مشاهده نسخه کامل
: Devil May Cry 3: Dante's Awakening
Music_Fire
05-07-2007, 11:22
از جاي اون فنر هايي كه رفتيد بالا بر گرديد پايين يه در هست كه وارد كتاب خونه ميشه ... آونجا يه الماس قرمز پيدا مي كنين... بعد برگرديد به جاي اسكلتا و وارد در سمت چپ بشين از پله هاي برين بالا و آسانسورو فعال كننين و بعدش با آسانسور بياين پايين و آون دري رو كه آتيش جلوشه خاموش كنين و بعد اونجا اسكلت رو پيدا مي كنين...
سلام بازم
اقا یه راهنمایی برای این ترینر می شه بزارید من انگلیسیم ضعیفه تا حدودی بعدشم نمی دونم چی کار می کنن یه راهنمای فارسی کنید
one hit kill
get 1000 orbs
super speed
save postion
load postion
max styepoints
quick level up
slow motion enemis
infinite devil trigger
یه راهنمایی فارسی کنید من فقط اولی که جون بینهایت بود می دونستم و استفاده کردم اما بقیه رو هم دوست دارم بدونم نتیجش چیه
Music_Fire
05-07-2007, 18:51
چه جوری اتیش خاموش کنم
يه شيئي آبي تويا اين مسير بدست مي آري و بعد خود آتيش با كليك كردن روش خاموش ميشه... ببينم تو كتابخونه رفتي؟؟؟
دستتون درد نکنه همون موقع فهمیدم چه طوری برم الان هم کلی رفتم جلو اونجایی هستم که دختر با تفنگ می ره بالا ما هم با اون قدرت گرگی می ریم البته کلی از اونجا هم جولوتر هستم خدا رو شکر مشکلی فعلا پیش نیومده فقط می خواستم بدونم که این ترینر که من گزینه هاشو گفتم اونا هر کدوم به چه درد می خوره بعد یه سوال داشتم یه سری اسکلت که توی دستشون اتیش هسات اونا رو باید چی کار کرد نه با تفنگ می شه زدشون نه با شمشیر نه با قدرت گرگی
Music_Fire
05-07-2007, 21:58
one hit kill = تمام دشمنان با يك ضربه مي ميرند
get 1000 orbs = 1000 عدد ماسك قرمز
super speed = سرعت بازي بالا ميره
save postion = ذخيره مو قعيت
load postion = باز آوري موقعيت
max styepoints = نهايت امتياز استيل
quick level up = سريع وارد مرحله بالا تر شدن
slow motion enemis = دشمنان صحنه آهسته بشن
infinite devil trigger = بي نهايت شدن قدرت شيطاني
بي خيال اون اسكلت ها هيچ ارزشي ندارن و روي هر كدو هم بستگي به رنگ آتيشش داره كه با چه شمشيري بهش ضربه بزني ... كلي بايد بهش ضربه بزني تا بشكنه .... ولشون كني راحت تري
P-R-I-N-C-E
06-07-2007, 00:13
سلام
تا حالا کسی تونسته بل gamepad این بازی رو انجام بده البته منظورم حرکت درست بالا پایین چپ راست توسط دسته من تو بازی یه دستم رو کیبورده یه دستم رو gamepad .راهی هست تا کلا بازی رو با دسته انجام داد
سلام
تا حالا کسی تونسته بل gamepad این بازی رو انجام بده البته منظورم حرکت درست بالا پایین چپ راست توسط دسته من تو بازی یه دستم رو کیبورده یه دستم رو gamepad .راهی هست تا کلا بازی رو با دسته انجام داد
ببخشید از اساتید اما من چون خودم مدیر اینجمن تخصصی دیتالایف هستم شدیدا با این جور ادم ها رفتار می کنم اقا شما اگه توی این 50 صفحه بگردید 100 نفر پرسیدن و جواب دادن و برنامه های مختلفی معرفی کردن
به قول بر و بچ خودمون توی فروم (و خداوند سرچ را افرید)
Music_Fire جان ممنون نمی دونم گرا این فروم تشکر برداشته اینجوری باید تشکر کرد :40:
one hit kill = تمام دشمنان با يك ضربه مي ميرند
get 1000 orbs = 1000 عدد ماسك قرمز
super speed = سرعت بازي بالا ميره
save postion = ذخيره مو قعيت
load postion = باز آوري موقعيت
max styepoints = نهايت امتياز استيل
quick level up = سريع وارد مرحله بالا تر شدن
slow motion enemis = دشمنان صحنه آهسته بشن
infinite devil trigger = بي نهايت شدن قدرت شيطاني
بي خيال اون اسكلت ها هيچ ارزشي ندارن و روي هر كدو هم بستگي به رنگ آتيشش داره كه با چه شمشيري بهش ضربه بزني ... كلي بايد بهش ضربه بزني تا بشكنه .... ولشون كني راحت تري
راسی من معنی می دونستم فقط می خواسم ببینم چه کاربردی داره مثلا ماسک نمی دونم چیه از اینها هم یه چیز خوشم اومد اما نمی دونم چی کار می کنه اون بی نهایت شدن قدرت شیطانی اون ماله چیه بعد مثلا می گن می شه از item استفاده کرد ایتم چیه و به چه دردی می خوره و چه جوری میشه استفاده کرد
اخه من زیاد از اینجور بازی ها نمی کنم عشق رالی هستم و nfs رو بهترین سری بازی می دونم بعدش هم test drive اما اینو دیگه یه دفه به ذهنم خورد بخرم بازی کنم اما هیچ چیزشم بلد نیستم کامل یه راه نمایی توپ بکنید
راسی من معنی می دونستم فقط می خواسم ببینم چه کاربردی داره مثلا ماسک نمی دونم چیه از اینها هم یه چیز خوشم اومد اما نمی دونم چی کار می کنه اون بی نهایت شدن قدرت شیطانی اون ماله چیه بعد مثلا می گن می شه از item استفاده کرد ایتم چیه و به چه دردی می خوره و چه جوری میشه استفاده کرد
اخه من زیاد از اینجور بازی ها نمی کنم عشق رالی هستم و nfs رو بهترین سری بازی می دونم بعدش هم test drive اما اینو دیگه یه دفه به ذهنم خورد بخرم بازی کنم اما هیچ چیزشم بلد نیستم کامل یه راه نمایی توپ بکنید
اون orb ها یا بقول خودت ماسک کارهار مختلفی انجام می دن
یادمه بهترینشون blue orb بود مثلا اگه توی مبارزه بمیری و از اینا داشته باشی از همون جا برت می گردونه و از اول مبارزه نمی یاد یه صفحه هست که همه شونو توضیح داده ( توی خود بازی)
خیلی ممنون الان مهمترین چیز اینه که من جایی گیر کردم که 100 نفر توی این فروم پرسیدن همون مرحلی مکعب ها لعنتی چه قدر سخته اصلا نمی شه کسی نیست اینجا یه ترفندی یا شیوه خاصی بشه در رفت از این مرحله در رفت یا اینکه من سیو گیم رو بزارم یه نفر برام این مرحلی رو رد کنه بعد برام بفرسته چون واقعا بعد از چند بار خسته شدم این مکعب ها رو دیدم
اون مرحله حرص آدمو در می یاره اما چند بار بری می یاد دستت بهتره از کنار دیوار بری بالا که آسونتره
P-R-I-N-C-E
07-07-2007, 14:53
ببخشید از اساتید اما من چون خودم مدیر اینجمن تخصصی دیتالایف هستم شدیدا با این جور ادم ها رفتار می کنم اقا شما اگه توی این 50 صفحه بگردید 100 نفر پرسیدن و جواب دادن و برنامه های مختلفی معرفی کردن
به قول بر و بچ خودمون توی فروم (و خداوند سرچ را افرید)
Music_Fire جان ممنون نمی دونم گرا این فروم تشکر برداشته اینجوری باید تشکر کرد :40:
هر کی هستی برای خودت هستی
مگه من خلاف کارم که میگی (شدیدا با این جور ادمها رفتار میکنم)
من قبلا برنامه هایی که گذاشتن رو دانلود کردم همش یه جور برنامه است شاید فقط اسم هاشون فرق میکنه.
ولی هیچ کدوم درست کار نمیکرد .
من میخواستم بدونم کسی تونسته با دسته بازی کنه یا نه اگه تونسته برنامشو بزاره اینجا یه توضیح هم در مورد برنامه بده که چه جوری کار میکنه همین؟
من قبلا برنامه هایی که گذاشتن رو دانلود کردم همش یه جور برنامه است شاید فقط اسم هاشون فرق میکنه.
من میخواستم بدونم کسی تونسته با دسته بازی کنه یا نه اگه تونسته برنامشو بزاره اینجا یه توضیح هم در مورد برنامه بده که چه جوری کار میکنه همین؟
به خدا قصد بی احترامی نداشتم فقط خواستم بگم 100 نفر هم توی این فروم پرسیدن اگه حل شد مشکلشون که حل شد اگه نه که هیچی والا من با دسته بازی می کنم از اول هم مشکل نداشت بدون هیچ فایل یا تغییری موندم چرا بعضی ها مشکل دارن
راستی من اون مرحلی رو رد کردم اشتباه من این بود که برای دو شمشیرم دو پرشه انتخاب کرده بودم با یک پرشه تونستم برم اما الان فکر کنم مرحلی اخر گیر کردم کسی هم مثل اینکه اونجا گیر کردم نمی دونم مو قعی که با ورجیل می رم به جنگ قول اخر نمی شه بکشمش با یه زربه من می میرم چه جوری باید اونجا بکشمش اون قول باید با ورجیل هم کار خاصی یکنم
cyrus_ln
07-07-2007, 15:54
برنامه JoyToKey صد در صد جواب ميده من خودم با همين برنامه بازي ميكردم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينو دانلود كن من با گيم پد خودم تنظيم كردم فقط برنامه رو اجرا كن برو تو بازي.
P-R-I-N-C-E
08-07-2007, 14:00
به خدا قصد بی احترامی نداشتم فقط خواستم بگم 100 نفر هم توی این فروم پرسیدن اگه حل شد مشکلشون که حل شد اگه نه که هیچی والا من با دسته بازی می کنم از اول هم مشکل نداشت بدون هیچ فایل یا تغییری موندم چرا بعضی ها مشکل دارن
راستی من اون مرحلی رو رد کردم اشتباه من این بود که برای دو شمشیرم دو پرشه انتخاب کرده بودم با یک پرشه تونستم برم اما الان فکر کنم مرحلی اخر گیر کردم کسی هم مثل اینکه اونجا گیر کردم نمی دونم مو قعی که با ورجیل می رم به جنگ قول اخر نمی شه بکشمش با یه زربه من می میرم چه جوری باید اونجا بکشمش اون قول باید با ورجیل هم کار خاصی یکنم
سلام
اقا منم تند رفتم شرمنده
برای جبران یه سیو از بازی devil may cry 3 میزارم
چند بار تا اخرش رفتم
سلام نه ناراحت نشدم دیگه بالاخرهیش میاد دیگه در ضمن همون روز من دویل تموم کردم اخرش خیلی باحال بود خوشم اومد 357 نفرم کشتم اما دیگه پاکش کردم دیگه نخواستم دوباره برم چون وقت ندارم حالا باید منتظر بمونم تا شماره 4 بیاد برای pc تا اونو ببینم چند روزه می تونم تموم کنم خبرشو بدید اساتید تا ما هم سریع بریم بخریم اخه این click ضمضمه جام جم جدیدا خیلی چرت شده قبلا خوب بودش اما الان بازی ها رو سریع نمی زنه
*PiNk PaNTHeR*
31-07-2007, 08:04
آقا اینجا چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*Necromancer
31-07-2007, 12:37
آقا اینجا چیکار کنم؟
از اونجا میری بیرون بعد یه جایی هست که باید ازش بپری پایین (high flying) پایین که رفتی یه کتابخونه هست که یه سری مجسمه داره اونا رو بشکن تا از زیر یکی شون یه سنگ پیدا کنی بعد دوباره برگرد بالا اون سنگو بذار تو جایگاهش و سوار اسانسور شو....
