مشاهده نسخه کامل
: تاپیک مخصوص پلاسمای سه بعدی VT20 پاناسونیک
Injaneb2
02-03-2011, 21:42
با سلام امروز بالاخره VT20 پنجاه اینچ را خریدم. البته فردا تحویل می گیرم. قیمتش با 2 عینک در نمایندگی های پاناسونیک از 3.500 تا 3.280 میلیون گفته می شود که شاید کمی هم جای چونه داشته باشد.
اخبار تکمیلی در بخش های دیگر خبری به اطلاع خواهد رسید!
afshin49
02-03-2011, 22:00
با سلام امروز بالاخره VT20 پنجاه اینچ را خریدم. البته فردا تحویل می گیرم. قیمتش با 2 عینک در نمایندگی های پاناسونیک از 3.500 تا 3.280 میلیون گفته می شود که شاید کمی هم جای چونه داشته باشد.
اخبار تکمیلی در بخش های دیگر خبری به اطلاع خواهد رسید!
سلام
مبارک باشه.بلوری پلیر و فیلم بلوری 3 بعدی رایگان هم باهاش میدن یا نه؟گارانتیش چند ماهه؟
Injaneb2
02-03-2011, 23:20
با تشکر
خیر بلوری پلیر و فیلم شامل این هزینه نبود و بعضی از نمایندگی ها میگفتند که بعد از عید می آید. فقط یکی از نمایندگی ها (تلفنی) گفت که بسته پیشنهاید کامل (!) که شامل پلیر و 3 فیلم رایگان و کابلهای مربوطه است بالای 4 میلیون (فکر کنم 4.2 میلیون) می شود.
گارانتی که من گرفتم فکر کنم 15 ماه بود(!) ولی بعضی جاها میگفتن یک سال.
من با 2 عينك و بلوري پلير گرفتم 3,200 البته بدون گارانتي.به نظرم 4.200 به خاطر گارانتي نميارزه با در نظر گرفتن قيمت جهاني!
آقا نميدونم شايد شما موافق نباشيد ولي من الان يك ساله منتظر اين تلوزيون بودم تا حالا هم از نزديك تصويرشو نديده بودم و بالاخره هم خريدم ولي واقعا اون چيزي كه در انتظار داشتم نبود! بعد اينكه به ما هو ا وصل كردم و تصاوير sd رو ديدم خيلي تو ذوقم خورد كدر بود! در تصاوير hd هم از led كمتر بود و تنها نقطه قوتش كه حال كردم تصورير 3 بعدي بود كه فقط سامسونگ رو قبلا ديده بودم كه اصلا حال نكردم. خلاصه اينكه تلويزون رو با كمال ناباوري پس دادم! چيزي كه هميشه دنبالش بودم! نميدونم شما هم واقعا انتظار بيشتر از اين نداشتين؟! حالا ميخام برم سراغ led سوني كه تا حالا اصلا بهش فكر نميكردم نظر شما چيه؟
Injaneb2
04-03-2011, 08:27
آقا نميدونم شايد شما موافق نباشيد ولي من الان يك ساله منتظر اين تلوزيون بودم تا حالا هم از نزديك تصويرشو نديده بودم و بالاخره هم خريدم ولي واقعا اون چيزي كه در انتظار داشتم نبود! بعد اينكه به ما هو ا وصل كردم و تصاوير sd رو ديدم خيلي تو ذوقم خورد كدر بود! در تصاوير hd هم از led كمتر بود و تنها نقطه قوتش كه حال كردم تصورير 3 بعدي بود كه فقط سامسونگ رو قبلا ديده بودم كه اصلا حال نكردم. خلاصه اينكه تلويزون رو با كمال ناباوري پس دادم! چيزي كه هميشه دنبالش بودم! نميدونم شما هم واقعا انتظار بيشتر از اين نداشتين؟! حالا ميخام برم سراغ led سوني كه تا حالا اصلا بهش فكر نميكردم نظر شما چيه؟
والا دوست عزیز اول بگم که من تجربه زیادی در دیدن تصاویر روی پنل ندارم. ولی من تصاویر داخلی را با گیرنده دیجیتال و کابل کامپوننت دیدم، از انتظاری که از یک پنل 50 اینچ داشتم، بهتر بود یعنی فکر میکردم خیلی تصاویر محوتر باشد.
آیا شما هم با گیرنده دیجیتال تست کردید؟
آیا تصاویری که در واره-ماه دیدید، سورس خوبی داشت؟ چون کیفیت همه کانالهل یکی نیست.
آیا از کابل HDMI برای این منظور استفاده کردید؟
afshin49
04-03-2011, 08:54
در ابتدای سال2010 که این پنل عرضه شد در تمام سایت های مرتبط به عنوان بهترین شناخته شد و هنوز هم اغلب این ها روی حرفشون هستن اما اضافه میکنن که مشکلاتی هم در این یک سال داشته و الان منتظر VT30 هستن که ببینن این اشکال ها تا چه حد رفع شده. تا جائی که من برداشت کردم الان خلاصه کلام این هست که باید حتما در 100 تا200 ساعت اول آب بندی! پنل را رعایت کرد و پس از اون کالیبره حرفه ای لازم هست که میشه از سایت های مختلف در این مورد استفاده کرد.جالب اینجاست که در اروپا افراد حرفه ای وجود دارن که با حضور در منزل متقاضیان بر اساس محیط و سلیقه خریدار کالیبراسیون را انجام میدن و 300-400 دلار هم میگیرن!
اگر یوزر رویوهای این پنل رو دنبال کنیم میبینیم که علیرغم تمام مشکلاتی که VT20 داره اگر بدنبال سایز بالا/تصاویر روان/زاویه دید وسیع بویژه برای سالن/3بعدی مناسب ... باشیم و خلاصه overall باز هم در شرایط موجود این پنل اگر اولین نباشه جزو بهترین هاست.من هم دنبالش هستم ولی اگر تا این هفته موفق به خرید نشوم چون 3 بعدی خیلی برام مهم نیست سراغ یکی از این ها خواهم رفت:
LG le8500 47 inch
sony EX700 46 inch به خاطر عشق خانواده به این برند:20:
samsung c6960 46 inch
و البته چون این قاچاقچیان محترم منتسب به بانه بد جور تا حالا سر کارم گذاشتن حتما با گارانتی خواهم خرید.
ببخشید که شبیه درد دل و زیاده گوئی شد.:10:
die my darling
04-03-2011, 12:32
من خودم v20 دارم و کیفیتش مثل آب خوردن از ال ای دیای سونی و سامسونگ که اینور اونور میبینم بالاتره دیگه چه برسه به vt20 فقط برای دیدن فیلمای sd باید تی ویو بزاری روی حالت دینامیک.
حالا ایشالا سونی رو که خریدی با همون سورسایی که vt20 تست کردی یه نگا بهش بنداز بعد میری دوباره پسش میگیری :31:
خلاصه اینکه وقتی میخوای دو تا تی وی تست کنی با سورس یکسان تو محیط یکسان و بقل هم باید تست کنی نه اینکه بری یکیو پشت ویترین مغازه با اون فیلمای تبلیغاتی که برای اون تی وی optimize کردن ببینی بعد بیای یکی دیگرو یه آنتن یا ----- درب و داغون بزنی بگی چرا این مثل اون نیست.
سلام خدمت همگي. عرض كنم كه من vt20 رو به يك رسي ور vu +duo كه 800 تومن قيمتشه و در حال حاظر بهترين رسيور دنياست حتي از دريم باكس جلوتر(ميتونين تو سايتها خارجي يا ايراني تحقيق كنين) با كابل hd متصل كردم. اول رفتم رو با كيفيت ترين كانالاي sd مثل كانالهاي المان مثلا zdf ard rtl...كه ميدونين بهترين كيفيت رو دارن. تصاوير حالت محو داشتن . بعدش زدم چند تا كانال hd با كيفيت كه فكر كنم كانال hd suiss تو كيفيت حرف اول رو ميزنه تصوير خوب بود ولي نه در حدي كه آدم بگه wow! بعدش رفتم رو 2 تا كانال 3d با عينك تست زدم گفتم wow! اين تجربه من بود . ميدونيد مشكل من چيه ؟ در مقابل پرداخت 3 ميليون و خورده اي پول بيشتر از اينا انتظار داشتم. به نظر مياد براي اين تلويزيون بايد نهايتا 2 تومن پرداخت كرد. حتي تو جعبش يك كابل hd هم نداشت يا لا اقل يك فيلم 3d! حالا هنوز tv نخريدم شايد برم سراغ lg9500 يا حتي ممكنه دوباره vt20 بگيرم البته نه با اين وضعيت كه از بانه ميارن ! يكي ميگه 1 عينك داره يكي ميگه 1 عينكم اشانتيون يكي ميگه بلوري ميدم يكي نميده. يكي كوبيده به اينور اونور گند زده به دستگاه! معلوم نيست چي به چيه. اصلا چرا مثل بچه آدم وارد ايران نميكنن. خلاصه اين چيزا بد جور تو ذوقم زد در واقع آدم حس ميكنه پولشو ميريزه دور با اينكه خودم از طرفداراي پر و پا قرص vt20 بودم و شايدم هنوزم باشم چون واقعا تلويزون هاي ديگرو اينطوري تو خونه تست نزدم تا حالا! در مقابل آدم ميره يك نمايندگي lg سامسونگ يا سوني و ميبينه جنس صحيح و سالم جلوي چشمت با يك تصوير چشمگير hd دارن پخش ميكنن داخل دستگاه همه چي محيا هست كلي نازتو ميكشن جنس رو ميفروشن! خب انتظار داريد آدم چيكار كنه؟! شايد شما هم اين مشكلات رو داشتيد قبل خريد ولي بعد خريد معمولا كسي نميگه خريدم ضايع بود! شرمنده زياد حرف زدم . فقط خواستم نظرم رو بگم
dooste.man83
04-03-2011, 16:57
دوستان بلاخره خوبه یا بده تصویرش؟ مشکلی که با بودن تصاویر ثابت داشت رو دیگه نداره؟ از دوبی می خوام بیارم 2400 می ارزه؟ اونجا هم دستگاه dvd و 3 عینک و بلو ری هم باهاش می دن که اینجا کش می رن...سینما خانگی چی براش بگیرم که عالی باشه و بهش بخوره ؟ممنون
قيمت خوبيه ميشه بپرسم آيا خودتون ميخايين برين؟چطوري وارد ميكنين مگه ممنوع نيست؟! منم همچين كاري تو فكرم بود .
dooste.man83
04-03-2011, 17:51
من خودم نمیرم ...دوست عزیز میدونی چقدر جنس از دبی وارد ایران میشه فقط باید بگردی کسی رو پیدا کنی که این کاره باشه ... بگردی حتما پیدا میکنی تو همین pt پست بزنی کلی آدم پیدا میشن این کار رو میکنن و حق حسابشونم میگیرن یک مقدار ... از آمریکا و اروپا جنس میگی میارن دبی که همسایست
مسئله اينه كه جنس سالم برسه دستت نه شكسته!
بررسی تلویزیون پاناسونیک وی.تی ۲۰
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Full HD 3D Plasma TV
تلویزیون پلاسمای تمام اچ.تی ۳دی
Suggested price: £2,400
قیمت پیشنهادی: ۲۴۰۰ یورو
Panasonic VT20 (TX-P50VT20) Review
بررسی پاناسونیک وی.تی۲۰
Reviewed 14th May, 2010 by Phil Hinton
بررسی توسط فیل هینتون در ۱۴ می ۲۰۱۰
Key Features
ویژگیهای کلیدی
Viera NeoPDP Full HD 3D TV
فناوری ویرانئو پی.دی.پی تمام اچ.دی ۳دی
Freesat HD
ماه-واره آزاد (مجانی) با کیفیت اچ.دی
Freeview HD
دیدن آزاد اچ.دی
Full HD 3DTV with two pairs of active glasses
تلویزیون تمام اچ.دی ۳دی همراه دو عینک سهبعدی کنشگر (اکتیو)
Infinite Black Pro
دارای رنگ سیاه ناب
600Hz SubField Driving
دارای پویش ۶۰۰ هرتز
Intelligent Frame Creation Pro
دارای بازآفرینی فریم هوشمند
THX Certified
دارای گواهی تی.اچ.ایکس
ISFccc Certified
دارای گواهی آی.اس.اف.سی.سی.سی
Viera Cast
طرح ویرا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Poisonman
04-03-2011, 22:27
من هم الان چند روز هست كه يك VT20 پنجاه اينچ با دو تا عينك و گارانتي با.نيان (P.G.F) گرفتم به قيمت 3200 با حمل رايگان. در كل بايد بگم كه قبل از خريد به مدت حدود 6 ماه بود كه اينترنت رو براي انتخاب يك تلويزيون خوب كه قابليت 3D هم داشته باشه شخم مي زدم!:31:
چند تا نكته رو صادقانه ميخوام بگم:
1) كيفيت تصوير به نظر من فوق العاده هست، البته سورس من فيلمهاي بلوري هست و بازيهاي PS3 و XBOX 360
2) كيفيت تصوير 3D همونطور كه خيلي از سايتهاي اينترنتي هم ميگن عالي هست
3) مديا پلير داخلي تلويزيون اصلاً بدرد نميخوره (تقريباً هيچ فيلمي رو نتونستم باهاش اجرا كنم) البته اين مديا پلير رو اصلاً جز امكانات تلويزيون حساب نبايد كرد!
4) اگر مطلع باشيد در تكنولوژي پلاسما مساله اي وجود داره بنام Flicker كه يكي از كعايب اين تكنولوژي به حساب مياد، البته طبق تحقيقات اينترنتي اين مشكل رو فقط 5 تا 15 درصد افراد حس ميكنند، اگر شما هم از افرادي هستيد كه چشمتون قادر به تشخيص اين مساله هست، ممكنه در تماشاي تصاوير در تلويزيون هاي پلاسما دچار مشكل بشيد!
تنها مشكل من كه هنوز بهش عادت نكردم همين مساله Flicker هست، بقيه موارد بسيار خوب هستند.
Injaneb2
04-03-2011, 22:36
سلام خدمت همگي. عرض كنم كه من vt20 رو به يك رسي ور vu +duo كه 800 تومن قيمتشه و در حال حاظر بهترين رسيور دنياست حتي از دريم باكس جلوتر(ميتونين تو سايتها خارجي يا ايراني تحقيق كنين) با كابل hd متصل كردم. اول رفتم رو با كيفيت ترين كانالاي sd مثل كانالهاي المان مثلا zdf ard rtl...كه ميدونين بهترين كيفيت رو دارن. تصاوير حالت محو داشتن . بعدش زدم چند تا كانال hd با كيفيت كه فكر كنم كانال hd suiss تو كيفيت حرف اول رو ميزنه تصوير خوب بود ولي نه در حدي كه آدم بگه wow! بعدش رفتم رو 2 تا كانال 3d با عينك تست زدم گفتم wow! اين تجربه من بود . ميدونيد مشكل من چيه ؟ در مقابل پرداخت 3 ميليون و خورده اي پول بيشتر از اينا انتظار داشتم. به نظر مياد براي اين تلويزيون بايد نهايتا 2 تومن پرداخت كرد. حتي تو جعبش يك كابل hd هم نداشت يا لا اقل يك فيلم 3d! حالا هنوز tv نخريدم شايد برم سراغ lg9500 يا حتي ممكنه دوباره vt20 بگيرم البته نه با اين وضعيت كه از بانه ميارن ! يكي ميگه 1 عينك داره يكي ميگه 1 عينكم اشانتيون يكي ميگه بلوري ميدم يكي نميده. يكي كوبيده به اينور اونور گند زده به دستگاه! معلوم نيست چي به چيه.
شما می خواهید 3D بگیرید یا نه؟ اگر نه، که خوب اصلا پول اضافی برای 3D ندید. ولی اگر بله، خوب باید مجموع شرایط را برای تمام رقبا در نظر بگیرید. از جمله قیمت، گارانتی و در نهایت و مهمتر از همه، کیفیت تصاویر. اگر از نظر کیفیت، به این نتیجه رسیده اید که مثلا LX9500 بهتره، خوب چرا VT20 بخرید؟
ولی من فکر می کنم که با توجه به قیمت، گارانتی و کیفیت تصاویر (بخصوص بر اساس نظر سایتهای معتبر خارجی)، انتخاب اول VT20 است.
کلا این جنسهای گارانتی دار در مقایسه با قیمت جهانیش گرون بدست ما می رسه ولی این به مدل و برند ربطی نداره.
در مقابل آدم ميره يك نمايندگي lg سامسونگ يا سوني و ميبينه جنس صحيح و سالم جلوي چشمت با يك تصوير چشمگير hd دارن پخش ميكنن داخل دستگاه همه چي محيا هست كلي نازتو ميكشن جنس رو ميفروشن! خب انتظار داريد آدم چيكار كنه؟! شايد شما هم اين مشكلات رو داشتيد قبل خريد ولي بعد خريد معمولا كسي نميگه خريدم ضايع بود! شرمنده زياد حرف زدم . فقط خواستم نظرم رو بگمخوب شما VT20 بانه ای (منظورم بدون گارانتی) است خریدید، بعد با جنس وارد شده (یا مونتاژ شده) رسمی مقایسه می کنید؟
والا من خريدم ولي پس دادم! كجا vt20 گارانتي دار و تو كدوم شركت ميدن و چيا همراهش ميدن؟ خب بگيد ما هم خريد كنيم صحيح و سالمشو آخه همه الكي حرفشو ميزنن خب!
Poisonman
05-03-2011, 02:25
VT20 الان تو جمهوري قابل تهيه هست، يك كمي بايد بگرديد، نمايندگي هاي پاناسونيك بپرسيد راهنماييتون مي كنند.
اگر با گارانتي شركت بخريد، به علاوه يك عينك كه داخل جعبه هست، يك عينك هم اضافه به شما ميدن. 15 ماه هم ضمانت داره.
Injaneb2
05-03-2011, 08:52
والا من خريدم ولي پس دادم! كجا vt20 گارانتي دار و تو كدوم شركت ميدن و چيا همراهش ميدن؟ خب بگيد ما هم خريد كنيم صحيح و سالمشو آخه همه الكي حرفشو ميزنن خب!
دوست عزیز شما عنوان تاپیک و چند پست اول من را مطالعه کنید.
ممنون آقا من تهران نيستم الان مطمئن تو تهران موجوده كه من 1000 كيلومتر بكوبم بيام تهران؟! به تبريز زنگ زدم يكي گفت 3.600 ! هر شهري مثل اينكه يه قيمت ميدن! تو شهر ما هم كه ماشالا اصلا پاناسونيك نماندگي نداره! اينجا همه samsung c8000 توصيه ميكنن! با تشكر از شما
دوست عزیز شما عنوان تاپیک و چند پست اول من را مطالعه کنید.
afshin49
06-03-2011, 00:33
ممنون آقا من تهران نيستم الان مطمئن تو تهران موجوده كه من 1000 كيلومتر بكوبم بيام تهران؟! به تبريز زنگ زدم يكي گفت 3.600 ! هر شهري مثل اينكه يه قيمت ميدن! تو شهر ما هم كه ماشالا اصلا پاناسونيك نماندگي نداره! اينجا همه samsung c8000 توصيه ميكنن! با تشكر از شما
مگه دوباره میخواین VT20 بخرین ؟:18:شما که خوش قیمت هم گرفتین و پس دادین
آره گفنم كه پشتش له شده بود به دلم نچسبيد! تصوير sd را هم كه ديدم ديگه بيشتر دلم خواست پس بدم! ولي نميدونم چرا نميتونم بازم ازش دل بكنم ! يا اينكه بقيه تلويزيونها از اين بد ترن يا هم اينكه بعد از اينمهمه انتظار واقعا چشم بسته عاشقش شدم! ولي تنها چيزيو كه فهميدن اينه كه ديگه غلط بكنم از بانه جنس بگيرم واقعا ريسكه!
مگه دوباره میخواین VT20 بخرین ؟:18:شما که خوش قیمت هم گرفتین و پس دادین
Poisonman
06-03-2011, 03:17
اين ليست امتيازدهي نهايي سايت معتبر AVForums هست در مورد مدل P50VT20 پاناسونيك.
يك توضيح در مورد سيستم امتيازدهي اينكه، منظور از Reference اينه كه اونقدر عالي هست كه به عنوان مرجع مقايسه محصولات ديگه استفاده ميشه.
با وجود تمام اين مسائل باز هم به عنوان كسي كه اين تلويزيون رو داره، پيشنهاد ميدم كه حتماً قيل از خريد بريد و از نزديك توي يكي از نمايندگي ها اين تلويزيون رو در حالي كه روشن هست و با تصاوير مختلف ببينيد. ممكنه براي بعضي ها اين مساله Flicker (سوسو زدن تصوير مخصوصاً وقتي كه تصاوير روشن و سفيد نمايش داده ميشه) حتي غير قابل تحمل باشه!
البته طبق گفته سايتهاي مختلف اين مساله بعد از يك مدت استفاده از تلويزيون و اصطلاحاً آب بندي شدن دستگاه كمتر ميشه ولي باز هم بهتره قبل از خريد خودتون مساله رو تجريه كنيد. البته براي بسياري از افراد اين مساله اصلاً قابل تشخيص نيست كه اگر شما هم از اون دسته از افراد باشيد بايد بگم واقعاً خوش به حالتون!:31:
Injaneb2
06-03-2011, 07:03
اینجا لیست نمایندگان فروش خود بانیان:
زنگ بزن بهشون و قیمت قطعی بگیر و ببین برای نمایش، تلویزیون باز دارند که همونجا ببینید. فکر کنم شیراز به شما نزدیکتر از همه باشه. فقط یک مسئله: تلویزیون باید ایستاده حمل بشه، باید با وانت حملش کنید. در مورد قیمت هم نه تنها هر شهری یک قیمته بلکه در تهران نمایندگی های بانیان هم هرکدوم یک قیمتی میدهند که در پستهام نوشتم!
الان وقت ندارم یک مطلب دیگه هم در مورد گارانتی بانیان می خوام بنویسم، البته مطلب مثبته!:31:
*Alucard*
06-03-2011, 11:49
آره گفنم كه پشتش له شده بود به دلم نچسبيد!
به نظرم شما بعد از اینکه دیدی پشت پنل له شده اصلا نباید به برق متصلش میکردی.
Injaneb2
06-03-2011, 18:47
یک مطلب دیگه هم در مورد گارانتی بانیان می خوام بنویسم، البته مطلب مثبته!:31:جریان از این قراره که تلویزیون اولی که آوردن را همون موقع تحویل با تصاویر یک دستی که دوستان برای تست گذاشته بودند تست کردم. یک نقطه خاکستری روی صفحه بود که با تغییر زاویه دید، شدتش کم و زیاد می شد. فکر می کنم مربوط به فیلترهای روی صفحه بود و بنظرم پیکسل سوخته نبود. آقای نصاب که دیدش گفت تلویزیون را امروز استفاده کنید و فردا یکی دیگه میارم و همین کار هم انجام شد.
من قبلا هم از گارانتی بانیان راضی بودم (تجربه داشتم)، حالا راضیتر شدم!
Poisonman
06-03-2011, 22:49
جریان از این قراره که تلویزیون اولی که آوردن را همون موقع تحویل با تصاویر یک دستی که دوستان برای تست گذاشته بودند تست کردم. یک نقطه خاکستری روی صفحه بود که با تغییر زاویه دید، شدتش کم و زیاد می شد. فکر می کنم مربوط به فیلترهای روی صفحه بود و بنظرم پیکسل سوخته نبود. آقای نصاب که دیدش گفت تلویزیون را امروز استفاده کنید و فردا یکی دیگه میارم و همین کار هم انجام شد.
من قبلا هم از گارانتی بانیان راضی بودم (تجربه داشتم)، حالا راضیتر شدم!
خوب ، خدا رو شكر، خيالمون راحت تر هم شد كه با گارانتي خريديم. :20:
با سلام خدمت دوستان عزيز.من بالاخره يك تلويزون vt20 با گارانتي خريدم! و به رسي ور vu+duo HD 3D وصل كردم و تنظيمات ر سيو رم رو كه قبلا نكرده بودم و نميدونستم انجام دادم! واقعا باور نميكنم يك تلويزون بتونه به اين زيبايي چه تو sd و چه تو Hd و چه 3d تصوير پخش كنه.تو يك كلمه ميشه گفت شاهكاره! باور ميكنيد sd هارو به قدري زيبا پخش ميكنه كه بعضا فكر ميكنم HD بوده تصوير! هركي ميخاد تو اين قيمت تلويزون بخره به برندهاي ديگه اصلا فكر نكنه منم واقعا چيزي نمونده بود اشتباه كنم. اين خريد بهترين خريدي بوده كه من تو عمرم انجام دادم. اگه سوالي بود در خدمتم.
Download Master
07-03-2011, 23:20
با سلام خدمت دوستان عزيز.من بالاخره يك تلويزون vt20 با گارانتي خريدم! و به رسي ور vu+duo HD 3D وصل كردم و تنظيمات ر سيو رم رو كه قبلا نكرده بودم و نميدونستم انجام دادم! واقعا باور نميكنم يك تلويزون بتونه به اين زيبايي چه تو sd و چه تو Hd و چه 3d تصوير پخش كنه.تو يك كلمه ميشه گفت شاهكاره! باور ميكنيد sd هارو به قدري زيبا پخش ميكنه كه بعضا فكر ميكنم HD بوده تصوير! هركي ميخاد تو اين قيمت تلويزون بخره به برندهاي ديگه اصلا فكر نكنه منم واقعا چيزي نمونده بود اشتباه كنم. اين خريد بهترين خريدي بوده كه من تو عمرم انجام دادم. اگه سوالي بود در خدمتم.
آینم یه سوال :
آقا جایی میشناسی 3 تومن وام بده ؟ :31: ا
واسه اینکه اسپم نشه : شما PS3 هم باهاش امتحان کردی مخصوصا Killzone 3 و GT5 که 3D هستن؟ اگه کسی امتحان کرده بگه ارزش داره 3 تومن پول بدم بابت این TV ؟ چون ما - هواره ندارم و سورسام بازیهای 3D و فیلم بلوری 3D
من بازي نكردم ولي آقا اصلا خوراك اين تلويزيون گيمهاي 3 بعديه! ارزش داره وام بگيري شك نكن!
آینم یه سوال :
واسه اینکه اسپم نشه : شما PS3 هم باهاش امتحان کردی مخصوصا Killzone 3 و GT5 که 3D هستن؟ اگه کسی امتحان کرده بگه ارزش داره 3 تومن پول بدم بابت این TV ؟ چون ما - هواره ندارم و سورسام بازیهای 3D و فیلم بلوری 3D
Poisonman
08-03-2011, 03:16
آینم یه سوال :
دوست عزيز، من با Killzone 3 3D تست كردم. فوق العاده بود!:40:
بسيار تجربه خوبي بود. من پيشنهاد اينه كه شما قبل از خريد تو يكي از نمايندگي ها اين تلويزيون رو از نزديك ببينيد و از بابت مساله Flicker خيالتون راحت بشه، بعد با خيال آسونده بگيريد.
ايشالا اين هفته 4 تا بلو-ري سه بعدي برام مياد، اونا رو هم تست ميكنم، خبر ميدم.
فعلاً كه با فيلم ها و مستندهاي HD سرگرم هستم ايشالا تا 3D ها برسه.:20:
Blue Stars
08-03-2011, 10:45
با سلام
مبارکتون باشه :11:
یه سوال داشتم :
شما این TV رو از کدوم نمایندگی تهران و چند خریدین چون هر کدوم از نمایندگیها یه قیمتی میگن و اختلاف قیمتها زیاده:18:
ضمنا اگه می شه یه جایی رو جهت تهیه 3D Movie Source با پیام خصوصی برام معرفی کنید.
با سپاس
Poisonman
08-03-2011, 12:53
با سلام
مبارکتون باشه :11:
یه سوال داشتم :
شما این TV رو از کدوم نمایندگی تهران و چند خریدین چون هر کدوم از نمایندگیها یه قیمتی میگن و اختلاف قیمتها زیاده:18:
ضمنا اگه می شه یه جایی رو جهت تهیه 3D Movie Source با پیام خصوصی برام معرفی کنید.
با سپاس
سلام
من از يكي از اشناياني كه تو خود شركت هست گرفتم و نمايندگي خاصي نرفتم. از اين جهت شايد دوستان ديگه بهتر بتونند كمكتون بكنند. در مورد فيلمهاي بلوري سه بعدي من هنوز امكان ارسال پيغام خصوصي ندارم، ولي به محض اينكه اين امكان برام فراهم شد، بهتون پيغام ميدم.
Injaneb2
08-03-2011, 14:41
شما لیست فروشگاهها را از سایت بانیان بگیرید و زنگ بزنید، هر کدوم کمتر گفت از اون بگیرید. من 3 و 290 طی کردم که ازش 75 تومن هم کارت هدیه کم شد.
یکی از نمایندگی ها 3 و 280 هم می گفت که دور بود و دیدم صرف نمی کنه برم تا اونجا.
Poisonman
08-03-2011, 20:12
با تشكر از مديران محترم كه نام تاپيك رو تصحيح كردن.
دوستان عزيز چند تا سايت پيدا كردم كه كليپ هاي قابل دانلود سه بعدي (اكثرشون Side By Side هستند) دارن، كه ميتونيد از اونها به عنوان نمونه براي ديدن تصاوير و فيلمهاي سه بعدي استفاده كنيد.
با دانلود كردن كليپهاي مختلف از اين سايتها و استفاده از قابليت خود تلويزيون كه ميتونه تصاوير Side by sideرو روي هم قرار بده، مي تونيد با استفاده از عينك مخصوص خودتون از تصاوير سه بعدي لذت ببريد.
من پيشنهاد ميكنم از سايت دومي قطعه مبارزه Alice و Claire با AxeMan رو از فيلم Resident Evil Afterlife دانلود كنيد، كه بسيار جذاب هست! :31:
بنظر من با اين تلويزون حيفه يك رسيوره hd 3d نخريد!
hamidrezars
09-03-2011, 23:57
دوستان سلام من بلاخره باکلی گشتن دنبال تلویزیون vt20 اورپایی اونم درکل بانه وتهران نتونستم پیدا کنم دربانه مدل p این مدل بود که سفارش عربستان شرکت بانیان هم دو هفته ای است این تلویزیون رو آورده البته مدل r ونتونستم مدل اوپایشو گیربیارم تااینکه بلاخره از یکی از نمایندگی ها مدل اروپایی شو که برای نمایش آورده بود گرفتم مدل e همه چیز داره دوبی اس دوبی تی عالیه فقط از دوستان خواهش می کنم اون کدی رو که نشون می ده تلویزیون چقدر کار کرده رو به من بگن تاببینم چقدر کارکرده اینم بگم که تلویزیون رو به قیمت مدل ساخت ایرانش یعنی 3300000 گرفتم مرسی
Poisonman
10-03-2011, 02:42
دوست عزيز "hamidrezars" مبارك باشه، ايشالا كه لذتش رو ببريد.
در مورد اون كد يكم شايد سخت بنظر برسه ولي روش كار اينه.شما بايد وارد Service Menu بشيد، كه از اين طريق مي تونيد وارد بشيد:
1) در حاليكه تلويزيون روشن هست دكمه V- (كم كردن صدا) رو از روي تلويزيون (نه از روي كنترل، كنار خود تلويزيون!) بگيريد.
2) در حاليكه هنوز اون دكمه رو داريد فشار ميديد، دكمه Recallرو از روي كنترل 3 بار پشت سرهم بزنيد.
با اينكار اصولاً بايد Service Menu باز بشه.
حالا براي اينكه ميزان كاركرد تلويزيون رو ببينيد، اين كارها رو انجام بديد:
1) دكمه شماره 2 رو از روي كنترل بزنيد.
2) دكمه OK رو از روي كنترل بزنيد.
3) حالا با زدن دكمه فلش پايين روي گزينه PTCT بريد.
4) حالا يكبار دكمه فلش راست رو بزنيد تا به خونه سمت راست گزينه PTCT بريد.
5) حالا دكمه Muteرو از روي كنترل فشار بديد و نگه داريد تا ميزان زمان استفاده از تلويزيون به نمايش دربياد.
اعداد مربوط به ساعت و دقيقه روشن بودن تلويزيون ظاهر ميشن و همچنين عدد جلوي Count نشون ميده كه تلويزيون چند بار تا بحال روشن شده! :20:
در ضمن در مورد تلويزيونهاي پلاسما مساله اي هست بنام Break-In كه يك چيزي مثل آب بندي كردن ميمونه. خلاصه مطلب اينه كه با روش خاصي كه ايشالا بزودي توضيح ميدم، تلويزيون خودتون رو به مدت 100 ساعت روشن ميذاريد (البته اينكار با انجام تنظيمات خاص و همچنين استفاده از يكسري اسلايد از پيش آماده شده انجام ميشه، و بهتر هست كه وقتي تلويزيون نو هست انجام بشه). در اين مدت پيكسلهاي كل صفحه به يك ميزان و به يك حالت همگي آب بندي ميشن (اصطلاحاً ميگن Plasma Pixel Aging). بعد از گذشت اين 100 ساعت با انجام يكسري تنظيمات نيمه حرفه اي و حرفه اي ديگه مي تونيد بهترين تصوير ممكن رو از تلويزيون خودتون بگيريد.
نمي دونم مي دونيد يا نه ولي در كشورهاي پيشرفته افراد متخصصي هستند كه با دريافت مبالغي (در حد 300 تا 400 دلار!) تلويزيون شما رو به صورت بسيار حرفه اي كاليبره ميكنند كه بعد از كاليبره شدن تازه متوجه ميشيد كيفيت تصوير يعني چي!
اين پروسه كه من خدمتتون عرض كردم ميتونه تقريباً تا 90 درصد نتيجه يك كاليبراسيون حرفه اي رو به شما بده.
ايشالا به زودي اين پروسه رو مفصل توضيح ميدم، من خودم هم اين كار رو روي تلويزيون خودم انجام دادم.
بنظر من با اين تلويزون حيفه يك رسيوره hd 3d نخريد!
----- 3d نداریم یه ----- hd کافیه تا شبکه هایی که برنامه سه بعدی پخش میکنن رو بشه دید فقط باید حالت سه بعدی رو side by side بذاره
تو مشخصات ----- من نوشته hd with 3d enabled
کسی از بچها تونسته تصاویر دو بعدی سه بعدی بکنه اگه تنظیمش کسی بلد لطفان بگه
و اینکه توی 100 ساعت اول روی کدوم حالت باشه بهتر عادی یا پیش فرضهای دیگش
Poisonman
10-03-2011, 16:53
خوب، مي خوام نحوه انجام Break-In (همون آب بندي كه چند تا پست بالاتر عرض كردم) رو براتون توضيح بدم.
براي شروع كار اول فايل زير رو دانلود كنيد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از دانلود فايل Zip رو باز كنيد تا به اسلايدها دسترسي پيدا كنيد. حالا نياز هست كه شما همه اسلايدهاي داخل فايل Zip رو به يك كارت مموري SD و يا يك فلش USB منتقل كنيد. توجه داشته باشيد كه فقط اين اسلايدها روي حافظه مورد نظر ريخته بشن و هيچ فايل اضافه اي داخل مموري SD و يا USB شما نباشه!
حالا براي شروع كار اگر فايلها داخل مموري SD هست، اون رو به پورت مخصوصي كه كنار تلويزيون وجود داره متصل كنيد و اگر هم داخل فلش USB ريختيد، اون رو به يكي از پورتهاي USB كنار تلويزيون متصل كنيد.
اگر كارت مموري SD باشه كه بصورت اتوماتيك وارد بخش Photo ميشيد ولي اگر USB باشه خودتون با زدن دكمه Viera Tools به بخش Photo بريد.
حالا براي شروع كار بايد تنظيمات زير رو انجام بديد (توجه داشته باشيد كه اين تنظيمات مخصوص مدل VT20 هست و مدلهاي ديگه تلويزيونهاي پلاسماي پاناسونيك تنظيمات خودشون رو دارند):
Picture:
Picture Mode: Photo
Contrast: 100
Brightness: 50
Color: 75
Sharpness: 50
Color Temp: Cool
Photo Settings:
Display Interval: 30 Seconds
Repeat: On
بعد از انجام تنظيمات بالا Slide Show رو شروع كنيد و زمان رو هم محاسبه كنيد. جمعاً 100 ساعت بايد اين اسلايدها رو روي تلويزيونتون پخش كنيد. اين 100 ساعت ميتونه پشت سرهم باشه (هيچ مشكلي نداره كه تلويزيون پشت سرهم روشن باشه، فقط حواستون به نوسانات برق باشه، البته هواي اتاق هم نبايد زياد گرم باشه تا به تلويزيون فشار نياد) و يا ميتونه با فواصل زماني انجام بشه، فقط تا حد امكان سعي كنيد تا قبل از تموم شدن 100 ساعت چيزي ديگه اي روي تلويزيونتون پخش نكنيد. همونطور هم كه قبلاً هم اشاره شده بود، اگر اين كار رو در همون ابتداي خريد تلويزيون انجام بديد بسيار بهتر هست و نتيجه مطلوب تري رو در بر خواهد داشت.
بعد از اتمام 100 ساعت يك سري تنظيمات هست كه با انجام اونها تلويزيونتون از لحاظ كيفيتي تا حد زيادي به تلويزيوني كه بصورت حرفه اي كاليبره شده نزديك ميشه. اون تنظيمات خاص رو هم بعداً خدمتتون ميگم.
در مورد موثر بودن و بي خطر بودن اين روش براي من جاي هيچ شكي باقي نمونده چون قبل از اينكه خودم انجامش بدم روي اينترنت خيلي گشتم و اطلاعات جمع كردم و به من ثابت شد كه اين كار براي تلويزيون مفيد هست.
با تمام اين تفاسير باز هم تصميم گيرنده نهايي شما هستيد، و مسئوليت هر اتفاق احتمالي كه در طول انجام اين كار و يا پس از اون رخ بده (سونامي، زلزله، سيل، آتش سوزي و ... :31:) به عهده خودتون هست.
اگر سوالي بود در خدمت هستم.
دوست عزيز "raminas" مدل هاي VT20 امكان تبديل تصاوير دو بعدي به سه بعدي رو ندارند! البته طبق گفته بسياري از افراد در سايتهاي مختلف اين قابليت همچين چيز دندونگيري هم نيست.
موفق باشيد :20:
میشه بگید شما این اطلاعات رو از کجا بدست آوردید؟ چون تو هیچ سایت معتبر پاناسونیک نگفته همچین کاری لازمه! تا اونجاییکه من میدونم این کارهارو قبلا در مورد مدل های اول پلاسما ها انجام میدادن. تلویزیونهای نسل جدید دیگه نیازی به این کارها ندارن و من فکر نمیکنم مهندسین پاناسونیک این کارها به عقلشون نرسیده باشه ! حتی استفاده از کنتراستهای پایین هم جایی ذکر نشده مگر تو سایتهای مختلفی که ربطی به پاناسونیک نداره. البته اینا چیزایی بود که من طبق تحقیقات بدست آوردم ها وگر نه جسارت نشه شما استادید.
خوب، مي خوام نحوه انجام Break-In (همون آب بندي كه چند تا پست بالاتر عرض كردم) رو براتون توضيح بدم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از دانلود فايل Zip رو باز كنيد تا به اسلايدها دسترسي پيدا كنيد. حالا نياز هست كه شما همه اسلايدهاي داخل فايل Zip رو به يك كارت مموري SD و يا يك فلش USB منتقل كنيد. توجه داشته باشيد كه فقط اين اسلايدها روي حافظه مورد نظر ريخته بشن و هيچ فايل اضافه اي داخل مموري SD و يا USB شما نباشه!
حالا براي شروع كار اگر فايلها داخل مموري SD هست، اون رو به پورت مخصوصي كه كنار تلويزيون وجود داره متصل كنيد و اگر هم داخل فلش USB ريختيد، اون رو به يكي از پورتهاي USB كنار تلويزيون متصل كنيد.
اگر كارت مموري SD باشه كه بصورت اتوماتيك وارد بخش Photo ميشيد ولي اگر USB باشه خودتون با زدن دكمه Viera Tools به بخش Photo بريد.
حالا براي شروع كار بايد تنظيمات زير رو انجام بديد (توجه داشته باشيد كه اين تنظيمات مخصوص مدل VT20 هست و مدلهاي ديگه تلويزيونهاي پلاسماي پاناسونيك تنظيمات خودشون رو دارند):
Picture:
Photo Settings:
بعد از انجام تنظيمات بالا Slide Show رو شروع كنيد و زمان رو هم محاسبه كنيد. جمعاً 100 ساعت بايد اين اسلايدها رو روي تلويزيونتون پخش كنيد. اين 100 ساعت ميتونه پشت سرهم باشه (هيچ مشكلي نداره كه تلويزيون پشت سرهم روشن باشه، فقط حواستون به نوسانات برق باشه، البته هواي اتاق هم نبايد زياد گرم باشه تا به تلويزيون فشار نياد) و يا ميتونه با فواصل زماني انجام بشه، فقط تا حد امكان سعي كنيد تا قبل از تموم شدن 100 ساعت چيزي ديگه اي روي تلويزيونتون پخش نكنيد. همونطور هم كه قبلاً هم اشاره شده بود، اگر اين كار رو در همون ابتداي خريد تلويزيون انجام بديد بسيار بهتر هست و نتيجه مطلوب تري رو در بر خواهد داشت.
بعد از اتمام 100 ساعت يك سري تنظيمات هست كه با انجام اونها تلويزيونتون از لحاظ كيفيتي تا حد زيادي به تلويزيوني كه بصورت حرفه اي كاليبره شده نزديك ميشه. اون تنظيمات خاص رو هم بعداً خدمتتون ميگم.
در مورد موثر بودن و بي خطر بودن اين روش براي من جاي هيچ شكي باقي نمونده چون قبل از اينكه خودم انجامش بدم روي اينترنت خيلي گشتم و اطلاعات جمع كردم و به من ثابت شد كه اين كار براي تلويزيون مفيد هست.
با تمام اين تفاسير باز هم تصميم گيرنده نهايي شما هستيد، و مسئوليت هر اتفاق احتمالي كه در طول انجام اين كار و يا پس از اون رخ بده (سونامي، زلزله، سيل، آتش سوزي و ... :31:) به عهده خودتون هست.
دوست عزيز "raminas" مدل هاي VT20 امكان تبديل تصاوير دو بعدي به سه بعدي رو ندارند! البته طبق گفته بسياري از افراد در سايتهاي مختلف اين قابليت همچين چيز دندونگيري هم نيست.
Poisonman
11-03-2011, 01:21
میشه بگید شما این اطلاعات رو از کجا بدست آوردید؟ چون تو هیچ سایت معتبر پاناسونیک نگفته همچین کاری لازمه! تا اونجاییکه من میدونم این کارهارو قبلا در مورد مدل های اول پلاسما ها انجام میدادن. تلویزیونهای نسل جدید دیگه نیازی به این کارها ندارن و من فکر نمیکنم مهندسین پاناسونیک این کارها به عقلشون نرسیده باشه ! حتی استفاده از کنتراستهای پایین هم جایی ذکر نشده مگر تو سایتهای مختلفی که ربطی به پاناسونیک نداره. البته اینا چیزایی بود که من طبق تحقیقات بدست آوردم ها وگر نه جسارت نشه شما استادید.
خواهش ميكنم، شما لطف داريد، منبع اصلي اطلاعات سايت معتبر AVSForum هست. البته طبيعتاً هيچ وقت هيچ شركتي نمياد بگه بعد از خريد تلويزيون لطفاً 100 ساعت آب بنديش كنيد! همينطور هم بايد بگم كه براي اكثريت مردم اين چيزا اصلاً مطرح نيست، شايد يك كساني مثل من و شما برامون گرفتن كيفيت عالي از تلويزيونمون مطرح باشه وگرنه خيلي از افراد عادي كه همين جوري ميرن و يك تلويزيون ميخرن اصلاً از وجود چنين انجمنها و سايتهايي اطلاع ندارند!
اين هم تاپيك اصلي مربوط به اين بحث :
! Alex !
11-03-2011, 11:17
به نظر من هم اگه ضعف یا حالا هر چی که اسمش رو میزارید بگیم شرکت خوب خودش 100 ساعت رو آب بندی میکنه بعد میده بیرون
به نظر من هم این زیاد نمی تونه صحت داشته باشه
اما به نظر می رسه که کار مضری نباید باشه برای تلویزیون جون آروم آروم فشار رو زیاد میکنه D:
Poisonman
11-03-2011, 12:06
به نظر من هم اگه ضعف یا حالا هر چی که اسمش رو میزارید بگیم شرکت خوب خودش 100 ساعت رو آب بندی میکنه بعد میده بیرون
به نظر من هم این زیاد نمی تونه صحت داشته باشه
اما به نظر می رسه که کار مضری نباید باشه برای تلویزیون جون آروم آروم فشار رو زیاد میکنه D:
بله، بهرحال همونطور كه عرض كردم، اين كار رو شايد درصد بسيار كمي از افراد انجام بدن و اغلب افراد بدون هيچ مشكلي با تلوزيونشون كار كنند و هيچ وقت هم سراغ چنين كاري نيان. به هر صورت من خواستم اطلاعاتي رو كه كسب كرده بودم را براي دوستان بازگو كنم، حالا ديگه استفاده كردن يا نكردنش با خود عزيزان هست.
بهرحال يكي از مزاياي اين قضيه اين هست كه بجز بحث تنظيمات رنگي تصوير، ميگن تلويزيونهاي پلاسما در 100 ساعت اوليه استفاده شون به مسائلي مثل Image Retention يا همون باقي موندن اثر يك تصوير بر روي پنل بعد از يك مدت كه تصوير ثابت باشه، حساس تر هستند و اين پروسه ميتونه تا حدي جلوي اين قضيه رو بگيره.
hamidrezars
11-03-2011, 12:48
دوستان من میخواستم برای دستگاه vt20 خودم یه پخش سه بعدی پاناسونیک بخرم ولی مثل اینکه تو ایران این دستگاه خیلی کم پیدا میشه ولی ظاهرا یکی از فروشندهای خود پاناسونیک می گفت بجاش می تونی از ps3 استفاده کنی که فیلمهای سه بعدی رو هم پخش می کنه میخواستم ببینم این مطلب اگه صحت داره یه دستگاه پلی استیشن 3 بگیرم که هم ظاهرا میگن فیلم سه بعدی پخش می کنه هم بازی سه ببعدی داره دوستانی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن
hamidrezars
11-03-2011, 12:53
دوستان من تا بحال نتونستم برنامه ها رو روی فلاش از روی vt20 خودم ضبط کنم مگه این تلویزیون قابلیت ضبط برنامه رونداره اگه نداره پس چرا قابلیت وصل شدن هارد رو داره
hamidrezars
11-03-2011, 13:21
دوست عزيز "hamidrezars" مبارك باشه، ايشالا كه لذتش رو ببريد.
در مورد اون كد يكم شايد سخت بنظر برسه ولي روش كار اينه.شما بايد وارد Service Menu بشيد، كه از اين طريق مي تونيد وارد بشيد:
1) در حاليكه تلويزيون روشن هست دكمه V- (كم كردن صدا) رو از روي تلويزيون (نه از روي كنترل، كنار خود تلويزيون!) بگيريد.
2) در حاليكه هنوز اون دكمه رو داريد فشار ميديد، دكمه Recallرو از روي كنترل 3 بار پشت سرهم بزنيد.
با اينكار اصولاً بايد Service Menu باز بشه.
حالا براي اينكه ميزان كاركرد تلويزيون رو ببينيد، اين كارها رو انجام بديد:
1) دكمه شماره 2 رو از روي كنترل بزنيد.
2) دكمه OK رو از روي كنترل بزنيد.
3) حالا با زدن دكمه فلش پايين روي گزينه PTCT بريد.
4) حالا يكبار دكمه فلش راست رو بزنيد تا به خونه سمت راست گزينه PTCT بريد.
5) حالا دكمه Muteرو از روي كنترل فشار بديد و نگه داريد تا ميزان زمان استفاده از تلويزيون به نمايش دربياد.
اعداد مربوط به ساعت و دقيقه روشن بودن تلويزيون ظاهر ميشن و همچنين عدد جلوي Count نشون ميده كه تلويزيون چند بار تا بحال روشن شده! :20:
در ضمن در مورد تلويزيونهاي پلاسما مساله اي هست بنام Break-In كه يك چيزي مثل آب بندي كردن ميمونه. خلاصه مطلب اينه كه با روش خاصي كه ايشالا بزودي توضيح ميدم، تلويزيون خودتون رو به مدت 100 ساعت روشن ميذاريد (البته اينكار با انجام تنظيمات خاص و همچنين استفاده از يكسري اسلايد از پيش آماده شده انجام ميشه، و بهتر هست كه وقتي تلويزيون نو هست انجام بشه). در اين مدت پيكسلهاي كل صفحه به يك ميزان و به يك حالت همگي آب بندي ميشن (اصطلاحاً ميگن Plasma Pixel Aging). بعد از گذشت اين 100 ساعت با انجام يكسري تنظيمات نيمه حرفه اي و حرفه اي ديگه مي تونيد بهترين تصوير ممكن رو از تلويزيون خودتون بگيريد.
نمي دونم مي دونيد يا نه ولي در كشورهاي پيشرفته افراد متخصصي هستند كه با دريافت مبالغي (در حد 300 تا 400 دلار!) تلويزيون شما رو به صورت بسيار حرفه اي كاليبره ميكنند كه بعد از كاليبره شدن تازه متوجه ميشيد كيفيت تصوير يعني چي!
اين پروسه كه من خدمتتون عرض كردم ميتونه تقريباً تا 90 درصد نتيجه يك كاليبراسيون حرفه اي رو به شما بده.
ايشالا به زودي اين پروسه رو مفصل توضيح ميدم، من خودم هم اين كار رو روي تلويزيون خودم انجام دادم.
مرسی دوست من وقتی من مرحله 1و 2 رو که شما گفتید انجام دادم منوی باشده با عنوان self check complete که قسمت های مختلف تلویزیون رو تست می کرد بعد هیچ دکمه ای نه بروی کنترل نه برروی خود دستگاه کار نمی کنه بعد مجبور شدم تلویزیون رو از طریق دکمه برقش خاموش کنم روشن که شود شد مثل تلویزیون که اولین بار خریدیم وباید تنظیمات ش رو نو انجام بدم
Poisonman
11-03-2011, 13:39
دوستان من میخواستم برای دستگاه vt20 خودم یه پخش سه بعدی پاناسونیک بخرم ولی مثل اینکه تو ایران این دستگاه خیلی کم پیدا میشه ولی ظاهرا یکی از فروشندهای خود پاناسونیک می گفت بجاش می تونی از ps3 استفاده کنی که فیلمهای سه بعدی رو هم پخش می کنه میخواستم ببینم این مطلب اگه صحت داره یه دستگاه پلی استیشن 3 بگیرم که هم ظاهرا میگن فیلم سه بعدی پخش می کنه هم بازی سه ببعدی داره دوستانی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن
من خودم از PS3 براي تماشاي فيلمهاي دو بعدي و سه بعدي و همينطور اجراي بازيهاي سه بعدي استفاده مي كنم و مشكل خاصي هم تابحال نداشتم.
فقط يك نكته ميخوام بگم در مورد قفل جديدي كه اخيراً داره روي فيلمهاي مختلف گذاشته ميشه بنام Cinavia كه توسط كنسول PS3 و يكسري از بلوري پليرهاي بازار پشتيباني ميشه. اين قفل به اين صورت عمل ميكنه كه اگر شما نسخه كپي فيلم رو داخل پلير قرار بديد بعد از گذشت چند دقيقه در اغلب موارد صداي فيلم قطع ميشه (در برخي موارد هم كلاً پخش فيلم متوقف ميشه) و پيغام خطايي مبني بر مجاز نبودن استفاده از اون ديسك بر روي پلير بر روي صفحه نوشته ميشه!
در حال حاضر بعضي از مدلهاي بلوري پلير موجود در بازار از جمه كنسول PS3 از اين قفل پشتيباني مي كنند. البته اين نكته هم تقريباً قطعي هست كه بزودي اغلب پليرهاي موجود در بازار و خونه هاي مردم با يك آپديت Firmware به پشتيباني از اين قفل مجهز ميشن و دردسر ديدن فيلم كپي زياد ميشه.
هم اكنون برخي از فيلمهاي جديد به اين قفل مجهز هستند از جمله Resident Evil Afterlife كه من نسخه بلوري اون رو گرفتم و براي اولين بار با اين قفل برخورد كردم. مثل اينكه بيشتر فيلمهاي Sony Pictures دارن به اين قفل مجهز ميشن، البته بايد انتظار استفاده ديگر شركت ها از اين قفل رو هم داشته باشيم، چون بالاخره يك تكنولوژي جديد هست كه هنوز شكسته نشده و احتمالاً تا چند وقت هم شكسته نخواهد شد! البته من كه اميدوارم كه سريع تر شكسته بشه، چون بالاخره ما كه تو ايران دسترسي به فيلم اورجينال نداريم و مجبوريم فيلم كپي تهيه كنيم.
من بلوری پلیر سه بعدی سامسونگ رو bd-c6900 پیشنهاد میکنم فوق العادست شامل یه کابل high speed hdmi و یه دانگل وایرلس هست من ps3 پیشنهاد نمیکنم برخلاف خیلی ها :46: فاقد خروجی 1.4 hdmi و تصاویر سه بعدی رو 1080i بیشتر نمیتونه نشون بده البته اگه نمیخوای بازی کنی وگرنه که تصمیم با خودت هست
Poisonman
11-03-2011, 13:46
مرسی دوست من وقتی من مرحله 1و 2 رو که شما گفتید انجام دادم منوی باشده با عنوان self check complete که قسمت های مختلف تلویزیون رو تست می کرد بعد هیچ دکمه ای نه بروی کنترل نه برروی خود دستگاه کار نمی کنه بعد مجبور شدم تلویزیون رو از طریق دکمه برقش خاموش کنم روشن که شود شد مثل تلویزیون که اولین بار خریدیم وباید تنظیمات ش رو نو انجام بدم
مطمئنيد دكمه ها رو دست گرفتيد؟چون من با انجام همين كارها كه توضيح دادم وارد قسمت مربوطه شدم.
من بلوری پلیر سه بعدی سامسونگ رو bd-c6900 پیشنهاد میکنم فوق العادست شامل یه کابل hdmi و یه دانگل وایرلس هست من ps3 پیشنهاد نمیکنم برخلاف خیلی ها :46: فاقد خروجی 1.4 hdmi و تصاویر سه بعدی رو 1080i بیشتر نمیتونه نشون بده
دوست خوب، كي گفته كه PS3 نميتونه 1080p سه بعدي نشون بده ؟!!؟!
اگر نميتونه نشون بده پس من چطوري دارم با همين PS3 فيلم 3D 24p 1080p نگاه ميكنم؟
مطمئناً PS3 همه امكانات يك بلوري پلير حرفه اي رو نداره اما در مورد اجراي فيلمهاي سه بعدي مشكلي نداره.
مطمئنيد دكمه ها رو دست گرفتيد؟چون من با انجام همين كارها كه توضيح دادم وارد قسمت مربوطه شدم.
دوست خوب، كي گفته كه PS3 نميتونه 1080p سه بعدي نشون بده ؟!!؟!
اگر نميتونه نشون بده پس من چطوري دارم با همين PS3 فيلم 3D 24p 1080p نگاه ميكنم؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدWhen it comes to 3D Blu-ray playing from your PS3, you won’t be getting 1080p signals to each eye, you’ll only be getting 1080i. Without HDMI 1.4′s speed, version
1.3 just can’t push dual 1080p images through the pipes.
مطمئناً PS3 همه امكانات يك بلوري پلير حرفه اي رو نداره اما در مورد اجراي فيلمهاي سه بعدي مشكلي نداره.
اتفاقا ps3 یه بلوری پلیر حرفه ای فوق العادست از خیلی از پلیر های دیگه بهتره ولی تو حالت 2d
Poisonman
11-03-2011, 14:04
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدWhen it comes to 3D Blu-ray playing from your PS3, you won’t be getting 1080p signals to each eye, you’ll only be getting 1080i. Without HDMI 1.4′s speed, version
1.3 just can’t push dual 1080p images through the pipes.
عارضم به خدمت شما كه مقاله اي كه شما لينك داديد تاريخش براي فوريه 2010 هست، اون موقع اين مطلب رو اعلام كردند كه بعداً تكذيب شد!
It’s been falsely reported that once the firmware update to support movies is released that the PS3 will not be able to support progressive 1080P resolution and will fall back to 1080I (interlaced). This is incorrect as the amount of data (clockrate/bandwidth) is identical between the two formats (HDMI 1.3a and HDMI 1.4a) however Audio Return Channel and Ethernet will not be available meaning that people with AVR might be required to use a separate audio channel
به هر صورت من خودم قصد دارم يك Stand alone BD Player بگيرم، چون نمي خوام براي ديدن فيلم به كنسولم فشار بيارم، ولي تا اون موقع از PS3 استفاده ميكنم.
hadi-dindar
11-03-2011, 14:27
سلام
آقا میتونید آموزش این آبندی رو برای v20 هم بزارید
من فردا یکی میخرم و نیاز مبرم دارم
ممنون میشم
به هر صورت من بازم ps3 رو به عنوان اولویت اول بهتون پیشنهاد نمیکنم مشکل دیگه ای که هست اینه که موقع پخش یه بلوری سه بعدی نمیتونید صدای Dolby Digital TrueHD و DTS-Master بگیرید که یه مشکل بزرگ برای خیلی ها
the PS3 is incapable of outputting high-resolution audio formats, namely Dolby Digital TrueHD and DTS-Master, when playing back 3D Blu-rays.
ضمن این که ممکن بعضی از دیسک های سه بعدی بلوری رو هم اجرا نکنه هیچ تضمینی نیست مثل monsters vs aliens ....
Poisonman
11-03-2011, 15:18
سلام
آقا میتونید آموزش این آبندی رو برای v20 هم بزارید
من فردا یکی میخرم و نیاز مبرم دارم
ممنون میشم
اساس كار و تنظيمات مثل همين VT20هست با همون تنظيمات.
به هر صورت من بازم ps3 رو به عنوان اولویت اول بهتون پیشنهاد نمیکنم مشکل دیگه ای که هست اینه که موقع پخش یه بلوری سه بعدی نمیتونید صدای Dolby Digital TrueHD و DTS-Master بگیرید که یه مشکل بزرگ برای خیلی ها
the PS3 is incapable of outputting high-resolution audio formats, namely Dolby Digital TrueHD and DTS-Master, when playing back 3D Blu-rays.
ضمن این که ممکن بعضی از دیسک های سه بعدی بلوری رو هم اجرا نکنه هیچ تضمینی نیست مثل monsters vs aliens ....
كاملاً صحيح هست، بنده هم عرض كردم، ديگه انتظار يك بلوري پلير حرفه اي رو از يك كنسول گيم نبايد داشت.
در مورد اون پلير سامسونگ كه شما گفتيد،خودتون داريد؟ تاييد مي كنيد؟ قيمتش چنده؟ من ميخوام به همين VT20 وصلش كنم.
اساس كار و تنظيمات مثل همين VT20هست با همون تنظيمات.
كاملاً صحيح هست، بنده هم عرض كردم، ديگه انتظار يك بلوري پلير حرفه اي رو از يك كنسول گيم نبايد داشت.
در مورد اون پلير سامسونگ كه شما گفتيد،خودتون داريد؟ تاييد مي كنيد؟ قيمتش چنده؟ من ميخوام به همين VT20 وصلش كنم.
بله 400 خریدم گرونه شدید ولی عالیه خیلی زیباست خیلی سری کار میکنه و کیفیت تصویر عالیه تو این 2 ماهه هم مشکلی پیدا نکرده بالاترین امتیاز رو از سایت cnet گرفته :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه کابل hdmi high speed و یه adaptor wireless باید تو جعبه باشه
سه تا بلوری سه بعدی avatar -under the sea-monsters vs aliens هم روش اجرا کردم بدون مشکل
Poisonman
11-03-2011, 15:33
راستي اين قفل Cinavia رو ساپورت ميكنه يا نه؟ فعلاً اگه نكنه بهتره، ولي شكي نيست كه توي آينده نزديك بهش اضافه ميكنند!
یک قضیه رو که حتما بعد از خرید مراقب باشید اینه که تصاویره ثابت رو به مدت خیلی زیاد پخش نکنین. در ضمن این گارانتی بانیان در مورد این تلویزیون خیلی عالیه!
Poisonman
11-03-2011, 17:42
یک قضیه رو که حتما بعد از خرید مراقب باشید اینه که تصاویره ثابت رو به مدت خیلی زیاد پخش نکنین. در ضمن این گارانتی بانیان در مورد این تلویزیون خیلی عالیه!
بله دقيقاً، مساله Image Retention (باقي موندن اثر تصوير روي صفحه پلاسما) يكي از معايب پلاسما هست كه البته در مورد پلاسماهاي جديد خيلي بهتر شده و ديگه تقريباً مساله ي خرابي هميشگي تصوير به وجود نمياد ولي بازهم بهتره حواستون باشه و مخصوصاً در 100 ساعت اوليه استفاده از تلويزيون بيشترين مراقبت رو انجام بديد تا به چيزي شبيه عكس زير دچار نشيد.
die my darling
11-03-2011, 18:31
تصویر این vt20 در مقابل v20 ایرانی چطوریه؟
Poisonman
11-03-2011, 19:24
V20 ايراني ديگه چيه؟ منظورتون اينه كه براي پخش در ايران توليد شده؟
تا اونجا كه من تحقيق كرده بودم روي نت، اين دو تلويزيون تفاوتشون پشتيباني مدلهاي VT از 3D و همچنين داشتن تكنولوژي Infinite Black Pro هست. تكنولوژي Infinite Black Pro نسخه جديد Infinite Black هست كه ميزان خلوص رنگ مشكي بيشتري رو به پنل ميده. همچنين داشتن فسفر سريعتر بخاطر جلوگيري از پديده Ghosting در هنگام تماشاي 3D در مدلهاي VT.
اما در كل طبق Review هاي موجود در نت از جمله اين Review كه لينكش رو در زير ميذارم، V20 هم تلويزيون بسيار خوبي براي ديدن تصاوير HD دو بعدي هست:
afshin49
11-03-2011, 19:34
سلام.من همراه VT20 بلوری پلیر 3بعدی پاناسونیک DMP_BDT300 گرفتم, وچون با یک کنترل کارها راه میوفته خوبه.نمیدونستم که CD حتی اوریژینال هم پخش نمیکنه.اگر یک DVD RECORDER پانا بگیرم آیا مشکل حل میشه؟چون نیاز به ریکودر هم دارم.
Injaneb2
11-03-2011, 19:39
V20 های ایران ظاهرا منو THX ندارند ولی VT20 ها دارند.
من برای یکی از بستگان خیلی نزدیک یک V20 اندازه 42 گرفته بودم، والا اینجور که در مقایسه بنظرم میاد، تصاویر روی VT20 خیلی بهتره. البته شاید تا حدی به علت بزرگتر بودنش باشه.
Poisonman
11-03-2011, 19:42
سلام.من همراه VT20 بلوری پلیر 3بعدی پاناسونیک DMP_BDT300 گرفتم, وچون با یک کنترل کارها راه میوفته خوبه.نمیدونستم که CD حتی اوریژینال هم پخش نمیکنه.اگر یک DVD RECORDER پانا بگیرم آیا مشکل حل میشه؟چون نیاز به ریکودر هم دارم.
يكمي واضح تر توضيح بديد. يعني چي CD اورجينال پخش نميكنه؟
پلير شما امتيازات خوبي از سايتهاي معتبر گرفته. نبايد چيز بدي باشه!
Injaneb2
11-03-2011, 19:42
دوستان من تا بحال نتونستم برنامه ها رو روی فلاش از روی vt20 خودم ضبط کنم مگه این تلویزیون قابلیت ضبط برنامه رونداره اگه نداره پس چرا قابلیت وصل شدن هارد رو داره
اینطور که شنیدم، امکان ضبط فقط از طریق تیونر دیجیتال است. حالا من نمی دونم که VT20 ما که تیونر دیجیتال نداره، اگه ----T از طریق HDMI بهش وصل بشه می تونه ضبط کنه؟
Injaneb2
11-03-2011, 19:48
دوستان VT20 دار اگر دقت کرده باشند، روی کارتن TV بعضی جاها برچسبهای خیلی تر و تمیز نصب شده که نوشته های زیر آنها را بپوشاند. آیا کسی اینها را کنده ببینه زیرش چی بوده؟
در ضمن از یک منبع غیر رسمی و نامطمئن شنیدم که VT20 ها ایران ----T یا حتی ----S داشته که آنرا غیر فعال کرده اند. شاید از طریقی بتواند آنها را فعال کرد، البته شاید.
*Alucard*
11-03-2011, 19:56
قابلیت ضبط روی فلش و هارد دیسک فقط تو مدلهای ریجن اروپا موجود هست.
Poisonman
11-03-2011, 20:01
دوستان VT20 دار اگر دقت کرده باشند، روی کارتن TV بعضی جاها برچسبهای خیلی تر و تمیز نصب شده که نوشته های زیر آنها را بپوشاند. آیا کسی اینها را کنده ببینه زیرش چی بوده؟
در ضمن از یک منبع غیر رسمی و نامطمئن شنیدم که VT20 ها ایران ----T یا حتی ----S داشته که آنرا غیر فعال کرده اند. شاید از طریقی بتواند آنها را فعال کرد، البته شاید.
اتفاقاً من هم متوجه برچسبي كه بالاي جعه بود شدم و زيرش رو يه نگاهي انداختم، زيرش DivX License هست! نمي دونم به چه دليلي روي اون برچسب زدند.
در مورد --- هم من شك دارم همچين چيزي باشه، چون منطقي نيست كه هزينه نصب اين سيستم رو توي دستگاه انجام بدن و بعدش غير فعال كنند!
afshin49
11-03-2011, 20:06
يكمي واضح تر توضيح بديد. يعني چي CD اورجينال پخش نميكنه؟
پلير شما امتيازات خوبي از سايتهاي معتبر گرفته. نبايد چيز بدي باشه!
منظورمVCDبود:20:یعنی مثلا قهوه تلخ رو هم پخش نمیکنه چه برسه به کپی ها.
مدل R که توسط بانیان عرضه میشه و مدلPکه مربوط به خاورمیانه مثل عربستان هست هیچ تیونری جز انالوگ ندارن:41:
مدل E اروپائی هردو ----T & ----S داره.
یک سوال :دکمه REC که روی کنترل تلویزیون هست چیکار میکنه؟
Poisonman
11-03-2011, 21:11
منظورمVCDبود:20:یعنی مثلا قهوه تلخ رو هم پخش نمیکنه چه برسه به کپی ها.
مدل R که توسط بانیان عرضه میشه و مدلPکه مربوط به خاورمیانه مثل عربستان هست هیچ تیونری جز انالوگ ندارن:41:
مدل E اروپائی هردو ----T & ----S داره.
یک سوال :دکمه REC که روی کنترل تلویزیون هست چیکار میکنه؟
:31: عزيز ديگه VCD ! انتظار اين يكي رو ديگه از BD Player نداشته باشيد ديگه!
نمي گم نبايد پخش كنه ولي قهوه تلخ و كلاً ديسكهاي توليد داخل رو از نظر كيفيت توليد اصلاً جدي نگيريد، چون فاجعه هست!
اون دكمه هاي پايين كنترل از جمله Rec هم مربوط به دستگاه هاي ديگه پاناسونيك مثل پليرها و ركوردرها هست كه مي تونيد همه رو با كنترل تلويزيونتون كنترل كنيد.
afshin49
12-03-2011, 14:44
سلام
چطور میشه فریمویر تلویزیون را آپدیت کرد و اصلا نیاز هست؟
Poisonman
12-03-2011, 16:39
سلام
چطور میشه فریمویر تلویزیون را آپدیت کرد و اصلا نیاز هست؟
براي VT20 يك Firmware هست كه توي سايت پاناسونيك اگر بريد و قسمت James Cameron's Preferred Settings For Avatar رو چك كنيد مي تونيد دانلود كنيد، كه البته بعد از آپديت و انجام يكسري تنظيمات رنگ و غيره، گفته ميشه كه از نظر جيمز كامرون نزديك ترين تصوير ممكن رو به نسخه سينمايي فيلم آواتار به شما ميده!
من فرمورش رو گرفتم ولي حيقيقتش رو بخوايد هنوز آپديت نكردم و شايد اصلاً آپديت نكنم، چون از تصوير تلويزيونم فعلاً كاملاً راضي هستم.
ولي بهرحال براي آپديت نياز به يك مموري SD داريد كه بايد به پورت كنار TV وصلش كنيد و مراحل آپديت رو انجام بديد.
hamidrezars
12-03-2011, 18:10
[QUOTE=Poisonman;5926276]مطمئنيد دكمه ها رو دست گرفتيد؟چون من با انجام همين كارها كه توضيح دادم وارد قسمت مربوطه شدم.
آره دوست من من دقیقا چندین بار امتحان کردم فقط صفحه self check complete
باز می شود شاید نحو عملکردش در VT20 فزق می کنه دوستان دیگه هم می تونند امتحان کنند درضمن اگه می شه بگین من چطوری می تونم فیلم رو روی فلاش یا هادر ضبط کنم اصلا شما مطمئن هستید روی VT20 همچین امکانی وجود داره
die my darling
12-03-2011, 18:42
میگن برای دیدن فیلم سه بعدی آواتار حتما باید بلو ری پلیر پاناسونیک داشته باشین
Poisonman
13-03-2011, 00:27
آره دوست من من دقیقا چندین بار امتحان کردم فقط صفحه self check complete
باز می شود شاید نحو عملکردش در VT20 فزق می کنه دوستان دیگه هم می تونند امتحان کنند درضمن اگه می شه بگین من چطوری می تونم فیلم رو روی فلاش یا هادر ضبط کنم اصلا شما مطمئن هستید روی VT20 همچین امکانی وجود داره
من هر چقدر هم سايتهاي مختلف رو گشتم چيزي پيدا نكردم ولي عجيبه كه اين كد براي V20 فرق داشته باشه، چون همين كد رو سري قبلي كه اصلاً از سري V نيستن هم جواب ميده!
در مورد ضبط برنامه هم دوستان گقتند كه مثل اينكه اين امكان در نسخه اروپايي اين تلويزيون هست و فقط از شبكه هاي ديجيتال اين كار رو انجام ميده. البته اين رو هم بگم كه تازه در اون حالت هم شما وقتي برنامه رو روي USB ضبط ميكنيد نمي تونيد ببريد بريزيد روي كامپيوتر و تماشا كنيد! برنامه بصورت ديجيتالي با تلويزيون شما Sign ميشه و در نتيجه فقط امكان پخش روي تلويزيون خودتون رو داره! در عمل چيز اون چنان خفني هم نيست.
میگن برای دیدن فیلم سه بعدی آواتار حتما باید بلو ری پلیر پاناسونیک داشته باشین
نه اينطور نيست. اصل قضيه اينه كه ظاهراً تا سال 2012 شركت پاناسونيك بصورت انحصاري بلوري سه بعدي آواتار رو با محصولات خودش ارائه ميده و اين فيلم بصورت سه بعدي فعلاً بصورت عمومي به فروش نميره!
البته در كشور ما كه شما مي تونيد نسخه كپيش رو تهيه كنيد كه من هم تهيه كردم و با PS3 تماشا كردم.
afshin49
13-03-2011, 08:26
از آنجا که برای استفاده از viera cast نیاز به آپدیت نرم افزاری بود با استفاده از دفترچه راهنما عملیات! ذیل را انجام دادم:
از روی کنترل تلویزیون:
menu
setup
network setup
چون از کابل lan استفاده میکنم در قسمت network type گزینه wiered را انتخاب کردم
در IP/DNS settings هر دو مورد را روی auto گذاشتم
بعد connection test در حالیکه که کابل لن به پشت پنل وصل بود مراحلی را طی کرد
بعدگزینه software update را زدم و انجام شد
حالا ویرا کست به کار افتاد و یوتیوب هم باز شد:8:
Poisonman
13-03-2011, 13:31
از آنجا که برای استفاده از viera cast نیاز به آپدیت نرم افزاری بود با استفاده از دفترچه راهنما عملیات! ذیل را انجام دادم:
از روی کنترل تلویزیون:
menu
setup
network setup
سرعت اينترنت شما چقدره و اينكه آپديت كردنش از اين طريق چقدر زمان برد؟
مگه YouTube ف.ي.ل.ت.ر نيست؟
اینو منم شنیدم! من که فعلا محو تصویرم چند روزه! نتونستم دنبالشو بگیرم.
[
QUOTE=Injaneb2;5927350]دوستان VT20 دار اگر دقت کرده باشند، روی کارتن TV بعضی جاها برچسبهای خیلی تر و تمیز نصب شده که نوشته های زیر آنها را بپوشاند. آیا کسی اینها را کنده ببینه زیرش چی بوده؟
در ضمن از یک منبع غیر رسمی و نامطمئن شنیدم که VT20 ها ایران ----T یا حتی ----S داشته که آنرا غیر فعال کرده اند. شاید از طریقی بتواند آنها را فعال کرد، البته شاید.[/QUOTE]
mjd323232
13-03-2011, 21:33
سلام
اقا این tv سایز کمتر نداره (اگه داره قیمتش چنده )
اگر دوستانی که این تی وی رو دارن لطف کنن چندتا عکس از تصاویر sd--hd و .... بذارن خیلی عالیه مخصوصا از شبکه های داخلی
ممنون
afshin49
14-03-2011, 01:14
سرعت اينترنت شما چقدره و اينكه آپديت كردنش از اين طريق چقدر زمان برد؟
مگه YouTube ف.ي.ل.ت.ر نيست؟
با256 حدود نیم ساعت زمان برد.البته چون شب چند بار tryکردم و ارور میداد صبح زود انجام دادم.نکته مهم این هست که حین عملیات نباید پنل را خاموش کرد و وقتی هم دستور خاموش روشن میده باید از دکمه کنار پنل استفاده کرد و نه دکمه کنترل.
سایت های پیکاسا/یوتی..وب/آب و هوا/بلومبرگ/توی..تر!/..به راحتی باز شد در حالیکه با لپ تاپم پیلتره.
afshin49
14-03-2011, 01:20
سلام
اقا این tv سایز کمتر نداره (اگه داره قیمتش چنده )
اگر دوستانی که این تی وی رو دارن لطف کنن چندتا عکس از تصاویر sd--hd و .... بذارن خیلی عالیه مخصوصا از شبکه های داخلی
ممنون
سایز 50 و 65 موجوده و اگر 3 بعدی ملاک باشه 65 بهترینه.
اگر برای تصاویر SD از ست تاپ باکس یا ----- استفاده بشه بسیار عالی هست و حتی از فاصله 1-2 متر هم رضایت بخش هست.تصاویر HD و 3 بعدی هم غوغا میکنه.
AMIRY2006
14-03-2011, 14:05
دوستان سلام من بلاخره باکلی گشتن دنبال تلویزیون vt20 اورپایی اونم درکل بانه وتهران نتونستم پیدا کنم دربانه مدل p این مدل بود که سفارش عربستان شرکت بانیان هم دو هفته ای است این تلویزیون رو آورده البته مدل r ونتونستم مدل اوپایشو گیربیارم تااینکه بلاخره از یکی از نمایندگی ها مدل اروپایی شو که برای نمایش آورده بود گرفتم مدل e همه چیز داره دوبی اس دوبی تی عالیه فقط از دوستان خواهش می کنم اون کدی رو که نشون می ده تلویزیون چقدر کار کرده رو به من بگن تاببینم چقدر کارکرده اینم بگم که تلویزیون رو به قیمت مدل ساخت ایرانش یعنی 3300000 گرفتم مرسی
ميشه خواهش كنم نام فروشنده و تلفن اونو پ خ كنيد ضمنا نام كامل ورژن اوروپائي چيست ؟ anematzadeh@gmail.com
یه سوالی برام یش اومده توی قسمت Other Settings
هرچی گشتم خبری از 24p Smooth
Film
یا 3D 24p Film
Display نبود این تنظیماتش چرا نیست توی کاتالوگشم برای مدلهای خاورمیانه همشون دارن یعنی حذف شده یا خودشون فیکسش کردن روی on یا off
Poisonman
15-03-2011, 11:25
Film
یا 3D 24p Film
Display نبود این تنظیماتش چرا نیست توی کاتالوگشم برای مدلهای خاورمیانه همشون دارن یعنی حذف شده یا خودشون فیکسش کردن روی on یا off
شما هر وقت يك سورس سه بعدي به تلويزيون بفرستي تنظيمات مربوط به سه بعدي توي منوها نمايان ميشه.
سورس سه بعدی تست کردم نیومد کلان تنظیمان سه بعدی وقتی که کابل hdmi وصل میکنی میاد اما اینا اصلان ندیدم تا حالا
Poisonman
15-03-2011, 14:32
سورس سه بعدی تست کردم نیومد کلان تنظیمان سه بعدی وقتی که کابل hdmi وصل میکنی میاد اما اینا اصلان ندیدم تا حالا
اجازه بديد، من شب كه رفتم خونه تست ميكنم، خبر ميدم.
hamidrezars
15-03-2011, 18:03
در مورد ضبط برنامه هم دوستان گقتند كه مثل اينكه اين امكان در نسخه اروپايي اين تلويزيون هست و فقط از شبكه هاي ديجيتال اين كار رو انجام ميده. البته اين رو هم بگم كه تازه در اون حالت هم شما وقتي برنامه رو روي USB ضبط ميكنيد نمي تونيد ببريد بريزيد روي كامپيوتر و تماشا كنيد! برنامه بصورت ديجيتالي با تلويزيون شما Sign ميشه و در نتيجه فقط امكان پخش روي تلويزيون خودتون رو داره! در عمل چيز اون چنان خفني هم نيست.
دوست دستگاه من هم vt20 E مدل اروپایی این مدل است ولی نحوضبط شرو نمی دونم
Poisonman
16-03-2011, 12:42
دوست عزيز حق با شماست، من هم گزينه اي به اون اسم نديدم.
خوب شمام تست کردی نبود پس تکلیف این گزینها چی میشه روی چه حالتی هستن یعنی روی تی وی سری r حذف کردن این تنظیمات که نباشه نقطه ضعف حساب نمیشه تازه من هر کاری کردم نتوستم تی وی اپدیت کنم اون دوسته مونن که اپدیت کرد با خود تی وی فکر کنم مدل سری e بوده چون ماله ما که اپدیت دستی نداشت تاحالا که داره همین جور از تنظیماتش کم میشه عجب
afshin49
16-03-2011, 21:23
خوب شمام تست کردی نبود پس تکلیف این گزینها چی میشه روی چه حالتی هستن یعنی روی تی وی سری r حذف کردن این تنظیمات که نباشه نقطه ضعف حساب نمیشه تازه من هر کاری کردم نتوستم تی وی اپدیت کنم اون دوسته مونن که اپدیت کرد با خود تی وی فکر کنم مدل سری e بوده چون ماله ما که اپدیت دستی نداشت تاحالا که داره همین جور از تنظیماتش کم میشه عجب
سلام
چه مشکلی بود که نتونستید اپدیت کنید؟مال من P هست که مشکلی نداشت.
شما از کجا اپدیت دستی کردید من توی نتورک میرم تست شبکه اینا هست که تست میکنه موفقیت امیز از کدوم قسمت باید اپدیت کرد من گزینه اپدیت برنامه ندیدم فقط تنظیم شبکه بود که تست اتصال ای پی اینا بود که اوکی شد اما اپدیت از کجا باید کرد گزینش توی کدوم قسمت هست اگه بگید از چه طریقی توی منو اپدیت کردید ممنون میشم
afshin49
17-03-2011, 08:15
از روی کنترل تلویزیون:
menu
setup
network setup
موفق باشید
mjd323232
17-03-2011, 22:31
سلام
من یه سوال دارم این درسته که این tv ژاپنیه -- اگه تایید میکنید که هیچ ولی اگه نه لطفا بگین که سازنده آن کدوم کشوره
با تشکر
afshin49
18-03-2011, 00:41
سلام
من یه سوال دارم این درسته که این tv ژاپنیه -- اگه تایید میکنید که هیچ ولی اگه نه لطفا بگین که سازنده آن کدوم کشوره
با تشکر
made in japan
mjd323232
19-03-2011, 14:27
سلام
میخواستم از کسانی که این تی وی رو دارن خواهش کنم نظرشون رو در مورد تصاویر SD بگین ( در مقایسه با تی وی های دیگه )
یه چیز دیگه اینکه من هنوز نتونستم سه بعدی این تی وی رو ببینم ولی مدل SONY NX710 رو دیدم خیلی حال کردم نظرتون چیه البته فروشنده یه دوربین سه بعدی داشت که خودم رو نشون میداد که زیاد جالب نبودتصویر یه لرزش محسوسی داشت
اگه کسی میتونه چندتا عکس از این TV بذاره ممنون میشم
painkiller_2006
19-03-2011, 23:42
امروز برای خريد اين تلويزيون به يکی از نمايندگی های بانيان رفتم که گفت 4.5 تا 5 ميليون! ولی بعد گفت نداريم...
به 10 تا نمايندگی ديگه هم زنگ زدم که هر کدام يک قيمت گفتند از 3300 تا 4500.
خيلی متعجب شدم چرا قيمت ها اينقدر نوسان داره در حالی که قيمت tv های سونی و سامسونگ با گارانتی همه جا يکسان هست.
دوستان تهرانی که اين تلويزيون را به قيمت معقول خريدند لطفاً آدرس فروشگاه را برام بفرستند...
تو هیچ hdtv نمیتونی تصاویر sd به این زیبایی داشته باشی. تو سه بعدیم که فعلا حرفه اول رو میزنه. الکی بهترین tv ساله 2010 نیست!
سلام
میخواستم از کسانی که این تی وی رو دارن خواهش کنم نظرشون رو در مورد تصاویر SD بگین ( در مقایسه با تی وی های دیگه )
یه چیز دیگه اینکه من هنوز نتونستم سه بعدی این تی وی رو ببینم ولی مدل SONY NX710 رو دیدم خیلی حال کردم نظرتون چیه البته فروشنده یه دوربین سه بعدی داشت که خودم رو نشون میداد که زیاد جالب نبودتصویر یه لرزش محسوسی داشت
اگه کسی میتونه چندتا عکس از این TV بذاره ممنون میشم
Poisonman
25-03-2011, 15:10
Film
یا 3D 24p Film
اين گزينه رو پيدا كردم، داشتم بلو-ري سه بعدي آواتار رو ميديدم، دكمه منو رو از روي كنترل زدم، رفتم توي Setup و بعد توي Other Settings، اونجا اولين گزينه 24p Smooth بود كه ميشد ON يا OFF كردش!
نمي دونم چطور قبلاً نديده بودمش.
سلام بر دوستان واساتید گرامی
من یک پلاسمای مدلTH-p42v20rدارم ومیخواهم توسط usbوسیستم viera ازاین tvفیلم پخش کنم ولی امکان پذیر نیست .
هم با فرمت mpeg2وهم بافرمت avchdامتحان کردم ولی جواب نداد.از برنامه total video converterاستفاده کردم اما فرمت های ذکر شده هیچکدام برای viera videoقابل شناسایی نبود.آیا کسی در این رابطه می تواند من را راهنمایی کند.
با تشکر از اساتید گرامی
Poisonman
25-03-2011, 20:29
سلام بر دوستان واساتید گرامی
من یک پلاسمای مدلTH-p42v20rدارم ومیخواهم توسط usbوسیستم viera ازاین tvفیلم پخش کنم ولی امکان پذیر نیست .
هم با فرمت mpeg2وهم بافرمت avchdامتحان کردم ولی جواب نداد.از برنامه total video converterاستفاده کردم اما فرمت های ذکر شده هیچکدام برای viera videoقابل شناسایی نبود.آیا کسی در این رابطه می تواند من را راهنمایی کند.
با تشکر از اساتید گرامی
دوست عزيز، اين تاپيك مخصوص VT20 هست كه قابليت سه بعدي داره، شما لطفاً مشكلتون رو در تاپيك زير مطرح كنيد:
دوست عزيز، اين تاپيك مخصوص VT20 هست كه قابليت سه بعدي داره، شما لطفاً مشكلتون رو در تاپيك زير مطرح كنيد:
دوست عزیز آدرس شما قابل پیگیری نیست واشتباه ااست لطفا" تصحیح کنید
Poisonman
26-03-2011, 01:15
دوست عزیز آدرس شما قابل پیگیری نیست واشتباه ااست لطفا" تصحیح کنید
آدرس درسته، شما درست كپي كنيد توي Address Bar صفحه باز ميشه.
تاپيك مخصوص پلاسماي V20 هست.
Injaneb2
26-03-2011, 14:53
سلام
قابل توجه دوستان Viera دار
راهنمای کامل در مورد تبدیل فایلهای MKV به AVCHD قابل مشاهده در Viera را در پست 36 این تاپیک قرار داده ام:
سلام و صبح به خير
آيا Panasonic VT20 در سايز 42 اينچ هم در بازار ايران موجود است يا خير(چون ظاهرا از سوي كارخانه توليد كننده در سه سايز 42، 50 و 65 اينچ عرضه شده است)؟
در صورتيكه پاسخ مثبت است از دوستان گرامي مطلع درخواست ميكنم راهنمايي بفرمايند كه از كجا مي شه سايز 42 اينچ اين تلويزيون رو تهيه كرد و قيمت تقريبي اون چنده؟
از لطف شما سپاسگذارم.
apachi7000
27-03-2011, 16:07
سلام دوستان.ممنونم از راهنماییاتون. یه سوال داشتم.میخواستم ببینم vt20 هم مثل v20 بعضی از مدلهاش ----t داره یا همه مدلهاش این قابلیتو دارن؟ (منظورم از مدلهاش از نظر s یا R بودن هست.)
با تشکر
Poisonman
27-03-2011, 19:19
سلام دوستان.ممنونم از راهنماییاتون. یه سوال داشتم.میخواستم ببینم vt20 هم مثل v20 بعضی از مدلهاش ----t داره یا همه مدلهاش این قابلیتو دارن؟ (منظورم از مدلهاش از نظر s یا R بودن هست.)
با تشکر
بله، مدلهاي R كه براي ايران هست، اين قابليت رو ندارند. ظاهراً مدلهاي اروپايي دارند.
afshin49
28-03-2011, 07:18
سلام و صبح به خير
آيا Panasonic VT20 در سايز 42 اينچ هم در بازار ايران موجود است يا خير(چون ظاهرا از سوي كارخانه توليد كننده در سه سايز 42، 50 و 65 اينچ عرضه شده است)؟
در صورتيكه پاسخ مثبت است از دوستان گرامي مطلع درخواست ميكنم راهنمايي بفرمايند كه از كجا مي شه سايز 42 اينچ اين تلويزيون رو تهيه كرد و قيمت تقريبي اون چنده؟
از لطف شما سپاسگذارم.
سلام
فقط 50 و 65 اینچ موجود هست.
Nakamichi
28-03-2011, 19:33
سلام...
از دوستانی که پلاسما دارند سوال داشتم که تماشای تصاویری که نوار های سیاه بالا و پایین تصویر دارن ( و همینطور pillarbox که موقع دیدن تصاویر به صورت 4:3 در کناره ها بوجود میاد) تاثیر منفیش تا چه حد هست( چون رو نسل های قبل که تاثیر منفی میذاشت) و شما برای جلوگیری از مشکل در دراز مدت با این مساله چیکار میکنید؟؟
ممنون
mjd323232
29-03-2011, 11:06
سلام
توی سایت پاناسونیک ( ایران ) نوشته بود vt20 نسل اول تلویزیونهای پانی هست ولی vt25 از نسل دوم هست و ایرادش را هم مشکل در پخش تصاویر با رزولیشن بالا عنوان کرده بود :18:
میخواستم بدونم vt25 کی وارد بازار میشه -- توی سایت cnet هم از vt25 کلی تعریف کرده و حرفی از vt20 نزده البته نوشته vt20 ولی وقتی میری میبینی در مورد 25 صحبت شده
دیگه داشتم برای خرید انتخاب نهاییم رو میکردم حالا بنظر شما صبر کنم تا مدلهای 2011 وارد بشه یا همین vt20 را بخرم
hamed8470
29-03-2011, 11:29
سلام
توی سایت پاناسونیک ( ایران ) نوشته بود vt20 نسل اول تلویزیونهای پانی هست ولی vt25 از نسل دوم هست و ایرادش را هم مشکل در پخش تصاویر با رزولیشن بالا عنوان کرده بود :18:
میخواستم بدونم vt25 کی وارد بازار میشه -- توی سایت cnet هم از vt25 کلی تعریف کرده و حرفی از vt20 نزده البته نوشته vt20 ولی وقتی میری میبینی در مورد 25 صحبت شده
دیگه داشتم برای خرید انتخاب نهاییم رو میکردم حالا بنظر شما صبر کنم تا مدلهای 2011 وارد بشه یا همین vt20 را بخرم
سلام عزيز vt20 و vt25 يكي هستند فقط vt25 مخصوص بازار امريكاست ودر همه موارد يكي هستند فقط چند مورد براي كاليبره كردن اضافه داره توي سايت اصلي پانا ميتوني تفاوتها رو ببيني با تشكر
Poisonman
29-03-2011, 11:47
سلام...
از دوستانی که پلاسما دارند سوال داشتم که تماشای تصاویری که نوار های سیاه بالا و پایین تصویر دارن ( و همینطور pillarbox که موقع دیدن تصاویر به صورت 4:3 در کناره ها بوجود میاد) تاثیر منفیش تا چه حد هست( چون رو نسل های قبل که تاثیر منفی میذاشت) و شما برای جلوگیری از مشکل در دراز مدت با این مساله چیکار میکنید؟؟
ممنون
در پلاسماهاي جديد اين تاثيرات در حد قابل توجهي كم شده و تقريباً ديگه مساله Burn-In كلاً از بين رفته ولي باز هم ميگن بهتره در چند صد ساعت اوليه استفاده (حداقل 100 ساعت) از تماشاي برنامه هايي كه كلاً بخشي از صفحه رو به مدت طولاني در يك وضعيت نگه ميدارند (مثل همون فيلمهايي كه شما عنوان كرديد) خودداري كنيد.
بعد از گذشت چند صد ساعت اوليه (هر چي بيشتر، بهتر) اثرات اينجور تصاوير روي پنل خيلي كمتر ميشه و تقريباً ديگه جاي نگراني باقي نمي مونه.
پيشنهاد ميشه در ساعات اوليه استفاده از پنل از تصاويري استفاده بشه كه تمام صفحه رو پوشش بدن و همچنين لوگوي خاصي هم روي تصوير و در جاي ثابتي نباشه.
در كل پيشنهاد ميشه در 100 ساعت اول از پروسه Break-In كه توي همين تاپيك بنده توضيح دادم، استقاده كنيد تا تمام پيكسلهاي صفحه بصورت يكدست استقاده بشن.
بنده تا الان حدود 250 ساعت از پنل خودم استفاده كردم (120 ساعت اوليه رو با Break-In پشت سر گذاشتم) و اخيراً فيلمهاي زيادي هم كه بالا و پايين تصوير رو سياه ميكردن، ديدم و خوشبختانه هيچ اثر منفي روي پنل مشاهده نكردم.
hamidrezars
30-03-2011, 00:45
دوستان لطفا در مورد چگونگی استفاده از بازی های سه بعدی بوسیله کامپیوتر درvt20 توضیح دهید کامپیوترمن دارای کارت گرافیکیهradeon5870 بسیاری قوی است که خروجی Hdmi است من بازی آواتار رو که یه بازی سه بعدی است نصب کردم ولی نتونستم توش بازی رو به شکل سه بعدی ببینم دوستان اگه راه شو بلدن راهنمایی کنند ضمنا از کابلHdmi هم استفاده کردم .
Poisonman
30-03-2011, 00:56
دوستان لطفا در مورد چگونگی استفاده از بازی های سه بعدی بوسیله کامپیوتر درvt20 توضیح دهید کامپیوترمن دارای کارت گرافیکیهradeon5870 بسیاری قوی است که خروجی Hdmi است من بازی آواتار رو که یه بازی سه بعدی است نصب کردم ولی نتونستم توش بازی رو به شکل سه بعدی ببینم دوستان اگه راه شو بلدن راهنمایی کنند ضمنا از کابلHdmi هم استفاده کردم .
تا جايي كه من اطلاع دارم بازيهاي PC براي اينكه بشه بصورت سه بعدي ازشون استفاده كرد نياز به تجهيزات سه بعدي روي كامپيوتر دارند مثل NVIDIA 3D Vision كه كارت و عينك مخصوص خودش رو داره. بعيد بدونم بشه از روي كارت گرافيك شما تصوير سه بعدي فرستاد روي تلويزيون، البته اگر Side By Side بفرستيد كه قطعاً ميشه ولي بازيي مثل Avatar تا جايي كه من اطلاع دارم از اين روش استفاده نمي كنه.
Injaneb2
30-03-2011, 06:41
این کارت گرافیک نمایش streoscopic را ساپورت میکنه نه نمایش بر اساس عینکهای اکتیو شاتر (که لازمش داشتن HDMI 1.4 است).
mehrdad_ati
30-03-2011, 09:54
باید radeon سری 6 بگیری که hdmi 1.4 ساپورت میکنه . البته با همین هم میشه ها اما باید درایورهای نا معتبر بگیری و کلا خیلی دنگ و فنگ داره .
hamidrezars
31-03-2011, 00:41
دوستان همنطوری که میدونید برای تنظیم سه بعدی در تنظیمات سه بعدی vt20گزینه های مختلفی وجود داره مثل اتوماتیک .Side By Side . نرمال وغیره دوستان لطفا درمورد کاربرد هر کدم توضیح بدید در ضمن برای دید تصویر سه بعدی از کدام گزینه باید استفاده کرد .
Poisonman
31-03-2011, 12:33
در كل داخل Setting هاي مربوط به 3D تلويزيونهاي VT20 چند حالت براي تماشاي تصاوير سه بعدي وجود داره كه Automatic, Side By Side و Top and Bottom هستند.
حالت Automatic براي اين هست كه خود تلويزيون تشخيص بده بايد چيكار بكنه كه عملاً فقط روي پليرهاي بلو-ري سه بعدي جوابگو هست. حالت Normal مخصوص پخش تصاوير از Sourceهايي مثل بلو-ري پليرهاي سه بعدي هستند كه خودشون تصاوير رو بصورت Stereoscopic 3D مي فرستن روي تلويزيون كه شما بدون عينك تصويري مثل عكس زير رو روي صفحه مي بينيد :
حالت بعدي Side By Side هست كه براي تصاويري به شكل زير استفاده ميشه :
شما ميتونيد فيلمهايي از اين قبيل رو از اينترنت هم دانلود كنيد و با استفاده از يك پلير اونها رو روي تلويزيون پخش كنيد و بعد با انتخاب حالت Side By Side از منوي تنظيمات تلويزيون، اون فيلم رو بصورت سه بعدي و بوسيله عينك مشاهده كنيد.
حالت آخر هم Top and Bottom هست كه فيلمها شبيه عكس زير هستن:
اين حالت مشابه Side By Side هست.
hero2011
01-04-2011, 01:18
از روی کنترل تلویزیون:
menu
setup
network setup
آیا شما از برنامه SKYPEبا استفاده از VIERA CAST WITH SKYPEبرای چت کردن توانستی استفاده کنی؟
khansalar
04-04-2011, 11:14
دوستان vt20p 50 با بلوری پلیر و دوتا عینک 2700 یا 42v20s 1400 تو بانه ارزش داره؟ فقط اگه ممکنه زودتر بگین فوریه؟
به نظر منVT20 از نظر قیمت بیشتر ارزش داره.
خوب قیمتی میده، اونم با امکانات اضافه!
khansalar
11-04-2011, 11:22
دوستان بالاخره همون ست گرفتم تا الان که از خریدم راضیم تا بعد ببینیم..........
mjd323232
11-04-2011, 13:39
اقا مبارک باشه میشه بگی آخرش چند تموم شد
khansalar
11-04-2011, 14:11
اقا مبارک باشه میشه بگی آخرش چند تموم شد
مرسی عزیز
با هزینه حمل 2800
mjd323232
11-04-2011, 14:35
مرسی عزیز
با هزینه حمل 2800
میشه مدل پلیری که همراهش هست رو بگین چیه و یه چیز دیگه میشه بدون پلیر خرید کرد اگه جواب مثبته لطفا قیمت بدون کرایه حمل رو بگین
ممنون
مرسی عزیز
با هزینه حمل 2800
عجب ارزون شده.:20:
اگه اینطور پیش بره تو مدلهای سه بعدی 2011 مثل ST30 و VT30 باید منتظر قیمتهای ارزونتر هم باشیم. به احتمال زیاد، کمتر از 2.500.000 :tongue:
khansalar
11-04-2011, 16:13
میشه مدل پلیری که همراهش هست رو بگین چیه و یه چیز دیگه میشه بدون پلیر خرید کرد اگه جواب مثبته لطفا قیمت بدون کرایه حمل رو بگین
ممنون
یه 3D PLAYER مدل Panasonic DMP-BDT300 + عینک سه بعدی 2عدد که البته یکیش داخل خود جعبه تلویزیون بود و یکی هم جدا تو یه جعبه دیگه
راستش من این پلیرو نمایندگی پانا قیمت کردم از 650تا 680 قیمت میدادن ولی فروشنده بانه 200 کم میکرد که من قبول نکردم یعنی بدون پلیر 2500 با پلیر 2700
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
دوستان کسی نگفت این مدل (P50VT20P) دی وی بی تی داره یا نه؟
و دیگه اینکه تو سایت پانا FRAMEWARE این تی وی رو گذاشته دوستان کسی تا حالا آپدیت کرده؟یا به نظرتون آپدیتش کنم؟
khansalar
12-04-2011, 10:38
یه 3D PLAYER مدل Panasonic DMP-BDT300 + عینک سه بعدی 2عدد که البته یکیش داخل خود جعبه تلویزیون بود و یکی هم جدا تو یه جعبه دیگه
راستش من این پلیرو نمایندگی پانا قیمت کردم از 650تا 680 قیمت میدادن ولی فروشنده بانه 200 کم میکرد که من قبول نکردم یعنی بدون پلیر 2500 با پلیر 2700
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
و دیگه اینکه تو سایت پانا FRAMEWARE این تی وی رو گذاشته دوستان کسی تا حالا آپدیت کرده؟یا به نظرتون آپدیتش کنم؟
دوستان کسی جواب این سوال نمیدونه؟ یا میدونین نمیگین؟:41:
apachi7000
12-04-2011, 21:06
سلام داداش.
مبارک باشه.
داداش میشه لطف کنی و شماره جایی رو که خریدی واسم پ خ کنی که اگه مناسب بود ما هم یکی بگیریم.
با تشکر
tigertronica
13-04-2011, 12:18
میشه لطف کنید شماره فروشنده رو برای من پیغام خصوصی بدین
ممنون
ایشالا مبارکتون باشه
mohammad6
13-04-2011, 14:18
میدونم که در مورد قیمت نباید تو تاپیک حرف زد اما قیمت با بلوری شده 2700(البته یه عینکشو برداشتن)-->
khansalar
13-04-2011, 15:56
میدونم که در مورد قیمت نباید تو تاپیک حرف زد اما قیمت با بلوری شده 2700(البته یه عینکشو برداشتن)-->
دوست عزیز یه عینک هم داخلش داره که با هم میشه 2تا
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
Poisonman
16-04-2011, 15:58
دوست عزیز یه عینک هم داخلش داره که با هم میشه 2تا
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
در مورد DVBT نميدونم، دوستاني كه خريدند بايد نظر بدن، ولي در مورد فرمور كه تو سايت پاناسونيك هست، من گرفتمش ولي بعد از جستجو روي اينترنت تصميم گرفتم كه آپديت نكنم. دليلم هم اين بود كه نتونستم روس اينترنت كسي رو پيدا كنم كه به صورت قطعي نظر داده باشه كه تفاوت محسوسي بين تصويري كه الان دارم و تصويري كه بعد از آپديت خواهم داشت، وجود داره و چون گفته بودن كه بعد از آپديت ديگه راه برگشتي وجود نداره من هم تصميم گرفتم فعلاً اقدام به آپديت نكنم.
afshin49
17-04-2011, 22:26
سلام به دوستان عزیز
مدل P هم DVBT نداره.
همونطور که در صفحات قبل شرحش را نوشتم من اپدیت فرمور را انجام دادم چون برای انترنت لازم بود و یوتیوب هم باز شداما فکر نمی کنم ربطی به بالاتر بردن کیفیت تصویر داشته باشه.اصولا من بیشتر کانال های HD & 3D رو با این تلویزیون نگاه میکنم و اصلا آنتن هوائی وصل نکردم.
دیشب هم فوتبال رئال-بارسلون رو سه بعدی بطور مستقیم دیدم که جالب بود.
شاد و پیروز باشید.
سلام به دوستان عزیز
مدل P هم DVBT نداره.
همونطور که در صفحات قبل شرحش را نوشتم من اپدیت فرمور را انجام دادم چون برای انترنت لازم بود و یوتیوب هم باز شداما فکر نمی کنم ربطی به بالاتر بردن کیفیت تصویر داشته باشه.اصولا من بیشتر کانال های HD & 3D رو با این تلویزیون نگاه میکنم و اصلا آنتن هوائی وصل نکردم.
شاد و پیروز باشید.
از چه شبکه ای فوتبال 3D می بینی؟ روی چه جهتیه؟
از چه مدلی برای دریافت شبکه های 3D استفاده می کنی؟؟؟
afshin49
18-04-2011, 08:58
از چه شبکه ای فوتبال 3D می بینی؟ روی چه جهتیه؟
از چه مدلی برای دریافت شبکه های 3D استفاده می کنی؟؟؟
canal+3d nilesat 10719[v]27500
menu/setup/3dsetting/side by side:10:
قیمت 2690 شده
khansalar
18-04-2011, 12:07
سلام به دوستان عزیز
مدل P هم DVBT نداره.
شاد و پیروز باشید.
دوست عزیز پس منظور از Tuner تو این سایت چیه؟
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
canal+3d nilesat 10719[v]27500
menu/setup/3dsetting/side by side:10:
مدل م- ا-ه -و-ا-ر-ه چیه؟ و با چه کابلی به تی وی کانکته؟ چون فکر کنم باید کابلhdmi باشه
afshin49
18-04-2011, 13:33
XCRUISER400
HDMI Cable 1.3
AMIRY2006
19-04-2011, 11:54
Picture:
Photo Settings:
دوست عزيز با تشكر از اطلاعات بسيار مفيد و جالبتان، فايل slide show از روي سرور rapidshare برداشته شده لطفا لينك جديدي بديد .
khansalar
19-04-2011, 14:11
[QUOTE=AMIRY2006;6029081]دوست عزيز با تشكر از اطلاعات بسيار مفيد و جالبتان، فايل slide show از روي سرور rapidshare برداشته شده لطفا لين\
khansalar
20-04-2011, 11:22
دوستان منظور از Tuner تو این سایت چیه؟جهت مدل p50vt20p
کد:
afshin49
20-04-2011, 12:53
دوستان منظور از Tuner تو این سایت چیه؟جهت مدل p50vt20p
کد:
منظور تیونر آنالوگ هست و سیستم های مختلف دریافت نظیر pal-secam-ntsc... به هر حال هیچکدام از مدل هایP(بانه ای) و R(شرکتی) متاسفانه تیونر دیژیتال ندارند.
AMIRY2006
24-04-2011, 21:29
بالاخره چهارشنبه من هم بهترین تلویسیون 3d دنیا رو (P50VT20P ) از بانه خریدم، و گذاشتمش که آببندی بشه (Break in) . تا اونجایی که من توی اینترنت دیدم سایت های مختلف برای کالیبره کردن مقادیر مختلفی رو پیشنهاد میکنن ، میخواستم بدونم تا حالا از شما کسی دستگاهش رو کالیبره کرده؟ و اگر این کار رو کردید لطفآ به من هم بگید از چه منبع ای استفاده کردید . ممنون
بالاخره چهارشنبه من هم بهترین تلویسیون 3d دنیا رو (P50VT20P ) از بانه خریدم، و گذاشتمش که آببندی بشه (Break in) . تا اونجایی که من توی اینترنت دیدم سایت های مختلف برای کالیبره کردن مقادیر مختلفی رو پیشنهاد میکنن ، میخواستم بدونم تا حالا از شما کسی دستگاهش رو کالیبره کرده؟ و اگر این کار رو کردید لطفآ به من هم بگید از چه منبع ای استفاده کردید . ممنون
مبارکه چند خریدی؟
AMIRY2006
25-04-2011, 12:16
تلويزيون p50vt20p و همراه آن ، دو عدد عینک سه بعدی و یک دستگاه بلوری پلیر سه بعدی مدل DMP-BDT300 پاناسونیک باضافه كابل hdmi1.3 مارك مارشال و هزينه حمل و تحويل در تهران كلا شد 2810
AMIRY2006
25-04-2011, 12:29
دوستانيكه فيلمهاي سه بعدي با كيفيت و از فروشنده اي مطمئن خريد داشته اند لطفا شماره و آدرس را پ خ كنيد
تلويزيون p50vt20p و همراه آن ، دو عدد عینک سه بعدی و یک دستگاه بلوری پلیر سه بعدی مدل DMP-BDT300 پاناسونیک باضافه كابل hdmi1.3 مارك مارشال و هزينه حمل و تحويل در تهران كلا شد 2810
از کدام فروشگاه خریدی؟
pedrammelle
25-04-2011, 13:18
تصاویر sd کیفیتش تو این پلاسما چجور است
AMIRY2006
25-04-2011, 13:57
از کدام فروشگاه خریدی؟
در پست 132 آدرس فروشنده را ببين
مبارک باشه.
منم میخام یدونه بخرم فقط تنها نگرانیم کیفیت تصاویر sd هست...
شما از کیفیت sd راضی هستی؟
قیمت000/590/2 تومان شده!!!
مبارک باشه.
اتفاقا منم همین سوال رو دارم.
کاش دوستان لطف کنند چند تا عکس با مگاپیکسل بالا از کیفیت SD رو سایت بزارند. بصورت لینک برای دانلود و در حدی که بشه حسابی روش زوم کرد و کیفیت دقیق پیکسلها رو بررسی کرد.
AMIRY2006
27-04-2011, 07:57
مبارک باشه.
ر س ي و ر وآتتن درست وحسابي ندارم لذا با عرض معذرت نمي تونم در مورد كيفيت SD نظر بدم دوستانيكه پيشرو هستند نظر بدند ولي با فيلمهاي HD و كليپ هاي 3D كه از طريق لپ تاپ با كابل HDMI 1.4 روي TV پخش كردم تصاوير درخشان، خيره كننده و صداي فوق العاده اي داره و از هر زاويه اي كه تماشاه كني برخلاف TV هاي ديگه، تاثيري بدي در كيفيت تصاوير نداره
khansalar
27-04-2011, 09:45
مبارک باشه.
تصاویر Sd با رسی و ر معمولی هم عالیه من تو یه فضای 30 متری حداکثر از 2تا 3متری با تنظیمات عادی تی وی نگاه میکنم ولی دوست داشتم بازم سایزش بزرگتر بود Perfect
تصاویر Sd با رسی و ر معمولی هم عالیه من تو یه فضای 30 متری حداکثر از 2تا 3متری با تنظیمات عادی تی وی نگاه میکنم ولی دوست داشتم بازم سایزش بزرگتر بود Perfect
میشه لطف کنی 2 - 3 تا عکس چند مگاپیکسلی ازش بگیری، برامون لینک دانلودش رو بزاری تو سایت؟
mjd323232
27-04-2011, 18:50
سلام
من هم دقیقا هیمن مشکل دوستان در مورد تصاویر sd رو دارم که هر فروشگاهی رفتم متاسفانه موفق به دیدن این تصاویر مخصوصا شبکه های داخلی نشدم حدودا انتخابش کردم ولی دلم میخواد شیش دنگ بشم
حالا بقول poonel چندتا عکس با حجم بالا بذار تا خیال ما راحت بشه
واقعا ازتون مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــمــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــنــــــــــــ ـــــــــــــــــو ن میشم
سلام
من هم دقیقا هیمن مشکل دوستان در مورد تصاویر sd رو دارم که هر فروشگاهی رفتم متاسفانه موفق به دیدن این تصاویر مخصوصا شبکه های داخلی نشدم حدودا انتخابش کردم ولی دلم میخواد شیش دنگ بشم
حالا بقول poonel چندتا عکس با حجم بالا بذار تا خیال ما راحت بشه
واقعا ازتون مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــمــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــنــــــــــــ ـــــــــــــــــو ن میشم
منم دقیقا همین شرایطو دارم...
به نظرت اگه یکی از همین کانالای ایرینیه م.ا.ه... رو روی usb با ر.س.ی.و.ر record کنم بعد برم تو فروشگاه تست کنم میونه کمکم کنه؟
tigertronica
27-04-2011, 23:00
دوستان منم بالاخره vt20p خریدم -در مورد تصاویر sd باید بگم که اگر کار upscaling رو به تلویزیون بسپارین(مثلا دیدن تصاویر تلویزیون با آنتن یا دیدن ماهواره با رسیوری که خروجی hd 1080 نداره) تصاویر چندان دلچسب نیست-اما این مشکل به راحتی با خرید دستگاهایی که خودشون خروجی hd 1080 دارن(----- یا گیرنده دیجیتال یا مدیا پلیر دیجیتال یا . . .) حل میشه به عبارت دیگه کار upscaling رو به کس دیگه بدین
در کل در مورد این پنل فقط می تونم بگم فوق العادس و از خریدش هیچ وقت پشیمون نخواهید شد خصوصا الان که قیمتش خیلی منطقی شده
khansalar
28-04-2011, 09:39
دوستان منم بالاخره vt20p خریدم -در مورد تصاویر sd باید بگم که اگر کار upscaling رو به تلویزیون بسپارین(مثلا دیدن تصاویر تلویزیون با آنتن یا دیدن ماهواره با رسیوری که خروجی hd 1080 نداره) تصاویر چندان دلچسب نیست-اما این مشکل به راحتی با خرید دستگاهایی که خودشون خروجی hd 1080 دارن(----- یا گیرنده دیجیتال یا مدیا پلیر دیجیتال یا . . .) حل میشه به عبارت دیگه کار upscaling رو به کس دیگه بدین
در کل در مورد این پنل فقط می تونم بگم فوق العادس و از خریدش هیچ وقت پشیمون نخواهید شد خصوصا الان که قیمتش خیلی منطقی شده
دوست عزیز تلویزیون که معجزه نمیتونه بکنه وقتی سورس شما مشکل داشته باشته خوب قاعدتا نمیشه انتظاری از هیچ دستگاهی داشت چون در اینصورت دیگه تصاویر hd و 1080 و بیت ریت....و خیلی چیزهای دیگه مربوط به سورس بی معنی میشد ولی به نظر من با همین ر س ی و ر های معمولی هم تصاویر قابل قبوله البته به شرطی که با یه تصویر HD مقایسه نکنی
---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------
میشه لطف کنی 2 - 3 تا عکس چند مگاپیکسلی ازش بگیری، برامون لینک دانلودش رو بزاری تو سایت؟
در اولین فرصت
*Alucard*
28-04-2011, 09:56
کیفیت SD روی پلاسمای V20 و VT20 به همون خوبی هست که سورس اجازه میده به این معنی که این TV ـها تا جایی که سورس تصویر اجازه بده تصاویر رو با جزئیات بدون کم و کاستی نشون میدن اگر نخوام از واژه های مطلق گرا استفاده کنم این پنلهای روی تصاویر SD بدون عیب و نقص نیستن و باگهایی هم دارن مثل 99 درصد پنلهای موجود دیگه در بازار که بیشتر از این نمیشه انتظاری داشت.
اگر تصاویر در یافتی از روی آنتن آنالوگ سافت هست میشه با تغییر شارپنس در جهت مثبت مقداری این سافت بودن رو جبران کرد البته قبلش باید اتصالات و آنتن و کابل خوب استفاده بشه تا نویز روی حداقل ممکن قرار بگیره بعضی از رسیورها مثل بعضی از مدلهای Starsat کلا خروجی ضعیفی ارائه میدن برای دیدن تصاویر از روی سورسهایی مثل ماهواره باید به کیفیت ----- و ستاپ دستگاه برای خروجی دقت بشه.
بعضی از گزینه ها تو پنلهای VT20 و V20 مثل گزینه های IFC و aspect ratio ممکنه عوارض جانبی نا مطلوب روی سورسهای SD داشته باشه بنابر این بهتره کاربر با روش آزمون و خطا پنل رو درست Setup کنه.
afshin49
28-04-2011, 17:34
سلام دوستان چند تا عکس گرفتم و آپلود کردم ببخشید جور دیگه نتونستم انجام بدم
مرسی افشین جان
کیفیتش بد نیستا...
mjd323232
28-04-2011, 22:18
این عکس های vt20 هست دیگه ؟
afshin49
28-04-2011, 22:31
این عکس های vt20 هست دیگه ؟
آره .البته تصاویر sd را گذاشتم چون دوستان خواسته بودن.
آره .البته تصاویر sd را گذاشتم چون دوستان خواسته بودن.
افشین جان دستت درد نکنه خیالم راحت شد...
تو این هفته میخرم
سلام دوستان چند تا عکس گرفتم و آپلود کردم ببخشید جور دیگه نتونستم انجام بدم
افشین جان، شما که 500D داری می تونستی عکسهای بزرگتری اینجا بزاری.
بعد فقط آدرس دانلود رو اینجا میزاشتی.
من خودم اصلا عادت ندارم زیر 10 مگاپیکسل عکس نگاه کنم.:27:
با این حال عکسهای خوبیند ولی حیف که کوچیکن.
afshin49
28-04-2011, 23:08
افشین جان، شما که 500D داری می تونستی عکسهای بزرگتری اینجا بزاری.
بعد فقط آدرس دانلود رو اینجا میزاشتی.
من خودم اصلا عادت ندارم زیر 10 مگاپیکسل عکس نگاه کنم.:27:
با این حال عکسهای خوبیند ولی حیف که کوچیکن.
پونل عزیز اصل عکس ها هم بالای 8mp هست اما نمیدونم ادرس دانلود رو چطوری بگذارم:31:
apachi7000
28-04-2011, 23:36
در پست 132 آدرس فروشنده را ببين
سلام.
داداش شما از همین ادرسی که توی پست 132 هست خریدی که 2 تا عینک وبلوری پلیر 3 بعدی و کابل مارشال باهاش بود؟
بعد اگر ممکنه میخواستم بدونم که از سالم بودن دستگاه مطمئن بودی شما؟منظورم اینه که وقتی دستگاه رو تحویل شما دادن واستون امتحانشم کردن یا نه.؟
در اخر میخواستم بدونم که با توجه به این قیمتی که شما گرفتی اون وسایلی رو که باهاش میدن از نظر کیفیت به چه صورتی هستش؟منظورم اون عینک دوم و بلوری پلیر ایا از نظر کیفیت بالا هستن؟
با تشکر
دوستان usb هین پانا vt20 چه فرمت هائی رو ساپرت میکنه؟
پونل عزیز اصل عکس ها هم بالای 8mp هست اما نمیدونم ادرس دانلود رو چطوری بگذارم:31:
وقتی تو یه سایت آپلود، عکس رو آپلود میکنی یه آدرس بهت میده . آدرسه رو Copy و Paste می کنی تو سایت. اینطوری:
mjd323232
29-04-2011, 01:17
افشین جان میشه بگی ر-س-ی-و-ر ت چی هست و از چه پورتی استفاده میکنی
ممنون
afshin49
29-04-2011, 07:29
قبلا عرض کرده بودم
XCRUISER400
HDMI Cable 1.3
عزیزان اگر آپلود سنتری که محدودیت حجم فایل نداشته باشه و دائم ارور نده میشناسن لطفا معرفی کنند
afshin49
29-04-2011, 19:30
دوستان usb هین پانا vt20 چه فرمت هائی رو ساپرت میکنه؟
از فرمتهای رایج تا جائی که من دیدم فقط div X
اصولا روی usb اصلا حساب نکن.جالب این هست که اگر همان sd card را از طریق ورودی های بلوری پلیر دریافت کنه کیفیت تصویرش بهتره!
این که mkvرا نه بلوری پلیر و نه TV شناسائی نمی کنن واقعا حال گیریه و حتما باید HD media player هم بگیریم
اصولا روی usb اصلا حساب نکن.جالب این هست که اگر همان sd card را از طریق ورودی های بلوری پلیر دریافت کنه کیفیت تصویرش بهتره!
این که mkvرا نه بلوری پلیر و نه TV شناسائی نمی کنن واقعا حال گیریه و حتما باید HD media player هم بگیریم
:41::41: ای بابا حیف شد مهمترینش واسه من همون mkv بود
Poisonman
29-04-2011, 20:00
MKV رو برخي از بلو-ري پليرها ساپورت ميكنند. مثلاً Sasmung BD-C6900 ميتونه اغلب فايلهاي MKV و AVI كه بهش ميدين رو پخش كنه. جالب اينه كه من حتي يه سري فايلهاي MKV دارم كه WD TV Media Player نميتونه پخش كنه ولي BD-C6900 اونها رو پخش ميكنه! البته برعكسش هم هست.
afshin49
29-04-2011, 21:11
MKV رو برخي از بلو-ري پليرها ساپورت ميكنند. مثلاً Sasmung BD-C6900 ميتونه اغلب فايلهاي MKV و AVI كه بهش ميدين رو پخش كنه. جالب اينه كه من حتي يه سري فايلهاي MKV دارم كه WD TV Media Player نميتونه پخش كنه ولي BD-C6900 اونها رو پخش ميكنه! البته برعكسش هم هست.
با تشکر.البته منظور من هم بلوری پلیر پانا بود.
AMIRY2006
30-04-2011, 08:17
سلم دوست عزيز، بله من از همان آدرس پست 132 خريد كردم و همه آن دستگاه و وسا يل همراش بودند ضمنا خودتان بايستي دستگاه را از نظر ضربه خوردگي، خط و خش، يكي بودن سريال روي كارتن با پشت پنل، نداشتن پيكسل سوخته و كيفيت پخش تصاوير در tv و بلوري پلير چك كني و سپس تحويل بگيري دستگاهها كه ميارن اكبند نيستند و مي گفت از خارج كه ميان چند دست ميگردند و هر دفعه آنها را باز و روشن، و تحويل وتحول مي كنند ولي من بعدا ساعت كار كرد دستگاه را كه چك كردم تقريبا صفر بود لذا خيالم ازين نظر راحت شد. راننده اي كه دستگاه آورد و تحويل داد نمي تونست با دستگاه كار كند با تماس تلفني با فروشنده دستگاه را روشن و تست كرديم و ازنظر كيفيت دستگاهها، tv ساخت پاناسونيك ژاپن و بلوري پلير ساخت پاناسونيك چين هستش و دو عينك مثل هم هستند و تو اين چند روزه كه استفاده مي كنيم خدا را شكر همه چي خوب پيشرفته و كيفيت عالي دارن.
khansalar
30-04-2011, 11:47
اینم چند تا عکس البته تی وی رو Mode عادیه
apachi7000
30-04-2011, 15:20
سلم دوست عزيز، بله من از همان آدرس پست 132 خريد كردم
سلام داداش.
اقا ممنون واسه توضیحات کاملی که دادی.فقط اگه محبت کنی و یه زحمتی بکشی و نحوه بررسی کردن میزان کار کرد دستگاه رو واسم بگی واقعا ممنون میشم.اخه من 3-4 روز دیگه میرم که یکی بیارم و میخوام که همونجا تست کنم ببینم ایا کار کرده یا نه؟
اگر هم ممکنه میخواستم ببینم به نظر شما اگه کارکردشو چقدر بزنه خوبه؟
البته خوب قاعدتا باید صفر بزنه ولی با توجه به اون دست به دست شدنی که شما گفتی میخواستم که بدونم.
بازم تشکر برادر.
AMIRY2006
30-04-2011, 15:58
داداشم سلام
درمورد چك كردن ميزان كاركرد tv دوست خوبمان poisonman در پست 38 توضيحات كاملي داده با پرينت گرفتن و همراه بردن آن و طي مراحل ذكر شده مي توني نتيجه بگيري ضمنا كار كرد دستگاه معمولا بايستي زير 5 ساعت باشه .
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
داداشم سلام
درمورد چك كردن ميزان كاركرد tv دوست خوبمان poisonman در پست 38 توضيحات كاملي داده با پرينت گرفتن و همراه بردن آن و طي مراحل ذكر شده مي توني نتيجه بگيري ضمنا كار كرد دستگاه معمولا بايستي زير 5 ساعت باشه .
apachi7000
30-04-2011, 22:32
[QUOTE=AMIRY2006;6058903]داداشم سلام
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
مرسی برادر.وقتی که tv رو گرفتم، واسه راهنمایی مزاحم شما وبقیه دوستان میشم.
بازم تشکر.
die my darling
01-05-2011, 09:59
تی ویو گرفتی یه چندتا عکس بزار.
khansalar
02-05-2011, 09:25
تی ویو گرفتی یه چندتا عکس بزار.
دوستان می خوان تی ویو ببریم آتلیه D: شما با این عکسا چکار میکنین؟!:7:
سلام دوستان از ورود بقيه مدلا به كشور خبري نيست؟
در ضمن تو بانه اين مدل يا باقي مدلا پيدا ميشه؟
سلام بر همه
من دیروز یه دونه از بانه گرفتم 2.355.000
با دو تا عینک و بلو ری پلیر
apachi7000
10-05-2011, 15:09
سلام دوستان
من هم با یه عینک اضافه و بلوری پلیر 3d پاناسونیک از بانه گرفتم 2,480,000.
pedrammelle
11-05-2011, 10:50
دوستانی که تازه گرفتند در مورد کیفیت تصویر sd نظرات خود را بیان کنند
خوب طبیعتا نباید انتظار زیاذی از تصاویر sd داشت اما از اون چیزی که انتظارشو داشتم خیلی بهتر بود و اصلا تو ذوقم نزد...
اینم بگم که خودمو واسه یک کیفیت ضعیف از تصاویر sd اماده کرده بودم
baran77777
11-05-2011, 20:28
من براي اولين بار امروز اين تلويزيون رو ديدم از نظر پخش فيلمهاي سه بعدي واقعا عالي بود و عمق تصوير خلي خوبي داشت . يك سوال ايا اين تلويزيون فيلمهاي هاي سايد باي سايد كه به صورت دو تصوير كنار هم هست را ميتواند با تركيب به صورت سه بعدي پخش كند ؟؟؟؟/
apachi7000
11-05-2011, 22:29
من براي اولين بار امروز اين تلويزيون رو ديدم از نظر پخش فيلمهاي سه بعدي واقعا عالي بود و عمق تصوير خلي خوبي داشت . يك سوال ايا اين تلويزيون فيلمهاي هاي سايد باي سايد كه به صورت دو تصوير كنار هم هست را ميتواند با تركيب به صورت سه بعدي پخش كند ؟؟؟؟/
بله دوست عزیز.تصاویری که به صورت ساید بای ساید هستند رو به صورت سه بعدی پخش میکنه.
afshin49
12-05-2011, 08:39
البته تا جائی که من دیدم بصورت اتوماتیک تصاویر ساید بای ساید را سه بعدی نمیکنه و باید تنظیم ذیل انجام بشهmenu/setup/3dsetting/side by side
apachi7000
12-05-2011, 09:42
دوست عزیز، همونطور که دوستمون pedi261 گفتن نباید انتظار زیادی از تصاویر sd داشته باشی،چون قدرت واقعی این tv توی پخش تصاویر full hd و 3d هستش.منتها اگر بتونی یه ----- hd بهش وصل کنی ،میتونی که تصاویر sd رو خیلی بهتر ببینی .من خودم چون تازه رسیورم رو عوض کردم و یه ----- hd گرفتم بهتر شدن تصاویر sd رو توی این ----- نسبت به قبلی حس میکنم.
apachi7000
12-05-2011, 09:47
البته تا جائی که من دیدم بصورت اتوماتیک تصاویر ساید بای ساید را سه بعدی نمیکنه و باید تنظیم ذیل انجام بشهmenu/setup/3dsetting/side by side
بله،درسته.این تنظیماتی رو که شما گفتید باید انجام بشه تا تصاویر ساید بای ساید رو به 3d تبدیل کنه.منتها این تنظیمات به صورت دقیقتر از این قسمت قابل دسترسی هستش :
از روی کنترل دکمه viera tools رو میزنیم،بعد گزینه 3d رو انتخاب میکنیم،بعد توی کادری که باز میشه و 3d setting نام داره، از قسمت 3d picture format گزینه side by side رو انتخاب میکنیم.
baran77777
12-05-2011, 13:42
فيلم هاي سايد باي سايدي كه تو اينترنت هست براي دانلود همگي با فرمت mkv هستن ايا اين تلويزيون اين فرمت رو پشتيباني ميكنه ؟؟؟/
apachi7000
12-05-2011, 15:03
فيلم هاي سايد باي سايدي كه تو اينترنت هست براي دانلود همگي با فرمت mkv هستن ايا اين تلويزيون اين فرمت رو پشتيباني ميكنه ؟؟؟/
اگر منظورتون این هست که usb تلویزیون,قابلیت خوندن فرمت mkv رو داره,فکر نمیکنم که این قابلیتو داشته باشه.البته من خودم هنوز mkv رو با یو اس بی تست نکردم و توی کاتالوگ خود tv هم چیز خاصی در این مورد ندیدم.البته خب درست هم مطالعه اش نکردم هنوز.اما اگر اشتباه نکنم 1کی 2تا از دوستان usb رو تست کرده بودن اما mkv رو ساپورت نکرده بود.سعی میکنم تست کنم و جوابشو بهتون بدم.
apachi7000
12-05-2011, 15:13
اگر منظورتون این هست که usb تلویزیون,قابلیت خوندن فرمت mkv رو داره,فکر نمیکنم که این قابلیتو داشته باشه.البته من خودم هنوز mkv رو با یو اس بی تست نکردم و توی کاتالوگ خود tv هم چیز خاصی در این مورد ندیدم.البته خب درست هم مطالعه اش نکردم هنوز.اما اگر اشتباه نکنم 1کی 2تا از دوستان usb رو تست کرده بودن اما mkv رو ساپورت نکرده بود.سعی میکنم تست کنم و جوابشو بهتون بدم.
iranmard
12-05-2011, 20:00
با سلام خسته نباشید اقا یکی به ما یکی رو معرفی کنه تو بانه ما هم بنونیم این tv رو بخریم من تو سایت هر چی سرچ کردم قیمت زده بود 26000 ولی دوستان اینجا ارزون تر هم گرفتن اگه لطف کنید تو پیام خصوصی کسی رو معرفی کنید ممنون میشم
آقای apachi7000 شما با این تی وی جدیدتون hd دیدین تصویرش روی hd چطور هست؟
با سلام خسته نباشید اقا یکی به ما یکی رو معرفی کنه تو بانه ما هم بنونیم این tv رو بخریم من تو سایت هر چی سرچ کردم قیمت زده بود 26000 ولی دوستان اینجا ارزون تر هم گرفتن اگه لطف کنید تو پیام خصوصی کسی رو معرفی کنید ممنون میشم
برو ادرس زیر:
apachi7000
14-05-2011, 15:47
آقای apachi7000 شما با این تی وی جدیدتون hd دیدین تصویرش روی hd چطور هست؟
دوست عزیز من تصاویر کانالهای ماهواره که به صورت hd پخش میشه رو دیدم.اما هنوز فیلم بلوری که به صورت full hd هست رو ندیدم.با اینکه تصویر hd که از ماهواره پخش میشه 1080i هستش اما میتونم بگم که تصاویر hd توی این tv واقعا فوق العاده هستش.هر چند که گفته میشه تفاوت تصاویر 1080i و 1080p ممکنه که زیاد به چشم نیاد.
Poisonman
17-05-2011, 12:19
كلاً روي پلير خود تلويزيون اصلاً حساب نكنيد!
MKV رو كه پخش نميكنه.
در كل پلير داخلي تلويزيون رو بذاريد كنار، يك چيزي مثل WD TV HD Live بگيريد كه اغلب فرمتها رو پخش ميكنه.
A.GHARGHI
17-05-2011, 23:28
دوست عزیز، همونطور که دوستمون pedi261 گفتن نباید انتظار زیادی از تصاویر sd داشته باشی،چون قدرت واقعی این tv توی پخش تصاویر full hd و 3d هستش.منتها اگر بتونی یه ----- hd بهش وصل کنی ،میتونی که تصاویر sd رو خیلی بهتر ببینی .من خودم چون تازه رسیورم رو عوض کردم و یه ----- hd گرفتم بهتر شدن تصاویر sd رو توی این ----- نسبت به قبلی حس میکنم.
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامي : بنده هم يك ماهي است 50vt20 خريدهام ولي رسيور sd خودم با يك مدل ايكس كروزر hd400 عوض كردم از نظر كيفيت تصوير در سورس sd تصوير قابل توجهي پخش نم كرد و وقتي با فروشنده در ميان گذاشتم عنوان كرد دستگاه full hd در پخش تصاوير sd كمي ضعف دارد كه نمي دانم چقدر گفته هاي اين دوستمان صحيح است يا نه لطف نموده ضمن راهنمايي يك رسيور hd با كيفيت در حدود قيمت 200 الي 250 هزار تومانكه در هر دو سورس كيفيت قابل قبولي داشته باشد به بنده معرفي بفرماييد
A.GHARGHI
17-05-2011, 23:40
قابل توجه دوستان داراي vt20 عينكهاي روي دستگاه و تلوزيون همگي سايز لارژ است كه به چشم بچه ها مناسب نيست ولي در يك نمايندگي يك عدد سايز اسمال را ديدم كه بو سيله usb شارژ مي شد كه فروشنده گفت روي اين دستگاه اين مدل عينك گذاشته اند مي خواستم بدانم ايا كسي از دوستان عينكي با سايز كوچك يا متوسط گرفته يا نه اگر جواب مثبت است لطف كنيد ما را هم راهنمايي كنيد تا ما هم بتوانيم خريده يا عوض كنيم
Download Master
19-05-2011, 13:04
منم بالاخره خریدم.
دفعه اول که برای تست روشنش کردم توجهی به کیفیت تصویر نکردم ولی وقتی Crysis 2 رو تو 3D بازی کردم فهمیدم کیفیت یعنی چی.:18:
اگه بخوام مقایسه کنم نسبت VT20 به یه تلوزیون LCD معمولی مثل تلوزیون رنگیه به سیاه سفید.
Bahman No1
19-05-2011, 13:35
سلام . اين سايت بهتر خريد كه اين مدلو نداره ... تموم كرده يا داستان چيز ديگه ايه ؟
Download Master
21-05-2011, 18:47
سلام . اين سايت بهتر خريد كه اين مدلو نداره ... تموم كرده يا داستان چيز ديگه ايه ؟
تموم کرده. کلا تو بانه این مدل کمیاب شده شدید.گفتن تا آخر هفته دوباره میارن.ولی من صبرم نرسید دیگه به همه جا زنگ زدم پیدا کردم.
hadi-dindar
22-05-2011, 18:04
اینا که خودشون نمیتونن بیارن
کلا اشخاصی هستن که اجناس رو از اربیل میارن و اینایی که تو بانه مغازه دارن از اونا میگیرن و میفروشن
من این اشخاص رو میشناسم
اگه خودتون به شهرک حاج عمران هم برین میتونین اونجا با قیمت کم بیدا کنین
البته نمی تونین بیارین
چون باید با سر راهی ها جور باشین
که اشخاص کمی این قابلیت رو دارن
سلام. من به عنوان کسی که جزو اولین ها بوده که این مدل رو خرید 2 تا نکته رو میخام بگم. اولا اگه واستون مقدوره از شرکت و با گارانتی خرید کنین نه بانه! این تلویزیون چون سنگین وزن هست با وضعیت فجیعی حمل میشه که اصلا نباید غیر از عمودی بودن طوره دیگه ای حمل بشه و اکثرا دچار ضربه میشن. با ال سی دی مقایسه نکنین! بخاطر کمی قیمت ارزونتر اینکارو نکنید چون کم پولی نمیدید!
دوما کسانی که در مورد کیفیت sd این تلویزیون میخان بدونن بگم که کیفیت sd این تلویزیون بقدری بالاست که بعضا با hd ممکنه اشتباه بگیرین! حتی افراد معمولی نه مثل ما ها نمیتونن تشخیص بدن بیشتر اوقات! اگر بعضیها تصویر دلچسبی ندارن این بر میگرده به رسیورشون و از همه مهمتر تنظیمات upscaler خود رسیورشون که یا رسیورشون این امکاناتو نداره یا بلد نیستن تنظیم کنن. در مورد آنتن هوایی هم بگم که من اصلا تا حالا استفاده نکردم و اصلا حالم هم بهم میخوره از دیدن کانالهای خودمون!
توصیه میکنم که برای استفاده کامل از این تلویزیون یک ----- vu+solo و یا اگه کمی بیشتر پول دارین یک vu+duo بخرین چون حیفه این تلویزیونه با رسیورهای فکستنی استفاده بشه. solo تقریبا 400 تومن و duo تقریبا 700 قیمت داره ولی میارزه ! این مدل الان پر فروشترین ----- اروپا هستش و میتونین تو سایتهای خارجی رویو هاشو ببینین.
ارادتمند شما
A.GHARGHI
25-05-2011, 02:06
سلام. من به عنوان کسی که جزو اولین ها بوده که این مدل رو خرید 2 تا نکته رو میخام بگم. اولا اگه واستون مقدوره از شرکت و با گارانتی خرید کنین نه بانه! این تلویزیون چون سنگین وزن هست با وضعیت فجیعی حمل میشه که اصلا نباید غیر از عمودی بودن طوره دیگه ای حمل بشه و اکثرا دچار ضربه میشن. با ال سی دی مقایسه نکنین! بخاطر کمی قیمت ارزونتر اینکارو نکنید چون کم پولی نمیدید!
دوما کسانی که در مورد کیفیت sd این تلویزیون میخان بدونن بگم که کیفیت sd این تلویزیون بقدری بالاست که بعضا با hd ممکنه اشتباه بگیرین! حتی افراد معمولی نه مثل ما ها نمیتونن تشخیص بدن بیشتر اوقات! اگر بعضیها تصویر دلچسبی ندارن این بر میگرده به رسیورشون و از همه مهمتر تنظیمات upscaler خود رسیورشون که یا رسیورشون این امکاناتو نداره یا بلد نیستن تنظیم کنن. در مورد آنتن هوایی هم بگم که من اصلا تا حالا استفاده نکردم و اصلا حالم هم بهم میخوره از دیدن کانالهای خودمون!
توصیه میکنم که برای استفاده کامل از این تلویزیون یک ----- vu+solo و یا اگه کمی بیشتر پول دارین یک vu+duo بخرین چون حیفه این تلویزیونه با رسیورهای فکستنی استفاده بشه. solo تقریبا 400 تومن و duo تقریبا 700 قیمت داره ولی میارزه ! این مدل الان پر فروشترین ----- اروپا هستش و میتونین تو سایتهای خارجی رویو هاشو ببینین.
ارادتمند شما
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامي نكته اول بنده با قسمت اول فرمايشات شما موافق نيستم چون خودم از بانه 2 تا خريدم و همون جا هم ظاهر دستگاه وهم تايم كاركرد و مابقي چيزهاي لازمه را چك كرديم وخيلي هم راضي هستيم ولي با نكته دوم فرمايشات شما موافقم چون خودم جهت پخش برنامه در سورس sd با ريسورهاي full hd مانند ايكس كروزر و ... تقريبا ارزان قيمت (نسبت به solo ) مشكل دارم مي خواستم مطمن بشم كه ريسور vu +solo در سورسsd و hd واقعا تصوير با ارزش و قابل توجهي دارند لطف نموده ما را راهنمايي كنيد تا ما اين قدر در باب ريسور ضرر نكنيم خواهشمندم در صورت امكان هر چه سريعتر جوابم را بدهيد تا سريع دستگاه مربوطه را تهيه كنم
A.GHARGHI
26-05-2011, 16:27
با سلام خدمت تمام دوستان مي خواستم ببينم كسي از دوستان از ريسور solo با اين tv استفاده كرده واگر جواب مثبت است بگوييد در سورس sd وhd كيفيت چگونه است و همچنين ريسور مدل i clas 9696 full hd از نظر كيفيت با اين tv چطور است تا ما از اين سر در گمي نسبت به خريد يك دستگاه گيرنده با كيفيت با در هر دو سورس كه تصاوير اين tv با كيفيت را لااقل خراب نكند
AMIRY2006
29-05-2011, 07:58
با سلام خدمت تمام دوستان مي خواستم ببينم كسي از دوستان از ريسور solo با اين tv استفاده كرده واگر جواب مثبت است بگوييد در سورس sd وhd كيفيت چگونه است و همچنين ريسور مدل i clas 9696 full hd از نظر كيفيت با اين tv چطور است تا ما از اين سر در گمي نسبت به خريد يك دستگاه گيرنده با كيفيت با در هر دو سورس كه تصاوير اين tv با كيفيت را لااقل خراب نكند
با سلام من تازه دو روزه كه رسيور vu+soloرا گرفتم و در مرحله تنظيمات اوليه اش هستم تصاوير فوق العاده با كيفيت و بيظيري داره تازه مفهوم تصاوير sdرا متوجه ميشي بيخود نيست كه با قيمتي متوسط پر فروشترين رسيور اروپا شده كانالهاي HD پولي هستند و يكي از راههاي باز كردن قفل آنها، پرداخت ماهيانه حدود ده هزار تومان و در يافت اكانت CCCAM و انتقال آن از طريق كامپيوتر به رسيوره كه قادر به باز كردن 90 درصد از كانالهاي كارتي ميشي و با خيال راحت از تماشاي كانالهاي HD و 3D لذت ببري . اين رسيور با سيستم عامل لينوكسي كار ميكنه امكانات و ساپرت نرم افزاري فوق العادهاي داره و با سي سي كم براحتي كار مي كنه در خريدش شك نكن
سلام بر همه
سلام خسته نباشید
من همین الان عضو شدم
مشخصات فروشندتون رو میتونم داشته باشم؟
Injaneb2
30-05-2011, 21:26
سلام
دوستان جایی برای تهیه سورس 3D روی بلوری می شناسند؟
لطفا پیام خصوصی بدهید.
با تشکر
سلام بر همه
آقا مشخصات جایی که خریدی رو میدی بی زحمت؟
A.GHARGHI
02-06-2011, 00:22
با سلام من تازه دو روزه كه رسيور vu+soloرا گرفتم و در مرحله تنظيمات اوليه اش هستم تصاوير فوق العاده با كيفيت و بيظيري داره تازه مفهوم تصاوير sdرا متوجه ميشي بيخود نيست كه با قيمتي متوسط پر فروشترين رسيور اروپا شده كانالهاي HD پولي هستند و يكي از راههاي باز كردن قفل آنها، پرداخت ماهيانه حدود ده هزار تومان و در يافت اكانت CCCAM و انتقال آن از طريق كامپيوتر به رسيوره كه قادر به باز كردن 90 درصد از كانالهاي كارتي ميشي و با خيال راحت از تماشاي كانالهاي HD و 3D لذت ببري . اين رسيور با سيستم عامل لينوكسي كار ميكنه امكانات و ساپرت نرم افزاري فوق العادهاي داره و با سي سي كم براحتي كار مي كنه در خريدش شك نكن
با تشكر از توجه و راهنمايي شما دوست عزيز ولي به جهت اطلاعات بيشتر مي خواستم بدانم بعضي از رفقا در رابطه با منوي دستگاه vu+solo مي گويند كار كردن با اين دستگاه بسيار دشوار است و داراي منوي سختي است لطف كنيد كمي در رابطه با نحوه تنظيمات و همينطور نحوه خريد اكانتcccam بنده را راهنمايي كنيد تا ما هم بتوانيم دستگاهي با كيفيت در هر دو سورس را كه لايق تماشا در اين tv هست بخريم و از دست اين همه تبليغات غلط ريسور فروشان (دوست)كه فقط در راستاي منافع خودشان هستند نجات بيابيم وشما را دعا كنيم با سپاس فراوان
بدون شک و با خیال راحت vu+solo یا اگه مقدور بود واستون vu+duo بخرید!(من خودم vu+duo دارم) کیفیت سخت افزاری واقعا بینظیری داره و ساپورت عالی سی سی کم و ساپورت بسیار عالیتر از نظر نرم افزاری(در حال حاظر بهترین) دارد. در ضمن اگر فروشنده ای بهتون گفت هم اصل دارم هم تقلبی باور نکنید چون تازه مد شده واسه اینگه بتونن گرونتر بدن این مسئله رو مطرح میکنن. برای امتحان کردن فروشنده بهش بگین من تقلبیش رو که ارزونتر میدین میخام!! فروشنده خواهد گفت من تقلبی ندارم! چون اصلا وچود خارجی نداره!!! تنها رسیوریه که هنوز تقلبیش وجود نداره !
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامي نكته اول بنده با قسمت اول فرمايشات شما موافق نيستم چون خودم از بانه 2 تا خريدم و همون جا هم ظاهر دستگاه وهم تايم كاركرد و مابقي چيزهاي لازمه را چك كرديم وخيلي هم راضي هستيم ولي با نكته دوم فرمايشات شما موافقم چون خودم جهت پخش برنامه در سورس sd با ريسورهاي full hd مانند ايكس كروزر و ... تقريبا ارزان قيمت (نسبت به solo ) مشكل دارم مي خواستم مطمن بشم كه ريسور vu +solo در سورسsd و hd واقعا تصوير با ارزش و قابل توجهي دارند لطف نموده ما را راهنمايي كنيد تا ما اين قدر در باب ريسور ضرر نكنيم خواهشمندم در صورت امكان هر چه سريعتر جوابم را بدهيد تا سريع دستگاه مربوطه را تهيه كنم
ببینید رسیورهای لینوکسی قضیه اش فرق داره با ----- های دیگر از نظر استقاده! اینجا 2 حالت وجود داره. یکی اینکه شما میخایین غیر حرفه ای استفاده کنین یعنی فقط باهاش کانال تماشا کنین فرکانس سرچ کنین یا زیر نویس دانلود کنین! خب برای اینکار ها ممکنه یک مدتی مشغول باشین تا مسلط بشین ولی بعدش مثل آب خوردن میشه. دوم اینکه شما میخایین استفاده حرفه ای بکنین مثلا خودتون ایمیج نصب کنین پلاگینهای مختلف رو نصب و استفاده کنین یا حتی اسکین های خودتون رو بسازین! که خب این قضیه هارو حتما باید از کسی و یا از سایتهای مختلف آموزش ببینید. توجه کنید که این رسیورها مثل کامپیوتر میمونه و روش سیستم عامل لینوکس نصب هستش. توصیه من اینه که در یک فروم که مربوط به این کارها هستش عضو بشین تا هم بتونین راحت اکانت سی سی کم بخرین و یا شارژ کنین و هم بتونین سوالهاتونو مطرح کنین و جواب بگیرین.
با تشكر از توجه و راهنمايي شما دوست عزيز ولي به جهت اطلاعات بيشتر مي خواستم بدانم بعضي از رفقا در رابطه با منوي دستگاه vu+solo مي گويند كار كردن با اين دستگاه بسيار دشوار است و داراي منوي سختي است لطف كنيد كمي در رابطه با نحوه تنظيمات و همينطور نحوه خريد اكانتcccam بنده را راهنمايي كنيد تا ما هم بتوانيم دستگاهي با كيفيت در هر دو سورس را كه لايق تماشا در اين tv هست بخريم و از دست اين همه تبليغات غلط ريسور فروشان (دوست)كه فقط در راستاي منافع خودشان هستند نجات بيابيم وشما را دعا كنيم با سپاس فراوان
از روی کنترل تلویزیون:
menu
setup
network setup
سلام
خسته نباشید
گزینه software update کجاست؟
همه تنظیمات انجام شده ولی software update رو جایی نمیبینم
لطفا راهنمایی کنین
afshin49
03-06-2011, 11:09
سلام
خسته نباشید
گزینه software update کجاست؟
همه تنظیمات انجام شده ولی software update رو جایی نمیبینم
لطفا راهنمایی کنین
سلام
زیر همون گزینه connection testگزینه software updateبصورت غیر فعال دیده میشه و اگرconnection test را با موفقیت طی کنید فعال میشه و میتونید روی اون کلیک کنید:10:
A.GHARGHI
03-06-2011, 15:17
ببینید رسیورهای لینوکسی قضیه اش فرق داره با ----- های دیگر از نظر استقاده! اینجا 2 حالت وجود داره. یکی اینکه شما میخایین غیر حرفه ای استفاده کنین یعنی فقط باهاش کانال تماشا کنین فرکانس سرچ کنین یا زیر نویس دانلود کنین! خب برای اینکار ها ممکنه یک مدتی مشغول باشین تا مسلط بشین ولی بعدش مثل آب خوردن میشه. دوم اینکه شما میخایین استفاده حرفه ای بکنین مثلا خودتون ایمیج نصب کنین پلاگینهای مختلف رو نصب و استفاده کنین یا حتی اسکین های خودتون رو بسازین! که خب این قضیه هارو حتما باید از کسی و یا از سایتهای مختلف آموزش ببینید. توجه کنید که این رسیورها مثل کامپیوتر میمونه و روش سیستم عامل لینوکس نصب هستش. توصیه من اینه که در یک فروم که مربوط به این کارها هستش عضو بشین تا هم بتونین راحت اکانت سی سی کم بخرین و یا شارژ کنین و هم بتونین سوالهاتونو مطرح کنین و جواب بگیرین.
با تشكر از توضيحات كامل شما دوست عزيز البته بخشي از فرمايشات شما براي اينجانب كاملا تازگي داشته مثل (نصب پلاگين -نصب ايميج - ساختن اسكين ها) البته بنده سعي و تلاش فراوان ميكنم تا با اين واژه ها اشنا بشم كه همين كار هم نياز به ياري شما عزيزان كه در اين زمينه تسلط كامل داريد را مي طلبد ضمنا دوست عزيز در صورت امكان كمي در رابطه با تفاوت رسيور vu+solo با vu+duo از نظر كيفيت و داشتن صفحه نمايش روي دستگاه و غيره لطف نموده توضيح دهيد
سلام
من از يكي از اشناياني كه تو خود شركت هست گرفتم و نمايندگي خاصي نرفتم. از اين جهت شايد دوستان ديگه بهتر بتونند كمكتون بكنند. در مورد فيلمهاي بلوري سه بعدي من هنوز امكان ارسال پيغام خصوصي ندارم، ولي به محض اينكه اين امكان برام فراهم شد، بهتون پيغام ميدم.
آقا مبارکتون باشه
من مدل R رو گرفتم
شدیدا به امکاناتش نیاز دارم
شما از آشناتون میتونین سوال کنین ببینین میتونن یه firmware بهم بدن یا بیان همینجا firmware رو برام عوض کنن؟
من skype رو برای video conference شدیدا نیاز دارم
اگر بتونین بهم کمک کنین ممنون میشم
سلام
ممنونم از اطلاعات خوبتون ,لينک IMAGE ها براي BREAK IN فعال نيست لطف ميکنيد دوباره آپلودش کنيد؟
Poisonman
17-06-2011, 13:15
سلام
ممنونم از اطلاعات خوبتون ,لينک IMAGE ها براي BREAK IN فعال نيست لطف ميکنيد دوباره آپلودش کنيد؟
goldenferi
18-06-2011, 13:29
با سلام خدمت دوستان... یک سوال داشتم ...دوستانی که از بانه این تلویزیون را خریده اند با دو عینک و بلوری بوده یا یک عینک؟ عینکش یو اس بی شارژ بوده یا باطری معمولی؟
چون من امکان رفتن به بانه را ندارم تو تهران یک مغازه پیدا کردم که تو مغازه بهم تحویل میده و تست میکنه.با چک کارمندی یا جواز کسب شرایط هم میده.منتها گفته با یک عینک!!! البته کمی از بانه ( حدود 200 هزار ) گرونتر در میاد.کسی میتونه راهنمایی کنه که چیکار کنم بلاخره؟ بخرم یا نخرم؟؟؟؟
در ضمن من ----- لینوکسی HDو اکانت سی سی کم هم دارم. کانالهایی که به صورت 3D پخش می کنند دو تا تصویر در کنار هم ( از وسط تلویزیون ) هستند. آیا این کانالها رو میشه با این TV به صورت 3 بعدی دید؟ چون من فیلمایی که در فروشگاهها بود رو دیدم یک سایه داشت و مثل کانالهای 3D ماهواره پخش نمی شدند.!
از کمک همه پیشاپیش ممنونم!
saeidajor
18-06-2011, 16:47
سلام
امروز قیمت گرفتم 50 اینچ با یک عینک و بلوری 2400000 +90 تومن هزینه ارسال تحویل تهران
ولی احتمال میدم دلار ارزونتر بشه و قیمت افت کنه
goldenferi
18-06-2011, 17:03
سلام
امروز قیمت گرفتم 50 اینچ با یک عینک و بلوری 2400000 +90 تومن هزینه ارسال تحویل تهران
دوست عزیز منم همین قیمت و شرایط را پرسیدم.البته من همین قیمت بدون بلوری و با دو تا عینک ( یکی شارژی) تو تهران و از یکی از نمایندگیهای پانا که میگفت از قشم میاریم و گارانتی هم داره ولی فقط تو تهران خدمات میده!!! ( گارانتی PGF نیست) .
mehrdad2009
18-06-2011, 17:38
سلام
اشتباه نميكنيد چون الان قيمت v20 كه سه بعدي نيست در بازار تهران 2.400 ميليون هست چطور VT20 هم همين قيمته؟؟
goldenferi
18-06-2011, 17:52
اشتباه نميكنيد چون الان قيمت v20 كه سه بعدي نيست در بازار تهران 2.400 ميليون هست چطور VT20 هم همين قيمته؟؟
دوست عزیز این قیمت بدون گارانتی اصلیه.
saeidajor
18-06-2011, 22:39
این قیمت بدون گارانتی هست. البته فروشنده بانه ای (آقای رستمی) میگفت اگر صبرکنید احتمالأ با کاهش قیمت دلار تلویزیون
هم ارزونتر میشه
راستی مگه عینکها هم انواع مختلف دارن ؟
amir 777
19-06-2011, 08:36
به نظر من کسانی که میخوان 3d پاناسونیک بگیرن یک کم صبر کنند چون مدل های 2011 مثل st30 وارد میشه که هم کیفیتش بهتره و هم قیمتش مناسب تر میشه
goldenferi
19-06-2011, 22:30
راستی مگه عینکها هم انواع مختلف دارن ؟
بله دوست عزیز...یک مدل با usb شارژ می شوند.
AMIRY2006
21-06-2011, 14:44
به نظر من کسانی که میخوان 3d پاناسونیک بگیرن یک کم صبر کنند چون مدل های 2011 مثل st30 وارد میشه که هم کیفیتش بهتره و هم قیمتش مناسب تر میشه
دوست عزيز ممكنه مدل 2011 آن كيفيت بهتري داشته باشه ولي اينو هم در نظر بگير كه شركت پاناسونيك محصولاتش رو تقريبا يكسال دير تر در آسيا ( ايران، دبي، مالزي و.... ) پخش ميكنه كما اينكه همين vt20 كه محصول سال 2010 هست اولين بار در نيمه اسفند89 ( مارچ 2011 ) در تهران دبي وحتي بانه براي فروش عرضه شد . مضاف بر آن با توجه به سير صعودي قيمت دلار در ايران كه ورود آنو به كشور گرانتر مي كنه آيا ارزش 9 ماه صبر كردن و گرانتر خريدن را داره ؟
saeidajor
21-06-2011, 15:31
سلام
امروز زنگ زدم بانه فروشنده گفت "بارکددار" 2530000
و بدون بارکد 2450000
چه فرقی دارن این دوتا؟
mehrdad2009
23-06-2011, 13:00
سلام
امروز زنگ زدم بانه فروشنده گفت "بارکددار" 2530000
و بدون بارکد 2450000
چه فرقی دارن این دوتا؟
با سلام
کدوم مدل vt20 نوع R, B یا S؟
یکی از سایت ها این مدل رو با هدیه یک بلوری پلیر میداد که تو سایتها قیمتش حدود 500 دلار بود
MITAJOON
23-06-2011, 16:43
سلام.خب تو تو تاپیک محصولات 2011 بهم VT20 رو معرفی کردن.راستش من تا حالا این تلویزیون و کیفیت تصویرشو از نزدیک ندیدم.ولی V20 رو دیدم و از کیفیتش خوشم میاد.میخوام بدونم دوستانی که VT20 دارن ازش چقدر راضی هستن؟ارزش داره اینو بگیرم یا منتظر بمونم مدل جدید تر بیاد؟بنظرتون فرق این پلاسما با مدل های جدید انقدر هست که منتظر بمونم؟تو گیم چطور بوده؟و تصاویر سه بعدیش و عینکاش خوبن؟آخرین قیمتش رو دارین؟من از بانه میتونم بیارم تهران.منتهی قیمت تهران و بانه رو دارین؟و اینکه همراه تلویزیون دیگه چی میدن؟چند تا عینک میدن؟ممنونم.یاعلی.
Injaneb2
24-06-2011, 23:13
سلام
دوستان عزیز لطفا آدرس یا تلفن فروشنده هایی که می توانند VT20 بانه ای را در تهران برای من بیاوردند برام بفرستید.
در ضمن در صورتی که خودتون به فروشگاهی در بانه سفارش دادید و تهران تحویل گرفتید، تلفنش را برام بفرستید.
خیلی ممنون
............
26-06-2011, 00:07
سلام بر دوستان عزیز من یک تلویزیون پلاسمای pv80 پاناسونیک داشتم و به جای آن یک led 6 samsung خریداری کردم ولی کیفیت تصویر آن برای من راضی کننده نیود و به نظرم تصویر پلاسمای pv80 بنده هنوز از جهات بسیاری برتری دارد در حال حاضر led خود را به یکی از فامیلهای نزدیک فروخته ام و میخواهم یک پلاسمای جدید پاناسونیک جایگزین کنم به نظر شما مدل vt20 چقدر نسبت به pv80 من برتری دارد آیا ارزش هزینه دارد ؟
ممنون از دوستان لطفا کمک کنید.
............
26-06-2011, 10:00
دوستانی که vt20 دارند لطفا کمک کنید.
............
27-06-2011, 20:33
دوستان کسی مارا راهنمایی نکرد ولی ما امروز دل به دریا زدیم و یک مدل vt20 خریدیم فردا برای نصب می آیند و نتیجه را به شما منتقل میکنم.
infernal_a
29-06-2011, 07:37
دوستان کسی مارا راهنمایی نکرد ولی ما امروز دل به دریا زدیم و یک مدل vt20 خریدیم فردا برای نصب می آیند و نتیجه را به شما منتقل میکنم.
سلام
مبارك باشه . ايشالا چرخش بچرخه :46:
منتظره تشريحاتت هستيم .
............
29-06-2011, 14:26
در یک کلام این تلویزیون لیاقت انتخاب شدن به عنوان بهترین تلویزیون سال 2010 را به حق کسب کرده است پلاسمای pv80 من در جلوی این تلویزیون حرفی برای گفتن ندارد و به راحتی سامسونگ c6960 ای را که من به تازگی خریده بودم با فاصله زیاد پشت سر میگذارد
mehrdad2009
29-06-2011, 22:38
در یک کلام این تلویزیون لیاقت انتخاب شدن به عنوان بهترین تلویزیون سال 2010 را به حق کسب کرده است پلاسمای pv80 من در جلوی این تلویزیون حرفی برای گفتن ندارد و به راحتی سامسونگ c6960 ای را که من به تازگی خریده بودم با فاصله زیاد پشت سر میگذارد
سلام
مبارک باشه
شما از بانه خریدی یا با گارانتی؟
هدیه چی داشت؟
با تشکر
............
29-06-2011, 23:46
با گارانتی خریداری کردم
هدیه کارت دویست هزار تومانی داشت که از قیمت تلویزیون کم شد.
saeidajor
01-07-2011, 05:50
با سلام
کدوم مدل vt20 نوع R, B یا S؟
یکی از سایت ها این مدل رو با هدیه یک بلوری پلیر میداد که تو سایتها قیمتش حدود 500 دلار بود
سلام دو تا شماره از فروشنده های بانه دارم
1- آقای بائیزی(مثل پائیزی بخونید) 09183756416
2-آقای رستمی 09181742256
خودم هنوز دودلم که از بانه بگیرم یا از جمهوری:41:
mehrdad2009
04-07-2011, 09:52
سلام دو تا شماره از فروشنده های بانه دارم
1- آقای بائیزی(مثل پائیزی بخونید) 09183756416
2-آقای رستمی 09181742256
خودم هنوز دودلم که از بانه بگیرم یا از جمهوری:41:
با سلام
قیمتش در بانه 2.500 هست که علاوه بر این یک دستگاه بلوری پلیر هدیه میدند که قیمتش در تهران حدود 500 هزار تومن هست در حالی که قیمت VT20 با گارانتی در تهران 3.150 هست همراه با دویست تومن کارت هدیه .
یعننی اختلاف قیمت بانه ای با تهران میشه حدود 900 هزار تومن که به نظر من ارزش داره که بانه ایشو بخرید
خودم هم قصد دارم در چند روز آینده بخرم
Injaneb2
04-07-2011, 12:57
با سلام
قیمت VT20 با گارانتی در تهران 3.150 هست همراه با دویست تومن کارت هدیه .
یعنی در تهران میشه 2.950 ؟ این قیمتها را تازه گرفتید؟ با دو عینک؟
karan1348
05-07-2011, 13:29
قیمت 50vt20 را در بانه همین هفته 2300 میگفتند . ما 42gt20p گرفتیم 1560 با یک عینک و بلوری.نمی دونم در مقابل vt20 می ارزه ؟
فقط یک مسئله: تلویزیون باید ایستاده حمل بشه، باید با وانت حملش کنید.
دوست عزیز لطف میکنی با ذکر منبع ، حمل ایستاده رو بیشتر توضیح بدی؟ آخه چرا؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.