تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 44 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 433

نام تاپيک: تاپیک مخصوص پلاسمای سه بعدی VT20 پاناسونیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض تاپیک مخصوص پلاسمای سه بعدی VT20 پاناسونیک

با سلام امروز بالاخره VT20 پنجاه اینچ را خریدم. البته فردا تحویل می گیرم. قیمتش با 2 عینک در نمایندگی های پاناسونیک از 3.500 تا 3.280 میلیون گفته می شود که شاید کمی هم جای چونه داشته باشد.
    اخبار تکمیلی در بخش های دیگر خبری به اطلاع خواهد رسید!

داره خودمونی میشه afshin49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    north

پيش فرض

با سلام امروز بالاخره VT20 پنجاه اینچ را خریدم. البته فردا تحویل می گیرم. قیمتش با 2 عینک در نمایندگی های پاناسونیک از 3.500 تا 3.280 میلیون گفته می شود که شاید کمی هم جای چونه داشته باشد.
    اخبار تکمیلی در بخش های دیگر خبری به اطلاع خواهد رسید!
    سلام
    مبارک باشه.بلوری پلیر و فیلم بلوری 3 بعدی رایگان هم باهاش میدن یا نه؟گارانتیش چند ماهه؟

3. 2 کاربر از afshin49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با تشکر
    خیر بلوری پلیر و فیلم شامل این هزینه نبود و بعضی از نمایندگی ها میگفتند که بعد از عید می آید. فقط یکی از نمایندگی ها (تلفنی) گفت که بسته پیشنهاید کامل (!) که شامل پلیر و 3 فیلم رایگان و کابلهای مربوطه است بالای 4 میلیون (فکر کنم 4.2 میلیون) می شود.
    گارانتی که من گرفتم فکر کنم 15 ماه بود(!) ولی بعضی جاها میگفتن یک سال.

5. این کاربر از Injaneb2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من با 2 عينك و بلوري پلير گرفتم 3,200 البته بدون گارانتي.به نظرم 4.200 به خاطر گارانتي نميارزه با در نظر گرفتن قيمت جهاني!

7. 2 کاربر از houmann بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آقا نميدونم شايد شما موافق نباشيد ولي من الان يك ساله منتظر اين تلوزيون بودم تا حالا هم از نزديك تصويرشو نديده بودم و بالاخره هم خريدم ولي واقعا اون چيزي كه در انتظار داشتم نبود! بعد اينكه به ما هو ا وصل كردم و تصاوير sd رو ديدم خيلي تو ذوقم خورد كدر بود! در تصاوير hd هم از led كمتر بود و تنها نقطه قوتش كه حال كردم تصورير 3 بعدي بود كه فقط سامسونگ رو قبلا ديده بودم كه اصلا حال نكردم. خلاصه اينكه تلويزون رو با كمال ناباوري پس دادم! چيزي كه هميشه دنبالش بودم! نميدونم شما هم واقعا انتظار بيشتر از اين نداشتين؟! حالا ميخام برم سراغ led سوني كه تا حالا اصلا بهش فكر نميكردم نظر شما چيه؟

9. 3 کاربر از houmann بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آقا نميدونم شايد شما موافق نباشيد ولي من الان يك ساله منتظر اين تلوزيون بودم تا حالا هم از نزديك تصويرشو نديده بودم و بالاخره هم خريدم ولي واقعا اون چيزي كه در انتظار داشتم نبود! بعد اينكه به ما هو ا وصل كردم و تصاوير sd رو ديدم خيلي تو ذوقم خورد كدر بود! در تصاوير hd هم از led كمتر بود و تنها نقطه قوتش كه حال كردم تصورير 3 بعدي بود كه فقط سامسونگ رو قبلا ديده بودم كه اصلا حال نكردم. خلاصه اينكه تلويزون رو با كمال ناباوري پس دادم! چيزي كه هميشه دنبالش بودم! نميدونم شما هم واقعا انتظار بيشتر از اين نداشتين؟! حالا ميخام برم سراغ led سوني كه تا حالا اصلا بهش فكر نميكردم نظر شما چيه؟
    والا دوست عزیز اول بگم که من تجربه زیادی در دیدن تصاویر روی پنل ندارم. ولی من تصاویر داخلی را با گیرنده دیجیتال و کابل کامپوننت دیدم، از انتظاری که از یک پنل 50 اینچ داشتم، بهتر بود یعنی فکر میکردم خیلی تصاویر محوتر باشد.
    آیا شما هم با گیرنده دیجیتال تست کردید؟
    آیا تصاویری که در واره-ماه دیدید، سورس خوبی داشت؟ چون کیفیت همه کانالهل یکی نیست.
    آیا از کابل HDMI برای این منظور استفاده کردید؟

11. این کاربر از Injaneb2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه afshin49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    north

پيش فرض

در ابتدای سال2010 که این پنل عرضه شد در تمام سایت های مرتبط به عنوان بهترین شناخته شد و هنوز هم اغلب این ها روی حرفشون هستن اما اضافه میکنن که مشکلاتی هم در این یک سال داشته و الان منتظر VT30 هستن که ببینن این اشکال ها تا چه حد رفع شده. تا جائی که من برداشت کردم الان خلاصه کلام این هست که باید حتما در 100 تا200 ساعت اول آب بندی! پنل را رعایت کرد و پس از اون کالیبره حرفه ای لازم هست که میشه از سایت های مختلف در این مورد استفاده کرد.جالب اینجاست که در اروپا افراد حرفه ای وجود دارن که با حضور در منزل متقاضیان بر اساس محیط و سلیقه خریدار کالیبراسیون را انجام میدن و 300-400 دلار هم میگیرن!
    اگر یوزر رویوهای این پنل رو دنبال کنیم میبینیم که علیرغم تمام مشکلاتی که VT20 داره اگر بدنبال سایز بالا/تصاویر روان/زاویه دید وسیع بویژه برای سالن/3بعدی مناسب ... باشیم و خلاصه overall باز هم در شرایط موجود این پنل اگر اولین نباشه جزو بهترین هاست.من هم دنبالش هستم ولی اگر تا این هفته موفق به خرید نشوم چون 3 بعدی خیلی برام مهم نیست سراغ یکی از این ها خواهم رفت:
    LG le8500 47 inch
    sony EX700 46 inch به خاطر عشق خانواده به این برند
    samsung c6960 46 inch
    و البته چون این قاچاقچیان محترم منتسب به بانه بد جور تا حالا سر کارم گذاشتن حتما با گارانتی خواهم خرید.
    ببخشید که شبیه درد دل و زیاده گوئی شد.

13. 2 کاربر از afshin49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من خودم v20 دارم و کیفیتش مثل آب خوردن از ال ای دیای سونی و سامسونگ که اینور اونور میبینم بالاتره دیگه چه برسه به vt20 فقط برای دیدن فیلمای sd باید تی ویو بزاری روی حالت دینامیک.
    حالا ایشالا سونی رو که خریدی با همون سورسایی که vt20 تست کردی یه نگا بهش بنداز بعد میری دوباره پسش میگیری
    خلاصه اینکه وقتی میخوای دو تا تی وی تست کنی با سورس یکسان تو محیط یکسان و بقل هم باید تست کنی نه اینکه بری یکیو پشت ویترین مغازه با اون فیلمای تبلیغاتی که برای اون تی وی optimize کردن ببینی بعد بیای یکی دیگرو یه آنتن یا ----- درب و داغون بزنی بگی چرا این مثل اون نیست.
    Last edited by die my darling; 04-03-2011 at 12:45.

15. 3 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام خدمت همگي. عرض كنم كه من vt20 رو به يك رسي ور vu +duo كه 800 تومن قيمتشه و در حال حاظر بهترين رسيور دنياست حتي از دريم باكس جلوتر(ميتونين تو سايتها خارجي يا ايراني تحقيق كنين) با كابل hd متصل كردم. اول رفتم رو با كيفيت ترين كانالاي sd مثل كانالهاي المان مثلا zdf ard rtl...كه ميدونين بهترين كيفيت رو دارن. تصاوير حالت محو داشتن . بعدش زدم چند تا كانال hd با كيفيت كه فكر كنم كانال hd suiss تو كيفيت حرف اول رو ميزنه تصوير خوب بود ولي نه در حدي كه آدم بگه wow! بعدش رفتم رو 2 تا كانال 3d با عينك تست زدم گفتم wow! اين تجربه من بود . ميدونيد مشكل من چيه ؟ در مقابل پرداخت 3 ميليون و خورده اي پول بيشتر از اينا انتظار داشتم. به نظر مياد براي اين تلويزيون بايد نهايتا 2 تومن پرداخت كرد. حتي تو جعبش يك كابل hd هم نداشت يا لا اقل يك فيلم 3d! حالا هنوز tv نخريدم شايد برم سراغ lg9500 يا حتي ممكنه دوباره vt20 بگيرم البته نه با اين وضعيت كه از بانه ميارن ! يكي ميگه 1 عينك داره يكي ميگه 1 عينكم اشانتيون يكي ميگه بلوري ميدم يكي نميده. يكي كوبيده به اينور اونور گند زده به دستگاه! معلوم نيست چي به چيه. اصلا چرا مثل بچه آدم وارد ايران نميكنن. خلاصه اين چيزا بد جور تو ذوقم زد در واقع آدم حس ميكنه پولشو ميريزه دور با اينكه خودم از طرفداراي پر و پا قرص vt20 بودم و شايدم هنوزم باشم چون واقعا تلويزون هاي ديگرو اينطوري تو خونه تست نزدم تا حالا! در مقابل آدم ميره يك نمايندگي lg سامسونگ يا سوني و ميبينه جنس صحيح و سالم جلوي چشمت با يك تصوير چشمگير hd دارن پخش ميكنن داخل دستگاه همه چي محيا هست كلي نازتو ميكشن جنس رو ميفروشن! خب انتظار داريد آدم چيكار كنه؟! شايد شما هم اين مشكلات رو داشتيد قبل خريد ولي بعد خريد معمولا كسي نميگه خريدم ضايع بود! شرمنده زياد حرف زدم . فقط خواستم نظرم رو بگم

17. 5 کاربر از houmann بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان بلاخره خوبه یا بده تصویرش؟ مشکلی که با بودن تصاویر ثابت داشت رو دیگه نداره؟ از دوبی می خوام بیارم 2400 می ارزه؟ اونجا هم دستگاه dvd و 3 عینک و بلو ری هم باهاش می دن که اینجا کش می رن...سینما خانگی چی براش بگیرم که عالی باشه و بهش بخوره ؟ممنون

صفحه 1 از 44 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •