:

اتفاقا همین قسمت قبلش رمان قرمز و آبی بسته بود به دستاش نمیتونست تشخیص بده !

شاید اینجوری باشه به هر حال فکر نمیکنم ربطی داشته باشه ! خب واسه این قسمت اومدن تلویزیونشونو عوض کردن ! آخه ملت به این چیزا که توجهی نمیکنن ! یادشون میره ... احتمالا واسه این قسمت مجبور شدن این کارو کنن ! :11::20::10:

*M!L4D*
21-06-2011, 16:44

اتفاقا دیشب داشتم به این فک میکردم . آره منم یادمه LCD بود

BIKHIAL_ALL_75
21-06-2011, 21:11
خوب بعد از چند قسمت زووم کردن رو کارها و مشکلات نیما امشب با عوض کردن موضوع واقعا یه قسمت خوب و پر طنز رو شاهد بودیم.
خیلی خوب بود امشب.
من یکی که خوشم امد

Golbarg01
21-06-2011, 21:26
داشتم فکر می کردم نقش دکتر نیما رو مهران مدیری هم می تونست بازی کنه
چون قبلا نشون داده نقش ادمای بد شانس و بدبخت و تا حدودی دست و پاچلفتی رو خوب می تونه بازی کنه
در مرد هزار چهره و دو هزار چهره دیدیم.
شاید نقش روانشناس رو بهنام تشکر بهتر در بیاره ولی اگر کارگردانش مدیری بود با متن های قوی برادران قاسم خانی بسیار سریال بهتری میشد نسبت به سروش صحت که سریال 4 خونش بسیار ضعیف بود.

هر چند مهران مدیری چند سالی هست که کلاس کاریش بالاتر رفته و دیگه طنز های روتین ساختمانی کار نمی کنه.

Hamid Hamid
21-06-2011, 22:27

با كمال احترام با اين حرفتون موافق نيستم دوست عزيز :11:

به نظرم مهران مديري به اندازه ي كافي يه همچين نقش هايي رو ايفا كرده و همه از تمام توانايي هاي مديري تو اينچنين نقش ها اطلاع داريم ... كسايي كه خيلي بلا سرشون مياد ... هميشه تو سري خور هستند و همه چيز رو ميندازن تقصيرشون ... ( مثل پاورچين / مرد هزار چهره و ... ) و به نظرم بازي كردن مديري خيلي كليشه اي ميكرد كار رو ...

اين رو هم اضافه كنم در استاد بودن مديري هيچ شكي نيست ... من از طرفداران ايشون هستم. اما يه وقتايي تو طنز يه نوآوري هايي لازم ميشه ... همين حضور بهنام تشكر در نقش اصلي سريال ... همين باعث ميشه كه بيننده اين نقش براش تازگي داشته باشه هرچند در ابتدا خوب نتونه ارتباط برقرار كنه ... اما بعد از گذشتن يكي 2 قسمت از طرف خوشش مياد.

نمونه هايي اينچنيني تازه رو در طنز خيلي داشتيم ... نمونه ي قبلي كه تازگي شاهدش بوديم شخصيت فاميل دور در كلاه قرمزي ... شايد ابتدا خيلي ها ميگفتن بياد به 2 شخصيت محبوبتر يعني كلاه قرمزي و پسر خاله بها داده بشه اما بعدا و در آخر سريال بلا شك همه بهترين شخصيت رو فاميل دور ميدونستند... چون بهش اجازه ي ابراز وجود و فرصت داده شد.

3Dmajid
21-06-2011, 22:57
چون قبلا نشون داده نقش ادمای بد شانس و بدبخت و تا حدودی دست و پاچلفتی رو خوب می تونه بازی کنه

موافق نیستم :31:

اتفاقا به نظر من نقشی که نیما بازی میکنه با نقشی که مهران توی فیلمای خودش بازی میکنه از زمین تا آسمون فرق داره !
نیما بدشانس هست ولی فک نکنم دست و پا چلفتی باشه !!
به نظر من که مهران مدیری اصلا سبک کاریش به نقش یه روانشناس نمیخوره و اصلا نمیتونه مثل بهنام تشکر بازی کنه این نقشو !
و همینطور بهنام نمیتونه توی یه نقش مثل مسعود شصت چی بازی کنه !
میگن هر که را بهر کاری ساختن :31:

shah abas
21-06-2011, 23:21
نکته جالب این قسمتش٬ تقلب ناصر تو شطرنج بود٬ رسما کیش و مات می کرد:دی

moslem47
22-06-2011, 00:27
با وجود ناصر بد نبود................

Golbarg01
22-06-2011, 02:09
با كمال احترام با اين حرفتون موافق نيستم دوست عزيز :11:

به نظرم مهران مديري به اندازه ي كافي يه همچين نقش هايي رو ايفا كرده و همه از تمام توانايي هاي مديري تو اينچنين نقش ها اطلاع داريم ... كسايي كه خيلي بلا سرشون مياد ... هميشه تو سري خور هستند و همه چيز رو ميندازن تقصيرشون ... ( مثل پاورچين / مرد هزار چهره و ... ) و به نظرم بازي كردن مديري خيلي كليشه اي ميكرد كار رو ...

اين رو هم اضافه كنم در استاد بودن مديري هيچ شكي نيست ... من از طرفداران ايشون هستم. اما يه وقتايي تو طنز يه نوآوري هايي لازم ميشه ... همين حضور بهنام تشكر در نقش اصلي سريال ... همين باعث ميشه كه بيننده اين نقش براش تازگي داشته باشه هرچند در ابتدا خوب نتونه ارتباط برقرار كنه ... اما بعد از گذشتن يكي 2 قسمت از طرف خوشش مياد.

نمونه هايي اينچنيني تازه رو در طنز خيلي داشتيم ... نمونه ي قبلي كه تازگي شاهدش بوديم شخصيت فاميل دور در كلاه قرمزي ... شايد ابتدا خيلي ها ميگفتن بياد به 2 شخصيت محبوبتر يعني كلاه قرمزي و پسر خاله بها داده بشه اما بعدا و در آخر سريال بلا شك همه بهترين شخصيت رو فاميل دور ميدونستند... چون بهش اجازه ي ابراز وجود و فرصت داده شد.

البته منم گفتم که اگر 4 - 5 ساله پیش بود شاید بازی می کرد ولی الان همین که بازی نمی کنه بهتره چون نو آوری هم لازمه.

Lady parisa
22-06-2011, 09:19
منم با نظر دوستان موافقم!
اولا در حیطه کلاس کاری مهران مدیری نیست که بیاد زیر دست سروش صحت بازی کنه!
بعدشم وقتی کسی یه نقشی رو چند بار بازی می کنه یه دل زدگی ایجاد میشه و تماشاچی خیلی خوشش نمی یاد
در ضمن مهران مدیری با قهوه تلخ، کاری بعدیش خیلی حرفه ای تر باشه که از چشم انظار نیفته!

Hasan.M
22-06-2011, 10:51
باوجودي كه مهران مديري حضور نداره ولي كسايي مثل شقايق دهقان كه يادآور سريالاش هستند حضور دارند !
ساختمان پزشكان به نظر من يه متد جديد توي طنز تلويزيونيه ،‌از حرفهاي انتقادي كه زد ميشه تا قاطي كردن بازيگراي قديم و جديد و نويسنده اش همه و همه ......

Ghaioom
22-06-2011, 13:07
وقتی به نیماهه میگن این که دکتر نیست اعصاب آدم خورد میشه هی کلمه تکراری میگن دکتره دیگه چرا مسخره میکنن هی! :31: زیاد میگن دکتر نیست! D: دکی به این خوبی D:

میگما این چند وقتی داره پخش میشه از 1 ماه فک کنم زیاد تر هم گذشته؟ یا دو ماه شده؟ چرا هنوز 30 قسمت نشده؟ یا من اشتباه میکنم تازگیا 1 ماه شد از پخشش؟ به نظر من خیلی وقته داره پخش میشه و 30 قسمت هم نشده! :31:

Havbb
22-06-2011, 14:30
اون تیکش که میخواستن برن کافی شاپ باباهه گفت نازنین نگران نباش تا رسیدیم اونجا به ناصر میگم بره یه دوری بیرون بزنه تا ما کارمون تموم بشه : دی بد نبود این قسمتش
فقط دیگه زیادی شورش کردن با نقش این اصفهانیه ، والا ما اینقدرها هم خسیس نیستیم :31:
اون تیکه هاییش که با لحجه میگه خیلی باحاله.... دیشب میگفت : Radio ra bigiroon :دی

Ghaioom
22-06-2011, 14:36
مثل اینکه همیه بیدار بودن! :31::27:تو بیداری، تو هم بیداری- همه بیدارن ! D:

Lady parisa
22-06-2011, 14:49
ساختمان پزشكان به نظر من يه متد جديد توي طنز تلويزيونيه ،‌از حرفهاي انتقادي كه زد ميشه

اما من اعتقاد دارم شاید سیاست ضرغامی باشه به خاطر ادامه ریاستشه، خصوصا با پخش مجدد حرفای عرب نیا
و باز گذاشتن صبحت هایی به مراتب واضحتر از سالهای پیش در مورد سیاست و جامعه هنری و ......

shah abas
22-06-2011, 14:58
اما من اعتقاد دارم شاید سیاست ضرغامی باشه به خاطر ادامه ریاستشه، خصوصا با پخش مجدد حرفای عرب نیا
و باز گذاشتن صبحت هایی به مراتب واضحتر از سالهای پیش در مورد سیاست و جامعه هنری و ......
فکر نکنم برا ۱۵ سال ريس بمونه. مخصوصا که این که رئیس صدا و سیما رو رهبر این نظام خودش انتخاب می کنه و خب مسلما اون معیارهای خاص تری داره.
-----------------------------------------------------------
با این ساختمان پزشکان قشنگ میشه دو تا نویسنده ایرانی رو با هم مقایسه کرد٬ و اینارو با یه نمونه خارجیش.

Havbb
22-06-2011, 15:02
با این ساختمان پزشکان قشنگ میشه دو تا نویسنده ایرانی رو با هم مقایسه کرد٬
کدوم نویسنده ها؟

shah abas
22-06-2011, 15:04
کدوم نویسنده ها؟
یک گروهی از نویسنده ها سریال رو رو می نویسند٬ قاسم خانی سرپرستی می کنه و چند تا قسمت هم خودش نوشته.

nar nia
22-06-2011, 15:25
«ساختمان پزشكان»؛ تلاش براي فاصله گرفتن از كليشه‌ها

خبرگزاري فارس: يك منتقد گفت: مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» تلاشي نصفه و نيمه براي ارائه نگاه جديد به طنز تلويزيوني و فاصله گرفتن از كليشه‌هاست.

«حسن شيخ‌حائري» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» ساخته سروس صحت، اظهار داشت: مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» تلاشي نصفه و نيمه براي ارائه نگاه جديد به طنز تلويزيوني و فاصله گرفتن از كليشه‌هاست.
وي در ادامه تاكيد كرد: متاسفانه بايد گفت چون مدت‌هاست مجموعه‌هاي طنز تلويزيوني در دوران ركود به سر مي‌برند، مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» باعث شده تا تلاش نصفه و نيمه تيم توليد اين اثر، به شكلي تمام عيار و در حد اعلا نشان داده شود در حالي‌كه سريال «ساختمان پزشكان» حداكثر يك مجموعه متوسط نسبتاً خوب است.
نويسنده كتاب «او...» در ادامه به فارس، گفت: متن فيلمنامه اين مجموعه از ظرفيت كارگرداني اثر بسيار جلوتر است و به عبارت ديگر مي‌توان گفت: «سروش صحت» نتوانسته است تلاش تيم فيلمنامه‌نويسي به سرپرستي «پيمان قاسم‌خاني» را براي ارائه يك طنز نوين، به شكل كامل در قاب تصوير بنشاند، اگر چه مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» نسبت به مجموعه تلويزيوني قبلي «سروش صحت»، يك گام به جلو است.
اين منتقد در ادامه افزود: در سريال «ساختمان پزشكان» كمدي كلام بيش از كمدي موقعيت جلوه‌گر است و در عين حال تيتراژ ابتدايي و پاياني بسيار ضعيف هستند.
شيخ‌حائري تصريح كرد: به نظر مي‌رسد شروع هر قسمت سريال نوآورانه نيست در حالي‌كه كارگردان تلاش كرده است تا پايان‌بندي هر قسمت معنادار باشد. در عين حال تايم هر قسمت از سريال كمي طولاني است. بنابراين مي‌توان گفت كه كارگرداني در اين سريال نتوانسته است ظرفيت‌هاي متن را براي مخاطب آشكار كند.
«حسن شيخ‌حائري» در پايان اين گفت‌وگو خاطرنشان كرد: از انصاف نبايد گذشت كه استفاده از بازيگران غيرتكراري بويژه بازي‌هاي روان و يكدست «بهنام تشكر»، «شقايق دهقان» و «هوشنگ حريرچيان» قابل تحسين است و البته استفاده از گفتار متن و فلش‌بك، از جمله نوآوري‌هاي كارگرداني اين سريال به شمار مي‌روند.

nar nia
22-06-2011, 15:33
«مديران تلويزيون از اتفاق تازه نترسند»
گفت‌وگوي ايسنا با هومن برق‌نورد ـ بازيگر «ساختمان پزشكان»

هومن برق‌نورد كه در سريال «ساختمان پزشكان» نقش «ناصر» را ايفا مي‌كند، گفت: اين كاراكتر تا حدودي لمپن است.

اين بازيگر در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ادامه داد: درست است كه خانواده‌اي كه نشان داده مي‌شود، سطح فرهنگي نسبتا بالايي دارد، اما ناصر به واسطه‌ي ارتباط‌اتي كه با دوستانش دارد، جنسش خراب است و طنز ماجرا هم در اين‌جاست كه پدر و مادر‌، ناصر را بيشتر از نيما قبول دارند، با اين‌كه نيما دكتر است.
وي ادامه داد: اين هم يك موقعيت طنز است كه به اين صورت اتفاق مي‌افتد؛ يعني پدر و مادر به ناصر بيش از نيما مي‌نازند.

وي درباره‌ي حضور در يك كار روتين طنز، يادآور شد: در دو مجموعه با آقاي رحمانيان كار روتين انجام داديم كه طنز مطلق نبود، اما رگه‌هايي از طنز داشت. «توي گوش سالمم زمزمه كن» و «مسافرخانه سعادت»، اين دو كار بودند. در «باغ شيشه‌اي» مهدي مظلومي هم حضور داشتم كه فكر مي‌كنم اين كار يك شب درميان پخش مي‌شد.
برق‌نورد گفت: حضور در كارهاي روتين خيلي سخت است. ما خوشبختانه فشار آنتن را هم نداريم. ولي به هرحال كار سختي است كه فكر نمي‌كنم دوباره بتوانيم آن را انجام دهم. چون برايم خيلي سخت گذشت. اما تيم ما تيم خيلي‌خوب و منسجمي بود كه همه به هم احترام مي‌گذاشتند و هواي هم را داشتند؛ همه با هم دوست بوديم.

اين بازيگر كه به هنگام تصويربرداري سريال «ساختمان پزشكان» با خبرنگار ايسنا گفت‌وگو مي‌كرد، بار ديگر تأكيد كرد: كار سختي بود و فكر نمي‌كنم، بتوانم دوباره تجربه طنز روتين شبانه را در آينده داشته باشم. شايد به دليل اين‌كه درحال حاضر فشار زيادي را تحمل مي‌كنم؛ شايد اگر چند روز ديگر اين سوال را جواب دهم نظرم عوض شود ولي امسال ترجيح مي‌دهم به سينما نزديك شوم؛ مگر اين‌كه يك كار خوب و وسوسه‌برانگيز در تلويزيون به من پيشنهاد شود كه نتوانم نه بگويم.

برق‌نورد در ادامه در پاسخ به پرسشي درباره حضور بازيگران تكراري در طنزهاي روتين شبانه، عنوان كرد: متأسفانه اين مسأله، بيماري توليدات سيماي ماست كه وقتي يك گزينه جواب مي‌دهد ديگر دست از سرش بر نمي‌دارند؛ در صورتي ‌كه اگر كمي ريسك‌پذير باشند اتفاقات خوبي مي‌افتد. ما درحال حاضر، بازيگران خيلي‌خوبي داريم كه كار نمي‌كنند يا كسي دنبالشان نمي‌رود.
اين بازيگر با بيان اينكه در «ساختمان پزشكان» بازيگران جديد خوبي ظاهر شده‌اند، افزود: مديران از اتفاق تازه نترسند؛ تا زماني‌كه نبازي نمي‌تواني برنده شوي. چه اشكالي دارد اگر در مواقعي هم بازنده باشيم و فروش فيلم يا تعداد بيننده كم باشد؟ اين يك تجربه است كه به دست مي‌آيد.

Lady parisa
22-06-2011, 15:44
اونجایی که هومن برق نورد به بنفشه خواه گفت: من پولمو از توی دماغ مردم درنمی یارم.تغییر چهره بنفشه خواه قشنگ بود
منو یاده صحنه های قهوه تلخ به عنوان بی خود الملک انداخت
+
قشنگ بود و اینکه باید مکث می کردی تا متوجه شی چه تیکه ای بار دکتر کرده

mhv_kntu
22-06-2011, 15:56
اون تیکه ای که ناصر دور میز تو کافی شاپ حدس زد کدومیک از دخترا مجردن و دلیلش رو گفت خیلی باحال بود :31:
خوبه ایران انجمن فمنیسم و از اینجور چیزا نداره وگرنه تا حالا کلی بیانیه انتقادی و ... داده بودم !

dimah2005
22-06-2011, 21:06
اینجا بهشتِ ؟؟؟؟

Majid-6120
22-06-2011, 21:25
ســلام

قسمت امشب عالی بود ... کلی خندیدم !

ولی ...

چقدر قیچی !

حداقل 15 دقیقه رو سانسور کرده بودن امشب ! ... روی تدوین هم کار نکردن حداقل بیننده متوجه نشه ! : |

: |

shah abas
22-06-2011, 23:14
از شوخی های امشب اصلا خوشم نیومد.

SAMCRO
23-06-2011, 01:23
این سریال به نظرم دیگه شبیه سیت کامای خارجی داره می شه ! :دي
بابا اینا ترکوندن با این کارایی که امشب کردن ! :دي
"گیر کرده ! کمک ! "
اون یارو خانوم دکتره هم ترکوندنش ! :دي

toolhelp
23-06-2011, 14:24
تدوین قسمت دیشبش افتضاح بود ! قطع شدن ناگهانی صحبت ها ، عوض شدن ناگهانی موضوع صحبت ها ، نصفه نیمه موندن صحنه ها و صحبتها و تغییر ناگهانی لحن صحبتها و.......

افتضاح بود افتضاح آقای تدوینگر......

OSEN
23-06-2011, 15:59
تدوین قسمت دیشبش افتضاح بود ! قطع شدن ناگهانی صحبت ها ، عوض شدن ناگهانی موضوع صحبت ها ، نصفه نیمه موندن صحنه ها و صحبتها و تغییر ناگهانی لحن صحبتها و.......
افتضاح بود افتضاح آقای تدوینگر......
البته افتضاح تدوینگر سریال که نبود . همونطور که برادر -TD- فرمودن، افتضاح قیچی به دستان سانسورچی صدا و سیما بود (یاد اون قسمتی افتادم که خودشون رفته بودن برا مجوز گرفتن و طرف هی میگفت حذفش کن ...:27::41::13:).

.

Ghaioom
23-06-2011, 17:22
لگن رو چطوری بخوره؟! متری چند حساب کرده؟!! ما اینجا کلی خندیدیم!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ghaioom
23-06-2011, 17:29
وقتی به نیماهه میگن این که دکتر نیست اعصاب آدم خورد میشه هی کلمه تکراری میگن دکتره دیگه چرا مسخره میکنن هی! :31: زیاد میگن دکتر نیست! D: دکی به این خوبی D:

میگما این چند وقتی داره پخش میشه از 1 ماه فک کنم زیاد تر هم گذشته؟ یا دو ماه شده؟ چرا هنوز 30 قسمت نشده؟ یا من اشتباه میکنم تازگیا 1 ماه شد از پخشش؟ به نظر من خیلی وقته داره پخش میشه و 30 قسمت هم نشده! :31:
کسی سوال منو نمیدونه؟!

Manager_66
23-06-2011, 18:58
البته خیلی وقت که نیست داره پخش میشه . ولی جمعه ها و تعطیلی های رسمی:37: که کم هم نیست این سریال پخش نشد.

Hamid Hamid
23-06-2011, 21:34
+ خانوم درو باز كنيد من بيام كنتور تلفن رو ببينم : دي

محبوبه ( مادر نيما ) _ ببينم مگه تلفنم كنتور داره آقا؟!

+آره ديگه پس فكر كردي ولش ميكنيم به امان خدا !

محبوبه_ باشه من درو وا ميكنم خودت بيا ببين ... آخه من نميدونم فلكش كجاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

molaali
23-06-2011, 22:24
این قسمت واقعاً معرکه بود.لحظه به لحظش خندیدم!

tik-tak
23-06-2011, 23:54
قسمت های اولش خیلی قشنگ تر بود بر عکس کارهای مهران مدیری هرچی از کار میگذره کیفیت کمتر میشه .
دست به قلم برادران قاسم خانی یه چیز دیگه است .

pcforlife
24-06-2011, 00:35
نیما: وقتی فکر می کنم اون دیوونه پیش آقاجون ایناست، هیچ تمرکزی روی افکارم ندارم!
ناصر: چی؟ مگه نگفتی بمونه خونه...؟ الان میره پیش گروگان گیره، یه چیزی میگه اونم عصبی می کنه!
نیما: منم دارم گروگان گیررو میگم دیگه!
ناصر: آهان.. تو گفتی دیوونه، فکر کردم نازنین رو داری میگی!! :27:
.
قسمت امروز از قسمت های خوب مجموعه بود.:20: ولی باید بهتر از این بشه... بعضی جاهای سریال آدم فکر می کنه سریال جدیه نه طنز...:5:
راستی خدا این شیرزاد رو نکشه »»» خانم شیرزاد، افشار هستم!!:31::31:

hamid_diablo
24-06-2011, 10:50
شب که سریال رو میبینم کلی میخندم فرداش میام اینجا دیالوگاشو میخونم بازم میخندم

چقدر بهم خوش میگذره

moslem47
24-06-2011, 18:29
اون درس های ناصر هم جالب بود.
کسی یادش هست

tariran0
24-06-2011, 18:49
بچه ها
می دونید چرا این سریال که توقیف شده بوده و کلی هم انتقادیه بعد چند ماه الان داره پخش میشه؟
من میدونم. خودتون هم یه خورده فکر کنید می فهمید:20:

بی باک بی بال
24-06-2011, 19:03
بچه ها
می دونید چرا این سریال که توقیف شده بوده و کلی هم انتقادیه بعد چند ماه الان داره پخش میشه؟
من میدونم. خودتون هم یه خورده فکر کنید می فهمید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی می خواستند بزرگش کنند

neon_91
24-06-2011, 21:30
بچه ها
من میدونم. خودتون هم یه خورده فکر کنید می فهمید:20:

نه دادا من نمی دونم روشنمون کن:5:

dimah2005
24-06-2011, 22:15
نه دادا من نمی دونم روشنمون کن:5:

فکر کنم قبلا اشاره کرده بودم
باز شدنروزنامه اعتماد ، برنامه تقلیدی انتقادی کلاغ نیوز، سریال پزشکان، و خودت تا تهشو برو ، ای اسفند

هیچی می خواستند بزرگش کنند

لول،
------------------

این چند نویسنده بودن فیلم شدیدا روی نروه ، اصلا انگار این صحت هیچکارس، نویسنده عوض میشه شخصیت ها همه عوض میشن ، رسما از هر بازیگر دو تا شخصیت تو ذهنمه

jeremy28
24-06-2011, 23:19
قسمت های اولش خیلی قشنگ تر بود بر عکس کارهای مهران مدیری هرچی از کار میگذره کیفیت کمتر میشه .
دست به قلم برادران قاسم خانی یه چیز دیگه است .
جمعه صبح، بهنام تشکر اومده بود رادیو سلامت. آخر صحبتهاش گفت که 30 قسمت از این مجموعه مونده که بیشترش رو قاسم خانی ها نوشتن و از این به بعد جالب تر میشه:40:
فکر کنم سناریوهای قاسم خانی ها رو عمدا نگهداشتن بعد از یه مدتی پخش کنن که طنز، تو اوجش تموم بشه و خوب، توزیع خنده تا حدودی یکنواخت و سیر صعودی داشته باشه!

ایول چه شود؟!!:46:

البته... پر واضحه که پیمان یه چیز دیگه اس!
سن پطرزبورگ رو هر کی ببینه، عاشقش میشه:8:

Ghaioom
25-06-2011, 09:30
با سلام
من قسمت قبلی رو ندیدم کسی داره بده ممنون میشم. تکرارش رو یا نداد یا نتونستم ببینمش! ساعت 2:30 نداد آخه قبلا همین موقع میدادش! :31::13:
ممنون میشویم D:
tanx

Lady parisa
25-06-2011, 09:35
بازیگر توانمندی در طنز نیستم

«فرناز رهنما» بازیگر نقش «نازنین» مجموعه «ساختمان پزشکان» متولد اصفهان و دانش آموخته رشته بازیگری است. او یکی از بازیگران تئاتر کشور است و هم اکنون مشغول تمرین در یک نمایش است تا مهر و آبان سال جاری بعد از مجموعه «ساختمان پزشکان» به صحنه تئاتر باز گردد. «رهنما» در کارنامه هنری اش در آثاری هم چون «زیرزمین»، «مأمور بدرقه»، «اقلیما» و «بعداز ظهر سگی سگی» نقش آفرینی کرده است. او فیلم «ردیف 20 شماره 20» ساخته مانیا اکبری را در نوبت اکران دارد. «رهنما» این روزها با مجموعه «ساختمان پزشکان» در نقش همسر دوم دکتر «نیما افشار» میهمان شبکه سوم سیماست. او می گوید: به خاطر تن صدا، فیزیک و شخصیتم بازیگر طنز موفقی نیستم اما کارگردان من را متقاعد کرد که نقشی را با فاکتورهایی که دارم برایم در نظر گرفته اند.
«فرناز رهنما» در مجموعه «ساختمان پزشکان» هم بازی «بهنام تشکر» (بازیگر نقش دکتر نیما افشار) است که هر دو خاستگاه اصلی شان تئاتر است. او در گفت وگویی با خراسان شمالی از دلایل انتخابش در این مجموعه و نقش نازنین گفت.

در آینده چه کارهایی از شما در سینما و تلویزیون خواهیم دید؟
در فیلم «ردیف 20 شماره 20» به کارگردانی مانیا اکبری بازی کردم که این فیلم برای شرکت در جشنواره های خارجی ساخته شد و به احتمال زیاد نام فیلم نیز تغییر خواهد کرد و من در این فیلم هم بازی رامونا شام، حسن معجونی، پیام دهکردی بودم. هم چنین به زودی تمرین های تئاترم آغاز خواهد شد ولی هنوز نام آن مشخص نیست اما مهر و آبان سال جاری به روی صحنه خواهد رفت.

چه طور شد که «فرناز رهنما» به گروه مجموعه «ساختمان پزشکان» پیوست؟
من از سوی آقایان قاسم خانی و صحت دعوت به کار شدم و در جلسه نخست درباره نقش به توافق رسیدیم و از نقش خوشم آمد و خوشحال بودم که به این پروژه دعوت شده ام.

در مصاحبه ای از شما خواندم که گفته بودید بعد از بازی در مجموعه «مأمور بدرقه» در فیلم یا مجموعه طنز بازی نمی کنید چون این جنس کار انرژی زیادی از بازیگر می گیرد، با این شرایط فیلم نامه «ساختمان پزشکان» چه ویژگی داشت که شما را ترغیب کرد در یک اثر طنز بازی کنید؟
معتقدم به خاطر تن صدا، فیزیک و شخصیتم بازیگر موفق و توانمندی در طنز نیستم اما کارگردان من را متقاعد کرد که نقشی را با فاکتورهایی که دارم می خواهند؛ یعنی جدیت در موقعیت طنز قرار بگیرد. من چون بازیگر طنز نیستم از آقای صحت خواستم که راهنمایی ام کند و با توجه به اعتمادی که به نوشته های آقایان قاسم خانی و صحت داشتم با هدایت آن ها مقابل دوربین رفتم.

اشاره به ویژگی های شخصیتی خود کردید، به ما بگویید هنگام مطالعه فیلم نامه «نازنین» چه ویژگی هایی داشت و او را با چه خصوصیاتی دیدید؟
ما یک چارچوب اصلی داشتیم که براساس آن جلسه هایی را برگزار می کردیم و به نتایجی رسیدیم و بعد از آن نویسندگان به این شخصیت پر و بال دادند. اما نکته اصلی که در ابتدا من را جذب کرد این بود که می دانستم نازنین یکی از بیماران دکتر افشار است و بعد از ازدواج او هم چنان مشکلات وسواس، تقارن و بیماری های مختلف را با خود دارد و همین مسئله مشکلاتی را در زندگی زناشویی آن ها به وجود می آورد. از همه مهمتر اعتماد به نفس نداشتن نازنین در مقابل زن قبلی دکتر افشار «کتی» برایم جالب بود.

به فاکتورهای شخصیتی نازنین اشاره کردید به عنوان بازیگر نقش «نازنین» با توجه به تجربه تئاتری تان که بازیگران تئاتر با تمرین و دورخوانی به نقش می رسند، «فرناز رهنما» برای رسیدن به نقش «نازنین» چه تمرین هایی انجام داد تا به او نزدیک شود؟
چند قسمت نخست فیلم نامه آماده بود و بعد از آن هم زمان، فیلم نامه نوشته می شد. ما در ابتدا اجازه دادیم تا نقش مسیر خود را طی کند و با یک کلیت ابتدایی نقش را آغاز کردیم. یکی از حسن های بازی در مجموعه این بود که بازیگران نقش مقابلم آقایان «بهنام تشکر»، «هومن برق نورد» و «هوشنگ حریرچیان» از بازیگران با سابقه تئاتر بودند و سبب شد همه وقت بگذاریم و قبل از هر سکانس تمرین داشته باشیم. اتفاقاتی که در پخش می بینید حاصل تمرین های مکرر ما در کنار «سروش صحت» بود و متعهد به متن آقای قاسم خانی، نقش ها را در آوردیم. بیشتر موفقیت مان حاصل هدایت کارگردان بود و تمرین ها در رسیدن به نقش خیلی کمک مان کرد.

یکی از نکات مهم مجموعه «ساختمان پزشکان» این است که هرگز به دنبال به زور خنداندن مخاطب نیست و لحظات طنز در موقعیت طنز ایجاد می شود، مانند پلک زدن نازنین هنگام عصبانیت که قرار گرفتن و در آوردن این لحظه ها خیلی مهم است. در این مورد بیشتر توضیح دهید؟
واقعیتش این است که من کلام شیرینی ندارم و نمی توانم یک جک را به شیرینی بیان کنم من در مجموعه سعی می کردم که در جدیت اگر این اتفاق برای هر انسانی بیفتد چه کاری انجام می دهد و شرایطی ایجاد شد تا عکس العمل های شیرینی درآمد. برای عکس العمل های نازنین چندین اتود زدیم و پلک زدن نازنین پیشنهاد من بود که تا پایان حفظش کردم.

اغلب بازیگران، بازیگر نقش مقابل برای شان اهمیت دارد و در این مجموعه جمعی از بازیگران خوب تئاتر در کنار بازیگران موفق عرصه طنز هم چون شقایق دهقان و بیژن بنفشه خواه بازی کردند چه قدر بازیگر مقابل برای تان اهمیت دارد؟
اگر این مجموعه موفق بوده است معتقدم که پشت صحنه موفق آقای صحت است و تهیه کننده هم با دقت نظر، بازیگران را انتخاب کرد و به واقع می توانم بگویم که مجموعه «ساختمان پزشکان»، یکی از بهترین کارهایم است زیرا همه عوامل هماهنگ و نقدپذیر بودند و در کنار یکدیگر با گفت وگو به نتیجه مشترک می رسیدیم. گاهی اوقات به دلیل شیرینی صحنه ها خودمان هم می خندیدیم و اکنون هم می بینیم که بازتاب خوبی داشته است، چون بازیگران هم وقت می گذاشتند.

نوع رابطه و ترکیب شما با «بهنام تشکر» خیلی خوب درآمد. به طور حتم چون خاستگاه اصلی هر دوی تان تئاتر است این هماهنگی اتفاق افتاد. مشکلی از جهت ارتباط با یکدیگر نداشتید و در حین تمرین با هم هماهنگ و هم نظر بودید؟
یک اتفاق جالبی که برایم افتاد و خیلی خوشحال شدم این بود که «بهنام تشکر» بازیگر نقش مقابلم بود، زیرا من و آقای تشکر طی چند ماهی در نمایشی بازی کردیم و تجربه کار در تئاتر را با هم داشتیم. مدتی از او بی خبر بودم تا این که متوجه شدم در این مجموعه هم بازی ام است و خوشحال بودم که بازیگر نقش مقابلم را دیده ام و می دانم که چه شخصیتی دارد. آقای تشکر خیلی وقت می گذاشت و با هم درباره نقش صحبت می کردیم و به نتیجه می رسیدیم و یکی از دلایل درآمدن ارتباط ما در مجموعه این است که او هیچ زمان از تمرین خسته نمی شود و حتی اگر یک سکانس را 5 مرتبه می خواندیم عاشقانه کار می کرد و وقت می گذاشت تا یک موقعیت خوب ایجاد شود.

«سروش صحت» چه قدر دست بازیگر را برای بروز خلاقیت ها باز می گذاشت؟
آقای «صحت» به هیچ عنوان دخالتی در تمرین اولیه بازیگران نمی کرد و اجازه می داد بازیگران با فراغ بال بازی شان را بکنند و بعد از دیدن تمرین ها نقطه نظرهای خود را می گفت. به واقع من کارگردانی مانند آقای «صحت» ندیده ام که با ملاحظه ، نظر خود را به بازیگر بدهد و آن قدر نوع گویش او متین بود که هیچ کدام از بازیگران از نظرشان ناراحت نمی شدند. با کمال احترام از آقای «صحت» تشکر می کنم چون در کار نمی گذاشتند هیچ گونه اختلال و یا تشنجی در روحیه ما ایجاد شود و با ظرافت بازیگران را هدایت می کرد.

نظر شما درباره اعتراض هایی که درباره مجموعه می شود چیست؟
طی مدت پخش اعتراض هایی نسبت به مجموعه شده است. البته بازیگران مجموعه «ساختمان پزشکان» هم این حدس را می زدند که ممکن است چنین اتفاقی بیفتد اما معتقدم اگر نتوانیم با کسی یا موقعیتی شوخی کنیم هیچ وقت در عرصه طنز پیشرفتی نخواهیم داشت.

nar nia
25-06-2011, 15:22
گزارش تصویری/ نشست نقد و بررسی مجموعه تلویزیونی ساختمان پزشکان

نشست نقد و بررسی مجموعه تلویزیونی ساختمان پزشکان با حضور عوامل این مجموعه در خبرگزاری مهر برگزار شد.

عکس / مجید عسگری پور

nar nia
25-06-2011, 15:28
صحت: مدیران تلویزیون انتقادهای ما را تحمل کردند/ شوخی‌ها حذف نشد

کارگردان مجموعه تلویزیونی "ساختمان پزشکان" با اشاره به سعه صدر مدیران تلویزیون در تحمل انتقادها و شوخی‌های این مجموعه، همکاری گروهی حرفه‌ای را عامل موفقیت آن دانست. به گزارش خبرنگار مهر، مجموعه "ساختمان پزشکان" به کارگردانی سروش صحت فضایی تازه به تلویزیون آورده است. در این سال‌ها در حوزه طنز تلویزیونی آنچنان نمونه‌های نازلی تولید شده که بسیاری ناامید از تولد دوباره این نوع مجموعه‌ها پرونده مجموعه‌های طنز را بسته شده می‌دیدند.
اما سروش صحت که بیش از یک دهه است به عنوان بازیگر و نویسنده مجموعه‌های طنز در فضای حرفه‌ای حضور دارد توانسته اتفاقی تازه را رقم بزند، ترکیب پیمان قاسم‌خانی و صحت از یک سو و بازیگران متفاوت، بعد انتقادی مجموعه و فضای جدید آن از سویی دیگر باعث شده در برهوت برنامه‌سازی در تلویزیون "ساختمان پزشکان" دیده و محبوب شود.
سروش صحت و تعدادی از بازیگرانش در یک بعد از ظهر داغ تابستانی مهمان خبرگزاری مهر شدند تا درباره این تجربه صحبت کنند.
*خبرگزاری مهر- گروه فرهنگ و هنر: دهه 80 را می‌توانیم با "پاورچین" به یاد بیاوریم که اتفاقی تازه در طنز تلویزیونی بود و پس از آن بیشتر مجموعه‌ها متاثر از آن بودند، در سال‌های اخیر مجموعه‌های طنز انتظارها را برآورده نکردند، موضوع‌های تکراری، بازیگرهای مشابه و نمایش اغراق‌آمیز فقر، جهل و بدویت به آنها ضربه زده بود، اما "ساختمان پزشکان" فضایی تازه را وارد مجموعه‌های طنز کرده، شاید بتوان گفت دهه 90 با این مجموعه شروع شده و می‌توان به احیای دوباره این مجموعه‌ها دل بست. در تولید این مجموعه چقدر آگاهانه به دنبال فاصله گرفتن از کلیشه‌ها و ساختارهای کهنه بودید؟
- سروش صحت کارگردان مجموعه "ساختمان پزشکان": من فکر نمی‌کنم دوره یک نوع کار تمام شود، می‌شود هر نوع مجموعه و فیلمی ساخت به شرطی که خونی تازه به آن تزریق کرد، در "ساختمان پزشکان" این اتفاق افتاد، همه تصمیم داشتند و عزمی جدی در همه بود که کاری متفاوت داشته باشیم.
پیمان و مهراب قصه‌ها و فضای مجموعه را طراحی کرده بودند، سه قسمت آماده بود که من به گروه اضافه شدم و در جلسه‌ای که با آقای چگینی تهیه‌کننده و پیمان و مهراب داشتیم درباره شخصیت‌ها، قصه و فضاسازی به نتیجه رسیدیم. می‌خواستیم از تجربه‌های قبلی‌مان استفاده کنیم و کاری بهتر تولید کنیم.
به همین دلیل مرحله انتخاب بازیگرها خیلی طول کشید، دوست داشتیم به ترکیب متفاوتی برسیم که تکراری نباشد، برای هر بازیگر خیلی همفکری کردیم. مثلا آقای برق‌نورد مشغول پروژه‌ای دیگر بود و گمان نمی‌کردیم بتواند با ما همکاری کند، خانم دهقان هم در مجموعه "نون و ریحون" بازی می‌کرد، خوشبختانه شروع تصویربرداری آنقدر طول کشید تا توانستیم از این دوستان استفاده کنیم.
*بیشتر بازیگرها پیشنیه تئاتری دارند، در انتخاب‌هایتان به این موضوع فکر کرده بودید یا در نهایت به این ترکیب رسیدید؟
- به این فکر نمی‌کردیم که برویم سراغ بچه‌های تئاتری به دنبال بازیگر توانمند بودیم و تئاتر منبع این بازیگرها است، رفتن روی صحنه تئاتر بازیگر را قوی می‌کند، بازیگر مناسب نقش می‌خواستیم، بازیگری که از نظر فیزیک، چهره و صدا برای بازی در نقش درست باشد.
حالا که مجموعه روی آنتن است و نتیجه را می‌بینم فکر می‌کنم به ترکیب درستی رسیده‌ایم، در مورد متن‌ها هم سخت‌گیری‌ها و وسواس نویسندگان در کار دیده می‌شود، تلاش تهیه‌کننده و اعتماد مدیران تلویزیون به ما خیلی کمک کرد تا مجموعه چیزی بشود که امروز می‌بینیم.

