مشاهده نسخه کامل
: معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 سامسونگ
rodentia
19-08-2011, 13:45
mkv رو پخش میکنه.
از کجا خریدی؟ چند؟
از بندر عباس 1150
abbasalizadeh
19-08-2011, 18:43
ممنون از پاسختون
برای من فقط بالاترین کیفیت 2D مهمه
من الان تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دیدم که قیمت C7770 رو زده 2.149.000 !!
شما جایی رو سراغ دارین که قیمت 1700 بده ؟
خواهش میکنم.
قیمتی که توی سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اعلام شده، به نظرم اشتباه هست. البته قبلا همراه با این تلویزیون یک بلوری پلیر هم می دادند که قیمت اون به تنهایی 400000 تومن بود.
من تلویزیون رو بدون بلوری پلیر گرفتم. البته دو تا عینک سه بعدی مدل 2010 همراه با یک فیلم بلوری به ما دادند. یه دونه عینک هم توی جعبه ی تلویزیون بود.
به نظرم با نمایندگی ها تماس بگیرین و سوال کنین. حتما بدون بلوری پلیر قیمتش از اون چیزی که دیدین خیلی کمتره.
oghyanoos
19-08-2011, 22:44
از بندر عباس 1150
خوب خریدی. بانه از 1.300 به بالاست!!!
rodentia
20-08-2011, 01:04
خوب خریدی. بانه از 1.300 به بالاست!!!
داداش کل بازار بندرو شخم زدم تا با این قیمت پیداکردم آخرین دستگاهشم بود:31:
soheil_julio
20-08-2011, 09:21
بچه ها یه سوال فوری..الان این led d7000 سامسونگ 46...باید ساخت کجا باشه؟ روش زده باشه made in ...? ازتون خواهش دارم سریع جواب بدین مرسی
soheil_julio
20-08-2011, 09:54
بچه ها یه سوال فوری..الان این led d7000 سامسونگ 46...باید ساخت کجا باشه؟ روش زده باشه made in ...? ازتون خواهش دارم سریع جواب بدین مرسی
دوستان گلم اونایی که این مدل و از بانه گرفتن من و راهنمایی کنن..مال بانه ساخت کجاس این سام سرویس ا کجایین ؟
سلام و خسته نباشید.
دوستان من به تازگی یک d6920 گرفتم. اگر محبت کنید یک توضیح بدید که چطور میتونم از امکانات این TV استفاده بهینه بکنم.
مثلاً internet tv رو چه جوری داشته باشم؟
آیا برای استفاده از samsung apps احتیاج به وی.پی .. ان هست؟ چون من هر بار اجراش میکنم میگه اینترنت نداری.
ولی تو تنظیمات شبکه نشان میده که اینترنت فعاله. !!!
من اولین بار که کابل Lan رو متصل کردم خودش شروع کرد چند تا برنامه رو دانلود کرد. آیا امکان دانلود برنامه های این Smart TV ها بدون تلویزیون هست؟ یعنی دانلود کنیم بعد با USB انتقال بدیم رو تلویزیون؟
ممنونم
Immunology
20-08-2011, 10:23
دوستان گلم اونایی که این مدل و از بانه گرفتن من و راهنمایی کنن..مال بانه ساخت کجاس این سام سرویس ا کجایین ؟
دوست عزیز زیاد به made by samsung & korea گیر نده.باور کن جفتشون یکی هستن.من یک سال و نیم هست c650 سامسونگ دارم روزی راحت 10ساعت کار میکنه و ذره ای افت کیفیت و یا .... ازش ندیدم.درحالی که اونموقع خریدم میگفتن made by samsung هست و چینیه.وقتی جفتشون رو سامسونگ زده پس این حرفا انحرافیه....
soheil_julio
20-08-2011, 11:11
دوست عزیز زیاد به made by samsung & korea گیر نده.باور کن جفتشون یکی هستن.من یک سال و نیم هست c650 سامسونگ دارم روزی راحت 10ساعت کار میکنه و ذره ای افت کیفیت و یا .... ازش ندیدم.درحالی که اونموقع خریدم میگفتن made by samsung هست و چینیه.وقتی جفتشون رو سامسونگ زده پس این حرفا انحرافیه....
یعنی سام سرویس زده made in korea و برای بانه زده made by samsung?
Immunology
20-08-2011, 12:33
یعنی سام سرویس زده made in korea و برای بانه زده made by samsung?
سام سروس رو نمیدونم
اما تو بانه همه جورش هست.از made by samsung گرفته تا made by kore و made by malesy.البته بعضا به جنس هم مربوط هست.مثلا اون دوره که من c650 گرفتم همه 46 اینچی های بازار made by samsung بود ولی 40 اینچی made by malesy پیدا میشد.پس بسته به مدل هم فرق داره.چون مثلا 46 اینچ سی 650 رو سامسونگ کلا داده کارخونش تو چین تولید کنن و 40 رو فقط مالزی و یا هر دو تولید کردن.
باز م میگم این که میگن چین خود چین که نیست.کارخونه سامسونگ تو چین هست که به علت هزینه پایین کارگر در اونجا زده شده و کاملا تحت نظر سامسونگه با همون کیفیت.
الان خودم میخام یه تی وی واسه استفاده مانیتور بگیرم اصلا واسم مهم نیست که کدوم باشه.
البته اینم بگم همین تی وی که دارم بارکدش رو با برنامه زدم نوشت ساخت کره!
king2002
20-08-2011, 19:26
خواهش میکنم.
قیمتی که توی سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اعلام شده، به نظرم اشتباه هست. البته قبلا همراه با این تلویزیون یک بلوری پلیر هم می دادند که قیمت اون به تنهایی 400000 تومن بود.
من تلویزیون رو بدون بلوری پلیر گرفتم. البته دو تا عینک سه بعدی مدل 2010 همراه با یک فیلم بلوری به ما دادند. یه دونه عینک هم توی جعبه ی تلویزیون بود.
به نظرم با نمایندگی ها تماس بگیرین و سوال کنین. حتما بدون بلوری پلیر قیمتش از اون چیزی که دیدین خیلی کمتره.
متاسفانه اطلاعات سایت درست نبود. چون نوشته بود هدیه ندارد -
من رفتم جمهوری از 4 - 5 تا نمایندگی که پرسیدم فقط یکیشون c7770 داشت که هم قیمت d6290 میگفت -
با اینکه دلم پیش c7770 بود ولی آخر سر d6920 رو گرفتم - کیفیت تصویرش خیلی خوبه -
دو تا عینک و یک عدد فیلم بلو-ری هم داره
chaker2007
21-08-2011, 14:25
من یک پلاسمای 51d585 گرفتم تنها موردی که من را نگران کرده حرارت بالای صفحه آن است این موضوع طبیعی است یا خیر؟
من یک پلاسمای 51d585 گرفتم تنها موردی که من را نگران کرده حرارت بالای صفحه آن است این موضوع طبیعی است یا خیر؟
معمولا پلاسما بیشتر از LED و LCD داغ میکنه..
یکم بیاد در مورد این چیزی که گرفتی توضیح بده و اگر بتونی خودت یکی دو تا عکس یا فیلم در حال پخش بگزاری عالی میشه..
babak_zn88
21-08-2011, 20:34
متاسفانه اطلاعات سایت درست نبود. چون نوشته بود هدیه ندارد -
من رفتم جمهوری از 4 - 5 تا نمایندگی که پرسیدم فقط یکیشون c7770 داشت که هم قیمت d6290 میگفت -
با اینکه دلم پیش c7770 بود ولی آخر سر d6920 رو گرفتم - کیفیت تصویرش خیلی خوبه -
دو تا عینک و یک عدد فیلم بلو-ری هم داره
دوست عزيز چند گرفتيد؟
king2002
21-08-2011, 21:16
دوست عزيز چند گرفتيد؟
قیمت 1.739.000
Amir_Ariamehr2003
21-08-2011, 21:36
سلام بچه ها
راستش سوالي ميپرسم كه تقريبا عجله دارم برا جوابش
يه LED _ Plasma ميخوام كه حدوداي قيمتش تا 1100 تا 1200 باشه و بيشترين چيزي كه واسه من مهمه شفافيت تصوير و وضوح و اينكه طبيعي بودن مدنظرم هست و اصلا و بهيچ عنوان نيازي به 3D بودن و اينترنت ندارم و واسش ريالي هم حاضر نيستم پول بدم . مخصوصا اينترنتش كه صدقه سر ( ا . ن ) كلا خط تلفن ما فيبر هست و ADSL رو ساپورت نميكنه كه اينترنتش واسم مهم باشه . اينچ هم از 40 كمتر نباشه .
و اما سوال دوم
LCD ميخوام Full HD ( رزوليشن 1920 * 1080 ) نهايت قيمت هم 350 تا 450 و اينكه از 27 اينچ پايينتر نباشه
soheil_julio
22-08-2011, 15:08
من هرچه بانه رو دارم اینور و اونور شو میگردم هیچ جا بجز مدل UA D7000 و UA D8000 مدل دیگه ای نداره..مدل d7000 UA فاقد micro dimming هست و مدل ua 8000(برای آسیا و استرلیا ) فقط micro dimming داره فاقد micro dimming plus هست...آخه این چه کاریه که داره سامسونگ میکنه؟ چرا باید مدل های (برای امریکا)UN و(برای اروپا) UE پیشرفته تر باشن؟(un d7000 =micro dimming yes
un d8000 = micro dimming plus yes)..حالا ما بخوایم الان micro dimming plus داشته باشیم باید چی کار کنیم؟
soheil_julio
22-08-2011, 15:08
پست اشتباه
با سلام
اساتید گرامی تو رنج قیمت 2 تومن تلویزیون سه بعدی چی پیشنهاد میکنن؟(از بانه میخوام بخرم)
با سلام
اساتید گرامی تو رنج قیمت 2 تومن تلویزیون سه بعدی چی پیشنهاد میکنن؟(از بانه میخوام بخرم)
42VT20 قیمت 1.900
50VT20 قیمت 2.700
ایتنا - استاندارد تعیین کیفیت TUV Rheinland کمک فراوانی به کاربران و خریداران محصولات مختلف در بررسی و تعیین بهترینهای هر رده مینماید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری جدید تلویزیونهای سهبعدی سامسونگ از سوی یکی از معتبرترین مؤسسات آزمایش و تست محصولات صوتی و تصویری به عنوان پنلهای سهبعدی Full HD دارای مجوز استاندارد اروپا شناخته شدند.
به گزارش ایتنا، موسسه TUV Rheinland با سابقه ای ۱۴۰ ساله در امر استاندارد سازی تولیدات شرکتهای مختلف، یکی از خوشنامترین برندهای اعتبار سنجی در میان تولید کنندگان گوناگون در۳۷ صنعت مختلف از جمله صنایع الکترونیک، خودرسازی و تجهیزات پزشکی شناخته میشود.
استاندارد تعیین کیفیت TUV Rheinland کمک فراوانی به کاربران و خریداران محصولات مختلف در بررسی و تعیین بهترینهای هر رده مینماید.
اعتبار TUV Rheinland به عنوان یکی از برترین شرکتهای استاندارد به سابقه ۲۵ ساله آن در امر تست و آزمایش پنلهای تصویری در کلاسهای گوناگون نیز ارتباط مستقیمی پیدا میکند.
این موسسه به تازگی با بررسی سری جدید تلویزیونهای سهبعدی شرکت سامسونگ در سری ۸۸۸۰ آنها را از جنبه های مختلف اعتبار سنجی، واجد بالاترین درجه کیفیت و استاندارد در دنیا شناخته است.
از جمله شاخصهای تعیین کیفیت در آزمایشهای شرکت TUV میتوان به موارد مورد نیاز برای مشاهده هرچه بهتر تصویر سهبعدی همچون وضوح تصویر، میزان کنتراست و زاویه دید بسیار بالا اشاره کرد.
همچنین در این رده المانهای دیگری همچون وضوح و شفافیت تصویر در حالت معمولی (دو بعدی) نیز با شاخصهای استاندارد ISO و VESA مورد توجه قرار گرفتهاند که در تمامی این موارد پنلهای جدید سامسونگ به عنوان اولین تلویزیونهای استاندارد در این کلاس شناخته شدهاند.
TUV Rheinland پس از بررسی و تائید کیفیت تلویزیونهای سهبعدی جدید سامسونگ مدرک اعتبار سنجی این برند در رده سهبعدی با عنوان ۳D tested و سهبعدی فول اچ دی به نام Full HD ۳D tested را به این محصولات اعطا نموده است.
بررسیها TUVبرای تعیین اعتبار و کیفیت سری جدید پنلهای سهبعدی سامسونگ بر اساس یکی از مدلهای ۴۶ اینچی سری D۸۸۸۰این شرکت صورت پذیرفته که به گروه تلویزیونهای هوشمند یا Smart TV های سامسونگ تعلق دارد.
مدلهای مختلف سری D۸۸۸۰ سامسونگ با پشتیبانی از وضوح تصویر ۱۰۸۰pدر نمایش تصویر فول اچ دی سهبعدی تجربه ای بسیار متفاوت از اندک برندهای موجود در این کلاس به بیننده ارایه میکند.
itna.ir
واقعا خسته نباشن مرغ پخته هم میتونه تشخیص بده یک تلویزیون 3.600 دلاری چقدر کیفیت خواهد داشت..
سرویس رایگان تلویزیون های سامسونگ سری A ، B ، C ، D
ali gamma
25-08-2011, 11:26
خوب میشه توضیح بدی این تصویر بالا رو یه کمی؟
خوب میشه توضیح بدی این تصویر بالا رو یه کمی؟
توضیح تو خودش هست.
