ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : L.A. Noire

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

Layken
31-05-2011, 00:59
رسیدم به اواخر دیسک 2 ....
اقا این سیاه پوستهارو چقدر قشنگ موشین شدن دیگه واقعا من بعضا فکر میکنم مثل همین فیلمها هستن سیاه پوستا هر چی از دهنشون د رمیاد میگن درست مثل فیلمها..شرم ندارن :31:
خیلی جذابه .

hamed17n
31-05-2011, 08:41
بازی برای منکه زبانم خوب نیست ارزش خریدن رو داره؟

gap
31-05-2011, 10:03
رسیدم به اواخر دیسک 2 ....
اقا این سیاه پوستهارو چقدر قشنگ موشین شدن دیگه واقعا من بعضا فکر میکنم مثل همین فیلمها هستن سیاه پوستا هر چی از دهنشون د رمیاد میگن درست مثل فیلمها..شرم ندارن :31:
خیلی جذابه .
جالبه،همه ی جمله هاشون با Mother fu*cker تموم میشه:دی مثلا میگه طرف: سلام مادر فاکر:دی چطوری مادر فاکر؟:دی :دی

بازی برای منکه زبانم خوب نیست ارزش خریدن رو داره؟
خب......اگه تا حالا بازی هایی مثل Dragon age یا کلا سبک rpg بازی کردید،این یکمی (خیلی کم ) بیشتر به زبان نیاز داره....

hamed_dij
31-05-2011, 10:38
سلام
من تو مرحله 1 جایی که از تو پنجره یه تفنگ رو از رو پشت بوم میبینه بعد به وسیله ناودون میره بالا تفنگ رو بر میداره گیر افتادم.
نمیدونم بعدش باید کجا برم وچیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

gap
31-05-2011, 10:50
سلام
من تو مرحله 1 جایی که از تو پنجره یه تفنگ رو از رو پشت بوم میبینه بعد به وسیله ناودون میره بالا تفنگ رو بر میداره گیر افتادم.
نمیدونم بعدش باید کجا برم وچیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
اسلحه رو بردارید،تو دستتون تقریبا سمت چپش رو بیارید تا سریالش رو بفهمید،بعدش برید با Back روی Locations ،یه Gun store اومده،اکتیوش کنید و برید اونجا.

resident_evil
31-05-2011, 11:05
بیخیال،زمانی کپی رایت در ایران و کشور های دیگه محقق میشه،که هر کدوم از ما،خودش رو موظف بدونه بازی اوریج فقط بخره

شما احتمالا روی گنج نشستی دوست عزیز خودتو با بقیه مقایسه نکن .

gap
31-05-2011, 11:31
شما احتمالا روی گنج نشستی دوست عزیز خودتو با بقیه مقایسه نکن .
الان گیمر ها در کشورهایی مثل آمریکا و دیگر کشور ها،همه پولدار نیستن،اما مثلا به جای اینکه کلی بازی بخرن،هر1-2 ماه یک بازی زیبا و مهم رو میگیرن،مثلا از همین الان برای Geow3 پول جمع میکنن،اگر نسخه Epic این بازی به عنوان مثال 200 دلار باشه،خب مطمئنا میشه هر ماه،با یکم پس انداز کردن پولمون،بعد از 3-4 ماه در بدترین وضعیت هم این پول رو بدست آورد. این هم به آینده خودمون کمک میکنه،یعنی یاد میگیریم چجوری خرج کنیم و هم اینکه الان خود من،به جای اینکه تمام پول تو جیبی یک ماهم رو خرج کنم،نصفشو نگه میدارم و با اون یک بازی اوریج مثلا هر ماه میگیرم....به نظر من شخصی اگر نمیتونه از پس خرج یک بازی اوریج بر بیاد،پس نباید بازی کنه و یا کمتر بازی کنه،فرهنگ خیلی مهمتر هست و بهتره هممون این فرهنگ رو رعایت کنیم....

Transporter2009
31-05-2011, 11:51
ببخشید سیستم شما از 9 هسته بهره میبره اگه اشتباه نکنم؟!!!آخه این کنسولها که اینطورین.یه سری متخصص اومدن یه دستگاهی ساختن که واسه 4یا5 سال قدرت کششه بازیهارو داشته یاشه بعد شما میگید با سیستم 2سال پیش کرایسیس رو در آخرین حد رزولوشن و آخرین حد تکستچر با آنتیهاش بازی میکنم با 40.50 فریم در سانیه!!!!!!!!!!!!!بیخیال:31:شما یه نمونه نام ببر من قانع میشم که قفله تا الان کرک نشده:46:من باورم نمیشه کرایتک به این قولی بیاد یه قفل بچگانه واسه شاهکارش بسازه:13:

من که نگفتم نداره داره اما میترسه تلاش چند سال زحمتش هدر بره.اون جی تی ای که میفرمایید بعد یه ماه که فروششو کرد واسه pc میاد که به قول دوستمون یه درامدی هم از pc گیرش بیاد.شما ندیدید مردم از شب پش از فروش جی تی ای پشت در فروشگاها منتظره نسخه XBOXش بودن؟:18:

نه CPU من معمولیه (Core 2 Quad 9550) [ البته امسال شد معمولی] ولی اگر باورتون نمیشه میتونم یه بنچ مارک براتون بگیرم تا ببینید میشه با یه کامپیوتری که مال دو سال پیشه میشه تا آخرین جزئیات کرایسیس 2 رو اجرا کرد.

Layken
31-05-2011, 12:47
الان گیمر ها در کشورهایی مثل آمریکا و دیگر کشور ها،همه پولدار نیستن،اما مثلا به جای اینکه کلی بازی بخرن،هر1-2 ماه یک بازی زیبا و مهم رو میگیرن،مثلا از همین الان برای Geow3 پول جمع میکنن،اگر نسخه Epic این بازی به عنوان مثال 200 دلار باشه،خب مطمئنا میشه هر ماه،با یکم پس انداز کردن پولمون،بعد از 3-4 ماه در بدترین وضعیت هم این پول رو بدست آورد. این هم به آینده خودمون کمک میکنه،یعنی یاد میگیریم چجوری خرج کنیم و هم اینکه الان خود من،به جای اینکه تمام پول تو جیبی یک ماهم رو خرج کنم،نصفشو نگه میدارم و با اون یک بازی اوریج مثلا هر ماه میگیرم....به نظر من شخصی اگر نمیتونه از پس خرج یک بازی اوریج بر بیاد،پس نباید بازی کنه و یا کمتر بازی کنه،فرهنگ خیلی مهمتر هست و بهتره هممون این فرهنگ رو رعایت کنیم....
حرفت درسته امیر جان ولی یه تفاوت دیگه هم که داره اینه که مقدار ارزش پول در کشورها یه طوریه که براشون این که 50 دلار بدن یه بازی بخرن سادست زیاد همچین سنگین نیست برابری کنیم با 50 هزار تومن خودمون واقعا فرق داره چه بسا که اینجا بازی تا 100 تومن هم میره بالا

hamed17n
31-05-2011, 13:36
آقا کسی راهنمای قدم به قدم مراحل رو به فارسی داره؟
ما که زبانمون خوب نیست چی کار کنیم؟

Electronic-Arts
31-05-2011, 14:04
محض اطلاع دوستان کمترین درآمد در آمریکا الان حدود ماهی 2000 دلاره و درآمد متوسط در ایران حدود 600 دلار
اگر اون آمریکایی 10 تا بازی 50 دلاری هم بخره تازه میشه یک چهارم حقوقش در حالی که در این جا کل حقوق طرف رفته

amir_k2m
31-05-2011, 14:12
شما هر ماه 90 تومان.......:18:من دیوونه نیستم:13:

P A R S A
31-05-2011, 15:48
محض اطلاع دوستان کمترین درآمد در آمریکا الان حدود ماهی 2000 دلاره و درآمد متوسط در ایران حدود 600 دلار
اگر اون آمریکایی 10 تا بازی 50 دلاری هم بخره تازه میشه یک چهارم حقوقش در حالی که در این جا کل حقوق طرف رفته
تازه این دوستمون 2000 تا رو با تخفیف گفت:31:، متوسط روی 3000 تا باید حساب کنی...:19:

gap
31-05-2011, 16:21
تازه این دوستمون 2000 تا رو با تخفیف گفت:31:، متوسط روی 3000 تا باید حساب کنی...:19:

درسته،اما درصد مالیاتی که میدن چی؟یه نوشابه میخری 3 دلار.....مطمئنا مقداری که خرج میکنی با مقدار حقوق هر کس باید برابر باشه،اینو هر کشوری رعایت میکنه،حتی ایران.....شوهر عمه من ،الان در فرانسه مدیر یه بخشی هستن در Kodak فکر کنم هستن،ایشون این ایده رو دادن که اگه کسی اومد مثلا تو پاریس یه عکس گرفت،بگه اینروز این ساعت من مثلا تو ونیز عکسم رو تحویل میگیرم،الان سالی دارن 340 هزار دلار حقوق میگیرن،100 هزار دلار از این حقوق میره به مالیات،خب خرج در اونجا رو هم حساب کنید + همه چی خصوصی هست و درآمد دولت تنها از راه مالیات هست....ما در ایران چیزی نمیدیم که،الان پدر من که درآمدش سالی حداکثر 1 میلیارد یا یکم بیشتر هست،چقدر پول مالیات میده؟قول میدم کمتر از 100 میلیون....چقدر خرج میشه؟قول میدم در سالی من خیلی کمتر از 50-40 میلیون خرج میکنم،خب کسانی که حقوق کمتر میگیرن،کمتر هم خرج میکنن،من نمیگم من رو گنج نشستم،من خودم الان دیگه مثل قبلا بازی نمیخرم،ماهی نهایتا 2 بازی اوریج،کسی که وضعیت مالی ضعیف تری داره،ماهی 1 بازی بگیره،2 ماه 1 بازی یا 3-4 ماه یک بازی....
_
داستان بازی لو نره:دی : (سفید هست نوشته زیر)
یک چیزی خیلی جالب در بازی این هست،که شما در پرونده فکر کنم 16-17 باشه که با kelso هستید و دیگه Phelps نیستید...من که خیلی خوشم اومد:دی :ایکس

hamed_dij
31-05-2011, 16:37
خوش به حال خودمون که مجانی همه بازیها رو بازی میکنیم و ناز هم میکنیم :31:تازه دوقرت ونیممون هم باقی هست.:5::8::31:

amir_k2m
31-05-2011, 16:59
آخه واسه چی اورج میخرین؟واسه دله خودتون یا واسه دله شرکتها؟اگه واسه دلتون که هیچ اما اگه واسه شرکتو صنعت بازیسازی این کاره میکنید بذار بگم اونا حتی توجهی به منو شما نمیکنن.بذارید یه سرچی کنیم ببینیم کنسولهامون اورجیناله؟میکرو یا سونی با ایران قرارداد داره؟وقتی لایو میزنیم بن نمی شیم؟نوچ نوچ نوچ:13:ما همچیمون کرکیو هکیو اشکال داره واسه چی بازی اورجنال بخرم:20:جدا از 90 تومنش

Electronic-Arts
31-05-2011, 17:40
درسته،اما درصد مالیاتی که میدن چی؟یه نوشابه میخری 3 دلار.....مطمئنا مقداری که خرج میکنی با مقدار حقوق هر کس باید برابر باشه،اینو هر کشوری رعایت میکنه،حتی ایران.....شوهر عمه من ،الان در فرانسه مدیر یه بخشی هستن در Kodak فکر کنم هستن،ایشون این ایده رو دادن که اگه کسی اومد مثلا تو پاریس یه عکس گرفت،بگه اینروز این ساعت من مثلا تو ونیز عکسم رو تحویل میگیرم،الان سالی دارن 340 هزار دلار حقوق میگیرن،100 هزار دلار از این حقوق میره به مالیات،خب خرج در اونجا رو هم حساب کنید + همه چی خصوصی هست و درآمد دولت تنها از راه مالیات هست....ما در ایران چیزی نمیدیم که،الان پدر من که درآمدش سالی حداکثر 1 میلیارد یا یکم بیشتر هست،چقدر پول مالیات میده؟قول میدم کمتر از 100 میلیون....چقدر خرج میشه؟قول میدم در سالی من خیلی کمتر از 50-40 میلیون خرج میکنم،خب کسانی که حقوق کمتر میگیرن،کمتر هم خرج میکنن،من نمیگم من رو گنج نشستم،من خودم الان دیگه مثل قبلا بازی نمیخرم،ماهی نهایتا 2 بازی اوریج،کسی که وضعیت مالی ضعیف تری داره،ماهی 1 بازی بگیره،2 ماه 1 بازی یا 3-4 ماه یک بازی....

درباره این که درآمد 340 هزار دلار هست و 100 هزار دلارش مالیات میشه این رو بگم که شوهر عمتون داره خالی میبنده چون که بالاترین مالیات دنیا رو آمریکا داره با 25 درصد اونوقت فرانسه میشه 29 درصد؟؟؟؟؟
اما درباره قسمت های قرمز
پدر شما درآمدش سالی 1 میلیارد هست اون وقت شما میگی رو گنج ننشستی؟
مگه چند نفر هستن که همچین درآمدی رو در سال داشته باشن؟
شما در سال 40 50 میلیون خرج میکنی در حالی که درآمد خیلی ها در سال به 40 50 میلیون نمیرسه اون وقت میگی رو گنج ننشتی؟
شما با این درآمدی که داری بایدم بازی اوریجینال بخری
توی همون آمریکا درآمد میانگین مردم حدود 100 هزار دلار هست در حالی که درآمد شما 1 میلیون دلار
بنابراین دیگه حرف از بقیه مردم نزنید , بله شما میتونی تو یه روز 1000 تا بازی اوریجینال بخری ولی کسی که حقوقش ماهی 700 تومن هست چی؟

Layken
31-05-2011, 21:25
دیسک سوم ماجرا داره خیلی جالب میشه...امیدوارم اون اتفاقی که پیش بینی می کنم نیوفته...
جنگ جهانی دوم و دور ماندن ایالت متحده از جنگ به دلیل مسائل جغرافیایی واقعا تاثیر گذار بوده.....عجب روندی داره این تاریخ

hamed17n
31-05-2011, 21:34
آقا کسی راهنمای قدم به قدم مراحل رو به فارسی داره؟
ما که زبانمون خوب نیست چی کار کنیم؟

دوستان کسی نبود جواب بده؟

gap
31-05-2011, 21:35
درباره این که درآمد 340 هزار دلار هست و 100 هزار دلارش مالیات میشه این رو بگم که شوهر عمتون داره خالی میبنده چون که بالاترین مالیات دنیا رو آمریکا داره با 25 درصد اونوقت فرانسه میشه 29 درصد؟؟؟؟؟
اما درباره قسمت های قرمز
پدر شما درآمدش سالی 1 میلیارد هست اون وقت شما میگی رو گنج ننشستی؟
مگه چند نفر هستن که همچین درآمدی رو در سال داشته باشن؟
شما در سال 40 50 میلیون خرج میکنی در حالی که درآمد خیلی ها در سال به 40 50 میلیون نمیرسه اون وقت میگی رو گنج ننشتی؟
شما با این درآمدی که داری بایدم بازی اوریجینال بخری
توی همون آمریکا درآمد میانگین مردم حدود 100 هزار دلار هست در حالی که درآمد شما 1 میلیون دلار
بنابراین دیگه حرف از بقیه مردم نزنید , بله شما میتونی تو یه روز 1000 تا بازی اوریجینال بخری ولی کسی که حقوقش ماهی 700 تومن هست چی؟
خب،من مثال زدم،من حساب پول و خرج شوهر عمم رو ندارم،فقط یادمه تو این مایه ها بود پولی که باید میداد،ولی مطمئنم بیشتر از 80 هزار یورو بود،
کسی که 700 هزار تومان حقوق میگیره،خب با توجه به وضع فعلی کشور،میتونه هر 2 ماه یک بازی بخره....اینجوری هم در برابر شرکت سازنده اگر به اسلام اعتقاد داره مسئول نمیشه، هم خودش کیف میکنه و میگه بازی اوریج دارم،هم فرهنگ جامعه رو ارتقا داده و در ضمن،مالیات با توجه به افزایش حقوق،افزایش کاملا تصاعدی داره....من به اسلام اعتقاد چندانی ندارم،اما اگر اسلامی رو قبول دارید،به نظر من درست نیست اون دنیا جلوی EA و Activison و .... بخوایم جواب بدیم....قول میدم این بازیهایی که ما داریم تا 3-4 سال دیگه پوسیده میشه اصلا:دی ...البته این هم مانند همین قوانین جدید راهنمایی و رانندگی نیاز به همچین محیطی داره....

آخه واسه چی اورج میخرین؟واسه دله خودتون یا واسه دله شرکتها؟اگه واسه دلتون که هیچ اما اگه واسه شرکتو صنعت بازیسازی این کاره میکنید بذار بگم اونا حتی توجهی به منو شما نمیکنن.بذارید یه سرچی کنیم ببینیم کنسولهامون اورجیناله؟میکرو یا سونی با ایران قرارداد داره؟وقتی لایو میزنیم بن نمی شیم؟نوچ نوچ نوچ:13:ما همچیمون کرکیو هکیو اشکال داره واسه چی بازی اورجنال بخرم:20:جدا از 90 تومنش
عزیزم،شما اگر کنسولتون رو اوریج بگیرید و بازی اوریج بزارید،بن میشید؟خیر....اینکه آیپی ایران در خیلی از موارد بلاک هست،به خاطر رایطه زیبای سیاسیمون هست....

دیسک سوم ماجرا داره خیلی جالب میشه...امیدوارم اون اتفاقی که پیش بینی می کنم نیوفته...
جنگ جهانی دوم و دور ماندن ایالت متحده از جنگ به دلیل مسائل جغرافیایی واقعا تاثیر گذار بوده.....عجب روندی داره این تاریخ
هنوز جالب تر هم میشه حامد جان...اتفاق هایی که میفته و .....واقعا زیبا میشه در آخر بازی....

دوستان کسی نبود جواب بده؟
فارسی...قدم به قدم...جالبه...خیر...اگر دوستان مایل باشن میتونم خودم تمامی پرونده ها رو به صورت فارسی + ویدیو بزارم....

gap
31-05-2011, 22:39
Online Pass راک استار در محیط آنلاین اکتیو شد + اطلاعاتی از DLC جدید بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Rockstar pass در محیط Xbox live برای فروش گذاشته شد و اطلاعاتی نیز از dlc که بزودی منتشر میشود،توسط Team Bondi توضیح داده شد.
Online pass به شما تمامی لباس ها و پرونده هایی که تنها با Pre-order از هر فروشگاه(میدونید که مثلا با خرید از amazon یه سری امکانات،از game stop یه سری و .... داده میشد) در اختیارتون قرار میگرفت رو برای شما آنلاک میکنه.حجم این بسته 108 کیلوبایت و قیمت آن 800 مایکروسافت پوینت میباشد.
حدس میزنیم که هر وقت PSN به حالت آنلاین برگشت،قیمت این بسته حدود 10$ باشد،البته قابل ذکر هست که بعد از مدت خاصی،قیمت ها به 960 MS و 12$ تغیر خواهد یافت.
بعد از خرید این Pass، شما قادر خواهید بود تمامی DLC های منتشر شده این بازی رو بصورت کلیک بر دانلود هر کدوم بصورت رایگان دریافت کنید.
همینطور با خرید این Pass، موارد زیر نیز آنلاک میشوند:

DLC های The Naked Cityو A Slip of the Tounge
Badge Pursuit Challenge
Broderick detective suit, Sharpshooter suit
Chicago Piano Machine gun

با تشکر از Rockstar social club که این online pass امروز در لایو قرار گرفت.
قابل ذکر میباشد که برای دانلود پرونده های ذکر شده،شما باید 4$ برابر با 320 MS را پرداخت میکردید.
برای لباس ها و چلنج نیز 2$ برابر با 160 MS که البته قبلا قیمت آن 1$ برابر با 80 MS بود.

پرونده های The Nicholson Electroplating ( انتشار : 21 JUNE) و known as Reefer Madness که از پرونده های Vice Desk میباشد که در تاریخ 12 July نیز منتشر میشوند،هر 2 با 4$ برابر 320MS (با خرید Pass، این 2 پرونده خریداری نمیشوند) به فروش میرسند.
" با توجه به اتمسفر و محیط بازی،هیمنطور شبیه سازی شدن پرونده ها از روی واقعیت....L.A. Noire پرونده ها و dlc های جدید و همراه با داستان بسیار سنگینی را خواهد داشت..." مدیر Rockstar ، آقای Sam Houser

این 4 پرونده جدید،که 2 تا از آنها انتشار یافته و 2 تای دیگر،تا 2 ماه دیگر انتشار میابند،از داستان بسیاری قوی برخوردار هستند و در کنار پرونده های اصلی،واقعا جذابیت بازی رو چند برابر خواهند کرد... Vg247

برای خرید Rockstar pass به آدرس زیر مراجعه کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منبع:

P A R S A
31-05-2011, 22:49
دوست عزیز، شوهر عمه شما تنها کسی نیست که خارج زندگی میکنه، اون 2000 تا یا 3000 تا درآمد بعد از کسر مالیات هست که میبرید منزل و مصرف میکنید، بعدشم نمیدونم نوشابه رو کجا 3 دلار میفروشند!؟ در ضمن این 340 هزار دلار و اینها یه خرده تخیلی هست ارقامش، حتی برای رییس یا سهام دار یه شرکت چه برسه به مدیر حقوق بگیر!:19:
با این شرایطی هم که شما گفتید دارید، اگه بازی اوریجینال نخرید، خیانت کردید به خودتون!:31:

gap
31-05-2011, 23:04
دوست عزیز، شوهر عمه شما تنها کسی نیست که خارج زندگی میکنه، اون 2000 تا یا 3000 تا درآمد بعد از کسر مالیات هست که میبرید منزل و مصرف میکنید، بعدشم نمیدونم نوشابه رو کجا 3 دلار میفروشند!؟ در ضمن این 340 هزار دلار و اینها یه خرده تخیلی هست ارقامش، حتی برای رییس یا سهام دار یه شرکت چه برسه به مدیر حقوق بگیر!:19:
با این شرایطی هم که شما گفتید دارید، اگه بازی اوریجینال نخرید، خیانت کردید به خودتون!:31:
مثال بود،درسته،مثلا یه بطری (can) کوکا کولا،با توجه به اینکه دستگاهی که ازش میگیرد ماله کدوم کمپانی باشه بین 1.5 $ تا 0.95 $ هست،و البته مثلا 335ml حدود 75 سنت هست...نسبت به ایران گرون تره +
در ضمن،من حدود حقوق ایشون رو ذکر کردم و اینکه تمامی اینها منظورم این بود،اگر حقوق در اونجا بیشتره،خب خرج هم بیشتره....در ایران باید فرهنگ سازی بشه این....مطمئنا در us یا هرجای دیگه هم شخصی که مثلا وضع مالی خوبی نداره،میاد هر مدت 1 بازی میگیره.....من از قیمت ها در ایرلند خبری ندارم،اطلاعات و قیمت های من برمیگرده به سال پیش:دی که رفته بودم تابستون US مامان بزرگم رو ببینم....اگر out of date هست قیمت ها،ساری...اما به نظر من بهتره این بحث یا در cf در یاهو،یا skype یا مثلا...تو پروفایل هامون ادامه پیدا کنه....اینجا بزودی همرو پاک خواهند کرد....

Big-Boss
31-05-2011, 23:15
Online Pass راک استار در محیط آنلاین اکتیو شد + اطلاعاتی از DLC جدید بازی

Rockstar pass در محیط Xbox live برای فروش گذاشته شد و اطلاعاتی نیز از dlc که بزودی منتشر میشود،توسط Team Bondi توضیح داده شد.
Online pass به شما تمامی لباس ها و پرونده هایی که تنها با Pre-order از هر فروشگاه(میدونید که مثلا با خرید از amazon یه سری امکانات،از game stop یه سری و .... داده میشد) در اختیارتون قرار میگرفت رو برای شما آنلاک میکنه.حجم این بسته 108 کیلوبایت و قیمت آن 800 مایکروسافت پوینت میباشد.
حدس میزنیم که هر وقت PSN به حالت آنلاین برگشت،قیمت این بسته حدود 10$ باشد،البته قابل ذکر هست که بعد از مدت خاصی،قیمت ها به 960 MS و 12$ تغیر خواهد یافت.
بعد از خرید این Pass، شما قادر خواهید بود تمامی DLC های منتشر شده این بازی رو بصورت کلیک بر دانلود هر کدوم بصورت رایگان دریافت کنید.
همینطور با خرید این Pass، موارد زیر نیز آنلاک میشوند:

DLC های The Naked Cityو A Slip of the Tounge
Badge Pursuit Challenge
Broderick detective suit, Sharpshooter suit
Chicago Piano Machine gun

با تشکر از Rockstar social club که این online pass امروز در لایو قرار گرفت.
قابل ذکر میباشد که برای دانلود پرونده های ذکر شده،شما باید 4$ برابر با 320 MS را پرداخت میکردید.
برای لباس ها و چلنج نیز 2$ برابر با 160 MS که البته قبلا قیمت آن 1$ برابر با 80 MS بود.

پرونده های The Nicholson Electroplating ( انتشار : 21 JUNE) و known as Reefer Madness که از پرونده های Vice Desk میباشد که در تاریخ 12 July نیز منتشر میشوند،هر 2 با 4$ برابر 320MS (با خرید Pass، این 2 پرونده خریداری نمیشوند) به فروش میرسند.
" با توجه به اتمسفر و محیط بازی،هیمنطور شبیه سازی شدن پرونده ها از روی واقعیت....L.A. Noire پرونده ها و dlc های جدید و همراه با داستان بسیار سنگینی را خواهد داشت..." مدیر Rockstar ، آقای Sam Houser

این 4 پرونده جدید،که 2 تا از آنها انتشار یافته و 2 تای دیگر،تا 2 ماه دیگر انتشار میابند،از داستان بسیاری قوی برخوردار هستند و در کنار پرونده های اصلی،واقعا جذابیت بازی رو چند برابر خواهند کرد... Vg247

برای خرید Rockstar pass به آدرس زیر مراجعه کنید:

منبع:

مرسی از خبر شما.
این رویه ای هست که باید استدیو ها و ناشران دیگه هم یاد بگیرن.
بجای نسخه 2و3و4 و اسپین اف هایی که هیچ پیشرفت چشمگیری ندارند بعضا پسرفت هم دارند.
یه بازی خوب (خوب ایرانی یعنی گرافیک منظورم نیست :دی) باید عرضه بشه بعد طی مدت زیادی براش dlc و مراحل اضافه و ... بیاد (با مبلغ کمتر نسبت به بازی پایه)

hamed17n
31-05-2011, 23:47
فارسی...قدم به قدم...جالبه...خیر...اگر دوستان مایل باشن میتونم خودم تمامی پرونده ها رو به صورت فارسی + ویدیو بزارم....

اگه بزارید که یک دنیا ممنون دعاتون می کنیم

gap
31-05-2011, 23:51
اگه بزارید که یک دنیا ممنون دعاتون می کنیم
:دی :دی داداش شما،الان دقیقا کجا گیر کردید؟:دی

hamed17n
01-06-2011, 08:12
:دی :دی داداش شما،الان دقیقا کجا گیر کردید؟:دی

من بازی نکردم
می خوام قبل از شروع راهنماش رو داشته باشم

gap
01-06-2011, 08:26
من بازی نکردم
می خوام قبل از شروع راهنماش رو داشته باشم
ببینید،به نظرم هیچ کس نمیاد راهنمای فارسی بنویسه...چون نمیشه اصلا تو متن توضیح داد....من آدرس زیر رو میدم،برید اونجا هر پرونده رو بصورت ویدیویی توضیح داده....امیدوارم کمکی کرده باشم...

اگر دوستان مایل باشن میتونن لینک بالا رو ترجمه کنن...یا اینکه خودم پس از امتحانات (25 خرداد) ترجمه میکنمش تو 1-2 روز....

MobinS
01-06-2011, 09:40
امیر یعنی این که اینپوینت رو بگیریم 100 تا دی ال سی دیگه هم بیاد مجانی میشه دانلود کرد؟؟

underworld
01-06-2011, 11:13
ببخشید شاید اینجا جاش نباشه....ولی این Rockstar pass رو چطوری روی xbox دانلود کنیم؟

این 800 تا پوینت همون GPoint هست که موقع achievement گرفتن بهمون میده؟

احتمال بن شدن برای دستگاه های کپی خور شده هست؟

hamed17n
01-06-2011, 11:50
ببینید،به نظرم هیچ کس نمیاد راهنمای فارسی بنویسه...چون نمیشه اصلا تو متن توضیح داد....من آدرس زیر رو میدم،برید اونجا هر پرونده رو بصورت ویدیویی توضیح داده....امیدوارم کمکی کرده باشم...

اگر دوستان مایل باشن میتونن لینک بالا رو ترجمه کنن...یا اینکه خودم پس از امتحانات (25 خرداد) ترجمه میکنمش تو 1-2 روز....

ترجمه کن دمت گرم

amir_k2m
01-06-2011, 12:03
من هر وقت شرکتها رسمن کنسولها و بازیاشونو اینجا بیارن بگن اینا قاچاق نیست گارانتی داره چشم منم میرم یه اورج میخرم

aha2012
01-06-2011, 12:06
ببخشید شاید اینجا جاش نباشه....ولی این Rockstar pass رو چطوری روی xbox دانلود کنیم؟

این 800 تا پوینت همون GPoint هست که موقع achievement گرفتن بهمون میده؟

احتمال بن شدن برای دستگاه های کپی خور شده هست؟
تو این چند روزه اصلا و ابدا به لایو وصل نشو که کنسولت نابود میشه(میشه اصل اصل(کپی نشده))

Soul Eater
01-06-2011, 12:18
بازیه خیلی خوبیه
گفرفتمش خیلی زیباس اصلا اینتظارشو نداشتم
امیدوارم کسی این بازیو از دست نده

marmolak kocholo
01-06-2011, 16:48
گفتم شاید خیلی ها مثل خودم از آهنگ های بازی خوششون اومده باشه، به خاطر همین Soundtrackهای بازی رو براتون می زارم. امیدوارم شما هم لذت ببرید :31:

L.A. Noire Soundtrack (Andrew Hale)l

Genre: Score
Date: 2011
Country: USA
Audio codec: M4A
Quality: 256 kbs
Playtime: 50:06

01l. Main Theme 3:06
02. New Beginning (Part 1) 1:05
03. New Beginning (Part 2) 1:24
04. New Beginning (Part 3) 3:16
05. Minor 9th 2:51
06. Bunco - Pride Of The Job (Part 1) 2:39
07. Bunco - Pride Of The Job (Part 2) 2:31
08. Noire Clarinet 2:32
09. Burglary - Temptation (Part 1) 1:14
10. Burglary - Temptation (Part 2) 2:11
11. Burglary - Temptation (Part 3) 0:50
12. J.J. 1:28
13. Arson - Redemption (Part 1) 1:07
14. Arson - Redemption (Part 2) 2:28
15. Arson - Redemption (Part 3) 1:19
16. Slow Brood 2:18
17. Homicide - Use And Abuse (Part 1) 1:26
18. Homicide - Use And Abuse (Part 2) 0:48
19. Homicide - Use And Abuse (Part 3) 0:38
20. Homicide - Use And Abuse (Part 4) 1:19
21. Vice - Fall From Grace (Part 1) 1:43
22. Vice - Fall From Grace (Part 2) 1:11
23. Main Theme - Piano & Trumpet 1:23
24. (I Always Kill) The Things I Love 2:53
25. Guilty 2:14
26. Torched Song 4:12

MobinS
03-06-2011, 18:21
بالاخره بازی تموم شد.
داستان بازی خیلی خوب بود ، ولی بعضی نقاط بازی خیلی روی اعصاب بود مثل همون زن آلمانی. یا شخصیت پردازی cole phelps . در اول های بازی اون یک Honest cop معرفی شد ولی کم کم شخصیتش عوض شد. اصلا از این بحث خوشم نیومد. ولی در کل این بخش بازی جدا از داستان کلی و جنگ جهانی ، داستان پرونده ها هم خیلی بهتر بود.
گیم پلی خوب بود. بعضی وقتا که دنبال طرف می کردی خود کول راه رو می رفتم تا دیگه به در و دیوار گیر نکنی. اینش خیلی عالی بود. ولی بازم نمی گم گیم پلی اش عالی بود.
گرافیک صورت ها فوق العاده بود و من بهش از صد دویست می دم. واقعا عالی بود. ولی تکسچر زمین و... در بعضی جاها مضخرف بود.
فضاپردازی فوق العاده زیبا بود! اصلا آدم رو می برد توی بازی.
صداگذاری هم خوب بود ، صدای اسلحه ها عالی گذاشته شده بود. صدای موسیقی ، صدای محل جنایت ، صدای آهنگی که وسط کار یک پرنده بودیم همه و همه عالی گذاشته شده بود.
یک گلایه ای که از بازی داشتم این بود که اصلا بازی فکری نبود! از یک بازی کارآگاهی من انتظار داشتم که یکم انسان رو به فکر کردن وادار کنه. ولی اصلا این طوری نبود. باگشتن مدارک توی صحنه ، location بعدی میومد . اصلا یک جاش هم آدمو به فکر وادار نمی کرد. حتی معماهای بازی هم ساده بود. یا اگر سخت بود خود cole بعد از یک دقیقه می گفت چی میشه. خیلی از ین مسئله نا امید شدم.
در کل به نظرم یک شاهکار بود. درست هستش که مشکل خیلی داشت ، ولی باز هم یک شاهکار در گیم بود. ای کاش مشکل هاشو حل می کردن و یکم بازی رو سخت تر می کردن. نکه مثلا تیراندازیشو سخت تر کنن یا هلث طرف رو زیاد کنن ، منظورم اینه که یکم بازیو فکری می کردن و بازیکن رو به چالش می انداختن.
من همیشه بعد از اتمام هر بازی یک نقد می نوشتم ولی دیدم که کار وقت گیر و بیهوده ای هست پس دیگه نمی نویسم.
نمره ی من به بازی 88 از 100 هست.
اچیومنت ها رو هم تقریبا کامل کردم. فقط 4 تا اچیومنتش مونده. که اون 4 تا هم فردا می گیرم و بازی رو 100 درصد می کنم.

Layken
03-06-2011, 19:39
منم بازیو تموم کردم...میشه گفت وسطهای کار در دیسک سوم گرفتم اخرشو ولی کلی بود کلا جززیات برتری هم در اواخر داستان بهش اضافه میشه ریزه کاری های فراوانی داشت
از بازی تعریف نمی کنم چون سبکش خاصه و شاید نیاز به داشتن حوصله رو بسیار بیشتر از دانستن زبان بخواد....
برا همین فقط یک جمله (این مدل بازی ها هر دهه یک بار میان که اینم نمونش)

MobinS
03-06-2011, 21:23
بچه ها لینک دانلود اون آهنگی که توی hobo camp یکی با ساز دهنی می زنه رو دارید؟ اون خیلی قشنگ بود. داشت گریم می گرفت!

siavashjal
03-06-2011, 22:52
دوستان سه تا دی وی دی رو چه جور باید تو xbox اجرا کرد؟ یعنی باید دی وی دی ها رو به ترتیب بذاری تو دستگاه؟

Layken
03-06-2011, 23:02
دوستان سه تا دی وی دی رو چه جور باید تو xbox اجرا کرد؟ یعنی باید دی وی دی ها رو به ترتیب بذاری تو دستگاه؟

ترتیبش اینطوریه که با اتمام هر دیست به طور اتوماتیک دیسک بعد یخواسته خواهد شد...
اگر هارد داری و بازی رو نصب میکنی میتونی به ترتیب هم نصبشون کنی

mosolim
04-06-2011, 10:16
سلام

بازی رو منم تمومیدم . واقعا عالی بود یه بازی فوق العاده که به قول حامد هر یه دهه ممکنه بیاد.
ولی در مورد بازی بگم که صرف نظر از ویژگی های فنی که صحبت در موردشون کار من نیست و اساتید خیلی بهتر میتونن نظر بدن یه چیز میمونه واین که

تمام این بازی یه بهونه بود فقط برای روشن کردن یک موضوع اونم تمام مشکلات روحی و روانی و مصائبی که بعد از جنگ جهانی دوم برای سربازان آمریکایی پیش اومد و بخش اعظم داستان و ماجراهای این بازی رو رقم زد.

من از راکستار متشکرم .

Layken
04-06-2011, 13:12

یدونه R هستش که یه ستاره کوچیک همیشه روبروی پایه راست R هستش بعضی وقتها یهو ظاهر میشه بعضی وقتها از کنارها میاد یهو میبینی ستاره هست R اومد اکثرا ولی هر دو با هم میان بیشتر اوقات هم در زمینه زرد یا نارنجی رنگ میاد. ولی وقتی میاد دیگه معلوم میکنه که واقعا اونی که قراره باهاش بیاد یه چیز درست و حسابی هستش اون چیز هم که چیزی جز یک بازی نخواهد بود R*یک استدیو بازی سازی که مثل باقی چند استدیو بزرگ تازگیا این طوری شده یه چند سالی میشه قبلنا اونی که همراهش میومد این علامتهارو میاورد و نشون میداد این دوره زمونه شرکت ها هستن که نشون میدن چه بازی قراره بیاد درواقع کارشون این مدلی شده اول استدیو میاد بیننده میبینه باور میکنه که بله بازی که این استدیو ساخته عالی خواهد بود البته اینم خوبه تضمین میکنه زمونه ای شده دیگه باید زندگی کرد همه چیز فرق کرده تضمین یکی از اصل های هر چیزی شده در این عالم گیم هم استدیو ها تضمین می کنن که بله قلان استدیو داره بازی رو میسازه پس ان بازی عالی خواهد بود ، این عنوان هم خالی از زحمت نبوده به هر حال انقدر بازی ها یخوب درست کردن که حالا به این جا رسیدن جایی که میشه گفت اولین ،بزرگترین قدرتمندترین شاید پولدارترین استدیویی باشد که نامش هیچ چون و چرایی باقی نمیگذارد Rackstar خواهد بود البته ناگفته نماند که این استدیو بی رقیب نیست و شاید اصلا نگیم رقیب بهتر باشه ان هم استدیویی نیست جز Blizzard بله ( Blizzard و rockstar ) امروزه زمان هستن که میشه گفت حکم فرمایی های خود رو به رخ میکشند حکم رانی میکنن. بحث سر R* هستش یعنی عناوینی همچون GTA یا همون سرقت بزرگ اتومبیل از عنوان هایی هست که این استدیو را به یک باره تا اون بالا بالا برد ، عاشق سبک Openworld هستش دوست دارن وسعت بازیهاشون زیاد باشه و دست بازیباز رو باز میزارند اکثرا بازیهای این استدیو به این منوال هستش همیشه هم موفق بوده و این طور که معلومه خواهد بود...چه بسا که واقعا ارزش اثری که میدهد واقعا نمایان هستش اما تا چندی قبل رو به افول بود افولی که وحشتناک گریبانگیرش شده بود موضوع برمیگرده به قبل از انتشار شاهکار عصر حاضر RDR و واقعا انتظار نمیرفت که این بازی به یک اثر شاهکاری تبدیل شود موضوع خیلی پیچیده بود تا جایی که در برخی سایت ها و وبلاگ ها خبر از فشارهای روحی و مادی رئسای راکستار بر کارکنانش میدادن فشار کاری ،اضافه کاری های مکرر نبود تعطیلات و به تعویق انداختن حقوق در کنار قطع پاداش و مزایا که اوضاعی بس وخیم ایجاد کرده بود جریان تا جایی بیخ رفت که در یک مصحابه ای زیرکانه یکی از کارکنان راکستار گفت که حتی طرز برخورد رئسا با کارنان بسیار بد و ناجور هستش اوضاع وخیمی بود تا جایی که حتی تحلیلگران سایت ها گفت که بازی RDr ممکن است لقب بدترین بازی سال رو از ان خود بکنه ! چه بسا که بازی در سالی منتشر شد که بزرگانی همچون Halo:reach و God of war 3 حضور داشتند درست چند هفته قبل از انتشار RDR دادگاهی صورت میگیره و راکستا رمجبور میشه تا حقوق و مزایای کارمندان خودشو بپردازه و قول داد که جبران خواهد کرد! تعجب برانگیز هست این حرف یعن یچه چه قولی امیدی به RDR نمیرفت ولی هیچ کس نمی دانشت که برادران هاوک در پشت پرده چه کارها که نکردن باز یمنتشر میشه میانگین امتیازات بالای 95 میگیره همه میخ کوب و فروش پشت فروش گیشه ها شکسته شده و RDR تبدیل به یک توپ پولسازی برای راکستار میشه از همان جا بود که سکوت همه جارو فرا میگیره تا جایی که یک روز IGN در خبری ساده و پاره ورقی مینویسه که RDR باعث شد تا راکستار جموجور بشه ....دنیای عجیبی هستش پول حلال مشکلات ختی با پول میشه یک بازی رو درجه یک ساخت و به اوج رسوند چون واقعا در زمان ساخت RDR و هزینه ای که به ان صرف شد بسیار بالا بود و همه در این فکر بودن که ایا پول بازخواهد گشت....

L.A.Noire

در کنفرانس خبری راکستار بود که استدیو استرالیایی جلو امد و خبر از ساخت یک اثر متفاوت رو داد همون اول سبک بازی به شیوه مافیا و پدرخوانده بود درواقع یک سیستم Sonbox که از روش های کاملا عادی راکستار هستش اما این بار بازی یک چیز بسیار خاصی رو د رخود داشت حتی طی خبری گفته شد که یک نو سیستم بسیار خاص و نواورانه ارائه خواهد شد که تا حالا در کمتر یا هیچ بازی دیده نشده هست انتظارها بیشتر میشد که در اخرین مایش های بازی همه چی معلوم شد استفاده از سیستم های جدید چهره پردازی و مدل جدید گیم پلی که واقعا همگان را بر این انتظار بیشتر میکرد اما همانطو رکه در متن بالایی اشاهر کردم پشت بازی قرص بود چون *R با اون ستارهاش داشتند میدرخشید که حتی بازیباز هم مطمئن از اثر حاضر میگشت.
بازی در ابتدای کار قرار بود که در انحصار Playstation باشد چون از اولین نمایش های بازی این قول از طرف استدیو سازنده بود اما بعد از استعفای مدیر بازیسازی بخش سونی بازی روی هر دو کنسول حاضر کار شد یک سبک کاملا کاراگاهی که قرار بود شیوه نوینی به نمایش بگذارد و البته این کارها از دست شخصی همچون مک نامارا بر می اید چه بسا که در چند اثر هنر خودشو نشان داده بود و این بار بازی کاراگاهی که برای یک سبک open world قرار دارد اما ایا این بازی با قابلیت های اشکار راکستار در این مدل سبک و استدیو team Bondi توانسته به قول های خود عمل کند...

پرونده ای واقعی در یک دنیای مجازی

گیم پلی...: از همون اول نمایش های بازی سیستم گیم پلی بازی همه رو به فکر فرو برده بود اول این که بازی در یک محیط openworld صورت میگرفت ،راکستار هم پشت ماجرا بود محیط هم شبیه به مافیا زمینه ساز یک سیستم کاملا درگیرانه و ازادی عمل های گسترده ای در ذهن بازیباز ایجاد میشه مخصوصا که با یکی از بزرگترین نقشه های این مدل از بازی ها روبرو باشیم واقعا نقشه بازی انقدر بزرگ هستش که همون ابتدای کار حساب کار رو برا بازیباز نشان میده همانطو رکه اشاره کردم تفکرات بر وسیع بودن و باز بودن اون طوری نشد که همه انتظار داشتند البته نه این که بد باشه نه بلکه نقش ما به عنوان یک کاراگاه باید بر طبق رعایت اصول قوانین صورت بگیره نه سلاخی خواهیم کرد نه قاچاق مواد مخدر و عضو گروه مافیایی بلکه ما باید این بار مقابل این موارد قرار بگیریم بازی حول شخصیتی به نام Cole phels خواهد بود ابتدای کار او یک پلیس گشت هستش که در طی چند صحنه جرم به مرور ارتقا یافته و در ین کاراگاهان حرف های قرار میگیره اما این صحنه های جرم چگونه هستند وقتی ما به یک صحنه جرم میریم باید قبل از هر کاری یک برسی هایی د رمحیط انجام بدیم و هر کجا رو دقیق بگردیم تا بتونیم سرنخ های به جا مانده رو پیدا کنیم این شیوه بسیار زیبا کار شده و در واقع بسیار لذت بخش هستش اول این که با نزدیک شدن به سرنخ های مورد نظر (میتونه به درد بخوره میتونه به درد نخوره) کنترلر به لرزش میوفته و صدای بسیار ظریفی دلین کنان به گوش می رسه که باید اون سر نخ مورد بررسی قرار بگیره حتی میشه اجساد رو مورد بررسی قرار داد محل اسب چگونگی ضربه خوردن و غیره...که کا رما این بار شروع میشه البته بعد از جستجو با دکتر نیز صحبت هایی هم میشه تا کمو کیف کار از نظر او نیز بیان میشه در مرحله بعدی ما باید به مواردی که در طی سرنخ ها بهش رسیدیم میریم ممکن هست ادرس یک مغازه خانه روشگاه یا یک محل ورزش باشد که اخرین بار ، یا به تعداد و یا محل کار فرد سرک بکشیم برای مثال ما اسلحه ای که یکی از مقتولین با ان کشته رو بررسی کرده و کد سلاح رو مطلاعه و یادداشت میکنیم و به فروشگاه سلاح رفته و این که این سلاح کی و به کی فروخته شده مورد بررسی قرار میگیره که بسیار عالی هستش اما گفتم یادداشت بله فلس هر سر نخ و یادداشتی که پیدا میکنه در کنار ادرس ها و لوکیشن ها یادداشت میکنه تا د رکنار یاداوری سرنخ ها یاداوری باشد برا یما که بتونیم به عنوان مدرک استفاده کنیم اما چجوری بله سیستم بسیار جدید و کارامدی که در این بازی وجود دارد موضوع بازجویی و گفتگوهای پلیسی هستش ما با اشخاص نفرات و هر کسی که به نوعی با پرونده در ارتباط بودند رو بازجویی میکنیم گفتگوهایی انجام میشه و سوالاتی پرسیده میشه که جواب های هر فرد برا یما می تواند به 3 صورت باشد که برداشت ما از این جواب ها چگونه خواهد بود....(حقیقت که طرف درست می گوید....شک که به حرف های فرد شک داریم ....دروغ که فرد مورد نظر کلا دارد دروغ می گوید) هر یک ز این انتخاب ها مارو به پرونده و پیدا کردن مقتول نزدیک میکند ممکن هست که ما فهمیده ایم که فرد دروغ میگوید و اشاره به دروغ میکنیم اما باید مدرکی هم ارائه بدیم این مدرک همان سرنخ ها و دستاورد هایی هست که فلس در دفترچه خودش یادداشت کرده است هر بار که ما انتخاب هایمان درست باشد یک نوع سیستم rank وجود دارد که با زدن تیک درست به اخر سوالهامون ان Rank نیز افزایش میابد و به نوعی درجه مارو بالاتر میبرد پس باید به جواب ها و انتخابهامون توجه کنیم. برمیگردیم به قسمت وسیع بودن بازی و نقشه این نقشه و این محیط نیازمند یک ترانس یا انتقال دارد بله ما در سال 1947 بوده و در ان دوران با ماشن ها یان موقع سروکار خواهیم داشت سیستم رانندگی در حد بسیار عالی نیستش ولی به مرور کم و کیف کار دست بازیباز میاید و کنترل رانندگی راحت میشود در کنا راین ام رمیشه رانندگی رو بر عهده پارتنر یا رفیقمون قرار بدیم بله م همیشه یک همکار خواهیم داشت که به ما کمک می کند و سپردن رانندگی از جمله این کارها هستش ما در حین رانندگی باید رقت کنیم که رفتارهای یک پلیس رو نشان بدیم ادم له نکنیم و عبور مرور رو دقیقتر کنیم چه بسا که وقتی قصد داریم یک شخص رو زیر بگیریم خیلی به ندرت میشه لهش کرد چون اکثر فرار میکنن با این که بازی محیط بزرگی دارد اما امکان تعامل بازی بسیار کم هستش مثلا نمیشه رفت یک بستن یخرد یا وارد یک دیسکو شد و کارهایی که در یک محیط یبزرگی به این وسیعی انتظار میره ازش ...سیستم تیراندازی بازی زیاد دقیق کا رنشده اول این که کاور گیری مرسوم در سوم شخص بازی وجود داره که روال عادی داره اما در این بازی بسیار کند هستش که کلا دیگه گیمر از فکر کاور بیشتر اوقات بیرون میاد چون لازمه بازی کمتر بر کاور و تیراندازی بنا شده و فرا گریزهای لذت بخش جای اون رو گرفتنممکنه برخی اوقات یک مظنون فرار کنه و ما باید به دنبال او بریم ه رجه که بره بالای ساختمان پارک محل کار تا او را دستگیر کنیم و اگر ممانعت کرد کار به زدو خورد میکشه که این سیستم بسیار زیبا کار شده و میشه گفت اون ترتیب وحشتناک مافیا 2 رو نداره و ازادی شربات و تکنیکهای جاخالی دادن نرم هستند بازی امتیاز قابل ملاحظه ای خواهد گرفت..
امتیاز..:9

کاراگاه..:چرا فرار کردی ..؟
مضنون..: خب من اخرین نفری بودم که با دختره دیده شدم حتما به من شک کردین

موسیقی و صدا...: طبق روال عادی بازی های سبک و سیاق سال های جنگ جهانی دوم و دوران امریکایی به خوبی با موزیک های این دوران از بازی ها اشنا شدیم از همان ابتدا د رمنو با یک موزیک طنین انداز جنایی روبرو خواهیم بود موسیقی بازی بسیار حساس به محیط هستش اول این که در هر صحنه جرم وقیکه سرنخ های مهم رو پیدا میکنیم و تمام میشن یک رینگ به ندای این که ابجکت ها لازم تموم شدن شنیده میشه که عالی هستش از اون طرف درگیرها و جنبه رسیدن بازیباز در جنائی بودن صحنه بسیار عالی کار شده است همه اینها د رکنار دیلوگ ها و صداگذاری عالی بازی قرار دارد چند و چند هزار خط دیالوگ برا این بازی نوشته شده که همگی با ریزه کاره ترین و عالی ترین دوبلرها صورت گرفته چون پایه و مبنای اصلی بازی روی صحبت کردن و گوش دادن خواهد بود
امتیاز..:9

* طراحی ها و مدل ماشین ها به بهترین شکل ممکن انجام شده *کف خیابان ها نیز با تکسترهایی زیبا در کنار نورپردازی که
از طرف خورشید منعکس میشن عالی هستن **نقشه با مقیاس کوچیکتر..که ابجکتها به خوبی دیده میشن
*هر کدام از ساختمان ها با جززیات زیاد کار شده اند * دیر ظاهر شدن بافت های با کیفیت از جمله ایرادات بازی

گرافیک..:گرافیک یک بازی سند باکس چجوری باید باشد اصلا چه انتظاراتی از این سبک بازی ها داریم همانطو رکه اشاره شد بازی دارای نقشه بسیار بزرگی هستش پس این به این معنا هستش که
ما با محیطی روبرو هستیم که واقعا نیاز به ابجکتها و اولویت های زیادی برای نشان دادن یک گرافیک به روز و عالی هستیم این بازی واقعا از پس این امر براومده از محیط ها شروع کنیم استفاده از تکسترها و بافت های عالی و کاملا پرجززیات از کق خیابان گرفته با اون مکان های لکه گرفته شده تا دیوار مغازه ها ماشین ها همگی بسیار زیبا و عالی طراحی شدند که همگی ان به لطف نورپردازی عالی بازی هستش که توسط تکنیک global illuminasion به کار کشیده شده که نور را با بهترین تفکیک پذیری لازم نشان میده اما مهمترین بخش این قسمت از بازی استفاده از تکنیک Motionscan خواهد بود این سیستم از زیر مجموعهای MC خواهد بود که میشه گفت تیم باندی جز اولین تیم هایی هست که از این سیستم استفاده می کند در این روش فرد مورد نظری که باید چهره وی به بازی منتقل بشه وارد یک اتاق پر از دوربین قرا رمیگیره این اتاق دارای 32 دوربین Hd هستش که می تواند به طور دقیق تمامی حرکات صورت رو به بازی منتقل کند انقدر دقیق که هر حرکت لب چشم ابر دهان احساس خشم ترس جدیت وحشت خشم همگی به صورت عالی و دقیق ریزبینانه به بازی منتقل میشن که بسیار کارامد در گیم پلی بازی خواهد بود چون که بازیباز با توجه به احساس فرد بازجو می تواند تشخیص دهد که اثا او راست میگوید یا دروغ و انتخاب های خودشو بسیار تاثیر گذار هستش پس با بهترین مدل چهرها در بین بازی ها روبرو هستیم در این بین ایاردات یکوچک وجود دارند که قابل چشم پوشی هستن از جمله ضعف بافت های قسمتی از چهره ها مثلا پشت گوشها گردن انشگشتان که چند ضلعی هایی دیده می شود سایه زنی کمی ایراد دار که البته این موارد بسیار در نسخه PS3 بازی بهینه تر هستن ظهور به یک باره ابجکت ها مخصوصا به هنگام رانندگی د رکنار کمبود فیزیک بازی مخصوصا ماشین ها که در شدیدترین تصادف ها هم انچنان که انتظا رمی رود تاثیر گذار و به چشم نمیاید ولی باز همانطو رکه گفتم این موارد در کنار اوج سیستم به کار رفته و زیبا بودن تکسترهای به کار رفته شده کاملا قابل چشم پوشی هستن
امتیاز..: 9

LAPD اسلحتو بنداز و دستتاتو بزار پشت سرت

داستان و هیجان..: جنگ جهانی دوم دور ماندن ایالات متحده امریکا از لحاظ جغرافیای و در امان ماندن این کشور از اسیب های مالی و تخریب پذیری کشورش باعث شد تا این کشور به یک باره ره صد سالرو بره اروپا اسیا درگیر جنگ بوده و تلفات اقصادی و مالی این کشورهارو هر چه بیشتر محتاج کرد از ان سو ایالات متحده تبدیل به یک کشوری با سیاست های خاص ازادخواهانه می شود رویای امریکایی و مهاجرت مردم به این کشور زیرا که فرصت های شغلی امان درامد و خیلی فرصت های مثبت دیگر باعث میشد که این کشو رهر چه بیشتر و بهتر رو به رشد باشد در میان ایالت های این کشور لس انجلس که یکی از کهنه ترین ایالت ها به حساب میاد محلی متفاوت داشت در شهر که حرکت میکنی به تبلیغات بوردها توجه میکنی روزنامه هارو میخونی همگی خبر از زندگی عالی در کنا رامنیت کامل رو ندا می دهد بیلبوردهایی که امنیت شمارو در کنار وجود بهترین پلیس ها تضمین می کند و رفتن به طرف این نیروها نیز مزایای عالی خواهد داشت داستان همگی خوب پیش میرن ولی یک جای کا رمیلنگد در فضای بسی ارام وجود یک سری جنایت ها اضطراب رو در بین مسئولین بیشتر میکند قتل هایی زنجیره ای که در ان موقع از رویداد ای ایالات متحده بسیار داغ شدند شخصی که زن ها رو میکشت و هیچ وقت هم قاتلشون پیدا نمیشه دوره ای حدود فی مابین سال های 1946 تا 1948 که حتی پلیس هم عاجز مانده بود از پی بردن به قضایا کتاب ها ، رمان ها فیلم های زیادی در مورد ان برهه از تاریخ به تصویر کشیده شده که این بار یک بازی روایت گر این داستان خواهد بود داستانی که د ران ما در نقش یک بازمانده جنگ جهانی دوم هستیم جنگ تموم شده به میهن برگشته و به عنوان یک پلیس با اوضاع این قتل ها درگیر شده و باعث ارتقا می شود چه بسا که پیدا کردن این قاتل برای بازباز و فلس بسیار مهم شده بودند تصمیم گرفتن و این که چگونه پرونده ای رو حل کنیم از مهمترین روایت های بازی خواهد بود ما پرونده های واقعی رو به صورت یک بازی حل وفسل خواهیم کرد و در اخر هم.....
داستان بازی یک نوع از ایده های عالی انتخاب می شود و مهمتر از همه این که امان بازی مجدد بازی بیش از بیش خواهد بود و این یک امتیاز عالی خواهد بود در کنار ان ماموریت های فرعی نیز وجود دارد که با بیسیم گزارش شده و می توان با پیش رفتن به سوی انها امتیازات و Rank خود را نیز بالا ببریم داستان این بازی جر برترین ها خواهد بود
امتیاز..:10

هر چه بیشتر با این بازی ها سر و کار پیدا میکنیم بیشتر با فرهنگ ها و نوع زندگی مردمان اشنا میشیم در برهه اول چیز یکه قابل توجه خواهد بود نوع برخورد مردم با پلیس و بلعکس نوع برخورد پلیس با مردم خواهد بود فرهنگی که در 50 سال پیش در ان نقطه از دنیا بوده و برخوردهای محترمانه ای که جای بسی فکر کردن را برا خیلی چیزها میگذارد
در میانه بازی به جزییاتی از پرونده کوکب سیاه یا blackdahila اشاره میشه که از جمله کتاب های جیزالروی حساب می شود رمان نویس مشهور سبک جنایی که خود از اسیب دیدگان ان دوره از تاریخ به حساب میاید L.a.Noire بازی خواهد بود که به شخصه نمیتوان لقب شاهکار رو بهش داد بازی در یک تم بسیار فوق العاده قرار دارد اما نبود برخی المان های خاص مثل به چالش کشیدن احساسات بازیباز نبود ملودی غم انگیز و غرق شدن بیشتر در جو جناییت از شاهکار شدن اثر دو رمیکند چه بسا که امروزه زمان دو اصل اسای یک بازی را تا بینهایت ها به اوج میکشاند یکی احساس همزادپنداری قوی با کارکتر بازی ،وجود احساسی قوی (مانند HR ) یا وجود خشونت بی حدو نسب که این دو مورد با جو این بازی کاملا مغایرت دارند که البته میشد کمی جوهره احساسی به بازی اضافه کنن و بازیباز رو در مرحله ای از حس انتقام یا چالش برانگیزتر قرار میداد...L.a.Noire از مله بازی هایی بود که نواوری های زیادی به جامعه گیم تزریق میکند و حتما منشا تقلیداتی خواهد بود که از این به بعد در بازی ها شاهد خواهیم بود. این بازی بزرگ رو از دست ندید. تشکر از *R

امتیاز کل...: 9

Yi Yi
04-06-2011, 15:15
گفتم شاید خیلی ها مثل خودم از آهنگ های بازی خوششون اومده باشه، به خاطر همین Soundtrackهای بازی رو براتون می زارم. امیدوارم شما هم لذت ببرید اگه به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارید و نمی تونید آهنگ های بالا رو دانلد کنید، می تونید به جاش بوسیله‌ی آموزش زیر استخراجشون کنید!

بچه ها لینک دانلود اون آهنگی که توی hobo camp یکی با ساز دهنی می زنه رو دارید؟ اون خیلی قشنگ بود. داشت گریم می گرفت!
بعد از استخراج فایل‌های صوتی بوسیله‌ی آموزش موجود در لینک بالا، در بین فایل‌های صوتی استخراج شده، دنبال فایل harmonica.mp3 بگردید.

MobinS
04-06-2011, 19:30
ممنون حامد جون... واقعا عالی بود...
یک جمله یادم شد بگم این بود :
واقعا خیلی خوشحال شدم که این بازی جزء اون سری بازی های آمریکایی نبود. منظورم اون سری بازی هایی که همین طور بی خود از آمریکا خوبی بگه و کشور هایی مثل روسیه و کمونیست و ضد آمریکا رو خرابش کنه.
مثلا توی این صحنه ی جنگ جهانی اون سرباز های آمریکایی میومدن می گفتن که ژاپنی ها قاتلن و به آمریکا حمله کردن ، ولی ما بهشون گفتیم :
- می دونید برای چی به ما حمله کردن؟
- برای چی؟
- چون آمریکا به چاه های نفت اونا تجاوز کرده بود..
:11:

Shahroozs2
04-06-2011, 19:53
ممنون حامد جون... واقعا عالی بود...
یک جمله یادم شد بگم این بود :
واقعا خیلی خوشحال شدم که این بازی جزء اون سری بازی های آمریکایی نبود. منظورم اون سری بازی هایی که همین طور بی خود از آمریکا خوبی بگه و کشور هایی مثل روسیه و کمونیست و ضد آمریکا رو خرابش کنه.
مثلا توی این صحنه ی جنگ جهانی اون سرباز های آمریکایی میومدن می گفتن که ژاپنی ها قاتلن و به آمریکا حمله کردن ، ولی ما بهشون گفتیم :
- می دونید برای چی به ما حمله کردن؟
- برای چی؟
- چون آمریکا به چاه های نفت اونا تجاوز کرده بود..
:11:
در ادامه هم میگفت اگه جای دیگه هم چاه نفت داشت به اونجا تجاوز میکردیم.

zadis
05-06-2011, 07:47
تو یک مرحه دیسک دوم گیر کردم . اونجا همه چی درهم ریحته است تعداد زیادی میز صندلی و خلاصه همه چیز هست باید یه چیزی رو پیدا کنیم چیکار باید کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MobinS
05-06-2011, 09:04
تو یک مرحه دیسک دوم گیر کردم . اونجا همه چی درهم ریحته است تعداد زیادی میز صندلی و خلاصه همه چیز هست باید یه چیزی رو پیدا کنیم چیکار باید کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب کدوم پرونده؟ اولش اسمشو می نویسه... اسمشو بگو و دقیقا بگو Location ات کجاست تا بشه کمکت کرد.
درضمن اینم کلی بگم :
وقتی رنک می گیرید یک امتیازی کسب می کنید که می تونید باهاش یا یک جواب سوال رو خط بزنید ، یا همه ی مدارک یک منطقه رو ببینید و یا اگر به لایو وصلید از community بپرسید.
برای این کار باید دکمه ی LB یا L2 استفاده کنید. بعدش بزنید show all clues تا همه ی مدارک دیده بشه. این طوری توی نقشه همه ی مدارک به عکس ذره بین نشون داده میشن. فقط حواستون باشه که بعد از مدتی از بین میرن. پس اول جای همه ی مدارک رو توی ذهنتون بسپرید بعدش شروع کنید به بازدید اونا...

zadis
05-06-2011, 12:26
ممنون اسمشو نمیدونم ولی اون مرحله هست که با سرنگ خود کشی کردن با مورفین ..........یک نفر رو دنبال میکنی و میگیریش
بعد داخل یک اتاق برزگ میشی که همش خرت و پرت توش هست میز صتدلی و خیلی چیزهای دیگه یدونه پله هم هست میری بالا یه دستگاه هست که متونی جابه جا کنی //....................

Layken
05-06-2011, 13:16
ممنون اسمشو نمیدونم ولی اون مرحله هست که با سرنگ خود کشی کردن با مورفین ..........یک نفر رو دنبال میکنی و میگیریش
بعد داخل یک اتاق برزگ میشی که همش خرت و پرت توش هست میز صتدلی و خیلی چیزهای دیگه یدونه پله هم هست میری بالا یه دستگاه هست که متونی جابه جا کنی //....................

تو اون قسمت دقت کن وقتی که میری پشت اون دستگاه که قابلیت جابه جا کردن رو داره درست زیر پاتو توجه کن کمی جلوتر یه چند تا جعبه وجودداره که درست جلوی یک در باز شده قرا ردارند اصلا معلومه که به قصد اونجا گذاشته شدن...امیدوارم تونسته باشم برسونم اونارو برداری یه راه باز میشه که میتونی ری توش.

MobinS
06-06-2011, 14:28
چقدر سری قتل های homicide بازی خواستن شبیه jack the ripper در بیارن!!!! امروز به این نتیجه رسیدم. :دی

resident_evil
06-06-2011, 14:33
چقدر سری قتل های homicide بازی خواستن شبیه jack the ripper در بیارن!!!! امروز به این نتیجه رسیدم. :دی

به داستان Black Dhalia هم خیلی شبیه بود . اونم از اتفاقات جالب تاریخ جنایت میباشد : دی

MobinS
06-06-2011, 14:37
خب بالاخره بازی رو صددرصد کردم. همه ی اچیومنت هاش رو هم درو کردم.
البته خیلی خیلی وقت برد ها. حدود 43 ساعت طول کشید بازی رو صددرصد کنم و اچیو هاشو بگیرم.

کلا بازی شاهکاری بود. نه که الان به این نتیجه رسیده باشم. هم قبل از بازی می گفتم ، هم وقتی تموم کردم و هم الان. ولی نمرش رو همون طور که قبلا یک نقد کوچیکی کرده بودم همون 88 به خاطر باگ های زیاد و پرونده های ساده بدون نیاز به تفکر و درگیری.
فقط یک چیزی رو بگم و اون این که حتما بازی رو صددرصد کنید و اچیو هایشو تموم کنید. واقعا یک چیزایی هست که باید ببینید. قبل از ریلیز بازی می گفتن که دنیای وسیعی داره و از روی لوس آنجلس اصلی ساخته شده ... همه هم از روی نقشه دیدن که واقعا همین طوره. ولی تا وقتی که نبینید گوشه کناراشو اینو درک نمی کنید. واقعا مثلا یک کارخونه اون اندازه ی یک مپ کال آو دیوتی هست. کاملا با جزئیات کامل!! ولی حتی توی بازی از سه تا خیابون کناریش هم رد نمیشی و نگاه هم بهش نمی اندازی!!1 یعنی با بازی کردن شاید 1/200 بازی رو دیده باشید. واقعا بازی وسیعی هست.
از یک لحاظ این بد هم هستش. این بازی با این وسعت فقط باید 21 پرونده توش باشه؟ 100 تا هم کم بود. ولی باز اگه زیادتر میشد پرونده ها بازی کسل کننده میشد. این بازی می تونه 20 تا بازی توش جا بشه ، از اکشن اول شخص گرفته تا ادونچر. اگر بخوان همینو ول کنن واقعا حق خودشون که این همه برای این نقشه ی عظیم زحمت کشیدن رو ضایع می کنن!! یا باید تا سال ها دی ال سی بدن یا بازی های بعدی شونو توی همین مپ بسازن.
ممنون

Mr.Vahid
10-06-2011, 16:23
lتو Rawling’s Bowling Alleyاین جا چه کار باید بکنم اخرین ماموریت هست مثل اینکه باید از یه نفر سوال کنم ولی نیست

Big-Boss
12-06-2011, 15:26
بازی بزرگی هست ولی رغبت نکردم تمومش کنم.بیش از حد نیاز خرج بازی شده که به کار هم نمیاد.
از همون موقع که ریلیز شد گرفتم الان هنوز اواسط دیسک 2 هستم.
اگه اشاره و کلیک بود بیشتر میپسندیدم.

nimas2
12-06-2011, 17:17
ببخشید دوستان ی سوال فوق العاده غیر تخصصی مشه لطف کنین بگین این بازی واسه PC هم میاد یا نه؟ کی؟

aha2012
12-06-2011, 18:03
ببخشید دوستان ی سوال فوق العاده غیر تخصصی مشه لطف کنین بگین این بازی واسه PC هم میاد یا نه؟ کی؟
متاسفانه خیر

Layken
12-06-2011, 18:04

نه نمیاد....فعلا که خبری هم از اومدنش نیست.
در ضمن پست اول همیشه هر لحظه اپدیت میشه برای اطلات این چنینی

mr_khodaei2008
13-06-2011, 16:42
سلام دوستان

من تو ديسك سوم اين بازي اون قسمتي كه ميري تو كتابحونه و با يه نفر صحبت ميكني بعدش يه موقعيت را تو يه تخته نقشه پيدا ميكني و بعد ادمه ميره كنار يه ماشين حساب و انجا بايد چيكار كرد بايد چه عددي را باهم حساب كرد من اينجاش گير افتادم نميتونم رد كنم

لطفا كمك كنيد و راهنمايي

ممنون :10:

MobinS
13-06-2011, 17:38
دفترچتو باز کن ، برو توی clues ، آخرین clue یک عدد هست. فکر کنم 876944 ، البته دقیق یادم نیست ، حالا همون عددی که توی اون قسمت هست رو بزن ، بعدش تقسیم رو بزن ( / ) اونوقت عدد 20000 رو وارد کن... حالا دستت رو ببر راست و اون دستگیره رو بکش تا عدد 20 نشون داده بشه....

