PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Need for Speed Hot Pursuit - نسخه PC

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

Amirrezaajalli
07-06-2011, 18:46
این آپدیت احتیاجی به کرک جدید نداره؟

نمیدونم.یادم نیست.حالا نصبش کن ببین چی میشه!

---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------

چه جوری اینو زدی من هر کاری کردم 422 بیشتر نشد :18:

البته من امروز تونستم رکورد قبلیم با بوگاتی پلیس روارتقاء بدم !:31: فکر کنم خود بوگاتی هم این رو ببینه تعجب کنه ! :42:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه ها بوگاتی پلیس با معمولی خیلی فرق میکنه............!!!!!!!
با اینکه توربو نداره و نیترو اش هم زود تموم میشه راحت سرعتش میره بالا!منم 425تا تونستم برم تا خواستم print screen رو بزنم حواسم نبود خوردم ماشین جلویی.ولی فکر کیم میشه با بوگاتی پلیس 430تا هم رفت!

vivabarca
07-06-2011, 19:41
البته علتش همون زود تموم شدن نیتروش هست ! چون زود دوباره پر میشه و میشه از نیترو بیشتر استفاده کرد !

در ضمن فکر نکنم بشه 430 تا رو پر کرد ! من که نتونستم !

کلا ماشین های پلیس چیزای عجیبی هستن ! مثلا در مورد Lamborghini morcielago بیشترین سرعتش رو 336 تا زده ولی میشه باهاش 380 تا هم رفت !!!

Amirrezaajalli
07-06-2011, 19:44
البته علتش همون زود تموم شدن نیتروش هست ! چون زود دوباره پر میشه و میشه از نیترو بیشتر استفاده کرد !

در ضمن فکر نکنم بشه 430 تا رو پر کرد ! من که نتونستم !

کلا ماشین های پلیس چیزای عجیبی هستن ! مثلا در مورد Lamborghini morcielago بیشترین سرعتش رو 336 تا زده ولی میشه باهاش 380 تا هم رفت !!!

فکر کنم همین یکی از باگ یا سوتی های بازیه.چون ماشین پلیسش ژیان هم باشه تو هر حالت وقتی داری مثلا با بوگاتی تز دست پلیس فرار میکنی از پشت میاد میرسه بهت که هیچ!میکوبه و منحرفتم میکنه!:31:

آریا ایرانی
08-06-2011, 19:14
بازیه خوبیه ولی خودروهاش همونایی هستن که بودن!
طرف با 350 تا می یاد می کوبه بهت هیچیت نمی شه بعد با 30 تا می خوری به خودروهایی که راه صد کردن و چپ می کنی!
جرقه های نور تو روز روشن خیلی مسخره بود
وقتی که می خواست امتیاز یا قابلیت جدیدی رو معرفی کنه و با کلیک ما بیخیال نمی شد آدم کلی شاکی می شد. انگار حتمی من باید شمردن پول و امتیاز رو ببینم!
خیلی چیزها بود که روش فکر نکرده بودن
ولی قسمت توپ لیزری و میخ انداختن تو خیابون قشنگش کرده بود
باید بازی های امروزی با 10 سال پیش فرق داشته باشن یا نه؟
من که دیگه تا خودروی جدیدی تو بازی نیارن دیگه از این بازی ها نمی گیرم. 5 ساله هی دارن یه بوگاتی و یه لامبورگینی و یه بی ام و می یارن ما برونیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس خلاقیت کجاست من نمی دونم. این همه خودروهای زیبا و توانمند که جون می ده برای بازی ساختن
نمره ی من 8.5 از 10 هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دلیلش اینه که فعلا ماشینی رو دست BUGATTI VEIRON نیومده!البته تو این نسخه Lamborgini REVENTON اضافه شده بود.باید ماشین خوب بیاد که اضافه کنن.نمیتونن که خودشون بسازن.ولی بقیه ایتقاداتتو قبول دارم.
وقتی Playstion تازه اومده بود Need for Speed II خودروری McLaren F1 رو تو بازی شبیه سازی کرده بود!؟ سال 1997!
این بازی NFS 11 تو چه سالی اومده؟ سال 2010! یعنی 13 سال گذشته و اینها همون قرار دادی رو که با Mclaren بسته بودن رو تمدید کردن! یعنی با شرکت های دیگه تمدید نکردن!
پس ای ربطی به خودروی خوب نداره! از شرکت خودروساز پول می گیرن که بیان خودروی اونها رو برای ما تبلیغ کنن و تازه از ما هم پول هم برای بازی شون می گیرن!
آدم بده فقط مصرف کننده باشه... انتقاد و نکوهش شرط کیفیت و بهتر شدنه :27:

این عکس ها رو تو تاپیک ( عکس ها و ویدئو های بازی ها ) گذاشته بودم گفتم بد نیست این جا هم بذارم !

اگه کسی می تونه رکورد ها رو جابه جا کنه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bugatti Veyron418 KM/H [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - بیشترین سرعت اعلام شده در بازی : 407 KM/ H

Koenigsegg CCX 413 KM/H [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - بیشترین سرعت اعلام شده در بازی : 402 KM/ H

نکته ی جالب اینه که همه ی رکورد ها دقیقا در یک محل به دست اومده ! و البته مقایسه ی دور موتور ها هم جالبه !

افتادی تو سرپایینی داداش یا X زدی (Turbo) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الاغ هم تو سر پایینی تند میره به خصوص وقتی X بزنه بنده خدا :27:

vivabarca
08-06-2011, 20:38
وقتی Playstion تازه اومده بود Need for Speed II خودروری McLaren F1 رو تو بازی شبیه سازی کرده بود!؟ سال 1997!
این بازی NFS 11 تو چه سالی اومده؟ سال 2010! یعنی 13 سال گذشته و اینها همون قرار دادی رو که با Mclaren بسته بودن رو تمدید کردن! یعنی با شرکت های دیگه تمدید نکردن!
پس ای ربطی به خودروی خوب نداره! از شرکت خودروساز پول می گیرن که بیان خودروی اونها رو برای ما تبلیغ کنن و تازه از ما هم پول هم برای بازی شون می گیرن!
آدم بده فقط مصرف کننده باشه... انتقاد و نکوهش شرط کیفیت و بهتر شدنه :27:

افتادی تو سرپایینی داداش یا X زدی (Turbo) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الاغ هم تو سر پایینی تند میره به خصوص وقتی X بزنه بنده خدا :27:

در مورد لایسنس ها خب طبیعیه که قرار داد های این چنینی امضا بشه ! انصافا هم NFS تو این زمینه همیشه حرف اول رو می زده ، تو همین HOT PURSUIT هم به جز فراری ، بقیه ماشین های معروف و سوپر اسپرت ها بودن . در مورد مک لارن هم فکر نکن شرکت کوچیکی هست :31: همون F1 هنوز لقب سریعترین خودروی تنفس طبیعی جهان رو یدک میکشه ! لقبی که حتی بوگاتی و شلبی هم نتونستن ازش بگیرن !!!

در مورد رکورد سرعت ها هم اگه دقت کنی توی Free Drive به دست اومدن ( که توربو وجود نداره ) ، البته سرازیری بودن مسیر تو ثبتشون بی تاثیر نبوده !:31:

iCe m@n
08-06-2011, 21:04
دوستان لینک آخرین پچ یا آپدیت بازی به همراه کرک رو ممنون میشم یکی بزاره

Ship Storm
08-06-2011, 23:14
بعضی از مراحل دست یافتن به مدال طلا واقعا میشه گفت خیلی سخته
ماشین های بقیه سه سوت نشده 15 ثانیه فاصله میگیرن با من و نمیشه دیگه بهشون رسید مثل اینکه ماشین های رقیب از قدرت و سرعت بالاتری برخوردار هستند
مسافت هم 22 کیلومتره و هرکاری میکنی نمیتونی بهشون برسی
واسه این جور مراحل باید چکار کرد ؟

vivabarca
08-06-2011, 23:17
رکورد SEACRAST TOUR

12:43
کسی پایینتر رفته؟

انصافا رکورد خوبی زدی !:31: چند بار امتحان کردم بهترینش 12:49 شد ! در حالیکه با نفر دوم حدود 50 ثانیه اختلاف زمانی پیدا کرده بودم !!!

vivabarca
08-06-2011, 23:36
ماشین های بقیه سه سوت نشده 15 ثانیه فاصله میگیرن با من و نمیشه دیگه بهشون رسید مثل اینکه ماشین های رقیب از قدرت و سرعت بالاتری برخوردار هستند

کدوم مرحله رو میگی ؟ :31:
آره منم چند تا از مراحل رو با خون دل خوردن ! تونستم طلا بیارم :31:
توصیه می کنم تو free drive تمرین کنی تا تسلط و مهارتت بالا بره !

Gabit0
08-06-2011, 23:39

فکرکنم غیر از یه مرحله , بقیه ی مراحل رو طلا گرفتم . . . :5:
واسه ی مراحلی که سخته, میتونی ماشین های مختلف رو امتحان کنی, هر ماشینی که تاپ اسپیدش از همه بالاتر بود که لزومن بهترین ماشین واسه اون مرحله نیست, به هندلینگشون هم دقت کن:13: . . . اگه باز هم نتونستی طلا بگیری به اقوام محترم شرکت سازنده هم میتونی عنایت داشته باشی که خیلی هم تاثیر داره . . . :31::31:

vivabarca
08-06-2011, 23:50
دوستان چند نفر تونستن همه ی مراحل رو ( هم پلیس و هم اون یکی ! ) طلا بگیرن ؟! ( البته به جز خودم !!! :31: )

Ship Storm
08-06-2011, 23:50
کدوم مرحله رو میگی ؟ :31:
آره منم چند تا از مراحل رو با خون دل خوردن ! تونستم طلا بیارم :31:
توصیه می کنم تو free drive تمرین کنی تا تسلط و مهارتت بالا بره !

مرحله دوم Big Timber Forest
تسلط خوبه اما ماشین های این رقبا خیلی سرع فاصله میگیرن با من و دیگه دست یافتن بهشون یجورایی ممکن نیست

Ship Storm
09-06-2011, 00:04
فکرکنم غیر از یه مرحله , بقیه ی مراحل رو طلا گرفتم . . . :5:
واسه ی مراحلی که سخته, میتونی ماشین های مختلف رو امتحان کنی, هر ماشینی که تاپ اسپیدش از همه بالاتر بود که لزومن بهترین ماشین واسه اون مرحله نیست, به هندلینگشون هم دقت کن:13: . . . اگه باز هم نتونستی طلا بگیری به اقوام محترم شرکت سازنده هم میتونی عنایت داشته باشی که خیلی هم تاثیر داره . . . :31::31:

شما ماشاالله واردی ما تازه کاریم و زیاد وارد نیستیم چطوری به این ماشین ها که سریع از ما فاصله میگیرن برسیم
یکم سخته رسیدن بهشون و میشه گفت شاید بشه سومین عنوان رو کسب رد ولی عنوان اول دست یافتن بهش به نظر سخت میاد

iCe m@n
09-06-2011, 00:46
دوستان لینک آخرین پچ یا آپدیت بازی به همراه کرک رو ممنون میشم یکی بزاره

دوستان عزیز یه راهنمایی هم ما رو بکنید ثواب داره:31:

Gabit0
09-06-2011, 01:03
شما ماشاالله واردی ما تازه کاریم و زیاد وارد نیستیم چطوری به این ماشین ها که سریع از ما فاصله میگیرن برسیم
یکم سخته رسیدن بهشون و میشه گفت شاید بشه سومین عنوان رو کسب رد ولی عنوان اول دست یافتن بهش به نظر سخت میاد

:43::43::43::43::43::43:
من از تاکتیک فحش کشیدن به اقوام Nfs استفاده میکنم. . . شما چطور؟!!:27:

vivabarca
09-06-2011, 01:21
مرحله دوم Big Timber Forest
تسلط خوبه اما ماشین های این رقبا خیلی سرع فاصله میگیرن با من و دیگه دست یافتن بهشون یجورایی ممکن نیست

این مراحل که راحته یه کم بازی کنی برات آب خوردن میشه ! من پورشه رو برداشتم و بدون هیچ مشکلی طلا گرفتم ! بذار به مراحل Hyper برسی اون وقت می فهمی دنیا دست کیه !:31: داری با بوگاتی 360 تا میری می بینی CCX مثل برق از کنارت سبقت میگیره و میره !!!:31:

کلا دو تا نکته رو بگم بد نیست ، اول اینکه از نیترو تا میتونی استفاده کن مخصوصا تو سر بالایی ها ، دوم هم اینکه تو پیچ هایی که از 90 درجه کمتر هستن به جای استفاده از handbreak ، گاز رو رها کن و بلافاصله بگیر ( همون طور که جهت رو گرفتی ) چون با این کار دنده کم نمیشه و بعد از پیچ شتاب بهتری می گیری !

مگه این بازی پچ هم داره ؟!!!:31: دوستان اگه پچی هست که ماشین های جدید به بازی اضافه کنه دریغ نکنن ! واقعا جای ماشین های فراری و علاوه بر اون ماشین هایی مثل می باخ و اتم ، تو این بازی خالیه !

چطور دلت میاد به سازندگان چنین بازی زیبایی فحش بدی ؟ خجالت بکش ! :31:

Ship Storm
09-06-2011, 02:45

بله متوجه شدم در پست اول
نحوه برخورد خشونت امیز رو استفاده میکنید و بازی میترسه و جلو شما م میاره :27:

این مراحل که راحته یه کم بازی کنی برات آب خوردن میشه ! من پورشه رو برداشتم و بدون هیچ مشکلی طلا گرفتم ! بذار به مراحل Hyper برسی اون وقت می فهمی دنیا دست کیه !:31: داری با بوگاتی 360 تا میری می بینی CCX مثل برق از کنارت سبقت میگیره و میره !!!:31:

کلا دو تا نکته رو بگم بد نیست ، اول اینکه از نیترو تا میتونی استفاده کن مخصوصا تو سر بالایی ها ، دوم هم اینکه تو پیچ هایی که از 90 درجه کمتر هستن به جای استفاده از handbreak ، گاز رو رها کن و بلافاصله بگیر ( همون طور که جهت رو گرفتی ) چون با این کار دنده کم نمیشه و بعد از پیچ شتاب بهتری می گیری !