لطفا یه وقت فکر نکنید بنده جیره خوار سام سرویسم. فقط و فقط محض اطلاع دوستان این تبلیغا رو می زارم و بس.
oghyanoos
25-08-2011, 13:24
:46:پم بدین دیگه
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
ببببببببببببببببببببببببب بب
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
خوب می خواین بحث کنیم
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
تلویزیون به قیمت بانه
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
تاتاتاتاناتااتاتاتات
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
سامسونگ هم داریم LED ,LED 3D,LCD
خوب منظورتون چیه!!!!!!!!!!!؟
newworld
25-08-2011, 14:22
با سلام خدمت دوستان عزیز یه سوال درمورد اینکه اگه ما دستگاه d3 پلیر نداشته باشیم چطوری می تونیم فیلم های که از اینترنت دانلود کردیم و نوشته 3d اونو با ای ای دی بصورت سه بعدی ببینم آیا فیم رو با فلش اجرا کنیم و با عینک نگا کنیم تصویر سه بعدی می شه یا اینکه حتما باید با دستگاه بلوری نگاهش کینم یا مثلا جدیده کارتون های اومده روش نوشته 3d که سی دی هستش آیا اونا رو می شه با عینک سه بعدی دید .
مرسی
با سلام خدمت دوستان عزیز یه سوال درمورد اینکه اگه ما دستگاه d3 پلیر نداشته باشیم چطوری می تونیم فیلم های که از اینترنت دانلود کردیم و نوشته 3d اونو با ای ای دی بصورت سه بعدی ببینم آیا فیم رو با فلش اجرا کنیم و با عینک نگا کنیم تصویر سه بعدی می شه یا اینکه حتما باید با دستگاه بلوری نگاهش کینم یا مثلا جدیده کارتون های اومده روش نوشته 3d که سی دی هستش آیا اونا رو می شه با عینک سه بعدی دید .
مرسی
مشکلی نیست...
pan_1356
25-08-2011, 19:36
مرسی
از طریق فلش میتونی فیلمهاتو سه بعدی نگاه کنی
newworld
25-08-2011, 21:30
یعنی فرقی نمی کنه که cd باشه یا بلوری آخه من شنیدم که برای دیدن فیلم سه بعدی حتما باید دستگاه بلوری داشته باشم .
من امروز یه ied d6400 از بانه سفارش دادم با یه دستگاه بلوری آیا این مدل خوبی هستش البته اول مدل d7000 رو سفارش داده بودم ولی موجودی نداشت مجبور شدم که این مدل سفارش بدم بنظر شما کار اشتباهی کردم یه همین خوبه
یعنی فرقی نمی کنه که cd باشه یا بلوری آخه من شنیدم که برای دیدن فیلم سه بعدی حتما باید دستگاه بلوری داشته باشم .
من امروز یه ied d6400 از بانه سفارش دادم با یه دستگاه بلوری آیا این مدل خوبی هستش البته اول مدل d7000 رو سفارش داده بودم ولی موجودی نداشت مجبور شدم که این مدل سفارش بدم بنظر شما کار اشتباهی کردم یه همین خوبه
مدل خوبی خریدی. ضرر نکردی.
برای سورسهای ما، اونقدرها تفاوت نداره.
Immunology
26-08-2011, 00:05
سلام.مبارک باشه.d6400 رو چند گرفتید؟؟؟40 یا 46؟؟؟تفاوتش رو با d6600 میدونید؟؟؟ممنون
شما تا حالا سه بعدی با فلش دیدید؟ من D6600 دارم فلش زدم با ویدیو سه بعدی اما پخش نکرد و به صورت دو تصویر جدا از هم نشون داد.من با کامپیوتر هم فعلا نتونستم 3 بعدی ببینم. با یه لپ تاپ با تلویزیون SONY hx800 سه بعدی دیدم.حالا همون لپ تاپ رو به d6600 وصل می کنم نشون نمیده با همون نرم افزار power dvd 11 لطفا من رو راهنمایی کنید
newworld
26-08-2011, 14:49
سلام.مبارک باشه.d6400 رو چند گرفتید؟؟؟40 یا 46؟؟؟تفاوتش رو با d6600 میدونید؟؟؟ممنون
مرسی دوست عزیز
1850000 تومان 46 اینج تفاوتشو نمی دونم چون تازه سفارش دادم فکر کنم امشب یا فردا صبح دستم برسه چون از بانه امروز صبح فرستادنش یه دستگاه بلوری سامسونگ هم سفارش دادم
Immunology
26-08-2011, 17:45
تفاوتشون فک کنم جزئی هست.واسه شما وای فای داخلی نداره فقط.البته ظاهرا
manaminjamkharam
27-08-2011, 00:07
باتشکرازهمه
SIMON137
27-08-2011, 03:00
در برند سامسونگ لزوما به ازای افزایش سری (مثلا 5 ، 6 و...) کیفیت و کارایی نیز افزایش پیدا می کنه ؟ یا مثلا ممکنه یک مدل از سری 5 از سری 6 سرتر باشه ؟ یا کلا هر سری امکانات مخصوص به خودش رو داره ؟
pan_1356
27-08-2011, 06:55
شما تا حالا سه بعدی با فلش دیدید؟ من D6600 دارم فلش زدم با ویدیو سه بعدی اما پخش نکرد و به صورت دو تصویر جدا از هم نشون داد.من با کامپیوتر هم فعلا نتونستم 3 بعدی ببینم. با یه لپ تاپ با تلویزیون SONY hx800 سه بعدی دیدم.حالا همون لپ تاپ رو به d6600 وصل می کنم نشون نمیده با همون نرم افزار power dvd 11 لطفا من رو راهنمایی کنید
دوست عزیز
باید دکمه سه بعدی روی کنترل رو بزنی و گزینه ساید بای ساید رو انتخاب کنی
soheil_julio
27-08-2011, 09:44
آقا کسی میدونه چه جوری باید این local set رو ایران کد؟ تو بانه یه مغازه دار میگفت باید با یه کنترل خاص info-menu-mute-power بزنی تا بدونی تنظیماتو تغییر بدی..این یارو ای که من ازش گرفتم گفت با همون کنترل خودش میشه...ولی وقتی با کنترل خودش میزنم منو سرویس میاد ولی نمیشه local set رو عوض کنی...حالا جایی هست که این ماهواره داخلیشو با زبان فارسی شو فعال کنه تو تهران؟ باید کنترل سرویس داشته باشه..لطفا راهنمایی کنید
ali gamma
27-08-2011, 12:33
در برند سامسونگ لزوما به ازای افزایش سری (مثلا 5 ، 6 و...) کیفیت و کارایی نیز افزایش پیدا می کنه ؟ یا مثلا ممکنه یک مدل از سری 5 از سری 6 سرتر باشه ؟ یا کلا هر سری امکانات مخصوص به خودش رو داره ؟
در مورد سامسونگ های امسال به نظر میرسه که از سری ال ای دی 5000 گرفته تا 8000 طبق نقدهایی که از وبسایتهای مختلف خوندم صرفا بحث امکانات و زیبایی ظاهری هستش تا کیفیت تصویر.
كاتالوگ ٢٠١١ سامسونگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالاخره بعد از کلی تحقیق وخوندن چندینو چند مقاله و فروم بالا پایین کردن , یک عدد"46 Samsung LED D7770 که همراه با یک عدد سینمای خانگی Samsung HT-D455 هدیه روی این مدل سام سرویس میداد, ابتیاع شد. همچنین یک پک شامل 2 عدد عینک 3D مدل Active 3100GB و یک دیسک بلو ری 3D انیمیشن MegaMind
شامل هدیه سام سرویس روی این مدل بود.
نکته جالب قضیه این بود که من شنبه(2 روز پیش) ظهر ساعت 12 که برای خرید به یکی از فروشگاههای مرکزی سامسونگ مراجعه کردم فروشنده گفت که مدل 46 اینچ این مدل همراه با هدیه ها همین چند ساعت پیش جهت فروش از طرف سام سرویس به ما ابلاغ شده..
من چند پست اینجا زدم که شامل چند سوال در مورد این مدل و مقایسه با مدلهای مشابه در سونی بود که یکی 2تاش جواب داده شد و چند تاش هم متاسفانه از جواب بی نصیب ماند که من حتی پست قبل از این پستم رو هم ویرایش کردم..
در هر حال با خوندن review از مدل D7000 از چند سایت مثل flatpanelshd و hdtvtest و...
و مقایسه و نظر خیلی از user ها در مورد این مدل در avsforum و مقایسه با مدلهای مشابه سونی مثل NX720 و HX820 که این یکی اصلا اینجا و بانه و حتی دبی هم موجود نبود, انتخاب نهایی با مدل خریداری شده از سامسونگ شد.
بالاخره بعد از کلی تحقیق وخوندن چندینو چند مقاله و فروم بالا پایین کردن , یک عدد"46 Samsung LED D7770 که همراه با یک عدد سینمای خانگی Samsung HT-D455 هدیه روی این مدل سام سرویس میداد, ابتیاع شد. همچنین یک پک شامل 2 عدد عینک 3D مدل Active 3100GB و یک دیسک بلو ری 3D انیمیشن MegaMind
نکته جالب قضیه این بود که من شنبه(2 روز پیش) ظهر ساعت 12 که برای خرید به یکی از فروشگاههای مرکزی سامسونگ مراجعه کردم فروشنده گفت که مدل 46 اینچ این مدل همراه با هدیه ها همین چند ساعت پیش جهت فروش از طرف سام سرویس به ما ابلاغ شده..
من چند پست اینجا زدم که شامل چند سوال در مورد این مدل و مقایسه با مدلهای مشابه در سونی بود که یکی 2تاش جواب داده شد و چند تاش هم متاسفانه از جواب بی نصیب ماند که من حتی پست قبل از این پستم رو هم ویرایش کردم..
در هر حال با خوندن review از مدل D7000 از چند سایت مثل flatpanelshd و hdtvtest و...
و مقایسه و نظر خیلی از user ها در مورد این مدل در avsforum و مقایسه با مدلهای مشابه سونی مثل NX720 و HX820 که این یکی اصلا اینجا و بانه و حتی دبی هم موجود نبود, انتخاب نهایی با مدل خریداری شده از سامسونگ شد.
بنظرتون دیگه میارزه از بانه بخریم؟
قیمت سینما خانگی وکم کنی تقریبا همون قیمت بانه میشه!
مبارک باشه:)
عزیز همراه دستگاه خبری از QWERTY Remote نبود ؟
هدیه HT-D355 یا HT-D455 ؟
چون تو سایت زده HT-D355 .
البته به اطاعات سایت ها نمی شه اعتماد کرد.
مبارک باشه:)
عزیز همراه دستگاه خبری از QWERTY Remote نبود ؟
هدیه HT-D355 یا HT-D455 ؟
چون تو سایت زده HT-D355 .
البته به اطاعات سایت ها نمی شه اعتماد کرد.
ممنون
نه QWERTY Remote روش نبود
دقیقا مدلش اینه: HT-D455K
شاید چیزی که تو سایت زده روی یه مدل دیگه بدن
SIMON137
29-08-2011, 15:51
چند خریدید شما ؟
چند خریدید شما ؟
pm میکنم براتون
ardalan_o
29-08-2011, 16:37
سلام
این مدل D7770 که تو بازار ایرانه با کدوم مدلهای اروپا و یا آمریکا مشابهه؟
سلام
این مدل D7770 که تو بازار ایرانه با کدوم مدلهای اروپا و یا آمریکا مشابهه؟
سلام
und7000
pm میکنم براتون
مبارک باشه.میشه قیمت رو بمنم بگین
babi_rich
29-08-2011, 20:48
بین c8000 و d7770 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
مبلغ مهم نیست
SIMON137
29-08-2011, 20:53
d8000 وارد بازار ایران نشده ؟
pan_1356
01-09-2011, 17:01
بعد از چند روز بد قولی عاقبت تلویزیون بدستم رسید 46 سری 7000 آخر کیفیته چند تا فیلم فول اچ دی و سه بعدی نگاه کردم عالی بود اینترنتش هم وصله با یک عدد عینک سه بعدی
فقط یک سوال داشتم از کجا فارسیش کنم دوستانی که بلدن راهنمائی کنند با تشکر
babak_zn88
01-09-2011, 22:51
بعد از چند روز بد قولی عاقبت تلویزیون بدستم رسید 46 سری 7000 آخر کیفیته چند تا فیلم فول اچ دی و سه بعدی نگاه کردم عالی بود اینترنتش هم وصله با یک عدد عینک سه بعدی
فقط یک سوال داشتم از کجا فارسیش کنم دوستانی که بلدن راهنمائی کنند با تشکر
ببخشید از کدوم سایت خرید کردید؟از web browser راضی هستید؟کار باهاش و کیبوردش راحته؟و قیمت هم لطف کنی ممنون میشم
pan_1356
02-09-2011, 00:21
amircala
عالیه یکم اولش سخته ولی عادت میکنی 2230
pan_1356
02-09-2011, 00:22
اشتباه شد..