P A R S A
14-06-2011, 14:40
دفترچتو باز کن ، برو توی clues ، آخرین clue یک عدد هست. فکر کنم 876944 ، البته دقیق یادم نیست ، حالا همون عددی که توی اون قسمت هست رو بزن ، بعدش تقسیم رو بزن ( / ) اونوقت عدد 20000 رو وارد کن... حالا دستت رو ببر راست و اون دستگیره رو بکش تا عدد 20 نشون داده بشه....

سلام دوستان

من تو ديسك سوم اين بازي اون قسمتي كه ميري تو كتابحونه و با يه نفر صحبت ميكني بعدش يه موقعيت را تو يه تخته نقشه پيدا ميكني و بعد ادمه ميره كنار يه ماشين حساب و انجا بايد چيكار كرد بايد چه عددي را باهم حساب كرد من اينجاش گير افتادم نميتونم رد كنم

لطفا كمك كنيد و راهنمايي

ممنون :10:
دوستان از اسپویلر استفاده بکنن، بد نیست ها!:31: البته با اجازه دوستان ناظر و ادمین و ... تذکر دادیم!:20:

mr_khodaei2008
14-06-2011, 19:00

دوست عزيز كاري كه گفتيد انجام دادم اون عدد 1876988 هست و تقسيم بر 20000 ميكنم ولي 20 در نمياد و اتفاقي نميفته مشكل كجاست حتي بر 2000 و 200 و 20 هم كردم بازم نشد لطفا يكي كمك كنه

MobinS
14-06-2011, 21:10
شما نقشه رو استفاده کردید و با استفاده از مختصات خونه رو پیدا کردین؟ چون اول باید اون کار رو بکنید...
بعدشم زیر نویس رو آن کنید ، خودش می نویسه که چه عددی رو بزنی...
حواست هم باشه که دستگیره رو بکشی ....

ALt3rnA
16-06-2011, 00:35
تازه این بازی رو شروع کردم
یعنی چهره پردازی اینجوری تو عمرم ندیده بودم واقعا ! :o
خیلی جوش قشنگه
عاشقش شدم

S0R3N4
16-06-2011, 05:20
بچه ها
بازی فکریه؟؟
با توجه به داستان نیازمند مسلط بودن به زبان انگلیسه؟؟

ALt3rnA
16-06-2011, 08:04
بچه ها
بازی فکریه؟؟
آره زبانت باید خوب باشه
اصلا تمام لذتش به اینه که خودت پرونده ها رو حل کنی

arash-king
16-06-2011, 13:58
معلومه بازیه شاخیه.راک استار عالیه

MobinS
16-06-2011, 15:16
بچه ها
بازی فکریه؟؟

بازیش فکری هم هست نیاز به انگلیسی هم داره... ولی این چیزیه که همه می گن... درصورتی که هیچ کدوم نیاز نداره...
جاهای فکریش اگه یکم دیر جواب بدی خودش حل می کنه... دیالوگ ها هم اگه درست یا دروغ بودنشو اشتباه بزنی بالاخره بازی ادامه پیدا می کنه... مثلا اگه خوب سوال جواب و کنی و بر انگلیسی مسلط باشی همون جا مکان مورد نظرتو پیدا می کنی... اگه ملسط نباشی و اشتباه بزنی ، می گیری تعقیبش می کنی و به اون جا می رسی... یعنی کسی که IQ 70 داشته باشه و انگلیسیش هم 0 باشه می تونه بازیو انجام بده!!!

mehdi30nema
16-06-2011, 21:38
بچه ها راستش من اصلا نفهمیدم تو این بازی باید چی کار کرد .
همون اول بازی گیر کردم ، یعنی زیاد کلنجار نرفتم ، تا گیر کردم از خیر بازی گذشتم .
همون نیم ساعت اول بازی اونجا که یه جسد کنار مغازه کفش فروشی افتاده , بعد از اینکه جسد رو بررسی کردیم و با زن فروشنده هم صحبت کردیم باید چی کار کرد ؟

Layken
16-06-2011, 21:58
بچه ها راستش من اصلا نفهمیدم تو این بازی باید چی کار کرد .
همون اول بازی گیر کردم ، یعنی زیاد کلنجار نرفتم ، تا گیر کردم از خیر بازی گذشتم .
همون نیم ساعت اول بازی اونجا که یه جسد کنار مغازه کفش فروشی افتاده , بعد از اینکه جسد رو بررسی کردیم و با زن فروشنده هم صحبت کردیم باید چی کار کرد ؟

پس یه چیزی بگم همیشه بعد از جستجویی که انجام دادی یه موزیک با تن اروم میزنه ....حالا چطوری الان تو همون جسدی که جلوی مغازه هستش رو بررسی میکنی همه داخل مغازه رو هم بررسی میکنی
راهنماییت میکنم...:
داخل مغازه چیز به درد بخوری نیست اما میبینی که روی چند مورد از جمله دفترچه و کفش که میری دسته ویبره میزنه با این که چیزی نیست که به عنوان مدرک ازش استفاده کنی برا همین ممکنه در برخی از مراحل خیلی ایتمها مونده اما هر موقع که اون صدای رینگ مانند رو شنیدی بدون که موارد مهم قابل دونستن رو جستجو کرده و داریشون و نیازی به جستجو نیست
یه چیزی هم که به ذهنم میرسه ممکنه نرفته باشی سراغ سطل اشغال ..؟ چون داخل اون سطله یه اسلحه هستش در کل اون موزیک بسیار مهم هستش. رهنمایی دقیق هست
حالا بعد از بررسی جسد و نوشتن نکات مهم در دفترچه وقتی سوار ماشین بشی اتوماتیک دفترچرو باز میکنه و باید روی محل و لوکیشن مورد نظر علامت بزی تا روی نقشه نشون بده برات میری به همون مغازه اسلحه فروشی و مارک سال یاخت و این موراد رو میپرسه و مهمتر این که چه کسی در چه ساعتی خریده این اسلحرو که میتونی ادرسشو پیدا کنی و الی اخر....

ALt3rnA
16-06-2011, 22:15
بازیش فکری هم هست نیاز به انگلیسی هم داره... ولی این چیزیه که همه می گن... درصورتی که هیچ کدوم نیاز نداره...
جاهای فکریش اگه یکم دیر جواب بدی خودش حل می کنه... دیالوگ ها هم اگه درست یا دروغ بودنشو اشتباه بزنی بالاخره بازی ادامه پیدا می کنه... مثلا اگه خوب سوال جواب و کنی و بر انگلیسی مسلط باشی همون جا مکان مورد نظرتو پیدا می کنی... اگه ملسط نباشی و اشتباه بزنی ، می گیری تعقیبش می کنی و به اون جا می رسی... یعنی کسی که IQ 70 داشته باشه و انگلیسیش هم 0 باشه می تونه بازیو انجام بده!!!
میخواد بازی کنه ! نه اینکه بازی رو تموم کنه !
اگه کسی بازی رو فقط میخواد تموم کنه این بازی که هیچی هر بازی faq هاش ریخته !
برای اینکه ازین بازی لذت ببرید باید انگلیسیتون خوب باشه وگرنه اصلا نمیفهمید چی به چیه و قاتل چرا فلانی شد . فقط میفهمید یه نفر باید دستگیر شه و بعد از یه مدت سری براتون یکنواخت میشه .
وگرنه لیست تمام سوال و جوابای بازجویی هست تو اینترنت اگه زبانتون خوب نیست برید همه رو ازونجا جواب بدید

MobinS
16-06-2011, 23:36
خب اون که جدا هست مسئلش... اون طوری خب alan wake هم میشه بدون انگلیسی دونستن بازی کرد. ولی خب ندونستن داستان اصلا اون کیف و حال اصلی رو نداره...
بیشتر بازی هارو میشه بازی کرد... ولی فهمیدن داستان یک معقوله جداست..

ALt3rnA
16-06-2011, 23:59
خب اون که جدا هست مسئلش... اون طوری خب alan wake هم میشه بدون انگلیسی دونستن بازی کرد. ولی خب ندونستن داستان اصلا اون کیف و حال اصلی رو نداره...
بیشتر بازی هارو میشه بازی کرد... ولی فهمیدن داستان یک معقوله جداست..
کسی که داستان بازی رو نمیدونه و نمیفهمه هدف بازی چیه بازی نمیکنه ... وقتشو تلف میکنه
وگرنه تمام بازی های دنیا رو میشه بدون دونستن ذره ای زبان تموم کرد

s.j-rez
17-06-2011, 09:25
این بازی خیلی عالی بود بازی که فکر آدم رو در قالب یک افسر به کار می انداخت

tommy vercetti
19-06-2011, 15:20
سلام دوباره به دوستان(فکر کنم آخرین پستم مال 1 سال پیشه.)
می بخشید سئوالی داشتم:
ایا روش کلی برای بازجویی وجود داره؟
بازجویی بازی رو برام عذاب آور کرده!
نمی دونم چرا با وجود این که معنی حرف هاشون رو می فهمم و می دونم چه سرنخ هایی دارم، کدوم یک از اون سه تا رو انتخاب کنم. خیلی مردد می شم.
شرمنده سئوالم نابود بود. (به بزرگی خودتون ببخشید.)

Layken
19-06-2011, 16:38
سلام دوباره به دوستان(فکر کنم آخرین پستم مال 1 سال پیشه.)
می بخشید سئوالی داشتم:
ایا روش کلی برای بازجویی وجود داره؟
بازجویی بازی رو برام عذاب آور کرده!
نمی دونم چرا با وجود این که معنی حرف هاشون رو می فهمم و می دونم چه سرنخ هایی دارم، کدوم یک از اون سه تا رو انتخاب کنم. خیلی مردد می شم.
شرمنده سئوالم نابود بود. (به بزرگی خودتون ببخشید.)

دوست عزیز اینجا جم شدیم که مشکلات هم رسیدگی کنیم چرا این همه شرمندگی.:46:

خب شما که خوب میفهمدی چی میگن مشکلی نباید داشته باشی...یا از کسی که بازجویی میکنی میترسی:31:یا می خوای کلا همه موارد رو درست تیک بزنی اول که دل و بزن به دریا دوم محیط جرم رو خوب بگرد اگه درست بگردی و دقت کنی حتما موقع بازجویی و سوال کردن هم بدون هیچ تردیدی انتخابتو خواهی کرد.
مثلا یکی میگه نه من قصد نداشتم برم سینما در صورتی که تو بلیظ سینما رو داری و میدونی خریده بود زود بکوب رو سرش ...یا یکی میگه من نمیدونم مورفین چیه و از کجا پیدا شده زود صندوق پره مورفینشو بکوب رو سرش ..کمی فقط ترس میاره اونو خودم هم داشتم

MobinS
19-06-2011, 16:47
منظورتون از روش کلی چیه؟ موقع بازجویی باید کاملا تمرکز داشته باشید... البته فکر نکنید که شما نمی تونید همه ی سوال هارو جواب بدید... دیگه قوی ترین افراد همچند سوال رو اشتباه جواب میدن...

Layken
19-06-2011, 20:38
خب نقل و قول های فوق و بحثشون زیاد جالب نیستن ادامه پیدا نمیکنن.
مرسی

SAMCRO
20-06-2011, 00:12
بازی خیلی قشنگیه ! :دي
چند وقت بازی نکردم حدود 2 هفته فک کنم شد...( اخه کلا زیاد بازی نمی کنم )
امروز بالاخره دیوی دی 2 ش رو تموم کردم. ...
اقا شما با کودوم ماشین اون سرعتی که توی اچیومنتاس رفتین ؟ اگه بگین ممنون می شم ...

gap
20-06-2011, 09:34
اقا شما با کودوم ماشین اون سرعتی که توی اچیومنتاس رفتین ؟ اگه بگین ممنون می شم ...
من با یکی از secret های بازی رفتم...البته خودم بیشترین رکورد سرعتم با ماشین پلیسی که تو Vice بهت میدن هستش....یه بزرگراه پیدا کن و برو....اونقدر هم زیاد نیست سرعتش...
+
پس از وصل شدن به لایو بعد از 1 ماه تاخیر و اومدن Lt 1.9:دی،سریعا رفتم Rockstar pass رو خریدم...800 پوینت،حدود 16 دلار....2 تا از پرونده هایی که منتشر شده free میشه (یکی واسه Traffic ،اون یکی هم Vice)...حجماشون هم 240-400 مگ بود به ترتیب....و 2 تا dlc یا پرونده ای که بعدا عرضه میشه هم Free شد...+ همه لباس های بازی....
واقعا پیشنهاد میکنم این DLC ها رو از دست ندید...خیلی زیباست این 2 تا پرونده...البته Rockstar معمولا DLC ها رو روی Disk هم عرضه میکرد....

MobinS
20-06-2011, 12:10

با ماشین پلیس هم میشه... LS رو فشار بده ، بعدش برو توی یکی از بزرگراه ها ، راحت اچیومنت رو می گیری.... من فکر کنم 30 ثانیه هم با این سرعت بودم...

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

امیر یعنی تو اینو خریدی دیگه تا آخر هرچی دی ال سی بیاد مفت؟

tommy vercetti
20-06-2011, 13:40
البته مدت زمان 10 ثانیه هم کافیه

برای مرحله THE QUARTER MOON KILLERS مجبور شدم 29 تا land mark :31: رو پیدا کنم

ali00128
20-06-2011, 13:49
vaghean alie

Hamid Hamid
21-06-2011, 07:45
هي ميگم چهره ي اين كاراگاهه شبيه كي هستا ... نگو شبيه Robert Duvall تو فيلم پدرخوانده هستش :

متاسفانه عكسش با كلاه قيلتر بود ... اما با كلاهش تو اين فليم انگار خود خود كاراگاهس ...خودتون يه سرچي كنيد با كلاهش رو ببينيد.

tommy vercetti
21-06-2011, 10:59
هي ميگم چهره ي اين كاراگاهه شبيه كي هستا ... نگو شبيه Robert Duvall تو فيلم پدرخوانده هستش :

متاسفانه عكسش با كلاه قيلتر بود ... اما با كلاهش تو اين فليم انگار خود خود كاراگاهس ...خودتون يه سرچي كنيد با كلاهش رو ببينيد.

منظورتون coleـه ؟

دوستان یه سئوال در مورد داستان بازی هم داشتم:
تو مرحله ی بوکسور، ما کلا برای چی دنبال اون می افتیم؟
راستش از موقعی که دیسک 3 می ذارم، بازی یه دفعه شروع شد و انگیزه ی ما از دنبال کردن اون مشخص نشد.

ممنون.:8:

Hamid Hamid
21-06-2011, 11:34
منظورتون coleـه ؟

من چون كنكور دارم نرفتم سراغش ... اما تريلراش رو ديدم چند بار ... نميدونم اسم شخصيت اصلي بازي چيه ... منظورم همونه.

منم دقيقا از 11 تير بازي رو شروع ميكنم ... بعد كنكور : دي

tommy vercetti
21-06-2011, 11:52
من چون كنكور دارم نرفتم سراغش ... اما تريلراش رو ديدم چند بار ... نميدونم اسم شخصيت اصلي بازي چيه ... منظورم همونه.

منم دقيقا از 11 تير بازي رو شروع ميكنم ... بعد كنكور : دي

دوستان بهتره به این عکس یه نگاه بندازید:

این فرد کل می باشد.
گفتم فقط شاید براتون جالب باشه بدونید دقیقا چه کسیه؟:5:

MobinS
21-06-2011, 14:40
اینو که می دونستیم بابا...
خب اون بوکسور وقتی برنده شد یدفعه ای بدو بدو در رفت... برای همین رفتیم دنبالش دیگه... با پول مردم داشت در میرفت....
بدبخت آرون چند سال بخاطر این بازی هیچ فیلمی بازی نکرده...

tommy vercetti
21-06-2011, 16:20
اینو که می دونستیم بابا...
بدبخت آرون چند سال بخاطر این بازی هیچ فیلمی بازی نکرده...
واقعا؟ چرا؟

MobinS
21-06-2011, 18:02
چون این یک تجربه ی جدید بود... بازیگر ها توی ویدئو گیم ها ظاهر میشدند قدیم ، ولی به عنوان صداگذار یا ضبط یک گسچر .
ولی خب کاملا توی این ویدئو گیم طرف باید بازی می کرد.... مثل یک فیلم...

s.j-rez
22-06-2011, 10:49
دوستان راهنمای قدم به قدم این بازی در این لینک

بازی سنتر هست

SAMCRO
22-06-2011, 12:09
چون این یک تجربه ی جدید بود... بازیگر ها توی ویدئو گیم ها ظاهر میشدند قدیم ، ولی به عنوان صداگذار یا ضبط یک گسچر .
ولی خب کاملا توی این ویدئو گیم طرف باید بازی می کرد.... مثل یک فیلم...
البته فک کنم بهشون یه سری وسایل هم وصل کردن که این قدر دقیقه حرکاتشون !
که این کار سخت تر می شه براشون از فیلم بازی کردن ....

راستی من می خوام سریال Mad Men رو شروع کنم به دین که همین آرون هم توشه ! فقط به خاطر همین آرون .. :دي

vegas
23-06-2011, 18:45
این بازی هم برای PC برای پاییز امسال تایید شد .
از 3D پشتیبانی میکنه و همچنین گرافیک بازی نسبت به نسخه کنسولی بهتر شده ...
منبع :

Yi Yi
23-06-2011, 19:30
ای کاش به جاش، RDR رو پورت می کرد.
RDR تجربه ی لذت بخش تریه.

halflife g
23-06-2011, 19:47

علت اینکه چرا اینو پورت کردن اونو پورت نکردن نا مشخصه..........میشه احتمال داد چون این بازی سبک خاصی داره و فروشش در حد و اندازه های RDR نبود واسه همین برای جبران کسری سود واسه pc پورت کردن..... .

البته یه مساله دیگه هم هس اونم اینکه فکر کنم صاحب ip این بازی خود سازنده بازی یعنی "تیم باندری" باشه که خوب حتما اینجوری صلاح دونسته.......... .

ولی جدا از این مسایل تبریک میگم تایید شدن این بازی رو واسه pc دوستان.....جدا از اینکه بازی در چه سطحیه ...جزو معدود بازیهایی هستش که همه باید تجربه کنن و چه بهتر که دوستان بیشتری تجربش کنن:11:
.
.
.

amir2011
23-06-2011, 21:20
دوست عزيز كاري كه گفتيد انجام دادم اون عدد 1876988 هست و تقسيم بر 20000 ميكنم ولي 20 در نمياد و اتفاقي نميفته مشكل كجاست حتي بر 2000 و 200 و 20 هم كردم بازم نشد لطفا يكي كمك كنه

مشکل منم دقیقا همینه
لطفا کمکم کنید !!! :41:

Big-Boss
23-06-2011, 21:27
البته فک کنم بهشون یه سری وسایل هم وصل کردن که این قدر دقیقه حرکاتشون !
که این کار سخت تر می شه براشون از فیلم بازی کردن ....

راستی من می خوام سریال Mad Men رو شروع کنم به دین که همین آرون هم توشه ! فقط به خاطر همین آرون .. :دي

سختی کار اینجاست که حرکات صورت جداگانه ضبط شده،بدون تحرک بدن باید حالت صورت رو حفظ کنن.
نقش پررنگی در سریال نداره.

RDR بازی بزرگی هست کار اوریجینال راک استاره،اوجش در تجربه کنسولیش هست.

علت اینکه چرا اینو پورت کردن اونو پورت نکردن نا مشخصه..........میشه احتمال داد چون این بازی سبک خاصی داره و فروشش در حد و اندازه های RDR نبود واسه همین برای جبران کسری سود واسه pc پورت کردن..... .

البته یه مساله دیگه هم هس اونم اینکه فکر کنم صاحب ip این بازی خود سازنده بازی یعنی "تیم باندری" باشه که خوب حتما اینجوری صلاح دونسته.......... .

ولی جدا از این مسایل تبریک میگم تایید شدن این بازی رو واسه pc دوستان.....جدا از اینکه بازی در چه سطحیه ...جزو معدود بازیهایی هستش که همه باید تجربه کنن و چه بهتر که دوستان بیشتری تجربش کنن:11:
.
.
.

این بازی اصلا سبکش با PC خوب جور میشه،مخصوصا اگه اشاره کلیک بشه!!
من چند بار خواستم بازی کنم بقدری روالش کسل کننده هست تا دیسک دوم بیشتر پیش نرفتم.
این بازیها موس میخواد و محیط ثابت که پکسل پیکسل بگردی ایتم پیدا کنی.
CSI خیلی نسبت به این سر بود.

Yi Yi
23-06-2011, 22:17
RDR بازی بزرگی هست کار اوریجینال راک استاره،اوجش در تجربه کنسولیش هست.
"اوجش" چی هست حالا ؟ که اگه بیاد رو pc ، از این "اوج" به زیر کشیده میشه!
گرافیک بالاتر؟ امکان عکس و فیلم گرفتن؟ moding ؟ هدف گیری دقیق تر ؟ فریم بالاتر ؟ مولتی پلیر پرتعدادتر؟

779
23-06-2011, 22:51
گرافیک بالاتر؟ امکان عکس و فیلم گرفتن؟ moding ؟ هدف گیری دقیق تر ؟ فریم بالاتر ؟ مولتی پلیر پرتعدادتر؟

اوجش اینکه به خاطره این بازی فروش کنسول ها سر به فلک کشید...

Big-Boss
23-06-2011, 22:58

فن سرسخت کنسول نیستم هر پلتفرمی یه سری قابلیت ها داره.
خیلی از بهترین بازی های که بازی کردم با pc بوده است،بازی های استراتژیک ماجراجویی بازیهای کوچک فلش که ساعت ها سرگرم میشه آدم.
همونجوری که وقتی یه استراتژیک روی کنسول میاد استقبال نمیکنم،یه بازی فایتینگ هم رو pc ترجیح نمیدم.
پاتاپان 90% جذابیتش مربوط به متناسب بودن با سخت افزاره مربوطه ش PSPـه.
بازی های بزرگی مثل RDR مخصوص کنسول ساخته شده اکثر مواقع اگر هم واسه pc عرضه بشه چیزی بیش از یه پورت بی کیفیت نیست.

قضیه خیلی ساده و قابل فهم هست. :11:

Yi Yi
23-06-2011, 23:29
بازی های بزرگی مثل RDR مخصوص کنسول ساخته شده اکثر مواقع اگر هم واسه pc عرضه بشه چیزی بیش از یه پورت بی کیفیت نیست.اجازه بدید اول عرضه بشه، بعد در مورد بی کیفیت بودن یا نبودن پورتش نظر بدیم.
این آمار من دراوردی هم که قابل بحث نیست. چون من دراوردیه!!
نتیجه گیری: RDR مخصوص کنسوله. چون بازی بزرگیه. اون قدر بزرگ که تو PC جا نمی شه!

با پوزش از اینکه بحث تایپیک رو این وقت شب منحرف کردم!

Erfan.
23-06-2011, 23:39
این چند روزه چه قدر پر بار بود برای PC گیمر ها... اون از DX11 Crysis 2 ... این از L.A Noire ! واقعا خوشحال شدم... یکی از گیم هایی هست که واقعا دوست داشتم تجربش کنم... و واقعا عالیه که برای PC هم میاد!

موفق باشید.

havas_1980
23-06-2011, 23:49
البته یه مساله دیگه هم هس اونم اینکه فکر کنم صاحب ip این بازی خود سازنده بازی یعنی "تیم باندری" باشه که خوب حتما اینجوری صلاح دونسته.......... .جالبه پورت بازی بر عهده Rockstar Leeds هست که تا به حال برای پی سی هیچ کاری انجام نداده.
خدا کنه نتیجه کار مثل پورت Grand Theft Auto IV نشه.

skull_avatar
24-06-2011, 07:43
من homicide رو تموم کردم نمی دونم از کجا ولی کل ماجراش انگار قبلا توی یه فیلمی جایی دیده بودم،کلا بازی خیلی زود واسم بی مزه شده...

توی اون سریال نقش خیلی کمرنگی داره ،حداقل دو فصل اولشو که من دیدم.

aha2012
24-06-2011, 15:15
سلام یه همه
3 روز اینتزنتم قطعه الانم ازیه جای دیگه وصل شدم
واقعا یازی داره برای pc میاد؟
خیلی خوشحال شدم

mohammadaliarmin
24-06-2011, 16:39
سلام یه همه
خیلی خوشحال شدم
بله:8: خود سایت راکستار هم گفته
به امید روزی که RDR هم برا
پی سی بیاد:41:

vegas
24-06-2011, 19:30
سلام یه همه
خیلی خوشحال شدم
باورش سخته ؟:31:

SAMCRO
24-06-2011, 19:44
خوب بالاخره تمومش کردم :(
کاش ادامه داشت ! خیلی سریع تموم شدش ! من که از تک تک لحظات بازی لذت بردم !

3Dmajid
24-06-2011, 20:05
وای چه خبر خوشحال کننده ای بود وقتی فهمیدم واسه پی سی هم میاد ...
قربون راک استار برم :40::46::11:

halflife g
24-06-2011, 20:28
بازی از زمان عرضه تا حالا حدود 4 میلیون نسخه فروش داشته که آمار قابل توجهی هستش....... .که البته حدود 900 هزار تاش مربوط به us بوده.... .

منبع:

.
.

vegas
24-06-2011, 20:40
بازی از زمان عرضه تا حالا حدود 4 میلیون نسخه فروش داشته که آمار قابل توجهی هستش....... .که البته حدود 900 هزار تاش مربوط به us بوده.... .

منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
.
البته 4 میلیون نسخه فروش نداشته 4 میلیون نسخه به فروشگاه ها و ... ارسال شده ...:46:

halflife g
24-06-2011, 20:49
البته 4 میلیون نسخه فروش نداشته 4 میلیون نسخه به فروشگاه ها و ... ارسال شده ...:46:

این یه رسم بسیار قدیمی تو صنعت هس که مقدار ship کرده رو همون مقدار فروش در نظر می گیرن... .واسه میزان فروش کنسول یا کینکت وفلان هم همین کارو می کنن..... .

تو صتعت و تجارت هم همینطور هستش........... .اون تعدادی که از انبار خارج میشه و میره تو قفسه فروشگاه واسه اون بنگاه تولیدی اون میزان خروج از انبار همون فروش هستش......... .

مثه اینکه :

ایران خودرو روزانه 100 تا ماشین تولید می کنه همش که فروش نمیره اکثرش میره تو نمایندگی یا بنگاه و 10 روز دیگه فروش میره.....ولی ایران خودرو اون 100 تا رو به عنوان فروش روزانه مد نظر می گیره(حالا در سر رسید ماهانه خودش اگه برگشتی باشه ازش کسر می کنه)

+

البته این به این معنی نیس که ship با sold هم معنی هستن.......بله فرق دارن ولی تقریبا اون مقدار ارسال به فروشگاهها تقریبا مقدار فروش هس(چون اون مقدار اونقدر در فروشگاه خواهد موند که فروخته بشه و چون این شرکتها هم میدونن حدود چقدر باید ship کنن در نتیجه در مدت محدود و معینی فروش میره)

.
.
.

sam_sali
27-06-2011, 00:35
آقا یکی منو بزنه ببینم خوابم یا نه!
خودمو الان میکشم از خوشحالی!!!!

siavashjal
27-06-2011, 09:54
من تازه شروع کردم بازی رو فعلا تو همون پرونده اول خرابکاری کردم اساسی. تقریبا همه گزینه ها رو incorrect زدم!!!!!!!!!!!!!!!!

MOHAMMAD2010
27-06-2011, 12:19
کی برای pc میاد ؟

hoomi_gta
27-06-2011, 13:07
کی برای pc میاد ؟
پاییز میاد

matrix_3s
27-06-2011, 15:44
اگه مثله gta هست نیاد بهتره .............باید داسش یه ابررایانه خرید.

milad_takjoo
27-06-2011, 19:30
الهی دارینوس فارسیش کنه..اونطوری خیلی حال میده...

devilboys
27-06-2011, 20:11
پاییزه یعنی تو چه ماه های میلادی؟

Abolfazl3007
27-06-2011, 20:54
دقیقا معلوم نیست همون پایز - احتمالا بیشتر هم تاخیر میخوره - ولی میاد

فقط pc رو عشقه !

resident_evil
27-06-2011, 21:15
الهی دارینوس فارسیش کنه..اونطوری خیلی حال میده...

اون موقع که کلا بازی سیاه میشه !

Alex Fera
28-06-2011, 12:18
اون موقع که کلا بازی سیاه میشه !

حتما به تن مقتولا هم لباس میپوشونن..........
:31::31::31:

رضا جنگنده
28-06-2011, 18:05
سلام
بازی خیلی قشنگه ولی رانندگی با ماشینش افتضاحه.
اگه مثل جی تی ای بودبهتر بود.

spiky
29-06-2011, 11:20
سلام دوستان تاریخ دقیق انتشار بازی برای PC معلوم نیست؟

Alex Fera
29-06-2011, 14:18
خیر معلوم نیست ولی احتمالا توی ماه نوامبر میلادی عرضه میشه............

spiky
29-06-2011, 15:42
خیر معلوم نیست ولی احتمالا توی ماه نوامبر میلادی عرضه میشه............
مرسی نمیدونم چرا دکمه تشکر این فروم نداره

vegas
29-06-2011, 22:15
مرسی نمیدونم چرا دکمه تشکر این فروم نداره
دکمه تشکر داره ولی پست های شما به اون اندازه نرسیده که بتونید تشکر کنید ...:31:

Iman-Emperatour
01-07-2011, 00:52

آقا این جواب ماشین حساب ما چییییییییییییی شد؟؟؟؟!!!!!! :29::41:

CAPITAN MAC
01-07-2011, 10:37
آقا این جواب ماشین حساب ما چییییییییییییی شد؟؟؟؟!!!!!! :29::41:

عدد 1876988 را تقسیم بر 90000 کن که جوابش میشود 20

MobinS
01-07-2011, 18:16
آونجای بازی خیلی سخته؟ خودش هر 10 ثانیه یک بار عددهارو می گه... فقط باید وارد کنید...

pouya_1631
02-07-2011, 14:36
وای من منتظرم پی سی بیاد چون کامپیوتر من می پکونه

2lombe
03-07-2011, 14:38
دوستان من اونجایی گیر کردم که باید بریم بالای لامپ که زنجیر ها پاره میشه هر کار کردم نشد لطفا راهنمایی کیند

2lombe
03-07-2011, 17:33
این قسمت بازی را چکار کنم :

MobinS
03-07-2011, 19:17
خودتو تاب بده... درست مثل از این تاب هایی که توی پارک ها سوارشون میشن بچه ها... خودتو تاب بده به سمت عقب مایل به چپ... بعدش خودش می پره....
( یعنی برو عقب ، بعدش جلو ، عقب ، جلو ، عقب ، جلو ، بعدش می پره خودش...)

p3yman_xl
04-07-2011, 07:43
من تازه بازی رو شروع کردم و از قبل میدونستم با چه شاهکاری روبرو میشم..
بازی همونطور که فکرشو میکردم فوق العاده است. لذت جمع آوری مدارک و صحبت با مظنونین قابل وصف نیست. من هنوز اواسط دیسک اول هستم و میخوام بازی رو 100 درصد کنم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدنم چرا همه از رانندگی این بازی شاکی بودن؛ در صورتیکه به نظر من مشکل خاصی نداره و میشه باهاش کنار اومد. من تا حالا با مساله pop up هم روبرو نشدم و همه چیز تا اینجا نرم و روون اجرا شده.

MobinS
04-07-2011, 11:20
رانندگیش بد نیست... تو دست میاد... ولی فیزیکش خوب نیست... می بینید چقدر راحت ماشین ها می پیچن؟ اصلا اینش جالب نیست... ولی برای پیچ زدن باید استیک هارو یکم تکون بدی....
افکت فریم نداره ولی تا جایی که بخوای بازی Freeze میشه... حتی اگه نصب کرده باشی... ( بدون نصب که من آخراش برگشتم دیسک های قبلی تا ببینم چی شده داشتم می مردم... هر loading اش 2 دقیقه طول می کشید... )

Abolfazl3007
04-07-2011, 11:31
دوستان یه تریلر CG درست حسابی از این بازی نیست ؟

A.N.A.P
04-07-2011, 13:14
آقا چقدر زود رفت دیسک دوم !:31:

amin 2010
04-07-2011, 16:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GWGNivnn-cR0UKPiGzR&t=1

ROCKSTAR برای همه ما اشناست ، کمپانی که GTA و RED DEAD رو ساخته .
اخرین بازی این کمپانی L.A NOIRE هستش که بصورت اجمالی نگاهی بهش میندازیم .

سازنده: Team Bondi

ناشر: Rockstar Games

پلتفورم: XBOX 360 ، PS3 ،PC

سبک و گیم پلی : بازیی که همه اون رو دوست ندارن !!
ریسک، ریسک و باز هم ریسک !! تنها کلمه ای که می توان برای عملی که Team Bondiو Rockstar برای بازی جدیدشان انجام دادن ازش استفاده کرد همینه !! ریسک

سبکی که تا بحال ندیده بودیم ، تلفیقی از CSI با دنیای open world بازی GTA !!!
مهم ترین چیزی که درباره گیم پلی و بطور کلی سبک بازی میشه گفت اینه که بازی سبک خاصی نداره ! نمیشه اونو در بازه خاصی گنجوند و شاید بشه گفت سبک بازی تلفیقی از پلتفرمر ، اکشن ، ادونچر و مایه هایی از بازی های جنایی !!!هستش .
گیم پلی بازی تلفیقی از پیدا کردن اثار جرم و جنایت در صحنه جنایت به سبک CSI، تعیقیب و گریز پیاده یا سوار بر ماشین که شاید بشه گفت مخصوص خود این بازی هستش ، تیراندازی و مشت زنی به سبکGTA و RED DEAD REDEMPTION و در اخر صحنه های بعضا جذاب بازجویی ها که باز هم مخصوص خود این بازی هستش .هر بخشو به طور خلاصه مورد بررسی قرار میدیم .

نباید چیزی از قلم بیفته :

دلیل اصلی این که سبکه بازی رو ریسکی خوندم همین بخشه . Rockstar ناشر بازی هستش و این شرکت برای همه با سریGTA معروفه ، اما این بازی شاید یه جور انقلاب برای Rockstar باشه. سبک بازی دیگه برای دوست داران GTA اشنا نیست !!! شما نمیتونید با زدن چند تا رمز جون و تفنگو پول بازی رو به اتمام برسونید ، باید در محیط بگردید ، به محیط نگاه کنید و مدارک مورد نیازتون رو مثله یه کاراگاه حرفه ای جمع کنید .حتی غفلت از یه مدرک کوچیک هم میتونه مسیر بازی رو تغییر بده !
Team Bondiخودش دونسته شاید بازی برای بعضی ها که حوصله گشتن وجب به وجب محیطو ندارن خسته کننده باشه پس دو تا راه در رو براشون قرار داده ! اولی فراز و نشیب موسیقی هستش که وقتی نزدیک مدرکی میرین موسیقی ضرب اهنگ تند تری میگیره تا به شما بفهمونه هنوز چیزی رو از قلم انداختین . راهه دیگه هم همون ویبره دسته هستش . اگه به مدرک به اندازه کافی نزدیک بشید دسته به لرزه در میاد که باعث میشه باز هم گشتن محیط برای شما اسونتر بشه . البته Hardcore گیمر ها میتونن این بخش رو از تنظیمات بازی حذف کنن. اینجوری شما به عنوان یک کاراگاه واقعی محک خواهید خورد !

گاهی در میسر جستجو ها باید کمی هم فضولی کنید !!!

L.A.P.D !!! Drop your gun :

این بخش بازی جذابیت بسیاری داره !! بخصوص تعقیب هایی که با ماشین انجام میگیرن بسیار هیجان انگیزن . شما باید تا حد امکان ماشینتونو به مجرم نزدیک کنید تا همکارتون با چند شلیک دقیق به لاستیک ماشین ، باعث چپ کردن ماشین فراری بشه !!!
البته مشکل این بخش بخصوص در بخش های انتهایی زیاد بودنشه ! از طرفی در بخش ابتدایی بازی این بخش بسیار کم هستش و زیاد به چشم نمیاد .اما تنوع بخش تعقیب و گریز بازی بسیار زیاده ، بطوری که شما حتی باید یک قطار شهری رو هم از مسیر منحرف کنید !!!
در تعقیب های پیاده شما دو راه دارید یا در مواقعی که تفنگ در دست دارید با شلیک هوایی مجرم رو به تسلیم شدن وادارید یا به سبک Assassin`s creed به مجرم نزدیک شده و با پرشی بلند از حرکت بازداریدش . درکل این بخش بازی هیجان های خاص خودشو داره که باعث میشه بازی در چند ساعت اولیه( حداقل !!) برای کسی خسته کننده نشه !

L.A.P.D !!! drop your gun

ریشه های اصلی راک استار :

خوب این بخش برای همه اشنا هستش ! تیر اندازی بازی دقیقا همونی هست که در GTA و RED DEADدیدیم . با LT نشونه میگیریم وبعدش با RT به راحتی مجرم ها رو از پا در میاریم .
این بخش بازی همون چیزی هست که طرفداران راک استار قبل از عرضه بازی دوست داشتند بیشتر در بازی ببینند اما در بازی فعلی ، بخش های تیراندازی بسیار محدود هستش . بجز قسمت پایانی بازی ، تیراندازی بیشتر در ماموریت های جانبی موجوده و بیشتر اوقات در خط اصلی بازی شما در جست و جوی مدارک هستید . در کل بشخصه از بودن بیشتر تیراندازی در بازی استقبال می کردم !!

Sorry !! I made a mistake :

مهم ترین بخشی که باعث منحصر بفرد شدن بازی شده این بخش هستش . شما باید با استفاده از مدارکی که در محل جرم جمع کردید به جنگ مجرم برید ! البته میتونید از چهره ی مجرمین هم در تشخیص صحت صحبت هاشون بهره ببرید .
خوب این بخش بازی در اوایل کار بسیار جالبه ، در پرونده ای که باید در مورد همرزم خودتون تصمیم بگیرید به اوج میرسه و بعد از اون هم در سراشیبی تکرار ، افول می کنه !!!
مشکل اصلی این بخش اینه که بعد از مدتی چهره ها بسیار تابلو میشن !!! برای مثال چهره کسی که راست میگه کاملا قابل تمییز دادن از کسی هستش که داره دروغ میگه ! از طرفی اینقدر این روند در تمام پرونده های بازی تکرار میشه که از اواسط بازی شما هر بار که باید از کسی اعتراف بگیرید به راک استار و اجداد سازنده بازی بد وبیراه خواهید گفت !!

جمع بندی :

بخش گیم پلی بازی بسیار نواورانه هستش و بدون شک در بازی های بعدی این سبک جدید بهتر هم خواهد شد . همون طور که در ابتدا هم گفتم بازی هر کسی رو نمیتونه راضی کنه ، برخلاف تجربه های قبلی این شرکت که همگی عامه پسند بودند ، این بازی بیشتر طرفداران باحوصله و صبور بازی های هم سبک CSI رو راضی خواهد که این موضوع باعث میشه ریسک Rockstar کمی تا قسمتی ناموفق عمل کرده باشه !

گرافیک : چهره هایی که از واقعیت واقعی ترند !!!

خوب بخش گرافیک بازی رو به دو بخش تقسیم می کنم ،1) محیط بازی و کاراکتر ها 2) چهره کاراکتر ها !!

محیط بازی و کاراکتر ها :

بازی در سال 1940 و در لس انجلس اتفاق میفته . برای این بازی Rockstar و Team Bondiهزینه زیادی صرف پیدا کردن عکس های قدیمی جهت بازسازی دقیق شهر کردند ، اما ایا در اینکار موفق بوده اند ؟
به طور قطع جواب مثبت هستش ! کافیه به مغازه ها و ساختمان های شهر نگاه کنید ، همه و همه با جزئیات فراوان و به همان سبک و سیاق آن دوره که در فیلم های بسیاری دیده ایم ساخته شده اند . نوع پوشش مردم هم کاملا مطابق با فرهنگ آن دوره این شهر هستش . مردها معمولا لباس رسمی با کلاهی بر سر . و زن ها هم با لباس های بیشتر یک تکه و دامن های بلند .
در بازی تمام مکان های دیدنی شهر لس انجلس و مکان های تاریخی اون بدقت بازسازی شدن و حتی در برخی مراحل شما باید در این مکان ها هم جستجو کنید !
از نظر فنی اما بحث کمی متفاوت هستش !!!
بنظر من راک استار از زمان GTA IV در موتور خودش تغییرات زیادی اعمال نکرده !!!هنوز هم مشکلات GTA IV در این بازی رویت میشه . بعضی از بافت ها دیر لود میشن ، رزولوشن بازی بسیار پایینه ، سایه ها کاملا دندانه دار هستند و ...
در زمینه فیزیک ماشین ها هم یک افت بسیار محسوس رو در بازی میبینیم . ماشین ها در تصادفات به خوبی تخریب نمیشن و بیشتر تخریب ماشین ها محدود به افتادن سپر یا رفتن رنگ هستش .
از طرفی برای طراحی کاراکتر ها زمان بسیار صرف شده .حرکت لباس ها بسیار خوب طراحی شده (هر چند که بدقت APEX کار نمی کنه) چهره های متفاوت زیادی در بازی هستش و تنوع پوشش هم بسیار زیاده .
در کل در بخش اولی که دسته بندی کردیم علی رغم مشکلاتی که ذکر شد ، بازی نسبتا سربلند عمل می کنه ، اما حالا به بررسی مهم ترین بخش گرافیک بازی ، یعنی تکنولوژی جدید طراحی چهره میرسیم .

واقعیت یا بازی ! مسئله اینست !

خوب قبل از عرضه بازی همه از تکنولوژی فیلم برداری با 32 دوربین و بازسازی دقیق چهره ها در بازی باخبر بودیم ، حتی تریلر هایی هم از بازی پخش شد که باعث تعجب همگان شد . اما ایا بازی هم همانند تریلر ها باعث شگفت زدگی شما خواهد شد ؟
باز هم جواب مثبت هست ! در همون اوایل بازی با دیدن چهره کول هنگام صحبت با همکارش شما متعجب خواهید شد و این تعجب تا سکانس پایانی بازی ادامه داره !!!
به راستی این بازی نشون داد که بازی ها در نسل 4 ام خودشون به چه سرحد پیشرفتی رسیده اند . مرز واقعیت و بازی در این بازی از بین رفت و شما با دیدن گریه یک کاراکتر به راستی ناراحت خواهید شد و با دیدن نفرت درچهره کول ، شما هم از دشمنان او متنفر خواهید شد .

اما بحث فنی این بخش
همون طور که در عکس هایی که دوستان قرار دادن دیدید ، برای ضبط تصاویر ، بازیگر ها به یک اتاق در استودیو که کاملا سفید بود میرفتند ، 32 دوربین هم که در زوایای مختلف قرار داشتند ، چهره بازیگر رو بصورت لحظه به لحظه ضبط می کردند. در انتها هم این تصاویر ضبط شده توسط تکنولوژی که در انحصار Team Bondi و Quantic Dreams هستش ، این تصاویر رو بصورت این گیم در می اوردند . به همین دلیل این بازی بعد از Heavy Rain، دومین بازی هستش که در اصل تمامی صحنه های اون توسط تیم بازیگری مثله یک فیلم بازی شده و شما در هر لحظه واکنش های بسیار طبیعی رو به اتفاقات میبینید .

اتاق موشن کپچر این بازی

اما مشکل اصلی این بخش ، به وضوح بسیار پایین چهره ها برمیگردد ، به گونه ای که بعضی اوقات مرز چشم و پوست معلوم نیست !!!
برای مثال در این عکس ، مرز دقیقی بین ابرو و پوست وجود نداره ، که این بیشتر به رزولوشن ضعیف بازی برمیگرده و احتمالا در نسخه PC شاهد این مشکل نخواهم بود .

چهره ها بسیار طبیعی هستند اما وضوحشان چندان جالب نیست

جمع بندی :

در بخش گرافیک هم Rockstar نواورانه کار کرده . تکنولوژی که قبلا در Heavy Rain دیده بودیم ، در این بازی بصورت بسیار بهبود یافته حضور داره ، و این نوید رو به ما میده که شاید در GTA بعدی بتونیم از این تکنولوژی لذت ببریم ، البته پیشرفت های بسیار کم در بخش های دیگه هم میتونه برای عنوان بعدی این شرکت دردسر ساز باشه ، اما بدون شک بخاطر همین تکنولوژی جدید هم که شده ، نمره این بخش کمتر از 9 نخواهد بود .

داستان : یک نوآر واقعی !!

شما بازی رو در نقش کول ، افسر عادی پلیس که یک قهرمان جنگ هستش اغاز می کنید . بازی در هر مرحله با فلش بک هایی به گذشته کول به عنوان یک فرمانده در جنگ میره و در انتهای داستان با نشون دادن کاری که کول بخاطرش خودشو سرزنش می کنه و البته بدلیل همین کار مدال میگیره ، با انتهایی زیبا به پایان میرسه.
همون طور که میدونید در اسم بازی به نوآر بودن بازی اشاره شده ، پس داستان بازی هم باید در سطح یک نوآر هالیوودی میبود ، اما داستان بازیه فعلی بسیار بیشتر از اینهاست !!!! شما در این بازی با بزگترین پرونده های جنایی تاریخ لس انجلس روبرو میشید. از قاتلی زنجیره ای که بعد از کشتن زن ها اون ها رو برهنه میکرد و بر روی جنازشون به رنگ قرمز سرنخ هایی مینوشت ، تا قاتل افسانه ای ، black dohlia که در این بازی ، برادر یکی از اشخاص بزرگ آن زمان هالیوود معرفی میشه ، البته داستان اصلی بازی که محوریت اون کول هستش هم بیشتر با فلش بک هایی روایت میشه و در انتها با یک پایان باشکوه شما رو مدت ها به فکر میبره . در مورد داستان بازی تنها یک چیز میشه گفت : یک نوآر واقعی !!

cole یک افسر عادی L.A.P.D

صداگزاری موسیقی : از بهترین های نسل حاضر

صدای کاراکتر ها بسیار دقیق کار شده . Climax هنگام ادای جملات کاملا احساس میشه و در هنگام ترس و اضطراب ، شما تنها با توجه به صدا میتونید حالت درونی کاراکتر ها رو حدس بزنید . بخش صدا هم همزمان با اجرای نقش ها در اتاق موشن کپچر ضبط شده که باعث شده صدا با حالات چهره کاملا همخونی داشته باشه .
موسیقی های بازی رو هم andrew hale ساخته و بیشتر هم در سبک کلاسیک و با محوریت پیانو ساخته شدن که با تم بازی همخونی خوبی داره ، همچنین اهنگ های خوانندگان سبک جاز اون دوره مثله armstrong هم در بازی وجود دارن که باعث طبیعی تر شدن اتمسفر شده . در کل دلیلی وجود نداره که نمره ای از این بخش کم کنیم و میشه صداگزاری و موسیقی بازی رو از بهترین های نسل حاضر دونست .

سخن اخر:

L.A. Noire بازی بزرگی هست . بسیار خلاقانه هست و در بخش فنی بخصوص در بخش موشن کپچر یک پیشرفت بزرگ در صنعت بازی محسوب میشه ، اما المان هایی در اون به کار رفته که باعث میشه بازی همچون محصولات دیگه Rockstar در بخش نمره و فروش عمل نکنه ، اما این دلیلی بر بد بودن بازی نیست . Rockstar ریسک کرد و در مقابل بازخورد هایی متفاوت هم دریافت کرد .
این بازی بدون استثنا به همه توصیه میشه ، اما شاید خیلی ها بعد از 3 یا 4 ساعت از بازی خسته بشن .

نمره نهایی : 10/9

گرافیک : 10/9

گیم پلی : 10/7

داستان : 10/10

موسیقی وصداگزاری: 10/10

جذابیت : 10/7

ارزش بازی : 10/10

نمره بازی در سایت METACRITIC و مقایسه اون با نمراتGTA IV :

میانگین بازی L.A Noire در هر دو کنسول از حدود 70 نقد 100/89 بود که بصورت کلی نمره خوبی محسوب میشه اما نمره GTA IV ، بازی دیگه Rockstar برای هر دو کنسول از میان حدود90 نقد 100 / 98 هست ، که در مقام مقایسه این بازی افت محسوسی نسبت به این بازی در بخش نمره داشته .
تعدادی از نمرات بازی :
بازی از تعداد 75 نقد نسخه PS3 ، تعداد 12 نمره کامل کسب کرده که نمره سایت 1UP و video gamer هم در این بین دیده میشه .از طرفی 41 نقد هم بازی رو لایق 90 یا بالاتر از اون دونستن که در این بین سایت هایی مثله Gamespot و joystiq هم چنین نمره ای به بازی دادن .15 سایت بازی رو لایق 80 تا 90 دونستن که IGN و Euro Gamer هم از این دسته سایت هاست .
5نقد هم بازی رو بین 70 تا 80 دونستن که سایت معروفی در این بین دیده نمیشه . 2سایت هم نمره زیر 70 به بازی دادن که باز هم سایت های چندان معروفی نیستن .

در انتها هم کپی برداری مجاز میباشد فقط منبع ذکر بشه .
آرمین

bazisaz
05-07-2011, 17:44
بچه ها تو سایت گیم اسپات برای pc هم گذاشته بازی رو . کسی نمی دونه کی برای pc میاد ؟

Abolfazl3007
06-07-2011, 11:23
بچه ها تو سایت گیم اسپات برای pc هم گذاشته بازی رو . کسی نمی دونه کی برای pc میاد ؟

بازی برای p[c تایید شده پاییز میاد

siavashjal
06-07-2011, 18:04
بر خلاف این که بعضی دوستان می گن بعد از یه مدتی بازی تکراری میشه ولی من که اصلا تکراری تو بازی نمی بینم. چون شما وارد هر مرحله ای که میشید یه سری سر نخ های جدیدتر و پیچیدگی های جالبتری داره. البته این مشروط به اینه که بتونید صحبته هایی که بین شخصیت ها رد و بدل میشه رو بفهمید.

arash-king
07-07-2011, 18:31
حیف که برای pc نمیاد.:41:

Fate2646
08-07-2011, 11:57
حیف که برای pc نمیاد.:41:

کی گفته نمیاد . همین امسالم برای PC قرار بیاد

A.N.A.P
08-07-2011, 12:52
بر خلاف این که بعضی دوستان می گن بعد از یه مدتی بازی تکراری میشه ولی من که اصلا تکراری تو بازی نمی بینم. چون شما وارد هر مرحله ای که میشید یه سری سر نخ های جدیدتر و پیچیدگی های جالبتری داره. البته این مشروط به اینه که بتونید صحبته هایی که بین شخصیت ها رد و بدل میشه رو بفهمید.
تکراریه دیگه ! چه معنایی داره سه مرحله پشت سر هم داستانش سر یه زن لخت باشه . میان میکشنش لختش میکنن اون عکاسه هم خوشش میاد هی عکس میگیره:31: !

2lombe
08-07-2011, 13:01
من دیسک دوم هرکی تموم کرده بگه اخرش چی میشه بسیار مشتاقم

Alex Fera
08-07-2011, 14:48
آخر بازی کول فلپس((شخصیت اول بازی))به دار فانی میشتابه............

hamed_dij
09-07-2011, 16:18
سلام دوستان
کسی خبر داره بازی رو میخوان مثل gta از رو بازیهای کنسول واسه pc پورت کنن یا قراره مخصوص خود pc ریلیز بشه؟؟؟
در ضمن کسی از سیستم مورد تیاز بازی خبر نداره؟

Hamid Hamid
09-07-2011, 20:15
سلام دوستان ...

من امروز براي بار دوم اين گيم رو بازي كردم.

بايد بگم در كل راضيم ازش و زياد تكراري نميشه ... شكل كلي بازي شبيه به بازي هاي قبلي Rock Star هست ... سعي كرده كه نوآوري داشته باشه. زياد هم تكراري نميشه و اگر هم احساس كرديد داره تكراري ميشه فكر ميكنم بايد ماموريت هاي خياباني رو انجام بديد و تير اندازي هم داره تو اين ماموريت ها ...

كمي بعضي جاها افت فريم احساس ميشه كه زياد هم مهم نيست بالاخره فضاي زياد و گرافيك خوبي كه داره باعث اين افت فريم ميشه ...

در كل خوبه : دي

resident_evil
09-07-2011, 20:21
البته تکراری شدن و همچنین خسته کننده شدن بازی که اجتناب ناپذیر هست . کلا ازون دسته بازی هایی بود که همه شروع کردن اما عده ی کمی تمومش کردن به خاطر همین یکنواخت شدن . دیگه یه جاهایی دنبال مدرک گشتن واقعا عذاب آور بود . اما من خودم هرجور بود بازی رو تموم کردم دیگه اون آخرش هم که کلا اکشن شده بود پایان جالبی هم داشت خوب هم اچیو میداد این آخری از همه مهمتر بود که باعث شد تمومش کنم : دی

havas_1980
09-07-2011, 20:42
سلام دوستان
کسی خبر داره بازی رو میخوان مثل gta از رو بازیهای کنسول واسه pc پورت کنن یا قراره مخصوص خود pc ریلیز بشه؟؟؟
در ضمن کسی از سیستم مورد تیاز بازی خبر نداره؟- پورت خواهد بود.
- اعلام نشده.

Hamid Hamid
09-07-2011, 20:47
البته تکراری شدن و همچنین خسته کننده شدن بازی که اجتناب ناپذیر هست . کلا ازون دسته بازی هایی بود که همه شروع کردن اما عده ی کمی تمومش کردن به خاطر همین یکنواخت شدن . دیگه یه جاهایی دنبال مدرک گشتن واقعا عذاب آور بود . اما من خودم هرجور بود بازی رو تموم کردم دیگه اون آخرش هم که کلا اکشن شده بود پایان جالبی هم داشت خوب هم اچیو میداد این آخری از همه مهمتر بود که باعث شد تمومش کنم : دی

بله نويد جان حرفتون درسته ... آخه من هنوز اولاش هستم : دي

ولي اين قضيه ي تكراري شدن رو تو بازي هاي سابق راك استار ديده بودم و حس كردم ... مثل RDR و GTA

ولي حالا كه گفتي جالب و اكشن ميشه منم تا آخرش ميرم ...

+

راستي يه نكته ي خيلي خوب بازي اينه كه تمام ديالوگ ها به صورت نوشته هست و گيمر ميتونه بخونه ... بازي واسه كسايي كه مي خوان زبان ياد بگيرن هم خيلي مناسبه ...

hamed_dij
10-07-2011, 10:38
- پورت خواهد بود.
- اعلام نشده.
پس بازی نکردنش از رو pc بهتر از بازی کردنش هست.:41:
واقعا بازی های پورت شده مذخرف هستن .افت فریم دیوانه کننده و باگ های مسخره و . . .
گرچه بهترین بازی دهه هست من یکی به خاطر پورت بودنش بی خیالش شدم.:2:

vegas
10-07-2011, 10:50
واقعا بازی های پورت شده مذخرف هستن .افت فریم دیوانه کننده و باگ های مسخره و . . .
هنوز چیزی مشخص نیست ولی بعید میدونم راکستار بخواد تجربه GTA 4 رو تکرار کنه !

Zaghan_13
10-07-2011, 16:35
هنوز چیزی مشخص نیست ولی بعید میدونم راکستار بخواد تجربه GTA 4 رو تکرار کنه !

واقعا گاگولن اگه این کارو بکنن...
gta iv که از بهترین بازی هاست رو گند زدن توش حالمون گرفته شد دیگه بیان اینم ...

امیدوارم یک بازیه شاهکار رو تجربه کنیم که از کنسول بهتر باشه.(:31::31:)

pouya_1631
10-07-2011, 16:42
salam doostan mishe begid ta chand mahe dige miad ye soal gta iv mage port shode hastesh?

Alex Fera
10-07-2011, 16:54
ولي اين قضيه ي تكراري شدن رو تو بازي هاي سابق راك استار ديده بودم و حس كردم ... مثل RDR و GTA

به نظر من که یکی از بازیهایی که تا همون لحظه آخر هم تازگی داره RDR هستش...............
البته بستگی به نوع بازی کردن هم داره.............

Abolfazl3007
10-07-2011, 18:50

شما میدونی که بالای 95 درصد بازیهای pc از رو کنسول ها پورت میشن دیگه ؟
تا بوده همین بوده
شانسی بعضی وقتها بازیهایی مثل DMC 4 قضیه برعکس بوده
مگر نه خودشون هم نمیخوان کیفیت بازی ها از نسخه کنسولی بالاتر بره
ولی در کل مشکلی نیست

G @ M E R
12-07-2011, 12:10
این بازی برای PC اومده ؟
اگه نه تاریخ انتشارش کی هست !!!!!!!

SA.JJ.AD
12-07-2011, 23:54
این بازی برای PC اومده ؟
اگه نه تاریخ انتشارش کی هست !!!!!!!

نه خیر هنوز نیومده ...
احتمالآ ماه نوامبر :20:

rz21
13-07-2011, 14:45
من وقتی میخواهم بازی رو روی کنسول ps3 اجرا کنم یک ارور میده و مینویسه که نمیتونه بازی رو اجرا کنه و یک عدد 800100 و خورده ای مینوسه!چی کار کنم؟میشه گفت بازی شبیه heavy rain هست؟

Pedramoon
13-07-2011, 15:07
البته این سبک به زبان انگلیسی قوی و علاقه به این سبکها نیاز داره.

p3yman_xl
13-07-2011, 17:09
البته این سبک به زبان انگلیسی خیلی قوی و علاقه به این سبکها نیاز داره.

من که 7-8 ساله دارم زبان میخونم و در این رشته دارم تحصیل میکنم 60 تا 70 درصد دیالوگ ها رو فهمیدم!
در این بازی شدیدا از اصطلاحات، جملات کنایه دار و الفاظ رکیک که تا حالا تو عمرتون نشنیدین استفاده میشه..
بنابراین اگر زبان بلد نیستین تعارف رو بذارید کنار و بیخیال بازی بشید چون واقعا هیچی از بازی نمیفهمید..
موفق باشیم

MobinS
13-07-2011, 18:43
پیمان جان شاید شما انگلیسی اسلنگتون خوب نیست.... وگرنه من 90 درصد دیالوگ هارو فهمیدم.... چون رشته های تحصیلی انگلیسی اعم از آموزش و ادبیات و... همه بیشتر فنی هستن تا اسپیکینگ رو قوی کنن....وگرنه اونقدرا هم سخت نیست....

p3yman_xl
13-07-2011, 19:28
من شیوه Slang رو هم خوب بهش تسلط دارم و واقعا خارق العاده است که ادعا میکنید 90 درصد رو متوجه شدید!
بهتون تبریک میگم.

چون رشته های تحصیلی انگلیسی اعم از آموزش و ادبیات و... همه بیشتر فنی هستن تا اسپیکینگ رو قوی کنن
نه خیر عزیزم اینطوری نیست ؛ شما با این حرفت ادبیات انگلیسی و تمام مختلفاتش رو زیر سوال بردی! مگه مکانیک یا هنره که میگی فنی؟!
لطفا وقتی در مورد چیزی اطلاع ندارید در موردش نظر ندید.
تاپیک منحرف شد ؛ بحث تموم میشه
مرسی

Saeed System
14-07-2011, 17:06
دوستان تازه فهمیدم la noire برای کامپیوتر هم ریلیز می شود ..توی gamespot زده

شرمنده اگر قدیمیه خبر :11:

عکس:

Alex Fera
15-07-2011, 10:10
من وقتی میخواهم بازی رو روی کنسول ps3 اجرا کنم یک ارور میده و مینویسه که نمیتونه بازی رو اجرا کنه و یک عدد 800100 و خورده ای مینوسه!چی کار کنم؟میشه گفت بازی شبیه heavy rain هست؟

این دو تا بازی کوچکترین شباهتی به هم ندارن...........
برای اجرای بازی هم باید پچ 1.03 رو یا همون DLC رو نصب کنید تا بازی روی 3.55 اجرا بشه................

hamed_dij
15-07-2011, 12:55
دوستان تازه فهمیدم la noire برای کامپیوتر هم ریلیز می شود ..توی gamespot زده

شرمنده اگر قدیمیه خبر :11:

عکس:

واسه pc ریلیز نمیشه , بلکه همون نسخه کنسول رو میخوان واسه pc پورت کنن.
میشه یه چیزی تو مایه های gta iv پر از باگ و افت فریم و . . .

Alex Fera
15-07-2011, 15:54
برای PC بازها باز هم از هیچی بهتره...........

MohammadT15
16-07-2011, 13:15
بازیه جالبیه اینش حال میده که تیرت اصلا معلوم نیست چند تا هست :31:
ولی من یه جا گیر کردم.حالا مهم نیست کجاشه میخوام یه راهنمایی کنید.من تمام جستوجو های این ماموریت ها رو در دفترچم خط زدم و رفتم به آخریش که رسیده ساعت 2 نصف شب اینطوریاس.در واقع شبه این کیس که باید بازجویی شه در مغازش بستس:31:هر جا هم گشت میزنم ماموریت خیابونی از بیسیم بهم نمیدن برم.کلا اصلا انگار زمان نمیگذره صبح بشه من برم دم مغازه این مرتیکه حالا چیکار کنم؟20 مین بازی رو به حال خودش گذاشتم صبح نشد یکی میگه چه جوری زمان میگذره؟توی دفترچم هم جز این ماموریتی نیست گیر کردیم این وسطه:31:

MobinS
16-07-2011, 15:22
زمان بازی هرجا لازم باشه عوض میشه... مثل بقیه ی بازی ها نیست...
کدوم مرحله دقیقا؟

MohammadT15
16-07-2011, 16:23
زمان بازی هرجا لازم باشه عوض میشه... مثل بقیه ی بازی ها نیست...
کدوم مرحله دقیقا؟
دقیق یادم نیست یا همون جاییه که جنازه زنه تو ریل قطاره یا یکی 2 مرحله جلوتر

این لیست ماموریت ها:

توی مرکز پلیس رو هم زیر و رو کردم چیزی نیست مثل اینکه اول باید برم این بولینگه :d باید از ایشون پرس و جو کنم

اما این مغازش بستس توی اداره پلیس هم چیزی نیست زمان هم نمیگذره چیکار کنم؟

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------

من که 7-8 ساله دارم زبان میخونم و در این رشته دارم تحصیل میکنم 60 تا 70 درصد دیالوگ ها رو فهمیدم!
در این بازی شدیدا از اصطلاحات، جملات کنایه دار و الفاظ رکیک که تا حالا تو عمرتون نشنیدین استفاده میشه..
بنابراین اگر زبان بلد نیستین تعارف رو بذارید کنار و بیخیال بازی بشید چون واقعا هیچی از بازی نمیفهمید..
موفق باشیم

آره من فقط از دیالگ ها الفاظ رکیکش رو کامل متوجه شدم:31:این یارو همکارم همش داره بهم فحش ناموسی میده حیف که بازیه:31:
ولی ربطی به زبان نداره من زبانم در حد سوم دبیرستان 95 درصد دیالگ ها رو هم متوجه نمیشم اما خیلی از این بازی لذت میبرم:40:فقط استوری بازی رو سخت متوجه میشم زبان بیشتر برا فهمیدن داستان بازیه که اونم میشه یه جورایی فهمید

Alireza.M67
17-07-2011, 01:25
بازیه جالبیه اینش حال میده که تیرت اصلا معلوم نیست چند تا هست :31:
ولی من یه جا گیر کردم.حالا مهم نیست کجاشه میخوام یه راهنمایی کنید.من تمام جستوجو های این ماموریت ها رو در دفترچم خط زدم و رفتم به آخریش که رسیده ساعت 2 نصف شب اینطوریاس.در واقع شبه این کیس که باید بازجویی شه در مغازش بستس:31:هر جا هم گشت میزنم ماموریت خیابونی از بیسیم بهم نمیدن برم.کلا اصلا انگار زمان نمیگذره صبح بشه من برم دم مغازه این مرتیکه حالا چیکار کنم؟20 مین بازی رو به حال خودش گذاشتم صبح نشد یکی میگه چه جوری زمان میگذره؟توی دفترچم هم جز این ماموریتی نیست گیر کردیم این وسطه:31:

قبل از اینکه بری بولینگ فکر کنم یه بار باید به مرکز پلیس بری . البته مطمئن نیستم .

پیمان جان شاید شما انگلیسی اسلنگتون خوب نیست.... وگرنه من 90 درصد دیالوگ هارو فهمیدم.... چون رشته های تحصیلی انگلیسی اعم از آموزش و ادبیات و... همه بیشتر فنی هستن تا اسپیکینگ رو قوی کنن....وگرنه اونقدرا هم سخت نیست....

جدی 90 درصدشو می فهمی !!!؟
بابا دمت گرم ، ما با این همه ادعا 60 درصدشو به زور فهمیدیم :31:

MohammadT15
17-07-2011, 13:23
قبل از اینکه بری بولینگ فکر کنم یه بار باید به مرکز پلیس بری . البته مطمئن نیستم .

جدی 90 درصدشو می فهمی !!!؟
بابا دمت گرم ، ما با این همه ادعا 60 درصدشو به زور فهمیدیم :31:

نه رفتم زیر و رو کردم خبری نبود ایراد نداره رستارت زدم از اول کیس اومد همون زنس که تو ریل قطار میکشنش حالا میرم ببینم باز به این مشکل برمیخورم یا نه

Alex Fera
17-07-2011, 13:37
راهنمای کل مراحل به زبان فارسی تویه نت هستش،خواستید بگید تا لینکش رو پ.خ کنم براتون..................

siavashjal
17-07-2011, 16:46
اگه نحوه حل مراحل بازی رو بدونی دیگه ادامه دادن و تموم کردن بازی جذابیتی نداره.

Abolfazl3007
17-07-2011, 21:27
کل زبانه !:31:
it is a blackboard ! :31:

MobinS
17-07-2011, 22:58
محمد جان...
برو اداره پلیس اتاق بازجویی 1 و 2 رو ببین... احتمالا همون جا باید کاری بکنی...

MohammadT15
18-07-2011, 21:43
محمد جان...
برو اداره پلیس اتاق بازجویی 1 و 2 رو ببین... احتمالا همون جا باید کاری بکنی...

خالیه:41:
میرم تو باشگاه بولینک چیزی پیدا نمیکنم اونجا باید چیکار کنم پیرزنه یه حرفی میزنه و دیگه هیچی نیست

MohammadT15
19-07-2011, 13:41
آقا فهمیدم چی به چیه من اینهمه مراحلی که دقت میخواست رو رد کردم چشام در به اون گندگی رو گوشه سالن نمیدید:31:حل شد

MohammadT15
21-07-2011, 14:02
بچه ها اونایی که میگفتم چند درصد از حرفای بازی رو متوجه شدن بیان یه سواله منو جواب بدن
توی اون دوره ماموریتی که با Rusy فکر کنم اسمشه اون تپله هستی جنازه ی زن ها ی لختو هی پیدا میکنی آخرش که اون قاتل رو توی کلیسا پیدا میکنی و میکشی این کاپیتانه میاد چی میگه؟انگار ناراضیه اعصاب فلپس و اون یکی هم خورد میشه بعدش خود کاپیتانه هم ناراضیه.قضیه چیه؟چی میگه بهشون؟قاتل رو پیدا کردن کشتن دیگه مشکلش چیه:31:

Dante May Cry M
22-07-2011, 07:53
بچه ها اونایی که میگفتم چند درصد از حرفای بازی رو متوجه شدن بیان یه سواله منو جواب بدن
توی اون دوره ماموریتی که با Rusy فکر کنم اسمشه اون تپله هستی جنازه ی زن ها ی لختو هی پیدا میکنی آخرش که اون قاتل رو توی کلیسا پیدا میکنی و میکشی این کاپیتانه میاد چی میگه؟انگار ناراضیه اعصاب فلپس و اون یکی هم خورد میشه بعدش خود کاپیتانه هم ناراضیه.قضیه چیه؟چی میگه بهشون؟قاتل رو پیدا کردن کشتن دیگه مشکلش چیه:31:
خب اونی که کشتین یه اعتراف هایی می کنه و کرکترتان با فهمیدنش عصبانی میشه.

REZAt1980
04-08-2011, 14:24
سلام.

اين تالار دانلود بازي ها قابل دسترس نيست؟
چجوري ميشه واردش شد؟

swastika
04-08-2011, 18:51

بشون ميگه كه نبايد صداي اين كه قاتل كي بوده رو در بيارن چون قاتل از آشنا هاي يكي از مقامات رده بالا هستش.

paris001
05-08-2011, 00:04
بشون ميگه كه نبايد صداي اين كه قاتل كي بوده رو در بيارن چون قاتل از آشنا هاي يكي از مقامات رده بالا هستش.

البته بعدشم گفت اگه بخوایم به این فرد نزدیک شیم کلا دخلمونو میاره . پس بی خیال شید و برید خونتون . :19:

yashar_silverboy
06-08-2011, 22:29
آقا یه سوال راجب این بازی
این موقع حرف زدن دیالوگای بازی صدا نداره؟آخه واسه من اولش اون دو تا پلیس ها حرف نمیزنن ولی زیر نویس میاد واسشون
مشکل از بازی منه یعنی؟

Abolfazl3007
06-08-2011, 23:03
سلام.

اين تالار دانلود بازي ها قابل دسترس نيست؟
چجوري ميشه واردش شد؟

با عملیات راپل اومدن زدنش ... !

yashar_silverboy
06-08-2011, 23:25
آقا یکی جواب مارو بده لطفا

Milad4171
07-08-2011, 10:33
آقا من دیروز رفتم بخرم واسه ایکس باکس میگه 3 تا DVD هست! یعنی چی؟؟ یعنی 3 تا DVD9 ؟؟ مگه چی چیه؟؟؟ یه 30 گیگی فکر کنم جا میگیره!! نه؟
کسی روی کنسول بازی میکنه؟؟؟

Big-Boss
07-08-2011, 10:40
آقا من دیروز رفتم بخرم واسه ایکس باکس میگه 3 تا DVD هست! یعنی چی؟؟ یعنی 3 تا DVD9 ؟؟ مگه چی چیه؟؟؟ یه 30 گیگی فکر کنم جا میگیره!! نه؟
کسی روی کنسول بازی میکنه؟؟؟

lما همه روی کنسول بازی میکنیم دیگه.
آره 3تاست،ادیسه گمشده 4تا بود!!نصب نکنی رو هارد بهتره میگن زیاد فریز میکنه از روی دیسک بهتر جواب میده،برای اتمام بازی هم دوبار بیشتر به جابجایی دیسکها احتیاج نداری.

$360$
08-08-2011, 20:51
رفقا این بازی کی برای pc میاد؟؟:13:
چه غلطی کردم این x360 و فروختما:9:

hosein ati
08-08-2011, 21:43
رفقا این بازی کی برای pc میاد؟؟:13:
چه غلطی کردم این x360 و فروختما:9:

فکر کنم هنوز 3 4 ماه موندخ برای نسخه ی pc.
----------------------------------
ولی عجب بازی توپی بود.دیشب تمومش کردم.ساعت 10 شب شروع کردم و 6 تا پرونده مونده بود.تا 3.45 شب بازی کردم تموم شد .2 دقیقه بعد از اینکه تموم شد مامانم اومد برای سحری بیدارم کنه دید که بیدارم ترسید . ولی به دلایلی که نگم بهتره اخرش خوب تموم نشد چون اگه بگم همه میریزن سرم که چرا اخر بازی رو گفتی.

$360$
14-08-2011, 22:08
خدایا منو تا 3 ماه دیگه زنده نگه دار:31:

Alireza.M67
14-08-2011, 22:19
خدایا منو تا 3 ماه دیگه زنده نگه دار:31:

امیدوارم که 3 ماه دیگه به این آرزوت نخندی :31:

mammuot
14-08-2011, 22:33
باسلام
اوو سه ماه دیگه کی زنده هست قراره 2ماه دیگه انونیماوس فیسبوک روهک کنه!

soheilnouri
16-08-2011, 14:07
یه نقد خوب راجع به این بازی می خوام من ایکس باسشو دارم

Hosley
18-08-2011, 10:11
چی فیس بوکو -- کنه؟؟؟؟؟؟

Vahid67
18-08-2011, 10:48
امروز تریلر بازی رو دیدیم کف کردم !!!!!!!!!!! ایشالا زودتر واسه pc بیاد .... واقعا باید از روی حرکات چهره تشخیص بدی که دروغ میگه یا نه؟؟؟

VAHID
18-08-2011, 12:59
واقعا بازی جالب و جذابی هست مثل gta با حاله
امید وارم زودتر برای pc بیاد:40:

Big-Boss
18-08-2011, 13:30
وقتی قرار بود برای کنسول بیاد ما هم همینقدر هیجان داشتیم,تا بازی نکردید نمیتونید نظر قطعی بدید.
من تا دیسک 2 بیشتر بازی نکردم گذاشتم کنار بعد دیدم خیلی ها دیسک یک رو هم تموم نکرده بیخیال بازی شدن.
اصلا بازی راک استاری نیست هیچ ربطی به GTA و OPEN World نداره.
واسه همین اینقدر زود برای pc میخوان ریلیز کنند چون انتظاراتشون رو روی کنسول برآورده نکرده.

در کل تجربه بازی اینه:
یه استدیو تازه کار که با اصول اولیه بازی سازی هم آشنا نبوده اومده با ابزار پیشرفته فنی و کپچر خواسته یه سنگ بزرگی رو بزنه.
(تنها خوبیش اینه که بواسطه بازی کردنش هم قدر GTA رو میدونید هم قدر بازی های ادونچر اشاره و کلیک PC رو! )

mosolim
18-08-2011, 14:14
سلام

من با دوستان موافق نیستم. بازی جالبیه که ادم رو به چالش میکشونه. مثل بازی های کشکی جدید نیست که بکشی بری جلو. نیاز به تامل و فکر داره گیمر های صبور بیشتر از این بازی خوششون میاد.

البته مطمئنا همه طرفدار این نوع سبک نیستن.

Big-Boss
18-08-2011, 14:40
سلام

من با دوستان موافق نیستم. بازی جالبیه که ادم رو به چالش میکشونه. مثل بازی های کشکی جدید نیست که بکشی بری جلو. نیاز به تامل و فکر داره گیمر های صبور بیشتر از این بازی خوششون میاد.

البته مطمئنا همه طرفدار این نوع سبک نیستن.

من طرفدار بازی های فکری و ماجرایی مثل Syberia هستم.

بازیهای کشکی جدید : بازی های جدید اینجوری نیستند که فکر میکنید همشون بزن بکش برو جلو باشن مثلا ,the next big thing,Run Away بازی های فوق العاده ای هستند. (بهتره میگفتید در بازیهایی که خودتون بازی میکنید :دی)

تفکر و تامل : این بازی نیاز به هیچگونه فکر و تامل برای پیشروی نداره (کسایی رو میشناسم بدون دانستن زبان و با شانسی زدن دکمه ها این بازی به شدت فکری و تاملی رو تموم کردن!!!)

نیاز به صبور بودن: صبور بودن با بدساخت بودن متفاوته,واسه یه بازی مثل سری CIV گیمرها هفته ها و حتی ماه ها وقت میزارن.ولی اینکه صبر کنیم در محل مناسبی برای چک کردن آبجکت قرار بگیریم بعد صبر کنیم جناب کارآگاه آبجکت رو برداره بچرخونیم از زوایای مختلف بررسی کنه بعد صبر کنیم بگه:شی مهمی نیست! بعد دوباره دکمه رو بزنیم و صبر کنیم آبجکت رو بزاره سر جاش!!
(تمام اینکارها در یک بازی استاندارد ماجرایی با یه کلیک موس انجام میشه)

سبک : عمده مشکلش اینه که بازی بین چند سبک درگیره خواسته ژانر جدیدی معرفی کنه که نتونسته.
نه یه سندباکسه موفق نه یه ادونچر کامله نه یه تیراندازی لذت بخش.
هر چیزی که میخواسته باشه قبلا بهترش ارائه شده.

پ.ن:
بازی موشن کپچر فوق العاده ای داره!

Big-Boss
18-08-2011, 14:51
-----------------------------

Abolfazl3007
18-08-2011, 16:53
یعنی دیگه اینقدر بی بازی بودن تو تابستون فشار آورده اومدین دارین از LA.NOIRE هم ایراد میگیرین ؟!؟؟؟! :18:

سرگرمی دیگه ای ندارین ؟

MohammadT15
19-08-2011, 22:50
والا بازی برای منم جالب بود به نظرم امتیازش هم توی سایتها حقش بود اما با بعضی نظر دوستمون هم موافقم

بازی تامل و تفکری نمیخواست..شما اگه این بازی به نظرتون خیلی فکریه و باید توش تامل کردم پس پرتال 2 رو بازی کنید چی میگید؟همه چی واضح و روشن بود فقط توی قسمت گاز من چون رنگ زمین قهوه ای بود و چیزیم که فلپس دنبالش بود قهوه ای خیلی باید میگشتی یه ذره مشکل بود. بقیه مرحله ها که خیلی راحت و رونده بود. من اینو جز ایراد نمیدونما چون در حدی نیستم بخوام نقد کنم:31:در کل گفتم
سبکش هم که اپن ورد بود دیگه اتفاقا 90 درصد مردم ایران طرفدار این سبکن.که تو نقشه یه چیزی مشخص باشه برن اونجا سر بزنن دوباره یه ماموریت دیگه باز شه سوار ماشین شن برن اونجا... در واقع رو خود بازی هم که کد تیر بی نهایت فعال بود:31:

در کل من خودم حال کردم باهاش... کلا خسته شدیم از بس تو بازیا خلافکار بودیم و هی پلیس میومد دنبالمون.اینبار ما پلیس و کاراگاه بودیم میرفتیم دنبال خلافکارا اینش هم خیلی جالب بود خودش تنوعی بود

matrix_3s
20-08-2011, 16:45
من منتظر تلویزیون full HD هستم و بازی نمی کنم تو این تلویزیون های قدیمی هیچی معلوم نیست + اینکه چشم آدمو داغون میکنه.........و هنوز تجربه نداشتم ولی به نظر جالب میاد........

moh72
22-08-2011, 18:21
من یه سوال خیلی فکرمو مشغول کرده :31:
چجوری اسم بازی تلفظ میشه؟ ال ای نویر لا نویر نوآیر؟؟!!!
به چه زبونیه اسمش؟

Big-Boss
22-08-2011, 19:26
من یه سوال خیلی فکرمو مشغول کرده :31:
چجوری اسم بازی تلفظ میشه؟ ال ای نویر لا نویر نوآیر؟؟!!!
به چه زبونیه اسمش؟

نوآرِ لس آنجلس

Abolfazl3007
23-08-2011, 08:56
تلفظش ( ال ای نویر ) هست

sasanjfr
23-08-2011, 19:54
من طرفدار بازی های فکری و ماجرایی مثل Syberia هستم.

بازیهای کشکی جدید : بازی های جدید اینجوری نیستند که فکر میکنید همشون بزن بکش برو جلو باشن مثلا ,the next big thing,Run Away بازی های فوق العاده ای هستند. (بهتره میگفتید در بازیهایی که خودتون بازی میکنید :دی)

تفکر و تامل : این بازی نیاز به هیچگونه فکر و تامل برای پیشروی نداره (کسایی رو میشناسم بدون دانستن زبان و با شانسی زدن دکمه ها این بازی به شدت فکری و تاملی رو تموم کردن!!!)

نیاز به صبور بودن: صبور بودن با بدساخت بودن متفاوته,واسه یه بازی مثل سری CIV گیمرها هفته ها و حتی ماه ها وقت میزارن.ولی اینکه صبر کنیم در محل مناسبی برای چک کردن آبجکت قرار بگیریم بعد صبر کنیم جناب کارآگاه آبجکت رو برداره بچرخونیم از زوایای مختلف بررسی کنه بعد صبر کنیم بگه:شی مهمی نیست! بعد دوباره دکمه رو بزنیم و صبر کنیم آبجکت رو بزاره سر جاش!!
(تمام اینکارها در یک بازی استاندارد ماجرایی با یه کلیک موس انجام میشه)

سبک : عمده مشکلش اینه که بازی بین چند سبک درگیره خواسته ژانر جدیدی معرفی کنه که نتونسته.
نه یه سندباکسه موفق نه یه ادونچر کامله نه یه تیراندازی لذت بخش.
هر چیزی که میخواسته باشه قبلا بهترش ارائه شده.

پ.ن:
بازی موشن کپچر فوق العاده ای داره!
با تمامی قسمت هایی که اشاره کردی کاملاً موافقم.به نظر من LA Noire یک عنوان overhype شده بود که مثلاً قرار بود انقلابی در نحوه ساخت بازی ها بپا کنه درحالیکه به عقیده من LA Noire عنوانی هست با تفکری متوسط و سطحی پشت اون که بر این باور بود گشتن تو یه جای دور افتاده و صحبت کردن با 4 نفر آدم و دقت کردن به حالت چهره اونها برای تشخیص دادن اینکه راست میگن یا دروغ کار خیلی جالبیه.برای من تنها case های جالب بازی،The Fallen Idol دایره Traffic و مجموعه کیس های مربوط به Black Dahlia دایره Homicide بودند و بقیه فاقد جذابیت لازم بودند.street crime ها هم چنگی به دل نمی زدند و هیچکدوم از 40 تا street crime بازی بیشتر از 5 دقیقه وقت نمی بردند.به عقیده من LA Noire به شدت از کمبود content رنج میبره و همین کافی هست که عنوان موفقی نباشه.ای کاش سازنده ها در مورد حلقه های فیلم مفقوده موجود در بازی فقط به اسمشون توجه نمیکردن و از فیلم هایی مثل Notorious , The Third Man , Maltese Falcon و Touch of Evil برای خلق جوی سیاه و پر از تردید در بازی الهام میگرفتن نه اینکه فقط اسم این فیلم ها رو تو بازی ذکر کنن

Abolfazl3007
23-08-2011, 20:50
چقد سریع نظرات از :

"بازی شاهکاره - بی نظیره - تکرار نشدنیه و ..."
به "
ارزش یه بار بازی رو داره - بدک نی - یه بار بریم ببینیم چیه ! و ..."
به "
بازی تموم نشده پاکیدم - ارزش تموم کردن نداره - با انجام این بازی میفهمین بازیهای دیگه چقدر خوبن ! - فقط گرافیک داره - بدی بچه 2 ساله هم میتونه بازی کنه ! بیخیالش شین ! و ... "
به "
اینم شد بازی آخه !!! - جمعش کنید بابا !!! - بازی همچین فاز نمیده ! بازی مرده ای هست !!!! ملت هم تو دنیا از یه چیزایی خوششون میادا !!!! بازی درست حسابی انجام ندان که به این میگن شاهکار !!! و ..." تبدیل میشه ! :31::31:

تاثیرات آب و هواست یا همزاد پنداری کاذب با kevin vanord ???!!!

MohammadT15
23-08-2011, 23:21
با تمامی قسمت هایی که اشاره کردی کاملاً موافقم.به نظر من LA Noire یک عنوان overhype شده بود که مثلاً قرار بود انقلابی در نحوه ساخت بازی ها بپا کنه درحالیکه به عقیده من LA Noire عنوانی هست با تفکری متوسط و سطحی پشت اون که بر این باور بود گشتن تو یه جای دور افتاده و صحبت کردن با 4 نفر آدم و دقت کردن به حالت چهره اونها برای تشخیص دادن اینکه راست میگن یا دروغ کار خیلی جالبیه.برای من تنها case های جالب بازی،The Fallen Idol دایره Traffic و مجموعه کیس های مربوط به Black Dahlia دایره Homicide بودند و بقیه فاقد جذابیت لازم بودند.street crime ها هم چنگی به دل نمی زدند و هیچکدوم از 40 تا street crime بازی بیشتر از 5 دقیقه وقت نمی بردند.به عقیده من LA Noire به شدت از کمبود content رنج میبره و همین کافی هست که عنوان موفقی نباشه.ای کاش سازنده ها در مورد حلقه های فیلم مفقوده موجود در بازی فقط به اسمشون توجه نمیکردن و از فیلم هایی مثل Notorious , The Third Man , Maltese Falcon و Touch of Evil برای خلق جوی سیاه و پر از تردید در بازی الهام میگرفتن نه اینکه فقط اسم این فیلم ها رو تو بازی ذکر کنن

بازی امتحان خودش رو از نظر کارشناسا و کاربرا توی سایت های گیم پس داده که اینقدر امتیازات بالا گرفته اینایی که شما میگید فقط میتونه سلیقه شخصیتون باشه که قابل احترامه:10:

Big-Boss
23-08-2011, 23:52
بازی امتحان خودش رو از نظر کارشناسا و کاربرا توی سایت های گیم پس داده که اینقدر امتیازات بالا گرفته اینایی که شما میگید فقط میتونه سلیقه شخصیتون باشه که قابل احترامه:10:

.......

والا این زیر نوشته پست غیر ضروری بر خلاف قوانین سایته اما خوب من الان این بازی رو تموم کردم دوست دارم نظرمو بگم خلاف چیه؟:31:این قسمت برای بازی فکر نکنم صدق کنه چون بازی رو هر کی یه موقع تموم میکنه و دوست داره نظرش رو بگه...
واقعا بازی خارق العاده ای بود واقعا جذابه یعنی یه شوتر به تمام معنا عجب گرافیکی...البته کیل زون 3 رو هم رفتما
واقعا اول بازی فکر کنم بود یه ساختمون رو تیر میزنی ریزش میکنه اونجا من وقتی اون صحنه رو دیدم با صدای بلند گفتم اوههههههه که بابام گفت چی شد؟گفتم هیچی:31:
واقعا حال کردم با بازی گرافیک گیم پلی صدا گذاری اصلا از هیچ جاش نمیشه ایراد گرفت فقط داستانش رو دوستان میگفتند گنگه راست میگن البته نسخه یکش برا پلی 2 بوده؟
بعضیا معتقدن داستان بازی از گرافیک بازی مهمتره.اما نظر من این نیست
اگه گرافیک ضعیف باشه داستان هم قوی باشه مثل بازی Out land و braid آدم بازم حوصلش سر میره بازی رو تموم نمیکنه حالا بر عکس اگه داستان ضعیف باشه و گرافیک خیره کننده هیچ وقت هیچ گیمر حرفه ایی بازی رو رها نمیکنه حتی اگه اینقدر داستان گنگ و ضعیف باشه که تمام ویدئو هاش رو بزنه بره میزنه و فقط به فکر اینه که بازی کنه و لحظات و گرافیک خیره کننده بازی رو ببینه به این دلیل من میگم گرافیک از داستان مهمتره

در کل خیلی با بازی حال کردم خدا رو صد هزار مرتبه شکر میکنم که به حرف یه نفر گوش ندادم و یه کار اشتباهی نکردم که تا آخر عمر حسرت این بازیهای ناب رو بخورم:40:

:5:

MohammadT15
24-08-2011, 12:43
:5:

چیه چیزی شده؟:31:

Big-Boss
24-08-2011, 13:29
راستش یه صفحه نوشتم که بچه ها با یه سری ترفندها گول نخورید یه چیزی رو خیلی بزرگ تر از اونی که هست نبینید،به ضعف ها آگاه باشید.
ولی دیدم تو جایی که...
ولی دیدم تو جایی که فیلم روز مردمش بوروس لیه!
ولی دیدم تو جایی که کانال روشنفکریش من و تو هستش!
ولی دیدم تو جایی که معرف موسقی متال میشه لینکین پارک!
ولی دیدم تو جایی که سوژه هزار بار جویده شده امریکایی قهرمان ناجی بشریتش (MW) آخر داستانه!
ولی دیدم تو جایی که 4 رو آی وی میخونن!!
ولی دیدم تو جایی که ویدئو گیم یعنی یه بچه مدرسه ای که بهش قول داده شده کامپیوتر براش میگرن به شرطی که باهاش کار علمی کنه!

بزاریم اونجا l.a noir هم سمبل اوج خلاقیت و نوآوری و تفکر باشه.جایی که کسی اسمی از گریم فندنگو و جزیره میمون نشنیده،اگه غیر این باشه باید تعجب کرد.
بزودی هم تاپیک پر میشه از سوالات تخصصی مثل: رو سیستم من میاد؟کارت گرافیک چی میخواد؟کرکش چرا کار نمیکنه؟

پ.ن:
این آخرین پست من تو این تاپیک بود،لطفا نقل قول نگیرید.

مراد ما نصیحت بود و گفتیم // حوالت با خدا کردیم و رفتیم

پ.ن2:

با من بودی آرش؟؟؟؟
مخلص عزیز.منظورو خوب گرفتی اومدیا! :دی
درباره امتیازها خودت بهتر از من حتما میدونی برای اکثر سایتها یه سری پارامتر هست که در حد معمول هم رعایت بشه به امتیاز مناسب میرسه،یعنی یه میانگینه از چند تا فاکتور از پیش تایین شده(مثلا گرافیک تو همین بازی خیلی میارتش بالا)،یه سری سایت ها و مجلات دیگه هستند نه یه دید کلی در نظر میگیرن اگه دقت کرده باشی امتیازهاشون هم به بازی های معروف و پر سر و صدا اکثرا یا خیلی بالاست یا خیلی پایین.
راستی دوستمون sasanjfr یه مدت غایب بودن همیشه استفاده میکردیم از نوشته هاشون.

halflife g
24-08-2011, 13:49
مراد ما نصیحت بود و گفتیم // حوالت با خدا کردیم و رفتیمبا من بودی آرش؟؟؟؟:31::31:..... .

+

به نظر خود من هم این بازی تنونست اونی بشه که باید میشد........ اکثر ماها قبل از انجام بازی می گفتیم عجب بازی هست شاهکار..خداس..چقدر طبیعی داره می خنده یارو و این حرفا...... .

ولی بعد از انجام بازی به این مطلب پی بردیم که بازی متاسفانه عمق نداره..... .بازی چند تا نواوری باارزش داره (مثه همین چهره کاراکترها.یا حل معمای پلیسی به این صورت و سرنخ و .....)در عوضش فاقد چند عنصر دیگس..... .

عناصری که لذت گیم پلی یا ارزش تکرار اون رو بالا ببرن نیس تو بازی.........اون مامورتهای کوتاهی هم که وسط هر ماموریت اصلی بود بیشتر شبیه جک بود به نظر من.......... .در نتیجه من تا اخر دیسک 2 بازی کردم فکر کنم.... .

+

در نهایت بازی ارزشش در حد همین امتیازایی هستش که گرفته و البته بازی خیلی خوبی هم هست ولی در حد همون میانگین امتیازش یعنی 88 تا 90 ایناس....... .

در حد readdead یا Gta که دوستان دارن باهاش مقایسه می کنن نیس و در مقابل اونا پایینتره...... .
.
.
..

Abolfazl3007
24-08-2011, 21:25
پس یعنی میانگین 90 کمه ؟؟؟

اگه نیست پس این جور که دارید تو پست هاتون بازی رو میکوبید هر که بیاد تو تایپیک میگه اینم یه بازی مسخره دیگست که ارزش بازی کردن نداره و کلا بیخیال بازی میشه !!!

در حالی که 90 گرفتن از بین این همه نویسنده عجیب غریب کار الکی نیست . و میانگین 90 یعنی این بازی جزو بازیهای درجه 1 دنیا هستش که باید با بازیهای درجه 1 دیگه مقایسه بشه . و اتمسفر و خیلی چیزای دیگش باعث میشه که به راحتی بهش گفت شاهکار . حالا هر بازی یکی دو تا نقطه ضعف داره که در مقابل چیزای دیگش قابل چشم پوشیه ... ( مثلا همین سایلنت هیل - میشه آدم کل بازی رو بیخیال بشه فقط بگه کنترل هاش درجه 1 نیست پس ارزش نداره ؟؟؟)

درسته که احساس جالبی داره وقتی که با یه چیزی که همه قبول دارن مخالفت کنی چون احساس بزرگ بودن به آدم دست میده ! ولی انصاف هم باید داشته باشیم ...

halflife g
24-08-2011, 22:29
درسته که احساس جالبی داره وقتی که با یه چیزی که همه قبول دارن مخالفت کنی چون احساس بزرگ بودن به آدم دست میده ! ولی انصاف هم باید داشته باشیم ...

دوست عزیز شما چرا اینقدر aggressive هستی؟؟:31:تهاجمی پست میدی؟؟
این ایرادهایی هم که ما گرفتیم نظر خودمونه و کسی میانگین امتیازا رو نقض نمی کنه......داریم نظر میدیم.......شما اگه بازی کردی بیا در مورد ایرادایی که ما گرفتیم نظر مقابل بده بحث کنیم ........نه اینکه با لفظ مسخره کنان جواب بدی.... .

+

ما که نگفتیم بازی خوبی نیس یا در حد 90 نیست ما گفتیم : در اون حدی که ازش انتظار می رفت نیست...همین....... .
بازی نسبت به امتیازش عالی هس ولی در حد شاهکار نیس.........شاهکار در این سبک یعنی read read که 95 داشت میانگینش..... .
.
.
.
.

Layken
24-08-2011, 22:44
منم موافقم کلا دیگه با زور هر چه تمام تر بازی رو تموم کردم یه جورایی خسته شده بودم و این که حوصله اینو نداشتم که سوال جواب کنم ...به خصوص وقتی تو پرونده اخری دو موضوع رو اشتب حل کرده بودم دیگه کلا بازی حس این که اون پرونده رو دوباره برم نداشت

رانندگی تو شهر فقط اولاش لذت داشت دیگه باقی من همش میدادم رفیقم رانندگی کنه
امتیازات هم که الان یه جوری شده امتیازات به اونی که باید زیاد داده بشه کم میدن به اونی که نمیگم باید لااقل در حد خود بازی باشه نمیدن و زیاد امتیاز میدن ....که البته در این میان نو اوری از ملاک های صالی به حساب میاد که ملاک برتری یک بازی در ایجاد و خلق جدیدترین تکلونوژی ها برای یک بازیباز رو داشته باشه و اون حس رو که برای اولین بار با موضوعی برخورد کنه رو ایجاد کنه که لذت بخش هستش

MohammadT15
24-08-2011, 22:47
در اون حدی که ازش انتظار می رفت نیست...همین
.
.

داداش حد رو از کجا تعیین میکنیم ماها؟از رو تریلر و توضیحاتی که قبل بازی داده میشه درسته؟حالا یه سوال.شما یه بازی رو نام ببر که در حد تریلر هایی که ازش قبلش دیدیم باشه.یعنی اونطوری که ازش انتظار میرفت کار کرده باشه.
یه خدای جنگ 3 واقعا تریلراش واقعی بود یه هوی رین.الان همین اساسینز جدیده که میخواد بیاد تریلرش رو من خودم با فیلم اشتباه گرفتم حالا بذار بیاد ببین اگه در اون حد بود من اسممو عوض میکنم:46:
پس 90 درصد بازی ها در اون حدی که ازشون انتظار میره نیستن قبول داری؟اینم جز اون 90 درصد بود:31::10:

MohammadT15
24-08-2011, 22:55
منم موافقم کلا دیگه با زور هر چه تمام تر بازی رو تموم کردم یه جورایی خسته شده بودم و این که حوصله اینو نداشتم که سوال جواب کنم ...به خصوص وقتی تو پرونده اخری دو موضوع رو اشتب حل کرده بودم دیگه کلا بازی حس این که اون پرونده رو دوباره برم نداشت

رانندگی تو شهر فقط اولاش لذت داشت دیگه باقی من همش میدادم رفیقم رانندگی کنه
امتیازات هم که الان یه جوری شده امتیازات به اونی که باید زیاد داده بشه کم میدن به اونی که نمیگم باید لااقل در حد خود بازی باشه نمیدن و زیاد امتیاز میدن ....که البته در این میان نو اوری از ملاک های صالی به حساب میاد که ملاک برتری یک بازی در ایجاد و خلق جدیدترین تکلونوژی ها برای یک بازیباز رو داشته باشه و اون حس رو که برای اولین بار با موضوعی برخورد کنه رو ایجاد کنه که لذت بخش هستش

به نظر من این بازی امتیازی که باید میگرفت 8.5 بود از مافیا سطحش یه مقدار کمتر بود.ولی خوب یه سری نو آوری هم داشت دیگه.همین که خلافکار نبودی یه بار تو بازیهای اینگونه خودش کلیه:31:بازجوییها کاراگاه بازیها ایناش خوب بود اما خوب آره اون قسمت بازجویی که اشتباه میزدی حرص در میاورد.من آخر سر رو کاغذ نوشتم هی خط میزدم:31:

اا مگه میشد بدی دوستت رانندگی کنه؟:18:

اینفموس 2 7.5 میگیره هوی راین 8.5 اون وقت این 9.5 ولی من اینجور بازیا رو دوست دارم.هی بشینی تو ماشین بری اونجایی که نقشه میگه:31:

Layken
25-08-2011, 00:04
به نظر من این بازی امتیازی که باید میگرفت 8.5 بود از مافیا سطحش یه مقدار کمتر بود.ولی خوب یه سری نو آوری هم داشت دیگه.همین که خلافکار نبودی یه بار تو بازیهای اینگونه خودش کلیه:31:بازجوییها کاراگاه بازیها ایناش خوب بود اما خوب آره اون قسمت بازجویی که اشتباه میزدی حرص در میاورد.من آخر سر رو کاغذ نوشتم هی خط میزدم:31:

اا مگه میشد بدی دوستت رانندگی کنه؟:18:

من اینفموس 2 7.5 میگیره هوی راین 8.5 اون وقت این 9.5 ولی من اینجور بازیا رو دوست دارم.هی بشینی تو ماشین بری اونجایی که نقشه میگه:31:

اره دوست عزیز اگه موقعی که می خوای سورا ماشین بشی روی مثلث نگه داری رفیقت پشت فرمون میشینه خودت هم کنارش
+
اینفوموس حقش همون نمره ای بود که IGN داد بهش. :46:
بحث بازی های دیگه هم جز خود بازی تموم هستش

MobinS
25-08-2011, 00:11
زود ریلیز کردن... یکی دو ماه دیگه صبر می کردن ، اون مراحل خسته کنندشو یک دستی بهشون می کشیدن ، فیزیک ماشین هارو درست می کردن و یکی دوتا پرونده ی توپ بهش میدادن ( جدا از Main story ) اونوقت به نظر من شاهکار می شد...

Abolfazl3007
25-08-2011, 11:18
دوست عزیز شما چرا اینقدر aggressive هستی؟؟:31:تهاجمی پست میدی؟؟
این ایرادهایی هم که ما گرفتیم نظر خودمونه و کسی میانگین امتیازا رو نقض نمی کنه......داریم نظر میدیم.......شما اگه بازی کردی بیا در مورد ایرادایی که ما گرفتیم نظر مقابل بده بحث کنیم ........نه اینکه با لفظ مسخره کنان جواب بدی.... .

+

ما که نگفتیم بازی خوبی نیس یا در حد 90 نیست ما گفتیم : در اون حدی که ازش انتظار می رفت نیست...همین....... .
بازی نسبت به امتیازش عالی هس ولی در حد شاهکار نیس.........شاهکار در این سبک یعنی read read که 95 داشت میانگینش..... .
.
.
.
.

آخه عزیز اول میگید بازی در همون حد میانگین 90 هست بعدش میگید بازی ارزش تموم کردن نداره و تا دیسک فلان بیشتر طاقت نیاوردم و ... این نظرات برای یه بازی میانگین 10 تا 20 هست !!! نه یه بازی 90 !!

در مورد تکراری شدن و ماموریت که وسط ماوریت اصلی هم قبول دارم ولی مثال با سایلنت هیل زدم که به خاطر چند تا چیز کوچیک کل بازی رو نمیشه زیر سوال برد و ارزش کار سازنده ها رو پایین آورد
شاهکار هایی مثل bioshock یا assassins creed هم اولش آدم میخواست تمام نقشه و ماموریت هاش رو زیر و رو کنه ولی بعد از حدود 60 - 70 درصد از بازی کاملا تکراری میشد یا باگ های عجیب AC تو تعقیب و گریز ها اعصاب آدمو خرد میکرد
ولی هیچکدوم دلیل نمیشد تا کل این بازیها رو زیر سوال ببریم چون در مقابل نکات مثبتشون این مشکلات هیچی نبودن ... و همه وقتی تمومشون کردن گفتن شاهکار بود ...

منم اصلا aggressive نیستم ! :31: دفاعی هم پست میدم !! :31:
بیخیال :10:

moh72
27-08-2011, 01:54
نوآرِ لس آنجلس

تلفظش ( ال ای نویر ) هست

بله!
----------------

S.J-REZ2
27-08-2011, 22:54
واقعا بازی عالی از همه لحاضه همه جوره.......فقط به نظرم بد ترین مشکل نداشتن مولتی پلیر هست همین و بس

vahidgame
28-08-2011, 02:36
واقعا بازی عالی از همه لحاضه همه جوره.......فقط به نظرم بد ترین مشکل نداشتن مولتی پلیر هست همین و بس
نداشتن بخش مولتی پلیر برای همچین بازی هایی یه مشکل به حساب نمیاد
تقریبا میشه گفت که غیر ممکنه بازیی مثل L.A. Noire بخش مولتی پلیر داشته باشه!

playstation 3
28-08-2011, 12:39
ببخشید یه سوال داشتم این که این بازی واسهpc هم اومده یا نه؟

Amirrezaajalli
28-08-2011, 12:42
ببخشید یه سوال داشتم این که این بازی واسهpc هم اومده یا نه؟

هنوز نه!!!!
احتمالا تا مهر یا آبان ماه بیاد!

E.G_band
28-08-2011, 17:08
سه تا dvd هست

moh3en_sh
29-08-2011, 01:37
سه تا dvd هست
بله سه تا دی وی دیه

aha2012
29-08-2011, 10:40
تو چیزی نگو علیرضا که بدجوری از دستت دلخورم.پایان بازیو لو دادی اساسی.حیف که دستم بهت نمیرسه:31:
در ضمن آخه این بازی آنلاین میخواد چیکار؟؟هان؟

masoodbr
29-08-2011, 20:56
سلام دوستان
اين بازي چطوري هستش قشنگه؟ مي ارزه ادم پاش بشينه؟

A.N.A.P
09-09-2011, 18:20
دوستان اونجایی که میری تو موزه لس آنجلس باید چکار کنیم ؟

*M!L4D*
09-09-2011, 18:27
سلام دوستان
اين بازي چطوري هستش قشنگه؟ مي ارزه ادم پاش بشينه؟

حتی 1 % هم شک نکن ... می ارزه نا جور

A.N.A.P
09-09-2011, 21:24
دوستان اونجایی که میری تو موزه لس آنجلس باید چکار کنیم ؟

کسی نبود ؟ یه موزه هست توش عکس های هنری داره هر چی میگردم توش چیزی پیدا نمیکنم !

shahin_mp3
09-09-2011, 22:15
ما كه از هر كي شنيديم ميگه بازيه توپيه :31:

aha2012
09-09-2011, 22:48
کسی نبود ؟ یه موزه هست توش عکس های هنری داره هر چی میگردم توش چیزی پیدا نمیکنم !
دیسک سومه علی جون؟؟من تازه رفتم دیسک 3:31:
اگه هم نیست یه عکس کوچیک هم بذاری میشه راحت کمکت کرد
در ضمن اینم راهنمای بازیه:

A.N.A.P
09-09-2011, 23:56
دیسک سومه علی جون؟؟من تازه رفتم دیسک 3:31:
اگه هم نیست یه عکس کوچیک هم بذاری میشه راحت کمکت کرد
در ضمن اینم راهنمای بازیه:

ممنون ! نه دیسک دوم هستم ! فک کنم مرحله 13

naim697
11-09-2011, 20:32
لینک دانلود بازی کجا بگیریم ؟

a.salireza
19-09-2011, 08:52
مام بلاخره این بازیو تموم کردیم ...
قبل از شروعه بازی ، اومدم اینجا ، دیدم همه دارن تعریف میکنن و میگن چقد بازی فوق العادس ! خب انتظارم رفت بالا !
اما بعد یکی از مجلاته بازیو که خوندم ، تو پرونده بازیو کوبونده بود ، انتظارم برگشت سره جاش
اما خودم که بازیو تجربه کردم ، بدون اینکه انتظاره خاصی ازش داشته باشم ، بازیه واقعاً فوق العاده ای بود
اما من از کُله بازی با یه قسمت بیشتر مشکل پیدا کردم ! داستان :
تو دو دیسک اول ، اومدن از Cole یه قهرمان ساختن . یه کاراگاهه موفق و باهوش ، یه قهرمانه جنگ ، یه پدر و همسره وفادار . اما یهو تو دیسکه 3 همه چیزو خراب کردن ! Cole شد یه کاراگاهه فاسده ترسو ، منفور ، پر از اشتباه و خیانت کار ! آخرم که تو یه چاه کشتنش . واقعاً دیسکه 3 بد رو اعصاب بود . انگار اصلاً دو دیسکه اولی وجود نداشتن . حتی تو پرونده ی آخری که Cole جونشو پاش گذاشت ، نتونس پروندرو کاملاً ببنده و تو مراسمش همون همکارش که لوش داد صحبت میکرد
اما بازی در کل خیلی خوب بود . یه تجربه ی جدید .

tufan_17
21-09-2011, 09:46
آقا پس کی میاد این بازی برای PC ? مردیم :31:

A.N.A.P
21-09-2011, 12:43
مام بلاخره این بازیو تموم کردیم ...
قبل از شروعه بازی ، اومدم اینجا ، دیدم همه دارن تعریف میکنن و میگن چقد بازی فوق العادس ! خب انتظارم رفت بالا !
اما بعد یکی از مجلاته بازیو که خوندم ، تو پرونده بازیو کوبونده بود ، انتظارم برگشت سره جاش
اما خودم که بازیو تجربه کردم ، بدون اینکه انتظاره خاصی ازش داشته باشم ، بازیه واقعاً فوق العاده ای بود
اما من از کُله بازی با یه قسمت بیشتر مشکل پیدا کردم ! داستان :
تو دو دیسک اول ، اومدن از Cole یه قهرمان ساختن . یه کاراگاهه موفق و باهوش ، یه قهرمانه جنگ ، یه پدر و همسره وفادار . اما یهو تو دیسکه 3 همه چیزو خراب کردن ! Cole شد یه کاراگاهه فاسده ترسو ، منفور ، پر از اشتباه و خیانت کار ! آخرم که تو یه چاه کشتنش . واقعاً دیسکه 3 بد رو اعصاب بود . انگار اصلاً دو دیسکه اولی وجود نداشتن . حتی تو پرونده ی آخری که Cole جونشو پاش گذاشت ، نتونس پروندرو کاملاً ببنده و تو مراسمش همون همکارش که لوش داد صحبت میکرد
اما بازی در کل خیلی خوب بود . یه تجربه ی جدید .

دوست عزیز شما که بازی رو تموم کردی بگو من باید چکار کنم ؟

Prince_M
21-09-2011, 15:23

کجا گیر کردی؟ من بازیو تموم کردم بگو تا کمکت کنم.

a.salireza
22-09-2011, 09:44

مطمعاً نیستم همون موزه رو میگید یا نه . اما احتمالاً باید برید طبقه ی آخر و وارده یکی از اتاق ها بشین که یه سری زنجیر از سکویه جلوشون وصل میشه به لوستر . باید از رو زنجیر رد شین و به لوستر برسین تا 2تا نشونه ی دیگه از قاتل پیدا کنید .

دارم بازی رو 100% میکنم . پیدا کردنه همه ی حلقه های طلایی فیلم ها و سوار شدنه همه ی ماشینا به شدت رو اعصابه !

marmolak kocholo
28-09-2011, 19:20
راک استار امروز اعلام کرد که نسخه پی سی بازی LA Noire در تاریخ 8 نوامبر در امریکا و 11 نوامبر در اروپا برروی PC, Steam و OnLive منتشر خواهد شد.
به گفته راک استار تمامی دی ال سی هایی که قبلا برای کنسول ها منتشر شده بودند به صورت رایگان در این نسخه نیز وجود خواهد داشت، دی ال سی ها شامل : the Nicholson Electroplating Arson case, Reefer Madness Vice case, The Consul’s Car Traffic case, The Naked City Vice case and A Slip of the Tongue Traffic case هستند.
همون طور هم که قبلا اعلام شده بود نسخه PC این بازی از NVIDIA 3D Vision ساپورت میکنه.

سیستم مورد نیاز نیز تایید شده که به شرح زیر هست:

Operating System: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3 / OnLive for PC or Mac
Processor: Intel Dual Core 2.2GHz to Quad Core 3.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz to Quad Core 3.2Ghz
RAM: 2GB to 8GB
Hard drive space: 16GB
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB
Sound Card: 100% DirectX 9 Compatible
DVD Drive

قیمت بازی به صورت ریتیل و دیجیتالی برابر $49.99/ €49.99/£39.99 است!
منبع:

SA.JJ.AD
14-10-2011, 20:48
سیستم مورد نیاز برای اجرای عنوان L.A noire بر روی PC که 17 آبان ماه منتشر خواهد شد اعلام شد

حداقل سیستم مورد نیاز:

CPU: Intel Dual Core 2.2 GHz / AMD Dual Core 2.4 GHz
RAM: 2 GB
HDD: 16 GB free disk space
Graphics: 512 MB Graphics Memory
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9

سیستم توصیه شده برای اجرا:

CPU: Intel Quad Core 3.2 GHz / AMD Quad Core 3.2 GHz
RAM: 8 GB
Graphics: 1 GB Graphics Memory

Electronic-Arts
14-10-2011, 23:56
سیستم مورد نیاز برای اجرای عنوان L.A noire بر روی PC که 17 آبان ماه منتشر خواهد شد اعلام شد

حداقل سیستم مورد نیاز:

CPU: Intel Dual Core 2.2 GHz / AMD Dual Core 2.4 GHz
RAM: 2 GB
Graphics: 512 MB Graphics Memory

سیستم توصیه شده برای اجرا:

CPU: Intel Quad Core 3.2 GHz / AMD Quad Core 3.2 GHz
RAM: 8 GB
Graphics: 1 GB Graphics Memory

یکی نیست بگه آخه چرا چرت و پرت میگین مگه این بازی از کرایسیس سنگین تره که 8 گیگ رم بخواد در ضمن الان ویندوز های 32 بیتی بیشتر از 3.25 گیگ رم ساپورت نمیکنن
البته ناگفته نماند اگر مثل گندی که به GTA IV زدن و به خاطر پورت افتضاحشون سیستم بالایی میخواست به اینم گند بزنن به جای 8 گیگ باید 80 گیگ رم گذاشت تازه بازم کم میاد

Zaghan_13
15-10-2011, 13:33
کسی میدونه اینم پورته یا نه؟

اگه پورت کنن خیلی نامردن:37::grrr:

Erfan.
15-10-2011, 13:34
یکی نیست بگه آخه چرا چرت و پرت میگین مگه این بازی از کرایسیس سنگین تره که 8 گیگ رم بخواد در ضمن الان ویندوز های 32 بیتی بیشتر از 3.25 گیگ رم ساپورت نمیکنن
البته ناگفته نماند اگر مثل گندی که به GTA IV زدن و به خاطر پورت افتضاحشون سیستم بالایی میخواست به اینم گند بزنن به جای 8 گیگ باید 80 گیگ رم گذاشت تازه بازم کم میاد

بعدم برای کارت گرافیک بنویسن 1GB :27::27: حتی مدل ذکر نکردن...

amiredge
15-10-2011, 19:36
اين سيستم واقعا اعلام شده.در ضمن اين بازي 100%‌ رم بيشتري نسبت به كرايسيس احتياج داره چون open world ميباشد.