ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Devil May Cry 3: Dante's Awakening

صفحه ها : 1 2 3 [4]

mahyarseven
12-08-2008, 21:44
بچه ها من توی mission 14 یر کردم نمی دونم کجا باید برم.کمک؟؟؟؟؟؟

Mist
12-08-2008, 22:43
کجا گیر کردی عکس بذار ....

mahyarseven
14-08-2008, 21:08
عزیزم اصلا نمی دونم از کجا باید برم.
از یک مسیری رفتم رسیدم به محل مرحله اول ولی دیگه راهی نبود.

Mist
14-08-2008, 21:19
خوب عزیز من گفتم که یه عکس از جایی که گیر کردی بزار من خیلی وقت پیش بازی کردم دقیق یادم نیست ولی عکس بزاری مشکلتو حل میکنم

rezapassword
27-08-2008, 15:32
سلام دوستان
من به پیشنهاد دوستم این بازی رو گرفتم
گرافیکش خیلی زاغارته !
من کارتم هشت و هشتصد هست نمیدونید چه طور میشه تکستر دیتی یلز ش رو بالا برد!
2- من وقتی با گیم پد بازی میکنم کلید چپ رو راست کار میکنه اما بالا و پایین کار نمیکنه و بازیکن اصلا حرکت نمیکنه !
درست میشه ؟
3- من در مکانی گیر کردم که یک چرخ دنده بزرگ مربوط به یک ساعت هست اونجا باید چی کنم ؟
4- ایا کسی داستان بازی رو میدنه ؟
5- نقد بازی رو از کجا گیر بیارم ؟
ممنون

Mist
27-08-2008, 16:34
گرافیکش خیلی زاغارته !خوب شما با بازیای الان مقایسه میکنی اون موقع برا خودش شاخ بود تو بازی ها

2- من وقتی با گیم پد بازی میکنم کلید چپ رو راست کار میکنه اما بالا و پایین کار نمیکنه و بازیکن اصلا حرکت نمیکنه !
درست میشه ؟دسته رو بطور کامل تعریف نکردی که اشکال یا از تبدیلته یا از دسته

3- من در مکانی گیر کردم که یک چرخ دنده بزرگ مربوط به یک ساعت هست اونجا باید چی کنم ؟یه عکس بذار حافظه هنگ کرده

5- نقد بازی رو از کجا گیر بیارم ؟همینجا صفحات اول چنان نقدی کردن بچه ها بیا وو ببین

4- ایا کسی داستان بازی رو میدنه ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

rezapassword
28-08-2008, 13:58
اینم عکس از مرحله
تو عکس گیر کردم:10:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mist
30-08-2008, 21:25
سلام اینجا فک کنم همون برجی هست که هی میری بالا خدایی یادم رفته شاید از بچه ها بیان بهت بگن ولی یه در سبز رنگی

همون حوالی باید باشه باز دوستا میتونن کمکت کنن باز نیومدن من نصب میکنم برم راهشو میگم بهت چشم

ولی باز بگرد تا جایی که یادمه معمای سختی نداشت

موفق باشی

rezapassword
31-08-2008, 10:38
پس دستگیره رو چه طور درست کنم

soliman
01-09-2008, 10:05
كدوم دستگيره؟

rezapassword
03-09-2008, 09:37
همون دستگیره من که تو بازی بالا و پایینش کار نمیکنه !
میخواستم بدونم چه طور درستش کنم

rezapassword
05-09-2008, 14:47
ببخشید که من باز مزاحم شدم
ولی به کمکتون احتیاج دارم
دوستان من در اون مکان بزرگ که مثل یه سالنه و طبقه طبقه میره بالا گیر کردم ( عکسش تو صفحهی قیبله )
من وارد یک در شدم و رفتم و یک مار بزرگ رو که هی از توی طول ها میومد رو کشتم و بعد رفتم جلو تا یه دلقک اومد اون رو همه باش جنگیدم و زدمش اما خوب نمرد چون احتمالا اون یارو کچله است ( داستانش رو خوندم )
و بعد یک چیزی مثل سکه بهم داد برگشتم پیش اون ساعته و سکه رو کار گذاشتم و بعد یه چند تا دیوار رفت کنار بعد رفتم پیش یکی از اون سکو نورانی ها و یه چیزی مثل شن کش ورداشتم و رفتم تو یه مکان دیگه و شن کش رو گذاشت تو یه جایی و یکی از اون نورانی ها رو دوباره گرفتم در این حال هست که در پایین اون سالن بزرگ یک حلقه نورانی درست شده که وقتی روش بپری پرت میکنه هوا !
حالا دیگه نمیدونم کجا برم
توضیحات کافی بود ؟