*PiNk PaNTHeR*
31-07-2007, 18:11
سلام.
ممنون از کمک قبلیتون.
ببخشید دوباره مزاحم میشم. اگه یمشه کمکم کنین تا دلقکها رو تکون بدم.
Oracle_Eldorado
31-07-2007, 18:18
سلام.
ممنون از کمک قبلیتون.
ببخشید دوباره مزاحم میشم. اگه یمشه کمکم کنین تا دلقکها رو تکون بدم.
دوست من باید یه طوری قرارشون بدی که نور مستقیم بخوره به اون هدفی که هست .
*PiNk PaNTHeR*
31-07-2007, 20:46
دوست من باید یه طوری قرارشون بدی که نور مستقیم بخوره به اون هدفی که هست .
خوب دلقکها تکون میخورن یا باید منبع ها رو خراب کرد؟
چجوری دلقکها تکون میخورن؟
*Necromancer
31-07-2007, 23:56
این که خیلی سادس فقط کافیه اینه های مزاحم رو بشکنی تا شعاع نور از یه دلقک به دلقک دیگه برسه.
*PiNk PaNTHeR*
01-08-2007, 16:22
سلام.
با تشکر از کمکهای قبلیتون، اینجا بعد از جنگ با ویرجیل و اومدن جستر و... چیکار کنیم؟
*Necromancer
01-08-2007, 16:55
برو به همون جایی که ورجیل افتاد پایین... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه اسلحه جدید میگیری برو به مجسمه ساعت شنی تا اسلحه ات رو عوض کنی و همون جدیدا رو بردار
بعد برو به اون مجسمه اتشین ضربه بزن تا بشکنه.
Oracle_Eldorado
01-08-2007, 17:22
سلام.
با تشکر از کمکهای قبلیتون، اینجا بعد از جنگ با ویرجیل و اومدن جستر و... چیکار کنیم؟
دوست من ببخشیدا ولی چرا همش سئوال میکنی ؟
یکمی خودت بازی کن . شما 2 قدم راه میری ، گیر میکنی ، میای اینجا میپرسی !
البته میدونم به من ربطی نداره ولی بازی اینطوری اصلا مزه نداره . این توصیه من بود ولی هرطور خودت صلاح میدونی .
*PiNk PaNTHeR*
01-08-2007, 17:41
ممنون از کمکNecromancer عزیز.
سروش جان من یک مرحله ی 9 مشکل پیدا کردم یک مرحله 14.
حالا این مجسمه همینجوری حدس میزدم ولیث گفتم بپرسم کار بیهوده نکنم.
*PiNk PaNTHeR*
01-08-2007, 20:51
آقایون بازهم سوال!
این دوتا ُ کره رو چطوری بشکنم؟ Sfinx چیه که میگه؟
cyrus_ln
01-08-2007, 21:15
آقایون بازهم سوال!
این دوتا ُ کره رو چطوری بشکنم؟ Sfinx چیه که میگه؟
از رو عكسي كه گذاشتي چيزي نفهميدم ولي اگه اونجايي باشه كه من فكر ميكنم بايد 2 تا كره رو به همديگه بزني تا بشكنن اول يكي از كره ها رو ميزني تا شروع كنه به تاب خوردن بعد اون يكي كره مي زني تا اونم شروع به تاب خوردن كنه و اينجوري اونا مي خورن به هم و ميشكنن.
*PiNk PaNTHeR*
02-08-2007, 18:53
ممنون از کمکهای قبلیتون.
دوباره گیر کردم:31:
توی مرحله ی 20، یک سالن چندظلعی که هر ظلعش آینه داره و یک مجسمه ی طلایی کنارشه، میشه بگین توی اون اتاق چیکار کنم؟
ممنون.
اینه هایی که توشون نور میوفته رو بشکون تا جک و جونورا بمیرن بعد از اون اینه بعدی ظاهر میشه
باید 3 تا اینه بشکونی بعدا دوباره میای اینجا و طی بازی یه شی سبز رنگ به دست میاری که به مجسمه میدی
*Necromancer
02-08-2007, 19:31
لازم به ذکره که اینه ها رنگشون سبز میشه....... تو اتاق بعدی هم اون سنگ زمان که بدست میاری رو باید بذاری تو دست کجسمه همین اتاق.
mohammad_twe
02-08-2007, 19:44
من چطوری تفنگم رو تو بازی عوض کنم مثلا شات گان رو وردارم ؟
به مجسمه هایی که برای خرید جون و اب مقدس و از این جور چیزاست میری بعد اگه اشتباه نکنم با e و q جا به جا میشن به لیست option بری دکمه هارو نوشته برای gamepad تو روی کیبورد پیاده کن
اول هر مرحله هم میتونی عوض کنی
*PiNk PaNTHeR*
02-08-2007, 21:35
ممنون از کمکتون.
بلاخره تمومش کردم.
*Necromancer
03-08-2007, 01:18
خدا رو شکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری غولاخرشو کشتی؟ من یه روز کامل طولش دادم!!!
*PiNk PaNTHeR*
03-08-2007, 01:22
چجوری غولاخرشو کشتی؟ من یه روز کامل طولش دادم!!!
ویرجیل؟
ترینر:31:
mohammad_twe
03-08-2007, 15:59
یکی به ما نمیگه چه طوری تفنگ رو عوض کنم ؟
*PiNk PaNTHeR*
03-08-2007, 16:14
یکی به ما نمیگه چه طوری تفنگ رو عوض کنم ؟
Alirock نوشت:
به مجسمه هایی که برای خرید جون و اب مقدس و از این جور چیزاست میری بعد اگه اشتباه نکنم با e و q جا به جا میشن به لیست option بری دکمه هارو نوشته برای gamepad تو روی کیبورد پیاده کن
اول هر مرحله هم میتونی عوض کنی
dragonball
06-08-2007, 00:23
اقا کی کل لباسا و کل چیزاشو اورده.عجب چیزیه .شیطان میشه منظورم اون باباشون بود اسپاردا خیلی قویه پرواز هم میکنه من که بیشتر از ده بار تمومش کردم
اره واقعا بازی جالبی هست من که انقدر رفتم تا تهش گندشو دراوردم:)
*Necromancer
06-09-2007, 17:05
این عکسو که دیدم یه حالی بهم دست داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما چی؟
pejmangame
16-09-2007, 23:58
سلام دوستام من عاشقه اين بازي شدم واقعا محركه است چه موزيكش چه گرافيكش داستانه قوي هم داره
ولي مرحله 14 گيج شدم راهنمايي كنيد اون مرحله 14 اولش بايد كجا برم
Oracle_Eldorado
17-09-2007, 00:41
سلام دوستام من عاشقه اين بازي شدم واقعا محركه است چه موزيكش چه گرافيكش داستانه قوي هم داره
ولي مرحله 14 گيج شدم راهنمايي كنيد اون مرحله 14 اولش بايد كجا برم
دوست عزیز یه عکس بزار ببینیم کجا گیر کردی ؟
pejmangame
20-09-2007, 03:57
من مرحله 14 گیر کردم البته نمیتونم عکس بزارم .
چون که بازیم پاک شد دوباره دارم میرم از کسی که این بازی را داره انجام میده خواهش دارم کمک کنه
pejmangame
20-09-2007, 04:01
راستی من هم این عکس را دیدیم یه جوری شدم............................................ ................
Niloofarak
20-09-2007, 04:21
شما باید اون سنگ رو که داخل قفسه بردارید.... بعد میتونید از همون جایی که پله ها ریزش کردن عبور کنید. یعنی رو هوا راه برید!
Oracle_Eldorado
20-09-2007, 12:07
شما باید اون سنگ رو که داخل قفسه بردارید.... بعد میتونید از همون جایی که پله ها ریزش کردن عبور کنید. یعنی رو هوا راه برید!
دوست من اون اولاي بازي هست ! مرحله ي 14 رو من دقيق يادم نيست ولي اگه لطف كنه عكس بزاره يا يه توضيحي بده چطور جايي هست راحت تر ميشه كمكش كرد .
Niloofarak
20-09-2007, 15:38
خب اون همون مرحله 14 دیگه!
مگه اون پله ها که خراب میشن رو رد کردی؟
یه توضیح بده الان اخرین غولی که کشتی چی بود؟
pejmangame
20-09-2007, 20:46
من جایی هستم که داداشه دانته بابای اون دختره را میکشه و من غوله اسب او زنه که بیحجاب بود
را رد کردم و داداشه دانته را هم کشتم که اون قدرت را از اون اژدها گرفت بعد بابایه اون دختره قدرت گرفت و اون برج هی به سمته بالا رفت حودودا 100 متر متر کردم .
و راستی یه چیزی من ویندوزم را پاک کردم و الان دوباره دارم بازی میکنم الان هم مرحله پنجم شما نیلوفرک
گفتید اون جایی که پله ها سقوط میکنن اون که اوله بازیه که بعده اون اژدهایه 3 سر میری.
حالا من تا اونجا برم .
بعد عکس میزارم.
Niloofarak
20-09-2007, 21:05
باید اون مجسمه که دو تا شعله سفید تو دستاشه رو با اسلحه جدیدی که داری بشکنی پشتش یه دره!
تازه اون ستون هم خیلی بیشتر از صد متر میره بالا
pejmangame
21-09-2007, 15:00
به نظره شما چند متر میره بالا؟
ببین راستی من دیگه نمیتونم نوعه بازی را انتخاب کنم سخت یا اسون مشکل از کجاست
Niloofarak
21-09-2007, 15:12
اینجا یه جوریه که اگه با حالت نرمال تا مرحله 14 بری بعد بخوای با حالت اسون بازی کنی باید از مرحله اول بری ! مثلا من خودم ایزی رو تا مرزحله 20 رفتم نرمال رو ت امرحله 20 هارد رو هم تا مرحله 20!
به نظره شما چند متر میره بالا؟
از زیر زمین شروع میشه(همونجا که با اسبه مبارزه میکنی)میرسه تا همنجا که با ورجیل مبارزه کردی ..... میره بالا تر تا پشت بوم برج شیطان! کلا یه سه چهار کیلومتری باید باشه!
این عکسو که دیدم یه حالی بهم دست داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما چی؟
خب این عکس مثلا چیه که یه حسی بهت دست داد؟
چه حسی مثلا؟؟
pejmangame
22-09-2007, 18:23
ببين من بازي را دوباره ريختم اصلا نميتوني انتخاب كني هار د يا ايزي نميدونم چرا؟
اون برج 34 كيلومتره ؟
برج ميلاد 344 متره حالا اون 1 كيلومتر
ميدوني چيه اين عكس حسه جالبي به ادم نميده از نظره روانشناسي
علم ميگه .******************
pejmangame
22-09-2007, 23:12
ببين نيلولوفرك من الان نميتونيم نوعه بازي را فرق بدم يعني نه اسون ميشه نه سخت
خودش اتوماتيك رو نرماله .
پدرم در اومده.
راهنمايي كن.
راستي يه سوال شما دختري يا پسر ؟
Niloofarak
22-09-2007, 23:43
نیلوفر اسم پسره جدیدا؟
شما برای ورود به یک مرحله شماره اون مرحله رو انتخاب میکننین دیگه؟ خب سمت چپ شماره مرحله نوشته اسون یا نرمال! حالت سخت هم بعد از تموم کردن ازاد میشه!
تازه 34 کیلو متر نه سه_ چهار کیلومتر! اونم فقط یه تخمین همینجوری بود!
علم چرا حرفاش فیلتتر شده؟
این عکس کمکی می کنه؟
amirpersia68
23-09-2007, 11:11
برای ما که آب خوردن بود !
