مشاهده نسخه کامل
: كرمانشاهي ها بيان داخل!
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
L O V A B
20-12-2007, 12:30
با وجود بدي اب و هوا و بارش برف خواهيم امد . . . . . .
بله ما می توانیم !!!
بهروز جر نزن دیگه:31:
اقا عجب برف و سرماییه
آدم میاد بیرون از سرما کبود میشه
از آنجا كه تا اين ساعت زنده مانده ام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بسي از ذوق برف ، لخت در حياط خانه پايكوبي نمودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سرما خوردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](96).gif اما براي ديدار با دوستان اندكي جان در بدن دارم ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
50 دقيقه به قرار ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
L O V A B
20-12-2007, 18:32
چه جمعیتی اومده بود!!!
WooKMaN شما کدوم بودی ، من فقط آقا بهروز رو می شناختم..
خیلی خوش گذشت ، با معرفتاش اومده بودن:20:
Behroooz
20-12-2007, 18:59
به نام خدا
چندمين جلسه قرار ملاقات بچه هاي عضو فروم پي سي ورلد با حضور تني چند از همشهريان در پارك لاله كه در چند قدمي ميدان فردوسي قرار دارد
در حالي برگزار شد كه هوا چند درجه زير صفر بود .
اين ملاقات كه چند دقيقه مانده به ساعت 4 بعد از ظهر برگزار شد
چندين دقيقه به طول كشيد و در باره مسابل زيادي گفتگو شد و پشت سر چند نفر هم غيبت شد
يكي از بچه ها با خودش ذرت بوداده اورده بود كه به هر نفر چند مشت ازش رسيد
بعد از اين كه حرف هامون تموم شد چند قدم راه رفتيم و چند تا عكس گرفتيم كه تا چند دقيقه ديگه بر روي نت خواهد امد
تا سلامي ديگر چند دقيقه صبر كنيد . . .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جمعیتی اومده بود!!!
WooKMaN شما کدوم بودی ، من فقط آقا بهروز رو می شناختم..
خیلی خوش گذشت ، با معرفتاش اومده بودن:20:
خداي من تقريبا 70-80 نفري بيديم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](15).gif
وقتي من رسيدم فكر كردم دارن بنزين مجاني ميدن كه اين همه اومدن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
منو نديدي !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](23).gif
خب حالا ببين »»» [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](13).gif
به نام خدا
چندمين جلسه قرار ملاقات بچه هاي عضو فروم پي سي ورلد با حضور تني چند از همشهريان در پارك لاله كه در چند قدمي ميدان فردوسي قرار دارد
چندين دقيقه به طول كشيد و در باره مسابل زيادي گفتگو شد و پشت سر چند نفر هم غيبت شد
بعد از اين كه حرف هامون تموم شد چند قدم راه رفتيم و چند تا عكس گرفتيم كه تا چند دقيقه ديگه بر روي نت خواهد امد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسي در اين گزارش خالي بندي به چشم ميخورد ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
چرا !؟ ... چون آنقدر شلوووووووغ بيد كه صدا به صدا نميرسيد و من اصلا بهروز را نديدم كه عكس بگيريم ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif
بهمين دليل قرار شد براي قرار بعدي سالن اجتماعاتي در نظر گرفته شود ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](55).gif
شخصي به نام بهروز در قرار بيد كه از بس خورد ، تركيد و به بيمارستان منتقل شد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](119).gif
خدايش بيامزد ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](29).gif
----------------------------------
جدااااااااان خوش گذشت ، ممنون از همه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
20-12-2007, 21:53
اخرين خبر .
تمامي اعضاي شركت كننده در قرار ملاقات به لقا الله پبوستند ...
ظاهرا اون ذرت بوداده مسموم بوده .
و بهروز چون بيشتر از همه خورده بود زودتر مرد .
قصه ما دروغ نبود
كلاغه ادرس خونشو گم نكرده بود ....
سلام آقا شرمنده من خواب موندم
ظبط رو کوک کرده بودم که بیدارم کنه ولی برق رفت ودیگه روشن نشد:41:
.........................
حدس میزنم پشت سر من غیبت کردین:20:
قرار بعدی حتما میام
blackfox
20-12-2007, 22:41
گویا خوشی به غایت حاصل گشته . خوشا به حالتان که به قرار رسید .
من که هر چه قدر زور زدم و با خود کلنجار رفتم ، پرو استریت غالب گشت و من و قرار ملاقات مغلوب . چون مهمان داشتیم مجبور شدم بمانم و روی همه فک و فامیل رو در زمینه ژانر اتومبیل رانی و افضلهم دریفت کم کنم . دختر عموم هم که کلی ادعا می زد ، در این مسابقه کم آورد و فعلا تو فامیل من اولم . هیپ هیپ هوراااااااا
انشاءالله قرار بعدی .
پا نوشت : یک مشت ذرت بو داده من را به آدرس پستی ، پست کنید
L O V A B
21-12-2007, 00:33
به نام خدا
آقا شایعه پراکنی نکن ، عکس کجا بود!!
خداي من تقريبا 70-80 نفري بيديم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](15).gif
بسي در اين گزارش خالي بندي به چشم ميخورد ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
چرا !؟ ... چون آنقدر شلوووووووغ بيد كه صدا به صدا نميرسيد و من اصلا بهروز را نديدم كه عكس بگيريم ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif
شخصي به نام بهروز در قرار بيد كه از بس خورد ، تركيد و به بيمارستان منتقل شد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](119).gif
خدايش بيامزد ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](29).gif
----------------------------------
جدااااااااان خوش گذشت ، ممنون از همه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوید جان یه سر به خبرگزاری فارس بزن:27:
مردم از ختده:31:=))
آره خدایی خیلی خوش گذشت!(تبلیغ برای ملاقات بعدی):20:
اخرين خبر .
تمامي اعضاي شركت كننده در قرار ملاقات به لقا الله پبوستند ...
ظاهرا اون ذرت بوداده مسموم بوده .
و بهروز چون بيشتر از همه خورده بود زودتر مرد .
قصه ما دروغ نبود
كلاغه ادرس خونشو گم نكرده بود ....
بهروز جون گولت زدم ، من لب به اون ذرت ها نزدم:21:
جر نزن دیگه!
سلام آقا شرمنده من خواب موندم
ظبط رو کوک کرده بودم که بیدارم کنه ولی برق رفت ودیگه روشن نشد:41:
حدس میزنم پشت سر من غیبت کردین:20:
قرار بعدی حتما میام
نه بابا اصلا" پشت سر هیج احدی غیبت نکردیم !:8:
جاتون خالی بود ، ایشالله قرار بعدی با تریلیتون بیاین:27:
گویا خوشی به غایت حاصل گشته . خوشا به حالتان که به قرار رسید .
من که هر چه قدر زور زدم و با خود کلنجار رفتم ، پرو استریت غالب گشت و من و قرار ملاقات مغلوب . چون مهمان داشتیم مجبور شدم بمانم و روی همه فک و فامیل رو در زمینه ژانر اتومبیل رانی و افضلهم دریفت کم کنم . دختر عموم هم که کلی ادعا می زد ، در این مسابقه کم آورد و فعلا تو فامیل من اولم . هیپ هیپ هوراااااااا
انشاءالله قرار بعدی .
پس تو همه فن حریفی!!
قرار بعدی بیا یه کل کلی با هم بکنیم.:5:
یک مشت ذرت بو داده من را به آدرس پستی ، پست کنید
مگه می ذاشت ما بخوریم !! همشو خودش خورد:19:
هوا بس ناجوانمردانه سرد است
دو نفر از يوزرهاي همشهري كه بدليل خواب و بازي سرقرار حاضر نشدند بزودي بن خواهند شد ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برخورد با BlackFox : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](86).gif
تنبيه Actros : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](97).gif
دو نفر از يوزرهاي همشهري كه بدليل خواب و بازي سرقرار حاضر نشدند بزودي بن خواهند شد ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برخورد با BlackFox : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](86).gif
تنبيه Actros : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](97).gif
این یه برو بیخیال شو نوید جان
من روزا خوابم
شبا بیدار:27:
3 شب قرار ملاقات بزارین من نقر اول اونجام:5::27:
Behroooz
21-12-2007, 19:35
داري تمرين ميكني كه راننده كاميون بشي؟
Persian_baby
22-12-2007, 15:11
عادت میکنه عیب نداره:20:
blackfox
22-12-2007, 16:23
چوب وکی جون گله / هر که نخوره خله
آخه چرا ندونسته می زنی :
ووکیا چوب زدی بر سر من / بود آیا خبرت از بر من
دل پریشان شدم از غیبت خود / باز رفته ست به گل این خر من
نه عادت کردم به شب بیداری
حال میده امتحان کنید:8:
Behroooz
24-12-2007, 18:08
عمو ووكي امروز محسن دي جي رو تو كافي نت ديدم .
در سلامتي كامل به سر ميبرد . . . .
چوب وکی جون گله / هر که نخوره خله
آخه چرا ندونسته می زنی :
ووکیا چوب زدی بر سر من / بود آیا خبرت از بر من
دل پریشان شدم از غیبت خود / باز رفته ست به گل این خر من
شعرم ميگه ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فلش ملش چي داري ، بده بياد تماشا بنماييم ! .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](48).gif
نه عادت کردم به شب بیداری
حال میده امتحان کنید:8:
تو كه آخرش راننده كاميون ميشي ، ميدونم من ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](12).gif
يه زماني تا كله سحر بيدار ميموندم اما الان 12 ميشه خوابم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](92).gif
عمو ووكي امروز محسن دي جي رو تو كافي نت ديدم .
در سلامتي كامل به سر ميبرد . . . .
جدي !؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](49).gif... اگر باز زيارتشان نمودي سلام ما را تسليمشان بنما... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](28).gif
mohsen_djd2
24-12-2007, 23:19
سلام به بروبچ عزیز هم شهری
مشتاق دیدار
Behroooz
25-12-2007, 08:48
محسن جان تا وقتي محل اقامتت زير زمينه نميشه شما رو زيارت كرد . . . . .
سلام به بروبچ عزیز هم شهری
مشتاق دیدار
به سلام محسن عزيز ، خوبي ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا كم پيدا شدي ! خدايي نكرده كه دوتا نشدي !!!! ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن جان تا وقتي محل اقامتت زير زمينه نميشه شما رو زيارت كرد . . . . .
تا بيده Dj ها هميشه زيرزميني بيدند !... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shalineh
25-12-2007, 19:35
کرمانشاه ...
گفتم همینجوری یه چیزی گفته باشم. هدف مزاحمت بود که بحمدلله حاصل شد.
هی هی ، پایینی با تو ام، یکی طلبت ...
Behroooz
25-12-2007, 19:42
از اينكه اب در اسياب اين تاپيك ميريزي از طرف صنف نان برنجي پزان از شما تشكر ويژه داريم
شما برنده يك كيلو نان برنجي فرد اعلا زعفراني با يك كارت بنزين 200 ليتري شدي ....
Behroooz
25-12-2007, 19:51
هي دو تا بالايي با دو كيلو اضافه دست از سر من برميداري؟ ( رشوه )
عادت میکنه عیب نداره:20:
همشهري كم پيدا بيدي ، بيشتر فعاليت بنما ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](56).gif
(حالمان دگرگون شد ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](129).gif)
همشهري كم پيدا بيدي ، بيشتر فعاليت بنما ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](56).gif
(حالمان دگرگون شد ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](129).gif)
نوید جان این همشهری که میبینی persian_baby برادر بنده بیده:5:
12 سالشه . می یاد اینجا منو مسخره میکنه ومیره:20:
نوید جان این همشهری که میبینی persian_baby برادر بنده بیده:5:
12 سالشه . می یاد اینجا منو مسخره میکنه ومیره:20:
ايول به داداشت ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](101).gif
تو چرا به اون نرفتي !؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](161).gif ... ببين چه بچه گليه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](52).gif
ايول به داداشت ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](101).gif
تو چرا به اون نرفتي !؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](161).gif ... ببين چه بچه گليه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](52).gif
کجا بچه گلیه
دیونم کرده
منم خوبم:8:
دوستان همشهری سلام.
نمیدونم اهل سیاست هستین یا نه ولی بهرحال ترور بینظیر بوتو شوک عظیمی توی دنیا به راه انداخته حالا ربطش به تاپیک کرمانشاه چیه؟؟؟؟
اینه که مادر ایشون همشهری ما هستن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان همشهری سلام.
نمیدونم اهل سیاست هستین یا نه ولی بهرحال ترور بینظیر بوتو شوک عظیمی توی دنیا به راه انداخته حالا ربطش به تاپیک کرمانشاه چیه؟؟؟؟
ممنون عزيز نميدونستم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](44).gif
همين غيرت كرمانشاهي تو رگاش بيده كه اينطوري مقابل دشمنا وايساده بود ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](9).gif
Behroooz
28-12-2007, 20:04
هر جا سخن از اغتشاش نه ببخشيد سخن از انقلاب است ، يكي از همشهري هاي ما سر و كلش پيدا ميشه ....
هر جا سخن از اغتشاش نه ببخشيد سخن از انقلاب است ، يكي از همشهري هاي ما سر و كلش پيدا ميشه ....
واقعاً یک حقیقتی هستش , توی کتاب گینس ثبت کنید :27:
shalineh
29-12-2007, 15:10
همين غيرت كرمانشاهي تو رگاش بيده كه اينطوري مقابل دشمنا وايساده بود ! ...
نفر بعدی که باید ترور بشه، نیش.نیش.بوتو هست. حالا ما یه چیزی گفتیم ... میبینید. :27:
همشهري ما رو باش ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا تعريف نميكني بايد يه چيزي هم بگي ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](58).gif
كجايي ؟ ميخوام بزنمت ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](74).gif
واقعاً یک حقیقتی هستش , توی کتاب گینس ثبت کنید :27:
نويسنده ي كتاب گينس همشهريمون بيده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفر بعدی که باید ترور بشه، نیش.نیش.بوتو هست. حالا ما یه چیزی گفتیم ... میبینید. :27:
مخفي ميشويم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](65).gif
عمراااان دستشون بمن برسه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](173).gif
اونچه که واسه همشهری های ما باید ثبت بشه مشکل خود کم بینی - بی هویتی و نمیدونم چی چی :) هست اگه دقت کرده باشین کرمانشاه نمیگم تک ولی جز معدود شهرهای ایرانه و البته جهانه که بد گفتن ازش کلاس داره.........
تا حالا سوار تاکسی شدین که یکی حوری صحبت کنه انگار محل کارش تهرانه و از بد حادثه الان توی این شهر گذرش افتاده خوب تا اینجاش مسئله ای نیست ولی معضل اینجاست این فرد کذائي طوری از مشکلات صحبت میکنه و چنان آب و تابی با تهران مقایسه ش میکنه که انگار تهران مدینه فاضله (آرمان شهر :) ) تشریف دارن و البته آخر سر هم با یه سوتی ختم به خیر میشه.........
مثلا چنان از وضعیت افتضاح رانندگی و.. توی شهر صحبت میکنه و بعد ترافیک و فرهنگ رانندگی توی تهران رو چنان توصیف میکنه که گاهی شک میکنم احیانا تهران همون پاریسی نیست که میگن؟
نمیگم مشکل نداریم نه.......بلکه داریم ولی اونچه که توی ذهنمون هست بیشتره
یه چیزی پلیسها میگن به اسم امنیت روانی جامعه........ما امنیت روانیمون نسبت به بزهکاری و ... خیلی کمتر از امنیت واقعیمون هست.....در کل اینکه ملت بدبینی نسبت به خود هستیم و متاسفانه این بدبینی کلاس داره .......؟؟؟
L O V A B
31-12-2007, 14:04
دوستان همشهری سلام.
صدای آمریکا گفت مادرش اصفهانی بوده..
Behroooz
31-12-2007, 14:58
اونچه که واسه همشهری های ما باید ثبت بشه مشکل خود کم بینی - بی هویتی و نمیدونم چی چی :) هست اگه دقت کرده باشین کرمانشاه نمیگم تک ولی جز معدود شهرهای ایرانه و البته جهانه که بد گفتن ازش کلاس داره.........
تا حالا سوار تاکسی شدین که یکی حوری صحبت کنه انگار محل کارش تهرانه و از بد حادثه الان توی این شهر گذرش افتاده خوب تا اینجاش مسئله ای نیست ولی معضل اینجاست این فرد کذائي طوری از مشکلات صحبت میکنه و چنان آب و تابی با تهران مقایسه ش میکنه که انگار تهران مدینه فاضله (آرمان شهر :) ) تشریف دارن و البته آخر سر هم با یه سوتی ختم به خیر میشه.........
مثلا چنان از وضعیت افتضاح رانندگی و.. توی شهر صحبت میکنه و بعد ترافیک و فرهنگ رانندگی توی تهران رو چنان توصیف میکنه که گاهی شک میکنم احیانا تهران همون پاریسی نیست که میگن؟
نمیگم مشکل نداریم نه.......بلکه داریم ولی اونچه که توی ذهنمون هست بیشتره
یه چیزی پلیسها میگن به اسم امنیت روانی جامعه........ما امنیت روانیمون نسبت به بزهکاری و ... خیلی کمتر از امنیت واقعیمون هست.....در کل اینکه ملت بدبینی نسبت به خود هستیم و متاسفانه این بدبینی کلاس داره .......؟؟؟
ووكمن عزيز هر وقت خواستي منو بزني بگو بيام سر قرار قبلي .
يك مشت حوالم كن . بعدش خدافظ
ولي از شوخي گزشته با gunhdl موافقم
متاسفانه خودمان بر عليه خودمان زياد شعار ميديم .
برادر عزيزي كه با بد ديدن از يك نفر در فلان شهر ، تمام مردم اون ديار رو بد معرفي ميكني ، حالت خوبه؟
مطمعنم كه در سلامت كامل به سر نمي بري .
بزرگي گفته تا مرد سخن نگفته باشد . عيب و هنرش نهفته باشد
اگر من به فلان شهر مسافرت كنم و يكي از افراد اون شهر در حق من كم لطفي كنه دليل نميشه كه همه مردم اون شهر بد با شن
من در دوران خدمت سربازي با افراد زيادي از شهر هاي مختلف از تبريز گرفته تا سيستان از مشهد گرفته تا اهواز برخورد داشتم
ولي هيچ وقت به خودم اين اجازه رو نمي دم كه مشت رو نمونه خروار معرفي كنم . اين ضرب المثل مشت نمونه خروار است در مورد
انسانها صدق نميكنه .
بياييد كمي ديد مان را عوض كنيم .
كسي كه تمام مردم يك شهر رو بد معرفي ميكنه بدي از خودشه . مطمعنم .
مگه نه اينكه ما با اين كارمون هموطن خودمون رو مسخره ميكنيم ؟ ايا اين كار درسته ؟
فكر نمي كنم كه اين كار در بين كشور هاي ديگه هم رواج داشته باشه .
دوست عزيز عينك بدبيني رو از چشمت بردار . ببين دنيا چه قشنگه .
يا حق . اخ . ووكمن قرار نبود اينجور محكم بزني ها .....
mamad_chagho
31-12-2007, 15:24
behrooz اگه کمک خواستی بگو بیام بریم حالشو نگیریم!؟ D:
صدای آمریکا گفت مادرش اصفهانی بوده..
صدای آمریکا رو بیخیال شو اگه یه بیننده قدیمی باشی متوجه تم سلطنت طلبیشون میشی.
اسم مادر ایشون نصرت بیگم اسپهانی بوده و مدتی هم در اصفهان زندگی میکردند بعد پدر این خانم میره کراچی چون تاچر بزرگی بوده........منبع ویکیپدیا.
