ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كرمانشاهي ها بيان داخل!

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

S.A.R.A
25-03-2007, 00:05
پست خوب .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسی !:46:

S.A.R.A
25-03-2007, 00:08
در یک کلمه : نارفیقی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخییییییییییی ... بدجوری می درکمت !:wac:

Actros
25-03-2007, 02:15
اولاً که من هم هستم پس دو نفر نیستن ! دوماً بقیه هم هستن پس بازم دونفر نیستن ! سوماً بدو برو توی تاپیک مربوط به شهر خودتون و اظهار فضلهایت آنجا بنما ! آفرین ... :27:

منم هستم پس 4 تا هستیم:31:

Behroooz
25-03-2007, 13:41
کسی خاطره باحالی از این چند روز عید داره؟

WooKMaN
26-03-2007, 23:44
خاطره که هست اما بذار یه مدت بگذره .... که گفتنش خوشمزه تر شه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Actros
27-03-2007, 02:27

یه چند روز دیگه
چون با یکی از دوستام فردا شب میریم تهران برا بازی
پرسپولیس_ استقلال
تا 11 فروردین
از 8 تا 11 فروردین تهران

WooKMaN
30-03-2007, 10:35
بروبچ شنیدم فیلم اخراجی ها اومده سینما پیروزی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطمئن نیستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
30-03-2007, 11:26
بروبچ شنیدم فیلم اخراجی ها اومده سینما پیروزی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطمئن نیستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در بارش خیلی تعریف میکنن ....

S.A.R.A
30-03-2007, 16:22

آره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
30-03-2007, 16:42
اوه! چه قدر کرمانشاهی اینجا داریم!

------------------------------

تو عالم دانشجویی 2 سالی رو با کرمانشاهی ها هم خونه شدم! واقعا حال داد!

البته با هم دعوا هم می کردیم ولی در کل هوای همدیگرو داشتیم!

بچه های باحالی بودند! امیدوارم هر جا هستند موفق باشند! :11:

WooKMaN
31-03-2007, 20:20
در بارش خیلی تعریف میکنن ....

آره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من الان مطمئن شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فردا بعد از ظهر قراره بریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرکی اومد خوش اومد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اوه! چه قدر کرمانشاهی اینجا داریم!

------------------------------

تو عالم دانشجویی 2 سالی رو با کرمانشاهی ها هم خونه شدم! واقعا حال داد!

البته با هم دعوا هم می کردیم ولی در کل هوای همدیگرو داشتیم!

بچه های باحالی بودند! امیدوارم هر جا هستند موفق باشند! :11:

عزیزدل باحالی از خودته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انشالله شما هم همیشه موفق و پیروز باشی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
01-04-2007, 20:20
داستان فيلم بايد طنز باشه نه ؟

WooKMaN
01-04-2007, 22:42
داستان فيلم بايد طنز باشه نه ؟
آره من یه تیکه هایی ازش دیدم همینطور بیده...:27:

---------------------------------

امروز رفتیم سینما پیروزی نامردا نذاشتن بریم تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... میگفتن امروز مخصوص جانبازا و خانوادشون بیده !!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ای خدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از نود و بوقی رفیتم سینماها !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
01-04-2007, 23:51
آره من یه تیکه هایی ازش دیدم همینطور بیده...:27:

---------------------------------

امروز رفتیم سینما پیروزی نامردا نذاشتن بریم تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... میگفتن امروز مخصوص جانبازا و خانوادشون بیده !!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ای خدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از نود و بوقی رفیتم سینماها !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عجب . به اين ميگن ضد حال ...

Asalbanoo
02-04-2007, 07:32
سلام... داشتم وب گردی می کردم این مطلبو در مورده قصر شیرین دیدم گفتم بیام بذارم..
در هر حال ببخشید.. فضولیه

قصر شیرین و آثار با شكوهش
قصرشیرین در غربی‌ترین نقطه استان كرمانشاه و دركنار رودخانه الوند (حلوان) قرار دارد.
این شهرستان به واسطه موقعیت سیاسی و اقتصادی ویژه خود كه در مسیر شاهراه بین‌النهرین و فلات ایران قرار داشته دارای اهمیت بسیاری بوده است.
این شهر كه زودتر از دیگر مناطق سرسبزی و طراوت بهار را به خود می‌بیند نخلستانهایی دارد كه یادآور مناطق جنوبی ایران است.
شهرستان مرزی قصر شیرین از شهرهای قدیمی و تاریخی استان كرمانشاه است كه بنای آن را در آثار تاریخی و ادبی به خسرو پرویز پادشاه ساسانی نسبت می‌دهند.
بنا به گفته مورخان، علت نامگذاری این ناحیه به قصرشیرین احداث كاخی برای شیرین همسر خسرو پرویز در این محل بوده است.
از آثار تاریخی این شهرستان می‌توان به مجموعه ساسانی كه شامل آثار بی- نظیری همچون آتشكده چهار قاپی، كاخ خسرو، بان قلعه، عمارت شاهگدار و سیستم‌های آبرسانی است اشاره كرد كه هر سال به ویژه درایام نوروز گردشگران بسیاری را به سوی خود می‌كشاند.
مجموعه ساسانی قصر شیرین از مهمترین آثار این شهرستان است كه در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و اكنون یكی از پنج اثر كاندیدا شده استان كرمانشاه برای ثبت در فهرست آثار جهانی است.
مجموعه ساسانی قصر شیرین درمیان نیزارها و نخلستانهای حاشیه شمالی شهر قصرشیرین و در ساحل راست رودخانه الوند قرار دارد.
این مجموعه در طول تاریخ در مسیر جاده‌ای پر اهمیت قرار گرفته است كه دردوره‌های میانه به جاده بزرگ خراسان و بعدها به دروازه آسیا معروف شده است.
این مجموعه شامل آثار مهمی همچون عمارت خسرو، آتشكده چهار قاپی، بنای بان قلعه و ستونهای آبرسانی دوره ساسانی است كه اكنون در كنار نخلستان زیبایی موسوم به باغ شاه قرار دارد.
● چهار قاپی
این بنا دركنار بزرگراه كربلا قرار دارد و به صورت فضایی مربع شكل است كه پی گوشه‌های بیرونی آن با پشت بندهای مربع شكل مستحكم شده‌اند.
در فراز این فضا گنبدی آجری به قطر ‪ ۱۶‬متر فرار داشته كه پنجره‌هایی جهت نور در آنها تعبیه شده بود اما اكنون این گنبد ریخته است.
محققان این بنا را آتشكده‌ای از بنای ساسانی می‌دانند اما جغرافیانویسان ایرانی و عرب آن را قصر یا كاخ می‌نامند.
● امارت خسرو
به فاصله ‪ ۵۰۰‬متری از چهار قاپی بر روی صفحه‌ای به ارتفاع هشت متر قرار گرفته اطراف صفحه را مجموعه‌ای از اتاقها و راهروهای بزرگ فرا گرفته كه دارای پوشش طاق آهنگ می‌باشند.
در بالای صفحه مهتابی بزرگی وجود دارد كه با لاشه سنگهای مرمر مفروش بوده است.
به نظر می‌رسد این بنا كاخی از زمان خسرو پرویز بوده كه با توجه به تالارهای ستون دار پذیرایی، حیاط، ایوان، دروازه‌های مسقف، باغ و استخر، امارت خصوصی شاه بوده است.
● بان قلعه
این بنا در داخل قصرشیرین به شكل تپه‌ای نسبتا بزرگ دیده می‌شود كه تنها بخشی از ساخت و سازهای ضلع غربی آن قابل رویت است.
این بنا به صورت سكویی بوده كه در هر ضلع آن شش برج با راهروهایی در اطراف داشته و راه دسترسی به آن پلكانی در ضلع شمالی است.
● امارت شاهگدار
در ورودی قصرشیرین دركنار شهر گدار بقایای بنای سنگی از دوره ساسانی به جا مانده است كه از بلوكهای سنگی ماسه‌ای سبز ساخته شده و در میان اهالی به آسیاب سنگی مشهور است.
● سیستم‌های آبرسانی
در جبهه شمال عمارت خسرو بقایای سیستم‌های آبرسانی دوره ساسانی دیده می- شود كه به نهر شاهگدار معروف است.
این كانال از بلوكهای سنگ ماسه‌ای خاكستری مایل به سبز ساخته شده ظاهرا این كانال به منظور مشروب كردن زمینهای اطراف كانال بوده است.

my_consort_is_my_life
02-04-2007, 08:26
سلام بچه هاي فروم كرمانشاه.
بابا دمتون گرم.
آقا منم بچه كرمانشاه هستم.

Behroooz
02-04-2007, 09:22
بابا دمتون گرم.

به به سلام .

خودتو معرفي كن رفيق ...

Wisdom
02-04-2007, 09:46
بروبچ ترشيده : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يك عدد دستگاه سبزه گره زني با قابليت گره زني 200 در دقيقه براي روز 13 به در ، فروي به فروش ميرسد - بي واسطه
اگه دوست دارين بختتون باز بشه زودتر از " شوكه " بودن دربيان سريع PM بديد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
02-04-2007, 11:01
بروبچ ترشيده : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يك عدد دستگاه سبزه گره زني با قابليت گره زني 200 در دقيقه براي روز 13 به در ، فروي به فروش ميرسد - بي واسطه
اگه دوست دارين بختتون باز بشه زودتر از " شوكه " بودن دربيان سريع PM بديد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رو دستت مونده بايد يك پولي هم بدي تا ببريمش ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WooKMaN
02-04-2007, 12:07
سلام... داشتم وب گردی می کردم این مطلبو در مورده قصر شیرین دیدم گفتم بیام بذارم..
در هر حال ببخشید..

مژگان خانم دستت طلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عالی بید ... من خودم خیلی از این اطلاعات رو نمیدونستم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابا دمتون گرم.

سلام عزیزدلم ... خوبی ؟ ... خودتو معرفی کن تا بیشتر باهم آشنا شیم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلا این دستگاه سبزه گره زنی ساخت کرمانشاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پشتشو بخون نوشته made in kermanshah [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما صادر کردیم تهرووون ... حالا میخوای به ما بفروشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زرشک ... :21:

رو دستت مونده بايد يك پولي هم بدي تا ببريمش ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم بیده ... :27:

E2
02-04-2007, 12:23
سلام عزیزان چطورین منم کرمانشاهی هستم راستی WooKMaN جان شما تو میرداماد شرکت داری چون تو یکی از پست هات دیدم که گفته بودی تو میرداماد شرکت داری آدرس دقش رو بده شاید یه سری بهت زدم منم تو میرداماد طبقه همکف میشناسن وقتی وارد می رداماد میشی سمت راست برو از پله ها بلا بری از هر کی بپرسی بگی Eblis-248 رو میشناسی خودش برات توضیح میدهمخصوصا مغازه آیرین تا بعد بای

WooKMaN
03-04-2007, 09:29
سلام عزیزان چطورین منم کرمانشاهی هستم راستی WooKMaN جان شما تو میرداماد شرکت داری چون تو یکی از پست هات دیدم که گفته بودی تو میرداماد شرکت داری آدرس دقش رو بده شاید یه سری بهت زدم منم تو میرداماد طبقه همکف میشناسن وقتی وارد می رداماد میشی سمت راست برو از پله ها بلا بری از هر کی بپرسی بگی Eblis-248 رو میشناسی خودش برات توضیح میدهمخصوصا مغازه آیرین تا بعد بای
سلام عزيزدل ...:10:

شركت داشتم ، ديگه ندارم ... بعلت مشغله كاري درش رو تخته كردم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من طبقه دوم بودم .... شركت الماس .... نمايندگي انحصاري benq و hp ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كه نمايندگي رو هم به دفتر ماشين واگذار كردم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انشالله وقت شد حتما ميبينمت .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
03-04-2007, 14:32
براي قرار ملاقات بعدي بيا ابليس جان ......

YAHYA-PRO
03-04-2007, 15:08
آقا منم کرمانشاهی هستم دو سه بار اومدم پست دادم ولی محل نذاشتین :45: حتی نگفتین خوش اومدی :37:

Wisdom
03-04-2007, 15:16
بروبچ كرمونشاه كه خيلي مهمون نواز هستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رامبد بابا ، بهروز بابا

كجاييين بابايي ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
03-04-2007, 20:04
بروبچ كرمونشاه كه خيلي مهمون نواز هستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رامبد بابا ، بهروز بابا

كجاييين بابايي ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوستان

ما هستيم
yahay جان شما خودتو معرفي كن
خوش امدي به جمع ما .

rafifar
03-04-2007, 20:24

خريدار نداره!الان همه دنبال اينن كه اون گره هايي كه سالهاي قبل زدن رو باز كنن ديگه كسي تو فكر گزه نيست:13:

WooKMaN
03-04-2007, 21:09
آقا منم کرمانشاهی هستم دو سه بار اومدم پست دادم ولی محل نذاشتین :45: حتی نگفتین خوش اومدی :37:

به دل نگیر عزیزدل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من از طرف کل همشهریا عذرخواهی میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا بیا خودت رو معرفی کن تا بیشتر آشناشیم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رامبد بابا ، بهروز بابا

Yahay جان ببین این داش محمود هم ما رو تائید کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته مخلصشیم دربستا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------------------------

آقا من امروز رفتم سینما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دلتون بسوزه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خداییش این فیلم اخراجی ها خیلی مشته ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که کلی حال کردم ...یه جورایی شده مارمولک 2 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توصیه اکید دارم حتما ببین فیلمو ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Wisdom
03-04-2007, 21:16
قريب يك ميليارد تومن فقط توي عيد فروش داشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فيلم خيلي جالبي هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي به پاي مارمولك نميرسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرستويي يك چيز ديگه بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Yahay جان ببین این داش محمود هم ما رو تائید کرد ... البته مخلصشیم دربستا ...

ما 9كرتيم داش رامبد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي عاشق تو ام يك نون برنجي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Actros
04-04-2007, 00:51

دسته گل محمدی به جمع ما خوش آمدی:5:

Behroooz
04-04-2007, 13:05
تعدادمون داره يواش يواش زياد ميشه ها ..

Wisdom
04-04-2007, 13:07

يك وقت اعلام استقلال نكنيد ، جمهوري خودمختار كرمونشاه :27:

YAHYA-PRO
04-04-2007, 15:05
مخلص همشهری های عزیز :31:
:40: :40: :40:
چرا زودتر این کار رو نکردم انگار همه احساساتی شدن :21:
منم یحیی حسینی 17:15: ساله فرهنگیان فاز دو میشنیم بیشتر تو قسمت بازی ها هستم کسی این نزدیکی ها نیست ؟:33:
آقا قرار بعدی کی و کجاس منم بیام :47:
وکمن کجا اخراجی ها رو دیدی؟ منم برم ببنیم
اینجا رو همه پستهاشون بالای هزار تاس :18:

WooKMaN
04-04-2007, 19:46

آره ... انشالله که به همین شکل هم سرقرار بیان ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يك وقت اعلام استقلال نكنيد ، جمهوري خودمختار كرمونشاه :27:

همین الانشم خودمختاریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]البته نه به اسم جمهوری بلکه ایالات متحده کرمانشاه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم یحیی حسینی 17:15: ساله فرهنگیان فاز دو میشنیم بیشتر تو قسمت بازی ها هستم کسی این نزدیکی ها نیست ؟:33:

مخلصیم یحیی جان... خیلی خوش آمدی به جمعمون ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هنوز معلوم نیست اما بزودی تو همین تاپیک تصمیم میگیریم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سینما پیروزی دیدم ... جالبه ، حتما ببین ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همش پستای فسیل شده ی بدردنخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخوای درستاشو بگی من 500 تا پست دارم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
04-04-2007, 19:50

من هم نزديك شما زندگي ميكنم

خيابان ارشاد

خوشبختم ....

E2
04-04-2007, 20:55
بهروز جان 100% میام هر وقت قرار گذاشتین به ما هم خبر بدین یا همین یا با پیام خصوصی راستی من خودم رو یادم رفت معرفی کنم من علی 15 ساله احل کرمانشاه محل زندگی شهر فرنگ کوچه پشت پارک لاله اگه اون کوچه بیان تو تو همون عوایل کوچه نشانه ها Eblis-248 یا سایت قدیمیم یعنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو میبینید راستی بفرماین در خدمت باشیم یادم رفت بگم نام مستعار هم Eblis-248 هست پاتق هم میرداماده (: تو اونجا می پلکم هر کسی در مورد کامپیوتر مشکل داشته باشه تا اون جایی که بل باشم کمکش میکنم و کار اصلی من هم هک هست یعنی هکر هستم شما نگران نباشید من بت همشهری کاری ندارم و حال کردم تمامی ISP های کرمانشاه رو هک کردم به جز کرمانشاه و مهر ولی بازم خوب هست جای پیشرفت داره آقا مخلص همه هستیم بای

E2
04-04-2007, 20:57
سلام WookMan جان چه بد شد خواستیم یه حالی بکنیم:31: تا بعد خدانگهدار

Wisdom
04-04-2007, 21:01
چه جوري ميشه ويزا اخذ كرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WooKMaN
04-04-2007, 21:24
بهروز جان 100% میام هر وقت قرار گذاشتین به ما هم خبر بدین یا همین یا با پیام خصوصی راستی من خودم رو یادم رفت معرفی کنم من علی 15 ساله احل کرمانشاه محل زندگی شهر فرنگ کوچه پشت پارک لاله اگه اون کوچه بیان تو تو همون عوایل کوچه نشانه ها Eblis-248 یا سایت قدیمیم یعنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو میبینید راستی بفرماین در خدمت باشیم یادم رفت بگم نام مستعار هم Eblis-248 هست پاتق هم میرداماده (: تو اونجا می پلکم هر کسی در مورد کامپیوتر مشکل داشته باشه تا اون جایی که بل باشم کمکش میکنم و کار اصلی من هم هک هست یعنی هکر هستم شما نگران نباشید من بت همشهری کاری ندارم و حال کردم تمامی ISP های کرمانشاه رو هک کردم به جز کرمانشاه و مهر ولی بازم خوب هست جای پیشرفت داره آقا مخلص همه هستیم بای

خیلی خوشبخت شدیییم بسی ز اشنایی با شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایول بابا هکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من بچه خوبی هستما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، نترکونی مارو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخی)

سلام WookMan جان چه بد شد خواستیم یه حالی بکنیم:31: تا بعد خدانگهدار

خب میریم تو قرار حال میکنیییم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرق نفوکوله ...:21:

چه جوري ميشه ويزا اخذ كرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اول باید یکی از کرمانشاه تو رو اینوایتت کنه :27: ... ناراحت نشو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودم دعوتت میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Nvidia
04-04-2007, 21:46

یعنی حسابگرم شما هک کردی ؟ تا اونجایی که من میدونم حسابگرو دارودسته فرزاد کیهانی هک کردن :20:

Actros
05-04-2007, 02:08

ایول
اخراجی ها
سینما پیروزی

Oracle_Eldorado
05-04-2007, 10:28
ایول
اخراجی ها
سینما پیروزی

شب چهار شنبست . غافلگیری اموات صلوات !

Oracle_Eldorado
05-04-2007, 10:34
منم کرمانشاهی هستم .
راستی اگه میشه لیست همه ی کرمانشاهی ها رو بنویسید .

WooKMaN
05-04-2007, 11:24
منم کرمانشاهی هستم .
راستی اگه میشه لیست همه ی کرمانشاهی ها رو بنویسید .
سلام عزيزدل ... خوبي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با مرام الان !؟ ... تو اين مدت چرا نگفتي ؟ .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خودتو معرفي كن تا بيشتر باهم آشنا شيم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Wisdom
05-04-2007, 12:33
ماشاالله 100 هزار ماشالله روز به روز در حال فزوني هستيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vandu
05-04-2007, 12:42
بله هر لحظه داره به تعدادمون اضافه میشه...

E2
05-04-2007, 15:08
یعنی حسابگرم شما هک کردی ؟ تا اونجایی که من میدونم حسابگرو دارودسته فرزاد کیهانی هک کردن :20:

سلام عزیزم نه بابا من اون ISP هایی که گفتم رو هک کردم به یه صورت دیگه یعنی من شما و کلی آدم دیگه از طریق کارت حیابگر وصل شدی به اینترنت من می توانم تمامی کسانی که با این کارت وصل شدن رو هک کنم:21: و همچنین بقاه ISP ها به جز اون هایی که اسمشون رو بردم و گفتم نتونستن:27:

WooKMaN
05-04-2007, 17:07
بروبچ همشهری نظرتون چیه یه کنفرانس (چتی) داشته باشیم؟...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موضوع واسه صحبت هم که هست ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ها ؟ چی میگید ؟ ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Nvidia
05-04-2007, 18:27
کنفراسی چیزی بود منم invite کنین. اینم از آی دیم تو یاهو مسنجر K.aaveh

Behroooz
05-04-2007, 19:52
فردا ساعت 10 تا 11:30 من كافي نتم

كنفرانس هر كي بود در خدمتشم .

Behroooz
06-04-2007, 10:49
من امدم شما نبودید ....

WooKMaN
06-04-2007, 13:37
بهروز جان ... بهتره بیشتر شیم بعد قرار کنفرانس بذاریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان 3 نفر بیشتر نیستم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موافقی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
06-04-2007, 16:08
بهروز جان ... بهتره بیشتر شیم بعد قرار کنفرانس بذاریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان 3 نفر بیشتر نیستم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موافقی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موافقم . البته نفر سوم كيه ؟

من و شما و ..؟

WooKMaN
06-04-2007, 16:13
موافقم . البته نفر سوم كيه ؟

من و شما و ..؟

کنفراسی چیزی بود منم invite کنین. اینم از آی دیم تو یاهو مسنجر K.aaveh

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Wisdom
06-04-2007, 16:13
قبلاً بيشتر بودين كه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WooKMaN
06-04-2007, 16:14
قبلاً بيشتر بودين كه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ... میان ... اندکی صبر ...:27:

----------------------------

خداحافظ همين حالا ، همين حالا كه من تنهام
براي مدتي بسي كم ... خداحافظ

یعنی چی این ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Wisdom
06-04-2007, 16:26
من هم مراحل دپرس و شوكه رو با هم طي كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آرش-19
06-04-2007, 19:55
سلام
من اولین بار بود که به انجمن متفرقه اومدم بلافاصله که این تایپیک رو دیدم اومدم که
بگم منم کرمانشاهی هستم.واقعا آفرین تایپیک فوق العلادست.
من آرش بچه کارمندانم.20 سالمه و پشت کنکوریم به امید خدا
ما هم بریم دانشگاه ببینیم چه خبره که همه دارن میرن.
عشق فوتبال و بازی (بدجور تو کف Ps3 ولی بودجه ندارم فعلا)و
اینترنت و بازم بدجور عشق فیلم دارم.
شما هم که همتون کاربر فعالید ایول. امیدوارم منم به جمع خودتون راه بدید.

Wisdom
06-04-2007, 20:21
في الواقع ديگه ميتونيد اعلام استقلال كرده و يك انجمن مستقل تاسيس نماييد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش خان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كرمونشاهي نيستم ولي كرمونشاهي ها رو دوست دارم + نون برنجي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( هيچكس تعارف نزد بگه آدرس بده برات نون برنجي بفرستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

YAHYA-PRO
06-04-2007, 20:48
في الواقع ديگه ميتونيد اعلام استقلال كرده و يك انجمن مستقل تاسيس نماييد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كرمونشاهي نيستم ولي كرمونشاهي ها رو دوست دارم + نون برنجي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( هيچكس تعارف نزد بگه آدرس بده برات نون برنجي بفرستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

چی شد چی شد شما جون بخوا:10:
حالا که اینجوری شد اگه آدرست رو برام pm نکنی نامردی :31:
برای کنفرانس منم اینوایت کنین ahsan_1992m
:5:

Asalbanoo
06-04-2007, 20:48
تقصیر خودته.. نگفتی عاشقه گز هستی

Wisdom
06-04-2007, 20:54

يك درخواست مستقل توي تاپيك اصفهاني ها عزيز خواهم داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ولي نون برنجي يك چيزه ديگه اس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ركرد خوردن نون برنجي در دقيقه دست منه :27:

Behroooz
06-04-2007, 21:03
ميبينم كه اينجا رو دوستان شهرستاني قبضه كردن

ما به مهمان نوازي مشهوريم عيبي نداره .

WooKMaN
06-04-2007, 21:27
سلام
من اولین بار بود که به انجمن متفرقه اومدم بلافاصله که این تایپیک رو دیدم اومدم که
بگم منم کرمانشاهی هستم.واقعا آفرین تایپیک فوق العلادست.
من آرش بچه کارمندانم.20 سالمه و پشت کنکوریم به امید خدا
ما هم بریم دانشگاه ببینیم چه خبره که همه دارن میرن.
عشق فوتبال و بازی (بدجور تو کف Ps3 ولی بودجه ندارم فعلا)و
اینترنت و بازم بدجور عشق فیلم دارم.
شما هم که همتون کاربر فعالید ایول. امیدوارم منم به جمع خودتون راه بدید.

سلام آرش جان ... خیلی خوش آمدی ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انشالله بیشتر اینجا ببینیمت ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعلت نداشتن بودجه نمیشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شماره حساب میدم بروبچ غیر کرمانشاهی لطف کنن واسه گرفتن هاست ، دامین و همچنین یه وی بولتین خوگشل ما را همراهی نمایند ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جواب اون خط اخر رو پایین تر دادم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چی شد چی شد شما جون بخوا:10:
حالا که اینجوری شد اگه آدرست رو برام pm نکنی نامردی :31:
برای کنفرانس منم اینوایت کنین ahsan_1992m
:5:

آره ... راست میگه ... اگه ادرس ندی یعنی خودت نخواستی !!! :27:

عزیزدل ایدی منو اد کن تو انشالله کنفراس بزودی استاد شه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمود حواست باشه اینا واسه اینکه کمتر هزینه کنن (نگفتم خصیصا !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میرن گز مصنوعی میگیرن ... مسموم نشی ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Asalbanoo
06-04-2007, 21:30
می گن یکی دستش به یه چیزی نمی رسید.. یه چیزی می گفت در موردش

WooKMaN
06-04-2007, 21:34
چیه نون برنجی میخوای ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب بگو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه چرا ضرب المثل رو خراب میکنی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

Wisdom
06-04-2007, 21:35
محمود حواست باشه اینا واسه اینکه کمتر هزینه کنن (نگفتم خصیصا !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میرن گز مصنوعی میگیرن ... مسموم نشی ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اتفاقاً من هم شنيده بودم ولي ديگه با ما كه اين كارو نميكنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستي گفتن ، آشنايي گفتن ، هم انجمني گفتن ....

:27:

Asalbanoo
06-04-2007, 21:38
چیه نون برنجی میخوای ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب بگو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه چرا ضرب المثل رو خراب میکنی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

و خدا گز و سوهان عسلی را آفرید

WooKMaN
06-04-2007, 21:44
و خدا گز و سوهان عسلی را آفرید
بابا سوهان که مال قم بید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نکنه بازار مشترک با اصفهان زده بیرون ؟:21:

Wisdom
06-04-2007, 21:46
سوهان اصفهان هم پيدا ميشه ، ولي كپي رايتش ماله قمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون قضيه بازار مشترك كه گفتي بيده :21:

Asalbanoo
06-04-2007, 21:47
فرق داره دادا.....
این سوهان عسلی هست...
تازه آریدگار باز هم آفریده..
چایی قنادی......

چقدر دلت می خواد بهت تعارف کنم یک بسته سوهان عسلی برات بفرستم

WooKMaN
06-04-2007, 21:51
فرق داره دادا.....
این سوهان عسلی هست...
تازه آریدگار باز هم آفریده..
چایی قنادی......

چقدر دلت می خواد بهت تعارف کنم یک بسته سوهان عسلی برات بفرستم
معامله میییییکنیم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک بسته نان برنجی در ازای 20 بسته از همینا چی بود ؟ اهان سوهان عسلی ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر کنم ذوق زده شدی ...:27:

Wisdom
06-04-2007, 21:51
يكي به من بگه سوقات تهران چيه من هم يك خورده كلاس بذارم و روش مانٌور بدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمي دونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Asalbanoo
06-04-2007, 21:55
معامله میییییکنیم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک بسته نان برنجی در ازای 20 بسته از همینا چی بود ؟ اهان سوهان عسلی ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر کنم ذوق زده شدی ...:27:

یک دونه گز ( اونم لقمه ای 10 درصد) با یک انبار پر نون برنجی!!!!!!!!
پایه ای؟

WooKMaN
06-04-2007, 21:58
يكي به من بگه سوقات تهران چيه من هم يك خورده كلاس بذارم و روش مانٌور بدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمي دونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من که دو ماه از خدمت مقدس سربازیم رو تو این تهران شما بیدم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما هرچی گشتم ندونستم چی بیاد ببرم خونه واسه سوغات ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا خداییش سوغات تهران چیه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک دونه گز ( اونم لقمه ای 10 درصد) با یک انبار پر نون برنجی!!!!!!!!
پایه ای؟
آره با یه انبار کارتون نان برنجی موافقم ... :27:

پس معامله جوش خورد ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هووورا ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Asalbanoo
06-04-2007, 22:01
ممنون
رفقای کرمانشاهی
همه اینا شوخی بود امیدوارم .. ناراحت نشده باشید....

Wisdom
06-04-2007, 22:03
ممنون
رفقای کرمانشاهی

شوخي !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتماً شوخي ميكني

الان براي اين معامله ميخوام حق دلالي و از بروبچ كرمونشاه و اصفهون بگيرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WooKMaN
06-04-2007, 22:03
ممنون
رفقای کرمانشاهی
اختیار داری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لحظاتی رو خوش سپری فرمودیم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باشد که شما هم دل شاد شده و اندکی خندیده باشید ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مخلص تک تک بروبچ اصفهانی پی سی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شوخي !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتماً شوخي ميكني

الان براي اين معامله ميخوام حق دلالي و از بروبچ كرمونشاه و اصفهون بگيرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Asalbanoo
06-04-2007, 22:06
حتماً شوخي ميكني

ای بابا.. حالا کی زرنگ بازی در میاره..
ادرس بده.. گز می فرستیم

Wisdom
06-04-2007, 22:12
صندق پستي ميدم

Ok ?

Asalbanoo
06-04-2007, 22:16
آدمی که نده صندوق پستی... را
و ادمی که نفرسته...

Wisdom
06-04-2007, 22:21
آدمی که نده صندوق پستی... را
و ادمی که نفرسته...

مرسي :20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Asalbanoo
06-04-2007, 22:25
چی می خواهییییییی آردی یا لقمه ای یا سکه ای
بیا بقیشو تو تاپیک اصفهانیا بگو......

Wisdom
06-04-2007, 22:28
اول سفارش نون برنجي رو بدم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
06-04-2007, 22:30
اينجا شده محل داد و ستد گز و نان برنجي .
كسي براي ما گز نميفرسته؟

YAHYA-PRO
06-04-2007, 22:30
مرسي :20:

من برات نون برنجی فرستادم :10:
اینم شماره حسابم 009900990099 :31:
البته قابل نداره ولی 1500 :5: :5:

WooKMaN
06-04-2007, 22:31
اول سفارش نون برنجي رو بدم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین وقتی گز رو واست فرستاد ، بده بیاد واسه من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... منم یه بسته نون برنجی با روغن حیوانی اعلا واست میفرستم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله رو بده بیاد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Asalbanoo
06-04-2007, 22:33
اگه فکر می کنید من نمی فرستم بیایید شرط بندی کنیم...
ها ها...
نکنه فکر کردید این تعارف اصفهانیه؟

Wisdom
06-04-2007, 22:35
اينجا شده محل داد و ستد گز و نان برنجي .
كسي براي ما گز نميفرسته؟

بهروز تاپيك به اين گسترده گي ديده بودي ، دادوستد هم توش انجام شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هم دير رسيدي :27:

من برات نون برنجی فرستادم :10:
اینم شماره حسابم 009900990099 :31:
البته قابل نداره ولی 1500 :5: :5:

:19: كدوم بانك
نشنال بانك كرمونشاه :20:

Wisdom
06-04-2007, 22:36
ببین وقتی گز رو واست فرستاد ، بده بیاد واسه من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... منم یه بسته نون برنجی با روغن حیوانی اعلا واست میفرستم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله رو بده بیاد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بلي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Asalbanoo
06-04-2007, 22:38
یه گزی می فرستم که به کرمونشاهیا نسازه و راسا روده بشن

Behroooz
06-04-2007, 22:39
بله رو گفت . انشا الله به پاي هم پير بشيد ......

WooKMaN
06-04-2007, 22:41
بلي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به زودی ... :21:

یه گزی می فرستم که به کرمونشاهیا نسازه و راسا روده بشن

اشکال نداره ... میزاریم تو ضدعفونی کننده :27: ... بعد میخوریم ... :31:

Asalbanoo
06-04-2007, 22:46
اگه من اصفهانیم و اب زاینده رود خوردم می دونم چی بفرستم

Behroooz
06-04-2007, 22:50

دوستان اگه دوست داريد سالم بمونيد اين بسته پستي عسل بانو رو با فلز ياب چك كنيد .

ماده منفجره ميفرسته . اگه پودر سياه داشت اصلا نخوريدش. از ما گفتن بود . خود دانيد .

Wisdom
06-04-2007, 22:51

قربون دستت
من هنوز ازدواج نكردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ميخوام بزرگ شدن بچه هام رو هم ببينم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك گزي باشه كه طول عمر رو زياد كنه :14:

Asalbanoo
06-04-2007, 22:56
رو تو اثر بد نداره.. به ژن کرمانشاهی حساسه.. اونم از نوع ووکمنش

Wisdom
06-04-2007, 22:58

سخت جون تر از اين حرفا هستش :10:
من ميشناسمش :20:

Behroooz
06-04-2007, 22:58

اگه اينجوريه پس روي من بي اثره . بفرست . هرچه بادا باد ....

Behroooz
06-04-2007, 22:59
همه اينجا به خون ووكمن تشننن . منمو اين يكدونه رفيق. حواستون باشه .

ووكمن ريتيل رو داشته باش كه تو راهه .....

WooKMaN
06-04-2007, 23:00
به به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس محمود جان واجب شد حتما واسم استادش کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... شاید خدا کرد اینو خوردم از shocked خارج شدم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همه اينجا به خون ووكمن تشننن . منمو اين يكدونه رفيق. حواستون باشه .

ووكمن ريتيل رو داشته باش كه تو راهه .....

بابا این همه نوشیدنی چرا به خون من تشنن ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من مخلص خودتو و ریتیل هستم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Asalbanoo
06-04-2007, 23:01
ای بابا مشتری زیاد شده انگار......
حالا بذار ببینیم با ویزدم معاملمون می شه یانه..
در ضمن از اونجایی که ویروس ووکمن مسری هست... احتمالا ور ی تو هم اثر بد داره

Behroooz
06-04-2007, 23:06
اي دلم . نخورده حالم بد شد . خدا بگم چيكارت كنه ووكمن ادرس خونه مار و د اده بودي ......

Wisdom
06-04-2007, 23:09
حالا بذار ببینیم با ویزدم معاملمون می شه یانه..

مژگان جان
ما كه معاملمون تموم شد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گوش به زنگم ، امشب هم پتو و تخت و بالش رو ميبرم پشت در ميخوابم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Asalbanoo
06-04-2007, 23:10
من واسه کسی گز نفرستادم.. تازه قرار تهران بفرستم
ببین کی بوده گز فرستاده....
تاز اصلا مطمئنی گز بوده؟

ببین یهو سفید آب نباشه

Asalbanoo
06-04-2007, 23:11
مژگان جان
ما كه معاملمون تموم شد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گوش به زنگم ، امشب هم پتو و تخت و بالش رو ميبرم پشت در ميخوابم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان که دفتر های پستی بسته اند.. فردا صبح می فرستم.. نگفتی چه نوعی می خواهی؟
آردی...لقمه ای.....سکه ای

WooKMaN
06-04-2007, 23:17
بابا برید در خونه خودتون معامله کنید ... دهنمون آب افتادا ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط محمود جان وصیت نامت رو تایپ کن که خونده شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد واسم پی ام کن ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن از همین الان بگم یوزرت مال منه ها ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Asalbanoo
06-04-2007, 23:19
ویزدم جان به این جو سازیها توجه نکن.....

گز می فرستم از نوع فرد اعلا.. 42 درصد با انگبین خالص....

Wisdom
06-04-2007, 23:23
الان که دفتر های پستی بسته اند.. فردا صبح می فرستم.. نگفتی چه نوعی می خواهی؟
آردی...لقمه ای.....سکه ای

لقمه ای گمونم خوشمزه تر باشه ، چون سوهان لقمه اي خوشمزه تره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابا برید در خونه خودتون معامله کنید ... دهنمون آب افتادا ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط محمود جان وصیت نامت رو تایپ کن که خونده شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد واسم پی ام کن ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن از همین الان بگم یوزرت مال منه ها ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اينجا در خونمون هستش
تو برو عنوان تاپيك رو ويرايش كن ! :27:

روي آواتارم يك نوار مشكي رنگ بكشيد ، وصيتي نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خون بها هم نميخوام :20:

ramyar.v
06-04-2007, 23:24
=====================

WooKMaN
06-04-2007, 23:26
:27: :27: میگم شما ها چقدر خودتون رو تحویل میگیرین؟
راستی شما که مال کرمانشاه هستین اونجا کسی به فامیل واردیان نمیشناسین؟
میخوای من تحویلت میگیرم ... فقط رسید ندارم بدما ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](شوخی)

من که نمیشناسم ، باشد که بقیه بروبچ بشناسن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ramyar.v
06-04-2007, 23:29
میخوای من تحویلت میگیرم ... فقط رسید ندارم بدما ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](شوخی)

مال کرمانشاه هستی یا برای کل کل اومدی؟:4:

WooKMaN
06-04-2007, 23:30
مال کرمانشاه هستی یا برای کل کل اومدی؟:4:
کرمانشاهی هستم ... برای کل کل نیومدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما گذشت کن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ramyar.v
06-04-2007, 23:33
از قدیم هم همین رو گفتن گذشت از کوچکترا مقدم ترن:31: :whistle:
ولی حال میکنم با هاتون کل کل کنم

Wisdom
06-04-2007, 23:35
اينجا كل كلي نيست
صحبت ها كاملاً دوستانه هستش ؛ برادر WooKMaN هم بچه ناف كرمونشاه هستش
شما برو جلوي تابلو " به كرمونشاه خوش آمديد " داد بزن WooKMaN ببين چه اتفاقي مي افته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كلي تحويلت ميگيرن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ramyar.v
06-04-2007, 23:39
بابا کم برای هم دیگه پپسی باز کنین
اگه شما رو کل کرمانشاه میشناسه!!!
ما رو کل اهواز و حومه میشناسه:18:
راستی کرمانشاه اکثرا از چه قومی هستن؟

WooKMaN
06-04-2007, 23:45
اينجا كل كلي نيست
صحبت ها كاملاً دوستانه هستش ؛ برادر WooKMaN هم بچه ناف كرمونشاه هستش
شما برو جلوي تابلو " به كرمونشاه خوش آمديد " داد بزن WooKMaN ببين چه اتفاقي مي افته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كلي تحويلت ميگيرن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرکی اسم منو ببره تیکه بزرگش گوششه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خلاصه حواستون باشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ramyar.v
06-04-2007, 23:48
مثل اینکه اشتباه کردم
به جای پپسی گوش و بنا گوش حواله هم میکنین

Wisdom
06-04-2007, 23:53
هرکی اسم منو ببره تیکه بزرگش گوششه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خلاصه حواستون باشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هم از همين نظر منظورم بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ramyar.v
06-04-2007, 23:57
:rambo: من میخام از فردا اینجا پلاس شم
کسی که مشکلی نداره؟!!!
اخه قرار از تابستون به طور عملی کرمونشاه اتراق کنیم:43:

mehdidj
07-04-2007, 10:39
ارا کوردی قصه نکین؟

nw_nk
07-04-2007, 10:43
ارا کوردی قصه نکین؟

فکر کنم چون اعضا دارن اصول فارسی نویسی فروم رو رعایت می کنند!

یا شاید هم هوای ما فارس زبانها رو دارن!

WooKMaN
07-04-2007, 11:33
ارا کوردی قصه نکین؟
حق با nw_nk جان بيده ... :27:

در ضمن قراره دوستان ديگه هم از اين تاپيك بازديد كنن :46: ... اگه همه كرد بودن آره ميشد ...:31:

ramyar.v
07-04-2007, 13:00
ارا کوردی قصه نکین؟

ای یعنی چه؟

Behroooz
07-04-2007, 13:34
ای یعنی چه؟

يعني چرا كردي حرف نميزنيد ؟

Wisdom
07-04-2007, 14:41
چه باحاله كردي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاگرد نيمه وقت رو پايه هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WooKMaN
07-04-2007, 18:08
چه باحاله كردي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاگرد نيمه وقت رو پايه هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیام بازرگانی :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تضمین میکنیم در 30 جلسه به زنده ترین و بین المللی ترین زبان دنیا صحبت کنید ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همراه اساتید مجرب و کارکشته این زبان ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای اطلاعات بیشتر به پی ام های کثیرالانتشار ووکمن مراجعه کنید ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زمان محدود برای ثبت نام .... اولویت با کسانیست که زودتر ثبت نام کنند ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
07-04-2007, 20:34
من هر چي ووكمن بابت اموزش ميگيره ،‌ نصفش رو ميگيرم . بازار ووكمن رو خراب كنم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Wisdom
07-04-2007, 20:38
نبووووووووووووووووووود
في پايين تر نبووووووووووووووووووووووو وووووووووووود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WooKMaN
07-04-2007, 20:53
من هر چي ووكمن بابت اموزش ميگيره ،‌ نصفش رو ميگيرم . بازار ووكمن رو خراب كنم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نبووووووووووووووووووود
في پايين تر نبووووووووووووووووووووووو وووووووووووود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخرش 100000 چوب واست آب میخوره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Asalbanoo
07-04-2007, 22:16
نبووووووووووووووووووود

لهجه اصفهانی مجانیییییییییییی
نبود.....
(البته چون هم انجمن هستی)

Wisdom
07-04-2007, 23:16
دوستان كرمونشاهي ، براي تبليغ گويش محلي هم پول ميخوايد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ اون هم 100000 چوب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چوبش به ريال بود يا به تومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ياد بگيريد از اصفهاني ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببنيد ...

نبود.....

من نميدونم چرا پشت سر اصفهوني ها يك چيزايي ميگن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، من از همين تريبون اعلام ميكنم همه اش شايعه اي بيش نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلاً كي اين حرف ها رو زده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Wisdom
07-04-2007, 23:21
دوستان كرمونشاهي ، براي تبليغ گويش محلي هم پول ميخوايد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ اون هم 100000 چوب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چوبش به ريال بود يا به تومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ياد بگيريد از اصفهاني ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببنيد ...

نبود.....

من نميدونم چرا پشت سر اصفهوني ها يك چيزايي ميگن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، من از همين تريبون اعلام ميكنم همه اش شايعه اي بيش نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلاً كي اين حرف ها رو زده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Asalbanoo
07-04-2007, 23:42
اره به خدا...
همش به ما تهمته ناروا می زنن......
خیلی علیه ما جو سازی می شه.....

اما اموزش لهجه اصفهانی .. اونم از نوعه سلیسش رایگان

Asalbanoo
07-04-2007, 23:43
اره به خدا...

Wisdom
08-04-2007, 04:13
ديشب اين انجمن مشكل اخلاقي داشته آيا ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا دو تا پست ميداده
من كه اصلاً نتونستم استفاده كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
08-04-2007, 04:52
جديد ترين خبر

كردي ياد بگيريد . پول هم بگيريد . البته اگه در امتحان اخر ترم موفق شديد .....

WooKMaN
08-04-2007, 08:54

چوبش به دلار $ بيده ...:27:

بابا ارزششو داره ... ديگه هر جاي دنيا بري مثل زبون مادري ميتوني صحبت كني باهاشون ... :21:

اره به خدا...

آره .... اصلا كي اين حرفا رو زده!؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط كافيه بمن نشونش بديد !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا روي ماهش رو ببوسم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جديد ترين خبر

اينو خوب اومدي ... اخه قرار نيست كسي اين واحد رو پاس كنه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Wisdom
08-04-2007, 10:20
جديد ترين خبر

آدرس بده ، هركي كه نياد :27:
( اين جمله رو از اصفهوني ها ياد گرفته ام )

چوبش به دلار $ بيده ...:27:

اينو خوب اومدي ... اخه قرار نيست كسي اين واحد رو پاس كنه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهم نيست پاس بشه يا نه
مهم اينكه وقتي داري آموزش ميبيني حقوق هم بهت ميدم :20:

Asalbanoo
08-04-2007, 10:25
آدرس بده ، هركي كه نياد :27:
( اين جمله رو از اصفهوني ها ياد گرفته ام )

مهم نيست پاس بشه يا نه
مهم اينكه وقتي داري آموزش ميبيني حقوق هم بهت ميدم :20:

حالا خدایی محمود جان...
حقوق می خواهی یا آموزش لهجه را...

Wisdom
08-04-2007, 11:02
حالا خدایی محمود جان...
حقوق می خواهی یا آموزش لهجه را...

ميدوني چيه ، اين ها مشوك ميزنن
يكيشون 100000 چوب ميخواد اون هم به $ ؛ يكيشون ميگه بيا تازه بهت حقوق هم ميديم :18:
خودت باشي چه فكري ميكني :27:

WooKMaN
08-04-2007, 11:34
ميدوني چيه ، اين ها مشوك ميزنن
يكيشون 100000 چوب ميخواد اون هم به $ ؛ يكيشون ميگه بيا تازه بهت حقوق هم ميديم :18:
خودت باشي چه فكري ميكني :27:
آخه كردي درجه بندي داره ...:21:

اوني كه من واسش ميخوام ازت مزنه بگيرم آپديته يعني آخرين پچ هاش همراش بيده ... در ضمن كرك هم شده ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما ايني كه بهروز ميگه بر ميگرده به زمان maximilianos كه تو غار با رفقاش صحبت ميكرده ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Wisdom
08-04-2007, 11:48
الان خداد تومن ميگرين خط ميخي و زبون پهلوي و زبون هاي ماقبل تاريخ رو ياد بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بهروز دري پشتوي زبون كردي رو بلد باشه كه ديگه بايد ببرنش دانشگاه جرج واشنگتن شعبه كردستان تدريس كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ، چيزي كه يافت ميشه آخرين پچ + كرك هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين ويستا رو دارن 7 تومن ميفروشن 399 $ پولشه ! به روز هم ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Actros
08-04-2007, 12:04
من کامل بلدم
بهترین معلم تالیم زبان کردی
به زور بران کنکور تقدیم میکند10 جلسه رایگان

Wisdom
08-04-2007, 12:08
رامبد جون تحويل بگير دادا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 جلسه رايگان بيده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه خبر نداري كلاً 10 جلسه هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Asalbanoo
08-04-2007, 12:11
رامبد جون تحويل بگير دادا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 جلسه رايگان بيده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه خبر نداري كلاً 10 جلسه هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اموزش لهجه اصفهانی...
همراه با تور کامل سراسر استان اصفهان
اقامت در هتل 25 ستاره عباسی
با شام و نهار و صبحانه و عصرانه
ارائه همه سوغات اصفهان

عکس یادگاری با اهالی محترم اصفهان......:31:

همه و همه رایگان...

Wisdom
08-04-2007, 12:14
اموزش لهجه اصفهانی...
ارائه همه سوغات اصفهان

همه و همه رایگان...

شما اول برادري خودت رو ثابت كن :27:
من 2 شبه دم در خونه ميخوابم ، پست چي مياد پشت در نمونه :20:

Asalbanoo
08-04-2007, 12:16
شما اول برادري خودت رو ثابت كن :27:
من 2 شبه دم در خونه ميخوابم ، پست چي مياد پشت در نمونه :20:

محمود جان منو رو قورت ننداز..
(یعنی منو انتریک نکن...)

من پایه فرستادنم
ادرسو کامل بده...

Actros
08-04-2007, 12:17
اموزش لهجه اصفهانی...
ارائه همه سوغات اصفهان

همه و همه رایگان...

اینو خوب اومدی
منم تقلید نمیکنم دیگه بی مزه میشه:46:

Wisdom
08-04-2007, 12:18
محمود جان منو رو قورت ننداز..
(یعنی منو انتریک نکن...)

من پایه فرستادنم
ادرسو کامل بده...

رو قورت انداختن رو پايه هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WooKMaN
08-04-2007, 14:07

اي خدا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اموزش لهجه اصفهانی...
ارائه همه سوغات اصفهان

همه و همه رایگان...

پول اين تبليغي كه كردي رو بريز حسابم ....:27:

يادت باشه من پيكسلي حساب ميكنما ...:21:

Asalbanoo
08-04-2007, 14:42
اي خدا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پول اين تبليغي كه كردي رو بريز حسابم ....:27:

يادت باشه من پيكسلي حساب ميكنما ...:21:

وا؟.... باشه هروقت خواستم پولشو بدم.... شماره حسابتو می گیرم
(با اصفهانی جماعت و حرفه پول؟)

Wisdom
08-04-2007, 14:56
وا؟.... باشه هروقت خواستم پولشو بدم.... شماره حسابتو می گیرم
(با اصفهانی جماعت و حرفه پول؟)

شماره حساي ندي هااا
يكي پولي هم از حسابت برداشت ميكنه جوري كه خود بانك هم حاليش نشه :27:

Asalbanoo
08-04-2007, 14:58
شماره حساي ندي هااا

بین مارو چه خوب شناخته
احسنت... ای جوان برنا....

Behroooz
08-04-2007, 15:06
ووكمن جانم با اين تعريفي كه از نسخه زبان كردي من كردي حتما ويستا ريتيل هم ميخاي ديگه ها؟

Wisdom
08-04-2007, 17:00
قابل توجه دوستان كرمونشاهي
آموزش زبان كردي به صورت كاملاً فراگير [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( كلاس هاتون رو تعطيل كتيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

Wisdom
08-04-2007, 17:06
قابل توجه بانو مژگان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آموزش زبان اصفهاني در 3 سوت !!!
كلاس هاي فراگير
بريد حالش رو ببريد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Oracle_Eldorado
08-04-2007, 17:15
ايول بابا . چه كلاسهاي مفيدي !

WooKMaN
08-04-2007, 17:27
شماره حساي ندي هااا

بابا اصفهانیا که بیخیال حساب بیدند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا ؟

چون تا پولی دستشون میاد سریع میزارن تو گنجه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ووكمن جانم با اين تعريفي كه از نسخه زبان كردي من كردي حتما ويستا ريتيل هم ميخاي ديگه ها؟

نه بابا ... اون بهروز که تو نیستی :27: ... اون بهروز خالیه اما تو آقا بهروزی ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قابل توجه دوستان كرمونشاهي
آموزش زبان كردي به صورت كاملاً فراگير [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( كلاس هاتون رو تعطيل كتيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

اون نامردا متد منو دزدیدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین روزاست سایتشون بترکه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Asalbanoo
08-04-2007, 17:45
قابل توجه دوستان...
من قبلا جزوه کلاس رو منتشر کرده بودم....
ببینید

خیلی هم کامل تره.. چون خیلی موراد رو خودم اضافه کردم

Wisdom
08-04-2007, 17:51
قابل توجه دوستان...
من قبلا جزوه لاس رو منتشر کرده بودم....
ببینید

خیلی هم کامل تره.. چون خیلی موراد رو خودم اضافه کردم

آيدي دارد :46:
به لهجه اصفهاني علاقه مند ميشويم :27:

WooKMaN
09-04-2007, 12:30
بروبچ كي شماره تلفووون پشتيباني شركت مهران و بامداد رو داره؟ ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واجب الوجود بيده ... التماس دعا ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
09-04-2007, 12:55
بروبچ كي شماره تلفووون پشتيباني شركت مهران و بامداد رو داره؟ ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واجب الوجود بيده ... التماس دعا ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهران كه همش روي پيغام گيره
ولي بامداد 8248483

بامداد ديگه اي دي اس ال نميده .

راستي نويد نظرت چيه از حسابگر اي دي اس ال بگيرم ؟

WooKMaN
09-04-2007, 13:25
ولي بامداد 8248483

مرسي ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستي بازم از سه راه سيلو ديدمت .... پياده داشتي قدم ميزدي .... بدجور رفته بودي تو فكر ... ناراحت نباش يا خودش مياد يا نامش ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حسابگر نه اينكه عالي باشه اما نسبت به بقيه isp ها بهتره ... شك نكن ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Nvidia
09-04-2007, 14:41
ولي بامداد 8248483

بامداد نماینگی شاتل بود نتونست خوب کار کنه نماینگیشو گرفتن دادن به حسابگر.
حسابگرم داره ای دی اس ال 9800 تومانی البته شبانه راه اندازی میکنه

سرعتشم که خوبه محدودیت نداره از مهران ارزان تره کرانی مرد شریفیه دیگه از این بیشتر میخوای ؟ امانش نده بگیر :20:

Behroooz
09-04-2007, 19:59
بامداد نماینگی شاتل بود نتونست خوب کار کنه نماینگیشو گرفتن دادن به حسابگر.
حسابگرم داره ای دی اس ال 9800 تومانی البته شبانه راه اندازی میکنه

سرعتشم که خوبه محدودیت نداره از مهران ارزان تره کرانی مرد شریفیه دیگه از این بیشتر میخوای ؟ امانش نده بگیر :20:

اگه اين سرويس شبانه راه بيفته براي من خوبه ...

Behroooz
10-04-2007, 22:25
قابل توجه ووکمن . من الان با ویستا دارم ÷ست میدم ها . حال کردی ؟

سرعتش خوبه .

فردا برات زنگ میزنم که ویستا رو بگیری .

ممنون
بهروز

WooKMaN
10-04-2007, 22:42
قابل توجه ووکمن . من الان با ویستا دارم ÷ست میدم ها . حال کردی ؟

سرعتش خوبه .

فردا برات زنگ میزنم که ویستا رو بگیری .

ممنون
بهروز
ایییول ... دیدم پستت خوشگل تر شده ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس بگو ...:27:

باشد که روزی چشممان به جمال Retail روشن شده و نورانی شویم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آرش-19
11-04-2007, 11:43
سلام
بچه کرمانشاه Adsl +2 نداره ؟

Behroooz
11-04-2007, 19:16
نوید جان کرک ویستا رو برات اپ کردم .

خودشم فردا بهت میگم کجا بیایی بگیریش

WooKMaN
12-04-2007, 17:16
نوید جان کرک ویستا رو برات اپ کردم .

خودشم فردا بهت میگم کجا بیایی بگیریش
مرسی بهروز جان ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرررررررررررمنده که نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انشالله بزودی بهت میزنگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشد که ما نیز حالی ببریم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
12-04-2007, 22:11
مرسی بهروز جان ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرررررررررررمنده که نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انشالله بزودی بهت میزنگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشد که ما نیز حالی ببریم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من منتظر زنگت هستم .

Behroooz
13-04-2007, 10:50
اگه تا 24 ساعت دیگه تحویلش نگیری میدمش به یکی دیگه . مشتری زیاد داره نوید جان ....

WooKMaN
13-04-2007, 13:37
همین فردا (شنبه) ساعت 2.30PM همون جا قبلیه ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوبه ؟ .... میای ؟ ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
13-04-2007, 13:48
خوبه . بهت زنگ ميزنم . منتظر باش .

ممنون

بهروز

Behroooz
13-04-2007, 16:33
با وجود ویستا ریتیل ، ویستای ار تی ام بی استفاده ششده . میفرشمش . کسی خریدار هست؟

با تخفیف 50 در صدی ...........

بدو بیا اتیش زدم به مالم ..................

Behroooz
13-04-2007, 21:25
مشتری نبود ؟

ای بابا . ................

WooKMaN
13-04-2007, 21:53
مشتری نبود ؟

ای بابا . ................
حالا بذار باشه ... شاید یه روز بدرد بخوره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما نیز فردا Retail دار میشویم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
13-04-2007, 22:15
حالا بذار باشه ... شاید یه روز بدرد بخوره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما نیز فردا Retail دار میشویم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی کرک رو که داون کردی؟

اول کرک بعد دی وی دی . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WooKMaN
13-04-2007, 22:17
راستی کرک رو که داون کردی؟

اول کرک بعد دی وی دی . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بود گفتی !

کو کرک ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من چیزی ندیدم ... کجا آدرسش رو واسم استاد کردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوباره بفرست پلیز ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
13-04-2007, 22:41
خب بود گفتی !

کو کرک ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من چیزی ندیدم ... کجا آدرسش رو واسم استاد کردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوباره بفرست پلیز ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو یاهو برات اف گزاشته بودم . ولی عیبی نداره . بگیر

rasool222
14-04-2007, 13:15
سلام من تازه اين صفحه را پيدا كردم
راستي از بروبچ دانشگاه آزاد كسي اينجا هست؟

WooKMaN
14-04-2007, 20:32
سلام من تازه اين صفحه را پيدا كردم
راستي از بروبچ دانشگاه آزاد كسي اينجا هست؟
سلام عزیزدل .... بسیار خوش آمدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشد که بیشتر تشریف بیاورید ...

----------------------------------------------------------

راستی بروبچ من کل آلبوم های آیت احمدی نژاد رو میخوام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کجا پیدا کنم !؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

YAHYA-PRO
14-04-2007, 20:51
سلام عزیزدل .... بسیار خوش آمدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشد که بیشتر تشریف بیاورید ...

راستی بروبچ من کل آلبوم های آیت احمدی نژاد رو میخوام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کجا پیدا کنم !؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من سه چهار تاشو دارم :31:
حالا چند تا آلبوم داره ؟

Actros
15-04-2007, 02:15

بابا آیت احمد نژاد چیه گوش میدی
یه کردی بهتر گوش بده اینا پخمن
حسن زیرک
رزازی
کامکارها
نهایتا حمید حمیدی

WooKMaN
15-04-2007, 11:17
من سه چهار تاشو دارم :31:
حالا چند تا آلبوم داره ؟

والا نميدونم ... ولي فكر كنم كم نباشه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابا آیت احمد نژاد چیه گوش میدی
یه کردی بهتر گوش بده اینا پخمن
حسن زیرک
رزازی
کامکارها
نهایتا حمید حمیدی

بابا من كردي شاد ميخوام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينا كه گفتي واسه فاتحه ميخونن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كمك كنين ثواب داره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
15-04-2007, 21:48
چه خبر از ريتيل نويد؟

سريال نامبرش همون سريال قبليه .

Death Love
16-04-2007, 02:07
منم کرمانشاهیم.خیلی عالیه که انجمن دارید.
اینجا چیا هست ما بیایم استفاده کنیم.
مخلص

Actros
16-04-2007, 02:51
بابا من كردي شاد ميخوام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينا كه گفتي واسه فاتحه ميخونن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كمك كنين ثواب داره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE]

حداقل با معنی میخونن
جونه من اسم یارو آیت رو نیار

WooKMaN
16-04-2007, 08:50
چه خبر از ريتيل نويد؟

سريال نامبرش همون سريال قبليه .

والا هنوز نصبش نكردم ... چون سيستمم رو دارم ارتقا ميدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انشالله در اولين فرصت ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مخلص

سلام عزيزدل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوش آمدي ... همه چي هست ... حالا چي ميخواي ؟ ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حداقل با معنی میخونن
جونه من اسم یارو آیت رو نیار

باشه ... ولي من دنبال كردي شاد بيدم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كار خودته واسم جور كني ... :27:

Behroooz
16-04-2007, 12:21
والا هنوز نصبش نكردم ... چون سيستمم رو دارم ارتقا ميدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انشالله در اولين فرصت ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام عزيزدل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوش آمدي ... همه چي هست ... حالا چي ميخواي ؟ ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باشه ... ولي من دنبال كردي شاد بيدم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كار خودته واسم جور كني ... :27:

به سلامتي ديگه دويل كور و رم دو گيگ ديگه نه ؟

دي وي دي رايتر يدت نره .

my_consort_is_my_life
16-04-2007, 12:26
سلام بچه ها
منم کرمونشاهی ام
دوست دارم بیشتر باهاتون آشنا شم
اگه کاری از ما برمیاد برا همشهریامون بگید انجام بدم

my_consort_is_my_life
16-04-2007, 12:29
مخلص

سلام دوست من میگم فکر کنم این عکس آواتاتر همون صندلی های چوبی دانشگاه آزاد باغ نی باشه نه عزیز؟:20:

Behroooz
16-04-2007, 12:33
ديگه بايد به فكر يك قرار ملاقات باشيم . تعداد بچه ها زياد شده .

كسي نظري داره ؟

WooKMaN
16-04-2007, 22:21
به سلامتي ديگه دويل كور و رم دو گيگ ديگه نه ؟

دي وي دي رايتر يدت نره .

نه در اون حد ... اما ای ، بدک نیست ....:21:

حتما ... مگه میشه یادم بره ... :27:

سلام بچه ها
منم کرمونشاهی ام
دوست دارم بیشتر باهاتون آشنا شم
اگه کاری از ما برمیاد برا همشهریامون بگید انجام بدم

ما مخلص شما هستیم ...:11:

اگه بتونی بیای سر قرار بیشتر باهم آشنا میشیم ...:10:

كسي نظري داره ؟

آره ... موافقم .... انشالله بزودی ... :5:

my_consort_is_my_life
16-04-2007, 23:32

كسي نظري داره ؟

منم موافقم
در ضمن چاکرتیم ووکمن جان
ما در خدمت بچه های کرمونشاهی عزیزیم

Behroooz
16-04-2007, 23:51
پيشنهاد به همشهري هاي عزيزم

فيلم اپوكاليپتو رو حتما ببينيد .

خيلي زيباست . مل گيبسون باز هم شاهكار كرده .

my_consort_is_my_life
17-04-2007, 14:47
پيشنهاد به همشهري هاي عزيزم

فيلم اپوكاليپتو رو حتما ببينيد .

خيلي زيباست . مل گيبسون باز هم شاهكار كرده .

دو ست همونطور که می بینی من عکسشو توی امضام دارم واونایی که ندیدن پیشنهاد می کنم برن اول یه سری به سایتش که در زیر اومده بزنن وتکه هایی از اونو ببینن بعد یقین دارم برا بدست آوردن فیلم هر کاری بگی می کنن
واقعا معرکس.
:20:

Behroooz
18-04-2007, 23:20
دو ست همونطور که می بینی من عکسشو توی امضام دارم واونایی که ندیدن پیشنهاد می کنم برن اول یه سری به سایتش که در زیر اومده بزنن وتکه هایی از اونو ببینن بعد یقین دارم برا بدست آوردن فیلم هر کاری بگی می کنن
واقعا معرکس.
:20:

درسته . ميدونستي كه يك ايراني در نوشتن فيلمنامه با مل گيبسون همكاري كرده .
اسمش در تيتراژ فيلم هست.

Behroooz
19-04-2007, 13:54
يك پيشنهاد ديگه

اخراجي ها رو هم ببينيد .

WooKMaN
19-04-2007, 15:01
يك پيشنهاد ديگه

اخراجي ها رو هم ببينيد .
ما که دیدیم و لذت بردیم ...

لینک مستقیم دانلود برای بروبچ ADSL یی ...

CD1:

284MB

CD2:

175MB

Behroooz
19-04-2007, 21:23
ما که دیدیم و لذت بردیم ...

لینک مستقیم دانلود برای بروبچ ADSL یی ...

CD1:

284MB

CD2:

175MB

دي وي دي اش هم تو راهه .

Behroooz
20-04-2007, 12:16
ووکمن سیستم رو ارتقا دادی ؟

WooKMaN
20-04-2007, 13:03
ووکمن سیستم رو ارتقا دادی ؟
نه هنوز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه قطعاتم نرسیده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
20-04-2007, 13:49
نه هنوز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه قطعاتم نرسیده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا چي ميخاي ببندي؟

WooKMaN
21-04-2007, 23:54
حالا چي ميخاي ببندي؟

البته زیاد update نشد :13: ... اما :

CPU: Intel Pentium 4 3.2GHz / 2MB Cache
M.B : ASUS P5PLD2
RAM : 1GB DDR2 533
DVD-Writer : BenQ
DVD-Rom : BenQ
VGA : GeForce 6200 LE. Memory, Supports 256MB
H.D.D : 320GB Maxtor Sata
LCD : BenQ FP92W Widescreen 19 inch
Power : Green 650 watt

حالا دیگه کل DVD میندازم ... :21:

Actros
22-04-2007, 00:52
البته زیاد update نشد :13: ... اما :

CPU: Intel Pentium 4 3.2GHz / 2MB Cache
M.B : ASUS P5PLD2
RAM : 1GB DDR2 533
DVD-Writer : BenQ
DVD-Rom : BenQ
VGA : GeForce 6200 LE. Memory, Supports 256MB
H.D.D : 320GB Maxtor Sata
LCD : BenQ FP92W Widescreen 19 inch
Power : Green 650 watt

حالا دیگه کل DVD میندازم ... :21:

ووکمن ایسوس همچین مادربردی نداره اشتباه نوشتی
asus p5pl2یا asus p5ld2se
رمت مارکش چیه؟
گرافیکت رو ati x550 با برد ایسوس مینداختی خیلی بهتر بود قیمتشم 60 تومن کرمانشاه داره
موفق باشی

WooKMaN
22-04-2007, 01:18
ووکمن ایسوس همچین مادربردی نداره اشتباه نوشتی
asus p5pl2یا asus p5ld2se
رمت مارکش چیه؟
گرافیکت رو ati x550 با برد ایسوس مینداختی خیلی بهتر بود قیمتشم 60 تومن کرمانشاه داره
موفق باشی

آره عزیزدل ... درست میگی ... p5pl2 هستش ... آخر شبی قاط زده بیدم ... :27:

Kingston

والا واسه گرافیک زیاد صحبت کردم که بیشتر بروبچ نظرشون این بید ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(برم بخوابم تا بیش از این سوتی ندادم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Nvidia
22-04-2007, 01:29
من 8 ماه پیش ارتقاع دادم گرافیکو 7600 انداختم.
گرافیکت پایینه ! بدترین سری جی فورس همین 6200 اه.
البته حقم داری کرمانشاه خراب شده تخصصی گرافیک 5200 و رم کینگستون کار میکنن دیگه 6200 واسشون 8800 اه
میری بخریم میگن 15 دقیقه برو 1 دور بزن که بریم از رامک یا آدینه تک یا زارع بیاریم

Actros
22-04-2007, 01:39
آره عزیزدل ... درست میگی ... p5pl2 هستش ... آخر شبی قاط زده بیدم ... :27:

Kingston

والا واسه گرافیک زیاد صحبت کردم که بیشتر بروبچ نظرشون این بید ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(برم بخوابم تا بیش از این سوتی ندادم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مادربردت که عین ماله منه خیلی خوبه ولی صداش بده. sound خوبی نداره
ولی اگه هنوز نبستی گرافیکتو عوض کن ATI X550 256 برد ایسوس خیلی بهتره منم همینو دارم .بازیه پدر خوانده رو بدون هیچ مشکلی تا اخر بردم.
رمت که نمیشه گفت بده ولی اگه PATRIOT 1 GB DDR 667 مینداختی به قیمت 83 تومن خیلی بهتر بود.
موفق باشی

WooKMaN
22-04-2007, 10:23
مادربردت که عین ماله منه خیلی خوبه ولی صداش بده. sound خوبی نداره
ولی اگه هنوز نبستی گرافیکتو عوض کن ATI X550 256 برد ایسوس خیلی بهتره منم همینو دارم .بازیه پدر خوانده رو بدون هیچ مشکلی تا اخر بردم.
رمت که نمیشه گفت بده ولی اگه PATRIOT 1 GB DDR 667 مینداختی به قیمت 83 تومن خیلی بهتر بود.
موفق باشی
تو نميشد زودتر ميگفتي !؟‌...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا ديگه بستم رفته پي كارش اما واسه update بعدي حتما باهات مشورت ميكنم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

piremard
22-04-2007, 12:04

این یکی هم از خیابان چهلمتری. پائین تر از چهار راه جوانشیره

اینم ببینید. وکیل آقا . که حالا یه میدان بزرگی شده

Behroooz
22-04-2007, 13:42
كاش به جاي 6200 از سري 7000 استفاده ميكردي . مال من جيفورس 7100 هستش .

اميدوارم با ويستا مشكلي نداشته باشي .

WooKMaN
22-04-2007, 13:47
piremard جان ممنون از عكسا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه كرمانشاه بيدي!؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بيا ببينيم قضيه چيه تا حالا سكرت موندي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كاش به جاي 6200 از سري 7000 استفاده ميكردي . مال من جيفورس 7100 هستش .

اميدوارم با ويستا مشكلي نداشته باشي .

انشالله بزودي عوض ميكنم :27: ... البته با ويستا چك كردم مشكلي نداشت ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازم بابت ويستا ممنون بهروز جان ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
22-04-2007, 18:47
چقدر برات اب خورد؟

Actros
23-04-2007, 02:34
تو نميشد زودتر ميگفتي !؟‌...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا ديگه بستم رفته پي كارش اما واسه update بعدي حتما باهات مشورت ميكنم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابا آقا رامبد شما تو انجمن هیچ تایپیکی نزدی
که مشورت کنی منم نیمدونستم که میخوای ارتقا بدی:13:

piremard
23-04-2007, 07:03
piremard جان ممنون از عكسا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه كرمانشاه بيدي!؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بيا ببينيم قضيه چيه تا حالا سكرت موندي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

]

نه متاسفانه اما مدتی کرمانشاه بودم احتمالا منو دیدید ! تقریبا یک سوم کرمانشاهیان از شهرک معلم و باغ ابریشم بگیر تا بالای فردوسی رژه رفتنامو دیدند :31:
کرمانشاه شهر باصفایی اگر آدمای سودجو خرابترش نکنند
مردم اصیلش خیلی مهربانند جدا :20:
مرام کرمانشاهتو :46: :10:

Behroooz
23-04-2007, 13:44
ووكمن ببين اين فوتوشاپ جديد رو ميتوني گير بياري . نسخه extented

my_consort_is_my_life
23-04-2007, 18:06
سلام
آقا پس چی شد این قرار ملاقات؟؟؟؟؟؟

my_consort_is_my_life
23-04-2007, 18:35
درسته . ميدونستي كه يك ايراني در نوشتن فيلمنامه با مل گيبسون همكاري كرده .
اسمش در تيتراژ فيلم هست.

اره نمی دونم فرهاد کی بودش
به خدا ایرانیا بهترینهای روی زمینن
به خدا حاضرم قسم بخورم
خدایا شکرت منو ایرانی آفریدی خدایا شکرت منو ایرانی آفریدی خدایا شکرت منو ایرانی آفریدی خدایا شکرت منو ایرانی آفریدی خدایا شکرت منو ایرانی آفریدی خدایا شکرت منو ایرانی آفریدی خدایا شکرت منو ایرانی آفریدی :8: :8: :8:

WooKMaN
23-04-2007, 19:30
چقدر برات اب خورد؟

275 تومن پیاده شدم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابا آقا رامبد شما تو انجمن هیچ تایپیکی نزدی
که مشورت کنی منم نیمدونستم که میخوای ارتقا بدی:13:

آخ ... راست میگیا ... انشالله دفعه بعد ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه متاسفانه اما مدتی کرمانشاه بودم احتمالا منو دیدید ! تقریبا یک سوم کرمانشاهیان از شهرک معلم و باغ ابریشم بگیر تا بالای فردوسی رژه رفتنامو دیدند :31:
کرمانشاه شهر باصفایی اگر آدمای سودجو خرابترش نکنند
مردم اصیلش خیلی مهربانند جدا :20:
مرام کرمانشاهتو :46: :10:

ایول ... پس چرا من نمیشناسمد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انشاالله باز اومدی بیا سرقرارا ، ببینیمت ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ووكمن ببين اين فوتوشاپ جديد رو ميتوني گير بياري . نسخه extented

حتما ... بهت پی ام میزنم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
آقا پس چی شد این قرار ملاقات؟؟؟؟؟؟

انشالله بزودی ... فقط بذار یه خورده بیشتر شیم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
24-04-2007, 17:26
امروز از سر كار قهر كردم اومدم خونه .

اش نخورده و دهان سوخته ...

عجب روزگاريه ..................

my_consort_is_my_life
24-04-2007, 20:16
امروز از سر كار قهر كردم اومدم خونه .

اش نخورده و دهان سوخته ...

عجب روزگاريه ..................

چرا بهروز جون؟

rasool222
25-04-2007, 14:01
آقا بهروز اين عكس كدوم هنرپيشس؟

Behroooz
25-04-2007, 14:26
چرا بهروز جون؟

به خاطر اختلاف مالي .

خدا اخر عاقبت منو به خير كنه ..........

Behroooz
25-04-2007, 20:02
آقا بهروز اين عكس كدوم هنرپيشس؟

ا
ويتورم مال هيلاري داف و امضا كارمن الكترا

my_consort_is_my_life
25-04-2007, 20:07
به خاطر اختلاف مالي .

خدا اخر عاقبت منو به خير كنه ..........

پناه بر خدا
انشاالله هر چی خیره
انشاالله که حل میشه مشکلتون
موفق باشی

Behroooz
25-04-2007, 22:49
سلام به همه

اونهايي كه جمعه ميتونن بيان پارك كوهستان براي ملاقات اعلام امادگي كنند . ساعت 10 صبح كنار مجسمه كوهنورد .

WooKMaN
25-04-2007, 23:03
سلام به همه

اونهايي كه جمعه ميتونن بيان پارك كوهستان براي ملاقات اعلام امادگي كنند . ساعت 10 صبح كنار مجسمه كوهنورد .

بهروز بهتر بید یه پارک وسط شهر رو انتخاب کنیم تا همه بتونن بیان ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rasool222
26-04-2007, 12:59
پارك نوبهار بهتره
آقا بهروز ممنون

Death Love
26-04-2007, 21:24
سلام دوست من میگم فکر کنم این عکس آواتاتر همون صندلی های چوبی دانشگاه آزاد باغ نی باشه نه عزیز؟:20:
سلام.
خیلی وقت بود نیومده بودم.
آره صندلی های دانشگاس.دیدی مارو ندا بده.ADSL تمدید کردم میام سر میزنم مرتبومخلص

Behroooz
27-04-2007, 13:50
امروز خير سرم رفتم دوچرخه سواري .
موش اب كشيده برگشتم خونه .............

Nvidia
27-04-2007, 17:27
سلام.
خیلی وقت بود نیومده بودم.
آره صندلی های دانشگاس.دیدی مارو ندا بده.ADSL تمدید کردم میام سر میزنم مرتبومخلص

به به جناب آقای آزدادی !
خوبی برادر ؟ :31:
میگم ساناز چه ضایعه ای کرد. مه باید جوابشه میدادم اشتباه کردم هبچی نگفتم. تقصیر عمو میثم بود :13:

Death Love
27-04-2007, 22:12
به به جناب آقای آزدادی !
خوبی برادر ؟ :31:
میگم ساناز چه ضایعه ای کرد. مه باید جوابشه میدادم اشتباه کردم هبچی نگفتم. تقصیر عمو میثم بود :13:
بله دیگه آقای الوندی.
آدم وقتی عقلشو بده دسته شماها همینم میشه.:13:

Nvidia
28-04-2007, 02:04
بله دیگه آقای الوندی.
آدم وقتی عقلشو بده دسته شماها همینم میشه.:13:

بیخیال دلشم بخواد عزیزه دل که با تو باشه :20:
تو هم حرف بدی نزدی زیر باران داشتن خیس میشدن گفتی بیاین برسانیمتان :13:
اما فردا تو دانشگاه دیدیش 1 چیزی بهش بگو . نمیشه مه بگم همکلاسی تو اه خیطه :46:

Death Love
28-04-2007, 02:07
ولش عزیز.
اینا بعدا میفهمن چه غلطی کردن.
بره گم شه.:31:

WooKMaN
28-04-2007, 17:33
امروز خير سرم رفتم دوچرخه سواري .
موش اب كشيده برگشتم خونه .............
داش بهروز پیدا نکردم اون مغازرو .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
28-04-2007, 20:56
داش بهروز پیدا نکردم اون مغازرو .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از ميدان ازادي به طرف جلوخان . نرسيده به جلو خان سمت راست . مغازه سوشيانت .

Actros
29-04-2007, 01:34
از ميدان ازادي به طرف جلوخان . نرسيده به جلو خان سمت راست . مغازه سوشيانت .

بهروز جان فک میکنم جم کرده رفته این مغازه سی دی خام
اونیکی مونده اسمش یادم نیست

Behroooz
29-04-2007, 08:51
به هر حال تو اون مسير چند تا سي دي فروشي هست . هنوز

Behroooz
29-04-2007, 11:36
من امروز از یکی از مغازه ها پرینکو خریدم 300 تومان . کلاه سرت نره . البته اگه زیاد بخری کمتر هم میدن .

Behroooz
30-04-2007, 20:35
نويد جان اين 300 چي شد ؟

photo shop جديد رو داري؟

افيس 2007 رو چطور؟

اگه تا 48 ساعت ديگه بهم نرسوني هيچ كاري نميتونم بكنم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WooKMaN
03-05-2007, 22:34
نويد جان اين 300 چي شد ؟

photo shop جديد رو داري؟

افيس 2007 رو چطور؟

اگه تا 48 ساعت ديگه بهم نرسوني هيچ كاري نميتونم بكنم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شنبه ساعت 14.30 ، جای همیشگی ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

------------------------------------------------

راستی این تیم شیرین فراز با اینکه اولین سالشه تو دسته اول بیده بدجور ترکونده ها ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

90 دقیقه مونده به لیگ برتری شدن ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از همین الان تبریک به بروبچ گل همشهری ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

peyman_nn
04-05-2007, 00:48
سلام
منم به همه همشهری هام برد شیرین فراز رو تبریک می گم
انشا الله بریم لیگ یک
مخلص همه کرمانشاهی ها

Actros
04-05-2007, 02:15
ولی یکمی ضایع کردن 2 بار ریختن تو زمین
تو لیگ برتر از این کارا بکنن اخراج میشیم
یهو میبینی شد شمشیر کشی

Behroooz
04-05-2007, 10:29
شنبه ساعت 14.30 ، جای همیشگی ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

------------------------------------------------

راستی این تیم شیرین فراز با اینکه اولین سالشه تو دسته اول بیده بدجور ترکونده ها ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

90 دقیقه مونده به لیگ برتری شدن ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از همین الان تبریک به بروبچ گل همشهری ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من منتظر تلفنت هستم .
راستی 5 شنبه اینده شیرین فراز با تراکتور سازی بازی داره . کی میاد بریم ورزشگاه ؟ هم فاله هم تماشا ..

Actros
04-05-2007, 14:22
من منتظر تلفنت هستم .
راستی 5 شنبه اینده شیرین فراز با تراکتور سازی بازی داره . کی میاد بریم ورزشگاه ؟ هم فاله هم تماشا ..

اگه تو جعفر آباد باشه باید قیدشو بزننین چون 3 سوته پر میشه

my_consort_is_my_life
04-05-2007, 17:28
بر و بچ کرمونشاهی و همشهری تبریک
دیر گفتم اما تبریک می گم
آقا منم خوشحال میشم با هم بریم استادیوم

Death Love
05-05-2007, 01:50
علی جون خبری ازت نیست؟
همسترا آمادن.اگه خواستی دونه ای 5000
خواستی زنگ بزن بهتریناش هنو هست

Behroooz
05-05-2007, 10:11
بچه ها دیدید کافی نت ستاره صبح داونلود رو قطع کرده و فلش دیسک هم نمیشه توش استفاده کرد . دیگه اخر پول پرستی شده . هر مگ داونلود 20 تومن . ....