البته به جز vergil و اون خفاشه !!!!!!!!!!!!
ولی در کل بعد از شاهزاده ایرانی بهترین بازی تو این سبک بود ( برای من )
pejmangame
24-09-2007, 22:32
سلام نيلوفر خانوم.
خيلي ممنون مشكلم حل شد الان مرحله يازدهم دارم ميرسم به 14
به نظره من اين دموش خيلي قشنگه
راستي كلمه علم بقيش ***** نشده خودم اون جوري زدم.
و اينكه شما دانته را دوست داريد يا ---- يا هر دوتاشون
pejmangame
24-09-2007, 22:37
شما هار وست مون بازي ميكني نيلوفر خانوم
pejmangame
24-09-2007, 23:00
اين دمو خيلي باحاله يه جورايي تو سبكه fantastik خلاصه خيلي باحاله
P-R-I-N-C-E
24-09-2007, 23:03
بچه ها من تا اینجا رفتم کسی تونسته بره اگه خواستین بگین سیوشو بزارم اینجا
میدونم میدونید (اولی دانتست دومی ورجیله) شیطانیشونم خیلی باحاله
Niloofarak
24-09-2007, 23:31
سلام نيلوفر خانوم.
خيلي ممنون مشكلم حل شد الان مرحله يازدهم دارم ميرسم به 14
به نظره من اين دموش خيلي قشنگه
راستي كلمه علم بقيش ***** نشده خودم اون جوري زدم.
و اينكه شما دانته را دوست داريد يا ---- يا هر دوتاشون
دانته!
شما هار وست مون بازي ميكني نيلوفر خانوم
خیر!
Niloofarak
24-09-2007, 23:32
میدونم میدونید (اولی دانتست دومی ورجیله) شیطانیشونم خیلی باحالهاگه بزارید که خیلی خوب میشه !
من نمیدونستم بازیش اینقدر ادامه پیدا میکنه!
چی میشه که قیافه شون این جوری میشه؟
P-R-I-N-C-E
25-09-2007, 00:07
اگه بزارید که خیلی خوب میشه !
من نمیدونستم بازیش اینقدر ادامه پیدا میکنه!
چی میشه که قیافه شون این جوری میشه؟
هر سری میری اخرش یه لباس ازاد میشه البته این اخریه کلا تریپش عوض شده
اینم سیو بازی
[
P-R-I-N-C-E
25-09-2007, 00:10
pejmangame
25-09-2007, 01:29
سلام نيلوفر .
من ديگه تو بازي مشكلي ندارم الان هم مرحله 16 هستم .
راستي از راهنماييت هم ممنونم كه گفتي اون مجسكه را بايد بشكونيم اين صحنه اي از اونجا مرحله 14[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي.
راستي تو تاپيكه جن رفتي.
Niloofarak
25-09-2007, 23:15
هر سری میری اخرش یه لباس ازاد میشه البته این اخریه کلا تریپش عوض شده
اینم سیو بازی
خیلی ممنون از شما !
P-R-I-N-C-E
26-09-2007, 00:24
خیلی ممنون از شما !
خواهش میکنم
pejmangame
26-09-2007, 16:50
بلاخره بازي تمام شد.
اين cap com هم همه بازياش توپه.
devil may cry 4 كي مياد؟
و اينكه برايه پس سي مياد يا كنسول؟
از نيلوفرك هم ممنونمچون منو تو مرحله 14 اين بازي راهنمايي كرد!!!!!!!!!!!!!
armin_mxs
01-11-2007, 19:04
با سلام من مرحله15 بعد از گذاشتن اون 3 تا سنگ قرمز در آسانسور باز مشه می ری داخل میر ه طبقه با لا و لی باز خودش میاد پایین گیر کردم باید چیکار کنم ممنون
armin_mxs
02-11-2007, 00:52
کسی یادش نمیاد؟؟؟؟؟
خیلی سادست وقتی میره بالا سریع از اسانسور بیا بیرون یه در سمت چپ یکی سمت راست که هر دو را باید بری فرقی نمیکنه کدوم رو اول بری بعد 2 تا سنگ میده که تو یه در باید بزاری
armin_mxs
06-11-2007, 21:10
خیلی سادست وقتی میره بالا سریع از اسانسور بیا بیرون یه در سمت چپ یکی سمت راست که هر دو را باید بری فرقی نمیکنه کدوم رو اول بری بعد 2 تا سنگ میده که تو یه در باید بزاری
علی جان اصلا آسانسور وقتی با لا میره محلت بیرون اومدن نمده باز نرفته بر میگرده انگار در بستس
sorenaex314
07-11-2007, 03:45
آقا من تو بدن اون هیولاهه گیر کردم کسی میدونه چی کار باید بکنم هرجا میرم دوباره برمیگرده نزدیک اتوبوسه!
آقا من تو بدن اون هیولاهه گیر کردم کسی میدونه چی کار باید بکنم هرجا میرم دوباره برمیگرده نزدیک اتوبوسه!
شما باید اون چیزی که شبیه توپه و گرد هم است و رنگش هم ابیه باید برید و در داخل سوراخی که تو وسط دیواری که پشتش سه شی بزرگ قرار دارند راقرار بدید تا دیواره کنار بره و با اون سه شی که قسمت اصلی بدن اون هیولا هستند مبارزه کنی تا هیولا کشته بشه.
ببینید دوستان مشکلات شما شبیه هم هست فقط کافیه یکم با دقت دور وبر خودتون رو ببینید چون بعضی از راه ها و درها تو قسمت های تاریک هست مثلا بدن همون هیولا نصف راه هاش تاریک هست البته اصلا به نظر من این بازی Faq نمیخواد چون تقریبا همه چیش واضح هست ولی به هر حال کمکی بود در خدمتیم;) وقتی اسانسور بالا میره ازش میری بیرون و مرحله تموم میشه در واقع الان شما اخره مرحله هستی و دیگه هم با اسانسور کار نداری در واقع کافیه یه دکمه بزنی تا بری بیرون دیگه من از این واضح تر نمیدونم چه جوری بگم در ضمن شما با اسانسور میری بالا
من تو اون مرحله ای که باید سه تا سنگ قرمز رو توی در قرار بدم با مشکل مواجه شدم . یعنی اینکه من دو تا از اون سنگها رو پیدا کردم ولی هر چی میگردم اون سومی رو نمیتونم پیدا کنم.
لطفا کمک کنید.
من بدجوری تو این مرحله موندم لطفا کمک کنید.
ببخشید که خیلی سوال میکنم . ولی خواهش میکنم یکیتون به من کمک کنه . من تو همون مرحله 15 گیر گردم .
کل تاپیکو گشتم ولی نتونستم مشکلمو حل کنم.
daryoosh22
13-11-2007, 22:41
من تو اون مرحله ای که باید سه تا سنگ قرمز رو توی در قرار بدم با مشکل مواجه شدم . یعنی اینکه من دو تا از اون سنگها رو پیدا کردم ولی هر چی میگردم اون سومی رو نمیتونم پیدا کنم.
لطفا کمک کنید.
خوب عزیز اون دوتا رو که ÷یدا میکنی اون چرخ دنده که بهش ضربه میزنیو یهبار دیگه بهش ضربه بزن میری اونجا که میری با اون زنه میجگی مثله ساحله اونجا بورو دوباره به چرخ دنده ضربه بزن تا بچرخه بد بورو تو در موقعی که میری سومین سنگ هم هست بعد که برگشتی نمیدونم باید 1بار دیگه اون چرخ دنده بچرخه یا دوبار نمیدونم خودت دیگه امتحان قشنگ میری همونجا که باید سنگهارو قرار بدی و میری تو اسانسور:10:
H M R 0 0 7
14-11-2007, 08:44
يادش بخير يه زمان خوراكم اين بازي بود.
همه درجات سختيش رو رفتم. ولي هيچ كدومش مثل Dante Must Dye حال نداد. موقع مبارزه با ويرجيل مغزم داشت ميجوشيد!!!!
بي صبرانه منتظره شماره 4 هستم.
من هنوز این سومیشو تموم نکردم ولی منم مثل شما منتظر سری چهارم این بازی هستم.
عجب بازیی میشه.
armin_mxs
15-11-2007, 00:55
دوستان این مرحله 15 واسه من گیر داره من اون سه تا سنگ قرمز رو میزارم تو آسانسور آسانسور هم میره بالا
ولی وسط راه گیر میکنه باز میاد پایین در صورتی که مرحله باید تموم بشه من چند بار امتحان کردم هیچی کار نمیکنه نمی دونم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
daryoosh22
15-11-2007, 12:42
عزیز خوب فکر کنم ایراد از خود بازه شاید سیدی یا دودی بازیت مشکل داره و تا اخر این مرحله فقط ریخته شده
بلاخره تمومش کردم .
واقعا عجب بازیه.
armin_mxs جان تو تصاویر معلومه که شما از ترینر استفاده میکنید. شاید همین باعث ایجاد این مشکل شده چون بعضی از ترینرها تو بازی ها مشکل ایجاد میکنند.
راستی من اخرش نفهمیدم این دلقکه چی میشه.
H M R 0 0 7
22-11-2007, 16:59
راستي يه چيزي در مورد اين بازي يادم اومد.
شايد بعضي هاتون توي دموي اول اين بازي(وقتي دانته تو خونش پشته ميز نشسته و تلفن زنگ ميزنه) وقتي كه دشمنها بهش حمله ميكنن تو يه تيكش روي يكي از دشمناش سوار ميشه و از اون به عنوان يه اسكيت استفاده ميكنه!!!:27:
ميخواستم ببينم شما ميتونين اين كار هنگام بازي كردن و مبارزه با دشمنا انجام بدين.
من خودم اين كار رو كردم.فقط ميخواستم ببينم شما هم بلدين؟:46: اخه خيلي جالب بود.
*Necromancer
22-11-2007, 22:07
راستی من اخرش نفهمیدم این دلقکه چی میشه.
دلقکه همون پدر دختره بود که خود دختره کشتش!!!
راستي يه چيزي در مورد اين بازي يادم اومد.
شايد بعضي هاتون توي دموي اول اين بازي(وقتي دانته تو خونش پشته ميز نشسته و تلفن زنگ ميزنه) وقتي كه دشمنها بهش حمله ميكنن تو يه تيكش روي يكي از دشمناش سوار ميشه و از اون به عنوان يه اسكيت استفاده ميكنه!!!
ميخواستم ببينم شما ميتونين اين كار هنگام بازي كردن و مبارزه با دشمنا انجام بدين.
من خودم اين كار رو كردم.فقط ميخواستم ببينم شما هم بلدين؟ اخه خيلي جالب بود.
حیف که کامپیوترم قات زده وگر نه یه کم از صحنه های مبارزاتمو آپلود میکردم ببینی کیف کنی!
واقعا این حرکات اکشن دانته منو کشته. من با این حرکات خیلی حال میکردم در ضمن از اون موجودات هم خیلی زیاد به عنوان اسکیت استفاده میکردم.
ولی به نظر شما قدرت ویرگل بهتر بود یا دانته؟
*Necromancer
23-11-2007, 01:21
من که کلا از تریپ ورجیل بیشتر خوشم اومد قدرتشونم کاملا مساویه!
Oracle_Eldorado
23-11-2007, 12:21
من که کلا از تریپ ورجیل بیشتر خوشم اومد قدرتشونم کاملا مساویه!
