PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث در مورد انتخاب رشته و شرایط و ضوابط جدید آن در کنکور 89

صفحه ها : 1 2 3 [4]

قاهر - Gahir
06-09-2010, 10:35
تا دو سه تا از بچه ها از استرس سکته نکنن نمیاد!

فکر کنم الان دیگه اوایل نیمه‌ی دوم شهریور ماه باشه ( امروز 15 شهریور و ساعت نزدیک به 12 )

dracula_killer
06-09-2010, 10:36
فکر کنم الان دیگه اوایل نیمه‌ی دوم شهریور ماه باشه ( امروز 15 شهریور و ساعت نزدیک به 12 )
خب نیمه ی دوم شهریور از الان شروع میشه تا 31م!!!

Amir_oscar
06-09-2010, 10:37
یا امشب یا فردا شب یا پس فردا شب میاد! :دی

قاهر - Gahir
06-09-2010, 10:49
خوب آره دیگه .. ولی قید " اوایل " کمی متفاوت تره !!!! حداکثر میتونه تا 20 ام باشه !

یا امشب یا فردا شب یا پس فردا شب میاد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

یا هیچ وقت ...:دی

من دیگه رفتم ... ایشالا همتون پذیرفته شید ...

bahador2009
06-09-2010, 11:13
به این نتیجه میرسیم :
تا زمانی که اخبار اعلام نکنه خبری نیست.

dehtoday
06-09-2010, 11:57
مطمئن باشيد نه امروز اعلام ميشه نه فردا ! چون حتما بايد قبلش تو رسانه ها بگن كه چه روزي اعلام مي كنند اونوقت ديگه شب قبلش ميدن بيرون ...

babak17184
06-09-2010, 12:35
وای پس چرا نمیدن!

عجب خریتی کردم ازاد ننوشتم گفتم میشینم میخونم میرم سراسری ولی امان از ک.گ! :31: از اینجا رونده و از اونجا مونده شدم! :41: همه ی رفقام یا وی سراسری رتبشون خوب شد یا حداقل آزاد قبول شدن. :19: من توی انتخاب رشته فقط 3 تا رشته نوشتم! مکانیک و صنایع غیرانتفاعی فولاد و صنایع پیام نور مرکز اصفهان... ای کاش غیر انتفاعی را بیارم! :13:

Lord Farshad
06-09-2010, 13:34
آقا مطمئن باشيد امشب هم نميدند :41: آخه اخبار هنوز چيزي اعلام نکرده. عجب نامردايي هستندا

Amir_oscar
06-09-2010, 20:04
معاون فرهنگي دانشگاه شهيد چمران اهواز گفت: نخستين جلسه ستاد استقبال از دانشجويان تازه وارد دانشگاه شهيد چمران اهواز با حضور كليه اعضاي ستاد به منظور هماهنگي ميان بخش‌ها و تدوين برنامه‌ها تشكيل شد.
به گزارش سرويس صنفي فرهنگي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر مجتبي مقبل الحسين در مورد اين ستاد گفت: ستاد استقبال از دانشجويان تازه وارد امسال با رويكردي فرهنگي فعاليت خود را آغاز كرده است.
دبير ستاد استقبال از دانشجويان جديدالورود ادامه داد: با توجه به اينكه امسال ثبت نام دانشجويان تازه‌ وارد مقطع كارشناسي به شيوه اينترنتي و غيرحضوري انجام مي‌شود، لذا فعاليت ستاد استقبال بيشتر به سمت فرهنگي، تبليغاتي و اطلاع‌رساني سوق داده شده است.
مقبل‌الحسين با بيان اينكه اين ستاد همه ساله با هدف خدمت رساني و راهنمايي دانشجويان جديدالورود و همچنين تأمين رفاه همراهان دانشجويان و تسهيل در امر ثبت نام تشکيل مي‌شد، عنوان كرد: امسال بخش ثبت‌نام از اين ستاد جدا شده و رويكرد و فعاليت اين ستاد در راستاي ارائه اطلاعات آموزشي، معرفي دانشگاه، معرفي و ارائه خدمات دانشجويي، معرفي فعاليت‌ها، برنامه‌ها و واحدهاي فرهنگي دانشگاه خواهد بود.
وي با بيان اينكه در اين ستاد ضمن راهنمايي و پاسخ به پرسش‌هاي دانشجويان ورودي جديد، بروشور و كتابچه معرفي دانشگاه نيز با محتواي معرفي تاريخچه دانشکده‌ها به دانشجويان وروردي جديد ارايه مي‌شود، اظهاركرد: علاوه براين، آشنايي دانشجويان با فعاليت‌هاي بسيج دانشجويي، راهنمايي دانشجويان ورودي جديد براي تسريع در انجام امور و همچنين آشنا كردن آنها با انواع دانشکده‌هاي دانشگاه، ساختمان‌هاي اداري و خدماتي دانشگاه از ديگر اقدامات اين ستاد در طول اين مدت خواهد بود.
معاون فرهنگي دانشگاه شهيد چمران اهواز با اشاره به برگزاري نخستين جلسه اين ستاد كه با حضور سرپرست دانشگاه، معاونان فرهنگي، دانشجويي، آموزشي، مديران خدمات آموزشي، امور فرهنگي، نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و روابط عمومي برگزار شد، تصريح كرد: در اين جلسه مقرر شد كه تمامي بخش‌ها برنامه‌هاي خود را به ويژه در حوزه فرهنگي مدون و در نشست بعدي ستاد ارائه نمايند.
دبير ستاد استقبال از دانشجويان دانشگاه شهيد چمران اهواز با اشاره به تفکيک معاونت‌هاي دانشجويي و فرهنگي خاطرنشان كرد: امسال برنامه‌هاي جدي‌تر و گسترده‌تري در حوزه‌ فرهنگي دانشگاه‌ برگزار خواهد شد.

Cleeev
07-09-2010, 03:12
میگم عوض اینکه هر کی واسه دانشگاه آزاد یه تاپیک بزنه یکی از مدیرا یه تاپیکی میزد که همه سؤالات مربوط به نتایج آزاد میرفت توی اون...!

E-F
07-09-2010, 03:30

ولی گفتن اوایل نیمه دومااااااا:41:

E-F
07-09-2010, 03:33
یا امشب یا فردا شب یا پس فردا شب میاد! :دی

پس کووو؟؟؟؟ وای اون از کنکورسون اینم از جواباشون!!!

shabeashegha
07-09-2010, 04:10
میگم عوض اینکه هر کی واسه دانشگاه آزاد یه تاپیک بزنه یکی از مدیرا یه تاپیکی میزد که همه سؤالات مربوط به نتایج آزاد میرفت توی اون...!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Amir_oscar
07-09-2010, 12:26
رييس سازمان سنجش آموزش كشور از اعلام نتايج نهايي كنكور سراسري امسال تا فردا شب خبر داد.
دكتر محمد حسين سرورالدين در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به اعلام نتايج نهايي كنكور تا فردا شب 17 شهريور ماه، گفت: در كنكور امسال 518 هزار داوطلب پذيرفته ‌شدند.
وي افزود: داوطلبان مي‌توانند با مراجعه به سايت سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در زمان مذكور با وارد كردن كد رهگيري نسبت به مشاهده نتايج اقدام كنند.
وي با اشاره به شركت يك ميليون و 300 هزار داوطلب كنكور سراسري 89، گفت: 984 هزار داوطلب در كنكور امسال مجاز به انتخاب رشته شدند كه از اين تعداد 518 هزار نفر پذيرفته شدند.
رييس سازمان سنجش در خصوص زمان ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان كنكور 89، اظهاركرد: ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان طي روزهاي 22 تا 25 شهريور ماه انجام مي‌شود.
سرورالدين با اشاره به نحوه اعتراض نسبت به نتايج نهايي كنكور، تصريح كرد: داوطلبان بايد به صورت اينترنتي از طريق سايت سازمان سنجش اعتراضات خود را اعلام كنند و نهايتا پس از 3 روز به اعتراضات پاسخ داده خواهد شد.

Amir_oscar
08-09-2010, 16:42
گویا تا دقایقی دیگه نتایج میاد. سازمان اطلاعیه های ثبت نام رو هم زده:

masih eia
08-09-2010, 16:47
گویا تا دقایقی دیگه نتایج میاد. سازمان اطلاعیه های ثبت نام رو هم زده:

وای از استرس مردیم.اینا کی گذاشتند؟؟