* این هم برایتان مهم بود چهره‌هایی انتخاب شوند که تماشاگر تلویزیون کمتر آنها را دیده است؟
- بله، در کنار توانایی‌هایی که اشاره کردم، برایمان مهم بود بازیگرانی را داشته باشیم که مخاطب کمتر آنها را در مجموعه‌های طنز دیده است.
* جنس طنزی که شما دنبال می‌کنید، چیزی است بین طنز وودی آلن و مل بروکس، ترکیبی از هر دو است و هیچ‌کدام نیست. این از متن آمده یا سلیقه شما است؟
- فکر می‌کنم بخشی از این ویژگی از متن‌ها آمده است.
*جنس طنز براداران قاسم‌خانی را می‌شناسیم اما می‌توانیم عناصری را در طنزهای خود شما ببینیم که منحصر به سروش صحت است، یک نوع طنز تلخ.
- این کار به سلیقه من بیشتر از "چارخونه" نزدیک و شبیه است، نمی‌خواهم "چارخونه" را زیر سوال ببرم، اولین تجربه‌ام بود و باید نکاتی را می‌آموختم، اگر بخواهم انتخاب کنم "ساختمان پزشکان" را با فاصله از "چارخونه" انتخاب می‌کنم. تیم نویسندگان خوبی داریم، بازیگران و عوامل ممتازی داشتیم و تجربه من هم نسبت به گذشته کمی بیشتر شده بود، با توجه به این عوامل طبیعی بود که "ساختمان پزشکان" نمره قبولی بگیرد.
* به گروه نویسندگان اشاره کردید، همه متن‌ها یک کیفیت ندارند، در نمونه‌های خارجی معمولا مجموعه‌هایی که تیم نویسنده دارند متن‌هایی یکدست دارند اما در تلویزیون ما این اتفاق نمی‌افتد.
- من قبول دارم که متن‌ها یکدست نیست و این اتفاقا خوب است، چون همه سلیقه‌ها را پوشش می‌دهیم، ممکن است از نظر شما بعضی متن‌ها پایین‌تر باشند اما عده‌ای همین متن‌ها را دوست دارند، این را به تجربه دریافته‌ام. بعضی شب‌ها احساس می‌کنم این قسمت خوب نیست اما دوستانی واکنش مثبت نشان می‌دهند که درباره قسمت‌های قبلی این کار را نکرده‌اند.
-فرناز رهنما: تا زمانی که فرهنگسازی در زمینه طنز تلویزیونی نشده باید همه سلیقه‌ها را پوشش بدهیم.
- شقایق دهقان: بعضی‌ از تماشاگران قصه‌های خانوادگی را دوست دارند، گروهی فقط انتقادهای تند سیاسی را می‌پسندند، عده‌ای به دنبال طنز موقعیت هستند و سلیقه‌ها یکسان نیست. حتی مجموعه‌هایی که درباره اقشار فرودست است را بعضی از مردم خیلی دوست دارند و در تیم نویسندگان ما افرادی هستند که تخصصشان نوشتن در بعضی از این حوزه‌ها است و ما باید از این تخصص‌ها استفاده می‌کردیم.
- هومن برق‌نورد: من دوست داشتم در این مجموعه یک بار قصه‌ای داشتیم که از ابتدا تا انتها درباره یک شخصیت بود و ساختاری خطی و کلاسیک داشت. این کار در شرایطی امکان داشت که یا پیمان و محراب که جنس کارشان یکی است همه قسمت‌ها را می‌نوشتند یا تیم نویسندگان هماهنگی بیشتری داشتند. اما این اتفاق نیفتاد. در "باغ شیشه‌ای" این اتفاق افتاد اما کل کار خوب نبود.
* اتفاقی در طراحی لباس در مورد خانم‌ها افتاده که به مجموعه جلوه داده، لباس‌های نازنین رنگ‌آمیزی بیشتری دارد و لباس دیگر خانم‌ها ساده است.
- صحت: من یکی از امتیازهای این مجموعه را طراحی صحنه و لباسش می‌دانم، طراحی صحنه را مهراب و مانی صدرایی انجام دادند و طراحی لباس را لیدا نوبخت. در کار تقسیم وظیفه داشتیم، هر کس کار خود را انجام می‌داد اما با همفکری دیگران. طراحی‌ها متعلق به طراحان است اما با من، تهیه‌کننده، پیمان و بازیگرها مشورت شده است.
- رهنما: من با خانم نوبخت صحبت کردم و او این نظر را داشت که نازنین نقاش و هنرمند است و رنگ در لباس او نمود بیشتری دارد. ما نازنین را بیشتر در خانه می‌بینیم و لباس‌های او رنگ بیشتری دارد اما خانم‌های دیگر فقط در محیط کار هستند.
-دهقان: حتی برای فرم روسری سرکردن بازیگرها هم فکر شده است.
-فرجاد: کتی یک پزشک است با این که به ظاهرش اهمیت می‌دهد اما در محیط کار در کنار شیک پوش بودن ساده هم هست.
*فرم روایت در بخش‌های مختلف متفاوت است، گاهی راوی را عوض کردید، نریشن دارید و گاهی ساده قصه تعریف می‌شود، چرا آن شکل جذاب‌تر که با استفاده از فلاش بک همراه است و گفتار متن دارد کمتر استفاده شده؟
- صحت: علایق نویسنده‌ها در نوشتن متن‌ها مهم بود، پیمان اصولی را مشخص کرده بود، بعضی نویسنده‌ها با بعضی موارد راحت‌تر بودند با بعضی سخت کنار می‌آمدند، چارچوب کلی حفظ می‌شد اما فشاری روی نویسنده‌ها برای رعایت یک فرم وجود نداشت، در این مواقع اگر مجموعه پخش می‌شد نویسنده‌ها می‌توانستند بازخوردها را ببینند و از ایده‌های جذاب‌تر استفاده کنند. اگر مجموعه به موقع پخش می‌شد این پیوستگی بیشتر بود.
* اما همین پخش نشدن مجموعه باعث شد در نهایت "ساختمان پزشکان" بدون عجله و با کیفیت بهتر روی آنتن برود؟
- این ماجرا هم به ما کمک کرد، هم ضربه زد. مجموعه روتین مثل موجود زنده است، باید هدایتش کرد، مثل جنینی که پس از 9 ماه باید به دنیا بیاید، اما "ساختمان پزشکان" به موقع به دنیا نیامد!
*زمانی که شایعه شد مجموعه پخش نمی‌شود چقدر نگران شدید؟ گمان می‌کردید مشکل حل می‌شود؟
- رهنما: حال همه گروه بد بود و ما نگران بودیم اما آقای صحت خیلی نگران نبود.
-برق‌نورد: من حس خاصی داشتم، فکر می‌کردم این مجموعه بدون مشکل پخش می‌شود، از همان روزهای اول احساسم این بود که "ساختمان پزشکان" کار خوبی می‌شود.
-صحت: من دلهره نداشتم. فکر می‌کردم بلاخره همه چیز حل می‌شود.
- فرجاد: من شوکه شده بودم، چهار بار زمان پخش مجموعه به تعویق افتاده بود، نگران شده بودم، خودم را جای بهنام تشکر می‌گذاشتم که با این همه تلاش اولین کار تصویری‌اش را انجام داده و حالا باید به راحتی این فرصت را در زندگی حرفه‌ای اش از دست بدهد. ناراحت کننده بود.
- دهقان: مهراب خبر را که شنید سه روز در اتاق خودش را حبس کرد. (می‌خندد)
* در حوزه کمدی برای خانم‌ها محدودیت‌هایی وجود دارد و این باعث شده شخصیت‌های زن این مجموعه‌ها معمولا خنگ باشند. در "ساختمان پزشکان" هم نازنین این طور است، هم خانم شیرزاد. راه دیگری برای شخصیت‌پردازی خانم‌ها وجود نداشت؟
- رهنما: من نازنین را متعادل می‌دانم، کتی شخصیت عاقل است، نازنین تقریبا متعادل است و خانم شیرزاد خنگ است. همه طیف‌های زن‌ها را داریم.
* عناصر طنزآلودی که در مجموعه می‌بینیم از ویژگی‌های بازیگرها گرفته شده، بهنام تشکر بلند قد است، گاهی پاهایش در هم گره می‌خورد و موقعیت طنز به وجود می‌آورد، جا شدن او در اتومبیلی کوچک هم خنده دار است، هومن برق‌نورد فیزیک درشت دارد که او را برای نقش ناصر مناسب کرده. این‌ها از متن می‌آید یا از بازیگرها؟
- صحت: از هردو. مثلا برای بازیگری که کنار بهنام جواب بدهد بارها نام هومن را نوشتیم اما یادمان آمد که او سر تصویربرداری است، هر بازیگر که می‌آید با خودش دنیایی می‌آورد. مثلا دیالوگ چهار تا انگشت را در دهانت خرد می‌کنم، را هومن گفت. به نقش و فضا می‌خورد و بعد نویسنده‌ها هم از آن استفاده کردند.
- برق‌نورد: من متن را که خواندم متوجه شدم که ناصر و نیما در تضاد هستند، در بازی‌ها هم این دیده می‌شود. بعضی‌ها می‌گویند ما چیچو و فرانکو هستیم، این دو شخصیت با دو ظاهر مختلف و اخلاق و رفتار متفاوت می‌توانند موقعیت کمدی به وجود بیاورند.
* انتقاد اجتماعی یکی از کارکردهای طنز تلویزیونی است که در سال‌های اخیر یا فراموش شده یا به دلیل محدودیت‌ها اتفاق نیفتاده است، یکی از مهمترین ویژگی‌های "ساختمان پزشکان" بعد انتقادی آن است که به نظر نمی‌رسد بدون همکاری مدیران تلویزیون اتفاق افتاده باشد.
-صحت: ما عادت کردیم معمولا انتقاد ‌کنیم، اما باید از همکاری مدیران تلویزیون تشکر کنم، مسئولان شبکه به ما فرصت و اجازه دادند تا به خطوط قرمز نزدیک شده و از بعضی مسائل انتقاد کنیم، جالب است که همه این شوخی‌ها و انتقادها پخش شد و مشکلی پیش نیامد.
ما البته این شوخی‌ها را در انتهای هر سکانس می‌گذاشتیم تا اگر مشکلی پیش آمد بتوانیم با دردسر کمتری آن را حذف کنیم، به نظرم پخش بدون مشکل این شوخی‌ها قدرت شبکه را نشان می‌دهد، محدوده خطوط قرمز می‌تواند وسیع‌تر باشد، ما همه متعلق به یک کشور هستیم، با هم شوخی می‌کنیم و این نکته غریبی نیست.
- دهقان: خوشحالم که مدیران تلویزیون دست ما را باز گذاشتند تا بتوانیم با حوزه‌هایی شوخی کنیم که پیشتر امکانش وجود نداشت. آنها به ما اعتماد کردند.
*باب شوخی با شخصیت‌های واقعی را هم باز کردید، شهاب حسینی، حسن فتحی، مدیران تلویزیون و رئیس دفتر رئیس جمهور ونزوئلا! اما چرا این شوخی‌ها تداوم نداشت؟
- صحت: اگر کار پخش می‌شد شاید این شوخی‌ها بیشتر می‌شد، خوشبختانه یا متاسفانه بازخوردها را از دست دادیم و بعضی موارد ادامه پیدا نکرده است.
*پیش‌بینی می‌کردید مجموعه تا این اندازه در جذب مردم، منتقدان، روزنامه‌نگاران و مخاطب فرهیخته موفق باشد؟
-صحت: دو نفر برای من قوت قلب بزرگی بودند، هومن و آقای حریرچیان. آنها در طول کار مدام به من می‌گفتند که نگران نباشم و خیالم راحت باشد که نتیجه کار خوب می‌شود، من کار را دوست داشتم اما نمی‌دانستم مخاطب هم به اندازه من آن را دوست خواهد داشت. فکر می‌کردم روزنامه‌نگاران و منتقدان آن را دوست داشته باشند اما از نظر مردم مطمئن نبودم.
* معمولا کارگردان‌های طنز در مجموعه‌هایشان نقش اصلی را بازی می‌کنند، چقدر خوب که شما مقابل دوربین نرفتید.
- برق‌نورد: البته من دوست داشتم آقای صحت به عنوان بازیگر مهمان مقابل دوربین برود.
-صحت: همه سر جای خود بودند و واقعا جایی برای من نبود.
* بازهم مجموعه کارگردانی می‌کنید؟ برنامه‌ای دارید؟
-صحت: تجربه شیرینی در "ساختمان پزشکان" داشتم، من در زندگی‌ام اهل برنامه‌ریزی نیستم، تلاش کردم از فرصت‌هایی که پیش آمده استفاده کنم.
*به کارگردانی سینما فکر می‌کنید؟
-اگر پیشنهادی داشته باشم درباره‌اش فکر می‌کنم.

مجموعه "ساختمان پزشکان" به کارگردانی سروش صحت و بازی بهنام تشکر، فرناز رهنما، شقایق دهقان، مونا فرجاد، بیژن بنفشه‌خواه و... شنبه تا پنج‌شنبه از شبکه سه پخش می‌شود.

nar nia
25-06-2011, 15:35
دهقان: نگران ممیزی نقش کتی بودیم

بازیگران مجموعه "ساختمان پزشکان" با توجه به ویژگی‌های نقش کتی تاکید کردند نگران بوده‌اند این نقش گرفتار ممیزی تلویزیون شود اما خوشبختانه این اتفاق برای این شخصیت نیفتاده است. به گزارش خبرنگار مهر، در بخش دوم نشست نقد و بررسی مجموعه "ساختمان پزشکان" در خبرگزاری مهر، بازیگران درباره ویژگی‌های این مجموعه، جایگاه طنز تلویزیونی و تجربه همکاری با سروش صحت صحبت کردند.
*خبرگزاری مهر- گروه فرهنگ و هنر: می‌توانیم بحث درباره بازیگری را با این موضوع شروع کنیم که چند قسمت از مجموعه آماده شده بود که پیشنهاد بازی به شما شد و اصلا متن را خواندید یا طرحی کلی درباره نقش‌تان شنیدید و همکاری‌تان را شروع کردید؟
- شقایق دهقان: من زمانی به گروه پیوستم که سه قسمت از متن مجموعه آماده بود، برای یک کار شبانه این تعداد خوب است (می‌خندد) در کارهای دیگر گاهی گروه تصویربرداری را شروع می‌کند و متن همزمان نوشته می‌شود. اما نقش‌ها مشخص بود. در این کارها معمولا بازیگر نقش مهمی در پرورش شخصیت دارد، نویسنده خط اصلی را می‌دهد و به مرور شخصیت پخته و کامل می‌شود.
بازیگر که بازی می‌کند از مقطعی نویسنده با توجه به جنس بازی او و شخصیتی که بازی می‌کند، می‌نویسد. من سال‌ها است با گروه نویسندگان این مجموعه همکاری می‌کنم، قلم و سلیقه‌شان را می‌شناسم، به آنها اعتماد دارم و می‌دانستم در بخش‌های بعد هم بیراهه نمی‌رویم و متن‌ها کیفیت خود را حفظ خواهند کرد.