پورش باز نیست و آخرین ماشینی که بازه جگوار هست و قبلش هم مازراتی
من سر پیچ ها هیچوقت space نمیزنم و همین سرعت رو کم میکنم و اگر پیچ خیلی تند باشه یک ترمز میزنم و سریع گاز رو میگیرم عقب ماشین خودش میچرخه و پیچ 90 درجه رو راحت رد میکنه

Gabit0
09-06-2011, 07:47
چطور دلت میاد به سازندگان چنین بازی زیبایی فحش بدی ؟ خجالت بکش ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی کم میارم دیگه کسی رو نمیشناسم . . . ! :31::31:

بله متوجه شدم در پست اول
نحوه برخورد خشونت امیز رو استفاده میکنید و بازی میترسه و جلو شما م میاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولن جواب میده ! ولی انصافن دست فرمون خودم رو قبول دارم .. .. .. :46:

iCe m@n
09-06-2011, 10:50
مگه این بازی پچ هم داره ؟!!!:31: دوستان اگه پچی هست که ماشین های جدید به بازی اضافه کنه دریغ نکنن ! واقعا جای ماشین های فراری و علاوه بر اون ماشین هایی مثل می باخ و اتم ، تو این بازی خالیه !
درست نمیدونم که پچ داره یا آپدیت توی درخواستمم گفتم یا پچ یا آپدیت

حالا لینک آخرین ورژن آپدیت رو برای من بزار

Amirrezaajalli
09-06-2011, 10:54
دوستان چند نفر تونستن همه ی مراحل رو ( هم پلیس و هم اون یکی ! ) طلا بگیرن ؟! ( البته به جز خودم !!! :31: )

منم همه رو با طلا رفتم:8:

چطوری از صفحه بازی عکس میگیرید؟
من با print screen عکس میگیرم تو 5paint که insert میکنم صفحه مشکی میاد!!!

Amirrezaajalli
09-06-2011, 11:01

آخرین PATCH ورژن 1.050 هست که موقع شروع بازی (قبل اینکه وارد بازی بشه) خودش مثل عکس زیر ازت سوال میپرسه که آپدیت کنه یا نه!

منم تا حالا آپدیت نکرده بودم.الان زدم شروع کرد به آپدیت!

ولی من هیچ تغییری تو بازی پیدا نکردم!
دوستان اگه کسی فهمید چی آپدیت شده پست بذاره

Amirrezaajalli
09-06-2011, 11:07
من سر پیچ ها هیچوقت space نمیزنم و همین سرعت رو کم میکنم و اگر پیچ خیلی تند باشه یک ترمز میزنم و سریع گاز رو میگیرم عقب ماشین خودش میچرخه و پیچ 90 درجه رو راحت رد میکنه

بهترین روش دور زدن سر پیچ ها بدون برخورد اینه که سر پیچ فرمون بگیرید گاز رو ول کنید و دوباره گاز بدید(البته همه اینا در چند صدم ثانیه باید انجام شه!!:31:)این طوری ماشین دریفت میزنه.....!(عاشق دریفتم)
اگه هم پیچ زیادی تند بود همونطور که فرمون گرفتید چندبار گازو بگیرید و ول کنید ماشین بدون کوچکترین برخورد حتی پیچ های 180 درجه رو رد میکنه!!!(اینجاها راحت میشه از بقیه جلو افتاد)

Amirrezaajalli
09-06-2011, 11:39
منتظر:

هستیم................!!!:42::42::42::42::42:: 42::42::7::7::7::7::3:

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------

راستی.......!
از دوستان کسی Need for Speed World رو بازی کرده؟؟؟
من خواستم دانلود کنم حجمش 500مگ هست!!!
خواستم ببینم می ارزه؟؟؟

vivabarca
09-06-2011, 12:58
[

خب اگه می بینی که اون دو تا ماشین کم میارن ! بهتره بقیه ی مراحل رو انجام بدی تا پولت اضافه بشه و پورشه رو باز کنه . مثلا خودم من مرحله ی Ultimately open رو فکر کنم 20-30 باری انجام دادم :31: چون هم زمانش کم بود ، هم راحت میشد طلا گرفت و پولت رو زیاد می کرد ( و ماشین های جدید رو باز می کرد ) و هم یکی از جذاب ترین مراحلش بود ! باید دو تا میدون رو با دریفت کامل دور میزدی ( با رونتون ) ، خیلی حال داد .

منم همه رو با طلا رفتم:8:

چطوری از صفحه بازی عکس میگیرید؟
من با print screen عکس میگیرم تو 5paint که insert میکنم صفحه مشکی میاد!!!
برای عکس گرفتن با prin screen اگه اشتباه نکنم باید قبلش alt + Enter رو بزنی تا بازی به شکل پنجره در بیاد . البته خودم با Fraps از بازی عکس یا فیلم می گیرم . چون کار باهاش خیلی راحت تره . ( کافیه هر جای بازی F10 رو بزنی و مستقیم عکس بازی رو رو دسکتاپ میذاره )

آخرین PATCH ورژن 1.050 هست که موقع شروع بازی (قبل اینکه وارد بازی بشه) خودش مثل عکس زیر ازت سوال میپرسه که آپدیت کنه یا نه!

ولی من هیچ تغییری تو بازی پیدا نکردم!
دوستان اگه کسی فهمید چی آپدیت شده پست بذاره

حجم آپدیتش چقدر بود ؟ با دایال آپ میشه آپدیت کرد ؟!

راستی تو این بازی مثل PES 2011 برای آپدیت کردن از داخل خود بازی احتیاج به نسخه ی اورجینال نیست ؟!

Amirrezaajalli
09-06-2011, 13:43
[

حجم آپدیتش چقدر بود ؟ با دایال آپ میشه آپدیت کرد ؟!

راستی تو این بازی مثل PES 2011 برای آپدیت کردن از داخل خود بازی احتیاج به نسخه ی اورجینال نیست ؟!

والا نمیدونم دقیق چقد بود!:13:
ولی فک کنم حدو 100-120 مگ بود!من که آپدیت کردم کرک رو تشخیص نداد که بازی کپیه!
با adsl باید آپدیت کنی!

Ship Storm
09-06-2011, 13:44
EMP
JAM
SPIKE
TURBO
چیه که تو بعضی از مراحل اون عکسش پایین گوشه سمت چپ میاد ؟

Amirrezaajalli
09-06-2011, 13:49
EMP
JAM
SPIKE
TURBO
چیه که تو بعضی از مراحل اون عکسش پایین گوشه سمت چپ میاد ؟

اصل کار همیناس!!!
EMP:ماشین جلوییت رو هدف میگیره و سیستم برقشو مختل میکنه
JAM:از سیستم ردیابس پلیس و سایر بازی کننده ها محوت میکنه(نمیتونن سیستم برقتو از کار بندازن)
SPIKE:پشت ماشینت تیغ میندازه که پلیس یا رقیب هات اگه پشتت باشن پنچر میشن و چند ثانیه ای عقب میمونن
TURBO:تو بعضی مراحل فعاله که ماشین یه شتاب فوق العاده میگیره(واسه زمان محدود).البته باید جای صاف بزنی

طریقه استفاده:به همون شکلی که گوشه تصویر نشون داده میشه رو کلید های W-A-S-D هستن،هروقت آیکن یکی از اینا رو صفحت سفید شد میتونی استفاده کنی!تعداد موجودیت رو هم نوشته!

vivabarca
09-06-2011, 13:56
طریقه استفاده:به همون شکلی که گوشه تصویر نشون داده میشه رو کلید های W-A-S-D هستن،هروقت آیکن یکی از اینا رو صفحت سفید شد میتونی استفاده کنی!تعداد موجودیت رو هم نوشته!

مگه شما با کیبورد بازی می کنید ؟! کیبورد خیلی سخته ، توصیه می کنم حتما با دسته بازی کنید چون تسلط به ماشین چند برابر میشه !

Amirrezaajalli
09-06-2011, 13:59
مگه شما با کیبورد بازی می کنید ؟! کیبورد خیلی سخته ، توصیه می کنم حتما با دسته بازی کنید چون تسلط به ماشین چند برابر میشه !

من 7-8 ساله فقط با کیبورد (تمام بازیهارو-حتی فوتبال) انجام میدم!
2-3تا هم JOYSTICK خریدم ولی اصلا نمیتونم بازی کنم!!!!!!!فقط با کیبورد میتونم بازی کنم......!تسلط خوبی هم دارم!!!!!!!!!:31:
به هر حال عادته...!

Amirrezaajalli
09-06-2011, 18:14
امروز 2 ساعت بازی کردم تا آخر سر یه رکورد خفن زدم..............................!!!!!!:31::31: :31::31::31::31::31::31:

فکر کنم باید یه نسخه هم به EA GAME هم به کارخونه BUGATTI بفرستم............!!!!!!:8::8::8:

Ship Storm
09-06-2011, 18:26
من 7-8 ساله فقط با کیبورد (تمام بازیهارو-حتی فوتبال) انجام میدم!
2-3تا هم JOYSTICK خریدم ولی اصلا نمیتونم بازی کنم!!!!!!!فقط با کیبورد میتونم بازی کنم......!تسلط خوبی هم دارم!!!!!!!!!:31:
به هر حال عادته...!

من همه بازی ای رو با کیبرد انجام میدم به جز فوتبال
نمیتونم یعنی یکم سخته و فکر کنم تمرین زیادی میخواد

Amirrezaajalli
09-06-2011, 18:29

بستگی به عادت داره!!!!!!!!!
من کل بازی هارو با کیبورد میکنم.
با JOYSTICK غریبه ام!!!!!!!

کسی نبود با بوگاتی معمولی(غیر پلیس) رکورد منو بزنه؟؟؟؟

راستی یه نرم افزار معرفی کنید که با کیفیت عالی بتونم از محیط بازی عکس بگیرم.اینو با Bandicam انداختم که کیفیت تصویر زیادی اومده پایین......!:41:

فکر میکنم بعد از نصب آپدیت 1.0.5.0 گرافیک بازی بهتر شده....!امروز که بازی میکردم دیدم حرکت آبشار خیلی طبیعیه!:20:

vivabarca
09-06-2011, 19:41

ولی فکر کنم اگه با دسته این بازی رو انجام بدید خیلی راحت تر باشه مخصوصا تو pursuit ها چون احتیاج هست از 4 تا دکمه برای امکاناتی که دارید ، استفاده کنید ( EMP و ... ) با دسته راحتتر به دکمه هاش دسترسی دارید .

بستگی به عادت داره!!!!!!!!!
من کل بازی هارو با کیبورد میکنم.
با JOYSTICK غریبه ام!!!!!!!

کسی نبود با بوگاتی معمولی(غیر پلیس) رکورد منو بزنه؟؟؟؟

راستی یه نرم افزار معرفی کنید که با کیفیت عالی بتونم از محیط بازی عکس بگیرم.اینو با Bandicam انداختم که کیفیت تصویر زیادی اومده پایین......!:41:
اولا باید بگم بیشتر از 5 دقیقه منتظر بودم عکسی که گذاشتی لود بشه ! :31: مراعات ما دایال آپی ها هم بکن ( حجم و اندازه ی عکس رو با فوتوشاپ کم کنی بهتره )
در مورد رکوردی هم که زدی باید بگم دهنم وا مونده :31: البته فکر کنم یا از ترینری استفاده کردی و یا آپدیتی که انجام دادی تاثیر گذار بوده !!!:31:
در مورد نرم افزار هم می تونی از fraps استفاده کنی کیفیت عکس و فیلمش خوبه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فکر میکنم بعد از نصب آپدیت 1.0.5.0 گرافیک بازی بهتر شده....!امروز که بازی میکردم دیدم حرکت آبشار خیلی طبیعیه!:20:

این پچ ماشین یا امکانات جدیدی به بازی اضافه نکرده ؟!

Amirrezaajalli
09-06-2011, 21:47
ولی فکر کنم اگه با دسته این بازی رو انجام بدید خیلی راحت تر باشه مخصوصا تو pursuit ها چون احتیاج هست از 4 تا دکمه برای امکاناتی که دارید ، استفاده کنید ( EMP و ... ) با دسته راحتتر به دکمه هاش دسترسی دارید .

اولا باید بگم بیشتر از 5 دقیقه منتظر بودم عکسی که گذاشتی لود بشه ! :31: مراعات ما دایال آپی ها هم بکن ( حجم و اندازه ی عکس رو با فوتوشاپ کم کنی بهتره )
در مورد رکوردی هم که زدی باید بگم دهنم وا مونده :31: البته فکر کنم یا از ترینری استفاده کردی و یا آپدیتی که انجام دادی تاثیر گذار بوده !!!:31:
در مورد نرم افزار هم می تونی از fraps استفاده کنی کیفیت عکس و فیلمش خوبه :

این پچ ماشین یا امکانات جدیدی به بازی اضافه نکرده ؟!

واقعیتش در مورد ماشین و امکانات جدید چیزی به چشمم نخورده.فعلا فقط آبشار کنار جاده رو دیدم.

این نرم افزار FRAPS رو هم دانلود کردم کار نکرد.6-7تا نرم افزار دانلود کردم فقط این راحت کار کرد و امکاناتشم خوب بود.

در مورد عکس هم شرمنده.اینو با رزولیشن تصویر خودم تنظیم کردم.دفعه بعد سایزشو کوچیک میکنم.

در مورد سرعت هم فکر نکنم به آپدیت بستگی داشته باشه.چون حدود 2ساعت بازی کردم تا تونستم قبل از سراشیبی سرعتمو به 416 برسونم و نیترو هم داشته باشم.افتادم سر پایینی نیترومو خالا کردم.البته چند بار به 430 رسوندم ولی بالاتر نمیرفت تا این بار تونستم.!!!!:27::27::27:

راستی مگه این بازی ترینر هم داره؟؟؟:13:

Amirrezaajalli
10-06-2011, 11:35
من بزنم شما پاک کنید!!!!!
بابا Need 4 Speed World نسخه آنلاین همین بازیه!!!!!بحث جدا یا بی ربط نیست که پستمو پاک میکنید!
اول بازی هم قبل از شروع آدرس اینترنتی Need 4 Speed World رو مینویسه!

Ship Storm
10-06-2011, 11:45

درسته دسته راحت تر باید باشه ولی من بازی ها رو همیشه با کیبرد انجام دادم و روش مسلط هستم به جز فوتبال که یکم تو کنترل بازی با کیبرد مشکل دارم

havas_1980
10-06-2011, 11:48
من بزنم شما پاک کنید!!!!!
بابا Need 4 Speed World نسخه آنلاین همین بازیه!!!!!بحث جدا یا بی ربط نیست که پستمو پاک میکنید!
اول بازی هم قبل از شروع آدرس اینترنتی Need 4 Speed World رو مینویسه!
دوست عزیز! خب بایدم پاک بشه...

World هیچ ربطی به Hot Pursuit نداره. این دو بازی مجزا از هم هستن. یکی جولای منتشر شد اون یکی نوامبر. چهار ماه بینشون فاصلست. Hot Pursuit تکنفره داره و چندنفره. ولی World فقط چند نفرست (MMORG). اون World هم که اول Hot Pursuit می نویسه تبلیغش بازی قبلی بود... اصلا از چه موقعی نسخه چند نفره یه بازی اسمش با نسخه تک نفره همون بازی فرق کرده؟

Amirrezaajalli
10-06-2011, 11:55
درسته دسته راحت تر باید باشه ولی من بازی ها رو همیشه با کیبرد انجام دادم و روش مسلط هستم به جز فوتبال که یکم تو کنترل بازی با کیبرد مشکل دارم

هرکسی با هرچی که زیاد بازی کرده به اون تسلط و عادت داره.....!
راستی کسی اطلاع داره واسه این بازی DLC (مراحل اضافی) اومده یا نه؟؟؟؟؟

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------

دوست عزیز! خب بایدم پاک بشه...

World هیچ ربطی به Hot Pursuit نداره. این دو بازی مجزا از هم هستن. یکی جولای منتشر شد اون یکی نوامبر. چهار ماه بینشون فاصلست. Hot Pursuit تکنفره داره و چندنفره. ولی World فقط چند نفرست (MMORG). اون World هم که اول Hot Pursuit می نویسه تبلیغش بازی قبلی بود... اصلا از چه موقعی نسخه چند نفره یه بازی اسمش با نسخه تک نفره همون بازی فرق کرده؟

خب من این سوالو کجا باید بپرسم؟؟؟؟؟؟
از طرفی زیادی قدیمی شده و نمیشه براش تاپیک جدید زد.از طرفی تاپیک دیگه در این مورد نیست که بشه اونجا اظهار نظر کرد!خواهشا زیاد سخت نگیرید!:46::10:

havas_1980
10-06-2011, 12:02
خب من این سوالو کجا باید بپرسم؟؟؟؟؟؟
از طرفی زیادی قدیمی شده و نمیشه براش تاپیک جدید زد.از طرفی تاپیک دیگه در این مورد نیست که بشه اونجا اظهار نظر کرد!خواهشا زیاد سخت نگیرید!:46::10:
بازی اصلا خودش تاپیک داشت... قبلش یه نگاه به فهرست بازیهای انجمن می کردین.
حتی تو دلیل پاک کردن پستتون عنوان شد که کجا رجوع کنین. آدرس تایپک بازی رو بهتون دادم. "مراجعه به"

vivabarca
10-06-2011, 18:18
در مورد سرعت هم فکر نکنم به آپدیت بستگی داشته باشه.چون حدود 2ساعت بازی کردم تا تونستم قبل از سراشیبی سرعتمو به 416 برسونم و نیترو هم داشته باشم.افتادم سر پایینی نیترومو خالا کردم.البته چند بار به 430 رسوندم ولی بالاتر نمیرفت تا این بار تونستم.!!!!:27::27::27:

راستی مگه این بازی ترینر هم داره؟؟؟:13:
ولی فکر کنم آپدیت تاثیر گذار بوده ! :31: چون منم تو همین بزرگراه امتحان کردم ولی در بهترین حالت به 419 تا رسید .احتمالا پچ جدید بوگاتی 2011 رو وارد بازی کرده !:31:

Amirrezaajalli
10-06-2011, 19:48
ولی فکر کنم آپدیت تاثیر گذار بوده ! :31: چون منم تو همین بزرگراه امتحان کردم ولی در بهترین حالت به 419 تا رسید .احتمالا پچ جدید بوگاتی 2011 رو وارد بازی کرده !:31:

نمیدونم!
شاید!
ولی من قبل سرپایینی به 416 رسوندم و تو سرپایینی نیترو زدم!

alone_boy
11-06-2011, 13:03
سلام
میشه لینک جدیدترین آپدیت یا پچ بازی رو قرار بدین؟!

Amirrezaajalli
11-06-2011, 13:07
سلام
میشه لینک جدیدترین آپدیت یا پچ بازی رو قرار بدین؟!
تو پست های قبلی بهترین روش رو توضیح داده بودیم!

آخرین PATCH ورژن 1.050 هست که موقع شروع بازی (قبل اینکه وارد بازی بشه،البته اگه به اینترنت وصل باشید!) خودش مثل عکس زیر ازت سوال میپرسه که آپدیت کنه یا نه!

iCe m@n
11-06-2011, 14:00
به نظر من آپدیت آخری روی گرافیک بازی هم تاثیر میذاره من از وقتی آپدیت کردم احساس میکنم گرافیک بازی خیلی بهتر شده

alone_boy
11-06-2011, 14:04
تو پست های قبلی بهترین روش رو توضیح داده بودیم!

آخرین PATCH ورژن 1.050 هست که موقع شروع بازی (قبل اینکه وارد بازی بشه،البته اگه به اینترنت وصل باشید!) خودش مثل عکس زیر ازت سوال میپرسه که آپدیت کنه یا نه!

میدونم
من لینک همین پچ رو میخوام

Amirrezaajalli
11-06-2011, 14:06
به نظر من آپدیت آخری روی گرافیک بازی هم تاثیر میذاره من از وقتی آپدیت کردم احساس میکنم گرافیک بازی خیلی بهتر شده

منم این. حس کردم!
بارش بارون و حرکت آبشار طبیعی تر شده!

iCe m@n
11-06-2011, 15:01
میدونم
من لینک همین پچ رو میخوام

بفرما دوست عزیز من خودم از اینجا دانلود کردم سالمه مشکلی هم نداره:46:

Amirrezaajalli
11-06-2011, 15:37
راستی پرنده ها که تو آسمون پرواز میکنن قبلا هم بود یا با آپدیت به بازی اضافه شده؟

1navid
11-06-2011, 15:45
سلام با چه نرم افزاری عکس بگیرم کیفیتش پایین نیاد اگه می شه لینک بدید

Amirrezaajalli
11-06-2011, 15:52
من با این عکس گرفتم :

نمونه عکس هم تو صفحات قبلی هست!
همونی که با بوگاتی 433 تا میره رو با این نرم افزار انداختم!

hoomi_gta
12-06-2011, 10:13
مراحل پلیسیش خیلی کم بود!! این مراحل تایمی پلیسیش هم بزرگترین نقطه ظعف بازی بود. خیلی روی نرو بود مخصوصا جریمه های زمانیش!

vivabarca
12-06-2011, 11:08
رکورد Ultimately Open :
1:36.81
اگه کسی می تونه بهتر بزنه !:31:

hoomi_gta
18-06-2011, 12:42
یکی از ایراد های تو ذوغ زن بازی به نظر من اینکه قیافه ی همه ی راننده ها کوپ همه! این همه روی ماشینا کار کردن یادشون رفته قیافه راننده ها را درست کنن! :27:

Amirrezaajalli
18-06-2011, 13:07
رکورد Ultimately Open :
1:36.81
اگه کسی می تونه بهتر بزنه !:31:

چطوری این رکوردو زدی؟؟؟
من هرکار میکنم 1:40 کمتر نمیتونم بزنم!

vivabarca
18-06-2011, 13:29
چطوری این رکوردو زدی؟؟؟
من هرکار میکنم 1:40 کمتر نمیتونم بزنم!

دور میدون ها تا می تونی باید ماشین رو به لبه ی داخلی نزدیک کنی و نذاری دور بشه و البته حواست به ماشین های جلویی هم باشه !:31: ( کل میدون ها هم باید با دریفت FIX GEAR ! برید . )

البته خودم هم بعد از ثبت این رکورد این طوری شدم : :18:

alonestar69
19-06-2011, 11:53
با سلام
من قبلا این بازی رو انجام میدادم اما حالا کرک بازی خراب شده و میگه باید رجیسترش کنم.
چند بار پاکش کردم و از نو نصبش کردم ولی فایده ای نداشت.
چه کارش باید بکنم؟
ممنون

kalagh
20-06-2011, 13:12
سلام اگه میدونستم این بازی با کواد مشکل داره صد سال سیاه نمیخریدمش اگه میشه بهم بگید چیکارش کنم پچ 2 رم ریختم درست نشد از اولم نصب کردم درست نشد بد از نصب پچ کد خواست منم که کد نداشتم دوباره کرکو گذاشتم لطفا help me many thanks
راستی اون حالتی که گفتین بریم 1 سی پی یوش کنیم برای 20 دقیقه بازی جواب میده بدش باز میاد بیرون ها نوفهمه
درست شد یه اکتیوتور از یه سایت روسی دان کردم نصب کردم مشکل حل شد پچه 2 کار میکنه با تمام افکتا بعلاوه اینکه با 4 هسته کامپیوترم مشکل نداره ممنون مشکلم حل شد.
مزیت پچه 2

پچه 2

اکتیو افلاین

سایر سایتا شاید بدردتون خورد

این سایتم کمکم کرد

خودمم نفهمیدم کدومشون باعث شد بازیم درست شه اخرسر کلافه شدم همه رو با هم نصب کردم. درست شد.
بای

alonestar69
20-06-2011, 14:16
با سلام
من قبلا این بازی رو انجام میدادم اما حالا کرک بازی خراب شده و میگه باید رجیسترش کنم.
چند بار پاکش کردم و از نو نصبش کردم ولی فایده ای نداشت.
چه کارش باید بکنم؟
ممنون
کسی نبود؟جوابی چیزی:دی.

Amirrezaajalli
20-06-2011, 14:46
کسی نبود؟جوابی چیزی:دی.

درایو ویندوزتونو کامل clean up کنید تا سوابق پاک بشه!
اینجوری فکر کنم کار میکنه!

Mehdi.ss
25-06-2011, 21:02
سلام
کسی سیو کامل یا ترینری داره که تمام ماشینها و زمینها باز بشه ؟

vivabarca
25-06-2011, 21:23
من سیو ها رو دارم ولی اینترنت ندارم برات آپ کنم ! ( البته اینکه بشه از سیو یه بازی دیگه استفاده کنی خودش جای سوال داره )

dashali763
25-06-2011, 23:36
گرافیکه بازی خوبه ها ولی در کل به درد نخوره عد از یه مدت دیگه مراحلش تکراری میشه اصلا حال نمیده یازی کنی

Amirrezaajalli
26-06-2011, 00:25
سلام

من سیو خودمو دارم!تو چه سایتی برات آپلود کنم؟

---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------

گرافیکه بازی خوبه ها ولی در کل به درد نخوره عد از یه مدت دیگه مراحلش تکراری میشه اصلا حال نمیده یازی کنی

سلیقه ها متفاوته!

vivabarca
26-06-2011, 12:05

در مورد تکراری شدن باهات موافقم بازی خیلی زود تموم شد ! البته سبک بازی هم طوری بود که نمیشد انتظار یه بازی ماجرایی و طولانی رو داشته باشیم . ولی بهتر بود بعضی مراحل رو سختتر می کردن تا بیشتر تلاش کنیم ! مثلا لپ تایم ultimately open رو می ذاشتن 1:37.00 :31:

در ضمن گرافیک و صدا گذاری بازی عالی بود ! توصیه می کنم موزیک حین بازی رو قطع کنید و با هدفون به صدای موتور ماشین ها گوش بدید ! فوق العاده هست .

Mehdi.ss
26-06-2011, 19:22
من سیو ها رو دارم ولی اینترنت ندارم برات آپ کنم ! ( البته اینکه بشه از سیو یه بازی دیگه استفاده کنی خودش جای سوال داره )
میشه از سیو دیگران استفاده کرد
تا حالا امتحان نکردی ؟

من سیو خودمو دارم!تو چه سایتی برات آپلود کنم؟

!
هر جا دلت خواست ، من مشکلی ندارم
ممنون

Amirrezaajalli
26-06-2011, 22:53
میشه از سیو دیگران استفاده کرد
تا حالا امتحان نکردی ؟

هر جا دلت خواست ، من مشکلی ندارم
ممنون

ببین کار میکنه یا نه!نتیجه رو بگو!

Mehdi.ss
26-06-2011, 23:57

آره کار کرد
ممنون :11:
فقط هر چی ماشین داشتی رو دربو داقون کردم :31:

Amirrezaajalli
27-06-2011, 00:05
آره کار کرد
ممنون :11:
فقط هر چی ماشین داشتی رو دربو داقون کردم :31:

فدای سرت!چیزی که زیاده ماشین!
راستی رکورد سرعتمو دیدی چنر صفحه قبل؟

vivabarca
27-06-2011, 09:11

حجمش فقط 8 کیلوبایت هست ؟!!! تو PES حجم بعضی از سیو ها 6-7 مگ هست :31:

Erfan.
27-06-2011, 09:38
سلام.

