ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوتی ها و اشتباهات گزارشگران و کارشناسان

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7]

MohandesMCD
12-07-2010, 01:36
آقا دقت کردین زیرنویس زدن:
به نظر شما کذام تیم رتبه سوم رو کسب میکند؟
بعد تغیرش دادن به: کدام تیم قهرمان جام جهانی میشود

اینم آثار ک....... و عدم تایپ و استفاده از کپی پیست کردن هستش
-------
تیکه عادل خیلی توپ بود دمش گرم
---------
راستی ای کاش بازی یه 6-7تا گل داشت این سانسور چی های محترم یک صحنه گل رو اینقدر پخش نمیکردن حالمون بد شد از بس دیدیم

Macushla
12-07-2010, 01:48
آقا دقت کردین زیرنویس زدن:
به نظر شما کذام تیم رتبه سوم رو کسب میکند؟
بعد تغیرش دادن به: کدام تیم قهرمان جام جهانی میشود

دمت گرم ،
اين يكي ديگه خيلي باحال بود ، تركيده بودم از خنده . :31:

EhsanEricsson
12-07-2010, 02:11
یه تیکه هم فردوسی جون انداخت گفت : مراسم چه با شکوه و با نظم برگزار میشه ، و سران ورزش ما هم حضور دارن !!! :31:

Kurosh
12-07-2010, 02:20
اول از همه یه تبریک به همه ی بروبچه های اسپانیایی گل .... :8::8:

Viva Our Dear Spain

دوم اینکه چقدر خوشحالم از اینکه این قهرمانی شیرین رو با صدای (البته گرفته ی امشب) عادل عزیزم جشن گرفتیم ... :40:

جداْ لذت فوتبال صد چندان میشه با صدای حتی گرفته ی عادل فردوسی پور :40:
دقت کردین اواسط نیمه دوم چقدر بازی سرد و بی روح بود؟! چقدر پاس اشتباه؟!‌ اگه به خاطر عادل نبود من حاضر بودم برم تو اتاق نیمه دوم برگردم! : دی

حالا بریم سراغ سوتی ...
نمی دونم بچه ها اشاره کردن یا نه ... چیزی نیافتم ...
فقط برنامه ی دو سه شب پیش بود (که بازی ای هم برگزار نمیشد و ویژه برنامه بود...) که رضا جاودانی عزیز!! :2: ماهیت بی سواد و خنگ خودش رو برای همگان رو کرد!!! :8:
دکتر صدر :40: کلی اطلاعات داده بود ، تو یکی دو تا جاودانی به زور تونسته بود همراهی کنه که فکر کنم همونش هم الکی بود! (مثلاْ صدر در مورد فینال سال ۸۲ صحبت می کرد ، جاودانی هم همش تایید می کرد! بعد که می رفت سراغ یه فینال دیگه ، بنده خدا جاودانی می موند!‌ ده ثانیه تو ذهنش تجزیه تحلیل می کرد بعد دوباره تایید می کرد با سر :27:)
اتفاق جالب وقتی افتاد که ارتباط تلفنی ای برقرار کردن با یکی از کارشناسا (خیلی هم معروفه ، یادم رفته ... شاید هم مربی یا بازیکن بود) ....
از این طرف صدر از اون طرف هم پای تلفن ...
یهو فکر می کنین چی شد؟!! :18:
آقای جاودانی اساعه ادب فرموند با حالت منگی گفتند : یه لحظه صبر کنید تو رو خدا! من گیج شدم! الان چند دقیقه است بمباران اطلاعاتی شدم! ذهنم جواب نمیده! الان باید از این گیجی در بیام! :18::18:
که آقای نصیرزاده خوب جوابشو داد و گفت:
بله خب! آقای جاودانی اگه کشتی یا مسابقات قوی ترین مردان بود راحت تر می تونستن اطلاعات رو تو ذهنشون تجزیه تحلیل کنن! : دی در فوتبال سررشته ای ندارن :27: (یه همچین چیزی...)
کلی حال کردم حال این مردک گرفته شد :8:

Prince_Amin
12-07-2010, 04:08
حالا یه چیز با حالتر!دقت کردین صدر قبل از شروع صحبتش سلام نمیکنه(تیریپ کارشناسای خارجی) و سریع میره سر اصل مطلب و جواب دادن به سوال اول واسه همینه اگه دقت کنید تو چند برنامه ی گذشته جاودانی اول اجازه میده کارشناس دوم سلامشو بکنه بعدش سوال اولش رو از صدر میپرسه!با این سیستم صدر حال میکنم!!!

Ghaioom
12-07-2010, 07:59
فک کنم بازی دیشب آخرش رو هی سانسوریدن :31::27:
ما که چاره نداشتیم باید از شبکه 3 میدیدیم و کسانی که ماهوی.. دارن همه چیو دیدن موزیک جشن :31::27:

elendil
12-07-2010, 08:24
الان دوباره صبح تی وی کانال 3 تکرار دیشب رو گزاشته بود دوباره تیکه سنگین عادل:ایکس رو نشون داد فقط فکر کنم کلمه دولت رو حذف کرده بود که دولت موافقت نکرده :دی :دی

گفت تو اسپانیا میخوان فردا سر کار نرن و تعطیل کنن اما دولت موافقت نکرده اما نمیدونن که تغطیل کردن چه اسونه !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ghaioom
12-07-2010, 08:36
این توپ جام جهانی قیمتش چند تومنه؟ یا میلیونه؟!! :31:
و اون جام چند میلیون؟ :31:

shifter
12-07-2010, 08:54
چقدر احساس خوبي بود كه عادل حتي يك بار هم تبليغ مسابقه اس ام اس رو نكرد...
اگه جوات يا احمدي گزارشگر بودن خفه ميكردن خودشونو با مسابقه اس ام اس!!:13:

Ghaioom
12-07-2010, 09:25
دیشب هی زیر نویس میدادن!! شبکه 3 هم میداد استان هم میداد کلاً قاطی شد! :31:گاهی وقتا استان ما زیرنویس میداد یهو شبکه 3 هم میداد و بعد استان قطع میکرد مال شبکه 3 رو میزاشت بعد خود استان مال خودشو زیر نویس رو میزاشت تبلیغات :31::38:

elendil
12-07-2010, 09:27
دیشب هی زیر نویس میدادن!! شبکه 3 هم میداد استان هم میداد کلاً قاطی شد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گاهی وقتا استان ما زیرنویس میداد یهو شبکه 3 هم میداد و بعد استان قطع میکرد مال شبکه 3 رو میزاشت بعد خود استان مال خودشو زیر نویس رو میزاشت تبلیغات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زیرنویس که خوبه دیشب بالانویس و گوشه نویس هم اومده بود دیگه فک کنم از این به بعد بازی رو یه مربع کوچیک وسط تی وی نشون بدن دور تا دورش رو زیر نویس راست نویس چپ نویس ....نویس بزارن =))))))) :دی

amini_bio
12-07-2010, 09:28
اول از همه یه تبریک به همه ی بروبچه های اسپانیایی گل .... :8::8:

Viva Our Dear Spain

دوم اینکه چقدر خوشحالم از اینکه این قهرمانی شیرین رو با صدای (البته گرفته ی امشب) عادل عزیزم جشن گرفتیم ... :40:

جداْ لذت فوتبال صد چندان میشه با صدای حتی گرفته ی عادل فردوسی پور :40:
دقت کردین اواسط نیمه دوم چقدر بازی سرد و بی روح بود؟! چقدر پاس اشتباه؟!‌ اگه به خاطر عادل نبود من حاضر بودم برم تو اتاق نیمه دوم برگردم! : دی

حالا بریم سراغ سوتی ...
نمی دونم بچه ها اشاره کردن یا نه ... چیزی نیافتم ...
فقط برنامه ی دو سه شب پیش بود (که بازی ای هم برگزار نمیشد و ویژه برنامه بود...) که رضا جاودانی عزیز!! :2: ماهیت بی سواد و خنگ خودش رو برای همگان رو کرد!!! :8:
دکتر صدر :40: کلی اطلاعات داده بود ، تو یکی دو تا جاودانی به زور تونسته بود همراهی کنه که فکر کنم همونش هم الکی بود! (مثلاْ صدر در مورد فینال سال ۸۲ صحبت می کرد ، جاودانی هم همش تایید می کرد! بعد که می رفت سراغ یه فینال دیگه ، بنده خدا جاودانی می موند!‌ ده ثانیه تو ذهنش تجزیه تحلیل می کرد بعد دوباره تایید می کرد با سر :27:)
اتفاق جالب وقتی افتاد که ارتباط تلفنی ای برقرار کردن با یکی از کارشناسا (خیلی هم معروفه ، یادم رفته ... شاید هم مربی یا بازیکن بود) ....
از این طرف صدر از اون طرف هم پای تلفن ...
یهو فکر می کنین چی شد؟!! :18:
آقای جاودانی اساعه ادب فرموند با حالت منگی گفتند : یه لحظه صبر کنید تو رو خدا! من گیج شدم! الان چند دقیقه است بمباران اطلاعاتی شدم! ذهنم جواب نمیده! الان باید از این گیجی در بیام! :18::18:
که آقای نصیرزاده خوب جوابشو داد و گفت:
بله خب! آقای جاودانی اگه کشتی یا مسابقات قوی ترین مردان بود راحت تر می تونستن اطلاعات رو تو ذهنشون تجزیه تحلیل کنن! : دی در فوتبال سررشته ای ندارن :27: (یه همچین چیزی...)
کلی حال کردم حال این مردک گرفته شد :8:

الان دوباره صبح تی وی کانال 3 تکرار دیشب رو گزاشته بود دوباره تیکه سنگین عادل:ایکس رو نشون داد فقط فکر کنم کلمه دولت رو حذف کرده بود که دولت موافقت نکرده :دی :دی

نکات جالبی بود!!
مخصوصا آخری را که بهش توجه نکرده بودم.
دم عادل گرم.

online_amin
12-07-2010, 09:30

واقعا چرت و پرت و مذخرف.

حاضرم قسم بخورم جایزه ای در کار نیست و چه چیزی به اینا میرسه که میان این کار رو میکنن؟ جز پول سنگین که از ارسال 6 میلیون SMS به اینا داده میشه (فقط در یک شب 6 میلیون).

masoudtr
12-07-2010, 09:37
الان دوباره صبح تی وی کانال 3 تکرار دیشب رو گزاشته بود دوباره تیکه سنگین عادل:ایکس رو نشون داد فقط فکر کنم کلمه دولت رو حذف کرده بود که دولت موافقت نکرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو یک توضیحی بدین من نفهمیدم چیه؟

Ghaioom
12-07-2010, 09:41
زیرنویس که خوبه دیشب بالانویس و گوشه نویس هم اومده بود دیگه فک کنم از این به بعد بازی رو یه مربع کوچیک وسط تی وی نشون بدن دور تا دورش رو زیر نویس راست نویس چپ نویس ....نویس بزارن =))))))) :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دی

masoudtr
12-07-2010, 09:47
من موندم این سعید لو تو مراسم جام چه.... میکرد؟
با پول ملت رفته بود چکار کنه؟
دیشب دقیقا 59 بار گل بازی را دیدیم که از این حیث در جهان رکورد دار هستیم

Ghaioom
12-07-2010, 10:02
دیشب دقیقا 59 بار گل بازی را دیدیم که از این حیث در جهان رکورد دار هستیم
شما شمردین؟ حتماً 59 تاست؟ :31: ولی زیاد بود ولی فک نکنم 59 تا بشه!! :27: شایدم شما درست میگن!!! :31:

payam.n5
12-07-2010, 10:04
عادل فردوسی پور خیلی تیکه قشنگی انداخت
اول بازی هم یه زن و مرد داشتن همدیگه رو بوس میکردن از دستشون در رفت سریع قطع کردن

!@#$%^&*()
12-07-2010, 10:29
این جاودانی عجب موجود جالبیه : دی

دیشب یه کارشناس داوری(اسمش یادم نیست) داشت(پشت تلفن) داشت در مورد هاوارد وب حرف میزد...گفت: همسر ایشون گفته که آقای وب توی خونه نمیتونه بچه هارو کنترل کنه....امیدوارم توی این بازی بتونه بازیکن هارو کنترل کنه
بعد جاودانی گفت: بعله...البته کسی از همسر آدم بهش نزدیک تر نیست و امیدواریم که درست گفته باشن و براشون آرزوی موفقیت میکنیم!!!!:34:

Saeed kmss-D
12-07-2010, 11:02
جز پول سنگین که از ارسال 6 میلیون SMS به اینا داده میشه (فقط در یک شب 6 میلیون).
البته در یک شب نبود:دی
مارو کشتن ، چند روز قبل بازی بود که هی تبلیغ میکردن! درواقع گدایی میکردن!
خبر خوش هم واسشون این بود که بازی مساوی و به وقت اضافه کشیده شد!
عادل باید بگه" ما خوشحالیم که جام جهانی هنوز تموم نمیشه و 30 دقیقه دیگه هم ادامه داره " این بی پدرمادرا میگن " خوشحالیم که مساوی و به وقت اضافه کشیده شد که تا دقیقه 115 هم که شده sms جمع کنیم "

دم عادل هم گرم! زیبایی بازی رو دو چندان کرد!

حیف شد، بازی ها تموم شد!
دیگه سوتی و اشتباه و تعریف و تمجید از کی بگیریم! چون فقط واسه جام جهانی این امکان و انجمن و تاپیک پدید اومد!

موفق باشید♥♥♥

elendil
12-07-2010, 11:17
حیف شد، بازی ها تموم شد!
دیگه سوتی و اشتباه و تعریف و تمجید از کی بگیریم! چون فقط واسه جام جهانی این امکان و انجمن و تاپیک پدید اومد!

نمیشه توی خبرها برای بازی های لیگ برتر / جام حذفی + گزارش های بازی های لیگ های خارج که اینجا پخش میشه یه تاپیک بزنیم سوتی ها و اشتباهات ...... :دی :دی

فک کنم ایده عملی باشه و خیلی ها هم باهاش موافق باشن

sasha_h
12-07-2010, 11:26
البته از سوتی های رضا جاودانی به هیچ وجه نمیشه گذشت

اما قابل توجه دوستانی که درباره اس ام اس صحبت میکنن و حرف از گدایی و سود کلان از این اس ام اس ها میزنن باید بگم که برید یه تحقیقی کنید که صدا و سیما امتیاز پخش تمامی بازی های جام رو با چه قیمتی خرید ؟

EhsanEricsson
12-07-2010, 11:27

رفته بود تجربه و علم و دانش بیاره !!! :31:

یه رایزنی هم با سپ بلاتر کنه واسه میزبانی جام جهانی ایران در سال 3010

با دلبوسکه هم یه مذاکراتی واسه سرمربی گری تیم ملی پیشکسوتان در سال 2035 کنه

قرار داد تکمیل ساخت استادیوم های نیمه کاره ی سراسر برزیل (و حتی جهان) رو هم با سران برزیلی حاظر در استادیوم امضا کنه

و نکات بسیار ریز و درشتی که منو شما نمیفهمیم

Vahid_1990
12-07-2010, 11:28
نمیشه توی خبرها برای بازی های لیگ برتر / جام حذفی + گزارش های بازی های لیگ های خارج که اینجا پخش میشه یه تاپیک بزنیم سوتی ها و اشتباهات ...... :دی :دی

فک کنم ایده عملی باشه و خیلی ها هم باهاش موافق باشن
آره واقعا لازمه.
مثلا همین خیابانی چه لیگ داخلی چه لیگ های خارجی بازم از این سوتی ها رو میده.
اگه اون تاپیک زده بشه مطمئنا تاپیک خیلی داغی میشه:8:

Mostafa NBA
12-07-2010, 11:34
بچه های دقت کردین وقتی تصویر سانسور میشد, یک لحظه تصویر Stop میشد و تصویر خراب میشد و بعدش ما سانسور ها رو میدیدیم ؟؟

shifter
12-07-2010, 11:39

اما قابل توجه دوستانی که درباره اس ام اس صحبت میکنن و حرف از گدایی و سود کلان از این اس ام اس ها میزنن باید بگم که برید یه تحقیقی کنید که صدا و سیما امتیاز پخش تمامی بازی های جام رو با چه قیمتی خرید ؟
فوقش با 3 يا 4 ميليون دلار خريده باشه...
عزيز من تو اين 1 ماه به حداقل اندازه 10 ميليون دلار سود كرد...
شما سيماي ضرغامي رو نميشناسي انگار...:31: اينا اصلا به سمت چيزي كه براشون حداقل 2 3 برابر سود نداشته باشه نميرن... :13:

kingmostafa
12-07-2010, 11:42

میدونی با همون تبلیغاتی که زیر و بالا و چپ و راست پخش میشه،چند صد برابر اون رو به جیب میزنه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

S@nti@go_s&k
12-07-2010, 11:42

خوب به مردم چه ربطی داره ؟

ملت باید پولشو بده ؟

elendil
12-07-2010, 11:52
آره واقعا لازمه.
مثلا همین خیابانی چه لیگ داخلی چه لیگ های خارجی بازم از این سوتی ها رو میده.
اگه اون تاپیک زده بشه مطمئنا تاپیک خیلی داغی میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواتی عزیز که کلا سوتیه ولی باز با این حال برا خنده خوبه مخصوصا الان که قهوه تلخ هم نداریم :دی :دی

Saeed kmss-D
12-07-2010, 11:56

شما مطمئن باش چند برابرش رو درآوردن!
اس ام اس شاید زیاد براشون جمع نکنه! اما این تبلیغ های پشت سر هم و فراوون مگه کم پول داره براشون!
پس فکر کردی این مترسک واسه چی میاد تو برنامه یه ربع وراجی میکنه که ایرانسل فلانه و همراه اول بصاره و مصرف برق اینجوریه ....

فکر کردی یک ربع تمام بین دو نیمه چرا یه سره تبلیغ میدن؟

فکر کردی چرا برنامه 40 دقیقه قبل بازی میره رو آنتن و نیم ساعتش رو تبلیغ میدن؟

فکر میکنم کافی باشه که شما رو قانع کنه چندین برابر پولی که دادن رو درآوردن!

در ضمن،
اصلا به فرض اینا یه چیزی از جیبشون رفت!
وظیفشونه! پول بی زبون خود همین ملته! بقیه ش بماند!!

موفق باشی♥♥♥

google_boy07
12-07-2010, 11:58
این فردوسی پور هم کم سوتی نمیده .......
حالم ازش بهم میخوره با اون گزارش گریش خودشو جای همه میزاره ......

apoosh
12-07-2010, 12:02
اما به نظر من به حرفهای یکی مثل خیابانی نمیشه گفت دیگه سوتی!!
واقعا رو اعصابه و آدم رو روانی میکنه! مخصوصا یکی که از فوتبال سرش بشه و فکر میکنم همه بچه های اینجا اینطورن، خیلی گزارش این آقا رو مخشون میره

EhsanEricsson
12-07-2010, 12:14

وقتی اورزه ی ساخت 4 تا برنا مه ی جذاب رو ندارن بایدم پول بدن با خرید فوتبال ساعتهای پخششونو پر کنن .
بعدم 10 برابرشو از تبلیغات در میارن .
کشورایی که همه ی مسابقات رو مجانی پخش مستقیم نمیکنن به خاطر اینه که یا زیاد طرفدار فوتبال ندارن که بخوان واسه پخشش تبلیغات بگیرن ، یا اینکه اگه پول میگیرن پخش مستقیم میکنن لااقل اینقدر تبلیغ نمیچپونن توش .

شما یه تحقیق کن ببین هر دقیقه تبلیغات چقدر واسشون سود داره!
همین تبلیغ اس ام اس هم اگه دونه ای 5 تومنم واسشون سود باشه ، حدود 80.000.000 تا الان اس ام اس بهشون زده شده ، به عبارتی میشه حدود 400.000.000 تومان ناقابل .
تبلیغات تلوزیونیشونم سودش سر از چندین میلیارد تومن در میاره . تازه به اینا سودی که از تبلیغات تو رادیو میکنن هم اضافه کنید .

تازه کیفیت پخشم نه HD هست نه 3D . تصاویر فقط با رزولوشن 570i پخش می شه .
اه اه دوزار کار گرافیکی قشنگم لااقل تو تبلیغات پیاده نمیشه . اکثر تبلیغاتا در حد تبلیغات دهه ی شصته . مخصوصا تبلیغاتای بانک ملی

boy iran
12-07-2010, 12:14
برای هیچ کس آرزوی مرگ نمیکنم ولی خدا کنه این جاودانی تا جام بعد بمیره

ساعت 2 نصف شب میگه در مصرف برق صرفه جوئی کنید تا هموطنانمون از دیدن مراسم اهدای جام محروم نشن :دی ای تو روحــ..

Ghaioom
12-07-2010, 12:25
این فردوسی پور هم کم سوتی نمیده .......
حالم ازش بهم میخوره با اون گزارش گریش خودشو جای همه میزاره ......
نه این فردوسی پورکه پسر خوبیه! :31:
اون موقع که گل بشه داد میزنه ما هم کِف میکنیم جالب میگه! :31::27:
اگه تیم ایران باشه ایران گل بزنه چه میکنه صدای گل رو !!! :31::27:

masoudtr
12-07-2010, 12:47
منم حالم ازش بهم میخوره
دقیقا گل گفتی
ولی دیشب هر کار میکرد نمیتونست محصص را ساکت کنه یا تو حرفش بپره

ضمنا من حساب کردم از همراه اول هر اس ام اس دونه ای 55 تومن به این برنامه میرفت
یعنی 3 برابر گرونتر حساب کرده بودن

xmehr
12-07-2010, 12:48

ساعت 2 نصف شب میگه در مصرف برق صرفه جوئی کنید تا هموطنانمون از دیدن مراسم اهدای جام محروم نشن :دی ای تو روحــ..

منم این ارزورو میکنم براش

البته 80% عمرش بخاطر باخت المان رفته ایشالا اون 20% باقی مونده جونش هم بپره :ی

amini_bio
12-07-2010, 12:56
منم حالم ازش بهم میخوره
دقیقا گل گفتی

واقعا؟
چجوری حساب کردی؟
من که عمرا غیر از 90 برا هیچ برنامه ای اس ام اس ندادم و نمیدم و نخواهم داد.

malkemid
12-07-2010, 12:58
منم حالم ازش بهم میخوره
دقیقا گل گفتی

یعنی چی؟بیشتر توضیح بده

Ghaioom
12-07-2010, 12:58
واقعا؟
چجوری حساب کردی؟
من که عمرا غیر از 90 برا هیچ برنامه ای اس ام اس ندادم و نمیدم و نخواهم داد.
این که 90 نبود یک جهان یک جام بود!! :31: یا منظورت اون برنامه 90 هست؟ من که فک کردم این برنامه هست یک جهان یک جام.

amini_bio
12-07-2010, 13:04
فوقش با 3 يا 4 ميليون دلار خريده باشه...
عزيز من تو اين 1 ماه به حداقل اندازه 10 ميليون دلار سود كرد...
شما سيماي ضرغامي رو نميشناسي انگار...:31: اينا اصلا به سمت چيزي كه براشون حداقل 2 3 برابر سود نداشته باشه نميرن... :13:
یه چیزیم بگم.
اینا برا اینکه سر من و شما را گرم کنند که سراغ سیاست و این چیزا نریم و سرمون گرم باشه صدها برابر این را هم خرج می کنند.
اینکه پولی نیست.

ضمن این که همون طور که دوستان گفتند ده ها برابر این پول را این یک ماهه به جیب زدند.

P.1052
12-07-2010, 13:06
رفته بود دستاورد های ایران در اختیارشون بزاره(تقلب و....):31:

amini_bio
12-07-2010, 13:30
این که 90 نبود یک جهان یک جام بود!! :31: یا منظورت اون برنامه 90 هست؟ من که فک کردم این برنامه هست یک جهان یک جام.
من که گفتم.
غیر از 90 برا هیچ برنامه ای تاحالا اس ام اس ندادم.
نه یک جهان یک جام نه لیگ برتر نه ورزش شبکه 2 نه .....

Saeed kmss-D
12-07-2010, 14:19
سلام...

منم جدا به غیر از 90 برای هیچ برنامه ورزشی دیگه اsms نمیدم!
مسئله پول و ایناش نیستا! مگه چقدر میشه! ارزشش رو نداره که بخوام اس ام اس بدم!

موفق باشی♥♥♥

Kurosh
12-07-2010, 14:29
به به! چقدر الگوپذیری این اسپانیایی ها خوبه! :27:

به دستور دولت، اسپانيا تعطيل شد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گستره جشن‌هاي خياباني پس از قهرماني اسپانيا در جام جهاني دولت اين کشور را وادار به اعلام تعطيل رسمي کرد و فردا نيز احتمالا تعطيل خواهد بود.

به نقل از خبرگزاري فرانسه، خوسه لوئيس رودريگس ساپاته‌رو نخست وزير اسپانيا ضمن احترام به مردم و تبريک مجدد به خاطر قهرماني در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي امروز را تعطيل رسمي اعلام کرد. 

اين احتمال وجود دارد در صورت تداوم برنامه‌هاي گردشگري و البته شلوغي فرودگاه‌ها به خاطر بازگشت با تاخير بيش از 18 هزار هوادار اسپانيايي از آفريقاي جنوبي فردا نيز تعطيل اعلام شود.

errmii
12-07-2010, 14:46
جاودانی خوب تیکه ای به محصص انداخت
گفت ایشون به غیر از مسائل فنی فوتبال راجه به چیزای دیگه نمی تونه صحبت کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هاوادر وب هم خوب تیکه مینداخت میگفت

xmehr
12-07-2010, 14:55
جاودانی خوب تیکه ای به محصص انداخت
گفت ایشون به غیر از مسائل فنی فوتبال راجه به چیزای دیگه نمی تونه صحبت کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هاوادر وب هم خوب تیکه مینداخت میگفت

باز خوبه محصص میدونه فقط باید در مورد فوتبال حرف بزنه یکی نیست به این مردک جاودانی :2: بگه کارشناس میاری چرا نمیزاری حرف بزنند
مردک فکر کرده کارشناسه
سواد فوتبالیش در حد لواشکم نیست :))))

بیچاره ولی اسپانیا بد دپرسش کرد

:27:

MohandesMCD
12-07-2010, 15:07
نخست وزير اسپانيا ضمن احترام به مردم و تبريک مجدد به خاطر قهرماني در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي امروز را تعطيل رسمي اعلام کردواسه این رفته بود که سر عقل بیارتشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دی

pinchingholian
12-07-2010, 15:38
كامنت به يادماني فردوسي‌پور: تعطيل كردن كار راحتي است!

تعطیلات در ایران انتقادهایی را برانگیخته و فردوسی پور نتوانست از این سوژه بگذرد

سايت گل ـ در حالي كه بسيار از شهرهاي ايران به دليل گرما تعطيلي به سر مي‌برند، شب گذشته بسياري از شهروندان تهراني به دليل قطع برق موفق به تماشاي مسابقه فينال جام جهاني نشدند و اين در حالي بود كه براي بعضي از اين جمع اين خاموشي كاملا بي‌سابقه بود و هرگز كسي به ياد نمي‌آورد كه اين مسابقه مهم را از دست داده باشد.
اما ديشب در پايان بازي اسپانيا ـ هلند و در شرايطي كه اسپانيايي‌ها از سكوها بالا مي‌رفتند عادل فردوسي‌پور گزارشگر بازي گفت:«اسپانيايي‌ها گفته‌اند اگر تيمشان قهرمان جام جهاني بشود فردا به سر كار نمي‌روند و مي‌خواهند تعطيل باشند كه با اين مسأله مخالفت شده است ...»
او سپس با همان ذهن طناز خودش ادامه داد:«اما آنها نمي‌‌دانند تعطيل كردن چقدر كار راحتي است ...»
اين كامنت فردوسي‌پور از همان چیزهايي است كه تمايز او را با ساير گزارشگران نشان مي‌دهد.

malkemid
12-07-2010, 15:46
من که گفتم.
غیر از 90 برا هیچ برنامه ای تاحالا اس ام اس ندادم.
نه یک جهان یک جام نه لیگ برتر نه ورزش شبکه 2 نه .....

کار خوبی می کنی واقعا...ولی من اکثرا وسوسه میشم بخاطر جایزش:31:

Mr.Crow
12-07-2010, 16:42
كامنت به يادماني فردوسي‌پور: تعطيل كردن كار راحتي است!
هفته دیگه در خبرورزشی :
برنامه 90 به دلیل تغییر دکور (!!!) به مدت 3 ماه تآخیر خورد lol

farzad02
12-07-2010, 16:45
قابل توجه فردوسی پور!

گستره جشن‌هاي خياباني پس از قهرماني اسپانيا در جام جهاني دولت اين كشور را وادار به اعلام تعطيل رسمي كرد و فردا نيز احتمالا تعطيل خواهد بود.

به گزارش فارس و به نقل از خبرگزاري فرانسه، خوسه لوئيس رودريگس ساپاته‌رو نخست وزير اسپانيا ضمن احترام به مردم و تبريك مجدد به خاطر قهرماني در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي امروز را تعطيل رسمي اعلام كرد.

اين احتمال وجود دارد در صورت تداوم برنامه‌هاي گردشگري و البته شلوغي فرودگاه‌ها به خاطر بازگشت با تاخير بيش از 18 هزار هوادار اسپانيايي از آفريقاي جنوبي فردا نيز تعطيل اعلام شود.

malkemid
12-07-2010, 17:11
قابل توجه فردوسی پور!

گستره جشن‌هاي خياباني پس از قهرماني اسپانيا در جام جهاني دولت اين كشور را وادار به اعلام تعطيل رسمي كرد و فردا نيز احتمالا تعطيل خواهد بود.

به گزارش فارس و به نقل از خبرگزاري فرانسه، خوسه لوئيس رودريگس ساپاته‌رو نخست وزير اسپانيا ضمن احترام به مردم و تبريك مجدد به خاطر قهرماني در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي امروز را تعطيل رسمي اعلام كرد.

باز حد اقل یه دلیلی بوده...نه بهانه های واهی! ایران اگه قهرمان جام جهانی بشه فکر کنم کل سال کشور تعطیله!

MohandesMCD
12-07-2010, 17:27
قابل توجه فردوسی پور!
آقا شما برو همون عکسهای قشنگت رو بزار به اینجا کاری نداشته باش
صفحه قبل هم خبر تعطیلی رو شنیدیم.

farzad02
12-07-2010, 18:46
باز حد اقل یه دلیلی بوده...نه بهانه های واهی! ایران اگه قهرمان جام جهانی بشه فکر کنم کل سال کشور تعطیله!
دلیلش که مشخصه.اکثر مناطق کشور دماشون بالای 40 درجه هست و پایین هم نیومده برای حدود 1 هفته
اگر همینطوری پیش بره قطعی چند ساعته برق در روز خواهیم داشت.تعطیلی ادارات دولتی کلی در مصارف صرف جویی کرده.اگر دنبال دلیل بودی اینم دلیل.اگر دنبال چیز دیگه ای هستی من نمی تونم کمکی بکنم

البته در مقایسه این دلیل با دلیل اسپانیایی ها که فقط به مناسبت شادی بوده فکر کنم اهمیتش مشخص هست

malkemid
13-07-2010, 11:08
دلیلش که مشخصه.اکثر مناطق کشور دماشون بالای 40 درجه هست و پایین هم نیومده برای حدود 1 هفته
اگر همینطوری پیش بره قطعی چند ساعته برق در روز خواهیم داشت.تعطیلی ادارات دولتی کلی در مصارف صرف جویی کرده.اگر دنبال دلیل بودی اینم دلیل.اگر دنبال چیز دیگه ای هستی من نمی تونم کمکی بکنم

البته در مقایسه این دلیل با دلیل اسپانیایی ها که فقط به مناسبت شادی بوده فکر کنم اهمیتش مشخص هست

عزیزم سعی کن همیشه از منابع مختلف استفاده کنی نه یک منبع بخصوص...دمای هوا در روزهای تعطیل شده نسبت به روزهای قبل کاهش داشته.
در ضمن اگه اینطوریه جنوب کشور باید 4 ماه در سال تعطیل باشه.

در مورد اسپانیا گفتی...باید بگم که مطمئنا اونها چیزی به اسم بین التعطیلتین!!! ندارن ...1 بار در تاریخ کشورشون قهرمان جام جهانی شدن و 1 روز رو تعطیل کردن...مطمئنا قیاس شما جایگاه نداره.

اینکه یکشنبه تعطیله و ما شنبه رو هم الکی تعطیل کنیم(که کم اتفاق نیفتاده) با اینکه 1 بار در تاریخ کشور 1 تعطیلی به مناسبت همچین افتخار بزرگی صورت بگیره قابل مقایسه هست؟

دقت کنید که بحث من فقط روی منطق قضیه هست نه اون مسائلی که شما برداشت کردید..خودتون انصاف بدید.

Saeed kmss-D
13-07-2010, 16:36
سلام...

و پایان این تاپیک....

موفق باشید♥♥♥