* خانم دهقان شما از ابتدا قرار بود در این مجموعه بازی کنید؟ نقش خانم شیرزاد برای شما نوشته شده بود؟
- دهقان: نه قراری نداشتیم، آن زمان شرایط بازی در مجموعه را نداشتم اما تعدادی از متن‌ها را همسرم مهراب قاسم‌خانی می‌نوشت و می‌توانستم متن‌ها را بخوانم، خانم شیرزاد از همان موقع برایم جذاب بود و با خودم فکر می‌کردم کاش بازیگری که این نقش را بازی می‌کند فلان رفتار یا حرکت را داشته باشد، در نهایت من توانستم در این مجموعه بازی کنم.
- فرناز رهنما: من از طرف آقای صحت به کار دعوت شدم، طرح داستانی را می‌دانستم، جلساتی داشتیم و درباره نقش نازنین، ویژگی‌های مجموعه، فضای آن و ... صحبت کردیم، در مورد عیب‌ها و حسن‌های نازنین و نقشی که در قصه و ماجراها داریم به توافق رسیدیم و تا انتها روی همان خط حرکت کردیم. قرار شد بر اساس این توافق‌ها متن نوشته شود.
- مونا فرجاد: من اواخر پیش‌تولید به گروه پیوستم، آقای صحت پیشنهاد بازی در این مجموعه را به من داد و گفت نقش بزرگتر از سن من است، من به دلیل تجربه‌هایی که داشتم با خودم عهد کرده بودم در کاری که متن ندارد بازی نکنم، می‌دانستم فعلا متنی در کار نیست، اما به اعتبار سروش صحت و پیمان قاسم‌خانی و گروه حرفه‌ای که در این مجموعه حضور داشتند به گروه ملحق شدم.
*ویژگی‌های جذاب این نقش کوتاه چه بود؟
- فرجاد: آقای صحت هم به این موضوع اشاره کرد که نقش کوتاه اما موثر است، کتی در خانواده افشار یک اهرم فشار است، مرتب نامش را می‌شنویم.
- دهقان: من خیلی نگران این نقش و بازیگرش بودم، فکر می‌کردم ممکن است شبکه پس از مدتی درباره این شخصیت تصمیم دیگری بگیرد و حذفش کند، به آقای صحت و مهراب هم می‌گفتم که بازیگر حرفه‌ای آورده‌اید و امیدوارم نقش گرفتار ممیزی نشود. خوشحالم که مونا تا آخر در کنارمان بود و نقش کتی آن طور که باید دیده شد.
- رهنما: آقای صحت نظر ما را درباره انتخاب‌هایش می‌پرسید، من هم نگران این نقش بودم، وقتی بازی مونا را در کار دیدم، مطمئن شدم انتخاب درستی است، همه ما به این نتیجه رسیدیم که انتخاب آقای صحت حساب شده بود و مونا به خوبی این نقش را بازی کرد، نقشی که از نظر سنی با او تفاوت دارد و حضور فیزیکی‌اش در مقایسه با بقیه کم است.
- دهقان: ما نگران ممیزی بودیم. ممکن بود این نقش در میانه راه حذف شود.
*تا به حال در مجموعه‌های تلویزیونی نقشی مثل کتی نداشته‌ایم.
- دهقان: در "مسافران" مشابهش را داشتیم، البته آنجا فرزندی وجود داشت که پل ارتباط زن و شوهری بود که از هم جدا شده‌اند. اما کتی و نیما فقط به خاطر کارشان با هم در ارتباط هستند.
* نوبت آقای برق‌نورد است.
- هومن برق‌نورد: من اصلا نمی‌خواستم در این مجموعه بازی کنم، نمی‌خواستم در مجموعه روتین بازی کنم، خاطره خوبی از "باغ شیشه‌ای" نداشتم و مشغول بازی در فیلمی تلویزیونی در شمال بودم، آقای مهین دوست با من تماس گرفت، او را با فرد دیگری اشتباه گرفتم!
حوصله کار روتین طنز نداشتم و چیزی از شرایط نپرسیدم. اما آقای مهین دوست گفت پیمان با شما تماس می‌گیرد، پرسیدم کدام پیمان؟ و متوجه شدم متن متعلق به پیمان قاسم‌خانی است و سروش صحت آن را کارگردانی می‌کند. این طور بود که در "ساختمان پزشکان" بازی کردم. زمانی که به گروه پیوستم پنج قسمت از متن آماده بود.
* در این مجموعه‌ها نقش‌ها به مرور کامل شده، گاهی تغییر می‌کنند، چقدر نقش‌هایی که بازی کردید وابسته به متن بود؟ آزادی عمل برای تغییر نقش‌ها داشتید؟
- دهقان: ما در این مجموعه کمتر بداهه‌گویی می‌کردیم و به متن وفادار بودیم، در مورد تغییر نقش‌ها گاهی اتفاقی که در مجموعه‌های طنز می‌افتد این است که به خاطر انرژی و اشتیاقی که یک بازیگر دارد، نقش پررنگ‌تر می‌شود و از حاشیه به متن می‌آید.
من تجربه‌اش را داشته‌ام در بعضی کارها گاهی اشتیاق و تلاش بازیگر فرعی او را به نقش‌های اصلی نزدیک کرده و گاهی عکس آن اتفاق افتاده است. من در این مجموعه چیزی را تغییر نمی‌دادم، اما چند لحن و رفتار را آزمایش می کردم تا به نتیجه بهتر برسم.
-رهنما: وفاداری به متن از اصولی بود که درباره‌اش توافق کرده بودیم، اما من به عنوان بازیگر نظرم را می‌دادم و آقای صحت اگر فکر می‌کرد مناسب است می‌پذیرفت. زمان تمرین‌ها می‌توانستیم پیشنهادهایمان را بگوییم اما زمان تصویربرداری دیگر نمی‌شد تغییری در توافقی که با کارگردان داشتیم بدهیم. آقای صحت بسیار متین، فهمیده و حرفه‌ای برخورد می‌کرد.
-فرجاد: من ابتدا به این فکر می‌کردم که کتی چه ویژگی‌های رفتاری می‌تواند داشته باشد، با آقای صحت و برادران قاسم‌خانی هم در این باره صحبت می‌کردیم اما ممیزی باعث می‌شد بعضی حرکت‌ها را حذف کنیم، کتی در کنار این که تحصیل‌کرده، باهوش و موقر است از این که در یک ماجرا به گوش فردی سیلی بزند نمی‌ترسد. او یک شخصیت چند بعدی است.
*نگران نبودید نقش کتی دیده نشود؟
-فرجاد: در ماههای اول خیلی نگران بودم، به کوتاهی و بلندی نقش فکر نمی‌کردم به دیده شدن درست آن در بین نقش‌ها فکر می‌کردم. اما الان راضی‌ام و خوشحالم که به این جمع اضافه شدم. احساس می‌کنم کتی به اندازه دیگر نقش‌ها دیده شده است. این مجموعه شرایطی شرافتمندانه داشت، از هفت صبح تا هفت شب تصویربرداری داشتیم و جمعه‌ها هم تعطیل بودیم، عوامل و گروه خوبی داشتیم و اذیت نشدیم.
* شما پیش از "ساختمان پزشکان" مجموعه طنز بازی نکرده بودید و این اولین تجربه شما در این حوزه است.
- فرجاد: بله، من خودم را مناسب چنین نقش‌هایی نمی‌دانستم، بازیگر بداهه‌گویی و کار پر فشار و اضطراب آن هم بدون متن نیستم، نقش دختر جوان پرانرژی، زن رنج کشیده و ... بازی کرده بودم اما نقش زنی از جنس کتی را تجربه نکرده بودم.
- دهقان: من فکر می‌کنم بداهه‌گویی چندان درست نیست، گروهی نویسنده فکر کرده، متنی را نوشته‌اند و بازیگر سر صحنه نباید به سرعت آن متن را تغییر بدهد. بداهه‌گویی بدون توجه به منطق دیالوگ‌ها و حس و حال آن صحنه درست نیست. گاهی بداهه‌گویی ممکن است بازیگر را از شخصیت دور کند.
- برق‌نورد: من زمان تمرین دیالوگی که فکر می‌کردم مناسب است می‌گفتم، اگر آقای صحت تائید می‌کرد آن را موقع ضبط هم می‌گفتم. البته گاهی هم موقع تصویربرداری بداهه‌گویی کردم که آقای صحت مخالفتی با من نداشت. حتی گاهی او کات می‌داد و می‌گفت بار دوم هم این دیالوگ را بگو.
* به نظر می‌رسد شخصیت ناصر به مرور عوض شده، ابتدا او به نظر یک خرده‌خلافکار و لمپنی است که سرش به سنگ خورده اما حالا قلدرتر شده.
-برق‌نورد: من این طور فکر نمی‌کنم، در قسمت‌های اولیه نگران بودم که شاید نقشی که بازی می کنم با تصویری که قرار است از این شخصیت ارائه شود فرق داشته باشد، اما با دیدن بخش‌هایی از مجموعه مطمئن شدم درست حرکت می‌کنم، طبیعی است که به مرور و جا افتادن بازیگر در نقش و همراه شدنش با گروه، نقش پخته و کامل شود.
* خانم دهقان شما سال‌ها است در مجموعه‌های طنز بازی می کنید، ویژگی خانم شیرزاد نسبت به دیگر نقش‌هایی که تجربه کرده‌اید به نظر خودتان چیست؟
- دهقان: نقش‌های قبلی‌ام خیلی پررنگ نبوده، من نقش خانم شیرزاد را کاملا کمدی بازی کردم، نگران بودم که این تجربه چه می‌شود. مردم زن ایرانی را باوقار دوست دارند و فکر می‌کردم ممکن است این شخصیت سبکسر قلمداد شود، خوشحالم که مردم این قدر فهمیده شده‌اند که بازیگری را از شخصیت جدا می‌کنند. خانم شیرزاد با من بازیگر تفاوت دارد، سعی کرده‌ام آن را طوری بازی کنم که باعث خنده تماشاگر بشود.
*انتظار این استقبال از مردم را داشتید؟
-رهنما: من این حجم از استقبال را در ذهن نداشتم، چند روز پیش سفری به یکی از کشورهای همسایه داشتم، جالب است که مردم آنجا هم من را می‌شناختند و لطف داشتند. قشرهای مختلف این مجموعه را می‌بینند و با آن ارتباط برقرار کرده‌اند.
-برق‌نورد: مادرم این روزها استرالیا است، به او زنگ زدم تا حالش را بپرسم گفت دارم "ساختمان پزشکان" را می‌بینم.
- دهقان: ما هم دوستانی خارج از ایران داریم که مجموعه را دنبال می‌کنند، این باعث خوشحالی است.
-فرجاد: همان طور که گفتم "ساختمان پزشکان" مجموعه‌ای شریف و سالم است، خوشحالم که مردم آن را دوست دارند، عواملی حرفه‌ای در این مجموعه حضور داشته‌اند و حاصل کار آبرومند و حرفه‌ای است.
* چیزی برای گفتن باقی مانده؟
- دهقان: من تا حالا در مطب‌ پزشکان برخورد بدی از منشی‌های محترم ندیده‌ام، البته الان پیش‌بینی می‌کنم که ممکن است چه اتفاقی در آینده برایم بیفتد (می‌خندد). زمانی که نقشی نوشته می‌شود نیاز است که صاحب شغل باشد، اهل شهری باشد، اتومبیلی سوار شود و... قصد ما واقعا توهین به هیچ قشر و طبقه‌ای نیست.
منشی‌ها آدم‌هایی بااعتماد به نفس هستند و به فضای کارشان تسلط دارند، لازم است یک منشی دقت و حساسیت داشته باشد، من هیچ وقت نمی‌توانم منشی خوبی باشم.
- رهنما: خدا رو شکر می‌کنم تا امروز انتقاد زیادی از صنف پزشکان و روان‌پزشکان نداشته‌ایم، از این دوستان تشکر می‌کنم، معمولا شوخی با هر صنف باعث سوء تفاهم می‌شود، اما اگر نشود با پزشکان که افراد تحصیل‌کرده جامعه هستند شوخی کرد با چه صنف و گروهی می‌شود؟ امیدوارم بشود با هر حرفه‌ای شوخی کرد.
- - - - - - - - - -
گفتگو: مازیار فکری ارشاد، محدثه واعظی‌پور

nar nia
25-06-2011, 15:45
«ساختمان پزشكان» زير ذره‌بين مردم و منتقدان

بيش از يك ماه از پخش «ساختمان پزشكان» مي‌گذرد و در اين مدت، سريال سروش صحت توانسته است با توجه به نوعي از طنز كه ارائه كرده، مخاطبان نسبتا ثابتي به دست آورد. هرچند سازندگان «ساختمان پزشكان» به دليل خلق شخصيت محوري يك روانشناس (نيما افشار)، از حاشيه‌ها بي نصيب نمادند و در مواردي اين سريال اعتراض جامعه پزشكي و البته جرح و تعديل‌هايي را به همراه داشت.

خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، با تعدادي از مخاطبان و همچنين منتقدان تلويزيون، درباره‌ي «ساختمان پزشكان» گفت‌و گو كرده است كه در زير مي‌خوانيد:

سعيد قطبي‌زاده ـ منتقد ـ درباره‌ي سريال «ساختمان پزشكان» معتقد است: «ساختمان پزشكان» برخلاف سريال‌هاي قبلي سروش صحت، بسيار جذاب، ديدني و دقيق است؛ از نحوه‌ي انتخاب بازيگران گرفته تا موقعيت‌هاي نمايشي و تسلط عجيب صحت روي تلفيق جنبه‌هاي نمايشي قصه و موقعيت آدم‌هاي امروز جامعه؛ بازي بهنام تشكر با تيپ و قيافه و بيان منحصر به فردش اولين شگفتي «ساختمان پزشكان» است. در كنار او بازيگران ديگر هم يك بازي روان دارند؛ همان‌هايي كه تحملشان در سريال‌هاي ديگر قدري دشوار مي‌نمود.
وي ادامه مي‌دهد: درباره‌ي سروش صحت هميشه فكر مي‌كردم كارهايي كه او به عنوان كارگردان يا نويسنده انجام داده، خيلي كمتر از حد توانايي‌هايي است كه دارد. اما با ديدن «ساختمان پزشكان» فكر كنم بتوان نام او را در زمره‌ي بهترين برنامه‌سازان تلويزيون قرار داد. او بدون تكيه بر الگوهاي جواب پس داده و تكراري در قالب طنز، مسير متفاوتي را انتخاب كرده و عملكردش فوق‌العاده است.

اما چيستا يثربي يكي ديگر از منتقدان تلويزيون با اعتقاد بر اينكه سريال «ساختمان پزشكان» تكرار كليشه‌هاست، مي‌گويد: بزرگ‌ترين ايراد من به اين سريال اين است كه ايستاست؛ اين در حالي است كه كارهاي پيمان قاسم‌خاني به تحرك معروف است. شايد شكل اجرايي «ساختمان پزشكان» خوب درآمده باشد ولي از لحاظ متن، پيمان قاسم‌خاني و گروهش به تكرار و از لحاظ دراماتيك به يك يكنواختي رسيده‌اند.
چيستا يثربي كه در رشته روانشناسي تحصيل كرده، با اشاره به حضور كاراكترهايي در نقش پزشك در سريال «ساختمان پزشكان»، ادامه مي‌دهد: اين سريال به خصوص از لحاظ علمي و دانش روانشناختي غلط‌هاي فاحشي دارد كه مي‌توانستند آنها را رفع كنند. گرچه من با اعتراض و صدور بيانيه مخالفم زيرا ما در مورد هر صنفي كه فيلم بسازيم، معترض مي‌شوند. اما «ساختمان پزشكان» از لحاظ علمي غلط‌هاي فاحشي دارد كه گروه نويسندگان و توليد مي‌توانستند آنها را رفع كنند.
چيستا يثربي تنها نكته مثبت «ساختمان پزشكان» را بازيگران خوب آن مي‌داند و مي‌گويد: همين كه در اين آشفته بازار تلويزيون عده‌اي چنين كاري كرده‌اند جاي تقدير دارد چون در بين سريال‌هاي طنز ما آبرومند است.

مخاطبان «ساختمان پزشكان» هم در گفت‌وگو با سرويس تلويزيون ايسنا درباره‌ي اين سريال نظر دادند:
دختر جوان 21 ساله‌اي دراين باره مي‌گويد: «ساختمان پزشكان» نسبت به سريال‌هايي كه تلويزيون پخش مي‌كند خوب است وگرنه سريال خيلي خوبي هم نيست. با اين حال ‌قسمت‌هايي كه پيمان قاسم‌خاني مي‌نويسد نسبتا قابل تحمل است.
بيننده 50 ساله‌ي نيز نظر خود را اين‌گونه عنوان مي‌كند: اين سريال را به عنوان طنزي كه طنز فاخر انتقادي ناميده مي‌شود، دوست داشتم. اين طنز يك طنز موقعيت است و لودگي نيست. به علاوه بازيگران اين سريال را هم دوست دارم.
پسر نوجوان 15 ساله‌اي نيز درباره «ساختمان پزشكان» مي‌گويد: به طور كلي اين سريال، سريال جالبي است و بازيگران آن نسبت به بازيگران سريال‌هاي ديگر با شور و شوق خاصي بازي مي‌كنند.
جوان 25 ساله‌اي نيز معتقد است: به نظرم «ساختمان پزشكان» سريال خوب و مفرحي است و با اين كه فيلمنامه‌اش قوي نيست، نكته‌دار است. يكي از نكات جالب‌ توجه اين است كه به جز شقايق دهقان از بازيگران مطرح و سرشناس استفاده نشده است. بازيگران نقش‌هاي نيما و ناصر كه بازيگران تئاتري هستند توانسته‌اند خيلي خوب با مخاطب ارتباط برقرار كنند. اما «ساختمان پزشكان» صرفا جنبه سرگرمي دارد و به جز اين كه مخاطب را از خستگي‌هاي روزانه جدا مي‌كند، نسبت به ساير سريال‌هاي طنز نكته‌ي جديدي ندارد.
يك دانشجوي رشته مديريت نيز به خبرنگار ايسنا مي‌گويد: «ساختمان پزشكان» نسبت به سريال طنزي مثل «چهارچرخ» موضوع جديدتري دارد. سريال‌هايي مثل «چهارچرخ» با طنزهاي قبلي يكي شده بودند و شبيه آنها بودند ولي «ساختمان پزشكان» طنز جديدتري است كه با آنها متفاوت است.
از طرفي پسر جوان 24 ساله‌اي مي‌گويد: سطح سليقه‌ي مردم به قدري پايين آورده شده كه از سريالي مثل «ساختمان پزشكان» استقبال مي‌شود. شوخي‌هاي اين سريال، تكراري است و مثل طنزهاي 90 شبي كه تازه باب شده بود عمل مي‌كند. هيچ نكته خنده‌داري در «ساختمان پزشكان» نديدم.
بيننده ديگري نيز معتقد است: اين سريال، سريال خوبي است اما تنها ايرادش اين است كه حركت ندارد. اشكال طنزهاي ايراني هم همين است كه در فضاي بسته تصويربرداري مي‌شوند و ديالوگ‌محور هستند. به علاوه در «ساختمان پزشكان» گاهي بيش از حد معمول اغراق مي‌شود و طوري پيش نمي‌رود كه براي مخاطب، غيرمنتظره باشد؛ به عنوان مثال من به عنوان مخاطب هميشه انتظار دارم وقتي نيما و هومن در مطب با هم صحبت مي‌كنند، شقايق دهقان به طور ناگهاني وارد شود.
دختر 23 ساله‌اي كه در رشته عكاسي تحصيل مي‌كند به خبرنگار ايسنا مي‌گويد: «ساختمان پزشكان» ‌طنز خوبي است، شخصيت‌هاي جالبي دارد و طنز آن، طنز موقعيت است.
پسر 20 ساله‌اي نيز «ساختمان پزشكان» را با طنزهاي قبلي متفاوت مي‌داند و اضافه مي‌كند: بازيگران خوبي در اين سريال به كار گرفته شده‌اند و به طور كلي سريال خوبي است؛ ولي نبايد به روان‌شناسان برمي‌خورد و اعتراض مي‌كردند كه چرا پزشكان را به اين صورت نشان داده است.
دختر جواني در اعتراض به «ساختمان پزشكان» مي‌گويد: تا چه زمان مي‌خواهند مردم را با اين طنزهاي تكراري بخندانند؟! فقط شقايق دهقان است كه به اين سريال حال و هواي طنز مي‌دهد اگر او هم نبود نمي‌توانستيم نام اين سريال را طنز بگذاريم. موسيقي تيتراژ پاياني «ساختمان پزشكان» خوب است ولي نه آهنگ و نه محتواي ترانه‌اي كه خوانده مي‌شود، ربطي به مضمون سريال ندارد.

Ghaioom
25-06-2011, 15:59
با سلام
من قسمت قبلی رو ندیدم کسی داره بده ممنون میشم. تکرارش رو یا نداد یا نتونستم ببینمش! ساعت 2:30 نداد آخه قبلا همین موقع میدادش! :31::13:
ممنون میشویم D:
tanx
یکی بده دیگه؟!!!! :13:

می ویرایشیــــــم! : :31:
خودم پیدا کردم. شما هم اگه خواستین گوگل هست! :31: اگه پیدا نکردین بگین دیگه به خودم. :31:

tariran0
25-06-2011, 18:21
فکر کنم قبلا اشاره کرده بودم
باز شدنروزنامه اعتماد ، برنامه تقلیدی انتقادی کلاغ نیوز، سریال پزشکان، و خودت تا تهشو برو ، ای اسفند

لول،
------------------

این چند نویسنده بودن فیلم شدیدا روی نروه ، اصلا انگار این صحت هیچکارس، نویسنده عوض میشه شخصیت ها همه عوض میشن ، رسما از هر بازیگر دو تا شخصیت تو ذهنمه

شما یه کم مسائل کشور رو مد نظر قرار بده
خراب کردن دیگران و....

dimah2005
25-06-2011, 19:02
شما یه کم مسائل کشور رو مد نظر قرار بده
خراب کردن دیگران و....
خوب منظور منم همون بود!
یا منظورتو یه چیز دیگه بود ؟

در کل فضای انتقاد از دولت باز شده، هرچه دل تنگت می خواد بگو که ثواب داره ،

حالا هی تو لفافه حرف بزن :31:

----
پیشاپیش شهید شدن پستم رو تسلیت میگم

jeremy28
25-06-2011, 20:55
امشبش معرکه بود:46:

راستی اون یارو تاجیکه چقدر شبیه امراه بود (به نظر من البته!)

star2009
25-06-2011, 20:58
این نیما قیافش و رفتارش شما رو یاد کسی نمیندازه؟

mohsen_gh1991
25-06-2011, 21:03
یکی بهم گفت شبیه پلنگ صورتیه حالا هر وقت میبینمش شباهتای بین این و پلنگ صورتی برام ظاهر میشه :31:

pcforlife
25-06-2011, 21:09
والا هم از نظر چهره و میمیک صورت، و هم از نظر نحوه بازی و صحبت کردن (به خصوص زمان هایی که هول می کنه) منو یاد جیسون بیگز میندازه...
.
روند مثبت سریال امشب هم ادامه داشت... به خصوص سره موضوع های انتخابی که نویسنده ها سعی می کنن موضوعات اجتماعی خیلی خوبی رو در قالب داستان به بیننده ارائه بدن...
+
یه دیالوگ جالب این قسمت:
فرید: خیلی ها سر تا پاشون دو ریال نمی ارزه... دو زار سواد ندارن... ولی پولشون از پارو بالا میره!
:13:

malkemid
25-06-2011, 21:12
یکی بهم گفت شبیه پلنگ صورتیه حالا هر وقت میبینمش شباهتای بین این و پلنگ صورتی برام ظاهر میشه :31:

صداش شبیه خشایار راد هست نه؟!

M3HRD@D
25-06-2011, 21:26
شبیه بازیکنان فوتبال قدیمی ایتالیا و آرژانتین هم هست که دقیقا شبیه یکشون هست که الان ذهنم یاری نمیکنه ببینم کدوم بازیکن بود:31:

3Dmajid
25-06-2011, 21:53
یه سوال ... :5:
این که طرف میخواد این همه بش پول بده تا در مورد شک و یقین تو فیلمش صحبت کنه میشه رشوه ؟! :18:
چرا ؟ :31:

آخه این موضوع رو اگه تو رادیو حرف بزنه به درد همه ی ملت میخوره فقط به درد اون یارو که نمیخوره !!
این که نمیشه استفاده ی شخصی طرف از رادیو واسه ی سود خودش.
کجاش رشوه س :20:

mohsen_gh1991
25-06-2011, 21:54
صداش شبیه خشایار راد هست نه؟!
نه بابا صدای خشایار راد فقط الکی خش داره ولی صدای این خیلی قشنگه صداش در حالت عادی خیلی صافه

shah abas
25-06-2011, 22:19
این شیرزاده ماهی چند تومن می گیره که دو ماهش میشه ۲۱۵ تومن؟

mohsen_gh1991
25-06-2011, 23:41
این شیرزاده ماهی چند تومن می گیره که دو ماهش میشه ۲۱۵ تومن؟
ماهی 1215 هزار تومن.107500 تومن از نیما 107500 هم از هومن :31:

Ghaioom
26-06-2011, 08:42
این چند دقیقه آخرش کلی خندیدیم. کلی خندوند اون شیرزاده اووووووو. کلی خندیدیم کیف داد! :31:
50 میلیون کیف میخواد بکنه ها! :31: نکنه اون خودش اومد خواست لغوش کنه؟! من فک میکنم اینجوری بشه بعد 50 رو هم اون شاید از دست داد! :31::27:

3Dmajid
26-06-2011, 09:04
این چند دقیقه آخرش کلی خندیدیم. کلی خندوند اون شیرزاده اووووووو. کلی خندیدیم کیف داد! :31:
50 میلیون کیف میخواد بکنه ها! :31: نکنه اون خودش اومد خواست لغوش کنه؟! من فک میکنم اینجوری بشه بعد 50 رو هم اون شاید از دست داد! :31::27:

من که کلا از پستای شما به غیر از شکلک :31: چیز دیگه ای نمیفهمم :38:
لطفا با صبر و حوصله ی بیشتری پست بدید :11:

آخرشم کسی جواب منو نداد ... اون رشوه حساب میشه یا نه ؟ :20:

hamid_diablo
26-06-2011, 11:28
اون رشوه حساب میشه یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

عزیزم رشوه هست دیگه
طرف برای مقاصد منفعت طلبانه خودش پیشنهاد پول رو میده
البته خوب نیما هم میتونه درباره موضوعی که طرف خواست صحبت کنه .خوب موضوع بدی که نیست به درد جامعه هم میخوره
ولی اگه بخواد به خاطر پول و پیشنهاد طرف این کار رو کنه خوب این میشه رشوه گرفتن.
شاید اگه همچین مسئله ای نبود نیما درباره اون موضوع روز دیگه ای حرف میزد

در مورد شخصیت نیما هم بگم که اگه خوب دورو برمونو نگاه کنیم زیادن

بنده خدا ها چی میکشن.من دیدم که زیاد اذیت میشن.اصلا جامعه ما همینطوره.اگه کسی یه کم فرهنگی عمل کنه بهش زور میگن یا اینکه مسخرش میکنن

خدایا فرهنگ جامعه ما رو اصلاح بفرما.............الهی آمین

M3HRD@D
26-06-2011, 11:38
آخرشم کسی جواب منو نداد ... اون رشوه حساب میشه یا نه ؟
رشوه نمیگن بچه های شهرداری به این پولا میگن شیرینی بچه ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](37).gif

خدایا فرهنگ جامعه ما رو اصلاح بفرما.............الهی آمین
فرهنگ یک جامعه رو خدا نمیتونه درست کنه خود انسان های اون جامعه هستن که باید از خودشون شروع کنند و از پایین به بالا جامعه رو بسازن...:20:

dimah2005
26-06-2011, 12:10
فرهنگ یک جامعه رو خدا نمیتونه درست کنه خود انسان های اون جامعه هستن که باید از خودشون شروع کنند و از پایین به بالا جامعه رو بسازن...:20:

این غلط مسطلح ( دی: ) رو باید یه توضیحی بدم،
اینکه میگن یه جامعه باید خودشون شروع کنن و از پایین بسازنن یه محال مطلقه، همیشه باید از سر هرم شروع بشه (و سر هرم هم بخواد) تا به قاعده هرم برسه
هیچ وقت برعکسش رخ نمیده
مگر جامعه سر هرم رو بزنه :31:

اصلا همین دکتر نیما فردی از قاعده هرم ، می خواد درست رفتار کنه ولی اِلمان بغلیش نمی زاره هیچ خودشم اصلا نمیخواد درست رفتار کنه

پ.ن: یکم بد توضیح دادم ولی بیشتر از اون خارج از بحث تاپیک بود و خطری

M3HRD@D
26-06-2011, 12:22
این غلط مسطلح ( دی: ) رو باید یه توضیحی بدم،
اینکه میگن یه جامعه باید خودشون شروع کنن و از پایین بسازنن یه محال مطلقه، همیشه باید از سر هرم شروع بشه (و سر هرم هم بخواد) تا به قاعده هرم برسه
هیچ وقت برعکسش رخ نمیده

اصلا همین دکتر نیما فردی از قاعده هرم ، می خواد درست رفتار کنه ولی اِلمان بغلیش نمی زاره هیچ خودشم اصلا نمیخواد درست رفتار کنه
این که میگن یک جامعه از سر هرم باید درست بشه شگل بگیره و قوام بگیره رو خیلی از بزرگان و صاحبان اندیشه میگن ولی این محاله مثلا ساختار کشور ژاپن از مردمش شکل کرفته و با اومدن این یکی و اون یکی در راس هرم این ساختار از بین نمیره
یکی از تفاوت های مثلا جامعه ژاپن رو تو همین زلزله گذشته با دیگر کشور ها حتی خود ایالات متحده هم دیده ام که چطور ژاپنی ها بعد از اون زلزله مهیب دست به غارت هیچ مکانی نزدند و این نشان از فرهنگ بالاشون داره...
راس هرم میاد و میره این ساختار هست که پایداره و ساختار هم از پایین دستی شگل میگیره..

مگر جامعه سر هرم رو بزنه
سر هرم بد هم از بین بره ولی ساختار و فرهنگ درست نباشه چیزی درست نمیشه...
پ.ن:بحث خوبیست ولی خارج از ظرفیت تاپیک هستش....:20:

Ghaioom
26-06-2011, 14:30
من که کلا از پستای شما به غیر از شکلک :31: چیز دیگه ای نمیفهمم :38:
لطفا با صبر و حوصله ی بیشتری پست بدید :11:

آخرشم کسی جواب منو نداد ... اون رشوه حساب میشه یا نه ؟ :20:
یاد اون آهنگ افتادم که میگه آخه بفـــــــــهم :31: یا شاید یه چیز دیگه میگه نه فک کنم همین بود. ولش بفهم :31:
ولی 50 رو بگیره همه کیف میکنن. شاید یه ماشین مدل بالا هم بخره! :31:کلا حالشو میبره D:

star2009
26-06-2011, 16:13
این دکتر نیما قیافش و رفتارش منو یاد مستربین خارجیه میندازه لاغر که هست رفتارشم شبیه اونه قیافشم ته مایه هاش میخوره به همون
شاید بخواد ادای اونو در بیاره:31:
الله اعلم