مشاهده نسخه کامل
: Wave II نماد قدرت سیستم عامل بادا
leon scott kendy
08-09-2011, 01:25
سلام ، از کشور ایران برای گوشی ویو 2 .
کیز مشکلی هم برای نصب نداره
یعنی وقتی می زنی نصب کنه وارد اکانتت هم شدی
خوب پس میشکل از شما نیست از سرور سامسونگ بید اگه مشکلی از اکانت و اینا نیست در زمانی دیگه دوباره بزن نصب بشه مشکل زمانی سرور بوده احتمالا
منظورم اینه که سرور اون موقع ترکیده بوده حتمی :10:
black years
08-09-2011, 14:12
کیز مشکلی هم برای نصب نداره
یعنی وقتی می زنی نصب کنه وارد اکانتت هم شدی
خوب پس میشکل از شما نیست از سرور سامسونگ بید اگه مشکلی از اکانت و اینا نیست در زمانی دیگه دوباره بزن نصب بشه مشکل زمانی سرور بوده احتمالا
منظورم اینه که سرور اون موقع ترکیده بوده حتمی :10:
سلام .
چند بار امتحان کردم اما بازم نشد همش پیغام ( Applications Installation Package Is Faulty ) میده .
فکر میکنم میگه ( نصب بسته ی نرم افزاری غلط است ) .
leon scott kendy
08-09-2011, 21:21
سلام .
چند بار امتحان کردم اما بازم نشد همش پیغام ( Applications Installation Package Is Faulty ) میده .
فکر میکنم میگه ( نصب بسته ی نرم افزاری غلط است ) .
من احساس می کنم که برنامه رو اشتب برای گوشی دان کردی یعنی موقعی که وصل شدی و دانلود کردی ویو دو به کامپیوتر وصل نبوده و همه نرم افزار ها رو نشون می داده و مال ویو یک رو دانلود کردی ولی نمی دونم نباید تاثیری داشته باشه
بزار می گردم ببنم چیه قضیه اش تو انجمن بادا می پرسم
دوستان دیکشنری فارسی-انگلیسی واسه بادا هست؟؟میشه اسمشو بگید؟ مرسی
leon scott kendy
09-09-2011, 22:04
دوستان دیکشنری فارسی-انگلیسی واسه بادا هست؟؟میشه اسمشو بگید؟ مرسی
هستش و شما بعدش که خود دیکشرنی رو دانلود کردین باید کلاستور های فارسی رو براش دانلود کنید
Mdic
تمامی امواج سامسونگ به «بادا ۲٫۰» مجهز میشوند
سامسونگ در حال حاضر دارای ۱۰ تلفن همراه با سیستم عامل انحصاری خود یعنی بادا است که تنها ۳ عدد از این مدلها دارای بادا ۲٫۰ هستند که در نمایشگاه IFA 2011 به صورت رسمی معرفی شدندکه فارنت بیشتر در این جا به انعکاس این خبر پرداخته بود.
این شرکت به صورت رسمی در یک توئیت اعلام کرد که آخرین نسخه سیستم عامل بادا یعنی Bada 2.0 برای تمامی مدلهای تلفن همراه Wave این شرکت ارائه خواهد شد که این شامل مدلهای قدیمی این شرکت نیز میشود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بر طبق این توئیت بادا ۲ برای ویوهای قدیمی دارای کارکرد متفاوت نسبت به مدل های جدید و high end این شرکت خواهد بود که در حقیقت هر تلفن همراه بسته به پردازنده و حافظه خود بهره برداری متفاوتی از بادا ۲٫۰ خواهد داشت.
این بدان معنی است که کاربرانی که دارای تلفن همراه Wave 525 و Wave 533هستند بادای ۲٫۰ متفاوتی را نسبت به Wave 8500 که دارای کارکرد کامل بادا ۲٫۰ خواهد بود تجربه خواهند کرد.
بروز رسانی بادا ۲٫۰ در ۳ ماهه چهارم سال جاری میلادی به تدریج برای امواج سامسونگ ارائه خواهد شد.
منبع : ---------.com
هستش و شما بعدش که خود دیکشرنی رو دانلود کردین باید کلاستور های فارسی رو براش دانلود کنید
Mdic
دانلود کردم اینو,فارسیشو از کجا باید بگیرم؟سایتش که چینی بود زبونش,تو خود نرم افزار هم جایی نداشت
Notorious098
16-09-2011, 16:09
بچه ها این گوشی رو میشه منو فارسی کرد؟
معایب این گوشی چیه؟
به درد آدم معمولی مبیخوره که زیاد حرفه ای نیست و زیاد دنبال برنامه و ... نمیره ؟
راحت به کامپیوتر وصل میشه؟
این بهتره یا Wave 1 ?
بچه سریع جواب بدین ردا میخوام برم باسه کسی بخرم
ممنون
leon scott kendy
16-09-2011, 16:25
دانلود کردم اینو,فارسیشو از کجا باید بگیرم؟سایتش که چینی بود زبونش,تو خود نرم افزار هم جایی نداشت
از اینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همش رو دانلود کن بریز تو ادرسی که گفته
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
بچه ها این گوشی رو میشه منو فارسی کرد؟
معایب این گوشی چیه؟
به درد آدم معمولی مبیخوره که زیاد حرفه ای نیست و زیاد دنبال برنامه و ... نمیره ؟
راحت به کامپیوتر وصل میشه؟
این بهتره یا Wave 1 ?
بچه سریع جواب بدین ردا میخوام برم باسه کسی بخرم
ممنون
بله منو فارسی داره و ساپورت می کنه
خوب معایب نداره
باسه ی یک آدمی که استفاده نکنه اصلا تو این رنج قیمت همه سنگینن یک دونه کوربی بسه برای یک آدم عادی
خوب همه گوشی های به کامپیوتر وصل می شن
ویو 1 یا 2 فرقی ندارن با هم غیر از اندازه و نوع صفحه
Notorious098
16-09-2011, 17:16
از اینجا
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
خوب معایب نداره
باسه ی یک آدمی که استفاده نکنه اصلا تو این رنج قیمت همه سنگینن یک دونه کوربی بسه برای یک آدم عادی
نه میخواد دوربینش حداقل 5 باشه و صدای زنگشم بلند من بهش wave 2 رو معرفی کردم
نظر شما چیه ؟
نظر شما چیه ؟
می تونه wave 723 رو انتخاب کنه. قیمتش بین 200 تا 250 و دوربین 5 مگا و کیفیت صدای خوب و بلند.
leon scott kendy
16-09-2011, 20:58
نظر شما چیه ؟
بگفته ی دوست من که بالای سر من پیام داده رو می تونید گوش کنید اگه کسی که می خواهید براش کیفیت مهمه خوب باید گوشی خفن بگیرید اگه یک بچه و یا یک خانم هست و زیاد به این چیز ها اهمیت نمی ده بنظر من ویو های دیگه هم گرون هست برای اون فرد شما چیز ارزون تر بگیرید چون اگهع بخرید و شخص مقابل از امکاناتش مصرف نکنه پولتون رو دور ریختین اگه چیز خفن می خواهید و صفحه ی بزرگ علاقه دارید ویو دو الان بهترین هست
خوب حالا خودتون باید بگید شخص مقابل چه جور پسندی هست
باز سوالی بود بگو که من و بچه ها بهت کمک می کنیم
Notorious098
16-09-2011, 22:50
بگفته ی دوست من که بالای سر من پیام داده رو می تونید گوش کنید اگه کسی که می خواهید براش کیفیت مهمه خوب باید گوشی خفن بگیرید اگه یک بچه و یا یک خانم هست و زیاد به این چیز ها اهمیت نمی ده بنظر من ویو های دیگه هم گرون هست برای اون فرد شما چیز ارزون تر بگیرید چون اگهع بخرید و شخص مقابل از امکاناتش مصرف نکنه پولتون رو دور ریختین اگه چیز خفن می خواهید و صفحه ی بزرگ علاقه دارید ویو دو الان بهترین هست
خوب حالا خودتون باید بگید شخص مقابل چه جور پسندی هست
باز سوالی بود بگو که من و بچه ها بهت کمک می کنیم
طرف مقابل یه خانم هست و یه موبایلی میخواد که هم قشنگ و هم کیفیت صدای خوبی داشته باشه و هم اینکه حداقل دوربینش 5 باشه بنظرم wave 723 از همه بهتریه نظر شما چیه؟
Yashar Cross
16-09-2011, 23:15
سلام دوستان
چه خبرا؟
بادا 2 اومد یا نه هنوز؟
دوستدار شما یاشار
leon scott kendy
16-09-2011, 23:39
طرف مقابل یه خانم هست و یه موبایلی میخواد که هم قشنگ و هم کیفیت صدای خوبی داشته باشه و هم اینکه حداقل دوربینش 5 باشه بنظرم wave 723 از همه بهتریه نظر شما چیه؟
خوب اگه نم یخواهی زیاد بریز به پاش نکنی اره چیز خوبی هست
ولی قبل از خریدت این رو بگم که یکدفعه نشه که بگه م یخوام بازی نصب کنم می خوام 4 تا کار خفن با گوشی کنم
اگه از این نوع افراد نیست پس همون رو باسش بگیر بره حال کنه
بلخره رفیقش باسش گرفته :10:
خوب الان که نم یخواهی بخری یکم تحقیقات کن بعد برو بگیر به نظر من هم یک سری به اینجا ها ککه گذاشتم بزن ببن و خودت بهترین فکر رو بکن ولی باز بگو تا نظر بدیم بهت اگه دوست داشتی :46:
ویو 2
ویو 723
فقط یادم رفت بگم بادا که بخواد بیاد یک جورایی ماله شما جزو آخرین ها هست که میاد و امکانش هست در آینده ساپورت آبدیت نشه
ولی ویو دو احتمالش کمتره
بازم کم خواستی هستیم
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
سلام دوستان
چه خبرا؟
بادا 2 اومد یا نه هنوز؟
دوستدار شما یاشار
خبر تازه اینه که فروشگاه ایران انگار داره به شروعش نزدیک می شه
و اینکه بازی پلنت و زامبی تو سرور اینگلیس مجانی شده و چندتا بازی باحل به ایران اضافه شده و همه مجانی بید
و تو سرور اینگلیس 21 بازی مجانی شده و می تونی دانلود کنی
خوب اینا خبر های دست اول بید :10:
Notorious098
17-09-2011, 08:14
Samsung Wave 723 در مورد سی پی یوش هیچی نوشته نشده ؟
Samsung Wave 723 نسبت به wave 2 برنامه ها کمتری داره؟
leon scott kendy
17-09-2011, 11:11
Samsung Wave 723 در مورد سی پی یوش هیچی نوشته نشده ؟
Samsung Wave 723 نسبت به wave 2 برنامه ها کمتری داره؟
خوب معلومه که سی پو یوش از ویو دو خیلی پایین تره یا 800 هست یا 500 یا اینا
برنامه های بادا زیاد شده ولی چون سی پی یو و بقیه تشکیلات ضعیف هست خوب گوشی نمی تونی اون ها رو باز کنه
پس کمتر بزنامه و بازی براش هست
یک سری هم اینجا بزن
Makan_noor
17-09-2011, 11:45
این سامسونگ اپز ایران از دیروز چه باحال شده. حدود 10-12 تا بازی خوب که پیش از این پولی بوده رو مجانی گذاشته!به قول کاربر leon scott ظاهرا به آغاز به کار رسمی فروشگاه سامسونگ تو ایران نزدیک میشیم و این اولین نمونه در بین سیستم عامل های موبایل در ایران خواهد بود.
یکی از دوستانم چند روز پیش wave II خریده من با گوشی خودم که x10 هست مقایسش کردم
کیفیت نمایشگر هر دو گوشی مثل همه
ویو سنگین تره
پست بدنه ویرو فلزی هست
باتری ویو بزرگتره
ویو تا 5 روز شارژ نگه میداره ولی x10 در بهترین حالت 2.5 روز
تاچ خازنی حساس هر دو گوشی
عکاسی ویو معرکه هست
از عرض از x10 چهار میلیمتر کوچک تره
از ارتفاع از x10 چهار میلیمتر بلند تره
از نظر قطر یکی هستند
از نظر صدا ویو صدای بلندتر و واضح تری و خوبی قابل تشخیصه
سرعت بلوتوث خیلی بالایی داره
Yashar Cross
18-09-2011, 10:16
پس پرچم ویو2 بالاست...:5:از همه مهمتر قیمت عالیه ویو2:18:
دوستدار شما یاشار
از اینجا
خوب معایب نداره
حتما باید روی مموری نصب شه؟ روی خود گوشی نمیشه؟
aminkh17
19-09-2011, 10:24
برای من هنگام بازی ها معمولا پیغام not enough resource میدهد که معمولا به معنی کمبود حافظه است! دوستان از چی می تونه باشه به نظرتون؟
fariba_sehat
19-09-2011, 10:50
يكي به من بگه چطوري ميشه از اين دوره ازمايشي در بيام اه خسته شدم
fariba_sehat
19-09-2011, 10:57
ممنون از دوستاني كه اطلاعاتشون رو در اختيار ما قرار ميدن
برای من هنگام بازی ها معمولا پیغام not enough resource میدهد که معمولا به معنی کمبود حافظه است! دوستان از چی می تونه باشه به نظرتون؟
خوب شما با بستن تعدادی از ویجت ها میتونید مشکلتون رو حل کنید.
Highbury
19-09-2011, 13:42
کیبورد ویو2 چه جوریه؟ اصلا براش کیبورد هست؟
2-گوشی -- میشه؟ اگه -- بشه نرم افزارهای پولی رایگان میشن؟
3 واقعا باتریش 5 روز میره؟ فک نکنم
4- احتمال اینکه بادا 2 برای ویو2 بیاد چقدر هست؟ و اینکه بادا2 چه تغییراتی بوجود خواهد آورد؟
شاید رفتیم که بخریم:31:
black years
19-09-2011, 13:48
سلام .
نرم افزار برا عکس برداری از صفحه نمایش گوشی می خوام .:10:
اگر کسی گوشیشو میفروشه من خریدارم
کیبورد ویو2 چه جوریه؟ اصلا براش کیبورد هست؟
2-گوشی -- میشه؟ اگه -- بشه نرم افزارهای پولی رایگان میشن؟
3 واقعا باتریش 5 روز میره؟ فک نکنم
4- احتمال اینکه بادا 2 برای ویو2 بیاد چقدر هست؟ و اینکه بادا2 چه تغییراتی بوجود خواهد آورد؟
شاید رفتیم که بخریم:31:
1-تو وبو 2 چند نوع کیبورد وجود داره که به سلیقه خودتون میتونید یکیشو انتخاب کنید.یکیش کیبورد معمولیه یعنی مثل گوشی های معمولی که صفحه کلید دارند میتونی باهاش تایپ کنی. یکیش هم صفحه کلید qwerty هستش که دقیقا مثل کیبورد کامپیوتر طراحی شده. و اخریش هم تشخیص دست خط هستش که شما خودتون حروف رو مینویسید انگار که دارید روی یه کاغذ مینویسید.
2- گوشی چی میشه!؟
3-تو حالت استاند بای بله.
4-100 در 100 بادا 2 برای ویو 2 میاد و در این شکی نداشته باشید. تغیراتش زیاده که با کمی جست جو در اینترنت میتونی پیداشون کنی.
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
سلام .
نرم افزار برا عکس برداری از صفحه نمایش گوشی می خوام .:10:
نرم افزار خاصی رو نمیخواد چون گوشی خودش این قابلیت رو داره. شما فقط کافیه کلید منو و قفل رو همزمان فشار بدید تا عکس از صفحه نمایش کرفته بشه.
Highbury
19-09-2011, 19:39
1-تو وبو 2 چند نوع کیبورد وجود داره که به سلیقه خودتون میتونید یکیشو انتخاب کنید.یکیش کیبورد معمولیه یعنی مثل گوشی های معمولی که صفحه کلید دارند میتونی باهاش تایپ کنی. یکیش هم صفحه کلید qwerty هستش که دقیقا مثل کیبورد کامپیوتر طراحی شده. و اخریش هم تشخیص دست خط هستش که شما خودتون حروف رو مینویسید انگار که دارید روی یه کاغذ مینویسید.
2- گوشی چی میشه!؟
3-تو حالت استاند بای بله.
4-100 در 100 بادا 2 برای ویو 2 میاد و در این شکی نداشته باشید. تغیراتش زیاده که با کمی جست جو در اینترنت میتونی پیداشون کنی.
.
1- باید بهتر سوال میکردم. کیبورد qwerty هم در حالت افقی هست و هم عمودی؟
2- منظورم -- شدن بودن. اگه -- بشه میشه نرم افزهای پولی را استفاده کرد
3- تو حالت استندبای از 5 روز هم بیشتر شارژ میگیره. منظورم استفاده ی معمولی بود.
4- متاسفانه تا حالا نظرات متفاوتی شنیدم و بازم متاسفانه چون نرم افزهای بادا خیلی کمه. من تو تاپیک برنامه گشتم اما بیشتر بازی بود تا برنامه ...
آیا این برنامه ها در بادا وجود داره و اگه وجود داره کار برای من راحت تر میشه
دیوایس، کال و فایل منیجر میخوام
یه مرورگر
یه گالری
یه پلیر
دیکشنری
برنامه های چت و فیس بوک
Makan_noor
19-09-2011, 22:26
4- متاسفانه تا حالا نظرات متفاوتی شنیدم و بازم متاسفانه چون نرم افزهای بادا خیلی کمه. من تو تاپیک برنامه گشتم اما بیشتر بازی بود تا برنامه ...
یه مرورگر
یه گالری
یه پلیر
دیکشنری
برنامه های چت و فیس بوک
بله کیبورد در هر دو حالت عمودی و افقی وجود داره. با روش جدید ه ک کردن هم میشه بازی و برنامه های پولی رو روی تمام فریمورهای موجود اجرا کرد و آموزشش هم در سایت موبایلستان هست. برای برنامه هم یه سایت روسی هست که بسیار جامعه و می تونید توش بگردین ببینید چه برنامه هایی به دردتون میخوره. متاسفانه تاپیک برنامه ها و بازی های بادا تو این انجمن و حتی سایت موبایلستان بسیار ناقصه. سایت:
leon scott kendy
19-09-2011, 22:32
یه مرورگر
یه گالری
یه پلیر
دیکشنری
برنامه های چت و فیس بوک
ببین الان همه ی گوشی های اسمارت فون دارای این نوع کیبورد هستن
اگه مصرفت کم باشه و در روز چندتا تماس و در ایشتگاه اوتوبوس کمی بازی کنید و اینا تا 2 یا 3 روز اما اگه زمانش بیشتر باشه ته تش 2 روز
اون دیگه ماله چند وقت پیش بود می گفتم نرم افزار کمه برای استفاده ی شما کافی هست الان همه چیز هست ولی دیگه از همه چیز 10 تا نیست
من خودم فقط 3 صفحه نرم افزار نصب دارم
عزیزم شما دارید اسمارت فون می خرید و اسمارت فون همه ی این تشکیلات رو داره غیر دیکشرنی که اون رو باید جدا نصب کنید
باز می گم این گوشی گوشی آشغالی نیست این گوشی اسمارت فون هست
سلام دوستان من سامسونگ جت اس 8003 دارم ميخام بفروشم يه دونه ويو2 بگيرم
1- اين تعويض رو توصيه ميكنين؟
دلايلم واسه تعويض حافظه كم گوشي واسه پيام ها و نداشتن تم و نداشتن سيستم عامل
2- لطفا دوستان بگين دوربين كدوم گوشي بهتره ويو2 يا اس8003 چون كيفيت دوربين واسم مهمه
3- كيفيت صداي ويو2 در مقايسه با گوشي خودم كدومش بلندتره و بهتره
4- كيفيت صفحه نمايشش چطوره نسبت به اس8003؟
5- آيا اين گوشي هم مثل گوشي خودم محدوديت ذخيره اس ام اس داره؟
با تشكر
Highbury
20-09-2011, 01:36
سلام دوستان من سامسونگ جت اس 8003 دارم ميخام بفروشم يه دونه ويو2 بگيرم
1- اين تعويض رو توصيه ميكنين؟
دلايلم واسه تعويض حافظه كم گوشي واسه پيام ها و نداشتن تم و نداشتن سيستم عامل
2- لطفا دوستان بگين دوربين كدوم گوشي بهتره ويو2 يا اس8003 چون كيفيت دوربين واسم مهمه
3- كيفيت صداي ويو2 در مقايسه با گوشي خودم كدومش بلندتره و بهتره
4- كيفيت صفحه نمايشش چطوره نسبت به اس8003؟
5- آيا اين گوشي هم مثل گوشي خودم محدوديت ذخيره اس ام اس داره؟
با تشكر
2-از لحاظ دوربین هر دو 5 هستن تفاوت زیادی بینشون نیست حتی اگه ویو 2 کمی بهتر باشه
از لحاظ فیلمبرداری ویو 2 یه سر وگردن بالاتره چون HD میگیره.
تاچ ویو2 هم بهتره چون خازنیه
3 از لحاظ بلندی تفاوت زیادی نداره. در مورد صدا باید بگم الان اکثر گوشیها صداشون متوسطه. این جور سوالا مال 4-5 سال قبله. هیش کی دیگه به صدا اهمیت نمیده.
4- تقریبا در یک سطح هستش، ویو 2 کمی بهتره
5 - متاسفانه محدودیت داره :41:
آخه چرا بايستي كه محدوديت داشته باشه؟
حالا محدوديتش چقدري هست؟(محدوديت ذخيره پيام)
آخه چرا بايستي كه محدوديت داشته باشه؟
حالا محدوديتش چقدري هست؟(محدوديت ذخيره پيام)
خوب شما یه کاری بکن. هر موقع دیدی اینباکست پر شده از پیام هات بکاپ بگیر و بعد اینباکست رو خالی کن.
Highbury
21-09-2011, 11:21
دیروز رفتم بخرم کمتر از 330 پیدا نکردم. خیلی گرون شده
پیشنهاد میکنم تا زمانی که به 300 نرسیده نخرید
اقا چطور ميتونم وي پي ان رو گوشيم نصب كنم؟
نگين اپرا ميني كه مشكل يه چيز ديگست نه ف ي ل تر شكن
سيستم دانشگاه اميركبير برا هر كي يه يوزر و پس به صورت وي پي ان ميده كه با اون ميشه به اينترنت وصل شد.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
سيستم دانشگاه اميركبير برا هر كي يه يوزر و پس به صورت وي پي ان ميده كه با اون ميشه به اينترنت وصل شد.
وی پی ان تو ورژن 1.2 و 1.0 بادا امکان پذیر نیست ولی اگه بادا 2 دارید میتونید ازش استفاده کنید
Makan_noor
21-09-2011, 15:39
من متوجه منظورتون نشدم ولی همیشه با یوزر و پسورد دانشگاه امیرکبیر از دانشکده عمران و محیط زیست به اینترنت وایرلس دانشگاه وصل میشم و مشکلی ندارم.وقتی شبکه وای فای رو پیدا کردم و بهش وصل میشم مرورگر دلفین گوشی رو باز می کنم خودش مستقیما به صفحه وارد کردن رمز و پسورد میره!حالا نمیدونم سیستم شما چجوریه!
سلام دوستان
راستی این بادا 2 کی می خواد بیاد
من به چن ماهی هست ویو 2دارم ولی هنوز بازی خوب و رایگان براش پیدا نکردم کسی از دوستان نداره معرفی کمه؟
leon scott kendy
22-09-2011, 14:21
سلام دوستان
راستی این بادا 2 کی می خواد بیاد
من به چن ماهی هست ویو 2دارم ولی هنوز بازی خوب و رایگان براش پیدا نکردم کسی از دوستان نداره معرفی کمه؟
سلام رفیق بازی رایگان می خواهی بیا برو اینها رو دانلود کن بازی کن فعلا این ها هست
doodlesoccer
alchemist herman
empire defense
farmfrenzy2
mazeball3d
فعلا این ها رو بگیر بازم خواستب بگو بگیم
خوب شما یه کاری بکن. هر موقع دیدی اینباکست پر شده از پیام هات بکاپ بگیر و بعد اینباکست رو خالی کن.
دوست عزيز ميتوني راهنمايي كني چه جوري بايد بك آپ بگيرم؟
leon scott kendy
23-09-2011, 01:06
برو تو messag ها اونجا دکمه ی وسط پایین منظورم اون لمسی هست رو بزن منوش باز می شه گزینه ی folder view رو بزن
حالا دوباره همون پایین رو بزن دوباره یکمنو باز می شه حالا تش نوشتهbackup text messages
حالا انتخاب کن بعد بزن تو مموری کارت خوب بکاپ می گیری می ریزه اون توجایی که گفتی
حالا هر موقع بری روی اون روش بزنی مسیج باز می شه و گزنه ی رجیستری داره بزنی دوباره اضافه می شه تو این بوکست
امیدوارم فهمیده باشی:10:
با سلام یه سوال داشتم من داداشم ویو تو داره وقتی با بلوتوث میخواد چیز بفرسته اگه دیوایسش پر شده باشه نمیتونه برای گوشیای دیگه که تو دیوایسش نیستن چیز بفرسته ظرفیته دیوایسشم 10 تاست
خوب دوست عزیز شما موقعی که میرید تو قسمت پیام هاتون اون رو به حالت پوشه یا folder view تغییر بدید. بعد گزینه backup text messages رو بزنید و بعد هم گزینه phone to memory card رو بزنید. تو صفحه باز شده پیام هاییی رو که میخواهید از اونها بکاپ بگیرید رو تیک بزنید و در اخر هم گزینه backup to memory رو بزنید.
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
با سلام یه سوال داشتم من داداشم ویو تو داره وقتی با بلوتوث میخواد چیز بفرسته اگه دیوایسش پر شده باشه نمیتونه برای گوشیای دیگه که تو دیوایسش نیستن چیز بفرسته ظرفیته دیوایسشم 10 تاست
چند تا از دیوایس هاشو حذف کنه مشکل حله.
---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
[/COLOR]
برو تو messag ها اونجا دکمه ی وسط پایین منظورم اون لمسی هست رو بزن منوش باز می شه گزینه ی folder view رو بزن
حالا دوباره همون پایین رو بزن دوباره یکمنو باز می شه حالا تش نوشتهbackup text messages
حالا انتخاب کن بعد بزن تو مموری کارت خوب بکاپ می گیری می ریزه اون توجایی که گفتی
حالا هر موقع بری روی اون روش بزنی مسیج باز می شه و گزنه ی رجیستری داره بزنی دوباره اضافه می شه تو این بوکست
امیدوارم فهمیده باشی:10:
با تشكر از پاسختون اما گوشي من s8003 جت هستش در حال حاضر و اين گزينه ها توش وجود نداره آيا تو گوشي من چنين امكاني وجود داره؟
leon scott kendy
24-09-2011, 14:06
---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
[/COLOR]
با تشكر از پاسختون اما گوشي من s8003 جت هستش در حال حاضر و اين گزينه ها توش وجود نداره آيا تو گوشي من چنين امكاني وجود داره؟
شرمنده رفیق من با گوشی شما تا حالا کار نکردم ولی بگرد ببین یزی هست که بشه sms ها رو دونه دونه دید بعدش وقتی دونه دونه ببنی بزنی باید بتونی دونه دونه یا کلی بکاپ بگیری اگه اینجوری نبشه باید دیگه پاک کنی ولی باز سرچ کن و از این ورو اون ور بپرس ببن چی می شه :10:
من متوجه منظورتون نشدم ولی همیشه با یوزر و پسورد دانشگاه امیرکبیر از دانشکده عمران و محیط زیست به اینترنت وایرلس دانشگاه وصل میشم و مشکلی ندارم.وقتی شبکه وای فای رو پیدا کردم و بهش وصل میشم مرورگر دلفین گوشی رو باز می کنم خودش مستقیما به صفحه وارد کردن رمز و پسورد میره!حالا نمیدونم سیستم شما چجوریه!
سلام
ببخشید، احتمالا شما کارشناسی ارشد میخونید و برا کارشناسی ارشد و دکترا همینطوره که میفرمائید
اما ما که کارشناسی هستیم ( ورودی ۹۰ :31:) فقط با ویپیان دانشگاه میتونیم وصل شویم. تو دانشکده هم همینجوری وصل میشیم.
حالا کسی هست راهنمایی کنه چطور بادا ۱.۲ رو به بادا ۲ آپدیت کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستم من mdic رو قبلا دانلود کرده بودم و روی گوشی نصب کردم،،الان میخوام گلوسری فارسی بریزم،، میشه برنامه رو به مموری کارت انتقال داد؟؟؟
یعنی باید دوباره mdic رو دانلود کنم و روی مموری کارت نصب کنم؟
leon scott kendy
25-09-2011, 21:03
سلام
ببخشید، احتمالا شما کارشناسی ارشد میخونید و برا کارشناسی ارشد و دکترا همینطوره که میفرمائید
اما ما که کارشناسی هستیم ( ورودی ۹۰ :31:) فقط با ویپیان دانشگاه میتونیم وصل شویم. تو دانشکده هم همینجوری وصل میشیم.
حالا کسی هست راهنمایی کنه چطور بادا ۱.۲ رو به بادا ۲ آپدیت کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
خوب رفیق تو که این قدر منتظر موندی یکم دیگه تحمل که که بادا 2 اصلی بیاد و اونو نصب کن
ما که از شنبه می ریم ببنیم وافای دانشگاه سرعتش چه جوری بید :10:
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
دوستم من mdic رو قبلا دانلود کرده بودم و روی گوشی نصب کردم،،الان میخوام گلوسری فارسی بریزم،، میشه برنامه رو به مموری کارت انتقال داد؟؟؟
یعنی باید دوباره mdic رو دانلود کنم و روی مموری کارت نصب کنم؟
غیر از این روش کاری نمی تونی بکنی می دونم خیلی بده :41:باید پاک نی وو دوباره دانلود کنی:2:
من نمیتونم دیگه وارد samsungapps بشم با گوشی،، یه پیام اومد اولش که درباره اعتبار نرم افزارها و دسترسی به اونا بود، منم حواسم نبود اوکی کردم،، حالا دیگه وقتی samsungapps رو میزنم صفحه دانلود میاد که توش زده no data،،حالا باید چیکار کنممم؟؟
:41: :37:
javandelavar
26-09-2011, 21:46
سلام
کدوم جی پی اس برای این گوشی مناسبه؟ میشه garmin روش نصب کرد؟
Makan_noor
26-09-2011, 23:13
من نمیتونم دیگه وارد samsungapps بشم با گوشی،، یه پیام اومد اولش که درباره اعتبار نرم افزارها و دسترسی به اونا بود، منم حواسم نبود اوکی کردم،، حالا دیگه وقتی samsungapps رو میزنم صفحه دانلود میاد که توش زده no data،،حالا باید چیکار کنممم؟؟
:41: :37:
مال منم همینجوری شده.امروز هر کی از سامسونگ اپز گوشیش استفاده کرد این بلا سرش اومده!من میترسم سامسونگ ایران رو تو لیست تحریم بذاره که اگه اینطوری بشه خیلی بد میشه مثل اپ استور اپل یا مارکت آندروید!ولی ظاهرا هنوز کیز مشکلی نداره!
سلام دوستان در جی اس ام زده بود ویو 3 تا یک ماه دیگه میاد واقعیت داره ؟؟؟؟
leon scott kendy
27-09-2011, 03:25
سلام دوستان در جی اس ام زده بود ویو 3 تا یک ماه دیگه میاد واقعیت داره ؟؟؟؟
اره سامسونگ اعلام کرده که زودتر ویو 3 رو بیرون می ده ولی باز دقیق معلوم نیست خودتون که شرکت ها رو می شناسید
---------- Post added at 03:25 AM ---------- Previous post was at 03:24 AM ----------
سلام
کدوم جی پی اس برای این گوشی مناسبه؟ میشه garmin روش نصب کرد؟
منظورت نرم افزار بید
اگه تهرانی samsung navi
اگه شهرستانی navitel
خوب رفیق تو که این قدر منتظر موندی یکم دیگه تحمل که که بادا 2 اصلی بیاد و اونو نصب کن
ما که از شنبه می ریم ببنیم وافای دانشگاه سرعتش چه جوری بيد
كلش ده روزه منتظرم. حالا بادا 2 اصلي كي مياد؟
چجوري ميشه آپديت كرد ؟ حجم سيستم عاملش چقدره؟
leon scott kendy
27-09-2011, 18:28
كلش ده روزه منتظرم. حالا بادا 2 اصلي كي مياد؟
چجوري ميشه آپديت كرد ؟ حجم سيستم عاملش چقدره؟
هر موقع ویو 3 بیاد یکم بعدش :)
فکر کنم از 200 تا 300 تا درست اطلاع ندارم
باید با چند تا نرم افزار دیگه کار کنی و اول فول فلشی از این کارا عجیب غریب کنی
هر موقع ویو 3 بیاد یکم بعدش :)
فکر کنم از 200 تا 300 تا درست اطلاع ندارم
باید با چند تا نرم افزار دیگه کار کنی و اول فول فلشی از این کارا عجیب غریب کنی
اووووووووووووه
ويو سه بياد و بعد اون بادا دو !!!!!!!
