ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال فاصله‌ها

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

Ssarshar
25-07-2010, 17:01
حامد بهداد مگه همیشه تو یه مود نیست؟! قشنگ بازی نمیکنه؟!
ممدرضا فروتن چی؟!
نمیگم استخری شاخه ها...خیلی زوده واسش اسمشو کنار فروتن بیاریم...ولی بازیگر خوبیه به نظرم...

اولا كه نه حامد بهداد بازيگر درجه يكيه نه اون فروتن !!
ولي به هر حال بازي حامد بهداد رو اميدوارم در فيلم هرشب تنهايي ديده باشي و با بوتيك و هفت دقيقه تا پاييز مقايسش كني .
فروتن به نظر من اصلا بازيگر نيست ! تنها فيلم نسبتا خوبش قرمز بود كه مال 12 سال پيشه !

با اين وضع ضعيف سينما و تلويزيون همين الان هم استخري در كنار بهداد و فروتن قرار مي گيره ! چون همه در يه سطحن

البته نا خودآگاه در يه سطح قرار ميگيرن . چون فيلمنامه ها در يه سطحه ! ( كف بازار !!! )

Felakating
25-07-2010, 17:15
فکر کنم امشب دیگه سعید مشتو بزنه تو صورت باباش
کاشکی من جای اون علی بودم بیتا رو میبردم ...........

pedram_sad
25-07-2010, 17:16
اولا كه نه حامد بهداد بازيگر درجه يكيه نه اون فروتن !!
ولي به هر حال بازي حامد بهداد رو اميدوارم در فيلم هرشب تنهايي ديده باشي و با بوتيك و هفت دقيقه تا پاييز مقايسش كني .
فروتن به نظر من اصلا بازيگر نيست ! تنها فيلم نسبتا خوبش قرمز بود كه مال 12 سال پيشه !

با اين وضع ضعيف سينما و تلويزيون همين الان هم استخري در كنار بهداد و فروتن قرار مي گيره ! چون همه در يه سطحن

البته نا خودآگاه در يه سطح قرار ميگيرن . چون فيلمنامه ها در يه سطحه ! ( كف بازار !!! )

با این پستت و به خصوص صحبتهاتون راجع به کسی مثل اقای فروتن نشون دادی که اصولا و به صورت بنیادی با سینمای مملکت و وطنی مشکل ریشه ای داری

که خوب اون کلا بحثش جداست هم از این تاپیک هم این فروم

pcforlife
25-07-2010, 17:23
دوستان... انصافا فروتن رو با استخری یا کسه دیگه ای مقایسه نکنید (میدونم هدفتون مقایسه نبوده!:31:)! نه برای اینکه استخری بازیگره خوبی نباشه... بلکه فروتن بازیگر بزرگیه و زیبا بازی کردنشه که آدم رو میخکوب صفحه نمایش می کنه نه چهره جذاب و...:santa:
ضمنا به نظر من استخریه الان با وجود کم تجربه بودنش، فاصله ها رو خیلی بهتر از دلنوازان بازی کرده، یادمه من تا اواسط دلنوازان، این سریال رو به خاطر ضعیف بازی کردن استخری، نیگا نمیکردم... :13:
ضمنا این نکته رو نباید فراموش کرد که داره کارکتری رو بازی می کنه که هشت نه سال از خودش کوچکتره...:20:

Ssarshar
25-07-2010, 17:35
با این پستت و به خصوص صحبتهاتون راجع به کسی مثل اقای فروتن نشون دادی که اصولا و به صورت بنیادی با سینمای مملکت و وطنی مشکل ریشه ای داری

که خوب اون کلا بحثش جداست هم از این تاپیک هم این فروم

من سينماي مملكتمو خيلي خوب دنبال ميكنم و از بينندگان اصليش هستم . اما متاسفانه با روي كار آمدن سينماي

تجاري يا همون پاپكورني ! فيلمهاي معناگرا به تعداد انگشتان دست در سال اكران ميشن .

فروتن هم جديدا افت كرده . به شخصه بازي بسيار ضعيفش در دعوت رو نميتونم با بازي خوبش توي قرمز و يا حتي

مرسدس مقايسه كنم . متاسفانه سينما در چند سال اخير شده كليشه ! فروتن و امثالهم هم مقصر نيستن بدنه ي

سينما ضعيف و ناكارآمد شده . سينمايي كه احمد پور مخبر جزو پولسازترين بازيگرانش هست چه اميد و

دلخوشي ميشه بهش داشت ؟

سال 82 فيلمي با عنوان نفس عميق اكران شد كه تنها نامزد اسكار نهايي بهترين فيلم خارجي شد اين فيلم فوق

العاده زيبا و عمقي مشكلات جوانان را نشان ميداد اما بجاي اينكه از فيلم تقدير بشه و اكران و تبليغاتش وسيعتر بشه

. تو سر فيلم زدن و در پي اكران توكيو بدون توقف تقريبا در آن زمان محو شد . سينماي واقعي ايراني خلاصه شده در

فيلمهايي كه تعدادشون كمتر از اون چيزي هست كه بخواييم با تعصب راجبش حرف بزنيم و ازش دفاع كنيم !

و در آخر اين كه دوست عزيز من با سينماي وطنم هيچوقت پدر كشتگي ندارم و نخواهم داشت بلكه احساس ميكنم سينماست كه داره به شعور

و مخاطب بيننده توهين ميكنه و سطح سليقه ها رو با فيلمهاي سطح پايين اونقدر پايين آورده كه نازل ترين توليدات سينمايي پر فروشترين ها

هستن !

ببخشيد خيلي حرف زدم ...

pedram_sad
25-07-2010, 17:49
من سينماي مملكتمو خيلي خوب دنبال ميكنم و از بينندگان اصليش هستم .مثل خودمی پس

اما متاسفانه با روي كار آمدن سينماي

تجاري يا همون پاپكورني ! فيلمهاي معناگرا به تعداد انگشتان دست در سال اكران ميشن .
تایید میشه موافقم

فروتن هم جديدا افت كرده . به شخصه بازي بسيار ضعيفش در دعوت رو نميتونم با بازي خوبش توي قرمز و يا حتي

مرسدس مقايسه كنم این رو موافق نیستم اتفاقا تو دعوت اون نقش و فضایی که بهش داده بودن رو خیلی خوب بازی کرد
یا حتی همون نقش کوتاهش تو محاکمه در خیابان یا دموکراسی تو روز روشن اون چیزی که از فروتن خواستن رو ارایه داد
همون نگاه ها و طرز بیان و حرکات بدن و صورت ...
به نظرم از تک و توک بازیگر هایی هست که هنوز قدرت خودش رو حفظ کرده و به نظرم الان خیلی پخته تر شده

بازیش تو سرباز های جمعه رو که من اصلا یادم نمیره حتی زیر پوست شهر

. متاسفانه سينما در چند سال اخير شده كليشه ! فروتن و امثالهم هم مقصر نيستن بدنه ي

سينما ضعيف و ناكارآمد شده . سينمايي كه احمد پور مخبر جزو پولسازترين بازيگرانش هست چه اميد و

دلخوشي ميشه بهش داشت ؟ کاملا قبول دارم
فیلم های خزعبل بی سر و ته که فقط برای گیشه ساخته میشن و از بار هنری بویی نبردن

سال 82 فيلمي با عنوان نفس عميق اكران شد كه تنها نامزد اسكار نهايي بهترين فيلم خارجي شد اين فيلم فوق

العاده زيبا و عمقي مشكلات جوانان را نشان ميداد اما بجاي اينكه از فيلم تقدير بشه و اكران و تبليغاتش وسيعتر بشه

. تو سر فيلم زدن و در پي اكران توكيو بدون توقف تقريبا در آن زمان محو شد .متاسفانه این فیلم رو ندیدم لینکی چیزی اگه ازش داری بده بهم

و در آخر اين كه دوست عزيز من با سينماي وطنم هيچوقت پدر كشتگي ندارم و نخواهم داشت بلكه احساس ميكنم سينماست كه داره به شعور

و مخاطب بيننده توهين ميكنه و سطح سليقه ها رو با فيلمهاي سطح پايين اونقدر پايين آورده كه نازل ترين توليدات سينمايي پر فروشترين ها

هستن !در مورد این قسمت حرفت که بر میگرده به پست من یک جورایی میشه گفت شرایط الان شده همین
با این همه انتقاد که حتی صدای خود اقایون رو هم دراورده کسی هیچ کاری که نمیکنه هیچ
روز به روز وضع فیلم ها اسف بار تر میشه نمونه اخرش لیمو ترش

من سینمای غرب (هم فیلم هم سریال ) رو خیلی خیلی جدی تر از ایرانی دنبال میکنم
ولی وقتی یک چیزی رو از سینما و تلویزیون ایران می بینم شده به اندازه سر سوزن داخلش نقطه قوتی چیزی بوده که باعث میشه دنبالش کنم

گاهی کارگردانی
گاهی قصه
گاهی بازیگر و جو سریال که فاصله ها شامل مورد سوم میشه

اما به شدت حالام از ادم هایی که چشم بسته کل سریال ها و فیلم های کشور رو میکوبن بدون این که اصلا از پیشینه بازیگر هاش یا کارگردان یا حتی جریان فیلم خبر داشته باشن ( منظورم شما نیستی چون با این پستت نشون دادی که من از شخصیت و دید شما بد برداشت کردم ) بهم میخوره

این که چشم ببندن و بگن همه ازدم ضعیف و چرت هست چرا چون اونوری های قوی هستن و این دو رو باهم مقایسه کنن واقعا بی معنی و خنده داره

چون مطمنا کسی مثل شاهرخ هم فاصله عمیق این دو رو میدونه

ببخشيد خيلي حرف زدممنم همین طور :31:

mhv_kntu
25-07-2010, 20:10
مگه یکی دو هفته پیش برنامه انتقادی که زنده خود شبکه 3 درمورد سینمای ایران و این که چرا داره نابود میشه پخش کرد ندیدین؟
اینقدر جالب بود که VoA هم نشون داد !!!! فکر می کنم اون مهمان های تلفنی که به صورت کنترل نشده حرف زدن همه چیز رو روشن کردن.

pcforlife
25-07-2010, 22:41
اینا چقدر به هم آمار میدن!!!:18::27: اگه این ریپورتر بازیشونو خرح مدل حرف زدنشون با هم کنن، همه مشکلاتشون حل میشه!!:31:

shir_farhad
25-07-2010, 22:43
ها ایی فیلم بید یا قصابی؟:21:

Hamid Hamid
25-07-2010, 23:26
واسه اولين بار اين سريال رو ديدم!!
مهمترين ويژگي:هيچكدوم از شخصيتهاي سريال حرف تو دهنشون نميمونه:31:سريع لو ميدن:27:

P.1052
26-07-2010, 07:18
واسه اولين بار اين سريال رو ديدم!!
مهمترين ويژگي:هيچكدوم از شخصيتهاي سريال حرف تو دهنشون نميمونه:31:سريع لو ميدن:27:
البته من برا اولین بار ندیدم و از این اتفاق کاملا راضیم.:دی
آره همشون کلا آنتنن.
چه خوبه آدم عمویی مثل عموی سعید داشته باشه.خیلی خوبه.فاز میده به آدم :دی :8:
هر کاری میکنی بهت حال میده.برای نمونه برا دوست دخترت هم کار جور می کنه.:21::27:

pedram_sad
26-07-2010, 14:43
به شدت حالم از بیتا بهم خورد
انسان تا این حد به پستی هم میتونه برسه ؟
اونم دختر ؟

البته میدونم خارج از چارچوب صدا و سیما عده ایشون 100 ها برابر پست تر هستن ولی ...

xeNociDe
26-07-2010, 14:50
به شدت حالم از بیتا بهم خورد
انسان تا این حد به پستی هم میتونه برسه ؟
اونم دختر ؟

البته میدونم خارج از چارچوب صدا و سیما عده ایشون 100 ها برابر پست تر هستن ولی ...
به نکته جالبی اشاره کردی...

pcforlife
26-07-2010, 17:24
اعتراض مذهبی ها، به "فاصله ها"

سریال فاصله ها، این روزها و شب ها، خیلی ها را پای تلویزیون میخکوب کرده تا ببینند بالاخره تکلیف محسن کریمی چه می شود و دانیال حکیمی در نقش محسن، چگونه می تواند با فرزندان خودش و وضعیتی که در آن گیر کرده، کنار بیاید. اما از طرف دیگر، کم کم اعتراض ها هم به نوع شخصیت پردازی های این سریال شروع شده. از آن جایی که این مجموعه شبانگاهی شبکه سوم سیما، به موضوع حساسی پرداخته، این اعتراض ها قابل پیش بینی هم بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

استارت این اعتراض ها را روزنامه جمهوری اسلامی زده است. این روزنامه، در یکی از مهمترین ستون های خودش، که معمولا به اخبار پشت پرده و ... اختصاص دارد، به اعتراض خانواده های مذهبی اشاره کرده است. موضوع چیست؟ ظاهرا گروهی از خانواده های مذهبی، که شخصیت محسن کریمی و اطرافیانش نزدیکی زیادی به آن ها و موقعیت اجتماعی و فرهنگی شان دارد، تضادهای آشکاری که در این مجموعه وجود دارد را مورد انتقاد قرار داده اند. مثال آن ها هم، نهی کردن های پدر خانواده از "معاشرت حرام با دختران نامحرم" است، آن هم در حالی که "خود او، با یک زن نامحرم به کافی شاپ و پارک می رود و هر طور که می خواهد، رفتار می کند!"
البته این روزنامه در صفحه فرهنگ و هنر خودش هم، اشاره ای به این موضوع کرده و در قالبی نقدی محتوایی، این دغدغه اش را مطرح کرده است، جایی که می نویسد "داستان این سریال در خانواده دو برادر و یك خواهر اتفاق می‌ افتد. خانواده برادرها در تضاد كامل با یكدیگر هستند، یكی خانواده ‌ای كاملاً از هم گسسته و دیگر خانواده ‌ای به هم پیوسته و استوار بر مبانی دینی." و در جایی دیگر که به قلم نویسنده این نقد اشاره می کند که " اگر خوشبینانه نگاه ‌كنیم، به نظر می‌ رسد این سریال قصد دارد دو نوع متفاوت ارتباط برقرار كردن با جنس مخالف را نشان دهد كه یكی به صورت مخفیانه و به منظور دوستی انجام می ‌شود و دیگری به صورت آشكار و با آگاهی خانواده و در قالب خواستگاری، كارگردان هم در نهایت قصد دارد اولی را رد و دومی را تأیید كند. اینكه كدام یك از این دو نوع رابطه درست و كدام غلط، موضوعی است كه اگر كارگردان نتواند آن را به خوبی مدیریت كند، در نهایت مخاطب را دچار سردرگمی خواهد كرد كه تا اینجا چنین نابهنجاری در آن كاملا مشهود است." و این نکته را هم گوشزد می کند که برای جمع و جور کردن چنین سریالی و رسیدن به غرض اصلی کارگردان و نویسنده، باید بیشتر از یکی، دو قسمت وقت گذاشت و به چیزی بیش از یک سرهم بندی "هندی وار" تکیه کرد.

البته روزنامه جمهوری اسلامی، به نوع ارتباط های جنس مخالفی که در این سریال تصویر می شود، هم اشاره می کند و آن را مورد نقد قرار می دهد. ضمن این که سخت گیری های نسبت داده شده به خانواده های مذهبی را هم مذمت می کند، "نكته دیگر در این سریال، سخت‌ گیری هایی است كه به افراد مذهبی نسبت داده می‌ شود. این افراد را در این مجموعه، انسان ‌هایی لجوج، سخت‌گیر، بدخلق و دگم می ‌بینیم.

اصرار محسن به پسرش كه تازه تكلیف شده برای اقامه نماز جماعت بدون در نظر گرفتن امكان سرخوردگی او، اصرار بیش از اندازه خواهر محسن برای ازدواج مجدد برادرش، تذكرات پی درپی نیما به سعید در زمینه اعتقادات یا حتی رفتار شخصی او، از جمله مواردی است كه گاه بعضی افراد مذهبی را در چشم مخاطب، افرادی بی‌منطق و خودبین معرفی می‌ كند."

شاید این، اولین و تنها اعتراضی نباشد که به این مجموعه شبانگاهی وارد می شود. به هر حال باید منتظر نقدهای دیگری هم باشیم؛ نقدهایی که گوشواره همه بحث هایشان، انتظارات از صدا و سیما است. بیشترین مشتریان این مجموعه ها، خانواده ها هستند. پرداختن به برخی از مسائل اجتماعی فیمابین اعضای خانواده - آن هم به این شکل عریان و تند و تیز-، از نظر تاثیر اجتماعی، مشکلات خاص خودش را ایجاد خواهد کرد. امیدواریم که چنین اتفاقی نیفتد؛ اما این جور نصفه و نیمه ماندن ها، در صدا و سیما مسبوق به سابقه است. نمی توان با توجیه بیان واقعیت، تاثیر اجتماعی منفی گذاشت. همه این سریال ها، ساخته می شوند تا تاثیری مثبت بگذارند؛ بدیهی است که در این میان، نباید نقض غرضی صورت گیرد، آن هم غرضی که توسط خود سازندگان و متولیان سیما بیان شده و می شود.
منبع خبر: تبیان
لینک منبع خبر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Masoud-Susa
26-07-2010, 18:45
روزنامه استقلال جوان امروز ...
شاهرخ شاهی با این کارش مطمئنا نصف طرفداراش رو از دست داده!
این نمونه کامل یک حرکت غیر حرفه ایه...:13:

bahador2009
26-07-2010, 18:50

خلایق هرچه لایق

officer
26-07-2010, 19:03
حالا این با اون صداش چقد طرفدار داشت مگه ؟

نصفه هیچی رو از دست میده احتمالا : دی

k2l
26-07-2010, 19:25
خوبیه سریال اینه میدونیم آخر فیلم همه به هم میرسن : د ی
اگه هم کسی مرد احتمالا بازیگرش با کارگردان سر پول دواش شده بوده : د ی

دیگه همه سریال های کانال 3 تکراری شده!دوره یک دایره میچرخه:-؟

pcforlife
26-07-2010, 19:27

البته من تو ایران طرفدار تیم خاصی نیستم... ولی خندم میگیره که چرا عکسی از شاهرخ شاهی رو گذاشتن که طوری پیراهن استقلال (آستین هاشو میگم) رو دستش گرفته که آدم فک می کنه یه سوراخ بزرگ رو پیرهن آبیاست (عکس سمت چپی رو میگم!)!!!:18::46:
ولی خدایی هنوز که هنوزه نتونستم باور کنم که مکس اولین کار شاهرخ شاهی بود...:18:

N.I.M.A _ P30
26-07-2010, 21:51

من خیلی از بازیش خوشم میومد ولی حالا که میبینم آبیه دیگه نگاشم نمیکنم.:2::31::31:
چرا اینقدر تو این عکسا زشت شده!!:18: تو فیلم خیلی بهتر به نظر میاد. یارو عکاسه خیلی حرفه ای بوده!!! اون از ژشت هاش اونم از طرز گرفتن لباس!:41:

Lady Negar
26-07-2010, 22:31
سلام
به یه موضعی دقت کردین؟سعید به عنوان نماینده ی بی ریش و سبیل جونا(یعنی بلا نسبت من و تو)به غیر از اشتباه هیچ غلطی نمیکنه؟؟
یه خوورده بهش فکر کنین!!!!!هدف کارگردان چیه؟؟یعنی ماها اینقدر کله شق و یه دنده ....هستیم؟؟یعنی اینقد احمق که به یه ادمی که (حالا فرق نداره دختر یا پسر)همه اسرار و اطلاعات زندگی شخصصیمون رو بگیم 1میلیون ناقابل حرومش کنیم؟اونم وقتی حتی یه آدرس ازش نداریم؟واقعا چند سالشه این سعید؟مگه بچه راهنماییه که اینجور عاشق شه؟چرا ما جونا توو صدا و سیما همیشه سرکووبیم؟(البته به غیر از خواهران چادری و برادران عزبز)

*IN*
26-07-2010, 22:54
دوباره زدم ببینم دیدم باز این یارو فکر کنم دائییشه داره این پسررو ارشاد میکه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

errmii
26-07-2010, 22:59
این مرده که تو بیمارستان بود همونی نیست که چند سال پیش تو برنامه کودک نقش مبصر 4 ساله کلاسو بازی می کرد؟:31:

errmii
26-07-2010, 23:05
من خیلی از بازیش خوشم میومد ولی حالا که میبینم آبیه دیگه نگاشم نمیکنم.:2::31::31:
چرا اینقدر تو این عکسا زشت شده!!:18: تو فیلم خیلی بهتر به نظر میاد. یارو عکاسه خیلی حرفه ای بوده!!! اون از ژشت هاش اونم از طرز گرفتن لباس!:41:

نیما شاهرخ شاهی یه نکته مثبت تو وجودش داره اونم اینه که طرفدار تیم ملی آلمانه :20::31:

N.I.M.A _ P30
26-07-2010, 23:22
نیما شاهرخ شاهی یه نکته مثبت تو وجودش داره اونم اینه که طرفدار تیم ملی آلمانه :20::31:

جدا!!:18: از کجا میدونی؟ پس من دوباره از کاراش خوشم میاد.:31::31::31:

mehdi_360
26-07-2010, 23:28
این قسمتش خیلی باحال بود ...:27:

سوار میشم به شرطی که بدی خودم رانندگی کنم ... :18:

errmii
26-07-2010, 23:53
جدا!!:18: از کجا میدونی؟ پس من دوباره از کاراش خوشم میاد.:31::31::31:

یه مصاحبه ازش خوندم یه بارم یه عکسشو با پیراهن تیم ملی آلمان که تنش بود دیدم.
مصاحبشم اینجا بخون:

scali
27-07-2010, 00:02
سلام
به یه موضعی دقت کردین؟سعید به عنوان نماینده ی بی ریش و سبیل جونا(یعنی بلا نسبت من و تو)به غیر از اشتباه هیچ غلطی نمیکنه؟؟
یه خوورده بهش فکر کنین!!!!!هدف کارگردان چیه؟؟یعنی ماها اینقدر کله شق و یه دنده ....هستیم؟؟یعنی اینقد احمق که به یه ادمی که (حالا فرق نداره دختر یا پسر)همه اسرار و اطلاعات زندگی شخصصیمون رو بگیم 1میلیون ناقابل حرومش کنیم؟اونم وقتی حتی یه آدرس ازش نداریم؟واقعا چند سالشه این سعید؟مگه بچه راهنماییه که اینجور عاشق شه؟چرا ما جونا توو صدا و سیما همیشه سرکووبیم؟(البته به غیر از خواهران چادری و برادران عزبز)

اتفاقا حقیقت هم همینجوریه .

منم به عنوان نماینده بی ریش و سبیل جوانان باهات مخالفم :31: .

تو دانشگاه ما از این پسر های احمق تا دلتون بخواد وجود داشت . تو همه دانشگاها هست همه میدونن .

هیچ ربطی هم به خواهران چادری و غیره ندار ه .

این حقیقتیه که خیلی خوب به تصویر کشیده شده .

من پسرهایی میشناسم که سعید پیششون خیلی خوبه و واقعا آبروی ما پسرهارو میبرن . :41:

تو این فیلم ما چند تا جوون داریم و یکیش سعید هست . شما چرا خودتو جای سعید میزاری که بعد بگی جوونارو

سرکوب میکنن ؟

از 4 5 تا جوون توی فیلم فقط این سعید گند کاری بالا آورده ولی بقیه زندگی عادی دارن .

کجای این فیلم جوونارو سرکوب میکنه ؟

نکنه شما هم کارای سعید رو کردی یا میکنی که خیلی احساس همزادپنداری با سعید میکنی ؟:31:

البته منظور بدی ندارما . سوتفاهم نشه . :46:

pedram_sad
27-07-2010, 00:21

تو دانشگاه ما از این پسر های احمق تا دلتون بخواد وجود داشت . تو همه دانشگاها هست همه میدونن .

من پسرهایی میشناسم که سعید پیششون خیلی خوبه و واقعا آبروی ما پسرهارو میبرن . :41:

:46:
حرفات تایید میشه
منم تا دلت بخواد بد تر از اون پسر هایی که تو دیدی دیدیم که ابرو که هیچ همه چیز ادم رو از بین میبرن

arash s.b
27-07-2010, 01:12
سریال ضعیفیه ، از هر جهت که بهش نگاه کنی.
تنها نکته ی مثبت فیلم بازی آقای حسن جوهرچی است.
والسلام

بی باک بی بال
27-07-2010, 05:47
تنها نکته ی منفی فیلم بازی آقای حسن جوهرچی است

molaali
27-07-2010, 07:47
تا اونجا كه يادم مياد اين سريال اولين فيلمه ايرانيه كه يه دختر شخصيت معصومي نداره و با هر پسري هر جا بخواد مي ره. دزده و تو اغفال كردن ديگران هم توانايي هاي قابل توجه اي داره.
چه بخواهيم چه نخواهيم بايد باور كنيم. وضعيت جامعه ما بد شده. و خيلي سخت مي شه از اين اوضاع بيرون اومد.

Mr.Crow
27-07-2010, 08:03
لاست از نظر پیچیدگی جلوی این سریال کم میاره !
یه بابایی با بچه هاش مشکل داره
در همین موقع یکی از بچه هاش میره توی رستوران کار میکنه و عاشق یه دختری میشه
این دختره مشکل داره
توی همون رستوران یه خانومی کار میکنه که 20 سال قبل با بابای اون پسره رابطه داشته
در همین موقع پدره میخواد دوباره زن بگیره تا مشکلاتش با بچه ها چند برابر میشه
اون زنه از دست میره و بعد باباهه این زنه که 20 سال پیش دیده رو دوباره میبینه و میخواد ازدواج کنه
این دوباره دیدن خانومه باید دقیقآ موقعی پیش بیاد که با بچه هاش مشکل داره و همون موقع هم شوهر خواهرش بیرون اومده
در این بین پسر کوچیکه هم فیلمهای غیراخلاقی (!) میبینه
همین پسر کوچیکه از مدرسه هم اخراج میشه
این وسط شوهر خواهر باباهه هم دقیقآ زمانی از زندان خارج میشه که بچه های باباهه باهاش مشکل دارن و باباهه نامزد قدیمیش رو پیدا کرده
بچه شوهر خواهره هم دقیقآ در همین ایام میخواد ازدواج کنه
دختری که میخواد باهاش ازدواج کنه هم فامیل دایی بچه هه هست که بابای بچه هه باهاش مشکل داره
این وسط یه آقای جدیدی هم اضافه میشه که با اون خانومه که میخواسته 20 سال پیش با باباهه ازدواج کنه مشکل داره و میخواد زمینش رو بگیره
یه پسره هم هست که هم با باباهه مشکل داره , هم رفیق اون آقاهه هست که سر زمین با خانومه مشکل داره
عمه خانوم اینا هم حتمآ باید پیش باباهه زندگی کنن تا بعدآ که شوهر عمه اومد مشکل پیش بیاد و از خونه برن بیرون
این وسط دوست اون پسره هم میخواد با دختر عموی پسره ازدواج کنه
به صورت اتفاقی همین پسره میاد اون دختر خلافکاره رو هم میبینه و به خلافکار بودنش پی میبره

یعنی رسمآ باید یه جایزه جدید طراحی کنن به نام پر پیچ و خم ترین سریال تاریخ که نویسنده هر جوری تونسته یه پیچش جدید بهش اضافه کرده ! لامصب همه چی هم اتفاقی پیش میاد !
احتمالآ فردا هم مشخص میشه که مدیر مدرسه پسر کوچیکه قبلآ با عمه خانوم سر و سری داشتن و ... lol

John Cena723
27-07-2010, 08:58
اینجا رو فیل کردند به سختی میشه پست داد .
چند تا چیزم ما بگیم...اهم اهم..
اولا سریال بدی نیست و اوقاتمون رو پر میکنه و مسلما یه سری نکات ضعف و قوتم داره . در اینکه آدمهای سبکی مثل سعید در رابطه با دخترها وجود دارند که شکی نیست و حتی بدترشم وجود داره که طرف زندگی خودشو صرف دختره کرده و بیچاره شده . گذشته از اینا جدا از این دست خانواده ها زیاد هستند که تو این سریال ما می بینیم و هر چی می بینید به نظرم عین واقعیته و خیال پردازی نیستش .
برای مثال اگر اطرافتون رو ببینید این مسائل همیشه باب بوده : روابط دختر و پسر ، درس نخوندن ، گیر دادن های الکی ، بد خلقی ، تهدید ، بازجویی و... که تمام این موارد در درصد بالایی همش توخانواده به پسرهای بدبخت گرفته میشه و نه دخترها . این یه واقعیتی هستش که همیشه پسر برای این کارهاش نکوهش میشده و دخترم همیشه گل سر سبد خونواده بوده .
من از بعضی حرکات محسن طرفداری میکنم ولی بعضی جاهاش دیگه مشخصه چون کلافه شده خودشم نمیدونه چیکار داره میکنه . مثلا گشتن وسایل اوج بی اعتمادیه که کار اشتباهیه یا مثلا شکوندن یا دی وی دی ها ( نمیگه با خودش یه عده میشینن اینا رو زیرنویس میکنند همینطوری میشکونه میره :31: ) .
یا دایی سعید با اینکه خیلی ادعای بچه داریش میشه و همش نصیحت میکنه دخترش اونطوری در اومد که رفت جاسوسیِ دختره رو بکنه و ...

اون ساسان میگه من بیشتر از درآمد یه الکتریکی تو ماه خرج موهام کردم . یکی نیست بگه الان خداوکیلی فکر میکنی قشنگ شدی؟ اون موها رو 20تومنم خرج نکردی که اتو براش بگیری . قشنگ غین کساییه که از خواب پا شدن و اصلا هم بهش نمیاد . البته بماند که کارگردان خواسته قشر جوون رو به خاطر این مدل موها زیر سوال ببره و هر کی پیراهن اسپورت و تنگ میپوشه سهل انگار و آب زیر کاه هستش و هر کی ساده میپوشه کارش درسته و خداشناس .
یا اون مدیر مدرسه چیه آخه گذاشتن . والا ما تو دوران تحصیلیمون اینقدر مدیر مامانی نداشتیم . طرف رو می بینی میخوای بوسش کنی . مدیرای زمان ما از جلوی دفترشون رد میشدی میخواستن گازت بگیرند (به کسی احترامی نشه نشون از اقتدارشونه )

حالا باید ببینیم آخرش چی میشه . چون کارگردان با چنان قدرتی میگفت که آخرش رو نمیتونید حدس بزنید که انگار قراره محسن با بیتا ازدواج کنه... :18:

mmiladd
27-07-2010, 09:23
سریال ضعیفیه ، از هر جهت که بهش نگاه کنی.
تنها نکته ی مثبت فیلم بازی آقای حسن جوهرچی است.
والسلام

اونم برای این که برای ما جذاب شده... چون جوهرچی همیشه نقش مثبت بازی کرده ولی این بار..

pedram_sad
27-07-2010, 11:30
تنها نکته ی منفی فیلم بازی آقای حسن جوهرچی است
تایید میشه
به شدت ضعیف هست

Gam3r
27-07-2010, 11:37
حسن جوهرچي كي هستش ؟

N.I.M.A _ P30
27-07-2010, 12:06
اونم برای این که برای ما جذاب شده... چون جوهرچی همیشه نقش مثبت بازی کرده ولی این بار..

همیشه مثبت نبوده. من یه فیلمو یادمه منفی بود:31:

حسن جوهرچي كي هستش ؟

فرهاد. به خاطر این میگید بدبازی میکنه چون با نیم من عسلم نمیشه خوردش.:31:چون یه شخصیت منفی گوشت تلخه. و گرنه یکی از بهترین بازیگراس.

pedram_sad
27-07-2010, 12:10
فرهاد. به خاطر این میگید بدبازی میکنه چون با نیم من عسلم نمیشه خوردش.:31:چون یه شخصیت منفی گوشت تلخه. و گرنه یکی از بهترین بازیگراس
من که کلا ازش خوشم نمیاد
ولی تو همین نقش منفیش هم ضعیف بوده
به خصوص اونجاهایی که میخواد فریاد بزنه و عصبانیت رو نشون بده به شدت کم میاره به خصوص صداش

mmiladd
27-07-2010, 12:23
دست کم خیلی ها حسن جوهرچی رو با نقش های مثبتش یاد میارن.. یه بچه مسلمون نماز خون خونه واده

دوست..!

neda_traveler
27-07-2010, 13:59
نقش اقاي جوهر چي اصلا بهشون نمياد
چون هميشه نقش مثبت داشتند
در كل فيلم جالبي چون بالاخره حاضر شدند واقعيت ها رو بگند هر چند خيلي ها قبول ندارند و فكر مي كنند نيست
اما من در كل زياد نگاه نمي كنم حيف وقت برا اين فيلم ها گذاشت چون نكات اموزندش كم هست

molaali
27-07-2010, 17:18
اما من در كل زياد نگاه نمي كنم حيف وقت برا اين فيلم ها گذاشت چون نكات اموزندش كم هست

از نظر شما چه چيزي آموزنده محسوب مي شه؟

alidata2010
27-07-2010, 17:21
این عموی سعید از باباشم بیشتر به فکرشه:31: چیجورکیاست . این بیتا هم که تو همه ی قسمتا داشته کاسبی میکرده دیشبم 700 تا به جیب زد :31:

ehsan_1987
27-07-2010, 17:25
فیلم فاصله ها برای خانواده های متوسط به بالا
فیلم زیر 8 برای خانواده های متوسط به پایین

Mr.Crow
27-07-2010, 17:37
تبعیض طبقاتی که نداریم ولی به نظر من دقیقآ برعکسه :دی

officer
27-07-2010, 21:47
منظورش عبرت گیری بوده لابد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ینی متوسط به پایینی ها ببینن یوفت هوس پولداری نکنن که عاقبتشون اونطوری مییشه !

اینم پولدارا ببینن یموقع اشتباهی نکنن که پولشون رو از دست بدن و این صوبتا !

بی باک بی بال
27-07-2010, 22:51
کم کم داره از این بیتا خوشم میاد

mehdi_360
27-07-2010, 22:54
فکر کنم کارگردانش با شرکت هیوندا قراردادی چیزی بسته:دی

Ssarshar
27-07-2010, 23:36
فکر کنم کارگردانش با شرکت هیوندا قراردادی چیزی بسته:دی

البته اون مزداس ! :11:

P.1052
27-07-2010, 23:41
کم کم داره از این بیتا خوشم میاد
اگه بابای سعید این جا بود می گفت:
"خیلی وقیحی":31:

---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------

البته اون مزداس ! :11:
فرق نداره جفتشون آلمانین.:31:

mehdi_360
27-07-2010, 23:44
جان من مزدا بود؟:دی
من منظورم سوناتا و جنسیس بود برادر(اون ماشینایی که میومدن بیتا رو بلند :دی میکردن ، سعید که خودیه:دی) از پشت کوه که نیومدیم ....

Ssarshar
27-07-2010, 23:49
جان من مزدا بود؟:دی
من منظورم سوناتا و جنسیس بود برادر(اون ماشینایی که میومدن بیتا رو بلند :دی میکردن ، سعید که خودیه:دی) از پشت کوه که نیومدیم ....

آها ... يافتم ! شما خيلي سوررئال به فيلم نگاه ميكني !!

hamidkabiri6270
28-07-2010, 00:50
لاست از نظر پیچیدگی جلوی این سریال کم میاره !
یه بابایی با بچه هاش مشکل داره
در همین موقع یکی از بچه هاش میره توی رستوران کار میکنه و عاشق یه دختری میشه
این دختره مشکل داره
توی همون رستوران یه خانومی کار میکنه که 20 سال قبل با بابای اون پسره رابطه داشته
در همین موقع پدره میخواد دوباره زن بگیره تا مشکلاتش با بچه ها چند برابر میشه
اون زنه از دست میره و بعد باباهه این زنه که 20 سال پیش دیده رو دوباره میبینه و میخواد ازدواج کنه
این دوباره دیدن خانومه باید دقیقآ موقعی پیش بیاد که با بچه هاش مشکل داره و همون موقع هم شوهر خواهرش بیرون اومده
در این بین پسر کوچیکه هم فیلمهای غیراخلاقی (!) میبینه
همین پسر کوچیکه از مدرسه هم اخراج میشه
این وسط شوهر خواهر باباهه هم دقیقآ زمانی از زندان خارج میشه که بچه های باباهه باهاش مشکل دارن و باباهه نامزد قدیمیش رو پیدا کرده
بچه شوهر خواهره هم دقیقآ در همین ایام میخواد ازدواج کنه
دختری که میخواد باهاش ازدواج کنه هم فامیل دایی بچه هه هست که بابای بچه هه باهاش مشکل داره
این وسط یه آقای جدیدی هم اضافه میشه که با اون خانومه که میخواسته 20 سال پیش با باباهه ازدواج کنه مشکل داره و میخواد زمینش رو بگیره
یه پسره هم هست که هم با باباهه مشکل داره , هم رفیق اون آقاهه هست که سر زمین با خانومه مشکل داره
عمه خانوم اینا هم حتمآ باید پیش باباهه زندگی کنن تا بعدآ که شوهر عمه اومد مشکل پیش بیاد و از خونه برن بیرون
این وسط دوست اون پسره هم میخواد با دختر عموی پسره ازدواج کنه
به صورت اتفاقی همین پسره میاد اون دختر خلافکاره رو هم میبینه و به خلافکار بودنش پی میبره

یعنی رسمآ باید یه جایزه جدید طراحی کنن به نام پر پیچ و خم ترین سریال تاریخ که نویسنده هر جوری تونسته یه پیچش جدید بهش اضافه کرده ! لامصب همه چی هم اتفاقی پیش میاد !
احتمالآ فردا هم مشخص میشه که مدیر مدرسه پسر کوچیکه قبلآ با عمه خانوم سر و سری داشتن و ... lol

خیلی باحال بود.کلی خندیدم.:31::31::31:

Felakating
28-07-2010, 01:53
بابا اینجا چه خبره چرا همه کتاب مینویسن تحویله ما میدن؟یه چیزی بگید به دردمون بخوره
gam3r کجایی پس؟ یه چیزی بگو بخندیم

molaali
28-07-2010, 08:50
داره قشنگ ميشه.

Gam3r
28-07-2010, 09:55
داره قشنگ ميشه.

xeNociDe
28-07-2010, 10:22
خیلی فیلمش مضخرفه و ارزش نگا کردن نداره...
دیگه خیلی آموزنده اش کردن...

ehsan_1987
28-07-2010, 12:02
منظورش عبرت گیری بوده لابد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ینی متوسط به پایینی ها ببینن یوفت هوس پولداری نکنن که عاقبتشون اونطوری مییشه !

اینم پولدارا ببینن یموقع اشتباهی نکنن که پولشون رو از دست بدن و این صوبتا !

دمت گرم
خودم که نظر دادم همچین تحلیل دقیقی نداشتم تو ذهنم که شما گفتید!!!

pedram_sad
28-07-2010, 12:10
خوشحالم که مثل بقیه سریال های خزعبل و ابکی و مزخرف شبکه های دیگه نیست و یک چیز جدید با جو جدید ارائه داده
و داستان هم هر قسمت که میگذره قشنگ تر و گیرا تر میشه

SPY.07
28-07-2010, 12:32
داستان و پیام خوبی داره ، ولی اصلاً جو جالبی نداره !

کاراکتر ها فقط حرف میزنن ! اکثرا نماها بسته هست و بازم کاراکتر ها فقط حرف میزنن !

توی چند قسمت گذشته شب نداشته این سریال ! همه ی لوکیشن ها تکراریه ! حتی حرف ها هم قابل پیش بینیه !

گفتم پیام خوبی میده ولی کاش یه خورده جنبه ی سینماییش بیشتر میشد. شبیه این برنامه های هزار راه نرفته و اینا شده...

xeNociDe
28-07-2010, 12:35
داستان و پیام خوبی داره ، ولی اصلاً جو جالبی نداره !

کاراکتر ها فقط حرف میزنن ! اکثرا نماها بسته هست و بازم کاراکتر ها فقط حرف میزنن !

توی چند قسمت گذشته شب نداشته این سریال ! همه ی لوکیشن ها تکراریه ! حتی حرف ها هم قابل پیش بینیه !

گفتم پیام خوبی میده ولی کاش یه خورده جنبه ی سینماییش بیشتر میشد. شبیه این برنامه های هزار راه نرفته و اینا شده...
تایید...میشود...:27:

pcforlife
28-07-2010, 13:06
با حرفایی که ساسان و بیتا تو قسمت دیشب زدند، یه جورایی معلوم شد که بیتا دوست دختر سابق ساسان بوده... نه؟؟

11
28-07-2010, 13:19
با حرفایی که ساسان و بیتا تو قسمت دیشب زدند، یه جورایی معلوم شد که بیتا دوست دختر سابق ساسان بوده... نه؟؟
کدوم حرفا؟:19:

pcforlife
28-07-2010, 13:22
کدوم حرفا؟:19:
حرفایی که ساسان راجع به عاشق شدن و نارو خوردنش به سعید گفت و حرفایی که بین بیتا و رفیقش (نغمه بود؟) راجع به خواستگار قبلی بیتا که آدم جالبی نبود و بیتا رو ول کرده بودش، زده شد...:20:

yahoda
28-07-2010, 14:17
حرفایی که ساسان راجع به عاشق شدن و نارو خوردنش به سعید گفت و حرفایی که بین بیتا و رفیقش (نغمه بود؟) راجع به خواستگار قبلی بیتا که آدم جالبی نبود و بیتا رو ول کرده بودش، زده شد...:20:

توی این سریال یه جورایی همه به هم ربط دارن و یه جورایی فامیلا!! این فرض هم بعید نیست !
------------------------------

در مورد بیتا و کارهاش ( شغل محترم _____) هم با نشون دادن چهره گریان و ناراحت اون سعی در مظلوم نمایی و توجیه رفتارش شده که مانند ضدارزشهای قبلی ( دروغگویی دزدی ارتباط پنهانی فحاشی و....) سعی در نوعی عادی نشون دادن این اعمال و سفید نشون دادن سیاهی اون شده .

Mr.Crow
28-07-2010, 14:22

بعید که نیست ! گفتم که توی این سریال باید هرچیزی با بقیه چیزها رابطه داشته باشه ! مثلآ اون دختره دوست بیتا هم حتمآ یه ربطی به محسن و لیلا خانوم (!) و اینا پیدا میکنه !

davy jones
28-07-2010, 14:48
یه نکته ی بسیار کلیدی و جالبی که بنده باهاش خیلی حال کردم اینه که تو این سریال نشون میده که همیشه یه پسر پولدار تنها که منتظره تا یه دختر خودش رو به اون بچسبونه پیدا میشه. چه وسط خیابون چه توی پارک و چه توی کافی شاپ یا رستوران و ....
بیتا اصلا 5 دقیقه هم معطل یه همچین پسرایی نمیمونه و بلافاصله یکی میآد رو هوا میزنتش. هر کی ندونه خیال میکنه که پسرای پولدار دارن تو خیابون پرسه میزنن و مث گرگ گرسنه میمونن.:21::31::27:

RoYaYeEe_NiIiLi
28-07-2010, 17:40
اوووووووووف این محسن گردنبند هم میفرسته:31:
اونوقت ببخشید یکی میشه به من بگه که فرق نامه و تلفن چیه؟
که تلقن واسه ی سعید جیزه ولی نامه واسه ی محسن جیز نیست؟
یعنی اینکه سعید صدای نا محرم رو میشنوه بده؟:31:
من با کار این سعید اصلا موافق نیستم ولی این محسن هم زیادی رو داره:31:

OSEN
28-07-2010, 19:03
اوووووووووف این محسن گردنبند هم میفرسته:31:
اونوقت ببخشید یکی میشه به من بگه که فرق نامه و تلفن چیه؟
که تلقن واسه ی سعید جیزه ولی نامه واسه ی محسن جیز نیست؟
یعنی اینکه سعید صدای نا محرم رو میشنوه بده؟:31:
من با کار این سعید اصلا موافق نیستم ولی این محسن هم زیادی رو داره:31:
بله دیگه ... اینکارا برا بقیه جیزه فقط ...

در همین ارتباط یه نیمچه اعتراضاتی هم شده . تو لینک یایین بخونید : (نمیدونم قبلا تو تاییک گذوشتن بچه ها یا نه!)

Miss Artemis
28-07-2010, 19:36
هدف سریال خوب بوده...ولی اصلا تو نمایش اون موفق نیستن....
اگه داستان یه خطی ش رو در نظر بگیریم شاید بد نباشه...اختلاف بین دو نسل
ولی متاسفانه اون طور که باید نتونستن کار رو خوب در بیارن.
فیلمنامه هم به نظرم ضعیفه.

Lady Negar
28-07-2010, 19:40

تو این فیلم ما چند تا جوون داریم و یکیش سعید هست . شما چرا خودتو جای سعید میزاری که بعد بگی جوونارو

سرکوب میکنن ؟

از 4 5 تا جوون توی فیلم فقط این سعید گند کاری بالا آورده ولی بقیه زندگی عادی دارن .

کجای این فیلم جوونارو سرکوب میکنه ؟

نکنه شما هم کارای سعید رو کردی یا میکنی که خیلی احساس همزادپنداری با سعید میکنی ؟:31:

البته منظور بدی ندارما . سوتفاهم نشه . :46:
سلام.
ببين دوست عزيز اين 4و5 كه ميگيد منظورتون علي و نيما ديگه؟كه شامل همون گروه برادران ميشه ديگه!
منم نگفتم همه جوونا عاقل اند و اصلا اشتباه نمي كنن.حرف من اينه كه چرا اين كاراكترا؟چرا اونايي كه به خودشون ميرسن و تيپ ميزنن هميشه بد هستند؟چرا ساسان مثلا كه ژيگوله اوج بدجنسيه؟حرف من اينه كه خيلي چيزا توي جامعه جا افتاده كه صدا و سيما هنوز داره طي ساليان سال اونا رو انكار ميكنه...يعني جا افتاده ديگه منِ جوون دوست دارم رنگ شاد بپوشم و اين دليل بد بودنم نيست دوست دارم تيپ بزنم و اينم دليل بد بودنم نيست!:5:سريال نرگس رو يادتونه؟خواهر نرگس؟نرگس چادري بود ولي نسترين چطور؟نسترين(خواهر نرگس) يه دوست داشت كه اتفاقا آدم جالبي نبود.رنگ لباساش رو يادتونه؟شاد بود.قرمز و سبز و ...خوب ايناداره اصولي رو به خانواده ها تزريق ميكنه! تاثيراتي رو به جا ميزاره.من خودم تو دوستام گاهي چادري داريم كه باورتون نميشه حتي گاهي اوقات رودست اين بيتا ميزنن!:41:گاهي اوقاتم واقعا خانوم هستن.:31:
خلاصه بگم.ميخوام از خودتون كه با جوابتون معلومه انسان روشن بيني هستين بپرسم:تا حالا شده يه كاراكتر منفي مثل بيتا رو در صدا و سيما با چادر به تصوير بكشن؟:13:اتفاقا هميشه اين موضوع برعكس بوده.يعني خيلي وقتا مسولين خواستن كه كاركترهاي معصوم با چادر باشن.نمونه ي نزديكش همين رستگاران.ميدونين كه تو فيلم نامه زن احمدرضا چادري نبود؟و به اصرار صدا و سيما شد كه شخصيتش چادري فيلمبرداري شد؟يا اگه يادتون باشه لعيا زنگنه تو فيلم اغما!باورتون ميشه همه ي سكانس هاي ايشون 2بار ضبط شد؟يعني وقتي كه فيلم رفت صدا و سيما اونا اجبار كردن اين كاركتر با چادر باشه!در نتيجه ايشون مجبور شدن يه بار ديگه همه ي اون پلانها رو كه با مانتو گرفته بودن دوباره و اين بار با چادرضبط كنن.:18:خوب اين اجبار واسه چي بود؟
خوب حالا دوست عزيز آيا يه كارگردان كه به قول شما كه صحيح هم هست بايد واقعيتا رو نشون بده،چرا پس هميشه اين واقعيت كه اشتباهات از اين قبيل(بيتايي و سعيدي)هميشه با شخصيت هاي فشن و مانتويي به تصوير كشيده ميشه؟؟؟
آيا دوست هاي عزيزيي كه چادر ميزنن كاملا معصومن؟آيا جامعه بايد به خودش بقبولونه كه منِ مانتويي ميتونم مثل بيتا باشم ولي يه خانوم چادري نه؟شما چطور فكر ميكنين؟
درآخر بگم قصد هيچ توهيني به خانم و آقايان نداشتم چه چادري چه با ريش.فقط ميگم اي بابا مگه فقط اين تيپ ادما اين جور اشتباه ها رو ميكنن؟؟
ممنون .بازم ببخشيد قصد توهين به هيچ قشري رو نداشتم.:46:

Hamid Hamid
28-07-2010, 19:44
راستي امروز روزنامه ي خبر ورزشي نوشته بود به خاطر سريال فاصله ها و ساعت پخشش برنامه ي نود پخش نميشه!
حالا دروغ و راستش رو نميدونم.

tandos
28-07-2010, 20:33
نهایتش اینه که ساعت 12 پخش می شه !

pcforlife
28-07-2010, 20:35
نقد مجموعه مجموعه‌هاي روي آنتن؛
«فاصله‌ها»؛ اثري موفق در تقابل با امواج نانجيب و مزاحم

سینمای ما - يك منتقد گفت: استقبال مردم از اين مجموعه و دو مجموعه جذاب ديگر سيما، مثل سريال «تاوان» و «زير هشت»، ثابت كرد كه در صورت وجود يك اثر ديدني ، استقبال از شبكه‌هاي ماهواره‌اي فارسي زبان كاهش مي‌يابد و اين آموزه و سرمشق كوچكي در تقابل با تجاوز امواج مزاحم و نانجيب ماهواره‌اي نيست!

«پژمان كريمي» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در گفت‌و‌گو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد سريال «فاصله‌ها» ساخته حسين سهيلي‌زاده، اظهار داشت: سريال «فاصله‌ها» يك نمونه ديگر موفق از مجموعه‌هاي تلويزيوني موفق خانوادگي است.مجموعه‌اي كه توانست در همان قسمت‌هاي نخست خود به عنوان اثري كاملا جدي و جذاب در پيش نظر مخاطب خودنمايي كند.

وي در ادامه تاكيد كرد: سريال «فاصله‌ها»، روايت شكاف اعتقادي و باوري در دو نسل است كه كاملا روشن، ملموس و با پرهيز از مصلحت‌سنجي‌هاي بي‌اهميت شكل پذيرفته است.

كريمي تصريح كرد: «محسن» (دانيال حكيمي) پدري است كه در نبود همسرش، تلاش مي‌كند دو فرزند جوان و نوجوان خود را مبتني بر آموزه‌هاي اسلامي بار آورد اما به سبب شيوه نامطلوب تربيتي، نبود مادر، تأثيرات خانوادگي و محيطي، به موفقيت نرسيده چنان كه آثار مثبت تربيتي را بر فرزند ارشد خود شاهد نيست.
اين منتقد در ادامه به فارس، گفت: «سعيد» (شاهرخ استخري) پسر بزرگ «محسن» (دانيال حكيمي) مايل است به شيوه جوانان تابع اقتضائات روز رفتار ‌كند و مستقل ظاهر شود اما در اين مسير، با مشكلاتي خودساخته روبرو مي‌شود. بايد گفت ناتواني «محسن» در تربيت فرزندان و درد سرهاي خانوادگي و اجتماعي «سعيد»، كاملا بر اساس رابطه علي و معلولي شكل يافته و همين ويژگي از مجموعه تلويزيوني «فاصله‌ها» اثري پذيرفتني ساخته است.

وي در ادامه خاطرنشان كرد: به طور مثال خودخواهي كودكانه «سعيد» به آنجا مي‌رسد كه وي براي كمك نخواستن از پدر، رو به رباخواري مي‌آورد تا به نوعي اتكا به نفس خود را نيز به اثبات برساند. مي‌بينيم كه در تشريح اين بخش از ماجراي «سعيد» تا چه اندازه نويسنده بر پايه رابطه‌اي منطقي و علي و معلولي، آشكار شده است.

كريمي در ادامه افزود: خوشبختانه نويسنده (مسعود بهبهاني‌نيا) در كار پي‌ريزي داستان‌هاي حاشيه‌اي، مثل داستان زندگي توام با شكست «فرهاد» (حسن جوهرچي) نيز موفق وارد ميدان شده و متناسب با خوي سطحي‌نگر، احساسي و منطق گريز و كينه‌اي وي، اتفاق‌ها و روند داستان را به درستي عمل كرده است.
او گفت: «حسين سهيلي‌زاده» در كارگرداني مجموعه تلويزيوني «فاصله‌ها» نيز ثابت كرد هنرمندي است كه رسانه و مخاطب تلويزيون را به خوبي مي‌شناسد و به بايستگي‌هاي رسانه ملي و اقتضائات كار تلويزيوني كاملا مسلط است. او حالا مي‌تواند به عنوان كارگرداني صاحب سبك مدعي شود. انتخاب زواياي درست دوربين (از حيث تاثيرگذاري بيشتر بر مخاطب، ايجاد ضرباهنگ سريع، روايت ساده و به دور از تكلف) از ويژگي‌هاي «حسين سهيلي‌زاده» است.

اين منتقد در ادامه به ضعف‌هاي سريال «فاصله‌ها» نيز اشاره كرد و افزود: اما در ميان اين ويژگي‌ها طرح مسائل علمي و ديني با لحن و حالت مستقيم _مانند صحنه «مذمت رباخواري» به ساختار و مسير انتقال پيام صدمه زده است.

كريمي در پايان اين گفت‌و‌گو نيز خاطرنشان كرد: بايد تأكيد كنم كه در اين مجموعه باز «دانيال حكيمي» (محسن) نمونه‌اي از بازي‌هاي خوب در نقش شخصيت‌هاي آرام اما روبه تنش است. استقبال مردم از اين مجموعه و دو مجموعه جذاب ديگر سيما، مثل سريال «تاوان» ساخته «شهرام شاه‌حسيني» و «زير هشت» ساخته «سيروس مقدم»، ثابت كرد كه در صورت وجود يك اثر ديدني ، استقبال از شبكه‌هاي ماهواره‌اي فارسي‌زبان كاهش مي‌يابد و اين آموزه و سرمشق كوچكي در تقابل با تجاوز امواج مزاحم و نانجيب ماهواره‌اي نيست!
منبع خبر: سینمای ما
لینک منبع خبر:

پ.ن: دوستان! اگه نقد بالا رو نخوندیدید، مطمئن باشید به دو دلیل چیز زیادی رو از دست ندادید! 1- چون به نقد هیچ شباهتی ندارد! 2- منبع اصلی خبر فالس نیوز است!!:27:
یاعلی:11:

errmii
28-07-2010, 23:11
مگه امواج هم نانجیب میشن؟:31::27:

masud-000000
28-07-2010, 23:48
مگه امواج هم نانجیب میشن؟:31::27:
تو ایران همه چیز امکان پذیره...حالا یه بار هم امواج نا نجیب بشن به جایی بر نمیخوره که :27:

بی باک بی بال
29-07-2010, 00:30
امثال بیتا ها خیلی هستند و ما پسران باید دقت کنیم مثل سعید ها نشیم

:31::31::31:

molaali
29-07-2010, 08:00
انگار بيتا مي خواد وارد يك جنگ بر عليه پدر سعيد بشه!

136209
29-07-2010, 10:17
انگار بيتا مي خواد وارد يك جنگ بر عليه پدر سعيد بشه!

آره خودمونیم این بتا هم خیلی پرو هست که با اون چیزایی که محسن درباره اش فهمید می خواهد این کار رو بکنه

ولی مکن فکر کنم که فقط می خواهد از محسن به خاطر خورد کردن شخصیتش انتقام بگیره این سعید ببو گلابی هم وسیله خوبیه برای این کار

Hasan.M
29-07-2010, 10:32
نظر من درباره ي فيلم فاصله ها ::2::2::2::2:
نظر شما چيه :31:
اين فيلم بيشتر شبيه شعراي شاهين نجفي است تا يك فيلم

Saeed System
29-07-2010, 10:53
نظر من درباره ي فيلم فاصله ها ::2::2::2::2:
نظر شما چيه :31:
اين فيلم بيشتر شبيه شعراي شاهين نجفي است تا يك فيلم

نظر شما محترمه و نظر من هم محترمه

نظر من اینه که خیلی سریال زیبایی و از زیر 8 خیلی قشنگتره

زیر 8 که اصلا انگار داری یه سریالی رو که قبلا دیدی دوباره میبینی حال بهم زنه..وقتی زیر 8 میبینم هی فکر

میکنم قبلا دیدم همه چیز آشناست نوع فیلمبرداری ..صدا گذاری..تدوین ...همه چیز خسته و گم

pedram_sad
29-07-2010, 11:59

زیر 8 که اصلا انگار داری یه سریالی رو که قبلا دیدی دوباره میبینی حال بهم زنه..وقتی زیر 8 میبینم هی فکر

میکنم قبلا دیدم همه چیز آشناست نوع فیلمبرداری ..صدا گذاری..تدوین ...همه چیز خسته و گم
تایید و به شدت هم تایید میشه

اون دوستمون هم اگه منظورش اینه که شعر های شاهین نجفی ضعیف و مزخرفه باید براتون تاسف خورد ( بازم میگم اگه منظورتون این بوده )

tandos
29-07-2010, 12:12
دیشب خیلی قشنگ نبود .

Davood_titan
29-07-2010, 12:36
بی خود ترین سریال سال 
:5:

xeNociDe
29-07-2010, 12:52
تایید میشود...

hes_luckey
29-07-2010, 12:52
چه قدر کشش میدن اه :2:
اینا همه آدم بیتا رو با یکی دیگه دیدن نمیتونن اون گوشیه بی صاحبشون رو در بیارن عکس بگیرن ؟؟!!
ماشالا گوشیه دوربین دارم که دیگه دست هر احد و ناسی هست

A.M.D.D.E.V.I.L
29-07-2010, 12:57
سریال مسخره ای میباشد
انصافا :18::31:
اونطوری باشه که دیگه ما همه اهل جهنمیم !

Lady Negar
29-07-2010, 14:09
چه قدر کشش میدن اه :2:
اینا همه آدم بیتا رو با یکی دیگه دیدن نمیتونن اون گوشیه بی صاحبشون رو در بیارن عکس بگیرن ؟؟!!
ماشالا گوشیه دوربین دارم که دیگه دست هر احد و ناسی هست
راست ميگن ايشون...:31:
ولي خوب بالاخره يه جوري بايد تماشاچي رو جذب كنن ديگه.واسه همين كشش ميدن.:41:

pedram_sad
29-07-2010, 14:14
نه که سریال های خزعبل دیگه که رو شبکه های دیگه هستن یا حتی بعضی سریال های غربی اصلا ایننطوری نیستن و عیب و ایرادی ندارن

جالبه دوستانی که مرتب ایراد میگیرن باز هم شب های بعد خیلی با دقت تر میشینن و میبینن و دنبال هم میکنن

nafe-bandar
29-07-2010, 14:25
سریالیه که هدفش مثبته و می خواد نشون بده آخر و عاقبته این کارا چیه
ولی
نمی دونه از همین الان داره تاثیرش رو روی ملت میزاره!
ولی در کل هرچی باشه بهتره از اینکه بشینی فارسی1 ببینی!

RoYaYeEe_NiIiLi
29-07-2010, 14:30
ظر من اینه که خیلی سریال زیبایی و از زیر 8 خیلی قشنگتره

من خودم این سریال رو کاملا دنبال میکنم و نظر خاصی در موردش ندارم...یعنی خب به هر حال جوری هست که من هر شب ببینمش
ولی انصاف نیست در مورد زیر 8 آدم همچین چیزی بگه
اصلا مقایسه ی این سریال ها کاملا اشتباهه....نوع داستانشون هیچ ربطی به هم نداره...میشه یه جوراایی مقایسه ی لاست و پریزون بریک...
من خودم کاملا با نوع فیلم برداری و صدا برداری و خیلی چیزای دیگه ی زیر 8 موافق نیستم ولی انصاف نیست بگیم سریال خوبی نیست...
بازی ایی که توی سریال زیر هشت بازیگرا به ما ارائه میدن رو اصلا و به هیچ وجه توی فاصله ها دیده نمیشه...توی سریال فاصله ها فقط سعید هست که به نسبت خوب بازی میکنه ولی زیر هشت درسته همه چیزش بده ولی به نظرم از بازیگرای نه چندان معروف بهترین بازیگری رو ارائه کرده
پس انصاف نیست که بگیم زیر هشت حال آدم رو بهم میزنه:31:
ولی بازم میگم که این دو تا سریال خیلی با هم سبکشون فرق میکنه
فاصله ها یه سریال خانوادگی هست و زیر هشت یه چیز دیگه هست
پس اینکه آدم بیاد برای اینکه نشون بده که فاصله ها سریال خیلی خوبیه،بگه که بالاخره از زیر هشت بهتره
اینم باز نظر منه:31:

nafe-bandar
29-07-2010, 14:49
پس اینکه آدم بیاد برای اینکه نشون بده که فاصله ها سریال خیلی خوبیه،بگه که بالاخره از زیر هشت بهتره
اینم باز نظر منه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخرش که باز مقایسه کردی جیگر :31:

Lady Negar
29-07-2010, 15:05
نه که سریال های خزعبل دیگه که رو شبکه های دیگه هستن یا حتی بعضی سریال های غربی اصلا ایننطوری نیستن و عیب و ایرادی ندارن

جالبه دوستانی که مرتب ایراد میگیرن باز هم شب های بعد خیلی با دقت تر میشینن و میبینن و دنبال هم میکنن
دوست خوبم من تنها نظرمو دادم.ولي ...:18:
من از شما انتقادي نكردم.اين تاپيك هم واسه نظر دادنه و بحث يكم هم خنده،مگه ما گفتيم سريالهاي غربي بي نقص هستند.؟ما هم خانواده دنبال ميكنن ميبينيم.شما هم به دل نگير.

RoYaYeEe_NiIiLi
29-07-2010, 15:07
آخرش که باز مقایسه کردی جیگر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده...غلط تایپی بود:31:
منظورم این بود که درست نیست برای قشنگ نشون دادن سریال فاصله ها آدم بگه که هرچی باشه از زیر هشت بهتره:31:

pedram_sad
29-07-2010, 15:09
دوست خوبم من تنها نظرمو دادم.ولي ...:18:
من از شما انتقادي نكردم.اين تاپيك هم واسه نظر دادنه و بحث يكم هم خنده،مگه ما گفتيم سريالهاي غربي بي نقص هستند.؟ما هم خانواده دنبال ميكنن ميبينيم.شما هم به دل نگير.
کی به نظر شما کاری داشت ؟
مگه من پست شما رو نقل قول کردم که شما به دل گرفتی ؟
من کلی گفتم

M A M M U T
29-07-2010, 21:36

خب دیگه چیکار کنیم.مجبوریم.چیزی نیست نگاه کنیم.به همین خزعبل ها مجبوریم راضی باشیم.

tandos
29-07-2010, 23:14
چقدر بیتا بدجنسه ! ولی آخرش دلم واسش سوخت !

Original Titan
29-07-2010, 23:19
ولی آخرش دلم واسش سوخت !
شما هم پس با سعيد خيلي فرقي نداري :31:

bahdar
29-07-2010, 23:23
سلام.
پستای قبلو نخوندم اما یه سری نظر دارم
* نقش دانیال حکیمی همون پلیس خواب و بیدار بیشتر بش میومد... این نقش حاجی اندرزگو و موعظه گر بش نمیاد :31: خیلی مصنوعی و تخیلی شده :31: به رضا توکلی (اگه اسمشو اشتب نگفته باشم) بیشتر میاد :31:
* تو این قسمت محسن تا لیلا خانم رو دید گردنش چی خوب شد یهو :31:
*فوق العاده زیاد کشش میدن :31:
* اینو چند شب پیش میخواستم بگم که فرصت نشد... با توجه به کار قبلی کارگردان (دلنوازان) احتمالا این سریال هم به این شکل هست که:
اول یه دختر رو حسابی در نظر بیننده منفور و گناهکار میکنن و هر چیزی میخوان بش نسبت میدن :31: ... بعد یکیو وارد بازی میکنن... بعد همه ی خطاهای دختره رو میندازن گردن اون فرد که مجبور شده... و در واقع کاراشو توجیه میکنن که مقصر نبوده و تقصیر دیگریست :31: و بعد همون دختر منفور که حالا محبوب میشه با نقش اول ازدواج میکنه (ازدواج که تو همه فیلمای ایرانی هست :31: ) و فردی که مقصر معرفی شده به جزای اعمالش میرسه :31:
(اگه تا قسمت آخر کسی قهر نکنه و نره :27: )
*الان فک کنم فقط ساسان مجهول سریاله...چون میدونست و از قصد فکر کنم سعیدو فرستاد پیش لیلا خانم کار کنه :46:

:11:

Original Titan
29-07-2010, 23:34
بعد همون دختر منفور که حالا محبوب میشه با نقش اول ازدواج میکنه (ازدواج که تو همه فیلمای ایرانی هست ) و فردی که مقصر معرفی شده به جزای اعمالش میرسه
نا اميد كننده اين قسمت رو پيش بيني كردي :31:
هنوز سريال ايروني بايد بيشتر ببيني تا چندو چون كار دستت بياد :31:

e3tar
29-07-2010, 23:35
با احترام به دیدگاه تمامی دوستان

تا وقتی سریالهایی مانند Fringe , Dexter , Alias , Lost و دیگر سریالها جذاب هستند ، خوبه آدم وقتش رو پای اینجور سریالهای دره پیتی نذاره...

شاد باشید.

M A M M U T
29-07-2010, 23:57
اگه این بار هم سعید گول بیتا رو بخوره من رسما از ادامه ی دیدن سریال انصراف میدم.
دیگه روتین شده اول گولشو میخوره بعدش بیتا خرش می کنه و دوباره همین اتفاقات به وجود می آد.
مگه یه آدم چه قدر می تونه خر باشه(شرمنده واژه ی بهتر نبود:دی)
این سعید که این همه ادعاش می یاد تا حلا نفهمیده این دختره شیاده؟
این فیلم توهین مستقیم به شعور بینندس.این یعنی مواظب باشید دخترایی مثل بیتا گولتون نزنه.خب معلومه که نمیتونه بزنه.همه که مثل سعید احمق نیستن.

radium
30-07-2010, 00:12

من با نظر شما کاملا مخالفم به نظر من فاصله ها یه سریال با موضوع تکراری هست موضوع هایی که سالهاست تو سریال های ایرانی تکرار میشه ادمها دو دسته میشن یا مثبت یا منفی حد وسط ندارند اخرشم مثبت ها پیروز میشن منفی ها به کارای بدشون پی میبرن
ولی به نظر من زیر هشت موضوعش متفاوت هست
البته نظر شما محترمه

pedram_sad
30-07-2010, 10:33

تا وقتی سریالهایی مانند Fringe , Dexter , Alias , Lost و دیگر سریالها جذاب هستند ، خوبه آدم وقتش رو پای اینجور سریالهای دره پیتی نذاره...

شاد باشید.

با احترام به نظر شما
من به شخصه همه این سریال هایی که گفتی به همراه سریال های عظیم دیگه مثل prison break و 24 رو هم دیدم و این سریال به نظرم ارزش وقت رو داره و به هیچ وجه در پیست نیست

چون شما باز داری این 2 دنیای متفاوت فیلم و سریال سازی که 1 درصد هم شباهت ندارن رو باهم مقایسه میکنی

nafe-bandar
30-07-2010, 10:46

شاد باشید.

تا موقعی که همچین نظراتی از دهن ما ها بیرون بیاد عمرا یه موقع سینمای ما جهانی میشه!
مگه همون اول شبکه فاکس کف دستش رو بو کرده بود که پریزون بریک اینقئر میترکه؟

toolhelp
30-07-2010, 11:36
لو رفت بابا... سعيد با دختر ليلا كه در ادامه سريال از مهران طلاق ميگيره ازدواج ميكنه !

beenHere-doneThat
30-07-2010, 16:17
سریالی که ضرغامی و رفقا ازش تقدیر کنن رو نمیشه با دید مثبت نگاه کرد.:2:

136209
30-07-2010, 19:44

شاد باشید.

ایشون از اون آدمایی هست که تو ذهنشون حک شده که مرغ همسایه غازه

salazarsnape
30-07-2010, 19:59
خداییش این سریال فاصله ها چرت ترین سریالیه که تا حالا دیدم اصلا با زیر هشت قابل مقایسه نیست!
حیف امیر جعفری که خوشگل نیست
اگه بود دیگه هیشکی فاصله ها رو نگاه نمیکرد:31:

tandos
30-07-2010, 21:38

شاد باشید.

ما نباید بطور یکجانبه نگاه کنیم . ما باید سریال های خودمون رو با مال خودمون مقایسه کنیم و ببینیم چقدر پیشرفت کردیم .

ali-07
30-07-2010, 21:50
هر چقدر هم كه بگيد بده هزار تا مثل اين و بدتر از اين هم بزارن مردم ما نگاه ميكنن برا اينكه هيچ سرگرمي ديگه اي ندارن هرچي بزارن جلوشون قبول ميكنن
هرچي فيلم ميزارن موضوش اينه پسره عاشق دختره ميشه بعد ميفهمه كه ..... يا اينكه بابا زنش ميميره ميخواد زن بگيره بچه هاش نميزارن
بنظرم ديگه هرچي فيلم و سريال تو تلويزيون ما گذاشته بشه همش از نظر موضوع يكين فقط ميخوان مردم بدبخت ما رو يه جوري سرگرم كنن اصلا كاري هم به محتواش ندارن:13:

Shahab_H
30-07-2010, 21:50
بازم یه قصه ی تکراری تو فیلمای صدا سیما:
هر چی آدم چادری و ریش دار و مذهبی باشه بی برو برگرد خوبه! دوستی دخترو پسر همیشه به بدترین حالت ممکن میره!

جالبه که دیگه مانتو و مقنعه هم مورد قبول نیست! اون جا که بیتا ریحانه رو با حراست اشتباه گرفت و گفت من که حجابم مورد نداره مانتوی بلند بلند پویشده بود مقنعه هم سرش بود یه تار موش بیرون نبود یذره آرایشم نداشت تازه ریحانه میگه خیلی مورد نداره! یعنی اینم مورد داره!

این جور کارا فقط یه جور دشمنی با دینو مذهب برای خیلیا ایجاد می کنه اگر هدف جذب کردن به دین باشه کاملا برعکسه نتیجش

pedram_sad
30-07-2010, 22:04
این داداش بیتا چرا سعی میکنه ادای حامد بهداد رو در بیاره ؟
به خصوص تو دیالوگش با شاهرخ تو حیاط خونه پر واضح بود این مساله

ali-07
30-07-2010, 22:08
بازم یه قصه ی تکراری تو فیلمای صدا سیما:
هر چی آدم چادری و ریش دار و مذهبی باشه بی برو برگرد خوبه! دوستی دخترو پسر همیشه به بدترین حالت ممکن میره!

جالبه که دیگه مانتو و مقنعه هم مورد قبول نیست! اون جا که بیتا ریحانه رو با حراست اشتباه گرفت و گفت من که حجابم مورد نداره مانتوی بلند بلند پویشده بود مقنعه هم سرش بود یه تار موش بیرون نبود یذره آرایشم نداشت تازه ریحانه میگه خیلی مورد نداره! یعنی اینم مورد داره!

این جور کارا فقط یه جور دشمنی با دینو مذهب برای خیلیا ایجاد می کنه اگر هدف جذب کردن به دین باشه کاملا برعکسه نتیجش

دقيقا همون حرفي رو كه الان ميخواستم بزنم گفتي من گفتم الان يه چيزي ميگم چند نفر از دستم ناراحت ميشن :19:
آخه واقعا چرا ميخوان فكر مردمو شست و شو بدن مگه كسايي كه اين فيلمو نگاه ميكنن تو جامعه نيستن ؟
مگه اين فيلمهارو براي بچه 6 ساله ساختن؟(آره من فكر ميكنم براي اونا ساختن تا يه وقت بد آموزي نداشته باشه !!)
من كه واقعا با افرادي مثل پدر سعيد مشكل دارم(كاري به مذهبي بودنش ندارم منظورم اخلاقشه )
توي اين فيلما يا يكي رو انقدر منفي نشون ميدن كه اگه مردم طرف رو تو خيابون ببينن با سنگ بزننش يا اينقدر مثبت كه فكر كنيم طرف فرشتس !!:41:
آخه تا كي؟:13:

beenHere-doneThat
30-07-2010, 22:46
هر چقدر هم كه بگيد بده هزار تا مثل اين و بدتر از اين هم بزارن مردم ما نگاه ميكنن برا اينكه هيچ سرگرمي ديگه اي ندارن هرچي بزارن جلوشون قبول ميكنن
:13:
دقیقا.

خواهر من این سریال رو هرشب دنبال میکنه اما من متنفرم از این سریال ها.
بهش گفتم آخه این چیه نگاه می کنی چیز جدیدی که نیست.همون داستان های تکراری با مضمون تکراری و هدف یکسان.
اونم که خوشش نمیاد برگشت گفت خوب چیکار کنم چیز دیگه ای نداره که آدم ببینه!:41:سرگرمی هم که نداریم.

من خودم همون تبلیغ سریال رو که می دیدم قبل از شروعش، می دونستم چی می خواد بگه.دیگه کل هیکل این یارو حاج آقا دانیال الله حکیمی خسته کننده شده.

masud-000000
30-07-2010, 22:49
همچنین این داداش خیلی خوش غیرت تشریف داشتن!!!:27:

errmii
30-07-2010, 23:03

این داداش بیتا رو من حس می کنم قبلا تو تبلیغ ایرانسل دیدمش
یعنی از این بازیگرای تیزرای تبلیغاتی بود
درسته؟

pcforlife
30-07-2010, 23:39
واقعا افتضاح شده!!! اه اه!:2:
بازی ها افت کرده! همه شخصیت ها! از حکیمی بگیر تا استخری و اون حرکت گردنش که دیگه...! این بیماری حرکت ناگهانی گردن فکر کنم واگیردار شده! از رفیق بیتا بگیر تا پرستار صبا!!!:31:
فیلمنامه به سرحدی رسیده که آدم میخواد بالا بیاره!:puke: نویسنده اونقدر داستان رو پیچ پیچی کرده و اونقدر گره (از معمولی بگیر تا کور!) اضافه کرده که خودشم مونده کدومشون رو باز کنه!!!
به نظر میرسه تنها فاکتوری که تو این چند قسمت فقط بهش توجه میشه و پیاپی تشدید میشه، تحمیل عقایدش راجع به مشکلاته نه صرفا ارائه مشکلات; که بیننده خودش متقاعد بشه که راه حله سریال درسته یا غلطه!!!:41:
دیالوگ ها هم که فاجعست!!این یه نمونشه! خدا وکیلی اینو بخونید!::18::27:

محسن: این پرستار تازتونو میشه دید؟!
پیرزن: من پرستار تازه ندارم! حوصله هیچ کدومشونو ندارم!
محسن: کس دیگه ای با شما زندگی نمی کنه؟! دختری، پسری؟!
پیرزن: دختر پسر دارم، ولی اینجا نیستن، بهم سر میزنن!
[محسن سری تکان میدهد که سوالاتم تموم شد!!]
پیرزن: شما چرا اینقدر سوال می کنی!!!

آخه کدوم آدمی این سوالای بالا که ربطی به صبا نداره رو جواب میده؟؟ محسن اگه سر تکون نمی داد و طرف رو سوال پیچ می کرد، میتونست ازش درخواست ازدواج کنه بدون اینکه پیرزنه ناراحت بشه!!!:27:
متاسفانه ببین وضع سریال به کجا رسیده که نویسنده واسه باز کردن گره (که فرضا پیدا کردن صبا باشه) حاضر شده چنین دیالوگ های احمقانه ای رو طراحی کنه!!!:13:
حالا من دو تا جریان رو نمی فهمم!!:31:
دلیل اینکه سعید همه حرفا رو میشنوه و به چشم خودش، شنیده هاشو میبینه و نهایتا حقایق رو باور نمی کنه چیه؟
و دلیل اینکه علی صبوری و ریحانه فقط راجع به سعید و تاریخ عقد و عروسی حرف میزنن و طی دوره‏ی آشنایی شون یه بار دچار اختلاف سلیقه نمیشن چیه؟!!

آقا حرف دل منو زدی!!:biggrin:

بی باک بی بال
30-07-2010, 23:49
اما یه چیز هم نشونداد اون اینکه هر جبهه رفت خدا نیست

nafe-bandar
30-07-2010, 23:51
ببینین بی انصاف نباشید
نه که قبول داشته باشم فیلم هارو...
ولی ببینین یه بار اومدن خرج کردن فیلم حضرت یوسف رو ساختن که فقط مورد علاقه ی کشورهای مسلمان نشین قرار گرفت!
به دلیل محدودیت های ایران، اینجا نمی تونه به سرحد رشدش توی عرصه ی سینما برسه
هرکاری کنه نمیشه
درضمن این سریال بی هدفه به نظره من!
یا هدفش کوتاه و کوچکه!
مثل دلنوازان...
احساسی و تاثیرگذار اما کم محتوا(نه بی محتوا) !

اما یه چیز هم نشونداد اون اینکه هر جبهه رفت خدا نیست

قبول دارم اساس!

موفق باشید...

M A M M U T
31-07-2010, 08:19
حالا من دو تا جریان رو نمی فهمم!!:31:
دلیل اینکه سعید همه حرفا رو میشنوه و به چشم خودش، شنیده هاشو میبینه و نهایتا حقایق رو باور نمی کنه چیه؟
و دلیل اینکه علی صبوری و ریحانه فقط راجع به سعید و تاریخ عقد و عروسی حرف میزنن و طی دوره‏ی آشنایی شون یه بار دچار اختلاف سلیقه نمیشن چیه؟!!
آقا حرف دل منو زدی!!:biggrin:
اولا تحلیلت جالب بود.ممنون.
در مورد اولین سوال به خاطر اینه که سعید از اول به عنوان شخصیتی که از مذهب به دوره انتخاب شده لذا تحت قوانینه این سریال باید تا آخر داستان خطاکار پیش بره!:13:
در مورد دومین سوال چون هردوی این دو پسر و دختر به نور ایمان و مذهب مزین شدن پس طبق همین قوانین سریال هیچ چیز نمی تونه باعث اختلاف بین این دو شه!:13:

officer
31-07-2010, 12:25
بیتا دیگه از پسرا خسته شده ماشینشونو بلند میکنه ، ایول : ))

e3tar
31-07-2010, 12:42
تا موقعی که همچین نظراتی از دهن ما ها بیرون بیاد عمرا یه موقع سینمای ما جهانی میشه!

تا موقعی که شما شبکه سه (ضرغامی و دوستان!!) رو با شبکه فاکس مقایسه میکنی ، کلا" کشور ایران پیشرفت نمیکنه ...

الان من درمورد شما نظر دادم که درمورد من داری نظر میدی؟!

شما هم از اون دسته آدمهایی هستید که هرچی بزان جلوتون میشینید نگاه میکنید و میگید عجب سریالیه و اینا...:18:

ما نباید بطور یکجانبه نگاه کنیم . ما باید سریال های خودمون رو با مال خودمون مقایسه کنیم و ببینیم چقدر پیشرفت کردیم .

حرفتون رو قبول دارم اما یک صحبتی داشتم...

در یک سکانسی از یک سریالی بود ، الان دقیقا" در خاطرم نیست ولی مشابه این سکانس (و سکانسهای تخیلی دیگر!!) رو در سریالها و فیلمهای ایرانی بشخصه زیاد مشاهده کردم.

یک خانومی بودن در اون سکانس که در رختخواب با لباس و تجهیزات دیگر خوابیده بودند!

ببینید ما اول باید به شعور بیننده احترام بذاریم بعد بریم دنبال ساخت سریال و فیلم.

من وقتی میتونم سریالهای بدون گرایشهای مذهبی!! و بدون سانسورهای اینچنینی نگاه کنم ، چرا باید وقتم رو صرف دیدن این سریالها بگذارم؟! وقتی سطح فکری کارگردان و وزارت ارشاد (و یا هر فی ل ترینگ دیگر!!) انقدر پایینه چرا باید بشینم سریالهاشون رو تماشا کنم؟!

البته صحبت من کلی بود ...

در هر صورت من به دوستان پیشنهاد کردم ، شما وقتی با دیدن این سریالها لذت میبرید مطمعنا" با دیدن سریالهای سطح اول جهان دوبرابر بیشتر لذت خواهید برد. این نظر منه ، حالا دوستان میگی این سریال خیلی خیلی خیلی قشنگه اون هم یک نظریه!!

شاد باشید...

e3tar
31-07-2010, 13:43

تا موقعی که شما شبکه سه (ضرغامی و دوستان!!) رو با شبکه فاکس مقایسه میکنی ، کلا" کشور ایران پیشرفت نمیکنه...

شما هم از اون دسته آدمهایی هستید که هرچی بزان جلوتون میشینید نگاه میکنید و میگید عجب سریالیه و اینا...:18:

در یک سکانسی از یک سریالی بود ، الان دقیقا" در خاطرم نیست ولی مشابه این سکانس (و سکانسهای تخیلی دیگر!!) رو در سریالها و فیلمهای ایرانی بشخصه زیاد مشاهده کردم.

ببینید ما اول باید به شعور بیننده احترام بذاریم بعد بریم دنبال ساخت سریال و فیلم.

من وقتی میتونم سریالهای بدون گرایشهای مذهبی!! و بدون سانسورهای اینچنینی نگاه کنم ، چرا باید وقتم رو صرف دیدن این سریالها بگذارم؟! وقتی سطح فکری کارگردان و وزارت ارشاد (و یا هر فی ل ترینگ دیگر!!) انقدر پایینه چرا باید بشینم سریالهاشون رو تماشا کنم؟!

البته صحبت من کلی بود...

در هر صورت من به دوستان پیشنهاد کردم ، شما وقتی با دیدن این سریالها لذت میبرید مطمعنا" با دیدن سریالهای سطح اول جهان دوبرابر بیشتر لذت خواهید برد. این نظر منه ، حالا دوستان میگی این سریال خیلی خیلی خیلی قشنگه اون هم یک نظریه!!

شاد باشید...

پی نوشت : مدیر گرامی لطف کنند پست قبلی بنده رو پاک کنند ، در حین ویرایش پستم بودم که بکل پست بنده خراب شد ، ممنونم.

e3tar
31-07-2010, 13:59

تا موقعی که شما شبکه سه(ضرغامی و دوستان!!) رو با شبکه فاکس مقایسه میکنی ، کلا" کشور ایران پیشرفت نمیکنه...

شما هم از اون دسته آدمهایی هستید که هرچی بزان جلوتون میشینید نگاه میکنید و میگید عجب سریالیه و اینا :18:...

البته صحبت من کلی بود...

شاد باشید...

dampayi
31-07-2010, 15:02
بیتا دیگه از پسرا خسته شده ماشینشونو بلند میکنه ، ایول : ))
وای اون صحنه هم که فوق العاده بود :18:
یعنی چقدر یه آدم می تونه بی شعور باشه !!! :19:
پسریه احمق!!!

m.behnam
31-07-2010, 15:10
وای اون صحنه هم که فوق العاده بود :18:
یعنی چقدر یه آدم می تونه بی شعور باشه !!! :19:
پسریه احمق!!!

من که اگه اون ماشین رو داشتم حاضر نبودم دور دخترا برم :31:

far2009
31-07-2010, 15:12
ما یعنی صنف پسر ها باید از این فیلم شکایت کنیم . این همش توهین به شعور پسران است ! چطور دکتر ها و مهندس ها شکایت کنند ما نکنیم ؟ مگه چی ما کمتر از آنهاست :31:

m.behnam
31-07-2010, 15:29
ما یعنی صنف پسر ها باید از این فیلم شکایت کنیم . این همش توهین به شعور پسران است ! چطور دکتر ها و مهندس ها شکایت کنند ما نکنیم ؟ مگه چی ما کمتر از آنهاست :31:

ما جزء خوباشونیم این کارا نمیکنیم اینا پسر بدان :31:

بردیا
31-07-2010, 16:01
تا جایی که یادمونه هیچ مسلمونی نباید عیب کس دیگه رو توی بوق و کرنا بکنه و ابروشو ببره حالا این حاج محسن راه افتاده همه جا میگه که بیتا چیکارست و چیکارا میکنه
خوب حال یه سری از خشک مقدسا تو این سریال گرفته شده

salazarsnape
31-07-2010, 17:02

تایید میشه
تازه توی سریال زیر هشت هم پسر عیوضی بدش نمیاد ادای حامد بهداد رو در بیاره
اما باز ازین بهتره
:27:

Hamid Hamid
31-07-2010, 18:06
نظرسنجي:هوش و IQ سعيد چقدر است:
1) اندازه ي جلبك
2)اندازه ي جلبرگ!!
3) انقدر ( )
4) سعيد كه هوش نداره!!:5:

frnsh
31-07-2010, 20:15
سلام
یه جایی خوندم: "توی فیلمهای ایرانی همیشه کسی که فقیره، یه آدم خیلی خوبه که نماز شبشم میخونه؛ از طرفی اون که پولداره، یه خلافکاره و همه پولاشو از دزدی به دست اورده، آخرشم فقیره پیروزه!"
واقعا در مورد اکثر سریالها دیدم این گفته صادقه!

pedram_sad
31-07-2010, 20:23
سلام
یه جایی خوندم: "توی فیلمهای ایرانی همیشه کسی که فقیره، یه آدم خیلی خوبه که نماز شبشم میخونه؛ از طرفی اون که پولداره، یه خلافکاره و همه پولاشو از دزدی به دست اورده، آخرشم فقیره پیروزه!"
واقعا در مورد اکثر سریالها دیدم این گفته صادقه!
خارج از فضای سریال من تو واقعیت هم خیلی زیاد دیدم که این قضیه صادق بوده

errmii
31-07-2010, 20:38
نظرسنجي:هوش و IQ سعيد چقدر است:
1) اندازه ي جلبك
2)اندازه ي جلبرگ!!
3) انقدر ( )
4) سعيد كه هوش نداره!!:5:

یه گزینه دیگه هم میذاشتی : سعید چون ریش نداره هوش هم نداره :27:

RoYaYeEe_NiIiLi
31-07-2010, 21:39
اینا یه جورایی میخوان کارای بیتا رو درست نشون بدن
البته فکر کنم فقط حس من اینطوریه:31:
چون همه ی دروغاشو دارن جوری نشون میدن که به خاطر باباشه و کارایی که میکنه به خاطر اینه که کسی هواشو نداشته
آخرش این بیتا توبه میکنه و با سعید مزدوج میشن:31:

scali
31-07-2010, 21:58
اینا یه جورایی میخوان کارای بیتا رو درست نشون بدن
البته فکر کنم فقط حس من اینطوریه:31:
چون همه ی دروغاشو دارن جوری نشون میدن که به خاطر باباشه و کارایی که میکنه به خاطر اینه که کسی هواشو نداشته

فاجعه ترین کار هم همینه اگه بکنن . :41:

بعد از این هم هر کس هر کاری دلش بخواد میکنه بعدش دو تا بهونه مثل این که به خاطر بابام این کارو کردم و مجبور

بودم میاره و خودشو تبرئه میکنه .

officer
31-07-2010, 22:25
رویای نیلوو ایده جالبی داد : دی
اونطوری هم نشه بابای سعید میتونه بره بیارتش ، زیر بال و پرش رو بگیره و درستش کنه بعد بده به پسرش : دی

ولی چرا انقد شخصیت داغونی براش ساختن ؟
سعید هر چی شده تقصیر باباشه به نظرم ، این مردک با کلمه ایول هم مخالفه ، قاط زده نمیدونه ینی چی
خب بچه بلاخره میره تو جامعه میفهمه اخلاق و افکار باباش خیلی خشک و بی منطقه ، اینطوری میشه دیگه .

خیلی وقیحی رو فقط بلده : |

pcforlife
31-07-2010, 23:00
به نظر میرسه پیش بینیه ما درست از آب در اومد!!!:31: بیتا و ساسان هم.... بلللله!!!:46:.
این بابای سعید هم پدیده ایه ها!! به دختره چنان گفت که اگه نخوای هیچ حرفی به کسی نمیزنم که من با خودم فکر کردم تا آخر سریال این جریان رازگونه میمونه... فکر کنم رکورده زمان لاپورت دادن رو شکست!!:27: میگم بعضی از حرفای ساسان هم درسته ها... مثلا چند قسمت پیش گفت: من بیشتر از درآمد یه ماهه یه الکتریکی خرج موهام میکنم... حالا صحت حرفش معلوم میشه... چون کلا محسن به سره کار رفتن اعتقاد نداره!!:31:
راستی یه سوال فنی! بابای سعید چرا گوشی موبال رو اینجوری دستش میگیره!!!:18::31:

pedram_sad
31-07-2010, 23:02
امشب واقعا ثابت شد که سعید رو کاملا یک شخصیت خنگ و گاگول طراحی کردن تو این سریال
که این قدر راحت خر شد دوباره

اون صحنه خیلی خیلی ضایع بود طوری که با داداشم داشتیم میترکیدیم از خنده
اونجا که محسن از سرکوچه رسید و فریاد زد و دوربین zoom شد رو صورتش واقعا یکی از فاجعه ترین سکانس های تاریخ سینما و تلویزیون رقم خورد :31:
ضعف فنی و تکنیکی مثل باران بهاری میبارید

Original Titan
31-07-2010, 23:13
به دختره چنان گفت که اگه نخوای هیچ حرفی به کسی نمیزنم که من با خودم فکر کردم تا آخر سریال این جریان رازگونه میمونه
دقيقا! دهن سرويس اولين نفري كه ديد راپورت داد! :31:
تازه نمي گفتم كه صبا گفته به كسي نگم :31:

راستی یه سوال فنی! بابای سعید چرا گوشی موبال رو اینجوری دستش میگیره!!!
چون خيلي خيلي آدم خوبيه اينطوريه :31:
اين سهيلي زاده مثله اين كه درساشون بايد يه مروري بكنه!‌ هر روز فيلمه داره نفله تر ميشه. چيه بابا مردم كه كمي ميفهمن :31:

tandos
31-07-2010, 23:16
دیگه خیلی مصنوعی و بی مزه داره می شه !

toolhelp
31-07-2010, 23:35

اتفاقا به نظر من سعيد با صبا ازدواج ميكنه :31:

Original Titan
31-07-2010, 23:45
ازدواج صبا با سعيد منطقي به نظر نميرسه
چون اصلا همو نديدن هنوز
فيلمم كه داره تموم ميشه وقتي نيست كه بخوان عاشق هم بشن
ديگه چي بشه ....

scali
31-07-2010, 23:46
به قولی میگن ژیان ماشین نمیشه , باجناق فامیل نمیشه و

سهیلی زاده کارگردان نمیشه

dampayi
01-08-2010, 00:21
اتفاقا به نظر من سعيد با صبا ازدواج ميكنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18:
محسن با بیتا ازدواج می کنه! لیلا با ساسان! صبا هم با داداش سعید ! سعید هم به خاطر شکست عشقی خود کشی می کنه!!! ولی اون هستی هم گزینه خوبی می تونه برا سعید باشه ها !! محسن هم قطعا قبول می کنه ! آخه بچه پاک و معصومه!!!:27:

من واقعا خودم و شما رو تحسین می کنم که انقدر به فکر صدا و سیمای کشوریم !!! مرحبا به این همه حمایت !!! هر شب این سریالو با دقت نگاه می کنیم !
من احتمالا برا حمایت بیشتر اگه سی دیشم اومد تهیه می کنم !:31: شما چطور ؟!!

shifter
01-08-2010, 06:56
اين برادر محسن لباس ديگه اي نداره تو خونه بپوشه؟؟:31: از اول فيلم فقط همين پيرهن و شلوار سفيد كه شبيه حاجي ها ميشه رو ميپوشه!

چون کلا محسن به سره کار رفتن اعتقاد نداره!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يه اشكال ديگه اس..اين ادم چجوري با فروختن لامپ و سيم ميتونه 206 اتوماتيك بخره؟:31:
1 سوال: اين سهيلي زاده كارگردان راه بي پايان هم بود؟؟

ashjaee
01-08-2010, 07:13
1 سوال: اين سهيلي زاده كارگردان راه بي پايان هم بود؟؟
خیر. کارگردان راه بی پایان همایون اسعدیان بود.

Hamid Hamid
01-08-2010, 07:37
اي بابا اين سعيد چقدر خنگ و ديوانس!!!
حرص آدمو درمياره.يه بچه ي 3 ساله هم ميفهميد و ميپذيرفت كه اين دختره يه مساله اي :46: داره!
من به سعيد لقب خنگترين شخصيت تاريخ سريال ايران ميدم!:5:

M A M M U T
01-08-2010, 09:03
ازدواج صبا با سعيد منطقي به نظر نميرسه
چون اصلا همو نديدن هنوز
فيلمم كه داره تموم ميشه وقتي نيست كه بخوان عاشق هم بشن
ديگه چي بشه ....
فیلم ایرانی.................
هرچیزی توش ممکنه.حتی ممکنه یهو سعید با دختر اون پیره مرده تو رستوران ازدواج کنه.:31:
فیلم ایرانی به ویژه سریالش حتما باید یه عروسی توش باشه.یعنی اصلا به قصد عروسی سریال می سازن.

RoYaYeEe_NiIiLi
01-08-2010, 09:58
اون صحنه ی پریدن محسن جلوی پای صبا خیلی خنده دار بود:31:
اون اصلا از کجا میدونست صبا داره میاد که مثه جن بپره جلوش؟:31:
واه واه واه...پسر مومن میخواد بیتا رو ببره خونه:13:...این دیگه چه وضعشه...نمیگه واسه ی چی میخوای بیای خونمون؟:13:
اون جایی که سعسید به بیتا گفت همه چیز تموم شد فکر کردم دارن به هم میزنن:13:
این سعید دیگه داره حل منو به هم میزنه....آدم به این خنگی وجود نداره:31:
این محسن و لیلا هم که همش قر و اطوار بیان :31:
حالا ببینین کی گفتم...بیتا و سعید با هم ازدواج میکنن:31:

m.behnam
01-08-2010, 12:30
چه قدر خوبه پدر و پسر با هم دارن تجربه های شیرینی میکنن. (فقط پدره یک باره دیگه هم سابقه داره!!):31:

errmii
01-08-2010, 16:34
در پي پخش سريال «فاصله‌ها»
يك مدرس دانشگاه به استفاده نادرست از لهجه‌هاي شيرين ايراني در سيما انتقاد كرد

يكي از مدرسان حقوق دانشگاه جامع علمي كاربردي در يادداشتي با عنوان «توهين و ظلم باللناس سريال فاصله‌ها»، نسبت به آن چه «تمسخر گويش‌هاي ايراني» در مجموعه‌ي داستاني «فاصله‌ها» ‌خواند، از اين سريال انتقاد كرد.

محمدجعفر ايراني در اين يادداشت كه در اختيار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) قرار گرفته‌، ابراز عقيده كرده‌است: چندي است كه سريال «فاصله‌ها» هر شب مهمان‌ خانه‌هاي مردم اين مرز و بوم كهن و با فرهنگ است. سريالي كه از حيث محتوا و ديالوگ و نشان دادن استيصال گفتمان ارزشي و ديني داراي جنبه‌هاي منفي و بدآموز‌ي‌هاي بعضا اخلاقي، اجتماعي و حتي ديني است.

نگارنده اين سطور تحليل و آناليز كردن ارزش هنري و مثبت و منفي بودن آن در اجتماع را به عهده صاحب نظران و كارشناسان متخصص مربوط وانهاده و سطوري را من باب تذكر حقوقي و توجه و تنبه دادن به دست‌اندركاران اين مجموعه تلويزيوني اشاره مي‌كند.

در بند نخست اين مطلب آمده‌است: چندي پيش رهبر معظم انقلاب در ديداري تاريخي و ماندگار با هنرمندان و مسؤولان صدا و سيما نكاتي را تذكر فرمودند كه بسيار حائز اهميت و توجه است؛ خصوصا فرازي از بيانات ايشان كه در خصوص ساختن برنامه‌هاي تاريخي توسط دست‌اندركاران بود كه فرمودند: نياز نيست حتما در ساختن فيلم‌هاي تاريخي ادبياتي را به كار ببريد كه نه زبان آن دوران بوده و نه ضرورتي به استفاده از اين چنين زباني براي رساندن مطلب به مخاطب است، بلكه مي‌توان مثلا موضوع رودكي و شاه‌عباس و غيره را با همين ادبيات و زبان امروزي تهيه كرد كه مطمئنا هيچ مشكلي را هم براي موضوع و محتوي ايجاد نمي‌كند(نقل به مضمون)؛ اين درحالي است كه غالبا در تمامي برنامه‌هاي تلويزيوني كرارا شاهد استفاده از گويش‌ها، زبان‌ها، ادبيات و غيره متعلق به اقليت‌ها و قوميت‌هاي مختلفي هستيم كه مستقيم يا غيرمستقيم مورد بي‌مهري و توهين قرار مي‌گيرند.

نويسنده در بند دوم اين يادداشت نوشته‌است: توهين در معناي لغوي آن يعني «سست گردانيدن» و در اصطلاح حقوقي نيز عبارت است از هر فعل يا ترك فعلي كه عرفا مخالف حيثيت و احترام فرد يا افراد تلقي شود. بسياري از حقوقدانان معتقدند كه توهين با افترا، تفاوت‌هاي ماهوي و شكلي دارد كه جداي از وجود عنصر مادي صرف، در توهين ايجاد تشويش به قصد يا حتي بدون قصد تحقير و استحضار نوعي جرم تلقي شده كه به هر نحوي از انحاء ممكنه مستلزم بازخواست و پيگيري قانوني فرد متخلف و مرتكب را خواهد داشت. در اين راستا توهين داراي سه ركن اساس جرم اعم از عنصر مادي- عنصر معنوي و عنصر قانوني است.

ماده 608 قانون مجازات اسلامي مي‌گويد: توهين به افراد از قبيل فحاشي و استعمال الفاظ ركيك چنانچه موجب حد قذف نباشد به مجازات شلاق تا 14 ضربه و يا پنجاه هزار ريال تا يك ميليون ريال جزاي نقدي خواهد بود.

محمدجعفر ايراني با اشاره به اين‌كه حقوقدانان براي جرم توهين عناصري را در نظر گرفته‌اند، در توضيح اين عناصر گفته‌است: الف) تعبيري تحقيرآميز و ناسزا آميز كه متضمن اضرار معلوم و مشخص نباشد، پس با افترا و هتك حرف فرق دارد. آن تعبير ممكن است به شرف و آبروي كسي لطمه بزند يا نزند. ب) علن در تعبير مذكور ج)عمد در عمل مذكور. پس ضرورت ندارد كه توهين كتبي باشد يا شفاهي.

نويسنده در بند سوم اين يادداشت آورده‌است: بركسي پوشيده نيست كه هدف از طنز و كمدي و فكاهي ايجاد انبساط خاطر مخاطب يا مخاطبين و انتقال آرام و ظريف هدف سازنده طنز به ذهن مخاطب است.اين مطلب در بسياري از آثار طنزپردازان سينما جهان اولا بدون كلام و در ثاني در صورت غير صامت بودن بدون لهجه يا گويش خاص صورت مي‌گيرد؛ مانند: ژانرهاي كمدي آقاي چارلي چاپلين، ديدي، مستربين، لورل و هاردي وغيره. اما هنوز براي نگارنده اين دردنامه حقوقي مشخص نيست كه چرا براي برخي از سازندگان آثار كمدي و يا طنز و غيره ايراني، توليد برنامه بدون بكارگيري ديالوگ‌هاي تحقيرآميز و تمسخرگونه گويش‌هاي كشورشان غيرممكن مي‌نمايد.

وي در ادامه نوشته‌است: نقل است كه يكي از نوه‌هاي حضرت امام(ره) زماني‌كه جوك‌هاي شنيده را به امام(ره) مي‌گفتند امام(ره) مي‌فرمودند كه نگوييد يك لر يا يك ترك يا يك ... چنين و چنان گفت؛ چرا كه آنها هم‌كيش و هم نوع و هم وطن ما هستند. بلكه بگو يك آدم كافر يا يك فرد بي‌نماز چنين گفت و غيره و اين نكته را وقتي نوه امام(ره) در جوك‌هاي بعدي رعايت كردند، امام پرسيدند كه اين جوك را چه كسي به شما گفت؟ و وي از سر تاكيدات گذشته امام پاسخ دادند كه : يك آخوند كافر. حكايت امروز برنامه‌سازهاي صدا و سيما و سريال «فاصله‌ها» همين شاهد مثال است كه عمق كمدي آنها را يك لر بدبخت و ساده‌لوح يا يك غيره ديگر بايد نمايش دهد.

در بند چهارم اين يادداشت آمده است: در اين‌كه ديالوگ‌هاي گفته شده به زبان لري(بروجردي) در سريال مذكور توهين به شخصيت فرهيخته بزرگان و زنان و مردان فهيم آن ديار است، شكي نيست، ولي آنچه ذهن افرادي چون اينجانب را تشحيذ مي‌كند اين است كه آيا گفتن آن مطالب به زبان فارسي و محاوره‌اي امروزي در ماهيت سناريو خللي ايجاد مي‌كرد؟ هدف استفاده از لهجه‌هاي شيرين اين مرز و بوم آن هم در مواردي كه منتج به جريحه‌دار شدن صاحبان آن گويش و ايجاد تشويش اذهان عمومي مي‌شود، اتفاقي است يا اين كه با هدف امتداد شيطنت‌هاي قبل از انقلاب است؟

نويسنده در پايان اين مطلب آورده‌است: در هر حال بر كسي پوشيده نيست كه استفاده از هر گونه ابزار و وسيله كه با قصد يا بدون قصد تخريب باشد ولي موجبات هتك حيثيت و شخصيت ديگران را ايجاد كند، جرم است و مهم آن كه جز جرايم عليه اشخاص و يا به اصطلاح فقها ظلم بالناس است كه بخشش آن جز با اخذ رضايت شاكيان امري غير ممكن است.

nar nia
01-08-2010, 16:48
دیشب چقدر اون قسمتاش که وحید مثلا اصطلاحات امروزی مثل قاط زدن و ایول و توپی و اینا رو می گفت مصنوعی بود
یعنی به کار بردن مکرر چند تا از این کلمات در عرض چند دقیقه اونم صرفا برای نشون دادن قبحش به بیننده خیلی مبتدیانه بود

تازه بدتر از اون یعنی حاج محسن اینقدر از دنیا عقبه که معنی هیچ کدوم این کلمه ها رو نمی دونه
بابا دیگه از اصحاب کهف که نبوده سیصد سال خواب بوده باشه!

alidata2010
01-08-2010, 16:56
محسن از قصد ماشینشو فروخت که 206 بگیره:31: با یه تیر دونشون زد

mahsa1469
01-08-2010, 16:58
بچه ها به نظرتون لایلا خانوم اون بادبدک ها رو تو چه زمانی از سن هستی به اتاق وصل کرده بود..!!!:31::31:

toolhelp
01-08-2010, 19:49
بچه ها به نظرتون لایلا خانوم اون بادبدک ها رو تو چه زمانی از سن هستی به اتاق وصل کرده بود..!!!:31::31:

اگه منظورت بادكنكه كه اگه جنسش خيلي خوب باشه 4-5 روز باد ميمونه بعد خالي ميشه :31:

باور كنين سعيد با صبا ازدواج ميكنه اينو از چشماش ميخونم. چه سريال باحالي :31: همه چي انگار با نخ و سوزن داره به هم دوخته ميشه...

N.I.M.A _ P30
01-08-2010, 21:39
اگه منظورت بادكنكه كه اگه جنسش خيلي خوب باشه 4-5 روز باد ميمونه بعد خالي ميشه :31:

باور كنين سعيد با صبا ازدواج ميكنه اينو از چشماش ميخونم. چه سريال باحالي :31: همه چي انگار با نخ و سوزن داره به هم دوخته ميشه...

نه بابا. صبا یه دختر داره. شوهر داشته. سعید به این جوونی که نمیاد اینو بگیره.

RoYaYeEe_NiIiLi
01-08-2010, 22:46
اه اه ااه
حوصلم سر رفت به خدا
اگر خانوادم اینو نمیدینن من حاضر بودم که زیر هشت رو دو دفعه ببینم ولی فاصله ها رو نبینم
عجبا
این خریت سعید دیگه حوصله ی آدم رو سر میبره:13:

mehdi_360
01-08-2010, 22:48
سعید گناه داره ، دلم به حال خونوادش میسوزه ،تو این 45 دقیقه فیلم کلی فحش گیر خونوادش میاد:دی

136209
01-08-2010, 22:49
آقا یک کلام خاک بر سر نویسنده این فیلم که کاراکتر سعید رو به این احمقی ساخته تا آبروی ما پسرا را ببره

pcforlife
01-08-2010, 22:49
کلا هدف این قسمت چی بود؟!
جای تاسفه...:13:

dampayi
01-08-2010, 22:53
جای تاسفه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ااا مث که اتفاق به این مهم رو نادیده گرفتی :دی
بابا لیلا صبا رو دیـــــــــــــد :دی

136209
01-08-2010, 22:55
جای تاسفه...:13:
هدفش که مشخص بود انتقام گیری بیتا از محسن به خاطر بی خانمان کردنش با رفتن به خونه حاج محسن مگه ندیدی از دستی بهش زنگ زد که من تو خونه تو هستم حاج محسن

بی باک بی بال
01-08-2010, 23:04
من فهمیدم
فرهاد همون بیتا هست

pedram_sad
01-08-2010, 23:10
واقعا برام جالبه که یعنی واقعا محسن نمیتونست پشت تلفن هر چی از دهنش در میاد بگه به بیتا
یا دوباره زنگ بزنه به گوشی سعید و بگه جراین چیه
یا حتی به عمش بگه
این نگفتن ها و کش دادن ها و هر قسمت 2 زار حرف زدن ها میره رو نرو ادم

اینم بگم به این تاپیک ربطی نداره دیشب نشستم 10 دقیقه از زیر هست رو دیدم داشتم بالا میاوردم
همون قسمت هایی که نمیدونم تو حیاط بودن داشتن همو میکشتن ضعف فیلم برداری و جلوه های ویزه و خون و ...

vroom
01-08-2010, 23:12
من فهمیدم
فرهاد همون بیتا هست

دوست عزیز اخه برا چی داستان را لو میدی اقلا میذاشتی تو spoiler :دی

mahdi7610
01-08-2010, 23:15
کارگردان فقط به چند تا چیز توی این فیلم حسابی پرداخته .

1 - ماشاالله توی این فیلم یکیشون دهنش قرص نیست . هر حرفی را سریع و سیر به همدیگه منتقل می کنند و زیراب همدیگه را می زنند .

2 - تعقیب کردن هم که داره توی فیلم موج می زنه . این اونا تعقیب می کنه ، اون هم اینا تعقیب می کنه .

3 - مثل همه فیلم و سریال های ایرانی ادم خوبه و ادم بده هم از اول فیلم کاملا مشخصه .

حالمونا کلا به هم زدن با این سریالشون:2:

Original Titan
01-08-2010, 23:20
خوشحاليم از اين كه شاهد يكي از فجايع صدا و سيما هستيم :31:

من كه همش داشتم ميخنديدم :31:
اينقدر مسخره ديگه نديده بوديم.
اخه كدوم دختريه كه اينطوري باشه(بيتا)
فك كنم اين معضلي كه بهش پرداخته شده فقط و فقط در ذهن نويسنده و در اين فيلم اتفاق بيفته...
داستان سعيد و بيتا افتاده تو يه حلقه تكرار بينهايت كه هي تكرار ميشه
بيتا دروغ ميگه....سعيد خر ميشه ....بيتا دروغ ميگه ..... سعيد خر ميشه :31:

alidata2010
01-08-2010, 23:25
این بیتا نمیدونم چرا اینقدر برای خودش شخصیت قائله:31: دزد نیستی که هستی - بی بندوبار نیستی که هستی - دروغگو نیستی که هستی:31: اون وقت میگه بابات به شخصیت من توهین کرد:18: این یکی داره از صنف متشخص بی بندوبارا حمایت میکنه:31: دور هم باشیم:16:

masoudtr
01-08-2010, 23:26
مرحوم شریعتی میگفت
اگه میخواهید چیزی را نابود کنید خوب بهش حمله نکنین
بد ازش دفاع کنین
تو این سریال هم دقیقا همین اتفاق می افته
طوری افراد چادری و با ریش را نشون دادن که ادم تو خیابان یک چادری ببینه حالش بهم میخوره
مثلا میخواد بگه چادر خوبه ولی برعکس داره کار میکنه
یا نشون دادن اینکه هرچی مذهبیه همشون عقده ای هستن
اون صحنه که بیتا میره پیش عمویه کار پیدا کنه و نوچه عمویی همچی گفت این دختره کیه با سعید اومده
من فکر کردم لخت مادر زاد اومده این که از دختر های تو خیابون هم پوشیده تره:31:
جالبیش هم اینه با این قیافه تخمی ای که داره همش سانتافه جلو پاش می ایسته

این محسن هم چجوری این پسره را تو این 30 سال بزرگ کرده که انگار اصلا هم را نمیشناسن (طرز صحبتشون با هم)
لااقل نکردن یک جوری اینا را انتخاب کنن که یکم شبیه هم باشن
این عمه هم که با این بازی مسخره اش تو بورسه و تو تاوان و چند تا فیلم ویدیویی مسخره اب دو خیاری هم بازی کرده
واقعا جای تاسفه محسن همش تو خونه رو کاناپه خوابه یا داره با لیلا خانوم صحبت میکنه:31:
پسر کوچیکه تمام سریال همین لباس قرمز تنشه
انگار اصلا کثیف نمیشه عوضش کنه

Original Titan
01-08-2010, 23:31
مرحوم شریعتی میگفت
بد ازش دفاع کنین
طوری افراد چادری و با ریش را نشون دادن که ادم تو خیابان یک چادری ببینه حالش بهم میخوره
مثلا میخواد بگه چادر خوبه ولی برعکس داره کار میکنه
یا نشون دادن اینکه هرچی مذهبیه همشون عقده ای هستن
اون صحنه که بیتا میره پیش عمویه کار پیدا کنه و نوچه عمویی همچی گفت این دختره کیه با سعید اومده
من فکر کردم لخت مادر زاد اومده این که از دختر های تو خیابون هم پوشیده تره:31:
جالبیش هم اینه با این قیافه تخمی ای که داره همش سانتافه جلو پاش می ایسته

این محسن هم چجوری این پسره را تو این 30 سال بزرگ کرده که انگار اصلا هم را نمیشناسن (طرز صحبتشون با هم)
لااقل نکردن یک جوری اینا را انتخاب کنن که یکم شبیه هم باشن
این عمه هم که با این بازی مسخره اش تو بورسه و تو تاوان و چند تا فیلم ویدیویی مسخره اب دو خیاری هم بازی کرده
واقعا جای تاسفه محسن همش تو خونه رو کاناپه خوابه یا داره با لیلا خانوم صحبت میکنه:31:
پسر کوچیکه تمام سریال همین لباس قرمز تنشه
انگار اصلا کثیف نمیشه عوضش کنه

گفتگويي بود با مسعود رجايي نقاد صدا و سيما... :31:

pedram_sad
01-08-2010, 23:33
این بیتا نمیدونم چرا اینقدر برای خودش شخصیت قائله:31: دزد نیستی که هستی - بی بندوبار نیستی که هستی - دروغگو نیستی که هستی:31: اون وقت میگه بابات به شخصیت من توهین کرد:18: این یکی داره از صنف متشخص بی بندوبارا حمایت میکنه:31: دور هم باشیم:16:
تایید میشه
اشغال هایی مثل این که اتفاقا خیلی خیلی زیاد در سطح جامعه هستن لایق بد ترین بلاها هستن
به شدت هم از شخصیت نقشش هم از بازیگرش بدم میاد
خیلی دلم میخواد یک بلای درست حسابی سرش بیاد

بی باک بی بال
01-08-2010, 23:36
ولی اخرش این سعید ماشین باباشو می دزده برن شمال میرن توی دره :31:

این سعید واقعا ثابت کرد خر طبق بالا خالی میره پیش عمه

masoudtr
01-08-2010, 23:39
گفتگويي بود با مسعود رجايي نقاد صدا و سيما... :31:
عزیز من مگه دروغ میگم
شما مثلا فیلم از 13 سالگی تا 30 سالگی را نگاه کن ببین شخصیت دختر 13 ساله از لحاظ قیافه چقدر شبیه اون زنه 30 ساله انتخاب شده یا فیلم های دیگه
یک نکته دیگه
یک بار به پیامبر تو مسجد خبر میدن یک زن و مرد مسلمان دارن با هم زنا میکنن
حضرت هم امام علی را میفرسته حضرت علی با چشم هاش را میبنده میره تو خونه اونا و بهشون میگه بیان مسجد
تو مسجد پیامبر ازش میپرسه چی دیدی
میگه به خدا قسم من چیزی ندیدم
که همین باعث میشه اون زن و مرد از مسملمان اسمی به مسلمان واقعی تبدیل بشن
حالا هدف از این داستان
یک مسلمان واقعی هیچ وقت ابروی کسی را نمیریزه حتی اگه مسلمان نباشه
ولی تو این سریال محسن هر کی را دید گفت بیتا خرابه
تازه تو صدا وسیما سانسور سخنی هم داریم وگرنه میگفت هرزه است
یکی دیگه کلیشه بودن بیش از حد افراده
مثلا مهران تو تمام نقش های قبلی اش همین سبک بازی و همین نقش را داشته
یک دو بهم زن
تو این سریال هم میخواد خونه را از چنگ اینا بکشه بیرون که مثلا ماها بفهمیم بار کج به منزل نمیرسه

mrmaster
01-08-2010, 23:48
نکته اخلاقی بسیار مهم این قسمت این بود که , اگه یه روز از موبایل پسرتون زنگ خورد بعد دیدید دوست دخترش داره میگه من خونتونم با پسرت , اولین جایی که میگردید اتاق خوابه :31: البته اول در بزنید :31:

alidata2010
01-08-2010, 23:50
عزیز من مگه دروغ میگم
شما مثلا فیلم از 13 سالگی تا 30 سالگی را نگاه کن ببین شخصیت دختر 13 ساله از لحاظ قیافه چقدر شبیه اون زنه 30 ساله انتخاب شده یا فیلم های دیگه
یک نکته دیگه
حضرت هم امام علی را میفرسته حضرت علی با چشم هاش را میبنده میره تو خونه اونا و بهشون میگه بیان مسجد
حالا هدف از این داستان
یک دو بهم زن
تو این سریال هم میخواد خونه را از چنگ اینا بکشه بیرون که مثلا ماها بفهمیم بار کج به منزل نمیرسه

موافقم که نباید همه جا این موضوع رو بگه ولی باید بهش حق داد چون نگران پسرشه اونم که به هیچ صراطی مستقیم نیست :31: مجبوره یه کاری کنه که دختره از این دست بکشه که اونم متاسفانه برای خودش شخصیت قائله :31: البته حسین خان میخواسته فیلم روبه واقعیت نزدیک کنه :27:

Original Titan
01-08-2010, 23:59
عزیز من مگه دروغ میگم
یک نکته دیگه
حالا هدف از این داستان
یک دو بهم زن

مگه من گفتم دروغ ميگي؟ :31:
يهو جو بي بي سي گرفتم اين جمله رو گفتم
اتفاقا 80 درصدش هم تاييد شد :31:

Original Titan
02-08-2010, 00:04
تو يه نكته بات مخلفم!
در رسوايي بيتا شك نكن
آدمي كه داره يه خانواده رو به هم ميزنه... و پدره داره ميبينه بچش اين قدر خره حق داره رسواش كنه...
البته اين اتفاق اصلا درست رخ نمي ده! به جاي اين كه بيتا رو جلوي سعيد رسوا كنه ميره براي ديگران رسوا ميكنه! كه اين مربوط ميشه به مسخره بودن فيلم و سر كار بودن ما :31:
يه عكس از صحنه جرم بيتا و نشون دادنش به سعيد فيلم رو در 20 قسمت مفيد تموم ميكرد :31:
اگه دروغ ميگم بگو دروغ ميگي :31:
گفتگويي بود با اوريجينال تيتان از يزد... :31:
مسود جان بفرماييد :31:

pcforlife
02-08-2010, 00:19
اونقدر سریال فاجعه شده آدم باورش نمیشه که روزای اول پخش سریال، به بازی حکیمی و استخری یا به اجتماعی بودن سناریو و معمایی بودنش امیدوار بوده...:18:
جای تاسفه!... جای تاسفه واسه تمامی عوامل این سریال (در درجه اول کارگردان و نویسنده) که 70 میلیون نفر رو رسما سره کار گذاشتن! کارگردان یه تله تئاتر بهتر از کارگردان این مجموعه حس بازی رو به بازیگرش منتقل می کنه!:13: هیچ نویسنده ای حتی تو مستی هم چنین خزعبلات بی سر و ته و گنگ و بدون پیام رو نمی نویسه!!!:27: من موندم اینا خودشون فقط واسه یه بار سریالشون رو بازبینی کردن؟؟:31:
کماله اشتباه دانیال حکیمی رو تو بازی تو این سریال رو هم دیدیم... واقعا این حکیمیه فکر پلیده؟ واقعا این حکیمیه خواب و بیداره؟ واقعا این حکیمیه مرگ تدریجی یک رویا هستش؟:41:
شرم آوره برای کسانی که چشمشون رو به حقایق بستن و بعد از پایان این سریال تقدیر و تشکر فراوان + لوح و جایزه نصیب عوامل این سریال می کنند! و علی الظاهر سه شب برنامه ای با اسم نقد سریال فاصله ها ایجاد می کنند! ولی نهایتا در پایان شب سوم بیننده متوجه میشه که اسم اصلی این برنامه نقده منتقدین سریال فاصله ها بوده!!!:27: خلاصه این کارا واسه چی انجام میشه؟ واسه اینکه چرت و پرت زیبایی درست کردید! لطفا باز هم بسازید!!!:18:

nar nia
02-08-2010, 00:30
می دونید فرق زیر هشت با فاصله ها چیه؟
زیر هشت می تونه مردم رو به فکر فرو ببره یا حتی روشون تاثیر بذاره ولی فاصله ها اصلا

فاصله ها مردم رو یا حس نفرت بهشون دست میده یا حس شادی در واقع برای تفریح و تلف کردن وقت خوبه
و البته منظورم از حس نفرت,نفرت از داستان پردازی و ساخت و توهین به شعور بینندست

Mohammad_Asus
02-08-2010, 00:48
به نظرم توی این سریال اومدن یه سری از واقعیت هارو به تصویر بکشن ! در حالی که این واقعیت هارو نمیشه به تصویر کشید ، نمونه بارزش همین بیتا !

errmii
02-08-2010, 01:18
مرحوم شریعتی میگفت
بد ازش دفاع کنین

یعنی می خوای بگی سازندگان این سریال عمدا دارن افراد ریشو و مومن رو اینجوری نشون میدن تا نابودشون کنن؟!

یا اینکه سهوا و از روی نادانی و ضعف فیلمنامه اینجوری به تصویرشون کشیدن؟

gmuosavi
02-08-2010, 01:52
من نمیدونم خانواده ای خنگ تر از اینها هم هست ؟!

محسن که با اون کارهاش حال همه رو به هم میزنه . انگار یه شبه پدر شده ! هیچی نمیدونه ! نه نحوه برخورد با جوان و ...
سعید که اصلا هیچی ! احمق ، نفهم ، بیشعور !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسر کوچیکه هم که نخودیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمه و فرهاد هم جدا . هروقت فرهاد رو میبینیم باید منتظر یه دعوایی چیزی باشیم

و دیگر هیچ !

و جالبتر اینکه ما اینهمه انتقاد میکنیم باز هم میبینیم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nil2008
02-08-2010, 08:04
من نمیدونم خانواده ای خنگ تر از اینها هم هست ؟!

محسن که با اون کارهاش حال همه رو به هم میزنه . انگار یه شبه پدر شده ! هیچی نمیدونه ! نه نحوه برخورد با جوان و ...
سعید که اصلا هیچی ! احمق ، نفهم ، بیشعور !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسر کوچیکه هم که نخودیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمه و فرهاد هم جدا . هروقت فرهاد رو میبینیم باید منتظر یه دعوایی چیزی باشیم

و دیگر هیچ !

و جالبتر اینکه ما اینهمه انتقاد میکنیم باز هم میبینیم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز ...
نشنيدي ميگن لنگه كفش كهنه هم تو بيابون نعمته؟؟؟
اگه ما هم از روزمرگيها خسته نشده باشيم ...هيچي دم دستمون نباشه كه ببينيم ...مجبور نميشيم نگاه كنيم... من خودم بشخصه فقط بخاطر دوسه تا از بازيگراش دنبالش مي كنم چون در نهايت داره دقيقا" آموزش برعكس ميده به جوونا ...
اگه دقت كرده باشين و در كنار نوجوونا و جووناي خونواده سريالو دنبال كنين مي بينين كه اغلب ديالوگايي كه براي بيتا و يا سعيد گذاشتن ، خيلي منطقي و قشنگه ... درحاليكه برخورد محسن رو با بچه هاش حتي بزرگتراهم قبول ندارن چه برسه به جوون و نوجوون ما ...البته اغراقم زياده تو اين سريال مثلا"كدوم پسري حاضر ميشه بعد از ديدن اينهمه گندكاري دختر مورد علاقه اش ،بازم دنبالش راه بيفته ا؟؟؟مسلما" غيرت ،اين اجازه رو نميده...
يا اينكه نشون ميده محسن و ليلا دونفري از صبح تا شب توي يه ماشين بدنبال پيدا كردن صبا هستن در حاليكه اگه موضوع محرم و نامحرمه كه براي اين دوتا هم مثل بيتا و سعيد همون حكم وجود داره...حالا چون سني ازشون گذشته كه محرم همديگه نميشن...تازه اگه از نظر عرف هم درنظر بگيريم واسه پدر و مادري كه بايد الگوي بچه و جوونش باشه اين رفتار زشت تره...:13:

mahdi7610
02-08-2010, 09:12
سریال فاصله ها داره همه چیز جامعه ما را وارونه نشون میده .

من که پسری به احمقی سعید تا حالا ندیدم .

اگه شخصیت سعید را بیتا داشت شاید میشد گفت سریال قدری به واقعیت نزدیکتر می شد .

RoYaYeEe_NiIiLi
02-08-2010, 09:19
به نظر من که به قول امروزی ها اومدن پسر های جوون رو ....کنن:31:
یعنی چی؟
مثلا بگن که پسرایی که میرن با دخترا دوست همش همشون خنگن...
شما که خنگ نیستید...هستید؟اوا نه بابا شما که خنگ نیستید...پس دنبال این چیزا نرید چون جیزن
چون هر دختری که با یه پسر دوست میشه دروغ میگه
یه نمونه ی قدیمی هم سریال نرگش بود که اون دو تا دوست شدن و تا آخر سریال جون کندن تا به هم رسیدن
البته حالا خوبه اینا به هم رسیدن
بعدشم از یه طرفی میان جلف بازی محسن و لیلا رو نشون میدن....والا بلا من حالم به هم میخوره
کی چی عکس دو نفره بندازن؟عقدن؟ازدواج کردن؟
کسی که انقدر مذهبی باشه و انقدر گیر به پسرش بده نباید حتی تو چشم نا محمرم هم نگاه کنه:31:
فاصله ها هم اول خوب شروع کرد و الان مثل 90% سریال های ایرانی داره رو به افول میره
و همچنان این داستان ادامه دارد...سال های ساله دارن سریال میسازن ولی از اول خطر مشی سریال رو مشخص نمیکنن...فقط یه چیزی میزنن که شروع بشه و باقیشم نویسنده هر چی حسش اومد مینویسه
حالا باز یکی میاد میگه که من این ها رو میگم چرا نگاه میکنم؟:31:
دو تا دلیل داره:
یکی اینکه از قبل هم گفتم خانواده نگاه میکنن مام مجبوریم نگاه کنیم البته از پشت پی سی:31:
دوما هم اینکه همونطور که دوستشون گفت از بس سریال درست حسابی پیدا نمیشه و آدم میخواد از بی کاری فرار کنه باید بشینه همچین فاجعه ایی رو نگاه کنه
آها...یه دلیل دیگه ایی هم داشت...اصلا همین نگاه کردن و نقد کردنش تو پس سی یه مزه ی دیگه ایی میده:31:

pcforlife
02-08-2010, 09:30
یه نمونه ی قدیمی هم سریال نرگش بود که اون دو تا دوست شدن و تا آخر سریال جون کندن تا به هم رسیدن

نویسنده نرگس هم همین جناب بهبهانی نیا بودن دیگه!!! کلا تزشون همینه!!:27:

Gam3r
02-08-2010, 09:32
اگه ما هم از روزمرگيها خسته نشده باشيم ...هيچي دم دستمون نباشه كه ببينيم ...مجبور نميشيم نگاه كنيم... من خودم بشخصه فقط بخاطر دوسه تا از بازيگراش دنبالش مي كنم چون در نهايت داره دقيقا" آموزش برعكس ميده به جوونا ...

وقتي ميگيرن farsi1 و gem tv رو همش ميبندن و خراب ميكنن، معلومه كه آدم مجبور ميشه فيلم هاي چرت اينارو ببينه !
من كه به شخصه فقط چند قسمت اول رو ديدم و ول كردم، يك ساعت صبر كنم تا فيلم دانلود كنم و ببينم بهتر از اينه كه وقتم رو اونجا تلف كنم ...

pcforlife
02-08-2010, 09:35
بعدشم از یه طرفی میان جلف بازی محسن و لیلا رو نشون میدن....والا بلا من حالم به هم میخوره
کی چی عکس دو نفره بندازن؟عقدن؟ازدواج کردن؟
کسی که انقدر مذهبی باشه و انقدر گیر به پسرش بده نباید حتی تو چشم نا محمرم هم نگاه کنه:31:

حسن فتحی هم اومدتو میوه ممنوعه شخصیت مذهبی حاج یونس فتوحی (با بازی علی نصیریان) رو درست کرد! نویسنده و کارگردان این مجموعه هم محسن خان کریمی رو تحویل ملت دادن!!:13:

فاصله ها هم اول خوب شروع کرد و الان مثل 90% سریال های ایرانی داره رو به افول میره

متاسفانه...:41:

xeNociDe
02-08-2010, 10:15
خیلی مضخرف شده فیلمش مخصوصاً این سعید که دیگه انگار دختر قحطیه!!!!

far2009
02-08-2010, 10:17
دیروز این عمه و پسرش چطوری کارتون ها را جابه جا می کردند ! انگار نه انگار که چیزی توشه :31:

pedram_sad
02-08-2010, 11:46
دوستانی که انتقاد میکنن اگه یادتون باشه همون اوایل سریال گفته بودم که مسولین کاری به نظر من و شما ندارن هر کاری میخوان میکنن
هر چی میخوان میسازن
اخرش هم 10 قسمت مونده به اتمام سریال میرن طرف انقلاب و فردوسی با 6 نفر مصاحبه میکنن
همه هم راضی و تعریف و عالی بود و ...
بعد هم یک همایش میگذران عوامل رو میارن و تقدیر و تمجید و سکه دادن و...
و امار معرف 87.9 درصد بیننده

کاری که در مورد ضعیف مجموعه ای به نارم زیر هشت هم شد و پریشب داشت پخش میکرد

nar nia
02-08-2010, 13:35
آقاي كارگردان بين سريال شما و تله‌فيلم من فاصله‌اي نيست اما...
انتقاد يك كارگردان به شباهت سريال «فاصله‌ها» به تله‌فيلم وي

خبرگزاري فارس: «نصرت‌الله قاضي‌مقدم» نويسنده و كارگردان تلويزيون در نامه‌اي، از شباهت سريال تلويزيوني «فاصله‌ها» به تله‌فيلم وي انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، «نصرت‌الله قاضي‌مقدم» نويسنده و كارگردان تلويزيون در نامه‌اي كه نسخه‌اي از آن را با نام به خبرگزاري فارس ارسال كرده نوشته است: سال‌ها پيش، وقتي پنج طرح فيلمنامه مرا كه مردود شده بود، ساختند و در تلويزيون نمايش دادند، سكوت كردم.
پنج سال پيش، نماهنگي ساخته بودم در كمال وقاحت به نام كارگردان ديگري بارها از شبكه پنج و سه سيما پخش گرديد اما اعتراضم به جايي نرسيد. سه سال پيش كاستي به به بازار آمد و در كمال تعجب ديدم دو ترانه سروده خودم به نام خواننده همان كاست ثبت شده است ووو...
در ادامه آمده است: سال 83 تله‌فيلمي به نام «راز نياز» ساختم كه بعد از اخذ پروانه نمايش به شبكه ويدئويي جهان تصوير فروختم ولي حالا مي‌بينم محوريت قصه فيلم «راز نياز» كه به دختري به نام نياز مربوط مي‌شود با قصه «بيتا»ي مجموعه «فاصله‌ها» مو نمي‌زند و...
وي خطاب به كارگردان «فاصله‌ها» نوشته است: دوست خوب كارگردانم بين قصه «نياز» من و «بيتا»ي شما هيچ فاصله‌اي نيست اما بين من و شما اولويت‌هاي مادي، رابطه‌ها نه ضابطه‌ها و دوستان و ارتباطات قبلي شما فاصله ايجاد كرده و بس و اگرنه شايد اكنون جايگاه من و شما جور ديگري بود. اميدوارم اين هم قصه بودن نياز و بيتا فقط يك تصادف باشد چون بعيد است كه شما به حق كپي‌رايت اعتقاد نداشته باشيد ضمن اين كه «راز نياز» هنوز به بازار نيامده پس مطمئن نيستم شما جزء ده‌ها نفري باشيد كه فيلم مرا از طريق دوستان نابخرد ديده‌اند، چون متاسفانه تدوين‌گر فيلم آن را به چند تن از همكاران نشان داده است. و اميدوارم وقتي «راز نياز» من به بازار آمد كسي ادعاي كپي رايت ننمايد، چون به سختي عاشق ترانه‌ها، قصه و فيلم‌هايم هستم پس مي‌دانم اثر كس ديگري را دزديدن يعني جنايت.

John Cena723
02-08-2010, 16:23
یه مشکل عمده این سریال که جدیدا خیلی تو چشم میخوره کلیشه ای شدن برخی صحنه ها هستش از قبیل : اومدن بابای سعید و وحید دقیقه به دقیقه به خونه و سلام کردن اونا به باباشون (جالبه همیشه هم جلوی چشم باباشون هستند ) ، محسن تا میاد در مغازه رو باز کنه دقیقا همون لحظه یا از صبا خبر میارند یا لیلا زنگ میزنه . یا مثلا قبلا عمه (:31:) تا سر و صدا میشد می اومد طبقه بالا که خیلی ضایع بود این حرکتش . یعنی اون همه آدم پشت صحنه متوجه این گاف های بزرگ نشدند؟

به نظرم اونقدر که باید و شاید نتونستند خط داستان رو بین تمام بازیگرا پخش کنند .برای مثال تا چند قسمت پیش فرهاد در راس همه چیز بود ولی چند قسمتی میشه که فرهاد رو به ندرت و خیلی کم می بینیم . به نظرم اینا از نقاط ضعف فیلمنامه و صد البته کارگردان هستش . این فیلمو 90درصد به خاطر شاهرخ استخری و تجربه ای که از سریال دلنوازان مردم داشتند می بینند و لاغیر.

avator20002000
02-08-2010, 17:26
حیف وقتی که از مردم می گیرند با این سریال های بی محتوای چرند

dampayi
02-08-2010, 18:14
خیلی مضخرف شده فیلمش مخصوصاً این سعید که دیگه انگار دختر قحطیه!!!!

مثل اینکه شما تاحالا عاشق نشدی :2:

:دی
(جدی نگیریداا!! شوخی کردم :دی)

nedaii
02-08-2010, 18:37
شاهرخ استخری خیلی خوب بازی میکنه
نه؟

mehdi_d.a
02-08-2010, 19:10
نه؟

اصلااز بازیش خوشم نمیاد.خیلی اعتماد به نفسش زیاده.احساس بهش دست داده بهترین بازیگر ایرانه.:41:

avator20002000
02-08-2010, 19:19
شبیه ماستو خیار میمونه خیلی صورتش شیربرنجیه!

pedram_sad
02-08-2010, 20:32
نه؟
من که اوایل علاوه بر بازی ایشون یکم هم به خاطر داستان نگاه میکردم سریال رو

اما الان چند شبی هست که فقط برای سکانس های بازی ایشون نگاه میکنم
که خیلی هم کمه

றД ĵ ĭ Đ
02-08-2010, 20:44
من که اوایل علاوه بر بازی ایشون یکم هم به خاطر داستان نگاه میکردم سریال رو

اما الان چند شبی هست که فقط برای سکانس های بازی ایشون نگاه میکنم
که خیلی هم کمه

eee نه بابا ؟ سریال که فوق العاده بود ، چی شد پس ؟ داستانش نو بود حالا چی شد یهو ؟ تا یه نفر انتقاد میکرد که خوب بلد بودی از این سریال مزخرف حمایت کنی حالا داستانش بد شد ؟

alidata2010
02-08-2010, 20:44
قراره امشب ساعت 22:30 پخش بشه

pedram_sad
02-08-2010, 21:18
eee نه بابا ؟ سریال که فوق العاده بود ، چی شد پس ؟ داستانش نو بود حالا چی شد یهو ؟ تا یه نفر انتقاد میکرد که خوب بلد بودی از این سریال مزخرف حمایت کنی حالا داستانش بد شد ؟
شما حالت خوشه داداش ؟
من رو با کس دیگه اشتباه نگرفتی ؟
من که خودم هم تو پست هام انتقاد بوده

من به کسانی ایراد میگرفتم که چشم بسته به کل سریال های ایرانی ایراد میگرفتن و به غلط با سریال های غربی مقایسه میکردن

هنوز هم میگم هم داستانش نو هست هم مزخرف نیست و از خیلی کارهای خزعبل شبکه های دیگه قوی تره
فقط از اواسطش افت کرده

راستی این پست مثل این که مدت ها رو دلت مونده بود که تا موقعیت گیر اوردی اینطوری زدیش اره ؟

اروم باش !!

shifter
02-08-2010, 21:57
هنوز هم میگم هم داستانش نو هست هم مزخرف نیست و از خیلی کارهای خزعبل شبکه های دیگه قوی تره
فقط از اواسطش افت کرده

اما من ميگم كه اين سريال و داستانش هم از همون اول گند و مزخرف بوده و با كارهاي خزعبل شبكه هاي ديگه هم هيچ فرقي نداره...

pedram_sad
02-08-2010, 22:07
اما من ميگم كه اين سريال و داستانش هم از همون اول گند و مزخرف بوده و با كارهاي خزعبل شبكه هاي ديگه هم هيچ فرقي نداره...
نظریه و قابل احترام
برای همین این همه تنوع هست بین خزعبلات که همه سلایق رو راضی نگاه داره

بی باک بی بال
02-08-2010, 22:35
اقا یه سوال
این سعید چرا این قدر خر داره ابرویی هرچی پسره می بره

pedram_sad
02-08-2010, 22:42
اقا یه سوال
فکر کنم کارگردان میخواد تا اخرین قسمت سریال شخصیت این نقش رو همینطوری حفظ کنه و اخرین قسمت دچار تحولش کنه طزوری که خودش بمونه توش :31:

.:DJ HADI:.
02-08-2010, 22:46
اقا یه سوال
کلا این سریال فاصله ها یه تخته کم داره!!!!!
واقعا برای صدا و سیما متصفم!
هرچی بسیجی و حزب اللهی هست، آدم خوب و درستکاره، هرچی خوش تیپ هست دزد و معتاد و بدبخت و...!:2:

136209
02-08-2010, 22:48

این سریال اوائل یک داستان داشت که رو کارای سعید می چرخید که قشنگ هم بود اما حالا بد شده
قبول
اما الان داستان بیشتر رو کارای لیلا و دخترش و مخصوصا مهران که نقشش پررنگ شده و هنوزم می شود می چرخه

pcforlife
02-08-2010, 22:48
دادا چرا اینقدر شاکی شدی!:18: take it easy!:31:
حالا خوبه کلا قبل از این پستت، فقط یه پست تو این تاپیک دادی که به قول قلعه نوعی کلویوم! یه نفر ازش نقل قول کرده!:46::10:
ببینید...:20: بچه هایی که تو تاپیکای بخش تی وی پست میدم، اینقدر انصاف دارن که نکات مثبت و منفی سریال رو با هم ببینن! اینجا اکثر بچه ها نه حمایت سر سری کردن و نه انتقاد مغرضانه... ضمنا دوست عزیز... در اینکه اکثر سریال های ما از زمان پخشش تا زمان اتمامش پر از عیب و ایراده شکی نیست... ولی اشتباهه بیایم قبل از دیدن، پیش داوری کنیم! حتی اگه پیش داوریمون در آینده درست از آب در بیاد!:20:

றД ĵ ĭ Đ
02-08-2010, 23:01
دادا چرا اینقدر شاکی شدی!:18: take it easy!:31:
حالا خوبه کلا قبل از این پستت، فقط یه پست تو این تاپیک دادی که به قول قلعه نوعی کلویوم! یه نفر ازش نقل قول کرده!:46::10:
ببینید...:20: بچه هایی که تو تاپیکای بخش تی وی پست میدم، اینقدر انصاف دارن که نکات مثبت و منفی سریال رو با هم ببینن! اینجا اکثر بچه ها نه حمایت سر سری کردن و نه انتقاد مغرضانه... ضمنا دوست عزیز... در اینکه اکثر سریال های ما از زمان پخشش تا زمان اتمامش پر از عیب و ایراده شکی نیست... ولی اشتباهه بیایم قبل از دیدن، پیش داوری کنیم! حتی اگه پیش داوریمون در آینده درست از آب در بیاد!:20:

آخه جوری از این سریالهای مزخرف درجه 4و5 حمایت میکنه که آدم به خیلی چیزا شک میکنه :27:

John Cena723
02-08-2010, 23:04
حاجی شناسنامه رو برد که کارو یه سره کنه دیگه؟ :31::27:

vroom
02-08-2010, 23:12
وای خدا این سریال را باید به عنوان سریال طنز پخش میکردن:دی
محسن نصف شب بیدار شده بعد چراغ مطالعه روشنه و به سمت چشمای محسن ، اخه کدوم آدم خری چراغ مطالعه را قبل از خواب میچرخونه رو به صورتش؟:2:

////
از این gf ساسان خوشمان آمد اسمش چی بود؟اهان شیدا:دی

Maziar_69
02-08-2010, 23:35
خدایی دیگه دارن شورشو در میارن با این خر بازیه سعید.
آخه کدوم پسری اینقدر احمقه که بره 69 میلیون پول قرض بگیره اونو از زندان بیاره بیرون 9 میلیون هم واسه خودش برداره!!!!

بی باک بی بال
02-08-2010, 23:42
هرچی بسیجی و حزب اللهی هست، آدم خوب و درستکاره، هرچی خوش تیپ هست دزد و معتاد و بدبخت و...!

انصافا همینجوری هست

pedram_sad
02-08-2010, 23:44
انصافا همینجوری هست
تایید میشه
منم تا یادمه همیشه همین بوده

از این gf ساسان خوشمان آمد اسمش چی بود؟اهان شیدا:دی
اقا این رو جدی اومدی ؟:31:

dampayi
02-08-2010, 23:46
امشب فقط اون صحنه ی چیز ... تو ماشین ساسان ! شیدا هه بندینک این یارو بیتارو یادش بود !! فوق العاده بود :دی کلی خندیدم :دی
اون تیکه وانت هم با حال بود :دی این رفت اون یکی اومد :دی :دی نکرد یه دوثانیه تاخیر بده :دی

vroom
02-08-2010, 23:54
اقا این رو جدی اومدی ؟:31:

:دی
منظورم این بود که از هوش و ذکاوتش خوشم اومد که فهمید بیتا با ساسان بوده و پولهاشم سفت چسبید که ساسان برایش ملا نکنه:دی

گل مریم
03-08-2010, 00:48
انگار تو موقع تقسیم زرنگی و هفت خطی ساسان پریده جلو و حق سعید رو هم گرفته

Original Titan
03-08-2010, 08:51
هرچی بسیجی و حزب اللهی هست، آدم خوب و درستکاره، هرچی خوش تیپ هست دزد و معتاد و بدبخت و...!
اصلا تاييد نميشه
من اينقدر ريشوي آشغال ميشناسم كه نگو
اگه انيجوري باشه كه خود من ريش جا ميذارم ولي آدم خيلي بدي هستم :31:

M A M M U T
03-08-2010, 11:42
دوستان یکی اومده گفته که فیلم نامه ی فاصله ها دزدیه.
متن خبرش:
یک نویسنده شیرازی اعلام کرد که فیلمنامه سریال فاصله ها که اکنون در حال پخش است اثر وی بوده است.
آرزو مهبودی این نویسنده شیرازی و همچنین برگزیده جشنواره جوان ایرانی و جشنواره دفاع مقدس در دیدار با فرماندار شهرستان شیراز در خصوص برداشت بدون اجازه اثر وی توسط یک فیلمنامه نویس گفت: این فیلمنامه را سال 88 در بانک فیلمنامه هنری تهران ثبت و فیلمنامه آن را نیز به بنیاد شهید تهران برای جشنواره فیلمنامه ایثار ارسال کردم که در آنجا به نام من ثبت شده و کد ثبتی آن موجود است.
وی افزود: پس از پخش قسمت اول این سریال، از طریق دوستانم متوجه شدم که فیلنامه ام توسط فرد دیگری ارائه شده و در این فیلمنامه حتی اسامی نیز تغییر نکرده است.

این نویسنده شیرازی گفت: همان موقع از طریق صدا و سیما پیگیری کردم اما هنوز جواب قانع کننده ای نگرفته ام به نظر می رسد می خواهند تا پایان سریال من را معطل کند تا نتوانم به آن نتیجه ای که می خواهم برسم.
نویسنده کتابهای "خانه شیاطین" و "روزهای تلخ" همچنین اذعان کرد: متن اولیه فیلمنامه یک داستان کوتاه بود که با عنوان (برای زهرا) در چند جشنواره کشوری حائز مرتبه شده است.
وی ادامه داد: من تا آخر پیگیر شکایتم خواهم بود چون این یک کار غیراخلاقی است و نباید نتیجه زحمت یک نفر برای فرد دیگری لحاظ شود.
مهبودی در پایان از حسن توجه فرماندار نسبت به هنرمندان تقدیر کرد و گفت: خوشحالم که فرماندار شیراز پیگیر مسائل و مشکلات هنرمندان است ضمن اینکه تاکنون سابقه نداشته یک مسئول اینقدر به مسائل اهالی فرهنگ و هنر توجه داشته باشد.
در ادامه حسین قاسمی فرماندار شیراز ضمن ابراز تاسف از اقدام صورت گرفته اظهار داشت: در صورت صحت و اثبات چنین مسئله ای شخصا موضوع را پیگیری خواهم کرد و اجازه نخواهم داد حق نویسندگان و هنرمندان شیرازی پایمال شود.

قاسمی خاطرنشان کرد: در صورت صحت این مسئله اقتباس از فیلمنامه فاصله ها سرقت ادبی و هنری محسوب می شود و ما به طور قطع مسئله را ازطریق مسئولان صدا و سیمای فارس و مرکز پیگیری خواهیم کرد.
فرماندار شهرستان شیراز ادامه داد: اگر کپی و برداشت غیر قانونی این فیلمنامه که اثر یک نویسنده شیرازی است اثبات شود به عنوان فرماندارشاکی این اقدام غیراخلاقی خواهم شد.
قاسمی در ادامه بخش فرهنگ را بخش مولد و تاثیرگزار دانست و اضافه کرد: بخش فرهنگ بزرگترین تولیدکننده و مولد است، اینکه می گویند فرهنگ مصرف گراست صحیح نیست و باید از فرصتهای فرهنگی بیشتر و بهتر استفاده شود.

منبع تابناک

کشور شده علیبابا و چهل دزد بغداد

errmii
03-08-2010, 18:44
دوستان یکی اومده گفته که فیلم نامه ی فاصله ها دزدیه.
متن خبرش:
یک نویسنده شیرازی اعلام کرد که فیلمنامه سریال فاصله ها که اکنون در حال پخش است اثر وی بوده است.
آرزو مهبودی این نویسنده شیرازی و همچنین برگزیده جشنواره جوان ایرانی و جشنواره دفاع مقدس در دیدار با فرماندار شهرستان شیراز در خصوص برداشت بدون اجازه اثر وی توسط یک فیلمنامه نویس گفت: این فیلمنامه را سال 88 در بانک فیلمنامه هنری تهران ثبت و فیلمنامه آن را نیز به بنیاد شهید تهران برای جشنواره فیلمنامه ایثار ارسال کردم که در آنجا به نام من ثبت شده و کد ثبتی آن موجود است.
وی افزود: پس از پخش قسمت اول این سریال، از طریق دوستانم متوجه شدم که فیلنامه ام توسط فرد دیگری ارائه شده و در این فیلمنامه حتی اسامی نیز تغییر نکرده است.

این نویسنده شیرازی گفت: همان موقع از طریق صدا و سیما پیگیری کردم اما هنوز جواب قانع کننده ای نگرفته ام به نظر می رسد می خواهند تا پایان سریال من را معطل کند تا نتوانم به آن نتیجه ای که می خواهم برسم.
نویسنده کتابهای "خانه شیاطین" و "روزهای تلخ" همچنین اذعان کرد: متن اولیه فیلمنامه یک داستان کوتاه بود که با عنوان (برای زهرا) در چند جشنواره کشوری حائز مرتبه شده است.
وی ادامه داد: من تا آخر پیگیر شکایتم خواهم بود چون این یک کار غیراخلاقی است و نباید نتیجه زحمت یک نفر برای فرد دیگری لحاظ شود.
مهبودی در پایان از حسن توجه فرماندار نسبت به هنرمندان تقدیر کرد و گفت: خوشحالم که فرماندار شیراز پیگیر مسائل و مشکلات هنرمندان است ضمن اینکه تاکنون سابقه نداشته یک مسئول اینقدر به مسائل اهالی فرهنگ و هنر توجه داشته باشد.
در ادامه حسین قاسمی فرماندار شیراز ضمن ابراز تاسف از اقدام صورت گرفته اظهار داشت: در صورت صحت و اثبات چنین مسئله ای شخصا موضوع را پیگیری خواهم کرد و اجازه نخواهم داد حق نویسندگان و هنرمندان شیرازی پایمال شود.

قاسمی خاطرنشان کرد: در صورت صحت این مسئله اقتباس از فیلمنامه فاصله ها سرقت ادبی و هنری محسوب می شود و ما به طور قطع مسئله را ازطریق مسئولان صدا و سیمای فارس و مرکز پیگیری خواهیم کرد.
فرماندار شهرستان شیراز ادامه داد: اگر کپی و برداشت غیر قانونی این فیلمنامه که اثر یک نویسنده شیرازی است اثبات شود به عنوان فرماندارشاکی این اقدام غیراخلاقی خواهم شد.
قاسمی در ادامه بخش فرهنگ را بخش مولد و تاثیرگزار دانست و اضافه کرد: بخش فرهنگ بزرگترین تولیدکننده و مولد است، اینکه می گویند فرهنگ مصرف گراست صحیح نیست و باید از فرصتهای فرهنگی بیشتر و بهتر استفاده شود.

منبع تابناک

کشور شده علیبابا و چهل دزد بغداد

به به!
فیلمنامشم که دزدی از آب دراومد
اون از فیلنامه یوسف پیامبر اینم از این!

RoYaYeEe_NiIiLi
03-08-2010, 19:51
اااااااااااااااااا....این سعید چقدر خوب حساب میکنه:31:..
حالا که چی 69 میلیون؟؟؟چرا مثلا 70 نکردش رند بشه؟:31:
این ساسان هم خیلی خنگه...آخه همچین دختری ارزششو داره؟
یا اصلا انقدر نامرده که زندگیه دوستشو اینطوری خراب میکنه؟
اگرم اینا با هم نقشه داشتن،پس چرا وقتی بیتا رفت تو مغازه اونطوری هم رو نگاه میکردن؟
یه چیز خیلی جالبی هم اینجا هست:31:
اون منوگوله ی موبایل بیتا عمدا اونجا افتاده یا سهوا؟(درسته:31:)
اگر سهوا باشه خیلی مسخرس...اخه اینجور چیزا که الکی نمیفته مگر اینکه نخش پاره شه...عجبا:31:

بی باک بی بال
03-08-2010, 20:56
یه سوال فنی برادر بیتا چه کار است

RoYaYeEe_NiIiLi
03-08-2010, 23:10
عججججججججججب:31:
چرا این یکم پیشرفت نمیکنه؟:13:
به خدا همون اول سریال اگر این محسن دست سعید و میگرفت و هرجا میرفت دنبال بیتا اونو با خودش میبرد همه چیز مشخص میشد...
آخرش هم همینطور میشه ها
ولی سعید واقعا روش زیاده که میخواد بره در مورد طبقه ی پایین خونه محسن باهاش صحبت کنه...من جای محسن بودم یدونه میزدم تو سرش و از خونه مینداختمش بیرون تحفه رو:31:
ولی خداوکیلی من منتظر یه تلنگر و شوک هستم ولی خبری نیس

در ضمن دوره این حرفا تموم شده منظورتون دوره با حیا بودن دختر خانوما تموم شده دیگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه نه نه:31:
اوا این چه حرفیه...:31:
دوره ی بی حیایی و با حیایی دختر و پسر هیچ وقت تموم نمیشه و دوتاش تا ابد خواهد ماند
حالا کدوم یشتر و کدوم کمتر بستگی به دید آدما داره

REGISTERED-USER
03-08-2010, 23:16
به خدا همون اول سریال اگر این محسن دست سعید و میگرفت و هرجا میرفت دنبال بیتا اونو با خودش میبرد همه چیز مشخص میشد...

حسن این سریال اینه که میخواد اشتباهات همه رو نشون بده ...

جدا از این که آبکیه ولی به نظرم نقاط مثبت خوبی داره ...

Paint The Dream
03-08-2010, 23:19
چرا این یکم پیشرفت نمیکنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فک کنم میشد تو یه فیلم سینمائی کل این فیلمنامه را در آورد ، احتیاجی به این همه آب بستن نبود !!

RoYaYeEe_NiIiLi
03-08-2010, 23:22
حسن این سریال اینه که میخواد اشتباهات همه رو نشون بده ...

جدا از این که آبکیه ولی به نظرم نقاط مثبت خوبی داره ...
درسته که اشتباهات رو نشون میده ولی دیگه برای اینکه نشون بده این داره اشتباه میکنه و اون داره اشتباه میکنه میگه که:این داره خریت و اونم داره خریت میکنه
این دو تا با هم خیلی تفاوت داره...کسی مثل محسن که این همه فهمیده و دنیا دیده و مومن و خفن نشونش بدن از این خریت ها نباید بکنه دیگه...حداقل برای اینکه نشون بدن سعید داره اشتباه میکنه باید نشون بدن یکی این وسط عاقله:31:

ehsan_1987
03-08-2010, 23:23
بیتا حس انتقام جویی داره و هدف ازدواج نداره
شغلش سرکیسه کردن پسراست
مثل فیلم دلنوازان

REGISTERED-USER
03-08-2010, 23:30
خوبی اون سریال هم این بود که همه رو منفی نگاه نمیکرد .... فرصت هم بهشون میداد !

بی باک بی بال
04-08-2010, 00:05
چرا این یکم پیشرفت نمیکنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب این می شد یه قسمت 89 قسمت بقیه اش چه کار کنند مراسمعقد عروس محسن نشون بدند

RoYaYeEe_NiIiLi
04-08-2010, 00:16
خوب این می شد یه قسمت 89 قسمت بقیه اش چه کار کنند مراسمعقد عروس محسن نشون بدند
خیلی چیزهای دیگه بود که میشد بهش بپردازند...ولی نپرداختند و وقتی اینا میدونند که سریالشون جوریه که تو یه قسمت میشه تمومش کرد بی کار بودن ساختنش که آدم از سر بی کاری و بی فیلمی و بی سریالی بشینه ببینه؟
مشکل اینجاست این سریال اولاش خوب بود و الان به شدت افت کرده....این یعنی از اول همه چیزو مشخص نکردن و الان دچار مشکل شدن

Amin
04-08-2010, 01:39
سلام
پستهای اضافی پاک میشه
تاپیک هم بعدا باز میشه
--------------------------------
چند شب خونه ی مامان بزرگ و دایی و بقیه فامیل سریال رو به اجبار دیدم
تصمیم گرفتم تا به هم رسیدن لیلا خانوم(!) و آقا محسن (!) سریال رو نگاه کنم !!! (یعنی همون قسمت آخر)

نظرم رو در مورد سریال میگم:

اغراق از سر و روی سریال داره میباره
چقدر باید با فیلم ها و سریالهایی طرف باشیم که
پر است از تقابل آدمهای سفید با آدمهای سیاه
آدمهای احمق و زودباور با آدمهای باهوش و حیله گر
آدمهای مذهبی و خوب با آدمهای غیرمذهبی و بد (!)

اما چند تا چیز تو این سریال خیلی واقعیه
- از کوچیک تا بزرگ ... از مذهبی تا غیره ... برای رسیدن به هدفهاشون همه مثل هاپو دروغ میگن!!!
- هیچکدوم حرف تو دهنشون و راز تو دلشون نمیمونه (همه دهن لق!)
- هیچکدوم حرفهای همدیگه رو باور نمیکنن
...
نشون میده سازنده ها دارن مردم رو بهتر میشناسن!!!

راستی
کسی نفهمید آقا محسن از کجا پول آورد که تونست ماشین آخرین مدل و دنده اتومات (!) بخره!
اینکه هر روز یا داره پسرشو دنبال میکنه
یا اینکه در حال رد و بدل کردن دل و قلوه با لیلا خانوم هستش و مغازه مدتهاست که بسته است !!!
تازه مغازه اش هم طلا فروشی نیست! یه الکتریکی ساده است که احتمالا لامپ کم مصرف یارانه ای میفروشه!!!
انگار اینا تو ایران زندگی نمیکنن!!!
والا ما 2 تا حقوق بازنشستگی و 1 حقوق ماهیانه دیگه میاد تو خونمون
بازم نمیتونیم به راحتی اینا زندگی کنیم که هیچکدومشون سر کار نمیرن!
اگه ما این 3 تا درآمد رو به مدت 6 ماه پس انداز کنیم و چیزی از روش نخوریم
شاید ... شاید بتونیم یه پراید نو بخریم
احتمالا یارانه های آقا محسن رو جلو جلو میان در خونشون تحویل میدن که با وجود سر کار نرفتن میتونه ماشین نو بخره!

خلاصه اینکه آقا جون
جدی نگیرین
اینقدرم تو سر و کله ی هم نزنین
کاراکترهای این سریال اینقدر واقع بینانه ساخته و پرداخته نشده ان که شما بخواین خودتون رو بزارین جای اووونها و به همدیگه تیکه بندازین!
من از طرف پسرها میتونم بگم که هیچ پسری اووونقدر احمق نیست ... و اگه باشه هر بلایی سرش میاد نصف حقشه !
این سریال برا جو گیر کردن یه سری از پدر مادرهاست
اینقدرم شخصیت ها سفید سفید یا سیاه سیاه ان
که هیچ چیز توش واقعی به نظر نمیاد!

اصلا این سریال ارزش داشت من این همه تایپ کنم ؟!
ارزش داشت شما 75 صفحه تو سر و کله هم بزنین ؟!

masoudtr
04-08-2010, 13:46
سلام
پستهای اضافی پاک میشه
تاپیک هم بعدا باز میشه
تصمیم گرفتم تا به هم رسیدن لیلا خانوم(!) و آقا محسن (!) سریال رو نگاه کنم !!! (یعنی همون قسمت آخر)

- از کوچیک تا بزرگ ... از مذهبی تا غیره ... برای رسیدن به هدفهاشون همه مثل هاپو دروغ میگن!!!
...

راستی
کسی نفهمید آقا محسن از کجا پول آورد که تونست ماشین آخرین مدل و دنده اتومات (!) بخره!
یا اینکه در حال رد و بدل کردن دل و قلوه با لیلا خانوم هستش و مغازه مدتهاست که بسته است !!!
تازه مغازه اش هم طلا فروشی نیست! یه الکتریکی ساده است که احتمالا لامپ کم مصرف یارانه ای میفروشه!!!
احتمالا یارانه های آقا محسن رو جلو جلو میان در خونشون تحویل میدن که با وجود سر کار نرفتن میتونه ماشین نو بخره!

خلاصه اینکه آقا جون
جدی نگیرین
کاراکترهای این سریال اینقدر واقع بینانه ساخته و پرداخته نشده ان که شما بخواین خودتون رو بزارین جای اووونها و به همدیگه تیکه بندازین!
من از طرف پسرها میتونم بگم که هیچ پسری اووونقدر احمق نیست ... و اگه باشه هر بلایی سرش میاد نصف حقشه !

گل گفتی دادا:21::21::21::31::31::31:

John Cena723
04-08-2010, 14:05
راستی یه سوتی هم تو حیاط خونه دادند و ماشنیی که توش وحید و سعید نشسته بودند 206 نبود . اتاقش میخورد که پراید باشه نه 206 .

Paint The Dream
04-08-2010, 14:44

یه مقداریشو خواهرش داد ( بابت قرض قبلی )

که اون قدری نبود فک کنم ... ولی شاید 206 یارانه ای گرفته !! هست ؟ :دي

Ssarshar
04-08-2010, 14:56
سلام
پستهای اضافی پاک میشه
تاپیک هم بعدا باز میشه

...

راستی

خلاصه اینکه آقا جون
جدی نگیرین

قابل توجه ضرغومزج !

N.I.M.A _ P30
04-08-2010, 15:04
امروز یه کلیپ دیدم از سوتی جالب تو این فیلم. حتما دانلود کنید. قضیه از این قراره که تلفنه حاج محسن هیچ سیمی به پشتش وصل نیست...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][sat1001.com].jpg

Jang Bogo
04-08-2010, 18:19
واقعا كليپ باحالي بود
دمت گرم
يه سيم زورشون اومده بچپونند به تلفنه

Jang Bogo
04-08-2010, 18:40
من تقريبا ميشه گفت تو اين تاپيك پستي ندادم و از اونجايي كه هر شب اين سريال داره پخش ميشه و ملت رو به مسخره گرفتند، اعصاب من سر سوتي ها و مسخره بازيهاش حسابي خورد ميشه و شده و خواهد شد.
البته يه سري از اين نقدها رو شايد دوستان ديگر گفته باشند.
ميريم سراغ نقد من: (البته اين نقد شخصي هست و نظر خودمه)

1- تعداد زياد بازيگرها نسبت به فيلمنامه فوق العاده ضعيف و آبكي. يه سري از بازيگرها اصلا الكي به اين سريال وارد شدند و خودتون ميدونيد كه كيا هستند.

2- قضيه ازدواج اون علي با دخترعموي سعيد اصلا ربطي به داستان فيلم نداره و فقط براي بالابردن وقت و زمان سريال هست.

3- يه سري از سكانسها اصلا ربطي به روند سريال ندارند. بعنوان مثال سكانس توپ بازي كردن وحيد در حياط خونه و اومدن عموش تو حياط و احوالپرسي با وحيد.

4- يه سري از اتفاقها تقريبا تو جهان واقعي بيمعني هستند و راحت ميشه حلشون كرد. مثل دعواي وحيد با دوستش سر چندتا دي وي دي آشغال كه همه جا پيدا ميشه و دوست وحيد ميتونست با اون 50 هزار تومان 2 يا 3 برابر اون فيلمها رو بگيره.

5- دور از جمع دوستان و كاربران انجمن، ولي هر پسر ابلهي كه ميخواد با دختري واقعا به قصد دوستي ازدواج كنه (حتي اصلا فقط دوستي) به عقلش خودش بايد برسه كه حداقل يكبار اون دختر رو از نظر اينكه با شخص غريبه اي هم دوست ميشه يا نه آزمايش كنه.

6- من نميدونم اينا با اين همه بدبختيشون چطوري بدون هيچ تصميم و خيلي فوري رفتند ماشين دنده اتوماتيك خريدند.

7- حاج آقا محسن خودش صبح تا شب با دوست دختر خودش (ليلا خانم) ميچرخه اونم همش با ماشين اصلا عيبي نداره. تا به آقا سعيد ميرسه ...... جيز ميشه اين كارها. يكي بايد محسن رو جمعش كنه.

8- من واقعا نميفهمم چطوري اينا همينكه گوشي موبايل رو ميگيرند دستشون و شماره ميگيرند همون لحظه بوق ميخوره و جالب اينجاست كه همون لحظه هم طرف جواب ميده.

9- آرم همه ماشينها بصورت خيلي ناشيانه كنده شده.

10- آقا محسن مثلا مرد خدا هستند، ولي هرجا كه ميرسه غيبت بيتا خانم رو ميكنند و همه بديهاش رو همه جا بازگو ميكنند.

11- اينقدر همه به اين سعيد گفتند بيتا دختر خوبي نيست و فلان و بهمان. ولي آقا سعيدِ قصه ما حتي يك ذره هم مشكوك نشدند.

12- اصلا به تلفن مغازه آقا محسن نميخوره كه پيامگير باشه. ولي من نميدونم چطوري براش پيام ميذارند.

13- وحيد كه كار نميكنه، سعيد كه كار نميكنه، محسنم كه همش مغازه رو بسته و راه افتاده دنبال سعيد يا كارهاي ليلا خانم. پس معلوم نيست اينا از كجا ميارن اينقدر خرج ميكنند و ميخورند؟

14- آقا محسن همين كه دكمه پيام تلفن مغازه رو ميزنه پيام شروع به پخش ميكنه بدون هيچ اعلامي. جالب هم اينجاست كه هميشه فقط يك پيام وجود داره و اون پيام هم خيلي خيلي خيلي مهم هست.

15- آقا محسن ما هرجا كه ميره شماره تلفن مغازه رو ميده. موبايل كه نداره. همه زنگ ميزنند تا پيام بذارند. (كه به اين وسيله يك سكانس الكي به فيلم اضافه بشه)

16- گوشي آقا فرهاد ما K750i هست (البته شايد هم W700 باشه چون درست نديدم) ولي نميدونم چه مدليش هست كه 300 هزار تومان پولش شده. شايد دوربينش 2 نيست.

17- توي سكانسي كه آقا محسن با ليلا خانم ميرند دنبال صبا توي خونه اون پيرزنه اصلا جلوي دوربين آيفون تصويري نبودند ولي صبا داشت تصويرشون رو ميديد.

18- وقتي سعيد و بيتا براي كار به كارگاه عمو ميرند، پسرعموي سعيد كه ميخواد فرم استخدام رو بهشون بده، كشو رو باز ميكنه و جالبيش اينجاست كه اصلا تو اون كشو كه مثلا يكي از كشو هاي مهم اون شركت هست يعني كشوي ميز رييس شركت هيچي نيست و فقط فقط فقط فقط 2تا فرم استخدام هست (البته براي تاكيد ميگم كه فقط 2تا فرم هست)

19- گوشي آقا فرهاد ما سوني اريكسون هست ولي زنگ نوكيا ميزنه (حالا آقا فرهاد با اين همه گرفتاري و غيره فكر ميكنيد فرصت بلوتوث بازي رو داره؟؟؟؟؟)

20- سكانسي كه بيتا ميخواست دنبال ساسان راه بيفته و تعقيبش كنه. همين كه ساسان با ماشين راه افتاد، يه تاكسي همون لحظه خالي و آماده اومد جلوي بيتا وايساد.

21- مركز تهيه غذا به اون بزرگي، فقط 2تا آشپز داره.

22- آشپزخانه صبا، ساندويچ و پيتزا هم داره.

23- تا حالا به منوي آشپزخانه صبا دقت كرديد؟؟؟ چلو كباب مخلوط (كباب + جوجه كباب) 2400 تومان ****** ساندويچ كوكتل 4000 تومان.

24- بچه صبا تحت هر شرايطي تقريبا ميشه گفت كه فقط خواب هست.

25- مشتری وقتي ميره تو مغازه يكنفر، خریدش را می‌کند، از فروشنده خداحافظی می‌کند و خارج می‌شود. البته در همین حین یک نفر وارد مغازه می‌شود و گفتگو بین بازیگران شروع می‌شود. و بين گفتگوها هيچوقت كسي نمياد تو مغازه.

26- سريال روند خيلي خيلي خيلي كند و آبكي داره و اصلا حتي يك اتفاق بخصوص توش نميوفته تا اندازه يك اپسيلون هيجان به بيننده بده.

27- در قسمت آخر و دقيقه نود هم شاهد اين ميشيم كه همه به هم ديگه ميرسند و همه مشكلات (چه پولي - چه اخلاقي - چه معنوي) به دست آقا محسن باز ميشه و آدم بدها ميرند زندان و باز هم آدم خوبها برنده ميشند و زندگي به كام همه شيرين ميشه.

در آخر هم ميخوام بگم... حرفي ندارم.

2lombe
04-08-2010, 18:55
حوبه اینکه اونجا مغازه الکتریکی و هر نوع سیمی هست!

Ami R 940
04-08-2010, 19:38
من تقريبا ميشه گفت تو اين تاپيك پستي ندادم و از اونجايي كه هر شب اين سريال داره پخش ميشه و ملت رو به مسخره گرفتند، اعصاب من سر سوتي ها و مسخره بازيهاش حسابي خورد ميشه و شده و خواهد شد.
البته يه سري از اين نقدها رو شايد دوستان ديگر گفته باشند.
ميريم سراغ نقد من: (البته اين نقد شخصي هست و نظر خودمه)

1- تعداد زياد بازيگرها نسبت به فيلمنامه فوق العاده ضعيف و آبكي. يه سري از بازيگرها اصلا الكي به اين سريال وارد شدند و خودتون ميدونيد كه كيا هستند.

2- قضيه ازدواج اون علي با دخترعموي سعيد اصلا ربطي به داستان فيلم نداره و فقط براي بالابردن وقت و زمان سريال هست.

3- يه سري از سكانسها اصلا ربطي به روند سريال ندارند. بعنوان مثال سكانس توپ بازي كردن وحيد در حياط خونه و اومدن عموش تو حياط و احوالپرسي با وحيد.

4- يه سري از اتفاقها تقريبا تو جهان واقعي بيمعني هستند و راحت ميشه حلشون كرد. مثل دعواي وحيد با دوستش سر چندتا دي وي دي آشغال كه همه جا پيدا ميشه و دوست وحيد ميتونست با اون 50 هزار تومان 2 يا 3 برابر اون فيلمها رو بگيره.

5- دور از جمع دوستان و كاربران انجمن، ولي هر پسر ابلهي كه ميخواد با دختري واقعا به قصد دوستي ازدواج كنه (حتي اصلا فقط دوستي) به عقلش خودش بايد برسه كه حداقل يكبار اون دختر رو از نظر اينكه با شخص غريبه اي هم دوست ميشه يا نه آزمايش كنه.

6- من نميدونم اينا با اين همه بدبختيشون چطوري بدون هيچ تصميم و خيلي فوري رفتند ماشين دنده اتوماتيك خريدند.

7- حاج آقا محسن خودش صبح تا شب با دوست دختر خودش (ليلا خانم) ميچرخه اونم همش با ماشين اصلا عيبي نداره. تا به آقا سعيد ميرسه ...... جيز ميشه اين كارها. يكي بايد محسن رو جمعش كنه.

8- من واقعا نميفهمم چطوري اينا همينكه گوشي موبايل رو ميگيرند دستشون و شماره ميگيرند همون لحظه بوق ميخوره و جالب اينجاست كه همون لحظه هم طرف جواب ميده.

9- آرم همه ماشينها بصورت خيلي ناشيانه كنده شده.

10- آقا محسن مثلا مرد خدا هستند، ولي هرجا كه ميرسه غيبت بيتا خانم رو ميكنند و همه بديهاش رو همه جا بازگو ميكنند.

11- اينقدر همه به اين سعيد گفتند بيتا دختر خوبي نيست و فلان و بهمان. ولي آقا سعيدِ قصه ما حتي يك ذره هم مشكوك نشدند.

12- اصلا به تلفن مغازه آقا محسن نميخوره كه پيامگير باشه. ولي من نميدونم چطوري براش پيام ميذارند.

13- وحيد كه كار نميكنه، سعيد كه كار نميكنه، محسنم كه همش مغازه رو بسته و راه افتاده دنبال سعيد يا كارهاي ليلا خانم. پس معلوم نيست اينا از كجا ميارن اينقدر خرج ميكنند و ميخورند؟

14- آقا محسن همين كه دكمه پيام تلفن مغازه رو ميزنه پيام شروع به پخش ميكنه بدون هيچ اعلامي. جالب هم اينجاست كه هميشه فقط يك پيام وجود داره و اون پيام هم خيلي خيلي خيلي مهم هست.

15- آقا محسن ما هرجا كه ميره شماره تلفن مغازه رو ميده. موبايل كه نداره. همه زنگ ميزنند تا پيام بذارند. (كه به اين وسيله يك سكانس الكي به فيلم اضافه بشه)

16- گوشي آقا فرهاد ما K750i هست (البته شايد هم W700 باشه چون درست نديدم) ولي نميدونم چه مدليش هست كه 300 هزار تومان پولش شده. شايد دوربينش 2 نيست.

17- توي سكانسي كه آقا محسن با ليلا خانم ميرند دنبال صبا توي خونه اون پيرزنه اصلا جلوي دوربين آيفون تصويري نبودند ولي صبا داشت تصويرشون رو ميديد.

18- وقتي سعيد و بيتا براي كار به كارگاه عمو ميرند، پسرعموي سعيد كه ميخواد فرم استخدام رو بهشون بده، كشو رو باز ميكنه و جالبيش اينجاست كه اصلا تو اون كشو كه مثلا يكي از كشو هاي مهم اون شركت هست يعني كشوي ميز رييس شركت هيچي نيست و فقط فقط فقط فقط 2تا فرم استخدام هست (البته براي تاكيد ميگم كه فقط 2تا فرم هست)

19- گوشي آقا فرهاد ما سوني اريكسون هست ولي زنگ نوكيا ميزنه (حالا آقا فرهاد با اين همه گرفتاري و غيره فكر ميكنيد فرصت بلوتوث بازي رو داره؟؟؟؟؟)

20- سكانسي كه بيتا ميخواست دنبال ساسان راه بيفته و تعقيبش كنه. همين كه ساسان با ماشين راه افتاد، يه تاكسي همون لحظه خالي و آماده اومد جلوي بيتا وايساد.

21- مركز تهيه غذا به اون بزرگي، فقط 2تا آشپز داره.

22- آشپزخانه صبا، ساندويچ و پيتزا هم داره.

23- تا حالا به منوي آشپزخانه صبا دقت كرديد؟؟؟ چلو كباب مخلوط (كباب + جوجه كباب) 2400 تومان ****** ساندويچ كوكتل 4000 تومان.

24- بچه صبا تحت هر شرايطي تقريبا ميشه گفت كه فقط خواب هست.

25- مشتری وقتي ميره تو مغازه يكنفر، خریدش را می‌کند، از فروشنده خداحافظی می‌کند و خارج می‌شود. البته در همین حین یک نفر وارد مغازه می‌شود و گفتگو بین بازیگران شروع می‌شود. و بين گفتگوها هيچوقت كسي نمياد تو مغازه.

26- سريال روند خيلي خيلي خيلي كند و آبكي داره و اصلا حتي يك اتفاق بخصوص توش نميوفته تا اندازه يك اپسيلون هيجان به بيننده بده.

27- در قسمت آخر و دقيقه نود هم شاهد اين ميشيم كه همه به هم ديگه ميرسند و همه مشكلات (چه پولي - چه اخلاقي - چه معنوي) به دست آقا محسن باز ميشه و آدم بدها ميرند زندان و باز هم آدم خوبها برنده ميشند و زندگي به كام همه شيرين ميشه.

در آخر هم ميخوام بگم... حرفي ندارم.

100 در 1000 تایید میشه . مشخصه هدف از ساختن این سریال آبکی این هستش یه چیزی ساخته شده باشه فقط برای پخش هر شب و به اصطلاح خودشون سرگرم کردن خانواده ها و ندیدن شبکه های حرام ماهواره ای توسط مردم !

از این حرفا که بگذریم داستان و فیلنامه این سریال بار ها و بارها با کمی تغییرات جزیی در سریال ها ی پیشین از جمهوری اسلامی ساخته و پرداخته شده چیز جدیدی نداره واس ببینده جز وقتی که به هر نحوی برای عده ای تلف بشه!

mehdi_360
04-08-2010, 19:39
متاسفانه قسمت آخر سریال فوق العاده فاصله ها لو رفت ، واقعا کسی فکرش رو میکرد آخرش اینطوری بشه؟ :دی

در این قسمت سعید میفهمه که بیتا آدم خوبی نیست بیتا تصمیم میگیرد که با پدرسعید آقا محسن ازدواج کند . فرهاد هم که نمیخواد پسرش با زهره ازدواج کنه عمه رو طلاق میده و خودش با زهره ازدواج میکنه . عمه هم با وحید ازدواج میکنه و این زوج عمو رضا رو به فرزندی قبول میکنن.

M A M M U T
04-08-2010, 20:54
متاسفانه قسمت آخر سریال فوق العاده فاصله ها لو رفت ، واقعا کسی فکرش رو میکرد آخرش اینطوری بشه؟ :دی

در این قسمت سعید میفهمه که بیتا آدم خوبی نیست بیتا تصمیم میگیرد که با پدرسعید آقا محسن ازدواج کند . فرهاد هم که نمیخواد پسرش با زهره ازدواج کنه عمه رو طلاق میده و خودش با زهره ازدواج میکنه . عمه هم با وحید ازدواج میکنه و این زوج عمو رضا رو به فرزندی قبول میکنن.
میترسم از این بدتر یشه:دی

officer
04-08-2010, 21:40
آخرش بفهمیم همه پلیدی ها زیر سر محسن جونه خیلی هیجان انگیز میشه ، مگه نه ؟ : دی

hadi_gamer
04-08-2010, 21:55
واقعا حیف وقت با ارزش و اعصاب و روانتون نیست که میذارید پای این سریالهای مزخرف و رسانه ملی!!!!
خوشبحال خودم که یه قسمتش رو هم ندیدم.فقط وقتی تو اتاقم هستم یا مشغول کتاب خوندن بعضی موقع صدا و دیالوگهاش رو مشنوم و اعصابم به اندازه کافی به هم میریزه :13:

RoYaYeEe_NiIiLi
04-08-2010, 22:47
اون تیکه ی پیام اخلاقی عموئه خیلی باحال بود...داشتم از خنده میمردم:31:
کم مونده اینا روشونو بکنن به دورین و با بیننده ها مستقیم حرف یزنن و پیام اخلاقی بدن:31:

gmuosavi
04-08-2010, 22:49
حالا آخرش میفهمیم سعید 20 سال ( از بچگی ) عضو نیرو های مخلص اطلاعاتی بوده و همه این کارها رو برای سردر آوردن از کارهای مهران انجام داده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

றД ĵ ĭ Đ
04-08-2010, 22:50
واقعا حیف وقت با ارزش و اعصاب و روانتون نیست که میذارید پای این سریالهای مزخرف و رسانه ملی!!!!
خوشبحال خودم که یه قسمتش رو هم ندیدم.فقط وقتی تو اتاقم هستم یا مشغول کتاب خوندن بعضی موقع صدا و دیالوگهاش رو مشنوم و اعصابم به اندازه کافی به هم میریزه :13:

نه این چه حرفیه میزنی؟ این سریال قصش نو هست ، بازیگرای توانمندی چون شاهرخ استخری داره . اینهمه نکات آموزنده داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا راست میگه دیالوگها رو که ادم میشنوه اینطوری میشه :2::2::2::2: