مشاهده نسخه کامل
: سریال فاصلهها
Paint The Dream
04-08-2010, 22:57
2- قضيه ازدواج اون علي با دخترعموي سعيد اصلا ربطي به داستان فيلم نداره و فقط براي بالابردن وقت و زمان سريال هست.
این دو تا یکدفعه از فیلم رفتن بیرون ، کسی ازشون خبر نداره ؟ :دي
بازگشت داداش آقا محسن را هم تبریک می گم شعار های اخلاقی برنامه را بردن بالا :دي
بهروز چی می کشید؟
کراک؟
یعنی بیتا انواع مخدر رو هم میشناسه؟:27:
RoYaYeEe_NiIiLi
04-08-2010, 23:13
بهروز چی می کشید؟
کراک؟
آره احتمالا...چون کراکه که باعث میشه کرم بزنه آدم:31:
یعنی بیتا انواع مخدر رو هم میشناسه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختیار دارید...بیتا خودش یه پا مواد مخدره:31:
البته من که نمیدونم چه جوری فهمید اونی که میکشید کراک هستوووبوشون فرق میکنه یا شکلشون؟:31:
چه دختر دقیقی:31:
بی باک بی بال
04-08-2010, 23:28
اقا من فهمید م
این بیتا دختر موجهی نیست
بعد ادم این سریال دو دسته هستند دسته اول و دسته دوم
بعد یه سوال چند قسمت دیگه مونده
بعد فکر کنم این بیتا از عوامل صهیونیصم واسرائیل باشه که می خواهد جوان های مارو به بی راه ببره
امشب پیام اخلاقی داشت. "اکثر جونها این مشکلات رو دارند":31:
امشب پیام اخلاقی داشت. "اکثر جونها این مشکلات رو دارند":31:
چرا جون ها؟
باورکن اکثر سن بالاها هم وعضشون از جونها بهتر نیست.:18:
M A M M U T
05-08-2010, 10:10
بچه ها شما 60 ملیون داشته باشید چی کارش می کنید؟می زاریدش بانک ماهی 1 تومن سود می گیرید؟باهاش یه خونه ی کوچولو میخرید؟می رید لوس آنجلس سوپر مارکت باز می کنید؟یا میدینش خیریه برا آخرتتون.یا باهاش یه ماشین مدل بالا می خرید و در لحظه با 60 تا دختر دیگه دوست می شید؟
همه ی این راه ها به فکر آدم های جور وا جور می خوره از با هوش گرفته تا افراد ساده.اما هیچ کس پیدا نمیشه که 60 ملیون بده با دختری که به طور 100 در صد نمیشناسدش.تاحالا رفتار های مشکوک زیاد ازش دیده.هیچ کس در موردش خوب نمی گه جز خودش.(تازه گاهی اوقات بد هم می گه:دی) و ... ازدواج کنه.پس نتیجه می گیریم این سعید نه تنها شعور نداره بلکه اصلا آدم نیست.باید اسم سریال رو می ذاشتند راز بقا چون همه ی شخصیت های این داستان یه جورایی از انسان بودن و عقل داشتن فاصله گرفتن.(که در این صورت فاصله ها اسم قشنگیست:31:)
چوب خشک از این سعید شعورش بیشتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TURBO_BOY2006
05-08-2010, 10:36
سلام
بچه ها یه سوال این خطوط موبایل و تلفنشون از چه نوعی هست که تا شماره رو گرفت طرف جواب میده؟ ما هم بریم بگیریم. مگه طرف کنار گوشی خوابیده ؟:31:
توی این سریال خیلی اصراف هزینه شده ، برای مثال کارگردان بجای داداش بیتا میتونست از درخت چنار استفاده کنه !
مثلا بیتا داداش نداشته باشه ، اون چنار داداش خیالیش بشه : دی
من گذری نگاه کردم ، اکثر اوقات صداشو میشنوم فقط ؛ اینا چرا انقد مودبانه همو تهدید میکنن ؟ فحش هم میخوان بدن با ادب
میدن مثل دیشب : آقای محترم ، با کمال ادب و احترام ، زن من دیوانست ! بچه رو نمیدم بهش : دی
همه این کارا زیر سر مهرانه ( آدم خوار ) . نظرتون چیه؟
توی این سریال خیلی اصراف هزینه شده ، برای مثال کارگردان بجای داداش بیتا میتونست از درخت چنار استفاده کنه ! :39::39::16:
ولی داداشه خوب بازی می کنه ها :دی
من گذری نگاه کردم ، اکثر اوقات صداشو میشنوم فقط ؛ اینا چرا انقد مودبانه همو تهدید میکنن ؟ فحش هم میخوان بدن با ادب
میدن مثل دیشب : آقای محترم ، با کمال ادب و احترام ، زن من دیوانست ! بچه رو نمیدم بهش : دی انتظار داری توی یه سریالی که با اهداف اخلاقی و کلی دیالوگ شعار گونه ساخته شده اینا چی جوری با هم حرف بزنن؟:دی
هرچند که اون تیکه ی چیزش بود ... داداشه می خواست بیتا رو بندازه بیرون .... خیلی بد حرف زدن با هم !!!!:دی
همه این کارا زیر سر مهرانه ( آدم خوار ) . نظرتون چیه؟
همش زیر سر هستیه !!!
از آن نترس که های و هوی دارد !! از آن بترس که سر به زیر دارد!!!!:18: (این چرا قافیه نداره! اصلا ضرب المثله شبیه این نبود :دی )
mehdi_360
05-08-2010, 12:01
دیشب زن عمو خیلی باحال بود : دی
مشکل سعید ، مشکل خیلی از جوونای ماست:دی
من داشتم کف اتاق به خودم میپیچیدم ، دل درد گرفتم :دی
Maziar_69
05-08-2010, 13:29
خیلی رو دارن خدایی. :دی
یعنی خیلی از جوونای ما دور از جونشون اینقدر احمقن؟
یه بچه بشینه این سریال رو ببینه بهش میخنده ببین چجوری یه ملت رو سرکار گذاشتن.
البته راست هم میگن که مخاطباش بالاست.
همه ی ما میشینیم به خاطر خندیدن بهش و بحث کردین تو فروم نگاش میکنیم. :دی
RoYaYeEe_NiIiLi
05-08-2010, 22:53
به به به به:31:
میگم که برای سلامتی اون یه تیکه مغزی که تو سر سعید پیدا شد و برای حفظش صلوات بفرستید:31:
وقتی که بیتا به سعید زنگ زد،منتظر بودم باز بیتا پشت تلفون سعید رو خر کنه...کللی تعجب کردم که همچین اتفاقی نیفتاد:31:
اون نغمه هم که دیگه شورشو در آورده...قحطیه آدمه که اومده منت بیتا رو میکشه؟:13:
این یاروئه که تو رستورانه کار میکنه خیلی گناه داره...همش میزننش اونم میزنن تو دماغش:31:...آخرش میره عمل میکنه و به آرزوش میرسه:31:
mahsa1469
05-08-2010, 22:57
واقعا اگه بعد از این همه و با وجود اینکه سعید چیزایی هم یادش اومد و یکم شکر خدا فکر کرد باز بیتا بیاد و خرش کنه دیگه فیلم ارزش دیدن نداره.........
وقتی که بیتا به سعید زنگ زد،منتظر بودم باز بیتا پشت تلفون سعید رو خر کنه...کللی تعجب کردم که همچین اتفاقی نیفتاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره ماه رمضون نزدیک شده دیگه ... باید یه جورایی قضیه رو ماس مالی کنن تموم شه بره دیگه ... :دی
این شهابه کیه ؟ رفیق فرهاده؟!! حالا این یکاره برا چی اومد تو داستان ؟
RoYaYeEe_NiIiLi
05-08-2010, 23:03
این شهابه کیه ؟ رفیق فرهاده؟!! حالا این یکاره برا چی اومد تو داستان ؟
شهاب کیه؟کجا بود؟من ندیدم چرا؟؟؟
چه عجب بعد از چند ماهی از دوستی بیتا و سعید این پسره مغز پوکیده سرعقل اومد؛خدایی بعد از اینکه فهمید با ساسان ارتباط داره جلو جمع خانواده گفتم خدایی اگر ایندفعه با بیتا بپره خیلی بیشعوری
که البته این اتفاق پیش نیامد؛ولی من چشمم آب نمیخوره فردا دوباره سرشو میندازه پایین میره پیش بیتا میگی نه نگاه کن:5:
به نظر من 100 درصد دوباره سعید خر میشه
جالبه من هفته ای یک بار این سریال رو میبینم ولی راحت از کل داستان خبردار میشم
سریال ایرانیه دیگه:27:
Maziar_69
05-08-2010, 23:30
نه دیگه نباید بشه. :دی
اگه خر بشه باید یک ماه دیگه سریال رو کش بدن.
ولی تا قبل ماه رمضون باید تموم شه.
hamijoon
05-08-2010, 23:37
معلوم شد سعيد اندكي مغز داره ... خوشحالم كرد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهاب كي بيد ؟
فك كنم تا هفته بعد كه ماه رمضون شروع بشه اين
سريال تموم شه..
و ما از دست يه سريال آبكي نجات پيدا كنيم..!
هر چند كه از چاله تو چاه مي اُفتيم.. چون سريال هاي ماه رمضون تو راهن..!
Maziar_69
06-08-2010, 00:01
معلوم شد سعيد اندكي مغز داره ... خوشحالم كرد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهاب كي بيد ؟
این شهاب کیه اینقدر اسمش رو میگین؟ :دی
من نشنیدم جایی بگن شهاب.
یا شاید مشغول خندیدن به سریال بودم متوجه نشدم. :31:
REGISTERED-USER
06-08-2010, 00:05
فك كنم تا هفته بعد كه ماه رمضون شروع بشه اين
سريال تموم شه..
و ما از دست يه سريال آبكي نجات پيدا كنيم..!
هر چند كه از چاله تو چاه مي اُفتيم.. چون سريال هاي ماه رمضون تو راهن..!
چشم ماه رمضون سال آینده سریال لاست رو میزاریم برای شما کمی خمیرمایه اش سفت بشه :27:
hamijoon
06-08-2010, 00:07
این شهاب کیه اینقدر اسمش رو میگین؟ :دی
من نشنیدم جایی بگن شهاب.
یا شاید مشغول خندیدن به سریال بودم متوجه نشدم. :31:
منم نيدونم بچه ها گفتن . منم خودم نشنيدم .
مگه طنزه شيطون كه ميخندي؟؟:31:
چشم ماه رمضون سال آینده سریال لاست رو میزاریم برای شما کمی خمیرمایه اش سفت بشه :27:
لاستو نخواستيم... فقط سفارش بده يه چيزي بسازن كه قسمت آخرش فيلم هندي نشه..!
Heidari1388
06-08-2010, 00:46
نکات آموزنده این سریال اینه:
اگه دوست دختر پیدا کردید برید ته و توش رو دربیارید وگرنه مثل سعید رودست میخورید
اگه باباتون خواست زن بگیره ممانعت نکنید ، البته نه سرمادرتون هوو بیاره ها ، اون موقع بزنید لهش کنید:31:
اگه باباتون رفته جبهه هرکار دلش خواست میتونه بکنه ، بالاخره اون برای مملکت جون داده پس میتونه سر ملتو کلاه بزاره(البته بابای من 8 سال کنتراد جبهه بود ، ولی خدا رو شکر عرزه کلاه گذاشتن سر ملتو رو نداره )
اگه داداش کوچیکتون سی دی های چیزدار آورد خونه ، اول یه کپی از سی دی ها برای خودتون بگیرید بعد سی دی ها و داداشتونو بزنید له و لورده کنید:31:
اون دوستانی هم که گفتن این سریال ها آبکین اینو بدونن که این سریال ها خیلی بیشتر از شبکه های فارسی وان و سریال های خارجی بیننده دارن ، اگه شما میتونید یاعلی یه سریال بسازید ما لذت ببریم
5 قسمت بیشتر از سریال نمونده و پس از 30 قسمت یه نشانه های ضعیفی از عقل و هوش داره در سعید بروز می کنه :27:
اینا همش ترفند هایی که آخر سریال به کار میگیرن تا ببیننده از اون سریال واقع گرایانه و طبیعی بودنش رو یادش بمونه : دی
pouya_99999
06-08-2010, 04:23
این ساسان نفهمید sms بیتا که واسش اومده قبلا باز شده و توسط کس دیگری خوانده شده ؟
ساعت رسیدن sms هم جالب بود 00:30
و طبق قانون فیلم های ایرانی تا یه چیزی میره یه چیزی میاد تا ساسان رفت sms اومد
baharan_2122
06-08-2010, 08:40
سلام
دوستان ببخشید من تازه اولین باره که به این تایپیک سر می زنم
فکر کنم بحث در مورد فاصله ها و فارسی 1 هست درسته
من هیچکدوم رو تا حالا ندیدم
فارسی 1 قشنگتره یا فاصله ها
می تونید کمکم کنین
ممنون می شم
می خوام شروع کنم به سریال دیدن
mahsa1469
06-08-2010, 09:27
این ساسان نفهمید sms بیتا که واسش اومده قبلا باز شده و توسط کس دیگری خوانده شده ؟
تازه ساسان شماره ی بیتا رو که داشت که جواب نمی داد لازم بود بیتا آخر sms ش بنویسه بیتا ؟؟؟
pedram_sad
06-08-2010, 13:29
همین الان شبکه سه جوهر چی رو اوردن داره حرف میزنه
میگه یک تیم فوق حرفه ای دور هم جمع شدن
بسیار کار قوی و همه راضی هستن
کار خیلی فشرده بود و همین الانم سر فیل برداری بودیم
یک گزارش هم پخش شد از مردم که از 11 نفر 9 نفر گفتن بسیار خوب و عالی بود و از همه چیز راضی بودن
اینه مملکت ما
همین الان شبکه سه جوهر چی رو اوردن داره حرف میزنه
میگه یک تیم فوق حرفه ای دور هم جمع شدن
بسیار کار قوی و همه راضی هستن
کار خیلی فشرده بود و همین الانم سر فیل برداری بودیم
یک گزارش هم پخش شد از مردم که از 11 نفر 9 نفر گفتن بسیار خوب و عالی بود و از همه چیز راضی بودن
اینه مملکت ما
تازه جوهر چی میگفت تو این سریال بر خلاف گذشته دیگه شخصیت ها سیاه و سفید نیستن بلکه خاکسترین
من میخوام بگم پس ساسان و مهران سیاه نیستن؟
ما که هیچ نقطه سفیدی تو شخصیت مهران ندیدیم!
یا حاج رضا کاملا مثبت نیست!؟
Dark Shine
06-08-2010, 14:18
اینا که حرف دلشن نیست قبل از مصاحبه بهشون مین بگو راضی هستیم
تازه اگه کسی بگه راضی نیستم پخش نمیشه:27:
Ssarshar
06-08-2010, 14:23
خير سرتون ميخواين مشكلات جوونا رو بررسي كنين چرا به شعور جوونا توهين كنيد يعني اين سعيد كج و كوله نماينده اي از قشر جوون امروز ماست همونطور كه عمه ي بي عقلش ميگفت ؟؟؟!!
در مورد مصاحبه هاي صدا و سيما ميتونم اينو بگم كه من دو بار با برنامه ي نردبان مصاحبه كردم و از اكثر قواعد مصاحبه ها هم مطلعم ! يه متن بهت ميدن بعد ميگن بخون مثل يه بازيگر اجراش كن ! آخرشم نميفهمي كه فيلم بازي كردي يا مصاحبه كردي !
pcforlife
06-08-2010, 14:49
80 درصد نچسب بودن (یا شدن) این سریال برمیگرده به فیلمنامه ضعیفش...:13: فیلمنامه ای که حتی نیومده نظراتش رو به طور غیر مستقیم بده... متاسفانه سراسر داستان پر شده از مسائلی که یا واقعیت ندارند یا درصد کمی از واقعیتند و شیوه روایت داستان شده مثل شیوه تربیتی مادری که برای تربیت یا حتی ترساندن بچش مسائل غیرواقعی (مثل لولو، گرگ و...) رو مطرح میکنه...:18: اونجا بچه تربیت میشه و از مادرش حساب میبره و غیر واقعیات رو باور میکنه... اما بینندگان این سریال از شانس بد این نویسنده بچه نیسنند...:20:
این مسائل باعث میشه که هیچ جوونی رفتار سعید با بیتا رو باور نکنه... حتی هیچ جوونی دلخوشی های علی صبوری و ریحانه رو باور نکنه... هیچ آدم میانسالی رفتار محسن، لیلا، رضا و یا فرهاد رو باور نکنه... یا حتی هیچ بچه ای که داره بالغ میشه رفتار وحید رو باور نکنه... چرا؟ چون سریال نیومده و یا شاید نخواسته واقعیات یا همه واقعیات رو بگه...:41:
اگه تو سریال بگه گوشت گوسفندی کیلو 4 تومن، ما همه تو این تاپیک به عنوان سوتی یا اشتباه ازش یاد نمی کنیم... میخوام از این جملم نتیجه بگیرم که اگه یه کارکتر هم بیاد رفتاری رو از خودش نشون بده که هیچ آدم زنده یا مرده ای تو این دنیا انجامش نداده و در کل بیشتر کاراش با واقعیته امر همسو نیست، ما مرض نداریم که بیخود ازش انتقاد کنیم...:goatee:
همچنین یه بحث دیگه ای هستش که هیچ آدم بالغی از نصیحت شنیدن خوشش نمیاد... این یه واقعیته... من از آقای قمشه ای تو تی وی شنیدم که حتی سعدی هم که اشعارش سراسر نصیحته، اون نصایح رو در شیرینیه نظم به مردم زمانش عرضه کرده که تلخی نصیحت رو نفهمن...
الان اینجا بدون هیچ دلیله واضحی کارکتر عمو رضا تو یه سکانس از یه قسمت میاد به سعید میگه رابطه پسر دختر بده! یعنی به طور مستقیم داره بیننده رو نصیحت می کنه که ای بیننده ای که از این رابطه ها داری... این کارو نکن...بده!:31:
اما تو سریال همزمان (زیر هشت) رابطه عطا و منیژه که اوایل به صورت عاشقانه بود، الان به نفرت تبدیل شد... این تغییر که توی قسمت های متمادی صورت گرفته، باعث میشه که بدون ذکر علنی این جریان و نصیحت کردن، بیننده از رابطه عطا و منیژه داستان عبرت بگیره...:20:
متاسفانه عوامل این سریال هم به طور کل این نکته رو نادیده گرفتن و حتی عمل مشابه سریالی رو که یک ساعت زودتر از خودشون پخش میشه رو اعمال نکردن و 24 ساعته همدیگه رو دارن نصیحت می کنن و جالبه که در مقاطعی از سریال باید بشینن خودشون رو نصیحت کنن...:27:
یه نتیجه گیری از حرفام بکنم...:5: به نظر من اگر اینجا یه نفر میاد به این سریال انتقاد می کنه، تا هشتاد نود درصد حق داره... چون این سریال طریقه ای رو پیش گرفته که اگه کسی ازش انتقاد نکنه، آدم باید شک کنه!!!:20:
یاعلی:11:
بی باک بی بال
06-08-2010, 16:25
یا حاج رضا کاملا مثبت نیست!؟
خوب حاجی هم یکسری اشتباهات انجام داد مپبت صفر که نیست
ScKAT LeFT
06-08-2010, 16:49
آخه خدایی کدوم جوون احمقی با یک دختر دوست میشه بعد از 4 روز میره دنبال 60 میلیون پول که بهش بده ؟؟؟
چرا جوونا رو اینقدر احمق نشون میدید ؟
خب پدر مادر های ما اینا رو میبیننند فکر میکنند ما اینجوری هستیم !
چرا تو فیلماتون همیشه یک آدم مذهبی در مقابل یک آدم غیر مذهبی هست و همیشه اون آدم غیر مذهبیه میشه یزید که پول مردم و میخوره و هزار تا کثافت کاریه دیگه و آخرشم اون آدم مذهبیه معلوم میشه هیچ اشتباهی تو زندگیش نکرده و پیغمبر بوده !!!!
متاسفم واستون با این فیلماتون ...
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
نویسندش احتمالا گوشیش 1100 بوده و از این چیرا نداشته نمیدونسته !!! :27:
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
به این نتیجه رسیدم فیلم های ایرانی فقط و فقط القای ایدئولوژی حکومت هستند ! همین
احتمالا ساسان گاگول بوده !
mohsenmirza
06-08-2010, 17:01
با عرض پوزش باید بگم که این سریال یکی از ضعیف ترین سریال هایی است که تا حالا ساختن .
سریال های سفارشی حکومت همینند دیگه...
داستان سریال آنقدر کش اومده که واقعا آدم حالش بد میشه... اصلا داستانش کلاه تو کلاه هست...
لامصب ها م ا ه وا ر ه رو هم زدن .. نمیتونیم بشینیم فیلمهای خوب و درست و حسابی ببینیم....
نيما شاهرخ شاهي:
هنر من در ايفاي نقش منفي است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نيما شاهرخ شاهي كه در سريال «فاصلهها» شبکه سه سيما ايفاي نقش ميكند و چندي ديگر شاهد بازي وي در سريال ماه رمضان شبكه دو با نام «ملکوت» خواهيم بود، درباره اين دو نقش گفت: شايد براي مخاطبان اين پرسش پيش آيد که من فقط ايفاگر نقشهاي منفي داستانها هستم؛ اما به نظر من تنها علت اين قضيه، پخش همزمان سريالهاست؛ وگرنه من ايفاگر نقشهاي مثبت هم بودهام.
به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، اين بازيگر با يادآوري اين مطلب كه در سريال «ملكوت» نقش سامان (نوه دختري حاج فتاح) را بازي ميکند، درباره اين شخصيت توضيح داد: سامان به دختر دايي خود مهتاب علاقمند است. او پسري است که گاهي والدين خود را آزار ميدهد و قصد ازدواج با دختر دايي خود را دارد امّا زن دايي او مخالف است. در اين ميان مشکلاتي به وجود مي آيد که منجر به بستري شدن او در بيمارستان ميشود.
شاهرخ شاهي در عين حال گفت: هنر من در ايفاي نقش منفي است؛ البته سعي کردهام نقشهايي را که در مجموعهها ايفاگر آن هستم شبيه به هم نباشد، ولي چون خصوصيت نقش منفي آن است که گاهي شبيه به هم ميشوند، شايد به نظر مخاطبان قدرت من در اجراي نقشهاي منفي بيشتر باشد.
به گزارش ايسنا، نيما شاهرخ شاهي در سريال مناسبتي «ملكوت» نقش سامان، پسر سيما و منوچهر را بازي ميکند که نقش پدر و مادر او را به ترتيب رضا رويگري و فريبا متخصص ايفا ميکنند.
از جمله کارهايي که شاهرخ شاهي از سال 82 تاکنون در آنها به ايفاي نقش پرداختهاست ميتوان به فيلمهاي «مکس» (سامان مقدم)، «پارک وي» (فريدون جيراني)، «دايره زندگي» (پريسا بخت آور)، «مجنون ليلي» (قاسم جعفري) و سريالهاي «شمس العماره» (سامان مقدم) اشاره كرد.
Maziar_69
06-08-2010, 18:37
با عرض پوزش باید بگم که این سریال یکی از ضعیف ترین سریال هایی است که تا حالا ساختن .
داداش شما از کی پوزش خواستی؟ :دی
همه اینجا ناراضین از این سریال. پوزش نمیخواد که. :دی
mohsenmirza
06-08-2010, 18:42
داداش شما از کی پوزش خواستی؟ :دی
همه اینجا ناراضین از این سریال. پوزش نمیخواد که. :دی
از جو تاپیک بی خبر بودم . :31:
ایول خوشم اومد از 80 صفحه که همه تقریبا مخالف بودن.
حالا جالب اینجاست که 2 روز بعد پایان این سریال , صدا و سیما اعلام میکنه 99% مردم موافق هستن؛
mahsa1469
06-08-2010, 19:57
بچه ها اینم برا همین سریاله؟؟؟؟
pcforlife
06-08-2010, 20:00
بچه ها اینم برا همین سریاله؟؟؟؟
نه... گمون نکنم... به نظر میرسه مربوط به این یه خط باشه:
به گزارش ايسنا، نيما شاهرخ شاهي در سريال مناسبتي «ملكوت» نقش سامان، پسر سيما و منوچهر را بازي ميکند که نقش پدر و مادر او را به ترتيب رضا رويگري و فريبا متخصص ايفا ميکنند
ایول خوشم اومد از 80 صفحه که همه تقریبا مخالف بودن.
حالا جالب اینجاست که 2 روز بعد پایان این سریال , صدا و سیما اعلام میکنه 99% مردم موافق هستن؛
اين كه عاديه...مراسم تقدير و تشكر بعدش باحاله!:27:
farshad bugatti
06-08-2010, 21:09
البته درسته این سریال مخالفان زیادی داره اما طرفداران پروباقرص زیادی داره
بازیگراش نقششون رو خیلی خوب ایفا کرده اند اما تیم کارگردانی خیلی ضعیفی داره!
در کل واسه وقت گذرونی خوبه:31:
هیچ توجه کردین سعید همش ادا و اتفار جک(لاست) رو در میاره><
Maziar_69
06-08-2010, 22:47
ظاهرا بازم خر شد. :دی
RoYaYeEe_NiIiLi
06-08-2010, 22:48
کلا هرچی آدم توی این سریال هست با بیتا رابطه داشته:31:
دیدید گفتم که اینا دارن یه جورایی دلیل پیدا میکنن برای کارای بیتا که بعدا بتونه توبه کنه و با سعید ازدواج کنه..چون دختر خالهه یه جورایی مظلوم نشون میداد بیتا رو:13:
ولی شیدا باید با ساسان میرفت تو رستورانه....شیدا موهای بیتا رو میکشید و سعید هم ساسان رو میزد:31:...صحنه ی باحالی میشد
نمردیم و یه بخاری از سعید دیدیم ...هر چند بخارش داره میشینه:31:
ظاهرا بازم خر شد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سعیدی که ما میبینیم همون اول باطنا خر شده و حالا حالاها درست نمیشه:31:
mani_2004_2006
06-08-2010, 22:53
بیچاره ساسان
یه آدم صاف و صادق اگه تو این سریال پیدا میشه همین ساسانه :دی
Maziar_69
06-08-2010, 22:56
این بیتا که وضعش خیلی خرابتر از این حرفاست.
با اون یارو بی ام و که رفته بودن رستوران که نوشابه ریخت رو شلوارش. یادتونه بهش گفت زنت نمیاد بریم خونه شیطونی کنیم. :دی
ولی یه چیزو دقت کردین؟
بیتا اولش با رنو پی کی شروع کرد که الان رسیده به بنز و بی ام و. :دی
با همین پشتکار ادامه بده پیش بینی میشه تا 1 سال آینده به فراری و لامبورگینی برسه. :دی:دی:دی
مزخرف ترین پایان برای سریال ازدواج سعید و بیتا باهم هست و اگه این اتفاق بیفته باید اموات سهیلی زاده رو مورد عنایت قرار بدیم و
به نیکی یاد کنیم . :31:
البته درسته این سریال مخالفان زیادی داره اما طرفداران پروباقرص زیادی داره
بازیگراش نقششون رو خیلی خوب ایفا کرده اند اما تیم کارگردانی خیلی ضعیفی داره!
يه سري اين ساسان....با مزدا3 ايران22 اومد تو....با مزدا3 ايران 55 رفت بيرون :31:
بيتا هم كه ماشاالله! اولش ميترسيد سوار PK بشه! كم كم رفت سمت BMW :31:
پشت BMW هم نشست لامصب :31:
كلا دختر با حالي بود :27:
حيف شد :21: اگر اين فيلمنامه دست اونور آبيها مي افتاد.....چيزهاي بهتري هم ميديديم از ارتباطها :27:
avator20002000
06-08-2010, 23:09
اخه اینم شد سریال مردم عوامو سرکار می زارن هیم کشش می دن تش رو هم که همه می دونن!
Heidari1388
06-08-2010, 23:12
ببینم یعنی همه ی دخترا پسرا رو اینجوری اوسکول میکنن؟!
یعنی ما هم آره؟!:13:
وای.........ولم کنید.....میخوام بکشمش...........:31:
ولی در کل یکم اغراق شده دیگه ما پسرا اینقدر هم گوش دراز تشریف نداریم که یه دختر افغانی اوسکولمون کنه...
babak_eivazi
06-08-2010, 23:13
نه دیگه ماه رمضون نزدیکه دارن یه جوری سر هم میارنش که سریال بعدی رو شروع کنن
مزخرف ترین پایان برای سریال ازدواج سعید و بیتا باهم هست و اگه این اتفاق بیفته باید اموات سهیلی زاده رو مورد عنایت قرار بدیم و
به نیکی یاد کنیم . :31:
دقیقا!
این نکته ای رو که شما گفتی من دو سه هفته پیش بهش اشاره کردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بی باک بی بال
06-08-2010, 23:17
به سلامتی همه جوانها به هم رسیدن
اخرش هم هم با هم عروسی می گیرند حتی وحید
خرش هم هم با هم عروسی می گیرند حتی وحید
آره بابا وحيد از منم توي ازدواج و شب اول وارد تره :دي
اوندفعه يه سكانس بود كه وحيد به پدرش گفت، بابا بيا بشين ميخوام بهت ياد بدم ليلا خانوم رو گرفتي چيكار كني :دي
امشب خیلی خوب بود . خیلی از این مسائل خوب واقعیت های جامعه ما هست .
jkhfgf3@yahoo.com
06-08-2010, 23:30
من تقريبا ميشه گفت تو اين تاپيك پستي ندادم و از اونجايي كه هر شب اين سريال داره پخش ميشه و ملت رو به مسخره گرفتند، اعصاب من سر سوتي ها و مسخره بازيهاش حسابي خورد ميشه و شده و خواهد شد.
البته يه سري از اين نقدها رو شايد دوستان ديگر گفته باشند.
ميريم سراغ نقد من: (البته اين نقد شخصي هست و نظر خودمه)
1- تعداد زياد بازيگرها نسبت به فيلمنامه فوق العاده ضعيف و آبكي. يه سري از بازيگرها اصلا الكي به اين سريال وارد شدند و خودتون ميدونيد كه كيا هستند.
2- قضيه ازدواج اون علي با دخترعموي سعيد اصلا ربطي به داستان فيلم نداره و فقط براي بالابردن وقت و زمان سريال هست.
3- يه سري از سكانسها اصلا ربطي به روند سريال ندارند. بعنوان مثال سكانس توپ بازي كردن وحيد در حياط خونه و اومدن عموش تو حياط و احوالپرسي با وحيد.
4- يه سري از اتفاقها تقريبا تو جهان واقعي بيمعني هستند و راحت ميشه حلشون كرد. مثل دعواي وحيد با دوستش سر چندتا دي وي دي آشغال كه همه جا پيدا ميشه و دوست وحيد ميتونست با اون 50 هزار تومان 2 يا 3 برابر اون فيلمها رو بگيره.
5- دور از جمع دوستان و كاربران انجمن، ولي هر پسر ابلهي كه ميخواد با دختري واقعا به قصد دوستي ازدواج كنه (حتي اصلا فقط دوستي) به عقلش خودش بايد برسه كه حداقل يكبار اون دختر رو از نظر اينكه با شخص غريبه اي هم دوست ميشه يا نه آزمايش كنه.
6- من نميدونم اينا با اين همه بدبختيشون چطوري بدون هيچ تصميم و خيلي فوري رفتند ماشين دنده اتوماتيك خريدند.
7- حاج آقا محسن خودش صبح تا شب با دوست دختر خودش (ليلا خانم) ميچرخه اونم همش با ماشين اصلا عيبي نداره. تا به آقا سعيد ميرسه ...... جيز ميشه اين كارها. يكي بايد محسن رو جمعش كنه.
8- من واقعا نميفهمم چطوري اينا همينكه گوشي موبايل رو ميگيرند دستشون و شماره ميگيرند همون لحظه بوق ميخوره و جالب اينجاست كه همون لحظه هم طرف جواب ميده.
9- آرم همه ماشينها بصورت خيلي ناشيانه كنده شده.
10- آقا محسن مثلا مرد خدا هستند، ولي هرجا كه ميرسه غيبت بيتا خانم رو ميكنند و همه بديهاش رو همه جا بازگو ميكنند.
11- اينقدر همه به اين سعيد گفتند بيتا دختر خوبي نيست و فلان و بهمان. ولي آقا سعيدِ قصه ما حتي يك ذره هم مشكوك نشدند.
12- اصلا به تلفن مغازه آقا محسن نميخوره كه پيامگير باشه. ولي من نميدونم چطوري براش پيام ميذارند.
13- وحيد كه كار نميكنه، سعيد كه كار نميكنه، محسنم كه همش مغازه رو بسته و راه افتاده دنبال سعيد يا كارهاي ليلا خانم. پس معلوم نيست اينا از كجا ميارن اينقدر خرج ميكنند و ميخورند؟
14- آقا محسن همين كه دكمه پيام تلفن مغازه رو ميزنه پيام شروع به پخش ميكنه بدون هيچ اعلامي. جالب هم اينجاست كه هميشه فقط يك پيام وجود داره و اون پيام هم خيلي خيلي خيلي مهم هست.
15- آقا محسن ما هرجا كه ميره شماره تلفن مغازه رو ميده. موبايل كه نداره. همه زنگ ميزنند تا پيام بذارند. (كه به اين وسيله يك سكانس الكي به فيلم اضافه بشه)
16- گوشي آقا فرهاد ما K750i هست (البته شايد هم W700 باشه چون درست نديدم) ولي نميدونم چه مدليش هست كه 300 هزار تومان پولش شده. شايد دوربينش 2 نيست.
17- توي سكانسي كه آقا محسن با ليلا خانم ميرند دنبال صبا توي خونه اون پيرزنه اصلا جلوي دوربين آيفون تصويري نبودند ولي صبا داشت تصويرشون رو ميديد.
18- وقتي سعيد و بيتا براي كار به كارگاه عمو ميرند، پسرعموي سعيد كه ميخواد فرم استخدام رو بهشون بده، كشو رو باز ميكنه و جالبيش اينجاست كه اصلا تو اون كشو كه مثلا يكي از كشو هاي مهم اون شركت هست يعني كشوي ميز رييس شركت هيچي نيست و فقط فقط فقط فقط 2تا فرم استخدام هست (البته براي تاكيد ميگم كه فقط 2تا فرم هست)
19- گوشي آقا فرهاد ما سوني اريكسون هست ولي زنگ نوكيا ميزنه (حالا آقا فرهاد با اين همه گرفتاري و غيره فكر ميكنيد فرصت بلوتوث بازي رو داره؟؟؟؟؟)
20- سكانسي كه بيتا ميخواست دنبال ساسان راه بيفته و تعقيبش كنه. همين كه ساسان با ماشين راه افتاد، يه تاكسي همون لحظه خالي و آماده اومد جلوي بيتا وايساد.
21- مركز تهيه غذا به اون بزرگي، فقط 2تا آشپز داره.
22- آشپزخانه صبا، ساندويچ و پيتزا هم داره.
23- تا حالا به منوي آشپزخانه صبا دقت كرديد؟؟؟ چلو كباب مخلوط (كباب + جوجه كباب) 2400 تومان ****** ساندويچ كوكتل 4000 تومان.
24- بچه صبا تحت هر شرايطي تقريبا ميشه گفت كه فقط خواب هست.
25- مشتری وقتي ميره تو مغازه يكنفر، خریدش را میکند، از فروشنده خداحافظی میکند و خارج میشود. البته در همین حین یک نفر وارد مغازه میشود و گفتگو بین بازیگران شروع میشود. و بين گفتگوها هيچوقت كسي نمياد تو مغازه.
26- سريال روند خيلي خيلي خيلي كند و آبكي داره و اصلا حتي يك اتفاق بخصوص توش نميوفته تا اندازه يك اپسيلون هيجان به بيننده بده.
27- در قسمت آخر و دقيقه نود هم شاهد اين ميشيم كه همه به هم ديگه ميرسند و همه مشكلات (چه پولي - چه اخلاقي - چه معنوي) به دست آقا محسن باز ميشه و آدم بدها ميرند زندان و باز هم آدم خوبها برنده ميشند و زندگي به كام همه شيرين ميشه.
در آخر هم ميخوام بگم... حرفي ندارم.
اگر شما از این سریال 27 تا ایراد گرفتید
از سریال های کره ای میشه 270 تا ایراد گرفت!
اینقدر بیگانه پرست نباشید
واقعا سریال خوبیه
دست عوامل سریال و شبکه سه درد نکنه
سنگ تموم گذاشتن
آره بابا وحيد از منم توي ازدواج و شب اول وارد تره :دي
اوندفعه يه سكانس بود كه وحيد به پدرش گفت، بابا بيا بشين ميخوام بهت ياد بدم ليلا خانوم رو گرفتي چيكار كني :دي
چی ؟!
یعنی دقیقا عین همین عبارت رو به کار برد ؟؟!
Ssarshar
06-08-2010, 23:32
اخرش هم هم با هم عروسی می گیرند حتی وحید
وحيدم ميدنش به بچه ي صبا فكر كنم !!!
pcforlife
06-08-2010, 23:40
وحيدم ميدنش به بچه ي صبا فكر كنم
یهو دیدی دادنش به خود صبا!!:31:
خارج از شوخی، تو این قسمت صحنه ای که سعید و محسن تو بیمارستان بودن، قشنگ بود...:20:
ولی خدایی تو خونواده کریمی کلا فضولی از در و دیوار میباره! منظورم موقعیه که ساسان و سعید تو حیاط حرف میزدن رو میگم!!!:27:
ولی خدایی تو خونواده کریمی کلا فضولی از در و دیوار میباره! منظورم موقعیه که ساسان و سعید تو حیاط حرف میزدن رو میگم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مشكل تو همه ايرانيها هست :31:
يه بار تو تاكسي يه مرده داشت SMS هاي منو ميخوند.....با مشت زدم تو دماغش!
همه فوضولن :31: اخ اخ ....... :2:
یهو دیدی دادنش به خود صبا!!:31:
خارج از شوخی، تو این قسمت صحنه ای که سعید و محسن تو بیمارستان بودن، قشنگ بود...:20:
ولی خدایی تو خونواده کریمی کلا فضولی از در و دیوار میباره! منظورم موقعیه که ساسان و سعید تو حیاط حرف میزدن رو میگم!!!:27:
مگه پسر عمو سعيد از باباش ياد نگرفته فال گوش وا نسه
اينم از پيام اخلاقي اين قسمت
فال گوش وا سادن خوبه براي مواقع ضروري كه طرف عاشق شده و ما بايد برا كمكش گوش بديم:31:
pouya_99999
07-08-2010, 00:07
علائم خر شدن دوباره در سعید در حال ظهور است .
واقعا سریال خوبیه
سنگ تموم گذاشتن
دست شما هم درد نكنه!
هر دفعه ميام اين تاپيك امكان نداره بدون خنده برم بيرون![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M A M M U T
07-08-2010, 09:05
تو رو خدا بیایید در این هفته ی منتهی به ماه مبارک رمضان همگی دست به دعا برداریم و از خداوند متعال بخواهیم که یه مقدار عقل به کله ی پوک این سعید قرض دهد شاید بتواند بفهمد که چه قدر خر می باشد.
بی شعور دوباره داره گول می خوره.بگو مردک بیتا با یکی دیگه بوده تازه خدا می دونه دیگه چه کارایی کرده و تو نمیدونی اونوقت لحظه به لحظه بیشتر عاشقش می شه.
این قدر از سعید بدم می آد:2:
behnam_roli
07-08-2010, 09:11
به نظر من سعید و شیدا بیشتر به هم میان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsenmirza
07-08-2010, 09:53
این سعید چقدر آدم نفهمی است . من خودم تا حالا بین دوستانم همچین کسی رو با این همه حماقت ندیدم . اگه مثال نقض دارین ، رو کنین .:13:
بابا بی عقل ترین جوون ها هم اینقدر احمق نیستن . اینا چی فکر کردن همچین شخصیتی ساختن . مثلا می خوان به مشکلات جوون ها برسن .
Ssarshar
07-08-2010, 10:09
واقعا سریال خوبیه
سنگ تموم گذاشتن
بيگانه پرست چيه دوست من ؟ هر مجموعه يا فيلمي كه مورد قبول باشه چه داخل كشور و چه خارج از كشور رو بايد
تحسين كرد .
بعضي ها عادت دارن تا كسي خلاف ميلشون نظر ميده بكوبنش و تهمت بزنن !
شما اگر خيلي شاكر و قدردان خداوند بخاطر اين سريالي و متشكر از عوامل ! براي خودتونه . يعني اين سطح سريال
ميتونه خواسته ي شما را برآورده كنه و در واقع اين سريال متناسب با سطح فكري و هوشياري شماست . . اما عده ي بيشماري دوست دارن
سطح سريال از ايني كه هست بالاتر باشه . با انسانها بشه همذات پنداري كرد و شخصيتها شعاري يا خوب و بد نباشن !
در ضمن اين چه مقايسه اي هست آخه بين سريال ايراني و كره اي ؟! همين مقايسه هاي بيهوده هست كه باعث
شده ما اينهمه سال درجا بزنيم . به نظر من ما بايد خودمون رو با كارهاي خودمون مقايسه كنيم تا بفهميم چقدر تو
اين سالها افت كيفي داشتيم .
amin khan
07-08-2010, 10:20
میگم جریان چیه ؟؟؟
چرا صدا و سیما همش طرف این فیلم رو میگیره؟
مثلا هی بازیگرای این سریال رو دعوت میکنن
یا حتی اخبار شبکه یک ، نمیره با بازیگرای فیلم شبکه خودش ( زیر هشت ) مصاحبه کنه ، میاد با اینا مصاحبه میکنه؟
=================
آقا به نظر شما احتمال ازدواج سعید و شیدا هست؟:31: جدی دارن مشکوک میشن...
---------- Post added at 06:50 AM ---------- Previous post was at 06:49 AM ----------
میگم جریان چیه ؟؟؟
چرا صدا و سیما همش طرف این فیلم رو میگیره؟
مثلا هی بازیگرای این سریال رو دعوت میکنن
یا حتی اخبار شبکه یک ، نمیره با بازیگرای فیلم شبکه خودش ( زیر هشت ) مصاحبه کنه ، میاد با اینا مصاحبه میکنه؟
=================
آقا به نظر شما احتمال ازدواج سعید و شیدا هست؟:31: جدی دارن مشکوک میشن...
pedram_sad
07-08-2010, 10:32
دیشب یک بار دیگه یکی از ضعیف ترین و نابود ترین سکانس های تاریخ سینما رقم خورد
اونجایی که محسن غذا گرفته بود و اومد خونه و گفت سلام من اومدم ...
واقعا به شدت توهین امیز و ضعیف بود
در حد این سریال های 2 زاری اماتور که تو برنامه شبکه سه و نیم مسخرش میکردن
دوستان بهترین تاپیکی که تا حالا تو p30 اومدم همین جا بود!دسته همه دوستان درد نکنه الان درست 10 دقیقه هست که دارم می خندم.:27::27:
راستی تو این فیلم کسی نموند که ازدواج نکرده باشه.:31:اونقدر این اونو میگیره و این یکی اون یکی رو میگیره که ادم نمیدونه کدوم دختر ماله کدوم پسره .دوستان یکی رو هم واسه برادر حاجی محسن پیدا کنین.بیچاره تو این فیلم ازدواج نکرد.:31::31:
John Cena723
07-08-2010, 10:51
احتمال اینکه سعید و شیدا با هم ازدواج کنند کم نیست.
Geronimo_AD
07-08-2010, 11:00
اگه بیتا با سعید ازدواج کنه من خودمو از بالای تخت پرت میکنم پائین!!... یعنی چی آخه !
هدف که وسیله رو توجیه نمیکنه آخه!...
mehdi_360
07-08-2010, 11:46
دیشب یک بار دیگه یکی از ضعیف ترین و نابود ترین سکانس های تاریخ سینما رقم خورد
اونجایی که محسن غذا گرفته بود و اومد خونه و گفت سلام من اومدم ...
واقعا به شدت توهین امیز و ضعیف بود
خیلی ضایع بود این صحنه ، خاک بر سرشون :دی
فک کنم ساعت 6:30 بود یا خیلی خیلی که بود 7:دی
محسنینا چقد زود شام میخورن :دی
Hamid Hamid
07-08-2010, 11:54
واي ديشب مردم از خنده.حاج محسن و حاجيه خانوم ليلا چه لاوي ميتركونن!!
اونوقت واسه سعيد جانماز آب ميكشه! ديديد اومده بود خونه با غذا!! چه خوشحال بود انگار تيتاپ دادي بهش:31:
خیلی ضایع بود این صحنه ، خاک بر سرشون :دی
فک کنم ساعت 6:30 بود یا خیلی خیلی که بود 7:دی
محسنینا چقد زود شام میخورن :دی
اخرشم فكر كنم نخوردنش! سعيد كه بيمارستان بود ديگه! پيتزاها سرد شد:31:
احتمال اینکه سعید و شیدا با هم ازدواج کنند کم نیست.
تو اين فيلم احتمال اينكه سعيد با صبا هم ازدواج كنه وجود داره از نظر من!:31:
دیشب یک بار دیگه یکی از ضعیف ترین و نابود ترین سکانس های تاریخ سينما رقم خورد
:31: منظورت تاريخ تلويزيون و سريال بود ديگه؟!:31:
pcforlife
07-08-2010, 12:04
تو اين فيلم احتمال اينكه سعيد با صبا هم ازدواج كنه وجود داره از نظر من!:31:
تو این سریال هیچ احتمالی بعید نیست!:31: یهو دیدی شهره از خارج برگشت و سعید با اون ازدواج کرد!!!:46::18::31:
ضایع ترین صحته ش این بود که گوشی یارو فرهاد وقتی زنگ میخورد آهنگ نوکیا بود ولی خود گوشی W700 سونی اریکسون
بی عرضه ها پول بیت المال و حروم کردن
Heidari1388
07-08-2010, 12:15
از اینجای سریال های ایرانی بدم میاد که برای کش دار کردن سریال یه موضوع رو که میشه خیلی ساده حلش کرد الکی کشش میدن .
مثلا تا حالا حاج محسن به سعید نگفته که من بیتا رو با کسی دیگه دیدم یا دیدم که تو ماشین کسی دیگه سوار شد ، تا میاد بگه سعید دادو بیداد میکنه و محسن هم بی خیال میشه...
یه دونه چک آبدار بزن تو گوش اون مردیکه سعید الاغ بگو این دختر ...بوققققققق....:31: رو با چند نفر دیگه دیدم ، اون موقع سعید هم رام میشه و سریال تموم و ماهم راحت میشیم و اینقدر سرکار نمیشیم...
صداوسیما برای مقابله با سریال های خارجی شروع کرده به تولید انبوه سریال و فقط به کمیت اهمیت میده ولی کیفیت رو بیخیال شده ، اینو خود کارگردان ها تو تلویزیون گفتن...
ضایع ترین صحته ش این بود که گوشی یارو فرهاد وقتی زنگ میخورد آهنگ نوکیا بود ولی خود گوشی W700 سونی اریکسون
بی عرضه ها پول بیت المال و حروم کردن
احتمالا آهنگ نوکیا رو روی گوشی سونی اریکسون گذاشته ! بالاخره فرهاد زندان بوده و تا حالا هم هیچ گوشی موبایلی نداشته !
SAM_FISHER_HQ
07-08-2010, 14:30
خاک بر سر این ضرغامی با اون تلوزیونش....
حالم دیگه داره از این فیلمهای تکراری بهم میخوره. یکی از یکی خوشش میاد میخوان ازدواج کنند یه سری اتفاقات میوفته که مانع ازدواج میشه آخر سر هم به هم میرسند.....
تا حالا چند تا از این فیلمها تو تلوزیون ضرغامی پخش شده؟!
آخر سر هم بیتا و سعید به هم میرسند....
farshad bugatti
07-08-2010, 15:28
سري اين ساسان....با مزدا3 ايران22 اومد تو....با مزدا3 ايران 55 رفت بيرون :دی
بيتا هم كه ماشاالله! اولش ميترسيد سوار PK بشه! كم كم رفت سمت BMW :دی
پشت BMW هم نشست لامصب :دی
كلا دختر با حالي بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
حيف شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif اگر اين فيلمنامه دست اونور آبيها مي افتاد.....چيزهاي بهتري هم ميديديم از ارتباطها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
گل گفتی سورنا...
mohsenmirza
07-08-2010, 15:42
همه ایرادهایی که به خود سریال می گیرن یک طرف ، این آهنگ تهش که پخش می شه چقدر مزخرفه .:8:
همین که شروع می شه باید صدای تلویزیون رو کم کنیم .
mehdi_360
07-08-2010, 15:57
همه ایرادهایی که به خود سریال می گیرن یک طرف ، این آهنگ تهش که پخش می شه چقدر مزخرفه
به نظر من تنها نکته مثبت این سریال تیتراژ پایانش ــه ...:11:
سلام
این همه سوتی موتی میگیرین و بد و بیراه میگین باز شب ساعت 10 شد اینا میشینید همه میبینیدش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که راحت از تلویزیون فقط فوتبال میبینم و نود همین . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Jang Bogo
07-08-2010, 17:01
من كه فقط براي خنده و سوتي گرفتن ميبينم
دوستان ميتونيد صفحه 75 پست اول رو ببينيد
درضمن بهترين سكانسي كه تو اين سريال ديدم ديشب بود كه سعيد عروسك رو آتيش زد
pedram_sad
07-08-2010, 17:31
درضمن بهترين سكانسي كه تو اين سريال ديدم ديشب بود كه سعيد عروسك رو آتيش زد
تایید میشه
منم که قبلا گفتم فقط برای بازی شاهرخ
اگه تو سریال نبود اصلا نگاه نمیکردم چون تقریبا از اکثر بازیگر ها حالم به هم میخوره
به خصوص جوهر چی و گودرزی و عبدلی :2:
VahidDG2007
07-08-2010, 17:59
صداوسیما برای مقابله با سریال های خارجی شروع کرده به تولید انبوه سریال و فقط به کمیت اهمیت میده ولی کیفیت رو بیخیال شده ، اینو خود کارگردان ها تو تلویزیون گفتن...
چند هفته پیش هم در برنامه امروز دیروز فردا پس فردا....!!!:31: یکی رو آورده بودن که Prison Break و Lost نقد میکرد!!
با این سریال های آبکی شون نظیر همین فاصله ها میخوان با سریال های مطرح رقابت کنن!!!:31:
تا 100سال دیگه هم زور بزنن تازه به سطح کیفی سریال های خارجی دهه ی 90 میرسن:31:
Maziar_69
07-08-2010, 19:57
سلام
این همه سوتی موتی میگیرین و بد و بیراه میگین باز شب ساعت 10 شد اینا میشینید همه میبینیدش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که راحت از تلویزیون فقط فوتبال میبینم و نود همین . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکثرا مثل من برای خنده میبینن + اینکه بعدش بیایم تو این تاپیک دور هم سوتی ها رو بگیم و بخندیم. :دی
online_amin
07-08-2010, 20:44
یعنی دیگه آخرشه اگر بیتا آدم بشه...!
بیتا نباید آدم بشه به ده دلیل. من فقط به 2 مورد اشاره میکنم:
1: اگر بیتا آدم بشه, سریال خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی کلیشه ای میشه.
2: اگر بیتا آدم بشه از فردا مردم میریزن تو خیابون دوست دختر میگیرن میارن تو خونه باباشون میگن این دختر با بقیه فرق داره چون قراره آدم بشه :دی مثل بیتا تو این سریال.
Amin-Nasim
07-08-2010, 20:48
چند هفته پیش هم در برنامه امروز دیروز فردا پس فردا....!!!:31: یکی رو آورده بودن که Prison Break و Lost نقد میکرد!!
اره خیلی جالب بود
کی گفت قرار بیتا ادم بشه اخرشسعید با دوست دختر ساسان ازدوج می کنه
اره خیلی جالب بود
کی گفت قرار بیتا ادم بشه اخرشسعید با دوست دختر ساسان ازدوج می کنه
بابا مهندس از کجا فهمیدی؟
یه مشکل که هیچ کس بهش توجه نکرد اینه که این برنامه باعت شده برنامه به احتمال زیاد پر طرفدار نود وقتش کمتره
Enemy Killer
07-08-2010, 21:09
اگه بریم فیلم زبان .....بگیریم ببینیم از دیدن این فیلم کمتر گناه حساب می شه در ضمن کلا بدر نمی خوره من که می گم به جای پول دادن برای ساخت این فیلم ها برن این پولو بدن به کسایی که نیاز به پیوند عضو دارن تا اونها با این پول بتونند عضو مورد نیازشون را بخرند
Maziar_69
07-08-2010, 22:47
عجب کلمات زشتی به کار بردن امشب. :دی
هرزه - خیابونی - به حد اعلا رسوندن بی قید و بندی بی قید و بندی :دی
ولی عجب آدم کثیفیه ها این بیتا!
alidata2010
07-08-2010, 22:52
قال بیتا: دوست نداشتم به من دست بزنه:31:
بی باک بی بال
07-08-2010, 22:58
این بیتا ادم بشونیست که نیست
masoudtr
07-08-2010, 23:02
امروز داشتن تو شهر از اینا پخش میکردن خوب نون دونی ای باز کردن
ولی بدبخت اونی که بخواد بره شهرام عبدلی و اون عمویه را ببینه
Maziar_69
07-08-2010, 23:12
امشب هم دو تا پیام اخلاقی داشت. توجه کردین؟ :دی
اولی عمو جون پشت فرمون بود به سعید گفت عزیزم بذار یه جایی توقف کنم بعد صحبت کنم.
دومیش هم حاج محسن به عمو که ظاهرا نمی دونست لامپ کم مصرف (از نوع یارانه ایش :دی) چیه عمو رضا رو با این نوع لامپ آشنا کرد و بهش توصیه کرد از این لامپ استفاده کنه. چرا؟ چون مصرف یک چهارم لامپ معمولی هست. :دی
این سعید باز دوباره داره خر میشه بره سمت بیتا که
بابا این دیگه شورشو در آورده
pcforlife
07-08-2010, 23:29
دوستان! اینقدر به این حیوان زبان بسته که خر نام دارد توهین نکنید!:31:
mehdi_360
07-08-2010, 23:38
عمو پشت فرمون خیلی باحال بود :سعید جان من الان دارم رانندگی میکنم بزار یه جا توقف کنم باهات صحبت کنم :دی
محسن هم :بیا از این لامپ کم مصرف ها ببر مصرفش یک چهارم اوناست:دی
سریال ساختن هلو ، نکته آموزنده پشت نکته آموزنده :دی
به نظر من این نکات آموزنده و اخلاقی مثل لامپ کم مصرف رو اگه رو به دوربین بگن خیلی تاثیر بیشتری داره . :31:
جای این نکته هم خالیه ( هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش )
mhv_kntu
07-08-2010, 23:44
امشب هم دو تا پیام اخلاقی داشت. توجه کردین؟ :دی
اولی عمو جون پشت فرمون بود به سعید گفت عزیزم بذار یه جایی توقف کنم بعد صحبت کنم.
دومیش هم حاج محسن به عمو که ظاهرا نمی دونست لامپ کم مصرف (از نوع یارانه ایش :دی) چیه عمو رضا رو با این نوع لامپ آشنا کرد و بهش توصیه کرد از این لامپ استفاده کنه. چرا؟ چون مصرف یک چهارم لامپ معمولی هست. :دی
این عمو با این پیام اخلاقی هاش بد رو مخ آدم راه میره. یه نکته های اخلاقی ریز تر یادت رفت ! مثلا صبر تمرین می خواد ! و ...
یه نکته جالب دیگه اینکه طبق قوانین مسلم اسلامی کشتن انسان برای دفاع از ناموس موردی نداره . ولی ..
طبق قوانین جمهوری اسلامی (اونطور که از دوستم که حقوق می خوند پرسیدم ) اگر دزد یا مزاحم ناموسی حتی وارد حریم خصوصی شما بشه و به شغل شریف دزدی یا تجاوز به عنف مشغول باشه و شما حتی یک خراش رو صورتش بندازین برای اون خراش محاکمه میشین. و اگه بکشینش که قصاص. در ضمن اون شخص هم جداگونه بخاطره جرمش محاکمه میشه ولی می تونه مدعی هم باشه.
نتیجه اخلاقی : وقتی یکی وارد حریم خصوصیتون شد و مزاحم ناموستون باید بزنید بکشیدش ( که حکم طبیعیشه) بعد یه جایی برین چالش کنین و به هیچ کس هم چیزی نگین.
online_amin
08-08-2010, 07:08
اگه بکشینش که قصاص.
جدی میگی؟ واقعا اعدام میکنن؟ این کجاش اسلامه؟
rahnemoun
08-08-2010, 07:25
باز هم مثل سریالهای دیگه به انتخاب اسامی توجه خاصی شده!!!
اسم آدم بدها: مهران، ساسان، فرهاد و...
اسم آدم خوبها: محسن، رضا، زهرا، لیلا و...
D o l f i n
08-08-2010, 08:29
یه نکته دیگه هم احتمالا داشته باشه که داره اونم اینکه جوانهای ایرانی می تونن با بخشش دخترهایی مثل بیتا باهاشون ازدواج کنن و تمام کثافتکاری هاشون رو فراموش کنن
چطوره خوبه نه؟
توی اون صحنه ای که بیتا در اتاقشو باز کرده بود و حرفای سعید رو گوش میداد ، با اون لبخند شیطانیش همش
منتظر بودم فیلم علمی تخیلی شه یا مثل الیاس از تلفن ساسان با سعید تماس بگیره : ))
یاد دکتر پژوهان بخیر : ))
به نظرم اين سريال بيشتر از سريال هاي فارسي 1 به فرهنگ ما لطمه ميزنه!:31:
mohsenmirza
08-08-2010, 09:04
یک سوال :20:
دیشب وقتی پسره نادون (سعید) برای دختره (بیتا) آبمیوه و شیرینی خرید ( آخرای قسمت، بعد از همه دعواهاشون) چه احساسی داشتید ؟؟؟
خواهش می کنم حس واقعی تون رو بیان کنید ولی زیاده روی نکنید. :8:
M A M M U T
08-08-2010, 09:08
من با این لامپ کم مصرف یک ساعت خندیدم.این محسن فکر کنم بابا برقی باشه.
من دیشب فقط صداش رو شنیدم.می گم یکی بهم بگه این سعید دوباره خر شد؟:18:
M A M M U T
08-08-2010, 09:13
امروز داشتن تو شهر از اینا پخش میکردن خوب نون دونی ای باز کردن
ولی بدبخت اونی که بخواد بره شهرام عبدلی و اون عمویه را ببینه
می گم اگه بیتا می آد با دوستان قرار بذاریم دسته جمعی بریم.دل یه بنده خدایی رو هم شاد کردیم.:21:
pcforlife
08-08-2010, 09:13
یک سوال :20:
دیشب وقتی پسره نادون (سعید) برای دختره (بیتا) آبمیوه و شیرینی خرید ( آخرای قسمت، بعد از همه دعواهاشون) چه احساسی داشتید ؟؟؟
خواهش می کنم حس واقعی تون رو بیان کنید ولی زیاده روی نکنید. :8:
حس واقعی من در اون لحظه (شاید در اکثر لحظات سریال)==>> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
persian365
08-08-2010, 09:21
یه جایی هم سعید گفت حال من دست خودم نیست . به نظرم خیلی مصنوعی بود . یاد اور سریال قبلی بود که این شعر خونده میشد
masih eia
08-08-2010, 09:47
این سعید باز دوباره داره خر میشه بره سمت بیتا که
بابا این دیگه شورشو در آورده
نخیرم قراره طی مراسمی بیتا را با آب مقدس بشورند و سعید بره باهاش ازدواج کنه .واین طوری فیلم تموم میشه.:31::31::31:
به نظر من اگه با این دختره ازدواج کنه بد آموزی شدیدی داره
نباید کارگردان بزاره اینها با هم ازدواج کنند
حتی اگه به قیمت جون کارگردان تموم بشه!!!!
اره واقعا...
اگه اينا با هم ازدواج كنن يه جور گل به خودي به اعتقادات امت ميشه ديگه!:31:
M A M M U T
08-08-2010, 12:18
فکر کنم سعید هنوز تو شوکه یا هنوز توجیه نشده یا اصلا هنوز نفهمیده که دختره چی کارس.
اگه تو شوک باشه یعنی اینکه هنوز داغه و نفهمیده که بیتا با پسرای دیگه چیکار کرده(یا برعکس:31:) و در قسمت بعدی می فهمه و از ازدواج منصرف میشه.
یا هنوز توجیه نشده یعنی بعد از ازدواج توجیه خواهد شد و بعد از ازواج طلاقش میده.
یا هنوز نفهمیده که در این صورت پیشنهاد میشه یه چند تا از اون فیلم های (مبتذل)وحید رو قرض بگیره و نگاه کنه تا متوجه ی اعمال بیتا بشه.
بی باک بی بال
08-08-2010, 13:48
یه سوال فنی وحید هم دوست دختر داره
mhv_kntu
08-08-2010, 15:15
هنوز سریال تموم نشده آمار بینندگان این سریال رو امروز شیکه 3 گفت ! +90% یا حسین ! رکورد 83% و 68% سریال های ابکی قبلی شکسته شد!
ایرانی ها در علم آمار حرف اول رو تو دنیا می زنن ! بی خودی نیست در کمال ناباوری بیکاری و تورم داره درصدش 1 رقمی میشه !
rahnemoun
08-08-2010, 16:37
هنوز سریال تموم نشده آمار بینندگان این سریال رو امروز شیکه 3 گفت ! +90% یا حسین ! رکرود 83% و 68% سریال های ابکی قبلی شکسته شد!
ایرانی ها در علم آمار حرف اول رو تو دنیا می زنن ! بی خودی نیست در کمال ناباوری بیکاری و تورم داره درصدش 1 رقمی میشه !
میشه، نه عزیز، شده!!!
بانک مرکزی که 2/9% اعلام کرده؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! ؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! !؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!
Jang Bogo
08-08-2010, 21:48
آقاي كارگردان، آقاي تهيه كننده، آقاي نويسنده، آقاي ..........
يك سري از سكانس ها و حرفها به خدا الكيه، به پير به پيغمبر الكيه، به ولاي علي الكيه. اگه نباشه هم داستان پيش ميره. به جان خودم پيش ميره.
نمونه اول: ليلا خانم به ياور: ياور مگه رستوران تطعيل نيست؟ پس چرا اينقدر از لامپها روشن هستند؟
نمونه دوم: داداش از اين لامپها ببر، مصرف برقشون يك چهارم بقيه لامپها هست. (ديگه هر الاغ و نفهم و كودني ميدونه كه لامپ كم مصرف چيه. درضمن ايشون يادشون رفت كه بگند يك پنجم، نه يك چهارم)
نمونه سوم: عمو جان من دارم رانندگي ميكنم، صبر كن يه جا بايستم، بعدش باهم حرف ميزنيم. (و بيننده همينطور منتظر باشه تا عمو رضا بتونه بزنه بغل)
نمونه چهارم: پسر عمورضا به عمورضا: عمو جان من بخوام برم، با (اسم دختره نامزدش يادم نيست) ميرم، و عمو رضا ميگه: باشه عزيزم برو، با هم بريد، فقط زود برگرديد كه كلي كار داريم. (يعني حالت تهوع ميگيرم وقتي سكانسي مياد كه اين پسره عمورضا و نامزدش تو اون سكانس بازي ميكنند)
در آخر هم معلوم نيست شركت برق چقدر بابت تبليغات يخ و بيمزه و نابجا به اينا پول داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mhv_kntu
08-08-2010, 21:57
آقاي كارگردان، آقاي تهيه كننده، آقاي نويسنده، آقاي ..........
يك سري از سكانس ها و حرفها به خدا الكيه، به پير به پيغمبر الكيه، به ولاي علي الكيه. اگه نباشه هم داستان پيش ميره. به جان خودم پيش ميره.
نمونه اول: ليلا خانم به ياور: ياور مگه رستوران تطعيل نيست؟ پس چرا اينقدر از لامپها روشن هستند؟
نمونه دوم: داداش از اين لامپها ببر، مصرف برقشون يك چهارم بقيه لامپها هست. (ديگه هر الاغ و نفهم و كودني ميدونه كه لامپ كم مصرف چيه. درضمن ايشون يادشون رفت كه بگند يك پنجم، نه يك چهارم)
نمونه سوم: عمو جان من دارم رانندگي ميكنم، صبر كن يه جا بايستم، بعدش باهم حرف ميزنيم. (و بيننده همينطور منتظر باشه تا عمو رضا بتونه بزنه بغل)
نمونه چهارم: پسر عمورضا به عمورضا: عمو جان من بخوام برم، با (اسم دختره نامزدش يادم نيست) ميرم، و عمو رضا ميگه: باشه عزيزم برو، با هم بريد، فقط زود برگرديد كه كلي كار داريم. (يعني حالت تهوع ميگيرم وقتي سكانسي مياد كه اين پسره عمورضا و نامزدش تو اون سكانس بازي ميكنند)
در آخر هم معلوم نيست شركت برق چقدر بابت تبليغات يخ و بيمزه و نابجا به اينا پول داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تو کف این موندم شما خودت رو بذار جای یه نویسنده حرفه ای . چطور حاضر میشی متن فیلمنامه رو به خاطره تبلیغات عوض کنی ؟! چند وقت پیش خونده بودم پایه فیلمنامه این سریال هم مثل یوسف پیامبر دزدی هست بعد از این تبلیغات و تغییرات آبکی که تو متن فیلم نامه دیده میشه شک آدم زیاد میشه که فیلمنامه کار خودشون نیست.
Jang Bogo
08-08-2010, 22:12
واقعا سریال خوبیه
سنگ تموم گذاشتن
من الان داشتم تو تاپيك ميگشتم، يكدفعه ديدم كه اين پست نقل قول به پست اول صفحه 75 كه من دادم شده
يعني شما واقعا اين حرف رو جدي گفتيد؟؟؟؟؟؟؟
شما الان براي من از سريال ((امپراطور دريا)) ايراد پيدا كنيد.
شاهكاره. سريالي كه خيليها رو من ديدم كه گفتند باهاش زندگي كرديم
اگه شما تاپيك سريال ((جومونگ)) يا ((امپراطور دريا)) يا ((امپراطوري بادها)) رو ببينيد، تقريبا كسي ايرادي نگرفته.
همه درمورد داستان دارند باهم بحث ميكنند. كسي سوتي نگرفته.
سريال ((شاه دايه جويونگ)) با بازي ((چه سو جونگ)) بهترين سريال درام تاريخي كره شد كه همزمان در چندين و چند كشور پخش ميشد. و همين الان هم اگه اشتباه نكنم داره پخش مجدد ميشه. 134 قسمت 62 دقيقه اي كه شما رو ميخكوب سريال ميكنه.
شما ميتونيد به اين صفحه بريد و جايزه هاي دريافتي اين درام بسيار زيبا رو ببينيد:
ولي اينا دارند به شعور ملت توهين ميكنند.
200 يا 300 نفر سر فيلمبرداري هستند، يعني يكنفر نميتونه و نميفهمه كه چطوري ساندويچ كوكتل 4000 تومانه و چلو كباب مخلوط 2400 تومان؟ هيچكس نميفهمه W700 قيمتش 300000 تومان نيست؟
يه كم واقع بين باشيد.
به نظر من که خوبه با هم ازدواج کنند
از این سریال های ایرانی متنفرم
این سریال هم حتی 15 دقیقه هم ندیدم(فقط از بقیه یه چیزی شنیدم)
ولی اگه نویسنده کاری کنه که اونا با هم ازدواج کنند بهش احترام میزارم و از این کارش تشکر میکنم
باید بفهمید که جامعه باعث شده دخترای خیابونی تو ایران زیاد بشه
dimah2005
08-08-2010, 22:22
عروس خانم چی کارن؟
فاحشه ن
------------------------------
اقا داماد چی کارن ؟
خر ن
------------------------------------------------------------------
باتشکر از دوستان بابت تاپیک ، خدایی هر وقت سر می زنم کلی شاد می شم ، با اینکه زیاد فیلم رو نمی بینم ، ولی تاپیک رو همیشه خدا دنبال می کنم
تشکر تو ال
mhv_kntu
08-08-2010, 23:02
عروس خانم چی کارن؟
فاحشه ن
------------------------------
اقا داماد چی کارن ؟
خر ن
------------------------------------------------------------------
باتشکر از دوستان بابت تاپیک ، خدایی هر وقت سر می زنم کلی شاد می شم ، با اینکه زیاد فیلم رو نمی بینم ، ولی تاپیک رو همیشه خدا دنبال می کنم
تشکر تو ال
اشتباه می کنی فیلم رو نمی بینی . منم قبلا مثل تو فکر می کردم ولی الان پشیمون شدم.
این یکی از خنده دار ترین فیلم های تاریخ سینمای ایران هست . یکی دو هفته ای هست که آب دستم باشه میزارم زمین نگاه می کنم و می خندم . این قسمت امشب که خدای خنده بود !
من این سریال باعث شد از تصمیم خودم برای ندیدن سریال های صدا و سیما منصرف شم و سریال های آبکی که شعور بیننده رو در حد هویچ فرض می کنن دنبال کنم و یه شکم سیر بخندم.
بی باک بی بال
08-08-2010, 23:19
من الان داشتم تو تاپيك ميگشتم، يكدفعه ديدم كه اين پست نقل قول به پست اول صفحه 75 كه من دادم شده
يعني شما واقعا اين حرف رو جدي گفتيد؟؟؟؟؟؟؟
شما الان براي من از سريال ((امپراطور دريا)) ايراد پيدا كنيد.
شاهكاره. سريالي كه خيليها رو من ديدم كه گفتند باهاش زندگي كرديم
اگه شما تاپيك سريال ((جومونگ)) يا ((امپراطور دريا)) يا ((امپراطوري بادها)) رو ببينيد، تقريبا كسي ايرادي نگرفته.
اولا این که سریال ها مزخرف کره ای چی هستند که بخواهیم ایراد بگریم
دوم چون اینها ادب و فرهنگ شون با ما فرق می کنه پس ما متوجه اشکالها نمی شویم نمیشه
سوم فیلم ایرانی ذائقه ایرانی
چهارم نداره
gmuosavi
08-08-2010, 23:23
بچه ها امشب پیام بهداشتی نداشت ؟!
ScKAT LeFT
08-08-2010, 23:42
چه باحالم هست بعد از فیلم میرن از مردم میپرسن همه میگن فیلم خیلی جالبیه !!! :27: :2:
جالب تر هم آمارشونه !!!
جالب تر از همه این ها بازی مصنوعی و مسخره بیتا هست !!!
بازیگر بدی نیست اما تعجب میکنم چرا تو این فیلم اینقدر ضعیف و مصنوعی و غیرواقعی بازی کرده !!!
Maziar_69
08-08-2010, 23:49
بازی مصنوعی که فقط زهره. :دی
لامصب رو دستش نیست. :دی
ScKAT LeFT
08-08-2010, 23:55
به نظر من :
فاصله ها ; فاصله ی فیلم نامه با بازیگران
فیلم نامه : فوق العاده ضعیف و کلیشه ای
دیالوگ ها : غیرقابل تحمل و شعارگونگی درش موج میزنه
کیفیت تصویر و فیلم برداری : متوسط
صدا گذاری: ضعیف
تدوین : متوسط
نظارت کیفی : اصلا فکر کنم این یکی رو نداشتن ! الکی یک اسم زدن به عنوان ناظر کیفی
انتخاب بازیگرا : تقریبا خوب و قابل قبول ( البته بعضی جاها خیلی بد کار کردن )
اما اون چیزی که توی این فیلم نظرم رو بیش از همه جلب کرد ! پختگی بازی شاهین استخری بود ! از شاهین استخری ، دل نوازان را دیده بودیم ! در آن سریال هم به خوبی از عهده نقش اش که شاید زیاد هم آسان نبود بر آمد !
اما جای تقدیر داره که اینقدر در بازیش من پیشرفت میبینم ! ( از نظر بازیگری ! دانشجو ها و تحصیل کرده های بازیگری و کارگردانی دقیقا منظور من رو متوجه میشند )
هر چند استخری اشتباه بزرگی کرد و نقشی رو پذیرفت که عینا شبیه نقش پیشینش در دل نوازان بود و به نوعی شخصیت سینمایی اون رو کلیشه ای کرد !
در فیلم از بازی خوب و روان دانیال حکیمی و ... سایر بازیگرای پیشکوسوتش به جز رضا توکلی ( بازیگر نقش برادر حاج محسن و عموی بزرگ سعید ) که به شدت حالت ها و دیالوگ های شعاری در بازیش موج میزنه ! که میتونه تا حدودی به فیلم نامه برگرده اما بازی خودش هم آنچنان چنگی به دل نمیزنه !
در کل فیلم به جز بازی بازیگرانش به شدت ضعیف و غیرقابل توجیه هست ! و به نظر من دست اندرکاران فیلم باید در مقابل توهین های زیاد و بی دلیل به قشر جوان و مردم ایران پاسخگو باشند !
متاسفانه تو کشور ما هر کس هر فیلمی میخواد میسازه و به همه توهین میکنه و جون تو فیلمش چهار تا پیام مذهبی داره و میگه نماز بخونید کسی کاری به کارش نداره !!!
pcforlife
08-08-2010, 23:59
بیتا: وقتی از دفتر اون مرتیکه (کامرانی) اومدم بیرون، با هزار تا آدم مثل اون برخورد کردم... آدمای هوس بازی که...
.
.
مسئلتون!: علی صبوری پولدارو هوس ران و مرتیکه بود که بیتا سواره ماشینش شد؟!:blink::27:
mhv_kntu
09-08-2010, 00:16
چه باحالم هست بعد از فیلم میرن از مردم میپرسن همه میگن فیلم خیلی جالبیه !!! :27: :2:
جالب تر هم آمارشونه !!!
جالب تر از همه این ها بازی مصنوعی و مسخره بیتا هست !!!
بازیگر بدی نیست اما تعجب میکنم چرا تو این فیلم اینقدر ضعیف و مصنوعی و غیرواقعی بازی کرده !!!
دقت کردین صحنه مربوط یه خنده شیطانی بیتا وقتی در رو آروم باز می کنه تا به حرف سعید گوش بده رو تو قسمت قبل 2 بار و این قسمت هم 1 بار نشون دادن ! یعنی صحنه ای یک بار فیلمبرداری شده رو در کمتر از 1 ساعت 3 بار نشون دادن ! و دقت کنید که حالت FeedBack هم نداشته.
صرفه جویی در وقت و هزینه رو اینجا هم نشون دادن. اروپایی ها و آمریکایی ها جند بار فیلمبرداری می کنن 1 بار نشون میدن ایرانی ها 1 بار فیلم میگیرن چند بار نشون میدن.
چند وقت پیش داشتم پشت صحنه سریال Friends که از سال 1994 تا 2004 در آمریکا پخش می شد رو می دیدم . فقط تفاوتها رو توجه کنید .
این فیلم 12 تا نویسنده داشت که 2 تاش اصلی بودن و نقش هماهنگ کننده و تصمیم گیر آخر بودن. سر ثانیه به ثانیه و کلمه به کلمه این 12 نفر با هم کلی بحث و گفتگو می کردن و بعد 1 هفته کامل متن مربوط به 1 قسمت تقریبا آماده می شد. بعد بازیگر های اصلی فیلم این متن رو حالت تئاتر مانند جلوی کلی نویسنده جوون دیگه که بیشتر از 20 تا بودن +همون 12 تا اجرا می کردن و دوباره همه نظر هاشون رو میدادن و نظر نویسنده های جوون تر و همکار های دیگشون رو هم می گرفتن و اصلاح می کردن. باز هم سر بازی اصلی حدود 200 تماشاچی از عامه مردم بودن و اگر صحنه ای به نظرشون می رسید که مثلا بیننده متوجه منظور حرکت یا گفته های بازیگر نمیشه همونجا رای گیری می کردن و از اون 200 نفر هم نظر خواهی می کردن . باز هم هر تیکه از فیلم رو حالت های مختلف به صورت صحیح بازی می کردن تا سرآخر دست تدوین گر و کارگردان برای تغییر و انتخاب آخر هم باز بمونه !!!
وقتی کسی چنین سریال هایی ببینه خوب معلومه همه فیلم ها و سریال های ایرانی بنظرش فوق العاده آبکی میاد و اشکالات فیلم خیلی براش تو چشم میاد.
pedram_sad
09-08-2010, 00:48
قبل از شروع سریال شبکه 3 ترکونده بود
این یارو جواد هاشمی که با دیدنش تا اعماق وجود حالم بهم میخوره ور داشته بود این وحید و یاور و اون پسر عمه وحید رو اورده بود
ملت کلی تشویق و اینا ...
بهشون میگفت این 3 ستاره رو تشویق کنید
2 زار نظرات واقعی مردم هیچ وقت براشون اهمیت نداشته
تو هیچ زمینه ای
قبل از شروع سریال شبکه 3 ترکونده بود
این یارو جواد هاشمی که با دیدنش تا اعماق وجود حالم بهم میخوره ور داشته بود این وحید و یاور و اون پسر عمه وحید رو اورده بود
ملت کلی تشویق و اینا ...
بهشون میگفت این 3 ستاره رو تشویق کنید
2 زار نظرات واقعی مردم هیچ وقت براشون اهمیت نداشته
تو هیچ زمینه ای
شبكه 3 بعدشم تركونده بود!!
با مردم مصاحبه كرده بودن و مردم هم 9نفر از 10 نفر عاشق سريال و اينكه بهترين سريال عمرشون بوده و ....!:2:
alidata2010
09-08-2010, 04:21
یکی میگفت اول فاصله ها بعد lost :31:
M A M M U T
09-08-2010, 05:19
یکی میگفت اول فاصله ها بعد lost :31:
من می گم فاصله ها و دیگر هیچ......
:31:
حیف شد من دو سه قسمت آخرش رو کامل ندیدم.اگه می دونستم اینقدر مستند به مشکلات جوانان رسیدگی می کنن همشو می دیدم(مخصوصا سکانس های بیتا رو:21:)
alidata2010
09-08-2010, 06:03
کل فیلم یه طرف 2قسمت اخر یه طرف دیگه اون دوقسمت اخر اکشن بود
Jang Bogo
09-08-2010, 06:24
سريالهاي ايراني مثل نرم افزارهايي ميمونند كه هر دفعه نسخه جديدشون (البته منظورم نرم افزارهايي هست كه با هردفعه صدم اعشار آپديت ميشند) با كمي تغييرات عرضم ميشند.
Jang Bogo
09-08-2010, 06:29
باز من از اين مهران خوشم مياد
حداقل با فكراشو و حيله هاش دوتا كلاه سر اين و اون ميذاره يه كم به سريال حال ميده
alidata2010
09-08-2010, 08:07
اگه توجه کرده باشین تو همه ی قسمتها با نعل دست کوبیدن تو پت یاور:31:
مردم و دارن فحش میدن با این سریال مزخرف و آشغالشون
مخصوصا اون صحنه ای که پسره علی گفت دست نگه دارین من یه خواب دیدم که بابام میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
باور کنین اگه شهدا زنده بودن به این بی همه چیزا فحش میدادن که هم چی رو به مشخره گرفتن....
Jang Bogo
09-08-2010, 12:53
راستي درسته از اون قسمت خيلي گذشته ولي درمورد يك سكانس 3 تا سوال دارم.
موقعي كه بيتا سعيد رو برد بيمارستان تا مثلا پدرش رو بهش نشون بده...
چطوري مسئولين بيمارستان اجازه دادند به همين راحتي 2نفر برند تو بخش كمايي ها؟
سعيد خنگ قصه ما، نميتونست اسم باباي بيتا رو كه بالاي سرش نوشته شده بخونه؟
بعدش چطوري بدون ماسك و لباس اجازه دادند برند داخل اونجا؟
راستي درسته از اون قسمت خيلي گذشته ولي درمورد يك سكانس 3 تا سوال دارم.
موقعي كه بيتا سعيد رو برد بيمارستان تا مثلا پدرش رو بهش نشون بده...
چطوري مسئولين بيمارستان اجازه دادند به همين راحتي 2نفر برند تو بخش كمايي ها؟
سعيد خنگ قصه ما، نميتونست اسم باباي بيتا رو كه بالاي سرش نوشته شده بخونه؟
بعدش چطوري بدون ماسك و لباس اجازه دادند برند داخل اونجا؟
خوب اینها فیلمه دیگه
اینها جلوه های ویژه توی فیلمهای ایرانیه
در ضمن کاری نداره که
میرن به رئیس بیمارستان میگن ما میخوایم یه فیلم بازی کنیم بزار اینطوری بریم توی قسمت کمائی ها
به سعید هم میگن اون بالا را نخون
اینجا ایرانه عزیزم نه سینمای هالیوود
خوب اینها فیلمه دیگه
اینها جلوه های ویژه توی فیلمهای ایرانیه
نه...
اینو بهش میگن توهین به شعور مخاطب...
از اینها گذشته من از اون شروع فیلم (( قبل از تیتراژ )) که صدا و سیما ساعت گذاشته روش و مثل اخبار ساعت 2 تیک تاک میکنه حالم بهم میخوره...
لامصبها ماهواره رو هم پارازیت انداختن... نمیذارن بشینیم فیلم خودمون رو ببینیم....
online_amin
09-08-2010, 13:39
من فکر میکنم دیگه بعضی ها خیلی زیاده روی میکنند.
به نظر من این سریال خیلی بهتر از اون یکی قبلی که طرف آخر کامپیوتر و تکنولوژی بود هست.
نظرات بعضی ها رو که میخونم به ناپختگی بعضیها پی میبرم.
Jang Bogo
09-08-2010, 14:25
من فکر میکنم دیگه بعضی ها خیلی زیاده روی میکنند.
به نظر من این سریال خیلی بهتر از اون یکی قبلی که طرف آخر کامپیوتر و تکنولوژی بود هست.
نظرات بعضی ها رو که میخونم به ناپختگی بعضیها پی میبرم.
منظورتون ((هوش سياه)) هست؟
اگه منظورتون ((هوش سياه)) هست كه بايد بگم:
به خدا سگش شرف داشت به اين سريال
مهمترين ويژگيش هم اين بود كه داستان عاشقانه اي در كار نبود و از همه مهمتر اينكه خيلي از جاها اون يارو هوش سياهه از پليسها و نيروهاي اطلاعاتي سرتر بود و حسابي دهنشون رو سرو.... كرده بود
هيجاني كه اون داشت خدايي يه چيز ديگه بود
مخصوصا اونجايي كه ميخوان از موزه سكه دزدي كنند
اين سرياله اصلا هيچي نداره
خدايي اينهمه صفحه همه فقط دارند مسخره ميكنند و سوتي ميگيرند
ولي فكر كنم يك سريال ديگه هم بود كه يارو كامپيوترش مثلا خيلي خدا بود
بهر حال اگه منظورتون ((هوش سياه)) بوده من نظرم رو گفتم
ScKAT LeFT
09-08-2010, 14:59
اگه فاصله افتاده
اگه من با ضرغامی Tv قهرم
اون کاری با دلم کرده
که پیشش برنمیگردم
چه آسون دلبریدن
از دل مردمی که پاشون گیره
که صد تا سریال هم بسازان
جای تاتیانا و ویکتوریا رو نمیگیره
نمیترسم اگه گاهی
فارسی وان پارازیتی میشه
همیشه لحظه ی آخر
یوتلست نزدیکتر میشه
فرکانس و روی خودش دادم
که از حالت خبر دارم
که حتی از تاتیانا ، چشمام و
یک لحظه برنمی دارم
:31::31::31:
Jang Bogo
09-08-2010, 15:07
همين الان شبكه 3 شهرام عبدلي داره در رابطه با اين سريال حرف ميزنه
از شهرام عبدلي خيلي خوشم مياد
حيف كه تو اين سريال بازي كرده
masoudtr
09-08-2010, 15:29
اگه درباره الی را سهیلی زاده میساخت
نوشته ایمان باقری
از انجایی که کارگردان موفق سریال دیدنی فاصله ها آقای سهیلی زاده فرمودن ما در سریالمان می خواستیم رو حرف بزنیم و با توجه به استقبال بی سابقه از این سریال تا جایی که یکی از بینندگان عزیز فرمودند که انقدر این سریال تاثیرگذاره که باعث شده من و برادرم آشتی کنیم٬ ما هم به این نتیجه میرسم که اکنون رو حرف زدن در فیلمها جواب میدهد٬ بنابراین با در نظر گرفتن این موضوع که فیلم درباره الی فیلمی بود که به علت زیر پوستی حرف زدن موفقیت چندانی پیدا نکرد تصمیم گرفتم که آقای فرهادی را قانع کنیم که بی خیال فیلمش شود و بیاید سریالی رو حرف زن بسازد به نام« درباره الناز غرقی نژاد ٬ ۲۶ ساله٬ معلم مهد کودک » [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیگر نقش الی باید عوض شود به نظر من سحر قریشی یا زیبا بروفه برای این نقش مناسب ترن.
بازیگر نقش سپیده که مدتهاست به عنوان مفسد فی العرض نایل شده باید جای خودش را به الیزابت امینی یا مهراوه شریفی نیا بدهد .
جاهایی از فیلمنامه که از نظر من باید اصلاح شوند را مرور میکنیم:
سکانسی اضافه شود و در این سکانس سپیده وارد مهد کودک میشود و به الی میگوید: بیا با ما بریم سفر با دوستمون احمد که تازه از آلمان برگشته آشنا شو
الی: چی میگی بابا من نامزد دارم هنوز که از هم جدا نشدیم
سپیده: خوب بالاخره که میشین. احمد قراره زود بره المان اگه الان نبینیش مورد خوبی رو از دست میدی ها
الی: خوب باشه فقط پیش خودمون بمونه
سپیده: باشه
سکانس پانتومیم کلا باید تغییر کند اصلا پانتومیم یعنی چی؟
داخلی/ خانه ویلایی / شب
بچه ها دور هم جمع شده اند٬پیمان بلند میشود و میگوید: دم هممون گرم که تو دانشکده حقوق درس خوندیم
بچه ها دست میزنن اما نازی دست نمیزند و کمی نارحت است
شوهرش منوچهر از او میپرسد: چته نازی؟
نازی: من خواب دیدم دندونم افتاد میدونی تعبیرش چیه؟ اینه که یکی میمیره !
منوچهر: اینا همه خرافاته بی خیال ما که اینجا داریم تفریح میکنیم
منوچهر برای اینکه فضا عوض بشه میگه: بچه ها فیلم خوب بد زشت رو آوردم با هم ببینیم
پیمان :کدوم فیلم؟
منوچهر:همون فیلمه که یارو میگه هی بلوندی دنگ....دنگ....دنگ
حالا که صحبت از فیلم شد الی هم برای اینکه یه حرفی بزنه میگه: منم کارتن هاچ زنبور عسل رو دوست دارم میدونین چون دنیای من دنیایی کودکانه و پاکه٬ راستی آقا منوچهر این کارتونو نداری ببینیم
منوچهر:نه حتما براتون گیر میارم
بعد همه میشینن فیلم خوب بد زشت رو میبینن.
بیرون/کنار ساحل/ظهر
اول از همه باید حضور الی در سکانس والیبال بازی کردن با مردها حذف شود. اصلا یک دختر نباید بدون اجازه پدرش با پسری صحبت کند چه برسد که با انها بازی کند.
سپیده و شهره میخواهند به شهر بروند تا خورد و خوراک بخرن .
سپیده: الی ما داریم میریم خرید چیزی نمیخواهی که برات بخریم
الی: چند دقیقه صبر کن منم میام باید یه سر برم دنبال بلیط
سپیده: برو بابا ( لبخند میزند)
الی : سپیده جون سپیده جون به خدا باید بعد از ظهر برگردم
سپیده: اصلا مگه ماشین گیرت میاد باید پیاده برگردی
الی: پیاده برمیگردم
سپیده: جدی!
الی: شوخی کردم بابا نکنه که اگر خدای نکرده اینجا اتفاقی برام بیفته یا مثلا غرق بشم بعد شما پیش خودتون فکر کنید که من پیاده برگشتم اونوقت هزار تا بدوبیراه به من بگید که چه دختر بی تربیتی بدون خداحافظی رفت!
سپیده: به نفعته که بمونی
سپیده یواشکی کیف الی رو تو کابینت مخفی میکنه بعد موبایلش هم برمیداره تا نره.شهره هم به نازی میگه که مواظب بچه هاش باشه تا نرن تو آب. بعد شهره و سپیده میرن.
نازی به الی که رو بالکن نشسته میگه: الی جون چشت به بچه ها باشه من برم تو رو جمع و جور کنم بیام شاید هم یه آهنگی با هندس فری گوش دادم
الی با دختر شهره بادبادک بازی میکنه که این صحنه به علت حرکات موزون الی که مناسب نیست به صورت کلوزآپ روی بادبادک گرفته میشود . بعد الی میره کنار ساحل بعد به یاد جمله احمد که گفته بود پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایان است میفته به همین خاطر میره تو آب تا خودشو غرق کنه تا این تلخی رو پایان بده و بعد پسر شهره که میبینه الی رفته جلو اون هم پشت الی میره جلوتر و هردو با هم غرق میشن
نازی در حال اهنگ گوش دادن تو اتاق است بخشی از این آهنگ که شنیده میشه: اگه فاصله افتاده اگه من سرده سردم تو کاری با دلم کردی که فکرشو نمیکردم.........
نازی: عجب خواننده ایه این علی لهر اسبی !
بقیه سکانس مثل تو فیلمه و تغییر نمیکنه به جز اونجایی که پلیسه اسم الی رو میپرسه که سپیده سریع میره همه مشخصات رو به پلیسه میده
داخلی/ پزشکی قانونی/ بعد از ظهر
پلیس زنگ میزنه میگه که جنازه خانومی رو از آب گرفتن بعد همگی به همراه نامزد الی به پزشکی قانونی میرن نامزدش برای تشخیص هویت به سرد خونه وارد میشه جسد رو در میارن
پرستار: خودشه؟
نامزد الی بسیار مضطرب است و با صدای لرزان میگوید: آره خودشه ( در این سکانس چهره الی نشون داده نمیشه چرا که ممکنه بچه هایی که این فیلمو میبینن شبا خوابشون نبره و به هر حال نمیشه که سر جسد روسری گذاشت و موهاشم خدایی نکرده معلوم میشه و نماز و روزه آقایان باطل میشه)
پیمان به نامزد الی: میخواهین یه زنگ بزنین به خانوادش بگین بیان؟
نامزد الی: در حالی که گریه میکنه : برید خودتون زنگ بزنین به من ربطی نداره . چیه فکر میکنی دارم به خاطر مردن الی گریه میکنم نه داداش٬ همون وقتی که فهمیدم منو ادم حساب نکرد اومد شمال تا با یه پسره قرار بذاره برام مرده بود٬ الان فقط به خاطر این گریه میکنم که چرا منو آدم حساب نکرد چرا چرااااااااااااااااااااااا اااااا؟!
داخلی/ ویلا/ بعد از ظهر (سکانس آخر)
در نمای پایانی سپیده بر روی صندلی نشسته و زیر لب میگوید: عجب غلطی کردم این دختره رو آوردم شمال٬ عجب غلطی کردم به نامزدش گفتم که الی به من نگفت نامزد داره در حالی که به من گفته بود٬ من آبروی الی رو بردم ٬ خاک بر سرم این واقعا یه تلخی بی پایانه!
بعد نوری سفید دیده میشود و از بین نور سفید مردی سفید پوش بیرون می آید او کسی نیست جز عمو رضا !
عمو رضا خطاب به سپیده که مات و مبهوت مانده است: سلام عزیز دل انگیز نترس من فرشته ی مهربون و اندرز گو هستم . تو میدونی دروغگویی دشمنی با خداست؟! دروغگویی جنگ با خداست؟! بیا این کتاب که درباره یپیامدهای دروغگویی است رو بگیر و بخون تا دیگه دروغ نگی.
سپیده: چشم عمو رضا
عمو رضا رو به دوربین: خوب بینندگان عزیز پیام این سریال اینه که دیگه برای تفریح به شمال نرید بهتره به قم یا مشهد برید که هم زیارتی کنید هم تفریح. پایان
این یکی هم از ایمان باقری
تفاوت زیاد دلنوازان و فاصله ها
شاید فکر میکنید که صدا و سیما برنامه ها و سریال های متنوع و جذاب پخش نمیکند و سریال هایش تکراری خسته کننده و بیش از اندازه پاستوریزه است و به همین علت مردم به سوی این شبکه جذب شده اند؟ بابا انصاف داشته باشید همین سریال فاصله ها را نگاه کنید آیا شباهتی بین این سریال و سریال های دیگر مخصوصا دلنوازان میبینید؟ درست است که بعضی بازیگرانش همانها هستند ولی جنس بازی آنها بسیار متفاوت است همین ستاره جوان فیلم شاهرخ استخری را نگاه کنید بازی او در این فیلم در مقایسه با بازی او در دلنوازان بسیار متفاوت است . حیف که این مجموعه یک سریال است و گرنه سیمرغ بلورین جشنواره ی بعدی از همین الآن در جیبش بود.
ببینید کارگردان چقدر خلاق است در فیلم دلنوازان خواهر طبق بالا زندگی میکرد و برادر طبقه پایین اما در این فیلم خواهر طبق پایین و برادر طبقه بالا . در فیلم دلنوازان مکانی که رابطه های عشقی برقرار میشد اژانس هواپیمایی بود اما در این فیلم مرکز تهیه غذا . در فیلم دلنوازان قهرمان داستان یک دختر عمه ی محجبه داشت اما در اینجا او یک دختر عموی محجبه دارد ... بابا این همه تفاوت باز هی بگویید این دو تا سریال چقدر شبیه هم هستند... باز هی بگویید کارگردان اصلا خلاقیتی ندارد...
تازه این سریال برخلاف سریالهای فارسی وان بسیار آموزنده است من که هنوز دیالوگ کلیدی و به یاد ماندیه پدر متدین فیلم را از یاد نبردم انجا که به پسر کوچکش که در نماز جماعت مدرسه شرکت نمیکند و بدتر از آن یواشکی فیلم سینمایی میبیند میگوید ( نماز جماعت حال دیگری دارد...)
باز بگویید این سریال انقدر شعاری است که ادم رودل میکند. نه عزیز برادر
هی مسخره کنید که کجای دنیا پدر را به عنوان کاری ضروری به مدرسه میکشانند و بعد به او میگویند چرا پسرتان در نماز جماعت مدرسه شرکت نمیکند!؟
تازه یک نکته اخلاقی دیگر را هم در این فیلم فهمیدیم اینکه هر وقت در دانشگاه خواستی با یک دختر حرف بزنی باید اول از پدرش اجازه بگیری
آخه شما از یک سریال دیگر چه میخواهید؟
Maziar_69
09-08-2010, 17:43
آقا یه چیزی.
این پدر دختر خاله ی بیتا (:دی) مگه مرخص نشده بود از بیمارستان؟
من یادمه یه بار گفتن مرخص شده!
ScKAT LeFT
09-08-2010, 18:11
فاصله ها نــــــــــه !!! سوتی هااااااااااااا !!!
شاید یه علتی که مجبور می شن اینهمه سریال درپیتی با موضوعات مشابه بسازن محدودیتی است که به خاطر پوشش زنان در ایران اعمال می شود . اگه این محدودیت نبود می توانستیم شاهد سریال های اکشن با موضوعات متفاوت و مفرح باشیم
از دوستان کسی نوشته بود که این جناب محسن هیچ وقت توی مغازه نیست پس چطوری نون درمیاره و اینهمه هزینه می کنه حرف جالبی زده . اینها با انتخاب این شغل برای جناب محسن و خواهر زاده اش می خواهند به طور غیر مستقیم به جوانان بگویند که دیگر دنبال کار اداری و ... نباشند با یک شغل ساده ای مثل برق کاری هم می توان امورات زندگی را گذراند .
Golbarg01
09-08-2010, 20:06
دیشب و پریشب قسمت چندمش میشد؟
saeed_cpu_full
09-08-2010, 20:15
شاید یه علتی که مجبور می شن اینهمه سریال درپیتی با موضوعات مشابه بسازن محدودیتی است که به خاطر پوشش زنان در ایران اعمال می شود . اگه این محدودیت نبود می توانستیم شاهد سریال های اکشن با موضوعات متفاوت و مفرح باشیم
چه ربطی داره ؟! مگه ناتاشا نبود ؟! فیلم به اون قشنگی که شخصیت اولش یه زن بود ... اکشن هم بود
Saeed System
09-08-2010, 20:18
این سعید با هر کی حرف میزنه یه جای دیگه رو داره نگاه میکنه :31:
ما یه بار نشد ببینیم تو صورت طرف نگاه کنه
M A M M U T
09-08-2010, 20:22
از دوستان کسی نوشته بود که این جناب محسن هیچ وقت توی مغازه نیست پس چطوری نون درمیاره و اینهمه هزینه می کنه حرف جالبی زده . اینها با انتخاب این شغل برای جناب محسن و پسرش می خواهند به طور غیر مستقیم به جوانان بگویند که دیگر دنبال کار اداری و ... نباشند با یک شغل ساده ای مثل برق کاری هم می توان امورات زندگی را گذراند .
اگه محدودیت نبود اونوقت باید روابط بیتا با پسرا رو نشون می دادن.در اون حالت دیگه اکشن نبود می شد پ-و-ر-ن-و:31:
در مورد شغل ساده هم راست می گی منظورشون این بوده اما نفهمیدن که ملت خر نیستن و می فهمن که جناب محسن با پول لامپ فروختن(اون هم یارانه ای :دی) نمی تونه روز به روز ماشین عوض کنه و خونه ی دو طبقه داشته باشه و ..... و هم چنین ملت می فهمن که ایشون سهمیه ی رزمندگی داره و احتمالا موجی هم هست و از ناحیه ی مغزی جانباز هم هست :دی و ماهی خدا تومن سهمیه می گیره و ..................
pcforlife
09-08-2010, 21:44
بازیگر نقش سپیده که مدتهاست به عنوان مفسد فی العرض نایل شده باید جای خودش را به الیزابت امینی یا مهراوه شریفی نیا بدهد .
منوچهر برای اینکه فضا عوض بشه میگه: بچه ها فیلم خوب بد زشت رو آوردم با هم ببینیم
پیمان :کدوم فیلم؟
منوچهر:همون فیلمه که یارو میگه هی بلوندی دنگ....دنگ....دنگ
نازی در حال اهنگ گوش دادن تو اتاق است بخشی از این آهنگ که شنیده میشه: اگه فاصله افتاده اگه من سرده سردم تو کاری با دلم کردی که فکرشو نمیکردم.........
نازی: عجب خواننده ایه این علی لهر اسبی !
داخلی/ ویلا/ بعد از ظهر (سکانس آخر)
در نمای پایانی سپیده بر روی صندلی نشسته و زیر لب میگوید: عجب غلطی کردم این دختره رو آوردم شمال٬ عجب غلطی کردم به نامزدش گفتم که الی به من نگفت نامزد داره در حالی که به من گفته بود٬ من آبروی الی رو بردم ٬ خاک بر سرم این واقعا یه تلخی بی پایانه!
بعد نوری سفید دیده میشود و از بین نور سفید مردی سفید پوش بیرون می آید او کسی نیست جز عمو رضا !
عمو رضا خطاب به سپیده که مات و مبهوت مانده است: سلام عزیز دل انگیز نترس من فرشته ی مهربون و اندرز گو هستم . تو میدونی دروغگویی دشمنی با خداست؟! دروغگویی جنگ با خداست؟! بیا این کتاب که درباره یپیامدهای دروغگویی است رو بگیر و بخون تا دیگه دروغ نگی.
سپیده: چشم عمو رضا
عمو رضا رو به دوربین: خوب بینندگان عزیز پیام این سریال اینه که دیگه برای تفریح به شمال نرید بهتره به قم یا مشهد برید که هم زیارتی کنید هم تفریح.
چقدر سره این تیکه ها خندیدم!!!:39::31::39:
عجب شیر تو شیری شد این قسمت؛آقا یکی به ما میگه این ماشینی که مهران دودستی تقدیم فرهاد کرد چی بود؟:31:
Maziar_69
09-08-2010, 23:52
پورشه کاین ( Porche Cayenne ) بود. :دی
ناقابل. 150 میلیون. :دی
این سعید با هر کی حرف میزنه یه جای دیگه رو داره نگاه میکنه
ما یه بار نشد ببینیم تو صورت طرف نگاه کنه
می خواد ادای این حرفه ای ها رو دربیاره. یا مثلا لات و لوتا.
اون اداهایی که موقع حرف زدن درمیاره هم باحاله. :دی
Saeed System
09-08-2010, 23:53
عجب شیر تو شیری شد این قسمت؛آقا یکی به ما میگه این ماشینی که مهران دودستی تقدیم فرهاد کرد چی بود؟:31:
فکر کنم پورشه پانامرا بود یا پورشه کاین مارکشم مخفی کرده بودن .همون بار 400 تایی انواع پورشه که اومد ایران
عکس:
றД ĵ ĭ Đ
10-08-2010, 00:00
فکر کنم پورشه پانامرا بود یا پورشه کاین مارکشم مخفی کرده بودن .همون بار 400 تایی انواع پورشه که اومد ایران
عکس:
نه عزیز دل همون پورشه کاین بود که دوستمون گفت
Jang Bogo
10-08-2010, 02:10
دوستان اون ماشین پورشه کاین بود که البته مارکش بصورت ناشیانه ای کنده شده بود ازش
من رنگ بادمجونیش رو توی خیابون ایران زمین سعادت آباد دیدم
من واقعا از بازی های آقای دانیال حکیمی خوشم میومد...به خصوص در سریال"مرگ تدریجی یک رویا"...
اما با بازی تو این سریال،ارزش خودشو اورد پایین.
mahdi7610
10-08-2010, 07:49
دیشب هم که به سریال آب بستن رفت :13:
mohsenmirza
10-08-2010, 08:23
دیشب قبل از 90 مصاحبه ها رو دیدین . همش هم رو صفحه می نوشتن :
جذب مخاطب : 81 % رضایتمندی : 95 %
:puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::p uke::puke:
یه سوال فنی وحید هم دوست دختر داره
خوب داره كه به سعيد ميگه اول بابا بعد تو بعد هم من :31:
بی باک بی بال
10-08-2010, 09:31
اینکه خودش یه پا شیطان پرسته :31:
mhv_kntu
10-08-2010, 09:35
دیشب قبل از 90 مصاحبه ها رو دیدین . همش هم رو صفحه می نوشتن :
جذب مخاطب : 81 % رضایتمندی : 95 %
:puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::p uke::puke:
این نبود . درصد ها این طور بود :
جذب مخاطب 85% و رضایتمندی 91% یکان ها رو جابجا نوشتی.
دقت کردین نیما شاهرخ شاهی کلآ هرجایی باشه همین شکلی هست ؟! یه سیبیل دراز و یه تیکه ریش کوچیک !
توی فاصله ها که این شکلیه , توی سریال رمضون هم این طوریه , حتی توی این فیلم سینماییه که قدیمی هست (ناسپاس) هم دوباره همین طوری هست !!
فکر کنم موقع قرارداد بستن تآکید میکنه باید ریش و سیبیلم سر جاش باشه lol
mohsenmirza
10-08-2010, 11:07
دقت کردین نیما شاهرخ شاهی کلآ هرجایی باشه همین شکلی هست ؟! یه سیبیل دراز و یه تیکه ریش کوچیک !
توی فاصله ها که این شکلیه , توی سریال رمضون هم این طوریه , حتی توی این فیلم سینماییه که قدیمی هست (ناسپاس) هم دوباره همین طوری هست !!
فکر کنم موقع قرارداد بستن تآکید میکنه باید ریش و سیبیلم سر جاش باشه lol
دلیلش اینه که سه تا فیلم رو تقریبا با هم بازی کرده و تداخل داشتن .:13: من توی مصاحبه اش خوندم . اونقدر سطح بالا هستن که چند تا سریال رو با هم بازی میکنن . :8:
دلیلش اینه که سه تا فیلم رو تقریبا با هم بازی کرده و تداخل داشتن .:13: من توی مصاحبه اش خوندم . اونقدر سطح بالا هستن که چند تا سریال رو با هم بازی میکنن . :8:
خب گریم رو برای همین گذاشتن ! :دی جیم کری هم توی یه سال 2,3 تا فیلم بازی میکرد که توی یکی مثلآ یه پیرمرد زشت کچل بود و توی یکی یه آدم درست حسابی معمولی ! حالا چسبوندن یه سیبیل و ریش که دیگه منم بلدم ! ولی به نظرم شاهرخ شاهی بدش میاد بدون این سیبیل دیده بشه :دی
کلآ توی ایران صنعت گریم خیلی عقب مونده هست. وقتی میخوان یکی رو پیر کنن , دستشون رو میکنن توی سطح رنگ دو تا رنگ سفید میپاشن روی موهای طرف !!! یا نهایت کار اینه که چشماش یه کم چین و چروک پیدا میکنه ! (البته استثنا هم داریم که اسمشون رو الآن یادم نیست ولی فوق العاده گریم میکردن)
M A M M U T
10-08-2010, 11:30
آه خداوندا میشه یکی از شهدا هم به خواب سعید بیاد؟
یکی از اون سردارا رو بفرست چون سعید خیلی احمقه.
------------------------------------------------------------
دیگه نفهمیدن چطور این فرهاد رو آدمش کنن متوسل شدن به روح و خواب و این حرفا...سریال کثیف تر و مسخره تر از این ندیده بودم.
خیلی مسخره بود 20سال پیش فرهاد مثه الانش بود تو عکسه دیدین :D
John Cena723
10-08-2010, 13:55
راستی این علی با سهمیه خانواده شهید نتونسته سراسری قبول بشه که رفته آزاد؟ :31:
آخه این علی آقا پسر خوبیه . از سهمیه مهمیه استفاده نمیکنه طبعا ....... .
ScKAT LeFT
10-08-2010, 15:15
مهران مدیری دیگه میخواد فیلم بسازه واسه چی ؟؟؟
4 تا از این فیلما بسازن از خنده میترکیم !!!
John Cena723
10-08-2010, 15:19
تو این برنامه سینما گلخانه برداشته بودند وحید رو اورده بودند . جوری صحبت و ژست گرفته بود که الان نامزد اسکار شده...
واقعا نمیدونم چرا تو این مصاحبه ها که با مردم میکنند یه نفر بر نمیداره بگه آقا خوب نبود و کلی مشکل داشت . یا حداقل یه سوتی از توش بگیره . همه میگن فوق العاده بود . پس اگر فاصله ها فوق العادست لاست و فرار از زندان و 24 ماورای فوق العاده هستند . اینقدرم الاف داریم که تو این هوای گرم که سگم با لانچیکو بزنی بیرون نمیره ، میرن تو پارک شبا میشینند فاصله ها می بینند.
دیگه خستم شد از فیلمه
دیگه نگاهش نمیکنم نمیدونم
M A M M U T
10-08-2010, 17:13
تو این برنامه سینما گلخانه برداشته بودند وحید رو اورده بودند . جوری صحبت و ژست گرفته بود که الان نامزد اسکار شده...
واقعا نمیدونم چرا تو این مصاحبه ها که با مردم میکنند یه نفر بر نمیداره بگه آقا خوب نبود و کلی مشکل داشت . یا حداقل یه سوتی از توش بگیره . همه میگن فوق العاده بود . پس اگر فاصله ها فوق العادست لاست و فرار از زندان و 24 ماورای فوق العاده هستند . اینقدرم الاف داریم که تو این هوای گرم که سگم با لانچیکو بزنی بیرون نمیره ، میرن تو پارک شبا میشینند فاصله ها می بینند.
یا خیلی ها اصلا حوصله ی مصاحبه ندارن
یا خیلی ها مصاحبه می کنن اما خیلی هاش پخش نمیشه.
یا قبلش بهشون میگن که چی بگو(به گاگولاشون).برا همین خیلیهاشون مثل هم حرف میزنن
یا بسیاری هم چون میدونن که هرچی بگن یا پخش نمیشه یا تحریف میشه اصلا مصاحبه نمی کنن.
از این حالات فکر نکنم خارج باشه.
مهران مدیری دیگه میخواد فیلم بسازه واسه چی ؟؟؟
4 تا از این فیلما بسازن از خنده میترکیم !!!
حرف خيلي خيلي خيلي خيلي توپي بود :31:
جديدا هم آخر برنامه با دوسه نفر حرف مزنند كه مردم به اونا بخندند
واقعا برنامه ي جالبيه اين طنز فاصله ها
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
پس اگر فاصله ها فوق العادست لاست و فرار از زندان و 24 ماورای فوق العاده هستند . اینقدرم الاف داریم که تو این هوای گرم که سگم با لانچیکو بزنی بیرون نمیره ، میرن تو پارک شبا میشینند فاصله ها می بینند.
آخه وقتي فارسي 1رو ميبندند و مردم فيلم ندارن ببينند خوب چاره اي به جز ديدن اين مسخره بازي ها ندارن
يا ميرن سراغ فيلم ها ي زبان اصلي:21: يا مجبورند اينا رو ببيند :2:
در هر صورت جونمون هم دربياد بايد بسازيم :31:
خودتون رو عادت بدين به اينجور فيلمها چون بعد ازاين همين خواهد بود مگر اينكه يه فارسي2بزنند :31:
M A M M U T
10-08-2010, 17:35
دوستان یه نظرسنجی هست تو بخش نظرسنجی برید نظر بدید ببینیم درسته که91 در صد از کیفیتش راضین؟!
بی باک بی بال
10-08-2010, 17:49
چرا همین جا یه نظرسنجی نمگذارید ؟
M A M M U T
10-08-2010, 18:06
چرا همین جا یه نظرسنجی نمگذارید ؟
چون نظرسنجی باید تو بخش نظرسنجی باشه:31:
sltavakoli
10-08-2010, 18:30
دوستان اون عمو رو دیدیدش؟اقای ایمنی هست! مثلا میخوان فرهنگسازی کنن.گوشیش زنگ میزنه میره کنار وای میسه !
والا چی بگم از این فیلم.فکر میکردم من ادم نیستم از این فیلم خوشم نمیاد ! ولی خدا رو شکر گذرم خورد اینجا یکم امیدوار شدم :دی
mohsenmirza
10-08-2010, 18:45
دوستان یه نظرسنجی هست تو بخش نظرسنجی برید نظر بدید ببینیم درسته که91 در صد از کیفیتش راضین؟!
سلام . این نظر سنجی کجا هست حالا ؟:10:
دقت کردین وقتی گوشی حاج محسن زنگ میزنه میگیره جلوی چشمش....
pcforlife
10-08-2010, 19:18
حرف و حدیثهای فیلمنامه «یوسف پیامبر» درسریال «فاصلهها» تکرارشد
نویسنده سریال «فاصلهها» میگوید پای شکایتم از تلویزیون میایستم
سینمای ما - ادعای اقتباس غیرقانونی از سریال یوزارسیف در مورد سریال تلویزیونی فاصله ها تکرار شد. یک نویسنده شیرازی اعلام کرد که فیلمنامه سریال فاصله ها که اکنون در حال پخش است اثر وی بوده است. آرزو مهبودی این نویسنده شیرازی و همچنین برگزیده جشنواره جوان ایرانی و جشنواره دفاع مقدس در دیدار با فرماندار شهرستان شیراز در خصوص برداشت بدون اجازه اثر وی توسط یک فیلمنامه نویس گفت: این فیلمنامه را سال 88 در بانک فیلمنامه هنری تهران ثبت و فیلمنامه آن را نیز به بنیاد شهید تهران برای جشنواره فیلمنامه ایثار ارسال کردم که در آنجا به نام من ثبت شده و کد ثبتی آن موجود است.
وی افزود: پس از پخش قسمت اول این سریال، از طریق دوستانم متوجه شدم که فیلنامه ام توسط فرد دیگری ارائه شده و در این فیلمنامه حتی اسامی نیز تغییر نکرده است.
این نویسنده شیرازی گفت: همان موقع از طریق صدا و سیما پیگیری کردم اما هنوز جواب قانع کننده ای نگرفته ام به نظر می رسد می خواهند تا پایان سریال من را معطل کند تا نتوانم به آن نتیجه ای که می خواهم برسم.
نویسنده کتابهای "خانه شیاطین" و "روزهای تلخ" همچنین گفت: متن اولیه فیلمنامه یک داستان کوتاه بود که با عنوان (برای زهرا) در چند جشنواره کشوری حائز مرتبه شده است.
وی ادامه داد: من تا آخر پیگیر شکایتم خواهم بود چون این یک کار غیراخلاقی است و نباید نتیجه زحمت یک نفر برای فرد دیگری لحاظ شود.
منبع خبر: سینمای ما
لینک منبع خبر:
پ.ن: سره چه فیلمنامه ای:puke: میخوان با هم دعوا کنن!!!:27:
نویسنده سریال «فاصلهها» میگوید پای شکایتم از تلویزیون میایستم
مگه این سریال داستانی هم داشته که حالا طرف ناراحت شده ؟! تکرار مو به موی سریالهای قبلی هست دیگه ! از آهنگاش بگیر تا شخصیتها و شعر پایانی و احتمالآ آخر سریال (که حسن جوهرچی متحول میشه و بقیه هم توبه میکنن و یکی دو نفر هم به سزای کارهاشون میرسن)
داستان نداشته ...
دعوا سر اون پولیه که از فروش سریال به صدا و سیما در میاد و سهم نویسنده ...
mhv_kntu
10-08-2010, 20:21
یا خیلی ها اصلا حوصله ی مصاحبه ندارن
یا خیلی ها مصاحبه می کنن اما خیلی هاش پخش نمیشه.
یا قبلش بهشون میگن که چی بگو(به گاگولاشون).برا همین خیلیهاشون مثل هم حرف میزنن
یا بسیاری هم چون میدونن که هرچی بگن یا پخش نمیشه یا تحریف میشه اصلا مصاحبه نمی کنن.
از این حالات فکر نکنم خارج باشه.
برای دوستانی که شهرستانی هستن می گم :
من این چند سالی خیلی از این مصاحبه کننده های صدا و سیما رو در حال تهیه تو تهران اطراف ونک ، ولیعصر و انقلاب دیدم.
همه مصاحبه هایی که من دیدم (به غیر از برنامه درشهر) 100% ساختگی هستن و هر مصاحبه حدود 20 تا 30 دقیقه طول می کشه تا مجری به طرف حالی کنه چی بگه. اوج کارشون اینه که بعضی موقع ها مصاحبه شونده ها هم از خودشون هستن ! و همراه خودشون میارن ! فقط برنامه در شهر بود که می دیدم کاملا اتفاقی می پریدن جلو هر کسی و سوال می پرسیدن و تمام.
یه نکته دیگه : یه قشری هم هستن که چند سالی به عدشون داره اضافه میشه که اکثرا دانشجو هستن ، وقتی برای مصاحبه از صدا و سیما ازشون تقاضا بشه با جمله "جیره خور ، جیره خور ... " طرف رو بدرقه می کنن. نمی دونم کلیپی که یکی از همین گزارشگر های خانم (که خیلی هم گزارس تهیه می کرد اون زمان) از طرف صدا و سیما اومد دانشگاه علم و صنعت و اینقدر بهش گفتن جیره خور که خانم داشت بلند گریه می کرد و از دانشگاه میرفت بیرون رو دیدید یا نه؟
Jang Bogo
10-08-2010, 20:23
ای کاش جوری میشد که از من توی یک جشن زنده تلویزیونی و جلوی هزاران بیننده حاضر و تلویزیونی و درحضور هنرمندان این سریال در اون جشن، میخواستند که نظرمو راجع به فاصله ها (نه ببخشید، خارشه ها) بگم.
اونوقت دونه به دونه موارد پست شماره 741 به علاوه هزاران چیز دیگه که دوستان گفتند رو بصورت زنده و با صدایی رسا بازگو میکردم.
آخ که چه حالی میداد.
M A M M U T
10-08-2010, 20:58
سلام . این نظر سنجی کجا هست حالا ؟:10:
این جاست.می تونید رای بدید به کیفیت فاصله ها
online_amin
10-08-2010, 21:52
دوستان اون عمو رو دیدیدش؟اقای ایمنی هست! مثلا میخوان فرهنگسازی کنن.گوشیش زنگ میزنه میره کنار وای میسه !
والا چی بگم از این فیلم.فکر میکردم من ادم نیستم از این فیلم خوشم نمیاد ! ولی خدا رو شکر گذرم خورد اینجا یکم امیدوار شدم :دی
خوب نه, مگر کار بدی کرده؟ جدا؟
این چیز ها رو نگید. اینا سوتیهای خودتون هستن. بهتره یه چیزهای بهتر بگید.
من نمیدونم مردم چرا میشینن فاصله ها ( به قول دوستان لطیفه ها ) رو می بینن
نمیدونم چطوری این سریال رو ساختن ! چطوری روشون شده توی تلویزیون ملی بزارنش !!!
من کلا 10 قسمتشو دیدم اول تا آخرش سوتیه !
1 - ساده لوحی و ( با عرض معذرت از دوستان P30World ) خریت سعید باید توی گینس ثبت بشه !
2 - هفت خطیه بیتا که رسما داره به مردم انواع و اقسام دزدی رو نمایش و آموزش میده ! اونوقت میگن F A R S I 1 بنیان خانواده رو هدف گرفته ! من طرفدار این شبکه نیستم اما بیتا که 100 پله بدتره !!!
3 - چطوریه که محسن و لیلا توی شهری مثل تهران که 12 میلیون جمعیت داره ، بعد از 60 سال همدیگه رو پیدا میکنن !
4 - من نفهمیدم بالاخره صبا چند سالش بود با مهران عروسی کرد ؟! لیلا خانوم یه دفعه گفت صبا 17 سالش بود ! یه بار گفت 16 سالش بود ! ( به خدا دارم راست میگم ! به شخصه دیدم همچین سوتی ای دادن ! باور ندارین آرشیوش هست ! ) اگه سریال 90 قسمتی بود لیلا میگفت صبا جنین بود با مهران ازدواج کرد !
5 - فیلم عشق و عاشقیه یهو سر از جبهه و جنگ ایران و عراق در میاره ! خوب چه ربطی داره ؟! جالب اینجاست که وسط جنگ که همه از هم دیگه خداحافظی میکنن و پلاکهاشونو به هم میدن میگن اگه شهید شدیم اینو بده به خانوادمون حالا چون چند تا شهید پیدا شده و پلاک هم به اسم بابای رفیق سعید بوده پس حتما طرف بابای رفیق سعیده ! جالبتر اینه که از شوهر عمه ی سعید میخاد بیاد از روی استخوانای طرف باباشو بشناسه ! مگه طرف آمار DNA ــشو داره ؟! بالاخره ژانر فیلم چیه ؟ تخیلی ؟ دفاع مقدس ؟ عشقی ؟ علمی ؟ بابا هری پاتر هم از این فیلم واقعی تره !
6 - 2 ساله فیلم میزاره ما نفهمیدیم حاج رضا این وسط چیکارس ؟! حکم فرشته ی نجاتو داره ؟! از راه میرسه کار همه رو راه میندازه ! اونم چی ! ندیده و نشناخته !
7 - داداش سعید توی فیلم اسمش چیه ؟ اصلا اسم داره ؟ حکم پیام بازرگانیه ! هدفشون چی بوده اینو آوردن توی فیلم ! الله اعلم !
8 - نغمه !!! طرف توی شهری مثل تهران ! با داشتن دوستی چون بیتــا ! خونه زندگیشو با باباش ول میکنه ! تهران میمونه تا بیتا از خدایی نکرده تنها نشه !
من اگه بخام در مورد سوتی های این فیلم حرف بزنم تا صبح باید تایپ کنم !
تا همین جاشم خیلی زیادی ازشون گفتم !
آقا مردونه بیاید پول بزاریم واسه کارگردان و نویسنده ی این سریال نذری بدیم ... خدا را چه دیدید ! شاید شفا پیدا کردن دیگه از این فیلما نسازن !
pcforlife
10-08-2010, 22:45
خوب نه, مگر کار بدی کرده؟ جدا؟
این چیز ها رو نگید. اینا سوتیهای خودتون هستن. بهتره یه چیزهای بهتر بگید.
اتفاقا کاره بدی نیست! هیچ کدوم از دوستان هم نگفتن که استفاده از لامپ کم مصرف یا هنگام رانندگی با موبایل حرف نزدن کاره بدیه!:20:
چیزی که کفر همه رو درآورده اینه که جناب نویسنده و کارگردان و... حتی سعی نکردن از پدیده های به نام آوردن مثال، تشبیه، صنعت تضاد و... استفاده کنن!!!:13:
یه موقع یه شخصیتی مثل فرهاده فاصله ها بلند بلند داد میزنه من بی پولم و فقیرم! یه موقع هم کریمه آواز گنجشک ها با تلاش برای خورد کردن یه 500 تومنی، فریاد میزنه که من فقیرم!
اینجا هم همینه! این سریال حتی حاضر نشده پیام ها مثبتش رو غیرمستقیم مطرح کنه که با مزاج بیننده سازگاری داشته باشه! متاسفانه بعضی از پیام ها بازرگانی که جنبه فرهنگی داره (برای مثال پیامه: بچه ها میبینند، بچه ها تکرار می کنند)، از پیام هایی که این سریال پخش میکنه، بیشتر تاثیر میزاره!!:20:
یاعلی:11:
mhv_kntu
10-08-2010, 22:57
معجزه عمو خان رو داشتید! با زبون خالی از اون زن که دیه می خواست آرومش کرد و وقت گرفت!
من فکر کنم قسمت آخرش اینجوری باشه که عمو بال در میاره و به صورت فرشته میشه و میره به آسمون ها !
Jang Bogo
10-08-2010, 23:02
بدترین سکانس امشب:
فرهاد به علی: کجاست؟
علی: اونجا.
alidata2010
10-08-2010, 23:04
کاملا موافقم خوب شد نگفت اونجا کجاست چون اصلا علی رو نمیدید وپشتش بهش بود :31:
Maziar_69
10-08-2010, 23:08
وایییی بچه ها من دپرس شدم. :دی
از فردا شب این تموم میشه به چی بخندیم؟ :دی
.
.
.
.
پاسخ : به سریال های ماه رمضون. :دی
masoudtr
10-08-2010, 23:09
پیام اخلاقی امروز سریال فرشته رضا با صدای بلند تو مسجد :
از فردا باید نمازت را تو مسجد بخونی خونه غصبی نماز نداره
همین کارا را میکنن که حالم ادم از این مذهبی ها بهم میخوره
تو واقعیت یکی اینو به یکی دیگه این طور بلند و رسا میگه؟
فکر ابروش را نمیکنه
البته من کارگردون اش نه کارگردانش را مقصر نمیدونم بالاخره باید به اون خنگ هایی که کنترل اوضاع دستشونه یک جوری حالی کنه که داره پیام های اخلاقی خوب به ما میده چون اونا اکثرا مخ هاشون پوسیده
این سریال اگه فقط صداش را هم گوش کنی چیزی از دست نمیدی چون حرکتی تو سریال وجود نداره که بدون تصویر متوجه داستان نشی
ScKAT LeFT
10-08-2010, 23:14
اون تیکه که عمو گفت : فرهاد ! دیگه نمیتونی تو خونه نماز بخونی !!! خونه حق الناس نماز نداره !!! :27: :27:
وای خدا داشتم میمردم از خنده !
فرهاد که نماز نمیخوند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :27:
خندهههههههههههههههههه !!! زنگ زدم به رفیقم ! گفت میدونم میخوای چی بگی !!! :27:
واییییی خدا این تیکش اوج خنده بود
alidata2010
10-08-2010, 23:16
اون قدر هم خنده دار نبود که به دوستت زنگ بزنی:31:
Maziar_69
10-08-2010, 23:18
میگم این فرهاد که با مهران حرفش شد پس چرا سوییچ ماشینو نداد بهش؟
ببین تورو خدا به خاطر یه دوریال درپیتی سوار چه ماشینایی میشنا. :دی
ScKAT LeFT
10-08-2010, 23:19
اون قدر هم خنده دار نبود که به دوستت زنگ بزنی
چرا ! واسه من که یک داستانی داره خیلی خنده دار بود !!!
ضمنا با بیتا خیلی حال کردم !!!
رید به هیکل سعید!
سعید بهش گفت اگر به اون دنیا اعتقادی داشته باشی ...
بلند شد رفت !!!!
ایول بیتا
masud-000000
10-08-2010, 23:23
ای بابا !
من مطمئنم اگه این سریال اسمش طنز بود ، این تاپیک اینقدر جلو نمیرفت!:31:
خدا پدرشونو بیامرزه که به فکر شادی روح مردمن!:31:
اصلا فکر کنم این 91% رضایت هم واسه همین شادیه باشه :31:
pedram_sad
10-08-2010, 23:25
خوب این سریال هم فردا شب تمام میشه ( مثل اون مجموعه خزعبل بی سر و ته و ضعیف شبکه اول که امشب درش تخته شد )
تا دوستانی که تو این مدت پخش به شدت هر چه تمام تر اذیت شدن و پیر شدن پای سوتی ها و ضعف های این سریال ( بعضی جاها واقعا فاجعه بود ) راحت شن
من به شخصه دلم برای بازی شاهرخ تنگ میشه و خیلی دلم میخواد بدونم کار بعدیش چیه و کی پخش میشه
کاش بره تو سینما
این چند قسمت اخیر سکانس هاش زیاد شد و من 6 یا 7 قسمت اخیر رو بیشتر صدا رو گوش میدادم تا دیدن تصویر و فقط سکانس های ایشون رو میدیدم
ولی حقیقت اینه که از 5 شنبه باید با 3 فوق مزخرف از 3 شبکه سیما سر کنیم این 1 ماه اتی رو
من که در گیر2 سریال دیگه هستم در فصل های 4 و 3 ومشون و فکر نکنم بعد از افطار اصلا پای تی وی بشینم
اینم اخرین پست من بین جماعت همیشه منتقد و شاکی از این سریال :31:
dimah2005
10-08-2010, 23:26
این سریال اگه فقط صداش را هم گوش کنی چیزی از دست نمیدی چون حرکتی تو سریال وجود نداره که بدون تصویر متوجه داستان نشی
-----------------------------------
بعد از فیلم رفته بودن گزارش مردمی تهیه کنن!
یکی گفت:
"باید اختلاف سنی بین پدر و پسر کاهش پیدا کنه"
در همین راستا طی تماسی که با دکتر داشتم ، گفت همین طرح رو از فردا اجرا می کنم(مجلسم ل.و ل.و برد) انشاله تا سال 1400 که خودم در راس امور هستم
اختلاف سنی پدر وپسر به 9 سال کهش پیدا می کند ، :31:
gonbad city
10-08-2010, 23:30
امشبش جالبترین اتفاقات افتاد و همه چی داشت گل و بلبل میشد
سلام
من الان حدود 2 هفته بود ندیده بودم سریال رو!
حالا که میبینم همچنان داره ازش آب میزنه بیرون! و جالب تر این که چیز زیادی از دست ندادم!
شخصیت مورد علاقه ام هم زن حسن جوهرچیه!
آخر Fun !
فکر کنم با پسرش 2 سال اختلاف سنی داشته باشه!
از نکات مثبت اش میشه به شخصیت پردازیه خیلی خوبش در مورد افراد جنگ رفته اشاره کرد.
این که باب شده بود این جور آدم ها رو فرشته نشون بدن!
هر چند به قول یه پسره تو تلوزیون که بهش گفتن آخرش چی میشه گفت :
سعید سرش به سنگ میخوره آدم میشه!
بیتا سرش به سنگ میخوره!
شوهر عمه هه سرش به سنگ میخوره!
کلا آدم بدا سرشون به سنگ میخوره!
بقیه هم که رستگاران هستند! D:
dimah2005
11-08-2010, 00:01
فکر کنم با پسرش 2 سال اختلاف سنی داشته باشه!
توی فیلم ماه رمشون پارسال (چی بود اسمش؟ پنج خورشید؟ |)
نامزدش بود
کارگردان که گفته بود خیلی غیر قابل پیش بینی خواهد بود اخرش ببینیم چی میشه!
TURBO_BOY2006
11-08-2010, 00:07
سلام
اینا دیگه خودشونو ....
بابا این پسره مگه میشه این قد خر باشه اصلآ چرا تو فیلماشون فقط از این جور دخترا پسر ها رو خر میکنن؟ در حالی که برعکسه اکثرآ و یه پسر یه چیز از دختره دید میگیره ...:27:
من نگاه نمیکنم چون تلوزیون پیش کامپیوتره و بقیه خانواده میبینن منم صداهاشو میشنوم...حالا با صدا هاش این قد میگم مسخرست اگه با جزییات و تصویر میدیدم که دیگه حالم بهم میخورد ...نمیدونم تو جوونا و نو جوونا کسی نمیگه خوشم میاد ازش (خیلی کمن) بعد چطور میگن آمار بالاست و مصاحبه های تو تلوزیون کسی نمیگه مسخرست؟ میترسن:13:
i am sory...
خدا را شکر که سعید سر عقل اومد و حرفهای خوبی به بیتا زد و طبیعی است بیتا نسبت به حرف آخر سعید که گفت البته اگر به آخرتی اعتقادی داشته باشی؛بی خدا بودن بد دردی است
حاج رضا هم حرف خوبی به فرهاد زد منظورش اینه که از کارهات دست بکش و دست زنت رو بگیر بیار خونه
در عجبم شما دوستان چه نظرات جالبی دادید در موردش
پیشنهاد میکنم همتون که نمیدونم چند نفرید و این سریال رو آبکی معرفی کردید برید کارشناس شید خیلی خوبه به خدا
امشب خیلی سعی کردن از مردم آبغوره بگیرن به خاطر شهید حسین صبوری و اینکه یاد و خاطره هشت سال دفاع مقدس رو زنده کنن
یه سؤالی امشب ذهن منو خیلی بدجور درگیر کرده؛ مگه علی الان دانشجو نیس؟ خب حدّاکثر ۲۴ یا ۲۵ سالشه؛ حسین صبوری ۲۸ سال پیش شهید شده! اونوقت علی چهجوری هِی میگه «بابا، بابا!»؟! نکنه اینم از همون امدادای غیبی بوده؟ :دی
Amin-Nasim
11-08-2010, 00:19
شما هم دیگه دارید گیر های الکی می دهید
Jang Bogo
11-08-2010, 00:27
یه سؤالی امشب ذهن منو خیلی بدجور درگیر کرده؛ مگه علی الان دانشجو نیس؟ خب حدّاکثر ۲۴ یا ۲۵ سالشه؛ حسین صبوری ۲۸ سال پیش شهید شده! اونوقت علی چهجوری هِی میگه «بابا، بابا!»؟! نکنه اینم از همون امدادای غیبی بوده؟ :دی
کارگردان که گفته بود خیلی غیر قابل پیش بینی خواهد بود.
ها ها ها ها ها هاها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها
یکی بیاد منو جمع کنه از این تاپیک ببره بیرون
دارم از خنده میترکم
جون مادرتون فردا این سریال تموم میشه تاپیک رو نبندید.
خدایی من هردفعه میام تو این تاپیک کلی میخندم و کلا خستگی از تنم در میره
آخ دلم
سر این دوتا تاپیک دارم میترکم از خنده
Maziar_69
11-08-2010, 00:55
یه سؤالی امشب ذهن منو خیلی بدجور درگیر کرده؛ مگه علی الان دانشجو نیس؟ خب حدّاکثر ۲۴ یا ۲۵ سالشه؛ حسین صبوری ۲۸ سال پیش شهید شده! اونوقت علی چهجوری هِی میگه «بابا، بابا!»؟!
دمت گرم هیچکی به این توجه نکرده بود. :دی
جالبه که گفتن وقتی اون شهید شد تو به دنیا اومدی. :31:
حالا در مورد دانشگاه این خیلی جالبه که چرا اینا اصلا دانشگاه نمی رن. مگه تعطیلات بین ترم چقدره؟ :دی
ديشب گفت از 10 سالگي منتظر بابام بودم :31:
ديشب بود؟ كي بود؟ :31:
ولي يادمه گفت! :31:
Mahdi.p30
11-08-2010, 01:06
تنها چیزی که من یکی رو به رسانه به اصطلاح ملی امیدوار می کنه ، همین سریالهای سهیلی زاده هست که خیلی خوش ساخته و بدور از شعار و دارای نکات آموزنده!
به هر حال چیزی که مشخصه اینه که فیلمنامه ای که سرش دعوا هست ، به هر حال فیلنامه قوی و موفقی بوده
Maziar_69
11-08-2010, 01:09
تنها چیزی که من یکی رو به رسانه به اصطلاح ملی امیدوار می کنه ، همین سریالهای سهیلی زاده هست که خیلی خوش ساخته و بدور از شعار و دارای نکات آموزنده!
به هر حال چیزی که مشخصه اینه که فیلمنامه ای که سرش دعوا هست ، به هر حال فیلنامه قوی و موفقی بوده
شما حالت خوبه داداش؟ :18:
واقعا سر این فیلمنامه دعواست؟
یا داریم به سوتی هاش میخندیم دور هم؟؟؟
اگه شما به این میگی فیلمنامه ی موفق پس به فیلمنامه ی موفق چی میگی؟ :دی
shir_farhad
11-08-2010, 01:12
:10:
great idea
خوب این سریال هم فردا شب تمام میشه ( مثل اون مجموعه خزعبل بی سر و ته و ضعیف شبکه اول که امشب درش تخته شد )
تا دوستانی که تو این مدت پخش به شدت هر چه تمام تر اذیت شدن و پیر شدن پای سوتی ها و ضعف های این سریال ( بعضی جاها واقعا فاجعه بود ) راحت شن
من به شخصه دلم برای بازی شاهرخ تنگ میشه و خیلی دلم میخواد بدونم کار بعدیش چیه و کی پخش میشه
کاش بره تو سینما
این چند قسمت اخیر سکانس هاش زیاد شد و من 6 یا 7 قسمت اخیر رو بیشتر صدا رو گوش میدادم تا دیدن تصویر و فقط سکانس های ایشون رو میدیدم
ولی حقیقت اینه که از 5 شنبه باید با 3 فوق مزخرف از 3 شبکه سیما سر کنیم این 1 ماه اتی رو
من که در گیر2 سریال دیگه هستم در فصل های 4 و 3 ومشون و فکر نکنم بعد از افطار اصلا پای تی وی بشینم
اینم اخرین پست من بین جماعت همیشه منتقد و شاکی از این سریال :31:
اون سریال ضعیف بود ؟! هرجور حساب میکنم میبینم از سریال هایی مثل دلنوازان، جومونگ ! و فاصله های یه سر و گردن سر بود !
شاهرخ استخری رو میگی ؟! مثلا توی این سربال بازی کرده ؟! مثل بچه مونگل ها بود توی این سربال :31: معذرت میخام اما الاغ با اون همه الاغیش اگه یه دفعه از جایی رد بشه بخوره زمین دفعه ی بعد اگه سرشو ببرن از اونجا رد نمیشه :31: اما سعید 6 بار 6 بار گول بیتا رو میخورد ! :46: خنگیه سعید باید توی گینس ثبت میشد :46:
این یارو بره سینما ! سینما کجا بره ؟ :31:
واسه شما تهرانی ها که بد نشد :31: لاقل یه سریال طنز توی شبکه ی استانیتون دارید ! ما چی بگیم ؟ :31:
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------
راست میگه :31:
فکر کنم علی از کرم های شاداب کننده ی پوست استفاده میکنه جوون مونده :31:
گول ظاهرشو نخورید :31: طرف 40 سالشه :31:
آره خوب :31:
راه و چاه دزدی رو بیتا خانوم خوب آموزش میده :31:
این از نکات فوق آموزنده ی سریال خارشه هاست :46:
mhv_kntu
11-08-2010, 01:59
این دیگه قابل توجیه نیست. چون اگه می گفتن مثلا آخر جنگ شهید شده یه کاریش می شد کرد ولی چون گفتن عملیات بیت المقدس دیگه نمیشه کاریش کرد ! چون این عملیات خرداد 61 انجام شده.
هر رفرشي كه تو اين تاپيك ميكنم حداقل 4-5 تا پست پاك ميشه :31:
به نظرم در تاپيك تخته بشه سنگين تريم! :31:
چيزي كه واضح و مبرهنه اينه كه روشننفكران فروم مخالف اين سريال هستند! :40:
بحث الكي نداريم كه! رسانه دولتي ايران (صدا و سيما) هيــــچوقت نميتونه سريالي توليد كنه كه مثل ويكتوريا يا سالوادور و اينا تاثيرگذار باشه!
علتش هم اينه كه ما نه نويسنده درست داريم نه كارگردان درست!
نمونش همين امشب! (من نميخوام شهدا رو نفي كنم.....خدا رحمتشون كنه...براي من و شما جنگيدن.) حداقل 20 دقيقه از فيلم كله ها رو پرچم ايران بود و گريه ميكردن! كاملا هم تابلو بود فيلمنامه به طور ناشيانه دستكاري شده! چند تا سوتي تپل من و ساير دوستان گرفتيم از اين قسمت فيلمنامه!
ديگه اين چيزا دورش گذشت......كدوم فيلم ايراني يا سريال ايراني رو ديديم كه يه سركي به مسجد و قبرستون و پشت خاكريز نزنه؟!
آخه جنك كه پشت خاكريز نيوده! همه خسته شدن از اين چيزا!
ديگه شورش در اومده! همينه كه ملت ميرن فارسي1 ميبينن ديگه!
ما هم نصف شب ميايم ميزنيم تو سر و كله همديگه و آخرش هم به جايي نميرسيم و كلي اخطار و بن و .....
بيچاره آكوآ :31:
mhv_kntu
11-08-2010, 02:15
آخه جنك كه پشت خاكريز نيوده! همه خسته شدن از اين چيزا!
این رو گفتی یاد یه چیزه دیگه افتادم. این عملیات ها +90% در شب انجام میشده . عملیت بیت المقدس هم که مراحل مختلفی داشت در تاریکی شب شروع میشده و امکان داشت به روز بکشه ولی چون فرهاد اینا جز نیروهای جلو و خط شکن بودن قطعا گروه های اول بودن و بهتر بود مثل فیلم های دیگه که این عملیات ها رو تو شب نشون میدادن این عملیات رو هم تو شب نشون میدادن که اصلا انتظار دقت تو چنین نکته ای از کارگردان و نویسنده این فیلمنامه نمیرفت.
alidata2010
11-08-2010, 02:37
یه چیزی که حال ادمو به هم میزنه پریدن وقت و بیوقت صبا ولیلا تو بغل همدیگست همینجور بیدلیل :31:
من يه مسئله رو نفهميدم:
خيلي ها تو اين تاپيك ميگن كه اين سريال مذخرفه و ... پس اگه اينطوريه چرا مي شينيد و نگاهش مي كنيد؟ من اگه از فيلمي خوشم نياد وقتم رو سرفش نمي كنم.
amirhoseinmehri
11-08-2010, 08:07
من يه مسئله رو نفهميدم:
خيلي ها تو اين تاپيك ميگن كه اين سريال مذخرفه و ... پس اگه اينطوريه چرا مي شينيد و نگاهش مي كنيد؟ من اگه از فيلمي خوشم نياد وقتم رو سرفش نمي كنم.
به خاطر اینکه سریال جنبه ی طنز گونه داره :31:
M A M M U T
11-08-2010, 08:38
من يه مسئله رو نفهميدم:
به چند دلیل فنی:
1-فارسی 1 پارازیته
2-بیشتر به خاطره اعمالیه که بیتا(مثلا میره با پسرا و از اون کارا و دیگه خودت می دونی:31:) انجام میده و چون این اعمال در سریال های ایرانی کم سابقه بوده در نتیجه به شیوه ای خیلی مسخره دارن اجراش می کنن و لذا این در اقشار جامعه تاثیر داره که بیان و ببینن که اینا رو در یه سیمای به اصطلاح اسلامی چطور می خوان اجرا کنن.(دوستان اشتباه برداشت نکنید منظورم این نیست ملت برا این رفتار ها میشنن و سریال میبینن منظورم اینه که نحوه ی اجرای این ها مسخرس و باعث جذابیت میشه مثلا فرض کنید که یه فرد که ادعای زهد می کنه بخواد دزدی کنه اون وقت نمایشش جذاب میشه. حالا اگه نفهمیدید بگید بیشتر توضیح بدم:31:)
3-چون این سریال ها از تلویزیون پخش میشه که تقریبا همه دارن پس وقتی مثلا مادر بزرگم میشینه فاصله ها میبینه خب من هم مجبورم ببینم(که نمی بینم:31:)انتظار نداری که به مادر بزرگم توصیه کنم جای این لطیفه ها بشینه 24 ببینه که!:31:
4-سوتی گرفتن از سریال بعدش بیان اینجا مطرحش کنن دور هم بخندیم.:31:
بقیش یادم نیست
!
mohsenmirza
11-08-2010, 08:40
من يه مسئله رو نفهميدم:
عزیز من جوابت خیلی ساده است .
شما تا حالا چیزی از انحصار شنیدی ؟
pcforlife
11-08-2010, 09:36
این دیگه قابل توجیه نیست. چون اگه می گفتن مثلا آخر جنگ شهید شده یه کاریش می شد کرد ولی چون گفتن عملیات بیت المقدس دیگه نمیشه کاریش کرد ! چون این عملیات خرداد 61 انجام شده.
یادمه اوایل داستان علی صبوری گفتش دو سالم بود که بابام شهید شد! یعنی علی صبوری متولد 59 بید که میشه 30 سال!:18:
حالا مساله ای که پیش میاد اینه که حتی اگه علی صبوری خدمت سربازی + قبولی در دانشگاه تو رشته کارشناسی کشاورزی + قبولی در کنکور ارشد رو سپری کرده باشه، باز هم سنش باید کمتر از 30 باشه! چون این دوره ها اگه اشتباه نکنم نزدیک به 9 الی 10 سال طول می کشه و بالطبع این دوره ها از 18، 19 سالگی هر پسری شروع میشن و نهایتا تو سن 29 سالگی اون فرد تموم میشه! اگه علی صبوری سال آخره کارشناسی ارشد کشاورزی باشه و خدمت هم رفته باشه و از سهمیه خانواده شهدا هم استفاده نکرده باشه، انصافا هیچ جوره از روش های منطقی نمیشه این سوتی رو توجیه کرد!!! تازه این درحالیه که علی صبوری هم دوره ای کودنی مثل سعید داشته که در بچه بودن کارکتر سعید (سن در حد 22، 23) شکی نیست!!!
وقتی جنگ تموم شده به علی که اون موقع 10 سالش بوده گفتن که پدرت شهید شده... این قضیه جور در میاد!:31:
وقتی جنگ تموم شده به علی که اون موقع 10 سالش بوده گفتن که پدرت شهید شده... این قضیه جور در میاد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي متولد چه ساليه؟! با توجه به اون عمليات و اينا؟!
بچه ها.....اگه گفتين اين چه ماشينيه؟ :31:
(سانسور از نوع فاصله ها) :31:
mahdi7610
11-08-2010, 10:15
عمو رضا که دیگه حالمونا بهم زد ، شده مغز متفکر سریال :2:
مریم کاویانی هم اگه توی سریال کلا نخنده خیلی بهتره چون دیگه قیافش غیر قابل تحمل میشه :2:
حالب تر از همه اینه که بیتا وقتی سوار ماشین هر کی میشه کیف پول اصلا تغییر نمیکنه و همه کیف پول ها دقیقا شبیه به هم هست . :31:
عمو رضا که دیگه حالمونا بهم زد ، شده مغز متفکر سریال :2:
مریم کاویانی هم اگه توی سریال کلا نخنده خیلی بهتره چون دیگه قیافش غیر قابل تحمل میشه :2:
حالب تر از همه اینه که بیتا وقتی سوار ماشین هر کی میشه کیف پول اصلا تغییر نمیکنه و همه کیف پول ها دقیقا شبیه به هم هست . :31:
ماشین ها هم شبیه هم هستند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.