ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک مخصوص پلاسمای سه بعدی VT20 پاناسونیک

صفحه ها : 1 [2]

mehrdad2009
05-07-2011, 21:55
من امروز از بانه VT20p رو خریدم البته میخواستم سری B رو بخرم ولی p رو بهم قالب کردند الانم دارم دوره کالبیراسیون رو انجام میدم
فقط احساس میکنم پانلش چند دقیقه بعد روشن شدن گرم میشه یعنی تقریبا داغ میشه البته نه در حدی که دست رو بسوزونه به نظر شما این نرماله؟
چند وقت پیش که یکی از نمایندگیهای پانا تو جمهوری رفتم به من گفت یه دست یه پانلش بزن ببین چقدر داغه ولی سری اروپایی داغ نمیشه
به نظر شما این واقعیت داره؟

pedi261
08-07-2011, 02:00
من امروز از بانه VT20p رو خریدم البته میخواستم سری B رو بخرم ولی p رو بهم قالب کردند الانم دارم دوره کالبیراسیون رو انجام میدم
فقط احساس میکنم پانلش چند دقیقه بعد روشن شدن گرم میشه یعنی تقریبا داغ میشه البته نه در حدی که دست رو بسوزونه به نظر شما این نرماله؟
چند وقت پیش که یکی از نمایندگیهای پانا تو جمهوری رفتم به من گفت یه دست یه پانلش بزن ببین چقدر داغه ولی سری اروپایی داغ نمیشه
واسه منم داغ ميشه...
بعد چند ساعتم كه خاموش ميكنم يه صداهائي از توش مياد:13:

mehrdad2009
08-07-2011, 11:18
سلام
کسی از دوستان سری اروپایی(B) این تلویزیون رو داره یا اصلا تو ایران از نزدیک دیده؟

karan1348
09-07-2011, 10:47
[QUOTE=karan1348;6236284]قیمت 50vt20 را در بانه همین هفته 2300 میگفتند . ما 42gt20p گرفتیم 1560 با یک عینک و بلوری.نمی دونم در مقابل vt20 می ارزه ؟[/QUOTE

لطفا در خصوص 42gt20 راهنمایی فرمایید. تنظیمات و هر چه می دانید. نحوه استفاده از عینک و اینکه طرز شارژ عینک چون شارژی کنار آن ندادند.مدل عینک TY-EW3D10 است.
و یک سوال دیگر اینکه کدام کانال در م.ا.ه.و.ا.ر.ه سه بعدی پخش می شود؟ چون ما هیچ سورس 3D نداریم.
ممنون می شم پاسخ دهید.

AMIRY2006
11-07-2011, 15:58
دوستان اينهم لينك 95 پرسش و پاسخ تلويزيون P50VT20 از سايت پاناسونيك

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و همچنين در همان صفحه آموزش،ساختار كاركرد، خصوصيات تكنيكي و ... را مي تونيد دنبال كنيد

دوستان با عرض پوزش لينك بالا اصلاح شد

Injaneb2
14-07-2011, 16:56
قیمت VT20 پنجاه اینچی با دو عینک و گارانتی شده 3.100 (3.200 میگند ولی شما 3.100 بخرید).:33:

Injaneb2
16-07-2011, 06:46
دوست عزیز لطف میکنی با ذکر منبع ، حمل ایستاده رو بیشتر توضیح بدی؟ آخه چرا؟
ببخشید، من این پست را ندیده بودم.

روی جعبه اکثر پنل ها این موضوع (حمل ایستاده) ذکر شده. اینکه دلیلش دقیقا چیه را من نمی دونم. ولی ممکنه اینا باشه:
1- با توجه به بزرگی پنل و احتمال اینکه اگر به وسط جعبه فشار بیاد، این فشار به خود پنل منتقل میشه
2- یا اینکه اگر دو طرف پنل را بگیرند (مثل جابجا کردن یک تخت) ممکنه پنل به خم شدن تمایل پیدا کنه و در نتیجه آسیب ببینه.

kambiz11000
16-07-2011, 17:14
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامي : بنده هم يك ماهي است 50vt20 خريدهام ولي رسيور sd خودم با يك مدل ايكس كروزر hd400 عوض كردم از نظر كيفيت تصوير در سورس sd تصوير قابل توجهي پخش نم كرد و وقتي با فروشنده در ميان گذاشتم عنوان كرد دستگاه full hd در پخش تصاوير sd كمي ضعف دارد كه نمي دانم چقدر گفته هاي اين دوستمان صحيح است يا نه لطف نموده ضمن راهنمايي يك رسيور hd با كيفيت در حدود قيمت 200 الي 250 هزار تومانكه در هر دو سورس كيفيت قابل قبولي داشته باشد به بنده معرفي بفرماييد

سلام فروشنده احتمالا از مدلهای جدید بی خبر بوده. مدل iclass k9k9 full hd xvid خوبه مدل 2011 هست با اکانت شیرینگ رایگان می تونی بگیری که (قابلیت افزایش کیفیت در حالت pal) را دارد که همون sd هست و حتی شبکه های 3d هم پخش میکنه. روی lcd 42 panasonic test زدم شبکه های sd در حد خوب نشون میده
حتی بعضی شبکه های sd رو در حد شبکه hd نشون می ده البته قبلش این کیفیت رو نداشتم ولی کالیبراسیون کردم تصویرخوب شدبا کابل hdmi وصل کن چون کامپوزیت خروجی آنالوگه کیفیتش پایینتره. موفق باشی

banehmarket.com
18-07-2011, 22:54
ببخشید، من این پست را ندیده بودم.

روی جعبه اکثر پنل ها این موضوع (حمل ایستاده) ذکر شده. اینکه دلیلش دقیقا چیه را من نمی دونم. ولی ممکنه اینا باشه:
1- با توجه به بزرگی پنل و احتمال اینکه اگر به وسط جعبه فشار بیاد، این فشار به خود پنل منتقل میشه
2- یا اینکه اگر دو طرف پنل را بگیرند (مثل جابجا کردن یک تخت) ممکنه پنل به خم شدن تمایل پیدا کنه و در نتیجه آسیب ببینه.
نه دوست عزیز دلیلش شاید این هم باشه
ولی در اصل این برای مسافت های زیاد گفته شده است نه چند متر
مثلا" برای مسافت طولانی مثل شهر به شهر

Injaneb2
19-07-2011, 19:42
یکی از دوستان پرسیده اند:

""سلام دوست عزیز
در مورد این قسمت از فرمایشتون بیشتر توضیح میدین؟

" تجربه استفاده از VT20 را دارم، تنها نکته منفی که بنظر من میامد، حرکت Jerky در موقع Panning بود"

در مجموع از vt20 چه انتظاری نمیشه داشت؟ یا عیب اساسی vt20 در برابر led ها چیه؟ جریان صدای وزوزی و گرم کردن چیه؟
با سپاس""

سلام

والا من تجربه زیادی با بقیه پنلها ندارم ولی بطور کلی VT20 پنل بسیار خوبیه و من خیلی ازش راضیم. در مورد وز وز، من تا بحال عملا هرگز نشنیدم. نمی دونم اگر آدم بره گوشش را بچسبونه به پنل شاید بشنوه!! در مورد گرم کردن، خوب طبیعتش همین جوریه دیگه بالاخره این مصرف بالاتر برق در نهایت باید به حرارت تبدیل بشه دیگه. ولی از این نظر مشکل خاصی برای من پیش نیامده.

اینجور که من دیدم، خیلی از TVها موقع panning (یعنی حرکت افقی دوربین) حالت پرش های خیلی ریز در صفحه دارند. فکر می کنم علت این موضوع حجم عظیمی از پردازش است که به علت تغییر در تقریبا همه پیکسل ها رخ میدهد. در مورادی این وضع را با VT20 هم مشاهده کرده ام.

mrm10
21-07-2011, 12:12
با سپاس از جناب اینجانب که سعی کردن به ابهام بنده پاسخی در خور بدن.
با توجه به اینکه خودشون هم فرمودند که با بقیه پنلها کار نکردند، منتظهر اظهار نظر عزیزانی که هم با پنلهای ال ای دی و هم با پلاسما کار کردن هستم و میخوام بدون تعصب و جانبداری عزیزان مطلع، دانسته ها و تجارب خودشون را به افراد کم اطلاعی نظیر خودم منتقل کنند. چون متاسفانه دیده میشه که برخی از دوستان بقدری دلبسته یک تکنولوژی یا برند شدند که مالکان اون برند هم چنین دیدگاهی ندارند.
بالاخره بحث کیفیت پایینتر سورس SD یا Phosphor trailing (که حتی در VT30 هم وجود داره) نسبت به مثلا سامسونگ ، چند جا اشاره شده و واقعیتیه واسه خودش. همونطور که در زمینه هایی سرآمده.
پس خواهش میکنم بدوم حب و بغض، واقعیت رو همونطوری که هست مطرح کنیم و از یه محصول که نقاط قوت و ضعف خاص خودش رو داره، بت نسازیم.
مشکل اصلی من و شاید خیلی از دوستان اینه که روی کاغذ شاید تموم بررسیها رو خوندیم ولی در عمل امکان مقایسه محصولات متناظر از ال ای دی و پلاسما رو نداریم . واسه همین از عزیزانی مثل جنابان الوکارد و تنهایم دعوت میکنم یه مقایسه عینی و عملی اگر انجام دادن ما رو در جریان نتایجش قرار بدن.

mrm10
21-07-2011, 12:20
در همین راستا پیشنهادم اینه :
بر اساس کاربریهای مختلف، بهترین گزینه ها در دو تکنولوژی با هم مقایسه و برنده نهایی اعلام بشه. با این کار خیلی از کاربران مثل من از سردرگمی درمیان و بدون دغدغه بهترین کیس رو فارغ از برند یا تکنولوژی انتخاب میکنند.
مثلا:
بهترین تی وی واسه تماشای سورس SD
بهترین تی وی واسه تماشای سورس HD
بهترین تی وی واسه گیمرها
و ...
از همه عذرخواهی میکنم . میدونم ایجا چندان واسه طرح این موضوع مناسب نیست ولی چون دیدم یکی از فعالترین و پرطرفدارترین تاپیکهاست و پرشورترین هوادارارو داره. لطفا مدیران هر طور که صلاح دیدند اشتباه منو تصحیح کنند.

poonel
21-07-2011, 12:40
بر اساس کاربریهای مختلف، بهترین گزینه ها در دو تکنولوژی با هم مقایسه و برنده نهایی اعلام بشه. با این کار خیلی از کاربران مثل من از سردرگمی درمیان و بدون دغدغه بهترین کیس رو فارغ از برند یا تکنولوژی انتخاب میکنند.
مثلا:
بهترین تی وی واسه گیمرها
و ...
از همه عذرخواهی میکنم . میدونم ایجا چندان واسه طرح این موضوع مناسب نیست ولی چون دیدم یکی از فعالترین و پرطرفدارترین تاپیکهاست و پرشورترین هوادارارو داره. لطفا مدیران هر طور که صلاح دیدند اشتباه منو تصحیح کنند.

خیلی سوال راحتیه.
اگه همه موارد بالا رو در نظر بگیریم جوابش میشه پلاسما VT30 پاناسونیک
برای اطلاعات کامل به رویوهای سایتهای FlatpanelsHD و AVSForum مراجعه کنید.

ارزیابی VT30 توسط سایت AVSForum :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا با بالاترین مدل LED سامسونگ یعنی D8000 مقایسه کنید:

*Alucard*
21-07-2011, 16:44
با سپاس از جناب اینجانب که سعی کردن به ابهام بنده پاسخی در خور بدن.
با توجه به اینکه خودشون هم فرمودند که با بقیه پنلها کار نکردند، منتظهر اظهار نظر عزیزانی که هم با پنلهای ال ای دی و هم با پلاسما کار کردن هستم و میخوام بدون تعصب و جانبداری عزیزان مطلع، دانسته ها و تجارب خودشون را به افراد کم اطلاعی نظیر خودم منتقل کنند. چون متاسفانه دیده میشه که برخی از دوستان بقدری دلبسته یک تکنولوژی یا برند شدند که مالکان اون برند هم چنین دیدگاهی ندارند.
بالاخره بحث کیفیت پایینتر سورس SD یا Phosphor trailing (که حتی در VT30 هم وجود داره) نسبت به مثلا سامسونگ ، چند جا اشاره شده و واقعیتیه واسه خودش. همونطور که در زمینه هایی سرآمده.
پس خواهش میکنم بدوم حب و بغض، واقعیت رو همونطوری که هست مطرح کنیم و از یه محصول که نقاط قوت و ضعف خاص خودش رو داره، بت نسازیم.
مشکل اصلی من و شاید خیلی از دوستان اینه که روی کاغذ شاید تموم بررسیها رو خوندیم ولی در عمل امکان مقایسه محصولات متناظر از ال ای دی و پلاسما رو نداریم . واسه همین از عزیزانی مثل جنابان الوکارد و تنهایم دعوت میکنم یه مقایسه عینی و عملی اگر انجام دادن ما رو در جریان نتایجش قرار بدن.

مثلا:
بهترین تی وی واسه گیمرها
و ...

دوست عزیز من صحبتهای شمارو تیکه تیکه نقل و قول میکنم و جواب خودم رو میدم:

چون متاسفانه دیده میشه که برخی از دوستان بقدری دلبسته یک تکنولوژی یا برند شدند که مالکان اون برند هم چنین دیدگاهی ندارند.
بله متاسفانه بعضی از دوستان اینطوری هستن دوستانی هستن به من میگن که چرا من مثلا از پلاسماهای برند پاناسونیک "طرفداری" میکنم در جواب اولین چیزی که باید بگم این هست که من اصلا "طرفدار" پلاسماهای پاناسونیک نیستم ولی وقتی محصولی داره هر ساله از چندین چند منبع معتبر و ارگان و موسسه و رای گیری و .... جایزه دریافت میکنه 100% محصول بر جسته ای هست از اون گذشته خیلی از موارد هست که من بارها و بارها خودم تجربه کردم و خیلی دیگه از دوستان هم تجربه مشترک با من داشتن که خودشون در جاهای مختلف عنوان کردن....
ولی وقتی یک عده از دوستان میان از برند یا مدل خاصی اسم میبرن که به قول معروف در هفت آسمون یک ستاره نداره اونوقت این مسئله جای شک داره.

در مورد اثر فسفر در پلاسماها این مسئله یک مسئله تجربی هست چشم خیلی از افراد متوجه این موضوع نمیشه از جمله من و خیلی خیلی دیگه از آدمها شما میتونید این مسئله رو با یک پلاسما تست کنید اگر متوجه رد سبز رنگ فسفر شدین یعنی اینکه چشم شما جزو چشمهای نادری هست که این پدیده رو مشاهده میکنه.
پس نکته اول این شد که اگر شما جزو افراد نادری هستید که رد فسفر رو بر روی یک پلاسما میبینید این تکنولوژی مناسب شما نیست.

"راجع به کیفیت پائینتر سورس SD ", کیفیت سورس SD در هر پنلی تابع کیفیت تصویر اون پنل به صورت کلی هست مثلا وقتی پنلی کنتراست بالا و رنگهای دقیقی داره هر سورس تصویری چه HD چه SD از اون برتری ها بهره مند میشه ولی از اون جایی که هیچ محصولی Perfect نیست هر پنلی یکسری مشکلات داره مثلا پلاسماهای پاناسونیک روی سورسهای 50 هرتز باگ دارن که تصویر رو در برخی حرکتهای سریع با مشکل مواجه میکنه ولی به هیچ وجه مسئله استرس زایی نیست در مجموع کیفیت تصاویر SD روی پلاسماهای پاناسونیک از نظر خیلی از منابع بهترین هستن چون اولا حالت آور پروسس و دیجیتالی اکثر LED ـها رو ندارن در ثانی از برتریهای عمومی پلاسما مثل کنتراست و موشن هندلینگ و اشباع رنگ عالی بهره مند میشن پس شاید خطاهایی در پردازش سیگنالهای SD داشته باشن ولی شما باید همه چیز رو در مجموع نگاه کنید تجربه من با پلاسماها روی تصاویر SD عالی بوده تصویر کاملا نرم و طبیعی بوده و کنتراست عالی و اشباع رنگ خوبی هم داشته البته این نکته رو هم در نظر داشته باشید که درست Setup کردن پنل و فرستنده مسئله خیلی خیلی خیلی مهمی هست چون بعضی از دوستان خروجی های تصویر در ----- و یا فرستنده و گیرنده رو درست Setup نمیکنند و انتظار دارن تی ویشون معجزه کنه این بخشی از نوشته های ریویو سایت FlatpanelsHD هست در مورد کیفیت تصویر SD در پلاسمای پاناسونیک VT30:

SD picture quality is impressive. I can honestly say that Panasonic still manages to squeeze out even small details from the softer SD pictures and I think that Panasonic’s plasma TVs are amongst the best TVs when it comes to SD

میبینید که اشاره کرده کیفیت تصویر SD از نظر اونها بهترین در بین TV ـها هست.

منبع:

یا گوشه ای از نقل و قول در ریویو LED D8000:

SD picture quality on D8000 is generally good. The colors are accurate after calibration and SD pictures look detailed and crisp. I believe that Samsung has made some noticeable improvements in this area compared to last year’s C8000 model although I have to say that Panasonic VT30 still gave us more detailed and crisp SD picture quality.

که به صراحت تصویر SD پلاسمای VT30 رو با LEDD8000 سامسونگ مقایسه کرده و گفته که برتری با VT30 هست.

یا بازهم گوشه ای از نقل و قول در مورد تصاویر SD در متن ریویو سونی HX929 / HX920

SD picture quality is good but not fantastic. I still feel that plasma TVs provide a better experience when watching low resolution content. LCD/LED models – even the high-end ones – tend to create somewhat digital-looking pictures. Don’t get me wrong, Sony HX929 is a top performer in this area when compared to the general LCD/LED market but compared to certain mid-end and high-end plasma TV from for example Samsung and Panasonic, HX929 is a few steps behind in my opinion.

عنوان کرده که با وجود اینکه تصویر SD در LED سونی HX9 بهتر از خیلی از LED ـها هست و به قول منبع چندان حالت digital-looking که باعث میشه تصویر شطرنجی دیده بشه نداره ولی باز هم از نظر اونها از تصویر SD در پلاسماهای آخرین مدل یا حتی مدلهای متوسط ضعیفتر هست.

با این وجود درست هست در پردازنده های بعضی HDTV ـها از جمله پلاسماهای پاناسونیک نواقصی در تصاویر SD وجود داره ولی باید دید تاثیر این نقص در مجموع روی کیفیت تصویر چقدر هست چون خیلی از نقصها قابل چشم پوشی هستن.
-------------
از همه این حرفها گذشته باز هم میگم هیچ محصولی کامل نیست پلاسماها در محیطهای پر نور تصویر زیبایی ندارن که چند دلیل داره:
اگر شما اکثر پلاسماها رو در محیطهای پرنور در کنار یک LED یا LCD زمانیکه خاموش هستن مقایسه کرده باشین متوجه میشین که رنگ روی صفحه LED یا LCD مشکی رنگ هستن ولی رنگ روی صفحه های اکثر پلاسماها رنگ مشکی نداره که دلیلش متریال به کار رفته در اونها هست همین مسئله باعث میشه که در محیطهای پر نور پلاسماها کنتراست واقعی خودشون رو نتونن نمایش بدن و تصویر کم رمق و بی حال به نظر بیاد.
به جز پایونیر Kuro و برخی پلاسماهای 2011 پاناسونیک که به فیلتر کنتراست مخصوص مکانهای پر نور مجهز هستن بقه پلاسماها در مکانهای پرنور تصویر بی رمق و کم کنتراستی دارن.
پس نکته دوم این شد که اگر محیط خونتون خیلی پر نور هست این تکنولوژی مناسب شما نیست مگر اینکه بخواین پلاسمای پایونیر یا یکی از مدلهای 2011 پانی و یا High-end ـهای سامسونگ رو بخرین

مسئله بعدی در مورد پلاسماها مسئله IR یا احتباس موقتی تصویر هست وقتی یک تصویر در یک پلاسما برای مدت طولانی ثابت بمونه اثر اون تصویر به شکل یک هاله کم رنگ و محو برای مدتی رو.ی تصویر باقی میمونه و اگر این مسئله دوام داشته باشه ممکنه باعث سوختن پیکسلها در اون ناحیه بشه این مشکل مختص پلاسماها نیست و LED ـها و LCD ـها هم مشکلاتی از این دست دارن که به اونها Image sticking میگن تفاوت در این هست که با بالا رفتن عمر پنلهای پلاسماها و کارکرد بیشتر این مشکل در پلاسماها کمتر میشه ولی در LED ـها با بالا رفتن عمر پنل این پنلها مستعد تر میشن در پلاسماهای امروزی برای جلوگیری از این مشکلات قابلیتهایی مثل Pixel orbiter و Anti Burnin در پلاسماها تعبیه شده ولی با این وجود این پنلها مثل تکنولوژیهای دیگه تصویری مستعد بروز مشکل هستن البته شدت این مسئله در پلاسماها بیش از سایر تکنولوژیها هست.
پس نکته سوم این هست که اگر شما جزو افرادی هستین که برای مدت طولانی یک تصویر ثابت رو بر روی پنلتون پخش میکنید این تکنولوژی مناسب شما نیست.
مسئله بعدی در ارتباط با پلاسماها مسئله رفرش ریت هست که باعث میشه تصویر سوسو بزنه یا Flicker داشته باشه در بعضی از سورسها که رفرش ریت پائین هست به دلیل نوع ساختار تشکیل تصویر در پلاسماها ممکنه برخی افراد متوجه سوسو زدن تصویر در این پنلها بشن.
بنابراین نکته چهارم این میشه که اگر شما وقتی به تصویر یک پلاسما نگاه میکنید متوجه سوسو زدن تصویر میشین این پنلها مناسب شما نیستن.

............
23-07-2011, 01:40
مثلا:
بهترین تی وی واسه گیمرها
و ...

سلام عزیز جان بنده به عنوان کسی که پلاسمای pv80 داشته ام و چندی پیش یک led سامسونگ c6960 خریدم این را به شما بگویم که اصلا هیچ led ای را با پلاسما مقایسه نکن در حال حاضر هم یک پلاسما vt20 خریداری کرده ام وقتی با led تصویر تماشا میکردم یک حالت مصنوعی دارد و روی بازیهای کامپیوتری گرافیک ps3 را تبدیل به ps2 میکرد و حالت کارتونی و کاغذی به بازیها میداد اگر هم کسی به شما میگوید من فلان led را دارم و تصویر فلان هست و چنان هست شما بگذار به حساب کسی که تا به حال سوار بنز آخرین مدل نشده است و دارد با سواری پراید خود حال میکند.

die my darling
23-07-2011, 13:27
مقایسه ای از این فیلتر کنتراست مدلای 2011 با مدلای قبلی هست؟

poonel
23-07-2011, 14:31
یه تعدادی عکس برای مقایسه VT20 و VT30 تو تایپیک زیر هست.

kambiz11000
24-07-2011, 05:36
این هم مقایسه پلاسما VT30 پاناسونیک با
Sony Bravia KDL-52Z5500]
در تصاویر sd. بعضی مدلهای دیگه پاناسونیک و بعضی برندهای دیگه در این تستها برای sd تصاویرشون بهتر بوده ازپلاسما vt20 و vt30.

*Alucard*
24-07-2011, 09:21

بالایی Z800 هست و پائینی ST30:

poonel
24-07-2011, 14:47
این هم مقایسه پلاسما VT30 پاناسونیک با
Sony Bravia KDL-52Z5500]
در تصاویر sd. بعضی مدلهای دیگه پاناسونیک و بعضی برندهای دیگه در این تستها برای sd تصاویرشون بهتر بوده ازپلاسما vt20 و vt30.

ایول . سایت جالبیه.
فقط من نمی دونم چرا با سورس 576p تصویر بعضی LED های ال جی و سامسونگ در مقایسه با VT30 ، کنتراست پلاسما کمتره؟ اصلا این سایت معتبره؟؟؟

poonel
24-07-2011, 17:04
من تو این سایته که تصویر و مشخصات رو مقایسه میکنه، خیلی چیزهای عجیب و غریبی پیدا کرده ام.
مثلا کنتراست و روشنایی V20 رو خیلی بیشتر از VT30 زده.:18: و... .

حالا این سایته معتبره یا نه؟

poonel
24-07-2011, 17:57
چه اطلاعات باور نکردنی تو این سایت هست. کنتراست VT20 رو سه برابر VT30 زده. یعنی 15054 در مقایسه با 4864:18:
نور VT20 هم خیلی بیشتر از VT30 است. نزدیک دو برابرشه:18:

دیگه دارم قاط میزنم:24:
زبونم مو در آورد. یکی بگه این سایته معتبره یا نه.
اگه معتبره که ما بریم VT20 رو بخریم تا مدلهای ضعیف 2011 نیومدن

kambiz11000
25-07-2011, 06:38
ایول . سایت جالبیه.
فقط من نمی دونم چرا با سورس 576p تصویر بعضی LED های ال جی و سامسونگ در مقایسه با VT30 ، کنتراست پلاسما کمتره؟ اصلا این سایت معتبره؟؟؟
در مورد بعضی مدلهای سونی و بعضی پلاسماهای ال جی و سامسونگ هم همینطور زده.سازمانهای جهانی برنامه ای داشتند که در چند سال آینده تمام شبکه ها HD شوند و SD هم سر جای خودش باقی خواهد ماند نمونش الان یه سری شبکه ها هست مثل شبکه های آنالوگ که شده دیجیتال و آنالوگ هم سر جای خودش مونده. فکر کنم بخواطر همین کمپانیها تلویزیون هاشون که تولید میکنند بعضی مدلها روی سورس SD تمرکز نمیکنند . ظاهرا سایت در جهان اول قرار دارد تا اطلاع ثانوی نمیشه بگیم معتبر هست نمیشه بگیم معتبر نیست .
من تو این سایته که تصویر و مشخصات رو مقایسه میکنه، خیلی چیزهای عجیب و غریبی پیدا کرده ام.
مثلا کنتراست و روشنایی V20 رو خیلی بیشتر از VT30 زده.:18: و...
احتمالا به خاطر اینکه روشنایی وکنتراستش زیاد بوده کمش کردند چون یکی از دوستان در تایپیک v20 اشاره کرده بود رو مد دینامیک چشمو درد میاره و خودت اونو کم می کنی .

AMIRY2006
25-07-2011, 10:52
دوستان، كانال TRT تركيه كه فول اچ دي و روي ماهواره EUTELSAT W3A , ضمنا رايگان هستش ديشب المپيك ورزشي جوانان اروپا را بصورت سه بعدي پخش كرد و احتمالا تا دو هفته آينده كل مسابقات را بصورت سه بعدي پخش مي كنه . دوستاني كه رسيور اچ دي و كانال مذكور را دارند مي تونن كيفيت پانل خود را در سه بعدي هم بيازمايند .

*Alucard*
25-07-2011, 12:32
@poonel
این سایت قبلا راجع به بعضی عسکها در متن ریویوهاش توضیح داده بود که پلاسماها به خاطر نوع تکنولوژیشون عکس انداختن ازشون سخت هست و بعضی عکسها با اون چیزی که در واقعیت دیده میشه تطابق نداره قبلا هم یکی از دوستان این متن رو از این سایت نقل و قول کرده ولینک داده بود که الان خاطرم نیست تو کدوم تاپیک بود ولی فکر میکنم تو یکی از همین تاپیکهای پاناسونیک بود , برای همین بهتره متن ریویوهاشون رو بخونید و فقط به عکسهاشون اکتفا نکنید.
در مورد کنتراست ظاهرا این سایت عمق رنگ مشکی , برایتنس و کنتراست رو بعد از کالیبره کردن پنلها اندازه گیری میکنن برای کالیبره کردن دو نوع فلسفه وجود داره بعضی برای دقت رنگ پنلها یک رنج خطا در نظر میگیرن و سعی میکنن تا زمانی که دقت رنگ به نقطه بحرانی نرسیده بالاترین کنتراست رو بگیرن ولی بعضی سایتها دقت رنگ روی گستره رنگهای استانداردو مهمترین فاکتور در نظر میگیرین و پارامترهای تصویری رو برای بدست آوردن بالاترین دقت رنگ تنظیم میکنن یکی دیگه از این سایتهایی که دقت رنگ رو برای کالیبره کردن مهترین مولفه در نظر میگیره سایت FlatpanelsHD هست.
ولی به صورت کلی پلاسماهای پاناسونیک به خصوص مدلهای 2011 از نظر دقت رنگ مطابق با گستره رنگ استاندارد D65 یا ITU709 روی برایتنسهای پائین کالیبره میشن دلیلش رو توی فروم highdefjunkies.com یکی از کالیبراتورهای حرفه ای نوشته بود که پاناسونیک برای دقت رنگ استاندارد مد THX رو در نظر میگیره ولی تمایل این پنلها روی مدلهای Pro بیشتر به سوی گستره رنگ غیر استانداردی هست که پاناسونیک بهش Digital Cinema Color میگه.

وچیز بدی هم نیست البته رنگها در این حالت کمی بیش اشباع هستن ولی حالت نئونی و غیر طبیعی ندارن اما مطابق با استاندارد D65 یا ITU709 نیستن که برای به دست آوردن اون استانداردها یا باید مد THX رو انتخاب کنید که برایتنس پائینی دارن و برای محیطهای کم نور ساخته شدن و یا اینکه روی مد حرفه ای پنل رو کالیبره کنن که روی این استاندارد رنگ با برایتنس پائین کالیبره میشه اگر مثلا به ریویو Flat panels HD دقت کرده باشید میبینید که پارامترهای تصویری بعد از کالیبره شدن تقریبا روی پائینترین حد ممکن تنظیم شدن.

Picture preset: Professional1
Contrast 36
Brightness +2
Colour: 30
Sharpness: 3
Color Remaster: Off
Eco Off
P-NR Off
Gamma 2.2
Intelligen Frame Creation On/Off
Resolution Enhancer Off
16:9 Overscan Off
R-Gain -4
G-Gain -4
B-Gain +4
R-Cutoff 0
G-Cutoff 0
B-Cutoff +1

poonel
25-07-2011, 16:53
دوستانی که پلاسمای VT20 یا V20 دارید. آیا تو اتاق روشنی که نور CRT جواب میده، نور پلاسماها هم جواب میده؟ (چه سوال بیخودی:31:)
این اتاق من 40 متره . دو تا مهتابی 80 وات به سقفه و یه پنجره خیلی بزرگ هم داره که بخاطر سقف شیروونی دار آفتاب از توش به داخل نمی تابه.
در کل روشنه ولی نه خیلی روشن. CRT کاملا نورش کافیه.
حالا NEO PDP هم جواب میده؟
آیا نورش میتونه با حفظ کنتراست و شادابی رنگها حدود 20 - 30 درصد بهتر از آخرین مدلهای CRT باشه؟
همین که 20 -30 درصد نورش بهتر از CRT باشه برام کافیه.

ببخشید. میدونم سوالاتم خیلی بیخودی است. ولی چه کنم که پلاسمایی برای آزمایش ندارم.

