PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Hitman: Blood Money

صفحه ها : 1 2 [3] 4

Amin
22-01-2007, 14:24
چی چی چهره اش رو تغییر بده.نصف عشق این بازی واسه اون چهره ماهشه.

واقعا آدم با قیافش حال می کنه و با اون صدای باحالش.

راستی بچه ها کسی می تونه آهنگهای داخل بازی و منو (هر چی هست) رو یه جا آپ کنه.ما که هر چی گشتیم نتونستیم از تو سی دیش در بیاریم.
سلام
بيا عزيز

01_-_apocalypse.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
02_-_secret_invasion.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
03_-_before_the_storm.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
04_-_47_attacks.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
05_-_hunter.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
06_-_action_in_paris.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
07_-_amb_zone.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
08_-_night_time_in_new_orleans.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
09_-_vegas.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
10_-_club_heaven.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
11_-_invasion_on_the_mississippi_river.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
12_-_rocky_mountains.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
13_-_day_light_in_new_orleans.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
14_-_trouble_in_vegas.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
15_-_funeral.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
16_-_main_title.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ali-Bahal
22-01-2007, 15:08
سلام
بيا عزيز

01_-_apocalypse.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
02_-_secret_invasion.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
03_-_before_the_storm.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
04_-_47_attacks.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
05_-_hunter.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
06_-_action_in_paris.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
07_-_amb_zone.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
08_-_night_time_in_new_orleans.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
09_-_vegas.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
10_-_club_heaven.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
11_-_invasion_on_the_mississippi_river.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
12_-_rocky_mountains.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
13_-_day_light_in_new_orleans.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
14_-_trouble_in_vegas.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
15_-_funeral.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
16_-_main_title.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بابا کارت درسته

hamid_hitman47
22-01-2007, 18:00
چی چی چهره اش رو تغییر بده.نصف عشق این بازی واسه اون چهره ماهشه.

واقعا آدم با قیافش حال می کنه و با اون صدای باحالش.

منم موافقم چهره به این باحالی .......من که میخوام بازی کنم اول فقط باید چند دقیقه ای قیافشو ببینم.....همینجوری باحالتره...........از 47 خوش تیپ تر کجا میخوایین پیدا کنیین.......

Ali-Bahal
22-01-2007, 20:44
قيافش خوبه سم جان گير نده

Sam Fisher 11
23-01-2007, 01:41
قيافش خوبه سم جان گير نده

:blink: :blink: :blink: آقا ما .... بکنیم به چهره جناب 47 ایراد بگیریم، عکسش رو زدم به کومودم. منظور من این بود که علاوه بر تغییر چهره بتونه یه ریشی کلاه گیسی چیزی هم البته به دلخواه بذاری چون دیگه فکر کنم همه شناخته باشنش توی بلود مانی یادمه یکی بود که هیتمن رو شناخت;)

danyel
23-01-2007, 04:07
از اين همه علاقه و احترام آدم به وجد مياد

saeed_cpu_full
23-01-2007, 17:14
من در هنگام نصب بازی با پیغام زیر رو به رو می شم کمکم کنید :sad:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vandu
23-01-2007, 17:22
خب سعید جون درایو F پر شده جا نداره دیگه! یه کم از اون فایهای اضافی توی F رو حذف کن...

shahi-007
24-01-2007, 00:26
بابا این امین چه باحاله.هر چی می خوایم زودی رو می کنه.امین از بابت آهنگ ها دمت گرم.همشون رو دان کردم.

hamid_hitman47
24-01-2007, 01:18
از اين همه علاقه و احترام آدم به وجد مياد

مامور 47 دیگه .........با اون رفتاراش و اوبهتش و خونسردیش و حرفه ای بودنش و خوش تیپیش و ................ همه رو وادار میکنه بهش احترام بذارن و عاشقش بشن......

saeed_cpu_full
24-01-2007, 16:20
هر کس کرک این بازی رو داره واسم آپلود کنه آخه سی دی که من خریدم کرک نداشت !!!! :sad:

saeed_cpu_full
24-01-2007, 16:22
خب سعید جون درایو F پر شده جا نداره دیگه! یه کم از اون فایهای اضافی توی F رو حذف کن...

ای بابا !!

چقدر ساده !!!!

دستت درد نکنه ;)

omidshsh
24-01-2007, 19:01
اگه مشکلت با کم کردن حجم درایو اف حل نشد خبر کن!

black_rap_pod
24-01-2007, 21:06
میشه یکی کمک کنه این مرحله که تو یک بیمارستان هست و باید مامور سیا رو بکشم چیکار کنم اصلا" پیداش نمیکنم

saeed_cpu_full
24-01-2007, 21:38
اگه مشکلت با کم کردن حجم درایو اف حل نشد خبر کن!

نه حل شد

دستت درد نکنه

Sam Fisher 11
24-01-2007, 23:15
میشه یکی کمک کنه این مرحله که تو یک بیمارستان هست و باید مامور سیا رو بکشم چیکار کنم اصلا" پیداش نمیکنم

اوه به یکی از قشنگ ترین مراحلش رسیدی .
یادمه اول باید یه جا یه بمب کوچیک بذاری تا بیفته تو سر یه نفر بعد یه نفرم با دست کاری سیلندر گاز کشتم. مامور رو هم توی محوطه میتونی گیر بیاری. هم میتونی همون جا بکشیش هم میتونی از دور با یه تفنگ دوربین دار مخفی که باید توی یکی از کنیسه ها پیداش کنی بکشی. دوستان اگه اشتباهی دارم بگید چون این بازی رو حدود 6 ماه پیش تموم کردم.
بعدم باید بری بخش پایین و مخفی بیمارستان یه نفر رو خلاص کنی نمیدونم کی بود ولی یادمه اون بخش بیمارستان مراقبت بیشتری داشت، یکم سخت بود.

black_rap_pod
24-01-2007, 23:22
اوه به یکی از قشنگ ترین مراحلش رسیدی .
یادمه اول باید یه جا یه بمب کوچیک بذاری تا بیفته تو سر یه نفر بعد یه نفرم با دست کاری سیلندر گاز کشتم. مامور رو هم توی محوطه میتونی گیر بیاری. هم میتونی همون جا بکشیش هم میتونی از دور با یه تفنگ دوربین دار مخفی که باید توی یکی از کنیسه ها پیداش کنی بکشی. دوستان اگه اشتباهی دارم بگید چون این بازی رو حدود 6 ماه پیش تموم کردم.
بعدم باید بری بخش پایین و مخفی بیمارستان یه نفر رو خلاص کنی نمیدونم کی بود ولی یادمه اون بخش بیمارستان مراقبت بیشتری داشت، یکم سخت بود.
مرسی ولی یکم خودت سخت ترش کردی ::blink: حالا این مامور از کجا پیدا کنم این بمب کجا بزارم :rolleye: یکم ساده ترش کن

Sam Fisher 11
25-01-2007, 00:14
مرسی ولی یکم خودت سخت ترش کردی ::blink: حالا این مامور از کجا پیدا کنم این بمب کجا بزارم :rolleye: یکم ساده ترش کن

عزیز جان میگم که حدود 6 ماه پیش تمومش کردم و زیاد یادم نیست. ولی توی نقشه رو که نگاه کنی جاهای مهم رو زده که هر کدم مربوط به یه ماموریت است. بمب رو که میری بالای یکی از اتاق های مهم جوری که از بالا بشه تو اتاق رو دید بعد در جای مناسب که گذاشتیش میری دورتر وای میسی وقتی طرف رفت توی اتاقش و زیر لوستر بمب رو منفجر میکنی میفته تو سرش و تمام .

hamid_hitman47
25-01-2007, 10:55
عزیز جان میگم که حدود 6 ماه پیش تمومش کردم و زیاد یادم نیست. ولی توی نقشه رو که نگاه کنی جاهای مهم رو زده که هر کدم مربوط به یه ماموریت است. بمب رو که میری بالای یکی از اتاق های مهم جوری که از بالا بشه تو اتاق رو دید بعد در جای مناسب که گذاشتیش میری دورتر وای میسی وقتی طرف رفت توی اتاقش و زیر لوستر بمب رو منفجر میکنی میفته تو سرش و تمام .

همون طور که سم فیشر گفت بهترین راه استفاده از نقشه بازیه که واقعا همه چیزو مشخص کرده.......
نمیشه مکان کارایی که باید انجام بدی رو واست کروکی بکشن که ......
یه خورده دقت کنی همه چیزو میتونی پیدا کنی....
موفق باشی.

Ali-Bahal
25-01-2007, 13:43
حميد- هيتمن جان اگر والپيپر هاي مثل امضات داري براي ما بزار;)

saeed_cpu_full
25-01-2007, 14:15
کسی کرک این بازی رو نداشت؟ :sad:

Ali-Bahal
25-01-2007, 14:54
کسی کرک این بازی رو نداشت؟ :sad:

چرا سعيد جان شما بخوا ما براتون رديف مي کنيم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يکي ديگه

يکي ديگه
من اينو پيشنهاد مي کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ar

يکي ديگه
اينم بد نيست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FixedexeEng.rar

Ali-Bahal
25-01-2007, 14:55
وقتي اين بازي را اجرا کردي شايد به ترينر هم نيازمند بشي:

سيو بازي

يه سيو ديگه

يه سيو ديگه

يه ترينر

saeed_cpu_full
25-01-2007, 15:38
چرا سعيد جان شما بخوا ما براتون رديف مي کنيم:

يکي ديگه

يکي ديگه
من اينو پيشنهاد مي کنم

يکي ديگه
اينم بد نيست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FixedexeEng.rar

وقتي اين بازي را اجرا کردي شايد به ترينر هم نيازمند بشي:

سيو بازي

يه سيو ديگه

يه سيو ديگه

يه ترينر

دستت درد نکنه علی جان واقعا زحمت کشیدی من اینا رو دانلود کردم حالا چی کار کنم ؟

Ali-Bahal
25-01-2007, 15:57
دستت درد نکنه علی جان واقعا زحمت کشیدی من اینا رو دانلود کردم حالا چی کار کنم ؟

لازم نبود همه را دانولد کني

کرک ها را گذاشتم که هرکدوم دانولد نشد زاپاس باشه يعني هر يک را دانولد کردي به محل نصب بازي کپي کن و بازي را اجرا کن و لدت ببر

و سيو گذاشتم که در محل دخيره کپي کن تا بتواني مفت و بدون زحمت مرحله هارو بري و ترينر که خودت ميدوني

hamid_hitman47
25-01-2007, 17:24
حميد- هيتمن جان اگر والپيپر هاي مثل امضات داري براي ما بزار;)

علی جان ....اینم والپیپر امضام تو اندازه 1024 در 768

Ali-Bahal
25-01-2007, 19:45
علی جان ....اینم والپیپر امضام تو اندازه 1024 در 768

دمت گرم اگر بازم تو اين مايه ها داشتي بزار

Sam Fisher 11
26-01-2007, 00:02
دمت گرم اگر بازم تو اين مايه ها داشتي بزار

بعدا برات میذارم توی بخش والپیپر ها بیا بردار هر شمارش رو که خواستی ...
راستی علی جون تبریک میگم "کاربر فعال";)

Ali-Bahal
26-01-2007, 11:22
بعدا برات میذارم توی بخش والپیپر ها بیا بردار هر شمارش رو که خواستی ...
راستی علی جون تبریک میگم "کاربر فعال";)

خواهش مي کنم سم جان فکر کنم حقم بود که اين مقام رو بدست بيارم موفق باشي;)

Sam Fisher 11
26-01-2007, 12:14
خواهش مي کنم سم جان فکر کنم حقم بود که اين مقام رو بدست بيارم موفق باشي;)

دیگه از این به بعد صدات میکنم علی فعال بجای باحال:biggrin: . راستی وال های هیتمن رو گذاشتم اگه کم و کسری داشت بگید کاملش کنم.
راستی معنی کلمه Hit میشه (میدونم شما ها میدونید;) ) :
اصابت‌ ، خوردن‌ ، ضربت‌ ، تصادف‌ . البته این معنی هارو هم میده : موفقيت‌، زدن‌ ،خوردن‌ به‌ ،اصابت‌ كردن‌ ، به‌ هدف‌ زدن‌ :biggrin:

shakerifar
28-01-2007, 15:27
اين بازي رو fat 32 نصب نميشه؟

Ali-Bahal
28-01-2007, 16:04
دیگه از این به بعد صدات میکنم علی فعال بجای باحال:biggrin: . راستی وال های هیتمن رو گذاشتم اگه کم و کسری داشت بگید کاملش کنم.
راستی معنی کلمه Hit میشه (میدونم شما ها میدونید;) ) :
اصابت‌ ، خوردن‌ ، ضربت‌ ، تصادف‌ . البته این معنی هارو هم میده : موفقيت‌، زدن‌ ،خوردن‌ به‌ ،اصابت‌ كردن‌ ، به‌ هدف‌ زدن‌ :biggrin:

نه سم جان علي باحال صدام کنيم خيلي بيشتر دوست دارم (دوستانه گفتم)
لطفا همون علي يا علي باحال صدام کنيم

Ali-Bahal
28-01-2007, 16:10
اين بازي رو fat 32 نصب نميشه؟

خوب هاردت را NTFS کن

saeed_cpu_full
06-02-2007, 15:59
من وقتی بازی رو اجرا می کنم خیلی کند هست چی کار کنم

در ضمن اینم مشخصات سیستممه:

Ram: 1024 MB
Graphic: FX Gforce 256 MB
Pentium IIII 500 MHz

X_man
06-02-2007, 16:08
من وقتی بازی رو اجرا می کنم خیلی کند هست چی کار کنم

در ضمن اینم مشخصات سیستممه:

Ram: 1024 MB
Graphic: FX Gforce 256 MB
Pentium IIII 500 MHz

لطفا مشخصات کارت گرافیکتون رو کامل بنویسید.

مثلا 5500 یا 5200 یا...

saeed_cpu_full
06-02-2007, 16:11
لطفا مشخصات کارت گرافیکتون رو کامل بنویسید.

مثلا 5500 یا 5200 یا...

چشم ایکس من جان
برای من 5200 هست ;)

X_man
06-02-2007, 16:34
کارت گرافیک شما برای این بازی خیلی ضعیف هست...;)

saeed_cpu_full
06-02-2007, 16:47
این امکان نداره من بازی Splinter Cell رو بدون هیچ گیر کردنی بازی می کنم :blink:

Amin
06-02-2007, 17:17
این امکان نداره من بازی Splinter Cell رو بدون هیچ گیر کردنی بازی می کنم :blink:
اينجا تاپيكه هيتمنه ها !
با اين حال
شما اصلا نميتوني Splinter Cell DA رو اجرا كنيد (چه با گير چه بدون گير !)

Ali-Bahal
06-02-2007, 18:26
سعید جان کارت گرافیکت ضعیفه ولی مال من هم ضعیفه ولی خوب کار کرد اما نه از اول...

اول مال من هم کند بود ولی وقتی درایور کارت گرافیکم را آپدیت کردم درست شد
آپدیت کن 90 درصد درست میشه

saeed_cpu_full
06-02-2007, 21:52
سعید جان کارت گرافیکت ضعیفه ولی مال من هم ضعیفه ولی خوب کار کرد اما نه از اول...

اول مال من هم کند بود ولی وقتی درایور کارت گرافیکم را آپدیت کردم درست شد
آپدیت کن 90 درصد درست میشه

چشم آقا علی ببینم چی میشه

saeed_cpu_full
06-02-2007, 21:56
اينجا تاپيكه هيتمنه ها !
با اين حال
شما اصلا نميتوني Splinter Cell DA رو اجرا كنيد (چه با گير چه بدون گير !)

آقا امین منظور من اسپلینتر سل 3 بود نه 4 ولی اسپلینتر سل گرافیکش کمی بیشتر از هیتمنه امروز تو قسمت خرید بازی هیتمن یه پچ گفته باید دانلود کنی من کردم ریختم ولی بازی گیر می کنه :sad: :sad:

Ali-Bahal
07-02-2007, 15:12
آپدیت کردی؟

saeed_cpu_full
07-02-2007, 15:14
آپدیت کردی؟

آره کردم کندی تو بازی کمتر شد دستت درد نکنه علی جان ;) ;) ;) ;) :cool:

Ali-Bahal
07-02-2007, 15:30
ممنون ولی برو تو تنظیمات بازی که تنظیمات بسیار پیچیده ای دارد همه چی را امتحان کن مال من هم گیر داشت ولی وقتی سایه را فعال کردم به جایی که گیرش بیشتر شود کمتر شد به همین دلیل بهتره به تنظیمات سری بزنی و حسابی بشینی تنظیم کنی
امیدوارم درست بشه و بازی را تموم کنی مشکلی هم در مراحل داشتی حمید هیتمن جان هست البته خودم هم هستم ولی چون من یک بار تمام کردم یادم نیست ولی خواستی بپرس

saeed_cpu_full
07-02-2007, 15:40
ممنون ولی برو تو تنظیمات بازی که تنظیمات بسیار پیچیده ای دارد همه چی را امتحان کن مال من هم گیر داشت ولی وقتی سایه را فعال کردم به جایی که گیرش بیشتر شود کمتر شد به همین دلیل بهتره به تنظیمات سری بزنی و حسابی بشینی تنظیم کنی
امیدوارم درست بشه و بازی را تموم کنی مشکلی هم در مراحل داشتی حمید هیتمن جان هست البته خودم هم هستم ولی چون من یک بار تمام کردم یادم نیست ولی خواستی بپرس

چشم می کنم اگه شد بهت خبر می دم ;)

mamalia
07-02-2007, 20:00
با سلام
آقا من این blood money رو گرفتم. اما تو نصبش مشکل دارم. کارایی که من کردم به این شرحه:
1- ایمیج 6 cd رو ریخت برنامه روی هاررم. بعدش بوسیله deamon tools نسخه 4 یه ایمیج ساخته شد.
2- درایو مجازی deamon رو اجرا کردم و بازی رو توی یه دایرکتوری دیگه( نه اون دایرکتوری که ایمیج 6 بازی توی اون بود) نصب کردم.
3- توی cd باز ی یه کرک بود به نام play hitman blood money game اونو توی دایرکتوری که بازی رو نصب کرده بودم ریختم. یه فایل به نام asr ساخت.
4- فایل asr رو اجرا کردم و از توی اون کادری که میاد فایل hitman bloodmoney رو اجرا میکنم. اما ارور زیز رو میده

Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information.

البته بگم که اولش یه ارور دیگه هم میداد که مربوط به فایل dll بود که من از یه گیم دیگه کپی کردم و ریختم تو فولدر بازی و دیگه اون ارورو نداد

خیلی پر حرفی کررم. خواهش میکنم مشکلمو حل کنید. مرسی.

X_man
07-02-2007, 23:53
با سلام
آقا من این blood money رو گرفتم. اما تو نصبش مشکل دارم. کارایی که من کردم به این شرحه:
1- ایمیج 6 cd رو ریخت برنامه روی هاررم. بعدش بوسیله deamon tools نسخه 4 یه ایمیج ساخته شد.
2- درایو مجازی deamon رو اجرا کردم و بازی رو توی یه دایرکتوری دیگه( نه اون دایرکتوری که ایمیج 6 بازی توی اون بود) نصب کردم.
3- توی cd باز ی یه کرک بود به نام play hitman blood money game اونو توی دایرکتوری که بازی رو نصب کرده بودم ریختم. یه فایل به نام asr ساخت.
4- فایل asr رو اجرا کردم و از توی اون کادری که میاد فایل hitman bloodmoney رو اجرا میکنم. اما ارور زیز رو میده

Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information.

البته بگم که اولش یه ارور دیگه هم میداد که مربوط به فایل dll بود که من از یه گیم دیگه کپی کردم و ریختم تو فولدر بازی و دیگه اون ارورو نداد

خیلی پر حرفی کررم. خواهش میکنم مشکلمو حل کنید. مرسی.

از کرک زیر استفاده کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamid_hitman47
08-02-2007, 01:52
آره کردم کندی تو بازی کمتر شد دستت درد نکنه علی جان ;) ;) ;) ;) :cool:

شما اگه هنوز بازیت کنده میتونی از پچی که eidos واسه دانلود گذاشته واسه سری fx استفاده کنی ...شاید بهتر بشه..
اینم لینکش:

mamalia
13-02-2007, 23:09
با سلام.
آقا این hitman اعصاب منو بهم ریخته. به چه زحمتی نصبش کردم. بعدش patch ver1.2 رو که ماله خود شرکت سازندشه نصب کردم. تا مرحله 2 خوب بود. اما به مرحله 3 که میرسه یهو از بازی میزنه بیرون. طبق گفته دوستان تو این سایت، کرک جدید بازی به نام hitmanbloodmoney1.1nodvdfixedexeenglish رو هم گرفتم و نصب کردم. اما بازم درست نشد. بازی رو ناچارا دوباره نصب کردم. بازم نشد و مدام مرحله 3 5 دقیقه که میگذره میزنه بیرون.
راستی سیستمه من اینه :
Cpu: 3.2 intel full
Ram: 512
Graphic: geforce 7100gs 256mb
سیدی هم ماله شرکت تکین هستش. خواهش میکنم کمک کنید. خیلی تو کفه بازیم اما ..............................

Ali-Bahal
14-02-2007, 13:40
شما اگه هنوز بازیت کنده میتونی از پچی که eidos واسه دانلود گذاشته واسه سری fx استفاده کنی ...شاید بهتر بشه..
اینم لینکش:

دمت گرم پچ بسیار خوبی بود طبق توضیحاتت باید درست کار کنه ، درسته؟

saeed_cpu_full
14-02-2007, 13:57
اینم لینکش:

تو چهار مرحله ی اول میشه گفت کندی نداشتم ولی حالا تو مرحله ی پنجم یک دفعه پیغام خروج خودش خود به خود وسط بازی میاد من نمی دونم چی کار کنم

mamalia
14-02-2007, 19:11
با سلام.
آقا این hitman اعصاب منو بهم ریخته. به چه زحمتی نصبش کردم. بعدش patch ver1.2 رو که ماله خود شرکت سازندشه نصب کردم. تا مرحله 2 خوب بود. اما به مرحله 3 که میرسه یهو از بازی میزنه بیرون. طبق گفته دوستان تو این سایت، کرک جدید بازی به نام hitmanbloodmoney1.1nodvdfixedexeenglish رو هم گرفتم و نصب کردم. اما بازم درست نشد. بازی رو ناچارا دوباره نصب کردم. بازم نشد و مدام مرحله 3 5 دقیقه که میگذره میزنه بیرون.
راستی سیستمه من اینه :
Cpu: 3.2 intel full
Ram: 512
Graphic: geforce 7100gs 256mb
سیدی هم ماله شرکت تکین هستش. خواهش میکنم کمک کنید. خیلی تو کفه بازیم اما ..............................

اقا یکی نبود جواب مارو بده !!!!!!!!!!!!

Ali-Bahal
14-02-2007, 19:26

اگر از بازی میپره بیرون و ارور Dont'sent میده یا کرک خرابه یا بازی کامل و درست نصب نشده

لطفا به تاپیک حل مشکلات رجوع فرمایید تا زودتر به جوابتان برسید;)

موفق باشید

hamid_hitman47
15-02-2007, 03:17
دمت گرم پچ بسیار خوبی بود طبق توضیحاتت باید درست کار کنه ، درسته؟

تو چهار مرحله ی اول میشه گفت کندی نداشتم ولی حالا تو مرحله ی پنجم یک دفعه پیغام خروج خودش خود به خود وسط بازی میاد من نمی دونم چی کار کنم

متاسفانه من چون خودم کارتم سری fx نیست نمیدونم این پچ چقدر تاثیر داره .....ولی فکر کنم وقتی خود شرکت سازنده بازی یه پچ میده بیرون تاثیر داشته باشه..

hamedchtsz
15-02-2007, 08:40
دوست عزیز مشکلی که شما داری برای من هم پیش اومد و اشکال از سیستمت نیست .احتمالا از بازی هم نیست و مشکل از کرک بازی هست.تنها راهش اینه که قبل از اینکه بازی کرش کنه بری اون دو نفر رو که اهداف بازی هستن بکشی و سریع خارج بشی.توی مراحل بعدی هم به جز مرحله دهم مشکل خاصی نخواخی داشت.من خودم اون مرحله رو اینجوری رد کردم.

siya22
16-02-2007, 02:25
آقا من امروز این بازیو گرفتم 5 تا سی دی هستش نصبشم کردم حالا که میخوام اجرا کنم این پیغامو میده:
hitmanbloodmoney.exe - unable to locate componenet

this application has failed to start because d3dx9_27.dll
was not found.re-installing the application may fix this problem.

ماله چیه؟سی دیا خرابه یا مشکل از سیستمه؟

X_man
16-02-2007, 02:46
آقا من امروز این بازیو گرفتم 5 تا سی دی هستش نصبشم کردم حالا که میخوام اجرا کنم این پیغامو میده:
hitmanbloodmoney.exe - unable to locate componenet

this application has failed to start because d3dx9_27.dll
was not found.re-installing the application may fix this problem.

ماله چیه؟سی دیا خرابه یا مشکل از سیستمه؟

اخرین ورژن Directx رو نصب کنید مشکل حل میشه اگر تو خود سی دی بازی Directx هست همون رو نصب کنید.

اگر مشکل حل نشد فایل زیر رو دانلود و در پوشه System32 ویندوز کپی کنید.

Viren
16-02-2007, 03:06
درسته.تقریبا بیشتر بازی های جدید مثل Evil 4 این مشکل رو دارن که باید آخرین دارکت رو داشته باشی.که خیلی حجمش بالاهست و کار عاقلانه اینه که Dll رو دانلود کنی.تو Evil 4 هم همین ارور رو میداد ولی به جای 27. 30 بود.

THE AMIMAN
16-02-2007, 13:57
دوستان عزيز حد اقل كارت گرافيك براي اجراي اين بازي چند هست؟128 يا 256 يا 512! با كدوم راندمان بازي به طور كلي كيفيت و سرعت بازي در حد عالي هست؟
موفق باشيد..

hamid_hitman47
16-02-2007, 15:03
دوستان عزيز حد اقل كارت گرافيك براي اجراي اين بازي چند هست؟128 يا 256 يا 512! با كدوم راندمان بازي به طور كلي كيفيت و سرعت بازي در حد عالي هست؟
موفق باشيد..

حداقل سیستم موردی نیاز واسه این بازی اینه:

Minimum Specifications:
Operating system: Microsoft Windows 2000/ Microsoft Windows XP (admin rights required) 95/98/ME/NT not supported.
CPU: Pentium 4 1.5GHz or Athlon XP equivalent
RAM: 512MB system Memory
GRAPHICS: Direct3D 9 compliant cards supporting pixel shader 2.0 (nVidia GeForce FX or ATi Radeon 9500)
SOUND: Direct X compatible sound card
OPTICAL DRIVE: DVD-ROM drive
HARD DRIVE: 5GB Free Space
INPUT DEVICES: Keyboard and mouse

ولی اگه میخوایین بدون دردسر و افت فریم بازی کنیین باید یه کارت بالای 6200 داشته باشین.....

siya22
17-02-2007, 02:06
اخرین ورژن Directx رو نصب کنید مشکل حل میشه اگر تو خود سی دی بازی Directx هست همون رو نصب کنید.

اگر مشکل حل نشد فایل زیر رو دانلود و در پوشه System32 ویندوز کپی کنید.

آقا دستت درد نکنه همین فایلو دان کردم درست شد بازم ازت ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamed_1990
16-03-2007, 11:55
سلام به همه ي دوستان
من dvd بازي hitman blood money رو خريدم نصبشم کردم ولي وقتي مي خواهم اجراش کنم ارور ميده و ميگه يه فايلي رو پيدا نمي کنه.من با cd هم نصب کردم ولي باز هيمين پيغام رو ميده. لطفا اگه میتونید من را راهنمایی کنید متشکر میشم

Oracle_Eldorado
16-03-2007, 12:42
سلام به همه ي دوستان
من dvd بازي hitman blood money رو خريدم نصبشم کردم ولي وقتي مي خواهم اجراش کنم ارور ميده و ميگه يه فايلي رو پيدا نمي کنه.من با cd هم نصب کردم ولي باز هيمين پيغام رو ميده. لطفا اگه میتونید من را راهنمایی کنید متشکر میشم
اينجا مطرح كن :

hamid_hitman47
16-03-2007, 17:09
سلام به همه ي دوستان

شما متن خطا رو کامل بنویس تا بتونیم کمکت کنیم.....
ولی فکر کنم باید جدید ترین دایرکتس رو نصب کنی.......

hamed_1990
17-03-2007, 08:25
آقا مشکل اولي حل شد حالا ميره تو بازي سرعت بازي هم بد نيست ولي يه کم که بازي مي کنم از بازي مياد بيرون

hamid_hitman47
17-03-2007, 12:24
آقا مشکل اولي حل شد حالا ميره تو بازي سرعت بازي هم بد نيست ولي يه کم که بازي مي کنم از بازي مياد بيرون

کارت گرافیکت چیه عزیز؟
اگه سری fx هست میتونی از پچی که تو صفحات قبل هستش استفاده کنی....

hamed_1990
19-03-2007, 10:19
کارت گرافيکم fx هست
آقا اول سرعت بازي کم بود بعد يه پچی تو قسمت فروشگاه p30world تو قسمتHITMAN BLOOD MONYE که 9 مگ بود رو دانلود کردم بعد سرعت بازي بهتر شد ولي يه کم که بازي مي کنم از بازي مياد بيرون مي خام بدونم مشکلش چيه؟

*PiNk PaNTHeR*
19-03-2007, 16:21
آقا اسلحه ی فایروار چطور ملت رو میکشه؟
من بهشون نزدیک میم اما فایر وایر هیچکار نمیکنه.

Mehran NZ
05-04-2007, 14:43
سلام دوستان ديروز اين بازي رو شروع كردم دو تا سوال دارم
1.چطور بايد از تفنگ دوربين دار استفاده كرد يعني من فقط مي تونم برش دارم و بندازمش زمين
2.مرحله اي كه در اون بايد دو نفر رو بكشيم كه كه يكيش داره تئاتر نگاه مي كنه اگه يه راهنما از اين بازي رو بذاريد هم خوبه

Mehran NZ
05-04-2007, 16:08
دوستان يه سوال ديگه هم دارم وقتي بمب رو جاسازي كردم نمي تونم منفجرش كنم خواهشا سريعتر كمك كنيد كه بد جور گير كردم

MAXXX
05-04-2007, 18:25
سلام
من بازی رو پارسال تموم کردم درست یادم نیست ولی اسنایپر کار میکرد....... او مرحله تئاتر باید تفنگ اونی که داره نمایش بازی میکنه رو با یه تفنگ واقعی عوض کنی تا ..... یا صبر کنی وقتی رفت تو رختکن دخلشو بیاری ... در مورد اونی که تو لژ نشسته میتونی بری اتاق جفتیش با صدا خفه کن دار بزنیش .... و اما وقتی جایی بمب گزاشتی با یه ریموت کنترل میتونی منفجرش کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mehran NZ
05-04-2007, 19:31
ma3x مرسي از جوابت اون مرحله رو رفتم ولي هنوز سه تا مشكل دارم
1.چطور بايد از صدا خفه كن استفاده كنم؟
2.بعد از جاسازي بمب چطور بايد منفجرش كنم (منكه كنترل نديدم !!)فقط ميره كنار بمب و ورش ميداره و ميذاره سرجاش
3.sniper هم مثل بمبه يعني فقط مي تونم برش دارم و بذارمش زمين اصلا اون كيف و باز نمي كنه

البته من وقتي بازي رو روي ويندوز xp نصب كرده بودم همه ادمها خشك شده بودن و حركت نمي كردن و اصلا بازي كار نمي كرد ولي وقتي روي ويستا نصب كردم بازي درست شد!!حالا ممكن بازيم خراب باشه و اينكه كنترل بمب رو نمي بينم يا sniper كار نمي كنه از خرابي بازيم باشه يا اينكه روشي داره و من نمي دونم؟

Sam Fisher 11
05-04-2007, 20:45
ma3x مرسي از جوابت اون مرحله رو رفتم ولي هنوز سه تا مشكل دارم
1.چطور بايد از صدا خفه كن استفاده كنم؟
2.بعد از جاسازي بمب چطور بايد منفجرش كنم (منكه كنترل نديدم !!)فقط ميره كنار بمب و ورش ميداره و ميذاره سرجاش
3.sniper هم مثل بمبه يعني فقط مي تونم برش دارم و بذارمش زمين اصلا اون كيف و باز نمي كنه

البته من وقتي بازي رو روي ويندوز xp نصب كرده بودم همه ادمها خشك شده بودن و حركت نمي كردن و اصلا بازي كار نمي كرد ولي وقتي روي ويستا نصب كردم بازي درست شد!!حالا ممكن بازيم خراب باشه و اينكه كنترل بمب رو نمي بينم يا sniper كار نمي كنه از خرابي بازيم باشه يا اينكه روشي داره و من نمي دونم؟

این مرحله یادمه یکم گیر بود ولی زیادم مشکل نیست. ببین یادمه رایت کلیک که بکنی اسلحه ها میان جلوت اونوقت وقتی Snipe دستته روش لفت کلیک کنی میتونی استفاده کنی.

ببین اول که میری داخل هتل یه کارگر هست که باید توی دستشویی ترتیبش رو بدی و .... بعد برو اون طبقه ای که یارو داره نمایش رو نگاه میکنه . برو داخل یکی از جایگاه های طبقه ای که طرف توش هست. البته اول سعی کن ترتیب دوتا مامور های اون طبقه رو بدی و بذاریشون توی اتاق نگهبانی یا یه جوری بری داخل که نبیننت(البته ترتیبشون رو بدی موقع فرار راحت تری) بعد با دوربین دار بکشش و فرار کن. آبها که از آسیاب افتاد برو سرقت دومی .
باید از پیش کارگر ها رد شی و بری پشت ساختمان و محل نمیش. توی نقشه نگاه کن وقتی طرف نمایشش تموم میشه میره توی اتاقش و یه مدت استراحت میکنه . میتونی بری تو اتاق و مخفی بشی و ترتیبش رو بد یا میتونی بمب بذاری تو اتاقش . البته وقتی مامور دم در رفت دست به آب برو تو اتاق که نبینتت. بمب رو که بذاری توی لیست اسلحه ها یک کنترل میبینی که اول باید انتخابش بکنی و بعد که لفت کلیک کنی منفجر میشه .
راستی تفنگت خودش باید خفه کن روش باشه نمیتونی بذاری .
موفق باشی دوست من . یه نفس عمیق بکش و برو جلو، من میدونم که میتونی....

Mehran NZ
05-04-2007, 22:02
اي ول بابا حسين جان مرسي مشكلم حل شد بايد كليك راست رو يه چند ثانيه نگه ميداشتم همين! اون مرحله رو هم قبلا رفته بودم ولي چون نه مي تونستم با بمب كار كنم نه اسنايپر داشتم يكم سخت بود
يه سوال ديگه هم دارم من قبلا با يه كارت گرافيك ضعيفتر يعني ati 9600 radeon اين بازي رو با حداكثر كيفيت روان اجرا ميكردم ولي حالا بايه geforce 7100 512 mb نمي تونم روي حداكثر كيفيت بازي كنم و مجبور شدم گرافيك رو خيلي پايين بيارم كه خيلي ضد حاله يعني بخاطر ويندوز ويستاست؟

itec
20-04-2007, 02:14
اینم لینکش:

سلام
کارت گرافیک من Fx7300 512 و در مورد سرعت بازی مشکا خاصی نداره ولی در مرحله 3داخل تاتر بدون هیچ اختاری میاد بیرون.پچهای ورژن 1.1 و 1.2 را هم که اجرا میکنم پیغام میده که Hitman رو پیدا نمیکنه. ممنون میشم اگه کسی کمک کنه.:10:

gogole magole
20-04-2007, 12:58
سلام
کارت گرافیک من Fx7300 512 و در مورد سرعت بازی مشکا خاصی نداره ولی در مرحله 3داخل تاتر بدون هیچ اختاری میاد بیرون.پچهای ورژن 1.1 و 1.2 را هم که اجرا میکنم پیغام میده که Hitman رو پیدا نمیکنه. ممنون میشم اگه کسی کمک کنه.:10:
تاپیک حل مشکلات بازی

itec
20-04-2007, 13:32
تاپیک حل مشکلات بازی

دوست عزیز این تاپیک حل مشکل نزدیک به 270 صفحه داره ، هرچی میگردم چیزی پیدا نمیکنم ممنون میشم اگه کسی دقیقتر راهنمایی کنه.:2:

Jav4d
21-04-2007, 13:34
سلام
مرحله 3هیتمن 1 رو چه جوری میشه رفت:31:

siya22
22-04-2007, 03:00
سلام
مرحله 3هیتمن 1 رو چه جوری میشه رفت:31:

کدومشه بگو تا بهت بگم چیکار کنی

Jav4d
23-04-2007, 13:25
کدومشه بگو تا بهت بگم چیکار کنی

اون مرحله توی یه شهر برگزار میشه وتو یکی از کوچه ها هم یه چاه فاضلاب هستکه یه نفر میاد کنارش ایست میکنه و تو باید اون رو بکشی

hamid_hitman47
23-04-2007, 19:04
اون مرحله توی یه شهر برگزار میشه وتو یکی از کوچه ها هم یه چاه فاضلاب هستکه یه نفر میاد کنارش ایست میکنه و تو باید اون رو بکشی

تو تاپیک خودش می پرسیدی بهتر بود ولی جوابتو میدم.
فکر کنم فهمیدم کجا رو میگی.......اونجا باید اول وقتی که داری اسلحه ها رو انتخاب می کنی یه بمب هم انتخاب کنی...بعد باید اون راننده رو بکشی بعد بندازیش تو همون فاضباله تا کسی جسدشو پیدا نکنه و لباسشو بپوشی بعد با لباس نگهبانه بری پیش ماشینی که اونجا هست و بمب توش کار بزاری.....بعدشم وقتی که یارو اومد تو ماشین نشست باید بمب رو با کنترل منفجر کنی ...بعدشم باید بری تمومه کسایی که لباس آبی دارن رو بکشی(فقط لباس آبی ها)........وآخر هم بری پیش ماشین خودت.........

Jav4d
23-04-2007, 22:57
خیلی ممنون از کمکت. اما یه سوال!آیا برای کشتن اون لباس آبی ها ترفندی هست؟؟؟؟؟؟؟

hamid_hitman47
24-04-2007, 01:24
خیلی ممنون از کمکت. اما یه سوال!آیا برای کشتن اون لباس آبی ها ترفندی هست؟؟؟؟؟؟؟

کار خاصی که یادم نمیاد ولی یه جوری سعی کن بری تا با اون لباس خاکستری ها درگیر نشی و فقط لباس آبی ها رو بکشی دیگه...اگه جونتم خیلی زود تموم میشه تو انتخاب وسایل از لباس ضد گلوله هم میتونی استفاده کنی...

Jav4d
25-04-2007, 18:39
در مرحله 4 بعد از اینکه کلید رو از اون مرد توی رستوران گرفتم باید چی کار کنم؟؟؟؟

hamid_hitman47
26-04-2007, 02:01
در مرحله 4 بعد از اینکه کلید رو از اون مرد توی رستوران گرفتم باید چی کار کنم؟؟؟؟

عزیزم اینجا تاپیک Blood Money است شما برو تو این تاپیک خودت ...اونجا جوابتو دادم........ممنون........

itec
26-04-2007, 22:30
[quote=itec;1020968]سلام
کارت گرافیک من Fx7300 512 و در مورد سرعت بازی مشکا خاصی نداره ولی در مرحله 3داخل تاتر بدون هیچ اختاری میاد بیرون.پچهای ورژن 1.1 و 1.2 را هم که اجرا میکنم پیغام میده که Hitman رو پیدا نمیکنه. ممنون میشم اگه کسی کمک کنه.:10:[/quot

آقا کسی نیست جواب سئوال منو بده؟ وقتی پچ رو میخوام نسب بکنم پیغام Hitman Can't find رو میده.:19:

hojjat_game_carbon
27-04-2007, 23:28
Amin جان جای این تاپیک واقعا خالی بود.. این بازی بازی خیلییییییی توپی است!!

hamid_hitman47
28-04-2007, 02:58
Amin جان جای این تاپیک واقعا خالی بود.. این بازی بازی خیلییییییی توپی است!!

:18: این تاپیک که خیلی وقته باز شده.......از همون زمان عرضه و پخش بازی.......

*Necromancer
11-06-2007, 13:00
كرك سالم بازي رو يكي داره بده؟ممنون ميشم.

Ali-Bahal
11-06-2007, 15:38
كرك سالم بازي رو يكي داره بده؟ممنون ميشم.

برو حالشو کن :46:

gameburnworld.com/dl/dl.php?file=HitmanBloodMoneyv1.0NoDVDFixedexeEng.r ar

Ali-Bahal
11-06-2007, 15:41

اینم چند تا دیگه برای محکم کاری

اینم پچ بازی:

*Necromancer
11-06-2007, 20:04
بابا دمت گرم...

Ali-Bahal
12-06-2007, 10:19
بابا دمت گرم...

خواهش می کنم عزیزم...

Jav4d
10-07-2007, 21:35
سلام من تو مرحله سه مشکل دارم:41::41:
البته میدونم که باید یه اسلحه ای رو از یه پلیس بگیرم و جای اون رو بایه اصلحه دیگه عوض کنم و همینطور میدونم که باید روی پشت بام بمب بذارم اما نمیدونم که اون اسلحه ای که باید جاش رو با واقعیه عوض کنم کجاست و از چه راهی باید به پشت بام برم.سوال آخر اینکه باید باچه لباسی توی هتل بچرخم؟
تشکر فراوان
راستی کارت من GeForce 6200 TurboCache هست.آیا برای اجرای این بازی مشکل دارم؟؟؟

badterojan
11-07-2007, 05:07
سلام
كسي مي دونه داستان بازي از چه قراره؟
ممنون

استثنا
19-07-2007, 02:04
سلام
من دی وی دی هیتمن3 رو گرفتم ولی بعد از نصب بازی نمیومد اصلا.یعنی تا exe شو اجرا می کردم سریع سیاهه میومد و می رفت.از شب تا صبح تو اینترنت کرک و پچ دانلود می کردم(دیشب) و هیچ کدوم اثر نکرد.
تا اینکه خودم یه اقدامی کردم(امروز صبح) و شانسی درست شد. به این ترتیب که:
تو پوشه اصلی فایل HitmanBloodMoney.ini رو با نوت پد اجرا و خط Window 0 رو Window 1 کنید.
ببینید مشکل شما هم هست؟

a.salireza
19-07-2007, 08:16
من داخل مرحله ی دوم hitman 4 گیر کردم . داخل اون مرحله وقتی یکی از هدف ها رو میکشم نمی دونم باید چی کار کنم. خواهش میکنم بگید.:11:

Reza Razor
20-07-2007, 01:34
سلام !!!
من هیتمن4 رو خیلی وقت پیش روی ps2,pc(xp بازی کردم حالا هوس کردم دوباره بازی کنم اما مشکل اینکه ویستا دارم و deamon tool4 توی خود بازی با ویستا مشکل داره .اگه راهی هست بگین ؟!لطفا!

M E H D I
20-07-2007, 12:52
سلام !!!
من هیتمن4 رو خیلی وقت پیش روی ps2,pc(xp بازی کردم حالا هوس کردم دوباره بازی کنم اما مشکل اینکه ویستا دارم و deamon tool4 توی خود بازی با ویستا مشکل داره .اگه راهی هست بگین ؟!لطفا!

اين Daemon Tools جديد رو داونلود كنين:

البته احتمالا اين نسخه اي كه شما داونلود كني adware داشته باشه چون پولي شده Daemon Tools و روي نسخه مجانيش adware گذاشته!

Reza Razor
21-07-2007, 03:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اونجا دانلود نشد اما همونو از اینجا گرفتم.
ولی با اینکه ظاهرابا ویستای 32بیتی سازگاری داشت بازم مثل قدیمیش کار نمیکرد
؟؟؟!!!!

a.salireza
21-07-2007, 09:39
کسی نمیخواد جواب ما رو بده؟:19:

Reza Razor
22-07-2007, 01:01
کسی نمیخواد جواب ما رو بده؟:19:

خب عزیزم باید یکی دیگه رو هم بکشی دیگه.یکیشون زیرزمین چرخ میزنه یکی هم طبقه دوم ساختمان داره مینوازه
اخرم هم scape.
حالا یکی جواب منو بده

badterojan
30-07-2007, 01:33
سلام
ممنون

mmavardi
30-07-2007, 18:47
اين بازي داراي 6 سي دي هست كه نصب اون يه خورده مشكله ولي خوب با تمام دردسرهاش بازي خوبي بود به نظر من از سه نسخه قبليش بهتر . الان مدت زيادي نيست كه تمومش كردم به من خيلي حال داد.:11:

SADEGH 7
05-10-2007, 11:13
سلام
من این بازی رو 2-3 روزه نصب کردم.تو مرحله ی سوم بازی اونجا که اپرا اجرا می کنند هستم.بعد از چند دقیقه بازی یه دفعه از بازی می ره بیرون.هر قدر ریستارت کردم و بازی رو دوباره نصب کردم بازم مشکل حل نشد.حتی چند ساعت سیستم رو خاموش کردم ولی باز جواب نداد.سیستم من:
cpu:Intel 3 full cash
vga:Geforce 7300le 256mb
ram 1500mb 1gb+512mb
گفتم شاید مشکل از رم باشه و 512 رو در آوردم بازم مشکل حل نشد.
حالا یه نفر لطف کنه بگه مشکل از چیه؟اگه مشکل از بازیه پچ خاصی برای حل مشکل هست؟
ممنون می شم کمک کنید.

omidshsh
05-10-2007, 12:48
مرحله ی سوم همونه که داره برف میاد؟

آرشین
05-10-2007, 13:11
سلام
من این بازی رو 2-3 روزه نصب کردم.تو مرحله ی سوم بازی اونجا که اپرا اجرا می کنند هستم.بعد از چند دقیقه بازی یه دفعه از بازی می ره بیرون.هر قدر ریستارت کردم و بازی رو دوباره نصب کردم بازم مشکل حل نشد.حتی چند ساعت سیستم رو خاموش کردم ولی باز جواب نداد.سیستم من:
cpu:Intel 3 full cash
vga:Geforce 7300le 256mb
ram 1500mb 1gb+512mb
گفتم شاید مشکل از رم باشه و 512 رو در آوردم بازم مشکل حل نشد.
حالا یه نفر لطف کنه بگه مشکل از چیه؟اگه مشکل از بازیه پچ خاصی برای حل مشکل هست؟
ممنون می شم کمک کنید.
به احتمال زیاد نسخه شما خوب کرک نشده
یکبار دیگه بازی رو نصب کن
دوستان هر مشکل دیگه ای دارید در تاپیک بعد از من عنوان کنید حل میکنم !

SADEGH 7
05-10-2007, 13:49
مرحله ی سوم همونه که داره برف میاد؟

اسم مرحله curtains down هست.برف نمیاد چون تو ساختمون هست که توش opera اجرا می کنن.

به احتمال زیاد نسخه شما خوب کرک نشده
یکبار دیگه بازی رو نصب کن
دوستان هر مشکل دیگه ای دارید در تاپیک بعد از من عنوان کنید حل میکنم !

من که گفتم چند بار نصب کردم.

a.salireza
05-10-2007, 14:09
داخل اون مرحله ای که اولش کنار یه کشتی هستیم بعد از اینکه دوتا هدف رو زدم باید چی کار کنم؟ { یکی از هدف ها توی اتاقش و اون یکی توی یه حوضچه است}.:19:

SADEGH 7
05-10-2007, 20:03
سلام
من کل این تاپیک رو خوندم تا شاید مشکلم حل بشه ولی نشد.تا الآن یه کرک 13.7 مگی و یه کرک 19.5 مگی دانلود کردم.پچ 1.2 رو هم نصب کردم.با هیچ کدوم از کرک ها مشکلم حل نشد.چیکار کنم من رو از بازی نندازه بیرون؟

SADEGH 7
07-10-2007, 14:51
یعنی این مشکل هیچ راه حلی نداره؟:41:

parsbin
11-11-2007, 16:57
در مرحله اول وقتی کیف حاوی اسنایپ رو برمیداره
چطور باید در کیف رو باز کنه؟ هر کاری کردم نتوستم در کیف رو باز کنم!

havas_1980
11-11-2007, 22:23
سلام !!!

اول Hitman Blood Money v1.2 Patch رو از اینترنت بگیر. بعد کراکش رو بگیر!همین!:31:

M.Hessam
11-11-2007, 22:28
در مرحله اول وقتی کیف حاوی اسنایپ رو برمیداره
چطور باید در کیف رو باز کنه؟ هر کاری کردم نتوستم در کیف رو باز کنم!
کلیک راست رو نگه دارید و اون رو انتخاب کنید.

havas_1980
11-11-2007, 22:32
داخل اون مرحله ای که اولش کنار یه کشتی هستیم بعد از اینکه دوتا هدف رو زدم باید چی کار کنم؟ { یکی از هدف ها توی اتاقش و اون یکی توی یه حوضچه است}.:19:

اونی که تو حوضچه هست تو لیوانش دارو میریزی...وقتی حوضچه رو ترک کرد میری دنبالش... آخر که به بالکن رسید هلش میدی که پرت شه پایین!
دومی رو هم وقتی تو بالکن بود هلش میدی!
هر دو حالت تصادف جلوه میکنه!:5:

M.Hessam
11-11-2007, 22:45
یعنی این مشکل هیچ راه حلی نداره؟:41:
برای منم همین مشکل رو داشت.
تو بعضی از مراحل یهو از بازی خارج میشه ولی الان دو باره بازی رو تموم کردم!:27:
مشکل احتمالا از کرک برنامه است.:41:

havas_1980
12-11-2007, 00:37
سلام
من کل این تاپیک رو خوندم تا شاید مشکلم حل بشه ولی نشد.تا الآن یه کرک 13.7 مگی و یه کرک 19.5 مگی دانلود کردم.پچ 1.2 رو هم نصب کردم.با هیچ کدوم از کرک ها مشکلم حل نشد.چیکار کنم من رو از بازی نندازه بیرون؟

کراک رو از اینجا بگیر.

100% کار میکنه!:5:

mehdi_ag
12-11-2007, 11:21
كسي يه كرك جديد از فايل اجرايي داره؟ مال من همش ايراد virtual drive ميگيره با اينكه هيچ درايو مجازي ندارم.
اين بالاييه كار ميده من دانلود كنم يا نه؟

brain
19-11-2007, 20:53
آقا یه سوالی داشتم
چه جوری می تونیم وسط بازی سیو کنیم منتها وقتی از بازی اومدیم بیرون اون سیو ها نپره ... چون اینجوری یه مرحله رو که شروع می کنی باس حتما تموم کنس که اینجوری یه جوریه ......
من گفتم شاید براش یه راه حلی وجد داشته باشه .. مثلا پاچی چیزی .....اگه کسی میدونه به ما هم بگه ...

havas_1980
19-11-2007, 21:08
آقا یه سوالی داشتم
چه جوری می تونیم وسط بازی سیو کنیم منتها وقتی از بازی اومدیم بیرون اون سیو ها نپره ... چون اینجوری یه مرحله رو که شروع می کنی باس حتما تموم کنس که اینجوری یه جوریه ......
من گفتم شاید براش یه راه حلی وجد داشته باشه .. مثلا پاچی چیزی .....اگه کسی میدونه به ما هم بگه ...

متاسفانه این ایراد کوچیک با اومدن patch آخر هم برطرف نشده. شما چاره ای جز تموم کردن اون مرحله باهمون save ها در همون وقت ندارید. البته لذت بازی به همینه که بازی رو با درجهSilent Assassin تموم کنی!

brain
19-11-2007, 23:48
متاسفانه این ایراد کوچیک با اومدن patch آخر هم برطرف نشده. شما چاره ای جز تموم کردن اون مرحله باهمون save ها در همون وقت ندارید. البته لذت بازی به همینه که بازی رو با درجهSilent Assassin تموم کنی!

درسته ..من یه بار پارسال همینجوری که شما می گفتید تموم کردم بازی رو ولی الان دوباره هوس کرده بودم بازی کنم چون خیلی وقت نداشتم کامل یه مرحله رو تموم کنم گفتم یه راه حلی باسه این مشکل پیدا کنم .........
نمی دونم چرا eidos اینجوری کرده شاید می خواسته مرحله رو silent assassin یه سره تموم کنی ولی خب .........

brain
25-11-2007, 15:32
اونایی که هیتمن 4 رو تموم کردن می دونن آخره هیتمن چی میشه .......؟

(من تموم کردمش ولی ...... )

Little Sparrow
25-11-2007, 17:12
این بازی 2 پایان متفاوت داره یکی این که زنده بمونی یکی این که بمیری!

WaTeRsTyLeR
03-12-2007, 14:59
اقا تو اون مرحله که باید 3 نفرو بکشی از رئیس جمهور دفاع کنی بعد یه کیف الماس برداری من اول کیفو بر میدارم بعد مرد اصلیه که کلاه نداره رو میکشم بعد زنه رو با بمب زیر پیانو له میکنم اما مرد اخریه غیبش میزنه تو اون باری که نگهبانه اون بالا دم درش با یه خانم لب میگیرن میرم ولی اسری ازش نیست کمک کنید لطفا

havas_1980
04-12-2007, 02:00
اقا تو اون مرحله که باید 3 نفرو بکشی از رئیس جمهور دفاع کنی بعد یه کیف الماس برداری من اول کیفو بر میدارم بعد مرد اصلیه که کلاه نداره رو میکشم بعد زنه رو با بمب زیر پیانو له میکنم اما مرد اخریه غیبش میزنه تو اون باری که نگهبانه اون بالا دم درش با یه خانم لب میگیرن میرم ولی اسری ازش نیست کمک کنید لطفا

3 تا آپارتمان تو نقشه وجود داره که مورد سوم تو یکی از اونهاست.و وفتی که او ن مرحله رو از نو میری به طور تصادفی تو یکی از آپارتمانها ظاهر میشه! اگر تو خیابونها گشت بزنی میتونی تو بالکنهای یکی از 3 آپارتمانها ببینیش! (آپارتمانها رو به خیابونهای اصلیه)

Dark Soul
30-01-2008, 16:28
اقا چجوري ميشه به مردم عادي و پليسها رشوه داد و چه جوري ميشه هويت جديد پيدا كرد و اگر اون نوار قرمز پر بشه چي ميشه؟

a.salireza
30-01-2008, 18:57
اقا چجوري ميشه به مردم عادي و پليسها رشوه داد و چه جوري ميشه هويت جديد پيدا كرد و اگر اون نوار قرمز پر بشه چي ميشه؟
فکر نکنم بشه رشوه داد.
ولی میتونی با پوشیدن لباس افراد مختلف هویتت رو تغییر بدی.
اون نوار اگه پر بشه یعنی شما لو رفتی و باید سریع خودت رو مخفی کنی.:46:

Dark Soul
31-01-2008, 09:12
فکر نکنم بشه رشوه داد.
ولی میتونی با پوشیدن لباس افراد مختلف هویتت رو تغییر بدی.
اون نوار اگه پر بشه یعنی شما لو رفتی و باید سریع خودت رو مخفی کنی.:46:

ولي وقتي اخر بازي امتيازها رو ميده يه جا مي نويسه bribe civilain , bribe police, new identify(البته اگر املا رو اشتباه نكرده باشم) كه بخاطر هويت جديد 200000 دلار ميده پس منظور اون تغير لباس نيست و حتي اون نوار قرمز رو تا 100 پوينت كم ميكنه{bribe=رشوه دادن}؟

havas_1980
31-01-2008, 12:40
ولي وقتي اخر بازي امتيازها رو ميده يه جا مي نويسه bribe civilain , bribe police, new identify(البته اگر املا رو اشتباه نكرده باشم) كه بخاطر هويت جديد 200000 دلار ميده پس منظور اون تغير لباس نيست و حتي اون نوار قرمز رو تا 100 پوينت كم ميكنه{bribe=رشوه دادن}؟

اشتبه نشه! Bribe در اینجا به معنی رشوه دادن نیست. بلکه این کلمه مترادف Kill هست که اونم به معنای کشتنه. (Bribe Civilain یعنی کشتن غیر نظامی)
تو بازی باید سعی کنی درجه Sillent Assasian بگیری که اونم از طریق قتلهای تصادفی ممکنه و آخر مرحله تو روزنامه فقط عکس مقتول دیده میشه.
ولی اگه تو یه مرحله حین قتل دیده بشی و تو مراحل بعد اشتباهات فاحش داشته باشی عکست تو روزنامه کامل میشه... و وقتی که مردم تو رو میبینن سرو صدا میکنن و میگن که تو همون قاتلی هستی که عکسش تو روزنامه هست.

hpk34
20-02-2008, 19:51
با سلام.

من یه مشکلی دارم تو این بازی.

تو مرحله ششمش (اسم مرحلش اینه:A NEW LIFE)گیر کردم.

دو تا ماموریت داری.اول باید یه آدمو بکشی و بعدشم باید یه چیزی رو پیدا کنی.

میگه باید microfilm رو پیدا کنی.

کسی نمیده چطوری میتونم پیداش کنم؟

*PiNk PaNTHeR*
20-02-2008, 20:00
با سلام.

کامل توضیح میدم مرحله رو:

1- یک جعبه دونات از توی ماشینی که جلوی خونه هست(سفیده) و مسئول اغذیه از توش جعبه میبره بردار.
بعدش برو یک گوشه یک سرنگ Poison توش تزریق کن. اونوقت برو جلوی اون ون دیگه که درست جلوی همون ونی که از توش دنات برداشتی. طرف دیگه ی خیابونه. درشو باز کن. یکی از مامورهای CIA میاد بیرون. سریع دونات رو بنداز جلوش و برو یکجا قایم شو. اونوقت دونات رو میخورن و میمیرن. برو توی ون و راحت لباس یکیشونو بردار و وارد خونه شو.
2- میکروفیلم توی گردنبند همسر سوژه هست. زن سوژه هم توی محوطه ی استخره. دنبالش کن و یک فرصت مناسب با Sedative بیهوشش کن و میکروفیلم رو بردار. پیشنهاد میکنم صبر کنی جلوی سونا برسه و هیچ ماموری هم جلوش نباشه.
3- سوژه همیشه یک محافظ همراهش داره. باید اول محافظ رو ازش دور کنی. وقتی که طرف داشت توی اتاق طبقه ی پایین تلوزیون تماشا میکرد، برو بیرون، درست جلوی ون غذاها، کنار گاراژ یک جعبه فیوز هست. جعبه فیوز رو قطع کن. سوژه محافظش رو میفرسته ببینه چه خبره. اونوقت تنها میشه. سریع برو با FiberWire خفش کن تا محافظش نیومده.
4- فرار کن.

havas_1980
20-02-2008, 20:52
با سلام.

کامل توضیح میدم مرحله رو:

1- یک جعبه دونات از توی ماشینی که جلوی خونه هست(سفیده) و مسئول اغذیه از توش جعبه میبره بردار.
بعدش برو یک گوشه یک سرنگ Poison توش تزریق کن. اونوقت برو جلوی اون ون دیگه که درست جلوی همون ونی که از توش دنات برداشتی. طرف دیگه ی خیابونه. درشو باز کن. یکی از مامورهای CIA میاد بیرون. سریع دونات رو بنداز جلوش و برو یکجا قایم شو. اونوقت دونات رو میخورن و میمیرن. برو توی ون و راحت لباس یکیشونو بردار و وارد خونه شو.
2- میکروفیلم توی گردنبند همسر سوژه هست. زن سوژه هم توی محوطه ی استخره. دنبالش کن و یک فرصت مناسب با Sedative بیهوشش کن و میکروفیلم رو بردار. پیشنهاد میکنم صبر کنی جلوی سونا برسه و هیچ ماموری هم جلوش نباشه.
3- سوژه همیشه یک محافظ همراهش داره. باید اول محافظ رو ازش دور کنی. وقتی که طرف داشت توی اتاق طبقه ی پایین تلوزیون تماشا میکرد، برو بیرون، درست جلوی ون غذاها، کنار گاراژ یک جعبه فیوز هست. جعبه فیوز رو قطع کن. سوژه محافظش رو میفرسته ببینه چه خبره. اونوقت تنها میشه. سریع برو با FiberWire خفش کن تا محافظش نیومده.
4- فرار کن.

این مرحله رو اگه بخوای درجه Silent Assassin بگیری باید این روش رو برای قسمت 2 انجام بدی: (با اجازه PiNk PaNTHeR عزیز!)
2 - میری تو پارکینگ ظرف بنزین رو از پارکینگ برمیداری و رو دستگاه کباب پزی که کنار استخر هست خالی میکنی.
همسر صاحب خونه (سوژه) وقتی به کباب پز نزدیک میشه آتیش میگیره بعدش میکرو فیلم رو بردار.(این حالت سانحه یا Accident حساب میشه)

hpk34
21-02-2008, 06:09
آقای *PiNk PaNTHeR* و آقای havas_1980 خیلی خیلی ممنون.:10:

من تمام آدمای اون مرحله رو کشتم جز همون زنه.(یه جورایی دلم براش سوخت:31:).

من از اون حرفه ای ها نیستم.فقط میکشم و میرم جلو.برای دفعات بعد سعی میکنم حرفه ای کار کنم.:21:

بازم از شما تشکر میکنم.:11:

ممنون

reza22222
21-02-2008, 10:27
در مرحله ای که برف میاد چکار باید کرد عزیزان من؟

a.salireza
21-02-2008, 13:00
در مرحله ای که برف میاد چکار باید کرد عزیزان من؟
فکر کنم منظورش همون مرحله ای هستش که من توش گیر کردم. اولش کنار یه کشتی هستی. من هر دو تا هدف که یکیشون تو استخر و یکیشون هم تو بالکن هست رو میکشم اما دیگه نمیدونم باید چی کار کنم.:19:

hpk34
21-02-2008, 20:19
بازم سلام

چند تا سوال داشتم:

اون مر حله ای که رئیس جمهور توش هست.یعنی مرحله 8 وقتی تمومش میکنی تو روزنامه چه عکسی رو میزنه؟

من وقتی تمومش کردم عکس یه ورزشکاری اومد که مدال گرفته بود که قیافشم شبیه هیت من بود.یعنی خوب تمومش نکردم؟

بعد از پایان هر مرحله اونجایی که تعداد کشته ها و درجه رو میزنه پایینش یه چیزی هست که همیشه برای من از 100صفره.کسی میدونه این چیه؟

کلا این بازی چند تا مرحله داره؟

با تشکر

*PiNk PaNTHeR*
21-02-2008, 21:31
فکر کنم منظورش همون مرحله ای هستش که من توش گیر کردم. اولش کنار یه کشتی هستی. من هر دو تا هدف که یکیشون تو استخر و یکیشون هم تو بالکن هست رو میکشم اما دیگه نمیدونم باید چی کار کنم.:19:

سلام.
توی اون مرحله باید یک پورن ساز رو با پسر یک سناتور بکشید. اگه تونستید فاحشه ای هم که توی فیلم هست(همش توی برایفینگ داینا توضحی میده) هم بکشید بهتون پول بیشتر میدن.

1- مستقیم برید اونور پل. بپیچید سمت راست تا به یک ورودی تونل. مواظب باشید دوربین نبنتون پس وقتی روی دوربین اونوره سریع بپرید و برید توی تونل.
نگهبان دید میزنه اما بعد از یکی دو دقیقه میره دم دستگاه نوشیدنی. آروم برید تو و از پشت بیهوشش کنید یا بکشیدش. انوقت یک دکمه که در در هست رو بزنید تا لیزرها غیرفعال شه. اونوقت برید از لیزرها رد شید و سوار آسانسور شید و برید بالا.
2- بالا که رسیدید که اتاق هست درست سمت راستتون که یک نگهبان روی صندلی نشسته و داره دونات میخوره. انوهم از بین ببرید و لباش رو بگیرید. یادتون نره جنازه شو بندازید انور حصاری که احاطه کرده اتاق رو. انوقت از قفسه ها رد شید و برید توی اتاقی که دو نفر دارن رادیو گوش میدن. ازونها رد شید و برید بالا تا به آشپزخونه برسید. یک سوسیس هست توی اون سرنگ Poison بزنید و برش دارید.
3- از آشپز خونه برید بیرون تا به محوطه ی تراس برسید. از تراس بپرید تا به یک جکوزی برسید که Chad سوژه ی اولمون توشه. نکشیدش. برید تا برسید به بار. با مسئول بار صحبت کنید و اون بهتون یک تقویت کننده ی جنسی میده. یک گیلاس دسته دار هست همون کنار روی بار. برید جلوش و دکمه ی اکشن رو بزنید و خود مامور 47 ماده رو میریزه توی مشروب.
4- برگردید به جکوزی توی محوطه ی باز. چد داره با یک دختر صحبت میکنه. بعد از چند ثانیه دختر رو میزنه و دختر میره. اما دو-سه دقیقه ی بعد صاحب بار همون گیلاسی که توش تقویت کننده ریخته بودیم میاره برای چد. بذارید مشروب رو بخوره تا یکم حالش بجا بیاد. انوقت یکم دیگه دختر دوباره میاد میشینه کنارش. بذارید با دختر صحبت کنه. بعد دوتاییشون بلند میشن و میرن به سمت اتاق خواب. دنبالشون کنید. تا برسن به اتاق. وقتی که کرشون تموم شد و چد از اتاق اومد بیرون، دنبالش کنید تا میرسه به یک بالکن. سریع از بالکون هلش بدید پایین. سوژه ی اول بی هیچ دردسری مرد.
5- راهی که از جکوزی اومدید برگردید. یک دختر سر راه رفتتون دیدید که به شما اشاره کرد و رفت توی یک اتاقی. برگردید توی همون اتاق و بکشیدش. مواظب باشید!
6- برید از یک آبشار رد شید و به سمت آسانسور برید. سوار آسانسور شید و برید طبقه ی Studio. طبقه ی استدیو که رسیدید برید توی دری که بالاش عکس قلبه. یکم بگردید و وقتی کسی روش بسمتتون نیست ویدئو تیپی که یک فیلم خفن از چد که کشتیمش توش هست رو بدزدید.
7- از اتاق برگردید و توی همون طبقه، برید به اتاقی که توش از دخترها پورنوگرافی میکنن. وایستید تا سوژه ی دوم که صاب این دم و دستگاه هست با سگش بیاد. یکم وایستید تا بره. دنبالش راه بیفتید و بین راه به سگش همون سوسیسی که بهش سم زدید رو بندازید تا بخوره و سگه بمیره. سوژه میره طرف بالکون .بذارید به بالکون برسه و از بالکون پرتش کنید پایین.
8- برید با آسانسور یک طبقه بالاتر و با هلیکوپتر فرار کنید. نگهبان دم در ازتون اسلحه هاتون رو میخواد. مواظب بشاد از جلوی نگهبان با اسلحه رد نشید.
مرلحه تموم شد به خوبی و خوشی.

بازم سلام

چند تا سوال داشتم:

اون مر حله ای که رئیس جمهور توش هست.یعنی مرحله 8 وقتی تمومش میکنی تو روزنامه چه عکسی رو میزنه؟

من وقتی تمومش کردم عکس یه ورزشکاری اومد که مدال گرفته بود که قیافشم شبیه هیت من بود.یعنی خوب تمومش نکردم؟

بعد از پایان هر مرحله اونجایی که تعداد کشته ها و درجه رو میزنه پایینش یه چیزی هست که همیشه برای من از 100صفره.کسی میدونه این چیه؟

کلا این بازی چند تا مرحله داره؟

با تشکر
اون مرحله نخست وزیره توش نه رییس جمهور... اگه عکس ورزشکار میاد کارتون درست انجام دادی.
اون ییک از تروریستهای نخست وزیره ربطی به مامور 47 نداره.
این بازی 12-13 تا مرحله داشت فکر کنم. هنوز وسطاشی.

hpk34
23-02-2008, 19:13
آقای *PiNk PaNTHeR* خیلی ممنون بخاطر جواب دادن به سوالام و راهنمایی که کردین.

Carl Johnson
23-02-2008, 21:04
salam , migam kasi mitone save marhale dovom ro bede ke az avvale marhale dovom shorobeshe
mersi:)

hpk34
24-02-2008, 06:44
salam , migam kasi mitone save marhale dovom ro bede ke az avvale marhale dovom shorobeshe
mersi:)

آقای Carl Johnson من مال خودمو براتون آپلود کردم.:10:

فکر کنم تا مرحله 12 هست.

فقط کافیه بعد از Extract کردن این فال رار پوشه h رو به پوشه Profiles در مسیر :

My Documents\Hitman Blood Money\Profiles

منتقل کنین.بعدش هم بازی رو لود کنین.:10:

اینم لینکش:

با تشکر

H M R 0 0 7
24-02-2008, 08:37
آقا يكي به من بگه اين كد 47 اخرش ميميره يا نه همش فيلم بوده؟
ولي خداييش عجب سناريويي داشت.تك تك مراحلش خودش يه فيلم بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shahi-007
24-02-2008, 19:27
ببین دوست من آخرش با خودته!!
ممکنه بمیره ممکنه نمیره
اگه آخرش رسیدی دقت کن به جونش می بینی که هی بالا پایین می ره.تو هم می تونی زاویه چرخش رو عوض کنی!!
حالا با خودته.می تونی کاری نکنی و هیتمن عزیزمون بره توی تابوت
می تونی هم پاشی و همه رو بکشی.
یکی از قشنگترین پایان هایی که تا بحال برای یه بازی دیدم.
حیفه این فیلمه مسخره که براش ساختند

H M R 0 0 7
24-02-2008, 21:00
ببین دوست من آخرش با خودته!!
ممکنه بمیره ممکنه نمیره
اگه آخرش رسیدی دقت کن به جونش می بینی که هی بالا پایین می ره.تو هم می تونی زاویه چرخش رو عوض کنی!!
حالا با خودته.می تونی کاری نکنی و هیتمن عزیزمون بره توی تابوت
می تونی هم پاشی و همه رو بکشی.
یکی از قشنگترین پایان هایی که تا بحال برای یه بازی دیدم.
حیفه این فیلمه مسخره که براش ساختند

جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::18:
ای وایییی.نمیدونستم.:13:
اگه میدونستم بلند میشدم تک تکشون رو آبکش میکردم.:41::41::41:
گزاشتم همینجوری بیمره.احساس گناه میکنم الان:41:

Carl Johnson
25-02-2008, 00:46
آقای Carl Johnson من مال خودمو براتون آپلود کردم.:10:

فکر کنم تا مرحله 12 هست.

فقط کافیه بعد از Extract کردن این فال رار پوشه h رو به پوشه Profiles در مسیر :

My Documents\Hitman Blood Money\Profiles

منتقل کنین.بعدش هم بازی رو لود کنین.:10:

اینم لینکش:

با تشکر

hpk34 jan dastet dard nakone

hpk34
25-02-2008, 06:17
آقای Carl Johnson خواهش میکنم.

آقای shahi-007 از شما هم بخاطر توضیحاتتون ممنون.منم فکر کردم که دیگه مرده و گذاشتم بمیره.

ولی بعدا همشونو کشتم.

یه سوال:

این بازی ورژن 5 هم داره؟اصلا قرار نیست که بیاد؟

Carl Johnson
25-02-2008, 13:49
aghaye hpk34 man hich folderi be esme hitman blood money to my documents peyda nakardam:41:

Carl Johnson
25-02-2008, 14:00
agha peydash kardam , sharmande alaki post zadam

a.salireza
26-02-2008, 18:29
این بازی برای من رو کامپیوتر اجرا نمیشه ، چون قفل StarForce داره ، چه جوری شما میتونید بازی کنید؟:18::19:

a.salireza
26-02-2008, 18:42
سلام.
توی اون مرحله باید یک پورن ساز رو با پسر یک سناتور بکشید. اگه تونستید فاحشه ای هم که توی فیلم هست(همش توی برایفینگ داینا توضحی میده) هم بکشید بهتون پول بیشتر میدن.

1- مستقیم برید اونور پل. بپیچید سمت راست تا به یک ورودی تونل. مواظب باشید دوربین نبنتون پس وقتی روی دوربین اونوره سریع بپرید و برید توی تونل.
نگهبان دید میزنه اما بعد از یکی دو دقیقه میره دم دستگاه نوشیدنی. آروم برید تو و از پشت بیهوشش کنید یا بکشیدش. انوقت یک دکمه که در در هست رو بزنید تا لیزرها غیرفعال شه. اونوقت برید از لیزرها رد شید و سوار آسانسور شید و برید بالا.
2- بالا که رسیدید که اتاق هست درست سمت راستتون که یک نگهبان روی صندلی نشسته و داره دونات میخوره. انوهم از بین ببرید و لباش رو بگیرید. یادتون نره جنازه شو بندازید انور حصاری که احاطه کرده اتاق رو. انوقت از قفسه ها رد شید و برید توی اتاقی که دو نفر دارن رادیو گوش میدن. ازونها رد شید و برید بالا تا به آشپزخونه برسید. یک سوسیس هست توی اون سرنگ Poison بزنید و برش دارید.
3- از آشپز خونه برید بیرون تا به محوطه ی تراس برسید. از تراس بپرید تا به یک جکوزی برسید که Chad سوژه ی اولمون توشه. نکشیدش. برید تا برسید به بار. با مسئول بار صحبت کنید و اون بهتون یک تقویت کننده ی جنسی میده. یک گیلاس دسته دار هست همون کنار روی بار. برید جلوش و دکمه ی اکشن رو بزنید و خود مامور 47 ماده رو میریزه توی مشروب.
4- برگردید به جکوزی توی محوطه ی باز. چد داره با یک دختر صحبت میکنه. بعد از چند ثانیه دختر رو میزنه و دختر میره. اما دو-سه دقیقه ی بعد صاحب بار همون گیلاسی که توش تقویت کننده ریخته بودیم میاره برای چد. بذارید مشروب رو بخوره تا یکم حالش بجا بیاد. انوقت یکم دیگه دختر دوباره میاد میشینه کنارش. بذارید با دختر صحبت کنه. بعد دوتاییشون بلند میشن و میرن به سمت اتاق خواب. دنبالشون کنید. تا برسن به اتاق. وقتی که کرشون تموم شد و چد از اتاق اومد بیرون، دنبالش کنید تا میرسه به یک بالکن. سریع از بالکون هلش بدید پایین. سوژه ی اول بی هیچ دردسری مرد.
5- راهی که از جکوزی اومدید برگردید. یک دختر سر راه رفتتون دیدید که به شما اشاره کرد و رفت توی یک اتاقی. برگردید توی همون اتاق و بکشیدش. مواظب باشید!
6- برید از یک آبشار رد شید و به سمت آسانسور برید. سوار آسانسور شید و برید طبقه ی Studio. طبقه ی استدیو که رسیدید برید توی دری که بالاش عکس قلبه. یکم بگردید و وقتی کسی روش بسمتتون نیست ویدئو تیپی که یک فیلم خفن از چد که کشتیمش توش هست رو بدزدید.
7- از اتاق برگردید و توی همون طبقه، برید به اتاقی که توش از دخترها پورنوگرافی میکنن. وایستید تا سوژه ی دوم که صاب این دم و دستگاه هست با سگش بیاد. یکم وایستید تا بره. دنبالش راه بیفتید و بین راه به سگش همون سوسیسی که بهش سم زدید رو بندازید تا بخوره و سگه بمیره. سوژه میره طرف بالکون .بذارید به بالکون برسه و از بالکون پرتش کنید پایین.
8- برید با آسانسور یک طبقه بالاتر و با هلیکوپتر فرار کنید. نگهبان دم در ازتون اسلحه هاتون رو میخواد. مواظب بشاد از جلوی نگهبان با اسلحه رد نشید.
مرلحه تموم شد به خوبی و خوشی.

چند تا سوال داشتم:
اولآ که فرقی میکنه که چطوری هدف هامون رو بکشیم؟
اون پورن ساز و پسرسناتور کجان؟ اونا رو چه جوری بکشم؟
خیلی ممنون پلنگ صورتی...:46::10:

havas_1980
26-02-2008, 20:19
این بازی برای من رو کامپیوتر اجرا نمیشه ، چون قفل StarForce داره ، چه جوری شما میتونید بازی کنید؟
این بازی فقط برای v1.2 کرکش موجوده. باید Hitman Blood Money v1.2 Patch رو نصب کنی و کرک اون پچ رو هم داشته باشی... اگه بخوای آدرسش رو هم میدم.

چند تا سوال داشتم:
خیلی ممنون پلنگ صورتی...
هم میتونی اهدافتو با قساوت تمام بکشی و هم میتونی صحنه سازی کنی.
دوستمون پینک پانتر خیلی خوب توضیح داده. کجاش رو متوجه نمیشین؟

a.salireza
27-02-2008, 08:59
هم میتونی اهدافتو با قساوت تمام بکشی و هم میتونی صحنه سازی کنی.
دوستمون پینک پانتر خیلی خوب توضیح داده. کجاش رو متوجه نمیشین؟
نه ، من دارم این بازی رو با Ps2 بازی میکنم ، ممنون.
من داخل این مرحله هدف اول رو که داخل حوضچه نشسته رو با تیر میزنم و درمیرم. هدف دوم رو هم از بالای بالکن پرت میکنم پایین. ولی دیگه نمیدونم چی کار کنم. همونطور هم که گفتم میخوام بدون اون پرن ساز و پسر سناتور کجان؟

*PiNk PaNTHeR*
27-02-2008, 09:04
چند تا سوال داشتم:
خیلی ممنون پلنگ صورتی...:46::10:
سلام
همون دوتا هدف هستن دیگه.
البته یکم از لحاظ دستوری کجه شرمنده اما سعی کن همینجوری همه رو نکشی.

a.salireza
27-02-2008, 09:12
سلام
همون دوتا هدف هستن دیگه.
البته یکم از لحاظ دستوری کجه شرمنده اما سعی کن همینجوری همه رو نکشی.
بعدش من میرم که سوار هلیکوپتر بشم ولی بهم تیراندازی میکنن. راستی چه طوری باید سلاح هات رو تحویل بدی؟:19:

hpk34
27-02-2008, 17:27
آقای a.salireza شما باید 2تا فیلم ویدیویی رو هم تو اون مرحله بردارین.

یکی از اون فیلم ها توی همون اتاقی هست که توی نقشه یه ستاره توش کشیده. فیلم توی دستگاه ویدیو هست.

فیلم بعدی هم توی همون طبقه ای هست که اون پیرمرد رو از اون بالا پرت کردین.توی اون اتاق چند تا کامپیوتر هست.فیلم هم روی میز یکی از کامپیوتر ها است.

ببخشین اگه خوب توضیح ندادم.

سوال:

این بازی نسخه پنجمش قرار نیست بیاد؟

با تشکر

shahi-007
27-02-2008, 20:54
تا اونجا که من خبر دارم فعلا خبری از نسخه پنجمش در کار نیست.ولی من خدا خدا می کنم که بیاد.فعلا قراره redalert 3 و starcraft بیاد که خیلی حال می ده.ولی مطمئنم طراحان بازی به این راحتی از شخصیت به این قشنگی که ساختند نمی گذرند.
مخصوصاً اگه آخرش همرو بکشی یه تیکه فیلم نشون می ده.به نظرم اون معنیش اینه که این داستان ادامه داره

Oracle_Eldorado
27-02-2008, 21:02
آقای a.salireza شما باید 2تا فیلم ویدیویی رو هم تو اون مرحله بردارین.

یکی از اون فیلم ها توی همون اتاقی هست که توی نقشه یه ستاره توش کشیده. فیلم توی دستگاه ویدیو هست.

فیلم بعدی هم توی همون طبقه ای هست که اون پیرمرد رو از اون بالا پرت کردین.توی اون اتاق چند تا کامپیوتر هست.فیلم هم روی میز یکی از کامپیوتر ها است.

ببخشین اگه خوب توضیح ندادم.

سوال:

این بازی نسخه پنجمش قرار نیست بیاد؟

با تشکر

عزیزم خبر ساختشو واسه کنسول ها دادن ولی واسه کامپیوتر خبری نیست ...

hpk34
27-02-2008, 21:08
آقای shahi-007 و آقای Oracle_Eldorado از شما بخاطر جوابتون تشکر میکنم.:11:

ایشالا که برای پی سی هم میاد.:46:

SAE
06-03-2008, 15:55
کسی رمز این بازی رو داره؟

*PiNk PaNTHeR*
06-03-2008, 16:00
بعدش من میرم که سوار هلیکوپتر بشم ولی بهم تیراندازی میکنن. راستی چه طوری باید سلاح هات رو تحویل بدی؟:19:

شرمنده جوابتون رو دیر میدم.
شما باید با کلید X(توی پی اس تو بازی میکنید دیگه گفتید) اسلحه تون رو تحویل بدید.

end_of_world
06-03-2008, 20:17
کسی رمز این بازی رو داره؟

جاش اينجاست:46:

Carl Johnson
07-03-2008, 10:19
agha hpk34 man ba save shoma hame marhale haro raftam vali ziad hal nadad , to hitman hamash bayad hamaro bi seda bekoshi man ye bazi mikham ye ak47 bedan bezanam maghze hamaro beterkonam :31::31::31:

Oracle_Eldorado
07-03-2008, 10:53
عزیزم توی این ورژن هم میتونی این کار رو انجام بدی ! فقط کارت یکمی سخت میشه .
مثلا شما یه نفر رو بی سروصدا بکش و لباسشو بپوش و تفنگشو بگیر و ...... !!!

hadi665
07-03-2008, 11:32
من یه سوال دارم
تا حالا کسی شده گرافیک این بازی رو تا بالاترین جاش ببره بعد سیستمش کم نیاره ؟؟؟؟؟
من که مثلا وضع سیستمم خوبه نتونستم توی حالت پیش فرضش بازی کنم
خوب وقتی گرافیکشو آوردم پایی دیگه کیفیتی نمونده بود
.
تازه من فکر میکنم خیلی از نسخه های پیشش پیچیده تر بود
تا مرحله ی 5 رفتم بعد هم پاک

Oracle_Eldorado
07-03-2008, 12:02
آره دوست من . من تونستم با این سیستم با آخرین تنظیمات بازی کنم :
CPU 3.0 Full 2 MB Cache
Ram 2 * 1GIG King Stone Buss 533
VGA 8600GT 256MB Gddr 3 128 Bit Memory InterFace
امیدوارم اطلاعات کاملی باشه .

Carl Johnson
07-03-2008, 15:28
عزیزم توی این ورژن هم میتونی این کار رو انجام بدی ! فقط کارت یکمی سخت میشه .
مثلا شما یه نفر رو بی سروصدا بکش و لباسشو بپوش و تفنگشو بگیر و ...... !!!

onmoghe hezar ta guard o police ina mirize saret :D akharesham mimire on sahne ahestehe bahale vase headshot zadan khobe :D

hpk34
07-03-2008, 16:29
آقاي Carl Johnson شما حرفه اي نيستين ديگه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من تو تمام مراحل يکي رو هم زنده نميزاشتم.ميرفتم يه جا که فقط يه راه داشته باشه کمين ميکردم.يکي رو ميکشتم بعد که بقيشون ميومدن نابودشون ميکردم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولي واقا بازي عالي اي بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ايشالا نسخه 5 هرچه زودتر بياد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Oracle_Eldorado
07-03-2008, 16:44
onmoghe hezar ta guard o police ina mirize saret :D akharesham mimire on sahne ahestehe bahale vase headshot zadan khobe :D

اونم هست ولی اگه یه جای خوبی گیر بیاری که از پشت نخوری راحت همشونو میکشی !

solbi
10-03-2008, 20:02
من این بازی رو تموم کردم ولی چیزی که واسم مبهم بود این بود که بازی اصلا دمو نداشت .
نمیدونم سی دی من مشکل داشت یا کلا بازی اینجوری هست آخه من تو یه راهنما خوندم که همش می گفت بعد از دموی فلان مرحله باید فلان کارو کرد اما من که دمویی ندیدم .
حتی بعد از مرحله کاخ سفید یه دفعه نشون می ده که hitman مرده اما نشون نمیده که کی این کارو کرده و بعدشم که یهو بلند میشه.
بچه هایی که بازی رو تموم کردن به منم بگن که موضوع چیه؟

hpk34
11-03-2008, 06:51
آقای solbi این بازی دمو داره.تقریبا بعد از اینکه هر مرحله ای رو تموم می کنید 2 تا دمو داره.

شاید مشکل از سی دی شما باشه.منم یه بازی داشتم که اصلا دمو نداشت ولی جاهای دیگه دمشو میدیدم.

Oracle_Eldorado
11-03-2008, 11:36
من این بازی رو تموم کردم ولی چیزی که واسم مبهم بود این بود که بازی اصلا دمو نداشت .
نمیدونم سی دی من مشکل داشت یا کلا بازی اینجوری هست آخه من تو یه راهنما خوندم که همش می گفت بعد از دموی فلان مرحله باید فلان کارو کرد اما من که دمویی ندیدم .
حتی بعد از مرحله کاخ سفید یه دفعه نشون می ده که hitman مرده اما نشون نمیده که کی این کارو کرده و بعدشم که یهو بلند میشه.
بچه هایی که بازی رو تموم کردن به منم بگن که موضوع چیه؟
بله درسته . به نظر من این بازی Rip شده هست .
یعنی دموها رو حذف کردن .
ببینم مال شما چند سیدی بود ؟

Carl Johnson
11-03-2008, 22:32
اونم هست ولی اگه یه جای خوبی گیر بیاری که از پشت نخوری راحت همشونو میکشی !

onam hast vali badish ine ke tir be andaze kafi nadari :D

end_of_world
12-03-2008, 00:18
onam hast vali badish ine ke tir be andaze kafi nadari :D

اونجا كه تير به اندازه كافي داري:13:

ehsssssan
26-03-2008, 02:30
كارل جان ميشه بگي تو كدوم مرحلش گير كردي؟

a.salireza
26-03-2008, 09:52
من هفته ي پيش بازي رو تموم كردم. :8:واقعآ بازيه خيلي قشنگي بود ، مخصوصآ آخرش كه پاميشه همرو ميكشه . كه البته خيلي سخت بود.:27::46:

ehsssssan
30-03-2008, 01:52
من يه كلك براي راحت شدن از اون آخر مرحله آخر بلدم شايد هم كسي قبل من پيداش كرده.البته من بازي رو خيلي وقت پيش تموم كردم

hpk34
30-03-2008, 06:47
آقای ehsssssan میشه بگین کلکتون چیه؟

منم بازی رو تموم کردم ولی مرحله آخرش خیلی وقتمو گرفت.

ehsssssan
02-04-2008, 16:12
هيچ فقط وقتي از ساختماني كه به حياط وارد ميشه تا بري پيشه اوني كه قراره بكشيش و اون ساختمان كه منفجر ميشه رو ميگم بين اين دو تا ساختمان يه حياط هستش كه بعد از دنبال كردن اون مرد وقتي از نردبان حياط كه گلها هم بهش پيچيدن ميري بالا اون مرده درست ميزنه تو شقيقت و شما الفاتحه ميشه كه براي اين كار بايد برگردي تو ساختمان منفجر شده و از اونجا بري رو پشت بوم و طرف رو بزني

حالا كلك من اينه :

وقتي وارد حياط شديد قبل از اينكه وارد ساختمان آخر بشين بازي رو سيو كنين.بعدبرو توي اون ساختمان آخري و وارد دفترش شو تا دفتر منفجر بشه وقتي شما دنبال اون مرد كرديد و از نردبان بالا رفتيد در اين لحضه فقط سعي كنين جاي دقيق اونجايي كه اون پشت بوم وايستاده وداره شما رو ميزنه رو ياد بگيري.شما در اينجا توسط مرده كشته ميشيد.ولي خوب جاي اون مرد رو مي فهمي.حالا برگرد و از اونجايي كه تو حياط سيو كردي رو لودش كن.در اون لحضه از نردبان بالا ميري و اونجايي كه اون مرده (چون خيلي وقته بازي كردم اسمش يادم نيست) وايستاده بود چندتا مين كنترل از راه دور بنداز بعد از نردبان پايين برو و دنبال هدف وارد اون ساختمان شو و وارد دفترش وقتي اون دفتر منفجر شد دنبالش برو تا جايي كه او از نردبان يا همو نرده هاي حياط رفته بالا شما همون پايين وايستا و سعي كن بري گوشيه سمت چپ حياط كه قارد هاي وقتي كنترل مين رو تو دستت گرفتي نبيننت.بعد با فشار شاسي مين اون بالا منفجر مي شه و ديگه لازم نيست براي كشتنش بري پشت بوم و به سختي بزنيش.
من خودم مرحله آخر گير كرده بودم كه آخرش اين به ذهنم رسيد و خيلي راحت كشتمش و كسي هم متوجه و مشكوك به من نشد.خيلي داشتم حال ميكردم.از اين راهكار مي تونين تو مراحل قبلي مثلا كشتن اون 2تا مرد تو تاتر با گذاشتن مين جلوي در اتاق خصوصي تماشاي او و بعد هر وقت نشو داد كه از اتاق اومد بيرون شما زودي بمب رو منفجر كن

a.salireza
03-04-2008, 06:59
هيچ فقط وقتي از ساختماني كه به حياط وارد ميشه تا بري پيشه اوني كه قراره بكشيش و اون ساختمان كه منفجر ميشه رو ميگم بين اين دو تا ساختمان يه حياط هستش كه بعد از دنبال كردن اون مرد وقتي از نردبان حياط كه گلها هم بهش پيچيدن ميري بالا اون مرده درست ميزنه تو شقيقت و شما الفاتحه ميشه كه براي اين كار بايد برگردي تو ساختمان منفجر شده و از اونجا بري رو پشت بوم و طرف رو بزني

حالا كلك من اينه :

وقتي وارد حياط شديد قبل از اينكه وارد ساختمان آخر بشين بازي رو سيو كنين.بعدبرو توي اون ساختمان آخري و وارد دفترش شو تا دفتر منفجر بشه وقتي شما دنبال اون مرد كرديد و از نردبان بالا رفتيد در اين لحضه فقط سعي كنين جاي دقيق اونجايي كه اون پشت بوم وايستاده وداره شما رو ميزنه رو ياد بگيري.شما در اينجا توسط مرده كشته ميشيد.ولي خوب جاي اون مرد رو مي فهمي.حالا برگرد و از اونجايي كه تو حياط سيو كردي رو لودش كن.در اون لحضه از نردبان بالا ميري و اونجايي كه اون مرده (چون خيلي وقته بازي كردم اسمش يادم نيست) وايستاده بود چندتا مين كنترل از راه دور بنداز بعد از نردبان پايين برو و دنبال هدف وارد اون ساختمان شو و وارد دفترش وقتي اون دفتر منفجر شد دنبالش برو تا جايي كه او از نردبان يا همو نرده هاي حياط رفته بالا شما همون پايين وايستا و سعي كن بري گوشيه سمت چپ حياط كه قارد هاي وقتي كنترل مين رو تو دستت گرفتي نبيننت.بعد با فشار شاسي مين اون بالا منفجر مي شه و ديگه لازم نيست براي كشتنش بري پشت بوم و به سختي بزنيش.
من خودم مرحله آخر گير كرده بودم كه آخرش اين به ذهنم رسيد و خيلي راحت كشتمش و كسي هم متوجه و مشكوك به من نشد.خيلي داشتم حال ميكردم.از اين راهكار مي تونين تو مراحل قبلي مثلا كشتن اون 2تا مرد تو تاتر با گذاشتن مين جلوي در اتاق خصوصي تماشاي او و بعد هر وقت نشو داد كه از اتاق اومد بيرون شما زودي بمب رو منفجر كن

اين مرحله رو كه من سريع تموم كردم. منظور من مرحله اي بود كه دارن دفنت ميكنن.:27:

hpk34
03-04-2008, 08:48
آقای ehsssssan منظور من هم همون مرحله آخر بود که آقای a.salireza اشاره کردن.بقیه مراحل زیاد سخت نبود برام.

به هر حال ممنون.

ehsssssan
03-04-2008, 15:14
راستي من نميدونم .من تو سرنوشت بازي هم خوندم كه وقتي دارن دفنت ميكنن شما بلند ميشي و همه رو ميكشي.ولي تو گيم من من حتي چند بار امتحان كردم ولي كشيش دعا رو ميخوند و منم ميرفتم تو قبره و همه چي تموم ميشد.من كجا رو اشتباه مي كردم؟لطفا راهنمايي كنين

havas_1980
03-04-2008, 17:00
راستي من نميدونم .من تو سرنوشت بازي هم خوندم كه وقتي دارن دفنت ميكنن شما بلند ميشي و همه رو ميكشي.ولي تو گيم من من حتي چند بار امتحان كردم ولي كشيش دعا رو ميخوند و منم ميرفتم تو قبره و همه چي تموم ميشد.من كجا رو اشتباه مي كردم؟لطفا راهنمايي كنيندوست عزیز! اگه بخواین که مامور 47 بلند بشه (اگه اشتباه نکرده باشم) کافی هست کلید های W و S رو یک در میان فشار بدین.

ehsssssan
04-04-2008, 01:01
امتحان ميكنم حتما

ehsssssan
10-04-2008, 00:34
شما مطمئني چون من هركاري كردم بلند نشد

shahi-007
10-04-2008, 08:26
آره دوست من.ببین اون جونش که هی کم می شه تو باید همینطوری پشت سره هم یه دگمه رو بزنی (فکر کنم دگمه بالا بود) اگه این کارو بکنی می بینی که جونش آروم آروم زیاد می شه تا به بیشترین حد برسه.بعدش بلند می شه و ...

ehsssssan
11-04-2008, 01:43
ممنون آره همين كارو ميكردمك جونش زياد ميشد و لي بازم برميگشت.
گرفتم مرسي

smallfrank
31-05-2008, 12:02
راهنمای کامل بازی هست ؟

havas_1980
01-06-2008, 00:47
راهنمای کامل بازی هست ؟خیر ... راهنمای کامل بازی در این تاپیک قرار داده نشده.
شما در هر قسمت از بازی که مشکل داشتید, مطرح کنید.

brain
02-06-2008, 12:29
آقا یه سوال :
هیچ پچی ، ترفندی ، چیزی نیست که بشه وسط یک مرحله سیو کرد ؟؟
چون میدونید که وقتی یه مرحله رو شروع می کنی باید تا تهش بری که اینجوری باید یه 2 ساعتی بشینی پاش اگه چیزی سراغ دارید بگید که خیلی کمک بزرگی کردید ..........
با تشکر

havas_1980
02-06-2008, 13:20
آقا یه سوال :
هیچ پچی ، ترفندی ، چیزی نیست که بشه وسط یک مرحله سیو کرد ؟؟
چون میدونید که وقتی یه مرحله رو شروع می کنی باید تا تهش بری که اینجوری باید یه 2 ساعتی بشینی پاش اگه چیزی سراغ دارید بگید که خیلی کمک بزرگی کردید ..........
با تشکر
امکان save بازی در حین مرحله وجود داره ولی بعد از خروج از بازی save ها حذف میشه.
شما چاره ای جز تموم کردن اون مرحله با همون save ها در همون وقت رو ندارید.

brain
02-06-2008, 13:54
نمیدونم چرا اینجوری می کنن خب می مردن سیو وسط یازی میذاشتند............اه

hossein_dig
02-06-2008, 16:06
من این بازی رو با لپ تاپ با سی پی یو 1.6 دوال و 2 گیگ رم و گرافیک ایکس 1100 ای تی آی بازی میکنم چرا انقدر ریپ میزنه ؟! استارکر رو خیلی رون اجرا میکردم ؟!

realmadrid-alireza
03-07-2008, 11:23
با با دو هسته ای 1.8 البته تو پی سی ریپ میزنه -مثل اینکه یه پچ لازم داره

hossein_dig
03-07-2008, 12:51
با با دو هسته ای 1.8 البته تو پی سی ریپ میزنه -مثل اینکه یه پچ لازم داره
پیدا کردید به منم بدید خیلی دوست دارم تمومش کنم

Professor Massoud
10-07-2008, 12:27
من می گم چون با گرافیک جی فورس بهتر میاد. البته این بازی کلا مشکل رو داره.

Prince Kourosh
10-07-2008, 12:57
بازی بدی نیست ولی من با هیتمن 2 بیشترد حال کردم

hossein_dig
10-07-2008, 13:02
نمیدونم چرا اینجوریه .گرافیک شما چیه مال من 5500 ولی با Ati 1100 هم همین جوریه

Ali Pacino
13-07-2008, 05:59
این بازی رو تموم کردم آخرش مگه مامور 47 نمی میره!!!وقتی دمو می شه 47 تو تابوته تا آخرشم دمو رو دیدم ولی...!!!
دوستم گفتش آخرش زنده می شه و همه رو می کشه دیانا هم کمکش می کنه
لطفا آخرش رو توضیح بدین؟!

Jav4d
13-07-2008, 07:42
وقتي كه دمو رو نشون ميده اگه دكمه W رو پشت سر هم فشار بديد هيتمن بلند ميشه و بازي ادامه پيدا ميكنه .....

B3HZ@D
13-07-2008, 13:08
اون قسمت اخر که صدای ضربان قلبش میاد باید دوباره هیتمن رو احیا کن
البته دست خودته
میتونی بزاری بمیره یا میتونی دوباره زندش کنی

hamid_hitman47
13-07-2008, 19:11
این بازی رو تموم کردم آخرش مگه مامور 47 نمی میره!!!وقتی دمو می شه 47 تو تابوته تا آخرشم دمو رو دیدم ولی...!!!
دوستم گفتش آخرش زنده می شه و همه رو می کشه دیانا هم کمکش می کنه
لطفا آخرش رو توضیح بدین؟!

آره اونجا مامور 47 با زدن پشت سر هم w پا ميشه...بعدش بايد چند نفري رو بكشي ...آخرشم بايد اون يارو تو ويلچر بودو بكشي...محيط مرحله آخرشم خيلي قشنگه با يه موزيك بسيار عالي....تو انتها هم يه دمو نشون ميده كه معلوم ميكنه بازي نسخه ي بعدي هم داره...:46:...ما كه منتظريم...

*hamedkhatar*
14-07-2008, 21:23
سلام
آقا من مشکل سیو کردن دارم
وقتی توی Save Game سیو میکنم (همونجا که 3 تا جا برای سیو کردن داره) وقتی از بازی میام بیرون دوباره وارد میشم اصلا سیو ها نیست آیا باید کار خاصی رو انجام بدم یا اینکه این سه تا سیو فقط موقتی هستند یعنی اینکه تا مرحله رو رد نکردیم این سیو ها دائمی نیستند؟
ممنون از شما
:11:

havas_1980
14-07-2008, 23:40
سلام
آقا من مشکل سیو کردن دارم
وقتی توی Save Game سیو میکنم (همونجا که 3 تا جا برای سیو کردن داره) وقتی از بازی میام بیرون دوباره وارد میشم اصلا سیو ها نیست آیا باید کار خاصی رو انجام بدم یا اینکه این سه تا سیو فقط موقتی هستند یعنی اینکه تا مرحله رو رد نکردیم این سیو ها دائمی نیستند؟
ممنون از شما
امکان save بازی در حین مرحله وجود داره ولی بعد از خروج از بازی save ها حذف میشه.

S A M
14-07-2008, 23:49
سلام
یه سوال داشتم :
این بازی ارزش بازی کردن رو داره ؟ یعنی ارزش پول خرج کردن رو داره که بریم بخریمش؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
15-07-2008, 00:07
سلام
یه سوال داشتم :
این بازی ارزش بازی کردن رو داره ؟ یعنی ارزش پول خرج کردن رو داره که بریم بخریمش؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

هیچکدوم از هیتمن های 1 یا 2 یا 3 رو بازی کردی؟ ازشون خوشت اومده؟ اگر از سبک هیتمن بدت نیاد, Blood Money واقعا خوبه و بهت می چسبه.

مخصوصا امکانات و تجهیزاتی که بهش اضافه شده کاملا اونرو از شماره 3 بازی بهتر میکنه. با اینکه بازی مال حدود 2006 هه اما مطمئن باشید پیشرفته است و در حین بازی اصلا احساس عقب موندگی نمی کنید. تنظیم اسلحه ها و بستن تجهیزات, گرافیکش, انواع روشهای کشتن, مخفی کاری و ... اونقدر حال میده که از بازی کردنش خسته نشید.

من که توی موضوع قاتل حرفه ای سری Hitman رو بهترین بازی می بینم و واقعا بهم حال میده.

سلاح مورد علاقه من: کلت کوچک (تا حد امکان ساده) + صداخفه کن.

راستی من با دانلود آفلاین این بازی رو رایگان گرفتم, نمی دونم شما قراره چقدر براش هزینه کنید. شاید برای شما نصرفه.

...

فیلم هیتمن هم مدتی پیش (2007) ساخته شد. اگر اهل بازیش بودین فیلمش رو هم ببینید حس خوبی میده. فقط, یک عنصر که توی بازی هاش اصلا مطرح نبود به فیلم اضافه شده. شاید برای جذابیت فیلم.

...

موفق باشید.

S A M
15-07-2008, 00:15
بازی هیتمن 4 چند تا مرحلست؟
سیو یا ترینرشو دارین؟

arash66_2m
15-07-2008, 04:54
سلام
یه سوال داشتم :

سیو یا ترینرشو دارین؟
اگه وژن های قدیمی و یا تو این سبک بازی؛بازیهایی رو کرده اید چرا که نه؟!!!
تا اونجایی که من میدونم این بازی هیتمن 4 که خوب از آب در اومده
من خودم دارم ولی چون یه کم سیستمم پایینه یه کمی بازی کرده ام ...
در ضمن از اینترنت می تونید دان کنید هااااااااااا!
~200meg هستش!
؟
سیو و ترنیر هم ازش هست اگه خواستی واستت میذارم.:20:

Ali Pacino
15-07-2008, 05:11
وقتي كه دمو رو نشون ميده اگه دكمه W رو پشت سر هم فشار بديد هيتمن بلند ميشه و بازي ادامه پيدا ميكنه .....

اون قسمت اخر که صدای ضربان قلبش میاد باید دوباره هیتمن رو احیا کن
البته دست خودته
میتونی بزاری بمیره یا میتونی دوباره زندش کنی

آره اونجا مامور 47 با زدن پشت سر هم w پا ميشه...بعدش بايد چند نفري رو بكشي ...آخرشم بايد اون يارو تو ويلچر بودو بكشي...محيط مرحله آخرشم خيلي قشنگه با يه موزيك بسيار عالي....تو انتها هم يه دمو نشون ميده كه معلوم ميكنه بازي نسخه ي بعدي هم داره...:46:...ما كه منتظريم...
خیلی ممنونم:10:ولی 2باره باید از اولش ولی ارزشش رو داره:46:
من فک می کردم این سری آخرین سری هیتمن و مامور 47 باشه:18:ولی نگو...!!!:19:
ایول خیلی خیلی حال کردم:8:

*hamedkhatar*
15-07-2008, 08:42

ممنون از جوابتون
با تشکر :11:

Ali Pacino
16-07-2008, 02:46
2باره تمومش کردم
47 رفتش تو یه مسافرخونه ی چینی و خودش رو جانسون معرفی کرد بعدم صفحه قرمز شد و کردیت بازی اومد منم کانتینیو رو زدم دموی آخرش همین بود یا بعد کردیت هم بازم دمو داره؟!!!

hamid_hitman47
16-07-2008, 23:33
2باره تمومش کردم
47 رفتش تو یه مسافرخونه ی چینی و خودش رو جانسون معرفی کرد بعدم صفحه قرمز شد و کردیت بازی اومد منم کانتینیو رو زدم دموی آخرش همین بود یا بعد کردیت هم بازم دمو داره؟!!!

همون دموی آخرش بود دوست عزیز...

hamid_hitman47
16-07-2008, 23:50
سلام
یه سوال داشتم :

سیو یا ترینرشو دارین؟

این بازی تا اونجائی که یادمه 13 تا مرحله داره...100% هم ارزش بازی کردن داره
من این بازی رو به کسائی که تا حالا این بازی رو بازی نکردن, توصیه میکنم...بهترین بازی که تا حالا کردم همین بازی بوده...با اینکه بازی رو چندین بار تموم کردم...ولی هنوز چیز های خیلی جدیدی تو این بازی می بینم...مهمترین ویژگی بازی اینه که میتونین هر مرحله رو هر جوری دوست دارین تموم کنید...واقعا دستتون برای به پایان بردن یه مرحله کاملا بازه...
در ضمن من عاشق مامور 47 هستم...شخصیت اول بازی که محبوب ترین و خونسرد ترین و خوش تیپ ترین شخصیت بازی های رایانه ای از نظر منه...محبوب ترین اسلحه ی منم تو این بازی همون سیم خفه کن هست...یکی از پر کاربرد ترین سلاح های بازی هم است..
اگه بتونید با مامور 47 هم شخصیت پنداری کنید که دیگه بازی خیلی بیشتر بهتون می چسپه...واقعا سرتون کلاه رفته اگه تا حالا این بازی رو بازی نکرده باشید
ما که همچنان منتظر خبر هائی از نسخه ی جدید این بازی هستیم...

Kianoosh
19-07-2008, 14:46
سلام

میشه ریتینگ هایی که آخر هر مرحله میده رو به ترتیب بنویسید؟(بالاترین کدومه ؟)

می خوام برای هر مرحله قدم به قدم بنویسم با بهترین سبک و بالاترین ریت!(البته هر مرحله رو میشه با ده ها روش تموم کرد هر کسی هم میتونه کمک کنه )

با تشکر

silent-assassin
20-07-2008, 08:25
بالا ترین رتینگ به قول شما منم! یعنی Silent Assassin

خب حالا یه سوال:

گفته بودین کسانی که سیستم ضعیفی دارن بعد از وصله 1.2 کرک رو نصب نکنن و از همون راههای حال گیر برن تو بازی
حالا من که سیستمم قوی هست و بازی را با حداکثر بازی میکنم کرک 1.2 را نصب کنم یا نه؟

ممنون.

havas_1980
21-07-2008, 00:19
بالا ترین رتینگ به قول شما منم! یعنی Silent Assassin

خب حالا یه سوال:
گفته بودین کسانی که سیستم ضعیفی دارن بعد از وصله 1.2 کرک رو نصب نکنن و از همون راههای حال گیر برن تو بازی
حالا من که سیستمم قوی هست و بازی را با حداکثر بازی میکنم کرک 1.2 را نصب کنم یا نه؟
ممنون.نصب آخرین پچ نه تنها بازی رو کمی رونتر میکنه بلکه ایرادات و مشکلات بازی رو اصلاح میکنه... نصب این پچ رو کاملا توصیه میکنم.

B3HZ@D
21-07-2008, 01:40
آقا پچی نیومده که مرحله به بازی اضافه کنه
اخه خیلی زود تمومش کردم
اگه پچی هم هست که اسلحه اضافه کنه ممنون میشم

havas_1980
21-07-2008, 01:47
آقا پچی نیومده که مرحله به بازی اضافه کنه
اخه خیلی زود تمومش کردم
اگه پچی هم هست که اسلحه اضافه کنه ممنون میشمخیر ... آخرین پچ که برای این بازی اومده همون ورژن 1.2 هست. Mode هم به این بازی نمیخوره.

*hamedkhatar*
21-07-2008, 18:00
سلام دوستان
من یک هفتست سر یه مرحله موندم نمیدونم چه کار کنم
نمیدونم مرحله چندمه و اسمش چیه ولی اینطوریه:
فکر کنم یه پارتی هستش که ما باید 2 تا مرد و یکی دیگه که جای عکسش علامت سوال هست رو بکشیم
خوب اون دو تا مرد که یکیشون توی آب نشسته چند تا دختر هو دورش هستند یکیشون هم با کت و شلواره تو یه طبقه دیگه اون دو تا رو میکشم نفر سوم کیه و کجاست؟
واین که من همه اینها رو علنی میکشم یعنی مخفی کاری تو کارم نیست که بی سر و صدا بکشمشون آیا این مشکلی نداره؟ همه رو قتل عام کردم
لطف کنید بگید باید چکار کنم؟
ممنون از شما
:20:

Little Sparrow
21-07-2008, 18:33
سلام دوستان
من یک هفتست سر یه مرحله موندم نمیدونم چه کار کنم
نمیدونم مرحله چندمه و اسمش چیه ولی اینطوریه:
فکر کنم یه پارتی هستش که ما باید 2 تا مرد و یکی دیگه که جای عکسش علامت سوال هست رو بکشیم
خوب اون دو تا مرد که یکیشون توی آب نشسته چند تا دختر هو دورش هستند یکیشون هم با کت و شلواره تو یه طبقه دیگه اون دو تا رو میکشم نفر سوم کیه و کجاست؟
واین که من همه اینها رو علنی میکشم یعنی مخفی کاری تو کارم نیست که بی سر و صدا بکشمشون آیا این مشکلی نداره؟ همه رو قتل عام کردم
لطف کنید بگید باید چکار کنم؟
ممنون از شما
:20:
شما باید یه نوار فیلم پیدا کنین.نه این که کسی رو بکشین.

*hamedkhatar*
21-07-2008, 19:52
نه بابا جدی؟
یعنی هیچ کدوم رو نکشم؟
خوب این نوار فیلمه کجاست؟
اون دو تا مرد رو همینطوری ولشون کنم؟

Little Sparrow
22-07-2008, 07:16
نه دوست عزیز شما اون دو نفر رو بکش بعد نوار بردار و از اونجا فرار کن.

S@nti@go_s&k
22-07-2008, 16:59
درسته ____ در ضمن نفر سوم که علامت سوال داره یه زنه که یجا از بازی بهت اشاره میده که بیای تو یه اتاق درسته Jhonny عزیز

B3HZ@D
22-07-2008, 18:12
آره یه زنی توی اتاق هست که وقتی میری داخل میاد شونه هات رو میماله
بعدش فکر کنم یه سرنگ میزنه توی گردنت
که وقتی سرنگ رو درمیاره باید سریع جاخالی بدی و با تیر بزنیش

Little Sparrow
22-07-2008, 19:20
من این زنه رو نکشتم.همون دو نفر رو کشتم و فرار کردم.

silent-assassin
23-07-2008, 09:09
نصب آخرین پچ نه تنها بازی رو کمی رونتر میکنه بلکه ایرادات و مشکلات بازی رو اصلاح میکنه... نصب این پچ رو کاملا توصیه میکنم.

ممنون دوست عزیز البته منظور من خود پچ نبود! کرکش بود
که آیا نصب کنم یا اینکه از راههای کنم.

alex_pk
24-07-2008, 07:14
آقا من تو یکی از مرحله هاش گیر کردم!
یعنی من گیر نکردم , بازی گیر میکنه!

اون مرحله برفی هستش که اول مرحلش پشتت یه کشتی بعد باید بری یه پیرمرده که یک سگ داره رو بکشی...خوب
من تو اون مرحله هر وسیله ای رو که میخوام با G پرتاب کنم یا اصلا بندازمش زمین یدفعه از بازی میپره بیرون

خوب من گفتم اصلا نمیخواد ...فوقش این کار رو نمیکنیم!
دیدم نوار ویدئو رو که برمیداریم رو یه جای باید E رو بزنیم و نوار رو قرار بده حالا اینم همونطور شده و میپره بیرون از بازی وقتی اینکار رو میکنم

راستی چرا اینقدر بازی بد سیو میشه؟!

من بازی رو سیو کرده باشم وسطش بعد از بازی خارج بشم دیگکه نمیشه لود کرد؟
مال من نمیشد!

عشق است صدا خفه کن!

silent-assassin
24-07-2008, 07:42
سلام دوست عزیز
اون مشکل کراش مربوط میشه به همون کرک اگه سیستمتون پایین باشه(البته فکر میکنم)
باید بازی را از روش سنتی که اوایل همین تاپیک دوستان گفتن انجام بدی.

و سیو هم فقط در آخر هر مرحله میمونه و وسط بازی فقط برای اینه که اگه سوتی دادی بتونی برگردی عقب. همین!

alex_pk
24-07-2008, 17:35
سلام دوست عزیز
اون مشکل کراش مربوط میشه به همون کرک اگه سیستمتون پایین باشه(البته فکر میکنم)
باید بازی را از روش سنتی که اوایل همین تاپیک دوستان گفتن انجام بدی.

و سیو هم فقط در آخر هر مرحله میمونه و وسط بازی فقط برای اینه که اگه سوتی دادی بتونی برگردی عقب. همین!

البته سیستم که خیلی ضعیف نیست
8600 gt
E4300
2 *1 G Ram Bus 800

ولی بازم اون روشی که گفتین رو میگردم تو تاپیک و استفاده میکنم.

خیلی ممنون عزیز.

Mehran NZ
24-07-2008, 19:11
من هم همین مشکل و داشتم چارش اینه که کشتن پیرمرد و بذاری اخر کار بعد بمب و بی خیال شو یه تفنگ بگیر و بکشش و بعدم با اخرین سرعت فرار کن

alex_pk
24-07-2008, 21:12
بمب که نیست:31:

پیرمرده رو راحت میکشم...
خودش هم نمیفهمه چجوری میمیره

حالا یجایی یه نوار گیر میاریم باید یجایی قرار بدیم با E

اینکار رو میکنم میپره بیرون!

havas_1980
25-07-2008, 01:15
آقا من تو یکی از مرحله هاش گیر کردم!
یعنی من گیر نکردم , بازی گیر میکنه!

اون مرحله برفی هستش که اول مرحلش پشتت یه کشتی بعد باید بری یه پیرمرده که یک سگ داره رو بکشی...خوب
من تو اون مرحله هر وسیله ای رو که میخوام با G پرتاب کنم یا اصلا بندازمش زمین یدفعه از بازی میپره بیرون

خوب من گفتم اصلا نمیخواد ...فوقش این کار رو نمیکنیم!
دیدم نوار ویدئو رو که برمیداریم رو یه جای باید E رو بزنیم و نوار رو قرار بده حالا اینم همونطور شده و میپره بیرون از بازی وقتی اینکار رو میکنم

راستی چرا اینقدر بازی بد سیو میشه؟!

من بازی رو سیو کرده باشم وسطش بعد از بازی خارج بشم دیگکه نمیشه لود کرد؟
مال من نمیشد!این ایراد پرش از بازی, به باگ بازی مربوط میشه. بنابراین برای رفع ایرادات و مشکلات بازی... نصب آخرین پچ و کرکش رو توصیه میکنم.

- دریافت پچ ورژن 1.2 بازی Hitman: Blood Money و کرک از این آدرس ها:

Hitman: Blood Money v1.2 Patch | Size: 9.94MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHitman: Blood Money v1.2 Patch Crack | Size: 2.34MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید- امکان save بازی در حین مرحله وجود داره ولی بعد از خروج از بازی save ها حذف میشه.

alex_pk
25-07-2008, 01:26
تنکس خیلی زیاد
شرمنده من بلد نیستم از این دکمه تنکس استفاده کنم
یبار یجا انقدر بی جنبه بازی در آوردیم هی زدیم دکمه رو تا خراب شد!:31:

حالا یچیز دیگه
موقعی که بازی رو رد میکنی
میاد میگه اینقدر آدم کشتی و اینقدر خوب بودی و....
بعد سه تا گزینه میده
میگه انتخاب کن و..

آخریش رو میدونم برای اینکه هویتمون کامل پنهان بشه دوباره

اون دوتای دیگه چیه؟
ممنون.

nima_kiyaniyan
25-07-2008, 07:43
با سلام............

برای بار دوم دارم بازی می کنم... البته با سیستم خیلی خوب.... حالا می فهمم گرافیک یعنی چی.....

به یه نکته جالب برخورد کردم... در مرحله the murder of crows در ابتدای بریفینگ اون زنه میگه که اون دو تا زن و شوهره به شدت به هم وابسته هستند و اگه یکی بمیره و اون یکی بفهمه... تعادل روانی خودشو از دست میده....... من 4 ساعت تو کف بودم که وقتی یکیشونو میکشم چجوری به اون یکی بفهمون که من همسرشو کشتم............. آخر هم فهمیدم !!!! مرد رو کشتم و لباسشو پوشیدم و رفتم جلو زنه...... همین که منو دید تفنگ در آورد منو زد........

من که دیدم تفنگ در میاره یه فکر جالب به ذهنم رسید .. گفتم مرد رو میکشم و لباسشو می پوشم و وقتی که اون زنه داره کنار پلیس های توی خیابون رد میشه میرم جلوش... اونم تفنگ در میاره و پلیس ها به اون تیر اندازی خواهند کرد و در نتیجه قتل اون زن یک حادثه میشه و rating من بالا میره........... ولی زهی خیال باطل......

چشمتون روز بد نبینه رفتم جلوی پلیس ها خودمو نشونش دادم... تفنگ درآورد منو زد... پلیس ها هم داشتن نیگا می کردن..........:18::18::18: .. تازه وقتی من برای دفاع از خودم تفنگ در آوردم.. پلیس ها دهنمو سرویس کردن...............

Hitman67
25-07-2008, 11:14
خوب دوستان نسخه ی 4 رو وقتی که 1 هفته بود توی بازار ایران منتشر شده بود من خریدم یعنی حدود 1 سال و نیم پیش اما به نظر من بهترین بازی بود که تا به حال بازی کردم من هر 4 نسخه ی هیتمن رو بازی کردم تو گیم اسپات هم نسخه ی 5 بازی رو برای PC و XBOX360 زده ولی خبر جدیدی نیست فقط نوشته:
Hitman 5(PC)Working Title
یعنی دارن روی عنوان و کاراکترها کار میکنن ولی توی نمایشگاه E3 در لس آنجلس هم که خبری از هیتمن 5 نبود خبرنگاران از مدیر ارشد و مسئول ساخت سری بازیهای هیتمن سوال کردن که چرا تو این نمایشگاه خبری از نسخه ی 5 این بازی نیست و گفتن که این بازی هنوز در مراحل ابتدایی هستش ولی قول دادن که تا اواسط سال 2009 بازی رو منتشر کنن.
این سال 2009 چه بازی هایی که نمیاد مافیا 2 و اسپلینتر سل 5 و هیتمن 5 و ........
امیدوارم نسخه ی 5 این بازی هم مثل نسخه ی 4 خوب و ارزش بازی کردن داشته باشه که صد در صد همینطوره.
موفق و سربلند باشید.

amir_rafie
25-07-2008, 11:46
سلام.. من این بازی رو نصب کردم... ولی وقتی میخوام اجراش کنم میگه یه فایل رو نمی تونه پیدا کنه و باید دوباره نصب بشه.... این کارم می کنم ولی فایده نداره...

درضمن من نوت بوک دارم نه Pc.

nima_kiyaniyan
25-07-2008, 12:21
سلام.. من این بازی رو نصب کردم... ولی وقتی میخوام اجراش کنم میگه یه فایل رو نمی تونه پیدا کنه و باید دوباره نصب بشه.... این کارم می کنم ولی فایده نداره...

درضمن من نوت بوک دارم نه Pc.

دوست گرامی .. بگو چه فایلی رو می خواد ؟

alex_pk
25-07-2008, 13:15
فایلش چه نوعیه؟
dll?

اسم فایل رو کامل بگو برات بذاریم...

amir_rafie
25-07-2008, 18:19
Uninstall کردم.. درباره نصب میکنم خبرشو میدم...
ولی روی کامپیوتر کسی که ازش بازی رو خریدم اجرا شد!!! :13:

silent-assassin
26-07-2008, 11:31
سلام دوست عزیز

جواب مشکل شما تو صفحه های قبل هستش ولی اینجا هم میگذارم:

نوشته ای از MORTIE تو صفحه 12
اين مشكل از نبودن فايل مورد نظر در دايركت ايكس شماست و براي گرفتن اين فايل ميتوانيد به آدرس :
مراجعه كنيد و پس از دانلود اين فايل آنرا در پوشهي system32 ويندوز قرار دهيد
حالا با خيال راحت بازي را اجرا كنيد .

Kianoosh
26-07-2008, 16:27
سلام دوستان

ببخشید که دیر شد ولی کار 5 مرحله اول تموم شده تا آخر امشب هم براتون قرار میدم(باقی هم فقط نوشتنش مونده)

در ضمن 2 مرحله اول(hideout , death of showman ) و مرحله آخر رو نمی شه سایلنت اساسین رد کرد(یا من نمی تونم! )

فعلا.....:40:

Kianoosh
26-07-2008, 23:21
خب اول اینکه میتونید مراحل رو هر طوری که حال میکنید تموم کنید تا سایلنت اساسین بشین ولی:1-هیچ شاهدی نباید باقی بمونهno witnesses2-هیچ مدرکی نباید باقی بمونه که شامل اسلحه و لباستون میشه(حتی لباس زیر!) چون بعد ها میتونن ردتون رو بگیرنno evidence3-نباید هویتتون کشف بشه یا پوششتون لو برهno covers blown4-هیچ تصویری از شما نباید روی دوربین های امنیتی ضبط بشه اگر هم شد برای اینکه خدای ناکرده فردا فیلم و سی دی تون روانه بازار نشه باید ویدیو تیپ های دوربین های امنیتی رو کش بریدno caught on camera5-شما فقط باید اهداف تعیین شده رو خودکشی کنید بعضی ها وقتی مرحله رو تموم میکنن هیچ موجود زنده ای نمیمونه!
از اینها که بگذریم باید بدونید که خزیدن و مخفی کاری عامل موفقیت شماست و هیچ وقت تابلو بازی درنیارید در ضمن اگر یکی رو به سبک حادثه ای کشدید و جنازش پیدا شد ریت شما بالا نمیره(ایجاد حادثه به شرط عدم پیدا شدن جسد)
خب فعلا ....

Kianoosh
26-07-2008, 23:22
مرحله:A Vintage Year
شما در شیلی هستید و اهداف پدر و پسری محترم هستند که به شغل شریف تولید و توزیع مواد مخدر روی آوردند Don Fernando Delgado ,پسر بابا Manuel Delgado مراسم یه جشن برگزار شده که یه مشت مفت خور و شما در اون حاضرید در این مرحله ما فقط به وسایل معمولی نیاز داریم ولی اگه می خواین حمالی کنید هر اسلحه ای که دوست داشتید بردارید خب شروع شد:
کمی به طرف چپ بچرخید و به سمت آشیانه هواپیما حرکت کنید شما باید عمارت رو دور بزنید و در جایی که یک کامیون خراب پارک شده (پشت عمارت) با یک نگهبان روبرو میشید از سبزه زارها و درختان سمت چپ استفاده کنید تا شما رو نبینه خب به نزدیکی یه آبشار رسیدید که یه راه شما رو پایین میبره(اگه نتونستید راه رو پیدا کنید از بازی بیرون بیاد و اون رو unistall کنید!) یه کارمند زحمت کش اون پایین داره سیگار میکشه خیلی نرم از بقلش بگذرید و به سمت آسانسور برید بعد پشت صخره نزدیک آسانسور قایم بشید تا یه کارمند دیگه بیاد واسه هواخوری و وقتی رفت به سمت نگهبان بخزید و با syringe sedative عملیات واکسیناسیون رو انجام بدید بعد سریعا جنازه محترم رو پشت جعبه های دورتر از آسانسور مخفی کنید تا اصلا معلوم نباشه بعد لباس(اگه خواستید اسلحه) رو بپوشید(نگران اون کارمند اولی هم نباشید اون چیزی که می کشید سیگار نبوده!) و با آسانسور به Drug Lab برید به سمت راست بپیچید و در رو باز کنید و به طبقه بالا برید و بعد اولین در سمت راست به وسط راهرو که رسیدید پله ها رو میبینید یه طبقه دیگه برید بالا اینجا خیلی مهمه یه نگهبان داره قدم میزنه و یکی دیگه جلوی در دولنگه هست به سمت چپ برید و کنار در انتهایی منتظر بمونید به طوری که pick lock آماده باشه و وقتی حواس هیچکدومشون نبود(اولی در حال دور شدن از شما و دومی اون ور رو نگاه میکرد) در رو باز کنید و تو بخزید .....

Kianoosh
26-07-2008, 23:26
........به دلیل احترام به بزرگتر از بابا شروع میکنیم ایشون رو به یک منظره عالی نشستن و ویولن میزنن شما هم پشت پیانو برید تا پیانو بزنید! syringe poison رو آماده کنید و بعد از اتمام قطعه به گردن محترم تزریق کنید (البته یه راه دیگه هم هست که بگذارید بره لب بالکن اتاق بقلی و بعد هلش بدید(مال دوستان عشق حادثه) نگهبان هم خوابه مهم نیست پس از اتمام کار کل مسیر رو برگردید به Drug Labاز کنار میزها و مواد رد بشین(وسوسه نشیدها جنس خوب نیست!)تا به یه اتاق برسید که چندتا دریچه داره یکیش که تورفته درواقع یه دره بازش کنید و مستقیم به اتاقی برید که یه صندلی داره و پشت بشکه ها منتظر بمونید(در اون جعبه رو هم باز کنید لازم میشه!) گل پسر بعد یه مدتی میاد و سر میز مواد میزنه موقع خروج با سیم یا syringe poison دخلشو بیارید و بعد جسدشو تو جعبه بندازید تا خراب نشه(درشو هم ببندیدها!) بعد خیلی ریلکس کل مسیر رو به آشیانه هواپیما برگردید و لباس خودتون رو بپوشید (مراقب اون کارمند که با آسانسور میاد باشید) و به سمت هواپیما برید (کار مخدر که باشه همه نگهبانا خوابن!) و فرار کنید(escape)

اگه مشکلی نباشه شما سایلنت اساسین میشید البته قبلا هم گفتم راههای زیادی برای اتمام یه مرحله هست
البته اینکه الان دارم اینا رو مینویسم چون تازه ارتقا دادم و میتونم بازی رو روون اجرا کنم و شاید بعضی از دوستان هم استفاده کنن در ضمن از یک سایت انگلیسی هم کمک گرفتم چه طور بود نظر بدید!؟

فعلا....:40:

alex_pk
27-07-2008, 02:57
خیلی خوب بود دوست عزیز
البته بقول شما این یکی از روش هاش بود
بنظرم در مورد روش های دیگش هم بحث بشه خیلی خوبه مثلا من وقتی بازی شروع میشه دور میزنم و دنبال یکی از این نگهبان ها که کلاه سرشه میرم و تا یجایی که میره دم یه بلندی که پایین رودخونست بد میکشمش و لباسش رو میپوشم میندازمش اون پایین:31:

تا راحت تر بتونم وارد قسمت های حساس بشم!

بقیه کار ها رو منم همینطور انجام میدم البته بعضی وقت ها اون دو تا نگهبان که کنار در های قفل شده هستن رو میکشم!!!
فکر کنم صدا خفه کن داشته باشیم تو اون مرحله!

بازم ممنون.

nima_kiyaniyan
27-07-2008, 10:08
--------------------------------------------------------------------------------

........به دلیل احترام به بزرگتر از بابا شروع میکنیم ایشون رو به یک منظره عالی نشستن و ویولن میزنن شما هم پشت پیانو برید تا پیانو بزنید! syringe poison رو آماده کنید و بعد از اتمام قطعه به گردن محترم تزریق کنید (البته یه راه دیگه هم هست که بگذارید بره لب بالکن اتاق بقلی و بعد هلش بدید(مال دوستان عشق حادثه) نگهبان هم خوابه مهم نیست پس از اتمام کار کل مسیر رو برگردید به Drug Labاز کنار میزها و مواد رد بشین(وسوسه نشیدها جنس خوب نیست!)تا به یه اتاق برسید که چندتا دریچه داره یکیش که تورفته درواقع یه دره بازش کنید و مستقیم به اتاقی برید که یه صندلی داره و پشت بشکه ها منتظر بمونید(در اون جعبه رو هم باز کنید لازم میشه!) گل پسر بعد یه مدتی میاد و سر میز مواد میزنه موقع خروج با سیم یا syringe poison دخلشو بیارید و بعد جسدشو تو جعبه بندازید تا خراب نشه(درشو هم ببندیدها!) بعد خیلی ریلکس کل مسیر رو به آشیانه هواپیما برگردید و لباس خودتون رو بپوشید (مراقب اون کارمند که با آسانسور میاد باشید) و به سمت هواپیما برید (کار مخدر که باشه همه نگهبانا خوابن!) و فرار کنید(escape)

اگه مشکلی نباشه شما سایلنت اساسین میشید البته قبلا هم گفتم راههای زیادی برای اتمام یه مرحله هست
البته اینکه الان دارم اینا رو مینویسم چون تازه ارتقا دادم و میتونم بازی رو روون اجرا کنم و شاید بعضی از دوستان هم استفاده کنن در ضمن از یک سایت انگلیسی هم کمک گرفتم چه طور بود نظر بدید!؟

نگهبان خوابه ؟ :18::18::18::18::18:ممکنه بگی در چه level بازی می کنی ؟ درجه سختی بازی چیه ؟ من که بازی می کنم نگهبانه از 60 کیلومتری میاد دهنمو سرویس می کنه!!

Kianoosh
27-07-2008, 11:25
نگهبان خوابه ؟ :18::18::18::18::18:ممکنه بگی در چه level بازی می کنی ؟ درجه سختی بازی چیه ؟ من که بازی می کنم نگهبانه از 60 کیلومتری میاد دهنمو سرویس می کنه!!

دوست عزیز

من روی بالاترین درجه سختی proبازی کردم و قدم به قدم رو نوشتم در این مرحله نگهبانی که در 1 متری هواپیماست و نگهبانی که تو اتاق don fernando delgado هست هر دو خوابن اگه شما با سرعت جلوشون بدوید یا تابلو بازی در بیارید بیدار میشن و بهتون مشکوک میشن(باری که کنار بار سلامتی شماست زرد میشه) و اگه شما لو بری یا جایی باشی که نباید باشه اول آبکشت می کنن بعد اسمتو می پرسن (بار قرمز میشه)

اگه هر نگهبانی از فاصله دور به شما مشکوک میشه بدونید یه جای کارتون میلنگه این راهنما کاملا تست شدست شما همه کارهایی که گفتم رو درست انجام میدی؟دقیقا توضیح بده مشکل کجاست؟سوالی بود در خدمتم

:40:

alex_pk
27-07-2008, 14:02
بله کاملا تایید میشه
خواب هستن اونا

یکیش اونی که تو اتاق اون کسی که باید بکشیم و روی صندلی خوابیده
یکی هم اونور کنار هواپیما که باید فرار کنیم!

aseman e ghermez
27-07-2008, 15:58
کسی برنامه win rar رو نداره

Little Sparrow
27-07-2008, 15:58
منم این بازی رو تموم کردم.هرکمکی خواستین بگم.تو قدم به قدم نوشتن و اینا کمک خواستین من هستم.

aseman e ghermez
27-07-2008, 16:05
من هم بازی رو تموم کردم ولی اخر بازی نمیمیره اگر موس و کیبرد رو فشار بدید به هوش میاد