مشاهده نسخه کامل
: Devil May Cry 3: Dante's Awakening
amirpers
10-10-2006, 15:45
سلام
میخوام یه چیزی بگم ولی نخندین :blush: من تازه این بازی رو گرفتم همین اولاش که بازی میکنم وقتی جونورا میان من اصلا هیچی توی تصویر ندارم تصویر سیاه سیاه فقط وقتی شلیک میکنم یه خورده نور میده با چشم جونورا :blink:
حالا نمیدونم بازی اولاش این جوری یا مال من خرابه فکر کنم مال تکین سافت باشه
کسی میدونه چه مرگشه :blush:
چرا بخندیم ؟ من خودمم هنوز این بازی رو نگرفتم . تاریخ اصلی عرضه این بازی همین امروزه ، یعنی 10 اکتبر .
YAHYA-PRO
10-10-2006, 15:54
یعنی قراره همین امروز بیاد :blink:
من الان یک ماهی میشه که گرفتمش
amirpers
10-10-2006, 16:43
یعنی قراره همین امروز بیاد :blink:
من الان یک ماهی میشه که گرفتمش
ببینید عرضه بازیها در قاره های مختلف معمولا با تاریخهای متفاوتی صورت میگیره .این بازی در قاره آمریکا ( اگه اشتباه نکنم ) قراره امروز پخش بشه .
البته گاهی اوقات نیز بازیها به صورت دزدی زودتر از موعد هم عرضه می شوند .
cully_4u
10-10-2006, 23:58
آقای amirpers فکر کنم مشکل از کارت گرافیک شما باشه.
واسه اینکه مطمئن بشی , آخرین ورپن درایور کارت گرافیکت رو اینستال کن و اگه باز هم همینجوری بود , یعنی اینکه کارت شما Shader2.0 رو ساپرت نمیکنه.
amirpers
11-10-2006, 02:27
آقای amirpers فکر کنم مشکل از کارت گرافیک شما باشه.
واسه اینکه مطمئن بشی , آخرین ورپن درایور کارت گرافیکت رو اینستال کن و اگه باز هم همینجوری بود , یعنی اینکه کارت شما Shader2.0 رو ساپرت نمیکنه.
متوجه منظورتون نمی شم ؟!؟!
من که مشکلی ندارم .
Ashkan_bn69
11-10-2006, 23:59
سلام
میخوام یه چیزی بگم ولی نخندین :blush: من تازه این بازی رو گرفتم همین اولاش که بازی میکنم وقتی جونورا میان من اصلا هیچی توی تصویر ندارم تصویر سیاه سیاه فقط وقتی شلیک میکنم یه خورده نور میده با چشم جونورا :blink:
حالا نمیدونم بازی اولاش این جوری یا مال من خرابه فکر کنم مال تکین سافت باشه
کسی میدونه چه مرگشه :blush:
اگه اشتباه نكنم مال شركت Takin 20 باشه ؟؟ اين بازي 6 Cd اما مال تكين 3CD خوب هالا مشكلو فهميدي ؟؟؟
من هم با شركت تكينش مشكل دارم و چيز هاي 3D رو نشون نميده ...علتش هم خلاصه يا بد فشرده كردن فايل هاي تصويريه ... بايد بازي رو دوباره بخري ولي اين دفعه بگرد و اصل 6CD رو پيدا كن ... ;)
YAHYA-PRO
12-10-2006, 16:02
با سلام
آقا اشکان ممنون که راهنمایی کردی :blush: ولی میشه بگی منظور از این یک خط چیه :blink: باید چیکار کنم؟ :question:
آخرین ورپن درایور کارت گرافیکت رو اینستال کن
البته فکر نکنی من نمیفهمم میفهمم فقط واسه اطمینان میگم :whistle:
سلام.
من كه با نرم افزار JoyToKey کار می کنم خیلی خوبه فقط بعد از دانلود روی گزینه Create New Configuration File کلیک کرده و سپس اسم بازی رو وارد می کنیم و سپس در سمت راست Joystick 1 را فعال کرده و سپس روی جهت ها و سایر دکمه ها دابل کلیک کرده و به این صورت وارد کرده که مثلا برای جهت Left اگر در بازی دکمه A هست با دابل کلیک روی Left گزینه Keyboard را آورده و دکمه A را می زنیم و بقیه به همین ترتیب سپس برنامه را Minimize کرده و بازی رو اجرا می کنیم. :biggrin:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک که مشکل داشت
اما خودم گرفتم برنامه رو دوست خوبم
اما ازDirectX ایراد می گیره
برای من 9 هست
اینگار باید 6 باشه!!!
سلام
من هم بازی رو با حجم 3.5 گیگ دانلود کردم ( فک کنم همونی باشه که میگین 6 سی دی هستش ) ولی همون مشکل تاریک بودن تصایور رو دارم
graphic card:Gf fx 6200 256 mg
ram 512
cup 3.2
مشکل کنترل رو هم دارم دوستا اگه ممکنه یه راه حل بدن
فعلا با این راهنما دارم بازی می کنم
To all of you that need it:
Controll Scheme:
W - S - D - A = Movement
Q = Switch Gun
E = Switch Devilarms
Space = Lock on
Space + L = Special move on some styles
I = Shoot Gun
N = Demon Form
J = Devilarms Attack
K = Jump
L = Special moves for that Style (combine ex: like jumping and hiting L will do arial attacks if your a sword master)
برای کسایی که با کنترل بازی مشکل داشتن اگه جویستیک دارین از برنامه JoyToKey که دوستان معرفی کردن استفاده کنین کارش خیلی درسته
واسه این که تصویر رو ه روشن تر ببینین در قسمت تضیمات گرافیک کارت گاما رو زیاد کنین خیلی روشنتر میشه
حالا من رسیدم یه غول اولی اون اژدهای سه کله چه جوری باید بکشمش . تکنیک خاصی داره؟ ما که هر کاری میکنینم کشته میشیم
omidshsh
15-10-2006, 13:49
سراشو تك تك بزن
Mehrshad-msv
18-10-2006, 21:06
سلام
همين الان هوس كردم هرجورشده بازي رونصب كنم وكنترلشوهرجورشده درست كنم...حالشوببرم ...تااينكه نيم ساعت پيش يه برنامه پيداكردم كه معجزه مي كنه!
....حالاحال مي ده ده بارديگه برم اخرش :biggrin:
اول خواستم آپش كنم ديدم حجمش زياده گفتم شايد بعضي هامثل من بدبخت بيچاره باشين بخواين بادانلودمنيجردانلودكنيدبخ اطرهمين لينك مستقيمشوبراتون مي زارم:
Xpadder
4.47mb
تنظيماتتون اين شكلي باشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببخشيداگه يه وقت تكراري بود.
خوش باشيد :happy:
================================================== =========================
حالا من رسیدم یه غول اولی اون اژدهای سه کله چه جوری باید بکشمش . تکنیک خاصی داره؟ ما که هر کاری میکنینم کشته میشیم
اول سراشوباجاخالي دادن وبااون كلتاازدورباتيربزن تايخش بشكنه بعدبروجلوچندتاضربه بزن بهش...چندباركه اينجوري كردي ولومي شه روزمين بعدياقدرتي همون اسكلته روبزن تانصف خونش بره ياباشمشيربيفت جونش...همينجورادامه بده تا بميره.
موفق باشي
من بازی رو به خوبی نصب کردم . بعد تمام فیلم اول بازی هم خوب میاد .ولی وقتی بازی شروع میشه صفحه بازی سیاه است وچیزی جز برق شمشیر و خون بالای صفحه چیزی دیده نمی شه لطفا منو راهنمایی کنید. :sad:
تو قسمت تنضیمات کارت گرافیکت گاما رو زیاد کن . بهتر میشه
هر قدر از ایتمها استفاده می کنم گرونتر میشن.الان تو مرحله 6 برای یه جون ساده باید 6000 تا پول بدم!!!
لازمه برگردم از اول شروع کنم؟اولا رو بد رفتم از ایتمها زیاد استفاده کردم.
چاره چیه؟
Mehran NZ
28-12-2006, 07:33
سلام
همين الان هوس كردم هرجورشده بازي رونصب كنم وكنترلشوهرجورشده درست كنم...حالشوببرم ...تااينكه نيم ساعت پيش يه برنامه پيداكردم كه معجزه مي كنه!
....حالاحال مي ده ده بارديگه برم اخرش
اول خواستم آپش كنم ديدم حجمش زياده گفتم شايد بعضي هامثل من بدبخت بيچاره باشين بخواين بادانلودمنيجردانلودكنيدبخ اطرهمين لينك مستقيمشوبراتون مي زارم:
دوستان این برنامه رو از دست ندید خیلی خیلی عالیه
Ali-Bahal
28-12-2006, 15:34
آقا اين دوربين و کنترل منو کشته شما پيشنهادي نداريد؟
هر قدر از ایتمها استفاده می کنم گرونتر میشن.الان تو مرحله 6 برای یه جون ساده باید 6000 تا پول بدم!!!
لازمه برگردم از اول شروع کنم؟اولا رو بد رفتم از ایتمها زیاد استفاده کردم.
چاره چیه؟
Oracle_Eldorado
29-12-2006, 01:21
بابا من بازي از اين باهال تر توي زندگيم نديدم
علي درسته كه گرونه ولي قوي تر ميشه .
علي باهال ببين كنترل اگه با دسته بازي كني كه عاليه ولي با صفحه كليد سخته
در مورد دوربين هم خوب كار شده ولي در بعضي جاها مشكل داره .
دمو ها هم خيلي قشنگ كار شده و موزيك هم كه همانطور كه دوستان گفته بودند هم با بازي همخواني داره هم خيلي قشنگ هستند .
Oracle_Eldorado
29-12-2006, 01:24
بي همتا حدس ميزنم كه گرافيكت 128 Mx 4000 هستش و Cpu هم هر چي كه هست سلرون !
روي اينجور سيستم ها اينطوريه . همون گاما رو زياد كن درست ميشه .
Alireza007
25-01-2007, 02:06
اقا كسي سيو اين بازي را تا آخرش رفته داره ميتونيد بزاريد اينجا؟
Ali-Bahal
25-01-2007, 13:58
برات نتونستم سيو جور کنم ولي چيت گير آوردم:
Devil May Cry 3 SE
Cheats:
-------
Submitted by: conner54
Bloody Palace mode:
-------------------
Successfully complete the game under any difficulty setting.
Dante Must Die Mode:
--------------------
Successfully complete the game as Dante or Vergil under the hard difficulty
setting.
Super Dante:
------------
Successfully complete the game under the Dante Must Die difficulty setting to
unlock Super Dante as a character. He has an unlimited Devil Trigger.
Vergil story mode:
------------------
Successfully complete the game under any difficulty setting.
Easy difficulty:
----------------
Intentionally fail a mission under the normal difficulty setting three to five
times. A message will appear, stating that you have unlocked the easy difficulty
level.
Mundus reference:
-----------------
Complete the game and get the Vergil ending, where he falls down in the pool of
blood. There will be three round and red electric orbs that he says he could defeat
if his father did it. This is most likely Mundus, the last Boss from the first game,
because Vergil obviously loses and succumbs to Mundus' power.
Mission number references:
--------------------------
During the introduction sequences to every mission, a number that corresponds to
that mission can be found.
Mission 1: A big "1" on the pizza box.
Mission 2: A "2" on a billboard near the outside of Dante's shop.
Mission 3: Three enemies are burned by Lady's motorcycle and fall to make a "3".
Mission 4: There is a banner near where Vergil and Arkham are standing in the
shape of a "4".
Mission 5: A bloodgoyle gets hit into a wall. The blood remaining on the wall is in
the shape of a "5".
Mission 6: Lady blasts a rocket into the ground and the mark on the ground forms a "6".
Mission 7: After Lady shoots Dante in the head, he smears the blood on the wall.
The blood runs into the shape of a "7".
Mission 8: When Dante gets up, goes near the pillar, and is about to jump off, you can
see a faint shape of an "8" in the moon behind him.
Mission 9: One of Lady's spent shells falls on the ground. A "9" is on the bottom of the bullet.
