مشاهده نسخه کامل
: Need for Speed Hot Pursuit - نسخه PC
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
black.assassin
23-11-2010, 16:53
عكسايي كه مي گيرين بايد تو my doc يا application data يا همچين جاهايي . من بازي رو ندارم ولي .
اینم Sound Track های بازی
مجموعه آهنگ های موجود در بازی NFS Hot Pursuit با کیفیت بسیار بالا
کیفیت : ۱۹۲ – ۳۲۰
تعداد آهنگ ها : ۲۶
لیست آهنگ ها :
۱٫ ۳۰ Seconds To Mars – Edge Of The Earth
2. Bad Religion – The Resist Stance
3. Black Rebel Motorcycle Club – Conscience Killer
4. Chiddy Bang – Opposite of Adults
5. Deadmau5 feat. Sofi – Sofi Needs A Ladder
6. Does It Offend You, Yeah? – All The Same
7. Funeral Party – Giant Song
8. Greenskeepers – Live Like You Wanna Live
9. Hadouken! – Bombshock
10. Killa Kela – Get A Rise
11. Klaxons – Echoes
12. Klaxons – Twin Flames
13. Dead By April – Stronger
14. Lemonade – Big Weekend
15. Lupe Fiasco feat. Matthew Santos – Shining Down
16. Maximum Balloon feat. Theophilus London – Groove Me
17. M.I.A. – Born Free
18. New Politics – Yeah Yeah Yeah
19. Pendulum – Watercolour
20. Pint Shot Riot – Nothing From You (Redanka Remix)
21. Plan B – Stay Too Long (Pendulum Remix)
22. Teddybears – Devil’s Music
23. Travie McCoy – Superbad
24. We Have Band – Divisive (Tom Starr Remix)
25. White Lies – Bigger Than Us
26. Weezer – Ruling Me
حجم : ۲۱۰mb
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرمز عبور :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عكسايي كه مي گيرين بايد تو my doc يا application data يا همچين جاهايي . من بازي رو ندارم ولي
متاسفانه همچین امکانی تو بازی نیست که تصاویری که تو بازی تهیه می کنید بتونید داخل محیط ویندوز استخراج کنید...
BMW.M3_E46
23-11-2010, 23:29
چطوری میشه با ماشین پلیس open world بازی کنیم؟
manreza71
23-11-2010, 23:40
اینم لینک دانلود بازی با حجم 2 گیگ !!!!!!!!!!
توضیحات :در نسخه فشرده شده بازی ، هیچ چیزی کاسته نشده و یا حتی هیچ ویدیویی کیفیت آن پایین نیامده است. تنها بازی بیش از حد فشرده شده. به همین دلیل برای اکسترکت کردن و نصب بازی ، نیاز به ۲گیگابایت رم دارید و اکسترکت کردن آن بین ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت به طول می انجامد.
source دانلود بازی فوق العاده زیبای Need for Speed: Hot Pursuit توضیحات: پس از دانلود و اکسترکت کردن ، با یک فایل با پسوند .arc مواجه می شوید. باید این فایل را بوسیله نرم افزار FreeArc اکسترکت کنید که لینک این نرم افزار در آخر همین پست موجود می باشد. پس از پایان اکسترکت ، به محلی که اکسترکت کرده اید مراجعه کنید ، در آن جا یک فایل اجرایی با نام Globe Converter.exe وجود دارد. آن را اجرا کنید و اجازه دهید که کارش را انجام دهد. این مرحله ، بین ۴۵ الی ۶۰ دقیقه ممکن است زمان ببرد و دقت داشته باشید که باید حداقل ۲گیگابایت رم داشته و از ویندوز XP Sp3 , Vista Sp2 و یا Windows 7 استفاده کنید. پس از اتمام کار ، به اجرای بازی بپردازید.
دقت داشته باشید که باید آخرین نسخه DirectX بر روی سیستم شما نصب باشد. شما می توانید آخرین نسخه این نرم افزار را در آخر همین پست دانلود نموده و نصب کنید.همچنین اگر در اجرای بازی به مشکل برخورد کردید و از شما سریال نامبری خواسته شد ، از کرک نهایی موجود در آخر همین پست استفاده کنید و دقت کنید که در هنگام استفاده از کرک ، آنتی ویروس شما غیر فعال باشد. فایل های فشرده و روش نصب و کرک بازی تست شده و سالم می باشد.
لینک مستقیم هر پارت 1 گیگ
پارت 1:
پارت 2:
دانلود نرم افزار freearc جهت خارج کردن فشرده سازی
اخرین نسخه direct x
کرک
virus2009
23-11-2010, 23:40
متاسفانه همچین امکانی تو بازی نیست که تصاویری که تو بازی تهیه می کنید بتونید داخل محیط ویندوز استخراج کنید...
احتمالا عکس ها رو آپلود می کنه تو اکانت خود شخص
چطوری میشه با ماشین پلیس open world بازی کنیم؟
روی مسابقات پلیس Rctrl بزنید
SIMON137
23-11-2010, 23:42
چطوری میشه به اکانت دسترسی داشت ؟
BMW.M3_E46
23-11-2010, 23:45
روی مسابقات پلیس Rctrl بزنید
با ماشین پلیس که نشد هر کار کردم
SIMON137
23-11-2010, 23:46
با ماشین پلیس که نشد هر کار کردم
فکر کنم قبلش باید یه race با ماشین پلیس رفته باشید.
treason_boys
24-11-2010, 00:03
اینم لینک دانلود بازی با حجم 2 گیگ !!!!!!!!!!
توضیحات :در نسخه فشرده شده بازی ، هیچ چیزی کاسته نشده و یا حتی هیچ ویدیویی کیفیت آن پایین نیامده است. تنها بازی بیش از حد فشرده شده. به همین دلیل برای اکسترکت کردن و نصب بازی ، نیاز به ۲گیگابایت رم دارید و اکسترکت کردن آن بین ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت به طول می انجامد.
به نظرم این نسخه globe باشه که بخش مولتی پلیر بازی رو حذف کردن!!!
black.assassin
24-11-2010, 00:07
مولتيش مگه با كرك كار مي كنه ؟ اگه نمي كنه كه چه بهتر انگار آپانديسشو در آوردي . من مي دانلودم خبرشو مي دم . :10:
BMW.M3_E46
24-11-2010, 00:10
فکر کنم قبلش باید یه race با ماشین پلیس رفته باشید.
ریسایی که تو نقشه هست یه چندتایی رو رفتم حالا می خوام تو open world آزاد بچرخم بعد یه ماشین که از کنارم رد بشه برم تعقیبش کنم آیا اینطوری امکانش هست؟
SIMON137
24-11-2010, 00:15
ریسایی که تو نقشه هست یه چندتایی رو رفتم حالا می خوام تو open world آزاد بچرخم بعد یه ماشین که از کنارم رد بشه برم تعقیبش کنم آیا اینطوری امکانش هست؟
نمی دونم والا من کلا سینگل زیاد نرفتم ، سینگل رو تا اون لامبورگینی اولش رفتم :دی
فقط یادمه اول بازی ctrl رو زدم رفت تو شهر با ماشین پلیس بعدش اومدم بیرون :دی
manreza71
24-11-2010, 00:21
کسی مولتی افلاین بازی نکرد ؟؟
treason_boys
24-11-2010, 00:33
مولتيش مگه با كرك كار مي كنه ؟ اگه نمي كنه كه چه بهتر انگار آپانديسشو در آوردي . من مي دانلودم خبرشو مي دم . :10:
اون که آره..من خودم همیشه نسخه های همین گلوب رو دان می کنم.
ولی در اینده اگه بتونن یه سرورای مولتی رو کرک کنن این مسئله نمود پیدا می کنه.
Javad_Ed
24-11-2010, 00:35
خوبه ولی تا اینجا که رفتم بزرگراه نداره!اونم از نوع شلوغش:دی
شهر هم که هیچی...
ولی در کل خوبه
shahab_f
24-11-2010, 01:24
خوبه ولی تا اینجا که رفتم بزرگراه نداره!اونم از نوع شلوغش:دی
شهر هم که هیچی...
ولی در کل خوبه
بزرگراه داره 6 بانده ، هنوز نرسیدی حتما ،تازه میتونی با 300 تا بزرگراه رو برعکس بری که نیتروست پر شه
خوبه ولی تا اینجا که رفتم بزرگراه نداره!اونم از نوع شلوغش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
بزرگراه داره خوبشم داره..فقط مشکل اینجاست که وقتی وارد قسمت اوپن وردش میشی یک نقشه درست درمون نداره بازی که مسیرتو مشخص کنی..مثل هم بزغاله باید دوره خودت بچرخی تو جاده ها!!! : دی
بعد یک بدیه دیگه هم که داره اینه که تو همین جاده ها حتی یک نفر دیگه پیدا نمیشه که بخوای باهاش کل کنی!!!(این نکتش خیلی اذیت می کنه)بهتر بود بخش اوپن ورد رو از بازی حذف می کردن
من هم بازی رو دانلود کردم ، نسخه CloneCD
گرافیکش حرف نداره ، صدا ها هم طبیعی هستند :21:
من که خوشم اومد.:27:
یه سری عکس میزارم اینجا ( با Fraps عکس گرفتم ) :11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(کیفیت عکس ها کیفیت واقعی نیست ، برای راحتی مشاهده ، عکس ها کمپرس و کیفیت آنها کاهش پیدا کرده است) :46:
سلام
بازی رو میشه انلاین هم بازی کرد؟ راستش من نبودم و تازه بازی رو گرفتم. اگر امکان انلاین زدن داره چطوری؟ و با چه کرکی میشه انلاین زد.؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...
سلام در حین بازی برای چند ثانیه بازی تیک میزنه بعد درست میشه مشکل چیه؟ممنون
سلام
بازی رو میشه انلاین هم بازی کرد؟ راستش من نبودم و تازه بازی رو گرفتم. اگر امکان انلاین زدن داره چطوری؟ و با چه کرکی میشه انلاین زد.؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...
شماره سریال اصل می خواد ، با کرک نمیشه چون آنلاین چک میکنه
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------
سلام در حین بازی برای چند ثانیه بازی تیک میزنه بعد درست میشه مشکل چیه؟ممنون
احتمالا مشکل کرک هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا شایدم ضعیف بودن قطعات سخت افزاری
alafboys
24-11-2010, 15:07
سلام دوستان . یخ خدا داره گریم در میاد .
آقا سخت افزار من اینه
NVIDIA GeForce 8500
Ram 1GB
CPU : 2 Dou E7200
بازی حدود 1 دقیقه به صورت عالی و بدون کوچک ترین لگی اجرا میشه اماااا همچین یهویی بعدش صفحه سیاه میشه و همه چی پر . مشکل از چیه ؟ راهنمایی کنید توروخدا :19::19:
کرک Reload هستش
manreza71
24-11-2010, 15:36
سلام دوستان . یخ خدا داره گریم در میاد .
آقا سخت افزار من اینه
NVIDIA GeForce 8500
Ram 1GB
CPU : 2 Dou E7200
بازی حدود 1 دقیقه به صورت عالی و بدون کوچک ترین لگی اجرا میشه اماااا همچین یهویی بعدش صفحه سیاه میشه و همه چی پر . مشکل از چیه ؟ راهنمایی کنید توروخدا :19::19:
کرک Reload هستش
اینجا رو ببینید
سلام دوستان من چند روز پیش بازی رو خریدم و کامل نصبش کردم و کرک هم ریختم اما وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم یک لحظه وارد بازی میشه و بعد از بازی میاد بیرون نمی دونم مشکل از کجاست!
هیچ کدوم از شما این مشکل رو داشتید؟راه حلش چیه؟؟؟
ممنون:40:
hobgoblin
24-11-2010, 16:08
سلام دوستان من چند روز پیش بازی رو خریدم و کامل نصبش کردم و کرک هم ریختم اما وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم یک لحظه وارد بازی میشه و بعد از بازی میاد بیرون نمی دونم مشکل از کجاست!
هیچ کدوم از شما این مشکل رو داشتید؟راه حلش چیه؟؟؟
ممنون:40:
حداقل 2 تا پست بالاترو مي خوندي
akharenee
24-11-2010, 16:10
بچه ها چطور میشه با دسته بازی کرد هرکاری میکنم نمیتونم درستشون کنم
ehsan-inventor
24-11-2010, 16:12
من خریدم و بازی کردم...
مثل این که برای گروه سنی الف یا ب ساخته شده !
nfs shift کجا و این کجا ! nfs shift به من هیجان یه مسابقه تمام عیار در پست های خیلی نزدیک به پیست های واقعی رو میده...ولی این چیه آخه؟؟
manreza71
24-11-2010, 16:23
من خریدم و بازی کردم...
مثل این که برای گروه سنی الف یا ب ساخته شده !
nfs shift کجا و این کجا ! nfs shift به من هیجان یه مسابقه تمام عیار در پست های خیلی نزدیک به پیست های واقعی رو میده...ولی این چیه آخه؟؟
هر کس برای خودش معیاری داره ، بعضیها میگن شیفت مزخرفه بعضیها میگن عالیه
شما میتونید منتظر شیفت 2 باشید
حداقل 2 تا پست بالاترو مي خوندي
دوست عزیز برای من اصلا بازی اجرا نمیشه یعنی یک لحظه وارد میشه و 3 ثانیه بعد میاد بیرون!
دوست عزیز برای من اصلا بازی اجرا نمیشه یعنی یک لحظه وارد میشه و 3 ثانیه بعد میاد بیرون!
کرک کردید یا نه؟
اینجور مشکلات اغلب مواقع مشکل کرک هستند
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
خوب اگه این پچ را نصب کنید این چیزا اضافه می شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( ضمنا تست شده هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و 100 % کار می کنه )
لینک دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اول این فایل را به همونجایی که بازی را نصب کردین , کپی کنید و سپس اجراش کنید - NFSHP_LE_unlocker.exe
2 ) حالا یک سوال می پرسه که yes را بزنید
3 ) بازی بعد از مدتی , خود به خود اجرا می شه و می ره به منو و بعد اینکه کارش را کرد و سیو کرد خودش می یاد بیرون
4 ) وقتی اومد بیرون ویندوز را ریستارت کردن و بازی را اجرا کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا اون چیزایی که بالا گفته شده براتون فعال خواهد شد
تذکر مهم :
اگه این کار را بکنید سیو بازی از بین می ره و بهتون یک سیو جدید با امکانات بالا اضافه می کنه . پس پیشهناد می شه قبل این که بازی کنید این کار را بکنید تا سیو بازی هاتون از بین نره ...
انگار این دوستمون که این پست رو نوشته اونرو پاک کرده ، لینک هم خراب شده.:41:
اگر کسی لینک سالم این فایل ، یا پچ مشابه که یه سری از قفل های بازی رو باز کنه داره ، لطفا بذاره اینجا
ممنون:11:
بله یه فایل به اسم NFSHP_Activator رو در محل بازی کپی کردم و اجراش کردم.
alafboys
24-11-2010, 16:41
اینجا رو ببینید
بله . اینو دیدم . ولی سر در نیوردم . چه جوری این کارو انجام بدم
- مواجه شدن با صفحه سیاه : بازی را اجرا کرده و طبق مراحل بالا عمل کنید فقط سی پی یو را برای بازی در حالت ۰ یا ۱ سی پی یو قرار دهیپد.
manreza71
24-11-2010, 16:52
کسی تا حالا مولتی افلاین بازی کرده یانه ؟؟
treason_boys
24-11-2010, 16:59
بله . اینو دیدم . ولی سر در نیوردم . چه جوری این کارو انجام بدم
- مواجه شدن با صفحه سیاه : بازی را اجرا کرده و طبق مراحل بالا عمل کنید فقط سی پی یو را برای بازی در حالت ۰ یا ۱ سی پی یو قرار دهیپد.
