مشاهده نسخه کامل
: سوتی ها و اشتباهات گزارشگران و کارشناسان
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
EhsanEricsson
04-07-2010, 01:03
فعلا سوتی نگیرید ، با عرض تسلیت واسه حذف آرژانتینمون ، یک دقیقه سکوت
EhsanEricsson
04-07-2010, 01:03
......dubl........
یه چند تا سوتی از خیابانی
ژابی الونسو اهل بارسلونا هست (درحالی که اهل باسک هست )
ازپیلیکئتا در ترکیب مارسی خوش درخشید (درحالی که تازه از اوساسونا به مارسی رفته و یه بازی هم انجام نداده)
:31:
مردک جاودانی ویژه برنامه ی معرفی اسپانیا تموم شده ، اومده میگه مطمئناً بینندگان عزیز لذت بردن !!!!
پس چی ؟! قبل و بعد از هر مسابقه با 25 نفر مصاحبه میکنن که دقیقآ 25 نفرشون بسیار راضی هستن و بهترین برنامه ای هست که توی عمرشون دیدن و کوچکترین انتقادی ندارن و ... ! یعنی محض رضای خدا حتی 1 نفر نیست که بگه چرا دکورتون انقدر تاریکه یا چرا فلان گزارشگر این طوریه ! حتی 1 نفر !! البته اگه دقت کنین بعضیا بعد از تعریف میخوان بگن "ولی ..." که همون ثانیه حرف طرف قطع میشه ! lol
minizoro
04-07-2010, 01:58
بابا کم از این بیچاره خیابانی سوتی بگیرید (گرچه خنده در وکنیم :دی دوباره) ولی خوب بیچاره گناه داره :دی
آرژانتینم حقش بود حذف بشه ... چرت بازی میکرد ... اصلا بازی نمیکرد !! آلمان خیلی خوب بازی کرد ... سیستماتیک
Tirion Fordring
04-07-2010, 02:09
میگم من اون بازیو ندیدم یکی عکسی از لباس دونگا بده لطفا :دی
charlize
04-07-2010, 02:30
مزدک هم با گزارش جانب دارانه ی امروزش کاملاً از چشمم افتاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انصاف داشته باشید خداییش!
من به عنوان یه آرژانتینی، واقعا لذت بردم از بازی آلمان اونم در حالیکه تیم محبوبم رو داشت گلبارون میکرد!
خداییش باید هم تعریف کرد از این تیم!
قهرمانی حقشونه...
البته بگم که مزدک امروز عجیب گزارش میکرد! چندتا سوتی عجیب هم داد که ازش بعید بود!
انصاف داشته باشید خداییش!
من به عنوان یه آرژانتینی، واقعا لذت بردم از بازی آلمان اونم در حالیکه تیم محبوبم رو داشت گلبارون میکرد!
خداییش باید هم تعریف کرد از این تیم!
قهرمانی حقشونه...
البته بگم که مزدک امروز عجیب گزارش میکرد! چندتا سوتی عجیب هم داد که ازش بعید بود!
بابا من با اینکه آرژانتین رو دوست دارم و از آلمان بدم می اومد ، امروز همه جا تعریف آلمان رو می کردم...
ولی تو هم انصاف داشته باش که حتی قبل از گل آلمان و وقتی بازی یک هیچ بود ، مزدک به شدت ذوق زده بود! یعنی به شدت تابلو بود که طرفدار آلمانه و خوشحاله از پیروزی تیمش...
به هر حال اون مزدکی که همیشه سراغ داشتیم نبود...
enriquefk2
04-07-2010, 02:51
مرتیکه پنالتی گرفته شده بعد از چند ثانیه خیلی ریلکس میگه پنالتی .. اصلا حس نداره
هر وقت چیزی رو نمیفهمه اینطوری میکنه اگه بخواد یک دفعه داد بزنه بعد 1 دقیقه پنالتی که ضایه میشه نفهمیده پس 3گیری میکنه بحسابه خودش
enriquefk2
04-07-2010, 03:13
هرکی می خواد نظرات جوادخیابانی رادرمورد گزارشگری وگزارش های خودش ببینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواد خياباني: من الان حاضرم با شما يا هر كسي ديگري درباره هر تيمي مناظره كنم. من كم نمي آورم. شما بگو دروازه بان فرايبورگ اهل كجاست؟
خياباني- ما خودمان تلاش كرديم كه مسابقات اروپايي به صورت زنده پخش شود. حالا اين خودش شده مشكل ما. سطح سواد مردم بالا مي رود و وقتي كه خياباني مي آيد ، گزارش كند همه ميگويند چقدر بي سواداست.
خياباني - من خودم روي صدا خيلي حساسيت دارم. به عادل فردوسي پور هم همان روز اول گفتم كه \" تو بايد بروي و صدايت را درست كني. اين صدا صداي خوبي نيست.\" حتي كارشناس صدا هم به او معرفي كردم. گفتم نبايد كلماتش را اين قدر كش بدهد.هميشه به عادل مي گفتم بايد خودت براي خودت فردوسي پور بشوي ، نه اينكه سعي كني شبيه خياباني باشي.
John Cena723
04-07-2010, 10:15
جالبه بدونید اسپانیا و پاراگوئه هم زبان هستند ولی اسپانیا رو زمین بازی میکنه و پاراگوئه رو هوا.
چاکر داش خیابانی گل و گلاب.
Saeed kmss-D
04-07-2010, 10:48
سلام...
اینا تو استودیو میشینن که گزارش کنن که کسی نمیبینتشون، خب جواد جان، قربونت برم، این LCD وامونده رو بزار 20 سانتی چشمات اینقدر اشتباه نگی دیگه!
توپ زیر پای ژاویه، میگه اینیستا توپ رو میگیره! حالا اینیستا کجاست؟ 40 متر این ور تر که با اون کله ی بی موش از یک کیلومتری داد میزنه!
یا یه جا نزدیک گوشه زمین ( نزدیک کرنر ) تورس توپ رو گرفته، جواد میگه : " حالا تورس توپ رو میگیره، ببینیم پاش به گلزنی باز میشه " آخه با پلی استیشن هم نمیشه از اونجا گل زد! من نمیدونم این چه فکری پیش خودش میکنه!
و البته خدا پدر این پیکه رو بیامرزه که این سوژه رو داد دست خیابانی که هر بازی ازش استفاده کنه!
بابا جواد جان، به خدا پسر همسایه 2 ساله ما هم حفظ شد از بس تو هر بازی میگی : " بعله، پیکه تو منچستر بود، فرگوسن راضی نبود و اومد بارسا و ... "
خداوند که سرچ رو ازت نگرفته، برو یه دقیقه سرچ کن یه چیز دیگه پیدا کن! البته فکر کنم سرچ میکنه، میره تو گوگل مینویسه " درباره پیکه " گوگل هم صفحه و لینک اولش مربوط به همین قضیه منچستر و ایناس، اینم همینو دوباره میخونه!
بدبخت اینیستا پشت محوطه توپ رو نگه داشته، دنبال فرصت و موقعیته که به کی پاس بده، توپ رو ازش میگیرن ، خیابانی میگه اینقدر خودخواهی میکنه تا توپ رو میگیرن!
ینی این بشر تشخصی نمیده خودخواهی چه وقتیه؟
یه تیکه که خیلی باحال بود!
صحنه اهسته نشون داد، خیابانی کارشناسی کرد که باید والدز که تکل زده کارت بگیره، بعد تصویر اومد رو بازی، داور به morel کارت رو ( فکر کنم به خاطر اعتراض ) نشون داد، خیابانی میگه: بعله، والدز کارت رو میگیره ،که 5 ثانیه بعد اسم بازیکن کارت گرفته رو زیرنویس کرد، میگه : morel هم کارت میگیره! ( حداقل اصلاحش نمیکنه که بابا من اشتباه کردم،)
شاهکارش هم که آخرای بازی، پاراگوئه داشت حمله میکرد، میگه ببینیم پاراگوئه باز هم به گل میرسه!
یه تیکه هم جالب بود، خیابانی میگه: " ببینیم اسپانیا باز هم میتونه در جام جهانی قهرمان بشه! ( بعد درستش کرد که البته اسپانیا تو اروپا قهرمان شده بود و ...
راستی از ریاضی قوی خیابانی هم نباید غافل بشیم!
یه جا داشت محاسبه میکرد که این بازی چندمه و چند تا مونده و چند تا گذشته! واقعا خنده دار بود!
این بازی 59 هستش، و بعد از این 4 بازی بمونده، نه 60 تا بازی شده این بازی 61 میه! نه نه! این بازی 60 میشه! از الان سه تا میونده، نه ، اشتباه شد، 61 بازی انجام شده این 60 میشه! چرا از اتاق فرمان به من نمیگن، بابا من نمیدونم، خودتون یه جوری حساب کنید!
( آخرش یادم نیست چطوری جمعش کرد! )
آخر بازی هم میگه : اروگوئه همونطور از جام میره کنار که سال و ... ( البته منظورش همین پاراگوئه بود )
البته اینا مواردی بود که بنده در خواب و بیداری داشتم فوتبال رو میدیدید و زیاد حواسم جمع نبود! ( خدایا خیابانی رو از ما نگیر )
موفق باشی♥♥♥
Hamid Hamid
04-07-2010, 11:03
گزارشگر راديو(آلمان_آرژانتين):
مولر به عنوان اولين گل بازي ثبت ميشه!!(جمله بنديو:18:)
صحيحش:
حالت 1: مولر به عنوان اولين گل زننده نامش ثبت ميشه
حالت 2: نام مولر به عنوان زننده ب اولين گل ثبت ميشه.
گزارشگر راديو(آلمان_آرژانتين):
مولر به عنوان اولين گل بازي ثبت ميشه!!(جمله بنديو:18:)
صحيحش:
حالت 1: مولر به عنوان اولين گل زننده نامش ثبت ميشه
حالت 2: نام مولر به عنوان زننده ب اولين گل ثبت ميشه.
از آرایه ادبی ادغام استفاده کردن! :27:
arash 3 sut
04-07-2010, 11:10
پس چی ؟! قبل و بعد از هر مسابقه با 25 نفر مصاحبه میکنن که دقیقآ 25 نفرشون بسیار راضی هستن و بهترین برنامه ای هست که توی عمرشون دیدن و کوچکترین انتقادی ندارن و ... ! یعنی محض رضای خدا حتی 1 نفر نیست که بگه چرا دکورتون انقدر تاریکه یا چرا فلان گزارشگر این طوریه ! حتی 1 نفر !! البته اگه دقت کنین بعضیا بعد از تعریف میخوان بگن "ولی ..." که همون ثانیه حرف طرف قطع میشه ! lol
یه بار تو بخش گزارشات مردمی از یکی پرسیدن نظرتون در مورد برنامه چیه؟ گفت خوبه مخصوصا این که امسال از اون تصویرای ثابت کمتر وسط بازی پخش می کنن.
خیابانی:
هوا در نیمکره جنوبی چقدر سرد یا حداقل چقدر خنکه .
هیچ بازیکنی نسبت به او حرکت پاس رو نداشت .
پاس های پاراگوئه برای راه گشایی به سمت دروازه اسپانیا .
خیلی خوش بازی کرد و خیلی خوب بازی کرد .(یکی از بازیکنای اسپانیا رو می گفت )
اسپانیا به مصاف آلمان میره اگر بازی تا پایان به نفع این تیم به پایان برسه .
سلام...
...
یه تیکه که خیلی باحال بود!
صحنه اهسته نشون داد، خیابانی کارشناسی کرد که باید والدز که تکل زده کارت بگیره، بعد تصویر اومد رو بازی، داور به morel کارت رو ( فکر کنم به خاطر اعتراض ) نشون داد، خیابانی میگه: بعله، والدز کارت رو میگیره ،که 5 ثانیه بعد اسم بازیکن کارت گرفته رو زیرنویس کرد، میگه : morel هم کارت میگیره! ( حداقل اصلاحش نمیکنه که بابا من اشتباه کردم،)
...
موفق باشی♥♥♥
SAMAN-JEEZY
04-07-2010, 11:25
دیشب یکی از بازیکنای اسپانیا خیلی خوش بازی میکرد!
EhsanEricsson
04-07-2010, 12:04
بابا من با اینکه آرژانتین رو دوست دارم و از آلمان بدم می اومد ، امروز همه جا تعریف آلمان رو می کردم...
ولی تو هم انصاف داشته باش که حتی قبل از گل آلمان و وقتی بازی یک هیچ بود ، مزدک به شدت ذوق زده بود! یعنی به شدت تابلو بود که طرفدار آلمانه و خوشحاله از پیروزی تیمش...
به هر حال اون مزدکی که همیشه سراغ داشتیم نبود...
مزدک طرفدار ایتالیا بود که تیمش همون اول ناک اوت شد ، موقع بازیه آرژانتین آلمانم یکم رو فاز سیگاری میگاری چیزی بود قفل کرده بود رو آلمان ، همونجور که اگه جواد بازیه آرژانتین آلمانو گزارش میکرد جو گیر میشد میگفت آرژانتین دلاورانه باخت و این نشانه ی امنیتیست که شهدای 200 سال جنگ امریکای لاتین با غیور مردان سرخپوست بومی انجام دادن و ...
huti_421
04-07-2010, 12:19
کودکی سِر جواد خیابانی رو هم لحاظ کنید :دی
جوات بعد از پنالتی ای که ژابی زد و دیلار گرفت گفت والا من بی تقصیرم :
بله بوسکتس دروازه تیم پاراگوئه رو نجات میده !!!!! ربطشو رو با سیم رابط هم نمیشه ربط داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم تو شیلنگ دست به آب شنا کنه ولی از این سوتیها نده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nafe-bandar
04-07-2010, 13:10
آقای خیابانی، لطفا این جملات را بخوان! با شروع رقابت های جام جهانی، حجم زیادی از بازی های بین المللی در سرتاسر جهان در حال پخش است. این حجم زیاد به هر فوتبالدوستی این امکان را می دهد که کیفیت بازی ها و تیم ها را مقایسه کند. هر مسابقه فاکتورهایی برای جذابیت خود ارائه می دهد، نظیر بازیکنان سرشناس، مربیان خاص و غیره. اما برای بیننده فوتبال، علی الخصوص فوتبالدوستان ایرانی، گزارش بازی نیز یکی از فاکتورهای اساسی به حساب می آید. در این روزهای فوتبالی، قیاس گزارشگران از هر زمان دیگری بیشتر به چشم می آید. ما شاهد پیشرفت گزارشگران جوان و برخی گزارشگران با سابقه سیمای جمهوری اسلامی ایران هستیم. اما در عین حال بعضی از گزارشگران قدیمی نه تنها مایل به پیشرفت نبوده، بلکه اصرار بر روش نادرست گزارش خود دارند. روی سخن ما به طور خاص با جواد خیابانی است. گزارشگری که با گزارش تاریخی بازی ایران و استرالیا محبوبیت زیادی در بین هواداران فوتبال پیدا کرد، اما به هیچ عنوان قدر این محبوبیت را ندانست. به نظر می رسد جواد خیابانی با شنیدن انتقادات، بیشتر بر سبک خود پافشاری می کند. به یقین در این جام نیز، کمتر بیننده ای است که دل خوشی از او داشته باشد. - استفاده از عبارات و اصطلاحاتی که بیشتر با اعصاب و روان بیننده بازی می کند؛ - پیش بینی ها و قضاوت های نا به جایی که خیابانی هرگز حاضر به پس گرفتن آنها نیست؛ - اطلاعات کم به روز که در مقایسه با گزارشگران جوان به شدت آزاردهنده است؛ این ها ویژگی های گزارش جواد خیابانی است. ما به هیچ عنوان خواستار حذف خیابانی نیستیم، اما خواهشی که از این گزارشگر با سابقه داریم این است که بیشتر به بازخورد و واکنش مردم نسبت به گزارش هایش توجه کند. هیچ زمانی برای اصلاح دیر نیست. به امید روزی که پیشرفت، سرلوحه امور قرارگیرد. * انتشار این مطلب تنها با ذکر منبع مجاز می باشد *
89/3/29
Hossein13
04-07-2010, 13:36
بعد از بازیهایی که خیابانی گزارش میکنه این تاپیک رونق میگیره :31:
farshidshd
04-07-2010, 14:43
جواد هر جور باشه بهتر از عادل هست...
جواد هر جور باشه بهتر از عادل هست...
100 البته
جواد تو فاکتورهایی مثل پاچه خواری، دادن بیشترین سوتی در کمترین زمان، بیشترین غلط دستوری در کمترین جملات، استفاده از آرایه ی پارادوکس و ... از همه گزارشگرای دنیا بهتره
nafe-bandar
04-07-2010, 15:07
جواد تو فاکتورهایی مثل پاچه خواری، دادن بیشترین سوتی در کمترین زمان، بیشترین غلط دستوری در کمترین جملات، استفاده از آرایه ی پارادوکس و ... از همه گزارشگرای دنیا بهتره
اشاره به بازیه استقلال و پیروزی که عند مورد مشخص شده رو به نمایش گذشت !
کاش یه تاپیک بزنیم شونصد هزار تا صلوات نذر کنیم بازی فینال رو خیابانی گزارش نکنه ، اگه این اتفاق بیفته شخصاً تا آخر عمرم هیچی از خدا نمیخوام :D
Hamid Hamid
04-07-2010, 16:28
کاش یه تاپیک بزنیم شونصد هزار تا صلوات نذر کنیم بازی فینال رو خیابانی گزارش نکنه ، اگه این اتفاق بیفته شخصاً تا آخر عمرم هیچی از خدا نمیخوام :D
نه فكر نكنم.نفوس بد نزن.ايشالا فردوسي پوره.
اگه جواد باشه من 1 راديو ميزارم كنارم و صداي تلويزيون رو ميبندم كه بازي رو از صدا(راديو) و سيما(تلويزيون) ببينم:31:
نه اتفاقا خیلی حال می ده از اول بازی تا اخر بازی می خندیم دیشبم کلی خندیدیم بش اطلاعاتش در حده موکته:31:
ولی واسه فینال 100% عادله:5:
اینو هستم واقعا.مرتیکه اصلا بازی رو گزارش نمی کنه.وقتی داور واسه پاراگوئه پنالتی گرفت بعداز 5 دقیقه تازه فهمید چی شده.
Saeed kmss-D
04-07-2010, 18:38
سلام...
خدا از دهنت بشنوه،
اما،
چه کم توقعی :دی
من همینجا شرط میبندم که فینال عادله!
شک نکنید!
+ اسپانیا - آلمان هم خود عادله!
موفق باشی♥♥♥
amir2011
04-07-2010, 18:55
اسپانیا - آلمان هم خود عادله!
اگه اسپانیا - آلمان عادل باشه دیگه احتمال اینکه بش فینال رو بدن خیلی کمه ! پس باید منتظر گزارش یکی از بازیها با صدای گرم جواد آقا باشیم ...
Saeed kmss-D
04-07-2010, 19:16
اگه اسپانیا - آلمان عادل باشه دیگه احتمال اینکه بش فینال رو بدن خیلی کمه ! پس باید منتظر گزارش یکی از بازیها با صدای گرم جواد آقا باشیم ...
چرا نمیشه!
ببینید، تا الان سه گزارش گر اصلی، ینی عادل و مزدک و اجبارا جواد، گزارششون رو تا این مرحله انجام دادن و برابرن!
3تا بازی مونده، ینی دو تا نمیشه نهایی، و یکی فینال! اما .... یک مسابقه رده بندی هم میمونه!
اون دو تا گزارش گر جوونه که حق گزارش نباید داشته باشن ( اگه یکی از این چهار تا بازی رو بدن به یکی از اونا واقعا ... )
بازی آلمان-اسپانیا رو عادل گزارش میکنه، بازی هلند-اروگوئه رو هم مزدک، فینال رو هم دوباره عادل، و نهایتا رده بندی رو دیگه بدن به جواد!
به نظر من این عادلانه ترین وضعیته!
موفق باشید♥♥♥
moraddad
04-07-2010, 19:19
آقا کل این 4 بازی رو عادل گزارش کنه کسی اعتراض میکنه؟!
خوب مگه هدف جلب رضایت ملت نیست؟!
یه پولی هم به مزدک و جواد بدن....
بابا انقدر نزنید تو سر این جواد بیچاره... بعدش میره معتاد میشه میزنه عادلو میکشه تا آخر عمرتون باید بشینید مزدک واسه ـتون گزارش رو بکنه... :27:
alidata2010
04-07-2010, 19:31
بدون ارﮊانتین دیگه این جام به درد نمیخوره همه ی بازیا رو بدن به جواتی من راضیم:41:
EhsanEricsson
04-07-2010, 19:37
آقا کل این 4 بازی رو عادل گزارش کنه کسی اعتراض میکنه؟!
خوب مگه هدف جلب رضایت ملت نیست؟!
یه پولی هم به مزدک و جواد بدن....
من از این تریبون رسما اعلام میکنم حاضرم پول بدم به بقیه ی گزارشگرا تا این 4 تا بازی رو عادل گزارش کنه:20:
در واقع من از این تریبون رسما اعلام میکنم به واقع حاضرم پول بدم به بقیه ی گزارشگرا تا این 4 تا بازی رو در واقع عادل گزارش کنه:20:
یه پولیم حاضرم بدم به حاج رضایی اینقدر نگه در واقع به واقع
یه پولیم حاضرم بدم به اون آدم آهنی (همون که هی میگه امیدوارم تا این لحظه بزرگترین جهان اسلام صرفه جویی برق اپراتور همراه اول ایرانسل ... ) اینقدر نیاد حرف تکراری بزنه
شما هم کمک های نقدیتونو به حساب من بریزید
MoJtaBa.R
04-07-2010, 19:49
کسی از یوسفی خبر نداره ؟؟ حنجرش ترکیده راسته ؟
EhsanEricsson
04-07-2010, 19:57
فینال مزدکه ، چندتا فینال مهم مثل فینال یورو های چند سال پیش رو دادن به مزدک ، آدم ضد حال میخوره . کاش بدن عادل
راستی چرا امسال یه گزارشگر نفرستادن افریقا از اونجا گزارش کنه؟ اگه جوادو فرستاده بودن صداش تو وو وو زلا ها گم میشد دیگه این تاپیک به جای 130 صفحه بیشتر از 30 صفحه نمی شد :31:
hadi_gamer
04-07-2010, 20:29
فینال رو که من عمرا از شبکه سه ببینم.همه لذت فینال به مراسم قهرمانیشه.کانالهای فری مثل ZDF یا RAI فکر کنم فینال رو پخش کنن.
EhsanEricsson
04-07-2010, 20:34
کسی از یوسفی خبر نداره ؟؟ حنجرش ترکیده راسته ؟
آره حنجرش ترکیده راست شده :31:
dehtoday
04-07-2010, 20:45
تارهای صوتی پیمان یوسفی با مشکل روبرو شده و او نباید تا آخر بازی ها جام جهانی مسابقات فوتبال را گزارش کند.
پیمان یوسفی گزارشگر و مجری شبکه سوم سیما که قبل از آغاز جام جهانی تارهای صوتی اش با مشکل مواجه شده بود با اخطار پزشکان نباید تا آخر این رقابت ها مسابقات فوتبال را گزارش کند.
بر اساس این خبر اخطار پزشکان به یوسفی جدی است و حتی آنها عنوان کرده اند که اگر او می تواند با کارش کنار بیاید باید قید گزارش کردن بازی های ابتدایی لیگ برتر در فصل جدید را هم بزند.
فینال رو که من عمرا از شبکه سه ببینم.همه لذت فینال به مراسم قهرمانیشه.کانالهای فری مثل ZDF یا RAI فکر کنم فینال رو پخش کنن.
سلام کانالهای خیلی خوب وباکیفیتی مثل trt1وtv georgiaدر ترکست واحتمالا الجزیره اسپورت2در نایلست هم تمام مراسم جشن قهرمانی و اختتامیه رو پوشش میدن.حیفه آدم به خاطر گزارش فارسی که اونم پر از اشتباه وسوتیه بخواد فینالو از شبکه 3 ببینه
MoJtaBa.R
04-07-2010, 22:05
این خیابانی منفجر نشده شانس آورده : پیمان شیرین تر بود تا جواتی :دی
amir2011
04-07-2010, 22:35
چرا نمیشه!
ببینید، تا الان سه گزارش گر اصلی، ینی عادل و مزدک و اجبارا جواد، گزارششون رو تا این مرحله انجام دادن و برابرن!
3تا بازی مونده، ینی دو تا نمیشه نهایی، و یکی فینال! اما .... یک مسابقه رده بندی هم میمونه!
اون دو تا گزارش گر جوونه که حق گزارش نباید داشته باشن ( اگه یکی از این چهار تا بازی رو بدن به یکی از اونا واقعا ... )
بازی آلمان-اسپانیا رو عادل گزارش میکنه، بازی هلند-اروگوئه رو هم مزدک، فینال رو هم دوباره عادل، و نهایتا رده بندی رو دیگه بدن به جواد!
به نظر من این عادلانه ترین وضعیته!
موفق باشید♥♥♥
این استدلال شماست که ایده آل گرایانست ولی یک همچین تصمیمات مرد پسندی معمولا تو صدا و سیما گرفته نمیشه !
شما دعا کن یه وقت بازی اسپانیا و المان و فینال رو ندن به خیابانی و فقط رده بندی رو بدن به عادل ...
I3 E L O \/ E D
04-07-2010, 22:42
من با اوان حرفی که عادل زد نگرانم همون رده بندیم بهش نرسه! فینال چیه بابا! :دی
MoJtaBa.R
04-07-2010, 22:43
من با اوان حرفی که عادل زد نگرانم همون رده بندیم بهش نرسه! فینال چیه بابا! :دی
کدوم حرفش رو ؟
I3 E L O \/ E D
04-07-2010, 22:47
کدوم حرفش رو ؟
متاسفانه هوا در ورزشگاه 24 درجه اس, یه چیزی تو همین مایه ها گفت (اشاره به نشون ندادن تماشاگرا)
EhsanEricsson
04-07-2010, 22:49
تارهای صوتی پیمان یوسفی با مشکل روبرو شده و او نباید تا آخر بازی ها جام جهانی مسابقات فوتبال را گزارش کند.
پیمان یوسفی گزارشگر و مجری شبکه سوم سیما که قبل از آغاز جام جهانی تارهای صوتی اش با مشکل مواجه شده بود با اخطار پزشکان نباید تا آخر این رقابت ها مسابقات فوتبال را گزارش کند.
بر اساس این خبر اخطار پزشکان به یوسفی جدی است و حتی آنها عنوان کرده اند که اگر او می تواند با کارش کنار بیاید باید قید گزارش کردن بازی های ابتدایی لیگ برتر در فصل جدید را هم بزند.
ناقلا تمارض داره میکنه یکم معروف بشه :31:
فردا هم شایعه میشه جواد مرده ، بعد که حسابی همه دلشون سوخت و مطرح شد بعد از چند ماه پیداش میشه.
بازگشت جواد 2 یا جواد وارد می شود :31: ( برگرفته از تریلر مایکل):31:
nafe-bandar
04-07-2010, 23:01
من از این تریبون رسما اعلام میکنم حاضرم پول بدم به بقیه ی گزارشگرا تا این 4 تا بازی رو عادل گزارش کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در واقع من از این تریبون رسما اعلام میکنم به واقع حاضرم پول بدم به بقیه ی گزارشگرا تا این 4 تا بازی رو در واقع عادل گزارش کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پولیم حاضرم بدم به حاج رضایی اینقدر نگه در واقع به واقع
یه پولیم حاضرم بدم به اون آدم آهنی (همون که هی میگه امیدوارم تا این لحظه بزرگترین جهان اسلام صرفه جویی برق اپراتور همراه اول ایرانسل ... ) اینقدر نیاد حرف تکراری بزنه
شما هم کمک های نقدیتونو به حساب من بریزید
شما اين پول رو بده من قولت مي دم جوات كه هيچ!
باباش هم جرات نكنه دم در صدا سيما رد بشه!
قولم قوله!
قولم بره سرم نمي ره! (:31:)!!!!!!!!
MoJtaBa.R
04-07-2010, 23:05
اینا نباشن که نمک برنامه هم میره : الان مهمان گرامی برنامه که داره نشونش میده بود و نبودش واستون مهمه ؟:دی
یه رو خیابانی گزارش نکنه دلتون واسش تنگ نمیشه ؟:دی
خیابانی واسه بازیای غیر ایرانی جواب نمیده :دی
باید مث منصوریان مرد باشه و چهطور گفت که واسه کارشناسی بازی خارجی اطلاعات وسیع نداره و دیگه نیومد اینم گزارش خارجیا رو کوتاه بیاد :دی
malkemid
04-07-2010, 23:47
متاسفانه هوا در ورزشگاه 24 درجه اس, یه چیزی تو همین مایه ها گفت (اشاره به نشون ندادن تماشاگرا)
بابا شما چقدر نکته سنجین..ایول ...من فکر کردم اشتباه کرده گفته متاسفانه!! چه جالب...مرسی
HardWare Professor
05-07-2010, 01:49
بنده به نکته بسیار مهمی در مورد اینکه چرا کیفیت توپ جام جهانی افتضاحه و همه ازش ناراضین پی بردم:5:
حتما می دونید که اسم این توپ هست جابولانی خوب حالا چند بار بگید جابولانی جواد خیابانی:31: جابولانی جواد خیابانی:31: می بینید که این کلمات تقریبا آوای مشترکی دارن:18::18:
نتیجه اخلاقی این که چون این توپ یه ربطی به خیابانی داره اینقدر افتضاح از آب در اومده:27::27::27::27::27:
به واقع نکته درستیه:46:
دمت گرم کلی خندیدیم:31:
---------- Post added at 03:49 AM ---------- Previous post was at 03:46 AM ----------
ایشاللا بازی فینال رو جناب سرهنگ گزارش میکنن که ما هم از بلا تکلیفی در بیایم
{شوخی}
zookhole
05-07-2010, 09:21
برنامه جام جهانی شبکه یک:
پرویزمظلومی(سرمربی استقلال):روبن خیلی بازیکن خوبیه حتی شما دیدید وقتی توبازی فینال باشگاههای اروپا نبود بایرمونیخ چقدر متزلزل بود آخه بدبخت روبن که توفینال بازی کرد اون ریبری بود که غایب بود
مظلومی:بازیکن هلند واقعا خیلی خوب بازی کرد مجری:دوست داری همچین بازیکنی تو استقلال داشته باشی
farshidshd
05-07-2010, 09:25
بازم میگم خیابانی از همه لحاظ سر تر از فردوسی پور هست . از همه لحاظ....
نه فقط این سوتی هایی که شما میگین... یا اون
EhsanEricsson
05-07-2010, 10:35
شما اين پول رو بده من قولت مي دم جوات كه هيچ!
باباش هم جرات نكنه دم در صدا سيما رد بشه!
قولم قوله!
قولم بره سرم نمي ره! (:31:)!!!!!!!!
آقا من خواستم به جواد پول بدم گزارش نکنه ، زد تو دهنم گفت من به خاطر پول گزارش نمیکنم ، من به خاطر دل مردم گزارش میکنم من متعلق به خودم نیستم ، من متعلق به این مردمم و باید فینال رو براشون گزارش کنم ! :whistle:
تازه سه بارم زد تو دهنم گفت تا سه نشه بازی نشه ، بعد گفت سه شد اما بازی نشد یکی دیگه هم زد! :41:
من که میگم فردوسی پور ، جواد ، مزدک از همه خوب گزارش میکنن. :31: فردوسی پور فک کنم اون موقع ها که گل میزنن جالب میگه :31:
این مزدک اسم عجیبیه خارجی نباشه؟! :31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معنیش چیه؟
EhsanEricsson
05-07-2010, 11:05
این مزدک اسم عجیبیه خارجی نباشه؟! :31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معنیش چیه؟
نه ایرانیه . مزدک از مضحک میاد ، معنیه مردک یا مرد کوچک هم می ده:31: یا مزدای کوچک (مزدا وانت قدیمی :31:)
فینالم اگه بدن گزارش کنه حالگیریه ، انگار که مثلا پشت مزدا وانت چادر دار قدیمی سوار باشی بخوای بری شمال جاده رو نبینی :31:
نه ایرانیه . مزدک از مضحک میاد ، معنیه مردک یا مرد کوچک هم می ده:31: یا مزدای کوچک (مزدا وانت قدیمی :31:)
فینالم اگه بدن گزارش کنه حالگیریه ، انگار که مثلا پشت مزدا وانت چادر دار قدیمی سوار باشی بخوای بری شمال جاده رو نبینی :31:
چرا مسخره میکنید حالا :13:
من که میگم فردوسی پور ، جواد ، مزدک از همه خوب گزارش میکنن. :31: فردوسی پور فک کنم اون موقع ها که گل میزنن جالب میگه :31:
مزدک یعنی این :
و فکر میکنم معمولا زرتشتی ها نام مزدک رو میذارن .
اما نمیدونم که میرزایی هم زرتشتی هست یا نه.
EhsanEricsson
05-07-2010, 11:32
چرا مسخره میکنید حالا :13:
.
جدی نگیر ، حوصلمون سر رفته خوب چیکار کنیم :44:
فعلا از فوتبال و سوتی خبری نیست باید به چیزای دیگشون گیر بدیم :31:
راستی جاودانی چرا جدیدا صورتش مثل کتک خورده ها شده؟ خداییش دقت کردین؟ همه جاش کبوده !
جدی نگیر ، حوصلمون سر رفته خوب چیکار کنیم :44:
فعلا از فوتبال و سوتی خبری نیست باید به چیزای دیگشون گیر بدیم :31:
راستی جاودانی چرا جدیدا صورتش مثل کتک خورده ها شده؟ خداییش دقت کردین؟ همه جاش کبوده !
رو یه مجله عکس خودشو و زنش رو انداخته.
شاید با زنش دعواش شده.
:46:
farshidshd
05-07-2010, 22:35
بازم میگم خیابانی از همه لحاظ سر تر از فردوسی پور هست . از همه لحاظ....
نه فقط این سوتی هایی که شما میگین... یا اون
.........................
نادر1368
05-07-2010, 22:59
ملت شریف ایرات ملت شریف ایران امشب میهمان برنامه یک جهان یک جام اقای افشین قطبی هست:20:چه جالب!اگه قطبی کارشناسی بلد بود و بلد بود مربی گری رو انقدر سطحش بالا بود الان در قواره یک مربی شکست خورده در جام جهانی باید در برنامه حاضر میشد انقدرم زیر نویس کردن از فوتبال ایران و مربیاش اکثریت بدم میاد فقط پول بیت المال رو میکشن بالا تحریم فوتبال ایرانی و حتی خارجی:20:البته نظر شخصیم بود!
H a m e e d
05-07-2010, 23:02
این چیه؟:دی
4,294,967,295 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند
اینقدر اینجا راجع به سوتی حرف زدین خود تایپیک هم به سوتی دادن افتاد!
farshidshd
05-07-2010, 23:10
این چیه؟:دی
اینقدر اینجا راجع به سوتی حرف زدین خود تایپیک هم به سوتی دادن افتاد!
سوتی نداد. به خاطر مطلبی بود که گذاشتم
John Cena723
05-07-2010, 23:12
لپ تاپ قطبی خاموشه درسته؟
EhsanEricsson
05-07-2010, 23:23
لپ تاپ قطبی خاموشه درسته؟
اون چمدونه شبیه لپتاپه ، توش لباس میزاره
arash 3 sut
05-07-2010, 23:50
قطبی:
قلبم بنزینه و مغزم رانندگی می کنه
انتخابات بازیکنای جوون
بقیه بازیکناشون کارگری کردن (بازیکنای ژاپن)
ghahremanimehdi
06-07-2010, 00:14
اون چمدونه شبیه لپتاپه ، توش لباس میزاره
آره ، خودِ قطبی هم کُمده!
zookhole
06-07-2010, 01:07
بابا این قطبی هم کم سوتی نمیده ها خیابانی شانس آورده قطبی توآفریقا بوده وگرنه روی جواد بدجوری کم میکرد
سوتی های قطبی :
1-اسامی اشتباه بازیکنان:بالاک:بلک کلوزه:کلوس درک کویت:کیوت روبن:روبان ژاوی:چاوی
2-اگه بالا بازی کنه (رو به جلو)
3-مردم استرالیا جنگجو اند
4-ازهرطرف توپ ساندویج میکردن
5-ما میتونیم بشینیم جلو پنالتی باکس ودفاع کنیم
6-این تو دست کره جنوبی بازی کرد
7-توپ مثل سرعت برق سفر میکنه بین بازیکنا
8-خیلی ازمربیا حقوقایی میارن از آدیداس ، نایکی ، نوشیدنی که من میتونم اسماشو بیارم
9-روبینیو باآقای کاکا کامینیشن کرد
10-واقعا این کودکستانیه(اخراج فیلیپه ملو)
11-بازیکنایی که محکم روانی بودن
بابا این قطبی هم کم سوتی نمیده ها خیابانی شانس آورده قطبی توآفریقا بوده وگرنه روی جواد بدجوری کم میکرد
سوتی های قطبی :
1-اسامی اشتباه بازیکنان:بالاک:بلک کلوزه:کلوس درک کویت:کیوت روبن:روبان ژاوی:چاوی
2-اگه بالا بازی کنه (رو به جلو)
3-مردم استرالیا جنگجو اند
4-ازهرطرف توپ ساندویج میکردن
5-ما میتونیم بشینیم جلو پنالتی باکس ودفاع کنیم
6-این تو دست کره جنوبی بازی کرد
7-توپ مثل سرعت برق سفر میکنه بین بازیکنا
8-خیلی ازمربیا حقوقایی میارن از آدیداس ، نایکی ، نوشیدنی که من میتونم اسماشو بیارم
9-روبینیو باآقای کاکا کامینیشن کرد
10-واقعا این کودکستانیه(اخراج فیلیپه ملو)
11-بازیکنایی که محکم روانی بودن
خب این بد بخت چکار کنه ؟؟؟
افشین از 11 سالگی رفت آمریکا حتی یه زمانی مربی زنان آمریکا هم بوده !!!
حتما به تلفظ امریکن عادت کرده
اسامی اشتباه بازیکنان:بالاک:بلک کلوزه:کلوس درک کویت:کیوت روبن:روبان ژاوی:چاوی
قطبی هم بعضیا رو درست گفت دیگه ... ایرانیا بد تلفظ میکنن !!!
کلوزه » کلوسه -- کویت » کایت -- ژاوی » چاوی ... اینا تلفظ های درستشن !!!
MoJtaBa.R
06-07-2010, 02:55
آره ، خودِ قطبی هم کُمده!
الان این چه ربطی داشت به تاپیک ؟
با قطبی مشکل دارین جاش اینجا نیست !
به نظرم خود قطبی کیفه!!
البته کیف پول .;کیف پولی برا جمع کردن پولای فدراسیون و تیم های ایرانی:5:
John Cena723
06-07-2010, 15:29
دیگه از فریدون زندی که خیلی بهتره . تو یه مصاحبه زندی می گفت: "دیروز اومدم (ایران) اومدم ، خیلی خوش اومدم!!!!!"
قطبی هم گزارشگر شده که اینقدر سوتی میده؟
Saeed kmss-D
06-07-2010, 22:00
سلام...
هم تسلیت و هم تبریک میگم که جواد داره گزارش میکنه!
تسلیت که معلومه چرا...
وتبریک چون دیگه فینال نیستش!
موفق باشید♥♥♥
aluminum
06-07-2010, 22:02
دوستان برید آماده بشید که آقا جواد امشب ما را به فیض قراره برسونه
این یه خوبی داره
به احتمال فینال رو به آقا جواد نمیدن
راستی خوشبختانه هوا سرده:5:
باز این جواد دهن باز کرد
اروگوئه با چند تا مصدوم و محروم که غایب هستند به میدون اومده
Saeed kmss-D
06-07-2010, 22:04
سلام دوستان...
واقعا من نمیدونم، اینا از خودشون خجالت نمیکشن؟!
یادمه اینجا خونده بودم ذکایی گفته بود، " ما نیم ساعت، چهل دقیقه قبل از هر بازی برنامه کارشناسی و این چرت و پرتا رو داریم!"
راست گفت بنده خدا! چهل ساعت قبل بازی میرن رو آنتن، یه 4-5 دقیقه جاودانی چرت و پرت میگه و تبلیغ مسابقه اس ام اس میکنه!
میرن پخش شبکه و یه یک ربعی آگهی پخش میکنن!
دوباره برمیگردن، جاودانی سلام و احوال پرسی میکنه با کارشناس و یکمی هم از وجنات و قدرت آلمان میگه و بازی رو اعلام میکنه!
دوباره میرن آگهی، بعد از 10 دقیقه برمیگردن، تو 4-5 دقیقه ای که مونده برنامه کارشناسی شروع میشه!
خوبه دیگه! 25 دقیقه آگهی دارن دیگه! چه بدی داره!
البته این در بهترین شرایطه! چون گاهی همین چند دقیقه برنامه هم اون مترسک رو میزارن که تو برنامه هم آگهی بدن!
موفق باشید♥♥♥
ghahremanimehdi
06-07-2010, 22:05
عجب هوشی داره این جوات بیابانی! بعد از یکماه که از جام جهانی میگذره هنوز نفهمیده وقتی تو نیمکره شمالی تابستانه ، در نیمکره جنوبی (مثلا آفریقای جنوبی) زمستان هست.
Mahdi.p30
06-07-2010, 22:26
يكي از مزخرفات جواتي:
"به جدول تيماي فينال يه تيم اضافه كنيد
البته فعلا با مداد بنويسيد ، چون ممكنه مجبور بشيد پاكش كنيد"
بازیکنان کم شناس :31: البته شناسشو قورت داد :31:
سلام...
هم تسلیت و هم تبریک میگم که جواد داره گزارش میکنه!
تسلیت که معلومه چرا...
وتبریک چون دیگه فینال نیستش!
موفق باشید♥♥♥
ایشالا فینال عادل باشه.
موفق باشید♥♥♥
بالاخره زندگی خرج داره ، این صدا و سیمای ملی(!) هم باید یه جوری اموراتش رو بگذورنه دیگه!!
Vahid_1990
06-07-2010, 22:44
وقتی هلند گل زد خیابانی خودشم نفهمید چی گفت.
اولش میگه یه گل فوق العاده ای هلند می زنه بعدش میگه اشتباه بزرگ دروازه بان باعث شد این گل زده بشه. بعدشم میگه امان از این تیرک که بعضی وقتا باعث میشه توپ گل نشه بعضی وقتا هم باعث میشه گل بشه.
آخرش خودش نفهمید اصلا چی گفته. معمولا موقع هایی که گل قشنگ یا همون سوپر گل زده میشه دروازه بان اشتباه نکرده چون نمی تونه توپ رو بگیره. ولی خیابانی این چیزارو درک نمی کنه. کاریش نمیشه کرد:31:
الان میگه اوروگوئه ای ها با این پرچشمون می خوان بگن اولین بار خورشید در اوروگوئه تابیده. اینم از اون چیزایی که خودش اختراع کرده یا نه؟:31:
rairhahs
06-07-2010, 22:53
حالا جای خالی رو پر کنید :31: فقط با مداد بنویسید چون شاید پاکش کنید :27: حتما پاک کن داشته باشین :27:
کلمه مکرر یه جورایی ازآقای جاودانی هم جالب توجه هست
جواتی:
بازیکن کم (میخواست بگه کم شناس فهمید چه تری زده هنگ کرد )
محوط جریمه
صفر یک به نفع هلند!!!
اروگوئه بدون ۴ بازیکن اصلیش در این جام بازی میکنه (منظورش تو این بازی بود)
توپو باد اورد واسه اروگوئه خود باد هم توپو میبره
خوب اسم هلند رو برای فینال بنویسین خوب البته با مداد بنویسین پاکن هم داشته باشین :دی
پلنگ زخم خورده التیم پیدا کرده (یاد شفیع بخیر ) :دی
بپردازیم که ۱۵ دقیقه استراحت داریم!
اینو جا گذشتم SMS میلیونی یادتون نره داره زیر نویسم میشه تو رو خدا :دی
to be continued
Mahdi.p30
06-07-2010, 22:59
حالا جای خالی رو پر کنید :31: فقط با مداد بنویسید چون شاید پاکش کنید :27: حتما پاک کن داشته باشین :27:
بعد از گل اروگوئه:
"عرض کردم با خودکار ننویسید که هلند به فینال میره ، حالا پاکش کنید ، فعلا هیچی ، خالی بمونه جای فینالیست بازی ها"
pedram_sad
06-07-2010, 23:24
واقعا حالا میفهم چرا منفورترین گزارشگر فوتباله این موجود
80 دقیقه از 90 دقیقه یک ضرب میتونم بگم زر میزنه
ارجیف تحویل میده فوق العاده هم ضعیفه
اه اه اه
Vahid_1990
06-07-2010, 23:32
خیابانی:
هلند تیمی که دوباره نه در واقع سه باره به فینال می رسه
واقعا خدای سوتیه من قبل اینکه این تاپیکو بخونم زیاد به حرفاش توجه نمی کردم ولی الان می بینم کلا سوتیه این آدم:31:
تعدادی از سوتی های نیمه اول
1-سب پلاتر فکر کرده زمستونه اما خوب درسته زمستونه!!
2-با مداد بنویسید فعلا ....
3-هلند صفر به یک جلو می افته
4-اروگوئه ای ها با داشتن خورشید رو پرچمشون می گن اولین بار خورشید از اروگوئه طلوع کرده (شک کردم سوتیه یا نه ولی فک کنم از خودش بافت)
5-اروگوئه تیم ناشناخته
6-دروازه بان هلند خیلی جلو اومده بود(صحنه گل)
7-همیشه نیمه نهایی از فینال قشنگ تره!!!!:18:
می بخشید که نیمه دوم رو با صدای کم دیدم نتونستم بنویسم.تازه فک کنم تعداد زیادی رو یادم نمونده
نیمه دوم با جواتی:
بازم رقابت فوتبال!!!
جملهٔ روز: محوطه آزاد کنار خط جریمه... :24:
یه پاس خوب میبره
کاوانی که شلخته داره بازی میکنه با یقه داغون ولی خوب بازی میکنه. لول
شانس اورد دروازبان و مربی هلند که توپ تو شرایط آفساید رسید!
بعد از گل اروگوئه خیابانی رو دوره تند :))
Vahid_1990
07-07-2010, 00:02
کاوانی که شلخته داره بازی میکنه با یقه داغون ولی خوب بازی میکنه.
خیلی جالب بود:27:
pedram_sad
07-07-2010, 00:04
کاش این بشر زودتر خط بخوره از بین گزارشگر ها
واقعا مایه ابرو ریزی محضه این موجود
سرم درد گرفت
الان فقط صدای این بشر با اون داستان و قصه تعریف کردن هاش تو گوشمه
به درد تعریف حماسه عاشورا تو ماه محرم می خوره تو هیئت ها
Mahdi.p30
07-07-2010, 00:05
جوات در دقیقه 93 با هیجانی فوق العاده (در حالی که داور سوت میزنه و دستشو به نشانه هند بالا برده) :
"و پایان بازی در این مسابقه جذاب از نیمه نهایی جام جهانی فوتبال و رسیدن هلند به فینال جام جهانی ، ضمن اینکه فان بومل یه کارت زرد میگیره:27::31::18:"
بعد از این که فهمید سوتی داده ، برای ماست مالی:
"هلندی ها یه لحظه فکر کردن که بازی تموم شده"
بعد از تموم شدن بازی:
"آقای جاودانی با متخصصین برنامه ، در خدمت شما هستن"
Vahid_1990
07-07-2010, 00:06
کاش این بشر زودتر خط بخوره از بین گزارشگر ها
واقعا مایه ابرو ریزی محضه این موجود
سرم درد گرفت
الان فقط صدای این بشر با اون داستان و قصه تعریف کردن هاش تو گوشمه
به درد تعریف حماسه عاشورا تو ماه محرم می خوره تو هیئت ها
درسته.
ولی تو این زمانی که طنز زیاد وجود نداره اگه خیابانی هم نباشه ما پس به چی بخندیم؟:31:
zookhole
07-07-2010, 00:18
سوتی های آخر جواد توجام جهانی:
توپ وسط زمین بود خیابانی:یه موقعیت خوب
روبن بدجوری افتادرو کله بازیکنا
میتونه بلایی که هلند سر برزیل آورد اروگوئه سرخودش بیاره
جواد امروز در 3نقش متفاوت غیر ازگزارش بازی کرد:
1-نقش تبلیغ اس ام اس:دقیقه 46 نیمه اول درمسابقه اس ام اس شرکت کنیدتصویرش میاد زیرنویس نوشته میشه
نیمه دوم دقیقه 60تا دقیقه 80 فرصت دارید حالا باید باسرعت بیشتری این کار رو بکنید
2-نقش کمک داور:قبل ازاینکه کمک پرچم ببره بالا خیابانی اعلام آفساید کرد
3-نقش مربی اروگوئه:حالا دروازه بان باید بره جلو
اروگوئه ای ها با داشتن خورشید رو پرچمشون می گن اولین بار خورشید از اروگوئه طلوع کرده (شک کردم سوتیه یا نه ولی فک کنم از خودش بافت)
این انصافا سوتی نیست دوست عزیز .. اعتقاد مردم اروگوئست که در فرهنگشون وجود داره:46:
ولی تمام سوتیهای جواد یه طرف اون سوتی بازی بارسلونا و رئال مادریدش یه طرف.. چقدر خندیدم خداییش فکر میکرد بازیکن اخراج شده :31:
" ظاهرا مربی ها هم خیلی از بازی لذت میبرن و به فکر ترکیبی تعویضی چیزی نیستن" :31:
یعنی به این فکر نیستن که مثلا چندتا بازیکن را با هم ترکیب کنن:31:
/////////
به دلیل استقبال شدید دوستان , جواد خیابانی عزیز قبول کرده که 3 بازی بعدی را هم خودش گزارش کنه:27:
آقا خیلی باحاله خیابانی اوقاتمون مفرح شد D:
من شخصا از اون انسان والامقامی که جواد رو کشف کرد برد تو تلویزیون صمیمانه تشکر میکنم ولی از هر کس که جوادو از تو تلویزیون دربیاره سعی میکنم 2 برابر تشکر کنم
*Batman*
07-07-2010, 02:25
نه دست نگه دارید؛با خودکار ننویسید.
من خودم شخصا دوست دارم اوروگوئه یه گل بزنه تا بازی گرم تر بشه.
تو بیخود دوست داری.میخوام صد سال سیاه دوست نداشته باشی.
یعنی هیچ بشری رو ندیدم اندازه ی این اراجیف بگه.بابا مثل آدم بازی رو گزارش کن دیگه.
هیچکس انتظار گل زدن از اسنایدر نداشت
همه انتظار پاس داشتن
اما تو این مسابقات دیدیم که گل هم میتونه بزنه!!!
(یه چیزی تو همین مایه ها بود!)
+
نمیدونم کی به این گفته میتونه از جانب همه حرف بزنه
+
فقط نادونی مثل خیابانی از اسنایدر انتظار گلزنی نداره!
kotlet110
07-07-2010, 07:28
خدا این جواتی رو از ما نگیره :31:
خدایی اعتماد به نفس این بشر منو یاده یکی میندازه که دنیا همه حیران اوست :27:
Hamid Hamid
07-07-2010, 07:40
دوستان اون سوتي تعويض و تركيب اصلش اين بود:
مربيهاي 2 تيم محو بازي هستند و نميخوان هيچ تعويضي تغييري و تركيبي انجام بدن.
اين قضيه شماره 10 هاي موفق و نا موفقم حدود12345678987654321 بار گفت!
نميدونستم تركيب رو انجام ميدن!
معمولان يا ارنج ميكنن يا تو تركيب تغيير انجام ميدن:27:
Mohammad Hosseyn
07-07-2010, 08:19
دیشب برق خونمون رفت ... مجبور شدیم از رادیو گوش کنیم مسابقه رو ... واقعا این مجری رادیو بهتر گزارش میکنه ... گرچه اونم سیصدتا سوتی داشت ... اخر بازی داور خطا اعلام میکنه ... این فک میکنه سوت پایان رو زدن ... یهو میگه بله هلند میره فینال و ... اومد با شنونده ها خداحافظی کنه متوجه سوتیش میشه و ماله کشی ...
این خیابانـی واقعا" گزارشش روی اعصاب هست اومده به بازیکن های اوروگوئه میگه نا شناس یا کم شناس آخه کسـی میگه کم شناس ؟ :13:
فقط نادونی مثل خیابانی از اسنایدر انتظار گلزنی نداره!
این حرفتو واقعا" دوست داشتم امین جان بازیکن توانایی هست :46:
Pedy.Spider
07-07-2010, 08:25
جواد: هم زمین بازی رو ترک کرد هم دنیارو!
آخه این حرففه تو میزنی تو تلویزیون؟ یه ذره فکر نمیکنه!
من از موقعی که این تاپیک باز شده راحت تر جوادو تحمل می کنم.چون هر چی سوتیاش بیشتر باشه تاپیک گرم تر میشه بعد بازی میام اینجا دور هم با بچه ها می خندیم
moraddad
07-07-2010, 08:37
دیشب خیابانی میدونست آخرین بازی جامه که گزارش میکنه دیگه زد به سیم آخر!
هر چی تو چنته داشت رو کرد!
نه جدی میگما...دیشب خییییلی بیش از حد معمولش سوتی میداد!
عین این جمله رو گفت:
"فان پرسی در وضعیت آفساید قرار داشت،ولی تشخیص اینکه آفساید بود یا نه به عهده ی کارشناسانه"!:31:
majid_potter7
07-07-2010, 08:46
7-همیشه نیمه نهایی از فینال قشنگ تره!!!.gif
دوست عزیز ..این سوتی نیس..یه حرف درسته..بازی فینال همیشه به خاطر حساسیت فوق العادش بی مزه و سرد میشه...فینال لیگ قهرمانانم همینطور...کلا این نظر خیلی هاس ...نه فقط جواتی..
کلا" باید اسم تاپیک رو میزدند سوتـی های جواد خیابانی ! :13:
Dexter 2009
07-07-2010, 09:14
نمی دونم چرا من تا بحال متوجه این سوتی های خنده دار نشده بودم.....:31:
شایدم توجه نمی کردم
H A M A S
07-07-2010, 09:16
اینقدر عیب دیگران رو نگیرید:20:
Dexter 2009
07-07-2010, 10:09
اینقدر عیب دیگران رو نگیرید
راست می گه..بعد واسه خودتون هم یه همچین چیزایی اتفاق می افته ها!!:46:
SAMAN-JEEZY
07-07-2010, 10:16
چمن و خون و عرق و همه چی اونجا تو دهن دی زیوووووو! دیده میشه
نظرتون محترمه، :11:
ولی خداییش دیگه گزارشگر بدتری هم وجود داره؟ آخه وقتی 70 میلیون آدم دارن بازیو نگاه میکنن، حالا بگی یه سریشون میرن از لیدر میبینن، یه سریشونم نمیبینن، ولی آخه یکی به من بگه، این تعدادی که نگاه میکنن بیچاره شدن دیگه! آخه واقعا کس دیگه ای نبود؟ من نمیدونم چطوری یه موقع مقام بهترین گزارشگر رو اوردن؟؟؟
بازم معذرت میخوام از طرفدارانشون! اینم نظر منه دیگه!
واقعا اگه این تاپیک نبود من تا الان تلویزیونمون رو داغون کرده بودم! :27:
farshidshd
07-07-2010, 10:53
نظرتون محترمه، :11:
ولی خداییش دیگه گزارشگر بدتری هم وجود داره؟ آخه وقتی 70 میلیون آدم دارن بازیو نگاه میکنن، حالا بگی یه سریشون میرن از لیدر میبینن، یه سریشونم نمیبینن، ولی آخه یکی به من بگه، این تعدادی که نگاه میکنن بیچاره شدن دیگه! آخه واقعا کس دیگه ای نبود؟ من نمیدونم چطوری یه موقع مقام بهترین گزارشگر رو اوردن؟؟؟
بازم معذرت میخوام از طرفدارانشون! اینم نظر منه دیگه!
واقعا اگه این تاپیک نبود من تا الان تلویزیونمون رو داغون کرده بودم! :27:
اولا خیابانی بد نیست
ثانیا اگه به نظر شما بد باشه بله بدتر هم پیدا میشه :: عادل فردوسی پور
هنوزم به عنوان بهترین گزارشگر هستن ایشون
moraddad
07-07-2010, 11:05
اولا خیابانی بد نیست
آقا شما یه دلیل بیاری که خیابانی بهتر از عادله (به جز صدا) من دیگه تو این تاپیک نمیام!:)
farshidshd
07-07-2010, 11:17
آقا شما یه دلیل بیاری که خیابانی بهتر از عادله (به جز صدا) من دیگه تو این تاپیک نمیام!:)
هروقت آقای فردوسی پور جایزه ی بهترین گزارشگر رو گرفت منم قبولش میکنم.
بیخود نییست که به عنوان گزارشگر خوب شناخته نمیشه.
در ضمن آقای خیابانی یکی از بارز ترین خصوصیتش اینه که کاری با سیاست نداره و وقتی گزارش میکنه مسائل داخلی رو فراموش میکنه.
آقای فردوسی پور فقط میاد که تیکه بندازه به این و اون و مردم بگن این خیلی خوبه. داره بازی جام جهانی رو گزارش میکنه چی کار داره به لیگ داخلی؟؟
و خیلی چیزای دیگه...
Saeed kmss-D
07-07-2010, 11:17
سلام...
همش رو که گرفتید :دی
اینا رو هم من اضافه کنم خیابانی ناراحت نشه ازمون!
اوایل بازی بود، خیابانی داشت در مورد این حرف میزد که تعدادی از تیم های بزرگ هستن که هنوز قهرمان جام جهانی نشدن که مثلا هلند اینطوریه!
داشت یکی یکی نام میبرد، رسید به فرانسه :
جواد: فرانسه هم جزو هلندی ها به حساب میاد... ینی جزو تیم هایی که قهمران نشدن!
نمیدونم داشت درباره کودوم بازیکن صحبت میکرد، خواست با فرلان مقایسه ش کنه!
جواد: نه مثلا فرلان که تو یه خانواده فوتبالیست بزرگ شده! ( البته منظورش فوتبالی بود! )
اون صحنه که بازیکن اروگوئه خواست برگردون بزنه زد صورت بازیکن هلند رو ! یه درگیری ای پیش اومد. چند دقیقه بعد:
جواد: هلندی ها هم انگار بخشیدنشون و حالا دارن خوش و بشی هم میکنن با هم! ( آخه مرد حسابی، تو خوش و بش رو از کجا دیدی؟ به جان خودم هنوز داشتن زیر لب به هم فحش میدادن، خیابانی باز نتیجه گیری کرد )
یه صحنه هم تماشاگر اروگوئه رو نشون داد که پرچم رو رو صورتش نقاشی کرده بود!
جواد: بعله، پرچم اروگوئه روی چهره این تماشاگر حک شده و ثبت شده! ( خوب شد نگفت کنده کاری شده )
اروگوئه داشت حمله میکرد، مدافع هلند اومد که توپ رو بگیره ( نزدیک خط عرضی بود ) یه نیمچه هلی داد و توپ رفت بیرون ( کرنر )
بازم خیابانی نظر خودش رو با بقیه جمع بسته ، میگه داور عقیده داره که بازیکن اروگوئه هل داده حریف رو! ... چند ثانیه بعد .... نه، مثل اینکه داور این عقیده رو نداره و کرنر گرفته!