Mission 10: When Vergil stabs Arkham the blood spatters Arkham's book in the form of a "10".
Mission 11: When Arkham disappears from where he was stabbed, the smeared blood leaves an "11"
behind.
Mission 12: After Dante grabs the Haywire Neo-Generator, Jester escapes on something shaped
like a "12".
Mission 13: Immediately after Vergil cuts his hand to make a sacrifice, the camera angle changes.
While the angle is turning you can see a "13" carved into a pillar.
Mission 14: At the end of the intermission sequence, it shows an angle aiming down into the pit
where Vergil fell. On the wall of the crevice is a carved "14".
Mission 15: After awhile after the intermission sequence starts, the camera will face a door
with three symbols on it. Just to the right of it is a dried up plant. The branches
are shaped into the number "15".
Mission 16: A little while after Dante starts changing between normal and demon forms he will take
out his guns and shoot them at the same time. If you can spot it, the flash of the two
gunshots makes "16". You must watch extremely carefully.
Mission 17: After Arkham pulls the force edge from the stone, the rocks shift around. In the bottom
left of the screen will be two rock pillars next to each other. They form a "17".
Mission 18: As Dante is rising up the portal to the demon world, a single newspaper flies around the
bottom right corner of the screen with an "18" on it.
Mission 19: The camera will start to turn at the beginning of the intermission sequence. As it is
turning, there is a bookshelf. There is an area with books missing in the shape of a "19".
Mission 20: After Lady shoots her father and starts crying in the background, the mist forms the
number "20".
خلاصه شرمنده
میشه در مورد این چیتها توضیح بدید!!!!!!!!!
اینا که در مورد دموها است!!!!!!!
Alireza007
26-01-2007, 02:04
من چيت نميخوام اگه ميشه سيوشو يا اگه بشه خون بينهايت باشه بهتره
Ali-Bahal
26-01-2007, 12:30
من چيت نميخوام اگه ميشه سيوشو يا اگه بشه خون بينهايت باشه بهتره
سيو:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترينر:
حال مي کنيد چه زود به دادتون ميرسم
Mehrshad-msv
26-01-2007, 15:58
اقا كسي سيو اين بازي را تا آخرش رفته داره ميتونيد بزاريد اينجا؟
من رفتم ولي تاآخرش نيست! فقط تونستم تا مرحله 2 (فكركنم) Dante Most Die برم(يعني Easy Normal Hard روكامل رفتم) ...واقعا خيلي سخت شده دوتاشمشيركه مي خوري زرتي مي ميره...كلا اين سيو براي تمام دويل بازاپيشنهادمي شه:
اينم والپيپريه كه خودم به عشق اين بازي درست كردم...اگر ضايع بودبه بزرگي خودتون ببخشيد:blush:
Ali-Bahal
27-01-2007, 15:52
آقا اين والپيپرت چيه؟ 700 کيلوبايت !
سلام...یکی کمک کنه مخم ترکید...:blink:
من تو این بازی یه جا گیر کردم...بعد از زدن هون دلقکه....قتی اون رو میزنی یکم جلو میای بعئ الماس رو میگری بعد یه در هست که آتیش گرفته یه دابره وسط هست که هر وقت میری روش میپری هوا اونجا موندم باید چی کار کنم...اگه نمی دونید کجا رو میگم بگید بیشتر توضیح بدم...:tongue:
Maste^Bazy
01-02-2007, 04:52
سلام...یکی کمک کنه مخم ترکید...:blink:
من تو این بازی یه جا گیر کردم...بعد از زدن هون دلقکه....قتی اون رو میزنی یکم جلو میای بعئ الماس رو میگری بعد یه در هست که آتیش گرفته یه دابره وسط هست که هر وقت میری روش میپری هوا اونجا موندم باید چی کار کنم...اگه نمی دونید کجا رو میگم بگید بیشتر توضیح بدم...:tongue:
بايد بري او بالا يه چيزي را كه هست بر داري بعد ري به در سبز رنگ از پله ها بالا بري بعدش يه چيزي هست كه بايداونو توش جا بكني تا قفسه بازي بشه بعد اونو برداري بري بعد از برداشتن ميتوني اونجايي كه پل نداه حالا ميتوني رد بشي
كسي از اين بازي چيت نداره به زبون فارسي؟
مرسي
Oracle_Eldorado
01-02-2007, 11:30
نه محمد جان .
اون ترینری که علی گذاشته بود از همش ساده تر و بهتر بود .
دیگه از این بهتر
Ali-Bahal
01-02-2007, 13:50
نه محمد جان .
اون ترینری که علی گذاشته بود از همش ساده تر و بهتر بود .
دیگه از این بهتر
خواهش مي کنم
دوباره مي نويسم که دنبالش نگرديد
سيو:
ترينر:
بايد بري او بالا يه چيزي را كه هست بر داري بعد ري به در سبز رنگ از پله ها بالا بري بعدش يه چيزي هست كه بايداونو توش جا بكني تا قفسه بازي بشه بعد اونو برداري بري بعد از برداشتن ميتوني اونجايي كه پل نداه حالا ميتوني رد بشي
ایول دستت درد نکنه...اگه باز گیر کردم می پرسم...
Mehran NZ
03-02-2007, 07:19
ایول دستت درد نکنه...اگه باز گیر کردم می پرسم...
منکه دوبار بازیشو تا اخر رفتم نفهمیدم چی گفت شما چطور فهمیدی؟:blink:
بابا اين بازي يه جان بي نهايت و اينا نداره؟
هيچكي از كداش استفاده نميكنه كه معنيشونو بدونه؟
الان تو صفحه بازي دويل كجا پوشه سيوش هست؟ ميگن تو همون صفحه هست؟
عكس:
مرسي
بابا اين بازي يه جان بي نهايت و اينا نداره؟
هيچكي از كداش استفاده نميكنه كه معنيشونو بدونه؟
الان تو صفحه بازي دويل كجا پوشه سيوش هست؟ ميگن تو همون صفحه هست؟
عكس:
مرسي
معلوم بود که...:) توی عکس زیر همونی که با علامت قرمز مشخص کردم.
دمت گرم ايكس من جون تو كارت خفنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي چيت با ترجمه فارسي داري؟
الان اين سيوي كه من دانلود كردم با سيو خود بازي چه فرقي ميكنه؟
هر دوتا كه امشون يكيه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بررسي شود
اينم سيو فرقي ميكنه؟
جان من يكي چيتاشو بده
الان اين سيوي كه من دانلود كردم با سيو خود بازي چه فرقي ميكنه؟
هر دوتا كه امشون يكيه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بررسي شود
اينم سيو فرقي ميكنه؟
جان من يكي چيتاشو بده
این سیو رو باید جایگزین سیو قبلی کنید.
کد تقلب هم نتونستم پیدا کنم.
اهان مرسي ايكس من جون فهميدم چي كار كنم
دمت گرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ali-Bahal
05-02-2007, 14:18
اون ترینر که گذاشتم از همشون بهتر بود البته سیو هم خوبه اما اصلا بدرد نمی خوره چون رد کردن مراحل حال میده نه دیدنشون! البته بدون کد و ترینر محشر هست
نه بابا كجاش محشر هست
دهنم سرويس شد با اين بازيش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور كن خيلي سخته
هنوز تو كفشم با اون اهنگاي توپش
Ali-Bahal
05-02-2007, 17:37
آره نمی دونم چرا با PC سخت هست من با ps2 خیلی راحت ترم
منکه دوبار بازیشو تا اخر رفتم نفهمیدم چی گفت شما چطور فهمیدی؟:blink:
فهمیدنش زیاد سخت نبود..فقط نمی دونستم بعد این کارا کجا باید می رفتم که فهمیدم...:tongue:
سلام...
دوستان گرامی من بعد زدن اون داداشه...موندم ...یعنی اونجایی که باید 5تا از این اسمش رو نمی دونم ...فقط میدونم که اگر این 5تا ر وبزنی در وامیشه من 4تا رو پیدا کردم اون یه دونه نمی دونم کجاست...اگه نفهمیدین بگین بیشتر توضیح بدم...با تشکر.:sad:
Oracle_Eldorado
06-02-2007, 17:14
علی جان میدونم اینجا جاش نیست ولی امضا رو عوض کن چون توهینی هستش به طرفداران کنسول ها .
بعدشم X360 اونطور بازی نداره که این همه داری واسش تبلیق میکنی . بزار Dmc4 برای Ps3 بیاد اون موقع میبینی انقدر بازی برای X360 نیست .
Ali-Bahal
06-02-2007, 20:30
علی جان میدونم اینجا جاش نیست ولی امضا رو عوض کن چون توهینی هستش به طرفداران کنسول ها .
بعدشم X360 اونطور بازی نداره که این همه داری واسش تبلیق میکنی . بزار Dmc4 برای Ps3 بیاد اون موقع میبینی انقدر بازی برای X360 نیست .
اوراکل جان جاش اینجا نیست نظری درمورد امضای من داری Pm بزن نه تو تاپیک DMC !
تازه تا ده سال دیگر هر بازیی برای PS3بیاید X360 برنده هست حتی حاظرم شرط یک میلیون ببندم!
من بدجور سیاستی دارم و می دونم چی و کی چی میشه.....
کاری داشتی باهام چت کن یا Pm بزن ;)
H @ M I D
06-02-2007, 22:10
.
اولا علی باحال راست میگه اینجا جاش نیست .!! در ضمن سر یه کنسول دعوا نکنین و به هم توهین نکنین
دوما وقتی capcom توسط microsoft خریداری شد میفهمی .!!!
اقا من سیوو دانلود کردم ریختم تو محلش ولی مرحله ها ازاد نشدن که
راستی تو مرحله 3 بازی بعد از اینکه اونارو کشتم چی کار کنم عکس درو نشون میده چی کار کنم؟
مرسی
Ali-Bahal
07-02-2007, 15:13
اولا علی باحال راست میگه اینجا جاش نیست .!! در ضمن سر یه کنسول دعوا نکنین و به هم توهین نکنین
دوما وقتی capcom توسط microsoft خریداری شد میفهمی .!!!
قرار بود کپکام را بخره اما نشد اما بعدا می خره;)
همه چی الان دست پولدارترین شرکت دنیا یعنی ماکروسافت هست ;)
Oracle_Eldorado
07-02-2007, 18:56
علی جان میدونم اینجا جاش نبود ولی خیلی بهم زور داشت .
اون سیستمی که گذاشتی اونجا قیمتش حداقل دوبرابره همون X360 هستش .
تازه اگه میگی سیاست داری هیچ میدونی Wii از X360 فروش بیشتری داشته در ژاپن ؟
اول Wii دوم PS3 سوم X360 . منبع روزنامه ی جام جم یکشنبه ها
قول میدم آخرین پست در این مورد باشه در این تاپیک!
بر و بچ حرفه ای به ما جواب ندادین که
مرسی
goly1378
08-02-2007, 01:37
سلام
من مرحله ي 6 گير كردم(همان جايي كه چند طبقه فنر هست.براي باز كردن يكي از درها يك سر اسكلت مي خواهم كه پيدا نميكنم و يك آسانسور هست كه كار نميكنه)اگر مي شه يكي توضيح بده كه چكار كنم.
goly1378
08-02-2007, 13:44
چه شكلي مي تونه از شمشيرهاي جديدش استفاده كنه؟
goly1378 جان شما که تا مرحله 6 رفتی به ما بگو که چیجوری بریم مرحله 4 دیگه
مرسی
Oracle_Eldorado
08-02-2007, 18:23
گلی جان یه مجسمه هایی در یک منطقه های مخصوصی هست که به شکل شیر طلایی هستند که یک ساعت شنی روی دوششونه . روی اون ها دکمه Action رو میزنی بعد یه صفحه میاد در اون روی Equip میزنی بعد لیست شمشیر ها میاد اونی که جدیده یا میخوای رو انتخاب میکنی . بعد وارد بازی میشی . اگه توجه کرده باشی قبل از اون قول سه سر اینجور چیزی بود
Oracle_Eldorado
08-02-2007, 18:32
محمد آقا من به شماره مرحله بلد نیستم . بگو کدوم قسمت هستی . اینطوری نمیفهمم کجا گیر کردی
گلی جان در اون مرحله اون قسمتی که هی بپر بپر هستش تا برسی به اون بالاها ، شما بر عکس! بیا پایین .
