مشاهده نسخه کامل
: معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 سامسونگ
david-ebi
20-11-2011, 13:44
سلام دوستان من میخوام یه d7000 سامسونگ بگیرم به نظر شما :
1- فرق بین UAD7000(مدل آسیایی)موجود دربانه وD7770 (نمایندگی سام سرویس)وUED7000(مدل اروپایی)چی هست؟
2- آیا با مدل اروپایی میتوان سیستم دیجیتال ایران را تماشا کرد؟
3- آیا مدل آسیایی UAD7000تیونردیجیتال داره ؟(تو بعضی از سایتها که به انگلیسی نوشته بود نداره) اما مدل جایگزین ایرانی D7770درسایت سامسونگ ایران نوشته داره
4-از مدلهای D7770و UAD7000 وUED7000 کدامیک کنترل تاچ اسکرین (دارای صفحه نمایش) را دارند؟کدامیک wifi دارند؟
5-من به تازگی گوشی galaxy s2خریده ام .میخوام بتونم با گوشی با tv ازطریق wifi ارتباط برقرار کنم .با کدامیک از مدلهای بالا میتوانم ؟ از اساتید محترم میخواهم زودتر مرا راهنمایی کنند.راستش من کمی گیج شدم:24::24::24::24::24:تیونر دیجیتال ای مدلها چی؟؟
تمام مدلهایی که نام بردید گیرنده دیجیتال داخلی دارند و شما با گوشی گالاکسی خودتون به هر سه مدل میتوانید توسط all share متصل بشوید. نظر من اینه که مدل 7770 را بگیرید که گارانتی هم داره و قطعاتش موجوده.
دوستان میتونید فرق سری C و D را در ال ای دی های سامسونگ توضیح دهید من نمیدونم 46اینچ D5000 بگیرم یا C6200 لطفا" راهنمایی کنید
دوستان میتونید فرق سری C و D را در ال ای دی های سامسونگ توضیح دهید من نمیدونم 46اینچ D5000 بگیرم یا C6200 لطفا" راهنمایی کنید
تا جایی که من میدونم سری C مدل های 2010 هست و سری D مدل های 2011 و دیگه اینکه 5000 سری 5 هست و 6200 سری 6 موفق باشید
دوستان تو رنج قیمت 1200000 تا 1500000 چه مدلی را پیشنهاد می کنید . هم led معمولی و هم 3d . اصلا اون قدر تفاوت قیمت دارن که led معمولی بگیریم؟
از دوستان کسی نبود یه راهنمایی کنه ما رو؟!40 یا 42 اینچ؟
تا جایی که من میدونم سری C مدل های 2010 هست و سری D مدل های 2011 و دیگه اینکه 5000 سری 5 هست و 6200 سری 6 موفق باشید
دست شما درد نکنه یعنی سری D جدیدتره . پس D5000 از C6200 بهتره ؟ کسی از فرقشون خبر نداره ؟ کیفیت تصویر کدوم بهتره ؟
david-ebi
21-11-2011, 15:35
از دوستان کسی نبود یه راهنمایی کنه ما رو؟!40 یا 42 اینچ؟
دوست عزیز سامسونگ کلا ال ای دی 42 اینج نداره و 40 و 46 و 32 و 37 داره. تو این رنج قیمت شما میتونی ال ای دی 40 اینچ مدل d5550 ویا d5950 بگیری که دومی اسمارت ولی اولی اسمارت نیست. ضمن اینکه مقدار جزیی کنتراست دومی بیشتر است و تو چیزای دیگه فرقی ندارند. هر دو تاشون هم با سینمای خانگی اشانتیون همراه هستند.
ma4nafar
22-11-2011, 01:08
من هم یک سامسونگ 55 اینچ سری 8 خریدم UE55D8000 دو سه روز بعد متوجه یک نور آبی یا خاکستری توی بعضی از تصاویر شدم که سمت چپ اون پایین تصویر بود . با شرکت سامسونگ تماس گرفتم 3 روز بعد اومدند شیشه روی تلویزیون را عوض کردند گفتند این اشکال توی اکثر ال ای دی های بزرگ هست . حالا دیروز متوجه شدم گویا هنگام تعویض یا به طور اتفاقی یک از لامپهای ال ای دی سوخته ( البته به نظر خودم ) چون به اندازه یک لامپ وسط صفحه قرمز رنگ شده و تغییر هم نمیکنه . خلاصه دوباره زنگ زدم قراره بیاند نگاه کنند حالا تا یکی دو روز دیگه ببینیم چی پیش میاد . :41:
amir_t6262
22-11-2011, 23:11
کسی از دوستان اطلاع داره که "سام سرویس" خودش بعد از مدتی برای آپدیت تلویزیون های سامسونگ اقدام میکند؟
یعنی از خود نمایندگی میان و خودشان تلویزیون را آپگرید میکنن و میرن؟
david-ebi
22-11-2011, 23:55
تلویزیونهای سامسونگ اگر بتونی فایل آپدیتش رو از سایت سامسونگ بگیری قابلیت آپدیت شدن رو دارن اما این چیزی که شما میگی رو نمی دونم و تا حالا نشنیدم
david-ebi
23-11-2011, 00:10
دوستان کسی تونسته pvr رو توی 6920 فعال کنه؟ همون ظبط تصاویر منظورمه؟ very important . tnx
دوست عزیز pvr فقط زمانی فعال میشه که شما دستگاه رکوردر سامسونگ بخری. بعد با همون کنترل تلویزیونت می تونی دستگاه رکوردرت رو هم کنترل کنی و تصاویر رو توی حافظه اش ضبط کنی و بعد توسط خود همون رکوردر بریزی روی سی دی با فرمت dvd یا vcd
دوست عزیز pvr فقط زمانی فعال میشه که شما دستگاه رکوردر سامسونگ بخری. بعد با همون کنترل تلویزیونت می تونی دستگاه رکوردرت رو هم کنترل کنی و تصاویر رو توی حافظه اش ضبط کنی و بعد توسط خود همون رکوردر بریزی روی سی دی با فرمت dvd یا vcd
حالا این رکوردر چند قیمته؟
سری C5000 آنتن دیجیتال دارن ؟
امکان ضبط وجود داره؟
david-ebi
23-11-2011, 19:45
حالا این رکوردر چند قیمته؟
متاسفانه قیمت جدیدی ازش ندارم .آخرین قیمتی که ازش داشتم حدود 9 ماه پیش بود که با حافظه 250 گیگ حدودا 200000 تومان قیمتش بود. احتمالا الان باید ارزانتر شده باشه. درضمن 500 گیگ و 750 گیگی هم داره.
mehdi30nema
24-11-2011, 18:49
بچه ها من دیروز یه LCD مدل 40D585 خریدم به قیمت یک میلون و بیست هزار تومان .
خداییش خیلی توپه ، یکی از قابلیت های خوبش قابلیت اتصال هارد اکسترنال هست که راحت یک هارد یک ترابایتی را جواب داد و جالب تر از اون هم این بود که از روی هارد تمام فرمت های تصویری مثل MP4 , MKV , FLV , DIVX را از 240P تا 1080P راحت پخش کرد .با این حساب دیگه سینمای خانگیم به درد نمیخوره .
فقط دو تا سوال :
این مدل WIFI هم داره ، یکی میتونه بگه باهاش چی کار میشه کرد ؟
تو حالت تصویرش ، دو حالتش از بقیه پر نور تر هست ، یکی حالت پویا و اون یکی استاندارد . اگه کلا روی حالت پویا باشه که به تلوزیون فشار نمیاد ؟
david-ebi
25-11-2011, 00:32
خداییش خیلی توپه ، یکی از قابلیت های خوبش قابلیت اتصال هارد اکسترنال هست که راحت یک هارد یک ترابایتی را جواب داد و جالب تر از اون هم این بود که از روی هارد تمام فرمت های تصویری مثل MP4 , MKV , FLV , DIVX را از 240P تا 1080P راحت پخش کرد .با این حساب دیگه سینمای خانگیم به درد نمیخوره .
فقط دو تا سوال :
تو حالت تصویرش ، دو حالتش از بقیه پر نور تر هست ، یکی حالت پویا و اون یکی استاندارد . اگه کلا روی حالت پویا باشه که به تلوزیون فشار نمیاد ؟
دوست عزیز مدل خوبی انتخب کردی. نه این مدل وای فای ندارد. وتصویر هم روی پویا بهترین کیفیت را دارد و هیچ فشاری هم به تلویزیون نمی آید.
---------- Post added at 02:32 AM ---------- Previous post was at 02:30 AM ----------
سری C5000 آنتن دیجیتال دارن ؟
امکان ضبط وجود داره؟
سری c5000 آنتن دیجیتال و قابلیت ضبط کردن ندارد.:19:
خداییش خیلی توپه ، یکی از قابلیت های خوبش قابلیت اتصال هارد اکسترنال هست که راحت یک هارد یک ترابایتی را جواب داد و جالب تر از اون هم این بود که از روی هارد تمام فرمت های تصویری مثل MP4 , MKV , FLV , DIVX را از 240P تا 1080P راحت پخش کرد .با این حساب دیگه سینمای خانگیم به درد نمیخوره.
مبارک باشه
در حالت پویا مصرف برق تا 180وات و درحالت صرفه جویی تا40وات میرسد. واین حالتها بر عمرپانل تاثیر گذارن. حالت پویا برای محیط های تاریک سفارش میشود. این هم تایپیک استغاده از دانگل وای فای
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات[SIZE="3"]D585[اینچ40
انطباق تصویر 50 هرتز
DVBT تیونر دیجیتال
صدای فراگیر
صدای دالبی دیجیتال
DVBT تیونردیجیتال
کنترل چند دستگاه بایک ریموت+Any net
رزولوشن Full HD
ارتباط از طریق دانگل Wifi
All share ارتباط بیسیم باسایر دستگاهها
2پورت USB
4ورودی HDMI
مصرف انرژیبااستفاده ازاکو سنسور
مصرف انرژی در حالت Stand by:0.3
[QUOTE=david-ebi;6654460]دوست عزیز مدل خوبی انتخب کردی. نه این مدل وای فای ندارد. وتصویر هم روی پویا بهترین کیفیت را دارد و هیچ فشاری هم به تلویزیون نمی آید.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 02:32 AM ---------- Previous post was at 02:30 AM ----------
من این مشخصاتو از تایپیک D585 کپی کردم. خودجناب mehdi30nema هم گفته وای فای داره که!
[QUOTE=david-ebi;6654460]دوست عزیز مدل خوبی انتخب کردی. نه این مدل وای فای ندارد. وتصویر هم روی پویا بهترین کیفیت را دارد و هیچ فشاری هم به تلویزیون نمی آید.[COLOR="Silver"]
من این مشخصاتو از تایپیک D585 کپی کردم. خودجناب mehdi30nema هم گفته وای فای داره که!:10:
mehdi30nema
25-11-2011, 13:32
دوست عزیز مدل خوبی انتخب کردی. نه این مدل وای فای ندارد. وتصویر هم روی پویا بهترین کیفیت را دارد و هیچ فشاری هم به تلویزیون نمی آید.
این مدل وای فای داره . تو دفترچه اش هم نوشته .
mehdi_vsgh
26-11-2011, 05:19
سلام
من یه مودم به تلویزیونمون وصل کردم از طریق کابل شبکه رفتم و قسمت شبکه و تست شبکه زدم و با موفقیت زد وصل شد
ولی نمیدونم چطوری میتونم وارد صفحات مختلف اینترنتی بشم
یکی راهنمایی میکنه؟
امير موسر
26-11-2011, 08:09
سلام
من یه مودم به تلویزیونمون وصل کردم از طریق کابل شبکه رفتم و قسمت شبکه و تست شبکه زدم و با موفقیت زد وصل شد
یکی راهنمایی میکنه؟
مدل دستگات چیه !؟
بالاخره 46D7770 خریدم. از دوستانی که راهنمایی کردم متشکرم :11:
david-ebi
26-11-2011, 17:07
سلام
یکی راهنمایی میکنه؟
دوست عزیز در سامسونگ فقط ال ای دی مدل d6960 و مدلهای بالاتر مرورگر اینترتی دارند و اگر پایینتر از این مدلها هستی نمیتوانی وارد سایتهای مختلف اینترنتی شوی و فقط میتوانی از اپلیکیشنها و سایتهای محدود موجود در صفحه اسمارت هاب استفاده کنی.:46:
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
این مدل وای فای داره . تو دفترچه اش هم نوشته .
در هر صورت این مدل اسمارت نیست و شاید فقط internet @tv باشد. که آنرا هم بررسی میکنم و جوابتان را خواهم داد.:5:
سوال فنی!!!
کسی از روند تغییر قیمت تلویزیون ها توی هر سال خبر داره؟ همونطور که میدونید با اومدن تلویزیون های جدید هر سال، قیمت مدل های سال قبل ارزونتر میشه، حالا سوال اینه که
1-این کاهش قیمت ها تا به ایران(نمایندگی ها) برسه چقدر طول میکشه؟(چه ماهی؟)
2- از این نظر همه نمایندگی ها مثل همن یا باز هر کدومشون فرق میکن؟
3- و دیگه اینکه مدل های سال قبل رو تا کی تو نمایندگیها نگه میدارن؟
لطفا هر کی اطلاع داره جواب بده...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
تاریخ انتشار آگهی : شنبه 5 آذر 1390
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SAMSUNG SMART TV 2011
david-ebi
27-11-2011, 12:47
سوال فنی!!!
کسی از روند تغییر قیمت تلویزیون ها توی هر سال خبر داره؟ همونطور که میدونید با اومدن تلویزیون های جدید هر سال، قیمت مدل های سال قبل ارزونتر میشه، حالا سوال اینه که
لطفا هر کی اطلاع داره جواب بده...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا سریهای جدید و محصولات جدید سامسونگ هر سال تقریبا خرداد ماه در بازارهای ایران موجود می شود و سری قبلی حداکثر تا شهریورماه به فروش میرسند.
سوال فنی!!!
لطفا هر کی اطلاع داره جواب بده...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ معمولا تو ماه اسفند کاهش قیمت خوبی داره.
یادمه سال پیش حتی تا 500 تومن هم کاهش قیمت داشتیم. (مدل C650)
mehdi_vsgh
28-11-2011, 22:39
مدل دستگات چیه !؟
c585
دوست عزیز در سامسونگ فقط ال ای دی مدل d6960 و مدلهای بالاتر مرورگر اینترتی دارند و اگر پایینتر از این مدلها هستی نمیتوانی وارد سایتهای مختلف اینترنتی شوی و فقط میتوانی از اپلیکیشنها و سایتهای محدود موجود در صفحه اسمارت هاب استفاده کنی.:46:
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
خوب میشه همین روش استفاه از اپلیکیشنها صفحه اسمارت هاب رو بگی برامون چطوریاس؟
امير موسر
28-11-2011, 23:12
c585
دستگات باید اسمارت باشه ! یعنی حداقل D5950 ! وگرنه نمیتونی بری اینترنت باش ! اونم که برا شما داره فقط برا آپدیت و ایناس !
باید اینجوری باشه اگه اشتبا نکنم !
david-ebi
29-11-2011, 01:21
c585
دوست عزیز کافی روی هر برنامه ای که میخواهی کلیک کنی بعد دانلودش کنی و بعد ازش استفاده کنی. کلی برنامه جدید هم میتونی از قسمت samsung app خریداری کنی حالا رایگان یا پولی. البته فکر کنم که برنامه های پولی هنوز برای تلویزیون راه نیفتاده باشه ولی مثلا برای موبایلهای سامسونگ هست. برنامه های جالبی مثل پیش بینی آب و هوا و دیوان حافظ و اسکایپ و بازیهای بانمک کوچولو و بعضی کانالهای تلویزیونی اینترنتی هستند که همشون اول باید دانلود کنی و بعد از نصب در اسمارت هاب ازشون استفاده کنی.:20:
amir_t6262
29-11-2011, 22:33
هدایای زمستانه سامسونگ
خریداران تلویزیون های 55 اینچ LED در هنگام خرید، یکدستگاه سینمای خانگی 3D Blu-ray سامسونگ مدل HT-D5550 دو عدد عینک اکتیو سه بعدی مدل 3700 و اشتراک دوساله اینترنت وایمکس مبین نت دریافت خواهند نمود.
عزیزانی که تلویزیون های LED مدلهای 46D8880، 46D7770 و 46D6960 را خریداری نمایند، یکدستگاه سینمای خانگی HT-D555، دو عدد عینک اکتیو سه بعدی مدل 3100 و اشتراک دوساله اینترنت وایمکس مبین نت را در هنگام خرید دریافت خواهند نمود.
در صورت خرید تلویزیون های 40 اینچ LED در سری 6 و یا مدلهای 46D6940 و 46D6920 ، یکدستگاه سینمای خانگی HT-D455، دو عدد عینک اکتیو سه بعدی مدل 3100 و اشتراک دوساله اینترنت وایمکس مبین نت هدیه خواهد شد.
برای خریداران تلویزیون های 46 اینچ LED در سری 5، یکدستگاه سینمای خانگی HT-D455 به عنوان هدیه در نظر گرفته شده و در هنگام خرید تقدیم خواهد گردید.
خریداران گرامی تلویزیون های LED مدلهای 40D5950 و 40D5550 در هنگام خرید یکدستگاه سینمای خانگی HT-D355 دریافت خواهند نمود.
خریداران تلویزیون های LED در سایزهای 37 و 32 اینچ و همچنین تلویزیون 40D5540 در هنگام خرید، یکدستگاه DVD-9800 دریافت خواهند نمود.
برای آن گروه از خریداران تلویزیون های LCD سامسونگ که تلویزیون هایی در سایزهای 37 و 40 و 46 اینچ خریداری نمایند، یک دستگاه DVD Player مدل DVD-9800 سامسونگ در نظر گرفته شده که در هنگام خرید به حضورشان تقدیم خواهد شد.
خریداران تلویزیون های پلاسما در مدل های 43D495 و 51D495 یک دستگاه DVD Player مدل DVD-9800 سامسونگ به همراه 2 عینک سه بعدی در هنگام خرید دریافت خواهند نمود.
خریداران تلویزیون های پلاسما در مدل های 43D455 و 51D455 یک دستگاه DVD Player مدل DVD-9800 سامسونگ در هنگام خرید دریافت خواهند نمود.
خریداران تلویزیون پلاسما مدل 51D585، دو عدد عینک اکتیو سه بعدی در هنگام خرید دریافت خواهند نمود.
( نقل از خبرنامه سامسونگ)
manaminjamkharam
29-11-2011, 23:30
سلام. کسی می دونه مدل پلاسمای سامسونگ سری D8000 وارد شده یا نه ؟ اگه نه ، معلوم نیست کی بیاد ؟ ممنون
david-ebi
30-11-2011, 12:02
سلام. کسی می دونه مدل پلاسمای سامسونگ سری D8000 وارد شده یا نه ؟ اگه نه ، معلوم نیست کی بیاد ؟ ممنون
مدل d8000 جزو مدلهای بانه ای هست ونه مدل رسمی و با گارانتی سام سرویس. بله این مدل وارد شده و مدل رسمی و با گارانتیش هم d8880 هست که ابر تی وی برای خودش هست و نسبت به قیمت و امکانات و تصویرش از همه برندهای دیگر سر هستش. درضمن مدلهای بانه ای گیرنده دیجیتالشون فعال نیست و کانال دیجیتال نداری و با خریدش اون سینما خانواده سه بعدی که حدودا 930000 تومان قیمت داره و دو سال اشتراک اینترنت و مودم رایگان را از دست میدهی و به قاچاقچی محترم و به کساد کشوندن بازار داخلی کمک شایانی میکنی.:41:
manaminjamkharam
30-11-2011, 12:43
مدل d8000 جزو مدلهای بانه ای هست ونه مدل رسمی و با گارانتی سام سرویس. بله این مدل وارد شده و مدل رسمی و با گارانتیش هم d8880 هست که ابر تی وی برای خودش هست و نسبت به قیمت و امکانات و تصویرش از همه برندهای دیگر سر هستش. درضمن مدلهای بانه ای گیرنده دیجیتالشون فعال نیست و کانال دیجیتال نداری و با خریدش اون سینما خانواده سه بعدی که حدودا 930000 تومان قیمت داره و دو سال اشتراک اینترنت و مودم رایگان را از دست میدهی و به قاچاقچی محترم و به کساد کشوندن بازار داخلی کمک شایانی میکنی.:41:
مطمعنی که پلاسماش هست ؟ از حدود قیمتاش توی سایزای مختلفش خبر داری ؟ 50 و 59
ممنون
کساد چی؟ قاچاق چی؟ کشک چی؟
درسته که سامسونگ و الجی رو اگه قیمت هدایاشون رو کم کنی با بانه زیاد فرقی ندارن ولی اون روی سکه رو هم ببین که
1. این قیمت هدایا که ما درنظرمیگیریم برای نماینده سامسونگ و ... تو ایران خیلی کمتر درمیاد
2. شاید یکی این هدایا رو نخواد کی رو باید ببینه؟ هدیه که زوری نمیشه؟ میشه؟
3. تا حالا فکرکردی چرا جنسی که فرضا قاچاق و با چند واسطه تو بانه و از عراق ! بدست مردم میرسه بازم اینقدر اختلاف قیمت با مشابه نمایندگی(بدون هدایا) داره؟
4. تلویزیون های بانه قاچاق نیستن و اونجا منطقه آزاد تجاریه برای همینم هست که خریدارها میتونن تلویزیون ها رو بدون مشکل از پاسگاه های مسیر رد کنن... ولی تعداد بالا رو جلوش رو میگیرن.
5. گیرم قاچاق باشه، این قاچاق شرف داره به کار صد تا نماینده های ایرانی الجی و سامسونگ و ... که دارن هموطن هاشون رو میچاپن:2: جایی که اون کره ای و ژاپنی ها که به راحتی سر قضیه تحریم ها میتونن این کارو بکنن ولی حالا بهر دلیلی این کارو نمیکنن.
6. برای کساد شدن هم که دیگه حرفی نمیمونه...:46:
درهرصورت من خودم اگه بخوام بخرم از نمایندگی میگرم ولی فقط چون هدایاش رو لازم دارم و از بانه یا سایر مناطق آزاد(=بندرعباس-گناوه-چابهار) دورم و دیگه اینکه نمیشه با این مافیای نمایندگی ها درافتاد... ونه بخاطر اختلاف کیفیت وگارانتی و سایر موارد دم کوزه ای...:27:
برای تایپش کلی زور زدم... کسایی که خوششون اومد یا قبول دارن بی زحمت همین دکمه تشکر بغل---------> رو بزنن
david-ebi
02-12-2011, 12:27
کساد چی؟ قاچاق چی؟ کشک چی؟
درسته که سامسونگ و الجی رو اگه قیمت هدایاشون رو کم کنی با بانه زیاد فرقی ندارن ولی اون روی سکه رو هم ببین که
1. این قیمت هدایا که ما درنظرمیگیریم برای نماینده سامسونگ و ... تو ایران خیلی کمتر درمیاد
2. شاید یکی این هدایا رو نخواد کی رو باید ببینه؟ هدیه که زوری نمیشه؟ میشه؟
3. تا حالا فکرکردی چرا جنسی که فرضا قاچاق و با چند واسطه تو بانه و از عراق ! بدست مردم میرسه بازم اینقدر اختلاف قیمت با مشابه نمایندگی(بدون هدایا) داره؟
4. تلویزیون های بانه قاچاق نیستن و اونجا منطقه آزاد تجاریه برای همینم هست که خریدارها میتونن تلویزیون ها رو بدون مشکل از پاسگاه های مسیر رد کنن... ولی تعداد بالا رو جلوش رو میگیرن.
5. گیرم قاچاق باشه، این قاچاق شرف داره به کار صد تا نماینده های ایرانی الجی و سامسونگ و ... که دارن هموطن هاشون رو میچاپن:2: جایی که اون کره ای و ژاپنی ها که به راحتی سر قضیه تحریم ها میتونن این کارو بکنن ولی حالا بهر دلیلی این کارو نمیکنن.
6. برای کساد شدن هم که دیگه حرفی نمیمونه...:46:
درهرصورت من خودم اگه بخوام بخرم از نمایندگی میگرم ولی فقط چون هدایاش رو لازم دارم و از بانه یا سایر مناطق آزاد(=بندرعباس-گناوه-چابهار) دورم و دیگه اینکه نمیشه با این مافیای نمایندگی ها درافتاد... ونه بخاطر اختلاف کیفیت وگارانتی و سایر موارد دم کوزه ای...:27:
برای تایپش کلی زور زدم... کسایی که خوششون اومد یا قبول دارن بی زحمت همین دکمه تشکر بغل---------> رو بزنن
دوست عزیزم این هدایا که زوری نیست هرکی نخواهد پولش رو بهش میدن کی گفته زوری؟ بعدشم همونطوری که خودت گفتی بعد از کم کردن پول این هدایا و با درنظر گرفتن گارانتی با نمونه بانه ای یکی درمیاد. بعدشم شما میتونی بگی نمایندگی چطوری مردم رو میچاپه.؟ مثلا در مشهد که خیابان سعدی مرکز صوتی و تصویری این شهر هست نمایندگیها برای رقابت با هم گاها با سود 3 تا 4 هزاز تومان تلویزیون را میفروشند و این رقابت شدید کلی به نفع مصرف کننده شده. همه این نمایندگیها لیست قیمتی از سامسونگ مرکزی تهران دارند که در سراسر کشور یکی هست توی این لیست هم قیمت مصرف کننده قید شده و هم قیمت عمده فروش که در معرض دید مشتری قرار میدهند گاها دیده شده که حتی زیر قیمت عمده فروش مصوب به مصرف کننده تلویزیونی فروخته شده. دیگه اینقدر هم کشک نیست که نمایندگی بتونه مردم بچاپه. یک چیزی میگین که گفته باشین:19:مخصوصا الان که مردم بهتر از فروشنده قیمتها رو دارند. تلویزیون اونهم برند معروفی مثل سامسونگ خواربار یا جنس دکوری نیست که با هر قیمت و هر سودی که خواسته باشند بتونند بفروشند:13:
david-ebi
02-12-2011, 12:34
مطمعنی که پلاسماش هست ؟ از حدود قیمتاش توی سایزای مختلفش خبر داری ؟ 50 و 59
ممنون بله پلاسما مدل d8880 و d6960 موجود است. از مدل d8880 فقط سایز 64 اینچ موجود است. و از مدل d6960 فقط سایز 59 اینچ.متاسفانه قیمتاشو ندارم.
babak_zn88
02-12-2011, 13:40
تاریخ انتشار آگهی : شنبه 5 آذر 1390
SAMSUNG SMART TV 2011
با سلام من d7770 دارم اما دو تا مشکل دارم یکی اینکه چطور میشه social tv رو راه انداخت؟من تو application sumsung جایی واسه دانلودش ندیدم ولی الان دیدم yahoo messenger google map.. رو این تبلیغ هست.اگه در ایران امکان دانلود این برنامه ها هست از کجا باید دانلود کزد؟
مورد دوم من میخواستم با هارد Internal بخرم و با all share فیلمها رو ببینم (از طریق اتصال به کامپیوتر ) اما بعدا متوجه شدم که از طریق all share زیرنویس رو نشون نمیده..کسی تونسته از طریق all share زیرنویس هم بالا بیاره؟
babak_zn88
02-12-2011, 13:42
با سلام من d7770 دارم اما دو تا مشکل دارم یکی اینکه چطور میشه social tv رو راه انداخت؟من تو application sumsung جایی واسه دانلودش ندیدم ولی الان دیدم yahoo messenger google map.. رو این تبلیغ هست.اگه در ایران امکان دانلود این برنامه ها هست از کجا باید دانلود کزد؟
مورد دوم من میخواستم با هارد Internal بخرم و با all share فیلمها رو ببینم (از طریق اتصال به کامپیوتر ) اما بعدا متوجه شدم که از طریق all share زیرنویس رو نشون نمیده..کسی تونسته از طریق all share زیرنویس هم بالا بیاره؟
دوست عزیزم این هدایا که زوری نیست هرکی نخواهد پولش رو بهش میدن کی گفته زوری؟ بعدشم همونطوری که خودت گفتی بعد از کم کردن پول این هدایا و با درنظر گرفتن گارانتی با نمونه بانه ای یکی درمیاد. بعدشم شما میتونی بگی نمایندگی چطوری مردم رو میچاپه.؟ مثلا در مشهد که خیابان سعدی مرکز صوتی و تصویری این شهر هست نمایندگیها برای رقابت با هم گاها با سود 3 تا 4 هزاز تومان تلویزیون را میفروشند و این رقابت شدید کلی به نفع مصرف کننده شده. همه این نمایندگیها لیست قیمتی از سامسونگ مرکزی تهران دارند که در سراسر کشور یکی هست توی این لیست هم قیمت مصرف کننده قید شده و هم قیمت عمده فروش که در معرض دید مشتری قرار میدهند گاها دیده شده که حتی زیر قیمت عمده فروش مصوب به مصرف کننده تلویزیونی فروخته شده. دیگه اینقدر هم کشک نیست که نمایندگی بتونه مردم بچاپه. یک چیزی میگین که گفته باشین:19:(=توهین به خودت-من و بقیه اعضای فروم)مخصوصا الان که مردم بهتر از فروشنده قیمتها رو دارند. تلویزیون اونهم برند معروفی مثل سامسونگ خواربار یا جنس دکوری نیست که با هر قیمت و هر سودی که خواسته باشند بتونند بفروشند:13:
منظورم از نمایندگی همون به قول شما سامسونگ مرکزی تهران بود و هیچوقت نمیام به 4تا خرده پا اونم تو شهرستان بگم مافیا= پس دقتتو ببر بالا عزیزم...:5:
اره هدیه ای که مثلا 400 میارزه و هنوز ازشون تحویل نگرفتی رو 350 برمیدارن.دمشون گرم چه با انصاف! درست مثل این میمونه که یکی بهت هدیه بده بعد بگی نمیخام اونم بگه 50 بده تا هدیمو پس بگیرم...
یه نصیحت: حرف کاسب جماعتو باور نکن چرا؟ چون بهتر بدونی که همون کاسبی که میگه تو هر تیوی 3-4 تومن بیشتر سود نمیکنه:27:( ببخشید ولی این جمله باید کاندید جک سال بشه) قیمتش 70-100 تومن از قیمت تلویزیون تهران بیشتره. باور نداری قیمت یه مدل تو مشهد و تهران رو مقایسه کن....
در برابر اونقد شفاف سازی که کردم اگه تشکر نمیکنی لااقل نگو :یک چیزی میگین که گفته باشین... خداییش به معنیش تا حالا فکرکردی؟ یه ادم منطقی هیچوفت همچین حرفی نمیزنه...
ROSSONERII
03-12-2011, 00:23
یه سوال داشتم
کسی میدونه مدل d7770 سایز 46 که نمایندگی های سامسونگ تو ایران میدهند تولید چه کشوری هست؟
david-ebi
05-12-2011, 00:52
منظورم از نمایندگی همون به قول شما سامسونگ مرکزی تهران بود و هیچوقت نمیام به 4تا خرده پا اونم تو شهرستان بگم مافیا= پس دقتتو ببر بالا عزیزم...:5:
اره هدیه ای که مثلا 400 میارزه و هنوز ازشون تحویل نگرفتی رو 350 برمیدارن.دمشون گرم چه با انصاف! درست مثل این میمونه که یکی بهت هدیه بده بعد بگی نمیخام اونم بگه 50 بده تا هدیمو پس بگیرم...
یه نصیحت: حرف کاسب جماعتو باور نکن چرا؟ چون بهتر بدونی که همون کاسبی که میگه تو هر تیوی 3-4 تومن بیشتر سود نمیکنه:27:( ببخشید ولی این جمله باید کاندید جک سال بشه) قیمتش 70-100 تومن از قیمت تلویزیون تهران بیشتره. باور نداری قیمت یه مدل تو مشهد و تهران رو مقایسه کن....
در برابر اونقد شفاف سازی که کردم اگه تشکر نمیکنی لااقل نگو :یک چیزی میگین که گفته باشین... خداییش به معنیش تا حالا فکرکردی؟ یه ادم منطقی هیچوفت همچین حرفی نمیزنه...
دوست عزیزم من واقعا قصد توهین نداشتم اما اگر اینطور برداشت شده واقعا معذرت می خواهم. اما درباره قیمتی که فروشنده هدیه رو برمیداره دقیقا به همون قیمتی برمیدارند که از خود شرکت به صورت عمده میخرند. بیشتر از ده تا نمایندگی رفتم و همشون یک لیست قیمت رو جلوم گذاشتم که توش قیمت عمده فروش و مصرف کننده مشخص شده اونهم توسط سامسونگ مرکزی تهران و همشون یک قیمت بود و همشون هم به قیمت عمده فروش سینما را برمیداشتند. معلوم است که هر فروشنده ای جنس آکبند را به قیمتی که میفروشد از خریدار برنمیدارد و فکر کنم که در همه دنیا همینطور باشد. دیگه یک کمی انصاف باید داد. در ضمن قیمت اینجا با تهران که هیچی با اصفهان و تبریز هم یکی بود چون خودم چک کردم و با ایمیل باهاشون در ارتباط بودم. البته در اینکه هیچوقت سر کاسب کلاه نمیره هیچ شکی نیست ولی باور کنید اینطوری هم که شما میگویید اصلا نیست:11:
david-ebi
05-12-2011, 00:59
یه سوال داشتم
کسی میدونه مدل d7770 سایز 46 که نمایندگی های سامسونگ تو ایران میدهند تولید چه کشوری هست؟
من یک بار پشت یک ال سی دی سامسونگ مدل 32d455 را باز کردم و دیدم پشت پنلش زده made in taiwan و فکر کنم که 46d7770 با اون کیفیتی که من ازش دیدم اگه مال خود کره نباشه حداقلش مال همین تایوان است و مطمئنا ساخت چین یا ایران نیست.
heidary_sh
07-12-2011, 16:01
فقط دو تا سوال :
چرا واي فاي داره منتها بايد يه دانگل كه مثل فلش مموري 70000 حدودا هست بگيري بزني به يو اس بي ان فعال ميشه
تو review های CNET از مدل PN59D8000 به عنوان بهترین tv سال 2011 یاد شده :
- میخواستم بدون بین PN D8000 و PS D8880 که تو بازار موجوده فرقی هست؟؟
سلام به همگی
من بالاخره تصمیمو گرفتم و میخام تو 2-3 روز آینده مدل 40d6920 رو بگیرم. دوستان اگه از قیمت این مدل خبر دارن اطلاع بدن سرمون یه وقت کلاه نره:46:
ودیگه اینکه اگه سینمای خانگی هدیه رو برندارم چقدر باید کم کنن؟ به اندازه قیمت خریدش یا فروشش؟
در مورد مودم وایمکس قضیه پوشش indoor و ouddoor چیه؟ اصلا مدل مودمش چیه؟ تو سایت مبین نت نگاه کردم خونمون تو منطقه پوشش outdoor بود! یعنی مودمش بدردمون نمیخوره؟
CAPITAN MAC
09-12-2011, 11:44
سلام به همگی
من بالاخره تصمیمو گرفتم و میخام تو 2-3 روز آینده مدل 40d6920 رو بگیرم. دوستان اگه از قیمت این مدل خبر دارن اطلاع بدن سرمون یه وقت کلاه نره:46:
ودیگه اینکه اگه سینمای خانگی هدیه رو برندارم چقدر باید کم کنن؟ به اندازه قیمت خریدش یا فروشش؟
در مورد مودم وایمکس قضیه پوشش indoor و ouddoor چیه؟ اصلا مدل مودمش چیه؟ تو سایت مبین نت نگاه کردم خونمون تو منطقه پوشش outdoor بود! یعنی مودمش بدردمون نمیخوره؟
سلام به همگی
میشه بجای مودم تخفیف بگیریم؟ چون فکرنکنم بدردم بخوره؟
david-ebi
10-12-2011, 00:49
سلام به همگی
دوست عزیز یکی از بهترین مدلها رو انتخاب کردی. قیمت 40 اینچش1739000 تومان است با تمام هدایاش. نه مودم رو نمیتونی ازش کسر کنی. آش کشک خاله است.سینمای خانگیش فکر کنم که مدل 455 هست که اگر اینطور باشه 390000 تومان ازتون بر میدارند. اگر هم سینماش مدل 355 باشه 290000 تومان ازتون برمیدارند. حالا ده یا بیست تومن بالا پایین بسته به انصاف فروشنده داره.مودمش از این مدلای وایمکس مبین نت هست که سفید رنگ.مدل bm632 که مدل واقعا خوبی هست. در هر صورت مبارکت باشه و از ال ای دیت لذت ببر.
اگه کسی آدرس بروز رسانی 46d7770 را داره بدهد ممنون می شم. ضمنن بعضی فرمتهای فیلم و عکس را از usb نمی خونه لطفان راهنمایی کنید.:11:
hamid1436
17-12-2011, 11:39
اگه کسی آدرس بروز رسانی 46d7770 را داره بدهد ممنون می شم. ضمنن بعضی فرمتهای فیلم و عکس را از usb نمی خونه لطفان راهنمایی کنید.:11:
دوست عزيز من تصميم دارم از اين مدل بخرم اگه ميشه بفرماييد چه فرمت هاي تصويري رو نمي خونه و در كل از اين مدل راضي هستي ؟
با سلام من به تازگی یک 40D6960گرفتم می خواستم بدونم کسی از برنامه SKYPE تو ایران روی این مدل تلوزیون ها استفاده کرده ,من روی کامپیوتر Skype دارم تصویرش خیلی عالیه
Reza31001
19-12-2011, 13:30
این مدل ها تو ایران هست؟
اگه آره با چه عنوانی؟
UN40D6420UFXZA
UN40D6500VFXZA
UN40D6300SFXZA
UN40D6400UFXZA
UN40D6000SFXZA
meka-1360
19-12-2011, 13:47
UN40D6400UFXZA = 40D6940
UN40D6000SFXZA = 40D6920
دو مدل بالایی رو میدونم به این مدل سام سرویس میزنه و در بانه هم به همون مدلی که خودتون نوشتید هست.
manaminjamkharam
19-12-2011, 14:38
تو review های CNET از مدل PN59D8000 به عنوان بهترین tv سال 2011 یاد شده :
- میخواستم بدون بین PN D8000 و PS D8880 که تو بازار موجوده فرقی هست؟؟
این مدلی که شما گفتید پلاسمای d سری 8 (پلاسما هست) من که از چندتا نمایندگی اصفهان پرسیدم گفتند هنوز پلاسماش نیومده . اگه اشتباه نکنم چیزی که توی بازار هست led این سری هست .
بین 8000 و 8880 فرقی نیست .تفاوتشون بیشتر مربوط به مناطق جغرافیایی می شه که نامگذاری های مختلفی پیدا می کنند . تفاوت s و n هم مثل همون عدد هست . یعنی مثلا حرف s مربوط ایران میشه .
اگه اشتباه نکنم :
pn d8000 که اصلا وارد ایران نمی شه و پلاسما هست.
ps d8880 پلاسما هست که این طور که به من گفتن هنوز نیومده
us d8880 ال ای دی هست که توی بازار هست.
mhd_moshtagh
20-12-2011, 14:34
با سلام خدمت دوستان
تی وی من 40d6960 راستش از انطباق تصویرش اصلاً راضی نیستم! ادعا می کنه که 100هرتز فرکانسشه (با Motion Flow 400Hz)تصویر استاتیک فوق العادست، اما تو پخش تصاویر با حرکت افقی (پن) واقعاً کم میاره یعنی تصویر بصورت منقطع تار و واضح میشه، انگار که میخواد تطبیق بده ولی نمیکشه. تو فیلمهای HD و FHD نمود این قضیه بیشتره، تو تصاویر با حرکت عمقی هم گوشه های تصویر شطرنجی میشه. کارشناس سام هم اومد و گفت که طبیعیه و همه پنلها اینجورین!!
از دوستان متخصص اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم. (در قسمت Motion Flow 2 تا گزینه هست: کاهش تاری تصویر و کاهش لرزش تصویر که خیلی باهاشون ور رفتم. بهترین تنظیمش چیه؟)
david-ebi
21-12-2011, 01:22
با سلام من به تازگی یک 40D6960گرفتم می خواستم بدونم کسی از برنامه SKYPE تو ایران روی این مدل تلوزیون ها استفاده کرده ,من روی کامپیوتر Skype دارم تصویرش خیلی عالیه
برای استفاده از اسکایپ توی ال ای دی سامسونگ حتما باید یک وبکم سامسونگ داشته باشی. در کل به پای اسکایپ کامپیوتر نمیرسه.
برای استفاده از اسکایپ توی ال ای دی سامسونگ حتما باید یک وبکم سامسونگ داشته باشی. در کل به پای اسکایپ کامپیوتر نمیرسه.
من یک مشکل دیگه با 40d6960دارم اونم اینه که سام سرویس ,سرویس اسکایپ رو از روی TVحذف کرده توی APP هم این اپلیکیشن وجود نداره یا حداقل برای ما فیلتر شده عبرای نصبش باید چیکار کنم؟
دوستان تا حالا D6920 سامسونگ رو با lw57000 الجی مقایسه کردن؟
من خودم با مقایسه مشخصات ایندو نتونستم به نتیجه برسم چون
1. الجیه ظاهرن 3بعدی رو بهترنشون میده ولی سامسونگ 2بعدی رو
2. عینک های الجی راحتتره و تعدادش هم بیشتره(اگه چند نفری بخایم ببینیم دیگه مشکل عینک نیست...)
3.الجی قابلیت ضبط روی هارد داره ولی سامسونگ نه
4. سامسونگ صدای فراگیر srs داره ولی الجی نه...
5. قیمت و سایر مشخصات (فرمت های قابل اجرا و ... ) مثل همن...
حالت شما دلیل دیگه ای سراغ دارید که باعث بشه یکی رو بهتر از دیگری بدونید؟(بدون تعصب نسبت به برند)
دوستان تا حالا D6920 سامسونگ رو با lw57000 الجی مقایسه کردن؟
من خودم با مقایسه مشخصات ایندو نتونستم به نتیجه برسم چون
1. الجیه ظاهرن 3بعدی رو بهترنشون میده ولی سامسونگ 2بعدی رو
2. عینک های الجی راحتتره و تعدادش هم بیشتره(اگه چند نفری بخایم ببینیم دیگه مشکل عینک نیست...)
3.الجی قابلیت ضبط روی هارد داره ولی سامسونگ نه
4. سامسونگ صدای فراگیر srs داره ولی الجی نه...
5. قیمت و سایر مشخصات (فرمت های قابل اجرا و ... ) مثل همن...
حالت شما دلیل دیگه ای سراغ دارید که باعث بشه یکی رو بهتر از دیگری بدونید؟(بدون تعصب نسبت به برند)
البته یه مورد دیگه هم هست که کفه ترازو رو به سمت الجی سنگین تر میکنه و اونم داشتن local dimming هست!
sososoli
24-12-2011, 20:58
سلام به همه
می خواستم بدونم بهترین 3d که سایز46 اینچ داشته باشه کدومه؟
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
البته منظورم از بین همین 3d های سامسونگه
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
سلام به همه
می خواستم بدونم بهترین 3d که سایز46 اینچ داشته باشه کدومه؟
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
یه مدتی سام سرویس تبلیغ 46D8880 رو می کرد. نمی دونم اومد تو بازار یا نه.
اگه نیومده باشه بهترین تلویزیونش میشه 46D7770
البته یه مورد دیگه هم هست که کفه ترازو رو به سمت الجی سنگین تر میکنه و اونم داشتن local dimming هست!
یه سوالی که برام پیش اومده اینه که ال جی local dimming داره سونی هم تو چند تا مدلش همین تکنولوژی رو داره
ولی این اختلاف قیمت فاجعه بار بین مدل های تقریبا مشابه دو برند رو نمی تونم هضم کنم
ROSSONERII
25-12-2011, 22:11
من در فکر خرید مدل 46D7770 و یا مدل 46D8880 هستم
میخواستم بدونم آیا این دو مدل ارزش خریدن داره و یا نه چون کمی دودل هستم بخاطر کیفیت ساخت آنها و یا در صد خرابی تلویزیونهای سامسونگ و یا اینکه میگن اینها تو ایران تولید میشه!!؟؟
بنظر شما یکی از این دو تا را بخرم یا اینکه برم سونی مدل 46NX710 که مدل 2010 هست را بخرم؟
LED بودن و 3D بودن و همچنین کیفیت برام مهم هست
در ضمن کسی میدونه قیمت سونی مدل ذکر شده در بالا تو ایران چقدره؟
ROSSONERII
03-01-2012, 23:35
من در فکر خرید مدل 46D7770 و یا مدل 46D8880 هستم
میخواستم بدونم آیا این دو مدل ارزش خریدن داره و یا نه چون کمی دودل هستم بخاطر کیفیت ساخت آنها و یا در صد خرابی تلویزیونهای سامسونگ و یا اینکه میگن اینها تو ایران تولید میشه!!؟؟
بنظر شما یکی از این دو تا را بخرم یا اینکه برم سونی مدل 46NX710 که مدل 2010 هست را بخرم؟
LED بودن و 3D بودن و همچنین کیفیت برام مهم هست
در ضمن کسی میدونه قیمت سونی مدل ذکر شده در بالا تو ایران چقدره؟
یعنی هیچ کی نیست که جواب این سوالم رو بده
من کمی عجله دارم
hellbrain666
04-01-2012, 00:19
سلام
راهی نداره که ساعت کارکرد رو در مدل D7770 فهمید؟
کلا راه تشخیص پشت ویترینی با نو تو چیه
ممنون
vahid_sh2447
04-01-2012, 12:37
سلام
راهی نداره که ساعت کارکرد رو در مدل D7770 فهمید؟
کلا راه تشخیص پشت ویترینی با نو تو چیه
ممنون
سلام
دوست عزیز ساعت پنل رو میشه مثل آب خوردن صفر کرد.
شما بیشتر دقت کن که زدگی در هیچ کدوم از قسمت های تلویزیون نداشته باشی با توجه به براق بودن قاب پنل به راحتی میشه به این موضوع پی برد.
hellbrain666
04-01-2012, 21:47
ممنون میشم با این حال باز هم نحوشو بگید
همچنین اگر باز هم نکته دیگه ای هست که بهتره رعایت بشه
اصلا موقع نصب نباید پلمپی چیزی باشه؟
دوستان مدل 7770 زيرنويس رو ساپورت ميكنه؟؟؟
چه فرمتي؟؟؟
ROSSONERII
05-01-2012, 14:08
یک سوال مهم داشتم
این راسته که میگن led های سامسونگ حتی سه بعدی ها نظیر 46D8880 و 46D7770 تو داخل ایران مونتاژ میشه؟
البته من اون دستگاههایی را میگم که تو نمایندگی های سامسونگ بفروش میرسند نه تو بانه خرید و فروش میشند
vahid_sh2447
05-01-2012, 17:35
ممنون میشم با این حال باز هم نحوشو بگید
همچنین اگر باز هم نکته دیگه ای هست که بهتره رعایت بشه
اصلا موقع نصب نباید پلمپی چیزی باشه؟
شرمنده دیر شد.
برای منو سرویس به ترتیب وقتی تلویزیون در حالت استندبای قرار داره:
info^menu^mute^power
در قسمت svc بخش display panel time زمان کارکرد قید شده و با svc reset میشه زمان کارکرد روو 0 کرد.به همین راحتی
تلویزیونی که display یا به اصطلاح ویترینی باشه معمولن پلاستیک های چسبدار دور قاب پنل رو جدا می کنند که نمای بهتری برای زیبایی داشته باشه.اگر کارتن تلویزیون دو چسب باشه هم معلومه که ویترینی بوده البته باید به این مورد خیلی دقت کنی تا متوجه بشی.
بعد از همه این موارد که گفتم حتمن قاب پنل و پشت پنل رو چک کن که خوردگی نداشته باشه...
یه مورد دیگه هم بهت بگم هیچ وقت به نصاب یا نماینده های خدمات پس از فروش اعتماد نکن.چون اگه بخوان یه جنس ویترینی بهت بدن با هم هماهنگ می کنن.برای خودم چنین موردی پیش اومده بود.
خلاصه به هیچ عنوان نه به فروشنده و نه به خدمات پس از فروش اعتماد نکن
mhd_moshtagh
06-01-2012, 06:59
یعنی واقعاً یه متخصص TV تو این فروم نیست که جواب منو بده!!! حالا اگه سوالم درمورد قیمت و ... این چیزا بود 10 نفر جواب داده بودنا..
amir_t6262
06-01-2012, 11:23
دوستان مدل 7770 زيرنويس رو ساپورت ميكنه؟؟؟
چه فرمتي؟؟؟
سامسونگ فقط زیرنویس srt را پخش میکند.
sub-zero
06-01-2012, 13:14
سلام.
دوستان من یه تیوی 7770 گرفتم مودم رو نصاب زده به تیوی و رفت و گفت دو هفته دیگه وصل میشه!
حالا میخوام بدونم سرکاریه ؟ وصل میشه نمیشه؟
دوستان کسی تا حالا وایمکسش وصل شده ؟
kiaelectro
07-01-2012, 23:56
سلام.
دوستان من یه تیوی 7770 گرفتم مودم رو نصاب زده به تیوی و رفت و گفت دو هفته دیگه وصل میشه!
حالا میخوام بدونم سرکاریه ؟ وصل میشه نمیشه؟
دوستان کسی تا حالا وایمکسش وصل شده ؟
باید وایمکس مبین نت بر روی منطقه شما پوشش داشته باشد در غیر اینصورت نمی توانید استفاده کنید
من یک ماه پیش D7770 خریدم، وایمکس آن کمتر از یک هفته راه افتاد و مشکلی ندارد.
ROSSONERII
09-01-2012, 01:51
نمی دونم چرا هیچ کس به سوالات من جواب نمیده
بنظر شما بین 46D8880 سامسونگ و 46NX710 سونی کدام یک رو بخرم؟
البته سامسونگ را از نمایندگی داخل و سونی را از بانه
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
یک سوال مهم داشتم
این راسته که میگن led های سامسونگ حتی سه بعدی ها نظیر 46D8880 و 46D7770 تو داخل ایران مونتاژ میشه؟
البته من اون دستگاههایی را میگم که تو نمایندگی های سامسونگ بفروش میرسند نه تو بانه خرید و فروش میشند
لطقا یکی به این سوالم جواب بده
omid_4005
11-01-2012, 19:25
سلام خدمت دوستان ظاهرا وقتی هدایارو از گارانتی سام کم کنیم قیمت حتی از بانه هم مناسب تر میشه
دیروز رفتم یه جا سوال کردم 46D8880 با هدایا کامل میداد 3میلیون و 100
550 تومان سینما خانگی قیمتش
199 تومان مودم
2 تا عینک هر کدوم 50 تومان یعنی 100 تومان
یعنی 849 تومان هدایا
اگه از 3 میلیون و 100 کم کنیم
میشه 2 میلیون و 251 تومان
یعنی نسبت به قیمت بانه که من پرسیدم میگفت 2 میلیون و 530 تومان
297 تومان ارزن تره
حالا به نظر شما چکار کینم؟؟؟
omid_4005
11-01-2012, 19:31
آقا یه سوال به نظر شما تا اسفند قیمت ها افزایش پیدا میکنه یا کاهش؟؟؟
amir_t6262
12-01-2012, 22:41
الان با توجه به قیمت دلار، بنظرم خرید از نمایندگی به صرفه تر است!
در مورد قیمت ها در اسفند ماه هم بنظرم در مدلهای گارانتی دار تغییری رخ نخواهد داد. البته هر چه به آخر سال نزدیک میشیم، قدرت چانه زنی افزایش پیدا میکنه!
babak_zn88
13-01-2012, 11:12
با سلام من d7770 دارم و توروخدا اگه کسی میتون مشکل ما رو حل کنه.الان حدود یکماههه webbrowser من connecting و updating میزنه ولی web browser بالا نمیاره.تاحالا هم از لحاظ نرم افزاری led رو update نکردم.چیکار باید کنم؟
مشکل دوم اینکه چطور میشه social tv رو راه انداخت؟من تو application sumsung جایی واسه دانلودش ندیدم ولی الان دیدم yahoo messenger google map.. رو این تبلیغ هست.اگه در ایران امکان دانلود این برنامه ها هست از کجا باید دانلود کزد؟
دوستان اگه میشه راهنمایی کنید برا خرید تلویزیون LED.نظر خودم این مدله 46D6940 اگه میشه مدلای مشابه رو بگید یا اگه نظرتون این مدله یه کم توضیح بدید.کسی اگه عکس داره ممنون میشم اگه بزاره
دوستان اگه میشه راهنمایی کنید برا خرید تلویزیون LED.نظر خودم این مدله 46D6940 اگه میشه مدلای مشابه رو بگید یا اگه نظرتون این مدله یه کم توضیح بدید.کسی اگه عکس داره ممنون میشم اگه بزاره
خرید 6960 یا 7770 بهتره با توجه به وب بروزر و دانگل وای فای درونی الان 46 مدل 6940 دقیقا به قیمت 6960 فروخته میشه فقط در هدیه با همفرق دارند و اگر شما قیمت سینمای خانگی رو از قیمت دو مدل کم کنید دقیقا هم قیمت می شند.
با سلام من d7770 دارم و توروخدا اگه کسی میتون مشکل ما رو حل کنه.الان حدود یکماههه webbrowser من connecting و updating میزنه ولی web browser بالا نمیاره.تاحالا هم از لحاظ نرم افزاری led رو update نکردم.چیکار باید کنم؟
مشکل دوم اینکه چطور میشه social tv رو راه انداخت؟من تو application sumsung جایی واسه دانلودش ندیدم ولی الان دیدم yahoo messenger google map.. رو این تبلیغ هست.اگه در ایران امکان دانلود این برنامه ها هست از کجا باید دانلود کزد؟
تلوزیون شما باید فرمویور به روز بشه زنگ بزنید سام سرویس براتون این کار می کنند .
برای نصب social TV یا آپ های دیگه هم کافی تاپیکی که زده شده بود برای تغییر کشور بدونه ورود به منو مخفی اون رو پیدا کنید و بخوانید من خودم تست کردم کافی وارد اسمارت هاب بشید . فست فوروارد بعد عدد 289 و بلافاصله فست رویوو رو بزنید و روی اینترنت بروزر برید یه صفحه باز میشه نام کشور ها میاد اگر مثلا آمریکا رو انتخاب کنید از این به بعد آپ هایی مثل فیسبوک و غیره رو هم می تونید دانلود کنید .
آیا این مدل D7770 از فناوری Micro Dimming Plus استفاده می کند و این فناوری چی هست؟
babak_zn88
17-01-2012, 19:42
تلوزیون شما باید فرمویور به روز بشه زنگ بزنید سام سرویس براتون این کار می کنند .
برای نصب social TV یا آپ های دیگه هم کافی تاپیکی که زده شده بود برای تغییر کشور بدونه ورود به منو مخفی اون رو پیدا کنید و بخوانید من خودم تست کردم کافی وارد اسمارت هاب بشید . فست فوروارد بعد عدد 289 و بلافاصله فست رویوو رو بزنید و روی اینترنت بروزر برید یه صفحه باز میشه نام کشور ها میاد اگر مثلا آمریکا رو انتخاب کنید از این به بعد آپ هایی مثل فیسبوک و غیره رو هم می تونید دانلود کنید .
باسلام مرسی از راهنمایتون مشکل حل شد ولی سرویسی مثل Youtube نمیشه وارد شد.آیا کسی تونسته vpn روی led ست کنه؟
من برای نصب قریمور از سایت سامسونگ امارت گرفتم میخوام نصبش کنم فکر کنم مشکلی هم ایجاد نکنه درسته؟
masoud79
19-01-2012, 14:41
کسی در مورد سامسونگ مدل d6920اطلاعی داره؟؟؟؟
milad_s65
20-01-2012, 00:20
من 1 ماه خریدم کیفیتش عالیه.
از لحاظ کیفیتی با 6940 و 6060 تفوتی نمیتونی احساس کنی. اگه وب بروز واست مهم نیست 400 تومن صرفه جویی کردی.
من 1290 بدون سیتما خریدم
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
به نظر من یا 6920 بگیر که 200 ارزونتره یا 6960 که 200 گرونتره.
فرق 6920 با 40 چیز خاشی نیست پول اضافیه ولی 6960 وب بروز داره 2 بعدی به 3 بعدی (این یکی الکیه تفاوتی حس نمیکنی آنچنان)یا کلا برو تو سری 7 تو 8
دوستان من 46D7770 دارم، نمی تونم برنامه های تلویزیونی رو روی USB ضبط کنم. کسی می دونه چکار کنم. وقتی USB 16 گیگ را به تلویزیون زدم، گفت باید فرمت شه که موافقت کردم و tv اون را فرمت کرد ولی باز پیام داد نمی تواند ضبط کند. اگر کسی راهنمایی کنه ممنون می شم.
بالاخره 46D7770 خریدم. از دوستانی که راهنمایی کردم متشکرم :11:
آقا مبارکه:26: چیزهای خوب خوب رو با بهترین کیفیت ببینیه ؟ چند تا عکس از اون بذار و تصاویر دیجتال و hd اون رو هم تست و زودتر نتایج رو بذار:31:
آقا مبارکه:26: چیزهای خوب خوب رو با بهترین کیفیت ببینیه ؟ چند تا عکس از اون بذار و تصاویر دیجتال و hd اون رو هم تست و زودتر نتایج رو بذار:31:
این هم یه عکس از 46D7770 ، اما من tv باز حرفه ای نیستم.یه مشکل با ضبط اون داشتم. وقتی یواس بی 16 گیگ به اون وصل می کنم با وجود اون که tv اونو فرمت می کنه نمی تونه برنامه تلویزیون رو ضبط کنه. ممنون می شم راهنمایی کنید.
سلام دوستان.میخواستم بدونم کیفیت تصویر کدوم مدل بهتره:D6940 و VT-30.اگه از کیفیت تصویر هر کدوم عکس دارین بزارین ممنون میشم.برا من برایتنس مهمه.در ضمن نور خونه هم متوسطه
سلام دوستان.میخواستم بدونم کیفیت تصویر کدوم مدل بهتره:D6940 و VT-30.اگه از کیفیت تصویر هر کدوم عکس دارین بزارین ممنون میشم.برا من برایتنس مهمه.در ضمن نور خونه هم متوسطه
e_parshang
24-01-2012, 03:43
درود!
دوستان سامسونگی! با توجه به این که سامسونگ بر روی اسمارت تی وی ها تمرکز بیشتری نسبت به سایر برندها داره،
با توجه به اوضاع اینترنت در کشورمون، اصلا اسمارت بودن قابلیت مفیدی محسوب میشه؟
نظر خودم : اصلا مفید نبوده و مستلزم هزینه اضافی است
40D6920دوستان این مدل که نوشتم تیونر دیجیتال داخلی وقابلیت پخش سه بعدی داره ؟توسایت دیجی کالا نوشته نداره میشه راهنمایی کنید
Reza31001
25-01-2012, 15:39
40D6920دوستان این مدل که نوشتم تیونر دیجیتال داخلی وقابلیت پخش سه بعدی داره ؟توسایت دیجی کالا نوشته نداره میشه راهنمایی کنید
بـــلــه
من خودم 2-3 هفته پیش 5950 گرفتم اول میخواستم 6920 بگیرم که پولم نرسید رو این دو مدل تحقیق کردم 6920 تیونر دیجیتال و سه بعدی داره قیمت 40 اینچش هم 1789 بود با سینما h455
اطلاعات بیشتر:
دو روزه این صفحه 85 تا ته صحفه باز نمیشه ! :41:چرا؟
اگه میشه یکی جوابمو بده عجله دارم.در ضمن قابلیت پخش فرمت و زیرنویس تو کدوم بهتره.شنیدم زیرنویس پخش نمیکنن
اگه میشه یکی جوابمو بده عجله دارم.در ضمن قابلیت پخش فرمت و زیرنویس تو کدوم بهتره.شنیدم زیرنویس پخش نمیکنن
خوب تابلوئه که VT30 بهتره. کیفیت رنگهای طبیعی و کنتراست VT30 تفاوت چشمگیری داره.
اما خب نور D6940 فکر کنم حدود 20 درصدی بیشتر باشه.
پخش انواع فرمت در D6940 خیلی بهتره و VT30 زیر نویس ساپورت نمیکنه.
یه سوال دیگه هم داشتم.دیشب رفتم نمایندگی سامسونگ قیمت 46D6940 رو 2629000 میگفت.یه سینمای خانگی مدل D455 با یه عینک هم میداد ولی گفت مودم و اینترنت نداره.رفتم یه نمایندگی دیگه درست 50 متر اونطرف تر گفت قیمت 46D6940 تقریبا 229000 با دوتا عینک و فیلم و سینمای خانگی و یه مودم با دوسال اشتراک رایگان که گفت اگه بخوای میشه قیمتش رو از تلوزیون کم کرد.توی سایت سام سریس اسم هر دوتا نمایندگی بود.به نظر شما مشکل کجاست و چی کار باید بکنم؟(شهرستان هستم)
با تشکر از poonel به خاطر راهنماییاش.
omidrasool
27-01-2012, 18:45
باسلام
به نظر شما LG 65100 بهتره یا SUMSONG 6960?
کدومشون تو سه بعدی بهتره؟
کیفیت 2بعدی هم برام مهمه.
خیلی فوریه کمک کنید.
babak_zn88
28-01-2012, 00:16
با سلام من ورژن1015 رو برای D7770 با موفقیت آپئیت کردم اما باز WEB BROWSER UPDATING میزنه و نمیتونم وارد شم قکر میکنید مشکل از کجا باشه؟
farhoudr
28-01-2012, 13:08
من D7770 سايز 46 گرفتم ولي هر كار ميكنم نميتونم تصوير در تصوير را بيارم.يعني .اقعا تلويزيون اين امكان را ندارد؟
در ضمن نرم افزار اسكايپ رو هم نتونستم پيدا كنم.
farhoudr
28-01-2012, 13:18
دوستان من 46D7770 دارم، نمی تونم برنامه های تلویزیونی رو روی USB ضبط کنم. کسی می دونه چکار کنم. وقتی USB 16 گیگ را به تلویزیون زدم، گفت باید فرمت شه که موافقت کردم و tv اون را فرمت کرد ولی باز پیام داد نمی تواند ضبط کند. اگر کسی راهنمایی کنه ممنون می شم.من هم اين مشكل رو دارم.روي 3 تا فلش مختلف تست كردم ولي نتيجه نداد.
milad_s65
28-01-2012, 13:56
یه سوال دیگه هم داشتم.دیشب رفتم نمایندگی سامسونگ قیمت 46D6940 رو 2629000 میگفت.یه سینمای خانگی مدل D455 با یه عینک هم میداد ولی گفت مودم و اینترنت نداره.رفتم یه نمایندگی دیگه درست 50 متر اونطرف تر گفت قیمت 46D6940 تقریبا 229000 با دوتا عینک و فیلم و سینمای خانگی و یه مودم با دوسال اشتراک رایگان که گفت اگه بخوای میشه قیمتش رو از تلوزیون کم کرد.توی سایت سام سریس اسم هر دوتا نمایندگی بود.به نظر شما مشکل کجاست و چی کار باید بکنم؟(شهرستان هستم)
با تشکر از poonel به خاطر راهنماییاش.
فروشنده دومی احتمالا پرت بوده. قیمت 40 رو بهت گفته قیمتش 2629000 هزارتومنه تو تهرات بگردی 70 تا 80 تومن ارزونترم پیدا میکنی تو خود نمایندگی ها سینما هم 400000 تومنخ که اگر نخوای ازش کم میشه(سینما بلوری نمیخونه واسه 3 بعدی پس پولتو دور نریز) مودمم دیگه از هدیه هاش برداشتن.من که یه ماه پیش 6920 گرفتم مودم داشت که هنوز ندادن زنگ میزنم اول تاریخ خریدو میپرسن بعد میگن صبر کن.
ولی به نظر من یا 6920 بگیر یا 6960
این d8880 پیدا میشه امروز چندتا نمایندگی سامسونگ رفتم گفتند نداریم چه جوریهاست؟ واقعا پیدا نمیشه؟
فروشنده دومی احتمالا پرت بوده. قیمت 40 رو بهت گفته قیمتش 2629000 هزارتومنه تو تهرات بگردی 70 تا 80 تومن ارزونترم پیدا میکنی تو خود نمایندگی ها سینما هم 400000 تومنخ که اگر نخوای ازش کم میشه(سینما بلوری نمیخونه واسه 3 بعدی پس پولتو دور نریز) مودمم دیگه از هدیه هاش برداشتن.من که یه ماه پیش 6920 گرفتم مودم داشت که هنوز ندادن زنگ میزنم اول تاریخ خریدو میپرسن بعد میگن صبر کن.
ولی به نظر من یا 6920 بگیر یا 6960
جلوی تلویزیون قیمت زده بود.در ضمن 40 اینچ همه ی تلویزیون ها توی 2 تا مغازه یکی بود ولی 46 ها فرق داشت.46 دی8880 رو 2600000 میداد واسه همین تعجب کردم.ولی مطمئنم که 46 دی 6940 رو 2229000 میده .کلا 46 ها رو ارزون تر میده.40 دی 6940 رو 1990000 میده.اگه باور نمیکنی بهت شماره تلفن دو تا مغازه رو بدم زنگ بزن.اگه خواستی هم اسم شهر و مغازه رو میگم ببین.اگه خواستی میفرستم به ایمیلت
ممنون
من هم اين مشكل رو دارم.روي 3 تا فلش مختلف تست كردم ولي نتيجه نداد.
من یک فلش 8GIG PATRIOT مدل QUAD CHANNEL با نرخ رایت25MB/Sگرفتم جواب داد
امروز مدل D8880 رو از نزدیک دیدم تصویرش رو پسندیدم اما یه چیز برام سئوال بود تی وی انگار در صحنه های سریع انگار دچار تاری تصویر می شد.:41: دوستانی که این مدل رو دارند آیا در تصاویر سریع مثل ورزشی و .... تی وی دچار مشکل هست؟
milad_s65
01-02-2012, 00:56
آفا یه سوال
تصویر 3 بعدی کن من تو مغازه دیدم قشنگ از تلوزیون میزد بیرون ولی یه مستند 3 بعدی آکواریوم دریایی رو دانلود کردم با حجم 2.5 گیگ با بدبختی فقط عمق داره یعنی جا اینکه بزنه بیرون رفته توی تلوزیون.عمقش به داخل نه به خارج.چرا؟ بعد آدرس لینک های 3 بعدی هم دارید؟ یه سوال دیگه
میشه جا خریدن بلوری پلیر یه بلوری رام کامپیوتر که ارزون ره خرید بعد با کابل hdmi از تلوزیون 3 بعدی دید؟
milad_s65
01-02-2012, 01:09
جلوی تلویزیون قیمت زده بود.در ضمن 40 اینچ همه ی تلویزیون ها توی 2 تا مغازه یکی بود ولی 46 ها فرق داشت.46 دی8880 رو 2600000 میداد واسه همین تعجب کردم.ولی مطمئنم که 46 دی 6940 رو 2229000 میده .کلا 46 ها رو ارزون تر میده.40 دی 6940 رو 1990000 میده.اگه باور نمیکنی بهت شماره تلفن دو تا مغازه رو بدم زنگ بزن.اگه خواستی هم اسم شهر و مغازه رو میگم ببین.اگه خواستی میفرستم به ایمیلت
ممنون
46d8880 رو نمیدونم بقیه قیمتاشم فرق داره
پرسیدی با سینما یا بدون سینما؟
40d6940 رو گرون میده 46 رو قیمت 6920 داده نه 6940 دی 8880 هم که آتیش زده به مالش
من احتمال میدم قیمتارو بدون سینما نوشته که اگه اینطوری باشه باز گرون داره بهت میده.اگرم با هدیست که خیلی عالی داره میده .گارانتی سام سرویسه دیگه؟
این d8880 پیدا میشه امروز چندتا نمایندگی سامسونگ رفتم گفتند نداریم چه جوریهاست؟ واقعا پیدا نمیشه؟
دوست من
چرا پیدا میشه من همین دیشب دیدم هم 7770 و هم 8880
ایرانیان-جمهوری
وای مکس از لیست هدایا حذف شده.
یا حق
milad_s65
01-02-2012, 15:07
من یه تیزر تبلیغاتی ساید بای ساید دیگهدانلود کردم 3دی رو میزنم اینارو ادغام میکنه با عینک فقط تاریش از بین میره من تفاوت آنچنانی با 2 بعدی ندیدم. مشکل از تلوزیونه از عینک یا از این فیلم های ساید بای ساید؟ کسی میدونه؟
یا فقط فیلم 3 بعدی بلوری تو بلوری پلیرو اونشکلی نشونمیده؟
40d6940 رو گرون میده 46 رو قیمت 6920 داده نه 6940 دی 8880 هم که آتیش زده به مالش
من احتمال میدم قیمتارو بدون سینما نوشته که اگه اینطوری باشه باز گرون داره بهت میده.اگرم با هدیست که خیلی عالی داره میده .گارانتی سام سرویسه دیگه؟
آره با هدایا میده من الان تو فروم هستم سوالی هست بپرس
دی 6940 با سینما&مودم(مودم رو ماه پیش پرسیدم)&فیلم و یه جفت عینک
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
من یه تیزر تبلیغاتی ساید بای ساید دیگهدانلود کردم 3دی رو میزنم اینارو ادغام میکنه با عینک فقط تاریش از بین میره من تفاوت آنچنانی با 2 بعدی ندیدم. مشکل از تلوزیونه از عینک یا از این فیلم های ساید بای ساید؟ کسی میدونه؟
یا فقط فیلم 3 بعدی بلوری تو بلوری پلیرو اونشکلی نشونمیده؟
حجم فایلی که دانلود کردی چند دقیقه و چند مگابایته؟
legend761
01-02-2012, 15:23
سلام من 55D8880 دارم سوالی بود در خدمتم . :27:
legend761
01-02-2012, 15:32
کینگ اسمات تی وی ها فقط SAMSUNG 55D8880 :king: سوالی در موردش داشتید در خدمتم .
™ALI®EZA
01-02-2012, 17:08
سلام مبارک باشه
لطف کن تو تاریکی مطلق یه تستی بکن ببین Uniformity Issue داره یا نه.
اگه یه چندتا عکس هم اپلود کنی ممنون میشم.البته تو تاریکی مطلق.
سلام مبارک باشه
لطف کن تو تاریکی مطلق یه تستی بکن ببین Uniformity Issue داره یا نه.
اگه یه چندتا عکس هم اپلود کنی ممنون میشم.البته تو تاریکی مطلق.
همینطور توی نور اتاق و نور زیاد مثل روز هم تست کن و عکسشو بذار.
1- ببین تو صحنه های سریع مثلا ورزشی یا غیره محو و بلور شدگی در تصویر نمی ببینی؟
2- خیلی خوب میشه اگه در مورد سه بعدی اون هم بنویسی.
3-چه فیلمی دیدی و تصاویر چقدر بیرون زدگی داره؟
4- چه فرمتهایی رو از روی فلش می خونه؟
و ......... هزاران ............................ لبخند.......:31:
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
سلام من 55D8880 دارم سوالی بود در خدمتم . :27:
همینطور توی نور اتاق و نور زیاد مثل روز هم تست کن و عکسشو بذار.
1- ببین تو صحنه های سریع مثلا ورزشی یا غیره محو و بلور شدگی در تصویر نمی ببینی؟
2- خیلی خوب میشه اگه در مورد سه بعدی اون هم بنویسی.
3-چه فیلمی دیدی و تصاویر چقدر بیرون زدگی داره؟
4- چه فرمتهایی رو از روی فلش می خونه؟
و ......... هزاران ............................ لبخند.......
مبارک باشه.چه قیمتی خریدی؟
اگه میشه چند تا عکس در حالت های زیر بزارید
اتاق تاریک و روشن
HD و شبکه های تلویزیونی
منوی اسمارت تیوی
صحنه های رو بزار که عمق مشکی رو هم نشون به
و حالتی که دستگاه خاموشه(میخوام اندازه ی قاب رو ببینم)
ممنون
legend761
02-02-2012, 15:08
سلام خدمت دوستان .... وقتی مودم وایمکسم رسید همه عکسا آپ میشه آخه با این اینترنت ایرانسل نمیشه ..... قیمت هم من تو گرونی 59900000 خریدم ........... در مورد Uniformity Issue هم متوجه نمیشم اگه میشه یه توضیحی در موردش بدید . با تشکر
مگه مودم رو از هدایاش برنداشتن؟
legend761
02-02-2012, 21:39
من تو جزیره قشم زندگی میکنم اینجا سینما خانواده هم نمیدن دیگه چه برسه به مودم ... من میخوام جدا گونه بخرم .
سلام دوستان.شنیدین که مجلس میخواد سامسونگ رو تحریم کنه و دیگه از این شرکت جنس نخره.به خاطر فیلم توهین آمیزش برای تبلیغ تبلیت در اسراییل.من که فیلمو دیدم ناراحت شدم.البته خیلی مسخرره درست کردت.یه جا عکس ایت الله سیستانی رو دیوار هست)تو ایران!!!
میخوام بدونم نظر شما چیه.قیمت ها تغییر میکنه یا لوازم جانبی و خدمات چی میشه
s-rezaei
03-02-2012, 11:50
legend761عزیزسلام اولا مبارکه من هم اخیرا 46d8880 خریدم وازکیفیت تصویر راضیم فقط دربعض ازتصاویر dvd درلبه اجسام متحرک شطرنجهای خیلی ریز می بینم .اگر شما تونستید این موضوع رابا تنظیمات پیشرفته یا سایرگزینه ها حل کنید دراین تاپیک راهنمایی کنید
legend761
03-02-2012, 19:32
legend761عزیزسلام اولا مبارکه من هم اخیرا 46d8880 خریدم وازکیفیت تصویر راضیم فقط دربعض ازتصاویر dvd درلبه اجسام متحرک شطرنجهای خیلی ریز می بینم .اگر شما تونستید این موضوع رابا تنظیمات پیشرفته یا سایرگزینه ها حل کنید دراین تاپیک راهنمایی کنید
سلام برای شما هم مبارک باشه ایشالا چارچرخش برات بچرخه ... در مورد اون شطرنج های ریز باید بگم که بستگی به کیفیت اون تصویر dvd داره . در ضمن شما میتونی تو قسمت منو - تصویر - تنطیمات پیشرفته - led motion plus رو روشن کنی یا تو قسمت منو - تصویر - گزینش تصویر - motion plus یه سری تنظیمات پیش فرض رو انتخاب یا به صورت دستی خودت تنظیم کنی ... واسه من که با این تنظیمات مشکل تا حدی رفع شد ولی باز بستگی به کیفیت اون تصویر یا فیلمی داره که اجرا میکنی .موفق باشی .
™ALI®EZA
03-02-2012, 20:24
سلام خدمت دوستان .... وقتی مودم وایمکسم رسید همه عکسا آپ میشه آخه با این اینترنت ایرانسل نمیشه ..... قیمت هم من تو گرونی 59900000 خریدم ........... در مورد Uniformity Issue هم متوجه نمیشم اگه میشه یه توضیحی در موردش بدید . با تشکر
منظورم اینه که ببین مشکلاتی از قبیل Clouding , Banding و Backlight Bleed داره یا نه.
شما لطف کن اگه زحمتی نیست 2تا عکس در حالتی که تصویر کاملا مشکی و کاملا خاکستری هست(Banding تو رنگ خاکستری بیشتر خودشو نشون میده و Clouding و Backlight Bleed تو رنگ مشکی)برامون اپلود کن.:46:
Clouding و Backlight Bleed بیشتر تو تاریکی نمایان میشن ، پس لطف کن تو تاریکی مطلق 2تا عکس بگیر.ممنون:46:
manaminjamkharam
05-02-2012, 03:32
اگه کسی دوست داشت می تونه از تاپیک زیر مقایسه کوتاهی از پلاسماهای دو مدل VT30 با D8000 سامسونگ را بخونه.باتشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
e_parshang
08-02-2012, 03:37
درود!
به تازگی سام 6940 خریداری شده، در نگاه اول تصویر در حرکت های سریع جاماندگی داشت و لوزی های کوچکی دیده میشد، گذاشتم روی حالت پویا یک کم بهتر شد، گمونم که باید تی وی را کالیبره کنم..اساتید راهنمایی کنند که مشکل با کالیبره کردن حل میشود یا این پنل 100 هرتزی با انطباق 400 هرتز اصولا در حرکات سریع مخصوصا مسابقات ورزشی کم میاورد؟
mehdi_vsgh
08-02-2012, 11:57
مشکل:
یک عدد ال سی دی مدل 585 داریم این کنترلش بعضی وقتا قاط میزنه و کار نیمکنه...مجبور میشیم یه بار تلویزیون را خاموش و روشن کنیم تا درست بشه....
به نظرتون مشکل ازچیه؟؟ از خود کنترل یا از دستگاهه؟؟ بعدم این مشکل همیشگی نیست یعنی اگه زنگ بزنیم شرکت چی بگم بهشون؟؟؟؟...میان تست میکنن از شانسمون هم اون لحظه کار میکنه و حسابی ضایع میشیم........
king 2009
08-02-2012, 12:41
سلام دوستان.
یه مدت قصد خرید تلویزیون دارم، مدل های زیادی هم دیدم.
دو مدل 40D6500 ساسونگ رو پسندیدم.46D8000 هم دیدم بجز قیمتش همه چیزش عالی بود.:دی
چند تا سوال داشتم، اولا این دو مدل تویه ایران هست یا نه و اگه هست اسمشون چیه؟ 8000 چطور؟
قیمت ها الان چطوره ؟ شنیدم قیمتها اصلا تغییری نکرده، درسته؟ قیمت روز این 3 مدل رو کجا میتونم پیدا کنم؟
و آخرین سوال، خرید از بانه بدون گارانتی یا از نمایندگی ها؟
زیر 2 تومن مدل خوبی دیگه ای هم بود معرفی کنید.البته قیمتش یکم هم بیشتر شد معرفیش ضرر نداره.:)
e_parshang
08-02-2012, 12:54
با سلام خدمت دوستان
تی وی من 40d6960 راستش از انطباق تصویرش اصلاً راضی نیستم! ادعا می کنه که 100هرتز فرکانسشه (با Motion Flow 400Hz)تصویر استاتیک فوق العادست، اما تو پخش تصاویر با حرکت افقی (پن) واقعاً کم میاره یعنی تصویر بصورت منقطع تار و واضح میشه، انگار که میخواد تطبیق بده ولی نمیکشه. تو فیلمهای HD و FHD نمود این قضیه بیشتره، تو تصاویر با حرکت عمقی هم گوشه های تصویر شطرنجی میشه. کارشناس سام هم اومد و گفت که طبیعیه و همه پنلها اینجورین!!
از دوستان متخصص اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم. (در قسمت Motion Flow 2 تا گزینه هست: کاهش تاری تصویر و کاهش لرزش تصویر که خیلی باهاشون ور رفتم. بهترین تنظیمش چیه؟)
دوستان اهل فن، پرسش دوستمون پرسش من هم هست، لطفا راهنمایی بفرمایید
:11:
kia.Tahamtan
08-02-2012, 14:22
این علامت سوال معمولا بعد از خرید سام در ذهن خریدار بوجود میاد
برام جالبه این همه دوستان میان نظرشون رو پاناسونیک و فیلیپس و شارپ اما باز هم ....
baran77777
08-02-2012, 15:19
سامسونگ هم قیمتهاش رو حدود 400 افزایش داد
همه LCD-LED مشکل سرعتهای بالا رو دارن و اون عددهای Motion که میگن اکثراً توی عمل کمتره.
فقط پلاسما هست که با سرعت مشکلی نداره.
من زیاد با منو TV شما آشنا نیستم.
تا جایی که می دونم توی منو Picture گزینه Motion Pus را روی Smooth قرار بدید.
در منو Advanced Setting گزینه Edge Enhancement یا LED Motion Plus را روی On بزارید.
اگه راضی کننده نبود دیگه راه حلی نداره.
درود!
به تازگی سام 6940 خریداری شده، در نگاه اول تصویر در حرکت های سریع جاماندگی داشت و لوزی های کوچکی دیده میشد، گذاشتم روی حالت پویا یک کم بهتر شد، گمونم که باید تی وی را کالیبره کنم..اساتید راهنمایی کنند که مشکل با کالیبره کردن حل میشود یا این پنل 100 هرتزی با انطباق 400 هرتز اصولا در حرکات سریع مخصوصا مسابقات ورزشی کم میاورد؟
این مشکل در همه ال سی دی و ال ای دی ها هست. حتی هرتز بالاترها. نباید سخت بگیری :20: من خودم توی پاناسونیک و ال جی هم این مساله رو از نزدیک دیدم ولی همشون این مساله رو دارن. یکی از دلالیلی که پلاسما هنوز هم طرفدارای خاص خودش رو داره همینه (البته به علاوه چند مورد دیگه) :46:
درود!
متاسفانه اکثر ال ای دی ها یا ال سی دی ها این مشکل رو دارن با بالاد بردن هرتز از 100 به 400 هم این مشکل پیش میاد که در فیلمهایی حرکات آرام و ثابت مشکل لرزش دارید
mehdi_vsgh
09-02-2012, 09:04
مشکل:
یک عدد ال سی دی مدل 585 داریم این کنترلش بعضی وقتا قاط میزنه و کار نیمکنه...مجبور میشیم یه بار تلویزیون را خاموش و روشن کنیم تا درست بشه....
به نظرتون مشکل ازچیه؟؟ از خود کنترل یا از دستگاهه؟؟ بعدم این مشکل همیشگی نیست یعنی اگه زنگ بزنیم شرکت چی بگم بهشون؟؟؟؟...میان تست میکنن از شانسمون هم اون لحظه کار میکنه و حسابی ضایع میشیم........
کسی چیزی نیمدونه؟
amindeazeh
11-02-2012, 23:43
اساتید محترم سلام .
بلاخره یک 6960 من گرفتم اما یک مشگل باهاش دارم دوستان لطفا کمک کنید وقتی دکمه rec
رو میزنم دستگاه میگه که هارد رو فرمت کنم من نمیخوام این کار بشه چکار کنم ممنونم راهنمائی کنید .و در ضمن نوع فرمتی که میکنه چی هست .
baran77777
12-02-2012, 00:17
دوستان از بین مدلهای 6920 و 6960 و 6940 کدوم بهتر هست و اصلا فرقشون در چی هست ؟
e_parshang
12-02-2012, 00:45
همه LCD-LED مشکل سرعتهای بالا رو دارن و اون عددهای Motion که میگن اکثراً توی عمل کمتره.
فقط پلاسما هست که با سرعت مشکلی نداره.
من زیاد با منو TV شما آشنا نیستم.
تا جایی که می دونم توی منو Picture گزینه Motion Pus را روی Smooth قرار بدید.
در منو Advanced Setting گزینه Edge Enhancement یا LED Motion Plus را روی On بزارید.
اگه راضی کننده نبود دیگه راه حلی نداره.
تنظیمات اعمال شد، بهبود نسبی حاصل شد، اما تصویر ایده آل نیست که گویا مشکل ایست که در پنل هایی با تکنولوژی ال سی دی یافت میشود..
اما عامل موثرتر و بسیار ساده ای که بیش از تنظیمات بالا برای من موثر بود رعایت فاصله مناسب با تی وی بود که با افزایش 2-3 متری ، بوضوح کیفیت بهتری حاصل شد...
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
این مشکل در همه ال سی دی و ال ای دی ها هست. حتی هرتز بالاترها. نباید سخت بگیری :20: من خودم توی پاناسونیک و ال جی هم این مساله رو از نزدیک دیدم ولی همشون این مساله رو دارن. یکی از دلالیلی که پلاسما هنوز هم طرفدارای خاص خودش رو داره همینه (البته به علاوه چند مورد دیگه) :46:
فرمایش دوستمون در مورد سخت گیری بجا است...چون تفاوت چشمگیری بین اجرا تی وی در خانه با فروشگاه ها وجود دارد..و اصولا حداکثر کارایی پنل هنگامی حاصل می شود که بهترین وردی داده را داشته باشد..به طور خلاصه وقتی تصویر اس دی پخش می شود نباید انتظار اچ دی را داشت!
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
متاسفانه اکثر ال ای دی ها یا ال سی دی ها این مشکل رو دارن با بالاد بردن هرتز از 100 به 400 هم این مشکل پیش میاد که در فیلمهایی حرکات آرام و ثابت مشکل لرزش دارید
بلی گویا مساله اصلی مشکل پنل ها بر پایه ال سی دی با تصاویر سریع است...ولی گویا یکی از دوستانمون که محبت کردن کامنت گذاشتند و یک علامت سوال (خودخوانده!!) را در ذهن خریداران سامسونگ پدیدار دیدند معتقدند که گویا شارپ و دیگر برندهای ادعایی فناوریشون یک چیزه دیگه است بجز ال سی دی که گویا این مشکل را ندارند!!
hamid1436
12-02-2012, 12:52
با سلام خدمت دوستان عزيز
بالاخره بعد از دو ماه تحقيقات اينترنتي درباره خريد تلويزيون يكدستگاه سامسونگ 46 اينچ مدل d7770 خريدم .
حالا چند نكته و چند تا سوال ...
- كيفيت تصوير واقعا عاليه مخصوصا با كابل hdmi
- گيرنده ديجيتالش خيلي عاليه . من توي مشهد حدود 25 تا كانال تلويزيون و راديو دريافت مي كنم. در ضمن انتن هاني استفاده كردم.
- براي فضاي 30 تا 40 متري 46 اينچ بسيار مناسبه.
- هارد اكسترنال 600 گيگ رو مي خونه ولي يك مشكلش اينكه كه براي خواندن تمام فايلهاي داخل فولدر ها زمان لازم داره.
- اكثر فرمت ها مثل mkv . avi .mpeg .dat. و ... رو مي خونه
- آيا لازمه نرم افزارش رو ارتقا بدم . در صورت ارتقا چه تغييري مي كنه.
- براي استفاده از اينترنت اين تلويزيون فقط بايد مودم وايرلس داشته باشم يا با مودم معمولي هم كار ميكنه.
- اين تلويزيون روي كنترل كليد ركورد( ضبط تصوير ) داره ولي ظاهرا جواب نميده.
- من وقتي خريدم فقط يك سينماي خانواده و دو تا عينك سه بعدي داشت آيا اينترنت وايمكس و فيلم سه بعدي رو سامسونگ از روي اين محصولش برداشته يا نه ؟
smhsh121
12-02-2012, 15:15
با سلام خدمت دوستان عزيز
بالاخره بعد از دو ماه تحقيقات اينترنتي درباره خريد تلويزيون يكدستگاه سامسونگ 46 اينچ مدل d7770 خريدم .
- گيرنده ديجيتالش خيلي عاليه . من توي مشهد حدود 25 تا كانال تلويزيون و راديو دريافت مي كنم. در ضمن انتن هاني استفاده كردم.
- هارد اكسترنال 600 گيگ رو مي خونه ولي يك مشكلش اينكه كه براي خواندن تمام فايلهاي داخل فولدر ها زمان لازم داره.
- براي استفاده از اينترنت اين تلويزيون فقط بايد مودم وايرلس داشته باشم يا با مودم معمولي هم كار ميكنه.
- من وقتي خريدم فقط يك سينماي خانواده و دو تا عينك سه بعدي داشت آيا اينترنت وايمكس و فيلم سه بعدي رو سامسونگ از روي اين محصولش برداشته يا نه ؟
سلام. اول از همه مبارک باشه. دوم تاجایی که بلدم به سوالاتون جواب میدم:
بهتره نرم افزار تلویزیون رو از طریق وصل شدن مستقیم به اینترنت ارتقا بدی البته اگر اینترنت پرسرعت داری.
برای اتصال به اینترنت مدل شما هم با کابل لن میشه و هم wi-fi درونی داره و بی سیم میشه.
برای ضبط باید از فلش هایی که سرعت خوندن و نوشتنشون بالاست یا از هارد دیسک با دور 5400 به بالا استفاده کرد که قبل از شروع حتما باید فرمت بشه که فرمتی که می کنه توی ویندوز به طور مستقیم قابل خوندن نیست و پس از ضبط تصاویر فقط روی تلویزیون میشه دیدشون.
e_parshang
12-02-2012, 20:37
با سلام خدمت دوستان عزيز
در مورد آخری که اشاره کردید، انگار اینترنت و فیلم سه بعدی از هدایا حذف شده اند
نمی دونم این تاپیک رو درست دارم استفاده میکنم یا نه ولی راهنمایی میخوام از دوستان عزیز .
من یک LED Samsung D6920 46 گرفتم همراه با سینمای خانگی مدل D455 هفته پیش به قیمت 2,350 که کلا از این قیمت پایینتر توی شیراز نمی دادن . ماااز نمایندگی رسمی سامسونگ گرفتیم ( توی سایت سام سرویس اسمشون هست )
هنوز تلویزیون رو به خاطر اینکه داریم خونه تغییر میدیم گفتم توی انبار بمونه . حالا طرف میگفت که 10 تومن میگیرم میارم برات و 10 تومن هم میگیرم که سینمای خانگی رو برات نصب کنم .
با اینکه با سام سرویس میگفت که حمل رایگان هست 5 تومن هم بیشتر هزینه نصب نیست ... خواستم بپرسم دوستان خریدی داشتند بدونم براشون شرایط چطوری هست ؟
hamid1436
13-02-2012, 08:20
نمی دونم این تاپیک رو درست دارم استفاده میکنم یا نه ولی راهنمایی میخوام از دوستان عزیز .
من یک LED Samsung D6920 46 گرفتم همراه با سینمای خانگی مدل D455 هفته پیش به قیمت 2,350 که کلا از این قیمت پایینتر توی شیراز نمی دادن . ماااز نمایندگی رسمی سامسونگ گرفتیم ( توی سایت سام سرویس اسمشون هست )
هنوز تلویزیون رو به خاطر اینکه داریم خونه تغییر میدیم گفتم توی انبار بمونه . حالا طرف میگفت که 10 تومن میگیرم میارم برات و 10 تومن هم میگیرم که سینمای خانگی رو برات نصب کنم .
با اینکه با سام سرویس میگفت که حمل رایگان هست 5 تومن هم بیشتر هزینه نصب نیست ... خواستم بپرسم دوستان خریدی داشتند بدونم براشون شرایط چطوری هست ؟
مبارك باشه دوست عزيز
من هفته پيش زنگ زدم و اومد برام نصب كرد بدون هزينه . فكر كنم هزينه نصب براي تلوزيونهاي سامسونگ رايگانه
hamid1436
13-02-2012, 11:21
چند روز پيش از نمايندگي اومدند براي من نصب كردند هيچ هزينه و پولي دريافت نكردند.
amindeazeh
13-02-2012, 15:50
هزینه نصب رایگان هستش و باید خود نماینگی نفر بفرسته و بعد شرکت تماس میگره و از شما میپرسه که راضی بودید یا نه و آیا نصاب هزینه ای گرفته یا نه
chealsea_cfc
13-02-2012, 17:20
دوستان من میخوام این سامسونگ مدل LED D8000 سامسونگ رو بگیرم 46 اینچ. کسی هست که این مدل رو خریده باشه و باهاش مشکل اصی پیدا کرده باشه؟؟ از نظر کیفیت و امکانات؟؟
چون الان یک LG LW57000 دارم که ازش راضی نیستم کیفیتش نسبتا پایینه و صدا و تصویر در بعضی از موارد با تاخیر پخش میشه و یک سری از این ایرادات!! حالا میخوام این مدل رو بگیرم نظرتون چیه ؟؟
دوستان من یه مشکلی با این ساعت و EPG
وقتی تنظیم ساعت رو بر روی خودکار تنظیم می کنم ساعت جاری 2.5 جلو است و تبع ساعت EPG هم 2.5 جلو میره
کسی این مشکا رو داره یا راحلی حلی است ؟
smhsh121
16-02-2012, 21:28
دوستان من یه مشکلی با این ساعت و EPG
وقتی تنظیم ساعت رو بر روی خودکار تنظیم می کنم ساعت جاری 2.5 جلو است و تبع ساعت EPG هم 2.5 جلو میره
کسی این مشکا رو داره یا راحلی حلی است ؟
منم همین مشکلو دارم. وقتی تنظیم ساعت رو روی اتوماتیک می گذارم 3.5 ساعت جلو میره و EPG هم که همیشه 3.5 ساعت جلوتره. توی منو ها هم جایی نیست بشه منطقه زمانی رو تعریف کرد. اگر کسی راه حلی براش سراغ داره ممنون میشم بگه.
دوستان با توجه به اختلاف 250 هزار تومانی بین 46D8880 و 46D7770 آیا منطقی هست 8880 رو بگیرم ؟ کلا برتری این مدل نسبت به 7770 بغیر از تیپ ظاهری و 800 هرتز بودن چیز دیگری هست یا نه ؟
نمایندگی سام با مدل 8880 دو مدل عینک رو داره میده یکی مدل 3050GB و دیگری 3100GB بنظر شما کدومش رو بردارم ؟ میگه اختیاریه ، مدل 3100GB مدل قبلی و استاندارد سامسونگ هست و مدل 3050GB همون مدل هست که ظریفتره و دستش از بالا بصورت تل قرار گرفته . ممنون میشم فوری راهنمایی کنید .
king 2009
18-02-2012, 14:39
کسی نمیدونه فروش ویژه عید سامسونگ کی شروع میشه؟
baran77777
18-02-2012, 17:47
دوستانی که سه بعدی های جدید سامسونگ رو دارن کیفیت سه بعدی اون چطوره و چقدر تماشای فیلم باعث سردرد میشه ؟؟؟؟؟/
omidrasool
20-02-2012, 23:03
دوستان تو رو خدا کمک کنید.
امشب یه d6960 سفارش دادم خالا دیدم d7770 وجود داره.
این دو مدل چی فرقی دارند؟
فوریه میخوام زود عوض کنم.
اگه می تونید عوضش کنید. D7770 سرعت پاسخدهی و کنتراست بهتری دارد.
تفاوت :
46D7770
فرکانس تصویر 200 هرتز - انطباق تصویر 600 هرتز - تنظیم دقیق نور Micro Dimming دارد
46D6960
فرکانس تصویر 100 هرتز - انطباق تصویر 400 هرتز - تنظیم دقیق نور Micro Dimming ندارد
غیر از موارد بالا و دیزاین، تفاوتی ندارند.
smhsh121
20-02-2012, 23:41
اگر مشکل مالی نداری آخرین مدل، d8880 هست که فرقش با d7770 که دوستمون در بالا اشاره کردن اینه فرکانس انطباقش 800 هست و Micro Dimming آن قوی تر از d7770 هست.
omidrasool
21-02-2012, 00:08
این فرکانس تصویر چیه؟به چه درد میخوره؟؟
Micro Dimming چیه؟
smhsh121
21-02-2012, 02:00
این فرکانس تصویر چیه؟به چه درد میخوره؟؟
Micro Dimming چیه؟
تعداد فریم در هر ثانیه که توسط صفحه نمایش عوض میشه، فرکانس تصویر هست که هرچه بیشتر باشه بیشتر برای صحنه های فیلم های پرتحرک مناسب هست.
Micro Dimming هم تنظیم دقیق نور صفحه های LED هست که باعث میشه موقعی که سیاهی صفحه زیاده، شفافیت قسمت های غیر سیاه از بین نره.
سلام
آیا با مدل 6920 میشه فیلم تری دی رو از طریق یو اس بی تماشا کرد؟
با تشکر.
smhsh121
21-02-2012, 14:54
سلام
با تشکر.
بله. نباید مشکلی باشه.
amindeazeh
21-02-2012, 15:23
سلام دوستان من میخوام فیلم با زیر نویس sub /idx ببینم باید چکارکنم تلوزیونم 6960 هستش
با توجه به اینکه سامسونگ پر فروشترین برند هست ولی نمیدونم چرا این تاپیک اینقدر کم کار و کم مطلب هست .
دوستان سلام.میخواستم بدونم بین TV های زیر کدوم بهتره.اگه دلایل خودتون رو هم بنویسید ممنون میشم:
LED SAMASUNG 46D6940
LED LG 47LW57000
PLASMA LG 50PK7600
matrix0642
25-02-2012, 00:36
سلام
با تشکر.
فیلمهایی که بصورت ساید بای ساید باشه رو پخش میکنه
باسلام
ميخواستم بدونم به صورت كلي در تلويزيونهاي سه بعدي. آيا تصاوير شبكه هاي عادي تلويزيون رو هم به صورت سه بعدي پخش ميكنند يا اينكه فقط بايستي فيلم با قابليت سه بعدي رو با دستگاه پخش باهاش سه بعدي تماشا كني؟؟؟
smhsh121
25-02-2012, 10:56
باسلام
ميخواستم بدونم به صورت كلي در تلويزيونهاي سه بعدي. آيا تصاوير شبكه هاي عادي تلويزيون رو هم به صورت سه بعدي پخش ميكنند يا اينكه فقط بايستي فيلم با قابليت سه بعدي رو با دستگاه پخش باهاش سه بعدي تماشا كني؟؟؟
مدل هایی هست که تبدیل دوبعدی به سه بعدی دارن (D6940 به بالا) ولی این قابلیت چندان محسوس نیست. بنابراین به خاطر فقط همین گزینه پیشنهاد می کنم پولتو هدر ندی مگر اینکه امکانات دیگه ای مد نظرت باشه.
مدل هایی هست که تبدیل دوبعدی به سه بعدی دارن (D6940 به بالا) ولی این قابلیت چندان محسوس نیست. بنابراین به خاطر فقط همین گزینه پیشنهاد می کنم پولتو هدر ندی مگر اینکه امکانات دیگه ای مد نظرت باشه.
تو كدوم سري سامسونگ تبديل دو بعدي به سه بعديش خوبه و ارزش خريدن رو داره ؟؟؟
smhsh121
26-02-2012, 11:26
تو كدوم سري سامسونگ تبديل دو بعدي به سه بعديش خوبه و ارزش خريدن رو داره ؟؟؟
کلا این 4 تا مدل رو داره:
6940
6960
7770
8880
اگر نمی خوای خیلی هزینه کنی 6940 یا 6960 پیشنهاد میشه.
کلا این 4 تا مدل رو داره:
6940
6960
7770
8880
اگر نمی خوای خیلی هزینه کنی 6940 یا 6960 پیشنهاد میشه.
آخه تو يكي دو تا سايت دو مدل مثل 7700 و 8800 ديدم كه ميگن كره اي اصل هستن و مونتاژ سام سرويس نيستن!!!
آيا همچين چيزي صحت داره يا از اون بدون گارانتي هاي بانه ايه ؟؟؟؟ :13:
smhsh121
27-02-2012, 07:45
آخه تو يكي دو تا سايت دو مدل مثل 7700 و 8800 ديدم كه ميگن كره اي اصل هستن و مونتاژ سام سرويس نيستن!!!
آيا همچين چيزي صحت داره يا از اون بدون گارانتي هاي بانه ايه ؟؟؟؟ :13:
اینو نمی دونم. فقط می دونم مدل های 7770 و 8880 و اینا فقط مخصوص ایران هستند و تو کشور های دیگه 7000 و 8000 هستند. بانه ای ها هم ساخت مالزی هستند.
Mohammad Yek110
29-02-2012, 17:02
Samsung UN60D8000: 60-inch
Samsung UN55D8000: 55-inch
Samsung UN46D8000: 46-inch
Samsung UN46D8000: 40-inch
پونل جان مطمئنی این مدل چهل اینچ داره؟
Mohammad Yek110
29-02-2012, 17:13
سلام
micro dimmingباlocal dimmingچه فرقی داره؟کدوم بهتره؟
مدلهای7770و8880هرکدوم از این دو تا کدومشو داره؟
دوست عزیز 40 نداره.
سلام
micro dimmingباlocal dimmingچه فرقی داره؟کدوم بهتره؟
مدلهای7770و8880هرکدوم از این دو تا کدومشو داره؟
برای اینکه سفید رو سفید تر و مشکی رو عمیق تر داشته باشه.
در حقیقت یه نوعی از Local Dimming هست که دقت نوردهی و کنتراست بهتری داره.
سامسونگ میگه با Micro Dimming مشکل Halo effect در LED ها را حل کرده.
D8000 : Micdo Dimming PRO
D7000 : Micro Dimming
عددهای کنتراست اونقدر الکی هستن که تو اکثر سایتهای رسمی سامسونگ اصلاً اعلام نشده.
فقط تو سایت سامسونگ آمریکا این عددها رو گفته :
D7000 15.000.000:1
D8000 25.000.000:1
smhsh121
29-02-2012, 18:36
Micro dimming : تکنولوژی پیشرفته کنترل کنتراست تصویر که روشنایی صفحه های LED رو بهبود میده.
برای اینکه سفید رو سفید تر و مشکی رو عمیق تر داشته باشه.
در حقیقت یه نوعی از Local Dimming هست که دقت نوردهی و کنتراست بهتری داره.
سامسونگ میگه با Micro Dimming مشکل Halo effect در LED ها را حل کرده.
D8000 : Micdo Dimming PRO
D7000 : Micro Dimming
عددهای کنتراست اونقدر الکی هستن که تو اکثر سایتهای رسمی سامسونگ اصلاً اعلام نشده.
فقط تو سایت سامسونگ آمریکا این عددها رو گفته :
D7000 15.000.000:1
D8000 25.000.000:1
با تشکر از اطلاعات مفیدی که دادید. فقط هنوز برام جای سوال داره که سری D6xxx سامسونگ که Micro Dimming ندارند، Local Dimming دارند یا نه. چون توی سایت سامسونگ هیچ جا صحبتی از Local نشده.
omidrasool
03-03-2012, 23:30
دوستان فیسبوک روی 6960 چطوری کار میکنه؟
smhsh121
04-03-2012, 00:10
دوستان فیسبوک روی 6960 چطوری کار میکنه؟
فیس.بوک تو لیست برنامه های ایران نیست. یه راه هایی هست که بشه به لیست برنامه ها اضافش کرد ولی به هر حال فیل.تره. مگر اینکه بتونی از یه طریقی اینترنت پاک! به تلویزیونت برسونی که به دردسرش نمی ارزه.
matrix0642
04-03-2012, 00:23
کسی از دوستان میتونه در مورد بهتر شدن کیفیت تصویر 6920 چه حالتهایی رو باید انتخاب کردش؟چون یه لحظه صاف نشون میده و یه لحظه تار میشه
Partovei
04-03-2012, 16:38
آقایون درود
من با اجازه شما دوستان یه 46D8880خریدم.
ازکجا باید به منوی برنامه ها برم؟
درضمن من در منزل از ADSlاستفاده میکنم ولی مودم من باسیم هست میخوام بدونه میتونم اینترنت لپ تاپم رو بصورت وای فای با تلویزیونم شیر کنم؟اگر بله چطوری؟
(ناگفته نماند که کامپیوتر منزل مک بوک پروی اپل هست!)
سوال آخر اینکه چرا وقتی شبکه های عادی رو از طریق دکمه 2بعدی به 3بعدی روی ریموت کنترل تغییر میدم نمیتونم با عینکش چیزی حس کنم؟
درضمن درم ا ه و ا ر ه جهت ت ر ک س ت شبکه ای هست که بصورت تست 3Dیه ولی بازهم وقتی از عینک استفاده میکنم هیچ اتفاقی نمیفته چرا؟
با تشکر از اطلاعات مفیدی که دادید. فقط هنوز برام جای سوال داره که سری D6xxx سامسونگ که Micro Dimming ندارند، Local Dimming دارند یا نه. چون توی سایت سامسونگ هیچ جا صحبتی از Local نشده.
Local Dimming ندارند.
Partovei
05-03-2012, 16:47
آقایون درود
من با اجازه شما دوستان یه 46D8880خریدم.
ازکجا باید به منوی برنامه ها برم؟
درضمن من در منزل از ADSlاستفاده میکنم ولی مودم من باسیم هست میخوام بدونه میتونم اینترنت لپ تاپم رو بصورت وای فای با تلویزیونم شیر کنم؟اگر بله چطوری؟
(ناگفته نماند که کامپیوتر منزل مک بوک پروی اپل هست!)
سوال آخر اینکه چرا وقتی شبکه های عادی رو از طریق دکمه 2بعدی به 3بعدی روی ریموت کنترل تغییر میدم نمیتونم با عینکش چیزی حس کنم؟
درضمن درم ا ه و ا ر ه جهت ت ر ک س ت شبکه ای هست که بصورت تست 3Dیه ولی بازهم وقتی از عینک استفاده میکنم هیچ اتفاقی نمیفته چرا؟
کسی نیست جواب ما رو بده؟!!!
کسی نیست جواب ما رو بده؟!!!
''سوال آخر اینکه چرا وقتی شبکه های عادی رو از طریق دکمه 2بعدی به 3بعدی روی ریموت کنترل تغییر میدم نمیتونم با عینکش چیزی حس کنم؟''
عینکو روشن میکنی؟
دکمه پاورش رو چند لحظه نگهدار تا چشمک بزنه و گوشه تلویزیون بنویسه : عینک 3بعدی متصل شد
Partovei
14-03-2012, 17:29
بله عزیزم اینکارو میکنم ولی بازهم هیچی به هیچی.
hamid1436
12-06-2012, 12:26
بله عزیزم اینکارو میکنم ولی بازهم هیچی به هیچی.
با سلام در رابطه با عينك هاتون احتمالا باطريش تموم شده بايد يه باطري جديد با شماره 2025 براش بگيريد.اگه اشكال از باطري بود بعد گذاشتن باطري دكمه پاورش رو چند دقيقه نگه داريد تا ارتباط وصل بشه . در مورد ارتباط كامپيوتر و تلويزيون بايد نرم افزار AllSharePCSW رو روي كامپيوتر نصب كني و بعدش فايلهاي روي كامپيوترتون رو مي تونيد روي تلويزيون ببينيد.موفق باشيد
آقايون تلويزيون باز سلام
من ساكن يزدم و مي خوام يه 6960 سامي رو بگيرم
موندم براي مسافرتي برم بانه يا گچين و از اونجا ها بگيرم يا درست حسابي از همون يزد و از نمايندگي ميشه يكي راهنماييم كنه كجا با قيمت مناسب و جنس خوب رو مي تونم پيدا كنم
از نمایمندگی تهیه بفرمایید تا به مشکل برنخورید.
قانون شماره 6 انجمن صوتی و تصویری
مشاوره، درخواست و معرفی قیمت و هیچ نوع فعالیتی بر اساس قیمت های محصولات در شهرهای مرزی (بانه، مریوان، دیلم، گناوه و ...) در این انجمن به هیچ وجه صورت نمی گیرد.
mohammad1069
06-07-2012, 11:02
با سلام به همه دوستان
من دیروز برای خرید یه تلویزیون 46 سامسونگ رفتم جمهوری یه 6920 معرفی کرد که با هدایاش شد 2.800.000 تومان نمیدونم خوب گرفتم یا نه ؟البته هنوز تحویل نگرفتم و گفت می تونی مدلشو عوض کنی منم می تونم حدود 200 تومن بودجم و بالاتر ببرم دوستان پیشنهاد بهتری تو خانواده سامسونگ با این بودجه دارن؟؟
با سلام به همه دوستان
من دیروز برای خرید یه تلویزیون 46 سامسونگ رفتم جمهوری یه 6920 معرفی کرد که با هدایاش شد 2.800.000 تومان نمیدونم خوب گرفتم یا نه ؟البته هنوز تحویل نگرفتم و گفت می تونی مدلشو عوض کنی منم می تونم حدود 200 تومن بودجم و بالاتر ببرم دوستان پیشنهاد بهتری تو خانواده سامسونگ با این بودجه دارن؟؟
بله دوسته عزیز 6940 بگیرین خیلی بهتره!! اگه بیشتر هم بتونین بزارین که خرید d8880 یا d7770 رو بهتون توصیه می کنم!!
mohammad1069
06-07-2012, 17:47
با سلام دوستان من انتخاب بین 2 مدل ES6950 و 46D6940 یکم برام سخت شده شاید به خاطر این باشه که اطلاع زیادی در مورد این دو ندارم ممنون می شم راهنماییم کنید
با سلام دوستان من انتخاب بین 2 مدل ES6950 و 46D6940 یکم برام سخت شده شاید به خاطر این باشه که اطلاع زیادی در مورد این دو ندارم ممنون می شم راهنماییم کنید
از نظر کیفیت D6940 خیلی سرتره اینو به چشم خودم دیدم پس اصلآ دور ES6950 نرو چون هیچ برتری به D6940 نداره!!
Reza31001
08-07-2012, 12:48
راهی هست که با هدفون بی سیم از تی وی صدا بگیرم؟
سری5 مدل 5950
با سلام
دوستان این عینکهای همراه مدل 6920 کیفیتشون چطور هست که اینقدر فروشنده تعریفشون رو میکرد و می گفت 250000 تومن قیمت فقط همین عینکهاش هست
من یک فیلم 3d با حجم حدود 800 مگ از تورنت دانلود کردم و خواستم عینکها رو امتحان کنم اصلا فرقی با فیلمهای معمولی نداشت . البته هنوز از تلویزوین اصلا استفاده نکردم و فقط برای تست یکبار روشن کردم
با تشکر
با سلام
دوستان این عینکهای همراه مدل 6920 کیفیتشون چطور هست که اینقدر فروشنده تعریفشون رو میکرد و می گفت 250000 تومن قیمت فقط همین عینکهاش هست
من یک فیلم 3d با حجم حدود 800 مگ از تورنت دانلود کردم و خواستم عینکها رو امتحان کنم اصلا فرقی با فیلمهای معمولی نداشت . البته هنوز از تلویزوین اصلا استفاده نکردم و فقط برای تست یکبار روشن کردم
با تشکر
دوسته عزیز فیلم های 3d باید side by side باشن که بتونین با تلویزیون نگاه کتید!!
دوسته عزیز فیلم های 3d باید side by side باشن که بتونین با تلویزیون نگاه کتید!!
با سلام و تشکر
من پلیر مخصوص ندارم برای فیلمهای 3d . از کیس کامپیوتر استفاده کردم میشه در این مورد توضیح بدین؟ side by side
با تشکر
New-P30world
09-07-2012, 14:17
با سلام و تشکر
من پلیر مخصوص ندارم برای فیلمهای 3d . از کیس کامپیوتر استفاده کردم میشه در این مورد توضیح بدین؟ side by side
با تشکر
|
side by side = کنار هم!!
با فلش، کول دیسک یا هارد اکسترنال هم میشه..
فیلم سه بعدی رو وقتی Play میکنی باید گزینه سه بعدی تی وی رو فعال کنی!
یعنی از روی کنترل دکمه مربوطه رو میزنی و از گزینه های پیش رو، اونی که دو تا تصویر کنار هم رو نشون میده انتخاب می کنی..
البته بستگی به فیلم داره، ممکنه یه فیلم سه بعدی دو تا تصویر کنار هم باشن و یه فیلم دیگه یه تصویر بالا و یه تصویر پائین!
|
من حدود 2 تومن دارم و میتونم بیشترش کنم. برای من مهمترین فاکتور 1-کیفیت دوبعدی ،2- پخش فرمتهای رایج ودیویی و 3-کیفیت سه بعدیه و با برسی هایی که این چند روزه کردم فهمیدم با بودجه یی که دارم اینا میتونن انتخابهام باشه.... به نظر شما کدوم مناسبتره و چرا؟؟؟ با سپاس فراوان
LG 42LM67100
Samsung UA40D6960
Panasonic Plasma 42ST30
Sharp 40LE8300X
Sony 40NX720
smhsh121
09-07-2012, 19:59
من حدود 2 تومن دارم و میتونم بیشترش کنم. برای من مهمترین فاکتور 1-کیفیت دوبعدی ،2- پخش فرمتهای رایج ودیویی و 3-کیفیت سه بعدیه و با برسی هایی که این چند روزه کردم فهمیدم با بودجه یی که دارم اینا میتونن انتخابهام باشه.... به نظر شما کدوم مناسبتره و چرا؟؟؟ با سپاس فراوان
LG 42LM67100
Samsung UA40D6960
Panasonic Plasma 42ST30
Sharp 40LE8300X
Sony 40NX720
نمی دونم این تاپیک رو دیدی یا نه:
|
side by side = کنار هم!!
با فلش، کول دیسک یا هارد اکسترنال هم میشه..
فیلم سه بعدی رو وقتی Play میکنی باید گزینه سه بعدی تی وی رو فعال کنی!
یعنی از روی کنترل دکمه مربوطه رو میزنی و از گزینه های پیش رو، اونی که دو تا تصویر کنار هم رو نشون میده انتخاب می کنی..
البته بستگی به فیلم داره، ممکنه یه فیلم سه بعدی دو تا تصویر کنار هم باشن و یه فیلم دیگه یه تصویر بالا و یه تصویر پائین!
|
با سلام و تشکر
من فکر می کنم این گزینه سه بعدی رو از روی کنترل زدم دقیق یادم نیست
این فیلم توی مانیتور معمولی من نشون داده نمیشه ولی توی تلویزیون هم فرقی نداشت با فیلم معمولی
در مورد عینکها نظری ندارین
نمی دونم این تاپیک رو دیدی یا نه:
مرسی smhsh جان. ولی در مورد شارپ و پانا چیزی نگفته و اینکه مدل 2011 ال جی رو مثال زده....
smhsh121
10-07-2012, 12:04
مرسی smhsh جان. ولی در مورد شارپ و پانا چیزی نگفته و اینکه مدل 2011 ال جی رو مثال زده....
خوب فروش جهانی شارپ و پاناسونیک در حد سه تای دیگه نیست. البته فروش پاناسونیک تو پلاسما خوبه ولی اون مقایسه برای LED های 2011 هست که فکر می کنم همین روال کم و بیش برای 2012 ها هم باشه.
خوب فروش جهانی شارپ و پاناسونیک در حد سه تای دیگه نیست. البته فروش پاناسونیک تو پلاسما خوبه ولی اون مقایسه برای LED های 2011 هست که فکر می کنم همین روال کم و بیش برای 2012 ها هم باشه.
smhsh جان میخواستم بدونم که D6960 سیستم Local Dimming داره ؟؟؟؟ و اینکه چرا D6960 از ES6960 بهتره؟؟؟؟
smhsh121
10-07-2012, 20:06
smhsh جان میخواستم بدونم که D6960 سیستم Local Dimming داره ؟؟؟؟ و اینکه چرا D6960 از ES6960 بهتره؟؟؟؟
توی D ها فقط سری 7 و 8 مایکرو دایمینگ دارن. من نگفتم D بهتر از ES هست. ضمن اینکه فرکانس انطباق D6960 برابر 400 و ES6960 برابر 500 هست فقط بعضی دوستان ادعا کردن کیفیت ES ها نسبت به D ها افت کرده که من چون از نزدیک ندیدم نمی تونم تایید یا تکذیب کنم.
از نظر مشخصات D6960 از همه بیشتر به D6950 نزدیکه. اگر دنبال مایکرو دایمینگ هستی ES6980 به بالا باید بگیری یا از مدل های پارسال D7770 با بالا. تو تاپیک سامسونگ 2012 مشخصات مدل های 2012 رو گذاشتم ببینی خوبه.
توی D ها فقط سری 7 و 8 مایکرو دایمینگ دارن. من نگفتم D بهتر از ES هست. ضمن اینکه فرکانس انطباق D6960 برابر 400 و ES6960 برابر 500 هست فقط بعضی دوستان ادعا کردن کیفیت ES ها نسبت به D ها افت کرده که من چون از نزدیک ندیدم نمی تونم تایید یا تکذیب کنم.
از نظر مشخصات D6960 از همه بیشتر به D6950 نزدیکه. اگر دنبال مایکرو دایمینگ هستی ES6980 به بالا باید بگیری یا از مدل های پارسال D7770 با بالا. تو تاپیک سامسونگ 2012 مشخصات مدل های 2012 رو گذاشتم ببینی خوبه.
ولی تو کاتالوگش micro dimming رو واسه مدل ES6960 تیک زده و واسه مدل ES7770 زده Pro
در ضمن من دو مدل رو کنار هم دیدم نمیشه گفت که D بهتر از ES هستش بلکه به خاطر اینکه ES پنل مات داره و D شفاف ، به نظر میاد تصاویر D زنده تر و روشن تره ولی خود فروشنده هم که دیگه باهاش رفیق شدم گفت D بهتره.....!!!!
smhsh121
10-07-2012, 20:27
ولی تو کاتالوگش micro dimming رو واسه مدل ES6960 تیک زده و واسه مدل ES7770 زده Pro
در ضمن من دو مدل رو کنار هم دیدم نمیشه گفت که D بهتر از ES هستش بلکه به خاطر اینکه ES پنل مات داره و D شفاف ، به نظر میاد تصاویر D زنده تر و روشن تره ولی خود فروشنده هم که دیگه باهاش رفیق شدم گفت D بهتره.....!!!!
والا تو اون کاتالوگی که من دیدم ES6950 و ES6960 ندارن و ES6980 مایکرو دایمینگ داره. ES7770 همونجوری که گفتید Pro داره و ES8880 هم Ultimate .
به نظر من هم پنل Glossy تصویر شفاف تر و قشنگ تری میده فقط ایرادش اینه که تو نور زیاد رفلکس داره هرچند D6960 نیمه گلاسی هست و تو نور هم خیلی رفلکسش بالا نیست.
دوستان یه سوال دیگه ....... D6960 معادل یا مشابه کدوم مدل خارج ایرانه؟؟؟ D6000 یا D6500 ؟؟؟؟؟
بالاخره دیروز رفتم یه D6960 خریدم امروز میاد نصب کنه...ممنونم از همه ی دوستانم که راهنماییم کردن
smhsh121
17-07-2012, 17:01
بالاخره دیروز رفتم یه D6960 خریدم امروز میاد نصب کنه...ممنونم از همه ی دوستانم که راهنماییم کردن
مبارک باشه . میشه بگی چند شد؟ چندتا عینک همراشه؟
با سلام
دوستان این مدل 40d6920 از سامسونگ گیرنده دیجیتال داخلی نداره ؟ این مدل 3d هست دیگه ؟
smhsh121
02-08-2012, 10:37
با سلام
دوستان این مدل 40d6920 از سامسونگ گیرنده دیجیتال داخلی نداره ؟ این مدل 3d هست دیگه ؟
هم 3D هست و هم گیرنده داخلی دیجیتال داره.
hooooooman
02-08-2012, 10:59
با سلام
سامسونگ پلاسمای سه بعدی فول اچ دی داره ؟؟
مدل + قیمت لطفا
با تشکر
smhsh121
02-08-2012, 11:10
با سلام
سامسونگ پلاسمای سه بعدی فول اچ دی داره ؟؟
مدل + قیمت لطفا
با تشکر
از اینجا چک کنید:
samsungcenter.ir
هم 3D هست و هم گیرنده داخلی دیجیتال داره.
با سلام و تشکر
پس فقط این مدل نسبت به مدلهای 6960 و 6990 و ... اینترنت نداره درسته ؟ وضعیت اینترنت این مدل که فروشنده می گفت فقط 4 تا سایت رو باز می کنه چطور هست یعنی چطور و چه سایتهایی رو باز می کنه ؟ حالا این قلابلیت دسترسی به اینترنت در این تلویزیونها به صورت نرم افزاری هست یا سخت افزاری ؟ منظورم این هست که مثلا امکانش نیست در آینده با یک ابدیت دسترسی به اینترنت برای این مدلها هم فعال بشه ؟
دو تا عینک همراه این مدل کیفیتشون چطور هست چون فروشنده زیاد تعریفش رو می کرد؟
با تشکر
smhsh121
03-08-2012, 10:55
با سلام و تشکر
پس فقط این مدل نسبت به مدلهای 6960 و 6990 و ... اینترنت نداره درسته ؟ وضعیت اینترنت این مدل که فروشنده می گفت فقط 4 تا سایت رو باز می کنه چطور هست یعنی چطور و چه سایتهایی رو باز می کنه ؟ حالا این قلابلیت دسترسی به اینترنت در این تلویزیونها به صورت نرم افزاری هست یا سخت افزاری ؟ منظورم این هست که مثلا امکانش نیست در آینده با یک ابدیت دسترسی به اینترنت برای این مدلها هم فعال بشه ؟
دو تا عینک همراه این مدل کیفیتشون چطور هست چون فروشنده زیاد تعریفش رو می کرد؟
با تشکر
6940 فرقش با 6920 تو دو برابر بودن فرکانس پنلش هست و 6960 فرقش با 6940 اینه که وب براوزر و وایرلس داخلی هم داره.
6920 و 6940 مستقیما نمی تونن صفحات اینترنت رو باز کنند و با آپدیت هم این امکان اضافه نمیشه. فقط 6920 می تونه همون برنامه های قسمت اسمارت هاب رو اجرا کنه که بعضی هاش مربوط به سایت خاصی هستند مثل آب و هوا ولی مثلا نمی شه باهاش بری گوگل و سرچ کنی با میلتو چک کنی.
دو تا عینک هم اکتیو هستند و مشکلات خاص خودشونو دارن ولی در مجموع وضعیت سه بعدی سامسونگ خوبه.
amindeazeh
05-08-2012, 08:41
led 6960 خیلی عالی هست
hamze4379
16-08-2012, 16:26
با سلام
من ده روزی است که یک تلویزیون 46D6960 خریدم به قیمت 2700000 تومان و خیلی ازش راضی هستم اما دیروز بالای صفحه LED به اندازه تمام طول صفحه، چندین خط باریک موازی سیاه و سفید افتاده که کلا عرض اونها به اندازه 4 انگشت از بالای صفحه LED میشه
به گارانتیش زنگ زدم گفتند چند روز دیگه میان بررسی میکنند و چون دیگه از این مدل ندارن تمام پول پرداختی در فاکتور خرید رو به من میپردازند. حالا برام سوال پیش اومده که با آبدیت نرم افزارش احتمال داره تصویر درست بشه اخه در قسمت خرابی تصویر آرم شبکه 3
دوبار نمایش داده میشه و سایه اش هم زیرش میافته. ممنون میشم اگه کسی نظری یا تجربه ای داره بیان کنه
alirezaplus
16-08-2012, 16:38
سلام
دوستان من یه D8880 دارم میخوام بدونم نظرتون درباره این tv چیه و این که برای اینکه بهترین تصویر رو از ps3 بگیرم یار هر bluray پلیری باید چه تنظیماتی رو انجام بدم که بهترین کیفیت رو داشته باشم.
ممنون :11:
*Forgotten*
18-08-2012, 17:43
سلام
دوستان من یه D8880 دارم میخوام بدونم نظرتون درباره این tv چیه و این که برای اینکه بهترین تصویر رو از ps3 بگیرم یار هر bluray پلیری باید چه تنظیماتی رو انجام بدم که بهترین کیفیت رو داشته باشم.
ممنون :11:
چقدر خریدید ؟
منظورتون سامسونگ پلاسما 51D8880 ؟
*Forgotten*
18-08-2012, 17:48
با سلام
من ده روزی است که یک تلویزیون 46D6960 خریدم به قیمت 2700000 تومان و خیلی ازش راضی هستم اما دیروز بالای صفحه LED به اندازه تمام طول صفحه، چندین خط باریک موازی سیاه و سفید افتاده که کلا عرض اونها به اندازه 4 انگشت از بالای صفحه LED میشه
به گارانتیش زنگ زدم گفتند چند روز دیگه میان بررسی میکنند و چون دیگه از این مدل ندارن تمام پول پرداختی در فاکتور خرید رو به من میپردازند. حالا برام سوال پیش اومده که با آبدیت نرم افزارش احتمال داره تصویر درست بشه اخه در قسمت خرابی تصویر آرم شبکه 3
دوبار نمایش داده میشه و سایه اش هم زیرش میافته. ممنون میشم اگه کسی نظری یا تجربه ای داره بیان کنه
من درست نفهمیدم فقط با شبکه 3 مشکل داره بقیه شبکه ها درست کار میکنه؟
در ضمن سیستم آنت دهی و صدا و سیمای ایران که اصلا بدرد همچین تلوزونی نمیخوره
فکر میکنم شبکه 3 مشکل داره نه تلوزون شما
mr_rayan
18-08-2012, 21:30
با سلام
دوست من بدون تامل از نمایندگی پولتون رو پس بگیرید و یه مدل مثل همین یا یه مدل دیگه از نمایندگی دیگه ای خرید کنید.
yashar2k
18-08-2012, 22:37
با سلام.یه هفته ای هستش LED E 5560 رو گرفتم.وقتی که از فلش عکسی پخش میکنیم اگه تصویر روشن باشه کل تصویرLED روشن ترو مثلا رنگ منوها که سرمه ای هستند رنگه سرمه ایش روشنتر میشه و وقتی که عکسی بعدش میادش اگه پس زمینه اصلیش تیره تر باشه در کل تصویر افت روشنایی و نیز تیره ترشدنش ورنگ منوها نیز نسبت به عکس قبلی تیره ترو سرمه ایش تیره تر میشه! آیا مشکلی هستش یا طبیعیه؟ راهنماییم کنید. بعد بهترین گزینه برای تنظیم تصویر چیه!؟
hamze4379
18-08-2012, 23:40
من درست نفهمیدم فقط با شبکه 3 مشکل داره بقیه شبکه ها درست کار میکنه؟
در ضمن سیستم آنت دهی و صدا و سیمای ایران که اصلا بدرد همچین تلوزونی نمیخوره
فکر میکنم شبکه 3 مشکل داره نه تلوزون شما
سلام
بقیه شبکه ها هم همین مشکل رو دارن
با پیگیریهایی که کردم فهمیدم این مدل تلویزیون سامسونگ، پنل های بعضی هاشون مشکل دارند وگارانتی همه ی اونها را قبول میکنه. شانس منم بد از آب دراومد. ولی واقعا کیفیت تصویر و امکاناتش خوب بود.
hamze4379
18-08-2012, 23:42
دوست من بدون تامل از نمایندگی پولتون رو پس بگیرید و یه مدل مثل همین یا یه مدل دیگه از نمایندگی دیگه ای خرید کنید.
سلام
آره خودم هم همین نظر رو دارم و سعی میکنم یک مدل مثل همین رو بگیرم و اگه گیر نیومد سونی مدل EX720 میگیرم.
smhsh121
19-08-2012, 01:35
با سلام.یه هفته ای هستش LED E 5560 رو گرفتم.وقتی که از فلش عکسی پخش میکنیم اگه تصویر روشن باشه کل تصویرLED روشن ترو مثلا رنگ منوها که سرمه ای هستند رنگه سرمه ایش روشنتر میشه و وقتی که عکسی بعدش میادش اگه پس زمینه اصلیش تیره تر باشه در کل تصویر افت روشنایی و نیز تیره ترشدنش ورنگ منوها نیز نسبت به عکس قبلی تیره ترو سرمه ایش تیره تر میشه! آیا مشکلی هستش یا طبیعیه؟ راهنماییم کنید. بعد بهترین گزینه برای تنظیم تصویر چیه!؟
این قابلیت برای اینه که عمق مشکی بیشتر باشه و اگر دوست ندارید می تونید از قسمت پیشرفته تنظیمات تصویر، مقدار «جزئیات سایه» را زیاد کنید.
*Forgotten*
20-08-2012, 08:29
حذف شود.......................
yashar2k
21-08-2012, 00:21
برای پاک کردن صفحه نمایش LED از چی استفاده کنم.؟با آب خالی و دستماله فابریکش یا از این پک های پاک کننده ی مارشال؟!
smhsh121
21-08-2012, 01:01
برای پاک کردن صفحه نمایش LED از چی استفاده کنم.؟با آب خالی و دستماله فابریکش یا از این پک های پاک کننده ی مارشال؟!
اگر گرد و غبار گرفته و چربی نگرفته نیاز به پاک کننده نیست همون دستمال ابریشمی مرطوب کفایت می کنه.
yashar2k
21-08-2012, 22:15
اگر گرد و غبار گرفته و چربی نگرفته نیاز به پاک کننده نیست همون دستمال ابریشمی مرطوب کفایت می کنه.
اگه لکه چربی گرفته بود چطور!؟ میشه با این پک مارشال پاک کرد یا به led آسیب میرسونه؟
smhsh121
21-08-2012, 22:38
اگه لکه چربی گرفته بود چطور!؟ میشه با این پک مارشال پاک کرد یا به led آسیب میرسونه؟
دقیقا نمی دونم. اگر اسپری مخصوص ال سی دی باشه نباید مشکلی باشه.
pearler68
26-08-2012, 22:14
سلام.
از بانه میخوام46 Samsung led D8880 بگیرم.
سینمای خانوادگی همراهش هست ؟؟؟
عینک داره ؟
چه قیمتی الان بخرم خوبه ؟؟؟؟
pearler68
28-08-2012, 09:11
کسی نی راهنماییی کنه ؟؟؟؟؟؟؟
من تمام این 99 صفحه رو خوندم دریغ از یه مدیر که راهنمایی و مدیریت کنه این صفحه ها رو فقط یه ناظم چند تا پست زده بود اونم فکر کنم ماله این بخش نبود ، بقیه همش تجربیات دوستان بود تو این صفحه ها و دیگر هیچ ....
yashar2k
29-08-2012, 15:21
سلام.من مدتیه led E 5560 رو خریدم.وقتی که روشنه اما چیزی بهش وصل نیست(مثلا dvdیا ما.ه.وا.ره خاموشه) اونجایی که میزنه که چیزی موجود نیست رنگ فونتش تیره هست اما وقتی که بهش چیزی وصل میشه همون نوشته یهو روشن و با کیفیت میشه یا وقتی که عکسی رو از طریق فلشم به نمایش میزاریم اگه سایزش کوچیک باشه تصویر رو تیره و سیاه تر از اون چیزی که تو گوشیم یا کامپیوترم دیدم نشون میده و رنگ منوها و همچنین فونت نوشته هاش هم تیره تر وسیاهتر از حالت عادیش میشه ولی وقتی تصویره بعدیش سایز بالا مثلا در سایز فول اچ باشه رنگ منوها یهو روشنتر وعادی میشه. اینها طبیعیه یا مشکلی هستش؟ راهنماییم کنید!
(اگه این سوال یخورده تکراری و قبلا پرسیدم ببخشید ولی جوابشو کامل نگرفتم)
smhsh121
29-08-2012, 17:19
سلام.من مدتیه led E 5560 رو خریدم.وقتی که روشنه اما چیزی بهش وصل نیست(مثلا dvdیا ما.ه.وا.ره خاموشه) اونجایی که میزنه که چیزی موجود نیست رنگ فونتش تیره هست اما وقتی که بهش چیزی وصل میشه همون نوشته یهو روشن و با کیفیت میشه یا وقتی که عکسی رو از طریق فلشم به نمایش میزاریم اگه سایزش کوچیک باشه تصویر رو تیره و سیاه تر از اون چیزی که تو گوشیم یا کامپیوترم دیدم نشون میده و رنگ منوها و همچنین فونت نوشته هاش هم تیره تر وسیاهتر از حالت عادیش میشه ولی وقتی تصویره بعدیش سایز بالا مثلا در سایز فول اچ باشه رنگ منوها یهو روشنتر وعادی میشه. اینها طبیعیه یا مشکلی هستش؟ راهنماییم کنید!
(اگه این سوال یخورده تکراری و قبلا پرسیدم ببخشید ولی جوابشو کامل نگرفتم)
برو توی منوی قسمت تنظیمات تصویر -> تنظیمات پیشرفته -> جزئیات سایه. بعدش مقدارش رو بذار رو حداکثر.
yashar2k
29-08-2012, 22:05
برو توی منوی قسمت تنظیمات تصویر -> تنظیمات پیشرفته -> جزئیات سایه. بعدش مقدارش رو بذار رو حداکثر.
همچین گزینه ای وجود نداشت ولی گزینه هایی مثله روشنایی پویا و تن سیاه وجود داره. راهنماییم کن! روشنایی پوبا رو گزاشتم حداکثر ولی هیچ اتفاقی تو اون چیزایی که بالا گفتم نشد ولی تو تصاویر و فیلم های با کیفیت تغییراتی ایجاد کرد!
smhsh121
29-08-2012, 22:20
همچین گزینه ای وجود نداشت ولی گزینه هایی مثله روشنایی پویا و تن سیاه وجود داره. راهنماییم کن! روشنایی پوبا رو گزاشتم حداکثر ولی هیچ اتفاقی تو اون چیزایی که بالا گفتم نشد ولی تو تصاویر و فیلم های با کیفیت تغییراتی ایجاد کرد!
توی سری D جزئیات سایه هست به انگلیسی میشه Shadow Detail. ظاهرا توی سری E دیگه این گزینه نیست. کارش این بود که توی تاریکی مطلق صفحه کوچکترین جزئیاتی از قلم نیفته.
pearler68
04-09-2012, 10:51
یه سوال دیگه!
رقتم samsung D8880 بخرم. گفتن 3700 . بعدش گفت این مونتاژ ایران هستش منم نخریدم !!
مونتاژ ایران چه فرقی میکنه با نسخه اصلش ؟؟؟
زود خراب میشه ؟؟ از لحاظ ظاهری میشه فهمیم مونتاژه یا واردتاتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم زود ج بدین.
smhsh121
04-09-2012, 11:36
یه سوال دیگه!
رقتم samsung D8880 بخرم. گفتن 3700 . بعدش گفت این مونتاژ ایران هستش منم نخریدم !!
مونتاژ ایران چه فرقی میکنه با نسخه اصلش ؟؟؟
زود خراب میشه ؟؟ از لحاظ ظاهری میشه فهمیم مونتاژه یا واردتاتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم زود ج بدین.
تمام تلویزیون های گارانتی دار نمایندگی مونتاژ داخل هستند.
الان اگر بخواید سامسونگ بگیرید یا باید مونتاژ داخل با گارانتی از نمایندگی بگیرید یا مونتاژ مالزی بدون گارانتی از بانه که با توجه به قیمت بالای دلار و نزدیکی این دو قیمت به هم مورد اول توصیه میشه.
hamze4379
19-12-2012, 21:53
با سلام
سلام
جهت اطلاع دوستان بگم که بعد از گذشت سه ماه گارانتی بالاخره اومد و پنل تلویزیون ما رو عوض کرد.:n24:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.