مشاهده نسخه کامل
: بحث در مورد انتخاب رشته و شرایط و ضوابط جدید آن در کنکور 89
شبانه 80 درصد از بومي ها ميگيره بعدا امسال شيراز شبانه نداره
خيلي مسخرست :13:
dehtoday
08-08-2010, 10:10
يه سوال: تو دفترچه نوشته كه گزينش شبانه به صورت 80 درصد بومي استان رشته ميباشد...
حالا اگه ما يه رشته اي كه گزينشش به صورت بومي ناحيه اي يا قطبي يا كشوري باشه شبانه اش رو انتخاب كنيم براي ما چجوري انتخاب رشته ميكنن؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلا رشته هاي شبانه به صورت بومي استاني هستن و حتي اگه يه رشته اي ناحيه اي يا كشوري باشه باز هم شبانش حتما ميشه بومي استاني !
كلا رشته هاي شبانه به صورت بومي استاني هستن و حتي اگه يه رشته اي ناحيه اي يا كشوري باشه باز هم شبانش حتما ميشه بومي استاني !
اها..ممنون ..جوابم رو گرفتم!
اما اينجوري كه خيلي ضايع شد...الان كسي كه مثلا شيرازه و دانشگاه شيراز هم شبانه نداره بايد بره بوق بزنه ديگه!:13:
هيچ شانسي نداره...:41:
Gooshtaloo
08-08-2010, 15:45
اسامي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي داراي شرايط خاص آزمون سراسري سال 1389
این یعنی چه ؟
ردیف مورد 1 : 2500
کد مورد 1 : 20
خواهشا اگر کسی می دونه ، جواب بده . با تشکر
شبانه 80 درصد از بومي ها ميگيره بعدا امسال شيراز شبانه نداره
خيلي مسخرست :13:
آره پارسالم نداشت :41: تازه قطب و ناحیه رو نیگا کن !!! کل 3 تا شهر بومی ما اندازه کرمان رشته نداره ! همه جا بومیشون 3-4 تا دانشگاه بزرگ داره اونوقت دلمون خوشه یاسوج 2 تا مهندسی میگیره ! شیرازم که شبانه نداره !:41:
آره پارسالم نداشت :41: تازه قطب و ناحیه رو نیگا کن !!! کل 3 تا شهر بومی ما اندازه کرمان رشته نداره ! همه جا بومیشون 3-4 تا دانشگاه بزرگ داره اونوقت دلمون خوشه یاسوج 2 تا مهندسی میگیره ! شیرازم که شبانه نداره !:41:
اخر بدشانسيه! همه قطب ها حداقل 2 تا دانشگاه با سطح بالا توشون هست به جز شيراز كه فقط خودش بالاس.
دانشگاه ياسوج رو كه نگو!:31: مثل مدرسه ميمونه...فقط 4 تا رشته داره!
بندرعباسم كه رشته داره عتيقه!:41:
دوستان سلام !
من یه ابهامی در مورد گزینش دانشجوی دانشگاه ها برام پیش اومده :
اگه یه دانشگاه روزانه یا شبانه مثلا 25 نفر واسه یه رشته بخواد آیا جدا از گزینش بومی گزینش سهمیه ی مناطق هم اعمال میشه ؟
مثلا از منطقه 1 هشت نفر بگیرن از منطقه 2 ده نفر و از منطقه 3 هفت نفر ؟ یا نه فقط بر اساس رتبه گزینش میشن دیگه ؟
دوستان سلام !
من یه ابهامی در مورد گزینش دانشجوی دانشگاه ها برام پیش اومده :
اگه یه دانشگاه روزانه یا شبانه مثلا 25 نفر واسه یه رشته بخواد آیا جدا از گزینش بومی گزینش سهمیه ای هم اعمال میشه ؟
مثلا از سهمیه 1 هشت نفر بگیرن از سهمیه 2 ده نفر و از سهمیه 3 هفت نفر ؟ یا نه فقط بر اساس رتبه گزینش میشن دیگه ؟
آره . از 25 نفر 40 درصد سهمیه رزمندگانه . میمونه 60 درصد یعنی 15 نفر . اگه پر طرفدار باشه 60 به 40 و اگه نباشه 80 به 20 تقسیم میشه بین مناطق 1-2 و 3 ! طرز محاسبه هم مثلا برای دانشگاه شیراز (ناحیه 5 ) و داوطلب منطقه 1 اینجوری هست :
تعداد شرکت کننده در منطقه 1 در ناحیه 5
ظرفیت باقیمانده (یعنی بسته به پر طرفدار بودن یا نبودن رشته 60 یا 80 درصد از 15 نفر باقیمانده) X 100 X ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تعداد کل شرکت کنندگان در منطقه 1
بقیه مناطق هم همینطوری حساب میشه
آره . از 25 نفر 40 درصد سهمیه رزمندگانه . میمونه 60 درصد یعنی 15 نفر . اگه پر طرفدار باشه 60 به 40 و اگه نباشه 80 به 20 تقسیم میشه بین مناطق 1-2 و 3 ! طرز محاسبه هم مثلا برای دانشگاه شیراز (ناحیه 5 ) و داوطلب منطقه 1 اینجوری هست :
تعداد شرکت کننده در منطقه 1 در ناحیه 5
ظرفیت باقیمانده (یعنی بسته به پر طرفدار بودن یا نبودن رشته 60 یا 80 درصد از 15 نفر باقیمانده) X 100 X ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تعداد کل شرکت کنندگان در منطقه 1
بقیه مناطق هم همینطوری حساب میشه
میبخشید سهمیه رزمندگانو بومیو اینا رو میدونم . فقط اینو متوجه نمیشم :
میخوام ببینم هر منطقه ای رتبش با رتبه های همون منطقه مقایسه میشه واسه گزینش یا با هر 3 منطقه ؟ (یعنی هر منطقه جدا جدا یا همه ی مناطق با هم.)
من با این رتبه مکانیک صنعتی میارم؟
اگه نه چه رشته ی خوبی تو اصفهان میارم؟
در ضمن بومی اصفهانم
---------------------------------
نمره ی کل:9432
رتبه ی زیر گروه 1 در سهمیه: 3995
رتبه ی زیر گروه 1 در کل : 7499
رتبهی کل در سهمیه:4110
Amir_oscar
08-08-2010, 20:41
میخوام ببینم هر منطقه ای رتبش با رتبه های همون منطقه مقایسه میشه واسه گزینش یا با هر 3 منطقه ؟ (یعنی هر منطقه جدا جدا یا همه ی مناطق با هم.)
با همون منطقه!
نه دیگه گفتم که همون منطقه . منطقه 1 یه سهمیه داره ، 2 یه سهمیه ، 3 هم یه سهمیه . مثلا از منطقه یک 6 نفر ، دو 6 نفر و سه هم 3 نفر میگیره . تو همون ناحیه یا قطب
Mr Unknown
08-08-2010, 22:39
پیام نور فقط بايد واحدهاي تحت پوشش شهر بومي رو انتخاب كنيم؟
يعني نميشه واحدهاي يه شهر ديكه رو انتخاب كنيم؟
shabeashegha
08-08-2010, 23:03
بچه ها کسی میدونه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دقیقا توی خود کرمانشاهه یا توی حومه ی کرمانشاهه؟
M . Sayid
08-08-2010, 23:09
بچه ها کسی میدونه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دقیقا توی خود کرمانشاهه یا توی حومه ی کرمانشاهه؟
دانشکده پزشکی تو محدوده شهره ( نزدیک بیمارستان امام رضا (ع) محله سرخه لیزه )
Mr Unknown
09-08-2010, 08:09
دوستان در مورد مديريت بازكاني توضيح بدين
آينده و بازار كار
ممنون
salar_aziz
09-08-2010, 11:37
دوستان سوالي داشتم در مورد نحوه انتخاب رشته:
من خونه پرينتر ندارم
مي تونم از خونه انتخاب رشته كنم و صفحه ي مورد نظر رو تو فلش بريزم و ببرم يه جا پرينت بگيرم؟
ممنونم
mahmoodonline
09-08-2010, 12:39
بين شهيد بهشتي و صنعتي اصفهان كدوم رشته ي برق بهتري دارند؟
اين سوال منم هست!! اما كسي درست حسابي جواب نميده .. تروخدا gواب بدين ديگه انتخاب رشته داره تموم ميشه و ما هنوز بلاتكليفيم!!!:11::11::40:
man inja porsidam ama dorost javab nemidan!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم بین این دو شک داشتم ولی چون تهران هستم ، شهید بهشتی رو زودتر زدم
ولی نمیدونم کدوم سطحش بالاتره!
new life
09-08-2010, 13:33
دوستان سوالي داشتم در مورد نحوه انتخاب رشته:
من خونه پرينتر ندارم
مي تونم از خونه انتخاب رشته كنم و صفحه ي مورد نظر رو تو فلش بريزم و ببرم يه جا پرينت بگيرم؟
ممنونم
بله میشه ...همین کارو بکنید حتما ! منظورم اینه که توی خونه وارد کنید بهتره بعد بیرون فقط پرینتشو بگیرید
میشه واحد های شهر دیگه رو هم انتخاب کنید
الان مدیریت بازرگانی نسبت به مدیریت دولتی و کسب وکارهای کوچک و.....خیلی بهتره .من بایه نفر که مدیریت بازرگانی علامه خونده بود صحبت کردم خیلی راضی بود کارم راحت پیدا کردن ...جاهای زیادی هم نام برد که میتوست استخدام بشه ....
Amir_oscar
09-08-2010, 13:45
به نظرم صنعتی اصفهان بهتره.
salar_aziz
09-08-2010, 13:50
بله میشه ...همین کارو بکنید حتما ! منظورم اینه که توی خونه وارد کنید بهتره بعد بیرون فقط پرینتشو بگیرید
میشه واحد های شهر دیگه رو هم انتخاب کنید
الان مدیریت بازرگانی نسبت به مدیریت دولتی و کسب وکارهای کوچک و.....خیلی بهتره .من بایه نفر که مدیریت بازرگانی علامه خونده بود صحبت کردم خیلی راضی بود کارم راحت پیدا کردن ...جاهای زیادی هم نام برد که میتوست استخدام بشه ....
باشه چشم من تو خونه مي زنم
ولي يه مشكل
نه كه يه كم مبتدي هستم نمي دونم چطوري بايد فايلي رو كه بايد پرينت بگيرم رو بريزم تو فلش؟؟؟:13:
گزينه داره يا بايد كار ديگه اي كرد؟
لطف كنيد دقيق بگيد چون انتخاب رشته انتخاب آينده است:27:
ممنونم
Amir_oscar
09-08-2010, 13:55
ولي يه مشكل
نه كه يه كم مبتدي هستم نمي دونم چطوري بايد فايلي رو كه بايد پرينت بگيرم رو بريزم تو فلش؟؟؟:13:
ممنونم
وقتی به صفحه ی آخر رسیدی و کار انتخاب رشته تموم شد و روی صفحه ای بودی که انتخاب هات رو نوشته، از گزینه ی بالای صفحه ی file گزینه save page as رو یزن و محل دانلود رو مشخص کن و ok بزن. بعد اون صفحه ی ذخیره شده رو از اون جا کپی بکن و بنداز تو فلش!
masud-000000
09-08-2010, 14:02
ولي يه مشكل
ممنونم
شما نیازی نیست چیزی رو روی فلش بریزید...
وقتی انتخاب رشتتون تموم شد،کافیه که به یه کافی نت مراجعه کنید و از طریق لینک زیر(به یکی از روش هایی که گفته شده وارد بشید) و پرینت رو تهیه کنید.:11:
Amir_oscar
09-08-2010, 14:05
همه انتخاب رشته کردین؟ من جو گرفتم همش رشته های خوبی رو که احتمال قبولیش خیلی کم هست رو نوشتم و لیستم خیلی طولانی شده! فکر کنم باید یک کم واقع بینانه نگاه بکنم!
salar_aziz
09-08-2010, 14:12
شما نیازی نیست چیزی رو روی فلش بریزید...
وقتی انتخاب رشتتون تموم شد،کافیه که به یه کافی نت مراجعه کنید و از طریق لینک زیر(به یکی از روش هایی که گفته شده وارد بشید) و پرینت رو تهیه کنید.:11:
مرسي از راهنماييت
ولي من يكم بد بينم گفتم اصلا كد رهگيري و غيره دست كافي نت يا كساني كه ميرن اونجا نيفته.(ويندوز متن هايي رو كه تو باكس هاي ثبت نامي مي نويسي ذخيره مي كنه ديگه.درسته؟)
امسال هم گفتن ميشه دوباره بياين و انتخاباتونو حذف كنين
اگه دست يه مردم آزاري بيفته بيا و درستش كن.
مگه نه؟
pedramch
09-08-2010, 14:24
سلام...
من انتخاب رشته کردم..ولی حالا میخوام جای دوتا رشته رو عوض کنم!
میشه تو مهلت ویرایش انجام بدم؟؟
ممنون/:5:
Amir_oscar
09-08-2010, 14:26
سلام...
من انتخاب رشته کردم..ولی حالا میخوام جای دوتا رشته رو عوض کنم!
میشه تو مهلت ویرایش انجام بدم؟؟
مهلت ویرایش نداره که! فقط احتمالا یک تاریخی رو اعلام می کنن که می تونی فقط بعضی از اونایی رو که زدی حذف بکنی!
pedramch
09-08-2010, 14:31
وای....چقدر بد!!
پس این چیه؟
shabeashegha
09-08-2010, 19:53
وای....چقدر بد!!
پس این چیه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون/:5:
اخبار میگفت فقط حق حذف داریم . حق اضافه کردن یا بالا پایین بردن اولویتهارو نداریم!چه خوب میشد اجازه اضافه کردن و بالاپایین بردن هم میذاشتن!
masud-000000
09-08-2010, 20:25
بالاخره بعد از یه هفته کلنجار رفتن با خودم کنار اومدم و انتخاب رشتم رو وارد سایت سنجش کردم:31:....
واقعا این انتخاب رشته از خود آزمون سختتره!!!:31:
احتمال 90ی شدنمان نیز میرود!:13:
پسر آزاد
09-08-2010, 20:32
سلـــــــــــــــــــام
من یه سوال داشتم در مورد رشته های مجازی دانشگاه ها داشتم مخصوصا در مورد رشته ی فناوری اطلاعات - میخواستم ببینم از نظر علمی در چه سطحیه و اینکه اونایی که در این رشته هستند(فناوری اطلاعات از نوع آموزش مجازی) راضی هستند؟
اگه سریع پاسخ بدین ممنون میشم چون برای انتخاب رشته دیگه وقتی نمونده!
واقعــــــا ممنونم
Amir_oscar
09-08-2010, 20:46
اخبار میگفت فقط حق حذف داریم . حق اضافه کردن یا بالا پایین بردن اولویتهارو نداریم!چه خوب میشد اجازه اضافه کردن و بالاپایین بردن هم میذاشتن!
فکر کنم اجازه بدن بلا پایین و اضافه بکنیم! توی سایتش زده:
1 : هر داوطلب فقط يكبار مجاز به ويرايش مي باشد و به هيچ عنوان اجازه ويرايش مجدد نخواهد داشت .
عجیبه! البته خوب فکر کنم آخرین مهلت ویرایش همون آخرین مهلت انتخاب رشته باشه! خب حواسمون رو جمع می کنیم که نیاز به ویرایش پیدا نکنیم! :دی
Amir_oscar
09-08-2010, 20:52
سلـــــــــــــــــــام
من یه سوال داشتم در مورد رشته های مجازی دانشگاه ها داشتم مخصوصا در مورد رشته ی فناوری اطلاعات - میخواستم ببینم از نظر علمی در چه سطحیه و اینکه اونایی که در این رشته هستند(فناوری اطلاعات از نوع آموزش مجازی) راضی هستند؟
واقعــــــا ممنونم
سلام
دانشگاه مجازی گویا سی دی و... می ده و باید بری توی خونه خودت درس بخونی و آخر ترم بری دانشگاه امتحان بدی.
البته مثل اینکه دبیر از طریق کنفرانس اینترنتی هم درس می ده بعضی جاها! نمی دونم!
در کل یک کم سخته...
پسر آزاد
09-08-2010, 21:01
سلام
دانشگاه مجازی گویا سی دی و... می ده و باید بری توی خونه خودت درس بخونی و آخر ترم بری دانشگاه امتحان بدی.
البته مثل اینکه دبیر از طریق کنفرانس اینترنتی هم درس می ده بعضی جاها! نمی دونم!
در کل یک کم سخته...
-----------------------------------------------------------------------------------
شما مجازی میخونید؟
اگه نمیخونید کسی رومیشناسید که میخونه؟
اگه میشناسید لطف کنید بهش بگید که بیاد اینجا کمکم کنه چون من هنوز نمیتونم پیام خصوصی بفرستم!
ممنونم
mohsen_rkh
09-08-2010, 21:05
بچه ها می خواستم نظرتون رو راجع به دانشگاه سمنان بدونم. سطح دانشگاه، محیط دانشگاه، وضعیت خوابگاه و کلاً شرایطش چطوره؟
دانشگاه صنعتی شاهرود چطور؟
mohsen_rkh
09-08-2010, 22:07
سلـــــــــــــــــــام
واقعــــــا ممنونم
دوست عزیز؛ از لحاظ سطح علمی پایین هست. (البته امیدوارم دوستانی که این رشته رو می خونن ناراحت نشن.) چون شما فقط خودتی و خودت. کیفیت کلاسها هم به دلیل کیفیت فوق العاده بالای اینترنت ایران (:31:) که خودتون بهتر از من ازش درد کشیدین بسیار پایینه. از لحاظ هزینه هم که کم نمیذاره واست، هر چقدر که دلت بخواد واست خرج درمیاره! :31:
به نظر من اصلاً سمتش نرو چه برسه به اینکه انتخاب کنی و بری بخونی! از ما گفتن بود ولی مطمئناً دوستان بهتر از من میدونن و بهتر از من میتونن راهنماییت کنن.
به هر حال امیدوارم که موفق باشی... :40:
من هنوز وارد نكردم:31:
گذاشتم فردا ظهر كه هيجانش بيشتر بشه!:27:
pooyahacker
09-08-2010, 23:30
خدا کنه بازم تمدید شه ! من کلی کار دارم هنوزه !
Mohammad_666
09-08-2010, 23:36
آخرین مهلتش کیه؟
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
تا ساعت 12 شبه فرداست؟
dehtoday
09-08-2010, 23:37
تا ساعت 12 شبه فرداست؟
فعلا كه اينجور نوشته بقيش با خداس !
sourosh2006
10-08-2010, 00:24
با رتبه 1600 منطقه 2 ساکن کرج برق شهید بهشتی احتمال قبولی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
من 40 تا انتخاب بیشتر نکردم.آخه هر چی گشتم تو اصفهان و تهران رشته ی باب میلم نجستم!!!!!!!!!
با رتبه 1600 منطقه 2 ساکن کرج برق شهید بهشتی احتمال قبولی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
مخابراتشو میشه گفت %100 قبولی
الکترونیک هم احتمالش خیلی زیاده
قدرتشم بیشتری قبولی ولی شانسش یه کم کمتر از بقیه هستش
در کل چون امسال یه کم گرایش به سمت مکانیک شده، قبولی
موفق باشی
mohsen_rkh
10-08-2010, 10:18
بچه ها می خواستم نظرتون رو راجع به دانشگاه سمنان بدونم. سطح دانشگاه، محیط دانشگاه، وضعیت خوابگاه و کلاً شرایطش چطوره؟
دانشگاه صنعتی شاهرود چطور؟
چی شد جواب ما؟
سایت سنجش بالا نمیاد!!
من هنوز انتخاب رشته نکردم...
چرا درستش نمیکنن؟؟
سایت سنجش بالا نمیاد!!
من هنوز انتخاب رشته نکردم...
چرا درستش نمیکنن؟؟
ايشالا سال آينده :31:
الان درست شده ....
parya220
10-08-2010, 11:41
بچه ها تو روخدا کمک !!!
مهندسی صنایع دانشکده سلامت و ایمنی تهران بهتره یا مکانیک و یا م.شیمی شبانه اراک یا برق مخابرات شبانه قم؟؟؟!!!
بومی قمم !!
eman619rv
10-08-2010, 11:50
میگم تمدید نشد ؟؟
راستی من اگه شبانهیا یام نور انتخاب کنم و قبول بشم ازکنکور 90 محروم میشم ؟؟
محرومیت در صورتیه که یه رشته روزانه قبول شی و نری
parya220
10-08-2010, 12:34
بچه ها کمک
مهندسی صنایع دانشکده سلامت و ایمنی یا مکانیک یا م.شیمی شبانه اراک یا برق شبانه قم ؟
بومی قمم!
masih eia
10-08-2010, 12:54
مخابراتشو میشه گفت %100 قبولی
الکترونیک هم احتمالش خیلی زیاده
قدرتشم بیشتری قبولی ولی شانسش یه کم کمتر از بقیه هستش
در کل چون امسال یه کم گرایش به سمت مکانیک شده، قبولی
موفق باشی
سلام من با 4800 منطقه 1 میتونم مکانیک روزانه یزد یا کاشان یا شهرکرد قبول بشم ؟؟؟؟ظرفیت که میگید کم شده گرایش هم به سمت مکانیکه. یعنی قبول میشم؟؟؟؟؟:41::41::41:در ضمن بومی اصفهان هستم.خواهشا جواب بدید.
سلام
می خواستم ببینم من که زبان هم شرکت کردم باید انتخاب هامو جزو 100 تای انتخاب اصلی هام بزارم؟
اولویتش فرق نمی کنه؟ یعنی اگه زبان انتخاب اول قبول شدم و بعدش مهندسی بود به مهندسی هم می رسه؟
گه 2تاش یعنی زبان و دولتی (به غیر از زبان منظورمه) قبول شم وضعم چطوره؟ یعنی باید 2تاشو برم؟ یا می تونم زبان نرم
mahdis_apex
10-08-2010, 14:27
سلام
می خواستم ببینم من که زبان هم شرکت کردم باید انتخاب هامو جزو 100 تای انتخاب اصلی هام بزارم؟
اولویتش فرق نمی کنه؟ یعنی اگه زبان انتخاب اول قبول شدم و بعدش مهندسی بود به مهندسی هم می رسه؟
گه 2تاش یعنی زبان و دولتی (به غیر از زبان منظورمه) قبول شم وضعم چطوره؟ یعنی باید 2تاشو برم؟ یا می تونم زبان نرم
بله زبان رو باید توی همون 100 تا کد رشته وارد کنین.الویتش فرقی نمیکنه چون یه رشته مثل بقیه ی رشته های گروه ریاضی حساب میشه.اگه اونو قبول شید دیگه کامپیوتر بقیه ی انتخاباتونو نمیخونه.
mohsen_rkh
10-08-2010, 16:02
سلام من با 4800 منطقه 1 میتونم مکانیک روزانه یزد یا کاشان یا شهرکرد قبول بشم ؟؟؟؟ظرفیت که میگید کم شده گرایش هم به سمت مکانیکه. یعنی قبول میشم؟؟؟؟؟:41::41::41:در ضمن بومی اصفهان هستم.خواهشا جواب بدید.
بله عزیزم. بر اساس اطلاعات پارسال شما جفت این شهر ها رو قبولی.
موفق باشی.
m.a_935267
10-08-2010, 17:13
سلام
به نظر شما اگه با علاقه به رشته مهندسي كامپيوتر برم و دانشگاه تهران هم باشم در اين رشته موفق ميشم ؟
بازار كارش چطوره ؟ من خيلي علاقه دارم به اين رشته.
sh_r_rad
10-08-2010, 19:50
مهلت انتخاب رشته و دریافت دفترچه راهنما تا ساعت 24 روز پنج شنبه 21/5/89 تمدید شد
منبع:
behnam_roli
10-08-2010, 20:15
ای بابا!!
حالا که فرستادیم رفت اینا تمدید کردن!
ای بابا!!
حالا که فرستادیم رفت اینا تمدید کردن!
آره خداوکیلی ! دو روزم دو روز بود ! :27:
Amir_oscar
10-08-2010, 21:53
من الآن می خواستم وارد کنم! پس نمی کنم!
بچه ها
من انتخابا اشتباه زدم
امروز مثه اینکه سنجش یه فرصت داده بتونی اصلاح کنی شما هم اشتباه زدید برید سایتش امروز:داوطلبان گرامی برای حذف و اصلاح فرم انتخاب رشته آزمون سراسری سال 1389 از ساعت 10 صبح روز چهارشنبه 20 مردادماه به همین سایت مراجعه نمایید
parya220
11-08-2010, 15:36
اصلاح یعنی چی ؟میتونیم جابه جا کنیم اولیتها رو ؟
داوطلبان كنكور براي انتخاب رشته دچار سردرگمي هستند
خبرگزاري فارس: يك مشاور تحصيلي، شغلي و سازماني گفت: بيشتر داوطلبان كنكور در خصوص انتخاب رشته براي ورود به دانشگاه دچار سردرگمي هستند.
فرشاد جابري در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا» اظهار داشت: انتخاب رشته علمي و درست براي كنكور، انتخابي است كه به علاقه، استعداد، رغبت، هوش، توانمندي، ساختار فرهنگي و وضعيت شغلي مرتبط است.
وي با بيان اينكه در حال حاضر انتخاب رشتههايي كه در كشور انجام ميشود به شكل غير علمي است، ادامه داد: نوعاً دانشآموزان تحت تأثير شرايط اجتماعي و فشار خانواده كه داراي اهميت چنداني نيست، دست به انتخاب رشته نادرست ميزنند.
اين مشاور تحصيلي، شغلي و سازماني گفت: در حقيقت تأثير چنين انتخابهاي نادرستي به اين شكل است كه دانشآموزان امروز به دانشجوياني بيعلاقه در كلاسهاي دانشگاه فردا تبديل ميشوند.
* دانشجويان علاقه چنداني به رشته تحصيلي خود ندارند
جابري بيان كرد: چنانچه از اساتيد دانشگاهها در خصوص وضعيت علاقه دانشجويان، نظرسنجي صورت گيرد، آنها نظر چندان مثبتي نخواهند داشت؛ اين اساتيد مطرح ميكنند كه دانشجويان علاقه كافي به رشته خود در دانشگاهها ندارند و اينها دانشآموزان بسيار علاقهمند ديروز هستند كه با انتخاب رشته نادرست در حال حاضر بدون علاقه در دانشگاه تحصيل ميكنند.
وي در خصوص افرادي كه براي انتخاب رشته بايد مد نظر قرار گيرند، گفت: در حال حاضر در كشور ما معمولاً سازمان نظام روانشناسي و مشاوره، وضعيت اين مسئله را مشخص كرده است؛ در حقيقت در وهله نخست مشاوران تحصيلي و مدرسه كه از سازمان نظام روانشناسي و مشاوره داراي شماره و گواهي كار هستند، صلاحيت انتخاب رشته براي دانشآموزان را دارند و در وهله بعد براي انتخاب رشته، روانشناسان تربيتي كه داراي شماره نظام روانشناسي و مجوز از سازمان نظام روانشناسي و مشاوره جمهوري اسلامي هستند بايد مد نظر قرار گيرند.
اين مشاور تحصيلي، شغلي و سازماني افزود: چنانچه اين مشاوران داراي مدارك فوق نباشند راهنمايي آنها در خصوص انتخاب رشته دانشآموزان، كاري غير تخصصي است كه مبتني بر تجربه نبوده و در بسياري از موارد بر اساس منافع مالي دست به اين اقدام ميزنند.
* داوطلبان ورود به دانشگاه در هنگام مراجعه، گواهي مشاوران را مشاهده كنند
جابري ادامه داد: داوطلبان كنكور بايد توجه داشته باشند كه از افراد متخصص براي راهنمايي در انتخاب رشته، تقاضاي تخصص، مدرك و شماره نظام روانشناسي و مشاوره كنند؛ در غير اين صورت ممكن است داوطلبان آسيب ببينند.
وي در خصوص تقسيمبنديهايي كه از سوي سازمان سنجش به صورت ناحيهاي و قطبي مطرح شده است، اظهار داشت: در ارتباط با انتخاب رشته با تعدادي تقسيمبندي مواجه ميشويم كه شامل ناحيهاي، قطبي و كشوري است و در بررسي اين تقسيمبنديها نكاتي به چشم ميخورد كه بايد حتماً مد نظر قرار گيرد.
اين مشاور تحصيلي، شغلي و سازماني افزود: به طور مثال يكي از داوطلبان رشته رياضي قصد شركت در در رشته مشاوره صنعتي و سازماني دانشگاه را دارد كه اين رشته تنها در دانشگاههاي اهواز و اصفهان وجود دارد ولي داوطلب با مراجعه به دفترچه راهنماي كنكور متوجه ميشود كه اين دانشگاه در قسمت قطبي قرار ميگيرد؛ در حقيقت با شرايط قطبي، امكان قبولي اين فرد كاهش مييابد و چنانچه بخواهد اين رشته را در قطب خود كه مشهد و كرمان است، انتخاب كند، اين رشته در چنين دانشگاههايي وجود ندارد و به همين دليل، داوطلب سردرگم ميشود.
جابري گفت: اين موضوع در بلندمدت در دانشگاههايي مانند مشهد موجب ميشود تا اين دانشگاه با كمبود نيروي متخصص در زمينه صنعتي و سازماني مواجه شود چرا كه سازمان سنجش با تقسيمبندي كه انجام داده است ورود داوطلبان مختلف را در اين دانشگاه محدود كرده است و به همين دليل اين شهرها در بلندمدت با كمبود متخصص در اين رشتهها مواجه خواهند شد.
* برخي رشتههاي معرفيشده در دفترچه راهنماي كنكور، در دانشگاه وجود ندارد
وي در خصوص نبود برخي رشتهها در دفترچه كنكور اظهار داشت: چنانچه رشته تربيتبدني را در نظر بگيريم، گرايشهاي مختلفي نظير رفتار حركتي، تكنولوژي ورزش، ورزش معلولان و بيومكانيك ورزش در صفحه نخست دفترچه معرفي شده است ولي در دانشگاهها اين رشته را ملاحظه نميكنيم؛ در حقيقت رشته در دفترچه معرفي شده است ولي در دانشگاهها وجود ندارد و اين موضوع داوطلبان را با سردرگمي مواجه ميكند.
جابري در خصوص راههاي حل اين مشكلات گفت: مسئولان بايد در خصوص ناحيه، قطب و كشوري كردن رشتهها بررسيهاي دقيقتري داشته باشند چرا كه از زمان تنظيم اين بخشنامه، مدت زيادي ميگذرد و در اين مدت رشتهها به دانشگاهها اضافه شده است؛ روش دانشگاهها و ميزان دانشجوپذيري آنها متفاوت شده و اين تقسيمبندي همه چيز را به هم ريخته است.
* مدارس ساعاتي را به انتخاب رشته داوطلبان اختصاص دهند
وي با بيان اينكه در تقسيمبندي ناحيه و قطب حتماً به نوع رشته و دانشگاهها توجه شود، ادامه داد: در خصوص انتخاب رشته بايد توصيههاي لازم به داوطلبان داده شده و در مدارس ساعاتي به انتخاب رشته داوطلبان اختصاص يابد؛ در واقع دانشآموزان با روش انتخاب رشته به طور علمي آشنا شوند.
اين مشاور تحصيلي، شغلي و سازماني افزود: انتخاب رشته دقيق، فرآيندي طولانيمدت است و از زمان ورود دانشآموزان به مدرسه، انتخاب رشته بايد مورد مطالعه قرار گيرد و اين امر در چند روز، ممكن نيست.
جابري گفت: در خصوص انتخاب رشته و افراد داراي صلاحيت در اين امر، آگاهي لازم بايد به دانشآموزان و خانوادهها داده شود.
یعنی می تونیم از نو همه ی انتخابارو عوض کنیم؟؟؟؟
یعنی می تونیم از نو همه ی انتخابارو عوض کنیم؟؟؟؟
اصلاح یعنی چی ؟میتونیم جابه جا کنیم اولیتها رو ؟
فقط میتونید حذف کنید ! اضافه و جابجایی امکان پذیر نیست ! منظور از اصلاح ، اصلاح معدل کتبی دیپلم یا شهر بومی هست.
parya220
11-08-2010, 16:52
بچه ها پلیز کمک !
مهندسی صنایع(ایمنی صنعتی) دانشکده سلامت تهران یا مکانیک و برق شبانه اراک؟
hes_violin
11-08-2010, 17:05
بچه ها پلیز کمک !
مهندسی صنایع(ایمنی صنعتی) دانشکده سلامت تهران یا مکانیک و برق شبانه اراک؟
سلام
فکر میکنم مهمترین و اولین چیز بدون شک علاقه ی شماست ... ولی اگه واسه شما جفت این ها یه ارزش رو دارن پیشنهاد من برق هست .
چون من کلا" به نظرم رشته مهم تر از دانشکاه هست ... البته اینم بگم یکی دیگه از دلایلش اینه که ارشد صنایع واقعا ورودی کمی میگیره و بعدا" دچار مشکل می شید .
هر چند همونطور که گفتم مهم ترین مسئله علاقه ی شخصی شماست .
موفق باشید
dracula_killer
11-08-2010, 18:18
بچه ها علاوه بر حذف می تونید اضافه و ویرایش کنید
من خودم الان رفتم جای دوتا رشته رو عوض کردم و 5 تا رشته اضافه کردم
نگران نباشین ;)
پسر آزاد
11-08-2010, 19:26
بچه ها عمران چطوره؟
میگن دیگه این رشته اشباع شده!
با تشکر
pedramch
11-08-2010, 20:11
آقایون من یه بار ویرایش کردم ولی دوباره نیاز به ویرایش دارم!
هیچ راهی نیست؟؟!
میخوام جای دوتا رشته و عوض کنم...
راستی اگه رشته مثلا 10می رو قبول بشم (اولین قبولی) و 13می رو هم قبول بشم میتونم 13می رو برم؟
آقایون من یه بار ویرایش کردم ولی دوباره نیاز به ویرایش دارم!
هیچ راهی نیست؟؟!
میخوام جای دوتا رشته و عوض کنم...
راستی اگه رشته مثلا 10می رو قبول بشم (اولین قبولی) و 13می رو هم قبول بشم میتونم 13می رو برم؟
اگه چند تا روزانه قبول شی حتما باید اولی اش رو بری
نمی تونی انتخاب کنی
اما یک راه هست تا دومیش رو بری
باید یک ترم رشته اولی رو بخونی
بعد هم دانشگاه مبدا و هم دانشگاه مقصد باید موافقت کنه تا منتقل شی
تازه یک سری محدودیت هایی داره
مثلا من میدونم که اگه رشته ثابت باشه و شهر هم ثابت باشه و بخواهی دانشگاه را عوض کنی امکان نداره
پسر آزاد
11-08-2010, 20:35
بچه ها عمران بازار کارش چطوره؟
میگن اشباع شده!
با تشکر
parya220
11-08-2010, 20:52
این مهلت اصلاح تا کی هست؟
این مهلت اصلاح تا کی هست؟
تا فردا شب
پسر آزاد
11-08-2010, 21:05
بابا یکی ما رو تحویل بگیره!
اینجوری دچار دوگانگی ارزشی میشم هاااا
بالاخره فقط ميشه تو اصلاح رشته ها رو حذف كرد يا جابه جايي و اضافه كردن رشته ها هم امكان پذيره؟؟
dracula_killer
12-08-2010, 12:34
همه کار امکان پذیره!!!نگران نباشین
shabeashegha
12-08-2010, 12:38
بالاخره فقط ميشه تو اصلاح رشته ها رو حذف كرد يا جابه جايي و اضافه كردن رشته ها هم امكان پذيره؟؟
من چک کردم. هرکاری که موقع انتخاب رشته کردی الان میتونی تغییرش بدی. از تغییر اولویت و اضافه و حذف و جابه جایی بگیر تا تغییر معدل دیپلم و نو ع دیپلم:31:
من چک کردم. هرکاری که موقع انتخاب رشته کردی الان میتونی تغییرش بدی. از تغییر اولویت و اضافه و حذف و جابه جایی بگیر تا تغییر معدل دیپلم و نو ع دیپلم:31:
نمیشه رتبمونو تغییر بدیم؟:21:
(از این اسپم معذرت میخوام گفتم تو ماه رمضون روحیه بچه ها عوض بشه:27:)
dracula_killer
12-08-2010, 12:41
نمیشه رتبمونو تغییر بدیم؟:21:
(از این اسپم معذرت میخوام گفتم تو ماه رمضون روحیه بچه ها عوض بشه:27:)
اگه رسید داشته باشی اونم می تونی:دی
parya220
12-08-2010, 17:55
این انتخاب رشته منه !حالا که انتخاب کردم خیلی نگرانم که هیچکدومو قبول نشم :41:
با 8414 منطقه 2/قم احتمالش هست که هیچکدومو قبول نشم ؟؟
اولش خیلی رویاییه میدونم !!!
1047 مهندسي مكانيك || دانشگاه اصفهان || (روزانه) || اصفهان - اصفهان8
1041 مهندسي شيمي || دانشگاه اصفهان || (روزانه) || اصفهان - اصفهان
9 1152 مهندسي مكانيك || دانشگاه تربيت دبيرشهيدرجايي تهران || (روزانه) || تهران - تهران
10 1549 مهندسي مكانيك || دانشگاه صنعتي قم || (روزانه) || قم - قم11
1116 مهندسي مكانيك || دانشگاه بين المللي امام خميني /ره /-قزوين || (روزانه) || قزوين - قزوين
12 1557 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعتي همدان || (روزانه) || همدان - همدان
13 1009 مهندسي مكانيك || دانشگاه اراك || (روزانه) || مركزي - اراك14
1623 مهندسي شيمي || دانشگاه كاشان || (روزانه) || اصفهان - كاشان1
5 1628 مهندسي مكانيك || دانشگاه كاشان || (روزانه) || اصفهان - كاشان16
1006 مهندسي شيمي || دانشگاه اراك || (روزانه) || مركزي - اراك17 1
417 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعتي اصفهان || (روزانه) || اصفهان - اصفهان18 1266
مهندسي شيمي || دانشگاه زنجان || (روزانه) || زنجان - زنجان19 1273
مهندسي مكانيك || دانشگاه زنجان || (روزانه) || زنجان - زنجان20 139
8 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعت نفت || (روزانه) || خوزستان - ابادان21 139
9 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعت نفت || (روزانه) || خوزستان - اهواز22 1773
مهندسي مكانيك || دانشگاه يزد || (روزانه) || يزد - يزد23 1285
مهندسي شيمي || دانشگاه سمنان || (روزانه) || سمنان - سمنان24 1292
مهندسي مكانيك || دانشگاه سمنان || (روزانه) || سمنان - سمنان25 1792
مهندسي مكانيك || دانشكده فني ومهندسي گلپايگان || (روزانه) || اصفهان - گلپايگان
26 1185 مهندسي مكانيك || دانشگاه تفرش || (روزانه) || مركزي - تفرش27
1471 مهندسي مكانيك || دانشگاه صنعتي بابل || (روزانه) || مازندران - بابل28
1466 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعتي بابل || (روزانه) || مازندران - بابل29 167
3 مهندسي مكانيك || دانشگاه گيلان -رشت || (روزانه) || گيلان - رشت30 16
68 مهندسي شيمي || دانشگاه گيلان -رشت || (روزانه) || گيلان - رشت31 16
92 مهندسي شيمي || دانشگاه مازندران -بابلسر || (روزانه) || مازندران - بابلسر32 1
653 مهندسي پليمر/صنايع پليمر || دانشگاه گلستان -گرگان || (روزانه) || گلستان - گرگان33
1385 مهندسي نفت || دانشگاه شيراز || (روزانه) || فارس - شيراز34 1490
مهندسي صنايع || دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران3
5 1522 مهندسي مكانيك || دانشگاه صنعتي شاهرود || (روزانه) || سمنان - شاهرود36 119
4 مهندسي شيمي || دانشگاه تهران || (روزانه) || گيلان - رضوانشهر37 91
51 مهندسي شيمي || دانشگاه تهران || (روزانه) || گيلان - فومن38
1379 مهندسي شيمي || دانشگاه شيراز || (روزانه) || فارس - شيراز39 1
446 مهندسي صنايع || دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران || (روزانه) || تهران - تهران40 15
42 مهندسي برق/كنترل || دانشگاه صنعتي قم || (روزانه) || قم - قم41 15
43 مهندسي برق/مخابرات || دانشگاه صنعتي قم || (روزانه) || قم - قم42 639
9 شيمي/كاربردي || دانشگاه تهران || (روزانه) || تهران - تهران43 2
050 مهندسي مكانيك || دانشگاه تربيت دبيرشهيدرجايي تهران || (شبانه) || تهران - تهران4
4 1968 مهندسي شيمي || دانشگاه اراك || (شبانه) || مركزي - اراك45
1971 مهندسي مكانيك || دانشگاه اراك || (شبانه) || مركزي - اراك4
6 1172 مهندسي شيمي || دانشگاه تربيت معلم سبزوار || (روزانه) || خراسان رضوي - سبزوار47 20
01 مهندسي مكانيك || دانشگاه بوعلي سيناهمدان || (شبانه) || همدان - همدان48 2276
مهندسي شيمي || دانشگاه صنعتي همدان || (شبانه) || همدان - همدان49
2116 مهندسي مكانيك || دانشگاه زنجان || (شبانه) || زنجان - زنجان50 21
28 مهندسي شيمي || دانشگاه سمنان || (شبانه) || سمنان - سمنان
51 2135 مهندسي مكانيك || دانشگاه سمنان || (شبانه) || سمنان - سمنان52 226
5 مهندسي برق/مخابرات || دانشگاه صنعتي قم || (شبانه) || قم - قم53
2293 مهندسي شيمي || دانشگاه فردوسي مشهد || (شبانه) || خراسان رضوي - مشهد54 22
99 مهندسي مكانيك || دانشگاه فردوسي مشهد || (شبانه) || خراسان رضوي - مشهد55
2409 مهندسي مكانيك || دانشگاه يزد || (شبانه) || يزد - يزد56
2423 مهندسي مكانيك || دانشكده فني ومهندسي گلپايگان || (شبانه) || اصفهان - گلپايگان57 20
73 مهندسي مكانيك || دانشگاه تفرش || (شبانه) || مركزي - تفرش58
2263 مهندسي مكانيك || دانشگاه صنعتي شاهرود || (شبانه) || سمنان - شاهرود59 2
226 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعتي بابل || (شبانه) || مازندران - بابل60 2
229 مهندسي مكانيك || دانشگاه صنعتي بابل || (شبانه) || مازندران - بابل61 178
2 مهندسي صنايع || دانشكده سلامت ايمني ومحيطزيست -وابسته به دانشگاه علوم پزشكي || (روزانه) || تهران - تهران62 647
6 شيمي/كاربردي || دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران6
3 6449 شيمي/كاربردي || دانشگاه شهيدبهشتي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران
64 1353 فيزيك/هسته اي /حالت جامد/اتمي || دانشگاه شهيدبهشتي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران65 2044
مهندسي برق/الكترونيك || دانشگاه تربيت دبيرشهيدرجايي تهران || (شبانه) || تهران - تهران66 2074
مهندسي شيمي || دانشگاه تهران || (شبانه) || گيلان - رضوانشهر67 21
89 مهندسي مكانيك || دانشگاه شهيدچمران اهواز || (شبانه) || خوزستان - اهواز68 148
2 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعتي جندي شاپوردزفول || (روزانه) || خوزستان - دزفول69 22
73 مهندسي برق/كنترل || دانشگاه صنعتي همدان || (شبانه) || همدان - همدان70
2266 مهندسي صنايع || دانشگاه صنعتي قم || (شبانه) || قم - قم
وقتي كه انتخاب رشته رو اصلاح كرديم بازم همون رسيد قبلي رو ميده ديگه؟؟
parya220
12-08-2010, 20:17
از طریق نامه نگاری نمیشه رشته اضافه کرد؟؟
از فرصت اصلاح استفاده کردم !!!
asextor1
12-08-2010, 20:22
کسی میدونه فرق بین دانشگاه های معمولی و بین المللی (منظورم دانشگاهه قزوینه) چیه ؟
pedramch
12-08-2010, 20:25
از طریق نامه نگاری نمیشه رشته اضافه کرد؟؟
از فرصت اصلاح استفاده کردم !!!
کسی نمیدونه؟
آقایون خانوما یه سوال مهم داشتم!
سامان سنجش اعلام کرد که میشه انتقالی گرفت به شهر محل زندگی...
حالا اگه شهر محل زندگی اون رشته رو نداشت چی میشه؟؟؟
یا اگه مثلا دانشجوی شبانه بودیم و شهر محل زندگی اون رشته رو فقط روزانه داشت؟؟؟
sanaz_German
12-08-2010, 20:34
پریا تو که 100% قبولی
دعا کن من مترجمی قبول شم. شخصا 7 شبانه روز شام و ناهار دعوتت می کنم پدر خوب :7:
Amir_oscar
12-08-2010, 20:36
کسی میدونه فرق بین دانشگاه های معمولی و بین المللی (منظورم دانشگاهه قزوینه) چیه ؟
من هم موقع زدن این دانشگاه خیلی شک داشتم! اما فهمیدم فقط اسنش بین المللیه و اتفاقا رتبه های خیلی خوبی توش قبول می شن!
گویا دانشجوی خارجی هم توی بعضی رشته ها مثل ادبیات داره!!!:31:
Amir_oscar
12-08-2010, 20:43
این انتخاب رشته منه !حالا که انتخاب کردم خیلی نگرانم که هیچکدومو قبول نشم :41:
1047 مهندسي مكانيك || دانشگاه اصفهان || (روزانه) || اصفهان - اصفهان8
1041 مهندسي شيمي || دانشگاه اصفهان || (روزانه) || اصفهان - اصفهان
9 1152 مهندسي مكانيك || دانشگاه تربيت دبيرشهيدرجايي تهران || (روزانه) || تهران - تهران
10 1549 مهندسي مكانيك || دانشگاه صنعتي قم || (روزانه) || قم - قم11
1116 مهندسي مكانيك || دانشگاه بين المللي امام خميني /ره /-قزوين || (روزانه) || قزوين - قزوين
12 1557 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعتي همدان || (روزانه) || همدان - همدان
13 1009 مهندسي مكانيك || دانشگاه اراك || (روزانه) || مركزي - اراك14
1623 مهندسي شيمي || دانشگاه كاشان || (روزانه) || اصفهان - كاشان1
5 1628 مهندسي مكانيك || دانشگاه كاشان || (روزانه) || اصفهان - كاشان16
1006 مهندسي شيمي || دانشگاه اراك || (روزانه) || مركزي - اراك17 1
417 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعتي اصفهان || (روزانه) || اصفهان - اصفهان18 1266
مهندسي شيمي || دانشگاه زنجان || (روزانه) || زنجان - زنجان19 1273
مهندسي مكانيك || دانشگاه زنجان || (روزانه) || زنجان - زنجان20 139
8 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعت نفت || (روزانه) || خوزستان - ابادان21 139
9 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعت نفت || (روزانه) || خوزستان - اهواز22 1773
مهندسي مكانيك || دانشگاه يزد || (روزانه) || يزد - يزد23 1285
مهندسي شيمي || دانشگاه سمنان || (روزانه) || سمنان - سمنان24 1292
مهندسي مكانيك || دانشگاه سمنان || (روزانه) || سمنان - سمنان25 1792
مهندسي مكانيك || دانشكده فني ومهندسي گلپايگان || (روزانه) || اصفهان - گلپايگان
26 1185 مهندسي مكانيك || دانشگاه تفرش || (روزانه) || مركزي - تفرش27
1471 مهندسي مكانيك || دانشگاه صنعتي بابل || (روزانه) || مازندران - بابل28
1466 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعتي بابل || (روزانه) || مازندران - بابل29 167
3 مهندسي مكانيك || دانشگاه گيلان -رشت || (روزانه) || گيلان - رشت30 16
68 مهندسي شيمي || دانشگاه گيلان -رشت || (روزانه) || گيلان - رشت31 16
92 مهندسي شيمي || دانشگاه مازندران -بابلسر || (روزانه) || مازندران - بابلسر32 1
653 مهندسي پليمر/صنايع پليمر || دانشگاه گلستان -گرگان || (روزانه) || گلستان - گرگان33
1385 مهندسي نفت || دانشگاه شيراز || (روزانه) || فارس - شيراز34 1490
مهندسي صنايع || دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران3
5 1522 مهندسي مكانيك || دانشگاه صنعتي شاهرود || (روزانه) || سمنان - شاهرود36 119
4 مهندسي شيمي || دانشگاه تهران || (روزانه) || گيلان - رضوانشهر37 91
51 مهندسي شيمي || دانشگاه تهران || (روزانه) || گيلان - فومن38
1379 مهندسي شيمي || دانشگاه شيراز || (روزانه) || فارس - شيراز39 1
446 مهندسي صنايع || دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران || (روزانه) || تهران - تهران40 15
42 مهندسي برق/كنترل || دانشگاه صنعتي قم || (روزانه) || قم - قم41 15
43 مهندسي برق/مخابرات || دانشگاه صنعتي قم || (روزانه) || قم - قم42 639
9 شيمي/كاربردي || دانشگاه تهران || (روزانه) || تهران - تهران43 2
050 مهندسي مكانيك || دانشگاه تربيت دبيرشهيدرجايي تهران || (شبانه) || تهران - تهران4
4 1968 مهندسي شيمي || دانشگاه اراك || (شبانه) || مركزي - اراك45
1971 مهندسي مكانيك || دانشگاه اراك || (شبانه) || مركزي - اراك4
6 1172 مهندسي شيمي || دانشگاه تربيت معلم سبزوار || (روزانه) || خراسان رضوي - سبزوار47 20
01 مهندسي مكانيك || دانشگاه بوعلي سيناهمدان || (شبانه) || همدان - همدان48 2276
مهندسي شيمي || دانشگاه صنعتي همدان || (شبانه) || همدان - همدان49
2116 مهندسي مكانيك || دانشگاه زنجان || (شبانه) || زنجان - زنجان50 21
28 مهندسي شيمي || دانشگاه سمنان || (شبانه) || سمنان - سمنان
51 2135 مهندسي مكانيك || دانشگاه سمنان || (شبانه) || سمنان - سمنان52 226
5 مهندسي برق/مخابرات || دانشگاه صنعتي قم || (شبانه) || قم - قم53
2293 مهندسي شيمي || دانشگاه فردوسي مشهد || (شبانه) || خراسان رضوي - مشهد54 22
99 مهندسي مكانيك || دانشگاه فردوسي مشهد || (شبانه) || خراسان رضوي - مشهد55
2409 مهندسي مكانيك || دانشگاه يزد || (شبانه) || يزد - يزد56
2423 مهندسي مكانيك || دانشكده فني ومهندسي گلپايگان || (شبانه) || اصفهان - گلپايگان57 20
73 مهندسي مكانيك || دانشگاه تفرش || (شبانه) || مركزي - تفرش58
2263 مهندسي مكانيك || دانشگاه صنعتي شاهرود || (شبانه) || سمنان - شاهرود59 2
226 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعتي بابل || (شبانه) || مازندران - بابل60 2
229 مهندسي مكانيك || دانشگاه صنعتي بابل || (شبانه) || مازندران - بابل61 178
2 مهندسي صنايع || دانشكده سلامت ايمني ومحيطزيست -وابسته به دانشگاه علوم پزشكي || (روزانه) || تهران - تهران62 647
6 شيمي/كاربردي || دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران6
3 6449 شيمي/كاربردي || دانشگاه شهيدبهشتي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران
64 1353 فيزيك/هسته اي /حالت جامد/اتمي || دانشگاه شهيدبهشتي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران65 2044
مهندسي برق/الكترونيك || دانشگاه تربيت دبيرشهيدرجايي تهران || (شبانه) || تهران - تهران66 2074
مهندسي شيمي || دانشگاه تهران || (شبانه) || گيلان - رضوانشهر67 21
89 مهندسي مكانيك || دانشگاه شهيدچمران اهواز || (شبانه) || خوزستان - اهواز68 148
2 مهندسي شيمي || دانشگاه صنعتي جندي شاپوردزفول || (روزانه) || خوزستان - دزفول69 22
73 مهندسي برق/كنترل || دانشگاه صنعتي همدان || (شبانه) || همدان - همدان70
2266 مهندسي صنايع || دانشگاه صنعتي قم || (شبانه) || قم - قم
به نظرم برق قدرت شبانه ی قم رو حتما میاری!
dracula_killer
12-08-2010, 20:45
وقتي كه انتخاب رشته رو اصلاح كرديم بازم همون رسيد قبلي رو ميده ديگه؟؟
بلی
اما شما برا اطمینان یه پرینت دوباره بگیر:46:
majid.khaledi
12-08-2010, 20:50
این انتخاب رشته منه !حالا که انتخاب کردم خیلی نگرانم که هیچکدومو قبول نشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم مهندسی شیمی شبانه صنعتی همدان رو قبول میشی چون بالاتر از همه شبانه ها زدیش
pedramch
12-08-2010, 22:02
کسی نمیدونه؟
کسی نبود جواب بده؟
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
راستی بچه ها با رتبه 6093 منطقه 2 / اهواز احتمال قبولی روزانه آی تی همدان یا ارومیه هست؟
با 10099 چی؟واسه ارومیه و همدان!
Amir_oscar
12-08-2010, 22:03
کسی نبود جواب بده؟
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
راستی بچه ها با رتبه 6093 منطقه 2 / اهواز احتمال قبولی روزانه آی تی همدان یا ارومیه هست؟
با 1099 چی؟واسه ارومیه و همدان!
آی تی صنعتی همدان منظورته؟ اگه آره احتمالش خیلی خیلی زیاده.
pedramch
12-08-2010, 22:07
آره عزیز صنعتی همدان...
واسه 10099 چی؟
ارومیه چطور؟
Amir_oscar
12-08-2010, 22:08
آره عزیز صنعتی همدان...
واسه 10099 چی؟
یه جایی که فکر کنم سی دی قلم چی بود دیدم یکی با 14000 آی تی صنعتی همدان قبولیده پارسال! البته نمی دونم پارسال این رشته سهمیه مناطق محروم داشته و اون ازش استفاده کرده یا نه!
shabeashegha
12-08-2010, 22:10
کسی نمیدونه؟
این که هرکی میتونه به شهر محل زندگیش انتقالی بگیره هنوز در حد طرحه. تاکید کردن که به امید این طرح انتخاب رشته نکنید!!!
قاهر - Gahir
13-08-2010, 18:06
سلام به همهي دوستان عزيز ... ايشلا همتون پذيرفته شيد ...
يه سوالي از دوستان اهل فن دارم ...
ميشه دوستان ، ليست رشتههاي فارغالتحصيلان رشتهي رياضي و فيزيک رو که از لحاظ علمي برتري دارند ( نسبت به ساير رشتهها ) رو به ترتيب برام ليست کنيد ! ؟ ...
براي مثال : مهندسي برق ، بعدش مکانيک تا آخر .... به ترتيب از برترين سطح تا پايين ...
ممنون ميشم که جواب بدين ...
با تشکر : قاهر .
مثه اینکه بالاخره سنجش راضی شد این ص انتخاب رشته رو از رو سایتش برداره ..... !!
mahla moin
14-08-2010, 12:18
سلام به همگی دوستان و تازه عضو سایت شدم میشه راهنماییم کنید
hes_violin
14-08-2010, 18:08
راهنمایی !!!!
خوب بود ؟؟؟ :دی
خوب شما اول بگید در چه زمینه ای راهنمایی میخواید تا دوستان کمکتون کنند .
موفق باشید
سلام به همهي دوستان عزيز ... ايشلا همتون پذيرفته شيد ...
يه سوالي از دوستان اهل فن دارم ...
ميشه دوستان ، ليست رشتههاي فارغالتحصيلان رشتهي رياضي و فيزيک رو که از لحاظ علمي برتري دارند ( نسبت به ساير رشتهها ) رو به ترتيب برام ليست کنيد ! ؟ ...
براي مثال : مهندسي برق ، بعدش مکانيک تا آخر .... به ترتيب از برترين سطح تا پايين ...
ممنون ميشم که جواب بدين ...
با تشکر : قاهر .
خوب رشته ها رو از نظر علمی که نمی شه مقایسه کرد
ولی رشته ها از لحاظ طرفدار داشتن به این ترتیبن :
برق ، مکانیک ، کامپیوتر ، آی تی ، عمران ، معماری ، شهرسازی ، مهندسی پزشکی ، شیمی ، نفت ، پلیمر ، صنایع ، مواد ، هوا فضا ، نساجی ، معدن ، کشاورزی ، رباتیک ، اپتیک ، ایمنی ، راه آهن ، دریا ، ریاضی ، فیزیک ، شیمی ، علوم کامپیوتر ، آمار ، کارشناسی چند رسانه ای ، روانشناسی ، مدیریت ، حسابداری .
dracula_killer
15-08-2010, 13:58
فکر می کنم جای شهر سازی و صنایع رو باید عوض کنی،صنایع طرفداراش بیشتره
یعنی طرفدار آی تی از عمران ومعماری بیشتره !!!! :18:
Amir_oscar
15-08-2010, 14:27
برق ، مکانیک ، کامپیوتر ، آی تی ، عمران ، معماری ، شهرسازی ، مهندسی پزشکی ، شیمی ، نفت ، پلیمر ، صنایع ، مواد ، هوا فضا ، نساجی ، معدن ، کشاورزی ، رباتیک ، اپتیک ، ایمنی ، راه آهن ، دریا ، ریاضی ، فیزیک ، شیمی ، علوم کامپیوتر ، آمار ، کارشناسی چند رسانه ای ، روانشناسی ، مدیریت ، حسابداری .
به نظرم چنین رتبه بندی هایی اصلا درست نیست. اما به هر حال ممنون از نظرتون!
یعنی طرفدار آی تی از عمران ومعماری بیشتره !!!! :18:
خب اشتباه جواب دادم
ویرایش می کنم
چرا بیشتر نیست ؟؟
آی تی یه رشته ی جدیده و بازار خوبی هم داره
الان هم وضع مسکن کشور رو همه می دونن دیگه چطوریه
پس به سمت این رشته ها بیشتر میرن
من نمی گم فارغ التحصیل هاشون بیشتره ها
این لیست من با توجه به تقاضای داوطلب ها توی فرم انتخاب رشته است
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
به نظرم چنین رتبه بندی هایی اصلا درست نیست. اما به هر حال ممنون از نظرتون!
من از خوذم در نیاوردم که
اینا رو شما باید به خیلی مسائلش دقت کنید نه فقط اسمش
تعداد کسایی که تو فرم انتخاب رشته این رشته ها رو خواستن با توجه به تعداد دانشگاه هایی که رشته رو دارن و ظرفیت اونا و ...
خیلی فاکتور های دیگه هم هست
:46:
قاهر - Gahir
15-08-2010, 18:52
ممنون دوست عزیز ،
ولی ...
توی دفترچهی شمارهی 2 در قسمت نحوهی گزینش دانشجو در بخش گزینش متمرکز (ص 9 ) نوشته بود که برای گزینش دانشجو بر اساس کد رشتههای انتخابیش ، اولین کد رشتهی انتخابی که از لحاظ علمی برتر دارد مورد بررسی قرار میگیره بعد نوبت به اونهایی که به مراتب از نظر علمی نسبت به سایر انتخابهاش برتری کمتری دارند رجوع میکنه !!!!
میخوام بدونم آیا من درست فهمیدم یا اینکه نه !؟ ...
حالا واقعا نمیشه رشتهها رو از لحاظ علمی هم مقایسه کرد ؟ ( بر اساس سختی دروسی تخصصی بطور کلی در تمامی حوزههای علمی )
مثلا : در رشتهی ریاضی محض ، دروس تخصصیش خیلی خیلی سختن بخصصوص نظریهی اعدادش ! ( نسبت به سایر رشتهها!!!) دوستان ریاضی حتما به سخت بودن علم نظریهی اعداد واقفند !
حالا من منظورم اینجوری بود !!! اگه در کل چنین چیزی هست ، لطفا دوستان گرانقدر پاسخ رو عنایت بدارند !
ممنون از دوستان دانشمند ...
hasti rs
15-08-2010, 19:04
اعلام نتايج كي هست بسلامتي ؟؟
behnam_roli
15-08-2010, 19:08
اعلام نتايج كي هست بسلامتي ؟؟
نتايج نهايي كنكور 89 اوايل نيمه دوم شهريور اعلام ميشود
حسين توكلي، معاون سازمان سنجش آموزش كشور در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس با بيان اينكه نتايج نهايي كنكور اوايل نيمه دوم شهريور اعلام ميشود، افزود: مهلت انتخاب رشته داوطلبان كنكور به پايان رسيده است.
وي گفت: در انتخاب رشته كنكور 89، حدود 827 هزار داوطلب انتخاب واحد كردهاند كه اين آمار برابر با 84 درصد از داوطلبان كنكور 89 است.
معاون سازمان سنجش آموزش كشور اظهار كرد: در كنكور امسال به جز رشتههاي پرمتقاضي 80 درصد از سهميه پذيرش به داوطلبان بومي و 20 درصد به داوطلبان آزاد در كنكور 89 اختصاص مييابد.
ممنون دوست عزیز ،
ولی ...
توی دفترچهی شمارهی 2 در قسمت نحوهی گزینش دانشجو در بخش گزینش متمرکز (ص 9 ) نوشته بود که برای گزینش دانشجو بر اساس کد رشتههای انتخابیش ، اولین کد رشتهی انتخابی که از لحاظ علمی برتر دارد مورد بررسی قرار میگیره بعد نوبت به اونهایی که به مراتب از نظر علمی نسبت به سایر انتخابهاش برتری کمتری دارند رجوع میکنه !!!!
میخوام بدونم آیا من درست فهمیدم یا اینکه نه !؟ ...
حالا واقعا نمیشه رشتهها رو از لحاظ علمی هم مقایسه کرد ؟ ( بر اساس سختی دروسی تخصصی بطور کلی در تمامی حوزههای علمی )
مثلا : در رشتهی ریاضی محض ، دروس تخصصیش خیلی خیلی سختن بخصصوص نظریهی اعدادش ! ( نسبت به سایر رشتهها!!!) دوستان ریاضی حتما به سخت بودن علم نظریهی اعداد واقفند !
حالا من منظورم اینجوری بود !!! اگه در کل چنین چیزی هست ، لطفا دوستان گرانقدر پاسخ رو عنایت بدارند !
ممنون از دوستان دانشمند ...
اشتباه متوجه شدی ! از لحاظ علمی برتری دارد بر میگرده به داوطلب ! نه رشته ! یعنی هر کدوم که با توجه به نمرت تونستی بیاری میری توش .
تا نتایج بیاد من دق میکنم !
دیگه قلب نمونده برامون ///// :41::41::41:
setayesh_sh
16-08-2010, 01:28
من که اصلا دلم نمیخواد بیاد
بیشتر دلم میخواد چن ساعت قبل جواب نابود شم
حالا چرا شما نابود بشی؟:31:ایشالا که سایت سازمان سنجش نابود بشه:31:
ای که هرچی درد و بلای بچه های این فرومه بخوره تو سر سایت سازمان سنجش:31:
behnam_roli
16-08-2010, 08:33
منم دقیقا قبل اومدن نتایج اولیه همین حس داشتم. میگفتم یه ماشین بزنه بهم خلاصم کنه:دی
ولی الان دیگه دیگه زیاد مهم نیست... هر چی شد ، شد!
shabeashegha
16-08-2010, 11:11
منم دقیقا قبل اومدن نتایج اولیه همین حس داشتم. میگفتم یه ماشین بزنه بهم خلاصم کنه:دی
ولی الان دیگه دیگه زیاد مهم نیست... هر چی شد ، شد!
گفتیی! من قبل از نتایج اونقدر سختم بود. موقع وارد کردن مشخصاتم دستام لرز گرفته بود:41:وقتی نتایج رو دیدم با وجودی که افتضاح بود ولی بهتر شدم الان با خودم میگم به جهنم که چی قبول میشم من که تلاشمو کردم.
برا چی ؟! خُ هر چی زودتر بیاد خلاص شیم بهتره که !
ما هفته قبل کنکور آروز میکردیم یه طوری بمیریم ! :46: آبرو ریزی نشه !:31:
.
.
.
..
من یه ماه بعد کنکور هر شب خواب میدیدم ریاضی زدم ۴ ٪ فیزیک ۷٪ :18: وحشتناک ترین تابستونه عمرم بود ! :41::41:
dracula_killer
16-08-2010, 11:59
اتفاقا من دلم می خواد هر چی زودتر بیاد،برا نتایج اولیه می گفتم ایشالا که تا اون موقع دووم نمیارم:دی
اما حالا می گم چرا انقدر زمان دیر میگذره!
Amir_oscar
16-08-2010, 12:46
یک خبر داغ! به جای نمرات درس ها، معدل اعمال شده!
در حالي كه رييس سازمان سنجش روز شنبه از جايگزين شدن معدل به جاي نمرات دروس دبيرستان در كنكور خبر داده و علت اين امر را قصور آموزش و پرورش در اعلام نمرات تمامي داوطلبان كنكور به سازمان متبوعش خوانده بود، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با تكذيب اين خبر و اظهارات، گفت: وزارت آموزش و پرورش در زمان تعيين شده تمام سوابق تحصيلي داوطلباني را كه در آموزش و پرورش داراي سابقه تحصيلي بودند را در اختيار سازمان سنجش قرار داده است.
ابراهيم سحرخيز در گفتوگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه چنان چه سازمان سنجش نتوانسته به علت نقص سيستم اطلاعاتي خود سوابق دانشآموزان را به موقع در اختيار داشته باشد ارتباطي با آموزش و پرورش ندارد، تاكيد كرد: سازمان سنجش نبايد قصور خود را به گردن آموزش و پرورش بيندازد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش تاكيد كرد: از سال 72 به بعد، تمام دانشآموزان داراي كد شناسايي هستند و سيستم اين وزارتخانه سيستمي هوشمند است، لذا قصور در انجام يك تعهد از سوي اين سازمان نبايد به حساب آموزش و پرورش گذاشته شود.
ثبتنام داوطلبان كنكور به وزارت آموزش و پرورش واگذار شود
سحرخيز خاطر نشان كرد: پيشنهاد ما به سازمان سنجش و همچنين دانشگاه آزاد اسلامي اين است كه ثبتنام داوطلبان كنكور از طريق وزارت آموزش و پرورش صورت گيرد و تنها آزمون را اين نهادها برگزار كنند، چرا كه اطلاعات داوطلبان واقعي آزمون در وزارت آموزش و پرورش وجود دارد و آنها براي ثبتنام داوطلبان بايد اطلاعات و سوابق تحصيلي داوطلبان را از آموزش و پرورش دريافت كنند.
وي ادامه داد: آموزش و پرورش به موقع تمامي اطلاعات داوطلبان واجد شرايط كنكور را در اختيار سازمان سنجش قرار داده است، اما اين كه اين سازمان اعلام كرده به علت نقص كار آموزش و پرورش مجبور به اعمال 15 درصدي معدل سال سوم دبيرستان داوطلبان شده، براي ما جاي سوال دارد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اظهار كرد: وزارت آموزش و پرورش علاوه بر اين كه آمادگي كامل حذف كنكور را دارد، آماده ثبتنام داوطلبان كنكور نيز هست.
به گزارش ايسنا، لازم به ذكر است، پيش از اين معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اعلام كرده بود كه در آزمون سراسري امسال سوابق تحصيلي دانشآموزان به ميزان 15 درصد در پذيرش دانشجو موثر خواهد بود كه البته اعمال اين سوابق تحصيلي بر عهده سازمان سنجش است.
در حالي كه سحرخيز گفته بود، همچنين پيشنهاد افزايش ميزان سوابق تحصيلي به 30 درصد در آزمونهاي سالهاي بعد نيز به سازمان سنجش اعلام شده، سازمان سنجش امسال به جاي اعمال 15 درصدي سوابق تحصيلي، معدل داوطلبان را در كنكور لحاظ كرده است.
M . Sayid
16-08-2010, 14:08
یک خبر داغ! به جای نمرات درس ها، معدل اعمال شده!
در حالي كه رييس سازمان سنجش روز شنبه از جايگزين شدن معدل به جاي نمرات دروس دبيرستان در كنكور خبر داده و علت اين امر را قصور آموزش و پرورش در اعلام نمرات تمامي داوطلبان كنكور به سازمان متبوعش خوانده بود، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با تكذيب اين خبر و اظهارات، گفت: وزارت آموزش و پرورش در زمان تعيين شده تمام سوابق تحصيلي داوطلباني را كه در آموزش و پرورش داراي سابقه تحصيلي بودند را در اختيار سازمان سنجش قرار داده است.
ابراهيم سحرخيز در گفتوگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه چنان چه سازمان سنجش نتوانسته به علت نقص سيستم اطلاعاتي خود سوابق دانشآموزان را به موقع در اختيار داشته باشد ارتباطي با آموزش و پرورش ندارد، تاكيد كرد: سازمان سنجش نبايد قصور خود را به گردن آموزش و پرورش بيندازد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش تاكيد كرد: از سال 72 به بعد، تمام دانشآموزان داراي كد شناسايي هستند و سيستم اين وزارتخانه سيستمي هوشمند است، لذا قصور در انجام يك تعهد از سوي اين سازمان نبايد به حساب آموزش و پرورش گذاشته شود.
ثبتنام داوطلبان كنكور به وزارت آموزش و پرورش واگذار شود
سحرخيز خاطر نشان كرد: پيشنهاد ما به سازمان سنجش و همچنين دانشگاه آزاد اسلامي اين است كه ثبتنام داوطلبان كنكور از طريق وزارت آموزش و پرورش صورت گيرد و تنها آزمون را اين نهادها برگزار كنند، چرا كه اطلاعات داوطلبان واقعي آزمون در وزارت آموزش و پرورش وجود دارد و آنها براي ثبتنام داوطلبان بايد اطلاعات و سوابق تحصيلي داوطلبان را از آموزش و پرورش دريافت كنند.
وي ادامه داد: آموزش و پرورش به موقع تمامي اطلاعات داوطلبان واجد شرايط كنكور را در اختيار سازمان سنجش قرار داده است، اما اين كه اين سازمان اعلام كرده به علت نقص كار آموزش و پرورش مجبور به اعمال 15 درصدي معدل سال سوم دبيرستان داوطلبان شده، براي ما جاي سوال دارد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اظهار كرد: وزارت آموزش و پرورش علاوه بر اين كه آمادگي كامل حذف كنكور را دارد، آماده ثبتنام داوطلبان كنكور نيز هست.
به گزارش ايسنا، لازم به ذكر است، پيش از اين معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اعلام كرده بود كه در آزمون سراسري امسال سوابق تحصيلي دانشآموزان به ميزان 15 درصد در پذيرش دانشجو موثر خواهد بود كه البته اعمال اين سوابق تحصيلي بر عهده سازمان سنجش است.
در حالي كه سحرخيز گفته بود، همچنين پيشنهاد افزايش ميزان سوابق تحصيلي به 30 درصد در آزمونهاي سالهاي بعد نيز به سازمان سنجش اعلام شده، سازمان سنجش امسال به جاي اعمال 15 درصدي سوابق تحصيلي، معدل داوطلبان را در كنكور لحاظ كرده است.
با شایستگی تمام هر جوری که دلشون بخواد بسرمون میارن
dracula_killer
16-08-2010, 14:13
من فکر می کنم خیلی شبیه موش آزمایشگاهی سنجش شدم،شما چطور؟
همون بهتر !! نمرات من که گند بودن اگه میخواسن تک تک تاثیر بدن بیچاره بودم !! :27:
منم شدیدا منتظر نتایج هستم
مخصوصا آزاد
یه شعر پیدا کردم دیدم جالبه گفتم بذارم اینجا :31:
ببخشید اگر تکراریه :10:
عقل من قفل کرده است
پشت من قوز شده
چشم هایم به سیاهی می رود
وای کنکور چقدر ترسناک است!
ترس دارد بخدا
گردنم خشک شده است
...یه ام چسبیده
باسنم سفت شده
وای سعدی چه کنم ز ِ دست ِ تو
شعرهایت سهل است یا ممتنع؟
قلب ِ من در طپش است
زخم ِ معده کرده آشوب ِ بلا
با که گویم درد ِ دل را، ای خدا
درس ِ انتگرال را نا خوانده ام
فیبو ناتچی را دگر وا مانده ام
من دگر مغزم قاطی کرده است
پشت ِ من قوز شده است
چشم هایم به سیاهی می رود
گیر کردم، به بحث علیّت
قاطی کردم علیّت را با وجوب
ژان پیاژه بود یک سوفیست
نه
همه تست هایم شده منع الوجود
هرچه فکرکردم بیامد خاطرم
درس ِ ا شتند و
خبیث و یا خبیث
حامد واحمد پریدند بر سرم
حال بینم که گرفته کمرم
آه بازهم کمرم
باسنم سفت شده است
گردنم خشک شده
...یه ام چسبیده
چشم هایم به سیاهی می رود
وای کنکور چه وحشتناک است!
کسی که این شعرو!! سروده یقینا با دو تا دستش نوشتتش ..... ! (کسایی که سریال Bored To Death رو دیدن منظورمو میفهمن .)
Amir_oscar
17-08-2010, 19:51
سوابق تحصيلي داوطلبان را اين هفته هم بدهند، اعمال ميكنيم
"رييس سازمان سنجش آموزش كشور در پي اظهار معاون وزير آموزش و پرورش مبني بر قصور سازمان سنجش در عدم لحاظ سوابق تحصيلي در پذيرش داوطلبان كنكور 89، گفت: اگر وزارت آموزش و پرورش اين هفته هم سوابق تحصيلي كليه داوطلبان را به صورت كامل به سازمان سنجش ارائه دهد، سوابق را لحاظ خواهيم كرد.
دكتر محمد حسين سرورالدين در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: برخلاف ادعاي معاون وزير آموزش و پرورش كه اعلام كردند قصور از سازمان سنجش است، بنده هيچ گونه قضاوتي در اين مورد كه آموزش و پرورش كم كاري كرده است يا نه، نميكنم.
وي با بيان اينكه بنده به عنوان سخنگوي كارگروه ماده 4 صحبت ميكنم نه به عنوان رييس سازمان سنجش، اظهار كرد: از آنجايي كه سازمان سنجش سوابق تحصيلي داوطلبان را ندارد پس از ثبتنام داوطلبان، فايل اطلاعات ثبتنامي داوطلبان به وزارت آموزش و پرورش براي تكميل سوابق تحصيلي و ارائه نمرات 10 درس سوم دبيرستان ارسال شد.
وي افزود: ولي عليرغم پروسه يك ماهه كه به داوطلبان و سازمان آموزش و پرورش داده شده بود و قرار بود كه وزارت آموزش و پرورش تا پايان خرداد ماه فايل نهايي آنها را به ما ارائه دهد ولي وقتي فايل به سازمان ارسال شد اطلاعات بيش از 120 هزار داوطلب اعلام نشده بود و اطلاعات برخي ديگر نيز كامل نبود، به عبارتي وزارت آموزش و پرورش عنوان كرده بود كه اطلاعات اين دسته از داوطلبان موجود نيست و براي تعدادي ديگر نيز به جاي ارائه نمرات 10 درس نمرات 2 يا 8 درس را ارسال كرده بودند.
سرورالدين گفت: بنابراين سازمان سنجش وقتي كه سابقه كامل داوطلبان را نداشته باشد چگونه ميتواند سوابق تحصيلي را براي كليه كنكوريها لحاظ كند.
وي با اشاره به ادعاي يكي از مسئولين وزارت آموزش و پرورش مبني بر درست و كامل بودن اطلاعات 5/99 درصد از داوطلبان، گفت: وقتي كه ايشان عنوان ميكنند كه اين تعداد آمار از فايل ما درست بوده است به اين معناست كه هرچه داشتهايم كامل ارائه شده است در صورتي كه اين موضوع كافي نيست چرا كه آموزش و پرورش سوابق تعدادي از داوطلبان را نداشته است، بنابراين فقط امكان تاثير معدل وجود دارد.
وي با تاكيد بر اينكه معدل داوطلبان در زمان ثبتنام كنترل و در صورت مغاير بودن قبولي آنان لغو ميشود، خاطر نشان كرد: سوابق تحصيلي داوطلبان را فقط آموزش و پرورش ميتواند به ما ارائه دهد كه آن هم نيز كامل نبوده است، بر اين اساس در جلسه كارگروه تصميم گرفته شد به دليل اينكه نميتوان سوابق تحصيلي عدهاي را لحاظ كرد، همانند سال گذشته فقط 15 درصد معدل داوطلبان لحاظ شود، ولي از سال آينده سيستم بايد اصلاح و سوابق تحصيلي داوطلبان در اختيار سازمان سنجش قرار گيرد.
رييس سازمان سنجش با بيان اينكه مشكلات و ايرادات سوابق تحصيلي به وزراي آموزش و پرورش و علوم ارائه شده است، اظهار كرد: اگر همين هفته هم سوابق تحصيلي كامل داوطلبان را به ما ارائه دهند ما آن را اعمال خواهيم كرد."
چی می گه این؟!!! مگه معدل الآن اعمال نشده و رتبه ها هم اعلام شده؟! یعنی اگه تا آخر هفته بهشون اعلام بکنن نمرات رو دوباره نتایج جدید رو می گن؟! به نظر من چون مطمئن بوده تا آخر هفته بهشون نمی دن این حرف رو زده!
نگاه کن ما داریم تو چه کشوری زندگی میکنیم:13:هر روز یه تصمیمی میگیرن:13:
آقا یه سوال:میگم تو رتبه هامون معدل هم تاثیر دادن؟
یا معدل رو برای انتخاب رشته و دانشگاه تاثیر میدن؟
Amir_oscar
17-08-2010, 20:17
نگاه کن ما داریم تو چه کشوری زندگی میکنیم:13:هر روز یه تصمیمی میگیرن:13:
آقا یه سوال:میگم تو رتبه هامون معدل هم تاثیر دادن؟
یا معدل رو موقع انتخاب رشته ودانشگاه تاثیر میدن؟
تاثیر دادن تو رتبه. خودشون اعلام کردن.
اين بابا (رييس سازمان سنجشو ميگم) واقعا قاطي داره!!
دیوونن مث که !!! احمقا تاثیر دادن تموم شد رفت این هفته مال عمشونو میخوان تاثیر بدن ؟!!!! :13:
dracula_killer
18-08-2010, 09:44
دیدین گفتم ما موش آزمایشگاهی سنجش هستیم!
جدیدا سایت قلم چی رو دیدین؟
یادتونه روز اعلام نتایج از ریاضی فقط 3 نفر بودن؟رتبه 1 ریاضی هم بینشون نبود حالا اینا رفتن رتبه 1 رو هم خریدند :31:
حالا جالبه این طرف براش نوشتند 16 آزمون شرکت کرده :31::31:
حالا فکرش رو کنید مردونه انصافا کسی که رتبه1 ریاضی میشه نباید ما یه بار اسمش رو تو مجله آزمون ببنیم؟؟
این کاظم هم ملت رو خر گیر آورده:13:
ولی به جاش عکس اون دختره رتبه1 تجربی که تو آزمونای قلم چی همیشه اول میشد رو برداشتن فکر کنم حاضر نشده بره جشن نخبگان.اینم زورش گرفته
حالا این دختره هر آزمون هم نفر اول تجربی میشدها:31:
واقعا برای رتبه1 ریاضی خیلی متاسفم:13:
Amir_oscar
18-08-2010, 11:33
جدیدا سایت قلم چی رو دیدین؟
یادتونه روز اعلام نتایج از ریاضی فقط 3 نفر بودن؟رتبه 1 ریاضی هم بینشون نبود حالا اینا رفتن رتبه 1 رو هم خریدند :31:
حالا جالبه این طرف براش نوشتند 16 آزمون شرکت کرده :31::31:
حالا فکرش رو کنید مردونه انصافا کسی که رتبه1 ریاضی میشه نباید ما یه بار اسمش رو تو مجله آزمون ببنیم؟؟
این کاظم هم ملت رو خر گیر آورده:13:
ولی به جاش عکس اون دختره رتبه1 تجربی که تو آزمونای قلم چی همیشه اول میشد رو برداشتن فکر کنم حاضر نشده بره جشن نخبگان.اینم زورش گرفته
حالا این دختره هر آزمون هم نفر اول تجربی میشدها:31:
واقعا برای رتبه1 ریاضی خیلی متاسفم:13:
به نظرم این 16 آزمون رو سال سوم داده.
به نظرم این 16 آزمون رو سال سوم داده.
این جریان رو که تو بخش نظرات وبلاگ معین فلاحتگر گفتم این جواب رو دادن:
معین:من رتبه یک ریاضی رو تو جشن نخبگان دیدم....اشکان سال سوم 12 آزمون شرکت کرده و پیش دانشگاهی هم 4تا آزمون داده که فکر نکنم مجله آزمون آخرای سال چاپ بشه...در ضمن قلم چی کسی رو نمیخره..اگه میشناختینش این حرف رو نمیزدید..
Amir_oscar
18-08-2010, 14:24
معین:من رتبه یک ریاضی رو تو جشن نخبگان دیدم....اشکان سال سوم 12 آزمون شرکت کرده و پیش دانشگاهی هم 4تا آزمون داده که فکر نکنم مجله آزمون آخرای سال چاپ بشه...در ضمن قلم چی کسی رو نمیخره..اگه میشناختینش این حرف رو نمیزدید..
خب کسی که 4 تا کنکور آزمایشی داده که جزو یه موسسه حساب نمی شه!!!
John Cena723
18-08-2010, 16:19
از قلمچی متنفرم و امیدوارم حداقل با برداشتن کنکور یه جورایی نون اینا آجر بشه (البته اینا مارموز تر از این حرفها هستند) . بعدشم اینا هر ساله برمیدارن نفرات برتر رو میخرند و اون جناب معین فلاحتگرم خیلی خیلی خیلی خیلی ببخشید ولی حرفِ مفت زده و خریدِ نفرات برتر توسط موسسات کنکور واقعیتی انکار ناپذیره
از قلمچی متنفرم و امیدوارم حداقل با برداشتن کنکور یه جورایی نون اینا آجر بشه (البته اینا مارموز تر از این حرفها هستند) . بعدشم اینا هر ساله برمیدارن نفرات برتر رو میخرند و اون جناب معین فلاحتگرم خیلی خیلی خیلی خیلی ببخشید ولی حرفِ مفت زده و خریدِ نفرات برتر توسط موسسات کنکور واقعیتی انکار ناپذیره
من از قلمچي متنفر نيستم وتازه قلمچي وقف عام هست و تو خيلي از مناطق محروم خدمات خوبي:31: به جامعه داشته! اما با شما موافقم ..بايد يه جوري نون اين كلاس هاي كنكور و ...اجر بشه!يه جور مافيا درست كردن!
الان جوري شده كه هر كسي ميخواد يه جوري از كنكوري ها پول بكشه حالا با هر ترفندي:13:
ببخشید یه سوال داشتم اگه اون کد 15 رقمی رو که یهد از انتخاب رشته به ما داده شده رو گم کرده باشیم مشکلی پیش میاد؟
Lady Negar
18-08-2010, 23:11
الان جوري شده كه هر كسي ميخواد يه جوري از كنكوري ها پول بكشه حالا با هر ترفنديعزيزم الان جوري شده كه همه ميخوان از آدم پول بچاپن.....از دوستت گرفته تا قيمت هاي سرسام اور بازار...كنكورم يكيش
منم مجله 87-88 نگاه كردم. 3-4 تا مجله اي كه من ديدم جزء نفرات برتر بود. هميشه هم زير 10 بود. احتمالا براي پيش مدرسه شون آزمون و برنامه جدا داشته كانون نيومده.
سلام
یه سوال
این کدی که برای هوا فضای خواجه نصیر هست تو قسمته روزانه ها پولیه ؟! من نمی فهمم چرا تو قسمت بین الملی اصلا هوا فضای خواجه نصیر نداره ولی تو توضیحات بین الملی گفته هوا فضای بین الملی خواجه نصیر ۲۳۰۰۰ یورو هست !؟ آخر با یه کد ....جریان چیه ! این مبلغی که نوشتن ماله روزانه اس یا اون کدش فرق داره ؟
تورو خدااااااااااااااا جواب بدین
سلام
یه سوال
این کدی که برای هوا فضای خواجه نصیر هست تو قسمته روزانه ها پولیه ؟! من نمی فهمم چرا تو قسمت بین الملی اصلا هوا فضای خواجه نصیر نداره ولی تو توضیحات بین الملی گفته هوا فضای بین الملی خواجه نصیر ۲۳۰۰۰ یورو هست !؟ آخر با یه کد ....جریان چیه ! این مبلغی که نوشتن ماله روزانه اس یا اون کدش فرق داره ؟
تورو خدااااااااااااااا جواب بدین
نه پولی نیست . روزانه رایگانه اون جدول قیمت ها هم همیشه تو دفترچه هست حتی اگه تو اون مقطع دانشجو نگیره . مثلا دانشگاه شیراز شبانه نمیگیره اما لیست قیمتشو زده .
سلام کی نتیجه آزاد میاد؟؟؟؟؟
masih eia
22-08-2010, 14:01
سلام کی نتیجه آزاد میاد؟؟؟؟؟
سال قبل که دهم اومد امسالم احتمال زیاد همین حدودا میاد.
مث که میگن 13هم میات امسال
shabeashegha
23-08-2010, 02:34
مث که میگن 13هم میات امسال
خبر موثقه؟پارسال یکی از بچه ها دقیقا تاریخ اعلام نتایج آزاد رو داد واقعا هم توی همون تاریخ اومد
خبر موثقه؟پارسال یکی از بچه ها دقیقا تاریخ اعلام نتایج آزاد رو داد واقعا هم توی همون تاریخ اومد
آره یکی از بچه ها شوهر عمش دانشگاه آزاد درس میده گفته 13 هم میات
آره یکی از بچه ها شوهر عمش دانشگاه آزاد درس میده گفته 13 هم میات
نه استادای هیچ دانشگاه از نحوه ی ورود دانشجو ها به اون رشته اطلاعی ندارن حتی اغلبشون نمی دونن بچه ها با چه رتبه هایی وارد اون دانشگاه می شن. این جور مسایل در مورد سراسری به سازمان سنجش ( نه آموزش یه دانشگاه ) که کنکور رو برگزار می کنه مربوط می شه. واسه دانشگاه آزاد هم به به همون سازمانی که آزموناشو برگزار می کنه پس حتی خود آموزش دانشگاه آزاد هم نمی تونه در این مورد نظری بده
نه استادای هیچ دانشگاه از نحوه ی ورود دانشجو ها به اون رشته اطلاعی ندارن حتی اغلبشون نمی دونن بچه ها با چه رتبه هایی وارد اون دانشگاه می شن. این جور مسایل در مورد سراسری به سازمان سنجش ( نه آموزش یه دانشگاه ) که کنکور رو برگزار می کنه مربوط می شه. واسه دانشگاه آزاد هم به به همون سازمانی که آزموناشو برگزار می کنه پس حتی خود آموزش دانشگاه آزاد هم نمی تونه در این مورد نظری بده
حالا شما صبر کن ببین اگه 13 هم نیومد
hasti rs
27-08-2010, 20:34
حرفشون کاملا" درسته ؛؛ البته من راجع به آزاد میدونم که استاداشون اطلاعی ندارن .. دانشگاههای دیگه رو نمیدونم .
کاش حالا حالاها نیان ؛ داریم زندگیمونو میکنیم هااااا :20:
VahidDG2007
27-08-2010, 22:42
2 ساله دانشگاه آزاد داره به ما پا میزنه , کاش امسال که سومین سال هست به جوونیم رحم کنه پیر شدم :31:
dehtoday
28-08-2010, 12:06
سال 87 نتايج آزاد 12ام اعلام شد و پارسالم 10 ام ! معلوم نيست دقيقا كي ميخوان اعلام كنن ولي حتما قبل از 15 ام ه !!!
masud-000000
28-08-2010, 12:50
حالا عجلتون چیه؟:31:
فعلا برید عشق و حال تا نتایج بیاد!:8:
behnam_roli
28-08-2010, 13:08
حالا عجلتون چیه؟:31:
فعلا برید عشق و حال تا نتایج بیاد!:8:
کدوم عشق و حال؟!!
من که حالم داره از این وضعیت به هم میخوره!
ایشالا زودتر تموم بشه!
moraddad
28-08-2010, 13:17
راس میگه...
ویرایش:
پست پایینو خوندم نظرم عوض شد ! مسعود راس میگه ! :31:
masud-000000
28-08-2010, 13:22
کدوم عشق و حال؟!!
من که حالم داره از این وضعیت به هم میخوره!
ایشالا زودتر تموم بشه!
هیچ کس از این وضعیت راضی نیست ولی خب دلیل نمیشه که بشینیم اینجا الکی خودمون رو عذاب بدیم!
پس بهتره خودمون رو یه جوری مشغول کنیم تا نتایج بیاد!:10:
Amir_oscar
28-08-2010, 14:12
خوش به حال من که کنکور آزاد رو ندادم و استرسش هم ندارم! :دی
ولی من الان روزی هزار مرتبه خدا رو شکر میکنم که کنکور آزاد رو رفتم دادم :31:
behnam_roli
28-08-2010, 14:23
هیچ کس از این وضعیت راضی نیست ولی خب دلیل نمیشه که بشینیم اینجا الکی خودمون رو عذاب بدیم!
پس بهتره خودمون رو یه جوری مشغول کنیم تا نتایج بیاد!:10:
تو بگو چجوری! من میرم خودمو مشغول میکنم! :31:
پست پایینو خوندم نظرم عوض شد ! مسعود راس میگه ! :31:
سست عنصر ! :دی
آزاد رو که بیخیال... وسه سراسری هم استرس ندارم! من مشکلم از بیکاریه! :دی
من مشکلم از بیکاریه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
راه حلش فقط اینه که بگیری و راحت بخوابی:31:
بچه ها شروع کنیم اینجا رو spam بارون کنیم؟:31:
Amir_oscar
28-08-2010, 15:00
آقا بیاین فرم انتخاب رشته امون رو بذاریم این جا و به کمک هم رشته ی قبولی همدیگه رو پیش بینی بکنیم! :دی مال من:
اطلاعات برای پیش بینی:
بوم: خرم آباد
(رتبه ی زیرگروه 1: 5806
رتبه ی زیرگروه 2: 6136
رتبه ی زیرگروه 3: 6733)
البته حدود 96 تاشون رشته های زیرگروه یک هستن...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم انتخاب 21 رو حتما قبول میشی:5:
ولی ایشالا انتخاب دوم یا یازدهمت قبول بشی:11:
Tarannom_
28-08-2010, 15:57
این تاثیر معدل تو رتبه ی افرادی که تو رشته ای غیر از رشته ی دیپلمشون کنکور دادن هم اعمال شده؟
Amir_oscar
28-08-2010, 16:20
این تاثیر معدل تو رتبه ی افرادی که تو رشته ای غیر از رشته ی دیپلمشون کنکور دادن هم اعمال شده؟
آره، اما از اون 10 درسی که دیپلم توی اون رشته گرفته شده، درس هایی رو تاثیر دادن که توی رشته ای که کنکور داده شده هم وجود داره. یعنی کمی کمتر از 15 درصد...
آقا بیاین فرم انتخاب رشته امون رو بذاریم این جا و به کمک هم رشته ی قبولی همدیگه رو پیش بینی بکنیم! :دی مال من:
اطلاعات برای پیش بینی:
سلام . چرا تو تاپیک اختصاصیش نمیذارین :31: بقیه هم بیان بذارین ببینیم چی انتخاب کردین خب
shabeashegha
28-08-2010, 17:05
اطلاعات برای پیش بینی:
خوشبحال شما بچه های ریاضی . رشته تجربی اونقدر انتخاباش محدود و مسخره ست واسه من 51 انتخاب بیشتر نشد تازه آخریاشم 2تا رشته انتخاب کردم که میترسم همونارو قبول شم خدایی نکرده آخه شیطون رفت تو جلدم بدون علاقه زدم:31:
hasti rs
28-08-2010, 20:59
من تو انتخاب رشتم یه اشتباه بزرگ کردم ؛ به پرستاری علاقه ی چندانی ندارم انتخاب 22 زدم ! رشته هایی که بعدش زدم رو بیشتر دوس دارم :41: دارم دیوووووووونه میشم. کاش یکی از رشته های قبل از پرستاری رو بیارم :41:
اگه پرستاری قبول شم میتونم برم بعدش تغییر رشته کنم ؟؟
من تو انتخاب رشتم یه اشتباه بزرگ کردم ؛ به پرستاری علاقه ی چندانی ندارم انتخاب 22 زدم ! رشته هایی که بعدش زدم رو بیشتر دوس دارم :41: دارم دیوووووووونه میشم. کاش یکی از رشته های قبل از پرستاری رو بیارم :41:
اگه پرستاری قبول شم میتونم برم بعدش تغییر رشته کنم ؟؟
ترتیبی که زدین اهمیتی نداره تمام رشته های انتخابی رو می دن به کامپیوتر اونی رو که از همه بالا تره و تا قبل از شما هم پر نشده واستون انتخاب می کنه. همون موقع انتخاب رشته هم گفتن که ترتیب انتخاب ها فقط علاقه شما رو نشون می ده و هیچ تاثیری در قبولیتون نداره
موفق باشید
Amir_oscar
28-08-2010, 21:22
ترتیبی که زدین اهمیتی نداره تمام رشته های انتخابی رو می دن به کامپیوتر اونی رو که از همه بالا تره و تا قبل از شما هم پر نشده واستون انتخاب می کنه. همون موقع انتخاب رشته هم گفتن که ترتیب انتخاب ها فقط علاقه شما رو نشون می ده و هیچ تاثیری در قبولیتون نداره
موفق باشید
جان؟!!! خب اینی که شما گفتی می شه همون اهمیت ترتیب دیگه! :دی
یعنی اولین رشته ای که قبول بشی!
hasti rs
28-08-2010, 21:33
خب الان که هیچ کس پرستاری انتخاب نمیکنه .. ظرفیتش پر نمیشه ،، اگه یکی از رشته های قبلی که انتخاب کردم بهم برسه خیلی خوب میشه . :41: اگه ظرفیت پرستاری هم پر بشه و یکی از رشته های بعدی بهم برشه بازم خوبه :41:
جان؟!!! خب اینی که شما گفتی می شه همون اهمیت ترتیب دیگه! :دی
یعنی اولین رشته ای که قبول بشی!
اولین رشته ای که قبول بشی نه بهترین رشته ای که قبول بشی و تا حالا پر نشده باشه. این رشته هیچ فرقی نمی کنه که انتخاب اول شما باشه یا آخری و اصلا مهم نیست قبل ئ بعدش چه جور رشته هایی زده باشین
Amir_oscar
28-08-2010, 22:17
اولین رشته ای که قبول بشی نه بهترین رشته ای که قبول بشی و تا حالا پر نشده باشه. این رشته هیچ فرقی نمی کنه که انتخاب اول شما باشه یا آخری و اصلا مهم نیست قبل ئ بعدش چه جور رشته هایی زده باشین
بهترین رشته یعنی چی؟!!! عزیزم من مطمئن هستم! انتخاب هات رو از 1 به پایین بررسی می کنن و اولین رشته ای که پر نشده باشه رو قبول می شی.
اینکه می گن بر حسب علاقه بزنید هم یعنی اینکه بعدا پشیمون نشید که کاش فلان رشته رو بالاتر می زدم!
موفق باشید
بچه ها سیستم جدید اختراع شده :31: نه بابا این چه حرفیه میزنی شاید یکی بیرجند باشه با رتبه 1 بخوات بیرجند درس بخونه میزنه انتخاب اول حالا اگه انتخاب دومش صنعت شریف باشه که به زور نمیفرستنش اونجا :31: یکم تحقیق کن بعد بیا نظر بده
بچه ها سیستم جدید اختراع شده :31: نه بابا این چه حرفیه میزنی شاید یکی بیرجند باشه با رتبه 1 بخوات بیرجند درس بخونه میزنه انتخاب اول حالا اگه انتخاب دومش صنعت شریف باشه که به زور نمیفرستنش اونجا :31: یکم تحقیق کن بعد بیا نظر بده
شما اشتباه می کنید
بهتره مسخزه نکنی بقیه رو
این دوستمون درست گفتند
از بالا شروع می کنند به بررسی
اولین انتخاب از بالا که هنوز پر نشده شما رو قبول می کنه توش
دیگه پایین تر از اون هم بررسی نمی شه
برای اینه که می گن درست و با دقت انتخاب رشته کنید
حالا شما بهتره تحقیق کنید
شما اشتباه می کنید
بهتره مسخزه نکنی بقیه رو
این دوستمون درست گفتند
از بالا شروع می کنند به بررسی
اولین انتخاب از بالا که هنوز پر نشده شما رو قبول می کنه توش
دیگه پایین تر از اون هم بررسی نمی شه
برای اینه که می گن درست و با دقت انتخاب رشته کنید
حالا شما بهتره تحقیق کنید
اولا که من کسی رو مسخره نکردم این یک :13: 2 - شما منظور این دوستمون رو متوجه نشدی ! صفحه قبلی رو بخونی میفهمی !
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
اولین رشته ای که قبول بشی نه . بهترین رشته ای که قبول بشی و تا حالا پر نشده باشه. این رشته هیچ فرقی نمی کنه که انتخاب اول شما باشه یا آخری و اصلا مهم نیست قبل ئ بعدش چه جور رشته هایی زده باشین
اینم خوندی که نظر دادی دوست عزیز ؟
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
ایشون منظورشون این بود که بهترین رشته ای که قبول میشی برات میاره یعنی اگه همون طوری که من گفتم انتخاب اول بیرجند باشه و دوم شریف و طرف رتبه 1 آورده باشه چون شریف بهتر هست کامپیوتر اونو انتخاب می کنه !! در صورتی که این طور نیست !
اولا که من کسی رو مسخره نکردم این یک :13: 2 - شما منظور این دوستمون رو متوجه نشدی ! صفحه قبلی رو بخونی میفهمی !
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
اینم خوندی که نظر دادی دوست عزیز ؟
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
ایشون منظورشون این بود که بهترین رشته ای که قبول میشی برات میاره یعنی اگه همون طوری که من گفتم انتخاب اول بیرجند باشه و دوم شریف و طرف رتبه 1 آورده باشه چون شریف بهتر هست کامپیوتر اونو انتخاب می کنه !! در صورتی که این طور نیست !
من هم اشتباه نقل قول کردم
هم اشتباه تایپ کردم
از شما معذرت می خوام :11:
حرف شما درسته
من منظورم اون یکی دوستمون بود
قسمت مسخره کردنم اصلا مربوط به یک تاپیک دیگه بود
فکر کنم دیگه بخوابم بهتره
حواسم نیست اصلا
من هم اشتباه نقل قول کردم
هم اشتباه تایپ کردم
از شما معذرت می خوام :11:
حرف شما درسته
من منظورم اون یکی دوستمون بود
قسمت مسخره کردنم اصلا مربوط به یک تاپیک دیگه بود
فکر کنم دیگه بخوابم بهتره
حواسم نیست اصلا
معماری قزوین که قبول شی خوب میشی نگران نباش :31: شب خوش
hasti rs
29-08-2010, 09:53
بالاخره كدوم دوستمون درست ميگن ؟؟!!:31:
چقدر دير ميگذره اين روزا !!!ولي بهتر ..:20:
dehtoday
29-08-2010, 11:52
اصلا دوست كيه اين وسط ؟!! :23: (Spam:5:)
Mohammad_666
29-08-2010, 13:16
آزادو کی میگن؟
moraddad
29-08-2010, 13:39
آزادو ول کن !
آواتورو !!! :blink:
چرا انقد گندست ؟!؟!
منم میخوام ! :31:
( آزادو 10 ام اینا فک کنم میدن !:31:)
Mohammad_666
29-08-2010, 16:07
دیگه مدلشه:31:
hes_violin
29-08-2010, 17:18
بالاخره كدوم دوستمون درست ميگن ؟؟!!:31:
چقدر دير ميگذره اين روزا !!!ولي بهتر ..:20:
صد در صد Doost4 درست میگه به طور کامل.
دقیقا بسته به ترتیب انتخاب رشته قبولی شما تعیین می شه و لا غیر . اصلا ربطی به این نداره چی بهتره تو انتخاب رشتت و چی بدتر .به فرض محال اگه حرف ایشون هم درست باشه ( میگم به فرض محال ) چه معیاری برای اینکه چی بهتره چی بدتر هست ؟؟؟ اولویت رشته هست تو بهتر و بدتر بودن یا شهر .
در هر صورت مطمئنا توضیحات جناب doost4 کاملا درسته .
موفق باشید
یکی به منم کمک کنههههههههههههههههههههههه هههه
shabeashegha
30-08-2010, 12:02
یکی به منم کمک کنههههههههههههههههههههههه هههه
چه کمکی از دست ما برمیاد؟
صد در صد Doost4 درست میگه به طور کامل.
دقیقا بسته به ترتیب انتخاب رشته قبولی شما تعیین می شه و لا غیر . اصلا ربطی به این نداره چی بهتره تو انتخاب رشتت و چی بدتر .به فرض محال اگه حرف ایشون هم درست باشه ( میگم به فرض محال ) چه معیاری برای اینکه چی بهتره چی بدتر هست ؟؟؟ اولویت رشته هست تو بهتر و بدتر بودن یا شهر .
در هر صورت مطمئنا توضیحات جناب doost4 کاملا درسته .
موفق باشید
پاراگراف چهارم صفحه اول دفترچه شماره 2 سازمان سنجش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن اینو از آموزش کل دانشگاه فردوسی و چند تا مشاور هم پرسیدم اینا کل انتخابا رو می دن به کامپیوتر ( به قول مدیر آموزش می ریزن رو دایره) بعد اونی که شهرش از لحاظ امکانات و منطقه بهتر باشه ( به قول دفترچه مرفه تر) و رشتش طبق سال های گذشته پر درخواست تر باشه و تا حالا هم توسط رتبه های قبل از ما پر نشده باشه واسمون قبول شده اعلام می کنن. دوستان لطفا قبل از این که پست بدین یه تحقیقات مختصری انجام بدین ممنون
Amir_oscar
30-08-2010, 17:07
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن اینو از آموزش کل دانشگاه فردوسی و چند تا مشاور هم پرسیدم اینا کل انتخابا رو می دن به کامپیوتر ( به قول مدیر آموزش می ریزن رو دایره) بعد اونی که شهرش از لحاظ امکانات و منطقه بهتر باشه ( به قول دفترچه مرفه تر) و رشتش طبق سال های گذشته پر درخواست تر باشه و تا حالا هم توسط رتبه های قبل از ما پر نشده باشه واسمون قبول شده اعلام می کنن. دوستان لطفا قبل از این که پست بدین یه تحقیقات مختصری انجام بدین ممنون
عزیز جان، منظور اون پاراگراف سازمان سنجش اینه که بالاتر یا پایین تر زدن رشته تاثیری توی افزایش شانس قبولی نداره! مثلا اینطوری نیست که اگه انتخابی رو 1 بزنی شانس اینکه پر نشده باشه و جا برات باشه بیشتر از حالتی باشه که اون رو 100 بزنی و 99 تای قبلی رو قبول نشده باشی!
به پیر به پیغمبر به ارواح خاک بابابزرگم داری اشتباه می کنی! :دی دیگه من چه جوری بگم قانع بشی! :دی
من اینو از آموزش کل دانشگاه فردوسی و چند تا مشاور هم پرسیدم اینا کل انتخابا رو می دن به کامپیوتر ( به قول مدیر آموزش می ریزن رو دایره) بعد اونی که شهرش از لحاظ امکانات و منطقه بهتر باشه ( به قول دفترچه مرفه تر) و رشتش طبق سال های گذشته پر درخواست تر باشه و تا حالا هم توسط رتبه های قبل از ما پر نشده باشه واسمون قبول شده اعلام می کنن. دوستان لطفا قبل از این که پست بدین یه تحقیقات مختصری انجام بدین ممنون
یعنی شما میگید مثلا اگه یه نفر انتخاب اولشو مهندسی صنایع زده باشه و انتخاب دومشو مهندسی مکانیک سیستم اونو تو دومی که رشته ی بهتری هست قبول شده اعلام میکنه ؟؟!! (در صورتی که رتبه ی مورد نیاز هر دو رشته رو داشته باشه .)
همچین چیزی محاله . اصلا اینطور نیست ...... .
تو همون نقل قولی که از دفترچه کردین گفته شده :
تقدم ترتيب علاقه داوطلب
عزیز جان، منظور اون پاراگراف سازمان سنجش اینه که بالاتر یا پایین تر زدن رشته تاثیری توی افزایش شانس قبولی نداره! مثلا اینطوری نیست که اگه انتخابی رو 1 بزنی شانس اینکه پر نشده باشه و جا برات باشه بیشتر از حالتی باشه که اون رو 100 بزنی و 99 تای قبلی رو قبول نشده باشی!
به پیر به پیغمبر به ارواح خاک بابابزرگم داری اشتباه می کنی! :دی دیگه من چه جوری بگم قانع بشی! :دی
من به بابا بزرگ شما کاری ندارم اما چون خودم مطمئنم تا این جا همه رو قانع نکنم دلیل و مدرکامو میارم حتی شده نقل قول خود توکلی :31:
اون که هر ...ی می دونه پر شدن رشته ها ربطی به ترتیب انتخابای ما نداره :31:
Amir_oscar
30-08-2010, 17:15
من به بابا بزرگ شما کاری ندارم اما چون خودم مطمئنم تا این جا همه رو قانع نکنم دلیل و مدرکامو میارم حتی شده نقل قول خود توکلی :31:
اون که هر ...ی می دونه پر شدن رشته ها ربطی به ترتیب انتخابای ما نداره :31:
عزیزم برات آرزوی موفقیت دارم! ایشالله با این شیوه ی گزینشی که می گی یه رشته ی خوب قبول بشی!:13:
من اینو از آموزش کل دانشگاه فردوسی و چند تا مشاور هم پرسیدم اینا کل انتخابا رو می دن به کامپیوتر ( به قول مدیر آموزش می ریزن رو دایره) بعد اونی که شهرش از لحاظ امکانات و منطقه بهتر باشه ( به قول دفترچه مرفه تر) و رشتش طبق سال های گذشته پر درخواست تر باشه و تا حالا هم توسط رتبه های قبل از ما پر نشده باشه واسمون قبول شده اعلام می کنن. دوستان لطفا قبل از این که پست بدین یه تحقیقات مختصری انجام بدین ممنون
دوست عزیز این چه حرفیه:31:
خوب مثلا یکی رتبه 1 کنکور شده باشه ودلش نخواد بره تهران درس بخونه دوست داشته باشه شهر خودش باشه.
همین پارسال رتبه 2 کنکور تجربی رفت پزشکی شیراز.تو انتخاباش هم اول پزشکی شیراز زده بود بعد تهران.پس اگه این طور که شما میگید باشه باید سیستم پزشکی تهران رو براش در نظر میگرفت
یا رتبه 10 منطقه1 پارسال رشته ریاضی رفت مکانیک شیراز در صورتی که با این رتبه همه رشته های دانشگاه شریف رو هم میاورد ولی اول مکانیک شیراز رو زده بود
یا رتبه 10 منطقه1 تجربی رفت پزشکی شیراز
این همه نمونه که زیاده.همه رتبه اولا که نیمرن تهران درس بخونند.در صورتی که تهران هم میاردند ترجیح میدن تو شهر خودشون باشند
اگه این طور باشه که دیگه اولویت بندی معنی نداره که:31:
خوب مثلا یکی رتبه 1 کنکور شده باشه ودلش نخواد بره تهران درس بخونه دوست داشته باشه شهر خودش باشه.
همین پارسال رتبه 2 کنکور تجربی رفت پزشکی شیراز.تو انتخاباش هم اول پزشکی شیراز زده بود بعد تهران.پس اگه این طور که شما میگید باشه باید سیستم پزشکی تهران رو براش در نظر میگرفت
یا رتبه 10 منطقه1 پارسال رشته ریاضی رفت مکانیک شیراز در صورتی که با این رتبه همه رشته های دانشگاه شریف رو هم میاورد ولی اول مکانیک شیراز رو زده بود
[/RIGHT]
آها دقیقا همینه. اولویت بندی معنی نداره. این رتبه هایی رو هم که الان شما گفتی احتمالا تهران رو نزدن یا بعدش انتقالی گرفتن. من می پرسم علتش رو تا چند ساعت دیگه خدمتتون می گم:46:
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
یعنی شما میگید مثلا اگه یه نفر انتخاب اولشو مهندسی صنایع زده باشه و انتخاب دومشو مهندسی مکانیک سیستم اونو تو دومی که رشته ی بهتری هست قبول شده اعلام میکنه ؟؟!! (در صورتی که رتبه ی مورد نیاز هر دو رشته رو داشته باشه .)
تقدم ترتيب علاقه داوطلب
تقدم ترتیب علاقه داوطلب و تاثیر دیگری ندارد. بابا واسه چی سر کلمه ها بحث می کنین؟ برین بشینین با یه منبع موثق بحث کنین توجیحتون می کنه. این موردی هم که شما اشاره کردین قطعا واسش مکانیک رو می زنه:46:
آها دقیقا همینه. اولویت بندی معنی نداره. این رتبه هایی رو هم که الان شما گفتی احتمالا تهران رو نزدن یا بعدش انتقالی گرفتن. من می پرسم علتش رو تا چند ساعت دیگه خدمتتون می گم:46:
چرا اتفاقا تهران رو هم زده بودن ولی سیستم براشون همون شیراز رو قبول زده بود چون اول شیراز رو زده بودن بعد تهران.
اصلا این که میگید پر طرفدارترین شهر ورشته شاید از نظر من بهترین رشته مکانیک باشه واز نظر یکی دیگه بهترین رشته برق باشه
اخه اصلا با عقل جور در نمیاد اینی که میگید.من یادمه موقع اعلام نتایج تو شبکه خبر همین توکلی رو آورده بودند ومیگفت انتخاب رشته واولویت فقط بر اساس علاقه هست.
اون مشاورای دانشگاه فردوسی هم اشتباه به عرض رسوندند یا شما اشتباه منظورشون رو گرفتید:20:
عزیزم برات آرزوی موفقیت دارم! ایشالله با این شیوه ی گزینشی که می گی یه رشته ی خوب قبول بشی!:13:
من خودم تو انتخابام هردو رو در نظر گرفتم هم علاقه هم برتری رشته ها. اما شما دارین اشتباه می کنین
یا رتبه 10 منطقه1 تجربی رفت پزشکی شیراز
این همه نمونه که زیاده.همه رتبه اولا که نیمرن تهران درس بخونند.در صورتی که تهران هم میاردند ترجیح میدن تو شهر خودشون باشند
تقدم ترتيب علاقه داوطلب
:31: دوستان بی خیال . بذارید این دوستمون با این شیوه ی ابداعی قبول شه . فقط من یه سوال دارم از این دوستمون . تو انتخاب رشته من هم سمنان زدم هم بوشهر . در سیستم شما مکانیک سمنان بالاتره یا بوشهر ؟ معیارتون رو می فرمایید ؟
:31: دوستان بی خیال . بذارید این دوستمون با این شیوه ی ابداعی قبول شه . فقط من یه سوال دارم از این دوستمون . تو انتخاب رشته من هم سمنان زدم هم بوشهر . در سیستم شما مکانیک سمنان بالاتره یا بوشهر ؟ معیارتون رو می فرمایید ؟
معیار سیستم گزینش ایشون! که با پاسخی که به سوال من دادن کاملا مشخص شد ...... . (همون بیخیال رو خوب اومدی !)
چرا اتفاقا تهران رو هم زده بودن ولی سیستم براشون همون شیراز رو قبول زده بود چون اول شیراز رو زده بودن بعد تهران.
اصلا این که میگید پر طرفدارترین شهر ورشته شاید از نظر من بهترین رشته مکانیک باشه واز نظر یکی دیگه بهترین رشته برق باشه
اخه اصلا با عقل جور در نمیاد اینی که میگید.من یادمه موقع اعلام نتایج تو شبکه خبر همین توکلی رو آورده بودند ومیگفت انتخاب رشته واولویت فقط بر اساس علاقه هست.
اون مشاورای دانشگاه فردوسی هم اشتباه به عرض رسوندند یا شما اشتباه منظورشون رو گرفتید:20:
پر طرفدار ترین رشته یعنی همونی که سال های پیش هم قبل از بقیه رشته ها پر شده تو این که اصلا بحثی نیست.
من با خیلی ها صحبت کردم شک نکنید همینه شما به خاطر تصور ذهنی غلطی که از پیش داشتید به طور ناخودآگاه این توضیحات رو هم با همون تطبیق دادید. بهتره یه بار دیگه به منابعتون رجوع کنید :20:
من با خیلی ها صحبت کردم شک نکنید همینه شما به خاطر تصور ذهنی غلطی که از پیش داشتید به طور ناخودآگاه این توضیحات رو هم با همون تطبیق دادید. بهتره یه بار دیگه به منابعتون رجوع کنید :20:
دوست عزیز خواهشا تمومش کن دیگه . یعنی ماها هممون داریم اشتباه میکنیم شما یه نفر داری درست میگی ؟!
اصلا یه ذره فکر کن در مورد حرفت ببین کجاش با عقل جور درمیاد ؟!!
ببینید کدوم شهر مرفه تره من راجع به سمنان و بوشهر چیزی نمی دونم.
اگه دلیل کم آوردین نگین بی خیال بگین من نمی خوام قبول کنم :31:
پر طرفدار ترین رشته یعنی همونی که سال های پیش هم قبل از بقیه رشته ها پر شده تو این که اصلا بحثی نیست.
والا من منبعم رو گفتم که توکلی دقیقا همین جمله رو گفت بعد مجری هم یه مثال براش آورد اونم همین توضیحی که من گفتم رو داد
واسه انتخاب رشته هم پیش کسی نرفتم که بهم اطلاعات غلط بده :31:اتفاقا انتخاب رشته هم تو شهر شما انجام دادم:31:
دوست عزیز خواهشا تمومش کن دیگه . یعنی ماها هممون داریم اشتباه میکنیم شما یه نفر داری درست میگی ؟!
اصلا یه ذره فکر کن در مورد حرفت ببین کجاش با عقل جور درمیاد ؟!!
قطعا مگه رای گیریه. حرف من حرفیه که سازمان سنجش اعلام کرده شما یه ذره بیشتر فکر کنین
stop :28:
حالا میتونید رد شید:15:
والا من منبعم رو گفتم که توکلی دقیقا همین جمله رو گفت بعد مجری هم یه مثال براش آورد اونم همین توضیحی که من گفتم رو داد
واسه انتخاب رشته هم پیش کسی نرفتم که بهم اطلاعات غلط بده :31:اتفاقا انتخاب رشته هم تو شهر شما انجام دادم:31:
شما اگه پیش کسی نرفتی مشهد اومدی چی کار کنی؟:31:
منم همون جا گفتم حالا اگه من این انتخابایی که دارمو از آخر به اول اون جا بزنم چی میشه؟ همه هم گفتن هیچ فرقی نداره :31:
با اجازه آقا امیر(Amir_oscer) این رو از وبلاگشون برداشتم.به نقل از کتاب کنکورت را قورت بده:
شما اگه پیش کسی نرفتی مشهد اومدی چی کار کنی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
به نظرتون من از شیراز میکوبم بیام مشهد برای اینکه برم پیش مشاور؟؟؟؟؟:31:مسافرتمون خورد تو ایام انتخاب رشته که مجبور شدم تو یکی از همین کافی نت های شهرتون انتخاب رشته کنم دیگه:31:
با اجازه آقا امیر(Amir_oscer) این رو از وبلاگشون برداشتم.به نقل از کتاب کنکورت را قورت بده:
به نظرتون من از شیراز میکوبم بیام مشهد برای اینکه برم پیش مشاور:31:مسافرتمون خورد تو ایام انتخاب رشته که مجبور شدم تو یکی از همین کافی نت های شهرتون انتخاب رشته کنم دیگه:31:
آها حالا شد البته منم پیش هر مشاوری نرفتم.
می شه لینک این مطلب رو هم بذارین کیفیت عکس یه ذره پایینه می خوام کلشو داشته باشم
آها حالا شد البته منم پیش هر مشاوری نرفتم.
می شه لینک این مطلب رو هم بذارین کیفیت عکس یه ذره پایینه می خوام کلشو داشته باشم
اقا امیر لطف کردن این رو از روی کتابشون عکس گرفتند.کیفیت از این بهتر نیست
اگه خواستید تو این لینک که تو وبلاگشون گذاشتند قسمتای مربوط به انتخاب رشته رو دانلود کنید
قسمت چهارمش:
اقا امیر لطف کردن این رو از روی کتابشون عکس گرفتند.کیفیت از این بهتر نیست
اگه خواستید تو این لینک که تو وبلاگشون گذاشتند قسمتای مربوط به انتخاب رشته رو دانلود کنید
قسمت چهارمش:
:31: این که وبلاگ خود آقا امیرتونه کتابشم مال سازمان سنجش نیست پس وبلاگ سازمان سنجش چی شد؟؟؟؟
مشهد تا 10 دقیقه دیگه اذون می گن من فعلا می رم بعد از افطار بر می گردم. منتظرم
ببینید کدوم شهر مرفه تره من راجع به سمنان و بوشهر چیزی نمی دونم.
اگه دلیل کم آوردین نگین بی خیال بگین من نمی خوام قبول کنم :31:
نه خب شما که ادعات میشه بگو ؟ از مشاورین خبره مشهد !!!!! بپرس ببین کدومش مرفه تره ببینیم کجا قبول میشیم ؟
:31: این که وبلاگ خود آقا امیرتونه کتابشم مال سازمان سنجش نیست پس وبلاگ سازمان سنجش چی شد؟؟؟؟
مسخرمون کردی مرد حسابی:13:کتاب رو که امیر ننوشته که
پیروز نوشته.یکی از مشاورای مطرحه
شما که حرف هیچکس رو قبول نداری وحرف کتاب رو هم قبول نداری پس بهتره تا یه 10 روز دیگه که نتایج اومد خودت متوجه میشی
اون مشاواری دانشگاه فردوسی هم اشتباه نگفتند شما اشتباه منظورشون رو گرفتی
اگه هنوزم رو ادعات هستی فرم انتخاب رشتتو بذار بعد از افطار
mohsen_rkh
30-08-2010, 18:32
بابا چرا سر سیستم انتخاب رشته به این سادگی بحث می کنید؟ جناب z.e.mec اگر این طور که شما می فرمایید بود کلاً باید انتخاب رشته رو تعطیل می کردن دیگه. خود سیستم هر چی رو ترجیح می داد می زد؛ هر جا دلش می خواست داوطلبا رو می فرستاد. دیگه اون وقت فکر می کنید اصلاً احتیاجی به انتخاب رشته داوطلب بود؟ کوچکترین شکی در این نیست که اگر شما انتخاب اولتو کتابداری دانشگاه پیام نور بزنی و انتخاب دومتو مهندسی برق شریف (!) و اتفاقاً رتبه ت طوری باشه که بتونی هر دو رو قبول شی، قطعاً سیستم شما رو تو کتابداری دانشگاه پیام نور قبول می کنه. چون مهم اولویت انتخاب رشته خودته.
به هر حال موفق و مؤید باشید... :40:
moraddad
30-08-2010, 18:44
بیخیال بابا بچه ها !
رفیقمون میخواد تعداد پستاش زیاد شه دیگه! :31:نفهمیدین یعنی تا حالا ؟!
13 تا پست ( اسپم!) سرِ یه موضوع الکی هم خودش 13 تا پسته دیگه ! :31:
( z.e.mec جون اگه اشتباه میکنم و واقعا در گمراهی آشکار به سر میبری منو ببخش ! :20:: ولی اشتباه نمیکنم ! :31: )
خودت اینو حوندی درست ؟؟؟
آخه چه دلیلی داره که پایینی رو به بالایی ترجیح ندی ؟؟؟A
چون اگر از بالا یکیو قبول شی پایین تر از اون بررسی نمی شه
رتبه ی 1 اگر انتخاب اولو بزنه زابل ، دوم شریف
100 % زابل قبول می شه
البته هیچکش این کارو نمی کنه و همه اطلاع دارن گویا غیر از شما :13:
این منظورش از این که جای رشته تاثیری رو شانس قبولی نداره یعنی این که مثل آزاد اینطور نیست که اگر رشته ی A ترازش تو انتخاب اول 6000
همین رشته ی A اگر انتخاب دوم باشه ترازش می شه 6800 یعنی شانس کمتر می شه توش
این سیستم آزاده
الان این جمله گفته ما اینطوری نیستیم
مسخرمون کردی مرد حسابی:13:کتاب رو که امیر ننوشته که
پیروز نوشته.یکی از مشاورای مطرحه
شما که حرف هیچکس رو قبول نداری وحرف کتاب رو هم قبول نداری پس بهتره تا یه 10 روز دیگه که نتایج اومد خودت متوجه میشی
اون مشاواری دانشگاه فردوسی هم اشتباه نگفتند شما اشتباه منظورشون رو گرفتی
چاپ چه سالیه؟
من یه بار دیگه هم گفتم خودم انتخابامو هم به ترتیب علاقم هم به به ترتیب برتریشون مرتب کردم ( واسه اغلب افراد هم همین طوریه )
اینم مطمئنم اون چیزی که مشاورای دانشگاه فردوسی گفتن با اون چیزی که من فهمیدم دقیقا یه چیزه ممکنه واسه من تفاوتی نداشته باشه کجا قبول می شم اما مسئلش هم مهمه هم اساس انتخاب رشتست. بابا 2 ساعت هم پیش اینا هم با هر کس دیگه ای صحبت کردیم همینو گفتن اصلا انتخاب رشته رو بر پایه همین انجام می دن مگه می شه غلط باشه شماها یه ذره فکر کنین می بینین حالا که شده :20:
Amir_oscar
30-08-2010, 19:40
چاپ چه ساله؟
من یه بار دیگه هم گفتم خودم انتخابامو هم به ترتیب علاقم هم به به ترتیب برتریشون مرتب کردم ( واسه اغلب افراد هم همین طوریه )
اینم مطمئنم اون چیزی که مشاورای دانشگاه فردوسی گفتن با اون چیزی که من فهمیدم دقیقا یه چیزه ممکنه واسه من تفاوتی نداشته باشه کجا قبول می شم اما مسئلش هم مهمه هم اساس انتخاب رشتست. بابا 2 ساعت هم پیش اینا هم با هر کس دیگه ای صحبت کردیم همینو گفتن اصلا انتخاب رشته رو بر پایه همین انجام می دن مگه می شه غلط باشه شماها یه ذره فکر کنین می بینین حالا که شده :20:
باشه. ممنون که از گمراهی نجاتمون دادی. :20: دیگه خداحافظ شما...
جمیعا صلوات...
behnam_roli
30-08-2010, 19:42
بیخیال بابا بچه ها !
رفیقمون میخواد تعداد پستاش زیاد شه دیگه! :31:نفهمیدین یعنی تا حالا ؟!
13 تا پست ( اسپم!) سرِ یه موضوع الکی هم خودش 13 تا پسته دیگه ! :31:
( z.e.mec جون اگه اشتباه میکنم و واقعا در گمراهی آشکار به سر میبری منو ببخش ! :20:: ولی اشتباه نمیکنم ! :31: )
به نکته ظریفی اشاره کردی! :دی
حالا ملت چه اصراری دارن میخوان یه چیز بدیهی رو به ایشون بفهمونن!
کسی که خودشو به خواب زده رو که نمیشه بیدار کرد!
Rainy eye
30-08-2010, 19:42
دوستان خونسردیه خودتونو حفظ کنین!!!:دی
تشخیص این که چه پستی مفیده یا اسپمه فقط با مدیران است و لا غیر!!!
چاپ چه سالیه؟
شما اصلا نیا اینجا
ملت میان اینجا اشتباها و مشکلاتشون رو تو مسائل مختلف بفهمن
شما ولی انگار نمی خوای متوجه بشی
حرف خودت رو می زنی
دیگه چند نفر بهت بگن اشتباه می کنی ؟؟؟
اگر می خوای نظر خودتو واسه خودت نگه دار بقیه رو هم نفهم فرض کن
اینجا دیگه کاری نداری شما
خداحافظ
خدایا همه ی بنده هات رو به راه راست هدایت کن
Rainy eye
30-08-2010, 20:01
من تازه فهمیدم قضیه چیه!!!!!!!:31:
جل الجلال...این دیگه چه روش انتخاب رشته ایه؟!؟!:18:
اینطوری که میگید اصلاً انتخاب رشته معنی پیدا نمی کنه!!!!ینی دیگه انتخاب رشته نیست...انتصاب رشته اس!!!:27:
انتخاب رشته داوطلبا هم الکیه چون خودشون واست انتخاب میکنن!!!
ینی واسه دانشگاه ها و رشته ها داوطلب انتخاب میکننن نه داوطلبا دانشگاه و رشته انتخاب کنن!!
پس جمش کنن انتخاب رشته رو دیگه!!!!علاقه و شانس قبولی دیگه چه صیغه ایه!؟!؟:13:
داداش( z.e.mec)شما از کجا اومدی که بعد 50 سال کنکوری که با همین روش انتخاب رشته شده میگی همتون اشتباه فکر می کنید؟!؟!
mohsen_rkh
30-08-2010, 20:12
اصلاً فرض می کنیم حرف جناب z.e.mec درست باشه. کسی می تونه به من بگه کی تعیین می کنه کدوم رشته/شهر از بقیه بهتره؟
شاید از نظر شما به دلیل اینکه مثلاً ساکن شیراز باشی، برق شیراز بهتر از برق شریف باشه ولی برای کس دیگه ای اینطور نیست. پس حتی در این صورت هم هیچ ملاکی برای برتری رشته/شهری نسبت به یه رشته/شهر دیگه وجود نداره که همه قبولش داشته باشن. این موضوع برای خانمها بیشتر پیش میاد. مثلاً خانمی که ساکن مشهد باشه ممکنه ترجیح بده یه رشته رو تو مشهد بخونه تا اینکه همون رشته رو توی شریف بخونه.
در ضمن من هم با بقیه دوستان که فرمودن کلاً بی خیال این قضیه شیم، موافقم. به هر حال هدف تمامی دوستان اینجا، راهنمایی هست و راهنمایی هم زورکی که نمیشه.
Rainy eye
30-08-2010, 20:20
من تازه قضیه را متوجه شدم.این روش انتخاب رشته به سبک ساندیس خوری هست.توی فرم ساندیس خور های عزیز اصلا علاقه مهم نیست.هرکی بیشتر ساندیس بخوره میفرستنش شهری که مرفه تر هست و بیشتر ساندیس میدن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
کلاً اینجا هم علاقه دارن همه چیو بپیچونن!!!!!!!!!!!!:13:
میشه مسئله ای که به بحث ربط نداره پیش نکشونید؟!؟!:19:
الان کل تاپیک به فنا میره!!!!
خودت اینو حوندی درست ؟؟؟
آخه چه دلیلی داره که پایینی رو به بالایی ترجیح ندی ؟؟؟A
چون اگر از بالا یکیو قبول شی پایین تر از اون بررسی نمی شه
رتبه ی 1 اگر انتخاب اولو بزنه زابل ، دوم شریف
100 % زابل قبول می شه
البته هیچکش این کارو نمی کنه و همه اطلاع دارن گویا غیر از شما :13:
این منظورش از این که جای رشته تاثیری رو شانس قبولی نداره یعنی این که مثل آزاد اینطور نیست که اگر رشته ی A ترازش تو انتخاب اول 6000
همین رشته ی A اگر انتخاب دوم باشه ترازش می شه 6800 یعنی شانس کمتر می شه توش
این سیستم آزاده
الان این جمله گفته ما اینطوری نیستیم
داداش فکر کنم اشتباه نقل قول کردی :31:
شما اگه پیش کسی نرفتی مشهد اومدی چی کار کنی؟:31:
منم همون جا گفتم حالا اگه من این انتخابایی که دارمو از آخر به اول اون جا بزنم چی میشه؟ همه هم گفتن هیچ فرقی نداره :31:
یا شما فقط باید یک انتخاب داشته باشید که همچین چیزی درست در بیاد
یا همه انتخاباتون یکی باشه
یا رتبتون خیلی خراب باشه
maryam_freeze
31-08-2010, 17:41
من خودم رتبم 700 شده بود پارسال انتخاب اولم رو گیلان زده بودم انتخاب های بدیمو علم و صنعت و شیراز و اصفهان و با اینکه اون دانشگاه ها بهتره و نمره قبولی اونا رو هم اورده بودم ولی گیلان قبول شدم
به ترتیب بررسی می کنن ربطی به اینکه کدوم دانشگاه بهتره نداره!!!!
احتمالا ایشون اشتباه متوجه شده! :20:
dracula_killer
31-08-2010, 19:11
من خودم رتبم 700 شده بود پارسال انتخاب اولم رو گیلان زده بودم انتخاب های بدیمو علم و صنعت و شیراز و اصفهان و با اینکه اون دانشگاه ها بهتره و نمره قبولی اونا رو هم اورده بودم ولی گیلان قبول شدم
به ترتیب بررسی می کنن ربطی به اینکه کدوم دانشگاه بهتره نداره!!!!
احتمالا ایشون اشتباه متوجه شده! :20:
خب ما هم داریم همینو میگیم،اما ایشون باز حرف خودشو میزنه
farshidshd
01-09-2010, 14:44
دوستان محترم خواهشا تاپیک رو منحرف نکنید. از بحث و کل کل خودداری کنید.
تاپیک داره منحرف میشه...
با تشکر
10 ام شد پس چرا نتیجه آزاد نیووومد؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
10 ام شد پس چرا نتیجه آزاد نیووومد؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
تازه هنوز هیچ خبرگزاری اعلام نکرده
دو روز قبل از اینکه بیاد خبرگزاری ها اعلام میکنند
تازه نتايج ارشد هم نيومده :(
معمولا بعد كارشناسي مياد يا قبلش؟
تازه نتايج ارشد هم نيومده :(
معمولا بعد كارشناسي مياد يا قبلش؟
همیشه قبل کارشناسی میاد
دیگه زیادی دارن دیر می دن امسال :13:
Mohammad_666
02-09-2010, 11:19
دوستان آزاد خبری شد اطلاع رسانی کنید لطفا ممنونم
shabeashegha
02-09-2010, 11:44
دوستان آزاد خبری شد اطلاع رسانی کنید لطفا ممنونم
یکی از دوستام زنگ زده مرکز آزمون گفتن هفته دیگه اعلام میشه ولی تاریخ دقیق نگفتن
bahador2009
02-09-2010, 13:14
من موندم کسی توی سازمان سنجش نیست گوشیرو برداره یا...
هرچی زنگ میزنی اشغاله و اگه هم زنگ بخوره گوشی رو برنمیدارن
mohsen_rkh
02-09-2010, 20:45
نتایج آزمون کارشناسی دانشگاه آزاد، عصر روز شنبه 13 شهریور و نتایج آزمون کارشناسی ارشد آزاد، روز دوشنبه 15 شهریور بر روی سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد به نشانی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید قرار می گیرد.
shabeashegha
02-09-2010, 21:26
نتایج آزمون کارشناسی دانشگاه آزاد، عصر روز شنبه 13 شهریور و نتایج آزمون کارشناسی ارشد آزاد، روز دوشنبه 15 شهریور بر روی سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد به نشانی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید قرار می گیرد.
تلویزیون که گفت azmoon.com نتایج رو میده؟!
dehtoday
02-09-2010, 21:30
تلویزیون که گفت azmoon.com نتایج رو میده؟!
آره azmoon.com نتايج رو ميذاره ! اين دوستمون اشتباه شنيدن !!!
Rainy eye
02-09-2010, 21:44
آره azmoon.com نتايج رو ميذاره ! اين دوستمون اشتباه شنيدن !!!
من همین الان شنیدم...گفت azmoon.org میزاره !!!!
dehtoday
02-09-2010, 21:53
من همین الان شنیدم...گفت azmoon.org میزاره !!!!
تا اونجا كه من ميدونم azmoon.con ماله اعلام نتايجشه و azmoon.org ماله ثبت نامش !
حالا هر كدوم ! موقع اعلام نتايج همه رو امتحان مي كنيم ...! :31:
Rainy eye
02-09-2010, 22:04
تا اونجا كه من ميدونم azmoon.con ماله اعلام نتايجشه و azmoon.org ماله ثبت نامش !
حالا هر كدوم ! موقع اعلام نتايج همه رو امتحان مي كنيم ...! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
کلاً جفتش یکیه!!!!:31:
mohsen_rkh
03-09-2010, 17:39
بابا به خدا من هم می دونم azmoon.com برای نتایج هست اما خودم شنیدم گفت azmoon.org حتی org رو اُرگ خوند.
مدرک (:21:):
bahador2009
03-09-2010, 18:19
بابا به خدا من هم می دونم azmoon.com برای نتایج هست اما خودم شنیدم گفت azmoon.org حتی org رو اُرگ خوند.
مدرک (:21:):
ولی اگه به برنامه های تلویزیون دقت کرده باشه یه صفحه رو نشون میداد که بیشتر شبیه به صفحه ی زیر است نه اون.
AZMOON.COM
mohsen_rkh
03-09-2010, 18:31
ولی اگه به برنامه های تلویزیون دقت کرده باشه یه صفحه رو نشون میداد که بیشتر شبیه به صفحه ی زیر است نه اون.
AZMOON.COM
من هم قبول دارم عزیز. ولی این چیزیه که همه خبرگزاری ها اعلام کردن. دیگه خودتون ببینید که چقدر شیر تو شیره که چند ساله که کارنامه ها رو روی azmoon.com می ذارن ولی الآن همه ی خبرگزاری ها اعلام کردن که اعلام نتایج از سایت azmoon.org انجام خواهد شد. حالا تا فردا صبر می کنیم ببینیم کدومشه. من که فکر می کنم همون azmoon.com نتایج رو اعلام کنه.
yenoghteyee
03-09-2010, 18:57
حالا چرا سر اين موضوع بحث ميكنيد؟ خب فردا هر دوش رو نگاه كنيد.
mohsen_rkh
04-09-2010, 12:08
خوب بچه ها دامین azmoon.org رو ریدیرکت کردن رو azmoon.com یعنی هر کدومو بزنید وصل میشید به azmoon.com
من که انتخاب اول: مهندسی نفت علوم تحقیقات قبول شدم.
منم انتخاب اولامو اوردم مامایی نجف آباد _صنایع غذایی شهرضا_شیمی کاربردی شهرضا:20:
parya220
04-09-2010, 14:02
منم اولین انتخابم قبول شدم .مهندسی شیمی تهران شمال 300 تا تراز هم زیادی اوردم !همش دارم حرص میخورم چرا دست پائین گرفتم !!!
prodoctornuke
04-09-2010, 14:23
منم نرم افزار نجف اباد قبول شدم.ولی با تراز و رتبم میشد همه اولویت هام رو بیارم که خراب کردم تو انتخاب رشته.دوست داشتم انتخاب سومم رو بیارم
Amir_oscar
04-09-2010, 16:06
سال تحصيلي جديد دانشگاهها با حضور بيش از سه ميليون و پانصد هزار دانشجو در حالي از هفته آخر شهريور آغاز ميشود كه اجراي طرح «اصلاح تقويم آموزشي دانشگاهها» به امسال نرسيد و اين طرح همچنان در نوبت بررسي وزارت علوم و شوراي عالي انقلاب فرهنگي قرار دارد.
براساس اعلام وزارت علوم، سال تحصيلي جديد امسال نيز طبق روال سالهاي گذشته آغاز خواهد شد و دانشگاهها فعاليت خود را از دهه آخر شهريور ماه از سر خواهند گرفت.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ثبتنام و فعاليتهاي دانشگاههاي پايتخت از جمله دانشگاههاي علم و صنعت، اميركبير، شريف، شهيد بهشتي، علامه طباطبايي، الزهرا(س)، خواجه نصيرالدين طوسي و ... از هفته پاياني شهريور آغاز ميشود.
در ميان دانشگاههاي پايتخت، دانشگاه تهران، نماد آموزش عالي كشور و دانشگاه تربيت مدرس براساس تقويم آموزشي و برخلاف ساير دانشگاهها، فعاليتهاي خود را از سوم مهر ماه از سر ميگيرند.
براساس اين گزارش دانشجويان دانشگاه علم و صنعت ميتوانند از روز شنبه 13 شهريور لغايت چهارشنبه 24 شهريور ماه اقدام به ثبت نام واحد درسي كنند.
همچنين كلاسها از تاريخ 27 شهريور ماه آغاز ميشود و زمان حذف و اضافه هم از شنبه 3 الي چهارشنبه 7 مهرماه تعيين شده است.
تاريخ شروع حذف اضطراري براي دانشجويان دانشگاه علم و صنعت، شنبه 10 مهرماه، آخرين مهلت حذف اضطراري چهارشنبه 17 آذر و پايان كلاسها چهارشنبه 15 دي ماه ميباشد. همچنين از روز شنبه 18 الي چهارشنبه 22 دي ماه امتحانات آزمايشگاهها و كارگاهها و از روز شنبه 25 دي الي پنجشنبه 7 بهمن ماه امتحانات پايان نيم سال اول اين دانشگاه برگزار خواهند شد.
دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي
تاريخ ثبت نام نيم سال اول تحصيلي 90-89 دانشگاه خواجه نصير از روز دوشنبه 22 لغايت سه شنبه 23 شهريور ماه خواهد بود. همچنين زمان آغاز كلاسها 27 شهريور، حذف و اضافه 6 و 7 مهرماه و پايان مهلت حذف اضطراري 10 آذر خواهد بود، ضمن آنكه امتحانات اين دانشگاه از تاريخ 20 دي ماه آغاز و تا دوشنبه 4 بهمن ماه ادامه خواهد داشت.
دانشگاه تهران
به گزارش ايسنا، سال تحصيلي جديد در دانشگاه تهران از 3مهرآغاز خواهد شد و زمان حذف و اضافه 10الي 15 مهر، حذف اضطراري13 و 14آذر، کنترل نهايي 22 و23آذر و ارزشيابي 27آذر تا 8 دي ماه خواهد بود. پايان کلاسهاي نيمسال اول 23دي اعلام شده است و امتحانات از 25دي ماه آغاز و تا 7بهمن ادامه خواهد داشت.
گفتني است، ثبت نام نيمسال دوم سال تحصيلي 90-89، 14 لغايت 16 دي است.
دانشگاه صنعتي شريف
ثبت نام دانشجويان تحصيلات تكميلي دانشگاه صنعتي شريف از روز شنبه 13 شهريور تا سه شنبه 16 شهريور، ثبت نام دانشجويان كارشناسي از شنبه 20 شهريور تا سه شنبه 23 شهريور و ثبت نام دانشجويان تحصيلات تكميلي ورودي 89 هم 27 و 28 شهريور خواهد بود.
شروع كلاسهاي دانشگاه دوشنبه 29 شهريور ماه خواهد بود و زمان ترميم و ثبت نام با تاخير شنبه 10 الي چهارشنبه 14 مهر، پايان كلاسها يكشنبه 12 دي و امتحانات پايان ترم شنبه 18 دي لغايت شنبه 2 بهمن ماه اعلام شده است.
دانشگاه شهيد بهشتي
به گزارش ايسنا، دانشجويان دانشگاه شهيد بهشتي ميتوانند از تاريخ شنبه 20 الي چهارشنبه 24 شهريورماه اقدام به انتخاب واحد كنند. با توجه به اينكه كلاسها از 27 شهريور ماه آغاز ميگردد، بنابراين زمان تثبيت ثبت نام 3 و 4 مهر، حذف و اضافه 10، 11 و 13 مهر و آخرين مهلت حذف تك درس 10 آذر خواهد بود.
كلاسها در تاريخ 15 دي ماه به كار خود پايان ميدهند تا امتحانات از تاريخ 18 الي 29 دي ماه برگزار شوند.
دانشگاه الزهرا(س)
بنابراين گزارش، ثبت نام و انتخاب واحد دانشجويان دانشگاه الزهرا(س) از تاريخ 21 الي 24 شهريور ماه انجام ميشود و زمان آخرين مهلت ارايه درخواست مرخصي 27 شهريور و شروع كلاسها در همين روز خواهد بود.
دانشجويان ميتوانند در تاريخهاي 10 و 11 مهرماه جهت حذف و اضافه اقدام نمايند و تاريخ آخرين مهلت حذف اضطراري 10 آذر و گستره ارزش يابي 6 آذر الي 2 دي ماه خواهد بود.
كلاسها در 16 دي ماه به كار خود پايان داده و امتحانات از 18 دي ماه آغاز ميگردند و امتحانات دروس عمومي از 18 الي 20 دي ماه و امتحانات دروس تخصصي از 21 الي 30 دي ماه ادامه خواهد داشت.
دانشگاه تربيت مدرس
به گزارش ايسنا، انتخاب واحد دروس مدرسي كليه دانشجويان دانشگاه تربيت مدرس20 تير ماه خواهد بود. همچنين انتخاب واحد دروس تخصصي دانشجويان دانشكدههاي فني و مهندسي، برق و كامپيوتر، كشاورزي، منابع طبيعي و علوم دريايي و هنر، 21 الي 23 و 26 تيرماه و دانشجويان دانشكدههاي علوم انساني، مديريت و اقتصاد، علوم پايه، علوم رياضي، علوم زيستي، علوم پزشكي، هم 27 الي 30 تير ماه خواهد بود.
گفتني است؛ كلاسهاي دانشجويان از 3 مهرماه آغاز ميشود و زمان حذف و تعويض دروس، 18 الي 20 مهرماه و حذف تك درس 20 آذر ماه خواهد بود.
كلاسها در تاريخ 23 دي ماه پايان مييابد و امتحانات دروس مدرس 25 الي 29 دي و امتحانات دروس تخصصي 2 الي 12 بهمن ماه برگزار خواهد شد.
دانشگاه اميركبير
دانشجويان دانشگاه صنعتي امير كبير طي روزهاي سهشنبه و چهارشنبه 16 و 17 شهريور ماه سال جاري ثبتنام ميكنند و از دانشجويان ورودي جديد نيز روز يكشنبه 21 شهريور ماه ثبت نام انجام ميشود و دانشجويان 28 شهريور ماه ميتوانند نسبت به حذف و اضافه دروس اقدام نمايند.
دانشگاه علامه طباطبايي
به گزارش ايسنا، انتخاب واحد و ثبت نام دانشجويان علامه از 13 لغايت 24 شهريور ماه خواهد بود.
كلاسها در 27 شهريور آغاز خواهد شد و زمان حذف و اضافه نيز از 3 الي 11 مهر و حذف اضطراري تا 10 آذر ماه اعلام شده است.
گفتني است، امتحانات دانشجويان از 18 دي آغاز و تا 29 دي ماه ادامه خواهد داشت.
ثبتنام دانشجويان و فعاليت دانشگاهها در سال تحصيلي 90-89 كمتر از يك هفته ديگر در حالي آغاز ميشود كه بسياري از كارشناسان بر اصلاح تقويم آموزشي دانشگاهها تاكيد داشته و سيستم دو ترمه دانشگاهها را با توجه به تعطيلات رسمي و غيررسمي كشور، پاسخگوي اهداف برنامه پنجم توسعه و سند چشمانداز نميدانند.
Lord Farshad
04-09-2010, 18:01
این فکر کنم طبیعتا برای سال بالایی ها باشه دیگه؛ اخه شروع ثبت نام رو 13 (امروز) نوشته. پس با این حساب نباید چیزی به اومدن نتایج سراسری مونده باشه.
قاهر - Gahir
06-09-2010, 10:20
سلام دوستان ،
این نتایج نهایی سراری کی اعلام میشه ؟
dracula_killer
06-09-2010, 10:26
سلام دوستان ،
این نتایج نهایی سراری کی اعلام میشه ؟