مشاهده نسخه کامل
: سریال فاصلهها
Ssarshar
11-08-2010, 12:37
-------------------------------------------------
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
شاهرخ استخری رو میگی ؟! مثلا توی این سربال بازی کرده ؟! مثل بچه مونگل ها بود توی این سربال :31: معذرت میخام اما الاغ با اون همه الاغیش اگه یه دفعه از جایی رد بشه بخوره زمین دفعه ی بعد اگه سرشو ببرن از اونجا رد نمیشه :31: اما سعید 6 بار 6 بار گول بیتا رو میخورد ! :46: خنگیه سعید باید توی گینس ثبت میشد :46:
این یارو بره سینما ! سینما کجا بره ؟ :31:
:
وقتي احمد پور مخبر پولسازترين بازيگر سينماس خب شاهرخ خان استخري هم با اون استيل زيبا :2: و هيكل تاپ :18: و مهمتر ازهمه بازيهاي بسيار متفاوتش :13: بايد بره واسه سينما !
-------------------------------------------------
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
وقتي احمد پور مخبر پولسازترين بازيگر سينماس خب شاهرخ خان استخري هم با اون استيل زيبا و هيكل تاپ و مهمتر ازهمه بازيهاي بسيار متفاوتش بايد بره واسه سينما !
عزیز من احمد پور مخبر پیره !!! واسه خندس !!! کلا در حالت عادی آدم نگاش میکنه کرکره خندس !
استیلش زیباس ؟ من هرچیزی توی استیلش دیدم جز زیبایی !
اصلا استخری بازی بلد نیست ... !
اصلا مگه هیکل تاپ ملاکه ؟! جواد رضویان هیکل تاپ داره اینقدر طرفدار داره ؟!
ملاک بازی کردنه که جواد رضویان به خوبی انجامش میده ... !
حرف منطقی بزن !
این شاهرخ شما نه هیکل داره ، نه قیافه و نه بازی !
یه سؤالی امشب ذهن منو خیلی بدجور درگیر کرده؛ مگه علی الان دانشجو نیس؟ خب حدّاکثر ۲۴ یا ۲۵ سالشه؛ حسین صبوری ۲۸ سال پیش شهید شده! اونوقت علی چهجوری هِی میگه «بابا، بابا!»؟! نکنه اینم از همون امدادای غیبی بوده؟ :دی
الان اومدم تو تاپیک همینو بگم که علی صبوری با این سن و سال چطور از پدری به دنیا اومده که 28سال پیش مرده که دیدم یکی جلوتر از من عمل کرده:27:
واقعا باید در این سناریو رو گل بگیرن
labkhand
11-08-2010, 13:43
خب....نظر من در مورد سریال...از بیتا و مهران خیلی بدم میاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از سعید هم اوایل به خاطر خر بودنش بدم میامد ولی حالا بهتر شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از حاج محسن هم خوشم میاد ولی اون اوایل کمی در ارتباط با پسرش خطا میکرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که البته الان برطرف شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب هم قسمت آخر رو ببنیم و خلاص[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ssarshar
11-08-2010, 13:55
عزیز من احمد پور مخبر پیره !!! واسه خندس !!! کلا در حالت عادی آدم نگاش میکنه کرکره خندس !
استیلش زیباس ؟ من هرچیزی توی استیلش دیدم جز زیبایی !
اصلا استخری بازی بلد نیست ... !
اصلا مگه هیکل تاپ ملاکه ؟! جواد رضویان هیکل تاپ داره اینقدر طرفدار داره ؟!
ملاک بازی کردنه که جواد رضویان به خوبی انجامش میده ... !
حرف منطقی بزن !
این شاهرخ شما نه هیکل داره ، نه قیافه و نه بازی !
داداش شما حالت خوبه ! ما هم داشتيم خير سرمون مثل شما از اين شاهرخ خان انتقاد ميكرديم منتها بصورت طنز ! منم منظورم اين بود كه توي سينمايي كه احمد پور مخبر بازيگر شاخصش هست حتما بايد شاهرخ استخري هم با اون تيپ و استايلش بايد بره توش بازي كنه تا جمعشون جمع شه !
من غلط بكنم شاهرخ استخري رو در بخوام در زمره ي بازيگراي خوب قرار بدم !
منظورو اميدوارم گرفته باشي . يا حق
دوستان بحث نکنید بابا، اعصابتونو به هم نریزید. فیلم در پیت و چرت که شاخ و دم نداره!
John Cena723
11-08-2010, 14:17
ساعت 3:30 امروز انگار قراره تو برنامه سینما گلخانه بازیگران فاصله ها رو بیارند . یادتون نره یه چک بکنید
oghyanoos
11-08-2010, 14:18
حالا دوستان یه موضوعی:
چند درصد مردم به خاطر این سریال، شبکه های ماهواره ای رو تماشا نکردن؟
mhv_kntu
11-08-2010, 15:03
ادمه اوایل داستان علی صبوری گفتش دو سالم بود که بابام شهید شد! یعنی علی صبوری متولد 59 بید که میشه 30 سال![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مساله ای که پیش میاد اینه که حتی اگه علی صبوری خدمت سربازی + قبولی در دانشگاه تو رشته کارشناسی کشاورزی + قبولی در کنکور ارشد رو سپری کرده باشه، باز هم سنش باید کمتر از 30 باشه! چون این دوره ها اگه اشتباه نکنم نزدیک به 9 الی 10 سال طول می کشه و بالطبع این دوره ها از 18، 19 سالگی هر پسری شروع میشن و نهایتا تو سن 29 سالگی اون فرد تموم میشه! اگه علی صبوری سال آخره کارشناسی ارشد کشاورزی باشه و خدمت هم رفته باشه و از سهمیه خانواده شهدا هم استفاده نکرده باشه، انصافا هیچ جوره از روش های منطقی نمیشه این سوتی رو توجیه کرد!!! تازه این درحالیه که علی صبوری هم دوره ای کودنی مثل سعید داشته که در بچه بودن کارکتر سعید (سن در حد 22، 23) شکی نیست!!!
رو این مساله دیشب بعد ساعت 2 شب چند نفری تو این تاپیک بحث کردیم و به نکات جالبی رسیدیم ! منتها همش پاک شد پس بهتره در مورد این مشکل زیاد به نتیجه گیری فکر نکنید.
ساعت 3:30 امروز انگار قراره تو برنامه سینما گلخانه بازیگران فاصله ها رو بیارند . یادتون نره یه چک بکنید
15 دقیقه اولش رو دیدم فقط به به چه چه !!
یه تیکه جالب این برنامه : سوال مسابقه برنامه رو کارشناس مذهبی خوند و مجریه یدفعه حواسش نبود گفت گزینه2 درسته !! بعد رفت جمش کنه گفت البته من جواب درست رو نمی دونم !
mohsenmirza
11-08-2010, 15:24
بابا بیاین ببینین چطوری دارن از خودشون تعریف می کنن ؟:28:
John Cena723
11-08-2010, 15:31
این مجری سینما گلخانه عجب آدم مزخرفی هستش . یه آدم بی مزه که سرشار از سوتی و گاف هستش و اصلا هم نمیتونه برنامه رو جمع و جور کنه . قربونش برم الان پارتی تو صدا و سیما داره سر به فلک میکشه . اونوقت که باید بخنده نمیحنده اونوقتم که نباید بخنده نیششو باز میکنه .
حالا دوستان یه موضوعی:
چند درصد مردم به خاطر این سریال، شبکه های ماهواره ای رو تماشا نکردن؟
اصولا این ساعت هیچ شبکه ماهواره ای برنامه خاصی نداره و مردم ما هم که بیکار پس عملا درصد بیننده های این سریال بالاست ولی رضایتمندی ازین سریال بعید میدونم واقعا به بیشتر از 20 درصد برسه بین مردمی که سریالای درام سطح بالای خارجی رو دیدن
بین اونایی که فقط صداسیما دیدن قاعدتا درصد رضایت هم باید بالا باشه چون عملا شاهد چیزی جز برنامه های صداسیما نبودن و این سریال براشون درجه1 محسوب میشه
mahdi7610
11-08-2010, 17:00
بیتا خانم که دنبال ادم های پول دار و ماشین های مدل بالا هست ( این رفته رفته توی سریال مشخص شد) چرا روز اول سوار ماشین پراید علی صبوری شد ؟:18:
mahdi7610
11-08-2010, 17:07
و اما آخر قصه:
در این قسمت سعید میفهمه که بیتا آدم خوبی نیست" تصمیم میگیرد که با پدرش ازدواج کنه. فرهاد هم که نمیخواد پسرش با زهره ازدواج کنه عمه رو طلاق میده و خودش با زهره ازدواج میکنه. عمه هم با وحید ازدواج میکنه و این زوج عمو رضا رو به فرزندی قبول میکنن!!! دختر عمو رضا هم با صبا(دختر لیلا خانوم)عروسی میکنه!!! دوست سعید (یعنی علی صبوری) با دختر صبا نامزد میکنن و مهران هم به تیم تراکتور سازی تبریز میپیوندد!!!
من هم با زن ساسان ازدواج نمیکنم...
بقیه اعضای داستان هم با هم ازدواج میکنن!!! :31:
mehdi_360
11-08-2010, 17:44
من تکرار دیشب رو الان موفق شدم ببینم :دی
یه بد آموزی که این قسمت داشت این بود که بیتا آب میوه ــش رو پرت کرد وسط خیابون و این خیلی کاره بدیه (تریپ عمو رضا بخونیدش:دی)
Maziar_69
11-08-2010, 18:26
این صدای عمو رضا خیلی باحاله. :دی
یه جوری صداش رو آروم میکنه که مثلا تاثیر بذاره رو بیننده.
الان این جمله های تاپیک رو با صدای عمورضا بازسازی میکنم برای خودم میترکم از خنده. :دی
mohsenmirza
11-08-2010, 18:39
و اما آخر قصه:
در این قسمت سعید میفهمه که بیتا آدم خوبی نیست" تصمیم میگیرد که با پدرش ازدواج کنه. فرهاد هم که نمیخواد پسرش با زهره ازدواج کنه عمه رو طلاق میده و خودش با زهره ازدواج میکنه. عمه هم با وحید ازدواج میکنه و این زوج عمو رضا رو به فرزندی قبول میکنن!!! دختر عمو رضا هم با صبا(دختر لیلا خانوم)عروسی میکنه!!! دوست سعید (یعنی علی صبوری) با دختر صبا نامزد میکنن و مهران هم به تیم تراکتور سازی تبریز میپیوندد!!!
من هم با زن ساسان ازدواج نمیکنم...
بقیه اعضای داستان هم با هم ازدواج میکنن!!! :31:
همه رو گفتی به جز شخصیت اصلی کمدی فیلم : یاور:11:
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
این صدای عمو رضا خیلی باحاله. :دی
یه جوری صداش رو آروم میکنه که مثلا تاثیر بذاره رو بیننده.
الان این جمله های تاپیک رو با صدای عمورضا بازسازی میکنم برای خودم میترکم از خنده. :دی
شما تو غربت هم این سریال رو نگاه می کنی ؟؟؟ (امضات رو می گم.):18:
N.I.M.A _ P30
11-08-2010, 19:34
الان یه عکس باحال از سعید دیدم گفتم بذارم یکم شارژ بشید. دی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نمیدونم فوتوشاپه یا واقعی!:5:
Original Titan
11-08-2010, 19:55
تبريك ميگم
امشب اين لامصبم تموم ميشه:31:
خيلي مزخرف بود! هرچي فكرش ميكنم ميگم خاك تو سر ما كنن كه مجبوريم اين فيلما رو ببينيم!
خجالتم خوب چيزيه!
Maziar_69
11-08-2010, 20:03
همه رو گفتی به جز شخصیت اصلی کمدی فیلم : یاور:11:
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
شما تو غربت هم این سریال رو نگاه می کنی ؟؟؟ (امضات رو می گم.):18:
نه بابا اون غربت منظوزم نیست. :دی
دانشگاه شهرستان میرم منظورم از غربت اونه.
الان هم که تعطیلیم دیگه. :دی :11:
مسولین صدا و سیما کلی وقت میزارین و هزینه می کنن و دلشون هم به این خوشه که دارن با این سریال ها فرهنگ سازی می کنند اما نمی دونند که مردم چقدر دارن به این کارشون میخندن برای نمونه اگه چند دقیقه از وقتشون رو بزارن اینجا رو بخونن ، خودشون متوجه میشن که چقدر فرهنگ سازیشون موثر بوده : دی
Jang Bogo
11-08-2010, 20:22
کلیپ نظرات مردم در رابطه با مجموعه ((خارشه ها))
لینک دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلمه عبور:
masoudtr
11-08-2010, 20:31
کلیپ نظرات مردم در رابطه با مجموعه ((خارشه ها))
لینک دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکلمه عبور:
اینم که همش تعریف بود
جالبه عمو رضایه میگه تمام شخصیت ها ملموس و در بطن :27::27:bottom جامعه هستن
ScKAT LeFT
11-08-2010, 20:54
فکر کنم دوباره باید اینو بفرستم : :31:
اگه فاصله افتاده
اگه من با ضرغامی Tv قهرم
اون کاری با دلم کرده
که پیشش برنمیگردم
چه آسون دلبریدن
از دل مردمی که پاشون گیره
که صد تا سریال هم بسازان
جای تاتیانا و ویکتوریا رو نمیگیره
نمیترسم اگه گاهی
فارسی وان پارازیتی میشه
همیشه لحظه ی آخر
یوتلست نزدیکتر میشه
فرکانس و روی خودش دادم
که از حالت خبر دارم
که حتی از تاتیانا ، چشمام و
یک لحظه برنمی دارم
amirhoseinmehri
11-08-2010, 22:15
قسمت آخرش از قسمت آخرلاست هم پیچیده تره :18:
pcforlife
11-08-2010, 22:29
خیلی خوبه که عمو رضا تحت هیچ شرایطی از نصیحت کردن غافل نمیشه...!
یاده رضا توکلیه مردان آنجلس بخیر! صدا کردن سگ اصحاب کهف با فریاد های کِمتریو، کِمتریو، هنوز تو گوشم! (البته صدای دوبلورش)!!:31:
Miss Artemis
11-08-2010, 22:45
این محسن چه کلاه قشنگی داشت... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه قشنگ این فرهاد هم آشتی کرد.....طبیعی تر از این نمی شد.....
pcforlife
11-08-2010, 22:59
قط میتونم بگم متاسفم برای عوامل این سریال، خصوصا نویسنده و کارگردان... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست آخره من تو این تاپیک بود.:20:
یاعلی:11:
Maziar_69
11-08-2010, 23:00
خوب اینم از فاصله ها. :دی
خیلی زورم اومد که بلای درست حسابی سر این بیتا نیومد. کثافت عجب جونوریه....
Original Titan
11-08-2010, 23:01
هرچند كه خيلي مسخره بود! خيلييييييييييي
ولي به نظر من قشنگ ترين سكانسش ، سكانسي بود كه محسن تو بيمارستان بود...
قضيه مدال افتخار و غنيمت جنگي اشك ما رو در آورد! واقعا هستن افرادي كه اينجورين!
اون صحنه اي كه گفت وحيد بابا جون قرار نشد گريه كني (بعد خودش هم گريه كرد) هم چشمامون رو اشك آلود كرد...
ایول مهران!...دهن دختره رو چسب زده بود...روسری دختره صافه صاف!...یک ریزم بهم نریخته بود کمه کم!هنر میخوادا!: د ی
در کل سریال رو دوست نداشتم ، اما پایانی که برای بیتا رقم خورد برای یک سریال تلویزیونی ایرانی جسورانه بود . پیش بینی برای بیتا یا پلیس بود که به نوعی رستگاری محسوب میشه اما این بار جالب بود .
سکانس آخر که سعید خارج از جمعیت بود و همون لحظه بیتا رو از ماشین انداختن بیرون جالب بود .
Ssarshar
11-08-2010, 23:03
خب بچه ها لحظات شاد و مفرح با اين سريال غافلگير كننده و جذاب به پايان رسيد ! حالا چيكار كنيم ؟... !:31:
masih eia
11-08-2010, 23:04
اون آخر فیلم که عمورضا داشت پیام برای سعید ازخودش در میکرد از خنده مردم.
hamijoon
بهترين صحنش موقعي بود كه ميخواست شناسايش كنه . گريمو در آورد .
قسمت ديالوگايه بيتا و نغمه خيلي مزخرف بود . يعني چي . خيلي به پسرا توهين كرد بيتا . خوبه ماليم نيست هي ميگه پسرارو اينكار ميكنم اونكار ميكنم . دختره زيقي :دي
mahdi7610
اونجا که بیتا را بردن خونه بعید میدونستم تلویزیون همچین سکانسی را به نمایش بزاره :31:
اولا اینکه مهران واقعا خیلی مسخره مجبور به فرار شد!
حتما برای اینکه مهران تو دردسر بیوفته باید به محسن کف گرگی و کله میزد>؟:31:
تنها جایی که از کار کارگردان خوشم اومد همین به راه راست هدایت نشدن بیتا بود!!:31:
نمیدونم دیدین یا نه تو مراسم عروسی هم اون یارو که گوسفند دستش بود واقعا کارش درست بود!! با یه دست گوسفندو برگردوند:18:
کل سریال مزخرف بود .. فقط تیکه آخرشو خوشم اومد ... بچه پررو !
دوبل هم بود اگه فیلم خارجی بود طبیعی تر در میاوردن !:27:
ScKAT LeFT
11-08-2010, 23:07
خدایا شکرت !!!
تموم شد !!!
BehzadKiNG
11-08-2010, 23:08
چقدر از این کلمه "کثافت" استفاده کردند !
vahidreza2007
11-08-2010, 23:08
کلا اون صحنه بیمارستا خیلی جالب بود مخصوصا بازی دانیال حکیمی که عالی بازی کرد . من داشت گریه ام در میومد . :41::41:
davood.2008
11-08-2010, 23:09
سلام
تا لان این سریال جز حرص دادن چیزی نداشت ولی..
دمش گرم نمی شد این ماشینه یکی دو قسمت زود تر بیاد...
خیلی خیلی کیف کردم
حالا ببینیم از فردا چی برامون می ذارن
شب بخیر
alone_boy
11-08-2010, 23:09
به نظر من پایان خوبی داشت
راستی بالاخره با بیتا چیکار کردن؟
Maziar_69
11-08-2010, 23:10
اون سکانس تو بیمارستان که گریه میکردن خدایی قشنگ بود.
ولی ضایع ترین سکانس اگه گفتین کدوم بود؟
اونجا که محسن از اتاق عمل اومده بود بیرون. :دی
پرستار و دکتر ولش کرده بودن وسط راهرو همه داشتن بوسش میکردن. :دی
تا وقتی که فرهاد اومد و رفت جلو و آشتی کردن با هم و احتمالا تا 5 دقیقه بعدش وسط راهرو بود اونم بعد از عمل. :دی
کل سریال چرت و مزخرف محض بود فقط دو دقیقه آخر بسیار زیبا حرفه ای با مفهوم و عالی کار شده بود :21:
دل 70 میلیون آدم شاد شد اون 2 دقیقه :27:
با تشکر فراوان از نویسنده گرامی :10:
hamijoon
11-08-2010, 23:11
حالا یک قسمتشو حذف کرده بودن....
بعد اینکه بیتارو میندازن پایین حاجی میره اونجا...میگه دخترم میدونی حکم این بچه چیه؟! : د ی
خيلي باحال بود ...
John Cena723
11-08-2010, 23:11
ولی جدا از یه چیز این سریال خوشم اومد جدای از سوتیا و بعضی اغراق هایی که توش داشت و اونم واقع گراییش بود . عالیه که مسائل روز جامعه رو بازگو کنند و مثل کبک تو برف فرو نکنند .
3 تا صحنه هم تو این سریال منو تحت تاثیر قرار داد . یکی سکانس شناسایی پدر علی که جوهرچی فوق العاده بودش اونجا . یکی زمانی که محسن پسرشو (سعید) تو بیمارستان بغل کرد و یکی هم همون سکانسی که محسن تو بیمارستان بستری شده بود .
فقط یه گله دارم که چرا ساسان رو یه دفعه از خط داستان کشوندنش بیرون؟
vahidreza2007
11-08-2010, 23:12
بازی دانیال حکیمی عالی بود . من همیشه از بازیش خوشم میاد . تو کل کاراش سطح بالا بازی میکنه . مخصوصا با صدای خوبی که داره و
بعضا بد جور ویران کننده از صداش استفاده میکنه که ادم تو کف صداش می مونه .:8::20: ممنون استاد حکیمی :40:
از شاهرخ استخری هم من تو این سریال فقط حرکت گردن رو دیدم . :27::31:
راستی این صبا خیلی شبیه همین مامانش بود نکنه واقعا دختر خودش بود ؟ صداش و قیافه اش خیلی شبیه مامانش بود . :18:
در کل بد نبود . نسبت به قبلی ها امیدوار کننده بود
اون سکانس تو بیمارستان که گریه میکردن خدایی قشنگ بود.
ولی ضایع ترین سکانس اگه گفتین کدوم بود؟
اونجا که محسن از اتاق عمل اومده بود بیرون. :دی
پرستار و دکتر ولش کرده بودن وسط راهرو همه داشتن بوسش میکردن. :دی
تا وقتی که فرهاد اومد و رفت جلو و آشتی کردن با هم و احتمالا تا 5 دقیقه بعدش وسط راهرو بود اونم بعد از عمل. :دی
سکانس قبل از عمل که همه با محسن خداحافظی میکردن هم جالب بود...مثلا گردنش باید عمل شه و اگه تکونش بده ممکنه فلج بشه اما محسن برعکس هی گردنشو اینور اونور میکرد!!:31:
البته اشکمون رو هم دراورد...
Original Titan
11-08-2010, 23:14
خداييش اون تيكه كه ميخواس كيف پولشون رو برداره ياد برنامه كودكا افتادم
طرف الان كار بد كرده! 30 ثانيه بعدش تلافي ميشه :31:
بايد آخر فيلم اين سهيلي زاده رو هم با دختره خلاصش ميكردن :31:
mahdi7610
کاری که با بیتا کردن باعث شد رضایت مندی مردم 100 درصد بشه .
دم نویسنده واقعا گرم دل همه پسرها را شاد کرد .:31:
Amin-Nasim
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 40
کاش اون عروسی روهم نشون نمی دادند
mahdis_apex
خداییش فقط تهش سرنوشت بیتا خییییلی خوب و واقع بینانه تموم شد.
ehsan_1987
11-08-2010, 23:15
بیتا حس انتقام جویی داره و هدف ازدواج نداره
شغلش سرکیسه کردن پسراست
مثل فیلم دلنوازان
من قبلا حدس زده بودم!!
ولی پایان این قصه عوض شده و بیتا و سعید به هم می رسیدند.ولی چون بدآموزی داشت پایان قصه عوض شد.
کلا این سریال ها به سریال های زودپزی معروفه و مردم ایران هم اغلب بیکار (خودمه میگم) اگر برفک با اهنگ هم هر شب پخش کنند لذت می برند.
mahdis_apex
11-08-2010, 23:19
کاش اون عروسی روهم نشون نمی دادند
این چه حرررررفیه؟!!!
سریال ایرانی بدون عروسی تموم شه...:27:
حالا خوبه واسه سعید یکی رو جور نکردن...
اگر چه انتقاداتی وارد است ولی به نظرم خیلی خوب تموم شد و این قسمت سکانس های بسیار زیبایی داشت.
vahidreza2007
11-08-2010, 23:22
منم به نظرم بعضی جاهاش خیلی خوب بود .
یکیش اونجا که وید نامه ای که برای مادرش رو نوشته بود برای سعید خوند و هر دوشون همدیگرو بغل کردند و گریه کردند .
یکیش جایی که وحید به عمش زنگ زده و گریه میکرد و میگفت تنها بودم تنها تر شدم
یکیش جایی که محسن تو بیمارستان سعید رو بغل کرد و از پیشونیش مثل یه پدر و با همون حس و حال بوسش کرد . این صحنه
واقعا عالی بود فکر کنم استخری واقعا گریه اش گرفت چون خیلی با حس بود بازی دانیال حکیمی .
یکیش اونجا که مربوط به صحنه شناسایی شهید بود
یکیش اونجا که سعید و پدرش با هم رفتند دعوا و چک سعید رو گرفتند .
یکیش که بنظرم عالی بود یعنی فراتر از عالی بود و بازی فوق العاده دانیال حکیمی بود مربوط به تخت بیمارستان بود که گریه ها و حرف
های عالی و با حس اون من رو هم تحت تاثیر گذاشت و چشم هام پر شد . از وحید هم نگذریم که بازی زیر پوستی :27: خوبی تو اون
صحنه کرد و گریه ی خوبی کرد .
یکیش هم تمام قسمت هایی که توام بود با حرکت گردن شاهرخ استخری . ولی جدا از شوخی خوش تیپ هستش خدایی ولی
خشک بازی میکنه .
اخری هم شاهکار اخر بیتا بود که بد جور ضایع شد اونم با سه تا گردن کلفت بی رحم :21::31:
N.E.G.A.R
11-08-2010, 23:23
بنظرم کلاً گند زدند با این سریال ساختنشون.:2:
یه جای این سریال واقعا خنده دار بود:
وقتی که دختر عمو سعید(اگه اشتباه نکنم ریحانه)به باباش(عمو رضا)گفت :بابا علی آقا...بابا علی آقا...
چقدر این دختره مسخرست که به شوهر آیندش میگه علی آقا....... .:31:
در کل فیلم خیلی خوبی بود.:20:
قشنگ تموم شد.
با اون تیکه که بیتا همسایه هاشون رو اورد خیلی حال کردم :31:
ماشالله اکثر دوستان از این سریال حالشون بهم می خوره ولی نمی دونم چرا همش میشینن اینو نگاه میکنند و سریع هم میان تو تایپیک پست میدن اجباری که نیس نگاه نکنید خوب
mahdis_apex
11-08-2010, 23:30
راستی اون دختر خاله ی بیتا خیلی خشک بازی میکرد.مخصوصا توی اون دعوای آخرشون.اصلا توی چهره ش عصبانیت رو نمیشد دید.تابلو بود فیلمه.از همون اولم موقع حرف زدن زیادی دهنشو باز میکرد و هی سعی میکرد واضح حرف بزنه!!!
تو این سریال مفهوم کلی اینو میخواست بگه که با هر دست بدی با همون دست میگیری
نمیدونم چرا این قسمت آخر رو دیدم کلمه تاوان تو ذهنم تداعی شد
قانون طبیعت و قوانینی که خداوند به اجرا گذاشته خیلی درسته
خدایا کرمت رو شکر
تو این سریال مفهوم کلی اینو میخواست بگه که با هر دست بدی با همون دست میگیری
نمیدونم چرا این قسمت آخر رو دیدم کلمه تاوان تو ذهنم تداعی شد
قانون طبیعت و قوانینی که خداوند به اجرا گذاشته خیلی درسته
خدایا کرمت رو شکر
اره اره منم دقیقا همین حس بهم دست داد:20:
مثلا اون کتکی که محسن از مهران خورد تاوان اون کتکی بود که به داوود بیچاره زد :دی
masud-000000
11-08-2010, 23:34
از معدود دفعاتی است که صدا و سیما در اقدامی انقلابی دل ملتی رو شاد میکنه !:31:
واقعا دست مریزاد داره این حرکات!:31:
فکر کنم ملت واسه همین تیکه امشب رو تا صبح جشن بگیرن :31:
John Cena723
11-08-2010, 23:35
ولی یه تشکرم از بهاره افشاری باید کرد چون اینجور نقشو هر کسی بعید میدونم قبول کنه . دلیلشم اینه که تو جامعه ما میتونه عواقب بدی براش داشته باشه و آدم های خز و خیل تو خیابون زیاد هستند که یه دفعه بردارند یه چیزی در مورد این سکانس آخر بهش بگند.
سلام
به دلیل بی جنبگی و بی ظرفیتی بعضی از دوستان
که بدون در نظر گرفتن خیلی از مسایل هر چرت و پرتی دلشون خواست گفتن
تاپیک قفل شد
باز هم نمیشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.