ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Hitman: Blood Money

صفحه ها : 1 2 3 [4]

*Necromancer
27-07-2008, 16:57
من فقط مرحله اولو بازی کردم(اون اوایل که اومد) راستش خوشم نیومد می ری تو یه اتاق یه سکه پرت می کنی بیرون اون دو تا نگهبان مث پخمه ها هنک و هنک میرن طرف سکه هه حتی خم نمی شن ورش دارن مث کودن ها نیگاش می کنن تا بریم بکشیمشون
واردیه محیط بسته می شیم یه نفر یکی دیگه رو آتعیش می زنه باید بکشیمش بعد از اون نرده قرمزا بالا بریم یه شاتگان ورداریم
حواسیم نبود یه تیر شلیک کردم هیچی نشد
درو وا کردم دیدم داداشای سیا پوست نشستن پشت میز انگار نه انگار تیر شلیک شده
بعد از کشتنشون اون بالا می نویسه چطور اجسادو استتار کنم
بعد می گه برو تو کمد! میرم تو کمد یارو دکتره سه سوت میاد تو(انگار نه انگار باید روال طبیعی شو حفظ کنه و یه کم طول بکشه که دکتره برسه) بعد می پرم وسط می کشمش میرم بالا جسدش e رو می زنم لباسش عین چی عوض می شه لا مصب !
اگه همه مراحل همین جوری الکیه بگین نرم بخرمش اگه بقیه مراحل دیگه مثل هیتمنای دیگه ست بگین برم بخرمش!

Kianoosh
27-07-2008, 18:29
من فقط مرحله اولو بازی کردم(اون اوایل که اومد) راستش خوشم نیومد می ری تو یه اتاق یه سکه پرت می کنی بیرون اون دو تا نگهبان مث پخمه ها هنک و هنک میرن طرف سکه هه حتی خم نمی شن ورش دارن مث کودن ها نیگاش می کنن تا بریم بکشیمشون
واردیه محیط بسته می شیم یه نفر یکی دیگه رو آتعیش می زنه باید بکشیمش بعد از اون نرده قرمزا بالا بریم یه شاتگان ورداریم
بعد می گه برو تو کمد! میرم تو کمد یارو دکتره سه سوت میاد تو(انگار نه انگار باید روال طبیعی شو حفظ کنه و یه کم طول بکشه که دکتره برسه) بعد می پرم وسط می کشمش میرم بالا جسدش e رو می زنم لباسش عین چی عوض می شه لا مصب !
اگه همه مراحل همین جوری الکیه بگین نرم بخرمش اگه بقیه مراحل دیگه مثل هیتمنای دیگه ست بگین برم بخرمش!

سلام

خب مرحله اولش برای آشنایی با محیط هست و خیلی آسونه(اگه بخوای آخر هر مرحله قبرستون وا کنی باقیش هم آسونه!) و به هر حال توصیه می کنم این بازی رو از دست ندید خیلی قشنگه مخصوصا پایانش و باقی مراحل جذاب تر و سخت تر هستند (دیگه راهنما نداره) من نمی دونم هیت من های قبلی رو چه جوری رد کردی:27: ولی Hitman Blood Moneyیه چیز دیگه است .....

Kianoosh
27-07-2008, 19:59
مرحله:Curtains Down
قبل از اینکه مرحله رو شروع کنید باید Remote Detonator رو آپگرید کرده باشید
شما در اپرای پاریس و شاهد نمایش توسکا هستید وارد سالن بشید و به سمت ماموری برید که داخل اتاقک لباس ها نشسته باهاش صحبت کنید و لباسی که خودم شخصا اونجا گذاشتم رو ازش بگیرید و از جیبش اسلحه واقعی ww1 رو ور دارید و لباسو بدید واسه اتو
دو تا کارگر میان کنارتون و مشغول وراجی میشن شما به سمت راست برید و وارد دستشویی بشید و نزدیک سطل لباسها منتظر کارگر سبزپوش بشید که بیاد .....کنه قبل از این که بوی گند دستشویی رو ورداره با syringe sedative دخلشو بیارید بکشونیدش کنار سطل لباس و لباسشو بپوشید و بعد بندازیدش تو سطل که بشورنش خیلی شاد از دستشویی بیرون بیاد و جعبه ابزار سمت چپتون رو همینجوری وردارید (بعدا میفهمید چرا!) به سمت دری برید که روش نوشته personal staff only از راهرو پایین برید و کارگری رو که داره میخ میکوبه رد کنید تا به یه در برسید که قفله بازش کنبد(مراقب باشید دو کارگری که درون محوطه هستند شما رو نبینن) در بعدی رو هم باز کنید و مستقیم برید و اولین در سمت راستو برید تو و یه طبقه بالا برید به سمت چپ بپیچید و نگهبان سیاهپوش رو رد کنید تا به در دو لنگه برسید از پله ها بالا برید و در روبرو رو باز کنید و جعبه ابزار رو بندازید کنار چلچراغ و بعد یه بمب اونجا جا بزارید (مباظب کارگر باشیدیهو تو نیاد!) بعد مسیر رو برگردید و وارد دومین در ستاره دار بشید (از نگهبان دورتره) و بچپید تو کمد تا یکی از هنرمندها بیاد واسه استراحت بعد که رفت از کمد بیاد بیرون و اسلحه واقعی رو با تقلبی عوض کنید بعد به دستشویی برگردید (لباستون رو عوض کنید)و منتظر بشید پرده آخر اجرا بشه بعد از مرگ اتفاقی هدف اول منتظر بشید دومی بیاد پایین وسط راه می خوره زمین بمب رو منفجر کنید (مراقب پلیس هایی که میان تو دسشویی باشید) از بس تو دسشویی موندید بو گرفتید باید به فکر یه عطر خوب باشید پس از ساختمان اپرا خارج بشید

اگه فهمیدید چرا باید جعبه ابزار رو ورداشت ؟

فعلا............

*Necromancer
27-07-2008, 23:17
من نمی دونم هیت من های قبلی رو چه جوری رد کردی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif ولی Hitman Blood Moneyیه چیز دیگه است .....
خب هیتمنای دیگه خیلی با حال بودن هر مرحله رو به چند طریق مختلف تموم کردم حتی چند بار لقب silent assassin گرفتم(به غیر از هدف قرمز کسی کشته نشه و هویت ات اصلا لو نره!)

nima_kiyaniyan
28-07-2008, 01:41
من هم بازی رو تموم کردم ولی اخر بازی نمیمیره اگر موس و کیبرد رو فشار بدید به هوش میاد

مگه آزار داری پایان رویایی داستان رو مینویسی... شاید کسی وسط بازی باشه. اینجوری جذابیت داستان از بین میره ...........

من روی بالاترین درجه سختی proبازی کردم و قدم به قدم رو نوشتم در این مرحله نگهبانی که در 1 متری هواپیماست و نگهبانی که تو اتاق don fernando delgado هست هر دو خوابن اگه شما با سرعت جلوشون بدوید یا تابلو بازی در بیارید بیدار میشن و بهتون مشکوک میشن(باری که کنار بار سلامتی شماست زرد میشه) و اگه شما لو بری یا جایی باشی که نباید باشه اول آبکشت می کنن بعد اسمتو می پرسن (بار قرمز میشه)

من فکر کردم کلا نگهبان ها خوابن. مثل اینکه فقط اون 2 تا خواب بودن.........

nima_kiyaniyan
28-07-2008, 01:45
نوشته شده توسط *Necromancer

آهان زدی تو خال......... اون مرحله خیلی گنده.. منم اصلا خوشم نیومد ولی مطمئن باش مراحل بعدی همه شاهکارن..... هیتمن از سری اولش تا الان گل کاشته............. سری 4 که master piece بود.........

کلید حذف نداره اینجا ؟ چجوری پست دوم خودمو حذف کنم با اولی ادغام بشه ؟

hamid_hitman47
28-07-2008, 10:42
خب هیتمنای دیگه خیلی با حال بودن هر مرحله رو به چند طریق مختلف تموم کردم حتی چند بار لقب silent assassin گرفتم(به غیر از هدف قرمز کسی کشته نشه و هویت ات اصلا لو نره!)

خوب این هیتمن هم مثل سری های قبله ....تازه آزادی عملت خیلی هم گسترده تر شده و سلاح هات هم بیشتر...(ولی هنوز همون سیم خفه کن اسلحه ی محبوب منه:46:)...هر مرحله رو میتونی با چندین روش تموم کنی...ودلیل اصلی محبوبیت این بازی هم همینه...اون مرحله ی اول هم فقط میخواد قابلیت های بازی رو نشون بده و تمرینیه... و دقیقا بهت میگه باید چیکار کنی...و اصلا جزء مراحل اصلی به حساب نمیاد...در کل بازی خیلی شاهکاره...با اینکه چندین بار بازی رو تموم کردم...بازم بعضی وقتا هوس می کنم این بازی رو بازی کنم...این قدر چیز های جالب داره بازی...به نظر من بازییه که اصلا تکراری نمیشه...:46:
من همچنین منتظر نسخه ی جدیدشم...بازی فقط هیتمن و شخصیت فقط مامور 47:40:

aseman e ghermez
28-07-2008, 14:02
:13:خب شاید بعضی ها توی این مرحله گیر کرده باشند:10:

nima_kiyaniyan
29-07-2008, 01:20
تو مرحله till death do us apart..................

خیلی جالبه.. شما هر اسلحه ای که دلتون بخواد می تونید با خودتون بردارید ببرید داخل خونه ............. آخه درسته که همه اسلحه دارن ولی دیگه m4 که کسی به مهمونی نمیبره..... به هر حال این کار زیاد جالب نبود........

راستی کسی میدونه چجوری باید موسیقی های هیتمنو در باریم ؟ صداهای قشنگ زیادی داره.......... نرم افزار bikplayer رو کسی داره ؟

B3HZ@D
29-07-2008, 01:38
تو مرحله till death do us apart..................

خیلی جالبه.. شما هر اسلحه ای که دلتون بخواد می تونید با خودتون بردارید ببرید داخل خونه ............. آخه درسته که همه اسلحه دارن ولی دیگه m4 که کسی به مهمونی نمیبره..... به هر حال این کار زیاد جالب نبود........

راستی کسی میدونه چجوری باید موسیقی های هیتمنو در باریم ؟ صداهای قشنگ زیادی داره.......... نرم افزار bikplayer رو کسی داره ؟

از اینجا بگیر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

nima_kiyaniyan
29-07-2008, 08:29
با سلام......... من که اونجا نرمافزاری با عنوان bik player ندیدم...... با این میشه موسیقی هیتمنو گرفت یا فقط فیلمهاش باز میشه ؟

Kianoosh
29-07-2008, 08:34
با سلام......... من که اونجا نرمافزاری با عنوان bik player ندیدم...... با این میشه موسیقی هیتمنو گرفت یا فقط فیلمهاش باز میشه ؟

سلام

موسیقی بازی قبلا اینجا گذاشته شده بود
forum.p30world.com/showthread.php?t=46662&page=50

Abolfazl3007
29-07-2008, 14:48
راهنمای جالبیه arbabe.sayeha
برای مرحله های دیگه رو هم داری؟
دوستان کجا میشه راهنمای کامل این بازی رو پیدا کرد؟

Kianoosh
29-07-2008, 15:15
راهنمای جالبیه arbabe.sayeha
برای مرحله های دیگه رو هم داری؟
دوستان کجا میشه راهنمای کامل این بازی رو پیدا کرد؟

قابلی نداره
دو مرحله بعدی رو هم امروز میزارم (تایپ فارسیم کنده) راهنمایی که دارم کامل هست

Kianoosh
29-07-2008, 17:10
مرحله:Flat Line
شما در شمال کالیفرنیا هستید در یک آسایشگاه مشکوک که برای الکلی هاست مامور سی آی ای (Smith)قبلا اینجا اومده تا سروگوش آب بده اما ازش خبری نشده شما باید اونو پیدا کنید و اطلاعاتی در مورد هدف ها ازش بگیرید و هر طور شده زنده از اونجا بیرون بیاریدش

خب مستقیم برید تا ساختمان نگهبانی رو رد کنید بعد به سمت چپ برین و مسیر رو ادامه بدید تا به یه مردی برسید که داره سیگار میکشه از اون هم عبور کنید و به سمت یه درخت قطور برید از چند پله بالا برید تا به قسمت غربی عمارت برسید که روی نقشه با ICA فاصله کمی داره نزدیک درها بشید یکیشون قابل باز شدنه pick lock کنید و داخل بشید درست در روبرویی رو که مثل همین دره باز کنید و از راهرو خارج بشید به سمت راست برین و از پله ها بالا برین مسیر رو ادامه بدید تا به جعبه فیوز و برق برسید اونو دست کاری کنید (مواظب برق گرفتگی باشید)بعد پشت دیوار کنار جعبه کمین بگیرید تا یه نگهبان بیاد بیرون بعد کلی که با جعبه ور رفت برمیگرده که بره شما از پشت سر با syringe sedative بی هوشش کنید و لباسشو بپوشید و جسد رو هم در سطل آشغالی(جایی که لایقشه!) که همون نزدیکیه بندازید در اتاق کنترل و نگهبانی رو باز کنید و داخل بشید از روی میز نوار ویدئویی دوربین های امنیتی رو کش برید و کارت عبور رو هم بردارید در کاتی روبرو رو باز کنید و همین طور در جلوترش رو مستقیم برید و به سمت راست بپیچید از پله ها پایین بیان تا به زیرزمین برسید اینجا مهمه!
یه مامور دیگه توی مسیر راهرو مدام قدم میزنه نباید شما رو ببینه پس وقتی داره برمیگرده و پشتش به شماست دنبالش بخزید و بعد به داخل اولین اتاق سمت چپ برید نگران مامور های سفیدپوش نباشید مهم نیستند وار اتاق که شدید به اتق سمت راست برید و برای صرفه جویی در مصرف برق لامپ ها رو خاموش کنید !(موقع انجام این کار کسی شما رو نبینه!) بهد منتظر بشید تا مامور سفیدپوش وارد بشه سریع میره که لامپ ها رو روشن کنه(حتما نمی فهمه هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش!) شما هم برای اینکه تنبیهش کنید با syringe sedative ترتیبش رو بدید و بعد لباسش رو بپوشید و کلیدش رو بردارید(مراقب پلیسی که گشت میزنه باشید) بعد اونو در سطل لباس ها بندازید
با خیال راحت مسیر رو برگردید تا به بخشی که مامور سی آی ای توشه برسید (کنار پله هایی که اول ازشون پایین اومدید) در رو با کلید باز کنید و بی هیچ دغدغه وارد شید از پله های آهنی پایین برید و سلول مامور اسمیت رو پیدا کنید داخل بشید و باهاش گپ بزنید و یه عکس ازش بگیرید و بهش یادآوری کنید که چقدر بی لیاقت و دست و پا چلفتی هست بعد به طور موقت با تزریق سم مخصوص بکشیدش حالا دیانا باهاتون تماس میگیره و اهداف جدید رو معرفی میکنه سه نفر معتاد به الکل که با لباس های بنفش(عکسشو دارید) سبز و آبی که توی آسایشگاه پرسه میزنن کل مسیر رو به جایی که نوار ویدئو رو برداشتید برگردید و از در سمت راست وارد آسایشگاه بشید مهمترین هدف آقای بنفش هستش که شما با کشتن اون میتونید مرحله رو تموم کنید اما برای دو تای دیگه پول خوبی گیرتون میاد...........

Kianoosh
29-07-2008, 17:15
برای پاک کردن جامعه از وجود اهداف الکلی شما چندین راه وجود داره که همشو میگم برای پیدا کردن اهداف از نقشه استفاده کنید با توجه به رفت و آمد اونها اصلا کار سختی نیست
برای آقای بنفش:
1-اتاقی که توش هست رو پیدا کنید(دو بادی گارد روبروش هست) وقتی تو اتاق نیست واد بشید به طوری که بادی گارد ها به شما مشکوک نشن بعد مدل کره زمین رو که توش الکلشو قایم کرده باز کنید و بهش syringe poison تزریق کنید
2-از پله های کنار اتاق بالا برید به سمت راست برید و در رو باز کنید دوباره به راست برید و روی زنجیر نگه دارنده لوستر بمب بزارید
بعد به جای امنی مثل اتاق کنترل و نگهبانی برید و وقتی طرف اومد بالا سره مدل کره زمین تا زهرماری کوفت کنه بفرستیدش اون دنیا(این فقط یه حادثه بود!)
راه دوم پیشنهاد میشه
برای آقای سبز:
تو اتاقی که مخصوص ورزش و بدنسازی منتظر بشید تا دمبل بزنه بعد که کارش تموم شد میله دمبل رو روش بندازید(مراقب بادی گاردش باشید شما رو موقع این کار نبینه) و فاتحه!(اینم اتفاقی بود!)
2-تا کنار استخر تعقیبش کنید و وقتی رفت به بطریش syringe poison تزریق کنید(مراقب باشید کسی شما رو نبینه)
راه اول پیشنهاد میشه
برای آقای آبی:
1-تا آشپزخونه تعقیبش کنید و وقتی می خوار زهرمار کنه با سیم خفش کنید
2-صبر کنید تا از آشپزخونه خارج بشه بعد الکلش رو به سم syringe poison آغشته کنید(البته شما فقط برای دوبار میتونید از syringe poison استفاده کنید)
3-به نزدیکی جعبه فیوز برید از لوله ها بالا برید (مراقب اون خانم باشید که اومده هواخوری!) وقتی به بام رسیدید به سمت چپ برید از سوراخ در نگاه کنید و مطمئن بشید دوستمون تو اتاقش نیست داخل شید و شیر گاز فرخوراک پزی رو دستکاری کنید(البته میتونید از داخل آسایشگاه تعقیبش کنید تا اتاقش رو پیدا کنید و وقتی نیست..)
راه سوم پیشنهاد میشه
مسیر رو برگردید و لباستون رو بپوشید اگه اسلحه اضافی(مال خودتون نباشه) دارید بندازید کنار سطل آشغال به کنار ساختمان نگهبانی در ابتدا برگردید در سردخونه(ساختمان کناری) رو باز کنید به مامور اسمیت دارو تزریق کنید و درحالی که غرغر میکنید با هم از در خروج فرار کنید(Escape)
امیدوارم با اتمام این مرحله الکلی نشده باشید!

nima_kiyaniyan
29-07-2008, 19:11
سلام
بيا عزيز

01_-_apocalypse.mp3
02_-_secret_invasion.mp3
03_-_before_the_storm.mp3
04_-_47_attacks.mp3
05_-_hunter.mp3
06_-_action_in_paris.mp3
07_-_amb_zone.mp3
08_-_night_time_in_new_orleans.mp3
09_-_vegas.mp3
10_-_club_heaven.mp3
11_-_invasion_on_the_mississippi_river.mp3
12_-_rocky_mountains.mp3
13_-_day_light_in_new_orleans.mp3
14_-_trouble_in_vegas.mp3
15_-_funeral.mp3
16_-_main_title.mp3

لینک ها کار نمیکنن... :41::41:

aseman e ghermez
29-07-2008, 19:33
کسی اون بازی که باید یه عالمه مامور 47 رو بکشیم بازی کرده
اگه کرده بگه شماره چند هیتمن هست 1 یا 2 یا 3

aseman e ghermez
29-07-2008, 19:36
یکی جواب منو بده

hamid_hitman47
29-07-2008, 20:07
یکی جواب منو بده

این مرحله مربوط به هیتمن 1 هست...مرحله ی آخر بازی هیتمن 1...:46:

gap
29-07-2008, 20:20
سلام!من اين بازي رو خيلي دوست دارمو تمومشم كردم!فقط آخرش خيلي بد تموم شد!چرا؟؟؟چرا؟:19:
بيچاره 47!!!!ميدونين آخرش مشكوك تموم شد.يعني ممكنه كه سري بعدي با اين بهانه بياد كه آخرش 47 همش زنده ميشدو ميمرد ديدين كه!هي نبضش ميزد!ولي رفت زير زمين ممكنه يه دفعه بلند شه از درو ديوار بگيره بياد بالا:دي
تاپيك خوبي هست!مخصوصا با راهنمايي هاي ارباب سايه ها!
موفق باشيد.
باتشكر...
امير

LORD SCORPIAN
29-07-2008, 20:48
سلام!من اين بازي رو خيلي دوست دارمو تمومشم كردم!فقط آخرش خيلي بد تموم شد!چرا؟؟؟چرا؟:19:
بيچاره 47!!!!ميدونين آخرش مشكوك تموم شد.يعني ممكنه كه سري بعدي با اين بهانه بياد كه آخرش 47 همش زنده ميشدو ميمرد ديدين كه!هي نبضش ميزد!ولي رفت زير زمين ممكنه يه دفعه بلند شه از درو ديوار بگيره بياد بالا:دي
موفق باشيد.
باتشكر...
امير
دوست من هیتمن زنده میمونه یه چند تا دکمه باید میزدی تا کامل زنده می شد دکمه ها یادم نیست ولی فکر کنم کلید راست موس و E بود شما هنوز تمومش نکردین تو این مرحله هیتمن زنده میشه و همه ی افراد رو تو قبرستون میکشه و بعد به یه مسافرخانه تو فکر کنم چین می ره که بقیش در شماره بعد این بازی معلوم خواهد شد.

Kianoosh
29-07-2008, 20:50
موفق باشيد.
باتشكر...
امير

سلام دوست عزیز
در مرحله آخر شما اگه دکمه W رو چندبار سریع بزنی تصویر به تدریج از ماتی در میاد و صاف میشه و سلامتی هیتمن هی زیاد میشه تا کاملا پر بشه و بعد بلند میشه از جاش و باید تمام آدمها رو بکشید!

خواهش می کنم قابلی نداره شما هم موفق باشید:20:

LORD SCORPIAN
29-07-2008, 20:56
سلام دوست عزیز
در مرحله آخر شما اگه دکمه W رو چندبار سریع بزنی تصویر به تدریج از ماتی در میاد و صاف میشه و سلامتی هیتمن هی زیاد میشه تا کاملا پر بشه و بعد بلند میشه از جاش و باید تمام آدمها رو بکشید!

خواهش می کنم قابلی نداره شما هم موفق باشید:20:
خیلی ممنون دوست من درسته w بود من خیلی وقته تمومش کردم یادم نمی اومد . در ضمن اینو هم بگم که وقتی پا شدین باید خیلی سریع آدمها رو بکشین چون اولش مات می مونن از فرصت استفاده کنین و تا اونجا که می تونین بکشین .

Kianoosh
29-07-2008, 21:56
مرحله:A New Life
خب به نظر من این ساده ترین بخش از ماموریت های شماست
شما همچنان در کالیفرنیا هستید هدف شما گانگستری به نام Vinnie Sinistra هست که در خانه شیک ویلایی اش جشنی برای بچه ها برگزار کرده شما هم دعوت شدید! وینی یه میکرو فیلم مهم داره که ما لازمش داریم

به طرف ماشین خوراکی ها برید و وقتی کسی شما رو نمیبینه به Donuts ها (ظرف کوچکتر) syringe sedative تزریق کنید و بعد از ماشین دور بشید صبر کنید تا خدمتکار دونات ها رو به مامورین اف بی آی داخل ون بده...
بعد که بیهوش شدند وارد ون بشید و لباس یکیشون را بپوشید و نوار ویدئویی دوربین امنیتی رو بردارید و از ون خارج بشید و بی دردسر وارد خانه شوید(از در اصلی) مستقیم برید و در رو به حیاط رو باز کنید و به سمت راست برید و از کنار استخر بگذرید و به سمت اتاقک برید صبر کنید تا یه خدمتکار ازش بیرون بیاد و بعد وقتی کسی شما رو نمیدید در رو pick lock کنید و داخل شید(اگه هم بیرون نیمد شما داخل شید) و بدون جلب توجه شیشه Lighter Fluid رو کش بریدبعد بیرون بیاد و به سمت استخر برید و وقتی هوا خوبه با محتویات شیشه فرگاز رو ضدعفونی کنید!(حتما تا حالا همسر وینی رو دیدید که شلنگ تخته میندازه!از آسایشگاه مرحله قبل فرار کرده!)
اینجا باید صبر کنید تا عیال وینی بیاد و فرگاز رو روشن کنه تا کباب درست کنه اما یهو خودش کباب میشه(ناراحت نشید این فقط یه حادثه بود!)بعد شما باید اولین نفر بالا سر جسد باشید تا از گردنبندش میکرو فیلم رو بردارید
مسیر رو برگردید و از پله ها به طبقه بالا برید به داخل اتاقی برید که کامپیوتر داره چند دست ورق بازی کنید تا وینی بیاد بعد با سیم یا syringe poison از پشت دخلشو بیارید بعد از سوراخ در بیرون رو نگاه کنید که نگهبانا روبروتون نباشن از اتاق بیرون بیاد و کل مسیر رو به ون برگردید لباستون رو بپوشید و مواد اضافی رو تخلیه کنید و از منطقه خارج بشید(Escape)
تا باشه از این گانگسترها!

راستی الان که اینو نوشتم ساعت 10:50 هنوز برقا نرفته!هیییس!صداشو درنیارید!

gap
29-07-2008, 22:10
اييي!
بابا ماي خوش خيالو بگو.حالا كي حوصله داره دوباهر نصبش كنه!!
باز تو شامال هتل اون مه بدبختي!!!اي حسين!!!:دي من كه ديگه حوصله ندارم!اون مرحله كه فكركنم توي موزه هست كه نميتوني اسلحه ببري تو من وقتي خانومه ميره سيگار بكشه اون اول ميرم توي كيفش بمب ميذارمو بعدش وقتي ميره جاي سربازا بمبو منفجر ميكنم اون موقع رد ميشم!!!!كي حوصله داره!!!حالا اون جاي چينيا خوبه؟ارزش داره دوباره از اول شرووع كنم؟

Kianoosh
29-07-2008, 22:53
اييي!
بابا ماي خوش خيالو بگو.حالا كي حوصله داره دوباهر نصبش كنه!!
باز تو شامال هتل اون مه بدبختي!!!اي حسين!!!:دي من كه ديگه حوصله ندارم!اون مرحله كه فكركنم توي موزه هست كه نميتوني اسلحه ببري تو من وقتي خانومه ميره سيگار بكشه اون اول ميرم توي كيفش بمب ميذارمو بعدش وقتي ميره جاي سربازا بمبو منفجر ميكنم اون موقع رد ميشم!!!!كي حوصله داره!!!حالا اون جاي چينيا خوبه؟ارزش داره دوباره از اول شرووع كنم؟

به نظر من این بازی ارزش نصب دوباره رو داره من که خیلی لذت می برم .:20::40:آره حق با شماست این بازی یه کم حوصله می خواد!:19:

gap
30-07-2008, 09:00
:13:
به نظر من این بازی ارزش نصب دوباره رو داره من که خیلی لذت می برم .:20::40:آره حق با شماست این بازی یه کم حوصله می خواد!:19:
حتما نصبش ميكنم!خيلي باحاله!مرسي

Abolfazl3007
30-07-2008, 13:15
راستی ارباب سایه ها قضیه جعبه ابزار تو مرحله اپرا چی بود؟سر کاری بود؟

Kianoosh
30-07-2008, 14:09
راستی ارباب سایه ها قضیه جعبه ابزار تو مرحله اپرا چی بود؟سر کاری بود؟

سلام

نه اصلا سر کاری نبوده!
اگه شما جعبه ابزار رو از جلوی دستشویی بر نداری بعد از کشته شدن هدف اول پلیس ها همه جای اپرا رو میگردن و مشکوک میشن وقتی جعبه ابزار رو جلوی دستشویی پیدا کنن میشه مدرک ! و طبیعتا شما حداکثر professional میشید ولی وقتی می ندازیش کنار چلچراغ میشه گفت یکی اومده برای تعمیر و بعدش هم درست نشده و ناگهان چلچراغ سقوط کرده ......

البته در این مورد مطمئن نیستم اینو یکی از کاربرای gamespot گفته!ولی من فکر می کنم بشه بدون این کار هم سایلنت اساسین شد و در واقع اضافه کاریه!اما برای محکم کاری نوشتمش:40:

Kianoosh
30-07-2008, 15:09
مرحله: The Murder Of Crows
خب این مرحله یه کم شلوغه!شما در New Orleans هستید وJimmy Cilley یه سناتور کاندید انتخابات با برگزاری یه جشن داره مردم رو گول مالی میکنه سه قاتل حرفه ای قصد دارن اونو بکشن و شما نقش سوپرمن رو ایفا میکنید! Mark Purayah رئیسشونه که از خانواده محترمتون-کلونی های آزمایشگاهی-هست , دو دستیارش هم Raymond Kulinsky و Angelina Mason هستند
هدف فقط حفاظت از سناتوره(=کشتن کلاغ ها) و پیچوندن یه کیف. این مرحله صبر ایوب و عمر نوح می خواد!

در شروع از سکوت بار استفاده کنید(دیگه گیرتون نمیاد) و صبر کنید تا وراجی های کلاغ قرمزه تموم بشه و از بار خارج بشه بعد در حالی که سوت میزنید تعقیبش کنید(نباید بهتون مشکوک بشه) دوستمون هردفعه از یه مسیری میره ولی بالاخره به یه جای خلوت میرسه تا ....کنه(بی فرهنگ بی تربیت بی ادب بی ..........!)یا سیگار بکشه(معتاد انگل خانمان سوز .........!) و شما از طرف شهرداری نیو اورلند با syringe sedative تنبیهش کنید و لباسشو بپوشید و جسد رو هم سطل آشغال شوت کنید بعد کیفو بردارید بعد به ضلع شمال غربی محله برید جایی کنار کتابفروشی که چند نگهبان زردپوش(باید جوجه باشن!) اونجا هستند در رو باز کنید و به سمت چپ برید از پله ها بالا برید و وارد اتاق مارک بشید کیف رو روی میز بزارید (معمولا)بادی گارد میاد و میگه:منتظر چی هستی گورتو گم کن!(چی داداش!؟) اصلا هول نکنید و بی ادبیشو ببخشید از اتاق که رفت بیرون(اینجا مهمه!) تا برگشتنش باید این کاها رو بکنید مارک رو وقتی کنار بالکن نیست با syringe poison یا سیم بکشید و جسدش رو تو یخچال(سردخونس؟) بزارید و واکی تاکیشو بردارید بعد به بالکن برید وقتی بادی گارد برگشت چیزه خاصی اتفاق نمی افته (نباید شما رو ببینه) دوباره که رفت کیف رو بردارید و از بالکن به پایین پرتاب کنید(با نگه داشتن کلید G)( مراقب باشید اونور میله ها نیفته و اگه بسکتبالیست نباشید و کیف رو جای خیلی تابلویی پرت کنید معمولا یه مامور پلیس میاد (یا کلاغ زرد) و اونو برمیداره و میشه جز اشیا گمشده ,پس گرفتنش سخت نیست فقط تعقیبشون کنید و وقتی کیف رو زمین گزاشتن بخزید کنارشون و کیف رو بردارید البته باشه برای آخرین کار)
از پله ها پایین بیاید و کیف رو بردارید
برای کشتن Angelina وقت هست اول باید سروقت Raymond چون هر دفعه تو یه بار میره یه توضیح کلی میدم فرق نمیکنه تو کدوم بار هست شما باید در ورودی پشتی رو پیدا کنید و داخل بشید و از پله ها به طبقه بالا برید و وقتی کنار پنجره نیست بکشیدش با سیم فقط هیچ کس نباید شما رو ببینه اینجا سکه خیلی به کارتون میاد

Angelina هم دیوانه وار محوطه رو قدم میزنه شما می تونید
1-یه جایه خلوت با syringe poison بکشیدش و جسدش رو قایم کنید(فقط مواظب باشید جایی که کلاغ قرمزه رو بیهوش کردید نباشه چون سطل آشغال پره!)
2- درست روبروی ساختمان مارک یه جای خلوت هست که دو نفر نشستن خاطره میگن به سمت جعبه ها برید و از اونها بالا برید مسیر رو ادامه بدید از لبه دیوار رد بشید بالا برید و روی پله های بقلی بپرید تا به زنجیر نگه دارنده پیانو برسید و یه بمب جاسازی کنید (شما میتونید این کار رو بعد از بیهوش کردن کلاغ قرمزه انجام بدید) و بعد به یه جای امن برید و صبر کنید تا آنجلینا بیاد زیر پیانو و بعد....چه حادثه دلخراشی!

راه دوم پیشنهاد میشه
(اگه کیف رو مامورا بردن الان وقت پس گرفتنشه)
لباستون رو عوض کنید(تخلیه فراموش نشه!) و با افتخار یه قهرمان محل رو ترک کنید(Escape)

مرگ سه نفر=زندگی یه نفر

Abolfazl3007
30-07-2008, 18:57
سلام

نه اصلا سر کاری نبوده!
اگه شما جعبه ابزار رو از جلوی دستشویی بر نداری بعد از کشته شدن هدف اول پلیس ها همه جای اپرا رو میگردن و مشکوک میشن وقتی جعبه ابزار رو جلوی دستشویی پیدا کنن میشه مدرک ! و طبیعتا شما حداکثر professional میشید ولی وقتی می ندازیش کنار چلچراغ میشه گفت یکی اومده برای تعمیر و بعدش هم درست نشده و ناگهان چلچراغ سقوط کرده ......

البته در این مورد مطمئن نیستم اینو یکی از کاربرای gamespot گفته!ولی من فکر می کنم بشه بدون این کار هم سایلنت اساسین شد و در واقع اضافه کاریه!اما برای محکم کاری نوشتمش:40:
پس برای رد گم کردن بود:20: مرسی

nima_kiyaniyan
31-07-2008, 00:11
با سلام... ممکنه rating های مختلف رو به ترتیب بنویسید ؟

Kianoosh
31-07-2008, 01:33
با سلام... ممکنه rating های مختلف رو به ترتیب بنویسید ؟

سلام
راستش رو بخواید من هم فقط دو ریت بالا رو میدونم که سایلنت اساسین و پروفشنال هستند اگه شما باقی رو به ترتیب پیدا کردی منم دوست دارم بدونم البته ریت هایی که تا حالا باهاشون برخورد کردم:روانی-قصاب-روح-و....

با تشکر

gap
31-07-2008, 10:16
سلام دوستان!
من هر وقت تو بازي G رو ميزنم از بازي ميپره بيرون!حتي جاشو هم عوض كردم ولي بازم جواب نميده منظورم از جاشو عوض كردم اين كه G رو با H عوض كردم ولي تا ميزنم از بازي ميره بيرون!
جالبه كه وقتي از پروفايل داداشم ميرم اين مشكل نيست:دي
يعني از يك پروفايل ديگه شروع كنم؟
بازيم ايراد داره؟
از چي هست مشكل؟؟؟؟
با تشكر...
امير

nima_kiyaniyan
31-07-2008, 11:33
سلام دوستان!
من هر وقت تو بازي G رو ميزنم از بازي ميپره بيرون!حتي جاشو هم عوض كردم ولي بازم جواب نميده منظورم از جاشو عوض كردم اين كه G رو با H عوض كردم ولي تا ميزنم از بازي ميره بيرون!
بازيم ايراد داره؟
از چي هست مشكل؟؟؟؟
با تشكر...
امير

با سلام به خدا و رهبر کبیر انقلاب............

احتمالا مرحله برفیه نیست ؟ منم همونطوری بود...:10:........ تنها کاری که تونستم بکنم این بود که g نزنم...... راستی روی چه ویندوزی نصب کردی ؟ مال من ویستا هست و DEP خود ویستا بهش گیر می داد.... برو DEP رو غیر فعال کن... ببین درست میشه یا نه... اگه درست نشد... خب G نزن... فقط امید وارم توی مرحله ای نباشی که باید G بزنی...... فعلا ! بای

brain
31-07-2008, 12:45
یه سوالی :
تو این بازی مثه gta 5 نیست که بشه تغییرش داد ...؟ میفهمین که چی میگم

gap
31-07-2008, 13:05
با سلام به خدا و رهبر کبیر انقلاب............

احتمالا مرحله برفیه نیست ؟ منم همونطوری بود...:10:........ تنها کاری که تونستم بکنم این بود که g نزنم...... راستی روی چه ویندوزی نصب کردی ؟ مال من ویستا هست و DEP خود ویستا بهش گیر می داد.... برو DEP رو غیر فعال کن... ببین درست میشه یا نه... اگه درست نشد... خب G نزن... فقط امید وارم توی مرحله ای نباشی که باید G بزنی...... فعلا ! بای
سلام!
آره همون مرحله هستش!من روي ويستا اتفاقا اين مشكلو به اين شدت نداشتم!حالا رو xp اين مشكلو دارم!
خب سعي ميكنيم G نزنيم ديگه!
با تشكر...
امير

havas_1980
31-07-2008, 14:37
سلام دوستان!
بازيم ايراد داره؟
از چي هست مشكل؟؟؟؟
با تشكر...
امير

احتمالا مرحله برفیه نیست ؟ منم همونطوری بود...تنها کاری که تونستم بکنم این بود که g نزنم...

سلام!
آره همون مرحله هستش!من روي ويستا اتفاقا اين مشكلو به اين شدت نداشتم!حالا رو xp اين مشكلو دارم!
خب سعي ميكنيم G نزنيم ديگه!
با تشكر...
اميراین ایرد از خود بازی ناشی میشه و برای اصلاح این باگ از پچ رسمی که در پست 730 معرفی شده استفاده کنید:

یه سوالی :
تو این بازی مثه gta 5 نیست که بشه تغییرش داد ...؟ میفهمین که چی میگم
متوجه سوالتون شدم ...خیر ... این بازی فاقد Mod و Skin هست.

gap
31-07-2008, 15:49
این ایرد از خود بازی ناشی میشه و برای اصلاح این باگ از پچ رسمی که در پست 730 معرفی شده استفاده کنید:

خيلي،خيلي مرسي!!!دوستان من سگ اين پيرمردرو توي مرحله برفي چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟

havas_1980
31-07-2008, 16:02
خيلي،خيلي مرسي!!!دوستان من سگ اين پيرمردرو توي مرحله برفي چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟شما با سگ چی کار داری؟! :31:
فقط کافیکه وقتی پیرمرده تو بالکن هست بلافاصله از اون بالا هلش بدی که تصادف جلوه کنه...

Kianoosh
31-07-2008, 16:06
شما با سگ چی کار داری؟! :31:
فقط کافیکه وقتی پیرمرده تو بالکن هست بلافاصله از اون بالا هلش بدی که تصادف جلوه کنه...

البته این جوری هم میشه
ولی بهتره از آشپزخونه چندتا سوسیس کش برید و اونو برای سگه پرت کنید بعد هم کار سناتور رو بسازید

Kianoosh
31-07-2008, 18:11
مرحله:......You Better Watch Out
خب این مرحله کلا مورد داره!!پیشنهاد میشه چشم بسته برید چون با صحنه!های خوبی روبرو نمیشید!شما در کوهستان Rocky هستید جایی کهBingham یه سناتور بی تربیت داره فیلم های بدبد ضبط میکنه!(90 سالشه خجالت نمیکشه!خوبه بازی نمیکنه!) وChad گل پسرش هم طبق گفتار: تره به تخمش میره حسنی به باباش یه مهمونی ترتیب داده(مبنای این بازی بر اصل مهمونی هستش) و باقیش دیگه قابل حدسه............شما هم دعوت شدید(ای شیطون!) شما ضمن کشتن پدر و پسر یه خانومه مشکوک که اسمش رو هم نمی دونم باید پخ پخ کنید البته یه نوار فیلم هم هست ماله پسره که داره ........ اونم باید کش برید که آسونه البته
به سمت آسانسور حرکت کنید و از پشت نگهبان(عمو سیبیلو!) حرکت کنید و وارد آسانسور بشید تا تا دوربین نبیندتون! بعد از خروج از آسانسور به سمت چپ برید و در رو باز کنید و بعد به سمت بار برید و با اون آقای کلاه قرمزی صحبت کنید و شربت سرماخوردگی!(افزایش.....) رو ازش بگیرید! بعد گلاس سمت راستتون رو با شربت پرکنید طفلکی چاد سرماخورده!
بعد از در روبروی بار خارج بشید و به سمت چپ برید اینجا چاد رو میبینید که داره شنا!می کنه به مسیر ادامه بدید تا به یه حوضچه دیگه برسید سمت چپ یه دره واردشید به سمت راست برید وارد محفظه پشت آبشار بشید یه کم برید جلو یه عکاس اونجا نشسته صبر کنید تا یکی از اون مهمونا که نزدیکه داره وق میزنه بره بعد با syringe sedative بیهوشش کنید و جسد رو داخل محفظه بکشید بعد لباسسش رو بپوشید و از همون طرفی که اومدید از محفظه خارج بشید به چپ برید و در رو باز کنید ... رو نادیده بگیرید وارد اتاقی بشید که اون خانومه رفت(در رو ببندید!) بعد از دمو سریع بچرخید و یه کله یا مشت هوالش کنید تا بی هوش بشه بعد با syringe poison بکشیدش از سوراخ در نگاه کنید نگهبانی نباشه بعد خارج بشید بعد صبر کنید تا چاد با یه خانومی بیاد و بره اتاق بقلی بعد شما ناگهان وارد اتاق بشید(مچ گیری!) و بهش بگید که این کارا زشته و آخر و عاقبت نداره اونم گوش میکنه و از اتاق خارج میشه تعقیبش کنید وقتی به بالکن رسید با syring poison بکشیدش و برگردید بالا یه نگهبانی که اونجا قدم میزنه نباید شما رو ببینه در رو وقتی پشتش به شماست نزدیک دری که میره به بالکن با syringe sedative بیهوشش کنید و جسد رو مخفی کنید تو اتاق خانومه(خطرناکه) و بالکن یا پشت پله هایی که به بالکن منتهی میشن به طوری که با باز شدن در کسی اونو نبینه لباسش رو بپوشید و برگردید به کنار آسانسور دوباره همون در رو باز کنید ولی این دفعه دری رو پیدا کنید که کنارش نوشته Staff Only وارد بشید و در سمت چپ رو باز کنید و وارد آشپزخونه بشید یه دونه سوسیس و یه کارد آشپزخونه بردارید (دلدلی هم نکنید!) و بعد برگردید جلوی بار و وارد محوطه جدید بشید(دو نگهبان قرمز جلوی ورودی هستند) مسیر رو ادامه بدید به راست برید جایی که دو نگهبان سیاه پوش جلوی در هستند وارد بشید و با آسانسور به Studio برید از آسانسور بیرون بیاید مستقیم برید و در رو باز کنید بعد در سمت چپ رو باز کنید و وارد اتق کنترل بشید وقتی هیچ کس حواسش نیست نوار فیلم(روی میز جلوی دو مانیتور) رو بردارید بعد برگردید و منتظر بشید تا سناتور بیاد و به سمت اتاقش بره تعقیبش کنید و وارد اتاق بشید قبل از اینکه سگه هم وارد بالکن بشه سوسیس رو با G یه گوشه اتاق پرت کنید یه جوری که ببینه بعد موقعی که داره سوسیس می خوره چاقو رو در بیارید و با نگه داشتن G به طرفش پرت کنید(کشتن سگه از خود یارو سخت تره!) تا دیگه واق واق نکنه(البته این کار ها رو تو بالکن هم میشه انجام داد ولی خطرناکه سناتور چشاش تیزه!) بعد دوستمون رو پرت کنید پایین(حادثه!)
مسیر رو برگردید و لباستو ن رو بپوشید وسایل اضافی فراموش نشه به همون جایی که اول بودید برید (کنار قایق و اسکله طبقه همکف) مراقب دوربین باشید! و جشن رو ترک کنید(Escape)

یه کم که دور شدید بسیج ناحیه رو از محل جشن باخبر کنید!امیدوارم سرنوشت بینگهام ها براتون درس عبرت بشه!

aseman e ghermez
31-07-2008, 19:45
این مرحله مربوط به هیتمن 1 هست...مرحله ی آخر بازی هیتمن 1...:46:
:11:درسته و هیتمن 3 هم همین طوره ولی شماره 3 این سری اشغال ترینشونه:46:

aseman e ghermez
31-07-2008, 19:47
کسی راهنمای هیتمن 2 رو نداره کامل باشه ممنون میشم

gap
31-07-2008, 20:34
شما با سگ چی کار داری؟! :31:
آخه خيلي سروصدا را ميندازه!ولي خيلي نازه!من حيفم اومد بكشمش!ولي ديگه عجب رسميه رسم زمونه!
ولي ميشه بجاي اينكه از بالكن هلش بدي جايي كه داره عكاس از اون خانوما عكس ميگيره برا فيلم يك نردبوني همون جاس ازش بالا بري و بالاي اون نردبون 2 پايه بمب بذاري اون وقت وفتي سناتور جون اومد بفرستيمش اون دنيا!
نردبون=نوردبون:دي

Abolfazl3007
31-07-2008, 23:22
دوستان بهترین راه برای سگه اینه :
تو آشپزخونه یک سوسیس(sausage ) میبینید اون رو با sedative یا poison آلوده کنید و بعد برش دارین و هر جا سگه رو دیدین پرت کنید جلوش
میخوردش و بعد از چند لحظه میمیره و دیگه با شما کار نداره و نگهبانا رو خبر نمیکنه

B3HZ@D
01-08-2008, 00:11
مشکل اینه که توی این مرحله هر چی پرت کنی از بازی خارج میشه
من هم بهترین راه حل رو کشتن سگه با تفنگ دیدم
بدجوری سروصدا می کنه
اونی که توی استخره نمیشه بدون سروصدا کشت؟

brain
01-08-2008, 00:24
بچه ها یه چیزی ..هیچ راهی نداره که بتونیم وسط بازی سیو کنیم و از بازی بیایم بیرون ولی سوی از بین نره ...... چون من یه چیزایی شنیده بودم انگار یه برنامه ای چیزی هست .... شما هم یه سرچی بکنید ...چون بدجور نیاز دارم ...

راستی چند تا سوال از اونایی که حرفه ای بازی میکنن :

1) اولا شما در حالت pro یا هارد یک مرحله رو در عرض چند ساعت بازی میکنید .؟

2)یه راه حلی به ذهنم رسیده برای از بین نرفتن سیو در هنگام خروج از بازی من میگم شما یه امتحانی بکنید اگه اجرا شد بهم بگید چون الان بازیو ندارم ..راه حلم اینه :
شما یه بار وسط بازی سیو کنید بعد با دکمه ctrl + ESC از بازی خارج شید بعدش تو فولدر های بازی بگردید دنبال فایلی که یه چیزی که ربطی به سیو داره بخوره ..بعد اگه بود اونو کپی کنید از بازی بیاید بیرون سپس دوباره برید تو همون مرحله و سیو رو همونجا بریزید ببینید کار میکنه ... اگه کار کرد بهم بگید حتما چون خیلی نیاز دارم ...نمیدونم منظورمو گرفتید یا نه ..

فعلا بای

Kianoosh
01-08-2008, 00:52
بچه ها یه چیزی ..هیچ راهی نداره که بتونیم وسط بازی سیو کنیم و از بازی بیایم بیرون ولی سوی از بین نره ...... چون من یه چیزایی شنیده بودم انگار یه برنامه ای چیزی هست .... شما هم یه سرچی بکنید ...چون بدجور نیاز دارم ...

راستی چند تا سوال از اونایی که حرفه ای بازی میکنن :

1) اولا شما در حالت pro یا هارد یک مرحله رو در عرض چند ساعت بازی میکنید .؟

2)یه راه حلی به ذهنم رسیده برای از بین نرفتن سیو در هنگام خروج از بازی من میگم شما یه امتحانی بکنید اگه اجرا شد بهم بگید چون الان بازیو ندارم ..راه حلم اینه :
شما یه بار وسط بازی سیو کنید بعد با دکمه ctrl + ESC از بازی خارج شید بعدش تو فولدر های بازی بگردید دنبال فایلی که یه چیزی که ربطی به سیو داره بخوره ..بعد اگه بود اونو کپی کنید از بازی بیاید بیرون سپس دوباره برید تو همون مرحله و سیو رو همونجا بریزید ببینید کار میکنه ... اگه کار کرد بهم بگید حتما چون خیلی نیاز دارم ...نمیدونم منظورمو گرفتید یا نه ..

فعلا بای

سلام

1-اگه منظورتون زمانیه که انتهای هر مرحله نشون میده برای من بیشترینش 23 دقیقه شد ولی اگه زمانی که کلا گذاشتم تا مرحله ای رو رد کنم گاهی به 3ساعت هم رسید
2-در باره نرم افزار چیزی نمی دونم اما روشتونو فهمیدم عملی نیست چون تو لود مجدد مشکل پیدا می کنه

Kianoosh
01-08-2008, 00:57
بدجوری سروصدا می کنه

سلام

من که تو همین صفحه بهترین روش رو برای رد کردن مرحله و سایلنت اساسین شدن گفتم؟

اما برای شما که مشکل پرت کردن دارید:کشتن سگه با اسلحه یه روشه(به شرط داشتن صدا خفه کن)یا اینکه چاد رو تو بالکن با سیم بکشید و سگه رو با syringe poison
مشکلی بود در خدمتم

Kianoosh
01-08-2008, 00:57
دوستان بهترین راه برای سگه اینه :
تو آشپزخونه یک سوسیس(sausage ) میبینید اون رو با sedative یا poison آلوده کنید و بعد برش دارین و هر جا سگه رو دیدین پرت کنید جلوش
میخوردش و بعد از چند لحظه میمیره و دیگه با شما کار نداره و نگهبانا رو خبر نمیکنه

روش شما هم جالب بود
ممنون

B3HZ@D
01-08-2008, 01:48
سلام

من که تو همین صفحه بهترین روش رو برای رد کردن مرحله و سایلنت اساسین شدن گفتم؟

اما برای شما که مشکل پرت کردن دارید:کشتن سگه با اسلحه یه روشه(به شرط داشتن صدا خفه کن)یا اینکه چاد رو تو بالکن با سیم بکشید و سگه رو با syringe poison
مشکلی بود در خدمتم

ممنون
اقا یک مرحله هست که یک نفر لباس کلاغ پوشیده
اونجا یکی هست نمیدونم رئیس جمهوره چیه....
اونم باید کشت یا نه
ممنون میشم کمک کیند

Kianoosh
01-08-2008, 02:05
ممنون
اقا یک مرحله هست که یک نفر لباس کلاغ پوشیده
اونجا یکی هست نمیدونم رئیس جمهوره چیه....
اونم باید کشت یا نه
ممنون میشم کمک کیند

خواهش می کنم
اگه رئیس جمهور (سناتوری که می خواد رئیس جمهور بشه) رو بکشی که ماموریت شکست می خوره!
اطلاعات بیشتر :قدم به قدم 5 صفحه 78 همین تاپیک

B3HZ@D
01-08-2008, 02:11
راستی یک مرحله هست که میری پیش یک عربه توی رستوران
بعدش یک زن میاد میرقصه و...............
یک سامسونت هست وقتی برش میدارم میام بیرون منو با تیر میزنن
ولی برای این که بیام بیرون هی پرتش میکنم بعد میرم جلوتر برش میدارم
هی اینطوری میرم جلوتر تا میام بیرون
اونو اگه میشه توضیح بدید

Kianoosh
01-08-2008, 02:45
راستی یک مرحله هست که میری پیش یک عربه توی رستوران
بعدش یک زن میاد میرقصه و...............
یک سامسونت هست وقتی برش میدارم میام بیرون منو با تیر میزنن
ولی برای این که بیام بیرون هی پرتش میکنم بعد میرم جلوتر برش میدارم
هی اینطوری میرم جلوتر تا میام بیرون
اونو اگه میشه توضیح بدید

دوست من دارم این مرحله A House Of Cards هست که دارم قدم به قدمشو می نویسم یه 20 دقیقه دیگه آمادست!ولی روش شما هم در نوع خودش جالبه امتحانش می کنم بهت شک هم میکنن؟

B3HZ@D
01-08-2008, 03:00
نه شک نمی کنن
بی خیال وای میسن تا کارتو بکنی
من هم اومدم بیرون و اسلحه هارو برداشتم و رفتم تو سراغشون
و از دم همه رو کشتم

Kianoosh
01-08-2008, 03:27
نه شک نمی کنن
بی خیال وای میسن تا کارتو بکنی
من هم اومدم بیرون و اسلحه هارو برداشتم و رفتم تو سراغشون
و از دم همه رو کشتم

جالب بود منم امتحان کردم جواب داد ولی وقتی همه رو می کشی میشی قصاب نه سایلنت اساسین!

Kianoosh
01-08-2008, 03:28
مرحله:A House Of Cards
این بخش هم نسبتا آسونه شما در لاس وگاس هستید و یه اتاق در هتل شمال(Shamal) براتون رزرو شده یه معامله دی ان ای داره تو هتل انجام میشه بین هنریک اشموتز(فروشنده)شیخ محمد خلیفه(عربهای مارمولک خور هم آدم شدن!خریدار) و طارق عبدل لطیف دانشمند(صحت دی ان ای رو چک می کنه) این یکی از مراحلی هست که اسلحه احتیاج دارید (w2000) شما باید کل افراد معامله رو بکشید و کیف حاوی دی ان ای ها رو کش برید
کشتنه شیخه یه کم سخته ولی اون دو تا خیلی سادست البته خیلی از مامور های ICAHQ تو این بخش نفله شدن پس دقت کنید!
در آغاز باید بدونید که باید w2000 رو تا جایی که ممکنه(پول دارید) آپ گرید کنید
وارد هتل بشید به سمت راست لابی برید و با خانوم راهنما تو اتاقک صحبت کنید و کی کارد اتاق 701 توی طبقه هفتم رو ازش بگیرید مستقیم از پله ها بالا برید و به ....... توجه نکنید! وارد آسانسور سمت چپ بشید و از سقفش برید بالا بعد صبر کنید تا طارق جان بیاد تو آسانسور و بعد با سیم از بالا خفش کنید(جنازه بیاد رو سقف) بعد کی کارد و کیفش رو بردارید و کیف اسلحه رو رو سقف بزارید به محل خروج برید(از نقشه) و کیف دی ان ای رو اونجا بندازید بعد کیف اسلحه رو بردارید و این دفعه بالای سقف آسانسور راست برید و منتظر هنریک بشید و با همون روش قبلی بکشیدش و هیچیشم نمی خواد بردارید گناه داره!(خدا پدر و مادر کسی رو که آسانسور رو اختراع کرد بیامرزه و جد و آباد کسی که روی سقفش سوراخ تعبیه کرد!) اا شما هم حس کردید؟بوی سوختگی میاد! به طبقه هشتم برید و آزیر آتش رو فشار بدید) وقتی مامور ها رفتند وارد اتاق طارق بشید و با شیخ تماس بگیرید بعد به طبقه هفتم و اتاق خودتون برید و اسلحه w2000 رو آماده کنید شیخ میاد رو محوطه پشت بام که با تلفن حرف بزنه (درست مقابل شماست از بالکن معلومه) و در تیررس با یه تیر و ترجیحا بی صدا کارشو تموم کنید اسلحه رو توی جعبه ICA بزارید به محل خروج برید و کیف دی ان ای رو بردارید (اگه هم خواستید یه سری هم به کازینو بزنید ولی مراقب دوربین باشید!) و سوار ماشین مشکیه که منتظرتونه بشید(Escape)

This is an Easy Big Deal

Abolfazl3007
01-08-2008, 06:03
این قدم به قدم مرحله
death on the mississippi رو هم مینویسی؟
نتونستم تواین مرحله اساسین بگیرم

alex_pk
01-08-2008, 06:38
بدجوری سروصدا می کنه

منم دقیقا همین مشکل رو دارم صفحات قبل اشاره کردم!
نمیدونم چرا اینجوریه!

Kianoosh
01-08-2008, 15:33
این قدم به قدم مرحله
death on the mississippi رو هم مینویسی؟
نتونستم تواین مرحله اساسین بگیرم

دارم می نویسمش ......
من یه فکری باید به حال این تایپ فارسیم بکنم!

Kianoosh
01-08-2008, 20:14
مرحله: Death On The Mississippi
خب این یکی از سخت ترین ماموریت های شماست شما در می سی سی پی توی یه کشتی توریستس(امیلی) هستید که درواقع یه پوشش برای قاچاق مواد مخدر هست باید 6 نفر از کارکنان کشتی که عضو گروه Gator هستند (اسماشون طولانیه بی خیال!) و خود کاپیتان(Skip Muldoon) که به کیک خامه ای هم خیلی علاقه داره بکشید و اسنادی رو از گاوصندوقش کش برید در این مرحله شما فقط سیم می خواین! توجه کنید هرکس کشته میشه باید جایی پنهان بشه که در طول مرحله پیدا نشه(همین طور بیهوشی ها) و هر کس رو که بیهوش میکنید نباید قبلش شما رو ببینه و بهتون مشکوک بشه کوچک ترین اشتباه ریت شما رو کاهش میده پس دقت کنید

سر جاتون صبر کنید تا یکی از اعضای گروه بیاد و بعد از پشت با سیم (بدون خون ریزی!) خفش کنید بعد خیلی فرز جسد رو به دریا بندازید بع به سمت چپ برید و از پله های آهنی بالا برید تا یک نگهبان (رکابی سفید!) و اونو وقتی به اتاق روبرویی میره با syringe sedative بیهوش کنید و بعد لباسشو بپوشید و کلید روی میز رو بردارید به جلوی کشتی برید و از پله ها بالا برید و به سمت راست برید

مستقیم برید و از کنار پره های موتور کشتی(با قرمز نوشته امیلی!) اونور بپرید و صبر کنید نگهبان بره بعد از دیواره سفید کنارتون بالا برید و هدف دوم رو وقتی پشتش به شماست با سیم بکشید(باید نزدیک در آشپزخونه و سمت چپ پله ها یی که به طبقه بالا میره باشه!) و بعد وارد آشپزخونه بشید لامپ رو خاموش کنید آشپز که خواست دوباره روشنشون کنه(می تونید با هر روش دیگه ای بیهوشش کنید) بیهوشش کنید(نباید شما رو ببینه یا بهتون مشکوک بشه) و جسدش رو کنار همون مرده (خارج از آشپزخونه) و لباسشو بپوشید کیک رو بر دارید و به بالاترین طبقه کشتی برید اینجا 3 هدف دیگه و خود کاپیتان هستند که باید بکشیدشون و سه نفر دیگه که نباید هیچ بویی ببرند اول به سمت راست برید جایی که سمت راست در ورودی یکی از هدف ها پشتش به شماست وداره خوراکی می خوره با سیم بکشیدش و جسدش رو چند متر جلو تر ببرید برگردید بعد منتظر بشید یکی از اهداف که میاد دور میزنه بره بعد صبر کنید تا هدف کنار در که شات گان دستشه به شما پشت کنه بعد با سیم خفش کنید و جسد رو همون جای قبلی ببرید و وقتی سومی که گشت میزنه اومد با اون هم همین کار رو بکنید و جسد رو کنار اون دو تا ببرید(تبریک میگم شما یه قبرستون افتتاح کردید!) کیک هم بالا سره اجساد بزارید گشنشون شد بخورن! بعد به سمت چپ محوطه برید و وقتی اون یارو حواسش نیست در اتاق کاپیتان رو pick lock کنید (مراقب باشید کاپیتان تو اتاق نباشه) بعد از گاو صندوق مدارک و عکس ها رو بردارید و چراغ رو خاموش کنید(با هر روشی دوست داری!) و یه گوشه پنهان شید و منتظر کاپیتان وقتی خواست چراغ رو روشن کنه با سیم بکشیدش و مسیر رو به سمت آشپزخونه برگردید دوباره لباس سفید نگهبان رو تنتون کنید و به اول کار برگردید از پله ها بالا برید و در دولنگه رو باز کنید و مستقیم برید و در جلویی رو هم باز کنید(وسط دو پلکان) اینجا آخرین هدف رو میبینید که داره.........بدویید و از وسطشون رد بشید!تا همدیگرو اینقدر محکم بقل نکنن! اینا کم نمیارن میرن تو اتاق!
1-صبر کنید تا هدف بیرون بیاد و تعقیبش کنید وقتی داره سیگار میکشه و کسی مراقب نیست هلش بدید پایین!
2-وقتی خانومه بیرون میاد قبل از بسته شدن در به سمت اتاق برید به طوری که در بسته نشه بعد یواش تو بخزید(در رو ببندید) طرف پشتش به شماست با سیم خفش کنید(اگه سیم نبود چی میشد!)

مسیر رو برگردید و لباستون رو عوض کنید او در روبرویی که کلیدش رو برداشتید(staff only) رو باز کنید و از نردبون پایین برید با اینکه کارگرها هدفون! گذاشتن ولی چشماشون هنوز میبینه پس مراقب باشید مستقیم بخزید و از در خارج بشید در سمت راست رو باز کنید(مراقب نگهبان و آشپزی که اونجا میپلکن باشید!) و سوار قایق بشید(Escape)

من گفتم این ماموریت سخته!؟

راستی ببخشید که دیر شد یه کاری برام پیش اومد
فعلا.........:40:

Kianoosh
03-08-2008, 10:38
مرحله:Till Death Do Us Part
شما تو می سی سی پی هستید و باید نسل این Muldoon ها رو منقرض کنید(Buddy Muldoon)! یه مراسم عروسیه(مبارکه!) و شما به عنوان قاتل بابای عروس(John Leblanc) دعوت شدید!
البته این ماموریت خیلی سادس
به سمت چپ برید و وارد خانه ویران شده و سوخته بشید بعد منتظر بشید تا یکی از مهمونه که زیادی نوشیده و حالش بد شده بیاد و وقتی خوابید دعوتنامه(کارت عروسی!) رو ازش قرض بگیرید(یا اگه خواستید وقتی پشتش به شماست بیهوشش کنید و لباسشم بپوشید) و بعد مستقیم به طرف در ورودی ساختمان برید(دو نگهبان دم در هستند)(هوس نکنید با اون کله کچلتون برید برقصید!) بدون مشکل وارد بشید آشپزخونه انتهای راهرو سمت چپه وقتی کسی مراقب نیست وارد بشید یه کیک واقعی اونجاست بدون دلدلی بهش syringe poison تزریق کنید و بیرون برید و به سمت دستشویی برید سمت (چپ سالن) وقتی هیچ کس مراقب نیست در سمت چپ رو pick lock کنید و بعد یه سکه بندازید تا نگهبان بیاد بعد بدون دردسر بیهوشش کنید و لباسشو بپوشید و دوباره وارد دستشویی بشید و از پنجره بیرون بپرید و پیش بابای عروس برید(و خداوند نقشه را آفرید.....) (چه آدم باحالیه!روز عروسیه دخترش داره به تمساحهاش غذا میده!)) و در یک موقعیت مناسب هولش بدید تو آب (نیازی نیست بگم جلوی چشم نگهبانا این کار رو نکنید!) در ضمن هیچ اثری از خون نباید باشه طوری که انگار یهو سر خورده و ....(سبک حادثه ای درام!!!) بعد که دوماد جان کیکو خورد(شایدم قبلا خورده!) و مرد شما (هم لباستون رو بپوشید )و عروسی رو ترک کنید

بیچاره عروس!!!برای اینکه از دلش در بیارید به مجلس ختم سوم و هفتم مرحومین مغفورین برید(یه وقت اونجا مادرش رو هم نکشید ها!)

Kianoosh
03-08-2008, 19:55
مرحله:A Dance With The Devil
شما در وگاس هستید و این آخرین مرحله ایه که دیانا به شما محول می کنه یه مامور سیا (CIA) که خیانتکار دوطرفه دراومده به اسم Anthony Martinez که قصد معامله اسلحه با یه خونوم خوش تیپ!((Vaana Ketlyn رو داره البته غیر از این دو هدف دیگه هم طی ماموریت اضافه میشن این دفعه هم یه جشن برگزار شده !اونم از نوع دوبلش!توی زیرزمین ماله جهنمی ها و پنت هوس!!! مال بهشتی ها در این مرحله ترجیحا می تونید از Ballers استفاده کنید به شرط آپ گرید اگه هم نخواستید اتفاق خواصی نمی افته

وارد ساختمان بشید و مستقیم به سمت نگهبان برید و بهش بگید که کیفتون رو پس بده(کدوم کیف؟؟ داریم کلک میزنیم مثلا!!) بعد که رفت دنبالش کنید و وقتی به آخرین اتاق رسید بیهوشش کنید و لباسشو بپوشید بعد به سمت در پارکینگ برید و از اتاقک نگهبانی در موقع مناسب نوار فیلم دوربین امنیتی رو بردارید بعد به سمت یه یک کامیون برید که سفیده و درش پشتش باز شده یکی هم اون اطراف حالش بده هی اوق می زنه!(حالم بد شد اه اه!) پشت کامیون جایی که تو دید نباشه Ballers رو بندازید زمین بعد لباسی که مال پارتی بهشت هست(کنار کامیون) بپوشید(مراقب نگهبانی که گشت میزنه باشید) بعد به سمت آسانسور راستی برید و بعد از اینکه اون نگهبانه چلمن شما رو گشت وارد آسانسور بشید و از سقف آسانسور بالا برید

در اینجا شما می تونید برید حموم یا کوه یا فوتبال ببینید!!!
چون واقعا این یه تیکه طول می کشه شما باید اینقدر اون بالا باشی که دوستمون آنتونی تاثیر مش....... ازش بره و یادش بیاد اومده معامله کنه!!و از آسانسور استفاده کنه ........

یک سال بعد.....

تار عنکبوت های روی لباستون رو پاک کنید و وقتی آنتونی اومد تو آسانسوربا سیم خفش کنید و لباسشو بپوشید و کیفش رو هم بردارید بعد دوباره به پارکینگ برید و Ballers رو بردارید و وارد آسانسورراست بشید(این دفعه دیگه نمی گردنتون!) وقتی رسیدید به بالاترین طبقه رسیدید بدون توجه به ......!!در سمت راست رو باز کنید و بعد دوباره اولین در سمت راست بعد از کامپیوتر اطلاعات بگیرید دو هدف جدید مشخص شدند خانوم Eve و آقای Mayrand John یکم صبر کنید Eve بیاد و بعد بی سر و صدا بکشیدش بعد به پارکینگ برید و این دفعه آسانسور چپیه

به جهنم خوش اومدید به هیچ چیز توجه نکنید دنبال یه ساقی!!! قرمز پوش بگردید این همون رفیقمون جانه! بعد یک ساعت و نیم کرکری(طرف شما رو میشناسه!) شما رو به یه مبارزه دعوت میکنه شما هم قبول کنید و دنبالش برید!(ای وای این دیگه چه مدلشه....!!!) بعد که وارد اتاق شدید جانی ازتون دور میشه و برق رو قطع می کنه(البت با توجه به قطعی های اخیر برق در کشورمون این یکی هیچ مشکلی نداره سریع یه شمع روشن کنید!) بعد یارو رو با Ballers یا هرچی که دوست داشتید بکشید و سر جسدش کلید رو بردارید و از همون مسیر خارج بشید و تا انتهای راهرو به سمت چپ برید و در رو باز کنید خانوم کتلین اینجا داره ترقه بازی میکنه دستگاه ترقه و آتش ساز!!! رو پیدا کنید و در وقت مناسب دستکاریش کنید کل مسی رو برگردید و در حال یکه لباستون رو عوض میکنید خانوم کتلین هم در یک سانحه ! آتش سوزی می سوزد با ماشین ون فرار کنید(مراقب نگهبان باشید)

چقدر بگم معامله اسلحه آخر و عاقبت نداره!؟

دوستان کسی اینارو می خونه؟؟! بابا یه نظری چیزی!!! خستگی به انگشتام موند!!!

aseman e ghermez
03-08-2008, 20:10
مرحله:A Dance With The Devil
شما در وگاس هستید و این آخرین مرحله ایه که دیانا به شما محول می کنه یه مامور سیا (CIA) که خیانتکار دوطرفه دراومده به اسم Anthony Martinez که قصد معامله اسلحه با یه خونوم خوش تیپ!((Vaana Ketlyn رو داره البته غیر از این دو هدف دیگه هم طی ماموریت اضافه میشن این دفعه هم یه جشن برگزار شده !اونم از نوع دوبلش!توی زیرزمین ماله جهنمی ها و پنت هوس!!! مال بهشتی ها در این مرحله ترجیحا می تونید از Ballers استفاده کنید به شرط آپ گرید اگه هم نخواستید اتفاق خواصی نمی افته

وارد ساختمان بشید و مستقیم به سمت نگهبان برید و بهش بگید که کیفتون رو پس بده(کدوم کیف؟؟ داریم کلک میزنیم مثلا!!) بعد که رفت دنبالش کنید و وقتی به آخرین اتاق رسید بیهوشش کنید و لباسشو بپوشید بعد به سمت در پارکینگ برید و از اتاقک نگهبانی در موقع مناسب نوار فیلم دوربین امنیتی رو بردارید بعد به سمت یه یک کامیون برید که سفیده و درش پشتش باز شده یکی هم اون اطراف حالش بده هی اوق می زنه!(حالم بد شد اه اه!) پشت کامیون جایی که تو دید نباشه Ballers رو بندازید زمین بعد لباسی که مال پارتی بهشت هست(کنار کامیون) بپوشید(مراقب نگهبانی که گشت میزنه باشید) بعد به سمت آسانسور راستی برید و بعد از اینکه اون نگهبانه چلمن شما رو گشت وارد آسانسور بشید و از سقف آسانسور بالا برید

در اینجا شما می تونید برید حموم یا کوه یا فوتبال ببینید!!!
چون واقعا این یه تیکه طول می کشه شما باید اینقدر اون بالا باشی که دوستمون آنتونی تاثیر مش....... ازش بره و یادش بیاد اومده معامله کنه!!و از آسانسور استفاده کنه ........

یک سال بعد.....

تار عنکبوت های روی لباستون رو پاک کنید و وقتی آنتونی اومد تو آسانسوربا سیم خفش کنید و لباسشو بپوشید و کیفش رو هم بردارید بعد دوباره به پارکینگ برید و Ballers رو بردارید و وارد آسانسورراست بشید(این دفعه دیگه نمی گردنتون!) وقتی رسیدید به بالاترین طبقه رسیدید بدون توجه به ......!!در سمت راست رو باز کنید و بعد دوباره اولین در سمت راست بعد از کامپیوتر اطلاعات بگیرید دو هدف جدید مشخص شدند خانوم Eve و آقای Mayrand John یکم صبر کنید Eve بیاد و بعد بی سر و صدا بکشیدش بعد به پارکینگ برید و این دفعه آسانسور چپیه

به جهنم خوش اومدید به هیچ چیز توجه نکنید دنبال یه ساقی!!! قرمز پوش بگردید این همون رفیقمون جانه! بعد یک ساعت و نیم کرکری(طرف شما رو میشناسه!) شما رو به یه مبارزه دعوت میکنه شما هم قبول کنید و دنبالش برید!(ای وای این دیگه چه مدلشه....!!!) بعد که وارد اتاق شدید جانی ازتون دور میشه و برق رو قطع می کنه(البت با توجه به قطعی های اخیر برق در کشورمون این یکی هیچ مشکلی نداره سریع یه شمع روشن کنید!) بعد یارو رو با Ballers یا هرچی که دوست داشتید بکشید و سر جسدش کلید رو بردارید و از همون مسیر خارج بشید و تا انتهای راهرو به سمت چپ برید و در رو باز کنید خانوم کتلین اینجا داره ترقه بازی میکنه دستگاه ترقه و آتش ساز!!! رو پیدا کنید و در وقت مناسب دستکاریش کنید کل مسی رو برگردید و در حال یکه لباستون رو عوض میکنید خانوم کتلین هم در یک سانحه ! آتش سوزی می سوزد با ماشین ون فرار کنید(مراقب نگهبان باشید)

چقدر بگم معامله اسلحه آخر و عاقبت نداره!؟

دوستان کسی اینارو می خونه؟؟! بابا یه نظری چیزی!!! خستگی به انگشتام موند!!!

بابا خفن من این مرحله هارو رد کردم ولی بازم دستت درد نکنه میگم باحالی ها بیشتر بنویس ممنون:10::11:

Abolfazl3007
03-08-2008, 22:30
اصلا دیگه وقت ندارم
دمت گرم واسه مرحله 13 رو هم بنویس

Kianoosh
04-08-2008, 06:55
اصلا دیگه وقت ندارم
دمت گرم واسه مرحله 13 رو هم بنویس

یکم امیدوار شدم!

اینم مرحله 13:

مرحله:Amendment XXV
خب این آخرین ماموریت شماست که این دفعه از طرف مامور اسمیت هست(همون دست و پا چلفتی توی آسایشگاه!) شما در کاخ سفید هستید (بخش موزه!) رئیس جمهور آمریکا قرار ترور بشه اونم به دست یک قاتل حرفه ای از جنس شما به اسم Mark Parchezzi (the third) نمیشه از FBI یا CIA یا NSA کمک گرفت چون کسی که پشت پرده این تروره در واقع نایب رئیس ریاست جمهوری آمریکاست Daniel Morris
شما باید هر دو نفر رو بکشید و مطمئن بشید رئیس جمهور در امانه

برای این مرحله به w2000 نیاز دارید با آخرین آپ گرید ها

وارد ساختمان کاخ بشید و کیف رو روی ریل دستگاه کنترل قرار بدید بعد خودتون از دستگاه رد بشید و بعد به انتهای سالن(جلوی دری که نگهبان داره) برید و سمت چپ وارد دستشویی بشید بعد سمت تابلو نقاشی کمین بگیرید تا خدمت کار قرمز پوش بیاد و موقعی که داره .... می کنه! بیهوشش کنید و لباسشو بپوشید جسد رو از جلوی در دور کنید و بیرون بیاید (مراقب باشید کسی جسد رو نبینه و گرنه در کسری از ثانیه آبکش میشید!) در سمت راست سالن رو باز کنید و دومین در از چپ رو باز کنید و وارد حیاط خلوت! بشید(از باران و موسیقی متن لذت ببرید!) بعد در فرصت مناسب نگهبان رو بیهوش کنید (اگه نیست صبر کنید بیاد) و جسدش رو پشت کانال هواکش و بوته ها طوری پنهان کنید که معلوم نباشه(اسلحه رو هم همون جا بندازید) لباسشو بپوشید و برگردید و کیفتون رو از رو ی دستگاه کنترل بردارید و وارد در انتهای سالن بشید بعد اولین در سمت چپ به اتاق نگهبان ها وارد بشید از روی میز کی کارد و نوار فیلم دوربین های امنیتی (زیر مانیتور) و از جعبه اسلحه یه pistol بردارید و بزاریدش تو جیبتون(راست کلیک!!!) بعد خارج بشید و مستقیم به مسیرتون ادامه بدید تا به در کارتی برسی که اونم مشکلی نداره از راهرو بگذرید و از پله ها بالا بیاید و اولین در سمت راست رو باز کنید شما نزدیک دفتر مارک هستید که یه خانومی هم اونجاست با یه سگ سیاه! به سمت اولین در از سمت چپ برید و صبر کنید تا مارک با اون خانوم و سگه برن قدم بزنن و وقتی نگهبانا حواسشون نیست وارد بشید از درهای سمت راست برید تو و دوباره به راست برید تا وارد دفتر مارک بشید توی مسیر کنار پیانو یک جعبه هست که درش رو باز کنید و منتظر بمونید تا مارک برگرده(در اینجا شما میفهمید که این خانوم زیادم به مارک وفادار نیست! شایدم برعکس!) و در موقعیت مناسب با Syringe poison بکشیدش و کی کاردشو بردارید و جسدش رو هم توی جعبه بندازید و از همون مسیر برگردید و خارج بشید اگه زنه دیدتون هول نشید و از در مستقیم اتاقش خارج بشید در انتهای سالن (سمت راست) رو باز کنید درکوچک کرم رنگ رو باز کنید و به طرف حیات غربی برید بعد از دیواره و پیچک ها بالا برید تا به پشت بام برسید(مراقب مامور سیاه پوش باشید) بعد مستقیم برید تا به در کارتی برسید ماموری داره اوجا سیگار میکشه(اگه نیست صبر کنید تا بیاد) بدون اینکه شما رو ببینه pistol رو دربیارید و از پشت سر سپر انسانیش کنید! بعد با اسلحه بکوبید تو سرش تا بیهوش شه و لباسشو بپوشید و کارتش رو بردارید pistop رو کنار جسد بندازید و کیف رو کمی دورتر زمین بزارید و وارد ساختمان بشید اتاق بیضی شکل ریاست جمهوری رو از روی نقشه پیدا کنید هدف اوجا داره چرخ میزنه و وارد بشید بعد از دمو و انفجار بمب بدون جلب نظر هدف رو تا روی بام تعقیب کنید و w2000 رو دربیارید (مراقب باشید سوراخ سوراخ نشید!) بعد از راه دور!(جلوی در) مخشو بزنید و بعد اسلحه رو جمع کنید و کل مسیر رو به دستشویی برگردید و لباستون رو بپوشید و از کاخ سفید خارج بشید(Escape)

خائن ها به بهشت نمی روند!

brain
10-08-2008, 09:13
سلام....آقا یکی این چیزایی که آخر مرحله میاد رو برام توضیح بده ..ماکه سر در نیاوردیم.....همینطور اون چیزی که میتونیم بخریم ( bribe cilvi....و غیره )
کامل توضیح بدید....من هرکاری میکنم سایلنت اسیسن نمیشم..اصلا کجا مینویسه...برای اینکه سایلنت اسیسن بشم باید چی کار کنم ؟
در ضمن برای من تو مرحله 3 از بازی میپره بیرون..حالا چرا نمیدونم.....کراک من همون 13 مگیه اس..اشکال از اون نیس...
در ضمن برای قشنگ تر بازی کردن چه پیشنهادی دارید ؟

Hitman67
10-08-2008, 11:00
من هم هر کاری میکنم سایلنت اساسین نمیشم من فقط هدفها رو میکشم و اون یکی ها رو بیهوش میکنم ولی رنت من اینه:
Profissional
نمیدونم چرا سایلنت اساسین نمیشه در ضمن من برو آخرین درجه ی سختی بازی میکنم.

aseman e ghermez
10-08-2008, 12:14
یکم امیدوار شدم!

اینم مرحله 13:

مرحله:Amendment XXV
خب این آخرین ماموریت شماست که این دفعه از طرف مامور اسمیت هست(همون دست و پا چلفتی توی آسایشگاه!) شما در کاخ سفید هستید (بخش موزه!) رئیس جمهور آمریکا قرار ترور بشه اونم به دست یک قاتل حرفه ای از جنس شما به اسم Mark Parchezzi (the third) نمیشه از FBI یا CIA یا NSA کمک گرفت چون کسی که پشت پرده این تروره در واقع نایب رئیس ریاست جمهوری آمریکاست Daniel Morris
شما باید هر دو نفر رو بکشید و مطمئن بشید رئیس جمهور در امانه

برای این مرحله به w2000 نیاز دارید با آخرین آپ گرید ها

وارد ساختمان کاخ بشید و کیف رو روی ریل دستگاه کنترل قرار بدید بعد خودتون از دستگاه رد بشید و بعد به انتهای سالن(جلوی دری که نگهبان داره) برید و سمت چپ وارد دستشویی بشید بعد سمت تابلو نقاشی کمین بگیرید تا خدمت کار قرمز پوش بیاد و موقعی که داره .... می کنه! بیهوشش کنید و لباسشو بپوشید جسد رو از جلوی در دور کنید و بیرون بیاید (مراقب باشید کسی جسد رو نبینه و گرنه در کسری از ثانیه آبکش میشید!) در سمت راست سالن رو باز کنید و دومین در از چپ رو باز کنید و وارد حیاط خلوت! بشید(از باران و موسیقی متن لذت ببرید!) بعد در فرصت مناسب نگهبان رو بیهوش کنید (اگه نیست صبر کنید بیاد) و جسدش رو پشت کانال هواکش و بوته ها طوری پنهان کنید که معلوم نباشه(اسلحه رو هم همون جا بندازید) لباسشو بپوشید و برگردید و کیفتون رو از رو ی دستگاه کنترل بردارید و وارد در انتهای سالن بشید بعد اولین در سمت چپ به اتاق نگهبان ها وارد بشید از روی میز کی کارد و نوار فیلم دوربین های امنیتی (زیر مانیتور) و از جعبه اسلحه یه pistol بردارید و بزاریدش تو جیبتون(راست کلیک!!!) بعد خارج بشید و مستقیم به مسیرتون ادامه بدید تا به در کارتی برسی که اونم مشکلی نداره از راهرو بگذرید و از پله ها بالا بیاید و اولین در سمت راست رو باز کنید شما نزدیک دفتر مارک هستید که یه خانومی هم اونجاست با یه سگ سیاه! به سمت اولین در از سمت چپ برید و صبر کنید تا مارک با اون خانوم و سگه برن قدم بزنن و وقتی نگهبانا حواسشون نیست وارد بشید از درهای سمت راست برید تو و دوباره به راست برید تا وارد دفتر مارک بشید توی مسیر کنار پیانو یک جعبه هست که درش رو باز کنید و منتظر بمونید تا مارک برگرده(در اینجا شما میفهمید که این خانوم زیادم به مارک وفادار نیست! شایدم برعکس!) و در موقعیت مناسب با Syringe poison بکشیدش و کی کاردشو بردارید و جسدش رو هم توی جعبه بندازید و از همون مسیر برگردید و خارج بشید اگه زنه دیدتون هول نشید و از در مستقیم اتاقش خارج بشید در انتهای سالن (سمت راست) رو باز کنید درکوچک کرم رنگ رو باز کنید و به طرف حیات غربی برید بعد از دیواره و پیچک ها بالا برید تا به پشت بام برسید(مراقب مامور سیاه پوش باشید) بعد مستقیم برید تا به در کارتی برسید ماموری داره اوجا سیگار میکشه(اگه نیست صبر کنید تا بیاد) بدون اینکه شما رو ببینه pistol رو دربیارید و از پشت سر سپر انسانیش کنید! بعد با اسلحه بکوبید تو سرش تا بیهوش شه و لباسشو بپوشید و کارتش رو بردارید pistop رو کنار جسد بندازید و کیف رو کمی دورتر زمین بزارید و وارد ساختمان بشید اتاق بیضی شکل ریاست جمهوری رو از روی نقشه پیدا کنید هدف اوجا داره چرخ میزنه و وارد بشید بعد از دمو و انفجار بمب بدون جلب نظر هدف رو تا روی بام تعقیب کنید و w2000 رو دربیارید (مراقب باشید سوراخ سوراخ نشید!) بعد از راه دور!(جلوی در) مخشو بزنید و بعد اسلحه رو جمع کنید و کل مسیر رو به دستشویی برگردید و لباستون رو بپوشید و از کاخ سفید خارج بشید(Escape)

خائن ها به بهشت نمی روند!
اشتباه نکن این اخرین مرحله بازی نیست مرحله اخر ما از تابوت به کمک دکمه های موس w استفاده کنید تا به هوش بیاد بعد همرو میفرستیم اون دنیا مخصوصا وکیل دکتر فلجه پدر روحانی وقتی بازی رو تموم کردین دمو های اخر بازی رو ببینید:10:

Kianoosh
10-08-2008, 14:18
اشتباه نکن این اخرین مرحله بازی نیست مرحله اخر ما از تابوت به کمک دکمه های موس w استفاده کنید تا به هوش بیاد بعد همرو میفرستیم اون دنیا مخصوصا وکیل دکتر فلجه پدر روحانی وقتی بازی رو تموم کردین دمو های اخر بازی رو ببینید:10:

خشایار جان اون مرحله انقدر ساده بود که از خیرش گذشتم و اینو توی اولین قدم به قدم ذکر کردم (که سه مرحله حذف شدن)

قربانت:11:

aseman e ghermez
10-08-2008, 14:20
خشایار جان اون مرحله انقدر ساده بود که از خیرش گذشتم و اینو توی اولین قدم به قدم ذکر کردم (که سه مرحله حذف شدن)

ببخشید:11:

Kianoosh
10-08-2008, 14:30
سلام....آقا یکی این چیزایی که آخر مرحله میاد رو برام توضیح بده ..ماکه سر در نیاوردیم.....همینطور اون چیزی که میتونیم بخریم ( bribe cilvi....و غیره )
کامل توضیح بدید....من هرکاری میکنم سایلنت اسیسن نمیشم..اصلا کجا مینویسه...برای اینکه سایلنت اسیسن بشم باید چی کار کنم ؟
در ضمن برای من تو مرحله 3 از بازی میپره بیرون..حالا چرا نمیدونم.....کراک من همون 13 مگیه اس..اشکال از اون نیس...
در ضمن برای قشنگ تر بازی کردن چه پیشنهادی دارید ؟

سلام

شما کدوم مرحله رو مشکل دارید؟آخر مرحله به شما میگه چند نفر رو کشدید-چند تیر شلیک کردید-تصویری از شما روی دوربین ضبط شده-چند بار پوششتون لو رفته-چند شاهد باقی مونده-چقدر سروصدا داشتید و .....

وقتی یه مرحله رو رد می کنی کمی هویتت شناخته میشه نسبت به 100(100/0) بعد از هر مرحله باید با توجه به مقدار اون پول یرو بپردازی تا یه هویت تازه بگیری و هیچ ردی نمونه(بسته به نیاز 15 50 و 100 داره برای خرید که به ترتیب گرونتر میشن)

بازی رو دوباره نصب کنید و یه کرک 4 مگی (تو همان تاپیک پیدا کنید) رو بریزید

خب اول اینکه میتونید مراحل رو هر طوری که حال میکنید تموم کنید تا سایلنت اساسین بشین ولی:1-هیچ شاهدی نباید باقی بمونهno witnesses2-هیچ مدرکی نباید باقی بمونه که شامل اسلحه و لباستون میشه(حتی لباس زیر!) چون بعد ها میتونن ردتون رو بگیرنno evidence3-نباید هویتتون کشف بشه یا پوششتون لو برهno covers blown4-هیچ تصویری از شما نباید روی دوربین های امنیتی ضبط بشه اگر هم شد برای اینکه خدای ناکرده فردا فیلم و سی دی تون روانه بازار نشه باید ویدیو تیپ های دوربین های امنیتی رو کش بریدno caught on camera5-شما فقط باید اهداف تعیین شده رو خودکشی کنید بعضی ها وقتی مرحله رو تموم میکنن هیچ موجود زنده ای نمیمونه!
از اینها که بگذریم باید بدونید که خزیدن و مخفی کاری عامل موفقیت شماست و هیچ وقت تابلو بازی درنیارید در ضمن اگر یکی رو به سبک حادثه ای کشدید و جنازش پیدا شد ریت شما بالا نمیره(ایجاد حادثه به شرط عدم پیدا شدن جسد)

Kianoosh
10-08-2008, 14:36
من هم هر کاری میکنم سایلنت اساسین نمیشم من فقط هدفها رو میکشم و اون یکی ها رو بیهوش میکنم ولی رنت من اینه:
Profissional
نمیدونم چرا سایلنت اساسین نمیشه در ضمن من برو آخرین درجه ی سختی بازی میکنم.

سلام

به احتمال زیاد یکی از اینها رو رعایت نمی کنید

خب اول اینکه میتونید مراحل رو هر طوری که حال میکنید تموم کنید تا سایلنت اساسین بشین ولی:1-هیچ شاهدی نباید باقی بمونهno witnesses2-هیچ مدرکی نباید باقی بمونه که شامل اسلحه و لباستون میشه(حتی لباس زیر!) چون بعد ها میتونن ردتون رو بگیرنno evidence3-نباید هویتتون کشف بشه یا پوششتون لو برهno covers blown4-هیچ تصویری از شما نباید روی دوربین های امنیتی ضبط بشه اگر هم شد برای اینکه خدای ناکرده فردا فیلم و سی دی تون روانه بازار نشه باید ویدیو تیپ های دوربین های امنیتی رو کش بریدno caught on camera5-شما فقط باید اهداف تعیین شده رو خودکشی کنید بعضی ها وقتی مرحله رو تموم میکنن هیچ موجود زنده ای نمیمونه!
از اینها که بگذریم باید بدونید که خزیدن و مخفی کاری عامل موفقیت شماست و هیچ وقت تابلو بازی درنیارید در ضمن اگر یکی رو به سبک حادثه ای کشدید و جنازش پیدا شد ریت شما بالا نمیره(ایجاد حادثه به شرط عدم پیدا شدن جسد)

مربوط به کدوم مرحله هست؟کلیه؟

Hitman67
10-08-2008, 16:27
یکی از مرحله ها رو که توی یک هتل به نام samal توی لاس وگاس هستش نذاشتی همون مرحله ای که باید 3 نفر رو بکشی یکیش هم عرب هستش.

brain
10-08-2008, 18:28
شما چه جوری آخر مرحله برای escape لباس خودتونو می پوشید ..مثلا مرحله vintage year هصلا نمیشه اینکارو کرد چون برای اینکه برید تو آسانسور باید از یه محوطه ای رد شید که لباس مخصوص خودشو میخواد ... یکی توضیح بده

Kianoosh
10-08-2008, 19:44
یکی از مرحله ها رو که توی یک هتل به نام samal توی لاس وگاس هستش نذاشتی همون مرحله ای که باید 3 نفر رو بکشی یکیش هم عرب هستش.

دوست عزیز شما قدم به قدم 9 رو توی صفحه 81 خوندید؟

قدم به قدم 9

--------------------------------------------------------------------------------

مرحله:A House Of Cards
این بخش هم نسبتا آسونه شما در لاس وگاس هستید و یه اتاق در هتل شمال(Shamal) براتون رزرو شده یه معامله دی ان ای داره تو هتل انجام میشه بین هنریک اشموتز(فروشنده)شیخ محمد خلیفه(عربهای مارمولک خور هم آدم شدن!خریدار) و طارق عبدل لطیف دانشمند(صحت دی ان ای رو چک می کنه) این یکی از مراحلی هست که اسلحه احتیاج دارید (w2000) شما باید کل افراد معامله رو بکشید و کیف حاوی دی ان ای ها رو کش برید
کشتنه شیخه یه کم سخته ولی اون دو تا خیلی سادست البته خیلی از مامور های ICAHQ تو این بخش نفله شدن پس دقت کنید!
در آغاز باید بدونید که باید w2000 رو تا جایی که ممکنه(پول دارید) آپ گرید کنید
وارد هتل بشید به سمت راست لابی برید و با خانوم راهنما تو اتاقک صحبت کنید و کی کارد اتاق 701 توی طبقه هفتم رو ازش بگیرید مستقیم از پله ها بالا برید و به ....... توجه نکنید! وارد آسانسور سمت چپ بشید و از سقفش برید بالا بعد صبر کنید تا طارق جان بیاد تو آسانسور و بعد با سیم از بالا خفش کنید(جنازه بیاد رو سقف) بعد کی کارد و کیفش رو بردارید و کیف اسلحه رو رو سقف بزارید به محل خروج برید(از نقشه) و کیف دی ان ای رو اونجا بندازید بعد کیف اسلحه رو بردارید و این دفعه بالای سقف آسانسور راست برید و منتظر هنریک بشید و با همون روش قبلی بکشیدش و هیچیشم نمی خواد بردارید گناه داره!(خدا پدر و مادر کسی رو که آسانسور رو اختراع کرد بیامرزه و جد و آباد کسی که روی سقفش سوراخ تعبیه کرد!) اا شما هم حس کردید؟بوی سوختگی میاد! به طبقه هشتم برید و آزیر آتش رو فشار بدید) وقتی مامور ها رفتند وارد اتاق طارق بشید و با شیخ تماس بگیرید بعد به طبقه هفتم و اتاق خودتون برید و اسلحه w2000 رو آماده کنید شیخ میاد رو محوطه پشت بام که با تلفن حرف بزنه (درست مقابل شماست از بالکن معلومه) و در تیررس با یه تیر و ترجیحا بی صدا کارشو تموم کنید اسلحه رو توی جعبه ICA بزارید به محل خروج برید و کیف دی ان ای رو بردارید (اگه هم خواستید یه سری هم به کازینو بزنید ولی مراقب دوربین باشید!) و سوار ماشین مشکیه که منتظرتونه بشید(Escape)

This is an Easy Big Deal

Kianoosh
10-08-2008, 19:51
شما چه جوری آخر مرحله برای escape لباس خودتونو می پوشید ..مثلا مرحله vintage year هصلا نمیشه اینکارو کرد چون برای اینکه برید تو آسانسور باید از یه محوطه ای رد شید که لباس مخصوص خودشو میخواد ... یکی توضیح بده

سلام
در مورد این مرحله قبلا توضیح کامل دادم

قدم به قدم 1

--------------------------------------------------------------------------------

مرحله:A Vintage Year
شما در شیلی هستید و اهداف پدر و پسری محترم هستند که به شغل شریف تولید و توزیع مواد مخدر روی آوردند Don Fernando Delgado ,پسر بابا Manuel Delgado مراسم یه جشن برگزار شده که یه مشت مفت خور و شما در اون حاضرید در این مرحله ما فقط به وسایل معمولی نیاز داریم ولی اگه می خواین حمالی کنید هر اسلحه ای که دوست داشتید بردارید خب شروع شد:
کمی به طرف چپ بچرخید و به سمت آشیانه هواپیما حرکت کنید شما باید عمارت رو دور بزنید و در جایی که یک کامیون خراب پارک شده (پشت عمارت) با یک نگهبان روبرو میشید از سبزه زارها و درختان سمت چپ استفاده کنید تا شما رو نبینه خب به نزدیکی یه آبشار رسیدید که یه راه شما رو پایین میبره(اگه نتونستید راه رو پیدا کنید از بازی بیرون بیاد و اون رو unistall کنید!) یه کارمند زحمت کش اون پایین داره سیگار میکشه خیلی نرم از بقلش بگذرید و به سمت آسانسور برید بعد پشت صخره نزدیک آسانسور قایم بشید تا یه کارمند دیگه بیاد واسه هواخوری و وقتی رفت به سمت نگهبان بخزید و با syringe sedative عملیات واکسیناسیون رو انجام بدید بعد سریعا جنازه محترم رو پشت جعبه های دورتر از آسانسور مخفی کنید تا اصلا معلوم نباشه بعد لباس(اگه خواستید اسلحه) رو بپوشید(نگران اون کارمند اولی هم نباشید اون چیزی که می کشید سیگار نبوده!) و با آسانسور به Drug Lab برید به سمت راست بپیچید و در رو باز کنید و به طبقه بالا برید و بعد اولین در سمت راست به وسط راهرو که رسیدید پله ها رو میبینید یه طبقه دیگه برید بالا اینجا خیلی مهمه یه نگهبان داره قدم میزنه و یکی دیگه جلوی در دولنگه هست به سمت چپ برید و کنار در انتهایی منتظر بمونید به طوری که pick lock آماده باشه و وقتی حواس هیچکدومشون نبود(اولی در حال دور شدن از شما و دومی اون ور رو نگاه میکرد) در رو باز کنید و تو بخزید .....

........به دلیل احترام به بزرگتر از بابا شروع میکنیم ایشون رو به یک منظره عالی نشستن و ویولن میزنن شما هم پشت پیانو برید تا پیانو بزنید! syringe poison رو آماده کنید و بعد از اتمام قطعه به گردن محترم تزریق کنید (البته یه راه دیگه هم هست که بگذارید بره لب بالکن اتاق بقلی و بعد هلش بدید(مال دوستان عشق حادثه) نگهبان هم خوابه مهم نیست پس از اتمام کار کل مسیر رو برگردید به Drug Labاز کنار میزها و مواد رد بشین(وسوسه نشیدها جنس خوب نیست!)تا به یه اتاق برسید که چندتا دریچه داره یکیش که تورفته درواقع یه دره بازش کنید و مستقیم به اتاقی برید که یه صندلی داره و پشت بشکه ها منتظر بمونید(در اون جعبه رو هم باز کنید لازم میشه!) گل پسر بعد یه مدتی میاد و سر میز مواد میزنه موقع خروج با سیم یا syringe poison دخلشو بیارید و بعد جسدشو تو جعبه بندازید تا خراب نشه(درشو هم ببندیدها!) بعد خیلی ریلکس کل مسیر رو به آشیانه هواپیما برگردید و لباس خودتون رو بپوشید (مراقب اون کارمند که با آسانسور میاد باشید) و به سمت هواپیما برید (کار مخدر که باشه همه نگهبانا خوابن!) و فرار کنید(escape)

یکی از شرطهای سایلنت اساسین شدن اینه که نه لباس و نه اسلحه جا بزاری(ازت پول کم میشه و حداکثر پروفشنال میشی)

brain
11-08-2008, 07:23
شما خیلی کار خودتو سخت کردی ... چند نفر رو کلا تو این بازی کشتید ..؟
من نمیدونستم از اون پشت هم به پایین راه داره .... فقط یه سوال :
1)تو هر مرحله ای هستی پس میشه آخر لباس خودمونو بپوشیم ( ینی یه راه براش گذاشتن پس) ؟
2)آیا میشه همه هدف ها رو طوری کشت که صحنه سازی جلوه بده یا مثلا برای بعضی مرحله ها همچین چیزی وجود نداره و حتما باید خفشون کرد؟
3)میشه همه مراحل رو در حالت standard Equip بازی کرد ؟(بدون نیاز به اسلحه)
ودر آخر اینکه فرض کنید شما یه مرحلرو خیلی بد بازی کردید و هویتتون فاش شد و از اینجور چیزا ... حالا این اتفاق در روند مراحل بعد تاثیر داره یا نه ؟ ... من فکر نکنم تاثیر بذاره اینجور مسائل فقط باعث میشه پولتون بیشتر شه و پلیر حال کنه.... درست نمیگم ؟...
راستی من هر موقع مرحلرو رد میکنم تو روزنامه عکس مقتولو میزنه .... منظورش چیه ؟ ( ینی بد بازی کردم ...) راستی متن روزنامه هر دفعه که یه مرحلرو بازی میکنی یکیه ؟

راستی شما فیلم هیتمنو دیدی ؟..حالم بهم خورد .... هیتمن کجا اون یارو کجا .....

Kianoosh
11-08-2008, 10:28
شما خیلی کار خودتو سخت کردی ... چند نفر رو کلا تو این بازی کشتید ..؟
من نمیدونستم از اون پشت هم به پایین راه داره .... فقط یه سوال :
1)تو هر مرحله ای هستی پس میشه آخر لباس خودمونو بپوشیم ( ینی یه راه براش گذاشتن پس) ؟
2)آیا میشه همه هدف ها رو طوری کشت که صحنه سازی جلوه بده یا مثلا برای بعضی مرحله ها همچین چیزی وجود نداره و حتما باید خفشون کرد؟
3)میشه همه مراحل رو در حالت standard Equip بازی کرد ؟(بدون نیاز به اسلحه)
ودر آخر اینکه فرض کنید شما یه مرحلرو خیلی بد بازی کردید و هویتتون فاش شد و از اینجور چیزا ... حالا این اتفاق در روند مراحل بعد تاثیر داره یا نه ؟ ... من فکر نکنم تاثیر بذاره اینجور مسائل فقط باعث میشه پولتون بیشتر شه و پلیر حال کنه.... درست نمیگم ؟...
راستی من هر موقع مرحلرو رد میکنم تو روزنامه عکس مقتولو میزنه .... منظورش چیه ؟ ( ینی بد بازی کردم ...) راستی متن روزنامه هر دفعه که یه مرحلرو بازی میکنی یکیه ؟

راستی شما فیلم هیتمنو دیدی ؟..حالم بهم خورد .... هیتمن کجا اون یارو کجا .....

تو این بازی فقط اهداف رو کشتم:5:

1-بله
2-خیر بعضی از مرحله ها راهی برای صحنه سازی نداره
3-این به توانایی شما بستگی داره اما به جز یک مرحله(A House Of Cards=w2000 ) شما نیازی به اسلحه ندارید و میشه standard equip رفت(اون مرحله رو هم من این جوری تز دادم شاید راه دیگه ای هم باشه:31:)
4-خیر اگه هویت جدید نخرید در مرحله بعدی زودتر بهتون مشکوک میشن و هویتتون لو میره پولتون کمتر میشه نه بیشتر تازه باید برای هویت جدید زیاد خرج کنید نه دیگه خوب بالاخره جسدها پیدا میشن و خبرها پخش میشه بد یا خوب بازی کردن شما به ریتتون بستگی داره نه روزنامه:5:نه متن روزنامه ها متفاوته
آره دیدم اصلا چنگی به دل نزد:41:

sina1100
12-08-2008, 12:40
تو مرحله Curtains Down همون اول مرحله که میخوام کارگر سبزه رو بکشم از بازی میپره بیرون! من اصلا این مشکل رو نداشتم اما Patch 1.2 رو که در صفحه 73 معرفی شده بود دانلود و نصب کردم و فکر کنم به خاطر همین اینجوری شده... حالا چیکار کنم؟ کرک 1.2 رو هم ریختم اما فرقی نکرد دقیقا همونجا میپره بیرون :( چیکار کنم؟ کمکم کنید...

Kianoosh
12-08-2008, 15:06
تو مرحله Curtains Down همون اول مرحله که میخوام کارگر سبزه رو بکشم از بازی میپره بیرون! من اصلا این مشکل رو نداشتم اما Patch 1.2 رو که در صفحه 73 معرفی شده بود دانلود و نصب کردم و فکر کنم به خاطر همین اینجوری شده... حالا چیکار کنم؟ کرک 1.2 رو هم ریختم اما فرقی نکرد دقیقا همونجا میپره بیرون :( چیکار کنم؟ کمکم کنید...

به به آقا سینا بلاد مانی چطوره؟

سیوات رو یه جا کپی کن و بازی رو دوباره نصب کن

sina1100
12-08-2008, 15:50
به به آقا سینا بلاد مانی چطوره؟

سیوات رو یه جا کپی کن و بازی رو دوباره نصب کن
عزیز الا بازی رو هم دوباره نصب کردم اما بازم دقیقا همونجا میپره بیرون دیگه نمیدونم چیکار کنم!:41:

sina1100
14-08-2008, 10:01
آقا مشکل crash حل شد دیگه نمیپره بیرون...
حالا من تو مرحله Curtains Down گیر کردم... کیا جان شما تو قدم به قدم این مرحله گفتید وقتی بمب رو میذاریم کنار چلچراغ میایم تو دومین اتاق ستاره دار (اونی که رو به روی نگهبان سیاهپوشه هست نه ... اون یکی!) توی کمد قایم میشیم و منتظر میمونیم! من تقریبا 4 دقیقه منتظر موندم! یهو دیدم زکی! این یارو بازیگره که داره نمایشون اجرا میکنه و با همون اسلحع قلابی شلیک میکنه... دیر رسیدیم؟ حالا چیکار کنم؟

Kianoosh
14-08-2008, 10:23
آقا مشکل crash حل شد دیگه نمیپره بیرون...
حالا من تو مرحله Curtains Down گیر کردم... کیا جان شما تو قدم به قدم این مرحله گفتید وقتی بمب رو میذاریم کنار چلچراغ میایم تو دومین اتاق ستاره دار (اونی که رو به روی نگهبان سیاهپوشه هست نه ... اون یکی!) توی کمد قایم میشیم و منتظر میمونیم! من تقریبا 4 دقیقه منتظر موندم! یهو دیدم زکی! این یارو بازیگره که داره نمایشون اجرا میکنه و با همون اسلحع قلابی شلیک میکنه... دیر رسیدیم؟ حالا چیکار کنم؟

به به سلام
سینا جون با این اوصاف پیشنهاد میشه شما با بمب اتم فرانسه رو منفجر کنید!:27::31:نه یه بار اجرا می کنه بار بعد میاد استراحت و دیالوگ هاش رو تمرین می کنه بعد که اسلحه رو گذاشت رو میز و رفت دستشویی شما از کمد میای بیرون و اسلحه ها رو عوض می کنی باقیشم که حله!:8:مطمئنی اتاق رو درست رفتی؟آره درست رفتی ولی یکم باید زیاد صبر کنی!!:31::19:

sina1100
14-08-2008, 11:26
به به سلام
سینا جون با این اوصاف پیشنهاد میشه شما با بمب اتم فرانسه رو منفجر کنید!:27::31:نه یه بار اجرا می کنه بار بعد میاد استراحت و دیالوگ هاش رو تمرین می کنه بعد که اسلحه رو گذاشت رو میز و رفت دستشویی شما از کمد میای بیرون و اسلحه ها رو عوض می کنی باقیشم که حله!:8:مطمئنی اتاق رو درست رفتی؟آره درست رفتی ولی یکم باید زیاد صبر کنی!!:31::19:

ممنوووون کیا جان Silent Assassin شدم... ایول... این فکر کنم یکی از بهترین داستان ها و سناریو ها رو داشت! البته من که هنوز مراحل دیگه رو ندیدم... اما بازم ممنون!:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdil
29-08-2008, 01:33
The sufferhing2 راهنمای بازی

mahan niki
24-02-2009, 13:18
حجمش خیلی زیاده....
اگه میشه لینک کم حجمش بزارید.

valas
25-09-2009, 20:39
با سلام

من Hitman 4 نسخه کامپیوتر - سی دی رام رو از رو یه سی دی فشرده نصب کردم.

دو تا مشکل داره

اول اینکه فیلمهاش که در نسخه PS2 هست اینجا حذف شده که این شاید عمدی باشه.

دوم و مهمتر اینکه موسیقی متن و نیز تقریبا تمام گفتگوها پخش نمی شن در حالی که تو Option فعالند.

با گزینه های مونو و استریوی کنترل پنل هم ور رفتم جواب نمی ده.

کسی نمی دونه علت و راهکارش چیه؟

مثلا ممکنه فایلهای خاصی باشه که دوستان بذارن دانلود و اضافه کنم و حل بشه؟

یا چه می دونم چیز دیگه ای هم اگه به ذهن می رسه بگین.

shaaheen
25-09-2009, 20:43
با سلام

من Hitman 4 نسخه کامپیوتر - سی دی رام رو از رو یه سی دی فشرده نصب کردم.

دو تا مشکل داره

اول اینکه فیلمهاش که در نسخه PS2 هست اینجا حذف شده که این شاید عمدی باشه.

دوم و مهمتر اینکه موسیقی متن و نیز تقریبا تمام گفتگوها پخش نمی شن در حالی که تو Option فعالند.

با گزینه های مونو و استریوی کنترل پنل هم ور رفتم جواب نمی ده.

کسی نمی دونه علت و راهکارش چیه؟

مثلا ممکنه فایلهای خاصی باشه که دوستان بذارن دانلود و اضافه کنم و حل بشه؟

یا چه می دونم چیز دیگه ای هم اگه به ذهن می رسه بگین.

من فكر كنم نسحه اي كه گرفتين كم حجمش كردن و دمو و صدا رو حذف كردن.متاسفانه از اين كارا زياد ميكنن.:2:
مال شركت خاصيه؟

B3HZ@D
25-09-2009, 21:04
همینه دیگه.....این بازی خودش رو یک dvd عرضه شده بعد اونا توی 1 cd جاش دادن
مثلا به قول خودشون توی قیمت صرفه جویی کردن و به سود کاربر هست
هیچ وقت این بازی های فشرده شده رو خریداری نکنین...همیشه یک گندی به بازی می زنن
توی این هم به احتمال زیاد کات سکنس ها و صداها رو حذف کردن

pcali
26-09-2009, 08:36
همینه دیگه.....این بازی خودش رو یک dvd عرضه شده بعد اونا توی 1 cd جاش دادن
مثلا به قول خودشون توی قیمت صرفه جویی کردن و به سود کاربر هست
هیچ وقت این بازی های فشرده شده رو خریداری نکنین...همیشه یک گندی به بازی می زنن
توی این هم به احتمال زیاد کات سکنس ها و صداها رو حذف کردن

آره دیگه مملکت ما اینه قانون کپی رایت که کشکه در ضمن سر همدیگه هم میخواهیم کلاه
بذاریم .:13:

valas
05-10-2009, 23:45
من فكر كنم نسحه اي كه گرفتين كم حجمش كردن و دمو و صدا رو حذف كردن.متاسفانه از اين كارا زياد ميكنن.:2:
مال شركت خاصيه؟

با سلام

منظورت رو از شرکت نفهمیدم. در هر حال اگه شرکت توزیع کننده ملاکه دقت نکردم.

شاید خیلی هم مهم نباشه.

بیشتر می خواستم ببینم مشکل مال سیستم خودم نباشه که البته بعیده.

MAHDIAGENT47
09-12-2009, 16:09
ويرايش شد :31:

Captain MacMillan
10-04-2010, 20:20
با سلام

بنده به تازگی اقدام به انجام بازی Hitman Blood Money کرده ام، ولی متاسفانه دو مشکل اساسی در بازی وجود داره:

1- در بازی قابلیت Load کردن سیو ها پس از خروج از بازی نیست ( تا اونجایی که تحقیق کردم راه حل خاصی برای این موضوع وجود نداره، ولی لطفا اگر کسی می دونه کمک کنه )

2- در بازی صدای دیالوگ های شخصیت ها اصلا شنیده نمی شه، ولی صداهای دیگه و افکت ها کاملا خوبه.

لطفا کمک کنید.

---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------

راستی، نسخه ی بنده کپی شده ی نسخه ی شرکت Emperor از Hitman Collection آن است و نصب بازی به صورت فشرده شده است ( UHARC ).

B3HZ@D
10-04-2010, 21:19
توی پست های قبل هم به دوستان توضیه کردیم که بازی های فشرده شده رو خریداری نکنن
چونکه هر دفعه یک بلایی سر این بازی ها میاد و یک ایرادی دارن
ممکنه مشکل شما هم بخاطر همین مسئله باشه
البته من این مشکل رو توی بازی AC 1 داشتم که توی ویندوز ویستا اینطوری بود ولی روی xp مشکلی نداشت
حالا ویندوز شما چیه؟!

Captain MacMillan
10-04-2010, 21:40
XP SP3

حالا می دونید نسخه ی کامل همراه با صدای دیالوگها رو از کجا می تونم خریداری کنم؟!

shaaheen
10-04-2010, 21:45
XP SP3

حالا می دونید نسخه ی کامل همراه با صدای دیالوگها رو از کجا می تونم خریداری کنم؟!

خيلي قديمي شده.مگر اينكه توپخونه يا وليعصر پيدا كني (پايتختم يه سري بزن)ولي حتما بازي بايد يه دي وي دي باشه نه كمتر نه بيشتر و با فروشنده هم شرط كن كه RIP شده بود پس ميبري.

Captain MacMillan
11-04-2010, 15:30
دوست عزیز فروشگاه های اینترنتی چطور؟ مثلا ببینید این دو لینک نسخه اش کامله؟! :

لینک -

لینک -

B3HZ@D
11-04-2010, 15:46
به این فروشگاه ها اطمینان زیادی نیست
با نگاه به این صفحات و مطالب نمیشه با اطمینان نظر داد...ممکنه بگیم بده خوب در بیاد یا ممکنه بگیم خوبه بد در بیاد
اگه اینترنت پر سرعت دارین برین دانلودش کنین

Captain MacMillan
11-04-2010, 15:57
حجم محدود و کمی دارم متاسفانه!

Captain MacMillan
11-04-2010, 21:20
...................................

A.M.D.D.E.V.I.L
11-04-2010, 21:26
خب یعنی با این روش دیگه مشکل بی صدایی حل میشه؟ اگه حل شد بگو از کجا خریدی ماهم بریم بخریم

Captain MacMillan
12-04-2010, 15:39
شما تا به حال نسخه کوتاه شده را بازی کردید؟! ( خیلی از دموها حذف شده، صداهای دیالوگها خذف شده، موزیک ها هم همینطور به نظر میاد )

shahriar_669
17-04-2010, 12:19
سلام
دوستان نسخه جدید بازی قرار نیست بیاد یا اصلا هنوز ساخته شده؟

A.M.D.D.E.V.I.L
17-04-2010, 12:26
نه ساخته نشده
و فکر نکنم ساخته بشه

silent-assassin
17-04-2010, 15:54
اتفاقا احتمالا ساخته میشه

برای x360 فکر میکنم کارش شروع شده باشه اما برای بقیه خبری ندارم

این x360 هم تو کلیک (جام جم) خوندم

S@nti@go_s&k
17-04-2010, 15:59
اتفاقا احتمالا ساخته میشه

برای x360 فکر میکنم کارش شروع شده باشه اما برای بقیه خبری ندارم

این x360 هم تو کلیک (جام جم) خوندم

خدا از دهنت بشنوه

منم قبلا خونده بودم میخواد قسمت پنجم هم بسازن اما خبرش زیاد موثق نبود

منم فک میکنم باید بیاد چون جاش واقعا خالیه

بعد از اون هم هاف لایف بیاد دیگه تمومه:31:

halflife g
17-04-2010, 17:08
خدا از دهنت بشنوه

منم قبلا خونده بودم میخواد قسمت پنجم هم بسازن اما خبرش زیاد موثق نبود

منم فک میکنم باید بیاد چون جاش واقعا خالیه

بعد از اون هم هاف لایف بیاد دیگه تمومه:31:هاف لایف نمیاد...البته ساخت اپیزود جدیدش تایید شده ولی چوت کمپانی ولو کلا خیلی بدقول احتمالا بیفته نسل بعد یا شایدم اگه این نسل بیاد حول و حوش 2012 اینا میاد..... .

ولی من به شخصه آرزو دارم اپیزود جدیدش نیاد چون کلا با این اپیزود بندی گند زدن به این بازی شاهکار

A.M.D.D.E.V.I.L
17-04-2010, 17:14
به نظر من اگه hitman یکی جدیدش بیاد باید گرافیکش خیلی فوق العاده باشه

shaaheen
17-04-2010, 17:20
به نظر من اگه hitman یکی جدیدش بیاد باید گرافیکش خیلی فوق العاده باشه

كو تا بياد!!!!:41:
تازه 2 شهريور kane & lynch مياد پس حالا حالا ها نبايد منتظرش بود.من كه هر چي باشه حال ميكنم حتي گرافيكش اصلا عوضم نشده باشه.:40:

Captain MacMillan
18-04-2010, 20:09
خب به نظر میاد نسخه ی سالم Blood Money دیگه تو هیچ جا پیدا نمیشه!!!

aha2012
18-04-2010, 20:35
كو تا بياد!!!!:41:
تازه 2 شهريور kane & lynch مياد پس حالا حالا ها نبايد منتظرش بود.من كه هر چي باشه حال ميكنم حتي گرافيكش اصلا عوضم نشده باشه.:40:
تاریخ ریلیز هیتمن 5 28/11/2011

shaaheen
18-04-2010, 21:10
ايول منبع ميدي؟:46:

BBNHFAK
19-04-2010, 19:33
نه هیچ تاریخ رسمی اعلام نشده

aha2012
19-04-2010, 19:52
ايول منبع ميدي؟:46:

نه هیچ تاریخ رسمی اعلام نشده
اینم منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته دقیقه دقیق نیست ولی این تاریخا منتشر میشه .حالا چه زود چه دیر
من این سایتو خیلی وقته میشناسم و هر موقع بازی های آینده اشو دیدم مثلا برای 2 سال بعد واقعا اومده و تاریخش حالا یکی دو هفته جابجا ولی اومده:20:

shaaheen
19-04-2010, 21:55
اینم منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته دقیقه دقیق نیست ولی این تاریخا منتشر میشه .حالا چه زود چه دیر
من این سایتو خیلی وقته میشناسم و هر موقع بازی های آینده اشو دیدم مثلا برای 2 سال بعد واقعا اومده و تاریخش حالا یکی دو هفته جابجا ولی اومده:20:

نه حاجي خدا نكنه اين تاريخ واقعي باشه.:19:تا اون موقع كه تو كف ميميرم:41:

BBNHFAK
20-04-2010, 16:42
اینم منبع:

من نمیدونم منبع شما چقدر معتبره
ولی سایت های معتبر مثل gamespot , IGN
تاریخ ریلیز رو TBA(= اعلام خواهد شد) اعلام کردن

aha2012
20-04-2010, 20:54
من نمیدونم منبع شما چقدر معتبره
ولی سایت های معتبر مثل gamespot , IGN
تاریخ ریلیز رو TBA(= اعلام خواهد شد) اعلام کردن
سایته ردیفه ردیفه خیالت راحت:20:

samyar_red
21-04-2010, 11:16
وای این جز 3 تا از بهترین بازیای تاریخ رایانه ایم بود
بعد این نسخه جدید نیومده دیگه؟ من 3 سال پیش اینو بازی کردم

Captain MacMillan
29-04-2010, 17:40
................................................

Remix62
03-05-2010, 12:23
آقا من تو هیت من بلاد مانی مرحله 4 گیر کردم نمیدونم چطوری باید به یارو آمپولرو بزنم، هر کار می کنم آمپولو ور نمی داره کسی میتونه منو راهنماییی کنه

havas_1980
05-05-2010, 23:12
آقا من تو هیت من بلاد مانی مرحله 4 گیر کردم نمیدونم چطوری باید به یارو آمپولرو بزنم، هر کار می کنم آمپولو ور نمی داره کسی میتونه منو راهنماییی کنهتو برداشتن کدوم سرنگ مشکل دارین؟ دو تا سرنگ داریم اولیش که مورد استفاده میشه زهر و دیگری پادزهره... یه عکسی بزارین.

hoomi_gta
06-05-2010, 08:57
این بازی را من 4 بار تموم کردم و هر 4 بار لذت وافری بردم! واقعا بازی خدایی بود. راستی یادتون نره آخر بازی هیتمن را بیدار کنید! من دفعه اول فکر کردم هیتمن مرد و بازی و بستم! یک هفته دپرس بودم! شام و نهار تعطیل! بعد رفیقم گفت که هیتمن زندس و باید بیدارش کنی . من چون بازی را پاک کرده بودم از اول رفتم تا آخرش برای زنده کردن هیتمن! بعد باید جهت های کیبورد و مرتب تکون بدید تا بلند بشه و اسلحه هاش و ورداره . در واقع دایانا بیهوشش می کنه و وقتی میبوسدش رژی که زده بوده ماده ای داشته که بهوشش بیاره. بعد باید همه ی گارد هایی که در کلیسا هستند و بکشید و در نهایت اون یارو بده که روی ولچره را بکشید و فرار کنید. هیتمن دوست داریم :دی

behrad66
06-05-2010, 09:34
این بازی را من 4 بار تموم کردم و هر 4 بار لذت وافری بردم! واقعا بازی خدایی بود. راستی یادتون نره آخر بازی هیتمن را بیدار کنید! من دفعه اول فکر کردم هیتمن مرد و بازی و بستم! یک هفته دپرس بودم! شام و نهار تعطیل! بعد رفیقم گفت که هیتمن زندس و باید بیدارش کنی . من چون بازی را پاک کرده بودم از اول رفتم تا آخرش برای زنده کردن هیتمن! بعد باید جهت های کیبورد و مرتب تکون بدید تا بلند بشه و اسلحه هاش و ورداره . در واقع دایانا بیهوشش می کنه و وقتی میبوسدش رژی که زده بوده ماده ای داشته که بهوشش بیاره. بعد باید همه ی گارد هایی که در کلیسا هستند و بکشید و در نهایت اون یارو بده که روی ولچره را بکشید و فرار کنید. هیتمن دوست داریم :دی
دکی... چند سال پیش بازیش کردم تازه فهمیدم یه همچین چیزی هم داره :18: حیف که دیگه اونقدر کیفیتش کمه نسبت به بازیهای جدید که حالشو ندارم دوباره برم وگرنه بخاطر اینشم که شده دوباره میرفتم. :41:

hoomi_gta
08-05-2010, 08:48
به نظر من الانم نصبش کنی و بازیش کنی گرافیکش خیلی کم نمیاره! امتحان کن شاید بازم لذت بردی از بازیش.

angello1920
09-05-2010, 18:05
آره قضيه بلند شدن از بيهوشي هم رو من دير فهميدم 3 روز بعد از اتمام بازي .اينجوري فهميدم كه زنگ زدم سريال كلانتر بعد اونا بهم گفتن قاتل همون مقتول بوده و مقتول همون قاتل!!
آقا منم دو تا ازون مشت هايي كه بنده خدا سرهنگ به يكي از قاتلا زده بود بعد از بيدار شدن زدم !

genius_islamic
04-06-2010, 10:11
سلام اقا کسی نمیدونه این بازی را حالا کجا میفروشن الا دیگه خیلی وقته گذشته ودیگه توی بازار پیدا نمیشه؟

B3HZ@D
04-06-2010, 11:17
الان خیلی کم گیر میاد...بهتره که از توی نت اون رو دانلود کنین

Lord007
02-09-2010, 15:04
آقا من این بازی رو دیروز نصب کردم.خیلی باحاله.فقط یه مشکلی دارم.وقتی میخواد مرحله hide out رو لود کنه یهو از بازی میپره بیرون.بازیو رو از نت دانلود کردم.حجمش الان که نصب کردن 1.7 گیگه.یه کم کم نیست؟!

havas_1980
02-09-2010, 20:17
آقا من این بازی رو دیروز نصب کردم.خیلی باحاله.فقط یه مشکلی دارم.وقتی میخواد مرحله hide out رو لود کنه یهو از بازی میپره بیرون.بازیو رو از نت دانلود کردم.حجمش الان که نصب کردن 1.7 گیگه.یه کم کم نیست؟! حجم دی وی دی هست 4.19 GB ... پوشه محل نصب بازی هم باید باشه 4.17 GB
با این اوصاف پوشه های Movies و Scenes رو ندارین که حجمشون به ترتیب 1.29 GB و 1.11 GB هست.

... البته فکر می کنم پوشه Scriptcs رو هم نداشته باشین که حجمش هست 6.50 MB.

mjorh
03-09-2010, 03:59
یادش بخیر -

به نظرم یکی از بهترین بازی های قرن هستش.

MobinS
03-09-2010, 11:38
نسخه جدیدش چرا نمیاد؟؟؟

Lord007
03-09-2010, 14:59
حجم دی وی دی هست 4.19 GB ... پوشه محل نصب بازی هم باید باشه 4.17 GB
با این اوصاف پوشه های Movies و Scenes رو ندارین که حجمشون به ترتیب 1.29 GB و 1.11 GB هست.

... البته فکر می کنم پوشه Scriptcs رو هم نداشته باشین که حجمش هست 6.50 MB.
از اینایی که گفتید فقط Movies رو ندارم.اونم فولدرش هست ولی حجمش فقط 11 کیلو بایته!
یهنی مشکل از همین جاست؟ممکنه اگه سیو مرحله بعد از hideout رو داشته باشم مشکلش برطرف بشه و دیگه از بازی نپره بیرون؟

havas_1980
04-09-2010, 21:59
از اینایی که گفتید فقط Movies رو ندارم.اونم فولدرش هست ولی حجمش فقط 11 کیلو بایته!
یهنی مشکل از همین جاست؟ممکنه اگه سیو مرحله بعد از hideout رو داشته باشم مشکلش برطرف بشه و دیگه از بازی نپره بیرون؟نه. این مشکل به خاطر نبود این پوشه نیست. من با توجه به حجمی که دادین به این نتیجه رسیده بودم که در نهایت پوشه Scriptcs رو هم ندارین. چون تو این پوشه یه فایل Hideout.dll هست. استنباطم این بود شاید نباشه ...

پیشنهاد می کنم آخرین پچ این بازی رو که تو تاپیک معرفی شده رو دانلود کنین. ببینین مشکل حل میشه یا نه.

Lord007
05-09-2010, 13:48
خیلی ممنون.نصب کردم ولی مشکلش حل نشد.توی سبک مخفی کاری بازی جدید تری از blood money هم الان هست یا نه؟
مرسی

Retired User
05-09-2010, 19:48
خیلی ممنون.نصب کردم ولی مشکلش حل نشد.توی سبک مخفی کاری بازی جدید تری از blood money هم الان هست یا نه؟
مرسی
یادش به خیر
من هنوزم عاشق اون کیف اسنایپرشم
یا اون دو تا کلتش که میگرفت حلو سینش
سایلنت اساسین
-----
بهتون سری splinter cell رو پیشنهاد میدم
شاید تنها بشه اونهارو با هیتمن مقایسه کرد

از این تاپیکم میتونید استفاده کنید

SA.JJ.AD
05-09-2010, 20:21
دوستان من این بازیو خیلی سال پیش خریده بودم ... (واسه یه شرکت ایرانیه) که فکر کنم بخاطر اینکه حجمشو کم کنند صدای صحبت شخصیت ها و اهنگهای بازیو حذف کرده بودند . الان به یاده قدیما بازیو نصب کردم اما بی صدا و بی اهنگ بودن حال نمیده . فقط صدای ابشارو . تیر زدن و گنجیشک ها میاد ..
.
راهی هست این مشکلو حل کنم . اگه فایلی چیزی دارین . بزارید تا بدانلودم . با تشکر .حجم بازیه نصب شدمم 2.90 گیگ هستش .
.
لطفا سریع کمکم کنید

havas_1980
05-09-2010, 21:02
دوستان من این بازیو خیلی سال پیش خریده بودم ... (واسه یه شرکت ایرانیه) که فکر کنم بخاطر اینکه حجمشو کم کنند صدای صحبت شخصیت ها و اهنگهای بازیو حذف کرده بودند . الان به یاده قدیما بازیو نصب کردم اما بی صدا و بی اهنگ بودن حال نمیده . فقط صدای ابشارو . تیر زدن و گنجیشک ها میاد ..
.
راهی هست این مشکلو حل کنم . اگه فایلی چیزی دارین . بزارید تا بدانلودم . با تشکر .حجم بازیه نصب شدمم 2.90 گیگ هستش .
.
لطفا سریع کمکم کنید
احتمالش صفره کسی بیاد 1 گیگ و خورده ایی براتون آپ کنه... بهتره خودتون به دنبال نسخه کامل برین که 4.19 گیگه.

SA.JJ.AD
05-09-2010, 23:39
احتمالش صفره کسی بیاد 1 گیگ و خورده ایی براتون آپ کنه... بهتره خودتون به دنبال نسخه کامل برین که 4.19 گیگه.

منم جسارت نکردم که دوستی بیاد برام 1کی 2 گیگو اپ کنه ... منظورم اینه که از جایی اگه فایلهارو سراغ دارند و یه لینکی چیزی دمه دستشون بود برام بزارند ... وگرنه ادم مگه بیکاره بیاد واسه یه غریبه 1 گیگو اپلود کنه ؟ اونم تو ایران ؟:13:

Bret_Hart
08-09-2010, 13:28
منم جسارت نکردم که دوستی بیاد برام 1کی 2 گیگو اپ کنه ... منظورم اینه که از جایی اگه فایلهارو سراغ دارند و یه لینکی چیزی دمه دستشون بود برام بزارند ... وگرنه ادم مگه بیکاره بیاد واسه یه غریبه 1 گیگو اپلود کنه ؟ اونم تو ایران ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دعوا کار بچه های بده!!!!!:13:
بفرما دانلود کن

SA.JJ.AD
10-09-2010, 02:59
دعوا کار بچه های بده!!!!!:13:
بفرما دانلود کن

حالا کی دعوا کرد ؟:27:
ممنون داداش:10: اما این چیه ؟ دانلود کنم ؟ :27: داخلش چی هست ؟:27:راستی جایی دیده بودم که باید حجمه بازی بالای 4 گیگ باشه :13:. این بیاد رو 2.9 گیگ من که تازه میشه 3.2 ... ؟ موضوع چیه ؟ صدای شخصیت ها و صدای اهنگ بازی در میاد ؟:21:

SA.JJ.AD
11-09-2010, 22:32
حالا کی دعوا کرد ؟:27:
ممنون داداش:10: اما این چیه ؟ دانلود کنم ؟ :27: داخلش چی هست ؟:27:راستی جایی دیده بودم که باید حجمه بازی بالای 4 گیگ باشه :13:. این بیاد رو 2.9 گیگ من که تازه میشه 3.2 ... ؟ موضوع چیه ؟ صدای شخصیت ها و صدای اهنگ بازی در میاد ؟:21:

کسی نمیخاد جواب مارو بده ؟ 80 % دانلود شدا ... :27:

SA.JJ.AD
14-09-2010, 11:07
یکی راهنماییم کنه لطفا .. 300 مگو الکی دانلود کردم ؟:41:وقتی این فایلو میزارم نصب شه 1 ساعت طول میکشه . بعدشم هیچی به هیچی . فقط حجم فولدر 3 برابر میشه ... کمک:41:

amir131
28-01-2011, 11:49
دوستان من دیروز این بازی رو گرفتم یک دی وی دی هست وقتی نصب کردم پیغام ارجینال نیستو میده کرک هم اجرا نمیکنه از اینجا هم کرک دانلود کردم اجرا نمیکنه میگهTHIS application has failed to start because binkw32.dll was not found re- instaling the application may fix this problem

moh72
28-01-2011, 18:45
دوستان من دیروز این بازی رو گرفتم یک دی وی دی هست وقتی نصب کردم پیغام ارجینال نیستو میده کرک هم اجرا نمیکنه از اینجا هم کرک دانلود کردم اجرا نمیکنه میگهTHIS application has failed to start because binkw32.dll was not found re- instaling the application may fix this problem
احتمالا directx رو اپدیت نکردی یا سی دی ناقص بوده

smallfrank
28-01-2011, 20:32
بهتره از dll-files.com فایل مورد نظرو دانلود کنید.

MobinS
29-01-2011, 14:55

این فایل رو دانلود کنید :

بعدش توی محیط فولدر بازی کپی کنید.

FOURTH RETURN
30-01-2011, 13:49
سری جدیدی برای این گیم نیومده؟ من آخرش نفهمیدن چند نسخه برای این بازی تا حالا منتشر شده

smallfrank
30-01-2011, 14:46
Hitman 1_2000

Hitman 2 :Silent Assasin_2002

Hitman 3 :Contract_2004

Hitman 4 :Blood Money_2006

تو گیم اسپات Hitman 5 هم هست که هنوز خبر قطعی برای ساختش نیومده و خیلی وقته تاریخشو زدن TBA 2011.

mohsen14014
30-01-2011, 19:14
Hitman 1_2000

Hitman 2 :Silent Assasin_2002

Hitman 3 :Contract_2004

Hitman 4 :Blood Money_2006

تو گیم اسپات Hitman 5 هم هست که هنوز خبر قطعی برای ساختش نیومده و خیلی وقته تاریخشو زدن TBA 2011.

بیصبرانه منتظر اومدنش میمونیم . Blood Money یکی از بهترین بازیهای عمرم محسوب میشه :40:

.

MobinS
30-01-2011, 20:37
البته این خبر ساخت نسخه جدید بازی برمی گرده به 2 سال پیش. هنوزم خبری جدید ندادن ! خبری از کنسل شدنش نیومده ، ولی خبری از پروگرس و ادامه کار هم نیست.

Steps-Rap
30-01-2011, 20:59
وقاعا بی صبرانه منتظر نسخه بعدیش هستیم...
با بلود مانی خیلی حال کردم...

FOURTH RETURN
30-01-2011, 22:12
Blood Money کدومه؟ همونه که مرحله اولش توی یک بیمارستانه؟

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

من یه سریش رو کامل بازی کردم اما دو تا از نسخه هاش رو نصفه کاره ول کردم

Steps-Rap
31-01-2011, 20:05

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

نه.فک نکنم...همونیو میگی که تو تیمارستانه ؟؟
لباس تمیارستانیا هم تنشه ؟

silent-assassin
31-01-2011, 21:08

من یه سریش رو کامل بازی کردم اما دو تا از نسخه هاش رو نصفه کاره ول کردم

حدس میزنم شما نسخه 1 یا 3 بازی مد نظرتون هست

blood money چهارمین نسخه از سری هیتمن هست

FOURTH RETURN
01-02-2011, 00:20
نه.فک نکنم...همونیو میگی که تو تیمارستانه ؟؟
لباس تمیارستانیا هم تنشه ؟

آره همونو میگم اون کدوم سریش هست؟

smallfrank
01-02-2011, 13:14
آره همونو میگم اون کدوم سریش هست؟

اون شماره 3 از بازیه...

Blood Money اولش تو یه جایی شبیه شهر بازیه که جنبه Training داره...

silent-assassin
01-02-2011, 19:23
اون شماره 3 از بازیه...

Blood Money اولش تو یه جایی شبیه شهر بازیه که جنبه Training داره...

سلام

میگم فکر کنم اشتباه میکنی! تو نسخه 3 بازی از اونجایی شروع میشه که ناپدریمون را کشتیم (کت و شلوار خودمون تنمونه)

این نسخه ای که دوستمون میگه شماره 1 بازی هست

MobinS
01-02-2011, 21:57
شماره سه توی هواپیما شروع میشه ، منظورم سنس اول بازی هست. بعدش هم مرحله ی نسخه ی 1 رو نشون میده. اولش تیمارسانیم دیگه. بعد از کشتن پدرمون می خوایم فرار کنیم.

silent-assassin
01-02-2011, 22:05
درسته اما تو اولین مرحله 3 لباس خودمون تنمونه
لباس تیمارستان تو نسخه اول تنمون هست

البته الان اینا حکم خاطرات دارن شاید دارم اشتباه میکنم ولی تا جایی که یادمه این طوری بود

MobinS
02-02-2011, 00:03
نه. اون طوری که یادم میاد لباس تیمارستان بود.

havas_1980
02-02-2011, 12:01
درسته اما تو اولین مرحله 3 لباس خودمون تنمونه
لباس تیمارستان تو نسخه اول تنمون هست
تایید میشه.

در شروع ماموریت اول Hitman Contracts یعنی فرار از آسایشگاه, کت و شلوار تنش بود.
اما در ماموریت اول Hitman: Codename 47 که بازم آسایشگاه بود, لباس آسایشگاه تنش دیده میشد.

MobinS
02-02-2011, 13:02
حالا فکر نکنم اینقدر مهم باشه این چیزاش :دی

FOURTH RETURN
02-02-2011, 14:54
[QUOTE=silent-assassin;5821911]سلام

میگم فکر کنم اشتباه میکنی! تو نسخه 3 بازی از اونجایی شروع میشه که ناپدریمون را کشتیم (کت و شلوار خودمون تنمونه)

این نسخه ای که دوستمون میگه شماره 1 بازی هست[/QUOTE

درسته شماره یکش توی تیمارستانه شماره 2 هم اول توی یک کلیساست که البته اونو من ادامه ندادم فقط یک رو کامل بازی کردم

Gregar
02-02-2011, 15:03
بچه ها من نسخه 3 رو بازی کردم
نسخه 4 رو به خاطر سیستم پایینم نتونستم بگیرم
حالا میگم ارزش داره بگیرم ؟ از بازی های امروز کم داره ؟

havas_1980
02-02-2011, 15:16
بچه ها من نسخه 3 رو بازی کردم
نسخه 4 رو به خاطر سیستم پایینم نتونستم بگیرم
حالا میگم ارزش داره بگیرم ؟ از بازی های امروز کم داره ؟ارزششو داره. خوبم داره. :46:
نسبت یه قسمت سومش پیشرفت قابل ملاحظه ایی داره.

silent-assassin
04-02-2011, 18:37
در کل من اگه بخوام بازی را اولویت بندی کنم نظرم این طوری میشه:
اول نسخه 4
دوم نسخه 2
سوم نسخه 1
در نهایت شماره 3

نمیدونم چرا از شماره 3 زیاد خوشم نیومد

MobinS
05-02-2011, 15:20
اولویت من این طوریه :

هیتمن 2 ( مراحل زیاد ، تنوع زیاد ، داستان قشنگ )
هیتمن 4 ( بازیش پیشرفت زیادی داشت ، ولی مرحله هاش کم بود )
هیتمن 1 ( خدا بود ! اگه گرافیکش بالا تر بود و شبیه هیتمن 4 بود ، یک موی گندیدشم با بقیه بازی ها عوض نمی کردم! )
هیتمن 3 ( بازسازی نسخه 1 با روایتی مضخرف ، ارزش یک بار بازی رو فقط داشت )

moh72
18-03-2011, 12:55
یه چیزه هیتمن 1 خیلی باحال بود وقتی به کسی تیر می خورد یه تیکه قلمبه گوشت ازش میفتاد:31: تو هیچ بازی همچین فیزیکی ندیدم خیلی باحال بود

RoyalFalcon1994
18-03-2011, 13:12
ولي بهترين بازي هيتمن همين نسخه 4 هست...
راستي 5 كي مياد؟

MobinS
18-03-2011, 14:01
معلوم نیست

xlife
04-04-2011, 12:23
یک چند تا عکس ازش در زدند و بعلاوه صفحه بازی در سایت گیم اسپات
تو عکس یک برجهست که گفته میشه تو کاناداست احتمالا تو کانادا بپلکی
من عکس رو دیدم انگار این عکس جزء والیپرهای هیتمن 4 بود

MobinS
05-04-2011, 13:55
عکساش قلابیه

ELDORAMO
12-04-2011, 15:15
دوستان اگه کسی نسخه مثلا کم حجم و افتضاحه شماره 4 این بازی رو گرفته یا می خواد بگیره من لینک تورنت سالم و پر سرعت ازش دارم که دیشب دانلود کردم هم فیلم ها و هم دیالوگ و موسیقی کامله
پیغام بده واسش بفرستم:11:

3Dmajid
04-06-2011, 21:44
میشه یکی بگه آخر این بازی چی شد ؟ :31:
آخرش که هیتمن میمیره پس نسخه ی 5 قضیه ش چیه ؟ :18:
یکی میگفت هیتمن 4 دو جور میشه تمومش کرد.
آخرش میشه از جا پا شد و همه رو کشت :18:
چه جوری باید اینکارو کرد ؟

March1987
04-06-2011, 21:53
میشه یکی بگه آخر این بازی چی شد ؟ :31:
آخرش که هیتمن میمیره پس نسخه ی 5 قضیه ش چیه ؟ :18:
یکی میگفت هیتمن 4 دو جور میشه تمومش کرد.
آخرش میشه از جا پا شد و همه رو کشت :18:
چه جوری باید اینکارو کرد ؟

اگر خوب دقت کنی در انتهای بازی صدای ضربان قلب هیتمن رو میشنوی , در واقع یه راه باریکه برای ادامه داستان .

RoyalFalcon1994
04-06-2011, 22:21
اگه در همون قسمت که هیتمن با لباس سفید خوابیده پشت سر هم دکمه W رو بزنید بلند میشه و باید محیط رو پاک سازی کنید تا پایان اصلی بازی رو ببینید...

3Dmajid
05-06-2011, 08:19
اگر خوب دقت کنی در انتهای بازی صدای ضربان قلب هیتمن رو میشنوی , در واقع یه راه باریکه برای ادامه داستان . اولش آره صدای قلبش میاد ولی بعدش یه دفعه صفحه کلا قرمز میشه و هیتمن و با تابوتش میبره زیر زمین :31:

اگه در همون قسمت که هیتمن با لباس سفید خوابیده پشت سر هم دکمه W رو بزنید بلند میشه و باید محیط رو پاک سازی کنید تا پایان اصلی بازی رو ببینید... ممنون از راهنماییت ... باحال بود :20: فقط من موندم چرا هیچ جایی نمینویسه تند تند w رو بزن :31: گیمر از کجا بفهمه باید این کارو کنه :22:

brain
05-06-2011, 21:12
ممنون از راهنماییت ... باحال بود فقط من موندم چرا هیچ جایی نمینویسه تند تند w رو بزن گیمر از کجا بفهمه باید این کارو کنه
نکته ی جالبش همینه دیگه. اگه می نوشتن که بی مزه میشد.
. میدونی من سر این قضیه چقدر حال کردم :27:

FOURTH RETURN
05-06-2011, 22:32
اون نسخه که اولش تو یه کلیسا هست کدوم ورژنه؟

Gabit0
05-06-2011, 23:06
اون نسخه که اولش تو یه کلیسا هست کدوم ورژنه؟
فکرکنم منظورت Hitman 2 : silent assassin باشه:27: . . . اینکه دیگه خیلی قدیمیه :13:

FOURTH RETURN
06-06-2011, 11:40
فکرکنم منظورت Hitman 2 : silent assassin باشه:27: . . . اینکه دیگه خیلی قدیمیه :13:

میدونم من فقط یک ورژنشو تا آخر رفتم همون که اولش تو یه تیمارستانه
اون که اول تو یه کلیساس رو اصلا نرفتم پاکش کردم
یه ورژن دیگه بود که لب دریا بود اون همش هنگ میکرد بعضی جاها اونم تا آخر نرفتم

silent-assassin
06-06-2011, 15:34

شما نسخه یکش را بازی کردید

اونی هم که لب دریا بوده مرحله آموزشی نسخه 4 هستش

3Dmajid
06-06-2011, 15:54

شما نسخه یکش را بازی کردید

اونی هم که لب دریا بوده مرحله آموزشی نسخه 4 هستش

نه دیگه وقتی میگه اولش تو تیمارستانه نسخه ی سومش رو بازی کرده.
یکش که تو زندان بود :10:

silent-assassin
06-06-2011, 16:58
نه دیگه وقتی میگه اولش تو تیمارستانه نسخه ی سومش رو بازی کرده.
یکش که تو زندان بود :10:

نه دیگه!

یکش هم تو تیمارستان بود نه زندان!

طبقه -3 یا -2 تیمارستان بود که اشخاص کلون شده اونجا نگهداری میشدن
تو مرحله یکی به آخر هم به همون تیمارستان برمیگردیم

البته کاملا میتونه حرف شما هم صحیح باشه
چون اول نسخه 3 هم باز از همون تیمارستان شروع شد

brain
06-06-2011, 17:33
من نسخه یکش رو نصب کردم دوباره برم. فقط نمیدونم چرا تو ویندوز سون همه چی سریعه - ینی آروم راه نمیره. :31:

FOURTH RETURN
06-06-2011, 17:54
نه دیگه!

یکش هم تو تیمارستان بود نه زندان!

طبقه -3 یا -2 تیمارستان بود که اشخاص کلون شده اونجا نگهداری میشدن
تو مرحله یکی به آخر هم به همون تیمارستان برمیگردیم

البته کاملا میتونه حرف شما هم صحیح باشه
چون اول نسخه 3 هم باز از همون تیمارستان شروع شد

اوني كه من ميگم اولش تو تيمارستان بود مرحله آخرش همش پليسه هر چي ميكشي بازم هست بالاخره يكه يا سه؟ blood money نسخه چندمه؟

silent-assassin
06-06-2011, 18:14
اوني كه من ميگم اولش تو تيمارستان بود مرحله آخرش همش پليسه هر چي ميكشي بازم هست بالاخره يكه يا سه؟ blood money نسخه چندمه؟

blood money نسخه چهارم هست و فعلا آخریش
البته نسخه 5 رسما تایید شده

اونی که شما بازی کردی نسخه 3 هست
اول مرحله آخر شما تو آپارتمان بهوش میایید از تو آپارتمانتون شروع میشه بعد میرید تو خیابون و فقط هم تو مرحله پلیش هست (به نظر من ضعیف ترین نسخه هیتمن همین نسخه 3 بوده که شما بازی کردید!)

شماره های 2 و 4 را بهتون توصیه میکنم

Gabit0
06-06-2011, 20:20

اول مرحله آخر شما تو آپارتمان بهوش میایید از تو آپارتمانتون شروع میشه بعد میرید تو خیابون و فقط هم تو مرحله پلیش هست (به نظر من ضعیف ترین نسخه هیتمن همین نسخه 3 بوده که شما بازی کردید!)

من که از 3 خیلی خوشم اومد, مخصوصن اون هوای سرد و تاریکی که داشت و من رو تو شبای زمستون میبرد وسط بازی, خیلی میچسبید . . .

silent-assassin
06-06-2011, 20:57
من که از 3 خیلی خوشم اومد, مخصوصن اون هوای سرد و تاریکی که داشت و من رو تو شبای زمستون میبرد وسط بازی, خیلی میچسبید . . .

تنها نکته هیتمن گونه اش همین محیط تاریک و سردش بود
(البته یه نکته ای بگم که بالاخره هیتمن بود!)
ولی نکته خاص دیگه ای توش نبود

behrad66
06-06-2011, 22:04

منم کاملا موافقم. ورژن 3 زیاد جالب نبود ولی 4 فوق العاده بود.

نمیدونم شایدم چون اول 4 رو رفتم بعد 3 اینطوری فکر میکنم.
ولی واقعا 3 یکنواخت بود و چیزی از ماموریت های پیچیده و پر تنش ورژن 4 توش دیده نمیشد.
ورژنای قبلی رو هم که اصلا نرفتم متاسفانه. من با ورژن 4 با این بازی آشنا شدم.

شدیدا منتظر 5 هستم... خیلی وقته یه همچین سبکی ندیدم.

3Dmajid
07-06-2011, 09:50
شدیدا منتظر 5 هستم... خیلی وقته یه همچین سبکی ندیدم.

منم همینطور.
بازیش خیلی جای پیشرفت داره. امیدوارم زیاد روش کار کنن تا یه بازی باحال از آب در بیاد :10:

amir131
25-06-2011, 13:18
سلام ببخشید توی بازی اسلحه صدا خفه کن چجوری میشه گرفت

amir131
25-06-2011, 15:32
سلام ببخشید توی بازی اسلحه صدا خفه کن چجوری میشه گرفت ?????????????

3Dmajid
25-06-2011, 20:02
سلام ببخشید توی بازی اسلحه صدا خفه کن چجوری میشه گرفت ?????????????

میتونی هر کدوم از اسلحه هاتو آپگرید کنی و لوله خفه کن واسش بخری :18:

amir131
25-06-2011, 21:09
لوله خفه کنو چجوری بگیرم دوست عزیز بلد نیستم

3Dmajid
25-06-2011, 21:55
لوله خفه کنو چجوری بگیرم دوست عزیز بلد نیستم

خب همونجا قبل از رفتن به مرحله توی لب تاپ مامور 47 گزینه ی آپگرید هست اونو بزن بعد اون تفنگی که میخوای آپگرید کنی انتخاب کن ...
بعد لوله خفه کن رو از تو لیست اون چیزایی که میتونی بخری پیدا کن و بخر :20:

amir131
26-06-2011, 14:46
من مرحله
YOU BETTER WATCH OUT بمبو میکارم از بازی میاد بیرون مشکل کجاست

3Dmajid
26-06-2011, 15:55
من مرحله
YOU BETTER WATCH OUT بمبو میکارم از بازی میاد بیرون مشکل کجاست

یکی از مرحله هاش باگ داره وقتی G رو بزنی میاد بیرون.
باید بدون G مرحله رو رد کنی :31::20::11:

MobinS
26-06-2011, 19:51
اوه اوه ، وای ! یاد اون مرحلش افتادم... چقدر اعصاب خورد کن بود ...
فکر کنم هم میشد با اسنایپ بزنیش هم بمب بکاری... همونی که توی زمستون بود و یک جکوزی هم وسط ساختمون...
برو بالای ساختمون و از روی شیشه های اون پیرمرده بکشش... فکر کنم ولی...

3Dmajid
26-06-2011, 19:55
اوه اوه ، وای ! یاد اون مرحلش افتادم... چقدر اعصاب خورد کن بود ...
فکر کنم هم میشد با اسنایپ بزنیش هم بمب بکاری... همونی که توی زمستون بود و یک جکوزی هم وسط ساختمون...
برو بالای ساختمون و از روی شیشه های اون پیرمرده بکشش... فکر کنم ولی...

اتفاقا من اون مرحله رو روی PRO راحت رد کردم :31:

نه اصلا نیازی به بمب کاری و اسنایپ نیست.

اونی که توی یه ساختمون دیگه س خیلی راحت میشه از اون بالا پرتش کرد پایین هیچ کسیم نمیفهمه.

اونم که تو جکوزیه باید توی شربتی که گارسون براش میاره یه محلولی بریزی (که چیز آدم رو زیاد میکنه:31:) نمیشه در موردش توضیح داد شاید کل سایت هیتلر بشه :27: بعد از جکوزی بلند میشه با یه دختره میخواد بره تو یه اتاق که یه جا از دختره جدا میشه و میره توی راهرو باید اونجا خفه ش کنی :21:

RoyalFalcon1994
26-06-2011, 21:52
بابا فلفل که چیز عجیبی نیست...
راستی این باگ که باعث میشه از بازی بیای بیرون برای همه هست؟

3Dmajid
26-06-2011, 21:59
بابا فلفل که چیز عجیبی نیست...
راستی این باگ که باعث میشه از بازی بیای بیرون برای همه هست؟

فلفل نبود ! :18:
آره فکر کنم واسه همه هست.

Hessam_7800gtx
26-06-2011, 22:00
من تو اون مرحله از پایین جکوزی یه تیر میزدم بهش شیشش میشکست ملت پرتاب میشدن پایین :دی اون بابا پیری رو هم هل میدادم پایین :دی

3Dmajid
26-06-2011, 22:02
من تو اون مرحله از پایین جکوزی یه تیر میزدم بهش شیشش میشکست ملت پرتاب میشدن پایین :دی اون بابا پیری رو هم هل میدادم پایین :دی

این روش که خیلی تابلوعه :31:
اون روشی که من گفتم واسه silent assasin بود :46:

amir131
27-06-2011, 21:28
اول که اون مرده تو استخر رو با تفنگ میکشم بعد میری بمب بکاریE رو میزنم میپره بیرون!

3Dmajid
27-06-2011, 22:34
اول که اون مرده تو استخر رو با تفنگ میکشم بعد میری بمب بکاریE رو میزنم میپره بیرون!

پستای مارو بخونی بد نیست !
این همه جواب دادیم :19:

amir131
27-06-2011, 23:04
کدوم صفحه رو بخونم صفحه قبل گفتین اکه g بزنین میپره بیرون نه e

MobinS
28-06-2011, 00:45
:دی
منظورشون این بود که اگه وسیله ای رو بندازید می پره بیرون...
بله... اون شربته رو یادم هست :دی حالا همچین می گی :دی شربت تحرک جنسی بود... این همه همه جا تبلیغ می کنن حالا هیتلر بکنن سایت رو؟

3Dmajid
28-06-2011, 08:48
:دی
منظورشون این بود که اگه وسیله ای رو بندازید می پره بیرون...
بله... اون شربته رو یادم هست :دی حالا همچین می گی :دی شربت تحرک جنسی بود... این همه همه جا تبلیغ می کنن حالا هیتلر بکنن سایت رو؟

ای بابا من خواستم به بحث هیجان بدم :31:
چرا لو دادی :38:

amir131
28-06-2011, 12:46
من که وسیله ای رو نمیندازم بمبو میرم بزارمeرو میزنم میپره بیرون واسه پسرخالمم همینطوری هستش راه دیگه ای نداره غیر بمب

3Dmajid
28-06-2011, 13:13
من که وسیله ای رو نمیندازم بمبو میرم بزارمeرو میزنم میپره بیرون واسه پسرخالمم همینطوری هستش راه دیگه ای نداره غیر بمب

کدوم مرحله رو میگی ؟
اون مرحله که یارو تو استخره که بمب نمیخواد :21:

B.J.U
28-06-2011, 13:32
بچه ها این هیتمن 5 کی میاد

3Dmajid
28-06-2011, 15:58
بچه ها این هیتمن 5 کی میاد

بهار سال 2012
تازه فکر کنم به تاخیرم بخوره :27:

amir131
28-06-2011, 19:56
YOU BETTER WATCH OUT مرحله ٧
بمب میخواد دیگه اول اون مرده تو استخره رو میکشی بعد میری تو خونه از نردبان بالا میری باید بمب بزاری

3Dmajid
28-06-2011, 21:54
YOU BETTER WATCH OUT مرحله ٧
بمب میخواد دیگه اول اون مرده تو استخره رو میکشی بعد میری تو خونه از نردبان بالا میری باید بمب بزاری

آها فهمیدم ... تو اون سالن استادیو رو میگی که دارن فیلم بازی میکنن ؟ :20:
خب اونجا نرو بمب بزار.
برو تو اون ساختمونه یارو رو پیدا کن با سگش توی پشت بومه ... از اونجا پرتش کن پایین. :21:

amir131
29-06-2011, 10:46
دمه شما گرم اخر فهمیدین چی میگم:31:

amir h1999
29-06-2011, 16:49
چجوری از سکه استفاده کنم
اموزش کامل

xp jon
21-08-2011, 15:51
اقا یکی هم به من کمک کنه تو اون مرحله که جشن تو خیابون همه ریختن خر تو خره
میگه اون 3 نفر بکش خو منم کشتم بعد اون سامسونت هم برداشتم موندم چی کنم میرم جای که باید خارج شه بازی تموم نمیشه اون VIP
هم که اگه بکشی باختی موندم چی کنم فقط راستی یه لطفی بکنید بگید سامسونت ها رو چه جوری باز میکنه و من باید چی کنم این نیمه تموم شه راحت شم اون VIP
هم چی کارشش باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::13:

B.J.U
21-08-2011, 18:25
VIP رو نباید بکشی
کیف رو هم باید فقط دستت باشه چیزی توش نیست
تارگت هارو که کشتی کیف رو بردار برو تو EXIT
همین!

xp jon
21-08-2011, 21:36
کاری که گفتینکردم بازم نشد من 3 تا رو کشتم کیفم برداشتم قشنگ رفتم EXIT
ولی باز تموم نمیشد

3Dmajid
21-08-2011, 22:49
کاری که گفتینکردم بازم نشد من 3 تا رو کشتم کیفم برداشتم قشنگ رفتم EXIT
ولی باز تموم نمیشد

خب حتما یکی از ماموریت ها رو انجام نمیدی دیگه !

تا اونجایی که یادمه یه تا آدما که تو لباس مرغ بودن باید بکشی !

یکیشون زنه دو تا شون مرد .

یکی از اون مردا رو اصلا تو نقشه هم بهت نشون نمیده باید بگردی پیداش کنی تو یکی از خونه هاس ! :31:

xp jon
21-08-2011, 22:54
اقا به جون خودم یکی هم زنده نموند من هیت من پاک سازی میکنم بشری زنده نمیمونه همه رو کشتم بعد حالا یه سوال جدی جدی EXIT یکم او ته بعد اونجا نردس باید از اون نرده ها رد شد یعنی شاید مشکل اینه نمی دونم دوباره میرم :13:

راستی بله حواسم نبود فکر کردم اون یارو که سامسونت دستشه باید بمیره تموم شد از همتون ممنون :31:

$360$
25-08-2011, 21:14
من فقط مرحله ی اخرشو حال کردم که زنده میشه:21:
خداااااااااااااااس

ashk1377
27-09-2011, 14:18
لطفا یه کرک بدین سالم البته

javadstar76
02-01-2013, 19:49
سلام دوستان.

برای نصب هیتمن 4 مینویسه:only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed.
یا مینویسه:Hitmanbloodmoney.exe is not a valid win32 application.
چکار کنم درست شه؟
ممنون.

javadstar76
03-01-2013, 13:48
سلام دوستان.

برای نصب هیتمن 4 مینویسه:only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed.
یا مینویسه:Hitmanbloodmoney.exe is not a valid win32 application.
چکار کنم درست شه؟
ممنون.

سوال پرسیدم ها!
کسی نمیدونه؟

javadstar76
03-01-2013, 17:20
سوال پرسیدم ها!
کسی نمیدونه؟

دوستان فوریه بگید دیگه.:n18: :n27::n28: