PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : L.A. Noire

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

pharm
28-11-2011, 20:45
سلام
من بازی رو برای ایکس باکس گرفتم دیسک اولش تموم شد trafic و همش رو تموم کردم و یه مرحله از homecide بعد مرحله the golden butterfly اومد من قطع کردم و همه ی مراحلو 5 ستاره کردم بعد روی سیو اون مرحله جایگزین کردم دیگه نمی تونم اون مرحله رو برم
و این مرحله تو دیسک 2 هست باید چه کار کنم؟

3Dmajid
28-11-2011, 21:54
این بازی چند تا مرحله داره ؟

reza_212t
28-11-2011, 22:26
واسه من تیک دار اجرا میشه چرا ؟

hamed30
29-11-2011, 11:30
بازی پورت شده از رو کنسول واسه PC از این بهتر نمیشه ولی بازم صد رحمت به این اگه مثل GTA IV بود چی میشد .
حالا اگه سیستم قوی داشته باشی تیکش کمتره ضعیف باشه بیشتر .

3Dmajid
29-11-2011, 11:48

پست اول تاپیک مشکلات نصب و اجرای همین بازی رو بخون.

goldenmember
29-11-2011, 18:19
این بازی چند تا مرحله داره ؟

یه جایی خونده بودم در مجموع به21 پرونده ختم میشه؟

majid322
01-12-2011, 17:02
انلاک نسخه ی پی سی بر روی 60 فریم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3Dmajid
01-12-2011, 17:40
انلاک نسخه ی پی سی بر روی 60 فریم:

خب یه توضیحیم بدی بد نیستا :31:
چی هس چی کار میکنه با کی کار داره ؟
دانلود کردم و چندتا فولدر توشه کدومارو کپی کنم ؟ :20:
مطمئنی سالمه ؟
نزنه بازی رو داغون کنه :11:

Ramin khuzestan
01-12-2011, 19:23
ابن بازی اگر دوبله بشه به لطف داستانی که داره محبوبیتش چندین برابر میشه

Farshid_B
01-12-2011, 21:38
سلام بچه ها. من بازم توی بازی گیر کردم:24: توی مراحل مربوط به آتیش سوزی خونه ها، قسمت دومش (همون خونه که اعضای خونوادش به حالت زانو زده جزغاله شدن!) اول مأموریت می رم داخل خونه با دکتر صحبت می کنم، همه نشانه ها رو بررسی می کنم، با یکی از همسایه ها هم صحبت می کنم. اما بعدش دیگه نمی دونم چه کار باید بکنم. توی Locations جایی واسه نشون کردن توی نقشه نیست. تنها مکان همون خونه ست. لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.

alone_boy
01-12-2011, 23:48
بازی حرف نداره!
همین که وارد بازی میشی و منوش رو میبینی خود به خود جذب بازی میشی!
موزیکش،فضاش و تعقیب و گریزاش همه و همه بی نقصن.گل سر سبدش هم همین تکنولوژی Motion-Scanـشه
حیف که نمیتونم بخاطر سیستم ضعیفم بدون لگ بازیش کنم
راستی یه سوال:
وقتی با یه مظنون حرف میزنیم چجوری بفهمیم راست میگه یا دروغ یا شک کنیم بهش؟؟
از روی حالت چهره ش؟؟
یا چجوری از توی Notebook بهترین مورد رو انتخاب کنیم؟

B.3.S.T
02-12-2011, 04:00
نخیر!این بازی تمومی نداره!:-|
لامصب هرچی میری به تهش نمیرسی از شرش راحت شـــی!: دی
یه ایرادم داره که یه سری لول هاش شبیه به همه میزنه تو ذوق:-|
اضافه کاریای الکی زیاد میبینم تو بازی که نیازی بهش نبوده و بیخودی کش و قوص دادن به مدت زمان بازی...

AlexMercer
02-12-2011, 04:13
بازی حرف نداره!
همین که وارد بازی میشی و منوش رو میبینی خود به خود جذب بازی میشی!
موزیکش،فضاش و تعقیب و گریزاش همه و همه بی نقصن.گل سر سبدش هم همین تکنولوژی Motion-Scanـشه
حیف که نمیتونم بخاطر سیستم ضعیفم بدون لگ بازیش کنم
راستی یه سوال:
وقتی با یه مظنون حرف میزنیم چجوری بفهمیم راست میگه یا دروغ یا شک کنیم بهش؟؟
از روی حالت چهره ش؟؟
یا چجوری از توی Notebook بهترین مورد رو انتخاب کنیم؟

اولا که انتخاب بهترین مدرک برای اثبات دروغ به خودت بستگی داره. یعنی متوجه میشی مضمون سوال چیه و طرف چه جوابی میده یا نه اگر متوجه نمیشی باید بری log رو بخونی تا بهتر بتونی فکر کنی.برای هر دروغ هم یک دونه مدرک بیشتر نیست.

معمولا کسایی که راست میگن چهرشون تغییری نداره. اگر دروغ بگن معمولا یا خیلی اشفته میشن یا قیافه حق به جانب و مطمئنی میگیرن. کسایی هم که شک دارن معمولا نگرانن و چشاشون هی میچرخه:46:

---------- Post added at 04:12 AM ---------- Previous post was at 04:10 AM ----------

اضافه کاریای الکی زیاد میبینم تو بازی که نیازی بهش نبوده و بیخودی کش و قوص دادن به مدت زمان بازی...

خوب ببین معمولا چون کیس های هر مرحله سریالیه! به مثال قتل زنها که در اداره قسمت vice دنبال میشه باید هم همه چیز یکسان باشه چون قاتل یه نفره! یا آتش سوزی ها هم باید مشابه باشه.

---------- Post added at 04:13 AM ---------- Previous post was at 04:12 AM ----------

سلام بچه ها. من بازم توی بازی گیر کردم:24: توی مراحل مربوط به آتیش سوزی خونه ها، قسمت دومش (همون خونه که اعضای خونوادش به حالت زانو زده جزغاله شدن!) اول مأموریت می رم داخل خونه با دکتر صحبت می کنم، همه نشانه ها رو بررسی می کنم، با یکی از همسایه ها هم صحبت می کنم. اما بعدش دیگه نمی دونم چه کار باید بکنم. توی Locations جایی واسه نشون کردن توی نقشه نیست. تنها مکان همون خونه ست. لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.

شما مطمئنی ؟ بازم بگرد باید احتمالا تبلیغ یک شرکت خانه سازی رو از همسایه بگیری یا پیدا کنی تا بری سر وقت اون:46:

halflife g
02-12-2011, 10:46

آفرین وحید...........بالاخره یکی حرفی که ما بچه ها اون زمان که بازی رو کنسول انجام دادیم رو گفت.....

+

در اینکه بازی بازی بزرگیه و کلی نقاط قوت و نوآوری داره شکی نیس درش ولی بزرگترین مشکلش تکراری شدن بازی بعد از یه مدت خاص و نداشتن تنوع در گیم پلی بعد از مدت خاصی هست(حالا اون مشکلات ریزش هم به کنار)....... .

نقطه ای که اکثر منتقدای سایتا هم ازش گله کرده بودن ..... .
.
.
..

ehsssssan
02-12-2011, 11:25
شرمنده ، شاید جای دیگه جواب داده باشید ولی نتونستم بگردم

وارد بازی که میشم تو قسمت منو وقتی میخوام برم تو بازی میگه "کانکشنی نیست" یوزر لوکال هم تعریف کردم ولی بازم . . .

so help :41:

3Dmajid
02-12-2011, 12:42
بچه ها کسی این آنلاک 60 فریم واسه پی سی رو دانلود نکرده ؟
توی این پسته :

توش چند تا فولدره کدومارو باید کپی کنم ؟
درست میشه ؟ نزنه بازی رو داغون کنه.

خود صاحبشم که نمیاد اینجا یه توضیحی بده :13:

punisher3
02-12-2011, 18:46
بچه ها کسی این آنلاک 60 فریم واسه پی سی رو دانلود نکرده ؟

من دانلود کردم
بازی شد صحنه آهسته:16:

B.3.S.T
03-12-2011, 01:02
تمام شد!(الان خیلی خوشحالم!:دی)
در مورد بازی که نکته زیاده ولی مهم تریناش:
گرافیک بازی خوبه ولی نه اینکه بگیم فوق العاده!حتی از مافیا 2 هم سطحش پایینتر بود..یه صحنه هایی تو تاریکی با چراغ قوه خیلی فاز توپی میداد!آدم یاد AW میوفتاد!چهره سازی تو بازی حرف اول رو میزد و واقعآ هم فوق العاده بود.9/10
گیم پلی بازی اصلآ خوشم نیومد..بدون تعارف خیلی در پیت بود :-| 7/10
صدا گذاری بازی خوب بود مخصوصآ اینکه با چهره ها هماهنگ بود 9/10
داستان بازی معمولی بود.البته طوری بود که تا مدت زیادی یادم میمونه که اونم فقط واسه خاطر کش دار کردن بازی که چه عذابی کشیدم تمومش کنم از شرش راحت شم!: دی
3 تا لول آخرش خیلی خوب بود ولی بقیش میشه گفت فرمالیته الکی بدو اینور بدو اونور بود.8/10

در مجموع خوب بود ولی تایم بازی از لحظه شروع تا پایان واقعآ عذاب آوره با یه سری لول های مندرآبادی که گنجوندن تو بازی... 8.25/10

Abolfazl3007
06-12-2011, 01:16
دوستان DLC های جدید تو نسخه PC قابل به دسترسی به صورت جداگانه هستند ؟ یا اینکه بین روند اصلی بازی پخش شدن ؟

ashk1377
06-12-2011, 11:54
خیر عزیز
DLC میخوای برو اورجینال بخر

CRIS Joon CR7
06-12-2011, 17:09
بچه ها این بازی LA noire که فکر کنم 3 تا دیسکه واس همرو نصب کنی یا میشه بدون هارد بازی کنی؟یعنی مثلا وسط بازی میگه دیسک بعدی یا نه؟
واس خودم نمیخوام من که فعلا سرم شلوغه:27:
دوستم آرکید بدون هارد داره:41:

NIMA 36
06-12-2011, 17:23
دوستان DLC های جدید تو نسخه PC قابل به دسترسی به صورت جداگانه هستند ؟ یا اینکه بین روند اصلی بازی پخش شدن ؟
دی ال سی ها تو نسخه پی سی بین روند اصلی هستن و خودتون اتوماتیک بهشون برخورد میکنید.
چون نسخه Complete edition که برا پی سی عرضه شده،تمام دی ال سی ها رو هم داره.

Abolfazl3007
06-12-2011, 17:30
دی ال سی ها تو نسخه پی سی بین روند اصلی هستن و خودتون اتوماتیک بهشون برخورد میکنید.
چون نسخه Complete edition که برا پی سی عرضه شده،تمام دی ال سی ها رو هم داره.

مرسی

پس برم نسخه THE COMPLETE EDITION رو برای XBOX360 دانلود کنم چون اینجوری بچه ها گفتن DLC ها تو اون روی یه دیسک جداگونه هست ... ولی خدا رحم کنه دانلود 27 گیگ رو !!:31:

hamed30
10-12-2011, 17:50
بعضی مواقع حالت چهره طرف تو مثلا سه تا سوال یه جوره ولی دوتاش رو راست میگه یکیش رو دروغ . غیر از حالت چهره طور دیگه ای میشه فهمید راست میگه یا دروغ ؟

playstation 3
10-12-2011, 18:31
سلاممن تو ایستگاه راه آهن همونجایی که چهارمین زنو موندم نمی تونم مدارک رو تو صحنه ی جنایت پیدا کنم اگه میشه راهنمایی کنید

---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------

بعضی مواقع حالت چهره طرف تو مثلا سه تا سوال یه جوره ولی دوتاش رو راست میگه یکیش رو دروغ . غیر از حالت چهره طور دیگه ای میشه فهمید راست میگه یا دروغ ؟

از مضمون سوال میشه فهمید مثلا یارو میگه سایز کفشم 9 ه ولی توخونش تو سایز8 پیدا کردی میگی بهش دروغ می گی اینم مدرکش:3::3::3::3::3:

ehsan_update
12-12-2011, 22:42
سلام به همه. من امروز این بازی رو برای PC تهیه کردم، 2 تا DVD 9 هستش. بازی رو نصب میکنم و کرک رو هم کپی میکنم ولی وقتی رو آیکن بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته، لطفا لینک دانلود یه کرک مطمئن رو بهم معرفی کنید. یا اگه راه حل دیگه ای داره واقعا ممنون میشم کمکم کنید.:11:
بدجور تو کف این بازیم! :20:

kelas.avali
13-12-2011, 06:53
سلام به همه. من امروز این بازی رو برای PC تهیه کردم، 2 تا DVD 9 هستش. بازی رو نصب میکنم و کرک رو هم کپی میکنم ولی وقتی رو آیکن بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته، لطفا لینک دانلود یه کرک مطمئن رو بهم معرفی کنید. یا اگه راه حل دیگه ای داره واقعا ممنون میشم کمکم کنید.:11:
سلام منم دقیقا همین حالت و دارم

lMlOlHlSlElNl
13-12-2011, 07:28

سلام منم دقیقا همین حالت و دارم
این کرک و بریزید درست میشه

hoomi_gta
13-12-2011, 13:14
یه سوال این بازی هم فروشش مجاز نیست؟ من هر جا میرم تا میگم la noir طرف درجا میگه نداریم!

3Dmajid
13-12-2011, 13:18
یه سوال این بازی هم فروشش مجاز نیست؟ من هر جا میرم تا میگم la noir طرف درجا میگه نداریم!

این ورا که دارن !
چرا مجاز نباشه مگه چی داره :20:

hoomi_gta
13-12-2011, 13:31
من که میدون ولیعصر رفتم هیچکسی نداشت! مثل اینکه قربانی ها لباس تنشون نیست! شنیده بودم برای این فروشش ممنوع شده بود! :دی
نسخه بلک باکس این نیومده؟ عجب چیز خوبیه این بلک باکس! راحت میشه دانلود کرد! :دی

playstation 3
13-12-2011, 14:00
بنده خدا مقتولا درسته لباس ندارن ولی با خون رو بدنشون نوشته شده قیافشون شده مثل زامبی های رزیدنت اویل!حالت از قیافشون بهم می خوره:2::2:این دلیلی نداره که ممنوعش کنن

black.assassin
13-12-2011, 14:07
بچه ها این بازی LA noire که فکر کنم 3 تا دیسکه واس همرو نصب کنی یا میشه بدون هارد بازی کنی؟یعنی مثلا وسط بازی میگه دیسک بعدی یا نه؟
واس خودم نمیخوام من که فعلا سرم شلوغه:27:
دوستم آرکید بدون هارد داره:41:

به ترتیب که مراحل میره جلو ازت می خواد دیسک رو عوض کنی. کل بازی های چند دیسکی همینطورن

3Dmajid
13-12-2011, 14:23
من که میدون ولیعصر رفتم هیچکسی نداشت! مثل اینکه غربانی ها لباس تنشون نیست! شنیده بودم برای این فروشش ممنوع شده بود!
نسخه بلک باکس این نیومده؟ عجب چیز خوبیه این بلک باکس! راحت میشه دانلود کرد!
یعنی به خاطر این ممنوع شده ؟ :18:
این که درست نیست.
رو بازی بزنن +18 هر کی خواست بخره هر کی خواست نخره.
واقعا که با این کاراشون :13:

maxmen
13-12-2011, 17:58
تو ایران سی دی با کیفیت پیدا نمیشه
من خریدم نصب نشد
باید از نت دانلود کنی

ehsan_update
13-12-2011, 18:26
این کرک و بریزید درست میشه

اینم ریختم ولی این دفعه یه صفحه سیاه میاد و بعد از چند ثانیه میپره بیرون! :41: احساس میکنم مشکل از Social Clube من باشه. چون هیچ آیکنی ازش نمیبینم. اگه امکانش هست لینک دانلود social club مربوط به این بازی رو هم برام بذارید. واقعا ممنون میشم.:10:
(در ضمن حجم بازی من بعد از نصب، 13.4 گیگ هستش، به نظرتون کم نیست؟ نسخه Complete باید حجمش چند باشه(همراه DLCها)

CRIS Joon CR7
13-12-2011, 18:30
من بالاخره امروز خریدمش بریم ببینیم چجوریاست
نسخه XBOX 360
سه تاست
بچه هایی که تمومش کردن بگن چند ساعت گیم پلی داره؟
راستی واسه کمک بیایم همینجا؟
لینک راهنمایی شو کسی نداره یه وقت گیر کردیم؟:20:

ehsan_update
14-12-2011, 18:09
اینم ریختم ولی این دفعه یه صفحه سیاه میاد و بعد از چند ثانیه میپره بیرون! :41: احساس میکنم مشکل از Social Clube من باشه. چون هیچ آیکنی ازش نمیبینم. اگه امکانش هست لینک دانلود social club مربوط به این بازی رو هم برام بذارید. واقعا ممنون میشم.:10:
(در ضمن حجم بازی من بعد از نصب، 13.4 گیگ هستش، به نظرتون کم نیست؟ نسخه Complete باید حجمش چند باشه(همراه DLCها)
دوستان خواهشن کمک کنید. بدجور تو کف این بازی ام! :41::11:

NIMA 36
14-12-2011, 18:14
دوستان خواهشن کمک کنید. بدجور تو کف این بازی ام! :41::11:
نه حجمش همون 13.4 گیگ هست.
من کامپلیت ادیشن رو بازی و تموم کردم.:5:

anti-military
14-12-2011, 19:31
بنده خدا مقتولا درسته لباس ندارن ولی با خون رو بدنشون نوشته شده قیافشون شده مثل زامبی های رزیدنت اویل!حالت از قیافشون بهم می خوره:2::2:این دلیلی نداره که ممنوعش کنن

آخه بنده خداهایی که بازی رو ممنوع کردن انقدر فاسد بودن که به جسد هم رحم نمیکردن !
آخه بازی به این بی نظیری چرا باید ممنوع بشه ؟ چون چندتا جسد لباس تنشون نبود یعنی جون ها منحرف میشن ؟
دیگه منحرف کردن مردم تا این حد تاثیر خیلی بدی داره و بدتر جون هارو فا*د میکنه

گرچه ممنوعیت نمیتونه باعث بشه کسی بازی نکنه و من خودم همون روز اول که اومد رفتم خریدم

بازی واقعا بی نظیره و من با اینکه وقتم کمه اما تا وقت اضافه پیدا میکنم سریع میرم بازی میکنم . امتیاز من به این بازی 9.8 از 10

mjorh
14-12-2011, 21:50
آخه بنده خداهایی که بازی رو ممنوع کردن انقدر فاسد بودن که به جسد هم رحم نمیکردن !
آخه بازی به این بی نظیری چرا باید ممنوع بشه ؟ چون چندتا جسد لباس تنشون نبود یعنی جون ها منحرف میشن ؟
دیگه منحرف کردن مردم تا این حد تاثیر خیلی بدی داره و بدتر جون هارو فا*د میکنه

گرچه ممنوعیت نمیتونه باعث بشه کسی بازی نکنه و من خودم همون روز اول که اومد رفتم خریدم

بازی واقعا بی نظیره و من با اینکه وقتم کمه اما تا وقت اضافه پیدا میکنم سریع میرم بازی میکنم . امتیاز من به این بازی 9.8 از 10

آخه ممنوع نشده ک...من خیلی راحت و بی دردسر بازیرو گرفتم...

anti-military
14-12-2011, 22:09
آخه ممنوع نشده ک...من خیلی راحت و بی دردسر بازیرو گرفتم...

تا جایی من شنیدم ممنوع شده که! اون روزی هم که من رفتم بخرم فروشنده رفت از یه جایی آورد و تو مغازه نگه نمیداشت

CRIS Joon CR7
15-12-2011, 00:04
تا جایی من شنیدم ممنوع شده که! اون روزی هم که من رفتم بخرم فروشنده رفت از یه جایی آورد و تو مغازه نگه نمیداشت
اتفاقا همش ترفنده
ممنوع میکنن ما ایرانیا بی جنبه ایم بدتر میریم سراغش
من خدا شاهده نمیخواستم BF3 رو بازی کنم ولی وقتی ممنوع شد سریع رفتم خریدمش واسه PC به هفته رفتمش:31:
ممنوعیت=درخواست بیشتر:27:

ehsssssan
15-12-2011, 18:41
شرمنده ، شاید جای دیگه جواب داده باشید ولی نتونستم بگردم

وارد بازی که میشم تو قسمت منو وقتی میخوام برم تو بازی میگه "کانکشنی نیست" یوزر لوکال هم تعریف کردم ولی بازم . . .

so help :41:

کسی نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :13:

devilboys
22-12-2011, 21:28
بچه ها من تو مرحله counsole car یا همون ماشین کونسولگری گیر کردم هیچکس راهنمایی برای این بازی نداره؟

viper.god
23-12-2011, 21:02
یه‏ ‏چیزی‏ ‏که‏ ‏این‏ ‏بازی‏ ‏داره‏ ‏و‏ ‏من‏ ‏زیاد‏ ‏باش‏ ‏حال‏ ‏نکردم‏ ‏اینکه‏ ‏که‏ ‏باد‏ ‏یه‏ ‏پرونده‏ ‏انتخاب‏ ‏کنی‏ ‏و‏ ‏بری‏ ‏حلش‏ ‏کنی‏ ‏و‏ ‏قبل‏ ‏اون‏ ‏تو‏ ‏شهر‏ ‏نیستی‏ ‏و‏ ‏باید‏ ‏یه‏ ‏سره‏ ‏بری‏ ‏تو‏ ‏یه‏ ‏مموریت‏ ‏و‏ ‏تا‏ ‏اخر‏ ‏برسونیش‏ ‏و‏ ‏گرنه‏ ‏اگی‏ ‏بری‏ ‏تو‏ ‏یکی‏ ‏دیگه‏ ‏اون‏ ‏یکی‏ ‏می‏ ‏پره‏ ‏اگه‏ ‏یکم‏ ‏بیشتر‏ ‏شیبه‏ ‏جی‏ ‏تی‏ ‏ای‏ ‏بود‏ ‏یعنی‏ ‏تو‏ ‏شهر‏ ‏بودی‏ ‏و‏ ‏می‏ ‏رفتی‏ ‏اداره‏ ‏پلیس‏ ‏مأموریت‏ ‏ها‏ ‏رو‏ ‏می‏ ‏گرفتی‏ ‏خیلی‏ ‏زیبا‏ ‏تر‏ ‏بود‏ ‏چون‏ ‏این‏ ‏جوری‏ ‏امکان‏ ‏گشت‏ ‏زنی‏ ‏در‏ ‏شهر‏ ‏بیشتر‏ ‏و‏ ‏بازی‏ ‏قشنگ‏ ‏تر‏ ‏می‏ ‏شد

3Dmajid
23-12-2011, 22:37
یه‏ ‏چیزی‏ ‏که‏ ‏این‏ ‏بازی‏ ‏داره‏ ‏و‏ ‏من‏ ‏زیاد‏ ‏باش‏ ‏حال‏ ‏نکردم‏ ‏اینکه‏ ‏که‏ ‏باد‏ ‏یه‏ ‏پرونده‏ ‏انتخاب‏ ‏کنی‏ ‏و‏ ‏بری‏ ‏حلش‏ ‏کنی‏ ‏و‏ ‏قبل‏ ‏اون‏ ‏تو‏ ‏شهر‏ ‏نیستی‏ ‏و‏ ‏باید‏ ‏یه‏ ‏سره‏ ‏بری‏ ‏تو‏ ‏یه‏ ‏مموریت‏ ‏و‏ ‏تا‏ ‏اخر‏ ‏برسونیش‏ ‏و‏ ‏گرنه‏ ‏اگی‏ ‏بری‏ ‏تو‏ ‏یکی‏ ‏دیگه‏ ‏اون‏ ‏یکی‏ ‏می‏ ‏پره‏ ‏اگه‏ ‏یکم‏ ‏بیشتر‏ ‏شیبه‏ ‏جی‏ ‏تی‏ ‏ای‏ ‏بود‏ ‏یعنی‏ ‏تو‏ ‏شهر‏ ‏بودی‏ ‏و‏ ‏می‏ ‏رفتی‏ ‏اداره‏ ‏پلیس‏ ‏مأموریت‏ ‏ها‏ ‏رو‏ ‏می‏ ‏گرفتی‏ ‏خیلی‏ ‏زیبا‏ ‏تر‏ ‏بود‏ ‏چون‏ ‏این‏ ‏جوری‏ ‏امکان‏ ‏گشت‏ ‏زنی‏ ‏در‏ ‏شهر‏ ‏بیشتر‏ ‏و‏ ‏بازی‏ ‏قشنگ‏ ‏تر‏ ‏می‏ ‏شد

این بازی خیلی جای پیشرفت داره فک کنم نسخه های بعدیشم بسازن و همینجوری باشه.
فقط امیدوارم نسخه ی بعدی تو زمان حال باشه :40:
ولی در کل هدف این بازی بیشتر جنبه ی کارگاهیش بود نه اینکه مثل جی تی ای شهر بسازن.
به خاطر بعضی ویژگی های بازی و طبیعی شدنش مجبور شدن شهرشم بسازن.
ولی شهرش خیلی بی روح بود و زیاد جای کار داشت :46:

devilboys
24-12-2011, 19:55
یعنی این همه آدم که این بازی رو تموم کردن نمیدونن چه جوری مرحله console car یا همون ماشین کنسولگری چه جوری باید رفت یا یه راهنمای بازی بدن

hoomi_gta
25-12-2011, 16:16
منم این بازی و گرفتم. اولش کلی باهاش سروکله زدم تا لگ های شدید گرافیکیش و حل کنم. راستش گرافیکش تو ذوغم زد و منو یاد بازی های 10 سال پیش انداخت! مخصوصا رانندگی توی شهر که اسفناکه! ولی همینکه بازی کردم و داستان بازی شروع شد گیم پلی بازی و سبک جدید بازی جذبم کرد. کلا باید بیخیال گرافیک و رانندگی این صحبتا شد همین هیجان پرونده ها و تلاش برای حل کردنش خیلی فاز میده.
کلا بازی جالبناکی به نظر میاد. ولی فکر کنم گیم اسپات بهش زیادی حال داده با نمره ی 9!

---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------

یعنی این همه آدم که این بازی رو تموم کردن نمیدونن چه جوری مرحله console car یا همون ماشین کنسولگری چه جوری باید رفت یا یه راهنمای بازی بدن
منظورت مرحله اول بازی هستش؟ که ماشین سفارت ارژانتین و به اون روز اوردن؟ این که خیلی آسونه بگو کجا گیر کردی
ببین اولش بگرد یه آچار و پیدا کن که آدرس یه مکانیکی و بهت میده. میری به اون مکانیکی و با صاحب مغازه صحبت می کنی و یکم هم میگردی تو مغازه و مطمئن میشی که آچار از همون گاراژ گم شده (با مرتب کردن آچارا روی دیوار). بعد آدرس یه یارویی و بدست میاری به نام گابریل دنیل یه همچین اسمایی میری خونه طرف و یراست برو سمت انبارش بعد دوست دختر طرف و سوال بارون کن. بعد دختررو تعقیب کن تا میرسی به یک مسابقه ماشین که یارو اونجا داره بازی می کنه و بعد هم میگیریش!

mjorh
26-12-2011, 09:16
نمره ی 9 ب نظر من حقشه ....تو هیچ بازیی همچین نوآوریی وجود نداشته ...همین ک یه بازیه جدید رو ساختن خیلیه!:46:

hoomi_gta
26-12-2011, 09:33
نمره ی 9 ب نظر من حقشه ....تو هیچ بازیی همچین نوآوریی وجود نداشته ...همین ک یه بازیه جدید رو ساختن خیلیه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد نوآوری راست میگی، تاحالا بازی به این سبک نبوده چرا یه بازی بود به اسم CSI ولی خوب اون کجا و این کجا!! در کل پیدا کردن سرنخ ها و مچ گیری مضنونین خیلی فاز میده حس می کنی شرلوک شدی! :دی . ولی خوب میشد روی گرافیک بازی بهت کار شه. از ROCKSTAR Games بعید بود بخش رانندگی و ضعیف بسازه. فکر کنم از بس که GTA ساختن نمیدونستن فضای قدیمی باید چجوری بسازن!! اصلا حس ماشین های قدیمی به آدم دست نمیده ، وقتی با بازی مثل مافیا مقایسه کنید میفهمید من چی میگم ولی خوب خود بازی اعتیاد آوره! :31:

bad_guy
26-12-2011, 10:36
در مورد نوآوری راست میگی، تاحالا بازی به این سبک نبوده چرا یه بازی بود به اسم CSI ولی خوب اون کجا و این کجا!! در کل پیدا کردن سرنخ ها و مچ گیری مضنونین خیلی فاز میده حس می کنی شرلوک شدی! :دی . ولی خوب میشد روی گرافیک بازی بهت کار شه. از ROCKSTAR Games بعید بود بخش رانندگی و ضعیف بسازه. فکر کنم از بس که GTA ساختن نمیدونستن فضای قدیمی باید چجوری بسازن!! اصلا حس ماشین های قدیمی به آدم دست نمیده ، وقتی با بازی مثل مافیا مقایسه کنید میفهمید من چی میگم ولی خوب خود بازی اعتیاد آوره! :31:

راک استار این بازی رو نساخته این بازی ساخته تیم باندی هستش راک استار فقط ناشرش بوده.
برای همین هم اصلا در حد و اندازه کارهای راک استار نیست.

hoomi_gta
26-12-2011, 10:46
راک استار این بازی رو نساخته این بازی ساخته تیم باندی هستش راک استار فقط ناشرش بوده.
برای همین هم اصلا در حد و اندازه کارهای راک استار نیست.
چه جالب! من نمیدونستم آخه اول بازی لوگوی راک استار میاد! گفتم راک استار خدای این سبکاس عمرا بیاد روی بخش رانندگی ضعیف کار کنه!!

bad_guy
26-12-2011, 11:17
چه جالب! من نمیدونستم آخه اول بازی لوگوی راک استار میاد! گفتم راک استار خدای این سبکاس عمرا بیاد روی بخش رانندگی ضعیف کار کنه!!

آره دوست عزیز،تیم باندی یه استدیوی استرالیایی هست که از نظر امکانات فنی مثل کپچر سه بعدی در سطح خیلی بالایی قرار داره ولی متاسفانه تجربه ساخت بازی کامپیوتری رو نداره.
اگه این بازی رو با همکاری با یکی از استودیو های راک استار می ساخت سطح کار نهایی خیلی بالاتر می رفت.

Abolfazl3007
26-12-2011, 11:28
مگه سطح کار الان پایینه ؟؟؟

hoomi_gta
26-12-2011, 13:38
سطح کار در قسمت رانندگی و کلا طراحی ماشین ها و خود شهر بله پایینه!

Abolfazl3007
26-12-2011, 14:30
چه بگویم ! رانندگی !؟ چپ و راست یرادهای جدیدتری میگیرید !

به هر حال من the complete edition رو گرفتم تا dlc هی بازی رو هم تجربه کنم ...شاید یه موقع دیدی زد به سرم یه بار دیگه رفتمش !

pouyasony
28-12-2011, 12:09
سلام من یه جا گیر کردم توروخدا کمکم کنید.یه جا هست که اقای کالو kalou رو دستگیر میکنیم بعد میره تو یه اتاق سیگار دستشه من باید برم تو اتاق تا اعتراف کنه ولی هرکار میکنم وقتی از اتاق میام بیرون اون مرده باز میگه برگرد تو اتاق نمیدونم چیکار کنم.کسی هست راهنماییم کنه؟

FOURTH RETURN
28-12-2011, 19:17
من يك جي تي اي بازم ميخوام بدونم اين بازي هيجان داره يا نه؟ آيا براي انجام اين بازي بايد انگليسي بايد بلد باشيم؟ كلا ارزش بازي كردن داره يا نه؟

mjorh
28-12-2011, 21:05
من يك جي تي اي بازم ميخوام بدونم اين بازي هيجان داره يا نه؟ آيا براي انجام اين بازي بايد انگليسي بايد بلد باشيم؟ كلا ارزش بازي كردن داره يا نه؟
این بازی اصن شبیه GTA نیس...ارزش ک صد در صد داره...ولی خب باید انگلیسیت خوب باشه !:46:
کلا یه تجربه ی جدیده!

FOURTH RETURN
28-12-2011, 22:05
این بازی اصن شبیه GTA نیس...ارزش ک صد در صد داره...ولی خب باید انگلیسیت خوب باشه !:46:
کلا یه تجربه ی جدیده!

اگه بلد نباشم چي؟ ميشه بازيش كرد؟

رضا جنگنده
28-12-2011, 22:39
بیشتر لذت بازی به داستان و چیز هاییشه که اینگیلیسی خوب می خواد.

mjorh
28-12-2011, 23:29
جدا از لذتی ک داره...یه جورایی بازی واست خیلی سخ میشه ...میزنه تو ذوقت!

B.J.U
29-12-2011, 01:48
باید انگلیسی فول قول باشی تا بفهمی چیکار باید بکنی
حتما پیشنهاد نیکنم بگیری ش اگه انکلیسی بلدی
چون توی مامورت ها باید با افراد مختلف بازجویی کنی و کلا همه باهات حرف میزنن

MobinS
30-12-2011, 00:13
امروز یک اتفاقی افتاد مجبور شدم برگردم ، اچیومنت گایدی که نوشته بودم واسه این بازیو بخونم... وقتی خوندم دوباره یاد این بازی کردم! چقدر بازی خفنی بود! با این که پر از اشکال فنی بود و اون چیزی که انتظار می رفت در نیومد ولی چقدر به من لذت داد! دوست دارم ای بازیو صد دفعه تموم کنم ، خواستم دوباره برم بازی کنم ، ولی یادم اومد صد دفعه این بازیو تموم کردم : دی
ولی یک سری دی ال سی اومده! توی گیم اسپات دیدم یک نسخه ای اومده که کل دی ال سی هاش توشه! روی دیسک هم اومده اون؟ چه فعلا به لایو نمی تونم دسترسی داشته باشم! روی دیسک اومده که بگیرم! خیلی حوسم کرده!

kkevinloren2006
30-12-2011, 00:22
اقا من این بازیو نصب میکنم کرکش میریزم ولی موقع نصب میگه باید وصل شی اینترنت وصل هم که میشم یه دانلود کرد بعد گفت باید کد بدی تا بری دو تا دیویدی ناین هم یود حالا باید چیکار کرد?

pny8gb
30-12-2011, 18:08
کد تقلب ........

استقلال قهرمان
30-12-2011, 19:45
سلام. من کرکو نصب کردم ولی وقتی بازی میخواد بیاد بالا اینو میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mjorh
30-12-2011, 19:49
سلام. من کرکو نصب کردم ولی وقتی بازی میخواد بیاد بالا اینو میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دایرکت 9 رو نصب کن....:46:

hoomi_gta
31-12-2011, 13:22
عجب بازی توپیه خدایی! :دی هر چی جلو تر میری جالب تر میشه. یه اتفاق خیلی جالب برای من افتاد که خیلی باحال بود. من فکر می کردم مراحل بازی همون کیس هایی هستند که تو قسمت cases هست. وقتی 5 تا کیس و تموم کردم گفتم چقدر زود بازی تموم شد!! متوجه شدم داستان بازی جدای این 5 تا کیس هست!! اینهمه وقت گذاشتم 5 تا پرونده و تموم کردم تازه بازی شروع شد! :31:

CRIS Joon CR7
31-12-2011, 13:47
بازی سه تا دیسکه اونوقت پنج تا پرونده:13:
خیلی طولانیه:46:
در کل خیلی توپه:8:
کاش رو فیزیک ماشین ها و هندلینگ اونا بیشتر کار کرده بودن:41:
حداقل از جی تی ای کپی پیست میکدن هم خوب بود:27:

hoomi_gta
31-12-2011, 14:18
بازی سه تا دیسکه اونوقت پنج تا پرونده:13:
خیلی طولانیه:46:
در کل خیلی توپه:8:
کاش رو فیزیک ماشین ها و هندلینگ اونا بیشتر کار کرده بودن:41:
حداقل از جی تی ای کپی پیست میکدن هم خوب بود:27:
رفیق اشتباه منو نکن. بازی 5 تا پرونده نداره 21 تا داره . یه قسمت داره new که بزنی تازه بازی شروع میشه. یه قسمت هم cases که اون 5 تا مرحله dlc توش هست

CRIS Joon CR7
31-12-2011, 15:54
رفیق اشتباه منو نکن. بازی 5 تا پرونده نداره 21 تا داره . یه قسمت داره new که بزنی تازه بازی شروع میشه. یه قسمت هم cases که اون 5 تا مرحله dlc توش هست
منم حرف شما رو میخواستم بگم
یعنی پنج تا پرونده نیست
ولی خب شما درست متوجه نشدین
با بقیه حرفم موافق نیستین؟

MobinS
31-12-2011, 19:42
عجب بازی توپیه خدایی! :دی هر چی جلو تر میری جالب تر میشه. یه اتفاق خیلی جالب برای من افتاد که خیلی باحال بود. من فکر می کردم مراحل بازی همون کیس هایی هستند که تو قسمت cases هست. وقتی 5 تا کیس و تموم کردم گفتم چقدر زود بازی تموم شد!! متوجه شدم داستان بازی جدای این 5 تا کیس هست!! اینهمه وقت گذاشتم 5 تا پرونده و تموم کردم تازه بازی شروع شد! :31:

به زودی می فهمید که چقدر مراحلش کم بود... دلتون می خواد بیشتر بازیکنید وقتی تمومش کردید!

MohammadT15
31-12-2011, 22:18
من زبانم در حد پیش دانشگاهیه ولی بازی رو حدود 3 ماه پیش رفتم بهم خیلی چسبید هیچیم از حرفاشون نفهمیدم:31:یعنی میخوام بهتون بگم امید داشته باشید زبانتونم خوب نیست ایراد نداره گیم پلی بازی حال میده

mjorh
31-12-2011, 22:21
من زبانم در حد پیش دانشگاهیه ولی بازی رو حدود 3 ماه پیش رفتم بهم خیلی چسبید هیچیم از حرفاشون نفهمیدم:31:یعنی میخوام بهتون بگم امید داشته باشید زبانتونم خوب نیست ایراد نداره گیم پلی بازی حال میده
آره
اینجوریام نی ک هر کی زبان بلد نباشه نتونه بازیرو تموم کنه

اما خب با انگلیسی قوی بیشتر میچسبه!:46:

CRIS Joon CR7
31-12-2011, 23:06
آره
اینجوریام نی ک هر کی زبان بلد نباشه نتونه بازیرو تموم کنه

اما خب با انگلیسی قوی بیشتر میچسبه!:46:
تایید میشه
ازون جا که تو بازی از تکنولوژی نم چیشی (همون که دقیقا حالت صورت و لب ها رو در بازی پیاده سازی کردن) تو بازی هست
من حتی بعضی جاها میتونستم لب خونی کنم :27: از بس دقیق بود
لذت فهمید جمله انگلیسی خیلی باحاله
خدا کنه بازم ازین بازیا بسازن:11:
انشاالله:46:

MohammadT15
01-01-2012, 00:28
تایید میشه
ازون جا که تو بازی از تکنولوژی نم چیشی (همون که دقیقا حالت صورت و لب ها رو در بازی پیاده سازی کردن) تو بازی هست
من حتی بعضی جاها میتونستم لب خونی کنم :27: از بس دقیق بود
لذت فهمید جمله انگلیسی خیلی باحاله
خدا کنه بازم ازین بازیا بسازن:11:
انشاالله:46:

البته ایشاالله 200 سال دیگه ایرانیشم بیاد بد نیست:31::31::31:

kkevinloren2006
01-01-2012, 16:30
اقا این بازیش چرا لگ داره من پی سیمو تازه خریدم دو ملیون ولی انگار بازیو نمیکشه لگ میزنه مشکل از چیه ?مرسی

farhad_sadeghi
01-01-2012, 22:24
سلام
من راهنمای قدم به قدم فارسی این بازی رو برا نسخه ی pc میخوام.
کسی میتونه کمکم کنه؟
و این که چطوری میشه همکارم رانندگی کنه؟

farhad_sadeghi
01-01-2012, 23:22
کسی نیست؟!!:41:

farhad_sadeghi
02-01-2012, 04:15
بابا یکی کمک کنه دیگه؟

farhad_sadeghi
02-01-2012, 11:40
یعنی هیچکی نیست من بدجوری گیر کردم

kkevinloren2006
02-01-2012, 15:29
منم این بازی و گرفتم. اولش کلی باهاش سروکله زدم تا لگ های شدید گرافیکیش و حل کنم. راستش گرافیکش تو ذوغم زد و منو یاد بازی های 10 سال پیش انداخت! مخصوصا رانندگی توی شهر که اسفناکه! ولی همینکه بازی کردم و داستان بازی شروع شد گیم پلی بازی و سبک جدید بازی جذبم کرد. کلا باید بیخیال گرافیک و رانندگی این صحبتا شد همین هیجان پرونده ها و تلاش برای حل کردنش خیلی فاز میده.
کلا بازی جالبناکی به نظر میاد. ولی فکر کنم گیم اسپات بهش زیادی حال داده با نمره ی 9!

---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------

منظورت مرحله اول بازی هستش؟ که ماشین سفارت ارژانتین و به اون روز اوردن؟ این که خیلی آسونه بگو کجا گیر کردی
ببین اولش بگرد یه آچار و پیدا کن که آدرس یه مکانیکی و بهت میده. میری به اون مکانیکی و با صاحب مغازه صحبت می کنی و یکم هم میگردی تو مغازه و مطمئن میشی که آچار از همون گاراژ گم شده (با مرتب کردن آچارا روی دیوار). بعد آدرس یه یارویی و بدست میاری به نام گابریل دنیل یه همچین اسمایی میری خونه طرف و یراست برو سمت انبارش بعد دوست دختر طرف و سوال بارون کن. بعد دختررو تعقیب کن تا میرسی به یک مسابقه ماشین که یارو اونجا داره بازی می کنه و بعد هم میگیریش!

لگشو چجوری درست کردی?

Sent from my LT15i using Tapatalk

farhad_sadeghi
02-01-2012, 23:10
سلام
کسی میتونه کمکم کنه؟

bad_guy
02-01-2012, 23:29
سلام
کسی میتونه کمکم کنه؟

راهنمای قدم به قدم واسه یه بازی معمایی؟دیگه چیزی از بازی باقی نمیمونه خب.
بجای اینکار دکمه RB یا RT یادم نیست رو کنسول این بود معادل pc رو ببین اون رو که بزنی هر دفعه یه کمک بهت میکنه هر پرونده هم فکر کنم 5 تا جا داره واسه کمک گرفتن.
واسه اینکه همکارت رانندگی کنه دکمه سوار شدن به ماشین رو نگه دار رو کنسول که اینجوری بود.

saeedblack
03-01-2012, 09:40

آقا جون خودت بگو چجوری لگاشو درست کردی من هر کاری کردم همونجوریه؟

hoomi_gta
03-01-2012, 10:34
دوستان برای اینکه لگ گرافیکش درست بشه وقتی لانچر را باز کردید تو قسمت option اون پایین یک قسمت داره به اسم command line و بعد تو اون کادر این دستور را بنویسید
str-
npd-
این دو دستور را با یک فاصله کنار هم بنویسید و بعد Ok کنید و بازی و اجرا کنید
و مشکل حل میشه فقط یک مشکل کوچیک میمونه که نشانگر موس نمایان میشه روی صفحه ولی خوب مشکل گرافیک حل میشه

kkevinloren2006
05-01-2012, 13:52
بازیش همش شده صحبت صحنه اکشن نداره صد رحمت بخ بازییه ادونچر ولی خدایش سبکش قشنگه من الان تو پرونده های ترافیک هستم دارم رو پرونده یک جنایت کار میکنم:D

Microsoft Windows
15-01-2012, 20:10
من تو مرحله 18 گیر کردم همونجایی که یه خونه رو سوزوندن و اعضا خانواده نشسته سوختن بعد از سوال از همسایه باید چیکار کرد چون هیچی نمیده نه location نه چیزه دیگه ای اون سه مورد case رو هم برسی کردم کل خونه رو هم گشتم ولی هیچی به هیچی دیگه گیج شدم.

p3yman_xl
16-01-2012, 19:35
من تو مرحله 18 گیر کردم همونجایی که یه خونه رو سوزوندن و اعضا خانواده نشسته سوختن بعد از سوال از همسایه باید چیکار کرد چون هیچی نمیده نه location نه چیزه دیگه ای اون سه مورد case رو هم برسی کردم کل خونه رو هم گشتم ولی هیچی به هیچی دیگه گیج شدم.
جلوی خونه سمت راستش یه درخت هست؛ برو زیر اون درخت چند تا رد پا هست و فکر کنم یه ته سیگار الان یادم نیست دقیقاً. اونا رو جمع آوری کن حله.

t.sunami
23-01-2012, 14:42
برای این بازی دوبله فارسیش هم موجوده؟؟ چون این طور که پیداست اگه زبانت خوب نباشه نمیتونی بازی کنی

CRIS Joon CR7
23-01-2012, 15:16
برای این بازی دوبله فارسیش هم موجوده؟؟ چون این طور که پیداست اگه زبانت خوب نباشه نمیتونی بازی کنی
والا ما که چیزی نشنیدیم:21:
ولی اگه دوبله شه جذابیت شو از دست میده چون دقیقا حالت لبها 100 درصد چیزیه که داره میگه
من که تو زبان و لیسنینگ ادعام میشه:27: ازش فیلم گرفتم بدون صدا فهمیدم چی میگه:18:
یه توانایی دیگه هم اضافه شد به اسم واچینگ:31: Watching

spartaqus
23-01-2012, 15:36
من همین مرحله اول گیر کردم همون اول که یک در خونی هست و بعدش میرم پشتبون و تفتگرو نگاه میکنم و بعدش میرم اسحه خونی و یک دفترچه میبینم و باز میرم جای اول اونجا چیکار باید بکنم ؟

ronnine
23-01-2012, 19:12
دوستان من این بازی و امروز برای کامپیوتر نصب کردم
بعد که اجرا کردم آپدیت شد ... حالا هم اکتیو کد میخواد؟
چی کار کنم؟ با کرک مشکلش حل میشه؟
اگه آره میشه لینک یه کرک سالم بذارید؟

spartaqus
23-01-2012, 21:25
فکر کنم باید از اولین بریزی برای منم همین جوری شد از اول ریختم تا درست شد
حواست باشه که اینترنت رو هم قطع کنی

Shadow-Man
23-01-2012, 21:48
من همین مرحله اول گیر کردم همون اول که یک در خونی هست و بعدش میرم پشتبون و تفتگرو نگاه میکنم و بعدش میرم اسحه خونی و یک دفترچه میبینم و باز میرم جای اول اونجا چیکار باید بکنم ؟

تو اسلحه فروشی که رفتی از اون دفترچه می تونی ادرس صاحب اسلحه رو پیدا کنی. بعدش میری خونه اش دستگیرش میکنی

spartaqus
24-01-2012, 00:24
این بازی تعداد مرحله هاش بالاست ؟؟

havas_1980
24-01-2012, 19:55
این بازی تعداد مرحله هاش بالاست ؟؟
26 تا پرونده اصلی دارین. (با احتساب 5 تا DLC اارائه شده برای کنسول که به طور پیشفرض تو پی سی از قبل باز هستن)

spartaqus
25-01-2012, 10:41
من این مرحله که یک میرم تو یک گاراژ که یک کامیوننزدیک پارکینگ پارک کرده و صاحبش یک پیرمرده هست گیر کردم اونجا باید چیکار کنم ؟!

mjorh
25-01-2012, 12:21
26 تا پرونده اصلی دارین. (با احتساب 5 تا DLC اارائه شده برای کنسول که به طور پیشفرض تو پی سی از قبل باز هستن)

من الان بازیو تموم کردم ولی این dlc کجان؟ تو خود بازی بودن ؟ (تو منو رفتم رو case بعد دیدم همه ی اون مرحله هایی ک رفتم اونجا هس ،چیز جدیدی نداشت)

spartaqus
25-01-2012, 14:20
من این مرحله که یک میرم تو یک گاراژ که یک کامیوننزدیک پارکینگ پارک کرده و صاحبش یک پیرمرده هست گیر کردم اونجا باید چیکار کنم ؟!
داداش یک راهنمایی کن ما هم کم کم تموم کنیم

تونستم حلش کنم
یک سوال دیگه و قتی تو ماشین هستم و تو نقشه یک عکس آدمک هست که باید حتما برم بگیرمشون ؟!؟

havas_1980
25-01-2012, 19:08
من الان بازیو تموم کردم ولی این dlc کجان؟ تو خود بازی بودن ؟ (تو منو رفتم رو case بعد دیدم همه ی اون مرحله هایی ک رفتم اونجا هس ،چیز جدیدی نداشت)
پرونده های زیر, که میشدن DLC های کنسولی, از اول کار باز بودن:

The Consul's Car << Traffic Case
A Slip of the Tongue << Traffic Case
Reefer Madness << Vice Case
The Naked City << Vice Case
Nicholson Electroplating << Arson Case

داداش یک راهنمایی کن ما هم کم کم تموم کنیم

تونستم حلش کنم
یک سوال دیگه و قتی تو ماشین هستم و تو نقشه یک عکس آدمک هست که باید حتما برم بگیرمشون ؟!؟
نه. اجباری وجود نداره, ماموریت فرعی هستن.

htotti2006
28-01-2012, 18:00
یلام بچه ها.من تو مراحل اول این بازی گیر کردم.اونجایی که یه ماشین خونی پیدا میکنن.من مدارک کیف و عینک رو پیدا کردم و لی ظاهراً یه میله یا لوله خونی هم هستش که پیدا نمیکنم.اون لوله خونی هم که پشت ماشین تو صندوق عقب هست بر میدارم و اینور و اونورش میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیافته و به عنوان مدرک نمیشناستش.لطفاً کمک کنید.

spartaqus
30-01-2012, 12:48
من تو این مرحله گیر کردم که اولش میرم وسط پارک که یک آبشار هست 2 تا کاغذ رو که بالای آب نما هست برمیدارم و بعدش نمیدونم که باید چیکار کنم .

spartaqus
30-01-2012, 21:28
من اینجا هم رد کردم ولی کمی جلوترش که باید برم library گیر کردم و ساختمانش بالاش هرمی شکل هست

bia4beat
30-01-2012, 21:32
این بازی عرضه شده چون نتنستم لینک دانلودشو پیدا کنم

amirpers
01-02-2012, 02:41
دوستان DLC این بازی چند تا مرحله و پرونده داشت ؟
آخه من همه دی ال سی ها رو ریختم ولی فکر کنم کلا 3 یا 4 تا مرحله داشت و بازی هم تموم شد.
آخرای بازی رو هم درست و حسابی متوجه نشدم اصلا چی شد !

Iman-Emperatour
02-02-2012, 01:01
سلام من بازیو قبلا میکردم ولی ویندوزمو عوض کردم
پچ بازی خراب شد! و یکی Patch_2382_02393_1برام فرستاد
میرم تو بازی نوشته ها و آرم راک استار و تیم باندی میاد ولی وقتی نوشته L.A. Noire به رنگ زرد که روی داربست وصله از این صفحه دیگه جولوتر نمیره! مشکلم چیه پچ خرابه؟!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sina1100
02-02-2012, 12:06
سلام من بازیو قبلا میکردم ولی ویندوزمو عوض کردم
پچ بازی خراب شد! و یکی Patch_2382_02393_1برام فرستاد
میرم تو بازی نوشته ها و آرم راک استار و تیم باندی میاد ولی وقتی نوشته L.A. Noire به رنگ زرد که روی داربست وصله از این صفحه دیگه جولوتر نمیره! مشکلم چیه پچ خرابه؟!

عزیز وقتی بازی رو اجرا می کنی به اینترنت کانکت نباش. یحتمل مشکل همین باشه.

spartaqus
02-02-2012, 14:46
من اونجا گیر کردم که تو یک کارخونه چنتا سکه رو زیر ذره بین میزارن اونجا چیکار باید کنم ؟!

Iman-Emperatour
02-02-2012, 14:53
عزیز وقتی بازی رو اجرا می کنی به اینترنت کانکت نباش. یحتمل مشکل همین باشه.

اینترنتو قطع کردم
حق با شما بود
ولی یه پیغام زرد رنگ میده نوشتهNo Connection .
چیکار باید بکنم؟

matinone
02-02-2012, 19:19
یلام بچه ها.من تو مراحل اول این بازی گیر کردم.اونجایی که یه ماشین خونی پیدا میکنن.من مدارک کیف و عینک رو پیدا کردم و لی ظاهراً یه میله یا لوله خونی هم هستش که پیدا نمیکنم.اون لوله خونی هم که پشت ماشین تو صندوق عقب هست بر میدارم و اینور و اونورش میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیافته و به عنوان مدرک نمیشناستش.لطفاً کمک کنید.
روبروی ماشین به سمت عینک و کیف برید و یه کم مایل به چپ بشین و حدود 10 متر اونورتر علامت زرد روی زمین رو میبینید که مامورها رو زمین گذاشتن ، لوله پیش علامته

Iman-Emperatour
02-02-2012, 20:54
بچه ها کسی نیست بگه چطوری مشکلمو برطرف کنم؟!

saeedblack
03-02-2012, 10:55
بچه ها کسی نیست بگه چطوری مشکلمو برطرف کنم؟!
اون ارور مربوط به کرکه شما کرکه Skidrow بگیر به احتمال زیاد درست میشه.

Iman-Emperatour
03-02-2012, 13:07
اون ارور مربوط به کرکه شما کرکه Skidrow بگیر به احتمال زیاد درست میشه.

گرفتمش اقا سعید ولی نمی دونم تو کدوم پوشه بریزم؟!!

ahmad rezaa
03-02-2012, 21:52
دوستان شرمنده
ارزش بازی رو داره؟
قشنگه یا نه؟
اگه خوبه بهم بگید ممنون
چرا تاپیک 2 ستاره داره؟؟؟؟؟:18:
شکلکارو تورو خدا
:laughing::1::biggrin:
: دی
:39:

bad_guy
03-02-2012, 22:43
دوستان شرمنده
ارزش بازی رو داره؟
قشنگه یا نه؟
اگه خوبه بهم بگید ممنون
چرا تاپیک 2 ستاره داره؟؟؟؟؟:18:
شکلکارو تورو خدا
:laughing::1::biggrin:
: دی
:39:

اون جوری که قبل از عرضه شدن دربارش میگفتن نبود،یکم زیادی خسته کننده است و اکشن هم نقش زیادی توش نداره.
ولی به عنوان بازی معمایی خیلی قشنگه از لحاظ تکنیک های انیمیشن و گرافیک مخصوصا چهره ها هم فوق العادست.
فقط برای حل کردن پرونده ها و فهمیدن داستان بازی زبان انگلیسی خیلی لازمه،البته با آزمون و خطا هم میشه مراحل و رد کرد که خب خیلی خیلی اونوقت تکراری و کسل کننده میشه.

saeedblack
03-02-2012, 23:41
گرفتمش اقا سعید ولی نمی دونم تو کدوم پوشه بریزم؟!!
تمام محتویات داخل پوشه skidrow تو جایی که بازی نصب کردی کپی کن

ronnine
03-02-2012, 23:51
دوستان من اولای بازی گیر کردم ... همون مرحله ای که جلوی کافه یه ماشین میزنه یکی و زیر میکنه ... همه کارا انجام شد ... همه جاها رفتیم ... راننده ماشینم دستگیر کردیم ... فقط الان تو لوکیشن ها همون کافه مونده ... پرونده هنوز بسته نشده ...

ahmad rezaa
04-02-2012, 00:30
اون جوری که قبل از عرضه شدن دربارش میگفتن نبود،یکم زیادی خسته کننده است و اکشن هم نقش زیادی توش نداره.
ولی به عنوان بازی معمایی خیلی قشنگه از لحاظ تکنیک های انیمیشن و گرافیک مخصوصا چهره ها هم فوق العادست.
فقط برای حل کردن پرونده ها و فهمیدن داستان بازی زبان انگلیسی خیلی لازمه،البته با آزمون و خطا هم میشه مراحل و رد کرد که خب خیلی خیلی اونوقت تکراری و کسل کننده میشه.
پس وللش برید یه بازی هیجان انگیز کنید شماهم : دی
ازون بازی ها دوست دارم که توشون جنایت زیاده
مانند هیتمن 1
یادش بخیر
یادش بخیر سال 1993 شرکت EA همراه ifinity word مدال ساخت و سال( 2003)استدیو ifinity word این شرکت رو رها کرد رفتت برای Activision بازی call of duty رو ساخت چه بازی نازی بود مدال:41:
چرا دیگه بازی باحال نمیاد آخه؟؟؟
یکی یه بازی بهم پیشنهاد کنه
fear3 هم که دیگه خراب کرد با اینکه خیلی ناز بود fear 2 و 1

hoomi_gta
04-02-2012, 12:25
به نظر من بازی خیلی زیبا و جذابیه ولی یذره تکراری میشه. مخصوصا بازجویی ها خیلی یکنواخت میشه. اگه اکشن بازی بیشتر بود بیشتر فاز میداد. ولی خوب در کل فاز میده

sina1100
04-02-2012, 13:11
اگه انگلیسیت خوب باشه اتفاقا بازی برات خیلی لذت بخشه، خب طبیعتا از یه بازی ادونچر نباید انتظار اکشن خیلی زیادی داشت هر چند انصافا برای این نوع بازی مقدار اکشن راضی کننده بود.
یعنی L.A. Noire فقط برای نوع کنترل بوده که رفته تو ژانر شوتر سوم شخص وگرنه هدف اصلی تو بازی کشف و حل معمای پرونده هاست!
و در مرحله آخر بازی هم که تلافی هر چی کمبود اکشنه در میاد :دی
در کل بازم سلیقه ای هست، بازیکن ممکنه به یکی از دو دلیل عدم تسلط انگلیسی یا کمبود اکشن بازی رو کسل کننده بدونه.
اما به هیچ وجه نباید انکار کرد که یکی از قوی ترین داستانایی که من تو عمرم دیدم تو این بازی بود، یعنی آخر بازی که ارتباط همه ی این پرونده های جنایی که به دست ما رسید رو با هم متوجه میشیم خستگی کل بازی از تنمون در میاد :دی
L.A Noire واسه من بازی خاطره انگیز و جالبی بود، کاش نسخه ی دومی هم داشته باشه هر چند به احتمال زیاد ازون تک نسخه ای های راک استار خواهد بود و به جز اون 5 تا DLC که چند ماه بعد براش اومد دیگه بعید میدونم گسترش بیشتری برای عنوان در نظر گرفته شده باشه.

hoomi_gta
04-02-2012, 13:13
دقیقا دونستن زبان برای این بازی خیلی مهمه. یجورایی حل معما ها هم بدون زبان فقط از طریق حالت های چهره ممکنه! ولی خوب من که با زبان مشکلی ندارم مشکلم همین اکشن بازیه .

ahmad rezaa
04-02-2012, 13:34
دوستان خیلی ممنون برا راهنماییتون ولی این که 9 گرفته نمره
یه چیز دیگه
بازی انگار سبک The Saboteurمال شرکت EA هستش اونو بازی کنم؟
لااقل از اون تعریف شنیده بودم با اینکه 7.5 نمره گرفته انگار گرافیکشم بالاتره
اینو نگاه کنین؟
یاد مافیا یک و پدرخوانده یک می افتم به نظرتون حال میده؟

devilboys
04-02-2012, 16:14
توی اون مرحله که یه بمب بزرگ شبیه بمب اتمی منفجر میشه اون رمز داخل کیف رو چطوری باید پیدا کرد لطفا کمک کنید؟

mjorh
05-02-2012, 13:06
L.A.NOIRE REVIEW

نقد بازی ال ای نوآر

تجربه ی جدید +1

LA یک بازی دیگر توسط ناشر محبوب ،راکستار ،است .در این بازی شما ابتدا در نقش یک پلیس در واقع کاراگاه هستید ،این پلیس خوب به دنبال نتایج است نه سیاست ! این بازی در خشن ترین سال LA یعنی 1947 روی می دهد که به خوبی توسط راکستار و تیم سازنده باندی بازسازی شده است ،کل فلپس کرکتر اصلی بازی (کاراگاه) از نجات یافتگان جنگ جهانی دوم است ...
گیم پلی بازی از چند بخش تشکیل شده است : سئوال پرسیدن ،اعتراف گرفتن ، رانندگی ،تعقیب و گریز و تیراندازی ....
نقطه اوج گیم پلی بخش کاراگاه بودن است که به طرز بسیار ماهرانه و سینمتیک ساخنه شده است ،شما 21 پرونده دراختیار دارید در بخش های مختلف جنایی ترافیک و....در هر بخش یک نفر همراه (دوست) دارید ...
بررسی کردن صحنه های جرم و پیدا کردن سرنخ از نقاط قوت گیم پلی بازی و همینطور بسیار یونیک !(بی نظیر) در بررسی صحنه ها آیتم های مختلف را بررسی می کنید تا به جواب منطقی برسید و یا در هنگام سئوال پرسیدن از مجرم از آن ها استفاده کنید ...سخترین قسمت بازی بازجویی از متهم است که باید به طرز رفتار متهم نگاه کنید و از سه گزینه ای که در اختیار دارید می توانید حرف متهم را باور کنید یا شک کنید ویا او را به دروغ گفتن متهم کنید ! هر چه بیشتر درست عمل کنید سرنخ های بیشتر به دست می آورید و اگر اشتباه کنید ادامه ی کار بسیار دشوار خواهد بود
بعضی از ماموریت ها هم از طریق بی سیم به شما گفته می شود ، این ماموریت ها بیشتر اکشن و تیراندازی و گاها جالب هستند ! مثلا در یکی از ماموریت ها باید یک نفر را ک قصد خود کشی دارد منصرفش کنید !
اما همین گیم پلی جذاب به مرور خسته کننده می شود و شما آرزو می کنید که بازی هر چه زوتر تمام شود ،عامل اصلی هم پرونده های تکراری است مخصوصا در نسخه PC که 5پرونده هم به عنوان DLC وارد بازی شده است ...
بخش راننندگی هم زیاد مورد توجه قرار نگرفته و از نقاط ضعف ببازی است ...
این ایده ی نو در گیم پلی بسیار ستودنی است مخصوصا در نسلی که بیشتر بازیها تقلیدی هستند ...
8.5+1(+1 به خاطر یونیک بودنش!)

گرافیک بازی چنگی به دل نمیزنه ! کیفیت تکسچرا مخصوصا محیط و درختا بسیار پایین است ....اما تکنولوژیه موشن اسکن که باز هم در هیچ بازیه دیگری دیده نشده است ...
کافیست به چهره ی متهم هنگام بازجویی نگاه کنید تا به کارایی این تکنولوژی پی ببرید ...
7+1

صداگزاری و موسیقی : اتمسفر نوآر و سینمتیک بازی را باید مدیون صداگزاری و موسیقی دانست ...از کلمه هایی ک کرکترا استفاده می کنن تا موسیقی که در بازی نواخته می شود همه و همه نشان از توجه بسیار بالای سازنده ی بازی به جزئیات است ، هنگام بازجویی موزیک خاصی وجود دارد ک کاملا با شرایط جور درمیاد ،هنگام فرار هنگام تعقیب و گریز و....همینطور!
واقعا چیزی کم نداشت
10

داستان : داستان بازیو یه خورده بالا توضیح دادم ، در کل داستان بازی ضعف های زیادی داره مثلا پایان بسیار عجیب ...،غافلگیری بسیار عجیب که اصلا با کرکتر بازی جور درنمیاد ...
کرکتر اصلی بازی به طور ناگهانی متحول میشه و...
7
خلاصه :
+ تکنولوژی عالی
+خاص و یونیک بودن
- تکراری بودن پرونده ها
- پایان عجیب
نمره کلی : 8.8
منیع کمک گرفته شده: IGN)

(خوشحال میشم نظرات دوستان رو هم بدونم)

spartaqus
05-02-2012, 19:57
کسی یک سیو بازی رو داره
من گیر کردم میخوام برم جلوتر
چقدر بازی چرتی هست 15 روز الافم کرده یک سیو بدید لااقل ببینم چی میشه آخرش

mjorh
05-02-2012, 19:59
کسی یک سیو بازی رو داره
من گیر کردم میخوام برم جلوتر
چقدر بازی چرتی هست 15 روز الافم کرده یک سیو بدید لااقل ببینم چی میشه آخرش

خو مثه اینکه با سلیقت جور نیس...
ولی آخرش همونطور ک گفتم اصن خوب نیس ...
کجاش گیر کردی؟

spartaqus
05-02-2012, 20:06
من فکر کنم dlc آخر فکرکنم هستم
چون دیگه اون یکی کارگاه نیستم :31:
و یکی دو مرحله با اون کارگاه جدید رفتم جلوتر و تو یک ساختمانه فکر کنم کتابخانه هست گیر کردم اونجایی که رو ی یک میز 2 دستگیره هست و مثل یک نقشه هست ...و 2 تا دستگیره رو تکون میدم ولی چیزی نمیشه .
نمیدونم چرا نمیشه از بازی عکس گرفت اگه میشد راحتتر بود .

ronnine
05-02-2012, 20:27
دوستان من اولای بازی گیر کردم ... همون مرحله ای که جلوی کافه یه ماشین میزنه یکی و زیر میکنه ... همه کارا انجام شد ... همه جاها رفتیم ... راننده ماشینم دستگیر کردیم ... فقط الان تو لوکیشن ها همون کافه مونده ... پرونده هنوز بسته نشده ...
دوستان ممنون میشم منم یه کمکی بکنین ...

mjorh
05-02-2012, 21:10
ازین سایتا استفاده کن :

spartaqus
05-02-2012, 23:21
دوستان برای رد کردن مراحل بازی به لینک زیر بروید

Iman-Emperatour
06-02-2012, 13:54
تمام محتویات داخل پوشه skidrow تو جایی که بازی نصب کردی کپی کن

فک کنم خرابه! یه پچ دیگه سراغ دارید دانلود کنم؟؟!

erf45
07-02-2012, 13:33
سلام . نسخه ی pc این بازی رو از کجا می تونم بخرم ؟

spartaqus
07-02-2012, 20:49
بالاخره این بازی روتموم کردم پایان بازی خیلی جالب نبود
و آخرش نفهمیدم آیا پرونده ها بهم ربط داشت یا نه ؟ و این دموهای جنگ جهانی چی بود؟

Iman-Emperatour
08-02-2012, 00:10
بچه ها یه پچ سالم میخوام کسی سراغی نداره؟!:19:

saeedblack
08-02-2012, 12:34
فک کنم خرابه! یه پچ دیگه سراغ دارید دانلود کنم؟؟!

برو به سایت p30day قسمت بازیهای کامپیوتری صفحه 3 تا 5 رو بگرد تا اونجا L.A Noire پیدا کنی بعد پچهاش اونجا هست میتونی دانلود کنی.

denzelmovie
11-02-2012, 18:59
دوستان مرحله ی the silk stocking murder اون قسمتی که یه مغازه ی میوه فروشی است باید چکار کنم؟
نه با کسی حرف میزنه و نه به جایی زنگ میزنه، کلا هیچ کاری نمیشه کرد

hp-world
17-02-2012, 23:21
بچه ها سیو کامل بازی رو از کجا میتونم دانلود کنم ؟

hoomi_gta
18-02-2012, 09:11
من اول که بازی کردم تو ذوغم خورده بود و فکر کردم گیم اسپات امتیاز 9 که داده برای این بازی زیاده. ولی حالا که به انتهای بازی نزدیک میشم باید بگم بازی محشر با داستانی محشر بود و امتیاز 9 برای این بازی زیاد نیست. برای من مثل دیدن یک سریال بود. با داستان ها و پرونده های فوق العاده. تنها ایرادایی که داشت به نظرم تکراری شدن روند بازجویی ها و حل پرونده ها، کنترل مصنوعی ماشین ها بود و اگه یکم اکشن بازی بیشتر بود بهتر میشد که خوب سبک بازی خیلی به اکشن نمیخورد

hp-world
18-02-2012, 15:00
خوب بچه ها یکیتون که بازی رو تموم کرده یا در مراحل بالاتره سیوش رو بذاره دیگه !!!

Abolfazl3007
18-02-2012, 18:58
من اول که بازی کردم تو ذوغم خورده بود و فکر کردم گیم اسپات امتیاز 9 که داده برای این بازی زیاده. ولی حالا که به انتهای بازی نزدیک میشم باید بگم بازی محشر با داستانی محشر بود و امتیاز 9 برای این بازی زیاد نیست. برای من مثل دیدن یک سریال بود. با داستان ها و پرونده های فوق العاده. تنها ایرادایی که داشت به نظرم تکراری شدن روند بازجویی ها و حل پرونده ها، کنترل مصنوعی ماشین ها بود و اگه یکم اکشن بازی بیشتر بود بهتر میشد که خوب سبک بازی خیلی به اکشن نمیخورد

بازی شاهکاری هست برای خودش ... خیلی عمیق تر از این حرفهاست ... گیم اسپات به امتیاز 9 و به بالا خیلی حساسه و امتیاز 9 الکی نمیده ... این تکراری شدن هم اگه نیای کامنت های عجیب ملت رو نخونی ، اصلا حس نمیکنی و به فکرش نمیری ... من خودم 3 بار کامل بازی رو رفتم ... و هنوز هم علاقه به بازی کردن دارم ...

papillon11
19-02-2012, 08:19
بچه ها این بازی سیستم خفنی می خواد ، من الدر اسکرول و خیلی از بازی های امثال بدون مشکل ران کردم، ولی این بازی ور پایین ترین کیفیت هم واسم گیر می زنه ، می خوام ببینم از نسخه ای که دارم ؟ آپدیت اسکیدرو هم رو هم از سایت p30day گرفتم ولی کار نمی کنه و ارور یه فایل dll میده

hoomi_gta
19-02-2012, 14:29
خوب بازی تموم شد!! به قول دوستمون شاهکار بود.

آخرش حسابی شوکه کننده بود. خیلی ناگهانی و دور از انتظار کول فلپس کشته شد. با اینکه با خیانت به همسرش و کاراش اشتباهی که تو جنگ انجام داده بود خیلی شخصیت دوست داشتنی نبود ولی یک نابغه بود ، فوق العاده باهوش بود. حیف شد که کشته شد
بازی دو بخش جداگونه داشت به نظرم، تو پرونده های homicide حسابی درگیر معمای یک قتل زنجیره ای میشیم و بیکباره از پرونده های Vice و Arson یجورایی داستان اصلی بازی شروع میشه و کلا روند تغییر می کنه.
الان دارم ادامه ی streets crimes و میرم ،این مراحلش هم خیلی جالبه، کمبود اکشن بازی و جبران می کنه.
در کل لذتی که بازی داد تو مایه های لذتی بود که وقتی مافیا 1 اومده بود داشتم. در کل نمره ی 9 میدم به بازی

p_p_k
21-02-2012, 19:44
سلام. بچه ها من همون اول بازی گیر کردم..... اوله بازی که میریم جلوی دره که خون روشه جلوی درم خون ریخته..... دفترچرو که در میارم باید چیکار کنم؟؟؟؟ چجوری یادداشت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MJ assassins creed
21-02-2012, 20:17
سلام. بچه ها من همون اول بازی گیر کردم..... اوله بازی که میریم جلوی دره که خون روشه جلوی درم خون ریخته..... دفترچرو که در میارم باید چیکار کنم؟؟؟؟ چجوری یادداشت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچی دفترچه رو بذار تو جیبت بهد برو کوچه بغلش یکم جلو رفتی کلیک چپ کن عکس تفنگ میاد بعدش دیگه معلومه...

darab sur
22-02-2012, 02:25
بعد از مدت ها از یه بازی واقعا لذت بردم داستان و شیوه ی روایتش هم خیلی خوب بود
به قول دوست بالایی همون لذت مافیا 1 رو برای منم زنده کرد

worldclass
22-02-2012, 15:44
سلام
من 1.5 ما پیش بازی رو به خاطر اینکه روی synchronizing گیر میکرد ول کردم.
میخواستم بدونم آیا الان راه حل قطعی برای رفع اون مشکل پیدا شده؟

فرشاد $
23-02-2012, 15:17
سلام. من الان توی یه پرونده هستم که توی راهنمایی های که توی اینترنت هست اون پرونده نیست. اسم پرونده هم consuls car یا کنسول ماشین هستش؟ اگه میشه به من یه کمکی بکنید تا این مرحله رو رد کنم.

estark
24-02-2012, 23:43
من تو پرونده 14 گیر کردم.تو باشگاه بولینگ باید بری پیش کی.همون پرونده ایی که زن رو تو راه اهن کشتنش.

p3yman_xl
25-02-2012, 08:29
من تو پرونده 14 گیر کردم.تو باشگاه بولینگ باید بری پیش کی.همون پرونده ایی که زن رو تو راه اهن کشتنش.
وقتی با پیرزنه صبحت کردی برگرد پشت سرتو نگاه کن میبینی یه پسر داره فرار میکنه سریع بدو اون سمت وارد یک راه رو میشی و پسر رو میگیری!

B.J.U
25-02-2012, 17:27
من 1.5 ما پیش بازی رو به خاطر اینکه روی synchronizing گیر میکرد ول کردم.
میخواستم بدونم آیا الان راه حل قطعی برای رفع اون مشکل پیدا شده؟
واقعااااا؟؟؟
فقط کافیه ارتباططون رو با اینترنت قطع کنید !!!

Ali_p30
26-02-2012, 08:17
سلام
دوستان من بالاخره موفق شدم بازیو اجرا کنم
دیشب حتی یکم بازی هم کردم
من هیچ پچ یا آپدیتی نصب نکردم (نسخه 6 دی وی دی)
دوستان چجوری مشکل اقت فریم داشتن؟؟؟؟؟
حالا اگه من آپدیت کنم چه اتفاقی میوفته؟؟؟
یکی به ما توضیح بده این DLC یعنی چی؟؟؟ مخفف چیه؟؟؟؟
خودم فکر کنم یه سری مراحل اضافی باشه ، درسته؟؟؟؟

saeedblack
27-02-2012, 10:14
ببخشید دوستان راهی هست که تو Street Crimeها اون افرادو نکشیم مثلا جای کشتن دستگیرشون کنیم؟ممنون.

Alex Fera
27-02-2012, 11:51
سلام
دوستان من بالاخره موفق شدم بازیو اجرا کنم
دیشب حتی یکم بازی هم کردم
من هیچ پچ یا آپدیتی نصب نکردم (نسخه 6 دی وی دی)
دوستان چجوری مشکل اقت فریم داشتن؟؟؟؟؟
حالا اگه من آپدیت کنم چه اتفاقی میوفته؟؟؟
یکی به ما توضیح بده این DLC یعنی چی؟؟؟ مخفف چیه؟؟؟؟
خودم فکر کنم یه سری مراحل اضافی باشه ، درسته؟؟؟؟

شما اگه مشکلی نداری دست به هیچی نزن و هیچ آپدیتی هم نکن............
DLC مخفف Downloadable Content هست که سازنده برای اضافه کردن آیتم ها و رفع مشکلات بازی به صورت دانلودی به گیمرها ارایه میده....................
DLC های این بازی هم شامل ماموریت های اضافی میشه..................

havas_1980
27-02-2012, 12:20
DLC مخفف Downloadable Content هست که سازنده برای اضافه کردن آیتم ها و رفع مشکلات بازی به صورت دانلودی به گیمرها ارایه میده....................
DLC های این بازی هم شامل ماموریت های اضافی میشه..................
محمد جان! این رفع مشکلات رو دیگه تو DLC ها نداریم.
حرف دوم محمد رو تکمیل میکنم: 5 تا DLC (هر کدوم شامل یه پرونده) برای کنسول ارائه شده بود که به طور پیشفرض تو پی سی از قبل باز هستن.

The Consul's Car << Traffic Case
A Slip of the Tongue << Traffic Case
Reefer Madness << Vice Case
The Naked City << Vice Case
Nicholson Electroplating << Arson Case

Abolfazl3007
28-02-2012, 11:50
ببخشید دوستان راهی هست که تو Street Crimeها اون افرادو نکشیم مثلا جای کشتن دستگیرشون کنیم؟ممنون.

سلام
نه نمیشه

estark
29-02-2012, 00:36
تو پرونده 15 چکار باید کرد؟هیچیش معلو نیست.همونجایی که توی پارک روی فواره چند تا پاکت هست.
بازیش بهضی موقع ها رو بالاترین حالت گرافیکی تیک نمیزنه ولی بعضی موقع ها روی پایین ترین حلات تیک میزنه.راه حلی نیست.

arashpr9
02-03-2012, 11:59
وقتی با پیرزنه صبحت کردی برگرد پشت سرتو نگاه کن میبینی یه پسر داره فرار میکنه سریع بدو اون سمت وارد یک راه رو میشی و پسر رو میگیری!

ببخشید منم اینجا گیر افتادم . هر کاری میکنم پسره رو نمیتونم پیدا کنم . میره تو کدوم کوچه؟
من چند بار این کیس رو رفتم ولی روی این قسمتش گیر کردم . لطفا راه حل رو بگید

estark
02-03-2012, 12:02
ببخشید منم اینجا گیر افتادم . هر کاری میکنم پسره رو نمیتونم پیدا کنم . میره تو کدوم کوچه؟

تو کوچه نمیره.داخل خود باشگاه میره تو یه راه رو.اخرای صحبتت با پیرزنه نشونش میده که یواشکی داره در میره.
کسی جواب ما رو نمیده.

arashpr9
02-03-2012, 17:50
تو پرونده 15 چکار باید کرد؟هیچیش معلو نیست.همونجایی که توی پارک روی فواره چند تا پاکت هست.
بازیش بهضی موقع ها رو بالاترین حالت گرافیکی تیک نمیزنه ولی بعضی موقع ها روی پایین ترین حلات تیک میزنه.راه حلی نیست.

ممنون واسه جوابت . حالا من جوابتو میدم :31:

خط های تیره ( - ) رو از بازی * سنتر جدا کن بعد تو مرورگز کپی کن .

------------------

توی این کیس یه سری شعر بهت میده که باید رمز گشایی کنی

hamed_dij
05-03-2012, 23:56
سلام
داستان مرحله به بازی موجود نیست؟
میخوام بازی کنم ولی میدونم تا زبونش رو نفهمی اصلا حال نمیده.
اگه کسی داستانش رو داره برام بذاره
ممنون

farhad07
08-03-2012, 18:23
دوستان یه سوال این بازی با pc بیشتر حال میده یا ps3 ؟؟ منظورم اینه مثل بعضی بازی ها پورت شده ضایع نباشه رو pc .

mjorh
08-03-2012, 19:58
دوستان یه سوال این بازی با pc بیشتر حال میده یا ps3 ؟؟ منظورم اینه مثل بعضی بازی ها پورت شده ضایع نباشه رو pc .

رو PS3 بزنی بهتره ....
افتضاح پورت شده افتضاح!

majid322
08-03-2012, 20:04
نمیدونم Rockstar چرا بازی ها رو اینطوری پورت میکنه اون از gta iv اینم از این..
من اینو بازی نکردم حالا از چه لحاظ پورتش مشکل داره؟

mjorh
08-03-2012, 22:02
نمیدونم Rockstar چرا بازی ها رو اینطوری پورت میکنه اون از gta iv اینم از این..
من اینو بازی نکردم حالا از چه لحاظ پورتش مشکل داره؟

خب افت فریم خیلی زیاده ....
من با این سیستم بعضی جاها افت فریم داشتم !!!!!
560TI
CORE I3
4GIG

MohammadT15
09-03-2012, 22:12
تو کوچه نمیره.داخل خود باشگاه میره تو یه راه رو.اخرای صحبتت با پیرزنه نشونش میده که یواشکی داره در میره.
کسی جواب ما رو نمیده.

منم تو این مزحله خیلی گیر کرده بودم:31:یعنی تنها جایی که خیلی وقت صرف کردم اینجا بود با اینکه خیلی راحته ها اما نامردا درو یه جا گذاشتن اصلا معلوم نیست آدمم فکرشو نمیکنه:31:

farshid_titan
09-03-2012, 22:32
سلام دوستان می‌خواستم بدونم این بعضی‌ روی این سیستم من اجرا می‌شه یا نه ؟ممنونم از کمکتون.
Ram:2gb
Vga:1gb geforce 9400
cpu:2.5core2
:40:

mjorh
09-03-2012, 22:45

خیلی پایینه....
نمیشه!

farshid_titan
10-03-2012, 00:07

خیلی پایینه....
نمیشه!

یعنی‌ گرافیکو عوض کنم حله ؟پیشنهاد شما چیه راجع به گرافیک؟

alex_pk
12-03-2012, 15:33
سلام
کدوم نسخه بازی کاملتره و مشکلاتش کمتره؟
من چند نسخه تو نت دیدم
Theta
SR

مرسی.

ronnine
13-03-2012, 13:41
دوستان من با کامپیوتر که بازی می کنم، توی مرحله a slip of the tongue گیر کردم ... هرچی راهنمای بازی بود دانلود کردم ... همه راهنمایی ها برای Xbox360 , PS3 هستش ... ولی این مرحله برای نسخه کامپیوتر اضافه شده ... ممنون میشم کمک کنین

CRIS Joon CR7
13-03-2012, 13:50
یکی چند تا راهنمایی ازین بازی بزاره
انگلیسی یا فارسی فرقی نداره
لینک از سایت هم بزارین:11:

shs2008
18-03-2012, 15:06
سلام دوستان

من نسخه ی complete edition رو نصب کردم که کرک اسکیدرو شده بود و تا امروز هم مشکلی نداشتم ولی امروز به یک موردی برخوردم توی کیس marriage made in heaven وقتی میرم خونه ی Lorna Pattison میگه بفرمایید تو و تا وارد میشم میرم کنار مبل دیگه راه نمیره و همونجا وایمیسه و هیچ کاری نمیکنه در صورتیکه باید بتونم ازش سوال بپرسم ولی همونجا میخکوب میشه و نمیتونم تکون بخورم . و وقتی میری توی منو هم میخوای از بازی خارج بشی گیر میکنه و باید End Task کنم. با خودم گفتم شاید یک باگه تصادفیه دوباره رفتم تو بازی ولی بازهم موقعی که میرم توی خونه ی Lorna باز میخکوب میشه و نمیشه کاری کرد . من دوباره کیس رو از اول رفتم ولی باز هم دوباره توی خونه ی Lorna گیر میکنه . توی اینترنت هم سرچ کردم چیزی گیر نیاوردم .
ویندوزم سون 64 بیته . رزلوشن رو هم روی 1920x1080 60fps گذاشتم که خیلی روان اجرا میشه و اصلا" هم لگ و مشکل گرافیکی ندارم .
حالا به نظر شما باید چکار کنم ؟

با تشکر

pcsoft
18-03-2012, 15:34
در حال دانلود این بازی ام. 7-8 گیگ باقی مونده:31: شبانه گذاشتم.
بازی خوبی هست؟
با این سیستم می کشه؟
VGA: ATI Mobility HD 5730 1 GB
RAM: 4 GB
CPU: Intel Coire i5 Dual Core 2.4 Ghz
CRIS Joon CR7
18-03-2012, 15:45
در حال دانلود این بازی ام. 7-8 گیگ باقی مونده:31: شبانه گذاشتم.
بازی خوبی هست؟
با این سیستم می کشه؟
VGA: ATI Mobility HD 5730 1 GB
RAM: 4 GB
CPU: Intel Coire i5 Dual Core 2.4 Ghz
رم و پردازشگر ت خوبه
گرافیکت رو نمیدونم
اگه زبان انگلیست خوبه مخصوصا لیسنینگ از این بازی لذت میبری مثل خودم:46:

Torch Bearer
18-03-2012, 16:16
دوستان موقع گشتن تو صحنه جرم و پيدا كردن سرنخ ها،بايد تغييري در اهنگ پديد بياد؟
يه توضيحاتي خود بازي داد كه دقت نكردم.

humankhan
18-03-2012, 17:47
سلام. دوستان من انگليسي رو در سطح متوسط بلدم. به نظرتون ميتونم اين بازي رو بازي كنم؟

arashpr9
18-03-2012, 19:21
سلام دوستان

من نسخه ی complete edition رو نصب کردم که کرک اسکیدرو شده بود و تا امروز هم مشکلی نداشتم ولی امروز به یک موردی برخوردم توی کیس marriage made in heaven وقتی میرم خونه ی Lorna Pattison میگه بفرمایید تو و تا وارد میشم میرم کنار مبل دیگه راه نمیره و همونجا وایمیسه و هیچ کاری نمیکنه در صورتیکه باید بتونم ازش سوال بپرسم ولی همونجا میخکوب میشه و نمیتونم تکون بخورم . و وقتی میری توی منو هم میخوای از بازی خارج بشی گیر میکنه و باید End Task کنم. با خودم گفتم شاید یک باگه تصادفیه دوباره رفتم تو بازی ولی بازهم موقعی که میرم توی خونه ی Lorna باز میخکوب میشه و نمیشه کاری کرد . من دوباره کیس رو از اول رفتم ولی باز هم دوباره توی خونه ی Lorna گیر میکنه . توی اینترنت هم سرچ کردم چیزی گیر نیاوردم .
ویندوزم سون 64 بیته . رزلوشن رو هم روی 1920x1080 60fps گذاشتم که خیلی روان اجرا میشه و اصلا" هم لگ و مشکل گرافیکی ندارم .
حالا به نظر شما باید چکار کنم ؟

با تشکر

به احتمال زیاد کرک بازی مشکل داره .

دوستان موقع گشتن تو صحنه جرم و پيدا كردن سرنخ ها،بايد تغييري در اهنگ پديد بياد؟
يه توضيحاتي خود بازي داد كه دقت نكردم.

توی قسمت های Traffic و Homicide وقتی میری تو صحنه جرم یه اهنگ با تم رمزالود پخش میشه که به این معنیه یا سر نخی اونجاس یا مضنون .

سلام. دوستان من انگليسي رو در سطح متوسط بلدم. به نظرتون ميتونم اين بازي رو بازي كنم؟

اخه متوسط تا چه حد؟ اگه میتونی یه فیلم بدون زیر نویس گوش کنی و حالیت بشه میتونی بازی کنی . فقط به نظرم یه سری کلمات محاورهای و اصطلاح های مربوط به اون دوران تو بازی موجوده که اونا یه کم سخته و گرنه بازی حتی زیرنویس انگلیس و LOG هم داره

kkevinloren2006
18-03-2012, 19:51
سبکه این بازی معلوم نیست چیه دقیقا نه میتونیم بگیم اکشنه نه درایوینگه نه ادونچر ولی هرچی هست من باهاش حال میکنم به ادم احساس کاراگاه بودن میده ادم بعد از بازی دوست داره بره یه پرونده جنایی از اداره پلیس بگیره:D

Altairezio
18-03-2012, 20:01
دوستان بعد از تموم کردن بازی میاد دوباره تو بازی یا مثل مافیا 2 کلا" مرخص میشی؟:5:

docomid
18-03-2012, 21:53
سلام دوستان ..... بابا این دیگه چه گیمیه ؟! :18: برای پی سی سیتستم فضایی می خواد :27::19:
من که اصلا نتونستم بازی کنم و قابل بازی نیست دقیقا فریم فریم میره :13:
مشخصات سیستم ایناست :
cpu : x2 270
ram : 2gb
vga : 6770 1gb ddr5

مشکل اصلی به نظر شما سی پی یو و رم می تونه باشه ؟ پس چرا توی ریدمی بازی مینیموم اینا رو زده :
AMD Dual Core 2.4Ghz
RAM: 2GB

CRIS Joon CR7
18-03-2012, 21:56
سلام دوستان ..... بابا این دیگه چه گیمیه ؟! :18: برای پی سی سیتستم فضایی می خواد :27::19:
من که اصلا نتونستم بازی کنم و قابل بازی نیست دقیقا فریم فریم میره :13:
مشخصات سیستم ایناست :
cpu : x2 270
ram : 2gb
vga : 6770 1gb ddr5

مشکل اصلی به نظر شما سی پی یو می تونه باشه ؟ پس چرا توی ریدمی بازی مینیموم اینا رو زده :
AMD Dual Core 2.4Ghz
RAM: 2GB
کلا بازی درست و حسابی پورت نشده:2:
همینه
باید ابر کامپیوتر داشته باشه تا با یه فریم خوب بازیش کنی:20:

Little Sparrow
18-03-2012, 22:28
من با سیستم عهد بوقی
Geforce 9500 1Gb
Ram 2Gb
AMD Athlon X2 240 2.8GHZ
روون بازی میکنم.:5:
رو تنظیمات متوسط و چند تا گزینه High.
چطور نمیتونین روون اجرا کنین؟

mjorh
18-03-2012, 22:43
من با سیستم عهد بوقی
Geforce 9500 1Gb
Ram 2Gb
AMD Athlon X2 240 2.8GHZ
روون بازی میکنم.

بابا دمت گرم :31:

docomid
18-03-2012, 22:44
من با سیستم عهد بوقی
Geforce 9500 1Gb
Ram 2Gb
AMD Athlon X2 240 2.8GHZ
روون بازی میکنم.:5:

سلام واقعا ؟ چه خوب ! من توی پایین ترین رزولوشن و تنظیمات هم امتحان کردم اصلا قابل بازی نبود و گفتم که دقیقا برای هر فریم یک ثانیه مکس می کنه بازی :46::27:
شما توی ویندوز ایکس پی احرا کردید یا سون ؟
شاید ویندوزم اشکال داره آخه روی همین ویندوز آلن اویک و بتل فیلد 3 و خیلی دیگه از بازی ها رو راحت بازی می کنم ویروس هم ندارم نمی دونم چی شده
خبر خوبی بود فعلا برم روش کار کنم شاید درست شد

mjorh
18-03-2012, 22:44
یعنی‌ گرافیکو عوض کنم حله ؟پیشنهاد شما چیه راجع به گرافیک؟

آره...من زیاد از خودم مطمئن نیستم!
تو این تاپیک مطرح کنید :

Little Sparrow
18-03-2012, 22:48
سلام واقعا ؟ چه خوب ! من توی پایین ترین رزولوشن و تنظیمات هم امتحان کردم اصلا قابل بازی نبود و گفتم که دقیقا برای هر فریم یک ثانیه مکس می کنه بازی :46::27:
شما توی ویندوز ایکس پی یا سون ؟
شاید ویندوزم اشکال داره آخه روی همین ویندوز آلن اویک و بتل فیلد 3 و خیلی دیگه از بازی ها رو راحت بازی می کنم ویروس هم ندارم نمی دونم چی شده
خبر خوبی بود فعلا برم روش کار کنم شاید درست شد
ویندوزم XP هست اگه سون بود که هیچ بازی نمیومد:31:
الان ویک رو روی High اجرا میکنم همه چیزش رو.
Mass effect 3 رو هم همه چیز High.
خلاصه نمیدونم چجور روون اجرا میشن همشون.
فقط بعضی وقت ها بازی کلا تیکه تیکه میشه.مجبورم یه بار بیام بیرون دوباره برم توش.

Little Sparrow
18-03-2012, 23:31
این تنظیمات بازی:
این خوده بازی که در حال پرش از ارتفاع هستم:
این یک Cutscene:

docomid
19-03-2012, 01:08
ممنونم دوستان روي ويندوز xp sp3 نصبش كردم مشكل حل شد با ستينگ هاي بازي خوب اجرا ميشه فقط مثل جي تي اي (كه اونم سي پي يو چهار هسته اي به بالا براي اجراي بي نقص نياز داشت ) روي سي پي يو دو هسته اي خودم گاها تيك هاي ثانيه اي ميزنه ولي در كل فريم بازي خوب و نرماله :8:
نمي دونم ويندوز 7 چرا اون طوري ميومد به خاطر دايركت ايكس 11 بود :27: يا مشكل دبگه اي بوده .....[COLOR="Silver"]

pcsoft
19-03-2012, 09:23
ممنونم دوستان روي ويندوز xp sp3 نصبش كردم مشكل حل شد با ستينگ هاي بازي خوب اجرا ميشه فقط مثل جي تي اي (كه اونم سي پي يو چهار هسته اي به بالا براي اجراي بي نقص نياز داشت ) روي سي پي يو دو هسته اي خودم گاها تيك هاي ثانيه اي ميزنه ولي در كل فريم بازي خوب و نرماله :8:
نمي دونم ويندوز 7 چرا اون طوري ميومد به خاطر دايركت ايكس 11 بود :27: يا مشكل دبگه اي بوده .....[COLOR="Silver"]

میشه گفت ویندوز اکس پی برای بازی بهتره چون رم کمتری نیاز داره. ویندوز 7 1 گیگ RAM فقط برای خودش می خواد.(32 بیتی. برای 64 بیتی دو گیگ لازم داره)
حالا اگر رم شما 2 باشه میشه یک گیگ برای استفاده ویندوز، یک گیگ هم برای استفاده بازی ها و برنامه های غیرسیستمی می مونه.
همین یک مورد تاثیر داره روی بازی. ولی خب برای من که 4 گیگ رم دارم تاثیر زیادی نداره.( من 64 بیتی دارم)

Torch Bearer
19-03-2012, 14:11
كنترل بازي خيلي مزخرفه:31:
اگه با موس و كيبرد بريد كه موقع گشتن تو صحنه جرم ويبره دسته رو از دست ميدين.(خيلي فاكتور كمكي بزرگيه)
با دسته هم هدف گيري بازي براي تيراندازي خيلي خيلي خشك و بدقلقه.

Altairezio
19-03-2012, 19:56
با با چرا جواب ندادین ؟!
بعد از تموم کردن بازی تو شهر میمونه یا کرکره ها رو میکشن پایین؟:19:

p3yman_xl
19-03-2012, 20:09
با با چرا جواب ندادین ؟!
بعد از تموم کردن بازی تو شهر میمونه یا کرکره ها رو میکشن پایین؟:19:
بعد از اتمام بازی مثل GTA نمیشه تو شهر گشت و گذار کرد.

Torch Bearer
21-03-2012, 20:59
موارد خیابونی که بین مراحل با بیسیم اعلام میشن فقط تو همون پرونده قابل دسترسی هستن؟
اگه سراغ یک مورد نریم و پرونده تموم شه علامتش از رو نقشه میره!

havas_1980
22-03-2012, 11:52
موارد خیابونی که بین مراحل با بیسیم اعلام میشن فقط تو همون پرونده قابل دسترسی هستن؟
اگه سراغ یک مورد نریم و پرونده تموم شه علامتش از رو نقشه میره!متفاوته... مثلا تمامی پرونده های فرعی بخش Traffic - که 10 مورد هستن - با شروع اولین پرونده اصلی همین بخش (Driver's Seat) باز میشن. یعنی این امکان رو دارین در طی همون پرونده اول هم تمام پرونده فرعی اون بخش رو انجام بدین. یا مثلا از 10 پرونده فرعی بخش Vice پنج موردش با شروع پرونده The Black Caesar باز میشن.

حالا اگه هم پرونده ایی فرعی جا بمونه تو قسمت Free Roam همون بخش قابل انجامه.

light
22-03-2012, 17:52
ممنون میشم یکی لینک سالم کرک skidrow رو بذاره

light
24-03-2012, 22:32
ممنون میشم یکی لینک سالم کرک skidrow رو بذاره
ممنون مشکلم حل شد :13:

Torch Bearer
30-03-2012, 07:15
این نسخه PC کجاش Complete Edition اه؟
پرونده های Reefer Madness و N.A.K,E/D City موجود نیستن!
فقط پرونده ی Slip Of The Tongue تو ترافیک هستش

aaa1990
30-03-2012, 09:57
من تو مرحله ی اول بازی گیر کردم،اونجایی که وارد آپارتمان قاتل میشیم و دستگیرش میکنیم،باید یه دفترچه رو بخونیم و پلاک آپارتمان طرف رو،اینا رو انجام دادم ولی نمیدونم چیکار کنم بعدش،این همکارم بازم میگه برم اطراف رو بررسی کنم.

در ضمن من صدا هم نداره بازیم،یعنی دیالوگ ها رو فقط زیرنویس میکنه،فقط توی ماشین یه صدای خیلی کم کیاد که فکر کنم بی سیم پلیس باشه !!!

docomid
30-03-2012, 12:18
من تو مرحله ی اول بازی گیر کردم،اونجایی که وارد آپارتمان قاتل میشیم و دستگیرش میکنیم،باید یه دفترچه رو بخونیم و پلاک آپارتمان طرف رو،اینا رو انجام دادم ولی نمیدونم چیکار کنم بعدش،این همکارم بازم میگه برم اطراف رو بررسی کنم.

در ضمن من صدا هم نداره بازیم،یعنی دیالوگ ها رو فقط زیرنویس میکنه،فقط توی ماشین یه صدای خیلی کم کیاد که فکر کنم بی سیم پلیس باشه !!!

صدا نداره ؟ اگه با پی سی بازی می کنید این جوری نمیشه بازی رو پیش برد ! اگه اینطوره یه سر به آپشن بازی بزنید قسمت صدا ببینید کم نشده باشه ، البته با پی سی برای منم گاها پیش میومد توی بعضی از بازی ها صدا نداشتم یا صداهای ضعیفی میومد که به خاطر درایور صداتون هست باید درایور مربوطه جدید رو دانلود و نصب کنید :46:

aaa1990
30-03-2012, 13:56
مشکل صدا حل شد،فقط وقتی new game رو میزدم این مشکل رو داشت.وارد بخش cases شدم مشکلم برطرف شد.فقط خیلی سخته این،زبانم خوبه ولی نمیدونم چه مدارکی برای اثبات حرفام باید ارایه بدم،اکثرا اشتباه حدس میزنم

E.G_band
30-03-2012, 14:23
من با xbox بازی می کنم.

چه طور می تونم زیرنویسش رو فعال کنم؟

arashpr9
30-03-2012, 16:09
من با xbox بازی می کنم.

چه طور می تونم زیرنویسش رو فعال کنم؟

توی قسمت settings یا options میتونی قسمت subtitle رو فعال کنی

E.G_band
31-03-2012, 23:52
یه سوال دیگه:انگار توی نسخه PC میشه به این بازی مرحله و از این جور چیزا اضافه کرد.درسته؟

توی کنسول 360 هم می شه اینکار رو انجام داد؟

راستی:اینLIE,DOUBT,TRUE ما رو کلافه کرده چه طوری باید استفاده کرد؟بدون اینکه انگلیسی بلد باشی نمی شه تشخیص داد که چه موقع باید ازش استفاده کنیم؟

docomid
01-04-2012, 01:10
یه سوال دیگه:انگار توی نسخه PC میشه به این بازی مرحله و از این جور چیزا اضافه کرد.درسته؟

راستی:اینLIE,DOUBT,TRUE ما رو کلافه کرده چه طوری باید استفاده کرد؟بدون اینکه انگلیسی بلد باشی نمی شه تشخیص داد که چه موقع باید ازش استفاده کنیم؟

شما در درجه اول سعي كن يه چيزايي مختصر و سطحي هم كه شده :31: از زيرنويس بفهميد بعدش اگه زياد متوجه قضيه نشديد به حالت و استرس طرف مقابل بايد خوب دقت كنيد معمولا موقع هايي كه راست مي گن (true) حالت چهرشون طبيعيه و زل زدن بهت منتظر ادامه بحث وقتايي كه يه ذره دچار تشويش و اظطراب هستن معمولا (doubt) رو ميشه زد ولي وقتايي كه دروغ مي گن (lie)يه ذره قضيه سخت تره و شما بايد با توجه به حرفي كه زده و كليت ماجرا و مداركي كه قبلا توي دفترچتون ثبت كرديد (clue) متوجه بشيد و به طرف دروغش رو اثبات كنيد ، ولي خب در نهايت همين كه اگه حالت چهرشون نرمال بود true و اگه تشويش و اظطراب داشتن doubt
(البته هميشه اين طوري نيست و بعضي جاها كه طرف مقابل دم كلفته :27: ممكنه توضيحات بالا صادق نباشه )
اگه جايي اشتباه كردم لطفا دوستان اصلاح كنند. :40: 

E.G_band
01-04-2012, 08:37
شما در درجه اول سعي كن يه چيزايي مختصر و سطحي هم كه شده :31: از زيرنويس بفهميد بعدش اگه زياد متوجه قضيه نشديد به حالت و استرس طرف مقابل بايد خوب دقت كنيد معمولا موقع هايي كه راست مي گن (true) حالت چهرشون طبيعيه و زل زدن بهت منتظر ادامه بحث وقتايي كه يه ذره دچار تشويش و اظطراب هستن معمولا (doubt) رو ميشه زد ولي وقتايي كه دروغ مي گن (lie)يه ذره قضيه سخت تره و شما بايد با توجه به حرفي كه زده و كليت ماجرا و مداركي كه قبلا توي دفترچتون ثبت كرديد (clue) متوجه بشيد و به طرف دروغش رو اثبات كنيد ، ولي خب در نهايت همين كه اگه حالت چهرشون نرمال بود true و اگه تشويش و اظطراب داشتن doubt
(البته هميشه اين طوري نيست و بعضي جاها كه طرف مقابل دم كلفته :27: ممكنه توضيحات بالا صادق نباشه )
اگه جايي اشتباه كردم لطفا دوستان اصلاح كنند. :40: 

ممنونم.

درمورد سوال اول و دومم نظری نیست؟

arashpr9
01-04-2012, 11:23

درمورد سوال اول و دومم نظری نیست؟

بله میشه DLC با همون محتوای قابل دانلود رو میشه بازی کرد . روی PC اگه نسخه Copmlete Edrition باشه DLC های مهم موجوده ولی اگه X360 بازی میکنید باید به شبکه LIVE وصل شید و محتوا رو MS point بخرید

E.G_band
02-04-2012, 10:56
سلام رفقا:

آدرس اداره پلیس رو می خواستم.:31:

من بعد از اون مرحله ای که یه ماشین قرمز تصادف کرده بود ,از اون به بعد دیگه بهم پرونده نمی دن چی کار کنم؟

ممنون.

E.G_band
02-04-2012, 11:13
درست شد.

ممنون.

Dark Soul
03-04-2012, 10:01
این بازی چی داره که یک سیستم قوی نیاز داره!!!!
بازی ها رو با حداقل 75 درصد کیفیت انجام می دم اما تنظیمات اینو گذاشتم روی Performance هنوز تصویر اهسته هست!

Torch Bearer
03-04-2012, 16:21
دوستان کسی میدونه میشه پرونده های DLC رو برای نسخه PC دانلود کرد یا نه؟
مال من Complete Edition نیست.

pcsoft
04-04-2012, 22:48
بازی خیلی قشنگیه. من تازه دارم میرمش. الان رسیدم به پرونده ماشین مسروقه. جمله ها و کلمه های جدیدی رو دیدم که توی انگلیسی برام جدید بود اینطوری و با ترجمه کردنشون به قدرت زبان هم کمک می کنه.
من تا الان توی همه پرونده ها نصف سوالایی که پرسیدم درست بودن. به نظرتون خوبه؟

E.G_band
04-04-2012, 22:54
بازی خیلی قشنگیه. من تازه دارم میرمش. الان رسیدم به پرونده ماشین مسروقه. جمله ها و کلمه های جدیدی رو دیدم که توی انگلیسی برام جدید بود اینطوری و با ترجمه کردنشون به قدرت زبان هم کمک می کنه.
من تا الان توی همه پرونده ها نصف سوالایی که پرسیدم درست بودن. به نظرتون خوبه؟

ماشالله......... ماکه 10-20-30-40 می کنیم سوالا رو می پرسیم حالا هم که با راهنمای بازی دارم پیش می رم متاسفانه.

pcsoft
04-04-2012, 23:45
ماشالله......... ماکه 10-20-30-40 می کنیم سوالا رو می پرسیم حالا هم که با راهنمای بازی دارم پیش می رم متاسفانه.

کم کم داره برای من هم سخت میشه. الان رسیدم به ماشینی که پرت شده پایین. ارتباط سرنخ ها باهم یکم سخته. شایدم نصف شبه من فکرم کار نمی کنه. به هر حال..
این زنه همش می خنده آدم فکر می کنه راست میگه. ولی همیشه هم اینطوری نیست. شاید داره ما رو گول می زنه. این رو باید توی پرونده های بعد از این مرحله در نظر داشت.

kkevinloren2006
05-04-2012, 19:23
کم کم داره برای من هم سخت میشه. الان رسیدم به ماشینی که پرت شده پایین. ارتباط سرنخ ها باهم یکم سخته. شایدم نصف شبه من فکرم کار نمی کنه. به هر حال..
این زنه همش می خنده آدم فکر می کنه راست میگه. ولی همیشه هم اینطوری نیست. شاید داره ما رو گول می زنه. این رو باید توی پرونده های بعد از این مرحله در نظر داشت.

حالا بزار رییس قسمت جنایی بشی ببین چقد سختر میشه

E.G_band
05-04-2012, 20:16
\

خیلی اولی:31::31::31::31::31:

من 3-4 تا مرحله جلوترم.اونجاکه زنه رو می کشن.کثافتا:4::4::4::angry::angry::angry:

pcsoft
06-04-2012, 17:47
\

خیلی اولی:31::31::31::31::31:

من 3-4 تا مرحله جلوترم.اونجاکه زنه رو می کشن.کثافتا:4::4::4::angry::angry::angry:

الان رسیدم به سومین زنی که کشتن:31:
دیشب 4-5 ساعت داشتم بازی می کردم. آخرش دیگه سردرد گرفتم.

Artam01
01-07-2012, 18:21
این رانندگیش چطوره؟ میشه مثل مافیا فری راید توش انجام داد؟ با فرمون کلاچ دار میشه رانندگی کرد؟

moh3en_sh
02-07-2012, 12:04
سلام اون قسمتی که باید بری تو اتاق فیلم چجوریه؟
فیلمرو باید چجوری تنظیم کنی؟
لطفا کمک کنید

BBNHFAK
02-07-2012, 17:16
این رانندگیش چطوره؟ میشه مثل مافیا فری راید توش انجام داد؟ با فرمون کلاچ دار میشه رانندگی کرد؟
همیشه توی ماموریت هستی ولی خب اجباری نیست که حتما همون موقع بری
پس یه جورایی فری راید میشه

سلام اون قسمتی که باید بری تو اتاق فیلم چجوریه؟
فیلمرو باید چجوری تنظیم کنی؟
لطفا کمک کنید
باید با چرخوندن دکمه اول صدا رو زیاد کنین
بعد با دکمه دوم تصویر رو واضح کنین
و کلید آخر رو از روی ریورس به forward تغییر بدین

moh3en_sh
03-07-2012, 00:55
باید با چرخوندن دکمه اول صدا رو زیاد کنین
بعد با دکمه دوم تصویر رو واضح کنین
و کلید آخر رو از روی ریورس به forward تغییر بدین
خیلی ممنون ردش کردم

milad_takjoo
03-07-2012, 10:08
خیلی خوب میشد اگه یکی میتونست زیرنویس این بازی رو فارسی کنه...

Artam01
05-07-2012, 00:59
ممنون.
با فرمون کلاچ دار میشه رانندگیش رو انجام داد؟

Khan gholi
05-07-2012, 02:13
خیلی خوب میشد اگه یکی میتونست زیرنویس این بازی رو فارسی کنه...

شاید هر بازی دیگه امکانش بود ولی این بازی عمرا اصلا کسی سمتش بره با اون همه دیالوگی که داره هیچ سه تا گزینه داره با سه تا جواب تقریبا متفاوت.اخر بازی هم که اقا سر گوشش میجنبه کی میتونه ترجمه کنه.یکی دیگه از مشکل هایی که داره پر از اصطلاحات هست مثل Hear Hear که میشه احسنت خوب یک بنده خدایی که نشنیده باشه که من دقت کردم نزدیک 3 مرتبه گفت.هر دفعه شما نفهمی چی میگه باید تو کل کتاب دنبال اصطلاح بگردی.بعدشم کل این بازی تو ایران طرفدار نداره چون نزدیک 40 ساعت باید بازی کنی شاید تمومش کردی.ملت ما یک جا گیر میکنن سریع بازی پاک میشه از روی سیستمشون.

ali_agha1981
19-07-2012, 19:42
گیم پلی بازی واقعا خسته کننده است...من 5..6 مرحله بیشتر نرفتم .همش از اینور شهر ، باید بری اونور شهر ..هی از این بازجویی کنی.. ار اون سوال کنی..:13:
خیلی روند تکراری و خسته کننده ای داره. این نظرم منه البته..:20:
باید انگلیسی ات واقعا خوب باشه تا بتونی بفهمی اصلا چی میگه ؟ چی میخواد..
هندلینگ هم که چی بگم...با ماشین قدیمی 60 سال پیش ، یه جوری سر پیچ دور میزنه انگاری سوار پورشه 911 شدی..
بازی نخسه pc هم که هر کاری کنی بازم یکمی لگ داره و اذیت میکنه..
تنها لذتی که میشه از بازی برد اینه که سیو 100% بازی رو بگیری تو شهر بچرخی و جاها مختلف شهر رو بیینی و ماشین های مختلفش رو آزاد کنی..من با mafia 2 بیشتر حال کردم..

CRIS Joon CR7
19-07-2012, 19:52
گیم پلی بازی واقعا خسته کننده است...من 5..6 مرحله بیشتر رفتم همش از اینور شهر ، باید بری اونور شهر ..هی از این بازجویی کنی.. ار اون سوال کنی..
خیلی روند تکراری و خسته کننده ای داره. این نظرم منه البته..
باید انگلیسی ات واقعا خوب باشه تا بتونی بفهمی اصلا چی میگه ؟ چی میخواد..
هندلینگ هم که چی بگم...با ماشین قدیمی 60 سال پیش ، یه جوری سر پیچ دور میزنه انگاری سوار پورشه 911 شدی..
بازی نخسه pc هم که هر کاری کنی بازم یکمی لگ داره و اذیت میکنه..
تنها لذتی که میشه از بازی برد اینه که سیو 100% بازی رو بگیری تو شهر بچرخی و جاها مختلف شهر رو بیینی و ماشین های مختلفش رو آزاد کنی..من با mafia 2 بیشتر حال کردم..

من اولین بار که یه فیلم رو بدون زیرنویس دیدم اینگار داشتم بال در میآوردم:5:
نمی دونی چه لذتی داره:21:
خداییش به این بازی هم باید به چشم یه فیلم خوش ساخت نگاه کرد
طراحی صورت ها و لب ها طوری هست که اگه خیلی حرفه ای باشی بدون صدا میفهمی که طرف داره چی میگه:18:
البته بازی اینطوری نیست که همش بشینی اونو بازی کنی
من یه خورده اینو بازی میکردم یه خورده MW3 رو :31:
خود بازی هم صحنه های تعقیب و گریز و تفنگی داره
البته باید حس کارآگاهی هم داشته باشی که دیگه خیلی میچسبه.....
در کل یه بازی سلیقه ای هستش:11:

ali_agha1981
19-07-2012, 20:19
من اولین بار که فیلم رو بدون زیرنویس دیدم اینگار داشتم بال در میآوردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونی چه لذتی داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش به این بازی هم باید به چشم یه فیلم خوش ساخت نگاه کرد
طراحی صورت ها و لب ها طوری هست که اگه خیلی حرفه ای باشی بدون صدا میفهمی که طرف داره چی میگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بازی اینطوری نیست که همش بشینی اونو بازی کنی
من یه خورده اینو بازی میکردم یه خورده MW3 رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود بازی هم صحنه های تعقیب و گریز و تفنگی داره
البته باید حس کارآگاهی هم داشته باشی که دیگه خیلی میچسبه.....
در کل یه بازی سلیقه ای هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخه منم فیلمش رو دیدم خر شدم رفتم بازیشم گرفتم...:31:

گرافیک واقعا عالیه...
صداگذاری فوووق العاده است...
سیستم موشن اسکن هم که برای طراحی چهره ها و حرکات شخصیت ها به کار رفته حرف نداره...

اما.. گیم پلی خیلی تکراری و خسته کننده است..اگه شهر به این بزرگی طراحی شده با اون همه ماشین و جزییات و... پس مراحل بازی می تونست خیلی جذاب تر و متنوع تر باشه..

من خودم وقتی بازی شروع شد گفتم بـــــه..بــــه عجب بازی باحالی..
ولی وقتی چند تا مرحله رفتم دیدم اصلا اون چیزی که فکر میکردم نیست..

اوج اکشننش اینه که طرف یا با ماشین یا پیاده فرار میکنه باید بری دستگیرش کنی..
در حالت عادی هم که اصلا اسلحه از جیبش در نمیاره که بخوای شلیک کنی.

اگه قرار بود کلا مراحل فقط کاراگاه بازی باشه که اصلا چرا بازی رو open world ساختن ؟
میدونی چی میخوام بگم..اینکه بازی در حالت story اصلا نمیتونه جوابگو اون ساختار open world بازی باشه..

CRIS Joon CR7
19-07-2012, 21:20
آخه منم فیلمش رو دیدم خر شدم رفتم بازیشم گرفتم...:31:

گرافیک واقعا عالیه...
صداگذاری فوووق العاده است...
سیستم موشن اسکن هم که برای طراحی چهره ها و حرکات شخصیت ها به کار رفته حرف نداره...
...
...
میدونی چی میخوام بگم..اینکه بازی در حالت story اصلا نمیتونه جوابگو اون ساختار open world بازی باشه..

همون دیگه ...
خب بازی نمیشه گفت که ایراد نداره ولی خب بازم سلیقه ای هستش که ازش لذت ببری یا نه...
من نگفتم فیلمشو دیدم (اصن مگه فیلمم داره؟ ) کلا گفتم :من اولین بار که یه فیلم رو بدون زیرنویس دیدم اینگار داشتم بال در میآوردم:21:

Altairezio
22-07-2012, 22:26
دوستان منم بعد از تاخیر بسیار تونستم اینو نصب کنم ولی یه سری مشکل دارم که اگه میشه تاپک مربوطه رو بدید مراجعه کنم!

Layken
22-07-2012, 23:54
دوستان منم بعد از تاخیر بسیار تونستم اینو نصب کنم ولی یه سری مشکل دارم که اگه میشه تاپک مربوطه رو بدید مراجعه کنم!

مشکلات نصب و اجرا - L.A. Noire ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mohammad Yek110
11-08-2012, 15:10
سلام
گرافیک خیلی عالیه
ولی گیم پلی شدیدا خسته کنندس
منم یکی دو مرحله بیشتر نرفتم
اگه زبانتون خوب نیست اصلا سراغ این بازی نرین
بازجویی ها خیلی خسته کننده هستن.و فقط گاهی با استفاده از راهنمای بازی میشه موفقیت آمیز ردشون کرد

darkest
21-08-2012, 23:22
سلام دوستان ...من بازی رو نصب کردم وقتی میخوام برم تو بازی میگه کانکن نیستید...یه دکمه کلوس داره میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته؟چیکار کنم؟

ali_agha1981
22-08-2012, 11:14
سلام دوستان ...من بازی رو نصب کردم وقتی میخوام برم تو بازی میگه کانکن نیستید...یه دکمه کلوس داره میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته؟چیکار کنم؟

باید social clup رو نصب کنی..یه patch هم داره که باید اونجایی که بازی رو نصب کردی بریزی...

مشکلات نصب و اجرا - L.A. Noire ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

godfather_mk
27-08-2012, 07:03
سلام
گرافیک خیلی عالیه
ولی گیم پلی شدیدا خسته کنندس
منم یکی دو مرحله بیشتر نرفتم
اگه زبانتون خوب نیست اصلا سراغ این بازی نرین
بازجویی ها خیلی خسته کننده هستن.و فقط گاهی با استفاده از راهنمای بازی میشه موفقیت آمیز ردشون کرد
بازي به هيچ وجه خسته كننده نيست، اتفاقا اگه زبانتون خوب باشه بازجويي ها شديدا جذاب هستند.
اين بازي رو شديدا به دوستاني كه زبانشون خوب هست توصيه ميكنم ولي طبيعتا براي كسي كه زبانش خوب نيست خسته كننده ميشه.

Iman-Emperatour
19-10-2012, 17:35
سلام
من تو مرحله ای که یه بمب تو یه خیابونی در حوالی خونه های مسکونی منفجر میشه و من با همکارم رفتیم سر بزنیم یه سری چیزا رو کشف کردم ولی به یه کیف برخوردم که یه چیپر ساخت آلمان که با استفاده از یه تیکه روزنامه باید رمز گشاییش کنم
اصلا سر در نیاوردم چطوری باید از روزنامه کمک گرفت!
چیکار باید کرد؟

نام مرحله بازی

کیف مورد نظر

Iman-Emperatour
21-10-2012, 03:05
یعنی کسی نیست یه کمک کوچولو هم به ما بکنه ؟؟!!!!:sq_3:

imi imi
21-10-2012, 20:42
یعنی کسی نیست یه کمک کوچولو هم به ما بکنه ؟؟!!!!:sq_3:

دوست عزیز من این بازیو از سه تا DVD دوتاشو بازی کردم (xbox) بعد سیوام پاک شد دیگه نرفتم این مرحله ای هم شما میگی احتمالا باید اخراش باشه که من نرفتم اگر از دوستان کسی بدونه حتما کمک میکنه

BBNHFAK
21-10-2012, 23:18
سلام
این دستگاه برای رمزگشایی تکه خط کشیده شده روزنامه هست
تا اونجایی که یادم هست این دستگاه سه نوع میتونه بچرخه
در مرحله اول باید حروفی که اول مساوی هم قرار داده شدن در بالا در یک راستا قرار بدین (با حرکت جدای دایره کوچک و بزرگ)
بعد از اون باید دایره کلی رو طوری بچرخونین که حروفی که بعد از 133 قرار گرفتن روبروی نشانگر بالا قرار بگیرن
با رمز گشایی هرکدام از حروف یک آدرس به دست میآد که باید به دنبالش برین

ali_agha1981
21-10-2012, 23:55
راهنمای کامل این بازی با توضیحات و عکس هست..میتونید توی گوگل سرچ کنید..پیدا میشه

Aref_2008
24-12-2012, 09:28
سلام

من اوایل بازی گیر کردم!

اونجایی که باید برم آپارتمان و اون آقا رو دستگیر کنم و یه دفترچه { مثل شناسنامه سبز } رو بردارم! چرا برش نمی داره؟ یعنی برش میداره ولی فقط نگاهش می کنه و می گذاره سر جاش! بعدش باید چی کار کنم؟

pcsoft
24-12-2012, 12:37
سلام

من اوایل بازی گیر کردم!

اونجایی که باید برم آپارتمان و اون آقا رو دستگیر کنم و یه دفترچه { مثل شناسنامه سبز } رو بردارم! چرا برش نمی داره؟ یعنی برش میداره ولی فقط نگاهش می کنه و می گذاره سر جاش! بعدش باید چی کار کنم؟

سلام
هر دفترچه ای بر میدارین اینو بدونین که دنبال یه نام هستین! و باید با چپ کلیک بهش اشاره کنین و با این کار به دفترچه شخصی خودتون اضافه میشه به عنوان سر نخ.
خیلی دوست دارم دوباره از اول برم بازی رو. واقعا شاهکاره.

neon_91
30-12-2012, 22:25
خب بازی رو تموم کردم واقعا یک شاهکار به تمام معنا بود.می تونم به جرات بگم از نظر خط داستانی اگه بهترین بازی نباشه بدون شک جز چندتای اول است.
فقط کافیه اتفاقای بازی رو از اول تا آخر مرور کنید.شاید اوایل زیاد دلچسب نباشه ولی موقعی که میرید تو homicide desk و با اون قتل های زنجیره ای روبرو میشید و آخرشم حل معمای قتل های زنجیره ای و بعدش تنزل رتبه فلپس به خاطر اون مشکلش:n10: و....... در آخر چه پایان غم انگیزی داشت.:n03:دردآور بود.:n28:
نکته جالب نحوه روایت داستان بازی بود از اون فیلم هایی که بعد از پایان هر case نشون داده میشد(در مورد جنگ)اون روزنامه هایی که برمیداشتید و خود داستان بازی مثل تیکه های پازل بودند که کنار هم قرار میگرفتند اگه واقعا زبانتون قویه شدیدا توصیه میکنم این بازی رو انجام بدید نکات خیلی قابل تاملی داره در مورد جنگ در مورد آدمایی که داخل سیستم جنایی کار میکنند و خیلی چیزای دیگه.
اگه وقت کنم داستان رو حتما براتون می نویسم البته اگه کسی قبلا این کارو (چه اینجا چه جای دیگه)نکرده باشه.این بازی با این داستان عمیق و شاهکارش ارزش ترجمه رو داره.
واقعا این خارجی ها عجب بازی هایی می سازند اون از فارکرای3 اینم از لانویر واقعا آدم حال میکنه.:n12:

*M!L4D*
10-09-2013, 16:00
سلام
دوستان من این بازی ــرو گرفتم ( برای پی سی )
اما کامل نیس تو قسمت کیس ها فقط 3 تا پرونده داره که تو هر کدوم 2 تا ماموریت هست :n27: ( ماموریت های DLC )
راهی نداره کامل شه ؟
ممنون پیشاپیش :n12:

m3hrdad.x
11-09-2013, 20:05
دوستمون درست میگه واقعا شاهکارهفقط یه پیشنیازی میخواد اونم زبان هست..من زبانم متوسطه اما بازم تونستم خیلی چیزاشو متوجه بشم و چند مرحله رو پیش ببرماما متاسفانه بیخیال بازی شدم چون سیستمم زیاد قوی نیست..گرافیک رو پایین ترین سطح بود اما بعضی جاها باز گیر داشت به همین خاطر هم--بیخیال بازی شدم تا یه رم و گرافیک خوب بگیرم و با نهایت کیفیت بشینم پاش و از بازی لذت ببرم..

ali_agha1981
11-09-2013, 20:34
دوستمون درست میگه واقعا شاهکارهفقط یه پیشنیازی میخواد اونم زبان هست..من زبانم متوسطه اما بازم تونستم خیلی چیزاشو متوجه بشم و چند مرحله رو پیش ببرماما متاسفانه بیخیال بازی شدم چون سیستمم زیاد قوی نیست..گرافیک رو پایین ترین سطح بود اما بعضی جاها باز گیر داشت به همین خاطر هم--بیخیال بازی شدم تا یه رم و گرافیک خوب بگیرم و با نهایت کیفیت بشینم پاش و از بازی لذت ببرم..

این بازی کلا یه مشکل داشت که توی قوی ترین سیستم ها هم هر چند ثانیه یه نموره لگ میزد..تو همین تاپیک بگردی تا تو گوگل یه راه حلی براش هست که مشکل رو درست میکنه..یادم نیست دقیقا باید چیکار کرد..:n06: