مشاهده نسخه کامل
: كرمانشاهي ها بيان داخل!
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
tantan_1300
14-09-2006, 19:35
قرار برگزار شد
خیلی هم حال داد
گزارش بعدا توسط دوستان نوشته خواهد شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dash Ashki
14-09-2006, 20:01
سلام...
چطور بود..خوش گذشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اگه میتونید عکسی هم از خودتون بزارید(اگه عکس گرفتید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
14-09-2006, 20:02
از اشنايي با شما دوستان رضا و پپروني و فرهاد جان خوشحال شدم خيلي .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
14-09-2006, 20:03
عكس هم گرفتيم
به موقع اش ميزارن دوستان
tantan_1300
14-09-2006, 20:06
سلام...
چطور بود..خوش گذشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اگه میتونید عکسی هم از خودتون بزارید(اگه عکس گرفتید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس گرفتیم و همش دسته رامبد هستش
فقط اگه میشه عکس منو نزاره می خوام مرموز بمونم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tantan_1300
14-09-2006, 20:08
از اشنايي با شما دوستان رضا و پپروني و فرهاد جان خوشحال شدم خيلي .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پرهام بودم ببخشید بد معرفی کردم خودم رو
خیلی خوش گذشت بهروز جان!!!
Behroooz
14-09-2006, 20:17
گزارش ملاقات امروز
اولش چون من و نويد عزيز همديگر را مي شناختيم با هم سلام و احوالپرسي كرديم . پپروني عزيز (اسمش را يادم رفت بپرسم نويد جان اسمش را بگو) هم اومده بود . چند صندلي اونورتر دو نفر مشكوك نشسته بودند هي مار و ديد مي زدند . دودل بودن كه بيان جلو يا نه . ما فهميده بوديم كه خودشون هستن . خلاصه اومدن جلو و با هم شرئع به گفتگو كرديم . و با هم ديگه اشنا شديم اساسي . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم گلابي عزيز (رضا جان ) و هم تن تن 1300 (فرهاد عزيز ) از بچه هاي گل روزگار هستند .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ملاقات بعدي بقيه دوستان كرمانشاهي كم لطفي نخواهند كرد و خواهند امد .
خوش ميگذره ها . جاي nvidia خالي بود . اگه دفعه بعد ان وي ديا نياد اين جوري ميشه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tantan_1300
14-09-2006, 20:19
پپرونی کجایی که 10 دقیقه ای پستامو کردم 20 تا!!!!
از همه ی دوستان به خاطر این که سر موقع اومدن متشکرم!!
یه فکری هم داشتم اگه خواستین عملی کنید!!
یه عکس بزارین بعد مسابقه بزارین ببینین کی درست می تونه تشخیص بده
من که اول پپرونی و رامبد رو اشتباه گرفتم!!
ما چاكر آقا بهروز ورامبد وپپروني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .همتون گليد.
Dash Ashki
14-09-2006, 20:26
عکس گرفتیم و همش دسته رامبد هستش
فقط اگه میشه عکس منو نزاره می خوام مرموز بمونم
خوب شما اگه دوست نداری بزاری موردی نداره مرموز بمون :rolleye: ولی به هر صورت میبینیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی عکس این نوید بایستی رو شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
Dash Ashki
14-09-2006, 20:27
گزارش ملاقات امروز
اولش چون من و نويد عزيز همديگر را مي شناختيم با هم سلام و احوالپرسي كرديم . پپروني عزيز (اسمش را يادم رفت بپرسم نويد جان اسمش را بگو) هم اومده بود . چند صندلي اونورتر دو نفر مشكوك نشسته بودند هي مار و ديد مي زدند . دودل بودن كه بيان جلو يا نه . ما فهميده بوديم كه خودشون هستن . خلاصه اومدن جلو و با هم شرئع به گفتگو كرديم . و با هم ديگه اشنا شديم اساسي . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم گلابي عزيز (رضا جان ) و هم تن تن 1300 (فرهاد عزيز ) از بچه هاي گل روزگار هستند .
در ملاقات بعدي بقيه دوستان كرمانشاهي كم لطفي نخواهند كرد و خواهند امد .
خوش ميگذره ها . جاي nvidia خالي بود . اگه دفعه بعد ان وي ديا نياد اين جوري ميشه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز
بهروز جان دمت گرم... :)
گزارشت خیلی خلاصه بود یعنی همدیگه رو دیدین وسلام..بعدش خداحافظ :rolleye:
یکمی گزارش رو مفصل تر بنویسید...........احتمالا الان نوید داره گزارش رو مینویسه :rolleye: و بعدش عکس خودش رو شطرنجی میکنه و بعدش میزاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
می بینم که شهر و گذاشتید رو سرتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
عکسا باید اول مورده تایدده وزارته ارشاد ( بنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) قرار بگیره صحت و سلامتش تایید بشه بهدا در محضره عموم قرار بگیره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
--------------------
سلام اشکان جان؟ این تاپیک از خطه یه سر سبزه شمال هم مشتری داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tantan_1300
14-09-2006, 20:40
خدایی پپرونی آخرش بود همش می خندید
منم هی به رضا می گفتم بابا من مطمینم اینا هستم!!! ولی می ترسیدیم بیایم جلو
یه بار هم از کنارتون رد شدیم بلند گفتیم پی سی ورلد ولی شما انگار نه انگار
آخرش رضا منو شیر کرد اومدیم
Dash Ashki
14-09-2006, 21:54
می بینم که شهر و گذاشتید رو سرتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
عکسا باید اول مورده تایدده وزارته ارشاد ( بنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) قرار بگیره صحت و سلامتش تایید بشه بهدا در محضره عموم قرار بگیره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
--------------------
سلام اشکان جان؟ این تاپیک از خطه یه سر سبزه شمال هم مشتری داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا چی شد ما هنوز منتظریم بابا ..نوید جان چیکار میکنی...میخوای مثنوی 72 من کاغذ بنویسی... :rolleye: بیخیال بیا ..خودتو اذیت نکن..همون عکسا رو فعلا بزار تا بعد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===========
سلام مونیکا جان... آره من این تاپیک رو دوست دارم البته تاپیک رو نه ..منظورم بچه های کرمانشاه هستش... یه جورایی هر دو خطه پهلوون خیزه ;) ..در ضمن یه جورایی هم فکر میکنم به اون خطه انتساب دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tantan_1300
14-09-2006, 22:03
آقا چی شد ما هنوز منتظریم بابا ..نوید جان چیکار میکنی...میخوای مثنوی 72 من کاغذ بنویسی... :rolleye: بیخیال بیا ..خودتو اذیت نکن..همون عکسا رو فعلا بزار تا بعد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===========
سلام مونیکا جان... آره من این تاپیک رو دوست دارم البته تاپیک رو نه ..منظورم بچه های کرمانشاه هستش... یه جورایی هر دو خطه پهلوون خیزه ;) ..در ضمن یه جورایی هم فکر میکنم به اون خطه انتساب دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا شما از کجا اطمینان داری که رامبد می خواد گزارش بنویسه
شاید حوصلشو نداشته باشه!!!!
اگه نخواد بنویسه هم مجبورش می کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه شما فکر کردی دسته خودشه تن تن خان؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چارش یه دونه از ایناست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می شینه مثنوی می نویسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
14-09-2006, 22:24
دوستان سلام مجدد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرهام و رضا و پپروني و نويد عزيز خوبيد ؟
خدمت داش اشكي بگم كه ملاقات با حالي بود . همش درباره مسائل فروم با هم حرف زديم . شما هم يك ملاقات با همشهري هاتون بزاريد ببين چه صفايي داره .
امروز چون جلسه اول بود بيشتر جنبه اشنايي داشت . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي نويد جان پيشنهاد پرهام خيلي جالبه . عكس ها را كه گزاشتي لو نده كي كيه . ببينيم بچه هاي فروم بخصوص داش اشكي و مونيكا خانم تشخيص ميدن كه كي كيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اميد ديدار بعدي . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي رضا اويتورت خيلي قشنگه ها .
به نام خدا
حاضرين:
1- behroooz - بهروز
2- tantan_1300 - پرهام
3- گلابي - رضا
4-peperoni - مجيد
5- wookman - نويد (رامبد)
--------------------------------
قرار سر ساعت 6 بعد از ظهر توی پارک شاهد کنار پیست اسکیت بید ...
اولش که من (ووکمن) و پپرونی (مجيد - پسردايي خولم) با هم اومدیم حدود 5 دقیقه بعد بهروز اومد...
دیگه کسی نیومد فکر کردیم بقیه بروبچ سرکارمون گذاشتن ...
تقریبا 15 دقیقه ای داشتیم باهم حرف میزدیم که پرهام و رضا اومدن ...
دیگه صحبت هامون گل انداخت ... در مورد همه چی صحبت کردیم
البته 90% صحبت هامون در مورد پی سی بود ...
در مورد اتفاقاتی که جدیدا توی پی سی افتاده و اینکه چه خواهد شد ...
دوستان نظرات جالب و خوشمزه ای واسه بهتر شدن انجمنها دادن ...
خداییش کلی خندیدیم ... یعنی واسه جلسه اول خوب بود ...
البته زیاد بحث نکردیم چون این جلسه بیشتر شبیه جلسه معارفه بید ...
تقریبا حدود ساعت 7 بود که دیگه هوا تاریک شد و قرار شد جلسه رو به پایان برسونیم ...
آخر جلسه هم چند تا عکس خوشگل خوشگل گرفتیم که انشاالله فردا لینکش رو واستون میزارم ...
قصه ما به سر رسید ...
راستي نويد جان پيشنهاد پرهام خيلي جالبه . عكس ها را كه گزاشتي لو نده كي كيه . ببينيم بچه هاي فروم بخصوص داش اشكي و مونيكا خانم تشخيص ميدن كه كي كيه ؟
باشه حتما ولي تا فردا انشاالله .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dash Ashki
14-09-2006, 22:36
اصلا شما از کجا اطمینان داری که رامبد می خواد گزارش بنویسه
شاید حوصلشو نداشته باشه!!!!
خوب دیگه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دونه رامبد تو فورم بیشتر که نداریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ببینیم میتونه ننویسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته تهدید نکردم هنوز...فعلا دوستانه بهش گفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خوب منتظریم وگرنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==============
نه مثل اینکه تهدیده هنوز نگفته اثر کرده..در آخرین دقایق این نوشته های رامبد رو دیدم :rolleye:
پس بالاخره قرار رو گذاشتین خواستم بیام و غافلگیرتون کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی ساعت 4 خوابم برد تا 8 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
14-09-2006, 22:43
اشكالي نداره
باشه دفعه بعد
Dash Ashki
14-09-2006, 22:55
خدمت داش اشكي بگم كه ملاقات با حالي بود . همش درباره مسائل فروم با هم حرف زديم . شما هم يك ملاقات با همشهري هاتون بزاريد ببين چه صفايي داره .
آره صفا که داره..اتفاقا امروز با یکیشون بودم ...
در ضمن با مسترم که آره یه 2 باری ملاقات داشتیم...خوش گذشت البته هر بار من رفتم بابل :rolleye: افتخار ندادند بیان قائمشهـر ;)
راستي نويد جان پيشنهاد پرهام خيلي جالبه . عكس ها را كه گزاشتي لو نده كي كيه . ببينيم بچه هاي فروم بخصوص داش اشكي و مونيكا خانم تشخيص ميدن كه كي كيه ؟
من که حس ششمم خیلی قویه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما همه رو اشتباهی شناسایی میکنم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نه همون لحظه اول تشخیص میدم کدومشون نویده..آخه نوید میگیره صورت خودشو شطرنجی میکنه تا راحت تر شناسایی بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..عوض اینکه نشه....
حالا شما عکسا رو بزارید شناساییشون با من و مونیکا خانم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نام خدا
حاضرين:
1- behroooz - بهروز
2- tantan_1300 - پرهام
3- گلابي - رضا
4-peperoni - مجيد
5- wookman - نويد (رامبد)
--------------------------------
قرار سر ساعت 6 بعد از ظهر توی پارک شاهد کنار پیست اسکیت بید ...
اولش که من (ووکمن) و پپرونی (مجيد - پسردايي خولم) با هم اومدیم حدود 5 دقیقه بعد بهروز اومد...
دیگه کسی نیومد فکر کردیم بقیه بروبچ سرکارمون گذاشتن ...
تقریبا 15 دقیقه ای داشتیم باهم حرف میزدیم که پرهام و رضا اومدن ...
دیگه صحبت هامون گل انداخت ... در مورد همه چی صحبت کردیم
البته 90% صحبت هامون در مورد پی سی بود ...
در مورد اتفاقاتی که جدیدا توی پی سی افتاده و اینکه چه خواهد شد ...
دوستان نظرات جالب و خوشمزه ای واسه بهتر شدن انجمنها دادن ...
خداییش کلی خندیدیم ... یعنی واسه جلسه اول خوب بود ...
البته زیاد بحث نکردیم چون این جلسه بیشتر شبیه جلسه معارفه بید ...
تقریبا حدود ساعت 7 بود که دیگه هوا تاریک شد و قرار شد جلسه رو به پایان برسونیم ...
آخر جلسه هم چند تا عکس خوشگل خوشگل گرفتیم که انشاالله فردا لینکش رو واستون میزارم ...
قصه ما به سر رسید ...
ممنون نوید جان از گزارش مفصلت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نگفتی عکس گرفتی یا گرفتند... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه میخوام شناساییت کنم :blink:
مرسی ;)
ولی نگفتی عکس گرفتی یا گرفتند...
آخه میخوام شناساییت کنم
والا هم گرفتم هم گرفتند ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
انشاالله بتوني ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم غیبت هم کردید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100% [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهروز خداوکیلی سر اون جریان پشت سر من حرف زدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شئحی کردم. قرار بعدی احتمالا بیام. امروز خوشتیپ بگیر بود نمیتونستم از خونه بیام بیرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم غیبت هم کردید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا همه بودن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tantan_1300
15-09-2006, 08:21
به!!!
اختیار دارید مگه می شه با بچه های فروم نشست و غیبت نکرد!!
مخصوصا از بعضی ها!!!!
دیگه خودتون می دونید و رامبد و بهروز و پپرونی و گلابی !!
Behroooz
15-09-2006, 10:53
سلام به همه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت مونيكا خان طول ، نه ببخشيد عرض كنم كه ما غيبت كردن هم بلديم اونهم از نوع حرفه ايش .
بحث شما هم پيش اومد . مخصوصا درباره اون شكلك كتك زدن كوچولوت كه همه را مي زني . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه با هم دعا كرديم كه يكبار ديگه تمام مدارك هويتي شما گم بشه تا ما بخنديم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي از شوخي گذشته ملاقات خوبي بود . من سه تا دوست جديد پيدا كردم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نويد جان عكسها را بزار ببينيم مونيكا و داش اشكي ميتونن بگن كه كي كدومه ؟
ولي فكر نكنم مونيكا بتونه چون سني ازش گزشته و چشمهاش خوب نمي بينه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم تقديم به هرچي ادم خوش قوله . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جلب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اين رو بگم عكسها زياد خوب در نيومدن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا؟
چون با گوشي موبايل گرفته شده ...در ضمن تو شب بيده... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
انشالله قرار بعدي يه دوربين خوشگل ميبريم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------------------------------
تو اين عكس (عكس شماره 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) 4 نفر هستند يه نفرم داره عكس ميگيره ....
تو اين عكس (عكس شماره 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) 4 نفر هستند يه نفرم داره عكس ميگيره ...
حالا شما بر اساس شماره عكس بروبچ رو شناسايي كنيد ...
مثلا بگيد تو عكس شماره 1 از سمت راست به چپ x-y-w-z
مثل يه مسابقه ... ;)
خب تو عکسه یک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از راست به چپ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- تن تن
2- پپرونی
3- گلابی
4- بهروز
خب تو عکسه یک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از راست به چپ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- تن تن
2- پپرونی
3- گلابی
4- بهروز
قضيه چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست بيد !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادربزرگ كي واست گفته بود ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tantan_1300
15-09-2006, 12:26
البته اين رو بگم عكسها زياد خوب در نيومدن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا؟
چون با گوشي موبايل گرفته شده ...در ضمن تو شب بيده... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
انشالله قرار بعدي يه دوربين خوشگل ميبريم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------------------------------
تو اين عكس (عكس شماره 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) 4 نفر هستند يه نفرم داره عكس ميگيره ....
تو اين عكس (عكس شماره 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) 4 نفر هستند يه نفرم داره عكس ميگيره ...
حالا شما بر اساس شماره عكس بروبچ رو شناسايي كنيد ...
مثلا بگيد تو عكس شماره 1 از سمت راست به چپ x-y-w-z
مثل يه مسابقه ... ;)
به!!!
قرار بود عکس منو نزارین خیره سرم مرموز بمونم!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tantan_1300
15-09-2006, 12:28
1- تن تن
2- پپرونی
3- گلابی
4- بهروز
این از کجا فهمیددددددددددد!!!
وای !!
رامبد تو سوتی دادی؟؟؟
به!!!
قرار بود عکس منو نزارین خیره سرم مرموز بمونم!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيزدلم عكس به اندازه كافي بي كيفيت هست .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یهنی همه رو درست گفتم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایزه یه منو بدید یالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای !!
رامبد تو سوتی دادی؟؟؟
این یهنی چی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورن مونیکا خانوم بود دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یهنی همه رو درست گفتم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایزه یه منو بدید یالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دوستان واسه طول عمر مادربزرگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اينم جايزه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
وای !!
رامبد تو سوتی دادی؟؟؟
نه به جان خودم من چيزي نگفتم !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tantan_1300
15-09-2006, 12:37
ضد حال زدی به هممون!!!
یه ذره صبر می کردی یه دفعه رفتی همرو درس گفتی!!
اینم شد مسابقه؟؟؟
tantan_1300
15-09-2006, 12:38
این یهنی چی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورن مونیکا خانوم بود دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفس کشششش!!!
دعوا دارین!!!؟؟
حیف سنتون بالاس !!!
نفس کشششش!!!
دعوا دارین!!!؟؟
حیف سنتون بالاس وگرنه!!!
چه جلب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی خوام تو این سن از پیسی خاطره یه بدی داشته باشی وگرنه .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tantan_1300
15-09-2006, 12:46
چه جلب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی خوام تو این سن از پیسی خاطره یه بدی داشته باشی وگرنه .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب آدم ناراحت می شه دیگه یه دفعه درست گفتین!!!
خدایی رامبد و پپرونی رو اشتباه نگرفتین؟؟
خوب آدم ناراحت می شه دیگه یه دفعه درست گفتین!!!
خدایی رامبد و پپرونی رو اشتباه نگرفتین؟؟
برو پي ام من رو بخون ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
secret بيده ها به كسي نگي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dash Ashki
15-09-2006, 15:24
سلام سلام......
آقا من تازه رسیدم........
وایسید دیگه...
همه رو خودتون نخورید....
یادم رفت ازتون دیشب بپرسم...شیرینی تولد از نوید گرفتید یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================
حالا بزارید عکسا رو ببینم ..بعد از نظرات کارشناسه خودم شما رو مستعفیض(درست نوشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dash Ashki
15-09-2006, 16:04
سلام.......
آقا جونم واستون بگه اول جایزه شو مشخص کنید بعد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sms نمیخونید ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بزار ببینم عکس اول
از چپ به راست
آقا بهروز
آقا گلابی
آقا پپرونی
آخری هم آقای تن تن
:rolleye:
واسه عکس دوم..
چون بقیه از قبل شناسایی شدند... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس میمونه شناسایی نوید..رامبد..نیش نیش ..ووکمن................مهران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا کدومشونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چپ به راست...
اولی نه..دومی نه ..سومی نه...
آخریه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم اینه که همش اوله ولی الان از سمت چپ به راست آخره
==================
چطور بود....رد کن جایزه رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه 5 ساعتی دیر گفتی آقا اشکان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dash Ashki
15-09-2006, 16:09
یه 5 ساعتی دیر گفتی آقا اشکان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماهی رو هر وقت از آب بگیری ...خفه میشه :rolleye:
حالا بزار جایزه رو بگیریم...شریک میشیم :happy:
Behroooz
15-09-2006, 16:58
مونيكا خانم راستش را بگو چجوري همه را درست حدس زدي ؟
كسي كمكت كرد؟
Dash Ashki
15-09-2006, 17:11
كسي كمكت كرد؟
پس من چی آقا بهروز...منم درست گفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tantan_1300
15-09-2006, 17:18
پس من چی آقا بهروز...منم درست گفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به من یه تذکر خفن داده شد که حرفی نزنم !!!!
آقا اشکی شما بیا این ورا جایزت با من!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماهی رو هر وقت از آب بگیری ...خفه میشه :rolleye:
حالا بزار جایزه رو بگیریم...شریک میشیم :happy:
واسه جايزه بايد زحمت بكشي تا كرمانشاه بياي .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي خداييش مونيكا خوب زد واسط خال ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي كمكت كرد؟
بهروز به جان خودم من چيزي نگفتم ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... به من شك نكني جييگر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
Dash Ashki
15-09-2006, 18:01
واسه جايزه بايد زحمت بكشي تا كرمانشاه بياي .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي خداييش مونيكا خوب زد واسط خال ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب باشه...حالا کی بیام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب منم جواب دادم پس منم زدم تو سیبل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب باشه...حالا کی بیام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب منم جواب دادم پس منم زدم تو سیبل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه با تبصره قبولي .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
هروقت خواستي بيا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif .... هستم خدمتتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif ...
Behroooz
15-09-2006, 18:38
من به خودممم مشكوكم واي به حال شما ............
یه فکری بکنید برای قرارهای بعدی.راستی کسی گزارش اون ور ننوشت؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen_djd2
16-09-2006, 11:44
5 شنبه آخر هر ماه پارک شاهد
ok???
یه فکری بکنید برای قرارهای بعدی.راستی کسی گزارش اون ور ننوشت؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيزدل من نوشتم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
5 شنبه آخر هر ماه پارک شاهد
ok???
دل انگيز احتمالا قرار بعدي پارك لاله باشه .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام:
رامبد دستت درد نکنه.آقا چشم نزنم گوش يارو شيطان کرررررررررررررررررررررررر ررر.يکي ديگم اضافه شد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!شديم 6نفر
سلام:
رامبد دستت درد نکنه.آقا چشم نزنم گوش يارو شيطان کرررررررررررررررررررررررر ررر.يکي ديگم اضافه شد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!شديم 6نفر
آهان آقا محسن بيده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا محسن خوش آمدي به جمعمون .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
ويرايش شد.
سلام:
ميگم 15 مهر پارک لاله خوبه؟
Behroooz
20-09-2006, 10:11
پار لاله خوبه .
سلام:
ميگم 15 مهر پارک لاله خوبه؟
5 شنبه آخر هر ماه بهتره رضا جان ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
منم با پارك لاله موافقم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif .... تنوع خوب بيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
20-09-2006, 10:29
5 شنبه آخر هر ماه بهتره رضا جان ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
منم با پارك لاله موافقم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif .... تنوع خوب بيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني فردا بياييم سر قرار؟
يعني فردا بياييم سر قرار؟
گرفتي منو بهروز جان ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما كه قرار شهريور رو تشكيل داديم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين رو واسه ماه هاي آينده گفتم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلص همشهري هاي جييگرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
20-09-2006, 10:43
ببخشید .
از وقتی اون دوچرخه از روی سرم رد شده ......
باشه آقا پنجشنبه آخرمهر پارک لاله ساعت 5عصر.
چاکريم...
آقا بهروز چي شد؟؟دوچرخه؟؟؟!!!!!
باشه آقا پنجشنبه آخرمهر پارک لاله ساعت 5عصر.
چاکريم...
انشالله به جمعمون دوستان جديدي اضاف شن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبچ كرمانشاه
از قراراتون عكس نمي ذارين ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبچ كرمانشاه
از قراراتون عكس نمي ذارين ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمود جان گذاشتيم كه .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا واسه اينكه حالت بيا سرجا خودت برو پيداش كن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام:
من به بقيه پيغام دادم .خدا کنه بيان.اون دوتاهم که خيلي وقته که ديگه نميان بالا.(کيا و .....).
اون دوتاهم که خيلي وقته که ديگه نميان بالا
عزيزدل منظورت كيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام:
کيا و zaraoustra گفتم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگم به جز من ورامبد کسي نميادهااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .بفيه کجايين؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام:
کيا و zaraoustra گفتم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كيا كيه ميشناسم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
با zaraoustra ملاقات داشتم بچه گليه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
zaraoustra
07-10-2006, 17:10
سلام به همه
شرمنده اين چند ماهه سعادت نداشتيم در خدمت باشيم
كاري پيش اومده در گير اونم.
اگر بتونم قرار آخر مهر رو ميام.
سلام به همه
شرمنده اين چند ماهه سعادت نداشتيم در خدمت باشيم
كاري پيش اومده در گير اونم.
اگر بتونم قرار آخر مهر رو ميام.
انشالله قرار رو ميندازيم بعد از ماه مبارك كه تلفات نديم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
YAHYA-PRO
13-10-2006, 14:51
با سلام به همه ي بر بچس كرمانشاهي تپل موپل
حال همه خوبه
آقا ما هم كرمانشاهي هستيم
يكي به من مي گه اينجا چه خبره؟
با سلام به همه ي بر بچس كرمانشاهي تپل موپل
حال همه خوبه
آقا ما هم كرمانشاهي هستيم
يكي به من مي گه اينجا چه خبره؟
سلام عزيز دلم ... خيلي خيلي خوش آمدي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
اينجا خبر نيست فقط مكاني بيده واسه قرار گذاشتن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضي وقتا هم در مورد موضوع خاصي بحث ميكنيم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله قرار بهديمون بعد از رمضانه ... حتما بيا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
L O V A B
13-10-2006, 21:55
اگه ما رو هم آدم حساب مي كنيد ....
بچه ي 30 متري سوم هستم.
saeed_violinist
13-10-2006, 22:22
دوستان شما چند ساله هستید؟
اگه ما رو هم آدم حساب مي كنيد ....
بچه ي 30 متري سوم هستم.
به به شما سروري عزيز اين حرفا چيه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا تا حالا خودتون رو نشون نداديد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شما چند ساله هستید؟
از 15 داريم تا ........... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خيلي مهمه عزيزدل ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام آقا سعید گل !
4 کریم داداش ما که شمارو میشناسیم اما شما مارو نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروبچ داش سعید از اون بچه های کار درسته ها
آملیکم
ماهم بچه یه کرمانشاه هستیم یا به عبارتی:
منیش منال کرماشانم.
ولی دیر به تایپیک پی بردم
مشخصات
عشق ماشین خفن ولی خودم بدون ماشین
سن 18داره میشه 3 ماه دیکه
بچه خیام
فعلان بای
آملیکم
ماهم بچه یه کرمانشاه هستیم یا به عبارتی:
منیش منال کرماشانم.
ولی دیر به تایپیک پی بردم
مشخصات
عشق ماشین خفن ولی خودم بدون ماشین
سن 18داره میشه 3 ماه دیکه
بچه خیام
فعلان بای
به به ميبينم كه بروبچ كرمانشاه دارن زياد ميشن .... خوشحال بيدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen_djd2
15-10-2006, 15:58
انشالله قرار رو ميندازيم بعد از ماه مبارك كه تلفات نديم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت اینه که قرار افتاد بعد از رمضان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره عزيز اين طور بهتر نيست ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
YAHYA-PRO
15-10-2006, 18:02
سلام
آقا منم سه ماه ديگه 18 ساله ميشم
سلام
آقا منم سه ماه ديگه 18 ساله ميشم
به به بسلامتي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif .... حالا مياي سرقرار يا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
mohsen_djd2
15-10-2006, 23:01
پس این 5شنبه نه 5شنبه بعدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس این 5شنبه نه 5شنبه بعدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دقيقا !!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif .... هركدوم از بروبچ كرمانشاهي پي سي رو ديدي بهش بگو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
YAHYA-PRO
16-10-2006, 16:04
:biggrin: با سلام
چرا نیام
حالا قرار کجا و چه وقتی هست؟
:biggrin: با سلام
چرا نیام
حالا قرار کجا و چه وقتی هست؟
والا احتمالا 5 شنبه هفته آينده باشه تا ببينيم نظرت ديگر دوستان چي باشه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
mohsen_djd2
22-10-2006, 15:11
قرار 5شنبه فراموش نشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
قرار 5شنبه فراموش نشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
پس دوستان حتما ساعتش رو مشخص كنن.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چى شد آخرش افتاد کی وکجا
محل كه طبق قرار قبلي مقرر شد پارك شاهد باشه .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
22-10-2006, 21:43
من چون از 7 صبح تا هفت شب سر كارم زياد نمي تونم بيام ولي اين 5 شنبه چطوره ؟
من چون از 7 صبح تا هفت شب سر كارم زياد نمي تونم بيام ولي اين 5 شنبه چطوره ؟
بهروز جان حرف نداره !
نظرت چيه پارك لاله ؟
Behroooz
23-10-2006, 12:21
پارك لاله خوبه . ساعت چند ؟ و كجاي پارك ؟
mohsen_djd2
23-10-2006, 14:35
5شنبه ساعت 5 پارک لاله !!
5شنبه ساعت 5 پارک لاله !!
محسن جان چون من سر خدمت بيدم بهتر يه خورده ديرتر ... مثلا 5.30 ...
نظرتون چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه موافقيد تا محل دقيق توي پارك لاله رو مشخص كنيم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
23-10-2006, 19:47
عاليه . 5 شنبه پارك لاله . كنار دكه داخل پارك . خوبه ؟
ساعت 5:30
عاليه . 5 شنبه پارك لاله . كنار دكه داخل پارك . خوبه ؟
من كه كاملا موافقم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
پس يادتون نره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... و به اميد ديدار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
Behroooz
23-10-2006, 20:15
قرار گذاشته شد . هر كي اومد قدمش بان چاو .....
mohsen_djd2
23-10-2006, 21:41
5 شنبه پارك لاله . كنار دكه داخل پارك
خاصه
5 شنبه پارك لاله . كنار دكه داخل پارك
خاصه
خيلي خاصه برا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... يادتان نچود باين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... قدمتان و بان چو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي خاصه برا .... يادتان نچود باين ... قدمتان و بان چو
رمزی حرف می زنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمشه تو این تاپیکتون به غیر از تعین وقته قرار یه خدمتی هم به بشریت بکنید این زبانه کردی رو آموزش بدید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید این جوری لاقل وقتی به بیچاره ای پا می شه می آد شهرتون چهار کلمه با زبونه محلی حرف بزنه دیگه آدرسه اشتباه بش ندن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا جدا می شه آیا؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
23-10-2006, 22:34
سلام مونيكا خانم .
اموزش زبان كردي به صورت مكاتبه اي ممكن نيست . بيا سر قرار بايد حضوري ياد بگيري . عيدت هم مبارك . موفق باشي .
ممنون .
بهروز .
رمزی حرف می زنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمشه تو این تاپیکتون به غیر از تعین وقته قرار یه خدمتی هم به بشریت بکنید این زبانه کردی رو آموزش بدید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید این جوری لاقل وقتی به بیچاره ای پا می شه می آد شهرتون چهار کلمه با زبونه محلی حرف بزنه دیگه آدرسه اشتباه بش ندن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا جدا می شه آیا؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خرج داشته بيد !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غربيه بياد تو شهرمون بايد مترجم داشته باشه تا كم نياره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ديگه ما هم جز زبون فارسي و يه خورده انگليسي به يه زيون زنده دنيا مسلط بيديم .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
24-10-2006, 06:24
خرج داشته بيد !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غربيه بياد تو شهرمون بايد مترجم داشته باشه تا كم نياره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ديگه ما هم جز زبون فارسي و يه خورده انگليسي به يه زيون زنده دنيا مسلط بيديم .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نويد جان گل گفتي .
5 شنبه يادتون نره مناليل .
ساعت 5:30 پارك لاله . كنار دكه . منتظريم .
mohsen_djd2
25-10-2006, 10:16
5 شنبه يادتون نره مناليل .
ساعت 5:30 پارك لاله . كنار دكه . منتظريم .
فراموش نکنید!؟!؟!؟!
من به اين دوستان: گلابي - tantan_1300 - peperoni هم خبر دادم ... (از طريق پي ام ...)
Behroooz
25-10-2006, 14:57
14 ساعت مونده به قرار ..........
الان شبكه استاني گفت فردا هوا بدجور خفنه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اونجايي كه پهلوووووونا سرشون بره قولشون نميره !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس حتما كاپشن بپوشيد و چتر همراهتون باشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
25-10-2006, 18:39
چشم ووكمن جان چتر هم مياريم . تا فردا ....
Behroooz
27-10-2006, 11:56
هوای بارانی مانع از انجام قرار ملاقات بچه های کرمانشاه نشد .....
همتون سلحشورید آخه :دی
اخبار می گفت بارونه استوایی می اومده دیروز :اسمایله غش و ریسه:
این دفعه چی گفتید و چی شنیدید و پشته سره کیا غیبت کردید .... ؟
mohsen_djd2
27-10-2006, 12:15
جات خالی
پشت سره کی غیبت نکردیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Behroooz
27-10-2006, 12:31
پشت سر همه . مخصوصا مونیکا خانم .
اي بابا ...
من كه ديروز بهروز ميدونه اصلا حرف نزدم كه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط يه گوشه نشستم به سخنان گوهربار دوستان گوش كردم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
27-10-2006, 12:36
ولی خیلی حال داد زیر بارون ....
انویدیا هم که نیامد زیارتش کنیم .
Behroooz
27-10-2006, 13:16
برای گلابی و تن تن هم غیبت غیر موجه رد شد
به نام خدا ...
نام فيلم : قرار ملاقات بروبچ كرمانشاهي پي سي ورلد ...
بازيگران:
بهروز behroooz
محسن mohsendjd
مجيد peperoni
نويد wookman
نويسنده : نويد wookman
تاريخ ساخت : از ساعت 5.30 تا 7.30 محل: پارم لاله
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.
يكي بود يكي نبود غيره خدا هيچ كي نبود ! (پس كي اومد سرقرار)
از كجا بگم ؟ ... نميدونم ....خب بريم سر داستان ...
والا قبل از اينكه ما بريم سر قرار behroooz و mohsendjd اومده بيدند ...
من و peperoni هم رسيدم ...
از شانس بد ما بارون اومده بود و جايي براي نشستن پيدا نكرديم ...
گفتيم چيكار كنيم ... چي نكنيم ؟
قرار شد همينطور تو پارك قدم بزنيم و بحرفيم ...
خلاصه من و behroooz افتاديم جلو و peperoni و mohsendjd هم جدا ميحرفيدن ...
در مورد هميشه چي حرف زديم .... از كوپي مرغ و برنج گرفته تا كنفرانس برلين و انرژي هسته اي ....
خلاصه فكر كنم شونصد باري اين پارك رو دور زده بيديم ...
ديگه مردم پيش خودشون ميگفتن اينا چه شونه ؟ (خل شدن ؟)
ييييي ... راستي يه خورده هم غيبت كرديم كه جا داره همين جا از بروبچي كه پست سرشون غيبت كرديم طلب مغفرت كنيم ....
ولي خداييش هرچي داره از تاريخ قرارا ميگذره بيشتر صميمي ميشيم ...
mohsendjd تازه اومد بيد تو قرارمون .... خداييش بچه گلي بيد حرف نداشت ....
بعد ديگه ديديم شب شده و پارك داره خطري ميشه از پارك زديم بيرون و اقتاد راه تو خيابون بازم ميحرفيديم ...
كم كه نمياورديم .... شونصدتا موضوع واسه حرف زدن داشتيم ...
تا اينكه سر يه ميدون از بروبچ جدا شديم و نخود نخود هر كي رود خانه خود ....
قصه ما به سر رسيد كلاغه به خونش نرسيد ....
(احتمالا الان سر گذاشتين رو كيبرد خوابتون برده ...)
راستي غيبت من رو هم كرديد؟
اگه اعتراف كنيد چيگفتيد ميبخشمتون وگرنه..............
بازم ميبخشمتون
(انتقال پست بالايي از قرار ملاقات عمومي به اينجا)
نه به جان خودم ... از بهروز بپرس !.. همش ميگفتيم سعيد خوبه رونالدو بده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم نبودم چون از قرار خبر نداشتم
ببخشيد
منم نبودم چون از قرار خبر نداشتم
ببخشيد
اين تاپيك كه واسه 3-4 روز قبل از قرار هميشه بالا بيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... در ضمن من تو امضام هم زده بيدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
حالا انشالله قرار بعدي ببينيمت ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
YAHYA-PRO
29-10-2006, 15:57
ای وای منم که یادم رفت
حالا چیکار کنم
شما تا حالا چند نفری شدین؟
ای وای منم که یادم رفت
حالا چیکار کنم
شما تا حالا چند نفری شدین؟
عزيزدل اشكال نداره ...انشاالله قرار بعدي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا تا حالا جمعا 7-8 تايي بيديم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... اما واسه قرارا معمولا 5-6 تا ميشيم .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
L O V A B
01-11-2006, 14:58
می گم پارک قرار میزارین که چی بشه ؟
استخری سینمایی ... قرار بزاریم(منم میام)
Behroooz
01-11-2006, 18:55
مي بينم كه تعداد دوستان داره زياد ميشههههههههههههه
L O V A B
02-11-2006, 15:20
مي بينم كه تعداد دوستان داره زياد ميشههههههههههههه
آقا بهروز :
اولا" آواتار قبلیت خیلی قشنگتر بود.
دوما" کافی نت ستاره صبح می ری؟ فکر کنم اوجا دیدمت!!
سوما" از دوستان کسی کانون زبان ایران نمیره؟ شاید اوجا همدیگر رو دیدیم!!!
می گم پارک قرار میزارین که چی بشه ؟
استخری سینمایی ... قرار بزاریم(منم میام)
عزيزدلم ميخوايم يه خورده باهم صحبت كنيم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بريم سينما ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
YAHYA-PRO
02-11-2006, 16:10
سلام بر همگی :biggrin:
خال و احوال همه خوب بید
ببینم چرا نمیگید از کجای این شهر درن دشت هستید (درست نوشتم؟ :blink: )
خودم از فرهنگیان البته فاز دو :evil:
حالا شما بگید ;)
آفا یکی بگه چرا به تعداد پست های من اضافه نمیشه رو 40 قفل کرده 60 جا پست دادم همینه :blink:
یه چیز ذیگه میشه آیدیهاتون رو بزارید
سلام بر همگی
خال و احوال همه خوب بید
ببینم چرا نمیگید از کجای این شهر درن دشت هستید (درست نوشتم؟)
خودم از فرهنگیان البته فاز دو
حالا شما بگید
سلام عزيز ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم از خ شريعتي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
البته قبلا گفتيم ... تو قرارها منظورمه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
L O V A B
03-11-2006, 13:09
عزيزدلم ميخوايم يه خورده باهم صحبت كنيم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بريم سينما ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو خوب اومدی ...
ok
Behroooz
03-11-2006, 18:11
دوستان من سينما نمي تونم بيام . چون سر كارم . ولي هر جا ديگه بگين ميام .
mohsen_djd2
03-11-2006, 22:00
بروبچ قرار بعدی رو کی بذاریم؟؟؟؟؟؟؟؟
بروبچ قرار بعدی رو کی بذاریم؟؟؟؟؟؟؟؟
خب دوستان بهتره روز و تاريخ و ساعت پيشنهاديشون رو بگن .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
L O V A B
04-11-2006, 14:10
کسی کانون زبان ایران نمیاد؟؟؟
کسی کانون زبان ایران نمیاد؟؟؟
آدرس بده عزيزدل .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen_djd2
04-11-2006, 22:57
مثل همیشه 5شنبه آخر ماه (فکر کنم 25/8 میشه)
جاشو شما بگید
L O V A B
05-11-2006, 14:10
آدرس بده عزيزدل .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:biggrin: نه منظورم این بود که کسی تو کانون زبان ایران کلاس میره.
ولی اوجام واسه قرار بد نیست یکشنبه ها و سه شنبه ها 4 تا 6 می تونم بیام اونجا چون 6تا8 کلاس دارم.
آدرس : برق -میدان جدیده :biggrin: -سمت چپ اگه از نوبهار بیای-کانون زبان ایران
مثل همیشه 5شنبه آخر ماه (فکر کنم 25/8 میشه)
جاشو شما بگید
تاريخ كه خوبه ! ....حالا محل ؟؟؟؟؟.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا كه قرارها توي پارك شاهد و لاله برگزار شده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:biggrin: نه منظورم این بود که کسی تو کانون زبان ایران کلاس میره.
ولی اوجام واسه قرار بد نیست یکشنبه ها و سه شنبه ها 4 تا 6 می تونم بیام اونجا چون 6تا8 کلاس دارم.
آدرس : برق -میدان جدیده :biggrin: -سمت چپ اگه از نوبهار بیای-کانون زبان ایران
عزيزدلم فكر نكنم اونجا جاي خوبي باشه ... ما ميخوام بگيم بخنديم ! اونجا ميندازنمون بيرون ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظر من دوباره پارك [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... حال وده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen_djd2
05-11-2006, 15:40
پارک معلم یا پارک شرقی
کامیان خاصه؟؟؟؟
پارکه کوهستان به صرفه بستنی بغله اون درخته سیندرلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen_djd2
05-11-2006, 16:01
پارکه کوهستان به صرفه بستنی بغله اون درخته سیندرلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
YAHYA-PRO
05-11-2006, 17:28
تاريخ كه خوبه ! ....حالا محل ؟؟؟؟؟.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا كه قرارها توي پارك شاهد و لاله برگزار شده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيزدلم فكر نكنم اونجا جاي خوبي باشه ... ما ميخوام بگيم بخنديم ! اونجا ميندازنمون بيرون ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظر من دوباره پارك [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... حال وده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم موافقم فقط پارک
حالا پارک کوهستانم بود عیب نداره راه ما نزدیکتر میشه :biggrin:
ووکمن ببینم این شکلاکا رو از کجا میاری؟ :blink:
نرم افزار بید
ببینم چرا هیچی کی محلشو معرفی نکرد :grrr:
ایدیهاتون چی
به خدا نمی خوام بدزدمتون :laughing: ووکمن شاهد بنده بید :wub: مگه نه ووکمن :worried:
پارک معلم یا پارک شرقی
کامیان خاصه؟؟؟؟
براكم جاي خاسيگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بوس بينيم منالين چه اوشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
خويشگم پارك كوهستان سردا ، يخ كيمن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بستي بخويم دي متوپيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
دار سيندرلا ها كو ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... مه كه نشنفتمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
منم موافقم فقط پارک
حالا پارک کوهستانم بود عیب نداره راه ما نزدیکتر میشه :biggrin:
ووکمن ببینم این شکلاکا رو از کجا میاری؟ :blink:
نرم افزار بید
ببینم چرا هیچی کی محلشو معرفی نکرد :grrr:
ایدیهاتون چی
به خدا نمی خوام بدزدمتون :laughing: ووکمن شاهد بنده بید :wub: مگه نه ووکمن :worried:
آبرا اي صورتكيله مه خوم جمع كردمه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مناليل آره خوتان معرفي ناكين ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... بوشون حاين كو تا يه آبرامان گلگي نكي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
(مردم تا اينارو به زبون شيرين كردي نوشتم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خويشگم پارك كوهستان سردا ، يخ كيمن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بستي بخويم دي متوپيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
دار سيندرلا ها كو ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... مه كه نشنفتمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
ما هم تشکر می کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نفهمیدم چی گفتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما به زودی می فهمم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون قراره بیای مثله بچه یه آدم ترجمه کنی :دی
ما هم تشکر می کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نفهمیدم چی گفتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما به زودی می فهمم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون قراره بیای مثله بچه یه آدم ترجمه کنی :دی
اي بابا مگه من چلنگرم ترجمه كنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... خواستي بگو يكي از كتابهاي آكسفورد كردي رو واست بفرستم بخوني راه بيوفتي... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------
خويشگم پارك كوهستان سردا ، يخ كيمن ... بستي بخويم دي متوپيم ...
آبجي پارك كوهستان سرده ، يخ ميكنيم ... ...بستني بخوريم كه ديگه كارمون تمومه ... (تو اين سرما)
دار سيندرلا ها كو ؟ .... مه كه نشنفتمه ...
درخت سيندرلا كجاست ؟ .... من كه نشنيدم ...
------------
خب درالترجمه تموم شد پووول وده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي بابا مگه من چلنگرم ترجمه كنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... خواستي بگو يكي از كتابهاي آكسفورد كردي رو واست بفرستم بخوني راه بيوفتي... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چلنگر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیکشنری هم دارین مگه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خويشگم پارك كوهستان سردا ، يخ كيمن ... بستي بخويم دي متوپيم ...
آبجي پارك كوهستان سرده ، يخ ميكنيم ... ...بستني بخوريم كه ديگه كارمون تمومه ... (تو اين سرما)
دار سيندرلا ها كو ؟ .... مه كه نشنفتمه ...
درخت سيندرلا كجاست ؟ .... من كه نشنيدم ...
خب همه یه کیفش اینه که آدم تو سرما بستنی بخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخته سیندرلا هم همون درختست که با چراغایه سفید تزئین شده دیگه خسته نباشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما مگه سر جمع چند تا درخت دارین تو کرمانشاه؟ :دی
خب درالترجمه تموم شد پووول وده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چلنگر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیکشنری هم دارین مگه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ، چرا نداشته باشيم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بذار وقتي كردي زبون بين المللي شد اون وقت هرچي بگي نشونم بده عمراااان قبول كنم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب همه یه کیفش اینه که آدم تو سرما بستنی بخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هركي ما رو ببينه ... فكر ميكنه خل و چليم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... مياد پول ميذاره كف دستمون ... فكر ميكنه بچه خيابوني هستيم ، عشق بستني ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخته سیندرلا هم همون درختست که با چراغایه سفید تزئین شده دیگه خسته نباشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما مگه سر جمع چند تا درخت دارین تو کرمانشاه؟ :دی
كدوم درخت ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه بابا اوني كه تو ديدي تير چراغ برق بيده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... چون نيست تهران فقط از اينا داره ، توهم برت داشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
Behroooz
05-11-2006, 20:09
بهتره در مركز شهر قرار بزاريم . اخه من تا دير وقت سر كارم دير مي رسم .
منالیل هر پارک کوهستان .و گشت خاصتره
zaraoustra
06-11-2006, 08:17
پارك كوهستان مكان جالبي براي قرار هامون نيست
كسي كه آمار بچه ها رو داره .دختر همشهري داخل جمعمون شده؟
فكر كنين يه جاي خوب پيدا كنيد. كه اين جاي خوب مكان ثابت قرارهامون بشه
بهتره در مركز شهر قرار بزاريم . اخه من تا دير وقت سر كارم دير مي رسم .
خب قرار كه بدون بهروز نميچسبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... پس پارك كوهستان تعطيل ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منالیل هر پارک کوهستان .و گشت خاصتره
به دليل بالا نميشه عزيزدلم ... بهتره به فكر يه پارك توي مركز شهر باشيم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي كه آمار بچه ها رو داره .دختر همشهري داخل جمعمون شده؟
فكر كنين يه جاي خوب پيدا كنيد. كه اين جاي خوب مكان ثابت قرارهامون بشه
والا تا حالا كه از خانم هاي همشهري داخل جمعمون نبوده ! اما وقتي ميريم سرقرار يه چيزايي ميبينيم عجيييب ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاي ثابت بد نيستا اما اگه متغير باشه تنوعش بيشتر بيد .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen_djd2
06-11-2006, 16:06
پارک معلم بد نیست
mohsen_djd2
06-11-2006, 16:07
پارک معلم هم بد نیست
YAHYA-PRO
07-11-2006, 17:00
پارک معلم هم بد نیست
بابا رحم کنین من از فرهنگیان بیاام پارک معلم :wac:
دلتون میاد :sad:
:blink:
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم :blink:
Behroooz
07-11-2006, 17:06
من هم با پارك معلم موافقم .
L O V A B
07-11-2006, 17:47
پارك شاهد بهتر نيست؟
mohsen_djd2
07-11-2006, 22:15
من هم با پارك معلم موافقم .
پارک معلم خوبه
باشه؟؟؟!!!!
پارك شاهد بهتر نيست؟
عزيزدل پارك شاهد رفته بيديم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... منم با پارك معلم موافق بيدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
zaraoustra
08-11-2006, 00:06
والا تا حالا كه از خانم هاي همشهري داخل جمعمون نبوده ! اما وقتي ميريم سرقرار يه چيزايي ميبينيم عجيييب ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا؟
مثلا؟
مثلا اون محلي كه ما قرار ميزاريم دو قدم اونورتر چند تا دختر خانم مشكوك نگامون ميكنن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني تابلو ميزنن بروبچ پي سي هستند اما بروشون نميارن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته حتما دليلي داره خودشون رو معرفي نميكنن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا من از كجا فهميدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو قرار اول و دوممون و سر همون ساعت دقيقا اون خانم ها رو تو پارك ديده بيدم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله قراربعدي واسه بروبچ كامل توضيح ميدم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا اون محلي كه ما قرار ميزاريم دو قدم اونورتر چند تا دختر خانم مشكوك نگامون ميكنن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني تابلو ميزنن بروبچ پي سي هستند اما بروشون نميارن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته حتما دليلي داره خودشون رو معرفي نميكنن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا من از كجا فهميدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو قرار اول و دوممون و سر همون ساعت دقيقا اون خانم ها رو تو پارك ديده بيدم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله قراربعدي واسه بروبچ كامل توضيح ميدم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدا به من می گن خانومه مارپل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موسیو می گم دفعه بعدی که قرار دارین از اون دوشیزه هایه محترمه عکس بگیر به صورته غیره محسوس تا چهره شون جهانی بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تو بلخره فهمیدی درخته سیندرلا کجاست؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
08-11-2006, 19:26
اميدوارم قرار بعدي تعداد به 10 نفر برسه .
بعدا به من می گن خانومه مارپل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موسیو می گم دفعه بعدی که قرار دارین از اون دوشیزه هایه محترمه عکس بگیر به صورته غیره محسوس تا چهره شون جهانی بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تو بلخره فهمیدی درخته سیندرلا کجاست؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانم مارپل تابلو كردي كه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....الان ديگه نميان ... چون ميترسن ازشون عكس بگيرم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اومدن تيريپ پواروييي ميزنم ميرم تو كارشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... (ميرم تو كارشون يعني ازشون عكس ميگيم ! ... جماعت فكر بد نكنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
----
نه به جان خودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... حالا خداييش اسم اين درخت رو از كي شنيدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... نكنه خودت اين اسم رو واسش گذاشتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نكنه خودت اين اسم رو واسش گذاشتي ؟
یعنی تو تا الان فکر می کردی درخته سیندرلا از آثاره باستایه کرمانشاهه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رامبد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا یه درخته کریستالی هست تو همون پارکه که الان اسمش یادم رفت شبیه لباسه عروسه سیندرلائه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من از اون نظر گفتم درخته سنیدرلا بابا بزرگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تو تا الان فکر می کردی درخته سیندرلا از آثاره باستایه کرمانشاهه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رامبد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا یه درخته کریستالی هست تو همون پارکه که الان اسمش یادم رفت شبیه لباسه عروسه سیندرلائه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من از اون نظر گفتم درخته سنیدرلا بابا بزرگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي بابا تقصير من چيه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... همچين جدي گفتي باورم شد چنين درختي وجود داره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كدوم پارك ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... من كه مخم داره out of range ميزنه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
راستي مگه سيندرلا عروسي كرده كه ميگي شبيه لباس عروسيشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اييييي .... كي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا من دعوت نشدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
سلام داشی ما یه کرمانشانی اصیلیم تازه هاتیم ناو
سلام داشی ما یه کرمانشانی اصیلیم تازه هاتیم ناو
سلام ... خيلي خوش حاتي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... خود آرامان معرفي كيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجمه: سلام .... خيلي خوش آمدي ... خودت رو معرفي ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
09-11-2006, 10:35
خوش امدي كوثر جان .
قدمت بان چو .
mohsen_djd2
09-11-2006, 17:20
پس قرارمان پنشمه 25/8 ساعت 5 ایواره ناو پارک معلم لای حوض
ترجمه: پس قرارمون 5 شنبه 25/8 ساعت 5 بعد از ظهر پارک معلم کنار حوض توی پارک
باشه؟؟؟
پس قرارمان پنشمه 25/8 ساعت 5 ایواره ناو پارک معلم لای حوض
ترجمه: پس قرارمون 5 شنبه 25/8 ساعت 5 بعد از ظهر پارک معلم کنار حوض توی پارک
باشه؟؟؟
آره همين ساعت خوبه من ميتونم بيام ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خدا كنه خدا كنه اداره مجبورم نكن واسه روز 5شنبه سرخدمت باشم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بروبچ زودتر در مورد اين تاريخ نظر بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... تا موضوع بحث رو از همين الان بگيم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا منم همشهریم!
تو عزيزدلي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... خوبه داره به بروبچ اضاف ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... حالا خودت رو معرفي ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
10-11-2006, 10:58
خوبه . من هم سعي مي كنم زود از سر كار جيم بزنم بيام .
Behroooz
11-11-2006, 19:18
فقط ساعتشو يكم دير تر كنيد . ساعت 6:30
پارك معلم
كنار حوض
خوبه؟
من لب دريا هم برم ، واسه WC بايد يه آفتابه آب با خودم ببرم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
امروز مسئولم گفت 5شنبه بايد بمونم سرخدمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، چون جلسه داشته بيديم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اين جلسه از ساعت 8.30 صبح تا 5 عصر بيد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم ساعت 6 به بعد واسه قرار عالي بيد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
11-11-2006, 19:35
خوبه نويد جان .
با 6:30 دقيقه موافقيد ؟
Behroooz
11-11-2006, 19:40
دعا كنيد ان وي ديا هم بياد .
ولي فكر نمي كنم بياد .
خوبه نويد جان .
با 6:30 دقيقه موافقيد ؟
بهروز جان من موافق بيدم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دفعه هم عکس و گزارش دارین؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه سوال من اگه نخوام پشته سرم بحث و تبادل نظر کنین باید با کی صحبت کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دفعه هم عکس و گزارش دارین؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه سوال من اگه نخوام پشته سرم بحث و تبادل نظر کنین باید با کی صحبت کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور كن وقتي ميرسيم سرقرار اونقدر بحثمون ميگرمه كه همه چي يادمون ميره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
گزارش هم كه خودم هميشه مينويسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... البته ميدونم بيشتر ازاينكه شبيه گزارش باشه شبيه جكه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
--------------------
خب ميتوني با من صحبت كني ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي بابا ... قرار يعني همين ديگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، من پشت سر تو چهار تا چيز بگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif ... بروبچ هم همراهي كنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ نميدوني چه حالي ميده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه دیگه قرار یعنی تبادله لینک در مورده بقیه ... امیدوارم یه حین تبادیل لینک به Spyware دچار بشین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی وقت بود خانوم شده بودم دست روت بلند نمی کردم نمی ذاری که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه دیگه قرار یعنی تبادله لینک در مورده بقیه ... امیدوارم یه حین تبادیل لینک به Spyware دچار بشین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی وقت بود خانوم شده بودم دست روت بلند نمی کردم نمی ذاری که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميدوني ! ... نميشه كه همش اسم ببريم به به و چه چه بزنيم كه چه بچه گليه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در مورد مسائل روز هم ميحرفيما ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي خب بيشتر روي مسائل پي سي مانور ميديم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Spyware هم اون ورا پيدا ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما جرات نميكنن نزديك شن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب طبيعيه سن پرانس ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بره بالا دست بزن پيدا ميكنن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميدوني ! ... نميشه كه همش اسم ببريم به به و چه چه بزنيم كه چه بچه گليه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در مورد مسائل روز هم ميحرفيما ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي خب بيشتر روي مسائل پي سي مانور ميديم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Spyware هم اون ورا پيدا ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما جرات نميكنن نزديك شن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب طبيعيه سن پرانس ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بره بالا دست بزن پيدا ميكنن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen_djd2
11-11-2006, 23:16
قرارمون 5 شنبه 25/8 ساعت 6:30 بعد از ظهر پارک معلم کنار حوض توی پارک
خیرشو ببینی!!!
Oracle_Eldorado
12-11-2006, 17:42
دوستان قرار بزاريم كه چيكار كنيم ؟!
دوستان قرار بزاريم كه چيكار كنيم ؟!
شما با دوستات يه جا جمع شين چيكارميكنين ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
peperoni
12-11-2006, 21:51
سلام
منم هستم
سلام
منم هستم
عزيزدلم تو كه هميشه بيدي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... مثل كنه تو قرارا چسبيدي بمن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماهي يه بار تو فروم پست ميدي اونم تو اين تاپيك واسه قرار گذاشتن .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي بچه ها اين نامرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسر دايي منه ها! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
13-11-2006, 09:22
دوستان من ساعت 5 نمي توانم بيام .
ساعت 7 خوبه؟
YAHYA-PRO
13-11-2006, 15:49
ببخشید مگه شماها تا حالا ساعت چند با هم قرار گذاشتین؟
ساعت هفت شب میخواین بیاین بیرون که چی بشه؟
ای بابا ووکمن دیونم کردی ولم کن دیگه :blink: من نمی خوام جوابتو بدم :blink:
ببین داداش این برای آخرین باره میپرسم این شکلکای توی پستت رو از کجا آوردی؟(البته سوء تفاهم نشه با ووکمن :angry: هستم)
zaraoustra
14-11-2006, 00:05
قرار اول كه من امده بودم .(پارك شاهد)
همديگر م ديديم اما خوب زياد نمونديم (گفتيم مزاحم كسب وكار نشيم)
قرار دوم نتونستم بيام چون از قرار دقيق خبر نداشتم.
اما خداوكيلي اگه داخل جمع خانم داريم روز قرار بيان دور هم باشيم (نكته: جمع خانم ها)
اگر نتونستم روز 25 بيام پيشاپيش عذر خواهي مي كنم.
علما:من ازاين طرف خانم دعوت ميكنم .شما قرارو ميذارين 7 شب (نه بعد از ظهر)خب بنده خدا چند بيان؟ چند برن؟(خانم ها)
25نشد يه روز ديگه. روزها رو كه ازتون نگرفتن.
Behroooz
14-11-2006, 18:59
دوستان عزيز سلام .
قرار ما پنج شنبه اين هفته .
پارك معلم . ساعت 6:30 بعد از ظهر كنار حوض .
اين تاريخ قابل تغيير نيست .
ممنون .
بهروز
mohsen_djd2
16-11-2006, 22:25
خیلی بی معرفتین
حالا ما رو سر کار می زارین
فقط آقا بهروز گل اومد سر قرار
بقیه رو که نمی دونم اما رامبد فعلا تو دورانه چیز به سر می بره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار خوش گذشت؟
خوبیش اینه که دیگه پشت سره من یکی حرف نزدین ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
L O V A B
18-11-2006, 15:09
مهم مهم مهم مهم مهم مهم مهم مهم مهم مهم مهم
برو بچه های کرمانشاهی فروم پی سی ورلد لطفا: همه ایمیل خودشون رو بنویسند کار بسیار مهمی با هاشون دارم.
لطفا" همه بنویسند.
کار بسیار مهم و خصوصی.
Behroooz
18-11-2006, 19:47
محسن جان ممنون كه عكس رو گزاشتي .
دفعه بعد هم اگه باز هم بقيه نيان منو تو مياييم .
البته ووكمن دليل موجه داشت ولي بقيه چي؟
Behroooz
18-11-2006, 19:49
پشت سر مونيكا خانم كسي حرف نزد .
شما كه جواب نامه ما رو نميدي ديگه حرفي پشت سرت نداريم بزنيم.
lovab جان اگه با ما كار داري پيغام خصوصي بده .
ممنون
بهروز
L O V A B
19-11-2006, 14:39
پشت سر مونيكا خانم كسي حرف نزد .
شما كه جواب نامه ما رو نميدي ديگه حرفي پشت سرت نداريم بزنيم.
lovab جان اگه با ما كار داري پيغام خصوصي بده .
ممنون
بهروز
آقا بهروز گل یه کار مهم و خصوصی دارم نمی خوام کسی بدونه بجز برو بچه های کرمانشاه
پیغام خصوصی رو که ادمین می تونه بخونه. ;)
YAHYA-PRO
19-11-2006, 16:46
با سلام
این ایمیل من : YAHIA.PATTER@GMAIL.COM یا AHSAN_1992M@YAHOO.CIM
mohsen_djd2
19-11-2006, 22:56
mohsen_djd2@yahoo.com
انشاءالله که خیره
L O V A B
20-11-2006, 15:31
محسن جان خیره خیره .
از آقا بهروز و آقا نوید(ووکمن) هم خواهش می کنم ایمیل رو بزارن ( خیلی واجبه )
در ضمن وقتی همه ی ایمیل ها رو گرفتم با هم ایمیل می زنم.
Behroooz
20-11-2006, 18:25
soomerdi@yahoo.cim
سلام بازم قرار کرمانشاهی ها هم هی قرار بذارن اخه خوبیت نداره یه غریبه می بینه میگه اینا چه جوادن.
Behroooz
25-11-2006, 19:44
لواب جان كارت چي بود؟
Behroooz
02-12-2006, 19:33
دوستان کجایید؟
Behroooz
22-12-2006, 12:24
کسی دیگه نمی خواهد با هم قرار بزاریم دوستان؟
دلم براتان تنگ شده بی وفاها...
Behroooz
15-01-2007, 12:30
اگه دوستان هنوز هم حوصله دارند اين 5 شنبه زمان قرار ملاقات است .
اگه دوست داريد بگيد تا بياييم .
دلم براي ووكمن تنگ شده
از تمامی آقایان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، خانم ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مسیو ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مادام ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سیبیل ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، کد بانوها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تقاضا دارم در چهارمین قرار ملاقات عمومی کرمانشاهی ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرکت بنمایند ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حضور شما باعث دل شادی منه حقیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دوستان دل انگیزم خواهد شد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا از آوردن کادو و شیرینی دریغ نفرمائید ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوا سرده هیزم هم با خودتون بیارید آتش روشن کنیم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله در مورد ساعت و تاریخ قرار صحبت خواهیم نمود ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
23-01-2007, 19:36
از تمامی آقایان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، خانم ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مسیو ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مادام ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سیبیل ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، کد بانوها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تقاضا دارم در چهارمین قرار ملاقات عمومی کرمانشاهی ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرکت بنمایند ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حضور شما باعث دل شادی منه حقیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دوستان دل انگیزم خواهد شد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا از آوردن کادو و شیرینی دریغ نفرمائید ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوا سرده هیزم هم با خودتون بیارید آتش روشن کنیم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله در مورد ساعت و تاریخ قرار صحبت خواهیم نمود ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هستیم داداش
شما فقط وقتش رو بگو ...
mohsen_djd2
23-01-2007, 20:41
منم هستم
خب تا حالا چهار نفری شدیم ...
Behroooz
Mohsen_djd2
Peperoni
Wookman
منتظر حضور سبز بقیه هم بیدیم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا در مورد ساعت و تاریخ قرار میبحثیم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
26-01-2007, 11:23
پنج شنبه هفته اینده چطوره؟
elit3man
26-01-2007, 11:26
بروبکس منهم کرمانشاهی هستم جریان این قرار چیه منهم میخوام بیام
پنج شنبه هفته اینده چطوره؟
بنظر من تاریخ خوبی بیده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
26-01-2007, 11:36
ساعتش رو هم بگو ووکمن جان
ساعتش رو هم بگو ووکمن جان
ساعت 4 یا 5 ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت چی بیده ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
26-01-2007, 11:43
جمعه نمی تونی بیایید پارک کوهستان .
ساعت 11 صبح کنار مجسمه کوهنورد؟
جمعه نمی تونی بیایید پارک کوهستان .
ساعت 11 صبح کنار مجسمه کوهنورد؟
من که معمولا جمعه ها تا ساعت 2 میخوابم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... (امروز استثنا بید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
همون پنج شنبه بهتر بید ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
26-01-2007, 12:03
5 شنبه
ساعت پارک معلم کنار حوض خوبه؟
5 شنبه
ساعت پارک معلم کنار حوض خوبه؟
پنج شنبه / پارک معلم / ساعت 4 ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خووووب بید ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
26-01-2007, 12:10
پس منتظر شما هستم
ممنون
بهروز
mohsen_djd2
26-01-2007, 18:26
من نمی تونم 15/11 بیام
من نمی تونم 15/11 بیام
خب 5 شنبه آینده 12 بهمن میشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی که بیای ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
26-01-2007, 19:08
باشه براي موقعي كه همه بيان
نظر شما چيه ؟
باشه براي موقعي كه همه بيان
نظر شما چيه ؟
مثلا واسه چه تاریخی باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همین الان یه قرارو فیکس کنیم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
26-01-2007, 21:15
قرار فيكس 5 شنبه هفته اينده .
ساعت 4 پارك معلم كنار حوض
موافقين دستها بالا
قرار فيكس 5 شنبه هفته اينده .
ساعت 4 پارك معلم كنار حوض
موافقين دستها بالا
Behroooz
01-02-2007, 19:46
مثل اینکه سردی هوا بچه ها رو سرد کرده . ولی من از رو نمی رم .
بابا یک روز جمعه قرار بزارید که همه بتونن بیان دیگه
از ته دل آرزو می کنم جور نشه!
شماها که می خواین قرار بذارین من تا پایانش چهار ستونش بدنم می لرزه انقدر گوشام زنگ می زنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجاش رو دیدی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوایم تو قرار بعدی فقط در مورد یه موضوع صحبت کنیم با عنوان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقد و بررسی مونیکا
همینه که هست ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
02-02-2007, 18:24
ووكمن جونم بيا خداييش اين جمعه اينده قرار بزاريم حالي ببريم .
بابا شما كه اينقدر بي وفا نبوديد بچه ها
به جان بهروز ، خدا میدونه کار پیش اومد وگرنه حتما میامدم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمعه آینده هم کار داشته بیدم که تو پی ام واست میگم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه موافقی تو هفته آینده ، قبل از آخر هفته باشه (5شنبه یا جمعه نباشه) یا واسه هفته بعدش (2 هفته دیگه) ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز dvd writer داری ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه داری حتما واسه قرار بعدی بیار ، واسه همووووون چیییزه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز dvd writer داری ؟
اگه داری حتما واسه قرار بعدی بیار ، واسه همووووون چیییزه ...
من دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو واسه کدوم چیزه می فرستم واست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------
همچنان از صمیم قلب آرزو می کنم این قرار به انجام نرسد ... آمین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
11-02-2007, 18:54
بهروز dvd writer داری ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه داری حتما واسه قرار بعدی بیار ، واسه همووووون چیییزه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم حتما شما فقط قرارش رو بزار من ميارمش .
جلسه نقد و بررسي عملكرد مونيكا در فروم ؟؟؟؟؟
من دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو واسه کدوم چیزه می فرستم واست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------
همچنان از صمیم قلب آرزو می کنم این قرار به انجام نرسد ... آمین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام یه چیییزه خفن واسه بهروز رایت کنم .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زلزله 8 ریشترم بیاد قرارمون سرجاشه !!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم حتما شما فقط قرارش رو بزار من ميارمش .
حتما بیار تا واست اوکیش وکنم .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون که موضوع ثابت قرارها بیده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------
بنظر من همین 5 شنبه خوبه !!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مونیکا خانوم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا Monica[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
تنکس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
11-02-2007, 19:25
5 شنبه اين هفته ساعت چند و كجا؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.