مشاهده نسخه کامل
: سریال ساختمان پزشکان
hamid_diablo
26-06-2011, 17:21
فرهنگ یک جامعه رو خدا نمیتونه درست کنه خود انسان های اون جامعه هستن که باید از خودشون شروع کنند و از پایین به بالا جامعه رو بسازن...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
خوب این که کاملا مشخصه
یه بزرگی میگفت جامعه دست خواص هست.اگر خواص خوب باشند جامعه خوب میشه ولی اگر خواص خوب نباشند جامعه هم به براهه میره
این دو تا موضوع که یکی گفت راس هرم و دیگری گفت خود افراد باید اصلاح بشن به شدت به هم مرتبط هستند.راس هرم هم باید از خودش شروع کنه .باید بتونه به نفسیاتش مسلط باشه چون اگه کار غلطی انجام بده نباید از زیر دستان و افرادی که اونو به عنوان رهبر و یا الگو و یا مسئول میشناسن انتظار داشته باشه که کارشون رو درست انجام بدن
اگه ممکنه پست پاک نشه .میدونم جاش نیست ولی فکر کنم مفید باشه
tariran0
26-06-2011, 19:06
ولی خانوم شیرزاد دیگه داره میره رو اعصاب
همش شده تیکه های تکراری
:18:
Danitondar
26-06-2011, 19:12
باید یه فکری بحال سریال بکنن داره از دهن میفته!
tariran0
26-06-2011, 19:26
البته این سریال فکر کنم ساختش تموم شده باشه یا حداقل خیلی جلوتر از الانن
مثلا دیشب نشون میداد زمستون بود(از دهنشون بخار میومد)
جالب بود امشب ( طبق معمول ) مخصوصا قسمت رستورانش :دي .
یه سوتی هم داشت که این تاجیک گفت که من دان 10 کونگ فو رو از خود ــه ژاپن گرفتم . جوری گفت انگار کونگ فو واسه ژاپنه :|
BIKHIAL_ALL_75
26-06-2011, 20:57
این قسمت عالی بود.
آخرش که شاهکار بود:27:
یارو امد درو 3قفله کرد.بعد رفت تشک و بالشت رو آورده یارو یه لحظه به خودش ر.ی.د فکر کرد میخواد ت.رت.ی.ب.ش.و بده:31:
Davood_titan
26-06-2011, 21:21
این قسمت عالی بود.
آخرش که شاهکار بود:27:
یارو امد درو 3قفله کرد.بعد رفت تشک و بالشت رو آورده یارو یه لحظه به خودش ر.ی.د فکر کرد میخواد ت.رت.ی.ب.ش.و بده:31:
سر این تیکه خیلی خندیدم :31:
.
.
تو TV همیچین چیزی ندیده بودم :13:
dimah2005
26-06-2011, 21:55
این که میگن یک جامعه از سر هرم باید درست بشه شگل بگیره و قوام بگیره رو خیلی از بزرگان و صاحبان اندیشه میگن ولی این محاله مثلا ساختار کشور ژاپن از مردمش شکل کرفته و با اومدن این یکی و اون یکی در راس هرم این ساختار از بین نمیره
یکی از تفاوت های مثلا جامعه ژاپن رو تو همین زلزله گذشته با دیگر کشور ها حتی خود ایالات متحده هم دیده ام که چطور ژاپنی ها بعد از اون زلزله مهیب دست به غارت هیچ مکانی نزدند و این نشان از فرهنگ بالاشون داره...
راس هرم میاد و میره این ساختار هست که پایداره و ساختار هم از پایین دستی شگل میگیره..
سر هرم بد هم از بین بره ولی ساختار و فرهنگ درست نباشه چیزی درست نمیشه...
پ.ن:بحث خوبیست ولی خارج از ظرفیت تاپیک هستش....:20:
کلی دری وری نوشتم همشو پاک کردم ، نمی گنجه بحث در این مکان ، حرفت درسته ها، ولی محاله ، نمونه بارزشم می تونیم ببینم
پ.ن: یه سر هرم سر هرمی را انداختم خر تو خر ، خواستی یه مثل درست حسابی از تاریخ معاصر دارم در همین مورد بهت می گم ولی اصلا جاش اینجا نیست
پ.ن2 : شما فرهنگ مردم رو می تونی توی دو دوره مختلف مقایسه کنی ببینی چقدر متاثر است از بالاسریش ،
اصلا حضرت علی یه حدیث داره میگه ، مردم بیشتر از اونکه شبیه بابا ننه شون باشن ، شبیه حاکمانشونن ،
یه بزرگی میگفت جامعه دست خواص هست.اگر خواص خوب باشند جامعه خوب میشه ولی اگر خواص خوب نباشند جامعه هم به براهه میره
چرت گفته شما گوش نکن ، این نمونه بارز پاس کاریه
jeremy28
26-06-2011, 23:59
اون تیکه رستورانه حرف نداشت:46:
واسه چهار تا کلم و نخود و هویج: "70000" تومن:18:
راست میگه، بیشتر رستوران های تهران حتی اسم غذاها رو درست نمی دونن، ور می دارن چهار تا مواد بی ربط رو کنار هم می چینن، قیمت نجومی روش می ذارن، اسمش هم می ذارن غذای فرنگی!
از یه رستوران معروف، بیف استراگانف سفارش دادم، فقط نیم کیلو زردچوبه خالی کرده بود توش، اصلاً نمی دونن رِسیپی چیه. یه چیز من درآوردی رو با قیمت خدا تومن می اندازن به مردم.
باز ارزش داشته باشه، آدم پولو با جون و دل خرج می کنه ولی افسوس....
در کل، امشبشم عالی بود مخصوصاً تیکه "نیم کیلو شیرینی خامه ای + خندق بلا":8:
Lady parisa
27-06-2011, 07:47
اما به نظرم مفهوم دقیق این دو قسمت یعنی اینکه؛
"شاتو بریان : خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبالش می رویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم ."
دیروزش آقای آلفا تاجیک اومد 50میلیون پیشنهاد داد نیما پس زد، امروز هم تصادف کرد، هم پول شارژو داد، هم پول ناهار، هم مهمونی رو برگزار کرد،هم آبروش رفت، هم خرید همسر رو انجام نداد، جلوی پدرو مادرش ضایع شد، و قطعا پولای پدرش رو هم به باد می ده و آقای آلفا تاجیک قطعا یه کلاه برداره
+
فرید (پدر خانواده) یه غریبه رو محرم خودش دونسته ولی همسر یا خانوادش از این مطلب خبر نداشتن که پول داره؛ پس حقشه که یه ضربه مهلک بخوره:27:
shah abas
27-06-2011, 08:30
فرید (پدر خانواده) یه غریبه رو محرم خودش دونسته ولی همسر یا خانوادش از این مطلب خبر نداشتن که پول داره؛ پس حقشه که یه ضربه مهلک بخوره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب قطعا این تاجیکه کلاهبردار از آب درمیاد.
Soap MacTavish
27-06-2011, 09:38
واقعااااااااً.... :31:
سلام
به " ساختمان پزشکان " رای بدید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دم مردم گرم ... ساختمون پزشکان آراش از مختارنامه با اون عظمت بالاتره ! : دی
پ.ن: تا یه ساعت پیش 3 درصد بالاتر بود، الان دیدم اومده پایین ...
دم مردم گرم ... ساختمون پزشکان آراش از مختارنامه با اون عظمت بالاتره ! : دی
پ.ن: تا یه ساعت پیش 3 درصد بالاتر بود، الان دیدم اومده پایین ...
جدا حیف اون بودجه که واسه اون سریال صرف شد :13:
نمی شد در مورد خودمون یه سریال با اون عظمت بسازیم ؟ من میگم نه . لیاقت میخواد که ...
Facon_Archi
27-06-2011, 11:02
این خانوم شیرزاد رسما رو روااان ِ آدم راه میره ،دیگه خیلی داره این تیکه های تکراریش ادامه پیدا میکنه!
اون 4 تا استخون ِ دست ناصر ُ باید کوبید تو دهنش:دی
جدا حیف اون بودجه که واسه اون سریال صرف شد
نمی شد در مورد خودمون یه سریال با اون عظمت بسازیم ؟ من میگم نه . لیاقت میخواد که ...
رفقا خواهشا این بحث مختار و امام حسین و تاریخ و تو این تاپیک باز نکنیم بحث میره تو حاشیه
این تاپیک هم مثل تاپیک مختار قفل میشه
بیخیال مابقی سریال های صدا و سیما فقط همین پزشگان رو بچسبیم.دی
befermatooo
27-06-2011, 12:15
من که به مختار رای داده بودم :دی
s-a-l-i-m
27-06-2011, 14:15
100 در صد ..شک نکنید.
فقط نازنین و ناصر و عشقه :31:
فریدم بد نیست حال میده :10:
moucker_boy
27-06-2011, 15:24
خانم شیرزاد: اگه کسی که قبلا عضو خانواده تون بوده ولی الآن نیست، زنگ زد، چی؟ :31:
نیما: وصل نکنید خانوم .... وصل نکنید.
.
.
.
hamid_diablo
27-06-2011, 16:18
یه دیالوگ خوشگل هم داشت
تاجیک به آبدارچی میگه که من 1 میلیون خسارت رو که به ماشینم زدی ازت میگیرم
ا که نیما به تاجیک میگه :اگه 1000 تومن از این بگیری تعادل زندگیش به هم میخوره(منظورش آبدارچی بود)
Lady parisa
27-06-2011, 16:26
امیدوارم به شرکت های هرمی ربطش ندن
Danitondar
27-06-2011, 16:39
یه دیالوگ خوشگل هم داشت
تاجیک به آبدارچی میگه که من 1 میلیون خسارت رو که به ماشینم زدی ازت میگیرم
ا که نیما به تاجیک میگه :اگه 1000 تومن از این بگیری تعادل زندگیش به هم میخوره(منظورش آبدارچی بود)
بگو فیروز هی ما از اول فکر میکردیم این کیه:20:
M a R y a M i
27-06-2011, 17:20
من از این بهنام تشکر خوشم میاد!
کسی بیوگرافی نداره ازش
تاحالا تو رادیو نبوده واقعا؟!
طنز باحالیه.
حالم دیگه داشت از مزخرفات مدیری و عطاران بهم میخورد
Manager_66
27-06-2011, 17:49
قسمت دیشبش خیلی قشنگ بود . مخصوصا تیکه رستورانش که ناصر اومد سر میز .
تاجیک : شما گیاهخوارید ؟
ناصر : مگه من گوسفندم . من گوشتخوارم :31:
+ اون تیکه که نیما به ناصر لگد زد و ناصر هم جوابشو داد :31:
+ چجوری پولدار شدنش هم باحال بود .
منم حدس میزنم تاجیک کلاهبردار باشه . ولی خوب همه میشناسنش که . از دکتر (بیژن بنفشه خواه) تا تو اینترنت . مگر اینکه یکی شبیهش باشه .
tariran0
27-06-2011, 18:21
طنز باحالیه.
حالم دیگه داشت از مزخرفات مدیری و عطاران بهم میخورد
قسمت اول رو قبول دارم. ولی قسمت دوم نه
علت اینکه طنزای مدیری تکراری شده اینه که نمیزارن بسازه
علت اینکه این داره پخش میشه تو پستای قبلی گفتیم:31:
قسمت دیشبش خیلی قشنگ بود . مخصوصا تیکه رستورانش که ناصر اومد سر میز .
تاجیک : شما گیاهخوارید ؟
ناصر : مگه من گوسفندم . من گوشتخوارم :31:
+ اون تیکه که نیما به ناصر لگد زد و ناصر هم جوابشو داد :31:
+ چجوری پولدار شدنش هم باحال بود .
منم حدس میزنم تاجیک کلاهبردار باشه . ولی خوب همه میشناسنش که . از دکتر (بیژن بنفشه خواه) تا تو اینترنت . مگر اینکه یکی شبیهش باشه .
یهو دیدی تو یک قسمت ورشکست شد!
این قسمتش زیادی تکراریه و قابل حدس!
legolas 224
27-06-2011, 18:38
دوستان من قسمت دیشب رو ندیدم :41:
میشه برام خلاصه اش رو تعریف کنید .:40:
ممنون :11:
dimah2005
27-06-2011, 21:55
جالبه گویا ماه قمری این ور دنیا با اونه ور دنیا فرق داره ،
امشب که شبکه 3 سریال رو پخش نکرد
همون ساعت یکی از جام جم ها داشت پخش می کرد
شده جریان ولادت یکی از اماما و وفات یه امام دیگه توی یه روز
جالبه گویا ماه قمری این ور دنیا با اونه ور دنیا فرق داره ،
امشب که شبکه 3 سریال رو پخش نکرد
همون ساعت یکی از جام جم ها داشت پخش می کرد
شده جریان ولادت یکی از اماما و وفات یه امام دیگه توی یه روز
این بخاطر اینه که شما از مکافاتی که روابط عمومی میکشه خبر نداری.
یکی از فامیل های ما که تو روابط عمومی صدا و سیما کار میکنه میگه خدا نکنه یه حرکت تو روزای وفاتی یا عزاداری تو یکی از شبکه ها بشه.
تلفن های ما از دست ملت منفجر میشه.بیشترم از شهرستان.زنگ میزنن که این چه وضعشه مگه شما مسلمون نیستید و روز وفات این چیه نشون میدید و ................
Lady parisa
28-06-2011, 10:49
بهنام تشکر که در سریال “ساختمان پزشکان” نقش “نیما افشار” کارشناس روانشناسی را ایفا میکند، دربارهی حساسیتهایی که از سوی برخی روانشناسان در خصوص این سریال به وجود آمده است، گفت: اگر روانشناسها هم بخواهند اعتراض کنند، از شغلهای دیگر نمیتوان هیچ انتظار و توقع دیگری داشت و باید دیگر کار نکنیم.
این بازیگر تئاتر و تلویزیون خاطرنشان کرد: وقتی میگوییم فرهنگ ما خیلی خوب است، همه با هم دوست هستیم و همه چیز عالی است، چرا روحیهی انتقادپذیری نداشته باشیم. امیدوارم روانشناسها با سعهی صدری که دارند از این کار ایراد نگیرند و ناراحت نشوند. اسم این افراد، روانشناس است و از آنها توقع دیگری میرود و نمیتوان آنها را با شغلهای دیگر مقایسه کرد.
وی افزود: متاسفانه مقوله روانشناسی آن طور که باید و شاید در جامعه ما جا نیفتاده است. اما روانشناسها به خاطر روانشناس بودنشان باید با سعهی صدر بیشتری به این سریال نگاه کنند. از آنها انتظار میرود که این طور نگاه کنند چون روانشناس هستند. بعید میدانم این سریال باعث شود که به این قشر بربخورد؛ آنها این قدر آماده و مسلح هستند که طرح این مسائل آنها را ناراحت نکند.
بهنام تشکر خاطرنشان کرد: در فیلمها و سریالهای آمریکایی و اروپایی حتی با پلیس، شوخیهایی بسیاری میشود. حتی خودشان میگویند با ما شوخی کنید. در این کشورها با سیاستمداران هم به صورت مستقیم شوخی میشود. اینها شوخی است، ما که نمیتوانیم با هم شوخی نکنیم. باید ظرفیتهایمان را بالا ببریم و طوری نشود که یک شوخی که صرفا شوخی است، به ما بر بخورد. متاسفانه همهی ما دچار سوء تفاهم هستیم و روانشناسان حتی بیش از صدا و سیما میتوانند این سوءتفاهمها را رفع کنند؛ اما این مساله، مستلزم این است که شغل خود را در بین مردم جا بیندازند.
وی در ادامه با تایید این که اولین کار طنز روتین شبانهاش را تجربه میکند، ادامه داد: این برای من مثل یک ماراتون بازیگری است که خیلی سخت است؛ وقتی وارد این مسؤولیت میشوی باید ادامه دهی و راه دیگری نداری. به نظر من یک کلاس بازیگری جدید است که فقط میتوان در کارهای نود شبی تجربه کرد، البته نه در هر کار ۹۰ شبی.
بهنام تشکر دربارهی “ساختمان پزشکان” خاطرنشان کرد: ما در این کار نباید به سمت لودگی میرفتیم. در این کار به هیچ وجه نمیتوان دید که کار به سمت لودگی رفته باشد. بازی در این کارها نوعی ماراتون است.
بازیگر نقش نیما در “ساختمان پزشکان” در بخش دیگری از این گفتوگو با اشاره به این که خیلی از مواقع “طنز” بازی نکرده است، گفت: ممکن است این حرف تکراری باشد ولی من در خیلی از موقعیتهای طنز، بازی نکردم بلکه به اندازه کافی در خود نوشته طنز وجود داشت و لازم نیست ما چیزی به آن اضافه کنیم و مردم را به زور بخندانیم.
وی افزود: موقعیت طنز است اما جنس بازی که من گرفتم خیلی کمدی نیست؛ ارتباط بین آدمها کمدی است منتهی این دلیل نمیشود که همهی آدمها بخواهند کمدی باشند. این مساله برای خود من هم عجیب بود که آیا میتوانم با چهره جدیام طنز بازی کنم؟ و این که آیا جواب میدهد یا نه؛ من در ۲۰ تئاتری که کار کردهام، ۱۹ نقش کاملا جدی و تنها یک نقش طنز بازی کردهام.
بهنام تشکر که بازیگری را از تئاتر آغاز کرده در پاسخ به این پرسش که آیا حاضر است بازی در سریالهای روتین را بار دیگر تجربه کند؟ گفت: این مساله بستگی به این دارد که آیا تیم تولید، کارگردانی و نویسندگی همین باشد که الان هست یا نه؛ بخش دیگری از این مساله نیز به خود من برمیگردد که آیا دوباره بخواهم در یک سریال نود شبی که طنز در آن غالب است بازی کنم یا مایل باشم کارهای جدی انجام دهم. با این وجود من هیچ گاه تئاتر را رها نخواهم کرد.
tariran0
28-06-2011, 18:06
یکی از فامیل های ما که تو روابط عمومی صدا و سیما کار میکنه میگه خدا نکنه یه حرکت تو روزای وفاتی یا عزاداری تو یکی از شبکه ها بشه.
تلفن های ما از دست ملت منفجر میشه.بیشترم از شهرستان.زنگ میزنن که این چه وضعشه مگه شما مسلمون نیستید و روز وفات این چیه نشون میدید و ................
جدی میگی؟:8:
بعضی هاهم کاسه داغ تر از آشن!:31:
shah abas
28-06-2011, 18:34
یک نکته ای که این پست داره اینه که زنگ ملت رو صداوسیما تاثیر داره. بنابراین اگه خوشتون اومده از این سریال یا از برنامه های خاصی انتقاد دارید زنگ بزنید بگید.
شماره تماس با روابط عمومی شبکه سه سیما
تلفن گویا : 22021901 - 22021955
22055025 - 22168395 - 22055717
نمابر : 22051579
پیام کوتاه : 300003
Hamid Hamid
28-06-2011, 20:36
سلام دوستان ...
مثبت ترين و بهترين نكته ي قسمت امشب تكرار پي در پي اين جمله بود :
براي تعطيلات داريم ميريم سواحل خليج فارس :40:
+
اين هنگ كردن فريد ( پدر نيما ) هم سر پول خيلي جالب بود...
اما نكته ي اجتماعي :
اينكه خيلي ها براي اينكه خودشون رو به انسان هاي پوادار تر از خودشون نزديك كنن با اينكه پول ندارن اما همه جوره خرجي رو ميكنن به اميد گوش چشمي از طرف پولدار ... كه معمولا هم اتفاقي نميوفته !
shah abas
28-06-2011, 20:54
کلاهبردار بود دیگه! این طوری نگاه نکنید٬ منو تو این موقعیت قرار ندید:دی
من نمیدونم چرا ولی وقتی این نمای بدبخت و خدازده یه اتفاقی براش میوفته اعصاب من نابود میشه
الانم که لگنشو بردن
عالی بود
کاملا غیر قابل پیش بینی . در کل هر چی فک میکردم بر عکسش اتفاق افتاد :دی
عالی بود
کاملا غیر قابل پیش بینی . در کل هر چی فک میکردم بر عکسش اتفاق افتاد :دی
کاش همون قابل حدسشو پیش می رفت این جور که واقعا حیف دو قسمت قبلش که دیدم.آخرش نیما بیاد بگه پول بابامو داد و خودشم تلفن کرد همه چیزو تموم کرد.من اصلا نپسندیدم.
تنها نکته جالب عطوفت مادر نیما با نیما بود که تا به حال اتفاق نیفتاده بود
EhsanCPU
29-06-2011, 01:42
پدر نیما رو عشق است
ناصر هم باحاله :31:
شخصیت ناصر داره معضل بیکاری رو نشون میده
redbeard
29-06-2011, 09:00
ولی اگه تاجیک کلاهبردار از آب در می اومد بیه کلیشه خیلی نخ نما تکرار میشد - یه خانواده ساده که به امید پولدار شدن همه سرمایشونو میدن به یه نفر تا باهاش کار کنه بعد اونم همه پولشونو بالا میکشه - حداقل این یه نکته مثبت بود و از نظر من غیر قابل پیش بینی
shah abas
29-06-2011, 09:53
تنها نکته جالب عطوفت مادر نیما با نیما بود که تا به حال اتفاق نیفتاده بود
احتمالا تو قسمت های بعدی ازاین تلخی نیما بازم کمتر بشه. مثلا الآن این نمیا یه نصفه حامی به نام مادرش(!)داره.
mr_khodaei2008
29-06-2011, 10:57
چرا هر چي بدبختي هست بايد سر ادم بدبخت بياد چرا ادم بدبخت حتي يك بار هم نبايد رنگ خوشي را ببينه
نميا واقعيت يك ادم بدبخت هست كه تو جامعه هم زياد هست
EhsanCPU
29-06-2011, 11:10
در رابطه با بازیگرها بهنام تشکر واقعا خوب بازی کرده
در ابتدا فکر میکردم به درستی انتخاب نشده ولی حالا نظرم کاملا عوض شده
بهترین بازیگر این مجموعه بهنامه
این بهنام تشکر قبلا هم فیلم بازی کرده؟
Leon-117
29-06-2011, 14:41
نه.............................
shah abas
29-06-2011, 14:54
بازیگر شناخته شده تئاتره. تو تله فیلم حبیب بازی کرده٬ و نقش یک مترسک گردان تو مختارنامه که هنگام محاصره قلعه مختار قسمت های بعدی میاد و رجز خوانی می کنه:
Danitondar
29-06-2011, 15:48
فکر کن بیآد توی مختار نامه بگه اساسا اساسا
star2009
29-06-2011, 15:49
این نیما چه قیافه ی باحالی داره میبینمش خندم میگیره:31:
این فریده چقدر خسیسه واقعا دیگه داره اعصابمو خورد میکنه حقا که اصفهانیه البته به بچه های گل اصفهانی اینجا برنخوره
این که میگن اصفهانی ها خسیسن واقعا راسته یادمه استادمون که اهل نجف آباد اصفهان بود میگفت وقتی خونه ی یه اصفهای
مهمونی میرید وقتی یه بشقاب میخورید میزبان که طارف میکنه که بفرمائید بازم بخورید دیگه نخورید چون منظورش دقیقا
عکسشه یعنی ترخدا دیگه نخور:20:
tariran0
29-06-2011, 18:48
این نیما چه قیافه ی باحالی داره میبینمش خندم میگیره:31:
این فریده چقدر خسیسه واقعا دیگه داره اعصابمو خورد میکنه حقا که اصفهانیه البته به بچه های گل اصفهانی اینجا برنخوره
این که میگن اصفهانی ها خسیسن واقعا راسته یادمه استادمون که اهل نجف آباد اصفهان بود میگفت وقتی خونه ی یه اصفهای
مهمونی میرید وقتی یه بشقاب میخورید میزبان که طارف میکنه که بفرمائید بازم بخورید دیگه نخورید چون منظورش دقیقا
عکسشه یعنی ترخدا دیگه نخور:20:
کاملا درسته . خیلی شخصیتش رو خوب نشون داده. حالا خدا رو شکر ما اراکی ها رو ضایع نشون نداده!