ویرجیل هم خوبه . ولی فقط دانته . هم به خاطر قرمزیش ( پرسپولیس ! ) هم به خاطر تیپش .
raminr63
05-12-2007, 20:14
با سلام
خوب دوست عزیزsam fisher 07بنده یه باره دیگه با اجازه دوستان سوالم رو اینجا مطرح میکنم
بچه ها لطفا کمک کنید ممنونمن تا این مرحله اومدم از اسانسور هم با لا رفتم ولی تو اون در پایینی که بعد از سوراخ دیوار وارد یه سرداب میشه تا کلید دوم رو برداره هر کاری میکنم او دوتا گوی که با زنجیر اویزون میشن نمیشکنن تا بتونم با باز شدن در او قسمت که بسته شده رو باز کنم تا الماس رو بردارم لطفا راهنمایی کنیدممنون
اگه امکان داره یکی این مرحله رو برام رد کنه وسیوش رو بزاره ممنون میشم
این هم عکسها:
خوب دوست عزیز اون مرحله خیلی اسونه
شما باید به وسیله اون پنجه ها اون گوی ها رو به هم بزنید
اول باید برید سراغ یکی از اون گوی ها و یه پرش یا بالانس بلند بزنید و با پا بهش زربه بزنید
قبل از اینکه دور گوی کم بشه باید سریعا برید و به گوی بعدی زربه بزنید تا دو تا گوی با هم برخورد کنند و بشکنند و در باز بشه و شما اون چیز رو از روی مجسمه بردارید.
راستی منم یه سوالی داشتم
می خواست بدونم اون قسمت bloody palace به چه دردی میخوره چون من سه ساعت نشستم و بازیش کردم ولی اصلا تمومی نداشت. باید چقدرشو رد کنم تا تموم بشه
*Necromancer
05-12-2007, 23:27
راستی منم یه سوالی داشتم
می خواست بدونم اون قسمت bloody palace به چه دردی میخوره چون من سه ساعت نشستم و بازیش کردم ولی اصلا تمومی نداشت. باید چقدرشو رد کنم تا تموم بشه
بلادی پلیس محلی است برای تمرین کمبو! چون تو خود بازی موقعیت زیادی برای کمبو های دیوانه وار نیست از اینجا میشه استفاده کرد و تازه توش red orb خیرات میکنن!
البته تمومی هم نداره اگه میخوای زمینه اش عوض شه باید بری تو ستون اتیش بعد 9 مرتبه یه غول میاد بعد زمینه اش عوض میشه
یه کار برد دیگه اش هم اینه که از امتیازش عکس بگیری بذاری اینجا رو کم کنی!
raminr63 من یه سیو دارم تا اخرش رفتم البته نه چندان حرفه ای! اون خوبه؟
این تاپیک چرا قفل شده بود؟
راستی یه سوال دیگه
من بازی رو رو تموم درجه ها تموم کردم ولی هنوز یه تعداد گالری هستند که هنوز باز نشدند. باید چه چوری اونارو باز کنم
*Necromancer
06-12-2007, 13:25
شاید اونا مال لباس دومه شخصیتاست! من یه دفه با لباس دوم ورجیل غولاخر رو کشتم یه چیز جدید باز شد!
سلام
من ميخواهم بدونم كه چه جوري در حين بازي بازي سيو ميشه؟
ترينر كسي نداره؟
Oracle_Eldorado
31-01-2008, 23:36
دوست من در وسط بازی که سیو نمیشه .
هر مرحله رو که تموم کنی خودش سیو میکنه .
ترینر هم اینجا درخواست بدید :
Alireza.M67
31-01-2008, 23:41
راستی یه سوال دیگه
من بازی رو رو تموم درجه ها تموم کردم ولی هنوز یه تعداد گالری هستند که هنوز باز نشدند. باید چه چوری اونارو باز کنم
باید تو تمام مراحل SS بگیری
تو سطح dante must die یه همچین چیزی غیر ممکنه .(یعنی من نتونستم شاید شما بتونی)
اگه تونستی این کارو بکنی به ما هم خبر بده .
Oracle_Eldorado
31-01-2008, 23:51
منم نتونستم ! اصلا غیر ممکنه . من توی همون غول سه سر موندم !!!!!
اون s ها رو چه جوری باید بدست بیاری؟
باید سعی کنم که بهم صدمه نزنن یا زود تمومش کنم یا با حرکات اکش بکشمشون ویا...
Alireza.M67
01-02-2008, 23:35
اون s ها رو چه جوری باید بدست بیاری؟
باید سعی کنم که بهم صدمه نزنن یا زود تمومش کنم یا با حرکات اکش بکشمشون ویا...
همش باهم .
نباید ضربه بخوری .
باید تو کمترین زمان ممکن تمومش کنی .
باید حداقل یه بار تو هر مرحله به ssstylish برسی .
نباید از آیتم هات استفاده کنی (خون و شروع مجدد و...)
و کلا باید بهترین نمایش رو به اجرا بذاری .
(این کارا رو تو hard هم نمیشه به این راحتیا کرد چه برسه به dante must die )
pas be khyal shim behtare
ميگم اون ادم لباس ابي چه طوري بايد كشتش در مرحله 6 يا 5؟كه جاخالي هم ميده
Alireza.M67
02-02-2008, 12:08
اگه منظورت اون دلقکست که خیلی راحته .
با تیر زدن بهش نزدیک شو ، وقتی جاخالی داد ایندفعه با شمشیر برو طرفش و بزنش .
اگه منظورت اون دلقکست که خیلی راحته .
با تیر زدن بهش نزدیک شو ، وقتی جاخالی داد ایندفعه با شمشیر برو طرفش و بزنش .
چه طوري قدرت شمشيرم را بالا ببرم.
اگر حركات تكنيكي را بلدين به ما هم بگين
ممنون
Alireza.M67
03-02-2008, 23:41
اگه با کامپیوتر بازی می کنی ، space رو به همراه یکی از جهتها (بالا یا پایین یا ...) نگه دار و بعد با شمشیر یا هر چیز دیگه ای بزن .
البته قبلش بایدحرکات رو از منوی قبل از هر مرحله بخری .
یه کلیدی بود که به وسیله اون روی هدف تمرکز میکردی و هرجا که میرفت روش نشونه گیری میکرد. باید اونو بزنی و با اسلحه هات به اون شلیک کنی تا خسته شه و یه جا ثابت بمونه و اونوقت باید بری نزدیکش و با شمشیر بهش ضربه بزنی.
خيلي ممنونم كه جواب ميدهيد.
بعد از دلrقكه كه ميري و ديوار ها باز ميشن و شمشير
بر ميداري بايد چي كار كني؟
بابا فاتحه اين بازي خونده شدش و رفتش
داره نسخه 4 اين بازي مياد هنوز شما تو كف اين هستين؟
end_of_world
07-02-2008, 18:08
بابا فاتحه اين بازي خونده شدش و رفتش
داره نسخه 4 اين بازي مياد هنوز شما تو كف اين هستين؟
موافقم :10:
به نظر من وقتي DMC4 قراره بهترين بازي سال بشه بهتره منتظرش بمونيم البته همه ميدونن كه نسخه ي 3 هم چيز جالبي بود ....
Alireza.M67
08-02-2008, 00:00
موافقم :10:
به نظر من وقتي DMC4 قراره بهترين بازي سال بشه بهتره منتظرش بمونيم البته همه ميدونن كه نسخه ي 3 هم چيز جالبي بود ....
نسخه ی 4 از gamespot نمره ی 8 گرفته پس بعید میدونم بهترین بازی سال 2008 بشه .
arnold_ab
08-02-2008, 10:30
توي اين شماره واقعا گند زدن البته من فكر ميكنم
واسه pc نمره بيشتري بگيره حالا تااون موقع بايد صبر كرد...
end_of_world
08-02-2008, 21:10
دوسته عزيز !!!
بهترين بازي سال رو با نظر گيم اسپات اعلام نمي كنن
اصلا گيم اسپات چكاره است :13:
بهتره که خودتون بهش امتیاز بدین ، خودتون باید اونو بسنجید ، به این امتیازا چیکار دارید ،
هنوز این بازی نیومده شما در موردش قضاوت کردید.
Alireza.M67
09-02-2008, 13:23
دوسته عزيز !!!
بهترين بازي سال رو با نظر گيم اسپات اعلام نمي كنن
اصلا گيم اسپات چكاره است :13:
معمولا امتیازهای gamespot خیلی به انتخابات نزدیک بوده .
در ضمن سال 2008 عنوانهای بزرگی مثل
resident evil 5
assassins creed
gta IV
prototype
داره .
وقتی یه بازی امتیاز 8 بگیره طبعا از بقیه عقب میمونه .
چشم بسته میگم اگه evil 5 تو سال 2008 بیاد بهترین بازی میشه .
طبعا re5 بهترین میشه . هم به خاطر سابقه خوب نسخه های قبلیش و هم به خاطر جذابیت داستان.
البته ببخشید اینو اینجا میگم چون میدونم اصلا جاش نیست.
end_of_world
10-02-2008, 02:40
معمولا امتیازهای gamespot خیلی به انتخابات نزدیک بوده .
در ضمن سال 2008 عنوانهای بزرگی مثل
resident evil 5
assassins creed
gta IV
prototype
داره .
وقتی یه بازی امتیاز 8 بگیره طبعا از بقیه عقب میمونه .
چشم بسته میگم اگه evil 5 تو سال 2008 بیاد بهترین بازی میشه .
دوسته عزيز ببخشيد ...
منم فقط در جواب شما اينو بگم ...
بهت قول ميدم بخاطر بسياري از دلايل قبلي و دلايل آينده Resident Evil 5 بهترين بازي نخواهد شد
شايد الان نتونيد اينو درك كنيد اما در زمان نزديكي اعلام اين اسامي بهتر خواهيد فهميد
و فقط يه چيزيم بگم شما مثل اينكه فكر مي كنيد بازي Assassin Creed خداست و از خيلي بازيا بهتره
بهت قول ميدم كرايسيس و COD4 از همه نظر از اين بازي بهترند
بقيه ي بازي هايي كه گفتي رو هم مي شناسم اما لازم نيست در موردشون بگم چون اونام نمي تونند اين عنوان رو بدست بيارن
كدوم يكي از شماها ميتونه بگه سري بازي هاي انيموشا شاهكار نبود ...
اما اين بازي بعنوان بهترين بازي انتخاب نشد با اين همه قابليت و ويژگي
به نظر من شما نبايد به اين راحتي از روي بازي هايي بزرگ ديگري بگذريد
اگه بازي هايي مثل Crysis كه من لازم نيست در موردش بگم و هر كي بازي كنه خودش مي فهمه چه شاهكاريه كنار بذاريم خيلي بازي ها مي تونند اول بشن
DMC4 هم جزو يكي از اوناست و احتمالش هم 80درصده اما بازم ميگم اين به گيم اسپات ربطي نداره ..
يادته زمان RE4 كه ميخواست به بازار بياد مي گفتند اين بازي بهترين نميشه و همه از روي دمو حرف مي زدند اما اينطور نشد و رزيدنت اويل اول شد:11:
Alireza.M67
12-02-2008, 22:35
دوسته عزيز ببخشيد ...
منم فقط در جواب شما اينو بگم ...
بهت قول ميدم بخاطر بسياري از دلايل قبلي و دلايل آينده Resident Evil 5 بهترين بازي نخواهد شد
شايد الان نتونيد اينو درك كنيد اما در زمان نزديكي اعلام اين اسامي بهتر خواهيد فهميد
و فقط يه چيزيم بگم شما مثل اينكه فكر مي كنيد بازي Assassin Creed خداست و از خيلي بازيا بهتره
بهت قول ميدم كرايسيس و COD4 از همه نظر از اين بازي بهترند
بقيه ي بازي هايي كه گفتي رو هم مي شناسم اما لازم نيست در موردشون بگم چون اونام نمي تونند اين عنوان رو بدست بيارن
كدوم يكي از شماها ميتونه بگه سري بازي هاي انيموشا شاهكار نبود ...
اما اين بازي بعنوان بهترين بازي انتخاب نشد با اين همه قابليت و ويژگي
به نظر من شما نبايد به اين راحتي از روي بازي هايي بزرگ ديگري بگذريد
اگه بازي هايي مثل Crysis كه من لازم نيست در موردش بگم و هر كي بازي كنه خودش مي فهمه چه شاهكاريه كنار بذاريم خيلي بازي ها مي تونند اول بشن
DMC4 هم جزو يكي از اوناست و احتمالش هم 80درصده اما بازم ميگم اين به گيم اسپات ربطي نداره ..
يادته زمان RE4 كه ميخواست به بازار بياد مي گفتند اين بازي بهترين نميشه و همه از روي دمو حرف مي زدند اما اينطور نشد و رزيدنت اويل اول شد:11:
اصلا احتیاج به جواب دادن نداره .
تجربه ثابت کرده که ما هرچی بگیم بازم شما حرف خودتو میزنی .
پس هیچی نگم بهتره .
يك مشكل
من وقتي كه برج كنده ميشه و يك ستوني ميره اخر برج (همون مرد چشم دو رنگ كه ميره بالا)بعد يك جاييش ميرسم كه بر ميگردي پهلو كوسه و چشمش .اونجا بايد چي كار كني؟
خوب رضا جان شما باید تو اون مرحله سه الماس قرمز رنگ به نام orihalcon fragmnet رو پیدا کنی که در سه منطقه قرار دارند تا بتونی اونا رو تو در اسانسور جاسازی کنی تا اسانسور راه بیفته . ولی برای رفتن به اون سه قسمت باید هر جا از اون اهرم های چرخان که با زدن ضربه دور و برش رو اتش میگیره رو دیدی بهش ضربه بزنی که فعال کردن اونها باعث میشه تا در هایی که دایره روشون هست به یه قسمت دیگه ای باز بشند.
مي توني يكمي بيشتر و واضح تر تويح بدي من هموني كه با شمشير بهش ميزني و اتش ميگيره را ميزنم!ولي...نميدونم
من اين مرحله رو از اول ميرم و دقيقا برات مينويسم كه چيكار بايد بكني.
دستت درد نكنه .فقط زود تر.
خوب از همون اول مرحله 15 شروع میکنیم.
اونجا بعد از کشتن اون دوتا موجود پرنده مانند باید بری تو اون مرحله forbidden land : front یعنی کنا چشم اون نهنگ بزرگ و باید به اون چرخ کنار نهنگ یا وال ضربه بزنی و اون رو فعال کنی . حالا باید برگردی به مرحله یا منطقه provisions storeroom و اون چرخ دنده ای که اونجا قرار دارد رو فعال کنی تا رنگها به این ترتیب قرار گیرند . قرمز = چپ ، بنفش=راست ، ابی = پایین . بعد به طرف دری که رنگهایی به همین ترتیب روش قرار دارد بری تا به اتاق چرخ دنده ها یا gears of modness هدایت بشی . حالا باید به مرحله altar of evil pathway بری و اولین تکه از سه تکه سنگ رو پیدا کنی و بردار که در انتهای سالون قرار دارد. بعد از برداشتن اون سنگ به اتاق چرخ دنده ها برگرد و به چرخ موجود در اون قسمت ضربه بزن تا رنگها به این ترتیب قرار گیرند. ابی = چپ ، قرمز = راست و بنفش = پایین . به طرف دری به همین مشخصات برو و تکه سنگ دومی رو در قسمت provisions storeroom که روی یک تاقچه قرار دارد رو بردار . حالا به قسمت قبل از اون یعنی rounded pathway برو و چرخ اون قسمت که کنار در و توی یه گوشه قرار داره رو به این ترتیب منظم کن . بنفش = چپ ، ابی = راست ، قرمز = پایین و به دری با همین مشخصات برو تا به مرحله یا قسمت top subterria lack برسی . وقی به این قسمت رسیدی راهتو به سمت راست ادامه بده تا به چرخ و یک در ابی در کنارش برسی . فعلا با چرخ کاری نداشته باش و به اتاق در ابی رنگ یا rounded pathway برو و تکه سنگ اخر و یا سومی رو که در انتهای اتاق قرار داره رو بردار و به سمت چرخ کنار در ابی برگرد و بهش ضربه بزن تا به این ترتیب در بیاد . ابی = چپ ، قرمز = راست ، بنفش = پایین که باید دو بار چرخ رو فعال کنی تا به این ترتیب در بیاد و در نهایت به سمت دری که این رنگها را به این شکل دارد و در کنار costomize یا همون مجسمه شیر که ساعت شنی روی دوششه برو تا به اتاق عنکبوتها برسی و بعد از کشتن عنکبوتها به طرف در قرمز رنگ برو تا برسی به کنار اسانسور و سه تکه سنگی رو که بدست اوردی در جای مشخص شده قرار بده تا دیواره کنار بره و سوار اسانسور بشی و برسی به مرحله بعد.
خوب رضا جان این هم از راهنمایی کامل این مرحله . امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم.
اگه مشکل دیگه ای بود در خدمتیم.
دمت گرم
كارت درسته
منم سعي ميكنم جبران كنم
ممنون
خواهش ميكنم رضا جان قابل شما رو نداشت .
vitamin2002
18-02-2008, 19:50
من این بازی را در ps2 بازی کردم
فکر کنم به مراتب سخت تر از pc است چون cheat , trainer استفاده نمی شود کرد
لذت یه بازی همینه که بدون cheat تمومش کنی!
من خودم رو pc تا dante must die رفتم بدون رمز و trainer
من هم حالت نرمال و هاردشو کلا بدون رمز و ترینر تا اخر رفتم . ولی قسمتهای Dante Mudt Die و Heaven Or Hell رو مجبور شدم با ترینر تموم کنم .
سلام...
دوستان عزیزم، یک تقاضا دارم. لطف می کنید اگر کمک کنید...
یکی از عزیزان که این بازی رو نصب شده روی سیستمش داره، لطف می کنه یه Search تو Registry ویندوزش بزنه؟ میخوام بدونم که " مسیر نصب بازی " در کدوم Key و با چه عنوانی ذخیره شده؟ اگر آدرس کامل رو مرحمت کنید + عنوان Value مورد نظر رو (که حتما از نوع String هست)، خیلی ممنون میشم. :11:
به عنوان مثال بازی Resident Evil 4 (می دونم ارتباطی به تاپیک نداره، فقط جهت مثال عرض می کنم) مسیر نصب خودش رو در Registry ویندوز در مسیر:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\Resident Evil 4
یا
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\Biohazard 4
می نویسه و یک مقدار String در این کلید هست با عنوان Path که مسیر نصب در بخش Dataی اون قرار داره.
میخواستم کلید و مقدار String مشابه برای بازی Devil May Cry 3 رو بدونم.
توضیح: من شاخه ی نصب شده ی این بازی رو روی هاردم ریختم و به همون صورت هم جواب داد. حالا قصد نصب Patch نسخه های بالاتر رو دارم، اما Patch ها مسیر نصب رو تشخیص نمیدن. به احتمال 99%، کد برنامه ی Patch، مسیر نصب رو از Registry می خونه. کلی توی نت گشتم، نتونستم ویژگی های کلید مورد نظر رو پیدا کنم (مسیر و عنوان).
پیشاپیش ممنون... :11:
:40::40::40::40::40:
Oracle_Eldorado
06-03-2008, 08:41
دوست من آخرش مال Re4 رو میخوای یا Dmc 3 ؟!
من Dmc 3 رو ندارم ولی اگه مال Re4 رو میخوای میتونم واست نصب کنم .
دوست من آخرش مال Re4 رو میخوای یا Dmc 3 ؟!
من Dmc 3 رو ندارم ولی اگه مال Re4 رو میخوای میتونم واست نصب کنم .
Oracle جان:
میخواستم کلید و مقدار String مشابه برای بازی Devil May Cry 3 رو بدونم.
البته اگر زحمتی نیست... :11:
end_of_world
06-03-2008, 14:30
حالا دويل مي كراي 3 از كجا نصب كنيم
دوست عزيز مگه اين با رزيدنت اويل يكي نيست منطورم همون Path هستش
حالا دويل مي كراي 3 از كجا نصب كنيم
دوست عزيز مگه اين با رزيدنت اويل يكي نيست منطورم همون Path هستش
نه end_of_world جان، من راضی به زحمت کسی نیستم. گفتم اگر کسی بازی رو نصب شده داره، این کار رو بکنه.
لازمه یک توضیح دیگه بدم. معمولا بیشتر برنامه ها به هنگام نصب روی ویندوز، مسیر نصبشون رو در Registry ویندوز وارد میکنن. بازی ها هم از این امر مستثنی نیستند. بسیاری از اون ها هم مسیر نصبشون رو در Registry می نویسن.اون موردی که در رابطه با RE4 در 2 پست قبلم عرض کردم فقط یک مثال بود. اینجا اون مثال رو بیشتر توضیح می دم:
ببینید، وقتی بازی RE4 رو نصب می کنید، یک کلید به نشانی زیر:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\Biohazard 4
در Registry ایجاد میشه و یک مقدار (Value) از نوع رشته ای (String) در اون قرار میگیره. این مقدار دو بخش داره:
1- نام (Value Name)، که در این مثال "Path" هست...
2- داده ها (Value Data)، که در این مثال مقدارش String یا رشته ای هست که مسیر نصب بازی رو نشون میده.
مثلا اگر شما بازی RE4 رو در مسیر:
D:\Games\RE4
نصب کردید، دقیقا همین عبارت در بخش داده ای اون مقدار اومده. عکس زیر همه چی رو مشخص می کنه، تمام مواردی که در بالا گفتم، در تصویر زیر به چش می خوره:
تنها چیزی که من میخوام، فقط مشخصات این کلید و مقدار مشابهش برای بازی Devil May Cry 3 هست. کافیه Registry Editor رو باز کنید (از طریق تایپ عبارت regedit در پنجره ی Run ویندوز) و از جستجوی این برنامه برای پیدا کردن کلید مورد نظر استفاده کنید. برای این کار از منوی Edit گزینه ی Find (با کلید میانبر Ctrl+F) رو انتخاب کنید و در کادر متنی پنجره ی باز شده عبارت مورد نظر رو وارد کنید. فکر کنم همون Devil کافی باشه. بعد Find Next رو می زنید تا Search آغاز بشه. مطمئنم کلید مورد نظر به راحتی پیدا میشه. اگر اولین نتیجه ای که پیدا شد، نتیجه ی مورد نظر نبود (ممکنه بازی به هنگام نصب بیش از یک کلید ایجاد کرده باشه)، با فشردن کلید F3 جستجو رو ادامه بدید.
بازم ممنون... :11:
*PiNk PaNTHeR*
06-03-2008, 18:39
سلام.
مکزیمو جان.
اگر در شاخه ی Ubisoft نیست احتمالا برای خودش کلیدی ایجاد نکرده... ایسنتالرتون اریجینال خود شرکت بود؟
سلام.
مکزیمو جان.
اگر در شاخه ی Ubisoft نیست احتمالا برای خودش کلیدی ایجاد نکرده... ایسنتالرتون اریجینال خود شرکت بود؟
*PiNk PaNTHeR* عزیز، سلام. در پست اول در رابطه با این درخواست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، مطلب رو کامل توضیح دادم:
توضیح: من شاخه ی نصب شده ی این بازی رو روی هاردم ریختم و به همون صورت هم جواب داد. حالا قصد نصب Patch نسخه های بالاتر رو دارم، اما Patch ها مسیر نصب رو تشخیص نمیدن. به احتمال 99%، کد برنامه ی Patch، مسیر نصب رو از Registry می خونه. کلی توی نت گشتم، نتونستم ویژگی های کلید مورد نظر رو پیدا کنم (مسیر و عنوان).
همونطور که در بالا هم نوشتم، من شاخه ی نصب شده ی این بازی رو از هارد یکی از دوستام، روی هارد خودم ریختم و بازی به همین صورت هم روی سیستمم جواب میده و هیچ مشکلی نداره (یعنی که من بازی رو نصب نکردم، فقط کپی کردم). من فقط از دوستانی که بازی رو نصب شده روی سیستمشون دارن، خواستم این اطلاعات رو به من بدن تا خودم کلید Registry مورد نظر رو ایجادش کنم، همین...