اما از ویکی پدیا معتبر تر مچله تایم هست در این مچله یه معرفی از خانم بینظیر بوتو شده بود که در اون مقاله اشاره ای هم به مادر ایشون شد و دقیقا با این لفظ kurdish-iranian خطاب شدند اون ماجرای کرمانشاهی بودن و پدر تاجر بر میگرده به ویکی پدیای انگلیسی که تا حد زیادی معتبر هم هست بهر حال کسی در اعتبار مچله تایم شک نداره.
توی صدای آمریکا هم اون برنامه ای که روز بعد با آقای نوری زاده بحث میشد این موضوع زیرنویس شد و از مادر ایشون به اسم کردهای ایران نام برد.
خود فرهودی (که سابقه ای بسی طولانی در سلطنت طلبی داره) همون روز ترور مادر خانم بوتو رو ایرانی و از خاندان کلائي توصیف کرد. (خاندان کلائي ظاهرا از کردهای شمال خراسان هستند) ولی اینرو روز بعد آقای نوری زاده توی برنامه اختصاصی خودشون از کانال یک (CHannel one) اشتباه خوند و همین خانم نصرت اسپهانی رو گفتن و ظاهرا با یکی از دوستان بلوچ خودشون صحبت میکرد و اینو ازشون پرسید و اونهم تاپید کرد البته موضوع کرمانشاهی بودن رو نه ولی اونم گفت از کردهای ایران.
در نهایت اینکه من که لینک دادم علاوه بر اونها برین آرشیو مجله تایم و مقاله معرفی خانم بوتو رو گیر بیارین اینکه کاری نداره این منابع رو هم با شبکه های در پیت ماهوره ای ایران مقایسه نکنید.
ووكمن عزيز هر وقت خواستي منو بزني بگو بيام سر قرار قبلي .
يك مشت حوالم كن . بعدش خدافظ
ولي از شوخي گزشته با gunhdl موافقم
متاسفانه خودمان بر عليه خودمان زياد شعار ميديم .
برادر عزيزي كه با بد ديدن از يك نفر در فلان شهر ، تمام مردم اون ديار رو بد معرفي ميكني ، حالت خوبه؟
مطمعنم كه در سلامت كامل به سر نمي بري .
بزرگي گفته تا مرد سخن نگفته باشد . عيب و هنرش نهفته باشد
اگر من به فلان شهر مسافرت كنم و يكي از افراد اون شهر در حق من كم لطفي كنه دليل نميشه كه همه مردم اون شهر بد با شن
من در دوران خدمت سربازي با افراد زيادي از شهر هاي مختلف از تبريز گرفته تا سيستان از مشهد گرفته تا اهواز برخورد داشتم
ولي هيچ وقت به خودم اين اجازه رو نمي دم كه مشت رو نمونه خروار معرفي كنم . اين ضرب المثل مشت نمونه خروار است در مورد
انسانها صدق نميكنه .
بياييد كمي ديد مان را عوض كنيم .
كسي كه تمام مردم يك شهر رو بد معرفي ميكنه بدي از خودشه . مطمعنم .
مگه نه اينكه ما با اين كارمون هموطن خودمون رو مسخره ميكنيم ؟ ايا اين كار درسته ؟
فكر نمي كنم كه اين كار در بين كشور هاي ديگه هم رواج داشته باشه .
دوست عزيز عينك بدبيني رو از چشمت بردار . ببين دنيا چه قشنگه .
يا حق . اخ . ووكمن قرار نبود اينجور محكم بزني ها .....
بهروز عزیز من که حرف تو رو زدم ولی لحنتو نفهمیدم منظورت کی بود بالاخره آخرش میزنی یا مینوازی ؟؟؟
طرفتو دقیق مشخص کن عزیزم یه بار دیگه هم شده پست منو بخون......
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم اون مقاله مجله تایم و اینم اون بخشی که منظورم هست:
She inherited her bearing and physical presence from her mother Nusrat Ispahan, from a distinguished Kurdish family from Iran
به معنی اینکه:
او استقامت و وجهه ظاهریش را از مادرش نصرت اسپهان به ارث برد که از یکی از خانواده های برجسته کرد ایران بود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBorn September 21, 1929 (1929-09-21) (age 78)
Kurdistan Province, Iran
Political party Pakistan People's Party
Religious stance Shia Islam
Spouse Zulfikar Ali Bhutto
Children Benazir Bhutto (1953-2007)
Murtaza Bhutto (1954-1996)
Sanam Bhutto (1956)
Shahnawaz Bhutto (1958-1985)
اینم مشخصات همونطور که میبینید محل تولدش رو استان کردستان معرفی کرده ولی گفته شیعه است این به خاطر اینه که کسی که نوشته ش خیلی اطلاعات راجع به تفاوتهای کرمانشاه و کردستان نداشته احتمالا بهرحال
اصلا اینم سایت خاندان بوتو و اینم صفحه مربوط به مادر خانم بوتو:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا دیگه خوب شد. مستند مستند تا کپی پیست نشه کسی باورش نمیشه همیشه باید لقمه آماده و حاضر باشه خوب دوستانی که شک دارن این همه منبع برن بگردن اصلا به من چه......... یه چیزی گفتم این همه بازتاب....:)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه به اون وقتا كه اين تاپيك قرن به قرن موضوع واسه گفتگو نداشت نه به الان كه چند تا موضوع باهم قاطيده ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](6).gif
در هر صورت فراموش نكنيم كه انرژي هسته اي حق مسلم ماست ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر اینه که فعالان این تاپیک فقط دو موضوع واسه گفتن داشتن:
۱)تیم شیرین فراز
۲)قرارهای ماهیانه و شاید سالیانه
کسی در باره خیلی موضوعات دیگه ای که میشد راجع بهش میشد بحثهای خیلی خوبی کرد پست نمیداد.
ضمنا یکی دیگه از افتخارات کرمانشاه شما هستین سلطان emotion خیلی باحالی ولی این اواخر یکم افت کردی ووکمن جان.
به خاطر اینه که فعالان این تاپیک فقط دو موضوع واسه گفتن داشتن:
۱)تیم شیرین فراز
۲)قرارهای ماهیانه و شاید سالیانه
کسی در باره خیلی موضوعات دیگه ای که میشد راجع بهش میشد بحثهای خیلی خوبی کرد پست نمیداد.
ضمنا یکی دیگه از افتخارات کرمانشاه شما هستین سلطان emotion خیلی باحالی ولی این اواخر یکم افت کردی ووکمن جان.
آره درسته ، خداييش نشد ما يه بار درست حسابي بحث كنيم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله زين پس با بودن خودت بيشتر صحبت ميكنيم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](55).gif
اگه ممكنه در مورد اينكه گفتي افت كردم بيشتر توضيح بده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](66).gif
اگرم ميبيني جاش توي تاپيك نيست ممنون ميشم توي پي ام بگي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم مثل قبل و با اون تعداد و البته کیفیت و مناسب گذاری قبل نیست.
نمیدونم
ولی این پست آخریت نشون میده شیر شیره حتی اگه پیر باشه.
Behroooz
01-01-2008, 12:03
صدای آمریکا رو بیخیال شو اگه یه بیننده قدیمی باشی متوجه تم سلطنت طلبیشون میشی.
اسم مادر ایشون نصرت بیگم اسپهانی بوده و مدتی هم در اصفهان زندگی میکردند بعد پدر این خانم میره کراچی چون تاچر بزرگی بوده........منبع ویکیپدیا.
اما از ویکی پدیا معتبر تر مچله تایم هست در این مچله یه معرفی از خانم بینظیر بوتو شده بود که در اون مقاله اشاره ای هم به مادر ایشون شد و دقیقا با این لفظ kurdish-iranian خطاب شدند اون ماجرای کرمانشاهی بودن و پدر تاجر بر میگرده به ویکی پدیای انگلیسی که تا حد زیادی معتبر هم هست بهر حال کسی در اعتبار مچله تایم شک نداره.
توی صدای آمریکا هم اون برنامه ای که روز بعد با آقای نوری زاده بحث میشد این موضوع زیرنویس شد و از مادر ایشون به اسم کردهای ایران نام برد.
خود فرهودی (که سابقه ای بسی طولانی در سلطنت طلبی داره) همون روز ترور مادر خانم بوتو رو ایرانی و از خاندان کلائي توصیف کرد. (خاندان کلائي ظاهرا از کردهای شمال خراسان هستند) ولی اینرو روز بعد آقای نوری زاده توی برنامه اختصاصی خودشون از کانال یک (CHannel one) اشتباه خوند و همین خانم نصرت اسپهانی رو گفتن و ظاهرا با یکی از دوستان بلوچ خودشون صحبت میکرد و اینو ازشون پرسید و اونهم تاپید کرد البته موضوع کرمانشاهی بودن رو نه ولی اونم گفت از کردهای ایران.
در نهایت اینکه من که لینک دادم علاوه بر اونها برین آرشیو مجله تایم و مقاله معرفی خانم بوتو رو گیر بیارین اینکه کاری نداره این منابع رو هم با شبکه های در پیت ماهوره ای ایران مقایسه نکنید.
بهروز عزیز من که حرف تو رو زدم ولی لحنتو نفهمیدم منظورت کی بود بالاخره آخرش میزنی یا مینوازی ؟؟؟
طرفتو دقیق مشخص کن عزیزم یه بار دیگه هم شده پست منو بخون......
من منظورم شما نبودی .
کلی گفتم .
اگه در کرمانشاه ساکنی قراری بزار ووکمنو بکشیمش .
blackfox
01-01-2008, 12:24
موضوع رو عوض کنیم ؟!
چه طوره درباره چارشنبه سوری و عید گپ بزنیم یا تعطیلات تابستان !!
راستی به کسی نگید ها . من بابای اصلی بوتو هستم ... ( هر گونه برداشت غیر اخلاقی به عهده خواننده می باشد ! )
به نظرم مثل قبل و با اون تعداد و البته کیفیت و مناسب گذاری قبل نیست.
نمیدونم
ولی این پست آخریت نشون میده شیر شیره حتی اگه پیر باشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](53).gif
اگه در کرمانشاه ساکنی قراری بزار ووکمنو بکشیمش .
جرات داري خودت رو نشون بده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](61).gif
راستي پسورد اون فايل rar رو درست گفتم ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](47).gif
موضوع رو عوض کنیم ؟!
چه طوره درباره چارشنبه سوری و عید گپ بزنیم یا تعطیلات تابستان !!
راستی به کسی نگید ها . من بابای اصلی بوتو هستم ... ( هر گونه برداشت غیر اخلاقی به عهده خواننده می باشد ! )
حسين بوتو ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
بیاین تو این تایپیک نظر بدین
چه Adsl چه dial up
همیشه بیاین
تایپیک شهر های دیگه رو ببنید
همیشه میان سرعتو گزارش میدن.:5:
Behroooz
03-01-2008, 17:02
عمو ووكي پي امي به دست من نرسيد .
عمو ووكي پي امي به دست من نرسيد .
به جان خودم ارسال نمودم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](49).gif
به من پی ام زده بود .... چرا سوتی میدی رامبد ؟!(اسم مستعار)
درکل من مایل به سفره نمودن شکم WookMan عزیز هستم ...!...
شما چقدر مهربوني ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](69).gif
Behroooz
03-01-2008, 19:12
عمو ووكي ازش نگير . اكس خورده .
Behroooz
03-01-2008, 19:25
بوي دماغ سوخته مياد .
L O V A B
03-01-2008, 21:57
به من پی ام زده بود .... چرا سوتی میدی رامبد ؟!(اسم مستعار)
درکل من مایل به سفره نمودن شکم WookMan عزیز هستم ...!...
شما چقدر مهربوني ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](69).gif
نوید جان این آقا واست مزاحمت ایجاد کرده ؟ Banش کنم یا خودت زحمتشو می کشی؟:5:
راستی قرار بود یه سری سایت و آدرس بهم بدیاااا
آقا بهروز خیلی نامردی:31:! کی On می شی بهت بدمشون؟ فردا ساعت 1-3 Onم .. جر نزن دیگه:21:
نوید جان این آقا واست مزاحمت ایجاد کرده ؟ Banش کنم یا خودت زحمتشو می کشی؟:5:
راستی قرار بود یه سری سایت و آدرس بهم بدیاااا
آره هي ميخواست بهم شماره بده من نميگرفتم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](173).gif
بنش نمودند ، ديگه لازم نشد خودمون دست بكار شيم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
سايت !؟ ... آدرس !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](47).gif جان خودم يادم نيست ...
شفاف سازي بنما ، استاد كنم واست ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------
بهروز توي اين تاپيك هوا در جريانه !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](10).gif
Behroooz
04-01-2008, 15:12
ارمين جان اپلود چند تا عكس و فرستادن ادرس اونها از طريق پي ام اينقدر سخته كه چند روز طول بكشه؟
حتما اون سي دي رو هم ميخواي ديگه نه؟
عمو ووكي الان داره منو باد ميبره . هوا كه جاي خود رو داره .
blackfox
05-01-2008, 01:54
ضمن عرض سلام ، شما را به دیدن ادامه پست ها دعوت می کنم ...
نوکیا فقط با گارانتی بلک فوکس
L O V A B
05-01-2008, 11:23
سايت !؟ ... آدرس !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](47).gif جان خودم يادم نيست ...
شفاف سازي بنما ، استاد كنم واست ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمزی می گم:27::
اون چیزه که دعوت نامه ای بود.(Forum)
&
ID اون چیزه که چیزه ارزون می داد:31: (:21: ؛ VPN)
تو پ/خ جواب بده PLz.:46:
Behroooz
05-01-2008, 12:38
لواب اخرش ميبندمت به قلاب ميندازمت تو مرداب يخ كني عين سرداب ....
بر هر چه بد قول درود . . . .
blackfox
05-01-2008, 15:55
همشهریان عزیز من یه کمی از قافله جا موندم . موضوع مبحث از چه قراره . یکی بکسور کنه . تنکیو
ضمن عرض سلام ، شما را به دیدن ادامه پست ها دعوت می کنم ...
نوکیا فقط با گارانتی بلک فوکس
نميدونستم تاپيك كرمانشاهي ها اسپانسر داره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمزی می گم:27::
اون چیزه که دعوت نامه ای بود.(Forum)
&
ID اون چیزه که چیزه ارزون می داد:31: (:21: ؛ VPN)
تو پ/خ جواب بده PLz.:46:
پي ام حالش نبيد ، Off رو چك بنما ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همشهریان عزیز من یه کمی از قافله جا موندم . موضوع مبحث از چه قراره . یکی بکسور کنه . تنکیو
موضوع !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين تاپيك اگه يه روز موضوع پيدا كنه كه بايد قفل شه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا هوا خیلی سرده
سوز خیلی خیلی سردی میاد.
ماله بعد از برفه
Marshal_Kolubive
06-01-2008, 19:54
بوي دماغ سوخته مياد .
..!!!!
...........______........
blackfox
07-01-2008, 01:28
ضمن عرض سلام ، شما را دوباره به دیدن ادامه پست ها دعوت می کنم ...
نوکیا و سونی اریکسن فقط با گارانتی حسین بوتو !!
دوشنبه 17دی 86 تمامی مدارس ابتدایی . راهنمایی . دبیرستان. پیش دانشگاهی کرمانشاه در نوبتهای صبح و ظهر
تعطیل میباشد.
هوا دیگه آخر سرماس
Behroooz
07-01-2008, 09:41
actros شما كه تحمل سرما نداري چطور ميخواي راننده بشي؟
امروز از بس هوا سرد بود آب دهنت رو مينداختي بيرون ، نرسيده به زمين قنديل ميبست ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداييش تا رفتم سركار از بس ملت خوردن زمين منم هر هر خنديدم ، دلم درد گرفت ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خودم مثل لاك پشت ميرفتم كه سوتي ندم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینم همزادهات توی فروم زیاد شدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت کم بودی همزادهات رو هم ورداشتی اوردی اینجا !!!
مراقب خودت باش اشتباهی به جای اینکه اون ها رو بن کنن تو رو بن نکن
این پیچش به ما هم خورد و خدمت رو استلاحاً " فر " دادیم و 48 ساعت رفتیم مرخصی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارتش که قلی باشه همین میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
07-01-2008, 20:08
خبر گزاري دروغ دات كام امروز از مرگ لواب بر اثر زياده روي در مصرف كافي نت خبر داد ...
L O V A B
07-01-2008, 21:12
خبر گزاري دروغ دات كام امروز از مرگ لواب بر اثر زياده روي در مصرف كافي نت خبر داد ...
آخه من بمیرم با کی میری کوه؟؟:21:
مگه امروز اومدی کافی نت؟ عباس رفت من امروز مدیریت می کردم :27:
از همه 100 تومان می گرفتم:31:( یه حالی به همه دادم ) برق رفت حاله خودم گرفته شد!!:20:
راستی چرا اینقدر برق می ره؟!
به قول پیرمردای تو پارکا : "یَ مَملِکَتَه؟؟؟"
samanvilli
07-01-2008, 21:23
پير مرد هاي توي پارك ها :
گيو بچو ناو اي دولته ، يه چس يه ؟:31::31:
Oracle_Eldorado
07-01-2008, 22:40
یا به قول لک های عزیز :
ولا ایم نمزانم چه گناهی کردیمان وناو یه مملکت سوز کردیمان !
به قول پیرمردای تو پارکا : "یَ مَملِکَتَه؟؟؟"
این جمله رو خیلی خوب اومدی:5::5:
Behroooz
08-01-2008, 10:06
به قول معروف يسه كه هست . نيتوي بچو پي كارت ....
Behroooz
08-01-2008, 12:50
ارمين اگه سي دي رو نمي خواي بگو تا بندازمش دور .
كلاه بردار مال مردم خور .
blackfox
08-01-2008, 13:34
به به ، سِی کَ چه جو کردی می اوشن . بوس بوس تا با هم بِچیم !!
Behroooz
08-01-2008, 14:20
جا نيريم . گرد اويكي اوتوبوسه بو ....
آقا یه سوال
این دره گاراژ در سر کوچه لکا چرا کندنش کسی میدونه:31::20::5:
من هر وقت میبینمش اعصابم خورد میشه
Persian_baby
08-01-2008, 16:59
یه خبر خوب::
مدارس استان تعتیلن (مدارس تا آخر هفته و ادرات مهم تا چهارشنبه بانک ها هم با 2ساعت تاخیر
2 ساعتی هست که برف گرفته من الان بیرون بودم
خیابونا سفید شدن:5:
همچنان که ساعت 4:20 صبح داره برف میاد
این بار برف خوبیه خدایی اگه تا صبح بباره فردا لیز بازاره:20:
L O V A B
09-01-2008, 12:24
همچنان که ساعت 4:20 صبح داره برف میاد
این بار برف خوبیه خدایی اگه تا صبح بباره فردا لیز بازاره:20:
Actros جان برفش آبکیه!
تا شب همش آب می شه..:41:
آدم برفی می سازیییم!
راستی قرار برف بازی نذاريم؟؟
L O V A B
09-01-2008, 14:17
مدارس استان تعتیلن (مدارس تا آخر هفته و ادرات مهم تا چهارشنبه بانک ها هم با 2ساعت تاخیر
شما هم املاء ت تعطیله ها!:46:
Behroooz
09-01-2008, 15:21
از قرار گذاشتن با ادمهاي بد قول معذوريم . ....
آقا یه سوال
این دره گاراژ در سر کوچه لکا چرا کندنش کسی میدونه:31::20::5:
من هر وقت میبینمش اعصابم خورد میشه
سر كوچه ي لكا چيكار ميكردي !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نكنه از همونايي كه ميان ميگن سي دي & پاسور & چيييز !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زلزله ي 20 ريشترم بياد ما براي خدمت رساني به ملت سركار ميرويم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Actros جان برفش آبکیه!
تا شب همش آب می شه..:41:
آدم برفی می سازیییم!
راستی قرار برف بازی نذاريم؟؟
برو بچه ، پروبازي درنيار ... اينو اللحساب داشته باش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](48).gif
از قرار گذاشتن با ادمهاي بد قول معذوريم . ....
جرات داري بيا سرقرار با آرمين سوكست ميكنيم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](61).gif
Behroooz
09-01-2008, 19:57
ما اخرش نفهميديم كه ووكمن شريك دزده يا رفيق قافله .
تكليف منو روشن كن
Behroooz
09-01-2008, 20:00
به نقل از اخبار علمي فرهنگي هنري شبكه دو سيما
به تازگي يا حفاري هايي كه در غار رازن در نزديكي كرمانشاه توسط باستان شناسان صورت گرفته اثار مختلف زندگي جانوري و انساني
مربوط به 11 تا 70 هزار سال پبش در اين غار كشف شد .
در اين غار استخانهاي مربوط به نوعي كفتار منقرض شده و همچنين استخوان كرگدن كشف شده است .
همچنين دندان كودكي 8 ساله نيز در اين غار كشف شده است كه احتمال مي رود توسط درندگان در اين غار خورده شده است .
گزارش مفصل مربوط به اين كشف به زودي از طرف موزه ايران باستان منتشر مي شود
Persian_baby
10-01-2008, 00:06
شما هم املاء ت تعطیله ها!:46:
نمرم چند شد؟:20:
آره از همونام cd چیزی میخوای:31:
Persian_baby
10-01-2008, 13:35
آره از همونام cd چیزی میخوای:31:
تازه منم باهاشم اون اطراف کیشیک وای میسم اجرائیات اومد نگیرنش:31::21:
Behroooz
10-01-2008, 13:49
كسي ويره نان خوشكه نيسني؟ رو مس برنجه المنيوم چه ؟
نفت شما را به قيمت خين خريداريم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
L O V A B
10-01-2008, 23:56
بابا بزرگم کرسی واسمون درست کرده خفن!
پولداریم دیگه ، با برق خودمونو گرم می کنیم.. این یکیو که دیگه قطع نمی کنن؟!
samanvilli
11-01-2008, 00:08
تعارف تهراني ها :
بفرماييد
خواهش ميكنم
قابل نداره
تعارف كرمانشاهي ها :
بگر
و خدا قبول نيكم
فري دم ها
چه خريگه
:20:
Oracle_Eldorado
11-01-2008, 07:05
دوستان همین الآن ( ساعت 7 ) داره یه برفی میاد ....
به قول خودمون دلت بگیره !
Behroooz
11-01-2008, 10:37
واي خدا برررررررررررررررررررررف
مردم از خوشي ......
خوشحالي مينماييم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طرف ووكمن تقديم به همشهريان گرامي : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم برفي ساختم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Oracle_Eldorado
11-01-2008, 12:02
WookMan عزیز شما هم کرمانشاهی هستی عزیزم ؟!!
میشه بگی کجای کرمانشاه هستی ؟
راستی دوستان توصیه میکنم از خونه بیرون نرید !
چون پشیمون میشید !
من امروز صبح آزمون قلم چی داشتم به هزار بدبختی برگشتم !!!!
هیچ تاکسی توی شهر نیست .
این که توصیه من بود .
خودتون میدونید !!!
WookMan عزیز شما هم کرمانشاهی هستی عزیزم ؟!!
میشه بگی کجای کرمانشاه هستی ؟
راستی دوستان توصیه میکنم از خونه بیرون نرید !
چون پشیمون میشید !
من امروز صبح آزمون قلم چی داشتم به هزار بدبختی برگشتم !!!!
هیچ تاکسی توی شهر نیست .
این که توصیه من بود .
خودتون میدونید !!!
آره دل انگيز ... نميدونستي ، عجيبه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شريعتي زندگاني ميكنيم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا تعطیل نشده؟
الان شبكه زاگرس زيرنويس كرد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كليه مدارس در مقاطع ابتدايي تا پيش دانشگاهي تعطيل ، كليه مراكز آموزش عالي تعطيل ، ادارت و بانك ها 2 ساعت تاخير ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Oracle_Eldorado
11-01-2008, 17:32
زندگی بهتر از این نمیشه !!!!!
بابا ایول . دمتون گرم ( به قول خودمون )
فردا امتحان Vb داشتیم !!!!
samanvilli
11-01-2008, 19:48
خدا يا شكرت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعطيل شديم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا شاممه چيست ؟ لك ها از آن به جاي ترمز سر پيچ استفاده مينمايند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
blackfox
11-01-2008, 20:05
Ajab barfa cheshtiga !!
Ta too nabatareman sooziyand !!
هويجوري پيش بره فردا بايد از پشت بوم بريم تو كوچه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا فردا كلي كار سرمون ريخته ها ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن از دوستان گرامي بسيار تشكر مينمايم كه فرهنگ كردي را در تاپيك به معرض نمايش ميگذارند ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](28).gif
Oracle_Eldorado
11-01-2008, 23:35
خیلی کیف میده !
ما امشب رفتیم Drift بازی !!!
تو کارمندان .
خیلی کیف داد ......
blackfox
12-01-2008, 01:59
خیلی کیف میده !
ما امشب رفتیم Drift بازی !!!
تو کارمندان .
خیلی کیف داد ......
منم ناخواسته چند تا دريفت ماماني زدم ، نزديك بود يه نفر رو زير كنم . بد فرم پیچيدم و نفهميدم چي شد . به هوش كه اومدم ديدم افتادم پايين تخت !!
Oracle_Eldorado
12-01-2008, 23:32
منم ناخواسته چند تا دريفت ماماني زدم ، نزديك بود يه نفر رو زير كنم . بد فرم پیچيدم و نفهميدم چي شد . به هوش كه اومدم ديدم افتادم پايين تخت !!
نه بابا . ما که حرفه ای هستیم !!!
ولی ماشین قهوه ای شد ! نمیدونم این همه گل از کجا پاشید بهش .
ولی خودمونیما :
Kora chani hal mida tatileman kardan :دی
امتحان VB هم کنسل ......
ببینم این تعطیلات تا کی هست ؟
blackfox
13-01-2008, 02:11
یه خبر سکرت ، این طور که من از یکی از فامیلامون که تو صدا و سیمای کرمانشاهه شنیدم ، اطلاعیه دارن که تا یک شنبه 30 ام دی تمام مدارس تعطیله ( یخ زدن برف ها و برودت شدید ) ولی به خاطر اینکه مردم به هوای تعطیلات نزنن بیرون ، یواش یواش اعلام می کنن .
samanvilli
13-01-2008, 02:17
جدي ميگي فاكس ؟ ما كه دانشگاهيم به ما چه ، ولي خوبه برم به پسر داييم بگم
blackfox
13-01-2008, 02:28
جدي ميگي فاكس ؟ ما كه دانشگاهيم به ما چه ، ولي خوبه برم به پسر داييم بگم
فکر کنم دانشگاه ها هم ایضا
samanvilli
13-01-2008, 02:33
دانشگاه كه آره بابا ، از شبكه خبر شنيدم تا 30 دي : تعطيله !
فقط دانشگاه آزاد
طاق بسطان زیره برف
Oracle_Eldorado
13-01-2008, 08:19
میگم دوستان مدارس تا کی تعطیل هست ؟
خیابون ها رو ببینید !!! خودت هم روی خیابون ها راه میری هی دریفت میری !!!!!!!
فردا دوشنبه هم تعطیل شد
برید حال کنید:46:
Oracle_Eldorado
13-01-2008, 19:34
خداکنه 4 شنبه هم تعطیل بشه .
از شر این امتحان تاریخ هم راحت بشیم !
راستی دوستان امتحانات شما از کی شروع میشه ؟!
من امتحانام تمام شده
غیر حضوری
پشت دیپلم :5:
2 سال گزشت:5:
مدارس ابتدایی و راهنمایی کرمانشاه امروز 3 شنبه تعطیل
دبیرستان 2 ساعت تاخیر
عجب حالی کردن 9 روز تعطیلی. البته بی دلیل نیست. راه رفتن تو خیابونا خیلی سخته. یخ خالی
هم اکنون دمای هوای کرمانشاه 16- هست
16درجه زیره صفر:5:
فردا 4 شنبه هم تعطیل البته راهنمایی و دبستان
دبیرستان 1 ساعت تاخیر
روز دهم تعطیلات زمستانی کرمانشاه
10 روز تعطیل
دمای هوا دیشب 18- بود
جا داره همين جا يه خدا قوت خدمت رانندگان عزيز لودر عرض كنيم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكيشون داشت كوچه ي ما رو برف روبي ميكرد ، زد باباي آسفالت رو دراورد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به تعدادي راننده ي ماهر لودر نيازمنديم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب کوچه ای که لودر برای برف روبی میره توش
کوچه هستش یا جاده چالوس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Oracle_Eldorado
15-01-2008, 23:32
آره واقعا .
کوچه ی ما هیچ کس جرات نمیکنه از توش رد بشه .
انقدر سره ماشین دیگه گاز نمیده !!!!
( مسکن )
آره واقعا .
کوچه ی ما هیچ کس جرات نمیکنه از توش رد بشه .
انقدر سره ماشین دیگه گاز نمیده !!!!
( مسکن )
مسکن وضعش بد نیست زیاد
کوچه ما تا حالا خیلی تلفات داده
خیام کچه دراز پیروز
میشه گفت دراز ترین کوچه شهره
به هیچ وجه آفتاب گیر نیست
samanvilli
16-01-2008, 03:23
عجب كوچه هايي ، وقت كردين بياين ته دولت آباد . چهل متري در خدمتيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته چندين ساله نرفتم اون ورا . الان بايد وضع اونجا بهتر شده باشه ها . . نه / ؟
عجب كوچه هايي ، وقت كردين بياين ته دولت آباد . چهل متري در خدمتيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته چندين ساله نرفتم اون ورا . الان بايد وضع اونجا بهتر شده باشه ها . . نه / ؟
میدونم کجاست
بهتر شده آره
فک کنم الان گازش قطعه
الان کجایی
کرج؟
Oracle_Eldorado
16-01-2008, 10:35
دوستان ما امروز رفتیم هنرستان ، گفتند تا 2 شنبه تعطیله !
شنبه عاشورا و تاسوعاست ، یک شنبه هم الکی تعطیل کردند !!!!!!!!!!
میگم این ملت تعطیله ها ........
عجب کوچه ای که لودر برای برف روبی میره توش
کوچه هستش یا جاده چالوس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو ! ... فكر كرده ولايت خودشونه دو نفر نميتونن تو كوچه از كنار هم رد شن ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي بايد اون سره كوچه وايسه اين بره بعد خودش بره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا پنج شنبه کلیه مقاطع تحصیلی کرمانشاه تعطیل شد
11 روز تعطیل:18:
L O V A B
16-01-2008, 21:41
بابا این تعطیلی رو بیخیال شین! سوژه گیر آوردین؟؟
مگه چندتا دانش آموز داریم؟؟ اونا خودشون حل می کنن دیگه..
راجع به اینجور چیزا حرف بزنیم:
بهروز ، نامردی ، جر زنی ، کوه ، پرت شدن ،...:27:
blackfox
16-01-2008, 21:56
خیابونای منازل سازمانی نفت که عین خیابونای مسکو شده ( قدری بدتر ، شاید ! ) . عمرا هرچی گاز بدی ماشین راه بیفته ، فقط مگر زنجیر چرخ ببندی . من خودم دو بار سر پیچ خوردم به بلوکای کنار خیابون ( ماشی 90 درجه پیچید )
دوستان کرمانشاهی کدومتون گاز محلتون قطه؟
ما گاز نداریم
دستام یخ زد
samanvilli
17-01-2008, 00:21
میدونم کجاست
بهتر شده آره
فک کنم الان گازش قطعه
الان کجایی
کرج؟
سلام ، آره كرج بيديم . ولي دلمون اونجاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کجایین
....تایپیک رو از صفحه 3 اوردم
Behroooz
18-01-2008, 16:28
نفت ليتري 4000 تومان . كسي خريداره؟ 20 ليتر دارم .
Behroooz
18-01-2008, 16:32
بابا این تعطیلی رو بیخیال شین! سوژه گیر آوردین؟؟
مگه چندتا دانش آموز داریم؟؟ اونا خودشون حل می کنن دیگه..
راجع به اینجور چیزا حرف بزنیم:
بهروز ، نامردی ، جر زنی ، کوه ، پرت شدن ،...:27:
تو هنوز زنده اي؟
Oracle_Eldorado
18-01-2008, 23:53
بهروز جان شما کجای کرمانشاه هستی ؟!
همه سر از کرمانشاه در آوردن !!!
ُسروش جان انگار شما کرمانشاهی های این فروم رو نمیشناسی
:20:
Oracle_Eldorado
19-01-2008, 10:29
نه ... میشه User ها رو برام بنویسی ؟
Behroooz
19-01-2008, 15:26
بهروز جان شما کجای کرمانشاه هستی ؟!
همه سر از کرمانشاه در آوردن !!!
من تو خود كرمانشاه داخل خونه بابام تو خيابان ارشاد زندگي ميكنم . شما چي؟
Behroooz
19-01-2008, 15:33
نه ... میشه User ها رو برام بنویسی ؟
دوست عزيز تو اين تاپيك فقط بچه هاي كرمانشاه پست ميدن
behroooz
wookman
lovab
actros
گلابي و ...........
امروز رفتم بيرون ، منجمد شدم خداييش .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif
آخه يكي نيست به اين ملت بگه بريد تو خونه ، مسجد يا حسينيه عزاداري كنين ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](6).gif
Persian_baby
19-01-2008, 16:19
بهروز جان من غیره ام:19:
pakbakhteh
19-01-2008, 16:36
امروز ساعت 2 بعدازظهر که از کمربندی رد میشدم یه صحنه ای دیدم که فک کنم حالاحالاها مشابشو تو کرمانشاه نبینیم اونم اینکه مردم داشتن روی روخونه یخزده ی قره سوه اسکیت میکردند ازش فیلم گرفتم خواستین آپ میکنم ببینین .. خدایش سرمای امسال بی سابقه بود.
Oracle_Eldorado
20-01-2008, 00:20
بهروز جان من خودم مسکن هستم .
خیابون ارشاد کجاست ؟
samanvilli
20-01-2008, 00:28
هان ،
همشهري سلام . چه خبرا . . . ميبينم كه سوت و كوره . . تاپيك هر دفعه ميره صفحه 5 .
امروز ساعت 2 بعدازظهر که از کمربندی رد میشدم یه صحنه ای دیدم که فک کنم حالاحالاها مشابشو تو کرمانشاه نبینیم اونم اینکه مردم داشتن روی روخونه یخزده ی قره سوه اسکیت میکردند ازش فیلم گرفتم خواستین آپ میکنم ببینین .. خدایش سرمای امسال بی سابقه بود.
حتما آپ کن
ممنون
Oracle_Eldorado
20-01-2008, 22:42
آره آپ کن . منم یه عکسی دارم از یه آدم برفی تو مسکن .
خیلی قشنگ درستش کردن . تو موبایل یکی از اقوام هست .
حتما واستون میزارم .......
samanvilli
20-01-2008, 22:44
ايول آپ كنين ما هم ببينيم .
Persian_baby
22-01-2008, 11:44
چه خبره هیچ کی نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
22-01-2008, 17:29
بهروز جان من خودم مسکن هستم .
خیابون ارشاد کجاست ؟
نزدیک میدان گلستان . بلد نیستی؟
Behroooz
22-01-2008, 18:32
من هم شنیدم . اپ کن ببینیم .
Persian_baby
23-01-2008, 19:28
آپ کـــــــــــــــــــــن
Behroooz
23-01-2008, 21:39
اگه عكس بزاري بهتره .
Oracle_Eldorado
24-01-2008, 07:34
عجب برفی میاد دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی میشه امروز رو تعطیل کنند ؟!
عجب برفی میاد دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی میشه امروز رو تعطیل کنند ؟!
سروش جان بس نیست
کرمانشاه تعطیلاتش از تمام شهرها بیشتر بود
12 روز
Behroooz
24-01-2008, 21:56
هويت كاربري ووكمن عزيز مورد سو قصد قرار گرفت .
wookman=w00kman
هويت كاربري ووكمن عزيز مورد سو قصد قرار گرفت .
wookman=w00kman
نامردا سو ءاستفاده کردن
Oracle_Eldorado
25-01-2008, 12:25
سروش جان بس نیست
کرمانشاه تعطیلاتش از تمام شهرها بیشتر بود
12 روز
عزیزم آخه ما دیروز امتحان سخت افزار داشتیم !
که تعطیل هم نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم رفتیم سر امتحان و ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال کاش تعطیل میشد .
راستی میگم اسم اینی که از WooKMan عزیز تقلید کرده رو گیر بیارید تا یوزر به اسم خود طرف واسش درست کنیم !
YAHYA-PRO
26-01-2008, 16:38
بازم برف اومد :26:
چه حالی میده چایی داغ :7:
اینجوری که بوش میاد تا صبح برف میاد :34:
چه حالی میده فردا هم تعطیل باشه :25:
YAHYA-PRO
26-01-2008, 16:48
دوست عزيز تو اين تاپيك فقط بچه هاي كرمانشاه پست ميدن
behroooz
wookman
lovab
actros
گلابي و ...........
این غیره هم فکر کنم منم :31:
تاپیک انحصاری باشه همین میشه دیگه ! :27:
Oracle_Eldorado
26-01-2008, 21:03
میگم دوستان عجب برفی میاد ! انگار دست بردار نیست ......
Behroooz
27-01-2008, 15:42
برف بیاد یا نیاد مهم نیست . تحمل کنید .
شیرین فراز مساوی کرد با پاس
نتیجه بدی نبود
Oracle_Eldorado
28-01-2008, 22:36
بازم خوبه . الآن شیرین فراز چندم جدول هست ؟
سلام
تو این مدت اینقدر برف دیدیم که واقعا دلتنگ بهار شدیم. مخصوصا بهار گذشته که عجب حالی داد.
به هر حال یه عکس میزارم که یاد بهار رو زنده کنیم . البته فصلش بهار نیست ولی باز خوبه.
در ضمن تا حالا کسی همین بلوار طاق بستان رو از این زاویه دیده بود ؟ :20:
بله آرش جان
1000 بار این زاویه رو دیدم
عین تو عکسم گرفتم:31:
Persian_baby
29-01-2008, 13:43
بله آرش جان
1000 بار این زاویه رو دیدم
عین تو عکسم گرفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پاتقش اونجاس
Persian_baby
01-02-2008, 09:06
بیا بالا
دوستان کجا غیبتون زد بیاین الا تاپیک تو ص 3 بود
peperoni
02-02-2008, 18:23
باز يه وقت ازاد پيدا كردم به فروم سر بزنم :27:
اميدوارم حال همتون خوب باشه:40:
دوستان قديمي رو نميبينم:41:
دوستان میخوام اینترنت صبانت بگیرم.........شما نظرتون چیه؟
اگه استفاده کردین؟
کیفیت سرویسشون چه جوریه؟
قیمت مثلا ۱۲۸ رو زدن سالی ۱۲۰ تومن در میاد ماهی ۱۰ تومن تقریبا حالا فقط این ۱۲۰ تومن هست یا یه چیزی هم به عنوان مالیات مخابرات و... میگیرین واسه ۶۴ مثلا ماهیانه هم قیمت رو همینقدر زدن.....
بهرحال خوشحال میشم اگه تجربه ای دارین بگین
مممنون
اطلاعات کامل رو از اینجا بگیر :
باز اگه سوالی بود تو همون تایپیک در خدمتیم.
blackfox
22-02-2008, 01:09
آقا این قضیه امتهال ( بر وزن ارتحال ) ووکی جدیه ؟
تموم شد دیگه
متاهل شد:20:
Oracle_Eldorado
22-02-2008, 12:19
امروز شیرین فراز با استقلال اهواز بازی داره .
از صبح در استادیوم آزادی شلوغ بود !
امروز شیرین فراز با استقلال اهواز بازی داره .
از صبح در استادیوم آزادی شلوغ بود !
خراب کرد اساسی 3 بر 0
نمیدونم چرا میرن تهران تمرین میکنن . ماله همینه بازیهای خانکی رو خیلی ضعیفن
persia007
23-02-2008, 22:25
سلام به بچه هاي كرمانشاه:11:......... امروز بعد از 12 سال يه سري زدم كرمانشاه:20:........... دو سه ساعتي مهمونتون بودم:31:...........
نميدونم چرا اونجا احساس غربت مي كردم......:41: :20:
Saman-Rs
23-02-2008, 22:28
هان ؛ بعد از 12 سال؟ يهني چي ؟
سلام به بچه هاي كرمانشاه:11:......... امروز بعد از 12 سال يه سري زدم كرمانشاه:20:........... دو سه ساعتي مهمونتون بودم:31:...........
نميدونم چرا اونجا احساس غربت مي كردم......:41: :20:
خودت بچه اینجایی
؟
Saman-Rs
24-02-2008, 00:21
به به آقا امير ! چطوري برادر
به به آقا امير ! چطوري برادر
چاکرتیم
یوزرت عوض شده؟
persia007
24-02-2008, 00:25
خودت بچه اینجایی
؟
نهههههههه........ محل سكونت رو نديدي؟؟
Saman-Rs
24-02-2008, 00:34
امير آره ديگه بد روزگار بيد:20::13:
Behroooz
27-02-2008, 18:32
به گزارش واحد مرکزی خبر تمام مسایل مربوط به قاطی مرغ شدن عمو ووکی خودمون دروغ اخر سال بود .
Alastoor
27-02-2008, 22:08
به گزارش واحد مرکزی خبر تمام مسایل مربوط به قاطی مرغ شدن عمو ووکی خودمون دروغ اخر سال بود .
دروغ 13 شنیده بودیم دروغ آخر سال نه... :31:
خیلی هم به این اخبار واحد مرکزی خبر اعتماد نکنید... :27:
Oracle_Eldorado
27-02-2008, 23:17
ولی دوستان امروز صبح یه دفعه چه برفی اومد !
ما هنرستان بودیم خیلی کیف کردیم .
ولی دوستان امروز صبح یه دفعه چه برفی اومد !
ما هنرستان بودیم خیلی کیف کردیم .
ولی ظهر شد آفتاب
همه جا خشک خشک شد
ansar_1991
03-03-2008, 10:40
اقا سلام گشتان خاصن
من توآم و ناو اينترنتا كرمانشاني فر بم كسكه هيه راهنماييم بكات
Saman-Rs
03-03-2008, 11:38
اقا سلام گشتان خاصن
من نمنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Oracle_Eldorado
03-03-2008, 12:30
دوستان امروز هنرستان ما شوفاژ ترکید ! ( هنرستان مجتمع فنی پسران واقع در میدان نفت )
فکر کنم یه نفر هم زخمی شد .
هنرستان هم تعطیل شد !!!
واستون کلیپشو آپلود میکنم میزارم ...
Saman-Rs
03-03-2008, 12:33
ايولا ، بزار ببينيم
مرگ بر منافقين كوردل ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](21).gif
دروغ 13 شنیده بودیم دروغ آخر سال نه... :31:
خیلی هم به این اخبار واحد مرکزی خبر اعتماد نکنید... :27:
اين واحد مركزي خبر يه روده راست توي شيكمش نيستا حالا نميدونم چطوري اينو درست گفته ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](125).gif
اقا سلام گشتان خاصن
اين كردي آنگولايي بيده نميشه خوندش !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](49).gif
دوستان امروز هنرستان ما شوفاژ ترکید ! ( هنرستان مجتمع فنی پسران واقع در میدان نفت )
فکر کنم یه نفر هم زخمی شد .
هنرستان هم تعطیل شد !!!
چه بد تو كه زنده موندي ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif
Oracle_Eldorado
03-03-2008, 13:11
چه بد تو كه زنده موندي ! ...
نه . من زنده موندم که بیام فایل ها رو واسه شما آپلود کنم ! ...
بیچاره یه نفر ترکشش رفت تو پاش ........
ولی ما دیگه به اونجاهاش نرسیدیم . وقتی رسیدیم برده بودنش .
Oracle_Eldorado
03-03-2008, 13:36
اینم لینک مستقیم 2 کلیپ :
فقط پسوندش Mp4 هست . با Nokia PC Suite باز میشه .
Saman-Rs
03-03-2008, 13:53
مرسي عزيز
ولي پرشين گيگ با فاير فاكس مشكل داره
سعي كن يه جاي ديگه مثل 4shared آپ كن ، ! من دارم دانلود ميكنم
Behroooz
03-03-2008, 17:33
مرگ بر منافقين كوردل ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](21).gif
اين واحد مركزي خبر يه روده راست توي شيكمش نيستا حالا نميدونم چطوري اينو درست گفته ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](125).gif
اين كردي آنگولايي بيده نميشه خوندش !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](49).gif
چه بد تو كه زنده موندي ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif
نوید وقت کردی یک سر بیا بانک . خودت ادرس رو که داری .
نوید وقت کردی یک سر بیا بانک . خودت ادرس رو که داری .
بله كه دارم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](9).gif
جان بهروز وقت نشده اما در اسرع وقت ، حتما ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](101).gif
وااااااااااااام ميخوام ، برام ميگيري ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](57).gif
اگه بگيري دعا ميكنم يه زن خوب گيرت بيافته ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](54).gif
Oracle_Eldorado
04-03-2008, 13:27
ووکی جان کلیپو دانلود کردی ؟
سامان جان میدونی اونی که توضیح میده کیه ؟!
L O V A B
04-03-2008, 13:49
بله كه دارم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](9).gif
جان بهروز وقت نشده اما در اسرع وقت ، حتما ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](101).gif
وااااااااااااام ميخوام ، برام ميگيري ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](57).gif
اگه بگيري دعا ميكنم يه زن خوب گيرت بيافته ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](54).gif
به ه ه ه ه ه ه! داداش نوید گل!
هروقت خواستی بری یه زنگ به من بزن با هم بریم..!:8:
بانکشونو بزنیم:27::27::31:
ansar_1991
04-03-2008, 18:58
كسي نبود به ما بگه چجوري كردي كرمانشاهي ياد بگيريم
اون يه ذره اي هم كه نوشتم خودم ننوشتم يكي از دوستام كه كرمانشاهيه نوشت
Oracle_Eldorado
04-03-2008, 19:15
دوست من ببین زیاد سخت نیست .
کرمانشاهی ها :
به آب میگن آو
به خواب میگن خواو !
خیلی سادس !
مثلا شما یه جمله به فارسی بگو تا واست به کردی ترجمه کنیم .
تازه یه پیشنهاد ! دوستان موافقید که یه قسمت به Babylon اضافه کنیم که کردی به فارسی یا بالعکس رو داشته باشه ؟
ansar_1991
04-03-2008, 23:02
حالا ما اومديم كردي ياد بگيريم اين اقايWooKMaN زد تو ذوقمون
شما خودت كردي؟
Oracle_Eldorado
04-03-2008, 23:07
من نصف کردم ! یعنی یه رگم کرده ....
S H A H I N
12-03-2008, 11:36
تاپیک از منتهای صفحه ی اندم اومد بالا ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ووکی جان کلیپو دانلود کردی ؟
تو Perisan اپ كردي ، ارور محدوديت پهناي باند ميزنه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه یه پیشنهاد ! دوستان موافقید که یه قسمت به Babylon اضافه کنیم که کردی به فارسی یا بالعکس رو داشته باشه ؟
با اجازه بزرگترا بهههههههله ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به ه ه ه ه ه ه! داداش نوید گل!
هروقت خواستی بری یه زنگ به من بزن با هم بریم..!:8:
بانکشونو بزنیم:27::27::31:
فكر خوبيه ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزودي نقشه ي خبيثانه ي سرقت بانكو باهم ميكشيم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ما اومديم كردي ياد بگيريم اين اقايWooKMaN زد تو ذوقمون
هركي زد تو ذوقت بزنش ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](97).gif
تاپیک از منتهای صفحه ی اندم اومد بالا ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشكر از برادران غيرهم ولايتي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](119).gif
Oracle_Eldorado
12-03-2008, 13:32
تو Perisan اپ كردي ، ارور محدوديت پهناي باند ميزنه ...
پس چطوری بقیه دوستان دانلود کردن ؟!
با اجازه بزرگترا بهههههههله ...
بله هم که ازت گرفتم .... :دی
راستی دوستان چهارشنبه سوری کجا هستین ؟
من دیدمش
اینی که توضیح میده کیه
تویی؟
Oracle_Eldorado
13-03-2008, 08:53
با اجازه ی بزرگ تر ها عروس رفته گلاب بیاره :دی
آره دیگه منم ...
دیشب توفان بود
من رفتم بیرون
تمام بدنم گلی شد
بارون خاک میبارید
باد تعادل آم رو بهم میزد.
Oracle_Eldorado جيگر امروز باز تست كردم ديدم دانلود ميشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](21).gif
اما الان sent/receivedام خيته ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](30).gif
مثل اينكه قسمت نيست من اين كليپ رو زيارت بنمايم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](28).gif
4 شنبه سوری کجا بودین؟
کسری که مامور بازار خفنی بود.
راه میرفتی یه باتم تو پاچت بود
من تا 1 شب ول بودم
Behroooz
19-03-2008, 10:26
همشهری های عزیز سال نو مبارک ...
mamad_chagho
19-03-2008, 10:36
سال نو مبارک
تو محله ی ما (کسری - باغچه بان) خیلی حال کردیم :دی
2ختر ها اومده بودن بیرون یکی پسره گیتار آورده بود خود مامور ها هم کردیم تو ماشین که اگه مافوقشون اومد نبینتشون!
Behroooz
19-03-2008, 10:49
سال نو مبارک
تو محله ی ما (کسری - باغچه بان) خیلی حال کردیم :دی
2ختر ها اومده بودن بیرون یکی پسره گیتار آورده بود خود مامور ها هم کردیم تو ماشین که اگه مافوقشون اومد نبینتشون!
محمد دلت به چه چیز هایی خوشه ....
mamad_chagho
19-03-2008, 23:37
محمد دلت به چه چیز هایی خوشه ....
سلام:40:
بابا این حرف ها از برادر بهروز گذشته! دی:
نا سلامتی ایشون سن ماموت ها رو دارند ها! دیگه دلشون رو به این چیز ها خوش نمیکنند:20:
Behroooz
20-03-2008, 08:53
من متولد 1/1/1 هستم . راست ميگي . حواسم نبود .
دورد بر دوستان
عرض شود که آقا سال نو مبارک
سال پر برکت و پر سعادتی براتون باشه , نون برنجی از طرف یادتون نره :دی
S H A H I N
20-03-2008, 09:00
بچه ها سال نو همگی مبارک . . . خیلی خیلی مبارک . . . . خوش باشین کنار خانواده .
همشهری های عزیز سال نو مبارک...
mamad_chagho
20-03-2008, 10:35
سال نو تمام دوستان وهمشهریان عزیز مبارک
سال نو بر همه دوستان عزیز همشهری مبارک ^_^
mohsen_djd2
20-03-2008, 22:53
سال نو بر همه دوستان و همشهری های عزیز مبارک
دورد بر دوستان
نمی یای بخوری:31:
===========
سال نو مبارک
نمی یای بخوری:31:
===========
سال نو مبارک
از گذشته های دور بحثش بوده ! ؛ این صحبت مال 1 میلیارد و 400 هزار سال قبل از میلاد مسیحه ( حتی کار به آدرس دادن و کد پستی هم کشید :27: )
شما تشریف بیارید ؛ برای ما سوقاتی بیار :20:
از گذشته های دور بحثش بوده ! ؛ این صحبت مال 1 میلیارد و 400 هزار سال قبل از میلاد مسیحه ( حتی کار به آدرس دادن و کد پستی هم کشید :27: )
شما تشریف بیارید ؛ برای ما سوقاتی بیار :20:
شما بیا یه سری به دیارت بزن
L O V A B
22-03-2008, 15:07
سلام همشهریان عزیزم..امیدوارم سال خوب و سرشار از موفقیت و سلامتی داشته باشین(در کنار خانواده)..
منم عيد نوروز رو به همه ي كرمانشاهيا ، هرجا كه هستن تبريييييييك ميگم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](94).gif
انشالله هروزتون بهتر از ديروز باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](110).gif ... دينگ دينگ ...
دورد بر دوستان
عيد رو به همه زينتان كشور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](12).gif تبريك ميگم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](6).gif
نان برنجي واسه سرباز جيييزه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
انشالله سال خوبي واسه خودت و خانوادت باشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز با دوستام زدیم رفتیم بیستون شبم اونجا موندیم
خیلی خیلی شلوغ بود . مسافر خیلی زیاد بود اونجا
اینم مجسمه هرکول
که دیگه دستم براش درست کردن
Behroooz
26-03-2008, 18:51
جمعه گذشته با پدرم رفتیم طاق بستان . تجدید دیدار از اثار تاریخی منحصر به فرد .
به خاطر نوروز یک گروه رقص محلی هم اجرا برنامه کردن . حیف دوربین نداشتم ...
L O V A B
26-03-2008, 19:05
منم دیروز داییم زنگ زد گفت بریم بیستون ، گفتم بریم!
جاتون خالی جوجه کباب درست کردیم همشو خام خام خوردیم!:27:
منم دیروز داییم زنگ زد گفت بریم بیستون ، گفتم بریم!
جاتون خالی جوجه کباب درست کردیم همشو خام خام خوردیم!:27:
آرمین جان دیدی چه قد شلوغ بود.
شما کجا بساط پهن کرده بودین
کدوم قسمت؟
هميشه به تفريح ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميبينم كه رنگ به رخسارتون برگشته رفتين گردش ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايشالله سال ديگه همراه مادامتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif بريد سفر ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif
Behroooz
31-03-2008, 17:49
دوستان عزيز من يك گوشي كا 800 خريدم . به نظر مياد كه باطريش خيلي زود خالي ميشه .
كسي جايي رو يراغ داره كه باطري اصل داشته باشه؟
Oracle_Eldorado
31-03-2008, 18:05
اووووه .
خوش به حالتون بابا ! چقدر اهل گشت و تفریح هستین !
من که از وقتی اومدم کرمانشاه از خونه بیرون نیومدم !
فقط یه شب رفتیم خونه ی یکی از اقوام !!!!!
تازه فردا هم من جایی نمیرم :دی
چون اصلا حوصله بیرون موندن رو ندارم .
بهروز جان شما شارژ اولیه گذاشتی ؟
در مورد باتری اصل که فکر نکنم پیدا کنی .
ولی یه سری به پاساژ ملت بزن .
من از یکی از مغازه های اونجا خریدم .
واقعا عالی کار میکنه .
Oracle_Eldorado
31-03-2008, 18:08
هميشه به تفريح ...
ميبينم كه رنگ به رخسارتون برگشته رفتين گردش ...
ايشالله سال ديگه همراه مادامتون بريد سفر ...
ما آخرش نفهمیدیم شما عیال وار شدی یا نه .
M_Abieteh
31-03-2008, 21:31
سلام دوستان عزیز کرمانشاهی
لطفا در نظرسنجی شرکت کنید.
Oracle_Eldorado
31-03-2008, 23:40
دوستان کرمانشاهی لطف کنید بگید که برای 1.3 به در چه برنامه ای دارید ؟ ( چون نحسه اینطوری نوشتم )
من که گفتم ! از خونه بیرون نمیرم ...
راستی دوستان من یه سئوالی دارم ممکنه زیاد مرتبط نباشه .
کسی میدونه توی کرمانشاه کدوم مغازه نوشابه ی Hype یا RedBull میفروشه ؟
و یه سئوال دیگه اینکه این نوشابه ها الکل دارند ؟
دوستان عزيز من يك گوشي كا 800 خريدم . به نظر مياد كه باطريش خيلي زود خالي ميشه .
حاج بهروز کلا کا 800 های جدید این مرز رو دارن .باید کا 810 میگرفتی. یه مشاوره میگرفتی بهتر بود.
مبارک باشه. من باری گوشی خودم از ارگ راهرو سمت راست مغازه آخر گرفتم. یه مرد سیبیلو بود. 10 تومن دادم باتری اصل برای 7610. خدایی اصله. ار باتری خودم بهتره. من با گارانتی مغازه گرفتم که اگه مشکلی داشت عوض کنن برام.
دوستان کرمانشاهی لطف کنید بگید که برای 1.3 به در چه برنامه ای دارید ؟ ( چون نحسه اینطوری نوشتم )
اگه دنبال الکل میگردی برو دنبال چیزای دیگه:31:
Oracle_Eldorado
01-04-2008, 11:21
اگه دنبال الکل میگردی برو دنبال چیزای دیگه
نه بابا ! اتفاقا دنبال بدون الکل میگردم !
گفتم بی خبر نرم یه چیزی بخرم و الکل داشته باشه و ... :دی
حالا میشه راهنمایی کنید ؟
بهروز كاش قبلش تو تاپيك ميگفتي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](47).gifميخواي بخري ! ...
آره زود خالي ميكنه بايد براش باطري اصل جدا بگيري ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif
حالا خواستي بگو تا بفرستمت پيش يكي از آشناها ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
ما آخرش نفهمیدیم شما عیال وار شدی یا نه .
نه به جان خودم ، بابا واسه شماها دعا كردما ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif
سلام دوستان عزیز کرمانشاهی
لطفا در نظرسنجی شرکت کنید.
بر حسب وظيفه شركت نموديم و آراء خود را به داخل صندوق انداختيم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
در چنين روزي بنده تا ساعت 12 خواب و سپس پاي سيستم و درآخر به برنامه هاي تلويزيون نگاه مينمودم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاف سنگين حقير آب معدني ميباشد بهمين دليل از پاسخ دادن به سوال آخر خودداري مينمايم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](28).gif
L O V A B
09-04-2008, 16:13
برسم ادب!
از دوستان همشهری گلم خداحافظی می کنم، روزای خوبی رو در کنار هم بودیم..
همین.:11:
Behroooz
09-04-2008, 17:34
به سلامتی میخوای بری اون دنیا؟ اره ؟
Oracle_Eldorado
09-04-2008, 18:30
بابا چه خبره ؟!
همه دارن میرن !
خبری شده ؟
نکنه توی P30world بمب گذاری شده ؟!
راستی دوستان تصادف 2 روز پیش رو دیدین ؟
البته 2 تا تصادف خیلی بد بود دیروز !
یکی میدان نفت ، اون یکی هم فرهنگیان .
ردبول می خوای؟
قیمتش دو تومنه و مزش تو مایه های شربت سینه خوشمزست !!!
از میدان شهرداری که به طرف مصدق میری همین که میدان شهرداری و بعد داروخانه رو رد کردی (همون دور و ور)
یه مغازه هست که طرف اکثرا کروات هم میزنه (خیلی باحاله) همه چی فروشیه..... برو تو بگو ردبول می خوام.
الکل هم نداره
Oracle_Eldorado
10-04-2008, 11:49
ممنون عزیزم .
Hype چی ؟ اونم داره ؟
راستی مغازش چیه ؟!
سوپر مارکت ؟
راستی نزدیکه به میرداماد ؟
نه بابا راستای میرداماد نه. روبروش
البته نزدیک میدان شهرداریه. همین که میدان شهرداری رو رد کنی ساعت فروشی و داروخانه هم رد کنی قبل از رسیدن
به یه ساندویچی یه سوپرمارکت مانندیه که فکر کنم چسبش هم یه فراورده های گوشتیه (فکر کنم).
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.