*Alucard*
25-07-2011, 17:25
با چه CRT ـی ای میخوای مقایسه کنی؟ خود CRT ها برایتنسهای مختلف دارن معمولا CRT ـهای High end سونی و پاناسونیک توی آخرین سریهایی که تولید میشدن برایتنسهای بالایی داشت یکی از دوستانی که V20 رو جانشین یک CRT نسبتا آخرین مدل کرده infernal_a هست اگه از ایشون سوال کنی فکر کنم بهتر بتونن جواب بدن ولی من فکر کنم اگر برای یه پلاسمای 2011 مثل سامسونگ D8000 یا پاناسونیک ST30 که فیلتر مخصوص برای اتاقهای پرنور دارن صبر کنی بهتر باشه.

Injaneb2
25-07-2011, 18:26
دوستانی که پلاسمای VT20 یا V20 دارید. آیا تو اتاق روشنی که نور CRT جواب میده، نور پلاسماها هم جواب میده؟ (چه سوال بیخودی:31:)
این اتاق من 40 متره . دو تا مهتابی 80 وات به سقفه و یه پنجره خیلی بزرگ هم داره که بخاطر سقف شیروونی دار آفتاب از توش به داخل نمی تابه.
آیا نورش میتونه با حفظ کنتراست و شادابی رنگها حدود 20 - 30 درصد بهتر از آخرین مدلهای CRT باشه؟

ببخشید. میدونم سوالاتم خیلی بیخودی است. ولی چه کنم که پلاسمایی برای آزمایش ندارم.
من هم VT20 را جایگزین یک CRT پارس کردم. بنظرم حداقل در مود غیر داینامیک، برایتنسش کمتره و من معمولا پرده ها را می کشم.

poonel
25-07-2011, 18:41
با چه CRT ـی ای میخوای مقایسه کنی؟ خود CRT ها برایتنسهای مختلف دارن معمولا CRT ـهای High end سونی و پاناسونیک توی آخرین سریهایی که تولید میشدن برایتنسهای بالایی داشت یکی از دوستانی که V20 رو جانشین یک CRT نسبتا آخرین مدل کرده infernal_a هست اگه از ایشون سوال کنی فکر کنم بهتر بتونن جواب بدن ولی من فکر کنم اگر برای یه پلاسمای 2011 مثل سامسونگ D8000 یا پاناسونیک ST30 که فیلتر مخصوص برای اتاقهای پرنور دارن صبر کنی بهتر باشه.
خیلی ممنون:11:
اینو میگم Panasonic 29FG20R

نمی دونم اگه با VT20 یا VT30 جایگزین کنم از نظر روشنایی تصویر ضرر می کنم یا نه؟
لطفا دوستان پلاسما دار راهنمایی بفرمایید.

kambiz11000
25-07-2011, 19:43
دوستان، كانال TRT تركيه كه فول اچ دي و روي ماهواره EUTELSAT W3A , ضمنا رايگان هستش ديشب المپيك ورزشي جوانان اروپا را بصورت سه بعدي پخش كرد و احتمالا تا دو هفته آينده كل مسابقات را بصورت سه بعدي پخش مي كنه . دوستاني كه رسيور اچ دي و كانال مذكور را دارند مي تونن كيفيت پانل خود را در سه بعدي هم بيازمايند .

یعنی 24 ساعت سه بعدی پخش نمی کنه؟ بعضی برنامه ها سه بعدی پخش میکنه؟عمق سه بعدیش چطوره؟ و رو چه مدی پخش می کنه؟ ضمنا این شبکه 1080i هست و فول نیست فول می شه 1080P شبکه 1080p تا حالا ندیدم احتمالا هنوز افتتاح نشده.

khansalar
28-07-2011, 08:30

سلام
آقا شما هنوز خرید نکردی؟!
آقا بخدا جواب میده یه VT20 یا V20 بخر خیالت راحت باشه

mehrdad8086
28-07-2011, 11:38
poonel خان جان:31:

من پلاسمای پانا ندارم اما پلاسمای LG دارم و نیز LCD ....

درسته که نور LCD کمی و فقط کمی بیشتر اونم تو حالت 100 درصد بیشتره اما استفاده عادی نه تنها نور پلاسما کم نیست بلکه زیاد هم هست.

من منزلم نورگیر حسابی باور کن 5متر عرض شیشه قدی:18: خونه و سالن هستش.

تنها کاری که ظهر پرنور بخوام انجام بدم برای TV دیدن خاموش کردن MOD رو از حالت APS به درخشان تغییر می دم که ازه تونم 100درصد تنظیم نشده:8:

poonel
02-08-2011, 18:44
کسی از دوستان قیمت با گارانتی 50VT20 و 42VT20 رو میدونه؟

infernal_a
03-08-2011, 07:02
کسی از دوستان قیمت با گارانتی 50VT20 و 42VT20 رو میدونه؟

سلام.
5شنبه گذشته رفتم جمهوري روش قيمت زده بود 3.200 البته 50 اينچ
42 رو هم نپرسيدم .

anaconda
03-08-2011, 10:32
دوستان مگه vt20 سایز 42 داره؟ اگه هست تو جمهوری با گارانتی هست؟

poonel
03-08-2011, 10:49
دوستان مگه vt20 سایز 42 داره؟ اگه هست تو جمهوری با گارانتی هست؟

قضیه اینه که من این جدول رو تو سایت روزنامه دنیای اقتصاد دیدم:

می بینی که زده 42VT20 .
ولی قیمتها رو اشتباه نوشته مثلا 3.300 که قیمت 50 اینچشه.
بنظرم 42 اینچش تو ایران نیست. من که ندیدم. وقتی این روزنامه قیمت رو اشتباه زده شاید 42 اینچ رو هم از خودش درآورده.

*Alucard*
03-08-2011, 12:12
42 اینچ تو ایران وارد نشده این روزنامه قیمت 50 اینچ رو برای 42 زده و 56 رو برای 50 اینچ او پکیج 10میلیون 800 تومنی هم احتمالا پنل 65 ایچ هست.

Injaneb2
03-08-2011, 14:31

می بینی که زده 42VT20 .
ولی قیمتها رو اشتباه نوشته مثلا 3.300 که قیمت 50 اینچشه.
بنظرم 42 اینچش تو ایران نیست. من که ندیدم. وقتی این روزنامه قیمت رو اشتباه زده شاید 42 اینچ رو هم از خودش درآورده.
روی "دنیای اقتصاد" حساب نکنید.

............
04-08-2011, 00:26
روی "دنیای اقتصاد" حساب نکنید.
روی هیچ روزنامه ایرانی حساب نکنید ولی روزنامه دنیای اقتصاد یک مشکل بزرگ دیگر هم دارد اکثر خبرهایش سفارشی هست و جنبه تبلیغاتی دارد یعنی یک موضوع را ارائه میدهند که ظاهرا شکل خبری دارد ولی باطنن چیزی جز یک تبلیغ نیست و برای آن پول گرفته است.

kambiz11000
04-08-2011, 06:13
مدلهای 2010 و 2011 مخلوط زده و اشاره ای کرده به مدلهای سه بعدی و کامل نزده.

kambiz11000
04-08-2011, 07:13
دوستان اینجا میتونید با تکنولوژی سه بعدی 3D بیشتر آشنا بشید. شرکت nvidia هم با پاناسونیک داره همکاری می کنه.

poonel
04-08-2011, 19:15
دوستانی که پلاسما دارید، ممکنه لطف کنید در مورد سوسو زدن تصویر (Flicker) بنده را راهنمایی کنید؟

من حدود 1.5 گیگ فیلم با وضوح بالا از سایت یوتیوب و... دانلود کرده ام که پخش تصاویر رو در VT30 نشون میده.
تو پنلهای اروپایی چون محتوای سورس، مشابه ایران سیستم PAL بوده و 50Hz است تصویر یه لرزش خفیف و سوسو زدن داره. تو پنلهای آمریکایی که سورس NTSC و 60Hz است اصلا سوسو زدن نداره.
توی فیلمهایی که دیدم، سوسو زدن این پنل با اینکه خیلی خفیفه ولی آزار دهنده است. سوالی که برام پیش اومده اینکه فقط توی دوربین تصویر سوسو زدن مشخصه یا اینکه با چشم هم معلومه؟
متاسفانه توی فروشگاهها محتوایی که نمایش میدن 60Hz است و این مشکل معلوم نیست.
لطفا دوستان اگه تجربه ای در این مورد دارید دریغ نکنید و راهنمایی بفرمایید.

kambiz11000
05-08-2011, 05:11
این چند کار انجام بده احتمال داره برای سورسهای 50hz یه چاره ای اندیشیده باشند.
1تماس با نمایندگی پاناسونیک در ایران که اگه درست حسابی جواب بدن ظاهرا سری قطع می کنند.
2تماس با نمایندگی یا خود شرکت پاناسونیک در اروپا یا آسیا یا خاورمیانه با ایمیل یا وسیله دیگری فکر کنم بهتر جواب بدن.
3_ تو فرومهای خارجی هم سر بزن اگه خواستی اونجا هم سوال کن.
4_تماس با دفتر کارخانه که بگی این مشکل حل کنید در مدلهای جدید و اگه مشکلی دیگه هم که به ذهنت رسید می تونی اضافش کنی.
شاید دستگا هی برای تبدیل به 60hz درست کرده باشند یا اگه درست نکردند درست کنند.
اگه تماس گرفتی دلیل برای حمل ایستاده هم سوال کن چون اگه صددرصد باید ایستاده حملش کنی با ماشین سواری اگه یه وقتی بخوای بری بانه یا جایی دیگه با خودت بیاری به دلیل حمل ایستاده نمیشه داخل ماشین بیاریش باید باربند ببندی که احتمال داره باد اونو بندازه ضرر کنی. راه آخر این می شه که وانت بگیری با وانت بیاریش.

infernal_a
06-08-2011, 09:16
دوستانی که پلاسما دارید، ممکنه لطف کنید در مورد سوسو زدن تصویر (Flicker) بنده را راهنمایی کنید؟

من حدود 1.5 گیگ فیلم با وضوح بالا از سایت یوتیوب و... دانلود کرده ام که پخش تصاویر رو در VT30 نشون میده.
تو پنلهای اروپایی چون محتوای سورس، مشابه ایران سیستم PAL بوده و 50Hz است تصویر یه لرزش خفیف و سوسو زدن داره. تو پنلهای آمریکایی که سورس NTSC و 60Hz است اصلا سوسو زدن نداره.
توی فیلمهایی که دیدم، سوسو زدن این پنل با اینکه خیلی خفیفه ولی آزار دهنده است. سوالی که برام پیش اومده اینکه فقط توی دوربین تصویر سوسو زدن مشخصه یا اینکه با چشم هم معلومه؟
متاسفانه توی فروشگاهها محتوایی که نمایش میدن 60Hz است و این مشکل معلوم نیست.
لطفا دوستان اگه تجربه ای در این مورد دارید دریغ نکنید و راهنمایی بفرمایید.

دوست عزيز من خودم سئوال كردم .
يه بار از سايت پاني اومدم از راهنماييه آنلاينش بپرسم كه ديدم پيغام داد كه خدا رو شكر اين سيستم تو ايران تعطيله و بعد يه آدرس اي ميل بهم داد كه براي پاني بود توو امارات ... براي اوونا نوشتم مشكل 50 هرتزي رو بعد يه ميل ديگه برام اوومد كه آدرس اي ميل 2 نفر بود بت اسماي ايراني و به اوونا كه ميل زدم آدرس و تلفن تماس دادن كه مكانش توو جهان كودكه و زنگيدمو خلاصههههههههه با يكي از مسئولاشون بهد از كلي حرف زدن و در نهايت رفيق شدن ، آب پاكي رو ريخت رو دستم و گفت در مورد 50 هرتز هيچ كاري نميشه كرد و فقط بايد setting هاتو تغيير بدي كه بهتر شه وگرنه حل نميشه .

kambiz11000
06-08-2011, 15:44
اگه می خوای این مدلها بخری اول ببین دستگا های 60 هرتز راحت گیر میاد pc که یکیشه.
می خوای وایسا چند ماه دیگه قراره oled بیاد تصویرشم مثل crt و plasma طبیعی نشون میده احتمال داره با 50 هرتز هم خوب کار کنه.

anaconda
07-08-2011, 10:56
دوستان عزیز منم دیشب بالاخره این سوگولی رو خریدم امشب میان برای نصب امیدوارم که همینطور که میگن tv خوبی باشه ابروم جلو درو همسایه نره جون خودم برای همشون سامی 6960 گرفتم

infernal_a
07-08-2011, 11:36
دوستان عزیز منم دیشب بالاخره این سوگولی رو خریدم امشب میان برای نصب امیدوارم که همینطور که میگن tv خوبی باشه ابروم جلو درو همسایه نره جون خودم برای همشون سامی 6960 گرفتم

آقا بسلامتي ....
ايشالا چرخش بچرخه :46: مباركه ... چند خريدي ... از كجا ؟‌ مدل r ؟

anaconda
07-08-2011, 11:46
متشکرم از نمایندگی گرفتم با کارت هدیه 50000تومانی شد 3130000مدل r حتما هست راستی این break-in که میگن یه حالت خاصی هست یا منظور همون اب بند هست راستی قرار بود بعضی از تنضیماتی که بعد از breakin باید انجام بشه را یکی از دوستان اینجا بذاره ممنون میشم اگه زودتر این کارو بکنید

Silent TR
07-08-2011, 12:29
دوستان سایز 42 پلاسما سه بعدی VT20 هنوز نیومده ؟ اگه بیاد نمیدونید قیمتش تقریبا چقدره ؟

kambiz11000
07-08-2011, 13:34

چند تا عینک باهاش بود؟ نصب که کردند معایبش هم بیا بگو .

infernal_a
07-08-2011, 14:03
متشکرم از نمایندگی گرفتم با کارت هدیه 50000تومانی شد 3130000مدل r حتما هست راستی این break-in که میگن یه حالت خاصی هست یا منظور همون اب بند هست راستی قرار بود بعضی از تنضیماتی که بعد از breakin باید انجام بشه را یکی از دوستان اینجا بذاره ممنون میشم اگه زودتر این کارو بکنید

چند تا عينك دادن ؟ فيلم 3D هم دادن ؟ سينما هم براش گرفتي ؟
آره منظور يكسان سازي و يكنواخت كردن پيكسلاس يا همومن به قول شما آب بندي .

mehrdad2009
07-08-2011, 23:31

مبارک باشه
من تو امضام هست تو این سایت برید عضو بشید و فایل ضمیمه رو دانلود کنید و روی یک حافظه فلش بریزید دقت کنید فقط همین فایل روی فلش باشد. تنظیمات tv هم در سایت ذکر شده. مدت زمان هم 100 ساعت هست
موفق باشید

anaconda
08-08-2011, 08:37
با سلام خدمت دوستان اول بگم که 2تا عینک توش بود بعد من یک پک تمیز کردن tv خواستم ازشون که مارک مارشال اوردن شامل فوم و یک فرچه ودستمال مخصوص البته 2تا دستمال در ضمن الان گذاشتم برای اب بندی معایب نمیدونم چیه فقط یک لحظه یک فیلم سه بعدی driver angry گذاشتم که ببینم تصویر داره یا نه چون من انتن جمهمری اسلامی ندارم دیدم عجب کیفیتی داشت هم 3ی هم معمولیش فردا هم برام ----- ویو سولو میارن نصب کنند راستی یک سوال میخوام کابل hdmi مدل مانستر m-1000 بگیرم ایا کابل خوبی هست؟ برای ----- در ضمن ایا 1.4 همون کار 1.3 انجام میده؟ یا باید 2 تا کابل بگیرم ممنون میشم از راهنماییتون

anaconda
08-08-2011, 08:47
دوست عزیز شما گفتید بعد از کالیبره شدن تنظیماتی میذارید که تا 90% کالیبره حرفه ایی میشه من اون تنظیماتو میخوام در ضمن اینجا چندتا فایل هست کدومشو دانلود کنم ؟ من الن با اون تنظیماتی که اوایل تاپیک کفتید گذاشتم کالیبره بشه ممنون میشم اینجا بفرمایید بعد از کالیبره کردن چه کنم؟ راستی این tv که دیروز با گارانتی بانیان برام اوردن پشتش مدلشو زده p50vt20p نزده r ایا این سفارش عربستان برای من اوردند؟