این کار (پیدا کردن کلید Registry) در بدترین حالت ممکن، 5 دقیقه هم وقت نمیگیره.
قربونت... :11:
end_of_world
06-03-2008, 20:25
ماكزيمو عزيز
بررسي مي كنم و جوابشو ميدم
راستي دليل اينكه ميخواي اونو پيدا كني چيه؟
فقط بخاطر جلوگيري از نصب دوباره و كپي كردنه
Oracle_Eldorado
06-03-2008, 20:42
شرمندتم دوست عزیز . من Dmc 3 رو ندارم .
فکر کردم Re4 رو میگی .
درکل شرمنده ...
end_of_world
07-03-2008, 01:29
ماكزيمو عزيز
نتونستم پيداش كنم اما فكر مي كنم اين شركت Ubi يه دايركتوري جدا و متفاوت بايد داشته باشه
Alireza.M67
07-03-2008, 23:52
بیا بابا جان خیلی خودتو خسته نکن .
hkey_users\s-1-5-21-1004336348-963894560-725345543-1003\software\microsoft\directinput\dmc3se.exe447e fab10103d000
همینو میخواستی دیگه !؟
این رو هم خدا رسوند چون من این بازی رو سالهاست که ندارم .
این که از کجا گیر اوردم هم خیلی مهم نیست ...
end_of_world
08-03-2008, 02:06
hkey_users\s-1-5-21-1004336348-963894560-725345543-1003\software\microsoft\directinput\dmc3se.exe447e fab10103d000
همینو میخواستی دیگه !؟
دستت درد نكنه اما اين تو دايركتوري مايكروسافت چيكار مي كرد :13:
kasparov
08-03-2008, 08:05
دوستان سلام
یه سوال داشتم شاید بیجا باشه ولی لطف کنین همینجا جواب بدین
آیا DMC3 شبیه بازی prince3 هست؟ (از عکسهاش متوجه شدم که بی شباهت نیستند)
راستی من DMC1,2 رو بازی نکردم یه دفعه 3 رو بگیرم ناجور نیست؟
اره درست حدس زدي اين بازي با شاهزاده ايراني 3 و خداي جنگ توي يه سبك هستند اگه 1 و 2 اين بازي رو نكردي هيچ اشكالي نداره همون 3 رو بگير حالشو ببر
همینو میخواستی دیگه !؟
سلام.
gorgnamaa جان، ممکنه خودش باشه، خیلی ممنونم... فقط Value رو هم اگر لطف می کردین، دیگه نهایت لطفتون بود... :11:
Abolfazl3007
13-03-2008, 11:43
سلام
من هر کاری میکنم این بازی با دسته ام مشکل داره
یعنی دکمه بالا و پایین رفتن کار نمیکنه من با دسته شک دار هم امتحان کردم اینجوری بود
به نظر شما مشکل چیه؟
end_of_world
13-03-2008, 13:22
سلام
یعنی دکمه بالا و پایین رفتن کار نمیکنه من با دسته شک دار هم امتحان کردم اینجوری بود
به نظر شما مشکل چیه؟
درسته عزيز
اين بازي اينطوريه
به هيچ وجه نمي توني دسته هارو تنظيم كني اين يه مشكله از بازي
اما نمي دونم پچي چيزي وجود داره براش يا نه؟
cyrus_ln
13-03-2008, 13:31
سلام
به نظر شما مشکل چیه؟
با برنامه joytokey درست میشه.
برنامه( joytokey رو تو گوگل سرچ کن)رو دانلود کن اگه خواستی بگو تا تنظیماتش رو بگم.
H M R 0 0 7
13-03-2008, 14:12
سلام
به نظر شما مشکل چیه؟
دقيق يادم نيست ولي شما بايد انالوگ دسته رو خاموش يا روشن كنيد.
Abolfazl3007
13-03-2008, 16:30
دوستان از راهنمایی ممنون
cyrus جان دستت درد نکنه اگه میتونی تنظیمات رو هم بگو چون یه خورده پیچیده است
cyrus_ln
13-03-2008, 22:33
دوستان از راهنمایی ممنون
cyrus جان دستت درد نکنه اگه میتونی تنظیمات رو هم بگو چون یه خورده پیچیده است
LEFT رو هم بذار A
حالا میتونی بدون مشکل با گیم پد بازی کنی
در ضمن باید برنامه رو باز بذاری.
Alireza.M67
13-03-2008, 23:05
سلام.
gorgnamaa جان، ممکنه خودش باشه، خیلی ممنونم... فقط Value رو هم اگر لطف می کردین، دیگه نهایت لطفتون بود... :11:
شرمنده
همونم از کامپیوتر یکی از اقوام که اونروز خونشون بودیم برداشتم .
بازی رو کامپیوتر خودم نصب نیست
Abolfazl3007
14-03-2008, 09:41
LEFT رو هم بذار A
خیلی ممنون:11:
شرمنده
همونم از کامپیوتر یکی از اقوام که اونروز خونشون بودیم برداشتم .
بازی رو کامپیوتر خودم نصب نیست
این حرفا چیه دوست عزیز... همین که به فکر من بودید یک دنیا ممنونم... :11:
end_of_world
16-03-2008, 01:05
LEFT رو هم بذار A
ممنون دوست عزيز :11:
منم استفاده كردم:46:
cyrus_ln
16-03-2008, 08:51
ممنون دوست عزيز :11:
منم استفاده كردم:46:
خیلی ممنون:11:
خواهش میکنم دوستان
قابلی نداشت:46:
sin2x=2sinxcosx
18-03-2008, 12:16
شاید راجع بهش بحث شده باشه ولی نتونستم از بین 657 تا پست پیداش کنم . به هر حال ببخشید .
مشکل من اینه که تو همین مرحله 5 گیر کردم . اونجایی که اون شیطان(جادوگر یا هر چی) رو می کشی برمیگردی به همون تالاری که یه درش داره می سوزه . بعد به بالای تالار می ری و با زدن یه دکمه چرخ دنده ها به حرکت در میان و چند تا دیوار کنار میره و یه شی شمشیرمانندی ظاهر میشه . من اونو برمی دارم ولی از این به بعد دیگه نمی دونم باید چیکار کنم .
لطفا کمکم کنید .
DANIAL_2000
18-03-2008, 15:01
دوستان من اين بازي رو با daemon tools نصب كردم ,اما بعد از mount وقتي رو آيكون بازي كليك ميكنم ارور ميده:
emulator detected
please deacteve virtual drive and emulation software
.....:41:
*Necromancer
18-03-2008, 15:06
شاید راجع بهش بحث شده باشه ولی نتونستم از بین 657 تا پست پیداش کنم . به هر حال ببخشید .
مشکل من اینه که تو همین مرحله 5 گیر کردم . اونجایی که اون شیطان(جادوگر یا هر چی) رو می کشی برمیگردی به همون تالاری که یه درش داره می سوزه . بعد به بالای تالار می ری و با زدن یه دکمه چرخ دنده ها به حرکت در میان و چند تا دیوار کنار میره و یه شی شمشیرمانندی ظاهر میشه . من اونو برمی دارم ولی از این به بعد دیگه نمی دونم باید چیکار کنم .
لطفا کمکم کنید .
باید اون شمشیر رو بکنی تو اون سه سوراخه!
اونجایی که یه قفس بزرگ هست
توش یه چیزی می درخشه
اونجا!
sin2x=2sinxcosx
18-03-2008, 18:23
باید اون شمشیر رو بکنی تو اون سه سوراخه!
اونجایی که یه قفس بزرگ هست
توش یه چیزی می درخشه
اونجا!
خيلي ممنون . ولي كاش محل دقيقش رو مي گفتين . به هرحال امتحان مي كنم .
*Necromancer
18-03-2008, 18:50
امتحان کن اگه نشد باید بیشتر توضیح بدی چون خیلی وخ پیش بازی کردم
دوست من شما بايد اون نيزه سه تيغه كه اسمش Vajor هستش اگه درست نوشته باشم برداريد و به اون اتاق در ابيه كه تقريبا رو به روي اون اتاقي كه درش با اتيش پوشيده شده يعني همون ابتداي راه پله هاي تالار است ببريد و راهتون رو بعد از كشتن اون موجودات ادامه بديد و بريد به اتاق بعدي كه در اونجا يه قفس بزرگ است كه يه چيزي هم شبيه قلب توش برق ميزنه و رو به روي اون قفس يعني كنار مجسمه ها يه چيزي هست كه سه سوراخ داره و شما بايد اون نيزه سه تيغه رو توش قرار بديد با اين كار قفس كنار ميره و شما ميتونيد اون چيز براق قلب مانند رو برداريد. بعد از اينكه اون رو برداشتيد چند تا موجود اهريمني ظاهر ميشند اونا رو نابود كنيد و بعد برگرديد به تالار و به دري كه در انتهاي راه پله هاي تالار قرار دارد بريد. يعني همون جايي كه پل خراب شد . شما وقتي به اونجا ميرسيد ميبينيد پلي وجود نداره تا ازش رد بشيد اما شما بايد از روي پل نامرئي عبور كنيد كه درست جاي پل قبلي قرار داره . بعد از اينكه از پل نامرئي عبور كرديد به يه در بسته برميخوريد كه يه سوراخ هم كنارش است كه بايد اون قلب رو توش قرار بدي با اين كار در باز ميشه و به اتاق بعدي هدايت ميشي .
من از گیم پد برای کنترل بازی استفاده می کنم ولی مشکل دارم !
وقتی بالا رو میزنم میره راست و پایین رو میزنم میره چپ !
یعنی چپ و راست کار نمی کنه و ندارم ! گیم پد من انالوگ هم داره ولی یدونش بالا و پایین میره و یدونش چپ و راست ! اینطوری خیلی سخته !
مشکل کجاست !
asal_mahdi
19-03-2008, 19:53
سلام دوست عزیز . من هم دسته دارم , درسته کار می کنه ولی من خودم با کیبورد کار می کنم خیلی راهتر از دسته هست.
من که به کیبورد عادت کردم و میتونم بگم که از هردسته ای باهاش بهتر کار میکنم
cyrus_ln
20-03-2008, 09:04
من از گیم پد برای کنترل بازی استفاده می کنم ولی مشکل دارم !
وقتی بالا رو میزنم میره راست و پایین رو میزنم میره چپ !
یعنی چپ و راست کار نمی کنه و ندارم ! گیم پد من انالوگ هم داره ولی یدونش بالا و پایین میره و یدونش چپ و راست ! اینطوری خیلی سخته !
مشکل کجاست !
سلام دوست عزیز . من هم دسته دارم , درسته کار می کنه ولی من خودم با کیبورد کار می کنم خیلی راهتر از دسته هست.
اگه زحمتی نیست 1 صفحه برگردین عقب:31:
با برنامه joytokey میشه تو صفحه قبل توضیح دادم.
ali_gamer
20-03-2008, 12:15
من رسیدم به قول مرحله پنجش چه جوری باید بزنمشون دهنم سرویس کردن تا میمرم باید باز از اول برم راه خاصی برا کشتنشون هست ؟
همون دو تا رو می گم که دو تا شمشیر هم دستشونه دو نفری می ریزن سرت
وقتی شمشیراشون رو میبرن بالا بپپر هوا با شمشیر بزنشون میتونی سریع بری پشتشون از پشت بزنیشون وقتی هم طرفت میدوند یه پرش با عقب
وقتی برمیگردن عقب که بهت حمله کنن بهشون تیر بزن تا اومدن طرفت یه پرش با عقب اونی که قرمز رنگ هست رو با لانچیکو بزن بهتره ولی با شمشیرم میتونی.
sin2x=2sinxcosx
20-03-2008, 15:39
خيلي ممنونم . از هر دويتان . بالاخره تونستم برم . باز هم از وقتي كه گذاشتيد سپاسگزارم .
سلام.
من تو mission 18 گير كردم.همين جوري دور خودم دارم مي چرخم.
من 5-6 ماه پيش به اين مرحله رسيدم اما همبن جوري دور خودم مي چرخم.
از دوستان كسي مي تونه يه راهنمايي بكنه؟
همين جوري دور خودم . . .
ممنون.
*Necromancer
22-03-2008, 20:17
برو به اتاق اینه و سنگ زمان رو بذار تو دست مجسمه
مشکل من خنده داره !
آخه الان کلی مرحله رفتم ولی هنوز نتونستم برای خارن شدن از بازی کلیدی پیدا کنم !
الان با استفاده از alt+Ctrl+Del از بازی خارج میشم
مشکل من خنده داره !
آخه الان کلی مرحله رفتم ولی هنوز نتونستم برای خارن شدن از بازی کلیدی پیدا کنم !
الان با استفاده از alt+Ctrl+Del از بازی خارج میشم
خیلی ساده ست . ALT + F4 رو بزن یه YES و NO ظاهر میشه . برو روی YES و ENTER رو بزن.
artoor32
25-03-2008, 01:26
سلام من مي خواستم بدونم چطور ميشه دسته اين بازي رو درست كرد؟
سلام من مي خواستم بدونم چطور ميشه دسته اين بازي رو درست كرد؟
دوست من ! به چند صفحه قبل یه نگاه بکنی مشکلت حل میشه !
من با این اسکلت چند دست که باید روش تکنیک بزنی تا آتیش دستاش خاموش بشه مشکل دارم !
یکی بگه چطور باید اینو رد کرد ؟
*Necromancer
25-03-2008, 13:35
باید بهش کمبو بزنی
اگه کمبو ها تکراری نباشن اول می شه dope بعد crazy بعد battle بعد همینجوری میره بالا
هر کدوم از این درجه ها یه آتیش رو خاموش می کنه
همه که خاموش شدن اسکلت می شکنه!
اون اسکلت ها خیلی چیز بدرد بخوری بودند. برای یادگیری کمبو ها اونا از همه بهتر بودند.
jafary2007
26-03-2008, 15:52
من تو مرحله ي 17 / devil may cry 3 موندم اونجا كه بايد غول تاريكي رو بكشم . هر كار مي كنم بهش هيچي اثر نمي كنه . بايد چه كار كنم ؟
دوست عزيز شما بايد سعي كني تا اون دريچه هاي رو كه به شكل خورشيد است رو با ضربه زدن بهشون باز كني تا نور باعث شه تاريكي از اون موجود كنار بره و شما هم بتونيد بهش ضربه بزني. اگه تونستيد همه دريچه هاي دور وبرتون رو باز كنيد بهتره چون بيشتر ميتوني بهش صدمه بزنيد براي اين كار هم بهتون پيشنهاد ميكنم از قدرت اهسته استفاده كنيد يعني هموني كه از كشتن اون اسب ابي بزرگ بدست اورديد.
اين رو هم بهتون بگم كه شما با كشتن اون غول تاريكي يه قدرت جالب نصيبتون ميشه.
من تو قسمتی گیر کردم که باید 3 تیکه از سنگ قرمز رو پیدا کنم دوتاشو پیدا می کنم ولی یکیرو اصلاً پیدا نمیشه کرد ؟
سلام . آقا قضیه ی اون دلقکه چیه؟در ضمن.من بازی رو با نرمال و حارد تمام کردم.حالا یکی سخت تر از هارد آزاد شده.ولی من با یک ضربه میمیرم.میخواستم بدونم که ایراد از کامپیوتر منه یا بازیش اینجوریه.
Oracle_Eldorado
29-03-2008, 12:32
سلام . آقا قضیه ی اون دلقکه چیه؟در ضمن.من بازی رو با نرمال و حارد تمام کردم.حالا یکی سخت تر از هارد آزاد شده.ولی من با یک ضربه میمیرم.میخواستم بدونم که ایراد از کامپیوتر منه یا بازیش اینجوریه.
دوست عزیز در مورد دلقکه باید بگم همون Arkham هست ! اون پیر مرده که اولش به Virgil کمک میکنه و پدر دختره هست .
اون خودشو به صورت انسان به ویرجیل نشون میده ولی برای دانته به صورت یه دلقک نشون میده که شک نکنند !
در مورد سختی بازی هم اگه اسمش رو بخونی میفهمی !
Dante Must Die
من نتونستم روی این درجه ی سختی از اون سگ 3 سر عبور کنم !
چون دیگه نهایت سختی هست ...
نمسيس جان اگه چند صفحه قبل رو نگاه كني من اون قسمت رو به طور كامل شرح داده ام.
دوست عزیز در مورد دلقکه باید بگم همون Arkham هست ! اون پیر مرده که اولش به Virgil کمک میکنه و پدر دختره هست .
اون خودشو به صورت انسان به ویرجیل نشون میده ولی برای دانته به صورت یه دلقک نشون میده که شک نکنند !
در مورد سختی بازی هم اگه اسمش رو بخونی میفهمی !
Dante Must Die
من نتونستم روی این درجه ی سختی از اون سگ 3 سر عبور کنم !
چون دیگه نهایت سختی هست ...
سلام دوست عزیز.در مورد دلقکه اینکه مثلا چرا باید باهاش بجنگیم؟آخه تو بعضی از مراحلش مجبور نیستیم باهاش بجنگیم و میتونیم نریم.
ممنون
cyrus_ln
21-04-2008, 18:13
سلام دوست عزیز.در مورد دلقکه اینکه مثلا چرا باید باهاش بجنگیم؟آخه تو بعضی از مراحلش مجبور نیستیم باهاش بجنگیم و میتونیم نریم.
ممنون
تا اونجایی که من یادمه حتما با اون دلقکه برخورد می کردی.
شما کدوم مراحل رو منظورته؟
Oracle_Eldorado
21-04-2008, 18:28
منم یادم نمیاد مرحله وجود داشته باشه که باهاش نجنگیده باشیم (:
خوده من 2 جا ردش کردم و نجنگیدم باهاش یکی مرحله ای که با اسبه میجنگی وقبلش دلقکه اون یکی رو یادم نیست
Oracle_Eldorado
21-04-2008, 22:16
خوب میشه بگی کجاهاش ؟!
اصلا نمیشه !!! من یادمه .
خوب میشه بگی کجاهاش ؟!
اصلا نمیشه !!! من یادمه .
خوب گفتم دیگه!!!
خوده من 2 جا ردش کردم و نجنگیدم باهاش یکی مرحله ای که با اسبه میجنگی وقبلش دلقکه اون یکی رو یادم نیست
این بازی پدربزرگ شد رفت ولش کنید طفلی رو:31:
این بازی پدربزرگ شد رفت ولش کنید طفلی رو
دلت میاد اینو بگی.
سلام به بر و بچ:21:
بازم اومدیم :10::8:
کسی سیو این بازی رو داره که تا اخرش رفته باشه؟!!!:31:
البته همون special edition رو میگم ها
ببخشید که اینقدر مزاحم میشیم ها ... اخه من سیو هامو ریخته بودم توی فلشم بعد فلشم ویروس گرفت و رفت برای خودش رفتم فرمتش کردم همه سیو هام پاک شد
برای شما سام عزیز.
دمت جیز سلیمان جون از دست این شرکت ها ... بازیم تقلبی بودش مرحله 2 گیر کرد!
ببین من مرحله اوم همونجا که چند نفر توی خونه هستن باید بکشیم من اونجا رو رفتم بعدش خواست بره مرحله بعد گیر کرد . کلا اینجوریه که نمیزاره مرحله بعد بری اگه مرحله بعد بری بازی گیر میکنه ... منظورم توی هر مرحله ای هستش
من مرحله 11 گیر کردم تو اتاقی که یه مجسمه هست که جلوش سه تا کله مجسمه هست که یکیش داره خون گریه می کنه نمی دونم تو این اتاق چیکار کنم لطفا یکی کمکم کنه ممنون...
من كه نفهميدم
مي شه يه عكس ازش بذاري يا بيشتر توضيح بدي؟
من مرحله 11 گیر کردم تو اتاقی که یه مجسمه هست که جلوش سه تا کله مجسمه هست که یکیش داره خون گریه می کنه نمی دونم تو این اتاق چیکار کنم لطفا یکی کمکم کنه ممنون...
از چند تا سکو میری بالا نزدیک همون سه تا سر هست یه دیوار ترک دار هست میشکونی سنگو با شمشیر(هر چی!) میزنی بره تو دیوار جا بیوفته
یکی دیگه هم هست اونم جا میندازی دره یه راهرو برات باز میشه
میشه بیشتر راهنمایی کنید از کجا باید برم بالا اینجا که سکو نیست از همه جای دیوارها سعی کردم برم بالا اما نشد خیلی بلند :41: چند تا عکس هم از جایی که گیر کردم گرفتم ممنون میشم کمک کنید :11:
میشه بیشتر راهنمایی کنید از کجا باید برم بالا اینجا که سکو نیست از همه جای دیوارها سعی کردم برم بالا اما نشد خیلی بلند :41: چند تا عکس هم از جایی که گیر کردم گرفتم ممنون میشم کمک کنید :11:
از همین جا باید بری بالا
روی همونی که مثله شمشیره بپر
از راهنمایی ممنونم دوست عزیز بلاخره ردش کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
time prince
22-06-2008, 12:44
دوستان اون مرحله که یک موجودی مثل سگ میاد و میگه بوی خون sparda میاد و از یک سنگ مواظبت میکنه چیکارش باید کرد
بايد سگه رو بكشي ديگه!
البته مبارزه سختيه نقطه حساسش هم همون يه دونه چشمشه
time prince
22-06-2008, 16:13
اون که می دونستم باید سگه رو بکشم
تما نقطه حساسش رو نمی دونستم
در کل ممنون
فقط اگه اون آبه مقدس رو قبلش گرفته باشي راحته.
جونشو مياري تا يكم گزشته از وسط بعد از آب استفاده كن مفيده.
مر ضمن آبه قبل از سوار شدن به واگنه زير پله ها يا همون وراست.
اره اون سنگ اب چیز خوبیه البته باید ازش فقط تو موارد خاص مثلا برای باس ها استفاده کرد چون تعدادش تو بازی خیلی کمه و قیمتش هم گرونه یعنی باید Orb های قرمز زیادی داشته باشی تا بتونی یکی رو بدست بیاری.
time prince
23-06-2008, 08:10
فقط اگه اون آبه مقدس رو قبلش گرفته باشي راحته.
جونشو مياري تا يكم گزشته از وسط بعد از آب استفاده كن مفيده.
مر ضمن آبه قبل از سوار شدن به واگنه زير پله ها يا همون وراست.
چجوری باید برم زیر پله ها ؟:19:
فكر كنم بايد با شمشير اون مجسمه رو تكون بدي.
اونو نميگم كه ازش آتيش مياد بيرون يكي ديگه بغل جاييه كه ميري تو واگن.
golden_acorn
25-06-2008, 20:39
آقا من تو مرحله 5 ( مرحله ای که توش یه در هس که دورش آتیشه و کنارش مجسمه ی چند تا اسکلت بال دار زنجیر شده هست ) گیر کردم
همه رو کشتم
آخرین چیزیم که گرفتم یه چیز بنفشی بود
اسمشو یادم نمیاد:31:
لطفا کمک کنید
راستی بازی من
Devil May Cry3 Special Edition
هستش
مزسی
فكر كنم فهميدم.
الان با اون بنفشه كه از اون قفسه آهني ورداشتي برو اونجا كه يه خواستي ازش ردشي اما پل ريخت و تو افتادي تو يه چاله كه با دشمنا جنگيدي.
با اين وسيله ديگه نميوفتي و ميتوني رو هوا راه بري.
بعد برو اون مجسمه جلويي و اون وسيله رو جا بزن.
اگه درست نبود بگو يه زره ديگه فسفر بسوزونم يادم بياد
فكر كنم فهميدم.
الان با اون بنفشه كه از اون قفسه آهني ورداشتي برو اونجا كه يه خواستي ازش ردشي اما پل ريخت و تو افتادي تو يه چاله كه با دشمنا جنگيدي.
با اين وسيله ديگه نميوفتي و ميتوني رو هوا راه بري.
بعد برو اون مجسمه جلويي و اون وسيله رو جا بزن.
اگه درست نبود بگو يه زره ديگه فسفر بسوزونم يادم بياد همين كه گفتي درسته
golden_acorn
26-06-2008, 08:53
مرسی آبتین جان درست بود
ردش کردم
اگه بازم گیر کردم مزاحم میشم
golden_acorn
26-06-2008, 20:42
آقا ترینر ، کد تقلب، هر چیز به درد بخوری واسه این بازی هر کی داره بذاره لطفا
اینم یه ترینر خوب برای این بازی برای شما golden_acorn عزیز
سلام
اينم يه كد تقلب ولي پيشنهاد نميشه چون حال بازي رو ميگيره.
golden_acorn
27-06-2008, 14:11
مرسی
دستتون درد نکنه
پیر شین
.
.
.
.
به نظر من وقتی که بازی رو یه بار تا آخر بردی بار دوم اگه با ترینر بری حال میده
اگه دفه بعد از سيو خودت بري اونقدر اسلحه و استايل هاي جديد داري كه بدون ترينر هم كيف كني!
يكي از خوبي هاي اين بازي به همينه
sin2x=2sinxcosx
01-07-2008, 18:39
با سلام خدمت دوستان عزیز . ولی هیچ کدوم از این ترینر ها قابل استفاده نبودن . اولی که کار نکرد دومی هم موجود نبود در سایت مدیا فایر .
sin2x=2sinxcosx
01-07-2008, 18:44
من یه بار اینو بازی کردم چندین مرحله رفتم . سگ سه سر را یکباره رفتم . تو یه مرحله گیر کردم حوصله ام رفت پاکش کردم . حالا میام تو مرحله 3 هر کاری کردم نتونستم اون سگه رو بکشم . شیوه خاصی داره کشتنش ؟ لطفا راهنمایی کنید . این بار می خوام تا آخر برم . :18: ( البته اینجور که من شروع کردم خیلی بعیده . )
باید روش قفل کنی و بعد بری جلو و بهش ضربه بزنی .
يه كار ديگه هم مي توني بكني
يه گوشه بايستي ( معمولا گوشه ها از ضربه هاش در امانن) بعد با تفنگت مدام شليك كني
يه ذره طول مي كشه ولي روش خوبيه!
Alireza.M67
01-07-2008, 23:03
من یه بار اینو بازی کردم چندین مرحله رفتم . سگ سه سر را یکباره رفتم . تو یه مرحله گیر کردم حوصله ام رفت پاکش کردم . حالا میام تو مرحله 3 هر کاری کردم نتونستم اون سگه رو بکشم . شیوه خاصی داره کشتنش ؟ لطفا راهنمایی کنید . این بار می خوام تا آخر برم . :18: ( البته اینجور که من شروع کردم خیلی بعیده . )
5 بار که ببازی حالت easy آزاد میشه که راحت تر میتونی تا آخرش بری .
اون سگه رو هم فقط باید جا خالی بدی و با شمشیر بزنیش و هیچ قلق خاصی نداره .
sin2x=2sinxcosx
02-07-2008, 08:57
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون . بالاخره رفتم . خدا رو شکر .
كي تونست همه مراحلشو S رد كنه
Easy
Norm
hard
ميخواستم ببينم چيز جديدي آزاد ميكنه يا نه من دو سه تا از مراحلو نتونسم
بعد از تموم كردن در مود hard يكي ديگه اضافه مي شه به اسم Dante must die كه ديگه از سختشم سختتره و اگه تمومش كني دوتا فيلم از پشت صحنه ساخت بازي آزاد مي شه كه من خيلي خوشم اومد واقعا جالب بود! البته من روي پلي 2 گفتم نمي دونم پي سي فرق مي كنه يا نه
نمي دونم پي سي فرق مي كنه يا نه
فرق نداره. روي پي سي هم همينطوره.
Prince Kourosh
10-07-2008, 13:18
بازی دویل مک کرای با وجود دو کارکتر با نام ورجیل ودانته ترکونده دانته با استیل و کار هاش بهترین شمشیر زن بازیهاست
بعد از تموم كردن در مود hard يكي ديگه اضافه مي شه به اسم Dante must die كه ديگه از سختشم سختتره و اگه تمومش كني دوتا فيلم از پشت صحنه ساخت بازي آزاد مي شه كه من خيلي خوشم اومد واقعا جالب بود! البته من روي پلي 2 گفتم نمي دونم پي سي فرق مي كنه يا نه
مرسي عزيز من يه دوت مرحله رو هركاري كردم نتونستم فك ميكني تو Cheathappens سيو كاملش باشه
برم بگيرم
مرسي عزيز من يه دوت مرحله رو هركاري كردم نتونستم فك ميكني تو Cheathappens سيو كاملش باشه
برم بگيرم
اينجا رو ببين سه تا save game خوب داره:
اينجا رو ببين سه تا save game خوب داره:
مرسي Ar@m جان لطف كردي
سلام بازم منم چون پروژه دستمه اين چند ضربها رو كه ميزنه من دوسه تا شو نميتونم يعني بلد نيستم كه بزنم راهنمايي تكستي چيزي
هست توش نوشته باشه همشو البته با دسته بازي تو بازي يه چيزايي هست ولي من حاليم نشد
ممنون از لطفتون
بهترينش همونه كه از توي بازي نگاه كني اتفاقا خوب توضيح داده كه!
آرام جان عزيز اونو ديده بودم ولي نتونستم ازش استفاده كنم گفتم اگه همچين چيزي باشه لطف كنين
بازم ممنون از راهنماييت لطف كردي
خواهش مي شه
راهنماهاي بازي كه مال پلي 2 هستن براساس دسته بازي توضيح دادن و اونايي كه مال پي سي هستن برحسب كيبورد!!!
بعد شما با دسته بازي مي كني آدم نمي دونه كدومش به دردت مي خوره!!!
در هر حال اينجا يه سري راهنما هست هم براي پلي2 هم پي سي كه اكثرا يه قسمت style دارن كه توضيح داده:
عزيزم تورو خدا ببخش باعث زحمتت شدم من تو Pc با دسته بازي بازي كردم همونطور كه ميگين فقط برا كيبورد رو ميده من يه چيزي
ميخواستم كه دسته بازي رو يجوري تعريف كنم كه برحسب پلي دو بتونم چند ضرباشو بزنم
نميدونم منظورمو درست رسوندم يانه
نه بابا خواهش مي شه
خب ايني كه شما مي خواي احتمالا توي تنظيمات بازي شدني نيست؟
در هر حال من مي گردم اگه چيزي پيدا كردم مي ذارم
سلام
Devil May Cry 3 Special Edition
با
Devil May Cry 3 Dantes Awalking
چه فرقی میکنه؟
ميخواستم كه دسته بازي رو يجوري تعريف كنم كه برحسب پلي دو بتونم چند ضرباشو بزنم
نميدونم منظورمو درست رسوندم يانه
من كه هيچي پيدا نكردم شرمنده! شما خودت تونستي مشكلت رو حل كني؟
سلام
Devil May Cry 3 Special Edition
با
Devil May Cry 3 Dantes Awalking
چه فرقی میکنه؟
Devil May Cry 3 Dantes Awalking كه كلا اسم بازيه حالا چه نسخه معمولي بازي باشه چه نسخه Special Edition
اما تو Special Edition يه خط داستاني درمورد ويرژيل به بازي اضافه شده يعني با دانته بازي مي كني اما بجاي دموهاي دانته دموهايي درباره ويرژيل مي بيني
سلام.در special edition بعد از یکبار تموم کردن بازی ورجیل هم آزاد میشه.
من كه هيچي پيدا نكردم شرمنده! شما خودت تونستي مشكلت رو حل كني؟
يكم برام سخت شد ولي چون علاقه داشتم مشكل حل شد
يعني اينطوري كه نحوه ي ضربات رو تو Pc نوشتم وقتي با دسته بازي ميكني با چه دكمه اي چي ميزنه
رفتم تو پلي استيشن با اون مقايسه كردم و دارم ضربات رو از راهنماي پلي استيشن ميزنم به يه نتايج خوبي هم رسيدم شرمنده كردين ديگه عزيز
باعث زحمت شما هم شديم بابت اون مزاحمت هم بازم معذرت ميخوام
يا حق
يكم برام سخت شد ولي چون علاقه داشتم مشكل حل شد
يعني اينطوري كه نحوه ي ضربات رو تو Pc نوشتم وقتي با دسته بازي ميكني با چه دكمه اي چي ميزنه
رفتم تو پلي استيشن با اون مقايسه كردم و دارم ضربات رو از راهنماي پلي استيشن ميزنم به يه نتايج خوبي هم رسيدم شرمنده كردين ديگه عزيز
باعث زحمت شما هم شديم بابت اون مزاحمت هم بازم معذرت ميخوام
يا حق
آها ! فكر خوبي كردي! اينطوري از راهنما هم مي توني استفاده كني!
من كه كاري نكردم كه! خواهش!
سلام
یه سوال داشتم :
توی این بازی فقط 3 نوع کمبو داریم ؟ یعنی 3 بار زدن جی ارام و پشت سر هم . 1 بار زدن جی و تند تند جی و دیگر تند تند جی رو بزنیم
فقط همین 3 تا هستش؟
sin2x=2sinxcosx
21-07-2008, 22:25
تو مرحله 20 گیر کردم . فکر کنم مرحله آخره . ورژیل رو نتونستم بکشم . اگه کسی کشته لطفا راهنمایی کنه .
سلام.من یک مشکل دارم بادستش(joystick) اونم اینه که چپ و راستش درست کار نمیکنه.هر راه حلی رو هم که تو این تاپیک گفتین رو ویستا کار نمیکنه.میشه یک راه دیگه بگید؟ممنون.
تو مرحله 20 گیر کردم . فکر کنم مرحله آخره . ورژیل رو نتونستم بکشم . اگه کسی کشته لطفا راهنمایی کن
کشتنش که یکم سخته ولی شدنیه راهنمایی چی میخوای باید همینجور شمیر بریزی سرش مهلت نفس کشیدنم بهش ندی
سلام.من یک مشکل دارم بادستش(joystick) اونم اینه که چپ و راستش درست کار نمیکنه.هر راه حلی رو هم که تو این تاپیک گفتین رو ویستا کار نمیکنه.میشه یک راه دیگه بگید؟ممنون.
سلام
یه سوال داشتم :
توی این بازی فقط 3 نوع کمبو داریم ؟ یعنی 3 بار زدن جی ارام و پشت سر هم . 1 بار زدن جی و تند تند جی و دیگر تند تند جی رو بزنیم
فقط همین 3 تا هستش؟
اینی که گفتی با کیبورد بود شرمندتم من با دسته بازی کردم ولی کمبو خیلی زیاد داشت تا اونجا که یادمه :دی
کلا مشکل داره درو مورد جویستیک من لینکشو ندارم ولی با این برنامه خودت میتونی تعریف کنی تو گوگل سرچ کنی میده بهت Xpadder
تو مرحله 20 گیر کردم . فکر کنم مرحله آخره . ورژیل رو نتونستم بکشم . اگه کسی کشته لطفا راهنمایی کنه .
بهت پیشنهاد میکنم تو قسمت style قدرت doppelganger یا همون قدرتی رو که دانته باهاش دونفر میشه رو برای مبارزه با ویرجل انتخاب کنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.