مشاهده نسخه کامل
: معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 سامسونگ
ممنون میشم اگه جواب بدید:40:
در همین راستا ، شماره فروشگاهی یا مرکزی در دبی رو کسی داره تو پیام خصوصی ارایه کنه؟
آخه این جور مواقع باید اینقدر سماق بمکیم تا یکی پیدا شه و جواب بده. واسه وقتی که یهو سفری پیش بینی نشده اتفاق میافته خیلی خوبه .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوشحال میشم نظر شما دوستان هم بدونم....
سلام دوستان .. refresh rate با clear motion rate چه فرقی میکنه؟؟ اصلا تفاوتی دارن؟؟
چون توی سایت اصلی برای مدل d8000سامسونگ CMR رو زده 960 hz اما توی سایت های دیگه refresh rate vرو زده 240hz
oghyanoos
18-07-2011, 00:02
بچه ها به نظرتون از بین دو مغازه فروشنده tv های samsung در کنار همدیگه، یکی با گارانتی سام سرویس و دیگری بدون گارانتی، کدوم یک برنده است؟؟
aminashtari
18-07-2011, 13:00
سلام دوستان .. refresh rate با clear motion rate چه فرقی میکنه؟؟ اصلا تفاوتی دارن؟؟
چون توی سایت اصلی برای مدل d8000سامسونگ CMR رو زده 960 hz اما توی سایت های دیگه refresh rate vرو زده 240hz
refresh rate یا نرخ تازه سازیه تصاویر تو ی تمام برندها یه معنی رو میده و قابل مقایسه هست اما clear motion rate ( CRM (مخصوص سامسونگ هست که از اون برای روان سازی تصاویر استفاده میکنه که اتفاقاً خیلی هم کارایی مفید و جالبی داره. توی برندهای دیگه هم تکنولوژی مشابهی هست با نامهای دیگه که اعدادشون فقط در برند هم نام قابل مقایسه هست چون هر کدوم روش خاصی برای بیان نتیجه دارند.
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
بچه ها به نظرتون از بین دو مغازه فروشنده tv های samsung در کنار همدیگه، یکی با گارانتی سام سرویس و دیگری بدون گارانتی، کدوم یک برنده است؟؟
دقیقاً منظور چیه؟ برنده چی؟!!
شما یا گارانتی دار میخوای بگیری یا بدون گارانتی. توی ضمانت دارها برای سامسونگ خب مشخصه که سام سرویس نماینده اصلی هست و مطمئن ترین.
oghyanoos
18-07-2011, 14:47
refresh rateدقیقاً منظور چیه؟ برنده چی؟!!
شما یا گارانتی دار میخوای بگیری یا بدون گارانتی. توی ضمانت دارها برای سامسونگ خب مشخصه که سام سرویس نماینده اصلی هست و مطمئن ترین.
واسه خرید نمیگم
برای فروش میگم کدوم بهتره!؟
چون خواستم نمایندگی سام سرویس رو بگیرم به من گفتن بهت نمایندگی مستقل نمیدیم! (باید برم زیر مجموعه یکی دیگه کار کنم، منم که بهم برخورد!)
حالا اگه من کنار نمایندگی سام سرویس مغازه فروش tv سامسونگ بدون گارانتی باز کنم، موفق میشم؟؟
banehmarket.com
18-07-2011, 23:50
این مدلی که به اسم D9000 معرفی کردید تلویزیون نیست، در حقیقت مانیتوره و به عنوان یک مانیتور بسیار زیباست.
ایا d9000 درتهران وجود داره؟
اگه هست قیمتش چنده؟
چند اینچه؟
aminashtari
20-07-2011, 10:02
با سلام
یه سری عکس از D6600 "46 براتون آماده کردم. سعی کردم در همه زوایا بگیرم و با تصاویر و فیلمهای مختلف تا بتونه به دوستان برای انتخاب کمک کنه.
احتمالا برای اینکه صفحه سنگین نشه توی 2 تا پست قرار بدم. البته تا جایی که میشده عکسها کم حجم شدن. Date inprint دوربین رو هم یادم رفت خاموش کنم. به بزرگی خودتون ببخشید.
همه تصاویر در مد Dynamic گرفته شدن. رزولیشن 1920*1080. Sd رو بعدا قرار میدم.
اکثرا عکس هستند. اونهایی که فیلم هستند رو مشخص کردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مستند LIFE
مستند LIFE
به عمق رنگ سیاه در تصویر بالا مخصوصا در وسط تصویر دقت کنید. به نظرم عالیه...
aminashtari
20-07-2011, 10:44
...در ادامه پست قبلی
Saving Private ryan Bluray Image
سئوالی بود در خدمت هستم
دستت درد نکنه. معلومه خیلی زحمت کشیدی.
برای اینکه صفحه سنگین نشه میتونی عکسها رو بصورت tumbnailes بذاری و لینک اندازه بزرگش رو بذاری تا دانلود کنیم.
یه تایپیک مخصوص هم برای این کار هست:
aminashtari
20-07-2011, 11:43
دستت درد نکنه. معلومه خیلی زحمت کشیدی.
برای اینکه صفحه سنگین نشه میتونی عکسها رو بصورت tumbnailes بذاری و لینک اندازه بزرگش رو بذاری تا دانلود کنیم.
یه تایپیک مخصوص هم برای این کار هست:
خواهش میکنم.
چشم در اولین فرصت. البته گفتم تا جایی که میشده عکسها رو کم حجم کردم. متوسط سایز برای هر عکس 40 کیلو بایته. مجموعاً کمتر از یک مگ هست.
aminashtari
20-07-2011, 11:51
thumbnail نمیشه هر کاری میکنم!!
aftab_azad20
20-07-2011, 11:55
خواهش میکنم.
چشم در اولین فرصت. البته گفتم تا جایی که میشده عکسها رو کم حجم کردم. متوسط سایز برای هر عکس 40 کیلو بایته. مجموعاً کمتر از یک مگ هست.
از دکوراسیون بیشتر از تی وی خوشم اومد:31:
thumbnail نمیشه هر کاری میکنم!!
وقتی از تو یه سایتی مثل Irupload.ir آپلود میکنی ، تو صفحه بعدش که آدرس عکس رو بهت میده یه عکس tumbnailes هم کنار آدرسها هست.
اون عکسه رو بزار و کنارش آدرس اندازه اصلی.
اگه ممکنه اندازه اصلی کمتر از 2 مگاپیکسل دیگه نباشه. ممنون
قیمت2011 LED سامسونگ (سام سرویس) اعلام شد
با سلام . من میخوام یک تلویزیون سامسونگ بخرم . خودم نظرم رو پلاسماست . اما یکم در مورد مصرف برقش نگرانم . شنیدم تا 600 تا 700 وات مصرف داره . من 50 اینچ میخوام . نمایندگی ال جی رفتم واسه مدل pj350 خودش گفت در بیشترین حالت 650 وات مصرف داره و این واقعا نسبت به مدل های ال ای دی خیلی بالاست . اما نمایندگی سامسونگ یه مدل داشت 51 اینچ . اسم مدلش اینه ... 51D455 .
البته تو خود سایت اصلی سامسونگ همچنین مدلی نبود و مدل 51D450 بود ( چرا اینجوریه ؟ فرقی باهم دارن این 2تا مدل )
اینم لینک صفحش :
جالب بود که وقتی در مورد مصرف برقش گفتم ، فروشنده پشت تلویزیون رو بهم نشون داد که نوشته بود 275 وات .
به نظرتون این مصرف میتونه واقعی باشه ؟
این حداکثر مصرفش بوده یا میانگین ؟
کلا به نظرتون مدل خوبیه ؟
ممنون میشم اساتید راهنماییم کنن و اگر مدلی خودشون مد نظرشون تا حداکثر 1.300.000 پیشنهاد بدن
banehmarket.com
20-07-2011, 23:22
با سلام . من میخوام یک تلویزیون سامسونگ بخرم . خودم نظرم رو پلاسماست . اما یکم در مورد مصرف برقش نگرانم . شنیدم تا 600 تا 700 وات مصرف داره . من 50 اینچ میخوام . نمایندگی ال جی رفتم واسه مدل pj350 خودش گفت در بیشترین حالت 650 وات مصرف داره و این واقعا نسبت به مدل های ال ای دی خیلی بالاست . اما نمایندگی سامسونگ یه مدل داشت 51 اینچ . اسم مدلش اینه ... 51D455 .
البته تو خود سایت اصلی سامسونگ همچنین مدلی نبود و مدل 51D450 بود ( چرا اینجوریه ؟ فرقی باهم دارن این 2تا مدل )
اینم لینک صفحش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالب بود که وقتی در مورد مصرف برقش گفتم ، فروشنده پشت تلویزیون رو بهم نشون داد که نوشته بود 275 وات .
ممنون میشم اساتید راهنماییم کنن و اگر مدلی خودشون مد نظرشون تا حداکثر 1.300.000 پیشنهاد بدن
اگه پلاسما می خی برو تو پاناسونیک و ال جی پلاسما ها شون از مدل های دیگه بهتره
*Alucard*
20-07-2011, 23:26
اینم لینک صفحش :
جالب بود که وقتی در مورد مصرف برقش گفتم ، فروشنده پشت تلویزیون رو بهم نشون داد که نوشته بود 275 وات .
اون حداکثر مصرف برقش هست و به طور میانگین کمتر از این مصرف میکنه چون مصرف برق در پلاسماها بستگی به محتوای مورد نمایش داره در نماهای تاریک و تیره مصرف برق کمتر و در نماهای روشن برعکس هست.
بین سامسونگ 46d6600 و سونی 46nx720 کدام بهتره برای خریدن ؟
بین سامسونگ 46d6600 و سونی 46nx720 کدام بهتره برای خریدن ؟
جفتشون طراحی زیبایی دارن....ولی من NX720 رو بیشتر میپسندم.....
ظاهرا رنگ های سونی طبیعی تر هست ولی به جاش سامسونگ رنگ و لعاب بیشتری به تصویر داده......
سامسونگ فکر میکنم که ارزونتر باشه.......
سامسونگ توی ساپورت فرمت ها از سونی کمی قویتره.....
هر دو تا گیرنده دیجیتال دارن........
سونی 200 هرتز هست در مقابل سامسونگ 100 هرتز ......شخصا سونی رو بیشتر میپسندم.......:20:
خیلی ممنون آیا سونی هم اینترنت داره؟
نمیدونم جایی ندیدم-ولی این طور که شنیدم اینترنت خوبی هم داره......
babak_zn88
21-07-2011, 19:42
ببخشيد دوستان D6600 و C7000 كدوم رو ترجيح ميديد؟از لحاظ كيفيت تصوير كدوم بهتر هست؟و سوال بعد اينكه تفاوت D6600 و D7000 در چيه؟
saeed1351
22-07-2011, 09:18
دوستان سایتهای avforumsوhdtvtest پلاسمایSamsung PS51D8000 3D Plasma را مورد بررسی قرار داده لطف کنید بخونید و بزبان ساده برا ما توضیح دهید
banehmarket.com
22-07-2011, 13:11
بله که داره
اکثر مدل های جدید سونی اینترنت دارند
*Alucard*
22-07-2011, 22:28
دوستان سایتهای avforumsوhdtvtest پلاسمایSamsung PS51D8000 3D Plasma را مورد بررسی قرار داده لطف کنید بخونید و بزبان ساده برا ما توضیح دهید
خیلی خلاصه توی اون قسمت نتیجه HDTVTest نوشته:
پلاسمای جدید سامسونگ قدم مثبت بزرگی نسبت به پلاسماهای قبلی این شرکت هست و اولین بار هست که اونها (HDTVtest) یکی از این پنلها رو برای خرید توصیه میکنن که قابلیت رقابت با یکی از پلاسماهای پاناسونیک رو داره.
درسته که تصویرش به غنای پلاسماهای کمپانیهای ژاپنی نیست ولی نقاط قوتی داره که اونهارو خوشحال میکنه.
بازتولید سطح مشکیش نسبت به قبل خیلی پیشرفت کرده و به جا موندن اثر تصویر در اونها خیلی کم شده و تصاویر سه بعدی هم در اونها به خوبی تصاویر سه بعدی پاناسونیک خیلی نزدیک شده.
اما سامسونگ با یک رقیب سرسخت به اسم پاناسونیک 50GT30 باید رقابت کنه که تقریبا هم قیمت با هم هستن و بازتولید مشکی قویتری داره و رنگهای دقیقتری بدون تنظیمات اضافی تولید میکنه , صفحه ضد انعکاس بهتری داره و همینطور جزئیات بیشتری حتی بعد از کالیبره شدن نمایش میده اما پلاسماهای سامسونگ خطای کمتری در نماهای متحرک نسبت به پاناسونیک انجام میدن که به این معنی هست که PS51D8000 بهترین کیفیت رو در نماهای متحرک بین همه HDTV ـهایی که اونها تا به تازگی تست کردن داره.
D8000 رزولوشن عمودی بهتری هم موقع پخش تصاویر سه بعدی داره که باعث میشه ناهمواریهای کمتری هم در لبه هایی که تکسچرهای پرجزئیات دارن داشته باشه....
.... کمپانی کره ای هنوز باید کارهای زیادی انجام بده اما سامسونگ D8000 جانشین مستحکمی برای خریدارای پلاسما هست که نمیخوان پاناسونیک بخرن.
ترکیبی از تصاویر متحرک بدون خطا و جزئیات خوب و بازتولید رنگهای بی نقص و سرعت پاسخ گویی سریع برای بازیهای کامپیوتری و رزولوشن سه بعدی Full HD همگی پیش درآمدی برای دریافت این مدال "شدیدا توصیه میشود" هست.
AVForums:
نقاط قوت:
دقت در جزئیات بعد از کالیبره شدن در حد مرجع (یعنی دیگه از این بهتر نمیشه).
دقت رنگ بعد از کالیبره شدن در حد مرجع.
وایت بالانس 10 مرحله ای.
سیستم تنطیم رنگ.
تیونر HD داخلی.
قابلیت های اینترنتی چشمگیر.
طرااحی خیلی خوب برای منوها.
کیفیت بدنه و طراحی عالی.
پردازنده تصویری تحسین برانگیز.
زاویه دید گسترده.
WI FI داخلی.
مصرف برق کم برای یک پلاسما.
نقاط منفی:
پویایی و بازتولید مشکی باید بهتر باشد
مقداری PWM نویز در تصویر
وایت بالانس 10 مرحله میتونه موقع استفاده مشکل زا باشه
بعضی اوقات در تصاویر سه بعدی تصویر دوتایی دیده میشه
تاخیر ورودی برای گیمرها باید بهتر بشه
عینکهای سه بعدی شکننده به نظر میرسن
کنترل دستگاه خیلی ساده هست.
کنترل دستگاه در بعضی مواقع به درستی کار نمیکنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](PS51D8000)-51-Inch-3D-Plasma-TV-Review.html
soheil_julio
23-07-2011, 14:19
با سلام
یه سری عکس از D6600 "46 براتون آماده کردم. سعی کردم در همه زوایا بگیرم و با تصاویر و فیلمهای مختلف تا بتونه به دوستان برای انتخاب کمک کنه.
احتمالا برای اینکه صفحه سنگین نشه توی 2 تا پست قرار بدم. البته تا جایی که میشده عکسها کم حجم شدن. Date inprint دوربین رو هم یادم رفت خاموش کنم. به بزرگی خودتون ببخشید.
همه تصاویر در مد Dynamic گرفته شدن. رزولیشن 1920*1080. Sd رو بعدا قرار میدم.
اکثرا عکس هستند. اونهایی که فیلم هستند رو مشخص کردم.
آقا واقعا ممنونم ..فقط چند تا سوال داشتم.
1..کیفیت 3d این مدل به چه صورتی هست؟
2..آیا مدل d7000 وارد بازار شده؟و اگه شده قیمتش چنده؟(این سوال خواهشا هر کی اطلاع داره جواب بده)
3..قیمت همین 6600 شما چنده..شما چند گرفتین؟
مرسی
ssoohheeiill
23-07-2011, 14:30
2..آیا مدل d7000 وارد بازار شده؟و اگه شده قیمتش چنده؟(این سوال خواهشا هر کی اطلاع داره جواب بده)
مرسی
-1بهتر دوستمون aminashtari جواب بده
2 - یه شایعاتی بود که سایز 46 با قیمت 2،300،000 تو بانه داره به فروش میرسه که بنده تماس گرفتم گفت داشتیم ولی تموم شده پرسیدم کی میارید گفت معلوم نیست بعد 2 هفته هنوز نیاورده
3 - سایز 46 با دو تا عینک همین دیروز 2،000،000 می گفت سایز 40 1،700،000
aminashtari
24-07-2011, 07:51
مرسی
خواهش میکنم.
1- 3d های 2011 سامسونگ مشکلات 2010ها رو ندارند مثل cross talk یا دوبینی یا سایه دار بودن تصاویر که در مدلهای 2010 بعضی اوقات آزاردهنده بود. زاویه دید بیشتر. ارتباط بلوتوس نسبت به ارتباط اینفرارد در 2010ها که باعث Sync بهتر تلویزیون و عینک میشه. در مجموع خوبه و من مشکلی ندیدم ولی خب نسبت به پلاسماهای3d معروف پاناسونیک در سطح پایینتری از لحاظ Reality توی تصاویر 3d قرار میگیره.
2- تهران رو نمیدونم اما ظاهراً یکی دو جا توی بانه آوردن. بنظرم اگر قصد خرید دارید یه مقدار صبر کنید سری 7 و 8 رو بگیرید. واقعاً طراحی های زیبایی دارند. قیمت دقیقاً اطلاعی ندارم.
3- تهران حدود 2730 با یک عینک. من از بانه با دو تا عینک گرفتم 2200. الان ظاهرا ارزونتر شده.
aminashtari
24-07-2011, 08:11
ببخشيد دوستان D6600 و C7000 كدوم رو ترجيح ميديد؟از لحاظ كيفيت تصوير كدوم بهتر هست؟و سوال بعد اينكه تفاوت D6600 و D7000 در چيه؟
- اگر منظورتون c7000 2010 هست بنظر من 2011ها انتخاب بهتری هستند. تنها برتری c7000 که از نظر من فقط روی کاغذ برتری هست پنل 200 هرتز نسبت به پنل 120 d6600 هست که در عمل تفاوتی من حس نکردم.
- تفاوت کیفیت تصویر اونقدر زیاد نیست. یه سری اصلاحات جزئی در 2011 ها صورت گرفته اما تصویر c7000 هم بنظر من خیلی خوبه و اگر 3d خیلی مهم نباشه ( که واقعاً هم با توجه به کمبود سورس و قیمت بالای تجهیزات مهم نیست!) c7000 با توجه به افت قیمتی که داشته گزینه خوب و مقرون به صرفه ای هست. حتی انتخاب بهتر برای تصاویر 2d میتونه c6960 باشه که واقعاً پنل دوست داشتنی هست به نظر من.
تفوتهای d7000 و D6600:
- پنل 200 هرتز نسبت به 100 هرتز.
- Clear Motion Rate 800 نسبت به 400.
- Micro Dimming در D7000 موجوده.
- طراحی باریکتر قاب دور بدنه.
- باند 2*15 وات نسبت به 2* 10 وات.
بنظر من به غیر از طراحی بدنه زیبای d7000 برتری آنچنان محسوسی از لحاظ نتیجه نهایی که همون تصویر هست نسبت به d6600 وجود نداره. البته Micro Dimming هم تفاوتهای جزئی و زیبایی رو از لحاظ تقسیم نور بهتر در پنل و کنتراست بهتر بوجود میاره.
در نهایت اگر اختلاف قیمت همون در حد 200 تا 300 که دوستان قیمت دادن باشه D7000 انتخاب بهتری هست به نظر من.
babak_zn88
24-07-2011, 19:14
- اگر منظورتون c7000 2010 هست بنظر من 2011ها انتخاب بهتری هستند. تنها برتری c7000 که از نظر من فقط روی کاغذ برتری هست پنل 200 هرتز نسبت به پنل 120 d6600 هست که در عمل تفاوتی من حس نکردم.
- تفاوت کیفیت تصویر اونقدر زیاد نیست. یه سری اصلاحات جزئی در 2011 ها صورت گرفته اما تصویر c7000 هم بنظر من خیلی خوبه و اگر 3d خیلی مهم نباشه ( که واقعاً هم با توجه به کمبود سورس و قیمت بالای تجهیزات مهم نیست!) c7000 با توجه به افت قیمتی که داشته گزینه خوب و مقرون به صرفه ای هست. حتی انتخاب بهتر برای تصاویر 2d میتونه c6960 باشه که واقعاً پنل دوست داشتنی هست به نظر من.
تفوتهای d7000 و D6600:
- پنل 200 هرتز نسبت به 100 هرتز.
- Clear Motion Rate 800 نسبت به 400.
- Micro Dimming در D7000 موجوده.
- طراحی باریکتر قاب دور بدنه.
- باند 2*15 وات نسبت به 2* 10 وات.
بنظر من به غیر از طراحی بدنه زیبای d7000 برتری آنچنان محسوسی از لحاظ نتیجه نهایی که همون تصویر هست نسبت به d6600 وجود نداره. البته Micro Dimming هم تفاوتهای جزئی و زیبایی رو از لحاظ تقسیم نور بهتر در پنل و کنتراست بهتر بوجود میاره.
در نهایت اگر اختلاف قیمت همون در حد 200 تا 300 که دوستان قیمت دادن باشه D7000 انتخاب بهتری هست به نظر من.
با تشكر از بابت توضيحات كاملتون يكي اينكه من بايد منتظر بمونم d7000 40 inch بياد (با توجه به بودجه و متراژ منزل) ولي يكجورايي micro diming براي من كه نور پنجره تقريبا روبرو led ميخوره و بازتاب نور وجور داشته باشه فكر كنم وجودش لازم باشه درسته؟
و مورد ديگه اينكه در سري 2011 اگه از سام سرويس خريد نكنيم امكان اينكه از طريق led به اينترنت وصل شد هست يا خير اينكه؟يعني اينكه نيشه با keyboard مخصوصش هر سايتي دوست داشته باشي رفت يا خير؟كلا مهمترين موارد استفاده smart بودن چيه ؟ با تشكر
aminashtari
25-07-2011, 07:46
با تشكر از بابت توضيحات كاملتون يكي اينكه من بايد منتظر بمونم d7000 40 inch بياد (با توجه به بودجه و متراژ منزل) ولي يكجورايي micro diming براي من كه نور پنجره تقريبا روبرو led ميخوره و بازتاب نور وجور داشته باشه فكر كنم وجودش لازم باشه درسته؟
و مورد ديگه اينكه در سري 2011 اگه از سام سرويس خريد نكنيم امكان اينكه از طريق led به اينترنت وصل شد هست يا خير اينكه؟يعني اينكه نيشه با keyboard مخصوصش هر
سايتي دوست داشته باشي رفت يا خير؟كلا مهمترين موارد استفاده smart بودن چيه ؟ با تشكر
- Micro Dimming یه اگوریتم برای تقسیم دقیق نور در کل صفحه پنل هست و در کیفیت و جزئیات تاثیر داره و نه اونقدر در شدت نور پنل. شما اگر اتاق پر نوری دارید میتونید به پنلهای مات هم فکر کنید که البته سامسونگ led2011ها همه Glossy هستند و باید توی برندهای دیگه بگردید مثلاً Sony ex720. من هم پنلم دقیقاً روبروی tv هست اما من چون نوع تصویر صفحه های glossy رو بیشتر میپسندیدم و بنظرم جزئیات رو دقیق تر، تمیز تر و کریستالی تر ارائه میکنه و از طرفی کمتر پیش میاد که بخوام توی روز ازش استفاده کنم، بهمین دلایل صفحه های براق رو انتخاب کردم و الان هم راضی هستم.
- بله میشه. بدون کیبرد مخصوص هم میشه. با کنترل معمولیه خود tv مثل موبایل توی بروزر میشه تایپ کرد. البته یه سری محدودیتهای جزئی نسبت به بروزهای pc داره.
- مهمترین امکان تلویزیونهای Smart همین امکان همزمان اتصال به شبکه و استفاده از امکانات تلویزیونهای معمولی هست.
oghyanoos
25-07-2011, 12:07
دوستان عزیز، تا حالا جایی دیدید فروشنده ای samsung با گارانتی متفرقه(بجز سام سرویس) بفروشه؟؟
abbasalizadeh
25-07-2011, 14:21
دوستان مطلع
samsung LED D6600 که در بانه به فروش میرسه، با کدوم یکی از مدل های LED سامسونگ که با ضمانت سام سرویس هست مطابقت داره؟ آیا با مدل D6960 یکی هست؟
من اگر نخوام برای قابلیت 3D پول خرج کنم، اما بخوام کیفیت تصویر از نظر نسبت کنتراست و CMR و سایر موارد تعیین کننده در کیفیت تصویر را داشته باشم، چه گزینه ای رو می تونم انتخاب کنم؟
مشکل من اینه که قابلیت سه بعدی خیلی برام مهم نیست، اما اگر از مدل های سه بعدی صرفنظر کنم، خیلی از موارد مهم در کیفیت تصویر و همچنین امکاناتی مثل Smart TV رو از دست میدم.
بعنوان مثال، گر بخوام بین دو مدل 40D6960 و 40D5950 انتخاب کنم، صرفنظر از سه بعدی بودن، مدل D6960، چه برتری دیگه ای داره؟ آیا 50 هرتز بودن در D5950 نسبت به 100 هرتز بودن در D6960 ضعف بزرگی محسوب میشه؟آیا در D5950 قابلیت پخش فرمت های مختلف ویدئویی از وی USB وجود داره؟
نسبت کنتراست D5950 یک به 8000000 هست که ه نظر بد نیست.
لطفا دوستان عزیز و مطلع و با تجربه من رو راهنمایی کنند.
با تشکر
abbasalizadeh
26-07-2011, 05:20
مبارکه..............
فقط در مورد ضبط کردن و مشخصاتش از قبیل کیفیت ضبط و فرمتش و ..... اطلاعات بدید.
در ضمن به جز این تی وی دیگه چه مدل هایی قابلیت ضبط کردن را دارند؟ البته از مدل ارزوناش
سلام
میخواستم بدونم آیا قابلیت ضبط تصاویر در مدل LED 40D5950 وجود داره یا نه؟
abbasalizadeh
26-07-2011, 05:32
دوستان عزیز اگر میشه نظر بدهند که از بین LED 40D5950 و LED 40D6920 با توجه به اختلاف قیمت دویست هزارتومانی و تفاوت در :
1. نداشتن یا داشتن پخش صدای سه بعدی
2. نداشتن یا داشتن قابلیت جستجوی هوشمند (search all)
3. 50 هرتز و 100 هرتز بودن
آیا می ارزه برای این اختلافات، دویست هزارتومن اضافه بدم؟
آره می ارزه. بخصوص برای مورد سوم
aminashtari
26-07-2011, 07:42
دوستان مطلع
samsung LED D6600 که در بانه به فروش میرسه، با کدوم یکی از مدل های LED سامسونگ که با ضمانت سام سرویس هست مطابقت داره؟ آیا با مدل D6960 یکی هست؟
من اگر نخوام برای قابلیت 3D پول خرج کنم، اما بخوام کیفیت تصویر از نظر نسبت کنتراست و CMR و سایر موارد تعیین کننده در کیفیت تصویر را داشته باشم، چه گزینه ای رو می تونم انتخاب کنم؟
مشکل من اینه که قابلیت سه بعدی خیلی برام مهم نیست، اما اگر از مدل های سه بعدی صرفنظر کنم، خیلی از موارد مهم در کیفیت تصویر و همچنین امکاناتی مثل Smart TV رو از دست میدم.
بعنوان مثال، گر بخوام بین دو مدل 40D6960 و 40D5950 انتخاب کنم، صرفنظر از سه بعدی بودن، مدل D6960، چه برتری دیگه ای داره؟ آیا 50 هرتز بودن در D5950 نسبت به 100 هرتز بودن در D6960 ضعف بزرگی محسوب میشه؟آیا در D5950 قابلیت پخش فرمت های مختلف ویدئویی از وی USB وجود داره؟
با تشکر
- بله d6600 همون d6960
- به نظر من c6960 2010 البته الان قیمت ندارم اما توی کیفیت 2d 100% از 2011 های سری 5 بهتر هست. local dimming هم داره. دیگه چی میخوای؟!
- اگر tv رو به اینترنت وصل نمیکنید smart tv بی معنیه.
- 50 با 100 تفاوت کاملا محسوسی داره. سامسونگ در پخش فرمتهای مختلف بهترینه در همه مدلهاش.
---------- Post added at 08:42 AM ---------- Previous post was at 08:40 AM ----------
دوستان عزیز اگر میشه نظر بدهند که از بین LED 40D5950 و LED 40D6920 با توجه به اختلاف قیمت دویست هزارتومانی و تفاوت در :
1. نداشتن یا داشتن پخش صدای سه بعدی
2. نداشتن یا داشتن قابلیت جستجوی هوشمند (search all)
3. 50 هرتز و 100 هرتز بودن
آیا می ارزه برای این اختلافات، دویست هزارتومن اضافه بدم؟
- پخش صدای سه بعدی یه فریب تبلیغاتیه. تا زمانی که اسپیکرها بصورت 5.1 نباشند صدای سه بعدی وجود نداره. بنظر من سری 6 مناسب تر هست.
سلام
بنظرتون توی رده سامسونگ کدوم مدل بهترین کیفیت تصویر رو داره؟
بهترین مدل بازار کدوم مدله؟
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
مدل D8880 چه جوریاست؟
کسی از امکانات و قیمتش اطلایی داره؟
n.a.b.a.t
26-07-2011, 14:15
بالاخره اسمارت tv سامسونگ 46D8000 رو از بانه خريدم .
سوالي دارين درخدمتم .
abbasalizadeh
26-07-2011, 14:48
سوالي دارين درخدمتم .
خب دوست عزیز قیمت؟
دوستان مطلع
با تشکر
CMR نکته مهمیه. هر چی بالاتر بهتر. CMR در D6960 عددش 400 است. واقعا تو کیفیت 2D تاثیر گذاره.
سعی کنید به هیچ وجه سراغ مدلهای 50 هرتز نرید.
عددهای کنتراست دینامیک رو زیاد جدی نگیرید. این عددها اونقدر قابل اعتماد نیستن.
چون هنوز نمیدونم D5950 معادل کدوم مدل آسیاست درباره USBش اطلاعاتم کامل نیست.
Injaneb2
26-07-2011, 15:02
سوالي دارين درخدمتم .
مبارکه
LED است دیگه؟
abbasalizadeh
26-07-2011, 17:24
دوستان عزیز لطفا من رو راهننمایی کنن. کلا گیج شدم از بس مدل های مختلف رو بررسی کردم. به هیچ نتیجه ای هم نرسیدم.
من یک تلویزیون LED میخوام که کیفیت تصویرش خوب باشه. بالای 100 هرتز و نسبت کنتراست مناسب.
امکان اتصال ه اینترنت و WEB browser داشته باشه. (آیا Smart TVبودن با داشتن web browser یکی هست یا ممکنه تلویزیونی smart باشه اما browser نداشته باشه؟)
امکان پخش فرمت های مختلف ویدیویی رو از روی USB داشته باشه.
سه بعدی نباشه
لطفا ارزانترین مدلی از LED های سامسونگ که این قابلیت ها رو داره به من معرفی کنین.
d6960 local dimming c6960 2010هم داره.
دوست عزیز منبعی در این زمینه معرفی بفرمایید تا بیشتر مطالعه کنیم. این مدل micro dimming داره یا local dimming?
دوست عزیز منبعی در این زمینه معرفی بفرمایید تا بیشتر مطالعه کنیم. این مدل micro dimming داره یا local dimming?
فکر نمی کنم همچین چیزی باشه.
Micro Dimming فقط در سری های 7 و 8 هست. نه در سری 6
منم با همین ذهنیت تعجب کردم ولی چون مطمئن نبودم خواهان ارائه منبع شدم تا بیشتر آگاه بشیم
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
سوالي دارين درخدمتم .
مبارکتون باشه دوست عزیز
اگه ممکنه قیمت و اسم فروشگاه رو پ.خ بفرمایید
آیا با مدلهای رقیب مثل 9705 یا LE830 یا NX720 هم مقایسه کردید؟ کنترل آیفون گونه و کیبورد بیسیم همراه دستگاه نبود؟
دوستان عزیز لطفا من رو راهننمایی کنن. کلا گیج شدم از بس مدل های مختلف رو بررسی کردم. به هیچ نتیجه ای هم نرسیدم.
من یک تلویزیون LED میخوام که کیفیت تصویرش خوب باشه. بالای 100 هرتز و نسبت کنتراست مناسب.
امکان اتصال ه اینترنت و WEB browser داشته باشه. (آیا Smart TVبودن با داشتن web browser یکی هست یا ممکنه تلویزیونی smart باشه اما browser نداشته باشه؟)
سه بعدی نباشه
لطفا ارزانترین مدلی از LED های سامسونگ که این قابلیت ها رو داره به من معرفی کنین.
الان دیگه اکثر تلویزیون ها 3D شدن من هم دنبال یه دو بعدی خوب بودم ولی با این مشخصات پیدا نشد رفتم و D6920 رو سفارش دادم.......
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
دوستان تا فردا پس فردا تلویزیون D6920 به دستم میرسه...
به نمایندگی سفارش دادم.....
1-چیا باید همراهش باشه......
2-بعد از تحویل چه چیزیایی رو تست کنم.....
™ALI®EZA
27-07-2011, 00:24
با عرض پوزش
از سری 7 فقط مدل های UNXXD7000 و UEXXD7000 دارای Micro Dimming هستن ولی متاسفانه مدل UAXXD7000 Micro Dimming نداره.:41:
aminashtari
27-07-2011, 07:30
سوالي دارين درخدمتم .
مبارک باشه. خرید بسیار خوبی انجام دادین. بالاترین مدل 2011 سامسونگ تا این لحظه. نمیدونم سری 9 2011 وجود داره یا خیر.
اگر لطف کنید قیمت و محتویات مجموعه رو بیان کنید ممنون میشیم.
aminashtari
27-07-2011, 08:50
micro dimming یا local dimming یا precision dimming در واقع عملکرد مشابهی دارند که در مدلهای مختلف به نسبت قدرت پنل نتیجه مشابهی رو ارائه میکنند.
درمدلهای 2010 پنلهای سری 8 و بالاترین مدل از سری 6 که مشابه c6960 سام سرویس هست دارای این قابلیت هستند و در مدلهای 2011 سری 7 و 8.
بنظر من خیلی روی این مورد انرژی نذارید. تفاوت تصویر نهایتاً 10% هست. البته کسی که دنبال بهترینه و محدودیت بودجه نداره به چیزی کمتر از بهترین راضی نمیشه...
aminashtari
27-07-2011, 08:58
سه بعدی نباشه
بالای 100 هرتز سری های 6 2011 به بالا.
بله میشه smart باشه و web browser نداشته باشه. دو مدلی که سام سرویس از سری 6 آورده دقیقاً تفاوتشون در داشتن و نداشتن این مورده. سری 7 و 8 این قابلیت رو دارند.
تقریباً همه مدلهای سامسونگ امکان پخش فرمتهای مختلف رو دارند. بنا به قیمت پشتیبانی از تعداد فرمتهای مختلف تغییر میکنه.
farhoudr
27-07-2011, 11:02
من اطلاعات بيشتري در مورد d6400 سايز 40 ميخوام.متاسفانه سايت سامسونگ اطلاعات كاملي نداره
1- آيا گيرنده ديجيتال داره؟
2- آيا اسمارت تي-وي است؟
3- آيا ميتونم بدون خريد هيچ وسيله جانبي به اينترنتوصل بشم؟
4- كيفيت تصوير و ابري شدن درمقايسه با 6960 تا چه حدي است؟
5- در بازار تهران اين مدل شناخته شده نيست.كسي ميدونه معادل اين مدل در تهران و سام سرويس چه اسمي است؟
6- قيمتش اگه ممكنه.
aminashtari
27-07-2011, 11:29
با عرض پوزش
از سری 7 فقط مدل های UNXXD7000 و UEXXD7000 دارای Micro Dimming هستن ولی متاسفانه مدل UAXXD7000 Micro Dimming نداره.:41:
اگر ممکنه منبع رو هم ذکر کنید. فکر میکنم سریهای 7 و 8 2011 همه Micro Dimming رو داشته باشند.
™ALI®EZA
27-07-2011, 14:35
اگر ممکنه منبع رو هم ذکر کنید. فکر میکنم سریهای 7 و 8 2011 همه Micro Dimming رو داشته باشند.
از سری 8 مدل های UAXXD8000 و UEXXD8000 مجهز به Micro Dimming هستن ولی مدل UNXXD8000 دارایMicro Dimming Plus هست.
همینطور که شما هم میدونید UAXXD7000 برای اسیا به غیر از کره جنوبی که UN هست ، خاورمیانه ، افریقا و استرالیا هست که شما میتونید به سایت هر کدوم از مناطقی که بالا ذکر کردم سر بزنید.
مثلا سایت استرالیا رو نگاه کنید :
جلوی Micro Dimming نوشته No
™ALI®EZA
27-07-2011, 17:17
سوالي دارين درخدمتم .
سلام مبارکتون باشه.
میشه تو یه اتاق تاریک یه تستی بکنی ببینی مشکلاتی از قبیل Backlight Bleed , Clouding و Banding داره یا نه؟چون تو سایت avforum.com خیلی ها این مشکلات رو داشتن و ناراضی بودن.
n.a.b.a.t
27-07-2011, 17:55
از بانه ماركت خريدم ميتونيد قيمت رو از اونجا ببنيند
خوب همین جا قیمتو میگفتی.
خواهشاً اگه تونستی عکسهاشو بذاری تو سایت.
فرق سونی 46nx701 با 46nx702 چیه؟ کدام بهتره؟
جدای از همه مقایسه ها به دو دلیل 2011 بودن و آپدیت مدل قبلی بودن قطعا NX720 بهتره......:20:
LiverBarca
28-07-2011, 00:33
دوستان من به فکر خریدن یه led هستم که 42 یا 46 اینچ باشه(زیر 40 نباشه).....
بعد از کمی تحقیقات فهمیدم که led بهتر از پلاسما و lcd هست،درسته؟؟؟
اما نمیدونم کدوم مارک بهتره!!!!!!!
سامسونگ یا ال جی یا سونی یا پاناسونیک و یا...
البته نظر خودم رو سامسونگه ولی میگم که هیچ جا برام اثبات نشده کدوم بهتره...
اگه کسی 100% میدونه کدوم مارک بهتره لطفآ بگه...
بودجم هم تا 1500 هست(اصلآ با 1500 میشه همچینچیزی گرفت؟؟؟)
اگه میشه بگین بهترین مدلی که با این پول میشه گرفت چیه؟؟؟
یه چیزی میخوام که افت قیمتشو کرده باشه و بعد از خرید هی نیاد پایین تر(البته با توجه به قیمت فکر کنم افت قیمتشو کرده باشه ولی محض احتیاط گفتم)
100% ورودی hdmi داشته باشه و رزولیشنش هم هر چی بالاتر بهتر...(برای گیم و فیلم مناسب باشه)
ممنون
*Alucard*
28-07-2011, 01:46
در مورد مشکل ابری بودن (عدم یکنواختی شدت نور) پنلهای سامسونگ که سال پیش هم گزارشاتی در این مورد در ریویوهای مختلف انتشار پیدا کرده بود ظاهرا این مشکل در بین پنلهای مختلف حتی در یک مدل مشخص شدت و ضعف داره یعنی بعضی از پنلها مشکل ابری بودن تصویر دارن ولی در بعضی دیگه این مشکل کمتر هست و روال مشخصی هم طی نمیکنه البته در اروپا برخی از مدلهای مونتاژ شده در لهستان مشکلات کمتری نسبت به مدلهای مونتاژ شده در چین داشتن اما باز هم نمیشه صرفا به این مسئله تاکید کرد بنابراین برخورد به این مشکل و یا شدت و ضعفش یک امر کاملا راندم و به قولی شانسی هست.
jamshimi
28-07-2011, 09:14
دوستان آِیا مدل D650 سامسونگ هست .46 اینچ داره یا خیر
aminashtari
28-07-2011, 10:08
بنظرم توی تاپیک مربوطه سوال رو مطرح کنید نتیجه بهتری میگیرد!
aminashtari
28-07-2011, 10:14
اگر 2400 گرفتین و tv هیچ موردی نداشته باشه خیلی میارزه بنظرم.
عکس هم بگذارید خیلی خوبه.
aminashtari
28-07-2011, 10:29
دوستان من به فکر خریدن یه led هستم که 42 یا 46 اینچ باشه(زیر 40 نباشه).....
بعد از کمی تحقیقات فهمیدم که led بهتر از پلاسما و lcd هست،درسته؟؟؟
اما نمیدونم کدوم مارک بهتره!!!!!!!
سامسونگ یا ال جی یا سونی یا پاناسونیک و یا...
البته نظر خودم رو سامسونگه ولی میگم که هیچ جا برام اثبات نشده کدوم بهتره...
اگه کسی 100% میدونه کدوم مارک بهتره لطفآ بگه...
بودجم هم تا 1500 هست(اصلآ با 1500 میشه همچینچیزی گرفت؟؟؟)
اگه میشه بگین بهترین مدلی که با این پول میشه گرفت چیه؟؟؟
یه چیزی میخوام که افت قیمتشو کرده باشه و بعد از خرید هی نیاد پایین تر(البته با توجه به قیمت فکر کنم افت قیمتشو کرده باشه ولی محض احتیاط گفتم)
100% ورودی hdmi داشته باشه و رزولیشنش هم هر چی بالاتر بهتر...(برای گیم و فیلم مناسب باشه)
ممنون
بهتر یا بدتر وجود نداره. بسته به سلیقه هست. البته معمولا led کنتراست و رنگ بهتری نسبت به lcd ارائه میکنه اما پلاسما کلا نوع تصویرش فرق میکنه. باید ببینید کدوم نوع تصویر رو میپسندید.
مارک هم بهتر و بدتر نداریم. هر برندی توی سطوح مختلف و با قیمتهای مختلف محصول داره. اما بنظرم برای یه راهنمایی کلی توی led و lcd با توجه به سابقه قبلی، قیمت، امکانات جانبی و گارانتی سامسونگ توصیه میشه و برای پلاسما با توجه به همون موارد بالا پاناسونیک. اما بازهم میگم معنیش این نیست که مثلا اگر پلاسما از سامسونگ بگیرید ضرر کرده باشید...
فکر میکنم با افزایش بودجه تا 1700 بشه سریهای 5 2011با گارانتی یا سریهای 6 2011 روبدون گارانتی تهیه کنید.
الان دیگه full hd و HDMI port برای tv مثل فرمون و لاستیک شده برای ماشین!ا
aminashtari
28-07-2011, 10:39
از سری 8 مدل های UAXXD8000 و UEXXD8000 مجهز به Micro Dimming هستن ولی مدل UNXXD8000 دارایMicro Dimming Plus هست.
همینطور که شما هم میدونید UAXXD7000 برای اسیا به غیر از کره جنوبی که UN هست ، خاورمیانه ، افریقا و استرالیا هست که شما میتونید به سایت هر کدوم از مناطقی که بالا ذکر کردم سر بزنید.
مثلا سایت استرالیا رو نگاه کنید :
جلوی Micro Dimming نوشته No
ظاهراً سری D7xxx دو مدل داره که در یکیش Micro Dimming وجود نداره. ببینید:
دوست عزیز امین اشتری می تونید تاپیک فرق سونی را به من راهنمایی کنید با تشکر
aminashtari
28-07-2011, 12:24
دوست عزیز امین اشتری می تونید تاپیک فرق سونی را به من راهنمایی کنید با تشکر
در هر یک از تاپیکهای زیر میتونید سوالتون رو مطرح کنید. ضمن اینکه اگه منظورتون sony nx710 و nx720 هست مهمترین تفاوتشون توی refresh rate هست که توی nx720 مقدار 240 هرتز و در nx710 مقدار 120 هرتز هست.
abbasalizadeh
28-07-2011, 15:49
بالای 100 هرتز سری های 6 2011 به بالا.
بله میشه smart باشه و web browser نداشته باشه. دو مدلی که سام سرویس از سری 6 آورده دقیقاً تفاوتشون در داشتن و نداشتن این مورده. سری 7 و 8 این قابلیت رو دارند.
تقریباً همه مدلهای سامسونگ امکان پخش فرمتهای مختلف رو دارند. بنا به قیمت پشتیبانی از تعداد فرمتهای مختلف تغییر میکنه.
یعنی مدلهایی از سری 6 که سام سرویس آورده browser ندارن؟
اصلا تلویزیونی که امکان وب گردی و بروزر نداره، به خاطر چه امکاناتی اسمارت میگن بهش؟
کدوم مدل از سری های 6 سام سرویس بروزر دارن و چه قیمتی هستند؟
مدل های بدون گارانتی کدوم ها هستند؟
amir_amd
28-07-2011, 17:42
دوستان بین C7000 و C6900 کدام را پیشنهاد میکنید با توجه به اینکه اختلاف قیمتی ندارند.
بیشترین استفاده من هم تصاویر ماهواره و تصاویر 2d هست.
C7000 در 2D بهتر از C6900 هست؟
دوستان بین C7000 و C6900 کدام را پیشنهاد میکنید با توجه به اینکه اختلاف قیمتی ندارند.
C7000 بگیر بدلیل:
هرتز بیشتر
CMR بیشتر
کنتراست دینامیک بیشتر
aftab_azad20
28-07-2011, 23:33
c7000به دلیل 3بعدی بودن یه مزیت تقریبا بزرگ محسوب میشه،ولی تو تصاویر 2بعدی مطمئانا 6900بهتره:11:
™ALI®EZA
28-07-2011, 23:45
ظاهراً سری D7xxx دو مدل داره که در یکیش Micro Dimming وجود نداره. ببینید:
نه اگه دقت کنید میبینید که پایین D7000 و روبروی Micro Dimming نوشته Yes ، ولی پایین D7900 نوشته Micro Dimming Plus یعنی مدل D7900 علاوه بر MD دارای چیپMDP هم هست و یه مقدار بهتره که متاسفانه فقط هم در مدل های UNXXD7900 ، UNXXD8000 ، UN75D9500 موجوده.:41::41:
واقعا نمیدونم چرا سامسونگ MDP رو در مدل های UAXXD8000 و UEXXD8000 حذف کرده!!!!:41:
sahel625
29-07-2011, 12:46
با سلام
یک نکته به همه دوستان بگم
همه دوستان تنها در مورد کیفیت تصویر سامسونگ صحبت میکنند و در مورد زیبایی خود قاب و بدنه صحبتی نمیشه.بنده قصد خرید مدل d7000 سامسونگ 2011 را داشتم ولی وقتی از نزدیک این مدل را دیدم به کل پشیمان شدم.در مدلهای tv سال 2011 قاب دور پنل میشه گفت حذف شده است یا نقره ای رنگ شده است که از نظر من بسیار زشت و بدون ابهت شده.در بازار 2011کوچکترین و زشت ترین tv ها سامسونگ میباشد بر عکس سال 2009 که زیباترین قاب ها را داشت.
ehsanxps
29-07-2011, 17:07
سلام
خبری ا زمدلhigh end سامسونگ برای 2011 یعنی pnd8000 یا همون psd8000 نشد ؟
بین این مدل و st30 پانا کدومو پیشنهاد میکنید؟
aminashtari
30-07-2011, 07:51
نه اگه دقت کنید میبینید که پایین D7000 و روبروی Micro Dimming نوشته Yes ، ولی پایین D7900 نوشته Micro Dimming Plus یعنی مدل D7900 علاوه بر MD دارای چیپMDP هم هست و یه مقدار بهتره که متاسفانه فقط هم در مدل های UNXXD7900 ، UNXXD8000 ، UN75D9500 موجوده.:41::41:
واقعا نمیدونم چرا سامسونگ MDP رو در مدل های UAXXD8000 و UEXXD8000 حذف کرده!!!!:41:
با عرض پوزش
بنظرم زیاد نمیشه به این اطلاعات موجود در اینترنت اعتماد کرد!!! از تجربه های اشخاصی که داشتند استفاده کنیم بهتره.
درسته هر دو مدل Micro Dimming دارند و یکیشون پلاس هست اما توی اون لینکی که شما از خود سامسونگ گذاشته بودید این مدل رو بدون Micro Dimming معرفی کرده. عجیبه.
ولی خوب ظاهراً سری 7 2011 همه مدلهاش مجهز به Micro dimming هستند.
aminashtari
30-07-2011, 08:03
با سلام
یک نکته به همه دوستان بگم
همه دوستان تنها در مورد کیفیت تصویر سامسونگ صحبت میکنند و در مورد زیبایی خود قاب و بدنه صحبتی نمیشه.بنده قصد خرید مدل d7000 سامسونگ 2011 را داشتم ولی وقتی از نزدیک این مدل را دیدم به کل پشیمان شدم.در مدلهای tv سال 2011 قاب دور پنل میشه گفت حذف شده است یا نقره ای رنگ شده است که از نظر من بسیار زشت و بدون ابهت شده.در بازار 2011کوچکترین و زشت ترین tv ها سامسونگ میباشد بر عکس سال 2009 که زیباترین قاب ها را داشت.
خب این کاملاً سلیقه ای هست. اولین مرحله در انتخاب tv ظاهر و بدنه هست که این دیگه نیاز به بحث و تبادل نظر نداره. هر کسی اول اگر ظاهر رو بپسنده در مرحله بعدی وارد تاپیک میشه تا راجع به مشخصات فنی تحقیقات کنه.
نظر شخصی من اینه که اتفاقاً مدلهای 2011 با قاب نازک طراحی بسیار مدرنی دارند و کم کم دارن به تلویزیونهای آینده که مهمترین ویژگیشون حذف المانهای غیر تصویری هست برای بیشترین تاثیر گذاری، نزدیک میشن. و شما مطمئن باشید شرکت چند ملیتی مثل سامسونگ برای طراحی هاش به غیر از دانش مهندسای طراحش از نتیجه نظرخواهی های مردمی و مشتریهاش بصورت گسترده استفاده میکنه تا ببینه بازار چه چیزی رو میپسنده.
اون زمان که من سری 6 رو گرفتم سری های 7 و 8 هنوز توی بازار نیومده بودند و الان پشیمونم که چرا یه مقدار بیشتر صبر نکردم.:20: البته خب مجبور بودم و از خریدم بسیار راضی هستم.
aminashtari
30-07-2011, 12:31
یعنی مدلهایی از سری 6 که سام سرویس آورده browser ندارن؟
اصلا تلویزیونی که امکان وب گردی و بروزر نداره، به خاطر چه امکاناتی اسمارت میگن بهش؟
کدوم مدل از سری های 6 سام سرویس بروزر دارن و چه قیمتی هستند؟
مدل های بدون گارانتی کدوم ها هستند؟
سام سرویس از سری 6 دو مدل داره که مدل پایینتر که 6940 هست browserنداره.
همه smart ها دارای SMART HUB هستند که در اونها امکاناتی نظیر نصب Samsung Apps ، قابلیت به اشتراگ گذاری از طریق شبکه های اجتماعی مثل google talk Facebook، ارتباط از طریق Skype. به اشتراک گذاری عکس و فیلم بصورت بیسیم با کاربری زیباتر، قویتر و راحت تر نسبت به مدلهای قدیمی. امکان مشاهده بعضی تلویزیونها از طریق وب و ... مشترک هست. در کل اصلا فکر نکنید که میتونه توی قابلیتهای اینترنتی جایگزین کامپیوتر بشه علی الخصوص توی ایران با این وضعیت اینترنت. بنظرم هنوز اولای راهه...
مدل D6960 سایز 46 فکر میکنم 2730 باشه.
anaconda
30-07-2011, 13:54
دوستان ایا سامسونگ مدل d8000 تو بازار موجود هست منظورم پلاسما هست که تو سایت سامسونگ مدلش d8880 هست 51اینچ
جزء برترینهای ces2011 هستش اگه هست کسی قیمتشو میدونه چنده؟
oghyanoos
31-07-2011, 19:13
3d با 3d converter چه فرقی میکنه؟؟
amir_amd
01-08-2011, 03:08
دوستان کسی میدونه فرق D6400 و D6600 دقیقا چیه؟ این اختلاف قیمت 300000 تومانی برای چیه؟
abbasalizadeh
01-08-2011, 09:48
سلام دوستان عزیز
آیا کسی اطلاع داره که Samsung LED هایی که مربوط به منطقه ی آسیا میشه اما مربوط به شرکت سام سرویس نیست و مثلا از بانه وارد میشه، توی سری 5000 و مشخصا مدل 40D5500 آیا امکان پخش زیرنویس فیلم ها و امکان ضبط یا همون pvr رو داره یا نه؟
aminashtari
01-08-2011, 10:30
3d با 3d converter چه فرقی میکنه؟؟
شما میخوایی چیکار بکنی؟ اصلاً مربوط به چیه؟ tvها یا قابلیت 3d دارن یا نه. حالت دیگه ای نداریم.
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
دوستان کسی میدونه فرق D6400 و D6600 دقیقا چیه؟ این اختلاف قیمت 300000 تومانی برای چیه؟
تفاوتها:
- Web browser
- CMR 400 در مقابل 200
- 2d to 3d. زیاد جدی نگیرید!
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
سلام دوستان عزیز
آیا کسی اطلاع داره که Samsung LED هایی که مربوط به منطقه ی آسیا میشه اما مربوط به شرکت سام سرویس نیست و مثلا از بانه وارد میشه، توی سری 5000 و مشخصا مدل 40D5500 آیا امکان پخش زیرنویس فیلم ها و امکان ضبط یا همون pvr رو داره یا نه؟
فکر نمیکنم توی پخش زیرنویس مشکلی وجود داشته باشه.
aminashtari
02-08-2011, 08:07
دیروز مسیرم سمت جمهوری بود گفتم برم یه احوالی از سام سرویس بپرسم!
سری 7 و 8 2011 که همچنان نیومده.
سری 6 بشرح ذیل موجود بود:
سایز 46:
6960
6940
سایز 40:
6960
6940
6920
تفاوتها:
6960 وب بروزر داره که اون دوتا ندارن. ظاهراً 6940 و 6920 وای فای بصورت built in ندارن.
6960 و 6940 با CMR400 در صورتیکه 6920 CMR200.
عدد کنتراست هم به گفته فروشنده متفاوت هست که به نظر من هیچ فرقی ندارند.
در حالت کلی بنظر میاد کدبندی سام اینجوری باشه:
6960=d6600
6940=d6400
6920=d6000
سلام به همه
بهترین ال ای دی بدون محدودیت قیمت چیه؟
ترجیها" 3D و 46" به بالا
hero2011
02-08-2011, 15:28
سلام به همه
بهترین ال ای دی بدون محدودیت قیمت چیه؟
ترجیها" 3D و 46" به بالا
Sony HX925
Sharp LE830M
Samsung D8000
قیمت های اعلام شده برای چند مدل دیگر
55D6940 : 4.59
55D6960 : 5.09
55D7770 : 5.59
55D8880 : 5.99
دوستان بهترین مدل سامسونگ برای خرید از بانه تا سقف 1200-1300 چیه؟اگر میشه چند مدل معرفی کنید بهم
سپاس
hero2011
03-08-2011, 15:37
دوستان بهترین مدل سامسونگ برای خرید از بانه تا سقف 1200-1300 چیه؟اگر میشه چند مدل معرفی کنید بهم
سپاس
samsung D6000
sony HX800:1200
afshin-434
03-08-2011, 17:01
با سلام
دوستان گرامی من یک سامسونگ c 8000 از جوانرود گرفتم ولی 5 ساعت بیشتر روشن نبود و تصویر سفید شد بردمش چند تا تعمیر کار گفتند پنل سوخته قیمت پنل 1700 . چند تا همین مدل با همین نقص اونجا بود
با سلام
دوستان گرامی من یک سامسونگ c 8000 از جوانرود گرفتم ولی 5 ساعت بیشتر روشن نبود و تصویر سفید شد بردمش چند تا تعمیر کار گفتند پنل سوخته قیمت پنل 1700 . چند تا همین مدل با همین نقص اونجا بود
چه بدشانسی!
خیلی ناراحت کننده است.
دوستان دیگه عبرت بگیرند، جنس بی گارانتی نخرند.
pan_1356
03-08-2011, 20:15
بین دو مدل c7000 و d6600 کدام مدل بهتره
aftab_azad20
03-08-2011, 21:45
با سلام
c8000یکی از بهترین های 2010است،واقعا ناراحت کننده است:37:
oghyanoos
04-08-2011, 00:54
چه بدشانسی!
خیلی ناراحت کننده است.
دوستان دیگه عبرت بگیرند، جنس بی گارانتی نخرند.
گارانتی هم فایده ای نداشت، فکر میکنم پنل مشمول گارانتی نمیشه!
ali gamma
04-08-2011, 07:52
الان این رو میشه درستش کرد یا نه؟
aminashtari
04-08-2011, 10:21
با سلام
ای بابا. عجب بدشانسی. ایکاش موقعی که دیدید چند مدل با این نقص اونجا بود از جوانرود خرید نمیکردید یا حداقل با فروشنده بابت این مورد طی میکردید.
abbasalizadeh
05-08-2011, 11:06
دوستان سئوال اصلیه من اینه که d6000 نسبت به c7000 ارزش خرید داره یا نه؟ چون قیمتشون خیلی نزدیک به همه. البته توی ایران. قیمت جهانیه c7000 ظاهراً بالاتره. حالا این اختلاف قیمت به چه علته؟ چه مشخصاتی از c7000 از d6000 بالاتره؟ clear motion rate هر دو مدل 200 hz هست. هر دو 3d. هر دو بدون local Dimming. در ایران هر دو مدل بدون گارنتی حدود 1900 قیمت دارند. البته d6000 ظاهر زیباتری داره با توجه به داشتن قاب باریک.
ممنون میشم اساتید نظرشون رو اعلام کنند.
چند وقت پیش من یک LED 40C7770 خریدم. فروشنده متاسفانه جنس نمایشگاهی و دست دوم به ما داده بود که به همین دلیل پس دادیم اون رو و صبر کردیم تا سری جدید به بازار بیاد.
اما بعد از به بازار اومدن سری D، با مقایسه ای که انجام دادم، دیدم امکانات اضافه شده در Smart TVهای جدید، در سری 5 و 6 (البته غیر از مدل 6960) چندان تفاوتی با امکانات C7770 نداره. مثلاً مدل های D5950 و D6920 و D6940 که اصطلاحاً Smart TV هستند، از داشتن Web Browser محرومند و برنامه های جانبی شون هم فکر کنم چندان در ایران کارایی نداشته باشند. که چیزی تقریبا معادل C7770 میشن از نظر امکانات.
در این شرایط قابلیت های تصویری C7770 خیلی از سری های 5 و 6 حتی جدید هم بالاتره و به همین دلیل هم من مجددا همین مدل رو انتخاب کردم و دوباره یک LED 40C7770 گرفتم اما دیگه این بار دقت کردم که حتما نو باشه.
اگر میخواین چیزی متفاوت از سریهای گذشته بگیرین، باید از40D6960 که همون D6600 هست شروع کنین که البته قیمتش با گارانتی سام سرویس، حدود 500 هزارتومن از 40C7770 گرونتره.
چند وقت پیش من یک LED 40C7770 خریدم. فروشنده متاسفانه جنس نمایشگاهی و دست دوم به ما داده بود که به همین دلیل پس دادیم
نمایندگی جنس دست دوم به شما داده بود ؟!:41:
abbasalizadeh
05-08-2011, 21:41
نمایندگی جنس دست دوم به شما داده بود ؟!:41:
بله دوست عزیز. تازه مرکز پخش و توزیع محصولات هم بود. یا حداقل من اینطور فکر می کنم، شاید هم بهتر باشه اینطور بگم که یکی از بزرگترین نمایندگی ها بود، اما تلویزیونی رو که 360 ساعت توی نمایشگاهشون کار کرده بود رو به عنوان تلویزیون نو به ما داد.
موقع خرید حتماً باید دقت کنین که جعبه ی پلمپ تحویل بگیرین.
با سلام
من اول می خواستم 46c8880 بخرم که کمیاب شد. حالا از نظر اندازه قسمت نشیمن خانه که حدود 4.5 در 4.5 است و پذیرایی و نهار خوری نیز یه طورایی به اون اضافه میشه نظرتون درباره 55d8880 چه؟ آیا بزرگ نیست؟؟
با سلام
من اول می خواستم 46c8880 بخرم که کمیاب شد. حالا از نظر اندازه قسمت نشیمن خانه که حدود 4.5 در 4.5 است و پذیرایی و نهار خوری نیز یه طورایی به اون اضافه میشه نظرتون درباره 55d8880 چه؟ آیا بزرگ نیست؟؟
oghyanoos
05-08-2011, 22:45
بله دوست عزیز. تازه مرکز پخش و توزیع محصولات هم بود. یا حداقل من اینطور فکر می کنم، شاید هم بهتر باشه اینطور بگم که یکی از بزرگترین نمایندگی ها بود، اما تلویزیونی رو که 360 ساعت توی نمایشگاهشون کار کرده بود رو به عنوان تلویزیون نو به ما داد.
موقع خرید حتماً باید دقت کنین که جعبه ی پلمپ تحویل بگیرین.
چطوری ساعت کارکردش رو میشه فهمید؟
aftab_azad20
05-08-2011, 23:54
چطوری ساعت کارکردش رو میشه فهمید؟
منوی مخفی:46:
oghyanoos
06-08-2011, 00:00
منوی مخفی:46:
چطوری وارد منوی مخفیش بشم؟
aminashtari
06-08-2011, 08:10
با سلام
توی این لینک میتونید اندازه بیننده رو تا تلویزیون به Calculator بدید تا بهترین سایز tv رو بهتون پیشنهاد کنه که البته برعکس هم میشه. سایز tv رو بدید تا بهترین فاصله رو براتون محاسبه کنه. البته اندازه ها به feet هستند.
که برای شما اگر فاصله تا tv رو همون 4.5 متر بگیریم که 100% کمتره مناسب ترین سایز رو 50 پیشنهاد میکنه که با توجه به فاصله کمتر از 4.5 متر سایز 46 مناسب تر هست. البته قطعیتی توی این موضوع نیست و اگر منابعتون فقط HD هست و محدودیت بودجه ندارید 55 هم انتخاب هیجان انگیزی هست ولی برای SDسایز 55 بزرگه و قطعاً نامیدتون میکنه!
aminashtari
06-08-2011, 08:31
چند وقت پیش من یک LED 40C7770 خریدم. فروشنده متاسفانه جنس نمایشگاهی و دست دوم به ما داده بود که به همین دلیل پس دادیم اون رو و صبر کردیم تا سری جدید به بازار بیاد.
اما بعد از به بازار اومدن سری D، با مقایسه ای که انجام دادم، دیدم امکانات اضافه شده در Smart TVهای جدید، در سری 5 و 6 (البته غیر از مدل 6960) چندان تفاوتی با امکانات C7770 نداره. مثلاً مدل های D5950 و D6920 و D6940 که اصطلاحاً Smart TV هستند، از داشتن Web Browser محرومند و برنامه های جانبی شون هم فکر کنم چندان در ایران کارایی نداشته باشند. که چیزی تقریبا معادل C7770 میشن از نظر امکانات.
در این شرایط قابلیت های تصویری C7770 خیلی از سری های 5 و 6 حتی جدید هم بالاتره و به همین دلیل هم من مجددا همین مدل رو انتخاب کردم و دوباره یک LED 40C7770 گرفتم اما دیگه این بار دقت کردم که حتما نو باشه.
اگر میخواین چیزی متفاوت از سریهای گذشته بگیرین، باید از40D6960 که همون D6600 هست شروع کنین که البته قیمتش با گارانتی سام سرویس، حدود 500 هزارتومن از 40C7770 گرونتره.
:31: دوست عزیز ممنون از راهنماییتون اما اگه به تاریخ پست بنده توجه کنید میبیند که مربوط به تقریباً 2 ماهه پیشه و من d6600 رو خرید کردم و به دوستان هم اطلاع دادم و یه سری عکس هم از منابع مختلف تصویری ازش توی چند صفحه قبل از قرار دادم.
اون زمان که این سئوال رو مطرح کردم جوون بودم و خام! حالا یه خورده بیشتر خوندم و جواب سئوال خودم رو برای اینکه باعث گمراهیه دوستان نشه خودم میدم:20:. عجب...
اولاً که Clear Motion Rate هر دو 200 نیست و C7000=600 hz و D6000=200 hz که مسئله خیلی مهمیه!
D6000 پنل 100 هرتز داره اما C7000 پنل 200 هرتز که اینم مهمه.
قابلیهای 3d 2011 ها بهتر از 2010 هست.
طراحی 2011 ها زیباتز از 2010 هست( نظر شخصی هست و من طراحیه c7000 رو هم میپسندم)
در کل خرید C7000 نسبت به D6000 منطقی تر هست اما در صورتیکه اختلاف قیمت با D6600 نهایتاً تا 200 تومان باشه بنظرم D6600 خرید بهتری هست که خودم هم همین کارو کردم. اون زمان C7000 قیمتش 1940 بود و D6600 = 2080. اما اگهالان اختلاف قیمت 500 تومنه c7000 خرید معقول تری هست.
aftab_azad20
06-08-2011, 11:25
چطوری وارد منوی مخفیش بشم؟
خطرناکه جانم خطرناکه:31:
mahdi_z100
06-08-2011, 11:41
سلام
با بوجه 3 تومن بهترین LED سامسونگ رو بهم معرفی کنین لطفا . 46 اگر شد بالاتر
با تشکر
pan_1356
06-08-2011, 14:24
سلام
با بوجه 3 تومن بهترین LED سامسونگ رو بهم معرفی کنین لطفا . 46 اگر شد بالاتر
با تشکر
d7000 46 با قیمت 2400000 تومان
mahdi_z100
06-08-2011, 15:05
C7000 با D7000 چه فرقی میکنه ?
pan_1356
06-08-2011, 20:22
C7000 با D7000 چه فرقی میکنه ?
d7000 مدل 2011 و اسمارت تی وی کنترل لمسی
oghyanoos
07-08-2011, 00:04
کدوم مدل های samsung لمسی هست؟
abbasalizadeh
07-08-2011, 02:27
خطرناکه جانم خطرناکه:31:
از خطرناک هم خطرناک تره.
من یه دونه c7770 رو فرستادم هوا با همین کار.
pan_1356
07-08-2011, 10:53
کدوم مدل های samsung لمسی هست؟
d8000 , d7000 کنترل لمسی دارند
oghyanoos
07-08-2011, 13:27
یعنی صفحه tv با انگشتان دست عمل میکنه؟
pan_1356
07-08-2011, 14:40
یعنی صفحه tv با انگشتان دست عمل میکنه؟
نه عزیزم صفحه کنترل لمسیه
aminashtari
07-08-2011, 14:46
مدلهایی که در بانه هستند هم با همین کنترل لمسی عرضه میشن؟ کسی از دوستان خرید داشته؟
مدلهایی که در بانه هستند هم با همین کنترل لمسی عرضه میشن؟ کسی از دوستان خرید داشته؟
خیر. نه تنها در بانه که از ما بهترون هم باید اون کنترل آیفون گونه رو مجزا بخرن. کنترل همراه این دو پنل رو میتونید تو سایتهایی که ریویو ارائه کردن ببینید.
خیر. نه تنها در بانه که از ما بهترون هم باید اون کنترل آیفون گونه رو مجزا بخرن. کنترل همراه این دو پنل رو میتونید تو سایتهایی که ریویو ارائه کردن ببینید.
منظورتون Smart Remote Control هست ؟!!
یعنی همراه تمام سری های 7 و 8 (سام سرویس) ارائه می شود!!!!!!
.::E Z ! O::.
07-08-2011, 23:04
32D585 مدل خوبیه؟!
ssoohheeiill
08-08-2011, 07:20
با سلام خدمت دوستان
امروز تی وی 46D7000 از بانه رسید طراحی خیلی زیبایی داره
فقط یه چنتا سوال داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
1) تی وی منو فارسی نداره چه طوری منو فارسی شو راه اندازی کنم ؟
2) طرزفعال کردن زیر نویس فارسی چه طوری ؟
3) تیونر دیجیتالشو چطوری راه اندازی کنم ؟ تو قسمت سرچ که میزنم فقط انالوگ سرچ می کنه
4) وقتی می خوام از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم میگه به یو اس بی تی وی گیرنده سیگنال سامسونگو وصل کنم ، اصلا مگه داخل تی وی دانگل نداره ؟ باید چی کار کنم ؟
ممنون میشم کمکم کنید سر فرصت یه سری عکس هم از تی وی می گیرم براتون میزارم
aminashtari
08-08-2011, 08:07
با سلام خدمت دوستان
امروز تی وی 46D7000 از بانه رسید طراحی خیلی زیبایی داره
فقط یه چنتا سوال داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
1) تی وی منو فارسی نداره چه طوری منو فارسی شو راه اندازی کنم ؟
2) طرزفعال کردن زیر نویس فارسی چه طوری ؟
3) تیونر دیجیتالشو چطوری راه اندازی کنم ؟ تو قسمت سرچ که میزنم فقط انالوگ سرچ می کنه
4) وقتی می خوام از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم میگه به یو اس بی تی وی گیرنده سیگنال سامسونگو وصل کنم ، اصلا مگه داخل تی وی دانگل نداره ؟ باید چی کار کنم ؟
ممنون میشم کمکم کنید سر فرصت یه سری عکس هم از تی وی می گیرم براتون میزارم
مبارک باشه. بالاخره بعد از کلی تحقیقات خرید رو انجام دادید!:20:واقعاً مدل خوبی رو انتخاب کردید. قیمت رو هم لطف کنی بگی ممنون میشم. عینک یکی داشت دیگه. درسته؟
1- باید داشته باشه. برای من از اول داشت. البته توی منو مخفی local set روی ed-iran بود.
2- فکر میکنم اگر زبان فارسی رو توی منوش بیاری زیر نویسش هم فعال بشه. البته اگر unicode system باشه الان هم باید زیر نویس رو نشون بشه. امتحان کردی؟
3- local set روی ed-iran باشه یه آنتن معمولی آنالوگ هم به tv وصل کن از توی منو digital رو انتخاب کن همه کانالهای دیجیتال رو پیدا میکنه نیازی به آنالوگ هم نداری.
4-D7000 wifi built in هست نیازی به دانگل نداره. مربوط به تنظیمات هست. حتماً درست میشه.
عکس هم که منتظریم دیگه...
ssoohheeiill
08-08-2011, 10:33
مرسی دوست من . 2500 تومان خود تی وی و 80 تومان کرایه . نه دوتا عینک مدل 3100 با یه فیلم 3d با هم داخل یه پک بود
نه توی منو مخفی نرفتم شاید اونجا باشه
نه امتحان نکردم حالا یکم باهاش ور میرم ببینم چی می شه
یعنی زمانی که local set روی ed-iran بردم گزینه دیجتال میادش؟ چون الان فقط انالوگ داره
باز اگر دوست من اطلاعاتی تونستی گیر بیاری ممنونت میشم کمکم کنی
ssoohheeiill
08-08-2011, 12:14
amin jan komak.........................
agha to muno makhfi reaftam vali har kari mikoonam Local Set gheir faal chikar kooonam
??????????
shoma har kari kardid ke faal shode begid
aminashtari
08-08-2011, 12:30
مرسی دوست من . 2500 تومان خود تی وی و 80 تومان کرایه . نه دوتا عینک مدل 3100 با یه فیلم 3d با هم داخل یه پک بود
یعنی زمانی که local set روی ed-iran بردم گزینه دیجتال میادش؟ چون الان فقط انالوگ داره
توی تاپیک سریهای 6،7 و 8 2010 دوستان اطلاعات خوبی در خصوص تغییر local set به ed-iran دارند. تا اونجاییکه میدونم باید حتما این تغییر انجام بشه تا فرکانس دیجیتال مربوط به فرستنده های شبکه های ایران بشناسه.
ssoohheeiill
08-08-2011, 12:34
daghighan hameye on kararoo anjam dadam vali faal nemishe
migam shayad chon jadid fargh dashte bashe
shoma khodet chegone faal kardi ?
aminashtari
08-08-2011, 12:34
amin jan komak.........................
agha to muno makhfi reaftam vali har kari mikoonam Local Set gheir faal chikar kooonam
??????????
shoma har kari kardid ke faal shode begid
عرض کردم یه روشی داره. درسته برای منم هم روی ed-iran بود و غیر قابل تغییر. توی تاپیکی که گفتم یه مقدار وقت بذارید حتما پیدا میکنید من یه زمانی خوندم الان شماره صفحه رو یادم نیست.
ssoohheeiill
08-08-2011, 12:44
bazam dastetoon dard nakoone mamnoon
pan_1356
08-08-2011, 14:55
مبارک باشه
عینک و فیلم داخل کارتون تلویزیون بود یا جداگانه بهت دادن چون من هم خریدم و هفته دیگه به دستم میرسه
منتظر عکس هستیم
در ضمن خیلی از دوستان مشکل غیر فعال بودن رو دارن
ssoohheeiill
09-08-2011, 00:34
مبارک باشه
عینک و فیلم داخل کارتون تلویزیون بود یا جداگانه بهت دادن چون من هم خریدم و هفته دیگه به دستم میرسه
منتظر عکس هستیم
نه یه پک جدا بود
بابا حال مارو این لوکال ست گرفت
راستی با اپدیت فعال میشه اصلا اپدیت چی کار می کنه ؟ چه جوری باید تی وی رو اپدیت کنم ؟
دوستانی که Tvهای 2011 میخرند محبت کنند عکسهاش رو برای تست کیفیت برای بنده و دوستان دیگه اینجا بزارن. لطفا با شبکه های داخلی یا ما.هوا.ره ای SD.
abbasalizadeh
09-08-2011, 01:16
مبارک باشه
منتظر عکس هستیم
مبارکه دوست عزیز
میشه لطف کنین از عملکرد وب بروزر تلویزیونتون بفرمایید؟
Immunology
09-08-2011, 10:49
daghighan hameye on kararoo anjam dadam vali faal nemishe
migam shayad chon jadid fargh dashte bashe
shoma khodet chegone faal kardi ?
تو منو مخفی خیلی مواظب باش.یهو دیدی دستت به چیزی خورد تی وی به جای نمایش تابلو دیواری میشه باید بندازی دور.:10:
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
دوستان عزیز چندتا عکس از خود تی وی و کنترل لمسی d7000 میزارن؟؟؟؟؟
soheil_julio
09-08-2011, 11:29
سلام منم همین مدل رو مد نظر دارم ..لطف میکنی برام اسم اون فروشگارو با شمارش pm کنی..بعد بسته اش که رسید آک بود یا با؟ز پول رو به پیک دادی یا ..مرسی پیشاپیش از کمکت ممنونم
سلام به اساتید
خواستم مدل Samsung LED 37D5550 رو از نمایندگی بگیرم که خود طرف گفت 37 اینچ خوب نیست و تصویر به نسبت 40 یا 32 و ... زیاد استاندارد نیست ! من رو به شک انداخت . این موضوع صحت داره ؟
کسی از دوستان این مدل رو خریداری کرده ؟ حالا یا 37 یا 40 ؟
یک سوال دیگه هم دارم که همین مدل D5550 ال سی دی هم داره که تنها توی هرتز تفاوت داره . بین 50 هرتز و 100 هرتز تفاوت زیادی هست و آیا به چشم میاد ؟
ممنون
n.a.b.a.t
09-08-2011, 12:37
از مدل هاي زير از نظر كيفيت 2 بعدي كدوم بهتره ؟؟
c6900
D6000
D5500
??????????????
ssoohheeiill
09-08-2011, 13:47
سلام منم همین مدل رو مد نظر دارم ..لطف میکنی برام اسم اون فروشگارو با شمارش pm کنی..بعد بسته اش که رسید آک بود یا با؟ز پول رو به پیک دادی یا ..مرسی پیشاپیش از کمکت ممنونم
نه اک نبود چون تو بانه زمانی که می خان تی وی رو به راننده بدن براش تست میکنن . بله راننده کل پولو گرفت
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
دوستانی که Tvهای 2011 میخرند محبت کنند عکسهاش رو برای تست کیفیت برای بنده و دوستان دیگه اینجا بزارن. لطفا با شبکه های داخلی یا ما.هوا.ره ای SD.
پونل جان شرمنده فعلا موقیت تی وی برای sd مناسب نیست چوت همون طور که میدونی تیونر دیجیتالش غیر فعاله حالا تا وقتی که فعال شه چشم
یه چنتا عکس میزام فعلا .............
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mg%20src=%22[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %20alt=%220k0yqruwexobjvt234u8.jpg%22%20/%3E%3C/a%3E[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mg%20src=%22[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %20alt=%22jswmytl5jgrhchvo3395.jpg%22%20/%3E%3C/a%3E[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g%20src=%22[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20alt=%22nfvxdjsbncnhpx53qf5.jpg%22%20/%3E%3C/a%3E[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mg%20src=%22[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %20alt=%22jswmytl5jgrhchvo3395.jpg%22%20/%3E%3C/a%3E[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mg%20src=%22[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %20alt=%220k0yqruwexobjvt234u8.jpg%22%20/%3E%3C/a%3E
ssoohheeiill
09-08-2011, 13:55
ssoohheeiill
09-08-2011, 14:10
ssoohheeiill
09-08-2011, 14:20
مبارکه دوست عزیز
میشه لطف کنین از عملکرد وب بروزر تلویزیونتون بفرمایید؟
عالی خیلی حال میده دقیقا مثل cm عمل می کنه
اگه کسی نحوه اپدیت کردن tv رو بلده ممنون میشم بگه ؟
aftab_azad20
09-08-2011, 16:33
خوهشا اگه از تی وی عکس میگیرید،بزارید تو همون قسمت خودش:46:
Immunology
09-08-2011, 18:22
عالی خیلی حال میده دقیقا مثل cm عمل می کنه
اگه کسی نحوه اپدیت کردن tv رو بلده ممنون میشم بگه ؟
داداش فکر خودتو با آپدیت مشغول نکن.تی وی شما جدیده.با آپدیت هم با این همه ریسکش تفاوت خاصی فکر نکنم ایجاد بشه.کلا آپدیت و منو مخفی رو بیخیال شو.خطرناکه.خیلی بودن با آپدیت ی دستکاری منو مخفی تی وی شون برای همیشه خراب شده.
Immunology
09-08-2011, 18:32
مرسی از عکسا.داداش کنترلش چجوریاست؟؟؟
سلام
تلویزیون 50 اینچ 3d چی بگیرک بهتره؟
نظر شما در مورد 51d585 سامسونگ چیه؟
آیا ارزش داره از بانه بگیرم
آقا سهیل، اون کینکتت منو کشته. راست میگن اطرافش باید خالی باشه؟ تا چند متر؟
اگه تونستی عکس شبکه های داخلی رو هم بذاری ممنون میشم. ترجیحا با صحنه های تاریک برای تست کنتراست و دقت نوردهی.
با تشکر
سلام به اساتید
خواستم مدل Samsung LED 37D5550 رو از نمایندگی بگیرم که خود طرف گفت 37 اینچ خوب نیست و تصویر به نسبت 40 یا 32 و ... زیاد استاندارد نیست ! من رو به شک انداخت . این موضوع صحت داره ؟
کسی از دوستان این مدل رو خریداری کرده ؟ حالا یا 37 یا 40 ؟
یک سوال دیگه هم دارم که همین مدل D5550 ال سی دی هم داره که تنها توی هرتز تفاوت داره . بین 50 هرتز و 100 هرتز تفاوت زیادی هست و آیا به چشم میاد ؟
ممنون
کسی نبود ما رو کمک کنه ؟
chaker2007
10-08-2011, 07:59
از نظر کیفیت تصویر جدا از امکانات دیگر مانند اینترنت و.. آیا دو مدل 51d585 و 51d8000 با هم تفاوتی دارند؟
از نظر کیفیت تصویر جدا از امکانات دیگر مانند اینترنت و.. آیا دو مدل 51d585 و 51d8000 با هم تفاوتی دارند؟
خیلی تفاوت دارن.
51D8000 یکی از بهترین پلاسماهای 2011 است.
chaker2007
10-08-2011, 08:18
قیمت 51d8000 آیا اعلام شده؟
soheil_julio
10-08-2011, 08:32
نه اک نبود چون تو بانه زمانی که می خان تی وی رو به راننده بدن براش تست میکنن . بله راننده کل پولو گرفت
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
پونل جان شرمنده فعلا موقیت تی وی برای sd مناسب نیست چوت همون طور که میدونی تیونر دیجیتالش غیر فعاله حالا تا وقتی که فعال شه چشم
یه چنتا عکس میزام فعلا .............
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mg%20src=%22[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %20alt=%220k0yqruwexobjvt234u8.jpg%22%20/%3E%3C/a%3E[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mg%20src=%22[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %20alt=%22jswmytl5jgrhchvo3395.jpg%22%20/%3E%3C/a%3E[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g%20src=%22[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20alt=%22nfvxdjsbncnhpx53qf5.jpg%22%20/%3E%3C/a%3E[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mg%20src=%22[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %20alt=%22jswmytl5jgrhchvo3395.jpg%22%20/%3E%3C/a%3E[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mg%20src=%22[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %20alt=%220k0yqruwexobjvt234u8.jpg%22%20/%3E%3C/a%3E
دوست خوبم مشخصات اون فروشگارو برام pm میکنی..شماره و اسم و .. مرسی
قیمت 51d8000 آیا اعلام شده؟
خیر. اگه اعلام بشه تو آدرس زیر میتونید ببینید:
---------- Post added at 08:41 AM ---------- Previous post was at 08:38 AM ----------
تلویزیون مدل D6960 با گارانتی سام سرویس، به تازگی برای هدیه عینک سه بعدی هم روش هست.
chaker2007
10-08-2011, 11:27
با توجه به اینکه من قصد خرید تلویزیون داردم آیا ارزش آنرا دارد تا منتظر آمدن سری 8000 بشوم ؟
هیچکدام از دوستان از حدود قیمت 51d8000 اطلاعی دارند؟
aminashtari
10-08-2011, 12:22
آقا سهیل عزیز
بازم مبارکه. واقعا زیباست. ممنون از عکسها.
یه چند مورد درباره عکسها:
اگه امکانش رو داری چند تا عکس هم از زوایای مختلف تی وی در حالت خاموش و نور مناسب بگیری که خیلی عالیه.
این دوتا تصویری که موقع عکس گرفتن داره پخش میشه فول اچ دی نیست و قاب باریک بطور کامل مشخص نمیشه.
من عکسهای خودم رو توی چند صفحه قبل با یه روش ساده توی فتوشاپ تا حد 50 کیلو بایت کم حجم کردم خیلی هم افت کیفیت نداشت. اگه خواستی بگو تا روشش رو بگم استفاده کنی تا دوستانی که dial up دارند به مشکل برنخورند.
خیلی تفاوت دارن.
51D8000 یکی از بهترین پلاسماهای 2011 است.
اگه ممکن هست یه مقایسه ای بین این دو 51d8000 و 51D585 رو بذارین ممنون میشم.
سلام.من میخوام یه سری 8سامسونگ بگیرم از بانه.به نضرتون میرزه؟.یا به ریسکش نمی ارزه.فروشنده نمایندگی سامسونگ میگفت که اصلا سامسونگ نیستن فقط شکل سامسونگن!!!!!!!!!!!
farzad3620
10-08-2011, 16:08
ال ای دی 32 زیر یه تومن بهترین انتخاب ؟؟؟
اگه ال سی دی مناسبتری هم باشه پیشنهاد بدین لطفا
amir_amd
10-08-2011, 19:44
دوستان عزیز من یه 46D6600از بانه از سایت سقز شاپ خریدم میخواستم بدونم بجز خود جعبه اکبند تلویزیون چیز دیگه ای هم هست که باید به من بدند؟ مثلا عینک یا فیلم 3بعدی؟ بعد چه تست خاصی انجام بدم ؟! تلویزیون فردا میرسه!
دوستان عزیز من یه 46D6600از بانه از سایت سقز شاپ خریدم میخواستم بدونم بجز خود جعبه اکبند تلویزیون چیز دیگه ای هم هست که باید به من بدند؟ مثلا عینک یا فیلم 3بعدی؟ بعد چه تست خاصی انجام بدم ؟! تلویزیون فردا میرسه!
در مورد تست پنل بهتر چند تا تصویر Full HD روش اجرا کنی یک تصویر کاملا سیاه ، یک تصویر کاملا سفید که اگر پیکسلی مرده بود یا برن کرده باشده مشخص بشه
موارد دیگه موارد رو دیگران کمک کنند.
ال ای دی 32 زیر یه تومن بهترین انتخاب ؟؟؟
اگه ال سی دی مناسبتری هم باشه پیشنهاد بدین لطفا
32 led D5550 میشه 999 که یه dvd 9800 هم اشنتیون روشه.
Immunology
11-08-2011, 00:08
سلام
داداش چند گرفتی؟؟؟قیمت 40 اینچشو نداری؟؟؟بدجور هوس کردم یه 40 بگیرم به عنوان مانیتور استفاده کنم.:31:
:18: واااااااای عجب کیفیتی داره این پلاسمای D7000 سامسونگ!
chaker2007
11-08-2011, 07:42
پلاسمای D7000 سامسونگ راچند گرفتی؟
پلاسمای D7000 سامسونگ راچند گرفتی؟
نگرفتم. عکسش تو اینترنت بود.
n.a.b.a.t
11-08-2011, 11:04
نگرفتم. عکسش تو اینترنت بود.
داداشي ميدوني ما ميخايم تلوزيون بخريم هي دهن ما رو اب ميندازي :11::40::46:
amir_amd
11-08-2011, 12:43
دوستان D6600 من رسید و 2 تا عینک همراهش بود.
ممکنه یک نفر راهنمایی کنه چطوری سنسور ECO را خاموش کنم؟ تمام تنظیمات صرفه جویی خاموش هستند اما بازم موقعی که تصویر تاریک میشه نور صفحه خود به خود کم میشه!
mjd323232
11-08-2011, 13:15
ما آخر نفهمیدیم که d7000 , d8000 پلاسما هستن یا ال ای دی
اگه جواب ، هر دو هست کدوم جزء بهترینهای 2011 هستن ؟
naderdaie69
11-08-2011, 15:12
سلام
من میخوام یه ال سی دی 32 بگیرم .
بین LA32D585 سامسونگ mkv رو پخش میکنه ؟؟ کلا چه فرمت هایی رو پخش میکنه ؟؟؟
باتشکر فراوان
ما آخر نفهمیدیم که d7000 , d8000 پلاسما هستن یا ال ای دی
اگه جواب ، هر دو هست کدوم جزء بهترینهای 2011 هستن ؟
D7000 و D8000 اگر اول اسمشون حرف P بود پلاسمان در غیر اینصورت LED است.مثلا PN51D7000 پلاسمائه.
لیست Top Tv ها رو در آدرس زیر ببینید. این رده بندی که کرده فقط از نظر کیفیت تصویر نیست و طراحی و امکانات رو هم در نظر گرفته. از نظر کیفیت تصویر VT30 اوله.
قیمتهای ویژه به مناسبت ماه مبارک رمضان
SAMSUNG LCD TV
chaker2007
11-08-2011, 18:15
از نظر کیفیت تصویر کسی هست بتواند مقایسه ای بین دو پلاسمای D6960 و D8880 داشته باشه؟
saeed1351
12-08-2011, 07:41
دوستان لطفا اگر امکانش هست کسی d6600 را کالیبره کند ممنون
ali gamma
12-08-2011, 09:52
این سام سرویس واقعا کلاهبرداریه برای خودش. همون قیمتهای قبل از ماه رمضون رو میزاره بعد میگه کاهش قیمت ها به مناسبت ماه رمضان!!!!
تازه قیمتهای ایم وبسایت سامسونگ دات ای ار 30 تومن از اینا کمتره!
aftab_azad20
12-08-2011, 10:23
اره این سام سرویس خدا...دیروز زنگ زدن به گوشیم گفتن شما یه ال ای دی خریدید گفتم اره عید نوروز زد به سرم باگارانتیش هم خریدم،گفت چندتا سوال دارم،اولیش این بود که اومدن واست نصبش کنن؟گفتم نه تو مغازه تست کردن،بعد گفت 50درصد تخفیف سینما بدستون رسید،بازم گفتم نه،گفت پس خداحافظ،خواستم یه مشت بدوبیراه بهشون بگم واسه 50درصد که زود قطع کرد
saeed1351
12-08-2011, 13:03
samsung 46 6600
بانه 1900بدون ضمانت
تصویر hd خوب
sd بد نیست
بقیه کانالها اشغال است
به نظر من نخرید
برای همین است تلوزیونهای جدید در مورد مشخصات تصویر چیزی عنوان نمی کنند
دوستان لطف کنند تاپیک را پاک نکنند
Master_P
12-08-2011, 14:02
نه آقا ما که D6000 رو خریدیم 1.640.000 خیلی هم خوبه!!
سعید جان مشکل این LED کجاشه؟ گیرنده ی کانال های دیجیتال هم که داره.
Immunology
12-08-2011, 14:17
samsung 46 6600
بانه 1900بدون ضمانت
تصویر hd خوب
sd بد نیست
بقیه کانالها اشغال است
به نظر من نخرید
یکی از دوستان عکسشو تو تایپیکای دیگه گذاشته خیلی عالیه.شما یه فیلم HD و یا Full HD بزار روش نظرت عوض میشه.
دوستان یه لیست از مدلهای پلاسمایی که الان در نمایندگیهای سامسونگ پیدا میشه میخواستم..
در حال حاضر بهترین پلاسمای سامسونگی که در بازار داخل پیدا میشه کدوم مدل هست؟!
+
پلاسمای سامسونگ مثل بعضی انواع پاناسونیک مشکل فلیکر نداره (قضیه 50 هرتز و..) ؟
ممنون از راهنماییتون!:20:
aftab_azad20
12-08-2011, 16:10
samsung 46 6600
بانه 1900بدون ضمانت
تصویر hd خوب
sd بد نیست
بقیه کانالها اشغال است
به نظر من نخرید
شما خودتون دارید میگید hdخوبsdبدنیست،تو این تی و ها هیچکس انتظار نداره sdدر حد فول نمایش بده،hdهم گفتید خوب اضافه کن fullhdعالی،منظرورتون از بقیه کانال ها دیگه چیه:31:
chaker2007
12-08-2011, 17:43
چند سوال خدمت دوستان داشتم:
1- در سایت سامسونگ امکانی را معرفی کرده بنام قابلیت Medi@2.0 در ایران قابل استفاده است باخیر و اگر جواب مثبت است در کدام مدل ها؟
2- از طریق پورت usb تلویزیون امکان پخش فیلم 3D , HD( با فرمت mkv) با وصل کردن هارد اکسترنال وجود دارد تا چه حجمی در چه مدل هایی؟
پیامی برای مدیر انجمن!
تو رو خدا تاپیک ها رو نگاه کنید. همه اونهایی که بحث می کنند تازه کارند با اطلاعات نادرست. یک متخصصص حرفه ای وارد بحث نمی شه. این برای اعتبار انجمن خطر داره. خود من اگه این موضوع ادامه داشته باشه باید دنبال فضای دیگه ای برای مشاوره باشم...
بهتر نیست راهکاری برای این موضوع پیدا کنید؟
mahyarSAMSUNG
12-08-2011, 19:11
یه سوالی ذهن منو خیلی مشغول کرده ... من فیلمی دانلود کردم ... که بعدا فهمیدم 3 بعدی ... یعنی تصویر تار بود تو هم ... پسوند فیلم هم ام کا وی بود ... حالا به نظر شما من اینو میتونم روی تی وی خودم که سه بعدی نیست ببینم با عینک ؟ تست نکردم و عینک هم ندارم ولی چون دوتا تصویر تا توی هم هستش گفتم شاید بشه ... میشه ؟
یه سوالی ذهن منو خیلی مشغول کرده ... من فیلمی دانلود کردم ... که بعدا فهمیدم 3 بعدی ... یعنی تصویر تار بود تو هم ... پسوند فیلم هم ام کا وی بود ... حالا به نظر شما من اینو میتونم روی تی وی خودم که سه بعدی نیست ببینم با عینک ؟ تست نکردم و عینک هم ندارم ولی چون دوتا تصویر تا توی هم هستش گفتم شاید بشه ... میشه ؟
نه نمیشه حتما باید تلویزیونتون سه بعدی باشه
یکی از دوستان عکسشو تو تایپیکای دیگه گذاشته خیلی عالیه.شما یه فیلم HD و یا Full HD بزار روش نظرت عوض میشه.
خدای d6600خیلی عالیه من از دبی خریدم هرکی از دوستانم می دید تعریفش می کردند بعد از دیدن دو تا از دوستانم از همین مدلی سفارش دادند
3d-1عالی
sd-2 عالی
hd-3 عالی
حتا پخش با یو اس بی خودش
تنها چیزی اذیتم می کنه سرویس منو اشه که مسدودش کردن نمیشه داخلش مانور داد
من از دبی 40 اش 1800000 گرفتم نمی دونم saeed چی گرفته 1600000 آن هم با دو عینک
saeed1351
12-08-2011, 22:39
من 46d6600 از بانه خریدم 1900000
اما کانالهای با کیفیت sd را خوب نشان می دهد کاناهی چون ipn ,خیلی کانالهای دیگر را ....خیلی شطرنجی و مات نشان میدهد نمیدانم شاید کالیبره نیست
Immunology
12-08-2011, 23:40
من 46d6600 از بانه خریدم 1900000
اما کانالهای با کیفیت sd را خوب نشان می دهد کاناهی چون ipn ,خیلی کانالهای دیگر را ....خیلی شطرنجی و مات نشان میدهد نمیدانم شاید کالیبره نیست
دوست عزیز بعضی از کانالها رزولیشن پایینی دارن و وقتی رو 1080 این تی وی بزرگ میشه کیفیتی باقی نمیمونه.کما اینکه رو CRT هم کیفیتی ندارن.
شما برو شبکه PMC,GEM music,arte,ZDF ,....رو باهاش ببین خیلی عالیه.پیشنهاد میکنم مستند HOME رو هم با USB ش تست کن ببین چیه.:18:
oghyanoos
13-08-2011, 00:09
من از دبی 40 اش 1800000 گرفتم نمی دونم saeed چی گرفته 1600000 آن هم با دو عینک
شما در چه تاریخی این tv رو از دبی خریدی؟
خودت خریدی یا کسی واست آورده؟
saeed1351
13-08-2011, 07:13
دوست عزیز بعضی از کانالها رزولیشن پایینی دارن و وقتی رو 1080 این تی وی بزرگ میشه کیفیتی باقی نمیمونه.کما اینکه رو CRT هم کیفیتی ندارن.
شما برو شبکه PMC,GEM music,arte,ZDF ,....رو باهاش ببین خیلی عالیه.پیشنهاد میکنم مستند HOME رو هم با USB ش تست کن ببین چیه.:18:
مستند HOMEدیگه چیه؟؟/
[/COLOR]
مستند HOMEدیگه چیه؟؟/
مستندی از BBC که با کیفیت 1920x1080 برای دانلود رو اینترنت موجوده.
chaker2007
13-08-2011, 08:29
1- در سایت سامسونگ امکانی را معرفی کرده بنام قابلیت Medi@2.0 در ایران قابل استفاده است باخیر و اگر جواب مثبت است در کدام مدل ها؟
2- از طریق پورت usb تلویزیون امکان پخش فیلم 3D , HD( با فرمت mkv) با وصل کردن هارد اکسترنال وجود دارد تا چه حجمی در چه مدل هایی؟
اگر دوستان در مورد مدل هایی که خریدند تست کردند پاسخ دهند.
aminashtari
13-08-2011, 08:41
samsung 46 6600
بانه 1900بدون ضمانت
تصویر hd خوب
sd بد نیست
بقیه کانالها اشغال است
به نظر من نخرید
بقیه کانالها آشغال است؟!! دقیقاً منظور چیه؟! یعنی بغیر از hd و sd بقیه بقول شما آشغاله؟! مگه غیر از HD و Sd چیز دیگه ای هم داریم؟ لطفاً مستدل صحبت کنید چون ما که غیر از خوبی چیزی از این بنده خدا D6600 ندیدیم مخصوصاً اگه قیمتش به 1900 رسیده که بنظر من یه انتخاب عالیه...
aftab_azad20
13-08-2011, 08:56
پیامی برای مدیر انجمن!
تو رو خدا تاپیک ها رو نگاه کنید. همه اونهایی که بحث می کنند تازه کارند با اطلاعات نادرست. یک متخصصص حرفه ای وارد بحث نمی شه. این برای اعتبار انجمن خطر داره. خود من اگه این موضوع ادامه داشته باشه باید دنبال فضای دیگه ای برای مشاوره باشم...
بهتر نیست راهکاری برای این موضوع پیدا کنید؟
کسی قرار نیست اینجا متخصص باشه،هرکس به اندازه تجربه خودش و خریدی که داشته و یا ریوو هایی که موجوده به دیگران تو انتخاب کمک میکنه،حالا شما میتونید استفاده کنید ویا این که برید از نمایندگی ها که فوق العاده حرفه ای هستند کمک بگیرید
soheil_julio
13-08-2011, 09:16
من فردا دارم میرم بانه برای خرید led ..حالا که دارم میرم میخوام d8000 بگیرم..یکی از دوستان گفتن بعضی از مدلاش micro diming نداره..حالا d7000 بهتره یا d8000 ..و اگه نظر اساتید رو d8000 هست..لطف کنن بگن چجوری از رو جعبه اش بفهمم micro diming داره
Immunology
13-08-2011, 09:34
من فردا دارم میرم بانه برای خرید led ..حالا که دارم میرم میخوام d8000 بگیرم..یکی از دوستان گفتن بعضی از مدلاش micro diming نداره..حالا d7000 بهتره یا d8000 ..و اگه نظر اساتید رو d8000 هست..لطف کنن بگن چجوری از رو جعبه اش بفهمم micro diming داره
حاجی بی زحمت قیمت 40 اینچ d6600 سامسونگ رو هم واسه ما بپرس.ممنون:10:
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
نه آقا ما که D6000 رو خریدیم 1.640.000 خیلی هم خوبه!!
سعید جان مشکل این LED کجاشه؟ گیرنده ی کانال های دیجیتال هم که داره.
برادر از تی وی چندتا عکس میزاری؟؟؟؟مثل d6600 از اون حاشیه نازک هاست؟؟؟
n.a.b.a.t
13-08-2011, 12:49
بقیه کانالها آشغال است؟!! دقیقاً منظور چیه؟! یعنی بغیر از hd و sd بقیه بقول شما آشغاله؟! مگه غیر از HD و Sd چیز دیگه ای هم داریم؟ لطفاً مستدل صحبت کنید چون ما که غیر از خوبی چیزی از این بنده خدا D6600 ندیدیم مخصوصاً اگه قیمتش به 1900 رسیده که بنظر من یه انتخاب عالیه...
اشاتباه ميكني عزيز
اگه راست ميگي از همه حال ها عكس بزار (از پخش شبكه هاي ايران و HD تا در تصاوير مشخص به كه خوبه يا نه !:27:
oghyanoos
13-08-2011, 16:19
آیا سام سرویس در ایران نماینده انحصاری سامسونگ میباشد؟؟
یا شرکت های دیگر هم حق گارانتی کردن و فروش محصولات سامسونگ را دارند؟
آیا سام سرویس در ایران نماینده انحصاری سامسونگ میباشد؟؟
یا شرکت های دیگر هم حق گارانتی کردن و فروش محصولات سامسونگ را دارند؟
سام سرویس تنها نماینده رسمی سامسونگ در ایران است.
chaker2007
13-08-2011, 20:58
اگر اطلاعی دارید اعلام کنید
شما در چه تاریخی این tv رو از دبی خریدی؟
خودت خریدی یا کسی واست آورده؟
20 روز میشه. برادرم برام گرفت
2 تا دوستانم هم یکی d6600 یکی d7000 سه روز پیش هم ار دبی آوردند
d6600 40 با دو عینک جدا 1900000 که 100000 از مال من گرونتر گرفته بود
d7000 46که داخل کارتنش یک عینک بود 2150000
oghyanoos
13-08-2011, 23:26
20 روز میشه. برادرم برام گرفت
2 تا دوستانم هم یکی d6600 یکی d7000 سه روز پیش هم ار دبی آوردند
d6600 40 با دو عینک جدا 1900000 که 100000 از مال من گرونتر گرفته بود
d7000 46که داخل کارتنش یک عینک بود 2150000
میدونی هزینه گمرک این tv چقدر میشه ؟ تا قانونی وارد کشور بشه؟
mjd323232
14-08-2011, 00:31
آفایون( کسانی که d6600 )
بالاخره این تی وی خوبه یا نه ما که هر چی انتخاب میکنیم یه دفعه چهار چرخش میره هوا -- پلاسما انتخاب کردم گفتن مشکل فلیکر داره امدیم سراغ ال ای دی میگن تصویر خوبی نداره رفتم سراغ lg از این مدلهای جدید که امده یه دفعه یکی از دوستان ( آقای جبارسینگ ) گفتن یه نکته ای کشف کردن ، و زحمت کشیدن فیلم هاشم آپلود کردن - حالا واقعا موندم چی بگیرم من حدود 6 ماه میخوام یه تی وی بگیرم ولی هر دفعه یه موردی پیش امد که نشد البته خودم هم عجله نداشتن میخواستم یه تی وی کامل بخرم همیشه مطالب سایت رو دنبال میکنم البته اگه جسارت نباشه تا اونجایی که فهمیدم نظرم شبیه اقای پونل هست ولی واقعا گیج شدم
ali gamma
14-08-2011, 06:36
یه D585 بگیر از سامسونگ. کیفیتش خیلی خوبه.
n.a.b.a.t
14-08-2011, 07:30
آفایون( کسانی که d6600 )
بالاخره این تی وی خوبه یا نه ما که هر چی انتخاب میکنیم یه دفعه چهار چرخش میره هوا -- پلاسما انتخاب کردم گفتن مشکل فلیکر داره امدیم سراغ ال ای دی میگن تصویر خوبی نداره رفتم سراغ lg از این مدلهای جدید که امده یه دفعه یکی از دوستان ( آقای جبارسینگ ) گفتن یه نکته ای کشف کردن ، و زحمت کشیدن فیلم هاشم آپلود کردن - حالا واقعا موندم چی بگیرم من حدود 6 ماه میخوام یه تی وی بگیرم ولی هر دفعه یه موردی پیش امد که نشد البته خودم هم عجله نداشتن میخواستم یه تی وی کامل بخرم همیشه مطالب سایت رو دنبال میکنم البته اگه جسارت نباشه تا اونجایی که فهمیدم نظرم شبیه اقای پونل هست ولی واقعا گیج شدم
بسيار tv خوبيه .....كسايي كه ادعا ميكنن بده و كيفيت تصويرش بده از مشكل عكس بزارن
.............................
tv هاي d6400 , d6600 جز بهترين ها هستن
Milad4171
14-08-2011, 08:55
دوستان. Samsung 40C585 چطوریه؟؟ الان بهترین قیمتش تو بازار چنده؟؟؟
از اون بهتر چیه؟ من واسم کیفیت صدا ، مصرف برق و کیفیت تصویر و ورودی ، خروجی واسم مهمه!!!
بهتر از این تو همین رنج قیمت( زیر 1200) چی خوبه؟
king2002
14-08-2011, 10:02
سلام به همگی دوستان
من پس از بررسی های بسیار برای خرید ال ای دی 40 اینچ رسیدم به مدل 40D6920 با قیمت 1.700
درسته که 3D هم داره ولی من برای مشخصات 2D اون رو انتخاب کردم
اگه میشه نظراتتون رو در مورد این مدل بفرمایید یا اگه مدل قابل رقابتی وجود داره اونو معرفی کنین
chaker2007
14-08-2011, 11:55
لطفا اهل فن بفرمایند دو مدل46D7770و46D6960 بجز مواردیکه در زیر اختلاف دارنداز نظر قابلیتهای دیگری نیز اختلاف دارند یا خیر ؟
-هرتز ( فرکانس تصویر )
- انطباق تصویر
- كنتراست
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم این بخش
راستش دوستان من قصد خرید یک Smart TV رو دارم. به خاطر همین از شما عزیزان راهنمایی می خوام.
خوشحال میشم اگر به سوالاتم پاسخگو باشید.
1- اول از همه اینکه LED بگیرم یا LCD یا Plasma
2- بسته به جواب سوال یک کدوم برند رو پیشنهاد میدهید ( البته خودم نظرم رو سامسونگ )
3- برای من و محیطی که دارم یک تلویزیون 40 اینچ کاملاٌ کفایت میکنه. این سایز رو امکانات tv تاثیر گذاره؟
4- این تلویزیون های Smart امکان وبگردی هم دارند؟ آیا امکان پخش فیلم رو خود تلویزیون داره؟
اگر آره چه پسوند هایی رو ساپورت میکنه؟ آیا MKV با زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه؟
5- امکان استفاده از skype و یا Dlna چطور؟
اگر سوالات خیلی ناشیانه بود ببخشید آخه این اولین تجربه خریدم تو Smart TV هاست.
خلاصه سرتون رو درد نیارم یک گزینه ای رو به ما پیشنهاد بدهید که با یک هزینه معقول امکانات وسیعی رو در اختیارم
بگذاره. فقط تاکید کنم که 40 اینج نمی خوام بزرگتر باشه.
راستی من این سوالات رو تو تاپیک دیگری پرسیدم و گفتند که تو این جا بپرسم بخاطر همین مزاحم شما دوستان
شدم تا راهنماییم کنید :40::40:
اگر امکان پاسخگویی هم نبود لطفا یک مرجعی را معرفی نمایید تا بتوانم به جواب سوالاتم برسم.
از همه شما عزیزان قبل از جوابتون ممنونم.
یا حق
n.a.b.a.t
14-08-2011, 12:09
كيفيت HD :
سامسونگ : 7 از 10
ال جي : 9 از 10
chaker2007
14-08-2011, 12:23
کدام تصویر مال ل جی است وکدام سامسونگ
n.a.b.a.t
14-08-2011, 12:24
سمت چپ ال جي و سمت راست سامسونگ (دقت كنيد ماركشو ميبينيد)
میدونی هزینه گمرک این tv چقدر میشه ؟ تا قانونی وارد کشور بشه؟
فکر کنم 50 تا 60 گمرکیش میشه بدون کرایه لنج
oghyanoos
14-08-2011, 14:33
فکر کنم 50 تا 60 گمرکیش میشه بدون کرایه لنج
من چند تا tv از دبی میخام بیارم برای مغازم.
حالا فاکتور خرید که ندارم، باید کارت سبز داشته باشم تا تعزیرات گیر نده!!!
برای هر tv چقدر باید به گمرک بدم؟
قیمت ویژه پلاسماهای سامسونگ به مناسبت ماه مبارک رمضان
Immunology
14-08-2011, 18:09
سمت چپ ال جي و سمت راست سامسونگ (دقت كنيد ماركشو ميبينيد)
مدلشونو میدوید؟؟؟ال جی کدوم مدلشه؟؟
king2002
14-08-2011, 18:52
پلاسمای 51 اینچ مدل PS-51D585
ال ای دی 40 اینچ مدل 40D6920
قیمت هر دو 1.700.000 تومان
مسلما هر کدوم تکنولوژی خاص خودشو داره -
کسی میدونه از نظر کیفیت تصویری (فقط تصویر) کدوم بهتره ؟
راستش دوستان من قصد خرید یک Smart TV رو دارم. به خاطر همین از شما عزیزان راهنمایی می خوام.
2- بسته به جواب سوال یک کدوم برند رو پیشنهاد میدهید ( البته خودم نظرم رو سامسونگ )
3- برای من و محیطی که دارم یک تلویزیون 40 اینچ کاملاٌ کفایت میکنه. این سایز رو امکانات tv تاثیر گذاره؟
4- این تلویزیون های Smart امکان وبگردی هم دارند؟ آیا امکان پخش فیلم رو خود تلویزیون داره؟
اگر آره چه پسوند هایی رو ساپورت میکنه؟ آیا MKV با زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه؟
خلاصه سرتون رو درد نیارم یک گزینه ای رو به ما پیشنهاد بدهید که با یک هزینه معقول امکانات وسیعی رو در اختیارم
راستی من این سوالات رو تو تاپیک دیگری پرسیدم و گفتند که تو این جا بپرسم بخاطر همین مزاحم شما دوستان
اگر امکان پاسخگویی هم نبود لطفا یک مرجعی را معرفی نمایید تا بتوانم به جواب سوالاتم برسم.
یا حق
میگم دم مدیران این قسمت گرم. هرکی سوال می پرسه به روی خودشون نمیارند :27::27:
تو بخش موبایل هنوز سوال از دهن آدم در نیامده جواب آدم رو میدن ولی اینجا مثل اینکه کسی جوابگو نیست !!!!
کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18::18:
chaker2007
14-08-2011, 22:35
لطفا اهل فن بفرمایند دو مدل46D7770و46D6960 بجز مواردیکه در زیر اختلاف دارنداز نظر قابلیتهای دیگری نیز اختلاف دارند یا خیر ؟
-هرتز ( فرکانس تصویر )
- انطباق تصویر
- كنتراست
مثل اینکه امیدی نیست کسی جواب بده بهتر ه جایی دیگه دنبال جواب بگردم
پلاسمای 51 اینچ مدل PS-51D585
ال ای دی 40 اینچ مدل 40D6920
قیمت هر دو 1.700.000 تومان
مسلما هر کدوم تکنولوژی خاص خودشو داره -
کسی میدونه از نظر کیفیت تصویری (فقط تصویر) کدوم بهتره ؟
چون از این دو تا مدل رویو خوبی ندیدم کلی میگم:
مهمترین مشکل پلاسماهای سامسونگ اینه که مشکی خیلی عمیق ندارن.
تو بیشتر موارد LED هاش مشکی بهتری نسبت به پلاسماهاش دارن.
ولی خب بخاطر زاویه دید بهتر و اینچ بالاتر که نسبت به LED ها دارن میشه روش فکر کرد.
kambiz11000
15-08-2011, 05:06
کسی از فلیکر در پلاسما سامسونگ خبر نداره؟ با 50 هرتز خوب کار می کنه؟
chaker2007
15-08-2011, 10:52
برای مدلهای جدید چگونه هست؟؟
Immunology
15-08-2011, 12:35
برای مدلهای جدید چگونه هست؟؟
در مورد سوال دومتون باید بگم من با هارد 1ترا تست کردم بدون مشکل اجرا کرد.البته من مدل C650 دارم که قدیمی تره.
کسی از فلیکر در پلاسما سامسونگ خبر نداره؟ با 50 هرتز خوب کار می کنه؟
من چیزی در این باره رو اینترنت ندیدم و نخوندم.
فقط فیلمهایی که از پلاسماهای سامسونگ دانلود کردم توی نمونه آمریکایی که محتوا 60 هرتز بود تصویرش خوب بود ولی تو پنلهای اروپایی که محتوا 50 هرتزه مثل پاناسونیک یه مقدار سوسو می زد.
تو فیلم مشخصه اما با چشم دیده نمیشه.
BEHZAD2007
15-08-2011, 18:18
سلام دوستان من tv مدل d585 رو خریدم به قیمت 1092000 تومن دوستانی که tv شون تیونر دیجیتال داره میشه یه توضیح بده چرا میخوام بزنم کانال بعدی یه مدت طول میکشه و همیچنین تو خواندن فیلم از روی فلش طول میکشه راهی است
king2002
15-08-2011, 20:08
چون از این دو تا مدل رویو خوبی ندیدم کلی میگم:
مهمترین مشکل پلاسماهای سامسونگ اینه که مشکی خیلی عمیق ندارن.
تو بیشتر موارد LED هاش مشکی بهتری نسبت به پلاسماهاش دارن.
ولی خب بخاطر زاویه دید بهتر و اینچ بالاتر که نسبت به LED ها دارن میشه روش فکر کرد.
آیا میشه گفت با این بودجه (1.700) 40D6920 بهترین گزینست یا نه ؟؟
(حتی در مقایسه با مدلهای دیگه سونی)
aramesh_61
15-08-2011, 20:25
دوستان من یک samsung lcd LA40D550 خریدم، ولی زیرنویسهای srt رو درست نمایش نمیده، فکر کنم باید فرمور رو آپدیت کنم ولی تو سایتش که گشتم واسه این مدل ظاهرا هنوز فرمور نیومده، کسی میتونه کمکی بکنه؟ ممنون
من چند تا tv از دبی میخام بیارم برای مغازم.
حالا فاکتور خرید که ندارم، باید کارت سبز داشته باشم تا تعزیرات گیر نده!!!
برای هر tv چقدر باید به گمرک بدم؟
ولا حقیقت نمدانم چون مال خودم قاچاقی اوردم پولی ندادم
فقط از دوست که در منطقه بود پرسیدم اگر گمرکی بدم چقدر باید بدم بم گفت حدود 50 تا 60 میشه
بدون برگ سبز بنام غرفه میاد بهش گفتم تو را گیر نمیدند گفت چرا ولی معمولا یکیا هیچی نمیگند
آیا میشه گفت با این بودجه (1.700) 40D6920 بهترین گزینست یا نه ؟؟
(حتی در مقایسه با مدلهای دیگه سونی)
با این قیمت بهترین گزینه در بین LEDهاست.
برای مدلهای خوب سونی شما باید بیشتر هزینه کنید.
amir_amd
15-08-2011, 23:25
دوستان من 46D6600 دارم و هر دفعه تلویزیون را خاموش روشن میکنم یک بار دیگر باید کالیبرش کنم! خیلی اذیتم میکنه! کسی نمیدونه چطور میشه تنظیمات تصویر را Save کرد؟
oghyanoos
15-08-2011, 23:33
ولا حقیقت نمدانم چون مال خودم قاچاقی اوردم پولی ندادم
فقط از دوست که در منطقه بود پرسیدم اگر گمرکی بدم چقدر باید بدم بم گفت حدود 50 تا 60 میشه
بدون برگ سبز بنام غرفه میاد بهش گفتم تو را گیر نمیدند گفت چرا ولی معمولا یکیا هیچی نمیگند
چون من برای مغازم میخام یه تعداد tv از دبی وارد کنم. چون این اجناس فاکتور فروش ندارند گاهی بازرس گیر میده اما اگه برگ سبز داشته باشه دیگه مشکلی نداره.
حالا نمیدونم گمرک برای هر tv چقدر میگیره؟؟؟
چون من برای مغازم میخام یه تعداد tv از دبی وارد کنم. چون این اجناس فاکتور فروش ندارند گاهی بازرس گیر میده اما اگه برگ سبز داشته باشه دیگه مشکلی نداره.
حالا نمیدونم گمرک برای هر tv چقدر میگیره؟؟؟
تعرفش تا یکی دو سال پیش 20 درصد بود. حالا رو نمی دونم.
abbasalizadeh
16-08-2011, 05:25
سلام به همگی دوستان
من پس از بررسی های بسیار برای خرید ال ای دی 40 اینچ رسیدم به مدل 40D6920 با قیمت 1.700
درسته که 3D هم داره ولی من برای مشخصات 2D اون رو انتخاب کردم
اگه میشه نظراتتون رو در مورد این مدل بفرمایید یا اگه مدل قابل رقابتی وجود داره اونو معرفی کنین
سلام دوست عزیز
به نظرم اگر داشتن اسم "smart TV" براتون مهم نیست، میتونین از بین مدل های 2010 انتخاب کنین و سری بالاتری رو بردارین. من خودم همین کار رو کردم.
امکاناتی که به عنوان اسمارت در سری 6 سال 2011 وجود داره(غیر از D6960)، چیز چندان زیادتری از اینترنت تی وی مثلا در سری 7 سال 2010 نداره. چراکه سری D6920 با اینکه اسمش اسمارت هست، اما فقط اسمارت هاب رو داره و مثلا قابلیت وب گردی (یا همون web browser) نداره.
ضمنا مشخصات فنی از نظر تصویر (هرتز بالاتر و کنتراست بیشتر) هم در سری 7 مدل 2010 یعنی C7770 از D6920 بالاتره. همچنین قابلیت سه بعدی در D6920 منوط به وجود دستگاهی جانبی برای پخش سه یعدی هست و خود تلویزیون به تنهایی توانایی پخش تصاویر سه بعدی رو نداره اما در C7770 اینطور نیست و خود تلویزیون حتی میتونه تصاویر دوبعدی رو به سه بعدی تبدیل کنه که البته این امکان نباید خیلی روی تصمیم گیری شما تاثیر بزاره.
از نظر امکانات اینترنتی هم به نظرم خیلی چیزی کم نداره و احتمالا تنها ظاهر رابط کاربری در D6920 متفاوته. اما در کل Internet TV خیلی چیز به درد بخوری نیست.
در هر صورت اگر کیفیت تصویر در مقایسه به سری جدید بودن یا اسمارت تی وی بودن براتون مهمتره، به نظرم میتونین C7770 رو با حدود قیمت 1700 با گارانتی سام سرویس تهیه کنین..
SAMSUNG SMART TV
saeed1351
16-08-2011, 07:30
دوستان این d6960 کجایست یعنی سامسونگی که داخل ایران هست کجا تولید یا مونتاژ میشه؟؟
chaker2007
16-08-2011, 10:21
مدل پلاسمای PS-51D585 یک تلویزیون فول hd هست یا خیر در سایت :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد وضو ح تصویر:
وضوح تصوير: 1 MEGA PIXEL
را آورده است درست است یا خیر؟
جهت مدل های
51D8880
51D6960
هم همین مورد وجود دارد.
king2002
16-08-2011, 10:31
سلام دوست عزیز
به نظرم اگر داشتن اسم "smart TV" براتون مهم نیست، میتونین از بین مدل های 2010 انتخاب کنین و سری بالاتری رو بردارین. من خودم همین کار رو کردم.
امکاناتی که به عنوان اسمارت در سری 6 سال 2011 وجود داره(غیر از D6960)، چیز چندان زیادتری از اینترنت تی وی مثلا در سری 7 سال 2010 نداره. چراکه سری D6920 با اینکه اسمش اسمارت هست، اما فقط اسمارت هاب رو داره و مثلا قابلیت وب گردی (یا همون web browser) نداره.
ضمنا مشخصات فنی از نظر تصویر (هرتز بالاتر و کنتراست بیشتر) هم در سری 7 مدل 2010 یعنی C7770 از D6920 بالاتره. همچنین قابلیت سه بعدی در D6920 منوط به وجود دستگاهی جانبی برای پخش سه یعدی هست و خود تلویزیون به تنهایی توانایی پخش تصاویر سه بعدی رو نداره اما در C7770 اینطور نیست و خود تلویزیون حتی میتونه تصاویر دوبعدی رو به سه بعدی تبدیل کنه که البته این امکان نباید خیلی روی تصمیم گیری شما تاثیر بزاره.
از نظر امکانات اینترنتی هم به نظرم خیلی چیزی کم نداره و احتمالا تنها ظاهر رابط کاربری در D6920 متفاوته. اما در کل Internet TV خیلی چیز به درد بخوری نیست.
در هر صورت اگر کیفیت تصویر در مقایسه به سری جدید بودن یا اسمارت تی وی بودن براتون مهمتره، به نظرم میتونین C7770 رو با حدود قیمت 1700 با گارانتی سام سرویس تهیه کنین..
ممنون از پاسختون
برای من فقط بالاترین کیفیت 2D مهمه
من الان تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دیدم که قیمت C7770 رو زده 2.149.000 !!
شما جایی رو سراغ دارین که قیمت 1700 بده ؟
amir_amd
16-08-2011, 19:03
دوستان من 46D6600 دارم و هر دفعه تلویزیون را خاموش روشن میکنم یک بار دیگر باید کالیبرش کنم! خیلی اذیتم میکنه! کسی نمیدونه چطور میشه تنظیمات تصویر را Save کرد؟
دوستان کسی نیست جواب منو بده!؟ شنیده بودم کاربرای P30world حرفه ای هستند!
مدل پلاسمای PS-51D585 یک تلویزیون فول hd هست یا خیر در سایت :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد وضو ح تصویر:
جهت مدل های
51D8880
51D6960
هم همین مورد وجود دارد.
همه رو اشتباه نوشته . همشون فول اچ دین.
مثلا توی آگهی سام سرویس برای D585 گفته فول اچ دی:
chaker2007
17-08-2011, 09:30
آیا [Samsung PN51D550 ] که در سایت های خارجی روی آن بحث شده همان PS-51D585 است با مدل دیگری است؟
king2002
17-08-2011, 23:38
دوستان من دارم فردا میرم 40D6920 رو بخرم -
اگه کسی پیشنهاد بهتری داره بگه تا دیر نشده -
در مورد وضو ح تصویر:
جهت مدل های
51D8880
51D6960
هم همین مورد وجود دارد.
سری 5 به بالا full hd :11:
یا حق
من آنچنان حرفه ای نیستم ولی چیزایی که میدونم ایناس دوستم.
1)اگه بین lcd و پلاسما شک داری پلاسما بگیر ولی بین پلاسما و led رو led شک نکن.(در ضمن پلاسمای اسمارت سامسونگ 51 و 64 اینچه)
2)توی led سامسونگ انصافا هم تصویر خوبی میده هم قیمتش مناسبه.
3)توی 40 اسمارت 6960 کامله.
4)توی سری 6 6960 ها فقط مرورگر وب دارند.البته سری 7 و 8 همه مرورگر رو دارن ولی 40 ندارن.
5)mkv رو ساپورت میکنه ولی زیر نویس رو نمیدونم.
6)skype که فکر کنم فیلتره!!! البته رو بعضی از اسمارت ها میشه وی پ ی ا ن ستاپ کرد/dlna هم که معلومه داره.البته all share بهتره. یعنی همون dlna پیشرفتس!!!! all share جدید هم توی سامسونگ خیلی باحال شده.
امیدوارم حرفام مفید باشه.:11:
mohammadrezaf
18-08-2011, 13:20
سلام . لطفا در مورد دو مدل سامسونگ 40اینچ (c7000(c7770 و ( D6600(D6960منو راهنمایی کنید . من برای گیم میخوام . c7000 200hz به 600hz است ولی100hz d6600 به 400hz می باشد تفاوت کیفیت در تصاویر سریع در این دو مدل زیاد است ؟
ardalan_o
18-08-2011, 15:17
سلام
من حدود یک سال و نیم پیش از کمک دوستان تو این سایت استفاده کردم و یک سامسونگ 46B690 خریدم که خیلی هم ازش راضی بودم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif. اما..................................
پریروز شازده پسر ما زد و LCD رو ترکوند. الان هم شرکت میگه حدود 1,600 هزینه تعمیرش میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif. فلذا چون گارانتیش هم داره تموم میشه بسرم زده که یک تی وی نو بخرم در نتیجه ............
روز از نو روزی نو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
حالا دوستان لطف کنند به من کمک کنند.
1- سایز بین 46 تا 50
2- دوست دارم 3D هم داشته باشه
3- بیشتر برای فیلم دیدن استفاده می کنم.
4- قیمت تا 2.5 اوکی هستش
با در نظر گرفتن این شرایط (حتی بدون در نظر گرفتن این شرایط [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif) ممنون می شم بهترین HDTV سامسونگ موجود در بازار (با گارانتی و بدون گارانتی) رو به من معرفی کنید.
pan_1356
18-08-2011, 15:29
سلام
من حدود یک سال و نیم پیش از کمک دوستان تو این سایت استفاده کردم و یک سامسونگ 46B690 خریدم که خیلی هم ازش راضی بودم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما..................................
پریروز شازده پسر ما زد و LCD رو ترکوند. الان هم شرکت میگه حدود 1,600 هزینه تعمیرش میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فلذا چون گارانتیش هم داره تموم میشه بسرم زده که یک تی وی نو بخرم در نتیجه ............
روز از نو روزی نو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دوستان لطف کنند به من کمک کنند.
1- سایز بین 46 تا 50
2- دوست دارم 3D هم داشته باشه
3- بیشتر برای فیلم دیدن استفاده می کنم.
4- قیمت تا 2.5 اوکی هستش
با در نظر گرفتن این شرایط (حتی بدون در نظر گرفتن این شرایط [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ممنون می شم بهترین HDTV سامسونگ موجود در بازار (با گارانتی و بدون گارانتی) رو به من معرفی کنید.
شما میتونی 46 d7000 بدون گارانتی بخری
rodentia
18-08-2011, 15:47
سلام
من یه ال ای دی سامسونگ 40 اینچ گرفتم ua40d6000sr ولی گویا قادر به پخش mkv از روی هارد نیست.آیا این مدل mkv رو ساپورت نمیکنه؟؟ممنون میشم راهنمایی کنین
mohammadrezaf
18-08-2011, 17:33
سلام . لطفا در مورد دو مدل سامسونگ 40اینچ (c7000(c7770 و ( D6600(D6960منو راهنمایی کنید . من برای گیم میخوام . c7000 200hz به 600hz است ولی100hz d6600 به 400hz می باشد تفاوت کیفیت در تصاویر سریع در این دو مدل زیاد است ؟
کسی نیست راهنمایی کنه ..........!!!!!!!!!
mohammadrezaf
18-08-2011, 17:46
سلام . لطفا در مورد دو مدل سامسونگ 40اینچ (c7000(c7770 و ( D6600(D6960منو راهنمایی کنید . من برای گیم میخوام . c7000 200hz به 600hz است ولی100hz d6600 به 400hz می باشد آیا تفاوت کیفیت در تصاویر سریع در این دو مدل زیاد هستش ؟
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه
aidin0000
18-08-2011, 19:23
دوستان میخوام یه پلاسما D495 بخرم . چند تا عینک روش میدین برای دیدن فیلن 3D وسیله جانبی اضافی هم باید بگیرم یا رو خودش هست ؟؟ منظورم اینه که 3D Ready هست یا Full 3D ؟؟؟
oghyanoos
18-08-2011, 22:25
سلام
من یه ال ای دی سامسونگ 40 اینچ گرفتم ua40d6000sr ولی گویا قادر به پخش mkv از روی هارد نیست.آیا این مدل mkv رو ساپورت نمیکنه؟؟ممنون میشم راهنمایی کنین
mkv رو پخش میکنه.
از کجا خریدی؟ چند؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.