بعد میرسی به یه جایی که یه دیوار جلو هستش . اون با شمشیر بزن خراب کن بعد مستقیم برو تا آخر .
اونجا یه چیزی حالت فرمون کشتی هستش ! اونو که زدی یه کاسه اسکلت میوفته پایین . اونو باید تند تند بزنی که خراب بشه . سعی کن بزنش دیوار وقتی خرابش کردی اسکلت رو میگیری
همون مرحله که توی یه کوچه هست که عقب بیای میره مرحله قبلش یکم بری جلو دوتا موجود میان که تیر میزنن تیر ابی بعد از اینکه همه رو کشتی عکس یه در نشون میده
باید چی کار کنم؟
مرسی
goly1378
09-02-2007, 00:59
محمدآقا روبروي در كليد Lرا بزني وارد ميشي
Oracle_Eldorado
09-02-2007, 01:12
خوب عزيزم همانطور كه گلي گفتند بايد دكمه Action رو بزني تا در رو باز كنه .
يه راهنمايي هم بكنم كه وقتي داخل ميشي بايد همه چيز رو بشكني
Oracle_Eldorado
09-02-2007, 01:20
گلي رد كردي اونجا رو ؟
بدردت خورد توضيحات ؟
goly1378
09-02-2007, 01:49
دستت درد نكنه(شمشيرم عالي شد)
الان مرحله ي گير كردم(يك برج بلند آبي هستش وچيزي هم پيدا نميكنم)
دمت گرم مرحله رو رد کردم عجب نانچیکویی داره این دانته
واقعا خفنه!
میگم اونجا که یه سالن بزگ هست با ارتفاع زیاد چی کار کنم یه در اتشی داره نمیدونم باید چیو بگیرم تا در اتشی که از توش هیچ دستی هم بیرون نمیادو بشکنم
راستی اونجا که قر قره و نخ هست چیجوری الماسو ÷ایین بیارم
مرسی
دکمه action چه دکمه ای هست؟
وقتی بازیو کامل ببری چی میشه؟
مرسی
Mehrshad-msv
09-02-2007, 21:31
دمت گرم مرحله رو رد کردم عجب نانچیکویی داره این دانته
واقعا خفنه!
میگم اونجا که یه سالن بزگ هست با ارتفاع زیاد چی کار کنم یه در اتشی داره نمیدونم باید چیو بگیرم تا در اتشی که از توش هیچ دستی هم بیرون نمیادو بشکنم
راستی اونجا که قر قره و نخ هست چیجوری الماسو ÷ایین بیارم
مرسی
اين كه آسونه!....تواين مرحله اول يك طبقه بالا مي ريد بعدداخل درابي مي شيد ازاونجا به داخل سالن مي ريد شياطين رو مي كشيد بعدازاينكه طلسم شكست داخل درروبه روكه قرمزرنگه مي شيد.
همه مجسمه هارومي شكنيدتااسانسور بره بالا البته بعدش اون اهرم روهم روشن مي كنيد...بعدازدرسبز خارج مي شيد مي ريد بالا داخل در زرد رنگ وازپله ها بالا مي ريد كه پله هامي ريزن بعداز يك مبارزه دوباره باهمون شياطين بازي مي ريد داخل در قرمز بزرگ كه طلسمش شكسته .
غولشو مي كشي بعد مي ري داخل درروبروت كه كوچيكم هست....كتيبه روبرمي داري ...دمو رومي بيني...ومي ري مرحله بعد.
كه دراينجا بعدازخارج شدن ازدربزرگ وبعد درزرد دوباره مي ريد روبه بالا وكتيبه روداخل جاش قرار مي ديد وچندطبقه پايين ترتون ديوارا مي رن كنار حالا شما مي تونيد بريد نيزه سه سر روبرداريد ودوباره به داخل درآبي بريد واون نيزه رو درطبقه بالا درجاي خودش قرار بديد وگوي رو بگيريد.
حالامي توني برگردي داخل درزرد وازروي جايي كه قبلن پله هاش ريخته بود ردشي....همين!
================================================== =========
سه تاازاهنگ هاي قشنگ مربوط به بازي رو پيدا كردم گفتم بزارم شماهم استفاده كنيد.
اولي آهنگيه كه داخل دموي بازي درسال 2004 درنمايشگاه E3 پخش شد وسالن وتركوند البته همراه بادموي قشنگ بازي...اين آهنگ داخل دموي مرحله 8 (به قول خودم سقوط ازادعمودانته :blink: )كه منم خيلي خوشم مي ياد پخش مي شه...خلاصه خيلي قشنگه.
دوميم آهنگ پاياني بازيه متال گير سوليد 2 و دويل مي كراي 2 هست كه خيل آرومو قشنگ ريميكس شده.
سوميم كه موسيقي متن دويل مي كراي 1 هست(يادش بخير)
Devil May Cry 3 - Theme Song (Devils Never Cry)3.4 MB
Format: MP3
File Size: 3.4 MB
Duration: 3:50
Bit Rate: 128 kbps
Metal Gear May Cry (Remastered)4.88 MB
Jared Hudson(remixer)
File Size: 4.88 MB
Duration: 5:30
Devil May Cry: Lock & Load
File Size: 4.39 MB
Duration: 4:52
اينم همون سيوقبليه كه اوليش فرقي نكرده ولي دومي كه ورجيل باشه تمام آيتماش ازاده وهمينطور وري هاردو دانته ماست داي اش:
حجمش خیلی بالا هست
من تو 3 تا در رفتم همه کارو انجام دادم ولی بازم طلسمش نمیشکنه
چرا؟
یه جا هست نمیشه از پله ها بالا رفت
چی کار کنم؟
saeed_cpu_full
10-02-2007, 19:33
حجمش خیلی بالا هست
من تو 3 تا در رفتم همه کارو انجام دادم ولی بازم طلسمش نمیشکنه
چرا؟
یه جا هست نمیشه از پله ها بالا رفت
چی کار کنم؟
تو مرحله ی چندم ؟
تو مرحله ی چندم ؟
بعد از کشتن غول یخی
فکر کنم 4
همه جاها خط میخی نوشته
مرسی
Oracle_Eldorado
11-02-2007, 11:18
عزیزم اون نیزه 3 سر رو گرفتی ؟
ببین اونجا 3 تا در داره . اون دره آتشی رو بیخیال چون فعلا باهاش کاری نداری .
ببین اون قسمت رو رفتی که از روی یک پل رد میشی بعد پل میریزه ؟!
نه کودوم پل؟
نرفتم
فقط تو در ابی رو بعد چند تا در دیگه رو رفتم که به همون خط میخی رسید
فقط تو در ابی رفتم
اره یه نانچیکو 3 سر گرفتم نه نیزه
اقا درست شد من به قولش رسیدم ولی فقط بلدم اونو با تفنگ بزنم و خیلی هم وقت میگیره
راه دیگه ای هم برای کشتنش هست؟
مرسی
Oracle_Eldorado
11-02-2007, 17:02
محمد جان کدوم قول ؟
حالا خدا رو شکر که ردش کردی
راستی شما این بازی رو یکم دیر بازی نکردی ؟
بازی مال تابستونه ! یا زود تر ؟!
محمد جان کدوم قول ؟
حالا خدا رو شکر که ردش کردی
راستی شما این بازی رو یکم دیر بازی نکردی ؟
بازی مال تابستونه ! یا زود تر ؟!
ببخشید غول
ردش نکردم هنوز توشم
فقط بلدم اونو با تفنگ بزنم و خیلی هم وقت میگیره و نتونستم شکستش بدم
من تازه مهر بازیو گرفته بودم و نصب نکردم به تعریف بر و بچ چند هفته پیش نصبش کردم ببینم چجوریه
افتاد الان؟
اون غولو چیجوری بکشم؟
1 _ من اون 2 تا غولو که با هم میان و خنجر دارن رو کشتم چرا شماشیر یا تفنگ جدید نگرفتم؟ چیز جدیدی تو لیستم نیست ولی نشون میده من گرفتم ولی چیزی تو لیستم نیست
2 _ جان من یکی رمزاشو با ترجمه فارسی بده
3 _ رمز خون بینهایت چیه؟ خواهش
4 _ اونجا که یک جمجمه اسکلتی میخواهد چی کار کنم؟
5 _ من همیشه با اون یارو که لباس بنفش داره بازی میکنم یه چشمش هم بستست با دانته بازی نمیکنم چی کار کنم که بتونم با دانته بازی کنم
اگه میشه یکی استراجی کامل این مرحله رو بده
مرسی
لطفا به هر 4 تا جواب بدین
مرسی
goly1378
12-02-2007, 17:23
سلام
من بازي را تموم كردم
حالا تو قسمت new gameفقط vergil اضافه شده پس lady كجاست؟
من 3 بار پستمو ویرایش کردم
یکی جواب بده دیگه
Ali-Bahal
13-02-2007, 12:17
من 3 بار پستمو ویرایش کردم
یکی جواب بده دیگه
بعدا کد فارسیش را برات می زارم
موفق باشی
Oracle_Eldorado
13-02-2007, 12:56
گلی جان کی گفته که میشه با Lady نه Mary بازی کرد ؟ Lady اسم مستعارش توی بازی هستش /
عزیزم بیا اینو دانلود کن بیخیال کد بشو . این دردسرش کمتره .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Trainer_crack.html
محمد آقا وقتی که اونا رو میکشی برو توی لیست شمشیر ها یدونه اضافه شده . اگه بخوای بیاریش باید جای گزین یکی از شمشیرهات بکنی . اون کله ی اسکلت هم صفحه های قبل توضیح دادم . در مورد شخصیت بنفشی که آوردی هم در قسمتی که لود میکنی و میتونی مرحله مورد نظر رو انتخاب کنی باید R2 بزنی .
داداش من با پی سی بازی میکنم
از اون جمجمه هم هیچی نفهمیدم نامفهوم میگی دکمه های انگلیسی که تو میگی تو پی سی نیست
من 5 تا سوال پرسیدم که!؟
من کلید E رو زدم تو لیست شمشیرام فقط همون 2 تا هست نانچیکو و شمشیر یکی پی دوتاش نیست
تو لیست شمشیر هام هم نبود
چی کار کنم؟
چرا اینقدر دیر به دیر جواب میدین
من کلید R2 ندارم تو دانته بیاد تو پی سی چیو بزنم؟!
راستی جمجمه رو یکی درست توضیح بده
این اقای Mehrshad-msv کجاست؟کارش خیلی تمیزه
منتظرم
اقا من تا اینجا رسیدم با این چیکار کنم؟ میرم بهش ضربه بزنم هی اون ور و این ور میره و نمیشه کاریش کرد
با همین چی کار کنم؟
علی جون شما هم زود تر کد ها رو با ترجمه بده
یه فکری هم به حال بلوز بنفشه بکنین بشه دانته
مرسی
Alireza.M67
13-02-2007, 23:06
محمد جان چرا سعی نمیکنی که خودت بازی رو تموم کنی .
خوب یه خورده خودت فکر کن .
این بازی اصلا مسئله و موردی نداره فقط باید یکم سریع باشی .
تو این قسمت هم انقدر بزنش تا بترکه , من از اون تا شمشیره استفاده میکنم .
خب مشکل دارم چرا گیر میدی؟!
خب اخه شمشیرای جدیدم نمیدونم چرا اضافه نمیشه
میخواهم اینو بزنم تازه یه نور از توش میاد و درجا میره بالا
وقت خیلی کمه
حالا راهی نیست؟
شما به جای اینکه از من ایراد بگیرید بهتره که راهنمایی کنید
من اصلا تو خط بازی نیستم همش اینترنتم
تازه رفتم تو خط بازی
Oracle_Eldorado
14-02-2007, 13:53
محمد جان بايد انقدر با شمشير سريع بزنيش كه از بين بره .
گرگ نما هم حق داره . شما دوقدم راه ميري گير ميكني مياي اينجا ميپرسي !
فكر كن من اينو Re4 رو بدون كمك ديگران بردم . فقط Re4 يك قسمت گير كردم كه وقتي از دوستان پرسيدم ديدم چقدر ساده بوده !
Alireza.M67
16-02-2007, 00:13
محمد تو قسمت equip بل از شروع مرحله space رو بزن و شمشیرت رو انتخاب کن .
kiavash2004
16-02-2007, 02:25
محمد جان بايد انقدر با شمشير سريع بزنيش كه از بين بره .
گرگ نما هم حق داره . شما دوقدم راه ميري گير ميكني مياي اينجا ميپرسي !
فكر كن من اينو Re4 رو بدون كمك ديگران بردم . فقط Re4 يك قسمت گير كردم كه وقتي از دوستان پرسيدم ديدم چقدر ساده بوده !
آقا اینجا هم سلام یک سئوال داشتم آیا بازی اویل 4 به قشنگی و زیبایی بازیهای سری قبلیش هست یانه از همه نظر منظورم هستش اگر هست برم تهیه کنم تو فیر که تو همون مرحله گیر کردم حالمو گرفت
آقا اینجا هم سلام یک سئوال داشتم آیا بازی اویل 4 به قشنگی و زیبایی بازیهای سری قبلیش هست یانه از همه نظر منظورم هستش اگر هست برم تهیه کنم تو فیر که تو همون مرحله گیر کردم حالمو گرفت
حداقل ارزش یک بار بازی کردن رو داره...
equip بل چه قسمتيه؟
اخه من قول هارو كشتم شمشير جديد نگرفتم براي همين اين تو گير كردم
ديگه هم نياز به راهنمايي ندارم
spase رو بزنم نشونه ميره كه
ميدونين چرا ديگه نياز به راهنمايي ندارم؟
چون ويندوز فارسي داشتم بعدش servis pack 2 رو خريدم و نصب كردم دويل مي كري توش نصب شد حالا ويروس افادا و سرويس پك خراب شده الان ويندوز فارسي دارم و برنامه اجرا نميشه
روش كليك ميكنم يه صفحه سياه فقط ميبينم
پس شما هست راحت شدين
ميخواهم ويستا بخرم دوباره توش نصب كنم
باي
Alireza.M67
18-02-2007, 00:18
ببیین عزیز :
قسمت equip , قبل از شروع مرحله .
قب از شروع مرحله صفحه هاي زيادي هست
نام صفحه چيه؟
easterner17
19-02-2007, 22:34
من الان خوندم...قبل از شروع مرحله در قسمت کاستمایز(customise) .
Oracle_Eldorado
20-02-2007, 13:14
آره . ارزشش رو داره . اونم چند بار !
من الآن دفعه ی سومم هستش که دارم تمومش میکنم .
الآن لباس اشلی هم عوض شده ! ولی داخل دمو ها همون قبلیه هستش
3 بار تموم کردی؟!
من هنوز 1 بار هم تموم نکردم
اخه میدونی چیه برای من شمشیر های جدید وا نمیشه که بتونم راحت اونو پاره پاره کنم
مرسی
یه خورده خاکه این تاپیکو بتکونم :) !
من تو مرحله.... یادم رفت :) گیر کردم همون جایی که دو تا از اون قفس های پره اسکلت اویزونه
پایین که اومدن با شمشیرو.... ضربه زدم ولی اصلا خورد نشدن حالا نمیدونم مشکل کجاست؟
اون مرحلست که دارن با اون دختره از برج میرن بالا
cully_4u
22-02-2007, 22:09
من امروز تو کانال Game One بازی Ghost Rider رو دیدم ، به نظرم خیلی شبیه Devil May Cry هستش .
شرکت سازنده هر دو شون هم Capcom هستش ...
کسی میدونه از نظر داستانی هم ربطی به هم دارن یا نه ؟
یه خورده خاکه این تاپیکو بتکونم :) !
من تو مرحله.... یادم رفت :) گیر کردم همون جایی که دو تا از اون قفس های پره اسکلت اویزونه
پایین که اومدن با شمشیرو.... ضربه زدم ولی اصلا خورد نشدن حالا نمیدونم مشکل کجاست؟
اون مرحلست که دارن با اون دختره از برج میرن بالا
مرحله 16هست کسی نمیدونه!
باید طوری بهشون ضربه بزنی که بهم دیگه بخورن، بعد خورد میشن.
من الان 2 بار رفتم تا اخرش این yellow و gold چیه پایین اسمشون مینویسه؟
Oracle_Eldorado
05-03-2007, 19:05
من الان 2 بار رفتم تا اخرش این yellow و gold چیه پایین اسمشون مینویسه؟
فکر کنم همون Easy و Hard باشه .
من امروز تو کانال Game One بازی Ghost Rider رو دیدم ، به نظرم خیلی شبیه Devil May Cry هستش .
شرکت سازنده هر دو شون هم Capcom هستش ...
کسی میدونه از نظر داستانی هم ربطی به هم دارن یا نه ؟
بازیش هم اومده ؟
Ali-Bahal
05-03-2007, 19:29
من برای ps2 دو بار تموم کردم
ولی برای pc یک بار
برای pc با این دوربین مضخرفش جز دانته چیز دیگری ندیدم!
تازه که میخوای شروع کنی یه easy داره یه نرمال بعد gold و yellow رو باید انتخاب کنی یعنی مثلا yellow برای easy هست؟
راستی نسخه 4 برا pc هست
نه... فقط برای کنسول PS3 میاد!
Oracle_Eldorado
06-03-2007, 18:19
نه... فقط برای کنسول PS3 میاد!
دیدی X_man ؟ یدونه از این بازی های قشنگ برای P30 نمیاد .
همه P30 رو فراموش کردند .
Ali-Bahal
07-03-2007, 13:46
دیدی X_man ؟ یدونه از این بازی های قشنگ برای P30 نمیاد .
همه P30 رو فراموش کردند .
الان بهترین وسیله برای بازی کردن Xbox 360 هست
فقط اگر این دو بازی براش بیایند دیگه هیچ چیزی مثل ps10! رقیبش باشه :
MGS 4
DMC 4
راستی X360 از چند تا بازی استراژی مثل World in conflit و spore و.... محروم هست که اگر اینها هم براش بیایند دیگر ps100 هم حرفی برای گفتن نخواهد داشت;)
ebru_gundes_206
25-03-2007, 03:04
بچه ها Devil may cry 4 برای کامپیوتر هم ساخته میشه
این هم منبع :
Devil May Cry 4 goes multiplatform
The former PlayStation 3 exclusive will now also be appearing on the Xbox 360 and PC
Ali-Bahal
25-03-2007, 10:10
این هم منبع :
The former PlayStation 3 exclusive will now also be appearing on the Xbox 360 and PC
آره بازی برای ps3 و xbox 360 و pc میاید
تنها چیزی که خیلی تابلو هست شرکت Capcom شرکت سونی را محکم زد زمین تا همه طرفدارانش برن حال کنند:21:
Oracle_Eldorado
26-03-2007, 06:59
الان بهترین وسیله برای بازی کردن Xbox 360 هست
فقط اگر این دو بازی براش بیایند دیگه هیچ چیزی مثل ps10! رقیبش باشه :
MGS 4
DMC 4
راستی X360 از چند تا بازی استراژی مثل World in conflit و spore و.... محروم هست که اگر اینها هم براش بیایند دیگر ps100 هم حرفی برای گفتن نخواهد داشت
باز كه شما اين تبقيلاتت رو شروع كردي ؟! بابا چشم . X360 اول و آخره . اصلا ميدوني چرا PS3 كم فروش داشته ؟ ببخشيد كه اگه ربطي نداره ولي بايد بگم !
دوست عزيز اولا چون X360 قيمتش تقريبا 460 هزار تومن هستش كي مياد PS3 بخره 700 هزار تومن ؟!
دوما چون بازي هاش كپي نشده هركدومش 20 يا 30 هزار تومن هستش .
خوب مسلمه يه ايراني كدوم رو انتخاب ميكنه . كسي كه هيچ تفاوتي در اين 2 كنسول نميبينه و فكر ميكنه كه هر 2 تاش يكيه و PS3 الكي گرونه ، به همين خاطر هستش دوست عزيز . ميدونم خودت X360 داري . به جاي 20 هزار تومن بازي رفتي 3 هزار تومن دادي بازي هاي X360 .
این هم منبع :
خدا رو شكر باز يه خبر خوب رسيد .
من چند وقت پیش یه عکس دیدم از یه سی دی ps2 که DM4 بود اما راست و دروغش رو دیگه نمی دونم
به من چه!!!
ولی اگه بیاد عالی می شه
راستی کسی اون پشت صحنه ساخت قسمت سوم رو که بعد از تموم کردن دور سخت باز می شد داره ؟
قبلا سیوش رو داشتم پاک شد اما خیلی دوست داشتم دوباره ببینم
B O L O T
27-03-2007, 23:27
من چند وقت پیش یه عکس دیدم از یه سی دی ps2 که DM4 بود اما راست و دروغش رو دیگه نمی دونم
به من چه!!!
ولی اگه بیاد عالی می شه
عكسها اينجا هست برو ببين DMC4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منظورم این نبود
می خواستم بگم یه عکسی دیدم که انگار قراره برای Ps2 هم این بازی بیاد
این عکس ها که گفتی فقط عکس بودن این موضوع رو ثابت نمی کردن
Oracle_Eldorado
28-03-2007, 11:09
منظورم این نبود
می خواستم بگم یه عکسی دیدم که انگار قراره برای Ps2 هم این بازی بیاد
این عکس ها که گفتی فقط عکس بودن این موضوع رو ثابت نمی کردن
نه فقط براي PS3 مياد
alireza_2000
03-04-2007, 01:00
devil may cry 3
اقا من نسبش گردم ولی این ارورو می ده
(deactive virthal drive and emulation softwer)
من هرچی تو start up بود
disable کردم
مشکل از کجاست؟
Oracle_Eldorado
03-04-2007, 10:21
اولا اینجا مشکلت رو مطرح کن .
دوما باید اگه Clone CD یا Alcohol نصب داری باید درایو مجازی رو غیر فعال کنی
kkain-blood
03-04-2007, 20:58
نه فقط براي PS3 مياد
من یه جا خومدم قرار باسه pcوحتی xbob360هم بیاد!
H @ M I D
17-04-2007, 11:28
سلام
من بازی این بازی رو گرفتم با گیم پد هم بازی می کنم (گیم پد انالوگ دار ) ولی نمیدونم چرا میرم توی بازی هیچ انالوگی کار نمیکنه یعنی هیچ جهتی کار نمیکنه نمیدونم چی کار کنم بعضی موقع ها هم وقتی چپ میزنم بالا میره
بالا میزنم پایین میاد میزنم زمین هوا میره:31: :31: اصلا نمیدونم چکا باید بکنم :41:
ej 88 11
17-04-2007, 14:58
سلام
من بازی این بازی رو گرفتم با گیم پد هم بازی می کنم (گیم پد انالوگ دار ) ولی نمیدونم چرا میرم توی بازی هیچ انالوگی کار نمیکنه یعنی هیچ جهتی کار نمیکنه نمیدونم چی کار کنم بعضی موقع ها هم وقتی چپ میزنم بالا میره
بالا میزنم پایین میاد میزنم زمین هوا میره:31: :31: اصلا نمیدونم چکا باید بکنم :41:
خوب دستتو تنظیم کن .این که دیگه سوال نداره :46:
H @ M I D
17-04-2007, 19:18
خوب دستتو تنظیم کن .این که دیگه سوال نداره :46:
عزیز من چنین امکانی نه توی بازی وجود داره نه بیرون البته اگه در قسمت control panel توی game controller میشه یه کارایی ولی من نفهمیدم چطوریه اگه بلدی یه لطف کن :10:
ممنون
سلام عزیزان خوداییش بازی باحالی هست ولی نخندید ها من امروز تازه بازی رو یکی از بچه برام آورد نصب کردم و رسدم به اون مرحله ای که میره اون بالا با برادرش میجنگه راستی برای نتخواب اون شمشیری که دو تا هست و حرف می زدن و یکی آبی و قرمز بود چیکار کنم انتخواب نمیشه فقط اون نانچوکا ماننده رو با شمشیر اصلی دارم
cyrus_ln
24-04-2007, 08:48
من یه جا خومدم قرار باسه pcوحتی xbob360هم بیاد!
آره این بازی علاوه بر ps3 برای pc و x360 هم میاد.
ej 88 11
24-04-2007, 10:10
عزیز من چنین امکانی نه توی بازی وجود داره نه بیرون البته اگه در قسمت control panel توی game controller میشه یه کارایی ولی من نفهمیدم چطوریه اگه بلدی یه لطف کن :10:
ممنون
دقیقا درست رفتی چون بازیهای capcam دستهارو از همونجا شناسایی میکنند شما باید دوباره برین همون جا بعد در قسمتی از کادر درایو مورد نظرو انتخاب کنید بعد روی properties کلیک کنید ودر قسمت function Test دستتونو تست کنید اگه ایراد داشت در قسمت َadjustment روی گزینه Defauit کلیک کنید و دوباره برید ودر قسمت function Test دستتونو تست کنید به احتمال 99% باید درست شده باشه .:46:
آقا چرا کسی من رو راهنمایی نمیکنه من رسیدم به اون جایی که دختر از اون سوتونه که دورش آبی هست بلا میره اون بالا میره ولی من نمیتونم اون کفش ها رو هم پوشیدم راهنمایی کنید البته به طور کامل
آقا چرا کسی من رو راهنمایی نمیکنه من رسیدم به اون جایی که دختر از اون سوتونه که دورش آبی هست بلا میره اون بالا میره ولی من نمیتونم اون کفش ها رو هم پوشیدم راهنمایی کنید البته به طور کامل
نفهمیدم کدوم مرحله رو می گی
یه ذره بیشتر توضیح بده
اون جا که یه چیز گر از زمین میاد بیرون بعد از اون قسمت که با برادرت مبارزه میکنی اون جا دختره میره بالا با اون اسلحش من نمی تونم کسی سیو اون جا رو داره اون کفش رو هم گرفتم ممنون می شم
کاش یه عکس می ذاشتی من اینطوری نمی فهمم کجا رو می گی دو سال پیش بازیش کردم خب!!!
ولی فکر کنم تو بعد از بیرون اومدن دانته از چشم هیولا رو می گی که با لیدی با دشمنا می جنگن بعد لیدی می ره تو باید تنهایی بجنگی . درسته ؟ اونجا اصلا نباید بری بالا فقط نوشته روی دیوار رو بخون بعد از پله ها برو بالا همین ! چیز بیشتری یادم نمی یاد از این صحنه . اگه عکس می ذاشتی بهتر بود
باشه عزیزم عکس هم می ذارم ولی شما اشتباه منظور من رو فهمیدی من منظورم انجاست
Oracle_Eldorado
27-04-2007, 10:54
اینجا گیر کردی ؟
یکم اطراف رو بگرد ، اونجایی که ویرجیل افتاد پایین یه شمشیر جدید هست . یعنی شمشیر نیست همون قدرته قولی هستش که تو کشتیش ولی ویرجیل قدرت رو گرفت .
بعد که گرفتیش میری یه جایی که یک در وجود داره و جلوی در یه مجسمه هستش .
اون قدرت جدید رو انتخاب میکنی و به اون مجسمه ضربه میزنی . در باز میشه و ........
آق دستت درد نکنه من اون قدرت رو قبلا گرفته بودم ولی نمی دونستم باید چی کار کنم شکل بنجه و پا های گرگ داره تو این مایه خدا خیرت بده کلی حال دادی من فکر کنم تو مدت یه روز رسوندم به مرحله 14 به نظر شما سرعت پیشرفتم خوب بوده؟
Oracle_Eldorado
27-04-2007, 19:00
آق دستت درد نکنه من اون قدرت رو قبلا گرفته بودم ولی نمی دونستم باید چی کار کنم شکل بنجه و پا های گرگ داره تو این مایه خدا خیرت بده کلی حال دادی من فکر کنم تو مدت یه روز رسوندم به مرحله 14 به نظر شما سرعت پیشرفتم خوب بوده؟
با کد تقلب ؟!؟!؟!؟!؟!؟
باز هم خوب رفتی .
چون معمولا خیلی ها در مراحل این بازی گیر میکنند .
شما صفحات قبل رو نگاه کن .
cyrus_ln
28-04-2007, 23:08
من این بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم و الان هم پاکش کردم.می خواستم ببینم با اون اسلحه که از دختره میگیره همون حالا rocket یا RPG میشه شلیک کرد. چون من آخرش نتونستم با اون شلیک کنم.
تا مرحله 12 از کد تقلب استفاده نکردم ولی بعد از اون واقعا سخت بود که مجبور شدم از چیت استفاده کنتم آقا اینترنت من خراب شده بود بعد از دیدن راهنمایی شما در عرض 45 دقیقه رسوندمش به مرحله 17 اون جا هم رفتم طبقه اول یعنی ---- به در اول ولی نمی تونم چطوری برم در بالاییش کمک کنید
Oracle_Eldorado
29-04-2007, 01:03
تا مرحله 12 از کد تقلب استفاده نکردم ولی بعد از اون واقعا سخت بود که مجبور شدم از چیت استفاده کنتم آقا اینترنت من خراب شده بود بعد از دیدن راهنمایی شما در عرض 45 دقیقه رسوندمش به مرحله 17 اون جا هم رفتم طبقه اول یعنی ---- به در اول ولی نمی تونم چطوری برم در بالاییش کمک کنید
با سلام .
بابا شما كه هر جا گير ميكني سريع 2 تا عكس ميزاري !
بابا خودت يكم بازي كن . اينطوري فايده نداره .
مثلا همينجا كه گير كردي ، اون همه تله و پيچ و دنگ و فنگ رو واسه چي گذاشتن ؟
خوب گذاشتن كه شما به سختي برسي به اون بالا .
چیکار کنم دیگه میگم یارو اشتباه نکنه خوب میدونم باید چیکار کنم خیلی سخته روی کدوم یکی از این ها باید بپرم چند تا مکعب هست یکی می چرخه و یکی دوره خدش می چرخه و ... یه راهنمایی کوچولو کن امشب تا صبح می خام بیدار بمونم بازی رو تموم کنم
ببین این مرحله اصلا سخته تو باید خلاف جهتی که مربع می چرخه روش بچرخی تا نیفتی در ضمن نمی خواد تا بالای بالا بری
Oracle_Eldorado
29-04-2007, 10:23
سلام دوستان .
نه بابا کجاش سخته ؟
فقط شما جهت های مکعب ها رو یاد بگیر .
راحت ردش میکنی .
cyrus_ln
29-04-2007, 19:14
سخته سر این یه تیکه من اعصابم داغون شد.
در ضمن کسی سئوال من رو جواب نداد.
من این بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم و الان هم پاکش کردم.می خواستم ببینم با اون اسلحه که از دختره میگیره همون حالا rocket یا RPG میشه شلیک کرد. چون من آخرش نتونستم با اون شلیک کنم.
بله می شه
cyrus_ln
29-04-2007, 19:21
بله می شه
چه جوری؟اگه میشه من دوباره نصبش کنم.
من زیاد یادم نمی یاد چون دو سال پیش بازیش کردم
اما فکر کنم به قسمت تفنگ ها اضافه می شه همون اول هر مرحله که می تونی دو شمشیر یا دو تفنگ انتخاب کنی درست از همون مرحله ای که لیدی بهش اون اسلحه رو می ده می تونی برش داری
cyrus_ln
29-04-2007, 20:00
من زیاد یادم نمی یاد چون دو سال پیش بازیش کردم
اما فکر کنم به قسمت تفنگ ها اضافه می شه همون اول هر مرحله که می تونی دو شمشیر یا دو تفنگ انتخاب کنی درست از همون مرحله ای که لیدی بهش اون اسلحه رو می ده می تونی برش داری
می دونم ورش میداریم ولی نمیشه شلیک کرد.الان هم نصبش کردم ولی بازم نمیشه.
شلیک نمی کنه ؟ پس چیکار می کنه ؟
من که می تونستم باهاش شلیک کنم
B O L O T
29-04-2007, 21:01
می دونم ورش میداریم ولی نمیشه شلیک کرد.الان هم نصبش کردم ولی بازم نمیشه.
مكشله من رو داشتي من هم نتونستم بدون اون تموم كردم :27: :27: :27:
خب حالا مسئله ای نداره همچین تفنگ جالبی هم نبود
فقط یکی به من بگه بازی در حالت Dante must die که تموم می شد اون گزینه آخری که باز می شد چی بود؟
من تا مرحله آخر رفتم ولی یه دیوونه سیو هام رو پاک کرد
cyrus_ln
03-05-2007, 11:41
من دارم بازی رو یه بار دیگه در حالت Dante must die میرم ببینم بعدش چی میشه.در ضمن بالاخره مشکل game pad رو در این بازی حل کردم الانم دارم با game pad بازی میکنم با گیم پد خیلی حال میده.
Oracle_Eldorado
03-05-2007, 14:04
من دارم بازی رو یه بار دیگه در حالت Dante must die میرم ببینم بعدش چی میشه.در ضمن بالاخره مشکل game pad رو در این بازی حل کردم الانم دارم با game pad بازی میکنم با گیم پد خیلی حال میده.
با گیم پد که مشکلی نداشت . راحت میشد بازی کنی .
آره با گیم پد آخرشه .
cyrus_ln
03-05-2007, 14:28
با گیم پد که مشکلی نداشت . راحت میشد بازی کنی .
آره با گیم پد آخرشه .
برای من مشکل داشت بالا میدادی,چپ میرفت پایین میدادی بالا میرفت کلا مشکل داشت البته اینجوری که من فهمیدم خیلیها این مشکل رو دارن.
Oracle_Eldorado
03-05-2007, 18:34
برای من مشکل داشت بالا میدادی,چپ میرفت پایین میدادی بالا میرفت کلا مشکل داشت البته اینجوری که من فهمیدم خیلیها این مشکل رو دارن.
:22: :34: :16: چه باهال !
خوب اینطوری که بهتر بود !
بازی جذاب تر میشد .
حالا میشه بگی چطور درستش کردی ؟:46:
cyrus_ln
03-05-2007, 21:21
:22: :34: :16: چه باهال !
خوب اینطوری که بهتر بود !
بازی جذاب تر میشد .
حالا میشه بگی چطور درستش کردی ؟:46:
آره خیلی باهال بود اگه اونجوری بازی می کردی. :20: :20:
اعصاب خوردکن بود.با برنامه joytokey درستش کردم.
Oracle_Eldorado
04-05-2007, 01:19
آره خیلی باهال بود اگه اونجوری بازی می کردی.
اعصاب خوردکن بود.با برنامه joytokey درستش کردم.
ميشه لينك رو تقديم كني ؟
cyrus_ln
04-05-2007, 09:55
ميشه لينك رو تقديم كني ؟
اینم از لینک
$*BEHNAM*$
02-06-2007, 20:19
من مرحله 16 بازی devil may cry 3 اون قسمتی که دو قفس از بالا می افته و باید onyx moonshard رو که پشت یه در برداریم نمی تونم رد کنم .
اگه ممکنه من رو راهنمایی کنی
مطمئن نیستم کجا رو می گی
منظورت از قفس وزنه است؟؟؟
اگه اینطوره باید اونا رو محکم به هم بزنی تا بشکنن
با شمشیرت بهشون بزن تا سرعت بگیرن
اگر هم اشتباه گفتم یه عکس بذاری بهتره
$*BEHNAM*$
04-06-2007, 18:16
اون قسمتی که میگم کلا تاریکه ، اگه عکس بگیرم چیزی دیده نمیشه .
ولی حالا همین کاری که گفتین میکنم ببینم چی میشه ، ممنون .
Oracle_Eldorado
04-06-2007, 18:28
اون قسمتی که میگم کلا تاریکه ، اگه عکس بگیرم چیزی دیده نمیشه .
ولی حالا همین کاری که گفتین میکنم ببینم چی میشه ، ممنون .
آره . همونه . باید 2 تا قفس رو بزنی به هم دیگه تا بشکنند .
عقرب سیاه
09-06-2007, 19:41
من هم مشکل تو رو پیدا کردم اگه تونستی ردش کنی به من هم بگو چطوری؟
اگه منظورت ورژیله باید بگم وقتی شمشیرشو کشید فرار کن وقتی غلاف کرد بهش حمله کن.
ahmadreza1363
15-06-2007, 23:47
ما مرحله 14 گیر کردیم....اونجا ایکه از زمین یه چیزی در می یاد....دختره میره با تفنگش میره بالا....میگن یه در هست بغلش یه مجسمه...من یه در دیدم ولی بغلش چیزی نبود....میری یه اسانسور هست می رسه به مرحله اول
Oracle_Eldorado
16-06-2007, 11:43
ما مرحله 14 گیر کردیم....اونجا ایکه از زمین یه چیزی در می یاد....دختره میره با تفنگش میره بالا....میگن یه در هست بغلش یه مجسمه...من یه در دیدم ولی بغلش چیزی نبود....میری یه اسانسور هست می رسه به مرحله اول
دوست عزیز شما اول باید بری اون منطقه رو بگردی و یه قدرت پیدا میکنی . همون جونوری که شبیه سگ بود و ورژیل قدرتش رو گرفت . بعد که اونو گرفتی باز هم یه کمی دیگه می گردی و یه مجسمه پیدا میکنی که نور توی دستش سفید هست . شما باید با اون قدرت جدید اون مجسمه رو خراب کنی و ..........
ahmadreza1363
17-06-2007, 01:58
توی همون منطقه که از زمین یه چیزی در اومده؟
*Necromancer
17-06-2007, 23:44
اره دقيقا همين كار رو بكن بغل همون جا كه ورجيل ميافته تو چاه ... كنار ستونه كه اومده بيرون. گرفتي؟
ahmadreza1363
19-06-2007, 01:49
صفجه 38 رو یه نگاه کنید بگید کدوم ور برم...مرحله 14....زخم شودم از بس گشتم...
ahmadreza1363
21-06-2007, 01:38
یکی به ما کمک کنه..........بپا خیزید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
*Necromancer
21-06-2007, 11:07
ميخواي saveخودمو بهت بدم؟ولي تا اخر بازي رفتم همه قدرت هاشو گرفتم تو از اونجا به بعدشو برو .ميخواي؟
cyrus_ln
21-06-2007, 11:25
یکی به ما کمک کنه..........بپا خیزید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يه عكس از اون جايي كه گير كردي بزار همه بهت كمك ميكنن.من 6 7 بار اين بازي رو تموم كردم ولي نميدونم كجا رو ميگي يه عكس بزار.
ahmadreza1363
21-06-2007, 23:48
print screen رو می زنم جای save نمیشه.....عکس جایی که گیر کردم پایین صفحه 38 هست...سیوم بزاری ممنون می شم...
ahmadreza1363
22-06-2007, 20:38
همونی که قبلن گفتم
*Necromancer
23-06-2007, 01:09
سيو بازي( مرحله 15 رو انتخاب كن و برو تو مرحله بعدش)
ahmadreza1363
23-06-2007, 23:57
یه جا غیر رپید بده.....دستتت درست
Optimus Prime
24-06-2007, 00:18
بیا دوست من اینجا Download کن
سلام
من در اجرای یکی از combo مشکل دارم آن combo که شمشیر دایره وار می چرخد توضیح دهید:10: :21: :31: :31: :31: :31: :31:
يه برنامه ي عالي براي دانلود گزاشتم كه ميتونه 3 برابر وينزيپ فايلها رو با همان كيفيت فشرده كند و هر كسي ميتواند از فايلهاي اون استفاده كنه (حتي كسايي كه برنامه رو ندارن استفاده كنند ) من قفلش رو شكوندم حتما دانلود كنيد حجم فايل خيلي كم است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] zip.exe&directory=Echolink&
يا
دوستان لطفا به مدیرا بگین ایشون رو بن کنن
Optimus Prime
24-06-2007, 18:07
سلام
من در اجرای یکی از combo مشکل دارم آن combo که شمشیر دایره وار می چرخد توضیح دهید:10: :21: :31: :31: :31: :31: :31:
اگر دوست من منظورت اینه که یه بار ضربه بزنه بعد به بار دور سرش بچرخونه یک بار دکمه Attack با یه خورده مکث 2بار دیگه همون کلید.
دو تا نکته که امیدوارم کسی نگفته باشه.
1- در اخر بازی 100 یا بیشتر رو بکشید تا یک صحنه ی اضافی ببینید
2- هنگام لود بازی مربع بزنید تا صدای شلیک بشنوید و اثر گلوله ببینید
Optimus Prime
24-06-2007, 20:28
دو تا نکته که امیدوارم کسی نگفته باشه.
1- در اخر بازی 100 یا بیشتر رو بکشید تا یک صحنه ی اضافی ببینید
2- هنگام لود بازی مربع بزنید تا صدای شلیک بشنوید و اثر گلوله ببینید
ممنون دوست عزیز بله فیلم اضافه Virgil رو نشون میده که با Prince of Darkness مواجه می شه.
sltavakoli
25-06-2007, 03:49
سلام عليكم.
دوستان من يه 1 ماهي است كه بازي رو خريدم.حالا چندتا سوتال دارم.خواهش مكنم جوابشو بديد.
1-با گيم پد بازي كنم يا كيبرد؟
2-اگه ميشه ليستي از كارهايي كه ميشه با كيبرد توي بازي انجام داد رو بنويسيد.
3-لطفا درباره ي گزينه هايي مثل(استيل) توضيح بدين.
خيلي ممنون
:41: :41: :41: :41: :41: :41:
اگر دوست من منظورت اینه که یه بار ضربه بزنه بعد به بار دور سرش بچرخونه یک بار دکمه Attack با یه خورده مکث 2بار دیگه همون کلید.
نه منظورم این که شمشیر را رو به رو خودش دایره وار می چرخاند:41:بعد اسم این combo این است Million Stab
سلام عليكم.
دوستان من يه 1 ماهي است كه بازي رو خريدم.حالا چندتا سوتال دارم.خواهش مكنم جوابشو بديد.
1-با گيم پد بازي كنم يا كيبرد؟
2-اگه ميشه ليستي از كارهايي كه ميشه با كيبرد توي بازي انجام داد رو بنويسيد.
3-لطفا درباره ي گزينه هايي مثل(استيل) توضيح بدين.
خيلي ممنون
بازی با گیم پد خیلی راحت تر است کارایی کیبورد با گیم پد مساوی است اما بازی با گیم پد را به تو توصیه می کنم زیرا آموزش combo در حین بازی با گیم پد توضیح می دهد و بازی را بهتر می فهمی:18: :18: :18: :18: :18:
Optimus Prime
25-06-2007, 14:04
خوب اگه منظورتو درست متوجه شده باشم باید Style را بزاری روی Swordmaster بعد با دکمه Special اون Style آین کارو می کنه...
خوب اگه منظورتو درست متوجه شده باشم باید Style را بزاری روی Swordmaster بعد با دکمه Special اون Style آین کارو می کنه...
نه آقا یک بار برو تو بازی تو قسمت combo یک از آن ها Million Stab است آن را توضیح دهید:27: :27: :27:
Optimus Prime
25-06-2007, 16:16
نه آقا یک بار برو تو بازی تو قسمت combo یک از آن ها Million Stab است آن را توضیح دهید:27: :27: :27:
دوست من منظورت اینه:
وقتی Combo مثل Combo که توضیح دادم در پست قبلم نه Combo معمولی با شمشیر Rebelion (یعنی طوری بزنی که حملت قطع نشده باشه:حمله-مکث-حمله حمله و بعد سریه به جلو و پشت سر هم مداوم حمله)مواظب باش Stinger انجام ندی)
دوست من منظورت اینه:
وقتی Combo مثل Combo که توضیح دادم در پست قبلم نه Combo معمولی با شمشیر Rebelion (یعنی طوری بزنی که حملت قطع نشده باشه:حمله-مکث-حمله حمله و بعد سریه به جلو و پشت سر هم مداوم حمله)مواظب باش Stinger انجام ندی)
دستت درد نکنه اما می تونی با دکمه ها های کیبورد توضیح دهی مثال:j-مکث-j-j(فرض کن برای کسی توضیح می دی که هیچی حالیش نیست):18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
سلام
من در یک محیط مرطوب پر از آب هستم که دو تا توپی که درون آنها اسکلت است باید زنجیرش را قطع دری باز شود.(مرحله 14):18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:اما هر چی می زنم قطع نمی شود چی کار کنم:41: :41: :41:
سلام
چطوری می شود حالاتی مانند:devil،توقف زمان،دو تا شدن را با هم عوض کرد:40: :40: :40: :40: :40: :31:
من در یک محیط مرطوب پر از آب هستم که دو تا توپی که درون آنها اسکلت است باید زنجیرش را قطع دری باز شود.(مرحله 14) اما هر چی می زنم قطع نمی شود چی کار کنم
نباید زنجیر اونا رو قطع کنی باید بهشون شتاب بدی تا محکم بهم بخورن و بشکنن
با شمشیرت محکم بزن بهشون تا از هم دور بشن و بعد به هم دیگه بخورن
چطوری می شود حالاتی مانند:devil،توقف زمان،دو تا شدن را با هم عوض کرد
قبل از شروع هر مرحله باید یک حالت رو انتخاب کنی و در طول مرحله نمی شه عوضش کرد
:18:
نباید زنجیر اونا رو قطع کنی باید بهشون شتاب بدی تا محکم بهم بخورن و بشکنن
با شمشیرت محکم بزن بهشون تا از هم دور بشن و بعد به هم دیگه بخورن
قبل از شروع هر مرحله باید یک حالت رو انتخاب کنی و در طول مرحله نمی شه عوضش کرد
از کجا این حالات را انتخاب کنم توضیح دهید:27: :18: :18:
می دونی چیه؟
یادم رفته!
فکر کنم قسمت استیل بود
خب یه ذره بگرد پیدا می کنی
Optimus Prime
26-06-2007, 19:17
Ar@m درست می فرمایند قسمت Style بود.بعد تازه تو بازی تموم نکردی چطور قدرت زمان و 2تا شدن Duppleanger را بدست آوردی؟؟؟اینطور که معلومه هنوز به اونجا نرسیدی که!!:46: :27:
آقا من اون مرحله هستم که باید دوباره با تمام غولها مبارزه کنی یه جایی تو ابرا یه دیوار هم جلوته که توش الماسهای رنگی هست پله هاش هم به صورت عجیبی چیده شده
اون مرحله رو چطوری باید رد کنم؟
BRonaldo
27-06-2007, 01:09
آقا من اون مرحله هستم که باید دوباره با تمام غولها مبارزه کنی یه جایی تو ابرا یه دیوار هم جلوته که توش الماسهای رنگی هست پله هاش هم به صورت عجیبی چیده شده
من این بازی رو خیلی وقته تموم کردم حدود 4 ماه وچیزی یادم نیست
ام تا اونجایی که یادم هست باید یه تعدای شون رو بکشی بعد خودش رد میشه البته بیشتر از نصفشون
samadian
27-06-2007, 03:20
سلام عزیز
باید با چند تا از غول ها بجنگی تا یه در کنار تخته سنگه که توش الماسه ضاهر بشه
با این غول ها بجنگ
1)اون اسبه که پشتش ارابست
2)شکم ماهیه
3)اون یارو خون آشام خوش تیپه:31:
4)اون دو تا داداش ها
5)اون سگه اول بازی
این ها رو بکش فکر کنم در باز بشه
خلاصه منطقش اینه که هر غولی رو که میکشی یه الماس روشن میشه تو باید اون دو تا الماس
رو که راست وسمت چپ هستن به هم وصل کنی(فکر کنم اون دو تا از همون اول روشن باشن)
Ar@m درست می فرمایند قسمت Style بود.بعد تازه تو بازی تموم نکردی چطور قدرت زمان و 2تا شدن Duppleanger را بدست آوردی؟؟؟اینطور که معلومه هنوز به اونجا نرسیدی که!!:46: :27:
من این بازی را یک بار تموم کردم و چون در آن مان از کمبوها استفاده نکردم دوباره دارم بازی میکنم:31: :31: :31:
samadian
27-06-2007, 15:06
سلام عزیز
با این غول ها بجنگ
2)شکم ماهیه
4)اون دو تا داداش ها
5)اون سگه اول بازی
خلاصه منطقش اینه که هر غولی رو که میکشی یه الماس روشن میشه تو باید اون دو تا الماس
samadian
27-06-2007, 15:09
نوشته شده توسط faraz_n [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
###############################################3
سلام عزیز
با این غول ها بجنگ
2)شکم ماهیه
4)اون دو تا داداش ها
5)اون سگه اول بازی
*Necromancer
27-06-2007, 15:13
من این بازی را یک بار تموم کردم و چون در آن مان از کمبوها استفاده نکردم دوباره دارم بازی میکنم:31: :31: :31:
بهترين استيل برا بازيgunslinger است مطمين باش كمبو هاش بهتره!! حتما امتحان كن.
بهترين استيل برا بازيgunslinger است مطمين باش كمبو هاش بهتره!! حتما امتحان كن.
راست می گی دمت گرم:40: :40: :40: :40: :40:
Prince pop
27-06-2007, 16:50
من خیلی وخته که این بازی رو تموم کردم و در مر حله ی آخر ورجیل رو شکست دادم ولی الان که با ورجیل
از اول شروع کردم توی مرحله ی 7 همون جایی که پاییه اون وسیله رو میزاری ودر آسانسور باز میشه آسانسور کار نمیکنه تا ته می رم ولی هیچ اتفاقی نمی افته.کمکم کنید ممنون میشم.:20: :20: :20: :20: :10:
sltavakoli
27-06-2007, 21:22
اقا من مرحله ي بعد از سگه هستم.ولي نميدونم چرا نميتونم برم مرحله ي بعد.اول يه الماس كه يه نيزه ي 3 سر بود
خوردم و اونو توي يك چيزي مثل قرقره كردم و به اون يه لگد زدم.بعد تكون خورد و يه قفس كه توش يه الماس بود رو
بالا برد(در قفس باز شد).بعد من اون الماس رو خوردم.اما نميدونم بايد چيكار كنم.حالا گير كردم و نميدونم بايد با
اين الماس چيكار كنم؟خواهش ميكنم كمكم كنيد.اگه توضيحات كم بود بگيد يا توضيح بيشتري بدم يا عكس
بزارم.
خيلي ممنون
اقا من مرحله ي بعد از سگه هستم.ولي نميدونم چرا نميتونم برم مرحله ي بعد.اول يه الماس كه يه نيزه ي 3 سر بود
خوردم و اونو توي يك چيزي مثل قرقره كردم و به اون يه لگد زدم.بعد تكون خورد و يه قفس كه توش يه الماس بود رو
بالا برد(در قفس باز شد).بعد من اون الماس رو خوردم.اما نميدونم بايد چيكار كنم.حالا گير كردم و نميدونم بايد با
اين الماس چيكار كنم؟خواهش ميكنم كمكم كنيد.اگه توضيحات كم بود بگيد يا توضيح بيشتري بدم يا عكس
بزارم.
خيلي ممنون
ببین همین جایی برو که پله ها خراب شد جایی که پله بوده بپر یه چیز نامرئی است که متونی به آن ور بری:10: :10:
تشکر نکن
نه غولای سخت رو نرو
سگه با2 برادر و ماهی و اون جونوره که مثله کرمه و یکی دیگه که یادم نیست کلال 4 یا5 غول اول بازی نه 4 یا5 غول اخر روبکشی باز میشه
آخه من اون دوتا برادرا رو به زور کشتم خیلی سخت خفنه
اوندو تا شمشیرها لم دارن اگه دستت بیاد تو دور سخت بازی هم راحت می زنیشون
برادرا که کاری نداره هر وقت میدوند طرفت یه پرش عقب بعد با تنفگ شلیک کن بهشون تا روی هوا بمونی و نتونن بزننت با سلاح لانچیکو فکر کنم البته شبیه لانچیکو راحت میمیرن
*Necromancer
28-06-2007, 13:10
اين بازي اصلا سخت نيست! تمام غول هارو تو يه چشم به هم زدن ميكشمشون!
بلادي پليس رو كه ديگه تركوندم شما ركوردتون چند بوده؟
sltavakoli
28-06-2007, 15:38
سلام خدمت همه ي اقايون مخصوصا دي جي جان كه خيلي كمكم كرد.اما ظاهرا دوباره مشكل پيدا كردم
حالا 2 تا مشكل دارم:
1-وقتي ان 2 تا قول رو كه يكيشون شمشير ابي و يكي هم شمشير قرمز داره رو ميكشم شمشيرهاشو نو بر
ميدارم.اما حالا چه جوري ميشه از اين شمشير ها استفاده كرد؟
2-پس از انكه ان 2 تا قول رو كشتم وارد يه سالن ميشم كه 3 تا راه داره.راه هاي چپ و وسط رو ميرم اما راستي
رو نميشه رد كرد(چرا؟) .بعد يه سالن ميام عقب و الماسي رو كه به دست اوردم توي يك دستگاه ليزر ميزارم.بعد
ليزره به كار ميفته و مجسمه رو كه جلوي يكي از درهاست رو ميشكنه.خوبمن وارد دره ميشم.حالا بايد چيكار
كنم؟اگه نفهميدين كجاست بگين تا عكس بزارم.خواهش ميكنم كمكم كنيد
Oracle_Eldorado
28-06-2007, 17:42
سلام خدمت همه ي اقايون مخصوصا دي جي جان كه خيلي كمكم كرد.اما ظاهرا دوباره مشكل پيدا كردم
حالا 2 تا مشكل دارم:
1-وقتي ان 2 تا قول رو كه يكيشون شمشير ابي و يكي هم شمشير قرمز داره رو ميكشم شمشيرهاشو نو بر
ميدارم.اما حالا چه جوري ميشه از اين شمشير ها استفاده كرد؟
2-پس از انكه ان 2 تا قول رو كشتم وارد يه سالن ميشم كه 3 تا راه داره.راه هاي چپ و وسط رو ميرم اما راستي
رو نميشه رد كرد(چرا؟) .بعد يه سالن ميام عقب و الماسي رو كه به دست اوردم توي يك دستگاه ليزر ميزارم.بعد
ليزره به كار ميفته و مجسمه رو كه جلوي يكي از درهاست رو ميشكنه.خوبمن وارد دره ميشم.حالا بايد چيكار
كنم؟اگه نفهميدين كجاست بگين تا عكس بزارم.خواهش ميكنم كمكم كنيد
در بازی یه مجسمه هایی به شکل شیر طلایی وجود داره .
1.باید بری اونجا و در قسمت اسلحه ها اون رو جای یکی از اسلحه هایی که داری عوض کنی
2.عکس بزاری بهتره .
sltavakoli
28-06-2007, 19:57
در بازی یه مجسمه هایی به شکل شیر طلایی وجود داره .
1.باید بری اونجا و در قسمت اسلحه ها اون رو جای یکی از اسلحه هایی که داری عوض کنی
2.عکس بزاری بهتره .
1-مرسي فهميدن
2-2-اينم عكس:
*PiNk PaNTHeR*
28-06-2007, 21:24
سلام
من لول پنج گیر دارم.
بعد از کشتن دلقک و برگشتن به بالا چیکار کنیم؟
به یک جا کلیدی میزنم یک منبع که میندازمون بالا آزاد میشه.
اگه یک واکترو فارسی دارین میشه بهم بدین؟
ممنون
*Necromancer
29-06-2007, 05:00
1-مرسي فهميدن
2-2-اينم عكس:
اگه اخرين راه رو هم بري ميتوني ليزر رو برداري از در كه رد شدي مسير رو ادامه بده خيلي سرراسته! اگه خواستي از اون شمشير ها استفاده كني برو به مجسمه شير هموني كه ساعت شني رو كولشه به برو به اكيپ بعد عدد يك رو از سمت راست كيبرد بزن شمشيرتو انتخاب كن(فقط دوتا ميشه بر داشت) تو خود بازي با eوq اصلحه عوض ميكني!
mohammad_twe
29-06-2007, 14:21
اقا این بازی رو این گرافیک اجرا میشه Radeon 9200 ؟ رم هم 256 ؟
نگاه کن تو رو خدا منی که سیستمم به چه ابولی بود ترکید حالا باید با سیستم قدیمیم بازی کنم اه ه ه ه ....
اقا این بازی رو این گرافیک اجرا میشه Radeon 9200 ؟ رم هم 256 ؟
نگاه کن تو رو خدا منی که سیستمم به چه ابولی بود ترکید حالا باید با سیستم قدیمیم بازی کنم اه ه ه ه ....
بله،در گرافیک 128 ،Radeon 9200 و رم 256 اجرا می شود:10: :31:
mohammad_twe
29-06-2007, 17:04
اقا جدا اجرا میشه ؟ نگیرم بیارم بنصبم یهو اجرا نشه ضایع بشم؟!
Music_Fire
29-06-2007, 17:17
سلام ... من ديروز اين بازي رو نصب كردم و الان مرحله تو 17 گير كردم... بعد از اين كه از جعبه ها بالا ميري و وارد در طبقه بعد ميشي ... اون جايي كه در قرمز ميشه و چند نفر رو مي كشي ... بعد از اون كه از در مي آي بيرون بايد چيكار كني... بيرو در هم يه مجسمه واسه تعويض صلاحه... كمك
*Necromancer
29-06-2007, 19:46
خيلي سادس برو بيرون بالا تر از اون در يه در ديگه است كه بايد اون تو هم بري.
Music_Fire
29-06-2007, 19:51
متوجه نشدم ميشه بيشتر توضيح بدي ... دقيقا كجا؟؟؟
*Necromancer
29-06-2007, 20:01
مگه اونجا نيستي كه بايد از مكعب ها بالا بري؟ خب اونجادوتا در بالاي مكعب ها هستن كه بايد تو هر دو تا بري.يكي بالا تر از اون يكيه!
mohammad_twe
29-06-2007, 23:05
اي بابا اين چرا اينجوريه؟ منظورم سختيه بازي کردنشه که اينقدر جابه جا هست تو کيبورد همه چيش از هم ديگه دوره بگين تو رو خدا چي کار کنم پدرم درومده عادت هم نميکنم نميدونم چرا!!!يه فايلي بدين بريزم که بشه با ماس شمشير زد که يه ظره اسون بشه بازي کردنش ممنون ميشم...
Music_Fire
29-06-2007, 23:28
خيلي ممنون فهميدم ... ردش كردم
Music_Fire
29-06-2007, 23:36
اول بايد با يك سرچ نرم افزار joytokey رو از لينك زير دانلود كنيد
و طريقه ي تنظيم هم اينطوريه
اول به قسمت Other برين و گزينه هاي "Use Axes other than X and Y" و "Use POV switches" رو فعال كنيد بعد برگرديد و ايطوري تنظيمش كنين
AxisX(<0) - A
AxisX(>0) - D
AxisY(<0) - W
AxisY(>0) - S
POV1UP - Numpad 1
POV1RIGHT - Numpad 4
POV1LEFT - Numpad 3
POV1DOWN - Numpad 2
Button 1 - K
Button 2 - L
Button 3 - I
Button 4 - J
Button 5 - N
Button 6 - Space
Button 7 - Q
Button 8 - E
Button 9 - M
Button 10 - Disable
Button 11 - O
Button 12 - P
خيلي ساده ميشه با w,a,s,d به همه طرف ميري و با اسپيس قفل مي كنه با j,i شليك مي كنه و ضربه مي زنه و با K ميپره ...با L حالت استيله... Q تفنگ رو عوض مي كنه و E هم شمشير... به همين ساده گي :40:
آقایون من اون مرحله که باید دوباره غولا رو میکشتی رفتم
بعد میره یه جایی با چند نفر مبارزه میکنم از تو یه ساعت شنی بزرگ یه چیزی برمیدارم بعد دوباره برمیگردم تو اون پله های قاطی پاتی
باید چی کار کنم
راستی با جوی استیک چه طوری میشه بازی کرد مال من همه کار میکنه ولی راه نمیره با جوی استیک
*Necromancer
01-07-2007, 10:36
آقایون من اون مرحله که باید دوباره غولا رو میکشتی رفتم
بعد میره یه جایی با چند نفر مبارزه میکنم از تو یه ساعت شنی بزرگ یه چیزی برمیدارم بعد دوباره برمیگردم تو اون پله های قاطی پاتی
باید چی کار کنم
بايد بري تو اتاق اينه! همون جا كه با شكستن اينه دشمنا رو كشتي سنگ زمان رو بذار تو دست مجسمه طلايي.
*PiNk PaNTHeR*
01-07-2007, 10:39
سلام بچه ها...
یک نفر من رو توی مرحله ی پنج کمک کنه.
وقتی اون اشک یخ رو گرفتیم چیکار کنیم؟
Music_Fire
01-07-2007, 14:52
راستی با جوی استیک چه طوری میشه بازی کرد مال من همه کار میکنه ولی راه نمیره با جوی استیک
صفحه ي 47 رو نگاه كن ... من كامل توضيح دادم
SIMON137
01-07-2007, 16:36
سلام به تمامی دوستان عزیزم
من دیروز این بازی رو خریدم . وقتی وارد شدم همون اول بازی که پیتزاش رو می خوره حالم از این بازی به هم خورد
به چند دلیل:
کنترلش خیلی چرت بود...
دسته توی یک دستم بود کیبورد توی دست دیگم.معلوم نبود با چی کار می کنه؟esc رو می زدم کار enter رو می کرد
حالا نمی شد از بازی بیای بیرون...
تا این که امروز دموهای بازی رو دیدم کف کردم...حالا شده بود آخر بازی ها...کلی حال کردم...نشستم پاش برم...گفتم برای حل مشکل یه سر به پی سی بزنم...
آقای Music_Fire ممنون از توضیح شما در مورد کنترل بازی...این هایی که شما فرمودید تمام کلید ها بود؟(کیبورد)
و حرکاتش رو چجوری انجام می ده(حرکات باحال که تو دموش است نه همین تیر اندازی و پرش و...)
اگر ممکنه بفرمایید چجوری از بازی خارج بشم؟
با تشکر فراوان از شما...
*Necromancer
01-07-2007, 16:41
سلام بچه ها...
یک نفر من رو توی مرحله ی پنج کمک کنه.
وقتی اون اشک یخ رو گرفتیم چیکار کنیم؟
بايد ببريش اونجايي كه يه پله كان بود كه خراب شد.... از رو هوا ميتوني عبور كني بعد بذارش تو جايگاه روبه روت تا درش باز شه.
سلام به تمامی دوستان عزیزم
من دیروز این بازی رو خریدم . وقتی وارد شدم همون اول بازی که پیتزاش رو می خوره حالم از این بازی به هم خورد
به چند دلیل:
کنترلش خیلی چرت بود...
دسته توی یک دستم بود کیبورد توی دست دیگم.معلوم نبود با چی کار می کنه؟esc رو می زدم کار enter رو می کرد
حالا نمی شد از بازی بیای بیرون...
تا این که امروز دموهای بازی رو دیدم کف کردم...حالا شده بود آخر بازی ها...کلی حال کردم...نشستم پاش برم...گفتم برای حل مشکل یه سر به پی سی بزنم...
آقای Music_Fire ممنون از توضیح شما در مورد کنترل بازی...این هایی که شما فرمودید تمام کلید ها بود؟(کیبورد)
و حرکاتش رو چجوری انجام می ده(حرکات باحال که تو دموش است نه همین تیر اندازی و پرش و...)
اگر ممکنه بفرمایید چجوری از بازی خارج بشم؟
با تشکر فراوان از شما...
بايد حركاتش رو از توي اون مجسمه هاي ساعت شني به دوش بخري.
Music_Fire
01-07-2007, 17:44
با فشار هم زمان كليد هاي Alt , F4 و انتخاب Yes با كليد K
DaRiOuShJh
01-07-2007, 18:02
WoW
بابا تو PC چه قد سخته! به قولی شکنجس با این وضعه دکمه ها!
من که تا dante must die هم رفتم یعنی اوج سخت!! با کیبورد خیلی حال میده لذت بازی بیشتر بهت میچسبه;)
Music_Fire
01-07-2007, 20:10
بين توضيح حركات... ُStop" به چه معنيه... چه طوري بايد Combo بزنم ... من همشو خريدم ،اما نمي دو نم چه دكمه هايي بايد بزنم
باید مکث کنی
مثال:
z بعد مکث بعد a خیلی باید مکثت کوتاه باشه بعد هر کمبو یی بخوای میزنی مثلا با تفنگ لیزری باران اسیدی میباره
SIMON137
02-07-2007, 12:01
سلام
آقا من اونجایی که برای اولین بار اون دلقک رو می بینه گیر کردم.بعد از اینکه با اون بحث می کنه می ره تو یه دره و چندی بعد دوباره بر می گردم اون جا می بینم به جای دو تا در , یک در و یک سری چرخ دنده و جود داره . من کلا چیکار کنم؟
DaRiOuShJh
02-07-2007, 15:25
دوستان خسته نباشید!
بازیه ghost Rider هم تویه مایه هایه همین بازیه البته در اصل خیلی فرق داره!
تاپیکش تویه همین قسمت هم هست!
اگه خواستید یه سری بزنید...
آقا من اونجایی که برای اولین بار اون دلقک رو می بینه گیر کردم.بعد از اینکه با اون بحث می کنه می ره تو یه دره و چندی بعد دوباره بر می گردم اون جا می بینم به جای دو تا در , یک در و یک سری چرخ دنده و جود داره . من کلا چیکار کنم؟
یه عکس بذار
MohammadZero
02-07-2007, 20:59
این بازی دیگه قدیمی شد حرف از سری 4 رش بزنید که خیلی باحاله البته تا چند ماه آینده هم برای xbox 360 هم می یاد در صورتی که نسخه ی انحصاری ps3 بود ولی شرکت مایکروسافت امتیاز این بازی رو خریده
چی کار می شه کرد شرکت پول داریه
SIMON137
02-07-2007, 21:21
سلام دوست من
برای اینکه بیشتر متوجه بشی توضیح می دم اگر متوجه نشدی عکس می گذارم.
این قسمت ها رو رد کردم.کشتن سگ سه سر _دیدن دختره _ ورود به جایی که کلی پله و طبقه داره یه مجسمه داره که چند تا اسکلت هستن یک در هم داره که دورش آتیشه _ دیدن دلقکه برای اولین بار و مبارزه با اون ... حالا تو همین مرحله گیر کردم همه این کار ها رو کردم نمی دونم چیکار کنم؟mission 4
این بازی دیگه قدیمی شد حرف از سری 4 رش بزنید
سلام دوست عزیزم !!!!
تاپيك مخصوص Devil May Cry 4
*Necromancer
02-07-2007, 22:17
اول پرنده هارو ميكشي بهد دلقك رو بهد از اون در بزرگه ميري بيرون از پلكان رد ميشي اگه پله كان نبود بايد از در كوچيك كنار در بزرگ بري بيرون.
دفعه اول که دلقک رو می بینی که مبارزه نیست
تو داری جلوتر رو می گی
*Necromancer
02-07-2007, 22:59
همونه ....اول با دلقكه حرف ميزنه بعد ميخواد با شمشير بزنتش جاخالي ميده .... بعد ميري تو در پرنده ها ميان.
آره فکر کنم من اشتباه کردم
اما بعد که از در می یای بیرون می تونی با اون الماسه از روی دره رد بشی یا اون بعد کشتن اون هزارپای گنده بود؟؟؟
قاطی کردم!!!
SIMON137
03-07-2007, 13:54
سلام عزیز
ممنون از دوستان که راهنمایی کردند...
درسته بعد از کشتن اون هزار پای گنده دیگه نمی دونم چیکار کنم...
راستی من یک سیو ریختم ولی وقتی وارد بازی می شم همون مرحله اول می آید و سیو اون نمی آید...
قبل از اون سگ سه سر یه مجسه دیدم که ساعت شنی دستشه رفتم روش یه جاییش چهر گزینه برای انتخاب داشت که فقط می شد یکیش رو انتخاب کنی و پس از انتخاب تو اون کار حرکات جدید اضافه می شد(مثلا پریدن شمشیر زدن تیراندازی )نمی شه همه ی اون ها رو انتخاب کرد؟
و یکسری دکمه ها که الان کار نمی کنند بعدا کار می کنند؟(مثل E که بعدا کار کرد)(مثل O و P)
Music_Fire
03-07-2007, 23:55
خب فكر كنم كه اين بازي ديگه داره از دور خارج ميشه...
درسته بعد از کشتن اون هزار پای گنده دیگه نمی دونم چیکار کنم...
باید برگردی به سمت همون سالن بزرگه که یه عالمه پله داره!
اما اگه دقت کنی همینکه از در بیای بیرون ( بعد کشتن هزارپا)
مقابلت یه جایی شبیه دره است که باید نترسی و روش راه بری تا برسی طرف دیگه و الماس رو برداری و برگردی به سالن بزرگ و الماس رو جاگذاری کنی ( هیچ اسماشون یادم نمی یاد)
leon scott kendy
04-07-2007, 11:15
اگر بازی رو رو خط های دیگر تمام کنیم چیزی ازاد می کند اره یا نه بعد من چه جوری جاهای مخفی رو پیدا کنم تو بازی4 هم قشنگه من فقط دمو هاشو دیدم:46:
*Necromancer
04-07-2007, 16:03
خب فكر كنم كه اين بازي ديگه داره از دور خارج ميشه...
تازه داره شماره چهارش مياد!البته اميدوارم با سيستم من اجرا شه اخه واسه پي سي هم مياد!
Oracle_Eldorado
04-07-2007, 18:33
تازه داره شماره چهارش مياد!البته اميدوارم با سيستم من اجرا شه اخه واسه پي سي هم مياد!
چه خوب ! خیلی خوب میشه واسه P30 هم بیاد .
ببخشید کسی دمو های بازی رو نداره برای دانلود ؟
ببخشید کسی دمو های بازی رو نداره برای دانلود ؟
تاپیک دموهای کم حجم داره
Music_Fire
04-07-2007, 23:49
مطمئنم كه شماره 4 عمرا رو سيستم من اجرا بشه ... همين 3 شم به زور نرم افزار اجراش كردم چون فقط چشماشونو بهم نشون مي داد با كلي بدبختي درستش كردم
ببخشید که من انقدر دیر دارم این بازی می کنم و الان سوال دارم من اخه خیلی سرم شلوغ و هر از گاهی وقتی بی کار می شم بازی می کنم امروز این بازی گرفتم و بعد از اینکه او ن دوتا دادش ها رو می کشم شمشیرشونو نمی ده بهم نشون داد که باهاشون تمرین کرد اما توی لیست نبود من هر 50 صفحه رو دیدم ولی یکی گفت space بزن اینکارم کردم اما نیومد خواهش یک کمک بکنید در ضمن من تازه فهمیدم ترینر چیه اما موقعی که اجرا می کنم و می رم توی بازی انگار کار نمی کنه کجای بازی باید f1 و یا f11 رو بزنم کمک کنید
شمشیر رو فیمدم نمی دونستم که بیشتر از 2 صلاح نمی تونه همراه داشته باشه فقط من الان یه جا موندم که فکر کنم سر اسکلت می خواد یه جا میریم که یه زنه هست بعد یه سری شیاطین میان روح ول می کنن بعد اونارو می زنیم بعد زن الماس ول می کنه میایم بیرون یه در هست با کلی نیزه بسته شده دوتا دربان حالت هست یکیشون سر اسکلت داره یکی دیگه دست راستی سر اسکلت نداره از کجا سر اسکلت بیارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.