ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Wave II نماد قدرت سیستم عامل بادا

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

ali6803
08-07-2011, 11:59
قبل از اینکه kies رو آپدیت کنی، اگه ورژنش Kies 2.0.0.11014_49 یا قدیمی تره می تونی تو انتخاب کشور Korea رو انتخاب کنی و بازی Asphalt رو مجانی و کامل دانلود کنیاقا من keis رو ابدیت کردم حواسم نبود حالا چیکار کنم ریجسترم کردم با نام ایران.....پاکش کنم دوباره از اول به نصبم چی میشه؟خیلی دردسر داره نرم افزار نصب کردن با این گوشی !!!!!

من به عنوان یه تازه کار و به عنوان کسی که یک روزه گوشی رو دارم باید چه کارهایی انجام بدم تا گوشی ok بشه؟

من گوشیم منو فارسی داره اینم ورژنش هست :JPKA1 نمیدونم چطور فریموری هست خوبه یا نه ؟

در ضمن این اسپف کردن یعنی چی؟ من نیاز دارم بهش یا نه؟

هنوز نتونستم چند تا نرم افزار به در بخور نصب کنم روش.البته از سامسونگ Aapps چند تا گرفتم اما از اونایی که دوستان در انجمن گذاشته اند و نوشته اند -- شده نتونستم استفاده کنم ؟کمک..................

ali6803
08-07-2011, 14:29
ممنون از دوستان که کمک میکنند.من قبل از خرید این گوشی در یوتیوب خیلی ویدئوهای که کاربران سراسر دنیا گرفته بودند رو دیدم .از نظر فیلم برداری خیلی عالی هست شاید میشه گفت از n8 هم خیلی بهتر فیلم میگیره.ونکته خوب دیگرش ظبط صدای استریو دو کاناله با بیتریت خوب حدود 120 بود که من الان 10 تا ویدوئو دانلود شده از اینترنت مربوط به این گوشی روی سیستمم هست...اما در کمال تعجب از دیشب که گوشی رو گرفته ام میبینم موقع پخش ویدئو های که فیلمبرداری کردم صدا مونو و تک کاناله با بیت بسیار پایین حدود 60 هست چرا!!! حالم گرفته شد؟ مگه میشه ماله اون وره ابیها استریو باشه ماله ما تک کاناله و مونو !!! شما هم چک کنید ببیند اینجوریه؟ چیکار میشه کرد؟

Hadi136813
08-07-2011, 16:46
قبل از اینکه kies رو آپدیت کنی، اگه ورژنش Kies 2.0.0.11014_49 یا قدیمی تره می تونی تو انتخاب کشور Korea رو انتخاب کنی و بازی Asphalt رو مجانی و کامل دانلود کنی.:46:

من این ورژنی رو که گفتین دانلود کردم ولی وقتی samsungapps رو میزنم میگه آپدیت موجوده و نمیره تو سایت. حتما باید آپدیت بکنم؟ اگه آپدیت بشه دیگه نمیشه از سرور کره دانلود کرد؟

یه سوال دیگه:
اگه بعد از نصب، اول مثلا کشور ایتالیا رو انتخاب بکنم بعدش میشه عوض کنم؟ (چون توسایت samsungapps نوشته باید رجیستر بکنیم. اگه با یه کشور رجیستر بکنیم میتونیم بعدا کشور رو عوض کنیم؟)

ممنون میشم جوابمو بدین. خیلی ممنون.

ali6803
08-07-2011, 18:00
اقا یکی از اساتید جواب بده که من حالم بد گرفت به خاطر صدای فیلم برداری!!! چرا برای خارجیها استریو دو کاناله با بیت بالا بعد برای گوشی هایی که ما داریم منو وتک کاناله وبا بیت کم؟؟؟
نگاه کنید سمت راستی ماله فیلم من هست و سمت چپی از دوستان غربی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکنه به فریمور ربط داره؟؟

در ضمن کجا برای این گوشی عکس بکراند پیدا کنم با کیفیت بالا ؟

faravahar
08-07-2011, 21:55
اقا یکی از اساتید جواب بده که من حالم بد گرفت به خاطر صدای فیلم برداری!!! چرا برای خارجیها استریو دو کاناله با بیت بالا بعد برای گوشی هایی که ما داریم منو وتک کاناله وبا بیت کم؟؟؟
نگاه کنید سمت راستی ماله فیلم من هست و سمت چپی از دوستان غربی:

نکنه به فریمور ربط داره؟؟

در ضمن کجا برای این گوشی عکس بکراند پیدا کنم با کیفیت بالا ؟

سلام.
منم الان امتحان کردم با فریمور jpka1 دقیقا مثل مال شماست. من احتمال میدم به خاطر فریمور ما باشه که مال خاورمیانه است.
راستی من وقتی میرم تو کیز میگه آپدیت جدید موجوده. اگه آپدیت کنم بعدا که خواستم اون فریمور روسی رو بریزم راه برگشت هست؟ یعنی میشه اون فریمور رو ریخت؟

Yashar Cross
08-07-2011, 22:25
علی اقا در مورد اسپوف اینجور حرفا بهت بگم اگه اهل گیم بازی هستی100 درصد باید انجام بدی تابازی های ه ک شده رو اجرا کنی...:46:

Hadi136813
09-07-2011, 10:30
من این ورژنی رو که گفتین دانلود کردم ولی وقتی samsungapps رو میزنم میگه آپدیت موجوده و نمیره تو سایت. حتما باید آپدیت بکنم؟ اگه آپدیت بشه دیگه نمیشه از سرور کره دانلود کرد؟

یه سوال دیگه:
اگه بعد از نصب، اول مثلا کشور ایتالیا رو انتخاب بکنم بعدش میشه عوض کنم؟ (چون توسایت samsungapps نوشته باید رجیستر بکنیم. اگه با یه کشور رجیستر بکنیم میتونیم بعدا کشور رو عوض کنیم؟)

ممنون میشم جوابمو بدین. خیلی ممنون.

آقا یکی نیست جواب ما رو بده؟

SH_P
09-07-2011, 10:37
آقا یکی نیست جواب ما رو بده؟
آپدیت نکن. اینو ببین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همیشه می تونی کشور رو عوض کنی : روی پرچم کوچک در گوشه پایین سمت راست کلیک کن. در ضمن توی این ورژن برای دانلود نرم افزار های مجانی نیازی به رجیستر کردن نیست.

kami786
09-07-2011, 11:01
سلام
من ديروز يه بسته يكروزه اينترنت همراه اول رو گرفتم و استفاده كردم ولي از زماني كه چند تا برنامه نصب كردم(با حجم كم) سرعت عملكرد گوشي پايين اومده و باطري هم خيلي زود خالي مي كنه. مشكل باطريش چيه؟ قبل از اتصال به اينترنت خيلي بهتر بود

SH_P
09-07-2011, 11:06
سلام
من ديروز يه بسته يكروزه اينترنت همراه اول رو گرفتم و استفاده كردم ولي از زماني كه چند تا برنامه نصب كردم(با حجم كم) سرعت عملكرد گوشي پايين اومده و باطري هم خيلي زود خالي مي كنه. مشكل باطريش چيه؟ قبل از اتصال به اينترنت خيلي بهتر بود
کلاس مموریتون چنده؟
اگه می تونی یه عکس از پشت و روی باطری بزار.

SH_P
09-07-2011, 11:18
اقا من keis رو ابدیت کردم حواسم نبود حالا چیکار کنم ریجسترم کردم با نام ایران.....پاکش کنم دوباره از اول به نصبم چی میشه؟خیلی دردسر داره نرم افزار نصب کردن با این گوشی !!!!!

من به عنوان یه تازه کار و به عنوان کسی که یک روزه گوشی رو دارم باید چه کارهایی انجام بدم تا گوشی ok بشه؟

من گوشیم منو فارسی داره اینم ورژنش هست :JPKA1 نمیدونم چطور فریموری هست خوبه یا نه ؟

در ضمن این اسپف کردن یعنی چی؟ من نیاز دارم بهش یا نه؟

هنوز نتونستم چند تا نرم افزار به در بخور نصب کنم روش.البته از سامسونگ Aapps چند تا گرفتم اما از اونایی که دوستان در انجمن گذاشته اند و نوشته اند -- شده نتونستم استفاده کنم ؟کمک..................
اگر آپدیت کردی ، باید دوباره نصب کنی. اون ورژنی رو که گفته بودم دانلود کن (از فروم مبایلستان) و بعد از نصب از لینکی که تو دوتا پست قبل گذاشتم آپدیتشو غیر فعال کن. (در ضمن همیشه می تونی کشور رو عوض کنی)
شما گوشیت OK است کار خاصی نمی خواد بکنی:46: یه کارت کلاس بالا براش بخر و حالشو ببر!:5:
فریمورت هم خوبه و فارسی رو کامل ساپورت می کنه.
اسپوف کردن یه چیزی مثل کرک کردن بازی و ... است. اگه بخوای این کارو بکنی باید فریمور گوشیتو عوض کنی و فعلا قابلیت تایپ فارسی در اون فریم ور وجود نداره (بقیه چیزای فارسی مشکل ندارن). در کل اگه زیاد اهل بازی نیستی و با Asphalt و بازی های مجانی ارضا می شی بهتره بیخیال اسپوف شی و منتظر راه اندازی فروشگاه نرم افزار در ایران باشی:31:
نرم افزار ها هم از Samsung Apps داخل گوشی به راحتی می تونی دانلود و نصب کنی. شما بگو چه جور نرم افزاری می خوای تا دوستان راهنماییتون کنن

Hadi136813
09-07-2011, 15:37
چرا وقتی با browser میرم samsungapps بعضی بازی ها رایگانه ولی با برنامه کیز پولیه؟؟؟؟ مثل شیفت.
ورژن کیز من 2.0.0.11014_49 هست.

SH_P
09-07-2011, 17:08
چرا وقتی با browser میرم samsungapps بعضی بازی ها رایگانه ولی با برنامه کیز پولیه؟؟؟؟ مثل شیفت.
ورژن کیز من 2.0.0.11014_49 هست.
Shift واسه اندروید مجانیه و واسه بادا پولی...!

leon scott kendy
09-07-2011, 21:26
سلام بچه ها من کیز رو نصب کردم ارور ویندوز می ده می گه ویندوز داره نگاه می کنه مشکل چیه بعد خودش می بنده می دونید این اتفاق از چی می تونه باشه و چی کار کردم و یا چه جوری می توانم اجراش کنم

kami786
10-07-2011, 06:59
ممنون از جوابتون . من روش مموري نذاشتم هنوز.! باشه در اولين فرصت ممكن مي ذارم. باطريش كره اي هستش و تو اين دوهفته خوب بود تا اينكه وصل شدم به اينترنت و ...
يعني به اين زودي باطريش خراب شده؟ مي تونم ريستش كنم؟ اگه ريست كنم فارسيش از بين نمي ره؟ اگه مي تونم ريست كنم چجوري بايد انجام بدم؟

Mr Unknown
10-07-2011, 13:11
دوستان من یه مشکل عجیبی دارم
وقتی قسمت پائین گوشی رو می پوشونم یعنی وقتی تو حالت عادی گوشی دستمه سیگنال یکی یکی میاد پایئن ولی وقتی دستمو برمیدارم دوباره پر میشه
گاهی حتی خط سگنال کلا محو میشه
مشکل جیه؟

Rick Butler
10-07-2011, 16:27
دوستان من یه مشکل عجیبی دارم
وقتی قسمت پائین گوشی رو می پوشونم یعنی وقتی تو حالت عادی گوشی دستمه سیگنال یکی یکی میاد پایئن ولی وقتی دستمو برمیدارم دوباره پر میشه
گاهی حتی خط سگنال کلا محو میشه
مشکل جیه؟

توي دفترچه راهنما نوشته كه قسمت پاييني آنتن داخلي است مسلما وقتي دستتونو ميزارين آنتن ميره ديگه :46:

Mr Unknown
10-07-2011, 17:19
آخه تو حالت عادی که دستم میگیرم حرف بزنم هم سیگنال کم میشه و گاهی کلا قطع میشه
این طبیعیه یعنی؟

Rick Butler
10-07-2011, 18:48
آخه تو حالت عادی که دستم میگیرم حرف بزنم هم سیگنال کم میشه و گاهی کلا قطع میشه
این طبیعیه یعنی؟
آره حدس مي زنم بايد طبيعي باشه چون توي دفترچه راهنما اون قسمتو نوشته Internal Antenna پس حتما طبيعيه

ali6803
10-07-2011, 19:06
آره حدس مي زنم بايد طبيعي باشه چون توي دفترچه راهنما اون قسمتو نوشته Internal Antenna پس حتما طبيعيه

اصلا برای من اینطور نیست من دو دستی چسبیدم....هیچی نشد. دوست دیگرم هم امتحان کرد اون هم مشکلی ندید.احتمالا از منطقه ای که اونجا بودید بوده.

Yashar Cross
10-07-2011, 21:34
در مورد دریافت سیگنال بستگی به منطقه خاصی که قرار دارید داره مثلا من تو یه اتاق دو دستی گرفتم گوشیو ردیف تو اون یک اتاقمون نگرفته خالی میشه
دوستدار شما یاشار

leon scott kendy
10-07-2011, 23:03
خوفید بچه ها مال من هم اینجوری نمیشه
حالا جاهی دیگه هم تست می کنم باز بهتون می گم
خوب بچه ها خبر های جدید نیست ؟؟؟؟

Mr Unknown
11-07-2011, 08:27
آخه من الان جائی هستم ک دقیقا زیر آنتنه ایرانسلم:دی
بازم اینجوریه
نمیدونم چیکارش کنم:(

Hadi136813
12-07-2011, 08:22
سلام به همه
بالاخره خریدم. 320 تومن با گارانتی طلایی از تبریز. (اینجا پارس مایکروتل نمایندگی نداره!)

چند تا سوال:
چرا دسکتاپ من 3 تاست؟ مال یکی از دوستان 8 تا بود.
نمیشه برای هر دسکتاپ یک عکس جدا بذاریم؟
من قبل از اینکه بخرم، کیز رو نصب کرده بودم و چند تا برنامه هم دانلود کرده بودم. الان که گوشی رو وصل می کنم میگه کیز گوشی رو ساپورت نمی کنه. لطفا کمک کنین.

leon scott kendy
12-07-2011, 08:50
سلام به همه
بالاخره خریدم. 320 تومن با گارانتی طلایی از تبریز. (اینجا پارس مایکروتل نمایندگی نداره!)

چند تا سوال:
چرا دسکتاپ من 3 تاست؟ مال یکی از دوستان 8 تا بود.
نمیشه برای هر دسکتاپ یک عکس جدا بذاریم؟
من قبل از اینکه بخرم، کیز رو نصب کرده بودم و چند تا برنامه هم دانلود کرده بودم. الان که گوشی رو وصل می کنم میگه کیز گوشی رو ساپورت نمی کنه. لطفا کمک کنین.

oخوب دوست عزیز مبارک باشه و امیدوارم لحظات خوبی رو با گوشی جدیدت داشته باشی
خوب اون ودیج بالی گوشی رو دستکتاپ رو بزن بعد گوشی رو بچرخون تا روتیت بشه و حالا تعداد دسکتاپ ها رو با علامت جمع زیاد و علامت منفی کم کن
خوب این مشکلت رو دوتان باید بگن من تا حالا همچین مشکلی نارم
خوب یک سوال گوشی رو در حالت عادی وصل می کنی به کامپیوتر وصل می شه و ویو رو می شناسه ؟
باسه هر صفحه هم من تاحالا همچین کاری نکردم فکر نکنم خود گوشی این کار رو بکنه باید خودت عکس ها رو اونجوری در بیاری
خوب بچه ها یکی کمک کنه

Yashar Cross
12-07-2011, 11:47
هادی جان مبارکه...
نمیتونی تو هر صفحه یه عکس بزاری...
قبل از اینکه کابل روبه کامپیوتر وصل کنی باید بری setiing / connecttivity / usb utilitues بعد یکی از 3 تا رو انتخاب کنی اگه میخوای تو رمت تبادل اطلاعات کنی باید mas storage بزنی...
سوالی بود درخدمتم:11:
دوستدار شما یاشار

cina30
12-07-2011, 20:46
رفتم نمایندگی بازار موبایل ایران ولی ویو 2 نداشت گفت دو ماهه نمیاره شرکت

نمیدونم چکار کنم

همه جا گارانتی فرعی داشت

leon scott kendy
12-07-2011, 23:26
رفتم نمایندگی بازار موبایل ایران ولی ویو 2 نداشت گفت دو ماهه نمیاره شرکت

نمیدونم چکار کنم

همه جا گارانتی فرعی داشت

خوب یک چیزی مگه می شه خوب حالا انگار شده دیگه
اگه دوست داری بدون گارانتی بگیر ولی حواست باید باشه اون موقع چی می خواهی بگیری
البته اینجوری کارت سخت می شه بلید از همه بپرسی

aliugd
14-07-2011, 09:04
سلام دوستای گلم
خوبید؟

منم مثل خیلی از دوستان دیگه میخوام گوشی ویو 2 رو با گارانتی اصلی بگیرم. اما متاسفانه گیر نمیاد!!!
حالا میخواستم ازتون بپرسم که:
1. اگه بخوام با گارانتی متفرقه یا بدون گارانتی بگیرم شما چه توصیه ای به من میکنین (راجع به اینکه در موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم و...) ؟

2. چه رنگیش به نظرتون بهتر و شیکتره؟

3. قطعات جانبی (باتری-شارژر-هندزفری) با اون گوشی که گارانتی اصلی داره تفاوتی نداره؟

یه دنیا ممنون:11:

Yashar Cross
14-07-2011, 23:59
سلام داش علی:40: چطوری؟ چه خبر؟

منم مثل خیلی از دوستان دیگه میخوام گوشی ویو 2 رو با گارانتی اصلی بگیرم. اما متاسفانه گیر نمیاد!!!
برای چی میخوای پول گارانتی بدی...ارزش نداره.

1. اگه بخوام با گارانتی متفرقه یا بدون گارانتی بگیرم شما چه توصیه ای به من میکنین (راجع به اینکه در موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم و...) ؟
من که میگم بدون گاراتی بگیر خودمم همینکارو کردم...توصیه که شما خودت استادی واردی دیگه...فقط این کد رو بزن همه جاشو تست کن:#*0#*

2. چه رنگیش به نظرتون بهتر و شیکتره؟
به نظر من همون رنگ اصلیش بهتر از سفید صورتی که تازه اومدست با کلاس تره.

3. قطعات جانبی (باتری-شارژر-هندزفری) با اون گوشی که گارانتی اصلی داره تفاوتی نداره؟
نوچ

یه دنیا ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوکرتم:11: سوالی بود درخدمتم.
دوستدار شما یاشار

aliugd
15-07-2011, 14:58
سلام یاشار جون خودمون :40:
مرسی خبر سلامتی داداش
تو خوبی؟ چه خبر؟

داداش دستت درد نکنه:11:

1. اون کد IMEI رو هم تست کنم دیگه؟:20:

2. یه کدی بود که میزدیم تایم کارکرد گوشی رو نشون میده؟ اون چی بود؟

ali6803
15-07-2011, 17:09
اقا این وایرلس گوشی پدر من رو دراورده.مودم رومیشناسه اما نمیتونه بهش کانکت بشه هی دوباره سرچ میکنه با گوشی دیگه امتحان کردم با همون مودم اشکالی نبود!!! چی کار کنم

Yashar Cross
15-07-2011, 17:11
خواهش میکن علی جون:40:
اره دیگه IMEI هم چک کن: #06#*
فکر نکنم اون کد کارکرد گوشی باشه شایدم باشه نمیدونم اینجا رو نگاه بنداز شاید پیدا کردی...

دوستدار شما یاشار

aliugd
16-07-2011, 13:02
عمو یاشار سلام :46:

آقا من گوشی رو گرفتم :8:

منتها فیرمور گوشی مال اروپاست فک کنم S8530BOKA2

خودم با مولتی لودر و فایل آپدیت میتونم فارسیش کنم دیگه نه؟ :11:

leon scott kendy
17-07-2011, 01:29
سلام بچه ها خوبید الان یادم افتاد و به خودم گفتم که یک نرم افزاری رو به شما معرفی کنم بدرد بخوره
یک اینترنت باروز که جدید نسخه ی باداش اومده
من دانلود کردم فقط رفتم یک سر فیس

اسم نرم افزار UCBrowser است این نرم افزار کارهای Opera mini رو انجام می ده
البته بهتره چون برای خود بادا بید
من از سامسونگ آپز خود گوشی دانلود کردم و نصبش کردم
دوستانی که با گوشی خود به اینترنت زیاد وصل هستن
توضیح استفاده اش رو برای دوستان بگذارن

من هنوز نسخه ی جاوای این نرم افزار رو روی گوشی دارم البته می خوام پاکش کنم چون این برای خود بادا بید
خوب نسخه ی جاواش عالی بود به نظر من
بچه ها امیدوارم چیز جالبی براتون گذاشته باشم باشم

:10:

Hadi136813
18-07-2011, 09:29
سلام. از دوستان کسی میدونه RAM این گوشی چنده؟
من با برنامه BadaSl نگاه کردم نوشته 73mb ! خیلی کم نیست؟!

Yashar Cross
18-07-2011, 11:20
عمو یاشار سلام :46:

آقا من گوشی رو گرفتم :8:

منتها فیرمور گوشی مال اروپاست فک کنم S8530BOKA2

خودم با مولتی لودر و فایل آپدیت میتونم فارسیش کنم دیگه نه؟ :11:
سلام داش علی:46:
مبارکت باشه :40:
اره با مولتی لودر راحت میتونی باید فلش کامل کنی...برو فریمور jpka1 رو بگیر بزن تو رگهای گوشیت:27:
دوستدار شما یاشار

kami786
18-07-2011, 13:29
سلام
من نمي تونم از فاصله نزديك با گوشيم عكس واضح بگيرم با اينكه ماكرو رو فعال مي كنم.
زماني كه دگمه رو فشار مي دم خوب فوكوس مي كنه و تصوير واضح و عالي ميشه منتها زماني كه تا اخر دگمه رو فشار مي دم كه
عكس رو بگيره، عكس گرفته شده واضح نيست. كيفيت نداره.!!! چكار كنم . منتظر راهنمايي شما دوستان هستم

leon scott kendy
18-07-2011, 19:08
سلام
من نمي تونم از فاصله نزديك با گوشيم عكس واضح بگيرم با اينكه ماكرو رو فعال مي كنم.
زماني كه دگمه رو فشار مي دم خوب فوكوس مي كنه و تصوير واضح و عالي ميشه منتها زماني كه تا اخر دگمه رو فشار مي دم كه
عكس رو بگيره، عكس گرفته شده واضح نيست. كيفيت نداره.!!! چكار كنم . منتظر راهنمايي شما دوستان هستم

خوب وقتی فوکوس می کنه دور و بر و اون کادر رو سبز می کنه یا نارنجی اگه نارنجی کنه یعنی نمی تونه
البته این گوشی کلا از مانیتور های Crt نمی تونه عکس بگیره ولی LCD , LED رو راحته
خوب من که مشکلی ندارم
حالا دوستانم یک توضیحی بدن تا دوستمون راحت تر عکس بگیره :10:

mehdi30nema
23-07-2011, 14:13
بچه ها کسی میتونه بگه چه طوری برنامه ها و بازی هایی که روی این گوشی نصب میکنیم را میشه unistall کرد ؟

poonel
23-07-2011, 18:53
کسی می دونه GPS این گوشیا به شکل نقاشیه یا به شکل عکسه مثل گوگل ارث؟؟؟
برای GPS اینترنت میخواد؟

leon scott kendy
23-07-2011, 19:35
کسی می دونه GPS این گوشیا به شکل نقاشیه یا به شکل عکسه مثل گوگل ارث؟؟؟
برای GPS اینترنت میخواد؟

نرم افزار خود گوشی که مجانی نیست یکم حالت نقاشی داره و فکر کنم حالت گوگل ارث هم ساپورت کنه
ولی نرم افزاری که ما ریختیم الان همون نقشه کهع می ریزیم توش بید و حالت سه بعدی هم می کنه ولی اصلا مثل گوگل نیست
بعدش هم خودت داری می گی جی پی اس بعد می گی انترنت
اگه دوست داری 3 دقیقه تحمل نکنی تا با جی پی اس پیدات کنه
می تونی بهش بگی با از اینترنت هم استفاده کنه من که همیشه بدون اینترنت استفاده می کنم
نسبت به جاهایی که هستی تو زمان های مختلف پیدات می کنه :10:

---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

بچه ها کسی میتونه بگه چه طوری برنامه ها و بازی هایی که روی این گوشی نصب میکنیم را میشه unistall کرد ؟

خوب برو تو منو اون بالا نوشته EDIT اون رو بزن
بعد صفحه رو عوض کن و به جایی که اون نرم افزاره هست برو
یک علامت منفی بالا سرش سمت راستت بید اون رو بزن پاکش کن

VBYOFSKI
23-07-2011, 23:31
سلام من تازه این گوشی خریدم.کسی میدنه چجوری فارسیش کنم؟

mehdi30nema
24-07-2011, 07:38
بچه ها من یکی از همکارانم ویو 2 خریده .
امروز گوشی را اسپوف کرد تا بازی های -- شده را بتونه اجرا کنه ولی توی منو ظاهر چند تا از آیکون ها یکی شد و بعضی هاشون هم عمل نمیکنه .
1 - چی کار باید بکنه تا به حالت قبلی برگرده ؟
2 - اصلا چه جوری میشه اسپوف را اعمال کرد .
3 - چه جوری میشه گوشی را فارسی کرد ؟

راستی کسی میدونه چه طوری برنامه یا بازی هایی را که نصب کره آنیستال بکنه ؟

leon scott kendy
24-07-2011, 11:53
امروز گوشی را اسپوف کرد تا بازی های -- شده را بتونه اجرا کنه ولی توی منو ظاهر چند تا از آیکون ها یکی شد و بعضی هاشون هم عمل نمیکنه .

این کارا رو من نکردم و نمی دونمن و بچه ها باید توضیح بدن
یکم تو تا پست بالا رو نگاه کنی می بینی نوشتم که چه جوری پاک کنی
حدا اقل پست قبلی رو بخونید
نگفتم برید 10 صفحه قبل که ....

---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------

سلام من تازه این گوشی خریدم.کسی میدنه چجوری فارسیش کنم؟
سلام دوست عزیز
اگه گوشیتون فارسی ساپورت نمی کنه باید فریمور گوشیتون رو عوض کنید که البته من این کار رو بلد نیستم
و دوستان باید بهتون توضیح بدن
البته اگه با پول مشکلی ندارید و یا گوشیتون گارانتی بید می تونید بدید نمایندگی اصلی فارسی کنه
ببخشید از این کمک بیشتر نمی توانم بکنم

Hadi136813
27-07-2011, 21:46
جی پی اس گوشی از کجا بفهمم کار می کنه؟
اولا که خریده بودم با برنامه navitel و speed meter از جی پی اس استفاده کرده بودم.
اما حالا چند روزیه که هیچکدوم کار نمیکنن.
البته این وسط یه بار مستر ریست کردم و مموری رو هم فرمت کردم. ممکنه به خاطر اون باشه؟
الان چی کار کنم؟

leon scott kendy
27-07-2011, 23:06
جی پی اس گوشی از کجا بفهمم کار می کنه؟
اولا که خریده بودم با برنامه navitel و speed meter از جی پی اس استفاده کرده بودم.
اما حالا چند روزیه که هیچکدوم کار نمیکنن.
البته این وسط یه بار مستر ریست کردم و مموری رو هم فرمت کردم. ممکنه به خاطر اون باشه؟
الان چی کار کنم؟

خوب دوست عزیز
من خودم به تنهایی از نرم افزار navitel استفاده می کنم و اون یکی هم می گن بریزی تا زود تر وصل بشه
نه مشکلی نداره که ریست یا رم رو فرمت کرده باشی من خودم یک بار همه ی این کار ها رو انجام دادم
مشکلی نیست

اگه نرم افزار بدون مشکل و اروری باز می شه پس مشکلی نیست
من هم قبلا همچین مشکلی داشتم هرچی جی پی اس رو روشن میزاشتم کار نمی کرد
و نمی دونم چی شد که دیگه اینجوری درست شد و من مشکلم حل شد واقعا نمی دونم چی شد ولی ممکنه به خاطره این ها باشه که
توی ساختمون بزرگ اینکار رو می کنید (( توی هوا آزاد بهتر جواب می ده )) البته بستگی به نزدیک تر بودن به بیرون داره
و اینکفه جی پی اس یکم طول می کشه
گوشی دوستون که مثلا با هم بیرون رفتید روشن کنید و وقتی تو تاکسی و یا هرچیزی دیگه پیاده روی هستید
با نویتل بزارید پیداتون کنه
خوب من اولین بارها خیلی می زاشتم تا من و پیدا کنه ولی جدیدا راحت توی 10 دقیقه دیگه زیادش پیدا می کنه
بعدش اگه دوست دارید می خواهید به کمک اینترنتش هم فعال کنید که زودتر پیدا کنه و به تنهایی با جی پی اس نباشه
البته فکر نکنم که مشکلی باشه
باز بنید چی می شه بگید
امیدوارم کمکی کرده باشم :46:

---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------

خوب دوست من تا اونجایی که من فهمیدم شما باید فریمور kpka1 رو بریزید که فارسی هم ساپورت کنه این آخرینی بید که فارسی داره
اگه هم بازی ها رو بخواهید باید فریمور ترکیبی کار کنید
این کارار رو هم باید با یک نرم افزار انجام بدید فکر کنم مولتی لودر باه اسمش من تاحالا این کار رو نکردم
برای همین ببخشید چیز زیادی نمی تونم بگم
البت به خاطر لحن توحین آمیز پوست قبلیم ببخشید

Hadi136813
28-07-2011, 12:20
ممنونم آقای leon scott kendy از راهنمایی هاتون.
خودم فهمیدم اشکال کار چی بود! packet data رو فعال کردم درست شد (البته شانسی این کار رو کردم)
الان دو سه ثانیه طول می کشه تا به GPS وصل بشه.:31:

leon scott kendy
28-07-2011, 19:33
ممنونم آقای leon scott kendy از راهنمایی هاتون.
خودم فهمیدم اشکال کار چی بود! packet data رو فعال کردم درست شد (البته شانسی این کار رو کردم)
الان دو سه ثانیه طول می کشه تا به GPS وصل بشه.:31:
خوب الان با کمک اینترنت سریع دیگه پیدا می کنه
البته اگه نمی خواهید از پولتون بره
البته خیلی مقدارش کم بیدا
ولی دیگه اگه ایرانسل دارید و 0 بیدید باید یک 5 دقیقه نهایتن بشینید پیداغتون کنه اون وقت دیگه فقط با جی پی اس می شه :46:
خوشحالم مشکلتون حل شد چیزی بود باز بگید

Andaron
29-07-2011, 22:58
دوستان راستی یه سوال این جی پی اس پولی هستش ؟
-------------------------------------------------------------------------------
دوستان راستی من از پیام ها پشتیبان گرفتم البته با کیز که رو خود گوشی بود نصب کردم و بعد گرفتم حالا هیچ راهی نداره پشتیبان پیام ها رو بریزم رو گوشی
--------------------------------------
سوال دیگه اونکه هیچ بازی رو گوشی من نیست چه کار کنم چند تا بازی خوب گیر بیارم آخه مال خود سامسونگ واقعا افتضاحه ؟
--------

Yashar Cross
30-07-2011, 00:40
بازی های خود سامیکه افتضاحهشما باید گوشیتونو ه ک کنید (اسپوف) تا بازی های ه ک شده رو اجرا کنید منم همین کاروکردم تازه میفهمی عجب گوشیه:31:
دوستدار شما یاشار

Rick Butler
30-07-2011, 00:47
بازی های خود سامیکه افتضاحهشما باید گوشیتونو ه ک کنید (اسپوف) تا بازی های ه ک شده رو اجرا کنید منم همین کاروکردم تازه میفهمی عجب گوشیه:31:
دوستدار شما یاشار

هك شدنش دردسر نداره اونوقت ؟؟؟

Yashar Cross
30-07-2011, 23:49
نه دردسر که نداره یکم ریسک داره که موقع ه ک شدن نباید کامپیوتر خاموش بشه و...ولی زیاد نباید حساسسسس شی:31:
اموزش کاملش تو موبایلستان هست با برنامه مولتی لودر باید انجام بدی من کمتر از 5 مین انجام دادم.راستی ورژن الان فریمورت چیه؟
دوستدار شما یاشار

Rick Butler
31-07-2011, 11:39
نه دردسر که نداره یکم ریسک داره که موقع ه ک شدن نباید کامپیوتر خاموش بشه و...ولی زیاد نباید حساسسسس شی:31:
اموزش کاملش تو موبایلستان هست با برنامه مولتی لودر باید انجام بدی من کمتر از 5 مین انجام دادم.راستی ورژن الان فریمورت چیه؟
دوستدار شما یاشار

فريمورم jPKA1 هستش راستش ترجيح مي دم بازي هاي رايگان رو از Samsung Apps بگيرم ...به هك كه فكر مي كنم تنم مي لرزه .....تجربه ي بد :41: :41:

Yashar Cross
01-08-2011, 01:21
خوب اگه jpka1 باشه کارت راحته...کافیه فریمور xxjk2 رو دانلود و گوشی رو وصل میکنی به کامپیوتر و فقط فایل apps و fota رو تو مولتی لودر بزنی بعد 2 دقیقه ه ک میشه:20:باز میل خودته شاید تجربه بد داشتی!
دوستدار شما یاشار

turokpooria
01-08-2011, 18:10
آقا آموزش کار با gps چطوریه؟ یعنی چطوری راههارو نشون میده و صحبت میکنه plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

WOLF PACK
01-08-2011, 20:08
دوستان یه browser خوب نیومده برای گوشی؟؟از فیلتر شکن میشه تو گوشی استفاده کرد؟
این opera mini هم که باعث هنگ کردن دستگاه میشه...

leon scott kendy
01-08-2011, 20:42
دوستان یه browser خوب نیومده برای گوشی؟؟از فیلتر شکن میشه تو گوشی استفاده کرد؟
این opera mini هم که باعث هنگ کردن دستگاه میشه...

می تونی هم از نرم افزار
UCBrowser
می تونی از این نرم افزار که برای بادا اومده استفاده کنی
یا همین نرم افزار رو ولی جاواش رو
هر کدوم که دوست داشتی

WOLF PACK
01-08-2011, 20:55
می تونی هم از نرم افزار
UCBrowser
می تونی از این نرم افزار که برای بادا اومده استفاده کنی
یا همین نرم افزار رو ولی جاواش رو
هر کدوم که دوست داشتی
دوست عزیز من تو سایت ها گشتم ورژن بادا مثل اینکه به زبان چینیه!درسته این قضیه؟
بعد برای رفع فیلتر چیکار کنم؟
ایا این بروزر مثل این اپرا هنگ میکنه؟

leon scott kendy
01-08-2011, 21:05
دوست عزیز من تو سایت ها گشتم ورژن بادا مثل اینکه به زبان چینیه!درسته این قضیه؟
بعد برای رفع فیلتر چیکار کنم؟
ایا این بروزر مثل این اپرا هنگ میکنه؟

نه این موضوع صحت نداره این نرم افزار هم نسخه ی چینی البته فکر کنم کره ای بید
بعدش هم من همین الان دانلود کردم از سامسونگ اپز دیگه کاملا اینگلیسی بید و هیچ مشکلی نداره و دیگه مثل اوپرا مشکلی نداره
این نرم افزار هم مثل اوپرا عمل می کنه و شما دیگه فی-لتر نبیدید

البته اگه این نسخه ی بادا با انتن دهی خت تلفن همراهتون جواب نداد می توانید از نسخه ی جاوا این نرم افزار استفاده کنید که اون هم کلا شبیح همن
ولی نسخه ی جاوا مشکل رسیت کردن رو داره :10:

WOLF PACK
01-08-2011, 22:30
دوست عزیز من نسخه بادا رو دانلود کردم خیلی خوبه فقط یه چیزی وقتی می خوام یه عکسی رو یه رزولوشنش 3011x1119 رو سیو کنم این رزولوشن رو سیو نمیکنه پایینتر سیو میکنه چیکار کنم تا رزولوشن اصلی رو سیو کنه...

leon scott kendy
01-08-2011, 23:21
دوست عزیز من نسخه بادا رو دانلود کردم خیلی خوبه فقط یه چیزی وقتی می خوام یه عکسی رو یه رزولوشنش 3011x1119 رو سیو کنم این رزولوشن رو سیو نمیکنه پایینتر سیو میکنه چیکار کنم تا رزولوشن اصلی رو سیو کنه...

من تا حالا باهاش همچین کاری انجام ندادم :10:
و عکسی به این سایز رو دانلود نکردم ولی با جاواش چون قدیم ها بود همیچین کاری رو کردم
فقط یادمه که رو عکس نگه می داشتم که حاله View تو خط ها می اومد اون رو می زدم و بعد می زدم orginal size یا همچین چیزی بعد تازه عکس رو با اندازه ی اصلی باز می کرد و من سیو می کردم حالا
اگه یانجوری که من گفتم نیست خوب باید بکشفی :31::31::31:

WOLF PACK
01-08-2011, 23:27
دوست عزیز مثلا wallpaper ها رو تو سایز 400 و خورده ای سیو میکنه بالاتر نمیره...

leon scott kendy
01-08-2011, 23:31
آقا آموزش کار با gps چطوریه؟ یعنی چطوری راههارو نشون میده و صحبت میکنه plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

چشم
نگاه کن با خود نرم افزار گوشی نمی تونی همچین کاری بکنی
چون پولی بید و تعطیله دیگه
مگه کارت و از این چیزا داشته باشی بخری و نقشه براش دانلود کنی
خوب این رفت کنار

دو تا نرم افزار هست که می تونی باهاشون کار بکنی یکی به نام navitel که برای خود بادا بید ولی باید کرکش کنی که توضیح می دم
و یک نرم افزار دیگه بید به نام tarkbady که این نرم افزار جاوا بید
من خودم از دو نرم افزار استفاده کردم ولی خوب مال بادا بهتره

خوب برنامه ی navitel تو خود سامسونگ اون رو دانلود کن البته فکر کنم سرچ کنی دو تا پیدا کنه فکر کنما چون قدیما دوتا پیدا می کرد و شما آبدیت جدید رو دانلود کنین
برای اطلاعات دقیق و اینکه من خودم هم یکم تنبل بیدم و واقعا ببخشید می تونید برید اینجا و با توضیحاتی بهتر از من بنید :31:
برای tark badi که جاوا بید و من اصلا پیشنهاد نمی کنم برای ویو 2

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای navitel که نرم افزار برای خود بادا بید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه سوالی بود و اونجا درست نفهمیدید بگید که خودم بگم
امیدوارم لذت ببرید از گوشی :10:
راستی اگه اسپوف رو از این کارا نمی کنی از خود سامسونگ اپز بگیر بعدش هم نرم افزار رو باید روی رم خارجی که داری باید نصب بشه تا بتونی کرکش کنی
خوب اینا نکته ها ی مهمه که یادم رفت
راستی اسم اکانتت چیه من بلد نیستم بخونم ولی آواتارت خوشمله :46:

---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------

دوست عزیز مثلا wallpaper ها رو تو سایز 400 و خورده ای سیو میکنه بالاتر نمیره...

خوب تو روی عکس کلیک می کنی و می گی سیو کنه
من می گم اونجا یکی دیگه هست مثل VIEW یادم حالا نیست تو همین مایه ها اون رو می زنی بعدش می زنی ORGINAL SIZE بعدش اون خودش باز م یکنه واستا الان یک باری تست کنم البته بزار ببنم چه قدر شارژ دارم :31:

leon scott kendy
01-08-2011, 23:41
کشفیدم رفیق فرق داره با نسخه ی جاوا نگاه کن
روی عکس انگشتت رو نگه می داری بعدش اونجا یک جایی نوشته ZOOM IMAGE اون رو می زنی یکی صفحه باز می شه اونجا بزن Original بعد اندازه واقعی عکس باز م یشه :10:
البته اگه تو خود گوگل سرچ کنی و بیاد الان که من سرچ کنم نمی تونی این گوزینه رو انتخاب کنی باید بری تو خود سایته و بعد رویه عکس کلیک کنی تا این بیاد البته اگه تو گوگل موبایل باشی
اگه بکنی کلاسیکیکش همونجا م یتونی همین کار رو بکنی رو عکس دلخواهت کلیک کنی این کارا رو بکنی
امیدوارم کمکت کرده باشم :10:

WOLF PACK
01-08-2011, 23:57
ممنون مشکلم حل شد فقط یه مشکل دیگه دارم و اینکه سرعت دانلودم خیلی پلیینه در حد 0.70K!!!
در حالیکه من ADSL دارم و مودمم WIFI داره و با WIFI وصل میشم ولی سرعتم پایینه.
نمیشه سرعتش بالاتر بره؟

leon scott kendy
02-08-2011, 00:06
ممنون مشکلم حل شد فقط یه مشکل دیگه دارم و اینکه سرعت دانلودم خیلی پلیینه در حد 0.70K!!!
در حالیکه من ADSL دارم و مودمم WIFI داره و با WIFI وصل میشم ولی سرعتم پایینه.
نمیشه سرعتش بالاتر بره؟

من چون خودم از این جور ارتباط ها ندارم
ولی تاحالا انجام دادم می تونم تنها چیزی که بگم اینه که سرعتت نباید این باشه باید بیشتر باشه
منظورت در حد 7k بید واقعا این سرعت کمه من با ایرانسل وصل می شوم اینترنت دیگه کمه کمش 15 یا 16 سرعت دانلودم بید
با وای فای هم که تست زیاد کردم سرعتم اینجوری کم نیست بالا بید
و نهایت باند مصرفی رو م یگیرم خوب ببین کسی به جز گوشید از اینترنت استفاده نیم کنه که سرعت کم بشه
یا یک چیزی نیست که بگه مقدار مصرف سرعتت رو نشون بده
من زیاد در این کارا خبره نیستم چون خودم ندارم ایشالا که گرفتم کمک می کنم ولی دوستان کسی با وای فای بلده یکی کمک کنه
الوو کمک رفیقمون کمک می خواد

خوب امیدوارم این مشکلت هم حل بشه

Yashar Cross
04-08-2011, 11:50
سلام
بچه ها کسی از بادا 2 خبر نداره مگه قرار نبود اواسط تابستون بیاد...!!!!!!!!!
دوستدار شما یاشار

leon scott kendy
04-08-2011, 13:16
سلام
بچه ها کسی از بادا 2 خبر نداره مگه قرار نبود اواسط تابستون بیاد...!!!!!!!!!
دوستدار شما یاشار

اومدنش که اومده ولی نسخه ی فاینال نیست
و هنوز باگ هایی داره

Yashar Cross
05-08-2011, 00:27
خوب همونشو از کجا میتونم بگیرم...؟
کسی تا به حال فلش کرده ؟
دوستدار شما یاشار

Yashar Cross
05-08-2011, 00:46
خوب همونشو از کجا میتونم بگیرم...؟
کسی تا به حال فلش کرده ؟
دوستدار شما یاشار

turokpooria
05-08-2011, 00:50
[QUOTE=leon scott kendy;6315935]چشم
نگاه کن با خود نرم افزار گوشی نمی تونی همچین کاری بکنی
چون پولی بید و تعطیله دیگه
مگه کارت و از این چیزا داشته باشی بخری و نقشه براش دانلود کنی
خوب این رفت کنار

دو تا نرم افزار هست که می تونی باهاشون کار بکنی یکی به نام navitel که برای خود بادا بید ولی باید کرکش کنی که توضیح می دم
و یک نرم افزار دیگه بید به نام tarkbady که این نرم افزار جاوا بید
من خودم از دو نرم افزار استفاده کردم ولی خوب مال بادا بهتره

خوب برنامه ی navitel تو خود سامسونگ اون رو دانلود کن البته فکر کنم سرچ کنی دو تا پیدا کنه فکر کنما چون قدیما دوتا پیدا می کرد و شما آبدیت جدید رو دانلود کنین
برای اطلاعات دقیق و اینکه من خودم هم یکم تنبل بیدم و واقعا ببخشید می تونید برید اینجا و با توضیحاتی بهتر از من بنید :31:
برای tark badi که جاوا بید و من اصلا پیشنهاد نمی کنم برای ویو 2

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای navitel که نرم افزار برای خود بادا بید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه سوالی بود و اونجا درست نفهمیدید بگید که خودم بگم
امیدوارم لذت ببرید از گوشی :10:
راستی اگه اسپوف رو از این کارا نمی کنی از خود سامسونگ اپز بگیر بعدش هم نرم افزار رو باید روی رم خارجی که داری باید نصب بشه تا بتونی کرکش کنی
خوب اینا نکته ها ی مهمه که یادم رفت
راستی اسم اکانتت چیه من بلد نیستم بخونم ولی آواتارت خوشمله :46:

سلام. مرسی از جوابت دیگه داشتم نا امید میشدم. اسم که توراک پوریا ست اون عکسم قابل نداره میتونم بدم یه دور باهاش بزنی :31:.
یه سوال در مورد کایز من وقتی با پی سی میخام برم تو سایت سامسونگ واسه دانلود میگه اول آپ دیت کن گفتم باشه گذاشتم واسه آپ دیت ولی نزدیک به 300 مگ دان کرد ولی تموم نشد که نشد حالا چی کار کنم؟

turokpooria
05-08-2011, 01:07
شرمنده ها من همون اولش گیر کردم اونجایی که میگه از اپس دان کنید که مال من نمیکنه و گوشی رو در حالت mass بذارید متوجه نمیشم

leon scott kendy
05-08-2011, 13:17
شرمنده ها من همون اولش گیر کردم اونجایی که میگه از اپس دان کنید که مال من نمیکنه و گوشی رو در حالت mass بذارید متوجه نمیشم

خوب اره اون کایز چرت می گه می گه مثلا 150 مگ باید دانلود کنم ولی یکدفعه 300 مگ میره دانلود می کنه
بعد لودش زده 150 مگ می دونم من هم از این اتفاقات برام افتاد

خوب ببین
همونجوری که با کیز برنامه دانلود می کنی از سامسونگ اپز همونجوری این رو دانلود کن
اگه زیاد دردستر داری و برنامه ی کیزت داغونه با خود گوشی دانلود کن این نرم افزار رو فقط یادت باشه که روی مموری کارتت نصب کنی بعد از اینکه نصب کردی برو اینجاها
اون فایل کرک رو که گذاشتن رو دانلود کن و بریز توی اونجا که گفته شده
خوب موفق باشی اگه با کیز مشکل داری چه مشکلی داری :10:

Highbury
05-08-2011, 15:26
1- معایب و مزایای ویو 2؟
2- برنامه به اندازه ی کافی براش وجود داره؟ (رایگان) دیکشنری، برنامه های پی دی اف،ورد و ...
3-اون مشکلی که هنگام استفاده اگه صفحش سیاه بشه کانکشن اینترنت قطع میشه هنوز هست؟

leon scott kendy
05-08-2011, 17:47
1- معایب و مزایای ویو 2؟
2- برنامه به اندازه ی کافی براش وجود داره؟ (رایگان) دیکشنری، برنامه های پی دی اف،ورد و ...
3-اون مشکلی که هنگام استفاده اگه صفحش سیاه بشه کانکشن اینترنت قطع میشه هنوز هست؟

مزایا معایبش رو هر جا بری بخونی می فهمی
الان نمی تونم بگم بعدا اومدم می گم

برنامه هست براش
نترس تو ایران فقط رایگاناش رو می تونی دانلود کنی
بعدش پی دی اف ورد اینا رو خودش به صورت دیفالت باز م یکنه

من همچین مشکلی نداشتم تاحالا و تا حالا هم نشنیدم

sportalireza93
06-08-2011, 21:42
سلام دوستان.
من می خوام این گوشی رو بخرم امید وارم انتظارات منو بر آورده کنه.
انتظارات من:
1-صفحه حساس به لمس که خیلی برام مهمه
2-گوشی سرعت خوبی داشته باشه و هنگ نکنه

leon scott kendy
06-08-2011, 22:55
سلام دوستان.
من می خوام این گوشی رو بخرم امید وارم انتظارات منو بر آورده کنه.
انتظارات من:
1-صفحه حساس به لمس که خیلی برام مهمه
2-گوشی سرعت خوبی داشته باشه و هنگ نکنه

خوب صفحه ی لمسش که خیلی عالیه و هیچ مشکلی ازش نیم شه گرفت
البته گوشی الان با سیستم عامل بادا 1.2 در بعضی جا ها مشکل داره ولی با بادا 2 که اومده تمام اون مکلات حل شده و با هیچ نرم افزار خاصی مشکل نداره
البته بادا هنوز نسخه ی کاملش عرضه نشده و هنوز می شه یکجورایی گفت بتا بید

WOLF PACK
08-08-2011, 00:54
دوست عزیز چرا با گوشی نمیشه از اینترنت ویدئو دید؟اصلا پخش نمیکنه؟؟

leon scott kendy
08-08-2011, 04:02
دوست عزیز چرا با گوشی نمیشه از اینترنت ویدئو دید؟اصلا پخش نمیکنه؟؟

منظورت یوتویب بید
خوب معلومه نمی شه چون فیلترهههههههه
خوب از سایت های عادی می شه دید مشکلی نداره :10:

WOLF PACK
08-08-2011, 10:33
نه سایت های عادی هم پخش نمیکنه...
بید بید خوب بید...

leon scott kendy
08-08-2011, 10:51
نه سایت های عادی هم پخش نمیکنه...
بید بید خوب بید...

خوب من با این مشکل بر نخوردم
تو سایت ها این فیلم های تبلیغاتی رو می خواد پلی کنه که من می زنم و نمی زنم پخش کنه
به خاطره حجم دیگ
و حالا نمی دونم
شاید داری از نرم افزاری دیگه ای استفاده می کنی که این قابلیت رو نداره مثل همون uc یا opera

البته خبر ندارم که این قایلیت رو دارن یا ندارن :31:

mouzi4us
08-08-2011, 11:35
دوستان من بین این گوشی و Gio موندم ، این از همه لحاظ سره ، تنها مشکلم سیستم عاملشه ، آیا بازی و نرم افزار جالب براش هست ؟؟؟ یا حتی میشه تو آینده امیدوار بود بش ؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

leon scott kendy
08-08-2011, 11:52
دوستان من بین این گوشی و Gio موندم ، این از همه لحاظ سره ، تنها مشکلم سیستم عاملشه ، آیا بازی و نرم افزار جالب براش هست ؟؟؟ یا حتی میشه تو آینده امیدوار بود بش ؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام دوست من
من این گوشی که گفتی رو نمی شناسم و چیزی در موردش نمی دونم
ولی اگه این گوشی رو سر تر می بینی
اگه اون یکی یکم ضعیف تر باشه باسه ی بازی و این ها کم میاره
خوب همین الانش هم نرم افزار های زیادی برای بادا هست اگه بازی های گرافیک بالای خیلی زیادی می خواهید الان بیشتر پولی بید مگر اینکه گوشی رو کرک کنید
خوب در آینده برای این گوشی چیز خوبی هست چون هر روز که جلو تر می ریم
سیتم عاملش کامل تر و بهتر و البته بازی های زیادی و نرم افزار های زیادی هم براش می آید

خوب دوستان اگه این یکی گوشی رو می شناسن کمک کنن
سوالی بود بازم در خدمتیم

mouzi4us
08-08-2011, 14:15
سلام دوست من
من این گوشی که گفتی رو نمی شناسم و چیزی در موردش نمی دونم
ولی اگه این گوشی رو سر تر می بینی
اگه اون یکی یکم ضعیف تر باشه باسه ی بازی و این ها کم میاره
خوب همین الانش هم نرم افزار های زیادی برای بادا هست اگه بازی های گرافیک بالای دیلی زیادی می خواهید الان بیشتر پولی بید مگر اینکه گوشی رو کرک کنید
خوب در آینده برای این گوشی چیز خوبی هست چون هر روز که جلو تر می ریم
سیتم عاملش کامل تر و بهتر و البته بازی های زیادی و نرم افزار های زیادی هم براش می آید

خوب دوستان اگه این یکی گوشی رو می شناسن کمک کنن
سوالی بود بازم در خدمتیم

مرسی دوست عزیز، مدل اون گوشی Samsung Galaxy Gio S5660 هستش ، مزیتش فقط اندروید بودنشه و الا از هر لحاظ پایین تر از Wave هست، بعد این کرک کردنش آسونه ؟؟؟ خودم می تونم انجام بدم یا نه ؟؟؟؟ ممنون میشم اینم بگید

leon scott kendy
08-08-2011, 15:10
مرسی دوست عزیز، مدل اون گوشی Samsung Galaxy Gio S5660 هستش ، مزیتش فقط اندروید بودنشه و الا از هر لحاظ پایین تر از Wave هست، بعد این کرک کردنش آسونه ؟؟؟ خودم می تونم انجام بدم یا نه ؟؟؟؟ ممنون میشم اینم بگید

یک جورایی می شه گفت کرک کردنش هست
دو تا فریمور مختلف رو ترکیب می کنن و اون وقت با یک برنامه نرم افزار ها رو اسپوف می کنن
من خودم این کار رو انجام ندادم و از بازی های رایگانش استفاده می کنم
خوب اگه اندروید قوی نباشه بدرد نمی خوره ولی اگه قوی باشه خوبه

البته بادا دو که کاملش بیاد می شه گفت یک جورایی برنامه ها خیلی زیاد می شه و بدرد خور م یشن

خوب خودت اره می تونی بکنی
آموزشش هم هست
ولی من شخصا این کار رو نکردم
و همیشه دوست داشتم فارسی هم داشته باشم و برای همین نشد
خوب الانم دیگه تا بادا 2 کامل نیاد عو نمی کنم

Yashar Cross
08-08-2011, 15:22
گوشی اندرویدی که سخت افزارش پایین باشه به هیچ درد نمیخوره فقط اسمش اینه که اندرویده هیچ بازی یا برنامه سنگینی رو نمی تونه اجرا کنه...100 درصد ویو 2 بگیر الانم قیمتش فوق العادست...:10:
ه ک کردنشم کاری نداره...اموزشش هست.
دوستدار شما یاشار

mouzi4us
08-08-2011, 15:52
مرسی از کمک هاتون حتما ویو می گیرم ، یادمه چند روز پیش 300 به بالا بود برا همین تو گزینه هام نبود ، الان چند شده ؟؟؟؟ تاپیک قیمت زدم کسی جواب نداده

01110362
08-08-2011, 16:14
مرسی از کمک هاتون حتما ویو می گیرم ، یادمه چند روز پیش 300 به بالا بود برا همین تو گزینه هام نبود ، الان چند شده ؟؟؟؟ تاپیک قیمت زدم کسی جواب نداده

280-90 میتونی تو طبقات بالای علاالدین پیدا کنی .
موفق باشید وپیشاپیش مبارکه:11:

shahabprince
08-08-2011, 17:18
سلام.
ببخشید دوستان ایا با اومدن Bada 2 اپدیتش واسه این گوشی میاد تا به Bada 2 اپگرید بشه؟

mr.k1Lo
09-08-2011, 01:33
سلام به همه دوستان
همونطور كه احتمالا معلومه من تازه واردم و همين امشب اينجا عضو شدم

يك هفته اي هست كه wave II رو خريدم اما هنوز نتونستم با پارلينگو يا آيكون فيس بوك چت كنم.
اگه كسي از دوستان كمكم كنن ممنون ميشم.

leon scott kendy
09-08-2011, 12:08
سلام.
ببخشید دوستان ایا با اومدن Bada 2 اپدیتش واسه این گوشی میاد تا به Bada 2 اپگرید بشه؟

خوب بادا اومده اما بتاش و همین بتاش هم باسه ویو 2 اومده و ویو 1
اره خیالت راحت باشه کاملش هم میاد

---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------

سلام به همه دوستان
همونطور كه احتمالا معلومه من تازه واردم و همين امشب اينجا عضو شدم

يك هفته اي هست كه wave II رو خريدم اما هنوز نتونستم با پارلينگو يا آيكون فيس بوك چت كنم.
اگه كسي از دوستان كمكم كنن ممنون ميشم.

خوب مبارک باشه امیدوارم ازش لذت کامل رو ببری
خوب برنامه ی پارلینگو کار می کنه ولی باسه ی من یکی در میون
خوب فیس بوک هم کار می کنه ولی فقط عکس ها رو باز نمی کنه نوشته ها رو باز می کنه
شاید اگه این نرم افزار ها کار نمی کنه مشکل از اینترنت شما باشه
شاید خوب

1clik
10-08-2011, 07:39
سلام دوستان قصد تعويض گوشي خودم samsung jet رو با wave2 رو دارم دوستان
1- آيا واسه اين گوشي نرم افزارهاي خوبي اومده؟
2- اين تعويض رو صلاح ميدونين؟
3- ساپورت نرم افزاريش چطوره؟
4- آيا ميشه تو اين گوشي تم نصب كرد؟
5- مشكلي كه من با جت دارم ذخيره كردن پيامهاس يعني يه تعداد مشخص ميشه ذخيره كرد و بيشتر نميشه آيا ويو2 هم مثل اونه؟
ببخشيد سئوالام بيشتر شد لطفا پاسخ بدين.

leon scott kendy
10-08-2011, 12:50
سلام دوستان قصد تعويض گوشي خودم samsung jet رو با wave2 رو دارم دوستان
1- آيا واسه اين گوشي نرم افزارهاي خوبي اومده؟
2- اين تعويض رو صلاح ميدونين؟
3- ساپورت نرم افزاريش چطوره؟
4- آيا ميشه تو اين گوشي تم نصب كرد؟
5- مشكلي كه من با جت دارم ذخيره كردن پيامهاس يعني يه تعداد مشخص ميشه ذخيره كرد و بيشتر نميشه آيا ويو2 هم مثل اونه؟
ببخشيد سئوالام بيشتر شد لطفا پاسخ بدين.

خوب سلام دوست من
1-خوب نرم افزار های اصلی رو که اگه بخواهی منظورم پلیر با زیر نویس و جی پی اسش هستش رایگانن و بدون مشکل می تونی استفاده کنی
و الان هم خیلی نرم افزار داره و تازه اگه مثلا چیزی جاوا هم خواستی بریزی روش جاواش هم قوی بید و مشکلی نداره
و اگه بخواهی بازی های خفن بکنی نه دیگه اون ها پلی بیدن که با کرک می تونی اون ها هم بازی کنی و مشکلی پیش نیاد
2- خوب ویو 2 الان هم قیمتش خوب بید و هم از لحاظ قطعات گوشی قوی بید ( اگه دوسش می داری بگیر و اگه از چیز دیگه ای خوشت میاد مقایسه کن و اگه اون بهتر بود اون رو بگیر و اگه این بهتر بود این رو بگیر می گم هرجور دوست داری بکن )
3-خوب فقط مال بادا و جاوا رو ساپورت می کنه و همونطوری که گفتم جاواش قوی بید
4- اره می تونی تم روش بریزی و اگه خواستی م یتونی یک نرم افزار دانلود کنی و تمت رو خودت درست کنی
5 این مشکل را الان با بادا 1.2 هست که 1300 تا بیشتر اس ام اس جا نمی شه و وقتی پر شد شما باید یک بکاب بگیری همه ی اینها رو توی مموری کارتت و اونجا بازش کتی و بخونی
البته تو بادا 2 انگار این ظرفیت بیشتر شده ( اطلاع ندارم که بیشتر شده یا کلا این کار رو حذف کردن )

چیز دیگه ای هم خواستی بگو بهت می گم :10:

meitix
10-08-2011, 14:37
سلام
من بین ویو 1 و ویو 2 گیر کردم کدومشو بگیرم به نظر شما ؟
بازیای پولی کرک شدن ؟
ویو 2 فارسی ساپورت هست ؟
ویو 1 با آندروید مشکلی نداره ؟
به نظر شما آندروید روی ویو 2 هم میاد ؟
می ارزه ویو 2 بگیرم صبر کنم تا -- بشه ؟

leon scott kendy
10-08-2011, 16:15
سلام
من بین ویو 1 و ویو 2 گیر کردم کدومشو بگیرم به نظر شما ؟
بازیای پولی کرک شدن ؟
ویو 2 فارسی ساپورت هست ؟
ویو 1 با آندروید مشکلی نداره ؟
به نظر شما آندروید روی ویو 2 هم میاد ؟
می ارزه ویو 2 بگیرم صبر کنم تا -- بشه ؟

خوب نظر من اینه که هر کدوم رو دوست داری بگیری
الان فرقی نداره
بازی های پولیش کرک شده و مشکلی نیست
اره هم ویو یک هم ویو دو فارسی ساپورت می کنن
هر دو تا گوشی ها مشکلی ندارن ولی چون این اندورید به صورت غیر مستقیم باسه ی این گوشی ها زده شده کنده یک جورایی
اصلا نمی تونم فکر کنم که با اون کندی کار کنی
نمی خواد بگی بی ارزه ویو دو هم همین الان می تونی روش نرم افزار های کرک بریزی :31:
رو هر دو ویو یک و دو
باید باسه ی اینکه بازی های کرک رو بریزی فارسی رو بی خیال شی
نمی دونم جدیدا شنیدم که می شه یک کاری کرد فارسی هم داشته باشی ولی قبلا اینجوری بود

من بهت اینجوری می گم هر کدوم رو دوست داری بگیر اگه به گوشی دیگه ای دل نبستی
خوب این دو تا گوشی رو که می خواهی کاری بکنی که کرک بریزی روش باید
فریمور ها یا همون سیستمش رو تغیر بدی به مال کشور های دیگه یا ترکیبی بزنی

Hadi136813
10-08-2011, 17:36
سلام دوستان. میدونین رم این گوشی چنده؟

1clik
10-08-2011, 20:54
دوست عزیز تشکر از پاسختون بازم سئوال:
1- این گوشی ساپورت فارسیش چطوره؟
2- الان بستر نرم افزاری بادا که روش هست کدوم ورزنشه ورزن 2 رو میشه روش نصبید؟
3- صدای گوشی در قیاس با جت چطوریاس؟
4- مقایسه صفحه نمایشش با جت؟

leon scott kendy
10-08-2011, 20:59
سلام دوستان. میدونین رم این گوشی چنده؟

اطلاع ندارم ولی قکر کنم مثل گلکسی اس بید

leon scott kendy
10-08-2011, 21:05
دوست عزیز تشکر از پاسختون بازم سئوال:
1- این گوشی ساپورت فارسیش چطوره؟
2- الان بستر نرم افزاری بادا که روش هست کدوم ورزنشه ورزن 2 رو میشه روش نصبید؟
3- صدای گوشی در قیاس با جت چطوریاس؟
4- مقایسه صفحه نمایشش با جت؟

خوب ساپورت وارسیش عالی بید من که خودم حال می کنم حتی t9 هم فارسی حالیش بید

الان بخری آخرین پکش که 1.2 بید فارسی روش نصب بید
2 هنوز کامل نیامده و بتا بید
3- این گوشی از نظر سخت افزاری و صفحه از جت خیلی قوی تره بهترین lcd روش قرار داره که بعدش دیگه می شه LED بعد اونوقت می خواهی من با جت مقایسه کنم Super clear lcd بیدا
از نظر لمس مشکلی نداره

صداش هم خوبه البته من نمی تونم صدا رو درست بهتون بگم چون خودت باید تست کنی

اگه توی تهران بیدی بهت حتمی می گم برو پاساژ علایدین و اونجا گوشی رو گذاشتن برای دیدن برو ببین این چیز هایی که مثل صدا و صفحه هست خوشت میاد
ولی اگه اونجا صفحه اش رو دیدی یکم دیدی تفکیک رنگش خوب نیست مال گوشی اونجا بید پکیده
البته آخرین باری که من رفتم
صداش هم همونجا که شلوقه ببن
اگه تی آزمایشات می خواهی من تو سایت های دیگه خواندم ویو 2 صداش کمتره از ویو 1 بید
ولی برای من صداش کافی بید
و موزیکم با هنزفریش گوش می دم و مشکلی نبید

1clik
10-08-2011, 21:21
با تشکر نه من تو تبریز هستم و چنین امکاناتی واسه مقایسه فکر نکنم باشه.

leon scott kendy
10-08-2011, 21:49
با تشکر نه من تو تبریز هستم و چنین امکاناتی واسه مقایسه فکر نکنم باشه.

خوب تو اونجایی
هر چیزی می خواهی بپرس من از اینجا بهت می گم
هر چیزی که از دستم بر بیاد
چون من مدت طولانی بید این گوشی رو دارم می تونم تو خیلی از زمینه ها کمک کنم مشکلی داشتی بگو حتی اگه یک بار گفتم و شک داری بگو درست تر توضیح بدم :10:

WOLF PACK
11-08-2011, 13:50
دوستان با نصب bada 2 چه ویژگی های جدیدی اضافه میشه؟

leon scott kendy
11-08-2011, 14:58
دوستان با نصب bada 2 چه ویژگی های جدیدی اضافه میشه؟

اگه حال هر روز عوض کردن رو نداری وایسا تا نسخه ی فاینالش بیاد بعد نصب کن
خوب یک عالمه چیز میز اضافه شده
لیو والپیپر داری مثل اندرویید و خلی چیز های دیگه وی پی هم داری
بهتر شده خوب ولی هنوز ناقصه

1clik
12-08-2011, 00:14
سلام دوست عزيز 1 سوال داشتم ازتون
بنده در انتخاب بين اين دوتا گير كردم لطفا راهنمايي فرماييد؟
htc google nexus 1 , samsung wave2 شما كدوم انتخاب ميكني و چرا؟
انتظارات من از گوشي بشه روش نرم افزار نصب كرد و نرم افزارهاي جالبي واسش باشن (منظورم جاوا نيستش)
دوربين كيفيت خوبي داشته باشه خودم كه جت دارم لااقل ازون پايين تر نباشه
كيفيت صفحه نمايشش خوب باشه حتي تو زاويه باز
محدوديت پيام نداشته باشه
تاچش هم خوب باشه و حساس

1clik
12-08-2011, 00:14
ببخشيد كه سئوالام زياد شد بازهم تشكر از راهنماييتون:11:

Yashar Cross
12-08-2011, 01:51
از نظر نرم افزاری چون نکسوس اندرویده 100 درصد بهتره کیفیت ساخت بهتریم داره ولی دوربین ویو یکم بهتره به نظرم اگه پول داری نکسوس اس سامی بگیر در ضمن سری نکسوس اپدیتش هلوه...باز تصمیم با خودته...:10:
دوستدار شما یاشار

black years
12-08-2011, 21:40
سلام به همه دوستان .
من امروز این گوشیو خریدم و فارسیو به صورت خیلی عالی ساپورت می کنه فقط یه سوال که همراش باید رم 2 گیگ هم باشه آخه واسه من نبود .
همچنین برا شما هم اون قسمت پلاستیکیش بصورت شفافه و داخل گوشی هم مشخص میشه .

mouzi4us
12-08-2011, 23:14
سلام به همه دوستان .
من امروز این گوشیو خریدم و فارسیو به صورت خیلی عالی ساپورت می کنه فقط یه سوال که همراش باید رم 2 گیگ هم باشه آخه واسه من نبود .

مبارک باشه ، چند گرفتی ؟؟ با گارانتی بی گارانتی ؟

Yashar Cross
12-08-2011, 23:50
سلام به همه دوستان .
مبارکه داش:20:
برای منم رم نداشت...ارزش نداره 2گیگ برو یه رم 8 کلاس بالا بگیر بعد برو حالشو ببر...
در مورد پلاستیک برای من تو نور افتاب شفاف که نه ولی یجورایی معلومه مشکلی نداره...
باز سوالی بود درخدمتم:10:
دوستدار شما یاشار

legolas 224
13-08-2011, 05:25
سلام دوستان :دی
من یه سوال دارم
1.آیا بین wave 1 & wave 2 تفاوت نرم افزاری و سیستم عامل ( از لحاظ ورژن) وجود داره؟
2.مثلا الان من میتونم ویو1 رو به bada 1.2 ببرم؟ به bada 2 چی؟
3.ویو 2 برتری نسبت به سیستم عامل و نرم افزار نسبت به ویو 1 نداره؟
ممنون:20:

mohsenfhm
13-08-2011, 08:30
من یه سوال دارم
1.آیا بین wave 1 & wave 2 تفاوت نرم افزاری و سیستم عامل ( از لحاظ ورژن) وجود داره؟

تفاوت خاصي ندارن ! صفحه نمايش ويو 1 3.3 اينچي هست و براي ويو2 3.7 اينچي :13:يه زره هم كيفيت صفحه نمايش ويو1 بهتره :46:

از لحاظ نرم افزاري هم نگران نباشيد ، براحتي ميتونيد آپديت كنيد .