amir 777
02-09-2011, 09:55
amircala
عالیه یکم اولش سخته ولی عادت میکنی 2230
ببخشید d7000 شما پلاسما هست یا led
pan_1356
02-09-2011, 18:44
ببخشید d7000 شما پلاسما هست یا led
ال ای دی دوست عزیز وقت بکنم چند تا عکس ازش خواهم گذاشت
pan_1356
06-09-2011, 06:59
ایا میشه ورژن دستگاه رو دانگرید بکنیم
rainiman
06-09-2011, 12:03
دوستان اگر میشه زوود کمکم کنید
بین 46d7770و46nx720گیج شدم,به نظرتون کدومو انتخاب کنم؟
سلام
با بودجه 800تومنی ما اقشار کم در امد که رومونم زیاده تلوزیون lcd یا led حداقل 40 خوب چی میتونم بگیرم
می خوام برمم بانه بگیرم
جواب منه اقشار کم درامد رو کی میده حالا!!!!!؟؟؟؟
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
BEHZAD2007
06-09-2011, 15:13
سلام
با بودجه 800تومنی ما اقشار کم در امد که رومونم زیاده تلوزیون lcd یا led حداقل 40 خوب چی میتونم بگیرم
می خوام برمم بانه بگیرم
جواب منه اقشار کم درامد رو کی میده حالا!!!!!؟؟؟؟
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
دوست عزیز من مدل سامسونگ d585 رو 1000000 تومن خریدم شاید اونجا ارزونتر باشه مدل خوبیه موفق باشی
pan_1356
07-09-2011, 19:01
از دوستان حرفه ای میخوام یک نگاه به ادرس زیر بکنند فکر کنم بعضی از مشکلات رو بتونه حل کنه
SIMON137
07-09-2011, 21:12
دوستان اگر میشه زوود کمکم کنید
بین 46d7770و46nx720گیج شدم,به نظرتون کدومو انتخاب کنم؟
قبول دارم انتخاب سختیه
ولی فکر کنم سامسونگه وایرلس داره اونیکی نداره
ولی کیفیت تصویر سونیه به شدت جذاب و عالیه
منم اگه به مشکل بودجه بخورم باید بین این دو راهی گیر کنیم شدیدا :31:
-----------------
به نظرتون سری 8 بگیرم که 2010 هست و هیچ امکانی روش نمیدن ولی سری 7 بگیرم که عینک و ... هم روش میدن ولی خب مشخصاتش پایین تر هست ولی برای 2011 هست ؟
آیا d8880 وارد ایران شده ؟
loveglance90
08-09-2011, 20:32
تو بانه هست d8880
shiapics
11-09-2011, 13:23
سلام دوستان ، یه درخواست از شما دارم ، لطفاً راهنمایی بفرمایید
من زیر یک میلیون تومان پول دارم و قصد خرید یک led 32 اینچ سامسونگ دارم
خواهشا یکی از بهترین و با کیفیتترین مدل های سامسونگ از سری 6 یا 7 این برند رو بهم معرفی کنید
ترجیحاً از بین مدل هایی باشه که جایزه dvd player هم داشته باشه تا پول اضافی ندم...
اگر بیشتر از یک مدل هم به ذهنتون رسید خوشحال میشم معرفی کنید ، اینجوری انتخابها بیشتری دارم
یه دنیا ممنونم
یا حق
SIMON137
11-09-2011, 13:43
جایی سراغ دارید در تهران 46 اینچ سری 8D رو بفروشه ؟
سلام دوستان یه سوال داشتم
این سایت این tv رو با این هدایا میده
میخواستم بدونم نمایندگی هم این هدایا رو میده؟؟؟ یا این سایت فقط اینجوریه؟؟
SAMSUNG HDTV 2011
pan_1356
12-09-2011, 12:10
از دوستان حرفه ای میخوام یک نگاه به ادرس زیر بکنند فکر کنم بعضی از مشکلات رو بتونه حل کنه
کسی نبود یه نگاه بندازه
kiaelectro
13-09-2011, 00:28
من امروز بعد از مدت زیادی تحقیق سامسونگ 46D7770 یا همان D7000 را از نمایندگی خریدم البته من سینمای خانوادگی که هدیه آن بود را نگرفتم واز قیمت تی وی کم شد جالب است که قیمت آن با قیمت بانه یکی در آمد.:31:
من امروز بعد از مدت زیادی تحقیق سامسونگ 46D7770 یا همان D7000 را از نمایندگی خریدم البته من سینمای خانوادگی که هدیه آن بود را نگرفتم واز قیمت تی وی کم شد جالب است که قیمت آن با قیمت بانه یکی در آمد.:31:
چقدرشد آخرش؟:31:
kiaelectro
13-09-2011, 10:55
چقدرشد آخرش؟:31:
2539000 تومان با دو عینک ویک فیلم 3Dدر دوسایت معتبر فروش بانه 2430000و دیگری 2480000 قیمت زده بودند که به اینها کرایه حمل ونقل و مالیات نیز افزوده می شود
shiapics
13-09-2011, 11:51
سلام دوستان ، یه درخواست از شما دارم ، لطفاً راهنمایی بفرمایید
من زیر یک میلیون تومان پول دارم و قصد خرید یک led 32 اینچ سامسونگ دارم
خواهشا یکی از بهترین و با کیفیتترین مدل های سامسونگ از سری 6 یا 7 این برند رو بهم معرفی کنید
ترجیحاً از بین مدل هایی باشه که جایزه dvd player هم داشته باشه تا پول اضافی ندم...
یه دنیا ممنونم
یا حق
دوستان هیچ مدلی برای بودجه من موجود نیست؟
2539000 تومان با دو عینک ویک فیلم 3Dدر دوسایت معتبر فروش بانه 2430000و دیگری 2480000 قیمت زده بودند که به اینها کرایه حمل ونقل و مالیات نیز افزوده می شود
وایمکس ندادن بهتون؟.نوشته که جزو هدایاست:20:
noisymind
13-09-2011, 20:21
دوستان من کمی گیج شدم! راهنمایی بفرمایید: یکی از دوستان C6960 رو معرفی کردن حالا باز هم اگه چیز دیگه ای پیشنهاد میدین ممنون میشم:
- 3D نمیخوام باشه ، ال ای دی 40 ، کیفیت تصویر خوب!! قیمت هم حدود 1.5 یا کمتر . حالا اگه چیز بهتری هم پیدا شد که ارزش داشته باشه میشه قیمت رو بالاتر هم برد.
- اگه سینمای خانگی هم بخوام تخفیف داره؟
مرسی
aftab_azad20
13-09-2011, 20:27
c6960یه مدل2010هست منم همین مدل رو دارم و از تصویرش واقعا(از ته دل بگو)راضی هستم
noisymind
13-09-2011, 21:03
ممنون. تو مدلهای جدیدتر چی پیشنهاد میدین؟
یک سوال دیگه : هیچ کدوم از این مدلها ----T هم دارن که کار کنن؟
kiaelectro
14-09-2011, 00:45
نه وایمکس نداشت نصاب می گفت فعلا روی این تی وی به هیچکس نمی دهیم
یک از دلایلش کماکان جولان دادن ال ای دی هاست . وگرنه فناوریش کاملا امادست.
جایی سراغ دارید در تهران 46 اینچ سری 8D رو بفروشه ؟
سری 8 امسال از 55 شروع میشه!! 46 نداره!55 هم 5.890.000 با هدایاش میشه
من یه سوالی برام پیش اومده!!
5550 mkv رو ساپورت میکنه؟؟
SIMON137
14-09-2011, 11:09
فایده نداره ، پولشو میگیرن
من یه سوالی برام پیش اومده!!
5550 mkv رو ساپورت میکنه؟؟
من روی سری D تست کردم MKW پخش میکنه جالبه که سینما های خانگی از روی فلش این فرمت رو پخش نکرد .
سلام
یه tv 40 میخوام با مشخصات زیر
1 -فول اچدی
2-respawn time 2 یا کمتر
3-قیمت تا 1500
4-internet -wifi و ...اصلا مهم نیست
5-3d هم بود و نبودش فرقی نداره
دوسان نظرتون در مورد این چیه خیلیاز باریکیش خوشم اومده
40c5550
aftab_azad20
17-09-2011, 00:08
دوسان نظرتون در مورد این چیه خیلیاز باریکیش خوشم اومده
40c5550
الان اکثر تی وی ها باریک هستند،این نمیتونه به معیار خوب واسه انتخاب تی وی باشه،سعی کن سری 2011یا یه سری از این بالاتر بخری
saeed1351
17-09-2011, 10:56
دوستان من 46d6600 دارم اما برای آن میخوام یک هدست بلوتوثی بگیریم اکه امکان داره کمی راهنمایی کنید با توجه به این که بلوتوث را ساپورت میکند
الان اکثر تی وی ها باریک هستند،این نمیتونه به معیار خوب واسه انتخاب تی وی باشه،سعی کن سری 2011یا یه سری از این بالاتر بخری
دوست عزیز پیشنهاد شما چیه که مثل 40c5550 هم باریک وهم 40 اینچ و از همه مهمتر قیمتش یه تومن باشه؟؟
mehdi30nema
17-09-2011, 15:03
دوستان نظرتون در مورد پلاسماهای جدید سامسونگ چیه ؟ بعضی ها میگن از ال سی دی بهتره بعضی ها هم میگن عمرشون کمه . کلا چه طوره ؟
ALI&SOAP
17-09-2011, 15:13
ببخشید اگه این جا جاش نیست
من یه led sumsung d5500 46 اینچ دارم اما 2 تا مشکل داره
1- میخوام دستگاه dvd بهش وصل کنم تصویر اون فیلم دی وی دی رو سیاه وسقید نشون میده
2- چجوری باید باهش به اینترنت وصل بشم
من زیاد حرفه ای نیستم ممنون میشم اگه ساده توضیح بدید:11:
aftab_azad20
17-09-2011, 17:25
دوست عزیز پیشنهاد شما چیه که مثل 40c5550 هم باریک وهم 40 اینچ و از همه مهمتر قیمتش یه تومن باشه؟؟
شما تا چه بودجه ای میتونید هزینه کنید؟باگارانتی یا بدون گارانتی:11:
یک میلیون تومان وجه رایج مملکت:31:
aftab_azad20
17-09-2011, 21:51
یک میلیون تومان وجه رایج مملکت:31:
با گارانتی زیاد چیزی گیرت نمیاد با این بودجه تو سایز40پیشنهاد من d5000که بدون گارانتی حول وحوش 900تومنه،البته مدلهای فراوان دیگه از سایر برند ها هم هست خواستی بگو تا معرفی کنم:11:
با گارانتی زیاد چیزی گیرت نمیاد با این بودجه تو سایز40پیشنهاد من d5000که بدون گارانتی حول وحوش 900تومنه،البته مدلهای فراوان دیگه از سایر برند ها هم هست خواستی بگو تا معرفی کنم:11:
معرفی کن داداش کار خیر استخاره نمیخاد
یه چیز دیگه امروز رفتم بازار چند مغازه پرسیدم میگفتن سامسونگ خراب کرده الجی بگیر بهتره:41:
saeed1351
18-09-2011, 08:12
دوستان من 46d6600 دارم اما برای آن میخوام یک هدست بلوتوثی بگیریم اکه امکان داره کمی راهنمایی کنید با توجه به این که بلوتوث را ساپورت میکند
جواب سوال بالا رو که ندادید
اما سوال بعدی
اگه با بلوتوث گوشی سرچ کنیم بلوتوث تلوزیون را شناسایی میکند این به چه درد میخورد
babi_rich
18-09-2011, 20:14
پوله من تقریبا جور شده می خوام یه Led مدل اسمارت D8000 سامسونگ سایز 55 بگیرم ، می خواستم ببینم گزینه ی خوبی هست بره خرید یا چیزه دیگه ای رو پیشنهاد می کنین؟؟
kiaelectro
18-09-2011, 20:49
پوله من تقریبا جور شده می خوام یه Led مدل اسمارت D8000 سامسونگ سایز 55 بگیرم ، می خواستم ببینم گزینه ی خوبی هست بره خرید یا چیزه دیگه ای رو پیشنهاد می کنین؟؟
بدون شک عالی است من D7000 دارم کیفیت تصویر حرف ندارد D8000 که خوب بهتر است هردوی اینها از بهترین تی وی های 2011 شناخته شده اند
ALI&SOAP
18-09-2011, 23:00
ببخشید اگه این جا جاش نیست
من یه led sumsung d5500 46 اینچ دارم اما 2 تا مشکل داره
1- میخوام دستگاه dvd بهش وصل کنم تصویر اون فیلم دی وی دی رو سیاه وسقید نشون میده
2- چجوری باید باهش به اینترنت وصل بشم
من زیاد حرفه ای نیستم ممنون میشم اگه ساده توضیح بدید:11:
کسی نبود جواب ماروبده؟:41:
babi_rich
19-09-2011, 17:31
بدون شک عالی است من D7000 دارم کیفیت تصویر حرف ندارد D8000 که خوب بهتر است هردوی اینها از بهترین تی وی های 2011 شناخته شده اند
یه سوال دیگه اینکه آیا گیرنده دیجیتال هم داره؟
kiaelectro
19-09-2011, 20:37
یه سوال دیگه اینکه آیا گیرنده دیجیتال هم داره؟
بله گیرنده دیجیتال هم دارد
D8000 از خیلی لحاظات چه دیزاین چه قابلیتهای تصویری تشابهات زیادی به D7000 داره:
به نقل از hdtvtest:
Given the near identical specifications of the D7000 and D8000 series of LED LCD TVs, we were expecting near identical performance – and that’s exactly what we found. The Samsung UE46D7000 shares the same strengths and weaknesses as the equivalent UE46D8000 model, but knocks £150-200 off the price
به نظر من اگه میخوای هزینه بیشتری بکنی و انتظارت بالاتر از نمونه های 2011 سامسونگ هست شاید بتونی با هزینه 55 اینچ D8000 مدل HX925 سونی رو در سایز 46 تهیه کنی البته باز در مورد یکی بودن قیمت این دو مطمئن نیستم
meshkiposh2200
20-09-2011, 19:36
[
دوستان با بودجه ا میلیون و نیمی اچ دی ام ای و یو اس بی سایز 40 اینچی led چی پیشنهاد میکنید میخام سفارش بدم از بانه بیارند
babi_rich
21-09-2011, 20:01
D8000 از خیلی لحاظات چه دیزاین چه قابلیتهای تصویری تشابهات زیادی به D7000 داره:
به نقل از hdtvtest:
به نظر من اگه میخوای هزینه بیشتری بکنی و انتظارت بالاتر از نمونه های 2011 سامسونگ هست شاید بتونی با هزینه 55 اینچ D8000 مدل HX925 سونی رو در سایز 46 تهیه کنی البته باز در مورد یکی بودن قیمت این دو مطمئن نیستم
در این موارد d8000 سرتر هست:
1. کنتراست 25,000,000:1 ولی در 7000 این رقم به 15,000,000:1 میرسه
2. d8000 در Clear Motion Rate به مقدار 960 هست ولی در 7000 به 720 میرسه
3. به همراه d8000 دو جفت عینک میدن ولی در 7000 یک جفت
سلام دوستان عزیز خسته نباشید
یک تلویزیون ال ای دی سامسونگ 46 اینچ فول اچ دی خوب اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم اگه قیمتمش هم باشه که دیگه لطفتون همه جوره شامل حالم شده ...
Partovei
22-09-2011, 12:32
سلام دوستان ببخشید میخواستم بدونم سری8اسمارت Tvسامسونگ 46داره؟تو ایران موجوده؟قیمتش چنده؟
46D8000
وهمچنین قیمت 46D7770در بانه چنده؟آیا این مدل هم کنترل لمسی داره؟
کنترل لمسی چیه ؟چه شکلی ؟چه قابلیتی داره؟
ممنون و شرمنده شما
در این موارد d8000 سرتر هست:
1. کنتراست 25,000,000:1 ولی در 7000 این رقم به 15,000,000:1 میرسه
2. d8000 در Clear Motion Rate به مقدار 960 هست ولی در 7000 به 720 میرسه
3. به همراه d8000 دو جفت عینک میدن ولی در 7000 یک جفت
كنتراست متاسفانه الان ديگه يه حربه تبليغاتي برا tv هاي جديد شده,در واقع كنتراست از يه مرزي كه عبور كنه عملا چشم چيزيو به عنوان شفافيت ودقت بيشتر احساس نميكنه و يا اينكه با حداقل اختلاف هست واين تا حد زيادي شامل motion flow يا همون clear motion در سامسونگ هست
من تنها اختلافي كه بنظرم در D8000 قابل توجهه در پنلش هست,با اينحال من خودم انتخابهاي بهتر از D7000 رو كه ارزش هزينه بيشتر رو دارن در مدلهاي سوني HX820 و HX925 ميبينم هر چند كه اين مدلها هم از توقع كساني كه بيش از حد در امكانات TV افراط ميكنند،فراتر هست
babi_rich
22-09-2011, 17:38
HX925 سونی سایز 55 پولش 6.300.000 هست
خیلی هم نسبت به d8000 ( چهار میلیونی ) شاخ تر نیست
سلام
کسی می دونه D7000 و D8000 قابلیت ضبط کردن ((Personal Video Recorder Ready (Extended PVR) را دارد?
pan_1356
23-09-2011, 10:05
سلام
کسی می دونه D7000 و D8000 قابلیت ضبط کردن ((Personal Video Recorder Ready (Extended PVR) را دارد?
آره داره البته برای کانالهای دیجیتال فعاله
Partovei
24-09-2011, 14:19
سلام دوستان ببخشید میخواستم بدونم سری8اسمارت Tvسامسونگ 46داره؟تو ایران موجوده؟قیمتش چنده؟
46D8000
وهمچنین قیمت 46D7770در بانه چنده؟آیا این مدل هم کنترل لمسی داره؟
ممنون و شرمنده شما
خوب یکی هم جواب مارو بده خب!
خوب یکی هم جواب مارو بده خب!
در مورد 46d8000سام سرویس تابه حال نیاوردن
این لیست محصولات توزیع شده اند و یا توزیع خواهند شد.
moslem47
24-09-2011, 17:32
soheil_julio
25-09-2011, 11:44
از دوستان خوبم یه سوال داشتم..بچه هایی که از بانه گرفتن..کسی تونسته با وایرلس وصل بشه اینترنت؟الان من به دو تا led دسترسی دارم یه d7000 و یه d6600 ....هر دوشونم از بانه خریدیم..حالا وقتی میخوام تو تی وی مودم وایرلس و سرچ کنم..هیچی پیدا نمی کنه.با یه مودم دیگه هم تست کردم بازم جواب نداد.....رفتم تو منو مخفی هم دیدم..دانگل داخلی ست شده برای وایرلس...حالا مشکل کجاست؟ تنظیمات خاصی داره؟ بچه های که تونستن وصل بشن راهنمایی کنن مرسی
saeed1351
25-09-2011, 12:02
مدل مال من هم d6600 هست از بانه خریدم من هم نتونستم با وایر لس وصل شوم مودم را هم چسباندم به پشت تلوزیون اما نشد زنگ زدم کارشناس سام سونگ با راهنمایی او هم نشد البته بعضی از کارشناسها زیاد وارد نیستند البته من گفتم d6960 تا راهنمایی کنند
در ضمن ایا شما از کیفیت تصویر d6600 راضی هستی من با توجه به پولی که دادم اصلا راضی نیستم
بانه 46d6600=1950000
تهران 46d6960=2800000
مدل مال من هم d6600 هست از بانه خریدم من هم نتونستم با وایر لس وصل شوم مودم را هم چسباندم به پشت تلوزیون اما نشد زنگ زدم کارشناس سام سونگ با راهنمایی او هم نشد البته بعضی از کارشناسها زیاد وارد نیستند البته من گفتم d6960 تا راهنمایی کنند
در ضمن ایا شما از کیفیت تصویر d6600 راضی هستی من با توجه به پولی که دادم اصلا راضی نیستم
بانه 46d6600=1950000
تهران 46d6960=2800000
saeed جان من d6600 40 ذارم خیلی ازش راضیم هم از نظر کیفیت هم از نظر کارهایی با یکی از دوستان که d7000 گرفته بود بغل گزاشتیم هیچی کم نداشت در صمن 6600 وایرلس داخلی داره من نمی دانم یارو چی بهتون انداخته
businessmanint
26-09-2011, 19:05
دوستان من یه (سری 46D6940 (6400 خریدم. اما از کیفتش اصلاً راضی نیستم!! و پشیمونم چرا که بدون تحقیق همینجوری این رو خریدم و احساس میکنم میتونستم مدل های بهتری چه از همین برند چه از برندای دیگه بگیرم:41:
دوستان ممنون میشم اصلاً نظرشون رو در رابطه با این مدل بدن و بگن این مدل در چه سطحی نسبت به سایر مدل های بازار قرار داره. ببینم خیلی اشتباه کردم تو انتخابم یا نه کمتر عذاب وجدان داشته باشم!!
همچنین تفاوت 100هرتز با 200 هرتز در کیفیت تصویر خیلی فاحشه؟
SAMSUNG SMART TV 2011
بچه ها led d5000 خوبه بگیرم ؟
دوستان میخواستم بدونم مکانیسمی وجود داره که فلش و مخصوصا هارد رو قبل از جدا کردن safe remove کرد؟
+
هیچ راهی برای نمایش زیرنویس فیلمهای هاردساب در ledهای سامسونگ وجود نداره؟ (با پخش زیونویس srt مشکلی ندارم)
ممنون..
mohsenslr
30-09-2011, 14:24
سلام
مدل 51D6960 و 51D8880 رو توی بانه با چه اسمی میتونم گیر بیارم ؟ چون مدلهای اینجا با اونجا مثل اینکه فرق میکنه !
با تشکر
سلام
مدل 51D6960 و 51D8880 رو توی بانه با چه اسمی میتونم گیر بیارم ؟ چون مدلهای اینجا با اونجا مثل اینکه فرق میکنه !
با تشکر
51D8000
و چون سامسونگهای بانه ای ساخت مالزین میشه 51D6900
CAPITAN MAC
30-09-2011, 22:16
سلام
نظرتون درباره D6920 40 چی هست؟ ارزش خرید داره؟
babak_zn88
01-10-2011, 18:57
سلام اگر از نمایندگی شهرب led بگیرم و اونو در شهر دیگه استفاده کنم و مشکلی پیش بیاد نمایندگی که ازش خرید نکردیم میتونیم جنس رو پیشش ببرم؟
سلام اگر از نمایندگی شهرب led بگیرم و اونو در شهر دیگه استفاده کنم و مشکلی پیش بیاد نمایندگی که ازش خرید نکردیم میتونیم جنس رو پیشش ببرم؟
نه. مشکلی نیست. همه نمایندگی سام سرویس هستن دیگه.
babi_rich
01-10-2011, 23:20
منم امروز از بانه گرفتم 55d8000 ، همه چی خوبه فقط کنترلش از این جدیدا نیست و کابل اچ دی هم همراش نداره،
البته تو کل بانه همین جوری بود، میگن ساخت مالزی کنترلش اینجوریه
منم امروز از بانه گرفتم 55d8000 ، همه چی خوبه فقط کنترلش از این جدیدا نیست و کابل اچ دی هم همراش نداره،
مبارک باشه.
لطفا وقت کردی عکس هاش (با میز تلویزیون) رو برامون بزار.
aftab_azad20
02-10-2011, 09:31
مبارک،چند خریدی؟
babi_rich
03-10-2011, 09:58
گفتن قیمت درست نیست قایمکی میگم بین 3.5 تا 4 :31:
™ALI®EZA
05-10-2011, 12:16
سلام
مبارکت باشه
اونجا 46 اینچ نبود؟ من خیلی وقته میخوام 46
اینچ بگیرم ولی هیچ جا نیست!
moslem47
05-10-2011, 18:23
کدوم مدل تی وی ها قابلیت ضبط کانال ها را دارند؟
CAPITAN MAC
07-10-2011, 14:24
سلام
نظرتون درباره D6920 40 چی هست؟ ارزش خرید داره؟
دوستان کسی نیست راهنمای کنه:19::19::19: بعدا چرا بععضی از دوستان چوب برداشتن می زنن تو سر محصولات سامسونگ یعنی کیفیت لوازم خانگی وحتی led سامسونگ پاینن هست؟یکی از دوستان تو تایپبک بغلی گفته بود که محصولات الجی وسامی خرابی زیادی دارن اگر دوستان جواب بدن به خدا ثواب داره
hamidR15
10-10-2011, 09:44
سلام
ضمن تشكر از ابي جان عزيز كه تو PM خيلي مزاحمشون شدم از دوستان عزيز خواهش ميكنم به اين سوالات بنده نيز پاسخ عنايت بفرمايند،شايد سوالهاي ديگر دوستان هم باشه؟:
1-اين اعدادي كه در مدلهاي سامي وجود داره بيانگر چي هستند. فقط اينو ميدونم كه sسري مثلا D مربوط به سال 2011 هست ولي مثلا 6600 - 6400-6300 - 6920 - 6940 - 6960 اينها چه تفاوتهائي با يكديگر دارن؟
2- اين ----T داخلي كه برخي مدلها دارن يعني اينكه براي دريافت كانالهاي ديجيتال وطني،ديگه نيازي به تهيه ستاب باكس نيست؟اگر بله،آيا باز هم نياز به انتن هوائي هست.(متاسفانه به دليل موقعيت مكاني نصب TV امكان كشيدن سيم كواكسال ندارم)
3-مدل 40D6600 اكنون تو تهران آمده ،تو سايت سام سرويس كه من نديدم،اگر پاسخ خير هست،كي وارد ميشه؟
4-مدلهاي موجود همگي ال اي دي بك لايت هستند؟آيا مدلهاي فول ال اي دي هم داره سامي؟
ممنون
سلام
ضمن تشكر از ابي جان عزيز كه تو PM خيلي مزاحمشون شدم از دوستان عزيز خواهش ميكنم به اين سوالات بنده نيز پاسخ عنايت بفرمايند،شايد سوالهاي ديگر دوستان هم باشه؟:
1-اين اعدادي كه در مدلهاي سامي وجود داره بيانگر چي هستند. فقط اينو ميدونم كه sسري مثلا D مربوط به سال 2011 هست ولي مثلا 6600 - 6400-6300 - 6920 - 6940 - 6960 اينها چه تفاوتهائي با يكديگر دارن؟
2- اين ----T داخلي كه برخي مدلها دارن يعني اينكه براي دريافت كانالهاي ديجيتال وطني،ديگه نيازي به تهيه ستاب باكس نيست؟اگر بله،آيا باز هم نياز به انتن هوائي هست.(متاسفانه به دليل موقعيت مكاني نصب TV امكان كشيدن سيم كواكسال ندارم)
3-مدل 40D6600 اكنون تو تهران آمده ،تو سايت سام سرويس كه من نديدم،اگر پاسخ خير هست،كي وارد ميشه؟
4-مدلهاي موجود همگي ال اي دي بك لايت هستند؟آيا مدلهاي فول ال اي دي هم داره سامي؟
ممنون
1- این اعداد اسم مدلشون هست که تو ایران اسمگذاری متفاوت از بقیه کشورهاست. مثلا D6600 در ایران D6960 است.
مدلهای ایران و مشخصات و قیمتشون رو از سایت نمایندگیش تو جمهوری میتونی ببینی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- بله - نیازی به ست تاپ باکس نیست. آنتن هوایی لازمه.
3- در ایران D6960 است و موجوده.
4- همه مدلهای سامسونگ Edge LED هستند یعنی نوردهی از کناره ها. سامسونگ FULL LED نداره.
این آگهی در روزنامه های سه شنبه 19 مهر ماه 1390 چاپ شده است.
SAMSUNG TV 2011
قیمت ویژه پلاسماهای سامسونگ (این آگهی در روزنامه های چهارشنبه 20 مهر ماه 1390 چاپ شده است. )
سایز اصلی:
سلام
چند روز رفتم از جمهوری که مدل 46D7000 به بخرم چند تا فروشگاه که سر زدم همشون گفتن که اصلا تو بازار نیست دنبالشم نباش که نیست
می گفتا که سامسرویس چند وقته که این مدل و d8000 را و بازار نداه
کسی خبری داره در این مورد؟
mehdi_vsgh
15-10-2011, 17:12
سلام یه سول داشتم تلویزیون ما زیرنویسهای با فرمت sub/idx رو پخش نمیکنه راه حلی هست برای پخش زیرنویس های فارسی با این فرمت یا بشه بدون مشکل اونارو تبدیل به srt کرد؟
سلام
6920 سامسونگ امکان کپچر توی هارد رو داره؟
کنترلش که اینو داره اما واقعا جزء امکانات مخفیش هست یا نه؟
موضوع دیگه بحث سه بعدی این تلویزیون هست فیلمای سه بعدی sbs رو نمایش میده با گزینه سه بعدی اما آناگلیف رو نشون نمیده درسته یا من اشتباه میکنم؟
sina-2008
16-10-2011, 20:16
دوستان یه توضیحی در مورد پلاسما d585 بدن رفلکس نور چطور تو این مدل
پلاسماd6900 هم اومده یا فقط تو سایت سامسنگ ایران هستش
من میخاستم d6920 ال ای دی بخرم ولی این پلاسماها آدمو وسوسه میکنند
آیا فرق اون چنانی میکنه ؟؟
لطفا راهنمایی کنید
کلا من ناشی هستم چشمو این پلاسما گرفته
آقا یه توضیح بدید این رفلکس نور که میگن دقیقا چی هست
همین بازاب نور لامپ تو تلویزونای قدیمی رو میگن ؟
یا نه تو روز هم به مشکل بر میخوره
اگه نور چراغ باشه ولی جای دیگه چی
این هم مثل بقیه فن داره - داغ میکنه - اگه فن داره صداش زیاده ؟؟؟
یه توضیح بدید که اگه این 585 خوبه برم تو کارش
تو سایت اصلی سامسونگ این میشه سری 550 درسته ؟
لطفا راهنمایی کنید
بالاترین مدل که ایران اومده d585 هستش(این همون d550 تو سایت اصلی سامسونگه) ... در مقایسه با led های سامسونگ باید بگم که d585 به مراتب از d6920 کیفیت بالاتری داره و تازه وقتی سایز و قیمتشو در نظر میگیری متوجه می شی هیچ دلیلی برای خرید led وجود نداره
در مورد رفلکس نور هم کلا بازتاب نور حالا چه مستقیم (لامپ و ...) و چه غیر مستقیم (محیط...) در تمام تی وی ها کم و زیاد هست و بهتر است که تی وی رو جای مناسبی قرار بدید.
بله در کل d585 تی وی خوبیه و قیمتش مناسبه ولی پاناسونیک st30 هم هست که این مزایا رو نسبت به d585 داره :
روشنایی تصویر بهتر -
عمق رنگ سیاه بهتر
کنتراست بیشتر
رنگ های دقیق تر( مخصوصا برای دیدن فیلم )
سه بعدی بهتر
st30 هم 42 داره هم 50 ----- d585 فقط 51 داره
st30 گرونتره ولی با توجه به کیفیت بالاتر از d585 به صرفه تره .
TATU_TATY
19-10-2011, 00:40
با سلام خدمت دوستان ..
پس این پلاسما های d7000 & d8000 کجان؟؟
کجا قایمشون کردن..جریان این سیاسیت چیه؟؟؟
قاچاق هم نمیشه گیرشون اورد....به نظر دوستن اخل فن تا کی میشه منتظرشون موند....
ایا در مقابله با پلاسمای پاناسونیک هست که عرضه نکردن؟؟
قیمت ویژه تلویزیون های LCD سامسونگ
تاریخ انتشار 26 مهر 1390
SAMSUNG LCD TV 2011
aftab_azad20
19-10-2011, 23:19
سلام به همه دوستان،میگم این مدل های 2012 سامسونگ چه موقع معرفی میشن
سلام به همه دوستان،میگم این مدل های 2012 سامسونگ چه موقع معرفی میشن
همه تلویزیونها و بیشتر لوازم الکترونیکی تو نمایشگاه CES معرفی میشن که ابتدای هر سال میلادی در لاس وگاس برگزار میشه.
CES 2012 تاریخش 10 تا 13 ژانویه است. امروز 20 اکتبر هست و CES 2012 میشه 2 ماه و 20 روز دیگه.
alireza28100
20-10-2011, 16:30
سلام
کسی در مورد led nano اطلاعاتی داره؟
hirsababak
20-10-2011, 18:57
با سلام خدمت دوستان
تلویزیون 22d465 فول اچ دی هست؟
اخه تو سایت زده full hd اما امروز فروشنده می گفت full hd نیست
داستان چیه؟
کدوم مدل تی وی ها قابلیت ضبط کانال ها را دارند؟
از مدل 6940 به بالا قابلیت PVR یا همان ضبط تصاویر اضافه شده و فقط هم تصاویر ----T رو ضبط میکنه برای ضبط هم فلش باید حتما 16 گیگ به بالا باشه با بعضی از هارد های اکسترنال هم مشکل داره .
سلام
کسی در مورد led nano اطلاعاتی داره؟
سلام
اگر خلاصه بخوام بگم led nano اصلاح شده تکنولوژی full LED با قابلیت تاریکی موضعی اشکال این مدل ها رو که همان حجیم بودن پشت تی وی بود بر طرف کرده تو این تکنولوژی به جای این که سرتا سر پشت پنل لامپ های LED چیده بشه یه صفحه بسیار باریک LED کار نور دهی به پنل رو انجام میده برای همین این سری بسیار باریک و با نور دهی مناسب هستند و تا جایی هم که می دونم فعلا فقط 2 یا 3 مدل از پنل های رده بالای ال جی دارای این تکنولوژی هستند .
از مدل 6940 به بالا قابلیت PVR یا همان ضبط تصاویر اضافه شده و فقط هم تصاویر ----T رو ضبط میکنه برای ضبط هم فلش باید حتما 16 گیگ به بالا باشه با بعضی از هارد های اکسترنال هم مشکل داره .
آقا 6920 رکوردشو نمیشه از منو مخفی فعال کرد؟
یه سوال انحرافی با خرید ال ای دی سامسونگ چجوری توی قرعه کشی شرکت داده میشیم
یک کارت همراه تلویزیون هست برای قرعه کشی
اما یه جائی توی سایت سامسونگ برای ثبت محصول هست :
میگه کارتی همراه محصول هست که پوشش دار هست و باید اون قسمت پاک بشه و کد زیرش توی سایت وارد بشه
من همچین چیزی دریافت نکردم
برای تلویزیون ای ای دی این وجود نداره یا من دریافت نکردم؟
mhd_moshtagh
22-10-2011, 16:16
با سلام خدمت دوستان
چند سوال در مورد نحوه کنترل مدل 40 " D6960 داشتم:
1-اینکه کنترل لمسی هوشمند روی این مدل کار میده یا نه؟
2-از اونجا که کار با اینترنت توسط کنترل معمولی سخت و وقت گیره، هیچ روش دیگه ای وجود داره؟ مثلا استفاده از گوشی های موبایل اندروید سامسونگ و یا Keyboard وایرلس و ...؟؟
3- آیا Application ای وجود داره که با اون بشه فایلهای PDF رو باز کرد؟
با تشکر از شما
CAPITAN MAC
22-10-2011, 20:11
یه سوال انحرافی با خرید ال ای دی سامسونگ چجوری توی قرعه کشی شرکت داده میشیم
یک کارت همراه تلویزیون هست برای قرعه کشی
اما یه جائی توی سایت سامسونگ برای ثبت محصول هست :
میگه کارتی همراه محصول هست که پوشش دار هست و باید اون قسمت پاک بشه و کد زیرش توی سایت وارد بشه
من همچین چیزی دریافت نکردم
برای تلویزیون ای ای دی این وجود نداره یا من دریافت نکردم؟
سلام
شما می توانید از دوطریق در قرعه کشی ثبت نام کنید
1. دریا فت کارت قرعه کشی از فروشگاه (موقهی که نصاب میاید نصب میکنه ان فرم برات پر وامضا میکنه که خودت ان را باید پست کنی
2. بغل جعبه tv یک کادر ابی رنگ که روش نوشته جهت استفاده از مزایایی این محصول به سایت سا م*** مراجهه کنید روش خراش میدهی وان کد را در قسمت سامسونگ خورا رثبت کنید (ثبتنام میکنی)
در ضمن اگر بازهم سوالی داری می توانی با شمار 8255 تماس بگیری
babak_zn88
22-10-2011, 20:19
عفعلا که در تمام ایران نایاب شده..من D7770 میخوام اصلا گیرم نمیاد
majidred2011
23-10-2011, 14:40
سلام چند سوال داشتم
نمی دونم اینجا جاش هست؟؟؟!
من led samsung uad5000 دارم اما نمیدونم چطور میشه کانکت شد
مودم ADSL رو وصل میکنم بعد از چند ثانیه میگه اتصال محلی برقرار شد ولی باید سرور dns را به صورت دستی تغیر دهید.
majidred2011
23-10-2011, 14:44
یک سوال دیگه هم داشتم میخواستم بدونم گرافیک من HDMI نداره اما مادربوردم چرا وقتی از مادر بورد به تلویزیون وصل میکنم نمیشناسش ... راهی داره که بشناسه پورت رو!
من شنیدم میشه تبدیل DVI رو به HDMI خریداری کرد و به تلویزیون وصل کرد.
لطفا جواب بدید
یک سوال دیگه هم داشتم میخواستم بدونم گرافیک من HDMI نداره اما مادربوردم چرا وقتی از مادر بورد به تلویزیون وصل میکنم نمیشناسش ... راهی داره که بشناسه پورت رو!
من شنیدم میشه تبدیل DVI رو به HDMI خریداری کرد و به تلویزیون وصل کرد.
لطفا جواب بدید
سلام
مادر برد شما احتمالا گرافیک آنبرد داره و پورت HDMI شما هم مربوط به همین گرافیک آنبرده اما وقتی شما کارت گرافیک هم نصب کردین گرافیک آنبرد اتوماتیک از کار می افته و طبیعی که پورت HDMI هم کاری نکنه اگر بخواید از ان استفاده کنید باید کارت گرافیک رو غیر فعال و گرافیک آنبرد مادربرد رو فعال کنید .
majidred2011
24-10-2011, 12:55
سلام چند سوال داشتم
نمی دونم اینجا جاش هست؟؟؟!
من led samsung uad5000 دارم اما نمیدونم چطور میشه کانکت شد
مودم ADSL رو وصل میکنم بعد از چند ثانیه میگه اتصال محلی برقرار شد ولی باید سرور dns را به صورت دستی تغیر دهید.
یعنی تاحالا به اینترنت وصل نشده؟؟؟جووووووووووووون ما کمک کنید:2:
mehdi_vsgh
24-10-2011, 12:59
سلام یه lcd مدل 40c585 داریم
میخوام کامپیوتر رو بهش وصل کنم اینکارو میکنم ولی مشکلی که هست اینه که صدایی پخش نمیشه و باید از اسپیکر استفاده کنم
چطور میتونم از بلندگوهای خود تلویزیون صدارو پخش کنم؟؟؟
majidred2011
24-10-2011, 13:00
سلام
مادر برد شما احتمالا گرافیک آنبرد داره و پورت HDMI شما هم مربوط به همین گرافیک آنبرده اما وقتی شما کارت گرافیک هم نصب کردین گرافیک آنبرد اتوماتیک از کار می افته و طبیعی که پورت HDMI هم کاری نکنه اگر بخواید از ان استفاده کنید باید کارت گرافیک رو غیر فعال و گرافیک آنبرد مادربرد رو فعال کنید .
اینو خودم فهمیدم ولی میخوام یک کاری کنم که بشه با گرافیکم وصل شد گرافیکم Nvidia Zotac Gforce 9500 GT هست :20: اصلا نرم افزاری نداره که هر دو گرافیک رو با هم اجرا کنه ؟؟؟یا هر وقت بخوای بشه سریع عوض کنی جاهاشو؟؟؟؟جووووووووون ما جواب بدید:40:
majidred2011
24-10-2011, 13:07
سلام
اینو خودم فهمیدم ولی میخوام یک کاری کنم که بشه با گرافیکم وصل شد گرافیکم Nvidia Zotac Gforce 9500 GT هست :20: اصلا نرم افزاری نداره که هر دو گرافیک رو با هم اجرا کنه ؟؟؟یا هر وقت بخوای بشه سریع عوض کنی جاهاشو؟؟؟؟جووووووووون ما جواب بدید:40:
امير موسر
25-10-2011, 21:29
سلام ! من یه D6920 گرفتم نصاب اومد نصب کردش ! این اینترنتشم وصل کرد و تنظیماتش و روی PC انجام داد و گفت آنتن نداری ! کلا می خوام ببینم چجوریه ! میتونم بفروشمم اینو !؟ چون لازم ندارم ! الان دوسال اشتراک تو خود مودم تنظیم شده !؟ به هرکی بفروشم میتونه دو سال استفاده کنه ؟!
اصلا میخرن !؟ چند میخرن !؟
majidred2011
25-10-2011, 23:13
بچه ها درستش کردم دفعه ی اول با پورت pc به تلویزیون وصل کردم نمیگرفت اما دفعه دوم گرفت با کیفیت فول HD میشه بازی کرد اما هنوز مشکل اینترنت دارم میخوام بدونم چطور میشه به اینترنت کانکت شد میگه اتصال محلی وصل شد بعد میگه کد Dns رو دستی وارد کنین:41:
سلام دوستان
لطفا این دو لینک رو مشاهده کنید:
سایت یک تماس، قیمت مدل 55D8880 رو زده 6 میلیون و 100 هزار نومن ولی بانه مارکت همون مدل رو زده 3 میلیون و 800
دلیل این اختلاف فاحش چیه؟
هدیه هاشون؟!
سلام دوستان
لطفا این دو لینک رو مشاهده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسایت یک تماس، قیمت مدل 55D8880 رو زده 6 میلیون و 100 هزار نومن ولی بانه مارکت همون مدل رو زده 3 میلیون و 800
دلیل این اختلاف فاحش چیه؟
هدیه هاشون؟!
اختلاف قیمت به دلیل وجود و عدم وجود گارانتی
پاییزانه تلویزیونهای سامسونگ
تاریخ انتشار آگهی : 4 آبان 1390
SAMSUNG LED-LCD TV 2011
اختلاف قیمت به دلیل وجود و عدم وجود گارانتی
عجب !!
گارانتی 2 میلیون و 400 هزار تومنی؟!
شما مطمئنید؟
عجب !!
شما مطمئنید؟
بله
تو سایزهای بالا مثل 55 اختلاف قیمت گارانتی دار با بی گارانتی زیاده.
بله
تو سایزهای بالا مثل 55 اختلاف قیمت گارانتی دار با بی گارانتی زیاده.
اما خوب اینطوری که اصلا به صرفه نیست! هست؟
به نظر شما از سطح شهر و مستقیم خرید کنیم بهتر نیست؟
سایت samsungcenter.ir چطوره؟
اما خوب اینطوری که اصلا به صرفه نیست! هست؟
به نظر شما از سطح شهر و مستقیم خرید کنیم بهتر نیست؟
سایت samsungcenter.ir چطوره؟
سایت سامسونگ سنتر نمایندگی رسمی هست.
اگه با قیمتهای گارانتی دار مشکلی ندارید، از سامسونگ سنتر خرید کنید.
من اگه برای خودم بخوام خرید کنم هیچوقت جنس بی گارانتی نمی خرم چون اهل ریسک کردن نیستم.
چندین و چند صفحه این مبحث رو خوندم...
من که واقعا گیج شدم
الان ما اگه بخوایم سری D8000 بگیریم فقط 55 اینج داره اون هم قیمت واقعا زیاد فقط و فقط به خاطر گارانتیش...
هیچ جا گارانتی دار این سری رو با قیمت متعادل تر نداره؟
امکانش هست سایز کوچک تر هم بیاد؟
چندین و چند صفحه این مبحث رو خوندم...
من که واقعا گیج شدم
الان ما اگه بخوایم سری D8000 بگیریم فقط 55 اینج داره اون هم قیمت واقعا زیاد فقط و فقط به خاطر گارانتیش...
هیچ جا گارانتی دار این سری رو با قیمت متعادل تر نداره؟
امکانش هست سایز کوچک تر هم بیاد؟
قیمت پایین تر با گارانتی گیرتون نمیاد.
سایز کوچکتر رو اطلاع ندارم.
اگه سایز کوچکتر و ارزونتر میخواید 46D7000 بگیرید. فرق چندانی با D8000 نداره. قیمتش خیلی مناسب تره : 2.869.000
پاییزانه تلویزیونهای سامسونگ
تاریخ انتشار آگهی : 4 آبان 1390
SAMSUNG LED-LCD TV 2011
این سام سرویسم دیگه شورشو در اورده تبلیغ محصول را انجام میده و ولی این محصولاتش تو تو بازار برای خرید نیست
این دیگه چجوریشه نمی دونم !!!!!!!!!!!!!
قیمت پایین تر با گارانتی گیرتون نمیاد.
سایز کوچکتر رو اطلاع ندارم.
اگه سایز کوچکتر و ارزونتر میخواید 46D7000 بگیرید. فرق چندانی با D8000 نداره. قیمتش خیلی مناسب تره : 2.869.000
تفاوت هاشون (اینطور که من متوجه شدم) توی ارتباط از طریق دانگل WiFi بود، ممکنه یه توضیح مختصر بفرمایید که این برای چیه؟
همون ارتباط گوشی به جای کنترل و برای استریم کردنه؟ یا چیز دیگه ست؟
چون من می خوام پخش استریم هم داشته باشم...
از اینکه خیلی سوال می کنم ببخشید.
تفاوت هاشون (اینطور که من متوجه شدم) توی ارتباط از طریق دانگل WiFi بود، ممکنه یه توضیح مختصر بفرمایید که این برای چیه؟
همون ارتباط گوشی به جای کنترل و برای استریم کردنه؟ یا چیز دیگه ست؟
چون من می خوام پخش استریم هم داشته باشم...
از اینکه خیلی سوال می کنم ببخشید.
D8000 و D7000 هر دو نیازی به دانگل ندارند چون WiFi Bult In هستند.
والا من دقیق نمی دونم ارتباطش با گوشی چطوریه. فکر کنم با All Share باشه.
از دو تا عکس زیر مشخصه که ارتباط با گوشی رو داره.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hirsababak
29-10-2011, 16:44
با سلام خدمت دوستان
تلویزیون 22d465 فول اچ دی هست؟
اخه تو سایت زده full hd اما امروز فروشنده می گفت full hd نیست
داستان چیه؟
بالاخره این 22d465 فول اچ دی هست یا نه؟
با تشکر
امير موسر
29-10-2011, 20:47
بالاخره این 22d465 فول اچ دی هست یا نه؟
با تشکر
فول اچدیه !
mateenkocholo
30-10-2011, 11:21
با سلام مخواستم بدونم باتوجه به اينكه پسيو تكنلوژي 2011 هست چرا سامسونگ اصلا استفاده اي از اين مورد نميكنه(مگه يه جورايي ال جي زير مجموعه سامسونگ نيست) با تشكر
مگه يه جورايي ال جي زير مجموعه سامسونگ نيست
این دیگه از اون حرفها بود!!
هر چند طرفدار سامسونگ هستم ولی اینها دو کمپانی کاملاً جدا اند فقط مرکزیتشون در یک کشوره (کره جنوبی)
Soroush-S
01-11-2011, 00:17
فول اچدیه !
فکر نکنم سری4 سامسونگ FULL HD داشته باشه:13:
amir_t6262
01-11-2011, 09:40
نه سری 4 فول اچ دی نیست، HD ready است.
این هم مشخصات سری های مختلف LED های سامسونگ
با سلام مخواستم بدونم باتوجه به اينكه پسيو تكنلوژي 2011 هست چرا سامسونگ اصلا استفاده اي از اين مورد نميكنه(مگه يه جورايي ال جي زير مجموعه سامسونگ نيست) با تشكر
سلام
درسته که تکنولوژی پسیو جدید تره و تصاویر 3 بعدی بهتری میده اما به خاطر اشکالاتی که داره و روی تصاویر 2 بعدی اثر منفی داره خیلی از شرکتها از این تکنولوژی استفاده نمی کنند حتی خودرکت ال جی هم تو تلوزیون رده بالای خودش که از پنل های خوب این شرکت هستند از تکنولوژی اکتیو بهره می بره و کیفیت خوب پنل های خودش رو در تصاویر معمولی فدای کیفیت بهتر در تصاویر 3 بعدی نمی کنه .
ضمن این که به هیج عنوان این دوشرکت با هم در ارتباط نیستند البته منظور ارتباطی از نوع زیر شاخه یا بودن یا شراکتی بودنه .
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:42 AM ----------
نه سری 4 فول اچ دی نیست، HD ready است.
این هم یه عکس خوب برای نامگذاری LED های سامسونگ
تو LED ها که سری 4 فول نیست و HD اما این جدول شما اگر مربوط به LED ها هم باشه اشتباهاتی داره اول اینکه سایز LED ها تا 55 نه 52 و دوم اینکه از سری 7 به بالا پنل ها 200 هرتز می شوند .
عجب !!
شما مطمئنید؟
دلیل این اختلاف به جز گارانتی چیز های دیگه هم هست با قیمت 6 میلیون به شما یک سینما خانگی و مودم و اشتراک رایگان می دهند که روی جنس بانه ای نیست و این خودش بیشتر از 1 میلیون این اختلاف رو پوشش میده
amir_t6262
01-11-2011, 12:03
تو LED ها که سری 4 فول نیست و HD اما این جدول شما اگر مربوط به LED ها هم باشه اشتباهاتی داره اول اینکه سایز LED ها تا 55 نه 52 و دوم اینکه از سری 7 به بالا پنل ها 200 هرتز می شوند .
حق با شماست. الان که بررسی کردم متوجه شدم.
رفرنس عکس بالا اشتباه کرده!
LED سری 7 و 8 سامسونگ 200 هرتز است.
البته الان LED سایز 65 هم هست. مثلا 65D8880
mhd_moshtagh
02-11-2011, 23:51
با سلام مجدد خدمت دوستان
یکبار این سوالات رو پرسیدم ولی بی جواب موند؛ از دوستان متخصص اگه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه:
در مورد نحوه کنترل مدل 40 اینچ D6960 :
1-اینکه کنترل لمسی هوشمند روی این مدل کار میده یا نه؟
2-از اونجا که کار با اینترنت توسط کنترل معمولی سخت و وقت گیره، هیچ روش دیگه ای وجود داره؟ مثلا استفاده از گوشی های موبایل اندروید سامسونگ و یا Keyboard وایرلس و ...؟؟
3- آیا Application ای وجود داره که با اون بشه فایلهای PDF رو باز کرد؟
با تشکر از شما
سلام
در مورد کنترل لمسی کسی نمی تونه جواب درستی بده چون هنوز وارد بازار نشده اما اگر بیاد 99% روی 6960 هم کار می کنه چون این مدل هیج فرق خاصی با 7770 نداره الا در پنل 200 هرتز و شکل ظاهری
روشی فعلا وجود نداره کیبورد وایرلس که نمیشه روش وصل کرد اما شاید چون می شه راحت از allshare استفاده کرد توی اینده اپیکلیشنی برای گوشی ها بیاد که کار کیبرد مجازی و بکنه اما فعلا که من ندیدم
برای فایل های PDF هم چیزی نیست
امير موسر
03-11-2011, 14:17
فکر نکنم سری4 سامسونگ FULL HD داشته باشه:13:
این مشخصات این مدله که تو خود سایت رسمی سامسونگ ایران زده :
دیگه نمیدونم !
دیگه نمیدونم !
هر رزولیشن بالایی دلیل بر HD بودن نیست...
amir_t6262
03-11-2011, 17:48
دیگه نمیدونم !
البته این مدلی که شما زدی 22 اینچ است.
امير موسر
03-11-2011, 18:32
هر رزولیشن بالایی دلیل بر HD بودن نیست...
یکم بیشتر توضیح میدی !؟ پس به 1920 در 1080 چی میگن !؟ 1080 چیه !؟
یکم بیشتر توضیح میدی !؟ پس به 1920 در 1080 چی میگن !؟ 1080 چیه !؟
تا جایی که من می دونم یه تی وی ممکنه رزولیشن بالایی داشته باشه اما اچ دی نباشه.
ممکنه من اشتباه کنم! اما همینقدر می دونم
امير موسر
03-11-2011, 21:06
تا جایی که من می دونم یه تی وی ممکنه رزولیشن بالایی داشته باشه اما اچ دی نباشه.
ممکنه من اشتباه کنم! اما همینقدر می دونم کلا رزولوشن 1280 در 720 میشه HD ! بالاتر از اون تا 1920 در 1080 هم همون HD میشه ! 1920 در 1080 میشه FULL HD و بالاتر از اونم همینطور FULL HD ه !
البته این مدلی که شما زدی 22 اینچ است.
اون مدلی هم که خواسته بودن همین 22 بود !
aramesh_61
04-11-2011, 11:11
سلام، آقا فرمویرو چجوری روی ال سی دی نصب کنم؟ یه فایل exe از سایت سامسونگ گرفتم، میریزمش روی فلش و فلشو میزنم به ال سی دی ولی اتفاقی نمیفته، روش خاصی داره؟ ممنون
ninja001
05-11-2011, 10:34
دوستان من زیاد اطلاعات ندارم میخواستم مدل 6920 بخرم بهم گفتن سری 6000 بخر .6000 بهتره دیگه نه؟
SAMSUNG LED TV 2011
ninja001
05-11-2011, 12:52
دوستان من عجله دارم این پست منو نشون بدید این کارا ینی چی؟
دوستان من زیاد اطلاعات ندارم میخواستم مدل 6920 بخرم بهم گفتن سری 6000 بخر .6000 بهتره دیگه نه؟
فکر کنم این تاپیک جای مناسبی برای مطرح کردن این سئوال نبود به هر حال 6920 به نظر من مدل معقولی برای خرید و الان قیمتی حدود 1370000 تومان داره اگر حدود قیمت مشخص می کردید شاید می شد انتخاب های دیگه ای هم داشت .
amir_t6262
05-11-2011, 17:21
سلام، آقا فرمویرو چجوری روی ال سی دی نصب کنم؟ یه فایل exe از سایت سامسونگ گرفتم، میریزمش روی فلش و فلشو میزنم به ال سی دی ولی اتفاقی نمیفته، روش خاصی داره؟ ممنون
باید بری قسمت Upgrade و بعد usb را انتخاب کنی.
اگر فایل آپگریدت درست باشه، خودش شروع به آپدیت میکنه.
البته دوستان اینجا میگفتند که باید خیلی دقت کنی که فایل آپگرید دقیقا مربوط به مدل تلویزیون شما و حتی اینکه تلویزیونت ساخت کجاست باشه وگرنه دچار مشکل میشی.
heidary_sh
06-11-2011, 08:44
سلام ما 4 سال پيش يه سامسونگ 46 خريديم تا آورد خونه ديدم پر گرد و خاك و... خلاصه پشت ويتريني بود كه تا زنگ زدم اومدن عوض كردن ديشب هم براي اتاق خواب يه 32d585 خريدم كه باز تحويل نداد گفت فردا شب مياريم رايگان حالا ميخوام اون كد كه كاركرد تلويزيون رو ميگه بدونم تا تست كنم دوباره كاركرده بهم ندن .ممنون
دوستان با سلام،
می خواستم یه led samsung 46 اینچ بخرم بین مدلهای 6920 و 6940 و 9660 که مقایسه می کنم فقط میزان هرتز اونا فرق می کنه آیا اختلاف دیگری هم دارند؟ و پیشنهاد شما برای خرید با حدود 3 میلیون تومان 46 اینچ چیه؟ برای خرید خیلی عجله ندارم آیا صبر کنم تا مدلهای سال 2012 بیایند یا اینکه با توجه به هدیه های سام سرویس الان بخرم؟ ممنون می شم جواب بدید. :1:
دوستان با سلام،
می خواستم یه led samsung 46 اینچ بخرم بین مدلهای 6920 و 6940 و 9660 که مقایسه می کنم فقط میزان هرتز اونا فرق می کنه آیا اختلاف دیگری هم دارند؟ و پیشنهاد شما برای خرید با حدود 3 میلیون تومان 46 اینچ چیه؟ برای خرید خیلی عجله ندارم آیا صبر کنم تا مدلهای سال 2012 بیایند یا اینکه با توجه به هدیه های سام سرویس الان بخرم؟ ممنون می شم جواب بدید. :1:
دوسته عزیز شما مدل d7770 بهترین انتخاب واسه شماست از همه نظر نسبت به مدل هایی که گفتید بهتره و قیمتش هم دقیقآ با گارانتی و هدیه های پاییزه ( اشتراک وایمکس و سینمای خانگی ) 2 میلیون 900 هزار تومان هستش!!
SAMSUNG LED TV 2011
مگه D8880 سایز 46 هم داره (البته با گارانتی)؟
مگه باز توضیع شده که هر دقیقه تبلیغ می کنه؟!!!!
amirkhan_0o0
08-11-2011, 18:37
دوستان مدل تلویزیون دوست من c575 است. که گویا زیر شاخه c550 است.
من فایل آپدیت c550 را گرفتم
و نصب کردم اما هنوز زیر نویسش فارسی نشده و مربع نشان می دهد.
آیاراهی برای حل مشکل فارسی نشان دان وجود دارد؟
مثلا می توان فایل های srt زیر نویس را دستکاری کرد؟ یا پچی برای زبان فارسی نیست؟؟
باید اضافه کنم که این تلویزیون منوی فارسی دارد!!
amir_t6262
08-11-2011, 19:28
دوستان مدل تلویزیون دوست من c575 است. که گویا زیر شاخه c550 است.
من فایل آپدیت c550 را گرفتم
و نصب کردم اما هنوز زیر نویسش فارسی نشده و مربع نشان می دهد.
آیاراهی برای حل مشکل فارسی نشان دان وجود دارد؟
مثلا می توان فایل های srt زیر نویس را دستکاری کرد؟ یا پچی برای زبان فارسی نیست؟؟
باید اضافه کنم که این تلویزیون منوی فارسی دارد!!
موقع پخش فیلم دکمه tools را بزن و وارد منوی زیرنویس بشو و بعد در قسمت رمزگشایی " عربی" را انتخاب کن.
اگر مشکلت حل نشد،
از این برنامه استفاده کن
کافی است که این فایل را دانلود کنید و بعد از اکسترکت کردن، برنامه shPersianSubtitleFixer را اجرا کنید.
بعد فایل زیرنویستان که فرمت srt دارد را به داخل برنامه درگ کنید، خود برنامه بطور خودکار یک فایل با همان نام زیرنویس اولیه میسازد که فقط کلمه edited بهش اضافه شده است
که البته بعدا باید شما زیرنویس اولیه را پاک کنید و نام این زیرنویس را با نام فیلمتان یکی کنید و بعد فیلم و زیرنویس را روی فلش بریزید و به راحتی با تلویزیونتان آن را ببینید.
imanhalab
08-11-2011, 22:26
مشکل من حل شد
amir_t6262
08-11-2011, 22:40
مشکل من حل شد
چه مشکلی و چطوری ؟
SIMON137
08-11-2011, 22:50
سری 8 ، 46 اینچ ، وارد بازار ایران شده ؟
razsaeed
09-11-2011, 06:11
سلام میشه درباره ال سی دی سامسونگ LA40D575 توضیح بدین؟
من خریدمش ولی تو سایت سامسونگ نیست؟
میشه فیلم ریخت تو فلش بعد وصل کرد به تلویزیون بعد نگاه کرد؟چجوری؟فرمت فیلم چی باشه؟
ممنون
amir_t6262
09-11-2011, 14:13
سلام میشه درباره ال سی دی سامسونگ LA40D575 توضیح بدین؟
من خریدمش ولی تو سایت سامسونگ نیست؟
میشه فیلم ریخت تو فلش بعد وصل کرد به تلویزیون بعد نگاه کرد؟چجوری؟فرمت فیلم چی باشه؟
ممنون
مدل گارانتی دارش را خریدید؟
احتمالا از این مدلهای ساخت ایران است که در وبسایت اصلی سامسونگ نیست.
بعنی هیچ جا نیست.
مثل مدلی که من خریدیم D5550 که این هم هیچ جایی نتوانستم چنین مدلی را پیدا کنم
ولی احتمالا شما میتوانی فایلهای avi و MP4 و حتی MKv را با این تلویزیون ببینی
اگر زیرنویس هم با فرمت srt باشه، کافیست نام فیلم و زیرنویس یکی باشه، زیرنویس هم نمایش داده میشود
فیلم را بریز روی فلش و وصل کن به پورت usb. بعد در تنظیمات Source همان usb را انتخاب کن.
بعد گزینه نمایش فیلم و بعد فیلمت را انتخاب کن و enter بزن.
سلام دوستان
یه مدل تلویزیون سامسونگ C585 گرفتم .
مشکل من از جهت پخش زیر نویس هست ، البته دستگاه پخش ندارم و صرفا به واسطه USB فیلم تماشا میکنم
میخواستم بدونم چطور میشه زیر نویس و فعال کرد توی این تلویزیون ؟
بعضی از زیر نویس ها هم بجای حروف فارسی مربع میکشه ...
دقیق نشدم کدوم فرمت ها هست .
خلاصه هلاکشم بد جور ...
MasoudiT
10-11-2011, 00:48
مشکل من از جهت پخش زیر نویس هست ، البته دستگاه پخش ندارم و صرفا به واسطه USB فیلم تماشا میکنم
شما باید زیرنویس با پسوند srt بزاری و اسم فایل ویدیویی با اسم فایل زیر نویس یکی باشه در ضمن برو تو تنظیمات subtitle و زبان زیر نویس را فارسی انتخاب کن یا عربی
ممنون ازدوست عزیز
..................
یه مشکل هم با یکی دو تا فیلم دارم ، مثلا آوتار و با 1.99 گیگ دانلود کردم ولی توی تلویزیون نشون نمیده اما توی کامپیوتر مشکلی نداره .. فکر میکنم می زد شناسایی نشد در صورتیکه همون فرمت MKV بوده ..
راه حلی برای پخش این فیلم نیست در تی وی ؟
اگه واقعا فایل خراب باشه از چه راه حلی درستش کنم ( البته توی PC پخش میشه )
ممنون
MasoudiT
10-11-2011, 19:23
یه مشکل هم با یکی دو تا فیلم دارم ، مثلا آوتار و با 1.99 گیگ دانلود کردم ولی توی تلویزیون نشون نمیده اما توی کامپیوتر مشکلی نداره .. فکر میکنم می زد شناسایی نشد در صورتیکه همون فرمت MKV بوده ..
راه حلی برای پخش این فیلم نیست در تی وی ؟
اگه واقعا فایل خراب باشه از چه راه حلی درستش کنم ( البته توی PC پخش میشه )
سلام
عزیز شما باید ببینی اون فیلمی که میگی با چه مشخصاتی ریپ شده و اصلا مشخصات صوتی تصویری اون فایل mkv با حالت های قابل پشتیبانی توسط تلویزیونت می خونه یا نه.
در نهایت میتونی با یکی از نرم افزار های تبدیل ویدیو اون رو به avi تبدیل کنی که دیگه صد در صد میخونه ولی اگه سیستمت پایین باشه فکر کنم یه 5 تا 6 ساعتی تبدیلش طول بکشه :18:
babak_zn88
10-11-2011, 19:30
بالاخره بعد یک سال تحقیق! امروز D7770 گرفتم میگم من 60 تومان اضافه دادم برای کابلی بنام srt که فروشنده میگفت کیفیت بالاتر نسبت به کابل HD داره و بعضی از امکانات D7770 با این کابل راه میفته کسی اطلاعاتی داره ؟
amir_t6262
10-11-2011, 21:11
سلام دوستان
بعضی از زیر نویس ها هم بجای حروف فارسی مربع میکشه ...
دقیق نشدم کدوم فرمت ها هست .
خلاصه هلاکشم بد جور ...
همانطور که دوستمون گفتند، فرمت زیرنویس باید srt باشد و اسم فیلم و زیرنویس دقیقا یکی باشد.
مثلا اگر فیلمتان
Avatar.2009.720p.BDRip.XviD.AC3-ViSiON
است
اسم فیلمتان و زیرنویس میشود
Avatar.2009.720p.BDRip.XviD.AC3-ViSiON.mkv
Avatar.2009.720p.BDRip.XviD.AC3-ViSiON.srt
دقت کنید که پسوند فایلها عوض نشود.
بعد در هنگام پخش فیلم دکمه tools را از روی کنترل تلویزیون ( ریموت) بزنید تا تنظیمات زیرنویس فعال شود.
بعد در قسمت Encoding یا رمزگشایی تلویزیون ، زبان " عربی" را انتخاب کنید.
hasanoooooooo
10-11-2011, 22:29
چرا کسی جواب منو نمیده؟
گفتم که ایا 6920 از روی فلش مموری 3d پخش میکنه یا نه؟ و اینکه میشه این هدایایی که همراهش هست رو نگرفت و بجاش تحفیف گرفت؟> ممنون .
امير موسر
10-11-2011, 22:45
چرا کسی جواب منو نمیده؟
گفتم که ایا 6920 از روی فلش مموری 3d پخش میکنه یا نه؟ و اینکه میشه این هدایایی که همراهش هست رو نگرفت و بجاش تحفیف گرفت؟> ممنون .
بله از رو فلش هم 3D پخش میکنه !
مودم و عینک 3 بعدی و فیلم 3 بعدی رو باید بگیری ! فقط سیتما خانگیرو بر میدارن از روش اگر بخوای !
hasanoooooooo
10-11-2011, 23:07
بله از رو فلش هم 3D پخش میکنه !
مودم و عینک 3 بعدی و فیلم 3 بعدی رو باید بگیری ! فقط سیتما خانگیرو بر میدارن از روش اگر بخوای !
دمت گرم بابت جواب دادن ... نمیدونی چقدر بر میدارن؟ ...
امير موسر
11-11-2011, 08:13
دمت گرم بابت جواب دادن ... نمیدونی چقدر بر میدارن؟ ...
همون قیمتی که تو بازار باشه بر میدارنش !
بالاخره بعد یک سال تحقیق! امروز D7770 گرفتم میگم من 60 تومان اضافه دادم برای کابلی بنام srt که فروشنده میگفت کیفیت بالاتر نسبت به کابل HD داره و بعضی از امکانات D7770 با این کابل راه میفته کسی اطلاعاتی داره ؟
تی وی رو از کجا تهیه کردی ؟
در مورد کابل یه تصویری ازش بذار
سلام دوستان
من دو ماه دیگه به دبی وبعد تایلند مسافرت میرم میخوام یک ال ای دی تاپ که تک باشه 46 چی پیشنهاد می کنید بگیرم
خودم 40 سامسونگ D6600 داشتم یکی از دوستانم ازم خرید
سلام
عزیز شما باید ببینی اون فیلمی که میگی با چه مشخصاتی ریپ شده و اصلا مشخصات صوتی تصویری اون فایل mkv با حالت های قابل پشتیبانی توسط تلویزیونت می خونه یا نه.
در نهایت میتونی با یکی از نرم افزار های تبدیل ویدیو اون رو به avi تبدیل کنی که دیگه صد در صد میخونه ولی اگه سیستمت پایین باشه فکر کنم یه 5 تا 6 ساعتی تبدیلش طول بکشه :18:
سلام . ممنون
از کیفیتش نمی خوام کم بشه ..
i3-530 دارم با دو گیگ رم ...
دوستانی که در کار تبدیل فیلم هستن ، با چه نرم افزرای کار میکنند ..؟
ممنون از شما
MasoudiT
12-11-2011, 20:48
از کیفیتش نمی خوام کم بشه ..
i3-530 دارم با دو گیگ رم ...
