مشاهده نسخه کامل
: Need for Speed Hot Pursuit - نسخه PC
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
من نظرم بر عكس دوستان هست !!!
براي من خود ماشين و real بودن و لايسنس بودن مهمه
فردا برم دنبال بازي ببينم ميتنم گير بيارمش...
دوستان تهراني كسي شمالغرب تهران تونسته بازي رو پيدا كنه ؟ ( پاساژ مينا تو صادقيه آورده ؟ )
4 شنبه كه بوستان رفته بودم وقتي ميگفتم بهشون nfs جديد رو آورديد چشاشون 18 تا ميشد !
گفتم مگه چيه بريد فلان سايت كلي لينك دانلود هست ...
Iman Bala
19-11-2010, 19:30
دوستان یه لینک درست از کرک بزارین
لینکای صفحه ی قبل پریدن
matrix_3s
19-11-2010, 19:35
از انتظار بدم میاد
راستی عکسی چیزی بذارین دیگه
S A M S U N G
19-11-2010, 19:41
دوستان یه لینک درست از کرک بزارین
لینکای صفحه ی قبل پریدن
سلام .
خدمت شما :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینکهای کمکی :
لینک مستقیم :
مخلصیم .
SIMON137
19-11-2010, 19:55
اون طرف که لامبورگینی داره خیر سرش پلیسه :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
S A M S U N G
19-11-2010, 20:09
خب برادر یه توضیح بدی چطوری آنلاین میزنی بد نیست :دی
مخلصیم .
smallfrank
19-11-2010, 20:20
خب برادر یه توضیح بدی چطوری آنلاین میزنی بد نیست
مخلصیم .
با سریال اورجینال راحت میشه بازی کرد...
aramesh_61
19-11-2010, 20:29
دوستان من بازیو گرفتم، ای بدک نیست، گرافیکش هم خوبه، ولی من نمیتونم با جوی استیک بازی کنم، وقتی جوی استیک رو میزنم به کامپیوتر و میرم تو بازی، میگه که جوی استیک setup نیست و برو تو control تنظیمش کن، منم میرم اونجا، ولی بازم نمیشه دکمه ای تنظیم کرد، تا حالا کسی با جوی استیک بازی کرده این بازیو؟
ehsan-inventor
19-11-2010, 20:34
سلام دوستان
بر خلاف خیلی ها من به شدت عاشق shift بودم و تا آخر رفتم تقریبا...
بی صبرانه هم منتظر نسخه جدید بودم که ظاهرا منتشر شده...
مشخصات سیستم چی باید باشه ؟ اگر شیفت اجرا میشد اینم رو سیستمم اجرا میشه؟؟
نسخه ای که تو سایت ها برای فروش گذاشتن از جمله بنر توی فروم نسخه نهایی وکامل هستن؟ من سفارش خرید بدم؟!
ممنونم
موفق باشید
manreza71
19-11-2010, 20:53
سلام دوستان
بر خلاف خیلی ها من به شدت عاشق shift بودم و تا آخر رفتم تقریبا...
بی صبرانه هم منتظر نسخه جدید بودم که ظاهرا منتشر شده...
مشخصات سیستم چی باید باشه ؟ اگر شیفت اجرا میشد اینم رو سیستمم اجرا میشه؟؟
نسخه ای که تو سایت ها برای فروش گذاشتن از جمله بنر توی فروم نسخه نهایی وکامل هستن؟ من سفارش خرید بدم؟!
ممنونم
موفق باشید
من که 3 روز هست سفارش دادم وروز دوم نوشت ارسال شده ولی هنوز بدستم نرسیده. البته خود پست مقصد هم دوروز معتلش میکنه . حتما کامل هست که این همه تبلیغات وسیع کرده .
ببینم به پای MW میرسه میشه آفلاین بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟
virus2009
19-11-2010, 21:47
دوستان من بازیو گرفتم، ای بدک نیست، گرافیکش هم خوبه، ولی من نمیتونم با جوی استیک بازی کنم، وقتی جوی استیک رو میزنم به کامپیوتر و میرم تو بازی، میگه که جوی استیک setup نیست و برو تو control تنظیمش کن، منم میرم اونجا، ولی بازم نمیشه دکمه ای تنظیم کرد، تا حالا کسی با جوی استیک بازی کرده این بازیو؟
منم دارم با دسته بازی میکنم
اول که دسته رو وصل میکنی هیچ کلیدی براش تعریف نشده باید بری تو تنظیمات و قسمت کنترل و بعد باید جوی پد رو انتخاب کنی و کلید ها رو براش تعریف کنی.
ببینم به پای MW میرسه میشه آفلاین بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟
به MW نمیرسه
ولی گرافیکش خیلی بالاست
از کربن به بعد این از همشون قشنگتره
ولی بازم هیچی MW نمیشه ( مخصوصا الان که کلی ماشین میتونی دانلود کنی و باهاش بازی کنی )
آفلاین هم میشه بازی کرد
خوب خوشبختانه این بازی رو هم نصبیدیم ! چیزی که همین اول واسم خیلی جالب بود این بود که دوستان خیلی جوش می زدن که آیا این بازی با 5850 !!! اجرا میشه در بهترین حالت یا نه ! من اینجا به این دسته از دوستان میگم ! آقا این بازی فوق العاده موتور گرافیکی توپی داره ! من الان با 9800GT در 1050*1680 با بالاترین جزئیات دارم بازی می کنم و لامصب اصلا کم نمیاره ! با 5850 که فکر کنم باس کمتر از Triple View بازی نکنی !
virus2009
19-11-2010, 22:44
از انتظار بدم میاد
راستی عکسی چیزی بذارین دیگه
اینم 8 تا عکس
البته کیفیت عکس ها بالا نیست چون با Fraps عکس گرفتم
حجم : 1.35 مگ
از یک چیز این بازی خیلی بسیار و بی نهایت خوشمان آمد!!!با reventon پلیس بیوفتی دنبال بوگاتی ویرون!
بهترین ماشینهاش همین پلیسهاش هستن(تازه تیونینگ هم هستن) : دی
پس نسخه جدید این بازی hot persiut هست مگه این سری قبل تر ها منتشر نشده بود.کلا من به بازی های nfs ارادت خاصی دارم چون از underground تا undercover بازی کردم هرچند از most wanted به بعد بازی های nfs افول کرده اند ولی واقعا shift منو ناامید کرد.یادت بخیر most wanted:37:اون لیست سیاه 15 نفره که یکی یکی باید می بردیشون :laughing:و اون تعقیب و گریز که یه بار درست نیم ساعت طول کشید که از دست پلیسا فرار کنم.
manreza71
19-11-2010, 23:05
خوب خوشبختانه این بازی رو هم نصبیدیم ! چیزی که همین اول واسم خیلی جالب بود این بود که دوستان خیلی جوش می زدن که آیا این بازی با 5850 !!! اجرا میشه در بهترین حالت یا نه ! من اینجا به این دسته از دوستان میگم ! آقا این بازی فوق العاده موتور گرافیکی توپی داره ! من الان با 9800GT در 1050*1680 با بالاترین جزئیات دارم بازی می کنم و لامصب اصلا کم نمیاره ! با 5850 که فکر کنم باس کمتر از Triple View بازی نکنی !
با 5670 میشه تو رزولیشن 1920*1080 بازیکرد ؟؟
BMW.M3_E46
19-11-2010, 23:22
من فقط زورم میاد که online رو نمی تونم بازی کنم چون CD-Key اورجینال میخواد:41:
پکش 60 هزار تومنه:37:و اصل بازی NFS HP به multi هست چون single حال نمیده
با این سرعت اینترنتمون که هم حجمیه و هم سرعتش ماشال ا.. حرف نداره
aramesh_61
19-11-2010, 23:57
منم دارم با دسته بازی میکنم
اول که دسته رو وصل میکنی هیچ کلیدی براش تعریف نشده باید بری تو تنظیمات و قسمت کنترل و بعد باید جوی پد رو انتخاب کنی و کلید ها رو براش تعریف کنی.ممنون دوست عزیز، آره میدونم باید اونجا بری ولی وقتی میخوام یه دکمه واسش تعریف کنم دوباره میگه جوی استیک setup نیست، یه جستجویی هم تو گوگل کردم ولی ظاهراً این بازی با بعضی از جوی استیکها سازگاره و فقط اونا واسش تعریف شده!
یه اتفاق جالب دیگه هم اینه که من تو آینه ماشینهای عقبیو تک رنگ میبینم، همشون زردرنگ دیده میشن! :31: کسی این مشکلو داره؟
hesam_g59
20-11-2010, 00:41
ممنون دوست عزیز، آره میدونم باید اونجا بری ولی وقتی میخوام یه دکمه واسش تعریف کنم دوباره میگه جوی استیک setup نیست، یه جستجویی هم تو گوگل کردم ولی ظاهراً این بازی با بعضی از جوی استیکها سازگاره و فقط اونا واسش تعریف شده!
یه اتفاق جالب دیگه هم اینه که من تو آینه ماشینهای عقبیو تک رنگ میبینم، همشون زردرنگ دیده میشن! :31: کسی این مشکلو داره؟
این مشکل نیست... کلا بازی اینطوریه... ماشین های مسابقه دهنده... زرد رنگن..و پلیسها آبی..
میخواسته تو سرعت بالا.. یا در شب... دید خوبی داشته باشید
kurosh08
20-11-2010, 09:30
توی رامسر که هنوز این بازی رو نیاوردن
یعنی مثل Most Wanted حال میده؟؟؟؟؟
Saeed System
20-11-2010, 09:46
سلام دوستان..
این قسمتی که توی عکس پایین دورش مستطیل قرمز کشیدم چیه؟ کارش چیه؟
و سوال دوم با پلیس چه طوری میشه شلیک کرد؟؟
و سوال سوم مرحله هارو باید چه طوری رفت؟ ترتیب مراحل چه طوریه؟ از کجا شروع کنیم؟
توی رامسر که هنوز این بازی رو نیاوردن
یعنی مثل Most Wanted حال میده؟؟؟؟؟
به نظر من نه اصلا .most wanted حداقل یه داستانی داشت این که هیچی ،هیچ هیجانی نداره گرافیکش فقط رنگ و لعاب زیادی داره وگرنه گرافیک بالایی نداره،من که نتونستم آزادانه تو شهر بچرخم فقط رو نقشه یه مسابقه رو انتخاب میکنی(ظاهرا میشه آزادانه تو جاده چرخید ولی در حد همون چرخیدن هست کار دیگه ای نمیشه کرد) ،مسابقه میدی و دیگر هیچ ماشین ها روهم که غیر رنگش نمیشه دستکاری کرد . کلا هیچ شباهتی به سری های NFS نداره.من که ازش خوشم نیومد.
سلام دوستان..
تا اونجایی که من فهمیدم مربوط به اون بخشی هست که ما در نقش پلیس بازی میکنیم مثلا اون spike ،وقتی از ماشینی که تعقیبش میکنی رد بشی میتونی با انداختنش وسط جاده پنچرش کنی .البته باید دکمه هارش رو تنظیم کنید .
فکر نمیکنم همچین قابلیتی باشه که بشه با پلیس شلیک کرد ؟!
اون روهم فکر نمیکنم ترتیب خاصی داشته باشه شما باید تو هر بخش لول(level) تون رو بالا ببرید.
با 5670 میشه تو رزولیشن 1920*1080 بازیکرد ؟؟
طبق بررسی های سایت زیر قدرت تقریبی 5670 در بازی های Dx9 (که NFS:HP هم Dx9 هست) چیزی بین جیفرس 9600 و 9800 هست که با این اوصاف فکر نمی کنم با FPS بالای 60 در رزلوشن 1080*1920 راحت اجرا بشه ! مگر با جزئیات پایینتر ...
رفرنس جهت قدرت 5670 :
امير موسر
20-11-2010, 10:41
با 5670 میشه تو رزولیشن 1920*1080 بازیکرد ؟؟شک نکن که میشه ! ولی باید بقیه قطعات هم مناسب باشن من با یه سیستم معمولی تو این روزلوشن و آخرین تنظیمات بدون افت فریم بازی میکنم !
CPU : E5300 @ 3500
RAM : 4GIG 800
VGA : GT240 1GIG DDR3
SEVEN 64BIT
worldclass
20-11-2010, 12:13
سلام
چرا vibration برای جوی پد من کار نمیکنه؟
FARASOO-FGP 660
virus2009
20-11-2010, 12:36
سلام دوستان..
1- این 4 گزینه توانایی های شماست که با اونا میتونید پلیس ها و ماشین های مسابقه دیگه رو نابود یا سرعت اونها رو کم کنید ( کلید هاش هم از تو option قابله تغییره )
EMP : با این گزینه شما میتونید در سیستم برق خودرو حریف یا پلیس اختلال ایجاد کرده و سرعت اونا رو کم کنید یا کنترل ماشین رو برای اونا سخت کنید.
Spike : این گزینه هم یک رشته میخ از عقب ماشین میندازه که ماشین های عقبی پنچر بشن
Jam : اختلال در سیستم توانایی های ماشین های دیگه ( مثلا ماشین های دیگه تا 5-10 ثانیه نمیتونن از این قابلیت ها استفاده کنن )
Turbo : اینو من هنوز بهش نرسیدم ولی از اسمش پیداست که سرعت ماشین رو زیاد میکنه
2- پلیس هم به همین صورت 4 تا توانایی داره
3- مراحل رو هم هرجور که خواستی میتونی بری اصلا ترتیب نداره
می تونی فقط مسابقه بدی یا فقط پلیس باشی یا هر دو رو با هم بازی کنی
برای lvl گرفتن هم میشه یک مرحله رو 50 بار رفت و اول یا دوم شد امتیازش رو هم میده.
سلام
چرا vibration برای جوی پد من کار نمیکنه؟
FARASOO-FGP 660
شما از تو option ویبره رو on کردی .... ؟؟؟
mehdi30nema
20-11-2010, 12:42
مشخصات لپ تاپ من اینه :
ram : 4Gig DDR3
VGA : 512 ATI 5470
CPU :Core i3 330 .
این بازی را راحت میتونم اجرا کنم ؟
BMW.M3_E46
20-11-2010, 13:06
مشخصات لپ تاپ من اینه :
ram : 4Gig DDR3
VGA : 512 ATI 5470
CPU :Core i3 330 .
این بازی را راحت میتونم اجرا کنم ؟
به راحتی می تونی بازی کنی:12:
hesam_g59
20-11-2010, 13:28
تا اونجایی که من فهمیدم مربوط به اون بخشی هست که ما در نقش پلیس بازی میکنیم مثلا اون spike ،وقتی از ماشینی که تعقیبش میکنی رد بشی میتونی با انداختنش وسط جاده پنچرش کنی .البته باید دکمه هارش رو تنظیم کنید .
فکر نمیکنم همچین قابلیتی باشه که بشه با پلیس شلیک کرد ؟!
اون روهم فکر نمیکنم ترتیب خاصی داشته باشه شما باید تو هر بخش لول(level) تون رو بالا ببرید.
با زدن کلید RCtrl ( کنترل سمت راست) ... میتونید آزادنه توی شهر گردش کنید... البته انتظار دیدن مسابقات و اینا رو مث ورژن های قبلی نداشته باشید...
فقط و فقط میشه آزادانه گشت زد ( هم با پلیس.. هم با خودروی غیر پلیس)
-----------
اون امکان Turbo هم... به شدت سرعت رو میبره بالا... خیلی توی آخر های مسابقه .. به کار میاد ( البته همیشه روشن نیست)
بروبچ یه سوال میکنم صادقانه جواب بدید :31:
من هنوز Splinter Cell Conviction رو بازی نکردم :31: حالا به نظرتون 5 تومان پول این بازی رو بدم بیشتر میصرفه یا همین NFS رو بخرم :11: :31:
Hunter lord
20-11-2010, 13:36
من هنوز Splinter Cell Conviction رو بازی نکردم :31: حالا به نظرتون 5 تومان پول این بازی رو بدم بیشتر میصرفه یا همین NFS رو بخرم :11: :31:
Splinter Cell Conviction خیلی باحاله اصلا نباید از دست بدی مخوصا اگر X360 داشته باشی .
Danial_4139
20-11-2010, 13:38
5 تومان پول بازی ؟؟ :31:
بیشتر 2500 بدی حرامه ! البته ما 2 تومان میدیم واسه 2 دی وی دی :8:
صد درصد موافقم من خودم واسه 2 دی وی دی 1000 میدم:31:
همین nfs واسه 3 دی وی دی 1500 دادم
بله خب :20:
منم واسه همین سوال کردم ...
که با 5 تومان یه بازیه خوب بخرم زیاد گناه نداشته باشه :31:
این یکی سه تا دی وی دیه :20:
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
از کجا میخری ؟ دی وی دی دونه ای 500 ؟ :18:
AlexMercer
20-11-2010, 13:50
Splinter Cell Conviction نظر شخصیه منه: خیلی آشغاله حتی ارزش 1000 تومن رو هم نداره. nfs رو هم نمیگم خوبه ولی هرچی هست بهتر از اونه.:46:
mohammad450
20-11-2010, 14:05
من امروز نصبیدم؟ولی بازیش خیلی به دل نمیشینه....فقط گرافیک داره ..با این سیستم مزخرف من بازی اجرا شد
cpu:2.8
ram:1.5
vga:9500gt 1gig:13:
vitamin2002
20-11-2010, 14:36
صد درصد موافقم من خودم واسه 2 دی وی دی 1000 میدم:31:
من این را هم ندادم :31: چون اینترنتم شبا از ترافیک حساب نمی کنه و منم گذاشتم 3 شبه دانلود شد :31: البته می تونستم منم هر dvd 1000 تومان بخرم ولی چون خورد به 3 تا تعطیلی دیدم بزارم شب دانلود بشه تا شنبه که بخواهم برم بگیرم تموم شده پس بهتره بزارم برا دانلود و پول موند تو جیب :21::5:
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
از کجا میخری ؟ دی وی دی دونه ای 500 ؟ :18:[/QUOTE]
مشهد -خیابان سعدی - پاساژ سعدی
manreza71
20-11-2010, 14:50
من یه دوستی دارم یه نرم افزار حسابدار ی ازشرکت ایرانی خریده اونم 500.000 تومن . !!!!!!!!!!!!!!!
حالا این کشور های بدبخت خارجی هر چی درست میکنن ما میام dvd پانصد تومن ( تک تومنی ) میخریم!!!
shahabprince
20-11-2010, 15:07
بازی که اصلا به دل من نچسبید خوش به حال هر کی که بازی به دلش چسبید.
بازی که اصلا به دل من نچسبید خوش به حال هر کی که بازی به دلش چسبید.
فکر نکنم به دل کسی چسبیده باشه چون قبل از اینکه بیاد زیادی ازش تعریف کردند توقع همه رفت بالا ولی کلا هر وقت EA میاد یه دستی به سر NFS بکشه بیشتر گند میزنه .
سلام
من این بازی رو نصب کردم ولی به محض ورود به قسمت carieer بازی ارور dont sent میده...
گرافیکم هم ATI 4870
تو تاپیک حل مشکلات در اجرای بازی هم پست دادم ولی کسی جوابم رو نداد...
چیکار کنم درست بشه...؟؟
matrix_3s
20-11-2010, 16:06
من که هنوز بازی نکردم
یعنی اینقدر افتضاحه که هرکی میاد ازش بد میگه.............
با این حساب دیگه باید سردر EA رو گل گرفت ...........
SIMON137
20-11-2010, 16:33
یکی از دوستان حرف قشنگی زد و گفت بزرگترین اشتباه ea ارائه mw بود.
دو عکس از مولتی :
دوستان بازی اورجینال هست لطفا سوال نفرمایید.
پس همون بهتر من رفتم Splinter Cell Conviction رو گرفتم ... بازم این یه هیجانی داره :31:
virus2009
20-11-2010, 16:59
من که هنوز بازی نکردم
یعنی اینقدر افتضاحه که هرکی میاد ازش بد میگه.............
با این حساب دیگه باید سردر EA رو گل گرفت ...........
فقط به گرافیکش و ماشین هاش می ارزه تا آخرش بری.
پس همون بهتر من رفتم Splinter Cell Conviction رو گرفتم ... بازم این یه هیجانی داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بازی ماشین هیجانی میخوای Burnout Paradise و Splitsecond رو بگیر از این Hot pursuit بهترن.
سُلام
امروز تونستم بازي رو بخرم
3 dvd
خيلي راحت و بدون مشكل نصب شد سريال و كرك هم نخواست و وارد بازي شدم و بازي رو يه مقداري رفتم
به نظرم اونطوري كه بايد ميشده نشده !
يا شايدم اننتظاراتي كه من ازش داشتم رو برآورده نكرده
به قول اون دوستمون فقط به چشم بازي ميشه بهش نگاه كرد و از لحاظ طبيعي بودن گيم پلي و كنترل ماشينها فقط و فقط يكمي از شيفت بهتر شده !
زياد باهاش بازي نكردم
حالت open world رو هم رفتم ( روي مسيري كه هستش نوشته اون پايين R Ctrl واسه گشت زني همينطوري و بي مسابقه)
فعلا تا اينجاي كار من بهش 7 ميدم از 10 اونم فقط و فقط به خاطر گل روي گرافيك زيبا و مسير هاي قشنگش وگرنه گيم پلي و كنترل ماشينا از نظر من 3 از 10 !!!!
من با ويل g25 بازي كردم كنترلش 90% مثل شيفت بود و اميدوار بودم كلا عوض بشه اين قضيه كه نشد !!!
اميدوارم حداقل تو شيفت 2 اصلاح بشه
اول بازي هم يه دموي كوتاه از شيفت 2 نشون داد كه چي به چيه كه به نظرم قشنگ اومد
اينم يه چندتا عكس از همون حالت free drive خودمون ( اصطلاحش تو بازي يادم رفت )
گرافيك واقعا زيباست همونطوري كه ميبينيد هوا باروني و برفي چون رفتم تو كوهستان و ... وقتي راه ميري آب از بقل لاستيكا خيلي زيبا حركت ميكنه و پخش ميشه كه از اين جهات واقعا قابل تحسينه
يه سوال :
چجوري بايد سيو كنم؟؟؟؟
من كه چيزي تو آپشنا پيدا نكردم و موقع خروج گفت كه سيو نشده ها ميپره كه ديگه چاره اي نداشتم !!!
manreza71
20-11-2010, 17:37
منم موافقم. مطمئن باشین این بازی، اگه ماست وانتد نبود ،حرف زیادی برای گفتن داشت ( من هنوطز موفق نشدم بگیرم ولی از صحبت های دوستان برداشتم اینه )
این موضوع منو یاد عشقم به مسی انداخت فکر میکردم بالاتر از رونالدینیو و مسی تو بازی تکنیکی تو سطح جهان نیست ولی وقتی بازی مارادونا رو دیدم اصلا بازی مسی به دلم نمیشینه . مطمئنا بازی برای کسانی که ماست وانتد بازی نکردن جذاب خواهد بود.
َalireza
20-11-2010, 17:54
واااااااااااای سرم رفت:19:
همش دارین میگین ماست وانتد:13:
این جماعت همش یه بازی رو با بهترین بازی اون سبک مقایسه میکنن.اه:2:
اتفاقا به نظر من بازی خیلی هم قشنگ شده!:20:
چون تیونینگ نداره خیلی مزه نمیده ولی از عکس ها پیداست که گرافش خیلی خفنه
فعلا دارم چهارمین پارت رو دانلود میکنم (از 9 تا پارت 1 گیگی)
خوش به حال اونایی که اصل خریدن میتونن مولتی بازی کنن ...
BMW.M3_E46
20-11-2010, 18:14
کلا کمپانی EA یه اشتباه خیلی بزرگی کرد که اومد most wanted رو با کمک 3 شرکت درست کرد با تمام امکانات
گرافیک و گیم پلی و صدا و داستان و... همه عالی و طرفدارای خیلی زیادی برای خودش درست کرد
ولی چه فایده الان خود کمپانی EA مونده که چی کار کنه که جای MW رو بگیره!
یعنی واقعا عجیبه
اول اینکه nfs با ساخت pro street چنان سیلی تو گوش NFS زد که از جاش تا حالا که می بینم هنوز بلند نشده
بعد اینکه اومد اون undercover مسخره رو درست کرد که گرافیکش آدمو یاد NFS 1 مینداخت و پر لگ
سال بعدش به shift اومد داد یعنی در اصل یه pro Street 2 رو ساخت با یکم آپدیت
این یکی هم که قبلا گفتم فقط nfs hot pursuit 2 رو آپ کردن همین
ولی چه فایده اگر الان MW رو نمی ساخت! باز توقع گیمرا بالا میرفت از این NFS
در کل ساخت این بازی ضرر بسیار بسیار بزرگی به خودش وارد کرد
دو عکس از مولتی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان بازی اورجینال هست لطفا سوال نفرمایید.
MW رو نمیداد که الان باید میرفت غاز بچرونه ! :31:
خب اگه با بهترین بازی اون سبک مقایسه نکنن پس با چی مقایسه کنن؟!! با بدترین بازی اون سبک؟!!
ضمن اینکه اگه EA بازی MOST WANTED رو هیچوقت بیرون نمیداد کسی به اون صورت از نسخه های CARBON به بعدش انتقاد نمیکرد !
دوست عزیز نظر شما محترم ولی میشه چند تااز قشنگیاش رو بگید ؟؟؟
miladddd
20-11-2010, 20:31
دوستان اگه بازی بده، میشه یه نفر دلایل این امتیازهای بالای منتقدین و حتی کاربرای گیم اسپاتو بگه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
تو تاریخ nfs این بازی بیشترین امتیازو از منتقدین گرفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من دارم شاخ درمیارم
به نظر من امتيازهايي كه داده شده در حد و اندازه هاي اين چيزي كه ميبينيم نيست !!!
Facon_Archi
20-11-2010, 20:52
برای خرید نیومده؟(منظورم این هست که شرکتی توی ایران نداده بیرون بازی رو؟)
فقط برای دانلود اومده؟یا چی کلا؟
اگه نیومده هنوز کی میاد؟
BMW.M3_E46
20-11-2010, 21:11
به نظر من امتيازهايي كه داده شده در حد و اندازه هاي اين چيزي كه ميبينيم نيست !!!
اون امتیازا بیشتر بخاطره مولتیش هستش چون اگه فقط سینگل داشت 6.0 هم بهش بزور میدادن
manreza71
20-11-2010, 21:28
اون امتیازا بیشتر بخاطره مولتیش هستش چون اگه فقط سینگل داشت 6.0 هم بهش بزور میدادن
lمنظور شما اینه که با یه کامپیوتر دو نفری بازی کرد ؟؟ یا با دوکامپیوتر مجزا شبکه شده ؟؟
کلا EA دیگه تویه NFS مثله قدیم نیست!
مثلا از NFS1 ما فقط پیشرفت میدیدیم که به شاهکار هایه Underground 1 و 2 رسید و ابر شاهکارشم Most Wanted بود که تویه عمرم بازی ای به این جذابی نکرده بودم! بعدش همش نزول کرد و کرد و بدترین نسخه هم نسخه ی Pro Street بود از نظره من ( بسیار کند و مزخرف )
matrix_3s
20-11-2010, 21:38
کلا EA دیگه تویه NFS مثله قدیم نیست!
مثلا از NFS1 ما فقط پیشرفت میدیدیم که به شاهکار هایه Underground 1 و 2 رسید و ابر شاهکارشم Most Wanted بود که تویه عمرم بازی ای به این جذابی نکرده بودم! بعدش همش نزول کرد و کرد و بدترین نسخه هم نسخه ی Pro Street بود از نظره من ( بسیار کند و مزخرف
اونقدرا هم بد نبود
بهترین بازی بود ....................بهترین بازی واسه تست اعصاب..............
AlexMercer
20-11-2010, 21:49
دوستان به یک مساله هم توجه کنن که بازی های ریسینگ انچنان نو آوری نموتونن داشته باشند. یا باید simulation باشند و یا تفریحی. nfs هم که هرساله بیشتر به مساله تفریحی بودن بازی پرداخته و خوب باید قبول کرد که تو بازی های ریسینگ با ایده های محدود کاری نمیشه کرد. شما اگر دقت کنین ea در mw با اضافه کردن بخش داستان و تعقیب و گریز از دست پلیس باعث شاهکار شدن بازیش شد. دو نو آوری فوق العاده. ولی همون ایده رو خواست دو carbon اجرا کنه که با شکست مواجه شد. چون تکراری شده بود.
خیلی طول میکشه که تو این سبک بازی ها اتفاق جدیدی بیفته که باعث هیجان انگیز تر کردنش بشه.
matrix_3s
20-11-2010, 21:59
دوستان به یک مساله هم توجه کنن که بازی های ریسینگ انچنان نو آوری نموتونن داشته باشند. یا باید simulation باشند و یا تفریحی. nfs هم که هرساله بیشتر به مساله تفریحی بودن بازی پرداخته و خوب باید قبول کرد که تو بازی های ریسینگ با ایده های محدود کاری نمیشه کرد. شما اگر دقت کنین ea در mw با اضافه کردن بخش داستان و تعقیب و گریز از دست پلیس باعث شاهکار شدن بازیش شد. دو نو آوری فوق العاده. ولی همون ایده رو خواست دو carbon اجرا کنه که با شکست مواجه شد. چون تکراری شده بود.
خیلی طول میکشه که تو این سبک بازی ها اتفاق جدیدی بیفته که باعث هیجان انگیز تر کردنش بشه.
خب حرفات همش درست
ولی قدرت سازنده ی بازی تو نو آوری مشخص میشه............با توجه به این که تو گرافیک مشکلی ندارن پس نوآوری هستش که باعث موفقیت یک نسخه میشه.............
Spaniuly
20-11-2010, 22:01
این گیم پد همیشه باید توی NFS یه مشکلی داشته باشه ها... منظورم استیر هاشه که واقعا مضخرفه یکمی مایل به بالا یا پایین میزنی دوربین رو می چرخونه به بغل آدم قاطی می کنه نمی دونم مشکل از منه یا برا شما هم همینطوریه
shahab_f
20-11-2010, 22:14
اتفاقا به نظر من یکی از بهترین NFS های اخیره ، یه نیدفوراسپید کلاسیک به همون سبک قدیمی .دقیقا به همون سبک NFS 3 :Hot persuit که اولین سی دی بازی ای بود که خریدم . اونایی که به تیونینگ علاقه دارند باید صبر کنند شماره بعدی بیاد.
manreza71
20-11-2010, 22:18
رحمت برپدرومادرت. حرف دل منو زدی. منم میخواستم یهجورایی این مطلب رو بگم ولی شما کامل توضیح دادین
AlexMercer
20-11-2010, 22:19
خب حرفات همش درست
ولی قدرت سازنده ی بازی تو نو آوری مشخص میشه............با توجه به این که تو گرافیک مشکلی ندارن پس نوآوری هستش که باعث موفقیت یک نسخه میشه.............
خوب که نداره و همین باعث تکراری شدن بازی های سبک ریسینگ شده.شما حتی دقت کنی انفجار ها و تخریب های بازی split second هم باعث فروشش نشد. چون جالب نبود.
َalireza
20-11-2010, 22:25
آی دمت گرم.نمیدونستم چطور این مساله رو بررسی کنم!
دوستان اونایی که بازی کردن وقتی در نقش پلیس از هلیکوپتر استفاده میکنی چی میشه؟:31:
manreza71
20-11-2010, 22:34
عکس مکلارن زیر رو که یکی از دوستان رو سایت گذاشت رو دیدم یاد ps1 افتادم وبازی need for speed 4 که ترکونده بود. اون تیونینگ نداشت ولی خوبی داشت رکورد بازی رو توصفحه میزد( مثل هات پرسویت که گویا چنین هست ). منو یکی از فامیلامون 3 ماه فقط رو یه رکورد جاده با هم رقابت میکردیم واختلافامون صدم ثانیه بود. بقیه جاده ها بماند اگه این بازی تو اون حد باشه برای من کافیه .
AlexMercer
20-11-2010, 22:35
آی دمت گرم.نمیدونستم چطور این مساله رو بررسی کنم!
دوستان اونایی که بازی کردن وقتی در نقش پلیس از هلیکوپتر استفاده میکنی چی میشه؟:31:
هیچی دنبال ماشین طرف میرهو ازش میزنه جلو در یک موقعیت مناسب یک دونه Spike Strip میندازه رو جاده که لاستیک های ماشین طرفو سرویس کنه. البته حواست نباشه خودت...../ جالبه مثل احمق ها هم بالاش وایمیسه و روش نور میندازه تا ماشین طرف بفهمه و به جای اینکه از رو اون رد شه مسیرشو عوش کنه! شما هم اگر نتونی مسیرتو عوض کنی...:46::31:
dracula_killer
20-11-2010, 22:43
من این بازیو امشب گرفتم
کاملا مشخصه که ea چون دیگه چیزی تو چنته نداره فقط داره می پردازه به گرافیک
matrix_3s
20-11-2010, 22:47
حالا کسایی که نسبت به NFS تعصب دارن....بگن بازی ریسینگ یعنی تکرار..............:27:
shahab_f
20-11-2010, 23:01
یه سوال ، این بخش آنلاینش رو که کاری نمیخواد بکنیم ؟؟ من همیشه کنسل میزنم
كم كم نظرم داره رو به مثبت ميره !
راستشو بخوايد حسي كه بازي ميده يه چيزي از تلفيق NFS HP2 و MW +گرافيك فوق العادست
من كه خيلي شباهتها با MW احساس ميكنم دوستان نميدونم چرا نظرشون اينطوريه... :31:
البته من به هيچ وجه منكر داستان فوق العاده MW نميشم كه واقعا تك بود مثل GF ات تو بازي :5:
يه سيو گيم كامل دانلود كردم چون حوصله ميشن نداشتم...با M6 يه مسير صاف و انتخاب كردم و شبم كه بود تزئينات تو راه و خيابونا منو ياد Underground 2 انداخت !
BMW.M3_E46
20-11-2010, 23:13
یه سوال ، این بخش آنلاینش رو که کاری نمیخواد بکنیم ؟؟ من همیشه کنسل میزنم
بایدم کنسلو بزنی نمی تونی آنلاین بازی کنی چون 60تومن تو گلوی آنلاینش گیر کرده
lمنظور شما اینه که با یه کامپیوتر دو نفری بازی کرد ؟؟ یا با دوکامپیوتر مجزا شبکه شده ؟؟
با یک کام 2 نفری که میشه split/Screen
2 کام مجزا هم میشه LAN
multi که من می گم با کل دنیا بازی می کنی مثلا یارو تو اونور دنیا پلیس میشه شما دزد یعنی هیجانش چند برابر میشه چون هوش مصنوعی خود بازی زیاد جالب نیس یعنی تکراریه ولی انلاینش خداست
AlexMercer
20-11-2010, 23:29
حالا کسایی که نسبت به NFS تعصب دارن....بگن بازی ریسینگ یعنی تکرار..............:27:
عزیزم آخه اصلا من کلا طرفدار این سبک نیست و آنچنان بازی هم نمیکنم.که بخوام روی بازی تعصب داشته باشم. واقعیت رو گفتم. شما هم جای ایراد گرفتن سعی کن لذت ببر. در بیابان لنگه کفش هم نعمت است!:46:
َalireza
20-11-2010, 23:35
هر nfs که خوار آید یک روز به کار آید :27:
وقتی nfs رسما بازی هاشو منفجر کرد که دیگه قابل نگاه کردن هم نبود اون موقع قدر این بازی رو میدونید:27:
ولی من واقعا نمیدونم چرا ...
این سازنده های بازی که خنگ نیستند ... خودشون فهمیدن ماست وانتد خیلی خوب شده...پس چرا یکی دیگه مثل ماست وانتد و گرافیک و امکانات hot pursuit نمیسازن خیال شما رو راحت کنن:دی
manreza71
20-11-2010, 23:57
ب
2 کام مجزا هم میشه LAN
multi که من می گم با کل دنیا بازی می کنی مثلا یارو تو اونور دنیا پلیس میشه شما دزد یعنی هیجانش چند برابر میشه چون هوش مصنوعی خود بازی زیاد جالب نیس یعنی تکراریه ولی انلاینش خداست
باید یک فایل خاص بازی رو پیدا کرد وتنظیماتی داره که میشه با تغییرات ای پی توش دوکامپیوتر رو شبکه کرد ومالتی زد ولی دونفره واسپلیت کردن صفحه رو با یک کامیوتر رو نمیدونم. ماست وانتد رو ما اینجوری مالتی بازی کردیم.
Mclaren f1 هم هست مثل نسخه undercover ؟؟؟ خیلی عالیه که ، ماشین آرزوهام هست ...
دوستان یه لیست از ماشین هایی که استفاده شده دارن بزارن ؟
ILLIDAN-D
21-11-2010, 00:09
این چرا گرافیکش اینقدر آشغاله ؟! تنظیماتش خیلی محدوده مشکل کجاست ؟
من Gameplay هایی که دیدم گرافیکش خیلی خوب بود ولی این خیلی نسبت به اون افتضاحه !
Ati 4870 1gb
manreza71
21-11-2010, 00:10
این چرا گرافیکش اینقدر آشغاله ؟! تنظیماتش خیلی محدوده مشکل کجاست ؟
من Gameplay هایی که دیدم گرافیکش خیلی خوب بود ولی این خیلی نسبت به اون افتضاحه !
Ati 4870 1gb
خیلی عجیبه. هر کی از بازی ناراضی بوده از گرافیکش به وفور تمجید کرده.حتما یه مشکلی تو تنظیمات هست.
ILLIDAN-D
21-11-2010, 00:16
آقا همه جیز تا کله بالا بردم ! این لعنتی تنظیمات AA اش کجاست ؟
چرا اینقدر ابتداییه تنظیمات گرافیکش !
خیلی فرق داره با Gameplay هایی که utube گزاشته بودن
worldclass
21-11-2010, 00:17
1
شما از تو option ویبره رو on کردی .... ؟؟؟
بله روشن هست ولی بازم ویبره نمیکنه!!
worldclass
21-11-2010, 00:24
دوستان خواهشن تا دوباره پست من به تاریخ نپیوسته بگید چرا جوی پد من ویبره نمیکنه؟
FGP 660
night lord
21-11-2010, 00:41
دوست عزیز نظر شما محترم ولی میشه چند تااز قشنگیاش رو بگید ؟؟؟
چنتا از قشنگیاش :
گرافیک سبک ولی بسیار زیبا .
رقبای قدر و سمج تو مسابقه تا شما یکه تاز نباشید (هیجان میده)
نوآوری های زیاد تا جایی که اصلا حس اینکه نشستی پای NFS بهت دست نمیده انگار یه بازیه جدیده .
صحنه های تصادف و قبل از مسابقه بسیار عالی طراحی شده .(گرچه ازاینکه ماشین بعد از تصادف وای میسه بعد دوباره تو مسیر میبینیش خوشم نمیاد .
و ...
بدیاش : صدای کم و بیحال موتور ماشین... ک حسابی هالمو گرفته :13:
BMW.M3_E46
21-11-2010, 00:45
باید یک فایل خاص بازی رو پیدا کرد وتنظیماتی داره که میشه با تغییرات ای پی توش دوکامپیوتر رو شبکه کرد ومالتی زد ولی دونفره واسپلیت کردن صفحه رو با یک کامیوتر رو نمیدونم. ماست وانتد رو ما اینجوری مالتی بازی کردیم.
مولتی آنلاین فرق داره با مولتی LAN:9:
الان گیم نت ها بدون هیج فایل و تنظیم بهم متصل میکنن مفت هیچ پولی نمی خواد
split/screen که می گم یعنی صفحه یک کامپیوتر به 2 قسمت تقسیم میشه هر صفحه مال یه نفر !
آنلاین یعنی پول!!! باید پول بدی CD-Key اورجینال بگیری بعد تو لیست آنلاین اضافه میشی بعدشم با کل بروبچ دنیا حال میکنی یعنی با اینترنت پر سرعت:12:
Facon_Archi
21-11-2010, 00:50
کسی جواب سوال ما رو نمیدونست؟
amin n & i series
21-11-2010, 00:59
سلام
یه سوال:
میگم یه خورده فرمون پذیری ماشین ها بد نشده؟؟خیلی باید دکمه رو بگیری تا به یه سمت بپیچه
اخه سری های قبلیش تا دکمه چپ یا راست رو میزدی راحت به همون سمت میپیچید ولی تو hot pursuit وقتی میخوای به یه سمت بپیچی به سختی انگار ماشین میپیچه
میخواستم بدونم شما هم این موضوع رو حس کردین؟؟
aramesh_61
21-11-2010, 01:01
آقا همه جیز تا کله بالا بردم ! این لعنتی تنظیمات AA اش کجاست ؟
چرا اینقدر ابتداییه تنظیمات گرافیکش !
خیلی فرق داره با Gameplay هایی که utube گزاشته بودن
بازی چون از نسخهی کنسولی پورت شده AA نداره! چون کنسولها ظاهراً AA ندارن! کلاً کم بودن تنظیمات گرافیکیش واسه اینه که از روی کنسول پورت شده
SA.JJ.AD
21-11-2010, 01:23
دوستان این بازی حالت 2 نفره ی افلاین داره ؟ مثله split/screen ؟
mahdi_ctr
21-11-2010, 01:23
نمیدونم چرا اینقدر نظرات منفی هست!
درسته بازی بی در و پیکر هست و داستان نداره ولی به نظر من گرافیکش عالیه
من الان با آخرین رزولیشنش بازی میکنم و گرافیک عالی بوده
صحنه های جالبی داره و از همه بهتر هیجان داره
در کل از چند سری گذشته بهتر بوده
اینم 2 تا عکس از این بازی ( واسه کسانی که هنوز تو فکرن بازی رو بگیرن یا نه...البته اگر گرافیک بازی واستون مهمه!!)
manreza71
21-11-2010, 07:18
مولتی آنلاین فرق داره با مولتی LAN:9:
الان گیم نت ها بدون هیج فایل و تنظیم بهم متصل میکنن مفت هیچ پولی نمی خواد
split/screen که می گم یعنی صفحه یک کامپیوتر به 2 قسمت تقسیم میشه هر صفحه مال یه نفر !
آنلاین یعنی پول!!! باید پول بدی CD-Key اورجینال بگیری بعد تو لیست آنلاین اضافه میشی بعدشم با کل بروبچ دنیا حال میکنی یعنی با اینترنت پر سرعت:12:
iهمش رو میدونستم.اینارو که گفتی
منظور من روش اسپلیت صفحه تو مولتی افلاین بود که نمیدونستم و تا حالا مولتی با کلمپیوتر بازی نکردم (یک کامپیوتر برای دونفر )
سلام دوستان ؛
با کارت geforce 220 gt، می تونم این بازی رو با گرافیک بالا راحت اجرا کنم ؟
ممنون:11:
saeed_136915
21-11-2010, 11:50
سلام دوستان ؛
با کارت geforce 220 gt، می تونم این بازی رو با گرافیک بالا راحت اجرا کنم ؟
ممنون:11:
سلام کارت من GT240 هست که زیاد تفاوتی با GT220 نداره با بالاترین تنظیمات (1680*1050) روان اجرا میشه. البته باید CPU تون هم قوی باشه.
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
مثل اینکه دوستان خیلی از بازی خوششون نیومده ولی به نظر من که بعد از MW بهترین NfS بود که بازی کردم.
Spaniuly
21-11-2010, 12:11
نه بابا اینکه خوبه ولی مشکل جهت های مایل برام دردسر ساز شده یه ذره دستت به جهت مایل میخوره دوربین رو از پهلو نشون میده می چرخونه نمی دونم هدفش چیه از این کار... می بینی توی شرایط حساس یه لحظه مایل شد جهت دوربین رو چرخوند گند زد تو رانندگی
virus2009
21-11-2010, 12:20
دوستان خواهشن تا دوباره پست من به تاریخ نپیوسته بگید چرا جوی پد من ویبره نمیکنه؟
FGP 660
منم همین مشکل رو دارم
البته مطمئن نیستم که ویبره جوی پدم سالمه یا نه
undercover
21-11-2010, 12:21
باسلام
دوستانی که به صورت کاملا روان دارن بازی رو اجرا می کنند لطف کنند لینک کرکشونو اینجا بذارن.من الان که دارم بازی می کنم نمی دونم چرا بعضی وقتها دچار افت فریم میشه وحسابی میره رو اعصاب حتی با کاهش رزیولیشن هم درست نمیشه.فکر کنم مشکل از کرک باشه.
راستی پچ رسمی برای بازی اومده؟
masoud93
21-11-2010, 12:23
من مراحل پلیسی بازی رو تموم کردم.
فکر کنم حدود 60 درصد باری رو هم رفتم.
منم همین مشکل رو دارم
البته مطمئن نیستم که ویبره جوی پدم سالمه یا نه
درایور دسته هاتون رو نصبیدید یا نه ؟من FGP 401 دارم ویبره نداره البته درایورش نصب نیست .تو shift درایورش نصب نبود ویبره نداشت نصب که بود داشت.
shahabprince
21-11-2010, 13:51
از گیم پلی ,گرافیک و ... که بگذریم نداشتن tuning یکی از بزرگ ترین مشکلاتی هست که این بازی داره. واقعا ea گند زد.
بعد از گندهایی که تو سری قبل زد انتظار بیشتر از اینها از ea داشتم.
hesam_g59
21-11-2010, 13:57
من به جایی رسیدم که سرعتها سرسام آوره.....
ته هیجان میشه.. وفتی ماشین جلوییت رو نمیتونی بگیریش...
رقبا هم که کم نمیارن..... هوش مصنوعیش فوق العادست
...
کاش تیونینگ داشت :D
دوستان بعضی مواقع تو مسابقه بازی یه لحظه کرش میکنه وبعد صدا میاد ودیگه تصویر نمیاد ؟فکر میکنم مربوط به کارت گرافیک باشه .بازیم بدون کرک بود اگر دوستان کرک درست وحسابی داشتند واسه ما بذارن ،البته اگر از کرک باشه!
popor_jok
21-11-2010, 14:47
دوستان کسی هست که بتونه به من لینک یک کرک خوب از این بازی رو به من بده لطفا ممنون می شم :10:
undercover
21-11-2010, 14:51
منم گیره یه کرک خوبم.pls
popowoody
21-11-2010, 14:54
کرک خیلی خوب :
lotus prince
21-11-2010, 15:24
هر کس NFS رو برای یه هدفی بازی میکنه و اگر به اون هدف رسید ازش خوشش میاد یکی واسه گرافیک یا تیونینگ یا داستان یا ...
MW واسه این خیلی طرفدار داره که تو رنج و زمان خودش اکثر هدف ها رو پوشش میداد(گرافیک خوب.هیجان.داستان....) و فقط این مشکل رو (به اعتقاد بعضی ها)داشت که سیمولیشن نبود ولی کمتر کسی از NFS انتظار سیمولیشن داره.واسه همین هم موفق بود.
یکی میگه بازی خوبه و یکی میگه بازی چرته یا ..... بستگی به این داره که طرف به هدفش رسیده یا نه.پس اول یه فاکتور رو در نظر بگیرین بعد نظر بدین.نمیشه کلی گویی کرد چون MW نیست.:13:
من نظرمو یه بار اینجا گفتم و بازم میگم:
داستان تو بازی خیلی مهمه چون داستان هستش که منو به بازی کردن تشویق میکنه.خیلی از دوستام هم این نظرو دارن.
پس با این وضع باید صبر کنم
این همه نویسنده خوب تو دنیا هست(یکی همین NFS بازهای ایرانی)که EA میتونه ازشون بخواد که یه سناریوی خوب واسه بازی بنویسن.
manreza71
21-11-2010, 15:25
من به جایی رسیدم که سرعتها سرسام آوره.....
ته هیجان میشه.. وفتی ماشین جلوییت رو نمیتونی بگیریش...
رقبا هم که کم نمیارن..... هوش مصنوعیش فوق العادست
...
کاش تیونینگ داشت :D
همینه .من تو ماست وانتد تا 80% اونقدر برام هیجان نداشت از 80% به بعد که لامبورگینی رو گرفتم بهم چسبید . ما که کماکان تو کف بازی موندیم( شهرستان دور ازتهران واین مشکلات برای ما عادی شده )
arashbi2
21-11-2010, 15:26
من که این بازی رو دارم بازی میکنم هیچ مشکل خاصی هم ندارم فقط => بعد از 3 - 4 ساعت بازی کردن گرافیک بازی قاطی میکنه و یهو درخت ها ظاهر و غیب میشن ((مشکل از کجاست؟ یا چیه؟))
به نظر من هم که بعد از nfs carbon هیچ بازی به این قشنگی نکرده بودم حرف نداشت
این بازی خودش اتوماتیک برای ادم تیونینگ میکنه به این خوبه چرا ازش ایراد میگیرید؟؟
NFS Hotpersuit که شما اون موقع بازی میکردید قبل از under ground چی داشت مگه؟؟؟ نه اسپرت نه تیونینگ نه حتی open world هم نبود شما ها بیشترتون عاشقش بودید حالا چی شد انقدر سلیقتون عوض شد؟
underworld
21-11-2010, 15:37
delete please
Pooryia_khan
21-11-2010, 15:44
با سلام
یه درخواست از دوستانی که بازی رو دارند داشتم :
می خواستم یکی از دوستان بازی رو با استفاده از نرم افزار kgb archiver 2 فشرده کنه و تو سایت قرار بده تا دوستانی که مثل من هنوز بازی رو ندارن بتونن راحت دانلود کنند .
پیشاپیش ممنون
lotus prince
21-11-2010, 15:48
با dell 3500 میتونم این بازی رو اجرا کنم؟در چه حدی؟
یه سؤال بیربط@! بعضی از دوستان گفتن بازی 3تا دیویدیه بعضیها گفتن 2تا! بالاخره چندتاست؟
night lord
21-11-2010, 16:07
برای من دوتایی هست و هیح مشکلی هم نداره و کمو کاستی هم نداره
arashbi2
21-11-2010, 16:13
یه سؤال بیربط@! بعضی از دوستان گفتن بازی 3تا دیویدیه بعضیها گفتن 2تا! بالاخره چندتاست؟
برای منم 2 تا هست هیچ مشکلی هم نداره
popowoody
21-11-2010, 16:35
چقدر حجم بازی هست ( بعد از نصب ) ؟ نصب بازی چند مرحلست ؟
Saeed System
21-11-2010, 16:39
7.73 گیگ روی هارد دیسک...
برای من 1 مرحله بود فقط نصب از روی dvd ..
و 3 تا dvd بود
لیست ماشینها رو در آوردم خودم !!
Alfa Romeo 8C Competizione ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Alfa Romeo 8C Spider ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Aston Martin DBS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Aston Martin DBS Volante ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Aston Martin One-77 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Aston Martin V12 Vantage ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Audi R8 Coupé 5.2 FSI quattro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Audi R8 Spyder 5.2 FSI quattro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Audi TT RS Coupé ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Bentley Continental Supersports Coupe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
BMW M3 E92 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
BMW M6 Convertible ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
BMW Z4 sDrive35is ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Bugatti Veyron 16.4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Carbon Motors E7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Chevrolet Camaro SS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Chevrolet Corvette Grand Sport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Chevrolet Corvette Z06 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Chevrolet Corvette ZR1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dodge Challenger SRT8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dodge Charger SRT8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dodge Viper SRT10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dodge Viper SRT10 ACR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ford Crown Victoria Police Interceptor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ford GT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ford Shelby GT500 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ford Shelby GT500 Super Snake ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ford Taurus SHO ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Jaguar XKR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Koenigsegg Agera ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Koenigsegg CCX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Koenigsegg CCXR Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Lamborghini Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Lamborghini Gallardo LP 560-4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Lamborghini Gallardo LP 560-4 Spyder ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Lamborghini Murciélago LP 640 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Lamborghini Murciélago LP 670-4 SV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Lamborghini Reventón ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Lamborghini Reventón Roadster ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Maserati GranCabrio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Maserati GranTurismo S Automatic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Maserati Quattroporte Sport GT S ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mazda RX-8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
McLaren F1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
McLaren MP4-12C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mercedes-Benz SLS AMG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mitsubishi Lancer EVOLUTION X ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Nissan 370Z Coupe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Nissan 370Z Roadster Touring w/ Sport Pkg. (Z34) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Nissan GT-R SpecV (R35) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Pagani Zonda Cinque ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Pagani Zonda Cinque Roadster ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Porsche 911 GT3 RS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Porsche 911 Targa 4S ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Porsche 911 Turbo S Cabriolet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Porsche 918 Spyder (Concept Study) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Porsche Boxster Spyder ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Porsche Carrera GT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Porsche Cayman S ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Porsche Panamera Turbo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Subaru Impreza WRX STI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واقعا عالیه ، بهترین ماشینهای دنیا تو بازی هست فقط جای فراری انزو خالیه .
hesam_g59
21-11-2010, 17:11
اینم سورپرایز :
Camera Ha-ck
دانلود :
توضیحات داخل فایل زیپ
اینم یه مود دیگه ( گیربکس دستی میشه )
fariborz_1
21-11-2010, 17:16
دوستان ارزش بازی کردن ( وقت گذاشتن ) داره ؟
نمی خوام دوباره بگم
اینم نشد!
AlexMercer
21-11-2010, 17:28
امپراطور يونان به کوروش کبیر گفت: ما برای شرف ميجنگيم شما برای پول. کوروش پاسخ داد:" هرکس برای نداشته هايش مي جنگد
دوسته من این نوشته شما غلطه. 1- چون ایران در زمان هخامنشی بزرگترین امپراطوری جهان بود و رابطه ایران و یونان هم خوب بود . در ضمن اینقدر ایران در ان زمان ثروت داشت که پادشاه صلح طلبی مثل کوروش تنها به خاطر پول به جنگ برود.
2- این حرفیه که وینستون چرچیل به آدولف هیتلر میزنه .
شرمنده دوستان خارج از تاپیک بود
حداقل سیستم مورد نیاز چه قدره؟
BMW.M3_E46
21-11-2010, 17:49
اینم سورپرایز :
Camera Ha-ck
برای همه ماشینا اینطوریه؟
یا هر ماشینی یه مدل مثل شیفت؟
Arrowtic
21-11-2010, 18:16
طريقه استفادش چه جوريه؟(وقتي نصبش كنيم از اون به بعد بايد با اين دوربين بريم يا باز هم قابل تغييره؟)
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
لينك هم خرابه!
Arrowtic
21-11-2010, 18:26
اين لينك دانلود camera h*ack:
night lord
21-11-2010, 18:26
دو تا dvd حجم روی هارد 7.80
Facon_Archi
21-11-2010, 18:27
کرک بازی ویروسی هست یا اینکه آنتی ویروس من گیر میده؟
یه فایلی هست توی دی وی دی به این اسم NFSHP_Activator
772 کیلوبایت هم هست
آنتی ویروس هم Nod32 اوریجنال هست
کرک دیگه ای به جز این وجود نداره؟
mehdiporbaba
21-11-2010, 18:33
چون تیونینگ نداره
پاکش کردم
Facon_Archi
21-11-2010, 18:47
برای اکتیو کردن چی کار باید کرد؟کرک رو نصب کنی درست میشه؟
این اکتیویشن رو باید چی کار کرد؟وقتی باز میکنی سریال نامبر میخواد و نیس سریال نامبرش
AlexMercer
21-11-2010, 18:51
کرک بازی ویروسی هست یا اینکه آنتی ویروس من گیر میده؟
یه فایلی هست توی دی وی دی به این اسم NFSHP_Activator
772 کیلوبایت هم هست
آنتی ویروس هم Nod32 اوریجنال هست
کرک دیگه ای به جز این وجود نداره؟
این فایل ویروسی نیست ولی آنتی ویروس ها اون رو به عنوان یک بد افزار یا برنامه مخرب تشخیص میدن. که در اصل هم هست ولی چون شما میدونی برای چی داری ازش استفاده میکنی و این نرم افزار هم در جهت راه اندازی بازی استفاده میشه و کارایی دیگه ای نداره و سیستم شما رو هم آلوده نمیکنه شما ازش استفاده کن با خیال راحت:46:
hesam_g59
21-11-2010, 18:55
طريقه استفادش چه جوريه؟(وقتي نصبش كنيم از اون به بعد بايد با اين دوربين بريم يا باز هم قابل تغييره؟)
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
لينك هم خرابه!
برای مود تغییر دوربین.. همونطور که نوشتم.. فایل زیپ رو که اکسترکت کردید...فایل read me رو بخونین
اگر هم حالش رو ندارید...
کل فایلهای اکسترکت شده رو توی پوشه بازی بریزید... بعد بازی رو اجرا کنید... برید توی شهر ( فرق نداره مسابقه یا آزاد) ... کلید f1 رو بزنین... دکمه های تغییر دوربین رو نوشته
خوبیش اینه که.. میتونین دوربینی رو که تغییر میدید... سیو کنین
:10:
با سلام.
اقا تو این بازی ماشینها رو نمیشه اسپرت ترشون کرد ؟
سپاسگذارم.
AlexMercer
21-11-2010, 19:10
با سلام.
اقا تو این بازی ماشینها رو نمیشه اسپرت ترشون کرد ؟
سپاسگذارم.
نه نمیشه. بیشتر این بازی تبلیغیه واسه این ماشین ها و نمیشه:46:
Facon_Archi
21-11-2010, 19:35
سیستم مورد نیاز؟
CPU:pentium 4/3.0 GHz or faster
RAM: XP:512MB/Vista 1GB RAM
Hard Drive: 6GB
Video:128mb
CPU:pentium 4/3.0 GHz or faster
RAM: XP:512MB/Vista 1GB RAM
Hard Drive: 6GB
Video:128mb
واقعا؟
یعنی این قدر گرافیکش پایینه؟
Facon_Archi
21-11-2010, 20:03
یعنی این قدر گرافیکش پایینه؟
نمیدونم روی این پک که این رو نوشته ولی گرافیک خیلی بالایی داره بازی
البته من تا جایی که میشد بردم بالا
shahab_f
21-11-2010, 20:07
آقا نیدفور اسپید سه مدل بازی داره :
یکی همراه تیونینگ مثل موست وانتد
یکی توی پیست مثل شیفت
یکی هم مثل این شماره، ماشینای خفن توی جاده و تعقیب و گریز (pursuit)
-----------------
قبلا هم گفتم هرکی این سبک رو دوست نداره ، این شماره رو نخره ، صبر کنه EA از هر سبک یه بازی میده ، مثلا shift II در راهه .
V i r u s e r
21-11-2010, 20:25
سلام
ببخشید اخرین بازی سبک سوم جز این اخری چی بود؟
lotus prince
21-11-2010, 20:25
سیستم مورد نیاز؟
این معتبرتره چون خود سایت NFS گفته:
Need for Speed Hot Pursuit Minimum system requirements:
Operating system: Windows XP (SP3) / Windows Vista / Windows 7
Processor: Intel Core ® 2 Duo 1.8 GHz or AMD Athlon 64 X2 2.4GHZ
Memory: 1.5 GB Windows ® XP / 2 GB Windows Vista ® - Windows ® 7
Video Card: 256 MB DirectX ® 9.0 support Shader Model 3.0
Hard Disk: 8.0 GB
Need for Speed Hot Pursuit Recommended system requirements:
Processor: Intel Core 2 Duo E6700 ® 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 6000 + or better
Graphics Card: GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 4700 (or better)
V i r u s e r
21-11-2010, 20:32
این معتبرتره چون خود سایت NFS گفته:
Need for Speed Hot Pursuit Minimum system requirements:
Processor: Intel Core ® 2 Duo 1.8 GHz or AMD Athlon 64 X2 2.4GHZ
Video Card: 256 MB DirectX ® 9.0 support Shader Model 3.0
Need for Speed Hot Pursuit Recommended system requirements:
Processor: Intel Core 2 Duo E6700 ® 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 6000 + or better
Graphics Card: GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 4700 (or better)
یعنی رو سیستمم من اجرا میشه؟ رو Low میشه بازی کنم؟:31::31:
بگذریم
دوستان یه چند تا عکس با کیفیت قرار بدند حال کنیم!:10:
سلام
دوستان من مشکل صدای موتور ماشین رو دارم باید چه کار کنم؟!
َalireza
21-11-2010, 20:40
چون تیونینگ نداره
پاکش کردم
واقعا که:13:آدم بره 2000 تومن پول بده یا چند شب بزاره دانلود در عرض یه دقیقه حتی نصف بازی رو هم انجام نداده پاک کنه:13::31:
Danial_4139
21-11-2010, 20:44
بازی رو نصب کردم ، با اینکه بازی خوبیه ولی بیشتر به عنوان یه بازی متفرقه جالبه تا NFS .
اگر اسم بازی Test Drive بود یه بازی فوق العاده بود ولی برای NFS یه بازی بی محتوا بیشتر نیست ، NFS بدون قابلیت تیونینگ مثل رزیدنت اویل بدون زامبیه حالا هر چیم که میخواد خوب باشه ! نصف هیجان بازی به خاطر جمع کردن پول واسه تیون ماشین و نگرانی از کم آوردن جلوی ماشین های تیون شده رقیب بود ولی تو این سری هیچ هیجانی وجود نداره ( البته تو بازی آنلاین خیلی عالیه ولی واسه آفلاین مزخرف )
داستان هم که قربونش برم کلیله و دمنست :2:
دوستان این دی وی دی ما سریال نامبر برای نصب نداشت!یکی لطف می کنه یه سریال به ما بده؟
shahab_f
21-11-2010, 21:27
سلام
ببخشید اخرین بازی سبک سوم جز این اخری چی بود؟
need for speed : hot pursuit 2 محصول سال 2002
سه تا هات پرسوت اومده تاحالا :
Need for Speed III: Hot Pursuit (1998)
Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
دوستان این دی وی دی ما سریال نامبر برای نصب نداشت!یکی لطف می کنه یه سریال به ما بده؟
مال منم نداشت ، کنسل کن ، خودش میره سراغ نصب . مال من که اینجوری بود
davodsamadi
21-11-2010, 22:14
خیلی بی انصافیه !!!
اونور آب برای این بازی باید حداقل 60 دلار هزینه کنند ، حالا کاری با درآمد و اینجور چیزای اونور آبی ها ندارم ، به هر حال با اون 60 دلارشون می تونن غیر از این بازی چیزهای دیگه ای بخرن و و یکی از نیازهای خودشون رو بر طرف کنند .
اونوقت ما 3000 هزار تومان بابت خرید بازی هزینه می کنیم و این همه نق می زنیم :41: . تو ایران با 3000 هزار توامن غیر از ذرت مکزیکی چی می تونید بخرید ؟
بازی خوب یا بد ، هر چی باشه ارزش 3000 تومان رو داره ،البته اگه نظر دوستان اینه که در حد بعضی از نسخه های قبلی نبوده قبول ولی حداقل این بازی می تونه یه هفته سرگرمتون کنه ؟ با 3000 تومان یه هفته کلیه ...
امیدوارم کسی به دل نگیره ...
V i r u s e r
21-11-2010, 22:37
خیلی بی انصافیه !!!
اونور آب برای این بازی باید حداقل 60 دلار هزینه کنند ، حالا کاری با درآمد و اینجور چیزای اونور آبی ها ندارم ، به هر حال با اون 60 دلارشون می تونن غیر از این بازی چیزهای دیگه ای بخرن و و یکی از نیازهای خودشون رو بر طرف کنند .
اونوقت ما 3000 هزار تومان بابت خرید بازی هزینه می کنیم و این همه نق می زنیم :41: . تو ایران با 3000 هزار توامن غیر از ذرت مکزیکی چی می تونید بخرید ؟
بازی خوب یا بد ، هر چی باشه ارزش 3000 تومان رو داره ،البته اگه نظر دوستان اینه که در حد بعضی از نسخه های قبلی نبوده قبول ولی حداقل این بازی می تونه یه هفته سرگرمتون کنه ؟ با 3000 تومان یه هفته کلیه ...
امیدوارم کسی به دل نگیره ...
جناب
3 تومن میدیم
از ساپورت و بخش انلاین که خبری نیست
تازه چند تا فحشم نثارمون می کنن
حالا نق هم نزنیم؟:27::27:
در ضمن با 3 تومن میشه 6 تا چیپس نمکی خرید!!
جهت اسپم نشدن پست:
واقعا اونجوری که تو تریلر نشون میداد هلیکوپتر میاد Spike strike میندازه زمین!؟
AlexMercer
21-11-2010, 22:50
جناب
3 تومن میدیم
جهت اسپم نشدن پست:
بله مثل ابله ها هم بالا سرش وایمیسه تا ماشین حریف بفهمه و مسیرشو عوض کنه:46:
mohsentanha
21-11-2010, 22:51
اقا چطور میشه ازاد بازی کرد؟
تیونینگ که تعطیل ولی گرافیک بابا ایول داره البته سرپیچ فریم رو ۲۵ میاد:))
davodsamadi
21-11-2010, 22:53
جناب
3 تومن میدیم
جهت اسپم نشدن پست:
خواب ، من قصد بحث کردن ندارم اما برای آنلاین بازی کردن این نسخه مشکل بزرگتری وجود داره ( اینترنت ایران ) ، وگرنه خدایش ، انجام آنلاین بعضی از بازی ها ( از جمله همین ) ارزش 60 هزار تومان خرج کردن رو داره ....
من می گم شما فرض کن 3000 خرج کردی برای آفلاین ، یعنی واقعا ارزشش رو نداره ؟! نه خداییش ارزش نداره ؟
اگه ارزشش رو نداره بهتره همون 6 تا چیبس رو بخریم ، البته من پیاز جعفریش رو بیشتر دوس دارم :27:
در ضمن منظورتون رو از فحش نفهمیدم منظور همون مرگ بر آمریکایه که هر جمعه با صدای بلند می گیم ؟
می دونید این اینترنتی که هم اکنون ازش استفاده می کنید از کجا شکل گرفته ؟
SIMON137
21-11-2010, 23:03
خواب ، من قصد بحث کردن ندارم اما برای آنلاین بازی کردن این نسخه مشکل بزرگتری وجود داره ( اینترنت ایران ) ، وگرنه خدایش ، انجام آنلاین بعضی از بازی ها ( از جمله همین ) ارزش 60 هزار تومان خرج کردن رو داره ....
من می گم شما فرض کن 3000 خرج کردی برای آفلاین ، یعنی واقعا ارزشش رو نداره ؟! نه خداییش ارزش نداره ؟
اگه ارزشش رو نداره بهتره همون 6 تا چیبس رو بخریم ، البته من پیاز جعفریش رو بیشتر دوس دارم :27:
در ضمن منظورتون رو از فحش نفهمیدم منظور همون مرگ بر آمریکایه که هر جمعه با صدای بلند می گیم ؟
می دونید این اینترنتی که هم اکنون ازش استفاده می کنید از کجا شکل گرفته ؟
به شخصه میگم ، آنلاین این بازی فوق العاده پر هیجان و جذابه :31:
یعنی میخکوب میشیم پای سیستم :دی
manreza71
21-11-2010, 23:08
به شخصه میگم ، آنلاین این بازی فوق العاده پر هیجان و جذابه
یعنی میخکوب میشیم پای سیستم
l میشه بگید بازی رو از کجا اورجینال گرفتین؟؟ ایا از مغازه گرفتین یا سایت یا جایی بازی رو میفروشه ؟؟ برای انلاین شدن چه سرعتی لازم هست ( 256 جواب میده ) وچقدر از ترافیک ماهیانه برای یک ساعت بازی کم میشه ؟؟
SIMON137
21-11-2010, 23:10
l میشه بگید بازی رو از کجا اورجینال گرفتین؟؟ ایا از مغازه گرفتین یا سایت یا جایی بازی رو میفروشه ؟؟ برای انلاین شدن چه سرعتی لازم هست ( 256 جواب میده ) وچقدر از ترافیک ماهیانه برای یک ساعت بازی کم میشه ؟؟
یکی از دوستان گفت بیا من سریالش رو بهت میدم ، ما هم ازش گرفتیم با همین dvd های کرک اجرا کردیم.
راستیتش من 512 دارم ، برای آنلاین بازی کردن مشکلی نداریم یعنی تا اینجا از لحاظ لگ و ... مشکل خاصی نبوده ، تنها چیزی که بوده هیجان بوده و بس.
فرض کنید زمانی رو که چشم امید 3 نفر دیگه به شماست و 4 تا پلیس دنبالتون هستن و باید هرطور شده به خط پایان برسید :دی
AlexMercer
21-11-2010, 23:15
َماره سریاله که نسخه معمولی بازی 27 تومن و نسخه لیمیتد ادیشن بازی هم 37 تومن هست:46:
V i r u s e r
21-11-2010, 23:19
یکی از دوستان گفت بیا من سریالش رو بهت میدم ، ما هم ازش گرفتیم با همین dvd های کرک اجرا کردیم.
راستیتش من 512 دارم ، برای آنلاین بازی کردن مشکلی نداریم یعنی تا اینجا از لحاظ لگ و ... مشکل خاصی نبوده ، تنها چیزی که بوده هیجان بوده و بس.
فرض کنید زمانی رو که چشم امید 3 نفر دیگه به شماست و 4 تا پلیس دنبالتون هستن و باید هرطور شده به خط پایان برسید :دی
راست میگه
جذابیت انلاین بازی کردن این بازی ها خیــــــــــــــــــلی بیشتر از افلاینشه
البته من که این بازی ر ندارم ولی DiRT 2 اینقدر حال میده. فکر کن با 7 نفر دیگه مسابقه رالی بدی:31::31:
دوستان من پیپال دارم اگه خواستید می خرم واستون (البته تبلیغ نشه!)
SIMON137
21-11-2010, 23:20
َماره سریاله که نسخه معمولی بازی 27 تومن و نسخه لیمیتد ادیشن بازی هم 37 تومن هست:46:
برا لیمیت پول دادن پول دور ریختنه !
بالاخره آخرش همه ماشین ها باز میشن دیگه
همین الان 4 تا پلیس بودیم 3 تاشون ترکیدن ، تنهایی 3 تا ماشین رو گرفتم البته خب اون بنده خداها زحمتشون رو کشیدن :دی
پایه چند نفر پیدا بشه اورجینال بگیرن دور هم بزنیم بسیار کیف خواهد داد
manreza71
21-11-2010, 23:30
خوب اگه با یه سریال مشکل حل میشه ، یه لطفی در حق بنده وسایر دوستان بکن وسریال بازی رو بزار .البته اگه سریالهاش برای هر کامپیوتر یا ای پی تک نباشن...
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
َماره سریاله که نسخه معمولی بازی 27 تومن و نسخه لیمیتد ادیشن بازی هم 37 تومن هست
اینو کجا میفروشن ؟؟
اونوقت ما 3000 هزار تومان بابت خرید بازی هزینه می کنیم و این همه نق می زنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif . تو ایران با 3000 هزار توامن غیر از ذرت مکزیکی چی می تونید بخرید ؟
والا من که هر نوع و مدل بازی رو با قیمت نا چیز هر dvd حلقه ای 500 بیشتر تا بحال پول ندادم!البته دلیلش این نیست که نمی خواستم بیشتر از این پول بدم..نه..چون بازی اصلی که با پک اورجینال و کرک و مرک نیاز نداشته باشه پیدا نمیشه و یک چیز نایابه تو کشور ما(اگر هم گیر بیاد با 3-4 برابر قیمت می کنن تو پاچت)!
SIMON137
21-11-2010, 23:33
خوب اگه با یه سریال مشکل حل میشه ، یه لطفی در حق بنده وسایر دوستان بکن وسریال بازی رو بزار .البته اگه سریالهاش برای هر کامپیوتر یا ای پی تک نباشن...
سریال که برای هر اکانت فقط میشه یه سریال استفاده کرد.
دوستمون هم قیمت سریال هارو گفتند ، حالا اگر کسی مایل بود توی پروفایلش یا تو پخ آدرس میدم بره بخره.
V i r u s e r
21-11-2010, 23:41
عزیز
هر سریال فقط واسه یه EA Account کار می کنه
تا حالا بازی اریج نداشتید؟:10:
و اینک توجه شما را ه خبری که هم اکنون به دستم رسید جلب میکنم:
خوب از اینا چه نتیجه ای می گیریم؟
نتیجه می گیریم که 2 سال صبر کنید قیمت بازی میشه 10 تومن!!
یا اگه میلیونرید 1 سال صبر کنید که قیمت بازی بشه 25تومن و برید بخرید حالشو ببرید
چطوره هان؟:31::31:
نکته ی جالب تر اینکه NFS MW در EA STORE به فروش نمیرسد!!!!:31::31:
Mehdi Bayern
21-11-2010, 23:52
بازی برای من تیک های خفیفی میندازه، مشکلش چیه؟
davodsamadi
21-11-2010, 23:55
والا من که هر نوع و مدل بازی رو با قیمت نا چیز هر dvd حلقه ای 500 بیشتر تا بحال پول ندادم!البته دلیلش این نیست که نمی خواستم بیشتر از این پول بدم..نه..چون بازی اصلی که با پک اورجینال و کرک و مرک نیاز نداشته باشه پیدا نمیشه و یک چیز نایابه تو کشور ما(اگر هم گیر بیاد با 3-4 برابر قیمت می کنن تو پاچت)!
شما درست می فرمائید ، من قیمت بازی هایی رو گفتم که توسط شرکت های ایرانی ای که مجوز دارند و وزارت ارشاد هم بر عملکردشون نظارت داره ، تازه فروشنده ها می گن اورجینال هستند :18: .
جالبه نه ؟ بازی کپی با چند تا مجوز و ... با اسم اورجینال فقط به خاطر چاپ روی دیسک !!!
باور کنید اگه بازی های کپی هم مثل خیلی چیزهای دیگه مخفیانه فروخته می شدند ، کمتر کسی اقدام به خریدشون می کرد ، چون شاید کمی احساس گناه می کرد ، ولی الان به علت این که بازی ها دارای مجوز اسلامی هست شاید خیلی ها ندونند که انجام این کار ( چه خرید ، چه فروش ) در کشورهایی که بویی از اسلام و انسانیت نبرده اند چه مجازات هایی داره .
برای اینکه اسپم نشه : بازی خوبیه و ارزش 3000 تومان رو داره :27: .
manreza71
22-11-2010, 00:05
عزیز
هر سریال فقط واسه یه EA Account کار می کنه
تا حالا بازی اریج نداشتید؟:10:
والا بنده زیاد اهل بازی نیستم از 10 سال پیش که ps1 داشتم تا الان فقط فوتبال شرکت konami و need for speed شرکت ea روبازی کردم و هیچ بازی دیگه ای انجام ندادم.اخرین بازی ea هم ماست وانتد بود که بازی کردم واز کربن وبعدش اصلا خوشم نیومد..ولی درکل بازیهای ماشینی رو دوست دارم
پ.ن: کسی از تبلیغاتی که سایت میکنه بازی رو گرفته یا نه ؟؟
دوستان من بازی رو گرفتم فعلا فقط دو تا race رو رفتم ولی چرا اینقدر گرافیک این بازی ضایع_ست؟؟اصلا در حد انتظارم نبود!!...بعد بازیهایی نظیر shift و dirt 2 خجالت نکشیدن بازی رو با این گرافیک کاملا فانتزی دادن بیرون؟:18:
فیزیکش هم ماشاالله در حد جلبک با سرعت 260KM میخوری به دیوار ماشین عین فنر راست میشه!!:13:
AlexMercer
22-11-2010, 00:34
دوستان من بازی رو گرفتم فعلا فقط دو تا race رو رفتم ولی چرا اینقدر گرافیک این بازی ضایع_ست؟؟اصلا در حد انتظارم نبود!!...بعد بازیهایی نظیر shift و dirt 2 خجالت نکشیدن بازی رو با این گرافیک کاملا فانتزی دادن بیرون؟:18:
فیزیکش هم ماشاالله در حد جلبک با سرعت 260KM میخوری به دیوار ماشین عین فنر راست میشه!!:13:
شاید اون نسخ قدیمیش رو بهت اند:21:اختن. بازی هرچی نداشته باشه گرافیکش خیلی خوبه:31:
Danial_4139
22-11-2010, 00:38
من اگر اورجینال دو تا بازی تو بازار باشه یکی COD یکی هم NFS صد در صد میخرم ، هنوز دارم اقساط ویندوز 7 اصلی رو میدم :27:
ولی با این حال برای ما خیلی خیلی گرونه ، اگر طرف تو آمریکا 60 دلار میده بابت بازی نیاز به وام با بهره 14% نداره ولی تو ایران ... !
اگر ناشر ها به فکر کشور های جهان سومی مثل ما بودن یه نسخته Persian Edition یا Iranian Poor Edition هم واسه ما بدبخت بیچاره ها با نصف قیمت بیرون میدادن که با IP ایران بشه بازی کرد ولی خوب نمیدن .
شندیم تو هند بازی های اورجینال با قیمت کمتری متناسب با در آمد مردم فروخته میشه امیدوارم یه روز تو ایران هم این اتفاق بیفته .
سلام سرکار مهدی!
چطوری؟
خو اول این که این بازی شبیه ساز واقعیت نیست!
این که گرافیک اش فانتزی میزنه برای وفاداری به نسخ پیشین هستش.
ثانیا این که فیزیک اش مشکل نداره! این عدم خرابی یه نوع بدعت در سری NFS محسوب میشه!
اگه غیر این بود من تعجب میکردم ...
سلام سرکار مهدی!
چطوری؟
خو اول این که این بازی شبیه ساز واقعیت نیست!
این که گرافیک اش فانتزی میزنه برای وفاداری به نسخ پیشین هستش.
ثانیا این که فیزیک اش مشکل نداره! این عدم خرابی یه نوع بدعت در سری NFS محسوب میشه!
اگه غیر این بود من تعجب میکردم ...
:31:
ممنون یاسر جون تا حدی قانع شدم:46:
ولی با تعاریفی که بچه ها از گرافیک این بازی کرده بودم انتظارم یه کم بیشتر بود همین:20:
:31:
ممنون یاسر جون تا حدی قانع شدم:46:
ولی با تعاریفی که بچه ها از گرافیک این بازی کرده بودم انتظارم یه کم بیشتر بود همین:20:
اینو که گفتی اندکی به فکر فرو رفتم! :27:
یادم اومد که سازنده گان بازی تو یه مصاحبه گفته بودند که خودشون (سازنده ها) همشون از طرفدارای پر و پا قرص نسخه های اولیه بوده اند ...
سری یک تا چهار ...
و الان هم دارن تلاش میکنند یه جورایی خودشون رو راضی کنند که طرفداران قدیم اند!
طبیعیه که در صورت قانع شدن اونها ما هم لذت خواهیم برد!
یه جایی گفته بودن :
ما دقیقا میدونیم بازی کننده ها از یه NFS چی میخوان .
من به شخصه NFS رو با خراب نشدن ماشین ها میشناسم و خوشم میاد! :دئ
همین که حتی میتونی خش افتادن رو ماشین ات رو هم Off کنی.
یاد جاده های 2 Hot Pursuit بخیر ...
چقدر با اون کوهستان و فصل پاییز اش خاطره دارم ...
این اون چیزیه که من از یه NFS مدرن! انتظار دارم که این شماره کاملا جوابگوی منه!
حالا تیونینگ رو از Underground به این ور اضافه کردند که با این که خوب بود! اما باور کن من یکی از تو شب بودن مسابقات دل پری داشتم!
یه جورایی یک نواختی بدی داشت!
عین این پیرزن های ذوق زده همین طوری مسلسلی چقدر حرف زدم!
شرمنده دوستان. :40:
من امروز بازی رو روی یک DVD9 خریدم ، انصافا نسبت به نسخه های قبلی بهتر شده
من با لپ تاپ Acer 5741G و گرافیک geforce GT320M و پردازنده Core i5 430M با بالاترین حد تنظیمات گرافیک و رزولوشن 1366x768 بازی کردم اصلا کم نمیاره .
گرافیکش هم خیلی خوبه برای من سواله بعضی ها ناراضی هستن .
فقط ظاهرا بازی در مود career داستان مشخصی نداره مثل carbon یا undercover و اگه داشت جذابیتش خیلی بیشتر می شد .
Danial_4139
22-11-2010, 02:02
تفاوت کرک های مختلف واسه این بازی تو چیه ؟
الان دیدم RELOADED هم یه اکتیوتور بیرون داده کدومشون بهتره ؟
:دی
ممنون یاسر جون تا حدی قانع شدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
ولی با تعاریفی که بچه ها از گرافیک این بازی کرده بودم انتظارم یه کم بیشتر بود همین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
مهدی جون داداش یکبار تو تاریکی مطلق چراغ ماشینتو خاموش روشن کن خیلی حال میده و نظرت راجب گرافیکش عوض میشه به جان خودم!!! :31:
mehdi30nema
22-11-2010, 08:09
ما که از نسخه 360 نا امید شدیم دیروز نسخه پی سی رو گرفتم و فقط یک مرحله بازی کردم.
فقط یه سوال :
بازی درجه سختی نداره ؟
من حالت کرییر را انتخاب کردم ولی اصلا انتخاب پلیس و خلاف کار نداشت . این امکان تو بازی هست که انتخاب کنیم پلیس باشیم یا نه ؟
سلام
به دوستان عزیر . بنده هم بعد از یه غیبت 20 روزه برگشتم. کلی از دنیا و گیم عقبم. این بازی خوبه ؟ برا من دانلود شده و نمی دونم چه کرکی باید استفاده کنم. البته هنوز نصب نکردم. اگر ممکنه دوستان یه کرک مناسب و بی دردسر بزارن برا دان ممنون میشم.
باتشکر...
خیلی خوشحالم که باز برگشتم.
davodsamadi
22-11-2010, 10:18
اگر تحریم نبودیم و حکوتمون هم اینقدر گل و لاب نبود شما میتونستی راحت بازی رو بخری .
اگر الان زمان شاه بود که چه بهتر با 500 تا تک تومن میشد بازی ارجینال خرید تازه شاید هم کمتر و در ضمن میرفتی از بقالی سر کوچتون جای اینکه فیلم هندی بخری بازی ارجینال میخریدی و مطمئنا الان اگر شاه بود سرعت اینترنت ما از آمریکا هم بیشتر بود:46:
بله دقیقا حق باشماست ، متاسفانه هم اینک ارزش ریال در بازار ارز بسیار پائین هست ...
اگه دقیقا قیمت بازی اورجینال رو بخواهید در میاد 600000 ریال ، که ما خودمون رو گول می زنیم و می گیم 60000 تومان :13: ...
اینجا تاپیک بازیه نه مباحث دیگه. در مورد بازی صحبت کنید لطفاً.
این بازی داستان خاصی رو دنبال میکنه؟
FGP 660
من درایورش رو نصب کردم ویبره داشت ( FGP 401 )
virus2009
22-11-2010, 12:05
سلام
من تقریبا 50-60 درصد بازی رو رفتم اگه الان سریال اورجینال رو بخرم و آنلاین بازی کنم این سیوها میپره و باید از اول بازی کرد........... ؟؟؟؟
دوستانی که آنلاین بازی می کنند هر 1 ساعت تقریبا چقدر محدودیت دانلود استفاده میشه .... ؟؟؟؟؟؟
چندتا از سریال هاش رو بزارید DVD من سریال نداره......
S A M S U N G
22-11-2010, 12:12
سلام .
دوستان من به بچه خواهرم بهش قول داده بودم اگه نمره 20 بیاره واسش یه بازی اورجینال بخرم .
هم عاشق بازی اکشن مثل Battlefield هستش و هم NFS .
حالا به نظر شما واسش کدوم رو بخرم ؟ کدوم میتونه بیشتر سرگرمش کنه ؟ ( منظور بخش آنلاین هستش )
مثلا از نظر سرور و ... کدوم بازی بهتر هستش ؟
مخلصیم .
davodsamadi
22-11-2010, 12:20
اینجا تاپیک بازیه نه مباحث دیگه. در مورد بازی صحبت کنید لطفاً.
این بازی داستان خاصی رو دنبال میکنه؟
خیر ، داستان خاصی را دنبال نمی کنه .
سلام .
دوستان من به بچه خواهرم بهش قول داده بودم اگه نمره 20 بیاره واسش یه بازی اورجینال بخرم .
هم عاشق بازی اکشن مثل Battlefield هستش و هم NFS .
حالا به نظر شما واسش کدوم رو بخرم ؟ کدوم میتونه بیشتر سرگرمش کنه ؟ ( منظور بخش آنلاین هستش )
مثلا از نظر سرور و ... کدوم بازی بهتر هستش ؟
مخلصیم .
از نظر من آنلاین nfs بسیار سرگرم کننده هست . البته اگه ایشان به بازی های اکشن علاقه دارند که BFBC رو بخرید .
pedramgolchin
22-11-2010, 12:41
من درایورش رو نصب کردم ویبره داشت ( FGP 401 )
این بازی کاملا با دسته ایکس باکس سیمی همخونی داره
وقتی دسته رو وصل میکنی به کامپیوتر کلیه کلید ها اتوماتیک تنظیم میشن عین نسخه کنسولی ایکس باکس میشه بازی و ویبره هم کار میکنه
سلام دوستان
من نمیگم بد اما این باگی که هست خیلی تابلو
کنار جاده میره میاد درخت ها بازی میکنن اگه Patch هست که درست میکنه لطفا کمکم کنید
eblisandenzo
22-11-2010, 13:03
سلام دوستان من بازی hot persuit رو دیشب نصب کردم اما وقتی launcher رو میزدم تا بازی بالا بیاد میگفت این بازی باید uninstal بشه سریال نامبر هم میخواست .
کرک خودش هم چنگی به دل نزد .
لطفا اگه کسی سریال نامبر یا یه کرک ازش داره یزاره برام .
فقط ارجاع ندین خواهشا
چندتا از سریال هاش رو بزارید DVD من سریال نداره......
دوستان صدای موتور ماشین که نمیاد رو هیچ جور نمیشه حل کرد؟!
manreza71
22-11-2010, 14:03
من این مشکل رو تو ماست وانتدداشتم. یا شما باید بازی رو از جای دیگه تهیه کنید .یاشاید مشکل از کرک باشه.البته دوستانی که مشکل صدا ندارن هم میتونن فایل های صدای بازی خودشونو که نصب کردن رو برای شما بزارن وشما هم نصب کنید.
hesam_g59
22-11-2010, 14:08
سلام دوستان
من نمیگم بد اما این باگی که هست خیلی تابلو
کنار جاده میره میاد درخت ها بازی میکنن اگه Patch هست که درست میکنه لطفا کمکم کنید
برا منم اینطوری میشد... سایز رو روی 1024 گذاشتم..درست شد... (فک کنم بین بازی.. alt+tab میزنی که اینطوری میشه)
البته از کرک هم میتونه باشه
سلام دوستان من بازی hot persuit رو دیشب نصب کردم اما وقتی launcher رو میزدم تا بازی بالا بیاد میگفت این بازی باید uninstal بشه سریال نامبر هم میخواست .
کرک خودش هم چنگی به دل نزد .
لطفا اگه کسی سریال نامبر یا یه کرک ازش داره یزاره برام .
فقط ارجاع ندین خواهشا
شما باید کرک رو بریزی... و روی luncher کلیک نکنی.. روی NFS11 یا شبیه به اون باید کلیک کنی
کرک رو که بریزی... نیازی به سریال هم نداره
این یه مشکلیه که توی فروم های خارجی هم من زیاد دیدم و اکثرا از این مشکل رنج میبرن... فک کنم تا اومدن یه پچ درست و درمون باید صبر کرد
خب منم امرو این بازی رو خریدم
رو 3 dvd و کاملا ...درست همه مواردش ....
منو خیلی خوب یهم داره.
بریم رو تنظیمات بالا تستی بزنیم ....
Spaniuly
22-11-2010, 14:31
می دونی چی جالبه؟ اینکه کل فایل های نصبی بازی 8 گیگ بیشتر نیست زدن رو 3 تا DVD که بگیرن یه 3 - 4 تومن از مشتری پول بگیرن در حالیکه رو یه 8 گیگ بزنن 2500 می تونن بدن دست مشتری خودشم میشه تک DVD و هی مجبور نمیشی 3 تا دیسک رو نصب کنی پشت سر هم میزنی یه سره نصب میشه... چه مملکتیه آخه راستی خیلی جالبه انگار با چرخیدن دوربین در اثر زدن جهت مایل هیچ کس نظری مشکلی چیزی نداره برا من که خیلی اعصاب خورد کن هست
shahab_f
22-11-2010, 14:40
می دونی چی جالبه؟ اینکه کل فایل های نصبی بازی 8 گیگ بیشتر نیست زدن رو 3 تا DVD که بگیرن یه 3 - 4 تومن از مشتری پول بگیرن در حالیکه رو یه 8 گیگ بزنن 2500 می تونن بدن دست مشتری خودشم میشه تک DVD و هی مجبور نمیشی 3 تا دیسک رو نصب کنی پشت سر هم میزنی یه سره نصب میشه... چه مملکتیه آخه راستی خیلی جالبه انگار با چرخیدن دوربین در اثر زدن جهت مایل هیچ کس نظری مشکلی چیزی نداره برا من که خیلی اعصاب خورد کن هست
من از یه مغازه نبش میدون انقلاب میخرم ، بازی هاش همیشه روی دی وی دی 9 هست ، 3 تومن قیمتشه و سالم ترین کرک رو هم داره.
این دوربین هم اصلا تا حالا نمیدونستم میچرخه
من روی یه DVD9 خریدم که هم کاور داشت هم روی DVD لیبل خورده بود که خیلی بهتره از 3 تا DVD5 خریدن .
بعضی فروشگاه ها دارن ، البته هم قیمت 3 تا DVD5 خریدم ، مشکلی هم بابت کرک و این چیزا نداشت اصلا
V i r u s e r
22-11-2010, 15:34
منم امروز 2500 رو 2 تا دی وی دی خریدم
البته این مغازه هه خودش دانلود می کنه میزنه رو دیسک وگرنه نمی خریدم!!
manreza71
22-11-2010, 16:05
اینم یه ترینر برای بازی
3 مورد از ویزگیهای عالیه بازی:
-صدای استارت و موتور ماشینها بسیار طبیعی و خوفناک ساخته شده(رو هیجان بازی خیلی تاثیر داره)
-گرافیکش تو شب و مراحل بارانی بسیار کار شده روش
-اینکه بتونی جای پلیس خلافکارا رو تعقیب کنی هم تو nfs و این سطح کیفی خیلی عالیه
و یک نکته دیگه تعقیب و گریز تو بعضی مراحل(مخصوصآ بزرگراه ها دیوانه وار زیباست)
سلام دوستان تو این نسخه نمیشه ماشین تیونینگ کرد ؟
بچه ها کسی نمیدونه این بازی رو از کجا هیه کنم؟
وی پ.خ بدید
من امروز بازی رو خریدم اصلا خوشم نیومد!!!
نه گرافیک نه هیجان...:13:
BMW.M3_E46
22-11-2010, 16:27
کسی از دوستان میدونه نام کاریری خودمونو چه جوری عوض کنیم؟
BMW.M3_E46
22-11-2010, 16:44
اولا نمیشه اسم کاربری رو عوض کرد
دوما چه ربطی به تاپیک داشت از مدیری کسی میپرسیدی...............
اسم کاریری سایتو که نمی گم:27:
اسم کاربری داخل بازی رو میگم دیگه خودم می فهمم کجا بنوبسم
سلام دوستان تو این نسخه نمیشه ماشین تیونینگ کرد ؟
نه نميشه تنها بديش همينه البته يه بدي ديگه هم اين هست كه داستان نداره:41:
SIMON137
22-11-2010, 16:57
نه نميشه تنها بديش همينه البته يه بدي ديگه هم اين هست كه داستان نداره:41:
آقا شما چه گیری دادید به داستان ، آخه کجای اتومبیل رانی داستان داره ، mw هم یه غلطی کرد حالا ، اونم همش مسابقه بود یه چیزی زدن تنگش ، داستانی می خواهید برید gta بازی کنید :دی
َalireza
22-11-2010, 17:08
چرا حرف از بازی آنلاین آوردین وسط...
دلم گرفت...
ایکاش یه میلیاردر بودم هر چی بازی ارجینال بود میخریدم...
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
آقا شما چه گیری دادید به داستان ، آخه کجای اتومبیل رانی داستان داره ، mw هم یه غلطی کرد حالا ، اونم همش مسابقه بود یه چیزی زدن تنگش ، داستانی می خواهید برید gta بازی کنید :دی
به نظر من باید ea یه بازی Need For Tuning و Need For Story بسازه!
اتومبیلرانی اسمش روشه یعنی اتومبیلرانی نه چیز دیگه ای:13:
BMW.M3_E46
22-11-2010, 17:11
کسی از دوستان میدونه نام کاریری بازی رو چه جوری عوض کنیم؟
کسی نیست؟!!!!
black.assassin
22-11-2010, 17:35
بروبسك لينك دانلود رپيد نداريد ؟ يا جايي كه سرعتش تضمين شده باشه . سايتاي ايراني گذاشتن ولي سرعتشون مخصوصا شبا واقعا داغونه . اگه سايت ايراني هم كه خودتون ازش دانلود كردين و راضي كننده بود بديد . البته شبانه :دي مرسي
از دوستان اگر کسی فروشگاه اینترنتی میشناسه که 3DVD میده و مشکل صدای موتور ماشین نداره رو لطفا آدرسش رو به من پ.خ کنه
ممنون
Saeed System
22-11-2010, 18:04
دوستان ببینید با بوگاتی چنتا پر کردم !:31: 418 کیلومتر در ساعت
چه راهی میره این بوگاتی ویرون
مثلا بغل یه ماشین که داره 80 تا سرعت میره میرم باهاش آروم بغلش .. یهویی گاز میدم با نیترو مثل برق
ازش رد میشم ..عقب که نگاه میکنی ماشینه تو 1 ثانیه اندازه نقطه میشه :31:
black.assassin
22-11-2010, 18:25
چقدر نق مي زنين شماها . اه اه . بازي به اين قشنگي چشه ... ! خودمم هنوز بازي نكردما ولي اينطور كه خوندم يه ريسينگ خوبه و مي ارزه وقتتو واسش بزاري . من هنوز در به در يه لينك دانلود درست حسابيم . اگه نشه فردا ميرم مي خرمش . ديگه نمي تونم تحمل كنم :20:
virus2009
22-11-2010, 18:27
سلام
من تقریبا 50-60 درصد بازی رو رفتم اگه الان سریال اورجینال رو بخرم و آنلاین بازی کنم این سیوها میپره و باید از اول بازی کرد........... ؟؟؟؟
دوستانی که آنلاین بازی می کنند هر 1 ساعت تقریبا چقدر محدودیت دانلود استفاده میشه .... ؟؟؟؟؟؟
کسی نبود جواب بـــــــــــــــده .... ؟؟؟
V i r u s e r
22-11-2010, 18:52
منم که گرفتم فقط یه چیز دارم که بگم:
گرافیکش افتضاحه....
گرافیکش افتضاحه....
کاملا تایید میشه! :2:
matrix_3s
22-11-2010, 19:51
کسی نیست؟!!!!
شرمنده دوست عزیز .......
من که هنوز بازی رو نگرفتم ولی واسه NFS های قبلی از اینجا میرفتم و اسم پوشه و فایل رو عوض میکردم............
C:\Users\.............\Documents\NFS Undercover\MATRIX
سلام به همگی
آقا تو این بازی نمیشه ماشینها رو آپگرید کرد...؟؟؟
یه چیز دیگه...
دوستانی که گرافیک ATI دارن چجوری این بازی رو اجرا میکنند...؟؟ من باید حتما تنظیمات CCC (( راست کلیک روی دسکتاپ و گزینه اول )) رو روی حداقل بذارم تا بازی ارور dont send نده...!!!
manreza71
22-11-2010, 21:23
سلام به همگی
یه چیز دیگه...
دوستانی که گرافیک ATI دارن چجوری این بازی رو اجرا میکنند...؟؟ من باید حتما تنظیمات CCC (( راست کلیک روی دسکتاپ و گزینه اول )) رو روی حداقل بذارم تا بازی ارور dont send نده...!!!
lمدل گرافیک شما چیه ؟؟
lمدل گرافیک شما چیه ؟؟
مدلش ATI 4870 هستش...
V i r u s e r
22-11-2010, 21:44
مدلش ATI 4870 هستش...
من که مشکلی ندارم
درایور جدید رو از ATI.com دانلود کنید شاید درست شه:31:
سلام به همگی
یه چیز دیگه...
من که با 3870 اونم با یه درایور مال پارسال:31: مشکل خاصی ندارم...
باشه بابا چرا میزنی
من گفتم داستان چون به نظر من اگر داستان هم داشت شاید بهتر و جذاب تر می شد همین و گرنه اصلا گور بابای داستان تو خودتو ناراحت نکن
majid.shiraz
22-11-2010, 22:42
آقایون کسی سریال نامبر این بازی رو نداره؟ کرک بازی کار نمیکنه! یا شاید من بلد نیستم کرکش کنم کمکم کنیییید
Pooryia_khan
22-11-2010, 22:57
با سلام
یه درخواست داشتم : می خواستم یکی از دوستان سیو کامل این بازی رو بزاره . یا لینک دانلود از سایت دیگرو برام خصوصی کنه ؟
V i r u s e r
22-11-2010, 22:57
آقایون کسی سریال نامبر این بازی رو نداره؟ کرک بازی کار نمیکنه! یا شاید من بلد نیستم کرکش کنم کمکم کنیییید
اقا به پیر به پیغمر به سریال احتیاجی ندارید
موقع نصب وقتی ازتون سریال خواست کنسل کنید خودش نصب میشه
موقع کرک کردن از پوشه ی کرک فایلش رو کپی کنید
همین دیگه
SA.JJ.AD
22-11-2010, 23:10
دوستان این بازی حالت 2 نفره ی افلاین داره ؟ مثله split/screen ؟
هیچکی نمیخواد جواب ساده ی مارو بده ؟:13:
virus2009
22-11-2010, 23:22
هیچکی نمیخواد جواب ساده ی مارو بده ؟:13:
حالت split screen نداره
ولی شاید بشه از طریق شبکه بازی کرد ( شاید )
Quick Race اش کو پس ؟؟ مگه میشه نداشته باشه ؟؟!
KINGTATu
22-11-2010, 23:36
خیلی چیزها نداره مثل داستان، دستکاری و آپگرید ماشینا ولی رانندگیش خیلی حال میده...
black.assassin
22-11-2010, 23:45
به داد منم برسيد ديگه ؟ :((((
يه لينك سالم با سرعت ماندگاري بالا و كيفيت خوب و بادوام مي خوام . آقا يكي لينك رپيد بده ديگه .
گرافیکش افتضاحه....
کاملا تایید میشه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif
جدآ خیلی جالبه..یا این همه از دوستان که از هرچیه بازی راضی نبودن و از گرافیکش بسیار تعریف کردن دارن اشتباه می کنن یا شما خیلی توهم توقعتون بالا هست(احیانآ نمی خواین تو بازی کنترل یک ماشین واقعی مثل تو فیلمها رو کنترل کنید؟!!!)انصافآ هر انتقادی به بازی وارد بشه شاید بشه قبولش کرد ولی رو گرافیکش هیچ شکی نیست که عالی کار شده...
hesam_g59
23-11-2010, 01:28
خوب... تموم شد....
ولی هنوز قسمت لیسش مونده
یه ریس با ویرون دادم ... 70 کیلومتر بود
بعدش هم.. تموم شد
ولی هنوز 100 % نشده
فک کنم با آنلاین 100% بشه
SIMON137
23-11-2010, 01:41
عکس هایی که تو بازی میگیرم رو چطوری میشه استخراج کرد ؟
ولی انصافا از نظر من داستان Undercover خیلی عالی بود ، مخصوصا دمو ها و Job های بازی .
ولی تو این یکی رانندگی اش هیجان بیشتری میده ، گرافیکش هم بی انصافیه اگه بگیم بده ، بیشتر از این نباید انتظار داشت .
Danial_4139
23-11-2010, 01:46
دیگه خیلی خیلی فانتزیش کردن ، با سرعت 420 تا سر پیچ 90 درجه دیریفت میزنم یک سانت هم منحرف نمیشم از همه هم جلو میزنم بگو الله اکبر !!! :5:
راستی این بازی درجه سختی نداره ؟ برای ما آسونه یا کلا همینجوره ؟
مثلا وسط مسابقه ایست کامل بکنید و یه 10 ثانیه صبر کنید بعد بازی رو ادامه بدید بازم اول میشید :45:
SIMON137
23-11-2010, 01:52
دیگه خیلی خیلی فانتزیش کردن ، با سرعت 420 تا سر پیچ 90 درجه دیریفت میزنم یک سانت هم منحرف نمیشم از همه هم جلو میزنم بگو الله اکبر !!! :5:
راستی این بازی درجه سختی نداره ؟ :19:
تو آنلاینش از این خبرا نیست از همه جلو بزنید :دی
فکر نمی کنم بشه استخراجشون کرد!(حداقل که تو سریهای قبلی اینجوری بود که اگر عکسی هم تو بازی می گرفتیم جایی تو محیط ویندوز ذخیره نمیشد)فقط با fraps میشه از تصاویر عکس گرفت
...........
کسی نمیدونه چجوری میشه اوپن وردش رو بازی کرد؟من یک قسمتی میرم واسه اینکار که فقط ماشین انتخاب می کنی و خودش اتوماتیک یک جای نقشه میاره!!!بعد مثل اینکه map هم نداره که ببینی کجا بیدی!؟
جدآ خیلی جالبه..یا این همه از دوستان که از هرچیه بازی راضی نبودن و از گرافیکش بسیار تعریف کردن دارن اشتباه می کنن یا شما خیلی توهم توقعتون بالا هست(احیانآ نمی خواین تو بازی کنترل یک ماشین واقعی مثل تو فیلمها رو کنترل کنید؟!!!)انصافآ هر انتقادی به بازی وارد بشه شاید بشه قبولش کرد ولی رو گرافیکش هیچ شکی نیست که عالی کار شده...
نه دوست عزیز منظور من اینی که شما میگی نیست...ولی به نظرم گرافیک Shift از این بهتر بود...:27:
hesam_g59
23-11-2010, 02:32
فکر نمی کنم بشه استخراجشون کرد!(حداقل که تو سریهای قبلی اینجوری بود که اگر عکسی هم تو بازی می گرفتیم جایی تو محیط ویندوز ذخیره نمیشد)فقط با fraps میشه از تصاویر عکس گرفت
...........
کسی نمیدونه چجوری میشه اوپن وردش رو بازی کرد؟من یک قسمتی میرم واسه اینکار که فقط ماشین انتخاب می کنی و خودش اتوماتیک یک جای نقشه میاره!!!بعد مثل اینکه map هم نداره که ببینی کجا بیدی!؟
نه... اوپن وردش همونه... بدون نقشه.. و فقط باید دور باطل بزنی.. همین :27:
mehdi30nema
23-11-2010, 08:05
دوستان درجه سختی را نمیشه تغییر داد ؟
S A M S U N G
23-11-2010, 09:36
سلام .
از Fraps استفاده کن خب :دی
راستی توصیه میکنی نسخه اصلی رو بخرم یا نه ؟ قشنگه ؟ :دی
مخلصیم .
به نظر من این سری با اینکه تیونینگ نداره عالی کار شده
کسانی هم که میگن گرافیک نداره ؛ بهتره برن همون MW رو بازی کنن.
SIMON137
23-11-2010, 13:19
سلام .
از Fraps استفاده کن خب :دی
راستی توصیه میکنی نسخه اصلی رو بخرم یا نه ؟ قشنگه ؟ :دی
مخلصیم .
نمیشه آخه ، سخته ، خود بازی قشنگ عکس میگیره :دی
توصیه می کنم صد در صد بگیری :دی
treason_boys
23-11-2010, 13:29
اینو یه جایی دیدم:
۱ – مشکل هنگ کردن و خارج شدن به دسکتاپ : در صورتی که بازی در اجرا هنگ کرد بخاطر باگی هست که در بازی وجود دارد و شرکت EA به زودی پچ را ارائه خواهد داد و این مشکل برای کسانی هست که یس پی یو آنها از ۲ هسته بیشتر است پس برای انجام بازی پس از اجرا به Task Manager رفته و affinity را بروی ۲ هسته تنظیم نمایید.
۲- مواجه شدن با صفحه سیاه : بازی را اجرا کرده و طبق مراحل بالا عمل کنید فقط سی پی یو را برای بازی در حالت ۰ یا ۱ سی پی یو قرار دهیپد.
۳- زبان بازی روسی است: از گزینه Run در ویندوز Regedite را اجرا کنید سپس Ctrl+F را فشار دهید و تایپ کنید Need For Speed پس از یافتن Local را از ru به en تغییر دهید.
۴- Crash/Freeze شدن بازی : برای کسانی که کارت گرافیک ATI دارند آخرین ورژن catalyst 10.10e را نصب نمایند یا بخاطر مشکل آنتی ویروس آنهاست مخصوصا کسانی که از Norton / AVG / Nod32 استفاده مینمایندکه باید این گزینه را غیر فعال نمایند “REALTIME MONITORING” برای کسانی که از AVG استفاده میکنند این گزینه “Resident Shield”
5- وقتی بازی را اجرا میکنم مینویسد “Connecting to Autolog” :
• اینترنت را قطع کنید
• آنتی ویروس و فایر وال را غیر فعال نمایید
• بازی را به صورت Run As Administrator اجرا نمایید
lotus prince
23-11-2010, 14:49
اینو یه جایی دیدم:
۱ – مشکل هنگ کردن و خارج شدن به دسکتاپ : در صورتی که بازی در اجرا هنگ کرد بخاطر باگی هست که در بازی وجود دارد و شرکت EA به زودی پچ را ارائه خواهد داد و این مشکل برای کسانی هست که یس پی یو آنها از ۲ هسته بیشتر است پس برای انجام بازی پس از اجرا به Task Manager رفته و affinity را بروی ۲ هسته تنظیم نمایید.
۲- مواجه شدن با صفحه سیاه : بازی را اجرا کرده و طبق مراحل بالا عمل کنید فقط سی پی یو را برای بازی در حالت ۰ یا ۱ سی پی یو قرار دهیپد.
۳- زبان بازی روسی است: از گزینه Run در ویندوز Regedite را اجرا کنید سپس Ctrl+F را فشار دهید و تایپ کنید Need For Speed پس از یافتن Local را از ru به en تغییر دهید.
۴- Crash/Freeze شدن بازی : برای کسانی که کارت گرافیک ATI دارند آخرین ورژن catalyst 10.10e را نصب نمایند یا بخاطر مشکل آنتی ویروس آنهاست مخصوصا کسانی که از Norton / AVG / Nod32 استفاده مینمایندکه باید این گزینه را غیر فعال نمایند “REALTIME MONITORING” برای کسانی که از AVG استفاده میکنند این گزینه “Resident Shield”
5- وقتی بازی را اجرا میکنم مینویسد “Connecting to Autolog” :
• اینترنت را قطع کنید
• آنتی ویروس و فایر وال را غیر فعال نمایید
• بازی را به صورت Run As Administrator اجرا نمایید
ممنون دوست عزیز
ولی میتونی بگی اینو کجا دیدی؟
^^ HAMID ^^
23-11-2010, 15:36
بازی کردن این بازی به علت راحت بودن کنترل ماشین و راحت بودن بازی خیلی لذت بخشه ! من همش طلا می گیرم :دی
سبک بازی به نظره من از burnout take down تقلید کرده .
گرافیک بازی در حد dirt 2 نیست به خصوص منظره ها ولی خیلی خوبه و من از بازی کردن این لذت می برم !
:دی
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
من سی پی یو هم 4 هسته هست core i5 و بازی رو بدون هیچ مشکل و افت فریمی اجرا می کنم . فقط اولش که بازی می خواد اجرا بشه یه صفحه سیاه میاد و یه ذره طول می کشه ولی اجرا میشه .
ویندوز سون 64 بیت
گرافیک 5770 Ati
رم 4 گیگ
undercover
23-11-2010, 16:19
من مشکل افت فریم به خصوص وقتی سرعت افزایش پیدامیکنه،دارم.رزیولیشنم پایین میارم وHigh resulation texcher رو هم آف میکنم ولی مشکل حل نمیشه بدجوری رفته رو اعصاب کارت گرافیگ 8800 gt وسی پی یو amd x2 6000 چیکار کنم.
فقط یک پارت مونده (از 9 پارت) ...
treason_boys
23-11-2010, 16:37
ممنون دوست عزیز
ولی میتونی بگی اینو کجا دیدی؟
من خودم چون از p30day بازی رو دانلود کردم اونجا خوندم. اونجا منبعی معرفی نکرده بود البته.:10:
من سی پی یو هم 4 هسته هست core i5 و بازی رو بدون هیچ مشکل و افت فریمی اجرا می کنم . فقط اولش که بازی می خواد اجرا بشه یه صفحه سیاه میاد و یه ذره طول می کشه ولی اجرا میشه .
منم بدون هیچ مشکلی با سی پی یو 4 هسته ای بازی رو اجرا می کنم..در کل بازی نیاز به سیستم خفنی برای بازی تو بهترین حالت گرافیکی نداره. البته این بیشتر به این خاطره که بهینه سازیه خوبی صورت گرفته وگرنه گرافیک بازی قابل قبوله.البته با این که گفتی از نظر گرافیکی به dirt2 نمی رسه موافقم.
V i r u s e r
23-11-2010, 16:40
ویندوز سون 64 بیت
گرافیک 5770 Ati
رم 4 گیگ
من که هیییچ مشکلی تو اجرا ندارم
فقط یه سوال: این Intro ها رو نمیشه Skip کرد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.