انتخاب بين اين دو كاملا سليقه اي هست :13: مثلا من ويو 1 رو پسند كردم :40:

leon scott kendy
13-08-2011, 12:28
من یه سوال دارم
طبق گفته ی دوستمون که گفتن سلیقه ای بید
ولی اگه درستش رو بخواهی اینجوری بهت می گم
اگه بخواهی رنگ سیاه سفید رو تو گوشیت واقعا سیاه ببنی باید ویو 1 بخری که super amo led بید
اگه بخواهی تعداد رنگ های بیشتر و روشن تر ببنی ویو دو که super clear lcd هست
تفاوتشون اینه
البته تا دو تا صفحه در کنار هم نباشن و یک فایل اچ دی رو پخش کنی ایمجوری حس نمی شه وقت Lcd رنگ سیاه رو سیاه نشون نمی ده پیکسل ها روشن بیدن ولی توی amoleed که ویو یک بید تو نمی تونی بفهمی صفحه خاموشه یا روشنه چون تو رنگ مشکی یک جورایی پیکسل خاموش می شه و مصرف گوشی کمتر می شه
و باتری بیشتری نگه می داره

من خودم ویو دو رو دوست داشتم و گرفتم

سوالی دیگه بود بازم بگید :10:

black years
13-08-2011, 16:26
مبارک باشه ، چند گرفتی ؟؟ با گارانتی بی گارانتی ؟

مرسی . با گارانتی گیر نیاوردم فروشنده گفت با گارانتیش نیست ، من 290 گرفتم .

black years
13-08-2011, 19:07
سلام به همه دوستان بادائی .
میخوام یه رم 8 گیگ میکرو واسه ویو 2 بگیرم لطفا راهنمایی کنید از چه برندی با چه کلاسی باشه .
ADATA-SanDisk-Trancend-KingMax
بین این چهار برند کدومشون بهتره ( سرعتش بالا باشه ) اینجا من سه کلاس گیر آوردم 1و2و4 آیا از کلاس 4 بالاتر هم هست لطف کنین اگه قیمتش رو هم میدونین بگین .

legolas 224
13-08-2011, 19:26
تفاوت خاصي ندارن ! صفحه نمايش ويو 1 3.3 اينچي هست و براي ويو2 3.7 اينچي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]يه زره هم كيفيت صفحه نمايش ويو1 بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از لحاظ نرم افزاري هم نگران نباشيد ، براحتي ميتونيد آپديت كنيد .

انتخاب بين اين دو كاملا سليقه اي هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثلا من ويو 1 رو پسند كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق گفته ی دوستمون که گفتن سلیقه ای بید
ولی اگه درستش رو بخواهی اینجوری بهت می گم
اگه بخواهی رنگ سیاه سفید رو تو گوشیت واقعا سیاه ببنی باید ویو 1 بخری که super amo led بید
اگه بخواهی تعداد رنگ های بیشتر و روشن تر ببنی ویو دو که super clear lcd هست
تفاوتشون اینه
البته تا دو تا صفحه در کنار هم نباشن و یک فایل اچ دی رو پخش کنی ایمجوری حس نمی شه وقت Lcd رنگ سیاه رو سیاه نشون نمی ده پیکسل ها روشن بیدن ولی توی amoleed که ویو یک بید تو نمی تونی بفهمی صفحه خاموشه یا روشنه چون تو رنگ مشکی یک جورایی پیکسل خاموش می شه و مصرف گوشی کمتر می شه
و باتری بیشتری نگه می داره

من خودم ویو دو رو دوست داشتم و گرفتم

سوالی دیگه بود بازم بگید :10:
ممنون از دوستان :20:
پس یعنی اگه بخوام رنگ ها رو طبیعی طبیعی ببینم باید ویو 1 رو بردارم :20:
بعد من اینطوری فهمیدم از حرفتون : تو ویو 1 برای اینکه رنگ سیاه رو نشون بده پیکسل هارو خاموش میکنه .
تا رنگ طبیعی به نظر برسه . ( درست گفتم؟)
1.سرعتشون چطوره؟: دی ( عالی ؟، خوب؟، متوسط؟، بد ؟)
2.بعد شمایی که ویو دارین بگین نرم افزار و بازی واسش خوب پیدا میشه؟
3.اصلن بازی هاش مثل اندروید با کیفیت هستن؟
4.اگه بخوام واسه بازی و برنامه روش اندروید بریزم ( تو ویو1 منظورمه) انتخاب خوبیه؟ یعنی بازی هارو به خوبی و با کیفیت پخش میکنه؟ سرعت گوشی چقدر میاد پائین؟
5.فایل های ویدئویی با کیفیت 720p رو به خوبی پخش میکنه؟

بازم ممنون :46::10:

leon scott kendy
13-08-2011, 23:17
ممنون از دوستان :20:
پس یعنی اگه بخوام رنگ ها رو طبیعی طبیعی ببینم باید ویو 1 رو بردارم :20:
بعد من اینطوری فهمیدم از حرفتون : تو ویو 1 برای اینکه رنگ سیاه رو نشون بده پیکسل هارو خاموش میکنه .
تا رنگ طبیعی به نظر برسه . ( درست گفتم؟)
1.سرعتشون چطوره؟: دی ( عالی ؟، خوب؟، متوسط؟، بد ؟)
2.بعد شمایی که ویو دارین بگین نرم افزار و بازی واسش خوب پیدا میشه؟
3.اصلن بازی هاش مثل اندروید با کیفیت هستن؟
4.اگه بخوام واسه بازی و برنامه روش اندروید بریزم ( تو ویو1 منظورمه) انتخاب خوبیه؟ یعنی بازی هارو به خوبی و با کیفیت پخش میکنه؟ سرعت گوشی چقدر میاد پائین؟
5.فایل های ویدئویی با کیفیت 720p رو به خوبی پخش میکنه؟

بازم ممنون :46::10:
رفیق اگه بخواهی رنگ ها رو طبعی ببنی ویو 2 بهتره
.ویو 1 رنگ سیاه سفید رو بهتر نشون می ده
نوچ ولی یک جورایی درست می گی فقط برای رنگ مشکی رنگ های دیگه اش از Super clear lcd که ویو دو بید کمرنگ تره
خوب من رفیقم گلکسی گرفت منم ویو دو وقتی کنار همین من یکم ناراحت می شم چون رنگ مشکی اون خیلی بهتره و یک جورایی واقعا سیاه بید ولی مال من چون پیکسل رو شن بید یکم نورش بیشتره و یک موج سفیدی روی خودش داره
اما وقتی یک ویدیو می زاریم که تمام رنگی بید گوشی من رنگ ها رو بهتر نشون می ده و اون رفیقم یکم کم میاره ولی ویدیو که رنگ سیاه رو داره خوب معلومه اون
همون صفحه ای که روی گلگسی اس بید روی ویو یک بید Super amo LED
اگه نظر من رو بخواهی تو گوشی های جدید عالی رو می دم
من در کنار کسانی که نوکیا یا اپل 4 داشتن وایسادم و یک جورایی کم نمی یاره و حال م یکنی من می گم عالی
البته نظرم نصبت به این گوشی بید
من خودم اول م یخواستم موتورا بگیرم ولی دیگه دیدم این خوفه
اگه مصرفت کم باشه و برای یک 15 مینی تو مترو و اتوبوس و وقتی تو خونه حوصلت سر رفت خوبه ولی اگه خوره گیم باشی دیگه بخواهی تش رو در بیاری از تو روز 24 ساعت 32 ساعت پاش باشی الان بادا نمی تونه جوابت رو بده حدود چند ماه دیگه می تونه جوابت رو بده :46:

اکا اگه اینترنت خفن داری و بازی رایگان بخواهی دانلود کنی و کرک نکنی مثل من باشی جوابت رو می ده اما اگه بخواهی بخوریش خوب کرک کنی حله چون بیشتر بازی های خفن گرافیکی پولی بید

شرمنده این رو می گم ولی بازی هایی که باسه ی بادا زده می شه البته منظورم پر حجماش بید از اندرویید سر تره چون بازی های بادا برای سری گوشی زده می شه نه همه

چی می گه بابا همون اسفالت 5 که اومده باسه ی اندروید اول روی ویو 1 نصب بود که مال بادا بود بعدش باسه ی اندروید اومد مثلا اسفالت رایگانه (البته تو کشور کره ) تو فروشگاش

اندروید الان بریزی چون هنوز خوب درستش نکردن خوب گوشیت کند می شه و کلا کنده طبق ویدیو هایی که من دیدم وقتی بک رو می زنی یک 3 ثانیه بعد کار م یکنه و یا البته کمتر
البته یک بدی رو خود گوشی نمی تونی اندروید بریزی باید روی رم خارجیت اندروید بریزی

ببین این گوشی از نظر تشکیلات و همه چیز با galaxy s یکی بید و هیچ مشکلی تو سرعت و اینا نداره
تنها مشکلی که من الان باهاش پیدا کردم این بود که با این سیستم عامل بادا 1.2 فایل های فلش تا 16 مگ ساپورت می شن و من فایل های بیشتر رو می ریزم جواب نمی ده
و یک بدیش این بید که نمی تونی فایل های آفیس رو ویرایش کنی

بازم سوال داری بپرس من هرچی بلدم می گم
امیدوارم کارت رو راه انداخته باشم

leon scott kendy
13-08-2011, 23:24
سلام به همه دوستان بادائی .
میخوام یه رم 8 گیگ میکرو واسه ویو 2 بگیرم لطفا راهنمایی کنید از چه برندی با چه کلاسی باشه .
ADATA-SanDisk-Trancend-KingMax
بین این چهار برند کدومشون بهتره ( سرعتش بالا باشه ) اینجا من سه کلاس گیر آوردم 1و2و4 آیا از کلاس 4 بالاتر هم هست لطف کنین اگه قیمتش رو هم میدونین بگین .

سلام رفیق
من خودم این ورو اون می گشتم برای اینکه یک رم خوب بگیرم تو فکرم بود یک 32 بگیرم و اونجا بحث می کردم که چه کلاسی بگیرم
خوب ولی خوب بی خیال شدم و رم 8 ساندیسک گرفتم
کلاسش هم دو بید
کلاس دو سرعتش تا 7 یا 8 مگ بالا می ره ولی حالت عادی روی 4.5 مگ بید
و سرعت 4 مگ بر ثانیه برای فایل های اچ دی خوبه یعنی نهایت سرعت فایل های پخش اچ دی و ضبطش بید
اگه رمت بالا تر از 8 گیگ بید حتمی بهت می گم سری 4 بگیری اگه 8 بید سری 2 هم بسه و مشکلی نمی یاره
من حتی گوشی رو به تلویزیون وصل می کنم و از توش فایل های فول Full Hd رو پخش م یکنم و هیچ کندی توش نمی بینم
خوب وقتی کلاس بالا باشه سرعت نشون دادن عکس ها و اینجور چیز ها خوب بیشتر می شه
تنها مشکلی که من از کلاس دو م یتونم بگیرم اینه که وقتی وارد گالری م یشوم و می گم همه چیز رو تو گوشی نشون بده یک 5 تا 10 ثانیه ای باید وایسم تا لود کنه همه رو
اگه کلست بالا تر باشه این حرکت تند تره و زمانش کمتر می شه
البته برای بازی ها و این ها هم فرقی نداره همین که بالای 4 مگ بید برای بازی ها بسه و مشکلی نمی یاره

رمت رو که خریدی تنها تستی که من می گم بکن بنداز تو گوشی و با کیفت HD یک دقیقه فیلم برداری کن و بعد همون رو پخش کن اگه ارور داد و این حرف ها سرعت رمت کمه اگه کند نشون می داد سرعت رمت بازم کمه
خوب حالا بازم چیز گنگی بود بپرس

legolas 224
13-08-2011, 23:35
بازم ممنون :20:

اگه مصرفت کم باشه و برای یک 15 مینی تو مترو و اتوبوس و وقتی تو خونه حوصلت سر رفت خوبه ولی اگه خوره گیم باشی دیگه بخواهی تش رو در بیاری از تو روز 24 ساعت 32 ساعت پاش باشی الان بادا نمی تونه جوابت رو بده حدود چند ماه دیگه می تونه جوابت رو بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه منکه خوره بازی نیستم :دی اما از بازی هم با این سنم بدم نمیاد ( این اولین باریه که میخوام گوشی سیستم عامل دار بگیرم میخوام نهایت استفاده رو ببرم )

گه اینترنت خفن داری و بازی رایگان بخواهی دانلود کنی و کرک نکنی مثل من باشی جوابت رو می ده اما اگه بخواهی بخوریش خوب کرک کنی حله چون بیشتر بازی های خفن گرافیکی پولی بید
خب کرک کردن مشکلی نمیاره؟
راستی بیشترین حجم بازی های خوبش میدونید چنده ؟ که مطمئن بشم بازیهاش خوبه مثل ایفون و اینا :20:
اینم جواب بدین ممنون میشم

.فایل های ویدئویی با کیفیت 720p رو به خوبی پخش میکنه؟
ممنون

leon scott kendy
14-08-2011, 00:24
بازم ممنون :20:

نه منکه خوره بازی نیستم :دی اما از بازی هم با این سنم بدم نمیاد ( این اولین باریه که میخوام گوشی سیستم عامل دار بگیرم میخوام نهایت استفاده رو ببرم )

خب کرک کردن مشکلی نمیاره؟
راستی بیشترین حجم بازی های خوبش میدونید چنده ؟ که مطمئن بشم بازیهاش خوبه مثل ایفون و اینا :20:
اینم جواب بدین ممنون میشم

ممنون

خوب اگه همین قدر پول م یخواهی بدی این گوشی عالی بید و مطمعن باش ازش لذت می بری اما البته خبری هست که م یگن ویو 3 داره میاد

نه کرک کردن مشکلی پیش نمی یاره ولی من خوشم نمیاد زیاد کرک کنم و من شخصا این کار رو نمی کنم
من بیشترین حجم بازی که دیدم برای حدود 1.2 گبگ لود یک بازی استراتژیک بود یادم نمی یاد دقیق بازیش چی بود ولی بالای 1 گیگ بود
ولی بازی های عادیش که گرافیک خفن دارن از 500 مگ به بالا بید تا 800 اینا
البته بازی های گرافیکی خفن و حجم پایین هم زیاد هست الان مثلا من یک بازی مثل فرار از زندان که گیر کردم توش 17 مگ بید ولی به هر کی نشون می دم میگه دمو بید :31:
از لحاظ خفن بودن واقعا خفن بید مشکلی نداری
من الان خودم م یخوام بازی های حجم بالاش رو بگیرم ویندوز عوض کنم رایگاناش رو که حجم بالا دارن می گیرن
این هفته خبرش رو می گم

بابا رفیق سوال های اینجوری نپرس این گوشی تنها چیزیش که می شه اهمیت نداره اینه چون مثل اب خوردن پخشش می کنه
داره با این کیفیت فیلم برداری م یکنه بعدش می گه سرعت پخشش چه جوری بیدمی تونه ویدیو رو با پسوند 3gp به 720 تبدیل کنه بعد اینجوری می گی :13:

تنها مشکلی که من تو کندی پخش کردن می بینم فایل های mkv بید که یکم طولش می ده حدود 1 یا 2 ثانیه و همین
بازم بود بگو جواب بدیم از سوال اسون تا سخت اصلا سوال نداری یک چیزی بگو که خریدی مشکلی نداشته باش

rozysara
14-08-2011, 19:17
منم بالاخره ویو تو گرفتم 270 تومن تو تبریز البته یه مموری 1 گیگ سامسونگ روش بود دهن فروشنده رو سرویس کردم تا به این قیمت گرفتم
الان چیکارا باید بکنم ؟
چیا نصب کنم ؟

turokpooria
14-08-2011, 20:27
آقا این پوستما روکند چطوری باید گوشی رو تو حالت mass storage گذاشت؟ چرا این کایز انقدر گیره تو آپدیت بجز اونم کاری نمیکنه؟ میشه بازی که از سایت دیگس و رایگانه برای اسپوف استفاده کرد؟(اگه اره برام بذارید) ممنون میشم

4870x2
14-08-2011, 20:46
.ویو 1 رنگ سیاه سفید رو بهتر نشون می ده
نوچ ولی یک جورایی درست می گی فقط برای رنگ مشکی رنگ های دیگه اش از Super clear lcd که ویو دو بید کمرنگ تره
خوب من رفیقم گلکسی گرفت منم ویو دو وقتی کنار همین من یکم ناراحت می شم چون رنگ مشکی اون خیلی بهتره و یک جورایی واقعا سیاه بید ولی مال من چون پیکسل رو شن بید یکم نورش بیشتره و یک موج سفیدی روی خودش داره
اما وقتی یک ویدیو می زاریم که تمام رنگی بید گوشی من رنگ ها رو بهتر نشون می ده و اون رفیقم یکم کم میاره ولی ویدیو که رنگ سیاه رو داره خوب معلومه اون
همون صفحه ای که روی گلگسی اس بید روی ویو یک بید Super amo LED

یکم تخصصی ترش می کنیم !: دی
ببینین وقتی توی LCD ها تصویری میبینین یه لایه وجود داره که یکم نور به پیکسل ها میتابونه تا بهتر دیده بشن .... این نور بی رنگه !... ولی وقتی به رنگ سیاه میخوره ... رنگ سیاه رو روشن می کنه...و این سیاه روشن شده به نظر کمی خاکستری میاد ...
ولی توی OLED این لایه وجود نداره... هر پیکسل خودش نور خودش رو تامین می کنه...و وقتی رنگ سیاه قراره نشون بده کلا هیچ نوری نیست که به نظر خاکستری بایدش...
برای نبود همین لایه اکثر رنگ ها توی OLED غلیظ به نظر میرسن ( چون کمی تیره تر از LCD ها نشون میده ... )
در مورد رنگ سفید ولی برتری با LCD ها و به خصوص IPS هاست ....
چون پیکسل ها خیلی نمیتونن از خودشون نور بدن و " سفید " به نظر بیان !
.
.
iPhone 4(Retina)-LG Optimus Black (Nova IPS)-SamSung Galaxy S ( Super Amoled)m

leon scott kendy
15-08-2011, 11:32
آقا این پوستما روکند چطوری باید گوشی رو تو حالت mass storage گذاشت؟ چرا این کایز انقدر گیره تو آپدیت بجز اونم کاری نمیکنه؟ میشه بازی که از سایت دیگس و رایگانه برای اسپوف استفاده کرد؟(اگه اره برام بذارید) ممنون میشم

سلام ببخشید نبودم
از توی منو برو setting بعدش برو تو connectivity بعد هم صفحه رو بده پایین یکی مونده به ته نوشته USB Utilities بزن روش بعد حالا mass steragr رو نوشته دیگه حالا هر کاری که م یخواهی بکن
اره کایز خیلی گیر می ده مثلا الان من هم باهاش مشکل پیدا کردم و همش ارور می ده و خودش رو می بنده
شما بازی رو دانلود می کنی از هر کجا و بعد روی یک برنامه ی راسگان اسپوف می کنی
حالا اون بازی که م یخواهی اسپوف کنی روی رایگانه م یتتونی از هر جا دانلود کنی من سایتی نمی شناسم پدا م یکنم بهت م یگم

leon scott kendy
15-08-2011, 11:39
منم بالاخره ویو تو گرفتم 270 تومن تو تبریز البته یه مموری 1 گیگ سامسونگ روش بود دهن فروشنده رو سرویس کردم تا به این قیمت گرفتم
الان چیکارا باید بکنم ؟
چیا نصب کنم ؟

خوب سلام رفیق مبارکت باشه و حالش رو ببری
چیزی در مورد گوشیت نمی پرسم
ولی یکم برات توضیح می دم
اگر بخواهی ننرم افزار های کرک رو نصب کنی باید فریمور گوشت یا همون سیستمش رو عوض کنی تا بتونی نرمافزار کرک استفاده کنی ولی اگه نخواهیمشکلی نیست رایگان هم زیاد بید

خوب باید ببنی فریمور گوشیت چیه بروی توی Settings بعدبیا پایین تا About phone رو ببنی رویش بزن بعدش system info حالا اونجا نوشته Soft version می فهمی بادا چند بیدی و خط پایینش 5 حرف اخرش مهمه مثلا اگه
JPKA1 باشه این اخرین فریمور فارسی کامل بید که اومده
خوب اگه م یخواهی می خواهی می توانی با خود گوشی نرم افزار دانلود کنی با سامسونگ اپز اگه هم نخواستی با کامپیتر با نرم افزار kies که با خود گوشی باید سی دیش رو می گرفتی حالا نگرفتی باید دانلود کنی می تونی
دانلود کنی و استفاده کنی
اگر دنبال نرم افزار خاصی هستی بگو
هر چیزی که دوست می داری

rozysara
15-08-2011, 11:50
خوب سلام رفیق مبارکت باشه و حالش رو ببری
چیزی در مورد گوشیت نمی پرسم
ولی یکم برات توضیح می دم
اگر بخواهی ننرم افزار های کرک رو نصب کنی باید فریمور گوشت یا همون سیستمش رو عوض کنی تا بتونی نرمافزار کرک استفاده کنی ولی اگه نخواهیمشکلی نیست رایگان هم زیاد بید

خوب باید ببنی فریمور گوشیت چیه بروی توی Settings بعدبیا پایین تا About phone رو ببنی رویش بزن بعدش system info حالا اونجا نوشته Soft version می فهمی بادا چند بیدی و خط پایینش 5 حرف اخرش مهمه مثلا اگه
JPKA1 باشه این اخرین فریمور فارسی کامل بید که اومده
خوب اگه م یخواهی می خواهی می توانی با خود گوشی نرم افزار دانلود کنی با سامسونگ اپز اگه هم نخواستی با کامپیتر با نرم افزار kies که با خود گوشی باید سی دیش رو می گرفتی حالا نگرفتی باید دانلود کنی می تونی
دانلود کنی و استفاده کنی
اگر دنبال نرم افزار خاصی هستی بگو
هر چیزی که دوست می داری

ممنون بابت توضیحاتتوت
اول از همه باید بگم که گوشی فوقالعاده ای هستش باور نمیکردم با این قیمت همچین گوشی گیرم بیاد
اما سی دی که همراه گوشی بود ورژم 1.5 که با اون نتونستم نرم افزار نصب کنم url host اررور میداد بعد 2.2 رو دانولد کردم که اونم اپس نداشت اد کردم ولی موقع نصب نرمافزارهای دانلود شده مینوشت app installation falid که اونم نشد الان رفتم ورژن 2.0.0.11014 رو دانلود کردم ببینم چی میشه
راستی میخواستم به ورژن 2 بتا اپدیت کنم اخه ورژن گوشی من همونیه که شما گفتید چون میگن تو ورژن دو نو و گالریش خیلی قشنگ شده ولی الان تم اندروئید رو واسه گوشی دانلود کردم و فعلا با همین سر میکنم نمیدونم تو ورژن 2 بازی کرک شده نصب میشه یا نه ؟
بای هم بازی های جدید hd رو چطوری باید دانلود و نصب کنم ؟ باید فریمور گوشی رو عوض کنم ؟ و اینکه با چه روشی نرم افزار ها رو نصب کنم همون گیم های اچ دی شو میگم

rozysara
15-08-2011, 12:47
ای ول بالاخره با روشی که شما گفتید نصب شد

Highbury
15-08-2011, 13:23
برنامه های پلیر، دیکشنری های لانگمن و اکسفورد،برنامه های پزشکی و...داره؟
تو فیس بوک مشکلی نداره؟

DaaVooD
15-08-2011, 13:35
درود. روند افت قیمت این 2 گوشی کی میخاد متوقف شه؟ آخرین قیمت Wave I و Wave II به ترتیب 290 و 280 تومنه :-0
من و خیلی دیگه برای ویو I حدودن 500 تومن پول دادیم!! خنده داره گوشی با این قابلیتها انقد بخوره تو سرش!

rozysara
15-08-2011, 14:51
حذف شود ...................