آقا كسي اپليكيشني نميشناسه كه بشه باهاش وي*پي*ان غير كدگذاري شده وصل شد؟
من kint messenger رو نصب کردم، ولی موقع اجرا برنامه میگه شبکه در دسترس نیست، به محض دسترسی اتومات وصل میشه برنامه!!!!
شما هم امتحان کردید؟
leon scott kendy
28-09-2011, 15:39
من kint messenger رو نصب کردم، ولی موقع اجرا برنامه میگه شبکه در دسترس نیست، به محض دسترسی اتومات وصل میشه برنامه!!!!
شما هم امتحان کردید؟
اره این نرم افزار تو ایران مشکل داره و وصل نمی شه
خوب مشکل داره نمی تونی استفاده کنی :41:
mohsen770
29-09-2011, 00:29
سلام من ویو 2 دارم که باش به یه مشکل برخورد کردم:
خیلی وقتا وقتی بازی هایی که روش نصب کردم رو اجرا میکنم، یهو صفحه ی گوشی آبی میشه که توش یه سری عبارات انگلیسی نوشته و وقتی یه دکمه میزنم یه صفحه سیاه میاد که وسطش نوشته upload to PC (یه همچین چیزی)
بعدم برای اینکه درست بشه فقط میتونم باتری گوشیی رو در بیارم و ریستش کنم
این مشکل برا کسی پیش اومده؟
چطوری حل میشه؟
تشکر ...:40:
javandelavar
29-09-2011, 20:07
منظورت نرم افزار بید
اگه تهرانی samsung navi
اگه شهرستانی navitel[/QUOTE]
پ نه پ سخت افزار بید! :46:
لینک دانلودشو میتونی بزاری لطفاً؟
مسیریاب هم داره؟
دوستان عزیز
میشه بگید که چطوری میشه با pc از طریق wave ii به نت وصل شد؟
با kies امتحان کردم ایران رو تو لیست نداشت..
دوستان عزیز
میشه بگید که چطوری میشه با pc از طریق wave ii به نت وصل شد؟
با kies امتحان کردم ایران رو تو لیست نداشت..
شما برو به اين مسير
settings/connectivity/usb utilities/internet sharing
بعد گوشي رو با كابل به كامپيوتر وصل كن ...يه برنامه مياد كه كانكشن ميسازه برات...تو قسمت كشور other رو انتخاب كن...تو قسمت network provider هم همينطور....apn name رو بايد بزاري mtnirancell ....تو قسمت phone number هم #*99* رو وارد كن و تمام..............
leon scott kendy
30-09-2011, 22:01
منظورت نرم افزار بید
اگه تهرانی samsung navi
اگه شهرستانی navitel
پ نه پ سخت افزار بید! :46:
لینک دانلودشو میتونی بزاری لطفاً؟
مسیریاب هم داره؟[/QUOTE]
رفیق من رفتم و پس قبلیت رو خوندم و الان بهت می گم
پ نه پ اول درست بگو آدم دوزاریش بیافته :21:
بعدش هم م یگم لینک همین اسم رو توی کیز تو ایران سرچ کن میاره دانلود کن و نصب کن این فقط برای بادا 1.2 بید و اگه اسپوف کنید با مشکل برم یخورید
حالا بگو پ نه پ
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
شما برو به اين مسير
settings/connectivity/usb utilities/internet sharing
بعد گوشي رو با كابل به كامپيوتر وصل كن ...يه برنامه مياد كه كانكشن ميسازه برات...تو قسمت كشور other رو انتخاب كن...تو قسمت network provider هم همينطور....apn name رو بايد بزاري mtnirancell ....تو قسمت phone number هم #*99* رو وارد كن و تمام..............
دوستمون کاملا درست گفتن
و من فقط یک چیزی م یخوام بگم و اینه که با بلوتوث هم می تونید این کار رو انجام بیدن
ممنونم
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
سلام من ویو 2 دارم که باش به یه مشکل برخورد کردم:
خیلی وقتا وقتی بازی هایی که روش نصب کردم رو اجرا میکنم، یهو صفحه ی گوشی آبی میشه که توش یه سری عبارات انگلیسی نوشته و وقتی یه دکمه میزنم یه صفحه سیاه میاد که وسطش نوشته upload to PC (یه همچین چیزی)
بعدم برای اینکه درست بشه فقط میتونم باتری گوشیی رو در بیارم و ریستش کنم
این مشکل برا کسی پیش اومده؟
چطوری حل میشه؟
تشکر ...:40:
رفیق اینجوری که من این ورو اون ور خوندم این مشکل از فریمورت بید باید فول فلش و از این کارا بکنی و بعد فریمورت رو عوض کنی
شاید احتمالش اینه که قاطی هم کرده باشه از اول همین طور بوده یک مستر ریست بده بده شاید 1% شانس تو اینجوری باشه اگه نبود دیگه می افتی تو ان کارا دیگه
من این اتفاق برام نیافتاده تا حالا و فقط چند جایی در موردش خوندم شرمنده ولی هر چی در توان باشه می گم
یک سوالی نشده که چند تا دکمه ی اضافی رو تو گوشی یکدفعه نگه داری که مثلا گوشی می ره تو حالت دانلود و این جور چیزا
این حالتی که م یگی خیلی شبیح بید
western1
04-10-2011, 16:30
سلام.سایت نرم افزراای این گوشی و آموزش فارسی کردنش کجاست؟
leon scott kendy
04-10-2011, 17:02
سلام.سایت نرم افزراای این گوشی و آموزش فارسی کردنش کجاست؟
این گوشی انتی ویروس نداره ولی دنبال اطلاعات کاملش هست بیا اینجا رو ببین
black years
06-10-2011, 15:04
سلام خدمت همه دوستان .
من کایز Kies_2.0.3.11082_152_4 که جدیدترین ورژن کایز هست دانلود کردم اما اینم مثل ورژن قبلی مشکل داره و سامسونگ اپس نداره و باید از طریق run بیارم ..
من 15 تا بازی با کیز دانلود کردم بعد اونا رو رو گوشی دوستم نصب کردم.حالا که میخوام رو گوشیه خودم نصب کنم نمیشه.اصلا بازی ها رو نشون نمیده.history رو که میزنم بازی ها میاد ولی لینک نصب نداره.کسی میدونه چیکار باید بکنم؟؟؟؟ممنون
Makan_noor
08-10-2011, 21:54
من 15 تا بازی با کیز دانلود کردم بعد اونا رو رو گوشی دوستم نصب کردم.حالا که میخوام رو گوشیه خودم نصب کنم نمیشه.اصلا بازی ها رو نشون نمیده.history رو که میزنم بازی ها میاد ولی لینک نصب نداره.کسی میدونه چیکار باید بکنم؟؟؟؟ممنون
تو ورژن جدید کیز هر برنامه و بازی رو فقط میشه یه بار نصب کرد. باید دوباره اونا رو دانلود کنید. اگه میخواین در آینده این مشکل پیش نیاد باید از ورژن های قدیمی تر کیز استفاده کنید و راههایی هست که قابلیت آپدیت رو قطع کنید تا کیز نتونه دوباره خودشه به ورژن جدید آپدیت کنه!
black years
09-10-2011, 14:52
سلام خدمت همه دوستان . یه مشکلی در استفاده از کایز برام پیش اومده وقتی میخوام وارد برنامه بشم یه پیغام میاد که میگه کایز باید آپدیت بشه من از قسمت run-----regedit-----HKEY_CURRENT_USER/Software/SAMSUNG/Kies2.0-----LocalVer ورژن جدیدشو گذاشتم اما درست نشد حتی رفتم آخرین ورژن دانلود کردم اما بازم میگه باید آپدیت کنم روی آپدیت میزنم اما آپدیت نمیشه .
سلام دوستان من بعد یه عالمه دردسر تو ثبت نام تو برنامه Samsung Kies
موفق شدم چندتا بازی دانلود کنم ولی متاسفانه گزینهinstal غیر فعاله مشکل از کجایه؟
آقا یکی میتونه بگه بادا 2 کی میاد؟ نسخه اصلیش. تاریخش رو بگین لطفا نه اینکه بعد اومدن ویو 3
یا هم راه حلی برا اتصال وی پی ان برا نسخه 1.2 اگه دارین، بفرمائین لطفا.
ممنون
western1
12-10-2011, 17:02
سلام دوستان. من یه سوال دارم
با توجه به اینکه این گوشی فرمت های flv را چخش نمیکنه بهترین فرمت برای پخش این گوشی که کیفیتش خوب باشه چیه؟ من می خوام convert کنم فیلمو نمیدونم به چه فرمتی کانورت کنم؟
black years
12-10-2011, 18:07
سلام دوستان. من یه سوال دارم
با توجه به اینکه این گوشی فرمت های flv را چخش نمیکنه بهترین فرمت برای پخش این گوشی که کیفیتش خوب باشه چیه؟ من می خوام convert کنم فیلمو نمیدونم به چه فرمتی کانورت کنم؟
میتونید از فرمت های mkv و mp4 و avi استفاده کنید.
Hamid Hamid
12-10-2011, 23:51
سلام دوستان ...
من قصد دارم يه گوشي بگيرم. منتها بين 2 مدل Samsung Ace و همين Wave II موندم و نميتونم انتخاب كنم.
نظر شما چيه و كدوم رو بهتر ميدونيد؟
سوال ديگه اينكه اين سيستم عامل بادا كار كردن باهاش سخته؟! من قبلا با آندروييد مدل Galaxy Gio كار كردم و تا حدودي بلدم. بادا بهتره يا آندروييد؟
ممنون ميشم كامل راهنمايي كنيد.
Makan_noor
13-10-2011, 11:23
آقا یکی میتونه بگه بادا 2 کی میاد؟ نسخه اصلیش. تاریخش رو بگین لطفا نه اینکه بعد اومدن ویو 3
یا هم راه حلی برا اتصال وی پی ان برا نسخه 1.2 اگه دارین، بفرمائین لطفا.
ممنون
من تو توییتر خوندم که آخر اکتبر در اروپا بادا 2 میاد.قاعدتا اومدن نسخه عربی یا فارسیش باید یه یکی دو ماه دیگه بعد از اون تاریخ طول بکشه!شما اگه الان زبون فارسی احتیاج ندارین به همین نسخه های بتا فلش بزنید چون امکان وی چیز ان تو بادا 1.2 نیست.
Hamid Hamid
13-10-2011, 19:50
سلام دوستان ...
من قصد دارم يه گوشي بگيرم. منتها بين 2 مدل Samsung Ace و همين Wave II موندم و نميتونم انتخاب كنم.
نظر شما چيه و كدوم رو بهتر ميدونيد؟
سوال ديگه اينكه اين سيستم عامل بادا كار كردن باهاش سخته؟! من قبلا با آندروييد مدل Galaxy Gio كار كردم و تا حدودي بلدم. بادا بهتره يا آندروييد؟
ممنون ميشم كامل راهنمايي كنيد.
دوستان نظري ندارند ؟!
من جدا نميتونم انتخاب كنم بين اين 2 مدل ... لطفا كمك كنيد و نظرتون رو بگيد.
ممنون
Makan_noor
13-10-2011, 22:27
دوستان نظري ندارند ؟!
من جدا نميتونم انتخاب كنم بين اين 2 مدل ... لطفا كمك كنيد و نظرتون رو بگيد.
ممنون
خوب از نظر سخت افزاری ویو بهتره ولی از نظر سیستم عامل آندروید به مراتب بهتره!این بستگی به خودتون داره که تا چه حد اهل بازی و برنامه باشین و بخواین با گوشیتون ور برین!البته بادا هم از نظر بازی نسبتا غنی هستش ولی با مشکل کمبود برنامه مواجه هست!برنامه های کاربردی بادا تعدادشون کمه ضمن اینکه نصب اونها هم دفنگ و فنگ خودشو داره و حتما باید یا از طریق گوشی و یا از طریق برنامه سامسونگ کیز و با استفاده از اینترنت انجام بشه!اگه با کار کردن با آندروید مشکلی نداشتین با بادا هم نخواهید داشت!سیستم سبک و راحت و یوزرفرندی هست!!
Hamid Hamid
14-10-2011, 19:39
خوب از نظر سخت افزاری ویو بهتره ولی از نظر سیستم عامل آندروید به مراتب بهتره!این بستگی به خودتون داره که تا چه حد اهل بازی و برنامه باشین و بخواین با گوشیتون ور برین!البته بادا هم از نظر بازی نسبتا غنی هستش ولی با مشکل کمبود برنامه مواجه هست!برنامه های کاربردی بادا تعدادشون کمه ضمن اینکه نصب اونها هم دفنگ و فنگ خودشو داره و حتما باید یا از طریق گوشی و یا از طریق برنامه سامسونگ کیز و با استفاده از اینترنت انجام بشه!اگه با کار کردن با آندروید مشکلی نداشتین با بادا هم نخواهید داشت!سیستم سبک و راحت و یوزرفرندی هست!!
مرسي از جوابت دوست عزيز. تقريبا دارم به نتيجه ميرسم.
ببينيد براي من تماشاي فايل هاي DivX خيلي مهمه ... از اين نظر اين گوشي مشكلي كه نداره؟!
مورد ديگه اينكه برنامه ي خاصي لازم ندارم الا چند تا گيم كه خودتون گفتيد از لحاظ بازي خوب هست و ديگه برنامه براي پخش mp3 و برنامه براي پخش فايل هاي DivX
من اگه گوشي رو بگيرم اين برنامه ها رو همونجا ميشه نصب كرد كه ديگه خيالم راحت بشه؟
و سوال ديگه اينكه فرق بادا 2.0 و باداي 1.2 در چي هستش دوست عزيز؟ يعني من از كجا متوجه بشم طرف داره 2.0 ميريزه يا 1.2 ؟
ممنون از جواب هاتون.
black years
14-10-2011, 20:53
سلام خدمت همه دوستان . یه مشکلی در استفاده از کایز برام پیش اومده وقتی میخوام وارد برنامه بشم یه پیغام میاد که میگه کایز باید آپدیت بشه من از قسمت run-----regedit-----HKEY_CURRENT_USER/Software/SAMSUNG/Kies2.0-----LocalVer ورژن جدیدشو گذاشتم اما درست نشد حتی رفتم آخرین ورژن دانلود کردم اما بازم میگه باید آپدیت کنم روی آپدیت میزنم اما آپدیت نمیشه .
دوستان منتظر کمکتون هستم .
Makan_noor
15-10-2011, 00:04
مرسي از جوابت دوست عزيز. تقريبا دارم به نتيجه ميرسم.
ببينيد براي من تماشاي فايل هاي DivX خيلي مهمه ... از اين نظر اين گوشي مشكلي كه نداره؟!
مورد ديگه اينكه برنامه ي خاصي لازم ندارم الا چند تا گيم كه خودتون گفتيد از لحاظ بازي خوب هست و ديگه برنامه براي پخش mp3 و برنامه براي پخش فايل هاي DivX
من اگه گوشي رو بگيرم اين برنامه ها رو همونجا ميشه نصب كرد كه ديگه خيالم راحت بشه؟
و سوال ديگه اينكه فرق بادا 2.0 و باداي 1.2 در چي هستش دوست عزيز؟ يعني من از كجا متوجه بشم طرف داره 2.0 ميريزه يا 1.2 ؟
ممنون از جواب هاتون.