بازی رو اجرا کن...بعد با alt+tab به صفحه دسکتاپ برگرد.
Task maneger رو اجرا کن.(با ctrl+alt+del)
حالا تو task maneger سربرگ Proccess رو انتخاب کن.
حالا داخل این کادر روی پردازش بازی کلیک راست کن.(همون خطی که نوشته NFS11.EXE)
Set Affinity رو انتخاب کن.
حالا تمام تیک ها رو به جز تیک cpu 0 رو بردا ok کن. اگه جواب نداد تیک 1 رو فقط بزار.
==================
البته من نمی دونم این روش جواب میده یا نه. ولی نحوه انجامش اینجوریه. امیدوارم که درست بشه.:10:
vitamin2002
24-11-2010, 17:01
سلام
لینکی که اینجا گذاشتید
خوب اگه این پچ را نصب کنید این چیزا اضافه می شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( ضمنا تست شده هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و 100 % کار می کنه )
لینک دانلود :
کد:
اول این فایل را به همونجایی که بازی را نصب کردین , کپی کنید و سپس اجراش کنید - NFSHP_LE_unlocker.exe
2 ) حالا یک سوال می پرسه که yes را بزنید
3 ) بازی بعد از مدتی , خود به خود اجرا می شه و می ره به منو و بعد اینکه کارش را کرد و سیو کرد خودش می یاد بیرون
4 ) وقتی اومد بیرون ویندوز را ریستارت کردن و بازی را اجرا کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا اون چیزایی که بالا گفته شده براتون فعال خواهد شد
تذکر مهم :
اگه این کار را بکنید سیو بازی از بین می ره و بهتون یک سیو جدید با امکانات بالا اضافه می کنه . پس پیشهناد می شه قبل این که بازی کنید این کار را بکنید تا سیو بازی هاتون از بین نره ...
خراب شده
اگه ممکنه فایل رو دوباره آپلود کنید و لینک رو تصحیح کنید یا پیغام خصوصی بدید :20:
(این پچ دقیقا چه چیز هایی رو باز میکنه؟) :31:
ممنون :11:
(
L u K e !
24-11-2010, 17:15
خیلی گرافیکش کولاکه
این دفعه EA گل کاشته
دیونه کنندس
نصبش کردم ولی قبل از اونجایی که NFS World رو میاره یه ارور میده بعدش هم که می خواد نقشه رو بیاره از بازی خارج میشه.
اشکال از کجاست؟
V i r u s e r
24-11-2010, 18:29
نمیدونم چرا اینقدر راحت به Top Speed میرسم!؟
manreza71
24-11-2010, 18:59
بله این نسخه فشرده شده 2 گیگی مولتی نداره . ولی کسی جواب ماردونداد که ایا تو افلاین با 8 گیگی میشه مولتی افلاین بازی کرد ؟؟
بابا یکی جواب ما رو هم بده!!!!
برای من اصلا بازی اجرا نمیشه یعنی یک لحظه وارد میشه و 3 ثانیه بعد میاد بیرون!
manreza71
24-11-2010, 19:33
احتمالا اگه ویندوز رو عوض کنی وبازی رو مجدد با کرک جدید ( غیر از کرک قبلی ) نصب کنب مشکلت حل میشه.
شما بازی رو دانلود کردین یا ازمغازه گرفتین ؟
من از مغازه گرفتم تازه ویندوز رو عوض کردم و ریختم.
lotus prince
24-11-2010, 19:39
برای من اصلا بازی اجرا نمیشه یعنی یک لحظه وارد میشه و 3 ثانیه بعد میاد بیرون! این مشکل میتونه از سخت افزار یا کرک بازی باشه.
آگه از سخت افزار سیستمت مطمئنی یعنی اینکه قابلیت اجرای این بازی رو داشته باشه مشکل از کرک هستش
یک کرک معتبر استفاده کن ایشالا درست میشه
manreza71
24-11-2010, 19:41
من از مغازه گرفتم تازه ویندوز رو عوض کردم و ریختم.
شما باید بازی رو باکرک جدید نصب کنید .برای این بازی دو کرک معرفی شده ، یکیش چینی هست ، اون یکی رو هم سافتگذر گذاشت.توصفحههای قبل همین تایپیک میتونی پیداشون کنی.
البته نسخه لیمیت همکرک خودش رو داره.
من از کرک Reloaded استفاده کردم اگه کرک معتبر دیگه ای هم هست لینکی یا آدرسی به من بدید که دانلود کنم.
راستی اگه امکانش هست روش کرک کردن رو هم یک بار توضیح بدید که مطمئن بشم درست کرک کردم!
ممنون:46:
اول اگه تونستی برای ما مشخص کن:
بازی ورژنش CloneDVD هست یا RELOADED VERSION یا Globe ؟
بعدش ببین Limited Edition هست یا معمولی ؟
راهنمایی : CloneDVD با حجم 8GB هست ، RELOADED VERSION با حجم 4.5 GB هست ، Globe با حجم 2 گیگ.
Limited و معمولی توی خود بازی هست.
با توجه به این اطلاعات میشه یه کرک خوب معرفی کرد
من بازی از مغازه گرفتم فک می کنم باید RELOADED VERSION باشه و رو کاور بازی نوشته Limited Edition
manreza71
24-11-2010, 20:35
من بازی از مغازه گرفتم فک می کنم باید RELOADED VERSION باشه و رو کاور بازی نوشته Limited Edition
نسخه بازی شما limitd هست وباید از کرک لیمیت استفاده کنید ( این نسخه شما چند ماشین اضافه تر داره )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسریعترین ماشینهای بازی به ترتیب کدومان.اگه میشه سرعت هاشونو هم بزنین
Mr.Pooya
24-11-2010, 21:05
سلام
گرافیک بازی چطوره ؟؟ بازیه خوبی هست ؟؟
AlexMercer
24-11-2010, 21:07
سریعترین ماشینهای بازی به ترتیب کدومان.اگه میشه سرعت هاشونو هم بزنین
همه رو نمیدونم فقط بوگاتی 407 کیلومتر بر ساعت میره و 0 تا 60 رو هم تو 2.2 ثانیه پر میکنه. سریعترین ماشین بازیه.
manreza71
24-11-2010, 21:13
همه رو نمیدونم فقط بوگاتی 407 کیلومتر بر ساعت میره و 0 تا 60 رو هم تو 2.2 ثانیه پر میکنه. سریعترین ماشین بازیه.
من عشق مکلارن هستم البته f1 ولی فکر کنم زیاد سریع نیست .سرعتش چنده مکلارن ( هردومدلش )
در بازی حرفه ای میشویم ! :دی (یه سری عکس جدید)
V i r u s e r
24-11-2010, 22:02
این که همون اول بازیه
کجاش حرفه ایه!؟
Mr.Pooya
24-11-2010, 22:21
سلام
گرافیک بازی چطوره ؟؟ بازیه خوبی هست ؟؟
جواب من هم ندادین :41: :41:
alafboys
24-11-2010, 22:32
دوستان این مشکل ما درست نشد . اون روشی رو که گفتید رو رفتم . CPU رو هم رو 2 . هم رو هر 1 و رو هر 2 تا با هم هم گزاشتم . بازم بازی وسطش یه هو هنگ میکنه . یکی کمک کنه !!!!!!
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
جواب من هم ندادین :41: :41:
گرافیک بازی عالی کار شده . بدون کوچک ترین لگی . حیف که برا من یهو هنگ میکنه .
این که همون اول بازیه
کجاش حرفه ایه!؟
"حرفه ای" نه "مراحل آخر" = بازی رو درست حسابی یاد گرفتم
دیگه شما ببخشید دیگه از لامبورگینیش خوشم اومد :31:
V i r u s e r
24-11-2010, 23:05
اها از اون لحاظ!
دوستانی که مشکل کرش کردن بازی رو دارند تنظیمات کارت گرافیکشونو به حالت اولیه برگردونند ممکنه مشکل رو حل کنه
treason_boys
25-11-2010, 00:10
چیزی که نبودش به شدت محسوسه نبود replay بعد از هر مسابقست.
من dirt2 رو که یه دور که بازی می کنم 5 دور reply مسابقمو نگاه می کنم :31:چون واقعا آدمو حیرت زده می کنه . ولی جای خالی این مسئله تو این بازی که واقعا گرافیک خوبی هم داره خیلی احساس می شه.
V i r u s e r
25-11-2010, 00:55
شما که DiRT 2 بازی کردید دیگه چرا
اخه گرافیک این جوجه بازی DX 9 با موتور گرافیک DX 11 بازی DiRT 2 قابل مقایسست؟
((البته یکی از دلایل تعصب من روی DiRT 2 این هست که به صورت اورجینال دارمش!!))
Hapoofesgeli
25-11-2010, 01:37
آخه چرا DiRT رو با هر بازی مقایسه میکنین؟ :دی
آخه این مسابقه تو جاده و خیابون و پلیس و... اون یکی هم تو پیست و جاده های خاکی!آخه کجاشون به هم میخوره؟!؟
بازی خیلی خوب اعتیاد اوره خفن چند ساعتی رفتیم..
روی روزلیشن 1080 با اخرین تنظیمات (تنظیمات خاصی هم نداشت)
بدون افت فریم با هیجان بسیار بالا...
کنترل روان...
گیم پلی مفرح...
موسیقی عالی....
گرافیک محیط ..ماشین ها ..خوب اما کم توجهی به اطراف دور مخصوصا ابشار و اب شده.
باران های شبش هم عالی هستش...کوچولو هم چند ضلعی هایی هست که خب قابل قبول هستش.
در کل خوبه....
خودم کفیدم با این بازی...9 عالیه.
havas_1980
25-11-2010, 02:51
انتشار اولین پچ رسمی در هفته آینده
نبود افکت های باران و مشکلات اجرای بازی (در سی پی سیو های چند هسته ای) از مشکلات عدیده ایی هستند که به کمک این پچ رفع خواهند شد.
Mulit-Core CPUs: We’ve now located and fixed the problem that players were reporting where the game would crash on Car Select, Map Screen, Loading screen or just at the start of an event. Interestingly we’re actually intrigued that the game works at all after our investigations with the problem actually manifesting itself in code that we shipped as part of Burnout Paradise
Missing Rain / Snow and Corona effects: This have been fixed
CL Eye Driver crashing the game on startup: Fixed
Corrupted Dreamshots in non 16:9 aspect ratios: Fixed
We’ve also added D-BOX motion chair support
No exact date for next week, but it’s coming
منبع: forum.needforspeed.com/eaforum/posts/list/4058994.page
AlexMercer
25-11-2010, 03:17
دوستان این مشکل ما درست نشد . اون روشی رو که گفتید رو رفتم . CPU رو هم رو 2 . هم رو هر 1 و رو هر 2 تا با هم هم گزاشتم . بازم بازی وسطش یه هو هنگ میکنه . یکی کمک کنه !!!!!!.
تا هفته بعد وایسا پچ رسمی بازی بیاد مشکل cpu رو حل میکنه:46:
V i r u s e r
25-11-2010, 09:50
آخه چرا DiRT رو با هر بازی مقایسه میکنین؟ :دی
آخه این مسابقه تو جاده و خیابون و پلیس و... اون یکی هم تو پیست و جاده های خاکی!آخه کجاشون به هم میخوره؟!؟
یه بار دیگه پست من رو بخونید متوجه میشوید که داشتم در باره ی گرافیک حرف میزدم:46:
---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
لعنتی من تا 2 روز دیگه اینترنتم قطع میشه!!
دیگه نمی تونم پچ دانلود کنم
دوستانی که از آهنگ های این بازی خوششون اومده می تونن از اینجا دانلود کنن
یه کلیپ 1 دقیقه ای آماده کردم از Hot Pursuit که توی اون امکاناتش مانند Road Block و EMP (پرتاب شوک الکتریکی به ماشین جلویی) پیداست. این یه تیکه از بازیه که خودم بازی کردم و با Fraps ازش فیلم گرفتم. فیلم رو براتون توی 3 کیفیت میذارم که بسته به سرعت اینترنتتون دانلود کنید
کیفیت بالا ( 24 مگ ):
کیفیت متوسط ( 9 مگ ) :
کیفیت پایین ( 2 مگ - یه ذره بین دم دستتون باشه :دی) :
(چند تا عکس دیگه )
راستی دوستانی که مشکل رزولیشن داشتن ، باید از فایل ConfigTool.exe موجود در سی دی اینستال استفاده کنند
اول باید از بازی خارج بشید ، بعد فایل رو اجرا کنید و تنظیمات رو انجام بدین و خارج بشین ؛ دوباره بازی رو اجرا کنید
سلام
نمی دونم من اولین نفری هستم که این پست رو میدم یا نه ( احتمالا نه ) ولی یه مورد جالب دیدم. اونم زمانی بود که بازی رو اجرا کردم و بر حسب تصادف انلاین بودم ( همیشه وقتی میخواوم برم تو این بازی دی سی میشم ) اما اینبار انلاین رفتم که دیدم یه تریلیر از بازی اینده نشون داد. که نوشته بود به زودی Need For Speed SHIFT 2 Unleashed که ظاهرا نسخه ی بعدی این بازیه. البته نوشته بود به زودی که برای من جای تعجب داره یا شایدم منظور از زود سالی دیگه بوده. از دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند درخواست میکنم که توضیحاتی بدن.
BMW.M3_E46
25-11-2010, 15:00
سلام
نمی دونم من اولین نفری هستم که این پست رو میدم یا نه ( احتمالا نه ) ولی یه مورد جالب دیدم. اونم زمانی بود که بازی رو اجرا کردم و بر حسب تصادف انلاین بودم ( همیشه وقتی میخواوم برم تو این بازی دی سی میشم ) اما اینبار انلاین رفتم که دیدم یه تریلیر از بازی اینده نشون داد. که نوشته بود به زودی Need For Speed SHIFT 2 Unleashed که ظاهرا نسخه ی بعدی این بازیه. البته نوشته بود به زودی که برای من جای تعجب داره یا شایدم منظور از زود سالی دیگه بوده. از دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند درخواست میکنم که توضیحاتی بدن.
اینجا رو یه نگا بنداز
yashar_silverboy
25-11-2010, 15:12
آره منم دیدم اینو
آقایون این فقط تو همین یه تیکه از این نقشه بازی میکنیم یا نه کناره های نقشه هم میره و اونجام مسابقه میدیم...مثلا سمت راست گوشه بالا که کوهستانیه اونجاها نمیریم؟
مثلا سمت راست گوشه بالا که کوهستانیه اونجاها نمیریم؟
مگر dirt دارید بازی می کنید که همچین فکری کردین!؟اصلآ همچین امکانی تو بازی وجود نداره..
+
بازی یک نقشه آدم وار نداره که راحت همه جا بشه رفت....واقعآ جای تاسفه بازی تو این سبک full map تو حالت open world نداشته باشه
خوب منم قسمت race رو تموم کردم:21: فقط مونده قسمت پلیسش که اونم چیزی ازش نمونده ایشالا امروز تموم میشه میره پی کارش:27:
black.assassin
25-11-2010, 16:12
بره من ويبرش كار نمي كنه :18: گيم پدم گيم پد ps2 هست (dual shock 2 ) با تبديل وصل شده . چه خاكي به سرم بريزم ؟
سلام
اقا این بازی ما خیلی لگ داره حتی تو پایینترین جزییات هم تیک میزنه کارت گرافیکم 4670 و 3 گیگ رم دارم. مشکل از سیستمه یا بازی نیاز به پچی کرکی چیزی داره؟ اخرین درایور کارت گرافیک رو هم ریختم.(10.11)
H.Operator
25-11-2010, 16:34
بازی بدی نیست ولی به نظرم یک عقبگرد حسابی بود نسبت به شیفت البته تو کف شیف2 اینو بازی میکنم تا ببینم چی میشه.
undercover
25-11-2010, 18:47
سلام
اقا این بازی ما خیلی لگ داره حتی تو پایینترین جزییات هم تیک میزنه کارت گرافیکم 4670 و 3 گیگ رم دارم. مشکل از سیستمه یا بازی نیاز به پچی کرکی چیزی داره؟ اخرین درایور کارت گرافیک رو هم ریختم.(10.11)
برا منم بازی افت فریم داره حتی وقتی جزئیاتو کاهش میدم.اکثرا هم وقتی افت بیشتر میشه که سرعت میره بالاتر
کارت گرافیک 8800 وسی پی یو 6000 X2
سلام
دقیقا منم همین لگ رو دارم!!
جالبیش اینجاست که در هر سه حالت گرافیک (low,medium.high) تقریبا ثابته!!
البته اینقدرها هم ضایع نیست که بخوام به خاطرش با این اینترنت زغالی درایور دانلود کنم...ول چیزی که مشخصه اینه که بازی(مخصوصا برای سری ATI) فریم خودش رو نمیده!!....غلط نکنم همون قضیه shift هست که کلا با سری ATI مشکل داشت:13:...البته این یکی کمی رقیق تر:31:
undercover
25-11-2010, 18:57
دقیقا منم همین لگ رو دارم!!
جالبیش اینجاست که در هر سه حالت گرافیک (low,medium.high) تقریبا ثابته!!
البته اینقدرها هم ضایع نیست که بخوام به خاطرش با این اینترنت زغالی درایور دانلود کنم...ول چیزی که مشخصه اینه که بازی(مخصوصا برای سری ATI) فریم خودش رو نمیده!!....غلط نکنم همون قضیه shift هست که کلا با سری ATI مشکل داشت:13:...البته این یکی کمی رقیق تر:31:
فقط برا ATI که نیست اگه پست بالا رو یه نگاهی بندازی می بینی که من 8800 دارم ولی این لگ کردن بد جوری رفته رو اعصابم دیگه کم مونده پاکش کنم.
Mr.Pooya
25-11-2010, 19:20
سلام
دوستانی که مشکل لگ دارند به احتمال زیاد مشکل از کرک بازی هست احتمال اینکه از سخت افزار باشه کمتره . من خودم تو یک مپ لگ داشتم بعد که کرک بازی رو عوض کردم درست شد . این کرک که از سایت میهن دانلود هم هست رو ریختم درست شد . شما هم اگر با این کرک امتحان کردید نتیجش رو بگید :
arashbi2
25-11-2010, 21:20
من که پلیس این بازی رو تموم کردم ولی هنوز لول 12 هستم با پلیس چی کار کنم بشم 20 ؟؟؟؟
کسی این بازی رو انلاین بازی کرده؟؟؟ اگه کرده یه پ.خ به من بده فوری هست
من که پلیس این بازی رو تموم کردم ولی هنوز لول 12 هستم با پلیس چی کار کنم بشم 20 ؟؟؟؟
کسی این بازی رو انلاین بازی کرده؟؟؟ اگه کرده یه پ.خ به من بده فوری هست
راه حل قطعی رو نمیدونم ولی من الان 6 هستم ، کمتر از نصف مراحل رو تموم کردم یعنی یه مرحله آسون که پیدا میکردم ، هی اونو تکرار میکردم تا هی امتیاز بگیرم بدون اینکه مراحل جدید آزاد بشه :31:
dverbame
25-11-2010, 22:11
خوب منم بالاخره بازی رو گرفتم
تو این شهر گند ما ( هنوز نیاوردنش :18: ) اخرشم دانلود کردمش- خوب از این که بگذریم
اگه ازم بپرسین به بازینمره چند میدم : میگم 5 هم زیادشه
گند زده دیگه nfs
خودم طرفدار پر و پا قرص nfs بودم - اما دیگه واقعا شورش رو در اورده این nfs
این مدته پیگیره تاپیک بودم - دیدم هی بچه ها بد میگن و دارن میگن اشغاله
خودم dirt 1- idrt2-grid-fuel -و سری کامل nfs به جز shift اشغال رو تموم کردم
الانم وقتی دیدم اینقدر انتقاد شده nfs hot pursuit2 رو روی سیستمم نصب کردم .
به جرات میتونم بگم - من میشینم پا nfs hp 2 خیلی از این بیشتر حال میکنم .
هیجانش که شده 0 - --- مثل شیفت ماشین موقعه دریفت لیز میخوره
باور کنین nfs hp 2 در برابر این از همه نظر نمره بالاتری میگیره
میگید نه
خودتون 2 تا رو نصب کنید - ببینید من چی میگم ---
اه اه - نگو بچه ها چرا اینقدر انتقاد میکردن
باید در این nfs رو دیگه تخته کنن .
من اصلا با دیرت و گرید و حتی ماست وانتد مقایسه نمیکنم
این بازی در برابر نسخه قبلیش که 7-8 سال قبل اومده هم افتضاحه - افتضاح :41:
یعنی اون 60 $ که خارجی های بیچاره میدن هیچی - حتی ارزش 1000 تومن دادن واسه دی وی دیش هم نداره :2::13:
manreza71
25-11-2010, 22:24
خوب منم بالاخره بازی رو گرفتم
تو این شهر گند ما ( هنوز نیاوردنش :18: ) اخرشم دانلود کردمش- خوب از این که بگذریم
اگه ازم بپرسین به بازینمره چند میدم : میگم 5 هم زیادشه
گند زده دیگه nfs
خودم طرفدار پر و پا قرص nfs بودم - اما دیگه واقعا شورش رو در اورده این nfs
این مدته پیگیره تاپیک بودم - دیدم هی بچه ها بد میگن و دارن میگن اشغاله
خودم dirt 1- idrt2-grid-fuel -و سری کامل nfs به جز shift اشغال رو تموم کردم
الانم وقتی دیدم اینقدر انتقاد شده nfs hot pursuit2 رو روی سیستمم نصب کردم .
به جرات میتونم بگم - من میشینم پا nfs hp 2 خیلی از این بیشتر حال میکنم .
هیجانش که شده 0 - --- مثل شیفت ماشین موقعه دریفت لیز میخوره
باور کنین nfs hp 2 در برابر این از همه نظر نمره بالاتری میگیره
میگید نه
خودتون 2 تا رو نصب کنید - ببینید من چی میگم ---
اه اه - نگو بچه ها چرا اینقدر انتقاد میکردن
باید در این nfs رو دیگه تخته کنن .
من اصلا با دیرت و گرید و حتی ماست وانتد مقایسه نمیکنم
این بازی در برابر نسخه قبلیش که 7-8 سال قبل اومده هم افتضاحه - افتضاح :41:
یعنی اون 60 $ که خارجی های بیچاره میدن هیچی - حتی ارزش 1000 تومن دادن واسه دی وی دیش هم نداره :2::13:
چرا به بازی میتوپید ؟؟ هر کس یه علاقه ای داره . من که هنوز موفق نشدم بازی روبگیرم .25 سفارشش دادم ولی هنوز دستم نرسیده. اما تو مدتی که اینجا بودم وتایپیک رو دنبال میکردم چند بار تعریف dirt2 رو دیدم ورفتم گرفتم.ولی بدترین بازی که تو عمرم دیده بودم همین دیرت بود !! اینو گفتم تابدونید هر کس یه علاقه ومعیاری داره ونباید اینجوری به یه بازی حمله کرد. مطمئنا اگه این بازی تیونیگ داشت بهترین بازی ea تا به حال میشولی با این اوصاف باز هم جز بهترینهای ea هست.
armin_punisher6
25-11-2010, 22:48
ولی از انصاف نگذریم همون under ground 1 از همشون بهتره.
فقط برا ATI که نیست اگه پست بالا رو یه نگاهی بندازی می بینی که من 8800 دارم ولی این لگ کردن بد جوری رفته رو اعصابم دیگه کم مونده پاکش کنم.
شرمنده پست شما رو ندیدم...مثل اینکه همزمان شده بود:tongue:
البته من خودم هم ATHLONE X2 5600 دارم و در حین بازی هر دو هسته_هامoverload نمیشه ولی با توجه به یه سری مسائل حدس میزنم بازی به cpu گیر داده اگرچه به هیچ وجه تو کتم نمیره که بازی با این فیزیک که شاید از همه لحاظ چه تخریب چه هوش مصتوعی و چه عمل و عکس العمل(همون قانون سوم نیوتن:31:)نصف بازی هایی نظیر dirt2,grid و shift هم نیست بالاتر از دو هسته ای بخواد...البته توی سیستم مورد نیازش هم نوشته همون دو هسته ای کافیه!
همون یه جای بازی میلنگه!!!:13:
^^ HAMID ^^
25-11-2010, 23:05
اینقدر ها هم که میگید بد نیست . من عاشق دریفت کشیدن تو این بازی شدم بخصوص تو جاده چالوس هاش ! :دی
صدای لاستیک رو جاده خیس بارون زدش که دیگه خیلی گوش نوازه ! :دی
virus2009
25-11-2010, 23:37
چرا به بازی میتوپید ؟؟ هر کس یه علاقه ای داره . من که هنوز موفق نشدم بازی روبگیرم .25 سفارشش دادم ولی هنوز دستم نرسیده. اما تو مدتی که اینجا بودم وتایپیک رو دنبال میکردم چند بار تعریف dirt2 رو دیدم ورفتم گرفتم.ولی بدترین بازی که تو عمرم دیده بودم همین دیرت بود !! اینو گفتم تابدونید هر کس یه علاقه ومعیاری داره ونباید اینجوری به یه بازی حمله کرد. مطمئنا اگه این بازی تیونیگ داشت بهترین بازی ea تا به حال میشولی با این اوصاف باز هم جز بهترینهای ea هست.
کاملا تایید میشه
منم رفتم Dirt2 رو گرفتم و الان دارم نصبش میکنم ببینم چجوریه.
حالا چرا اینا همون MW رو بازسازی نمیکنن ....!!!
اگه همه سری های NFS رو با هم مخلوط کنن یک چیز عالی در میاد ها.:8:
گرافیک HP و Shift
تیونینگ mw و UG2
داستان UC و MW
dverbame
26-11-2010, 00:32
عزیز من بخون بالا چی نوشتم .
من سری کامل بازی های کد مستر که dirt 1 - dirt 2 - grid و feul باشه تموم کردم.
سری کامل بازی های nfs هم تموم کردم -nfs hp 1 - nfs hp 2 - nfs 1 - nfs 2 - nfs 3 - ....... under ground- most wanted - carbon - under cover
اما شیفت رو که حالت تهو گرفتم با اون دریفتاش - ماشین لیز میخورد رو دو جاده بیشتر بازی نکردم. این از این
ماشین بازی های دیگه هم مثل srs و blure وSplit Seconds رو هم که تو سبک ریس ماشنی سبک هستن رفتم . و 99 % تمومشون کردم
من کلا ماشین بازی و بازی های نقش افرینی رو خیی دوست دارم .
اگه بالا رو میخوندی - به عنوان یک منتقد من اومدم با nfs hp 2 متعلق به 7 سال پیش مقایسه کردم عزیز من - میخوای برای مقایسه چند تا عکس بزارم ؟ تا بهت ثبت شه بازیشون از 7 سال پیش بد تر شده ؟
اصلا پشت سر رو که نمیشه دید
اینشم که واقعا فاجعست - اصلا بزار برات عکس از همین اینه nfs hp 2 با همین بازی بزارم - اگه خودت خندت نگرفت هر چی خواستی بگو
بزارتا فردا یکم از nfs hp 2 رو برم عکس میزارم برات ---- ببین چی دارم میگم
ببین من فقط و فقط دارم با ورژن قبلی خودش مقایسش میکنم - حتی با ماست وانتد و ... هم مقایسه نمیکنم.
با ورژن قبلیش مقایسه میکنم که دقیقا امکاناتشون یکی هست عزیز من
عکس میزارم تا ببینی -برم بازی رو از پسر خالم بگیرم یا از رو سیستمش عکس بگیرم
میزارم اینجا ببینی
Kamyar_AnathemA
26-11-2010, 00:49
از بچه ها اگه کسی این بازیو با گیمپد بازی میکنه یه عکسی چیزی از تنظیماتش بزاره که منم همئنجوری تنظیم کنم
گیمپد من فراسو طرح ایکس باکس هست
اینقد گزینه داره که دکمه های روی گیمپد کم میاد :31:
نمیدونم چیکار کنم :13:
sahar-hd
26-11-2010, 00:56
دوست عزیز شما چند آپشمن روی یک کلید بزار هروقت لازم باشخ خودش فعال میکنه
گاز و ترمز و دستی و سرعت کم رو 1 2 3 4 بزار و emp و بقیه رو 6 7 8 بزار و 5 هم نیترو باشه بقیه حله
جا واسه چیزای دیگه هم هست
موفق باشید
خوب بازی هم کلا تموم شد رفت پی کارش بازی بعدی که در پیش داریم چی هست:31:
فقط این همه ماشین رنگ وارنگ و مدل به مدل آزاد کردیم هیچ کاری نمیشه باهاشون کرد نه Free Ride درستو حسابی داره
نه Quick Race داره.
خلاصه در کل بد نبود سرگرمم کرد ولی هیچی اگه نداشت گرافیکش واقعا عالی بود همینطور ماشین هاش
black.assassin
26-11-2010, 01:09
از بچه ها اگه کسی این بازیو با گیمپد بازی میکنه یه عکسی چیزی از تنظیماتش بزاره که منم همئنجوری تنظیم کنم
ميتوني بره بعضي چيزا يه دكمه رو مشترك انتخاب كني . مثلا B رو هم براي ترمز بزاري و هم براي تاييد گزينه هاي تو منو .
دوستان بره من شك گيم پدم كار نمي كنه . گيم پدم گيم پد ps2 dual shock 2 هست و با تبديل وصل كردم . يعني يكي انجا نيست كمك كنه . ماشالا همه گيمرند ديگه .
من از نسخه كم حجم سايت دانلودها استفاده كردم . يه چيز خيلي جالب بود در مورد دانلودها كه نتونستم نگم :
فايل فشرده شده و زيپ شده با پسوند arc حجمش 1.87 بود ولي اين سايت اومده دوباره با .rar فشردش كرده شده 1.97 :27: خدا يه علمي به ما ايرانيا بده گند نزنيم به كار اروپاييا .
من تو صفحه ی اول تاپیک مافیا 2 یه امولاتور دسته ی 360 گرفتم .هر موقع بخوام بازی کنم اونو پرت میکنم تو فولدر بازی و با هر دسته ای هم میشه بازی کرد.خود من تابحال این بازیهارو با امولاتوره بازی کردم:
conviction-dirt2-black ops-medal-mafia2-lost planet2
در کل امولاتور توپیه
ميتوني بره بعضي چيزا يه دكمه رو مشترك انتخاب كني . مثلا B رو هم براي ترمز بزاري و هم براي تاييد گزينه هاي تو منو .
دوستان بره من شك گيم پدم كار نمي كنه . گيم پدم گيم پد ps2 dual shock 2 هست و با تبديل وصل كردم . يعني يكي انجا نيست كمك كنه . ماشالا همه گيمرند ديگه .
من از نسخه كم حجم سايت دانلودها استفاده كردم . يه چيز خيلي جالب بود در مورد دانلودها كه نتونستم نگم :
فايل فشرده شده و زيپ شده با پسوند arc حجمش 1.87 بود ولي اين سايت اومده دوباره با .rar فشردش كرده شده 1.97 :27: خدا يه علمي به ما ايرانيا بده گند نزنيم به كار اروپاييا .
ممد جون الان بیشتر دسته ها تو ویندوز شک نمیزنن در صورتیکه شک دارن
من تنها ویندوزی که دیدم دستم شک میزد xp sp2 بود
الان دسته هایی اومده که تو sp3 شک بزنه ولی تو 7 نه نمیشه
ehsan_update
26-11-2010, 01:54
اصلا پشت سر رو که نمیشه دید
اینشم که واقعا فاجعست
چرا میشه. با کلید End میشه پشت سر رو دید. در ضمن تا بازی رو تموم نکردین نمیشه درست نظر داد. من اولاش خوشم نیومد ولی بعد از اینکه رسیدم به 20% عاشقش شدم. Need For Speed به معنای واقعیه! مخصوصا وقتی با اون بوگاتی توی اوتوبان با سرعت 400 لایه میکشی!!! به من یکی که خیلی حال داد!
در ضمن این سیستم 4تایی . Jammer, EMP , Spike , Turbo که گذاشتن خیلی نوآوری جالبی!
Kamyar_AnathemA
26-11-2010, 02:42
من تو صفحه ی اول تاپیک مافیا 2 یه امولاتور دسته ی 360 گرفتم .هر موقع بخوام بازی کنم اونو پرت میکنم تو فولدر بازی و با هر دسته ای هم میشه بازی کرد.خود من تابحال این بازیهارو با امولاتوره بازی کردم:
در کل امولاتور توپیه
گیمپد من شوک داره
ویندوزمم 7 هست
کاملا هم جواب میده
نسب به ورژن قبلی2 Need For Speed Hot Pursuit سال 2002 چه طوره ؟؟؟
این 3 میشه نه؟؟؟
از کربن یا موست وانتد بهتره ؟؟؟
pedramgolchin
26-11-2010, 04:14
در کل امولاتور توپیه
دوست عزیز من دسته مایکروسافت xbox360 دارم و توی تمامی بازی ها حتی نیازی به انجام تنظیمات ندارم و انګار که دارم روی کنسول بازی رو انجام میدم
در کل پیشنهاد میکنم دوستانی که پی سی باز حرفه ای هستن یکبار واسه همیشه خرج کنن و یه دسته اصلی xbox360 usb بخرن
چرا میشه. با کلید End میشه پشت سر رو دید. در ضمن تا بازی رو تموم نکردین نمیشه درست نظر داد. من اولاش خوشم نیومد ولی بعد از اینکه رسیدم به 20% عاشقش شدم. Need For Speed به معنای واقعیه! مخصوصا وقتی با اون بوگاتی توی اوتوبان با سرعت 400 لایه میکشی!!! به من یکی که خیلی حال داد!
در ضمن این سیستم 4تایی . Jammer, EMP , Spike , Turbo که گذاشتن خیلی نوآوری جالبی!
کاملا تایید میشه
منم اولش میخاستم بازی رو پاکش کنم از رو لپ تاپم ولی بعد از چندتا مرحله خیلی حال میده دیګه
فقط من زیاد تو نخ EMP , SPIKE , JAMMER نرفتم میشه بګید به چه دردی میخورن؟؟یعنی تو چه شرایطی استفاده کنیم بهتر جواب میدن
گیمپد من شوک داره
ویندوزمم 7 هست
کاملا هم جواب میده
۱۰۰٪ درسته
نسب به ورژن قبلی2 Need For Speed Hot Pursuit سال 2002 چه طوره ؟؟؟
این 3 میشه نه؟؟؟
از کربن یا موست وانتد بهتره ؟؟؟
آره عزیز این ۳ میشه و هیچ ربطی به کربن و موست وانتد نداره
به نظر من بخر و بازی کن که بعد از چند روز معتادش میشید:11:
manreza71
26-11-2010, 08:12
من که ماست وانتد رو با کیبورد بازی کردم و خیلی هم بهم چسبید. پیشنهاد میکنم دوستان گیم پدی یه بار با کیبورد امتحان کنن خیلی میچسبه( هر چند ویبره و شوک گیم پد یه جذابیت خاص داره ولی اگه ویبره نداشت به نظرم همون کیبورد بهتره )
dverbame
26-11-2010, 09:50
بفرمایید اونایی که از این nfs طرفداری میکنن این عمس nfs hp2 هست مال 7-8 سال پیش
جون من بگید حرف این nfs hp دید جلو نسخه قدیمیش چیه ؟
به جای جای خالی azar dl بزارید - بدون فاصله
خودتون قضاوت کنید اینه بالایه صفحه رو نگاه کنید - حالا اینه این nfs جدید رو هم ببینید و قضاوت کنید
اصلا اینه رو زرد و شطرنی کردن تو این جدیده :13:
خوب بابا حرفم اینه که این ea مردشور - گند بزنن بهش - من نمیگم بازی بهتر از dirt و... بده
میگم لاقل جون مادرش از نسخه قبلیش که بهتر بده :41:
خودتون برید بگیرید - حجم nfs hp 2 فقط 300 مگه -- بگیرید نصبش کنید
باور کنید هیجانش 1000 برابره اینه :10:
بی باک بی بال
26-11-2010, 10:07
انتشار اولین پچ رسمی در هفته آینده
نبود افکت های باران و مشکلات اجرای بازی (در سی پی سیو های چند هسته ای) از مشکلات عدیده ایی هستند که به کمک این پچ رفع خواهند شد.
Mulit-Core CPUs: We’ve now located and fixed the problem that players were reporting where the game would crash on Car Select, Map Screen, Loading screen or just at the start of an event. Interestingly we’re actually intrigued that the game works at all after our investigations with the problem actually manifesting itself in code that we shipped as part of Burnout Paradise
Missing Rain / Snow and Corona effects: This have been fixed
CL Eye Driver crashing the game on startup: Fixed
Corrupted Dreamshots in non 16:9 aspect ratios: Fixed
We’ve also added D-BOX motion chair support
No exact date for next week, but it’s coming
منبع: forum.needforspeed.com/eaforum/posts/list/4058994.page
سلام یه سوال این پچ ها بهچهدرد میخورند
shahab_f
26-11-2010, 11:02
بفرمایید اونایی که از این nfs طرفداری میکنن این عمس nfs hp2 هست مال 7-8 سال پیش
جون من بگید حرف این nfs hp دید جلو نسخه قدیمیش چیه ؟
خودتون قضاوت کنید اینه بالایه صفحه رو نگاه کنید - حالا اینه این nfs جدید رو هم ببینید و قضاوت کنید
اصلا اینه رو زرد و شطرنی کردن تو این جدیده :13:
خوب بابا حرفم اینه که این ea مردشور - گند بزنن بهش - من نمیگم بازی بهتر از dirt و... بده
میگم لاقل جون مادرش از نسخه قبلیش که بهتر بده :41:
خودتون برید بگیرید - حجم nfs hp 2 فقط 300 مگه -- بگیرید نصبش کنید
باور کنید هیجانش 1000 برابره اینه :10:
از روی عکس مقایسه کنیم ؟؟؟ خب برای شروع میشه گفت گرافیکش ده برابر بهتر شده
miladddd
26-11-2010, 11:19
من یه مشکل دارم
بای رو اجرا میکنم اجرا میشه، ولی وفتی میخوام برم تو یکی از نقشه ها کرش میکنه و میاد بیرون
گرافیکم 4770، آخرین درایورم نصبه
ویندوزم 7 64 بیت
سی پی یو دوهسته ای 3000
رم 4
فکر میکنید مشکل از کجاست
اینم پیغامی که میده
سلام یه سوال این پچ ها بهچهدرد میخورند
این پچ ها معمولا برای اصلاح بازی می آیند .. خوب اکثرا بازی ها کاملا بدون مشکل نیستند ! و همیشه مشکلات جزئی گرافیکی یا هوش مصنوعی یا ... در بازیها وجود داره , که بالاخره این مشکلات توسط بازخوردها به سازندگان بازی منتقل میشه ! و راه حل این مشکلات هم ایجاد یه پچ از طرف سازنده هست که اون رو منتشر می کنه و بازی کنندگان با نصب کردنش از شر اون مشکلاتی که بالا گفته شد . خلاص می شوند ... :20:
dverbame
26-11-2010, 11:41
از روی عکس مقایسه کنیم ؟؟؟ خب برای شروع میشه گفت گرافیکش ده برابر بهتر شده
:18: بابا خسته نباشی - شما داری موتور گرافیک 8 سال پیش رو با الان مقایسه میکنی؟
من دارم کیفیت کلی بازی رو میسنجم
خداییش دیسکم نیست - اینم دمو بود که دیشب برای نشون دادن دانلود کردم
وگرنه یک منظره هایی داره که نگو
اگه شما بخوای اینجوری مقایسه کنی - برای گرافیک بزار کنار موتور گرافیک های مشابه
من قبول دارم بازی گرافیکش خوبه - اما چرا سایه ها شطرنجیه ؟ :13:
جان من همون بازی 8 سال پیش و به قول شما 10 برابر گرافیک پاین تر لاقل اینش رو نگاه کن - چه واضح پشت سر رو نشون میده حالا این nfs جدید با اینه شطرنجی اتضاحش :41:
shahab_f
26-11-2010, 14:13
این مسابقات inceptor اش چقدر سخته ، اه !
:18: بابا خسته نباشی - شما داری موتور گرافیک 8 سال پیش رو با الان مقایسه میکنی؟
من دارم کیفیت کلی بازی رو میسنجم
خداییش دیسکم نیست - اینم دمو بود که دیشب برای نشون دادن دانلود کردم
وگرنه یک منظره هایی داره که نگو
اگه شما بخوای اینجوری مقایسه کنی - برای گرافیک بزار کنار موتور گرافیک های مشابه
من قبول دارم بازی گرافیکش خوبه - اما چرا سایه ها شطرنجیه ؟ :13:
جان من همون بازی 8 سال پیش و به قول شما 10 برابر گرافیک پاین تر لاقل اینش رو نگاه کن - چه واضح پشت سر رو نشون میده حالا این nfs جدید با اینه شطرنجی اتضاحش :41:
آخه شما گفتی "جون من بگید حرف این nfs hp دید جلو نسخه قدیمیش چیه ؟خودتون قضاوت کنید اینه بالایه صفحه رو نگاه کنید - حالا اینه این nfs جدید رو هم ببینید و قضاوت کنید "
منم همین کارو کردم دیگه . اون آینه هم مدلش شطرنجیه ، نمیدونم چرا ، اما خب مطمئنا خودشون همینجوری درست کردن .
Mr.Pooya
26-11-2010, 14:39
سلام
برای من یکم لگ پیدا کرده !! در ضمن پرش فریم هم داره !! چکار کنم ؟؟ تنظیمات روی High است ؟؟
سیستم :
گرافیک 8600 1GB
رم 4GB DDR II
سی پی یو E4600 @2.4 2.4
سیستم ضعیفه برای بازی ؟؟
بازی که اصلا به دل من نچسبید خوش به حال هر کی که بازی به دلش چسبید.
فکر نکنم به دل کسی چسبیده باشه چون قبل از اینکه بیاد زیادی ازش تعریف کردند توقع همه رفت بالا ولی کلا هر وقت EA میاد یه دستی به سر NFS بکشه بیشتر گند میزنه .
آقا انقدر ها هم بد نیست :46:
من من که خیلی داره حال میده :31:
اینم سورپرایز :
Camera Ha-ck
دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوضیحات داخل فایل زیپ
اینم یه مود دیگه ( گیربکس دستی میشه )
آقا یه خورده توضیح میدی؟
کدوم ورژن؟ (Limited یا معمولی؟)
اگه نصب کنیم سیو ها میپره یا نه ؟
یه سری عکس میزارم برای اونایی که هنوز بازی رو نخریدن ، دلشون آب بشه برن زود تر بازی رو بخرن :31:
خوشت اومد تشکر یادت نره
Mr.Pooya
26-11-2010, 15:02
سلام
برای من یکم لگ پیدا کرده !! در ضمن پرش فریم هم داره !! چکار کنم ؟؟ تنظیمات روی High است ؟؟
سیستم :
گرافیک 8600 1GB
رم 4GB DDR II
سی پی یو E4600 @2.4 2.4
سیستم ضعیفه برای بازی ؟؟
سلام
یک مشکل دیگه هم که داره اینه که بعضی موقع ها وسط بازی ماشین داره رو زمین حرکت میکنه یکدفعه جاده تبدیل میشه به آب:18: ماشین رو آب حرکت میکنه !! چکار کنم ؟؟
سلام
یک مشکل دیگه هم که داره اینه که بعضی موقع ها وسط بازی ماشین داره رو زمین حرکت میکنه یکدفعه جاده تبدیل میشه به آب:18: ماشین رو آب حرکت میکنه !! چکار کنم ؟؟
جل الخالق:18: به حق چیزای نشنیده:blink:
SIMON137
26-11-2010, 15:05
اینم چند تصویر از مولتی
اینجا یه دونه racer مونده بود ، با طرف هماهنگ کردیم ، خودمون جاده رو بستیم یارو بیاد خفتش کنیم :دی
Mr.Pooya
26-11-2010, 15:07
جل الخالق:18: به حق چیزای نشنیده:blink:
مشکل از نسخه بازی هست یا سیستم ؟؟
مشکل از نسخه بازی هست یا سیستم ؟؟
احتمال میدم مشکل کرک
تبدیل به آب میشه یعنی طوری هست که انگاری آب طراحی شده یا انکه طوری بنظر میاد که بازی مشکل داره؟
یه شات میتونی بذاری ؟
treason_boys
26-11-2010, 15:15
اینم چند تصویر از مولتی
اینجا یه دونه racer مونده بود ، با طرف هماهنگ کردیم ، خودمون جاده رو بستیم یارو بیاد خفتش کنیم :دی
بازی رو اریجنال گرفتی؟
وضعیت سرورای بازی چطوره، چه سرعتی می خواد
اینم واسه بچه هایی که میتونن بازی رو دانلود کنن.... لینک مستقیم با تمام دمو ها
Mr.Pooya
26-11-2010, 15:33
احتمال میدم مشکل کرک
تبدیل به آب میشه یعنی طوری هست که انگاری آب طراحی شده یا انکه طوری بنظر میاد که بازی مشکل داره؟
یه شات میتونی بذاری ؟
چطوری عکس بگیرم ؟؟ PrtSc که کار نمیکنه !! ولی فقط همون یکبار اینطوری شده بود . جاده که ماشین داشت روش می رفت یکدفعه تبدیل شد به دریا !!
SIMON137
26-11-2010, 15:39
بازی رو اریجنال گرفتی؟
وضعیت سرورای بازی چطوره، چه سرعتی می خواد
بله اورجیناله
والا اگر منظورت پینگ و اینا باشه که باید بگم من لگ ندارم روون میشه بازی کرد ، سرعتم هم 512 هست.
ولی خب الان 128 رفیقم سرعتش از من بیشتره :دی
Mr.Pooya
26-11-2010, 15:41
بله اورجیناله
والا اگر منظورت پینگ و اینا باشه که باید بگم من لگ ندارم روون میشه بازی کرد ، سرعتم هم 512 هست.
ولی خب الان 128 رفیقم سرعتش از من بیشتره :دی
سلام
ببخشید میشه بگید از کجا اوریجینال گرفتید ؟؟ قیمتش چقدره ؟؟
Mr.Pooya
26-11-2010, 15:48
چطوری داخل بازی عکس بگیرم ؟؟
چطوری عکس بگیرم ؟؟ PrtSc که کار نمیکنه !! ولی فقط همون یکبار اینطوری شده بود . جاده که ماشین داشت روش می رفت یکدفعه تبدیل شد به دریا !!
با Fraps عکس بگیر:
miladddd
26-11-2010, 15:58
من یه مشکل دارم
بای رو اجرا میکنم اجرا میشه، ولی وفتی میخوام برم تو یکی از نقشه ها کرش میکنه و میاد بیرون
گرافیکم 4770، آخرین درایورم نصبه
ویندوزم 7 64 بیت
سی پی یو دوهسته ای 3000
رم 4
فکر میکنید مشکل از کجاست
اینم پیغامی که میده
بچه ها پس چرا کسی جواب نمیده؟!
تو xp 32 bit بدون مشکل اجرا میشه ولی اینجا اینطوریه!
در ضمن چجوری میشه ماشینو دنده دستی کرد؟
بچه ها پس چرا کسی جواب نمیده؟!
تو xp 32 bit بدون مشکل اجرا میشه ولی اینجا اینطوریه!
در ضمن چجوری میشه ماشینو دنده دستی کرد؟
نمیدونم ، منم 7 نسخه 64 بیت دارم . داره راحت اجرا میشه
دنده دستی بطور عادی وجود نداره ، باید از این استفاده کنی :
گیربکس دستی:
miladddd
26-11-2010, 16:06
نمیدونم ، منم 7 نسخه 64 بیت دارم . داره راحت اجرا میشه
دنده دستی بطور عادی وجود نداره ، باید از این استفاده کنی :
شما کرا خاصی نکردی؟
مثلا آنتی ویروس رو غیر فعال کنی یا سی پی یو رو تک هسته ای یا دوهسته ای برای بازی قرار بدی؟
آخه احساس میکنم با آنتی ویروسم مشکل داره
nod 32 4 دارم
Mr.Pooya
26-11-2010, 16:15
این هم عکس از محیط بازی :
الان گرافیک بازی خوبه ؟؟ یا بهتر از این هم میتونه باشه ؟؟
شما کرا خاصی نکردی؟
مثلا آنتی ویروس رو غیر فعال کنی یا سی پی یو رو تک هسته ای یا دوهسته ای برای بازی قرار بدی؟
nod 32 4 دارم
همونطور که از امضام معلومه Comodo دارم ، واقعا فوق العاده است. نه سی پی یو تنظیم کردم و نه آنتی ویروس غیر فعال کردم ؛ تازه آنتی ویروسم 6 دُنگ حواسش جَمعه چون الان که دارم این رو پست میکنم ، NFS هم در حال اجراست و تا حالا 924 درخواست برای وصل شدن به اینترنت داده (که چک کنه بازی اصله یا نه) و کومودو همه رو از دم Block کرده! (بهتون شدیدا توصیه میکنم امتحانش کنید:31:):
شما نسخه بازیت کدوم یکی از نسخه های زیر است؟
CloneDVD => 8 GB
Reloaded =>4.5 GB
Globe => 2GB
همچنین ببین ورژنش Limited Edition هست یا نه؟
با توجه به این اطلاعات میشه کرک مناسب معرفی کرد
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
این هم عکس از محیط بازی :
الان گرافیک بازی خوبه ؟؟ یا بهتر از این هم میتونه باشه ؟؟
گرافیک عالیه :46:
فقط اگه دوباره به جای جاده آب اومد یه شات بذار ببینیم چجوریه :27:
dverbame
26-11-2010, 16:21
شما کرا خاصی نکردی؟
nod 32 4 دارم
نه با نود شکلی نداره
منم 7 - 64 بیتی دارم
با اخرین ورژن سکیوریتی نود 32
تا اخر بالابدون هیچ مشکلی بازی میکنم :10: ( گوشه شیطون کر):20:
نه با نود شکلی نداره
منم 7 - 64 بیتی دارم
با اخرین ورژن سکیوریتی نود 32
تا اخر بالابدون هیچ مشکلی بازی میکنم :10: ( گوشه شیطون کر):20:
تبریک میگم :11:
miladddd
26-11-2010, 17:52
همچنین ببین ورژنش Limited Edition هست یا نهاز کجا بفهمم کدوم نسخس؟!
سه تا دی وی دی هست و بعد از نصب هفت گیگ و خورده ای شده
کرکم هم reloaded هست
ولی بازی بدون مشکل تو xp اجرا میشه آخه!
یه سوال دیگه هم دارم
بازی از dx 9 استفاه میکنه یا 10 ؟
بازی گرافیک خوب و سبکی داره
ولی گیم پلی زیاد جالب نیست
داستان هم هیچی!
َalireza
26-11-2010, 18:53
انقدر عکس نزارید دلم آب شد !
من بازی رو خریدم ولی نصب نمیشه
دی وی دی اول رو میزارم نصب میکنم.
وقتی میگه دی وی دی دوم رو بزار من میزارم اما ارور میره و پس از مدتی دوباره میاد
یه نکته ای که هستش اینه که داخل دی وی دی بطور مستقیم فایل نصب نیستش اول یه پوشه هست بعدش فایل نصب
برای اطمینان بردم توی هارد از اونجا نصب کردم ولی باز همونجا میگه دو وی دی دوم رو بزار
کمممممممممممممممممممممک!!!! !!!
مشکل چیه؟
یه نکته ای که هستش اینه که داخل دی وی دی بطور مستقیم فایل نصب نیستش اول یه پوشه هست بعدش فایل نصب
برای اطمینان بردم توی هارد از اونجا نصب کردم ولی باز همونجا میگه دو وی دی دوم رو بزار
مشکل چیه؟
احتمالا روی سی دی بد رایت شده (باز دقیق نمیدونم)
black.assassin
26-11-2010, 19:05
مشکل چیه؟
همه DVD ها رو كپي كن رو هاردت بنصب
َalireza
26-11-2010, 19:12
همه DVD ها رو كپي كن رو هاردت بنصب
:31:خدایا مارا از این مصیبت نجات بده:41:(منظورم نصب بود:دی)
سلام ؛
دوستی عزیز واسه تنظیم گرافیک ، خیلی گزینه های کمی هست .
هیچ راهه دیگه ای داره که بتونم تنشیمای گرافیکی بازی رو کم و زیاد کنم (افت فریم!)
ممنون
black.assassin
26-11-2010, 20:43
:31:خدایا مارا از این مصیبت نجات بده:41:(منظورم نصب بود:دی)
ايول خوشم اومد :31: :10: آخرشو نخوندم . :31:
mohammad_dj96
26-11-2010, 20:45
چه سیستمی برای اجرای این بازی مناسبه؟:20:
popowoody
26-11-2010, 21:04
Minimum System Requirements:
Operating System: Windows XP SP 3/Vista/Win 7 (32-64 bits)
CPU: Intel Core 2 Duo 1.8 GHZ Processoror or AMD Athlon X2 64 2.4GHZ Processor
RAM: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista & Windows 7
Video Card: 256 MB DirectX 9.0 compliant card with Shader Model 3.0 or higher
DirectX: DirectX 9.0
Hard Drive: 8.0 GB
Sound: DirectX 9.0 –compliant sound card
Supported Peripherals: Keyboard, optional controller
Recommended System Requirements:
Operating System: Windows XP SP3 /Vista/Windows 7
Processor: Intel Core 2 Duo E6700 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+ or better
Memory: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista and 7
Video Card: GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 4700 or better
DirectX: DirectX 9.0
Hard Drive: 8 GB free space
Sound: 5.1 sound card
Supported Peripherals: Keyboard, joystick optional (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
BMW.M3_E46
26-11-2010, 22:00
به نظر من واقعا بازی عالی هستش بیخود نیست که نمره های عالی بهش دادن من اگه باشم بهش نمره 9.5 رو میدم
چون اوپن وردش اگه با ماشینای دیگه بود و پلیسی می شد لذت بازی بیشتر میشد اون 0.5 که بهش ندادم بخاطر این بود
SIMON137
26-11-2010, 22:56
به نظر من واقعا بازی عالی هستش بیخود نیست که نمره های عالی بهش دادن من اگه باشم بهش نمره 9.5 رو میدم
چون اوپن وردش اگه با ماشینای دیگه بود و پلیسی می شد لذت بازی بیشتر میشد اون 0.5 که بهش ندادم بخاطر این بود
توی open world چه کارایی میشه انجام داد هم به عنوان پلیس و هم به عنوان race ؟
virus2009
26-11-2010, 23:05
اپن ورد که هم با پلیس میشه رفت هم با ماشین های دیگه
به شرطی که همه ماشین ها آزاد شده باشند
توی open world چه کارایی میشه انجام داد هم به عنوان پلیس و هم به عنوان race ؟
فقط میشه همینجوری دور زد
یا با پلیس یا با ماشین های معمولی
Mr.Pooya
26-11-2010, 23:11
فقط میشه همینجوری دور زد
سلام
این Open World چیه ؟؟ تو بازی که فقط Career داره ؟؟
فقط میشه همینجوری دور زد
اگر میشد کنار بزرگراه پارک کنی تا یک سوژه خلاف ببینی راه بیفتی دنبالش خیلی عالی میشد!حیف که اوپن وردش سرکاریه
shahab_f
26-11-2010, 23:20
جدی این مسابقات interceptor رو چطوری میشه رد کرد (اونایی که در نقش پلیس دنبال فقط یه دونه ماشین هستین) ماشین حریف همیشه تند تر میره
BMW.M3_E46
26-11-2010, 23:22
اگر میشد کنار بزرگراه پارک کنی تا یک سوژه خلاف ببینی راه بیفتی دنبالش خیلی عالی میشد!حیف که اوپن وردش سرکاریه
منظور من همین بود که 0.5 نمره کم دادم
Mr.Pooya
26-11-2010, 23:23
سلام
این Open World چیه ؟؟ تو بازی که فقط Career داره ؟؟
کسی جواب مارو نمیده:41::41:
manreza71
26-11-2010, 23:24
این تبلیغاتی که سایت پی سی خودمون درمورد فروشگاه اینترنتی ( بازی جدید )زده باید بگم واقع افروشگاش در حد افتضاح هست ( فروشگاه بازی جدید )
بابا من از 25 ام سفارش دادم هنوز که هنوزه به دستم نرسیده. یع عبرتی این فروشگاه به من داد که تا عمر دارم تا نفهمم فروشگاه مال کدوم شهر هست ازش خرید نکنم. اگه شهر من توبنگلادش هم بود با شتر هم راه میفتاد میرسید.
کسی از دوستان از این سایت ( بازی جدید ) بازی رو خریده ؟؟ یا کلا سرکاری هست ؟؟
پ.ن: ما که تو کف بازی موندیم :41:
یعنی واقعا تو open worldـــش هیچ کاری نمیتونیم بکنیم ؟! نه تعقیبی... نه مسابقه ای .... هیچی ....:18:!!!!!
واقعا چجوری شده که بخش به این خوبی رو همچین سرکاری طراحی کرده ؟!!!
.
BMW.M3_E46
26-11-2010, 23:26
کسی جواب مارو نمیده:41::41:
همون career رو بزن بعد Ctrl R رو بعد میشه اوپن ورد که بدرد هیچی نمی خوره
Mr.Pooya
26-11-2010, 23:29
سلام
چرا تو منون بازی دسته کار نمیکنه ؟؟ کار خاصی باید انجام داد ؟؟
black.assassin
26-11-2010, 23:44
سلام
چرا تو منون بازی دسته کار نمیکنه ؟؟ کار خاصی باید انجام داد ؟؟
كار مي كنه . بايد دكمه هاش رو بشناسوني . البته دكمه هايي رو كه واسه رانندگي انتخاب كردي رو مي توني دوباره واسه منو انتخاب كني .
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
با مولتي يا بدون مولتي . چون اگه مولتيشو بازي كني 11 مي دي بهش فكر كنم . البته من مولتي شو بازي نكردم ولي نمره هاي بالاي بازي به خاطر بخش مولتي بوده .
Mr.Pooya
26-11-2010, 23:44
كار مي كنه . بايد دكمه هاش رو بشناسوني . البته دكمه هايي رو كه واسه رانندگي انتخاب كردي رو مي توني دوباره واسه منو انتخاب كني .
سلام
راستش من همه دکمه ها رو تعریف کردم ولی هیچ کدوم تو بازی کار نمی کنند . کدوم قسمت ماله منو هست ؟؟
black.assassin
27-11-2010, 00:03
سلام
راستش من همه دکمه ها رو تعریف کردم ولی هیچ کدوم تو بازی کار نمی کنند . کدوم قسمت ماله منو هست ؟؟
virus2009
27-11-2010, 00:36
دوستان فکر کنم محل ذخیره عکس هایی که تو بازی گرفته میشه اینجا باشه :
My Picture/Criterion Games/Need for Speed(TM) Hot Pursuit
mInI_ClockEr
27-11-2010, 03:17
دوستان اینم یه نرخ فریم با برنامه FRAP که براتون میزارم تو رزولیشن 1920*1080 با تمام جزئیات بازی بدی نیست
2010-11-23 12:58:01 - NFS11
Frames: 147353 - Time: 3454984ms - Avg: 42.649 - Min: 14 - Max: 62
S A M S U N G
27-11-2010, 09:27
سلام .
دوستان من با کارت 4870x2 تو رزولوشن 1200×1920 حدود 25 فریم بیشتر نمیگیرم !
بعضی وقتها یه لگ کوچیک هم میزنه ! رزولوشن رو آوردم پائین تاثیر نداشت . تنظیمات دیگه ائی میشه انجام داد تا فریم بره بالا ؟
مخلصیم .
mehdi30nema
27-11-2010, 09:37
اینجا کسی هم بازی را تموم کرده ؟
به نظر من خیلی بازی سخته . به جز چند تا مسابقه اول من هر کاری میکنم نمیتونم برنده بشم .
نمیدونم شاید به نسخه پی سی عادت ندارم یا اینکه مشکل چیزه دیگه هست .
manreza71
27-11-2010, 10:17
اینم پچ بازی که از طرف کمپانی سازنده بازی ارائه شد(.برای رفع لگ ا و مشکلات سی پی یو و.... )
manreza71
27-11-2010, 10:48
به نظر من خیلی بازی سخته . به جز چند تا مسابقه اول من هر کاری میکنم نمیتونم برنده بشم .
اینم یه save 100% ازبازی
Saeed System
27-11-2010, 11:14
به نظر من یه جور بازییه که من خودم بعد از 5 تا مرحله رفتن داغ میکنم ....
آخه هی باید تمرکز کنیم رویه ماشینهای فراری هییی باید این الکترو شوک رو هدفش رو صاف نگه داریم تا بهش
بخوره و کلا 5 تا مرحه که میرم و یه ارتقائ درجه که میگیرم اتوماتیک میرم سراغ خروج از بازی مغزم خسته
میشه...
و از یه چیزیش هم بدم میاد بعد از هر مرحله 5 دقیقه باید بازشدن ماشینها و مرحله ها و رو ببینیم...
ولی من فقط با ارتقائ درجش حال میکنم...
چی کار کنیم که موقع لودینگ ، درخواست کانکت شدن رو نخواد ؟؟؟
virus2009
27-11-2010, 13:24
بالاخره تموم شد
خیلی قشنگ بود
مرحله آخرش ( بخش Race ) یک مسایقه 8 نفره بود با 70 کیلومتر مسیر با بوگاتی
13 دقیقه طول کشید و از ساعت 5 صبح بود تا شب ( به تایم بازی )
زیاد سخت هم نبود ( اول شدم )
بخش پلیس هم چند روز پیش تموم کردم تو لول 12
بوگاتی و CCXR Edition هم آزاد نشدند ( تو لول 13 آزاد می شوند )
خلاصه خیلی بازیش قشنگ بود
من بهش 9/10 میدم.
BMW.M3_E46
27-11-2010, 13:37
اگه بتونن آنلاینشو ه.ک کنن خیلی قشنگ میشه
بقیه دوستان نمره بدین به بازی فعلا 2 کاربر امتیاز دادن
BMW.M3_E46: 9.5/10
virus2009: 9/10
worldclass
27-11-2010, 13:42
سلام
دوستان ایا امکان دیدن نمای جلو ماشین تو این نسخه نیست؟ (همون Rear Look معروف)
virus2009
27-11-2010, 14:00
سلام
دوستان ایا امکان دیدن نمای جلو ماشین تو این نسخه نیست؟ (همون Rear Look معروف)
چرا هست
شما میتونید دوربین رو به هر طرفی که خواستید دور بدید
یعنی دوربین را میتونید با چهار کلید به دور ماشین بچرخونید
Mr.Pooya
27-11-2010, 14:31
سلام
بازی خیلی خوبی هست ولی من یک مشکلی دارم با سه تا کرک هم این مشکل هست : بعضی موقع ها وسط بازی یکدفعه سفحه یکطوری میشه بازی لگ پیدا میکنه بعد صفحه سیاه میشه نصف بازی سیاه میشه. چکار کنم ؟؟ مشکل از نسخه بازی هست ؟؟
گرافیک 1 گیگ دی دی آر 2
رم 4 گیگ دی دی آر2
سی پی یو 4600 Core 2 Duo
سیستم ضعیفه ؟؟ یعنی اگر یک نسخه دیگه بخرم درست میشه ؟؟
black.assassin
27-11-2010, 14:35
سلام
بازی خیلی خوبی هست ولی من یک مشکلی دارم با سه تا کرک هم این مشکل هست : بعضی موقع ها وسط بازی یکدفعه سفحه یکطوری میشه بازی لگ پیدا میکنه بعد صفحه سیاه میشه نصف بازی سیاه میشه. چکار کنم ؟؟ مشکل از نسخه بازی هست ؟؟
گرافیک 1 گیگ دی دی آر 2
رم 4 گیگ دی دی آر2
سی پی یو 4600 Core 2 Duo
مدل گرافيك ؟
Mr.Pooya
27-11-2010, 14:39
مدل گرافيك ؟
Geforce 8600 سیستم به بازی میخوره ؟؟
black.assassin
27-11-2010, 14:47
Geforce 8600 سیستم به بازی میخوره ؟؟
اگه تنظيمات گرافيك بازي بالا باشه به مشكل بر مي خوري .
این بازی AA نداره؟؟؟
حتی تو کنترل پنل کارت گرافیکم هم فعالش کردم که رو همه بازی ها تاثیر داشت ولی رو این نداره.
خیلی بده.
manreza71
27-11-2010, 15:10
سلام
گرافیک 1 گیگ دی دی آر 2
رم 4 گیگ دی دی آر2
سی پی یو 4600 Core 2 Duo
شما اگه چند صفحه قبل رو خونده بودین مشکلتون حل میشد
اینم پچ رسمی بازی برای رفع لگ ومشکلات گرافیکی و....که از طرف شرکت سازنده بازی منتشر شد.
تما م توضیحات ومشکلاتی که با این پچ حل میشه هم تو صفحه دانلود داده شده.
black.assassin
27-11-2010, 15:12
شما اگه چند صفحه قبل رو خونده بودین مشکلتون حل میشد
اینم پچ رسمی بازی برای رفع لگ ومشکلات گرافیکی و....که از طرف شرکت سازنده بازی منتشر شد.
تما م توضیحات ومشکلاتی که با این پچ حل میشه هم تو صفحه دانلود داده شده.
شما خودت اينو نصب كردي ؟ آخه پچ ها فايل exe اصلي رو جايگزين مي كنن و باعث ميشه كركتون بپره و تا موقعي كه كرك مخصوص پچ نياد نميشه كاري كرد .
BMW.M3_E46
27-11-2010, 15:29
شما خودت اينو نصب كردي ؟ آخه پچ ها فايل exe اصلي رو جايگزين مي كنن و باعث ميشه كركتون بپره و تا موقعي كه كرك مخصوص پچ نياد نميشه كاري كرد .
من نصبش کردم ولی زیاد لگ های بازی رو درست نکرد و بدون کرک برام کار کرد:12:
black.assassin
27-11-2010, 15:44
The following issues have been fixed in this patch:
1- Quad-core CPU’s crash
2- Dreamshots are corrupted in non-16:9 aspect ratios: If you configure your game with a different resolution that yields an aspect ratio that’s not 16:9, dreamshots and snapshots were corrupted. This has been fixed.
3- Missing rain, snow and corona effects
4- CL Eye driver crashes the game
New Features:
5- D-Box motion chair support
1- فقط مشكلات مربوط به سري quad intel برطرف ميشه .
2- به ما ربطي نداره بره عكسهاي بخش مولتيه . ما كه همون سينگلشو بازي مي كنيم .
3- به خاطر اينم كه شده دانلودش مي كنم .
4- اين يعني چي ؟
5- و اين يعني چي ؟
S A M S U N G
27-11-2010, 15:53
سلام .
منم پچ رو نصب کردم .
این افکت بارونش فکر کنم اضافه شده :دی
مورد اولش هم راست میگه بعضی موقع ها وسط بازی ، بازی هنگ میکرد ( Q6600 )
مخلصیم .
Mr.Pooya
27-11-2010, 16:02
سلام
من بخوام با بازی نمره بدم 9 میدم اون یک نمره هم فقط بخاطر اینه که امکاناتش خیلی کامل نیست مقلاً به صورت معمولی نمیشه دنده رو دستی کرد که این مشکل برای کسانی که با فرمون بازی می کنند خیلی اذیت کننده هست و از این جور امکانات.
تو OpenWorld چطوری میشه ماشین پلیس برداشت ؟؟ چرا با اینکه دکمه ها رو تنظیم کردم ولی وقتی با پلیس درخواست هلیکوپتر میکنه نمیفرسته ؟؟
در کل بازی خیلی خوبیه به نظرم خیلی موفق تر از بازی های قبلی بوده.
Mr.Pooya
27-11-2010, 16:14
سلام مجدد
یک سوال دیگه برام پیش اومد: الان NeedForSpeed World رو دانلود کردم بعد موقعی که کانکت میشی باید آپدیت بازی رو دانلود کنی، کسی میدونه که حجم آپدیت چقدر است ؟؟ یکوقت 1 گیگ نباشه حجمش ؟؟
ممنون
BMW.M3_E46
27-11-2010, 16:16
سلام
من بخوام با بازی نمره بدم 9 میدم اون یک نمره هم فقط بخاطر اینه که امکاناتش خیلی کامل نیست مقلاً به صورت معمولی نمیشه دنده رو دستی کرد که این مشکل برای کسانی که با فرمون بازی می کنند خیلی اذیت کننده هست و از این جور امکانات.
تو OpenWorld چطوری میشه ماشین پلیس برداشت ؟؟ چرا با اینکه دکمه ها رو تنظیم کردم ولی وقتی با پلیس درخواست هلیکوپتر میکنه نمیفرسته ؟؟
در کل بازی خیلی خوبیه به نظرم خیلی موفق تر از بازی های قبلی بوده.
چرا میشه دنده رو دستی کرد فقط یه نرم افزار میخواد که توی فکر کنم 30 40 صفحه پیش یکی از کاربرای فروم گذاشته بود من الان خودم با دنده دستی بازی میکنم
این منویی که میری که برنامه یا کلید های جدید میدی سیو نمی کنه متاسفانه رو این قسمت زیاد خوب کار نشده
من خودم هر وقت وارد بازی میشم به این مشکل بر میخورم
OW پلیس رو باید روی نقشه همون پلاکایی که آبی هست روی اونا کلیک Ctrl R رو بزنی
BMW.M3_E46
27-11-2010, 16:23
سلام مجدد
یک سوال دیگه برام پیش اومد: الان NeedForSpeed World رو دانلود کردم بعد موقعی که کانکت میشی باید آپدیت بازی رو دانلود کنی، کسی میدونه که حجم آپدیت چقدر است ؟؟ یکوقت 1 گیگ نباشه حجمش ؟؟
ممنون
حدودا 1.2GB هر چی میگذره حجم آپ بازی بالا تر میره اولین آپش حدود 800MB بود
اشتباه کردی دان کردی اگه میخوای بازی کنی CD-key اورجینال باید بگیری
Mr.Pooya
27-11-2010, 16:25
چرا میشه دنده رو دستی کرد فقط یه نرم افزار میخواد که توی فکر کنم 30 40 صفحه پیش یکی از کاربرای فروم گذاشته بود من الان خودم با دنده دستی بازی میکنم
این منویی که میری که برنامه یا کلید های جدید میدی سیو نمی کنه متاسفانه رو این قسمت زیاد خوب کار نشده
من خودم هر وقت وارد بازی میشم به این مشکل بر میخورم
OW پلیس رو باید روی نقشه همون پلاکایی که آبی هست روی اونا کلیک Ctrl R رو بزنی
نه اصلاً وقتی تنظیم میکنم بدون اینکه از بازی خارج بشم نیرم داخل بازی باز هم میزنم میبینم کار نمیکنه . دنده دستی رو هم عرض کردم به طور پیش فرض دنده دستی نمیشه باید با یک نرم افزار دستی بشه در صورتی که نسخه های قبلی به طور پیش فرض هم دستی میشد.
اینم یه save 100% ازبازی
ممنون :11:
BMW.M3_E46
27-11-2010, 16:29
نه اصلاً وقتی تنظیم میکنم بدون اینکه از بازی خارج بشم نیرم داخل بازی باز هم میزنم میبینم کار نمیکنه . دنده دستی رو هم عرض کردم به طور پیش فرض دنده دستی نمیشه باید با یک نرم افزار دستی بشه در صورتی که نسخه های قبلی به طور پیش فرض هم دستی میشد.
اره برای منم خیلی عجیب بود که اینو نداشت!!!(ولی با ه.ک میشه)
چون NFS 1 یادمه میشد تنظیم کنی حتی توی آتاری هم میشد:31:
اره منم مثل خودت همین بلاها سرم اومد اینقدر دستکاریش کردم تا بلاخره درست شد
Mr.Pooya
27-11-2010, 16:54
من آخرش یاد نگرفتم سر پیچ های تند چطوری باید پیچید به به در و دیوار برخورد نکنه یادم میاد از NeedForSpeed 2 این مشکل رو داشتم :31: ولی الان موقع پیچ دستی رو یکم نگه میدارم بعد نیترو می زنم بعضی موقع ها رد میشه ولی اگر خیلی تند باشه باز برخورد میکنه . چکار کنم ؟؟
black.assassin
27-11-2010, 17:14
من آخرش یاد نگرفتم سر پیچ های تند چطوری باید پیچید به به در و دیوار برخورد نکنه یادم میاد از NeedForSpeed 2 این مشکل رو داشتم :31: ولی الان موقع پیچ دستی رو یکم نگه میدارم بعد نیترو می زنم بعضی موقع ها رد میشه ولی اگر خیلی تند باشه باز برخورد میکنه . چکار کنم ؟؟
راهش همينه . دستي رو ميزني نگه نمي داري كه كلا كار غلطيه . لازم باشه 2-3 بار نيش مي زني ولي نبايد نگه داري چون سرعتت گرفته ميشه بعد همزمان با دستي نيترو مي زني كه ميشه همون دريفت خودمون . خيلي هم حال مي ده . هر چقدر دريفتت به كناره اي كه پيچ به اون سمته منحرف بشه بهتره . يعني چسبيده به ديواره حركت كني . ديواره سمت پيچ .
Mr.Pooya
27-11-2010, 17:18
راهش همينه . دستي رو ميزني نگه نمي داري كه كلا كار غلطيه . لازم باشه 2-3 بار نيش مي زني ولي نبايد نگه داري چون سرعتت گرفته ميشه بعد همزمان با دستي نيترو مي زني كه ميشه همون دريفت خودمون . خيلي هم حال مي ده . هر چقدر دريفتت به كناره اي كه پيچ به اون سمته منحرف بشه بهتره . يعني چسبيده به ديواره حركت كني . ديواره سمت پيچ .
سلام
من هم همین کار رو می کنم یه نیش دستی می کشم. بخوام دستی رو نگه دارم که ماشین می ایسته اینطوری همون ترمز که بهتره . ولی گفتم شاید راه بهتری هم باشه.
سلام ؛
دوستان خواهشاً اگه جای دیدید که درباره تنظیمات گرافیک این بازی توضیحاتی داده ما رو هم بی خبر نذارید.
مثلاً تو بعضی بازی ها میشه تنظیمات رو از تو فایلای تکست که تو فولدر بازی هست ، توشون دست ببری.
آخه خیلی تنظیمات این بازی محدوده ، خیلی افت فریم دارم ( چه با پچ چه بی پچ :31: )
ممنون
BMW.M3_E46
27-11-2010, 19:00
سلام .
منم پچ رو نصب کردم .
این افکت بارونش فکر کنم اضافه شده :دی
مورد اولش هم راست میگه بعضی موقع ها وسط بازی ، بازی هنگ میکرد ( Q6600 )
مخلصیم .
این پچو که الان نصب کردی بعد اوپن ورد رو بزن ببین میره !؟ چون مال من کار نمیکرد می اومد بیرون
سلام ؛
دوستان خواهشاً اگه جای دیدید که درباره تنظیمات گرافیک این بازی توضیحاتی داده ما رو هم بی خبر نذارید.
مثلاً تو بعضی بازی ها میشه تنظیمات رو از تو فایلای تکست که تو فولدر بازی هست ، توشون دست ببری.
آخه خیلی تنظیمات این بازی محدوده ، خیلی افت فریم دارم ( چه با پچ چه بی پچ :31: )
ممنون
از طریق فایل توی مسیر زیر هم میتونی تنظیمات رو دستکاری کنی ولی اونجا هم دستت خیلی برای تنظیمات باز نیست!!
کلا افت فریم برای بیشتر سیستمها توی این بازی وجود داره:13:
xero.1992
27-11-2010, 19:13
کلا افت فریم برای بیشتر سیستمها توی این بازی وجود داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما تازه فردا این بازی میاد دستمون، یعنی اینم مثله Cod:BO الکی افت فریم داره ؟ :(
manreza71
27-11-2010, 19:18
بالاخره ما هم بازی رو گرفتیم ( بدون هیچ گونه لگ و مشکلی کار کرد )
بازی فوقالعادس ، فقط یه مشکل اساسی به نظر من داره که از بقیه مشکلات سطحیش بیشتر به چشم میاد اونم اینه که مثلا وقتی با یه ماشین 320 میری ، بازی 320 تا رونشون نمیده ومثل این میمونه که 200 تا میری ، یا شایدم به این دلیل باشه که وقتی ماشین سرعت میگره مثل ماست وانتد افکت فضایی که توسط ماشین شکافته میشه نشون داده نمیشه. اگه این عیب رو نداشت خیلی عالی بود.
BMW.M3_E46
27-11-2010, 20:05
بازی فوقالعادس ، فقط یه مشکل اساسی به نظر من داره که از بقیه مشکلات سطحیش بیشتر به چشم میاد اونم اینه که مثلا وقتی با یه ماشین 320 میری ، بازی 320 تا رونشون نمیده ومثل این میمونه که 200 تا میری ، یا شایدم به این دلیل باشه که وقتی ماشین سرعت میگره مثل ماست وانتد افکت فضایی که توسط ماشین شکافته میشه نشون داده نمیشه. اگه این عیب رو نداشت خیلی عالی بود.
اگه منظور شما motion blur باشه که در Settings بازی دیده میشه ولی Effect blur که در این بازی به کار رفته با کارت گرافیکای بالا قابل مشاهده هستش همچنین آپ درایور کارت گرافیک ولی مثل MW و Carbon نمیشود
آقا ما تازه فردا این بازی میاد دستمون، یعنی اینم مثله Cod:BO الکی افت فریم داره ؟ :(
بگیر نگیر داره:31: یعنی یک داشته یکی نه...دیگه بسته به شانسته!
manreza71
27-11-2010, 20:41
اگه منظور شما motion blur باشه که در Settings بازی دیده میشه ولی Effect blur که در این بازی به کار رفته با کارت گرافیکای بالا قابل مشاهده هستش همچنین آپ درایور کارت گرافیک ولی مثل MW و Carbon نمیشود
lمن که motion blur رو تو تنظیمات بازی ندیدم !!!
اون effect blur رو ایا از دوستان کسی تو بازیش دیده یا نه ؟؟
من گرافیکم 5670 هست واز دایرکت ایکس 11 هم پشتیبای میکنه
manreza71
27-11-2010, 20:48
بله نصب کردم. البته با یکی از کرکهایی که داشتم به مشکل برخورد وبازی بالا نمیومد. اما وقتی کرک دیگه رو ریختم بالا اومد . از چیزهایی که این پچ داشت وخودم دیدم افکت باران بود که قبل پچ،بارون نداشت( جاده خیس بود ورعد و.برق میزد ولی بارون نمیومد ) ولی وقتی پچ رو ریختم بارون هم اضافه شد.اون مشکلات سی پی رو های 4 هسته ای و دوهسته هم با این پچ حل میشه.
BMW.M3_E46
27-11-2010, 21:56
lمن که motion blur رو تو تنظیمات بازی ندیدم !!!
اون effect blur رو ایا از دوستان کسی تو بازیش دیده یا نه ؟؟
من گرافیکم 5670 هست واز دایرکت ایکس 11 هم پشتیبای میکنه
روی settings کلیک کن بعد روی Display Setting بعد 4 تا از بالا بیا پایین اونجا چی نوشته!!بعد on کن
پچو من ریختم ولی افکت بارون اضافه نشد!!!!
Mr.Pooya
27-11-2010, 22:02
روی settings کلیک کن بعد روی Display Setting بعد 4 تا از بالا بیا پایین اونجا چی نوشته!!بعد on کن
پچو من ریختم ولی افکت بارون اضافه نشد!!!!
دقیقاً برای من هم اضافه نشد. حتی تو همون مپی هم که یکی از دوستان عکس گرفته بود رفتم ولی بارون نیمد !!
treason_boys
27-11-2010, 22:17
تایید میشه...اصلا حس سرعت به آدم منتقل نمیشه... به نظر مقیاس سرعت به خوبی رعایت نشده تو بازی...اگه سرعت ماشین رو روی 100 کیلومتر ثابت کنید کاملا میشه فهمید که سرعت ماشین خیلی کمتر از اونی هست که باید باشه...mw از این نظر عالی بود و همچنین DIRT2 که بی نظیر بود(البته این مقایسه فقط از جهت مقیاس سرعت بود، باز نگید که DIRT2 بازیه رالیه :31:)
manreza71
27-11-2010, 23:11
دیدمش و روی on بود ولی اون یکی که گفتین برای گرافیک های قوی هست رو مطمئن هستین ؟؟ تو جایی دیدین ؟؟
بعد از کپی کردن پچ در فولدر نصب بازی باید روش کلیک کنید تا نصب بشه. بعد باید کرک خوبی هم بریزید تا بالا بیاد ( با یکی از کرک ها برای من بالا نمییومد تا اینکه کرک دیگه ریختم ) بعدش باید بازی رو حتما ازطریق launcher بالا بیارید نه از طریق کرک.
black.assassin
27-11-2010, 23:15
سرعت سنج رو روي كيلومتر بر ساعت گذاشتي ؟
BMW.M3_E46
27-11-2010, 23:16
دیدمش و روی on بود ولی اون یکی که گفتین برای گرافیک های قوی هست رو مطمئن هستین ؟؟ تو جایی دیدین ؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از کپی کردن پچ در فولدر نصب بازی باید روش کلیک کنید تا نصب بشه. بعد باید کرک خوبی هم بریزید تا بالا بیاد ( با یکی از کرک ها برای من بالا نمییومد تا اینکه کرک دیگه ریختم ) بعدش باید بازی رو حتما ازطریق launcher بالا بیارید نه از طریق کرک.
نه اون effect blur که گفتم منظورم همون motion blur بود تاثیر که داره ولی مثل MW نمیشه
لانچر من کار نمی کنه از وقتی که می خوام باهاش کار کنم می گه دوباره نصبش کنید حتی قبل از اینکه پچو بریزم
manreza71
28-11-2010, 00:47
سرعت سنج رو روي كيلومتر بر ساعت گذاشتي ؟
بله !!چطور؟؟
لانچر من کار نمی کنه از وقتی که می خوام باهاش کار کنم می گه دوباره نصبش کنید حتی قبل از اینکه پچو بریزم
لانچر من قبل از اینکه پچ رو بریزم کار نمیکرد ولی وقتی پچ رو ریختم راه افتاد!!
کرکت رو عوض کن .اونی که حجمش 5.7 مگ هست روبریز مشکلت حل میشه
worldclass
28-11-2010, 00:51
سلام
من هر دفعه که بازی رو باز میکنم نصف تنظیمات joypad تغییر کرده!!
مشکل چیه؟
BMW.M3_E46
28-11-2010, 01:01
لانچر من قبل از اینکه پچ رو بریزم کار نمیکرد ولی وقتی پچ رو ریختم راه افتاد!!
کرکت رو عوض کن .اونی که حجمش 5.7 مگ هست روبریز مشکلت حل میشه
الان لانچر کار نمیکنه پچ هم ریختم بعد کرک 5.7 کجاست؟!!!
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
سلام
من هر دفعه که بازی رو باز میکنم نصف تنظیمات joypad تغییر کرده!!
مشکل چیه؟
سلام
اون مشکل مال خود بازی هستش برای من هم اینطوریه
اگه میخوای بمونه اول تنظیمات بازی رو موقعی که بازی رو شروع میکنی یعنی توی منو انجام بده
بعد از بازی خارج بشو دوباره برو بازیو شروع کن
night lord
28-11-2010, 01:11
آقا این turbo که میده چه حالی میده؟:31:
وقتی توربو میزنی میشه عین این فیلما
این کرک پچ جدید :
آقا اینو مگه نگفتن open world هستش .چجوری میشه با ماشینی که میخوای تو شهر چرخ بزنی؟؟؟؟؟؟
hobgoblin
28-11-2010, 07:47
من نمي فهمم چرا دوستان انقدر از كپي كردن كرك و ... صحبت مي كنن
كرك اين بازي كه Reloaded داده بيرون اصلا كپي كردني نيست فقط روش كليك مي كني و خودش يه سريال براي بازي جنريت مي كنه همين. فايل exe بازي هم اصلا دستكاري نميشه.
به خاطر همين هم وقتي پچ جديد رو مي ريزي بازي بدون مشكل و نياز به كرك جديد اجرا ميشه.
S A M S U N G
28-11-2010, 10:22
سلام .
ماهم CD Key بازی رو خریدیم . فعلا که سر کارم برم خونه ببینم آنلاینش چه مزه ائی هستش :دی ( SIMON اگه بود .... :دی )
راستی یک سوال فنی ! الان باید بازی رو Clean نصب کنم دوباره یا با همین کرک ( Active Reloaded ) که زدم هم میشه کار کرد ؟
مخلصیم .
Mr.Pooya
28-11-2010, 10:43
سلام .
ماهم CD Key بازی رو خریدیم . فعلا که سر کارم برم خونه ببینم آنلاینش چه مزه ائی هستش :دی ( SIMON اگه بود .... :دی )
راستی یک سوال فنی ! الان باید بازی رو Clean نصب کنم دوباره یا با همین کرک ( Active Reloaded ) که زدم هم میشه کار کرد ؟
مخلصیم .
سلام
برای آنلاین شما میتونید با همین نسخه های کرک شده هم بازی کنید ولی باری اینکه نسخه بدون مشکل را داشته باشید بهتره که نرم افزار EA Download Manager را دانلود و نصب کنید و در EA اگر اکانت ندارید بسازید و وارد نرم افزار بشید بعد شماره سریال رو درون نرم افزار وارد کنید و لینک های نسخه اصلی رو که نرم افزار میده را دانلود کنید و این نسخه را نصب کنید.
موفق باشید
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
سلام
من وسط بازی بعضی موقع ها با اینکه آنتی ویروس را می بندم بازی یا لگ پیدا میکنه یا مصلاً قاطی میکنه یعدفعه می بینی یک درخت که کنار جاده هست یک لحظه میاد جلو ماشین و سریع میره و از اینجور مشکلات . با اینکه تمام افکت ها رو خاموش کردم و Medium هم بود باز هم این مشکل باقیست . یعنی مشکل از نسخه بازی هست ؟؟ پچ هم نصب کردم
BMW.M3_E46
28-11-2010, 11:20
سلام .
مخلصیم .
چند خریدی؟از کدوم سایت؟
S A M S U N G
28-11-2010, 11:23
سلام .
27500 تومن .
مخلصیم .
BMW.M3_E46
28-11-2010, 11:29
سلام .
27500 تومن .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمخلصیم .
اگه نصب کردی یه ندایی به ما بده! چون تو سایتش نوشته بعد از اینکه کد رو EADM دادی بعد گیم دانلود و نصب خواهد شد 8 گیگ حجم اینترنتم کمه نمی تونم دان کنم اگه بشه با همین نسخهای کرک شده CD-KEY کار کنه خیلی خوب میشه حتما میرم می گیرم
Mr.Pooya
28-11-2010, 11:33
اگه نصب کردی یه ندایی به ما بده! چون تو سایتش نوشته بعد از اینکه کد رو EADM دادی بعد گیم دانلود و نصب خواهد شد 8 گیگ حجم اینترنتم کمه نمی تونم دان کنم اگه بشه با همین نسخهای کرک شده CD-KEY کار کنه خیلی خوب میشه حتما میرم می گیرم
سلام
بله با همین نسخه های کرک شده من میشه بازی کرد. البته ممکنه به مشکل برخورد کنه ولی بیش از 90% نسخه های کرک شده برای بازی آنلاین با شماره سریال جواب می دهند.
BMW.M3_E46
28-11-2010, 11:40
سلام
بله با همین نسخه های کرک شده من میشه بازی کرد. البته ممکنه به مشکل برخورد کنه ولی بیش از 90% نسخه های کرک شده برای بازی آنلاین با شماره سریال جواب می دهند.
10% اگه به مشکل بر بخوره اون موقع cd-key کارش ساخته میشه؟
Mr.Pooya
28-11-2010, 11:48
10% اگه به مشکل بر بخوره اون موقع cd-key کارش ساخته میشه؟
نه فکر نمی کنم البته مطمئن نیستم . شاید نتونی بری تو سرور البته اکثر همین نسخه های کرک شده میشه باهاشون آنلاین بازی کرد ولی بهتره که نسخه دستکاری نشده رو از سرور EA دانلود کنید که البته اگر امکانش را ندارید نیاز نیست.
BMW.M3_E46
28-11-2010, 11:53
نه فکر نمی کنم البته مطمئن نیستم . شاید نتونی بری تو سرور البته اکثر همین نسخه های کرک شده میشه باهاشون آنلاین بازی کرد ولی بهتره که نسخه دستکاری نشده رو از سرور EA دانلود کنید که البته اگر امکانش را ندارید نیاز نیست.
اینی که گفتی شاید کار نکنه چون وقتی این بازیو نصب میکنم کرک لامصب از قبل روش کپی کرده نمی تونم هم بردارمش چون یادمه MW UG UG2 و... یه فایل کرکی داشت ما از روش کپی میکردیم ولی این اینطوری نیست!!!....
Mr.Pooya
28-11-2010, 11:59
اینی که گفتی شاید کار نکنه چون وقتی این بازیو نصب میکنم کرک لامصب از قبل روش کپی کرده نمی تونم هم بردارمش چون یادمه MW UG UG2 و... یه فایل کرکی داشت ما از روش کپی میکردیم ولی این اینطوری نیست!!!....
خود نسخه شما که Auto Crack هست اگر فکر میکنید که کرک بازی معتبر نیست میتونید یک کرک معتبر دانلود کنید از اینترنت و جایگزین کنید.
BMW.M3_E46
28-11-2010, 12:01
خود نسخه شما که Auto Crack هست اگر فکر میکنید که کرک بازی معتبر نیست میتونید یک کرک معتبر دانلود کنید از اینترنت و جایگزین کنید.
نه با این کرک مشکلی ندارم از همین کرکای معتبره میگم چون بازی کرک شده ممکنه cd-key به مشکل بر بخوره
سلام بچه ها من بازی رو تازه خریدم موقع نصب سریال نامبر می خواد اما خوب میشه وارد نکرد وبازی رو نصب کرد اما من کریتکشن رو خوب میشناسم با وارد نکردن سریال دو تا بخش و چندتا ماشین رو حذف میکنه مثل بارن اوت پارادایس که بخش موتور سواری و چندتا ماشین ریسینگ رو برمیداشت اما تو دیسکت بازی سریال نامبر وجود نداشت اگه میشه لطف کنید بزارید تا ما کیف مون مثل شما کوک بشه
Mr.Pooya
28-11-2010, 12:03
نه با این کرک مشکلی ندارم از همین کرکای معتبره میگم چون بازی کرک شده ممکنه cd-key به مشکل بر بخوره
نه عرض کردم که با نسخه های کرک شده هم میتونید بازی کنید.
این هم پاسخ سایت فروشنده به نظر یکی از کاربراش
سوال:
سلام اینطوری که شما میگید حتما بازی باید دانلود بشه؟ یعنی نمیشه کپی رو خرید و فقط توی اون برنامه سی دی کی رو زد؟؟؟ من چطوری 2 دی وی دی بازی دانلود کنم اخه؟
جواب
با سلام
در ۹۵ درصد از موارد نیازی به دانلود بازی نیست و شما میتونین از دی وی دی های موجود در بازار هم استفاده کنین .نکته مهم این هست که سورس بازی باید سالم باشه و برای همچنین باید از ایمیج بازی برای شبیه سازی دی وی دی اورجینال استفاده کنینو در این صورت میتونین بدون دانلود بازی اون رو از روی دی وی دی بازی کنین
Mr.Pooya
28-11-2010, 12:12
سلام بچه ها من بازی رو تازه خریدم موقع نصب سریال نامبر می خواد اما خوب میشه وارد نکرد وبازی رو نصب کرد اما من کریتکشن رو خوب میشناسم با وارد نکردن سریال دو تا بخش و چندتا ماشین رو حذف میکنه مثل بارن اوت پارادایس که بخش موتور سواری و چندتا ماشین ریسینگ رو برمیداشت اما تو دیسکت بازی سریال نامبر وجود نداشت اگه میشه لطف کنید بزارید تا ما کیف مون مثل شما کوک بشه
سلام
شماره سریال برای بازی های اصل هست البته سریال های کرک شده هم هست که میشه باهاشون بازی رو نصب کرد ولی میتونید بدون سریال نصب کنید و بعد کرک بازی رو نصب کنید تا مشکلی نداشته باشه.
worldclass
28-11-2010, 14:35
سلام
این پچ چه کارهائی انجام میده؟
ضمنا لینکش رو بزارید لطفا
Mr.Pooya
28-11-2010, 14:43
سلام
این پچ چه کارهائی انجام میده؟
ضمنا لینکش رو بزارید لطفا
مشکلات بازی با CUP های Quad رو حل میکنه و بعضی مشکلات قسمت آنلاین رو درست میکنه.
لینک مستقیم دانلود :
titanium_zarin
28-11-2010, 15:57
سلام ...
ميشه بگيد توي اين بازي چه جوري مسابقه ميدن ؟؟
من رفتم ولي همينجوري خودم تنها توي بازي بودم ...
جريان چيه ؟؟
Mr.Pooya
28-11-2010, 16:00
سلام ...
ميشه بگيد توي اين بازي چه جوري مسابقه ميدن ؟؟
من رفتم ولي همينجوري خودم تنها توي بازي بودم ...
جريان چيه ؟؟
سلام
شما باید به قسمت Career برید. شما یا مپ ی را انتخاب کردید که باید تنهایی بازی کنید یا رفتید توی Open World .
در قسمت Career یکی از مپ ها را انتخاب کنید و مسابقه بدهید.
موفق باشید
S A M S U N G
28-11-2010, 17:18
سلام .
خب دیگه وقت ، وقت آنلاینه :دی
طریقه فعالسازی بازی :
اول از همه چون من نسخه ائی که کرک جدا بود و اتوماتیک کرک نمیشد بازی رو دانلود کرده بودم به خاطر همین بازی رو کامل پاک کردم و دوباره Clean نصب کردم .
همون اول نصب سریال بازی رو میخواد که وقتی بزنین سریال رو قبول و میکنه و عملیات نصب .
بعد در EAD هم شماره سریال رو ثبت کنین :
1 )
2 )
و وقتی سریال ثبت شد ، بازی به قسمت My Games اضافه میشه :
وقتی READY TO PLAY رو میزنین ، خود EAD بازی رو هرجا که نصب کرده باشین پیدا میکنه و اجرا میکنه ( به هیچ وجه نیاز به دانلود بازی نیست )
تو بازی هم همون اول مشخصات EAD و دوباره سریال رو میزنین و میرید عشق حال :دی
حالا واستون بعدا چندتا عکس میزارم .
مخلصیم .
Mr.Pooya
28-11-2010, 17:23
سلام .
طریقه فعالسازی بازی :
سلام
البته اگر در EA Download Manager هم وارد نکردید مشکلی نداره میتونید خودتون بازی رو اجرا کنید و شماره سریال را در نرم افزار وارد کنید و آنلاین بازی کنید
BMW.M3_E46
28-11-2010, 17:23
سلام .
طریقه فعالسازی بازی :
اول از همه چون من نسخه ائی که کرک جدا بود و اتوماتیک کرک نمیشد بازی رو دانلود کرده بودم به خاطر همین بازی رو کامل پاک کردم و دوباره Clean نصب کردم .
مخلصیم .
من نمی دونم از کجا بازی بیارم که اتوکرک نداشته باشه؟؟؟
S A M S U N G
28-11-2010, 17:28
سلام
البته اگر در EA Download Manager هم وارد نکردید مشکلی نداره میتونید خودتون بازی رو اجرا کنید و شماره سریال را در نرم افزار وارد کنید و آنلاین بازی کنید
درسته ولی اگه ویندوزت پرید و سریال رو گم کرده باشی دیگه نمیخواد نگران باشی چون اینجا ثبتش کردی .
من نمی دونم از کجا بازی بیارم که اتوکرک نداشته باشه؟؟؟
مشکل سرعت نت نداری دانلود کن ولی میتونی بری بگی من نسخه Reloaded میخوام که فولدر کرکش جداست .
این مشخصات فولدری بازی که دانلود کردم :
مخلصیم .
titanium_zarin
28-11-2010, 18:01
سلام
شما باید به قسمت Career برید. شما یا مپ ی را انتخاب کردید که باید تنهایی بازی کنید یا رفتید توی Open World .
در قسمت Career یکی از مپ ها را انتخاب کنید و مسابقه بدهید.
موفق باشید
ممنون ...
من رفتم CAREAR ...
بعد دوتا بود ..
يه ژليس يكي ديگه هم كه نميدونم چي ...
ولي اون يكي كه من هيچ مسابقه اي چيزي نديدم ...
بغيذر از اين دوتا هم كه چيزي نيست ...
جريان چيه ؟؟
S A M S U N G
28-11-2010, 18:13
سلام .
آقا تو بازی چطور میشه اسم خودمونو عوض کنیم ؟!
دوستانی که آنلاین میزنن اسمشونو بدن تا بازی کنیم :دی
مخلصیم .
manreza71
28-11-2010, 18:15
ممنون ...
من رفتم CAREAR ...
بعد دوتا بود ..
يه ژليس يكي ديگه هم كه نميدونم چي ...
ولي اون يكي كه من هيچ مسابقه اي چيزي نديدم ...
بغيذر از اين دوتا هم كه چيزي نيست ...
جريان چيه ؟؟
یکیشون تومایه های ابی هست که شما با انتخاب اون پلیس میشید
ان یکی نارنجی هست ، که شما یا مسابقه میدید ، یا باید رکورد مسیری رو که توسط کامپیوتر پیش فرض گذاشته شده رو بزنید و از این قبیل مسابقات
BMW.M3_E46
28-11-2010, 19:55
درسته ولی اگه ویندوزت پرید و سریال رو گم کرده باشی دیگه نمیخواد نگران باشی چون اینجا ثبتش کردی .
مشکل سرعت نت نداری دانلود کن ولی میتونی بری بگی من نسخه Reloaded میخوام که فولدر کرکش جداست .
مخلصیم .
تو اینترنت جایی نیست که نسخه Reloaded سفارش بدیم بیاره!!؟
دوستان من بازی رو نصب کردم بعد تنظیمات گرافیک رو در بازی که زیاد گزینه نداده بود بالا بردم تو بازی بافتها بی کیفیت بودند وتکستنچرها بخوبی کار نشده بود سبک گرافیکی شبیه به نقاشیهای آبرنگ داشت محیط گاه و بیگاه دیر لود میشه هر چند جزئی هست اما عصاب خوردکنه مثل درختها و خزه ها و اجزای ساختمانها ایراد از سیستم نیست همین هفته پیش آپگرید کردم تا واسه کرایسیس آمادگی داشته باشه شاید گرافیکش اینجوره به مذاق من خوش نیومده ولی از شما می خوام چندتا اسکرین شات از محیط بگیرید تا ببینم چطوره و از نگرانی دربیام و عیب نگیرم
بسیار سپاسگذارم
Mr.Pooya
28-11-2010, 20:20
دوستان من بازی رو نصب کردم بعد تنظیمات گرافیک رو در بازی که زیاد گزینه نداده بود بالا بردم تو بازی بافتها بی کیفیت بودند وتکستنچرها بخوبی کار نشده بود سبک گرافیکی شبیه به نقاشیهای آبرنگ داشت محیط گاه و بیگاه دیر لود میشه هر چند جزئی هست اما عصاب خوردکنه مثل درختها و خزه ها و اجزای ساختمانها ایراد از سیستم نیست همین هفته پیش آپگرید کردم تا واسه کرایسیس آمادگی داشته باشه شاید گرافیکش اینجوره به مذاق من خوش نیومده ولی از شما می خوام چندتا اسکرین شات از محیط بگیرید تا ببینم چطوره و از نگرانی دربیام و عیب نگیرم
بسیار سپاسگذارم
سلام
اینها ماله یکی از کاربران همین انجمن هست :
این هم ماله خودمه
بسیار سپاسگذارم
یه سری عکس از اوپن ورلد
توجه : کیفیت عکس ها کمی بخاطر کاهش حجم کاهش پیدا کرده است
Mr.Pooya
28-11-2010, 20:35
توجه : کیفیت عکس ها کمی بخاطر کاهش حجم کاهش پیدا کرده است
سلام
اگر ممکن است عکس ها رو در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بدید تا تاپیک شلوغ نشود
ممنون:11:
kurosh08
28-11-2010, 20:39
توی تنظیمات گرافیکی Motion Blur رو غیر فعال کنین.
اینجوری گرافیک بازی قشنگ تر میشه.
manreza71
28-11-2010, 20:54
جناب vista 7 میشه بگید کارت گرافیک شما چه مدل هست ؟؟
پ.ن: یکی از دوستان میگفت بلور افکت رو گرافیک های بالا تو این بازی نشون میدن ، تو چند تا از عکس های شما هم فکر کنم این قضیه مشهود بود .
با تشکر
S A M S U N G
28-11-2010, 21:09
سلام .
آقا این چیه ؟ :دی این پلیسها که قفل میکنن رو ما چطوری میشه از قفل بیایم بیرون تا نترکیم ؟ :دی و اینکه باز یه توضیح بدین این چیه :دی
مرسی :دی
عکس های بازی با کیفیت بالا : ( دیدن این عکس ها برای افراد زیر ADLS=>128 توصیه نمی شود ! :دی )
SIMON137
28-11-2010, 21:13
سلام .
آقا این چیه ؟ :دی این پلیسها که قفل میکنن رو ما چطوری میشه از قفل بیایم بیرون تا نترکیم ؟ :دی و اینکه باز یه توضیح بدین این چیه :دی
مرسی :دی
پلیسا قفل میکنن باید رادارشون رو قطع کنی
اون هم بلاکه ، جادرو می بنده
جناب vista 7 میشه بگید کارت گرافیک شما چه مدل هست ؟؟
پ.ن: یکی از دوستان میگفت بلور افکت رو گرافیک های بالا تو این بازی نشون میدن ، تو چند تا از عکس های شما هم فکر کنم این قضیه مشهود بود .
با تشکر
گراف خوبه یا بد؟ :دی
من لپتاپ دارم مدل : Sony VAIO FW 590 FVB
:46:
Mr.Pooya
28-11-2010, 21:15
سلام
آقا گرافیک من برای بازی چطوره ؟؟ خوبه ؟؟ گرافیک من با بازی مشکل نداره ؟؟ یعنی بازی به گرافیک من میخوره و با کیفیت عالی اجرا میشه یا نه ؟؟ این هم عکس هاش ولی سایز عکس ها بالاست :
titanium_zarin
28-11-2010, 21:22
یکیشون تومایه های ابی هست که شما با انتخاب اون پلیس میشید
ان یکی نارنجی هست ، که شما یا مسابقه میدید ، یا باید رکورد مسیری رو که توسط کامپیوتر پیش فرض گذاشته شده رو بزنید و از این قبیل مسابقات
lممنون ...
ميشه بگيد اولين مسابقه نارنجي بايد چكار كنم ؟؟
نفهميدم ...يه چيزي داره كه 30 ثانيه توش هست ...
BMW.M3_E46
28-11-2010, 21:42
اینم یه عکس کف بر از طرف خودم برای دوستان
اینم یه عکس کف بر از طرف خودم برای دوستان
Wooooooooooooooooooooof !
havas_1980
28-11-2010, 21:48
lممنون ...
ميشه بگيد اولين مسابقه نارنجي بايد چكار كنم ؟؟
نفهميدم ...يه چيزي داره كه 30 ثانيه توش هست ...
اون "سی ثانیه تا مریخ" اسم گروه موسیقیه. اون بالاش هم نام ترک موسیقی همین گروهه که در حال پخش شدنه! :31:
نوع مرحله هم RACE هستش که مطمئنا نیازی به توضیح نداره...
Mr.Pooya
28-11-2010, 21:51
سلام
آقا گرافیک من برای بازی چطوره ؟؟ خوبه ؟؟ گرافیک من با بازی مشکل نداره ؟؟ یعنی بازی به گرافیک من میخوره و با کیفیت عالی اجرا میشه یا نه ؟؟ این هم عکس هاش ولی سایز عکس ها بالاست :
سلام
آفا جواب ما رو هم بدید
من این بازی امروز گرفتم بازی که کردم نمیدونم ولی زیاد حال نداد.این سری داستانی چیزی داره یا خالیه.اگه داستان نداشته باشه که بدجوری رفته تو ذوق:13:
BMW.M3_E46
28-11-2010, 21:53
سلام
سلام
آفا جواب ما رو هم بدیددیگه از این بهتر چی میخوای !!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.