ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : L.A. Noire

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

779
13-05-2011, 23:24
Spoil Warning
من یک مپ پیدا کردم که البته 2/3 بازی هست و 2 تا دیگه عکس هم هستش که یارو گفت حوصله نداره بزاره! ( عجب؟:دی )
The Gamestop I work at has the game. این فرد تویه Gamestop کار میکنه مثله اینکه و بازی رو داره.
خلاصه آپلود کردم بچه ها ببینن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمچنین این مپ تویه 4 قسمت زوم شده و مپه اصلی خیلی بزرگ بود ( یا به قوله معروف Huge ! )
دیگه 80 مایل مربع کم نیست!

EXTREME
13-05-2011, 23:41
آخه این یکی فرق میکنه:5:

همون RDR هم راک استار چرا نداده هنوز نمیدونم...

GTA IV رو با پورت مسخره داد باز اینو همون طور میداد دلمون خوش میبود!

مظورت چی هست دقیقا؟
راک استار به خودش افتخار نمیده که برای پی سی بازی بزنه همش کنسول اون از red dead که تو کفش موندیم
اینم از این بازی:31:

aha2012
14-05-2011, 14:32
گویا دی وی دی اول بازی لیک شده

mf.designing
14-05-2011, 14:39
راک استار به خودش افتخار نمیده که برای پی سی بازی بزنه همش کنسول اون از red dead که تو کفش موندیم
اینم از این بازی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام :دی
من که یادم نیست که بازیهای خوبش رو برا PC هم نده ! :دی
red dead که برا PC تایید شده ، اینم بعد کنسولها میاد ، بعد مدتی البته . مثل GTA ها و بقیه

pedram_sad
14-05-2011, 15:17
آخه این یکی فرق میکنه:5:

همون RDR هم راک استار چرا نداده هنوز نمیدونم...

GTA IV رو با پورت مسخره داد باز اینو همون طور میداد دلمون خوش میبود!

مظورت چی هست دقیقا؟
منظورم اینه که بازی اومده همه تمامش کردن و خبر ساخت شماره بعدش هم تایید شده تازه بعد از چندین و چند ماه خبر اومدنش برای pc میاد اینم به کنار در اکثر موارد به شدت پورت ضعیف پر از باگ و مشکل که ارزش اون بازی ره به شدت میاره پایین

ادم حتی اگه کنسول نداشته باشه به نظر من شده برای این بازی ها بره قرض بگیره با بره club محل بازی کنه بیشتر ارزش داره

red dead که برا PC تایید شده ، اینم بعد کنسولها میاد ، بعد مدتی البته . مثل GTA ها و بقیه
کجا گفته RDR تایید شده برای PC ?
شماره های قبلی RD هم روی PC نیومدن

Leon-117
14-05-2011, 15:37
همونطور که قبلا امید هم گفت بازی برای X360 لیک شد.(فعلا دیسک اول لیک شده)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Region Free
Wave 11
+
بازی آپدیت جدید نداره..........

aha2012
14-05-2011, 16:39
ایول
آپدیت نداره:26:

manuelcalavera
14-05-2011, 16:45
دوستان نمیشه به اکس باکس Mouse و Keyboard وصل کرد ؟ من یک عمره دارم میرم خونه ی فک و فام با دسته بازی میکنم ولی راه نداره اصلا" بیلمزم . نمیشه یه هِد شات ِ درست و درمون زد ...

aha2012
14-05-2011, 17:24
دوستان نمیشه به اکس باکس Mouse و Keyboard وصل کرد ؟ من یک عمره دارم میرم خونه ی فک و فام با دسته بازی میکنم ولی راه نداره اصلا" بیلمزم . نمیشه یه هِد شات ِ درست و درمون زد ...
چرا رفیق راه داره ولی تو ایران پیدا نمیشه و قیمتش هم بالاست(حدود 100 تومن و خورده ای)

MobinS
14-05-2011, 17:25
الان این سوال چه ربطی این جا داره؟؟؟ :دی

دی وی دی یک به چه درد می خوره! اصلا چه معنی داره که یک دی وی دی لیک بشه؟ :دی
علی واقعا اون آپدیته رو نداره؟ لایو هم که اون آپدیت رو نداده! چرا اینقدر جدیدا خالی می بندی علی؟

Alireza.M67
14-05-2011, 17:29
همونطور که قبلا امید هم گفت بازی برای X360 لیک شد.(فعلا دیسک اول لیک شده)

Region Free
Wave 11
+
بازی آپدیت جدید نداره..........

امروز یکی از زیباترین روزهای زندگی من بود.
الآنم که متوجه شدم بازی لیک شده و آپدیت هم نداره ، دیگه اصلا روزم کامل شد.
نمیخوام فخر بفروشم :31: ولی کاشکی الآن همتون حال منو داشتید :8:

manuelcalavera
14-05-2011, 17:31
حالا نیس همه ی سوال های تاپیک فرسنگها با اسپم فاصله داره :دی
امید که میگه میشه ، مبین هم که میگه نمیشه ! گرفتین مارو ؟

حالا واسه اینکه اسپم نشه :
من خودم ترجیح میدم بازی دیالوگهای زیاد داشته باشه مثل ِ همین اِل اِی نوار ، نصف بازی ها رو واسه این بازی میکنم که استوری لاین ِ بازی دستم بیاد ... این بازی شاید باعث بشه من اکس باکس بگیرم

Leon-117
14-05-2011, 17:34
دی وی دی یک به چه درد می خوره! اصلا چه معنی داره که یک دی وی دی لیک بشه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی واقعا اون آپدیته رو نداره؟ لایو هم که اون آپدیت رو نداده! چرا اینقدر جدیدا خالی می بندی علی؟ توی تاپیک آپلودر بازی چندین بار گفته شده بازی آپدیت نداره،احتمالا آپدیت جدیده میخوره به DiRT 3 .
خالی بندی چیه؟!:31:اول قرار بود آپدیت 9 می منتشر بشه که تاخیر خورد و رفت برای 19 مِی....

نسخه ی 360 بازی فکر کنم اومده.
درسته،ولی فقط دیسک 1 آپلود شده....

Guts
14-05-2011, 21:41
نسخه ی 360 بازی فکر کنم اومده.

Alireza.M67
14-05-2011, 23:40
فکر کنم هنوز کاملش نیومده و فقط دیسک اولش هست .
احتمالا از روز دوشنبه دیگه مغازه ها واسه فروش میذارنش .

779
14-05-2011, 23:59
یکی از دوستان بازی رو بازی کرده ( تویه یکی از فروم ها ) چند تا نکته گفته بود بگم بد نیست :

1. بازی فیزیک خوبی داره. یعنی همانند RDR و GTA IV فیزیک بازی کم نمیاره.
2. کیفیت Texure و AA و ... کمی از RDR و GTA IV نمیاره ( اگه بهتر نباشه مساوی هست )
3. بازی به هیچ عنوان خسته کننده نیست! این فرد میگه 40 دقیقه ای دنباله سره نخ بوده اصلا نفهمیده چقدر گذشته!
4. در همه زمان شما نمیتونین اسلحه ی خود رو بیرون بکشین. زمانی میتونین که مجرم روتون اسلحه بکشه ( از این قسمتش خیلی خوشم اومد! مثله GTA نیست بری هر جا یک اسلحه بکشی :دی )
5.کنترل اتوموبیل ها از Mafia 2 بهتر است.
6. خون و زخم در بازی به نحوه ی خوبی کار شده. مثلا اگه به حریف تیر اندازی کنید خونش میپاشه رو دیوار همینطور لباس هایه شما هم خونی میشه.
7.در طی رانندگی که راننده همکارت هست شما میتونین دفترچه تون رو در آورده و سرنخ ها رو یک دید بزنید.
8.تویه بازی خیلی دیالوگ وجود داره و برایه همه چی هم داستانی در نظر گرفته شده. طوریکه شما در بازی قوطه ور میشین!
9. بازی اکشن مناسبی داره و یک تجربه ی کاملا جدیده.
10. پیدا کردن سره نخ از نظره این فرد سخت بوده!!!! ولی وقتی که پیداش میکنی یک حسه خوبی به آدم دست میشه! انگار که Achive کردین یک چیزی رو.

در آخر این ها نظرات شخصیه یک نفر بوده! ممکنه یکم توش اغراق داشته باشه !

HORROR
15-05-2011, 00:53
سلام
اين بازي ممنوع ميشه ديگه نه؟ كسي درمورد بيرامون( p!) بازي اطلاعاتي داره ؟ ( مثل red dead بري تو كافه مافه ولگردي كني؟؟!!)

MILAD2799
15-05-2011, 08:58
XBOX360 Region Free Disk 1

Release name: LA.Noire.XBOX360.Region.Free.Disk.1-P2P
Size : 7.3 GB
Region: Free
Publisher: Rockstar Games
Developer: Team Bondi
Release Date: 14.05.2011
Genre: Adventure
Language: ENG

Layken
15-05-2011, 10:47
البته باید یه موردی رو بگم..
این بازی شباهت های زیادی به بازی های هم سبک خودش مثل RDR یا GTA یا مافیا دارد اما یه چیزی که باید بهش توجه کنیم اینه که
این بازی صرفا یک بازی گردش ازاد یا Open-world نیست بلکه یک Adventure کاملا کلاسیک هستش و خیلی از المان های مشابهش باعث شده که ما این رو با انها مقایسه کنیم ..
چون ما تو این بازی نه میتونیم مثل GTA ملت رو سلاخی کنیم و نه ما عضو یک گروه مافیایی هستیم فقط یک پلیس ساده که به مرور با رویدادهای مهمی که (نمیگم موجب اسپویل میشه)روبرو میشه
فقط بگم دوستان اگه منتظر یک بازی شبیه GTA هستن بهتره که کمی این انتظار رو پایین بیارن

Leon-117
15-05-2011, 13:08
دیسک دوم بازی هم آپلود شد..............

hosiyar
15-05-2011, 13:39
سلام. ميگن بازي ٣ ديسكه! درسته؟
الان كاملش گير مياد؟

MobinS
15-05-2011, 14:11
آره سه دیسکه. 2 تاش اومده. امشب لینک 3 تاش میاد توی نت. فردا یا پس فردا مغازه ها میارن.

Alireza.M67
15-05-2011, 14:17
تا حالا سر لیک شدن هیچ بازی ای انقدر بامبول ندیده بودیم :31:

merikhi
15-05-2011, 15:20
تا حالا سر لیک شدن هیچ بازی ای انقدر بامبول ندیده بودیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره والا جون به لب شدم من :31: نقد و بررسی درست درمون هم نیومده از بازی، یکی گاردین نوشته بود که حذفش کرد! ویدیو از بازی هم تو یوتیوب و دیلی‌موشن گذاشتن حذف شد سریع! کلا مثل اینکه سخت‌گیری زیادی رو بازی هست

pooriya_hp
15-05-2011, 16:15
نقشه ی بازی نوآر لس آنجلس به این بزرگی است!

طبق گفته ها این بازی 25 الی 30 ساعت گیم پلی آن هم فقط در بخش داستانی دارد! با توجه به این شرایط وقتی به نقشه نگاه می کنیم و لس آنجلس سال 1947 را با این جزئیات می بینیم مطمئن خواهیم بود که بازی تکراری نخواهد شد.

منبع : dbazinews

MobinS
15-05-2011, 18:02
بازی دیگه چه مدهایی داره؟ با کدوم دیسک باید مودهای دیگرشو رفت؟

Leon-117
16-05-2011, 14:41
دیسک سوم بازی هم لیک/آپلود شد........
از فردا نسخه کامل بازی همه جا پر میشه...

راستی قیمتش هم 8 تومن هست !
شما گرون میگیری،ما 6 تومن میگیریم!:27:

pooriya_hp
16-05-2011, 15:11
سلام بر دوستان عزیز

آقایون پک کامل بازی اومده ! ( شامل 3 دیسک )

Alex * Delpiero
16-05-2011, 15:40
سلام بر دوستان عزیز

آقایون پک کامل بازی اومده ! ( شامل 3 دیسک )

شما تو بازار دیدی که قیمت دستته ؟؟؟

pooriya_hp
16-05-2011, 15:52
والا من وقت ندارم برم بازار و بگردم !!

اما در یه سایت معتبر + تماس تلفنی با یکی از دوستان از این موضوع مطلع شدم !

قیمتش هم میشه هر دیسکی 2.500 = 7.500 + قاب = 8.000

HORROR
16-05-2011, 16:12
هر كي بازي كرد يه نقد باحال بزاره همه حال كنن

pooriya_hp
16-05-2011, 16:17
فعلا فکر نکنم کسی بازی کرده :31:
------
این بازی بد موقع اومد اگه کمی دیرتر یا زود تر می اومد ... عالی میشد ! ( الان داریم به خرداد نزیدیک میشیم ! )

aramesh_61
16-05-2011, 19:44
بازی اومده واسه xbox، فردا میرم میگیرمش، فکر کنم تاپیک رو بشه منتقل کرد
نسخه ی xbox و ps3 نمره عالیه 9 گرفتن از gamespot :46:

pooriya_hp
16-05-2011, 19:47
آره واسه x360 اومده ! ( به احتمال زیاد تا چند روز آیینده واسه ps3 هم بیاد )

تاپیک هم باید به زودی منتقل بشه !

amaranth_silent
16-05-2011, 20:13
اسم نقش اول چیه و طرف چیکارس و آیا برای انجام بازی باید زبانمون چجوریا باشه؟؟؟

gap
16-05-2011, 20:19
این بازی فوق العاده هستش....فوق العاده...ایشالله فردا صبح زود یه نقد میزارم ازش...واقعا تمام انتظاراتم رو برآورده کرد....الان از امروز صبح بچه های XBL دارن بازی میکنن،حالا بن شدن یا نشدنش با خودشون... منم امشب بازی کردم،(خدا کنه بن نشم: د ی) ...خارجی ها میگفتن از کجا آوردیش؟ میگفتم من داییم تو Rockstar هستش:))
حقشه بهترین بازی امسال شه... فیزیک بازی واقعا عالیه...داستان که حرف نداره...صداگذاری 20... تاریخ انتشار فقط خیلی مزخرفه: د ی ان از Geow3 که 28 شهریور میاد فکر کنم اینم از این...:))

اسم نقش اول چیه و طرف چیکارس و آیا برای انجام بازی باید زبانمون چجوریا باشه؟؟؟
Cole Phelps اسمشه، کارآگاه پلیس هست دیگه، در ضمن زبانت باید تقریبا خوب باشه...این بازی رو باید کاملا با سری بازیهایی مثل GTA متفاوت دونست! اصلا فکر نکنید مثل اون هست...

amaranth_silent
16-05-2011, 20:25
بجز ماشین وسیله نقلیه دیگه ای نداره ؟؟؟؟؟؟
نگید که نه اخه محیط خیلی بزرگه .......
یعنی میشه هواپیما هم داشته باشه ؟؟؟

gap
16-05-2011, 20:27
بجز ماشین وسیله نقلیه دیگه ای نداره ؟؟؟؟؟؟
نگید که نه اخه محیط خیلی بزرگه .......
یعنی میشه هواپیما هم داشته باشه ؟؟؟
خیر...نه هلیکوپتر...نه هواپیما...;) وقتی تو محیط بازی هستید از بس زیبا هست و اتفاقات جالب میفته خسته نمیشید...ماشینتون خراب میشه و باید با کارتتون که به مردم نشون میدید ماشین بگیرید و....

amin 2010
16-05-2011, 20:37
بازی برا ps3 تو تهران موجوده !!

marmolak kocholo
16-05-2011, 20:48

نمرات بازی:

Eurogamer – 8
Wired - 8
IGN- 8.5
Game Informer – 8.75
CVG - 8.9/10
Gamespot - 9
joystiq - 9
Metro – 9
Gamereactor UK - 9
The Telegraph - 9
Destructoid – 9
SPOnG – 9
Gametrailers- 9.1
3DJuegos - 9.1
gametrailers - 9.1
VaDeJuegos - 9.2
NowGamer - 9.3
VicioJuegos - 9.3
Vandal - 9.5
Meristation - 9.5/10
HardGame2 - 9.5
X360A – 96
Jeuxvideo - 17/20
The Guardian – 5/5
GamePro – 5/5
G4TV - 5/5
Digital Spy - 5/5
Giant Bomb - 5.0
Digital Spy - 5/5
G4 – 5/5
VideoGamer - 10
TVG – 10
1UP – A

تا الان تو سایت Metacritic میانگین نمرات برای Xbox از 8 ریویو 94 و PS3 از 14 ریویو 91

Yi Yi
16-05-2011, 22:37
خب این هم از شاهکاری که چندان هم شاهکار نبود!

pooriya_hp
16-05-2011, 22:57
دقیقا منظورتون چی هست ؟

aha2012
16-05-2011, 23:25
با توجه به نمرات گفته

mohammad_twe
16-05-2011, 23:47
همین که motion capture تو بازی به کار رفته و همچین فرم زیبایی رو به بازی داده خودش شاهکار هست ..

779
17-05-2011, 00:17
جالبه Eurogamer به Brink 8 داده به L.A. Noire هم 8 داده! به AC:BH 10 داده! عجب!!!
میناگین نمرات 93 هست تا الان.

gap
17-05-2011, 09:48
جالبه Eurogamer به Brink 8 داده به L.A. Noire هم 8 داده! به AC:BH 10 داده! عجب!!!
میناگین نمرات 93 هست تا الان.
من چقدر Eu G بدم میاد....چقدر....نمراتش واقعا بدون هیچ معیاری هست به نظر من...آخه Brink کجا....L.A کجا....احتمالا به Geow3 هم 6-5 میده :))

Alex merccer
17-05-2011, 10:32
گیم پلیش چه جوریه؟
مثل هوی رین که نیست؟

Alex Fera
17-05-2011, 11:24

دقیقا منظورتون چی هست ؟

با توجه به نمرات گفته

خیر ایشون عادت دارن بیان تو تاپیک بازی ها و از اون بازی بد بگن،اون از تاپیک Fifa 11 اینم از تاپیک L.A Noire........

p3yman_xl
17-05-2011, 11:44
متاسفم برای دوستانی که با توجه به امتیازات بازی رو ارزیابی میکنن..
شما هنوز نه بازی رو دیدین و نه بازی کردین چطوری در موردش نظر میدین؟!

Leon-117
17-05-2011, 12:42
متاسفم برای دوستانی که با توجه به امتیازات بازی رو ارزیابی میکنن..
شما هنوز نه بازی رو دیدین و نه بازی کردین چطوری در موردش نظر میدین؟!

این هیچ چی!
امتیازات و میانگین بازی هم خیلی خوبه...............

hamed30
17-05-2011, 14:33
بازی برای pc هم هست یا فقط ps3 , xbox

JUSTIN11
17-05-2011, 14:40

احتمالا ایشون منظورشون از شاهکار چیز دیگریست.......
به این اثر هنری نمیشه امتیاز داد.همین صدا گذاری و موزیک بازی یه دنیا ارزش داره.

میانگین امتیاز های بازی 9.24 از 41 نقد

pooriya_hp
17-05-2011, 14:47
بازی برای pc هم هست یا فقط ps3 , xbox
بازی در انحصار کنسول هست ! ( ps3 و x360 )

779
17-05-2011, 15:10
خوب منم بازی رو گرفتم.
یک 4 ساعتی بازی کردم.
بازی سخت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم! و یکم بسته و خطی تر ( 100% تا الان اینطوریه ، چون مطمئنم بعدش خوب میشه با توجه به روند بازی )
کلا تمامه فکر هایی که میکردین رو بندازین دور! هرچی! بازی ماموریت به ماموریت هست ( یک چیزی مثله Mafia ). ولی وقتی یک Case ای رو میگیری میتونی بچرخی الکی همینطوری. هیچ محدودیت زمانی ای هیچی نداری.
بزار اول از منو شروع کنم :
منویه بازی چیزه خاصی نداشت و کاملا ساده با 2 تا گزینه ی New و Extras بود که پایینم چندتا دکمه واسه Social Club و ... داشت. ( جالبه Option نبود! رفتم تو خوده بازی ! در واقع Pause بازی 4 برابر منویه بازی گزینه داره. )
داستان و روایات به صورت Flash Back هستش تا الان و خیلی هم از مقدمه شروع کرده احتمالا با چندتا سورپرایز همراه میشم.
روند حل کردن پرونده هم به داستان هیچ ربطی نداشته تا الان ( منظورم داستان شخصیت هست ).
خوب حالا بزارین روند بازی رو بگم :
بازی با چندتا Cut Scene عالی اجرا میشه. امکانات شما بسیار محدود هست شما فقط میتونین سوار ماشین شین ، بدویین و احتمالا چندتا کار دیگه. دکمه ی پرشی وجود نداره ، هیچ چیزی واسه انتخاب اسلحه و ... نیست. هیچ Health Bar ای وجود نداره. کلا صفحه خالی جز همون مپه پایین. از بعضی جاها که مثلا باید بپرین شما دکمه ی RT رو میگیرین ( دکمه ی دویدن هست مثله AC ) بعد خودش از اون تیکه رد میشه.
اما درگیری ها شما فقط محدود به استفاده 2 تا اسلحه هستید : اسلحه ی بزرگ و کمری. اسلحه کمری که کلا همیشه دارین. اما اسلحه بزرگ برا استفاده از اسلحه کمری باید انداخته شه.
درگیری ها شبیه RDR هست. و احتمالا شما هم باید با یک تیر یا حالا یکم بیشتر بمیرین ( من که کلا تیر نخوردم ! )دشمنان هم با یک تیر میمیرند.
در حالت عادی بازی همونطور که گفتم هیچی ندارین نه میتونین اسلحه بکشین نه میتونین کاره خاصه دیگه ای بکنین.
صداگزاری و موزیک که اینقدر عالی کار شده اصلا جایه بحث نمیاد ( فعلا البته چیز هایه مهم تری واسه کسایی که بازی نکردن هست )
در بازی شما XP میگیرین که هنوز نفهمیدم کاراییش چیه ( چون اصلا دنبالش نرفتم :دی )
اما خوده بازی! شما تو دفترچتون 3 تا گزینه اصلی دارین : Location , Clues و People .
پایینم دو تا گزینه هست که جزوه گزینه هایه اصلی نیست. Clues که همون سرنخ هایی هست که پیدا میکنین. Location هم مکان هایه که افراد یا شواهد و ... قرار دارند. People هم اشخاصی هستند که باهاشون سره کار دارن ( در اون پرونده ) بعده حل کردن هر پرونده اینا دوباره سفید میشن و توشون اطلاعات پرونده بعدی قرار میگیره.
بحث Interview و سوال پرسیدن ها خیلی سخته ( حداقل برا من که یکم Simulation دارم بازی میکنم :دی ) اصلا با فکری که میکنین یکسان در نمیاد بعضی هاش! بعضی جاها یک سورپرایزی میشین که هنگ میکنین! تازه سوال پرسش ها هم 3 تا گزینه داره که همه میدونین ( Doubt , Lie , Truth ) یکشون رو اشتباه بزنین Incorrect میشه ( اما خوب پرونده خراب نمیشه ) من پیشنهاد میدم اولا تمامه Clue ها رو جمع آوری و بازبینی کنین و بعدش اگه حرف هایه فرد مقابل با سرنخ هایه شما در تناقض بود گزینه ی Lie رو بزنین. اگرم فکر میکنین یا حس کردید چیزه مهمی نیست که در موردش دروغ بگه گزینه ی Truth و اگرم بین این 2 تا بود و شک دارین بهش گزینه ی Doubt . اما مشکل من اینکه اصلا سوال هاشون گنگه! مثلا کسی که بهت اطلاعات داره میده اصلا نمیتونم تشخیص بدم که راست میگه یا دروغ ( اگه البته ضایع نباشه ، که معمولا هم نیست. البته من سریال Lie to Me رو دیدما :دی ) یعنی شما باید صحنه به صحنه ی پرونده رو در ذهن داشته باشین و حتی یک کلمه در رابطه با پرونده بود روش فکر کنین. همینش یکم سخته. ( رونده بازی همونطور که گفتم راحته ولی سختیه کار برا من اینکه چرا نمیتونم همه ی سوال هامو Correct بزنم :دی )
گرافیک هم در نوعه خودش خوبه مخصوصا در فضاهایه بسته ( به قوله دوستمون ) و کلا مشکله خاصی نداره و در حده RDR رو کار شده.
فیزیک بازی هم که عالی هست ( در حده Mafia 2 راحت هستش هرچند که مثلا کمونه کردن تیر و ... چون استفاده نمیشه فکر نمیکنم خوب طراحی شده باشه هنوز امتحان نکردم )
کنترل ماشین ها هم Arcade هست. تو ماشین که سوارین Street Crimes از طریق بیسیم به شما گفته میشه.
در آ[ر هم بگم خیلی خیلی خیلی واقعی شده. یعنی بیش از حده تصورم. بعضی جاها مثلا بچه ها در مورده شنا کردن و ساندویچ فروشی و بار و ... صحبت میکردند در حالی که اصلا چرته در بازی! یعنی اصلا به کارتون نمیاد ( فعلا! ) محدودیت خیلی دارین در حالی که در جایه خود این محدودیت ها باز میشه.ولی در حالت عادی من زیاد نگشتم اما چیزه خاصی نداره. مثلا هیچ نشونی تو نقشه وجود نداره ( منظورم پرونده ها نیست مثلا عکسه رستورانی خونه ای چیزی :دی )
خلاصه باید Advanture و Advanture و Advanture باز باشین تا خوشتون بیاد ( من که عاشقش شدم ) چون اوله بازی که پرونده ها اینطوریه فکر کن آخر بازی چقدر سنگین شه.

amaranth_silent
17-05-2011, 15:19
خوب منم بازی رو گرفتم.
یک 4 ساعتی بازی کردم.
بازی سخت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم! و یکم بسته و خطی تر ( 100% تا الان اینطوریه ، چون مطمئنم بعدش خوب میشه با توجه به روند بازی )
کلا تمامه فکر هایی که میکردین رو بندازین دور! هرچی! بازی ماموریت به ماموریت هست ( یک چیزی مثله Mafia ). ولی وقتی یک Case ای رو میگیری میتونی بچرخی الکی همینطوری. هیچ محدودیت زمانی ای هیچی نداری.
منویه بازی چیزه خاصی نداشت و کاملا ساده با 2 تا گزینه ی New و Extras بود که پایینم چندتا دکمه واسه Social Club و ... داشت. ( جالبه Option نبود! رفتم تو خوده بازی ! در واقع Pause بازی 4 برابر منویه بازی گزینه داره. )
داستان و روایات به صورت Flash Back هستش تا الان و خیلی هم از مقدمه شروع کرده احتمالا با چندتا سورپرایز همراه میشم.
روند حل کردن پرونده هم به داستان هیچ ربطی نداشته تا الان ( منظورم داستان شخصیت هست ).
بازی با چندتا Cut Scene عالی اجرا میشه. امکانات شما بسیار محدود هست شما فقط میتونین سوار ماشین شین ، بدویین و احتمالا چندتا کار دیگه. دکمه ی پرشی وجود نداره ، هیچ چیزی واسه انتخاب اسلحه و ... نیست. هیچ Health Bar ای وجود نداره. کلا صفحه خالی جز همون مپه پایین. از بعضی جاها که مثلا باید بپرین شما دکمه ی RT رو میگیرین ( دکمه ی دویدن هست مثله AC ) بعد خودش از اون تیکه رد میشه.
اما درگیری ها شما فقط محدود به استفاده 2 تا اسلحه هستید : اسلحه ی بزرگ و کمری. اسلحه کمری که کلا همیشه دارین. اما اسلحه بزرگ برا استفاده از اسلحه کمری باید انداخته شه.
درگیری ها شبیه RDR هست. و احتمالا شما هم باید با یک تیر یا حالا یکم بیشتر بمیرین ( من که کلا تیر نخوردم ! )دشمنان هم با یک تیر میمیرند.
در حالت عادی بازی همونطور که گفتم هیچی ندارین نه میتونین اسلحه بکشین نه میتونین کاره خاصه دیگه ای بکنین.
صداگزاری و موزیک که اینقدر عالی کار شده اصلا جایه بحث نمیاد ( فعلا البته چیز هایه مهم تری واسه کسایی که بازی نکردن هست )
در بازی شما XP میگیرین که هنوز نفهمیدم کاراییش چیه ( چون اصلا دنبالش نرفتم :دی )
اما خوده بازی! شما تو دفترچتون 3 تا گزینه اصلی دارین : Location , Clues و People .
پایینم دو تا گزینه هست که جزوه گزینه هایه اصلی نیست. Clues که همون سرنخ هایی هست که پیدا میکنین. Location هم مکان هایه که افراد یا شواهد و ... قرار دارند. People هم اشخاصی هستند که باهاشون سره کار دارن ( در اون پرونده ) بعده حل کردن هر پرونده اینا دوباره سفید میشن و توشون اطلاعات پرونده بعدی قرار میگیره.
بحث Interview و سوال پرسیدن ها خیلی سخته ( حداقل برا من که یکم Simulation دارم بازی میکنم :دی ) اصلا با فکری که میکنین یکسان در نمیاد بعضی هاش! بعضی جاها یک سورپرایزی میشین که هنگ میکنین! تازه سوال پرسش ها هم 3 تا گزینه داره که همه میدونین ( Doubt , Lie , Truth ) یکشون رو اشتباه بزنین Incorrect میشه ( اما خوب پرونده خراب نمیشه ) من پیشنهاد میدم اولا تمامه Clue ها رو جمع آوری و بازبینی کنین و بعدش اگه حرف هایه فرد مقابل با سرنخ هایه شما در تناقض بود گزینه ی Lie رو بزنین. اگرم فکر میکنین یا حس کردید چیزه مهمی نیست که در موردش دروغ بگه گزینه ی Truth و اگرم بین این 2 تا بود و شک دارین بهش گزینه ی Doubt . اما مشکل من اینکه اصلا سوال هاشون گنگه! مثلا کسی که بهت اطلاعات داره میده اصلا نمیتونم تشخیص بدم که راست میگه یا دروغ ( اگه البته ضایع نباشه ، که معمولا هم نیست. البته من سریال Lie to Me رو دیدما :دی ) یعنی شما باید صحنه به صحنه ی پرونده رو در ذهن داشته باشین و حتی یک کلمه در رابطه با پرونده بود روش فکر کنین. همینش یکم سخته. ( رونده بازی همونطور که گفتم راحته ولی سختیه کار برا من اینکه چرا نمیتونم همه ی سوال هامو Correct بزنم :دی )
گرافیک هم در نوعه خودش خوبه مخصوصا در فضاهایه بسته ( به قوله دوستمون ) و کلا مشکله خاصی نداره و در حده RDR رو کار شده.
فیزیک بازی هم که عالی هست ( در حده Mafia 2 راحت هستش هرچند که مثلا کمونه کردن تیر و ... چون استفاده نمیشه فکر نمیکنم خوب طراحی شده باشه هنوز امتحان نکردم )
کنترل ماشین ها هم Arcade هست. تو ماشین که سوارین Street Crimes از طریق بیسیم به شما گفته میشه.
در آ[ر هم بگم خیلی خیلی خیلی واقعی شده. یعنی بیش از حده تصورم. بعضی جاها مثلا بچه ها در مورده شنا کردن و ساندویچ فروشی و بار و ... صحبت میکردند در حالی که اصلا چرته در بازی! یعنی اصلا به کارتون نمیاد ( فعلا! ) محدودیت خیلی دارین در حالی که در جایه خود این محدودیت ها باز میشه.ولی در حالت عادی من زیاد نگشتم اما چیزه خاصی نداره. مثلا هیچ نشونی تو نقشه وجود نداره ( منظورم پرونده ها نیست مثلا عکسه رستورانی خونه ای چیزی :دی )
خلاصه باید Advanture و Advanture و Advanture باز باشین تا خوشتون بیاد ( من که عاشقش شدم ) چون اوله بازی که پرونده ها اینطوریه فکر کن آخر بازی چقدر سنگین شه.

نمیدونم چرا وقتی این بازیو با MAFIA:2: :2:مقایسه میکنن و یا میگن فلان چیزه بازی مثل مافیا میمونه احساس خوبی ندارم و باعث میشه ازش دوری کنم که همینطورم داره میشه:41:

pooriya_hp
17-05-2011, 15:51
با توجه به نقد دوستمون من کمی از بازی زده شدم ! :41:

چون بعضی از نقاط من رو به یاد بازی سایبریا میندازه !!

اینجور بازی که نیاز به وقت و حوصله + زبان انگلیسی خوب ، داشته باشه من کمی دچار مشکل میشم !
دلیلش هم گنگ بودن بازی برام هست !

امیدوارم این بازی اینجوری نباشه چون خیلی منتظرش بود ! :20:

pooriya_hp
17-05-2011, 16:21
اینم کاور بازی LA Noire : ( برای x360 )

لینک کاور :

marmolak kocholo
17-05-2011, 16:33
اینم کاور بازی LA Noire : ( برای x360 )

پوریا جون سایز کوچکتر عکس رو بزار تا بچه ها به مشکل بر نخورن، لینک سایز اصلی رو هم بزار...
( تو تاپیک Box Shot & Cover هم درست کن )

pooriya_hp
17-05-2011, 16:38
پوریا جون سایز کوچکتر عکس رو بزار تا بچه ها به مشکل بر نخورن، لینک سایز اصلی رو هم بزار...
( تو تاپیک Box Shot & Cover هم درست کن )
معذرت میخوام عزیز جان !

آدرس رو گذاشتم دوستانی دکه به مشکل برخورد کردند ( سرعت پایین نت ) از لینک اصلی استفاده کنند !

در هر صورت دوستانی که سرعتشون پایین هست و کاور رو به دلیل سایز اصلی نمی تونند باز کنند ، بنده رو ببخشند !

کوچیک همتون پوریا :11:

MobinS
17-05-2011, 16:52
با توجه به نقد دوستمون من کمی از بازی زده شدم ! :41:

اینجور بازی که نیاز به وقت و حوصله + زبان انگلیسی خوب ، داشته باشه من کمی دچار مشکل میشم !

امیدوارم این بازی اینجوری نباشه چون خیلی منتظرش بود ! :20:

بازی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی نیاز به تمرکز ، فکر و جمع آوری اطلاعات داره!!! حتی یکی از دوستام یک دفترچه جدا گرفته برای بازی و همه ی اطلاعات رو می نویسه!
این بازی نیست که تفنگ رو بگیری بری جلو ، نمی دونم همه ی cut scence های بازی رو رد کنی ، فقط هی بری بکش بکش!!! این بازی کاملا انسان رو وادار می کنه به فکر کردن!
سایبریا هم بنداز دم کوزه آبشو بخوره!! بازی طوری نیست که مثلا بری دنبال مدرک همش بگردی که!!! واقعا از این چیزا عظیم تر و قوی تره!
کلا بازی شاهکار قرنه!!! واقعا منو به خودش جلب کرده!! فعلا نمی تونم یک کلمه درباره ی بازی حرفی بزنم چون بدجور مات و متهورش شدم!!! ایشالا خفته ی دیگه یک نقدی ازش می نویسم.
فقط یک چیزی بگم ، اگه فکر می کنید بازی شبیه mafia II یا Gta IV می باشد کاملااااااااااااا در اشتباهید! کوچکترین ربطی به اون نداره!!!

Gamemaster
17-05-2011, 17:47
ماکه باید تا ۳روز دیگه واستیم تا بیاد اینجا :41:

Leon-117
17-05-2011, 17:55
با توجه به نقد دوستمون من کمی از بازی زده شدم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم این بازی اینجوری نباشه چون خیلی منتظرش بود ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برعکس شما من دارم لذت میبرم که بازی اینجوریه!
وقتی یه پرونده رو که براش وقت گذاشتید رو کامل میکنید احستاس خیلی خوبی بهتون دست میده!
در مورد این قضیه که از کجا بفهمیم طرف راست میگه یا نه:
یکی از سادهت رین راه ها نگاه کردن به حالت چهره طرفه.....اگه دروغ بگه یجورایی مظطرب(دیکته من ضعیفه!درسته این؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میشه یا دوروبرشو نیگا میکنه(مستقیم به صورت ما نگاه نمیکنه)یا اینکه اگه راست بگه خیلی عادی حرفاشو میزنه.
یکی از موارد بازی که من خوشم اومد اینه که مثل GTA هروقت و هذجا دلتون خواست نمیتونید اسلحه بکشید،تا طرف مقابل اسلحه نکشه شما نمیتونید اسلحه بکشید......
توضیحات شایان خیلی خوب بود،در مورد اطلاعات اولیه بازی دیگه چیزی نمیتونم بگم حتما باید بازی رو تجربه کنید....
+
یه سیاه پوسته بود خیلی لحجه باحالی داشت! تقریبا نصف حرفاشو نفهمیدم چی بود!زیرنویس ها اینجور مواقع خیلی بکار میان...ولی به نظرم به حرف ها گوش کنیم بازی لذت بخش تر میشه.........

vahidgame
17-05-2011, 18:33
دو تا نکته رو توجه کنید:

اولا ما از همون اول هم می گفتیم که بازی بیشتر ماجرائیه و برای اینکه بازیو قشنگ بشه فهمید به زبان انگلیسی نسبتا خوبی نیازمنده و این یه چیز طبیعیه و جای تعجب نداره...

دوما با توجه به سبک بازی این امتیاز ها خیلی بالائه و فکر نکنم کسی میانگین امتیاز حدود 9.2 رو بگه پایین! فکر می کنید در سال چند تا بازی همچین میانگین امتیازی رو می تونن داشته باشن؟! خب مشخصه تعداد کمی می تونن... بعدشم درسته فرضا شاید بازی goty نشه ولی بازی خیلی بزرگه و احتمالا بیشتر انتظارات رو هم برآورده کرده...

Prince_M
17-05-2011, 19:18
با توجه به نقدهای دوستان:31: به نظرم باید بیشتر به Action Adventure شباهت داشته باشه تا سری GTA . حالا سوال من اینجاست که میشه تو بازی مثل RDR یا مافیا تو شهر گشت؟

Alireza.M67
17-05-2011, 19:39
خوب منم بازی رو گرفتم.
یک 4 ساعتی بازی کردم.

خب خدا رو شکر .
همش نگران بودم که نکنه این بازی مثل رد دد یا جی تی ای بشه .
دوست داشتم یه بار دیگه یه ادونچر توی مایه های Heavy rain رو تجربه کنم.
منظورم اینه که مبتنی بر داستان و دیالوگ ها باشه .
دمت گرم شایان :10:

whitewolf
17-05-2011, 20:17
دوستان نسخه xbox ش که اومده در و در سایت ها می فروشن 3 نسخه هست
1dvd
2dvd
3dvd
فرقشون چی هست؟

Alireza.M67
17-05-2011, 20:24
دوستان نسخه xbox ش که اومده در و در سایت ها می فروشن 3 نسخه هست
1dvd
2dvd
3dvd
فرقشون چی هست؟

بازی برای کنسول 360 سه تا دی وی دیه .
اگه هر سه تاشو نداشته باشی بازی ناقصه .

MobinS
17-05-2011, 21:00
با توجه به نقدهای دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظرم باید بیشتر به Action Adventure شباهت داشته باشه تا سری GTA . حالا سوال من اینجاست که میشه تو بازی مثل RDR یا مافیا تو شهر گشت؟

اگه پست قبلیمو می خوندین می فهمیدین جواب رو. بستگی داره که منظورتون چیه ، اگه مثلا می خواید راه برید تو شهر ، برید رستوران ، ماشین بزنید و آدم بکشید نه نمیشه! ولی بازم این جمله ی پست قبلیمو که بزرگ نوشتم بخون

بازی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی نیاز به تمرکز ، فکر و جمع آوری اطلاعات داره!!! حتی یکی از دوستام یک دفترچه جدا گرفته برای بازی و همه ی اطلاعات رو می نویسه!
این بازی نیست که تفنگ رو بگیری بری جلو ، نمی دونم همه ی cut scence های بازی رو رد کنی ، فقط هی بری بکش بکش!!! این بازی کاملا انسان رو وادار می کنه به فکر کردن!
سایبریا هم بنداز دم کوزه آبشو بخوره!! بازی طوری نیست که مثلا بری دنبال مدرک همش بگردی که!!! واقعا از این چیزا عظیم تر و قوی تره!
کلا بازی شاهکار قرنه!!! واقعا منو به خودش جلب کرده!! فعلا نمی تونم یک کلمه درباره ی بازی حرفی بزنم چون بدجور مات و متهورش شدم!!! ایشالا خفته ی دیگه یک نقدی ازش می نویسم.
فقط یک چیزی بگم ، اگه فکر می کنید بازی شبیه mafia II یا Gta IV می باشد کاملااااااااااااا در اشتباهید! کوچکترین ربطی به اون نداره!!!

Niloofar_Hot69
17-05-2011, 21:01
خوشم نیومد.مافیا یه چیز دیگست

pooriya_hp
17-05-2011, 21:07
مبین جان در بالا اشاره کرده اند این بازی از خط mafia II و GTA IV جدا هست !

gap
17-05-2011, 21:48
L.A Noire

-An experience unlike anything we've ever played before
-Game informer

خب...بالاخره بنده هم این بازی واقعا ( نظر شخصی) شاهکار رو تا آخر دیسک اول به اتمام رسوندم...در یک نگاه اجمالی، میشه این بازی رو واقعا شاهکار دونست، یا حتی بهترین بازی امسال انتخاب کرد...
دوستمون 779 توضیحات خیلی کامل و خوب در مورد بازی دادن،من هم در کامل کردن توضیحات ایشون این نقد چه : د ی رو نوشتم...

با همکار خود در ماشین پلیس خود در حال عبور از خیابان های لس آنجلس هستید که ناگهان به شما بیسیم می شود که به این موقعیت سریعا مراجعه کنید... خب...فکر نکنم تا حالا داستان بازی لو رفته باشه؟؟! این آغاز شاهکار L.A Noire هست که احتمالا 90% دوستان از این شروع با خبرند... هر چه در روند بازی به جلو پیش میروید،مانند بقیه بازی ها با معما ها و پرونده های سخت تر و پرونده هایی که به خلاقیت و فکر بیشتری نیاز دارند روبرو میشوید...شاید در اول پرونده،با اولین بازجویی حدس بزنید که مجرم کیست و در پایان معلوم شود حدس شما درست بوده، اما بالاخره باید مانند پرونده های واقعی سرنخ ،شاهد،مدرک و در انتها از خود مجرم اقرار بگیرید...

گرافیک بازی که جای حرفی باقی نمیگذارد... فیزیک و محیط بازی واقعا زیباست...زیبا...واژه ی درستی نیست...میشه گفت محیط بازی شما رو خسته نمیکنه برعکس خیلی از گیم ها مثل Gta، Mafia II (مقایسه تنها در بعد محیط بود، تنها در اینکه شما بعد از مدتی از اونها خسته میشید، نه در هیچ چیز دیگه)... گرافیک چهره ها واقعا همونطور که انتظار میرفت واقعی به نظر میاد...اما گاهی شبیه به افراد ناقص الخلقه میشه چهره افراد...گاهی... : د ی !!گرافیک وسایل نقلیه مانند ماشین (تنها ماشین هم هست تو بازی) هم در حد خوبی هستش...من فقط مجذوب گرافیک محیط بازی شدم...فوق العاده هست.

داستان و گیم پلی بازی هم مانند گرافیک عالی هستش...عالی...مراحل (پرونده ها) واقعا طبیعی به نظر میاد و زیبا هستن...شما باید واقعا خود را در قالب یک کارآگاه پلیس بگذارید، تنها به مدارک اکتفا نکنید،خودتون هم از حس ششم خود استفاده کنید...تک تک سرنخ هایی که در صحنه جرم هست رو به دقت بررسی کنید، بعضی از اونها اطلاعات مهمی در دسترس شما قرار میدهند...خب بدلیل اینکه محیط بازی خیلی وسیع هست، زمانی که شما در حال جمع آوری مدارک و سرنخ هستید، بازی یک موزیک مرموز را پلی میکند...بعد از اینکه تمامی سرنخ ها پیدا شد...موزیک قطع میشود.. . موقع بازجویی و سوال از شاهدین و افراد میتونید با دقت به صورت و حالات چهره افراد در خیلی از مواقع به راست یا دروغ بودن حرف آن ها پی ببرید، اگر فکر میکنید حرف وی دروغ هست،باید مدرکی ارائه دهید...اگر هم چندان به حرف وی اعتماد نمی کنید Doubt رو بزنید و یا اگر هم فکر میکنید او راست میگوید، True را انتخاب کنید...اگر انتخاب شما درست باشه، Correct و اگر اشتباه Incorrect... اگر اشتباه باشه، شخص مقابل شما کمی از جواب دادن به شما خودداری میکند و از احترام شما در فرد مقابل کاسته میشود...اگر هم درست باشه انتخاب شما، شخص بیشتر با شما همکاری می کند...همواره به تمامی سرنخ های خود دقت کنید...به چهره افراد...حتی به ته سیگاری که در محیط جرم پیدا کرده اید...هروقت اسلحه ای پیدا کردید، مشخصات آنرا از یک اسلحه فروشی بپرسید، هرگاه شماره ای در پشت یک محصول یا کاغذ مشکوک پیدا کردید، با تماس از آدرس آن مطلع شوید...هیچ گاه در صحنه جرم یا زمانی که برای بازداشت مجرم میروید، از آژیر ماشین خود استفاده نکنید...مواظب کلاه خود نیز باشید تا در هنگام نبرد از سر شما نیفتد...زیرا یک Achievement 15 تایی و یک Bronze trophy در انتظار شماست...در هنگام نبرد کمی واقع بینانه باشید...نباید از کاور بیرون آمده و منتظر باشید تا دشمن شما بیرون بیاید و او را بکشید...اگر از همچین راهی پی بروید،سریعا کشته می شوید...فراموش نکنید که شما یک کارآگاه هستید، نه یک سرباز US ARMY....گه گاهی در حین رانندگی (فقط در ماشین پلیس) به شما بیسیم میشود که در این منطقه به عنوان مثال درگیری رخ داده...با زدن A در X360 شما آن ماموریت را قبول و به آن موقعیت میروید...با انجام دادن ماموریت های فرعی، اصلی و ..... به شما مقداری XP داده میشه که با استفاده از اونها لباس های جدید برای شما Unlock میشه... در شهر میتونید بچرخید اما فقط در هر مرحله...اینطور نیست که شما خودتون برید مرحله بگیرید... (بازی رو کاملا با Gta , RDR متفاوت بدونید)

صداگذاری بازی هم خیلی خوبه....صدای کاراکتر های بازی کاملا با حالت چهره آن ها همخوانی دارد...صدای تیر اندازی ها...صدای ماشین...تصادف... و.... همگی عالی هستند...

درجه سختی بازی هم در حد متوسطی هست...نمیشه به این بازی درجه سختی نسبت داد...

- در آخر باید بگم این بازی رو هیچ بازی حتی Heavy rain مقایسه نکنید...چون تفاوت های مشهودی بین این دو بازی (Heavy rain و LA ) هستش که هرکس هردو رو بازی کرده باشه، متوجه میشه...
و باید گفت انتظارات همه ی ما (حداقل من) واقعا برآورده شد...بازی سال نشه خیلیه....

_نمرات من:

*گرافیک: 10/10
*صداگذاری: 10/10
*داستان : 9.5/10
*گیم پلی: 10/10
- در کل: 9.90

Layken
17-05-2011, 21:57
درسته همانطور که شایان گفت همان چیزهایی که پیش بینی کرده بودم...
در مورد اون 4 ساعت اول شایان بهت بگم که فعلا تا 10 ساعت اول بازی میشه گفت هیچ چیز خاصی بهت داده نمیشه..یه دفعه داستان بازی عالی یعنی فوق العاده خواهد شد امکانات گیم پلیت هم اقزایش خواهد یافت

779
17-05-2011, 22:48
Gap جان بازی رو هنوز تموم نکردی نمره دادی ها :دی
فردا با دقت به همه ی جزئیات توجه میکنم.
هنوزم میگم بازی سخته سخته سخته. ( اگه بخواین تمامه Question ها رو Correct بزنید )
در ضمن حتمی Clue Hints رو تویه Option - Gameplay Off کنین.

Sam Fisher 11
17-05-2011, 22:58

شانس ما که دوباره تو دو مکان متفاوت کلا دسگا هنگ میکنه باس خاموشش کنیم: دی
تا حالا اولین پروندش رو رفتم فعلا...
تکسچرای شهر و محیط تقریبا همون gta IV ولی نورپردازی خیلی پیشرفت کرده که همین گرافیک بازی رو تو روز و شب دیدنی کرده...

چهره ها هم خوبن اما پس کلشون افتضاحه و در حد بازی های امروز نیست: دی تکسچراشون بی کیفیته و بعضی جاها فاجعس...

انیمیشن ها هم خوبه بخصوص استارت واسه دویدن اما استارت واسه رفتن بالا از لوله یکم بلوفه و تنده اما در کل حرکت کردن کاراکتر اول بازی راضی کننده است...

منوها محشره و کلاس بازی رو خیلی ارتقا داده...بخصوص منوی اول بازی..کار با دفترچه و برانداز کردن سرنخ ها و اجسام ها خیلی خوب کار شده طوریکه دفترچه ساده و شیک و راهگشاست و برانداز کردن اجسام هم سینمایی...

حالات چهره ها عالیه و بازی در زمینه همون چیزی که بهش میبالید کاملا موفق بوده...

صداها عالیه ولی من چون لیسنینگم ضعیفه حتما باید زیرنویس رو فعال کنم و بخونم که همین باعث میشه بعد از یه ساعت بازی کردن خسته بشم(مثل heavy rain)

فرمون ماشین خیلی نرم و خوبه...فقط یه مشکلی که هست فرمون راننده های توی شهره که مثکه دستاشون رعشه داره آخه یهو پیچای ناگهانی میزنن!

روایت داستان هم جذابه نمیذاره کسل بشی...

در کل فعلا وری گود.

راستی این سیستم حذف یکی گزینه ها منو یاد مسابقه های تلویزیونی میندازه که از جایزت کم میکنه یه گزینه رو میحذفه: دی

SAMCRO
17-05-2011, 23:06
واای چند وقته بازی نکردم خیلی دوس دارم بازی کنم .. من تازه فهمیدم این اومده ....نمی دونم امشب چه جوری باید بخوابم تا فردا صبح ...
واقعا برای گرفتن این بازی خیلی هیجان دارم ! :دي

5ajad
18-05-2011, 00:15
ببخشید برای این بازی باید زبانمون قوی باشه؟(فینگلیش)

whitewolf
18-05-2011, 00:48
بازی برای کنسول 360 سه تا دی وی دیه .
اگه هر سه تاشو نداشته باشی بازی ناقصه .

ولی نسخه های 1dvd و 2dvd ش داره به فروشش میرسه الان
عجب ادمایی پیدا میشن

hosiyar
18-05-2011, 09:42
من بازيو گرفتم ٦ تومن.
بازي معركه اس. هوش مصنوعي مردم شهر عاليه. گرافيك خيلي شاخ نيست اما چهره ها عاليه!
ولي بد موقع اومد بازي، امتحانا و ...

gap
18-05-2011, 10:04
Gap جان بازی رو هنوز تموم نکردی نمره دادی ها :دی
فردا با دقت به همه ی جزئیات توجه میکنم.
هنوزم میگم بازی سخته سخته سخته. ( اگه بخواین تمامه Question ها رو Correct بزنید )
در ضمن حتمی Clue Hints رو تویه Option - Gameplay Off کنین.
این نمره ها بعد از تموم شدن بازی تغیر میکنه:دی ! این یک نقدچه =)) بود:دی در آینده ابرنقد میزارم :دی =))
ببین، من خودم شخصا خیلی وسواس دارم،وقتی حتی یک سوالم Incorrect بشه،دوباره پرونده رو Restart میکنم،و خب همین یکم اعصاب خورد کن هست،ولی من اینجوری حال میکنم، بازی آخه نمیشه گفت سخته یا آسونه...برای یه همچین بازی نمیشه درجه سختی معلوم کرد...بازی فقط حوصله،دقت،فکر،هوش و در بعضی از مواقع کمی تخیل میخواد...اگر شما به همه ی مدارک و clue ها دقت کنید و جمع آوری کنید،موقع سوال پرسیدن به log برید و حرفای قبلی رو ببینید، به Cut s ای که اول پرونده میزاره دقت کنید و ...... مطمئنن بازی آسون خواهد بود، اما اگر اینارو دشواری بازی بدونید،بازی سخت به نظر میاد...

ببخشید برای این بازی باید زبانمون قوی باشه؟(فینگلیش)
ببین،یادته میگفتن DAO , DA2 , Fallout ,Oblivion و.... به انگلیسی خوبی نیاز داره؟این 100 برابر اون نیاز داره، من که subtitles رو off گذاشتم،چون میفهمم چی میگن،شما میتونید on کنید...

5ajad
18-05-2011, 10:21
خب ما که زیاد زبانمون خوب نیست باید چیکار کنیم؟:|

gap
18-05-2011, 10:39
بازی واسه پی سی نمیاد ؟ :41:
خیر، انحصاری کنسول هست :X

Big-Boss
18-05-2011, 11:08
Sandbox Modes and Free Roam in L.A. Noire

CATALONIA
18-05-2011, 12:26
بازي خيلي قشنگه .. مثله محصول هاي هر سال راك استار ....
فعلا نميخوام از بازي تعريف كنم .. چون داغ بازيم ...
ولي فقط بايد زبانتون خوب باشه ... تا از بازي لذت كافي رو ببرين ...
اين نكته بيشتر توي باز جويي ها اذيت ميكنه ..
البته گزينه ي LOG توي منوي بازي اين مشكل رو برطرف ميكنه ، ولي بعد از مدتي خستت ميكنه ...
البته حالا مختلف چهره هاي افراد هم خيلي ميتونه بهتون كمك كنه ...
فعلا همين ها بسه .. تا بيشتر بازي كنم ، مشكلاتش اگر داشته باشه نمايان بشه !

Sam Fisher 11
18-05-2011, 12:36

ببخشید برای این بازی باید زبانمون قوی باشه؟ ببا اینقدر از این بازی نترسید: دی
زبانم بلد نباشی از پس بازی برمیای. بازیش اونقدرا هم سخت نیست... اگه همه چیز on باشه وقتی از کنار یه سرنخی رد میشی یا چشمت به یه سرنخی میفته هم دسته میلرزه هم یه آهنگی میزنه. کنار مردم یا پلیس هایی که باید باشون حرف بزنی هم بری علامت دکمه x ظاهر میشه که نشون میده باید با این حرف بزنی لازم نباشه هم این علامت نمیاد.
وقتی یه مکانی رو مثل محل یه جنایت یا خونه کسی رو پیدا میکنی تا میشینی تو ماشین دفترچتو بیاری آخرین مکان جدید رو اتخاب کنی تو نقشه نشونت میده.
تو بیسیم وقتی گزارش یه جنایت داده میشه خودش میگه که اگه میخوای بری رسیدگی کنی A رو بزن(تو ps ضربدر) بعد تو نقشه میاره... نقشه هم خیلی کامل و گویاست.
اگر بفهمی چی میگن...حالا نه همه حرف ها مثلا حرف هایی که موقع رانندگی همکارت میگه ولی صحبت های سر محل جنایت و موقع بازجویی و چیزایی که رییست میگه از بازی لذت بیشتری میبری چون میفهمی قضیه از چه قراره. اما اگر نه... نفهمی چی میگن بازم با راهنمایی های بازی بازی رو میتونی تموم کنی...از داستانم یه چیزایی بالاخره دست میاد. فیلم از ماهواره میبینی مثلا یه فیلم اکشن یا جنایی سی درصد داستانم متوجه نمیشی؟
توضیحات کوچیک بالای صفحه یا چیزایی که تو دفترچت هست هم میتونی دو دقیقه با دیکشنری یا همین گوگل خودمون معنیشونو دراری...چارتا کلمه هم یاد میگیری.

در کل از بازی غول نسازین واسه خودتون...بگیرین بازیو حیفه، مگر هر چند سال یه بار همچین بازیه متفاوتی در میای؟...

نقشه بازی یه مشکلی داره که نمیدونم واسه من اینجوره یا همه وقتی میری توش میخوای دربیای سریع نمیاد بیرون یکم صفحه سیاه میمونه و با مکث برمیگرده تو منو...

خدایی هم خیلی شهر بزرگه و تا به حال شهری به این بزرگی ندیدم...

+
این Cole Phelps قیافش شدید آشنا میزد هی فکر میکردم کجا دیدمش تا بالاخره یادم اومد تو سریال Mad Men دیدمش...البته اونجا نقش آدم خیلی جدی نداشت و جزئ شخصیت های اصلی هم نبود.
کلا چهره باحالی داره...توتوله: دی
اینم تصویرش تو این سریالی که میگم:
اتفاقا سریال خیلی معروفیم هست و کلی جایزه برده.

Electronic-Arts
18-05-2011, 13:16
+
این Cole Phelps قیافش شدید آشنا میزد هی فکر میکردم کجا دیدمش تا بالاخره یادم اومد تو سریال Mad Men دیدمش...البته اونجا نقش آدم خیلی جدی نداشت و جزئ شخصیت های اصلی هم نبود.
کلا چهره باحالی داره...توتوله: دی
اینم تصویرش تو این سریالی که میگم:
اتفاقا سریال خیلی معروفیم هست و کلی جایزه برده.
شکل اون پلیسه تو public enemies هم هست که دنبال جانی دپ بود

MobinS
18-05-2011, 14:12
بچه ها راهنماییشو حتما خاموش کنید!! واقعا امتحان کنید. لذت بازی 100 برابر میشه!

gap
18-05-2011, 15:01
بچه ها راهنماییشو حتما خاموش کنید!! واقعا امتحان کنید. لذت بازی 100 برابر میشه!
شدیدا تایید میشه...حالش به همونه دیگه...
_
خب ممکنه خیلی هاتون بدونید،ولی باز شاید خیلیا ندونن،این لیست مکان هایی و راه هایی هست که میتونید لباس ها، روزنامه ها ،ماشین ها و لندمارک هارو پیدا کنید، اگه خودتون دوست دارید دنبالشون بگردید،پس بهتره به آدرس های زیر نرید،برای کسایی گذاشتم که مثل خودم بعد از یک بار تموم کردن بازی که (هنوز تموم نکردم) لذت خود بازی رو بردن،به دنبال 1000 تایی کردن باز یا آنلاک کردن تمامی تروفی های بازی هستن.حالا شاید بعدا ترجمه کنمش موارد پایین رو تا اونایی که از نظر زبان مشکل دارن هم بتونن استفاده کنن;)

LA Noire Outfits Locations:

LA Noire Landmarks locations:

LA Noire Newspapers locations:

LA Noire Vehicles Locations:

Big-Boss
18-05-2011, 15:08
L.A. Noire Achievements

pooriya_hp
18-05-2011, 15:49
"نوآر لس آنجلس" قرار بود شش دیسک باشد

Brenden Mcnamara رئیس شرکت Team Bondi در مصاحبه با سایت گیم اسپات گفت که در حین ساخت بازی "نوآر لس آنجلس"، آنها به حجم داده ای معادل 5 یا 6 دیسک رسیده بودند. اما ظاهرا اطلاعات این بازی به شدت فشرده سازی شده که در 3 دیسک عرضه می شود.
Mcnamara در مورد این بازی گفت : "این بزرگترین نقشه ای است که ما و راک استار تا به حال ساخته ایم و حتی GTA هم به این بزرگی نبوده است."

pooriya_hp
18-05-2011, 16:06
Cover for PS3

---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------

Cover for xbox360

Leon-117
18-05-2011, 20:57
محله EDGE به بازی امتیاز 8/10 داد....
میانگین بازی هم 9.12 هستش از 50 نقد.....

Damian
18-05-2011, 21:44
دوستان کسی تا به حال مشکل پیغام آپدیت رو توی نسخه 360 داشته ؟
باید چکار کرد ؟
بازی اجرا نمیشه

gap
18-05-2011, 21:53
دوستان کسی تا به حال مشکل پیغام آپدیت رو توی نسخه 360 داشته ؟
باید چکار کرد ؟
بازی اجرا نمیشه
البته اینکه بازی اجرا نمیشه میتونه خیلی از موارد باشه،اما اگر در مورد آپ ارور میده:
معذرت میخوام ولی مگه ورژن Dashboard شما چیه؟! میشه لطف کنید بگید؟! ( اینجا نه!!)
در ضمن،اینجا مطرح کنید مطمئنا بهتر و تخصصی تر جوابتون رو میدن;)حتما ورژن فعلی dashboard رو ذکر کنید و بگید آخرین آپدیت رو کی انجام دادید + آیا بازی هایی مثل Fable III, NFS Hot P , Halo: reach , COD: BO اجرا میشه؟!
تاپیکی که باید موارد بالا و مشکل رو ذکر کنید:

Damian
18-05-2011, 22:35
البته اینکه بازی اجرا نمیشه میتونه خیلی از موارد باشه،اما اگر در مورد آپ ارور میده:
معذرت میخوام ولی مگه ورژن Dashboard شما چیه؟! میشه لطف کنید بگید؟! ( اینجا نه!!)
در ضمن،اینجا مطرح کنید مطمئنا بهتر و تخصصی تر جوابتون رو میدن;)حتما ورژن فعلی dashboard رو ذکر کنید و بگید آخرین آپدیت رو کی انجام دادید + آیا بازی هایی مثل Fable III, NFS Hot P , Halo: reach , COD: BO اجرا میشه؟!
تاپیکی که باید موارد بالا و مشکل رو ذکر کنید:

یه پیغام آپدیت امنیت و برنامه بود که مثل اینکه آپدیت اون روی دیسک موجود بود که با زدن گزینه Yes آپدیت انجام شد.
با تشکر از توجه شما

aha2012
19-05-2011, 00:46
منم بازیو گرفتم
همون ثانیه ی اول 3تا لگ وحشتناک دیدم که تو ذوقم خورد:41:
گیم پلی بازی خیلی خوبه
تیراندازی کردنش یه جوریه.رانندگی کردنش هم بدک نیست
ولی من از یه چیز دلخور شدم.اونم گرافیکشه.یه جوریه.چرا؟
ولی درکل ازش خیلی راضیم و داره بدجوری بهم حال میده.خیلی جذب بازی شدم

Jeff hardy M
19-05-2011, 05:29
جون كنديم رفتيم اون سر شهر بازي رو بگيريم .
بعد اينكه 4 ساعت دونبال بازي تو مغازه طرف گشتم اخر پيداش كردم (چون گفته بود خودت بگرد) ... ذوق كردم ...
ضد حال زد گفت 6 هزار تومان ... بازي رو دادم بهش برگشتم خونه :31:

Alireza.M67
19-05-2011, 09:17
جون كنديم رفتيم اون سر شهر بازي رو بگيريم .
بعد اينكه 4 ساعت دونبال بازي تو مغازه طرف گشتم اخر پيداش كردم (چون گفته بود خودت بگرد) ... ذوق كردم ...
ضد حال زد گفت 6 هزار تومان ... بازي رو دادم بهش برگشتم خونه :31:

این که خیلی خوب باهات حساب کرده . هر دی وی دی 2 تومن حساب کرده .
من گرفتم 7500 .

CATALONIA
19-05-2011, 09:54
پست ها درباره ي عرضه ي بازي روي PC حذف شد ...
+
حسين نميشه آخه اسم تاپيك رو اينطوري كرد .. يه جوري بد ميشه ... پست اول رو براي همين گذاشتن ...

+
يه نكته رو هم من اشاره كنم تا پيش نيومده ، كه اگر خوساتيد موردي در مورد داستان بازي اشاره كنيد حتما تو اسپويلر بگيد ..

من ديسك اول رو تو 4 ساعت تموم كردم كه كم بود به نظرم ، با اين خطي بودن بازي هم نميشه خيلي ماموريت فرعي غير از اون هايي كه بين راه بهت ميدن ، انجام داد ...
خطر لو رفتن داستان ( تا پايان ديسك اول ) :
---اين قاتل زنجيره اي هم خيلي جالبه . به جاهاي باريك رسيده ..

هميشه چنين بازي ميخواستم كه مثل فيلم باشه ...
وقتي بازي قشنگ تر ميشه كه به اين فكر ميكني كه داري روي پرونده هاي واقعي كار مي كني ..
در مورد بقيه ي قسمت هاي بازي ، بعد از تموم كردن بازي نظر بدم بهتره ...

resident_evil
19-05-2011, 10:15
زبان از توصیف بازی ناتوان میباشد : دی فوق العادست واقعا نمیدونم از چه کلمه ای استفاده کنم برای این بازی ! دیشب 6 , 7 ساعت میخکوب شدم پای بازی شاهکاره به تمام معنا واقعا یه بازی ساختن موندگار البته اینم بگم که همچنان دیشک اول بیدم همینجوری تو شهر ول میچرخیم خوش میگذرونیم زورمونم که زیاده دیگه خیر سرمون LAPD بیدیم : دی خلاصه اینکه مارو حسابی به اوج برده این بازی . الحق که R* کارش شدیدا درسته .

MAHDIAGENT47
19-05-2011, 12:08
بازي يه ساعته دستم رسيده
رسيدم به اون يارو كه جلو كفش فروشيه تركوندنش گلوله هايه رو زمينو با خود يارو چك كردم از زنه هم بازجويي كردم حالا چه خاكي بريزم تو سرم

Alireza.M67
19-05-2011, 12:55
در یک کلام ، بازی عالیه .
اصلا آدم دلش نمیاد از پای بازی بلند شه .

بازي يه ساعته دستم رسيده
رسيدم به اون يارو كه جلو كفش فروشيه تركوندنش گلوله هايه رو زمينو با خود يارو چك كردم از زنه هم بازجويي كردم حالا چه خاكي بريزم تو سرم

برو اسلحه ای که زنه گفت رو از توی آشغالی بیرون مغازه بردار . بعد برو اسلحه فروشی بعدشم برو مغازه جواهر فروشی قاتل .

gap
19-05-2011, 14:06
---اين قاتل زنجيره اي هم خيلي جالبه . به جاهاي باريك رسيده ..

دقیقا، یکی از زیباترین پرونده ها همین بود...من که در یکی از قتل ها یک بی گناه رو مجرم اعلام کردم...:((

Yi Yi
19-05-2011, 14:25
قسمت های اکشن رو خوب درنیاوردن. خسته کننده و تکراری.
به این دلیل من سعی میکنم هر چه بیشتر از زد و خورد اجتناب کنم.

گرافیکش هم که تعریفی نداره. پر ار تکچرهای بی کیفیت.
اما ار اون طرف، توجه زیادی به جزئیات فضاهای داخلی شده. یعنی داخل خونه ها و اماکن مختلف پر از خرت وپرته!

از شهرش هم خوشم نیومد. اغلب اوقات کاری به ریخت و قیافه شهر و اینکه چی داره توش می گذره ندارم و مستقیم میرم سراغ محل وقوع جنایت.

رانندگی هم که دلچسب نیست.
مگر اینکه محکم بکوبی به ماشین های دیگه و از صدای تولید شده لذت ببری!

اما روی هم رفته، بازی جذابیه.
انتخاب اینکه متهم یا مظنون داره راست میگه یا دروغ یا داره چیزی رو پنهان می کنه، چالش برانگیزه.
انتخاب گزینه ی doubt کار راحتریه. کافیه به چهره ی طرف نگاه کنم.
ولی تشخیص Lie کار آسونی نیست و علاوه بر بررسی چهره ی طرف، نیاز به بررسی شواهد و ارتباط شواهد با ادعاهای متهم هم هست.

تو هر مرحله، فرضیه های زیادی به ذهنم می رسه که با یافتن شواهد مطمئن و تطبیق شون با فرضیه ها، از تعداد فرضیه ها رفته رفته کاسته می شه.
اولین قدمی که من پس از جمع آوری شواهد برمی دارم، پیدا کردن انگیزه های احتمالیه. و پاسخ به این سوال که چه کسانی از مرگ مقتول نفی می برند.
شما از چه روشی برای پیدا کردن حقیقت استفاده می کنید؟

MAHDIAGENT47
19-05-2011, 14:45
من رسيدم به اون بدبختي كه باماشين زيرش كردند
يكم بازي خسته كننده نيست ؟

pooriya_hp
19-05-2011, 14:58
بچه ها یه سوال (؟)

این قتل ها ، قتل زنجیره ی هست یا اصلا جریانشون از هم جدا هست ؟

-Albis-
19-05-2011, 15:35
هميشه چنين بازي ميخواستم كه مثل فيلم باشه ...
این نظر همه گیمر هاست . همه دوست دارند که فیلم بازی کنن . مثلا خود من میخواستم توی AC Brotherhood و ac ii حرکاتم طبیعی باشه و مثل فیلم باشه مثلا یارو رو درست تعقیب کنیم یا توی سری gta . یا مثلا توی cod همیشه سعی میکردم مثل Soap عمل کنم .
کلا یه حس دیگه ای میده وقتی آدم فیلم بازی کنه :دی

MobinS
19-05-2011, 15:47
قسمت های اکشن رو خوب درنیاوردن. خسته کننده و تکراری.
به این دلیل من سعی میکنم هر چه بیشتر از زد و خورد اجتناب کنم.

گرافیکش هم که تعریفی نداره. پر ار تکچرهای بی کیفیت.
اما ار اون طرف، توجه زیادی به جزئیات فضاهای داخلی شده. یعنی داخل خونه ها و اماکن مختلف پر از خرت وپرته!

از شهرش هم خوشم نیومد. اغلب اوقات کاری به ریخت و قیافه شهر و اینکه چی داره توش می گذره ندارم و مستقیم میرم سراغ محل وقوع جنایت.

رانندگی هم که دلچسب نیست.
مگر اینکه محکم بکوبی به ماشین های دیگه و از صدای تولید شده لذت ببری!

اما روی هم رفته، بازی جذابیه.
انتخاب اینکه متهم یا مظنون داره راست میگه یا دروغ یا داره چیزی رو پنهان می کنه، چالش برانگیزه.
انتخاب گزینه ی doubt کار راحتریه. کافیه به چهره ی طرف نگاه کنم.
ولی تشخیص Lie کار آسونی نیست و علاوه بر بررسی چهره ی طرف، نیاز به بررسی شواهد و ارتباط شواهد با ادعاهای متهم هم هست.

تو هر مرحله، فرضیه های زیادی به ذهنم می رسه که با یافتن شواهد مطمئن و تطبیق شون با فرضیه ها، از تعداد فرضیه ها رفته رفته کاسته می شه.
اولین قدمی که من پس از جمع آوری شواهد برمی دارم، پیدا کردن انگیزه های احتمالیه. و پاسخ به این سوال که چه کسانی از مرگ مقتول نفی می برند.

نه اتفاقا این حرکت حرکت خوبی نیست. چون اگه قاتل بی انگیزه باشه چی؟ البته واسه اولاش جواب میده. شاید بعدا یک قاتل پیدا بشه که مثلا دیوانه باشه و همین طوری می کشه!!! ( البته هنوز ندیدم من!!)

بچه ها یه سوال (؟)

چه ربطی دارن به همدیگه؟

خیر
من همون اول هم می گفتم که همه از این بازی خوششون نمیاد ، چون گیمر ها ، مخصوصا گیمر های ایرانی بیشتر سبک اکشن خالص رو دوست دارن تا این جور بازی ها! واسه همینه که پورتال 2 اینقدر توی ایران کم فروش کرد!!

gap
19-05-2011, 16:21
بچه ها یه سوال (؟)

قتل ها تقریبا به هم ربط دارن،شما در آخر یکی از پرونده ها (اول پرنده 12) متوجه میشید که هنوز قاتل اصلی زنده هستش و این 5 نفری که متهم اعلام کردید، تقریبا بیگناه بودن....البته باید در نظر داشت که قاتل اصلی از یک برند خاص ماتیک برای نوشتن روی بدن خانم ها،اکثرا برهنه روش کارش بوده،اما 2 تا از این قتل ها اینگونه نبودن...دیگه بیشتر لو نمیدم: د ی

خیر...من که واسه دومین بار بازی رو شروع کردم...فوق العاده هست بازی...البته هر کس یک طرز فکر و سلیقه داره که محترم هستش...

به نظر من...من اول با خودم میگم این مقتول اصلا چجور آدمی بوده و اولین احتمالم هم شوهر ، دوست صمیمی یا bf مقتول بوده....

aha2012
19-05-2011, 16:37
گرافیک بازی بدجوری میزنه تو ذوقم.گرافیکred deadمعرکه بود
برای شما هم لگ داره؟من اول اول بسم ا... 3 تا لگ وحشتناک دیدم
این بازی داره بدجوری به دلم میشینه
خیلی با ماجراجوییش حال میکنم.(مثل بازیه CSI که باید دنبال قاتل بگردی)
خلاصه درسته بازی مثل gta اکشنش زیاد نیست ولی اینم یه تجربه ی باحالیه و طرف باید تو بعضی جاها صبر داشته باشه(نزنه همرو لتو پار کنه)

pooriya_hp
19-05-2011, 16:47
پس به احتمال زیاد قتل های زنجیره ی هست ؟
+
آره امید می گم شبه چه بازی هستاا !

mosolim
19-05-2011, 17:17
سلام
منم بازیو گرفتم .واقعا عالیه لذتی که بعد از حل هر پرونده بت دست میده وصف ناپذیره .

گشتن دنبال مدارک رفتن به محل مظنون های احتمالی سوال ها و بازجوی ها و تشخیص اینکهخ راست میگه یا دروغ یه

حس خاصی داره که فقط تو این بازی میشه بش رسید . نکتهی منفی بازی هم شاید گرافیکش باشه که البته به نظر من چندان هم
بد نیست بلکه اون لگ ها هستند که یه خورده اذیت میکنن

در کل بازی عالیه و میتونه یکی از بازی های سال باشه.