Makan_noor
15-08-2011, 17:34
برنامه های پلیر، دیکشنری های لانگمن و اکسفورد،برنامه های پزشکی و...داره؟
تو فیس بوک مشکلی نداره؟
پلیر برای نمایش زیرنویس وجود داره ولی پلیری که با نصبش بشه فرمت های مختلف رو پخش کرد خیر. برای دیکشنری برنامه ی mdict وجود داره که البته پولیه و باید گوشی -- بشه تا این برنامه اجرا بشه.توش میشه انواع گلاسوری ها رو ریخت و از اونجایی که نظیر این برنامه تو ویندوز موبایل هم هست و فرمت گلاسوری هاشون یکیه می تونید به ده ها گلاسوری دسترسی داشته باشین.کلاینت فیس بوک کار میکنه منتاها به خاطر فیل بودن عکس ها رو نشون نمیده.اگه منظورتون از برنامه ی پزشکی برنامه های تخصصی مثل up to date هستش خیر.خوراک پزشکان سیتم عامل ویندوز موبایل و ios هستش.

leon scott kendy
15-08-2011, 19:06
ممنون بابت توضیحاتتوت
اول از همه باید بگم که گوشی فوقالعاده ای هستش باور نمیکردم با این قیمت همچین گوشی گیرم بیاد
اما سی دی که همراه گوشی بود ورژم 1.5 که با اون نتونستم نرم افزار نصب کنم url host اررور میداد بعد 2.2 رو دانولد کردم که اونم اپس نداشت اد کردم ولی موقع نصب نرمافزارهای دانلود شده مینوشت app installation falid که اونم نشد الان رفتم ورژن 2.0.0.11014 رو دانلود کردم ببینم چی میشه
راستی میخواستم به ورژن 2 بتا اپدیت کنم اخه ورژن گوشی من همونیه که شما گفتید چون میگن تو ورژن دو نو و گالریش خیلی قشنگ شده ولی الان تم اندروئید رو واسه گوشی دانلود کردم و فعلا با همین سر میکنم نمیدونم تو ورژن 2 بازی کرک شده نصب میشه یا نه ؟
بای هم بازی های جدید hd رو چطوری باید دانلود و نصب کنم ؟ باید فریمور گوشی رو عوض کنم ؟ و اینکه با چه روشی نرم افزار ها رو نصب کنم همون گیم های اچ دی شو میگم

من کاملا مخالفم که بادا دو رو نصب کنید
منظورم الان بید چون هنوز خیلی چیز ها روش کالم نشده و باید تا آخر تابستون وایسید تا نسخ ی کاملش بیاد
الان روز بادا دو هیچ بازی کرکی نمی تونید نصب کنید چون هنوز نسخ هی اصلیش نیامده که بخواد کرک بشه

بازی های اچ دی حجمشون زیاده
شما تو فروشگاه ایران که چیزی مجانی و خوب پیدا نمی شه البته هستا ولی باید بگردی 10 تا تو 100 بید
ولی با کایز که بتونه وصل بشه به سامسونگ اپز کشورت رو تغیر بده مثلا بزن کره برو اسفالت 5 رو دانلود کن که رایگان هم بید
کاملا هموجوری که بقیه بازی ها رو نصب می کنی
اگههر زور می تونی سیتم گوشیت رو عوض کنی بادا 2 نصب کن اگه نم یخواهی صبر کن

---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------

درود. روند افت قیمت این 2 گوشی کی میخاد متوقف شه؟ آخرین قیمت Wave I و Wave II به ترتیب 290 و 280 تومنه :-0
من و خیلی دیگه برای ویو I حدودن 500 تومن پول دادیم!! خنده داره گوشی با این قابلیتها انقد بخوره تو سرش!

خوب سامسونگ می خواد سری ویو رو ارزون تر از سری های دیگه بزنه چون گوشی عامه بید
البته فکر کنم بادا دو بیاد بکشه بالا قیمتش :10:

rozysara
16-08-2011, 13:34
تو بادا 2 چطوری میشه ویدجت به صفحه اصلی اضافه کرد ؟

leon scott kendy
16-08-2011, 14:04

متاسفانه من هنوز نصب نکردم و اطلاعی ندارم ولی باید مثل بادا قبلی باشه یا پایین صفحه چیزی داشته باشه با شایدم دستتون رو صفحه نگه دارین تا چیزی باز بشه نمی دونم
شرمنده
:31:

Yashar Cross
16-08-2011, 14:09
سلام داود جون خوبی؟:20:
به خدا منم موندم اصلا باورش سخته اینقدر افت کرده باشه وقتی منویو2 گرفتم 400 تومن بود گفتم افتشو کرده اما!!!!اینطوری پیش بره ماه دیگه با استار قیمتش یکیه:31:...یکی بره به سامی بگه بادا میون مردم جا افتاده اینقدر قیمتشو نیاره پایین:31:

شما مگه به بادا 2 فلش کردید؟
دوستدار شما یاشار

rozysara
16-08-2011, 14:26
اره 2 روزه گوشی رو خریدم طاقت نیاورزدم به ورژن بتا اپدیت کردم کلا خیلی قشنگ شدهایکون های منو رو هم میشه تو صفحه دسکتاپ قرار داد ولی اون ویدجت هایی که قبلا بود مثل ساعت دیگه پیدا نرکدم

black years
16-08-2011, 20:57
سلام به همه دوستان ، داشتم با گوشی ور میرفتم و تو قسمت ویدجت چنتایی به صفحه اضافه کردم و شده 7 صفحه اما نمیتونم به حالت قبل که 3 صفحه ای بود برگردونم .
3 تا سوال دیگه هم دارم :
1- اینکه میشه به منو گوشی ایکون اضافه کرد ؟
2- تو قسمت ویدجت برنامه هایی که هست تو کدوم قسمت گوشی هستن ؟
3- از طریق کامپیوتر چطور میشه از سایت سامسونگ اپس دانلود کرد ؟
ببخشید که سوالاتم زیاد شدن .

leon scott kendy
16-08-2011, 21:12
سلام به همه دوستان ، داشتم با گوشی ور میرفتم و تو قسمت ویدجت چنتایی به صفحه اضافه کردم و شده 7 صفحه اما نمیتونم به حالت قبل که 3 صفحه ای بود برگردونم .
3 تا سوال دیگه هم دارم :
1- اینکه میشه به منو گوشی ایکون اضافه کرد ؟
2- تو قسمت ویدجت برنامه هایی که هست تو کدوم قسمت گوشی هستن ؟
3- از طریق کامپیوتر چطور میشه از سایت سامسونگ اپس دانلود کرد ؟
ببخشید که سوالاتم زیاد شدن .

خوب تو صفحه ی اصلی که هستی اون بالا سمت راست نوشته widget اونو بزن حالا گوشی رو تو دستت برگردون و افقی کن حالا حالا بالای هر صفحه یک علامت منفی بید اون رو بزن حله کم می کنه

خوب هر برنامه ای که دانلود می کنی غیر از جاوا توی همون منو اصلی ایکمونش میاد و تو بادا 2 می تونی بندازی رو صفحه

اینو نفهمیدم چی گفتی
اگه ویدیج رو م یخواهی همون طوری که گفتم وقتی دکمه WIDGET رو ی زنی پایین صفحه بید و اگه گوشی رو بچرخونی م یتونی صفحه کم و زیاد کنی

خوب باید کایز رو دانلود

بچه ها من این کایز جدید ه رو گرفتم چه قدر سخته چه جوری به سامسونگ اپز وصل می شه ؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

اره 2 روزه گوشی رو خریدم طاقت نیاورزدم به ورژن بتا اپدیت کردم کلا خیلی قشنگ شدهایکون های منو رو هم میشه تو صفحه دسکتاپ قرار داد ولی اون ویدجت هایی که قبلا بود مثل ساعت دیگه پیدا نرکدم

بخاطره نسخ ی بتاش بید نترس فاینالش بیاد حله

rozysara
16-08-2011, 21:24
به به ادم تو این انجمن حال میکنه تا سوال نپرسیده جوابش میرسه دم همتون گرم
میخاستم بدونم که برای نصب بازی های -- شده باید وؤژن خاصی از فریمور رو رو گوشیم بریزم و این که من از بادا 2 میتونم به اون ورژن دانگرید کنم ؟

leon scott kendy
16-08-2011, 21:40
به به ادم تو این انجمن حال میکنه تا سوال نپرسیده جوابش میرسه دم همتون گرم
میخاستم بدونم که برای نصب بازی های -- شده باید وؤژن خاصی از فریمور رو رو گوشیم بریزم و این که من از بادا 2 میتونم به اون ورژن دانگرید کنم ؟

خوب من بادا دو رو کلا اطلاع ندارم که نسخه ی بتا بید
ولی خوب فکر کنم کلا باید برگردی عقب
حالا باز خبر ندارم فهمیدی به ما هم بگو

Yashar Cross
17-08-2011, 00:43
باید به jpka1 فلش کنی(بادا1.2) بعد دوتا فایل اپدیت بزنی تو رگهای گوشیت:31: بدون هیچ تیکی...
حالا با این حال که بادا2 فعلا بتا ست چجوریه خوبه یا عالیه یکم تعریف کن اگه خوبه ما هم بزنیم؟راستی ایکون های صفحت 4 در 4 شده مثل گلکسی؟
دوستدار شما یاشار

leon scott kendy
17-08-2011, 00:48
باید به jpka2 فلش کنی(بادا1.2) بعد دوتا فایل اپدیت بزنی تو رگهای گوشیت:31: بدون هیچ تیکی...
حالا با این حال که بادا2 فعلا بتا ست چجوریه خوبه یا عالیه یکم تعریف کن اگه خوبه ما هم بزنیم؟راستی ایکون های صفحت 4 در 4 شده مثل گلکسی؟
دوستدار شما یاشار

می گم یاشار جان یک سوا این jpka2 چه فرقی با 1 داره ؟
اره من که عکس اش رو دیدم چهار تایی شده حالا بذار خودش هم بگه

Yashar Cross
17-08-2011, 00:56
leon جان (اسمتو نمیدونم!) اشتب کردمjpka1 هستش نه 2:31:
دوستدار شما یاشار

leon scott kendy
17-08-2011, 04:08
leon جان (اسمتو نمیدونم!) اشتب کردمjpka1 هستش نه 2:31:
دوستدار شما یاشار
من محمد هستم

ببین اخه من یک جایی دیده بودم 2 رو یادم نیست کجا فکر کنم تو ابدیت های خود کایز حالا نم یدونم مطمعنی اشتب دیدم
فکرک کنم چون یادم نیست

rozysara
17-08-2011, 04:18
باید به jpka1 فلش کنی(بادا1.2) بعد دوتا فایل اپدیت بزنی تو رگهای گوشیت:31: بدون هیچ تیکی...
دوستدار شما یاشار

در مورد بادا 2 باید بگم رو گرافیکش خیلی کار کردن واقعا گوشی قشنگ تر شده الانم دلم نمیاد برگردم رو بادا 1 اما به خاطر نرم افزار چیکار کنم مجبورم
گالریش خیلی بهتر شده یه چیز تو مایه های اندروئید
منوشم که 4 *4 سرعتشم که خوبه مشکل خاصی هم با این فریمور ندارم بجز همون نصب نرم افزار تو این فریمور رو نصب بازی کرک شده بد جور گیر میده با 1.2 بعضی ازی ها رو نصب کرده بودم ولی با 2 نشد
مشکل دیگه ای هم که با بادا 2 داشتم این بود که بعد نصب تم صفحه گوشی ابی شد و ریستار شد و ایکون های منو عوض نمیشه فارسی هم که نداره غیر اینها مشکل دیگه ای نداره
راستی تو بادا 2 صفحه اصلی و منو با پینچ انگشتا مثل اندروئید میشه و موقع تماس گرفتن و اومدن مسیج باید مثل اندروئید اسلاید باز کنی ولی من از اون پازنلی که موقع اومدن اس ام اس تو بادا 1.2 بود بیشتر خوشم میومد

Dr_saman
17-08-2011, 14:35
با سلام خدمت دوستان عزیز، من می خواستم امروز این گوشیو بخرم همه جا میدادن 280000 الی 295000 ، یه جا میداد 270000 راستش ترسیدم ، آیا میشه بگید چه جور میشه از اصل بودنش مطمئن شد ؟؟؟ و پشت گوشی باید چی زده باشه made by... ؟؟؟ که اگه مشکلی نداره برم بخرم
ممنون میشم شما که دارید این گوشیو جواب بدین بهم

leon scott kendy
17-08-2011, 15:14
در مورد بادا 2 باید بگم رو گرافیکش خیلی کار کردن واقعا گوشی قشنگ تر شده الانم دلم نمیاد برگردم رو بادا 1 اما به خاطر نرم افزار چیکار کنم مجبورم
منوشم که 4 *4 سرعتشم که خوبه مشکل خاصی هم با این فریمور ندارم بجز همون نصب نرم افزار تو این فریمور رو نصب بازی کرک شده بد جور گیر میده با 1.2 بعضی ازی ها رو نصب کرده بودم ولی با 2 نشد
مشکل دیگه ای هم که با بادا 2 داشتم این بود که بعد نصب تم صفحه گوشی ابی شد و ریستار شد و ایکون های منو عوض نمیشه فارسی هم که نداره غیر اینها مشکل دیگه ای نداره
راستی تو بادا 2 صفحه اصلی و منو با پینچ انگشتا مثل اندروئید میشه و موقع تماس گرفتن و اومدن مسیج باید مثل اندروئید اسلاید باز کنی ولی من از اون پازنلی که موقع اومدن اس ام اس تو بادا 1.2 بود بیشتر خوشم میومد

این مشکلاتی که تو گفتی خوب بخاطره ناقص یودن و بتا بودن بادا 2 بید کاملش بیاد حله اینا
تازه الان عملا بادا 1.2 به خوبی کرک نشده بادا دو بیاد درست و حسابی کرکش می کنن
همین که سیستم عامل باز شه بسه که م یتونن نرم افزار های بسیار زیادی براش بسازن

Yashar Cross
17-08-2011, 16:24
ببین اخه من یک جایی دیده بودم 2 رو یادم نیست کجا فکر کنم تو ابدیت های خود کایز حالا نم یدونم مطمعنی اشتب دیدم
فکرک کنم چون یادم نیست
نه محمد مطمینم jpka1 هستش که وقتی اون دو تا فایل رو بزنی میشهxxjk2 ...

پس اونجور که تعریف میکردن عالیه...حالا کی نسخه کاملش میاد؟؟؟؟؟؟
دوستدار شما یاشار

rozysara
17-08-2011, 18:12
نسخه نهاییش احتمالا تا اخر تابستون بیاد به نظر من که از نظر گرافیکی خیلی پیشرفت کرده حالا باید صبر کنیم ببینیم نسخه نهاییش چی میشه ولی ای کاش میشد امکان نصب نرم افزارش هم مثل اندروئید بشه از نظر ظاهری که خیلی شبیه اندروئید شده

mouzi4us
17-08-2011, 18:44
پاک شود !

mouzi4us
17-08-2011, 20:19
با سلام خدمت دوستان عزیز، من می خواستم امروز این گوشیو بخرم همه جا میدادن 280000 الی 295000 ، یه جا میداد 270000 راستش ترسیدم ، آیا میشه بگید چه جور میشه از اصل بودنش مطمئن شد ؟؟؟ و پشت گوشی باید چی زده باشه made by... ؟؟؟ که اگه مشکلی نداره برم بخرم
ممنون میشم شما که دارید این گوشیو جواب بدین بهم

کسی جواب نمیده ؟؟

rozysara
17-08-2011, 20:32
نه همه گوشی ها اصل هستن فقط محل تولید ممکنه فرق داشته باشه که اونم به دلیل وجود مدیر کیفیت در همه کارخونه ها فرق انچنانی در کیفیت نمیکنن
من خودم این گوشی رو به قیمت 270 گرفتم فقط موقع خرید حواستون باشه که همه قطعاتش سالم باشه و کار کنه زیاد هم نگران این چیزا نباشید

leon scott kendy
17-08-2011, 23:28
کسی جواب نمیده ؟؟

شرمنده امروز نبودم
خوب هیچ فرقی نداره خوشبختانه هنوز نسخه های چینی این گوشی نیامده
فقط یا نوشته کوره یا نوشته بای سامسونگ هر دوشون یکی بید فقط مکانه ساختش فرق م یکنه
البته رنگاشون هم فرق می کنه مثلا خرمایی فقط ماله کره بید و رنگ های مشکی مانند و طوسی مانند ماله سامسونگه

نوشته

خوب قیمتش الان درسته

---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------

نه همه گوشی ها اصل هستن فقط محل تولید ممکنه فرق داشته باشه که اونم به دلیل وجود مدیر کیفیت در همه کارخونه ها فرق انچنانی در کیفیت نمیکنن
من خودم این گوشی رو به قیمت 270 گرفتم فقط موقع خرید حواستون باشه که همه قطعاتش سالم باشه و کار کنه زیاد هم نگران این چیزا نباشید

درسته موقع خرید همه چیزشو تست کنید
فقط یادت باشه دو تا پک تو بازار بید یکی با رم یکی با کیف اصل سامسونگ
حالا هر کدوم رسید دستتون بگیرید دیگه
نسبت به علاقه ی خودتون بید :10:

black years
18-08-2011, 18:18
سلام .
گوشیم ویو 2 هست یه رم 8 گیگ کینگ مکس کلاس 6 گرفتم موقع فیلم برداری یه کم ریپ میزنه اما این اتفاق توی رم 1 گیگ کلاسشو دقیقا نمیدونم اتفاق نمی یوفته به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه .
این رم 22000 تومن گرفتم با گارانتی آواژنگ به نظرتون خوب گرفتم ADATA هم داشت کلاس 4 قیمتش 25000 تومن .

leon scott kendy
19-08-2011, 14:15
سلام .
گوشیم ویو 2 هست یه رم 8 گیگ کینگ مکس کلاس 6 گرفتم موقع فیلم برداری یه کم ریپ میزنه اما این اتفاق توی رم 1 گیگ کلاسشو دقیقا نمیدونم اتفاق نمی یوفته به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه .
این رم 22000 تومن گرفتم با گارانتی آواژنگ به نظرتون خوب گرفتم ADATA هم داشت کلاس 4 قیمتش 25000 تومن .

اگه ریپ می زنه با این رم و رم یک گیگ ریپ نمی زنه سرعت اطلاعات رم می باشد که پایین هست
خوب فیلم برداری که می کنی بریز رو کامپیوتر اگه کند بود باید رمت رو عوض کنی
و اگه
تو کاکپیوتر کند نبود می تونی اگه دوست داشتی عوض کنی اگه دوست نداشتی عوض نکنی
ولی برای رهایی از ریپ باید عوض کنی :10:

rozysara
19-08-2011, 14:17
منم میخوام یه رم 8 گیگ برا گوشی بخرم کدو رم رو تویه میکنید که امتحان شده و جواب داده یعنی از نظر سرعت و فیلمبرداری مشکلی نداشته

sportalireza93
19-08-2011, 16:05
سلام

من بعد از یک ماه تحقیق تصمیم گرفتم ویو2 بگیرم ولی انتظاراتی ازش دارم که میگم:

1.حساس بودن صفحه لمسی برام خیلی مهمه

2.سرعت خوبی داشته باشه و هنگ

درضمن من می خوام ماه دیگه این گوشی رو بخرم ولی می ترسم با اومدن ویو3 دیگه این گوشی از چرخه بازار بره بیرون
شندیدم که دیگه این گوشی با گارانتی اصلی به فروش نمیرسه نمیدونم چرا ولی من میخوام با گارانتی بگیرم

rgh2
20-08-2011, 10:35
دوستان رو اين گوشي vpn ست ميشه؟؟؟؟(مانند آيپاد؟؟)
ممنون راهنمايي كنيد

leon scott kendy
20-08-2011, 12:18
سلام
من بعد از یک ماه تحقیق تصمیم گرفتم ویو2 بگیرم ولی انتظاراتی ازش دارم که میگم:
1.حساس بودن صفحه لمسی برام خیلی مهمه
2.سرعت خوبی داشته باشه و هنگ
درضمن من می خوام ماه دیگه این گوشی رو بخرم ولی می ترسم با اومدن ویو3 دیگه این گوشی از چرخه بازار بره بیرون

شندیدم که دیگه این گوشی با گارانتی اصلی به فروش نمیرسه نمیدونم چرا ولی من میخوام با گارانتی بگیرم

صفحه ی حساسی داره واقعا حساس
سرعتش هم عالیه و مشکلی نداره به شرتی که با گوشی کار های عجیب غریب نکنید
خوب همین الان دیگه از نظر جدیدی این گوسی دیگه جدید نیست ولی توی سری ویو جدیدترین هست
نه پیدا شندنش می شه پیدا کرد با گارانتی ماکتروتل

---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------

دوستان رو اين گوشي vpn ست ميشه؟؟؟؟(مانند آيپاد؟؟)
ممنون راهنمايي كنيد
توی بادا 1.2 نم تونید این کار رو انجام بدین ولی تو بادا 2 امکانش هست

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------

منم میخوام یه رم 8 گیگ برا گوشی بخرم کدو رم رو تویه میکنید که امتحان شده و جواب داده یعنی از نظر سرعت و فیلمبرداری مشکلی نداشته

خوب موع خرید باید تستش کنی اگه م یخواهی بخری یادت باشه هر مارکی گرفتی کلاس 4 بگیری اگه کلاس 2 گرفتی حتما امتحان کن ببین مشکلی با سرعت فیلم برداری نداشته باشه
بازم سوالی بود بگو

rgh2
20-08-2011, 13:15
2 مورد ديگه هست اگه ممكنه راهنمايي كنيد

1- تو منو وقتي يه برنامه كه مثلا در صفحه 4 هست اجرا ميكني مياد صفحه 1 .من ميخوام جاهاشون ثابت باشه و وقتي كه اجرا ميشن نيان صفحه اول
2-اس ام اس ها خيلي فونتشون بزرگه و تقريبا وسط صفحه مينويسه ،پيامها كاملا از طرف راست شروع نميشه .چكار بايد كرد؟؟؟

ممنون

leon scott kendy
20-08-2011, 15:21
2 مورد ديگه هست اگه ممكنه راهنمايي كنيد

1- تو منو وقتي يه برنامه كه مثلا در صفحه 4 هست اجرا ميكني مياد صفحه 1 .من ميخوام جاهاشون ثابت باشه و وقتي كه اجرا ميشن نيان صفحه اول
2-اس ام اس ها خيلي فونتشون بزرگه و تقريبا وسط صفحه مينويسه ،پيامها كاملا از طرف راست شروع نميشه .چكار بايد كرد؟؟؟

ممنون

1- هان من همچین چیزی تا حالا ندیدم یعنی عکس برنامه ای که شماارید وقتی در صفحهی چهار اجرا می شه می پره میاد در صفحه ی اول شما مطمعنی در مورد ویجت ها صحبت نمی کنی

2- برو تو Setting بعدش display and ... خط سومی نوشته فونت
اونو بزن تغیرش بده هر شکلی که خواست
منظورت ماله زبان فارسی هست که از راست شروع نمی شه خوب این دیگه دست من رو تو نیست اگه می خواهی شکایت کنی سامسونگ باید بگی
ماله فارسی سازه
می گم چقدر برات مهمه که از راست باشه یا چپ

لطفا اگه چیزی می پرسید کامل بپرسید من اونجا نیستم ببنم مشکلتون چیه
همش باید حدس بزنم کامل بپرسید

mohsenfhm
20-08-2011, 15:36
- هان من همچین چیزی تا حالا ندیدم یعنی عکس برنامه ای که شماارید وقتی در صفحهی چهار اجرا می شه می پره میاد در صفحه ی اول شما مطمعنی در مورد ویجت ها صحبت نمی کنی