دوستانی که در کار تبدیل فیلم هستن ، با چه نرم افزرای کار میکنند ..؟
سلام
من به شما Format Factory را پیشنهاد میکنم دو ست عزیز البته برای بحث در مورد این نرم افزار باید توی تاپیک خودش بری .:20:
اگه لینک دانلود ازش خواستی پ.خ بده
با تشکر :11:
babak_zn88
13-11-2011, 00:13
یا سلام من d7770 گرفتم اما نتونستم کانالهای 3d مثل sky34 رو 3D ببینیم.چیکار باید کنم؟تصویر در دو قسمت هست برای یکی شدنش چیکار باید کرد؟
امير موسر
13-11-2011, 06:50
یا سلام من d7770 گرفتم اما نتونستم کانالهای 3d مثل sky34 رو 3D ببینیم.چیکار باید کنم؟تصویر در دو قسمت هست برای یکی شدنش چیکار باید کرد؟
دكمه 3D كنترل رو بايد يزني !
دوسته عزیز شما مدل d7770 بهترین انتخاب واسه شماست از همه نظر نسبت به مدل هایی که گفتید بهتره و قیمتش هم دقیقآ با گارانتی و هدیه های پاییزه ( اشتراک وایمکس و سینمای خانگی ) 2 میلیون 900 هزار تومان هستش!!
ممنون از راهنمایی :31:
ninja001
13-11-2011, 23:58
سلام امروز یکدستگاه 6920 -40 اینچ گرفتم بدون سینما خانگی با گارانتی.از همه چیش راضیم به جز اینکه وقتی صفحه سیاهه یه قسمتش نورش زیاده یه قسمتش کمتر یه خورده حال گیریه.وایمکس هم دادن.دوستان سوالی داشتن در خدمتم.من تو بروجرد زندگی میکنم
salim2011
14-11-2011, 16:40
سلام به دوستان
اگه میشه راهنمایی کنید هیچی از مدل های tv سر در نمی اورم؟کدام مدل بهتره؟
:19:
سلام امروز یکدستگاه 6920 -40 اینچ گرفتم بدون سینما خانگی با گارانتی.از همه چیش راضیم به جز اینکه وقتی صفحه سیاهه یه قسمتش نورش زیاده یه قسمتش کمتر یه خورده حال گیریه.وایمکس هم دادن.دوستان سوالی داشتن در خدمتم.من تو بروجرد زندگی میکنم
دوست عزیز سلام
کیفیتش وقتی که شبکه دیجیتال تماشا می کنی چطوره ؟
دوستان با سلام
من می خواهم led d7770 بگیرم. به نظر شما با بودجه حدود 3 میلیون انتخاب خوبی است؟ ضمنا پیشنهاد شما خرید از نمایندگی با هدایاست یا خرید از بانه؟ راستی هدایای سامی تا کی ادامه داره؟:46:
راستی بین d6960 و d7770 اختلاف قیمت حدود 170 هزار تومانی است. آیا این اختلاف قیمت ارزش پرداخت دارد با توجه به اینکه اختلاف این دو مدل به ترتیب زیر اند:
نام محصول
46D7770 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
46D6960 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تنظیم دقیق نور Micro Dimming
دارد
ندارد
ارتباط از طریق دانگل WiFi
ندارد
ندارد
هرتز ( فرکانس تصویر )
200HERTZ
100HERTZ
انطباق تصویر
600HERTZ
400HERTZ
كنتراست
8.000.000:1
9.000.000:1
قیمت (ریال)
29.390.000
27.690.000
ninja001
15-11-2011, 23:48
دوست عزیز سلام
کیفیتش وقتی که شبکه دیجیتال تماشا می کنی چطوره ؟
sاینجا دیجیتال هنوز نداریم ولی کانال های SD رو با ----- HDMI نگاه میکنم خیلی خوبه.ولی با کابل AV نه زیاد.
در کل:
3D عالی
HD عالی
SD خوب...!
دوستان من میخوام یک LCD TV 32 بگیرم
بودجه یی که برای تلویزیون گذاشتم کنار کفاف خرید ال سی دی رو میده فقط.
مقرون به صرفه ترین ال سی دی 32 اینچ از بین سری 4 سامسونگ رو ممکنه بهم معرفی کنید؟
خودم این مدل رو انتخاب کردم....با قیمتی حدود 490 هزار
ممنون میشم راهنمایی کنید
amir_t6262
16-11-2011, 11:15
سلام به دوستان
اگه میشه راهنمایی کنید هیچی از مدل های tv سر در نمی اورم؟کدام مدل بهتره؟
:19:
بهتره چیه دوست عزیز؟
شما بودجه ات را مشخص کن.
بعد اینکه چی میخوای بگیری LED LCD یا پلاسما
دوستان بحثهای خوبی در مورد تفاوت اینها کرده اند.
بعد اینکه با تلویزیونت میخوای چیکار کنی؟ فقط TV یا ماهـ و اره یا بازی و فیلم.
soheil_julio
17-11-2011, 10:31
دوستان عزیزمن d6600 رو آپگرید کردم..به ورژن 1014 حالا تو تصاویر 3بعدی سایه زیاد میاندازه..ریست فکتوری هم کردم..کسی از دوستان ورژن قبلیشو داره؟
soheil_julio
17-11-2011, 20:19
دوستان عزیزمن d6600 رو آپگرید کردم..به ورژن 1014 حالا تو تصاویر 3بعدی سایه زیاد میاندازه..ریست فکتوری هم کردم..کسی از دوستان ورژن قبلیشو داره؟
دوستان گلم از بچه هایی که از بانه گرفتن از سرویس منو شون عکس میگیرن من ببینم..فکر کنم یه سری چیزارو عوض کردم ..افتضاح شده 3 بعدیش..من منتظرم میدونم خیلی ها مثل من همین مدل رو گرفتن..مرسی
mkhdcivil1358
17-11-2011, 23:47
با سلام
من قصد دارم از سري D7 ال.اي.ديهاي سامسونگ يكي بخرم:20:
مدل 46 اينچ D7000 توي بانه 2.3 ميليونه كه با ١٠٠ تومان هزينه حمل و نصب ميشه 2.4 ميليون
مدل 46 اينچ D7770 سامسرويس 2.9 ميليون با يك دستگاه سينما خانگي D555 با قيمت حدود ٦٣٠هزار تومان و وايمكس دوساله رايگان ١٢٨ مبين نت(قيمت حدود 470 هزار تومان) و شامل يك سال و نيم گارانتيه سام سرويسه.
هر دوشون هم دو تا عينك و چهار تا فيلم سه بعدي دارن.
حال سوال اينجاست............
اگر به لحاظ كيفيت اين دو مدل هيچ تفاوتي با هم ندارند اختلاف قيمت بخاطر چيه(به عبارت ديگه چرا سام سرويس اينقدر باهاش اشانتيون ميده)؟:13:
دوما اصلا ميدونيد مدلهاي ارائه شده توسط سام سرويس با مدلهاي اوريجينال چه تفاوتهايي داره و كدوم بهتره؟:2:
آخه شنيدم سام سرويس يك سري از امكانات رو برميداره؟!!!:18:
امير موسر
18-11-2011, 00:00
وايمكس دوساله رايگان ١٢٨ مبين نت(قيمت حدود 470 هزار تومان)
قیمت 2سال اشتراک وایمسک مبین نت منظورته اونقدره ؟!
قیمت مبین نتش رو رو خوده جعبه مودم زده زده هدیه سامسونگ قیمتشم زده 199.000 ! همش 12 گیگه حجمش با سرعت 128 ! چجوری 470.000 حساب کردیش !!؟
babak_zn88
18-11-2011, 12:38
ببخشید من چند روزه با d7770 میخوام برم اینترنت web browser پیام updating میزنه با اینترنت 512 هم 30 دقیقه گذاشتم و هنوز updating میزنه و فکر نکنم واقعا در خال updatesh باشه چیکار کنم این پیام برام نیاد؟
update shod..moshkel hal shod
باسلام خدمت دوستان عزیز
من ابتدا قصد خرید پلاسما 43D495 داشتم که بعد از مشورت با یه تعمیرکار tv کلا از خرید پلاسما منصرف شدم چون عمر کمتر و خرابی بیشتری دارند(گرچه کیفیت تصویر بهتری دارند).
حالا میخوام 40D6920 LED بگیرم نظرتون در مورد این tv چیه و مهمترین مزایا و معایبش چیه؟تا سقف بودجه 1500 (بدون هدایا) مدل های مناسب دیگه چی پیشنهاد میدین؟ (مدل 42lw57000 LG هم به نظرم جالب اومد که میگن سه بعدیش اثر منفی داره روی 2بعدیش. کیفیت تصویر2بعدی این دو در مقایسه با هم چطوره؟)
ببخشید اگه سوالام زیاد شد...
همون قیمتی که تو بازار باشه بر میدارنش !
من از نمایندگی شهرمون پرسیدم گفت اگه سینما خانگی رو نخایم50-60 تومن زیر قیمت فروش خودش!!! برمیداره...
نمیدونم این کارش قانونیه یا نه ولی خیلی دوست داشتم میشد به جایی شکایت یا اقلا اعتراض کرد...
سری C5000 آنتن دیجیتال دارن ؟
امکان ضبط وجود داره؟
hasanoooooooo
18-11-2011, 22:15
دوستان کسی تونسته pvr رو توی 6920 فعال کنه؟ همون ظبط تصاویر منظورمه؟ very important . tnx
kamell.kamell
19-11-2011, 12:54
سلام دوستان من میخوام یه d7000 سامسونگ بگیرم به نظر شما :
1- فرق بین UAD7000(مدل آسیایی)موجود دربانه وD7770 (نمایندگی سام سرویس)وUED7000(مدل اروپایی)چی هست؟
2- آیا با مدل اروپایی میتوان سیستم دیجیتال ایران را تماشا کرد؟
3- آیا مدل آسیایی UAD7000تیونردیجیتال داره ؟(تو بعضی از سایتها که به انگلیسی نوشته بود نداره) اما مدل جایگزین ایرانی D7770درسایت سامسونگ ایران نوشته داره
4-از مدلهای D7770و UAD7000 وUED7000 کدامیک کنترل تاچ اسکرین (دارای صفحه نمایش) را دارند؟کدامیک wifi دارند؟
5-من به تازگی گوشی galaxy s2خریده ام .میخوام بتونم با گوشی با tv ازطریق wifi ارتباط برقرار کنم .با کدامیک از مدلهای بالا میتوانم ؟ از اساتید محترم میخواهم زودتر مرا راهنمایی کنند.
تمامی این مدل ها دارای وای فای درونی هستند و با گوشی تون می تونید از طریق all shair ارتباط برقرار کنید درباره کنترل تاچ نمیشه مطمئن بود اوایل قرار بود داشته باشه بعد گفتند نداره و جدیدن باز تو تبلیغات میزنه که داره اون رو باید موقع خرید مطمئن شدید چون تا جایی که من می دونم هنوز بطور گسترده پخش نشده و نمیشه کانل مطمئن بود کنترل داره یا نه اما در کل با توجه به قیمت های بانه فکر کنم صرفه توخرید از همین تهران و با گارانتی باشه .
راستی بین d6960 و d7770 اختلاف قیمت حدود 170 هزار تومانی است. آیا این اختلاف قیمت ارزش پرداخت دارد با توجه به اینکه اختلاف این دو مدل به ترتیب زیر اند:
نام محصول
46D7770 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
46D6960 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تنظیم دقیق نور Micro Dimming
دارد
ندارد
ارتباط از طریق دانگل WiFi
ندارد
ندارد
هرتز ( فرکانس تصویر )
200HERTZ
100HERTZ
انطباق تصویر
600HERTZ
400HERTZ
كنتراست
8.000.000:1
9.000.000:1
قیمت (ریال)
29.390.000
27.690.000
دوستان کسی نمی تونه کمک کنه ؟ :13:
دوستان تو رنج قیمت 1200000 تا 1500000 چه مدلی را پیشنهاد می کنید . هم led معمولی و هم 3d . اصلا اون قدر تفاوت قیمت دارن که led معمولی بگیریم؟
kamell.kamell
20-11-2011, 10:32
سلام دوستان من میخوام یه d7000 سامسونگ بگیرم به نظر شما :
1- فرق بین UAD7000(مدل آسیایی)موجود دربانه وD7770 (نمایندگی سام سرویس)وUED7000(مدل اروپایی)چی هست؟
2- آیا با مدل اروپایی میتوان سیستم دیجیتال ایران را تماشا کرد؟
3- آیا مدل آسیایی UAD7000تیونردیجیتال داره ؟(تو بعضی از سایتها که به انگلیسی نوشته بود نداره) اما مدل جایگزین ایرانی D7770درسایت سامسونگ ایران نوشته داره
4-از مدلهای D7770و UAD7000 وUED7000 کدامیک کنترل تاچ اسکرین (دارای صفحه نمایش) را دارند؟کدامیک wifi دارند؟
5-من به تازگی گوشی galaxy s2خریده ام .میخوام بتونم با گوشی با tv ازطریق wifi ارتباط برقرار کنم .با کدامیک از مدلهای بالا میتوانم ؟ از اساتید محترم میخواهم زودتر مرا راهنمایی کنند.راستش من کمی گیج شدم:24::24::24::24::24: تیونر دیجیتال ای مدلها چی؟؟
دوستان کسی نمی تونه کمک کنه ؟ :13:
D7000 بگیر.
کنتراست و دقت نوردهی و هرتز بهتر داره. حیفه بخاطر 170 تومن ناقابل برید D6960 بگیرید.
david-ebi
20-11-2011, 13:29
صد در صد d7770 بهتر است و ارزش اختلاف قیمت بیش از این را دارد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.