++++++++++++++++++=
خیلی سریال خوبیه. ولی واقعا دیگه داره لجم رو در میاره. این نیما داره میره رو اعصاب. آخه آدم اینقدر شمپت.چلمن؟ اعصاب آدم رو خورد میکنه.
اون سکانس آخر که اومده بود ماشین رو بگیره و به زور گرفت و وایساد دعوا کردن. اون آقا پلیسه چغندر بود اونجا؟(میدونم طنزه ! شوخی کردم)
نمی دونم چی شده دیگه این محبوبه کمتر فرق میزاره.
از سروش صحت
بی نهایت متشکرم
خیلی قسمت خوبی بود :40:
MOHAMMAD2010
29-06-2011, 21:14
اون تیکه که داشت خط پزشکا رو بر اساس تخصصشون توضیح میداد خیلی با حال بود
کلا این فرید خیلی باحاله !
کاملا درسته . خیلی شخصیتش رو خوب نشون داده. حالا خدا رو شکر ما اراکی ها رو ضایع نشون نداده!
بابا هم شهری !!!! خداییش اسم اراک میاد تو این سریال من یاد فیلم جایزه بزرگ مهران مدیری می افتم با بازی شفیعی جم !! آخرش بود ....شلوار پارچه ای دمپا گشاد با کتونی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!حالا توی این فیلم کی اراکی هستش ..مادره که من یادمه رفته بود شیراز پدره هم که اصفهانیه !!! پس اراکی کیه اینجا تو سریال ؟؟
من که چند شبی رو ندیدم ...ولی میام اینجا و بحث ها رو دنبال می کنم تا حدودی دستگیرم میشه داستان ها رو......
behnam_tr
29-06-2011, 21:20
من با این پیرمرد خیلی حال میکنم واقعا که نقششو عالی بازی میکنه به نظر من دیگه دوران مهران مدیری و ...
دیگه تموم شده
امشبم خیلی باحال بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا که فرید جلسه گذوشت که به حرف دکترای ساختمون گوش بده . تا سکانسش شروع شد و اون یارو گردن کلفته رو با فرید نشون داد پیش خودم گفتم الآن دکترا به فرید انتقاد میکنن و خلاصه آخرش یه تیکه ی تپل به قلعه نویی حواله میکنن :31:. جریان "علی" رو که خاطرتون هست ...:27:. که ضایع شدم و همچین اتفاقی نیفتاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قضیه ی دست خط ها هم باحال بود . میخواستم بدونم فرید برا دست خط اورولوژیسته چی میگه که این نیمای نامرد نذاشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
nafe-bandar
29-06-2011, 23:27
من با این پیرمرد خیلی حال میکنم واقعا که نقششو عالی بازی میکنه به نظر من دیگه دوران مهران مدیری و ...
دیگه تموم شده
سلام
اینکه پیرمرد نقشش رو خوب بازی می کنه و فیلم خوبیه قبول!
اما اینکه دوران مدیری تموم شده رو قبول ندارم، شما اگه مقایسه ی صحیحی بکنین واضحه که مدیری اگرم اول نباشه خیلی بالا هستش!
سریال با سریال: مرد nهزار چهره هنوزم طرفدار داره کمتر کسی هست که بگه اون سریال ضعیفی بوده...
اگر هم درمورد پخش خانگی بگین حداقل یه کاری کرد که دیگه قلب یخی .... خیلی وقته تولید نمیشه!(البته تهیه کننده گفته بازم قراره تولید کنیم.)
پس هر چیز سر جاش!
moslem47
30-06-2011, 00:28
این قسمت هم جالب بود.
مخصوصا ناصر که مدیریت را تعریف کرد و یه مثال فوتبالی هم زد.............
اونجاش هم که میگه جـــــــــون میخندونه ها ! :31::38:
LAMBO ML
30-06-2011, 10:01
خیلی خوشم از خنده ی فرید میاد :31:
nafe-bandar
30-06-2011, 13:40
خیلی خــــــــــــــــــــــوب پس با یک رای مثبت و یک رای ممتنه تصویب شد(!)
کی دفتر حساب کتابا رو تحویل میدی؟
_ خیلی بد خطه باید پاک نویس کنم!
پس تا شب همه چیز رو آماده کن (!) می خوایم بریم کنسرت!
(انتقال عجیب مدیریت)
----------------------------------------
واقعا طنزها و انتقادهای ظریفی داره، واقعا که صداوسیما برای بار اول مزد این اعتمادش رو داره میگیره!
star2009
30-06-2011, 17:53
بابا هم شهری !!!! خداییش اسم اراک میاد تو این سریال من یاد فیلم جایزه بزرگ مهران مدیری می افتم با بازی شفیعی جم !! آخرش بود ....شلوار پارچه ای دمپا گشاد با کتونی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!حالا توی این فیلم کی اراکی هستش ..مادره که من یادمه رفته بود شیراز پدره هم که اصفهانیه !!! پس اراکی کیه اینجا تو سریال ؟؟
من که چند شبی رو ندیدم ...ولی میام اینجا و بحث ها رو دنبال می کنم تا حدودی دستگیرم میشه داستان ها رو......
مادر نیما اراکیه چون تو قسمتهای قبل که میخواستن برنامه تلویزیونی درست کنن اونجا به مسسئولش گفت پدرم که اصفهانیه مادرمم که اراکیه که آخرشم فقط 2دقیقه از فیلم تایید شده بود واسه نمایش:27:
tariran0
30-06-2011, 18:41
مادره اراکیه
اون قسمت که رفت شیراز رفت به دوستش سر بزنه
دوستان . هیچی ولش کن
اول که میای روکار کار قبلی هارو خراب کن. و وعده و وعید برای آینده بده. خیلی باحال بود:31:
دقت کردید دیگه صدای سیروان رو تو تیتراژ پایانی پخش نمیکنن؟! :(
تا میاد بخونه قطع میکنن ...
دو سه شبه این جوری میشه :(
حیف که نمیتونم بد و بیراه بگم ...
سلام.
ديگه اينکه بگم اين قسمتش عالى بود, تکراريه ولى چاره اى نيس ديگه ... بايد گفت ;)
اونجايى که اون دکتره اومده بود حضورى انتقاد کنه محشر بود...قرعه کشى صندوق مازاد شارژ و ... آدم ياد استيضاح مجلس و تعامل!! ايجاد شده بين نمايندگان, بعد از اون ميفته .
اين جووووووووووووون گفتن فرخ م خيلى باحاله .
نيما ئم که ماشالا هر روز بدبخت تر از ديروز ميشه .
.
shah abas
30-06-2011, 21:01
آدم لجش میگیره این مدیریت ها رو میبینه. باز خوبه آدم فکر می کنه یک خدایی هست٬ یک بهشت جهنمی است وگرنه آدم دیوونه میشد.
legolas 224
30-06-2011, 21:11
دوستان من دیگه داره کفرم میگیره !
خودمو کنترل کردم واسه چن قسمت پیش هیچی نگفتم !
اما این نویسنده اش دیگه داره شورشو در میاره !
این قسمتش من خندیدم اما دیگه اخرش خیلی مسخره بود ( که باید تمام خسارت هارو نیما میداد)، اه اه اه ادم از این نیما چش وزغی ه پخمه ، بابا کفتار صفتش ، و اون داداش دزدش حالش بهم میخوره :2:
یعنی چی خوب؟ شما یه نگاه بکن به طنز هایه ایرانی همش شده بدبخت کردن یه ادم تو سریال !
( از نقطه چین و مرد هزار چهره و چارخونه و قهوه تلخ و این ساختمان پزشکان و ..... )
حالا یه وخ فک نکنید که من از این سریال بدم میاد ها نه فقط از این روش داره حالم بهم میخوره :41:
اخر این قسمت خندهایی که برای این قسمت کرده بودم کوفتم شد یه جورایی ( البت اون نیما پخمه هم حقشه)
حیف نازنین که با این پخمه ازدواج کرد :13:
star2009
30-06-2011, 21:20
برعکس شما من اصلا از این قسمت خوشم نیومد خیلی مسخره بود،من نمیدونم شما به کدوم قسمتش خندیدید:23:
دیگه دارن کم میارن به لودگی داره کشیده میشه:2:
البته ناگفته نماند این خاصیت طنزای ایرانیه
legolas 224
30-06-2011, 21:30
برعکس شما من اصلا از این قسمت خوشم نیومد خیلی مسخره بود،من نمیدونم شما به کدوم قسمتش خندیدید:23:
دیگه دارن کم میارن به لودگی داره کشیده میشه:2:
البته ناگفته نماند این خاصیت طنزای ایرانیه
این قسمت چند جایه خنده دار داشت :
1 . اونجایی که شوفاژخونه خراب بود و شیرزاد گفت اگه میتونستم دستمو بیرون بیارم از صبح کیکم رو میخوردم:دی
2. قضیه صندوق مازاد شارژ:دی
3.آبنما :دی
به نظرم اینا بیشتر خنده دار بود اما من سر حرف قبلیم هستم :10:
Manager_66
30-06-2011, 21:31
من نتونستم قسمت امشب رو ببینم . روزهای جمعه تکرارش رو میذار ؟ اگه میذاره چه ساعتی؟
dimah2005
30-06-2011, 23:36
قهر کردن فرید اخرش بود
فکر کنم قبل از قهر بزرگ این قسمت ضبط شده،
چه پیشگویی کرده بود
دی:
shah abas
01-07-2011, 08:07
در کنداکتتور آنلاین شبکه ۳ زده شده ۱۴:۱۵ جمعه٬ تکرار ساختمان پزشکان. (برای دوستی که نتونسته بودند ببینند)
ahriman323
01-07-2011, 08:30
قسمت دیشب خوب تیکه مینداخت به مسئولین:27::31:
Majid-6120
01-07-2011, 10:20
ســـلام
برنامه زنده رود ( شبکه اصفهان ) نیما و ناصر و کتی ( همونی که قبلا عضو خانواده نیما بوده ولی الان دیگه نیست :دی ) رو دعوت کردن !
farshidshd
01-07-2011, 15:22
ســـلام
برنامه زنده رود ( شبکه اصفهان ) نیما و ناصر و کتی ( همونی که قبلا عضو خانواده نیما بوده ولی الان دیگه نیست :دی ) رو دعوت کردن !
نیما قیافش به کل فرق داشت
خیلی داغون بود!!
EhsanCPU
01-07-2011, 15:32
ســـلام
بازیگر نقش نیما بهنام تشکر
بازیگر نقش ناصر هومن برق نورد
بازیگر نقش کتی مونا فرجاد
مهمانان این هفته زنده رود
گفتگو با بهنام و هومن خیلی جالب بود مخصوصا اونجایی که گفتند که تو این کار از استاد هوشنگ حریرچیان(فرید) خیلی کتک خوردیم
tariran0
01-07-2011, 18:35
قسمت قشنگی بود.
خیلی تیکه انداخت
فقط آخراش اعصاب خورد کن می شه که همش رو باید نیما جبران کنه.
:19:
MOHAMMAD2010
02-07-2011, 13:40
نیما قیافش به کل فرق داشت
خیلی داغون بود!!
یعنی چه جوری بود ؟ میشه بیشتر توضیح بدین ؟
milad_takjoo
02-07-2011, 23:17
اون دکتر دندونپزشکه خیلی باحال بود...کلی حال کردیم...همه چی خونی..!!!!!
امشب از نظر داستانی قسمت بسیار قویای بود ...
چالشهای خوبی وارد داستان شد؛ اومدن پدر و مادر هومن، ضعف شخصیتیاش، ازدواجش، بحث مادر واقعی نیما و هومن ...
کلاً قسمت خوبی بود ...
خوشمان آمد ... خستهکننده نبود به هیچ وجه
mghaffari49
02-07-2011, 23:33
خوب بود. خندهدار هم بود.
moslem47
02-07-2011, 23:40
اون سکانس مربوط به ناصر و بیمار خجالتی هم عالی بود................
هومن برق نورد واقعا بازیگر توپیه من سریال باغ شیشه ای را هم به خاطر اون نگاه میکردم
سریال خوبیه مخصوصا بازی بازیگر نقش " نیما ". و میشه روی موضوعات برنامش کار بیشتری کرد و از به دام تکرار و کلیشه دچار نشد .
hojjatinho
03-07-2011, 14:16
این نیما شباهت به دینو زوف (گلر سابق و مشهور ایتالیا و یونتوس ) نمی ده؟!:31: با گریم شیبه اون شده.
دقت کردین؟!
star2009
03-07-2011, 15:54
:18:من آخر نفهمیدم مادر نیما و ناصر زن دوم فریده یا زن اولش؟
گفت این عکس مال 37 سال پیشه درسته؟بعدش گفت یعنی اون موقعی که با مامان ازدواج کرده بوده ناصر یه ساله بوده؟
بعدش گفت ممکنه اون موقع که ناصر به دنیا اومده باباش یه زن دیگه هم داشته!!
نمیدونم گیج شدم:9::24:
فکر کنم آخرشم نیما مادرش یکی دیگه باشه از اینا هیچی بعید نیست:goatee:
legolas 224
03-07-2011, 18:58
:دی یه سوال :دی
وقتی اون عکس ماله 37 سال پیشه و اون موقع ناصر 1 ساله بود یعنی الان 38 سالشه؟:18::دی
راستی اقا کوروش دلیل اینکه این دو قسمت خیلی با قسمت هایه پیش فرق داشت این بود که نویسنده اش مهراب بود :46::10:
online_amin
03-07-2011, 21:16
حالم بهم میخوره از اینکه میخوان یه قسمت سریال رو تو سه قسمت نشون بدن. الکی کش دار میکنن. همین قسمت دیشب و امشب رو میشد تو 20 دقیقه طوری خلاصه کرد که نه تنها چیزی از طنز کم نشه که حتی بهش اضافه هم بشه.
امشبش خوب بود:دی
بسی خندیدیم:8:
1 دیالوگ باحال داشت:دی
نیما: شما خوبین؟
روفتگر: شما دکترین؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیما: بله بله :دی(در حالی که کلی ذوق میکنه که بالاخره 1 نفر متوجه شد که دکتره!)
ناصر: بدبخت داره بهت تیکه میندازه:27:
dimah2005
03-07-2011, 22:19
شش خان رستم ؟
--
حمله چین به راهبان تبتی
--
چراغ سیاه
--
شیر هوا کردن
--
Majid-6120
03-07-2011, 23:09
به افتخار این سریال زیبا :
satttanism
03-07-2011, 23:41
خوب من میگم اون طرف عموشون هست که شباهت زیادی به باباشون داره و مدت زیادیه که باباشون با اون (یعنی برادرش) رفت و آمد نداره :دی
خوب من میگم اون طرف عموشون هست که شباهت زیادی به باباشون داره و مدت زیادیه که باباشون با اون (یعنی برادرش) رفت و آمد نداره :دی
امیدوارم هر شکل دیگه تموم شه این داستان جز این حالت . خیلی قابل پیش بینی هست !
ولی مثل اینکه همینطوری تموم میشه :(
اينجا حرفهای تکراری و جالب رو ميخوام بزارم. شما هم ميتونيد ويرايش يا اضافه کنيد.
نيما: من دکتر نيما افشار هستم.
ناصر: اين چهار تا استخون یا این چهار تا استخون رو بزنم دهنت! D:
فرخ سبيل: جـــــــــــــون!
نازنين: من هنرمندم يا نقاشم.
خانم شيرزاد: واقعاً ؟!
مسئول ساختمان فک کنم فامیلش سهرابی بود: تو حرف های خصوصی ما دخالت نکنين.
خدمتکار ساختمون اسمش یادم نیس با اینکه زیاد هم اسمش رو دکتر نیما میگفت D: ! : آسانسور خرابه!
دندونپزشکی در ساختمون: کدوم دندونتون رو بکشم؟!
بقیه چیزا رو شماها اضافه کنین یا ویرایش کنید این پست رو. جالب خواهد بود! :31::11:
weronika
04-07-2011, 12:05
سلام
دكتر نيما يه تيكه ي جالب ديگه هم داره : يه هو ميره تو حس و مي گه اساسآ ...
و خانوم شيرزاد كه وقتي صداش ميكنن مي ره تو حس منشي گري و مي گه: بله بفرماييد.
smallfrank
04-07-2011, 14:43
110 % همین جوریه
چون توی تبلیغاتش هم ایندو کنار هم نشسته بودند و با هم حرف میزدند.
Arrowtic
04-07-2011, 15:23
دوستان این سریال چه قدرش مونده؟؟من اصلا ندیدمش و خیلی هم از این بابت ناراحتم.الآن ببینم به نظرتون منو به خنده میندازه یا چون داستانو نمیدونم نه؟؟
اون قضیه اعلام گزینه های خانم شیرزاد که اخرش میگه گزینه انحرافی و بعدش میگه خاک بر سرم هم همیشه میگه...!!!
دکتر نیما افشار هم بعضی کارهاش مثل مستر بین میشه.
استاد بیژن هم که برای خودش استادیه! چقدر پیر شده.کسی نمیدونه چند سالشه؟
صحت: مديران ابتدا از پخش «ساختمان پزشكان» هراس داشتند
خبرگزاري فارس: كارگردان مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشان» گفت: شوخي با صنف پزشكان يكي از دلايلي بود كه اين كار دير پخش شد چون مسئولان فكر ميكردند ما به دليل شوخي با صنف پزشكان با اين كار به مشكل خواهيم خورد.
● گزارش تصويري مرتبط ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-------------------------------
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، نشست نقد و بررسي مجموعه تلويزيوني ساختمان پزشكان با حضور عوامل و بازيگران اين سريال در انتشارات سروش برگزار شد.
**قاسمخاني: در «ساختمان پزشكان» از 70 داستان كوتاه استفاده شده است
بنا بر اين گزارش؛ محراب قاسمخاني در پاسخ به اين سؤال كه آيا كار با گروه نويسندگان مشكل نبوده است گفت: ما هميشه به كار گروهي عادت كردهايم زيرا كاري كه در كار گروهي ارائه شود بهتر بوده و شرايط سخت را آسان ميسازد؛ البته بايد بگويم سرپرستي يك فرد به نام سرپرست نويسندگان در كار گروهي نويسندگي لازم است.
قاسم خاني درباره اختلاف سليقه در طول كار گفت: اختلاف سليقه هميشه در تمام طول كار وجود دارد اما سعي ميشود تا بتوانيم اين اختلافها را كم كرده و به هم نزديكشان كنيم كه البته اين مشكل را نيز فردي به نام سرپرست نويسندگان حل خواهد كرد.
قاسمخاني درباره انتخاب سوژه گفت: در فيلم ساختمان پزشكان اتفاقي كه براي اولين بار رخ داد اين بود كه پيمان قاسم خاني حدود 60 الي 70 داستان يك خط نوشته بود تا بتوانيم در طول كار از آن استفاده كنيم و ما نيمي از اين داستانهاي كوتاه را در طول كار استفاده كرديم.
قاسم خاني درباره خلق شخصيتهاي كمدي محور گفت: برنامهاي براي خلق كمدي موقعيت نبود بلكه براساس داستان هايي كه نوشته ميشد كار جلو رفته و انجام ميشد البته بايد بگويم در سريال ساختمان پزشكان سعي كرديم كمدي موقعيت داشته باشيم.
قاسمخاني درباره كار با يك گروه نويسنده گفت: كار با يك گروه نويسنده آن هم گروهي كه در اين سريال بودند بسيار ايدهال و عالي بود زيرا همه كار را جدي گرفته و براساس نظريات سرپرست نويسندگان كار را مينوشتند.
**صحت: تا به حال اعتراضي از سوي جامعه پزشكان نداشتيم
به گزارش فارس در ادامه اين نشست سروش صحت درباره جنس بازيگري و انتخاب بازيگران در طول كار گفت: انتخاب تمام بازيگران اين فيلم با همفكري 4 نفر كه از من، محراب قاسمخاني، پيمان قاسمخاني و محسن چگيني بودند تشكيل ميشد و از همان اول فكر و تصميمگيري شد تا بهترين انتخاب را داشته باشيم و تمام بازيگران انتخاب شده در اين كار با وسواس خاصي انتخاب شدند.
صحت در ادامه افزود: از مديران شبكه سه به دليل اعتمادي كه به بازيگران تازهكار اين كار در طول كار داشتهاند تشكر ميكنم زيرا ما ميخواستيم تا در اين كار از چهرههاي جديد استفاده كنيم كه توانايي به روز بودن يك نقش را كه اصل آن تكراري نبودن فرد ميباشد را داشته باشند.
صحت در ادامه درباره بازي نيما فلاح گفت: بهنام تشكر نقش بهنام افشار را بازي ميكند و ايشان از قبل كار تئاتر را انجام مي دادند و ما وقتي كه ايشان را سر يك كار تئاتر ديديم براي بازي در اين فيلم انتخاب شدند و دعوت به كار شدند.
صحت درباره شوخي با مشاغل در طول اين كار گفت: خدا را شكر تا بحال از طرف جامعه پزشكان و روانپزشكان مشكلي و يا اعتراضي نداشتهايم البته در طي يكي دو روز گذشته از طرف روانشناسان يكي دو مورد اعتراض به گوشمان رسيده است كه انشاءالله اميدواريم برطرف شود.
صحت در مورد اينكه چرا اصفهانيان نيز درباره اين كار اعتراضي نداشتهاند، گفت: من فكر نميكنم كه مردم خوب اصفهان با اين فيلم مشكلي داشته باشند زيرا تمام افرادي كه در اين فيلم نقش اصفهاني را بازي كردهاند خودشان بالواقع اصفهاني بودهاند و حتي من و خانم رهنما نيز كه نقش نازنين را به عهده دارند نيز اصفهاني هستيم در ضمن تمام اصفهانيان اين فيلم نقش خودشان را بازي ميكنند پس دليلي ندارد كه مردم اصفهان ناراحت شوند.
صحت درباره بداهه گويي در اين فيلم گفت: ما در اين فيلم بداهه گويي داشتيم اما بداهه گوييهاي ما با هماهنگي بوده است زيرا قبل از آن با نويسندگان يا كارگردانان چك ميشد و اگر خوب بود از آن استفاده ميكرديم.
**رهنما: نقش نازنين خيلي پر رنگ نيست
به گزارش فارس، در ادامه اين نشست فرناز رهنما بازيگر نقش نازنين گفت: اوايلي كه اين نقش به من سپرده شد بسيار نگران بودم زيرا فكر ميكردم خود بازيگر طنازي نيستيم و از اول به آقاي صحت گفتم كه احتياج به راهنماييهاي ايشان دارم.
رهنما در ادامه درباره بعد شخصيتي نازنين گفت: نازنين فردي است كه داراي چند بعد شخصيتي است و به همين دليل بازي كردن اين نقش كه داراي چندين بعد متفاوت داشته براي من كار را آسانتر و جذابتر ميكرد.
رهنما درباره ورود خود و تأثيرگذاري نقش نازنين در طول داستان گفت: وقتيكه وارد كار شدم آقاي صحت و آقاي قاسمخاني به من گفتند اين نقش تأثيرگذار و به قول معروف خوب ميباشد به همين دليل من نيز همانطور كه آنان به من اعتماد كردند به آنان اعتماد كرده و نقش را پذيرفتم.
در ادامه اين نشست مارال فرجاد در نقش كتايون گفت: درباره نقش كتي در طول كار بايد بگويم كه اين فرد نقش يك روانشناس را بازي ميكند كه گاهي خودش دچار مشكلاتي ميباشد البته براي توصيف اين نقش بايد بگويم ما بايد سعي كنيم تا ابعاد مختلف نقشها را ببينيم تا بتوانيم آنها را به خوبي معرفي و يا ايفا كنيم.
فرجاد درباره نقش كتايون در طول كار گفت: از اول ميدانستم كه اين يك نقش خيلي پررنگ نيست اما از طرف آقاي صحت به من اين قول داده شد كه اين نقش تأثيرگذاري خود را داشته باشد و در جايي نيز وقتي به من گفتند كه نقش كتايون را به خوبي در آوردهام بسيار خوشحال شده و به همان سبكي كه كار را انجام ميدادم ادامه دادم.
در ادامه اين نشست رهنما درباره استفاده از لباسهايي با رنگهاي شاد در طول اين سريال گفت: نقش نازنين هميشه در خانه ديده ميشود پس بنابراين در خانه هيچ محدوديتي براي استفاده از اين لباسها وجود ندارد اما اگر زنان ديگر نيز كه در اداره و يا خود ساختمان پزشكان ديده ميشود نيز در خانه باشند آنها نيز براي استفاده از اين رنگها مشكلاتي ندارند البته بايد اين نكته را خاطرنشان كنم كه نازنين يك نقاش است كه به رنگها علاقه زيادي دارد.
**صحت: ساختمان پزشكان با همفكري پزشكان ساخته شد
صحت درباره كارهاي روتين كه به عنوان كارهاي 90 شبي معرفي شده است گفت: كارهاي 90 شبي به دليل زمان خود و بودجه مشخصشان بايد در مكان محدود و با لوكيشنهاي محدود انجام شود تا بتوانند با سرعت هر چه بيشتر ميانگين روزي 25 دقيقه كار را توليد كنند و اگر اين ميانگين توليد نشود مطمئنا كار زمين خورده و تهيهكننده دچار ضرر و زيان خواهد شد.
صحت درباره چرايي دير پخش شدن اين كار گفت: يكي از دلايلي كه اين كار دير پخش شد اين بود كه مسئولان فكر ميكردند ما به دليل شوخي با صنف پزشكان با اين كار به مشكل خواهيم خورد به همين دليل اين كار ديرتر از موعد مقرر به آنتن پخش رفت.
صحت در ادامه درباره علت ناراحتي خود از ديرپخش شدن كار گفت: من از دير پخش شدن كار ناراحتم زيرا اگر كار 90 شبي همزمان پخش و توليد شود بهتر خواهد بود زيرا شما بازخوردهاي مردم را خواهيد ديد و با توجه به خواستههاي مردم فيلم را به سمت جلو خواهيد برد.
قاسمخاني درباره مشاوره پزشكي در طول كار گفت: مما به دليل اينكه مشاوره پزشكي واقعي را در طول كار نشان نميداديم احتياجي به يك مشاور پزشكي براي اين سريال نبوديم اما هر زمان كه احساس ميكرديم سوالي برايمان پيش ميآيد مطمئنا به دوستان روانشناسمان مراجعه ميكرديم.
صحت در ادامه درباره نام ساختمان پزشكان گفت: از اول نيز قرار بر اين بود تا اين سريال با همان نام ساختمان پزشكان توليد شود اما بعد از مدتي كه ميخواستيم نام اين سريال را عوض كنيم متوجه شديم آن قدر رسانهها از نام ساختمان پزشكان استفاده كردهاند و ما نيز ديگر نميتوانيم نام اين سريال را تغيير دهيم زيرا اين سريال با نام ساختمان پزشكان شناخته شده است.
**تشكر: اوايل كار در ساختمان پزشكان سخت بود
در ادامه اين نشست بهنام تشكر در نقش نيما افشار با تاخيري يك ساعت و نيم به جلسه رسيده و درباره نقش خود گفت: معتقدم لزومي ندارد تا حتما كسي كه چهره است و يا صدايش به كار طنز ميآيد در طنز بازي كند و البته بايد بگويم شايد اين موضوع به علت تعدد تكرار شخصيتهايي است كه در كارهاي طنز بازي كردهاند.
وي در ادامه افزود: بازي كردن در اين فيلم در اوايل كار برايم بسيار سخت بود زيرا از بازي در رسانهاي با نام تلويزيون كه من آن را ابر رسانه مي گويم بسيار سخت بود و از توقعات مردم و نگاه آنان پس از كار نگران بودم.
تشكر درباره جنس بازي خود گفت: نيما افشار يك كاراكتر جديد با جنس بازي متفاوت بود البته اميدوارم كه اين آخرين كار من با اين جنس صدا و اين جنس بازي باشد زيرا پس از آن ممكن است من به ورطه تكرار بيفتم.
سريال ساختمان پزشكان اعتماد مردم به روانشناسان را از بين ميبرد
خبرگزاري فارس: عضو هيئت علمي دانشگاه علامه طباطبايي گفت: سريال ساختمان پزشكان اقبال و اعتماد مردم به روانشناسان را ميكاهد و در اين زمينه اعتراض خود را به سازمان نظام روانشناسي اعلام كردهايم.
مصطفي تبريزي در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس اظهار داشت: مرد روانشناسي كه در سريال ساختمان پزشكان كه اخيراً از صدا و سيما پخش ميشود حضور دارد به تنها چيزي كه شبيه نيست روانشناس و مشاور است و در اين زمينه اعتراض خود را به سازمان روانشناسي انجام دادهايم.
وي افزود: فرهنگ مشاوره به تازگي در كشور جا افتاده است اما متاسفانه با پخش اين فيلم مردم اولين فكري كه ميكنند اين است كه هر كسي ميتواند مشاوره روانشناسي را بدهد لذا مردم از مشاوران روانشناسي رويگردان ميشوند.
تبريزي با بيان اينكه اين فيلم اقبال مردم به متخصصان روانشناسي را كم ميكند تصريح كرد: با ادامه اين روند و كمشدن اعتماد مردم به مشاوران روانشناسي، حل مشكلات سازشي كه مشاوران ميتوانستند آنها را حل كنند و كار به پليس و دادگاه و مراجع قضايي كشيده نشود از بين ميرود.
وي با بيان اينكه مشاوره روانشناسي در بهداشت روان كشور اثر زيادي دارد يادآور شد: هيچ وقت يك درمانگر و روانشناس خوب پشت ميز نمينشيند چرا كه در اين صورت نميتواند به خوبي با بيمار ارتباط برقرار كند اما در اين فيلم ميبينيم كه مرد روانشناس در پشت ميز خود مانند سيستم ارباب رجوعي با بيمار برخورد ميكند.
اين متخصص روانپزشكي خاطرنشان كرد: در مشاوره اندام مشاور به نوعي زبان بدن را انتقال ميدهد و استقبال از بيمار يكي از شروط اين كار است اما در اين فيلم چنين چيزي را نميبينيم.
malkemid
04-07-2011, 19:55
خبرگزاري فارس: عضو هيئت علمي دانشگاه علامه طباطبايي گفت: سريال ساختمان پزشكان اقبال و اعتماد مردم به روانشناسان را ميكاهد و در اين زمينه اعتراض خود را به سازمان نظام روانشناسي اعلام كردهايم.
مصطفي تبريزي در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس اظهار داشت: مرد روانشناسي كه در سريال ساختمان پزشكان كه اخيراً از صدا و سيما پخش ميشود حضور دارد به تنها چيزي كه شبيه نيست روانشناس و مشاور است و در اين زمينه اعتراض خود را به سازمان روانشناسي انجام دادهايم.
وي افزود: فرهنگ مشاوره به تازگي در كشور جا افتاده است اما متاسفانه با پخش اين فيلم مردم اولين فكري كه ميكنند اين است كه هر كسي ميتواند مشاوره روانشناسي را بدهد لذا مردم از مشاوران روانشناسي رويگردان ميشوند.
تبريزي با بيان اينكه اين فيلم اقبال مردم به متخصصان روانشناسي را كم ميكند تصريح كرد: با ادامه اين روند و كمشدن اعتماد مردم به مشاوران روانشناسي، حل مشكلات سازشي كه مشاوران ميتوانستند آنها را حل كنند و كار به پليس و دادگاه و مراجع قضايي كشيده نشود از بين ميرود.
وي با بيان اينكه مشاوره روانشناسي در بهداشت روان كشور اثر زيادي دارد يادآور شد: هيچ وقت يك درمانگر و روانشناس خوب پشت ميز نمينشيند چرا كه در اين صورت نميتواند به خوبي با بيمار ارتباط برقرار كند اما در اين فيلم ميبينيم كه مرد روانشناس در پشت ميز خود مانند سيستم ارباب رجوعي با بيمار برخورد ميكند.
اين متخصص روانپزشكي خاطرنشان كرد: در مشاوره اندام مشاور به نوعي زبان بدن را انتقال ميدهد و استقبال از بيمار يكي از شروط اين كار است اما در اين فيلم چنين چيزي را نميبينيم.
حال مارو بهم زدی آقای دکتر!!! نمی دونم چرا همه ...موضوع رو شخصی می کنن...کلا اگه برنامه بخواد طنز باشه طرف نباید هیچ شغلی داشته باشه...چون ممکنه به اون صنف بر بخوره!
البته اگه بیکار باشه هم ممکنه به صنف بیکارها بر بخوره:31: اصلا یه وضعیه!!
dimah2005
04-07-2011, 19:59
این یارو بگیرم خفه کنم نمی فهمم (بالایی )
خوب روانشناسا پول یافت می گیرن دیگه ، هیچ غلطی هم نمی کنن
در ضمن هیچ هم این مضمون منتقل نشده، اصلا خودم می خوام برم پیش یه مشاوره بسی بگیرم بخندم دی:
---> این پست شدیدا شوخیه
legolas 224
04-07-2011, 20:05
اینکه خیلی مسخره بود :دی:27:
اتفاقا با اون یارو هرمز و همین دیشبی و بقیه افراد کنارشون نشسته بود ! راستی دکتر فرزانه هم پشت میز نبود ، بود؟:دی (البت چن بار هم پشت میز نشسته بود ها:دی)
satttanism
04-07-2011, 20:59
دیگه این سریال داره زیاد روی اصفهان و اصفهانی مانور میده
توی این برنامه که راحت تیم های اصفهانی رو برد زیر سوال
باشگاه ذوب آهن که بی ریشه هست و توی فدراسیون آدم داره سپاهان هم که با پارتی بازی و خرید داور اینا
توی برنامه های قبلی هم چند بار مشخصا به اصفهانی ها توهین کرده بود
دیگه هرچیزی حدی داره
hamids68
04-07-2011, 21:02
لینک داون لود قسمت 32 رو کسی داره ؟
Majid-6120
04-07-2011, 21:40
دیگه این سریال داره زیاد روی اصفهان و اصفهانی مانور میده
توی این برنامه که راحت تیم های اصفهانی رو برد زیر سوال
باشگاه ذوب آهن که بی ریشه هست و توی فدراسیون آدم داره سپاهان هم که با پارتی بازی و خرید داور اینا
توی برنامه های قبلی هم چند بار مشخصا به اصفهانی ها توهین کرده بود
دیگه هرچیزی حدی داره
ســـلام
موافــقم خفــن ! خیلی قسمت خوبــی بـــود امشــب و کلی خندیدم ولی این تـــیکه رو حـــال نکردم !
فک کنم دیگه همه میدونن تنها تیم هایی که با اقتدار و بدون حاشیه و دست های پشت پرده موفق هستن همین دو تا تیم هستن ...
دو تا برداشت میشه از این پلان داشت ...
1 - زیر سئوال بردن موفقیت تیم های اصفهانی
2 - تفرقه بین هوادارن دو تیم ( مثه چیزی که استقلال و پرسپولیس باهاش زاده شد )
ما اصفهانی ها حداقل بین خودمون مطمئن هستیم که کمترین اختلافی با هم نداریم ...
یعنی هم ذوب آهن و هم سپاهان با هم متحدن و هردوشون افتخار برای ما هستن !
اصلا چنین چیزی تویه واقعیت وجود نداره که دو تا هوادار سپاهان و ذوب آهن اینجوری با هم کل کل کنن ... اصفهانی ها ، بد میگم ؟ : دی
کلا فهمیدن ماها موفقیم میخوان تخریبمون کنن :31:
mhv_kntu
04-07-2011, 21:52
ســـلام
موافــقم خفــن ! خیلی قسمت خوبــی بـــود امشــب و کلی خندیدم ولی این تـــیکه رو حـــال نکردم !
فک کنم دیگه همه میدونن تنها تیم هایی که با اقتدار و بدون حاشیه و دست های پشت پرده موفق هستن همین دو تا تیم هستن ...
دو تا برداشت میشه از این پلان داشت ...
1 - زیر سئوال بردن موفقیت تیم های اصفهانی
2 - تفرقه بین هوادارن دو تیم ( مثه چیزی که استقلال و پرسپولیس باهاش زاده شد )
ما اصفهانی ها حداقل بین خودمون مطمئن هستیم که کمترین اختلافی با هم نداریم ...
اصلا چنین چیزی تویه واقعیت وجود نداره که دو تا هوادار سپاهان و ذوب آهن اینجوری با هم کل کل کنن ... اصفهانی ها ، بد میگم ؟ : دی
کلا فهمیدن ماها موفقیم میخوان تخریبمون کنن :31:
قضیه اینکه تاصر بچه کیه رو چرا بعد لو رفتن 1 کلمه هم در موردش حرف نزدن و حداقل دو تا تیکه بهش ننداختن ؟!
پ . ن : بابا بی خیال باز یک شوخی کردن اینا با 2 تا تیم طرفداراشون ناراحت شدن . این همه پست های اول در مورد با ظرفیت نبودن ایرانی ها تو این تاپیک بحث شد تا کوچیکترین ارتباطی این شوخی ها با ما پیدا می کنه خفن قاطی می کنیم . بعد یک روانشناس یک انتقاد می کنه پستش رو میذارید یعد بهش می خندین میگین بی ظرفیت.
aluminum
04-07-2011, 21:53
بحث فوتبالی شد
خیلی جمله طنزی بود.دمت گرم:31:
البته هیچ جای دنیا اینجوری نیست که اصفهان اینجوریه
نمونه های خیلی زیادیش رو میتونید توی اروپا پیدا کنید که توضیحش خارج از بحث این تاپیکه!!!
----------
ولی در کل باید قبول کرد بعد از چند وقت که سریالهای مزخرف به اصطلاح طنز یه سریالی پیدا شده که به معنای واقعی طنز اجتماعیه
متن قوی، بازیگران توانا و.... همه کمک کرده یک سریال محبوب ساخته بشه
ولی ای کاش اینقدر زیر تیغ سانسور نمیرفت
هم وطنای اصفهانی من بابا زیاد ناراحت نباشین خداییش اصلا قصد اونا این نبود نه می خواستن تیمای اصفهانی رو ببرن زیر سول نه می خواستن تفرقه بندازن دیگه طنزه دیگه جدی نیست این دو تا تیم اصفهانی با برنامه ترین تیم های ایران هستند.
ولی بازم این دو تا تیم تا حالا هم یه مشکلایی داشتن با هم.:27:
ُسلام
امشب قشنگ بود و به خاطر نویسنده ی خوبش از چند قسمت قبل هم بهتر بود.
من حدث می زدم اونی که تو عکسه برادر فرید باشه،ولی پیش خودم می گفتم اگه برادرشه چرا نیما و ناصر نمیشناسنش.
nimakarimi95
04-07-2011, 23:31
امشب هم مثل بقیه ی شب ها خلی خوب بود.
satttanism
04-07-2011, 23:50
ببینید دوستان من قبول دارم که واسه خنده و حتی انتقاد و نشون دادن واقعیات جامعه یکم زیاده روی مشکلی نداره
اما مهم اینجاست که مانور فقط روی یک چیز خاص نباشه و اعتدال برقرار باشه و همینطور به توهین منجر نشه
اگه اینجا در مورد سپاهان و ذوب آهن حرف زد و مثلا بین نیما و ناصر هم بحث در مورد پرسپولیس و استقلال با همین لحن شکل میگرفت اونوقت عدالت وجود داشت
اما وقتی دائما داره روی اصفهان و اصفهانی بودن آقاجون مانور میده دیگه از حد میگذره
در قسمت های قبلی خیلی روی خساست آقاجون مانور بود و جایی که صدای خیلی از اصفهانی ها رو در آورد اونجا بود آقاجون کلید یخچال رو انداخته بود دور گردنش
قبول کنید دیگه داره زیاد مانور میده روی این موضوع
در کل اسم این برنامه ساختمان پزشکان هست ولی ما کمترین مانور رو روی پزشکان میبینیم
کلا داره از محور انتقادی دور میشه و وارد محور خنده و هجو شده بیشتر
اوایل انتقادات جالبی داشت اما حالا فقط طنز!
dimah2005
05-07-2011, 00:08
ببینید دوستان من قبول دارم که واسه خنده و حتی انتقاد و نشون دادن واقعیات جامعه یکم زیاده روی مشکلی نداره
اما مهم اینجاست که مانور فقط روی یک چیز خاص نباشه و اعتدال برقرار باشه و همینطور به توهین منجر نشه
اگه اینجا در مورد سپاهان و ذوب آهن حرف زد و مثلا بین نیما و ناصر هم بحث در مورد پرسپولیس و استقلال با همین لحن شکل میگرفت اونوقت عدالت وجود داشت
اما وقتی دائما داره روی اصفهان و اصفهانی بودن آقاجون مانور میده دیگه از حد میگذره
در قسمت های قبلی خیلی روی خساست آقاجون مانور بود و جایی که صدای خیلی از اصفهانی ها رو در آورد اونجا بود آقاجون کلید یخچال رو انداخته بود دور گردنش
قبول کنید دیگه داره زیاد مانور میده روی این موضوع
در کل اسم این برنامه ساختمان پزشکان هست ولی ما کمترین مانور رو روی پزشکان میبینیم
کلا داره از محور انتقادی دور میشه و وارد محور خنده و هجو شده بیشتر
ایرانی جماعت شاهکاره
وقتی بزرگترین توهین ها بهش میشه ، فقط میشینه سرشو تکون میده
ولی وای به حال روزی که فکر کنه داره بهش توهین اینجوری میشه
بابا ما یه چیزی داریم به نام اغراق توی کمدی، حالا خوبه بازم اینجا همچین اینجوری هم نیست
من اصلا اصفهانی نیستم ولی هر وقت فرید رو می بینم یاد بابا بزرگ خودم میوفتم، تقریبا همه حرکاتش مثل اونه،
:31:
خود بازیگر اصفهانیه ، کلی عوامل اصفهانی دیگه هم تو کار هستن ، نمی دونم چرا به اونا بر نمیخوره ، ولی به ملت همیشه در صحنه بر می خوره
خود بازیگر اصفهانیه ، کلی عوامل اصفهانی دیگه هم تو کار هستن ، نمی دونم چرا به اونا بر نمیخوره ، ولی به ملت همیشه در صحنه بر می خوره
عزیز من این که نشد حرف ، چون بقیه بد ترین توهین ها رو به ما کردن پس ما دیگه هیچی نباید بگیم جلوی توهین ها؟ البته من این کار ساختمان پزشکان رو توهین نمیدونم ولی خوب زیاده روی کردند
Hamid Hamid
05-07-2011, 00:22
دوستان عزيز و گل اصفهاني ... ناراحت نشيد ...
بيشتر قصد اين عزيزان انتقاد از كليت فوتبال خراب كشورمون بود ... حالا استقلال و پرسپوليس و ذوب آهن و سپاهان ... فرقي نداره.
وقتي تو اين فوتبال ميلياردي خرج ميشه و فقط سالي 200-300 بازيكن پول ميزنن به جيب و هيچ فايده و عايدي براي باشگاه ها نداره ... اين فوتبال ارزش دفاع كردن نداره دوستان.
بيشتر به جنبه ي انتقادش فكر كنيد ... و كليتش ... من يه استقلالي هستم اما خدا شاهده راضي نيستم وقتي پولي از توي اين فوتبال درنمياد و بار اقتصادي نداره ... حتي 10 ميليون هم درش خرج بشه ...
من اگه به جاي كارگردان و نويسنده ها بودم اين موضوع رو حتما در خلال برنامه قرار ميدادم و اين موضوع رو صريحا ميگفتم.
موفق باشيد.
Majid-6120
05-07-2011, 00:29
ممنون به خاطر لطف دوستان عزیز نسبت به هموطناشون ...
ولی باور کنید ما قصد اعتراض بیخود نداریم ... هر جا هرچیزی که حقیقت باشه بدون ترس اعلام میکنیم ...
ولی چیزای دور از حقیقت و مسائل تبعیض آمیز غیر قابل بیخیال شدن هست !
این پست رو خیلی وقت پیش همین تاپیک گذاشتم ، ببینین ( به قسمت مترو دقت کنین ) :
میتونستم به جاش بگم مگه ما اصفهانی ها مترو ندیده ایم ! و اعتراض الکی بکنم ولی حقیقت همون چیزیه که گفتم !
ممنون به خاطر لطف عزیزان :40:
dimah2005
05-07-2011, 00:37
عزیز من این که نشد حرف ، چون بقیه بد ترین توهین ها رو به ما کردن پس ما دیگه هیچی نباید بگیم جلوی توهین ها؟ البته من این کار ساختمان پزشکان رو توهین نمیدونم ولی خوب زیاده روی کردند
ربط کامنت شما رو با پست من نمی فهمم
---
حرف سر این فیلم بود،
--
خیلی رگ غیرتت می خواد باد کنه ، کلی جاهای دیگه هست ، می تونی بری اونجا صرفش کنی ، دیوار کوتاه تر از این بدبختا پیدا نکردید میخواید همه دق دلیتونو رو اینا خراب کنید
اصلا وقتی بعضی حرفا رو از بعضی ها میشنوم شدیدا مخم سوت می کشه ، ول کردن اصل و چسبیدن به فرع،
صد سالی یه بار یه فیلم موفق می سازن که توش 4 تا نفر از قومیت های دیگه هم هست، بلکه ما هم بفهمیم که فارسی فقط این فارسی معیار نیست
اصفهانی و اراکی و ... هم داریم ، امثال شما بیایید اینجوری داد بی داد کنید،
هنوز توی چند صد سال قبل گیر کردیم که باس روز عمر کشون کلی کشته بدیم
pcforlife
05-07-2011, 00:55
پژمان جان
به نظرم شما زیادی سخت گرفتی جریان رو.:46:
اول اینکه سپاهان و ذوب آهن تا جایی که من یادمه (خصوصا تو این چند سال اخیر) واقعا هم طرفدارای خاص خودشون رو داشتند و هم این طرفدارا کری و کل کل ویژه خودشون رو داشتند که ما سال گذشته این کل کل ها رو بعد از فینالیست شدن ذوب تو آسیا بین مدیران این دو تیم به صورت علنی شاهد بودیم.ضمن اینکه فکر نکنم شکی تو این جمله باشه که" بعد دربی سرخابی، یکی از بزرگترین دربی های کشور، همین بازی سپاهان ذوبه."
دوم اینکه این صحبتی که تو قسمت امشب سریال پخش شد، حرفای تازه و جدیدی نبوده، دقیقا بحث داوری و فدراسیون و.. از طریق رسانه ملی و برنامه هاش مثل نود و ورزش و مردم و... از طرف اشخاص حقیقی مطرح شده و تو جراید و خبرگزاری ها هم گمانه زنی شده.
سوم اینکه این بحث کل کل از طرف دو کارکتر (برادر های دو قلو:31:) که هر دو اصفهانی هستند گفته شده... باز اگه این حرف از دهان شخصیت نیما افشار یا برادرش ناصر خارج میشد، میشد گذاشتش رو توهین.
چهارم اینکه قرار نیست فرضا یه تیم شهرستانی نقد میشه، تیم های تهرانی هم نقد بشن... این یه واقعیته که تیم های تهرانی چندین ساله تو فوتبال باشگاهی ایران آقایی نمی کنند و اصفهان _به قول صالح علاء_ در دقیقه اکنون قطب اول فوتبال ایرانه.
پنجم اینکه تو خیلی از طنز های کشورمون_چه سریال چه فیلم سینمایی، با کارگردان های مختلف مثل مدیری یا عطاران یا مظلومی یا..._ بخش های یا شاید قسمت هایی به نقد تیم های ترانی قرمز و آبی با این همه طرفدار پرداخته شده... چون ساختمان پزشکان سریاله، به خاطر بیارید کل کل های داوود و فرهاد در پاورچین تا علی علی گفتن مسعود شصت چی در مرد دو هزار چهره...
+
این حرفم رو به هیچ وجه به جمع اصفهانی های عزیز نمیخوام تعمیم بدم... چون کلی کردن موارد جزئی غلطه...، اما اصفهانی هایی که من میشناسم در زمینه مالی خیلی مقتصد هستند. طبیعتا مقتصد بودن دید مثبت قضیست و خساست دید منفی، بستگی داره بیننده چطوری نگاه کنه.:20:
ضمن اینکه این خیلی خوبه که کارگردان مجموعه اصفهانی است.
موافقم... البته این دلیل میتونه ناشی از این باشه که کارگردان و نویسنده ها به خواست خودشون یا بالاجبار مانور روی کارکتر های پزشک در ساختمان پزشکان ندادند.
خوب طنز، خنده تلخیه که پشت اون فقط شادی ناشی از خندیدن نباشه... تلخ و ناراحتی ای از نقد و حرف حق هم در کنار هست که انسان بهش فکر می کنه...
به نظرم کماکان ساختمان پزشگان ماهیت انتقادی به همراه خنده خودش رو داره.
.
any way
.
درباره این قسمت...
به نظرم این قسمت از نظر شوخی ها و بگو بخند ها خیلی خیلی خوب بود... بازی تمامی بازیگرای اصلی واقعا به مرز کمال رسیده... اوایل سریال اگه فقط دهقان یا تشکر بار خنده سریال رو بردوشون داشتند، الان همگی بازیگران واقعا با بازی خوبشون و البته متن عالی نویسنده ها، خنده رو روی لب آدم میارند.
راستی... من یه جا رو احساس کردم سانسور کردند... البته فقط حدسه:27: (فکر بد نکنید):31:
نیما: حالا کجاش و چطوریش مهم نیست آقا جون. مهم اینه که ما میدونیم.
آقا جون: اون وقت نیما جون، مادرت هم میدونه؟
نیما: نه، ناصر میخواست بهش بگه من نذاشتم.
آقا جون: خوب کاری کردی، مادرت رو که میشناسی. کشکی کشکی... [بخش سانسور شده]
نازنین: ببخشید پدر جون، جسارت نباشه، همچین کشکی کشکی نبود، به اندازه کافی قضیه گنده هست!
.
نیما، این حرفا رو بزار کنا، من فقط یه سوال دارم. چرا؟
آقا جون: بابا جون، آخه خوش میگذره!
به قول رشید پور:"من فقط نگاه می کنم":31:
پ.ن: راستی شرمنده، یه نمونه پستم فوتبالی شد...:11:
MoH_@_MaD
05-07-2011, 07:25
کاری به بحث دیشبشون ندارم ولی این کارشون دیگه خیلی زشت بود خدایی :13:
یعنی چی آخه کلید یخچال رو میندازن دور گردنش
به قول شما شوخی هم دیگه حدی داره !!!
کاری به بقیه بحث هاشون ندارم ولی نمیدونم چطور دوستان این رو فقط شوخی میدونن ؟؟!!
خوشم میاد کمتر کسی اینجا معنی اصلی طنز رو میفهمه....و جایی که باید در مورد رگ و ریشش تعصب نشون بده نمیده!
منم دختر عمه ام خیلی وقته با یک آدم شریف اصفهانی وصلت کرده تاجر فرش هم هست خب مقتصد هست...البته خب این صفت باید دید چرا در ژن وجود داره یا از کجا اومده
خب بیننده باید خودش عاقل باشه و همه چیز رو بفهمه...مثلا یک بیننده ناشی که در یک استان دیگه قرار داره میگه خب پس بر این استدلال اصفهانی ها خیلی خسیس هستند!
جالبه چند هفته پیش توی یک جمع نشسته بودیم یک زن گفت که به نظر من تحقیر شدن نیما و زور گفتن برادرش و همینطور تبعیض مادر و پدرش خیلی دیگه زشت شده نباید اینطوری کنند!بد آموزی داره!!!!من خندم گرفته بود گفتم خب قالب طنز هست دیگه گفت خب درسته با خنده میگن ولی زشته!فکر کرده دارم میگم چون با شوخی داره میگه مشکلی نداره ولی اصلا نمیدونست طنز محتواش چیه؟!
=======
اینم یادم رفت...مثلا یارو لکسس RX350 داشت روی سپرش خط افتاده بود که نیما اینکار رو کرد...دیگه نمیشد اون رو آدم،آدم متمدنی شناخت میخواست به خاطر اون خط بزنه آدمه رو بکشه....ببخشید قصد فخر فروشی ندارم ولی خب ما هم جز این قشر بالا هستیم...90% اینطور اتفاق ها که رخ میده افراد سپر رو عوض نمیکنند شاید خسارت رو بگیرن میزارن وقتی تصادفی چیزی اتفاق افتاد کلا سپر رو عوض کنند
پس باید افراد پولدار هم اعتراض کنند بگن چرا با شخصیت ما اینطوری بازی شده!؟
بیخیال این بحثا ... قسمت امشب رو بچسبید ...
این خبر هم جالبه! چقدر سن بهنام تشکرو بردن بالا :دی
تصویربرداری فیلم تلویزیونی «پاپوش» به کارگردانی منوچهر هادی و تهیهکنندگی انوش جعفریان به زودی به نیمه میرسد.
به گزارش خبرآنلاین، این تلهفیلم ششم تیرماه در لوکیشنی حوالی جنتآباد کلید خورد.
اتوبان همت و شهران دیگر لوکیشنهای پروژه هستند و آخر هفته جاری نیز ضبط تصاویر مربوط به سکانسهای تصادف در خیابانهای تهران شروع میشود. تدوین همزمان توسط کارگردان آغاز شده است.
بهنام تشکر در صحنهای از فیلم تلویزیونی «پاپوش»
بهنام تشکر، اصغر محبی، زهره حمیدی، حدیث میرامینی، مسعود هادی، علیرضا اسدی، حسن کریمخانزند، محمدرضا خادم، علی سخنگو، مهناز رضازاده، الهه فرشچی، کتایون صالحی، کاوه نوید و (با حضور) محمدرضا داودنژاد در «پاپوش» بازی میکنند.
این تلهفیلم مضمونی پلیسی- اجتماعی دارد و در خلاصه داستان آن آمده: گروهی از قاچاقچیان اشیا عتیقه قصد دارند چند شیء باستانی را به طور غیرقانونی از کشور خارج کنند. آنان درصدد بر میآیند برای اجرای این نقشه، پاپوشی برای یک مأمور گمرک درست کنند. آنان به همین دلیل، دختر او را گروگان میگیرند تا مأمور گمرک مجبور به همکاری در این اقدام خلاف قانون شود، اما ...
دیگر عوامل اصلی «پاپوش» عبارتند از نویسنده: پژمان چشمی، مدیر تولید: کیانوش جعفریان، مدیر تصویربرداری: داریوش حکمت، طراح صحنه و لباس: آزاده قوام، طراح چهرهپردازی: محسن ملکی، صدابردار: نصیر خیرییزدی، عکاس: گالیا اکبری و دستیار یک کارگردان و برنامهریز: مجید موثق، محصول گروه فیلم و سریال شبکه دوم سیما.
بهنام تشکر در سریال «ساختمان پزشکان» که این روزها از تلویزیون پخش میشود، نقش نیما افشار - روانشناس - را بازی میکند.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک داون لود قسمت 32 رو کسی داره ؟
برو سایت boog :31:
اینم لینکش
satttanism
05-07-2011, 11:18
ربط کامنت شما رو با پست من نمی فهمم
---
حرف سر این فیلم بود،
--
خیلی رگ غیرتت می خواد باد کنه ، کلی جاهای دیگه هست ، می تونی بری اونجا صرفش کنی ، دیوار کوتاه تر از این بدبختا پیدا نکردید میخواید همه دق دلیتونو رو اینا خراب کنید
اصلا وقتی بعضی حرفا رو از بعضی ها میشنوم شدیدا مخم سوت می کشه ، ول کردن اصل و چسبیدن به فرع،
صد سالی یه بار یه فیلم موفق می سازن که توش 4 تا نفر از قومیت های دیگه هم هست، بلکه ما هم بفهمیم که فارسی فقط این فارسی معیار نیست
اصفهانی و اراکی و ... هم داریم ، امثال شما بیایید اینجوری داد بی داد کنید،
هنوز توی چند صد سال قبل گیر کردیم که باس روز عمر کشون کلی کشته بدیم
شما ظاهرا رگ غیرتت بیشتر باد کرده
در یک سریال همه چیز باید دیده بشه
اگر شما میشینی پای این سریال که فقط بخندی پس مشکل از جای دیگست
دوستان اولا اینجا بحث رگ غیرت و تیم این حرف ها نیست
اما این که تشخیص داده بشه توهین هست یا طنز باید از مردم اون منطقه سوال بشه نه نظرات شخصیه دیگر جاها مخصوصا تهرانی ها!
گرچه منم موافق این نیستم که توهینی هست ولی اگه ادامه پیدا کنه مطمئنا توهین محسوب خواهد شد
دوستانی که میگن طنز همینه و فلان و خنده تلخ و ...
اگه همینه پس باید روی همه چیز باشه نه یک چیز
حسین عزیز شما هم که میگی نقد تیم های اصفهانی به نظرت کاری که دیشب کردن نقد بود؟
کلا نقد کردن یعنی چی؟
و از بعد قسمتی که ناصر میخواست باشگاه بزنه تا اینجای کار شما چه موارد انتقادی در این برنامه های آخری دیدید؟
فقط کافیه یکمی این برنامه با برره مقایسه بشه(من فقط روی همین جنبه انتقادی و توهین به قومیت خاص میگم وگرنه اصلا این کجا و آن کجا)
تقریبا توی تمام قسمت های برره یک یا چند جنبه انتقادی خاص وجود داشت و از خند هم که دیگه حرفی درش نیست
در ضمن به کسی هم هیچ توهینی نبود و هیچ کس نمیتونست ادعا کنه اینجا به من توهین کرده
حرف های من هم دلیل بر این نیست که بگم برنامه بدی هست که میگید یه برنامه خوب بعد چند سال
خود منم هرشب میبینم اما اینها هم انتقاد هایی هست که میشه به این برنامه گرفت که خود شما هم دارید در مورد این انتقاد ها موضع میگیرید اما از ما میخواید در مورد مسائلی که به ما مربوط میشه موضع نگیریم!
چقد چیز مینویسین من که حوصله ندارم همشو بخونم :31: همون کمتراشو میخونم یکم بخندم :31: خودم که میبینم سریالو اینجا هم میاییم دوباره بخندیم :31: کیف میده اینجوری
مطلبای بزرگتون رو کنار بزارید
تنکس
Davood_titan
05-07-2011, 11:32
اگه به بیژن بنفشه خواه یه ذره بها میدادن خیلی عالی میشد تو این سریال زیاد نقشه جالبی نداره :13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]صورت استخونی و تهچهرهی بهنام تشکر منو یاد همایون ارشادی میاندازه ...
نمیدونم چرا : دی
Majid-6120
05-07-2011, 11:38
اما این که تشخیص داده بشه توهین هست یا طنز باید از مردم اون منطقه سوال بشه نه نظرات شخصیه دیگر جاها مخصوصا تهرانی ها!
یکی از چیزایی که میخواستم بگم همین بود ... ممنون
بر فرض مثال شما میگین اصفهانی ها خسیس ! ... خب درست ... خسیس بودن هم داره تویه این سریال نمایش داده میشه !
حالا شما که انقدر ذهن باز و آزادی دارین به قومیت های مختلف ایران فکر کنید و خصوصیت هایی که بهشون دادن ... که هممون هم بلدیم از بس جوک هاشو واسه هم تعریف کردیم ; )
شما میتونین سریالی نام ببرید که خصوصیت یه قومیت دیگه رو بیان کرده باشه ؟ اونم به این واضحی ؟ ...
ماشالله سریال های مختلفی تویه این چند وقت اخیر پخش شد ...
پایتحت ، توطئه فامیلی و ... که همشون قومیت های مختلفی رو به تصویر کشیدن ... ولی تویه همشون اون قومیت رو یه سری آدم خوب و خونگرم و خوش بیان و درجه 1 و ساده و صادق جلوه دادن !
ولی شما با دیدن سریال ساختمان پزشکان و نقش فرید ، چه احساسی از اصفهانی بودن بهتون دست میده ؟
یه آدم بد اخلاق و پیله و خسیس ! ... که وقتی بهش میگن 30 هزار توم پول استخر و سونا و جکوزی میشه ، چشماش چهار تا میشه ! یا پول هاشو تویه بالشتش قایم میکنه !
به خدا من خوشحالم که این سریال قشنگ رو ساختن و نقش اصفهانی ها هم انقدر توش پررنگه ولی یکم با دید بازتر مسائل رو ببینیم .
شما از سریال راضی هستین و بعد از مدت ها یه سریال خوب دارین میبینین ... حالا اعتراض و انتقاد چند نفر باعث ناراحتیتون میشه !
ولی خیلی خوشحالم که دوستان خیلی منطقی بحث میکنن : x
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
اگه به بیژن بنفشه خواه یه ذره بها میدادن خیلی عالی میشد تو این سریال زیاد نقشه جالبی نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا منم به همین فکر میکردم ... ولی فکر کنم به مرور زمان بیشتر رویه نقشش مانور بدن !
طنز یا به نوعی انتقاد ، طبق تعریفش ، بیان مشکلات جامعه به گونه ای غلو شده است.
مثلا خساست ( یا اقتصادی بودن :31: ) می توانه یک مشکل اجتماعی باشه که مورد انتقاد قرار بگیره و من هم به عنوان یک اصفهانی ناراحت نمی شوم ( ولی تا جایی که توهین نشه )
ولی :
اولا حرف هایی که اینها زدند سلامت این 2 تیم را زیر سوال برد و به مشکلات این 2 تیم اشاره ای نکرد ( پس طنز یا انتفاد نبود )
دوما ، انتقاد از مشکلات اجتماع میشه وقتی این همه تیم با مشکلات مختلف داریم میایید از کم مشکل ترین و موفق ترین تیم های ایران انتقاد ( یا توهین ) می کنید.
در ضمن اگر یک کسی جلوی جمعی زیادی از افراد به شما بگه "تو با پارتی آمدی سرکار ، تو مدرک تحصیلیت تقلبیه " شما میگید این طنزه و داره از من انتقاد می کنه ؟!!!
star2009
05-07-2011, 12:17
یه آدم بد اخلاق و پیله و خسیس ! ... که وقتی بهش میگن 30 هزار توم پول استخر و سونا و جکوزی میشه ، چشماش چهار تا میشه ! یا پول هاشو تویه بالشتش قایم میکنه !
یکی از جاهایی که من خیلی خندیدم همینجا بود،:38:اونجایی که کلید یخچالو دور گردنش انداخته بود هم خیلی خندیدم:39:
در ضمن اگر یک کسی جلوی جمعی زیادی از افراد به شما بگه "تو با پارتی آمدی سرکار ، تو مدرک تحصیلیت تقلبیه " شما میگید این طنزه و داره از من انتقاد می کنه ؟!!!
درسته،منم قبول دارم زیادی دیگه دارن روانشناسها رو زیر سوال میبرن،انسانهای بی عرضه ای که معلوم نیست مدرکشونو از کجا
میارن!!مورد تمسخر همه واقع میشن،روانشناسن ولی خودشون مشکلات روحی روانی زیادی دارن که نمیتونن از پسش بر میان
این شما رو نسبت به روانشناسها بد بین نمیکنه؟؟:question:
دوستان سریال طنز دیگه. چرا اینقدر مسئله رو بزرگ می کنید .از هرچیزی توسریال طنز میشه برای خندوندن استفاده کرد.
حالا اگه نشون دادن اصفاحانی ها خسیسن .اصفحانی ها بهشون بر خورده.باور کنید تو همه جای ایران آدم خسیس وجود داره.مگه فقط مختص اصفحانیهاست.یعنی اصفحانی های عزیز به خودشون شک دارند.
اگه بخواین به هر چیزی گیر بدین که دیگه شاهد همچین طنز هایی نخواهید شد.
تازه این که چیزی نیست.تو قهوه تلخ مستشار به برزو که مشهدی هست میگه میدونی چقدر بی اسالتی.برزو میگه آره میدونم.دیگه از این مستقیم تر.
در ضمن این که کسی رو زیر سوال برده باشن تو اکثر سریال های طنز هست.مستند نیست که بگی اینا رو بد نشون دادن.
در اینکه صدا و سیما بارها به قومیتها توهین کرده هیچ شکی نیست هیچ وقت یادم نمیره تا همین یه سال پیش هر سریالی ساخته میشد هر چی آبدارچی و رفتگر و آدم فقیر تو سریالهامون شمالی بود .. یه ته لهجه خنده دار به طرف میچسبودند یه اضافه ساده بودن بیش از حد که مثلا سوژه اون فیلم باشه .. حتی یادمه استاندار وقت گیلان(صوفی) به این موضوع شکایت کرده بود که اگه گیلانیها تو فیلمهاتون آبدارچی و ادمهای ساده و باعث خندند پس چرا هر چی دکتر و پروفسور معروف کشورمون از سمیعی و رضا و معین گرفته تا بازیگرای معروف تلویزیونتون همه از همین خطه هستند ؟
کلا دوستان باید قبول کنیم صدا و سیما در چند سال اخیر خیلی موذیانه و با سیاست خیلی از قومیتهای کشور رو مدام مسخره کرده .. اگر یک بار این مساله انجام میشد کسی اعتراض نمیکرد اما به طرق مشابه در سریالهای مشابه وقتی تکرار میشه ادم رو به فکر وا میداره .
پینوشت:
خدایی اما خسیس بودن اگه مطرح باشه به نظرم کلاسم داره اصفهانیا نباید ناراحت بشند . حال میده که بابا هر چی پولداره واسه اصفهانه
مونا فرجاد ـ «كتي» ساختمان پزشكان:
خودم را بازيگر سريال طنز نمي دانم
مونا فرجاد كه در سريال «ساختمان پزشكان» نقش «كتي» همسر اول دكتر نيما افشار را بازي ميكند، گفت: خودم را بازيگر طنز نميدانم؛ چون داراي ويژگيها و شرايطي است كه در خودم آنها را كشف نكردهام.
اين بازيگر در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، ادامه داد: در اين سريال نيز در همهي پلانها و سكانسهايي كه حضور داشتهام، كاملا جدي بوده ولي موقعيت كار يك موقعيت طنز است؛ بنابراين شرايطي را فراهم ميكند و اتفاقات و بده بستانهايي رخ ميدهد كه آن را جزو سريالهاي طنز به شمار ميآورد.
وي ادامه داد: «ساختمان پزشكان» جزو كارهايي است كه طنز به معناي واقعي در آن به چشم ميخورد؛ در اين سريال لودگي نميبينيم. همهي آدمها جدي بازي ميكنند و اين معني كه طنز انتقادي از مسائل روز جامعه است را نشان ميدهد؛ به نظر من، اين سريال داراي چنين ويژگيهايي است.
مونا فرجاد افزود: من ساختمان پزشكان را با هيچ سريال ديگري مقايسه نميكنم چون هر كاري در جايگاه خودش بايد در موردش نظر داده شود و من خودم را كارشناس نميبينم. ولي فكرميكنم «ساختمان پزشكان» به عنوان يك كار طنز كار خيلي مقبولي است و خيلي شسته رفته و بدون لودگي، مسائل را بيان ميكند.
اين بازيگر در ادامه دربارهي حضور در مجموعههاي روتين طنز، يادآور شد: در «سلام» كه يك مجموعهي 90 قسمتي بود، نقش يك دختر خبرنگار را بازي ميكردم كه خيلي انرژي داشت وشاد بود، بقيهي نقشهايم كاملا جدي بودند. اما هيچگاه نميتوان به صورت يك بعدي به يك نقش نگاه كرد؛ همان طور كه هيچ كدام از آدمها يك بعدي نيستند، يعني همه بخشها در درونشان وجود دارد.
مونا فرجاد همچنين دربارهي تجربه حضور در يك مجموعه روتين شبانه عنوان كرد: در سريال «سلام» كه بازي ميكرديم، به قدري تحت فشار بوديم كه با خودم ميگفتم هيچ نقش شبانهي ديگري را بازي نخواهم كرد. من در ساختمان پزشكان، فشار زيادي را تحمل نكردم. شايد اگر كار ديگري باشد كه احساس خوبي به نقش داشته باشم، در آن بازي كنم. ولي هيچ چيز مطلق نيست و نميتوانم در اين مورد نظر قطعي بدهم.
وي همچنين درباره نقش «كتي» توضيح داد: اين نقش خيلي پررنگ نيست، ولي حضور دارد و حتي اگر خودش هم نباشد، اسمش هست. داستان زيادي دارد و در زندگي نيما با همسر دومش خيلي بحث ميشود و دربارهي كتي زياد حرف ميزنند.
nafe-bandar
05-07-2011, 18:08
در اینکه صدا و سیما بارها به قومیتها توهین کرده هیچ شکی نیست هیچ وقت یادم نمیره تا همین یه سال پیش هر سریالی ساخته میشد هر چی آبدارچی و رفتگر و آدم فقیر تو سریالهامون شمالی بود .. یه ته لهجه خنده دار به طرف میچسبودند یه اضافه ساده بودن بیش از حد که مثلا سوژه اون فیلم باشه .. حتی یادمه استاندار وقت گیلان(صوفی) به این موضوع شکایت کرده بود که اگه گیلانیها تو فیلمهاتون آبدارچی و ادمهای ساده و باعث خندند پس چرا هر چی دکتر و پروفسور معروف کشورمون از سمیعی و رضا و معین گرفته تا بازیگرای معروف تلویزیونتون همه از همین خطه هستند ؟
کلا دوستان باید قبول کنیم صدا و سیما در چند سال اخیر خیلی موذیانه و با سیاست خیلی از قومیتهای کشور رو مدام مسخره کرده .. اگر یک بار این مساله انجام میشد کسی اعتراض نمیکرد اما به طرق مشابه در سریالهای مشابه وقتی تکرار میشه ادم رو به فکر وا میداره .
پینوشت:
خدایی اما خسیس بودن اگه مطرح باشه به نظرم کلاسم داره اصفهانیا نباید ناراحت بشند . حال میده که بابا هر چی پولداره واسه اصفهانه
یه نمونه ی دیگشم همین برنامه ها و انیمیشن ها بود... یه بار 20:30 هم بهش انتفاد کرد، همشون لهجه هاشون شمالیه...! یعنی همش یه نفر که لهجه داره یه کار اشتباه می کنه و یکی که دکتری یا چیزی هستش با لهجه ی رسمی (منظورشون تهرانی بوده) میاد و اونارو نصیحت می کنه!!
----------------------
ولی در کل این سریال اینکه بگیم چون اسمش ساختمان پزشکانه همش باید درمورد پزشکی و ... باشه اشتباهه!
خوب شب های برره که همش توی شب ضبط نمی شد! (چه ربطی داشت؟! :31:) اما به وضوح می بینیم اتفاقاتی که برای همه میوفته یه سرش وصله به نیما، نیما هم با همون ویژگی های یه روانشناس با اون مسائل برخورد می کنه!
نمونش هم همین اساساً اساساً ! خوب اون طبق اصول کلی قضاوت هاش رو انجام میده و طبق درس هایی که خونده...
اما از زاویه دیگه نگاه کنیم به قضیه انتفاد به اصفهانی های عزیز... از دید مثبتش نمیشه این منظور رو گرفت که اصفهانی های مقتصد پول هاشون رو نگه میدارن واسه روز مبادا؟ یعنی طرف چون میدونه پولش خرج میشه گذاشتتش کنار و ... و با در آمیزی طنز و افزایش کمدی بی اعتمادی رو به بانک نشون داده...
ولی خوب ما وقتی میبینیم مستقیم به یه کار دولت یا به ضخص حقیقی انتفاد وارد می کنه نمی تونه عجیب باشه که از یه قومیت خاص انتقاد کنه...
موفق باشید
tariran0
05-07-2011, 19:03
یک جمله. واقعا براتون متاسفم
مثلا شما آدم های باسوادید. خیلی از مردم نمی تونن بیان اینترنت وو....
شما یه کم تو ایرانی ها به روز ترین. باسوادترین.
واقعا براتون متاسفم که همچین دیدی دارید.
یعنی خودتون این رو قبول ندارید که اصفهانی ها خیلی تو حنبه های اقتصادی قوی هستند؟ ما توشهر خودمون (اراک) هرچی پروژست یه اصفهانی اومده داره انجام میده. یکی از آشناها رفته بود کربلا می گفت نصف اونایی که اونجا مغازه داشتند اصفهانی بودند.
اولا که هر قومی یه سری ویژگی های خاص خودش رو داره . اگه اصفهانی ها رو تو فیلما اونطوری نشون میدن و شما خوشتون نمیاد یعنی از این ویژگی خودتون خوشتون نمیاد. پس چرا عوضش نمی کنید؟ از لحجه ی خودتون هم خوشتون نمیاد ؟ چرا عوضش نمی کنید. من مطمئننم شما عاشق فرهنگ خودتون هستید، پس دیگه ناراحت شدن نداره که؟
یا مثلا دوستی که گفته بودن شمالی ها رو چه جوری نشون میده .... یا اون انیمیشنه. اول که تو اون از همه جای ایران لحجه گذاشتن تو انیمیشن. بعد تازه انتظار دارید که اون مهندس بیاد برای ما لری یا مثلا جنوبی حرف بزنه؟! اصلا با عقل جور در میاد؟
به نظر من شما باید دیدتون رو عوض کنید. همیشه نیمه خالی رو نبینید.
کی میگه همش شهرستانی ها رو مسخره می کنن؟ شما یه کم به سریالا دقت کن. آیا تو همه سریالا شخصیتا شهرستانی هستند؟ پس تهرانی اند و دارند مسخره میشن.
تازه ما می گیم چرا صداسیما اینقدر فیلتر داره و ازش هیچی رد نمیشه. حالا تو این سریال یه کم سر کیسه رو شل کردن شما می گید چرا؟
legolas 224
05-07-2011, 19:20
اوووه :دی چی همه پیام :دی
به نظر من برای این بحث رو کشوند به تیم هایه اصفحانی، میخواست ما فکرمون به سمتی بره که این دو تیم آیا واقعا این طوری هستند یا نه؟! ( مثلا بی ریشه و .... )
در واقع میخواست مارو با شاید ( چون من اصلا با فوتبال سر وکار ندارم که ببینم کدوم تیم موفق تره ) بهترین تیم ها آشنا کنه و مارو وادار کنه که در عمل های این دو تیم یه ذره فکر کنیم و در آخر هم به دو تیم دیگر( پرسپولیس و استقلال) نیز فکر کنیم .
این شاید بهترین روش باشه برای فکر کردن به عمل ها و .... این چند تیم ، در واقع این روشی خوبی و تاثیر گذاری نیست که بیاد صاف و پوست کنده تو سریال به جای دو تیم (سپاهان و ذوب اهن) پرسپولیس و اسقلال رو به نقد بکشه و میدونید که چون این دو تیم کله گنده هستند و ... با در اخر با اخطار مسئولین مواجه میشد و پایان سریال و .. :دی
اینم به توضیح حرفم اضافه کنم که : انسان وقتی خودش درباره ی یه چیز فکر میکنه ( حالا بی ریشه بودن تیم اصفحانی یا خرج های میلیونیه بازیکن ها دو تیم کله گنده ) اون فکر بیشتر تو ذهنش میشینه و تاثیر گذاره تا اینکه یکی بهش صاف و پوست کنده بگه ( بی ریشه بودن و خرج ها میلیونی )
و در ادامه
اگه تو این قسمت یهو میرفت سراغ دو تیم پرسپولیس و اسقلال به جای سپاهان و ذوب اهن آیا شما به همین اندازه که فکر درباره ی این دو تیم ( ذوب و سپاهان ) کردین برای اسقلال و پرسپولیس میکردین ؟ و یا ما و شما چون بحث سر این دو تیم تهرانی تکراری بود همون جا ولش میکردیم اما همین بحث سر این دو تیم اصفحانی انگشت تقصیر ( درس نوشتم؟:دی)رو از روی اونا برمیداره ( وقتی درباره ی دو تیم تهرانی بحث میشه )
و در اخر : :دی:دی:دی:دی:دی اگه جمله هام بد شکل بود ببخشید و اینکه من اصلا تو فوتبال نیستم که طرفداره تیمی باشم
saeed_cpu_full
05-07-2011, 19:40
الان کم کم دارم میفهمم چرا صدا و سیما اینقدر برای خودش خط قرمز ساخته !
البته با بعضی از حرفای پژمان موافقم ولی اون انیمیشن و آبدارچی و ... واقعا از نظر من بدبینی بود . البته هر کی از شهر خودش دفاع میکنه و متأسفانه خیلی ها سریال هایی که برای نشون دادن فرهنگ شهرشون ساخته میشه رو به این دید میبینن که
اگر ازشون تعریف شد یه چیز « عادی » هست و اگر انتقادی شد فورا اون رو « توهین » به حساب میارن و این وسط یه حساسیت خاصی به تهرانی ها نشون میدن که من هنوز دلیلش رو نفهمیدم ! ( خودتون میدونید منظورم چیه ! ) ..
پ.ن : نقل قول نشه !
MoH_@_MaD
05-07-2011, 20:57
تو نمونه آزمایشش ناخن افتاده بود :27:
tariran0
05-07-2011, 20:58
اولین باره که نفر اول بعد دیدن قسمت پست میدم
خیلی باحال بود
مخصوصا قسمت بیمارستان رفتن ناصر
Majid-6120
05-07-2011, 21:10
اگه اصفهانی ها رو تو فیلما اونطوری نشون میدن و شما خوشتون نمیاد یعنی از این ویژگی خودتون خوشتون نمیاد. پس چرا عوضش نمی کنید؟ از لحجه ی خودتون هم خوشتون نمیاد ؟ چرا عوضش نمی کنید. من مطمئننم شما عاشق فرهنگ خودتون هستید، پس دیگه ناراحت شدن نداره که؟
ویژگی ؟ فرهنگ ؟
یعنی ما پولامون رو میذاریم تو بالشمون ؟ یعنی ما حاضر نیستیم 30 هزار تومن بدیم استخر ؟ یعنی ما کلید یخچال رو میندازیم دور گردنومن که کسی سراغ یخچال تو خونه نره ؟ یعنی اینا جزو فرهنگ ماهاست و ما باید خوشمون بیاد ؟
ما از طنز و شوخی با قومیتمون ناراحت نیستیم ! از اغراق و بی عدالتی در این مورد ناراحتیم !
یا مثلا دوستی که گفته بودن شمالی ها رو چه جوری نشون میده .... یا اون انیمیشنه. اول که تو اون از همه جای ایران لحجه گذاشتن تو انیمیشن. بعد تازه انتظار دارید که اون مهندس بیاد برای ما لری یا مثلا جنوبی حرف بزنه؟! اصلا با عقل جور در میاد؟
خیلی ممنون ! ... چقدر حرفای شما با عقل جور در میاد ! ... مهندسا فقط تهرانی صحبت میکنن ؟ ... عجب !
در ضمن همه دوستان بخونند :
فکر کنم اعتراض دکترا و روانشناسا جواب داد !
امشب وقتی رئیس بیمارستان از نیما پرسید : شما دکتر هستی ؟
نیما گفت بله دکتر هستم ! بعد یه لحظه سکانس کات خورد ! ... قیچی کرده بودن ! ... آخر سکانس که نیما با دکتر داشت میرفت هی بهش میگفت : آقای دکتر من دکتر هستم و مدرکش رو هم گرفتم !
رئیس بیمارستان صد در صد بهش گفته بود : روانشناس که دکتر نیست ! : دی
مثل همیشه خوب بود
اما فک کنم چند تا قیچی داشت این قسمت . تو صحنه ای که نیما داشت با دکتر ــه حرف میزد و ناصر پیش اون پرستار ــه بود !
آخه واسه چی ؟:13:
میگم خود کتی میدونستید یک بیماری داره؟اونم کمبود احساسات و حسادت؟!
فقط یک آدم عقده ای میتونه اینطور به نازنین تیکه بندازه
MoH_@_MaD
05-07-2011, 21:54
میگم خود کتی میدونستید یک بیماری داره؟اونم کمبود احساسات و حسادت؟!
فقط یک آدم عقده ای میتونه اینطور به نازنین تیکه بندازه
من نمیدونم اینا چرا اینقدر به نازنین تیکه میندازن
اعصاب واسه آدم نمیزارن که :31:
یه بار ما تو این سریالاشون از یه شخصیت خوشمون اومده اینام هی تیکه بارش میکنن :13::31:
پ.ن : دوستان این بیماری هایی که گاها تو سریال بهش اشاره میشه مثل قرینگی و ... واقعا وجود داره ؟؟
آخه دفعه اوله من اسم این بیماری ها رو میشنوم !!!
Majid-6120
05-07-2011, 22:10
من نمیدونم اینا چرا اینقدر به نازنین تیکه میندازن
اعصاب واسه آدم نمیزارن که :31:
یه بار ما تو این سریالاشون از یه شخصیت خوشمون اومده اینام هی تیکه بارش میکنن :13::31:
پ.ن : دوستان این بیماری هایی که گاها تو سریال بهش اشاره میشه مثل قرینگی و ... واقعا وجود داره ؟؟
آره ... : دی
اتفاقا یکی از دلایل محبوب بودنش ، سادگی و مظلومیت تویه نقششه ! ... اگه مثه کتی پر رو بود که انقدر محبوب نمیشد و به دل نمینشست !
اون قرینگی هم هست ! ولی نه به این حادی ! : دی ...
مثلا ممکنه کسی از اینکه بند کفش سمت راستش از چپش بزرگتر باشه آزرده خاطر بشه ... یعنی حس خوبی بهش دست نمیده ! تقریبا همه ماها تمایل به قرینگی رو تویه خودمون داریم ... ولی تویه بعضی افراد حاد تره !
مثلا من الان اسپیکر های کامپیوترم رو با فاصله خاص و معینی از مانیتورم قرار میدم ... یکی چپ یکی راست !
یکیشون که کج بشه میشینم دقیق صافش میکنم ! : دی ... یه جورایی خوبه این حالت ولی نه زیادش !
از این آدمی زاد هرچی بگی بر میاد یه بیماری هایی میگیره که.... : دی
راستی بازم میگم هرکی تونست بگه: جد اندر جد :31:
ولی به نظر من باید یک قسمت درست کنند مخصوصا نازنین که اینقدر بهش تیکه انداختن هی بلا سرشون بیاد....حال میده:دی
javad_2012
05-07-2011, 23:52
در کل طنز قابل قبولی من بهش از 20 نمره 16-17 میدم
بازی دکتر افشار و نازنین هم خیلی خوبه ! دلیلش هم تجربه بازی های زیاد در تئاتر هستش !
** اما بعضی قسمت ها واقعا به این نازنین خیلی تیکه میندازن مخصوصا یه تیکه تو همین 2-3 شب پیش بود
که ناصر میخواست با کمربند زن برادرش رو بزنه که دکتر گرفتش به نظر من اصلا قشنگ نبود !
البته دوستان اینها برای نشون دادن عدم اعتماد به نفس شخصیت نازنینه ... واسه اینه که نشون بدن هنوز به طور کامل درمان نشده ...
ممکنه اینا برای پررنگ کردن بیماریش باشه تا در آینده وقتی شاهد درمانش بودیم، این تغییر برامون محسوس باشه !
shah abas
06-07-2011, 11:49
ما از طنز و شوخی با قومیتمون ناراحت نیستیم ! از اغراق و بی عدالتی در این مورد ناراحتیم !
چشم منم ۴تا میشه! ۳۰ هزار؟:دی
یک قسمتی از طنر اغراقه. بدون اغراق که نمیشه. ولی خب این که همیشه آبدارچی و ساده لوح و .... لهجه و قومیتی باشه بده.
-------------------------------------------------------------------
من به شخصه از این قسمتی که ناصر می خواست نازنین رو بزنه و اون طوری حرف میزد خوشم نیومد.
D o l f i n
06-07-2011, 11:51
طنز بدی نیست فقط اگه این شقایق دهقان بازی نمی کرد چی میشد با اون نقش بسیار مسخرش
نه بابا خداییش شقایق دهقان خیلی بدم بازی نمیکنه
شقایق دهقان مسخره بازی میکنه؟!
کل خنده فیلم به سکانسهای شقایق دهقان هست!
این دیگه از اون حرفا بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeremy28
06-07-2011, 22:13
امشبش خیلی چرت و تکراری بود:13:
amin 2010
06-07-2011, 22:50
واقعا انتقادا جالبه !!! نمیدونم چرا دوستانی که تو شهرستان زندگی می کنن اینقدر حساسن به نقش هایی که در فیلما همشهری اونها هستن !!!
اقا منم اگه به غیرتی بازیه نسبت به شخصیت این ناصر گله دارم !!
مگه همه تهرانیا دزدن که یکی از دزدای فیلم تهرانیه !!!!!
اره دیگه قرار باشه این بازیا در بیاد باید بگیم چرا هیچ کس نمیگه بیشتر دزدای سریالا همشون تهرانین ، چرا بیشتر ادم بدای داستانا تهرانین و...
اقا دست بر دارید ! یعنی باید شخصیت از فضا بیاد که از شوخی با محل سکونتش کسی ناراحت نشه !!
البته دوستان اینها برای نشون دادن عدم اعتماد به نفس شخصیت نازنینه ... واسه اینه که نشون بدن هنوز به طور کامل درمان نشده ...
ممکنه اینا برای پررنگ کردن بیماریش باشه تا در آینده وقتی شاهد درمانش بودیم، این تغییر برامون محسوس باشه !
پس اگه افرادی پیدا بشن که اینجوری به یه نفر تیکه میندازن نشون میده طرف مقابل کمبود اعتماد به نفس داره ولی اینو نشون نمیده که اون آدما بیمارن
من فکر کنم بیماری نازنین این نباشه که شما می گین چون با این حساب نیما هم کمبود اعتماد به نفس داره چون به اونم تیکه می پرونن و ضایع می کنن
ولی بدجوری حالم گرفته شد و نزدیک بود اشکم در بیاد وقتی نازنین بعد اون حرفا گفت تپش قلب دارم و احساس می کنم قلبم درد می گیره:37::41: تو اون لحظه فکر کردم این سریال طنز نیست که می بینم.
آخه چرا اینقدر بی رحم:13:
Majid-6120
06-07-2011, 23:58
واقعا انتقادا جالبه !!! نمیدونم چرا دوستانی که تو شهرستان زندگی می کنن اینقدر حساسن به نقش هایی که در فیلما همشهری اونها هستن !!!
اره دیگه قرار باشه این بازیا در بیاد باید بگیم چرا هیچ کس نمیگه بیشتر دزدای سریالا همشون تهرانین ، چرا بیشتر ادم بدای داستانا تهرانین و...
اقا دست بر دارید ! یعنی باید شخصیت از فضا ب حیاد که از شوخی با محل سکونتش کسی ناراحت نشه !! ،
نظرتون محترم ولی ...
حس ما شهرستانی ها به شما تهرانی ها ، با حس شما به خودتون فرق داره !
ما تهرانی هارو تهرانی نمیدونیم ! ... ما شما رو نماد ایران میدونیم ... تهران یعنی کل ایران !
چرا میگن اصفهانی ها لهجه دارند ؟ چرا لرها لهجه دارند ؟ چرا شمالی ها لهجه دارند ؟
خود جمله " لهجه دارند " داره میگه که نسبت به یه زبان رسمی ، کمی تغییرات اعمال شده ! زبان رسمی یعنی زبان تهرانی ! همون زبان ایرانی ! همون زبان فارسی !
وقتی به تهرانی توهین بشه ، حس میکنیم به همه قومیت ها توهین شده ! ... چون ما هم ایرانی هستیم !
ولی وقتی تویه یک سریال قومیت خاصی زیر سئوال بره ( به جز تهران ) ، بقیه قومیت ها از اون توهین مصونیت دارند !
این یعنی ناعدالتی ! :20:
هیچ وقت انتظار نداشته باش که یه شمالی بگه که چرا به اصفهانی ها توهین کردین !
یا هیچ وقت نمیشه که مهندس های کشور اعتراض کنن که چرا روانشناسا رو تویه سریال زیر سئوال بردین !
هر کس گلیم خودشو از آب میکشه بیرون !
ولی اگر به کل توهین بشه ، شاید حساسیت زیادی به خرج نره ! ... چون طرف به خودش میگه که مثلا به فلانی هم توهین شده ، طوری نیست که به منم توهین شده باشه !
در ضمن شما میتونی یه خصوصیت واسه تهرانی ها مثال بزنی که بهانه ای باشه برای توهین به اونا ؟
دزدی ناصر در سریال یه خصوصیت واسه تهرانی ها نیست ! دزدی همه جا هست !
ولی وقتی میگن مثلا مردمای خسیس ایران کیا هستن شما میگی نمیدونم ؟
بازی با نقاط حساس باعث میشه که این جور مسائل پیش بیاد !
فقط عزیز برداشت منفی نکنی ... من نظرم رو دوستانه گفنم :10:
من خوشحال میشم که بحث رو منطقی پیش ببریم !
nafe-bandar
07-07-2011, 01:09
خود جمله " لهجه دارند " داره میگه که نسبت به یه زبان رسمی ، کمی تغییرات اعمال شده ! زبان رسمی یعنی زبان تهرانی ! همون زبان ایرانی ! همون زبان فارسی !البته بگم زبان تهرانی با زبان فارسی رسمی فرق داره، تهرانی کلمه هارو میشکونه مثل همین کاری که ما موقع تایپ کردن می کنیم
اما فارسی رسمی اینطوری نیست...
در ضمن شما میتونی یه خصوصیت واسه تهرانی ها مثال بزنی که بهانه ای باشه برای توهین به اونا ؟ خوب بیشترین معضل های اجتماعی از تهران شروع میشه!
ببینین تهران به دلیل پایتخت بودن و داشتن جمعیت زیاد همه چیز بهش وارده به نظره من!
خوب شما فیلم های شبکه ی تهران رو با فیلم های شبه شهرستان هارو مقایسه کنین. اصلا می تونین مقایسه کنین؟!
دزدی همه جا هست، روانشناس نادان همه جا هست، خساست هم همه جا هست!
خوب قبول دارم بیش از حد (فقط توی 1-2 قسمت) روی این ویژگی مانور دادن ولی اگه همیشه بخوایم اینطوری نگاه کنیم اصلا نباید فیلم ببینیم و بسازیم!
------------
سریال پایتخت رو یادتونه؟ چقدر میگفتن اهالی مازندران و همون روستائه علی آباد اعتراض کردن... اما چند روز بعد دیدیم رفتن مصاحبه و همه خوشحال و شنگولن!! :31:
حتی همین الان واسه خودم سواله که اصفهانی ها واقعا مقتصد هستن یا بیش از حد موارد مالی رو مد نظر قرار میدن که بهشون میگن خسیس !؟
مطمئنا اگه همه ی کاربرای محترم (!) مثل دوستمون مجید رک و مودبانه و بات منطق صحبت کنن به نتیجه میرسیم!
خودمونیم ولی روانشناس که دکتر نمیشه!:دی
تا زمانی که دکتراش رو بگیره!
aligol172
07-07-2011, 02:13
بله وجود داره...........
من خودم به این بیماری مبتلام، در حدِ همین نازنین یا شایدم بدتر/:44:
+
البته پیشِ روانشناس نرفتم..........
مثلا اگه یکی با مشت بزنه زیرِ چشمِ راستم، میگم یکی دیگه بزن تو چشمِ چپم میزون بشه/:blink:
+
جدی گفتما شوخی نگیرید خیلی بیماریِ بدیه،
از حدود 5سال پیش اومده سراغم و دهنِ منو آسفالت کرده، خدا نصیب هیچ مسلمونی نکنه این مرضِ لاکردار رو!:hmm:
s-a-l-i-m
07-07-2011, 08:25
شقایق دهقان مسخره بازی میکنه؟!
کل خنده فیلم به سکانسهای شقایق دهقان هست!
این دیگه از اون حرفا بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مسخره بازی که نه ولی گندش رو در اورده ...یعن دائما رو مخ ادم راه میره...
من چند بار بیشتر ندیدم ولی عصبانی شدم از کاراش :31:
خوب بیشترین معضل های اجتماعی از تهران شروع میشه!
ببینین تهران به دلیل پایتخت بودن و داشتن جمعیت زیاد همه چیز بهش وارده به نظره من!
کاملا قبول دارم ... :40:
مثلا اگه یکی با مشت بزنه زیرِ چشمِ راستم، میگم یکی دیگه بزن تو چشمِ چپم میزون بشه/:blink:
+
از حدود 5سال پیش اومده سراغم و دهنِ منو آسفالت کرده، خدا نصیب هیچ مسلمونی نکنه این مرضِ لاکردار رو!:hmm:
علی اساسی به دکتر نیاز داری ...میدونستم وضعت خرابه ولی نه تا این حد !!!
بله وجود داره...........
+
+
منم یه چیزی شبیه به اینا دارم. مثلا از یه جا برم دوباره میخوام از همون جا برگردم. خیلی وقته هست و هم ترکش نکردم ولی قبلا خیلی اینکارو میکردم ولی حالا نه الان کمتر اینکارو میکنم خیلی بده !! :31:
s-a-l-i-m
07-07-2011, 10:24
منم یه چیزی شبیه به اینا دارم. مثلا از یه جا برم دوباره میخوام از همون جا برگردم. خیلی وقته هست و هم ترکش نکردم ولی قبلا خیلی اینکارو میکردم ولی حالا نه الان کمتر اینکارو میکنم خیلی بده !! :31:
بخش پزشکی انجمن مراجعه کنید پزشکان زیادی هستند برای درمان این کار...
ولی خب تقریبا همینم هست از هر راهی که امدی باید برگردی ولی با جریان علی خیلی فرق داره :31:
satttanism
07-07-2011, 11:18
بله وجود داره...........
+
+
منم یه مدت اینجوری بودم
اما خودم و زدم به بیخیالی تا دیگه برام عادی شد
به نظر من اگه خودت بخوای میشه تنها راهش هم بیخیالیه!
pcforlife
07-07-2011, 11:34
مجید جان:10:
فرضی که شما برای حرفات گذاشتی و اونو قطعی میدونی، فرض درستی نیست (از نظر من)
تهران کجا نماد یا کل ایرانه؟ همه استان ها، شهرها، بخش ها و آبادی ها همه به سهم خودشون جزئی از ایران عزیزمون هستند..
اینکه مردم سایر شهر ها و استان ها هم احیانا به تهران و مردمش به چشم نماد و سمبل ایران نگاه میکنن هم اشتباهه... تهران فقط پایتخت ایران هست و تهرونی هم جزئی از مردم ایران. تعریف پایتخت هم مشخصه:
تهرانی و شهر تهران، تافته جدا بافته تشریف نداره و خونش رنگین تر نیست... فقط از بدشانسی یا خوش شانسی، تهران نزدیک 200 ساله پایتخت مملکت هستش.
این یه مورد./:5:
مورد بعدی اینکه صحبت از لهجه کردید... اول اینکه تهران هم مثل همه جا لهجه داره (مشاهده لینک پایین) و چون تهران پایتخت ایرانه، لهجه تهرانی به عنوان لهجه دیفالت زبان فارسی در بخش گفتار هست... طبیعتا چون محل استقرار بخش اعظمی از رسانه هایی جمعی ملی نظیر رادیو یا تلویزیون در تهران هست، لهجه پیش فرض برنامه های رسانه ملی، تهرانی هست...آیا اگه پایتخت ایران تو این صده اخیر شیراز بود، امثال ناصر "ساختمان پزشکان" با لهجه تهرانی صحبت می کردند؟!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر جایی لهجه خودش رو داره... کسی منکرش نمیشه... تهرانی ها (خصوصا متولدین و ساکنین ثابت و قدیمی تهران) هم لهجه گفتاری فعلی تهران رو دارند... این عبارتی که میگن تهرانی ها لهجه ندارن واسه متمایز جلوه دادن اهالی شهر تهران هست که اونم بر میگرده به بحث کپیتالی تهران. اگه پایتخت ایران فرضا کرمان بود، میگفتیم کرمانی ها لهجه ندارن...
.
حالا تی وی وطنی n ساله با تعداد کانال های سراسری و کشوری خودش داره انواع سریال ها در ژانر های مختلف با کارکتر های مثبت و منفی رو میسازه که درصد بالایی از اون بازیگرا با گویشی صحبت می کنند که گویش روزمره مردم تهرانه... اگه ساکنین دیگر شهرهای ایران که به قول شما تهران رو کل ایران میدونن، چرا نسبت به شخصیت های منفی سریال ها که با گفتار مردم تهران صحبت می کردند، واکنش نشون ندادن که مثلا به کل ایران توهین شد یا به تهران توهین شد؟ واضحه... چون طهران فقط تهرانه نه کل ایران.
مورد پایانی اینکه مردم هر منطقه ای طبق شرایط اقلیمی، فرهنگی، تاریخی، اجتماعی و سیاسی ممکنه در طول زمان، ممکنه صاحب ویژگی های مثبت یا منفی (درست یا غلط) اطلاق شده از سمت گروهی از افراد که عضو اون منطقه نیستند، بشن.
این یه چیز طبیعی هست... شما مثالت درباره اصفهان بود، اجازه بده منم از تهران مثال بزنم.... من خودم دانشجویی شمالم و همیشه در رفت و آمدم، تو سال هم یکی دو دفعه به شهر والدینم (تبریز) میرم و به جز اینا سایر شهرهای ایران هم برای مسافرت رفتم... دیده اکثریت عمومه مردم سایر شهرهای ایران از راننده ها، مغازه دار ها بگیر تا اداری ها و دولتی ها و.... راجع به تهرانی ها اینه که اونا آدمایی غیر قابل اعتماد و اهل سوء استفاده و دوز و کلک هستند و این تفکر از نظر من روز به روز رشد می کنه... حتی توی بعضی از لطیفه ها و حکایات هم تهرانی ها به عنوان آدمای زرنگ (از نظر منفی) مطرح میشن... تو همین سریال های حال حاضر ناصر "ساختمان پزشکان" یا عماد پنجه وری "نابرده رنج" نمونه بارز این موضوع هستند.... حالا این عقلانیه من بیام بگم چون دارن شهر و آدمای شهر من رو زیر سوال میبرن و ویژگی منفی نسبت میدن، من شروع کنم به اعتراض کردن؟؟
آدم با ویژگی منفی همه جا هست، این دلیل درست نیست که ما تا یه آدم با ویژگی منفی ببینیم، سریع منفی بودن رو نسبت بدیم به قومیت اون آدم... این دید غلطه.
الان هم اگه سریال های تی وی چند سالی هست کارکترهاشون رو از شهر های غیر از تهران انتخاب می کنن، به خاطر اینه که ظرفیت پذیرش مردم از شخصیت های تهرانی اشباع شده...
+
امروز صبح با رفیقم از لویزان میومدیم پایین، یه صحبتی کرد که نقل قول از پیمان قاسم خانی بود که گفته بود (چیزی که تو همین ساختمان پزشکان هم گفته شد)، نویسنده ها راجع به هر چی میخوان حرف بزنن، مدیران ممیزی اجازه نمیدن... درباره شغل ها و حرفه ها، درباره قومیت ها، درباره مسائل اجتماعی اقتصادی و سیاسی و... حتی اگه هم اجازه داده بشه، مشروط بر غیر مستقیم بودن این موارده... خوب با این تفاسیر که نمیشه طنز خوب و خوشایند ساخت...
حساب کنی عین واقعیت رو گفته قاسم خانی... شما تصور کنید اگه سختگیری و اعتراض مردم تهران هم کلید بخوره، از این به بعد تلویزیون باید پانتومیم و سریال صامت (بر وزن سینمای صامت) به مردم تحویل بده...!!!:31:
زیاد حرفیدم...:31::46:
یاعلی:11:
پ.ن: تمام تلاشم رو کردم که خدایی نکرده تندی تو صحبت هام نباشه... اگه شده به بزرگی خودتون ببخشید./:11:
peyman_nn
07-07-2011, 11:59
دوستان سلام
این طنز ها با سلیقه های متفاوتی سنجیده میشه
مثلا من کرد هستم و طنز های شبکه های کردی در کانال های کردی رو بیشتر میپسندم
ولی چون از جنگ 77 تا حالا هر چی طنزه دیدم ، همه رو میپسندم
این ساختمان پزشکان هم خیلی قشنگه و جدیده و مخصوصا خانم شیرزاد هم قشنگش کرده
ولی کسی که سر در نمیاره میگه اله و بله هستش ، یکی تو تلویزیون میگفت به جامعه ی روانشناسان اهانت کرده
تو مملکت های دیگه برای سران مملکت هم طنز درست میکنند
اینجا یارو اومده میگه قهوه تلخ تاریخ ایران رو به مسخره گرفته ، خب اصلا بگید نخندیم تمام
Majid-6120
07-07-2011, 12:10
مجید جان:10:
فرضی که شما برای حرفات گذاشتی و اونو قطعی میدونی، فرض درستی نیست (از نظر من)
تهران کجا نماد یا کل ایرانه؟ همه استان ها، شهرها، بخش ها و آبادی ها همه به سهم خودشون جزئی از ایران عزیزمون هستند..
اینکه مردم سایر شهر ها و استان ها هم احیانا به تهران و مردمش به چشم نماد و سمبل ایران نگاه میکنن هم اشتباهه... تهران فقط پایتخت ایران هست و تهرونی هم جزئی از مردم ایران. تعریف پایتخت هم مشخصه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتهرانی و شهر تهران، تافته جدا بافته تشریف نداره و خونش رنگین تر نیست... فقط از بدشانسی یا خوش شانسی، تهران نزدیک 200 ساله پایتخت مملکت هستش.
این یه مورد./:5:
مورد بعدی اینکه صحبت از لهجه کردید... اول اینکه تهران هم مثل همه جا لهجه داره (مشاهده لینک پایین) و چون تهران پایتخت ایرانه، لهجه تهرانی به عنوان لهجه دیفالت زبان فارسی در بخش گفتار هست... طبیعتا چون محل استقرار بخش اعظمی از رسانه هایی جمعی ملی نظیر رادیو یا تلویزیون در تهران هست، لهجه پیش فرض برنامه های رسانه ملی، تهرانی هست...آیا اگه پایتخت ایران تو این صده اخیر شیراز بود، امثال ناصر "ساختمان پزشکان" با لهجه تهرانی صحبت می کردند؟!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر جایی لهجه خودش رو داره... کسی منکرش نمیشه... تهرانی ها (خصوصا متولدین و ساکنین ثابت و قدیمی تهران) هم لهجه گفتاری فعلی تهران رو دارند... این عبارتی که میگن تهرانی ها لهجه ندارن واسه متمایز جلوه دادن اهالی شهر تهران هست که اونم بر میگرده به بحث کپیتالی تهران. اگه پایتخت ایران فرضا کرمان بود، میگفتیم کرمانی ها لهجه ندارن...
.
حالا تی وی وطنی n ساله با تعداد کانال های سراسری و کشوری خودش داره انواع سریال ها در ژانر های مختلف با کارکتر های مثبت و منفی رو میسازه که درصد بالایی از اون بازیگرا با گویشی صحبت می کنند که گویش روزمره مردم تهرانه... اگه ساکنین دیگر شهرهای ایران که به قول شما تهران رو کل ایران میدونن، چرا نسبت به شخصیت های منفی سریال ها که با گفتار مردم تهران صحبت می کردند، واکنش نشون ندادن که مثلا به کل ایران توهین شد یا به تهران توهین شد؟ واضحه... چون طهران فقط تهرانه نه کل ایران.
مورد پایانی اینکه مردم هر منطقه ای طبق شرایط اقلیمی، فرهنگی، تاریخی، اجتماعی و سیاسی ممکنه در طول زمان، ممکنه صاحب ویژگی های مثبت یا منفی (درست یا غلط) اطلاق شده از سمت گروهی از افراد که عضو اون منطقه نیستند، بشن.
این یه چیز طبیعی هست... شما مثالت درباره اصفهان بود، اجازه بده منم از تهران مثال بزنم.... من خودم دانشجویی شمالم و همیشه در رفت و آمدم، تو سال هم یکی دو دفعه به شهر والدینم (تبریز) میرم و به جز اینا سایر شهرهای ایران هم برای مسافرت رفتم... دیده اکثریت عمومه مردم سایر شهرهای ایران از راننده ها، مغازه دار ها بگیر تا اداری ها و دولتی ها و.... راجع به تهرانی ها اینه که اونا آدمایی غیر قابل اعتماد و اهل سوء استفاده و دوز و کلک هستند و این تفکر از نظر من روز به روز رشد می کنه... حتی توی بعضی از لطیفه ها و حکایات هم تهرانی ها به عنوان آدمای زرنگ (از نظر منفی) مطرح میشن... تو همین سریال های حال حاضر ناصر "ساختمان پزشکان" یا عماد پنجه وری "نابرده رنج" نمونه بارز این موضوع هستند.... حالا این عقلانیه من بیام بگم چون دارن شهر و آدمای شهر من رو زیر سوال میبرن و ویژگی منفی نسبت میدن، من شروع کنم به اعتراض کردن؟؟
آدم با ویژگی منفی همه جا هست، این دلیل درست نیست که ما تا یه آدم با ویژگی منفی ببینیم، سریع منفی بودن رو نسبت بدیم به قومیت اون آدم... این دید غلطه.
الان هم اگه سریال های تی وی چند سالی هست کارکترهاشون رو از شهر های غیر از تهران انتخاب می کنن، به خاطر اینه که ظرفیت پذیرش مردم از شخصیت های تهرانی اشباع شده...
+
امروز صبح با رفیقم از لویزان میومدیم پایین، یه صحبتی کرد که نقل قول از پیمان قاسم خانی بود که گفته بود (چیزی که تو همین ساختمان پزشکان هم گفته شد)، نویسنده ها راجع به هر چی میخوان حرف بزنن، مدیران ممیزی اجازه نمیدن... درباره شغل ها و حرفه ها، درباره قومیت ها، درباره مسائل اجتماعی اقتصادی و سیاسی و... حتی اگه هم اجازه داده بشه، مشروط بر غیر مستقیم بودن این موارده... خوب با این تفاسیر که نمیشه طنز خوب و خوشایند ساخت...
حساب کنی عین واقعیت رو گفته قاسم خانی... شما تصور کنید اگه سختگیری و اعتراض مردم تهران هم کلید بخوره، از این به بعد تلویزیون باید پانتومیم و سریال صامت (بر وزن سینمای صامت) به مردم تحویل بده...!!!:31:
زیاد حرفیدم...:31::46:
پ.ن: تمام تلاشم رو کردم که خدایی نکرده تندی تو صحبت هام نباشه... اگه شده به بزرگی خودتون ببخشید./:11:
حرفاتون کاملا درست ... یعنی هیچ کودومش رو رد نمیکنم ! ... همش منطقی ! عالی ! : دی
اول بگم که منظورم از تهران یعنی کل ایران ... یعنی اینکه ما داریم شبکه هایی رو میبینیم ، که از تهران پخش میشن !
تمام هویت قومیت های ایران ، دست صدا و سیماییه که تویه تهرانه ! ... تهران میتونه یه قومیت رو سر بلند کنه ... یا اونو زیر سئوال ببره !
وگرنه شاید شبکه پنج اصفهان روزانه ده ها بار به ناخوشایندی از یه شخصیت اصفهانی یاد کنه ولی ما عین خیالمون هم نیست !
این مثه این میمونه که مثلا من آدم شکمویی هستم ! ... تویه خونوادم هر چقدر بهم بگن شکمو شاید ناراحت نشم ، ولی وقتی این بحث در یه جمعی مثلا جمع دوستام مطرح بشه خب مسلما ناراحت میشم !
اگه ساکنین دیگر شهرهای ایران که به قول شما تهران رو کل ایران میدونن، چرا نسبت به شخصیت های منفی سریال ها که با گفتار مردم تهران صحبت می کردند، واکنش نشون ندادن که مثلا به کل ایران توهین شد یا به تهران توهین شد؟
این همون توهین به کل هست که گفتم ! ... متاسفانه یا خوشبختانه ، یکی از عادات ماها ظاهر بینی این جور قضایا هست ! خودمم همین جوریم !
وقتی به تهرانی توهین بشه ( بر فرض همون کل ایران که گفتم ) ... هیچ حساسیتی پیش نمیاد ! ... یعنی من اصفهانی میگم که : اشکالی نداره که به من توهین شده باشه ! ... چون به کل توهین شده ! به شمالیه هم توهین شده ! به جنوبیه هم توهین شده !
اگر شمالیه اعتراض کرد ... منم میکنم ! ... اگر نکرد منم اعتراضی نمیکنم !
اثبات این قضیه رو فردا روز خودتون میبینین ! ... اگه فردا تویه این سریال از " دندون پزشکا " یا " اورولژ ها " انتقاد شد ، همه ی این صنف جامعه اعتراض میکنن ! چرا ؟ چون دیدن که روانشناسا اعتراض کردن ! چرا ما نکنیم ؟
این یعنی همون ظاهر بینی هست که گفتم ! ... که نکنه فردا بگن که دندون پزشکا که فلان جورند ! یا آبروشون تویه این سریال رفت !
- حالا شما تهران رو کل پزشکای کشور در نظر بگیرین !
اگه تویه این سریال یه پزشک آدم کلاهبرداری بود ، هیچ پزشکی اعتراض نمیکنه ! البته ممکنه اعتراض بشه ولی با حساسیت کم !
- حالا شما اصفهان رو روانشناس ها در نظر بگیرین !
اگه تویه این سریال یه روانشناس رو دکتر ندونن ، همه روانپزشک ها اعتراض میکنن ! اون با حساسیت زیاد !
در کل ... کوچکتر کردن مجموعه تحت نقد .... مساویه با افزایش حساسیت اون مجموعه ! :20:
پ.ن: تمام تلاشم رو کردم که خدایی نکرده تندی تو صحبت هام نباشه... اگه شده به بزرگی خودتون ببخشید./
نه عزیز این چه حرفیه ... بحث یه این خوبی داره پیش میره !:40:
aligol172
07-07-2011, 12:22
علی اساسی به دکتر نیاز داری ...میدونستم وضعت خرابه ولی نه تا این حد !!!
تو هنوز سر قضیه پروفایل هستی ول کنِ ما نیستی!؟:31:
دیوونه اون شوخی بود، واسه 100نفر دیگه فرستاده بودم/
منم یه چیزی شبیه به اینا دارم. مثلا از یه جا برم دوباره میخوام از همون جا برگردم. خیلی وقته هست و هم ترکش نکردم ولی قبلا خیلی اینکارو میکردم ولی حالا نه الان کمتر اینکارو میکنم خیلی بده !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینجوری نیستم
ولی مثلا میخوام برم جایی باید موازی با جوب راه برم/:2:
منم یه مدت اینجوری بودم
اما خودم و زدم به بیخیالی تا دیگه برام عادی شد
به نظر من اگه خودت بخوای میشه تنها راهش هم بیخیالیه!
نمیشه پژمان جـون
تاپیک ساختمان پزشکان یا پرسش و پاسخ پزشکی!!:16:
+
به نظر مـــــن بهترین بازیگرای فیلم به ترتیب اینا هستن:
1.شقایق دهقان
2.فرناز رهنمـــــا
3.بهنام تشکــــر
4.هومـن برقنورد
5.آقای حریرچیان
منم به اين قرينگي دچار بودم ولي فكر ميكردم فقط منم كه اينجوريم . ولي بعد اين سريال فهميدم بلهههه مشكل رواني بوده :31:
خداييش مرض خيلي بديه . خدا نصيب گرگ بيابون نكنه
Danitondar
07-07-2011, 15:03
آره منم این شکلیم منتهی خفیفه بعضی موقع ها دوتا چیز تقریبا شبیه هم جلومه یکیشو حدود 1 میکرون میچرخونم که با اون یکی همانگ شه!:27:
mhv_kntu
07-07-2011, 16:55
اقا دست بر دارید ! یعنی باید شخصیت از فضا بیاد که از شوخی با محل سکونتش کسی ناراحت نشه !!
البته این پست رو می تونستین کاملتر بگین !
تقریبا همه شخصیت های فیلم یک سری خصوصیت بد دارن و تا خل و چل هستن (که برمیگرده به فضای تقربا فانتزی سریال) ! حدود 95% شخصیت های فیلم تهرانی حرف میزنن و ظاهرا تهرانی هستن ! پس میشه نتیجه گرفت داره به تهرانی ها توهین میشه ؟
اگه شخصیت کله پوک منشی یا ناصر لهجه اصفهانی شمالی یا لری داشت چه بلایی سر صدا و سیما میومد خدا میدونه !
بحث کاملا منحرف شده
مواظب باشید به سرنوشت تاپبک مختارنامه دچار نشیم!
حالا یک برنامه طنز هم که امده مشکلات جامعه را نشون میده شما خودتون را بچسبونید به این حاشیه های کم اهمیت!
چون ایران نباشد تن من مباد...
خیلی داره رو موضوع پول دوستی و اثرات منفی پول و اینکه برای پول هر کسی حتی یک فرد تحصیل کرده هم همه کاری می کنه در طرق مختلف داره مانور می ده،و همینطور اینکه اصفهانیا پول دوست و خسیسن(بلا نسبت)
البته جدای از جنبهی منفی قضیه که دوستان فرمودند، قسمت بدی هم نبود! واقعاً آدما چقدر راحت با پول و تحت شرایط و فشار از عقیدهای که سالها بهش پایبند بودن کوتاه میان و میزنن جاده خاکی ...
اون تبلیغ اولی رو خیلی خوب درآورد تو صحبتهاش! واقعاً امیدوار بودم یهو نره سر تختخواب! سناریوی خوبی براش طراحی کرد ...
اما بعدیا، به خصوص دیگه اون پفک نمکیه، خلاف عقل و هوش یه روانشناس بود ...
Hamid Hamid
07-07-2011, 21:47
قسمت امشبش فكر ميكنم تا اينجا جزو ضعيف ترين هايي بود كه ديده بودم از سريال ... نه فقط داستان ... بازيگري / كارگرداني و ...
براي مثال هم يه صحنه رو بنويسم.
جايي كه حميد افشار و زنش اومدن ... پدره نيما رفته بود استقبال ... بعدش حميد رفت تو و زنش همينجوري وايساد جلوي در و داشت به سمت دوربين نگاه ميكرد ... قشنگ هم معلوم بود يكي اشاره كرد بهش كه برو تو ديگه : دي
به اميد قسمت هاي بهتر از همه لحاظ ...
Aref_2008
07-07-2011, 22:04
من این سریالو زیاد نگاه نمی کنم ولی امشب...
اونجای که سرمایه دار تشک به نیما میگه: ای بابا این ماشین 30 سال کار کرده چرا نمی ندازش دور؟:2: |دیگه خیلی ضایع بود با حکومت فعلیه! | :27:
میگم من یادم نمیاد ولی نیما افشار گفت که چرا رشته روانشاسی رو انتخاب کرده؟!
واقعا من موندم!!!!!!:دی
ati_1991
07-07-2011, 23:10
مسخره بازی که نه ولی گندش رو در اورده ...یعن دائما رو مخ ادم راه میره...
من چند بار بیشتر ندیدم ولی عصبانی شدم از کاراش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولاش باحاله. ولی اینقدر نسبت به خنگیش بیخیاله که کم کم حرص آدمو در میاره
jeremy28
07-07-2011, 23:26
پفک نمکی قلقلی:31:
من سر تبلیغاش خیلی خندیدم، مخصوصاً تیکه ی اساساً تشک SMG ! هی اینجا که می رسید تُن صداشو می برد بالا:8:
اون تیکه هم که کسری داشت قیمتو می برد بالا تا یک میلیون رو بکنه دو میلیون، حمیده خیلی باحال تیر تَپَرش کرد...
کاسب به این می گن!!
mhv_kntu
08-07-2011, 22:31
امروز شبکه 3 تو برنامه نقطه سرخط در مورد این سریال صحبت کردن و نقد جالبی کردن !
گفتن یک کار بد داره تو این سریال داره انجام میشه که اون عادی سازی یکسری از روابط بین افراد هست ! و نگفت بین کیا !
منظورشون عدی سازی کدوم رابطه ها هست ؟ منظورشون رابطه ی نامشروع هست ؟!
dimah2005
08-07-2011, 23:37
گفتن یک کار بد داره تو این سریال داره انجام میشه که اون عادی سازی یکسری از روابط بین افراد هست ! و نگفت بین کیا !
پدرا و پسرا؟
مادرا و پسرا؟
برادرا و برادرا؟
مادرزنا و عروسا؟
پدر زنا و عروسا؟
برادر زنا و عروسا؟
زنا و شوهرا؟
پول دارا و فقیرا؟
پزشکا و مراجعین ؟
منشیا و دکترا؟
دکترا و دکترا؟
دکترا و یکیایی که قبلا جز خانواده بوده ؟
یکیایی که قبلا جز خانواده بوده با زن دکترا؟
---
بابا اینایی که دقت می کنن ببین نشینمن گاه فلان مجستمه طرف چی هست تا از بیخ قطعش کنن، این جور حرفا بعید نیست!!
شاید چیزایی نشون میده که ما نمیبینیم.... عینک مخصوص باید بزنی تا ببینی: دی
کلا اینا که نق میکنن برای اینکه بگن ما خیلی چیز بارمونه هی بیخودی ایراد میگیرن و برای اینکه کسی پاپیچشون نشه زیر پرده و مبهم حرف میزنن
Facon_Archi
09-07-2011, 00:15
دیگه این فرید خدایی خیلی داره گدا بازی در میاره:دی
اغراق هم حدی داره بیشتر از یه حدی میره رو اعصاب آدم ،چه وضعشه خب:دی
اون از پول دوستی ش ،طرز رفتارش با آدمای پولدار،اه اه:دی
جدا چرا میگن روانشناس ها دکتر نیستند؟!
برام سوال شده!
اینم جواب شما
mhv_kntu
09-07-2011, 02:28
نگاههاي لذتگراي زنومرد نامحرم به هم، روابط غيرعرفي زن و مرد نامحرم كه در اين سريال يافت ميشود را چگونه توجيه و تفسير ميكنيد؟
پخش سريال مبتذل ساختمان پزشكان مي باشد كه اين شبها روي آنتن شبكه سه سيما مي رود
كارگردان در بازي گرفتن از بازيگران ضعيف مثل بازي فرناز رهنما (نازنين) و مونا فرجاد (كتي) ناموفق بوده است.
لهجه اصفهاني او و برخوردش با خانمها يادآور بازيهاي غيراخلاقي رضا ارحام صدر در فيلمفارسيهاي قبل از انقلاب است.
مهمترين اصول اخلاقي و ارزشهاي خانواده و جامعه ايراني را زير پا گذاشته و خواسته و ناخواسته سعي در القاي باوري ديگر در بحث محرميت داشتهاند. به طوري كه اكثر برخوردها و روابط زنان و مردان در اين سريال غالباً به برخوردهاي جنسيتي تبديل شده است.
استفاده مكرر ديالوگ "ميزنم تو دهنت! " كه تكيه كلام نازنين همسر دكتر افشار است خطاب به شوهرشواقعا این مطالب رو آدم میخونه میفهمه طنز و فیلم درست حسابی ساختن تو ایران ساختن سخت نیست غیر ممکن هست !
این انتقاد فقط برای این خبرگزاری نیست همونطور که گفتم تو صدا سیما خودشون به خودشون همین چیزها رو سربسته در مورد این سریال گفتن.
رامبد جوان رو هم آورده بودن صدا سیما بهش گیر داده بود مجریه چرا دختره جلوی پدرش تو خونشون پاش رو دراز کرد تو فیلم شما !!!؟( فیلم ورود آقایان ممنوع)
MOHAMMAD2010
09-07-2011, 03:07
استفاده مكرر ديالوگ "ميزنم تو دهنت! " كه تكيه كلام نازنين همسر دكتر افشار است خطاب به شوهرش
میزنم تو دهنت رو نازنین میگه !؟
روابط غيرعرفي و غيرمنطقي زن و مرد نامحرم مثل رابطه نازنين و هومن (بيژن بنفشهخواه)
کدوم رابطه ؟ :18:
---------------------------------
عجب توهمی هستن بعضیا
Leon-117
09-07-2011, 08:05
عجب توهمی هستن بعضیا
اینجور چیزا دیگه عادی شده..........................
البته این جور مسائل عادی شده دیگه . دست اینا باشه کاری میکنن کل سریال ها همش گریه و زاری باشه :13:
واقعا" اون متن رو خوندم از درون داغون شدم :27: چقدر روشن فکرانه نوشته شده !
نیما اومده بود تو برنامه دورخیز D:
دو چیز همیشه تو سریال هست. یکی ناصر هر دختری رو که میبینه میخواد باهاش رابطه باز کنه.
یکی هم پول دوست بودن اون فریده :31: هر دو تاش مسخره شده. تکرارش زیاده . مشکل از تکرارش نیست. خیلی اون موقع رو اعصابن یا همون اغراق یا نمیدونم چی چی D:
ما که سریالو می بینیم همچین چیزایی رو ابدا نمی بینیم فقط اونا هستن که این حرفارو می زنن و فقط خودشونم چرت پرتای خودشونو باور می کنن.ولی من می خوام یه چیزی بگم به نظر شما(همون اونا)یه سریال طنز چطوری باید باشه که باب میل شما باشه.
Lady parisa
09-07-2011, 14:26
نیما اومده بود تو برنامه دورخیز D:
دو چیز همیشه تو سریال هست. یکی ناصر هر دختری رو که میبینه میخواد باهاش رابطه باز کنه.
یکی هم پول دوست بودن اون فریده :31: هر دو تاش مسخره شده. تکرارش زیاده . مشکل از تکرارش نیست. خیلی اون موقع رو اعصابن یا همون اغراق یا نمیدونم چی چی D:
البته گیج بازی زیاد خانم شیر زاد + بدبختی بیش از حد دکتر نیما:21:
واقعا این مطالب رو آدم میخونه میفهمه طنز و فیلم درست حسابی ساختن تو ایران ساختن سخت نیست غیر ممکن هست !
این انتقاد فقط برای این خبرگزاری نیست همونطور که گفتم تو صدا سیما خودشون به خودشون همین چیزها رو سربسته در مورد این سریال گفتن.
رامبد جوان رو هم آورده بودن صدا سیما بهش گیر داده بود مجریه چرا دختره جلوی پدرش تو خونشون پاش رو دراز کرد تو فیلم شما !!!؟( فیلم ورود آقایان ممنوع)
من به مطلب اشاره شده کار ندارم اما بعضی موارد زیاد جالب نیست
مثل : ناصر خطاب به زن برادرش با کمربند سیاهت می کنم
یا جعل امضا و اثر انگشت گرفتن ناصر از باباش برای سودجویی و منافع شخصی
MoH_@_MaD
09-07-2011, 16:02
امروز شبکه اصفهان داشت سریال چار خونه رو پخش میکرد
اون قسمتش بود که شبکه ماهواره ای راه انداخته بودن
خیلی با حال بود
+
دوستان به نظر شما این کار سروش صحت قویتره یا چارخونه ؟؟
امروز شبکه اصفهان داشت سریال چار خونه رو پخش میکرد
اون قسمتش بود که شبکه ماهواره ای راه انداخته بودن
خیلی با حال بود
+
دوستان به نظر شما این کار سروش صحت قویتره یا چارخونه ؟؟
مسلماً این کار !!
چارخونه اون قدر ضعیف بود که مهران مدیری نگران سروش و کارش شد، رفت سر صحنه به سروش گفت: سروش، تو رو خدا اگه کاری از دست من بر میاد، کمکی میتونم بکنم کارت بهتر شه، بگو ... که سروش هم گفت نه، ممنون
ساختمان پزشکان، جدای از تیم بازیگری فوقالعادهاش، پیمان قاسمخانی رو به عنوان سرپرست نویسندهها به خودش میبینه ...
همین کافیه برای اینکه شکی به خودمون راه ندیم در بهتر بودن ساختمان پزشکان ...
MoH_@_MaD
09-07-2011, 16:54
مسلماً این کار !!
چارخونه اون قدر ضعیف بود که مهران مدیری نگران سروش و کارش شد، رفت سر صحنه به سروش گفت: سروش، تو رو خدا اگه کاری از دست من بر میاد، کمکی میتونم بکنم کارت بهتر شه، بگو ... که سروش هم گفت نه، ممنون
ساختمان پزشکان، جدای از تیم بازیگری فوقالعادهاش، پیمان قاسمخانی رو به عنوان سرپرست نویسندهها به خودش میبینه ...
همین کافیه برای اینکه شکی به خودمون راه ندیم در بهتر بودن ساختمان پزشکان ...
خودمم این کارش رو بهتر میدونم
ولی چار خونه اینقدر ها هم دیگه بد نبود خدایی
مخصوصا اون یارو که میومد میگفت " چطور هستی خوب هستی در سلامتی کامل به سر میبری هووو :31: ) خیلی با حال بود :31:
legolas 224
09-07-2011, 19:07
واقعا این مطالب رو آدم میخونه میفهمه طنز و فیلم درست حسابی ساختن تو ایران ساختن سخت نیست غیر ممکن هست !
عزیزم شما نگران نباش :27: یه نیگا به منبع و خبرگذارش بنداز همه چیز رو تا ته بخون :27:
SHIA-NEWS شيعه نيوز :دی
منبع :پايگاه اطلاعرساني نداي انقلاب :دی ادم خنده اش میگیره :27:
در نتيجه شيوه و قالب نوشتاري اين سريال به لحاظ شخصيت پردازي ها، استفاده از يك لوكيشن ثابت مثل مطب براي پيگيري روند قصه، حساسيت و نگاه خاص كاراكترها به مقوله پول، جنس ديالوگها، كودن بودن كاراكترها، نارو زدن آدمهاي قصه به هم زماني كه پاي مباحث مالي وسط باشد و نحوه انتخاب شخصيت ها كه عموماً رابطه خانوادگي با هم دارند و در رأس آنها پدر و مادر به عنوان اهرم فشار و اجبار و اشخاصي كه حق وتوي مسائل را دارند در سريال ساختمان پزشكان كاملاً منطبق بر كارهاي قبلي مديري است و از اشلهايي كه اين كارگردان در آثارش لحاظ كرده تبعيت مي كند. یه ذره درست میگه!
براي نمونه ميتوان به ريكشن دادنهاي هوشنگ حريرچيان (نقش پدر) اشاره كرد كه در برخورد با مسائل مالي دهانش باز و بيحركت ميماند كه اين افه در بازي حريرچيان سريعاً ذهن را به بازي جواد رضويان در سريال پاورچين و بازي در نقش داوود پيوند ميزندشما یادتونه که رضویان این کار رو میکرد؟:13:اگه یادتونه بگین لطفا :20:
و از طرفي لهجه اصفهاني او و برخوردش با خانمها يادآور بازيهاي غيراخلاقي رضا ارحام صدر در فيلمفارسيهاي قبل از انقلاب است.
اسغفرالله اینا( شیعه نیوز:دی) هم همچین سریالایی دیدن :27: اگه کسی دیده این سریال رو بگه واقعا اینطوری بوده؟:13:
مهمترين اصول اخلاقي و ارزشهاي خانواده و جامعه ايراني را زير پا گذاشته و خواسته و ناخواسته سعي در القاي باوري ديگر در بحث محرميت داشتهاند. به طوري كه اكثر برخوردها و روابط زنان و مردان در اين سريال غالباً به برخوردهاي جنسيتي تبديل شده است. :31::31::31: ( چیزه دیگه ای میشه نوشت؟!)
براي نمونه ميتوان به سكانسي كه پدر خانواده بهعلت شكستگي پا در منزل بستري ميباشد و براي فيزيوتراپي وي خانم پرستاري جوان به منزل ميآيد و در همين حين با تماس تلفني كه از آن مرگ مادر و همسر حريرچيان القا مي شود، مريض در اتاقي كه تصويري از آن ارائه نمي شود و تنها صداي پدر و پرستار شنيده ميشود خيلي زود گريهاش بند مي آيد و با تكرار ديالوگي شرمآور با صداي بلند ميخندد و با پرستار شوخي ميكنداولا که ما تو اسلام داریم دکتر زن واسه مرد اشکالی نداره از نظر تماس ! بعدش کجا شوخی میکرد؟! یادمه که فرید میگفت خانم این چیه منو قلقلک میده :دی یعنی اینکه زنه داشت یا با دست ماساژ میداد یا با وسیله !(حالا بحث چش چیز :دیبودن فرید جداست:دی) در ضمن قبل از این قضیه مگه یادتون نیست وقتی زنه اومد پیشه فرید و هومن اومد، بعد زنه گفت واسه کمک لطفا پاشونو بیارین بالا! :19:
مورد هجوم قرار گرفتن جامعه روانپزشكان، عدم استفاده از چهرههاي شاخص طنز، بازي با اعصاب مردم و . . . خاک عالم تو سرشون:دی اینا دیگه کیا هستن:27: اینا همون چهارچرخ واسشون کافیه که بازیگر های شاخص توش هستند:31::27:( حالا اینگار کیا توش بودن:دی!)
چرا در اين سريال توهين و بيمهري به والدين بهخصوص به پدر صورت ميگيرد؟:18: بی مهری نسبت به پدر!!!!!!! والا ما تا جایی که دیدم نسبت به پسر بود تا به پدر:27:
نگاههاي لذتگراي زن و مرد نامحرم به هم، شكستن حريم ميان زن و مرد و استفاده مكرر ديالوگ "ميزنم تو دهنت! " كه تكيه كلام نازنين همسر دكتر افشار است خطاب به شوهرش، روابط غيرعرفي و غيرمنطقي زن و مرد نامحرم مثل رابطه نازنين و هومن (بيژن بنفشهخواه)کدوم نیگا :دی( البت یه چن تایی بود:دی) ، نازنین وقتی اینو میگفت که عصبانی میشد تازه این بهترین جمله بود که اون تو این موقعیت میگفت :27:
کدوم رابطه؟ :18::18: همین یه احوال پرسی؟!!!!
دیگه اینا خیلی ..... هستند:دی:27:
mhv_kntu
09-07-2011, 22:09
عزیزم شما نگران نباش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه نیگا به منبع و خبرگذارش بنداز همه چیز رو تا ته بخون
من چند صفحه قبل گفتم این مطالب فقط مال این پایگاه نیست . من یک برنامه از خود صدا و سیما دیدم که داشت این از این طنز و عادی سازی ها انتقاد می کرد منتها خیلی دربسته ! تو فروم پرسیدم منظور اینا چیه دوستان یه مقاله سرگشادش رو نشون دادن.
وای امشب اون تیکه که شیرزاد به کتی گفت براشون بدقدم بودی خیلی عالی بود حرفش نمیومد
به نظر من باید روی شیرزاد کار کنن که به کتی تیکه بندازه ادم دلش خنک میشه:دی
Nocturne
09-07-2011, 23:03
این مونا فرجاد همچنان رو اعصابه :2:
Majid-6120
09-07-2011, 23:07
ســـلام
بحــث جدیــد انـتــقادات رو که چند صفحه ای بـود کامــل خــوندم ...
اول بگم که عزیزانم ... سعی کنید منطقی تر بحث کنین ... ما سر جریان اصفهان تقریبا هفت هشت صفحه بحث کردیم و کاملا منطقی ! بدون هیچ نیش و کنایه و اهانت و فحاشی ! به نتیجه هم رسیدیم !
ولی تویه این دو صفحه دیدم که بعضی از دوستان کمی زیاده روی کردند و تند روی ! ... فقط اینارو دارم میگم که این تاپیک نشه تاپیک مختارنامه و امثال هم و درش تخته شه ! چون خیلی حساس هم هست موضوع ! :20:
سعی کنید با اعصاب مخالفان نظرتون بازی نکنین !
================================================== ===========
ولی در مورد موضوع بحث :
به نظرم این گیر دادن بود تا انتقاد ... چون خیلی چیز هاش برام مفهوم نبود !
كارگردان در بازي گرفتن از بازيگران ضعيف مثل بازي فرناز رهنما (نازنين) و مونا فرجاد (كتي) ناموفق بوده است.
حداقل 85 در صد از کسایی که سریال رو میبینن و میان تویه این تاپیک ، خانوم رهنما رو جزو 3 بازیگر برتر سریال میدونن !
ناموفق ؟ بازیگر ضعیف ؟ ... محبوب ترین شخصیت ، نقش نازنین هست ! ... حس شخصیتش به دل نشسته ! به نظر من موفق ترین حضور خانوم رهنما در همین سریاله !
مونا فرجاد ؟ ... جالب اینجاست که کارگردان انقدر موفق بوده که همین قدر قبول داریم ، محبوبیت شخصیت نازنین ، علتش منفور بودن شخصیت کتی هست ! شاید اگر نقش کتی انقدر در سریال منفور نبود ، نازنین هم محبوب دل ها نمیشد ! دو مکمل نقش !
نگاههاي لذتگراي زنومرد نامحرم به هم، روابط غيرعرفي زن و مرد نامحرم كه در اين سريال يافت ميشود را چگونه توجيه و تفسير ميكنيد؟
مهمترين اصول اخلاقي و ارزشهاي خانواده و جامعه ايراني را زير پا گذاشته و خواسته و ناخواسته سعي در القاي باوري ديگر در بحث محرميت داشتهاند. به طوري كه اكثر برخوردها و روابط زنان و مردان در اين سريال غالباً به برخوردهاي جنسيتي تبديل شده است.
این دیــگه کمی بهانه گیری و گیر بی مورده !
فقط به همین راحتی میشه گفت که ، چرا تویه سریال مذهبی مختار نامه ، زنان به راحتی دست و بدن مردان را میگیرند و لمس میکنند ؟ : دی
جامعه ما روز به روز باید آماده پذیرش چند جزء جدید در فرهنگ سینماییش باشه که خیلی خوب هم هست !
شاید تویه فیلم های 20 سال پیش ... گفتن جمله " دوست دارم " یک مرد یا زن به دیگری ، مثل مباحث امروزی بلوایی به پا میکرده و جنجال بر انگیز بوده !
ولی الان چی ؟ ...
به مرور زمان همه چی منظم تر و شکل پذیر تر میشه !
البته کمی هم با این مورد موافقم ولی نه با این همه اغراق ! ... از حق نگذریم که این سریال کمی راحت تر از بقیه سریال هایی که دیدیم بوده !
نوع لباس ، رنگ لباس ، دیالوگ های بین شخصیت های نامحرم در سریال ، ناز کردن خانوم شیرزاد : دی و ...
ولی در مورد رفتار نقش ناصر با نازنین کاملا موافقم ... اصلا ملموس نیست این رابطه ! که یه مرد جلو برادرش به زن برادرش بخواد حمله ور بشه و بخواد اونو هم بزنه ! تاز انقدر هم با اغراق !
در آخر هم بگم که سیل انتقادات به سمت سریال مثله همیشه تاریخ تلویزیون ایران سرازیر شده و این خوده انسان که باید بفهمه که چی درسته و چی نادرست ! :20:
ممنون
حالا چرا شعر زانیار رو سانسور کردن؟!
بخدا این دیگه زور داره!
nafe-bandar
10-07-2011, 00:20
کی سانسور کرده؟ چی رو؟
سیروان خواننده تیتراژ هاست ها... ؟!
اولاش شعر درست بود چند مدتی هست 2 بیت اول تغییر کرده
خودتون مقایسه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینی که دادم اصلی هست
خود سیروان هم اعتراض کرده و گفته آخرین کارش با صدا و سیماست
خودمم این کارش رو بهتر میدونم
ولی چار خونه اینقدر ها هم دیگه بد نبود خدایی
مخصوصا اون یارو که میومد میگفت " چطور هستی خوب هستی در سلامتی کامل به سر میبری هووو :31: ) خیلی با حال بود :31:
میگما هی این چهار خونه کدوم سریال بود ! با این حرفای شما فهمیدم. آره اون یارو میگفت منم خوشم میومد خندمون میگرفت باحال بود :31: دوست دارم دوباره بپخشنش کیف کنیم :31: با اون داستاناش :31: چکار کنیم که پخش شه؟ دوباره میخوام ببینم تو تی وی :31:
اولاش شعر درست بود چند مدتی هست 2 بیت اول تغییر کرده
خودتون مقایسه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینی که دادم اصلی هست
خود سیروان هم اعتراض کرده و گفته آخرین کارش با صدا و سیماست
سلام
بابا سانسور کدومه اون بخش شعرش بی معنی بود
تو لحن خنده هات احساس غم نبود
یعنی چی تو لحن خنده هات احساس غم نبود؟
حالا به این شکل عوض شده:
تو لحن خنده هات جا واسه غم نبود
اینطوری با معنی تره،میشه همچین معنی ازش برداشت کرد:وقتی تو می خندی جایی برای ناراحتی و غم وجود نداره.
در مورد بیت دوم هم:
من عاشقت شدم دست خودم نبود
از نظر ادبی زیاد جالب نیست(یه کم به این بیت و معنیش فکر کنین)،بیتی که به جاش گذاشتن جالب تره و با معنی تره:
احساس من به تو دست خودم نبود
به نظر من با این بیت هایی که عوض کردن شعر جالب تر و با معنی تر شده.
شما هم زیادی حساسیست به خرج می دید.
milad_takjoo
10-07-2011, 11:07
خدایی مادر و پدر نیما دیگه نوبر هستن....چرا اینطوری میکنن؟؟؟؟؟؟؟
Amir_oscar
10-07-2011, 11:13
من عاشقت شدم دست خودم نبود
احساس من به تو دست خودم نبود
کلمه های عشق و عاشقی توی تلویزیون جرمه... یادمه توی چند تا سریال دیگه هم وقتی بازیگرا داشتن آواز می خوندن، عاشقتم رو به دوست دارم تبدیل می کردن. از فتحعلی اویسی و امیر جعفری بگیر تا جواد رضویان...
Danitondar
10-07-2011, 11:33
سلام
حالا به این شکل عوض شده:
اینطوری با معنی تره،میشه همچین معنی ازش برداشت کرد:وقتی تو می خندی جایی برای ناراحتی و غم وجود نداره.
در مورد بیت دوم هم:
از نظر ادبی زیاد جالب نیست(یه کم به این بیت و معنیش فکر کنین)،بیتی که به جاش گذاشتن جالب تره و با معنی تره:
دقیقا حق رو به شما میدم چون اول شعر کلا زیاد نباید احساسی بشه باید اول آدم بفهمه چه خبره بعد عاشق بشه!:27:
jeremy28
10-07-2011, 11:44
اولای این قسمت، اون تیکه که سر میز، هی این به اون می گفت: ترشی رو بده، سالادو بده، زیتونو بده و ...
به نظرم جزء سکانس های شاهکار بود!
کلاّ این ساختمان پزشکان، 3 تا سکانس شاهکار تا به حال داشته که یکی رو قبلاً توی این تاپیک گفتم، یکیشم که الآن گفتم، اون یکیشم بین خودم می مونه :34:
سلام
حالا به این شکل عوض شده:
در مورد بیت دوم هم:
ببخشید شما احیانا از مسئولین نیستی؟!
یعنی چی زدن بی اجازه شعر رو عوض کردن این 1
2 چرا اسمی از زانیار نیاوردن؟
3 این دیگه واقعا نوبره ها!خود فیلم هم یک قسمت نشون داد که میخواستن از مسئولین انتقاد کنند اینقدر تغییرش دادند و گفتند اینکار رو اونکار کنید که دیگه هیچی تهش نموند!یعنی چی مگه توی هر چیزی تسلط و تخصص دارند که میخوان تغییرش بدن؟خود این یکی از مشکلات جامعه هست...وقتی خود شاعر و خواننده ناراضی هستند چرا باید اینطور بشه؟!
4:قرار نیست معنی هرترانه ای واضح باشه که کلا معنیش داخل جملش باشه که!توی لحن خنده هات احساس غم نبود که مشخصه یک کلمه احساسی وجود داره...احساس هست...یعنی وقتی میخندی خنده واقعی داری اشاره به اون جمله "اونی که بیشتر از همه میخنده غمش بیشتره"
من عاشقت شدم دست خودم نبود عاشقی جرم محسوب میشه
حالا فهمیدید چرا سانسور شده؟!
بی جهت دفاع نکنید!
Majid-6120
10-07-2011, 11:55
چرا اسمی از زانیار نیاوردن؟
شعر تیتراژ آخر رو که خانم عاملی گفته ! :20:
شعر تیتراژ آغازین ماله زانیار هست !
سلام
حالا به این شکل عوض شده:
در مورد بیت دوم هم:
شاید با این تغییر به قول شما بهتر شده باشه ولی حق دست بردن توی اون آهنگ رو نداشتند.... منم اگه بودم دیگه کاری واسشون نمیخوندم
این قسمت رو من امروز ظهر دیدم خیلی جالب بود.... مخصوصا عکس هایی که خانوم شیرزاد میگرفت شاخ میذاشت برای این مریضا
آره، قسمت دیشب بخشای خیلی خوب داشت ...
از یه سکانسش خیلی خوشم اومد، وقتی کتی میخواست عکس دوماد رو به نیما نشون بده، شیرزاد له له میزد، بچه بازی درمیآورد، بالا پایین میپرید که عکسا رو بهش نشون بدن! وقتی بهش گفت برو به کارات برس، خیلی خوب عین این بچههای تخص بالا پایین پرید و گفت کار ندارم، بده دیگه! نشونم بده! :27:
بازیش چشمنوازه شقایق دهقان ...
مثل خیلیای دیگه ...
pcforlife
10-07-2011, 15:46
سلام
حالا به این شکل عوض شده:
در مورد بیت دوم هم:
دوست من :20:
کجای بیت مذکور از شعر اصلی بی معنی بود؟ کجاش مشکل ادبی داشته؟
غم، شادی، خنده، گریه از احساسات انسان نیستند؟ اون موقع معلوم نیست چرا تغییر پیدا کرده به مصرعی که برای اینکه از نظر سجع کلمه حفظ بشه، از واژه "واسه" (بر وزن "احساسه") استفاده شده که عامیانه شده واژه "برای من" هستش و عبارتی نیست که در اشعار خیلی استفاده بشه.
مصرع دوم هم که "من عاشقت شدم، دست خودم نبود" اوج حس علاقه و دوست داشتن انسان رو نشون میده که تو آثار ادبی از شعرای قرن چهارم پنجم تا داستان نویس های معاصرمون بارها در وصفش شعر و نثر و مدح گفتند. اکثر آثار ادبی خودمون رو مطالعه کنید از عاشقی به عنوان پدیده ای یاد شده که خود آگاه نبوده. این مصرع دقیقا به همین موضوع اشاره کرده. بعد ممیزی برای اینکه دوز قضیه پایین بیاد برداشته "عاشقت شدم" رو به کلمه "احساس" تغییر داده که مصرع قبلی همون واژه "احساس" رو حذف کرده بود!!!:13: بارالها!:18:
به نظر من هم دلیل این تغییر بابت این بوده که خواستند غیر ارادی بودن عاشقی رو به نوعی تغییر بدن که دیدن شد این:
تو لحن خنده هات احساس غم نبود - احساس من به تو دست خودم نبود
بعد دیدند وجود مصرع ها با وجود دو کلمه احساس زیاد جالب نشده، اومدند مصرع اول رو هم تغییر دادند که نهایتا شده این:
تو لحن خنده هات جا واسه غم نبود - احساس من به تو دست خودم نبود
البته به نظرم اگه لهراسبی خواننده مجموعه بود، ابیات شعرش ممیزی نمیشد؛ به یاد آورید دلنوازان رو:
پای دنیای تو موندم مثل عاشقای عالم
+
سوای این حرفا:
این نیما چقدر بدشانسه... :41: بنده ی خدا...:31: حتی وقتی هم میاد خودخواه باشه و مثل بقیه بشه، باز گیر و گور میفته تو کارش...:45:
milad_takjoo
10-07-2011, 20:56
این شقایق دهقان واقعا فوق العاده بازه میکنه......:31:
MoH_@_MaD
10-07-2011, 21:12
این قسمتش خیلی خوب بود
بعد از چند قسمت که سریال نسبتا افت کرده بود یه قسمت خیلی خوب رو دیدیم
این قضیه پاسکاری کردن هم واقعا اعصاب خورد کن شده
هر جا که زنگ میزنی اول این تلفن گویا ـه 10 تا شماره میگه که کار همشون یکیه کلا میشه تو 2 تا بخش خلاصه ش کرد
بعد هم که پاسکاری کردن شروع میشه !! این به اون،اون به این: دی
من خودم واسه وصل شدن اینترنتم شاید با بیشتر از 10 نفر حرف زدم هیچ فایده ای نداشت آخرشم حضوری پا شدم رفتم تا وصل کردن
+
این خانم شیرزاد هم آخرشه :27:
دهن همه رو سرویس کرده :27:
مخصوصا وقتی که این کتی رو دست میندازه من کلی حال میکنم :27:
انتقام نازنین رو میگیره :31:
دوستان کسی میدونه دلیل اینکه ترانه تیتراژ پایانی رو عوض کردند و شعرش رو تغییر دادند چی بوده دقیقا؟
Danitondar
10-07-2011, 23:24
دوستان کسی میدونه دلیل اینکه ترانه تیتراژ پایانی رو عوض کردند و شعرش رو تغییر دادند چی بوده دقیقا؟
بحث عشق و عاشقی هست فکر کنم مدیر صدا سیما شکست عشقی داشته اینطوری شده!:27:
شاید با این تغییر به قول شما بهتر شده باشه ولی حق دست بردن توی اون آهنگ رو نداشتند.... منم اگه بودم دیگه کاری واسشون نمیخوندم
چرا از اول و قبل از شروع سریال اینکارو نکردن؟بعد صد سال مناسب ندیدن یا دستور از بالا رسیده؟
tariran0
11-07-2011, 04:49
جالبه..
