مشاهده نسخه کامل
: Wave II نماد قدرت سیستم عامل بادا
mohsenfhm
25-04-2011, 22:06
نه دوست عزیز 350 نوش فکر نکنم باشه کجا این قیمت میداد؟:18:اخرین قیمتی که دارم 380 بود.......
دوستدار شما یاشار
خودم قیمت کردم ( علائدین )
اینم قیمت یک سایت اینترنتی ( شاپ )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان وقتی که برام اساماس میاد ساعت اساماس از ساعت گوشی یه ساعت جلوتر هست،چرا اینطوریه؟
mohsenfhm
27-04-2011, 08:36
دوستان وقتی که برام اساماس میاد ساعت اساماس از ساعت گوشی یه ساعت جلوتر هست،چرا اینطوریه؟
این مشکل مربوط به اپراتور هست :13:
mehdi30nema
27-04-2011, 09:45
بچه ها مشکل اسپوف کردن بازی ها حل شده ؟ یعنی میشه بازی های ویو 1 را روی ویو 2 اجرا کرد ؟
Yashar Cross
27-04-2011, 10:58
بچه ها مشکل اسپوف کردن بازی ها حل شده ؟ یعنی میشه بازی های ویو 1 را روی ویو 2 اجرا کرد ؟
نه دوست عزیز....شدنش میشه اجرا کرد ولی نیاز به اینترنت داره:41:
بعد من هم مشکل این دوستمون seeb sh دارم اس ام اس که میاد ساعتش متفاوته ....مطمینی از اوپراتوره چیکار باید کنیم درست شه؟
دوستدار شما یاشار
میگن شبکه با گوشیهای جدید سازگار نیست!!!!!!، c7,n8 هم همینطوری بود :13:
mehdi30nema
27-04-2011, 19:04
نه دوست عزیز....شدنش میشه اجرا کرد ولی نیاز به اینترنت داره:41:
دوستدار شما یاشار
ممنون ولی پس چه بازی هایی را اجرا میکنه ؟ بازی های free فقط ؟
Yashar Cross
28-04-2011, 16:04
ممنون ولی پس چه بازی هایی را اجرا میکنه ؟ بازی های free فقط ؟
بازي هاي ه ك شده رو مثل ويو1 اجرا ميكنه با اين تفاوت كه هنگام اجرا بايد بري از روي نت اجراش كني(samsungapps). من كه اصلا اين كارو دوست ندارم به غير از پولش اصلا ضايعست جلوي يكي بياي يه بازي بياري 2دقيقه طول بكشه ...:31:
اره ديگه بايد بازي هاي مجاني رو نصب كني توش چنتا باحال و باكيفيت هم هست من كه 10 صفحمو با مجاني پر كردم:20:سوال ديگه بود در خدمتم:40:
دوستدار شما ياشار
mehdi30nema
28-04-2011, 18:07
بازي هاي ه ك شده رو مثل ويو1 اجرا ميكنه با اين تفاوت كه هنگام اجرا بايد بري از روي نت اجراش كني(samsungapps). من كه اصلا اين كارو دوست ندارم به غير از پولش اصلا ضايعست جلوي يكي بياي يه بازي بياري 2دقيقه طول بكشه ...:31:
اره ديگه بايد بازي هاي مجاني رو نصب كني توش چنتا باحال و باكيفيت هم هست من كه 10 صفحمو با مجاني پر كردم:20:سوال ديگه بود در خدمتم:40:
دوستدار شما ياشار
مرسی . کلا بازی های مجانیش با کیفیت و سه بعدی هستند ؟
Makan_noor
28-04-2011, 18:53
یه خبر بد! بالاخره سامسونگ کار خودشو کرد و امروز اقدام به آپدیت سامسونگ اپزا کرد.شما وقتی به سامسونگ اپز می رین باید آپدیت کنید یا از فروشگاه نمی تونید استفاده کنید.گزینه ی لانچ حذف شده.دیگه برنامه و بازی های اسپوف شده دردسترس نیست.خیلی بد شد!!حالا باید چیکار کرد!!سامسونگ اشتباه کرد!!!!!!!!
Yashar Cross
28-04-2011, 23:12
مرسی . کلا بازی های مجانیش با کیفیت و سه بعدی هستند ؟
نه به غیر از چنتاشون ولی بازیهای پولیش خداست ولی حیف اون گزینه لانچ هم که دوستان میگن حذف شده فقط مجانی ...:31:بازی هایی که خوشم اومد که مجانی بودmrdork و nomzero و finalstricke 3d و ninja jumper و rugby kicks و.. باز یه کیفیتی داره ولی باقی بازی هاش ...شعره:31:
کلا اگه برای بازی میخوای بخری ویو1 بگیر.
دوستدار شما یاشار
adame_haji
29-04-2011, 03:59
یه خبر بد! بالاخره سامسونگ کار خودشو کرد و امروز اقدام به آپدیت سامسونگ اپزا کرد.شما وقتی به سامسونگ اپز می رین باید آپدیت کنید یا از فروشگاه نمی تونید استفاده کنید.گزینه ی لانچ حذف شده.دیگه برنامه و بازی های اسپوف شده دردسترس نیست.خیلی بد شد!!حالا باید چیکار کرد!!سامسونگ اشتباه کرد!!!!!!!!
اي بابا مسخرشو در آوردن ها
من همين الان از تهران برگشتم و wave مو خريدم
خدا لعنتشون كنه
خدا اوو آخرشونو ه ك كنه
مادر ننه ها
الان 4 صبحه من همين الان رسيدم خونه !!!
يدونه ويو 2 خانومم براي تولد برام خريد
منم يدونه ويو 1 براش خريدم كه عقب نمونم (جو گير شدم ديگه )
گوشي قبليش خيلي ضايع بود
ويو 2 بدون گارنتيش 348 خريدم (ركورد زدم ها !!!!)
ويو 1 بدون گارانتي 366
گوشي ويو 1 خوراك خانوماست . خيلي جم و جورتره
ويو 2 مردونه تره .
دوستان ضربدري هم ميشه !!!!! (زياد سخت نگيريد )
اما جالب اينجاست من از همون اول از ويو 2 خوشم اومد اما خانومم به شدت از ويو 1
جفتمون هم رنگ Gray خريديم كه زير نور لامپ فلزاي پشتش ته رنگ بنفش (يا بادمجوني) به خودش ميگيره كه خيلي زيبا ميكنه كار رو
البته رنگ 3 رنگ ديگه هم داشتن
سفيد (يا سيلور)
صورتي
مشكي فول
ويو 1 رنگش خيلي ساچورست (غلطت رنگ اشباه شده اي داره ) و خيلي رنگش گرم تره . كه اصلا از اين موضوع خوشم نمياد . البته غلظت از قدر سوپرآمولدش مياد
مقدار روشناييش خيلي عالي تره
كنتراستش كه خيلي خفن بيشتره (خوراك فيلمه
مبدل تقويم شمسي روش نصب نيست
منوي فارسيش كمي سوتي داره نصب به ويو 2
بازي ماشين سواري آسفالت روش نصبه كه خيلي خوبه
زاويه ديدش واقعا باز تره نصب به ويو 2
اون انحناي روي lcd ش ديوانه كننده قشنگه
خب حالا ويو 2
صفححه نمايشش محسوس بزرگ تره
بخاطر سايزش خيلي زيباتر به نظر ميرسه
دكمه وسطش نسبت به ويو 1 به شدت خوش دست تره
توي كارتنش يه كيف چرمي خيلي خوشكل داره
ديگه مزيت ديگه اي به غير از بادا 1.2 و اون تايپ هوشمند من چيز ديگه اي تا حالا نديدم
نور و كنتراست و شارپ بودن تصوير اگه در كنار ويو 1 قرار نديم براي خودش شاخيه
يه رم 16 گيگ توشيبا كلاس 4 گارانتي 2 سال به قيمت 35 خريدم (پاتريوتش 34) از طبقه منفي 2 علائدين
فقط دوستان رم برچسب lcd هندزفري و وسايل جانبي رو از اونجايي كه گوشي رو خريدين نخريد چون ميندازن تا اونجايي كه عرب ني انداخت !!!! (رم و به من ميگفت 50 تومن )
راستي همون اول كه ميريد تو مغازه از يارو بپرسين :
آقا ويو چند ؟
يارو ميگه مثلا 350
يعد بگين : من بدون setup (برنامه هاي چرت و پرت ريخن توي گوشي شما از طرف مهنس ماكروسافت مكينتاش بنگي خودشون به قيمت 30 هزار تومن !!!!!) و رم ميخوام
اونم ميگه 365
تازه اينجا بايد چونه بزنين
اگه طي نكنين يه فصل كتك هم بهتون ميزنن . از من گفتن
فعلا برم بخوابم تا فردا
يا علي
dark fear
29-04-2011, 13:49
برا من فقط در صورتی اینجور میشه که یه نفر با همراه اول (:2:) بهم پیامک بده! (خودم ایرانسل دارم)
===========
در مورد آپدیت شدن اپز، من حدس میزدم این کارو بکنه و آپدیت نکردم :31:
الان دارم بازی های پولی رو خیلی هلو بازی میکنم :27:
جدیدا fruit ninja .. hawx .. hoops.. nfs shift رو ریختم رو گوشی، واقعا وقتم رو پر کرده :18:
ناکس خیلی اعتیاد آوره بازیاش!!!! plants vs zombies رو با این که رو pc تموم کرده بودم، دوباره
رو گوشی تمومش کردم :31:
دوستان به هچ وجه آپدیت نکید اپز رو..!!
تا بادا2 هم انشالا واسه اونایی که آپدیت کردن، فرجی حاصل میشه :31:
سیستم عامل های اپن سورس خیلی راحت -- میشن.. :46:
dark fear
29-04-2011, 14:50
بچه ها یه وبلاگ بود که لینک بازی های هـک شده رو داشت... کسی آدرسش رو داره؟
یا کلا یه سایت میشناسید که به صورت منظم همه ی بازی های هـک شده رو داشته باشه؟ (یجز اون لینک مدیافایر)
mehdi30nema
29-04-2011, 15:06
دوستان تا اونجا که من فهمیدم برای اجرای بازی های ه ک شده روی ویو 2 باید به اینترنت وصل بود .
حالا چند تا سوال :
1 - با همین اینترنت همراه اول هم میشه وصل شد و بازی کرد ؟ ( به خاطر سرعت کمش میگم )
2 - وسط بازی چون به اینترنت وصلیم ، ممکنه بازی با افت فریم یا قطع شدن مواجه بشه ؟
راستی این مشکلی که میگن الان پیش اومده و دیگه همین بازی ها رو با اتصال به اینترنتم نمیشه بازی کرد چیه ؟ یعنی گوشی که الان از بیرون بخریم این اپز روش هست یا نه ؟
با تشکر
dark fear
29-04-2011, 15:17
دوستان تا اونجا که من فهمیدم برای اجرای بازی های -- شده روی ویو 2 باید به اینترنت وصل بود .
حالا چند تا سوال :
1 - با همین اینترنت همراه اول هم میشه وصل شد و بازی کرد ؟ ( به خاطر سرعت کمش میگم )
2 - وسط بازی چون به اینترنت وصلیم ، ممکنه بازی با افت فریم یا قطع شدن مواجه بشه ؟
راستی این مشکلی که میگن الان پیش اومده و دیگه همین بازی ها رو با اتصال به اینترنتم نمیشه بازی کرد چیه ؟ یعنی گوشی که الان از بیرون بخریم این اپز روش هست یا نه ؟
با تشکر
1- یکم اشتباه متوجه شدید :31:
فقط واسه لانچ بازی نیازه.. که خیلی مصرف کمی هم داره (شاید فوقش 10 کیلوبایت)
درمورد گوشی های فعلی بازار، این گوشی ها هنوز اپز آپدیت نشده و مشکلی نداره
دوستان نگران نباشید
به زودی امکان خرید نرم افزار های بادا برای ایران فعال میشه (توسط کارت شتاب!! )
mehdi30nema
29-04-2011, 19:57
1- یکم اشتباه متوجه شدید :31:
فقط واسه لانچ بازی نیازه.. که خیلی مصرف کمی هم داره (شاید فوقش 10 کیلوبایت)
درمورد گوشی های فعلی بازار، این گوشی ها هنوز اپز آپدیت نشده و مشکلی نداره
دوستان نگران نباشید
آقا ممنون
پس اگه من این گوشی را بگیرم تمام بازی های سه بعدی که روی ویو اجرا میشد را میتونم رو این هم اجرا کنم دیگه ؟
Makan_noor
29-04-2011, 23:36
در مورد آپدیت شدن اپز، من حدس میزدم این کارو بکنه و آپدیت نکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دارم بازی های پولی رو خیلی هلو بازی میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدا fruit ninja .. hawx .. hoops.. nfs shift رو ریختم رو گوشی، واقعا وقتم رو پر کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناکس خیلی اعتیاد آوره بازیاش!!!! plants vs zombies رو با این که رو pc تموم کرده بودم، دوباره
رو گوشی تمومش کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به هچ وجه آپدیت نکید اپز رو..!!
تا بادا2 هم انشالا واسه اونایی که آپدیت کردن، فرجی حاصل میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم عامل های اپن سورس خیلی راحت -- میشن.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نگران نباشید
خوش به حالت که آپدیت نکردی!حالا من موندم و حسرت این بازیا!8 صفحه بازی داشتم! حالا یه فلش با فریمور ترکیبی روسی می زنم ببینم چی میشه! تا اخر این ماه هم صبر میکنم شاید یه روش اسپوف جدید بیاد که البته بعید میدونم در غیر این صورت ناچارا به آندروید مهاجرت میکنم چون نه میتونم 6 ماه واسه بادا 2 صبر کنم و نه میخوام واسه یه بازی 7-8 یورو پول بدم.خیلی حیف شد. صرف نظر از سیستم عاملش با 400 تومن شما چه گوشی دیگه ای با این امکانات و سخت افزار می تونستید پیدا کنید؟ x10؟ :41: c7؟:41: سامسونگ ace؟:41:
adame_haji
30-04-2011, 04:21
دوستان يه مشكلي پيدا كردم
گوشي ويو 1 از ظهر تا حالا آنتنش تبديل شده به يه علامث ورود ممنوع(دايره قرمز كه توش يه خط كج هست )
وقتي شماره ميگيرمپيغام خطا در شبكه مياد
سمكارت جفتمون همراه اوله
سيمكارتارو عوض كردم بازم ويو 1 ورود ممنوع زده !!!!!
مشكل از سيمكارت پس نيست چون سيم اولي ويو 1 توي ويو 2 راحت اومد
رفتم توي منوي تنظيمات - اتصال - شبكه انتخاب شبكه رو روي حالت دستي و اوماتيك تست كردم (جواب نداد ) دوباره گذاشتم روي خودكار
گزينه حالت شبكه رو روي gsm 900/1800 گذاشتم جواب نداد (بازم برگردوندمش روي اتوماتيك
گزينه حالت پرواز هم خامووشه
جايي هست كه آنتن رو بشه يهو قطع كرد ؟ شايد از اونجا قطع شده ؟ (يه متورولا A1200 داشتم كه گزينه antten off داشت كه آنتن يهو قطع ميشه و خارج از محدوده شناخته ميشدم )
راستي رفته بودم ويو بخرم يه سر رفتم سراغ نمايندگي HTC . يارو ميگفت HTC Desire Z سي پي يوش 1 گيگا هرتزيه و بازي هاي PSP روش اجرا ميشه !!!!
روي ويو نميشه اجرا بشه ؟
dark fear
30-04-2011, 09:45
آقا ممنون
پس اگه من این گوشی را بگیرم تمام بازی های سه بعدی که روی ویو اجرا میشد را میتونم رو این هم اجرا کنم دیگه ؟
بله.. البته :10:
خوش به حالت که آپدیت نکردی!حالا من موندم و حسرت این بازیا!8 صفحه بازی داشتم! حالا یه فلش با فریمور ترکیبی روسی می زنم ببینم چی میشه! تا اخر این ماه هم صبر میکنم شاید یه روش اسپوف جدید بیاد که البته بعید میدونم در غیر این صورت ناچارا به آندروید مهاجرت میکنم چون نه میتونم 6 ماه واسه بادا 2 صبر کنم و نه میخوام واسه یه بازی 7-8 یورو پول بدم.خیلی حیف شد. صرف نظر از سیستم عاملش با 400 تومن شما چه گوشی دیگه ای با این امکانات و سخت افزار می تونستید پیدا کنید؟ x10؟ :41: c7؟:41: سامسونگ ace؟:41:
من حدس میزدم اینجور بشه و آپدیت نکردم.. :46:
درمورد فلش کردن که مشکلت قطعا حل میشه.. ولی 2باره آپدیت نکنیا :31:
درمورد بادا2 هم همین 2-3 ماه آینده میاد بابا :31:
درمورد اندروید هم حتما استحضار داری که اندروید از نظر بازی ، تقریبا داره عقب میفته.. بادا الان اسپایدر من و اسپلینتلسل رو داره!!!
درضمن.. تنها گوشی که شاید درحد ویو2 باشه، دیزایره که باتریش افتضاحه.. 2بار بازی کنی، تمومه :31:
دوستان يه مشكلي پيدا كردم
گوشي ويو 1 از ظهر تا حالا آنتنش تبديل شده به يه علامث ورود ممنوع(دايره قرمز كه توش يه خط كج هست )
وقتي شماره ميگيرمپيغام خطا در شبكه مياد
سمكارت جفتمون همراه اوله
سيمكارتارو عوض كردم بازم ويو 1 ورود ممنوع زده !!!!!
مشكل از سيمكارت پس نيست چون سيم اولي ويو 1 توي ويو 2 راحت اومد
رفتم توي منوي تنظيمات - اتصال - شبكه انتخاب شبكه رو روي حالت دستي و اوماتيك تست كردم (جواب نداد ) دوباره گذاشتم روي خودكار
گزينه حالت شبكه رو روي gsm 900/1800 گذاشتم جواب نداد (بازم برگردوندمش روي اتوماتيك
گزينه حالت پرواز هم خامووشه
جايي هست كه آنتن رو بشه يهو قطع كرد ؟ شايد از اونجا قطع شده ؟ (يه متورولا A1200 داشتم كه گزينه antten off داشت كه آنتن يهو قطع ميشه و خارج از محدوده شناخته ميشدم )
راستي رفته بودم ويو بخرم يه سر رفتم سراغ نمايندگي HTC . يارو ميگفت HTC Desire Z سي پي يوش 1 گيگا هرتزيه و بازي هاي PSP روش اجرا ميشه !!!!
روي ويو نميشه اجرا بشه ؟
درمورد سوال اولت، یه ریست کلی کن شاید درست بشه.. اگه نشد، ببر نمایندگی سامسونگ
سوال دوم، بازی های خود psp رو دیزایر اجرا نمیشه!! ولی سخت افزارش تواناییش رو داره..
هرچند سخت افزار ویو2 قوی تره:5:
شما برو بازی blade infinity روی آیفون رو ببین.. گرافیکش بی اغراق درحد عناوین قدیمی ps3 و xboxـه!!!
سخت افزار ویو2 از آیفون4 هم قوی تره.. پس توانایی اجرای این بازی رو هم داره..
دوستان بادا نرمافزار مسنجر مثل ebuddy یا nimbuzz داره؟
با اکثر جاواها و نرم افزارایی مثل اپرا و shmesenger و UC هم مشکل داره،یهو گوشی ریستارت میشه!!!!
dark fear
30-04-2011, 16:08
نرم افزار پارلینگو به صورت فابریک رو گوشی نصبه (تو منوی اصلی به اسم IM هست )
فیسبـوک گوشی هم امکان چت داره (آپدیت جدیدش)
با نیمباز جاوا هم من مشکل خاصی نداشتم.. فقط وقتی یوزر یاهو اد کردم ریست شد..
با اپرا مینی فابریک هم مشکلی نداره
ولی کلا گوشی با بعضی از جاوا ها مشکل داره
adame_haji
30-04-2011, 17:21
دوستان چون من 2 تا ويو رو با هم خريدم چند تا از دوستان براي پيغام خصوصي فرستادن و پرسيدن كدوم رو بخرن كه من جوابي رو كه به يكي از دوستان كه ميخواسته براي خانومش گوشي رو بخره و ترجريحا ميخواسته گوشي خانوم پسند باشه رو براتون ميزارم كه بقيه هم بخوننش
سلام
ببين عزيزم من همزمان 2 تاي اين گوشي رو خريدم يكي براي خودم يكي براي خانومم
من از اون دسته افرادي هستم كه براي خريدن يه جنسي بايد حتما كلي مطلب بخونم 1000 تا نظر سنجي بكنم ، چند صد تا كاتالوگ بالا پايين بكنم بعدش برم تحقيق فيزيكي بكنم
باور كن توي همه موارد فوق فقطويو بود كه تونست نمره فوق العاده بياره
من قبل از اينكه اين گوشي رو بخرم ساعت ها باهاش كار كردم (بيچاره اون نمايندگي ها كلي با گوشيشون ور رفتم )
خيي جالبه كه من از ويو 2 خودم به شدت راضيم و خانومم از ويو 1 !!!!
يعني ويو 1 زنونه پسنده چون ريزه ميزه تره و بخاطر يه انحنايي كه روي سطح LCD داره ناز تر شده قيافش ولي ويو 2 بخاطر بزرگي كه داره و طراحي و خوش دستي دكمه منوي وسطش به شدت تو دل بروتر هست
از وقتي ويو 2 رو ديدم خواب نداشتم تا بخرمش !!!!
ببين يه مقدار صفحه نمايشش بزرگ تره (نيم اينچ ) ولي همين يه مقدار خيلي تفاوتيه براي خودش يعني از ارتفاع صفحه دود 8-9 ميل بزرگتر و از عرض دقيقا 5 ميل
من وقتي گوشي خانومم رو دستم ميگيرم احساس خيلي بدي بهم دست ميده بخاطر كوچيكي LCD ش
اون زاويه ديد و كيفيت كمتر ويو 2 در صفحه نمايش هم يه حرف خيلي بيخوديه كه ملت گير دادن بهش
ببين ويو 2 صفحه نميشش Super Clear LCD هست يعني LCD معمولي نيست كه ميشه گفت از همه صفحه نمايش هاي بازار بهتره
يعني من نديدم صفحه نمايشي به اين كيفيت توي هيچ گوشيي . اما ويو 1 كه Super Amoled هست كه يه پله كيفيتش به مراتب بالاتره و فقط و فقط وقتي كيفيت و رنگ و لعاب محسوسه كه 2 تا گوشي كنار هم باشن
يعني طيف رنگي بيشتري رو ميتونه نمايش بده
الان مهم اين طيفه نيست . مهم تر كنتراست اونه
يعني مشكي ها رو خفن مشكي نشون ميده كه خيلي عاليه ولي ويو 2 مشكي ها كمي بور تر نشون ميده . كه البته كنتراستش از همه LCD هاي سينماي خانواده هم بهتره
زاويه ديد هم بر خلاف اون چيزي كه توي عكسهاي اينترنتي براي محكوم كردن ويو 2 نشون ميده نقطه كور نداره !!!