CATALONIA
19-05-2011, 21:17
يكي از بحث هايي كه درباره ي بازي هست اون پرونده ي مربوط به خانم مولر هست فك كنم ...
آخر ديسك يك ..
اون پرونده دو تا متهم داشت يكي
آلفونسو همون تعميركاره كه كنار دبيرستان پيداش كرديم
و ديگري شوهر همون خانم كه هنري بود اسمش ...
شواهد و مدارك همش به ضرر هنري بود ..
من هم بعد از بازجويي اون رو دستگير كردم ...
يكم در مورد همين قسمت نظر بدين ..
شما چيكار كردين ؟ دليلتون چي بود ؟

رانندگي بازي هم جدا روي اعصاب هست .. من كه بيشترش رو ميدم همكارم برونه و اسكيپ بشه ...
گرافيك بازي هم به نظرم خيلي كمتر از RDR روش كار شده ... البته از موشن كپچر نبايد گذشت كه يه اتفاق بي نظيره !
من خودم قسمتي زيادي از بازجويي ها رو از روي قيافه ي طرف تشخيص ميدم ، اگه غلط انداز نباشه ... :31:
تير اندازي بازي هم كه مثل RDR از همون سيستم شوتينگ و كاور گيري استفاده ميشه ...
سال قبل همه ميگفتن چه قدر عالي و خوبه ،‌امسال همه بهش گيردادن !‌
يكي از مهمترين نكات موسيقي بسيار عالي بازي است .. كنار سرنخ ها ، هنگام بازجويي ، زماني كه به چالش مي رسيد ، در هر زمان موسيقي خاصي شما را همراهي مي كنه كه بيشتر توي نقشتون فرو مي ريد ...
صداگذاري هم فوق العاده است .. زماني كه طرف داره دروغ ميگه يه جور حرف ميزنه ، وقتي مطمئنه يه جور ديگه ...
براي بازي كه گفته بودم زبان نسبتا خوب مي خواد ، مخصوصا توي بازجويي ها
الان اصلاح ميكنم . چون وقتي جلوتر مي ريد يكم دستتون مياد ..
من براي خودم همين طوريه ... بيشتر كه راه مي افتيد ، راحت تر تشخيص ميديد ...
اين بازي هم مثله بقيه ي بازي ها نيست .. مثلا مثله AC .
AC چون سند باكس بود بيشتر آزاد بودي و كمتر فكر مي كردي كه فيلم هست .. مخصوصا اين كه توي دو زمان مختلف بود و اين حرفا .. اين بازي بيشتر خطي هست .. يعني داستان بازي نمي زاره كار ديگه اي بكني و همش تو رو به ادامه ي بازي فرا ميخوانه ... براي همين بيشتر شبيه فيلم شده ...

aha2012
19-05-2011, 21:57
تیر اندازیه بازیو اصلا نمیشه با red dead و حتی با gtaمقایسه کرد
خیلی بیخوده
دشمنات هم که انگار خون ندارن
خونو تو red dead با این مقایسه کنید
red dead طرفو هدشات میکردی مخش میریخت تو حلقش

gap
19-05-2011, 22:24
يكي از بحث هايي كه درباره ي بازي هست اون پرونده ي مربوط به خانم مولر هست فك كنم ...
آخر ديسك يك ..
اون پرونده دو تا متهم داشت يكي
آلفونسو همون تعميركاره كه كنار دبيرستان پيداش كرديم
و ديگري شوهر همون خانم كه هنري بود اسمش ...
شواهد و مدارك همش به ضرر هنري بود ..
من هم بعد از بازجويي اون رو دستگير كردم ...
يكم در مورد همين قسمت نظر بدين ..
شما چيكار كردين ؟ دليلتون چي بود ؟

رانندگي بازي هم جدا روي اعصاب هست .. من كه بيشترش رو ميدم همكارم برونه و اسكيپ بشه ...

من که کلا از شخصیت آلفونسو بدم اومد...آخه طرف چیز بود...اگه حتی قاتل هم نبود ولی.....مشکل اخلاقی داشت: د ی! و یه جوری حرف میزد...بی تربیت بود: ) ) ! بیچاره هنری اگر بازداشت میشد دیگه دخترش یتیم می شد...دلم سوخت یکم...ولی شواهد تقریبا بر ضد هنری بود.....حالا این دفعه برای جبران هنری رو دستگیر میکنم : د ی! این 2 تا متهمی ها زیاد هست هنوز....که بقیه آسون تره...آخه مشکل اینجاست که میفهمی نه هنری نه این آلفونسو قاتل نبودن...
____
خب اگه خودت رانندگی کنی میتونی به street crimes پاسخ بدی...همینش خوبه....

خیلی بیخوده

خب دیگه...مشکل همینه...بازی فقط گاهی مواقع به تیر اندازی نیاز دارید... خیلی وقتا فقط باید با نگه داشتن aim طرف رو بترسونید...بازی نخواسته action باشه....بازی اینجوری میخوای که مخ طرف بریزه تو حلقش، bulletstorm راسته کارته : )) این بازی همین که تیر اندازی توش کمه حال میده...همش خشونت!خشونت!یعنی چی؟ eeeeeeee! lol!!! :دی :دی

779
19-05-2011, 22:24
خیلی بیخوده

عزیزم این بازی که Action نیست رو قسمت تیراندازیش کار کنند!
همینم خیلی عالی کار شده.
راستی بازی دیگه از سختیش واسم در اومد :دی راهه حلشو پیدا کردم یک قلقه خاصی داره.

شهاب

من زدم شوهرش!!!
که البته رئیسم واکنش خیلی نشون داد! اعصابم خورد شد از اون پرونده Restart هم ندادم دیگه.
حالا بعدشم میری باز ... :دی

aha2012
19-05-2011, 23:07
آقا تسلیم:31:
بازیش خیلی خوبه.تیراندازی هم نخواستیم:31:

خب اگه اون کلت هم نمیذاشتند بازی میشد CSI
حداقل کلتو که گذاشتن رو خونش قشنگ کار کنند
من عاشق بازیهای خشونت دار نیستم که هی بدون فکر آدم بکشی
از این جور بازیها هم بینهایت خوشم میاد
اگه خوشم نمیومد که سریهای CSI و تموم نمیکردم
به هر حال....................:46:

gap
19-05-2011, 23:14
آقا تسلیم:31:
بازیش خیلی خوبه.تیراندازی هم نخواستیم:31:

خب اگه اون کلت هم نمیذاشتند بازی میشد CSI
حداقل کلتو که گذاشتن رو خونش قشنگ کار کنند
من عاشق بازیهای خشونت دار نیستم که هی بدون فکر آدم بکشی
از این جور بازیها هم بینهایت خوشم میاد
اگه خوشم نمیومد که سریهای CSI و تموم نمیکردم
به هر حال....................:46:
هاااااا!حالا شد: د ی حالا باید بهمم این حرفت lie بود،True یا Doubt...با توجه به مدارک فکر کنم هنوزم تو دلت داری به تیر اندازی بازی توهین میکنیا: د ی :)) بر عکس من از CSI متنفرم...:2: خونش...دقیقا موافقم باهات...

Sam Fisher 11
20-05-2011, 01:57
پسرای خوب این بازی نه RDRئه نه GTA نه چیزه دیگه ای...تنها بازیی که میشه اینو باهاش مقایسه کرد تو این نسل Heavy Rain و بس...
چه دلیلی داره وقتی GTA IV هست و پنج هم تو راهه بیان اینو شبیه gta کنن؟
این یه فیلم بازیه...خیلی وقت پیشا هم زمان سیستم عامل داس از این بازیا بود(بعد از هر صحنه هدف رو صفحه میومد فقط باید نشونه گیری و شلیک میکردی) اما اون موقع صحنه های داستانی واقعا فیلم بود ولی حالا دیگه CG ... . اینم یه سبکیه واسه خودش که داستان شمارو مثل فیلم با خودش همراه میکنه و شما همزمان علاوه بر غرق شدن در روایت داستان در اتفاقاتی که قراره بیفته نقشی ایفا میکنید.
به شخصه که از همون زمان که فیلمی بودن تا حالا که با این تکنولوژی های جدید ساخته میشن عاشق این سبک بودم...کلا من خیلی با بازی های سینمایی حال میکنم حالا با این نوع بازیها دیگه بیشتر...

اینو فقط گفتم که هی به ذهن قشنگتون فشار نیارید واسه مقایسه بخصوص حالا که نزدیک امتحاناس و بهش حسابی نیاز دارید ;) : دی

محمد ه ف
20-05-2011, 10:42
بچه ها من میخوام برم بازی رو واس PlayStation بخرم ؛ اگه بازی +18 هست بگید بیخیالش شم :31: آخه تو خونه نمیشه بازی کرد .
+18 هست؟

pooriya_hp
20-05-2011, 10:51
آنچنان +18 هم نیست ! :31:

محمد ه ف
20-05-2011, 10:55

ینی میشه تو خونه بازی کرد؟

CATALONIA
20-05-2011, 10:59
ميشه ولي بايد تنها باشي ... !

حيف بازي رو از دست بدي ...

همين قسمت قاتل هاي زنجيره اي ، تمام مقتول ها رو به صورت عريان در مياره .. كه همشون هم زن هستن ... يكم غير اخلاقي هست بازي .... بهتره خودت هم بازي نكني :31:

Big-Boss
20-05-2011, 12:39
بچه ها من میخوام برم بازی رو واس PlayStation بخرم ؛ اگه بازی +18 هست بگید بیخیالش شم :31: آخه تو خونه نمیشه بازی کرد .
+18 هست؟

ميشه ولي بايد تنها باشي ... !

حيف بازي رو از دست بدي ...

همين قسمت قاتل هاي زنجيره اي ، تمام مقتول ها رو به صورت عريان در مياره .. كه همشون هم زن هستن ... يكم غير اخلاقي هست بازي .... بهتره خودت هم بازي نكني :31:

همه اینها رو باید خودتون با توجه به اوضاع خانوادتون بسنجید.
ممکنه خیلی خانواده حتی موزیک ویدئو هم با هم نگاه نکنن (تک تک البته میبینن،بدترش هم میبینن!!،حکمش ظاهرا اینه که فرادی افضل هست :دی )

بهترین راه اینه که شما به سیستم های رده بندی بازی مراجعه کنید.(ESRB,PEGI,BBFC و ...)
اونجا علاوه بر درجه بندی سنی دلیلش هم زده مثلا برهنگی یا استعمال مواد مخدر یا خشونت و ...
اینجوری میتونید بفهمید دلیل درجه بندی هر بازی چیه و اونوقت میتونید تصمیم بگیرید.

پ.ن:نظام اسرا (ایرانی) توصیه نمیشه چون گنگ هست اصلا توضیح نداده دلیل رده بندی یا محدیودیت چیه فقط نوشته غیرمجاز یا مجاز و درجه سنی !!!

سلام
عجب بازی هست این l.a noire
دوستان من توی این پرونده گیر کردم مرحله studio secretary murder
اونجایی که میری باشگاه بولینگ دنبال یه پسره باید بگردی ولی معلوم نیست کجا باید برم؟

از اونجایی که هنوز خیلی ها تهیه نکردن بازی رو خیلی ها هم به اونجاها نرسیدن شما متنتون رو پنهان کنید خیلی بهتره

P_666
20-05-2011, 12:43
سلام
دوستان من توی این پرونده گیر کردم studio secretary murder
اونجایی که میری باشگاه بولینگ دنبال یه پسره باید بگردی ولی معلوم نیست کجا باید برم؟

aha2012
20-05-2011, 14:30
چرا تمام مقتولا زن هستن؟؟؟:20:بابا خانواده نشسته:31:

pooriya_hp
20-05-2011, 14:38
چرا تمام مقتولا زن هستن؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بابا خانواده نشسته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب قتل ها زنجیره ی هست دیگه ! :31:
فکر کنم قاتل به زن ها جنون داره ! :13:

gap
20-05-2011, 14:48
سلام
دوستان من توی این پرونده گیر کردم studio secretary murder
قسمت lane ها برید،اونجا سمت چپ یک در هست،برید و طرف فرار میکنه،اول باید پیاده سپس با ماشین دنبالش برید... البته قبلش باید با اون خانومه که پیر هست صحبت کرده باشید...

چرا تمام مقتولا زن هستن؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بابا خانواده نشسته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب شبیه فیلم ها شده دیگه : د ی بیشتر اوقات قتل های زنجیره ای یا بچه ها هستن ها خانم ها دیگه...

maghzae-motefaker
20-05-2011, 18:18
خیلی بازیه شاخیه.
واجب شد یه xbox بگیرم.

p3yman_xl
20-05-2011, 20:40
خواهش میکنم داستان بازی رو لو ندید و مطالب رو داخل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذارید!
مرسی

779
20-05-2011, 23:41
دوستان بازیه شما هم تو کنسولتون Freeze میشه؟ یک بحثی تو BC پیش اومده!! اگه واقعیت داشته باشه یکمکی جدیه!
ماله من که اصلا نزدیک Freeze هم نشده!( البته تو هارد ریختم نمیدونم چیزی رو حل میکنه یا نه؟ )

gap
20-05-2011, 23:50
دوستان بازیه شما هم تو کنسولتون Freeze میشه؟ یک بحثی تو BC پیش اومده!! اگه واقعیت داشته باشه یکمکی جدیه!
ماله من که اصلا نزدیک Freeze هم نشده!( البته تو هارد ریختم نمیدونم چیزی رو حل میکنه یا نه؟ )
واسه من اتفاق افتاده...ولی مشکل چندان جدی نیست به نظرم...بچه های فروم ها همسایه هم :دی دارن یکمی پیازداغضو زیاد میکنن...

aha2012
21-05-2011, 10:44
این مشکل هم تو ps3 هست
R* و sony دارن روش کار میکنن

ضمن اینکه بازی بسیار زیبا هست ولی روند یکنواخت و تکراری ای داره
تا اینجا که 35.8% از بازیو رفتم داره برام تکراری میشه
نظری نیست؟؟؟؟؟؟!!!

gap
21-05-2011, 11:02
این مشکل هم تو ps3 هست
R* و sony دارن روش کار میکنن

ضمن اینکه بازی بسیار زیبا هست ولی روند یکنواخت و تکراری ای داره
تا اینجا که 35.8% از بازیو رفتم داره برام تکراری میشه
نظری نیست؟؟؟؟؟؟!!!
تکراری...خب...تقریبا حق با شماست:دی

محمد ه ف
21-05-2011, 12:07
یکی از بچه ها که مدت زیادی هست داره بازی میکنه جواب این سوالای منو بده لطفا:

1.بازی کسل کننده و خسته کننده هست؟
2.تقریبا شبیه به چه بازی هست؟
3.رو داستان بازی خوب کار شده؟
4.بازی طولانی هست یا مثل مافیا 2 زود تموم میشه؟

ممنون

gap
21-05-2011, 12:46
یکی از بچه ها که مدت زیادی هست داره بازی میکنه جواب این سوالای منو بده لطفا:

1.بازی کسل کننده و خسته کننده هست؟
2.تقریبا شبیه به چه بازی هست؟
3.رو داستان بازی خوب کار شده؟
4.بازی طولانی هست یا مثل مافیا 2 زود تموم میشه؟

ممنون
خب...اگه بشه گفت 2 بار تموم کردن زیاده...
1.بازی به هیچ وجه خسته کننده نیست...فقط گاهی یکنواخت میشه....ولی واقعا جذاب هستش....
2. Heavyrain....
3. فوق العاده هستش...
4.طولانی یا نه...سوال مهمی هستش...خب...اگه مثل من وسواس داشته باشید آره...در کل فکر کنم یه 30 ساعت گیم پلی داره؟ 30 ساعت نه!!!20 ساعت:دی

محمد ه ف
21-05-2011, 12:54
...

2. Heavyrain....

ممنون از توضیحات خوبت
من ایکس باکس ندارم و با پلی 3 بازی میکنم ، واس همین Heavy رو هم بازی نکردم ، البته تا حدودی به فضای داخلیش آشنایی دارم ...
مثال دیگه ای هست که شبیه به این بازی باشه؟
:11:

Big-Boss
21-05-2011, 13:01
ممنون از توضیحات خوبت
من ایکس باکس ندارم و با پلی 3 بازی میکنم ، واس همین Heavy رو هم بازی نکردم ، البته تا حدودی به فضای داخلیش آشنایی دارم ...

نمونه مشابه آوردن سخت هست.ترکیبی از جنایی مثل CSI رو در حالت سوم شخص با کمی سندباکس در نظر بگیرید!
اگه می خواید بازی اوریجنال تهیه کنید.نقدهای بازی رو بخونید و ویدئوهای گیم پلی رو ببینید.
اگه کپی که دیگه دندون شمردن نداره.

Layken
21-05-2011, 13:17
ممنون از توضیحات خوبت
دوست عزیز Heavy که انحصاری پلی 3 هستش چطور بازی نکردی...
در ضمن تنها تنها نقطه تشتبهی که به Heav داره حس داستان و ماجراجوییش هستش وگرنه اصلا به هم ربط ندارن چ
بازی مثل Heav یک نوع کامل خاص هستش
شما ترکیبی از GTA با مافیا رو در نظر بگیر اما در چهارچوب قانون و این که شما یک مامور دولتی هستین که پرونده جنایی رو باید حل کنید.

CATALONIA
21-05-2011, 17:12
ديسك دوم رو هم تموم كردم ...
ر مورد گيم پلي بازي بايد بگم از اينجا به بعد يكم داره خسته كننده ميشه ...
مشكل بازي اينه كه به نظر من بهتر بود كه اون پرونده ي B.D يا همون قاتل هاي زنجيره اي رو ميزاشتن آخر بازي ...
اون حسي كه اون پرونده بهم داد و اتاقاتي كه در آخر مي افتاد خيلي خوب بود و اوج بازي بود به نظر من ...
فقط يه سوال :
اون قسمتي كه اون طرف رو توي كليسا مي كشتيم بعدش كاپيتان يه چيزي اومد گفت بهمون ...
من منظورش رو كامل متوجه نشدم كه گفت اون طرف يه روح بوده فقط و اين حرفا ...
ممنون ميشم يكي توضيح بده ...

قسمت رانندگي بازي هم داره بيشتر حال ميده .. تعقيب و گريز هاش بد نيست ...
سيستم شوتينگ بازي هم نكات جديدي داره كه مثلا اگه به جا هاي حساس طرف بزني ديگه نيازي نيست كه چند تير بزني و با يه تير مي ميره و گرنه بايد چند تا تير خالي كني ...
بعدش مشكلش اينجاست كه هيچ وقت نميميري ! :31:
تغيير درجه ي سختي من توي بازي نديديم ...؟!‌?

بعدش كه شبيه به كدوم بازي هست .. هيچي نميشه گفت ... فقط بايد بازي كني .. همين كه شبيه به هيچ بازي ديگه اي نيست يه خصوصيت خيلي خوبه !

بازي اونطوري كه ميگن يه 20 ساعتي گيم لي داره ولي من نميدونم چرا اينقدر برام زود ميگذره و فك كنم 10 ساعت شده دو تا ديسك ...!‌

isbn
21-05-2011, 17:20
من ولی نفهمیدم سر این قتل های زنجیره ای حدود 10 نفری رو بازداشت کردیم بلاخره کی به کیه :31: کیههههههههههههههههههههه؟؟ ؟؟؟؟:31:
این آخریا هم دیگه اجساد لخت نیستند و متن BD دیگه رو بدنشون نیست ! ولی جای تناب و خالی بودن انگشتر همچنان ادامه دارد .

gap
21-05-2011, 18:27
من ولی نفهمیدم سر این قتل های زنجیره ای حدود 10 نفری رو بازداشت کردیم بلاخره کی به کیه :31: کیههههههههههههههههههههه؟؟ ؟؟؟؟:31:
این آخریا هم دیگه اجساد لخت نیستند و متن BD دیگه رو بدنشون نیست ! ولی جای تناب و خالی بودن انگشتر همچنان ادامه دارد .
اسپویلر فراموش نشه....
خب،شما جلوتر برید،متوجه میشید...فقط بگم این اوایل هر انتخابی بکنید در آخر ممکنه حسرت بخورید...چون خیلی ها بیگناهن که کشته میشن...البته باید گفت که طبق گفته capt در آخر پرونده 13،مجرمین آزاد میشن...

ديسك دوم رو هم تموم كردم ...
ر مورد گيم پلي بازي بايد بگم از اينجا به بعد يكم داره خسته كننده ميشه ...
مشكل بازي اينه كه به نظر من بهتر بود كه اون پرونده ي B.D يا همون قاتل هاي زنجيره اي رو ميزاشتن آخر بازي ...
اون حسي كه اون پرونده بهم داد و اتاقاتي كه در آخر مي افتاد خيلي خوب بود و اوج بازي بود به نظر من ...
فقط يه سوال :
اون قسمتي كه اون طرف رو توي كليسا مي كشتيم بعدش كاپيتان يه چيزي اومد گفت بهمون ...
من منظورش رو كامل متوجه نشدم كه گفت اون طرف يه روح بوده فقط و اين حرفا ...
ممنون ميشم يكي توضيح بده ...

قسمت رانندگي بازي هم داره بيشتر حال ميده .. تعقيب و گريز هاش بد نيست ...
سيستم شوتينگ بازي هم نكات جديدي داره كه مثلا اگه به جا هاي حساس طرف بزني ديگه نيازي نيست كه چند تير بزني و با يه تير مي ميره و گرنه بايد چند تا تير خالي كني ...
بعدش مشكلش اينجاست كه هيچ وقت نميميري ! :31:
تغيير درجه ي سختي من توي بازي نديديم ...؟!‌?

بعدش كه شبيه به كدوم بازي هست .. هيچي نميشه گفت ... فقط بايد بازي كني .. همين كه شبيه به هيچ بازي ديگه اي نيست يه خصوصيت خيلي خوبه !

بازي اونطوري كه ميگن يه 20 ساعتي گيم لي داره ولي من نميدونم چرا اينقدر برام زود ميگذره و فك كنم 10 ساعت شده دو تا ديسك ...!‌
خب...rusty گفت چرا تنها اومدید؟پس مطبوعات کجاست،capt گفت مطبوعات هیچ وقت بویی نمیبرن،rusty گفت ما گرگنما رو دستگیر کردیم،ولی capt گفت میسون برادر یکی از بزرگترین مقام های کشور هست،پس اگه این خبر درز پیدا کنه....(منظور از روح این بود که باید اصلا خبر درز پیدا نکنه و انگار اصلا همچین شخصی نبوده...البته قول داد بعد از دعوای ما با capt که بقیه کسایی که قبلا دستگیر شدن،به آرومی آزاد شن...

aha2012
21-05-2011, 18:33
مشكلش اينجاست كه هيچ وقت نميميري !
من تابحال دو بار مردم تو بازی

Sam Fisher 11
21-05-2011, 18:33
خسته نباشی ... من که همون روز اول هی گفتم زرت و زرت فریز میشه: دی من البته از رو دیسک بازیو اجرا میکنم...کسیو سراغ ندارم که رو هارد ریخته باشه و فریز بشه...
کلا بازیش خیلی سنگینه رو دیسک بریزی روون اجرا میشه

gap
21-05-2011, 18:41
من تابحال دو بار مردم تو بازی
منظور ایشون این بود (به نظر من) که مثلا وقتی از روی یک میله میخواید رد بشید و باید بالانس حفظ کنید،اگر بیفتید،خودش میگیره و میتونید بالا بیاید دوباره..یا مثلا از نقاط مرتفع نمیفته...البته این مورد که در تیراندازی میمیرید هم خیلی راحته...واقعا با یکم کاور میشه 0 بار تو بازی مرد...

خسته نباشی ... من که همون روز اول هی گفتم زرت و زرت فریز میشه: دی من البته از رو دیسک بازیو اجرا میکنم...کسیو سراغ ندارم که رو هارد ریخته باشه و فریز بشه...
کلا بازیش خیلی سنگینه رو دیسک بریزی روون اجرا میشه
من از رو هارد هم یکبار فریز شد..

MobinS
21-05-2011, 19:25
احتمالا این بحث فریز شدنش برای فشرده سازی فجیحی هست که انجام دادن! از این مشکلات هم همیهش وجود داره دیگه.

gap
21-05-2011, 19:59
راهنمای پیدا کردن تمامی لباس ها در L.A Noire

در کل 10 لباس مخفی در بازی وجود داره برای آنلاک کردن،این راهنما به شما نشون میده چجوری همه ی این 10 تا لباس رو پیدا و یا به دست بیارید...همانطور که میدانید این بازی بر روی Ps3 و Xbox360 عرضه شده است...
In Game Outfits:

Beat Cop Uniform :

این لباس همان لباس اول بازی هست،زمانی که Phelps هنوز یک پلیس ساده در LAPD هستش....

Larger size:

2. Golden Boy Outfit:

با ارتقا درجه به Traffic Desk به این لباس خواهید رسید...پس از حل پرونده ی: Buyer Beware (پرونده ی چهارم)

Larger size:

3. Sword of Justice Outfit:

با رسیدن به rank 3 به این لباس دست خواهید یافت...

Larger size:

4. Sunset Strip Outfit:

با رسیدن به Rank 8 به این لباس دست خواهید یافت...

Larger size:

5. Outsider Outfit:

با رسیدن به Rank 13 به این لباس دست خواهید یافت.

Larger size:

6. Hawkshaw Outfit:

با رسیدن به Rank 18 این لباس را آنلاک خواهید کرد...
عکسی از این لباس پیدا نکردم،خودم عکس میگیرم میزارم:دی !فقط فرقش با Outsider در این هست که کت شما نیست و رنگ کلاهتون نیز تغیر کرده،یعنی یه جورایی باحاله:دی

Bonus Outfits:

خب...اینا یکم...چیزن...یعنی...پولین..بای اوریج گرفته باشید:دی با این حال:

7. The Sharpshooter Outfit:

این لباس دقت شما در تیراندازی با Pistols و Rifles رو افزایش میده که واقعا یک فاکتور مهم در برخورد و درگیری با مجرمان فراری هستش...این لباس Auto aim را نیز دقیق تر میکند...
برای داشتن این لباس باید بازی رو Pre-order کرده باشید،البته با pre-order از طریق موارد زیر،اسلحه Nickel Plated Pistol رو هم اضافه میکنه، به احتمال زیاد این اسلحه + لباس برای دانلود هم قرار میگیره...

The Sharpshooter is a pre-order bonus through Best Buy in the United States and Canada, Zavvi in the United Kingdom, Game in Australia, Ultima in France and Bart Smit in The Netherlands.
Larger size:

8. The Broderick Outfit:

خب...این لباس رو باید با Pre-order از Amazon خریداری کنید...این لباس قدرت شما رو اضافه میکنه در نبرد های تن به تن...بعضی از مجرمان فرار میکنند و یا با شما به نبرد میپردازند،برای دستگیر کردن این مجرمان به این لباس نیاز خواهید داشت،برای دانلود قرار خواهد گرفت...این لباس از اسم Broderick Crawford که در دهه 50 با بازی کردن در سریال تلویزیونی Highway Patrol در نقش رئیس پلیس ایفا نقش میکرده است گرفته شده است...

Larger size:

9. The Button Man Outfit:

تصویری پیدا نشد...دانلود کردم dlc رو میزارم...

خب برای این لباس حتما باید The Badge Pursuit Challenge رو به انجام برسانید،البته این Challenge با Pre-order از:

Gamestop/EB games in US ,Canada and Aus. Uk:Game.co.uk

قابل خریداری هستش...این Challenge در The naked city dlc نیز موجود خواهد بود...

10. Chicago Lightning suit:

این لباس تنها برای اعضا Rockstar Social Club برای دانلود وجود دارد....این لباس دقت تیراندازی Phelps را با اسلحه های BAR ,Shotgunو Thompson را افزایش میدهد...

Larger size:

-Albis-
21-05-2011, 20:02
اون لباسی که توی کاور بازی داره کدومه ؟ به نظرم اون قشنگ ترینه .

gap
21-05-2011, 20:06
اون لباسی که توی کاور بازی داره کدومه ؟ به نظرم اون قشنگ ترینه .
شبیه هیچکدوم نیست:دی یکمی شبیه outsider هست + کراوات قرمز! البته بیشتر شبیه Goldenboy هست...

3Dmajid
21-05-2011, 20:17
فکر کنم این بازی یه جورایی تو مایه های Mafia باشه ؟
از نظر محیطی میگم.

کاشکی واسه پی سی ام میومد ... :41:

gap
21-05-2011, 20:21
فکر کنم این بازی یه جورایی تو مایه های Mafia باشه ؟
از نظر محیطی میگم.

کاشکی واسه پی سی ام میومد ... :41:
محیطش شبیه همون هست...دهه 50 هستش دیگه...ولی من از محیط Mafia II بیشتر خوشم اومد....

isbn
21-05-2011, 20:25
خب،شما جلوتر برید،متوجه میشید...فقط بگم این اوایل هر انتخابی بکنید در آخر ممکنه حسرت بخورید...چون خیلی ها بیگناهن که کشته میشن...البته باید گفت که طبق گفته capt در آخر پرونده 13،مجرمین آزاد میشن...

فقط بگم این اوایل هر انتخابی بکنید در آخر ممکنه حسرت بخورید
منظورتون اینه که اونایی که من گفتم به اتهام کشتن مقتول باید بری زندان الان کشته شدن؟ چون من کسی رو نکشتم تو طول بازی ولی آزاد هم نکردم بعد آخه اون نشونه ها چی میشه پس مثل لباس خونی که تو یکی از خونه هایه همسر یکی از مقتول ها پیدا کردیم و غیره مثل اون سایز کفش 8 که یه جا همسر یکی دیگه از مقتولا داشت کفشش رو آتیش میزد و مثلا دروغ گفتنا و فرار کردن بعضی هاشون از دست ما ! کلا گیج کننده بود برام آخه دیگه وقتی میبینن قتل زنجیری هست و با دسگیرکردن این ها هنوز ادامه داره پس دیگه نیاز به بازجویی و بازداشت نیست دیگه باید گشت پیدا کرد پرتقال فروش را :31: و در آخر چرا دو مقتول آخری لباس بر تن داشتن و منظور از BD چی بود ؟! و مثلا دروغ گفتنا و فرار کردن بعضی هاشون از دست ما !
این یارو قاتل اصلی داداش یکی از مقامات بوده؟ دلیل قتل هاشو هم نفهمیدم میشه توضیح بدید ممنون
ولی این پرونده خستم کرد واقعا مخم رو ترکوند :31:

gap
21-05-2011, 20:39

منظورتون اینه که اونایی که من گفتم به اتهام کشتن مقتول باید بری زندان الان کشته شدن؟ چون من کسی رو نکشتم تو طول بازی ولی آزاد هم نکردم بعد آخه اون نشونه ها چی میشه پس مثل لباس خونی که تو یکی از خونه هایه شهر یکی از مقتول ها پیدا کردم و غیره ؟!
این یارو قاتل اصلی داداش یکی از مقامات بوده؟ دلیل قتل هاشو هم نفهمیدم میشه توضیح بدید ممنون
خب،من هنوز هم نفهمیدم که آیا واقعا همه قتل هارو این Werewolf انجام داده یا نه...اما خب...به احتمال زیاد،(من حدس میزنم) ایشون مطمئنا نسبت به خانوم ها عقده ای چیزی داشتن،ایشون میومدن و خانم هایی که در بار ها(عموما) به مقدار زیاد الکل مصرف میکردند و از یک موردی در خونه ناراحت بودند رو به احتمال زیاد گول میزده و با خودش به خونه میبرده...در یکی از مراحل (پرونده 13) به مخفیگاهش وقتی میرید،خیلی از ابزار شکنجه و مدارک رو پیدا میکنید...البته شما در پرونده 13 متوجه میشید(اگر یادتون باشه در پرونده های قبلی از هر مقتول،یه چیزی گم شده بود) که تمامی اونایی که گم شده توسط این قاتل اصلی در نقاط مختلف گذاشته شده....

CATALONIA
22-05-2011, 11:42

منظورتون اینه که اونایی که من گفتم به اتهام کشتن مقتول باید بری زندان الان کشته شدن؟ چون من کسی رو نکشتم تو طول بازی ولی آزاد هم نکردم بعد آخه اون نشونه ها چی میشه پس مثل لباس خونی که تو یکی از خونه هایه همسر یکی از مقتول ها پیدا کردیم و غیره مثل اون سایز کفش 8 که یه جا همسر یکی دیگه از مقتولا داشت کفشش رو آتیش میزد و مثلا دروغ گفتنا و فرار کردن بعضی هاشون از دست ما ! کلا گیج کننده بود برام آخه دیگه وقتی میبینن قتل زنجیری هست و با دسگیرکردن این ها هنوز ادامه داره پس دیگه نیاز به بازجویی و بازداشت نیست دیگه باید گشت پیدا کرد پرتقال فروش را :31: و در آخر چرا دو مقتول آخری لباس بر تن داشتن و منظور از BD چی بود ؟! و مثلا دروغ گفتنا و فرار کردن بعضی هاشون از دست ما !
ولی این پرونده خستم کرد واقعا مخم رو ترکوند :31:

فك كنم توي خارج بيشترين محكوميتشون حبس ابد باشه و اصلا اعدام و اينا نداشته باشن كه بخوان اونا رو بكشن ...
B.D هم فك كنم ميشه Black Dahlia يا يه همچين چيزي كه توي بازي ميگفت ...

+
اين سايت Honest Gamer يا يه همچين چيزي اومده به بازي امتياز 5 از 10 رو داده بي خود ميانگين امتيازات بازي رو كشيده پايين !

pedram_sad
22-05-2011, 13:18
ما هم بازی رو امروز گرفتیم
این چهره ها دیوانه کنندست شاید اصلی ترین چیزی که متمایزش میکنه و خیلی هم متمایزش میکنه همین motion چهره هاست
فعلا اولین پرونده رو تمام کردم

دوستان این گرافیک ماشین به خصوص روی کاپوت چرا اینطوریه ؟:31:
reflection ها رسما تعطیله

gap
22-05-2011, 13:21
ما هم بازی رو امروز گرفتیم
این چهره ها دیوانه کنندست شاید اصلی ترین چیزی که متمایزش میکنه و خیلی هم متمایزش میکنه همین motion چهره هاست
فعلا اولین پرونده رو تمام کردم

دوستان این گرافیک ماشین به خصوص روی کاپوت چرا اینطوریه ؟:31:
reflection ها رسما تعطیله
مبارک باشه:دی
ولی خدایی بعضی وقتا شخصیتاش مثل ناقص الخلقه ها میشه...
البته در ps3 هم سایه زنیش بهتر بود هم رفلکشن....شما در x360 بازی میکنید؟

pedram_sad
22-05-2011, 13:52
مبارک باشه:دی
ولی خدایی بعضی وقتا شخصیتاش مثل ناقص الخلقه ها میشه...
البته در ps3 هم سایه زنیش بهتر بود هم رفلکشن....شما در x360 بازی میکنید؟
اره
خیلی از بازی های تعطیل رو همین 360 کاپوت ماشین هاشون به زیبایی و دقت هر چه تمام تر reflec رو داره اما این فاجعست
روی ps3 این بازی رو ندیدم ولی با سابقه بازی های *R روی PS3 نمیدونم اون چطوریه مگر این مورد فرق داشته باشه چون ظاهرا Lead platform بازی PS3 بوده

gap
22-05-2011, 13:56
اره
خیلی از بازی های تعطیل رو همین 360 کاپوت ماشین هاشون به زیبایی و دقت هر چه تمام تر reflec رو داره اما این فاجعست
روی ps3 این بازی رو ندیدم ولی با سابقه بازی های *R روی PS3 نمیدونم اون چطوریه مگر این مورد فرق داشته باشه چون ظاهرا Lead platform بازی PS3 بوده
دقیقا...Lead اینبار ps3 بود...من خودم فن x360 هستم...ولی در این یک مورد مجبور شدم اوریج برای ps3 هم بخرم...هم به خاطر dlc که توش هست...هم گرافیکش که استثنائا در ps3 خوب شده....

pooriya_hp
22-05-2011, 14:00
بروز رسان جدید "نوآر لس آنجلس"

شرکت راک استار اولین بروز رسانی بازی نوآر لس آنجلس را برای ایکس باکس و پلی استیشن منتشر کرد. زمانی که به شبکه های PSN یا XBL متصل شوید از شما درخواست خواهد شد که بسته بروز رسانی 1.00 را دانلود کنید. به گفته راک استار این بسته بروز رسانی باگ های گرافیکی، گیم پلی، داستان و ماموریت ها و... را بر طرف خواهد کرد اما از مشکل قفل کردن بازی و یا داغ شدن دستگاه ها صحبتی به میان نیامده است. همانطور که می دانید بسیاری از بازیکنان در هر دو کنسول ایکس باکس و پلی استیشن بعضی مواقع در حین بازی دستگاهشان قفل می شود و مجبور به راه اندازی مجدد می شوند. راک استار هم گفته است که این مشکل نه مربوط به دستگاه است و نه مربوط به بازی! باید امیدوار بود که این مشکل در این بروزرسانی برطرف شده باشد.

SAMCRO
22-05-2011, 14:55
اقا من نمی دونم چرا اینقدر گیر میکنه ..تو 360 ...
اوول بازی که هنوز نیومده گیر کرد همون اوولش که رانندگی می کنی ..
بعد همین جوری 5 6 بار گیر کرد ( هر دفعه یه ذره بیشتر بازی کردم ) الان هی سر 20 دقیقه این طورا گیر می کنه ...
مشکل از چیه ؟

البته پستا رو هم خوندم چنتاشو .. من از روی هارد بازی می کنم ...

gap
22-05-2011, 14:57
بعد همین جوری 5 6 بار گیر کرد ( هر دفعه یه ذره بیشتر بازی کردم ) الان هی سر 20 دقیقه این طورا گیر می کنه ...
مشکل از چیه ؟

رو هارد نصب کنید،احتمالا درست میشه....

pedram_sad
22-05-2011, 15:30
مشکل از چیه ؟

من همین طور که گفتم تازه پرونده اول رو انجام دادم
ولی دقیقا همین مشکل به خصوص اول بازی جایی که اولین بار کنترل ماشین رو میده بهت رو داشتم
البته گیر نمیکرد بلکه همینطوری واستاده بود و هیچ دکمه ای کار نمیکرد
cutscence ها هم skip بودن و دیالوگ ها هم صداش نمی اومد و فقط زیر نویسش بود ولی sfx ها بود

بازی رو پاک کردم از هارد و از رو dvd اجرا کردم دیدم همه مکشلات حل شد
دوباره تو هارد نصبش کردم دیدم همه اون مشکلات حل شد
البته یک بار هم clear system cache رو روی hdd زدم

SAMCRO
22-05-2011, 16:02
رو هارد نصب کنید،احتمالا درست میشه....
دوست عزیز گفتم رو هارده ! :دي

من همین طور که گفتم تازه پرونده اول رو انجام دادم
ولی دقیقا همین مشکل به خصوص اول بازی جایی که اولین بار کنترل ماشین رو میده بهت رو داشتم
البته گیر نمیکرد بلکه همینطوری واستاده بود و هیچ دکمه ای کار نمیکرد
cutscence ها هم skip بودن و دیالوگ ها هم صداش نمی اومد و فقط زیر نویسش بود ولی sfx ها بود

بازی رو پاک کردم از هارد و از رو dvd اجرا کردم دیدم همه مکشلات حل شد
دوباره تو هارد نصبش کردم دیدم همه اون مشکلات حل شد
البته یک بار هم clear system cache رو روی hdd زدم
من 3 تاش رو ریختم رو هارد ! دلم نمی اد 20 گیگو پاک کنم ! :دي
یه بار هم 3 چراقه شد ! :دي
2 بار هم که گیر کرد ریستش کردم گفتش 2 باره ریست کنید این اپدیت رو نصب کنید ....

البته من سر بازی Bulletstorm هم همین مشکلو داشتم تقریلا ... ولی کمتر ... که به مرور زمان خوب شدش ! :دي

amirpers
22-05-2011, 16:33
دوستان من میخوام بدونم حالا این بازی واقعا چقدر احتیاج به دونستن زبان انگلیسی داره ؟

isbn
22-05-2011, 16:39
دوستان من میخوام بدونم حالا این بازی واقعا چقدر احتیاج به دونستن زبان انگلیسی داره ؟

زیاد برای درک و فهم موضوع داستان و همینطور باز جویی ها :46:

pedram_sad
22-05-2011, 16:47
دوست عزیز گفتم رو هارده ! :دي

من 3 تاش رو ریختم رو هارد ! دلم نمی اد 20 گیگو پاک کنم ! :دي
یه بار هم 3 چراقه شد ! :دي
2 بار هم که گیر کرد ریستش کردم گفتش 2 باره ریست کنید این اپدیت رو نصب کنید ....

البته من سر بازی Bulletstorm هم همین مشکلو داشتم تقریلا ... ولی کمتر ... که به مرور زمان خوب شدش ! :دي
من فقط دیسک 1 که 6.7 بود رو پاک کردم و دوباره نصب کردم:31:

این طور که شما میگی کنسولت در استانه مشکل GPU داره قرار میگیره چون این موارد همه از نوشنه های E74 و 1022 شدن هست

==============

دوستان تو این پرونده اولی خیلی چیز های الکی بود برای چک کردن تا اخرش از این Item های سر کاری زیاد هست ؟

aha2012
22-05-2011, 17:07
تا دلت بخواد پدرام جون

gap
22-05-2011, 22:38
من فقط دیسک 1 که 6.7 بود رو پاک کردم و دوباره نصب کردم:31:

این طور که شما میگی کنسولت در استانه مشکل GPU داره قرار میگیره چون این موارد همه از نوشنه های E74 و 1022 شدن هست

==============

دوستان تو این پرونده اولی خیلی چیز های الکی بود برای چک کردن تا اخرش از این Item های سر کاری زیاد هست ؟
نه اونقدر،این اول بازی چون هنوز یکمی تازه کار هستیم هممون به همه چیز دقت میکنیم،بعدا متوجه میشید خودتون...
دوستان،همیشه (من برای کامل کردن اچیومنت ها،برای بار دوم) بهتره که توی صحنه جرم یه بار Show all clues رو بزنید،جاشون رو به یاد بسپارید و از بازی برید بیرون و دوباره بیاید،اینجوری خیلی بهتره:دی یا موقع بازجویی اگه حوصله دارید مثلا Remove the answer یا Ask the comm بزنید،بعد برین بیرون دوباره بیاید:دی جواب میده:دی

779
23-05-2011, 01:14
کلا میتونین یک کاره راحت بکنین! ماموریت ها رو چند بار Fail بشین بعد Skip بزنین :دی
----------
امروز یکم فنی به بازی نگاه کردم ، از لحاظه فنی خیلی بازی ضعیف هست. همون 9.2 کافیه. یک زمانی اینقدر GTA بازی میکردم میگفتم این چیه دیگه همه میتونن بسازن اما حتی همون شهر نوردی (!!) GTA هم سختیه کاره خودشو داره طوریکه تو هیچ بازی ای به اون قشنگی نمیتونه پیاده شه. مثلا امن داشتم الان بازی میکردم در رو که باز میکردی نصف Cole بیرون در میموند :دی و یا تکنیک هایه گرافیکی و تکسچر ها یکم ضعیف کار شده بود. + اینکه ماشین ها تو خیابون لگ میزنن ( اسمش یادم چی میگفتن بهش همون مشکلی که تو AW هم بود اتوموبیل ها ایست داشتن یک لحظه اما تو LAN خیلی کمتره. اه بابا مغزه منم ته کشیده شبی برم بخوابم :دی )

pedram_sad
23-05-2011, 13:02
خوب من پرونده 5 ام رو هم تمام کردم

زبانش اصلا اون چیزی که میگفتن نبود
به نظر من که خیلی دیالوگ های ساده ای هم داشت مثل gta iv و rdr
و من کاملا متوجه شدم و تو باز جویی ها تمام سوالات رو همون دفعه اول درست انتخاب کردم
حد اقل تا اینجا که اینطور بوده

مساله بدی که داره اینه که هر بار حتما باید همه دیالوگ ها رو گوش کنی هر بار که بخوای restart کنی اون custscence مربوط به intro هر پرونده رو باید ببینی و هر بار همه مکالمات بین طرفین رو گوش بدی و skip نداره که یک مقدار اذیت کنندست

رانندگی و اکشن و تیر اندازیش تا اینجا که خوب بوده
من فکر میکردم همه اون 21 عدد پرونده که تو log هست با باز جویی و سوال و جواب بهش اضافه میشه
اما با تعقیب و گریز و دستگیری هم بعضی هاش حل میشه

2 تا سوال :

1 - دیسک اول چند پروندست ؟
2 - این street crime هایی که رخ میده رو بعدا هم میشه انجام داد ؟
اخه امروز 2 بار تو مسیر به ماموریت اصلی از این ها اومد منم قبول کردم ولی مجبور بودم برم کلی دور تر
40 تا از این ها هست کلا حالا میشه بعدا انجامشون داد یا skip میشن و شماره بعدیش دفعه بعدی میاد ؟

gap
23-05-2011, 14:04
خوب من پرونده 5 ام رو هم تمام کردم

زبانش اصلا اون چیزی که میگفتن نبود
به نظر من که خیلی دیالوگ های ساده ای هم داشت مثل gta iv و rdr
و من کاملا متوجه شدم و تو باز جویی ها تمام سوالات رو همون دفعه اول درست انتخاب کردم
حد اقل تا اینجا که اینطور بوده

مساله بدی که داره اینه که هر بار حتما باید همه دیالوگ ها رو گوش کنی هر بار که بخوای restart کنی اون custscence مربوط به intro هر پرونده رو باید ببینی و هر بار همه مکالمات بین طرفین رو گوش بدی و skip نداره که یک مقدار اذیت کنندست

رانندگی و اکشن و تیر اندازیش تا اینجا که خوب بوده
من فکر میکردم همه اون 21 عدد پرونده که تو log هست با باز جویی و سوال و جواب بهش اضافه میشه
اما با تعقیب و گریز و دستگیری هم بعضی هاش حل میشه

2 تا سوال :

1 - دیسک اول چند پروندست ؟
2 - این street crime هایی که رخ میده رو بعدا هم میشه انجام داد ؟
اخه امروز 2 بار تو مسیر به ماموریت اصلی از این ها اومد منم قبول کردم ولی مجبور بودم برم کلی دور تر
40 تا از این ها هست کلا حالا میشه بعدا انجامشون داد یا skip میشن و شماره بعدیش دفعه بعدی میاد ؟
1- فکر کنم 1 یا 2 پرونده دیگه به دیسک دو نیاز پیدا کنید.
2-فکر نکنم....اولا همیشه توی همه پرونده ها Street crime نمیاره،دوما فکر نمیکنم....میتونید مارک کنید street crime رو و بگید همکارتون تا اونجا ببرتون و مثل سوار شدن تاکسی gta یا fast travel تو RDR...اتفاقا Street crime هاش بعضی هاش واقعا جالبه و به اشخاصی که در همون پرونده برخوردید مربوط میشه...
_
خب دیگه،خیلی کم از پرونده هاش با درگیری تموم میشه،مجرمین رو با تعقیب و گریز و درگیری دستگیر میکنید،ولی تموم شدن پرونده....خیر...خیلی کم....
به نظر من اگه توی یک سوال اشتباه کردید،restart نکنید،از بازی برین بیرون و بیاید از همون چک پوینت میاره...درضمن زمان بازجویی از چند نفر در اداره پلیس،بعد از تموم کردن 1 نفر و درست بودن همه سوال ها،از در اداره برید بیرون و بعدش بعدی رو برید که سیو کرده باشه...
___
دوستان،تا حالا دقت کردید،من امروز برای دومین بار که داشتم اولین پرونده ی Vice desk رو پیگیری میکردم،جسدهایی که مدت زیادی موندن،موقع برداشتن دست هاشون،تکون دادن سر و.... صدای شکستن استخوان ها میاد!!من یه 10 مین داشتم همین کارو میکردم:دی تیک عصبی گرفتم:دی

Killzone2
23-05-2011, 16:42

Aaron Staton – Cole Phelps

Brian Krause – Grocery Store Manager

Keith Szarabajka – Herschel Biggs

Andrew Connolly – Captain James Donnelly

John Nobel – Leland Monroe

Patrick Fischler - Mickey Cohen

Adam Harrington – Roy Earle

Michael McGrady – Rusty Galloway

Sean McGowan – Stephan Bekowsky

Larry Clarke – Adrian Black

Jack Impellizzeri – Floyd Rose

William O’Leary – Frank Morgan

Michael Bofshever – Ivan Rasic

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/COLOR][/FONT]

isbn
23-05-2011, 18:09
من عاشق John Nobel هستم ولی هنوز به شخصیتش تو بازی نرسیدم برسم براش پارتی بازی میکنم اگه گناهی داشته باشه :31:
فک نمیکردم شخصیت هایه بازی وجود خارجی داشته باشن !

mehdi30nema
23-05-2011, 19:12
من امروز بازی را گرفتم .
راستش بیشتر از 10 دقیقه بازی نکردم ( یعنی وقت نشد ) . فقط تو همین مدت کم هم من چیزه زیادی از گیم پلی نفهمیدم .
به عنوان مثال اصلا اون دفتر چه به چه درد میخوره و ...
کسی میتونه یه توضیح مختصری بهم بده ؟

shiraz_2010
23-05-2011, 19:44
دوستان راستش من حوصله ام نشد که تمام نظراتتون رو بخونم.....
می خواستم بدونم که ارزشش داره برم این بازی رو تهیه کنم؟؟من زبان انگلیسیم توپ توپ نیست...می تونم بازی کنم؟؟

Prince_M
23-05-2011, 19:48
من امروز بازی را گرفتم .
راستش بیشتر از 10 دقیقه بازی نکردم ( یعنی وقت نشد ) . فقط تو همین مدت کم هم من چیزه زیادی از گیم پلی نفهمیدم .

شما در نقش یه پلیس هستی (که بعدا کاراگاه میشی:31:) و کارایی که یه پلیس عادی انجام میده ر وباید انجام بدی مثل دستگیری مجرما،بررسی صحنه ی جرم،بازجویی و تشخیص راست گو یا دروغگو بودن فرد از روی صورتش! و بعضی وقتا هم درگیری مسلحانه با دشمن.

اون دفترچه هم واسه اینه که مدرک ها و شواهدی که بدست میاری رو توش یادداشت کنی یا جاهایی که باید بری رو مشخص کنی.

gap
23-05-2011, 19:49
من امروز بازی را گرفتم .
دفترجه شما، مشخصاتی درباره پرونده تون از جمله:
-مکان هایی که باید برید،مهم هست و پیدا کردید در رابطه با پرونده
-سرنخ ها
-شخصیت هایی که در پرونده با اونها برخوردین + حرفهایی که زده شد (البته از log در منو هم میشه دید)
-امکان استفاده از پوینت هایی که در بازی میگیرید برای: 1-حذف گزینه 2-سوال کردن از خود بازی که احتمال بده به هرکدوم (از Comm که باید در لایو باشید حتما)
-آبجکتیو ها و....بازی رو یکم برید جلو میفهمید از چه قراره...

دوستان راستش من حوصله ام نشد که تمام نظراتتون رو بخونم.....
می خواستم بدونم که ارزشش داره برم این بازی رو تهیه کنم؟؟من زبان انگلیسیم توپ توپ نیست...می تونم بازی کنم؟؟
واقعا ارزش داره اگه دنبال یک بازی اکشن خالص نیستید...زبان نسبتا خوبی میخواد،ولی خب شانسی هم میتونید انتخاب کنید گزینه ها رو:دی

marmolak kocholo
23-05-2011, 20:01
من عاشق John Nobel هستم ولی هنوز به شخصیتش تو بازی نرسیدم برسم براش پارتی بازی میکنم اگه گناهی داشته باشه :31:
فک نمیکردم شخصیت هایه بازی وجود خارجی داشته باشن !

آقا این والتر بیشاپ خودمونه دیگه!! شخصیتیه برای خودش:31:

Alireza.M67
23-05-2011, 20:33
James Donnelly به نظر من جالبترین شخصیت بازیه . خیلی باهاش حال می کنم. کلا استیل جالبی داره .:20:

pooriya_hp
23-05-2011, 21:18
"نوآر لس آنجلس" پر فروش ترین عنوان در سری بازی های جدید

"نوآر لس آنجلس"در جدول بازی های پر فروش بریتانیا در رده اول ایستاد و رکورد پر فروشترین عنوان از میان سری بازی های جدید را به خود اختصاص داد و حتی در این زمینه از رستگاری سرخ پوست مرده هم پیشی گرفت. اما این تنها رکورد های فروش این بازی ماجرایی نیست و در فروش سریع در بازی های ایکس باکس هم در رده یازدهم ایستاد. در اینجا هم جدول بازی های پر فروش هفته در بریتانیا را ملاحظه می کنید که بسیاری عناوین معروف را در زیر خود قرار داده است.

LA Noire / Rockstar
Lego: Pirates of the Caribbean / Disney
Brink / Bethesda
Zumba Fitness / 505 Games
The Witcher II: Assassins of Kings / Namco Bandai
Crysis 2 / EA
Portal 2 / EA
FIFA 11 / EA
Mortal Kombat / Warner
Call of Duty: Black Ops / Activision

pedram_sad
23-05-2011, 21:37
dvd اول بازی تمام شد
کلا داستانش داره جالب و جالب تر میشه

چه اتفاقاتی که نمیافته تو این شهر

ااین دیر load شدن و ظاهر شدن ناگهانی object ها هم داستانیه برای خودش :31:

Big-Boss
23-05-2011, 21:45
من با دیسک بازی میکنم تا حالا فریز نداشته بازی.
فقط کمی دیر لود شدن آبجکت های دور که با توجه به وسعت شهر قابل پذیرشه.

یه چیزی باید از بازی های با رویکرد متفاوت یاد گرفت. با دیدن تریلر و اسکرین شات مقایسه کردن با عناوین دیگه اشتباه بزرگیه.
تمام پیش فرض ها رو باید وقت شروع نوآر لس آنجلس یا الن ویک کنار گذاشت.

Layken
24-05-2011, 00:37
چه عجب دیشب بالاخره پست بازیو اورد بعد یک هفته
واقعا راکستار دمش گردم خیلی بازی توپیه اما چیزی که باعث میشه این بازی متمایز باشه اینه که نواوری زیاد داره
انصافا برخی موارد هستش که بی نظیر بوده تو بازی ها
ایراداتی هم داره که باید تفحس کنم:31:
+
اون صحنه اولی که نشون میده به منو شبیه نیست چون هیچی نداره:31:
صحنه اولی که شبه توی کوچه و یارو سایش میوفته فوق العادست ادم میره تو حس یاد heavy rain میوفتم :40:

mehdi30nema
24-05-2011, 07:46
دفترجه شما، مشخصاتی درباره پرونده تون از جمله:
-مکان هایی که باید برید،مهم هست و پیدا کردید در رابطه با پرونده
-سرنخ ها
-شخصیت هایی که در پرونده با اونها برخوردین + حرفهایی که زده شد (البته از log در منو هم میشه دید)
-امکان استفاده از پوینت هایی که در بازی میگیرید برای: 1-حذف گزینه 2-سوال کردن از خود بازی که احتمال بده به هرکدوم (از Comm که باید در لایو باشید حتما)
-آبجکتیو ها و....بازی رو یکم برید جلو میفهمید از چه قراره...

یعنی منظورتون اینه که من خودم باید دفترچه را پر کنم ؟ بازی خودش نمیگه که الان مثلا کجا برم یا چی کار کنم ؟

Big-Boss
24-05-2011, 08:13
یعنی منظورتون اینه که من خودم باید دفترچه را پر کنم ؟ بازی خودش نمیگه که الان مثلا کجا برم یا چی کار کنم ؟

دفترچه حکم log رو داره از سه بخش اصلی برای هر ماموریت تشکیل شده:
اشخاص (قربانی(ها) ،مظنونین،شهود و ...) و اظهاراتشون
مدارک (کارت هویت،کیف پول،پوکه گلوله و ...)
مکان ها (مکان حادثه،خانه اشخاص،و...)
دفترچه با پیشرفت در مرحله اطلاعاتش آپدیت میشه شما باید از روی اون تشخیص بدید.

چرا خودش میگه روی نقشه هم علامت میزنه وقتی هم که چند جا برای رفتن باشه خودتون میتونید از بینشون انتخاب کنید.

pedram_sad
24-05-2011, 13:53
دوستان من الان پرونده 8 رو هم تمام کردم
این پرونده 7 و 8 خیلی طولانی تر از قبلی ها شده بود

میخواستم بدونم تا انتها همین طور طولانی تر هم میشه یا کم و زیاد میشه ؟

SAMCRO
24-05-2011, 14:53
من با دیسک بازی میکنم تا حالا فریز نداشته بازی.
فقط کمی دیر لود شدن آبجکت های دور که با توجه به وسعت شهر قابل پذیرشه.

یه چیزی باید از بازی های با رویکرد متفاوت یاد گرفت. با دیدن تریلر و اسکرین شات مقایسه کردن با عناوین دیگه اشتباه بزرگیه.
تمام پیش فرض ها رو باید وقت شروع نوآر لس آنجلس یا الن ویک کنار گذاشت.
با دیسک فریز نداره اصلا ... من کلا دیگه با دیسک بازی می کنم اعصابم خورد شد این قدر فریز می شد ...
ولی خداوکیلی خیلی قشنگ صورتا رو درست کردن ...
تمام نقاط صورت واقعیه ... شما اگه سریال Lie to me رو دیده باشین خیلی بهتون کمک می کنه از عکس العمل های اینا به راحتی می شه تشخیص داد دروغ می گن یا نه ..

بعدش راستی اون ماموریتی ای که صحنه داره رو می شه بگین چندمیه ؟ می خوام امادگیش رو داشته باشم ! :دي

taghdirrr
24-05-2011, 15:39
این بازی برای pc هم میاد یا نه؟

pedram_sad
24-05-2011, 15:48
نه عزیز
حد اقل فعلا نه
و با توجه به این که RDR هم هنوز تایید نیشه گمان نمیکنم اینم تایید بشه

aha2012
24-05-2011, 15:50
با دیسک فریز نداره اصلا ... من کلا دیگه با دیسک بازی می کنم اعصابم خورد شد این قدر فریز می شد ...
ولی خداوکیلی خیلی قشنگ صورتا رو درست کردن ...
تمام نقاط صورت واقعیه ... شما اگه سریال Lie to me رو دیده باشین خیلی بهتون کمک می کنه از عکس العمل های اینا به راحتی می شه تشخیص داد دروغ می گن یا نه ..

بعدش راستی اون ماموریتی ای که صحنه داره رو می شه بگین چندمیه ؟ می خوام امادگیش رو داشته باشم ! :دي
فکر کنم ماموریت پنجم باشه.آخر دیسک 1
تازه بعد از اون همش از اینا میبینی.فراوونه:31:

i'm sorry
only on ps3 & 360

pedram_sad
24-05-2011, 15:53
فکر کنم ماموریت پنجم باشه.آخر دیسک 1
تازه بعد از اون همش از اینا میبینی.فراوونه:31:

البته پرونده 8 ام تو اولین پرونده DVD دوم هم دقیقا همین جا همین مورد با همین وضع رو داره :31:
در ادامه نمیدونم چون هنوز نرفتم باقیش رو

MohammadT15
24-05-2011, 21:41
بچه ها یه سوال.مگه بازی مثل مافیا توی زمان قدیم انجام نمیشه؟
پس این سالن ورزشی مجلل چیه تو این عکسا؟:18:

P A R S A
24-05-2011, 23:28
بچه ها یه سوال.مگه بازی مثل مافیا توی زمان قدیم انجام نمیشه؟
پس این سالن ورزشی مجلل چیه تو این عکسا؟:18:
دهه 40 آمریکاست (لس انجلس)، خیلی هم قدیمی نیست، فقط حدود 70 سال:46:، بالاخره آمریکاست،افغانستان که نیست:31:، کدوم سالن ورزشی؟ مطمئنی ورزشیه؟:27:

mehdiporbaba
25-05-2011, 01:06
شرمنده یه سوال داشتم میخواستم بدونم برای پی سی هم قراره عرضه بشه؟ اگه آره تاریخش لطفا؟

P A R S A
25-05-2011, 02:30
شرمنده یه سوال داشتم میخواستم بدونم برای پی سی هم قراره عرضه بشه؟ اگه آره تاریخش لطفا؟
دشمنت شرمنده:31::40: فعلا قرار نیست برای PC عرضه بشه...

zadis
25-05-2011, 05:12
اونجا که یک ماشین از رو تپه پرت شده پائیین باید چیکار کرد . من همه جا گشتم یه دونه پلاک دیدم و .روی کاپوت ماشین ....... و یک کیف هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی چجوری متن مخفی بنویسیم ؟؟؟؟ من ندونستم

roham_06
25-05-2011, 08:32
میزان سختی بازی چطوره؟
چند تا دی وی دیه؟( 360)

gap
25-05-2011, 08:52
اونجا که یک ماشین از رو تپه پرت شده پائیین باید چیکار کرد . من همه جا گشتم یه دونه پلاک دیدم و .روی کاپوت ماشین ....... و یک کیف هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی چجوری متن مخفی بنویسیم ؟؟؟؟ من ندونستم
(وقتی داری پستت رو مینویسی،اون بالا یه گزینه آبی SP هست،وقتی نوشتت تموم شد،انتخابشون کن و SP رو بزن.:46:
خب،اونجا باید:
1- به کیف خانوم جوون که رو زمین هست و کاغذ توش توجه کنید (یک نامه هستش)
2- به شرت خانومه:دی
3- برید داخل ماشین رو (از طرف راننده یا همراه) ببینید.
4- با دکتر حرف بزنید (همونجا وایستاده)
5- با اون خانومه که بالا تو آمبولانس نشسته حرف بزنید
6- سپس برید سمت بیمارستان برای حرف زدن با خانوم جوونه
_سوال دیگری هم داشتید بپرسید:10:

میزان سختی بازی چطوره؟
چند تا دی وی دیه؟( 360)
3 دی وی دی، پرونده های اول تا Vice Desk آسونه،طبق همه بازی ها آخر بازی نه اینکه سخت بشه،یکمی فکر بیشتر+حوصله+دقت بیشتر میخواد و پیچیده تر میشه....

Prince_M
25-05-2011, 11:06
(وقتی داری پستت رو مینویسی،اون بالا یه گزینه آبی SP هست،وقتی نوشتت تموم شد،انتخابشون کن و SP رو بزن.:46:

ولش کن بابا بلد نیست.:31:اگه بهش بگی هم استفاده نمیکنه!:31::31::31:

MohammadT15
25-05-2011, 13:02
دهه 40 آمریکاست (لس انجلس)، خیلی هم قدیمی نیست، فقط حدود 70 سال:46:، بالاخره آمریکاست،افغانستان که نیست:31:، کدوم سالن ورزشی؟ مطمئنی ورزشیه؟:27:

نه مطمئن که نیستم ولی همین عکسو میگم دیگه

بچه ها یکی بگه گیم پلی این بازی چند ساعته؟در مقایسه با مافیا 2 چطوره؟

Big-Boss
25-05-2011, 13:05

این استودیو موشن کپچر بازی هست.
اونهمه دوربین هم از تمام زوایای صورت فیلمبرداری میکنن،برای همین حرکت چهره در بازی اینقدر طبیعی هستش.(یه بار حرکات بدن جداگانه ثبت میشه،بعد بازیگر روی صندلی میشینه حرکات چهره اش ثبت میشه.)

gap
25-05-2011, 13:07

برادر این اتاق اسمش یه اتاقیه که 32 تا دوربین توش هست،اون روبرو یه دریچه ای هست که Mr. Brendon با هنرپیشه ها حرف میزده،این تو بازی نیست که!فقط برای Motion Scan یا همون Motion Capture هستش....

: نظرت درباره ی Motion Scan technology چیه ؟ نمی ترسیدی ؟ می دونی که چی می گم , یه اتاق سفید با یه تی شرت نارنجی و یه پنجره در طرف دیگه ( آدم یاد سلول انفرادی میوفته البته از نوع فوق پیشرفتش ) ؟

Aaron :خوب چرا . اون اتاق خیلی روشن بود که حتی چشممو می زد . علاوه بر اون هیچ کس هم داخل اتاق نبود به جز 32 تا دوربین . تنها کسی که می دیدم Brendon در پشت شیشه بود که دستورات رو با میکروفون به من میداد ! در ابتدا احساس تنهایی می کردم ولی کم کم بهتر شد .

MobinS
25-05-2011, 16:45
توی street crime ها ، فقط میشه اونا رو کشت؟؟؟؟ نمیشه بدویی جلوشون دستگیرشون کرد؟ اونوقت چه فرقی می کنه؟

gap
25-05-2011, 16:52
توی street crime ها ، فقط میشه اونا رو کشت؟؟؟؟ نمیشه بدویی جلوشون دستگیرشون کرد؟ اونوقت چه فرقی می کنه؟
خب بعضی از Street crime ها رو باید دستگیر کنی،مثلا دنبالشون با ماشین یا پیاده بری و دستگیر کنی،ولی بعضیا که تیر اندازی میکنن رو باید بکشی دیگه مبین جان:دی تو اگه پلیس میشدی خیلی مهربون بودیا:دی

MobinS
25-05-2011, 16:59
اون استریت کرایم ای که چند تا گانگستر بودن ، میرفتم جلوشون تا مثلا بزنمشون ، تا دستگیرشون کنم ، ولی نمی شد ، یک تیر شاتگان حرومم می کردن :دی
بعضی هاشم که نمیشه تفنگ در آورد ، اونا باید حتما دنبالشون کرد.
ولی بعضی ها تفنگ میارم روشون یک نواری پر میشه ، سریع بعدش در میرن ، اونا رو میشه نکشت؟؟
یا اون پرونده :
قتل اون مرده ، که زنش اونو جلو ماشین پرت کرد. اونجا هم اونو کشتم ، میشد زنده گرفتش؟؟

gap
25-05-2011, 17:08
اون استریت کرایم ای که چند تا گانگستر بودن ، میرفتم جلوشون تا مثلا بزنمشون ، تا دستگیرشون کنم ، ولی نمی شد ، یک تیر شاتگان حرومم می کردن :دی
بعضی هاشم که نمیشه تفنگ در آورد ، اونا باید حتما دنبالشون کرد.
ولی بعضی ها تفنگ میارم روشون یک نواری پر میشه ، سریع بعدش در میرن ، اونا رو میشه نکشت؟؟
یا اون پرونده :
قتل اون مرده ، که زنش اونو جلو ماشین پرت کرد. اونجا هم اونو کشتم ، میشد زنده گرفتش؟؟
وقتی رفت نشونه روشون،نگه دار aim رو، تیر هوایی میزنی:دی دستگیر میشن:دی

MobinS
25-05-2011, 17:14
خب اون پرونده که گفتم چی؟ میشد اونو زنده دستگیر کرد؟

gap
25-05-2011, 17:16
خب اون پرونده که گفتم چی؟ میشد اونو زنده دستگیر کرد؟
نه نمیشه،هنوز من هنوز واسه دفعه سوم به اونجا نرسیدم،ایشالله رسیدم میبینم شاید بشه دیگه:دی

Malware
25-05-2011, 22:24

gap
25-05-2011, 22:40
___
والپیپر های بسیار زیبایی گذاشتید شما برادر:دی
__

دیشب داشتم بازی میکردم،این ماشین سیکرترو تازه پیدا کردم،از همون خونه ای که پیداش کردم عکس گرفتم با دوست شفیقم این پسره:دی اسمشو نمیدونم تو Vice desk....فقط به سایه منو این همکارم دقت کنید،این چه سایه بیخودیه:دی از نظر علمی هم درست نیست:دی بزار همین عکسو با ps3 بگیرم:دی تفاوت را احساس کنید:دی

MAHDIAGENT47
26-05-2011, 17:35
ديسك 1 رو تموم كردم تازه داره اعتياد آور ميشه :31:
اين R هم بازي رو خيلي جدي درست كرده حال كردم مخصوصا دوتا پرونده آخري انگار داري فيلم بازي ميكني

MobinS
27-05-2011, 16:31
منم پریروز دیسک 1 رو تموم کردم. بعدش همه غیر از اون آخرین پرونده ی قسمت رانندگی رو دوباره رفتم تا 5 ستارشون کنم. و بعدشم به طور اتفاقی سیو رو پاک کردم! مجبور شدم باز برای دفعه ی سوم دیسک 1 رو تموم کنم!!!
اچیومنتاشم نگاه کردم دیدم چیز خیلی خاصی نداره !! راحت میشه 100 % اش کرد. حدود 250 تاش که باید تمومش کرد. بقیه اچیومنتاشو هم 70% اشونو توی بازی بدست میاری. فقط می مونه اچیومنت هایی مثل پیدا کردن همه ی فیلم ها و یا سوار شدن همه ی ماشین ها که روی هم رفته 3 یا 4 ساعت وقت می گیرن. کلا میشه خیلی راحت اچیومنتای بازی رو صددرصد کرد.
الان کار ترجمه دارم ، تا شب که تموم شد ایشالا اگه وقت شد achivement guide بازی رو براتون ترجمه می کنم . شاید شما هم با دیدن اونا به فکر 100% کردن اچیو هاش باشید
این سایت هم سایت خیلی خوبیه ، ویکی بازی هست ، حتما 1 نگاهی بهش بندازید :

underworld
27-05-2011, 19:00
سلام
من بازی رو تازگیا گرفتم
راستش در حالت کلی گرافیکش خوبه...یه چیزی توی مایه های RDR...و توی فضاهای بسته بهتر از فضاهای بازه
از یه چیزش که خوشم نیومد اینکه دکمه های کنترل رو نمیشه تغییر داد
کنترل ماشین هم خیلی غیر واقعیه....نه اینکه بشه گفت چون ماشیناش قدیمی هستن اینطوریه بلکه منظورم اینه که کلا فیزیک توی بازی درست و واقعی حس نمیشه...مثلا ماشینها یکدفه 90 درجه تغییر مسیر میدن و اصلا نیروی گریز از مرکز حس نمیشه...مثلا توی GTA و RDR خیلی فیزیک بازی ملموس تر بود
از اینکه توی بازی حالت چهره و لبهای آدمهاش درست مثل ادمهای واقعی تغییر میکنه خیلی خوشم میاد ولی انگار تموم زنهای داخل بازی شبیه همدیگه هستن!

MobinS
27-05-2011, 19:20
فیزیک ماشین ها و تکسچر هاش میشه گفت فقط نکته های بد بازی هستن.
اگه روی تکسچر هاشم مثل صورتش کار می کردن و با انواع دوربین ها عکس می گرفتم واقعا عالی تر میشد!
اینا همه تنبلی هستش! آخه نمیشه گفت که امکانات نداشتن!!! راک استار هرکاری بخواد می کنه. ولی عجله داشتن برای ریلیز بازی ، چون کار ساخت بازی دیگه بیش از حد زیاد شده بود!!

soha is the beSt
27-05-2011, 19:29
فیزیک ماشین ها و تکسچر هاش میشه گفت فقط نکته های بد بازی هستن.
اگه روی تکسچر هاشم مثل صورتش کار می کردن و با انواع دوربین ها عکس می گرفتم واقعا عالی تر میشد!
اینا همه تنبلی هستش! آخه نمیشه گفت که امکانات نداشتن!!! راک استار هرکاری بخواد می کنه. ولی عجله داشتن برای ریلیز بازی ، چون کار ساخت بازی دیگه بیش از حد زیاد شده بود!!
کششه ایکس باکس و پی اس 3 هم باید در نظر گرفت!

SAMCRO
27-05-2011, 19:36
واقعا خیلی قشنگه صورتاشون ....
یه سوال بچه ها اون کیس لیپستیک مردر شوهر زنه شما رو یاد یه بازیگر نمی انداخت ؟ یکی از شخصیتای سریال Heroes ؟ ...
خیلی شبیهش بود ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@@._ V1._SY314_CR18,0,214,314_.jpg

Layken
27-05-2011, 21:37

بازی های زیادی هستن که حتی چند سال قبل روی کنسول کشش خودشون رو نشون داده ...این بازی که چیزی نداره پس ربطی به کشش نداره

resident_evil
28-05-2011, 00:00
بازی خیلی خوب بود فقط پر از مشکلات گرافیکی و باگ بود که واقعا رو مُخ بودن ! گیم پلی و داستان واقعا عالی بود . Crime Streetها هم همگی خوب بودن لذت بردیم فقط من هیچ فیلمی تو بازی پیدا مکردم : دی 64 ماشین یافتم 21 مکان قشنگ در شهر و همین دیگه . کلا بخوام امتیاز بدم 8.5 براش خوب است با توجه به مشکلات بسیاری که داشت !

MobinS
28-05-2011, 10:57
باگ ؟ پس چرا من ندیدم! من فقط یک باگ دیدم که partner ام وقتی سوار ماشین شد یک لحظه ایستاد کلش از ماشین اومد بیرون!!! یا کلاه ها نوکشو از ماشین بیرون زدن. باگ دیگه ای ندیدم!

matrix_3s
28-05-2011, 11:23
خدایا یه بوت دیسک برسون....
اینقدر تعریف کردین که آخر یه کنسول گرفتم.....:20:

vegas
28-05-2011, 12:25
بازی های زیادی هستن که حتی چند سال قبل روی کنسول کشش خودشون رو نشون داده ...این بازی که چیزی نداره پس ربطی به کشش نداره
اون بازی ها هم وسعت این بازی رو داشتن و همچنین OPEN WORLD یا SANDBOX بودن ؟
حافظه (رم ) 256 مگابایت کنسول ها قابلیت بیشتر از نشون دادن این گرافیک با ویژگی OPEN WORLD رو نداره !:46:

underworld
28-05-2011, 12:34
واقعا خیلی قشنگه صورتاشون ....
یه سوال بچه ها اون کیس لیپستیک مردر شوهر زنه شما رو یاد یه بازیگر نمی انداخت ؟ یکی از شخصیتای سریال Heroes ؟ ...
خیلی شبیهش بود ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@@._ V1._SY314_CR18,0,214,314_.jpg

کلا اکثر شخصیتهایی که توی بازی صورتهاشون رو میبینید جزو بازیگر های هالیوود هستن
من خودم شخصا چهره نقش اول خود بازی یعنی Aaron Staton رو خیلی دیدم اما یادم نمیاد توی کدوم فیلم بوده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حرف شما رو قبول دارم ...اگه کشش کنسول بیشتر بود مطمئنا تکسچر هاش رو بهتر از این میزدن

خوب بازی های چند سال قبل که گرافیکشون از این بالاتر نبوده....اگر هم بوده open world نبوده...من خودم بارها پیش اومده که وسط شهر وقتی دوربین رو به یه سمت خاصی میچرخونم صفحه بلرزه...کاملا مشخصه که تقریبا از حداکثر توان کنسول داره استفاده میشه....منظور شما از اینکه این بازی چیزی نداره رو متوجه نشدم چونکه مساحت دنیای بازی بسیار زیاده و طبیعتا قدرت بیشتری رو برای نمایش میطلبه

=============
بازی خیلی جای کار داره و میتونست خیلی بهتر از این از آب در بیاد اگر کمی صبر میکردن و اشکالات و باگهای بازی رو کمتر میکردن
در کل به نظرم شایسته نمره بالاتر از 8.5 رو نداره

pedram_sad
28-05-2011, 12:39
من اومدم اول دیسک سوم
بازی همون طور که خیلی از دوستان گفتن داره خسته کننده و تکراری میشه
حجمه بالای دیالوگ ها یکم داره خسته کننده میشه

بازی خیلی باگ داره
محیط ها و ماشین ها و همین تعقیب و گریز ها گاهی خنده داره

مطمنا موتو بازی و قدرت Developer تو چگونگی اجرای بازی و بافت هاش خیلی تاثیر داره

Layken
28-05-2011, 13:15
خوب بازی های چند سال قبل که گرافیکشون از این بالاتر نبوده....اگر هم بوده open world نبوده...من خودم بارها پیش اومده که وسط شهر وقتی دوربین رو به یه سمت خاصی میچرخونم صفحه بلرزه...کاملا مشخصه که تقریبا از حداکثر توان کنسول داره استفاده میشه....منظور شما از اینکه این بازی چیزی نداره رو متوجه نشدم چونکه مساحت دنیای بازی بسیار زیاده و طبیعتا قدرت بیشتری رو برای نمایش میطلبه

=============

بازی های چند سال قبل دیگه نیازی به گفتن نداره ....به حد کافی توضیحات در مورد هر نسخه برتر گرافیک های کنسولی سال های گذشته بحث ،انتخاب و جوایز نفیس داده شده...
ولی در مورد این که اگر هم بوده Open world نبوده مثال RDR برای جواب شما هم صدق میشه...بحث وسعت رو این بازی تمام میکنه
همون وقت گذاشتن رو میشه دلیل دونست و این که میتونستند روی برطرف کردن برخی مشکلات جزیی کار کنن..
دلیل فقط و فقط همین خواهد بود.

اون بازی ها هم وسعت این بازی رو داشتن و همچنین OPEN WORLD یا SANDBOX بودن ؟
حافظه (رم ) 256 مگابایت کنسول ها قابلیت بیشتر از نشون دادن این گرافیک با ویژگی OPEN WORLD رو نداره ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مثال بارز براتون بازی RDR این که open world هستش...وسعتش دست کمی نداره ..

MobinS
28-05-2011, 13:19
L.A. Noire

ارزش بازی: 9.5 از 10
درجه سختی: سخت یا 7/10
تعداد کل آچیومنت ها: 40
اچیومنت های آفلاین: 40 [1000[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
اچیومنت های آنلاین: حالت آنلاین ندارد
ارزش کل آچیومنت ها: 1000
تعداد دفعات مورد نیاز برای گرفتن کل اچیومنت ها: 1 الی 2 بار
مدت زمان لازم: بستگی به تعداد گذراندن بازی برای 5 ستاره کردن پرونده ها دارد. 30 الی 40 ساعت
ایا درجه سختی در گرفتن اچیومنت تاثیر دارد؟ بازی درجه ی سختی ندارد

اچیومنت ها:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Jungle15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Chase down and tackle a fleeing suspect on foot as an LAPD Detective.
در هنگامی که کارآگاه پلیس لوس آنجلس هستید یک مجرم فراری رو با پریدن روش دستیگرش کنید.

این اچیومنت رو خیلی راحت توی جنایت خیابانی Cosmic Rays می تونید بدست بیارید. کافیه وقته دنبالش هستید تا جایی که می تونید میانبر بزنید. سعی کنید به دیوار گیر نگیرید و مسیر ها رو ببرید. اونجایی که متهم بین چند ماشین گیر می کند چند لحظه می ایستد ، اونجا می تونید بهش برسید. وقتی نزدیکش شدید سریع و تند تند A یا ضربدر را بزنید تا بهش برسه و روی اون بپره و دستگیرش کنه. این طوری این اچیومنت رو می گیرید. البته در کیس golden butterfly و یا driver's seat هم می تونید این اچیومنت رو پیدا کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Stop
15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a suspect vehicle with help from your partner.
در هنگام رانندگی ، به کمک همراهتون ، یک ماشین رو از کار بندازید.

توی پرونده The Fallen Idol وقتی از اون مغازه ی عتیقه فروشی بیرون می آیین ، دوتا ماشین دنبالتون می کنه. ماشین رو طوری کنار اونا ببرید که همراهتون بتونه به لاستیک اون شلیک کنه. این طوری این اچیومنت رو می گیرید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/Not So Hasty15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a fleeing suspect with a warning shot as an LAPD Detective.
یک متهم رو با گرفتن تفنگ روی اون تسلیم کنید.

توی خیلی پرونده ها و جنایت های خیابانی میشه انجامش داد. کافیه برای 5 ثانیه روی طرف نشونه ی شلیک رو نگه دارید تا تاته پر بشه نوارش. اون موقع اچیومنت رو می گیرید. توجه داشته باشید که در مراحل تمرینی که پلیس هستید نمی تونید این اچیومنت رو بگیرید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] To The Stars80 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] all story cases with a five star rating.
همه ی پرونده هارو 5 ستاره تموم کنید.

برای تموم کردن پرونده 5 ستاره باید بیش تر سوالات و مدارک یک پرونده رو بگیرید و خیلی به شهر آسیب نرسونید. باید توجه کنید که همه ی پرونده های بازی باید 5 ستاره بشن. تا این اچیومنت رو بگیرید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Brass30 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] maximum rank.
به بالاترین لول یا رنک برسید.

برای ارتقای رنک باید یا مدرک پیدا کنید یا مکان مخفی پیدا کنید ، یا ماشین پیدا کنید و یا به سوالات درست پاسخ بدید. از همه مهم تر هم همین سوال ها می باشد که با درست جواب دادن هر سوال 5 تجربه می گیرید. اگر نتونستید در طی پرونده ها رنکتون رو تا ته بالا بیارید می تونید بازی رو از اول شروع کنید. با انجام replay ها تجربه ای نمی گیرید ولی اگه از اول شروع کنید دوباره تجربه می گیرید. بازی 20 رنک داره که با رسیدن به رنک 20 این اچیومنت رو می گیرید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Plot Thickens15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and solve an inspection puzzle.
یک پازل رو حل کنید.

کافیه در پرونده ی اول برید پشت خونه و پازل لوله هارو درست کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Boy15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a case finding every clue as an LAPD Detective or Investigator.
در یک پرونده همه ی مدارک رو پیدا کنید.

اگه توی option بازی تنظیماتی رو عوض نکنید ، وقتی کنار مدارک برید دسته شروع به ویبره رفتن می کنه. وقتی که همه ی مدارک رو پیدا کردید هم آهنگ قطع میشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Straight Dope15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] evidence to prove a lie as an LAPD Detective or Investigator.
یک دروغ رو با مدرک معتبر ثابت کنید.

در هنگام سوال گزینه ی Lie رو انتخاب کنید و مدرک رو انتخاب کنید. این یکی از آسون ترین اچیومنت ها هست که در طول 21 پرونده بازی راحت قابل دسترسی هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] For The File15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and inspect a clue as an LAPD Detective or Investigator.
یک مدرک رو پیدا کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] City Of The Angels80 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 100% Game Complete.
بازی رو 100% تموم کنید.

برای اتمام بازی 100 درصد به موارد زیر نیاز دارید. شما می تونید به statistics قسمت منوی بازی رفته و درصد اتمام بازی رو ببینید :
- 21 پرونده ی بازی رو تموم کنید.
- 95 ماشین رو پیدا کنید و سوارشون بشید.
- 13 روزنامه رو پیدا کنید .
- 40 جنایت خیابانی رو تموم کنید.
- 30 محل زیبای نقشه رو پیدا کنید.
- 50 فیلم طلایی رو پیدا کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Up And Up30 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a story case with a five star rating.
یک پرونده رو 5 ستاره تموم کنید.

[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Long Arm Of The Law30 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] all street crime cases.
همه ی 40 جنایت خیابانی رو تموم کنید.

در هنگام بازی و پرونده ها اگر سوار ماشین کارآگاهی یا پلیس باشید توسط رادیو این جنایت ها خبر داده میشه . با زدن A یا ضربدر می تونید اونا رو علامت گذاری کنید و برید و به اونا رسیدگی کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Cop On Every Corner15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a single street crime case.
یک جنایت خیابانی رو تموم کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] On The Spot30 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to 20 street crime cases.20
جنایت خیابانی رو تموم کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Menace30 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] up $47,000 in penalties during a single story case.
چهل و هفت هزار دلار به شهر خسارت بزنید ، در طی یک پرونده.

سه نوع خسارت توی بازی داریم :
- خسارت به شهر
- خسارت به ماشین ها
- خسارات و یا جراحت به انسان ها
از همه بیشتر خسارت به ماشین ها پول بیشتر به این مجموع اضافه می کند. هر ماشینی که خراب شود حدود هزار دلار خسارت به شما اضافه میشود. به طوری که با خراب کردن و آتیش دادن حدود 60 ماشین می تونید این اچیومنت رو بگیرید. دور خیز کنید و با شدت به ماشین بزنید. طوری که آن آتیش بگیرد. این کار را در عرض یک ربع روی شصت تا هفتاد ماشین انجام دهید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Moose15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Candy Edwards without using cover or incognito, except when starting or picking up the tail.
کندی ادواردز را بدون مخفی شدن یا کاور گرفتن دنبال کنید ، طوری که دیده نشوید.

در پرونده The Set Up وقتی دنبال کندی ادواردز می کنید ، مخفی نشوید و هیچ جا کاور نگیرید( به غیر از اول تعقیب که باید مخفی شوید ) . در ادامه نیز آروم و با فاصله ی زیاد اونو دنبال کنید تا این اچیومنت رو بگیرید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Map15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] all landmark locations around the city.
همه ی مکان های زیبا یا لندمارک های بازی رو پیدا کنید.

در بازی 30 لندمارک وجود دارد. وقتی رنک می گیرید جای آن ها مشخص میشود. هنگامی که از کنار آن ها عبور می کنید آن جا بازی می شود. با پیدا کردن همه ی آن ها این اچیومنت را می گیرید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Third Degree30 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] branch every question in every interview in a single story case.
در یک پرونده همه سوال ها را جواب درست بدهید.

شما می تونید پرونده ی اول بازی یا driver's seat رو بازی کنید و سوالات رو همین طور که در زیر اشاره شده جواب بدهید:

Nate Wilkey سوالات :
Purpose at scene - Truth
Knowledge of Adrian Black - Truth
Contents of wallet - Doubt
Bloodstained pipe find found - Truth

Margaret Black سوالات :
Slaughterhouse receipt - True
Cavanagh's bar matchbook - True
Location of Adrian black - True
Stenzel glasses case - True
Photograph signed Nicole - Lie, select برای مدرک به او امضای پشت عکس را نشان دهید.
Alibi for Mrs. Black - True

Frank Morgan سوالات :
Link to abandoned car - Lie, برای مدرک به او لیست خرید خوک زنده را نشان دهید.
Location of Adrian Black - Doubt

The Hunch30 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] four intuition points in a single interview session, correctly branching each question.
با امتیاز کشف 4 سوال را درست جواب بدهید.

شما با هر رنک جدید یک امتیاز کشف می گیرید . در هنگام بازپرسی وقتی یکی از آن ها انتخاب می کنید می توانید یکی از گزینه هارا حذف کنید.
ابتدا یک متهم 4 سوالی را انتخاب کنید. می توانید از نیت ویلکی که در اچیومنت بالا جواب درست سوالاتش نوشته شده است را انتخاب کنید. سپس در هر سوال از امتیاز کشف استفاده کنید تا یک گزینه حذف شود. سپس با توجه به جواب های بالا گزینه ی درست را انتخاب کنید. این کار را برای 4 سوال پشت سر هم تکرار کنید تا اچیومنت را بگیرید. بعد از اتمام می تونید از بازی خارج شید و دوباره وارد شید تا از آخرین سیو ادامه بدهید و امتیازات خودتون هم از دست نداده باشید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fanatic30 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] every vehicle in the city.
سوار همه ی ماشین های بازی بشوید.

این تقریبا سخت ترین اچیومنت بازی هست. در اصل سخت نیست بلکه وقت گیر است. ماشین های بازی تقریبا محله ای هستند و هر ماشین در محله ای خاص هست. با رنک گرفتن ماشین های مخفی نیز روی نقشه با علامت علامت سوال آزاد می شوند. می تونید این طوری همه ی 95 ماشین رو پیدا کنید. البته در سایت یوتیوب نیز یک فیلم کامل وجود دارد برای پیدا کردن ماشین ها که به علت غیلتر بودن سایت از گذاشت لینک معذورم ، ولی می تونید راحت سرچ کنید. توجه داشته باشید که وقتی سوارشون شدید حساب میشه. و در پایین سمت چپ هم می نویسه که چندمین ماشین رو سوار شدید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and inspect all gold film reels.
همه ی فیلم های طلایی بازی رو پیدا کنید.

این اچیومنت رو هم می تونید با گرفتن 50 ریل فیلم طلایی کسب کنید. از سایت یوتیوب می تونید فیلم مکانشون رو بگیرید و همشون رو پیدا کنید. در آینده اگر نقشه ای پیدا شد قرار داده میشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Collector15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 40 different vehicles.40
ماشین مختلف رو سوار شده باشید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A Lid On15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a brawl without losing your hat as an LAPD Detective or Investigator.
یک نبرد تن به تن رو بدون از دست دادن کلاه تموم کنید.

با خوردن ضربه کلاهتون از سرتون می افته. شما در هر مرحله بدون این که کلاهتون بیوفته نبرد به ببرید این اچیومنت رو می گیرید. همیشه دفاع کنار و سریع حمله کنید . این کار رو 2 بار تکرار کنید تا طرف ناک اوت بشود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Enthusiast15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5 different vehicles.5
ماشین مختلف رو سوار شده باشید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Foot15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] the needle above 80mph for more than ten seconds while driving.
در طول 10 ثانیه ، با سرعت بالای 80 باقی بمونید.

خیابان های بازی اکثرا صاف هستند و انجام این کار خیلی آسونه. کافیه یکی از بزرگ راه هارو با ماشین پلیس یا کارآگاهیتون که سریع هست برید و آژیرتون هم روشن کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] On The Clock15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] more than 194.7 miles.194.7
مایل رانندگی کنید.

این رقم رو می تونید با رفتن به statistic بازی مشاهد کرد. کافیه یک دور نقشه ی بازی رو برید تا اچیومنت رو بگیرید. البته عجله نکنید ، اگه رانندگی هارو به همکارتون نسپرید می تونید تا وسط های بازی این اچیومنت رو بگیرید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and inspect 95% of all clues.95
درصد مدارک بازی رو پیدا کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Shadow15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a suspect without being spotted, in a single case.
یک متهم رو بدون دیده شدن دنبال کنید.

در پرونده ی The Fallen Idol طرف رو دنبال کنید. وقتی وارد کافه شد پشت دیوار کاور بگیرید. وقتی توی صف تلفن هست تکون نخورید تا وقتی که شروع به گرفتن شماره می کنه. اونوقت اروم برید و روی میز غذا خوری بشینید . حرکت نکنید تا حرف هایش تموم بشه و از کافه بره. اونوقت اچیومنت رو می گیرید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] And Friends15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] at least one bad guy with every gun
با هر اسلحه حداقل یک نفر رو بکشید.

اسلحه ی شاتگان بازی در مرحله ی دوم پاترول وجود داره. همچنین می تونید شاتگانتونو زمین بذارید تا 7 تیرتونو بگیرید. دو نوع مسلسل هم که در طول بازیی زیاد وجود داره. توجه کنید که خشاب اسلحه ی تامسون با تامی فرق داره . این دوتا دو اسلحه ی جدا شناخته میشه. همچنین اسلحه ی ام1 که باز هم زیاد پیدا میشه. دو اسلحه ی برونینگ و فلیمترور هم در پرونده ی آخر بازی پیدا می شوند( به طور فراوان). پس دو اسلحه ی آخر در پرونده ی آخر پیدا می شوند. تفنگ 7 تیر هم در دومین مرحله ی پاترول که به دزدان بانک حمله می کنیم. بقیه ی اسلحه ها هم همه در آخر پرونده ی The Fallen Idol پیدا می شوند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Overcoats30 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] down a total of 30 bad guys with head shots.
30 انسان خلافکار رو با تیر به سر بکشید.

لیست تعداد هدشات ها رو می تونید توی statistics ببینید. اگه با یک تیر طرف رو کشتید بدونید هدشات کردید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Men Are Heavier15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and kill a total of 100 bad guys.
صد انسان خلافکار رو بکشید.

این هم در طول بازی راحت بدست میاد. به هرجاشونم می تونید تیر بزنید. کافیه که بمیرن و شما اونا رو کشته باشید.

اچیومنت های مخفی Secret Achievement

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ray's Cafe, find the bloodstained knife on your first sweep of the crime scene.
در ray's cafe چاقو رو در اولین بازدید از محل جنایت پیدا کنید.

در پرونده ی A Marriage Made In Heaven ، در اولین بازدید ، ابتدای پرونده ، وقتی به محل جنایت می روید به کوچه ی کنار کافه می روید یک سطل آشغال کوچیک می بینید. به آن جا بروید و چاقو را پیدا کنید. بعد از نتایج پزشک قانونی این اچیومنت رو می گیرید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rest For The Wicked15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] all cases on the Vice desk.
همه ی اچیومنت های قسمت Vice Desk رو تموم کنید.

مربوط به داستان. جا افتادنی نیست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] To A Flame70 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] all cases on the Arson desk.
همه ی اچیومنت های قسمت Arson desk رو تموم کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Simple Art of Murder15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] all cases on the Homicide desk.
همه ی اچیومنت های قسمت Homicide desk رو تموم کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Academy15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] all cases on the Patrol desk.
همه ی اچیومنت های قسمت Patrol desk رو تموم کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] With Good Intentions15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] all cases on the Traffic desk.
همه ی اچیومنت های قسمت Traffic desk رو تموم کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Elysian Fields, outwit Leland Monroe when discussing his developments or advertising campaign.
در Elysian Fields آقای Leland Monroe رو گول بزنید.

در پرونده ی A Walk In Elysian Fields وقتی با آقای Leland Monroe صحبت می کنید از جواب های زیر استفاده کنید ( به نوبت از سوال 1 تا 4 )
1.Doubt
2.Lie-Flyers evidence
3.Doubt
4.Lie-Cement quality

Round Heels15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] the Bamba Club, get Dick McColl to give up the license plate of Celine Henry's male companion.
در کافه ی بامبا از دیک مک کول شماره ی پلاک همراه مقتول ، سلین هنری ، رو بگیرید.

در پرونده ی The Red Lipstick Murder وقتی با دیک مک کول صحبت می کنید ، وقتی سوال Suspect seen with victim رو از اون می پرسید گزینه ی truth رو انتخاب کنید تا شماره رو بگیرید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fighting Sixth15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] the Bus Shooting, talk Felix Alvarro into giving up the Marines involved in the Coolridge heist.
در تیراندازی در اتوبوس ، با فلیکس آلوارو صحبت کنید تا اسامی مارین هایی که در دزدی کولریدج دست داشتند رو بگوید.

در پرونده ی Manifest Destiny بعد از تیر اندازی اتوبوس از فلیکس سوال بپرسید و جواب های زیر رو بدید :
1.Doubt
2.Lie, select Sniper pocketbook.

اینم از 1000 اچیومنت بازی. البته 200 اچیومنت هم مربوط به دی ال سی های بازی میشه که من اونا رو ننوشتم.
این مطلب رو توی چند فروم و سایت گذاشتم. تشکر و REP یادتون نره.
استفاده از مطلب هم فقط با قید نام نویسنده.
ممنون
مبین شاکری

Electronic-Arts
28-05-2011, 13:46
بازی های چند سال قبل دیگه نیازی به گفتن نداره ....به حد کافی توضیحات در مورد هر نسخه برتر گرافیک های کنسولی سال های گذشته بحث ،انتخاب و جوایز نفیس داده شده...
ولی در مورد این که اگر هم بوده Open world نبوده مثال RDR برای جواب شما هم صدق میشه...بحث وسعت رو این بازی تمام میکنه
همون وقت گذاشتن رو میشه دلیل دونست و این که میتونستند روی برطرف کردن برخی مشکلات جزیی کار کنن..

مثال بارز براتون بازی RDR این که open world هستش...وسعتش دست کمی نداره ..
شما دارید درباره چند سال پیش حرف میزنید در حالی که اون موقع گرافیک ها به اندازه این نبوده , گرافیک بازی ها داره پیشرفت میکنه در حالی که سخت افزار کنسول ثابت مونده بنابراین هر چه قدر که گرافیک ها بالاتر میره به دلیل ضعیف بودن سخت افزار کنسول نسبت به بازی های امروزه بازی ساز ها با محدودیت رو به رو میشن تا این که xbox جدید بیاد , یه مثال بزنم مثلا در چندین سال پیش پیکان ماشین خوبی بود و بهترین ماشین بازار بود ولی الان هم همین طوره؟
پ.ن:متاسفانه چون بعضی از دوستان متعصبانه نظر میدن نمیشه ثابت کرد که xbox دیگه داره ضعیف میشه بنابراین بهتره بحث این جا تموم بشه

resident_evil
28-05-2011, 14:07
باگ ؟ پس چرا من ندیدم! من فقط یک باگ دیدم که partner ام وقتی سوار ماشین شد یک لحظه ایستاد کلش از ماشین اومد بیرون!!! یا کلاه ها نوکشو از ماشین بیرون زدن. باگ دیگه ای ندیدم!

من یه پرونده به طور کامل یکی از همکارام فقط یه گوشه خشکش میزد و اصلا دنبالم نمیامد . حتی بعد از Cut Scene هم به طور اجباری سوار ماشین میشد تا گاز میدادم پیاده میشد ! غیب شدن ماشین های داخل خیابون ! 1 بار یه بنده خدایی رو با ماشین زیر کردم بعد روش وایسادم یوهو دیدم ماشین پرید هوا آقا از زیر ماشین اومد بیرون : دی !

این عکس هم که داشتم گشت میزدم برا خودم دنبال مدرک میگشتم یوهو افتاد زمین به این روز افتاد !

underworld
28-05-2011, 15:26

مثال بارز براتون بازی RDR این که open world هستش...وسعتش دست کمی نداره ..
درسته که RDR از نظر وسعت دست کمی نداشت..
اما موضوعی که بهش دقت باید کرد اینه که محیط اون بازی به اندازه این شلوغ نبود
توی RDR درختها یا کاکتوس های شبیه به هم وجود داشت ولی ساختمون و آسمان خراش های با معماری متفاوت وجود تداشت
همینطور آدم و ماشین در حال حرکت در همه جای بازی نبود
تازه توی همون بازی هم گاهی اوقات پیش میومد که توی جاهایی که مثلا آتیش وجود داشت تصویر بلرزه و کمی افت فریم پیدا کنه
هرچند مشخصه که روی بازی زیاد کار نکردن و احتمال داشت که گرافیک رو از این هم بالاتر ببرن بدون اینکه تصویر دچار افت فریم بشه
ولی درکل این رو باید پذیرفت که توانایی کنسول محدوده و هرچه بیشتر میگذره فاصله بین گرافیک یک بازی بروی کنسول و کامپیوتر شخصی بیشتر میشه

P A R S A
29-05-2011, 00:26
دیسک دو هم تموم شد:31:
داستان بازی نسبتا قشنگ و جذابه، فقط گرافیکش یه کم تو ذوق میزنه، خیلی میتونست بهتر باشه، فیزیک اشیا هم به جز در مواردی که ضروری باشه خیلی بهش توجه نشده، از همه بدتر رانندگی ها هست، واقعا افتضاحه من نمیدونم واقعا یه ماشین دهه 40 چجوری میتونه در جا بپیچه یا اینجوری ترمز بگیره؟:18: من انتظار خیلی بیشتری از یه عنوان Rockstar داشتم، ولی به هر حال داستان جذاب و پرداخته شده ای داره...خوشمان آمد...:31:

Transporter2009
29-05-2011, 09:51
به نظر من اگه این بازی رو برای PC میساختن خیلی موفق تر میشد. چون کنسول از همه لحاظ براشون محدودیت ایجاد میکنه حالا چه از نظر گرافیک و چه از نظر مولفه های دیگه مثل آپدیت هاش.
هنوز هم دیر نشده برای اینکه بازی رو به PC هم بیارن ولی به شرط اینکه مثل GTA IV مستقیما از روی کنسول به PC کپچر نکنن !!

MobinS
29-05-2011, 10:28
به نظر من اگه این بازی رو برای PC میساختن خیلی موفق تر میشد. چون کنسول از همه لحاظ براشون محدودیت ایجاد میکنه حالا چه از نظر گرافیک و چه از نظر مولفه های دیگه مثل آپدیت هاش.
هنوز هم دیر نشده برای اینکه بازی رو به PC هم بیارن ولی به شرط اینکه مثل GTA IV مستقیما از روی کنسول به PC کپچر نکنن !!
فقط یادم بنداز که رفتم بیرون این نکته ی مهم که راک استار جا انداخته رو بهشون گوش زد کنم!!
عزیز دل خب دلیل های مهم تری حتما هست که راک استار بخاطر اون دلایل واسه پی سی ریلیز نکرده دیگه!
اینم صفحه ی آقای آرون در آی ام دی بی :

SAMCRO
29-05-2011, 11:08
دکتر جان کپچر یعنی چی ؟ من انگلیس خیلی ضعیفه نمی فهمم ...
پورت .

SAM_FISHER_HQ
29-05-2011, 11:25
بازم یه شاهکار دیگه از راک استار. برای اینکه لذت کامل و کافی رو از بازی ببرید باید زبانتون خوبه خوب باشه:دی

amir_k2m
29-05-2011, 14:13
خیلی خوف این بازی این صورتها رو نگاه چقدر طبیعی ماهیچه های صورت تکون میخوره آدم کف میکنن:31:داستان زیباست با اینکه اولایه راهم حس کنجکاویو همیشه بهم میده.بازم یه شاهکار از راک استار.اون دوستمون که میگه کاش رو pc هم مونت(کپچر!) میشد اگه میشد مثل جتی ای به فنا میرفت آخه مردم از کجا سیستم فول بیارن اینو بازی کنن مگه ندیدی سر جی تی ای چی اومد؟!حتما در توان pc نیست که مونت بشه برادر:5:

underworld
29-05-2011, 16:06
شاید اگه کلا یه بازی رو روی PC بسازن...دست سازنده های بازی باز تر باشه
اما شرکتی مثل Rock*star شرکت زرنگیه...چون میدونه اگه اینهمه زحمت بکشه, وقت بزاره و هزینه کنه تا بازی عظیمی مثل GTA , RDR , LA noir بسازه و برای PC عرضه کنه....قبل از اینکه حتی موعد انتشار رسمی بازی فرا برسه روی تمام سایت ها نسخه دزدی و قابل دانلودش پخش میشه و ضرر بزرگی رو متحمل میشه
روی کامپیوتر بازی رو میشه کرک کرد....اما روی کنسول راهی نیست جز کپی خور کردن خود کنسول
نگاه به کشور ایران نکیند که بزرگترین فروشگاه کنسول توی کشور, خودش میاد و دستگاه کپیخور شده تحویل ملت میده
توی کشور های دیگه 2تا مشکل هست یکی اینکه با عدم رعایت کپی رایت بشدت برخورد میشه پس کس زیادی جرئت انجام این کار رو نداره
دومی چیزی که خیلی ها معتقدند که Multiplayer و یا بازی LIVE از خود Singleplayer جذاب تر هست و متاسفانه توی کشور ما به علت عدم وجود اینترنت پرسرعت اکثرا ازش محرومند و در صورت کپی خور کردن کنسول مثل Xbox360 بن خواهید شد و نه نتها دیگر قادر به بازی آنلاین نیستید بلکه خود هارد کنسول هم قفل میشه
پس در کشورهای دیگه دانلود بازی برای PC خیلی به صرفه تر از دانلود بازی برای کنسول هست
شرکت Rock*star هم هروقت خیالش راحت شد که دو بازی RDR و LA Noir فروش خودشونو کردن میاد یه پورت برای PC میکنه تا یکمی هم از این طریق پول گیرش بیاد

amir2011
29-05-2011, 17:21
سلام به همه Rock Star ها
من اونجایی که مرده با لوله در شب میزنه زن رو میکشه گیر کردم
هم زنه و اطرافشو کامل گشتم سرنخ هم پیدا کردم
حالا میگید چی کار کنم یا پیشه کی برم؟؟!:13:

Transporter2009
29-05-2011, 18:48
فقط یادم بنداز که رفتم بیرون این نکته ی مهم که راک استار جا انداخته رو بهشون گوش زد کنم!!
عزیز دل خب دلیل های مهم تری حتما هست که راک استار بخاطر اون دلایل واسه پی سی ریلیز نکرده دیگه!

راضی به زحمت شما نیستم :46:

دکتر جان کپچر یعنی چی ؟ من انگلیس خیلی ضعیفه نمی فهمم ...
پورت .

درسته حق با شماست منم منظورم پورت بود نمیدونم چرا یهو نوشتم "کپچر" ؟!! :38:

خیلی خوف این بازی این صورتها رو نگاه چقدر طبیعی ماهیچه های صورت تکون میخوره آدم کف میکنن:31:داستان زیباست با اینکه اولایه راهم حس کنجکاویو همیشه بهم میده.بازم یه شاهکار از راک استار.اون دوستمون که میگه کاش رو pc هم مونت(کپچر!) میشد اگه میشد مثل جتی ای به فنا میرفت آخه مردم از کجا سیستم فول بیارن اینو بازی کنن مگه ندیدی سر جی تی ای چی اومد؟!حتما در توان pc نیست که مونت بشه برادر:5:

همچین میگید GTA انگار چی بود. GTA زیاد گرافیک خوبی نداشت ، خیلی بازیای بهتری با گرافیک عالی برای PC اومده یکی از نمونه هاش همین Cysis 2 . قبول میدونم GTA IV اُپن ورلد (Open World) بود اما مشکل GTA IV جای دیگه ای بود اونم به خاطر این بود که به صورت مستقیم از کنسول به PC پورت شده بود وگر نه اگر مخصوص PC مجددا برنامه نویسی میشد هیچ وقت این مشکل پیش نمیومد.البته راکستار قول داده بود آپدیتی برای بازی بده که عملا نتونست این کار رو بکنه. اما با ساخت Episodes From Liberty City میشه گفت تقریبا جبران کرد. راکستار برای اینکه زود تر به پولش برسه اون کار رو کرده بود. فکر نکنید یه موقع من دارم علیه راکستار موضع میگیرم و با این شرکت خصومت دارم. نه! خیلی هم راکستار رو دوست دارم و بیشتر از شرکت های دیگه قبولش دارم ولی در این یک مورد از راکستار با تمام علاقه ای که بهش دارم انتقاد می کنم.

شاید اگه کلا یه بازی رو روی PC بسازن...دست سازنده های بازی باز تر باشه
اما شرکتی مثل Rock*star شرکت زرنگیه...چون میدونه اگه اینهمه زحمت بکشه, وقت بزاره و هزینه کنه تا بازی عظیمی مثل GTA , RDR , LA noir بسازه و برای PC عرضه کنه....قبل از اینکه حتی موعد انتشار رسمی بازی فرا برسه روی تمام سایت ها نسخه دزدی و قابل دانلودش پخش میشه و ضرر بزرگی رو متحمل میشه
روی کامپیوتر بازی رو میشه کرک کرد....اما روی کنسول راهی نیست جز کپی خور کردن خود کنسول
نگاه به کشور ایران نکیند که بزرگترین فروشگاه کنسول توی کشور, خودش میاد و دستگاه کپیخور شده تحویل ملت میده
توی کشور های دیگه 2تا مشکل هست یکی اینکه با عدم رعایت کپی رایت بشدت برخورد میشه پس کس زیادی جرئت انجام این کار رو نداره
دومی چیزی که خیلی ها معتقدند که Multiplayer و یا بازی LIVE از خود Singleplayer جذاب تر هست و متاسفانه توی کشور ما به علت عدم وجود اینترنت پرسرعت اکثرا ازش محرومند و در صورت کپی خور کردن کنسول مثل Xbox360 بن خواهید شد و نه نتها دیگر قادر به بازی آنلاین نیستید بلکه خود هارد کنسول هم قفل میشه
پس در کشورهای دیگه دانلود بازی برای PC خیلی به صرفه تر از دانلود بازی برای کنسول هست
شرکت Rock*star هم هروقت خیالش راحت شد که دو بازی RDR و LA Noir فروش خودشونو کردن میاد یه پورت برای PC میکنه تا یکمی هم از این طریق پول گیرش بیاد

توجه کردید اکثر عناوین بزرگ راکستار به جز مواردی محدود Open World هستند ؟! و همه هم غیر از GTA فقط برای کنسول ها ساخته شدن؟!
ما نفهمیدیم بالاخره گیمر های ما کدوم طرفین. طرفدار قانون کپی رایت یا برضد اون ؟!! وقتی نوبت به یوبیسافت میرسه و قفل DRM میزاره رو بازیاش همه ازش انتقاد میکنن که چرا این کار رو کرده....
اما در کل underworld عزیز من تمام این چیزایی رو که گفتی قبول دارم و حق با راکستاره اما اگر یکم به آمار گیمر های حرفه ای توجه کنید خواهید دید که اکثرا PC باز هستند و معتقدند که کنسول صرفا برای سرگرمی و وقت پر کردنه. اگر کمی راکستار به PC بازها هم توجه کنه بدک نیست وبرای اینکه از کرک شدن بازی جلوگیری بکنه راه زیاده.

amir_k2m
29-05-2011, 20:42
همچین میگید GTA انگار چی بود. GTA زیاد گرافیک خوبی نداشت ، خیلی بازیای بهتری با گرافیک عالی برای PC اومده یکی از نمونه هاش همین Cysis 2 . قبول میدونم GTA IV اُپن ورلد (Open World) بود اما مشکل GTA IV جای دیگه ای بود اونم به خاطر این بود که به صورت مستقیم از کنسول به PC پورت شده بود وگر نه اگر مخصوص PC مجددا برنامه نویسی میشد هیچ وقت این مشکل پیش نمیومد.البته راکستار قول داده بود آپدیتی برای بازی بده که عملا نتونست این کار رو بکنه. اما با ساخت Episodes From Liberty City میشه گفت تقریبا جبران کرد. راکستار برای اینکه زود تر به پولش برسه اون کار رو کرده بود. فکر نکنید یه موقع من دارم علیه راکستار موضع میگیرم و با این شرکت خصومت دارم. نه! خیلی هم راکستار رو دوست دارم و بیشتر از شرکت های دیگه قبولش دارم ولی در این یک مورد از راکستار با تمام علاقه ای که بهش دارم انتقاد می کنم..
ببینید در یک کلام هیچ شرکتی به pc اهمیت نمیده اونا پول رو در کنسول میبینن نه pc چون به دردسرش نیست که بیاد واسه پیسی بازی بزنه از اون نون بخوره pc مشکلات فراوون داره از جمله همین پورت کردنا که مثل gta گند از آب در نیاد یا دردسرهای کپی رایت یا دزدیه نسخها مثل کرایسیس.من میدونه کرایتک پشت دستشو داغ میکنه واسه pc کرایسیس بزنه.بعد دیگه الان واسه pc نمیان از نو برنامه نویسی کنن راحترین کار پورت خودشونو به زحمت نمیندازن.من به شخصه نسخه کنسول رو میپسندم چون با 300تومان یه 3.4 سالی خرجی رو دستت نمیوفته اما pc شما هر سال باید بری کمش 1 میلیون خرجش کنی تا بازیایه جدیدو جواب بده بخدا انصاف نیست دقیقن شرکتها میدونن که همه کونسول میخرن و دارن رو بازیهای کنسول تمرکز دارن

amir_k2m
29-05-2011, 20:50
توجه کردید اکثر عناوین بزرگ راکستار به جز مواردی محدود Open World هستند ؟! و همه هم غیر از GTA فقط برای کنسول ها ساخته شدن؟!
ما نفهمیدیم بالاخره گیمر های ما کدوم طرفین. طرفدار قانون کپی رایت یا برضد اون ؟!! وقتی نوبت به یوبیسافت میرسه و قفل DRM میزاره رو بازیاش همه ازش انتقاد میکنن که چرا این کار رو کرده....
اما در کل underworld عزیز من تمام این چیزایی رو که گفتی قبول دارم و حق با راکستاره اما اگر یکم به آمار گیمر های حرفه ای توجه کنید خواهید دید که اکثرا PC باز هستند و معتقدند که کنسول صرفا برای سرگرمی و وقت پر کردنه. اگر کمی راکستار به PC بازها هم توجه کنه بدک نیست وبرای اینکه از کرک شدن بازی جلوگیری بکنه راه زیاده.
خوب هر شرکتی سبک خودشو در ساخت بازی داره راک میدونه تواناییش در open world روی همون مانور میده.شکر کنید همین gta رو هم از pc بازها میگیرنا:27:هیچ قفلی در دنیا باز نشدنی نیست همیشه همه بازیها و نرم افزارها کرک شدن شما حکرها رو دستکم گرفتیا قول نرم افزاری از دستشون امان نداره چه برسه به راکو یوبیو ........

Soul Eater
29-05-2011, 22:33
بازیش خوبه؟ جه سبکیه؟ اکشنه؟

MobinS
30-05-2011, 10:59
بازیش خوبه؟ جه سبکیه؟ اکشنه؟

آره خوبه.
بازیش اکشن کارآگاهی هستش. راک استار سبک بازی رو این گذاشته. ولی خب توی سایتا چون چنین سبکی نیست همه جا adventure نوشته. شما هم پست اول بخونی همه چی دستت میاد

redbeard
30-05-2011, 12:38
ببینید در یک کلام هیچ شرکتی به pc اهمیت نمیده
نمیدونم شما بازیهای توتال وارو بازی کردی یا نه؟ ولی سگا از شوگان 1 تا 2 که 7 8 تا بازیه فقط و فقط برای pc زده و البته از پرفروش ترین ها توی ژانر استراتژی بوده و هنوز هم به این کار ادامه میده پس راکستار هم میتونه از pc پول دربیاره ولی خب چرا این کارو نمیکنه نمیدونم؟!

gap
30-05-2011, 12:49
نمیدونم شما بازیهای توتال وارو بازی کردی یا نه؟ ولی سگا از شوگان 1 تا 2 که 7 8 تا بازیه فقط و فقط برای pc زده و البته از پرفروش ترین ها توی ژانر استراتژی بوده و هنوز هم به این کار ادامه میده پس راکستار هم میتونه از pc پول دربیاره ولی خب چرا این کارو نمیکنه نمیدونم؟!
Total war، اصلا تقریبا نشدنی هست بازی کردنش رو کنسول!و شما خرجی که برای l.a noire شده رو با خرجی که برای سری توتال وار میشه رو یکی میکنی؟

amir_k2m
30-05-2011, 14:15
یعنی شما فقط میشینی توتال وار بازی میکنی؟ببخشید فکر کنم بازیه رد آلارت واسه کنسول نیستا؟!هست!؟من که توتال وار بازی میکنم خوابم میبره خداییش رد آلات دلت میاد یه استراتژیک رگوریشه دار.بخدا نمیشه از pc پول دراورد به همون دلایلی که در پست قبل گفتم.شما یکم در موردش بیشتر تفکر کن

Total war، اصلا تقریبا نشدنی هست بازی کردنش رو کنسول!و شما خرجی که برای l.a noire شده رو با خرجی که برای سری توتال وار میشه رو یکی میکنی؟
ببین دوست من نشدنی که بلوفه اگه نمیشد شرکت به این عظمتی مثل ea نمیرفت رد آلارت واسه کنسول بزنه.عزیزم اولا توتال با l.a noire از نظر سبک و فروش تفاوتهای زیادی داره بعدشم اگه l.a noire نتونه پر فروش باشه که هیچی دیگه در راکو تخته کن.

Transporter2009
30-05-2011, 15:02
ببینید در یک کلام هیچ شرکتی به pc اهمیت نمیده اونا پول رو در کنسول میبینن نه pc چون به دردسرش نیست که بیاد واسه پیسی بازی بزنه از اون نون بخوره pc مشکلات فراوون داره از جمله همین پورت کردنا که مثل gta گند از آب در نیاد یا دردسرهای کپی رایت یا دزدیه نسخها مثل کرایسیس.من میدونه کرایتک پشت دستشو داغ میکنه واسه pc کرایسیس بزنه.بعد دیگه الان واسه pc نمیان از نو برنامه نویسی کنن راحترین کار پورت خودشونو به زحمت نمیندازن.من به شخصه نسخه کنسول رو میپسندم چون با 300تومان یه 3.4 سالی خرجی رو دستت نمیوفته اما pc شما هر سال باید بری کمش 1 میلیون خرجش کنی تا بازیایه جدیدو جواب بده بخدا انصاف نیست دقیقن شرکتها میدونن که همه کونسول میخرن و دارن رو بازیهای کنسول تمرکز دارن

اینطوری ها هم که میگید نیست. عملا Crytech هیچ فعالیت خاص و سرمایه گذاری برای گذاشتن قفل روی بازیش نکرده بود یه قفل خیلی ساده و معمولی گذاشته بود که یه بچه هم می تونست هکش کنه. اینجاست که میگن "از ماست که بر ماست!"
درضمن من سیستمم مال 2 سال پیشه هنوز هم بازی های روز رو با بالاترین جزئیات میتونم بازی کنم. همچین لازمم نیست که آدم بره هر سال سیستمش رو عوض کنه. مطمئن باشید که الآن بازده سیستم من و تمام کسانی که سیستمشون به روز بوده و حداکثر مال 2 سال پیشه از کنسول هایی مثل X360 و PS3 بالا تره. این سیستم تا 2 سال دیگه هم جوابگوی نیاز یه گیمر مثل من هست.

خوب هر شرکتی سبک خودشو در ساخت بازی داره راک میدونه تواناییش در open world روی همون مانور میده.شکر کنید همین gta رو هم از pc بازها میگیرنا:27:هیچ قفلی در دنیا باز نشدنی نیست همیشه همه بازیها و نرم افزارها کرک شدن شما حکرها رو دستکم گرفتیا قول نرم افزاری از دستشون امان نداره چه برسه به راکو یوبیو ........

ما که خدا رو شکر می کنیم. ولی من میگم میشه قفلی ساخت که هیچ کس نتونه بازش کنه. به شرطها و شروطها ... .

Transporter2009
30-05-2011, 15:13

gap عزیز درست میگه. نمیشه سری بازیهای Total War رو با بازیهایی مثل L.A.Noire مقایسه کرد چون هم سبکشون متفاوته ، هم مخاطبانشون و هم حتی طریقه بازی کردنشون که اصلا نمیشه همچین بازی هایی رو مثل PC در کنسول هم بازی کرد.
اما در این که راکستار توانایی ساخت بازی برای PC رو داره هم شکی نیست چون پیش از این ، اثبات کرده که میتونه و تا اونجایی هم که میدونم چه در زمینه کار و چه در زمینه درآمدزایی موفق بوده. نمونه اش همین GTA: San Andreas ، GTA: Vice City و GTA: Episodes From Liberty City .

amir_k2m
30-05-2011, 16:21
اینطوری ها هم که میگید نیست. عملا Crytech هیچ فعالیت خاص و سرمایه گذاری برای گذاشتن قفل روی بازیش نکرده بود یه قفل خیلی ساده و معمولی گذاشته بود که یه بچه هم می تونست هکش کنه. اینجاست که میگن "از ماست که بر ماست!"
درضمن من سیستمم مال 2 سال پیشه هنوز هم بازی های روز رو با بالاترین جزئیات میتونم بازی کنم. همچین لازمم نیست که آدم بره هر سال سیستمش رو عوض کنه. مطمئن باشید که الآن بازده سیستم من و تمام کسانی که سیستمشون به روز بوده و حداکثر مال 2 سال پیشه از کنسول هایی مثل X360 و PS3 بالا تره. این سیستم تا 2 سال دیگه هم جوابگوی نیاز یه گیمر مثل من هست.

ما که خدا رو شکر می کنیم. ولی من میگم میشه قفلی ساخت که هیچ کس نتونه بازش کنه. به شرطها و شروطها ... .
ببخشید سیستم شما از 9 هسته بهره میبره اگه اشتباه نکنم؟!!!آخه این کنسولها که اینطورین.یه سری متخصص اومدن یه دستگاهی ساختن که واسه 4یا5 سال قدرت کششه بازیهارو داشته یاشه بعد شما میگید با سیستم 2سال پیش کرایسیس رو در آخرین حد رزولوشن و آخرین حد تکستچر با آنتیهاش بازی میکنم با 40.50 فریم در سانیه!!!!!!!!!!!!!بیخیال:31:شما یه نمونه نام ببر من قانع میشم که قفله تا الان کرک نشده:46:من باورم نمیشه کرایتک به این قولی بیاد یه قفل بچگانه واسه شاهکارش بسازه:13:

gap عزیز درست میگه. نمیشه سری بازیهای Total War رو با بازیهایی مثل L.A.Noire مقایسه کرد چون هم سبکشون متفاوته ، هم مخاطبانشون و هم حتی طریقه بازی کردنشون که اصلا نمیشه همچین بازی هایی رو مثل PC در کنسول هم بازی کرد.
اما در این که راکستار توانایی ساخت بازی برای PC رو داره هم شکی نیست چون پیش از این ، اثبات کرده که میتونه و تا اونجایی هم که میدونم چه در زمینه کار و چه در زمینه درآمدزایی موفق بوده. نمونه اش همین GTA: San Andreas ، GTA: Vice City و GTA: Episodes From Liberty City .
من که نگفتم نداره داره اما میترسه تلاش چند سال زحمتش هدر بره.اون جی تی ای که میفرمایید بعد یه ماه که فروششو کرد واسه pc میاد که به قول دوستمون یه درامدی هم از pc گیرش بیاد.شما ندیدید مردم از شب پش از فروش جی تی ای پشت در فروشگاها منتظره نسخه XBOXش بودن؟:18:

pedram_sad
30-05-2011, 17:02
کار من هم با این بازی همین الان تمام شد
از نظر داستان و شخصیت پردازی و دیالوگ یکی از بهترین بازی هایی بود که تا الان تجربه کردم
گرافیک بازی هم به خصوص همون motion چهره ها تا اخرین دقیایق عالی کار شده بود
29 تا اچیو داد و حدودا 80 درصد تکمیل شد

اواخر دیسک 2 خسته کننده شده بود اما از پرونده دوم دیسک 3 واقعا جالب شد و اواخر بازی هم عالی بود
اصلا فکر نمیکردم اخر بازی اون اتفاق بیفته

دوستان اگه credits بازی رو کامل دقت کرده باشن میبیین که چقدر نیرو فقط تو بخش صدا گذاری و موسیقی بازی مشغول بودن

redbeard
30-05-2011, 17:30

بله منم حرف شما رو قبول دارم و اینو در جواب یه دوست دیگه گفتم ولی پورت کردن یه بازی برای pc با این که ضرر داره ولی به سودش میرزه. مگه به جز ایران تو چندتا کشور دیگه کپی رایت نیست؟ همین razor و skidrow هم برای شادی دل ما کار میکنن :دی

Transporter2009
30-05-2011, 19:06
بله منم حرف شما رو قبول دارم و اینو در جواب یه دوست دیگه گفتم ولی پورت کردن یه بازی برای pc با این که ضرر داره ولی به سودش میرزه. مگه به جز ایران تو چندتا کشور دیگه کپی رایت نیست؟ همین razor و skidrow هم برای شادی دل ما کار میکنن :دی

متأسفانه یا خوشبختانه مثل اینکه فقط ایران و چند کشور محدود دیگه ای قانون کپی رایت رو رعایت نمیکنند.

gap
30-05-2011, 23:34
بیخیال،زمانی کپی رایت در ایران و کشور های دیگه محقق میشه،که هر کدوم از ما،خودش رو موظف بدونه بازی اوریج فقط بخره،چون هستش تو بازار....من نمیگم همه بازیهام اوریج هست،ولی سعی میکنم 90% بازیهامو اوریج بگیرم،بازی بی ارزش نگیرم،هر 1 ماه 1بازی بگیرم،اما هممونو 1000 اچیومنت / تروفی پلاتینیوم کنم....
_+_
دوستان،بیاید درباره داستان بازی یکمی صحبت کنیم....البته در اسپویلر....

به نظر من زیباترین قسمت داستان،اون پرونده هایی هستش که دوستات در اسکواد 6 همشون کشته میشن و وقتی داری با شلدون بازجویی میکنی،متوجه میشی همکارت شب پیش وقتی رفتی پیش اون خانوم آلمانیه دیده و ..... بعئش که میرید چند desk پایین تر،خیلی من ناراحت شدم....یعنی واقعا اگر برای خودم همچین چیزی پیش بیاد...تو خونه زنم راهم نده...(هنوز 10-11 سال تا زن بگیرم مونده:دی) و چندین لول بیاد پایین کارم...خودکشی نکنم خیلیه...البته این فلپس هم خیلی کار ناپسندی:دی :دی کرد:دی :دی