تو همون صحنه اول نشون داد که داور به نشونه کرنر ستش رو دراز کرده، ...خیابانی که تو عالم خودشه!
یه جا هم فکر کنم شنیدم جواد گفت : سانتر موقعیت!
که بعد عوضش کرد یه چیز دیگه گفت! حالا نمیدونم این یکی رو من بد شنیدم یا گفت!
فکر کنم به خیابانی گفته بودن به شرطی گزارش رو میدیم به تو که زیاد تبلیغ مسابه sms کنی.
خیابانی از دهنش نمیفتاد!
یه جا نزدیک دقیقه 80 بود، جواد میگه : هنوز هم فرصت دارید تو مسابقه شرکت کنید، حالا باید سریع تر این کارو بکیند!
نابغه س این جواد به خدا!
بخونید فقط:
جواد: هلند هر سه تا بازیشو برد تو مرحله گروهی، اول دانمارک، بعد ژاپن و بعد هم ساحل عاج.gif
ادامه: نه! ساحل عاج که مال این گروه نبود، منظورم آفریقا بود، چیز... ینی همون نیجریه.... ببخشید، منظورم کامرونه!
چه عجب یه بار یکی نگفت " رضا جاودانی عزیز "
جوادی: آقای جاودانی....
راستی، خوب شد عادل این تیکی تاکا ( درسته؟ ) رو انداخت تو دهن خیابانی!
از بازی قبل بیست بار تا حالا این رو گفت!
نمیدونم چرا نمیخواد یاد بگیره هر چیزی رو در جای خودش بگه!
توپ از خط گذشت، بازیکن توپ رو کوبید به تابلو و برگشت، کم مونده بود جواد بگه : با تابلو تبلیغاتی هم تیکی تاکا رو اجرا میکنه!
خوشبختانه انتخاب بهترین گل جام رو هم به عهده جواد گذاشتن!
موفق باشید♥♥♥
سلام دوستان...
واقعا من نمیدونم، اینا از خودشون خجالت نمیکشن؟!
یادمه اینجا خونده بودم ذکایی گفته بود، " ما نیم ساعت، چهل دقیقه قبل از هر بازی برنامه کارشناسی و این چرت و پرتا رو داریم!"
راست گفت بنده خدا! چهل ساعت قبل بازی میرن رو آنتن، یه 4-5 دقیقه جاودانی چرت و پرت میگه و تبلیغ مسابقه اس ام اس میکنه!
میرن پخش شبکه و یه یک ربعی آگهی پخش میکنن!
دوباره برمیگردن، جاودانی سلام و احوال پرسی میکنه با کارشناس و یکمی هم از وجنات و قدرت آلمان میگه و بازی رو اعلام میکنه!
دوباره میرن آگهی، بعد از 10 دقیقه برمیگردن، تو 4-5 دقیقه ای که مونده برنامه کارشناسی شروع میشه!
البته این در بهترین شرایطه! چون گاهی همین چند دقیقه برنامه هم اون مترسک رو میزارن که تو برنامه هم آگهی بدن!
موفق باشید♥♥♥
+
دقت کردین از دیشب نمایش تبلیغات بصورت زیرنویس و یا در گوشه سمت راست بالای صفحه به شدت افزایش پیدا کرده.
چند ثانیه پخش نمیشه و دوباره یا زیرنوسی یا بالای صفحه.
اگر هم بخوای توجه نکنی نمیشه.
و بشدت اعصاب خرد کن.
یادمه خیابانی تو یه برنامه قبل از جام جهانی گفت که ایران تنها کشوریه که این بازیها رو رایگان پخش میکنه.
حالا راست یا دروغش رو نمیدونم.
ولی این جمله خودش کلی معنا داره.
...
اولا خیابانی بد نیست
میگم شما باید یه ذره سوتیهای ایشون رو شمارش کنی و با عادل مقایسه کنی!
فردسی پور چیزایی میگه که واقعا برای بیننده جالبه، مثلا نمیاد بگه این یارو دروازه بانه لباسش همونه که توی یه بازی دیگه پوشیده بود! این حرفا فقط برای گذر زمانه که میتونست خیلی حرفای جالبتر جایگزینش بشه!
این یکی دیگه بهترین حرفی بود که میتونستم در موردش بزنم!
بازم نظر شما محترمه.
moraddad
07-07-2010, 11:21
در ضمن آقای خیابانی یکی از بارز ترین خصوصیتش اینه که کاری با سیاست نداره و وقتی گزارش میکنه مسائل داخلی رو فراموش میکنه
:blink::blink::blink:
همین یدونه کافیه...
متقاعد شدم!!!
ghahremanimehdi
07-07-2010, 11:22
:27: فرودسی پور جایزه از کی بگیره ؟ از شما ؟
آقای فردوسی پور فقط میاد که تیکه بندازه به این و اون و مردم بگن این خیلی خوبه. داره بازی جام جهانی رو گزارش میکنه چی کار داره به لیگ داخلی؟؟
و خیلی چیزای دیگه...
اتفاقا باید به لیگ داخلی کار داشته باشه. خیابونی پاچه خوار هست:2:
Saeed kmss-D
07-07-2010, 11:22
در ضمن آقای خیابانی یکی از بارز ترین خصوصیتش اینه که کاری با سیاست نداره و وقتی گزارش میکنه مسائل داخلی رو فراموش میکنه.
و خیلی چیزای دیگه...
میشه بپرسم جایزه رو چه نهادی باید به فردوسی پور بده؟
اینجا ایرانه ها!
همین قدر که 80 درصد مردم فردوسی پور رو قبول دارن کافیه!
نه خیر، خیابانی نمیتونه از این جور حرفا بزنه! نه که نخواد ها! نمیتونه!
همینطوریش کم سوتی میده، بخواد از این چیزا هم حرف بزنه که دیگه ...
ما که پسر خاله عادل نیستیم! خب هر چی به نظرمون خوبه میگیم دیگه!
موفق باشی♥♥♥
Aref_2008
07-07-2010, 11:28
و خیلی چیزای دیگه...
این خیابانی که کار پاچه خواریه چی می گتو اصلا نگاه می کنی؟
یادم میاد تازه عید شده بود هر بازی که می دادنش می گفت سال همت و کار مضاعت نمی دونم چی چی مبارک آخه دیگه اینو همه می فهمند دیگه چرت و پرت نگو
یا می خوای بهت توجه بشه ها؟؟؟ کسی محلت نمی گذاره برو پی کارت اصلا کی گفته بیای تو این تایپیک برو برای خودت تایپیک بزن اه
farshidshd
07-07-2010, 11:41
این خیابانی که کار پاچه خواریه چی می گتو اصلا نگاه می کنی؟
یادم میاد تازه عید شده بود هر بازی که می دادنش می گفت سال همت و کار مضاعت نمی دونم چی چی مبارک آخه دیگه اینو همه می فهمند دیگه چرت و پرت نگو
یا می خوای بهت توجه بشه ها؟؟؟ کسی محلت نمی گذاره برو پی کارت اصلا کی گفته بیای تو این تایپیک برو برای خودت تایپیک بزن اه
یکم از خیابانی با جنبه بودن یاد بگیرید!
Aref_2008
07-07-2010, 11:46
خوب دوست عزیز شما که دارید می گید خیابانی اصلا وارد بحث سیاسی نمیشه کی حرفتو قبول داره؟ باید آدم منطق داشته باشه :46: شما با این حرفتون دوست دارید کسی بهتون جواب نده؟
farshidshd
07-07-2010, 11:53
خوب دوست عزیز شما که دارید می گید خیابانی اصلا وارد بحث سیاسی نمیشه کی حرفتو قبول داره؟ باید آدم منطق داشته باشه :46: شما با این حرفتون دوست دارید کسی بهتون جواب نده؟
اتفاقا اینجا رو گذاشتن واسه بحث و سوال و جواب...
هرکی یه عقیده ای داره... نظر شما هم برام محترمه ولی اینکه جوش بیارید و یه چیزایی بگید که دور از شان شماست خب یکم ...
بله بازم میگم اونقدری که فردوسی پور به سیاست کار داره جواد خان نداره.
عادل رو من فقط به عنوان مجری قبولش دارم و اصلا به عنوان گزارشگر قبول ندارم. درست 80 درصد باهاش موافقن و 20 درصد مخالف
اون 20 درصد هم نظر خودشونو دارن و دلیلی برای مخالفت..
عادل مجریگری رو با گزارشگریش قاطی میکنه و نباید اینطور باشه... ( نظر من )
.
Aref_2008
07-07-2010, 12:01
:31::31::31:
________رونمایی گافهای جواد خیابانی___________
آن گزارشگر مشنگ،آن تمام حرفهایش جفنگ،آن جواد نیکو خصال،آن تهی از علم فوتبال،آن گرد و قلمبه،آن معروف به جواد تلمبه،آن منبع تست آیكیو،آن بلای جان فوتبال و تلویزیون و ویدیو،آن دچار مشکل در تشخیص راه از چاه،آن آمده از کرهی ماه،آن نبودش مایهی شادی و نیناشناش،آن خورندهی شش کاسه آش با جاش،آن هیکلش در مایههای غول بیابانی،شیخنا و مولانا و مقتدانا خیابانی (کسر الله گزارشه)
«جواد بود و جوات بود و گزارش نکردنش مایهی آب حیات بود.»«ناکار کردن فردوسیپور را در خیال بود و رستم دستان به هیبت و کمال بود»«در وراجی کردن مشهور بود و در حرف مفت زدن مذکور،و دو هزار مرید داشت که از مادر زاده نشدهاند.»
نقل است مادرش وی را در خیابان بزاد،خیابانیاش خواندند!
از شیخ کلمات قصار نقل است.فرمود«چهارده ثانیه از بازی گذشته و نتیجه کماکان صفر صفر مساویست» و فرمود:«من متعجبم که چطور هوا در تهران گرم است و در آفریقا سرد و این تفاوت نیمکره شمالی با جنوبی را میرساند» و فرمود:«برندهی نهایی بازی،داور خــوب کشـورمان حسنکامرانیفر بود نه مکزیک»
نقل است روزی ده تن از عالمان بلاد فیفا نزد او شدند و وی را گفتند:«فوتبال دانی؟» گفت: «نه»، گفتند«صوت زیبا دانی؟» گفتند: «گزارشگری دانی؟» گفت«نه» گفتند پس اینجا چه میکنی؟ گفت: «گزارشگری!» و از سبب ِ آن گفت؛پنج تن هلاک شدند و باقی به کما رفتند و از آن پس شیخ را«میرزا جواد گزارشگرباشی» نامیدند.
نقل است پس از باخت تیمملی فوتبال جونان ایران به تیمملی جوانان سوریه فرمودی:«تبریک میگم به برو بچههای خوب سوریه» و کراماتی از این دست به وفور از شیخ نقل شده!
بابالنگدراز پنج فوتی در نِعت او گفتی«زن خیابانی دیدهاید؟ این جوادشونه!»
نقل است که صد و بیست سال عمر یافت و صد و بیست هزار گزارش بکرد و صد و بیست هزار نفر دیوانه بکرد و صد و بیست هزار نفر از دستش سر بر بیابان نهادند.
بعد از وفات شیخنا را در خواب دیدند.گفتند( آنجا با تو چه کردند؟) گفت: (اینجا گفتند عذاب تو همان است که بینندگان در حین گزارشت تحمل نمودند) والله اعلم به الصواب.
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
اتفاقا اینجا رو گذاشتن واسه بحث و سوال و جواب...
هرکی یه عقیده ای داره... نظر شما هم برام محترمه ولی اینکه جوش بیارید و یه چیزایی بگید که دور از شان شماست خب یکم ...
بله بازم میگم اونقدری که فردوسی پور به سیاست کار داره جواد خان نداره.
عادل رو من فقط به عنوان مجری قبولش دارم و اصلا به عنوان گزارشگر قبول ندارم. درست 80 درصد باهاش موافقن و 20 درصد مخالف
اون 20 درصد هم نظر خودشونو دارن و دلیلی برای مخالفت..
عادل مجریگری رو با گزارشگریش قاطی میکنه و نباید اینطور باشه... ( نظر من )
.
حالا ما یه چیزی گفتیم چرا ناراحت میشی (ببخشید)
من بعد از عادل جواد رو دوست دارم خوبه ولی چرت و پرت می گه همه بازی ها رو نمی شه بهش امید داشت
مثلا بازی های آرژانتین رو امسال خوب گزارش می کرد و بازی های دیگه آدم دلش می خواست بخوابه
چرت و پرت زیاد می گه دیگه :31:
farshidshd
07-07-2010, 12:06
حالا ما یه چیزی گفتیم چرا ناراحت میشی (ببخشید)
من بعد از عادل جواد رو دوست دارم خوبه ولی چرت و پرت می گه همه بازی ها رو نمی شه بهش امید داشت
مثلا بازی های آرژانتین رو امسال خوب گزارش می کرد و بازی های دیگه آدم دلش می خواست بخوابه
چرت و پرت زیاد می گه دیگه :31:
اصلا بحث ناراحتی من نیست ( ناراحت نشدم ) :46:
درسته سوتی میده
ولی گزارشش گرم و سنگینه...
خیلی ازش خوشم میاد
عادل رو هم در مقام مجریگری خیلی خیلی دوسش دارم
Prince_Amin
07-07-2010, 12:07
اقا جان اون اخر بازی جواد گاف نداد بلکه داورد دو تا دستش رو برد بالا برای زدن سوت پایان که ناگهان پشیمون شد و خطای هند اعلام کرد!به خاطر همینه هم گزارشگر رادیو و هم خیابانی هر دو گاف مشابه دادند!در اصل تقصی گزارشگرها نبود!من بیننده هم اون لحظه فکر کردم بازی تموم شده!!
به قول دوستان این تاپیک باس اسمش بشه سوتی های جواد خان
دیشب گیر داده بود اسم هلند رو با مداد بنویسین تو جدول بازی های فینال بعد از گل اولش
بعد اروگوئه که گل زد گفت!!نه!!برید پاک کنید اسم هلند رو!خوبه با خودکار ننوشتین!!عرض کردم که با مداد بنویسین بشه پاک کنید و.......................
آقا یادش رفته بود که آفریقا الان زمستونه!!!!
ونمارویک مربی بزرگ هلند شال گردن انداخته بود!کز کرده بود و دستش رو جمع کرده بود کلا سردش بود!!آقای خیابانی هم که یه تفسیر فوق جالب داشتن!!ین آقا ونمارویک هم که انگار زمستون آورده!نه!البته زمستون هست آفریقا!!!!
بقیه رو هم که دوستان زحمتش رو کشیدن!!!
Mostafa NBA
07-07-2010, 12:38
واقعا چرت و پرت میگه این خیابانی. میاد میگه اون خورشید ه روی پرچم اروگوئه نماد اینه که خورشید اول از اروگوئه تابیده بعدش میاد میگه فورلان همان خورشید تابان اروگوئه است.
بری بی کی بگی این سوتی ها رو :19:
EhsanEricsson
07-07-2010, 12:46
واقعا چرت و پرت میگه این خیابانی. میاد میگه اون خورشید ه روی پرچم اروگوئه نماد اینه که خورشید اول از اروگوئه تابیده بعدش میاد میگه فورلان همان خورشید تابان اروگوئه است.
بری بی کی بگی این سوتی ها رو :19:
سایت داره همه ی آدرساش fیلتر میشه ، دیگه سوتی موتی تعطیل ، بیخیال شیم دیگه.
اصلا جواد بهترین گزارشگر دنیاست، تلوزیون برنامش عالیه ، همه چی عالیه ، ما چقدر خوشبختیم ، همه چی آرومه
تشنه ی گزارشاتم جواد ، منو سیرابم کن ، منو با گزارشات دوباره خوابم کن .
( تقدیم با عشق) :40::11:
Hamed-Beckham
07-07-2010, 12:55
سایت داره همه ی آدرساش fیلتر میشه ، دیگه سوتی موتی تعطیل ، بیخیال شیم دیگه.
اصلا جواد بهترین گزارشگر دنیاست، تلوزیون برنامش عالیه ، همه چی عالیه ، ما چقدر خوشبختیم ، همه چی آرومه
تشنه ی گزارشاتم جواد ، منو سیرابم کن ، منو با گزارشات دوباره خوابم کن .
( تقدیم با عشق) :40::11:
شرمنده واسه اسپم !!!
واقعاً عالی گفتی :31:
منو با گزارشات دوباره خوابم کن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (((((((((((((((((:
حیف ام اومد تشکر نکنم ازت
100 درصد ایشون فامیل خیابانی هستند :21:
loooooool
Vahid_1990
07-07-2010, 13:22
باید اینجا محدودیت می ذاشتن که خیابانی عضو نشه:31:
نامرد بالاخره زهر خودشو ریخت:13:
Mahdi.p30
07-07-2010, 13:25
اقا جان اون اخر بازی جواد گاف نداد بلکه داورد دو تا دستش رو برد بالا برای زدن سوت پایان که ناگهان پشیمون شد و خطای هند اعلام کرد!به خاطر همینه هم گزارشگر رادیو و هم خیابانی هر دو گاف مشابه دادند!در اصل تقصی گزارشگرها نبود!من بیننده هم اون لحظه فکر کردم بازی تموم شده!!
من توی بازی هم فهمیدم هند گرفته
دقیقا داور یه دستشو میبره بالا ، اون یکی رو میبره میزنه به اون یکی دستش ، به نشانه هند!
گزارشگر باید حواسش به بازی باشه ، نه اینکه حواسش شصت جای دیگه باشه ، بغیر بازی!
pedram_sad
07-07-2010, 13:28
من توی بازی هم فهمیدم هند گرفته
دقیقا داور یه دستشو میبره بالا ، اون یکی رو میبره میزنه به اون یکی دستش ، به نشانه هند!
گزارشگر باید حواسش به بازی باشه ، نه اینکه حواسش شصت جای دیگه باشه ، بغیر بازی!
خودت داری میگی گزارشگر
این که غاز چران هست نه گزارشگر
گزارشگر به یک حرفه ای مثل عادل میگن
شلغمی مثل این بشر اینقدر ضعیف و پر از سوتی هست که این یک مورد رو دیده یا نادیده گرفتن سر سوزنی تاثیر نداره تو کارنامش
بیماری ناشناخته!!
Mahdi.p30
07-07-2010, 14:06
خودت داری میگی گزارشگر
این که غاز چران هست نه گزارشگر
گزارشگر به یک حرفه ای مثل عادل میگن
شلغمی مثل این بشر اینقدر ضعیف و پر از سوتی هست که این یک مورد رو دیده یا نادیده گرفتن سر سوزنی تاثیر نداره تو کارنامش
حالا جالبه که توی اخبار ورزشی شبکه 3 هم همون صحنه هند رو بعنوان سوت پایان بازی نشون دادن:41:
که توی همه بخش های خبری تکرار میشه!:19:
مثل اینکه همشون مشکل دارن!
چمن و خون و عرق و همه چی اونجا تو دهن دی زیوووووو! دیده میشه
این رو یادم رفت بگم
آخه جواد تو خون و عرق رو از کجا آوردی!!
اخرين جمله جواد ديشب:
اقاي جاوداني با متخصصين !!!:19: برنامه در خدمت شما هستن!!!
: دی d:
باید به این جواد لینک این تاپیک رو بدیم بگیم بهش بیاد تا کلی بخنده :27::31: :38: : دی
EhsanEricsson
07-07-2010, 15:48
یه سوال بی ربط :چرا انجمن برای من ف ی ل ت ر شده؟:41:
به صفحه قبل رجوع کن میفهمی ، ا با آدرس p30world.net بیا
جواد نصفه شب شبیخون زده به سایت عرق و چمن و خون به راه انداخته:31::31::31::31:
.
میگم جواد این بازی دست علیفر رو از پشت بست ... خیلی خمار بود - اسم بازیکنا رو کامل میگفت
یکبار هم نشد این مربی هلند ( برت فن مارویک ) رو کامل نگه ... تازه به بار هم گفت برت فن ماو ریک !!!
یه چیز دیگه : این خیابانی هم خودش رو کشت با این تیکی تاکا ... سر بازی اسپانیا هزار بار ... دیشب 500 بار
اشتباه بزرگ گزارشگر شبكه سه: يك ايراني دستيار اتوره هاگل است!!!!
به گفته محمدرضا احمدي گزارشگر جوان شبكه سه سعيد آلوسي ماساژور ايراني دستيار و بدنساز اتوره هاگل سرمربي تيم ملي يونان در مسابقات يورو 2004 بوده و در جام جهاني اخير نيز با يونان همكاري داشته است، خبري كه مطلقا واقعيت ندارد
سايت گل ـ ديشب در اواسط برنامه يك جهان يك جام و درحالي كه بحث بدنسازي تيمهاي جام جهاني در جريان بود، ناگهان گزارشگر برنامه خبر عجيبي را به زبان آورد و گفت كه سعيد آلوسي بدنساز و دستيار اتوره هاگل در تيم يونان بود و در جام جهاني اين تيم را همراهي ميكرد!
اين خبر را محمدرضا احمدي گزارشگر تازهكار شبكه سوم با نيم نگاهي به لپتاپش عنوان كرد ، در حالي كه اگر يكي ايراني حتي جام جهاني را ديده باشد رسانهها از او غافل نميشوند و بلافاصله تمام آمار كاري او را پخش ميكند؛ اما سعيد آلوسي كيست؟ آيا او واقعا دستيار يا بدنساز تيم يونان است؟ مسلم است كه خير ...
آلوسي ماساژوري است كه كارش را با تيم ملي كشتي آغاز كرد و به واسطه ارتباطاتش وارد فوتبال شد و مدتي هم ماساژور تيم ملي ايران بود او در تيم استيل آذين هم كار كرده است و ماساژور شخصي علي پروين و محمد پسرش بود.
آلوسي فصل گذشته ماساژور تيم سپاهان بود و ارتباط بسيار خوبي با امير قلعهنويي دارد. هر از گاهي خبري از آلوسي در روزنامهها نوشته ميشود و احتمالا خبر فوق نيز از كانال خود وي از زبان احمدي منتشر شده است.
يك داستان جالب در مورد آلوسي به زماني برميگردد كه يك روزنامه پرتيراژ زماني كه او ماساژور تيم جوانان ايران بود گزارش مفصلي نوشت و در آن عنوان كرد ستارههاي تيم جوانان به دليل كنار گذاشتن آلوسي از تيم ملي قصد كنارگيري از تيم را دارند و نامهاي رئيس فدراسيون نوشتند!
او ارتباط رسانهاي خوبي دارد كه گويا اين ارتباط به صداوسيما هم كشيده شده و رسانه ملي خيلي راحت از سمت او در تيم يونان و دستياري اتوره هاگل عنوان ميكند بدون اينكه مدركي وجود داشته باشد.
تلويزيون منت نگذارد!
با نگاهي به برنامه هاي ورزشي كه در طول برگزاري تورنمنتي بزرگ و جهاني مثل جام جهاني فوتبال پخش مي شود در مي يابيم كه اين برنامه ها از كيفيت مناسبي برخوردار نيست
براي مثال در برنامه ويژه جام جهاني كه با نام يك جهان يك جام برگزار مي شود ، علي رغم اينكه بازي ها را به طور مستقيم براي تماشاگران پخش مي كند ، ولي به طور كلي در مقايسه با تلويزيون هاي عربي حاشيه خليج فارس حتي قابل رقابت هم نيست.
در خلال برنامه يك جهان يك جام بخشي را گنجانده اند كه به گزارشات مردمي و همچنين نظرخواهي از آنان اختصاص دارد.
جالب اينجاست كه در نظر خواهي هاي متفاوت از قشر هاي مختلف همه از اين برنامه رضايت كامل دارند و آن را بسيار بي نقص عنوان مي كنند.
اين در حالي است كه در دل جامعه كساني هستند كه ضعف ها را ببيند و بخواهند مطرح كنند.
آيا هيچ كس از اين كه يك نفر در حين برنامه بيايد و اپراتورهاي تلفن همراه را به شكل كاملاً تجاري تبليغ كند نارضايتي ندارد و يا آيا كسي از رنگ نامناسب دكور اين برنامه گله اي ندارد؟
بايد از مسئولان اين برنامه پرسيد كه آيا كسي در ميان مصاحبه شوندگان نيست كه از گزارش بد و بسيار جانبدارانه برخي از گزارشگران انتقاد كند ؟
آيا كسي در اين جامعه آماري تلويزيون پيدا نمي شود كه بگويد برخي از كارشناساني كه به اين برنامه مي آيند اصلاً از فوتبال روز دنيا سر در نمي آورند.
آيا پخش زنده بزرگترين رويداد فوتبالي جهان براي مردم كشوري كه خود را از پيشگامان كشورهاي در حال توسعه مي نامند وداراي رشد بالاي اقتصادي اند ، توقع زيادي است ؟
به حق مگر مردم ايران چه كم ازعرب ها دارند.
مگر نه اين كه همين جوانان فوتبال دوست وقتي يك نماينده از ايران در جام باشگاه هاي آسيا شركت مي كند ركورد حضور تماشاگران در استاديوم را مي شكنند.
در همان مقطع در ورزشگاه هاي كشور هاي عرب زبان شاهديم كه حتي نيمي از استاديوم هايشان هم پر نمي شود.
چرا بايد در كشورهاي كوچكي همچون امارات و قطر كه حتي مساحت و جمعيت شان از يك محله تهران هم كمتر است ، برنامه هاي ويژه با كارشناساني مطرح براي جام جهاني وجود داشته باشد ؛ ولي ما با در اختيار داشتن اين همه جوانان عشق فوتبال و پرشور با منت فوتبال ها را برايشان پخش كنيم.
بي شك تمام جوانان اين سرزمين علاقه مند ند كه تيم ملي كشورشان در اين فستيوال بزرگ فوتبال حضور داشته باشد ، ولي حالا كه اين امر تحقق نيافته است مي توان طوري برايشان برنامه ريزي و برنامه سازي كنيم كه سرگرم شوند و از لحظات خود لذت ببرند اما دريغا....
در بخش هاي مختلف اخبار ورزشي هم شاهد عجول بودن اخبار گويان و همچنين مختصر بودن اين اخبار هستيم.
در خلال بخش هاي خبري غير ورزشي دقايق طولاني به تحليل اخبار سياسي و اقتصادي اختصاص مي يابد و خيلي با حوصله مسائل را موشكافي مي كنند ولي وقتي نوبت به اخبار ورزشي مي رسد نه تنها تمام اخبار گفته نمي شود ، بلكه همان تعداد كمي هم كه گفته مي شود با عجله و مختصر گفته مي شود.
حال سوال اساسي اينجاست ، آيا كشوري مانند ايران با اين جمعيت جوان به سهم خود براي اطلاع از وقايع ورزشي دست يافته است ؟
آيا نياز پرداختن به اين موضوع در سطوح بالاي مديريتي رسانه در كشورمان احساس نمي شود ؛ مگر چند برنامه ورزشي و سرگرم كننده براي جوانان در طول هفته پخش مي شود كه حالا بخواهيم سهم خبر ورزشي را هم فداي تحليل هاي سياسي روز كنيم؟
پس از پايان يافتن جام جهاني و آغاز ليگ برتر فوتبال ايران هم همين روند طي مي شود و شايد به جرات بتوان گفت كه تنها برنامه اي كه مي تواند تا حد زيادي رضايت مخاطبان را جلب كند برنامه 90 است ،زيرا باقي برنامه هاي ورزشي فاقد جذابيت هاي لازم هستند.
براي مثال برنامه ورزش و مردم كه با گذر سال هاي طولاني از پخش تنها در روز پخش خود از يك شنبه شب ها به صبح هاي جمعه تغيير حاصل نموده است ؛ يا در جايگاهي ديگر برنامه ورزش از نگاه دو كه با تمامي تلاش هايي كه از جانب مسئولانش براي رقابت با برنامه نود صورت مي گيرد ، باز هم از جهات مختلفي نمي تواند با آن برنامه رقابت كند.
همچنين برنامه هاي غير جذاب و بسيار سفارشي مانند توپ طلايي ، كه از فرط اخلاق گرا بودن بيننده را پس مي زند و وي را تا مرز نفرت پيش مي برد.
از تمام اين حرف ها گذشته بايد گفت كه لزوم تاسيس يك شبكه مختص ورزش بسيار ضروري به نظر مي آيد چرا كه با اين كار نه تنها مي شود رضايت جوانان را جلب كرد بلكه شبكه ورزش مي تواند كمك شاياني به ورزش هايي كه كمتر بر روي آنها تبليغ شده است نمود و باعث پيشرفت آنها شد.
بايد ديد كه مسئولان ورزش چه وقت به فكر عملي كردن چنين ايده اي مي افتند؟
romantic
07-07-2010, 18:57
یه سوتی جواد تو بازی دیشب داد که دقیقا یادم نیست چی گفت ولی کلی خندیدم. یه چیزی تو این مایه ها بود:
بازیکن هلند آخرای بازی یه سانتر کرد و جواد گفت :
ارسالش رو به صورت سانتر انجام میده. در واقع ارسال شبیه پاس رو به جلو :31:
خلاصه مزخرف محض بود. اگر کسی دقیقش رو یادشه بگه.
farshidshd
07-07-2010, 19:31
ویرایش شد...................
SAMAN-JEEZY
07-07-2010, 20:19
یه سوتی جواد تو بازی دیشب داد که دقیقا یادم نیست چی گفت ولی کلی خندیدم. یه چیزی تو این مایه ها بود:
بازیکن هلند آخرای بازی یه سانتر کرد و جواد گفت :
ارسالش رو به صورت سانتر انجام میده. در واقع ارسال شبیه پاس رو به جلو :31:
خلاصه مزخرف محض بود. اگر کسی دقیقش رو یادشه بگه.
گفت یه سانتر انجام میده.درواقع یه cross ، یه پاس به جلو میده!
امشب عادل هست اینطور که میگن :8:
Mohammad Hosseyn
07-07-2010, 21:37
امشب عادل هست اینطور که میگن :8:
نه بابا ... عادل صد درصد فینالو میگیره ... البته این بازی هم حساسه . من فک کنم مزدک بگیره .
امشب کارشناس جلالی اومده ... اولین باره درسته ؟؟؟ خودتون رو بکشید از این بابا نمی تونید سوتی بگیرید ... شسته رفته . :31:
Saeed kmss-D
07-07-2010, 21:57
سلام....
عه عه عه...
برای رضای خدا هم یه نفر، بابا یه نفر پیدا نمیشه رو این برنامه ایراد بزاره!؟
حرصم در میاد ملت همه میگن به به! چقدر عالیه! دلم میخواد کله ش جاودانی رو بکنم!
اگه جرئت دارید یه نظر سنجی بزارید!
ببینم، اینا رو سایتشون نظر سنجی ندارن؟
خدا رو شکر این برنامه مزخرف داره تموم میشه!
انصافا فقط قسمت های مربوط به صحبت صدر بدرد میخوره!
البته امشب هم که جلالی اومد! خوشم میاد ازش! خیلی با سواده و با شخصیت! امشب هم به خاطر مجید تحمل میکنم این جاودانی رو!
اصلا الان صدای تلویزیون بازه، دارم میشنوم، صدای جاودانی میرسه به گوشم کهیر میزنم!
چند دقیقه به بازی مونده، اما من حدس میزنم که مزدکه!
اگه فینال رو به عادل ندن ....
انقدر هم اینا ... هستن، یه خط نمیزارن مستقیم حرف یزنیم! همش میره رو پیغام گیر و گویا س!
امشب کارشناس جلالی اومده ... اولین باره درسته ؟؟؟ خودتون رو بکشید از این بابا نمی تونید سوتی بگیرید ... شسته رفته .
اینو راست میگی ! :دی
سلام...
جلالی بد بخت هی میگه همه چی مساویه، ولی من فکر میکنم اسپانیا ببره!
این جاودانی میگه، اما آلمان اینجوریه ها!
جلالی میگه البته، ولی ..
جاودانی، اما آلمان اینطوریه ها!
بابا ببند دهنت رو دیگه!
همه جهان فهمیدن تو طرفدار آلمانی!
ای ببازه امشب، اونم با اختلاف بیشتر از یک گل! ببینم این جاودانی چی میخواد بگه!
حتما میگه: به خاطر این باخت، که داور یه اوت اشتباه و به نفع اسپانیا اعلام کرده!
موفق باشی♥♥♥
ایول! چه حالی کردم مجید جلالی عزیز حال این جاودانی رو گرفت :27:
مرتیکه جاودانی با اعتماد به نفس بالا داشت در مورد آلمان حرف می زد و گفت :
- مطمئناً در این تورنومنت تجربه ی خیلی بیش تری داره نسبت به حریفش ، این طور نیست آقای جلالی؟
- همم ، قطعاً تو این بازی ها اسپانیا تجربه ی بیش تری داره و آلمان بیش تر انرژیکه ... :27:
بعد جاودانی که بد خورده بود تو پوزش اومد توجیه کنه!!
- البته آلمان سال هاست این جامو داره می بره و معمولاً جز 8 تا بوده و ... :2:
و جلالی هم جوابشو داد که یادم نیست الان : دی
امشب هم که جلالی اومد! خوشم میاد ازش! خیلی با سواده و با شخصیت!
به شدت تایید میشه :40:
من تو زندگیم تا بحال حتی تو همین صدا و سیما هم، برنامه ای ندیده بودم که بازتاب مردمی خودش رو انقدر رقت انگیز نشون بده! خجالت نمی کشند؟ مملکت رو گوسفند فرض کردن؟ یه عده آدم مضحک بی سواد رو وقتی منصوب می کنند همین میشه.
حال آدم رو بهم میزنند، اگر واقعا عرضه دارن یه نظرسنجی اینترنتی برگزار کنند که مسوولش هم خودشون نباشن، تجربه نشون داده اینا خیلی ریلکس آراء رو عوض می کنند.
یکی تو این مملکت نیست به داد ما برسه ؟!
اين مزدك مزخرفم اعصاب ادم رو خورد مي كنه.با اين جانبداري كردن از تيم مورد علاقش.فك نكنم درست بشه.كاش عادل اين بازي رو مي گرفت.
Saeed kmss-D
07-07-2010, 22:52
سلام....
جاودانی دیگه ...
خجالت نمیکشه!!!
میگه : درصد آلمان پایین اومده! طرفدارای آلمان کجان!!!!!! امیدواریم که این اتفاق بیفته!
موفق باشی♥♥♥
pouria2x2
07-07-2010, 22:54
این جلالی چی داره می گه بکسر کیه رینگ کجاست:18:
ghahremanimehdi
07-07-2010, 22:54
اين مزدك مزخرفم اعصاب ادم رو خورد مي كنه.با اين جانبداري كردن از تيم مورد علاقش.فك نكنم درست بشه.كاش عادل اين بازي رو مي گرفت.
خوب نمیشه که ، بالاخره مزدک و خیابانی هم زن و بچه دارن :27: باید یه نونی بخورن دیگه! نمیشه که همشو عادل گزارش کنه . بالاخره اینا با باند بازی وارد صداوسیما شدن دیگه:13:
Vahid_1990
07-07-2010, 22:56
سلام....
جاودانی دیگه ...
خجالت نمیکشه!!!
میگه : درصد آلمان پایین اومده! طرفدارای آلمان کجان!!!!!! امیدواریم که این اتفاق بیفته!
موفق باشی♥♥♥
حال آدم از این کارای جاودانی بهم می خوره:2:
Mohammad Hosseyn
07-07-2010, 23:01
این جلالی چی داره می گه بکسر کیه رینگ کجاست:18:
eeeeeeeeeeee
سوتی داد ؟؟؟ :31:
نه شما به دل نگیر ...
pedram_sad
07-07-2010, 23:04
بابا اینا کین دیگه
دیشب که شب و روزمون رو اون ... به گند کشید
امشبه هم این ... نقطه
پ.ن :
به جای ... هر چی میخوای میتونی بگذاری
دلم واقعا برای صدا و گزارش حرفه ای عادل تنگ شده
بابا اینا کین دیگه
دیشب که شب و روزمون رو اون ... به گند کشید
امشبه هم این ... نقطه
پ.ن :
به جای ... هر چی میخوای میتونی بگذاری
دلم واقعا برای صدا و گزارش حرفه ای عادل تنگ شده
عوضش خیالمون راحته که فینال را عادل جون گزارش میکنه!!:46:
satttanism
07-07-2010, 23:54
ظاهرا مزدک قصد داره جانشین خیابانی بشه!
به آخرین خبری که شبکه 3 هم اکنون زیر نویس کرده توجه کنید ...
رضا جاودانی در اثر سوختگی بیش از حد به ستاد ویژه سوختگی های لاعلاج برده شد ...:27:
نقل قول از جاودانی:
در خدمت شما هستیم با پخش بازی آلمان -اسپانیا (بنده خدا مخش هنگ کرده)
farshidshd
08-07-2010, 07:41
بعضیا بدجوری دارن میسوزن
افتادن به فحش دادن.
حق دارن، کاری ازشون بر نمیاد!!
درضمن ما به اینا میگم آشنای غریب...ده!!
دیشب مزدک چقدر حرف زد....
سرم درد گرفت.چه قدر هم جو گیر شده بود....
تا یه شوت می زدن سریع tone صداش رو می برد بالا انگار چی شده.
گزارش دیشبش افتضاح بود افتضاح....
مزدک دیشب تو کف بازی ژاوی بود ... هی میگفت ... oh این ژاوی عجب بازیکنیه :دي
kotlet110
08-07-2010, 08:37
تازه همه بدونن جام جهانی الکی نیس که هر دقیقه برگزار بشه !!!:39:
به به چه شود ،فینال با "اسپانیا" + "عادل" :21:
فقط می ترسم جواد بره عرق و چمن راه بندازه تو صدا و سیما بازی رو بگیره!!:13: اونوقته که به ریش ما می خنده:20:
مزدک تو بازی دیشب کم سوتی نداد ولی انصافا بعد عادل بهترینه.
Saeed kmss-D
08-07-2010, 10:19
سلام....
آخ قیافه ی این جاودانی دیدنی بود!
خرس گنده انگار پدرش مرده! همچین قیافه ناراحت گرفته! خب باخته دیگه!
مجری یه کم باید خودش رو نگه داره، هر چقدر هم طرفدار یک تیم باشه موقع برد و باختش باید خودش رو عادی و بی تفاوت نشون بده!
واقعا نشون داد این جاوودانی که بدرد همون مردان آهنین میخوره! البته بازم من که فکر نمیکنم!!!
مزدک هم که...
بیچاره دیشب خیلی هیجان داشت!
آلمان صاحب یک ضربه کرنر بود، مزدک : کلوزه میتونه یکی از هــّ ... ــهــ ... اهدافت باشه!
و باز هم مزدک در آخرای بازی:
ژوهانسبورگ منتظر اسپانیاس، و هلند منتظره ببینه حریفش کیه!
آخه یکی نیست به این مزدک بگه این چجور استدلال کردنه!؟! اگه تو عقیده داری که اسپانیا میره مرحله بعد ، اون قسمت دومش چه معنی داره؟ اگه هنوز عقیده داری مشخص نیست، اون قسمت اولش چیه؟
خدایا یه علم درست و حسابی به اینا بده که اینقدر با خودشون درگیر نباشن!
جاودانی هم که از غم و غصه داشت میمرد،
تو قسمتی که داشت روزنامه ها رو میخوند،
جاودانی: در این روزنامه هم مصاحبه ای با دایوید ویا انجام شده! ( نه دیوید، نه داوید، ترکیبشون کرد )
دوستان، فردا خبر خاصیه؟
دیشب این فردا و آینده از دهن جلالی نمیفتاد! از هر 10 کلمه 7 موردش دال بر فردا و آینده بود!
موفق باشید♥♥♥
Original Titan
08-07-2010, 10:47
دوستان هركي خبر مرگ جاوداني رو براي من بياره شخصا گل به پاش ميريزم!
توخالي تر ، احساسي تر، بي عرضه تر، بي فكر تر از اين من نديدم!
نميدونم چه پارتي داشته كه امسال جام جهاني رو دست گرفته!
افتضاح!من كه فقط صب ميكنم ساعت 11 بشه تي وي رو روشن كنم فقط فوتبال رو ببينم.
رضا جاوداني رو بايد ترور كرد :31:
مزدک دیشب تو کف بازی ژاوی بود ... هی میگفت ... oh این ژاوی عجب بازیکنیه :دي
اتفاقاْ به نظرم مزدک اصلاْ توانایی توصیف شاهکارهای ژاوی رو نداشت (اونایی که گفت یک درصد پاساش هم نمیشد)...
اگه عادل بود با بهترین کلمات اون پاس های استثنایی رو توصیف می کرد :40:
:40::40::40: Viva Spain :40::40::40:
Original Titan
08-07-2010, 10:59
این جلالی چی داره می گه بکسر کیه رینگ کجاست
منم اولش خنديدم:31:
ولي مثال قشنگي بود
ميگفت آلمان مثل بوكسوري ميمونه كه ميره كنار رينگ حريف رو ميكشه وسط! يهو حمله ميكنه بعد دباره ميره كنار رينگ :31:
:31: مجيد كامپوتره ديگه! دوستش داريم!
اگه يه بار ديگه اين پيرواني رو ميوردن بالاميوردم!
استيلي هم كه مثل نخودي ميمونه! كارشناس نبود زرتي زنگش ميزدن با پيك موتوري ميفرستادنش :31:
---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
اتفاقاْ به نظرم مزدک اصلاْ توانایی توصیف شاهکارهای ژاوی رو نداشت (اونایی که گفت یک درصد پاساش هم نمیشد)...
اگه عادل بود با بهترین کلمات اون پاس های استثنایی رو توصیف می کرد
آره راست ميگي...
ولي مزدك هم كلا بد گزارش نمي كنه! من خوشم مياد ازش! بامزه هست!
ژاوي ديوانه وار پاس ميده! انگار قبل از پاس محاسبات دقيقي صورت ميگيره بعد پاس ارسال ميشه.
pedram_sad
08-07-2010, 11:15
عوضش خیالمون راحته که فینال را عادل جون گزارش میکنه!!:46:
اون که 100 البت
من که نصف بازی هایی که این 2 عدد .... گزارش کردن رو ترجیح دادم با همون صدای عرب و ترک گوش بدم تا این 2 عدد ... نقطه
باز هم یاد اوری میکنم
به جای ... هر چی دلتون میخواد میتونید بگذارید چون لایقش هستن بی برو برگرد
( کسانی که با باند بازی اومدن لنگر انداختن )
pedram_sad
08-07-2010, 11:20
به به چه شود ،فینال با "اسپانیا" + "عادل" :21:
فقط می ترسم جواد بره عرق و چمن راه بندازه تو صدا و سیما بازی رو بگیره!!:13: اونوقته که به ریش ما می خنده:20:
بعید هم نمیتونه باشه
این ... سالهاست با اون چهره و اون طرز مزخرف و ضعیف و پر از سوتی و اسف بار خودش هم تو مجری گری هم گزارش رو اعصاب 60 میلیون راه رفته فقط هم با ... مال زدن و پارتی و باند بازی مونده
بعید نیست اینی که شما گفتی
اینا که چیزی نیست تو لحظه گل اسپانیا باحال بود بعد گل یه لحظه دوربین اومد رو شوان اشنایگر که داشت زیر لب یه چیزی میگفت
مزدک : خوب اونجا شوان اشنایگر چندتا الفاظ بد هم بکار میبره !!!! .
نمی دونستیم مزدک لب خونی هم بلده حالا گذشته از این نمی دونستیم آلمانی هم بلده . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیطون از کجا اینارو یاد گرفتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احترام,اطلاعات,توانایی.... هچکدام! (خیابانی و جاودانی)
بینندگان برنامه های ورزشی و بخصوص فوتبالی صدا و سیما کم و بیش با گزارشگران و مجریان برنامه های مربوط به این رشته ورزشی آشنایی دارند. داشتن یک مجری توانا برای یک برنامه ورزشی و یک گزارشگر خوب برای یک مسابقه فوتبال امری مهم بشمار می آید و به جرات می توان گفت امروزه بینندگان یک برنامه ورزشی قبل از اینکه به موضوع و درون مایه آن برنامه توجه کنند به مجری و اجرا کننده آن برنامه اهمیت میدهند. چه بسیار برنامه های ورزشی که به دلیل وجود مجریهای ضعیف به برنامه های سرد و بی طرفدار در بین مردم تبدیل شده و چه بسیار برنامه های ورزشی که بدلیل وجود یک مجری توانا از استقابل گرم و مثال زدنی مردم بهره مند شده اند.
امروز, در این مقاله, میخواهم به دو پدیده بی بدیل و بی نظیر در تاریخ صدا و سیمای ایران بپردازم. رضا جاودانی و جواد خیابانی. مجری و گزارشگری که در زمینه یکجانبه گری, بی اطلاعی, ناتوانی و عدم کنترل احساسات گوی سبقت را از تمام مجریان کره زمین ربوده اند.
مجریان و گزارشگران بسیاری وجود دارند که به آنها ایراد وارد است. برخی بخاطر عدم داشتن اطلاعات کافی, برخی بخاطر عدم توانایی در ادای کلمات, برخی بخاطر نشان دادن بی مورد و نابجای علایق شخصی و چندین دلیل دیگر. اما کمتر کسی را میتوان پیدا کرد که همه این ایرادات را یکجا داشته باشد!
جواد خیابانی و رضا جاودانی تمام نکات منفی مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک گزارشگر و مجری ضعیف را دارند و الحق که توانایی و استعداد آنها در این زمینه تحسین برانگیز و خارق العاده است.
این دو چهره رسانه ای کشور علیرغم داشتن ضعفهای متعدد متاسفانه جزو پرکارترین افراد در زمینه برنامه های ورزشی کشور هستند. رضا جاودانی که فردی همه فن حریف در همه زمینه هاست! از اجرای برنامه قویترین مردان ایران گرفته تا برنامه های مربوط به کشتی و فوتبال. اگر در آینده چهره وی را در برنامه های مربوط به والیبال و بسکتبال و ورزشهای دیگر دیدیم نباید چندان متعجب شویم.
جواد خیابانی هم که محال است گزارش دیدار تیمهای مورد علاقه اش را از دست بدهد. کافی است به آمار خیابانی در گزارش دیدارهای تیم ملی آرژانتین و تیم بارسلونا رجوع کنید تا حساب کار دستتان بیاید.
در بررسی نقاط ضعف و البته اعصاب خورد کن این 2 چهره میتوان به 3 نقطه ضعف عمده اشاره کرد:
1- عدم داشتن اطلاعات کافی
2- عدم داشتن فن بیان و مهارت مناسب در اجرا
3- عدم رعایت انصاف و دخالت آشکار علایق و سلایق در کار اجرا
مورد اول ( عدم داشتن اطلاعات کافی )
بازی دوم اسپانیا در مرحله گروهی رقابتهای جام جهانی شروع میشود. با کمال تاسف میبینیم که جواد خیابانی گزارشگر بازی است ولی به خودمان دلداری میدهیم که : "بیخیالش! بشین و از بازی لذت ببر!"
اما دقایقی از بازی نمیگذرد که همه بینندگان به عمق فاجعه پی میبرند :
خیابانی : "داوید ویا, بازیکنی که این روزها مد نظر باشگاه بارسلونا قرار گرفته است و ممکن است به بارسلونا بپیوندد."
برای کسانی که به اخبار دسترسی ندارند این جمله معنایی ندارد. بهتر بگویم مشکلی ندارد. آنها نزد خود میگویند : "عجب! پس بارسلونا میخواد ویا رو بخره!". اما برای کسانی که پیگیر اخبار هستند به قول امروزی ها آپدیت, این جمله یک جوک به تمام معناست. آنها میدانند که داوید ویا 1 ماه پیش به بارسلونا پیوسته و در مراسم معارفه لباس بارسلونا را هم بر تن کرده است اما اینکه چگونه بعد از اینهمه مدت خیابانی این خبر را نفهمیده و تازه میگوید ویا ممکن است به بارسلونا برود را باید از خودش پرسید.
شاید تنها جوابی که برای این پرسش میتوان یافت این است که جواد خیابانی حداقل از 1 ماه پیش تا کنون اصلا با فوتبال کاری نداشته و هیچ خبری را پیگیری نکرده و به محض شروع جام جهانی به ساختمان مربوطه رفته برای گزارش فوتبال! و بلی, این است جواد خیابانی!
در مورد رضا جاودانی هم مثال در این مورد بسیار است. چه بسیار هافبکهایی که توسط جاودانی به مهاجم تبدیل نشده و چه بسیار بازیکنانی که توسط وی تغییر پست نداده اند! چه بسیار تیمهای خوبی که توسط رضا جاودانی ضعیف قلمداد شده و چه بسیار تیمهای ضعیفی که رضا جاودانی آنها را تیمهای با کیفیت میداند! آپدیت بودن او نیز بسیار در خور توجه و جالب است و در این زمینه گرچه در وضعیت بهتری نسبت به همکار خود قرار دارد اما باز هم تا شرایط ایده آل فاصله بسیاری دارد.
مورد دوم ( عدم داشتن فن بیان و مهارت مناسب در اجرا )
در این مورد هم گفتنیها بسیار است. کافیست به گوگل بروید و لیست بلند بالای سوتیهای جواد خیابانی را در برنامه ها و گزارشهای مختلف مشاهده کنید.
اما برای من نوع گزارش جواد خیابانی غیرقابل تحمل تر از سوتیهای اوست. بارها شده که در یک بازی پخش زنده شاهد موقعیتهای بسیار خطرناک روی دروازه ها بوده ایم ولی آقای خیابانی انگار نه انگار! مهاجم توپ را به تیر دروازه میکوبد و من بیننده همزمان با این اتفاق انتظار فریاد گزارشگر را دارم ولی در کمال تعجب هیچ صدایی از آقای خیابانی در نمی آید و جالب تر آنکه پس از چند لحظه که موقعیت به کلی تمام شده و بازی به روال عادی خود بازگشته است آقا جواد بیدار شده و میگوید : "خوب حالا یه موقعیت!!!"
بیننده پیش خود فکر میکند احتمالا آقا جواد مشغول نوشیدن چای یا شربت بوده که نتوانسته آن موقعیت را بخوبی گزارش کند. اما مگر یک گزارشگر چند بار در طول یک مسابقه چای یا شربت میخورد؟ در برخی مسابقات شاهد بوده ایم که این داستان بارها تکرار شده است. البته فرضیه چرت زدن هنگام گزارش مسابقه را نباید نادیده گرفت!
عکس این قضیه نیز صادق است. برخی اوقات میبینیم که صدا و هیجان خیابانی برای یک توپ
ساده و بی خطر آنچنان بالا میرود که گویی مهاجم با دروازه خالی روبروست!
در اجراهای رضا جاودانی هم سوتی و اشتباه بسیار است. او حتی در خواندن اعداد نیز مشکل دارد و معمولا برای توجیه این ضعف خود شب و خستگی را بهانه میکند. البته در مورد او نیز این مساله ایراد اصلی نیست. ایراد اصلی او در اجرا نتیجه گیری ها و استدلالهای غلط و انتقال آن به کارشناسان دعوت شده به برنامه است. گاهی اوقات بیننده شک میکند که جاودانی کارشناس برنامه است یا کسانی که روبروی او نشسته اند؟!
در همین برنامه یک جهان یک جام شاهد بوده ایم که بدلیل عدم رضایت جاودانی از بازی یک تیم او کارشناس برنامه را هم مجبور به همراهی با خود کرده است. اینجا را ببینید:
فرض کنید مسابقه تیمهای x و y تمام شده است و به عقیده جاودانی تیم x بسیار بد بازی کرده است. اینک ادامه ماجرا :
جاودانی : خوب بینندگان عزیز بازی را دیدیم. بازی ای که تیم x در آن بسیار بد بازی کرد. خوب آقای کارشناس به نظر شما چرا تیم x اینقدر بد بازی کرد؟
کافی است خود را جای آن کارشناس بگذارید. به نظر شما تیم x خوب بازی کرده ولی جاودانی میگوید آن تیم بد بوده و از شما میپرسد چرا بد بوده. اکنون اگر بگویید که خیر آن تیم خیلی هم خوب بود عملا جاودانی را ضایع کرده اید و ممکن است کار به مجادله با وی بکشد که این تیم بالاخره خوب بود یا بد!
اگر هم نظر او را ناخواسته تایید کنید کاری خلاف میل خود انجام داده اید و متاسفانه اکثر کارشناسان دعوت شده به برنامه توانایی و جسارت مخالفت با او را نداشته و با وی همراه میشوند. اینجاست که عملا آقای جاودانی نظر خود را به کارشناس برنامه تحمیل میکند.
مورد سوم ( عدم رعایت انصاف و دخالت آشکار علایق و سلایق در کار اجرا )
جدی ترین ایرادی که به این دو فرد وارد است مورد سوم است. آنها نه تنها جانبدارانه از تیمهای مورد علاقه خود حمایت میکنند بلکه به طرز ناجوانمردانه ای از تریبون صدا و سیما استفاده کرده و به کوبیدن کسانی میپردازند که از آنها خوششان نمی آید. به احتمال فراوان اکثر شما برنامه یک جهان یک جام را دیده اید و به این موارد برخورد کرده اید.
ما همه میدانیم که جاودانی و خیابانی هوادار بارسلونا و ضد رئال مادرید هستند. ثابت کردن این حرف آنچنان دشوار نیست. کافیست در موارد اخیر که خیابانی گزارشگر بازیهای تیم ملی اسپانیا بوده است به جمله های وی توجه کنید :
- به اعتقاد بسیاری از کارشناسان ژابی آلونسو سرعت تیم ملی اسپانیا را میگیرد.
- ایکر کاسیس اصلا در حد زوبیزارتا و آرکونادا نیست.
- اسپانیا به سبک بارسلونا بازی میکند و اسکلت اسپانیا را بازیکنان بارسلونا تشکیل میدهند ( در هر بازی 10 بار این جمله تکرار میشود )
- ژابی آلونسو باید زودتر بیرون میرفت و میزاشت تا بازیکنای بارسلونا کار خودشونو بکنن!!
و......
حال کسی نیست از آقای خیابانی بپرسد که کدام کارشناس گفته که آلونسو بازی اسپانیا را کند میکند. چرا نظر شخصی خودت را به کارشناسان ربط میدهی؟! اکثر کارشناسان بر این عقیده اند که آلونسو و ویا بهترین بازیکنان اسپانیا در جام جهانی بوده اند اما جواد خیابانی ظاهرا در هپروت به سر میبرد و هیچکدام از این نظرات را نمیبیند.
در اسپانیا اکثر مردم اعتقاد دارند کاسیاس بهترین دروازه بان تاریخ این کشور است اما آقای خیابانی میگوید کاسیاس اصلا در حد فلان و فلان نیست! و در مورد تشبیه اسپانیا با بارسلونا به فرض که این تشبیه درست باشد اما تکرار مکرر آن نشات گرفته از علاقه خیابانی به بارسلوناست.
و این حرف که ژابی باید بیرون برود تا بازیکنان بارسلونا کار خودشان را بکنند نه نیاز به توضیح دارد و نه قابلیت توجیه! این جمله نشان دهنده عمق تفکرات و علایق جواد خیابانی است.
رضا جاودانی هم دستکمی از خیابانی ندارد. او در یکی از برنامه های یک جهان یک جام گفت :
"بازیکنان رئال مادرید ناخالصی های تیم ملی اسپانیا هستند"
وقتی این جمله را از زبان یک فرد میشنوید نباید در ضد رئالی بودن او شک کنید. و وقتی پس از اعتراضات فراوان مردم به وی برای این سخن او باز هم در برنامه ای دیگر این جمله را با نیشخند تکرار میکند باید دانست که او فردی لجباز است که نه تنها به نظرات مردم اهمیتی نمیدهد بلکه هرچقدر به او اعتراض شود توهینهای او به رئال مادرید بیشتر خواهد شد.
امیدواریم این دو پدیده نامبارک عرصه رسانه ای ایران هرچه سریعتر راه خود را اصلاح کرده و همانند همکارشان عادل, عدالت را پیشه کنند.
جا دارد در پایان این مطلب از گزارشگران فهیم و بادانش صدا و سیما که در راس آنها عادل فردوسی پور قرار دارد تشکر کنیم و از وی بخواهیم که کمی هم دست این دو همکار خود را بگیرد و به آنها آموزش عادل بودن بدهد.
rahnemoun
08-07-2010, 11:28
قیافه جاودانی بعد از بازی دیدن داشت
اصلا نمیتونست حرف بزنه :31:
چقدر چرت و پرت گفت...
در مورد شوان اشنایگر هم فقط همون یک کلمه F...K رو متوجه شد (که اینو دیگه همه متوجه شده بودن)
pedram_sad
08-07-2010, 11:39
جناب HI5 متن فوق العاده زیبا و به حق و شفاف سازی بود
به خصوص این تیکش که خلاصش کرد :
جواد خیابانی و رضا جاودانی تمام نکات منفی مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک گزارشگر و مجری ضعیف را دارند و الحق که توانایی و استعداد آنها در این زمینه تحسین برانگیز و خارق العاده است.این رو باید Print کنن بزنن سر در صدا و سیما
خاک بر سر این جاودانی کچل کنند، که اینقدر بی جنبه و افتضاح هست...:13:
آخه مجری هم باید قدری بی طرفی را حفظ کند...:13:
هر چی جلالی از شکوه و زیبایی بازی اسپانیا صحبت میکرد این مردک احمق در میاد به مقابله و انکار کردن و فرافکنی میپردازه...:13:
majid.khaledi
08-07-2010, 11:52
کاش این سیستم صدای کانال های ماهوا.ره ای رو ایرن هم داشت که میشد صدای گزارشگر رو ببندی که این همه چرتو پرتایی رو که میگن نشنوی!!
حال ادمو بهم میزنن بس کم حرف مفت میزنن.بخدا بازی بدون گزارش اینا و با صدای خود استادیوم زیبا تره و هیجانش بیشتره
خطا میشه یا گل میزنن خوب خودمون میفهمیم...نیز به گفتن گزارش گر نداره!
از 90 دقیقه 120 دقیقه حرف میزنن!
malkemid
08-07-2010, 12:37
قیافه جاودانی بعد از بازی دیدن داشت
اصلا نمیتونست حرف بزنه :31:
چقدر چرت و پرت گفت...
در مورد شوان اشنایگر هم فقط همون یک کلمه F...K رو متوجه شد (که اینو دیگه همه متوجه شده بودن)
مگه F...K به آلمانی هم میشه همون F...K? آخه بازیکن آلمان باید قاعدتا آلمانی فحش بده نه انگلیسی!
مگه F...K به آلمانی هم میشه همون F...K? آخه بازیکن آلمان باید قاعدتا آلمانی فحش بده نه انگلیسی!
بین المللی فحش داده! فحشش متعلق به همه است :27:
shayan999
08-07-2010, 12:58
نمی دونم این سوتی رو گفتن بچه ها یا نه.
بازی هلند و اروگوئه بود. جوات جون فرمودن چه قدر بد بازی می کنه اسنایدر اصلا در حد و اندازه های خودش نبوده.
آخر بازی اسنایدر بهترین بازیکن زمین شد :))
به اینا میگن نقد سازنده...:31:
ScKAT LeFT
08-07-2010, 17:25
میگم این مزدک دیشب واقعا رو نرو بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههه
همش از آلمان طرفداری میکرد !!!
چه خریه هاااااااااااااااااااااااا ااااا :grrr::grrr::grrr::grrr:
koroshfe
08-07-2010, 17:30
بابا مزدک خودش گفته اسپانا قهرمان می شه!
در ضمن من دیر اومدم ولی هلند و اروگوئه خیابانی:نیمکت مربیگری هلند رو ملاحظه می کنید!:18:
0-1 به نفع هلند!منظورش 1-0 به نفع هلند بود!
Hamid Hamid
08-07-2010, 17:51
سلام....
آخ قیافه ی این جاودانی دیدنی بود!
خرس گنده انگار پدرش مرده! همچین قیافه ناراحت گرفته! خب باخته دیگه!
مجری یه کم باید خودش رو نگه داره، هر چقدر هم طرفدار یک تیم باشه موقع برد و باختش باید خودش رو عادی و بی تفاوت نشون بده!
واقعا نشون داد این جاوودانی که بدرد همون مردان آهنین میخوره! البته بازم من که فکر نمیکنم!!!
مزدک هم که...
بیچاره دیشب خیلی هیجان داشت!
آلمان صاحب یک ضربه کرنر بود، مزدک : کلوزه میتونه یکی از هــّ ... ــهــ ... اهدافت باشه!
و باز هم مزدک در آخرای بازی:
ژوهانسبورگ منتظر اسپانیاس، و هلند منتظره ببینه حریفش کیه!
آخه یکی نیست به این مزدک بگه این چجور استدلال کردنه!؟! اگه تو عقیده داری که اسپانیا میره مرحله بعد ، اون قسمت دومش چه معنی داره؟ اگه هنوز عقیده داری مشخص نیست، اون قسمت اولش چیه؟
خدایا یه علم درست و حسابی به اینا بده که اینقدر با خودشون درگیر نباشن!
جاودانی هم که از غم و غصه داشت میمرد،
تو قسمتی که داشت روزنامه ها رو میخوند،
جاودانی: در این روزنامه هم مصاحبه ای با دایوید ویا انجام شده! ( نه دیوید، نه داوید، ترکیبشون کرد )
دوستان، فردا خبر خاصیه؟
دیشب این فردا و آینده از دهن جلالی نمیفتاد! از هر 10 کلمه 7 موردش دال بر فردا و آینده بود!
موفق باشید♥♥♥
با حرفاي شما و دوستان پس خوش به حال خودم!
آقا تا لحظه ي سوت اول بازي بيدار بودما اما 1هو ناقافل خوابم برد:31:.
مزدكم انگار رو مخ بوده ديشب:27:
دوستان چند تا سوال گزارشگری:31:
اولا داوید درسته یا دیوید ؟؟؟( جاودانی می گه دیوید(با لهجه ی ضایعی هم میگه:31:)
دوما اشنایدر درسته یا اسنایدر؟
سوما هیگواین درسته یا هیگایین(تو pes 10 میگه هیگایین)؟
shahab_f
08-07-2010, 19:40
دوستان چند تا سوال گزارشگری:31:
اولا داوید درسته یا دیوید ؟؟؟( جاودانی می گه دیوید(با لهجه ی ضایعی هم میگه:31:)
دوما اشنایدر درسته یا اسنایدر؟
سوما هیگواین درسته یا هیگایین(تو pes 10 میگه هیگایین)؟
تلفظ اسپانیاییش داوید هست
تلفظ هلندیش : وسلی اسنایدر هست
تلفظ اسپانیایی : گونسالو ئیگواین هست
هر سه تا رو میتونی تو ویکیپدیا چک کنی .
این مزدک به طور تابلویی طرفدار آلمان هاست !
توی بازی آلمان آرژانتین ، یکی از افتضاح ترین گزارش های فوتبال رو ازش دیدم !
pouria007
08-07-2010, 20:07
اینا که چیزی نیست تو لحظه گل اسپانیا باحال بود بعد گل یه لحظه دوربین اومد رو شوان اشنایگر که داشت زیر لب یه چیزی میگفت
مزدک : خوب اونجا شوان اشنایگر چندتا الفاظ بد هم بکار میبره !!!! .
نمی دونستیم مزدک لب خونی هم بلده حالا گذشته از این نمی دونستیم آلمانی هم بلده . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیطون از کجا اینارو یاد گرفتی
خوب از اونجایی که شواینی گفت : فیکه که میشه همون f*** انگلیسی بعید نیست مزدک انگلیسیشو شنیده باشه:31:
جواد خياباني و وووزلا، فردوسی پور و...
حمید محمدی
نمي دانم چي شد يعني خورشيد از کجا درآمد که بلاگفا باز شد !!! و توانستم آپ کنم. بماند...
امروز صبح علي الطلوع ديدم يکي از سايتها يک عکس جواد خياباني را کنار وووزلا گذاشته و پرسيده : " اگر گفتيد هنگام ديدن فوتبال، کدام يک اعصاب خردکن تر است ؟!!!" کاملا با اين شوخي خنکِ زير صفر مخالفم چون به دلايلي که براي خودم مهم است و به کسي هم فعلا نمي گويم خياباني را گزارشگر مستقلي مي دانم که اداي خودش را در مي آورد نه کس ديگري را...
اما اينکه بعضي ها با حفظ سمت، حرفهايي مي زنند که تهش معلوم نيست را نمي دانم بايد با چه لحني منتقل کنم... داد بزنم ؟... بخندم ؟... گريه کنم؟...
اين گزارشگري مثل هر چيز ديگري در اين مملکت پشت بامش وسط ندارد. يا از طرف اعاظم دهه 60 مي افتيم يا طرف اکابر دهه 80. قبل از هر کلام ديگري هم بگويم پريدن به گزارشگران سابق بي انصافي است چون انصافا هيچ چيزي در دست نداشتند و گاهي اوقات فقط حدس مي زدند آن بازيکن مذبور اسمش چيست !!! اما بعدها يک موج نويي آمد با همين آقاي خياباني که يک چيزهاي بامزه اي هم وسط گزارش مي گفت که البته اين چيزهاي بامزه دارد کم کم کار دست آقايان – شايد هم بانوان – مي دهد ! موارد تهديد به پيوست دعاي خير تقديم مي گردد:
1- برادران بزگوار هر سخن جايي و هر نکته مکاني دارد. بازي يک چيزي دارد بنام وقت مرده. وقت بيکارِ الکي. وقتي مثلا کسي مصدوم مي شود يا مثل بازي ايران – اسراليا يک نفر آويزان ديرک دروازه مي شود تور مي بافد تو راجع به قد بازيکن صحبت کن يا سايز لباس زيرش ! توپ دارد گل مي شود گزارشگر مي گويد ديشب مامانِ بوفون اسپاگتي پخته بوده، زيادي خورد سر دلش مونده بردنش درمونگاه ناپل ! اينجوري شده که به بازي امروز نرسيده... دکترا گفتن يه خاک شير يخ مال بخوره حالش مياد سر جاش... راستي اون صحنه اي هم که الان داريد آهسته شو مي بينيد گل ايتاليا بود !!!
2- ايضا" برادران بزگوار هر سخن جايي و ... بعضي چيزها را که مي گوئيد – خدا بگم اين عادل را چکارش کند !!! – اين بابا آمد يک بار بجاي فردريک ليونگبرگ گفت فردي ... ديگر اسم همه را نبريد. جي جي بجاي لوئيجي... سولي بجاي سليمان... پپه بجاي جوزپه ... و هزار و يک چيز ديگر. خوب است يکي از آنها با اسم بازيکنان و مربيان ما اينکارها را بکند ؟ مثلا بگويد مملي مايلي ؟!!!
3- حالا اين هيچ؛ بر سر اسم هاي مخخف باشگاهها که بالانويس تلويزيون است اين بلا را نياوريد، آخر کجاي " من يو " يعني منچستر يونايتد ؟ خوب است آنها در بازي پرسپوليس تهران و استقلال تهران بگويند پت و اَت دارند بازي مي کنند ؟!!!
4 - ايضا" برادران بزگروار هر سخن جايي و ... خدا بگويم اين عادل را چکار کند، يک بار گفت دنيس برگکمپ که چند سال پيش آرسنال بازي مي کرد، از هواپيما مي ترسد. ديگر سوژه شد. اين بد بخت مادر مرده اگر فقط ترس از هواپيما را بلد بود که از دروازه هاي لندن هم نمي گذاشتند تو برود ! همينش فقط مهم است ؟! چند بار ؟!
5 - ايضا" برادران بزگروار هر سخن ... ناخواسته به تير وتخته زدن باعث چيزهايي مي شود که فقط کشفشان در يد طولاي شماست ! آخر اين يعني چه که : " اين بازيکن وقتي سه ماهش بوده از آلمان رفته انگليس " ؟! شما تصور کنيد يک انسان سه ماهه درحال سفر به انگليس !!! يا مثلا افاضه فرموده بوديد که اين بازيکن رفته خواهر اون يکي و گرفته و حالا اون يکي شده برادر زن اين يکي ! يک نفر مرا حالي کند چطوري مي شود برادر زن کسي شد ؟!
6 - ايضا" برادران بزرگوار هر ... يک چيزهايي هيچ ربطي به هم ندارند. حکايت ماست است و دروازه ! همين چند شب پيش گفتيد: " برادرش ديروز رفته خواستگاري جواب رد داده اند " خب به اين چه ؟! يا اينکه " برادر کوچکترش فول کنتاکت کار مي کند " به اين چه ؟! اينکه گفتيد " قوزک پاش صافه يا بند ناف نداره يا زبونش مي گيره خب که چه ؟! خوب است آنها هم بگويند فلان بازيکن ما شب ادراري دارد ؟! اصلا جرات داريد راجع به خواهر ومادر و پدر و .... ؟!!! داريد ؟!!!
7 - ايضا" برادران بزگوار ... يک اصطلاحاتي بکار مي بريد که بايد رفت در ديکشنري گشت پيدايش کرد. فکر ما هم باشيد که سواد نداريم. مثلا مي گوئيد در محله شاستوپ اشتانماخ برلين جنوبي به کلوزه مي گويند کلوشايمرنداخت ! يعني کلو کوچولو !!!
8 – ايضا" برادران بزرگوار ... سر جدتان فکر زبان فارسي را هم بکنيد. سوپر گل حالا يک چيزي، اين سوپر واکنش .... يعني چي ؟!
9 – ايضا" برادران ... شما را بخدا يک شبه باسواد نشويد. خوزه را نکنيد ژوزه. اگر اين درست است پس چرا هفت هشت سال نگفتيد ؟ هر چه " و " در زبان هلندي را کرده ايد " ف ". هر چه " ج " در زبان اسپانيولي شده " خ " و ... فان درفارت هم آخر شد اسم ؟!!!
10 – ايضا" ... اطلاعات چيز خوبي است. بقول شاملوي بزرگ تلخي کلامم را به صراحتش ببخشيد. خودتان باشيد. يک عادل فردوسي پور بس است ! بخدا !!! همه با هم تا يک تيم گل مساوي مي زند نگوئيد : " به بازي برگشت " يا " عجب گل نزنيه " يا .... ولش کن حالم بد است از باخت انگليس. شما بدترش نکنيد !
------
پ.ن : ايکاش عادل بجاي انگليسي مي رفت صرف و نحو عربي مي خواند !!! شايد کمي فارسي حرف مي زديم...
منبع: وبلاگ حمید محمدی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم این مزدک دیشب واقعا رو نرو بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههه
همش از آلمان طرفداری میکرد !!!
چه خریه هاااااااااااااااااااااااا ااااا :grrr::grrr::grrr::grrr:
این مزدک به طور تابلویی طرفدار آلمان هاست !
توی بازی آلمان آرژانتین ، یکی از افتضاح ترین گزارش های فوتبال رو ازش دیدم !
شما مطمئندی بازی دیشبو از تلویزیو ایران دیدین!!؟
اتفاقا مزدک دیشب کاملا از اسپانیا طرفداری می کرد
یه پاس ساده ونا رو هم میگفت عجب بازیه زیبا و چشم نوازی تیم اسپانیا ارائه میده آدم واقعا لذت می بره
اگرم گاهی از آلمان مثلا تو بازی با آرژانتین تعریف می کرد چون آلمان اینقدر خوب بازی می کرد که نمی تونست تعریف نکنه
ولی در کل انگار تازگیها مد شده گزارشگرا از تیمی که طرفدارشن در گزارششون بر ضدش حرف می زنن مثل مزدک که طرفدار ایتالیاست و در بازی ایتالیا همش ایتالیا رو می کوبید.یعنی می خواست تیکه بندازه و عصبانیتشو از بد بازی کردن ایتالیا نشون بده.
یا فردوسی پور که طرفدار برزیل بود و آخرش از حرصش گفت خداحافظ آقای بدلباس
ايکاش عادل بجاي انگليسي مي رفت صرف و نحو عربي مي خواند !!! شايد کمي فارسي حرف مي زدي
بله! بریم عربی یاد بگیریم که فارسی حرف بزنیم!!
بعد من میگم همه از دم تازی پرستن ، میگین نه! :13:
Haj_Amoo
08-07-2010, 22:05
فردوسي پور از اين خداحافظي ها زياد كرده... نمونه اش تو بازي ايران - آنگولا !!
pouria007
08-07-2010, 22:09
هر چه " و " در زبان هلندي را کرده ايد " ف ". هر چه " ج " در زبان اسپانيولي شده " خ " و ... فان درفارت هم آخر شد اسم ؟!!!
تلفظ بیشتر این "و" ها در زبان هلندی مایل به "ف" بید :31:
"J" هم اگه بعدش "i" یا "e" بیاد در لهجه ی اسپانیایی (نه آرژانتینی و آمریکایی و ...) "خ" تلفظ میشه:31:
هيجان كاذب مزدك ميرزايي و دوستان!
عصر ايران ورزشي- تيم ملي اسپانيا با پيروزي هاي يك بر صفرخود به فينال جام جهاني 2010 راه يافت.
اين تيم كه شانس نخست براي تصاحب جام به شمار مي رفت كاري كرد كه اين پيش بيني ها به تحقق بپيوندد و اكنون در انتظار آن است كه بتواند براي نخستين بار در تاريخ فوتبال كشورش به قهرماني جام جهاني برسد.
اينكه همه از فوتبال زيباي اسپانيا سخن به ميان مي آورند بيراه نيست، چرا كه با حضور بازيكناني نظير ژاوي و اينيستا و ... مسلماً بايد انتظار فوتبال دقيق و زيبايي هم داشت.
اما به نظر مي رسد كه در مورد اسپانياي 2010 كمي اغراق ها زياد شده است.
بسياري از كارشناساني كه در تلويزيون ايران ظاهر شدند چنان از فوتبال اسپانيا تعريف مي كردن كه انگار پيش از اين چنين فوتبالي را از هيچ تيمي نديده بوديم.
از جمله ي اين افراد مجيد جلالي بود كه در برنامه يك جهان يك جام از فوتبال فردا صحبت مي كرد و اسپانيا را نماينده اين فوتبال مي دانست.
ولي به راستي اسپانيا كه يك گل مي زند و 10 نفره مقابل آلمان دفاع مي كند فوتبال فردا بازي مي كند؟!
از اين دست مواضع عجيب در تلويزيون احساساتي ايران كم نديديم. مزدك ميرزايي گزارشگر آلمان و اسپانيا هم پس از اينكه سوت پايان بازي به صدا درآمد چنان با خوشحالي و هيجان زده از پيروزي قاطع و شايسته اسپانيا صحبت مي كرد كه هر كس كه بازي را نديده بود گمان مي برد كه اسپانيا با اختلاف 4 يا حتي 5 گل آلمان را برده است.
ولي حقيقت چيز ديگري بود، اسپانيا فقط با يك گل، آن هم از روي يك ضربه ي كرنر به گل رسيد.
جالب است كه ما پيش از اين و در فوتبال ديروز گل از روي نقطه كرنر نديده بوديم ، تيمي را در فوتبال ديروز مشاهده نكرده بوديم كه پس از يك گل 10 نفره با چنگ و دندان دفاع كند.
اين هم از عجايبي است كه فقط از زبان مجيد كامپيوتر و مزدك ميرزايي خارج مي شود.
عصر ايران ورزشي- تيم ملي اسپانيا با پيروزي هاي يك بر صفرخود به فينال جام جهاني 2010 راه يافت.
اين تيم كه شانس نخست براي تصاحب جام به شمار مي رفت كاري كرد كه اين پيش بيني ها به تحقق بپيوندد و اكنون در انتظار آن است كه بتواند براي نخستين بار در تاريخ فوتبال كشورش به قهرماني جام جهاني برسد.
اينكه همه از فوتبال زيباي اسپانيا سخن به ميان مي آورند بيراه نيست، چرا كه با حضور بازيكناني نظير ژاوي و اينيستا و ... مسلماً بايد انتظار فوتبال دقيق و زيبايي هم داشت.
بسياري از كارشناساني كه در تلويزيون ايران ظاهر شدند چنان از فوتبال اسپانيا تعريف مي كردن كه انگار پيش از اين چنين فوتبالي را از هيچ تيمي نديده بوديم.
از جمله ي اين افراد مجيد جلالي بود كه در برنامه يك جهان يك جام از فوتبال فردا صحبت مي كرد و اسپانيا را نماينده اين فوتبال مي دانست.
ولي به راستي اسپانيا كه يك گل مي زند و 10 نفره مقابل آلمان دفاع مي كند فوتبال فردا بازي مي كند؟!
از اين دست مواضع عجيب در تلويزيون احساساتي ايران كم نديديم. مزدك ميرزايي گزارشگر آلمان و اسپانيا هم پس از اينكه سوت پايان بازي به صدا درآمد چنان با خوشحالي و هيجان زده از پيروزي قاطع و شايسته اسپانيا صحبت مي كرد كه هر كس كه بازي را نديده بود گمان مي برد كه اسپانيا با اختلاف 4 يا حتي 5 گل آلمان را برده است.
ولي حقيقت چيز ديگري بود، اسپانيا فقط با يك گل، آن هم از روي يك ضربه ي كرنر به گل رسيد.
جالب است كه ما پيش از اين و در فوتبال ديروز گل از روي نقطه كرنر نديده بوديم ، تيمي را در فوتبال ديروز مشاهده نكرده بوديم كه پس از يك گل 10 نفره با چنگ و دندان دفاع كند.
جانم؟
آب هویج به شدت توصیه میشه
تو پ.خ هم میتونم یک چشم پزشک مجرّب به شما معرفی کنم
از همین تفکرات کسانی مثل شما امثال اکبر میثاقیان / صمد مرفاوی و یک کلام مربیاین ایرانی به وجود آمدن :دی
چشمها را باید شست جور دیگر باید دید.
اینم میزارم ببین مربیتون چی میگه بعد با گفتار اعجاب انگیز خودت مقایسه کن!!!
لو:اسپانيا با اين بازي مي تواند قهرمان جهان شود
سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان گفت: تيم اسپانيا با بازي که برابر ما انجام داد، مي تواند به مقام قهرماني جهان برسد.
يواخيم لو اظهار داشت: به اسپانيايي ها براي رسيدن به بازي نهايي تبريک مي گويم. گمان مي کنم بتوانند به مقام نخست جهان برسند. آنها در دو، سه سال اخير بهترين تيم جهان بوده و آنقدر خوب کار کردند که ما را تحت فشار گذاشتند.
سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان افزود: در بازي با اسپانيا برخي از بازيکنان آلمان در حد انتظار من ظاهر نشدند. بازيکنان حريف توپ را طوري به گردش در آوردند که بيشتر ما را به دويدن وادار کردند.
لو ادامه داد: در برخي از صحنه ها صاحب توپ نشديم و انرژي زيادي صرف کرديم.
به قولی: جلل قلق!!! :18:
آخ آخ حالم از این دو نفر مزدک و جاودانی بهم خورد .
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
بد بخت ها انگار فامیلشون مرده بود بعد بازی کم مونده بود گریه کنن .
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
مزدک که طرفداریشو تو بازی با آرژانتین نشون داده بود .
خیلی حال کردم له شدن .
ارمغان جنون
09-07-2010, 16:16
مطلب جالبی بود واقعا این مزدک دیگه شورشو در آورد با این گزارش کردنش به پاسکاری ساده اسپانیایی ها میگفت عجب بازی چشم نوازی آدم لذت می بره اه اه اه
دیگه از کسی که میگه خیلی خوشحالیم در دوره ای زندگی میکنیم که می تونیم هنرنماییه مسی رو ببینیم چه توقعی میشه داشت چقدر اخه دستمال کشی :2:
اسپانیا همین که گلشو یه مدافع می زنه نشون میده چقدر بی تاکتیک بوده و شانسی به گل رسیده راموسم باید دو بار از زمین اخراح میشد ولی خوب داور باهاشون بود دیگه!تازه یه موقعیت صددرصد گل رو هم که آفساید گرفت
آلمان نشون داد هر وقت بخواد می تونه اسپانیا رو بکنه تو قوطی
از حرفای یواخیم لو هم هوا برتون نداره خواسته هندونه زیربقلتون بذاره
مطلب جالبی بود واقعا این مزدک دیگه شورشو در آورد با این گزارش کردنش به پاسکاری ساده اسپانیایی ها میگفت عجب بازی چشم نوازی آدم لذت می بره اه اه اه
دیگه از کسی که میگه خیلی خوشحالیم در دوره ای زندگی میکنیم که می تونیم هنرنماییه مسی رو ببینیم چه توقعی میشه داشت چقدر اخه دستمال کشی :2:
اسپانیا همین که گلشو یه مدافع می زنه نشون میده چقدر بی تاکتیک بوده و شانسی به گل رسیده راموسم باید دو بار از زمین اخراح میشد ولی خوب داور باهاشون بود دیگه!تازه یه موقعیت صددرصد گل رو هم که آفساید گرفت
آلمان نشون داد هر وقت بخواد می تونه اسپانیا رو بکنه تو قوطی
از حرفای یواخیم لو هم هوا برتون نداره خواسته هندونه زیربقلتون بذاره
جک داری میگی ؟
90 دقیقه داشتید دنبال توپ میدوییدید و هیچ کاری از دستتون هم بر نمیومد حالا داری میگی اسپانیا رو تو قوطی
کردیم . :31:
با اون همه ادعا که به همه تیما 4 تا 4 تا میزنیم تو بازی با اسپانیا از نیمه خودشون جلوتر نتونستن بیان .
حالا بعضی ها یه حرفایی میزنن که هر کی که بازی رو دیده باشه خندش میگیره .
الان اخبار ورزشی این زکایی عقده ای داشت نامزدهای دریافت توپ طلای جام جهانی رو میگفت گفت مسوت اوزیل ترک تبار و شواین اشتایر از آلمان!!!!
آخه این احمقا چه مرگشونه؟
جچرا هیچ وقت نمی گفتن زین الدین زیدان الجزایری تبار اونوقت میگن مسوت اوزیل ترک تبار یا کلوزه لهستانی.خاک تو سرشون
الان اخبار ورزشی این زکایی عقده ای داشت نامزدهای دریافت توپ طلای جام جهانی رو میگفت گفت مسوت اوزیل ترک تبار و شواین اشتایگر از آلمان!!!!:13:
آخه این احمقا چه مرگشونه؟
چرا هیچ وقت نمی گفتن زین الدین زیدان الجزایری تبار اونوقت میگن مسوت اوزیل ترک تبار یا کلوزه لهستانی.خاک تو سرشون
بچه ها بحث های مربوط به پستهای پاک شده رو تمومش کنید لطفا
شما مطمئندی بازی دیشبو از تلویزیو ایران دیدین!!؟
اتفاقا مزدک دیشب کاملا از اسپانیا طرفداری می کرد
یه پاس ساده ونا رو هم میگفت عجب بازیه زیبا و چشم نوازی تیم اسپانیا ارائه میده آدم واقعا لذت می بره
اگرم گاهی از آلمان مثلا تو بازی با آرژانتین تعریف می کرد چون آلمان اینقدر خوب بازی می کرد که نمی تونست تعریف نکنه
ولی در کل انگار تازگیها مد شده گزارشگرا از تیمی که طرفدارشن در گزارششون بر ضدش حرف می زنن مثل مزدک که طرفدار ایتالیاست و در بازی ایتالیا همش ایتالیا رو می کوبید.یعنی می خواست تیکه بندازه و عصبانیتشو از بد بازی کردن ایتالیا نشون بده.
واقعا از آلمان طرفداری میکرد.تو بازیه ی آلمان آرژانتین هم همین طور بود.البته آلمان تو دومی واقعا برتر بود.
الان اخبار ورزشی این زکایی عقده ای داشت نامزدهای دریافت توپ طلای جام جهانی رو میگفت گفت مسوت اوزیل ترک تبار و شواین اشتایگر از آلمان!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حالا خوبه اوزیل توی خود آلمان به دنیا اومده. البته از صدا و سیمایی که همه چیزش ضد آلمان هست انتظار دیگه ای هم نمیره ...
یادش بخیر چند وقت پیش یه تبلیغ پخش میکردن در مورد دیدن فیلم توی ماشین که باعث تصادف میشه. بین این همه بازی , دقیقآ دست گذاشته بودن روی بازی بایرن مونیخ و یوونتوس و دقیقآ وقتی یوونتوس گل زد ماشین تصادف کرد !
واقعا از آلمان طرفداری میکرد.تو بازیه ی آلمان آرژانتین هم همین طور بود.البته آلمان تو دومی واقعا برتر بود.
میشه یکی از حرفایی که نشان از طرفداری کردنش از آلمان باشه بگی؟!!
چون ما که دیدیم در تمام بازی داشت از اسپانیا تعریف می کرد!
البته در بازی با آرژانتین قبول دارم گزارشش بهتر بود
من در مورد بازی آلمان اسپانیا دارم میگم
تو دقایق اولیه که یه تیکه به آلمانیها انداخت و گفت بالاخره خوب شد فهمیدیم رنگ پیراهن کاسیاس آبیه
هر موقع توپ دست اسپانیاییها بود حتی وقتی تو زمین خودشون پاسکاری می کردن میگفت عجب بازی چشم نوازی میکنه اسپانیا واقعا زیبا بازی می کنن آدم لذت می بره از بازیشون.زاوی و اینیستا عجب بازیکنایین عجب پاسکاری می کنن.
ولی هر وقت توپ دست آلمانیها بود می گفت واقعا انتظار دیدن بازی بهتری رو داشتیم.
پ.ن:البته شاید شما توقع داشتی از اول تا آخر بازی فقط آلمانیها رو بکوبه و بد بگه و چون چند جمله رو بنا بر انصاف و واقعیت از آلمانیها تعریف کرده و از بازی های عالی و زیبایی که آلمانیها در جام ارائه دادن تمجید کرده شما ناراحت شدی و فکر کردی داره از آلمان طرفداری می کنه!
هر موقع توپ دست اسپانیاییها بود حتی وقتی تو زمین خودشون پاسکاری می کردن میگفت عجب بازی چشم نوازی میکنه اسپانیا واقعا زیبا بازی می کنن آدم لذت می بره از بازیشون
خدا بود !!! ما با بچه ها داشتیم بازی رو میدیدیم , خود طرفدارای اسپانیا هم خندشون گرفته بود ! بازیکن اسپانیا می افتاد زمین مزدک میگفت چه زیبا ! بازیکن اسپانیا توپ رو میزد توی اوت میگفت چقدر قشنگ ! کم مونده بود تماشاگرای اسپانیا رو نشون بده و بگه چه تماشاگرهای چشم نوازی دارن !!!
خدا بود !!! ما با بچه ها داشتیم بازی رو میدیدیم , خود طرفدارای اسپانیا هم خندشون گرفته بود ! بازیکن اسپانیا می افتاد زمین مزدک میگفت چه زیبا ! بازیکن اسپانیا توپ رو میزد توی اوت میگفت چقدر قشنگ ! کم مونده بود تماشاگرای اسپانیا رو نشون بده و بگه چه تماشاگرهای چشم نوازی دارن !!!
اتفاقا بر عکس , اوزیل راه میرفت میگفت چه قدر چشم نواز و راحت راه میره . :31:
malaki_mall
09-07-2010, 23:30
این قضیه ضد آلمان بودن قضیه سگ و سنگ است.
آره کم مونده بود بگه خدایا شکرت که ما رو در دورانی به دنیا اوردی که در اون ژاوی و اینیستا بازی می کنن :2:
این حرفو یه بار در مورد مسی گفته بود
این قضیه ضد آلمان بودن قضیه سگ و سنگ است.
منظورتو نفهمیدم از این حرف بیشتر توضیح بده
malaki_mall
09-07-2010, 23:43
آره کم مونده بود بگه خدایا شکرت که ما رو در دورانی به دنیا اوردی که در اون ژاوی و اینیستا بازی می کنن :2:
این حرفو یه بار در مورد مسی گفته بود
منظورتو نفهمیدم از این حرف بیشتر توضیح بده
میدونین که بهانه شون واسه ضد آلمان بودن چیه؟
با عاملان شدیم برادر و ... :2:
میدونین که بهانه شون واسه ضد آلمان بودن چیه؟
با عاملان شدیم برادر و ... :2:
بازم منظورتو نفهمیدم بیشتر توضیح بده
alidata2010
09-07-2010, 23:55
یه جورایی این جاودانی رو اعصابه
یکی نیست به من بگه حیف نیست نشستی از حاجیلو:2: سوتی میگیری؟؟؟؟
دیشب داشت همون چرت و پرت های همیشگی رو میگفت رسید به تبلیغ مسابقه ی اس ام اسی،گفت:الآن دوتا مسابقه ی پیامک داریم یکی ماله نیمه نهایی و دیگری برای فینال. بدبخت یادش افتاد نیمه نهایی تموم شده.اما به روی خودش نیاورد و حرف رو ادامه داد و گفت:برای مسابقه ی رده بندی به شماره ی فلان و برای فینال هم برای فلان پیامک بزنید.
خودش و باباش مثل بابا برقی و پسر بابابرقی چسبیدن به این رادیو و تلویزیون ولش نمی کنن.
Masoud-Susa
10-07-2010, 15:08
امروز شبکه جام جم یه برنامه جدید گذاشته بود سرشار از سوتی....به نظرتون مجریش کی بود...معلومه خب جواد سوتی....
پ.ن: جواتی می گفت قراره در این برنامه بعد از جام جهانی به تحلیل بازی های لیگ پرداخته بشه.
جالبه بدونید اسم برنامه هم 90×90 بود(آدم یاد برنامه های حاجیلو می افته)... یعنی رسما دیگه 90 تعطیل!
اخبارو نصفه تموم کردن که جاودانی بیاد سلام و علیک کنه و برنامه شروع یشه...بعد از 10:15 تا الان که 10:35 هست داره پیام بازرگانی میده!:13:
ghahremanimehdi
10-07-2010, 21:45
اخبارو نصفه تموم کردن که جاودانی بیاد سلام و علیک کنه و برنامه شروع یشه...بعد از 10:15 تا الان که 10:35 هست داره پیام بازرگانی میده!:13:
آره الان 10:45 دقیقه هست و بیش از نیم ساعته که داره تبلیغ میذاره.
خجالت هم خوب چیزیه .:13:
ghahremanimehdi
10-07-2010, 22:20
معلوم نیست چه خبر شد که هی قطع میکردن.
یه نفر که از ماه واره میبینه بگه چی شد؟
Mohammad Hosseyn
11-07-2010, 00:19
سوتی داد چه جورم ... یارو نمیدونه فینال بین کدوم دو تیم هست ... ای خداااااااااااااااااااااا ... اینا چقدر بی سوادن :27:
petr-cech
11-07-2010, 00:38
گزارش از مردم درباره ی برنامه ی یک جهان یک جام:" از کدوم قسمت برنامه خوشتون میاد؟ جواب: بخش اس ام اس
آرهههههههههه! اه!
فقط کافیه یه مناسبت اینطوری که مردم دوست دارن ببینن پیدا بشه! :41:
گزارش از مردم درباره ی برنامه ی یک جهان یک جام:" از کدوم قسمت برنامه خوشتون میاد؟ جواب: بخش اس ام اس
بعلههه! : دی
همچنین برای مخابرات! :27:
EhsanEricsson
11-07-2010, 02:03
سوتی داد چه جورم ... یارو نمیدونه فینال بین کدوم دو تیم هست ... ای خداااااااااااااااااااااا ... اینا چقدر بی سوادن :27:
آخ آخ آخ عجب سوتیه الاقی داد این آدم آهنی . مردم از خنده ، خداییش فیناله سوتی بود . دمش گرم روحمون شاد شد . از بس عین رباط سخن گو ، یه کله یه چیزو تکرار میکنه آخر سوتی داد .
تو مغزش اطلاعات فینال ذخیره نشده بود :31::31::31:
Hamid Hamid
11-07-2010, 07:20
ديشب سوتي بدتر از اين نبود كه بين 2 نيمه 15 دقيقه آگهي نشون دادن كه اصلآ وقت به صحبت كارشناس نرسيد.
قبل بازي هم دقيقآ 45 دقيقه تبليغ بود! رو مخ بودن ديشب:21:
malkemid
11-07-2010, 09:46
ديشب سوتي بدتر از اين نبود كه بين 2 نيمه 15 دقيقه آگهي نشون دادن كه اصلآ وقت به صحبت كارشناس نرسيد.
قبل بازي هم دقيقآ 45 دقيقه تبليغ بود! رو مخ بودن ديشب:21:
حالا امشبو بشین ببین...فکر کنم وسط بازی قطع کنن آگهی نشون بدن گدا ها
حالا امشبو بشین ببین...فکر کنم وسط بازی قطع کنن آگهی نشون بدن گدا ها
وسط بازی که از زمین و هوا زیرنویس (و بالا نویس !!) پخش میشه. بعضی وقتا زیرنویسه کلآ جلوی توپ و بازیکن رو میگیره !!
Saeed kmss-D
11-07-2010, 10:23
سلام...
چقدر تبلیغ و آگهی! آخه بسه دیگه!
ینی هیچ کی پیدا نمیشه به اینا بگه! خودشون حالشون بد نمیشه؟!
خدا امشب رو به خیر کنه!
موفق باشید♥♥♥
فک کنم از این به بعد وسط تبلیغاتشون صحنه هایی از بازی رو هم پخش کنن ... مثلا" وقتی گل می زنن :31:
Haj_Amoo
11-07-2010, 10:55
فک کنم از این به بعد وسط تبلیغاتشون صحنه هایی از بازی رو هم پخش کنن ... مثلا" وقتی گل می زنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه! فكر مي كنم تصوير رو يه دقيقه عقب بندازن تا وقتي گل زدن، قبلش بگه: " همراه اول شما را به ديدن اين گل دعوت مي كند!!! "
نه! فكر مي كنم تصوير رو يه دقيقه عقب بندازن تا وقتي گل زدن، قبلش بگه: " همراه اول شما را به ديدن اين گل دعوت مي كند!!! "
: )))) خیلی تیکه جالبی بود : )))) دقت کردین تبلیغات بی ربط ترین چیز ها هم الان به جام جهانی ربط پیدا کرده؟؟ هر چی میخوان تبلیغ کنن یه ربطیش میدن به جام جهانی؛ از چیپس و پفک گرفته تا بازکردن حساب و ایرانسل و ...
این کانالای ایران وقتی می فهمن بهشون زیاد توجه میشه(مثل موقعی که جومونگ و یانگوم و نرگس و ازاینجور چیزا پخش می کردن که طرفدار زیاد داشت) میشن یه چزی تو مایه های این کانال های درپیت ماهواری ای ایرانی که از ساعت 12 ظهر تا 8 شب طول می کشه یه فیلم رو نشون بدن! 5 دقیقه فیلمه بعدش نیم ساعت ترک اعتیاد و از اینجور چرت و پرتا! ایران هم داره به اون سمت سوق پیدا می کنه : دی
EhsanEricsson
11-07-2010, 13:22
مثل اینکه دیشب هیچکس سوتیه شاهکاره آقای آدم آهنی رو ندیده :31: (همون که قرئه کشی اس ام اس رو میگه و جمله های تبلیغیه تکراری میگه)
میخواست بگه برای فینال به شماره فلان اس ام اس بزنید و دیدار بین تیمهای هلند و........ (یادش رفت اسپانیا رو !!!) بعد یکم فکر کرد گفت هلند و آلمان.... بعد دوباره یکم فکر کرد آخر از جاودانی پرسید کیا رفتن فینال !!!!!!!؟!!!! آخ آخ مرگه سوتی بود ، جاودانیم سرخ شد بعدش گفت برنامه ی زندست دیگه :31:، کاش بلوتوثش در بیاد . بچه ها هرکی ضبط کرده بزاره اینجا تا جام جهانیه بعد بخندیم :31::31: :31:
معلوم نیست چه خبر شد که هی قطع میکردن.
یه نفر که از ماه واره میبینه بگه چی شد؟
یه سری شعار آورده بودن در حمایت از پل ( هشت پای پیشگو ). اما مثل اینکه مسئول سانسور فکر می کرد که اینا بد آموزی داره و نباید پخش بشه. :13:
خودم سه بار تست کردم و وقتی شعار رو نشون میداد سریع میزدم شبکه 3 و می دیدم که پخش نکرد. :31:
Hamid Hamid
11-07-2010, 13:27
وسط بازی که از زمین و هوا زیرنویس (و بالا نویس !!) پخش میشه. بعضی وقتا زیرنویسه کلآ جلوی توپ و بازیکن رو میگیره !!
نه اينا ديگه زير نويس نيست!
تمام صفحه نويسه!!!!!!!!
چرا صدای فردوسی پور اینطوری شده ؟!
اون یه چیزشه یا TV من یه چیزش شده ؟!
تو دماغیه !!
pedram_sad
11-07-2010, 22:22
دلمون تنگ شده بود برای صدای عادل
واقعا تفاوت حفنی داره گزارشش با بقیه ... ها
دوستان هردو تیم خوب بازی کردن البته هلند بهتر بازی کرد چون تونست جلوی تیکی تاکای اسپانیا رو بگیره فعلا . نیمه دوم همیشه نیمه هلنده .
وای دقت کردین فردوسی پور اخرش چی گفت؟؟
گفت تو اسپانیا میخوان فردا سر کار نرن و تعطیل کنن اما دولت موافقت نکرده اما نمیدونن که تغطیل کردن چه اسونه !!:31:
تسلیت میگم...فردوسی پور هم دبگه عمرا بزارن بیاد تلویزیون با این حرفش!:41:
سوتی دوست داشتنی فردوسی پور : کلاً تعطیل کردن چه آسونه !
Love u فردوسی پور :d
گفت تو اسپانیا میخوان فردا سر کار نرن و تعطیل کنن اما دولت موافقت نکرده اما نمیدونن که تغطیل کردن چه اسونه !!:31:
گرچه خیلی جانبدارانه گزارش کرد ولی این تیکش جیگرم رو حال آورد:8:
BIKHIAL_ALL_75
12-07-2010, 01:13
بدبخت اسپانیایی ها خیال میکنن تعطیل کردن کشور کار ساده ایه: ))))))))))))))) عادل دوست دارم به خدا
beenHere-doneThat
12-07-2010, 01:26
من اینو پریشب قکر کنم شنیدم از زبان نصیرزاده وقتی داشت تلفنی از افریقا صحبت می کرد:
"جاوادانی: شما الان افریقای جنوبی هستید؟
نصیرزاده: بله البته هوای اینجا 50 درجست فکر می کنم اونجا سه چهار درجه کمتره."
این یعنی چی؟!!:19:
جاوادنی هم تو همون برنامه یه چیزی گفت تو مایه های "..داور سوت نیمه رو به ثمر رسوند."
امشب هم صدر گفت" در جام جهانی فینال 82..."
:31:
در مورد این سانسورهای مسخره بگم که خیلی رو اعصابه.من همش داشتم فحش می دادم.لعنت به همشون.:44:
Mohammad Hosseyn
12-07-2010, 01:34
سوتی دوست داشتنی فردوسی پور : کلاً تعطیل کردن چه آسونه !
Love u فردوسی پور :d
از این بدترش رو هم گفته تو تلوزیون ... این عادل رو هیچ کس نمی تونه بیرون کنه ... مثل علی دایی :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.