يعني اين نيست كه LCD رو بچخوني و تصوير از بين بره بلكه توي زاويه هاي خيلي با شيب بالاتر ويو 2 شروع ميكنه كنتراست رو از دست دادن ولي تا آخرين درجه تموم جزئيات تصوير نمايانه ولي با كنتراست كمتر
يعني ويو 1 فقط از لحاظ كنتراست خيلي شاخه وگرنه به گرد ويو 2 هم نميرسيد
يه مثال برات ميرنم
اگه يه صفحه مشكي رو باز كني توي ويو 1 و اگه در شب به صفحه نگاه كني اصلا متوجه نميشي صفحه نمايش از كجا شروع شده !!!! چچون كنتراست خيلي بالاست و رنگ مشكي كاملا خاموشه . اما ويو 2 دقيقا مشخصه از كجا صفحه نمايش شروع ميشه (چون مشكي بور شده)
توي آفتا مستقيم هم تقريبا مثل هم هستن ولي يه كوچولو ويو 1 بهتر نشون ميده
منو اگه قطع يد هم بكنن حاضر نميشم براي خودم ويو 1 بخرم
فقط و فقط ويو 2 رو دوست دارم
اما از من ميشنوي اگه براي خانومت داري گوشي رو ميخري حتما حتما ويو 1 رو بخر نه بخاطر اين مسائل بالا
بخاطر ايكه ويو 2 براي دست خانومها به شدت بزرگه و مطمئن باش (شك نكن ويو 2 توي ماه اول خريد 125 بار از دست خانومت ميفته زمين ) ولي ويو 1 بخاطر 5 ميل عرض كمتر خيلي توي دست خانومها بهتر ميشينه
و در ضمن طراحيش جوري كه خانومها بيشتر دوست دارن
مطمئنم اگه 2 تا گوشي رو بزاري جلوي خانومت 100 در صد خانومت ويو 1 و خودت ويو 2 رو انتخاب ميكني
قيمتشم الان 350 تومنه
با گارانتيش 410 تومن
هيچ فرقي هم با هم ندارن
تقلبي اين گوشي هم وجود نداره توي بازار
4 تا رنگ داره
صورتي (خيلي دخترونست )
سفييد يا همون سيلور (خانومها از اين گوشي خوششون مياد )
Gray يا خاكستري كه رنگ اورجينال اين گوشي هست و ويو 1 فقط همين يه رنگ و داره
مشكي خالص (اينم گزينه خوبيه اگه خاكستري نباشه )
من ديونه رنگ گري هستم 2 تاييمون هم گري خريديم
راستي ويو 1 داره ناياب ميشه من ويو 1 رو 368 خريدم
تهران خ جمهوري زير پل حافظ پاساژ علائدين (مركز موبايل ايران)
من از مغازه هاي بيرون پاساژ نمايندگي كامتل فروشگاه توكلي كه تابلو سبز داره خريدم
يه موضوع ديگه همون اول با يارو طي كن من فقط گوشي ميخوام . بگو كه نميخوام برام Setup كنين چون 30 تومن اضافه ميگيرن 4 تا برنامه جاوا رو رم كپي ميكننو ميگن برات فارسي ساز نصب كرديم و گوشيتو فلان فلان كرديم . در صورتي كه گوشي خودش فلان فلان داره نيازي به اين دزدي ها نداره
رم 16 گيگ يا 8 گيگ كلاس 4 توشيبا رو هم ميتوني با قيمت 35 تومن از طبقه 2 زير زمين ( منفي 2) از مركز رم فروشي بگيري ) در صورتي كه مغازه هاي همكف 50 تومن ميفروشن ( حواست باشه زير كلا 4 نخري چون سرتش پايينه . يه علامت دايره روي رم هست كه توش نوشته 4 . يعني كلاس 4 )
بر چسب محافظ LCD هم بگو نميخواي . بگو LCD ضد خشه و بونه بيار كه محافظ 3 تومني رو 8 تومن بهت نندازن . بعد از خريد برو يه مغازه ديگه به قيمت 3 تومن بخر بگو خودش برات بچسبونه . چون مغازه اوليه به قيمت 8 تومن ميخواد بندازه
كيف هم همينطور
كلا هيچ وقت لوازم جانبي رو از مغازه اي كه گوشي ميخري نخر . همون اول طي كن بگو آقا گوشي بدون لوازم چند .
خلاصه : ويو 1 براي گوشيي كه ميخواي براي خانومت بگيري پيشنهاد منه (نه براي خودت)
وسلام
دوبراه اين دوستمون پرسيدند كه
ميخواد ويو 1 براي خانومش بخره ولي براي خودش با سيستم عامل آندرويد چي بهتره
منم اينا رو براش نوشتم
...
حقيقت امر اينه كه نسبت Performance به قيمت گوشي توي اين محصول عدد خيلي پاييني ميده . يعني 350 تومن براي اين گوشي واقعا عجيبه (البته تمام گوشي هاي سامسونگ همين نكته درشون هست يعني قيمتشون نسبت به كاراييشون خيلي پايينه )
Wave II
ٌويو 1 كه البته يخورده عكسش بد افتاده
اگه به هزار دليل نخوايد اين گوشي ويو رو بگيريد ميتونيد گوشي هاي زير رو انتخاب كنيد
پيشنهاد اول من كه قيمتش يخورده بالاست حدود 700 هزار تومن
Samsung I9000 Galaxy S
در حال حاضر پيشرفته ترين گوشي بازار
قيمت 700 تومن
سوپر AMOLED
حافظه داخلی 8 یا 16 گیگابایتی
ویرایشگر اسناد آفیس
نرم افزارهای از پیش نصب شده بسیار عالی
سیستم عامل Android v2.1 به همراه رابط کاربری TouchWiz 3.0
پيشنهاد دوم من Samsung I9003 Galaxy SL
قيمتش حدود 550 هست
سيستم عامل Android OS, v2.2 - Froyo
عكاسي 5 مگا پيكسل
LCD 4 اينچ
يكي از گزينه هاي ديگه توي اين شرايط
Sony Ericsson XPERIA X10 هست
كه سيستم عاملش آندرويد 2.2 هست
كه من توي نمايندگيش كار كردم باهاش
بدنش ضعيف هست
زيبايي چنداني نداره
منوي واقعا دلسرد كننده اي داره
ولي گوشي خوبي هست
فيلم ها DivX/XviD پخش نميكنه
يكي ديگه از گزينه ها
HTC Desire Z هست كه تازه اومده
پردازنده 800 مگا هرتز
S-LCD در حد متوسط است
دوربين 5
كي بورد سخت افزاري
پشتیبانی از فرمت های ویدیویی DivX/XviD
Android 2.2 Froyo
گزينه بعدي
Motorola MILESTONE XT720
پردازنده 720 مگاهرتزی
دوربين 8
فيلم ها DivX/XviD پخش نميكنه
اينم آدرس بررسي تخصصي اين گوشي ها
Samsung I9000 Galaxy S قيمت حدود 700
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Samsung I9003 Galaxy SL قيمت حدود 515 تومن
موتورولا حدود 515
Sony Ericsson XPERIA X10 قيمت حدود 420 تومن
HTC قيمت حدود 550
قيمت 350 Wave II
اينم تفاوت عكاسي گوشي ها
موتورولا رو نگاه كن انگاري كپك زده عكسش
اينم ادامه مطالب كه پرسيده بودند گوشي بهتر چي هست
اما گفتن مثل اينكه براي تابستون داره ويو 3 مياد كه صداي 3بعدي هم ساپورت ميكنه و بادا 2 روش نصبه و خيي خفن تره ولي فكر كنم ديگه خيلي گرون باشه
همين الان ويو 1 كميابه تا 3 ماه ديگه كه ميخواي بخري ديگه پيدا نيمشه الان قيمش خيلي مناسبه
به نظر من الان بگير
يه موقع بحراني چيزي ميشه قيمتها ميكشه بالا
دوربين عكاسي (كانون 60D) قبل از عيد يك مليون دويست بود . الان پرسيدم شده بود 2 ميلون و 250 هزار !!!!!!!!!!
يعني 2 ماهه يك مليون و 50 گرون شده
بيخيال ويو 1 2 رو بچسب كه تموم پز و زيبايي و كلاس گذاشتن توي اين گوشه
يا علي
adame_haji
30-04-2011, 17:32
بچه ها ضبط مكالمه نداره اين گوشي ؟
وقتي با يه شخصي دارم صحبت ميكنم چجوري صداشو ضبط كنم ؟
يه چيزي هم خودم ياد گرفتم
اگه ميخواي سريع قفل گوشي رو باز كني
دكمه قفل رو 1 ثانيه نگه دار خودش قفل باز ميشه
ديگه لازم نيست روي صفحه با انگشت جت اسكي بازي نكني تا صفحه باز بشه !!!!!
mehdi30nema
30-04-2011, 19:42
بچه ها من تو موبایلستان هم چند بار پرسیدم ولی آخر یه جواب درست و حسابی نگرفتم . ممنون میشم یکی کامل برام توضیح بده که جریان اجرای بازی های -- شده روی ویو 2 چیه و این که الان میگن با آپدیت جدید دیگه اجرا نمیشه چی هست ؟
اگه آپدیت نکنیم چی میشه ، آیا میشه بازی کرد ؟
خواهش میکنم یکی کامل توضیح بده تا از شک و تردید در بیام .
با تشکر
dark fear
01-05-2011, 16:17
بچه ها ضبط مكالمه نداره اين گوشي ؟
وقتي با يه شخصي دارم صحبت ميكنم چجوري صداشو ضبط كنم ؟
يه چيزي هم خودم ياد گرفتم
اگه ميخواي سريع قفل گوشي رو باز كني
دكمه قفل رو 1 ثانيه نگه دار خودش قفل باز ميشه
ديگه لازم نيست روي صفحه با انگشت جت اسكي بازي نكني تا صفحه باز بشه !!!!!
ضبظ مکالمه تو بعضی از فریمور ها هست تو بعضیا نیست!! :31:
ولی برنامش هست فکر میکنم :46:
بچه ها من تو موبایلستان هم چند بار پرسیدم ولی آخر یه جواب درست و حسابی نگرفتم . ممنون میشم یکی کامل برام توضیح بده که جریان اجرای بازی های -- شده روی ویو 2 چیه و این که الان میگن با آپدیت جدید دیگه اجرا نمیشه چی هست ؟
اگه آپدیت نکنیم چی میشه ، آیا میشه بازی کرد ؟
خواهش میکنم یکی کامل توضیح بده تا از شک و تردید در بیام .
با تشکر
ببین دوست عزیز
برای اجرای بازی های هـک شده تو ویو2 باید اول روی آیکون "samsung apps" کلیک کنیم، بعد اسم بازی رایگان رو
سرچ کنیم و بزنیم روی "Launch" تا بازی اجرا بشه
اخیرا وقتی وارد مارکت میشیم، بعد از حدود یک دقیقه یه پیام میاد که باید اپز رو آپدیت کنید و فقط گزینه ی
"قبول" داره.. وقتی آپدیت بشه، گزینه ی Launch برداشته میشه!
ولی اوضاع زیاد بد نیست..
در واقع وقتی وارد مارکت شدی وقت کافی داریم که اسم بازی رو سرچ کنیم و اون رو اجرا کنیم..
اگه هم پیام آپدیت اومد، خارج میشیم و 2باره میایم
درد سر نداره
برای من که فرقی با گذشته نکرده.. مثل همیشه اسم بازی رو سرچ میکنم و اون رو اجرا میکنم :10:
mohsenfhm
01-05-2011, 19:03
اخیرا وقتی وارد مارکت میشیم، بعد از حدود یک دقیقه یه پیام میاد که باید اپز رو آپدیت کنید و فقط گزینه ی
ولی اوضاع زیاد بد نیست..
یعنی بازیهاش آنلاین اجرا میشه ؟؟
shayan.mr
01-05-2011, 20:11
ضبظ مکالمه تو بعضی از فریمور ها هست تو بعضیا نیست!! :31:
ولی برنامش هست فکر میکنم :46:
ببین دوست عزیز
برای اجرای بازی های هـک شده تو ویو2 باید اول روی آیکون "samsung apps" کلیک کنیم، بعد اسم بازی رایگان رو
ولی اوضاع زیاد بد نیست..
در واقع وقتی وارد مارکت شدی وقت کافی داریم که اسم بازی رو سرچ کنیم و اون رو اجرا کنیم..
درد سر نداره
برای من که فرقی با گذشته نکرده.. مثل همیشه اسم بازی رو سرچ میکنم و اون رو اجرا میکنم :10:
منم با این مشل مواجه شدم و اون اپدیت رو انجام دادم.
حالا باید چه کار کنم .؟
اگه میشه راهنمایی کنید.
(ای کاش از همون اول ویو1 رو گرفته بودم)
mehdi30nema
01-05-2011, 20:51
بچه ها بادا این قابلیت را داره که مثلا آیکون فیس بوک یا آیکون های دیگه را به صفحه اصلی ( جز ویجت ها ) منتقل کنیم ؟
ببین دوست عزیز
ولی اوضاع زیاد بد نیست..
درد سر نداره
برای من که فرقی با گذشته نکرده.. مثل همیشه اسم بازی رو سرچ میکنم و اون رو اجرا میکنم
ممنون
حالا دو تا سوال :
1 - یعنی کلا بازی های ویو را نمیشه دانلود کرد و تو گوشی ریخت و همیشه بازی کرد ؟ با حتما وصل شد به سامسونگ اپس ؟
2 - جاهایی که به اینترنت دسترسی نداریم ( مثلا وسط جاده تو بیایون ) نمیشه بازی کرد ؟
dark fear
02-05-2011, 05:44
یعنی بازیهاش آنلاین اجرا میشه ؟؟
نه بردار من.. فقط برای لانچ اینترنت لازمه.. (خیلی خیلی کم)
بچه ها بادا این قابلیت را داره که مثلا آیکون فیس بوک یا آیکون های دیگه را به صفحه اصلی ( جز ویجت ها ) منتقل کنیم ؟
ممنون
حالا دو تا سوال :
1 - یعنی کلا بازی های ویو را نمیشه دانلود کرد و تو گوشی ریخت و همیشه بازی کرد ؟ با حتما وصل شد به سامسونگ اپس ؟
2 - جاهایی که به اینترنت دسترسی نداریم ( مثلا وسط جاده تو بیایون ) نمیشه بازی کرد ؟
سوال اول: از طریق خود گوشی، نمیشه.. ولی تا دلت بخواد انواع ویجت ریخته.. میشه ویجتش رو دانلود کرد..
سوال دوم: نه نمیشه.. برای لانچ بازی، باید بریم اپز و از اونجا اجرا کنیم (کار 30 ثانیس!)
تو بیابون هم فقط میشه یه قل دو قل بازی کرد :31:
منم با این مشل مواجه شدم و اون اپدیت رو انجام دادم.
حالا باید چه کار کنم .؟
اگه میشه راهنمایی کنید.
(ای کاش از همون اول ویو1 رو گرفته بودم)
تنها راه، فلش کردنه
الان یه فریمور اومده که بازیا رو مثل ویو1 اجرا میکنه .. اگه مشکلی با فلش ندارید، بسم الله!
درضمن
از وقتی آپدیت جدید ویو1 اومده این گوشی هم مثل ویو2 شده و نیاز به فلش پیدا کرده.. پس از انتخابتون پشیمون نباشید..
mehdi30nema
02-05-2011, 10:22
من اندازه گوشی را دارم . کسی میتونه اندازه صفحه نمایش ( طول و عرض ) را بهم بگه ؟
میخام ببینم چه قدره .
dark fear
02-05-2011, 17:00
من اندازه گرفتم حدودا 81 در 50 میلیمتر
ولی با این اندازه ها چیزی دستتون نمیاد :31:
باید از نزدیک تو دستتون بگیرید
Yashar Cross
02-05-2011, 20:05
الان یه فریمور اومده که بازیا رو مثل ویو1 اجرا میکنه .. اگه مشکلی با فلش ندارید، بسم الله!
نه محمد من خودمو کشتم با این فریمور فلش کنم همش ارور میده فعلا هیچ راهی نیست...
بعد یه خبر بد گوشیم افتاد تو پیست موتور سواری 10 20 تا موتور از روش رد شد ولی چیزیش نشد فقط خط وخش افتاد روش...خیلی خر گوشیه:27:ولی میخوام بفروشمش ارک سونی بگیرم اخر دیزاینه این گوشی از نظر بازی وگیمینگ ارضام نکرد:31:
دوستدار شما یاشار
adame_haji
03-05-2011, 05:35
دوستان من اپرا 6 رو که باز میکم
هیچ صفحه ای باز نمیشه
ولی با دلفین میشه
آیا تنظیمات خاصی داره اپرا . یا باید جای خاصی چیزی تعیرف کنم
راستی برای پاک کردن برنامه ها از توی برنامه های بادا اون بالا گزینه تصحیح رو بزنم و گزینه دایره قرمز برنامه پاک میششه از بیخ و بن یا اینکه کنترل پنلی چیزی داره این گوشی برای این کار ؟
ممممممممممممممممنون
dark fear
03-05-2011, 09:40
سرور اپرا هیلتر شده
شما برو تو قسمت ستینگش ، ادونسد، بعد Http رو بذار رو سوکت احتمالا درست میشه
برای پاک کردن برنامه ها هم همونجور کافیه
dark fear
03-05-2011, 12:54
میخوام بفروشمش ارک سونی بگیرم اخر دیزاینه این گوشی از نظر بازی وگیمینگ ارضام نکرد:31:
دوستدار شما یاشار
درمورد خرید گوشی بت پیشنهاد میکنم صبر کنی
الان موقع مناسبی نیست چون گوشی های جدید در راهن :31:
شاید خدا خواست و تونستی گالاکسی اس2 بگیری!
نهایتش هم اینه که آرک رو با قیمت کمتر میخری!
شاید هم تا اون موقع و اومدن بادا2 کلا شگفت زده شدی و قید آندروید رو زدی :31:
به هرحال من پیشنهاد میکنم صبر کنی..
Makan_noor
03-05-2011, 19:51
بادا بادا مبارک بادا!!!!:31:
من درباره به آغوش بادا برگشتم!حالا نه تنها بازی ها و برنامه های اسپوف شده کار می کنن بلکه واسه اجرا نیازی به اینترنت هم ندارن.
قضیه از این قراره که من فریمور ترکیبی روسی زدم ولی نه به روشی که تو موبایلستان گفته شده بود.من فریمورم jpka1 بود.به جای اینکه مثل روش موبایلستان سه تا فریمور رو پشت سر هم فلش کنم اومدم فریمور روسی رو دانلود کردم و فقط فایلای app و fota رو رو گوشیم فلش زدم و...تمام.الان هم گوشیم فول فارسیه و هم راحت بازی می کنم البته الان که این پست رو می زنم فقط دو تا بازی رو امتحان کردم. تا فردا که بقیه ی بازی هام رو اسپوف می کنم دوباره بهتون خبر میدم.اما چنتا نکته : یکیش اینکه فارسی فقط تو خوندن اس ام اس و تو اینترنت درسته و جاهای دیگه مثل منو ممکنه حروف جداجدا و برعکس نشون داده بشه. دوم اینکه تو فایلای word و pdf فارسی پشتیبانی نمیشه. سوم اینکه تو این فریمور اصلا نباید از کیبورد فارسی استفاده کنید چون گوشی ری استارت میشه پس قید اس ام اس فارسی زدن رو باید بزنید.چهارم اینکه کایز دیگه گوشی رو نمیشناسه. پنجم اینکه این روش فقط برای فریمور jpka1 هستش اگه فریمورتون فرق داره از روش موبایلستان امتحان کنید. ششم اینکه مسئولیت این کار با خودتونه ولی اگه احیانا زدین گوشیتون رو پوکوندین کافیه فریمور jpka1 رو از موبایلستان بگیرین و دوباره فایلای app و fota گوشیتون رو به حالت اول برگردونین.
امیدوارم تا بادا 2 دیگه سامسونگ ما رو انگولک و اذیت نکنه! آمین!!!
دوستان سلام
من می خوام wave II بگریممی خواستم بدونم دوبینش قوی هستش چون خیلی مهمه و اینکه سیستم عاملش چه جوری هاس از سیمبین بهتره ؟
adame_haji
04-05-2011, 01:18
خب دادا جون Makan_noor گوشی بفروش
یه 11 چراغوه بخر با یه دستگاه PSP
11 چراغ قوه رو بزار روی منوی فول فارسی
PSP و هم هر چی بازی دوست داری روش نصب کن
هم گوشی فول فارسی داری
هم دشتگاه گیم که بازی های بیشماری داره ( متال گیر هم داره )
هر موقع هم دوست داشتی برو کافی نت اینترنت بازی کن
هر شب هم توی خواب یا سامسون گ فحش نمیدی و خواب بادا 5 رو نمیبینی
خلاص
یا علی
adame_haji
04-05-2011, 01:39
دوستان سلام
من می خوام wave II بگریممی خواستم بدونم دوبینش قوی هستش چون خیلی مهمه و اینکه سیستم عاملش چه جوری هاس از سیمبین بهتره ؟
آره بابا سیمبین چیه
جواد شده دیگه
سیستم عامل در حد اعلا
اینقدر اینترفی این گوشی نازه که آدم حاضر یه دست و یه پاشو بده ولی همچین گوشییی داشته باشه
n8 نوکیا رو دستت بگیری بعد از کار کردن با ویو 2 اوق میزنی رو n8
معرکست این گوشی
اگه دوست داشتی این پست رو بخون
فقط مشک بازی نصب کردن روی این گوشی داری که وقتی باز نصب میکنی برای هر بار بازی کردن باید 1 دقیقه وصل بشی به اینترنت تا بازی اجرا بشه که خیلی حال گیری هست
ولی ویو 1 این مشکل رو نداره بازی ه ک شده رو بریز و حالشو ببر
ولی حتما ویو 2 رو هم یه بلایی این ههکرها میارن سرش
ولی اگه بادا 2 بیاد یا همه چیز درست میشه یا همه چیز افتز
خلاصه من بی بازی
با بازی
بی اسپوف
با اسپوف
دل از این گوشی نمیکنم
یا علی مدد
Yashar Cross
04-05-2011, 10:00
درمورد خرید گوشی بت پیشنهاد میکنم صبر کنی
الان موقع مناسبی نیست چون گوشی های جدید در راهن :31:
شاید خدا خواست و تونستی گالاکسی اس2 بگیری!
نهایتش هم اینه که آرک رو با قیمت کمتر میخری!
شاید هم تا اون موقع و اومدن بادا2 کلا شگفت زده شدی و قید آندروید رو زدی :31:
به هرحال من پیشنهاد میکنم صبر کنی..
اتفاقا همین کارو میخوام بکنم کمتر از یک ماه دیگه گلکسی2 میاد و میخوره تو سر این ارک و...100 درصد مطمینم پولم به گلکسی2 نمیرسه ولی صبر میکنم اگه اختلاف قیمت زیادی نداشت گلکسی2 میگیرم بهترین دوهسته ای اگه نشد بهترین تک هسته ای رو میگیرم..هر چی قسمته فعلا ارک نمیرزه 550 تا 600 میارزه:46:
من درباره به آغوش بادا برگشتم!حالا نه تنها بازی ها و برنامه های اسپوف شده کار می کنن بلکه واسه اجرا نیازی به اینترنت هم ندارن.
قضیه از این قراره که من فریمور ترکیبی روسی زدم ولی نه به روشی که تو موبایلستان گفته شده بود.من فریمورم jpka1 بود.به جای اینکه مثل روش موبایلستان سه تا فریمور رو پشت سر هم فلش کنم اومدم فریمور روسی رو دانلود کردم و فقط فایلای app و fota رو رو گوشیم فلش زدم و...تمام.الان هم گوشیم فول فارسیه و هم راحت بازی می کنم البته الان که این پست رو می زنم فقط دو تا بازی رو امتحان کردم. تا فردا که بقیه ی بازی هام رو اسپوف می کنم دوباره بهتون خبر میدم.اما چنتا نکته : یکیش اینکه فارسی فقط تو خوندن اس ام اس و تو اینترنت درسته و جاهای دیگه مثل منو ممکنه حروف جداجدا و برعکس نشون داده بشه. دوم اینکه تو فایلای word و pdf فارسی پشتیبانی نمیشه. سوم اینکه تو این فریمور اصلا نباید از کیبورد فارسی استفاده کنید چون گوشی ری استارت میشه پس قید اس ام اس فارسی زدن رو باید بزنید.چهارم اینکه کایز دیگه گوشی رو نمیشناسه. پنجم اینکه این روش فقط برای فریمور jpka1 هستش اگه فریمورتون فرق داره از روش موبایلستان امتحان کنید. ششم اینکه مسئولیت این کار با خودتونه ولی اگه احیانا زدین گوشیتون رو پوکوندین کافیه فریمور jpka1 رو از موبایلستان بگیرین و دوباره فایلای app و fota گوشیتون رو به حالت اول برگردونین.
ماکان جان من فریمور روسی دارم ولی توش فایل فوتا نداره حتی jpka1 هم دارم اونم فایل فوتا نداره البته اسمش jpka1 +arabic maps هست....اگه ممکنه این چنتا رو نه کل فریمور یه جا اپ کن :11:
بعد من طبق روش موبایلستان رفتم همون که گفتی 3 بار فلش کن و......همش ارور فوتا میداد...اگه راهنماییم کنی بتونم این کارو بکنم بدون اینترنت دیگه گوشیمو نمیفروشم:27:
دوستدار شما یاشار
mehdi30nema
04-05-2011, 10:19
فقط باید قید استفاده از کیبورد فارسی را زد یا از کیبورد انگلیسی هم نباید استفاده کرد ؟
Makan_noor
04-05-2011, 12:28
ماکان جان من فریمور روسی دارم ولی توش فایل فوتا نداره حتی jpka1 هم دارم اونم فایل فوتا نداره البته اسمش jpka1 +arabic maps هست....اگه ممکنه این چنتا رو نه کل فریمور یه جا اپ کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد من طبق روش موبایلستان رفتم همون که گفتی 3 بار فلش کن و......همش ارور فوتا میداد...اگه راهنماییم کنی بتونم این کارو بکنم بدون اینترنت دیگه گوشیمو نمیفروشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستدار شما یاشار
این لینک فایل فوتای روسی:
اما من خودم فریمور فول فارسی رو ندارم که فایل فوتاش رو واست بذارم. اون jpka1 هم که تو موبایلستان لینک دانلودش گذاشته شده هم ظاهرا فایل فوتا نداره. نمیدونم شاید اصلا این فریمور فوتا نداره!!!بعدشم دقت کن موقع انتخاب فایل app تو فریمور روسی دو تا فایل می بینی.اونی که اسمش طولانی تره(فک کنم app-compressed بود) رو انتخاب کن.من الان 10 تا بازی و برنامه ی اسپوف شده دارم.سرعت گوشیم هم کم نشده و هیچ باگ جدیدی نسبت به فریمور قبلی مشاهده نشده به غیر از اون مواردی که قبلا گفتم!البته خدا رو چه دیدی شاید زد و فردا گوشیم یهویی پوکید.اگه این روش رو امتحان کردی خدای نکرده بلایی سر گوشیت اومد از من به دل نگیریا!!!!!
فقط باید قید استفاده از کیبورد فارسی را زد یا از کیبورد انگلیسی هم نباید استفاده کرد ؟
نه فقط کیبورد فارسی کار نمیکنه!اگه کل کیبورد کار نمیکرد که این روش به درد نخور بود!کیبورد انگلیسی مشکلی نداره!
سلام دوستان
من می خوام یسی از این مدل گوشیها بخرم
البته از دی جی کالا حالا قیمت زده 367 هزار تومان البته چینی هستم به نظرتون بگیرم
کسی جایی رو میشناسه که مال کشور دیگه مثل مجار یا کره بگیرم
adame_haji
04-05-2011, 15:46
سلام دوستان
من می خوام یسی از این مدل گوشیها بخرم
البته از دی جی کالا حالا قیمت زده 367 هزار تومان البته چینی هستم به نظرتون بگیرم
کسی جایی رو میشناسه که مال کشور دیگه مثل مجار یا کره بگیرم
همونو بخر
مجار نداره . مگه نوکیاست
سری اول گوشی ها که میاد خود کره میزنه بعد از چند وقت چین میزنه
که از نظر من هیچ فرقی با هم ندارن . چون درجه 1 چین تولید میشه
خیالت راحت باشه
اگه بری علائدین میتونی 350 هم گیر بیاری
من چون ویو 1 و 2 رو با هم خریبدم 348 گرفتم ویو 2 رو
367 ویو 1 رو خریدم
یا علی
majidrabiei
04-05-2011, 18:41
اگه بری علائدین میتونی 350 هم گیر بیاری
من چون ویو 1 و 2 رو با هم خریبدم 348 گرفتم ویو 2 رو
367 ویو 1 رو خریدم
سایت mobile.ir این گوشی را 345 تومن هم میده . این که تا چه حد مطمئن باشه نمیدونم .
mohsenfhm
04-05-2011, 19:17
سایت mobile.ir این گوشی را 345 تومن هم میده . این که تا چه حد مطمئن باشه نمیدونم .
سایت شاپ هم میده 360
majidrabiei
04-05-2011, 20:46
سایت mobile.ir در واقع یک سایت فروش اینتزنتی نیست بلکه سایتی است که یک فروشنده می تواند در آنجا ثبت نام کند و محصولات خود را برای فروش بگذارد و این سایت فقط اطلاعات فروشنده را نشان می دهد که باید با وی تماس بگیرید و برای هر گوشی چندین فروشنده با قیمتهای مختلف وجود دارد .
برای wave هم انواع فروشنده از 345 تا 450 تومن وجود دارد .
در ضمن افراد عادی هم می توانند گوشی های دست دو خود را برای فروش در این سایت معرفی کنند .
دوستان توی سایت vod.divx جایی نیس که بخوایم رجیستر کد رو وارد کنیم که!!!! کل سایت رو گشتم
دوستان سلام
من تو شهرمون برا یخرید رفتم که فقط مارک کره داشت با گرانتی علائدین که قیمتش 420 تومن بود در صورتیکه در سایت دی جی کالا قیمتش 367 تومن هستش بدون گارانتی و چینی هستش و سایت گوشی شاپ هم زده 390 با گارانتی پارسه که کره هستش حالا کدوم بهتره ؟ اصلا تفاوتی می کنند؟
adame_haji
05-05-2011, 02:08
دوستان سلام
من تو شهرمون برا یخرید رفتم که فقط مارک کره داشت با گرانتی علائدین که قیمتش 420 تومن بود در صورتیکه در سایت دی جی کالا قیمتش 367 تومن هستش بدون گارانتی و چینی هستش و سایت گوشی شاپ هم زده 390 با گارانتی پارسه که کره هستش حالا کدوم بهتره ؟ اصلا تفاوتی می کنند؟
باور کن هیچ تفاوتی نمیکنه
اگه کره باشه که نیست ، یعنی از 6 ماه پیش انبار کرده که فریمورش هم قدیمیه (که بعیده کسی انبار کرده باشه )
410 تومن گارانتی پارس مایکروتل هست که جلوی چشمات کارتن رو باز میکنه
منم 348 گرفتم پلمپ بود . بدون گارانتی
در ظمن حواست باشه مغازه میاد میگه 345 بعد میگه باید نرم افزار هم بریزم که فارسی بشه و -- بشه گوشیت
30-40 تومن باید فارسی سازی و -- میگیره
میگه بدون رم هم بهت نمیفروشم
رم 16 گیگ کلا 4 توشیبای 35 تومنی رو بهت میفرشوه 50 تومن
برچسب LCD 3 تومنی رو هم برات میچسبوه 8 هزار تومن که میکنه سر جمع 433 تومن
که من قید کردم با یارو بدون setup و رم برچسب میخوام در ظمن حتما فارسی شده باشه
یا رو هم که بازار اون روزش کسات بود به لهجه رشتی گفت :
آی به چشــــــــم . پسر جان (با ضممه روی پ )
348 گوشی
35 رم
3 تومن برچسب
شد 386
یا علی مدد
Makan_noor
06-05-2011, 08:27
سلام دوستان
بالاخره برنامه ی navitel که یه برنامه ی عالی مکان یابی ، ناوبری و gps هستش و مدتی قبل واسه بادا اومده بود -- شد و اکنون شما می تونین از نقشه های گارمین روی گوشیتون استفاده کنید ودیگه از برنامه های جاوا واسه این کار بی نیاز بشین.من خودم این برنامه رو تست کردم و عالی کار میکنه.نقشه هاشم دارای جزئیات زیادی هست.از همه مهم تر ناوبری عالی همراه با فرمان های صوتی اونه که بسیار خوبه.فقط چنتا مشکل باهاش داشتم.اول اینکه سرعت اتصال به ماهواره تو این برنامه کنده یعنی اگه حتی شما قبل از ورود به برنامه ماهواره ها رو پیدا کرده باشین و بعد وارد این برنامه بشین باز حدود 10 دقیقه ای طول می کشه تا این برنامه دوباره gps رو ست کنه.دوم اینکه با اینکه نقشه های خوبی داره ولی در مقابل نقشه های گوگل مپ ناقص به نظر میاد.
برای آموزش چگونگی نصب و استفاده از این برنامه به تاپیک زیر در موبایلستان سر بزنید.نحوه ی کار در پست های شماره 38 و 40 آموزش داده شده است:
باور کن هیچ تفاوتی نمیکنه
اگه کره باشه که نیست ، یعنی از 6 ماه پیش انبار کرده که فریمورش هم قدیمیه (که بعیده کسی انبار کرده باشه )
410 تومن گارانتی پارس مایکروتل هست که جلوی چشمات کارتن رو باز میکنه
منم 348 گرفتم پلمپ بود . بدون گارانتی
در ظمن حواست باشه مغازه میاد میگه 345 بعد میگه باید نرم افزار هم بریزم که فارسی بشه و -- بشه گوشیت
30-40 تومن باید فارسی سازی و -- میگیره
میگه بدون رم هم بهت نمیفروشم
رم 16 گیگ کلا 4 توشیبای 35 تومنی رو بهت میفرشوه 50 تومن
برچسب LCD 3 تومنی رو هم برات میچسبوه 8 هزار تومن که میکنه سر جمع 433 تومن
که من قید کردم با یارو بدون setup و رم برچسب میخوام در ظمن حتما فارسی شده باشه
یا رو هم که بازار اون روزش کسات بود به لهجه رشتی گفت :
آی به چشــــــــم . پسر جان (با ضممه روی پ )
348 گوشی
35 رم
3 تومن برچسب
شد 386
یا علی مدد
سلام دوست عزیز
ممنون از پاسختون
حالا سوال اینکه این گوشی شما که 386 پول براش دادی آیا مارک چینی هستش و اینکه گارانتی داره یا نه ؟
adame_haji
06-05-2011, 23:05
سلام دوست عزیز
ممنون از پاسختون
حالا سوال اینکه این گوشی شما که 386 پول براش دادی آیا مارک چینی هستش و اینکه گارانتی داره یا نه ؟
گوشی رو با گارنتی غیر معتبر خریدم
گارانتی داره اسمش یادم نیست کجاست
یعنی از اون گرانتی ها که نداشته باشه بهتره
پارس مایکروتل که گارانتی اصلی هست 410 تومنه توی نمایندگی سامسونگ
اونم چینی هست
که داخلش تایپ شده Made By Sumsung
یعنی ننوشته Made By China
برای منم نوشته Made By Sumsung
ولی برای سری اول ها نشوته بود Made By Korea
آقا جان خودتو اذیت نکن دیگه ساخت کره وجود نداره
چون گوشی تکنولوژیش پیشرفست هنوز تقلبی داخل بازار ندادند مثل یعنضی از گوشی های سامسونگ
هر ویو 2 ای خریدی اگه تقلبی بود برو بانک پارساین بگو Adame_haji گفت پول منو پس بدین !!!!!!
در ضمن الان تمام محصولا ت آمریکایی هم توی چین داره ساخته میشه و درجه 1 هستن
چین درجه 5 هم داره ولی گوشی سامسونگ 50 تومنی هم خارج از لیسانس سامشونگ هم تولید نمیشه خیالت راحت
N8 رو برو از دست فروش های دم علائدین بگیر 150 تومن !!!!!!!!!!!!
چون تقلبی چینیش اومده
ولی سامسونگ از این خبر ها نیست
اگه یه بار دیگه بگی چین ها . میرم طبعه چین میشم
Yashar Cross
07-05-2011, 10:47
سلام دوستان
بالاخره برنامه ی navitel که یه برنامه ی عالی مکان یابی ، ناوبری و gps هستش و مدتی قبل واسه بادا اومده بود -- شد و اکنون شما می تونین از نقشه های گارمین روی گوشیتون استفاده کنید ودیگه از برنامه های جاوا واسه این کار بی نیاز بشین.من خودم این برنامه رو تست کردم و عالی کار میکنه.نقشه هاشم دارای جزئیات زیادی هست.از همه مهم تر ناوبری عالی همراه با فرمان های صوتی اونه که بسیار خوبه.فقط چنتا مشکل باهاش داشتم.اول اینکه سرعت اتصال به ماهواره تو این برنامه کنده یعنی اگه حتی شما قبل از ورود به برنامه ماهواره ها رو پیدا کرده باشین و بعد وارد این برنامه بشین باز حدود 10 دقیقه ای طول می کشه تا این برنامه دوباره gps رو ست کنه.دوم اینکه با اینکه نقشه های خوبی داره ولی در مقابل نقشه های گوگل مپ ناقص به نظر میاد.
برای آموزش چگونگی نصب و استفاده از این برنامه به تاپیک زیر در موبایلستان سر بزنید.نحوه ی کار در پست های شماره 38 و 40 آموزش داده شده است:
خوش به حالت پسر میتونی بازی های ه ک شده رو اجرا کنی....:8:اگه ممکنه این روشی که انجام دادی تا گوشیت این جوری شد (بدون اینترنت).رو برام یه لینکی چیزی بده ببینیم چجوریه هر چی گشتم پیدا نکردم:40:
در ضمن میخوام گوشیمو (s8530) بفروشم هر کی خواست پ.خ بده:10:
دوستدار شما یاشار
mohsenfhm
07-05-2011, 17:21
سلام
دوستان به نظرتون این گوشی ارزونتر هم میشه ؟
WOLF PACK
07-05-2011, 19:04
سلام دوستان.
می خواستم بدونم این گوشی چطوره؟؟؟خوبه؟اشکال خاصی نداره؟؟قیمتش چنده؟؟
به نظرتون این گوشی رو بگیرم یا مدل های بهتر از اینم هست؟؟(تو رنج قیمتش)
adame_haji
07-05-2011, 19:23
خوش به حالت پسر میتونی بازی های ه ک شده رو اجرا کنی....:8:اگه ممکنه این روشی که انجام دادی تا گوشیت این جوری شد (بدون اینترنت).رو برام یه لینکی چیزی بده ببینیم چجوریه هر چی گشتم پیدا نکردم:40:
در ضمن میخوام گوشیمو (s8530) بفروشم هر کی خواست پ.خ بده:10:
دوستدار شما یاشار
یاشار دلمون برات تنگ میشه
حال میکنی ها ...
موتور کراس و ارگ و Gameing و ...
سلام دوستان.
می خواستم بدونم این گوشی چطوره؟؟؟خوبه؟اشکال خاصی نداره؟؟قیمتش چنده؟؟
به نظرتون این گوشی رو بگیرم یا مدل های بهتر از اینم هست؟؟(تو رنج قیمتش)
توی این رنج نه چیزی نیست
اشکارل خاصش اینه که توی ویو 2 بازی -- شده فعلا نمیشه نصب کنی
ولی ویو 1 میشه
منم تازه گوشی ویو 2 خریدم کاملا ازش راضی هستم ولی بازی مجانی فعلا میشه براش نصب کرد
البته یه ویو 1 هم برای خانومم خریدم روی اون بازی میکنم
سلام
دوستان به نظرتون این گوشی ارزونتر هم میشه ؟
بعید میدونم
قیمتش قبلا 450 بود بعد شد 500 حالا 350 گیر میاد
Yashar Cross
07-05-2011, 22:11
[/QUOTE]
یاشار دلمون برات تنگ میشه نوکرتم داداشی...:40:سر میزنیم بهتون:31:
حال میکنی ها ...برای چی...
موتور کراس و ارگ و Gameing و ...اره دیگه میخوام ارک بگیرم خیلی نازه اخر دیزاینه بعد فکر کنم از نظر بازی راضیم کنه...یا شاید xperia play گرفتم...بعد مگه تو موتور کراس میشناسی؟موتور داری؟:18:بعد اسم شریفت چیه؟:27:
بعد اقا محسن عمراناش ازین قیمت بیاد پایین 350 اگه باشه خیلی مفته:10:
دوستدار شما یاشار
WOLF PACK
07-05-2011, 23:10
دوستان کیفیت صدای گوشی با هدفون چطوریه؟؟خوبه؟از لحاظ کیفیت و بلندی و bass؟؟؟؟
بعد اینکه از لحاظ ساپورت نرم افزار چجوریه؟؟فایل pdf رو اجرا میکنه؟؟
ممنون اگه کامل راهنماییم کنید
دوستان شما دیکشنری آریانپور رو از قسمت reference,samsungapp دانلود کردین؟
مشکل داره؟
واسه من که فقط صفحه اولش میاد بعدش خارج میشه از برنامه!!!!!
adame_haji
08-05-2011, 00:41
یاشار جان بابت همین موتور بازی و گوشی بازی و ذت دنبا و آخرت و میگم حال میکنی دیگه
خووب داری جوونی میکنی ها
مثل ما نبودی که از جوونی فقط طعم اینا رو چشیدیم
Resident Evil 1-5
Tomb Raider 1-9
Fear Effect 1-2
Metal Gear Solid 1-3 (چهارش رو ps3 نداشتم بازی کنم !!!! )
Alone In The Dark 1-2
Tenchu 1-2
Silent Hil 1-5
Dinocrises 1-2
Parasit EVE 1-2
Teaken 1-5
Mortal Kombat ها
Road Rash
oddworld
Ace Combat 2-3
Apocalypse
Bust A Move
Vampire Hunter
Crash Bandicoot 2-4
Die Hard Trilogy
Driver 1-2
Duke Nukem
vigilante 8
Twisted Metal
دیگه هرچی فکر میکنم چیزی یادم نمیاد
تقریبا حدود 90 درصد باز های بالا خودم رفتم آخرشون
مخ کلوپ بودم ان زمونا
جوونی ما هم اونجوری بود
البته اسم هایی که گفتم از PS1 بود . دیگه از زمان آتاری 2600 و قبل ترش TV Game نمیگم که کسی اونو ندیده . مال زمانهای خیلی قدیمه
بگذرییم
راستی خودم موتر کراس ندارم . ولی همسایمون توی خیابون ماشین بهش میزنه 2 ملیون برای خسارت میبندن . اینم پولو میگیره و میره موتور کراس میخره
خلاصه همسایه ها از صدای متور این خواب نداشتم
از زمین و زمان میپرید . از این اماراتی ها بود
میگفت پلیس بگیره با اره برقی نصفش میکنه
قبل از مرگش موتورو فروخت (نمرده ها . منظورم اینه خودشو با موتور به کشتن نداد!!)
دوستان کیفیت صدای گوشی با هدفون چطوریه؟؟خوبه؟از لحاظ کیفیت و بلندی و bass؟؟؟؟
بعد اینکه از لحاظ ساپورت نرم افزار چجوریه؟؟فایل pdf رو اجرا میکنه؟؟
ممنون اگه کامل راهنماییم کنید
توی سایت
این گوشی رو با این عنوان نام برده :
-پخش کننده موسیقی فوق العاده
-کیفیت صدای بسیار خوب
Samsung S8500 Wave یکی از بهترین عملکردهایی را که تا به حال دیده بودیم در آزمون کیفیت صدای ما از خود نشان داد و خوشحالیم که می بینیم جانشین آن یعنی Wave II هم ما را مایوس نمی کند.
در هنگام اتصال گوشی به یک تقویت کننده صوتی خارجی ، صدای گوشی فوق العاده است. در این شرایط Samsung S8530 Wave II عملکردی خارق العاده دارد و هیچ نقظه ضعفی در آن مشاهده نمی شود. دامنه پویای واید ، پاسخدهی عالی به فرکانس ها ، سطح نویز عالی و نبود انحراف سبب می شوند که Wave II در این قسمت امتیاز کامل را کسب کند. بلندی صدای گوشی هم در سطح مناسبی است.
واقعا پخش صداش عالیه
توی هد ست شفافیت به شدت بالاست
البته از لحاظ بلندی صدا مثل بعضی از گوش های تقویت شده گکوش رو کر نمیکنه ولی از لحاظ ظرافت عالیست
یه گزینه Bass Enhansment توی منو داره که وقتی که روشن میکنی یه Bass حالی میده که کف و خون قاطی میکنی
من موندم این Bass از کجای این هد ست به اینکوچولویی میاد بیرون !!!!!!
البته اگه از هدست استفاده میکنی باید روی اکوایزر Rock باشی تا از آهنگ لذت ببری
mohsenfhm
08-05-2011, 08:19
بچه ها کیفیت صفحه نمایش نسبت به گالاکسی اس خیلی کمتره ؟؟
Makan_noor
08-05-2011, 09:03
خوش به حالت پسر میتونی بازی های ه ک شده رو اجرا کنی....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگه ممکنه این روشی که انجام دادی تا گوشیت این جوری شد (بدون اینترنت).رو برام یه لینکی چیزی بده ببینیم چجوریه هر چی گشتم پیدا نکردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن میخوام گوشیمو (s8530) بفروشم هر کی خواست پ.خ بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار سختی نیست.کافیه برنامه مولتی لودر رو باز کنی و مثل عکس زیر عمل کنی.اول اون بالا تیک LS16410 رو بزن.هیچ کدوم از تیک های بوت چنیج و فول دانلود و اینا رو هم نزن.بعدش تو قسمت APP آدرس فایل APP فریمور روسی رو وارد کن(اونی که اسمش طولانی تره) بعدش تو قسمت FOTA آدرس فایل فوتای روسی رو وارد کن.بعد گوشیت رو در حالی که سیم کارت و مموریش رو درآوردی ببر تو حالت دانلود مود(کلیداش دقیق یادم نیست ولی فک کنم همزمان باید کلید های قفل+ولوم پایین+منو رو فشار بدی) وقتی گوشیت رفت تو حالت دانلودینگ با کابل به کامپیوتر وصل کن.در این حالت گوشیت باید خودکار وصل بشه و گزینه ی دانلود تو برنامه فعال بشه وگرنه خودت دستی پورت سرچ کن تا برنامه یه COM بشناسه و به گوشی وصل بشه.در نهایت گزینه ی دانلود رو بزن و تمام.فقط اگه قبل این کارا گوشیت رو یه مستر ریست هم بکنی بد نیست.
پ.ن: شما چنتا گوشی فروشی دارین؟!!!اون سونی اریکسون و کوربی رو رد کردین رفت؟!!!!!
دوستان شما دیکشنری آریانپور رو از قسمت reference,samsungapp دانلود کردین؟
مشکل داره؟
واسه من که فقط صفحه اولش میاد بعدش خارج میشه از برنامه!!!!!
آریانپور با بادا 1.2 مشکل داره و کار نمی کنه.من که از سارادیک جاوا استفاده می کنم.
dark fear
08-05-2011, 09:23
بچه ها کیفیت صفحه نمایش نسبت به گالاکسی اس خیلی کمتره ؟؟
چند صفحه قبل من یه عکس مقایسه از دو گوشی گذاشتم (خودم گرفتم)
کیفیت صفحه ی ویو2 بهتره.. روشناییش.. شارپنس.. وضوحش بهتره
مقداری وسعت دیدش کمتره (که اصلا مهم نیست)
و رنگ سیاه رو به خوبی گالاکسی نشون نمیده
================
در ضمن لازمه یه نکته ای بگم
وی گفته الان بازی ه ک شده روی ویو2 نصب نمیشه؟ :31:
من خودم دارم مثل سابق بازی میکنم
در صورتی نصب نمیشه که اپز رو آپدیت کنید...
من navitel رو از samsungapps دانلود کردم،ولی lisence key میخواد؟
از کجا باید بیارم؟
Yashar Cross
08-05-2011, 18:11
کار سختی نیست.کافیه برنامه مولتی لودر رو باز کنی و مثل عکس زیر عمل کنی.اول اون بالا تیک LS16410 رو بزن.هیچ کدوم از تیک های بوت چنیج و فول دانلود و اینا رو هم نزن.بعدش تو قسمت APP آدرس فایل APP فریمور روسی رو وارد کن(اونی که اسمش طولانی تره) بعدش تو قسمت FOTA آدرس فایل فوتای روسی رو وارد کن.بعد گوشیت رو در حالی که سیم کارت و مموریش رو درآوردی ببر تو حالت دانلود مود(کلیداش دقیق یادم نیست ولی فک کنم همزمان باید کلید های قفل+ولوم پایین+منو رو فشار بدی) وقتی گوشیت رفت تو حالت دانلودینگ با کابل به کامپیوتر وصل کن.در این حالت گوشیت باید خودکار وصل بشه و گزینه ی دانلود تو برنامه فعال بشه وگرنه خودت دستی پورت سرچ کن تا برنامه یه COM بشناسه و به گوشی وصل بشه.در نهایت گزینه ی دانلود رو بزن و تمام.فقط اگه قبل این کارا گوشیت رو یه مستر ریست هم بکنی بد نیست.
پ.ن: شما چنتا گوشی فروشی دارین؟!!!اون سونی اریکسون و کوربی رو رد کردین رفت؟!!!!!
آریانپور با بادا 1.2 مشکل داره و کار نمی کنه.من که از سارادیک جاوا استفاده می کنم.
ماکان جان(اسمتو نمیدونم) این که کاری نداره..فقط یه چیز من الن فریمورم jpka1 هستش ...قبلا فریمور روسی دانلود کردم فایل فوتا توش نبود...حالا جایی سراغ نداری که این دو تا فایلو دانلود کنم...اگه نه لینک کاملشو بده کلشو دانلود کنم..............وای اگه بشه چی میشه:8:الان تو بازی های ه ک شده رو بدون نت اجرا میکنی؟
.
.
.
زیاد گوشی بازی میکنم.... اره اون w995 وcorby رو فروختم الان n96 وn72 و ویوم اگه نتونم بازی های ه ک شده رو اجرا نکنم؟(همه چی به این بستگی داره اخه خوره بازیم:31:)
دوستدار شما یاشار
دوستدار شما یاشار
Makan_noor
08-05-2011, 18:27
ماکان جان(اسمتو نمیدونم) این که کاری نداره..فقط یه چیز من الن فریمورم jpka1 هستش ...قبلا فریمور روسی دانلود کردم فایل فوتا توش نبود...حالا جایی سراغ نداری که این دو تا فایلو دانلود کنم...اگه نه لینک کاملشو بده کلشو دانلود کنم..............وای اگه بشه چی میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]الان تو بازی های ه ک شده رو بدون نت اجرا میکنی؟اسمم همینه!!!
منظورت از دو تا فایل فوتا و app هستش؟فایل فوتا رو که قبلا واست آپ کردم و آدرسشم دو صفحه قبل گذاشته بودم.فایل app راستش حجمش 50 مگه و از خونه امکان آپلودش رو ندارم.شما از همون فایل app فریمور روسی که دارین استفاده کن اگه جواب نداد یه خبر بده من واست آپ کنم!
بازی ه ک شده هم بله!خیلی سریع و راحت مثل هلوووو! نمیدونم چرا خیلی از دوستان این روش رو امتحان نمی کنن؟من الان 18 تا بازی ه ک شده رو گوشیمه و حدود 5 تا برنامه! تنها بازی که تا الان واسه من جواب نداده بازی worms بوده و هی میپره بیرون!!
من navitel رو از samsungapps دانلود کردم،ولی lisence key میخواد؟
از کجا باید بیارم؟ شما صفحه قبل پست من رو یه نیگا بنداز.اونجا یه لینک گذاشته بودم که توش روش قانونی کردن و استفاده از برنامه رو توضیح داده!
Yashar Cross
09-05-2011, 11:26
دستت درد نکنه فقط یه سوال اینکه فلش کامل نیست (چون 2 تا فایلو فلش میزنیم)؟
اخه من 10 صفحه برنامه وبازی مجانی نصب کردم اگه این 2 تا فایلو بزنم 10 صفحه برنامه میپره؟؟؟(توی حافظه خود گوشیه)
دوستدار شما یاشار
mehdi_halla
09-05-2011, 12:27
سلام دوستان.ن میخووام یه گوشی تا 400 بخرم.یکی از گزینه هام هم Waveii هستش.میخواستم ببینم نسخه بدون گارانتی بگیرم مشکلی نداره؟فارسی رو هم ساپورت میکنه ؟قیمت کف بازار چنده؟ و اینکه برنامه براش به اندازه کافی هست؟برا GPS هنوز هم از Treckbuddy استفاده میشه؟ممنون.
Makan_noor
09-05-2011, 17:39
دستت درد نکنه فقط یه سوال اینکه فلش کامل نیست (چون 2 تا فایلو فلش میزنیم)؟
اخه من 10 صفحه برنامه وبازی مجانی نصب کردم اگه این 2 تا فایلو بزنم 10 صفحه برنامه میپره؟؟؟(توی حافظه خود گوشیه)
دوستدار شما یاشار
فک نمی کنم برنامه و بازی هات بپره چون همونطوری هم که خودت گفتی فلش کامل نیست.هیچکدوم از تیک های فول دانلود و بوت چنج رو هم نمیزنی ولی چون خودم قبل این کار یه مستر ریست کرده بودم و همه چی رو پاک کرده بودم دقیق نمیدونم!شاید بازی های قدیمیت دیگه کار نکنه!!
سلام دوستان.ن میخووام یه گوشی تا 400 بخرم.یکی از گزینه هام هم Waveii هستش.میخواستم ببینم نسخه بدون گارانتی بگیرم مشکلی نداره؟فارسی رو هم ساپورت میکنه ؟قیمت کف بازار چنده؟ و اینکه برنامه براش به اندازه کافی هست؟برا GPS هنوز هم از Treckbuddy استفاده میشه؟ممنون.
نه مشکلی نداره!من خودم و اکثر دوستان اینجا بدون گارانتی خریدن.کمترین قیمتش هم فک کنم 350 باشه الان!فول فارسی هم هست!
در مورد برنامه راستش بادا تو این زمینه کمی ضعیف عمل کرده و تعداد برنامه ها و رشد اونا کمه ولی با این حال برنامه های ضروری رو می تونی واسش پیدا کنی!واسه gps هم به تازگی برنامه ی navitel واسه بادا اومده که از نقشه های گارمین استفاده می کنه!!
سلام دوستان من بلخره wave II گرفتن با گارانتی اصلی مایکروتل و با یک رم 2 گیگ 427 هزار تومن خریدم.
حالا یه سوال اینکه چند ساعت شارژ اولیه بزنم ؟
دوم اینکه صفحه نمایشش از اون پلاستیک های محافظ نداره باید براش بخرم یا نه ؟
kavehj4488
10-05-2011, 16:23
In gooshi farsi mishe
adame_haji
11-05-2011, 08:22
Andaron جان
بار اول که باید هر چی باطری داره تموم کنی
بعد از اتمام اونو 5 ساعت مداوم بزنی به شارژ و دست به گوشی نزنی
از سری های بعد هم هر جور دوست داشتی شارژ کن
میگن نباید بزاری پر بشه کاملا
ولی به نظر من هیچ مهم نیست
3 سال هر بلایی دوست داشتی سر باطری بیار بعد از 3 سال مجبوری عوضش کنی
قاب هم متاسفانه هیچ مدلی برای ااین گوشی هنوز نیومده که شیشه اس په ÷لاستیکی چه کیف لپتاپی
از همون کیف فابریک خوش استفاده کن که کلی کلاس هم داره
یه برست محافظ هم برای صفحش بخر بچسبون حتما
میگن ضد خشه ولی خش میفته بقول یکی از بچه های سایت الماس که نیست خش نیفته
یا علی
ممنون دوست عزیز
حالا از کدوم سایت براش برنامه پیدا کنیم و چطوری باید نصبشون کنبم
Yashar Cross
11-05-2011, 23:30
از خود samsungapps بگیر تنها سیستم عاملی که راحت بدون هیچ فیلترینگی میری برنامه دانلود میکنی:20:(وقتی دانلود میکنی خیلی حس خوبی بهت دست میده انگار تو خارجی :31:) اگه خودت وایرلس داری از خود گوشی برو راحت بگیر.......حالشو ببر.
دوستدار شما یاشار
یه سوال دیگه حدود باطری چند ساعت کار می کنه؟
یه دایره کوچیکرو صفحه نمایش دیده میشه ؟عادی هستش ؟
وقتی داری اس ام اس می نویسی می خوای مدل اس ام اس مثل کی بورد بشه یعنی با گوشی دو دستی بنوسی خیلی سخت حالت عوض میشه یعنی چند بار باید تکونش بدی تا عوض شه ؟ به نظرتون عادی هستش ؟قطب نما و این چسز هاش کجاست؟
mohsenfhm
12-05-2011, 19:12
به به بازی رو ببینید :31:
کسی این بازی رو داره ؟؟
WOLF PACK
14-05-2011, 19:05
دوستان من برای بار اول زدم شارج 1/5 -2 شد رو صفحه اش نوشت unplug ... و من کندم کابلرو اشکال که نداره؟؟؟بعد بزارم کامل شارج تموم شه بعد بزنم شارج یا نه هر موقع خودش گفت بزنم؟؟و اینکه مدت زمان بین یه شارج تا شارج بعدی معمولا چقدره؟؟
بعد دوستان محتویات جعبه چیه؟برای من کیف فابریک نبود توش...
ببخشید زیاد سوال کردم
Yashar Cross
14-05-2011, 22:31
دوستان من برای بار اول زدم شارج 1/5 -2 شد رو صفحه اش نوشت unplug ... و من کندم کابلرو اشکال که نداره؟؟؟بعد بزارم کامل شارج تموم شه بعد بزنم شارج یا نه هر موقع خودش گفت بزنم؟؟و اینکه مدت زمان بین یه شارج تا شارج بعدی معمولا چقدره؟؟
بعد دوستان محتویات جعبه چیه؟برای من کیف فابریک نبود توش...
ببخشید زیاد سوال کردم
دوستان من برای بار اول زدم شارج 1/5 -2 شد رو صفحه اش نوشت unplug ... و من کندم کابلرو اشکال که نداره؟؟؟
اشکالی نداره...
بعد بزارم کامل شارج تموم شه بعد بزنم شارج یا نه هر موقع خودش گفت بزنم؟؟و اینکه مدت زمان بین یه شارج تا شارج بعدی معمولا چقدره؟؟
بزاری تا اخر تموم شه(خاموش نه...) میگن بهتره ؟ولی من هر موقع دوست دارم به نصف میرسه میزنم شارژ......مدت زمانشم به مصرفت ربط داره که چقدر مصرف کنی سعی کن برنامه هاتو ببند...متوسط 1.5 روز دوام میاره
بعد دوستان محتویات جعبه چیه؟برای من کیف فابریک نبود توش...برای منم کیف نبود سورپرایزی توش نیست....
دوستدار شما یاشار
WOLF PACK
14-05-2011, 23:08
دوست عزیز شما گوشیتو چند ساعت تو شارج میزنی؟؟و این که می گن تو شارج اول باید 6 ساعت یا بیشتر بزاری بمونه درسته؟؟؟
قیمت کیفش و اون برست برای صفحه چقدره؟؟
یک دنیا ممنونم.:40:
adame_haji
15-05-2011, 05:28
گوشی معمولا یکی 2 ساعته فول میشه
سری اول همه میگن 5 ساعت باید بمونه تو شارژ
حتی توی یه کاتالوگ سامسونگ هم همین موضوع رو بصور لاتین نوشته بود که سری اول حتما 5 ساعت
ولی سری های بعدی هر جور عشقت میکشه شازژ کن
من گارانتی میدم 3 سال برات خفن کار کنه باطری
فقط یه موضوع دردناک برای باطی وجود داره :
اگه گوشی رو 4 ماه بندازی گوشه کمد بدون شارز ، مطمئن باش دیگه 1 دقیقه هم اون باطری شازژ نگه نمیداره
این قانونه باطریه نزار خالی بموننه تا خراب نشه
گوشیت م مبارکه
حالشو ببری انشا ا...
جالبی این گوشی اینه که بعد از 1 هفته ای که دستته و کار میکنی وقتی یه گوشی معمولی بگیری دستت فکر میکنی خیار تو دستته !!!!!!!!!!
گوشی های دیگه خیلی کوچولو هستن !!!!!!!!
دیروز یه بنده خدایی گوشیشو داد من براش نگه دارم (نوکیا 6300) . من یه لحظه فکر کردم بهم میوه داده (خیار) خندم گرفته بود
البته شاید حس خیار گرفتن نباشه ها . ولی حس خیار کتلتی حتما هست !!!! دی
کیفش هم 7-8 تومن هستش
نامردا دودر کردن
جالبه من بدون گرارنتی گرفتم ولی درب کارتن پلمپ بود
mohsenfhm
15-05-2011, 06:21
این طوری که دوستان صحبت کردن خیلی کم شارژ نگه میداره :41:
جالبه من بدون گرارنتی گرفتم ولی درب کارتن پلمپ بود
مگه بدون گارانتی ها پلمپ نیستن ؟؟؟
adame_haji
15-05-2011, 07:11
برادر من 2 روز شارژ برای اسمارت فون خیلی زیاد هم هست
مگه 11 چراغ قوه (1100) هست که 1 هفته شارژ نگه داره ؟
3.7 اینچ lcd داره !!!! عین مهتابی نور میده
نورش رو کم کن
wi Fi و بلوتوس رو خاموش کن
صداش رو روی کم بزار
ویجت ها رو هم ببند
مصرف باطری به شدت کم میشه
بله همه گوشی های توی علائدین رو باز شده بهت میفروشن
میگن که باز شده که گارانتی بشه !!!!!!!!!!
شارژر تقلبی میدن
کیفش رو بلند میکنن
خوش بختانه هد سیتش رو عوض نمیکنن
چونهدست هاش فرق میکنه با هم
هدست ویو 1 گوشی خانومم به گوشی ویو 2 من نمیخوره
البته میخوره ولی صدا انگاری داره توی سالن پخش میشه !!!
هر کدوم روی گوشی خودش خوب جواب میده
من کلی وی روز بازی میکنم اس ام اس میدم و پز میدم بازم نصف باطری آخر شب میمونه برام
سلام دوستان
گوشی مال من وقتی می زنم شارژ حسابی داغ می کنه حتی بعضی مواقع مثلا یه 20 دقیقه که باهاش کار می کنم باز داغ می کنه به نظرتون عادی هستش ؟
adame_haji راستی بازی از کجا براش گیر اوردی چون رو خودش چند تا چرت پرت هستش ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه سوال وقتی در حال مکالمه هستیم صدای دو طرف ضبط شه ؟
راستی قطب نما و gps کجا هستند ؟
WOLF PACK
15-05-2011, 12:53
گوشی معمولا یکی 2 ساعته فول میشه
سری اول همه میگن 5 ساعت باید بمونه تو شارژ
حتی توی یه کاتالوگ سامسونگ هم همین موضوع رو بصور لاتین نوشته بود که سری اول حتما 5 ساعت
دوست عزیز من برای اولین بار گذاشتم 1/5 -2 ساعت شد بعد خودش گفت قطع کن من با حساب این حرف قطع کردم و 5 ساعت نموند.
حالا مشکل برام ایجاد میکنه؟؟؟
mohsenfhm
15-05-2011, 14:54
بدون گارانتی پلمپ پیدا میشه
adame_haji
15-05-2011, 19:03
سلام دوستان
گوشی مال من وقتی می زنم شارژ حسابی داغ می کنه حتی بعضی مواقع مثلا یه 20 دقیقه که باهاش کار می کنم باز داغ می کنه به نظرتون عادی هستش ؟
adame_haji راستی بازی از کجا براش گیر اوردی چون رو خودش چند تا چرت پرت هستش ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه سوال وقتی در حال مکالمه هستیم صدای دو طرف ضبط شه ؟
راستی قطب نما و gps کجا هستند ؟
داغ شدنش خیلی طبیعیه
1 گیگا هرتز CPU داره خب . دست بزن Cpu کامیوترت ببین چقدر داغه
چون بدنه آلمینیومی هست بدنه داغ میشه
چه بهتر که بدنه به عنوان رادیاتور عمل میکنه . پس ناراحت این موضوع نباش
بازی برای ویو 2 رو از سایت خود
یادت باشه سامسونگ چیزی به عنوان دانلود و نصب برنامه دستی نداره
یعنی باید برنامه Kies رو از CD داخل جعبه گوشی نصب کنی
بعد گوشی رو در حالت samsung Kies به کامپیوتر وصل کنی (از منوی تنظیمات و زیر منوی اتصالات و گزینه USB )
برنامه Kies رو باز کنی و به قسمت Store بری و هر برنامه ای که رایگان هست رو دانلود کنی و گزینه Install رو بزنی
در ضمن هر بار دانلود کنی فقط برای 1 گوشی میتونی نصب کنی
یعنی من یه برنامه رو 2 بار دانلود میکنم . یه بار برای گوشی خودم یه بار برای گوشی خانمم
بازی های با لینک مستقیم گرافیکی خیلی خففن با حجم 100 الی 500 مگ رو برای ویو 1 رو هم میتونی از سایت موبایلستان دانلود کنی و نصب کنی و حالشو ببری (برای ویو 2 نمیشه و راهی نیست فعلا )
چند تا بازی خفن 3 بعدی رایگان روی سایت هست و سریتر برو دالود کن حجمشون یه 200 300 مگی میشه
راست یبعد از اینکه Kies رو نصب کردی و اجرا کردی Update نکن .
چون Kies آپدیت شده گوشی رو نمیشناسه و مشکل داره
برای ضبط بعضی از فریمور ها یه برنامه ای برای این موضوع داشتن ولی الان فریمور من که نداره (توی همون منوی مکالمه )
برنامه ای هم برای اینکار فعلا نیومده
باید منتظر باشی تا بادا 2 که قراره تابستون بیاد همه چیز رو حل کنه
قطب نمای رایگان روی سایت هست
GPS هم بچه های موبایلستان راهشو پیدا کردن . میتونی بری اونجا دانلود کنی
یا علی
دوست عزیز من برای اولین بار گذاشتم 1/5 -2 ساعت شد بعد خودش گفت قطع کن من با حساب این حرف قطع کردم و 5 ساعت نموند.
حالا مشکل برام ایجاد میکنه؟؟؟
زیاد سخت نگیر فکر نمیکنم مشککل اساسی باشه
باطری قیمتش 15 هزار تومنه که از الان تا 3 سال دیگه روزی 15 تا تک نومن بزار کنار برای خریدنش
بدون گارانتی پلمپ پیدا میشه
الان این جمله سوالیه یا هشداری یا خبری ؟
اگه سوالیه : برای من که پیدا شد . نتیجه میگیریم که به سختی میشه پیداش کرد
اگه هشداری : که ما که پرایدمون از پل گذشت و شانس آوردیم . دوستان مواظب باشن
اگه خبری هست : مرسی . دوستان عزیز آقا mohsenfhm فرمودند پیدا میشه . پس بگریدید تا پیدا کنید .
mohsenfhm
15-05-2011, 20:21
سخت پیدا میشه ؟؟؟؟؟
چطور میشه فهمید پلمپش باز شده یا نه ؟؟؟؟
Yashar Cross
15-05-2011, 23:21
اقا محسن روش خاصی نداره باید ببینی که لوازمش چیا هست عوض کرده یا نه..........اگه خیلی حساسی با گارانتی مایکروتل بگیر.......
بعد محمد کدوم بازی 200-300 مگ هستش اسمش چیه من پیدا نکردم.
دوستدار شما یاشار
ghadirteam
15-05-2011, 23:24
نسخه ی جدیدش چی اضافه داره ؟
adame_haji
16-05-2011, 03:11
یاشار جان من اون سنگک رو به بالاترین قیمت خریدارم
به شرطی که مال یه خانوم دکتر باشه که روزی 2 بار بیشتر در یخچال رو باز نمی کرده
راستی نون سنگکه کفش آفتاب ندیده ؟
رنگ خورده نیست ؟
(سوژه جالبی بود . دمت گرم )
یاشار جان 200-300 مگ بازی رایگان نداره
منظورم کل بازی های رایگان روی هم 200-300 مگ هست
dEATH lAND 3D
Fantasy DewDrop
MrDork
Final Stroke 3D
Zombis Hunter
Mixt Apperentice
Badalution lite
Free kick
Flick Master
Caligo
Hockey
Infernus
Litlle Sailor
Turn En
ninja Jumper
و ...
یه اسرین شات از یکی از صفحات بازیم
اینم 2 تا صفحه دیگه
بازی های خوبی هستن و سر گرم کننده و 3 بعدی
توی این عکس حدود 30 ساعتی هست که شارژ نکرده ام و میبینید حدود 40-50 در صد باطریم مونده
البته الان که دارم پست میزنم 48 ساعت گذاشته و حدود 20 درصد باطری دارم
16 تا میس کال داشتم
حدود 10 تا پیام روی منشی تلفنی بوده
به همشون زنگ زدم
اس ام اس ها رو چک کردم
چند تا عکس انداختم
یه 10-15 دقیقه ای فیلم دیدم
اینترنت کار نمیکنم با گوشی
یه 4-5 دقیقه ای فلاش رو روشن کردم تا توی تاریکی DVD رام کامپیوتر رم رو نصب کنم
بعد 48 ساعت 20 درصد باطری مونده
بچه ها پلمپ کارتن یه بر چسبه که روی در کارتن چسبده و باید با کاتر یا ناخن کنده بشه
مشخصه دیگه
یا علی
mohsenfhm
16-05-2011, 12:39
ممنون از توضیحاتتون
وسایل توی کارتون دقیقا چی هست ؟؟؟
Yashar Cross
16-05-2011, 19:02
(سوژه جالبی بود . دمت گرم )
هم سوژست هم باید گریه کرد...
یاشار جان 200-300 مگ بازی رایگان نداره
منظورم کل بازی های رایگان روی هم 200-300 مگ هست
dEATH lAND 3D
Fantasy DewDrop
MrDork
Final Stroke 3D
Zombis Hunter
Mixt Apperentice
Badalution lite
Free kick
Flick Master
Caligo
Hockey
Infernus
Litlle Sailor
Turn En
ninja Jumper
و ...
یه اسرین شات از یکی از صفحات بازیم
اینم 2 تا صفحه دیگه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازی های خوبی هستن و سر گرم کننده و 3 بعدی
اهان من فکر کردم تکی 300 مگه اره منم تقریبا تمام بازی ها رو دارم ب غیر از ---- puzzle:31: ولی پیشنهاد میکنمnomzero هم نصب کن.
وسایل توی کارتون دقیقا چی هست ؟؟؟
هنسفری شارژر کابل usb اگه باشه کیف....
دوستدار شما یاشار
leon scott kendy
16-05-2011, 23:06
سلام بچه ها من حدود یک چهار ماهی هست که گرفتم
واقعا گوشی خفنی بید
من دنبال خیلی چیز هاش بودم ب
بگید شاید بتوانم کمکتون کنم دوستان
خوب
این گوشی به دو صورت در بازار بید
- جعبه - شارژر مسافرتی - کابل یو اس بی - سی دی نرم افزار 2 تا - 2 تا دفترچه فارسی و اینگلیسی
و اون یکه گفتم اینه که بعضی ها درونش کیف بید و بعضی ها هم درونش یک رم که اطلاع ندارم چه قدری بید
خوب من خودم بدون گارانتی گرفتم و با کیفش توانستم پیدا کنم جعبه ام پلوم بود و توش رو ندیدم ( شانسی )
خوب بذار ببنیم دیگه .......
چیزی دیگه ای به زهنم نمی آید آهان راستی با پک فارسی گارانتی گرفتم ولی بدون گارانتی البته یکم گرون شد ولی فارسی دارش می سرفید
خوب صفحه ها قبل رو خواندم دیدم بچه ها درباره ی مقدار شارژ پرسیدن
خوب کلا گوشی با باتری 1500
البته خودم رو می گم همه سنسور ها به جز double tapping &putting down speaker روشنه
من خودم تا 2 یا 3 روز باتری رو نگه می دارم - تا الان تنها قسمتی که باتری رو خیل شدید قورت می ده چیپست اینترنتش بید البته اونم کامل باتری رو تو 6 یا 7 ساعت خالی می کنه مداوم تو اینترنت ولی بزنی
حالت پر استفادم
1.5 روز
خوب من ذقیقا وقتی خالی باشه تا پور بشه حدود 2.30 دقیقه طول می کشه
مشکل باتری پیدا نکردم
خوب منتظر بادا دو بیدم
دوست من اینی که گفتی چیه ؟ nomzero
من نمی دونم توضیح بده
خوب بچه ها دیگه چه مشکلی دارید
Yashar Cross
16-05-2011, 23:36
سلام بچه ها من حدود یک چهار ماهی هست که گرفتم
واقعا گوشی خفنی بید
من دنبال خیلی چیز هاش بودم ب
بگید شاید بتوانم کمکتون کنم دوستان
خوب
این گوشی به دو صورت در بازار بید
- جعبه - شارژر مسافرتی - کابل یو اس بی - سی دی نرم افزار 2 تا - 2 تا دفترچه فارسی و اینگلیسی
و اون یکه گفتم اینه که بعضی ها درونش کیف بید و بعضی ها هم درونش یک رم که اطلاع ندارم چه قدری بید
خوب من خودم بدون گارانتی گرفتم و با کیفش توانستم پیدا کنم جعبه ام پلوم بود و توش رو ندیدم ( شانسی )
خوب بذار ببنیم دیگه .......
چیزی دیگه ای به زهنم نمی آید آهان راستی با پک فارسی گارانتی گرفتم ولی بدون گارانتی البته یکم گرون شد ولی فارسی دارش می سرفید
خوب صفحه ها قبل رو خواندم دیدم بچه ها درباره ی مقدار شارژ پرسیدن
خوب کلا گوشی با باتری 1500
البته خودم رو می گم همه سنسور ها به جز double tapping &putting down speaker روشنه
من خودم تا 2 یا 3 روز باتری رو نگه می دارم - تا الان تنها قسمتی که باتری رو خیل شدید قورت می ده چیپست اینترنتش بید البته اونم کامل باتری رو تو 6 یا 7 ساعت خالی می کنه مداوم تو اینترنت ولی بزنی
حالت پر استفادم
1.5 روز
خوب من ذقیقا وقتی خالی باشه تا پور بشه حدود 2.30 دقیقه طول می کشه
مشکل باتری پیدا نکردم
خوب منتظر بادا دو بیدم
دوست من اینی که گفتی چیه ؟ nomzero
من نمی دونم توضیح بده
خوب بچه ها دیگه چه مشکلی دارید
سلام دوست عزیز
ممنون از اطلاعتتون...:40:
این nomzero یه بازی رایگان هستش که خیلی قشنگه.....:46:
دوستدار شما یاشار
WOLF PACK
17-05-2011, 00:23
دوست عزیز این ---- puzzle رو از کجا گرفتی؟؟
در ضمن برنامه این مدیا پلیر هست که فایل های تصویری mkv ,mp4 و... به راحتی نشون بده و هنگام ریختن دیگه نیازی به convert نباشه؟؟
ممنون.
leon scott kendy
17-05-2011, 10:16
در ضمن برنامه این مدیا پلیر هست که فایل های تصویری mkv ,mp4 و... به راحتی نشون بده و هنگام ریختن دیگه نیازی به convert نباشه؟؟
ممنون.
خود مدیا پلیر گوشی mp4 &mkv رو می خواند مشکلی نیست
من الان دنبال یک نرم افزار عالی برای mkv کردن بیدم بعد شما اینجوری می گید
خوب دوست من من فکر کنم اون بازی رو از فروشگاه اینگلیس گرفتم فکر کنم تو مال ایران نبید
البته من زیاد با کیز کار نکردم ایشالا بعدا حتمی
سلام بچه ها امید وارم برای دیدن زیر نویس فارسی تو گوشیتون بدونید باید از نرم افزار napi player استفاده کرد نرم افزاری به زبان نمی دونم کجایی بید
ولی خوبه
مال خود گوشی عجیب غریب نشون می ده و نشان دهنده ی ساپورت نکردن فارسی بید
البته نه زبان فارسی را دارد فقط زیر نویس نمی فهمه
mojtabaalemi
17-05-2011, 10:23
یه ویدیو از بادا 2 روی ویو 2
leon scott kendy
17-05-2011, 10:28
سلام بچه ها یادم رفت بگم کسی قیمت رم 32 گیگ داره ا کلاس های مختلف
16 چنده ؟
خوب ردوست عزیز شرمنده به دلیل سرعت پایین نمی شه دید منظورم خودم بیدم
WOLF PACK
17-05-2011, 12:34
دوستان من فیلم fighter رو اومدم بریزم تو گوشی mkv بود گفت باید کانورت کنه و من بدون کانورت ریختم ولی نیومد و گوشی قاطی کرد مگه نمیگن ساپورت میکنه پس این چرا انجوریه؟؟؟
dark fear
17-05-2011, 12:54
منظورتون از این که "گفت باید کانورت کنه" چیه؟
من تاحالا با mkv مشکلی نداشتم
شاید فایل فیلمتون خراب بوده مثلا ناقص بوده
درمورد بادا 2 تمام فیلمهایی که موجوده از نسخه ی آلفا ست
هنوز خیلی لگ داره
(البته من اون فیلم رو ندیدم.. بچه ها که دیدن بگن چجور بوده؟ )
adame_haji
17-05-2011, 17:04
ممنون.
اون بازی رو با خود کیط از کشور انگلیس گرفتم
همیشه از انگلیس میگیرم که برنامه های بیشتری داره
البته میگن ایتالیا خیلی بهتره ولی زبونش نا آشناست برام
این گوشی خودش همه نوع فرمت رو پخش میکنه
البته FLV رو پخش نمیکنه
MKV هم اگه استاندارد باشه پخش میکنه
ولی اگه ناقص دانلود شده باشه یا اینکه کدکش نا آشنا باشهپخش نمیکنه
من سریال LOSt رو چند قسمتش رو مستقیم بازیر نویس فارسی از طریق گوشی دیدم
البته اگه میخوام فارسیش رو ببینین باید از برنامه Napi Player که از سامسونگ Apss میگیری
راستی دوستان همه برنامه های این گوشی از برنامه کیز گرفته میشه
پس خیالتان راحت باشه که کسی زیر آبی نرفته و از جای خاصی برنامه ای نریخته توی گوشی
مگه اینکه -- ویو 2 راه بیفته (کگه نیفتاده )
adame_haji
17-05-2011, 17:15
یه ویدیو از بادا 2 روی ویو 2
این فیلم مربوط به Toch wiz 3 میباشد و قدرت این نسخه رو نشون میده که خیلی روون شده
همون طور که توی فیلم معلومه افکت های تصوری و وایپ ها خیلی روان تر شده و رفتن از یک دسکتاپ به دسکتاپ بعدی با جلوه های بیشتری همراهه
Fast Scrool خیلی جالبه
الان که من 500 تا شماره تلفن توی گوشیمه سخته با اسکرول به اسم یه نفر برسم ولی اینجا 2 مرحله اسکرول داره
یعنی من که میخوام اسم داداشم که Mahmood هست رو توی کنتاکتهام پیدا کنم کافی که اسکرول کنم و M را پیدا کنم بعد انگار که دارم میزنم دنده 2 میتونم دومین حرف اسم رو هم اسکرول کنم که A هست (قبلا فقط حرف اول میشد
پنل Notification قوی تر شده و اطلاعات بیشتری میده
Smart Task Manager خیلی هسونمد تر شده و آیکونها هم بزرگتر شده
quick Panel بهینه تر شده
گالری عکس همش افکت شده و عکسهای بیشتری رو با سرعت بالا میشه اسکرول کرد و لذت برد
منو ها بیشتر شده و منو توی منو هم اضافه شده
گزینه جدید که اضافه شده :
توی دهنی فوت کن و گوشی میگه لطفا فرمان خود را بگویید مثل چراغ جادو !!!!!
ولی فیلم برای بادا 2 نیست . برای تاپ ویز 3 هست که یک رابط کاربری هست و میتونه روی گوشی های دیگه هم نصب بشه
مثلا توی لینک زیر آموزش تاچ ویز 4 برای گوشی گالکسی اس 2 رو داده .
پس تاپ ویز 4 هم اومده !!
یکی که اخبار قوی تری داره بیاد یه توضیحی بده
یا علی
WOLF PACK
18-05-2011, 01:55
اون بازی رو با خود کیط از کشور انگلیس گرفتم
همیشه از انگلیس میگیرم که برنامه های بیشتری داره
البته میگن ایتالیا خیلی بهتره ولی زبونش نا آشناست برام
این گوشی خودش همه نوع فرمت رو پخش میکنه
البته FLV رو پخش نمیکنه
MKV هم اگه استاندارد باشه پخش میکنه
ولی اگه ناقص دانلود شده باشه یا اینکه کدکش نا آشنا باشهپخش نمیکنه
من سریال LOSt رو چند قسمتش رو مستقیم بازیر نویس فارسی از طریق گوشی دیدم
البته اگه میخوام فارسیش رو ببینین باید از برنامه Napi Player که از سامسونگ Apss میگیری
راستی دوستان همه برنامه های این گوشی از برنامه کیز گرفته میشه
پس خیالتان راحت باشه که کسی زیر آبی نرفته و از جای خاصی برنامه ای نریخته توی گوشی
مگه اینکه -- ویو 2 راه بیفته (کگه نیفتاده )
دوست عزیز همون فکر کنم به خاطر کدک هست راهی نیست که بشه کدک های دیگرو اجرا کنه؟؟؟
بعد این انگلیس چیه که می گید برنامه هاش بیشتره؟؟؟
ممنون از راهنماییتون.
leon scott kendy
18-05-2011, 11:09
دوست عزیز همون فکر کنم به خاطر کدک هست راهی نیست که بشه کدک های دیگرو اجرا کنه؟؟؟
بعد این انگلیس چیه که می گید برنامه هاش بیشتره؟؟؟
ممنون از راهنماییتون.
خوب اگه بادا 1.2 باشه حتمی بایذ بخواند به کدک کاری ندارد
درست هست که فیلم های ام کا وی رو تا می زنی باز نمی کنه یک دو ثانیه ای طول می ده ولی باز می کنه
اینگلیس خوبه بد نیست همشون یک جوری باید تو همه کشور ها بگردی تا یک بازی پیدا کرذ
البته من هنوز یک ی دو کشور رو نیگاه کردم
WOLF PACK
18-05-2011, 13:22
خوب اگه بادا 1.2 باشه حتمی بایذ بخواند به کدک کاری ندارد
درست هست که فیلم های ام کا وی رو تا می زنی باز نمی کنه یک دو ثانیه ای طول می ده ولی باز می کنه
اینگلیس خوبه بد نیست همشون یک جوری باید تو همه کشور ها بگردی تا یک بازی پیدا کرذ
البته من هنوز یک ی دو کشور رو نیگاه کردم
دوست عزیز من این انگلیس رو نفهمیدم از کجا باید پیداش کرد؟میشه کامل در موردش توضیح بدی؟؟
ممنون.
adame_haji
18-05-2011, 16:14
دوست عزیز من این انگلیس رو نفهمیدم از کجا باید پیداش کرد؟میشه کامل در موردش توضیح بدی؟؟
ممنون.
همون اول که کیز رو نصب میکنی ازت میپرسه مال کدوم کشوره
اون موقع انگلیس رو انتخاب کن
بعد از انتخاب کردن کشور هم میشه کشور رو عوض کرد. ولی من بد نیستم
ببین کسی بلد هست جواب بده ؟
یا علی
WOLF PACK
18-05-2011, 18:11
کیز چیه؟؟؟
دوم اینکه دوستان چجوری باید دیکشنری سارادیک رو نصب نصب کنم پر از فایل و فولدر.
لطفا کامل راهنماییم کنید.
من هیچی از گوشی های سامسونگ نمیدونم.
ممنون.
adame_haji
19-05-2011, 03:46
کیز چیه؟؟؟
دوم اینکه دوستان چجوری باید دیکشنری سارادیک رو نصب نصب کنم پر از فایل و فولدر.
لطفا کامل راهنماییم کنید.
من هیچی از گوشی های سامسونگ نمیدونم.
ممنون.
Samsung Kies اسم برنامه رابط گوشی و کامپیوتر هست که روی کامپیوتر نصب میشه و برنامه های مخصوص سانسونگ و همچنین فریمور (سیستم عامل ) گوشی از طریق اون نصب میشه
تمام برنامه های سامسونگ از اینترنت توسط کیز دانلود و با کابل به گوشی منتقل میشوند
فقط و فقط از طریق کایز میشه برنامه نصب کرد
نمیشه برنامه از توی بازار خرید و ریخت توی گوشی
برنامه ای که دانلود کردی رو فقط روی یه گوشی میشه ریخت (و همچنین بازی )
البته برنامه های جاوا رو میشه روی گوشی کپی و Paste کرد و سپس با گوشی نصب کرد
سارا دیک هم یه برنامه جاوا هست
دوست عزیز شما با برنامه سارا دیک اشتباه برخورد کردید
- برنامه های جاوا با سوند Jar موجود هستند مثل :
SaraDic.Jar
که شما اشتباها این فایل رو با WinRar بازشون کردید (Extract کردین) و با کلی فایل و پوشه مواجه شدین
تموم فایل رو پوشه ها رو پاک کنین و فایلی با نام SaraDic.Jar رو (که 1 فایل هست . البته بعضی مواقع 2 تا فایل هستند یکیشون پسوندشون JAD هست که زیاد مهم نیست وی اگه 2 تا هستن دوتاشون رو با هم منتقل کن ) به گوشی منتقل کن (از طریق Mass Storage ) و روی فایل از طریق خود گوشی کلیک کن و نصبش کن (مثل تموم گوشی ها )
راستی اگه از اول این تاپیک شروع به خوندن کنی تموم گوشی رو فول آب میشی
یا علی
سلام اقا یاشار گوشی ویو رو می فروشید؟
WOLF PACK
19-05-2011, 19:49
دوستان کجا میشه بازی های خوب برای این گوشی گرفت؟؟نه ازین مسخره ها..بازیهایی مثل SPLINTER CELL و NFS و اینجور بازیا...(رایگان)
ممنون.
سلام دوستان راستی wave 2 تشخیص دستخط داره ؟ هر چی می گردن نیستش ؟
ایا داره وقتی متنی وارد می کنی کلمات فاریسی مشابه رو بیاره ؟
adame_haji
20-05-2011, 02:29
سلام دوستان راستی wave 2 تشخیص دستخط داره ؟ هر چی می گردن نیستش ؟
ایا داره وقتی متنی وارد می کنی کلمات فاریسی مشابه رو بیاره ؟
آره داره
موقع تایپ روی کلید Fa همونی که عکس کره زمین داره و بغل Space هست یکمی دستت رو نگه دار و از قسمت Qerty نوشتن تمام صفحه رو انتخاب کن
و با دست بنویس
برای انتخاب متن پیشگو هم و ورودی پی در پی هم فقط روی گزینه Qwerty میتونی اونو تیک بزنی و متن پیشگو هم کار میکنه
تازه توی این حالت توی ویو 2 میتونی جمله رو تایپ کنی بدون اینکه دستت رو از روی صفحه کیبورد جدا کنی !!!! خیلی لذت بخشه و کلی هم میتونی باهاش پز بدی !!!!! ولی کاربرد آنچنانیی نداره
سلام دوستان
از دوست عزیزمون adame_haji تشکر می کنم بابت جواب های مفیدشون
دوستان من سی دوی این گوشی رو روی ویندوز 7 نصب کردم یکمی هم کنده ، حالا می خوام از طریق این نرم افزار بتونم برم تو سایت سامسونگ و بازی دانلود کنم ولی وقتی sumsong app رو می زنم می گه باید دانلود بشه حالا 70 مگابایت هم هست یه سوال دارم اینکه دانلود کنم یا نه ؟ و اینکه بعد دانلود چطور اون فایل اپدیت رو پیدا کنم تا اگر وندوز نصب کردم دیگه update کیز رو نکم؟
ایا چنین راهی وجود داره که از اینترنت کامپیوتر برای لب تاب استفاده کنم (بدون wifi)
راستی بعضی می گفتند باید ثبت نام کنم توی سامسونگ و باید کشوری بجز ایران انتخاب کنم ؟ درسته کدوم سایت اید برم برای ثبت نام ؟
WOLF PACK
20-05-2011, 17:05
کسی جواب مارو نمی ده؟؟
adame_haji
20-05-2011, 18:46
سلام دوستان
از دوست عزیزمون adame_haji تشکر می کنم بابت جواب های مفیدشون
دوستان من سی دوی این گوشی رو روی ویندوز 7 نصب کردم یکمی هم کنده ، حالا می خوام از طریق این نرم افزار بتونم برم تو سایت سامسونگ و بازی دانلود کنم ولی وقتی sumsong app رو می زنم می گه باید دانلود بشه حالا 70 مگابایت هم هست یه سوال دارم اینکه دانلود کنم یا نه ؟ و اینکه بعد دانلود چطور اون فایل اپدیت رو پیدا کنم تا اگر وندوز نصب کردم دیگه update کیز رو نکم؟
ایا چنین راهی وجود داره که از اینترنت کامپیوتر برای لب تاب استفاده کنم (بدون wifi)
راستی بعضی می گفتند باید ثبت نام کنم توی سامسونگ و باید کشوری بجز ایران انتخاب کنم ؟ درسته کدوم سایت اید برم برای ثبت نام ؟
خواهش میکنم دوست عزیز
دارم خمس چیزایی که از بچه های دیگه یاد گرفتم و پس میدم . (وظیفمه )
کند بودن ربطی به خود برنامه داره که خیلی برنامه رو سنگین درست کردن و مثلا خیلی خواستن امنیت رو زیاد برن بالا
اون برنامه کیز رو جدیدا که آپدیت میکنی دیگه گوشی رو نمیشناسه و این یه مشکل توی آپدیت جدید هست حدود 1 ماه پیش شروع شد . اما 1 هفته من نصب نکردم ببینم مشکل رفع شده یانه ؟
البته 1 ماه پیش آپدیتش 50 مگ بود که الان شما میفرمایید 70 مگه
بسه اینکه ببینی گوشی رو میشناسه یا نه ؟ گوشی روی تنظیمات سامسونگ کیز وصل کن به کامپیوتر و حدود 10-20 ثانیه دیگه اسم گوشی شما بالا سمت چپ کیز میاد و گوشی وصل میشه
البته بعضی مواقع کامپیوتر قاطی میکنه و نمیشناسه (البته ویندوز میشناسه ولی کیز نمیشناسه ) توی اون لحظه باید یه ریستارت بکنی و تا سیستم اومد بالا و برنامه هات لود شد کیز رو باز کنی و گوشی رو با تنظیمات سامسونگ کیز (از توی تنظیمات و گزینه اتصال و Usb ) به پورت وصل کنی
راهی که اون 70 مگ رو آپدیت نکنی اینه که بری ورژن جدیدش رو از سایت بگیری که حدود 200 مگ هست . البته لینک دانلود همه ورژن هاش توی سایت موبایلستان هست مستونی راحت از اونجا دانلود کنی
دوستان کجا میشه بازی های خوب برای این گوشی گرفت؟؟نه ازین مسخره ها..بازیهایی مثل SPLINTER CELL و NFS و اینجور بازیا...(رایگان)
ممنون.
دوست عزیز گوشی شما ویو 2 هست .
ویو 2 هنوز -- نشده و بازی پولی روش جواب نمیده و اسپوف نمیشه
فقط بازی های مجانی که از سامونگ اپز و از طریق کایز میگیری رو میتونی نصب کنی رو بازی کنی
البته چند تا بازی 3 بعدی مشتی هم رایگان وجود داره
که جمع همشون حدود 100-150 مگی میشه
مثل
Final Strike 3d
Mr Dork
Ground Effect
Sky jumping
Crazy Maze
heaven
Fantasy Dewdrop
Caligo
nomzero
infernal
یه چند تایی هم فوتبال و کریکت و این چیزا
(این بازی رو فقط با کایز میتونی نصب کنی )
ولی اگه گوشی ویو 1 هست همه بازی ها راحت میتونی اسپوف کنی
لینک دانلود و این حرفا هم توی سایت موبایلستان هست (لینک مستقیم )
البته یه راه برای بازی بازی های پولی اومده اونم فریمور روسی هست که همه بازی ها اجرا میشه ولی کیبورد فارسی میپره و اس ام اس ها چپه میشن و منو ها هم روسی میشن ولی میتونی بازی کنی که خیلی مزخرف میشه
موفق باشید
dimah2005
20-05-2011, 22:28
میشه روش اندوید رو پورت کرد؟
اگه اره سرعت چه جوریه ؟ می ارزه ؟ ،
Makan_noor
20-05-2011, 23:31
البته یه راه برای بازی بازی های پولی اومده اونم فریمور روسی هست که همه بازی ها اجرا میشه ولی کیبورد فارسی میپره و اس ام اس ها چپه میشن و منو ها هم روسی میشن ولی میتونی بازی کنی که خیلی مزخرف میشه
من از این روش فریمور ترکیبی روسی و فارسی استفاده میکنم. به نظر من نه تنها مزخرف نیست بلکه برای من بسیار هم قابل قبوله. از نظر من ارزشش رو داشت که کیبورد فارسی رو از دست بدم ولی به جاش بتونم بازی کنم چون به نظرم بادا بدون بازی هاش به درد نمی خوره. و این رو هم بگم که منوها روسی نیست بلکه انگلیسیه! اس ام اس ها رو هم اگه کامل باز کنید کاملا درست نشون میده و حروف جدا و برعکس نیستن. تازگی ها تونستم گوشس رو به کیز هم بشناسونم. الان کیز گوشی رو با فریمور xxjk2 میشناسه و مشکلی نداره به علاوه قبلا تو بعضی برنامه های جاوا مثل اپرا مینی و ucweb با مشکل ریستارت خود به خودی و ناگهانی گوشی مواجه بودم که با این روش تا الان دیگه این مشکل رو ندیدم!
میشه روش اندوید رو پورت کرد؟
اگه اره سرعت چه جوریه ؟ می ارزه ؟ ،
هنوز به طور کامل نه و اگه در آینده بشه به نظرم ارزشش رو نداره چون این گوشی برای آندروید ساخته نشده.از تمام سخت افزارش استفاده نمیشه و قطعا باگ های زیادی خواهد داشت.
WOLF PACK
21-05-2011, 10:10
من از این روش فریمور ترکیبی روسی و فارسی استفاده میکنم. به نظر من نه تنها مزخرف نیست بلکه برای من بسیار هم قابل قبوله. از نظر من ارزشش رو داشت که کیبورد فارسی رو از دست بدم ولی به جاش بتونم بازی کنم چون به نظرم بادا بدون بازی هاش به درد نمی خوره. و این رو هم بگم که منوها روسی نیست بلکه انگلیسیه! اس ام اس ها رو هم اگه کامل باز کنید کاملا درست نشون میده و حروف جدا و برعکس نیستن. تازگی ها تونستم گوشس رو به کیز هم بشناسونم. الان کیز گوشی رو با فریمور xxjk2 میشناسه و مشکلی نداره به علاوه قبلا تو بعضی برنامه های جاوا مثل اپرا مینی و ucweb با مشکل ریستارت خود به خودی و ناگهانی گوشی مواجه بودم که با این روش تا الان دیگه این مشکل رو ندیدم!
دوست عزیز حالا این فریمور شما رو چجوری میشه ریخت رو گوشی؟؟
دوستان من فایل تصویری ریختم تو گوشی با زیرنویس.اسم هاشون هم با هم هماهنگه ولی وقتی با نپی پلیر میزنم ببینم زیرنویس رو پخش نمی کنه.مشکل چیه؟؟
BehzadKiNG
21-05-2011, 21:49
سلام،
من این گوشی رو خریدم!
یک مشکلی دارم که این وایرلس رو نمی تونم راه اندازی کنم!
یکی به من از اولش بگه که باید چکار کنم، من من اون وایرلس رو شناسی می کنم و بهش کانکات می شم!
حالا کجا باید رمز و پسورد رو بزنم؟
leon scott kendy
21-05-2011, 22:19
دوست عزیز حالا این فریمور شما رو چجوری میشه ریخت رو گوشی؟؟
دوستان من فایل تصویری ریختم تو گوشی با زیرنویس.اسم هاشون هم با هم هماهنگه ولی وقتی با نپی پلیر میزنم ببینم زیرنویس رو پخش نمی کنه.مشکل چیه؟؟
خوب دوست من سلام
من بلد نیستم چگونه فریمور گوشی رو عوض کنم خود دوستمون باید جواب این سوال رو بده ولی ببین برای دیدن زیر نویس باید کار های زیر رو بکنی
برای اینکه بتوانی فایل ها را با پسوند ببنی (( البته این رو گفتم برای دانستن بی احترامی نیست ))
برو تو Folder Option و بعد از اونجا برو تو Tab View بعد اونجا گزینه ی Hid Extensions For Known file Type رو تیکش رو بردار تا دیگه پسوند فایل ها پنهان نباشه و بتوانی ببنی بعد
فایل زیر نویس رو با Notepad باز کن و بعد گزینهی Save As رو بزن
صفحه ای باز می شه پایین ترین نقطه نوشته Encoding که الان و روی Ansi تو اون رو تغییر بده و بکنش Utf-8 و بعد فایل رو سیو کن و بعد اون فایل همچین پسوندی باید گرفته باشه Name.srt.txt تو خودت اون .Txt رو پاک کن و بعد بنداز بقل فیلم و با نرم افزار Napi player پخشش کن
خود فایل به این نام باید برسه اخر Name.Srt بعد این رو بندازی بقل فیلم نرم افزار اون رو پخش می کنه
بدون مشکل
امید وارم کامل گفته باشه
EHTEMALAN
22-05-2011, 02:22
عزیزان سلام.یکی میگه قیمت با و بدون گارانتی این گوشی الان چنده؟مرسی
Makan_noor
22-05-2011, 09:12
دوست عزیز حالا این فریمور شما رو چجوری میشه ریخت رو گوشی؟؟این کار در اصل تغییر کلی فریمور نیست. چند روز پیش یکی از دوستان که تازه گوشی رو خریده بود و می گفت از بادا چیزی نمی دونه روش ه ک کردن رو در پیام خصوصی ازم پرسید من هم سعی کردم از اول اول خیلی ساده همه چیز رو توضیح بدم.حالا اون توضیحات رو مجددا اینجا کپی می کنم:
سلام دوست عزیز
گوشیتون مبارک باشه!
راستش در حال حاضر واسه اجرای بازی ها یا نرم افزار های پولی روی ویو 2 تنها یه راه حل وجود داره اونم دستکاری کردن فریمور یا رامی هستش که روی گوشیتون نصبه و ترکیب کردن اون با یه رام روسی ه ک شده است!البته الان کسایی که ویو 2 دارن خیلی کم این کار رو کردن و من نمیدونم واسه چی؟شاید از بازی کردن بدشون میاد!!!تو این انجمن هم فک کنم من تنها کسی باشم که این کار رو کردم!
فریمور یا رام یه چیزی تو مایه های ویندوز تو کامپیوتره و در واقع رابط کاربری گوشی حساب میشه! شما اول باید از طریق راهی که الان میگم گوشیتون رو ه ک کنید و از اون به بعد می تونید بازی یا برنامه ها رو اجرا کنید فقط قبل این کار بهتون بگم تو این گوشی هم مثل همه ی گوشی ها ه ک کردن بی خطر نیست. مسئولیت این کار با خودتون هستش.و مورد دیگه اینکه با این کار یه سری تغییرات تو گوشیتون ایجاد میشه که ببینید میتونید باهاش کنار بیاین یا نه!این تغییرات همونطوری که تو پست شماره 287 تو انجمن ویو 2 گفتم شامل این چیزاست:
نقل قول:
اما چنتا نکته : یکیش اینکه فارسی فقط تو خوندن اس ام اس و تو اینترنت درسته و جاهای دیگه مثل منو ممکنه حروف جداجدا و برعکس نشون داده بشه. دوم اینکه تو فایلای word و pdf فارسی پشتیبانی نمیشه. سوم اینکه تو این فریمور اصلا نباید از کیبورد فارسی استفاده کنید چون گوشی ری استارت میشه پس قید اس ام اس فارسی زدن رو باید بزنید.
در مورد اس ام اس میشه واسه اینکه هزینه ی اس ام اس انگلیسی واستون نیفته یه پیامک فارسی که براتون اومده رو باز کنید و یه حرف مثل حرف الف رو کپی کنید و تو اول پیامک انگلیسی که دارین می فرستین پیست کنید اینجوری هزینه ی اس ام اس فارسی براتون میاد!
اما اگه حالا با خوندن این مطلب میخواین هنوز این کار رو بکنید شروع میکنیم:
پیش از انجام هر کاری شما باید چنتا کار بکنید .
- اول از تو گوشی برین به قسمت settings بعد about phone بعد system info بعد از قسمت software version ورژن فریمور گوشیتون(5 تا کاراکتر آخر) رو بخونید مثلا XXJK2 اگه فریمور گوشیتون JPKA1 هستش میتونید از این روش استفاده کنید در غیر این صورت روش دیگه ای وجود داره که بعدا بهتون میگم.
- دوم اگه تو سایت موبایلستان عضو نیستین برین سریع و رایگان عضو بشین چون لینک دانلودهایی که در ادامه بهتون میدم از این سایت هستش و فقط اعضا می تونن دانلود کنن و خودم نمی تونم این فایلای حجیم رو جایی واستون آپ کنم(mobilestan.net)
- سوم باید برنامه کیز رو تو کامپیوتر نصب کنید. این برنامه همون برنامه ای که تو سی دی همراه گوشی هست البته ورژن اون کیز داخل سی دی گوشی فک کنم 1.5 هست که قدیمیه. من پیشنهاد میکنم از ورژن 2.0.0.11014.49_ 2که لینک دانلودش رو از موبایلستان میذارم استفاده کنید:
کد:
بعد از نصب برنامه از گوشی برید تو قسمت setting بعد connectivity بعد usb utilities بعد kies installer رو انتخاب کنید حالا با کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و برنامه کیز رو که نصب کردین اجرا کنید. اگه همه چی رو درست انجام داده باشید برنامه باید گوشی رو بشناسه و مشخصات گوشی رو بنویسه.بعد از انجام این کارها تازه می تونیم بریم سر وقت ه ک کردن گوشی.
واسه ه ک کردن شما دو تا فایل رو باید دانلود کنید:
- اول برنامه ی مولتی لودر از آدرس زیر در موبایلستان:
کد:
- دوم فریمور روسی. متاسفانه من نتونستم لینک خوبی از این فریمور حتی تو موبایلستان پیدا کنم. دو تا لینک هستش هر دو متاسفانه فیل شدن و من خودم با فیل شکن دانلود کردم:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](S8530CISJK3)_[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا این لینک:
کد:
بعد از دانلود فریمور اون رو از حالت فشرده خارج کنید. چنتا فایل و یه پوشه مشاهده می کنید. ما برای کار فقط به دو فایل به اسم های bplib-s8530opeurocommon.fota و فایل apps-compressed.bin احتیاج داریم.ادامه ی روند کار رو هم تو پست 314 انجمن ویو 2 نوشتم به این ترتیب:
نقل قول:
کافیه برنامه مولتی لودر رو باز کنی و مثل عکس زیر عمل کنی.اول اون بالا تیک LS16410 رو بزن.هیچ کدوم از تیک های بوت چنیج و فول دانلود و اینا رو هم نزن.بعدش گزینه ی APP رو فشار بده و آدرس فایل APP فریمور روسی رو وارد کن(apps-compressed.bin) بعدش گزینه ی FOTA رو فشار بده و آدرس فایل فوتای روسی رو وارد کن(s8530opeurocommon.fota).بعد گوشیت رو در حالی که سیم کارت و مموریش رو درآوردی و خاموش هستش ببر تو حالت دانلود مود(صفحه سیاهی که با رنگ قرمز نوشته دانلود مود و این کار رو هم با زدن همزمان دکمه های ولوم پایین،دوربین و کلید پاور باید انجام بدی) وقتی گوشیت رفت تو حالت دانلودینگ با کابل به کامپیوتر وصل کن.در این حالت گوشیت باید خودکار وصل بشه و گزینه ی دانلود تو برنامه فعال بشه وگرنه خودت دستی پورت سرچ کن تا برنامه یه COM بشناسه و به گوشی وصل بشه.در نهایت گزینه ی دانلود رو بزن و تمام.میتونید دانلود شدن فایلا رو هم از تو برنامه و هم از تو گوشی ببینید.
بعد از انجام این کار یه چند دقیقه ای طول میکشه تا فایلا تو گوشی دانلود بشه و بعد از انجام این کار گوشی خودکار ریستارت میشه و کار تمومه.اکنون گوشی شما ه ک شده فقط مواظب باشید تو حین عمل دانلودینگ اتصال کابل قطع نشه یا برق نره چون گوشیتون dead میشه!!!
حالا گوشی شما واسه نصب بازی یا برنامه های پولی آماده است. فقط یه نکته تو ه ک کردن. اگه احیانا همون اول کار دیدین فریمورتون jpka1 نیست کافیه از روش زیر تو موبایلستان واسه ه ک کردن استفاده کنید:
کد:
موفق باشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsenfhm
22-05-2011, 15:15
عزیزان سلام.یکی میگه قیمت با و بدون گارانتی این گوشی الان چنده؟مرسی
بدون گارانتی 320 و با گارانتی مایکروتل 390
mohsenfhm
22-05-2011, 15:27
سلام،
من این گوشی رو خریدم!
یک مشکلی دارم که این وایرلس رو نمی تونم راه اندازی کنم!
یکی به من از اولش بگه که باید چکار کنم، من من اون وایرلس رو شناسی می کنم و بهش کانکات می شم!
حالا کجا باید رمز و پسورد رو بزنم؟
مبارکت باشه
اگر رو نوار ابزار بالای گوشی دقت کنی علامت = رو میبینی :13: روش بزن و از اونجا وای فای رو روشن کن ! سپس هر چی وای فای باشه پیدا میکنه و پس از انتخاب کردن از شما پسورد میخواد ( در صورت داشتن پسورد برای وایرلس ) :11:
برنامه و بازی های رایگان رو سعی کنید با وای فای دانلود کنید چون خیلی از دوستان با برنامه کیز مشکل دارند :13:
BehzadKiNG
22-05-2011, 15:39
مبارکت باشه
اگر رو نوار ابزار بالای گوشی دقت کنی علامت = رو میبینی :13: روش بزن و از اونجا وای فای رو روشن کن ! سپس هر چی وای فای باشه پیدا میکنه و پس از انتخاب کردن از شما پسورد میخواد ( در صورت داشتن پسورد برای وایرلس ) :11:
برنامه و بازی های رایگان رو سعی کنید با وای فای دانلود کنید چون خیلی از دوستان با برنامه کیز مشکل دارند :13:
ممنون واسه جواب اما من تمامی کارهایی رو که شما گفتین رو رفتم یعنی وایرلس رو پیدا کردم و رمزش رو زدم و باهاش کانکت شدم، الان باید یک یوزر و پسوردی بزنم دیگه ؟ اونارو کجا بزنم؟
mohsenfhm
22-05-2011, 16:00
ممنون واسه جواب اما من تمامی کارهایی رو که شما گفتین رو رفتم یعنی وایرلس رو پیدا کردم و رمزش رو زدم و باهاش کانکت شدم، الان باید یک یوزر و پسوردی بزنم دیگه ؟ اونارو کجا بزنم؟
متوجه منظورتون نشدم !
منظورتون پسورد وایرلستون هست ؟
BehzadKiNG
22-05-2011, 16:04
متوجه منظورتون نشدم !
منظورتون پسورد وایرلستون هست ؟
نه! ببینید من وقتی تو خونه کانتکت می شم یدونه کانکشن broadband می سازم و توش یوزر و پس ای دی اس الم رو می دم و وصل می شم، خب ، الان اینو چجوری باید تو گوشی بزنم؟
:40:
mohsenfhm
22-05-2011, 17:52
گوشی به شبکه وایرلستون کانکت میشه ؟؟
BehzadKiNG
22-05-2011, 18:56
گوشی به شبکه وایرلستون کانکت میشه ؟؟
آره بابا، به وصل می شه، همون تیکه میاد جلوی اسم شبکه وایرلسه!
یدونه سوال دیگه راهی واسه دسترسی به فیسباک وجود داره؟
dark fear
22-05-2011, 19:08
آره
استفاده از اپرا مینی!
برا بعضیا کار نمیکنه ولی من همین الان دارم با اپرا مینی این پست رو میدم :31:
mohsenfhm
22-05-2011, 21:11
آره
استفاده از اپرا مینی!
مگه با فارسی سازگاره ؟؟؟
تو سامسونگ اپز هست ؟؟؟
BehzadKiNG
22-05-2011, 22:35
آره
استفاده از اپرا مینی!
snaptu رو زدم خیلی خوبه!
فیسباک که داره هیچ، تویتار هم داره !
یه چیز دیگه ، این چرا برنامه های جاواش یکم کم کیفیته؟
+ سرعتش منو کشته!
dark fear
23-05-2011, 08:39
اپرا مینی ورژن 6 سازگاری داره با فارسی
درمورد کیفیت ، دلیلش رزولیشن بالای گوشی و رزولیشن پایین جاواس!
تو قسمت بازی های جاوا برو تو تنظیمات و تیک گزینه fit to screen رو بردار
WOLF PACK
23-05-2011, 09:09
اپرا مینی ورژن 6 سازگاری داره با فارسی
درمورد کیفیت ، دلیلش رزولیشن بالای گوشی و رزولیشن پایین جاواس!
تو قسمت بازی های جاوا برو تو تنظیمات و تیک گزینه fit to screen رو بردار
دوست عزیز چرا مثلا همین برنامه اپرا برای من باعث ریست گوشی میشه؟؟راه حلی داره؟؟
dark fear
23-05-2011, 18:35
این به باگ فریمور مربوط میشه
مثلا من مشکلی با اپرا و خیلی برنامه ی جاوای دیگه ندارم و همیشه استفاده میکنم ولی برنامه ی uc explorer رو باش مشکل دارم!
ایشالا با آپدیت فریمور حل میشه
mohsenfhm
23-05-2011, 18:50
صدای تق تق تاچ رو چطور قطع کنم ؟؟؟:31:
WOLF PACK
23-05-2011, 22:37
برو تو قسمت sound اونجا صدای سیستم رو کم کن.
velvet revoulver
24-05-2011, 01:19
سلام...
من یه مشکل با دوربین wave 2 دارم اونم اینه که وقتی عکس میگیرم عکس تار میافته و اصطلاحا blur میشه و باید چند تا عکس بگیرم تا تصویر واضح بشه...گزینه ی anti shaking رو هم روشن کردم اما تاثیر چندانی نداره...میخواستم بپرسم از دوستان ایا کسی این مشکل رو داره یا نه؟ و ایا اصلا این مساله قابل حل هست و ایا اصلا راهی داره که بشه باهاش عکسهای بهتری گرفت؟
dark fear
24-05-2011, 09:10
خیلی خوب میشد اگه میتونستید صفحات گذشته ی تاپیک رو بخونید.. :31:
یادش بخیر واسه خرید گوشی قبلیم 50 صفحه تاپیکش رو خوندم..
کلا گوشیهای سامسونگ سرعت شاتر پایینی دارن و مخصوصا تو نور کم اگه دستتون بلرزه تار میندازه..
لرزش گیر و فلش رو فعال کنید بهتر میشه
درضمن اگه درحد باباشاه لرزش دارید پیشنهاد میکنم موقع عکس گرفتن نفستون رو حبس کنید :31:
البته دشمنان سوء استفاده نکنن :31:. کیفیت عکس گوشی عالیه ولی سرعت شاترش تو نور کم راضی کننده نیست
velvet revoulver
24-05-2011, 18:29
خیلی خوب میشد اگه میتونستید صفحات گذشته ی تاپیک رو بخونید.. :31:
یادش بخیر واسه خرید گوشی قبلیم 50 صفحه تاپیکش رو خوندم..
کلا گوشیهای سامسونگ سرعت شاتر پایینی دارن و مخصوصا تو نور کم اگه دستتون بلرزه تار میندازه..
لرزش گیر و فلش رو فعال کنید بهتر میشه
درضمن اگه درحد باباشاه لرزش دارید پیشنهاد میکنم موقع عکس گرفتن نفستون رو حبس کنید :31:
البته دشمنان سوء استفاده نکنن :31:. کیفیت عکس گوشی عالیه ولی سرعت شاترش تو نور کم راضی کننده نیست
ممنون از راهنماییتون..
من موقتا از dial up استفاده میکنم که خب خودتون میدونید چه دردسریه..واسه همین نمیتونم همه ی صفحه ها رو بخونم..توشرایطی که adsl هم زیاد راضی کننده نیست دیگه dial up که جای خود داره...
اما در مورد سرعت شاتر هم باید بگم که فکر نمیکنم همه ی گوشیهای سامسونگ این نقص رو داشته باشند چرا که من یه گوشی 8510 innov8 سامسونگ دارم که سرعت شاتر و کیفیت عکسهاش خیلی خوبه...و تو تاریک ترین مکانها هم بلور نمیشه...
به نظرتون میتونه مشکل نرم افزاری باشه و تو اپدیتها و فرمورهای جدیدتر حل بشه؟؟
سلام دوستان
راستی وقتی هدست می زنم احساس می کنم الکی اکو در هدست هستش یعنی صدارو چند بار تکرار می کنه با کامپیوتر تست کردم همچین مشکلی نداره حتی یه هدست حرفه ایی 80 هزار تومنی هم وصل کردن باز این مشکل بود یه کمی اذیت می کنه
WOLF PACK
24-05-2011, 22:52
دوستان میدونید اپدیت فریمور کی میاد؟؟
Highbury
25-05-2011, 08:51
1-دوستان سلام.ویو2 به آخرین ورژن بادا آپدیت میشه؟
2-
2-دوربین 5 در حد ان82 هست؟
3-قیمتش چنده؟کارکردش رو چند بگیرم؟
3-باتریش چقدر میره؟
4-معایب و مزایا
1-بله اپدیت میشه و قراره بادا 2 با امکانات بیشتری هم برای ویو 1 و هم برای ویو 2 بیاد
2-دوربینش که واقعا عالیه مطمئن باش ازش خوشت میاد
3-والا من یه ما قبل 390 تومان گرفتم ولی الان مطلع نیستم کارکرد یا نوش چقدره.
4-باتریش هم شارژ رو خوب نگه میداره
5-مزایا که اوهههههههههههههههه خیلی زیاده و معایب هم که من چیز زیادی ندیدم فقط اینکه فعلا بازی و برنامه کم داره نه که کم داره زیاد هم هست ولی اکثرا پولی اند ولی به مرور زمان -- میشن.
Yashar Cross
25-05-2011, 10:50
ویو2 به آخرین ورژن بادا آپدیت میشه؟
بله
دوربین 5 در حد ان82 هست؟
من n82 هم داشتم به غیر از فلاشش ویو2 سرتره...:27:
قیمتش چنده؟کارکردش رو چند بگیرم؟
دقیق نمیدونم ولی از 350 تا 400 تومنه بستگی به گارانتی و...
باتریش چقدر میره؟
باتریشم خوبه عالی نیست.
معایب و مزایا
عیبش اینکه بازی های ه ک شده رو با نت اجرا میکنه البته دوست خوبم ماکان جان تو صفحات قبل به طور کامل طریق اجراشو گفته چجوریه....منم تا اخر هفته میخوام این کارو کنم تا بدون نت اجرا بشه:5:
دوستدار شما یاشار
ممنون از راهنماییتون..
من موقتا از dial up استفاده میکنم که خب خودتون میدونید چه دردسریه..واسه همین نمیتونم همه ی صفحه ها رو بخونم..توشرایطی که adsl هم زیاد راضی کننده نیست دیگه dial up که جای خود داره...
اما در مورد سرعت شاتر هم باید بگم که فکر نمیکنم همه ی گوشیهای سامسونگ این نقص رو داشته باشند چرا که من یه گوشی 8510 innov8 سامسونگ دارم که سرعت شاتر و کیفیت عکسهاش خیلی خوبه...و تو تاریک ترین مکانها هم بلور نمیشه...
به نظرتون میتونه مشکل نرم افزاری باشه و تو اپدیتها و فرمورهای جدیدتر حل بشه؟؟
کسی از دوستان نبود جواب مارو بده ؟ یعنی من فقط این مشکلا رو دارم
بخوام بهتر توضیح بدم اینه که در گوشی L صداری یه طوری پخش میشه یعنی یه انعکاس توشه وقتی میگه مثلا علی یه صدای دور مانند هممیگه علی که خیلی حالگیره
mohsenfhm
25-05-2011, 12:20
بنده پنج شنبه گذشته با قیمت 323 تومان خریدم :5:
dark fear
25-05-2011, 13:38
کسی از دوستان نبود جواب مارو بده ؟ یعنی من فقط این مشکلا رو دارم
بخوام بهتر توضیح بدم اینه که در گوشی L صداری یه طوری پخش میشه یعنی یه انعکاس توشه وقتی میگه مثلا علی یه صدای دور مانند هممیگه علی که خیلی حالگیره
با افکت ها و اکولایزر ها ور برو ببین چه حالتی رو میپسندی
من افکت رو میذارم رو تقویت باس و اکولایزر رو بعضی وقتا کلاسیک بعضی وقتا لایو و راک
درضمن.. هدست موجود در پک گوشی کاملا حرفه ایه و توصیه میکنم از همون استفاده کنید
Highbury
25-05-2011, 14:44
بنده پنج شنبه گذشته با قیمت 323 تومان خریدم :5:
از کجا با این قیمت خریدین؟گارانتی داشت؟
----
سامسونگ هم خیلی وقته گوشی تاپ بادا معرفی نکرده.شاید کلا بادا رو میخاد کنار بذاره:41:
مدلهاي با گارانتي ، تو جعبه شون كيف چرمي هست ؟
مدلهاي با گارانتي ، تو جعبه شون كيف چرمي هست ؟
اره دوست عزیز
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
با افکت ها و اکولایزر ها ور برو ببین چه حالتی رو میپسندی
من افکت رو میذارم رو تقویت باس و اکولایزر رو بعضی وقتا کلاسیک بعضی وقتا لایو و راک
درضمن.. هدست موجود در پک گوشی کاملا حرفه ایه و توصیه میکنم از همون استفاده کنید
ممنون دوست عزیز از اینکه جواب دادید
شما هم چنین مشکلی دارید
اخه من گوشی رو با گارانتی گرفتم و هر مشکلی داشته باشه پسش میدم
ولی من همه چیز رو میزارم رو نورمال ولی مشکلداره شما همیه امتحانی بکن و خبر بده
WOLF PACK
25-05-2011, 19:42
دوستان bada 2 کی میاد؟؟
و اینکه میشه مشکل رستارت شدن گوشی توسط اپرا مینی رو برطرف کرد؟؟
Yashar Cross
26-05-2011, 11:08
فکر کنم بادا2 اواخر تابستان بیاد....بعدش اونم یه باگ حساب میشه که فکر کنم با عوض کردن فریمورت حل بشه دقیقا نمیدونم.
دوستدار شما یاشار
mohsenfhm
26-05-2011, 11:47
از کجا با این قیمت خریدین؟گارانتی داشت؟
----
سامسونگ هم خیلی وقته گوشی تاپ بادا معرفی نکرده.شاید کلا بادا رو میخاد کنار بذاره:41:
گارانتی که الکی ه :31: از طبقه ی 6 علائدین
ساسونگ به شدت داره از بادا حمایت میکنه :46:
Yashar Cross
26-05-2011, 22:24
تشکر فراوان از ماکان جون:40::40::40::11:
بچه ها منم طبق اموزش کامل و بی نقص ماکان جون تونستم گوشیمو ه ک کنم(کمتر از 1 دقیقه)...
الان دارم بازی های باگرافیک مثل asphalt و assassins creed وZombie infection و... اجرا میکنم بدون نت:18:
تازه فهمیدم این گوشی چیه همون طوری که میدونستید میخواستم بفروشمش ولی امروز فردا میکردم که شاید ه ک بشه...تنها عیب این گوشی همین بود که حل شد به همه پیشنهاد میکن که ه ک کنند.
بعد یه سوال من hero of sparta 2 رو روی IrelandGuide اسپوف کردم وسطش میپره بیرون چرااااا؟
بعد به نظرتون بالاترین گرافیک بازی توی بادا برای کدوم بازیه؟
دوستدار شما یاشار
Makan_noor
26-05-2011, 23:13
تشکر فراوان از ماکان جون:40::40::40::11:
بچه ها منم طبق اموزش کامل و بی نقص ماکان جون تونستم گوشیمو ه ک کنم(کمتر از 1 دقیقه)...
الان دارم بازی های باگرافیک مثل asphalt و assassins creed وZombie infection و... اجرا میکنم بدون نت:18:
تازه فهمیدم این گوشی چیه همون طوری که میدونستید میخواستم بفروشمش ولی امروز فردا میکردم که شاید ه ک بشه...تنها عیب این گوشی همین بود که حل شد به همه پیشنهاد میکن که ه ک کنند.
بعد یه سوال من hero of sparta 2 رو روی IrelandGuide اسپوف کردم وسطش میپره بیرون چرااااا؟
بعد به نظرتون بالاترین گرافیک بازی توی بادا برای کدوم بازیه؟
دوستدار شما یاشار
قربان شما!!خواهش می کنم!!بابا منم الان یه ماهه میگم اینقد نگین این گوشی ه ک نشده و برنامه و بازی های پولی روش اجرا نمیشه.اینم روش ه ک دیگه چی می خواین؟
آقا یاشار شما که تو موبایلستان عضوین این روش رو اونجا هم بگین بلکه یه جماعت ویو 2 دار بتونن گوشی هاشون رو ه ک کنن و نهایت لذت رو ببرن.در مورد بازی ها هم من خودم با چندین بازی مشکل دارم.با اینکه قبل بازی همه ی ویجت ها رو می بندم و کلاس مموری هم 4 هستش ولی مثلا تو بازی gangstar و تو دموهاش گوشی یه دقیقه ای فکر می کنه و فریز میشه بعد دوباره راه میفته یا تو بازی بروس لی گاهی پیغام کمبود حافظه میده و یهویی میپره بیرون.فکر کنم به خاطر اسپوف کردن این بازی هاست وگرنه اصل این بازی ها رو اگه بخرین و رو گوشی بریزین این مشکلات پیش نمیاد. و دیگه اینکه سعی کنید از برنامه ی applist برای اسپوف استفاده کنید. در مورد با کیفیت ترین هم من همه ی بازی ها رو امتحان نکردم.اتفاقا من با بازی های ساده ای مثل نینجا فروت و یا hoops بیشتر سرگرم میشم تا بازی های حجیم ولی وقتی بازی هایی مثل spiderman حجمی برابر 520 مگ دارن یا بازی settler حجمی نزدیک 700 مگ داره:18: خودتون دیگه ببینید چی چی هستن!!
سلام اقا ماکان حالا اگر بعد ه...ک اگر ماخواستیم از فریم ور قبلی استفاده کنم یعنی مال خود کارخونه ایا راهی هست ؟
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
چند صفحه قبل من یه عکس مقایسه از دو گوشی گذاشتم (خودم گرفتم)
کیفیت صفحه ی ویو2 بهتره.. روشناییش.. شارپنس.. وضوحش بهتره
مقداری وسعت دیدش کمتره (که اصلا مهم نیست)
و رنگ سیاه رو به خوبی گالاکسی نشون نمیده
================
در ضمن لازمه یه نکته ای بگم
وی گفته الان بازی ه ک شده روی ویو2 نصب نمیشه؟ :31:
من خودم دارم مثل سابق بازی میکنم
در صورتی نصب نمیشه که اپز رو آپدیت کنید...
سلام اپز چیه و چطور اپدیت میشه ؟ از تو سیستم کامیپتر یا گوشی ؟
اخه همش گوشی می خواد اپدیت بشه ولی نمی زارم یعنی وقتی توگوشی میرم تو سایت سامسونگ app بهم گیر میده باید اپدیت شه ؟
Wave II سرعت لود صفحات درweb browser ش چه طوریه (در مقایسه با آیفن با گلکسی). آیا در خود براوزر فلش رو نشون میده؟
2. این مشکل not enough memory هنوزم تو این گوشی وجود داره؟:13:
3. مشکل نصب اپرا برطرف شده یا نه ؟
سلام دوستان یه سوال دیگه این اپرا مینی جاوا هستش چون که کیفیت نوشته هاش پایین هستش
dark fear
27-05-2011, 16:54
Wave II سرعت لود صفحات درweb browser ش چه طوریه (در مقایسه با آیفن با گلکسی). آیا در خود براوزر فلش رو نشون میده؟
مقایسه نکردم ولی باید مثل گلکسی باشه چون سخت افزارشون یکیه
سرعت برازر گوشی خیلی خوبه ولی من از اپرا استفاده میکنم چون هم خیلی خیلی سریعه (خیلی سریعه :31: ) هم اعتبار کمتر
مصرف میکنه
اینی که گفتید به عنوان "مشکل" در گوشی وجود نداره! شاید ماهی یه بار اینو بگه که تو اکثر گوشی هایی که مولتی تسک دارن، اوضاع خیلی بدتره!
کدوم مشکل؟ :31: من که مشکلی ندارم و الان دارم با اپرا این پست رو میدم :31:
اصولا خیلی کم میشینم پا کامپیوتر.. بیشتر با گوشی میرم اینترنت..
سلام اقا ماکان حالا اگر بعد ه...ک اگر ماخواستیم از فریم ور قبلی استفاده کنم یعنی مال خود کارخونه ایا راهی هست ؟
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
سلام اپز چیه و چطور اپدیت میشه ؟ از تو سیستم کامیپتر یا گوشی ؟
اخه همش گوشی می خواد اپدیت بشه ولی نمی زارم یعنی وقتی توگوشی میرم تو سایت سامسونگ app بهم گیر میده باید اپدیت شه ؟
آره همونه! نذار آپدیت بشه
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
در مورد سوال دومت، آره جاواس
نحوه افزایش کیفیت رو هم صفحات قبل گفتیم..
تو قسمت برنامه ها برو تو ستینگ و تیک fit to screen رو بردار
مقایسه نکردم ولی باید مثل گلکسی باشه چون سخت افزارشون یکیه
سرعت برازر گوشی خیلی خوبه ولی من از اپرا استفاده میکنم چون هم خیلی خیلی سریعه (خیلی سریعه :31: ) هم اعتبار کمتر
مصرف میکنه
اینی که گفتید به عنوان "مشکل" در گوشی وجود نداره! شاید ماهی یه بار اینو بگه که تو اکثر گوشی هایی که مولتی تسک دارن، اوضاع خیلی بدتره!
کدوم مشکل؟ :31: من که مشکلی ندارم و الان دارم با اپرا این پست رو میدم :31:
اصولا خیلی کم میشینم پا کامپیوتر.. بیشتر با گوشی میرم اینترنت..
ممنون از توضیحات،
1. اما یادت رفت درباره فلش در browser توضیح بدی...! :20:
2. مشکلی که گفتم رو تویه یه video review دیدم که طرف بعد از اینکه 4-5 تا widget باز می کرد اون ویجتی که مال تغییر background بود پیغام not enough memory میداد. :41: البته تو همون ویدیو طرف از browser هم خیلی شاکی بود...:41:. اگه لطف کنی این ویدیو رو ببینی و نظرت دربارش بگی واقعا ممنون می شم...:46: (اگه خواستی می تونی از تو گوشیتم ببینش.!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اینم لینکش:
Samsung S8530 Wave II review
حوالی دقیقه 5 ---> مشکل memory
حوالی دقیقه 9:30 ---> browser
آره همونه! نذار آپدیت بشه
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
در مورد سوال دومت، آره جاواس
نحوه افزایش کیفیت رو هم صفحات قبل گفتیم..
تو قسمت برنامه ها برو تو ستینگ و تیک fit to screen رو بردار
چرا نباید اپدیت بشه ؟
تا از گوشی میرم داخل سامسونگ (ایکون مخصوص ) فوری میره برای دانلود
dark fear
27-05-2011, 20:45
ممنون از توضیحات،
1. اما یادت رفت درباره فلش در browser توضیح بدی...! :20:
2. مشکلی که گفتم رو تویه یه video review دیدم که طرف بعد از اینکه 4-5 تا widget باز می کرد اون ویجتی که مال تغییر background بود پیغام not enough memory میداد. :41: البته تو همون ویدیو طرف از browser هم خیلی شاکی بود...:41:. اگه لطف کنی این ویدیو رو ببینی و نظرت دربارش بگی واقعا ممنون می شم...:46: (اگه خواستی می تونی از تو گوشیتم ببینش.!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اینم لینکش:
Samsung S8530 Wave II review
حوالی دقیقه 5 ---> مشکل memory
حوالی دقیقه 9:30 ---> browser
درمورد فلش، برازر گوشی کاملا ساپورت میکنه فلش رو
ولی اپرا فلش های متحرک رو ساکن نشون میده
درمورد اون پیام، من همین الان ده صفحه ویجت باز کردم اون ارور رو نداد..
این فیلم رو منم دیده بودم
به فیلمها زیاد نمیشه اعتماد کرد
مثلا تو یه فیلم دیدم یارو میگفت یه عیبی که داره اینه که وقتی مثلا تو منو صفحه رو قفل میکنیم، بعد از باز کردن، صفحه ی اصلی رو میاره بجای منو
که الان برای من اینجور نیست
این اشکالات احتمالا مربوطه به گوشی های آزمایشی و فریمور های اولیه..
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
چرا نباید اپدیت بشه ؟
تا از گوشی میرم داخل سامسونگ (ایکون مخصوص ) فوری میره برای دانلود
خب اگه آپدیت کنی باید قید بازی هکک شده رو بزنی
برا شما رو نمیدونم.. ولی برا من "بلافاصله" نمیاد.. وقت برای اجرای بازی هکک شده دارم..
آقا دوتا سوال چجوري ميشه از صفحه نمايش عكس انداخت ؟ و اينكه راهي واسه hide يا قفل عكس و فيلم هست؟
dark fear
28-05-2011, 22:26
آقا دوتا سوال چجوري ميشه از صفحه نمايش عكس انداخت ؟ و اينكه راهي واسه hide يا قفل عكس و فيلم هست؟
برای عکس، کلید منو رو به همراه کلید قفل، بگیرید
برای قفل برید تو ستینگ پیداش میکنید
برای مخفی کردن میتونید از برنامه های اکسپلورر که موجوده استفاده کنید
leon scott kendy
29-05-2011, 22:33
خوب من و یکی از دوستام رفیتیم گوشی خریدیم اون گلگسی گرفت و من هم ویو
و الان تو صفحه باز کردن و این جور چیز ها هیچ فرقی نداریم منظورم اینترنت بوید
مشکل not enough memory بیشتر برای خراب بودن خود نرم افزار و یا برای فریمور قدیمی گوشی بید
من الان فقط یک چیزی تو گشیم دارم که این ارور رو می ده doodlesoccer همین تا الان هم خیلی نرم افزار بازی دانلود کردم فقط با این این مشکل رو داشتم
من با نصب اپرا هیچ مشکلی نداشتم فقط گه گاهی ماهی یک بار می پره بیرون که بعضی ها می گن برای فریمور و بعضی می گن برای اپرا بید من اپرا های زیادی نصب کردم ولی باز می توانم بگم می پره بیرون نه اینکه صفحه عادی باز کنی بپره بیرون مثلا این سایت ها و هر جایی دیگه رو راحت می ره و مشکلی نداره من فقط وقتی عکس های پر حجم می آیم باز کنم می پره بیرون
EHTEMALAN
30-05-2011, 11:01
سلام به همگی.نم نم مثل اینکه باید رفت این گوشی رو خرید.این مشکلات مسخره مثل فضای کم مسیج(500پارت) و بقیه که تو جت بود تو این برطرف شده؟
دوستان یه سوال دیگه...:20: اگه می شه یکی کامل توضیح بده که وضعیت نصب نرم افزار و بازی روی این گوشی چه جوریه؟ ::
1. آیا امکان خرید بازی و نرم افزار از store های دیگه مثل United Kingdom وجود داره؟ ( با v...n و ...)
2. در صورت مثبت بودن جواب سوال 1، آیا در صورت نصب قانونی نرم افزار ها و بازی ها، باز هم باید موقع اجرای آن ها به اینترنت متصل بود؟
3. اسپوف کردن یعنی چه؟ و آیا بازی های اسپوف شده هم موقع اجرا به اینترنت نیاز دارند؟
4. برای اسپوف کردن حتما باید firmware گوشی رو عوض کرد؟ و آیا بعد از این کار (عوض کردن firmware ) دیگه امکان آپدیت کردن معمولی اون وجود ندارد؟؟
ببخشید که یه خورده زیاد شد...:31:
سلام به همگی.نم نم مثل اینکه باید رفت این گوشی رو خرید.این مشکلات مسخره مثل فضای کم مسیج(500پارت) و بقیه که تو جت بود تو این برطرف شده؟
توي Review هاي خارجي خوندم كه نوشته بود محدوديت 1000 پيام داره.
dark fear
30-05-2011, 14:45
دوستان یه سوال دیگه...:20: اگه می شه یکی کامل توضیح بده که وضعیت نصب نرم افزار و بازی روی این گوشی چه جوریه؟ ::
1. آیا امکان خرید بازی و نرم افزار از store های دیگه مثل United Kingdom وجود داره؟ ( با v...n و ...)
2. در صورت مثبت بودن جواب سوال 1، آیا در صورت نصب قانونی نرم افزار ها و بازی ها، باز هم باید موقع اجرای آن ها به اینترنت متصل بود؟
3. اسپوف کردن یعنی چه؟ و آیا بازی های اسپوف شده هم موقع اجرا به اینترنت نیاز دارند؟
4. برای اسپوف کردن حتما باید firmware گوشی رو عوض کرد؟ و آیا بعد از این کار (عوض کردن firmware ) دیگه امکان آپدیت کردن معمولی اون وجود ندارد؟؟
ببخشید که یه خورده زیاد شد...:31:
ماشالا سوالاتتون خیلی زیاده ،31: منم متاسفانه با گوشی دارم تایپ میکنم و نمیتونم کامل جواب بدم
سوال اول مثبته درصورتی که حساب بین المللی داشته باشید
ولی نگران نباشید.. به زودی مارکت ایران هم قابلیت خرید از طریق کارت بانک شتاب رو پیدا میکنه (اولین سیستم عامل که مارکتش به صورت کامل در ایران در دسترسه همین بادا خواهد بود :31:
درصورت خرید قانونی نیازی به اینترنت نیس.. مث برنامه های مجانی اجرا میشه
اسپوف کردن به طور خلاصه همون هکک کردن یا جایگزین کردن بازی پولی با بازی مجانیه
خیر.. با فریمور فابریک به راحتی میشه اسپوف کرد
و البته برای اجرای برنامه ی هکک شده به اینرنت برای لانچ نیاز داره
یواش یواش دارم به این بادا علاقه مند میشم....هر روز بهتر دیروز....:20:
mohsenfhm
30-05-2011, 16:41
یواش یواش دارم به این بادا علاقه مند میشم....هر روز بهتر دیروز....:20:
هر روز داره به تعداد برنامه ها و بازی های بادا اضافه میشه :46: و جالب اینه که اکثر برنامه هاش رایگان ه !:18:
سلام يه سوال من samsungapps گوشيمو آپديت كردم (ديگه لانچ نمياد) راهي هس كه برگردونمش به حالت قبل ؟
dark fear
30-05-2011, 22:17
بله
درصورتی که فلش کنید قابل بازگشته.. اگه قصد فلش داشتید، بهتره فریمور ترکیبی رو بریزید چون هم راحت تره هم دیگه بازیا بدون دردسر اجرا میشه
هموني كه فارسي نداره ديگه ؟ تو اون فريمور فقط اس فارسي مشكل داره يا فايلاي word و pdf هم فارسي نمياد يه سوال ديگه اينكه من تا حالا فلش نكردم به نظر شما سخته ؟ كلا چقد طول ميكشه ؟ با نهايت تشكر
Yashar Cross
31-05-2011, 17:45
اره همونه اشتباه نکن وقتی فایل فارسی رو باز کنی قشنگ نشون میده ولی نمیتونی بنویسی:41:
فلش کردنم خیلی سادست...........
دوستدار شما یاشار
9126672935
01-06-2011, 10:37
با عرض سلام و تشکر 3 تا سوال داشتم اگه ابتدایی یا تکراری بود عذر خواهی می کنم :
1- برای ثبت نام در samsung apps فرقی داره با برنامه kies اینکارو انجام بدیم یا از طریق مرورگر و سایت سامسونگ ؟ در ضمن گوشی باید وصل باشه یا نیازی نیست؟
2- اگر با گوشی متصل به kies با کشور انگلیس ثبت نام کنیم می شه دوباره با همون گوشی و یک ایمیل دیگه با کشور کره ثبت نام کرد یا IMEI رو چک می کنه و قبول نمی کنه؟
3- وقتی می خوام با کشور کره بدون اتصال گوشی ثبت نام کنم یک گزینه ای میاد به نام
resident registration number که هر عددی رو میزنم چک می کنه و ارور می ده و قبول نمی کنه به نظرتون راهش چیه ؟
البته هدفم از همه این کارها اینه که برنامه های free بیشتری برای ویو II دانلود کنم با تشکر فراوان.
سلام شارژ اوليه اين گوشي چقدر بايد باشه؟؟؟؟؟؟
9126672935
02-06-2011, 07:58
چه تفاوتی بین گارنتی اصلی با سایر گارانتی های موجود در بازار در گوشی II wave وجود دارد
9126672935
02-06-2011, 08:35
با عرض سلام به همه دوستان
آیا ویجتها در این گوشی مشکل خاصی دارند ؟ وقتی از ویجت قرآن استفاده می کنم گوشی ریست می شه بنظرتون مشکل خاصی هست یا طبیعیه؟
mohsenfhm
02-06-2011, 12:20
با عرض سلام به همه دوستان
آیا ویجتها در این گوشی مشکل خاصی دارند ؟ وقتی از ویجت قرآن استفاده می کنم گوشی ریست می شه بنظرتون مشکل خاصی هست یا طبیعیه؟
به دلیل عدم سازگاری آن ویجت با فریمور گوشی شما ، باعث ریست شدن آن می شود:13:
Yashar Cross
02-06-2011, 15:53
سلام شارژ اوليه اين گوشي چقدر بايد باشه؟؟؟؟؟؟وقتی خالی شد 8 ساعت...
چه تفاوتی بین گارنتی اصلی با سایر گارانتی های موجود در بازار در گوشی II wave وجود دارد[/ببین عزیز گارانتی تو ایران معنی نداره ولی بهترین گارانتی همین مایکروتله که وقتی گوشیت به فلش و اپدیت و ... نیاز داشت مجانی برات انجام میده ولی بدون گارانتی بگیر(نظر شخصی)
دوستدار شما یاشار
mehdi_halla
04-06-2011, 12:05
سلام.دوستان یه سوال داشتم میخواستم بدونم کسانی که ویو 2 دارن در حال حاضر نبود چه برنامه ای تو گوشی اذیت میکنه؟بین گلکسی و ویو 2 موندم!
Yashar Cross
05-06-2011, 10:20
من با بادا مشکلی ندارم تنها مشکلم ه ک نشدنش بود که اونم حل شد.
ولی ازونایی هستی که هر روز نرم افزار نصب میکنی و... اندروید بگیری بهتره چون هنوز به پختگی اندروید نرسیده...
تازه بادا2 بیاد کولاک میکنه...:46:
دوستدار شما یاشار
mehdi_halla
05-06-2011, 16:34
اااا ه ک شده wave2 ؟
Mr Unknown
05-06-2011, 21:10
دوتان برنامه ای برای استفاده از یاهوو مسنجر برای بادا نیست؟
seyyed@mohsen
05-06-2011, 21:27
همه به گوش :26:باشید.................................... .................................................. ............................
هرکی از بادا بد بگه از من بد گفته. بچه ی 4روزه که نمیتونه راه بره. بزارید بادا 2 بیاد همچین براتون برقصه که کف کنین.:8:
اینم بدونید که همه چیزا توی این دنیا نقص دارن حتی بهترینا...:34:
dark fear
06-06-2011, 22:15
یه برنامه ای جدیدا رو اپز قرار گرفته که از یاهو و فیس-بوک و.... پشتیبانی میکنه ولی متاسفانه اسمش یادم نیس :31:
شرمنده
Mr Unknown
07-06-2011, 11:27
دوستان تو برنامه Shmessenger بودم که گوشی خاموش شد
حالا نه این برنامه اجرا میشه نه پاک میشه
و همش هم میزنه که در حال اجراس و میاد تو Task Manager ولی تو Loading میمونه
چجوری میتونم پاکش کنم اینو؟
يه سوال فني : من فريمور گوشيم jpk4 wave 2 هستش حالا يه رم كاستوم روي فريمور jpk1 هستش كه برنامه ي مورد نياز منو داره من اگه گوشيمو با اين رم كاستوم و فريمور فلش كنم زبان فارسيو كه از دست نميدم ؟ كلا چه تغيري تو گوشيم انجام ميشه البته به جز اون برنامه هاي رم كاستوم و در آخر به نظرتون ارزششو داره ريسك كنم؟
velvet revoulver
12-06-2011, 02:55
دوستان به نظرتون اخر وعاقبت این بادا چی میشه؟ ایا سیستم عاملی هست که بشه واسه دراز مدت روش حساب کرد؟..احساس میکنم که سامسونگ مدتیه که بادا رو بیخیال شده ...اخه خیلی وقته که سامسونگ گوشی جدید ویو به بازار نداده...همه ی این سوالا رو پرسیدم چونکه میخوام به یه نفر توصیه کنم ویو2 بگیره اما میترسم تعداد نرم افزارهاش حالا حالا ها به تنوع اندروید یا سیمبین نرسه...خودش بین دو تا گزینه مونده : یکی گالاکسی ace و یکی دیگه همین ویو 2 (چونکه تقریبا تو یه قیمت هستند..حدود 350 )...البته معلومه که ویو از لحاظ سخت افزاری قویتره اما ازاون طرف گالاکسی اندروییده ..حالا نظر شما چیه؟؟؟
Yashar Cross
12-06-2011, 08:34
100% بادا اینده داره.....تو ببین کدوم سیستم عامل نسخه اولش این همه امکانات داشت؟؟؟؟............تو باید بادا 1 رو با اندروید 1.6 مقایسه کنی!!!!..........بذار بادا 2 بیاد کولاک میکنه هرچند من از 1.2 که دارم راضیم....شک نکن ویو2 بگیر ace چیه با اون سخت افزارش نمیتونی یه بازی مشتی رو اجراش کنی(نظر شخصی)
دوستدار شما یاشار
mad-defy
12-06-2011, 08:35
بادا هنوز مشکل ساپورت داره. حتی خود سامسونگ هم مایل به پیوستن به اندروید هست. توی مدلهای جدیدش میشه اینو دید
dark fear
12-06-2011, 23:18
این که گوشی آندروید میزنه ربطی به این مساله نداره
خب مخاطب سامسونگ خیلی وسیعه و این شرکت میخواد همه طیف رو جذب کنه
اینکه گوشی ویو جدید نداده هم کاملا طبیعیه
حتی اگه بخواد گوشی بادا جدید بده، احتمالا فقط امکانات جانبی رو توسعه میده و بعیده سخت افزارش رو ارتقا بده
ساپورتش هم اتفاقا خوب بوده
بادا 2 که اومد، همه شاهد بیدار شدن اژدها خواهیم بود :31:
اپن سورس شدن بادا2 به تنهایی کافیه تا سیل عظیم نرم افزار به بادا روانه بشه :31:
دوستان چند سوال:
1. من امروز رفتم علاعدین waveII قیمت کنم، بدون گارانتی اصلی از 320 تا 360 قیمت متغیر بود، این تفاوت قیمت ها واسه چیه؟
2. همه گوشی هایی که دیدم made by samsung بودن.که فروشنده ها همگی می گفتن کره ایه (البته فک کنم چینی بودن !:20:). فرق بین made by samsung و made in china by samsung چیه؟ (مال مایکروتل کره ایه؟) آیا اصلا این نکته مهمه؟
3. اون مغازه هایی که من ازشون سوال کردم می گفتن سری های جدید تو جعبشون کیف ندارن. آیا این راسته یا خودشون کیفو هاپولی کردن؟
4. از کجا می شه فهمید که جعبه پلمپ است؟ (هولوگرامی چیزی داره؟)- اگه ممکنه یکی یه عکس از محتویات داخل جعبه بذاره (هدفون و ...)
ببخشید سوالا زیاد شدن...!:46:
** راستی یه سوال دیگه، آیا نرم افزارای فیس-بوک و تویتر این گوشی کار می کنند !؟
:31: ممنون
velvet revoulver
13-06-2011, 20:36
دوستان چند سوال:
1. من امروز رفتم علاعدین waveII قیمت کنم، بدون گارانتی اصلی از 320 تا 360 قیمت متغیر بود، این تفاوت قیمت ها واسه چیه؟
2. همه گوشی هایی که دیدم made by samsung بودن.که فروشنده ها همگی می گفتن کره ایه (البته فک کنم چینی بودن !:20:). فرق بین made by samsung و made in china by samsung چیه؟ (مال مایکروتل کره ایه؟) آیا اصلا این نکته مهمه؟
3. اون مغازه هایی که من ازشون سوال کردم می گفتن سری های جدید تو جعبشون کیف ندارن. آیا این راسته یا خودشون کیفو هاپولی کردن؟
4. از کجا می شه فهمید که جعبه پلمپ است؟ (هولوگرامی چیزی داره؟)- اگه ممکنه یکی یه عکس از محتویات داخل جعبه بذاره (هدفون و ...)
ببخشید سوالا زیاد شدن...!:46:
** راستی یه سوال دیگه، آیا نرم افزارای فیس-بوک و تویتر این گوشی کار می کنند !؟
:31: ممنون
1.دلیل این تفاوت قیمتها اینه که بازار این مملکت حساب کتاب نداره ..هر فروشنده ای بر اساس انصاف و وجدان خودش قیمت میده..
2.نمیدونم ایا کره ای هست یانه..اما میدونم که هیچ فرقی ندارن ...اصلا این موضوع چینی وکره ای مهم نیست...
3.بعید میدونم که دیگه کیف نداشته باشه هر چند که مطمئن نیستم..بهترین راه اینه که از فروشنده هایی که با گارانتی اصلی میفروشن سوال کنید...
4.در مورد پلمپ هم باید یه نظرم از جای مطمئن بخرید...
توییتر رو امتحان نکردم اما فیسبوک کار میکنه هرچند که عکسها نشون داده نمیشن که دلیلشو خودم هم نمیدونم اگه از دوستان کسی دلیلشو میدونه بگه...
velvet revoulver
14-06-2011, 02:22
این که گوشی آندروید میزنه ربطی به این مساله نداره
خب مخاطب سامسونگ خیلی وسیعه و این شرکت میخواد همه طیف رو جذب کنه
اینکه گوشی ویو جدید نداده هم کاملا طبیعیه
حتی اگه بخواد گوشی بادا جدید بده، احتمالا فقط امکانات جانبی رو توسعه میده و بعیده سخت افزارش رو ارتقا بده
ساپورتش هم اتفاقا خوب بوده
بادا 2 که اومد، همه شاهد بیدار شدن اژدها خواهیم بود :31:
اپن سورس شدن بادا2 به تنهایی کافیه تا سیل عظیم نرم افزار به بادا روانه بشه :31:
در مورد اندروید باهاتون موافقم..به هر حال اندروید سیستم عاملیه که داره با سرعت زیادی رشد میکنه و فراگیر میشه و سامسونگ نمیخواد سهم بازار اندروید رو از دست بده...اما فکر میکنید بادا در مقابل اندروید و iOS و ویندوز 7 شانسی داره و میتونه باهاشون رقابت کنه وایا میتونه تبدیل به یه سیستم عامل فراگیر بشه؟ در مورد بادا 2 هم من در مورد اپن سورس شدنش مطمئن نیستم ایا شما منبع و سایت معتبری که در این مورد توضیح داده باشه سراغ دارید؟
mohsenfhm
14-06-2011, 06:08
در مورد اندروید باهاتون موافقم..به هر حال اندروید سیستم عاملیه که داره با سرعت زیادی رشد میکنه و فراگیر میشه و سامسونگ نمیخواد سهم بازار اندروید رو از دست بده...اما فکر میکنید بادا در مقابل اندروید و iOS و ویندوز 7 شانسی داره و میتونه باهاشون رقابت کنه وایا میتونه تبدیل به یه سیستم عامل فراگیر بشه؟ در مورد بادا 2 هم من در مورد اپن سورس شدنش مطمئن نیستم ایا شما منبع و سایت معتبری که در این مورد توضیح داده باشه سراغ دارید؟
من در حال حاضر هم آیفون 4 دارم و هم ویو :46: این رو جدی میگم بادا همین الانش از سیمبین و ویندوز 7 جلوتره :18: وای به روزی که بادا 2 بیاد :31::31::31:
الان سخت افزار ویو دقیقا با آیفون 4 یکی هست :18: حالا چرا سامسونگ ویو رو این همه ارزون میده ؟؟؟؟؟؟
سامسونگ از فروش ویو به فکر سود نیست :13: فقط میخواد سیستم عاملش جا بیفته :46: به شدت هم داره ازش حمایت میکنه :46:
اگر دقت هم کنید بازی و برنامه رایگان برای بادا هم کم نیست :13: یعنی فعلا رایگان گذاشته تا مخاطباش جذب بشن :13:
leon scott kendy
14-06-2011, 10:58
سلام بچه ها وقعا من که هیچ وقت از این گوشی خسته نیم شوم البته نظر شخصیم بید این دفعه گفتم یک نرم افزاری رو بهتون بگم باسه خودم جالب بود
know ur knots
13 mb
نر افزاری برای یاد گیری های گره های مختلف بید
گفتم بگم چون خودم باهاش حال کردم
Yashar Cross
14-06-2011, 11:16
من در حال حاضر هم آیفون 4 دارم و هم ویو :46: این رو جدی میگم بادا همین الانش از سیمبین و ویندوز 7 جلوتره :18: وای به روزی که بادا 2 بیاد :31::31::31:
الان سخت افزار ویو دقیقا با آیفون 4 یکی هست :18: حالا چرا سامسونگ ویو رو این همه ارزون میده ؟؟؟؟؟؟
سامسونگ از فروش ویو به فکر سود نیست :13: فقط میخواد سیستم عاملش جا بیفته :46: به شدت هم داره ازش حمایت میکنه :46:
اگر دقت هم کنید بازی و برنامه رایگان برای بادا هم کم نیست :13: یعنی فعلا رایگان گذاشته تا مخاطباش جذب بشن :13:
100 درصد تایید میشه:46:
الان با 340 میتونی ویو2 بگیری؟فکرشو نکردی چرا اینقدر ارزونه طوری که گلکسی با همین سخت افزار خیلی گرونتره...:27:
دوستدار شما یاشار
MOHAMMAD2010
14-06-2011, 11:24
الان سخت افزار ویو دقیقا با آیفون 4 یکی هست
البته ویو قوی تره !
GPU ویو و گالکسی SGX540 هست ولی آیفون SGX535 هست !
Mr Unknown
14-06-2011, 12:20
دوستان قاب این گوشی پیدا میشه؟
گوشیم از دستم افتاااااد:((
dark fear
14-06-2011, 22:40
در مورد رقابت با آندروید و وین فون و... اصلا بادا با این هدف طراحی نشده.. شعار سامسونگ این بوده: گوشی هوشمند برای همه
بادا برای گوشی های رده قیمت متوسط طراحی شده تا بیشترین قشر مخاطب رو جذب کنه
البته این سیستم عامل اینقد خوبه که ناخواسته وارد رقابت شده و همین الان از خیلی سیستم عاملها بهتره
جالبه بدونید سامسونگ داره بادا رو توسعه میده به تلوزیون ها و بقیه وسایل الکتریکی.. این ینی بادا همیشه زندس
بادا 2 هم فعلا منبع ندارم که ارایه بدم.. میتونید صبر کنید ببینید..
دلیل اینکه عکسای ف.ب رو نشون نمیده اینه که سرور ف ی س ب و ک فیللتره.. همین که برنامش کار میکنه، خودش نعمته!
تو خیلی گوشیهای دیگه کلا برنامه کار نمیکنه (بخاطر فیللتر بودن)
دوستان ، گوشي هاي بدون گارانتي Wave II كه تو بازار هستش داراي باداي فارسي هستن يا فقط گارانتي داراش فارسي دارن ؟
mohsenfhm
15-06-2011, 12:15
دوستان ، گوشي هاي بدون گارانتي Wave II كه تو بازار هستش داراي باداي فارسي هستن يا فقط گارانتي داراش فارسي دارن ؟
بله . اکثرا فارسی ساپورت هستند :13:
میگن تو سرعت از S8500 ضعیف تره... !
تایید میشه؟؟(جدا از تعصب)
MOHAMMAD2010
15-06-2011, 22:18
نه این دو تا مثل هم هستن !
Yashar Cross
15-06-2011, 22:19
تایید نمیشه!:31:من با ویو هم کار کردم تفاوتی نداره که هیچی یه سرو گردن ویو 2 بالاتره...:46:تو ویو هی ارور مختلف تو صفحه میومد کند ترم بود...:27:
دوستدار شما یاشار
leon scott kendy
15-06-2011, 23:53
سلام بچه ها خوبید از گو شی هاتون راضی بیدید
می گم بچه ها اگه بادا دو بیاد به نظرتون مثل اندرویید پخش می شه یا زود تو کل دنیا پخش می شه و ما زود می توانیم فارسی رو داشته باشیم ؟؟؟
چه جوری فکر می کنید بشه ؟
:-؟
یعنی میگین Wave II بهتر از Wave هم می تونه باشه؟
ای بابا ... چقدر نظر ها فرق داره...
اصلا میصبریم برای Wave III
Rick Butler
16-06-2011, 20:00
سلام
يك سوال خيلي مهم از كسايي كه توي تهران هستن >>>>>> اين گوشي رو از كجا خريدن كه ما هم بيايم و بخريم ؟؟؟؟؟؟
و اگه ميتونين يك راهنمايي كنيد بگيد از كجا ميشه گارانتي پارس مايكروتل اصل رو خريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Yashar Cross
16-06-2011, 22:38
از گوشی فروشی:31:...اکثرا از علاالدین....اگه اشنا تو علاالدین نداری خیلی مواظب باش چون خیلی گرگن(اکثرشون)
اگه پول داری 1 کیلومتر پایین تر از علاالدین داخل بازار موبایل نمیاندگی اصلی سامی اونجاست با خیال راحت بگیر..
دقت کن مایکروتل باشه بعضی از فروشنده ها ماکروتل دارن که تقلبیه:20:
دوستدار شما یاشار
Rick Butler
16-06-2011, 23:36
از گوشی فروشی:31:...اکثرا از علاالدین....اگه اشنا تو علاالدین نداری خیلی مواظب باش چون خیلی گرگن(اکثرشون)
اگه پول داری 1 کیلومتر پایین تر از علاالدین داخل بازار موبایل نمیاندگی اصلی سامی اونجاست با خیال راحت بگیر..
دقت کن مایکروتل باشه بعضی از فروشنده ها ماکروتل دارن که تقلبیه:20:
دوستدار شما یاشار
آخه ياشار جان....من زياد اهل عوض كردن گوشي نيستم ...يه گوشي مي خوام كه بتونه 2 يا 3 سال آخ نگه !!!!:31:
راستي جريان اين فريمور چي؟؟؟؟ اگه از مايكروتل بگيرم كامله؟؟؟؟؟ منظورم اينه كه فارسي رو داره ؟؟؟ و ويجت هاش هم كامله؟؟؟؟
من با Wave II داشتم وبگردي ميكردم ، خواستم يه فايل با پسوند exe دانلود كنم ،اما مروگر گوشي پيغام ميده Unsupported Content و نميزاره فايل دانلود بشه.
با گوشي ديگه رفتم به همون سايت و راحت تونست دانلود كنه. يعني واقعا با مرورگر گوشي نميشه فايلهاي exe رو دانلود كرد ؟!!!
راه حلي هست؟؟؟؟ خيلي برام حياتيه ......
mohsenfhm
19-06-2011, 14:24
دوستان نحوه نصب وی پی ان بر روی ویو ۲ توضیح میدید ؟
دوستان نحوه نصب وی پی ان بر روی ویو ۲ توضیح میدید ؟
اين امكان وجود نداره .
========
دوستان سوال من هنوز پابرجاست. چرا گوشي Wave II امكان دانلود فايلهاي Exe و Zip رو نداره. راه حل چيه ؟
Yashar Cross
20-06-2011, 11:42
آخه ياشار جان....من زياد اهل عوض كردن گوشي نيستم ...يه گوشي مي خوام كه بتونه 2 يا 3 سال آخ نگه !!!!:31:
راستي جريان اين فريمور چي؟؟؟؟ اگه از مايكروتل بگيرم كامله؟؟؟؟؟ منظورم اينه كه فارسي رو داره ؟؟؟ و ويجت هاش هم كامله؟؟؟؟
ببخشید دیر جواب میدم...تازه دیدم:11:
ببین از نظر محکمی خودش از 1100 محکم تره چون گوشی من زیر موتور وماشین رفت تازه بهترم کار میکنه قلنجش شکست:31: از همه لحاظ گوشی خوبیه تنها مشکلی که داشت منم به خاطر همین مشکلش میخواستم بفروشمش ه ک نشدن بازی هاش بود چون من خوره بازیم که با کمک دوستان تونستم ه کش کنم همه بازی ها رو دارم اجرا میکنم...کلا من که واقعا ازش راضیم.......به غیر از مایکروتلم بگیری فارسیه بیشترش باز از فروشنده بپرس ؟
باز سوالی بود درخدمتم:10:
دوستدار شما یاشار
با سلام خدمت همه دوستان
منم می خوام ویو2 بگیرم. چند تا سوال دارم ممنون می شم جواب بدید
1- چرا تو بازار این همه تفاوت قیمت وجود داره (310-340) ؟ تفاوتی وجود داره ؟ مثلا توی محتویات جعبه یا چیزای دیگه؟
2- محتویات جعبه شامل چه چیزایی هست؟
3- کلا اگر در رابطه با خرید توصیه ای دارید ممنون می شم راهنماییم کنید
با تشکر از همه دوستان :11::11::11:
Hadi136813
30-06-2011, 20:47
بازیهای -- شده رو چطوری میشه روی ویو2 اجرا کرد؟
اگه نمیشه، این گوشی رو نخرم...
Yashar Cross
30-06-2011, 23:17
دوست عزیز چند صفحه قبل اقا ماکان توضیحشو داده منم طبق اون روش ه ک شده رو اجرا میکنم..:20:
دوستدار شما یاشار
faravahar
02-07-2011, 21:04
درود. من میخوام فردا برم این گوشیو بگیرم. اما نگرانیم اینه که نتونم درست روش برنامه و بازی نصب کنم. آیا این کار خیلی سخته؟
من X10 داشتم هرروز 3 بار فلشش میکردم:31: ولی مشکل داشت فروختمش. الان نمیدونم این گوشی میتونه نیاز های منو براورده کنه یا نه.
میشه یکی دقیقا بگه اسپوف چیه. یا یه لینک که روش کاملشو توضیح داده باشه بده.
یه جا یه روش خوندم که باید حتما اول یه نرم افزار رایگان دانلود کنیم بعد بازی رو با آیکون اون اجرا کنیم. آیا روش دیگه ای وجود نداره؟
اصلا می ارزه من 330-40 تومن به این گوشی پول بدم؟
سپاس.
ramin_razaghi
02-07-2011, 21:14
آقا من امروز رفتم بازار موبایل ایران. خیلی از فروشنده ها این گوشی رو نداشتند از جمله نمایندگی مایکروتل. خیلی از فروشنده ها می گفتند از این گوشی استقبال نشده و تولیدش قراره متوقف بشه و از این حرفها . راستش من رفته بودم که بخرم ولی همون تعداد کمی هم که داشتند قیمتهای متفاوتی می دادند. یه چیز دیگه که باعث شد شک کنم که ممکن بعضی از آنها تقلبی داشته باشند این بود که به غیر از رنگ خاکستری تیره که عنوان تنها رنگ توسایتهای رسمی اومده رنگهای نقره ای و صورتی هم داشتند. به نظر شما شرکت این رنگها رو تازه زده و یا تقلبی هستند؟
mohsenfhm
02-07-2011, 21:24
آقا من امروز رفتم بازار موبایل ایران. خیلی از فروشنده ها این گوشی رو نداشتند از جمله نمایندگی مایکروتل. خیلی از فروشنده ها می گفتند از این گوشی استقبال نشده و تولیدش قراره متوقف بشه و از این حرفها . راستش من رفته بودم که بخرم ولی همون تعداد کمی هم که داشتند قیمتهای متفاوتی می دادند. یه چیز دیگه که باعث شد شک کنم که ممکن بعضی از آنها تقلبی داشته باشند این بود که به غیر از رنگ خاکستری تیره که عنوان تنها رنگ توسایتهای رسمی اومده رنگهای نقره ای و صورتی هم داشتند. به نظر شما شرکت این رنگها رو تازه زده و یا تقلبی هستند؟
هنوز تقلبیش نیومده ، رنگ ها هم هست :13:
سامسونگ میخواد برای TV ها و تمامی محصولات دیجیتالیش از سیستم عامل بادا استفاده کنه و از طرفی گوشی ویو 1 بهترین گوشی از نظر کاربران در سایت جی اس ام شده :18::18::18:
بهتره به این حرفها گوش نکنید :31:
من خودم چند روز پیش از بازار موبایل ایران ویو 2 گرفتم. زیاد به حرف فروشنده ها گوش نکن چون اطلاعاتشون درباره موبایل در حد دونستن اسم برند ها و یه سری مشخصات عمومی گوشی هاست (البته اکثرشون). در مورد تقلبی هم همونطور که دوستمون گفت هنوز نیومده! فقط نکته ای که هست اینه که بعضی ها made by samsung هستند که چینی اند (که فروشنده ها متفق القول می گن کره ای اند!!) و تعدادی کمی هم made in korea by samsung هستند که کره ای اند. البته فرق چندانی ندارن و هر دو زیر نظر سامسونگ تولید می شن. بعضی ها هم که قاچاقی از اروپا وارد می شوند fabriqués en Corée par Samsung هستند که فرانسوی همون عبارت قبلیه...!!
خلاصه اینکه گوشی خویبه... از خریدش پشیمون نمیشی... :27:
درود. من میخوام فردا برم این گوشیو بگیرم. اما نگرانیم اینه که نتونم درست روش برنامه و بازی نصب کنم. آیا این کار خیلی سخته؟
من X10 داشتم هرروز 3 بار فلشش میکردم:31: ولی مشکل داشت فروختمش. الان نمیدونم این گوشی میتونه نیاز های منو براورده کنه یا نه.
میشه یکی دقیقا بگه اسپوف چیه. یا یه لینک که روش کاملشو توضیح داده باشه بده.
یه جا یه روش خوندم که باید حتما اول یه نرم افزار رایگان دانلود کنیم بعد بازی رو با آیکون اون اجرا کنیم. آیا روش دیگه ای وجود نداره؟
اصلا می ارزه من 330-40 تومن به این گوشی پول بدم؟
سپاس.
برای اجرای نرم افزار و بازی ک..ک شده مشکلی وجود نداره. به نگاه به فروم موبایلستان و فروم تخصصی بادا بندازی خودت دستت میاد. (البته به زودی فروشگاهش هم راه می افته و می تونیم نرم افزار ها و بازی ها رو به صورت حلال(!) تهیه کنیم!:31:) در کل هم نسبت به قیمتش گوشی خیلی خوبیه... بعید می دونم بعد از خریدش پشیمون شی!:20:
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
دوستان سوال من هنوز پابرجاست. چرا گوشي Wave II امكان دانلود فايلهاي Exe و Zip رو نداره. راه حل چيه ؟
من امتحان کردم با UC browser همه جور فایل می شه دانلود کرد. نمی دونم مشکل شما چیه؟:13:
راستی موقع خرید می تونید این کد رو بزنید و از قسمت devices قسمت های مختلف گوشیو تست کنید...
#197328640#*
Yashar Cross
03-07-2011, 10:10
هنوز تقلبیش نیومده ، رنگ ها هم هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ میخواد برای TV ها و تمامی محصولات دیجیتالیش از سیستم عامل بادا استفاده کنه و از طرفی گوشی ویو 1 بهترین گوشی از نظر کاربران در سایت جی اس ام شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره به این حرفها گوش نکنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کاملا تایید میشه...بعضی از فروشنده ها اصلا فرق cpu با gpu نمیدونند چون اون گوشی رو موجود نداشته ازش بد میگه که یک چیز دیگشو بفروشه اگه موجود داشت میگفت بهترین گوشیه:31:ولی در کل نسبت به این قیمتی که داره خیلی مفته من که کاملا راضیم دلیل پایین بودن قیمتم اینکه سامی میخواد بادا رو میون کاربراش جا بندازه:46:
راستی موقع خرید می تونید این کد رو بزنید و از قسمت devices قسمت های مختلف گوشیو تست کنید...
#197328640#*
چه جالب تا به حال این کد رو ندیده بودم قبلا#*0#* میزدم قابل فهم بود ولی ازین کد زیاد چیزی نفهمیدم دقیقا برای چی هست ؟
دوستدار شما یاشار
چه جالب تا به حال این کد رو ندیده بودم قبلا#*0#* میزدم قابل فهم بود ولی ازین کد زیاد چیزی نفهمیدم دقیقا برای چی هست ؟
دوستدار شما یاشار
یه چیزی مثل همونه فقط گزینه هاش بیشتره. البته همه قسمتاش رو بهتره دستکاری نکنید(قسمت های به جز تست) چون ممکنه گوشیتون به فنا بره...!:32:
leon scott kendy
03-07-2011, 23:38
سلام بچه ها می گم باسه Wave II
لوازم جانبی چیزی اومده من تاحالا ندیدم
اگه دیدید یک عکسی چیزی بذارید ببنیم براش چی زده سامسونگ یا زدن
ممنون می شوم
آقا مشکل اساسی. هر چی گشتم جوابم رو نگرفتم.
گوشی wave 2 جدیدا خریدم و فکر کنم بادا 1.2 هست. فارسی نداره !!! نه می خونه و نه می نویسه.
شدیدا به فارسی نیاز دارم. کسی لینکی چیزی نداره بشه روش فارسی نصب کرد؟ راه حلی نداره. کمک لطفا.
Yashar Cross
04-07-2011, 09:25
آقا مشکل اساسی. هر چی گشتم جوابم رو نگرفتم.
گوشی wave 2 جدیدا خریدم و فکر کنم بادا 1.2 هست. فارسی نداره !!! نه می خونه و نه می نویسه.
شدیدا به فارسی نیاز دارم. کسی لینکی چیزی نداره بشه روش فارسی نصب کرد؟ راه حلی نداره. کمک لطفا.
شما ورژن گوشیتون چیه؟ احتمالا باید فارسی داشته باشه مطمعنی؟
در هر صورت باید گوشیتونو فلش بزنید اموزشش تو موبایلستان انجمن بادا بگردی پیدا میکنی کاری نداره 5 دقیقه منتها قبلش باید فریمور دانلود کنی.:8:
دوستدار شما یاشار
شما ورژن گوشیتون چیه؟ احتمالا باید فارسی داشته باشه مطمعنی؟
در هر صورت باید گوشیتونو فلش بزنید اموزشش تو موبایلستان انجمن بادا بگردی پیدا میکنی کاری نداره 5 دقیقه منتها قبلش باید فریمور دانلود کنی.:8:
دوستدار شما یاشار
ممنون از توضیحاتتون ولی باید بگم هیچی نفهمیدم :41:
فلش کردن یعنی چی؟ خراب نمیشه؟ یه برنامه نمی شناسین راحت بشه روش نصب کرد تا کیبوردش فارسی بشه فونت فارسی هم داشته باشه؟
راستی چطور باید بفهمیم ورژن سیستم عاملش چنده؟ کد چیزی نیست وارد کنیم خودش بنویسه؟
آقا ما شارژ گوشی زود تموم میشه قبلا حال می کردم باهاش قبلا 2 روز داشتمش ولی حالا کمتر از یک روز شارژ داره؟
راستی وقتی برای من پیامک میاد تا وقتی نخونیش همش صدای دریافت پیامک میده یعنی هر یک دقیقه ؟ مشکل از کجاست ؟
Yashar Cross
04-07-2011, 19:51
راستی چطور باید بفهمیم ورژن سیستم عاملش چنده؟
برو تو setingبعد about phone بعد system info بعد software vresion
راستی وقتی برای من پیامک میاد تا وقتی نخونیش همش صدای دریافت پیامک میده یعنی هر یک دقیقه ؟ مشکل از کجاست ؟
یک بار ریستش کن به احتمال قوی حل میشه اگه نشد فلشش کن.
ممنون از توضیحاتتون ولی باید بگم هیچی نفهمیدم :41:
فلش کردن یعنی چی؟ خراب نمیشه؟ یه برنامه نمی شناسین راحت بشه روش نصب کرد تا کیبوردش فارسی بشه فونت فارسی هم داشته باشه؟
راستی چطور باید بفهمیم ورژن سیستم عاملش چنده؟ کد چیزی نیست وارد کنیم خودش بنویسه؟
* خیر! با برنامه تا جایی که من می دونم نمیشه.
* فلش کردن هم یعنی عوض کردن فریمور (نرم افزار داخلی سیستم).
1. از اینجا فریم ور رو دانلود کنید:
2. طبق مراحل گفته شده در لینک زیر فلش کنید.
:exclamatiتذکر: موقع فلش کردن مراحل را مو به مو انجام بدید و قبل از شروع هم یه بار کامل روندشو بخونید و اگر سوالی داشتید در همون فروم بپرسید. {در صورت اشتباه در مراحل ممکنه دوربین گوشی به فنا بره...!!:34::32:}
(اگر هم دسترسی دارید ببرید مایکروتل براتون فلش کنه ریسکش کمتره. البته نمی دونم گوشی های بدون گارانتیو فلش می کنند یا نه!؟)
Yashar Cross
04-07-2011, 23:11
* خیر! با برنامه تا جایی که من می دونم نمیشه.
* فلش کردن هم یعنی عوض کردن فریمور (نرم افزار داخلی سیستم).
1. از اینجا فریم ور رو دانلود کنید:
2. طبق مراحل گفته شده در لینک زیر فلش کنید.
:exclamatiتذکر: موقع فلش کردن مراحل را مو به مو انجام بدید و قبل از شروع هم یه بار کامل روندشو بخونید و اگر سوالی داشتید در همون فروم بپرسید. {در صورت اشتباه در مراحل ممکنه دوربین گوشی به فنا بره...!!:34::32:}
(اگر هم دسترسی دارید ببرید مایکروتل براتون فلش کنه ریسکش کمتره. البته نمی دونم گوشی های بدون گارانتیو فلش می کنند یا نه!؟)
کاملا تایید میشه:46:
خودت فلش کن 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه...بعد مایکروتل بدون گارانتی فلش نمیکنهباید بدی بیرون 20-3- تومن میگیرن...
دوستدار شما یاشار
leon scott kendy
04-07-2011, 23:31
آقا ما شارژ گوشی زود تموم میشه قبلا حال می کردم باهاش قبلا 2 روز داشتمش ولی حالا کمتر از یک روز شارژ داره؟
خوب دوست عزیز شارژت رو نمی دونم
بچه ها باید بگن خوب ببین سنسوری چیزی روشن نکردی مثلا ونی که دوتا بزنی تو بقل گوشی کاری بکنه اون سنسور شارژ زیادی مصرف م یکنه
خوب می تونی تنظیم کنی بزار یک دقیقه خودم ببنم کجا تنظیم می شد
خوب برو تو messages بعد ون پایین رو بزن برو تو setting بعد هم general setting بعد هم alert tone اونجا می تونی بهش بگی کی ها بهت خبر بده
خوب البته جدا بری توی setting م همین مراحل رو باید بری فرق نداره
mohsenfhm
05-07-2011, 08:48
دوستانی که مشکل شارژ دارند بهتره که Location Service رو غیر فعال کنند که خیلی موثره :46:
Hadi136813
06-07-2011, 23:01
سلام به همه.
من بالاخره تصمیم گرفتم بخرم.
نکاتی هست که موقع خرید باید بهشون توجه کنم؟
مثل گالکسی سه دکمه و اینا که نداره؟
ممنون میشم.
Yashar Cross
06-07-2011, 23:38
سلام هادی جان
به سلامتی:20:
نکته که نداره فقط با این کد همه جای گوشی تست کن...
#*0#*
دوستدار شما یاشار
اقا منم جو گرفتم رفتم خریدم 310 تومن یدونه باطری اضافم تو جعبه بود که کلی تعجب کردم ..خوشحال بیدم فکر کنم برادران در دبی اشتباهی گذاشته اند.!!!!!!!!!!
Yashar Cross
07-07-2011, 23:27
مبارکه داداش به سلامتی:20:
خیلی خوش شانسی!!!عجیبه 2 تا باتری توش بود ؟ جفتشم مثل همه یا نه؟
دوستدار شما یاشار
مبارکه داداش به سلامتی:20:
خیلی خوش شانسی!!!عجیبه 2 تا باتری توش بود ؟ جفتشم مثل همه یا نه؟
دوستدار شما یاشار
ممنون .اره عین هم!!!!!!دارم شاخ در میارم
خب سوالات من مبتدی شروع شد با اجازه ..................................
من keis رو نصب کردم تا نصب شد کلی هم طول کشید تازه با اینترنت یک مگ من پیغام داد باید ابدیت بشه به فلان ورژن منم فعلا کنسل کردم.بعد تو صفحه بیسیک اینفورمیشن مقدار حجم حافظه داخلی رو زده 390 مگ که یک سومش تقریبا پره !!! مگه نباید 2 گیگ باشه..!!؟؟
من keis رو نصب کردم تا نصب شد کلی هم طول کشید تازه با اینترنت یک مگ من پیغام داد باید ابدیت بشه به فلان ورژن منم فعلا کنسل کردم.بعد تو صفحه بیسیک اینفورمیشن مقدار حجم حافظه داخلی رو زده 390 مگ که یک سومش تقریبا پره !!! مگه نباید 2 گیگ باشه..!!؟؟
اون 2 گیگ مقداریش میره واسه sms و نصب برنامه و ... حجم در دسترس همونه که دیدی درسته. اگه خواستی کارت بخری بهتره کلاس 6 یا بالا تر بخری تا حداکثر استفاده از سرعت گوشیت ببری.:27:
قبل از اینکه kies رو آپدیت کنی، اگه ورژنش Kies 2.0.0.11014_49 یا قدیمی تره می تونی تو انتخاب کشور Korea رو انتخاب کنی و بازی Asphalt رو مجانی و کامل دانلود کنی.:46:
Hadi136813
08-07-2011, 11:38
سلام.
مموری کلاس 10 خوبه ؟
یه دونه دیدم 40 تومن. 16gig Patriot
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.