عوض کردن؟! تاحالا توجه نکرده بودم:31:
میشه چند بیت از قبلی و چند بیت از الان رو بگید؟
اگر در آینده شنیدید که این قسمت :
"من عاشق و دیوونم "
به
"من احساسی و بیمار هستم"
تغییر کرد تعجب نکنید !
MoH_@_MaD
11-07-2011, 08:46
نشان داده شده و نشان دادیم که دلزده و سیرنمی شویم چنانچه طنزی با کیفیت و دارای ساختار قوی را پیش رو داشته باشیم. بی اغراق میتوان پیمان قاسم خانی را نقاش اصلی طنزهای سینما و تلویزیون این سالها، البته درمعنای واقعیاش دانست آنجا که از تکرار خود پرهیز میکند و آنجا که کمدیهای به ظاهر عطارانی دیگر مردم را راضی نکرد و سازندگان و ادامه دهندگانش را نیز به بن بستی روایتی رساند. آنچه هست و شواهد حکم میکند این است که پیمان قاسم خانی در این سالها و به سبب کارهای متفاوتش و همچنین به سبب نوشتن فیلمنامههایی که تا حدودی جلوتر از زمان خودش است، از بسیاری بازیگران سینما و تلویزیون نزد مردم شناخته شدهتر است.
ساختمان پزشکان باردیگرنشان داد میشود در بستر فضا و لوکیشنی محدود قصهای آپارتمانی ولی گویا و پویا ساخت. سریال طبق انچه در سالهای اخیر و در قالبها و قابهای تلویزیون مشاهده شده داستان ادامه داری ندارد و اپیزودیک است، ولی در عوض از شخصیتها و موضوعی تازه برخوردار است. سریال در ادامه همان ایجاد و روایت فضاهای فانتزی آثار قاسمخانی شخصیت، موقعیت، تیپ و البته سویه اجتماعی را درکنارهم حفظ کرده، کمااینکه اینجا یک مقداری خطوط اجتماعیاش نیز پررنگتر است.
سریال، داستان نیما افشار به عنوان دکتر روانشناس و محیط پیرامونیاش را روایت میکند چنانکه به مدد همین شخصیت و حرفه سعی در بازتعریف بسیاری هنجارها و ناهنجاریهای فراموش شده و درحال وقوع موجود در اجتماع دارد. این همان نکته اصلی و نهایی سریال نیز هست. چنانکه نوع کاراکترها و محیط سریال نیز به مدد کدهای مختلف نیزدر تکاپوی ارائه این موضوع هستند. شخصیت دکترافشار به عنوان هسته اصلی تمام اتفاقات داستان، برادرش به عنوان شخصی که تازه از زندان آزاد شده، دکترها و منشی ساختمان پزشکان به عنوان مجری کنشها و واکنشهای موجود در دکتر نیما افشار همگی درپی ایجاد برشی از اجتماعی قابل درک است که به نوعی مبین تمثیل مشت نمونه خروار نیز هست. سریال به شدت از قالبهای تکراری این سالهای تلویزیون فراری است و درکنارآن درپی نوعی عبور از کنار خط قرمز است. عبوری که نه معنی تخریب و ابتذال، که بوی تعامل میدهد و دلسوزی و اتحاد.
از کلیدیترین و مهمترین نکات سریال شخصیت پردازیهای درست و بکری است که حتی بیشترین نقش را درکیفیت و فراز و فرودهای سریال ایفا میکنند، چرا که اینجا دیگر شخصیتها نیستند که معطل پیشبرد و پیشرفت داستان باشند بلکه هر کدام داستانی دارند، آنها خود عامل ایجاد داستان هستند نه داستان عامل ایجاد آنها، وقتی به محض انجام یک فعل توسط انها، به سرعت به دنبال عامل و ما به ازای آن در جامعه هستیم چنانکه حتی نگهبان سریال نیزبرای خود داستان دارد. این همان نکته مهمی است که سریالهای ما برای جدی گرفته شدن در این سالها فراوان به آن محتاجند ولی کمبودش را مشاهده میکردیم البته این نه به معنای شخصیت پردازیه فاقد داستان قابل اتکا است چرا که ساختمان پزشکان کیفیتش را درگرو این عوامل در کنار هم است که بدست میآورد. چنانچه تمام اینها را نه ازفضای کاملا واقعی که از فضای نیمه واقعیاش دریافت و استدلال میکنیم. که البته این رویکرد و روال را میتوان مدیون تعامل خوب میان مدیران و سازندگانش درارائه کاراکترهای قابل بحث دانست.
درباب نقدهای اجتماعی موجود در سریال فراوان میتوان نوشت، یا حتی آنرا نقد کرد. همانطور که گفته شد شخصیتها اگرچه فانتزی ولی دارای ما به ازای بیرونی هستند. دکترافشاری که نماد انسانهای منطقی و دارای حجب و حیا است که آنرا در مقابل هجمه وارد بر خودش نیز حفظ میکند، برادری که منطق در او و ذهنش جایی ندارد، منشیای که تواناییهایش بسته به شرایط و منفعتش تغییر میکند و آنرا در پس گیجی خواسته و ناخواستهاش پنهان کرده، پدر و مادری که ارزشها را جدی نمیگیرند و در تشخیص سره و ناسره چشم خود را به حقیقت میبنند و سر ناسازگاری با فرزند عاقلترمیگذارند، افرادی که حق و منطق در زبان ولی نه در عمشان حاکم است، همه در پی گوشزدی هوشمندانه است که حرفهایش را نه مستقیم که در پس شخصیتهایی آشنا میزند که مفهموم بیرونی و پنهان را در ارائه اثری هرچه بهتر حفظ میکند. در این میان نقدی و اشکالی که وارد است نه به خود این بخشها که بیشتربه بعضی قسمتهایی است که این موارد را بسیاربیشترازحد معمول پررنگ کرده و تا حدودی تا مرز افراط نیز به پیش میبرد، آنجاکه دکتر افشار تحت تاثیر فشار محرکها، اطرافیان و خانواده قرار میگیرد و درمقابلش منفعل عمل میکند، نکتهای که در کار قبلی صحت یعنی چارخونه نیز مشهود بود و آنجا نیز شخصیتی که حمید لولایی بازیاش میکرد نیز چنین در مقابل اطرافیانش رفتار و عمل میکرد و صحت انرا همراه خود به این سریال نیز آورد. نکتهاش اینجا است که درست است که افرادی این چنین درجامعه فراوانند که علیرغم تواناییهایشان مورد رفتارهای پر از اشتباه و خلاف منطق دیگران که حاصل منفعت طلبیهایشان است قرارمیگیرند، ولی تکرار و استمرار ایجاد چنین موقعیتهایی در سریال نه تنها کارکرد اصلیاش که همان نقد افراد و جامعه است از دست میدهد تا حدودی مبدلی برای تحریک عصبی بیننده به علت خارج شدن این رفتارها از حالت عادی نیز میشود. دراین باب قسمتی را میتوان یادآوری کرد که پدرنیما افشاردر کلانتری از او میخواهد تا به جای برادر خلافکارش شب را در زندان بماند تا برادر خلافکار بتواند شب را در خانه و کنار خانواده سپری کند. تکرار این مسائل هر چند واقعیت و درراستای نقد اجتماع باشد ولی چانچه از حالت تعادل خارج گردد میتواند به تحریک عصبی بیننده منجر و آن تذکر را بیاثر کند.
نکته ضعف دیگر عنصرغالب سریالها و فیلمهای سالهای اخیر در نمایش پر تاکید وجه سیاه یا خاکستری آدمها است، که هر چند حاصل و برآمده از اجتماع پیرامون، ولی مسبب راه اندازی و تشدید تفکری نابجا که تاثیرش را نه به صورت گله و شکایت از شرایط، در جهت بهبودی، که موجب تسری و عمق بیشتری ناهنجاریهایی این چنین میگردد ناهنجاریهایی که پذیرشش از سمت تنها یکسری از کاراکترها قابل چشم پوشی است و البته لازم ولی پدیدار شدن آن در بیشتر افراد سریال موجب نوعی حس بیاعتمادی، و منفی گرایی میشود. کافیست تا به پدرو مادر این سریال به عنوان انسانهایی سرد و گرم چشیده که به شیوه معمول باید مامن و آرامش فکری فرزندان باشند نگاهی بیندازیم تا چرایی تمایل این پدر و مادر در جهت بروز ابعاد سیاه و یا درجاهایی خاکستری شخصیتها در ذهنمان شکل گیرد. البته سریال تلاشش این است، به واسطه روانشانس بودن شخصیت اصلی با بازی خوب بهنام تشکر، بسیار واکاوی کند اجتماع را. که در این میان سعی میکند به واسطهٔ همین شخصیت که تا حدودی نقش قاضی و معیاررا نیزایفا میکند هرچه بیشتر و بهتراز آزمون سوالها و وقایع اجتماعی حاصل از آن بیرون آید ولی خوب کمی اعتدال و نرمش در قبال شخصیتها و رفتارشان برای تاثیرگذاری و واقع نمایی بیشتربهتر شاید ما را با مجموعه کاملتری روبرو میکرد که البته تمامی این موارد چیزی از ارزشهای فراوان سریال کم نمیکند.
سریال همانطور که درزمینه شخصیتپردازی و نوع روایت و ایجاد مولفههای خوب در زمینه طنز موفق نشان میدهد، از بازیهای بسیارخوب و انتخابهای بسیار خوب نیز بهره میبرد، نقطه قوت این بخش بهنام تشکراست که درعین اینکه بنا به اقتضا ایفاگرنقشی جدی است ولی به خوبی توانسته کمی چاشنی طنز لازم را به شخصیت وارد کرده، به صورتیکه نه به دام لودگی و افراط بیفتد و نه فاقد جذابیتهای و شیرینیهای لازم باشد. دیگر بازیگران نیز به مانند شخصیت اصلی هرکدام درجای خود قرار دارند و نقش خود را به بهترین شکل ارائه میدهند، بهترینی که حاصل همان شخصیتپردازی و کارگردانی خوب و توام آن است.
نکته آخر اینکه مدتها بود جای طنزی ساختارشکن و البته تاثیرگذار در تلویزیون خالی بود. تلویزیون به ساختمان مشاغلی دیگرو نوع روایت طنزی این چنین فراون نیاز دارد. طنزی که قالبهای معمول را بشکند، طنزی که سوتفاهم را برطرف کند، چالش ایجاد و آنرا مرتفع سازد، سوال مطرح سازد و پاسخ دهد، دلسوز باشد و اما از دایره منطق خارج نشود، بخنداند اما نه هر قیمتی، تصویرگر وقایع باشد اما دروغ نگوید و بیطرف باشد و یاد دهد نقد را باید از خود شروع کرد نه اجتماع. به همان شیوهای که درقسمتی از سریال و در بحثی که سر ساخت طنزفاخر و انتقادی مطرح شد، فراوان عملکردهای تلویزیون مورد نقد قرار گرفت و نشان داد نقد و نقد پذیری در کنار هم است که بستر و زمینه را برای پیشرفت فراهم میکند.
نهایتا باید تبریک گفت به عوامل سریال و دست اندرکاران تلویزیون که به واسطه تعامل و تامل توانستند کاری درخورارائه دهند که هم مخاطب عام و هم مخاطب سختگیر و خاصش را راضی کند.
منبع : سینمای ما
ممکنه لینک هر دو آهنگ رو بذارید؟
بچه ها این سکانس آخر امشب خیلی باحال بود=)))
piremard
11-07-2011, 21:46
سلام
لطفا از دامن زدن به مباحثات حساسیت برانگیز خودداری فرمایید .
نقل قولهایی هم که اندکی حاوی بحث بودن حذف شد . اگر سووالی در کامنتتون نوشته بودید لطفا تکرار کنید
ممنون از حلمتان
mghaffari49
11-07-2011, 22:05
دفترچه تلفن شیرزاد + (احتمالاً اینسپشن بازی ) سکانس آخر :)
نازنین : از این دست میدم به اون دست
از اون دست میدم به این دست
ولی حالم جا نمیاد فک کنم باید دو تا گوشی باشه:27:
نقل قولهایی هم که اندکی حاوی بحث بودن حذف شد . اگر سووالی در کامنتتون نوشته بودید لطفا تکرار کنید
OK پیرمرد جان دیگه تکرار نمیشه ، اون قضیه نوشابه رو دوباره تعریف کنم؟
یادم نیست چی پرسیده بودم:31:
befermatooo
12-07-2011, 07:33
ولی من فکر کنم این منشی جدید یک کلکی تو کارشه !
احتمالا سرشون رو کلاه میزاره .
ولی من فکر کنم این منشی جدید یک کلکی تو کارشه !
احتمالا سرشون رو کلاه میزاره .
آره یه جوریه! :31:
حتما قبلیه رو میارن. ناراحت که شدن خودشون! :31:
دیشبی قسمت چند بود؟ فکر کنم باید 41 میشد من فکر کنم دیدم 42 شده همین دیشب؟ من فکر کنم 40 رو ندیدم بعد دیشب هم باید 41 پخش نمیشد مگه؟ فکر کردم نوشته بود قسمت 42 ام ؟
فیلمش از نظر من یک فیلم مبتذل هست، از فیلم نامه بسیــــــــار ضعیفی هم برخوردار هست.بازیها ضعیف و به قول فراستی فیلم هیچ هدفی رو دنبال نمیکنه.
آدم نباید هرچیزی رو به تمسخر بگیره و اسمشم بذاره طنز
طنز اونی بود که اقای مدیری میساخت.
Hamid Hamid
12-07-2011, 09:19
فیلمش از نظر من یک فیلم مبتذل هست، از فیلم نامه بسیــــــــار ضعیفی هم برخوردار هست.بازیها ضعیف و به قول فراستی فیلم هیچ هدفی رو دنبال نمیکنه.
سلام.
دوست عزيز اين كه فيلم نيست ... سريال هستش
منظورتون چي بود دقيقا؟ چه چيزهايي رو به سخره گرفتند؟
از هدف صحبت كرديد ... هدفي بالاتر از بيان اشتباهات و عقايد و رفتار هاي غلط اجتماعي؟! ( اگه يخوايم در مورد هدفش صحبت كنيم 30 خط ميشه هدفش رو نوشت )
ولي جدي بيايد بگيد كه چي رو به سخره گرفتند ...
ممنون
sepideh khanom
12-07-2011, 09:27
من که با دیدن این سریال لذت می برم مخصوصاً خانم شیرزاد :27:
فعلا از بقیه برنامه ها بهتره ... هرچند خیلی جاهاش رو کمرنگ کردن، مثل ازدواج ناصر
یا اولای شیرزاد که مرد جوون می دید شینش می زد...:36:
و نقطه مقابل این سریال ستایشه...که از اول تا آخرس مصیبت و غم و گریه و زاریه:41:
دوستان دیشب قسمت چندم بود؟کسی سایتی سراغ نداره که فیلم رو برای دانلود گذاشته باشه؟قسمتهای قبلی منظورمه
لطفا زود جواب بدید مدیران اینجا زود این پست رو مثل پست قبلی پاک میکنند
sepideh khanom
12-07-2011, 10:54
دوستان دیشب قسمت چندم بود؟کسی سایتی سراغ نداره که فیلم رو برای دانلود گذاشته باشه؟قسمتهای قبلی منظورمه
لطفا زود جواب بدید مدیران اینجا زود این پست رو مثل پست قبلی پاک میکنند
دوست عزیز پیغام هات رو چک کن، لینک ارسال شد
befermatooo
12-07-2011, 12:31
ولی پدر و مادر دکتر افشار ، خوب پوست اون شرکت کنسرو رو کندن !
بیچاره ها رو به گریه کردن انداخت . عجب تحصنی کرده بودن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Amir_oscar
12-07-2011, 12:53
شما راجع به چه سریالی صحبت می کنین؟ گویا تاپیک رو اشتباه اومدین! :دی
Danitondar
12-07-2011, 13:49
سلام بر جناب فراستی خوب هستین!:21:
nafe-bandar
12-07-2011, 13:51
ولی پدر و مادر دکتر افشار ، خوب پوست اون شرکت کنسرو رو کندن !
بیچاره ها رو به گریه کردن انداخت . عجب تحصنی کرده بودن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه هدفی توش بود
نتیجش این میشد که باید در مسیرمون استوار باشیم... تا موقع رسیدن به هدف!! (حتی عمق مسئله$:31:)
MOHAMMAD2010
12-07-2011, 13:54
دیشب تیکه آخرش چقدر وحشتناک بود ! :31:
MoH_@_MaD
12-07-2011, 14:13
دیشب تیکه آخرش چقدر وحشتناک بود ! :31:
آره : دی
من تو فکر بودم داشتم سریال رو هم میدیدم نیما که نازنین رو صدا کرد یهو شیرزاد برگشت زهرم ترکید :31:
یا اونجا که نازنین مثل شیرزاد میخندید خیلی وحشتناک شده بود :31:
satttanism
12-07-2011, 14:24
دیشبش واقعا با معنا بود
نشون داد که با اتحاد و پشت هم بودن و بی توجهی به تهدید ها هر کاری میشه کرد
yarane-naghdi
12-07-2011, 16:16
پیرزن مادر دکتر نیما شخصیت جالبی داره . خصوصا وقتی مثل این شکلک میشه : :19:
jeremy28
12-07-2011, 16:32
پیرزن مادر دکتر نیما شخصیت جالبی داره . خصوصا وقتی مثل این شکلک میشه : :19:
بابا مادرزن پیمان قاسم خانیه دیگه، نباید دست کمش گرفت!
Amin.M.1986
12-07-2011, 16:33
سلام.
دوست عزيز اين كه فيلم نيست ... سريال هستش
منظورتون چي بود دقيقا؟ چه چيزهايي رو به سخره گرفتند؟
از هدف صحبت كرديد ... هدفي بالاتر از بيان اشتباهات و عقايد و رفتار هاي غلط اجتماعي؟! ( اگه يخوايم در مورد هدفش صحبت كنيم 30 خط ميشه هدفش رو نوشت )
ولي جدي بيايد بگيد كه چي رو به سخره گرفتند ...
ممنون
قصدم انتقاد الکی نیست اما واقعا این برنامه چقدر بار محتوایی داره!! کنایه ها انقدر سطحی هست که به فیلم های سوریه ای شبیه هست! ایراداتی که میتونم به این سریال وارد کنم
1-جا انداختن فرهنگ لمپن بازی و لات بازی ( که سیاست کنونی صدا و سیماست و مملکت داره میشه مثل زمان رضا شاه!! قلدری و زور گویی به طور ضمنی توی فیلم داره تبلیغ میشه)
2-بازی ضعیف هنرپیشه ها و خیلی ضعیف پدر و مادر دکتر افشار!! انگار استفاده از نابازیگر با استفاده از بازیگر های تازه کار اشتباه گرفته شده!
3-کش دادن زیاد سکانس ها و صحبت های پدر و مادر دکتر افشار
4- بیان سطحی مواردی که قراره توی فیلم مورد نقد قرار بگیرند که نمیذاره بیننده ی خوش ذوق از دیدن فیلم لذت ببره
5-ارایه هجو به جای طنز! موارد خنده دار فیلم که من خودم هم با دیدنشون خدم میگیره متاسفانه هجو هستند!! مثلا بازی خانوم شیرزاد که جزو سکانس های خنده دار فیلم هست یکی از این نمونه هاست! قسمت های هجو فیلم خنده دار و طنز فیلم بسیار سطحی هست!
MoH_@_MaD
12-07-2011, 19:45
بابا مادرزن پیمان قاسم خانیه دیگه، نباید دست کمش گرفت!
جدا ؟؟
یعنی مادر بهاره رهنما هستن ایشون ؟؟
چقدر هم به هم میان :27:
hamid_diablo
12-07-2011, 21:49
امشب خیلی جالب بود
که سر چه مسائلی چه باجهایی باید داد
یا باید مسئله رو از اول گفت یا اینکه باید منتظر همچین فجایایی بود
بازیشون اونقدرها هم ضعیف نیست که شما میگید ولی یه کم دارن حوصله آدم رو سر میبرن
به نظر من تو اکثر طنز هایی که ساخته میشه همه هدف خندادن مخاطب هست که خود عوامل هم بهش اعتراف می کنند و ازش به عنوان معیار موفقیت یاد می کنند.
متاسفانه من تو این فیلم و خیلی فیلم های طنز دیگه محبتی بین افراد نمی بینم حتی بین مادر و فرزند ! یک جورایی همه با هم دشمن اند. تو این فیلم همه بشدت همدیگر را تخریب می کنند. انگار نه انگار که انسان هستند و عاطفه دارند
گاهی اوقات هم شادی و خنده در کنار غم معنی پیدا می کنند و واقعی جلوه می کنند ( البته تو فیلم طنز غم باید کمتر باشه ولی نه اینکه نباشه ) . وقتی شما یک غمی تو یک فیلم مشاهده می کنید آمادگی شما برای خندیدن بیشتر میشه و آن خنده دلنشین تر هست.
من همه این ها را تو یک سریال فقط دیدم آن هم سریال زیبای "زیر آسمان شهر" بود. محبت فولاد به پدرش حتی در بدترین شرایط ، محبت بین خانم فرامرزی و آقا غلام که برای هم می مردند ، آن دور هم جمع شدن های زیر آلاچیق ، آن ناراحتی و غم هایی که در غیاب هر کدام از شخصیت ها برای بقیه ایجاد میشد.
حتی من معتقد هستم بار طنز زیر آسمان بیشتر هم بود.
من یادم زمانی که پشت صحنه زیر آسمان شهر را می گذاشت برای هر قسمت اسمی را انتخاب کرده بودند مثل عدالت ، محبت یا تنهایی ، غرور و ... چیزی که من به سختی میتوانم الان تو فیلم ها ببینم.
بله ، این حرف دل ما بود ، امیدوارم باز هم بتوانم از آن طنز که لااقل مورد علاقه من بود ببینم.
mhv_kntu
13-07-2011, 05:43
آخر ما نفهمیدیم به این مجموعه های تلویزیونی میشه طنز گفت یا نه ؟! یکی میگه باید بگیم کمیک یکی میگه طنز مال ادبیات و نشته هست و ... :41:
sepideh khanom
13-07-2011, 15:35
قسمت دیشب، تیکه ویروس کامپیوترش و اون ماسکش خیلی جالب بود :27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.