منظور دوستمون اینه که ترتیب چیدمان بازی ها و برنامه ها چطور میتونه ثابت باشه ؟؟

مثلا الان طوری هست که هر برنامه بیشتر استفاده میشه اول قرار میگیره

hasanmotori
20-08-2011, 19:21
من یه ویو 2 گرفتم بعد میخاستم روش rockechat بریزم تو مارکت خود گوشی نبود
با pc کشور رو گزاشتم انگلیس تو سایتش بود ولی وقتی میزدم GET میرفت تو یه صفحه و بر میگشت تو همون مشخصات برنامه ... kies نصبه و java رو هم گرفتم و نصب کردم ... مشکلش چیه ؟
اصلاً چجوری میشه تو خود گوشی کشور رو تغییر داد ؟

leon scott kendy
20-08-2011, 19:40

ماله من ثابت بید
و تاحالا همچین چیزی ندیدم که نصبت به استفادتون جاهاش تغیر کنه همونجوری که جاهاشون رو تغیر م یدید یک بار دکمه ی ادیت بالا رو بزنید و جاهاشون رو درست کنید اگه باز شد
باید تنظیماتی باشه که این کار رو غیر فعال کرد تو سیتینگ بگردین شاید برا یورژنتون باشه برا یمن که اینتور نیست

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------

من یه ویو 2 گرفتم بعد میخاستم روش rockechat بریزم تو مارکت خود گوشی نبود
با pc کشور رو گزاشتم انگلیس تو سایتش بود ولی وقتی میزدم GET میرفت تو یه صفحه و بر میگشت تو همون مشخصات برنامه ... kies نصبه و java رو هم گرفتم و نصب کردم ... مشکلش چیه ؟
اصلاً چجوری میشه تو خود گوشی کشور رو تغییر داد ؟

تو خود گوشی نمی شه کشور رو تغییر داد چون با ای پی ایران وصل می شید

rgh2
21-08-2011, 08:43

بله دقيقا همينطوره

ماله من ثابت بید
و تاحالا همچین چیزی ندیدم که نصبت به استفادتون جاهاش تغیر کنه همونجوری که جاهاشون رو تغیر م یدید یک بار دکمه ی ادیت بالا رو بزنید و جاهاشون رو درست کنید اگه باز شد
باید تنظیماتی باشه که این کار رو غیر فعال کرد تو سیتینگ بگردین شاید برا یورژنتون باشه برا یمن که اینتور نیست[COLOR="Silver"]

پيداش كردم، تو منو و ويجيت ها ،تيك ترتيب منوي قابل تطبيق رو بايد برداري

در ضمن فونت اس ام اس ها تو اون ستينگ كوچيك نميشه
پيام ها خيلي بزرگ نشون ميده و زياد مرتب نيست

Rick Butler
21-08-2011, 09:15
بچه ها الان من اينو بگم ممكنه بن بشم ولي اينجا يه مدير نداره و هركسي يه چيزي مي گه اين آقاي LEON هم توي اين سايت عضوه هم بياين اينجا عضو بشين چون p30world قسمت موبايلش واقعا بي كس و كاره پس بياين توي اين سايت

leon scott kendy
21-08-2011, 10:32
بچه ها الان من اينو بگم ممكنه بن بشم ولي اينجا يه مدير نداره و هركسي يه چيزي مي گه اين آقاي LEON هم توي اين سايت عضوه هم بياين اينجا عضو بشين چون p30world قسمت موبايلش واقعا بي كس و كاره پس بياين توي اين سايت

بچه ها اینجا سایت سامسونگ برای سیستم عامل بادا بید با پشت وانه ی خود سامسونگ
انجمن مخصوص بادا هست
دوست عزیز قبلا تو توضیحات من لینک گذاشته بودم برای راهنمایی و هر کاری

Rick Butler
21-08-2011, 12:57
بچه ها اینجا سایت سامسونگ برای سیستم عامل بادا بید با پشت وانه ی خود سامسونگ
انجمن مخصوص بادا هست
دوست عزیز قبلا تو توضیحات من لینک گذاشته بودم برای راهنمایی و هر کاری

متاسفانه نديده بودم

leon scott kendy
21-08-2011, 15:36
متاسفانه نديده بودم

خوب مشکلی نبید بچه ها کسی خبر داره ابادا دو وقتی بیاد چقدر طول م یکشه تا پک فارسیش بیاد ؟؟

ram1600
21-08-2011, 21:16
سلام دوستان
با ارز شرمندگی نمی دونم اینجا باید سوالمو بپرسم یا نه
من بین ace و wave 2 موندم شما ها چی پیش نهاد می کنید ؟؟؟
این مشکل 30 روزه جی پی اس حل شدنی؟؟؟؟
با بادا که کار کردید چه طوره ؟؟؟؟
میشه به صورت آف لاین با gps کار کرد؟
ممنون میشم کمکم کنید

black years
21-08-2011, 21:53
چطوری باید از سامسونگ اپس دانلود کرد .
کایزو هم دانلود کردم ببینید همینه دیگه :
Kies_2.0.2.11071_128_2.exe با حجم 82.3 مگابایت
اما هر کاری میکنم نمیتونم از سامسونگ اپس دانلود کنم لطفا اگه میشه دوستان راهنمایی کنند .

---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

اما هر کاری میکنم نمیتونم از سامسونگ اپس دانلود کنم لطفا اگه میشه دوستان راهنمایی کنند .

leon scott kendy
21-08-2011, 22:14

---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

سلام رفیق
ببین منظورت رو نم یفهمم یعنی چی نمی تونی از سامسونگ اپز نمی تونی دانلود کنی
یک سوال اصلا اون بقل سامسونگ اپز اومده بزنی تا وصل بشه به فروشگاه
یا اینکه می ری توی یک برنامه می زنی بگیری ارور می ده
یا یک چیز دیگه
معلوم کن مشکلت کدومشون
بید اگه سامسونگ اپز رو نداری و می خواهی بیاریش اینجوری کن
برنامه ی run ویندوز رو باز کن و تایپ کن regedit بعدش بازش کن و مصیر HKEY_CURRENT_USER/Software/SAMSUNG/Kies2.0 رو برو و اونجا وقتی روی کایز 2 کلیک کردی اونجا دنبال فایل به اسم region رو باز کن و توش US نوشته اون رو تغییر بده به IR یا هر کجای دیگه ای که می خواهی

اگه مشکلت اینه که نمی تونی دانلود کنی اکانت باسه ی خودت ساختی
حالا به اینجا ها هم سر بزن خوبه

برای اینکه بتونی بازی های پولی رو از سامسونگ اپز بگیری این قسمت رو هم بخون و انجام بده
من الان چندتایی بازی دانلود کردم و با نرم افزار

---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

سلام دوستان
با ارز شرمندگی نمی دونم اینجا باید سوالمو بپرسم یا نه
من بین ace و wave 2 موندم شما ها چی پیش نهاد می کنید ؟؟؟
این مشکل 30 روزه جی پی اس حل شدنی؟؟؟؟
با بادا که کار کردید چه طوره ؟؟؟؟
میشه به صورت آف لاین با gps کار کرد؟
ممنون میشم کمکم کنید

خوب رفیق جی پی اسش 30 روزه بید برنامه اش اگه دوست داری از اون نرم افزار استفاده کنی می تونی پول بدی درست بشه ولی اونو نم یخواهی مثل اندروید باسهی بادا هم نرم افزاره دیگه هم هست

ببین یک چیزی گلگسی ACE خیلی از ویو ضعیف تره و بدون که نمی تونی بازی های خفن و گرافیکی رو انجام بدی
بعدش البته فاصلشون زیاد نیست کم هست ولی ویو قوی تره
جی پی اسش هم مشکلی نداره می تونی با برنامه های دیگه حلش کنی من که حدود 7 یا 8 ماه هست که دارم تا الان 3 تا برنامه ی مختلف اومده که هر 3 تاش عالی بودن و الان یک جدید اومده که از همه بهتره و مخصوص ایرانه فقط با نقشه ی دقیق

ram1600
22-08-2011, 17:17
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

[/COLOR]

خوب رفیق جی پی اسش 30 روزه بید برنامه اش اگه دوست داری از اون نرم افزار استفاده کنی می تونی پول بدی درست بشه ولی اونو نم یخواهی مثل اندروید باسهی بادا هم نرم افزاره دیگه هم هست

ببین یک چیزی گلگسی ACE خیلی از ویو ضعیف تره و بدون که نمی تونی بازی های خفن و گرافیکی رو انجام بدی
بعدش البته فاصلشون زیاد نیست کم هست ولی ویو قوی تره
جی پی اسش هم مشکلی نداره می تونی با برنامه های دیگه حلش کنی من که حدود 7 یا 8 ماه هست که دارم تا الان 3 تا برنامه ی مختلف اومده که هر 3 تاش عالی بودن و الان یک جدید اومده که از همه بهتره و مخصوص ایرانه فقط با نقشه ی دقیق

ممنون از لطف شما
به خاطر رزولیشنش میگی ؟؟؟؟
واقعا شک دارم کدمو بگیرم
تا حالا مشکلی با بادا نداشتید؟

leon scott kendy
22-08-2011, 17:36
ممنون از لطف شما
به خاطر رزولیشنش میگی ؟؟؟؟
واقعا شک دارم کدمو بگیرم
تا حالا مشکلی با بادا نداشتید؟

سلام رفیق
می گم گلکسی ایس از لحاظ همه چی از ویو ضعیف تره از سیپیو و چیپست از هر لحاظی ضعیف تر بید

البته کیفیت صفحهش هم پایین تره

ببین من که بادا داشتم هیچ وقت مشکل پیدا نکردم
هر نزم افزاری که بود رو نصب کردم واستفاده کردم ببین رفیق به خودت بستگی داره الان هم اول های بادا نیت که دیگه این حرف رو بزنیم نم افزار کمه مشکل داره الان خیلی وقته گذشته دیگه مشکلی خاصی نیست و همه جور نرم افزار و بازی پیدا می شه
اگه م یخواهی فقط از بازی بالا بری بازی های خفن بهت پیش نهاد م یکنم اندروید بگیری اگه کم باز یم یککنی مگه تو مترو از این ورو اون ور بادا می تونه جوابت رو بده
سوالی بود بگو که کاملا مطمعن شی

black years
22-08-2011, 18:11
من کایز 2 نصب کردم اما چیزی به نام سامسونگ اپس توش نیست .
در مورد اکانت : نه درست نکردم چطوری باید درست کنم .

ram1600
22-08-2011, 20:31
سلام رفیق
می گم گلکسی ایس از لحاظ همه چی از ویو ضعیف تره از سیپیو و چیپست از هر لحاظی ضعیف تر بید

البته کیفیت صفحهش هم پایین تره

ببین من که بادا داشتم هیچ وقت مشکل پیدا نکردم
هر نزم افزاری که بود رو نصب کردم واستفاده کردم ببین رفیق به خودت بستگی داره الان هم اول های بادا نیت که دیگه این حرف رو بزنیم نم افزار کمه مشکل داره الان خیلی وقته گذشته دیگه مشکلی خاصی نیست و همه جور نرم افزار و بازی پیدا می شه
اگه م یخواهی فقط از بازی بالا بری بازی های خفن بهت پیش نهاد م یکنم اندروید بگیری اگه کم باز یم یککنی مگه تو مترو از این ورو اون ور بادا می تونه جوابت رو بده
سوالی بود بگو که کاملا مطمعن شی

ممنون از لطفت دوباره برم ببینم چی میشه انشالا که بتونم اون چیزی که میخوام بگیرم :10::11:

leon scott kendy
22-08-2011, 21:56
ممنون از لطفت دوباره برم ببینم چی میشه انشالا که بتونم اون چیزی که میخوام بگیرم :10::11:

امیدوارم هر کدوم رو که دوست داری بگیری و امید وارم بهترین گوشی برات باشه
گرفتی یک خبر بده
زود زود می گم مبارکت باشه رفیقر:10:

aliugd
23-08-2011, 12:54
سلام دوستان
من واسه جی پی اس گوشی ویو 2 برنامه navitel رو از لینک زیر دانلود کردم

چطوری باید روی گوشی بریزم و نصب کنم؟؟؟

leon scott kendy
23-08-2011, 14:35
سلام دوستان
من واسه جی پی اس گوشی ویو 2 برنامه navitel رو از لینک زیر دانلود کردم

چطوری باید روی گوشی بریزم و نصب کنم؟؟؟

خوب رفیق شما که این برنامه رو دانلود کردی با کامپیوتر مگر گوشیتون رو به قولی کرک کردین یا همون منظورمون م یخواهید این نرم افزار رو روی گوشی اسپوف کنید
اگه این طور نیست باید این نرم افزار رو از کیز روی کامپیوتر و یا از سامسونگ آپز خود گوشی دانلود کنید تا دیگه نخواهید اسپوفش کنید
می ونید توی همون انجمن به تاپیکی که جدید ترین روش اسپوف هست برید و ببنید چه جوری انجام م یدن من با اسپوف کردن آشنا نیستم
این نرم افزار روی بادا 1.2 به بعد می آید و وقتی دانلودش کردین باید یادتان باشد که روی مموری کارتتون نصب کنید وگر نه نمی تونید ازش استفاده کنید بعدش یک چند تا فایل هم باید دانلود کنید بریزید توی پوشه ی که ریخته شده
و همینطور نقشه
تا نرم افزار کار کنه
نرم افزار خوبی هست ولی یک دانه جدیدتر اومده که من هنوز ازش استفاده نکردم و دانلود نکردمش

سوالی بود باز بپرسید کامل جواب می دم

WOLF PACK
23-08-2011, 20:55
دوست عزیز من یه فایل PDF چند مگابیتی رو ریختم وقتی میخوام بازش کنم میگه FILE IS TOO LARGE...
چجوری میشه باز کرد؟

leon scott kendy
23-08-2011, 22:53
دوست عزیز من یه فایل PDF چند مگابیتی رو ریختم وقتی میخوام بازش کنم میگه FILE IS TOO LARGE...
چجوری میشه باز کرد؟
یکی از مشکلات بادا 1.2 همینه حافظه ی کمی برای اجرای این چیز ها گذاشته خوب فایل پی دیفتون یا تعداد صفحه ها یش خیلی زیاده یا اینکه نوعی pdf شده که برای گوشی خیلی سنگینه
البته بعضی اوقات من با نرم افزار های تبدیل پی دی اف انها را تبدیل کردم مشکل حل شد ولی بعضی اوقات هم هیچی
بادا 2 فاینال کمی بهتر شده

Sadeq_ME
24-08-2011, 23:02
سلام
من دقیق متوجه نشدم.اگه بخوایم یه بازی پولی رو اسپوف کنیم باید روی یک برنامه رایگان اسپوف بشه(برنامش فرقی‌ نمی‌کنه چی‌ باشه؟) یا باید روی خود همون بازی اسپوف بشه؟

کلا دربارهٔ این اسپوف شدن یکم توضیح بدین.

ممنون:11:

leon scott kendy
25-08-2011, 02:03
سلام
من دقیق متوجه نشدم.اگه بخوایم یه بازی پولی رو اسپوف کنیم باید روی یک برنامه رایگان اسپوف بشه(برنامش فرقی‌ نمی‌کنه چی‌ باشه؟) یا باید روی خود همون بازی اسپوف بشه؟

کلا دربارهٔ این اسپوف شدن یکم توضیح بدین.

ممنون:11:

رفیق من تا حالا اسپوف نکردم ولی اینجوری که شنیدم و دیدم

نرم افزاری که م یخواهید بریزید که پولی بود رو از اینترنت دانلود می کنید که گذاشته شده
بعد شما می رید می بینید چه نرم افزاری بهتر هست که روش این بازی یا برنامه ی پولی رو اسپوف کنید
بعدش که اون رو از سامسونگ آپز دانلود کردین و روگوشی نصب شد با یک برنامه ی به نام اسپوفر یا همچین چیزی
اون برنامه رو جایگزین اون برنامه ی رایگان م یکنید ولی تا اونجا خونده بودم و یا ماله قدیم های بود اسم بازی عوض نیم شد و البته باسه ی این کار شما باید اسم فایل رو عوض م یکردین
که وقت یخودتون یان کار رو انجام بدین می فهمین چی به چیه
اگه حال و حوصله خواندن حرف های دیگران رو ندارین رو هر برنامه ای که خواستین اسپوف کنید اما امکان داره رو یک برنامه اجرا نشه چون یکی نیستن و بهتره رو اونهایی که م یدونی انجام شده این کار رو کنید که بهتره
بازم نفهمیدی بگو توضیح بدم

black years
27-08-2011, 22:13
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز .

3 تا مشکل دارم که امیدوارم بتونید کمکم کنید :

1-موقع دانلود از سامسونگ اپس دانلود ها قطع میشه و ارور میدن و مجددا باید فایل مربوطه رو دانلود کنم .
2-حتما باید با برنامه Samsung Kies برنامه هارو توی گوشی نصب کنم و اگه با کابل بریزم تو گوشی نصب نمیشن و ارور میدن .
3-چرا هر برنامه ای نصب میشه ایکونشون میاد تو منو و اگه بخوای تو منو نباشه باید چه کار کرد و از کجا اجراشون کرد مثلا برنامه های جاوایی که نصب میکنم میرن تو مسیر Game and more .

اینم بگم که یه تبلیغات تو سایت forum.badaos.net برای جی پی اس آفلاین ایران اسم برنامش تو سامسونگ اپس چیه ؟

ببخشید که سوالاتم زیاد شدن.

leon scott kendy
27-08-2011, 23:00
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز .

3 تا مشکل دارم که امیدوارم بتونید کمکم کنید :

1-موقع دانلود از سامسونگ اپس دانلود ها قطع میشه و ارور میدن و مجددا باید فایل مربوطه رو دانلود کنم .
2-حتما باید با برنامه Samsung Kies برنامه هارو توی گوشی نصب کنم و اگه با کابل بریزم تو گوشی نصب نمیشن و ارور میدن .
3-چرا هر برنامه ای نصب میشه ایکونشون میاد تو منو و اگه بخوای تو منو نباشه باید چه کار کرد و از کجا اجراشون کرد مثلا برنامه های جاوایی که نصب میکنم میرن تو مسیر Game and more .

اینم بگم که یه تبلیغات تو سایت forum.badaos.net برای جی پی اس آفلاین ایران اسم برنامش تو سامسونگ اپس چیه ؟

ببخشید که سوالاتم زیاد شدن.

1-خوب با گوشی یا کامپیوتر اگر با گوشی این کار رو می کنید دلیلش اینه که اینترنت گوشی اذیت می کنه و همه دارای این مشکل هستن
خوب اگه با کیز دانولد می کنید و مشکل دارن اونم باز یا شلوغی سرور بید یا مشکل از سرور

2- اره حتمی باید با کیز دانلود و نصب بشه خودت همینجوری بریزی هی چی نم یفهمه بازی هایش عین یک بازی کامپیوتر نصب می شه منظورم فولدر بندیش بید

3-اره جاوا ها می رن اونجا و برنامه های اصلی تو منو خوب اینجوری طراحی شده اگه دوست نداریشون می تونید پاک کنیدشون
البته اینجوری مشکل هست که شما تا 10 صفحه بیشتر نمی تونید تو منو داشته باشد

اسم برنامه samsung navi هست
بازم بگو مشکلاتت رو حل کنم
هر کدوم رو نفهمیدی بگو دوباره بگم

omg77
29-08-2011, 13:09
دوستان عزیز سامسونگی چند سوال دارم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم

دوربین گوشی برای من خیلی مهم هست . الآن ال جی رنوار KC910 دارم که فکر کنم بهترین 8 مگاپیکسلی باشه . اما بدیش اینه که سیستم عامل نداره .

دوربین ویو 2 چه فیلم و چه عکس چطوره ؟ راضی کنندست ؟
سیستم عاملش چطوره ؟ آندروید بهتره یا بادا ؟ میشه راحت برنامه نصب کرد روش یا اذیت می کنه ؟

GPS خیلی برام مهمه که شنیدم مال این گوشی 30 روزست . راه حلی برای این مشکل نیومده ؟

صفحه نمایشش با کیفیته ؟ شنیدم نسبت به ویو 1 ، کیفیتش پایین تره .

و بالاخره چرا با اینکه این جدیدتره ، اما قیمتش از ویو 1 پاین تره ؟ و اینکه الآن قیمتش تو بازار چند هست ؟

ببخشید زیادی سوال پرسیدم به بزرگی خودتون ببخشید ... منتظر راهنماییتون هستم

Yashar Cross
29-08-2011, 13:28
سلام داداش.

دوربین گوشی برای من خیلی مهم هست . الآن ال جی رنوار KC910 دارم که فکر کنم بهترین 8 مگاپیکسلی باشه . اما بدیش اینه که سیستم عامل نداره .
اتفاقا من هم رنوار دارم هم ویو2 هیچ موقع این دو گوشی رو مقایسه نکن حتی دوربینش....ویو2 میخوردش:31:

دوربین ویو 2 چه فیلم و چه عکس چطوره ؟ راضی کنندست ؟
فیلمش عالیه عکسشم خوبه

سیستم عاملش چطوره ؟ آندروید بهتره یا بادا ؟ میشه راحت برنامه نصب کرد روش یا اذیت می کنه ؟
عالیه.منکه راضیم اندروی شاید از نظر نرم افزاری بیشتر داشته باشه ول ی بادا هم کم نداره بعد تنها سیستم عاملیه که به راحتی از فروشگاش میری نرم افزار میگیری بدون فیلترینگ...:20:(خیلی حال میده)

GPS خیلی برام مهمه که شنیدم مال این گوشی 30 روزست . راه حلی برای این مشکل نیومده ؟
نمیدونم من اصلا استفاده نمیکنم.

صفحه نمایشش با کیفیته ؟ شنیدم نسبت به ویو 1 ، کیفیتش پایین تره .
اتفاقا برعکسه من جفتشم داشتم ویو2 رو بیشتر میپسندم تازه بزرگترم هست با ویو1 نمیشه کار کرد:13:

و بالاخره چرا با اینکه این جدیدتره ، اما قیمتش از ویو 1 پاین تره ؟ و اینکه الآن قیمتش تو بازار چند هست ؟
چون اسم امولید روشه...الانم خیلی ارزون شده دقیق نمیدونم ولی مفته به خدا:31:

ببخشید زیادی سوال پرسیدم به بزرگی خودتون ببخشید
نوکرتم:40:
دوستدار شما یاشار

omg77
30-08-2011, 02:30
سلام داداش.

اتفاقا من هم رنوار دارم هم ویو2 هیچ موقع این دو گوشی رو مقایسه نکن حتی دوربینش....ویو2 میخوردش:31:

فیلمش عالیه عکسشم خوبه

عالیه.منکه راضیم اندروی شاید از نظر نرم افزاری بیشتر داشته باشه ول ی بادا هم کم نداره بعد تنها سیستم عاملیه که به راحتی از فروشگاش میری نرم افزار میگیری بدون فیلترینگ...:20:(خیلی حال میده)

نمیدونم من اصلا استفاده نمیکنم.