خوب این فرمت رو که خود گوشی پیش فرض پخش میکنه. من تا حالا با این فرمت مشکل خاصی نداشتم البته فقط تا رزولوشن hd! واسه پخش زیر نویس هم برنامه وجود داره. فقط مشکل من با ویدئو پلیر گوشی عدم ساپورت بعضی فرمت ها مثل flv و مشکل با فرمت هایی مثل mkv هستش که واسه این مشکل ها برنامه پلیر وجود نداره!
واسه mp3 موزیک پلیر خود گوشی عالی هستش. کیفیت خوب و اکولایزرهای مختلفی داره. فقط شاید تنها مشکلش دشواری تو مرتب کردن و دسته بندی آهنگ ها و ساخت playlist باشه که واسه این مشکل میشه از برنامه های موزیک پلیر استفاده کرد.
در مورد نصب برنامه همونطوری که قبلا گفتم نصب برنامه و بازی تو بادا روش خاص خودش رو داره! اگه بخواین برنامه و بازی رایگان نصب کنید راحت می تونید با گوشیتون از طریق فروشگاه سامسونگ یا از طریق کامپیوتر با برنامه ی سامسونگ کیز (که در کل برنامه ی ناراحتیه!!) به اینترنت وصل بشین و برنامه یا بازیتون رو دانلود کنید و بعد رو گوشیتون نصب کنید (پس دقیقا همون موقع خرید نمیشه برنامه نصب کرد مگر با اینترنت وای فای یا gprs گوشی) در صورتی که برنامه یا بازی پولی باشه (که اکثریت غریب به اتفاق بازی های قشنگ و برنامه های کاربردی پولی هستن) روشی خاصی وجود داره که آموزشش وجود داره! در کل روش برنامه و بازی ریختن تو بادا مثل سایر سیستم عامل های گوشی نیست اما اگه یاد بگیرینش دیگه انجام دادنش کاری نداره!
بادا 2 از زمین تا آسمون با بادا 1.2 فرق داره! مهمترین تفاوت ظاهرشون هست که بادا 2 تا حد زیادی شبیه محیط آندروید شده! الان تمام گوشی های موجود بادا 1.2 هستن چون رام اصلی بادا 2 حدود یکی دو ماه دیگه عرضه میشه! اگه خواستین ورژن سیستم عامل و فریمور خودتون رو بدونید می تونید تو قسمت تنظیمات به گزینه ی about phone برین ولی مطمئن باشین الان تمام گوشی های wave 2 که فارسی دارن رام فارسی jpka1 یا jpke1 روشون نصب هست که بادا 1.2 هستش.
در نهایت اگه می خواین اطلاعات بیشتری بگیرین به این سایت:
و یا بخش بادای سایت موبایلستان هم یه سری بزنین!
Davood_titan
15-10-2011, 00:36
بچه میخوام این گوشیو بخرم
خیلی خوشم اومد
فقط یه چیزی برنامه کاربردیش مناسبه ؟ به اندازه کافی هستش ؟
راستی تو جعبش چه چیزایی هست ؟
western1
15-10-2011, 10:12
گوشی خوبیه نسبت به قیمتش!! اما اگه یه کم مایه بیشتر هزینه کنی می تونی بهترشو بگیری.
نرم افزار اگه خیلی برات مهمه بادا نمیتونه جوابگوت باشه!البته گوشی جاوا رو هم ساپورت می کنه اما اگه با جاوا می خوای کار کنی سونی اریکسون W700 هم کارتو راه میندازه:)). فعلا که اینطوریه تا بعد ببینیم خدا چی می خواد.به نظر من که انقدر ذوق و شوق داری گوشی بگیر که اندروید جوابگوت باشه.
تو جعبش ایناس: رم توش نداره.باید جداگانه بخری اگه نیاز باشه. یه شارژر و یه هندزفری تو جعبش هست.والسلام
Davood_titan
15-10-2011, 14:40
مثلا جاش چی بگیرم ؟؟
black years
15-10-2011, 18:18
مثلا جاش چی بگیرم ؟؟
تو این قیمت ( 300 ) هیچ گوشی قابلیت های ویو 2 نداره اگه بخوای یه گوشی با چنین قابلیت هایی بگیری باید 400 هزینه کنی .
western1
15-10-2011, 20:18
مثلا جاش چی بگیرم ؟؟
چه استفاده ای از گوشی می خوای بکنی؟ دوربین؟ نرم افزار؟ منشی تلفن؟ آنتن دهی؟ و مبلغی که می خوابب هزینه کنی؟ برند برات مهمه؟ من نمی دونم چی میخوای!
اما اگه همه اینارو می خوای با هزینه کم نوکیا هم میتونه جوابگوت باشه c-7 .این گوشی سامسونگو توصیه نمی کنم چراکه باید بری فلش کنی تا فارسی بشه. باید رم بخری اگه به کارت میاد! سیستمش باداس!! دوربینش 5 مگاپیکسله! اما کیفیتش خوبه نسبتا! فرمت flv پخش نمیکنه باید تبدیل کنی! اما برا یکی که گوشی باز نیس می تونه خوب باشه.اما به نظر من اگه می خوای خیالت راحت باشه با 500 تومن می تونی یکی از بهترین گوشیای بازارو بگیری! منظورم N8. حرف نداره
سلام دوستان من wave 2 گرفتم
چه جوری میشه فارسیش کرد؟
GPS هم نوشته که داره !! باید چیزی نصب کنم براش؟
Davood_titan
17-10-2011, 20:46
چه استفاده ای از گوشی می خوای بکنی؟ دوربین؟ نرم افزار؟ منشی تلفن؟ آنتن دهی؟ و مبلغی که می خوابب هزینه کنی؟ برند برات مهمه؟ من نمی دونم چی میخوای!
اما اگه همه اینارو می خوای با هزینه کم نوکیا هم میتونه جوابگوت باشه c-7 .این گوشی سامسونگو توصیه نمی کنم چراکه باید بری فلش کنی تا فارسی بشه. باید رم بخری اگه به کارت میاد! سیستمش باداس!! دوربینش 5 مگاپیکسله! اما کیفیتش خوبه نسبتا! فرمت flv پخش نمیکنه باید تبدیل کنی! اما برا یکی که گوشی باز نیس می تونه خوب باشه.اما به نظر من اگه می خوای خیالت راحت باشه با 500 تومن می تونی یکی از بهترین گوشیای بازارو بگیری! منظورم N8. حرف نداره
300 میخوام هزینه کنم :13:
چی بگیرم ؟
black years
17-10-2011, 22:22
سلام دوستان من wave 2 گرفتم
چه جوری میشه فارسیش کرد؟
GPS هم نوشته که داره !! باید چیزی نصب کنم براش؟
از قسمت settings > general > display language , keyboard language میتونید منو ها و حالت تایپ مسیج را فارسی کنید .
برای استفاده از gps هم باید برنامه Samsung Navi Iran دانلود و نصب کنید .
چی بگیرم ؟
همون ویو 2 بهترین گزینه توی 300 تومنه .:46:
khob tuye tanzimate keyboard va display aslan farsi nadare !!!!
---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
[khob moshkelesh ine ke aslan tu tanzimatesh farsi nadare!!!
na keyboard na display
western1
19-10-2011, 12:48
khob tuye tanzimate keyboard va display aslan farsi nadare !!!!
---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
[khob moshkelesh ine ke aslan tu tanzimatesh farsi nadare!!!
na keyboard na display
دوست من تو پست صفحه قبل من ایرادهای این گوشیو گفتم. یکیش فارسی نداشتنشه! البته می تونی فلش کردن فارسیش نصب می شه. اگه خودت با روال کار آشنایی و تقریبا کار با کامپیوتررو بلدی می تونی فلش کنی. اما اگه این کاره نیستی می تونی بدی بیرون. اگه سرعت اینترنتت بالاس یه فایل تقریبا 200 مگابایتی باید دانلود کنی و روال کار هم دیگه باید بلد باشی.
چی بگیرم ؟
بگرد تو gsm.ir قسمت سرچ پیشرفته. اونی که میخوایو پیدا می کنی
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
از قسمت settings > general > display language , keyboard language میتونید منو ها و حالت تایپ مسیج را فارسی کنید .
گوشی شما وقتی خریدی آکبند نبوده! فروشنده فلشش کرده و فارسی روش نصب کرده داده دستت. البته ممکنه پول بیشتری هم ازت گرفته باشه.البته کاره شمارو آسون کرده:) گوشی های آکبند فارسی روش نصب نیست و نرم افزاری هم مثل اون جی پی اس روش نصب نیست و مشکل کرده کاره خریدارو
سلام هر چی تو اینترنت دنبال بادا میگردیم هر که برای خودش یه سایت زده و برای خودش یه نظراتی دارده
یکی میگه بادا 1.2 باید نصب بشه که فقط SMS میتونی فارسی بگیری
یکی میگه بادا 2.0.1 باید نصب بشه که هم SMS فارسی بفرستی هم فارسی بگیری
یکی میگه نه نباید 2.0.1 نصب کنی اون مال اروپا هست اگه نصب کنی برای گوشیت مشکل پیش میاد
یکی فقط روش نصب میگه
یکی فقط فایلی که باید نصب کرد S8530JPKA1 دو Downlodr 5.62 لینک میزاره
بعد که یکی نصب مبیکنه میگه من GPS ام یا WiFi ام قطع شده تورو خدا یکی کمکم کنه
بعد یکی جواب میده تو بایداین jpjk4 , , , فایل هم دانلود میکردی و تیک های مربوتشو میزدی. ,دانلودرت Downloader 5.65 هست و فرق میکنه
و همچین عکسی گذاشته و فکر کرده اوکی هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه بادا یی میخوام که بشه هم SMS فارسی فرستاد و هم فارسی گرفت
لطفا روش کامل فارسی کردن همراه با عکس بزارید و بگید که اول چه فایلهایی باید دانلود کنیم و چه جاهایی باد تیک بزنیم و این تیک ها برای چی هست؟
ولینک کامل هم گفته بشه که چه فایلهایی اول باید دانلد کین و چه تیک هایی بزنیم. که اسم تاپیک هم به این سیستم عامل بخوره.
black years
19-10-2011, 21:32
سلام هر چی تو اینترنت دنبال بادا میگردیم هر که برای خودش یه سایت زده و برای خودش یه نظراتی دارده
یکی میگه بادا 1.2 باید نصب بشه که فقط SMS میتونی فارسی بگیری
یکی میگه بادا 2.0.1 باید نصب بشه که هم SMS فارسی بفرستی هم فارسی بگیری
یکی میگه نه نباید 2.0.1 نصب کنی اون مال اروپا هست اگه نصب کنی برای گوشیت مشکل پیش میاد
یکی فقط روش نصب میگه
یکی فقط فایلی که باید نصب کرد S8530JPKA1 دو Downlodr 5.62 لینک میزاره
بعد که یکی نصب مبیکنه میگه من GPS ام یا WiFi ام قطع شده تورو خدا یکی کمکم کنه
بعد یکی جواب میده تو بایداین jpjk4 , , , فایل هم دانلود میکردی و تیک های مربوتشو میزدی. ,دانلودرت Downloader 5.65 هست و فرق میکنه
و همچین عکسی گذاشته و فکر کرده اوکی هست
من یه بادا یی میخوام که بشه هم SMS فارسی فرستاد و هم فارسی گرفت
لطفا روش کامل فارسی کردن همراه با عکس بزارید و بگید که اول چه فایلهایی باید دانلود کنیم و چه جاهایی باد تیک بزنیم و این تیک ها برای چی هست؟
ولینک کامل هم گفته بشه که چه فایلهایی اول باید دانلد کین و چه تیک هایی بزنیم. که اسم تاپیک هم به این سیستم عامل بخوره.
من که گوشیمو خریدم خودش فارسی داشت و فریمورش jpka1 هست . فریمور گوشی شما چیه از قسمت
setting > about phone > system info > device میتونید ببینید .
black years
19-10-2011, 21:37
گوشی شما وقتی خریدی آکبند نبوده! فروشنده فلشش کرده و فارسی روش نصب کرده داده دستت. البته ممکنه پول بیشتری هم ازت گرفته باشه.البته کاره شمارو آسون کرده:) گوشی های آکبند فارسی روش نصب نیست و نرم افزاری هم مثل اون جی پی اس روش نصب نیست و مشکل کرده کاره خریدارو
در جواب شما من گوشیو آکبند تحویل گرفتم و تمام گوشی های با فریمور jpka1 فارسی ساپورت هستند بدون اینکه توسط فروشنده دست کاری بشند . نرم افزار gps هم از طریق گوشی دانلود و نصب کردم .:18:
western1
20-10-2011, 00:15
سلام هر چی تو اینترنت دنبال بادا میگردیم هر که برای خودش یه سایت زده و برای خودش یه نظراتی
این عکسو از کجا اوردی؟ از همون سایت آموزششم هست دیگه.بگرد تو اینترنت مثلا این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همشو کامل نوشته. ما هم اینطوری رفتیم جلو/// بادا 1.2 بریز خوبه. Jpka1 هم بریز همش وایت فارسی میشه/.خیلی آسونه.نگرانش نباش سریع حل میشه یه کم وقت بذاری حله
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
در جواب شما من گوشیو آکبند تحویل گرفتم و تمام گوشی های با فریمور jpka1 فارسی ساپورت هستند بدون اینکه توسط فروشنده دست کاری بشند . نرم افزار gps هم از طریق گوشی دانلود و نصب کردم .:18:
آورین. کننده ای
ابتدا این 3 فایل دانلود کنید:
1_باتری بیشتراز 50 درصد شارژ داشته باشد
2_ گوشی را به حالت Downlod mode ببرید ( کلید ولم پایین + کلید قفل + پاور )
3_ دانلودر راباز کرده کوشی رابا usb به کامپوتر وصل کرده ومانند تصویر زیر فایل هارو چیده ابتدا port search را زده و در آخر Downlod را بزنید.
دوستان اگر از فایل هایی استفاده کرده اند که فایل boot نداشه و هنگام فلش روی فایل Rsc1 گیر می کرد و قطع میشد با این فایل مشکل 100درصد حل میشه.
فرق این سه تا فایل با هم چیه؟ S8530JPJL1 و S8530JPKA1_arabic_maps و S8530JPKA1
اینم چند تا کد مهم S8530:
Firmware version: *#4986*2650468# – SW, HW, MP, RF Cal Date, CSC, CSC Model Spec, FFS , RC2
SW Version and CSC Version: *#1234#
Sim and Network Lock: *#7465625#
FACTORY FORMAT: *2767*3855# - DANGER
من موندم بین این گوشی و گالکسی ace کدومو بگیرم میشه یکی بگه کدومش بهتره؟
Makan_noor
20-10-2011, 19:07
من موندم بین این گوشی و گالکسی ace کدومو بگیرم میشه یکی بگه کدومش بهتره؟
دوست عزیز تو صفحه 83 پست 830 جواب سوالتون داده شده!این به خودتون بستگی داره که چه انتظاری و چه استفاده ای از گوشیتون دارین!
سلام
برنامه ی samsung kies رو چطور میشه دانلود کرد از سایتش اینا ؟
کانکت نمیشه
و تنظمیات بادا ی یک ممیز دو برنامه داره نداره ؟ چطوری هست اینا؟
سلام
برنامه ی samsung kies رو چطور میشه دانلود کرد از سایتش اینا ؟
کانکت نمیشه
و تنظمیات بادا ی یک ممیز دو برنامه داره نداره ؟ چطوری هست اینا؟
کلیک روی مشاهده تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا بعضی از بازی ها Exit نداره؟ و و قتی که با دگمه قرمز خارج میشم، تو "Task Manager" میمونه از قسمت تسک منیجر که بازی ها رو خارج میکنم بازی ها Saveش میپره؟
تو قسمت widget هم هیچ کدوم از نرم افزار هاش Exit نداره تو ککانتکن و قسمت پیام هم Exit نداره چرا؟؟؟:41:
western1
25-10-2011, 21:27
این گوشی شارژ باطریش کیفیت لازمو نداره! زود تموم میشه در قیاس با گوشی های دیگه! اگه به جی پی اس وصل کنی 1 روز دووم نمیاره لامسسب
Hamid Hamid
25-10-2011, 23:29
سلام دوستان ...
من فردا پس فردا ديگه مي خوام گوشي رو بخرم ...
موقع خريد بايد به چه چيزايي حتما توجه كنم؟! ( من 7 ساله گوشي نگرفتم آخه : دي )
بعد اينكه چه گارانتي اي باشه بهتره ؟!
+
ضمن اينكه دوستان اسم 2-3 تا برنامه مخصوص اجراي فايل DivX و Mp3 بگن و چند تا بازي خوب و رايگان.
ممنون از پاسختون ...
western1
26-10-2011, 10:18
سلام دوستان ...
+
ضمن اينكه دوستان اسم 2-3 تا برنامه مخصوص اجراي فايل DivX و Mp3 بگن و چند تا بازي خوب و رايگان.
ممنون از پاسختون ...
موقع خرید ببین گوشی اطرافشو رنگ و روشو بببین خواستی ببر طبقه اول علادین کدشو چک کن و .. همینا دیگه. از جای مطمئن مثل علائدین بگیر.
گارانتی هم هرچی گرفتی ..اینا که گارانتی نمیزنن.همش فیلمه.اما گارانتی مال خود سامسونگ دیدی بگیر. بازم بگم اینا همه فیلمه!!
برنامه ندیدم باید فیلمارو کانورت کنی. اون برنامه ها برای flv ,... نداره
سلام دوستان ...
+
ممنون از پاسختون ...
خود گوشی قابلیت پخش divx و mp3 رو داره ولی یه برنامه ای هم هست به اسم i player که البته پولیه ولی میتونی با روش اسپوف رو نصب کنی.برای بازی هم الا چند تا بازی توپ و جالب رایگان تو فروشگاهش هست مثل fruit ninja - planets vs zombis - sparkle- babo crash - final strik delux و چند تای دیگه که میتونی بری تو سامسونگ اپز گوشی ودانلودشون کنی.
Hamid Hamid
26-10-2011, 11:16
ممنون از جواب دوستان ...
راستي روي گوشي برنامه ي آنتي ويروس هم نصب ميشه؟! كلا ويروسي ميشه يا نه؟
و اينكه من ADSL دارم و ميشه از طريق كامپيوتر به همون سامسونگ اپز وصل شد؟
رایگان تو فروشگاهش هست
راستي اين تو فروشگاهش هست يعني همون سايت خود سامسونگ منظورتونه؟
خيلي ممنون
ممنون از جواب دوستان ...
راستي روي گوشي برنامه ي آنتي ويروس هم نصب ميشه؟! كلا ويروسي ميشه يا نه؟
و اينكه من ADSL دارم و ميشه از طريق كامپيوتر به همون سامسونگ اپز وصل شد؟
راستي اين تو فروشگاهش هست يعني همون سايت خود سامسونگ منظورتونه؟
خيلي ممنون
برای بادا هنوز ویروسی نیومده تا انتی ویروس داشته باشه.
بله میتونید از طریق wifi به کامپیوترتون که وایرلس داره وصل بشید و از سامسونگ اپز برنامه دریافت کنید .به شرطی که تنظیمات مودم وایرلستون درست باشه.
فروشگاه منظورم ایکون samsung apps داخل گوشیه.
Makan_noor
26-10-2011, 17:47
موقع خرید ببین گوشی اطرافشو رنگ و روشو بببین خواستی ببر طبقه اول علادین کدشو چک کن و .. همینا دیگه. از جای مطمئن مثل علائدین بگیر.
گارانتی هم هرچی گرفتی ..اینا که گارانتی نمیزنن.همش فیلمه.اما گارانتی مال خود سامسونگ دیدی بگیر. بازم بگم اینا همه فیلمه!!
برنامه ندیدم باید فیلمارو کانورت کنی. اون برنامه ها برای flv ,... نداره
البته الان دیگه همه میگن از طبقه ی اول علاءالدین هیچوقت خرید نکنین چون که همیشه سرتون رو کلاه میذارن! علاءالدین همیشه طبقات 5 و 6 قابل اطمینان هست! بازار مویایل هم تا حدی بهتره ولی بالاخره آدم دزد همه جا پیدا میشه! خودم یادمه اون موقع که می خواستم این گوشی رو بگیرم حدود 360-370 قیمت بدون گارانتیش بود ولی تو طبقه ی همکف علاءالدین کمتر از 400 پیدا نکردم چون همه می خواستن به زور واسه آدم برنامه بریزن! اونم برنامه بادا که همه میدونن نصبشون چجوریه! و در ضمن برخورد و رفتار خیلی بدی هم داشتن! بازار موبایل واسه خرید بهتره هرچند شنیدم این روش دزدی به اونجا هم تا حدی نفوذ کرده!
Hamid Hamid
26-10-2011, 18:09
ممنون از صحبت هاي دوستان ...
يه مورد ديگه اينكه يكي از كاربرها چندين صفحه ي قبل گفته بود فايل هايي با بيش از ظرفيت 16 مگ رو نميشه ريخت روي گوشي ... مي خواستم ببينم اين حرفش درست هست؟ پس اگه اينجوري باشه نميشه ويدئوهاي با حجم 100_200 مگ رو ريخت روي گوشي ؟
و آخرين سوال اينكه براي موسيقي گوش دادن مشكلي كه نيست؟ چون يه جا خوندم كه Playlist ( ليست دلخواه موسيقي ) ساختن مشكل هست ... درسته؟
ببخشيد اگه سوالام زياد شد ... اين موسيقي درست باشه بقيه مهم نيست.
black years
26-10-2011, 18:31
يه مورد ديگه اينكه يكي از كاربرها چندين صفحه ي قبل گفته بود فايل هايي با بيش از ظرفيت 16 مگ رو نميشه ريخت روي گوشي ... مي خواستم ببينم اين حرفش درست هست؟ پس اگه اينجوري باشه نميشه ويدئوهاي با حجم 100_200 مگ رو ريخت روي گوشي ... نه؟
كلا از لحاظ ترنسفر فايل از كامپيوتر به گوشي مشكلي وجود نداره؟!
سلام .
من که یه فیلم با کیفیت 720p و 200 مگ ریختم راحت اجرا شد .
سرعت انتقال فایل از کامپیوتر به گوشی هم خوبه و موقع ریختن فایل اگه پیغامی اومد skip بزن حله .
به نظر من واسه گارانتی پول نده اما اگه خواستی بگیری باید با گارانتی مایکروتل باشه .
Makan_noor
26-10-2011, 19:16
يه مورد ديگه اينكه يكي از كاربرها چندين صفحه ي قبل گفته بود فايل هايي با بيش از ظرفيت 16 مگ رو نميشه ريخت روي گوشي ... مي خواستم ببينم اين حرفش درست هست؟ پس اگه اينجوري باشه نميشه ويدئوهاي با حجم 100_200 مگ رو ريخت روي گوشي ؟
و آخرين سوال اينكه براي موسيقي گوش دادن مشكلي كه نيست؟ چون يه جا خوندم كه Playlist ( ليست دلخواه موسيقي ) ساختن مشكل هست ... درسته؟
ببخشيد اگه سوالام زياد شد ... اين موسيقي درست باشه بقيه مهم نيست.
واه!! من الان فیلمای اچ دی با حجم 800 مگ رو گوشی می بینم که لگی هم تو جلو و عقب بردنشون وجود نداره! ناسلامتی فیلمبرداری خود گوشی هم با کیفیت اچ دی هستش! دیگه خیلی این گوشی رو دست کم گرفتین! سخت افزار ویو در حد گالاکسی اس هستش هر چند بادا مدیدیت منابع خوبی نداره ولی میگن با اومدن بادا 2 تا یکی دو ماه دیگه این مشکل تا حدی بهبود پیدا میکنه! اون مشکل پلی لیست رو هم ظاهرا خودم گفتم! موضوع اینه که وقتی شما به پلیر گوشی میرین و بخواین لیست از آهنگاتون بسازین تمام آهنگای روی مموری گوشی و مموری کارت رو به صورت یکجا بهتون نشون میده و شما باید دونه دونه آهنگایی رو که می خواین تیک بزنید و به لیستتون اضافه کنید. مسلما گشتن توی مثلا 500_600 تا آهنگ کار وقت گیری خواهد بود! ولی وقتی لیستتون رو ساختین دفعه ی بعدی مستقیما می تونید برین به پلی لیستتون و آهنگا رو راحت اجرا کنید پس این زمانبر بودن در دفعه ی اول ساخت لیست آهنگا وجود داره! برنامه هایی هست که آهنگا رو به صورت فولدری می تونه پخش کنه که بهترینش همونیه که دوستتمون اسمشو گفت!
سلام دوستان ...
موقع خريد بايد به چه چيزايي حتما توجه كنم؟!
گوشی آکبندش روی صفحه نمایش یه محافظ صفحه داره که روش نوشته Wifi و GPS و WaveII و کلی نوشته های دیگه که چون روش کلی نوشته هست باید برشداری بجاش یه محافظ صفحه دیگه بندازی و اگه گوشی آکبند نباشه او "محافظ نوشته دار" نداره پس حتما به اینش دقت کنی.
Yashar Cross
27-10-2011, 12:28
موقع خرید کد #*06#* رو بزن همه جای گوشی رو تست کن...:20:
دوستدار شما یاشار
Makan_noor
27-10-2011, 17:03
بالاخره امروز امکان خرید اینترنتی بازی و نرم افزارهای پولی در ایران فراهم شد!کافیه که شما برنامه ی کیز در کامپیوتر و یا سامسونگ اپز خودتون رو آپدیت کنید تا بتونید لیست تمام برنامه و بازی های پولی رو ببینید!تو سایت زیر هم آموزش خرید با کارت های شتاب نوشته شده!قیمت های سامسونگ واسه خرید اینترنتی هم نسبتا معقول بوده و نصف قیمت مربوط به اروپا هستش!بسیار جالبه که سامسونگ کاربرای ایرانی رو تا این حد تحویل گرفته در حالی که مارکت های آندروید و اپل و غیره چنین وضعی تو ایران دارن!!
forum.badaos.net/thread1774.html
Makan_noor
27-10-2011, 17:03
بالاخره امروز امکان خرید اینترنتی بازی و نرم افزارهای پولی در ایران فراهم شد!کافیه که شما برنامه ی کیز در کامپیوتر و یا سامسونگ اپز خودتون رو آپدیت کنید تا بتونید لیست تمام برنامه و بازی های پولی رو ببینید!تو سایت زیر هم آموزش خرید با کارت های شتاب نوشته شده!قیمت های سامسونگ واسه خرید اینترنتی هم نسبتا معقول بوده و نصف قیمت مربوط به اروپا هستش!بسیار جالبه که سامسونگ کاربرای ایرانی رو تا این حد تحویل گرفته در حالی که مارکت های آندروید و اپل و غیره چنین وضعی تو ایران دارن!!
forum.badaos.net/thread1774.html
دوستان بادا 2.0 فارسی اومده؟
سلام
مشکل من اینا نیست عزیز ببینید
این برنامه یک بخش داره به اسم خرید نرم افزار اونجا که میری یک Tutorial داره که نشون میده چطور از سایت بخری بعد نشون میده یک سری نرم افزار هم که مجانی هست دانلود کنی ولی من نمیتونم دانلود کنم اون گزینه دانلود من توی سایت میرم اینا غیرفعاله چرا ؟
دوستان بادا 2.0 فارسی اومده؟
هنوز نیومده فعلا همون 1.2 هست S8530JPKA1
POROMA2008
30-10-2011, 00:17
دوست عزیز خد بادا 2 هنوز ریلز نشده و انتشار نداندن قرار هم نسخه اسایش همزمان بیاد ممکنه یک الی 2 ماه از زمان عرضه نسخه 2 تا ریلیز فارسی ش طول بکشه
western1
31-10-2011, 21:16
بچه ها یه اس ام اس برا من اومده فونتاش ریخته به همه.سیگما و زیگما و اندیس و اتساین و.. اینا قاطی کلمه هاشه. نمیشه خوندش. مشکل از کجاس به نظر شما؟از فرستنده ممکنه بد اس ام اس داده باشه؟؟ فکر نکنم؟؟
وقتی با برنامه کیز اس ام اسو میریزم تو کامپیوتر با فرمت SME ذخیره میکنه.. با چه نرم افزاری اس تم اس ذخیره شده را باز کنم؟ ممنون رفقا
با سلام خدمت دوستان ، من یه رم 4 گیگ sandisk کلاس 4 روی wave II انداختم و برنامه و بازی های زیادی هم توش ریختم ولی توی خیلی از جاها هنگ میکنه مثلا 1-چند تا ویجت جدید مثل ساعت HTC روش نصب کردم و وقتی گجت ها رو لود می کنم در ابتدا گوشی خوبه ولی پس از گذشت نیم ساعت یا یه ساعت وقتی می خوام دوباره از گوشی استفاده کنم گوشی هنگ میکنه و یوزیج cpu روی 99درصد میره2-توی اجرای بازی ها گیر می کنه مثلا وقتی آسفالت 5 بازی می کنم هم تو قسمت لود بازی و هم تو وسط بازی هر چند ثانیه یک بار 2 یا 3 ثانیه هنگ می کنه و بعدش خوب میشه و همین روال ادامه پیدا می کنه 3-بعد از 30 یا 40 ثانیه فیلم برداری با کیفیت 720p گوشی هنگ میکنه 4- آیا با تعویض رم (می خوام رم 16 اپیسر کلاس 10 بخرم)این مشکلات برطرف میشه ؟
SAEEDSAMSUNG
02-11-2011, 15:23
با سلام خدمت دوستان ، من یه رم 4 گیگ sandisk کلاس 4 روی wave II انداختم و برنامه و بازی های زیادی هم توش ریختم ولی توی خیلی از جاها هنگ میکنه مثلا 1-چند تا ویجت جدید مثل ساعت HTC روش نصب کردم و وقتی گجت ها رو لود می کنم در ابتدا گوشی خوبه ولی پس از گذشت نیم ساعت یا یه ساعت وقتی می خوام دوباره از گوشی استفاده کنم گوشی هنگ میکنه و یوزیج cpu روی 99درصد میره2-توی اجرای بازی ها گیر می کنه مثلا وقتی آسفالت 5 بازی می کنم هم تو قسمت لود بازی و هم تو وسط بازی هر چند ثانیه یک بار 2 یا 3 ثانیه هنگ می کنه و بعدش خوب میشه و همین روال ادامه پیدا می کنه 3-بعد از 30 یا 40 ثانیه فیلم برداری با کیفیت 720p گوشی هنگ میکنه 4- آیا با تعویض رم (می خوام رم 16 اپیسر کلاس 10 بخرم)این مشکلات برطرف میشه ؟
دوست عزیز بعضی ویدجت ها مخصوصا فارسیهاش غیر استاندارد هستن و مدیریت خوبی روی منابع گوشی ندارن و به شدت CPU رو مشغول میکنن. قبلا چند تا تقویم فارسی مشاهده شده که اینطور بوده.درضمن شما در کل باید ویدجت رو داخل حافظه داخلی گوشی نصب کنی .
مورد دوم رو من بعید میدونم از رم باشه جون موقع اجرای بازی به طور کامل در رم لود میشه .
در مورد سوم رو میتونم بگم رمتون مشکل داره و باید عوضش کنی چون گیر کردن فیلم ربط مستقیم از رم داره. فیلمبرداری 720 پی احتیاچ به رم پرسرعت داره. این کلاس هایی هم که میزنن زیاد اهمیت نده این رقم و ارقام فقز مخصوص رم های اصل و ارجیناله که واقعیت رو درج میکنن وگرنه شما با یه رم Transcend کلاس 4 هم کارت راه می افته . من خودم تست کردم روی گالاکسی 2.
ولی پیشنها دمن اینه که یه رم toshiba کلاس بالا بخری 6 به بالا و خیالت راحته راحت باشه. قیمتش هم 16 گیگش فکر کنم 30 تا 33 تومن باشه.
موفق باشی.
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
بچه ها یه اس ام اس برا من اومده فونتاش ریخته به همه.سیگما و زیگما و اندیس و اتساین و.. اینا قاطی کلمه هاشه. نمیشه خوندش. مشکل از کجاس به نظر شما؟از فرستنده ممکنه بد اس ام اس داده باشه؟؟ فکر نکنم؟؟
وقتی با برنامه کیز اس ام اسو میریزم تو کامپیوتر با فرمت SME ذخیره میکنه.. با چه نرم افزاری اس تم اس ذخیره شده را باز کنم؟ ممنون رفقا
شما از دوستای دیگت بخواید که براتون اس ام اس فارسی بفرستن. اگه همشون خرچنگ غورباقه بود این نشون میده از گوشیه شماست. ولی اگه فقط همون یه دونه اینجوریه پس بدون که از گوشیه طرفه.
WOLF PACK
02-11-2011, 17:50
دوستان بادا 2 اومده یا نه؟؟من تو ویکیپدیا دیدم زده بود 1 اکتبر اومده...
Makan_noor
02-11-2011, 18:44
مورد دوم رو من بعید میدونم از رم باشه جون موقع اجرای بازی به طور کامل در رم لود میشه .
البته الان تجربه ی بازی کردن کاربرای مختلف با این گوشی نشون داده که سرعت اجرای بازی ها و لگ های احتمالی اونها کاملا ارتباط مستقیمی با سرعت مموریتون داره! الان بعضی بازیا با رم کلاس چهار هم مشکل دارن! البته برخی مشکلات هم مربوط به خود بازی یا اسپوف کردن اونا هم میشه!
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
دوستان بادا 2 اومده یا نه؟؟من تو ویکیپدیا دیدم زده بود 1 اکتبر اومده...
نه هنوز خبری نیست! قراره تو اکتبر نسخه اروپا بیاد!
MILAD MGH
02-11-2011, 23:02
سلام.من امروز این گوشی روخریدم.الان وصلش کردم به کامپیوتر تا آهنگ بریزم داخلش.2تا رم(!) بالا آورده.یکی OSP یکی Phone.وقتی میخام داخل osp آهنگ بریزم اخطار زیر رو میده.باید چیکار کنم؟
black years
03-11-2011, 00:19
سلام.من امروز این گوشی روخریدم.الان وصلش کردم به کامپیوتر تا آهنگ بریزم داخلش.2تا رم(!) بالا آورده.یکی OSP یکی Phone.وقتی میخام داخل osp آهنگ بریزم اخطار زیر رو میده.باید چیکار کنم؟
شما اگه از کارت حافظه استفاده نمی کنید باید اطلاعات داخل phone بریزید که 390 مگابایت فضای خالی داره ، اما اگه از کارت حافظه استفاده می کنید باید توی card بریزید .
MILAD MGH
03-11-2011, 12:59
مرسی.من تازه دارم با بادا کار میکنم اصلا بلد نیستم چطوری باید رو گوشی بازی و نرم افزار بریزم.اگه میشه یه کم راهنماییم کنید.
اینترنت همرا اول رو هم چطوری باید تنظیم کنم؟
خیلی ممنون.
black years
03-11-2011, 15:29
مرسی.من تازه دارم با بادا کار میکنم اصلا بلد نیستم چطوری باید رو گوشی بازی و نرم افزار بریزم.اگه میشه یه کم راهنماییم کنید.
اینترنت همرا اول رو هم چطوری باید تنظیم کنم؟
خیلی ممنون.
سلام .
اول به آدرس زیر برید و درخواست فعال سازی gprs بدید .
بعد از فعال سازی به آدرس زیر برید و شماره همراهتون وارد کنید و مدل گوشیتون انتخاب کنید بعدش تنظیمات براتون فرستاده میشه و با نصب تنظیمات میتونید به اینترنت وصل بشید .
MILAD MGH
03-11-2011, 17:57
سلام .
اول به آدرس زیر برید و درخواست فعال سازی gprs بدید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از فعال سازی به آدرس زیر برید و شماره همراهتون وارد کنید و مدل گوشیتون انتخاب کنید بعدش تنظیمات براتون فرستاده میشه و با نصب تنظیمات میتونید به اینترنت وصل بشید .
اینترنتش درست شد.دیشب اس ام اس درخواست فعالسازی فرستادم.تازه امروز جواب دادن.
این نرم افزار و بازی رو اگه جواب بدین ممنون میشم.
black years
03-11-2011, 20:15
اینترنتش درست شد.دیشب اس ام اس درخواست فعالسازی فرستادم.تازه امروز جواب دادن.
این نرم افزار و بازی رو اگه جواب بدین ممنون میشم.
سلام .
باید نرم افزار کایز دانلود و نصب کنید .
extreme2006gh
04-11-2011, 09:47
باسلام
چطوری باید نرم افزارهایی رو که روی گوشی نصب کردم حذف کنم ؟
هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم
black years
04-11-2011, 17:07
باسلام
چطوری باید نرم افزارهایی رو که روی گوشی نصب کردم حذف کنم ؟
هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم
سلام .
توسط گزینه Edit در منو ( بالا سمت چپ ) .
من قبلا یه مموری 4گیگ کلاس 4سن دیسک داشتم که وقتی بازی آسفالت رو روش نصب می کردم موقع لود بازی و همچنین وسط بازی 2 یا 3 ثانیه گیر می کرد و دوباره رد می شد و همین روال ادامه داشت،این رم رو با یه رم 16 گیگ توشیبا کلاس 4 عوض کردم ولی همون مشکل قبلی وجود داره،1-به نظر شما مشکل از مموری کارت هستش یا از بازی؟ 2- آیا این مشکل برای شما هم وجود داره یا نه ؟3-آیا این مشکل می تونه از خود گوشی یا فریمور اون باشه ؟(فریمور من: s8530jpka1)
black years
06-11-2011, 14:42
سلام .
من قبلا یه مموری 4گیگ کلاس 4سن دیسک داشتم که وقتی بازی آسفالت رو روش نصب می کردم موقع لود بازی و همچنین وسط بازی 2 یا 3 ثانیه گیر می کرد و دوباره رد می شد و همین روال ادامه داشت،این رم رو با یه رم 16 گیگ توشیبا کلاس 4 عوض کردم ولی همون مشکل قبلی وجود داره،1-به نظر شما مشکل از مموری کارت هستش یا از بازی؟
دوست عزیز درسته که شما مموری عوض کردید اما کلاس مموری جدید هم 4 هست ، شما یه مموری توشیبا 16 گیگ کلاس 10 باید میگرفتید .
2-آیا این مشکل برای شما هم وجود داره یا نه ؟
من خودم از مموری کارت کینگ مکس کلاس 6 استفاده می کنم و مشکلی در اجرای آسفالت 5 و ... نداشتم .
3-آیا این مشکل می تونه از خود گوشی یا فریمور اون باشه ؟(فریمور من: s8530jpka1)
نه ، فریمور گوشی من هم jpka1 هست .
western1
06-11-2011, 21:27
بچه ها مموری خوب و قیمت مناسب برا این پوشی چیه؟ من می خوام یه دونه بگیرم چطوریشو بگیرم؟ در ضمن شنیدم مموری بندازی تو این گوشی هنگ زیاد می کنه؟؟
mahdi noor
06-11-2011, 22:20
با سلام : من امروز این گوشی را خریدم ، ولی متاسفانه فارسی را ساپورت نمی کنه ، فریمورش هم xxke1 هست ، آیا میتوان آن را فارسی کنم یا باید تعویض کنم ، با تشکر
adel.alizadeh1994
06-11-2011, 22:31
سلام دوستان به نظر شما سیستم عامل بادا 2 میتونه با اندروید رقابت کنه؟
من میخواستم گوشی ویو 723 رو بخرم با سیستم عامل بادا اما یکی قبل از من خریدش و مجبور شدم ایکس 8 بخرم
western1
07-11-2011, 10:30
سلام دوستان به نظر شما سیستم عامل بادا 2 میتونه با اندروید رقابت کنه؟
من میخواستم گوشی ویو 723 رو بخرم با سیستم عامل بادا اما یکی قبل از من خریدش و مجبور شدم ایکس 8 بخرم
نه عزیز.. فکر نکنم بتونه رقابت کنه!
black years
07-11-2011, 15:21
با سلام : من امروز این گوشی را خریدم ، ولی متاسفانه فارسی را ساپورت نمی کنه ، فریمورش هم xxke1 هست ، آیا میتوان آن را فارسی کنم یا باید تعویض کنم ، با تشکر
سلام .
شما باید فریمور گوشیتون به jpka1 فلش کنید .
extreme2006gh
07-11-2011, 20:18
من یه نرم افزار رو با گوشی دانلود کردم ولی درست اجرا نمیشد پاک کردمش ولی دوباره که میخوام با گوشی دانلود کنم
اون قسمت Get تبدیل شده به Installed و نمیشه دانلودش کرد
میشه راهنمایی کنید که باید چکار کنم ؟
سلام دوستان
پس کی بادا 2 فارسی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خسته شدیم از بس منتظر موندیم
راستی یه سوال. من اپرا مینی 6.5 رو نصب میکنم ولی تو لیست برنامه های جاوا و هیچ جا وجود نداره. دوباره که دانلود میکنی میگه قبلا همین نسخه نصب شده. نمی دونین این برنامه کجا میره؟
WOLF PACK
14-11-2011, 21:50
دوستان بادا 2 الان اومده؟؟؟نسخه انگلیسی باهاش میشه sms فارسی داد؟؟
Makan_noor
15-11-2011, 10:09
دوستان بادا 2 الان اومده؟؟؟نسخه انگلیسی باهاش میشه sms فارسی داد؟؟
نسخه اصلی نه! ولی سه روز پیش آخرین نسخه بتای انگلیسی اومد که با اضافه کردن فونت خاص فارسی رو میشه تو برنامه ها داشت ولی تو اس ام اس و اینترنت خیر!
berendji
17-11-2011, 17:08
دوستان بعد از خرید اگر گوشی رو به نسخه بالاتر آپدیت کنیم هم منو فارسی خواهیم داشت و هم اس ام اس فارسی؟
WOLF PACK
19-11-2011, 21:17
نسخه اصلی کی میاد؟
Scud_MD2
19-11-2011, 21:28
دوستان بعد از خرید اگر گوشی رو به نسخه بالاتر آپدیت کنیم هم منو فارسی خواهیم داشت و هم اس ام اس فارسی؟
نسخه اصلی کی میاد؟
بله از طریق برنامه کیز آپدیت کنید فارسی رو کامل ساپورت میکنه
نسخه اصلی میگن تا آخر نوامبر
فعلا که سرکاریم
اول میگن آخر سبتامبر بعد میگن اکتبر بعد میگن نوامبر
خدا میدونه آخرش چی میشه
مثل اینکه این وقفه واسه اضافه کردن Live Wallpaper
MILAD MGH
22-11-2011, 19:14
من میخوام یه رم 16گیگ برا گوشیم بگیرم.چه کلاسی و چه مارکی بگیرم؟؟
من میخوام یه رم 16گیگ برا گوشیم بگیرم.چه کلاسی و چه مارکی بگیرم؟؟
کلاس 4یا 10
پاتریوت خوبه
دوستان جریان چی بود؟
Makan_noor
28-11-2011, 21:44
دوستان جریان چی بود؟
چیز خاصی نیست! ظاهرا سامسونگ به خاطر فریمورهای بتایی که این سایت گذاشته بود که در اصل برای توسعه دهنده ها بوده نه کاربرای عادی ناراحت بود و می خواست این کار متوقف بشه که واسه یه مدت هم موفق شد ولی الان دوباره عرضه فریمورهای بتای بادا 2 دوباره از سر گرفته شد. همین چند روز پیش هم فریمور جدید xxkk5 واسه ویوها رو داد بیرون.
berendji
28-11-2011, 22:33
دوستان عزیز من این گوشی رو تازه گرفتم.
کلی سوال دارم که امیدوارم کمکم کنید.فعلا برای شروع:
1.منو و اس ام اس فارسی می خوام باید آپدیت کنم؟ از کجا و چطوری؟
2.برنامه هایی که به شکل shortcut روی صفحه اصلی هست(مثل help)چطوری میشه پاکشون کرد از صفحه؟
3.برای استفاده از فیسبوک چیکار باید بکنم؟ برنامه خاصی....یا وی پی ان...یا...؟
Davood_titan
28-11-2011, 23:13
دوستان عزیز من این گوشی رو تازه گرفتم.
کلی سوال دارم که امیدوارم کمکم کنید.فعلا برای شروع:
1.منو و اس ام اس فارسی می خوام باید آپدیت کنم؟ از کجا و چطوری؟
2.برنامه هایی که به شکل shortcut روی صفحه اصلی هست(مثل help)چطوری میشه پاکشون کرد از صفحه؟
3.برای استفاده از فیسبوک چیکار باید بکنم؟ برنامه خاصی....یا وی پی ان...یا...؟
1. یعنی چی ؟ من متوجه نشدم
2.widget هارو میشه پاک کرد
3.وی پی ان نداره :41:
berendji
28-11-2011, 23:30
1. یعنی چی ؟ من متوجه نشدم
2.widget هارو میشه پاک کرد
3.وی پی ان نداره :41:
1.می خوام اس ام اس فارسی بدم با این گوشی چیکار باید بکنم؟
2.وسط صفحه یک کادر help هست چجوری باید ببندمش؟
3.خوب چه جوری میشه رفت فیسبوک؟
berendji
29-11-2011, 02:45
برای این برنامه ها لینک یا پیشنهادی دارین؟
یاهو مسنجر
آنتی ویروس
دیکشنری
یاهو مسنجر :Kint MasengerوYMChat
دیکشنری:MDict و farsi Dictionary
آنتی ویروس هم نداره ،چون ویروسی واسه این سیستم عامل وجود نداره.
WOLF PACK
02-12-2011, 18:02
ymchat که پولیه!!رایگان نداره؟
پس این بادا 2 کی میاد؟؟
dash_mehdi
04-12-2011, 01:23
من یه سوال دارم.اون گوشی های ویو II که الان مایکروتل داره میفروشه فارسیه؟چون بادا 1.2 فارسی ساپورت نمیکنه و اگه فارسی داره حتما دیگه بادا 1.2 نیست دیگه درسته؟
من الان 1 ماهه این گوشی رو دارم این گوشی فوق الاده کاملا فارسی رو ساپورت میکنه در ضمن این گوشی TFT نیست بلکه یک نمیشگر بسیار با کیفیت super clear LCD 3.7 با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ:12:
leon scott kendy
07-12-2011, 23:20
سلام به همه ی دوستان گلم داشتم صفحه ها رو می خوندم گفتم بزارید یک جواب درست و حسابی بدم
این گوشی زبان فارسی رو کاملا ساپورت می کنه و برای اینکار باید فریمور گوشیتون رو تغیر بدید همون طوری که ویدوز کامپیوتر خود رو عوض می کنید برای این کار باید از نرم افزار های لازم استفاده کنید که دوستان حرفه ای اگه کسی سوال داشت می گه
برای دیکشرنی توصیه می شه که از نرم افزار MDict استفاده کنید ولی این نرم افزار به صورت پیش فرز فارسی نیم دونه چیه پس باید کلاستور هایش هم دانلود کنید و به نرم افزار اضافه کنید
WOLF PACK
10-12-2011, 01:13
دوستان بازی angry birds برای این گوشی نیستش؟؟؟
Makan_noor
11-12-2011, 00:09
دوستان بازی angry birds برای این گوشی نیستش؟؟؟ خیر! چند ماه پیش سامسونگ این بازی رو واسه ویو نمایش داد ولی هرگز ریلیز نشد! ظاهرا سامسونگ با استودیوی سازنده ی بازی یعنی rovio اختلاف پیدا کرد! شما می تونید از بازی هایی با همین سبک که تو سامسونگ اپز هست یعنی battle frogging استفاده کنین!
ice_ boy
11-12-2011, 21:31
سلام اگه كسي قصده فروش داره و گوشيش تميزه با قيمت خوبي ازش ميخرم.
Davood_titan
12-12-2011, 12:22
سلام اگه كسي قصده فروش داره و گوشيش تميزه با قيمت خوبي ازش ميخرم.
فکر نکنم کسی این گوشی خوبو بفروشه :5:
دوستان سایت samfirmwareزده که واسه رام bada بریم سایت sammobile!!! اونم که بعد از ۲۰ روز راه افتاد ، اصلا رام bada نداره که، حالا ما از کجا بیاریم این رام هارو؟!!!
Makan_noor
17-12-2011, 23:00
دوستان سایت samfirmwareزده که واسه رام bada بریم سایت sammobile!!! اونم که بعد از ۲۰ روز راه افتاد ، اصلا رام bada نداره که، حالا ما از کجا بیاریم این رام هارو؟!!! شما می تونید از فروم های ایرانی مثل موبایلستان یا سایت badaos.net رام ها رو بگیرید!!
ramin1988
18-12-2011, 11:16
دوستان اینم مثل اکثر گوشی های سامسونگ اس ام اس محدودی نگه میداره ؟ مثلا 150 تا میشه میگه پر شده ....
black years
18-12-2011, 13:53
دوستان اینم مثل اکثر گوشی های سامسونگ اس ام اس محدودی نگه میداره ؟ مثلا 150 تا میشه میگه پر شده ....
سلام .
این گوشی میتونه تا 1200 تا اس ام اس تو خودش نگه داره .
سلام دوستان
گوشی من خیلی مشکلات پیدا کرده و برای همین می خوام نسخه فریم ورکش رو عوض کنم
برای همین وقتی کیز رو باز کی کنم خودش میره و برای آپگرید فریم ور ولی یه مشکلی و قتی دانلودش تموم میشه و فکر کنم میره برای نصب همینطور دگیر فکر کنم هنگ می کنه و دیگه هیچ کاری نمی کنه حدود دو ساعت هم موندم ولی هیچ کاری نمی کنه راستی چندین بار هم این کا رو کردم
وسوال دیگه اینکه اصلا کیز من سامسومگ اپز نداره ؟
سوال دیگه اینکه بادا2 فارسی اومده اگر اومده چطور نصب کنم؟
سوال آخ آخرش اندروید برای waveII اومد یا نه؟
meysamfx
21-12-2011, 01:27
سلام دوستان نقشه Samsung Navi که روی این گوشی نصب میشه نقشه شیرازش کامله مثل نقشه تهران؟
ممنون
WOLF PACK
21-12-2011, 16:29
دوستان بادا 2 الان اومده؟؟؟میتونیم بریم اپدیت کنیم؟؟فارسی پشتیبانی میکنه؟؟
mohsenfhm
22-12-2011, 23:12
دوستان بادا 2 الان اومده؟؟؟میتونیم بریم اپدیت کنیم؟؟فارسی پشتیبانی میکنه؟؟
خیر :41::41::41::41::41::41:
behrouz206
23-12-2011, 19:55
سلام خدمت اساتید سامسونگی
من میخوام این گوشی را بخرم . به نظرتون بخرم یا نه ؟ قیمتشم بگین سرم کلاه نره ! با گارانتی یا بی گارانتی؟
مرسی
behrouz206
23-12-2011, 19:56
قطر این گوشه چه قدره ؟ تو عکسا ظاهرا قطور به نظر میاد ؟ همین طوره ؟ اگه قطرش زیاد باشه خیلی تو ذوق میزنه.
مرسی
black years
24-12-2011, 01:39
قطر این گوشه چه قدره ؟ تو عکسا ظاهرا قطور به نظر میاد ؟ همین طوره ؟ اگه قطرش زیاد باشه خیلی تو ذوق میزنه.
مرسی
سلام دوست عزیز .
ابعاد گوشی 123.9x59.8x11.8 میلیمتر هست .
11.8 قطر گوشیه .
---------- Post added at 03:39 AM ---------- Previous post was at 03:38 AM ----------
سلام خدمت اساتید سامسونگی
من میخوام این گوشی را بخرم . به نظرتون بخرم یا نه ؟ قیمتشم بگین سرم کلاه نره ! با گارانتی یا بی گارانتی؟
مرسی
قیمت این گوشی در حال حاضر حدود 325000 تومن هست .
به نظر من که برا گارانتی پول نده .
behrouz206
24-12-2011, 13:19
سلام دوست عزیز .
ابعاد گوشی 123.9x59.8x11.8 میلیمتر هست .
11.8 قطر گوشیه .
---------- Post added at 03:39 AM ---------- Previous post was at 03:38 AM ----------
قیمت این گوشی در حال حاضر حدود 325000 تومن هست .
به نظر من که برا گارانتی پول نده .
با سپاس از شما
منظورم اینه شما که دارین و تو دست میگیرن قطرش زیاد میزنه یا باریکه ؟
حالا اخر بخرم یا نه ؟ بادا 2 میاد براش ؟
مرسی
black years
24-12-2011, 13:52
با سپاس از شما
منظورم اینه شما که دارین و تو دست میگیرن قطرش زیاد میزنه یا باریکه ؟
حالا اخر بخرم یا نه ؟ بادا 2 میاد براش ؟
مرسی
به نظر من قطرش مناسبه نه زیاد باریکه نه قطور ،
توی خرید این گوشی شک نکن .
بادا 2 نسخه بتا براش امده اما نسخه کامل هنوز ریلیز نشده .
فقط موقع خرید دقت کن که کاور روی صفحه نمایش داشته باشه ( روش مشخصات گوشی و ... نوشته که باید برداری )
مموری کارتی هم که میخری کلاس بالا باشه تا در اجرای بازی های HD و ضبط فیلم به مشکل بر نخوری . ( کلاس 6 یا 10 )
behrouz206
24-12-2011, 13:58
به نظر من قطرش مناسبه نه زیاد باریکه نه قطور ،
توی خرید این گوشی شک نکن .
بادا 2 نسخه بتا براش امده اما نسخه کامل هنوز ریلیز نشده .
فقط موقع خرید دقت کن که کاور روی صفحه نمایش داشته باشه ( روش مشخصات گوشی و ... نوشته که باید برداری )
مموری کارتی هم که میخری کلاس بالا باشه تا در اجرای بازی های HD و ضبط فیلم به مشکل بر نخوری . ( کلاس 6 یا 10 )
بازم ممنون.
راستی توی عکسا قیافه ش زشت میزنه ! واقعیش هم همین طوره ؟:31:
فقط یه چیز : وی پی ان داره ؟ اگه نداره رو بادا 2 داره ؟
قراره امشب برم برا خرید.
behrouz206
24-12-2011, 23:35
رفتم برا خرید ! خیلی جالب بود تموم مغازه ها میگفتن 360 حتی تا 370 هم رفتند ! توجیهشون هم قیمت دلار بود !!!
همه جا را گشتم یه مغازه پیدا کردم که 335 بده ! سریع خریدم
عجب گوشیه توپیه فکر نمیکردم اینقدر شیک و عالی باشه.
مرسی
black years
24-12-2011, 23:36
بازم ممنون.
راستی توی عکسا قیافه ش زشت میزنه ! واقعیش هم همین طوره ؟:31:
فقط یه چیز : وی پی ان داره ؟ اگه نداره رو بادا 2 داره ؟
قراره امشب برم برا خرید.
کجاش زشته ، من که خیلی با ظاهر گوشی حال می کنم .
وی.پی.ان نمیخوره . اما اگه به بادا 2 آپدیت کنی داره .
behrouz206
25-12-2011, 01:16
اقا میگم این صفحه ش ضد خشه ؟ یعنی محافظ نمیخواد ؟
ورژنش اینه :
s8530jpkg1
اپدیت میخواد ؟
نرم افزار و ایناش قضیه ش چیه ؟ باید چه جوری نصب کرد برنامه هاشو ؟
black years
25-12-2011, 14:49
اقا میگم این صفحه ش ضد خشه ؟ یعنی محافظ نمیخواد ؟
ورژنش اینه :
s8530jpkg1
اپدیت میخواد ؟
نرم افزار و ایناش قضیه ش چیه ؟ باید چه جوری نصب کرد برنامه هاشو ؟
سلام .
صفحه این گوشی ضد خشه اما بهتره شما یه محافظ صفحه خوب که تقریبا 4000 تومن قیمتشه تهیه کنی .
خوب اگه فریمورش فارسی داره بهتره که دیگه دست کاریش نکنی تا بادا 2 براش ریلیز بشه .
برای استفاده از نرم افزار و بازی باید کایز دانلود و نصب کنی و یه اکانت بسازی .
دانلود آخرین ورژن کایز :
hashemclip
25-12-2011, 15:34
من ویو 2 دارم اگه کسی سوالی داره بگه تا جواب بدم
behrouz206
25-12-2011, 23:20
اقا این قسمتی که مموری توش میره چرا اینطوری؟ باید لق باشه ؟
ویرایش : مشکل حل شد !
behrouz206
26-12-2011, 02:27
من کیز نصب کردم توی سامسونگ اپز هم رفتم ولی نتونستم برنامه چیزی بگیرم . چه طوری باید رو اینا برنامه و بازی ریخت ؟
مرسی
dash_mehdi
26-12-2011, 11:48
من کیز نصب کردم توی سامسونگ اپز هم رفتم ولی نتونستم برنامه چیزی بگیرم . چه طوری باید رو اینا برنامه و بازی ریخت ؟
مرسی
وقتی کیز رو نصب کردی باید گزینه ی سامسونگ اپس رو بزنی وقتی رفتی تو سامسونگ اپس باید یه حساب ایمیل داشته باشی البته نمی دونم که باید گوگل باشه یا یاهو من که با جیمیل رفتم.
روی sign in کلیک کنید و ایمیلتان را وارد کنید بعد در قسمت برنامه های رایگان روی گزینه ی get که نارنجی رنگ هم هست کلیک کنید تا دانلود بشه.
اگر سامسونگ کیز گوشی شما رو نشناخت باید یک بار گوشیتون رو خاموش و روشن کنید و دوباره به کامپیوتر وصل کنید .
اگر سامسونگ کیز گوشیه شما رو تونست بشناسه در سامسونگ اپس میرید تو گزینه ی my download و برنامه های دانلود شده رو نصب میکنید من الان نزدیک 40 برنامه دانلود کردم.
behrouz206
26-12-2011, 13:44
وقتی کیز رو نصب کردی باید گزینه ی سامسونگ اپس رو بزنی وقتی رفتی تو سامسونگ اپس باید یه حساب ایمیل داشته باشی البته نمی دونم که باید گوگل باشه یا یاهو من که با جیمیل رفتم.
روی sign in کلیک کنید و ایمیلتان را وارد کنید بعد در قسمت برنامه های رایگان روی گزینه ی get که نارنجی رنگ هم هست کلیک کنید تا دانلود بشه.
اگر سامسونگ کیز گوشی شما رو نشناخت باید یک بار گوشیتون رو خاموش و روشن کنید و دوباره به کامپیوتر وصل کنید .
اگر سامسونگ کیز گوشیه شما رو تونست بشناسه در سامسونگ اپس میرید تو گزینه ی my download و برنامه های دانلود شده رو نصب میکنید من الان نزدیک 40 برنامه دانلود کردم.
اقا حل شد. مممون
این بادا 2 کی میاد ؟
توی تستا من بادا 2 را دیدم ولی به نظرم بادا 1.2 قشنگ تر بود :31:
behrouz206
26-12-2011, 13:48
اقا ممنون. حل.
میگم این بادا 2 کی میاد ؟
dash_mehdi
28-12-2011, 15:06
اقا ممنون. حل.
میگم این بادا 2 کی میاد ؟
نمیدونم والا هر موقع بیاد وقتی برنامه کیز رو باز کنی بلافاصله یه پیغام بهت میده که اپدیت کنی نگران اومدنش نباش همه چیزت با برنامه ی کیز حل میشه
EHTEMALAN
29-12-2011, 11:51
سلام به همگي.من سامسونگ جت دارم و تنها دليلي كه ميخام عوض كنم اينه كه مسيجش خيلي كم نگه ميداره؟آيا اين گوشي هم همين شكليه؟دريافت و ارسال و ذخيرش هر كدام چندتا اس يا چند پارت نگه ميداره؟چون جت 500 پارت نگه ميداره شايد بشه 150 تا اس.اين چه شكليه؟
Davood_titan
29-12-2011, 13:23
سلام به همگي.من سامسونگ جت دارم و تنها دليلي كه ميخام عوض كنم اينه كه مسيجش خيلي كم نگه ميداره؟آيا اين گوشي هم همين شكليه؟دريافت و ارسال و ذخيرش هر كدام چندتا اس يا چند پارت نگه ميداره؟چون جت 500 پارت نگه ميداره شايد بشه 150 تا اس.اين چه شكليه؟
گوشی ویو نزدیک 1500 تا مسیج جا میشه
black years
29-12-2011, 14:09
گوشی Wave II قادره تا 1200 تا SMS در خودش نگه داره .
ramin1988
29-12-2011, 16:09
سلام دوستان من رفتم زدم تو گوشش و خریدم 2 روزه خیلی هم ازش راضی هستم .... اما 2 3 تا نکته اگه توضیح بدین ممنون میشم .
1 : ورژن گوشی bada1.2 .... 1101041125LISS8530JPKA1 خوبه بده ؟ خلاصه چطوره ؟
2 : وقتی WIFI کانکت میشم و میخوام آپدیت کنم این پبغام رو میده ....
sign in to your samsung account to download software update
3 : این برنامه هایی که از سامسونگ اپس میگیریم واسه ما که ایران هستیم رو یه سری هاش فیلتری اعمال میشه یا کامله ؟
ممنون میشم اگه جواب بدین ....
black years
29-12-2011, 17:33
سلام دوستان من رفتم زدم تو گوشش و خریدم 2 روزه خیلی هم ازش راضی هستم .... اما 2 3 تا نکته اگه توضیح بدین ممنون میشم .
1 : ورژن گوشی bada1.2 .... 1101041125LISS8530JPKA1 خوبه بده ؟ خلاصه چطوره ؟
2 : وقتی WIFI کانکت میشم و میخوام آپدیت کنم این پبغام رو میده ....
sign in to your samsung account to download software update
3 : این برنامه هایی که از سامسونگ اپس میگیریم واسه ما که ایران هستیم رو یه سری هاش فیلتری اعمال میشه یا کامله ؟
ممنون میشم اگه جواب بدین ....
سلام دوست عزیز .
1-این فریمور جزو بهترین فریمور هاست و فارسی کامل ساپورت میکنه ، پیشنهاد می کنم تا امدن بادا 2 از همین فریمور استفاده کنید .
2-آپدیت فریمور از طریق گوشی برای ایران مقدور نیست .
3-دقیقا متوجه منظورتون نشدم . منظورتون اینه که سامسونگ تمام برنامه ها رو در اختیار ایران نمیذاره ؟
ramin1988
30-12-2011, 21:33
مرسی
منظورم این بود که آیا از اینور کاری کردن که لیست بازی ها و ..... از فیلتر رد بشن و به دست ما برسن ؟
black years
30-12-2011, 23:08
مرسی
منظورم این بود که آیا از اینور کاری کردن که لیست بازی ها و ..... از فیلتر رد بشن و به دست ما برسن ؟
سلام دوست عزیز .
نه کاری نکردن ، خود سامسونگ ایران تحت پوشش داره .
تمام برنامه ها برای ایران از طریق برنامه کایز قابل دانلود و نصب هست و حتی سامسونگ قسمت فروش برنامه ها رو هم برای ایران راه اندازی کرده .
behrouz206
31-12-2011, 14:15
سلام
بادا 2 رسما اومد
WOLF PACK
02-01-2012, 20:58
با این بادا 2 که رسما اومد فارسی داره؟؟میشه SMS فارسی داد؟؟
Scud_MD2
02-01-2012, 21:11
با این بادا 2 که رسما اومد فارسی داره؟؟میشه SMS فارسی داد؟؟
نه این ورژن مال اروپاست فارسی رو ساپورت نمیکنه
WOLF PACK
02-01-2012, 21:21
پس ورژنی که فارسی هم ساپورت میکنه کی میاد؟؟
MILAD MGH
02-01-2012, 22:26
پورت کامل زبان فارسی بر روی بادا 2
بالاخره پس از مدتها فعالیت ما موفق به پورت کامل زبان فارسی بر روی بادا 2 و فیرمور MBUKI1 شدیم
این فایل ادیت شده فعلا فقط برای فیرمور MBUKI1 هست ما سعی خودمون رو میکنیم که ان شاالله برای همه رامهای اروپایی بادا2 ( ویو 1 - ویو 2 ) فایل فارسی ساز رو ارائه بدیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dcenter%2Fout.php%2Fi5959_20110101033656.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dcenter%2Fout.php%2Fi5963_20110101033804.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dcenter%2Fout.php%2Fi5962_20110101033745.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dcenter%2Fout.php%2Fi5960_20110101033712.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dcenter%2Fout.php%2Fi5961_20110101033724.jpg)
آموزش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dcenter%2Fout.php%2Fi5964_Untitled.png)
1- در مولتی لودر فایلهای فیرمور MBUKI1 رو کاملا لود کنید
2- بجای فایل csc فایل ادیت شده فارسی رو قرار بدید
3- تیکهای Boot change و Full Download رو بزنید
دانلود فایل Full_Farsi_Badaos.csc
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پسورد : badaos.net
منبع:badaos.net
دوستان دیکشنریهای موجود برای بادا رو میخواستم و نحوه نصب ممنون
mohsen137
07-01-2012, 10:46
سلام دوستان
من از این گوشی خوشم اومده خواستم بدونم قیمتش چنده؟
درضمن یکی از دوستام هم میخواست WAVEروبخره قیمت اونم لطفا بگید.ممنون
سلام دوستان
من از این گوشی خوشم اومده خواستم بدونم قیمتش چنده؟
درضمن یکی از دوستام هم میخواست WAVEروبخره قیمت اونم لطفا بگید.ممنون
ویو 2 حدودا 355.000
ویو 1 حدودا 340.000
میدونید که قیمت ها متغیر هستش ولی من میانگین رو گفتم . ممکنه قیمت ها بالا پایین باشه ولی تو همین رنجه
mohsen770
14-01-2012, 21:36
سلام
من با ویو2 دچار مشکل شدم
وقتی بعضی برنامه ها یا بازی ها رو روش نصب و اجرا میکنم وسط برنامه یهو یه صفحه آبی میاد و باید باتری گوشی رو در بیارم تا درست بشه
کسی با این مشکل برخورد کرده؟
چطوری حلش کنم؟؟؟؟؟
اینم عکسش:
mous3030
20-01-2012, 12:24
من این گوشی رو گرفتم .
بیشتر اون 9 صفحه سفید رنگی که فکر کنم مشخصات گوشی هستش و زیرش نوشت to exit perss 0 to 2 sec میاد
اولن این 0 کجای گوشیه ؟ بعدشم یه صفحه سیاه رنگ میاد upload data to pc با هیچی هم نمیره باید گوشی رو خوشم کنم باز مکرر همین حالت پیش میاد بعضا باطری رو در میارم درست میشه
اینترنتش از طریق وابرلس کانکت میشه ! زبانش فارسی نیست .......
mous3030
20-01-2012, 21:59
سلام
من با ویو2 دچار مشکل شدم
وقتی بعضی برنامه ها یا بازی ها رو روش نصب و اجرا میکنم وسط برنامه یهو یه صفحه آبی میاد و باید باتری گوشی رو در بیارم تا درست بشه
کسی با این مشکل برخورد کرده؟
چطوری حلش کنم؟؟؟؟؟
اینم عکسش:
ستاره مربع 33284 ستاره مربع رو بزن و low رو انتخاب کن
mohsen770
20-01-2012, 22:02
خیلی ممنون!
حل شد!
:40:
ramin1988
21-01-2012, 18:32
دوستان یه راهی بگین با این بریم فیسبوک ..... فیسبوک خودشو بستن ؟
leon scott kendy
21-01-2012, 20:34
دوستان یه راهی بگین با این بریم فیسبوک ..... فیسبوک خودشو بستن ؟
یک جورایی عملا فیس بوک گوشی رو کاملا بستن
شما از نرم افزار های اینترنتی استفاده کن از uc استفاده کن نسخه ی باداش هست یا از uc جاوا
البته شنیدم جدیدا که اوپرا مینی دوباره باز شده ولی هنوز در حد شک وگمان بید
خوب از bada 2 استفاده کنید که وی پی داره
البته هنوز نسخه ی مخصوص ایرانش نیامده فقط اروپاش فک کنم اومده
سلام
یکی از آشناها یه دسته دوم تمیز داره حدود قیمتی که میگه 250 تا 270, خوب میگه؟
الان قیمت آک تو بازار چنده؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
black years
15-02-2012, 14:34
سلام
یکی از آشناها یه دسته دوم تمیز داره حدود قیمتی که میگه 250 تا 270, خوب میگه؟
الان قیمت آک تو بازار چنده؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
خیلی خوبه حتما بگیر الان نوش کمه و خیلی هم قیمتش رفته بالا حدودا الان 480 تومن قیمت نوشه و اینجا کارکردش 360 تا 380 میدن .
WOLF PACK
20-02-2012, 18:13
دوستان بادا 2 فارسی اومد یا نه؟
دوستان بادا 2 فارسی اومد یا نه؟
رسمیش نه !! کاستمش هس ! :19::42::37::41:
WOLF PACK
03-03-2012, 23:24
دوستان من یه فایل چند کیلوبیتی pdf رو ریختم ارور corrupted file میده...مشکل چیه؟فایل کاملا درسته و هیچ مشکل نداره...
بازیش رو از کجای انجمن دنلود کنم؟
WOLF PACK
15-03-2012, 23:50
دوستان یه زنگ اس ام اس معروف سامسونگ هست کسی داره اونو بزاره؟؟خیلی معروفه اکثرا هم شنیدین تو گوشی های ساسونگ خیلی دنبالشم کسی داره بی زحمت بزاره...
ممنونم.
emadpumad
27-03-2012, 18:53
تو انجمن خودمون چیزه زیادی پیدا نمیکنی
یه سرچ تو گوگل بکنی بهتره
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
black years
04-04-2012, 17:01
سلام برنامه و بازی میخواید باید نرم افزار کایز رو از سامسونگ اپس دانلود و روی کامپیوتر نصب کنید بعدش یه اکانت بسازید و برنامه یا بازی مورد نظر دانلود کنید و گوشی با کابل وصل کنید و نصب کنید.
روش دیگه هم استفاده از سامسونگ اپس خود گوشیه که با wi-fi خیلی راحت میتونید دانلود و نصب کنید.
ramin1988
05-04-2012, 07:31
دوستان سامسونگ اپس بسته شده ؟ هرچی میخوام دانلود کنم جدیدا پسورد رو میخواد وقتی هم پسوردم رو میزنم یه اروری مثل 3000 اینا میده .......... قبلا هرروز من نرمافزار دانلود میکردم . نکنه اینم زدن ؟
Davood_titan
05-04-2012, 10:47
دوستان سامسونگ اپس بسته شده ؟ هرچی میخوام دانلود کنم جدیدا پسورد رو میخواد وقتی هم پسوردم رو میزنم یه اروری مثل 3000 اینا میده .......... قبلا هرروز من نرمافزار دانلود میکردم . نکنه اینم زدن ؟
ورژن جدید کیز رو دانلود کردی ؟ چون ورژن قدیمی ها بسته شدن
ramin1988
05-04-2012, 10:55
ورژن جدید کیز رو دانلود کردی ؟ چون ورژن قدیمی ها بسته شدن
من با خود گوشی دانلود میکنم آخه
Davood_titan
05-04-2012, 11:03
من با خود گوشی دانلود میکنم آخه
اهااااا
خب اگه با گوشی هستی شاید یه مشکل داشته صبر کنی درست میشه
WOLF PACK
07-04-2012, 17:44
پس این بادا 2 کی میاد؟؟؟
mohsenfhm
08-04-2012, 22:53
پس این بادا 2 کی میاد؟؟؟
فکر کنم سامسونگ بی خیای بادا شده
ramin1988
09-04-2012, 07:33
دوستان الان دیگه هر نرم افزاری رو میخوام بگیرم میگه فریمور 2 رو لازم داره گوشی ....
رفتم پیگیر شدم دیدم اومده به همه زبون ها به جز فارسی ...... تو یه انجمنی هندیش رو گذاشته بود و بچه ها تست کرده بودن و عالی بوده ..... میگن امکانات جدید هم اضافه شده از جمله ظبط مکالمه و ...... ولی زبان فارسی نداره .... جه کنیم به نظرتون ؟ :31:
WOLF PACK
10-04-2012, 01:15
فوقش مجبوریم اینگلیسی کار کنیم دیگه...:31:
ramin1988
21-04-2012, 19:05
میخوام بفروشم Wave3 بگیرم ........ ارزش داره ؟
mohsenfhm
21-04-2012, 19:57
میخوام بفروشم Wave3 بگیرم ........ ارزش داره ؟
به نظر شما بادا ارزشش رو داره ؟؟؟ :13: بنده که میخوام از بادا فرار کنم :31::31:
zahra.farei
23-04-2012, 09:57
سلام. من نمی تونم از روی pc با کابل روی Wave II چیزی بریزم . هیچ cdای هم نداشته چیکار باید کنم؟
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
در ضمن می شه روش فارسی نصب کرد؟
POROMA2008
25-04-2012, 20:35
فریمور بادا 2 برای کشور امارات عریبی با ساپورت زبان فارسی البته فعلا WAVE3 اومده
mous3030
27-04-2012, 21:26
نماد قدرت ! چه بلوف بزرگ و اغراق آمیزی
برنامه های محدود و پولی ،نصب از اینترنت ، عدم ساپورت زبان فارسی بطور رسمی ، کندی و لگ ....
بنظرم اگه اهل برنامه و گیم هستین و و قتتون براتون اهمیت داره اصلا بهش فکر نکنید حالا هر برندی میخواد باشه
black years
27-04-2012, 23:33
سلام. من نمی تونم از روی pc با کابل روی Wave II چیزی بریزم .
سلام.
به روش زیر عمل کنید ببینید میتونید :
settings > connectivity > usb utilities > mass storage
هیچ cdای هم نداشته چیکار باید کنم؟
متوجه سوالتون نشدم.
بله،اگه میخواید از بادا 1.2 استفاده کنید میتونید به فریمور jpka1 فلش بزنید.
اگر هم میخواید از بادا 2 استفاده کنید میتونید به یک فریمور اصلی مثل DDLC2 فلش بزنید و از فایل های فارسی ساز استفاده کنید که در مولتی لودر قرار میدید یا به کاستوم رام فلش بزنید.
فکر کنم سامسونگ بی خیای بادا شده
تو گوشی من هنگام اتصال برای دانلو از اپس ایمیلی هست که مال من نیست و من رمزشو نمیدونم و میخواهد چیکار بکنم لطفا راهنمایی بکنید .ضروریه
ramin1988
16-05-2012, 15:11
من هرچی میزنم دانلود که میگه نمیشه ..... باید بادا ورژن 2 نصب بشه ..... چیکار کنیم ؟
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
نماد قدرت ! چه بلوف بزرگ و اغراق آمیزی
برنامه های محدود و پولی ،نصب از اینترنت ، عدم ساپورت زبان فارسی بطور رسمی ، کندی و لگ ....
بنظرم اگه اهل برنامه و گیم هستین و و قتتون براتون اهمیت داره اصلا بهش فکر نکنید حالا هر برندی میخواد باشه
تاریخ ایجاد تاپیک 12-10-2010
leon scott kendy
10-06-2012, 17:15
تو گوشی من هنگام اتصال برای دانلو از اپس ایمیلی هست که مال من نیست و من رمزشو نمیدونم و میخواهد چیکار بکنم لطفا راهنمایی بکنید .ضروریه
خوب دوست عزیز قبلا اون رو خودت زدی که اونجا سیو هست شایدم کسی دیگه زده
اگه چیزی از اون نمی دونی خوب برو از توی تنظیمات اکانت رو پاک کن و یکی جدید بساز
leon scott kendy
10-06-2012, 17:17
سلام. من نمی تونم از روی pc با کابل روی Wave II چیزی بریزم . هیچ cdای هم نداشته چیکار باید کنم؟
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
سلام دوست من
ببین شاید ویندوز کامپیوترتان xp است که ویو 2 رو شناسایی نمی کنه
می تونی ازروشی که دوستمون بالا اشاره کرده استفاده کنی
اگه منظورتون بادا هست فقط خوندن روی فریمور های اصلی وگر نه کاستوم رام باید استفاده کنید
بادا 1.2 هم که فارسیش هست
WOLF PACK
26-06-2012, 15:50
بالاخره این بادا 2 فارسی لعنتی میاد یا نه برای این گوشی؟؟؟؟
leon scott kendy
03-07-2012, 17:50
بالاخره این بادا 2 فارسی لعنتی میاد یا نه برای این گوشی؟؟؟؟
هنوز که نیامده
اگه دوست عزیز شما مشکلی دارید و حتمی به فارسی نیاز دارید از کاستوم رام استفاده کنید اگه علاقه داری
من خودم الان از کاستوم رام استفاده می کنم
البته زیاد راضی یستم ولی از هیچی بهتره
desert daughter
12-08-2012, 18:21
دوستان عزیز میشه بگید NAPI رو ار کجا دانلود میشه کرد؟من نمیتونم از خود SAMSUNG دان کنم دنبال یه لینکه دیگه ازش میگردم ممنون میشم راهنماییم کنید!
black years
12-08-2012, 18:38
دوستان عزیز میشه بگید NAPI رو ار کجا دانلود میشه کرد؟من نمیتونم از خود SAMSUNG دان کنم دنبال یه لینکه دیگه ازش میگردم ممنون میشم راهنماییم کنید!
شما نرم افزار Kies رو نصب کن و از بخش موسیقی میتونید NapiPlayer رو دانلود کنید.
هر کاری میکنم navigation رو ویو3 رو نمیتونم اجرا کنم
ارور میده
از تو location هم فغالش کردم
میخام جی پی اس و مسیر یابی روش فعال باشه
چیکار کنم؟
black years
21-08-2012, 22:27
هر کاری میکنم navigation رو ویو3 رو نمیتونم اجرا کنم
ارور میده
از تو location هم فغالش کردم
میخام جی پی اس و مسیر یابی روش فعال باشه
چیکار کنم؟
شما برنامه Samsung Navi رو از طریق کایز دانلود و نصب کنید.
WOLF PACK
28-08-2012, 13:15
خبری از bada 2 فارسی نیست؟؟کی پس میشه اپدیت کرد؟؟
black years
28-08-2012, 13:27
خبری از bada 2 فارسی نیست؟؟کی پس میشه اپدیت کرد؟؟
فعلا که خبری نشده،اما میتونید از کاستوم رام استفاده کنید.
mohammad varaste
18-09-2012, 11:11
به نظرتون برم و عوضش کنم اندروید ؟
leon scott kendy
18-09-2012, 12:55
به نظرتون برم و عوضش کنم اندروید ؟
سلام رفیق به نظر من هر طور خودت راحتی تنها راهنمایی که می تونم بهت بکنم بادا برای کسانی هست که زیاد با کامپیوتر سرو کله می زنن و زیاد هم نمی خوان برن توتشکیلات و می خوان یک طوری راحت تر باشن
من این سیستم عامل رو به کسانی که با دنیای کامپیوتر زیاد وارد نیستن پیشنها نمی کنم چون مراحل مختلفی داره
من خودم شخصا از اندروید زیاد خوشم نمیاد زیادی سیستم عامل بازی هست
همه اطرافیانم اندروید دارن ولی من خودم با بادا بیشتر حال می کنم درست هست که زجر آور هست ولی من باهاش راحت ترم البته با این قیمت خرید گوشی های بادا گوشی هم ترازش که اندروید باشه گرونتر از اینا هست
من فقط می تونم راهنمایی کنم
امیدوارم راهنمایی خوبی کرده باشم بازم سوالی بود بگید هستیم :)
mohammad varaste
18-09-2012, 16:34
خب واقعا الان این گوشی جز موسیقی گوش دادن هیچ سرگرمی دیگه ای نداره
حتی اینترنت خوبی هم نداره
خیلی از نرم افزارهای جاوا مثل اپرا هم روش اجرا نمیشه.
حتی فیلمهای زیرنویس هم روش اجرا نمیشه.
این سیستم عامل واقعا چیزی بشتر از جاوا نداره.
یا سیستم عامل همینو عوض میکنم و یا یه گوشی دیگه میگیرم
جون معمولا تو مسافرت هستم ..............
black years
18-09-2012, 22:13
خب واقعا الان این گوشی جز موسیقی گوش دادن هیچ سرگرمی دیگه ای نداره
حتی اینترنت خوبی هم نداره
خیلی از نرم افزارهای جاوا مثل اپرا هم روش اجرا نمیشه.
حتی فیلمهای زیرنویس هم روش اجرا نمیشه.
این سیستم عامل واقعا چیزی بشتر از جاوا نداره.
یا سیستم عامل همینو عوض میکنم و یا یه گوشی دیگه میگیرم
جون معمولا تو مسافرت هستم ..............
برای اینترنت از مرورگر Opera یا UC استفاده کنید .
برای اجرای زیرنویس از NapiPlayer استفاده کنید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.