دوستان پچ های این بازی چه طورین؟ یعنی باید پشت سر هم نصب شن؟ (مثل Crysis2)

اگه ممکنه لینک های دانلود پچ ها رو هم قرار بدید...

با تشکر فراوان.

havas_1980
27-06-2011, 19:50
سلام.

دوستان پچ های این بازی چه طورین؟ یعنی باید پشت سر هم نصب شن؟ (مثل Crysis2)

اگه ممکنه لینک های دانلود پچ ها رو هم قرار بدید...

با تشکر فراوان.عرفان جان! همون پچ آخری رو بگیری کافیه.
البته پچ های Crysis 2 هم همین وضعیت رو داشتن... پچ آخری, قبلیا رو هم شامل میشد.

دریافت آخرین پچ بازی به ورژن 1.04 و حجم 101.13 MB + اکتیویتور از آدرسهای زیر:

Erfan.
27-06-2011, 20:09
عرفان جان! همون پچ آخری رو بگیری کافیه.

ممنونم هومان جان!

در مورد Crysis 2 مگه نباید پچ ها پشت سر هم نصب میشد؟؟!!(Off Topic البته:11:)

vivabarca
11-07-2011, 01:07
رکورد SEACRAST TOUR

12:43
کسی پایینتر رفته؟

سرانجام تونستم رکوردت رو بشکنم ::31:

12:31.12

اگه کسی می تونه این رو هم ارتقاء بده !

یه رکورد دست نیافتنی دیگه هم ثبت کردم این رو هم امتحان کنید : :31:

VANISHING POINT :
1:13.03

worldclass
11-07-2011, 13:26
سلام
من کرک 9 مگابایتی و اکتیویتر و آپدیت 1.5 رو استفاده کردم و بازی اجرا میشه اما قبل از ورود به منو اصلی از بازی میاد بیرون و stopped working میده در صورتی که چند ماه پیش بازی رو راحت اجرا کرده بودم.

havas_1980
12-07-2011, 08:12
سلام
من کرک 9 مگابایتی و اکتیویتر و آپدیت 1.5 رو استفاده کردم و بازی اجرا میشه اما قبل از ورود به منو اصلی از بازی میاد بیرون و stopped working میده در صورتی که چند ماه پیش بازی رو راحت اجرا کرده بودم.این بازی که کرک نداره که... یه چیز دیگه.. آپدیت 1.5 هم نداریم. آخریش همون 1.4 هست. (البته مینویسه 1.3)

Amirrezaajalli
12-07-2011, 12:14
این بازی که کرک نداره که... یه چیز دیگه.. آپدیت 1.5 هم نداریم. آخریش همون 1.4 هست. (البته مینویسه 1.3)

آخرین PATCH ورژن 1.050 هست.......!!!
این بازی activator داره که همون کار کرک رو انجام میده!

mili_k
12-07-2011, 15:41
عرفان جان! همون پچ آخری رو بگیری کافیه.

طریقه ی استفاده از Activator چطوره ؟

Amirrezaajalli
12-07-2011, 17:59
طریقه ی استفاده از Activator چطوره ؟

اگه اشتباه نکنم باید 1 بار اجراش کنی!!!

CAPITAN MAC
12-07-2011, 22:06
لطفا لینک اخرین PATCH ورژن د1.050

Amirrezaajalli
12-07-2011, 22:37
لطفا لینک اخرین PATCH ورژن د1.050

---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

mili_k
12-07-2011, 23:10
یکی از بکس میگه 1.50 وجود نداره ، 1.40 هست ، که موقع نشون دادن 1.30 نشون میده !

شما هم که 1.50 گذاشتی !

جریان چی بیده ؟! :20:

Amirrezaajalli
13-07-2011, 01:14

شما هم که 1.50 گذاشتی !

جریان چی بیده ؟! :20:

نمیدونم!
ولی موقع شروع بازی patch 1.05 رو آپدیت کرد از سوور خود بازی!!!!!!

havas_1980
13-07-2011, 10:05

شما هم که 1.50 گذاشتی !

جریان چی بیده ؟!

نمیدونم!
ولی موقع شروع بازی patch 1.05 رو آپدیت کرد از سوور خود بازی!!!!!!

متوجه پچ 1.0.5.0 نشده بودم... الانه دیدم. :blush:

اما در مورد اینکه پچ 1.0.4.0 رو گفتم همون پچ قبلیه به خاطر این بود که موقع نصب ورژن پچ رو 1.0.3.0 عنوان میکنه! حتی میبینین حجم این پچ و پچ قبلیش هم هیچ فرقی ندارن.

famile dur !
15-07-2011, 18:10
سلام به دوستان عزیز. یه سوال داشتم که اگه پاسخ بدید واقعأ عالی میشه!

توی چند تا از مراحل Need For Speed Hot Pursuit اوّل مرحله، توی توضیحاتش یکی از خصوصیات ماشین رو بیان میکنه به اسم EMP و اینطور که من حالیم شده، به امواج الکترومغناطیسی ربط داره. حالا اگه میشه بگید که این قابلیّت چیکار میکنه؟

Keyser Söze
15-07-2011, 18:19
سلام به دوستان عزیز. یه سوال داشتم که اگه پاسخ بدید واقعأ عالی میشه!

توی چند تا از مراحل Need For Speed Hot Pursuit اوّل مرحله، توی توضیحاتش یکی از خصوصیات ماشین رو بیان میکنه به اسم EMP و اینطور که من حالیم شده، به امواج الکترومغناطیسی ربط داره. حالا اگه میشه بگید که این قابلیّت چیکار میکنه؟
يك جور سلاح الكترومغناطيسيه فكر كنم ، با اون ميتوني خودروي حريف رو ضعيف كني. موقع استفاده اش هم بايد روي خودروي حريف كه تقريباً بايد نزديكت باشه قفل كني تا بهش شوك وارد بشه و بهتره در مسير هاي مستقيم ازش استفاده كني.

famile dur !
16-07-2011, 13:18
ممنون. آره همینطوره. تستش کردم. دمت گرم. :11:

littlebigplanet
18-07-2011, 08:24
سلام
این کد رجیستر(product key) که وقتی میخوای آنلاین بازی کنی میخواد چیه؟؟؟ کسی میدونی اطفا قرار بده ممنون...:5:

jack426
18-07-2011, 13:14
سلام
این کد رجیستر(product key) که وقتی میخوای آنلاین بازی کنی میخواد چیه؟؟؟ کسی میدونی اطفا قرار بده ممنون...:5:

باید این کد رو بخری:31: گذاشتنی نیست

mfhelli
18-07-2011, 17:41
سلام دوستان! بنده تو نصب و اجرای این بازی مشکل دارم اساسی!

البته بازی بدون مشکل نصب میشه ولی وقتی میزنم که احرا بشه با این پیغام مواجه میشم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه نفر بهم گفت که مشکل به خاطر نداشتن DirectX هست. برنامه اش داخل دی وی دی بازی بود ولی وقتی زدم واسه نصب، آخر نصبش این پیغامو داد و نصبش هم Failed شد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد DirectX رو از اینجا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود و نصب کردم، ولی بازم بازی اجرا نشد و همون پیغام اولی رو داد!
حتی فایلی که تو ارور اولی گفته رو هم جداگانه دانلود کردم و جایگزین فایل موجود کردم ولی بازم درست نشد!

مشخصات سیستم: ویندوز سون 64 بیتی، 4 گیگ رم، گرافیک 9500 Geforce

ممنون میشم مشکلم رو حل کنید ...

mehdy.z
18-07-2011, 18:33

البته بازی بدون مشکل نصب میشه ولی وقتی میزنم که احرا بشه با این پیغام مواجه میشم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه نفر بهم گفت که مشکل به خاطر نداشتن DirectX هست. برنامه اش داخل دی وی دی بازی بود ولی وقتی زدم واسه نصب، آخر نصبش این پیغامو داد و نصبش هم Failed شد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود و نصب کردم، ولی بازم بازی اجرا نشد و همون پیغام اولی رو داد!
حتی فایلی که تو ارور اولی گفته رو هم جداگانه دانلود کردم و جایگزین فایل موجود کردم ولی بازم درست نشد!

دقیق نمیشه گفت ولی اینجور که اینجا نوشته داره میگ که ورژن DX با ویندوز شما سازگار نیست...اگه ویندوز 32 بیتی داری یه تستی بزن ببین چی میشه....

jack426
18-07-2011, 19:38

تو این شات دو تا فایل با پسوند log هست آپلود کن و لینکشون رو بزار(تو پوشه WINDOWS هست یا system32)
فایل dxerror.log و directx.log

و این لینکی که از Microsoft گذاشتی دانلود DirectX هست که باید وصل به اینترنت باشی تا ورژن جدیدش رو برات نصب کنه که حجم فایلش یه 100 مگابایتی میشه

mfhelli
18-07-2011, 20:01
تو این شات دو تا فایل با پسوند log هست آپلود کن و لینکشون رو بزار(تو پوشه WINDOWS هست یا system32)
فایل dxerror.log و directx.log

و این لینکی که از Microsoft گذاشتی دانلود DirectX هست که باید وصل به اینترنت باشی تا ورژن جدیدش رو برات نصب کنه که حجم فایلش یه 100 مگابایتی میشه

این دوتا فایل تو پوشه ی C/windows/logs بودن. اینم لینک شون:

اون لینکه هم یه فایل واسه دانلود داد که اون فایله رو که اجرا کردم DirectX رو خودش دانلود کرد(حدود 10 مگ هم بیشتر نبود) و بعد نصبش کرد. نصبش هم با موفقیت انجام شد ولی بازم بازی اجرا نشد و همون ارور اولی رو داد.

jack426
19-07-2011, 02:58
1-فایل D3DX9_42.dll که داخل پوشه system32 هست رو پاک کنید و دوباره directx رو از لینک زیر که 95 مگابایت هست دانلود و نصب کنید

2-درایور کارت گرافیکتون رو بروز کنید
3-در صورتیکه مشکل حل نشد بازی رو Uninstall کنید و دوباره نصب کنید

mfhelli
19-07-2011, 09:34
1-فایل D3DX9_42.dll که داخل پوشه system32 هست رو پاک کنید و دوباره directx رو از لینک زیر که 95 مگابایت هست دانلود و نصب کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2-درایور کارت گرافیکتون رو بروز کنید
3-در صورتیکه مشکل حل نشد بازی رو Uninstall کنید و دوباره نصب کنید
خیلی ممنونم از اینکه راهنمایی می کنید.
از اون لینک DirectX رو دانلود کردم ولی بازم آخر نصبش که رسید این ارور رو داد و نصب نشد:

من اگه این دوتا فایلی که میگه رو از یکی دیگه بگیرم و با فایل های خودم جایگزین کنم درست نمیشه؟
درایور کارت گرافیک هم آپدیت کردم.

jack426
19-07-2011, 12:15
خیلی ممنونم از اینکه راهنمایی می کنید.
از اون لینک DirectX رو دانلود کردم ولی بازم آخر نصبش که رسید این ارور رو داد و نصب نشد:

من اگه این دوتا فایلی که میگه رو از یکی دیگه بگیرم و با فایل های خودم جایگزین کنم درست نمیشه؟
درایور کارت گرافیک هم آپدیت کردم.

مشکل شما مربوط به این فایل هست D3DX9_42.dll اون دو تا فایل فقط گزارش نصب directx هست و چیز مهمی نیست

تو گوگل هم یه سرچ کردم همین راه حل بالا بود

شـیـفــو
19-07-2011, 12:21
دوستان جویستیک من کار نمیکنه ، ویندوز میشناستش اما تو بازی وقتی کاستوم رو انتخاب میکنم نمیشناستش

littlebigplanet
19-07-2011, 15:36
:10:باید از اونجایی که دکمه ها کارشون عوض میشه از حالت کیبورد عوض کنی بزاری رو joystik بعد کار دکمه های دسته رو هم باید خودت مشخص کنی بعد بیا توبازی دستکی کار میکنه:5::8:

Amirrezaajalli
19-07-2011, 19:53
سلام

چند صفحه قبل من save خودمو گذاشتم واسه دانلود!

mfhelli
19-07-2011, 19:58
مشکل شما مربوط به این فایل هست D3DX9_42.dll اون دو تا فایل فقط گزارش نصب directx هست و چیز مهمی نیست

تو گوگل هم یه سرچ کردم همین راه حل بالا بود

پس تنها راهش همون نصب DirectX هست که متاسفانه نصب نمیشه.
اصلا نمی فهمم مشکلش چیه! سیستم یه ماه نیست بسته شده، ویندوز هم تازه نصب شده و کاملا آپ تو دیت هست. DirectX هم قاعدتا باید روی همه ی ویندوز ها، چه 32 بیتی و چه 64 بیتی جواب بده.
ولی باز همه اش از همون فایله ایراد می گیره! :13:

hts1369
20-07-2011, 09:46
العان پچی برای کاهش افت فریم(مثل همونی که برا cod black ops اومد ) اومده؟؟

jack426
20-07-2011, 12:54
پس تنها راهش همون نصب DirectX هست که متاسفانه نصب نمیشه.
اصلا نمی فهمم مشکلش چیه! سیستم یه ماه نیست بسته شده، ویندوز هم تازه نصب شده و کاملا آپ تو دیت هست. DirectX هم قاعدتا باید روی همه ی ویندوز ها، چه 32 بیتی و چه 64 بیتی جواب بده.
ولی باز همه اش از همون فایله ایراد می گیره! :13:

توصیه من اینه اگر میتونی حتما ویندوزت رو عوض کن و DirectX رو بروز کن
با گیمهای دیگه هیچ مشکلی نداری؟
فقط با Need for Speed Hot Pursuit مشکل داری؟

mfhelli
20-07-2011, 13:18
توصیه من اینه اگر میتونی حتما ویندوزت رو عوض کن و DirectX رو بروز کن
با گیمهای دیگه هیچ مشکلی نداری؟
فقط با Need for Speed Hot Pursuit مشکل داری؟

آخه اگه بخوام ویندوز سون 32 بیتی بریزم دیگه فقط 2 گیگ رم ساپورت می کنه و 2 گیگ رم دیگه ام بی استفاده می مونه!

من بعد از مدت ها به میادین بازی برگشتم و Hot pursuit اولین بازی ای بود که نصب کردم و اجرا نشد! ولی بعدش Crysis 2 رو هم نصب کردم که اون بدون مشکل بالا میاد. حالا احتمالا فردا چند تا بازی دیگه مثه Dirt 3 و Cod Black و Shift 2 رو هم امتحان می کنم که اگه اونا هم باز نشن مجبورم ویندوز عوض کنم!

به هر حال مرسی از راهنمایی هاتون.

Amirrezaajalli
25-07-2011, 23:48
آخه اگه بخوام ویندوز سون 32 بیتی بریزم دیگه فقط 2 گیگ رم ساپورت می کنه و 2 گیگ رم دیگه ام بی استفاده می مونه!

من بعد از مدت ها به میادین بازی برگشتم و Hot pursuit اولین بازی ای بود که نصب کردم و اجرا نشد! ولی بعدش Crysis 2 رو هم نصب کردم که اون بدون مشکل بالا میاد. حالا احتمالا فردا چند تا بازی دیگه مثه Dirt 3 و Cod Black و Shift 2 رو هم امتحان می کنم که اگه اونا هم باز نشن مجبورم ویندوز عوض کنم!

به هر حال مرسی از راهنمایی هاتون.

تو ویندوز 32 بیت 3.3 گیگ از رم استفاده میشه!

mohyy
28-07-2011, 20:55
سلام دوستان
من این بازی رو بعد از یک هفته از یه سایت ایرانی دانلود کردم . ولی انگار بازی حالت تک نفره نداره. من که پیداش نمی کنم. فقط چندتا گزینه Photos ، Wall , Hot Pursuit online , Career , Autolog Recommends ,NFS News , setting داره. کدوم یکی مربوط میشه به بازی تک نفره؟
لطفا راهنمایی کنید

aha2012
28-07-2011, 21:05
تک نفره نداره ولی میتونی تو شهر همینطوری برای خودت چرخ بزنی
باید تو نقشه ctrl و بزنیو .............

Torch Bearer
28-07-2011, 21:36
سلام دوستان
من این بازی رو بعد از یک هفته از یه سایت ایرانی دانلود کردم . ولی انگار بازی حالت تک نفره نداره. من که پیداش نمی کنم. فقط چندتا گزینه Photos ، Wall , Hot Pursuit online , Career , Autolog Recommends ,NFS News , setting داره. کدوم یکی مربوط میشه به بازی تک نفره؟
لطفا راهنمایی کنید

تک نفره نداره ولی میتونی تو شهر همینطوری برای خودت چرخ بزنی
باید تو نقشه ctrl و بزنیو .............
جان؟
همون Career بخش تک نفرست دیگه
اولش یه مسابقه میدین بعد میرین تو نقشه که میتونید مسابقات رو انتخاب کنید(مراحل Racer و Police جدان).

mohyy
29-07-2011, 10:32
جان؟
همون Career بخش تک نفرست دیگه
اولش یه مسابقه میدین بعد میرین تو نقشه که میتونید مسابقات رو انتخاب کنید(مراحل Racer و Police جدان).

آخه بخش Career هیچیش معلوم نیست. یعنی نه میشه پول جمع کرد و نه میشه ماشین خرید. ماشینها خودشون باز میشن و می تونی انتخاب کنی. در ضمن نمیشه ماشین رو ارتقاء داد.
من یه جایی خوندم که منوی بازی برای قسمت تک نفره ی برای پلیس چهار گزینه ی Career، Patrol، Interceptor و Pursuit Race و برای مسابقه دهنده چهار گزینه Rap Sheet، Cruise، Race Pursuit و Interceptor دارد.

امکان داره که بازی Hot Pursuit 2010 چند نوع داشته باشه؟

ariamns
29-07-2011, 10:34
تازه رفتم این بازی رو گرفتم . عجب بازی ای هست

havas_1980
29-07-2011, 11:49
آمن یه جایی خوندم که منوی بازی برای قسمت تک نفره ی برای پلیس چهار گزینه ی Career، Patrol، Interceptor و Pursuit Race و برای مسابقه دهنده چهار گزینه Rap Sheet، Cruise، Race Pursuit و Interceptor دارد.

...بخش تکنفره بازی همون Career هست.

منو نه... منظور نقشه است.
تو Career, نقشه اش, امکان رانندگی آزاد یعنی Racer Freedrive و Cop Freedrive رو دارین که بعدش یکی از کلاس های 5 گانه و سپس ماشینتون رو انتخاب میکنین. این رانندگی آزاد کار اصلی تون حساب نمیشه.

mohyy
29-07-2011, 12:40
بخش تکنفره بازی همون Career هست.

منو نه... منظور نقشه است.
تو Career, نقشه اش, امکان رانندگی آزاد یعنی Racer Freedrive و Cop Freedrive رو دارین که بعدش یکی از کلاس های 5 گانه و سپس ماشینتون رو انتخاب میکنین. این رانندگی آزاد کار اصلی تون حساب نمیشه.

میشه بگید هدف اصلی توی این بازی چیه ؟ یعنی اینکه به قول شما کار اصلیمون توی این بازی چیه؟ اینکه دونه دونه مسابقات رو روی نقشه انتخاب کنیم و برنده بشیم؟ یعنی بازی هیچ داستان خاصی نداره؟

jack426
29-07-2011, 13:27
میشه بگید هدف اصلی توی این بازی چیه ؟ یعنی اینکه به قول شما کار اصلیمون توی این بازی چیه؟ اینکه دونه دونه مسابقات رو روی نقشه انتخاب کنیم و برنده بشیم؟ یعنی بازی هیچ داستان خاصی نداره؟

یکسری مسابقه هست که باید تو انها برنده بشید در دو نقش مامور پلیس و راننده تحت تعقیب . ماشین های زیادی در اختیارتون هست ولی باید مسابقات رو ببرید تا امتیاز بدست بیارید و با این امتیاز ماشینها آنلاک میشه و میتونید با انها رانندگی کنید و همین طور یکسری امکانات در اختیارتون قرار میگیره مثل EMP ، SPIKE تا با اونها ماشینهای پلیس یا ماشیهایی که تحت تعقیب هستند رو از دور خارج کنید و بازی رو ببرید
این بازی داستان نداره

shabnam1986
30-07-2011, 11:50
میشه دو نفره با یه سیستم بازی کرد؟

sina3000m
31-07-2011, 01:08
سلام ...این پچ هایی که واسه بازی اومده تو فریم بازی هم تاثیر داره؟ یعنی بعداز نصب پچ ها بازی روون تر میشه؟

jack426
31-07-2011, 02:29
میشه دو نفره با یه سیستم بازی کرد؟
نه نمیشه

سلام ...این پچ هایی که واسه بازی اومده تو فریم بازی هم تاثیر داره؟ یعنی بعداز نصب پچ ها بازی روون تر میشه؟
الزاما نه
بیشتر باگها و کرشها و درجه سختی بازی و اضافه شدن افکتها و ساپورت از بعضی از امکانات کارتهای گرافیک و ... برطرف یا اضافه میشه

bas ali
01-08-2011, 11:59
بچه ها برای این بازی کد یا فایلی نیومده که مثلا مراحل را انلاک بکنه یا مثلا عمر را نامحدود کنه و ............؟
در ضمن حداکثر امتیاز چنده ؟

jack426
01-08-2011, 12:10
بچه ها برای این بازی کد یا فایلی نیومده که مثلا مراحل را انلاک بکنه یا مثلا عمر را نامحدود کنه و ............؟

منظورت کد تقلب دیگه
خوب اول بازی آپدیت کردی یا نه ؟
level تا 20 هست که از این بیشتر نمیشه

Amirrezaajalli
01-08-2011, 12:11

کد و cheat به چشمم نخورده!ولی سیو کامل بازی رو چند صفحه قبل گذاشتم!

bas ali
01-08-2011, 14:28
منظورت کد تقلب دیگه
خوب اول بازی آپدیت کردی یا نه ؟
level تا 20 هست که از این بیشتر نمیشه
نه عزیز جان
آپدیت برای چی بکنم ؟
منظورم همون کد تقلب بود

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------

کد و cheat به چشمم نخورده!ولی سیو کامل بازی رو چند صفحه قبل گذاشتم!
این فایل سیو به چه دردی میخوره ؟
حجمش چقدره ؟ باید توی پوشه اصلی کپیش کنم ؟

Amirrezaajalli
01-08-2011, 14:38
نه عزیز جان
آپدیت برای چی بکنم ؟
منظورم همون کد تقلب بود

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------

این فایل سیو به چه دردی میخوره ؟
حجمش چقدره ؟ باید توی پوشه اصلی کپیش کنم ؟

حجمش 9 کیلوبایته!باید داخل پوشه سیو بازی(My Document) کپی کنی!همه مراحل و ماشین ها آزاد هستن!

jack426
01-08-2011, 16:34
نه عزیز جان
آپدیت برای چی بکنم ؟
منظورم همون کد تقلب بود
آپدیت که بد نیست :31:تو پچ 1 افکتهای بارون و برف اصلاح شده
اینم کد تقلب برای ورژن 1.0

reb
01-08-2011, 16:46
برادران ایمانی و ماشین بازی:
واسه این بازی سیستم خفن لازمه؟

Amirrezaajalli
01-08-2011, 17:32
برادران ایمانی و ماشین بازی:
واسه این بازی سیستم خفن لازمه؟

نه!
این بازی انعطاف بالایی داره!رو اکثر سیستم ها جواب میده!
با یه کارت گرافیک 256 یا 512 معمولی و رم 1گیگ جواب میده!

bas ali
01-08-2011, 20:08
با تشکر از اقا امیر و جک
فایل سیو بخوبی کار کرد و همه مراحل باز بودن
-----------
یک سوال دارم ، که این فایل تقلب که گذاشتین را اول باید اجرا کنم و بعد بازی را اجرا کنم :46:؟
آخه صداش روی اعصابه . نباید کلوزش کنم ؟

jack426
02-08-2011, 01:03
با تشکر از اقا امیر و جک
فایل سیو بخوبی کار کرد و همه مراحل باز بودن
-----------
یک سوال دارم ، که این فایل تقلب که گذاشتین را اول باید اجرا کنم و بعد بازی را اجرا کنم :46:؟
آخه صداش روی اعصابه . نباید کلوزش کنم ؟

اول اجراش کن و بعد بازی رو اجرا کن خودش صداش قطع میشه یا روی sfx کلیک کن صداش قطع میشه

IOG
02-08-2011, 23:02
فک نمیکنم سیستم خیلی قوی لازم داشته باشه. به نظرم موتورش خیلی عالیه.

Mammad Prince
08-08-2011, 23:49
سلام
من بعد از MW ماشین سواری به این باحالی ندیده بودم !!! ( حتی Burnout ) ! البته هنوز هم جای Ronnie و Razor بلک لیست های 3 و 1 در بازی خالیه !!!
ولی خب هیجان پلیس بازی هاش تقریبا به MW می رسه !
ولی من یه مشکلی با این بازی دارم !
من الان همه مسابقات پلیسی و همچنین مسابقات معمولی را طلا گرفته ام و تا جایی هم که تونستم Bounty های ضمن مسابقات ( شامل داغون کردن ماشین های دیگر - جا خالی دادن هنگام دریفت و ... ) را گرفته ام و در هردو حالت پلیسی و مسابقات بازی اعلام کرد که تموم شده !!!!!!!!!! :31: ( یعنی credit آمد ! ) و کل مسابقات خاموش شده !
ولی الان من درجه پلیسی ام به 14 و مسابقات ام ( level wanted ) به 13 رسیده !!
برای رسیدن به 20 باید دوباره همون مسابقات قبلی رو تکرار کنم ؟؟؟!!!!!!!
یا باید در طول مسابقات عملیات محیرالعقولی !!!!!!! انجام بدم که بونتی بگیرم ؟؟!!!
مر30

ARASH66
09-08-2011, 09:26
سلام
برای رسیدن به 20 باید دوباره همون مسابقات قبلی رو تکرار کنم ؟؟؟!!!!!!!
یا باید در طول مسابقات عملیات محیرالعقولی !!!!!!! انجام بدم که بونتی بگیرم ؟؟!!!
مر30
ایراد اصلی این بازی هم نداشتن داستان و کوتاه بودن بازی هست.
دقیقا شما باید دوباره مراحل رو تکرار کنید و اول بشید تا بهتون بونتی بده ولی فایده نداره و تا آخرین level هم برید هیچ فرقی در روند بازی ایجاد نمیشه.

Mammad Prince
09-08-2011, 23:36
ایراد اصلی این بازی هم نداشتن داستان و کوتاه بودن بازی هست.
دقیقا شما باید دوباره مراحل رو تکرار کنید و اول بشید تا بهتون بونتی بده ولی فایده نداره و تا آخرین level هم برید هیچ فرقی در روند بازی ایجاد نمیشه.

چه بد :41::41::41:
پس علی رغم حرف بعضی دوستان نمی توان گفت که این بازی جایگزین مناسبی برای MW هست !!
یادمه هر بلک لیست رو که رد می کردی این قدر انگیزه داشتی که همه مسابقات رو انجام بدی تا مسابقه بلک لیست بعدی باز بشه ولی در این بازی چی !!! در حالی که هنوز یک چهارم بازی از لحاظ LEVEL باقی مونده ، مسابقات ته می کشه !!!

FOURTH RETURN
10-08-2011, 19:05
دوستان من شیفت رو تمام کردم خیلی وقته الان هم میخوام نیدفور اسپید جدید بخرم به نظر شما اگه شیفت دو رو بخرم این رو هم بخرم یا ولش ارزش بازی کردن داره وقتی شیفت دو رو بخرم؟

aha2012
10-08-2011, 19:07
دوستان من شیفت رو تمام کردم خیلی وقته الان هم میخوام نیدفور اسپید جدید بخرم به نظر شما اگه شیفت دو رو بخرم این رو هم بخرم یا ولش ارزش بازی کردن داره وقتی شیفت دو رو بخرم؟
shift2 رو بخری میندازیش سطل آشغال
ولی nfs hot pursuit واقعا معرکس

shahab_f
10-08-2011, 19:13
این بازی سیستمش کلااااا فرق داره با سری شیفت. سری hot pursuit برای رانندگی fun و با هیجان و سرعت بالا طراحی شده، در حالی که سری شیفت، یه جورایی شبیه ساز رانندگیه. HP بخری دستت رو میذاری رو گاز، با 170 تا دستی میکشی پیچ رو رد میکنی، سر یه پیچ یه نیش ترمز بزنی برات کل پیچ رو دریفت میزنه، نیتروس بزنی مثه چی سرعت میگیره. اما شیفت که خودت دیدی، حداقل شیفت 2 که من بازی کردم، اعصاب پولادین میخواد، ماشین به هر چیزی برخورد کنه = ریستارت کردن لول، قاعدتا اگه اول یه مرحله ای عقب بیافتی، تا آخر هم اول نمیشی، نیتروسش هم از دنیای واقعی هم بی اثر تره، به پیچ میرسی باید ترمز کنی و ...
به نظرم HP برای عشق ماشین هاست و Shift برای عاشقین رانندگی واقعی. تو HP چون لازم نیست ماشین رو بخری، تمام ماشین های بازی رو میتونی امتحان کنی

FOURTH RETURN
10-08-2011, 19:21
shift2 رو بخری میندازیش سطل آشغال
ولی nfs hot pursuit واقعا معرکس

جدی؟:41: مگه شیفت 2 چشه؟

---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

این بازی سیستمش کلااااا فرق داره با سری شیفت. سری hot pursuit برای رانندگی fun و با هیجان و سرعت بالا طراحی شده، در حالی که سری شیفت، یه جورایی شبیه ساز رانندگیه. HP بخری دستت رو میذاری رو گاز، با 170 تا دستی میکشی پیچ رو رد میکنی، سر یه پیچ یه نیش ترمز بزنی برات کل پیچ رو دریفت میزنه، نیتروس بزنی مثه چی سرعت میگیره. اما شیفت که خودت دیدی، حداقل شیفت 2 که من بازی کردم، اعصاب پولادین میخواد، ماشین به هر چیزی برخورد کنه = ریستارت کردن لول، قاعدتا اگه اول یه مرحله ای عقب بیافتی، تا آخر هم اول نمیشی، نیتروسش هم از دنیای واقعی هم بی اثر تره، به پیچ میرسی باید ترمز کنی و ...
به نظرم HP برای عشق ماشین هاست و Shift برای عاشقین رانندگی واقعی. تو HP چون لازم نیست ماشین رو بخری، تمام ماشین های بازی رو میتونی امتحان کنی

مگه شیفت هم نیتروس داره؟ شیفت یک هم داره؟ کدو دکمه رو باید بزنم؟

aha2012
10-08-2011, 19:56
بگو چش نیست..........

eman619rv
10-08-2011, 20:09
hp منو برگردوند به دوران خوش اولین نسخه های nfs !! فوق العاده عنوان اصیلی بود گرافیک خوب به همراه هیجان تعقیب و گریز که تکنولوژی های جدید و ماشین های خوب به بهتر شدنش کمک کردن ....
آهنگ 30seconds to marsهم که دیگه با روحت بازی میکرد!!

FOURTH RETURN
10-08-2011, 22:37
اما شنیدم خیلی کوتاهه:13:درسته؟

---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

بگو چش نیست..........

از شیفت 1 هم بدتره؟

Gregar
11-08-2011, 00:41
اصلا این دوتا قابل مقایسه نیست . اون یکی شبیه ساز و این یکی ارکید

sajadblog.blogfa
12-08-2011, 13:02
آقا من هر کاری می کنم اولش سریال می خواد کنسل هم کهخ می زنم بازی بالا نمیاد

کرک هم کردم یعنی اونی که تا press any key میره.

دیگه دارم قاطی می کنم مگه سریال مال بازی آنلاین نیست ؟ پس چرا نمیاره؟

jack426
12-08-2011, 13:45
اما شنیدم خیلی کوتاهه:13:درسته؟

از شیفت 1 هم بدتره؟

dirt 2 یا dirt 3 رو بازی کردی ؟
اونها هم خوبن
کنترل بازی از شیفت بهتره

sajadblog.blogfa
12-08-2011, 15:58
آقا من هر کاری می کنم اولش سریال می خواد کنسل هم کهخ می زنم بازی بالا نمیاد

کرک هم کردم یعنی اونی که تا press any key میره.

دیگه دارم قاطی می کنم مگه سریال مال بازی آنلاین نیست ؟ پس چرا نمیاره؟

روی pc ریختم بدون مشکل run شد ولی توی لپ تاپم سریال می خواد.
لپ تاپم 64 بیتیه امکان داره روی 64 بیت run نشه؟

FOURTH RETURN
12-08-2011, 23:04
dirt 2 یا dirt 3 رو بازی کردی ؟
اونها هم خوبن
کنترل بازی از شیفت بهتره

شیفت 2 منظورته؟ من شیفت 1 رو بازی کردم

mehdy.z
12-08-2011, 23:34
روی pc ریختم بدون مشکل run شد ولی توی لپ تاپم سریال می خواد.
لپ تاپم 64 بیتیه امکان داره روی 64 بیت run نشه؟
نه ربطی به نوع ویندوز نداره!!
بازی رو توی لپ تاپ کرک کردی؟؟

sajadblog.blogfa
12-08-2011, 23:39
نه ربطی به نوع ویندوز نداره!!
بازی رو توی لپ تاپ کرک کردی؟؟

دقیقا توی لپ تاپ همون مراحلی رو رفتم که توی PC رفتم
من هر جا خوندم کسی مشکل سریال نامبر رو بعد نصب نداشته خودمم توی PC اصلا سریال نامبری وارد نمی کنم ولی راحت Run میشه

jack426
13-08-2011, 01:36
شیفت 2 منظورته؟ من شیفت 1 رو بازی کردم
شیفت 1 منظورمه:20:

FOURTH RETURN
13-08-2011, 10:02
شیفت 2 خوبه؟

corey taylor
13-08-2011, 10:52
دوستان این بازی برای من کند اجرا میشه

مشخصات سیستم :

cpu :6500 dual

vga : 1024 geforce gt240

ram :2

یعنی سیستم من برای این بازی کمه ؟

jack426
13-08-2011, 11:45
شیفت 2 خوبه؟
کنترل بازی و محیطش شبیه به شیفت 1 هست اگه شیفت 1 برات راحت باشه تو این بازی مشکلی نداری

دوستان این بازی برای من کند اجرا میشه

مشخصات سیستم :

cpu :6500 dual

vga : 1024 geforce gt240

ram :2

یعنی سیستم من برای این بازی کمه ؟

خیر کم نیست بازی اجرا میشه:46:

corey taylor
14-08-2011, 12:20
کنترل بازی و محیطش شبیه به شیفت 1 هست اگه شیفت 1 برات راحت باشه تو این بازی مشکلی نداری

خیر کم نیست بازی اجرا میشه:46:

با تشکر از شما پس چرا تیک میزنه ویندوز هم عوض کردم فرقی نکرد

jack426
14-08-2011, 13:11
با تشکر از شما پس چرا تیک میزنه ویندوز هم عوض کردم فرقی نکرد
تو پست بالایی ننوشتین تو چه رزولیشنی بازی میکنید ؟برای همین من هم کلی گفتم
یه مقدار رزولیشنی رو کم کنید درست میشه

sepoli
28-08-2011, 10:16
سلام دوستان من هات پرسوت را خریدم بعد از 6 دیتاش یکیش یعنی دیتا 6 نیست....کسی نمی تونه برام بزاره....؟؟؟؟data6.cab
هی وسطش اینا می خواد ولی تو دو تا دی وی دی ها نیست
خواهشا یکی کمک کنه

Amirrezaajalli
28-08-2011, 12:36
سلام دوستان من هات پرسوت را خریدم بعد از 6 دیتاش یکیش یعنی دیتا 6 نیست....کسی نمی تونه برام بزاره....؟؟؟؟data6.cab
هی وسطش اینا می خواد ولی تو دو تا دی وی دی ها نیست
خواهشا یکی کمک کنه

فکر کنم برگردونی به همون فروشگاهی که خریدی تعویض کنن برات راحت تر باشه!

mahdi.pars
28-08-2011, 12:56
سلام به همه و پروفشنال.شیفت2نسبت به نسخه1از نظرگرافیک و موزیک و صداگذاری و گیم پلی بهتره و واقعا یک بازی حرفه ای است.ارزش بازی کردن رو داره.

masoodbr
29-08-2011, 21:02
سلام بچه يه سوال
اين نسخه قشنگ تره يا شيفت 2؟

SIMON137
29-08-2011, 21:05
این کلا سریش با شیفت فرق می کنه ، شیف ریسینگ تو پیست هست این مسابقه تو شهر

من اینو بیشتر می پسندم ، کلا از شیفت 2 خوشم نیومد ، گرافیکش در هر بوقلمونه

mehdy206
29-08-2011, 21:12
سلام

چرا این بازی اینهمه فرمونش سنگینه و خیلی دیر دور می زنه سر پیچ ها خیلی در جواب میده . چرا ؟
لطفا راهنمایی کنید .

با تشکر

Ghaioom
30-08-2011, 09:37
سلام

چرا این بازی اینهمه فرمونش سنگینه و خیلی دیر دور می زنه سر پیچ ها خیلی در جواب میده . چرا ؟
لطفا راهنمایی کنید .

با تشکر
آره واسه ما هم سوال هستش. واسه همین نمیشه درست بازی کرد همش عقب میمونی! یا اینور اونور میزنی! کلا خرابه همین فرمونش درست نکردنش!

Amirrezaajalli
30-08-2011, 10:24
سلام

لطفا راهنمایی کنید .

با تشکر

آره واسه ما هم سوال هستش. واسه همین نمیشه درست بازی کرد همش عقب میمونی! یا اینور اونور میزنی! کلا خرابه همین فرمونش درست نکردنش!

به عادت بستگی داره!اگه سرپیچ ها یکی دوبار گاز رو ول کنید و دوباره گاز بدید ماشین خیلی قشنگ دریفت میزنه!!!!
من این بازی رو خیلی خوب بازی میکنم و مشکلی ندارم!ولی تو شیفت و سایر بازی ها به سبک شیفت اصلا نمیتونم بازی کنم!فرمونشون خیلی تیزه و غیر طبیعیه!

mahdi.pars
30-08-2011, 20:30
نسخه های most wantedوh pursuitsنسبت به دیگر بازیهای race خیلی جذابترند.من میدونم بازم EA میترکونه.بی صبرانه منتظرم.:11:

mahdi.pars
31-08-2011, 14:39
اتفاقا اصلا اینطور نیست و کنترل ماشین خیلی راحته باید سر پیچها حتما سرعت با ترمز کم بشه من همه مرحله ها رو طلا گرفتم.بی اندازه بازیش قشنگه خیلی هم تو این بازی ادعا دارم.:31:

Glad Boy
31-08-2011, 14:54
سلام

دوستان می خواستم بدونم این بازی رو میشه به صورت دونفره با کی بورد هم بازی کرد ؟ اگه میشه چطوری باید دونفره ش کنم ؟!

mahdi.pars
01-09-2011, 14:21
میشه 2نفره بازی کرد.باید سیستمها تون رو شبکه کنید.:40:

FOURTH RETURN
04-09-2011, 19:56
گرافیکش که چرته از شیفت بهتر نشده این تصادفهاش هم که بدتر رو اعصاب راه میره بازی بچه گانه و خیلی آسونیه شیفت خیلی بهتر و واقعی بود اونطوری هم که تعریفش رو شنیدم نیست

---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

میشه 2نفره بازی کرد.باید سیستمها تون رو شبکه کنید.:40:

با بلوتوث هم میشه شبکه کرد؟

mahdi.pars
05-09-2011, 13:56
گرافیکش که چرته از شیفت بهتر نشده این تصادفهاش هم که بدتر رو اعصاب راه میره بازی بچه گانه و خیلی آسونیه شیفت خیلی بهتر و واقعی بود اونطوری هم که تعریفش رو شنیدم نیست

---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

با بلوتوث هم میشه شبکه کرد؟
اگه شبکه کردنو بلد باشی میشه

---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------

راستی سبک بازی SHIFT باHPS کاملا فرق داره

shahin_mp3
06-09-2011, 14:35
گرافيكش حرف نداره عاليه :21:

david071
06-09-2011, 23:00
من مشکل دسته دارم تو بازی قبلا نداشتم
جدیدا دلم کشیده بشینم پشت لامبور لطفا هرکی میدونه کمک کنه
اگر دسته به سیستم وصل باشه بازی بعد از دمو مپره بیرون لطفا راهنمایی کنید
ممنون

shahin_mp3
06-09-2011, 23:25
من مشکل دسته دارم تو بازی قبلا نداشتم
جدیدا دلم کشیده بشینم پشت لامبور لطفا هرکی میدونه کمک کنه
اگر دسته به سیستم وصل باشه بازی بعد از دمو مپره بیرون لطفا راهنمایی کنید
ممنون

قبلا با همون دسته بازي مي كردي ؟ درست بود؟ :21:

david071
07-09-2011, 00:42
قبلا با همون دسته بازي مي كردي ؟ درست بود؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره درست بود قبلا

shahin_mp3
07-09-2011, 02:40
آره درست بود قبلا

برو تو بازي بعد دسته رو وصل كن اگه درست نشد شايد مشكل از دستته روي بازي ديگه اي و كامپيوتر ديگه تست كن اگه

درست بود بازيت مشكل داره شايدم ويندوزت در هر صورت همرو تست كن درست ميشه :21:

ashk1377
10-09-2011, 23:23
david جان مطمئنی دستتو تنظیم کردی؟

shahin_mp3
11-09-2011, 01:18
david جان مطمئنی دستتو تنظیم کردی؟

منظورت از تنظيم چيه؟ :21:

ashk1377
11-09-2011, 10:26
ببین بیشتر دسته ها همون اول تنظیمات پیش فرض ندارن
اول دستت رو وصل کن
الان برو تو گیم بعد برو تو settings
بعد برو تو gameplay settings
بعد برو تو controls
اونجایی که نوشته input device رو از keyboard به usb gamepad تغییر بده
حالا برو رو منوی پایینی برای تنظیم
روی هر کاری خواستی برو (مثلا accelerate که میشه گاز) بعد روش enter بزن وحالا دکمه ی مورد نظرت برای اون کار رو روی دسته فشار بده
همه رو که تنظیم کنی دستت ردیف میشه

roteal2007
11-09-2011, 11:47
ببخشید لینک کاملترین کرک به همراه اکتیویشن رو میشه بدین ؟

vivabarca
11-09-2011, 14:11
از دوستان ، اون هایی که آنلاین بازی کردن تو مرحله ی Seacrest Tour رکوردی بهتر از 12:30.37 وجود داشته ؟!

ashk1377
11-09-2011, 15:29

---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------

راستی سبک بازی SHIFT باHPS کاملا فرق داره

ببخشید من مهندس IT هستم ولی تا حالا اسم شبکه کردن با بلوتوث رو نشنیده بودم چجوری میشه این کارو کرد ؟:18:

---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------

اصلا همچین کاری وجود خارجی داره؟

shahin_mp3
11-09-2011, 16:05
ببین بیشتر دسته ها همون اول تنظیمات پیش فرض ندارن
اول دستت رو وصل کن
الان برو تو گیم بعد برو تو settings
بعد برو تو gameplay settings
بعد برو تو controls
اونجایی که نوشته input device رو از keyboard به usb gamepad تغییر بده
حالا برو رو منوی پایینی برای تنظیم
روی هر کاری خواستی برو (مثلا accelerate که میشه گاز) بعد روش enter بزن وحالا دکمه ی مورد نظرت برای اون کار رو روی دسته فشار بده
همه رو که تنظیم کنی دستت ردیف میشه

اهان اگه اينا رو مي گي فكر نكنم حالا شايد اگه اون تنظيم بزار رو دسته كار كنه ولي اخه از بازي مياد بيرون اينو موندم :21:

ashk1377
11-09-2011, 16:37
Im confused
من هنگ کردم
منم نمیدونم

system confused

mahdi.pars
12-09-2011, 12:44
ببخشید من مهندس IT هستم ولی تا حالا اسم شبکه کردن با بلوتوث رو نشنیده بودم چجوری میشه این کارو کرد ؟:18:

---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------

میشه این کارو کرد فقط باید فاصله سیستمها طوری باشه که conectionبر قرار بشه:10:

Amirrezaajalli
12-09-2011, 13:36

شبکه کردن با بلوتوث کاملا عملی و ممکنه!امتحان کنید!ولی دقیق نمیدونم سرعت بلوتوث واسه بازی جواب میده یا نه!

ashk1377
12-09-2011, 14:00
ok حتما امتحان می کنم.
تشکر که مطلع کردین.

shahin_mp3
12-09-2011, 14:39
اگه كسي امتحان كرده بگه سرعتش خوبه يا نه براي بازي كردن ؟:21:

beauty
13-09-2011, 10:20
کسی براش پیش نیومده که چراغ های جلو در شب خاموش بشه ؟!!

اصلا چه جوری روشن میشه ؟ بعضی موقع ها با دستی کشیدن خود به خود روشن میشه

ashk1377
13-09-2011, 12:01
با دکمه ی up key arrow یا همون دکمه ی بالا میتونی روشنش کنی.

Amirrezaajalli
13-09-2011, 13:43

منم دقیقا همین مشکل رو داشتم.سر پیچ ها که گاز رو ول میکنی خاموش میشه.با هر بار گرفتن و ول کردن گاز چراغ ها روشن خاموش میشه!

ashk1377
13-09-2011, 16:22
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم.سر پیچ ها که گاز رو ول میکنی خاموش میشه.با هر بار گرفتن و ول کردن گاز چراغ ها روشن خاموش میشه!

تنها راه روشن کردنش همون راهیه که بالا گفتم!!

Amirrezaajalli
13-09-2011, 19:25
تنها راه روشن کردنش همون راهیه که بالا گفتم!!

خب منم عرض کردم مشکل از چیه!ولی نمیشه حلش کرد! :20::27:

far2009
13-09-2011, 22:35
این weapons ها را چطوری باید استفاده کنم ؟ کدام کلید ها هست ؟

havas_1980
13-09-2011, 23:28
این weapons ها را چطوری باید استفاده کنم ؟ کدام کلید ها هست ؟

تجهیزات مشترک بین مسابقه دهنده و پلیس

Spike Strip (دکمه 2 قسمت ماشین حساب) - صفحه میخ از پشت ماشین آزاد و سر راه ماشین عقبی قرار میگیره.
EMP (دکمه 4 قسمت ماشین حساب) - با حفظ فاصله مناسب, پالس الکترو مغناطیسی به سمت ماشین مقابل پرتاب میشه که باعث صدمه جزئی و مختل کردن تعادل اون میشه.

تجهیزات انحصاری مسابقه دهنده

Jammer (دکمه 6 قسمت ماشین حساب) - تجهیزات و اسلحه های ماشین های اطراف برای مدتی غیر فعال میشه. (مثلا صفحات میخ جمع میشه)
Turbo (دکمه 8 قسمت ماشین حساب) - سرعت ماشین شما برای زمان محدودی زیاد میشه.

تجهیزات انحصاری پلیس

Road Block (دکمه 6 قسمت ماشین حساب) - صفی از ماشین های پلیس کمی جلوتر در مسیر قرار میگیره.
Helicopter (دکمه 8 قسمت ماشین حساب) - هلی کوپتری احضار میشه که کمی جلوتر در مسیر صفحات میخ رو سر راه یکی از مسابقه دهنده ها میندازه.

far2009
13-09-2011, 23:39
تجهیزات مشترک بین مسابقه دهنده و پلیس

Spike Strip (دکمه 2 قسمت ماشین حساب) - صفحه میخ از پشت ماشین آزاد و سر راه ماشین عقبی قرار میگیره.
EMP (دکمه 4 قسمت ماشین حساب) - با حفظ فاصله مناسب, پالس الکترو مغناطیسی به سمت ماشین مقابل پرتاب میشه که باعث صدمه جزئی و مختل کردن تعادل اون میشه.

تجهیزات انحصاری مسابقه دهنده

Jammer (دکمه 6 قسمت ماشین حساب) - تجهیزات و اسلحه های ماشین های اطراف برای مدتی غیر فعال میشه. (مثلا صفحات میخ جمع میشه)
Turbo (دکمه 8 قسمت ماشین حساب) - سرعت ماشین شما برای زمان محدودی زیاد میشه.

تجهیزات انحصاری پلیس

Road Block (دکمه 6 قسمت ماشین حساب) - صفی از ماشین های پلیس کمی جلوتر در مسیر قرار میگیره.
Helicopter (دکمه 8 قسمت ماشین حساب) - هلی کوپتری احضار میشه که کمی جلوتر در مسیر صفحات میخ رو سر راه یکی از مسابقه دهنده ها میندازه.

جالب بود من همش ساده بازی می کردم حالا اینها را هم امتحان می کنم مطمئنا جذاب تر میشه

behnam129
22-09-2011, 08:51

سلام دوست عزیز، شما باید در قسمت تنظیمات بازی با انتخاب گزینه gameplay settings سپس controls سپس کلید headlights رابه کلید دیگری تغییر دهید:3:

BehiJJ
22-09-2011, 11:09
سلام...
اولین پستم تو این تاپیکه :20: و دیدم اگه نظر ندم می مونه تو مخم و احتمال ترکیدن داره :31:
به نظر من این سری NFS از نسخه آندرگراند 1 و 2 خیلی طرفداران بیشتری به خودش جذب کرد و با دادن نسخه ماست وانتد دیگه ترکوند... و بعد از اون کربن که من به شخصه بیشتر از ماست وانتد قبولش دارم....
اما چند نسخه بعدی واقعا ضعیف و ناکارآمد از آب در اومد تا جایی که فروش این بازی در بازارهای ایران خیلی کم شده بود و تا اینکه پارسال این نسخه اومد....
NFS:HP یه تحول عظیم در سبک این سری و دنباله رو قسمت قبلیش اما با تفاوتهای بسیار زیاد وارد بازارها شد...
من راجع به NFS:HP یه مقاله تو بلاگم گذاشتم و اگه از نظر مدیریت اشکالی نداشته باشه لینک بلاگم رو این جا قرار می دم.:40: (چند خط بالا خلاصه ای از مقاله ام هست :20:)

MR.CART
22-09-2011, 13:37
Need for Speed Hot Pursuitارزش بازی داره؟

BehiJJ
22-09-2011, 17:42

100% آری، شک نکن :26:

usef69
23-09-2011, 18:02
لینک دانلود این بازی را می خواستم؟

ashk1377
27-09-2011, 14:07

بازی نکنی سرت کلاه میره.:31:

لینک دانلود این بازی را می خواستم؟

اینم لینک

برو دونه دونه پارت هارو دانلود کن و خوش باش:27:

mohsenmobile1
04-11-2011, 21:50
کسی گیم پلیشو واسه دسته داره ؟

black.assassin
06-11-2011, 00:46
کسی گیم پلیشو واسه دسته داره ؟

عزیز گیم پلی به نحوه بازی کردن بازی می گن. منظورت کانفیگ دکمه هاست ؟؟؟ خودت هر چی دوست داری بزن. فقط اینو بگم از هر دکمه می تونی 2 بار استفاده کنی. یکی برای بازی یکی برای منو.

EngineeR EhsaN
26-11-2011, 22:19
این بازی قابلیت Split screen نداره؟

black.assassin
26-11-2011, 22:36
این بازی قابلیت Split screen نداره؟

نه به هیچ وجه :دی فقط مولتی

vahid javani
26-05-2012, 21:45
درود
اگه امکان داره راهنمایی کنید تموم dlc های این بازی رو از کجا میشتونم دانلود کنم(برای pc )
ممنون

pm0097
30-06-2012, 22:22
سلام ..!
ببخشید .. من نصب کردم ..
اما سریال میخواد ..
چی کار کنم؟؟
خواهشا یکی کمک کنه!

vahid javani
01-07-2012, 11:52
سلام ..!
ببخشید .. من نصب کردم ..
اما سریال میخواد ..
چی کار کنم؟؟
خواهشا یکی کمک کنه!
توی است ها کرکی به نام reloded هست یه خورده بگردی پیداش می کنی

i_kiani
05-07-2012, 19:06
سلام
دوستان من این بازی رو روی لپ تاپ MSI نصب کردم ولی خیلی کنده و گیر میزنه
گرافیک 1GB GDDR3 و سی پی یو Core i5-2430M
رزلوشن رو هم رو حداقل گذاشتم ولی باز درست نشد
اخرین نسخه درایور گرافیک رو نصب کردم نشد!
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
ممنون

black.assassin
05-07-2012, 21:09
سلام
دوستان من این بازی رو روی لپ تاپ MSI نصب کردم ولی خیلی کنده و گیر میزنه
گرافیک 1GB GDDR3 و سی پی یو Core i5-2430M
رزلوشن رو هم رو حداقل گذاشتم ولی باز درست نشد
اخرین نسخه درایور گرافیک رو نصب کردم نشد!
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
ممنون

مدل گرافیک چی هست ؟ چه بازی هایی رو روش بازی کردین ؟ اگه vsync داره فعالش کن ببین چطور میشه

i_kiani
05-07-2012, 21:45
مدل گرافیک چی هست ؟ چه بازی هایی رو روش بازی کردین ؟ اگه vsync داره فعالش کن ببین چطور میشه

ببخشید ولی نمیدونم مدلش چیه!از کجا باید بفهمم؟vsync هم ظاهرا تاثیری نداره!
تا حالا هیچ بازی سنگینی روش نصب نکردم,فقط angry birds و fruit ninja که خط طبیعتا بدون مشکل اجرا شدن
ممنون

black.assassin
05-07-2012, 23:38
ببخشید ولی نمیدونم مدلش چیه!از کجا باید بفهمم؟vsync هم ظاهرا تاثیری نداره!
تا حالا هیچ بازی سنگینی روش نصب نکردم,فقط angry birds و fruit ninja که خط طبیعتا بدون مشکل اجرا شدن
ممنون

روی 7 نصب کردین ؟
داخل run ویندوز xp یا search ویندوز 7 بنویسید dxdiag و اینتر کنید. قسمت display اسم کارت گرافیک رو نوشته. و صفحه اول ببینید ورژن directx چنده.

i_kiani
06-07-2012, 08:47
ویندوز 7
ورژن 11 هستش

black.assassin
06-07-2012, 10:32
گرافیکتون برای بازی یه مقدار پایینه. شما یه عکس هم از تنظیمات بازی قرار بده. یا اینکه خودت تنظیمات رو بیا پایین مشکل حل میشه. فقط رزولوشن نیست. کیفیت texture و ... رو روی med بزار.

i_kiani
06-07-2012, 12:19
دوست عزیز هرچی از صفحه عکس میگیرم مشکی میشه
مجبور شدم با گوشی بگیرم
اولش که بازی رو اجرا میکنم ولی بعد حدود 1 دقیقه گیراش شروع میشن و بد و بدتر میشه
و جسارتا به نظر خودم مشکل از گرافیک نیست چون واقعا بین حداکثر و حداقلش هیچ فرقی نیست!
و در هردو حالت یه جور گیر میزنه

black.assassin
06-07-2012, 12:41
مجبور شدم با گوشی بگیرم
اولش که بازی رو اجرا میکنم ولی بعد حدود 1 دقیقه گیراش شروع میشن و بد و بدتر میشه
و جسارتا به نظر خودم مشکل از گرافیک نیست چون واقعا بین حداکثر و حداقلش هیچ فرقی نیست!

به نظر من مشکل از گرافیک هست. شما به این سایت یه سر بزنید :
براتون چک می کنه که بازی روی سیستم شما قابل اجراست یا نه ؟ ولی باید ActiveX/Java روی مرورگر شما باشه که سایت خودش نصب می کنه اگه اجازه خواست تا چیزی نصب کنه موافقت کنین. بعد می تونین از لیست بازی رو انتخاب کنین و نتیجه رو ببینید. بعد ببینید سیستم شما حداقل سخت افزار رو داره یا حداکثر.
برای عکس گرفتن از بازی هم باید از برنامه fraps استفاده کنین. چون بعضی بازی ها نمیشه با print scr ازشون عکس گرفت.

FOURTH RETURN
06-08-2012, 17:55
بازی ای به اسم Need for Speed Hot Pursuit2 وجود داره؟ جریان چیه مگه 2 هم داره این بازی؟

IOG
06-08-2012, 20:01
بازی ای به اسم Need for Speed Hot Pursuit2 وجود داره؟ جریان چیه مگه 2 هم داره این بازی؟

بله وجود داره و یک بازی بسیار قدیمی هست که فک کنم برگرده به سال 2002 . اما این بازی دوباره ساخته شد و بدون قید شماره 3....

مجبور شدم با گوشی بگیرم

فک نمی کنم مشکل از گرافیک باشه چون اولا بازی گرافیک بسیار روونی داره و بعدشم شما میگید کم کم مشکل شروع میشه.
نظر من اینه که مشکل از ویندوز باشه. اگه امکانش براتون هست یه ویندوز عوض کنید و بعدشم آخرین درایور گرافیک رو نصب کنید. باید درست شه...

FOURTH RETURN
06-08-2012, 21:51
بله وجود داره و یک بازی بسیار قدیمی هست که فک کنم برگرده به سال 2002 . اما این بازی دوباره ساخته شد و بدون قید شماره 3....

فک نمی کنم مشکل از گرافیک باشه چون اولا بازی گرافیک بسیار روونی داره و بعدشم شما میگید کم کم مشکل شروع میشه.
نظر من اینه که مشکل از ویندوز باشه. اگه امکانش براتون هست یه ویندوز عوض کنید و بعدشم آخرین درایور گرافیک رو نصب کنید. باید درست شه...

اون بازی نسخه چندم نید فر اسپید بوده؟

IOG
07-08-2012, 16:47

بزار ببینم :
HP2 --------------- نسخه 6
Underground
Underground 2
MW
Carbon
Prostreet
Undercover
Shift
-------------------HP اگه انشاا... چیزی جا ننداخته باشم 14 :31:
Shift 2
The Run
MW

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

NFS HP2

میگم خوب میشد اگه دوستان یه توضیحی در مورد این بازی هم میدادن چون به نظر من این نسخه با وجود قدیمی بودنش هنوزم میتونه جذاب تر از نسخه جدیدش باشه...

عکس ها :

black.assassin
07-08-2012, 19:06
نمی دونم محاصبش بر چه معیاریه اما روی آیکون بازی برای من زده nfs 11.
جریان این HP2 چیه ؟؟؟ جلل الخالق. یعنی اینا 2 رو قبل از 1 ساختن ؟ یا 1 رو دوباره ساختن ؟ EA هم گند زده با این بازی بیرون دادنش. اسم پیدا نمی کنه دیگه.

IOG
08-08-2012, 12:26
نمی دونم محاصبش بر چه معیاریه اما روی آیکون بازی برای من زده nfs 11.
جریان این HP2 چیه ؟؟؟ جلل الخالق. یعنی اینا 2 رو قبل از 1 ساختن ؟ یا 1 رو دوباره ساختن ؟ EA هم گند زده با این بازی بیرون دادنش. اسم پیدا نمی کنه دیگه.

مال منم نوشته 11 ولی قبلا هم حساب کرده بودم دیدم اشتباهه.
من تو لیست بالا NFS 6 شروع کردم ولی نسخه سوم نید فور اسپید اسمش Hot Pursuit بوده یعنی بترتیب اول HP بعدش HP2 و بعدش HPساخته شده. دقیقا مثل Most Wanted که با همین اسم (دقیقا مثل نسخه قبل) الان در حال ساخته.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Need for Speed III : Hot Pursuit

black.assassin
08-08-2012, 13:25
مال منم نوشته 11 ولی قبلا هم حساب کرده بودم دیدم اشتباهه.
من تو لیست بالا NFS 6 شروع کردم ولی نسخه سوم نید فور اسپید اسمش Hot Pursuit بوده یعنی بترتیب اول HP بعدش HP2 و بعدش HPساخته شده. دقیقا مثل Most Wanted که با همین اسم (دقیقا مثل نسخه قبل) الان در حال ساخته.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Need for Speed III : Hot Pursuit

چه جالب. شبیه بازی های ریسینگ تولید داخل هست :دی

Immunology
08-08-2012, 13:29
بزار ببینم :
HP2 --------------- نسخه 6
Underground
Underground 2
MW
Carbon
Prostreet
Undercover
Shift
-------------------HP اگه انشاا... چیزی جا ننداخته باشم 14 :31:
Shift 2
The Run
MW

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

NFS HP2

میگم خوب میشد اگه دوستان یه توضیحی در مورد این بازی هم میدادن چون به نظر من این نسخه با وجود قدیمی بودنش هنوزم میتونه جذاب تر از نسخه جدیدش باشه...

عکس ها :

باور کن من هنوز به زیبایی این بازی ندیدم.10بار از اول رفتم.

CRIS Joon CR7
08-08-2012, 14:40

پست دوم این تاپیک رو بخون:
Need for Speed: Most Wanted - 2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بقیه هم واقعا زحمت کشیدند...

IOG
08-08-2012, 14:49
واقعا Hot Pursuit 2 برای من از Most Wanted جذابتر بود. زمان خودش من تو کف گرافیکش بودم. خیلی حال میداد.
تازه اگه دقت کرده باشین تو نسخه جدید HP هلی کوپتر ها میخ میندازن ولی تو HP2 بمب مینداختن اگه میرفتی روش منفجر نمیشدی ولی کله ملق میشدی...
من همین الانم سی دی بازی رو دارم. به دوستان پیشنهاد میکنم اگه تا حالا بازیش نکردن حتما برن سراغش تا ببینن نید فور اسپید چی بوده. اون زمان تک بود...

FOURTH RETURN
15-08-2012, 13:14
ماست وانتد جدید اومده؟

campuzlit
15-08-2012, 13:25
ماست وانتد جدید اومده؟
نه پاییز منتشر می شه

orochi
15-08-2012, 13:27
خیلی بازی توپیه بهبه خیلی جالبه

مهندس معماری
24-08-2012, 16:26
سلام من این بازی hot-pursuit رو خیلی دوست دارم من این بازی رو از قبل داشتم ولی کراک لامصب آنتی ویروسم پاک کرد راستی قبل از اینکه کراک پاک بشه تقریبا دو سه ماه پیش میشه بازی رو به خوبی میاورد ولی حالا ایندفعه کراک پیدا کردم الان بازی رو نصب کردم نمیاره شما میگی مشکل از کجاست ؟؟؟؟ کارت گرافیکم دایرکس هم اصلا مشکلی نداره نمیدونم چرا اینحوری شده وقتی بازی اجرا میکنم باز میشه تبلیغاتی هم نشون میده من اینترنت رو قطع میکنم چون میخوام آفلاین بازی کنم ولی بعد از تبلیغاتی اصلا نمیاره یه اوکی میاد عکسبرداری هم کردم میتونیدی ببینید
خواهش میکنم کمکم کنید مشکلش از کجاست ؟

orochi
25-08-2012, 00:39
سلام من این بازی hot-pursuit رو خیلی دوست دارم من این بازی رو از قبل داشتم ولی کراک لامصب آنتی ویروسم پاک کرد راستی قبل از اینکه کراک پاک بشه تقریبا دو سه ماه پیش میشه بازی رو به خوبی میاورد ولی حالا ایندفعه کراک پیدا کردم الان بازی رو نصب کردم نمیاره شما میگی مشکل از کجاست ؟؟؟؟ کارت گرافیکم دایرکس هم اصلا مشکلی نداره نمیدونم چرا اینحوری شده وقتی بازی اجرا میکنم باز میشه تبلیغاتی هم نشون میده من اینترنت رو قطع میکنم چون میخوام آفلاین بازی کنم ولی بعد از تبلیغاتی اصلا نمیاره یه اوکی میاد عکسبرداری هم کردم میتونیدی ببینید
خواهش میکنم کمکم کنید مشکلش از کجاست ؟

من فکر میکنم مشکلش این باشه که بازیه مشکل داره.
بازی رو به کل پاک کن بعد دوباره نصب کن.

مهندس معماری
25-08-2012, 09:31
من فکر میکنم مشکلش این باشه که بازیه مشکل داره.
بازی رو به کل پاک کن بعد دوباره نصب کن.

من بازی رو سه بار نصب کردم شایدم بیشتر بازم نشد فکر کنم کراکی که دانلود کردم با بازی فرق میکنه چون کراک بعدا از اینترنت پیدا کردم شاید سازگار نباشه بازم امتحان میکنم ببینم چشه ممنون از نظرات شما

orochi
25-08-2012, 11:56
من بازی رو سه بار نصب کردم شایدم بیشتر بازم نشد فکر کنم کراکی که دانلود کردم با بازی فرق میکنه چون کراک بعدا از اینترنت پیدا کردم شاید سازگار نباشه بازم امتحان میکنم ببینم چشه ممنون از نظرات شما

مهندس جون اگه فکر میکنید مشکل از کرک هست.
یه عکس از ایکون بازی و یه عکس از ایکون کرک بزار ببینم.

مهندس معماری
25-08-2012, 12:50
مهندس جون اگه فکر میکنید مشکل از کرک هست.
یه عکس از ایکون بازی و یه عکس از ایکون کرک بزار ببینم.

orochi
25-08-2012, 13:01

خب قربونت برم تو یک نگاه به این کرک و بازی بنداز این کجاش شبیه همن حالا احتما 99 درصد رو میدم که مشکل از کرک هست تو
باید تو اینترنت بری کرک اصل این بازیو بگیری

مهندس معماری
25-08-2012, 14:12
خب قربونت برم تو یک نگاه به این کرک و بازی بنداز این کجاش شبیه همن حالا احتما 99 درصد رو میدم که مشکل از کرک هست تو
باید تو اینترنت بری کرک اصل این بازیو بگیری

شبیه هم بودن مهم نیست مهم اینه که بازی رو کراک کنه من یادم میاد کراک همین بوده آنتی ویروسم پاک کرده باید دنبالش بگردم که یه کراک دیگه باشه یا اینکه از دوستم بازی رو بگیرم امتحان کنم حالا ببینم چی میشه

مهندس معماری
25-08-2012, 14:44
دوستان کسی اینجا کراک این بازی HOT PURSUIT رو داره یا نه هر جا میرم میبینم با خود بازی باید دانلود کنم اگر خودتون دارید لطف کنید در اینجا بذارید تا دانلود کنیم ممنون میشم

worldclass
18-11-2012, 21:19
سلام
وقتی من بازی رو کرک کردم و activation هم انجام دادم.ضمنا ورژن بازی هم به 1050 آپگرید کردم.
اما وقتی وارد بازی میشم,در بخش press any key بازی کرش میکنه و این ارور رو میده.
ضمنا درایور هم آپدیت هست و یکبار هم 2 سال پیش این بازی رو بدون مشکل اجرا کردم.

mamadson
12-02-2013, 15:11
سلام به همه دوستان
من اخرین پچ رو هم نصب کردم جدیدا وقتی دسته بازی رو وصل میکنم از بازی خارج میشه:n21:
میشه کمکم کنید مرسی

vandad666
10-07-2013, 21:35
درودبرشما دوست گرامی،واقعا خسته نباشید چون من دقت کردم شما به همه پاسخ دادیدوهمه هم کارساز،با عرض شرمندگی درخواست من یکم قدیمیه ولی واقعا لازمش دارم اگه بتونید کمکم کنیدواقعا سپاسگذارتون میشم،البته شما درپستهای قبلی برای یکی ازدوستان گذاشتیدولی چون مال خیلی وقت پیشه دیگه فعال نیست،بازی رو نصب کردم ولی بعداز کلیک روی آیکون بازی روی لودینگ میمونه تا بینهایت.....،فکرکنم کرکNeed for speed:Hot Pursuitروبخوام روی آیکون exeبازی نوشته،NFS11 اگه نیاز به راهنمائی دارم لطفا از این حقیردریق نکنیدبازهم ازشما سپاسگذارم.

ehsas1
28-02-2014, 20:45
سلام دوستان
بعد از 3 سال میخوام این بازی رو دوباره بازی کنم.آخرین پچ این بازی رو میخواستم و یه سوال اینکه آخرین پچش شامل پچهای قبلی هم میشه؟

sali98
24-04-2014, 16:27
سلام
من از وقتی این بازیو به نسخه 1.0.5.0 اپدیت کردم کرک نمیشه لطفا یه کرک سالم معرفی کنید.

ahmadreza12
30-04-2014, 17:04
یکی از بهترینها تو سبکش
من بعد از 3 سال و خورده ای که با XBOX میرفتم . برای PC دانلود کردم و دارم بازی میکنم
یاد و خاطرش بخیر . عالی بود و هست . یادمه کل Achievment آفلاینش رو گرفته بودم .:n02:

Armin 7
02-05-2014, 18:57
سلام

برا این بازی پچ یا آپدیتی ارائه نشده ؟؟؟

j461
10-07-2015, 14:06
سلام.لطفا نسخه ی 2گیگ رو قرار بدید. سرعت اینترنتم 256 کیلوبایته ونمیتونم نسخه ی 8 گیگ رو دانلود کنم:n28:
.
.
.با تشکر