اتفاقا برعکسه من جفتشم داشتم ویو2 رو بیشتر میپسندم تازه بزرگترم هست با ویو1 نمیشه کار کرد:13:

چون اسم امولید روشه...الانم خیلی ارزون شده دقیق نمیدونم ولی مفته به خدا:31:

نوکرتم:40:
دوستدار شما یاشار

یاشار جان اول اینکه متشکرم به خاطر جوابا و وقتی که گذاشتی

بعد خودم می دونم که از لحاظ فیلمبرداری از رنوار خیلی بهتره و می خوردش ، منظورم بیشتر عکسبرداری بود . حالا که خودتم رنوار داری به نظرت عکسبرداری کدوم بهتره ؟ تو رو خدا راستشو بگو ... بلافاصله نگو ویو خیلی بهتره ... دستت طلا ...

بعدش اینکه اینجا چرا اینقدر خلوته ؟؟؟ یه اینجور گوشی ای باید خیلی بحث پیرامونش بشه ... مثلا ً! تاپیک رنوار که حتما ً خودت رفتی ، 250 تا صفحه شده .

در ضمن شما آقایی ...

Yashar Cross
30-08-2011, 09:40
عکسبرداریه رنوار خیلی خوبه ولی ویو2 همکم نمیاره ولی سرتر نیستش تقریبا یکیه ولی زنون رنوار تو شب خوراکه...در کل یکم رنوار بهتره تو عکاسی و به جاش تو فیلم برداری جبران کرده:46:
یه زمانی اون صفحه های این تاپیکبحث داغ بود بعد میبینی اینجا 70 صفحست چون ویو2 یه داش داره....!(ویو1) که زودتر اومد تو بازار بیشتر بحث ها تو اون تاپیک بود:5:
با خریدش پشیمون نمیشی... من الان به رنوار نگاه نمیکنم میخوام بفروشمش:31:
باز سوالی بود درخدمتم.:10:
دوستدار شما یاشار

omg77
31-08-2011, 03:59
عکسبرداریه رنوار خیلی خوبه ولی ویو2 همکم نمیاره ولی سرتر نیستش تقریبا یکیه ولی زنون رنوار تو شب خوراکه...در کل یکم رنوار بهتره تو عکاسی و به جاش تو فیلم برداری جبران کرده:46:
یه زمانی اون صفحه های این تاپیکبحث داغ بود بعد میبینی اینجا 70 صفحست چون ویو2 یه داش داره....!(ویو1) که زودتر اومد تو بازار بیشتر بحث ها تو اون تاپیک بود:5:
با خریدش پشیمون نمیشی... من الان به رنوار نگاه نمیکنم میخوام بفروشمش:31:
باز سوالی بود درخدمتم.:10:
دوستدار شما یاشار

مخلصیم یاشار جان ... دیگه مطمئن مطمئن شدم .

راستی تو برای فیلمبرداری با ویو 2 از چه رمی استفاده می کنی ؟ موقع فیلمبرداری تیک نمی زنه ؟

Yashar Cross
31-08-2011, 11:19
رم من 8گیگه کلاس 4 تایوانیه...
نه تیک نمیزنه...:20:
ولی اگه اهل گیم بازی هستی به نظرم 16 گیگ بگیر...چون حجم بازیهاش زیاده من 10 تا بازی شاخ ریختم رمم پر شد:41:دیگه اهنگ ماهنگ تعطیل شد:31: بعد دیدم دارم دیونه میشم بازی هارو پاک کردم اهنگ ریختم:5:
دوستدار شما یاشار

Yashar Cross
31-08-2011, 11:46
راستی دوستان ویو3 هم معرفی شد.:5:
ولی من با مشخصاتش حال نکردم همین ویو2 فعلا دارم...ای کاش مشخصات جی اس2 روش بود:31:

Wave 3 دارای پردازنده ۱٫۴ گیگاهرتزی با صفحه نمایش ۴ اینچی Super AMOLED و دوربین ۵ مگاپیکسلی به همراه فلاش است.

از سایر مشخصات سخت افزاری این تلفن همراه که پیشرفته ترین مدل معرفی شده است می‌توان به دوربین مکالمه ویدیویی در جلو ،۳ گیگابایت حافظه داخلی ،اسلات کارت microSD،راه‌یاب ماهواره ای ،بلوتوث ۳ ،WiFi a/b/g/n اشاره کرد.

mehdi30nema
31-08-2011, 11:52
ولی من با مشخصاتش حال نکردم همین ویو2 فعلا دارم...ای کاش مشخصات جی اس2 روش بود:31:

Wave 3 دارای پردازنده ۱٫۴ گیگاهرتزی با صفحه نمایش ۴ اینچی Super AMOLED و دوربین ۵ مگاپیکسلی به همراه فلاش است.

از سایر مشخصات سخت افزاری این تلفن همراه که پیشرفته ترین مدل معرفی شده است می‌توان به دوربین مکالمه ویدیویی در جلو ،۳ گیگابایت حافظه داخلی ،اسلات کارت microSD،راه‌یاب ماهواره ای ،بلوتوث ۳ ،WiFi a/b/g/n اشاره کرد.

به نظر من که اونقدر با ویو 2 تفاوتی نداره . یعنی تفاوت فاحشی نداره به جز صفحه نمایش و سی پی یو .
حداقل دوربینش باید 8 میشد .

دوستان من دیروز یه ویو 2 از دیجیکالا برای یکی از همکارانم خریدم 299 هزار تومان . یه مموری 8 گیگ کلاس 6 هم سفارش دادم که وقتی اوردن دیدم کلاس 2 هست .
سر همین کلی هم باهاشون جرو بحث کردم ولی به هر حال مموری را گرفتم .
همکارم اهل گیم نیست بیشتر موزیک و ویدئو نگاه میکنه . به نظرتون با کلاس 2 به مشکل نمیخوره که ؟

legolas 224
31-08-2011, 11:53

چی خوشگله:دی:40:

rozysara
31-08-2011, 12:49
من یه مموری 8 گیگ گرفتم که فروشنده گفت کلاس 4 هستش من برای این که مطمئن بشم چند دقیقه باهاش فیلم اچ دی ضبط کردم و بعد که نگاه کردم بدون مشکل و روان پخش کرد واسه همین گرفتمش ولی الان که تو خونه تستش کردم با نرم افزار ها سرعت رایتش رو 1.3 و سرعت read رو 8 مگ در قانیه مینویسه وقتی هم که عکس میگیرم 3 یا 4 ثانیه برای نمایش عکس زمان میبره در حالی که مموری دو گیگ روش نصف این مدت زمان میبرد
ولی بازم میگم تو فیلمبرداری هیچ مشکلی نداره هم سریع لود میکنه و هم روان نمایش میده
میخواستم بدونم این مموری مشکلی نداره ؟
و این که سرعت کلاس 4 باید چند باشه

Yashar Cross
31-08-2011, 22:29
به نظر من که اونقدر با ویو 2 تفاوتی نداره . یعنی تفاوت فاحشی نداره به جز صفحه نمایش و سی پی یو .
حداقل دوربینش باید 8 میشد .
واقعا که فکر نکنم زیاد فروشکنه البته بستگی به قیمتش داره....باید دوربینش 8 فول اچدی میبود بعد usb on the go هم داشت میگرفتمش:20:...پولامو جمع میکنم جی اس2 میگیرم فوقالعادست کاش مشخصات اونو داشت.

همکارم اهل گیم نیست بیشتر موزیک و ویدئو نگاه میکنه . به نظرتون با کلاس 2 به مشکل نمیخوره که ؟
سعی کن پس بدی...تو گیم 100٪ کم میاره تو موزیکم سرعت پردازشش میاد پایین وقتی رمش پر باشه.

چی خوشگله[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه زیاد همون ویو2 خودمونه دیگه.:31:
دوستدار شما یاشار

Makan_noor
31-08-2011, 23:35
به نظرم در حال حاضر بادا به جای ارتقای سخت افزار گوشی ها بیشتر نیاز به پیشرفت نرم افزاری داره.یه فروشگاه خوب با کلی نرم افزار.من در حال حاضر انتظار سی پی یو دو هسته ای واسه ویو 3 نداشتم.چنین چیزی واسه آندروید هم تازگی داره چه برسه به بادا.تازه بادا سیستم سبکی هم هست و نیازی به چنین چیزی نداشت.یا مثلا فیلم برداری full hd واسه موبایل چه فایده ای داره وقتی یه دقیقه فیلم hd کلی حجم میگیره.فقط کاش یه دوربین 8 میذاشتن روش با حافظه 16 گیگی.گرافیک و رمش چی هست؟در کل خیلیا انتظار ویو 3 با این مشخصات رو نداشتن.باید دید سامسونگ چه هدفی از این کار داره!

ram1600
01-09-2011, 01:16

دوستان این گل پری کی تشریف فرما میشه به بازار ایران ؟:5:

leon scott kendy
01-09-2011, 01:20
به نظرم در حال حاضر بادا به جای ارتقای سخت افزار گوشی ها بیشتر نیاز به پیشرفت نرم افزاری داره.یه فروشگاه خوب با کلی نرم افزار.من در حال حاضر انتظار سی پی یو دو هسته ای واسه ویو 3 نداشتم.چنین چیزی واسه آندروید هم تازگی داره چه برسه به بادا.تازه بادا سیستم سبکی هم هست و نیازی به چنین چیزی نداشت.یا مثلا فیلم برداری full hd واسه موبایل چه فایده ای داره وقتی یه دقیقه فیلم hd کلی حجم میگیره.فقط کاش یه دوربین 8 میذاشتن روش با حافظه 16 گیگی.گرافیک و رمش چی هست؟در کل خیلیا انتظار ویو 3 با این مشخصات رو نداشتن.باید دید سامسونگ چه هدفی از این کار داره!

اره و اگه این فروشگاه سامسونگ هر چه زود تر باز بشه عالی می شه چون نرم افزار هست ولی همشون رو باید خرید

دوربین باید فول اچ دی باشه من نهایت استفاده رو دارم
خوب رم خودتون باید بزارین توش
نمی دونم سامسونگ می خواد چی کار کنه ولی من که از ویو و بادا خیلی خوشم میاد :46:

---------- Post added at 02:20 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------

دوستان این گل پری کی تشریف فرما میشه به بازار ایران ؟:5:

رفیق تنها چیزی که من به این گوشی احترام می زارم صفحه ی super amo led و cpu هش هست از نظر قیافه من هنوز ویو 2 رو دوست می دارم :31::31::31:

vahid-p
01-09-2011, 10:48
آقا یه سوال:
من امروز از خواب که پاشدم دیدم رو گوشیم اون قسمت بالایی پیش درجه آنتن، یه R تو مربع قرمز نوشته شده. گوشی رو ریستارت کردم اون علامت رفت. میخواستم بدونم این علامته چیه؟

leon scott kendy
01-09-2011, 17:47
آقا یه سوال:
من امروز از خواب که پاشدم دیدم رو گوشیم اون قسمت بالایی پیش درجه آنتن، یه R تو مربع قرمز نوشته شده. گوشی رو ریستارت کردم اون علامت رفت. میخواستم بدونم این علامته چیه؟

بقل آنتن فثط جای علامت وصل شدن به اینترنت هست رنگ قرمزش درسته ولی R نیست E هست شاید وقتی کنار E یک علامت دیگه به رنگ دیگه که یک فلش کوچک هست جلوی دید شما رو گرفته و شما فکر کردین R هست
اگه رنگ مربعش آبی باشه یعنی چیزی دریافت نمی کنه وقتی قرمز و با یک فلش چشمک زن می شه یعنی اطلاعات داره می گیره از اینترنت
حالا شما ببنید شاید من اشتباه متوجه شدم

Makan_noor
02-09-2011, 00:11
آقا یه سوال:

فک کنم اون علامت رومینگ بین المللی باشه!عجیبه این علامت وسط شهر رو گوشی شما افتاده!می تونید گزینه استفاده از رومینگ رو از تو تنظیمات خامکش کنین

rgh2
02-09-2011, 10:27
دوستان من کارت حافظه 8 گیگ رو درآوردم که روش آهنگ و فیلم بریزم
بعد هنگ کرد
گذاشتم تو گوشی دیگه کارتو نشناخت
تو کامپیوتر هم دیگه بالا نمیاد
لطفا راهنمایی کنید!!! مموری باطل شده؟؟

black years
02-09-2011, 11:46
آقا یه سوال:

سلام.
اگه از همرا اول استفاده میکنی این شرکت یه سیم کارت های دیگه ای هم به بازار داده که بیشتر تو روستا ها استفاده میشه و مثل خط خونست و اسم اپراتورش IRN-70 هست اگه جایی باشی که همراه اول اونجا آنتن نده و دکل های IRN-70 موجود باشه بعضی گوشیها به صورت اتوماتیک با این آنتن استفاده می کنن و تو بعضی گوشی ها به صورت دستی تنظیم میشه .

leon scott kendy
02-09-2011, 13:35
دوستان من کارت حافظه 8 گیگ رو درآوردم که روش آهنگ و فیلم بریزم
بعد هنگ کرد
گذاشتم تو گوشی دیگه کارتو نشناخت
تو کامپیوتر هم دیگه بالا نمیاد
لطفا راهنمایی کنید!!! مموری باطل شده؟؟

خوب رفیق من یک رم اینجوری قبلا داشتم
اگه نمی تونی فرمتش کنی و ویندوز دیگه نمی شناستش
بدم میاد این خبر رو بدم ولی رمت سوخته
حالا دوستان شاید نرم افزاری برایش باشه که بد اطلاعات رویش ریخته شده باشه رو درست کنه ولی شاید مال شما سوخته باشه
گارانتی نداره ببر تعویض کنن

vahid-p
02-09-2011, 15:11
فک کنم اون علامت رومینگ بین المللی باشه!عجیبه این علامت وسط شهر رو گوشی شما افتاده!می تونید گزینه استفاده از رومینگ رو از تو تنظیمات خامکش کنین
تو بخش اتصال -> رومینگ داده خاموشه.

اگه از همرا اول استفاده میکنی این شرکت یه سیم کارت های دیگه ای هم به بازار داده که بیشتر تو روستا ها استفاده میشه و مثل خط خونست و اسم اپراتورش IRN-70 هست اگه جایی باشی که همراه اول اونجا آنتن نده و دکل های IRN-70 موجود باشه بعضی گوشیها به صورت اتوماتیک با این آنتن استفاده می کنن و تو بعضی گوشی ها به صورت دستی تنظیم میشه .
میشه بگین از کجا میشه فهمید؟ چون احتمال داره اینی که میگین باشه.

vahid-p
02-09-2011, 15:17
بقل آنتن فثط جای علامت وصل شدن به اینترنت هست رنگ قرمزش درسته ولی R نیست E هست شاید وقتی کنار E یک علامت دیگه به رنگ دیگه که یک فلش کوچک هست جلوی دید شما رو گرفته و شما فکر کردین R هست
اونو میدونم. اتفاقا خیلی دقت کردم و مطمئن شدم که R هست. تازه فقط E هم که نیست، گاهی اوقات G مینویسه.

mehdi30nema
02-09-2011, 15:35
سعی کن پس بدی...تو گیم 100٪ کم میاره تو موزیکم سرعت پردازشش میاد پایین وقتی رمش پر باشه.

گوشی دست یه خانم هست که اصلا اهل گیم نیست ، فقط sms و موزیک و نهایتا ویدئو دیدن .
اگه فکر میکنید مموری کلاس 2 مشکلی نداره پس ندم؟ ، چون پس دادن به دیجی کالا یه کم مشکله .

black years
02-09-2011, 16:28
تو بخش اتصال -> رومینگ داده خاموشه.

میشه بگین از کجا میشه فهمید؟ چون احتمال داره اینی که میگین باشه.

سلام .

احتمال نه 100% همینیه که میگم چون برا خودم هم اینجوری میشه قبلا که p1 داشتم اگه جایی مسافرت میرفتم و اونجا همراه اول آنتن نداشت میرفتم تو تنظیمات شبکه و دستی میزاشتم روی IRN 70 اما از زمانی که ویو 2 گرفتم دیگه نیاز به تنظیم نیست خودش اتوماتیک میره روی IRN-70 .
حالا برا اینکه مطمئن شی برو به مسیر زیر و دستی تنظیم کن و ببین وقتی جستجو میکنه IRN-70 پیدا میکنه و وقتی پیدا کرد انتخاب کن اونوقت باید یه علامت R توی یه کادر قرمز رنگ کنار آنتن ببینی .

setting > connectivity > network > select network > manual > 432 70

توی ویو 2 432 70 مینویسه که همون IRN 70

وقتی علامت R امد یعنی داری از دکل IRN 70 استفاده میکنی و برای برگردوندن به حالت قبل توی مسیر بالا جای manual باید automatic انتخاب بشه .

black years
02-09-2011, 16:36
اونو میدونم. اتفاقا خیلی دقت کردم و مطمئن شدم که R هست. تازه فقط E هم که نیست، گاهی اوقات G مینویسه.

سلام دوست عزیز .

E,G مربوط به اینترنت میشن .
زمانی که E باشه یعنی EDGE
زمانی که G باشه یعنی GPRS

فرقشون هم تو سرعتشونه که EDGE بالاتره .

Yashar Cross
02-09-2011, 19:56
گوشی دست یه خانم هست که اصلا اهل گیم نیست ، فقط sms و موزیک و نهایتا ویدئو دیدن .
اگه فکر میکنید مموری کلاس 2 مشکلی نداره پس ندم؟ ، چون پس دادن به دیجی کالا یه کم مشکله .
مهدی جون میل خودته اگه رمو تا خرخره پر نمیکنه بزا باشه ولی من جای تو بودم سعیمو میکردم که پس بدم نشد ولش کن انشالله مشکلی پیش نمیاد:46:
دوستدار شما یاشار

black years
03-09-2011, 19:14
سلام .
می خواستم بازی آسفالت 5 دانلود کنم و واسه همین کشور کره انتخاب کردم و 2 تا مشکل واسم پیش اومد : یک اینکه موقع دانلود بازی اسم ازم خواست با یه رمز که نمیدونم کد پستی بود یا ... هر چی زدم قبول نکرد و مشکل دومم اینه که حالا دوباره کشور ایران انتخاب کردم نمیتونم ساین شم و ارور میده میگه که همیشه باید با کشور کره ساین شی و تو قسمت my page > my profile که میرم قسمت country که میرم کره ای نوشته که فکر می کنم کشور ثابت کره شده و هر کاری هم می کنم تغییر نمی کنه .
دوستان لطفا کمک کنند .

leon scott kendy
03-09-2011, 21:18
سلام .
می خواستم بازی آسفالت 5 دانلود کنم و واسه همین کشور کره انتخاب کردم و 2 تا مشکل واسم پیش اومد : یک اینکه موقع دانلود بازی اسم ازم خواست با یه رمز که نمیدونم کد پستی بود یا ... هر چی زدم قبول نکرد و مشکل دومم اینه که حالا دوباره کشور ایران انتخاب کردم نمیتونم ساین شم و ارور میده میگه که همیشه باید با کشور کره ساین شی و تو قسمت my page > my profile که میرم قسمت country که میرم کره ای نوشته که فکر می کنم کشور ثابت کره شده و هر کاری هم می کنم تغییر نمی کنه .
دوستان لطفا کمک کنند .

این باسه ی کیز بید
مشکل از کیز هست
شما باید ورژن قدیمی کیز رو دانلود کنید و بعد برید و اون رو دستکاری کنید و اون وقت دیگه از شما شماره پستی نمی خواد
من خودم از ورژن Kies_2.0.0.11014_49_2 استفاده کردم از این جا ببنید ودانلود و نصبش کنید و یک اکانت بسازید یا با همون اکانت دانلود کنید و نصب کنید

یا ورژن بعدیش و با این روش

امیدوارم حل کنه مشکلت رو
مشکلی بود باز بگو کمکت می کنم

black years
03-09-2011, 22:49
سلام .
الان مشکلم با تغییر کردن ایران به کره هست وقتی ایران انتخاب میکنم ساین نمیشه ارور میده اما با کره میره .
اگه بخوام یه اکانت جدید درست کنم نیاز به یک ایمیل جدید دارم نمیشه با ایمیل اصلیم یکی دیگه درست کنم به خاطر همینه که برام مهمه که با همین ایمیل وارد شم .

leon scott kendy
03-09-2011, 23:38
سلام .
الان مشکلم با تغییر کردن ایران به کره هست وقتی ایران انتخاب میکنم ساین نمیشه ارور میده اما با کره میره .
اگه بخوام یه اکانت جدید درست کنم نیاز به یک ایمیل جدید دارم نمیشه با ایمیل اصلیم یکی دیگه درست کنم به خاطر همینه که برام مهمه که با همین ایمیل وارد شم .

هز اکانت برای یک کشور است اگه از این جور مشکلات پیش بیاد و اکانتون برای کشور دیگه ای باشه نمی تونید همچین کاری کنید
مجبورید که یک میل دیگه بسازید و ایران را داشته باشید
من هم همچین مشکلی دارم با اکانت ایرانم تو اینگلیس ساین این کردم و بعد کشور اکانم به اینگلیس تغیر کرد و الان کلا اکانت ایران ندارم
البته جایی خوانده بودم که در نرم افزار های قدیمی کیز می شه با هر کشوری وصل شد و دانود کرد
البته خوب ورژن ها قدیمی و من درست اطلاع ندارم

saze
04-09-2011, 09:45
سلام
لطفا نرم افزار فارسی(دیوان شعر) معرفی کنید.

leon scott kendy
04-09-2011, 10:23
سلام
لطفا نرم افزار فارسی(دیوان شعر) معرفی کنید.

جاوا که زیاد هست ولی مخصوص خود بادا بخواهید فقط یکدانه فال حافظ هست که می تونید دانلود کنید
بقیه رو اطلاعی ندارم اگه جدید امده باشه

black years
04-09-2011, 11:22
سلام .
ورژن قدیمی کایز دانلود کردم ( Kies_2.0.1.11053_99_3_badaos.net.exe ) اما سامسونگ اپس باز نمیشه و میگه باید آپدیت شه .

Highbury
04-09-2011, 14:48
هنوز صفحات اینترنتی فارسی رو خوب نشون نمیده؟ فونتش رو جدادا نشون میده؟
برنامه های کال منیجر و دیوایس منیجر و... داره؟
آخرین قیمتش چنده؟
باتریش دو روز میکشه؟
برنامه برای چت کردن با اکانت گوگل و یاهو و همچنین باز کردن فیس بوک داره؟

leon scott kendy
04-09-2011, 18:19
سلام .
ورژن قدیمی کایز دانلود کردم ( Kies_2.0.1.11053_99_3_badaos.net.exe ) اما سامسونگ اپس باز نمیشه و میگه باید آپدیت شه .

خوب بله باید با تاپیک دومی که براتون گذاشتم برید و از اون جا آموزشش رو بخونید و برید کار هایی که گفته رو انجام بدین تا درست بشه

ورژن قبلی رو نصب کنید بعد در کامپیوتر regedit رو از طریق run اجرا کنید
بعد HKEY_CURRENT_USER رو بزنید و برید به قسمت software و سپس SAMSUNG
بعد روی Kies2.0 کلیک کنید
حالا در سمت راست روی LocalVer دابل کلیک کنید

عددی رو نوشته شما این عدد رو وارد کنید همیشه یادتون باشه باید آخرین ورژن رو وارد کنید تا به سامسونگ اپس وصل بشه
2.0.2.11071_128
این عدد بالا رو جایگزین اونی که هست بکنید بعد اوکی رو بزنید و بعد ببنیدن حالا وصل شو حالش رو ببر

---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------

هنوز صفحات اینترنتی فارسی رو خوب نشون نمیده؟ فونتش رو جدادا نشون میده؟
برنامه های کال منیجر و دیوایس منیجر و... داره؟
آخرین قیمتش چنده؟
باتریش دو روز میکشه؟
برنامه برای چت کردن با اکانت گوگل و یاهو و همچنین باز کردن فیس بوک داره؟

ما که از اول از این مشکلات نداشتیم - تا حالا ندیدم همچین چیزی
همه رو به صورت کامل رو ودش هست- اضافی خواست هس
من اطلاع ندارم برو بازار بپورس
فکر کنم می تونید مشخصاتش رو برید و در جاهایی معتبر بخونید
برای چت کردن نوچ نداره - داره ولی پولی بید و باید کرکش کنی - فکر کنم همه گوشی ها دیگه اینا رو دارن

ببخشیدا ولی اول یک چیزی بگو بعد تن تن سوال بپرس
حالا بازم بود بگو بگیم :10:

Highbury
04-09-2011, 18:24
آخرش متوجه نشدم برنامه برای چت کردن با اکانتهای گوگل و یاهو داره یا نه.
و اینکه به راحتی -- میشه ؟

اینکه یهویی انقدر ارزان شده آدم رو به شک میندازه:31:

leon scott kendy
04-09-2011, 19:11
آخرش متوجه نشدم برنامه برای چت کردن با اکانتهای گوگل و یاهو داره یا نه.
و اینکه به راحتی -- میشه ؟

اینکه یهویی انقدر ارزان شده آدم رو به شک میندازه:31:

هم اکنون نرم افزاری برای چت کردن نداره ولی برای چک کردن میل داره من الان تمام میل هام رو به راحتی چک می کنم و میل می دوم و نرم افزاری برای چت فعلا نیست بادا 2 که بیاد نرم افزار پیدا می شه مثل اسکایپ و یک نرم افزار چت
و چندین تا دیگه فعلا نمی شه با یاهو اینا چت کرد مگه تحت وب استفاده کنی

حالا بازم بپرس

mehdi30nema
04-09-2011, 21:16
مهدی جون میل خودته اگه رمو تا خرخره پر نمیکنه بزا باشه ولی من جای تو بودم سعیمو میکردم که پس بدم نشد ولش کن انشالله مشکلی پیش نمیاد:46:
دوستدار شما یاشار

امروز چند تا ویدئو 720p و موزیک تو همین مموری ریختم ، خدا را شکر هیچ مشکلی نداشت و راحت پخششون کرد .

Highbury
04-09-2011, 23:26
هم اکنون نرم افزاری برای چت کردن نداره ولی برای چک کردن میل داره من الان تمام میل هام رو به راحتی چک می کنم و میل می دوم و نرم افزاری برای چت فعلا نیست بادا 2 که بیاد نرم افزار پیدا می شه مثل اسکایپ و یک نرم افزار چت
و چندین تا دیگه فعلا نمی شه با یاهو اینا چت کرد مگه تحت وب استفاده کنی

حالا بازم بپرس

یکی از برنامه های پیش پا افتاده برای اسمارت فونها همین برنامه های چت کردن و سایتهای اجتماعی هست و اگر این برنمه را نداشته باشه که خیلی اوضاع خرابه :18:
حالا شما به خاطر من یه تستی کن. برنامه ی نیم بوز ( جاوا) رو بریز تو گوشیت و نصب کن. ببینم نیم بوز جاوا رو حواب میده یا نه و میشه با اکانتهای مختلف آنلاین شد یا خیر. برای من حیاتیه.

و سوال دوم
ایا میشه از ویو 2 به عنوان مودم استفاده کرد؟مثلا در گوشیهای نوکیا از طریق برنامه ی پی سی سوئیت و با اتصال کابل یو اس بی ، اینترنت جی پی آر اس موبایل را به لب تاب یا کامپیوتر منتقل میکنیم و حتی از طریق بلوتوث میشه. یعنی گوشی نقش مودم را به عهده میگیره. آیا در گوشی ویو 2 این امکان وجود داره؟

سوال سوم
اگر امکان داره لیست چند برنامه ی کاربردی که شما استفاده میکنید را نام ببرید . در ضمن بازی فوتبال رو میشه نصب کرد :31:

به این سه تا جواب بدین ممنون میشم. البته بازم سوال دارم

leon scott kendy
04-09-2011, 23:53
یکی از برنامه های پیش پا افتاده برای اسمارت فونها همین برنامه های چت کردن و سایتهای اجتماعی هست و اگر این برنمه را نداشته باشه که خیلی اوضاع خرابه :18:
حالا شما به خاطر من یه تستی کن. برنامه ی نیم بوز ( جاوا) رو بریز تو گوشیت و نصب کن. ببینم نیم بوز جاوا رو حواب میده یا نه و میشه با اکانتهای مختلف آنلاین شد یا خیر. برای من حیاتیه.

و سوال دوم
ایا میشه از ویو 2 به عنوان مودم استفاده کرد؟مثلا در گوشیهای نوکیا از طریق برنامه ی پی سی سوئیت و با اتصال کابل یو اس بی ، اینترنت جی پی آر اس موبایل را به لب تاب یا کامپیوتر منتقل میکنیم و حتی از طریق بلوتوث میشه. یعنی گوشی نقش مودم را به عهده میگیره. آیا در گوشی ویو 2 این امکان وجود داره؟

سوال سوم
اگر امکان داره لیست چند برنامه ی کاربردی که شما استفاده میکنید را نام ببرید . در ضمن بازی فوتبال رو میشه نصب کرد :31:

به این سه تا جواب بدین ممنون میشم. البته بازم سوال دارم

اگه برنامه ی جاوا می گی ه بهت گفتم من باسهی خود بادا می گم باسهی جاوا مشکلی نداره مسنجر جاوا هم قلا بود
فیس بوک هم رو خود گوشی بید ولی چون فیلت بید عکس ها رو نیم آره و بعدش اگه خواستی می تونی از اوپرا مینی جاوا و یا یک نرم افزار دیگه بادا که منتشر شده استفاده کنی که راحت بری ببنی
نیم بوز مشکلی نداره تست شده قبلا
نرم افزار باسه ی مسنجر نمی گم نسیت هست ولی باید کرکش بیاد
بعدش رفیق من فکر کنم با نیم بوز بشه به یاهو وصل شد دوستانی که خیلی استفاده کردن بگن من اطلاعاتم کمه من نصب کردم برنامه اکانت می ساخت با یاهو تست نکردم

بله و جالب به سی دی احتیجای نداری بلوتوثی که خیلی آسونه کابلی هم به گوشی می گی مودم شه
من از دو حالت استفاده کردم و راضی بودم

من خودم هر چیز مجانی که پیدا م یکنم دانلود می کنم از روش کرک یا همون اسپوف استفاده نکردم تا حالا و همه کارام رو اصلی انجام دادم من نصبت به احتیاجاتم
یک برنامهی جی پی اس
یک دیکشرنی
فال و بروزر و زیپ کردن و نرم افزار زیر نویس و چنتا بازی خفن دیگه چیزی ندارم البته بازی خفن منظورم همون اسفالت 5 و گانگستر و اینا بید با چنتا دیگه که الان اسمش یادم نیست
ولی من 8 صفحه برنامه پور کردم تو گوشی
باز سوال داری بپرس ما هستیم :10:

Highbury
05-09-2011, 00:05
اگه برنامه ی جاوا می گی ه بهت گفتم من باسهی خود بادا می گم باسهی جاوا مشکلی نداره مسنجر جاوا هم قلا بود
فیس بوک هم رو خود گوشی بید ولی چون فیلت بید عکس ها رو نیم آره و بعدش اگه خواستی می تونی از اوپرا مینی جاوا و یا یک نرم افزار دیگه بادا که منتشر شده استفاده کنی که راحت بری ببنی
نیم بوز مشکلی نداره تست شده قبلا
نرم افزار باسه ی مسنجر نمی گم نسیت هست ولی باید کرکش بیاد
بعدش رفیق من فکر کنم با نیم بوز بشه به یاهو وصل شد دوستانی که خیلی استفاده کردن بگن من اطلاعاتم کمه من نصب کردم برنامه اکانت می ساخت با یاهو تست نکردم

بله و جالب به سی دی احتیجای نداری بلوتوثی که خیلی آسونه کابلی هم به گوشی می گی مودم شه
من از دو حالت استفاده کردم و راضی بودم

من خودم هر چیز مجانی که پیدا م یکنم دانلود می کنم از روش کرک یا همون اسپوف استفاده نکردم تا حالا و همه کارام رو اصلی انجام دادم من نصبت به احتیاجاتم
یک برنامهی جی پی اس
یک دیکشرنی
فال و بروزر و زیپ کردن و نرم افزار زیر نویس و چنتا بازی خفن دیگه چیزی ندارم البته بازی خفن منظورم همون اسفالت 5 و گانگستر و اینا بید با چنتا دیگه که الان اسمش یادم نیست
ولی من 8 صفحه برنامه پور کردم تو گوشی
باز سوال داری بپرس ما هستیم :10:

خب دمت گرم بابت جوابات
اوه یادم رفت . دیکشنری هم خیلی مهمه:31:

اون قضیه ی مودم خیلی مهم بود که مثل اینکه مشکلی نداره. قیمتش هم که افت کرده :27:
اگه عیب دیگری داره بگو.
راستی نگفتی باتریش در چه حاله؟ :41:

Yashar Cross
05-09-2011, 09:58
خوب بچه ها بررسی ویو3 هم اومد!:20:
برای همه دوستداران بادا:31:

این بادا2 عجب چیزیه نسخه کاملش نیومد؟؟؟
دوستدار شما یاشار

rozysara
05-09-2011, 10:12
انگار واسه اومد بادا 2 یه ماه دیگه باید صبر کنیم لایو والپپر هم شایع هست که ساپورت نمیکنه حالا باید صبر کنیم ببینیم چی میشه

MORINIO
05-09-2011, 14:12
انگار واسه اومد بادا 2 یه ماه دیگه باید صبر کنیم لایو والپپر هم شایع هست که ساپورت نمیکنه حالا باید صبر کنیم ببینیم چی میشه

آره ظاهرآ تا اکتبر هم قرار نیست بیاد !

یه شایعه دیگه هم هست که نسخه بعدی بادا ( بادا 3) ویو 1 و 2 رو ساپورت نمیکنه ...

black years
05-09-2011, 14:23
سلام .
من برنامه دیکشنری DioDict رو گوشیم ریختم یه مدت خوب بود اما الان هر چیو میزنم که معنی کنه از برنامه میپره بیرون فعلا از سارا دیکشنری استفاده میکنم لطفا راهنمایی کنید .

leon scott kendy
05-09-2011, 14:54
سلام .
من برنامه دیکشنری DioDict رو گوشیم ریختم یه مدت خوب بود اما الان هر چیو میزنم که معنی کنه از برنامه میپره بیرون فعلا از سارا دیکشنری استفاده میکنم لطفا راهنمایی کنید .

خوب نرم افزار که مشکل پیدا کرده یک بار پاکش کن دوباره نصب کن
احتمالا فایل های سیتمیش دستکاری شده

---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------

آره ظاهرآ تا اکتبر هم قرار نیست بیاد !

یه شایعه دیگه هم هست که نسخه بعدی بادا ( بادا 3) ویو 1 و 2 رو ساپورت نمیکنه ...

اولا هم شایعه بود باسهی بادا2 که برای ویو یک نمیاد ولی شایعه از بین رفت
باید دید تا موقعی که بادا 3 م یخواد بیاد آیا گوشی ویو دو ضعیف می شه یا نه اینجوری که داریم پیش می رویم اگه گوشی ویو 2 زیاد صعیف شه و قدرت دیگه نداشته باشه تو گوشی های جدید احتمالش هست

black years
05-09-2011, 15:45
[QUOTE=leon scott kendy;6435080]خوب نرم افزار که مشکل پیدا کرده یک بار پاکش کن دوباره نصب کن
احتمالا فایل های سیتمیش دستکاری شده[COLOR="Silver"]

پاک کردم دوباره نصب کردم حتی یه بار دیگه دانلود کردم نصب کردم اما بازم درست نشد .

leon scott kendy
05-09-2011, 18:33
[QUOTE=leon scott kendy;6435080]خوب نرم افزار که مشکل پیدا کرده یک بار پاکش کن دوباره نصب کن
احتمالا فایل های سیتمیش دستکاری شده[COLOR="Silver"]

پاک کردم دوباره نصب کردم حتی یه بار دیگه دانلود کردم نصب کردم اما بازم درست نشد .

واووووو مشک داره جدی می شه
می گم فایل های توش رو که می دونی کجاست ببین اونجا خراب کاری می بنی اگه نمی بینی و همه چیز درسته
گوشیت با این نرم افزار مشکل پیدا کرده یا بیخ نرم افزار رو باید بزنی یا گوشی فلش کنی و فریمور و اینا
حالا دقیق بگو ببنم چش شده ؟؟؟ یعنی می ری توش خودش یکدفعه می پره بیرون
حتی گوشی رو خاموش روشن هم می کنی درست نمی شه
اگه دیگه نشه من کاری بلد نیستم
حالا واستا دوستان هم بگن و نظری بدن

black years
05-09-2011, 20:53
[QUOTE=black years;6435229]

[QUOTE]واووووو مشک داره جدی می شه
می گم فایل های توش رو که می دونی کجاست ببین اونجا خراب کاری می بنی اگه نمی بینی و همه چیز درسته
گوشیت با این نرم افزار مشکل پیدا کرده یا بیخ نرم افزار رو باید بزنی یا گوشی فلش کنی و فریمور و اینا
حالا دقیق بگو ببنم چش شده ؟؟؟ یعنی می ری توش خودش یکدفعه می پره بیرون
حتی گوشی رو خاموش روشن هم می کنی درست نمی شه
اگه دیگه نشه من کاری بلد نیستم

سلام .
منظورت از فایل های توش میدونی کجاست چیه ؟

leon scott kendy
06-09-2011, 14:38
[QUOTE=black years;6436169]

من الان کلا برام نیافتاده چی چی می گی ؟؟
یکم واضح تر می گی ما که چیزی ندیدیم :10:

Manchester boy
06-09-2011, 16:02
سلام دوستان ! من Samsung Kies v1.5.1.10074.45 رو نصب کردم بعد با استفاده از regedit به نسخه 2.0.2.11071
_128 بردمش ! سامسونگ اپز رو هم داره ولی حالا که گوشی رو با usb وصل میکنم رو Connecting device & please wait میمونه و ویندوز پیغام Found new hardware میده که من هر کاری میکنم نمیتونم بالاخره بشناسونمش !
حالا من مرحله ای رو جا گذاشتم !؟ نکته ای رو نمی دونم !؟ راستی من هنوز اکانتی رو هم با ایمیل ایجاد نکردم که البته فکر میکنم ماله مرحله بعد باشه !

black years
06-09-2011, 17:12
[QUOTE=black years;6436169]

من الان کلا برام نیافتاده چی چی می گی ؟؟
یکم واضح تر می گی ما که چیزی ندیدیم :10:

سلام دوست عزیز .
منظورتو از ( می گم فایل های توش رو که می دونی کجاست ببین اونجا خراب کاری می بنی ) نفهمیدم .
اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده .

Toranj_mhg
06-09-2011, 18:02
آقا من امروز این گوشی رو خریدم ،روش نمیشه وی p ان ریخت ؟
اگه اینجوره باشه که آب سردی بر پیکره ی نهیف منه!!!

leon scott kendy
06-09-2011, 18:23
[QUOTE=leon scott kendy;6438205]

سلام دوست عزیز .
منظورتو از ( می گم فایل های توش رو که می دونی کجاست ببین اونجا خراب کاری می بنی ) نفهمیدم .
اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده .

منظورم جایی که نرم افزار نصب شده فایل های سیستمیش منظورم بود
خوب فکر کنم ترکیده باید بی خیالش بشی تا موقعی که فلش چیزی بزنی
نمی دونم شاید این اسپوف ها جواب بده ولی فکر نکنم

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

آقا من امروز این گوشی رو خریدم ،روش نمیشه وی p ان ریخت ؟
اگه اینجوره باشه که آب سردی بر پیکره ی نهیف منه!!!

رفیق خوب فکر کنم بادا دو بتاش اومده که داره بعدش داره فاینالش هم بیاد داره داره
خوب بادا 1.2 الان دیگه قدیمی شده مثل اندرویید که نسخه ی های قدیمیش ناقص بید
اینم همین طوری بید همینجور می ریم جلو کاملتر و بهتر و روان تر می شه
نسخه ی2 فاینال نیامده:10:

black years
06-09-2011, 19:27
[QUOTE=black years;6438650]

[QUOTE]منظورم جایی که نرم افزار نصب شده فایل های سیستمیش منظورم بود
خوب فکر کنم ترکیده باید بی خیالش بشی تا موقعی که فلش چیزی بزنی
نمی دونم شاید این اسپوف ها جواب بده ولی فکر نکنم

سلام .
خوب نصب نرم افزار تنظیم کردم که روی مموری نصب شه اما کجا میره نمیدونم لطفا راهنماییم کنید شاید پیداشون کنم .

black years
06-09-2011, 19:33
سلام .
چندتایی نرم افزار و بازی از سایت app.badaapps.ir دانلود کردم که نمی تونم نصبشون کنم بعد اینکه از حالت فشرده درشون آوردم پوشه هایی به اسم های ( Bin , Data , Info , Res , Share ) بوجود میان که نمیدونم باید چه کار کنم لطفا دوستانی که اطلاع دارند راهنماییم کنند که این جور نرم افزار ها چطور نصب میشن .

leon scott kendy
06-09-2011, 20:20
سلام .
چندتایی نرم افزار و بازی از سایت app.badaapps.ir دانلود کردم که نمی تونم نصبشون کنم بعد اینکه از حالت فشرده درشون آوردم پوشه هایی به اسم های ( Bin , Data , Info , Res , Share ) بوجود میان که نمیدونم باید چه کار کنم لطفا دوستانی که اطلاع دارند راهنماییم کنند که این جور نرم افزار ها چطور نصب میشن .

رفیق این نرم افزارها رو باید اسپوف کنی رو گوشی یعنی باید یک نرم افزار دیگه نصب کنی و با یک برنامه ی دیگه اینا رو جابه جا کنی که باز بشن
بادا مثل اندرویید نیست که نرم افزار بگیری روش نصب بشه حتمی باید از طرف سامسونگ قبول بشه تا شما بتونید نصب کنید

بعدش هم اگه فعال کردین نرم افزا ها در مموری کارت نصب بشه باید گوشی رو در حالت mass storage به کامپیوتر وصل کنید در قستمت setting-connectivity-usb utiliti می توانید پیدا کنید بعد اونجا رو که زدی گوشی رو وصل کردی به کامپیوتر رمت میاد رو کامپیوتر بعدش می ری تو فایل اوردی اونجا بادا بعدش فایل هایی با اعداد و حروف اینا نرم افزار ها هستن

black years
06-09-2011, 20:37
سلام .
ببخشید که اینقدر سوال می کنم.
آیا این چیزایی که گفتید توی بادا 2 هم همین طوره ؟

leon scott kendy
06-09-2011, 21:19
سلام .
ببخشید که اینقدر سوال می کنم.
آیا این چیزایی که گفتید توی بادا 2 هم همین طوره ؟

اگهم نظورتون طرض نصب بازی هاست اره همین طوری هست ولی هنوز بادا دو فاینال نیامده
بعد رفتن به مموری کارت رو همین جور نوشته شما باید همومس استور رو پیدا کنید :10:

Toranj_mhg
07-09-2011, 14:43
آقا من تازه اینو گرفتم وبگردیش برای من خیلی کنده ، ضمن اینکه بعضی سایتا رو کامل نمیاره ، یعنی یه قسمت سایت زوم می کنه و نمیشه بقیه جاهای سایت رو ببینم!
البته در سامسونگ اپس گوشی خیلی خوب و سریع دانلود و اجرا می کنه اما تو مرورگرش اینجوریه که گفتم!
ضمنا اپرا مینی هم تو همون صفحه اولش که سفیده و لود میشه گیر می کنه
با تشکر

مهران
07-09-2011, 16:59
برنامه TrekBuddy رو وقتی رو گوشی نصب میکنم اجرا میشه ولی کار نمیکنه !!!
کار خاصی باید انجام بدم ؟

leon scott kendy
07-09-2011, 18:23
آقا من تازه اینو گرفتم وبگردیش برای من خیلی کنده ، ضمن اینکه بعضی سایتا رو کامل نمیاره ، یعنی یه قسمت سایت زوم می کنه و نمیشه بقیه جاهای سایت رو ببینم!
البته در سامسونگ اپس گوشی خیلی خوب و سریع دانلود و اجرا می کنه اما تو مرورگرش اینجوریه که گفتم!
ضمنا اپرا مینی هم تو همون صفحه اولش که سفیده و لود میشه گیر می کنه
با تشکر

رفیق وب گردیش بخاطره آنتن دهی احتمالا کند هست و اگه اینطور نیست با سهی اینه که ورژن نرم افزاری دلفین پایین هست شما می توانید از نرم افزار UCBrowser استفاده کنید
اپرا می نی باید مال مخصوص گوشی که فقط جاواش هست رو دانلود کنی با همون نرم افزاری که گفتم و برای بادا بید استفاده کنید

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------

برنامه TrekBuddy رو وقتی رو گوشی نصب میکنم اجرا میشه ولی کار نمیکنه !!!
کار خاصی باید انجام بدم ؟

ترک بادی رو زیاد یادم نیست ولی شما چرا از این نرم افزار جاوا استفاده می کنید از این استفاده کنید
البته رای بادا دو نرم افزار جی پی اس هست که این جدیده بهتره

اگه تاکید بر استفاده ترک بادی دارید شما باید نقصه و همه چی رو برزید و بعد از تو نرم افزار که دقیقا یادم نیست نقشه رو بهش حالی کنید و بعدش هم قبل ورو به برنامه جی پی اس باید روشن باشه و برای دفعه ی اول باید توی منتطقه ای خیل باز باشید بعدش فقط تو خونه یکم سخت پیدا می شه
البته اگه اینترنت جی پی اس رو فعال کنید سرع تر پیدا می کند اگه اینترنت نمی خواهید و هزینه ای نمی خواهید بیافته روشننش نکنید

black years
07-09-2011, 20:10
سلام .
برنامه samsung navi iran با کایز روی کامپیوتر دانلود کردم اما نصب نمیشه .

leon scott kendy
07-09-2011, 22:02
سلام .
برنامه samsung navi iran با کایز روی کامپیوتر دانلود کردم اما نصب نمیشه .
از چه کشوری برای چه گوشی دانلود کردین اینا ها رو دقت کنید
از ایران و برای گوشی ویو 2 رو دانود کنید تا نصب بشه
یا اینکه کیز یک چیزه دیگه اش شده باشه

black years
07-09-2011, 23:24
از چه کشوری برای چه گوشی دانلود کردین اینا ها رو دقت کنید
از ایران و برای گوشی ویو 2 رو دانود کنید تا نصب بشه
یا اینکه کیز یک چیزه دیگه اش شده باشه

سلام ، از کشور ایران برای گوشی ویو 2 .