AMIRY2006
08-08-2011, 09:15
دوستان اينجا پست خوبي در مورد كاليبره كردن tv براي داشتن بهترين كيفيت تصوير از avsforum
Some reference material
Here is a well done post on calibration. Read thoroughly and digest the best you can. I personally have not done a color calibration using the AVS 709 disc because I can't seem to figure out how to burn it (which is sad considering I can now calibrate tv's ) but many here have so ask around. This post has all you will need to know to begin.

avs 709

Here is where to download the HCFR

Meters:

If and when you start this process. Please post your before readings/charts and then your calibrated results as you go through the process. Lots of helpful people on here. Just give it an honest try before inundating the board with newby questions that a little trial and error can answer. Have fun!!
و اينهم لينك اصلي فروم

infernal_a
08-08-2011, 09:19
دوست عزیز شما گفتید بعد از کالیبره شدن تنظیماتی میذارید که تا 90% کالیبره حرفه ایی میشه من اون تنظیماتو میخوام در ضمن اینجا چندتا فایل هست کدومشو دانلود کنم ؟ من الن با اون تنظیماتی که اوایل تاپیک کفتید گذاشتم کالیبره بشه ممنون میشم اینجا بفرمایید بعد از کالیبره کردن چه کنم؟ راستی این tv که دیروز با گارانتی بانیان برام اوردن پشتش مدلشو زده p50vt20p نزده r ایا این سفارش عربستان برای من اوردند؟

P ديگه كجاس ؟‌ اميدوارم از r بهتر باشه .
كابل Monster هم شنيدم كه بهترين كابله ولي يكي از اساتيد ميگفت اين كابل با يه كابل HD معمولي فرقي نميكنه كه اگرم بكنه اونقدر نيست كه بشه تفاوتشوونو متوجه شد و فقط پول اضافيه .
1.4 بهتره .

anaconda
08-08-2011, 09:57
دوستان محترم جون مادرتون از این لینکها اگه ممکنه نذلرید چون من زبان انگلیشم زیاد تعریفی نداره اگه امکان داره همانطور که قبلا در پست بالا گفتم من تنظیمات بعد از اب بندی رو میخوام که بهترین تصویرو داشته باشم خواهش میکنم مثل پست 42 همین تاپیک که اقای poisonman تشریح کردن بفرمایید تنظیماتو بترتیب چکار کنم اگه میشه بصورت یک فایل برای دانلود بذارید که عالی میشه ممنون میشم

anaconda
08-08-2011, 10:37
شرمنده یک سوال دیگه هم دارم این کالیبره کردنی که بصورت جدول تو سایت flatpanelhd گذاشته بعد از اب بندی خوبه اینم لینکش هست ؟ راستی من الان tv خاموش کردم اومدم سرکار رفتم خونه ودوباره بخوام ابندی شروع کنم بازم باید تنظیماتی که اقای poisonman در پست 42 گفتند را مجددا" تنظیم کنم یا اونها سیو شدن؟

Below you can see my calibrated settings.
After calibration
Mode: Professional1

Contrast 36

Brightness: 0

Colour: 30

Sharpness: 0

Vivid colours Off

Eco-format Off

P-NR Off
Intelligent Frame Creation On/Off
16:9
overscan Off

R-gain +1

G-gain -2

B-gain +4

R-cutoff 0

G-cutoff 0

B-cutoff +2

---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------

لینکشو یادم رفت شرمنده

anaconda
08-08-2011, 11:17
کسی جواب نمیده؟

anaconda
08-08-2011, 12:04
دوستان همین الان کابل مانسترهم بدستم رسید از فروشگاه اکوستیک خریدم با پیک اورد به قیمت 55000 تومان البته1.3

infernal_a
08-08-2011, 12:27
دوستان همین الان کابل مانسترهم بدستم رسید از فروشگاه اکوستیک خریدم با پیک اورد به قیمت 55000 تومان البته1.3

مباركه.
دوست عزيز شما فعلا 100 ساعت اوليه رو انجام بده بعد نگران تنظيمات باش ...
اين setting ها هم داشته باش :
North American TC-PxxVT20/25 Reference Settings

Picture:
Picture Mode: THX
Contrast: 66
Brightness: 50
Color: 45
Tint: -1
Sharpness: 10
Color Temp: Warm2
Color Management: Off
x.v. Color: Off
Photo Enhancement: Off
C.A.T.S: Off
Video NR: Off
Blur Reduction: Off

Advance Options
Block NR: Off
Mosquito NR: Off
Black Level: Light
3:2 Pulldown: On

Service Menu Offsets

WB-ADJ MENU
R-DRV: -1
G-DRV: -11
B-DRV: +4
R-CUT: +1
G-CUT: 0
B-CUT: -3

Picture:
Picture Mode: Custom
Contrast: 90
Brightness: 57
Color: 39
Tint: 0
Sharpness: 11

Pro Settings:
W/B High R: 0
W/B High B: -1
W/B Low R: 0
W/B Low B: 0
Red Hue: 0 (VT25)
Green Hue: 0 (VT25)
Blue Hue: 0 (VT25)
Red Saturation: 0 (VT25)
Blue Saturation: 0 (VT25)
Green Saturation: 0 (VT25)
Black Extension: 0
Gamma Adjustment: 2.2
Panel Brightness: Mid
Contour Emphasis: Off
AGC: 0

Advance Options

3D
Picture Mode: Custom
Contrast: 90
Brightness: 57
Color: 35
Tint: 0
Sharpness: 11

Pro Settings:
W/B High R: -1
W/B High B: -5
W/B Low R: +8
W/B Low B: -2
(VT25)
Red Hue: 0 (VT25)
Green Hue: 0 (VT25)
Blue Hue: 0 (VT25)
Red Saturation: 0 (VT25)
Blue Saturation: 0 (VT25)
Green Saturation: 0 (VT25)
Black Extension: 0
Gamma Adjustment: 2.2
Panel Brightness: Mid
Contour Emphasis: Off
AGC: 0

Advance Options

mehrdad2009
08-08-2011, 12:36

p سفارش عربستانه و مثل r هست تنها فرقش اینه که یک تیونر دیجیتال هم داره که r نداره
داداش شما مطمئن باش هر مدلی که باشه از نوع r که سفارش ایرانه بدتر نمیشه

kambiz11000
08-08-2011, 13:04
با سلام خدمت دوستان یک لحظه یک فیلم سه بعدی driver angry گذاشتم که ببینم تصویر داره یا نه چون من انتن جمهمری اسلامی ندارم دیدم عجب کیفیتی داشت هم 3ی هم معمولیش فردا هم برام ----- ویو سولو میارن نصب کنند

سلام با چه دستگاهی فیلم سه بعدی test زدی ؟ خروجیش چند هرتزه؟ این ریسیور ویو سولو نگفت خروجیش چند هرتزه؟ اگه نگفت فردا ببین چند هرتزه.

anaconda
08-08-2011, 19:38
با دستگاه c6900 سامی از کجا بفهمم چند هرتز هست؟ اصلا مگه مهمه چند هرتز بودن؟

kambiz11000
08-08-2011, 20:39
با دستگاه c6900 سامی از کجا بفهمم چند هرتز هست؟ اصلا مگه مهمه چند هرتز بودن؟
فکر کنم با کامپوزیت یا کمپوننت وصل کردی. با پورت HDMI وصل کن زمانی که دستگاه روشن کنی می زنه چند هرتزه خروجی.( با 50 هرتز تصویر سوسو می زنه و پرش داره و یه سری چیزای دیگه.)

poonel
08-08-2011, 22:57
اگه می خوای این مدلها بخری اول ببین دستگا های 60 هرتز راحت گیر میاد pc که یکیشه.
می خوای وایسا چند ماه دیگه قراره oled بیاد تصویرشم مثل crt و plasma طبیعی نشون میده احتمال داره با 50 هرتز هم خوب کار کنه.

OLED قیمتهای خیلی خیلی بالایی داره و تو سایزهای بزرگ ساخته نشده.
هنوز قابلیت تجاری نداره. فعلا بیشتر در حد تحقیقاته.

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------

دوست عزيز من خودم سئوال كردم .
يه بار از سايت پاني اومدم از راهنماييه آنلاينش بپرسم كه ديدم پيغام داد كه خدا رو شكر اين سيستم تو ايران تعطيله و بعد يه آدرس اي ميل بهم داد كه براي پاني بود توو امارات ... براي اوونا نوشتم مشكل 50 هرتزي رو بعد يه ميل ديگه برام اوومد كه آدرس اي ميل 2 نفر بود بت اسماي ايراني و به اوونا كه ميل زدم آدرس و تلفن تماس دادن كه مكانش توو جهان كودكه و زنگيدمو خلاصههههههههه با يكي از مسئولاشون بهد از كلي حرف زدن و در نهايت رفيق شدن ، آب پاكي رو ريخت رو دستم و گفت در مورد 50 هرتز هيچ كاري نميشه كرد و فقط بايد setting هاتو تغيير بدي كه بهتر شه وگرنه حل نميشه .

یعنی ما باید قید پانی جان رو بزنیم؟:37:

anaconda
09-08-2011, 08:34
پشت c6900 سامی نگاه کردم دیدم 50-60 hz اما ویو سولو را نمیدونم اما فکر کنم تو این تاپیک یا تاپیکهای مربوط به سایت sat......
که راهنمایی برای خرید رسیورهای hd بود گفته شده بود بهترین ----- که با این tv خوب مچ میشه همین رسیوره البته تو این رنج قیمت حالا نمیدونم ایا با توجه به این که پشت این دستگاه سامی زده 50-60 ایا بازم مشکل بر میخورم؟

Injaneb2
09-08-2011, 09:06
پشت c6900 سامی نگاه کردم دیدم 50-60 hz اما ویو سولو را نمیدونم اما فکر کنم تو این تاپیک یا تاپیکهای مربوط به سایت sat......
که راهنمایی برای خرید رسیورهای hd بود گفته شده بود بهترین ----- که با این tv خوب مچ میشه همین رسیوره البته تو این رنج قیمت حالا نمیدونم ایا با توجه به این که پشت این دستگاه سامی زده 50-60 ایا بازم مشکل بر میخورم؟
این 60-50 هرتزی که شما دیده اید به احتمال خیلی قوی مربوط به ورودی برق است یعنی با برق 50 تا 60 هرتز کار می کند.

anaconda
09-08-2011, 09:49
دوستان خوب اینجا کسی ----- ویو سولو نداره راهنمایی کنه؟ ایا مشکل سوسو زدن داره؟ من خیالم ناراحت شد کلی دارم پول میدم خواهشن زودتر راهنمایی کنید؟

infernal_a
09-08-2011, 10:46
OLED قیمتهای خیلی خیلی بالایی داره و تو سایزهای بزرگ ساخته نشده.
هنوز قابلیت تجاری نداره. فعلا بیشتر در حد تحقیقاته.

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------

یعنی ما باید قید پانی جان رو بزنیم؟:37:

اين مسئله كاملا شخصيه ... من در موردش شنيده بودم ولي همون روز اول كه براي نصب آوردنش و ديدم يه مقداري نااميدم كرد ... خود نصابه هم كه ديد تعجب كرد (چون هميشه دمو تو 60 هرتز ازش ميديده) ولي بعد از يه مدتي چشمم بهش عادت كرد ... همه جا هم كه اينجوري نيست .... وقتي هم كه كيفيتشو تو Game و تصاوير SD چه برسه به HD و ورزشي و .... ديدم مسئله flicker از چشمم افتاد ولي در هر صورت اين مسئله سليقه ايه و بايد ببيني كه ميتوني باهاش كنار بيياي يا نه .... در ظمن فكر نكنم بتوني V20 گير بياري ، مثل اينكه تموم شده .

Injaneb2
09-08-2011, 11:49
این setup boxها یا در واقع همون گیرندههای ----T (دیژیتال) تصاویرشون 50 هرتزه دیگه، نه؟

anaconda
09-08-2011, 11:51
کسی از دوستان سولو نداره پاسخ مارو بده که با این tvمشکل داره یا نه؟

poonel
09-08-2011, 11:58
این setup boxها یا در واقع همون گیرندههای ----T (دیژیتال) تصاویرشون 50 هرتزه دیگه، نه؟

آره. چون سیستم پخش تلویزیونی تو ایران و اروپا PAL است. و سیستم PAL هرتزش 50 است.
تو آمریکا و ژاپن که سیستمشون NTSC است میشه 60 هرتز.

hzll
09-08-2011, 12:08
در پلاسماهاي جديد اين تاثيرات در حد قابل توجهي كم شده و تقريباً ديگه مساله Burn-In كلاً از بين رفته ولي باز هم ميگن بهتره در چند صد ساعت اوليه استفاده (حداقل 100 ساعت) از تماشاي برنامه هايي كه كلاً بخشي از صفحه رو به مدت طولاني در يك وضعيت نگه ميدارند (مثل همون فيلمهايي كه شما عنوان كرديد) خودداري كنيد.
بعد از گذشت چند صد ساعت اوليه (هر چي بيشتر، بهتر) اثرات اينجور تصاوير روي پنل خيلي كمتر ميشه و تقريباً ديگه جاي نگراني باقي نمي مونه.
پيشنهاد ميشه در ساعات اوليه استفاده از پنل از تصاويري استفاده بشه كه تمام صفحه رو پوشش بدن و همچنين لوگوي خاصي هم روي تصوير و در جاي ثابتي نباشه.
در كل پيشنهاد ميشه در 100 ساعت اول از پروسه Break-In كه توي همين تاپيك بنده توضيح دادم، استقاده كنيد تا تمام پيكسلهاي صفحه بصورت يكدست استقاده بشن.

بنده تا الان حدود 250 ساعت از پنل خودم استفاده كردم (120 ساعت اوليه رو با Break-In پشت سر گذاشتم) و اخيراً فيلمهاي زيادي هم كه بالا و پايين تصوير رو سياه ميكردن، ديدم و خوشبختانه هيچ اثر منفي روي پنل مشاهده نكردم.

سلام
اگه ميشه پروسه Break-In را براي پلاسماي v20 هم توضيح بديد آيا با VT20فرق ميكنه
ممنون

poonel
09-08-2011, 12:15

شما هر رسیوری که بگیری مشکل سوسو زدن Flicker رو داری. ربطی به ----- نداره.
سیستم پخش شبکه های ما و اروپا 50 هرتزه. هر رسیوری که بگیری باز شبکه ها 50 هرتزه.
اشکال از فرستنده است، حالا گیرنده هر چی میخواد باشه!

anaconda
09-08-2011, 12:39
این مشکل برای tv های led و lcd هم هست یا نه برای پلاسماست؟

---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------

و این مشکل برای منی که چشمم استیگماته خیلی دردسر سازه؟

anaconda
09-08-2011, 13:13
تورو خدا جواب بدید ایا برم این tv رو پس بدم led بگیرم بهتره؟ یا فرقی نداره راستش الان تو زمان اببندیه هنوز باهاش چیزی ندیدم اونم که دیدم فقط کمی فیلم driver angry بود که من چیزی احساس نکردم که سوسو بزنه

AMIRY2006
09-08-2011, 13:15

بيش از سه ماهه كه از رسيور سلو باين تلويزيون دارم بدون هيچ مشكلي استفاده مي كنم كانالهاي 3D و HD با كيفيت عالي دارم اگر مايلي با خيال راحت خريد تو بكن .

anaconda
09-08-2011, 13:24
ای جونم تا حالا کجا بودی دستت درد نکنه خیالمو کمی راحت کردی با شبکه های sd چطور با اوناهم مشکل نداری چون من فعلا قصد خرید cccam ندارم

AMIRY2006
09-08-2011, 13:24
دوستان اينهم لينك سايت دانلود مجاني كليپ هاي 3D و HD از فيلمهاي مشهور ولي با حجم نسبا بالا جهت تست پنل.

AMIRY2006
09-08-2011, 13:32
ای جونم تا حالا کجا بودی دستت درد نکنه خیالمو کمی راحت کردی با شبکه های sd چطور با اوناهم مشکل نداری چون من فعلا قصد خرید cccam ندارم

خواهش مي كنم انجام وظيفه براي دوستان، كانالهاي SD هم بدون هيچ مشكلي، صدا و تصوير خوبي دارند . موفق باشي

*Alucard*
09-08-2011, 13:38
من از منوی VT20 حضور ذهن ندارم ولی فکر میکنم میشه رفرش ریت رو روی 100 هرتز تنظیم کرد یا اینکه تی وی خودش دابل اسکن میکنه که در اون صورت احتمال دیدن فلیکر نزدیک به صفر میشه.

poonel
09-08-2011, 14:10
من از منوی VT20 حضور ذهن ندارم ولی فکر میکنم میشه رفرش ریت رو روی 100 هرتز تنظیم کرد یا اینکه تی وی خودش دابل اسکن میکنه که در اون صورت احتمال دیدن فلیکر نزدیک به صفر میشه.

تو منوش گشتم ولی این تنظیم رو نداشت.
ملاحضه بفرمایید :

اینم منو تنظیماتش:

kambiz11000
09-08-2011, 16:12

زمانی که چیزی نگاه می کنی با tv دکمه info بزن اگه دی دی نداره recall بزن خروجی رو نشون می ده می زنه اگه 50 هرتزباشه میزنه 50 هرتز اگه 60 هرتز باشه می زنه 60 هرتز.

شما هر رسیوری که بگیری مشکل سوسو زدن Flicker رو داری. ربطی به ----- نداره.
سیستم پخش شبکه های ما و اروپا 50 هرتزه. هر رسیوری که بگیری باز شبکه ها 50 هرتزه.
اشکال از فرستنده است، حالا گیرنده هر چی میخواد باشه!
کسی میدونه دلیل این چیه که سیستم پخش بعضی کشورها با یک tv سازگار نیست ولی باز وارد میکنند؟
شاید یکی بخواد این جواب رو بده بگه کشورهای جهان سوم چیزی حالیشون نیست یعنی اروپا هم چیزی حالیش نیست؟ ظاهرا اروپا هم همینا وارد می کنند.

kambiz11000
10-08-2011, 16:26
تو منوش گشتم ولی این تنظیم رو نداشت.
ملاحضه بفرمایید :

اینم منو تنظیماتش:

این دستگاههای بلورای سه بعدی که تو بازار خروجیشون 60 هرتزه ظا هرا با اونا مشکلی نداره . احتمالا بشه خروجی ریسیور رو بدی به این دستگاهها( اگه ورودی داشته باشند) بعد از بلورای پلیر تصویر بدی به پلاسما پاناسونیک که خروجی می شه 60 هرتز در نتیجه مشکل حله اگه این بلورای سه بعدیها از این قابلیت برخوردار باشند.

Poisonman
11-08-2011, 15:19
سلام
اگه ميشه پروسه Break-In را براي پلاسماي v20 هم توضيح بديد آيا با VT20فرق ميكنه
ممنون
فرقي نداره، از همون روش استفاده كنيد.

---------------------------------------------------------------------------------------

در مورد اون بحث 50 هرتز / 60 هرتز متاسفانه اين مساله جهانيه، يعني خيلي ها تو اروپا با اين قضيه درگير هستند، مي تونيد تو سايتهاي خارجي هم ببينيد.
حالا در مورد پلير سه بعدي كه گفتيد بگم كه من Samsung BD-C6900‌ دارم و نكته جالب اينه كه وقتي پلير رو روشن مي كنم، اول بصورت 50 هرتز هست و به محض اينكه فيلمي رو شروع به پخش ميكنه ميره روي 60 هرتز و جالب اينه كه وقتي فيلم رو خارج ميكنم روي 60 هرتز باقي ميمونه!
براي من اولش عجيب بود كه چرا اينطور ميشه ولي ديگه عادت كردم.

anaconda
11-08-2011, 22:11
راستش من ویو سولو رو به تلویزیون crt وصل کردم وپرشی نداشت انشالا که رو پانی هم نداشته باشه

kambiz11000
11-08-2011, 23:29
---------------------------------------------------------------------------------------

این دستگاههای بلورای سه بعدی که تو بازار خروجیشون 60 هرتزه ظا هرا با اونا مشکلی نداره . احتمالا بشه خروجی ریسیور رو بدی به این دستگاهها( اگه ورودی داشته باشند) بعد از بلورای پلیر تصویر بدی به پلاسما پاناسونیک که خروجی می شه 60 هرتز در نتیجه مشکل حله اگه این بلورای سه بعدیها از این قابلیت برخوردار باشند.

دستگا هی که داری این قابلیت رو نداره؟

marsha_mahdi
12-08-2011, 10:59
دوستان سری gt20 چه فرقی داره با vt20
یه جا gt قیمت داده 1600 ارزش داره بگیرم؟

Poisonman
12-08-2011, 13:11
دستگا هی که داری این قابلیت رو نداره؟
نه متاسفانه. مدل Samsung BD-C6900 ورودي نمي گيره و فقط خروجي داره.

kambiz11000
13-08-2011, 19:30
نه متاسفانه. مدل Samsung BD-C6900 ورودي نمي گيره و فقط خروجي داره.
مدل پلاسما که داری چیه کدوم مدل از پاناسونیکه؟
1_ از یه پورتی خروجی ر/ی/س/ی/و/ر رو بده به کامپیوتر که خروجی 60 هرتز میتونی از pc بگیری.
2-راه بعدی این میشه که کارت d/v/b بگیری بعد از طریق pc باز می تونی خروجی 60 هرتز بگیری .
ضمنا من هیچکدوم تست نزدم می خوای تست بزن احتمال داره مشکت حل بشه.

Silent TR
14-08-2011, 19:52
این مدل هنوز 42 اینچش نیومده ؟

mr_rayan
14-08-2011, 23:51
این مدل هنوز 42 اینچش نیومده ؟

منتظر نباشید نمیاد.اگر قصد خرید سایز 42 و سه بعدی دارید می تونید از مدل های 2011 انتخاب کنید.

anaconda
15-08-2011, 12:07
دوستان من دستگاهمو یک شنبه پیش گرفتم گذاشته بودم برای اب بندی تا دیشب تقریبا" حدود 80 ساعت شده بود اما امروز که گذاشتم اببندی و اومدم سر کار از خونه زنگیدن گفتن تصویر کلا سیاه شد و چراغها خاموش اما بعدش گفتم از بقل tv دکمه خاموش روشنو بزنند بعدش با پاور روشن شد و دکمه ویرا تولز که زدند اون چند گزینه که یکیشم فوتو هست اومده بود گفتم خاموش کنم تا خودم بیام فکر میکنید مشکلی پیش اومده؟

anaconda
15-08-2011, 12:24
بهتر نیست ادامه اب بندی رو بی خیال بشم؟

Silent TR
15-08-2011, 14:13
منتظر نباشید نمیاد.اگر قصد خرید سایز 42 و سه بعدی دارید می تونید از مدل های 2011 انتخاب کنید.

مدل های 2011 اش کدوماست ؟ پلاسما هم داره که سه بعدی باشه ؟

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

و قیمتاشون حدودا چه قدره ؟

kambiz11000
15-08-2011, 15:55
3 مدل پلاسما سال 2011 سه بعدی داره vt30/ st30 /ut30 با 2 مدل 2 بعدی u30/ x30 .

poonel
15-08-2011, 16:08
مدل های 2011 اش کدوماست ؟ پلاسما هم داره که سه بعدی باشه ؟

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

و قیمتاشون حدودا چه قدره ؟

این مدلهای 2011 پلاسما است:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط مدلهای U30 و ST30 و فکر کنم X30 اومده.منتظر 42VT30 باشید.
از قیمتهاشون بی اطلاعم.

Poisonman
16-08-2011, 11:59
بهتر نیست ادامه اب بندی رو بی خیال بشم؟
خاموش شدن تلويزيون ميتونه از گرما باشه، مخصوصاً الان كه هوا هم خيلي گرم هست، مطمئن بشيد كه هواي اتاق خنك هست.
در كل بنده بالاي 120 ساعت بصورت پشت سرهم (اغلبش رو) روشن داشتم، كه چيزي نشد، البته اون موقع زمستان بود و هوا سرد بود و اتاق هم سرد بود.
بهرحال تصميم با خودتون هست، اگر فكر ميكنيد ممكنه تلويزيون براش مشكلي پيش بياد، ادامه نديد ولي من توي تمام انجمنهاي خارجي هم كه مي گشتم تا بحال نشنيدم براي كسي مشكلي پيش بياد.

anaconda
16-08-2011, 12:17
گویا برق نوسان کرده ترانس خاموش شده تا الان 97 ساعت کار کرده امشب بزارم تا 100 بره یا کمی بیشتر باشه؟ میشه یک بار بهترین تنظیمات بعد از اب بندی رو بگید بصورت فهرست وار خیلی سپاسگزارم

Silent TR
16-08-2011, 12:49
این مدلهای 2011 پلاسما است:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط مدلهای U30 و ST30 و فکر کنم X30 اومده.منتظر 42VT30 باشید.
از قیمتهاشون بی اطلاعم.

من پلاسما سه بعدی سایز 42 اینچ میخواهم
نمیخواهم هم قیمتش بالای یک میلیون بره
بیشتر از همه هم پاناسونیک رو میپسندم ! میشه منو راهنمایی کنید که باید چیکار کنم ؟ صبر کنم برای VT30 ؟
( صبر نکنم تا بیاد بعدش یکدفعه ببینم قیمتش بالاست !؟ )
مدل دیگری مد نظرتون هست ؟
کلا میشه یک راهنمایی جامع منو بکنید ؟
اگر قیمت هم بگید که دیگه چه بهتر

kambiz11000
16-08-2011, 13:11
باید وایسی تا همه مدلها وارد بشوند اگه در ایران باشی قیمتها هم در حال تغییر هستند فقط سه بعدی از پاناسونیک st30 ایران وارد شده از کیفیتش از نزدیک هم خبری نیست.

Silent TR
16-08-2011, 13:46
باید وایسی تا همه مدلها وارد بشوند اگه در ایران باشی قیمتها هم در حال تغییر هستند فقط سه بعدی از پاناسونیک st30 ایران وارد شده از کیفیتش از نزدیک هم خبری نیست.

یعنی چی از کیفیتش از نزدیک هم خبری نیست ؟

تین مدل خوب هست ؟ حدود قیمتش رو دارید ؟ میدونید مدل های جدید تر کی وارد میشه ؟
ت واین چند وقته تلویزیون گرون شده یا ارزون ؟ گرونتر و یا ارزونتر هم میشه ؟

kambiz11000
17-08-2011, 06:07
یعنی چی از کیفیتش از نزدیک هم خبری نیست ؟

تین مدل خوب هست ؟ حدود قیمتش رو دارید ؟ میدونید مدل های جدید تر کی وارد میشه ؟
ت واین چند وقته تلویزیون گرون شده یا ارزون ؟ گرونتر و یا ارزونتر هم میشه ؟

یعنی از نزدیک کسی نرفته ببینه دورور 2میلیون ارزونتر میشه در چند روز آینده همه مدلها وارد می شوند.

Drzhivago
18-08-2011, 13:20
سلام
امروز قیمت گرفتم 50 اینچ با یک عینک و بلوری 2400000 +90 تومن هزینه ارسال تحویل تهران

ولی احتمال میدم دلار ارزونتر بشه و قیمت افت کنه

سلام اگه میشه تلفن و آدرسو برام پخ کنید
ممنون

infernal_a
20-08-2011, 10:35
من پلاسما سه بعدی سایز 42 اینچ میخواهم
نمیخواهم هم قیمتش بالای یک میلیون بره
بیشتر از همه هم پاناسونیک رو میپسندم ! میشه منو راهنمایی کنید که باید چیکار کنم ؟ صبر کنم برای VT30 ؟
( صبر نکنم تا بیاد بعدش یکدفعه ببینم قیمتش بالاست !؟ )
مدل دیگری مد نظرتون هست ؟
کلا میشه یک راهنمایی جامع منو بکنید ؟
اگر قیمت هم بگید که دیگه چه بهتر

سلام.
دوست عزیز شما میگی نمیخوای قیمت از یک میلیون بزنه بالا ... پس VT30 رو بیخیال شو چون وقتی ST30 روو پایه 2 میچرخه پس مطمئنا VT30 بالاتره .

anaconda
20-08-2011, 11:15
دوستان اببندی tv من تمام شد ----- ویو سولو و پلیر c6900 سامی بهش وصل کردم تصویرشم عالی هست خدارو شکر نه فلیکری دیدم نه رد فسفر صداشم خیلی خوبه دیروز کانال luxtv hd نگاه میکردم عجب کیفیتی داشت قهوه تلخم عالی بود 3d خوبی داره فیلم رزیدنت اویل نگاه کردم بصورت 3d عالی بود هم 2d چه صدای فراگیری داشت خلاصه من که خیلی راضیم

kambiz11000
20-08-2011, 18:21
دوستان اببندی tv من تمام شد ----- ویو سولو و پلیر c6900 سامی بهش وصل کردم تصویرشم عالی هست خدارو شکر نه فلیکری دیدم نه رد فسفر صداشم خیلی خوبه دیروز کانال luxtv hd نگاه میکردم عجب کیفیتی داشت قهوه تلخم عالی بود 3d خوبی داره فیلم رزیدنت اویل نگاه کردم بصورت 3d عالی بود هم 2d چه صدای فراگیری داشت خلاصه من که خیلی راضیم

چند تا لامپ چند وات می شه تو خونه روشن کنی که رنگ مشکی دودی نمیشه؟ این تستو زدی رو پلاسماتون؟ وتست بعدی چندتا لامپ میشه روشن کنی که رنگهای دیگه تغیری نکنه؟ این تست هم بزن.

mjd323232
20-08-2011, 18:25

اگه تونستی وبرات امکان داره یکی دوتا ر- س- ی- و- ر دیگه باهاش تست کن مثل ایکس کروز یا کیوب ریو ، و مدلهای معمولی دیگه که توبازار هست
خواهشا این کار رو انجام بدین و تفاوت تصاویر sd رو بگین
من خیلی وقته تصمیم گرفتم این تی وی رو بخرم ولی این صحبتهایی که در مورد 50 هرتز بودن و فلیکر میشه تو دلم رو خالی کرده ----------ممنون

anaconda
21-08-2011, 10:10
خوب وقتی منم رسیورم وصل میکنم ورودی میزنه 50 hz اما مشکلی ندارم تازه چشم من استیگماتم هست متاسفانه من ----- استار ستم رو رد کردم و ویو سولو گرفتم و ----- دیگه ندارم اما گمون نکنم با ایکس کروز 400 یا 600 یا 400 پلاس که جدید اومده مشکلی داشته باشه شما میتونید در یکی از سایتهای همسایه که مشاوره برای خرید ر س ی و ر داره بیشتر تحقیق کنید اگه خواستید پیغام خصوصی بدید ادرس سایت بدم

---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------

من بالای tv سه تا لامپ کم مصرف 18 وات روشنه و در اشپزخانه یک لامپ 40 وات کم مصرف روشنه چون اوپن هست و روشناییش میفته تو حال اما مشکلی ندارم

ardalan_o
21-08-2011, 10:42
سلام

من تصمیم گرفتم که VT20 50 بخرم و چند تا سوال دارم:
1- ظاهرا بین قیمت تهران(با گارانتی ) و بانه حدود 1.2 میلیون اختلاف قیمت هستش، و تازه مدلهای بانه تیونر دیجیتال هم دارن،به نظر شما به ریسکش می ارزه؟
2- حالا از هرجا که خریدم چه جوری بفهمم که کارکرده نیست؟ (زمان کارکرد رو چه جوری می شه دید)
3- این مدلهای پلیر BDT300 , 100 رو که روی تی وی میدن مدلهای خوبی هست یا جایگزین بهتری سراغ دارین؟

anaconda
21-08-2011, 12:22
ببین اول فاصله تا tv چقد هست که تو یکی از این سایتهایی که دوستان در پستهای قبلی معرفی کردن چک کنی چون الان من که گرفتم فاصلم حدود 4.5 متر هست و تو تصاویر sd احساس میکنم کمی چشمم خسته میشه شایدم چون اولشه اینطوریه بعدشم تیونر دیجتال میخوای چه؟ کانالهای جمهوری اسلامی رو بدر با کیفیت hd داره پخش میشه زمان کارکردم در پستهای اولیه این تاپیک ذکر شده که چگونه میشه فهمید من خودم موقعی که نصاب اورد گفتم برام چک کن چون اصلا خودش خبر نداشت میشه این کارو کرد و دیدم پنلم 16 دقیقه کار کرده 3بار خاموش روشن شده

kambiz11000
21-08-2011, 23:13
---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------

من بالای tv سه تا لامپ کم مصرف 18 وات روشنه و در اشپزخانه یک لامپ 40 وات کم مصرف روشنه چون اوپن هست و روشناییش میفته تو حال اما مشکلی ندارم

با این تفاصیل شما یک تصویر سیاه را در نظر بگیرید بعد این 4 تا لامپ موجود هم روشن کنید ببینید رنگ مشکی رو نگاه کنید ببینید دودی میشه یا رنگش عوض میشه؟

بعد یکی 2 تا تا 3 تا ببینید تا چند تا دیگه میشه حداکثر روشن کنی فقط جهت TEST.

............
22-08-2011, 12:45
دوست عزیز من در منزل vt20 دارم با یک لوستر 6 شاخه که لامپهای شمعی دارد رنگ مشکی بر روی پنل من وقتی تصویر کاملا مشکی هست خوب باقی میماند البته نه به خوبی یک led که رنگ روی مواد آن مشکی هست ولی وقتی نور کمتر باشد یعنی سه عدد از لامپها را خاموش میکنم عالی میشود و به راحتی سامسونگ c6 قبلی را که خریده بودم پشت سر میگذارد.
البته نکته ای را بگویم که در یک تصویر مخلوط که رنگ مشکی با بقیه رنگها مخلوط هست تصویر رنگ مشکی عالی هست چون نور قسمتهای روشن رنگ مشکی را عمقتر میکند که ناشی از خظای مغز هست که کنتراست بالاتر از 300 به 1 را تشخیص نمیدهد یعنی اگر شما رنگ خاکستری تیره را در کنار یک سفید روشن براق قرار دهید چشم شما خاکستری را مشکی تشخیص میدهد.

kambiz11000
23-08-2011, 03:23
دوست عزیز من در منزل vt20 دارم با یک لوستر 6 شاخه که لامپهای شمعی دارد رنگ مشکی بر روی پنل من وقتی تصویر کاملا مشکی هست خوب باقی میماند البته نه به خوبی یک led که رنگ روی مواد آن مشکی هست ولی وقتی نور کمتر باشد یعنی سه عدد از لامپها را خاموش میکنم عالی میشود و به راحتی سامسونگ c6 قبلی را که خریده بودم پشت سر میگذارد.
البته نکته ای را بگویم که در یک تصویر مخلوط که رنگ مشکی با بقیه رنگها مخلوط هست تصویر رنگ مشکی عالی هست چون نور قسمتهای روشن رنگ مشکی را عمقتر میکند که ناشی از خظای مغز هست که کنتراست بالاتر از 300 به 1 را تشخیص نمیدهد یعنی اگر شما رنگ خاکستری تیره را در کنار یک سفید روشن براق قرار دهید چشم شما خاکستری را مشکی تشخیص میدهد.

دوست عزیز این 6 تا لامپهای شمعی که داری چند وات هستند؟ کم مصرفن یا پر مصرف؟ اگه کم مصرفند ایرانی هستند یا خارجی چون نورشون همگی اینها متفاوته کم مصرف چینی هم زیاده همه جا.

............
23-08-2011, 09:20
نمیدانم چند وات هستند ولی کم مصرف نیستند و از نوع قدیمی هستند و نور زیادی هم دارند چندتا از آنها را که خودم خریده بودم خارجی هستند.

anaconda
23-08-2011, 11:11
دوست عزیز حالا چرا اینقد به نور گیر دادی با این وضعیت گرانی برق فکر کنم این تلویزیون برای کسانی که بخوان صرفه جویی کنند خوب باشه مگه شما میخوای جشن راه بندازی یا رقص نور تو خونت داری؟

kambiz11000
23-08-2011, 16:33
دوست عزیز حالا چرا اینقد به نور گیر دادی با این وضعیت گرانی برق فکر کنم این تلویزیون برای کسانی که بخوان صرفه جویی کنند خوب باشه مگه شما میخوای جشن راه بندازی یا رقص نور تو خونت داری؟

یکی از مشکلات پلاسما اینه که با نور زیاد خوب تصویر نشون نمیده شرکت پاناسونیک هم ننوشته با چه نوری مثلا چند وات می شه تصویره استاندارد ببینی بخواطر همین یه خورده برای کاربران اهمیت داره این موضوع برای کسایی که می خواهند رو بیارند به این تکنولوزی می تونند یه محاسبه خوبی از محیطی که TV در آنجا می خواهد قرار بدهند داشته باشند.

nhajis
23-08-2011, 19:11
sسلام
قیمت vt20 46 , vt20 50 رو تو بانه کسی داره؟
چه چیزایی باید همراش باشه؟(چند تا عینک و ....)
آیا gt20 یا gt30 تو بازار موجود هست/

*Alucard*
23-08-2011, 20:38
یکی از مشکلات پلاسما اینه که با نور زیاد خوب تصویر نشون نمیده شرکت پاناسونیک هم ننوشته با چه نوری مثلا چند وات می شه تصویره استاندارد ببینی بخواطر همین یه خورده برای کاربران اهمیت داره این موضوع برای کسایی که می خواهند رو بیارند به این تکنولوزی می تونند یه محاسبه خوبی از محیطی که TV در آنجا می خواهد قرار بدهند داشته باشند.

پاناسونیک برای مدلهای 2009 محیطی با میزان نور 200 lux و کمتر رو پیشنهاد داده بود برای این منظور بهتر هست که شما تحقیق کنید که لامپهایی که در منزل دارین به ازای هر وات چند لومن نور تولید میکنن مثلا بعضی لامپها به ازای هر وات 0.1 لومن نور تولید میکنن و بعضی به ازای هر وات مصرفی 1 لومن.

میزان نور در محیطهای مختلف:

لامپی با 1000 لومن درخشش از فاصله 2.5 متری (ارتفاع تقریبی سقف رو در نظر گرفتم ) با زاویه تابش 90 درجه 86 lux درخشش تولید میکنه.
برای داشتن 200lux درخشش از منبع تابشی با 2.5 متر فاصله به 2300 lumen درخشش نیاز هست از اونجایی که هر لامپ کم مصرف مرغوب حدودا 800 لومن (به صورت حقیقی نه ادعای سازنده) درخشش تولید میکنه حدودا 3 لامپ کم مصرف برای تولید این میزان نور در فاصله 2.5 متری کافی هست البته شما باید فاصله منبع نور و زاویه تابش با صفحه پنل رو در نظر بگیرین برای این منظور با توجه به مساحت اغلب خونه های ایرانی فکر میکنم اتاقی با حداکثر 5 لامپ روشن برای مدلهای 2009 کافی بوده باشه (که البته تجربه من هم این مسئله رو تائید میکنه) مگر اینکه لامپها خیلی به صفحه پنل نزدیک باشن.

این منبع برای تبدیل لومن به لاکس و برعکس با توجه به زاویه تابش و فاصله منبع نورانی میتونه کمک خوبی باشه در این سایت جدولی هم هست که میزان نور محیط های مختلف بر حسب lux نمایش میده.

poonel
23-08-2011, 21:37
با تشکر از جناب Alucard عزیز:40::11:
من مدتها بود دنبال محاسبه مقدار Lux خونم بودم و نمی دونستم چطور باید حساب کنم. پست جناب Alucard مثل همیشه فوق العاده مفید و ارزشمند بوده و مشکل منو حل کرد.
دوستان رو جعبه های لامپ ها مقدار روشنایی بر اساس لومن lm نوشته شده.
مثلا روی جعبه لامپ 55 وات کم مصرف شرکت افراتاب زده 3500 Lm و روی جعبه لامپ مهتابی 65 وات شرکت OSRAM آلمان زده 4000 Lm

دو سوال خیلی سخت داشتم از جناب Alucard عزیز
Distance فاصله زمین تا لامپه؟ یا فاصله Tv تا لامپه؟ یا فاصله چشم تا لامپ؟
و
Viewangle زاویه ایجاد شده بین لامپ و tv هست یا زاویه بین لامپ و چشم؟

این دوتا سوال خیلی برام مهمن چون با گزینه های مختلف که وارد می کنم بین 165 تا 543 لوکس نور خونم تغییر می کنه. حالا موندم عدد دقیق چنده.

ardalan_o
23-08-2011, 22:43
ببین اول فاصله تا tv چقد هست که تو یکی از این سایتهایی که دوستان در پستهای قبلی معرفی کردن چک کنی چون الان من که گرفتم فاصلم حدود 4.5 متر هست و تو تصاویر sd احساس میکنم کمی چشمم خسته میشه شایدم چون اولشه اینطوریه بعدشم تیونر دیجتال میخوای چه؟ کانالهای جمهوری اسلامی رو بدر با کیفیت hd داره پخش میشه زمان کارکردم در پستهای اولیه این تاپیک ذکر شده که چگونه میشه فهمید من خودم موقعی که نصاب اورد گفتم برام چک کن چون اصلا خودش خبر نداشت میشه این کارو کرد و دیدم پنلم 16 دقیقه کار کرده 3بار خاموش روشن شده

فاصله تا TV حدود 4 متره، ما چون تو شهرک اکباتان هستیم سالی 6 ماه ماهپاره نداریم:thumbsdow
بعدم الان اینقدر سیم و کابل تو خونه ما ریخته که هرچی از این دستگاه ها کم بشه نعمته.
روش زمان کارکرد رو هم دیدیم خیلی ممنون.
شما خودت با گارانتی خریدی و یا بدون گارانتی؟

*Alucard*
24-08-2011, 00:43
با تشکر از جناب Alucard عزیز:40::11:
من مدتها بود دنبال محاسبه مقدار Lux خونم بودم و نمی دونستم چطور باید حساب کنم. پست جناب Alucard مثل همیشه فوق العاده مفید و ارزشمند بوده و مشکل منو حل کرد.
دوستان رو جعبه های لامپ ها مقدار روشنایی بر اساس لومن lm نوشته شده.
مثلا روی جعبه لامپ 55 وات کم مصرف شرکت افراتاب زده 3500 Lm و روی جعبه لامپ مهتابی 65 وات شرکت OSRAM آلمان زده 4000 Lm

دو سوال خیلی سخت داشتم از جناب Alucard عزیز
Distance فاصله زمین تا لامپه؟ یا فاصله Tv تا لامپه؟ یا فاصله چشم تا لامپ؟
و
Viewangle زاویه ایجاد شده بین لامپ و tv هست یا زاویه بین لامپ و چشم؟

این دوتا سوال خیلی برام مهمن چون با گزینه های مختلف که وارد می کنم بین 165 تا 543 لوکس نور خونم تغییر می کنه. حالا موندم عدد دقیق چنده.

mjd323232
24-08-2011, 10:25
باسلام خدمت دوستان
کسی نیست که بتونه چندتا عکس باکیفیت از شبکه های داخلی (sd) از این تی وی بذاره --- ممنون

ardalan_o
24-08-2011, 10:49
با سلام

من الان چند روزه با بانه تماس می گیرم هی امروز و فردا می کنن، امروز (چهارشنبه دو شهریور) که با بانه صحبت کردم گفتن چون با گمرک بصره مشکل دارن براشون آوردن تلویزیون گرون نمی صرفه(چراشو من نفهمیدم).

یک سایتی دوستان معرفی کرده بودن (پست 132) که چند نفر هم ازش خرید کرده بودن با اون تماس گرفتم گفت موجود نداره و تکی هم نمیاره. ولی گفت الان یکی دوتا مشتری داره که اگه دو نفر دیگه -البته بجز خود من- هم بخوان برامون از جنوب میاره و می گفت توی تهران از قیمت خود بانه 100 تا 150 تومن ارزونتر میده.(امیدوارم این اطلاعات مخالف مقررات فوروم نباشه)
حالا اگه کسی خواست پی ام بده ببینیم می تونیم کاری بکنیم یا نه.

در ضمن برای دوستانی که دنبال ST30 بودن از بانه به من گفتن St30 42 آوردن با دوتا عینک 1700

............
24-08-2011, 11:24
پاناسونیک برای مدلهای 2009 محیطی با میزان نور 200 lux و کمتر رو پیشنهاد داده بود برای این منظور بهتر هست که شما تحقیق کنید که لامپهایی که در منزل دارین به ازای هر وات چند لومن نور تولید میکنن مثلا بعضی لامپها به ازای هر وات 0.1 لومن نور تولید میکنن و بعضی به ازای هر وات مصرفی 1 لومن.

میزان نور در محیطهای مختلف:

لامپی با 1000 لومن درخشش از فاصله 2.5 متری (ارتفاع تقریبی سقف رو در نظر گرفتم ) با زاویه تابش 90 درجه 86 lux درخشش تولید میکنه.
برای داشتن 200lux درخشش از منبع تابشی با 2.5 متر فاصله به 2300 lumen درخشش نیاز هست از اونجایی که هر لامپ کم مصرف مرغوب حدودا 800 لومن (به صورت حقیقی نه ادعای سازنده) درخشش تولید میکنه حدودا 3 لامپ کم مصرف برای تولید این میزان نور در فاصله 2.5 متری کافی هست البته شما باید فاصله منبع نور و زاویه تابش با صفحه پنل رو در نظر بگیرین برای این منظور با توجه به مساحت اغلب خونه های ایرانی فکر میکنم اتاقی با حداکثر 5 لامپ روشن برای مدلهای 2009 کافی بوده باشه (که البته تجربه من هم این مسئله رو تائید میکنه) مگر اینکه لامپها خیلی به صفحه پنل نزدیک باشن.

این منبع برای تبدیل لومن به لاکس و برعکس با توجه به زاویه تابش و فاصله منبع نورانی میتونه کمک خوبی باشه در این سایت جدولی هم هست که میزان نور محیط های مختلف بر حسب lux نمایش میده.

اول از همه میخواستم از اطاعات غنی و وزین شما کمال تشکر را بنمایم و بعد بپرسم که آیا پاناسونیک اطلاعاتی در مورد شرایط محیطی از نظر میزان روشنایی برای مدلهای 2010 یا 2011 اعلام نموده است؟

amir 777
24-08-2011, 13:38
با سلام

من الان چند روزه با بانه تماس می گیرم هی امروز و فردا می کنن، امروز (چهارشنبه دو شهریور) که با بانه صحبت کردم گفتن چون با گمرک بصره مشکل دارن براشون آوردن تلویزیون گرون نمی صرفه(چراشو من نفهمیدم).

یک سایتی دوستان معرفی کرده بودن (پست 132) که چند نفر هم ازش خرید کرده بودن با اون تماس گرفتم گفت موجود نداره و تکی هم نمیاره. ولی گفت الان یکی دوتا مشتری داره که اگه دو نفر دیگه -البته بجز خود من- هم بخوان برامون از جنوب میاره و می گفت توی تهران از قیمت خود بانه 100 تا 150 تومن ارزونتر میده.(امیدوارم این اطلاعات مخالف مقررات فوروم نباشه)
حالا اگه کسی خواست پی ام بده ببینیم می تونیم کاری بکنیم یا نه.

در ضمن برای دوستانی که دنبال ST30 بودن از بانه به من گفتن St30 42 آوردن با دوتا عینک 1700
میشه شماره فروشنده st30 را p.m کنید
ولی قیمت st30 را خیلی گفته الان شنیدم تهران با گارانتی 1900 میدن

poonel
24-08-2011, 18:37
من حساب کردم با دو تا مهتابی 65 وات که تو پذیرایی دارم تو شب 320 لوکس روشنایی دارم و تو روز با نوری که از پنجره میاد نباید بیشتر از500 لوکس روشنایی داشته باشم.
این روشنایی با 200 لوکسی که برای مدلهای 2009 پیشنهاد شده به خصوص در روز فاصله زیادی داره!
جناب Alucard می بخشید که باز سوال می کنم، جایی به چشمتون نخورده که برای مدلهای Neo PDP و Neo Plasma چه مقدار روشنایی مناسبه؟ آخه سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم.

*Alucard*
25-08-2011, 00:15
اول از همه میخواستم از اطاعات غنی و وزین شما کمال تشکر را بنمایم و بعد بپرسم که آیا پاناسونیک اطلاعاتی در مورد شرایط محیطی از نظر میزان روشنایی برای مدلهای 2010 یا 2011 اعلام نموده است؟

من حساب کردم با دو تا مهتابی 65 وات که تو پذیرایی دارم تو شب 320 لوکس روشنایی دارم و تو روز با نوری که از پنجره میاد نباید بیشتر از500 لوکس روشنایی داشته باشم.
این روشنایی با 200 لوکسی که برای مدلهای 2009 پیشنهاد شده به خصوص در روز فاصله زیادی داره!
جناب Alucard می بخشید که باز سوال می کنم، جایی به چشمتون نخورده که برای مدلهای Neo PDP و Neo Plasma چه مقدار روشنایی مناسبه؟ آخه سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم.

متاسفانه اطلاعاتی در این مورد وجود نداره تنها چیزی که پاناسونیک راجع به مدلهای 2010 نسبت به 2009 اعلام کرده و میتونه به این موضوع ارتباط داشته باشه این هست که در مصرف برق یکسان برایتنس مدلهای 2010 دو برابر مدلهای 2009 هست.

@poonel
اگر شما پنل رو جایی قرار بدین که یکی از مهتابی ها پشت تی وی قرار بگیره زاویه تابش بالاتر از 180 درجه میشه و تاثیر نور بر پنل کم میشه.

ardalan_o
25-08-2011, 14:08
یک راهنمایی در مورد Flicker از دوستانی که VT20 دارند می خوام.
من می خوام امتحان کنم ببینم که من و همسرم سوسو زدن تصویر رو می بینیم یا نه. برای همین هماهنگ کردم برم تو یک نمایندگی پانا ببینیمش.
حالا سوالم اینه که چه نوع تصویری معمولا Flicker داره. 2D یا 3D و سورسش چی باشه؟ مثلا تصویر تلویزون جمهوری اسلامی (دیجیتال)?
چون شنیدم دموی خود پاناسونیک که با بلوری پلیر خودش(60 HZ) پخش میشه این مشکل رو نداره.

خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنمای کنید.

poonel
25-08-2011, 23:29
یک راهنمایی در مورد Flicker از دوستانی که VT20 دارند می خوام.
من می خوام امتحان کنم ببینم که من و همسرم سوسو زدن تصویر رو می بینیم یا نه. برای همین هماهنگ کردم برم تو یک نمایندگی پانا ببینیمش.
حالا سوالم اینه که چه نوع تصویری معمولا Flicker داره. 2D یا 3D و سورسش چی باشه؟ مثلا تصویر تلویزون جمهوری اسلامی (دیجیتال)?
چون شنیدم دموی خود پاناسونیک که با بلوری پلیر خودش(60 HZ) پخش میشه این مشکل رو نداره.

خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنمای کنید.

آره. تلویزیون ایران و تمام شبکه های عربی و اروپایی و... که ما داریم 50 هرتزن.
همچنین برای تست می تونین از DVD های فیلم های ترجیحا ایرانی بازار استفاده کنین.
یادتون باشه فلیکر بیشتر تو صحنه های خیلی روشن که مثلا رنگ سفید غالبه هست.
از فروشنده بخواین تنظیم Intelligent Frame Creation رو روی حداکثرش بزاره که فلیکر رو خیلی کمتر می کنه.
وفتی هم یه سورسی به Tv وصل بشه اول پخش کردن گوشه تصویر میزنه چند هرتزه. یعنی می نویسه که این چیزی که دارین پخش می کنید 50 هرتزه یا 60 هرتز.

saeidajor
26-08-2011, 09:10
میشه شماره فروشنده st30 را p.m کنید
ولی قیمت st30 را خیلی گفته الان شنیدم تهران با گارانتی 1900 میدن

سلام

st30 چه تفاوتی با vt20 داره؟

ardalan_o
26-08-2011, 12:42
سلام

st30 چه تفاوتی با vt20 داره؟

اول این که VT20 محصول 2010 هست و ST30 محصول 2011

حرف آخر هم این که توی بررسی های مختلف VT20 یه سرو گردن از St30 بالاتر بوده که البته به معنای بد بودن تصویرST30 نیست.

این جدول رو من از ترکیب دو جدول توی AVforums اینجا اوردم

این لینک هم اطلاعات جالبی در مورد مقایسه این دو تا داره

amir 777
26-08-2011, 14:01
اول این که VT20 محصول 2010 هست و ST30 محصول 2011

حرف آخر هم این که توی بررسی های مختلف VT20 یه سرو گردن از St30 بالاتر بوده که البته به معنای بد بودن تصویرST30 نیست.

این جدول رو من از ترکیب دو جدول توی AVforums اینجا اوردم

این لینک هم اطلاعات جالبی در مورد مقایسه این دو تا داره

تا اون جایی که من میدونم st30 که برای اسیا هست با st30 اروپا فرق داره و مشخصات st30 اسیا بسیار شبیه به gt30 اروپا هست در ضمن یکی از مشکلاتی که در سال 2010 به پلاسما vt20 گرفته می شد براینتس اون بود که توی مدل های 2011 تا حدود زیادی برطرف شده
این هم مقایسه مدل های 2011 که نشون میده st30 تفاوت زیادی با vt30 نداره

ardalan_o
26-08-2011, 19:44
تا اون جایی که من میدونم st30 که برای اسیا هست با st30 اروپا فرق داره و مشخصات st30 اسیا بسیار شبیه به gt30 اروپا هست در ضمن یکی از مشکلاتی که در سال 2010 به پلاسما vt20 گرفته می شد براینتس اون بود که توی مدل های 2011 تا حدود زیادی برطرف شده
این هم مقایسه مدل های 2011 که نشون میده st30 تفاوت زیادی با vt30 نداره

من مشخصات ST30 آسیا رو با ورژن اروپا و همینطور Gt30 اروپایی مقایسه کردم. مدل آسیایی کاملا شبیه مدل اروپاییه و ظاهرا Dlna رو هم نسبت به مدل اروپایی بیشتر داره!!

بهر حال Gt 30 هم تو ارزیابی ها پایین تر از vt20 هست. البته من تو پست قبلی هم گفتم این به معنای بد بودن تصویر St30 و Gt30 و ظاهرا اونا هم با توجه به ارزیابی ها تصویر معرکه ای دارن .

manaminjamkharam
27-08-2011, 00:55
باتشکرازهمه

mjd323232
27-08-2011, 05:03
موقع تبدیل تصاویر با نسبت 4:3 به 16:9 خیلی ابعاد بیخود در میاد.(این درواقع مربوط به همون پخش تصاویر sd توی فول اچ دی ها می شه؟) مدلای مختلف تلویریون توی نمایش این تصاویر باهم فرق دارن؟یعنی ممکنه بعضی از مدلا بهتر این تصاویر رو نشون بده؟اگه آره اسم یه همچین تکنولوژی ای چیه و چه مدلایی چنین امتیازی رو دارن؟کلا چه مدلایی یا چه ویزگی و تکنولوژی ای توی نمایش تصاویر sd بهترین عملکرد رو داره؟
سوال بعدی اینکه اگه ممکنه بطور جمع بندی و خلاصه تفاوت های سخت افزاری و کیفیت و ... را توی مدل های vt30 gt30 st30 را بگید ؟(بهترینش vt30 هست دیگه؟)

ای بابا هرجا میریم این سوال هستش خستمون کردی:wac:

kambiz11000
27-08-2011, 05:47
موقع تبدیل تصاویر با نسبت 4:3 به 16:9 خیلی ابعاد بیخود در میاد.(این درواقع مربوط به همون پخش تصاویر sd توی فول اچ دی ها می شه؟) مدلای مختلف تلویریون توی نمایش این تصاویر باهم فرق دارن؟یعنی ممکنه بعضی از مدلا بهتر این تصاویر رو نشون بده؟اگه آره اسم یه همچین تکنولوژی ای چیه و چه مدلایی چنین امتیازی رو دارن؟کلا چه مدلایی یا چه ویزگی و تکنولوژی ای توی نمایش تصاویر sd بهترین عملکرد رو داره؟
سوال بعدی اینکه اگه ممکنه بطور جمع بندی و خلاصه تفاوت های سخت افزاری و کیفیت و ... را توی مدل های vt30 gt30 st30 را بگید ؟(بهترینش vt30 هست دیگه؟)

بهترینش فعلا VT30 هست اگه برای سورس SD می خوای فقط اینجا یه سری TV ها هست که SD خوب نشون می دن.

anaconda
28-08-2011, 13:34
lمن که نه تو تصاویر sd و نه hd سوسو نمیبینم تصویرشم بعد از اب بندی خیلی بهتر شده اما یکی از دوستان قرار بود تنظیمات بعد از اب بندی رو بذارند که ما هنوز منتظریم البته بهترین تنظیم بعد از اب بندی

anaconda
30-08-2011, 13:07
دوستان ببخشید میشه راهنمایی کنید و بگید این اصطلاحات در منوی تنظیمات این تی وی به چه معنایی هست و مهترین کارشون چیه؟ وچه تاثیری در تصاویر دارند ؟ منظورم بیشتر این هست که بگید مثلا خاموش وروشن بودنشون یا مثلا حداقل وحداکثر بودنشون چه تاثیری داره ؟ntelligent Frame Creation Pro و ISFccc و مد thx و Vivid colourو P-NR و tint و colour balanc و channel colourset و resolution enhancer

ardalan_o
30-08-2011, 13:29
امروز بالاخره خریدمش، قراره عصر بیارن نصبش کنن:7:
با یه بلوری پلیر سامسونگ

فکر نکنم توی هیچ کدوم کابل 1.4 باشه ، و باید برم بخرم . کسی اینو می دونه؟

anaconda
30-08-2011, 22:50
کسی نبود جواب مارو بده؟

............
31-08-2011, 00:50
دوستان ببخشید میشه راهنمایی کنید و بگید این اصطلاحات در منوی تنظیمات این تی وی به چه معنایی هست و مهترین کارشون چیه؟ وچه تاثیری در تصاویر دارند ؟ منظورم بیشتر این هست که بگید مثلا خاموش وروشن بودنشون یا مثلا حداقل وحداکثر بودنشون چه تاثیری داره ؟ntelligent Frame Creation Pro و ISFccc و مد thx و Vivid colourو P-NR و tint و colour balanc و channel colourset و resolution enhancer

ifc برای نرمتر کردن حرکات و از بین بردن بلور
isfccc برای کالیبره کردن دستی و حرفه ای پنل
thx برای دیدن فیلمهایی که گواهی thx دارند با انتخاب این حالت به همان شکلی که فیلمبرداری شده اند پخش میشوند.
vivid colour برای براقتر و غلیظتر کردن رنگها
pnr برای از بین بردن و کم کردن نویز احتمالی
cb برای بالانس کردن احتمالی رنگها
channel colourset برای تنظیم کردن اشباع رنگها
resolution enhancer برای بالا بردن رزولوشن تصاویر با رزولوشن پائین.

saeidajor
31-08-2011, 06:16
با یه بلوری پلیر سامسونگ

سلام
ازکجا گرفتی؟قیمت؟

anaconda
31-08-2011, 12:21
دوست عزیز نگفتی واژه tit برای چیه؟ یا ته رنگ. بعدش این کلر بالانس که فرمودید که حالات normal_ cool_ warm داره منظورش چیه؟
و side panel چیه؟ و این مورد gama ماله چیه؟ کارش چیه؟ ممنون از پاسخهایتان

die my darling
31-08-2011, 16:03
tint تو سیستم رنگای ان تی اس سی توازن رنگارو تنظیم میکنه
اون کلر بالانس حرارت رنگارو عوض میکنه مثلا warm یا گرم یکم رنگارو مایل به قرمز میکنه cool یا سرد یکمک رنگارو مایل به آبی میکنه برای اینکه نور بیشتر از تی وی بگیری بهتره که بزنی روی سرد چون شدت تابش نور آبی بیشتر از قرمزه.
'گاما برای تنطیم نور هست اگه گاما تنطیم باشه خیلی چیزا درست میشه مثلا رنگای نزدیک سفید سفید برفی دیده نمیشن و به واقعیت نزدیک میشه و جزئیات میره بالا اگه میخوای تصویر جیغ بشه و اونایی که از کیفیت تصویر سر در نمیارن و فقط با هر چی کارتونی تر باشه بیشتر حال میکنن و جزئیات واسشون مهم نیست با تصویر تی وی حال کنن :27: (بازم بگم؟)
گامارو بزار روی s.curve
اون ساید پنلم نمیدونم چیه!

ardalan_o
01-09-2011, 23:45
سلام
ازکجا گرفتی؟قیمت؟

یکی از دوستام تو سه راه امین حضور مغازه داره، اون برام گرفت
خیلی خوش قیمت هم در اومد، حدود 2950، کارت هدیه هم 150 تومن

ardalan_o
01-09-2011, 23:51
یک نکته که من ندیدم هیچ کس توی این تاپیک بهش اشاره کنه برای دوستانی که قصد خرید VT20 دارند:

سری R که توی ایران توزیع میشه بجز نداشت ----T یا همون تیونر دیجیتال یک تفاوت عمده دیگه هم داره اونم اینه اپشن Viera Cast از اون حذف شده.
تا جایی که من فهمیدم بجز خود امکانات Cast اپدیت فرم ویر (Firmware) هم از همین طریق انجام میشده در نتیجه اپدیت هم نمیشه کرد.
من چون از پلیر سامسونگ استفاده می کنم احتمالا از لحاظ اپلیکشن اینترنتی مشکلی نخواهم داشت، ولی از این محدودیتهای مزخرف حال آدم گرفته میشه

anaconda
02-09-2011, 00:34
من که از نمایندگی بانیان گرفتم فروشگاه پارس کالا و سری p که گویا سفارش عربستان هست اوردند تیونر نداره اما viera cast ازش حذف نشده ومن firmware دستگاهمو اپدیت کردم

anaconda
02-09-2011, 00:35
من که از نمایندگی بانیان گرفتم فروشگاه پارس کالا و سری p که گویا سفارش عربستان هست اوردند تیونر نداره اما viera cast ازش حذف نشده ومن firmware دستگاهمو اپدیت کردم

infernal_a
03-09-2011, 08:52

سلام.
یه لطف کن بگو چجوری ، یه توضیح بده .... واینکه بعد از Up Grade چه تغییری میکنه ؟

ardalan_o
03-09-2011, 18:18
این چند روزه داشتم کلیپ های 3d رو با VT20 نگاه می کردم. این یکی خیلی باحال بود.

کسی که فایل رو اپلودکرده تعداد زیادی کلیپ دیگه هم گذاشته که هنوز اونا رو ندیدم.

anaconda
03-09-2011, 22:54
من نمیدونم چه تغییری کرد خوب تو یکی از پستهای قبل یکی از دوستان توضیح داده بود منم از اون طریق اپدیت کردم

AMIRY2006
04-09-2011, 14:32
با یه بلوری پلیر سامسونگ

من از شركت بهتر خريد كه تلويزيون گرفتم يه كابل HDMI1.3 مارشال بعنوان اشانتيون بما داد ولي خودم كابل HDMI1.4 از شركت نو آوران پاپيون به قيمت 11600 تومان خريدم اينهم لينك سايت، آدرس مشخصات محصولاتش

و اينهم آدرس فروشگاه اچ اند دي كه مشخصات و قابليت هاي ورژن هاي مختلف كابل HDMI را با هم مقايسه كرده ولي
قيمتو 20000 ذكر كرده، اميدوارم مفيد باشه .

Injaneb2
08-09-2011, 10:59
خبری در مورد اضافه شدن بعضی از امکانات نرم افزاری مدلهای 2011 پاناسونیک به مدلهای 2010

kambiz11000
14-09-2011, 14:29
یکی از سایتای فروش VT20 سفارش اروپا داره 100 قلم موجود در انبار.

ms1342
15-09-2011, 17:14

دوست عزیز لطفا شماره تماسش رو برام بزار یا ...؟

kambiz11000
16-09-2011, 15:17
دوست عزیز لطفا شماره تماسش رو برام بزار یا ...؟

شماره فرستاده شد اگه مدلهای آمریکایی یا ریجن ژاپن بیاره باز بهتره .

ms1342
16-09-2011, 21:08
kambiz1100
ممنون

فی 42 و 50 رو ازشون اگر گرفته ای ، بگی یا بفرستی لطف کردی.

anaconda
17-09-2011, 09:18
دوستان ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم من tv vt20 دارم با ر س ی و ر ویوسولو با بلوری پلیر سامی و احتمالا سینما خانواده حرفه ایی بخوام بخرم مثل امپلی فایر مارانتز 6005 راستش نوسان برق در منطقه ما تقریبا" زیاده تو یکی از پستها یکی از دوستان استابیلایزر فاراتل پیشنهاد داده بودن من ترانس دارم و یک رابط 5متری که رابطو به ترانس وصل کردم و پیریز این دستگاه های فوق رو به رایط دیروز بعلت نوسان برق رابطم سوخت البته چراغش حالا میخوام این دستگاه استابیلایزرو بخرم با یک رابط مناسب اگه میشه راهنمایی کنید چه رابطی الان در بازار بهترین برای این دستگاه هاست؟ مارکش؟ والبته اگه قیمتشم دارید ممنون میشم بفرمایید چون هرچی در گوگل سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد ممنون میشم سریعتر پاسخ دهید چون عصری میخوام برم پشت شهرداری برای خرید

نيلا فيلم
18-09-2011, 15:18
شماره فرستاده شد اگه مدلهای آمریکایی یا ریجن ژاپن بیاره باز بهتره .

سلام KAMBIZ
ميشه لطف كني واسه من هم پيام بدي ادرس يا تلفن اون سايت رو

kambiz11000
19-09-2011, 02:59
سلام KAMBIZ
ميشه لطف كني واسه من هم پيام بدي ادرس يا تلفن اون سايت رو

سلام فرستاده شد.

poonel
20-09-2011, 07:25
دوستان می تونید کیفیت تصویر SD و HD مدل 50VT20 رو با ----- VU+ Duo که یکی از بهترین رسیورهای فول اچ دی است رو اینجا ببینین.

kuhestan2
20-09-2011, 23:42
سلام.ایا VT20R امکان اتصال به اینترنت را دارا میباشد؟لطفا مرا راهنمایی کنید.متشکرم

ardalan_o
21-09-2011, 14:36
سلام.ایا VT20R امکان اتصال به اینترنت را دارا میباشد؟لطفا مرا راهنمایی کنید.متشکرم

سلام
اگه منظورت از اتصال به اینترنت استفاده از امکانتViera Cast هستش جواب منفیه
ولی این مدل برای اتصال به وسایلی که DLNA ساپورت میکنند داری کارت شبکه فعال هست.

من خودم هم همین مدل رو دارم و برای حل این مشکل اولا بلوری پلیر سامسونگ که Samsung Apps ساپورت کنه خریدم(البته خود اون هم مصیبت جداگانه داشت)

دوما الان هم دارم تمام تلاشم رو می کنم تا مشکل حل بشه، با بانیان تماس گرفتم و دارم بهشون فشار میارم که مشکل رو حل کنند، و ظاهرا قول مساعد دادن، اگه شما و بقیه دوستان هم باهاشون تماس بگیرین و مصرانه درخواست کنید فکر میکنم یه تکونی به خودشون بدن.

الان هم Firmware مدلهای اسیایی که به مدل R شبیه هستن داونلود کردم ولی راستش جرات نکردم امتحان کنم :46:

---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

سلام

از دوستانی که سری R دارن کسی تا بحال فریمور رو با ورژن آسیایی که رو سایت هست اپدیت کرده ؟
اگه جواب مثبته لطفا توضیح بدین چی شد؟

r000r
21-09-2011, 22:12
با سلام به دوستان 3 بعدي باز اقا من چند تا سوال دارم
1.اينکه مثلا فيلم(رزيدنت اويل 4) 1080P با فرمت MKV که سايد باي سايد هست با فيلمي که بلوري اصلي هست از نظر ديد 3بعدي
فرقي ميکنه
2.فيلم 3 بعدي وقتي نگاه ميکنيد از پنل قشنگ بيرون مياد و ادمو واقعا هیجان زده میکنه یا نه
من در سینما 4 بعدی فیلم جزیره گمشده رو دیدم که واقعا جالب بود یعنی بعضی جاها قشنگ جلوی صورتت میاد در صورتی که 5 یا 6 متر فاصله با پنل داری
اگر تمام فیلم های 3 بعدی اینجوری باشه خوشبحال کسی که از این تکنولوژی استفاده میکنه

ruzbe1313
17-10-2011, 23:26
یه سوال :

وقتی پاناسونیک 50VT20B تو آمازون حدود 2.5 میلیون تومان در میاد

چطور اینجا میده 1770 ؟!

اصلا این فروشگاه معتبر هست واسه خرید؟

mr_rayan
18-10-2011, 01:44
یه سوال :

چطور اینجا میده 1770 ؟!

قیمت زده 6 هزار درهم.هر درهم 340 تومنه میشه 2 تومن.
در ضمن قکر کنم قیمتش عمده فروشیه.زنگ بزن بپرس تکی چند میده

ali.cheguevara
22-10-2011, 01:14

با درود.
لطفا شماره تلفن و قیمت را بفرستید.
با سپاس.

kambiz11000
25-10-2011, 22:09
با درود.
لطفا شماره تلفن و قیمت را بفرستید.
با سپاس.

فرستاده شد.

ms1342
28-10-2011, 13:58
50vt30 / 50vt20 اگر کسی داره من خریدارم. پیشنهاد را پ.خ. کنید.

mzy
04-11-2011, 14:21
یه سوال :

چطور اینجا میده 1770 ؟!

vt20 50 تو سایت بانه زده 2500-موجود

infernal_a
05-11-2011, 08:54
vt20 50 تو سایت بانه زده 2500-موجود

نمایندگی پرسیدم .3.200

poonel
05-11-2011, 10:19
نمایندگی پرسیدم .3.200
قیمت سایت چاره هم 3.200 هست:

سایت چاره نماینده فروش پاناسونیکه و به راحتی میشه بدون مراجعه به نمایندگیهای تو بازار ، از چاره قیمت گرفت.
اگه به سایت بانیان مراجعه کنید تو منو Where To Buy در بالای صفحه، سایت چاره رو قید کرده.

kambiz11000
05-11-2011, 10:21
سایت چاره نماینده فروش پاناسونیکه و به راحتی میشه بدون مراجعه به نمایندگیهای تو بازار ، از چاره قیمت گرفت.
سایت چاره مدلهای جدید با تاخیر بیشتر وارد میکنه. VT30 که تو بازاره و بعضی سایتای دیگه دارند هنوز نیاورده.اگه کسی دنبال مدل جدید باشه و بخواد انتظار این سایت بشینه که مدل مد نظربیاره باید بیشتر صبر کنه.

poonel
05-11-2011, 11:38
سایت چاره مدلهای جدید با تاخیر بیشتر وارد میکنه. VT30 که تو بازاره و بعضی سایتای دیگه دارند هنوز نیاورده.اگه کسی دنبال مدل جدید باشه و بخواد انتظار این سایت بشینه که مدل مد نظربیاره باید بیشتر صبر کنه.

دوست عزیز شما که اطلاع دارید، لطفا یه سایت معتبر و یا فروشگاهی رو که گارانتی دارش رو داره معرفی کنید.
میخوام خرید کنم.

kambiz11000
05-11-2011, 13:13
دوست عزیز شما که اطلاع دارید، لطفا یه سایت معتبر و یا فروشگاهی رو که گارانتی دارش رو داره معرفی کنید.
میخوام خرید کنم.

تو سایتا فعلا با گارانتی نیاوردند.فقط یه جا تو شیراز و یه جا تو تهران با گارانتی موجوده . بقیه جا ها بدون گارانتیه البته جاهایی که بدونه گارانتیه تماس بگیر شاید برات گارانتیش هم کنند.

hapalii
05-11-2011, 13:34
تو سایتا فعلا با گارانتی نیاوردند.فقط یه جا تو شیراز و یه جا تو تهران با گارانتی موجوده . بقیه جا ها بدون گارانتیه البته جاهایی که بدونه گارانتیه تماس بگیر شاید برات گارانتیش هم کنند.

منظور از گارانتی گارنتی اصلی شرکت بانیان نه گارانتی که فروشنده ها خودشون می کنند اون که به درد نمی خوره

mzy
05-11-2011, 23:17
قیمت سایت چاره هم 3.200 هست:

اگه به سایت بانیان مراجعه کنید تو منو Where To Buy در بالای صفحه، سایت چاره رو قید کرده.

نمایندگی شمالی زاده فلکه چیتا هم حضوری رفتم 3100قیمت داد- 42 st30 هم 1850

kambiz11000
06-11-2011, 03:20
منظور از گارانتی گارنتی اصلی شرکت بانیان نه گارانتی که فروشنده ها خودشون می کنند اون که به درد نمی خوره
بعضی جاها که بدون گارانتی میدن گارانتی بانیان هم دارند. خودشون که گارانتی هم که کنن خراب شد از طرف خودشون می برید تعمیرگاه بایستی برات درستش کنند.

poonel
07-11-2011, 14:32
طبق مطالعاتم ر.س.ی.و.ر.های دریم باکس تو تنظیماتشون (A/V Setting) گزینه 50Hz و 60Hz هست ولی VU+ ها بجاش PAL و NTSC دارند.
اکثر رسیورها مثل VU+ گزینه PAL و NTSC دارند.
سیستم PAL میشه 50Hz و NTSC میشه 60HZ.
حالا من شک کردم که PAL و NTSC دقیقا کار 50Hz و 60Hz ر.س.ی.و.ر.های دریم باکس رو انجام میده؟ و مشکل Flicker تلویزیونهای پاناسونیک رو حل میکنه.
دوستان پاناسونیک دار که ترجیحاً VU+ دارید بی زحمت لطف کنید سیستم ر.س.ی.و.ر رو NTSC بزارید. با دکمه Info تلویزیون یا روشهای دیگه ببینید خروجی 60Hz میده؟

پاسخ این سوال برای من و سایر دوستانی که میخوان پلاسما پاناسونیک بخرن و خروجی 60Hz کیفیت بهتری براشون داره خیلی مهم هست.

AMIRY2006
14-11-2011, 10:18
طبق مطالعاتم ر.س.ی.و.ر.های دریم باکس تو تنظیماتشون (A/V Setting) گزینه 50Hz و 60Hz هست ولی VU+ ها بجاش PAL و NTSC دارند.
اکثر رسیورها مثل VU+ گزینه PAL و NTSC دارند.
سیستم PAL میشه 50Hz و NTSC میشه 60HZ.
حالا من شک کردم که PAL و NTSC دقیقا کار 50Hz و 60Hz ر.س.ی.و.ر.های دریم باکس رو انجام میده؟ و مشکل Flicker تلویزیونهای پاناسونیک رو حل میکنه.
دوستان پاناسونیک دار که ترجیحاً VU+ دارید بی زحمت لطف کنید سیستم ر.س.ی.و.ر رو NTSC بزارید. با دکمه Info تلویزیون یا روشهای دیگه ببینید خروجی 60Hz میده؟

پاسخ این سوال برای من و سایر دوستانی که میخوان پلاسما پاناسونیک بخرن و خروجی 60Hz کیفیت بهتری براشون داره خیلی مهم هست.

دوست عزيز من تلويزيون پاناسونیک- P50 VT20P و ر.س.ی.و.ر.+VU مدل Solo دارم تو تنظيم (A/V Settin) گزينه Refresh Rate آن سه انتخاب داره، 50Hz و 60Hz و multi وقتي روي 60Hz گذاشتم كيفيت اكثر كانالها خراب شد و لرزش شديد داشتند ولي با گزينه هاي 50Hz و multi كيفيت تصوير عالي و بدون لرزش براي تمام كانالها است .ضمنا دكمه info ندارند بجاي آن دكمه information داره كه اطلاعات كانال جاري و مشخصات ايميج را مي ده . ولي وقتي سيستمو روشن مي كني ميزان فركانس آنو نشان مي ده .اميدوارم مفيد باشد .

vp_isp
13-05-2012, 14:02
سلام
اگه منظورت از اتصال به اینترنت استفاده از امکانتViera Cast هستش جواب منفیه
ولی این مدل برای اتصال به وسایلی که DLNA ساپورت میکنند داری کارت شبکه فعال هست.

من خودم هم همین مدل رو دارم و برای حل این مشکل اولا بلوری پلیر سامسونگ که Samsung Apps ساپورت کنه خریدم(البته خود اون هم مصیبت جداگانه داشت)

دوما الان هم دارم تمام تلاشم رو می کنم تا مشکل حل بشه، با بانیان تماس گرفتم و دارم بهشون فشار میارم که مشکل رو حل کنند، و ظاهرا قول مساعد دادن، اگه شما و بقیه دوستان هم باهاشون تماس بگیرین و مصرانه درخواست کنید فکر میکنم یه تکونی به خودشون بدن.

الان هم Firmware مدلهای اسیایی که به مدل R شبیه هستن داونلود کردم ولی راستش جرات نکردم امتحان کنم :46:

---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

سلام

از دوستانی که سری R دارن کسی تا بحال فریمور رو با ورژن آسیایی که رو سایت هست اپدیت کرده ؟
اگه جواب مثبته لطفا توضیح بدین چی شد؟

سلام

میدونم که این تاپیک خیلی قدیمیه
ولی چندتا سوال داشتم

آیا بانیان مشکل رو براتون حل کرد؟

با کدوم مدل سامسونگ جواب گرفتین؟

مال من هم R هست
من همه ورژن ها رو روش تست کردم هیچکدوم جواب نداد