Ar@m
05-09-2008, 15:10
بله توضيحاتت كافي بود!
الان برو پيش همون پلي كه يه بار خواستي ازش رد شي ولي ريخت پايين ( روبروي دري كه به مبارزه ي بقول خودت ماره مي رسه ) حالا بايد بتوني از اونحا رد بشي يعني پلي چيزي اونجا نيست ولي تو مي توني رد شي!

rezapassword
06-09-2008, 08:48
سلام دوستان من دوباره گیر کردم ارام جان از کمکت ممنون
یه جایی هست جلو تر دو تا غول بزرگ رو میکشم و مرحله تموم میشه !
و 2 تا شمشیر اونا رو ور میداره !
حالا چه طور از اون شمشیرا استفاده کنم ؟
بعد میرم جاو تر و به یه جایی میرسه که مسیر به سه شاخه تبدیل میشه که پله میخورن اولی با رنگ سبز و بعدی با زرد و سومی با سفید مشخص شده
من سبز و زرد رو میرم و اون نورانی یرو ور میدارم ولی به اخری که میرسم یک اتاقه که سه تا در داره و اصلا معلوم نیست چه طوره
میشه راهنمایی کنید ؟
پیشاپیش سپاسگذارم

JING3LKHAN
06-09-2008, 09:21
سلام.من devil....4 رو تموم کردم حالا که اومدم سر نسخه 3 دیدم بر عکس 4 هیچ دمویی نداره گرافیک بازیم وحشتناک پایین .نسخه من اصل نیست یا در کل 3 همین طوریه؟؟؟

Mist
06-09-2008, 09:58
سلام.من devil....4 رو تموم کردم حالا که اومدم سر نسخه 3 دیدم بر عکس 4 هیچ دمویی نداره گرافیک بازیم وحشتناک پایین .نسخه من اصل نیست یا در کل 3 همین طوریه؟؟؟

ببین دوست من شما یکم کج رفتی اصولا بازی های سریالی رو از یک شروع میکنن به 4 مطمئنا سه گرافیکش از 4 پایین تره و مثل

اون یه قصه درام و عاشقانه اینا نداره ولی تا دلت بخواد دمو داره سری بازی برای کسانی توصیه که عاشق بازی باشن

شما 4 رو بازی کردین و دویل میکرای رو از اول بازی نکردین

برای همین شماره سه به دلت نمیشینه

موفق باشی

Ar@m
06-09-2008, 10:15
سلام دوستان من دوباره گیر کردم ارام جان از کمکت ممنون
یه جایی هست جلو تر دو تا غول بزرگ رو میکشم و مرحله تموم میشه !
و 2 تا شمشیر اونا رو ور میداره !
حالا چه طور از اون شمشیرا استفاده کنم ؟
بعد میرم جاو تر و به یه جایی میرسه که مسیر به سه شاخه تبدیل میشه که پله میخورن اولی با رنگ سبز و بعدی با زرد و سومی با سفید مشخص شده
من سبز و زرد رو میرم و اون نورانی یرو ور میدارم ولی به اخری که میرسم یک اتاقه که سه تا در داره و اصلا معلوم نیست چه طوره
میشه راهنمایی کنید ؟
پیشاپیش سپاسگذارم

براي انتخاب شمشيرها قبل از شروع مرحله بايد جزو دو شمشير انتخابي ات باشن توي قسمت اسلحه ها انتخابشون كن
اون مرحله اي كه مي گي يه ذره پيچ در پيچه الان يادم نمي ياد چطور ردش كردم شايد بقيه ي بچه ها يادشون باشه!

Maggy_P
06-09-2008, 10:59
میشه راهنمایی کنید ؟
پیشاپیش سپاسگذارم
اون اتاقه كه 3 تا در داره بايد وارد يكي از درها بشي كه بعدش كه وارد اتاق بعدي ميشي درها قفل نشن ( 3 تا اتاق يك شكل هست كه هر كدوم 3 در داره ) اگر در اشتباه رو انتخاب كني هر 3 در قفل ميشن و دشمنا ظاهر ميشن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rezapassword
06-09-2008, 12:46
مگی جان و ارام جان ممنون

اون قسمت بالا رو رد کردم
حالا یه جایی گیر کردم که یک مجسمه ست و چند مشعل روش روشنه!
وقتی با اون لانچیکو ابیه بهش زربه میزنم میگه فقط با تکنیک ... + جادو میتونی منو حرکت بدی
دوستان اگه کمکی دارن درغ نکنن

Ar@m
06-09-2008, 13:23
خواهش!
اين مجسمه ها هركدومشون مربوط به يه شمشير خاص يا يه تكنيك خاصن
تو بايد با اسلحه ي مد نظر اون انقدر مجسمه رو بزني كه همه ي مشعل هاش خاموش شن بعد مجسمه مي تركه و بهت يك تيكه از ارب آبي مي ده

rezapassword
06-09-2008, 14:15
نه داداش این طوری نمیشه !
من فقط میتونم 3 تا از شعله ا رو خاموش کنم !
اون قسمت تغیر شمشیر رو هم پیدا نکردم میشه راهنمایی کنید !
ممنون
قربونت بگو چه طور اینو بزنم که ر 7 تا خاموش شه
ایا فن خواصی داره
میدونم الان میگی این چقدر خنگه
خدا شاهده من شاهزاده 3 رو تو یه روز تموم کردم
همین طور خیلی بازی ای معروف دیگ رو
امام اینو نمیدونم چرا نمیشه
ممنون

Ar@m
06-09-2008, 14:44
نه بابا خنگ چيه!
از يه استايلي استفاده كن كه ضربه ها رو سريعتر بزنه قدرتش بيشتر باشه
من كه سر اين مجسمه ها مي مردم از بس بعضي هاشونو بايد بزني
دز ضمن نبايد بذاري هيچكدوم از اونايي كه خاموش شدن دوباره روشن بشن چون روز از نو روزي از نو!
و مشعل ها هم تكي تكي خاموش مي شن تا 7 تا

rezapassword
06-09-2008, 15:03
گلم
نگفتی چه طور شمشی ر رو عوض کنم
یکم این بازی منوش غر قاطیه

Ar@m
06-09-2008, 15:33
يادم رفته آخه تو منوش چي بود!
فكر كنم اسمش weapons بود
وقتي R1 مي زدي منوي شمشيرها رو نشون مي داد وقتي L1 مي زدي تفنگ ها رو!
شرمنده يادم نيست دقيقا!
فقط يادت باشه وسط يه مرحله نمي توني شمشيرتو عوض كني حتما بايد قبل از شروع هر مرحله اينكارو بكني

Mist
06-09-2008, 19:50
نه داداش این طوری نمیشه !
من فقط میتونم 3 تا از شعله ا رو خاموش کنم !
اون قسمت تغیر شمشیر رو هم پیدا نکردم میشه راهنمایی کنید !
ممنون
قربونت بگو چه طور اینو بزنم که ر 7 تا خاموش شه
ایا فن خواصی داره
میدونم الان میگی این چقدر خنگه
خدا شاهده من شاهزاده 3 رو تو یه روز تموم کردم
همین طور خیلی بازی ای معروف دیگ رو
امام اینو نمیدونم چرا نمیشه
ممنونیکم سخت هست ولی شدنیه شما باید همه تکنیاشو آزاد کنی و ضربات و تکنیکهای مختلف بزنی استایل و حتی با اسلحه ها تا به اون حد از استایل مورد نظر برسی

تو شماره چهار هم از اینا داشت ولی نظر من اینه تو شماره سه سخت تر بود تا 4 به زیاد بازی کردن نیست واقعا سخته من اینقد ضربه میزدم دستم درد میگرفت

دا یه دسته بازی خراب نکنی نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتي R1 مي زدي منوي شمشيرها رو نشون مي داد وقتي L1 مي زدي تفنگ ها رو!

آره همینه خودشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rezapassword
08-09-2008, 16:23
سلام دوستان
من در مرحله اخر یعنی 14 گیر کردم
دقیقا زمانی که مرحله شروع میشه !
هیچ راهی نیست جز یک در که یکی از مجسمه های لعنتی جلوشه و وقتی بهش ضربه می زنی بلاک میشه و مینویسه باید یک چراغ مخفی رو پیدا کنی تا من حرکت کنم ؟
کمک لطفا
در ضمن به من یک اسلحه رگبار داده اما هر کاری میکنم شکلیک نمیکنه میشه بگید چرا ؟
خیلی خیلی ممنون

soliman
08-09-2008, 23:07
سلام دوستان
من در مرحله اخر یعنی 14 گیر کردم
اون که مرحله اخر نیست و مرحله اخر مرحله بیسته.

هیچ راهی نیست جز یک در که یکی از مجسمه های لعنتی جلوشه و وقتی بهش ضربه می زنی بلاک میشه و مینویسه باید یک چراغ مخفی رو پیدا کنی تا من حرکت کنم ؟
کمک لطفا
شما باید با اون پنجه هایی که از مبارزه با ویرجل بدست اوردید به اون مجسمه انقدر ضربه بزنید تا مجسمه بشکنه و بتونید از در رد بشید.

در ضمن به من یک اسلحه رگبار داده اما هر کاری میکنم شکلیک نمیکنه میشه بگید چرا ؟
خیلی خیلی ممنون
یعنی تو اون مرحله به شما رگبار داده ؟

rezapassword
09-09-2008, 09:54
اون که مرحله اخر نیست و مرحله اخر مرحله بیسته.
مارو بگو گفتیم تموم شد

شما باید با اون پنجه هایی که از مبارزه با ویرجل بدست اوردید به اون مجسمه انقدر ضربه بزنید تا مجسمه بشکنه و بتونید از در رد بشید.
خوب من نمیدونم چه طور میشه اونو انتخاب کرد ؟

یعنی تو اون مرحله به شما رگبار داده ؟
نه خیر در مرحله قبل داد !
امام تیر نمیزنه ؟

راستی من در دمو ها دیدم که مثلا دانته از نیرو های قوی استفاده میکنه مثلا نورانی میشه و به هوا میپره و دشمنان رو پرت میکنه اما نمیدونم چه طور ازش استفاده کنم ؟
شما میدونید ؟

خیلی ممنون

goldenmasoud
09-09-2008, 10:08
سلام.آخرین دویل می کرای 3 هست یا 4 هم اومده؟

Maggy_P
09-09-2008, 12:22
آخرين نسخه شماره ي 4 هست

بايد برين اونو جزء 2 شمشير انتخابي قرار بدين تا بتونيد ازش استفاده كنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Maggy_P
09-09-2008, 12:36
آخرين نسخه شماره ي 4 هست

بايد برين اونو جزء 2 شمشير انتخابي قرار بدين تا بتونيد ازش استفاده كنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rezapassword
09-09-2008, 13:50
سلام مگی جان
بعد از تراکنشی که با مغزم داشتم تونستم اونجا رو رد کنم !
اما با مشکلی مواجه شدم اونم اینه که :
بعد از گذر از اونجا و بالا رفتن با یه اسانسور و رد شدن از موانع بسیار به مکانی تکراری میرسم که یک حلقه نورانی وجود داره که دانته رو به اول بازی میبره بعد از رسیدن به اول بازیهیچی نشد و برگشتم
حالا یک در هست که توش یه مشت از اون مجسمه سنگی ها هست و یک پل خراب شده که اون طرفش یک در هست
اون رو چه طور رد کنم

جواب ابنو بدید ممنون میشم :

راستی من در دمو ها دیدم که مثلا دانته از نیرو های قوی استفاده میکنه مثلا نورانی میشه و به هوا میپره و دشمنان رو پرت میکنه اما نمیدونم چه طور ازش استفاده کنم ؟
شما میدونید ؟
در ضمن ایا میدونید اون چوب خط کوچک ( progressbar ( در کنار شمشیر چی هست

rezapassword
09-09-2008, 18:18
سلام دوستان به لطف خدا اون قسمت بالا رو رد کردم
حالا جلو تر یه بخش هست که از تو چشمش پرید بیرون اونجا هستم و نمیدونم چی کنم
کمک کنید ممنون میشم
شرمنده این همه مزاحم میشم

Mist
09-09-2008, 20:20
سلام دوستان به لطف خدا اون قسمت بالا رو رد کردم
حالا جلو تر یه بخش هست که از تو چشمش پرید بیرون اونجا هستم و نمیدونم چی کنم
کمک کنید ممنون میشم
شرمنده این همه مزاحم میشم

این بازی خیلی ساده تر از اونیه که اینهمه گیر کنی نمیدونم تو سایلنت هیل بازی کنی چیکار میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فک کنم تو دهن نهنگه چیه اون باشی چهار تا جا هست باید با شمشیر بزنی تا ورودی باز بشه دوتاش همین کنار اتوبوس هست

دو تا هم بالا باید بری یه پل مانندی بالا تر هست

Ar@m
09-09-2008, 21:26
شما میدونید ؟
اينكارو با آپگريد كردن استايل هات و خريدن مهارت هاي مربوط به اسلحه ها و شمشيرهات بدست مي ياري. با ارب قرمزي كه جمع مي كني مي توني مهارت ها تو بالا ببري

در ضمن ایا میدونید اون چوب خط کوچک ( progressbar ( در کنار شمشیر چی هست
فكر كنم منظورت همون شبيه حالت ياموتو تو شماره ي 4 باشه همون تغيير حالت دانته فكر كنم با زدن L2 فعال مي شدش

*Necromancer
09-09-2008, 23:26
یه چیز جالب که خیلی وقته می خوام بگم:

این همون مجسمه شیطانی تو فیلم جن گیره

اینم یه غول بیابونی تو دویل3

عین خیاری که از وسط گاز زده باشی!!!!

تو نت سرچ کنید pazuzu می بینید که این مجسمه خیلی معروفیه

soliman
09-09-2008, 23:53
به نکته خوبی اشاره کردی . اون سک سه سر یعنی سیربیروس هم تو خیلی از فیلمها هستش.

*Necromancer
10-09-2008, 00:04
به نکته خوبی اشاره کردی . اون سک سه سر یعنی سیربیروس هم تو خیلی از فیلمها هستش.
تو کتاب کمدی الهی دانته سربر سگ سه سریه که نگهبان دروازه طبقه سوم جهنمه و نوشته شده ورجیل با ریختن خاک به صورتش آرومش می کنه

اون اسب آبیه هم تو یه کتابی بود حالا مطمئن نیستم همین کمدی الهی بود یا یه کتاب دیگه
اون اسب شیطانه که ارابه ای از خار رو می کشه و به هیچ کس به غیر شیطان سواری نمی ده!

بقیه غول های بازی هم هر کدوم یه داستانی دارن

حتی اون ناقوس های9گانه که فرشته های شیطانی اونو به آغوش کشیده بودن هم داستان داره
اینان ارواح فرشتگان به خاک افتاده ای هستند که از شیطان در عصیانش برابر خداوند پشتیبانی کردند
زمانی که ناقوس ها به صدا در آیند بر اذهان رهبران جهان مسلط می شوند برای بر افروختن آتش جنگ آخر الزمان
اون دمویی که نشون می ده آرخام در وازه دنیای شیاطین رو باز می کنه اون 9 ناقوس دیوانه وار نواخته می شن!

یکی از دلایل اینکه از دویل4 خوشم نیومد هم این بود که همچین ریزه کاری هایی توش نبود

soliman
10-09-2008, 00:12
ایول داداش . اینارو از کجا فهمیدی ؟

*Necromancer
10-09-2008, 00:16
خوب مطالعه کردم دیگه!
الانم پی دی اف دم دستم بود قسمت مربوط به فرشته ها رو ویرایش کردم

DaRiOuShJh
10-09-2008, 01:58
هــــــــــــــــــــــــ ـــی×!×!
دیروز رفتم اینم بخرم یارو گفت کارته تصویر از 6600 بیشتر میخواد!×!
منم نگرفتم!×!
دلم تنگ شده بود براش ها

به جاش چند تای دیگه گرفتم و legacy of kane رو
این مشکله joystick ام حل شه حرف نداره

شما اینو با joystick بازی میکنید مشکلی دارید؟

rezapassword
10-09-2008, 08:10
این بازی خیلی ساده تر از اونیه که اینهمه گیر کنی نمیدونم تو سایلنت هیل بازی کنی چیکار میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فک کنم تو دهن نهنگه چیه اون باشی چهار تا جا هست باید با شمشیر بزنی تا ورودی باز بشه دوتاش همین کنار اتوبوس هست

دو تا هم بالا باید بری یه پل مانندی بالا تر هستاین بازی خیلی ساده تر از اونیه که اینهمه گیر کنی نمیدونم تو سایلنت هیل بازی کنی چیکار میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دو تا هم بالا باید بری یه پل مانندی بالا تر هست
من اونجا نیستم جلو ترم هستم در مرحله 17
اونجا یکی از این گردونه ها هست که با شمشیر بهش میزنی چراغاش روشن میشه رو میزنی روشن میکنی و بعد تصویر چشم همون موجوده رو که قبلا کشتی نشون میده
حالا نمیدونم اونجا رو چی کنم
بازی اسون و من حتی 30% از جونم هم نمیره اما مشکل اینجاست که خیلی قر قاطی هست !
ممنون باببت کمکاتون

Ar@m
10-09-2008, 11:51
منم نگرفتم!×!
دلم تنگ شده بود براش ها
مطمئني؟
ببينم تو با سيستمت re4 بازي نكردي؟ اگه بازي كرده باشي اينم مي توني بازي كني
البته من اينطور شنيدم تضمين نمي كنم كه بري بخري بعد بياي بگي نشد

Mist
10-09-2008, 12:16

مطمئني؟
ببينم تو با سيستمت re4 بازي نكردي؟ اگه بازي كرده باشي اينم مي توني بازي كني
البته من اينطور شنيدم تضمين نمي كنم كه بري بخري بعد بياي بگي نشد

اگه Evil 4رو بازی کرده من 100% میگم اینو میاره برو بگیر خودم میام برات نصب میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rezapassword
10-09-2008, 17:53
اه لعنتی !
از این بازی متنفرم !
همین الان دی وی دیش رو شکوندم تا دیگه ریختشو نبینم
دوستان کمک ترو خدا
از دست این باز یاعصابم خورده ظهری ان چنان زدم تو سر مانیتور تصویرش تکون خود زبوون بسته تو دلش چه فحشها که به من نداده
یه جایی هست که باید از این مکعب ها بالا بری تا به به یک در برسی !
هر کار یمیکنم نمیشه !
اخه دکمه بالا و پایین تو گیم د کار نمیکنه و مجبورم با کی بورد برم که خیلی سخته و عادت ندارم !
کسی رمز پروازش رو نداره !
من چی کنم ؟

Ar@m
10-09-2008, 18:35
يعني چي زدم دي وي ديشو شكوندم يه ذره اعصاب داشته باش خب!
اون مكعبا همينه كه هست يعني سخته بايد حركاتشون دستت بياد كه بتوني بري بالا از مكعباي كنار ديوار بالا بري راحتتره

*Necromancer
10-09-2008, 19:45
خوب ساده ست منم با کیبورد رفتم
چند روش برای بالا رفتن از مکعبا هست باید بگردی اون مکعب هایی که جهت حرکتشون مساعده پیدا کنی
اون مکعب ها که شبیه پله کان می شن بعد یه دور می لغزن می ندازنت پایین هم اصلا توصیه نمی شه!
تازه من dvd بازی رو سر یه قضیه دیگه شیکوندم ! فک نکن الان خیلی دیگه عصبانی هستی!
این جور مواقع رو کیبورد مشت می زنم چون به این راحتی نمی شکنه!!!

Mist
10-09-2008, 21:23
همین الان دی وی دیش رو شکوندم تا دیگه ریختشو نبینم
يعني چي زدم دي وي ديشو شكوندم يه ذره اعصاب داشته باش خب!بابا آدم بازی میکنه یکم از دغدغه دور باشه حد اقل من اینطوریم و هم عاشق بازیم چرا اعصابتو خراب میکنی یکم رو ش کار کنی خدایی خیلی راحته

نمیدونم شاید مشکل یه جای دیگس تو من باهاش مواجه نشدم

این جور مواقع رو کیبورد مشت می زنم چون به این راحتی نمی شکنه!!!اینم بدنیست ولی حرکت دوستمون از مال تو ارزون تر تموم میشه دی وی دی فوقش هزار تومن گیبورد 24 تومنی رو بشکنی واویلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*Necromancer
10-09-2008, 21:43
«اینم بدنیست ولی حرکت دوستمون از مال تو ارزون تر تموم میشه دی وی دی فوقش هزار تومن گیبورد 24 تومنی رو بشکنی واویلا»

آخه می گه مشت زده رو مانیتور

*Necromancer
12-09-2008, 23:00
من موندم اسپاردا کی به زمین اومد و کی ازدواج کرد و کی بچه دار شد و کی مرد
مگه الان تو دویل 4 سال 2000 بعد از اسپاردا(!) نیست؟
پس دانته چند سالشه؟
اگه دانته پیر نمی شه چون شیطانه پس چرا لیدی اصلا تکون نخورده با اینکه انسانه؟
دویل3 تو یه دنیای مخروبه اتفاق می افتاد که به نظر می رسید شیاطین همه جاشو نابود کردن(آخر الزمانی چیزی)
حالا تو دویل4 چقدر از اون موقع گذشته که همه چی رویال مدرن شده و از نو ساخته شده بهتر و بهتر از قبل؟

Teknesian
14-09-2008, 20:10
سلام

من مرحله 19 بعد از اینکه قواهای بازی و باید پشت سره هم بکشی یه دریچه برام باز شد اونجا 3 تا مرحله داشت که اخرش یه چیزی بهم داد مثل یه + بزرگ که نمی دونم کجا بدرد میخوره اگه کسی میدونه کمک کنه

Maggy_P
14-09-2008, 20:14
سلام

من مرحله 19 بعد از اینکه قواهای بازی و باید پشت سره هم بکشی یه دریچه برام باز شد اونجا 3 تا مرحله داشت که اخرش یه چیزی بهم داد مثل یه + بزرگ که نمی دونم کجا بدرد میخوره اگه کسی میدونه کمک کنه
اگر منظورتون اونجاييه كه توي يك سالن هست و بايد آينه ها رو بشكنيد ...
شما بايد اون وسيله رو روي مجسمه توي اون سالن قرار بدين

اگر هم اونجا نيستيد يك عكسي از اون قسمت بزاريد تا بفهمم كجاست :46:

Teknesian
17-09-2008, 16:41
سلام :40::27:

اول از همه دستت درد نکنه مگی جون ممنون که به راهنمایی مشکلات بچه ها رسیدگی میکنی :11:

ممنون راستش تنبل شدم چیز سختی نبود ولی حال نداشتم حتی یه کم فکر کنم بعد کمک بخوام :13:

یادش بخیر بچگی هامون تام رایدر که تو زمان خودش بازی فکری شاخی بودو بدون کمک بازی میکردیم :5:

حالا این برادر دانته رو فن خواصی برا زدنش نیست باید حتما جونمو در بیاره تا بمیره :31:

نیم ساعت با بدبختی خونش رو به نصف میرسونیم اقا تبدیل به شیطان میشه همه خونش پر میشه :13::41:

اگه راهی نیست بریم فنون پیشرفته یاد بگیرم :46:

Ar@m
17-09-2008, 16:46
خب راهي نداره جز اينكه سريع بهش حمله كني بخصوص اگه موقعي كه ويژيل تغيير مي كنه تو هم تغيير كني سريعتر به حالت عادي برمي گرده و كمتر كارت مشكل مي شه
ضربه زدن پشت سرهم و سريع بهترين راهه

titanium_zarin
05-07-2009, 17:26
ببخشید تایپک قدیمی رو بالا میارم...

میخوام ببینم رو pc میشه با دسته بازی کرد؟؟؟؟اخه من نتونستم!!!
اگه میشه لطفا تنظیمات رو بگید...

titanium_zarin
06-07-2009, 10:22
میدونم خیلی وقته که این بازی رو تموم کردین...اما میشه جواب بدین؟؟؟؟؟؟