مشاهده نسخه کامل
: Hitman: Blood Money
shahi-007
30-07-2006, 23:34
من با nima_kiyanian خيلي حال مي كنم.اصرار شديدي داره كه اين بازي بايد بدون تابلو بازي و ذرگيري انجام بشه.
كاملا هم باهش موافقم.هنر هيتمن بازي كردن در اينه كه تا جايي كه مي توني بي سر و صدا كار كني به قول خوده بازي Accident
(اگه درست تايپ كرده باشم).
پس به جز دو سه جا مي شه بقيه مراحل را بدون تفنگ هم تمام كرد.
من هم با شما موافقم... بشدت!
كل حال بازي به اينه كه برنامه ريزي كني و به بهترين نحو ماموريتتو تموم كني .... اگه بخواي شات گان رو مثل بيل بگيري دستت و ملت رو لت و پار كني... همون بهتره كه بري يه Fps مثل Doom3 يا چيزاي ديگه بازي كني...
وقتی دیدم آقای nima_kiyanian روی با کلاس رفتن بازی خیلی تاکید داره یه فکری زد به کله ام . این که بعد از تموم شدن هر مرحله اونجایی که به حساب و کتاب میرسه یه عکس از اونجا بگیرید و بذارید اینجا ببینم کی بهتر رفته
shahi-007
31-07-2006, 23:51
موافقم.فقط از كدام يكيش.چون 3 صفحه است.به نظر من صفحه اول بهتره.هموني كه تعداد تيرهاي شليك شده و ... رو مي زنه.
بازی هیتمن 4
تو رو خدا یکی کمک کنه.
بازی نصب کردم وقتی می رم اجراش کنم این پیام رو میده
بازی رو از شرکت تکین خریدم
اجرابشه.( DAEMON Tools)بازی رو باید با نرم افزار
this appilication has failed to start because d3dx9_27.dll was not found.re-installing the application may fix this problem .
بازی هیتمن 4
تو رو خدا یکی کمک کنه.
this appilication has failed to start because d3dx9_27.dll was not found.re-installing the application may fix this problem .
من با nima_kiyanian خيلي حال مي كنم.اصرار شديدي داره كه اين بازي بايد بدون تابلو بازي و ذرگيري انجام بشه.
كاملا هم باهش موافقم.هنر هيتمن بازي كردن در اينه كه تا جايي كه مي توني بي سر و صدا كار كني به قول خوده بازي Accident
(اگه درست تايپ كرده باشم).
پس به جز دو سه جا مي شه بقيه مراحل را بدون تفنگ هم تمام كرد.
بازی هیتمن 4
تو رو خدا یکی کمک کنه.
بازی هیتمن 4
تو رو خدا یکی کمک کنه.
دوست عزیز آقای ghara جواب شما صفحات قبل هست
در مورد رکورد گیری هم همون صفحه اول باشه خوبه
shahi-007
01-08-2006, 23:35
عزيز من ghara جان.
1)چند بار مي نويسي.اونم تو دو تا تاپيك.
2)ببين همون طور كه NFSMW گفت جواب اين سوال تو پست هاي قبلي هست.ولي من هم همين مشكل رو داشتم.رفتم از سي دي يه بازي ديگه كه directx9.0c (فكر كنم آخرين ورژنش باشه) كامل داشت (حدود 40 تا 50 مگ بود)ريختم مشكلم برطرف شد.
پس همان طور كه گفتند مشكل در directx9.0c است.
sam_sami_2000
02-08-2006, 09:47
سلام دوست عزیز
من این فایل رو برای شما آپلود کردم
ابتدا اون از زیپ خارج کنین سپس فایل های تو اونو توی system و system32 کپی کن درست میشه (یادم نیست system بود یا system32)
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوست عزیز
من این فایل رو برای شما آپلود کردم
ابتدا اون از زیپ خارج کنین سپس فایل های تو اونو توی system و system32 کپی کن درست میشه (یادم نیست system بود یا system32)
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چه جوري بايد اينو دانلودش كنيم؟
nima_kiyaniyan
02-08-2006, 11:17
دوستان کاشکی زودتر این فکر به سرتون میزد چون من بازی را پاک کردم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ركورد من تو مرحله اوپرا تو پاريس هست
من بازي هيتمن نصب كردم هر مشكلي رو حل مي كنم يه مشكل ديگه پيش مياد
يكي مرا كمك كنه
وقتي بازي رو اجرا مي كنم اين پيام رو ميده
Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information
omidshsh
03-08-2006, 13:06
مثل من من هم تازه خريدم اين ايرور رو ميده
در ضمن من يه درايو مجازي ديگه دارم
nero scout
اسمش هست
چه جور delete كنمش؟
nima_kiyaniyan
03-08-2006, 13:27
يكي مرا كمك كنه
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information
دوست خوب
تنها تو نیستی. امت اسلامی چنین مشکلی داشتند. اول از همه برو اون پچ که امید گفته بگیر. و اجرا کن.
من برای از بین بردن این مشکل که تو داری اینجور عمل کردم.
برنامه sd4hide را در جایی که بازی نصب شده کپی کردم.( منظورم فایل اجرایی هستش) سپس اون برنامه رو اجرا کرده گزینه hide را زدم. و پنجره اون برنامه رو بستم. بعد ایمج بازی را که با فرمت mds هست با دایمون تولز لود کردم. سپس دوباره sd4hide را اجرا کردم . در پنجره ای که باز شد روی restore و سپس روی hide کلیک کردم و پنجره را بستم.
حالا اون نرم افزار asr را اجرا کن و پس از اجرا شدن فایل اجرایی بازی را برگزین و برو تو بازی.
شاید کار های بالا مسخره به نظر بیاد ولی من هر جور دیگه که ازمایش کردم با یک مشکل شگفت انگیز روبه رو شدم.
مطمئن باش با به کارگیری sd4hide میتونی بری تو بازی. چون من رفتم. اگه نتونستی شاید عوض کردن ترتیب انجام کار های بالا بهت کمک کنه.
دوست خوب
تنها تو نیستی. امت اسلامی چنین مشکلی داشتند. اول از همه برو اون پچ که امید گفته بگیر. و اجرا کن.
من برای از بین بردن این مشکل که تو داری اینجور عمل کردم.
برنامه sd4hide را در جایی که بازی نصب شده کپی کردم.( منظورم فایل اجرایی هستش) سپس اون برنامه رو اجرا کرده گزینه hide را زدم. و پنجره اون برنامه رو بستم. بعد ایمج بازی را که با فرمت mds هست با دایمون تولز لود کردم. سپس دوباره sd4hide را اجرا کردم . در پنجره ای که باز شد روی restore و سپس روی hide کلیک کردم و پنجره را بستم.
حالا اون نرم افزار asr را اجرا کن و پس از اجرا شدن فایل اجرایی بازی را برگزین و برو تو بازی.
شاید کار های بالا مسخره به نظر بیاد ولی من هر جور دیگه که ازمایش کردم با یک مشکل شگفت انگیز روبه رو شدم.
مطمئن باش با به کارگیری sd4hide میتونی بری تو بازی. چون من رفتم. اگه نتونستی شاید عوض کردن ترتیب انجام کار های بالا بهت کمک کنه.
حالا اين برنامه كجا هست؟
همون sd4hide رو ميگم.
omidshsh
03-08-2006, 22:00
بذارين من 1 بار همه چيزو بگم
من بازي رو اولش توي درايو ان تي اف اس نصب كردم
ولي قسمت دوم نصبو يه جاي ديگه نصب كزدم كه درايوش fat 32 بود
سي دي ماله شركت تكين هست
ديگه هم اينكه همه ي درايو هاي مجازيم رو بجز دمون كه از روي سي دي نصب كردم پاك كردم
خودش هم اتوماتيك ايميج رو مانت كرد
ولي همون ايرور رو ميده كه Conflict with Emulation Software detected.
در ضمن اون برنامه ي sd4hide توي مست وانتد بود !!
در ضمن اين asr چيه؟
مرسي...
3 روز هست خريدم نصب نشده:(
دوستان گرامي مشكل با گرفتن كرك حل ميشه از سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک رو با یه سرچ بگیرید در ضمن این سایت دانلود منیجر پشتیبانی نمی کنه اما گت رایت داشته باشید پشتیبانی میکنه
nima_kiyaniyan
03-08-2006, 22:42
نهههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههه
کرک نگیرید. چون اون کرک مشکل داره. بدون دلیل از بازی میپره بیرون. البته اگه گرافیک بازی را در قسمت کانفیگرشن به حالت نرمال اورده باشید این مشکل پیش میاد وگرنه با کرک خیلی راحت میشه بازی کرد. ولی کسانی که شیدر نرمال را به کار میگیرند نمیتونند کرک به کار بگیرند چون برای من که پشت سر هم میپرید بیرون.
sd4hide هم میدونم برای چیه. ولی اینجا به کار میاد.
asr برنامه ای است که باید فایل اجرایی را با اون اجرا کنید؟ من از شرکت مدرن خریدم. ا اس ار داشت. شما از کجا خردیدی که نداره؟
mohammad.clergyman
03-08-2006, 23:02
كسي چهره ي پرستاره كه در آخر بازي باعث بي هوش شدن هيتمن شد را ديده؟
من تويه خود بازي يه قسمت اين تونستم اين كار رو بكنم؟
shahi-007
04-08-2006, 00:12
كسي چهره ي پرستاره كه در آخر بازي باعث بي هوش شدن هيتمن شد را ديده؟
من تويه خود بازي يه قسمت اين تونستم اين كار رو بكنم؟
بيشتر توضيح بده.راستش اصلا نفهميدم چي مي گي.
کرک نگیرید. چون اون کرک مشکل داره. بدون دلیل از بازی میپره بیرون. البته اگه گرافیک بازی را در قسمت کانفیگرشن به حالت نرمال اورده باشید این مشکل پیش میاد وگرنه با کرک خیلی راحت میشه بازی کرد. ولی کسانی که شیدر نرمال را به کار میگیرند نمیتونند کرک به کار بگیرند چون برای من که پشت سر هم میپرید بیرون.
asr برنامه ای است که باید فایل اجرایی را با اون اجرا کنید؟ من از شرکت مدرن خریدم. ا اس ار داشت. شما از کجا خردیدی که نداره؟
كاملا صحت داره!!!
omidshsh
04-08-2006, 10:22
من كه از تكين خريدم بجاي asr كه نداره چي كار كنم
در ضمن اون داونلود با داونلود اكسليتور كار نيكنه؟
كرك بازي اصلا ايرادي نداره و اون بيرون اومدن از بازي از سيستم ضعيف هست و گرنه من با كرك بازي كردم مشكلي نداره
Hitman: Blood Money کرک رو لطفا بدید مرسی
فقط کرک رو ممنون
lovergod14amorousand
04-08-2006, 13:04
هر مشكلي بود ما هم در خدمتيم بنده هيتمن4 تو 4روز تموم كردم راستي بنده همون lovergod14innocentand-lovergod14loverand-lovergodand...هستم آقا مهدی و دوستان عزیز با هیچکدوم از شما هم دعوا ندارم و نمی خوام باز هم لغو عضویت بشم ولی باز هم میگم دوستان کم لطفی کردند به خدا بنده از اولین اعضای سایت(کاربرای انجمن ها)بودم ونمی خوام اختلافی بینمون باشه...خلاصه باز اومدم راستی 2 سالگی p30world رو به همه تبریک میگم هر چند جاش اینجا نیست...
سلام
اين كرك بازي براي دوستان
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
omidshsh
05-08-2006, 10:10
Rar!ϐs kǴ?98~?삸qx:ih9Ѵ3 HitmanBloodMoney.exe?8?%ј̌ј&k?ژ? DH?ы\?Ҹ7ddNJ?ܣƤ?i??6m?͕뙈 ,p?d}?????i?d??K?͛6Rڙ`2 vBR[ 7n걹hY`2@?wĈڝ??λI?ۋ?˧?{滓먮??Χ33??
[QUOTE=omidshsh]Rar!ϐs kǴ?98~?삸qx:ih9Ѵ3 HitmanBloodMoney.exe?8?%ј̌ј&k?ژ? DH?ы\?Ҹ7ddNJ?ܣƤ?i??6m?͕뙈 ,p?d}?????i?d??K?͛6Rڙ`2 vBR[ 7n걹hY`2@?wĈڝ??λI?ۋ?˧?{滓먮??Χ33??
omidshsh
05-08-2006, 16:25
توي هود سايت هيتمن همچين پچي گذوشته
راستي يه سوال
چرا كرك بازي شكلش شبيه شكل خود بازي نيست؟
omidshsh
06-08-2006, 19:20
وقتي كرك بازي رو دانلود كرديم كجا پستش كنيم؟
كرك اوليه خود بازي رو چي كار كنيم؟
خوب اين كه پرسيدن نداره تو محلي كه بازي رو نصب كردي بايد كپي کنی
omidshsh
07-08-2006, 10:08
اي ول درست شد
با همون كرك 6.35 مگي كار كرد
دستاتون درد نكنه
amirpers
07-08-2006, 13:47
من از این بازی خوشم نمیومده . فقط به خاطر اینکه خریدمش می خوام تمومش کنم .
حالا یه سوال دارم .
توی اون مرحله که برف می یاد از کنار کشتی شروع میشه . باید دو نفر رو بکشی و یک Video Tape را پیدا کنی .
این ویدئو تیپ کجاست ؟
من در طبقه دوم یکی پیدا کردم اما وقتی که اون رو برمی دارم هیچ اتفاقی نمی افته و باز هم در قسمت ماموریتها Completed نمایان نمی شه .
سلام amirpers
تو بايد بري طبقات بالا جايي كه مثل استوديو ميمونه و دارن فيلم برداري ميكنن توي يكي از اتاقها ميتوني Video Tape رو پيدا كني
shahi-007
07-08-2006, 14:27
اگه درست يادم مونده باشه توي همون طبقه اي كه فيلم مي گيرند و مرده با سگش هست بايد فيلمه رو پيدا كني.توي يكي از اتاق هاست.
omidshsh
07-08-2006, 14:44
خوشی به ما نیومده
مرحله ی اول که تموم میکنم درب exit رو که میرم بعد یه روزنامه نشون میده بعد از بازی میپره بیرون
اشکال از چین؟
رم=512
گرافیک=geforce fx 5200
cpu=2.8
اشكال از كركه يا كارت گرافيك؟
5200 براي اجراي اين بازي خيلي كمه
من از این بازی خوشم نمیومده . فقط به خاطر اینکه خریدمش می خوام تمومش کنم .
حالا یه سوال دارم .
توی اون مرحله که برف می یاد از کنار کشتی شروع میشه . باید دو نفر رو بکشی و یک Video Tape را پیدا کنی .
این ویدئو تیپ کجاست ؟
من در طبقه دوم یکی پیدا کردم اما وقتی که اون رو برمی دارم هیچ اتفاقی نمی افته و باز هم در قسمت ماموریتها Completed نمایان نمی شه .
اون نوار تو استاديو هست براي اينكه بري استاديو با آسانسوري كه جلوش دو تا محافظ هست برو بعد نوار روي ميز هست
nima_kiyaniyan
07-08-2006, 18:53
خوشی به ما نیومده
مرحله ی اول که تموم میکنم درب exit رو که میرم بعد یه روزنامه نشون میده بعد از بازی میپره بیرون
اشکال از چین؟
رم=512
گرافیک=geforce fx 5200
cpu=2.8
اشكال از كركه يا كارت گرافيك؟
کرک گرفتی؟
گفته بودم که اگه بخواهید با شیدر نرمال وارد بازی شوید و از کرک هم استفاده کنید این مشکل پیش میاد .
یا یک کارت 6600 یا بیشتر بخرید یا از اون کرک استفاده نکنید.
omidshsh
07-08-2006, 21:18
خوب اگه از كرك استفاده نكنم پس چي گار كنم؟
بدون اون كرك 6.35 مگي وارد بازي نميشه
مي دونم n بار گفتي ولي 1 بار ديگه هم بگو
omidshsh
07-08-2006, 21:20
چيطوري شيدرشو unnormal کنم!!!!
omidshsh
07-08-2006, 21:27
یکم بیشتر توضیح بده
من تا تونستم همه تنظیمات رو یا disable كردم يا low
nima_kiyaniyan
08-08-2006, 11:07
خوب اگه از كرك استفاده نكنم پس چي گار كنم؟
بدون اون كرك 6.35 مگي وارد بازي نميشه
مي دونم n بار گفتي ولي 1 بار ديگه هم بگو
کرک نگیر. فقط حتما اون فایل پچ را که امید برامون اپلود کرده بگیر و اجرا کن. از منوی استارت هیتمن را برگزین و وقتی منو هیتمن باز شد گزینه configure را برگزین. در اون قسمت گوشه سمت راست و پایین میتونی شیدر را از حالت high به normal دستکاری کنی.
حالا میمونن وارد بازی شدن. گویا خودت تونستس وارد بشی. اگه هنوز نتونستی بدون کرک وارد بشی بگو تا دوباره بگم چه جوری وارد بشی.
وقتی وارد بازی شدی در قسمت تنظیمات گزینه گرافیک نمیخاد خودت دستکاری کنی. کافیست اولین گزینه را به حالت low در بیاری. حالا دیگه بازی روان شده و می تونی حال ببیری.
H @ M I D
10-08-2006, 16:03
سلام يكي كمك كنه بگه
نشد يه كاري چيزي انجام بديم تا بازي هيتمن 4 رو با سرعت بالاتري بازي كنيم با اين سرعت كم بازي كردن اصلا حال نميده
اگه راه كار جديدي هست بگيد ما هم بدونيم و استفاده ببريم
lovergod14amorousand
10-08-2006, 18:11
ببين امتحان كن اندازه صفحه داخل بازي رو تغيير بده درست ميشه ...اگه نشد يه روش دارم 90 درصد ميگيره...
H @ M I D
10-08-2006, 18:28
نه اصلا به اندازه صفحه ربطي نداره
مشكل از اين انقدر بزرگتره كه يه ملت تو كند بودنش موندن
روش بعدي رو بگي بينيم شايد موثر باشه
بازم ميگم اين مشكل فقط من نيست مشكل همه كساني هستش كه هيتمن 4 بازي ميكنن
گفتم شايد تا الان يك روش خوب و بهتر براي روان تر شدن بازي باشه !!!
lovergod14amorousand
10-08-2006, 19:22
سيستمت چيه منظورم كلا از گرافيك تا سي پيو..والله براي ما كه اينطور نميشد..روش ديگه كه نشون ميده چقدر بنده حر فه اي هستم البته لعنت بر ريا...توي بازي وقتي سرعت كم ميشه روبه پايين نگاه كن برو جلو بعد يه مدت درست ميشه به اين ميگن زيرآبي رفتن يا گذشتن ار تله گرافيكي روش قبلي رو امتحان كن چون خيلي مهمه... ;) :cool:
nima_kiyaniyan
10-08-2006, 21:04
سيستمت چيه منظورم كلا از گرافيك تا سي پيو..والله براي ما كه اينطور نميشد..روش ديگه كه نشون ميده چقدر بنده حر فه اي هستم البته لعنت بر ريا...توي بازي وقتي سرعت كم ميشه روبه پايين نگاه كن برو جلو بعد يه مدت درست ميشه به اين ميگن زيرآبي رفتن يا گذشتن ار تله گرافيكي روش قبلي رو امتحان كن چون خيلي مهمه... ;) :cool:
اره. منم ازمایش کردم. کمی که از بازی گذشت .. بازی روان تر میشه. ولی بهترین راه نرمال کردن شیدرینگ هست.
H @ M I D
10-08-2006, 21:22
اره. منم ازمایش کردم. کمی که از بازی گذشت .. بازی روان تر میشه. ولی بهترین راه نرمال کردن شیدرینگ هست.
شيدرينگ خيلي موثر هستش اما وقتي در بازي تير ميزني......... :puke:
shakerifar
11-08-2006, 08:41
mishe rahnamaye nasb bazi ro bezarid lotfan man tonasb be moshkel khordam
lovergod14amorousand
11-08-2006, 09:59
شيدرينگ خيلي موثر هستش اما وقتي در بازي تير ميزني......... :puke:
بهتون که گفتم اینطور میشه یه روشه دیگه هم وجود داره اما به شرطی که نمیرید از ذوق کردن... ;) :)
nima_kiyaniyan
11-08-2006, 10:33
به خدا من تیر زدم هیچ تفاوتی در روانی بازی ایجاد نشد.
lovergod14amorousand
خب بگو. این بچه بازی ها برای چیه؟
omidshsh
11-08-2006, 10:44
مشكلتو دقيق بگو
lovergod14amorousand
11-08-2006, 10:48
به خدا من تیر زدم هیچ تفاوتی در روانی بازی ایجاد نشد.
lovergod14amorousand
خب بگو. این بچه بازی ها برای چیه؟
بچه بازی نیست رفیق گل باشه بهت میگم:احتمالا این درست بشه شما میگی تو تیر زذن بازم مشکل هست خب یک کاری کن هیتمن با همه ظرایفی که داره اما از سری اول به بعد شما هر کسی رو بکشی بازی گیم اور نمیشه مگه اینکه اون باید زنده می مونده تا محله به پایان برسه شما با برداشتن سلاح سبک می تونی مشکلتو حل کنی واینکه تو سایه وایسی تیر بزنی یا پشت یه تیکه سنگ بعدم ازت زیاد ناراحت شدم ما میخواستیم کمک کنیم عزیز دل باز هم اگه مشکلی بود میتونی نوعه سیستمت رو بهم بگی تا ببینم دیگه باید چیکار کرد... ;)
H @ M I D
11-08-2006, 11:07
خيلي ممنون
من گرافيكم 128 و رم 512 دارم يعني شما ميگي مشكل من در بازي گرافيك هستش كه اينجوري گير ميكنه و يا راش ميره
lovergod14amorousand
11-08-2006, 11:11
خيلي ممنون
من گرافيكم 128 و رم 512 دارم يعني شما ميگي مشكل من در بازي گرافيك هستش كه اينجوري گير ميكنه و يا راش ميره
حالا امتحان کردی اونایی که گفتم یا نه...امتحان کن اگه نشد باید فکر کنم دیگه باید چیکار کرد... ;) :)
يكي مرا كمك كنه
lovergod14amorousand
11-08-2006, 11:15
يكي مرا كمك كنه
موفق باشی رفیق بازی رو همه چیزیش رو نصب کردی مثلا کرک- ایمیج -دیمون تولز انجامدادی همه رو... :blink:
lovergod14amorousand
11-08-2006, 11:17
سلام
مگه سیدی که گرفتی راهنمای نصب نداره-اگه مشکلی داری توضیح بده همه کمک می کنند... ;)
يكي مرا كمك كنه
lovergod14amorousand
11-08-2006, 12:29
يكي مرا كمك كنه
موفق باشی رفیق بازی رو همه چیزیش رو نصب کردی مثلا کرک- ایمیج -دیمون تولز انجامدادی همه رو... :blink:
جواب بده تا کمک کنیم...
H @ M I D
11-08-2006, 13:28
lovergod14amorousand
عزيز من شما يه ساعت داري ميخواي به يه نفر كمك كني هي سوالات تابلو ميپرسي
به خودت زحمت نده خودم كمكش ميكنم
ghara جان شما باید MSVCR71 دانلود کنی و به این جایی که میگم پست کنی(براي دانلود صفحات اين تاپيك را بگرد از سير تا پياز هيتمن رو بارت نوشته)
وارد فولدر windows شو و این فایل رو در فولدر system32 پست کن
lovergod14amorousand
11-08-2006, 15:18
lovergod14amorousand
ghara جان شما باید MSVCR71 دانلود کنی و به این جایی که میگم پست کنی(براي دانلود صفحات اين تاپيك را بگرد از سير تا پياز هيتمن رو بارت نوشته)
كمكش كن موفق باشي اما ديگه اينطور نه... :blink:
shakerifar
11-08-2006, 17:38
man marhaleye aval nasb ro anjam dadam vali toye marhaleye dovom gir kardam chon har kari mikonam configure baz nemishe bazi ham mahsoul sherkate pardise
lovergod14amorousand
11-08-2006, 17:59
man marhaleye aval nasb ro anjam dadam vali toye marhaleye dovom gir kardam chon har kari mikonam configure baz nemishe bazi ham mahsoul sherkate pardise
مومن خدا ديمون تولز داره بايد اون نصب بشه... ;)
nima_kiyaniyan
12-08-2006, 06:40
overgod14amorousand
رمز ها رو بزار. ولی فکر کنم کسی بخواد با رمز رد کنه.
ghara
همین 2 صفحه پیش یه کاربر دقیقا همین مشکل رو داشت. بهتره بری ببینی به اون کاربر چه پاسخی داده شده.
پارسا
اون فایل دی ال ال ربطی به این مشکل نداره. :blink:
shakerifar
12-08-2006, 08:09
مي شه لطف كنيد و اسم اون فايلي رو كه من بايد به وسيله ي دمون تولز مونت ايميج كنم بفرماييد
lovergod14amorousand
همه اين كار ها رو كردم
اما باز هم مثل هميشه
H @ M I D
12-08-2006, 11:22
همه اين كار ها رو كردم
اما باز هم مثل هميشه
اين غير ممكنه
اگر شما كرك و daemon tool هم اجرا کرده باشی و این کاری هم که گفته باشم انجام داده باشه
فقط میمونه دو تا سوال دیگه که:
ببینم درایوی که بازی رو ریختی باید حتما FAT NTSF باشه اگر این کارم کردی مشکل دیگه ای
نمی بینم جز گرافیک و رم خودت که بگو چه جوریاس ؟؟؟ :cool:
اين غير ممكنه
اگر شما كرك و daemon tool هم اجرا کرده باشی و این کاری هم که گفته باشم انجام داده باشه
ببینم درایوی که بازی رو ریختی باید حتما FAT NTSF باشه اگر این کارم کردی مشکل دیگه ای
گرافيكم :gforce mx4000
رم :256
خودشم يه برنامه به نام GameShadow هم داره.
بعد از اينكه كرك رو كپي ميكنم
فقط صفحه ي اول (همون خط قرمزه ) اونم نصفه نشده مياد و ميره.
درايوم هم ntfs هست.
lovergod14amorousand
12-08-2006, 11:32
اين غير ممكنه
پارسا جان احتمالا از همون نصب ديمون تولز باشه...اين بنده خدا نميدونه چطور نصب كنه...
H @ M I D
12-08-2006, 11:36
پارسا جان احتمالا از همون نصب ديمون تولز باشه...اين بنده خدا نميدونه چطور نصب كنه...
حرفایی میزنی ها........
این عزیز درایو خودشو به fat ntsf تعقیر میده
چطوری نتونه یه دیمون تولز نصب کنه!!!!!
حالا نمیدونم والا شایدم مشکل از ایمجش هست!!!
H @ M I D
12-08-2006, 11:38
ببینم حالا میدونی Msvcr71 را درست قرار دادی
چون با اون ارووری که نشون دادی حتما مشکل از همینه!!!!
lovergod14amorousand
12-08-2006, 11:45
فكر كنم همينه كه ميگي... :)
مشكل اصلا از فايلdll نيست
شايد مشكل از كارت گرافيكمه :gforce mx4000
چون وقتي كرك رو كپي ميكنم وبازي رو اجرا ميكنم فقط صفحه ي اول (همون خط قرمزه ) اونم نصفه نشده مياد و ميره.
H @ M I D
12-08-2006, 11:49
خوب عزیز من شاید مشکل از کرک هستش
اینم دانلود کرک
کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دیگه چی میخوای ماکه هر کاری از دستمون بر اومد انجام دادیم تا مشکلت حل بشه :cool:
باز هم همون خط قرمزه نامرد نصفه و نيمه مياد و بازي قطع ميشه.
مثل اينكه قسمت ما نيست اين رو بازي كنيم
كنفيگور شم هم كه تا ديروز ميومد الان ديگه نمياد
با همه اينها دستتون خيلي خيلي درد نكنه واقعا ايولا.
lovergod14amorousand
12-08-2006, 12:01
خوب عزیز من شاید مشکل از کرک هستش
اینم دانلود کرک
کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دیگه چی میخوای ماکه هر کاری از دستمون بر اومد انجام دادیم تا مشکلت حل بشه :cool:
این نشد مشکل از ویندوزت هم میتونه باشه یه دستی روش بکش...
ويندوزم رو همين چند روز پيش نصبش كردم.
مشكل از كارت گرافيكم نيست ؟
gforce mx 4000
رم:256
omidshsh
12-08-2006, 12:05
يكي مرا كمك كنه
اقا ايسن چه ربطي به اون فايل داره كه بره توي سيستم 32 پيست كنه
من دقيقا همين مشكلو داشتم
اين كرك رو بگيري شك نكن كه حل ميشه :rolleye:
يا اينه
يا اينه
در مورد اين ذومي بگم كه بازش كه كني 1 صفحه مياد با 3 تا لينك روي اوليش كليك كن
البته به احتمال زياد همين بالايي هست
omidshsh
12-08-2006, 12:08
البته شك نكن كه رمت پايينه
lovergod14amorousand
12-08-2006, 12:09
اقا ايسن چه ربطي به اون فايل داره كه بره توي سيستم 32 پيست كنه
من دقيقا همين مشكلو داشتم
اين كرك رو بگيري شك نكن كه حل ميشه :rolleye:
يا اينه
يا اينه
در مورد اين ذومي بگم كه بازش كه كني 1 صفحه مياد با 3 تا لينك روي اوليش كليك كن
البته به احتمال زياد همين بالايي هست
آره راست میگه همینه امتحان کن...اگه نشد نظر اینه که ویندوز رو فرمت کنی یه حالی هم به دستگاه بدی ...الان همه میگن چرا... بهت بعدن میگم... ;)
اولي رو بايد چه جوري دانلود كنم ؟
دومي هم كه مي زنم دربري مياد؟
omidshsh
12-08-2006, 12:17
حالا من تاكيدم روي دومي
فكر كنم جفتش يكي باشه
حجمشون كه برابره
ولي به هر حال اولي رو كه بزني يك صفحه واز ميشه پايين صفحه گزينه free رو بزن يه صفحهي ديگه مياد 30 ثانيه صبر كن يه كد رو بنويس و دانلود رو كليك كن
البته فك كنم با دانلود اكسليتور و اين چيزا كار نكنه
ولي تو دومي رو امتحان كني بهتره
من خودم رفتم توي كافي نت داونلود كردمشون
وقتي دومي رو ميزنم از اين جور چيزا مياد
‰\ةua,ظ-pGXekفٹ‡؟hس”QO؟§wج°¯صjnضeح Zس¬|ƒ^]ٹpü¶ٍ(¹»C®](؟²ùw«œوقث ?®شsحê´e
كگ4·]Q/ںكًَْ¾à×ن¨d|A2…pذ¶ً}§îM3%+%üL، ¬َ¥¤Qd¢×زمï„ز£yD+n«&pر%ت 5‡9ïاp—¶Zد”HˆW²¸*ژ@عr-CµNfَ1‰ب¬ëmچ;
omidshsh
12-08-2006, 12:25
وقتي دومي رو ميزني اينجوري مياد؟
يا وقتي كه دومي رو ميزني
بعدش لينك اولي رو ميزني اينجوري مياد؟
lovergod14amorousand
12-08-2006, 12:25
وقتي دومي رو ميزنم از اين جور چيزا مياد
‰\ةua,ظ-pGXekفٹ‡؟hس”QO؟§wج°¯صjnضeح Zس¬|ƒ^]ٹpü¶ٍ(¹»C®](؟²ùw«œوقث ?®شsحê´e
كگ4·]Q/ںكًَْ¾à×ن¨d|A2…pذ¶ً}§îM3%+%üL، ¬َ¥¤Qd¢×زمï„ز£yD+n«&pر%ت 5‡9ïاp—¶Zد”HˆW²¸*ژ@عr-CµNfَ1‰ب¬ëmچ;
ببين بازي رو انيستال كن از اول نصب كن طبق راهنماي نصب برو جلو هر جا مشكل داشتي كه اين الان چطوري بره جلو ما كمكت ميكنيم...البته هنوزم نظرم فرمت كردن ويندوز هستش ها... ;)
وقتي دومي رو ميزني اينجوري مياد؟
يا وقتي كه دومي رو ميزني
بعدش لينك اولي رو ميزني اينجوري مياد؟
همين كه شما مي گي دومي رو ميزنم بعدش كه اولي رو ميزنم نوشته ها ميان
omidshsh
12-08-2006, 12:34
نه لازم نيست دوباره نصب كني!!
خوب بجاي اينكه روي اولي كلكي كني و اون نوشته ها بياد
روش كليك راست كن و save target as بزن
ببين چي ميشه
H @ M I D
12-08-2006, 13:17
من شك ندارم كه مشكل از رم دستگات هستش اين بازي با رم 512 به زور اجرا ميشه و اصلا روان نيست
چه برسه به اين رم و كارت گرافيك !!!
lovergod14amorousand
12-08-2006, 13:21
اینم یه جای با حال برا دوستداران هیتمن 4 هر چی بخوای از کد تقلب تا ترینر سیو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی هست...برید کف کنید... ;) ;)
H @ M I D
12-08-2006, 13:23
لينك خرابه!!!!!!!!
lovergod14amorousand
12-08-2006, 13:27
لينك خرابه!!!!!!!!
اخوي جان همون سايتشو برو درسته راست ميگي الان امتحان كردم خراب بود اما 10 دقيقه پيش درست بود از سايتش برو... ;)
shakerifar
12-08-2006, 15:55
مي شه لطف كنيد و اسم اون فايلي رو كه من بايد به وسيله ي دمون تولز مونت ايميج كنم بفرماييد
بابا يكي جواب بده
H @ M I D
12-08-2006, 16:18
بابا يكي جواب بده
HitmanBloodMoney.mdf
shakerifar
12-08-2006, 16:42
مال من يه همچين فايلي نداره
H @ M I D
12-08-2006, 16:53
مگه ميشه !!!؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني ايميج نداره
شايد مشكل از اينه خوب صفحات سايت رو بگرد شايد ايمج بازي براي دانلود باشه
lovergod14amorousand
12-08-2006, 17:34
غير ممكن بيشتر بگرد سيدي هيتمن اينطوري نديده بودم...بيشتر دقت كن مگه ميشه :blink: :blink: :blink: :blink:
shahi-007
12-08-2006, 18:39
من نمي دونم منظورتون چيه.ولي اگه بحث ايميج است بگم كه من dvd اين بازي رو دارم و تا جايي هم كه يادم مي آد اين بازي كرك داشت نه ايميج.كامل هم كار كرد.
lovergod14amorousand
12-08-2006, 18:47
من نمي دونم منظورتون چيه.ولي اگه بحث ايميج است بگم كه من dvd اين بازي رو دارم و تا جايي هم كه يادم مي آد اين بازي كرك داشت نه ايميج.كامل هم كار كرد.
مومن خدا خودت ميگي ديويدي...
omidshsh
12-08-2006, 19:11
مال من يه همچين فايلي نداره
برو اونجا كه بازي رو نصب كردي پيدا مي كني
ماله چه شركتي هست؟
lovergod14amorousand
12-08-2006, 19:37
برو اونجا كه بازي رو نصب كردي پيدا مي كني
ماله چه شركتي هست؟
اضافه كنم به صحبت هاي رفيقمون اينكه اولين جايي كه شما نصب اوليه رو انجام ميدي يه جايي با نام همون شركت باز ميشه كه اونجا ميتوني اون فايل رو پيدا كني... ;)
shakerifar
12-08-2006, 19:38
اقا مشكل حل شد رفتم پيش فروشنده ش دادم نصب كرد ديد ايميج نداره پس گرفت من هم دي وي دي بازي رو گرفتم چون سي دي نداشت اما يك مشكل ديگه وقتي بازي رو نصب مي كنم كانفيگور باز نمي شه كرك رو هم كپي كردم
omidshsh
12-08-2006, 20:53
اينترنت پر سرعت گير اوردم دارم توي گيم اسپات فايل هاي گايد اين بازي رو بصورت انلاين مي بينم
كلي چيز ياد گرفتم!!
zafaranchi
12-08-2006, 23:03
آقایان یه توضیحی در مورد بازی بدین یهنی اینکه ارزش خرید رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟//
سلام
بچه ها يه سوال
من بازي رو كه ران ميكنم از همون اول كار بدفرم گير ميكنه. يعني FPS خيلي پايينه و اصلا روان نيست. در حدي كه به هيچ وجه نميشه بازي كرد
مشخصات سيستمم اينه
cpu 3000 64 bit
ram 512 (400
Graphic radeon 9250
فكر ميكنيد مشكل از كارت گرافيكمه؟ (راستي بازي خيلي زود لود ميشه ها)
lovergod14amorousand
13-08-2006, 14:51
سلام
بچه ها يه سوال
من بازي رو كه ران ميكنم از همون اول كار بدفرم گير ميكنه. يعني FPS خيلي پايينه و اصلا روان نيست. در حدي كه به هيچ وجه نميشه بازي كرد
مشخصات سيستمم اينه
cpu 3000 64 bit
ram 512 (400
Graphic radeon 9250
فكر ميكنيد مشكل از كارت گرافيكمه؟ (راستي بازي خيلي زود لود ميشه ها)
احتمالا از گرافيك باشه ;)
احتمالا از گرافيك باشه ;)
آقا كسي يه همچين مشكلي با اين برنامه نداشته؟
patch اي براي بازي ارائه نشده؟
driver كارت گرافيكي جديدي كه مناسب اين بازي باشه ارائه نشده؟
lovergod14amorousand
13-08-2006, 16:22
آقا كسي يه همچين مشكلي با اين برنامه نداشته؟
patch اي براي بازي ارائه نشده؟
driver كارت گرافيكي جديدي كه مناسب اين بازي باشه ارائه نشده؟
يه نگاه به صفحات گذشته بكن...جوابت تو اونا پيدا ميكني اما واقعا سيستم بالايي رو ميطلبه...
lovergod14amorousand
14-08-2006, 10:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينجا يه سر بريد...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينجا يه سر بريد...
مرسی. :) اما مومن یه دنیا فرق هست بین cheat و path. آخه cheat به چخ درد من میخوره؟
پست شما ويرايش شد... اين چه طرز صحبت كردنه؟
lovergod14amorousand
14-08-2006, 11:04
مرسی. :) اما مومن یه دنیا فرق هست بین cheat و path. آخه cheat به چخ درد من میخوره؟
مومن خدا به هيچكس توهين نكن چون خودتم دوست نداري بهت توهين بشه...چشم اونم پيدا ميكنم برات ميذارم... ;)
omidshsh
14-08-2006, 12:15
برو توي گيم فكز معدن همين path &walkthrough هستش
omidshsh
14-08-2006, 12:17
راستي بچه ها كسي ترتيب رتبه هيتمنو ميدونه
اينا رو ميگما..
madman
ghost
violent thug
.....
اينا رو ميگما..
madman
ghost
violent thug
.....
مرسی امید جان
ببینم مشکلمو حل میکنه یا نه!
nima_kiyaniyan
14-08-2006, 19:09
اينا رو ميگما..
madman
ghost
violent thug
.....
من یه بار که بازی کردم. تروریست شدم.خیلی جالب بود.
سلام
آقای نیما میشه بیشتر توضیح بدید :blink:
ممنون
lovergod14amorousand
15-08-2006, 13:58
رفقا كمك نميكنيد مشتري اينجاست...مومن خدا كمك كن بهش...
omidshsh
15-08-2006, 19:52
من به اون مرحله كه برف مي اد ميرسم اون اولش كه 1 نفر رو تو اتاق كنتربل ليزر بايد بكشيم
از بازي ميپره بيرون
lovergod14amorousand
15-08-2006, 19:56
من به اون مرحله كه برف مي اد ميرسم اون اولش كه 1 نفر رو تو اتاق كنتربل ليزر بايد بكشيم
از بازي ميپره بيرون
از سيستمت يكم بگو...
H @ M I D
15-08-2006, 20:22
بازي به سيستم نسبتا بالايي نياز داره و احتمال ميدم مشكل كرش از سيستمت باشه!
omidshsh
16-08-2006, 11:39
از سيستمت يكم بگو...
512 رم
جي فورس 5200 128 گرافيك
2.8 سي پي يو
ميگم حالا قابل حله؟
يا نه هميشه ديگه به اونجا برسم اينطوري ميشه؟
lovergod14amorousand
16-08-2006, 12:42
512 رم
جي فورس 5200 128 گرافيك
2.8 سي پي يو
ميگم حالا قابل حله؟
يا نه هميشه ديگه به اونجا برسم اينطوري ميشه؟
سيستمت بدك نيست اما سي پي يو پايين هست كاش گرافيكت هم اي تي آي بود چون اين گرافيك تو بازي بيشتر جواب ميده...ميشه مشكلات رو گذاشت پاي اينا... ;)
omidshsh
16-08-2006, 17:25
نه نشدباز هم وسط بازي ميپره بيرون ولي يه جاي ديگش
اين دفعه وقتي پيش سگ بودم تو بالكن
من كه ولش مي كنم
هر وقت سيستمو ارتقا دادم ادامش ميدم
اين نوبت موبايل من بشه
بفروشمش!!!
يه گرافيم 256 با 1 گيگ رم بزنيم تو. رگ!!!!
lovergod14amorousand
16-08-2006, 19:23
نه نشدباز هم وسط بازي ميپره بيرون ولي يه جاي ديگش
اين دفعه وقتي پيش سگ بودم تو بالكن
من كه ولش مي كنم
هر وقت سيستمو ارتقا دادم ادامش ميدم
اين نوبت موبايل من بشه
بفروشمش!!!
يه گرافيم 256 با 1 گيگ رم بزنيم تو. رگ!!!!
یادت باشه حتما ای تی آ بخری... ;)
sub-zero
16-08-2006, 22:00
سلام،
ديدم موقعيت مناسبه گفتم يه چيزی بگم...
اينکه دوستانی که با سنگينی اين بازی مشکل دارن بهتره دو تا کار انجام بدن...!
اول اينکه يا بيخيال بازی بشن و دوم يا اينکه سيستم رو ارتقا بدن !
من هم اوايل که بازی رو خريدم يه FX5200 128/meg/bit داشتم....و تمام فکرم اين بود که يه جوری
بازی رو با همين کارت تموم کنم....
که تقريباً يه خورده با همين کارت و يه خورده با کارت يه کی از بچه ها که قويتر بود از کارت خودم بازی رو تمام کردم.
اما با حداقل گرافيک و رزولوشن و باز هم به صورت سکته اي !
اما بعد ديدم اينجوری فايده نداره....و بالاخره يه کارت تقريباً درست و حسابی گرفتم.
حالا ميفهمم که بازی يعنی چی !
تازه دارم ميفهمم که Hitman Blood Money چيه...!
تازه دارم حس ميکنم که PES چيه !
باور کنيد اين هيتمنی که الان با اين کارت جديد بازی ميکنم هيچ ربطی به اون قبلی نداره !
نتيجه اخلاقی اگه Gamer هستی.....هر طور شده يه کارت درست و حسابی بگير !
اگر هم پول نداری....اگه کارت قديميت رو خوب بفروشی و و يخورده هوای پول تو جيبيات رو داشته باشی ميتونی يه کارايی کنی !
و اگر هم دستت تو جيب خودته که ديگه حله !
یادت باشه حتما ای تی آ بخری... ;)
اما ميرسيم سر اين حرف دوست خوبم lovergod14amorousand
فقط اينو بگم که اين حرفت رو بايد با طلا بنويسن....
! Onley ATI
shahi-007
16-08-2006, 23:45
آقا من در زمينه كارت ATI كاملا مخالفم.حول و حوش 2 سال من از اين كارت استفاده مي كردم در اين 2 سال 3 بار كارتم سوخت. بعدش بهم گفتند اين كارت مخصوص بازي نيست.اگر مي خواي بازي كني بهتره Nvidia بگيري.الانم از Nvidia راضيم.
در ضمن نمي دونم حرفم درسته يا نه.ولي اول اكثر بازي ها تبليغ Nvidia رو مي كنه.
omidshsh
17-08-2006, 11:43
دقيقا من هم با انويديا موافقم
تبليغ ها رو هم ديدم
كرك جديدي برا بازي نيومده كه هم بشه باهاش بصورت Normade 1 بازي كرد و هم از شر اين ايميج 4و خورده اي گيگابايتي خلاص شد؟؟
اين هم Sound Track هاي بازي باحال Hitman blood money
آهنگ ساز اين بازي هم مثل Hitman Contracts همون JASPER KYD بوده كه خيلي آهنگ هاي باحال و طبيعي و قشنگي مي سازه!!!
sub-zero
17-08-2006, 21:22
آقا من در زمينه كارت ATI كاملا مخالفم.حول و حوش 2 سال من از اين كارت استفاده مي كردم در اين 2 سال 3 بار كارتم سوخت.
سلام، oghdeie جان خوبی ؟
گفتی که حول و حوش 2 سال از اين کارت استفاده کردی... اما من يه سؤال دارم : کدوماش ؟ (البته ديگه وارد جزئيات نشدم کلی نوشتم)
Radeon® X1900 Series
Radeon® X1800 Series
Radeon® X1600 Series
Radeon® X1300 Series
Radeon® X850 Graphics Technology
Radeon® X800 Graphics Technology
Radeon® X700 Graphics Technology
Radeon® X600 Graphics Technology
Radeon® X550 Graphics Technology
Radeon® X300 Graphics Technology
Radeon® 9800 Graphics Technology
Radeon® 9800 XT
Radeon® 9800 PRO
Radeon® 9800
Radeon® 9600 Graphics Technology
Radeon® 9600 XT
Radeon® 9600 PRO
Radeon® 9600
Radeon® 9550 Graphics Technology
Radeon® 9200 Graphics Technology
Radeon® 9250
Radeon® 9200
Radeon® 9200 SE
Radeon® 9700 Graphics Technology
Radeon® 7000
و...
شما گفتيد که يه کارت ATI داشتيد که بعد از دو سال سوخته !
آيا وقتی کارت شما ميسوزه....تقصيره اون شرکت ننه مرده هست ؟
نه دوست من اينکه کارت شما ميسوزه 99 % تقصيره خودتونه ! چرا ؟
اول :
آيا قبل از خريدن کارت گرافيک تحقيق کرديد که برد کارتتون چيه ؟
منظورم اينه که شما کارت مثلاً ATI Radeon 9800XT ميخريد با برد Asus , Gigabyte , Abit و...
آيا تحقيق کرديد که آيا اين بردی که ميخريد جزو شرکت های تاييد شده خود ATI بوده يا نه ؟
پيشنهاد : کارتهای گرافيک ATI رو هميشه با اين برد ها بخريد....اين شرکت ها جزو برند های خود ATI هستن :
1. Sapphire
2.PowerColor
3.Gecube
اگه نبود....asus
نتيجه اگه برد کارت گرافيک شما جزو برد های مطلوب نباشه پس احتمال سوخت داره....و در اين صورت نه تنها تقصير
ATI نيست بلکه تقصير شماست که بدون تحقيق فقط به حرف فروشنده قالتاق و تبليغات دروغ چشم و گوش فرا داديد !
دوم :
اما بعضی دوستان فقط ياد گرفتن فقط با کامپيوتر بازی کنن....ای بابا يه خورده هم خوب به اين بدبخت رو تميز کنيد !
اگه کارت گرافيکتون فن داره اون رو هر چند وقت تميز کنيد تا راحت بچرخه....و خاک و خولا باعث سوختن اون نشه...
و اگه احيانن فن کارتتون سرو صدای عجيبی داره و اگه به خودتون اطمينان داريد فن رو باز کنيد و برچسبها رو بر داشته و يه طرف يه سوراخ ريزی
داره اونجا يه قطره نهايت دو قطره روغن چرب(روغن خشک نريزيد توش!!!) بچکانيد تا مثل روز اول دوباره کار کنه!
اما اگه به هر دليل فن سوخت خيلی زود يه فن ديگه براش پيدا کنيد .
برای اين منظور فن سوخته رو برداشته و در بازار در به در دنبال لنگه اون بگرديد....
اگر هم فن نداره که چه بهتر ولی يادتون باشه که خاک های روی برد رو چند وقت يه بار تميز کنيد.
نتيجه : نرسيدن به وضع کارت ميتونه مييانبری برای رسیدن به سوختن کارت باشه....
سوم :
پاور مناسب .... آيا ميدونيد مصرف کارت گرافيکتون چقدره ؟
آيا ميدونيد اصلاً کل سيستمتون به پاور چند وات احتياج داره ؟
اگه پاور مناسبی نداشته باشيد و احيانن پاورتون مشکل داشته باشه و نتونه برق مصرفی کارت رو به صورت کامل و ممتد
به کارت برسونه موجب افت کاريی و در نهايت سوخت ميشه .
نتيجه : نداشتن يه پاور مناسب ميتونه باعث صدمه قطعات از جمله کارت گرافيک بشه !
چهارم :
ساير قطعات مرتبط با کارت گرافيک :
منظورم مين برد هست . يه مين برد خراب که در ظاهر سالمه ميتونه به تمامی قطعات سيستم آسيب برسونه ! از جمله کارت گرافيک .
نتيجه : از سالم بودن مین مطمئن بشید .
************************************************** *
و گفتید :
بعدش بهم گفتند اين كارت مخصوص بازي نيست.اگر مي خواي بازي كني بهتره Nvidia بگيري.الانم از Nvidia راضيم.
اما عجب حرف خنده داری....آره من هم اين حرفا رو زياد شنيدم....
اما از قول من به اونا که اين حرفا رو ميزنن بگو اطلاعاتشون رو به روز کنن....
اين حرفا مال دوران Radeon 7000 هست....
آره خداييش قبول دارم اين GPU اصلاً خوب نبود با اينکه اون موقع
اکثراً 64 مگی هاش هم بورس بود...و با هزار و يه برد تقلبی و اصل به بازار امد...
که البته 90 درصد اونايی که دست ما ميرسيد تقلبی بود....
خداييش همون TNT2 های 32 مگی Nvidia اون موقع Radeon 7000 های ATI رو قورت ميداد !
اما يه نکته ما که نگفتيم NVIDIA به درد نميخوره....چرا اون هم خوبه....
به خدا من خودم تا 6ماه پيش عشق Nvidia بودم....اما بعد از اينکه بيش از 20 مدل
از کارتهای هر دو شرکت رو تست گرفتم هم تو بازی هايی مثل Need For Speed ,Hitman , Doom3 ,PES و.... نرم افزار هايی که
برای اين منظور ساخته شدن مثل DMARK3 و....و وقتی قيمت ها رو هم در نظر گرفتم و همچنين کاريی رو ديدم....
دقت کنيد خودم ديدم....کسی بهم نگفت يا به فروشنده سود جو و تبليغات گوش ندادم ديدم هيچ راهی برام نموند جز ATI !
اما به هر حال زور که نيست....هر کی هر کدوم رو دوست داره بخره....
يه سری کارت های Nvidia از ATI بهتر هستن و بر عکس.
اما تازگی يه نکته نظرم رو جلب کرده که تو کارت های ATI ديدم اما تو Nvidia دقت نکردم....
و از اونجايی که ديگه به اون کارت هايی که تست ميگرفتم دست رسی ندارم ....
يکی از بچه ها که کارت Nvidia 6600GT به بالا داره لطف کنه يه PM خصوصی به من بده....
حتماً کارتش GT باشه! و Hitman Blood Money رو هم داشته باشه .
تا اين نکته هم واسم روشن بشه !
be manam komak konid
man to marhale ee ke avalesh daran be temsahha shelik mikonand gir kardam oon donafari ro ke mige bokosh koshtam vali vaghti mikham savare ghayegh besham kilid mikhad chi kar conam??
please help me
عزيزم فارسي بنويس//مهدي
lovergod14amorousand
19-08-2006, 09:03
آقا من در زمينه كارت ATI كاملا مخالفم.حول و حوش 2 سال من از اين كارت استفاده مي كردم در اين 2 سال 3 بار كارتم سوخت. بعدش بهم گفتند اين كارت مخصوص بازي نيست.اگر مي خواي بازي كني بهتره Nvidia بگيري.الانم از Nvidia راضيم.
مينوني بري روي جعبه جيفورس رو بخوني كه نوشته محيط ويندوز وتاكيد فراواني كرده بنده خودم جيفورس دارم اما از اين جهت اطمينان دارم كه ATI برای بازی بهتره ودر کل جیفورس بهترینه... :happy:
سلام
من كلي هيتمن بازي كردم،بعد بازي رو سيو كردم و از بازي خارج شدم...دوباره كه رفتم توي بازي ديدم سيو هام نيستن!! يعني اصلآ توي منوي بازي گزينه اي به نام Load نداشت...
لطفآ بگين چه طوري بايد لودش كنم!!
با سلام
تا حالا كارت گرافيك 64 رو نديدم كه بازي128 رو روون اجرا كنه جز!
Nvidia
nima_kiyaniyan
23-08-2006, 11:34
سلام
من كلي هيتمن بازي كردم،بعد بازي رو سيو كردم و از بازي خارج شدم...دوباره كه رفتم توي بازي ديدم سيو هام نيستن!! يعني اصلآ توي منوي بازي گزينه اي به نام Load نداشت...
لطفآ بگين چه طوري بايد لودش كنم!!
دوست گرامی
هیتمن همینه. سیو های شما تنها برای همان بازی هست. وقتی خارج بشی سیو ها هم می پره.
lovergod14amorousand
23-08-2006, 11:42
البته شايان ذكر ميباشد مومن خدا واسه ما اينطور نبود عزيز حالا شما چطور ميگيد جاي تعجب داره البته ميشه سيو هاشو از سايت خودش گرفت البته مرحله ها كه سيو ميشه... :)
دوست گرامی
هیتمن همینه. سیو های شما تنها برای همان بازی هست. وقتی خارج بشی سیو ها هم می پره.
مطمئني؟!بايد دوباره از اول برم؟!! :sad: :sad: :sad:
nima_kiyaniyan
23-08-2006, 21:22
همان طور که گفتم سیو هایی که در طول یک مرحله انجام می دهید با خارج شدن از بازی پاک می شوند. ( برای من که اینجور بود) اری هر مرحله را باید از اول برید.
sub-zero
23-08-2006, 22:10
سلام،
همون طور که ميدونی اين بازی دو مدل سيو داره....
يکی سيو لحظه به لحظه در حين بازی هست....که شما فقط تا وقتی که تو بازی هستيد ميتونيد از اين سيو ها استفاده کنيد
و به محض اينکه از بازی خارج بشيد و حتی به منوی اول بازی بياييد ديگه اون سيو ها قابل استفاده نخواهند بود....
يعنی حذف ميشن چه برسه به اينکه از بازی خارج بشيد.
اما سيو دوم : وقتی يک مرحله رو تموم ميکنيد از شما ميپرسه Save يا Continue که اگه بازی رو اينجا سيو کنيد
تو پروفايلتون ذخيره ميشه و بعداً ميتونيد ازش استفاده کنيد. و اگر Continue رو انتخاب کنيد بازی بدون اينکه ذخيره بشه به مرحله بعدی ميره...
اين به اين معناست که وقتی شما وسط بازی سيو ميکنيد.....وقتی از بازی بيرون رفتيد (حتی به منو بازی)
ديگر نميتونيد بازی رو از وسط بازی لود کنيد....بلکه از ابتدای مرحله بايد بازی رو شروع کنيد .
lovergod14amorousand
23-08-2006, 22:20
سلام،
يکی سيو لحظه به لحظه در حين بازی هست....که شما فقط تا وقتی که تو بازی هستيد ميتونيد از اين سيو ها استفاده کنيد
و به محض اينکه از بازی خارج بشيد و حتی به منوی اول بازی بياييد ديگه اون سيو ها قابل استفاده نخواهند بود....
اما سيو دوم : وقتی يک مرحله رو تموم ميکنيد از شما ميپرسه Save يا Continue که اگه بازی رو اينجا سيو کنيد
تو پروفايلتون ذخيره ميشه و بعداً ميتونيد ازش استفاده کنيد. و اگر Continue رو انتخاب کنيد بازی بدون اينکه ذخيره بشه به مرحله بعدی ميره...
اين به اين معناست که وقتی شما وسط بازی سيو ميکنيد.....وقتی از بازی بيرون رفتيد (حتی به منو بازی)
ديگر نميتونيد بازی رو از وسط بازی لود کنيد....بلکه از ابتدای مرحله بايد بازی رو شروع کنيد .
واقعا توضيح جامع وكاملي بود ممنونم ...
سلام،
دستت درد نكنه،حالا فهميدم...!!
سلام
سیستم من رو نگاه کنید
CPU : 2.4
RAM : 512 MB
Graphic card : Geforce 256
ولی بازی هیتمن به کندی اجرا مبشه یعنی سیستم ضعیفه ؟!
ممنون میشم که بگید
سيتمت بد نيست ولي رمت يكم پايينه...
فكر كنم اگه بري توي تنظيمات بازي و و اونا رو در حد متوسط و يا پايين قرار بدي مشكلت حل شه...
lovergod14amorousand
24-08-2006, 10:55
سلام
سیستم من رو نگاه کنید
CPU : 2.4
RAM : 512 MB
Graphic card : Geforce 256
ولی بازی هیتمن به کندی اجرا مبشه یعنی سیستم ضعیفه ؟!
ممنون میشم که بگید
سلام مومن خدا بچه ها ميگفتن كه سي پيوي كمتر از 8/2 اونم اگه فول باشه مناسبه حالا...ماله خودم كه 4/3 بود...
تا حالا كسي به درجه rating كه تو بعد از پايان هر ماموريت داده مي شه توجه كرده . من يه بار يه مرحله رو بدون شليك تير و خيلي بي سر و صدا تموم كردو درجه specialist رو داد. يه بار هم proffessional و ... .
كسي مي دونه اين درجه بنديا چندتاست و رده بنديشون چطوريه؟؟؟؟؟؟؟؟
lovergod14amorousand
24-08-2006, 19:13
تا حالا كسي به درجه rating كه تو بعد از پايان هر ماموريت داده مي شه توجه كرده . من يه بار يه مرحله رو بدون شليك تير و خيلي بي سر و صدا تموم كردو درجه specialist رو داد. يه بار هم proffessional و ... .
اينا قديمي هستش...
nima_kiyaniyan
24-08-2006, 21:41
من که نمی دوم چند تا هستند اما من بالاترین چیزی که تونستم بیارم فکر کنم ghost بود یه بار همه همه رو کشتم شدم تروریست
M E H D I
25-08-2006, 11:28
تاپيك ويرايش شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل توجه دوستان: اينجا انجمن سخت افزار نيست
lovergod14amorousand
25-08-2006, 12:10
يه سوال از بچه ها كسي تونسته تمام اسلحه ها رو مجهز كنه؟
آره من همه رو تا آخر مجهز كردم.كلته خيلي مامان ميشه.
kasra_t2
25-08-2006, 21:55
من شنيدم5 تاسيدي
lovergod14amorousand
25-08-2006, 22:23
آره من همه رو تا آخر مجهز كردم.كلته خيلي مامان ميشه.
mp5 هم خیلی توپ میشه...
nima_kiyaniyan
26-08-2006, 08:34
یکی از ایراد هایی که به این بازی وارد هست اینه که در هیچی مرحله ای به ما اجازه استفاده از چنان سلاح های اپگرید شده داده نمیشه.
هیتمن یک یه مرحله افریقایی داشت که شما مجبور بودید با کفار قتال کنید. اما هیتمن 4 چنین مرحله ای نداره.
من شنيدم5 تاسيدي
6 تا سي ديه... :biggrin:
omidshsh
04-09-2006, 11:50
خوب تموم شد در ضمن اخر بازي هم از سر قبرم پوشودم و همه رو كشتم از جمله يارو ويلچريه
شنيده بودين كه 2 تا پايان داره بازي
omidshsh
04-09-2006, 11:56
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مملي ه ف
04-09-2006, 14:16
دسکتاپ منو ببینید خیالتون راحت میشه که بازی اومده :laughing:
بیایید اینم دسکتاپم
OMID جان ببخشید من نحوه ی عکس گذاشتن توی تاپیک رو بلد نیستم اگر می توانی بهم یاد بده
مملي ه ف
04-09-2006, 18:17
من یه مشکل تو مرحله N ام دارم همون جا که لباس خروس پوشیدن ملت شهر پر آدمه و... اگه میشه کامل ا ز اول برام توضیحشو بده
موفق باشيد
مرحله آخر
خداحافظ 47
من یه مشکل تو مرحله N ام دارم همون جا که لباس خروس پوشیدن ملت شهر پر آدمه و... اگه میشه کامل ا ز اول برام توضیحشو بده
موفق باشيد
سلام
از تو كافه خروسو دنبال كن و توي يه جاي خلوت كارشو تموم كن.لباسشو بپوش كيف رو بردار و دنبال مرغه بگرد.تو نقشه با علامت قرمز مشخصه.كار مرغ رو هم تموم كن.بعد برو سمت شمالغربي نقشه.اونجا چندتا خروس زرد كنار يه در واستادن.از در برو تو و كار يكيشونو تموم كن لباسشو بپوش از پله ها برو بالا و برو تو اتاق وقتي نگهبان نبود كار اوني رو كه پشت ميز نشسته تموم كن و بيا تو خيابون. تو نقشه يه جاش نوشته Exit برو به اون سمت.اونجا يه رستورانه از در بغلي برو تو حياط خلوت يه نگهبان اونجاست داره سيگار ميكشه كار اونم تموم كن و لباسشو بپوش از در پشتي برو تو. آشپزخونه رو رد برو بالا تا برسي طبقه آخر كه يه نگهبان با يه دختر بالا پله ها واستادن.بعد اينكه اونا رفتن در رو باز كن و اون خروسه رو پرپر كن.كار تمونه.
shahi-007
04-09-2006, 23:47
اين name چه خشن نوشته.بابا يه كم با ملايم تر
omidshsh
05-09-2006, 11:43
راست ميگه عقدهاي!!
مزه اين بازي به اينه كه تا مي توني كمتر ادم بكشي نه اينكه تا ديدي 1 جا خلوت بدبختو بكشي!!
راست ميگه عقدهاي!!
مزه اين بازي به اينه كه تا مي توني كمتر ادم بكشي نه اينكه تا ديدي 1 جا خلوت بدبختو بكشي!!
من كه يادم نمياد نوشته باشم هركي رو تو يه جا خلوت ديدي بكش!
افرادي بايد از بين برن كه تو نقشه با علامت قرمز مشخص شدن.
افرادي رو كه به لباسشون نياز هست را بايد با سرنگ sedative و بدون اينكه كشته شوند كارشون رو تموم كرد.
با روش ذكر شده شما ميتوانيد بالاترين درجه كه HITMAN هست رو كسب كنيد.
مملي ه ف
08-09-2006, 13:36
nameجان دستت درد نكنه
nameجان دستت درد نكنه
مرسي :blush:
قابل شما رو نداشت
موفق باشي.
mohammadmother
10-09-2006, 03:50
من بازی هیتمن رو نصب کردم کرکشو کپی هم کردم ولی وقتی م خوام بازی رو اجرا کنم صفحه ی سیاهی که بازی می خواد اجرا بشه می اد ولی بعد می ره
mohammadmother
10-09-2006, 06:16
هيتمن اجرا نميشه
mohammadmother
10-09-2006, 06:25
omidshsh
10-09-2006, 12:51
سيستمت چيه؟هيتمن خيلي بازي سنگيني هست
بچه من تا مرحله حدود 7 تا 8 hitman رفته بودم كه كه يهويي بازيش خراب شد . ولي خوشبختانه از سيو ها كپي گرفتم .
ولي حالا نمي دونم سيو ها رو كجا كپي كنم. يه سري سيو از اينتر نت گرفتم ولي اونا هم جواب ندادن.
در ضمن كد ها ي تقلب رو هم وقتي مي خوام وارد مي كنم از بازي مياد بيرون.
اگه كسي مي دونه لطفا كمك كنه....
سلام
يكي از دوستام از من پرسيد كه اين هيتمن جديد رو در سيستم ps2 چطوري بايد سيو كرد گفتم از شما بپرسم لطفا راهنماييم كنيد مرسي كمك كمك جوابمو بدين بعدش پاكش كنين تاپيكو مرسي
سلام
يكي از دوستام از من پرسيد كه اين هيتمن جديد رو در سيستم ps2 چطوري بايد سيو كرد گفتم از شما بپرسم لطفا راهنماييم كنيد مرسي كمك كمك جوابمو بدين بعدش پاكش كنين تاپيكو مرسي
omidshsh
29-09-2006, 12:08
دكمه اسكيپ بزنه گزينه سيوو بزنه
البته بستگي به سختي مرحله بازي 3 تا يا 7 تا سيو ئاره يا نا محدود
در ضمن اگه اخر 1 مرحله از بازي بياي بيرون مجبوري دفعه ي بعد از اول اون مرحله بازي كني
مملي ه ف
29-09-2006, 12:15
سلام به برو بكس هيتمن باز
بچه ها من ميخوام هيتمن رو بريزم CD1 رو ميريزم ولي اخر هاي cd2 گير ميده ميگه دراوت ژر هستش مرم كل دراو رو خالي ميكنم بزم ژيقام ميده لطفآ كمكم كنين :blush: :rolleye:
satttanism
29-09-2006, 14:07
سلام
hitman برای من خیلی کند اجرا می شه
کارت گرافیکم GeForrce FX 5200 128mb و cpu 2.4 full هست یکی کمکم کنه
سيستم ps2 رو مي گم نه كامپيوتر
omidshsh
30-09-2006, 14:52
سلام
hitman برای من خیلی کند اجرا می شه
کارت گرافیکم GeForrce FX 5200 128mb و cpu 2.4 full هست یکی کمکم کنه
گرافيكت كه متوسطه
رمت چيه؟
omidshsh
30-09-2006, 14:52
سلام به برو بكس هيتمن باز
بچه ها من ميخوام هيتمن رو بريزم CD1 رو ميريزم ولي اخر هاي cd2 گير ميده ميگه دراوت ژر هستش مرم كل دراو رو خالي ميكنم بزم ژيقام ميده لطفآ كمكم كنين :blush: :rolleye:
بايد بري توي رجيستري دستكاري كني!!!
توي همين تاپيك بگرد مشكلتو پيدا مي كني
satttanism
30-09-2006, 21:55
رم ام kingston 512mb
omidshsh
01-10-2006, 14:16
واسه اين بازي متوسطه
1 راه حل اينه كه سرتو پايين بگيري وقتي تو بازي راه ميري
satttanism
02-10-2006, 00:29
بازم فرقی نمی کنه
حتی قبل از شروع بازی برای انتخاب منو هم کنده و 2ساعت طول می کشه تا موس این طرف اون طرف بره
asghar2007
02-10-2006, 02:31
سلام
كارت من جيفورس 4 است وقتي بازي را نصب كردم اين پيغام را داد روي بازي كليك كردم
d3dx9_27.dll was not found.re-installing...
بازي با كارتم مشكل داره؟
satttanism
02-10-2006, 05:05
سلام
بازي با كارتم مشكل داره؟
شما باید جدید ترین DirectX که داخل cd بازی هست رو نصب کنید
asghar2007
02-10-2006, 11:00
داخل سي دي بازي كه من دارم DirectX ندارد
5 سي دي است و مال شركت تاكين 20 است
omidshsh
02-10-2006, 12:59
اون فايلي رو كه گفته برو از اينترن دانلود كن توي سيستم 32 پيست كن
شايد درست شه
سلام
بازي با كارتم مشكل داره؟
فايل رو از لينك زير دانلود كنيد و در پوشه system32 ويندوز كپي كنيد.
asghar2007
02-10-2006, 16:17
مرسي از شما دوستان نازنين
goblet of fire
02-10-2006, 20:01
ايا چيت براي ps2 هم داره؟
asghar2007
02-10-2006, 22:51
واي بازم نشد حالا اين msvcr71.dll was not found.re-installing...
پيغام را ميده
واي بازم نشد حالا اين msvcr71.dll was not found.re-installing...
پيغام را ميده
ميتونيد اين فايل رو از لينك زير دانلود كنيد. ;)
satttanism
03-10-2006, 01:35
اصغر جان من که گفتم باید جدید ترین DirectX که داخل cd بازی هست رو نصب کنی
arash2006
03-10-2006, 11:21
منم گفتم كه داخل بازيم DirectX نداره
omidshsh
03-10-2006, 14:22
هر فايلي رو فايند نمي كنه برو تو گوگل سرچ كن دانلودش كن توي سيستم 32 پيستش كن
satttanism
04-10-2006, 04:23
منم گفتم كه داخل بازيم DirectX نداره
عزيز شما بايد حتماً DirectX رو از يه جا جور کنيد چون فکر نکنم بصرف باشه که هی اينرو دانلود کنی اگم سرعت اينترنتت بالاس لينکشو برات بزارم
mehdicpp
05-10-2006, 19:14
سلام.
من بازی هیتمن رو به راحتی نصب کردم اما وقتی میخام اجراش کنم حدودا یک چهارم لودینگش پر میشه و ناگهان از بازی میپره بیرون.
ممنون میشم که کمکم کنید
mohammadmother
06-10-2006, 01:17
سلام.
من بازی هیتمن رو به راحتی نصب کردم اما وقتی میخام اجراش کنم حدودا یک چهارم لودینگش پر میشه و ناگهان از بازی میپره بیرون.
ممنون
میشم که کمکم کنید
کارت گراف
mehdicpp
06-10-2006, 09:49
سلام.
ميخاستم بدونم كه چه جوري بايد اين مشكل رو حل كرد؟ اگه بايد كارت گرافيك جديد خريد بايد چه مدلي باشه؟
بستگي به ميزان پرداخت شما داره.
حدالقل ati 9600
حداكثر nvhdia 7950
مومن خدا
07-10-2006, 00:18
بستگي به ميزان پرداخت شما داره.
حدالقل ati 9600
حداكثر nvhdia 7950
اینم حرفی بود ها...این کارت ها متمایز از همدیگه هستند...
اینم حرفی بود ها...این کارت ها متمایز از همدیگه هستند...
با فرمايش شما كاملا موافقم.ati 9600 در حدود 90 تا 110 هزار تومان قيمت داره و nvidia 7950 در حدود 700تا 750 هزار تومان.
Ps2 بخرید خودتون رو راحت کنید
مومن خدا
08-10-2006, 19:10
Ps2 بخرید خودتون رو راحت کنید
پرنس جان اينجا حرف از هيتمن هستش نه كنسول...
------------------------------------------------------------------------------
با فرمايش شما كاملا موافقم.ati 9600 در حدود 90 تا 110 هزار تومان قيمت داره و nvidia 7950 در حدود 700تا 750 هزار تومان.
شما بزرگواري...من قصد بدي از صحبتم نداشتم...
شما بزرگواري...من قصد بدي از صحبتم نداشتم...
آقا شما بيشتر.انشاالله كه بتونيم تا اونجا كه مقدوره به هم كمك كنيم.
tazevared2006
09-10-2006, 07:37
مشكلي كه من دارم رو مطمئنم هيچكس نميتونه حل كنه . :sad: مومن خدا در جريان هستش. من 5 تا سي دي بازي رو از تكين گرفتم ولي وقتي سي دي يكش رو ميزارم با اين پيغام روبرو ميشم.
تو رو خدا كمكم كنيد. يكي به من بگه چه كار بايد بكنم. اينم بگم كه سي دي ها رو از فروشگاه پي سي ورد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سفارش دادم و خيلي زود (دو روزه) به دستم رسيد. البته اينو نگفتم كه خداي نكرده به پي سي ورد شك كردما. نه خدائي فقط گفتم كه شايد راهي وجود داشته باشه كه مشكلم حل بشه. تو رو خدا كمكم كنيد :sad: :sad:
مومن خدا
09-10-2006, 10:54
مشكلي كه من دارم رو مطمئنم هيچكس نميتونه حل كنه . :sad: مومن خدا در جريان هستش. من 5 تا سي دي بازي رو از تكين گرفتم ولي وقتي سي دي يكش رو ميزارم با اين پيغام روبرو ميشم.
تو رو خدا كمكم كنيد. يكي به من بگه چه كار بايد بكنم. اينم بگم كه سي دي ها رو از فروشگاه پي سي ورد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سفارش دادم و خيلي زود (دو روزه) به دستم رسيد. البته اينو نگفتم كه خداي نكرده به پي سي ورد شك كردما. نه خدائي فقط گفتم كه شايد راهي وجود داشته باشه كه مشكلم حل بشه. تو رو خدا كمكم كنيد :sad: :sad:
رفیق من فکر میکنم سیدی مشکل داشه باشه...اروری که میده طوری نیست که آدم بگه مشکل از سیستم هستش...
سلام بچه ها
من تازه عضو شدم و درباره هیتمن ورژن قبلی می خوام صحبت کنم چون تازه با هیتمن آشنا شدم
مرحله دوم (اونجائی که اولش از هواپیمای فرود آمده خارج می شه و آخرش می ره کنار یک زیر دریایی توی یخها گیر کرده)
هر کی فهمید لطفا به من بگه چطوری این مرحله رو تموم کنم هر بار می خوام خارج بشم می گه یک ماموریت رد این مرحله نا تموم مونده
ممنون
omidshsh
10-10-2006, 14:06
منظورت از ورژن قبلي چيه؟
منظورت از ورژن قبلي چيه؟
مرسي از اينكه توجه كردي
ديروز با يكي از دوستان بودم كه به من راه حل رو گفت و من هم اون مرحله رو تونستم برم
منظورم hitman constrant اگه املاشو درست نوشته باشم
حالا مي دوني كجا گير كردم :biggrin:
اون مرحله اي كه يه نفر رو بايد بكشه ولي يارو همون اول سوار هلي كوپتر مي شه مي ره و ماموريت ناموفق مي شه حالا اين جا رو كمكم كن
مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــرسي
omidshsh
12-10-2006, 12:12
نييدونم
برو سايت
mohammadmother
13-10-2006, 01:14
من بازي هيتمن 4 رو نصب كردم ولي وقتي كه اجرا مي كنم در حين بازي حركات تكه تكه اي است(گير داره) مشكل از كجاست؟
مشخصات سيستمم
Ram=768
گرافیگ=Ge force 5200 fx 128
windows=xp
مومن خدا
13-10-2006, 12:41
مشکل از گرافیکت هستش...ارتقا بده یا اور کلاک کن...دیگه مشکل رو نمیشه از جای دیگه دونست...
mohammadmother
13-10-2006, 15:46
در اشتباهي(ببخشيد)من خودم اين بازي رو توي كامپيتر دوستم امتهان كردم با اينكه گرافيكش بايين تر از من بود ولي گيرش رفته بود از نظر من اشكال از پردازنه اش(سي پي يو)بايد باشه
مومن خدا
13-10-2006, 16:18
در اشتباهي(ببخشيد)من خودم اين بازي رو توي كامپيتر دوستم امتهان كردم با اينكه گرافيكش بايين تر از من بود ولي گيرش رفته بود از نظر من اشكال از پردازنه اش(سي پي يو)بايد باشه
رفيق گل اين بازي سيستم بالايي ميطلبه صفحات قبل رو بخون حتما متوجه خواهي شد...
mohammadmother
13-10-2006, 16:41
من مي خوام بدونم كه با عوض كردن cpuکار حله؟
mohammadmother
13-10-2006, 17:03
من دارم ميگم كه اگه cpu رو عوض کنم مشکل حله؟
مومن خدا
13-10-2006, 17:08
سي پي يو رو عوض كني مجبوري گرافيك رو هم عوض كني...اصلا از كجا معلوم مادربورد هم نخواد كه عوض كني...
سلام من فكر مي كنم اگر مشكلتو به يك شركت كامپيوتري بگي بتونن كمكت كنن
mohammadmother
14-10-2006, 01:00
علت اينكه گفتم cpu به این خاطر بود که کامپیوتر دوستم cpu اش قوی تر از من و کارت گرافیکش از من ضعیف تر بود
ولی شما می گین که گرافیک ارتقا بده تا گیر بازی رفع شه اگر این جوری باشه کامپیوتر دوستم که گرافیکش از من پایین تر است
پس چرا بازی اینقدر روون اجرا می شه؟
لطفا اگه کسی می دونه یه کمک کنه
با تشکّر
مومن خدا
14-10-2006, 08:25
علت اينكه گفتم cpu به این خاطر بود که کامپیوتر دوستم cpu اش قوی تر از من و کارت گرافیکش از من ضعیف تر بود
ولی شما می گین که گرافیک ارتقا بده تا گیر بازی رفع شه اگر این جوری باشه کامپیوتر دوستم که گرافیکش از من پایین تر است
پس چرا بازی اینقدر روون اجرا می شه؟
لطفا اگه کسی می دونه یه کمک کنه
با تشکّر
ببین رفیق این بازی سیستم خوبی رو میطلبه برای اجرا...من منظورم این بود که شما احتمالا برد گرافیکت با مادربورد و غیره نمیخونه...که به این میگن ناهماهنگی قطعات...خلاصه اینطوریه...
atlantic12690
14-10-2006, 11:28
آقا خواهش می کنم لطفا یکی نحوه کار با این asr رو توضیح بده ؟
کامل لطفا
ممنون
mohammadmother
20-10-2006, 12:00
patch هیمن رو از کجا بگیرم؟
mohammadmother
26-10-2006, 01:17
با سلام من بازی هیتمن 4 را رو که شامل 7 سی دی بود خریدم و بعد روی کامپیوترم نصب کردم و از این سایت([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])از بخش بازی هایش فایلی را که برای کارت گرافیک بازی هیتمن 4 بود که مشکل در اجرای بازی رو از بین می برد دانلود کردم و آن را نصب کردم ولی وقتی که می خواهم بازی رو اجرا کنم پیغامی مبنی بر اینکه سی دی اورجینال بازی رو قرار بده می آید من همه ی سی دی ها رو قرار دادم ولی باز همان پیغام می آید من کرک بازی رو کپی کردم بعد از اون که اون فایل رو نصب کردم این جوری شد
مشکل از کجاست؟
Lonely Raven
27-10-2006, 10:54
با سلام من بازی هیتمن 4 را رو که شامل 7 سی دی بود خریدم و بعد روی کامپیوترم نصب کردم و از این سایت([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])از بخش بازی هایش فایلی را که برای کارت گرافیک بازی هیتمن 4 بود که مشکل در اجرای بازی رو از بین می برد دانلود کردم و آن را نصب کردم ولی وقتی که می خواهم بازی رو اجرا کنم پیغامی مبنی بر اینکه سی دی اورجینال بازی رو قرار بده می آید من همه ی سی دی ها رو قرار دادم ولی باز همان پیغام می آید من کرک بازی رو کپی کردم بعد از اون که اون فایل رو نصب کردم این جوری شد
مشکل از کجاست؟
با سلام.
شما مي توانيد كرك نسخه مورد نظر خود را (به اضافه راهنماي كامل و سيو گيم و ترينر و... ) در اين آدرس پيدا كنيد :
ضمنا ببخشيد من صفحات قبل رو نخوندم. اما يادم هست كه موقعي بازي رو انجام مي دادم از مرحله دو سه به بعد گاهي سايه ها با هم قاطي مي شدن (كارت گرافيك من Geforce 7300 GS هست با 512 مگ رم) اين مشكل قابل حله يا نه البته من پچ بازي رو همون موقع دانلود كردم اما پچ رو نسخه كرك شده نصب نميشه و من هم exe اورجينال رو نداشتم (ببخشيد اگر سوالم تكراري هست)
goblet of fire
27-10-2006, 21:12
ايا مي توان كاري كرد تا مامور 47 در مرحله ي اخر نميرد
omidshsh
28-10-2006, 10:42
آره!!ميشه!
lovergod14paramourand
28-10-2006, 12:14
ايا مي توان كاري كرد تا مامور 47 در مرحله ي اخر نميرد
بله...روي تابوت كه هستي با w پاشو و شروع کن محافظای داخل کلیسا رو بکش بعد بیا بیرون برو رئیس رو بکش...
Sam Fisher 11
31-10-2006, 16:43
aghe az sarzamin rayaneh bekharid dtghe moshkele nasb nakhahid dasht.
lovergod14paramourand bebinam dari belof mizani ...
marhale akhar hit man hich kari nemishe kard
black_rap_pod
20-01-2007, 02:06
من این بازی تازه گرفتم البته یکم دیر شده ولی خوب.این رو هم بگم این اولین سری از این بازی هست که گرفتم.
تو مرحله یک وقتی کیف بر میداری چطوری باید ار تفنگش استفاده کنم ؟ این کسی رو که با تفنگ دوربین دار هست کجا من پیداش نکردم؟
shahi-007
20-01-2007, 13:30
نه sam fisher راست می گه.اون آخرش که نشون می ده روی تابوتی باید یه دگمه بزنی فکر کنم دگمه بالا (یادمم نیست باید نگه داری یا به صورت ممتد بزنی) بعد از مدتی جونش زیاد می شه و به هوش می آد تفنگ ها رو برمی داره و باید الان شروع کنی به کشتن.
در واقع بازی دو تا پایان داره.
در واقع اون زنه (همکارت) همون دارویی رو به تو می ده که تو در اون مرحله بیمارستانه داده بودی).
Ali-Bahal
20-01-2007, 16:17
نه بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من در مرحله آخر مردم فکر کردم اونجوري تمام مي شود پس الان نصب مي کنم و يک بار ديگر تمام مي کنم واي آبروم رفت
دوستان مشخصات سیستم من :
Cpu 2.4full
Ram 512 Ddr
Vga 256 Xfx Ddr2
سیستم من واسه این بازی جاوب میده ؟
hamid_hitman47
20-01-2007, 20:01
نه بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من در مرحله آخر مردم فکر کردم اونجوري تمام مي شود پس الان نصب مي کنم و يک بار ديگر تمام مي کنم واي آبروم رفت
آره حتما این کارو بکن......نمیدونی چه حالی میده آخرش اون مرده که سوار ویلچره رو میکشی.........
راستی فکر کنم بازیش ادامه دار باشه آخه آخرش 47 میره با یه مرده چینیه صحبت میکنه و فکر کنم میخواد واسه اونا ماموریت هایی رو انجام بده.......خدا کنه که ادامه دار باشه.....
hamid_hitman47
20-01-2007, 20:07
دوستان مشخصات سیستم من :
Cpu 2.4full
Ram 512 Ddr
Vga 256 Xfx Ddr2
سیستم من واسه این بازی جاوب میده ؟
شما دقیقا مدل کارت گرافیکیتون چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟سری fx یا سری 6 یا 7 ؟؟؟
اگه سری fx باشه میاد ولی افت فریم دارین......فکر کنم یه پچ واسه سری fx این مشکلو حل میکنه.....
ولی اگه سری 6 و 7 باشه که بازی راحت میاد......
Oracle_Eldorado
20-01-2007, 21:17
آرش سيستمت خيلي خوبه ولي براي بازي جديد ديگه بايد يه رم 512 ديگه با Cpu عوض كني
Oracle_Eldorado
20-01-2007, 21:19
حميد هيتمن ميشه براي سري 4 يك پچ خوب بزاري منظورم اين كارت گرافيك زير هستش :
256MB 256B 5500 Geforce FX
Sam Fisher 11
20-01-2007, 22:15
آره حتما این کارو بکن......نمیدونی چه حالی میده آخرش اون مرده که سوار ویلچره رو میکشی.........
راستی فکر کنم بازیش ادامه دار باشه آخه آخرش 47 میره با یه مرده چینیه صحبت میکنه و فکر کنم میخواد واسه اونا ماموریت هایی رو انجام بده.......خدا کنه که ادامه دار باشه.....
بابا این تاپیک رو فعال کردین ما رو زایع کنین:biggrin: یاده اون اوایل که اومده بودم تو انجمن افتادم که فارگلیسی مینوشتم:blush: .
ولی خودمونیم ،ما رو باش خیال کردیم دمو آخر بازیه و نشستیم تماشا نگو باید بازی میکردم:blush: :laughing:
hamid_hitman47
21-01-2007, 17:46
حميد هيتمن ميشه براي سري 4 يك پچ خوب بزاري منظورم اين كارت گرافيك زير هستش :
256MB 256B 5500 Geforce FX
کارت گرافیکه شما که سری 4 نیست سری fx هستش.......
اینم پچ hitman blood money واسه سری fx از خود سایت eidos.....
Ali-Bahal
21-01-2007, 19:23
ببين بهت قول ميدم ادامه اش ساخته ميشه
فقط بايد صبر کني تا بازي Kane & Lynch (شايد غلط نوشتم) بياد و بعد
ميادش من مي دونم;)
Sam Fisher 11
21-01-2007, 21:10
ببين بهت قول ميدم ادامه اش ساخته ميشه
فقط بايد صبر کني تا بازي Kane & Lynch (شايد غلط نوشتم) بياد و بعد
ميادش من مي دونم;)
کاش یکم بیشتر تغییر بکنه. مثلا توی ماموریت هات آدم بدهایی که توی دنیای واقعی هستن رو بکشی:biggrin: .
راستی میگم دیگه وقتش نشده واسش آستین بالا بزنیم قربونش برم هم خوش تیپه هم پولدار :biggrin:
Ali-Bahal
21-01-2007, 22:09
کاش یکم بیشتر تغییر بکنه. مثلا توی ماموریت هات آدم بدهایی که توی دنیای واقعی هستن رو بکشی:biggrin: .
راستی میگم دیگه وقتش نشده واسش آستین بالا بزنیم قربونش برم هم خوش تیپه هم پولدار :biggrin:
آره خدا کنه تغيير کنه و جذابيت بيشتري اضافه شود
لاراکرافت چطوره براي زنش؟
Sam Fisher 11
22-01-2007, 02:51
آره خدا کنه تغيير کنه و جذابيت بيشتري اضافه شود
لاراکرافت چطوره براي زنش؟
خوبه ولی فکر کن بچه شون چی بشه ؟؟؟:laughing:
راستی دارن فیلمش رو هم درست میکنن .قرار ون دیزل جاش بازی کنه که به خاطر بازی wheel man منصرف شد.
من میگم کاشکی که توی قسمتهای بعدی بتونه چهره اش رو هم تغییر بده نه ؟
shahi-007
22-01-2007, 14:17
چی چی چهره اش رو تغییر بده.نصف عشق این بازی واسه اون چهره ماهشه.
واقعا آدم با قیافش حال می کنه و با اون صدای باحالش.
راستی بچه ها کسی می تونه آهنگهای داخل بازی و منو (هر چی هست) رو یه جا آپ کنه.ما که هر چی گشتیم نتونستیم از تو سی دیش در بیاریم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.