مشاهده نسخه کامل
: سوتی ها و اشتباهات گزارشگران و کارشناسان
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
Reza_994
29-06-2010, 16:25
الان تو برنامه یک جهان یک جام این یارو ( همینی که تبلیغ همراه اول و بانک ملی رو میکنه ) گفت صبح شما هم بخیر !
مثل اینکه تازه از خواب بیدار شده بود :31:
جواد خیابانی
29-06-2010, 17:20
سلام 6 ماهه که دارم از این سایت استفاده میکنم و تا یه ماه پیش که جام جهانی شروع شد و این تاپیک زده شد و من هم داشتم مطالب فرا توهینیتون رو میخوندم و بالاخره به فکر ایجاد یه یوزر افتادم تا حال شما بی خردان رو بگیرم. واقعا براتون متاسفم که اینطوری درباره آدمها صحبت میکنید، خودتون بارها تو همین تاپیک اشتباه کردید (سوتی دادین) در حالی که این بابا باید هنگام گزارش حواسش به 100 جا باشه ولی شما هنگام تایپ یه ساعت فکر میکنید و به مغز فندقیتون فشار میارید تا یه جمله بنویسید.
برای همتون متاسفم
satttanism
29-06-2010, 18:23
وقتی یک نفر برای شعور میلیون ها بیننده احترام قائل نیست نباید انتظار احترام از بیننده را داشته باشه!!!
در ضمن نیاز نیست این بابا حواسش به 100 جا باشه و فقط کافیه حواسش به بازی باشه تا این همه سوتی نده در اصل چون حواسش به 10000 جا هست جز یازی این همه سوتی میده
کسی که اجبار نکرده حتما ایشون گزارشگری بکنه
حالا شما چه نسبتی با خیابانی داری که حرصش رو میخوری؟
نیمه اول ژاپن و پاراگوئه::دی
مردم از بس این کلمات رو شنیدم :دی
در یک رفت و برگشت یک عجله ی بی مورد می کنه و با یک ارسال مواج توپ رو پخش می کنه !!!:دی
و حالا هوندا می تونه جانشینه خلفی باشه برای او :دی :دی :دی
کلا هم برا ایشون غیر از دویدن بقیه حرکات یک حرکت تکنیکی حساب می شه !!
و یک تلفظ فوق العاده از گزارشگر بازی همراه با ترکیب ادغام و اقلاب و اخفا:دی :
توپ در اختیاره پاراگوست !!!!
.................................................. .......
سلام 6 ماهه که دارم از این سایت استفاده میکنم و تا یه ماه پیش که جام جهانی شروع شد و این تاپیک زده شد و من هم داشتم مطالب فرا توهینیتون رو میخوندم و بالاخره به فکر ایجاد یه یوزر افتادم تا حال شما بی خردان رو بگیرم. واقعا براتون متاسفم که اینطوری درباره آدمها صحبت میکنید، خودتون بارها تو همین تاپیک اشتباه کردید (سوتی دادین) در حالی که این بابا باید هنگام گزارش حواسش به 100 جا باشه ولی شما هنگام تایپ یه ساعت فکر میکنید و به مغز فندقیتون فشار میارید تا یه جمله بنویسید.
برای همتون متاسفم
سلام
مسلما هیچ کس ار توهین خوشش نمی یاد !!
و ما همه هم توهین هایی که شده رو محکوم می کنیم !
ولی حرف ما چیزه دیگه اییه که شاید یه ذره بد بیان شد !!!
همه سوتی می دن مشکلی نیست ولی ما انتظارمون از گزارشگر بازی بیشتر از این هاست !!
بقیه گزارشگر ها هم اشتباه می کنن ولی چقدر !!
حرف اینه که آدم با استعداد تر از خیابانی خیلی زیاده چرا ایشون هنوز باید گزارش کنه؟!!!
موفق باشید!
mohammadi4net
29-06-2010, 18:32
برای همتون متاسفم
روح خیابانی بهتره منطقی باشی مگه دوست داشتن زورکیه؟ ؟
چون خیلی پاچه خواری بعضی ها رو می کنی حرفات به دل نمیشین!
خودت و کامل و بی نقص می دونی ، سوتی هات تو ذوق می زنه !
می خوای تفکرات خودتو به بیننده القا کنی، منم صدای تلوزیون رو قطع می کنم!
هرچی اعتراض کردیم کسی حرفمونو گوش نکرد ، ماهم به گزارش خیابانی می خندیم تا مرهمی به زخم چندین ساله ما باشه!
نکنه گزارشگر نیاز به تایید مردم نداره و تایید گزارشگریش از طرف خدا می یاد؟
زکایی در گفتگو با مهر:
وی درباره اینکه گاهی از فوتبالیستهایی مثل مهدی پاشازاده برای مباحث کارشناسی در این برنامه دعوت میشود، گه تحلیلگر خوبی هم نیست، توضیح داد: نه، این طور نیست. او سالها در آلمان بوده و به زبان آلمانی هم تسلط دارد. وقتی از او برای تحلیل مسابقه آلمان دعوت میکنیم او اطلاعات خوبی در این باره ارائه میدهد. اتفاقاً مخاطبان هم استقبال کردند.
:18::18::18:
واقعا استدلال از این ضعیف تر نبود که بگه!
مثل این میمونه معلم انگلیسی مون ( یا هرکس دیگه ای)بدلیل تسلط به زبان بیاد بازی های انگلیس رو تحلیل کنه ( حیف که حذف شد وگرنه میومد!) و خبرهای اکثرا تکراری و روتین سایت ها رو بگه!
مهم ترین چیزی که یه کارشناس باید داشته باشه ، فن بیان برای ارتباط برقرار کردن با مخاطبه که به نظر من این آقا نداشت.
mehdi_360
29-06-2010, 18:56
برای همتون متاسفم
به به ، داش جواد خودمونه که :27:
عزیز من اون
اون آقا پول میگیره که حواسش به بازی باشه و بازی رو گزارش کنه ، نه اینکه موقعیت 100 % گل باشه تو محوط16.5 متر:31: و داش جواد درباره فرستادن اس ام اس توضیح بده ... این یه گوشه از شاهکارای جوادی بود :19:
farshidmm
29-06-2010, 19:16
:18::18::18:
واقعا استدلال از این ضعیف تر نبود که بگه!
مثل این میمونه معلم انگلیسی مون ( یا هرکس دیگه ای)بدلیل تسلط به زبان بیاد بازی های انگلیس رو تحلیل کنه ( حیف که حذف شد وگرنه میومد!) و خبرهای اکثرا تکراری و روتین سایت ها رو بگه!
مهم ترین چیزی که یه کارشناس باید داشته باشه ، فن بیان برای ارتباط برقرار کردن با مخاطبه که به نظر من این آقا نداشت.
خوب به هر حال پاشازاده چند سال در فوتبال آلمان بازی کرده و بیشتر بهشون شناخت دارم
به نظر من مهدوی کیا رو هم واسه بازی های آلمان بیارن خوبه
zookhole
29-06-2010, 19:46
این سیانکی ازبس تلویزیون بازیای بارساروپخش کرده به بازیکن پاراگوئه نلسون والدزگفت ویکتوروالدز
سیانکی:
حالا این خونهها تیک میخوره :دی
چه ضربهٔ راحتی رو از دست میده!!!
آخه یکی نیست بگه ریقو تو یه عکس با شرت ورزشی داری تو این شرایط به ضربه پنالتی میگی ضربهٔ راحت؟!!
vahid0801
29-06-2010, 20:21
برای همتون متاسفم
برو عمو دلت خوشه.
نمیتونه حواس باشه بگو جمع کنه بره یکی دیگه بیاد.
با این گزارشاشون ادمو از فوتبال میندازن این تعطیلا.بی گزارش پخش کنن راحتتریم
برای همتون متاسفم
اگه قرار بود ما سوتی بدیم شما هم سوتی بدی بعد اگه سوتی ها رو گفتیم ناراحت بشی که من باید بجای جواد میاومدن بازی مثلا امشب رو گزارش میکردم. آدما با توجه به جایگاهی که دارن ازشون انتظار میره.
هرچند خودت جواد نیستی اما به هرحال با توجه به آیدی که داری گفتم.
چرا نمیگی وقتی بازی ایران-استرالیا رو به اون خوبی گزارش کردی کلی تعریف و تمجید ازت شد؟ خوب گزارش کنی خوب میبینی سوتی بدی سوتی ازت میگیرن. چرا پس کسی اینقدر به عادل گیر نمیده؟
malaki_mall
29-06-2010, 20:23
برای همتون متاسفم
سلام جواتی منم پائولو :27:
آقا این گزارشگر بازی ژاپن-پاراگوئه یه جا گفت:
داور بهش میگه که توپ رو جایی که باید قرار بده قرار ...
(دیگه دید دوتا قرار پشت سر هم اومد موند چی بگه کلا ساکت شد):31:
Hamid Hamid
29-06-2010, 20:29
برای همتون متاسفم
سلام.
فقط همينو خواستم بگم:31:.
آقا باعث افتخارم بود كه به آقاي سوتي.آقاي تحليل هاي چرت فقط سلام كنم.
سلام:31:
برای همتون متاسفم
خب باش.
آقای خیابانی بدی شما اینه که فقط خودتو قبول داری مثل اون دوستای همفکرت ( ذکایی و جاودانی )
شما پول می گیری بازی گزارش کنی یا مجیزگویی کنی؟ شما به چه حقی در گزارشاتون علی آبادی رو پدر ورزش ایران می نامید؟
به گزارش دیدار پایانی جام حذفی ایران مراجعه کن. خداییش گزارش بود؟؟؟
شما تو بازی استرالیا یه گزارش خوب کردی ( که البته اون هم به لطف پیروزی بر و بچز تیم ملی در یادها ماند و مزدش رو هم گرفتی : رفتی فرانسه برای گزارش )
خودت هم که یادمه در یک مصاحبه گفته بودی کاش بعد از بازی ایران و استرالیا گزارشگری رو رها کرده بودی.
مسلما بچه های این تالار همگی پسرخاله ها یا پسرعموهای فردوسی پور نیستن. که به دشمنی با شما بپردازن و طرف اونو بگیرن. هرچند ما اشتباهات عادل و دیگران رو هم گوشزد میکنیم.
پول میگیری . جونت در بیاد خوب گزارش کن. نمیتونی؟ خب برو عمو جان. برو . بذار جوونای با استعدادتر بیان جای تو.
masoudtr
29-06-2010, 20:33
خدا رو شکر که یه بی سواد مثل زکایی هم واسه ما آدم شده! خانه از پای بست ویران است...
این خیابانی مفت خور اگه یه جو غیرت و ملی گرایی داشت ول می کرد گزارشگری رو!
می دونید چند نفر در سطح فردوسی پور و حتی بهتر هستن که نمی تونن به صدا و سیما راه پیدا کنن؟؟!
یک مقاله تو مجله چلچراغ در همین موضوع بود! می گفتش کسایی میان واسه تست از هر نظر بهتر از اینا و با علاقه و با اطلاعات! انتظار حقوق هم ندارن . از رو عشقشون...ولی حالا باید افراد بی خاصیتی مثل خیابانی و علیفر رو تحمل کنیم...
کجای مملکت درسته که این درست باشه! بیخیال!
به امر خطیر سوتی گیری بپردازیم : دی
گل گفتی:10::10::10:
Hamid Hamid
29-06-2010, 20:34
خياباني:
ميريم به استوديو خدمت رضا جاوداني عزيز:27:.
چه نوشابه اي واسه هم باز ميكنن.
اين رجبي هم امروز به پاراگوئه همش ميگفت اروگوئه.جاوداني هم فقط نيشش بازه.نفهميد:27:
malaki_mall
29-06-2010, 20:37
از لحاظ فن بیان 4 تا گزارشگر خوب داریم>>عادل،خیابانی،مزدک و علیفر.
از لحاظ اطلاعات فنی و غیر فنی به جز فردوسی پور بقیه شون مفت نمی ارزن.
humankhan
29-06-2010, 20:47
عشق است جوات خياباني:31:. عجب باروني مي وزه تو استاديوم:31:
alidata2010
29-06-2010, 20:50
این جباری ........ عجب شوتی میزنه:31:
این خدا هم چقدر بیکاره !!!!
بعد از پایان بازی ژاپن و پارگوئه ، جاودانی گفت که قبل از پنالتی ها آقای رجبی پیش بینی کرده بودن که پاراگونه ضیافت پنالتی ها رو می بره.
رجبی هم در پاسخ گفت : خدا کمکم کرد!!!!!!!!!!!!!!!
با حال ترین سوتیش این بود که گل رو که توز زد به مکزیک هنوز توپ رو تور کامل ننشسته بود گفت : این قشنگ ترین گل جام بود .
farshidmm
29-06-2010, 21:56
الان توکلی رو آورده بودن راجع به کنکور صحبت کنه تو برنامه یک جهان یک جام
دکتر صدر هم گفت من سال 1974 کنکور دادم و اون موقع خیلی کنکور سخت بود و از هر 10-12 نفر یه نفر وارد دانشگاه میشد ولی الان به اندازه جمعیت جوانان ما طرفیت هست در دانشگاهها!!
یعنی نمیگه اون موقع از هر 10 تا جوون شاید یکیشون تو کنکور شرکت می کرد ولی الان هر کی از دبیرستان فارغ التحصیل میشه میره کنکور میده!؟
اتفاقا اون موقع قبول شدن در کنکور راحتتر بوده
frontlines
29-06-2010, 22:04
سه تا از سوتی های تاریخی جواد:
دو سال پیش بود که تو تمام روزنامه های ورزشی نوشته شده بود که فرزاد آشوبی ازدواج کرده و اتفاقا خیلی هم حاشیه درست شده بود، تو اولین بازی پرسپولیس بعد از این ماجراها جواد گفت: "به نظر میرسه کمر درد فرزاد هم تو این هفته گذشته کاملا خوب شده ..!!"
وقتی در برنامه معرفی قهرمان قهرمانان سال، قرار بود یکی از جوایز دهگانه به مهروز ساعی (خواهر هادی ساعی) برسه، جواد از هادی دعوت کرد تا به روی سن بیاد و جایزه خواهرش رو بده، و در حال اهدای جایزه جواد جان ما فرمودند: "پسر کو ندارد نشان از پدر، تو بیگانه نامش، ننامش پسر ..!!!"
وقتی مسابقه فینال تکواندوی ساعی تمام شد و هادی داشت قهرمانیش رو جشن میگرفت، ضمن گفتن جملات مضحک و بی و سروته خطاب به بیننده ها فرمودند!!: "وقتی شما بینندگاه عزیز و همراهان همیشگی شبکه سوم سیما داشتین پیروزی غرورآفرین هادی رو نگاه میکردین، اینجا تک تک این بچه ها (خطاب به مهمانان تکواندوکار) باچشمانی اشکبار و بسیار غمگین داشتند شادی میکردند ..!!!"
الان فردوسی پور به وحید طالب لو بد تیکه ای انداختش:دی
کاسیاس توپ رو از زیر تیرک مشت کرد به سمت بیرون و فردوسی پور با لحن خاص خودش گفت که مثل بازیای لیگ ما توپ رو به درون دروازه مشت نمیکنه
vahidgame
29-06-2010, 22:28
الان فردوسی پور به وحید طالب لو بد تیکه ای انداختش:دی
کاسیاس توپ رو از زیر تیرک مشت کرد به سمت بیرون و فردوسی پور با لحن خاص خودش گفت که مثل بازیای لیگ ما توپ رو به درون دروازه مث لیگ ما مشت نمیکنه
من الان بازیو نمی بینم.
ولی واقعا این فردوسی پور بخواد یه نفر رو تخریب کنه خیلی راحت این کارو می کنه:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فتوشاپیه
.........
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
فردوسی پور هم جدیدا داره سوتای های اطلاعاتی میده
گفتش پرتغال توی همین مرحله حذفی دور گذشته موفق به زدن گل نشد و با انگلیس 0-0 کرد و بازی رو تو پنالتی برد در حالی که پرتغال توی 2006 توی یک هشتم با هلند بازی کرد و 1-0 برد و با انگلیس توی یک چهارم بود که بازی کردش
B L A S T E R
29-06-2010, 22:55
فتوشاپیه
.........
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
فردوسی پور هم جدیدا داره سوتای های اطلاعاتی میده
گفتش پرتغال توی همین مرحله حذفی دور گذشته موفق به زدن گل نشد و با انگلیس 0-0 کرد و بازی رو تو پنالتی برد در حالی که پرتغال توی 2006 توی یک هشتم با هلند بازی کرد و 1-0 برد و با انگلیس توی یک چهارم بود که بازی کردش
اینا نصف چیزایی که میگن از خودشون در میارن . کسی نمیفهمه که :دی
خطا به نفع اسپانیا بود گفت به نفع پرتغال !
MCSE MAN
29-06-2010, 23:03
همين الآن صدر گفت بازي نميدونم كي با كي (دقت نكردم) تساوي شد!!!
870606824
30-06-2010, 00:19
این یارو رایانکه گفت:هاوارد وب گفته اگه فیفا--ان شالله--سیستمه استفاده از تکنولوژی رو راه بندازه ما حمایت می کنیم
Mahdi.p30
30-06-2010, 00:22
از این گزارش های مردمی زیاد پخش کنن ، حال کنیم:31:
گفته های یکی از مردم ، همین چند دقیقه پیش:
برنامه تلویزیون ، جام جهانی 2000 2004 که من دیدم ، امسال بهتر از پارسال بود
سخنی گوهربار از جاودانی :
اگه بازیکنی اشتباه کنه به ضرر تیم خودش عمل کرده ولی اگه داوری اشتباه کنه به ضرر یه کشور عمل کرده.:18:
سخنی گوهربار از جاودانی آلمانی!!! : :2:
اگه بازیکنی اشتباه کنه به ضرر تیم خودش عمل کرده ولی اگه داوری اشتباه کنه به ضرر یه کشور عمل کرده. :27:
سخنی گوهربار از جاودانی آلمانی!!! :
اگه بازیکنی اشتباه کنه به ضرر تیم خودش عمل کرده ولی اگه داوری اشتباه کنه به ضرر یه کشور عمل کرده.:18:
mehrdad21
30-06-2010, 01:13
فردوسی پور گزارش خوبی داشت اما چند تا سوتی هم داد
مثلا یه جا گفت داوید ویا و ایگواین با 4 گل زده در صدر جدول قرار می گیرن. در صورتی که ویتک مهاجم اسلواکی هم 4 گله است.
یه چیزی که من رو خیلی اذیت می کنه این جاودانی ست . این آدم تکلیفش با خودش هم مشخص نیست.
بعد از بحث کارشناسی داوری که اعلام شد گل اسپانیا در شرایط آفساید به ثمر رسیده جاودانی گفت پس اگه اسپانیا قهرمان بشه با گل آفساید قهرمان شده! آخه این چه منطقیه؟ چون طرفدار آلمان هستی که قرارنیست هر تیمی رو بکوبونی؟ چطور این حرفا رو سر بازی آلمان و انگلیس و اشتباه داور نگفتی؟ چطور بعد از بازی گفتی اگه گل رو هم قبول می کرد داور ،آلمان بازی رو 7-2 می برد؟ من مشکلی با تیم ملی آلمان ندارم و انصافا تو این جام از بازی هاش لذت بردم اما این جور طرفداری رو خیلی بد می دونم مثلا رضا جاودانی یه جا تو بازی آلمان صربستان که داور کلوزه رو اخراج کرد تا چند روز بی خیال داور نشده بود و باخت آلمان رو گردن داور می انداخت اما تو بازی آلمان انگلیس گفت تیمی که مدعی قهرمانی و حضور در مراحل بالاتر هست نباید این اشتباهات روش اثر بذاره! بالاخره کدوم درسته؟ همه حرفهای رضا جاودانی رو باید پذیرفت جز جایی که پای آلمان وسطه.
امیدوارم طرفداران ژرمن ها این مخالفت با مجری برنامه رو روی حساب دشمنی با آلمان ها نپندارند.
ممنون.
جالبه جاودانی آخر برنامه با لبخندی گفت بعدا درباره توطئه توهم (سوتی معروفش) توضیح میدم.
سخنی گوهربار از جاودانی آلمانی!!! :
beenHere-doneThat
30-06-2010, 02:21
نیمه اول ژاپن و پاراگوئه::دی
مردم از بس این کلمات رو شنیدم :دی
در یک رفت و برگشت یک عجله ی بی مورد می کنه و با یک ارسال مواج توپ رو پخش می کنه !!!:دی
آره هی میگفت توپ مواج:39:
فکر کنم توهم زده بود ژاپن رو تیم شاهین(سوباسا- فوتبالیستا) میدید!:31:
یه جا هم در مورد دروازه بان پاراگوئه گفت: از دروازه خروج میکنه( پشتش تصحیح کرد).
یه جا دیگه هم در اواخر بازی، بازیکن فوروارد ژاپن 1 خطای کوچیک کرد و بعد از سوت داور توپ رو محکم شوت کرد که باعث شد کارت زرد بگیره، اما گزارشگر بعد از تکرار صحنه ی خطا گفت: به نظر سختگیرانه میومد دادن این کارت!
کلا این سیانکی خوراک خندست! کاش بازم بیارنش.:31:
petr-cech
30-06-2010, 02:26
این سیانکی ازبس تلویزیون بازیای بارساروپخش کرده به بازیکن پاراگوئه نلسون والدزگفت ویکتوروالدز
اینو که گفت داشتم می مردم از خنده
همش میگفت ویکتور والدز
این جمله ای که در رابطه با پنالتی ژاپن گفت:" عجب ضربه ی راحتی رو گل نکرد"
یکی نیست به این بگه پنالتی زدن چقدر استرس داره
هم خوده من که تو مدرسه فوتبال می خواستم پنالتی بزنم داشتم می مردم بعد این سیانکی می گه عجب ضربه ی راحتی رو گل نکرد:18::18::18:
آخر بازيه اسپانيا-پرتغال مسئول سانسور حواسش نبود روبوسي كاسياس با يه خانم كه از مسئولين تيم بود رو نشون داد:31:
romantic
30-06-2010, 03:52
من واقعا متاسفم که تو تلویزیون آدمی مثل جاودانی که مطمئنم از نظر بهره هوشی و استعداد زیر خط فقره به یه مجری موفق تبدیل شده. مدام با حرفهای مزخرف و بی مزه وسط حرفها میپره چیزهایی میگه که من فقط دلم میخواست اونجا باشم و همچین بزنم تو ... :grrr:
وقتی دوباره گفت توطئه توهم و بعدش هم با وقاحت تمام به جای اینکه بگه اشتباه کرده با لحن عاقل مآبی گفت من هنوز رو این حرف دارم داشت حالم به هم میخورد. البته این چیزا و این شکرخوریها تو این مملکت عادیه.:puke:
یه جا هم مثلا داشت دفاع میکرد از استفاده از تکنولوژی در داوری و در واقع داشت چاپلوسی صدر رو میکرد و در جواب کامرانی فر که میگفت همونجور که بازیکنی ممکنه اشتباه کنه و توپ رو گل نکنه داور هم اشتباه میکنه (بنازم به استدلالاتی که این مردم همیشه در صحنه در رسانه ملی در میکنن:41:) گفت :
اگر بازیکنی اشتباه کنه فقط به تیم خودش ضرر زده اما اگر داور اشتباه کنه به یک کشور ضرر زده !!! :18::9:
تو بازی دیشب یه تصویر جالب نشون داد از دروازه بان اگه دیده باشین بعد فردوسی پور گفت "چقدر این تصویربرداری قشنگـه! " :31:
تصویر خیلی جالبی بود :31:من که خندم گرفت :31:
تو بازی دیشب یه تصویر جالب نشون داد از دروازه بان اگه دیده باشین بعد فردوسی پور گفت "چقدر این تصویربرداری قشنگـه! " :31:
تصویر خیلی جالبی بود :31:من که خندم گرفت :31:
آره دقیقا . رو کاسیاس زوم کرده بود
B L A S T E R
30-06-2010, 08:24
هوشنگ نصیر زاده :
بله در این صحنه بازیکنا به هم میپیچن و بازیکن حریف پشت بازیکن مقابل رو میزنه و به جلوش کاری نداره
: ))
ولی این هوشنگ اصلا ادب نداره . صدر داره حرف میزنه همینطوری عین گلابی میپره وسط حرفش !!
amirhoseinmehri
30-06-2010, 08:46
هوشنگ نصیر زاده :
بله در این صحنه بازیکنا به هم میپیچن و بازیکن حریف پشت بازیکن مقابل رو میزنه و به جلوش کاری نداره
ولی این هوشنگ اصلا ادب نداره . صدر داره حرف میزنه همینطوری عین گلابی میپره وسط حرفش !!
از کی تا حالا گلابی می پره وسط حرف کسی:31:
sadegh2x
30-06-2010, 09:37
در لینک زیر میتونید با تهیه کننده این برنامه یک جهان یک جام و یا جواد خیابانی ، پیمان یوسفی و یا مزدک ارتباط برقرار کنید و پیغام بزارید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mohsen6558
30-06-2010, 10:00
ایول فردوسی پور
توجه کردین اونایی که آماتورن تند تند می گن مسابقه شرکت کنین مسابقه
اما هر چه حرفه ای تر می شن مثل مزدک و فردوسی پور کمتر این جمله رو تکرار می کنن
واقعاً گاهی فکر می کنم چقدر عادل هوش بالایی داره...
مثلاً همین دیروز یه صحنه از روی خط کرنر زمین اسپانیا ، توپی داشت می رسید به پویول ، که یه دفعه و به صورت کاملاً ناگهانی پویول رها کرد و کاسیاس گرفت...
عادل با اون گیرایی بالاش سریع تشخیص داد که کاسیاس پویول رو صدا زده و گفت...
نمیگم چیز مهمیه ها! ولی همین رو هیچ کدوم از گزارش گرا نمی فهمیدن...
یا خیلی از صحنه هایی که دوربین مسیر توپ رو دنبال نمی کنه ، عادل به واسطه ی تجربه و علمی که در زمینه ی داوری پیدا کرده تو این ده سال ، بدون اینکه ببینه چی شده ، تشخیص میده که توپ رفته به کرنر یا اوت و ...
اطلاعات جانبی ای هم که میده واقعاً لذت بازی رو دو چندان می کنه...
می دونه کی و چی بگه...مثلاً اینکه بیلسا در اوقات فراغتش چی کار می کنه (دیدن فیلم بازی های قبلی تیم خودش و حریفان) ، شاید در نظر هیچ کدوم از گزارش گرای دیگه چیز مهمی نباشه! اما عادل می دونه که چی واسه مخاطب جذابه...
کاملاً به موقع و در وقت مرده ی بازی این اطلاعات خوب رو به تماشاگر میده...
در این مورد هم نمیگم سرچ کار سختیه! اما اینکه چی رو پیدا کنیم ، چی رو بگیم و ... فقط از عهده ی گزارشگر باهوشی مثل عادل فردوسی پور بر میاد...
بی خود نیست دانشجو هاش میگن همیشه می تونه تا دقیقاً 4 یا 5 کار رو همزمان انجام بده!!
خبرنگار همشهری جوان بود فکر می کنم که طی مصاحبه اش ، با چشم خودش دیده بود که 1-موقع رانندگی ، 2-روزنامه ها رو چک می کرد ، 3- گاهی با تلفن صحبت می کرد ، 4- جواب خبرنگار رو می داد (دقیقاً در جریان صحبت های خبرنگار با عکاس و ... حتی هنگام صحبت با تلفن بود!!!) ، 5-حواسش به همه ی این ها هم بود و ذره ای اشتباه نمی کرد!!!
خدا حفظش کنه...داره واسم به بت تبدیل میشه...شاید گاهی اشتباه هم بکنه ، اما دیگه عادل بگه به من ماست سیاهه ، باور می کنم! :دی
ایول فردوسی پور
توجه کردین اونایی که آماتورن تند تند می گن مسابقه شرکت کنین مسابقه
اما هر چه حرفه ای تر می شن مثل مزدک و فردوسی پور کمتر این جمله رو تکرار می کنن
سلام محسن
به نظرم ربطی به حرفه ای بودن و آماتور بودن نداره.
مثلا خیابانی.
آیا خیابانی که عمریه تو این کاره حرفهای محسوب نمیشه.
شاید بعضیا یادشون نباشه. ولی خیابانی وقتی اومد سبک جدیدی رو با خودش آورد.
شاید اگه اینو بدونید تعجب کنید که چرا جواد خیابانی باید اینطور بشه؟
اگه کسی یادش باشه ما در فوتبال یه سری مجریهای سنتی داشتیم که "شفیع" تو اون دوره یه سر و گردن از همشون بالاتر بود. اما همین شفیع اگه امروز گزارش کنه بی شک از خیابانی جلو میزنه در بد بودن!
ناگهان یه گزارشگر اومد که قواعد را به هم ریخت. بر عکس مجریهای قدیم اطلاعاتش تنها به بلد بودن اسم بازیگنان نبود.
وسط بازی اطلاعاتی میداد که همه را جذب خود میکرد ودادن اطلاعاتی از سوابق و جزییات بازیکنان باعث شد که گزارش او از همه جذابتر و جدی تر بشه.
میدونید کی بود؟
بدبختی همین جواد خیابانی!!
اما همین خیابانی گرچه شروع کننده عصر جدید گزارشگری در ایران بود اما ناگهان عقب افتاد. چون هیچ پیشرفتی که نکرد هیچ با توصیفات غیر واقعی و اغراق آمیز بعضی صحنه های بازی یکی از بدترین شد.
مهمترین چیز در گزارشگری "واقعی" بودن آن است. بجز فردوسی پور بقیه هر کدام عقب و جلو می افتن.
خیابانی و مزدک میرزایی به خیال حرارت دادن به بازی حرفای بی خود و غیر واقعی میزنن و بقیشون برعکس.
اینایی که تازه کارن و اینها رو میخونن شاید اگه چیز دیگه ای هم بنویسن میخونن. ( حالا دلیلش میتونه هرچیزی باشه)
اینکه میبینیم کسی مثل خیابانی اینگونه مورد انتقاد قرار میگیره علاوه بر مسلط نبودنش به جریانات مسابقه برمیگرده به همین مطلب که هر چه رو صفحه تلویزیون یا رو چمن ورزشگاه یا ... نوشته میشه رو میخونه
این خوندناس که میره رو مغز آدم
اگر هم واقعا بعضی موارد مجبورن بخونن خب یه بار بخونن.
vahidgame
30-06-2010, 11:37
از این گزارش های مردمی زیاد پخش کنن ، حال کنیم:31:
گفته های یکی از مردم ، همین چند دقیقه پیش:
برنامه تلویزیون ، جام جهانی 2000 2004 که من دیدم ، امسال بهتر از پارسال بود
جالبه بعضی از این گزارش ها رو اصرار دارن چند بار نشون بدن.
بیشتر به خاطر تعریف هایی هست که مردم الکی از برنامه می کنن.
کلا تلویزیون ما هر چی به نفعش باشه رو صد بار نشون میده ولی چیزی که به نفعش نباشه رو یه بارم به زور نشون میده...
Mahdi.p30
30-06-2010, 12:03
جالبه بعضی از این گزارش ها رو اصرار دارن چند بار نشون بدن.
بیشتر به خاطر تعریف هایی هست که مردم الکی از برنامه می کنن.
کلا تلویزیون ما هر چی به نفعش باشه رو صد بار نشون میده ولی چیزی که به نفعش نباشه رو یه بارم به زور نشون میده...
یکی مثل عادل میاد توی نود ، هوشمندانه طوری انتقاد ها از نود رو نشون میده که بجای اینکه خود برنامه نود تخریب بشه ، انتقاد کنندگان تخریب میشن:27: (مثل مصاحبه های مایلی کهن یا مصاحبه با هواداران تراکتور) ، یکی هم مثل مسئولان این برنامه که خیلی واضح فقط تعریفا رو نشون میدن
البته انتقاد رو هم نشون میدن (مثل انتقاد از اینکه چرا جام جهانی هر سال برگزار نمیشه:31:)
alidata2010
30-06-2010, 12:29
ما رفتیم:31:
ما رفتیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
خیلی باحال بود!
جدی فردوسی پور نظیر نداره!
برگشته میگه: این خالکوبیه رو دست این یارو چقدر زیاده که مثل آستین میمونه! جدی موندم توش! هم حواسش به بازیه، هم گزارش، هم خالکوبیه اینو اون! عجب اعجوبه ایه! :5:
beenHere-doneThat
30-06-2010, 14:07
اگر بازیکنی اشتباه کنه فقط به تیم خودش ضرر زده اما اگر داور اشتباه کنه به یک کشور ضرر زده !!! :18::9:
من رفته بودم تو فکر که این یعنییی چه؟!
خیلی باحال بود!
جدی فردوسی پور نظیر نداره!
برگشته میگه: این خالکوبیه رو دست این یارو چقدر زیاده که مثل آستین میمونه! جدی موندم توش! هم حواسش به بازیه، هم گزارش، هم خالکوبیه اینو اون! عجب اعجوبه ایه! :5:
آره...
دیشب تو بازی پرتغال- اسپانیا هم گفت که دروازه بانهاشون مثل لیگ برتر ایران نیستند که توپ رو تو دروازه مشت کنند...
کلا خیلی تیکه میندازه...
beenHere-doneThat
30-06-2010, 14:11
هوشنگ نصیر زاده :
در واقع ادب داره ولی انقدر داور رو بزرگ می کنه در واقع و سعی می کنه اشتباهشون رو توجیه کنه که در واقع نمی ذاره یه سری چیزها رو در واقع درک کنه.در واقع.
:31:
beenHere-doneThat
30-06-2010, 14:20
ما رفتیم:31:
آره جالب یود.
انقدر جالب بود که منو برد تو فکر که چرا روی دست سابروسا همچین چیزی نوشته!
سرچ کردم فهمیدم که روی یه دستش اسم پسرش رو نوشته:مارتیم
روی دست دیگش اسم دخترش: مریانه
اما چرا فارسیه( یا عربی؟)...نفهمیدم.
مارتیم
اونوقت مارتیم رو فردوسی پور خوند مارفتیم؟ :18:
ولی جدی فروسی پور چشاش خیلی تیزه!
B L A S T E R
30-06-2010, 14:26
ولی منم خونده بودم "مارفتیم"!
beenHere-doneThat
30-06-2010, 14:39
ولی منم خونده بودم "مارفتیم"!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!images/596463531.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
starpars
30-06-2010, 14:44
احتمالش هست زنش عربی باشه!!!
B L A S T E R
30-06-2010, 14:46
اره راس میگی .
ولی از دور شبیه ما رفتیمه :دی
tasnim68
30-06-2010, 17:10
آره جالب یود.
دوره صدر اسلام این عربا تا اسپانیا و پرتغالم رفتن. (همونطور که اومدن ایرانم گرفتن!)
شاید بخاطر اون باشه. شایدم به قول این دوستمون زنش عرب باشه؟
حالا می دونی جالبش کجاست! می خواد استدلال کنه که اون مارفتیمه می گه: سال 2006 تو جام جهانی آلمان وقتی اینا ایرانو بردن رفت رو دستش خالکوبی کرد مارفتیم که یعنی با بردن ایران رفتیم دور بعد!!!:31:
Mojtaba N87
30-06-2010, 17:14
این عبارت فارسی ما رفتیم نیست! همسر ایشون گویا ایرانی یا عربه و اسم دو فرزندش رو خالکوبی کرده .
مارتیم و مریانه
که به اشتباه ما رفتیم خونده می شه!
===ویرایش : دی
الآن دیدم دوستان صفحه قبل اشاره کرده بودن!
maryam_star
30-06-2010, 17:18
منم از اطلاعاتی که کسب کردم همسر ایشون ایرانی هستن!
یه چیزی هم درباره عادل بگیم پررو نشه:
با این "تیکی تاکا " ش کشت مارو .هر تیم اسپانیایی زبان یا آمریکای جنوبی می بینه همینو میگه.مخصوصا اسپانیا.
.................................................. ..................................
یه چیز دیگه.یه بار دقت کنید:همه به جوات می گن نمی دونه توپ دست کیه ولی عادل زیرکه.خیلی وقتا که معلوم نیست و نمی دونه توپ دست کیه اصلا نمی گه و حرفای دیگه می زنه.تو یه بازی هم دقیقا بیشتر صحنه های نزدیکتر که شماره کاملا مشخص بود یا چهره معلوم رو می گفت.
یعنی نه اینکه کلا همیشه بدونه توپ کجاست منتها با زیرکی و حرفهای حاشیه ای این قضیه رو می پوشونه.دفعه دیگه ببینید خودتون
.................................................. ...............................
کلا این قضیه اشکال گزارشگری ماست.من نمی دونم گزارشگرای خارجی چون نزدیکن به زمین یا موضوع دیگه ایه که تقریبا تمام پاس رو می گن که کی به کی داد ولی مال ما همش فک بی خودی می زنن
MoHaMaD ZaNd
30-06-2010, 18:11
وای خدا هیشکی مثل این یوسفی سوتی نمیده ! خدای سوتیه !
توی بازی ایتالیا و اسلواکی بود فکر کنم ، گفت ایتالیا در این میدان به زمین اومده و در ادامه به تته پته افتادن ....
دوباره بعدش هی گیر داد که سوئیس باید دوتا گل بزنه و ... بعد یخورده فکر کرد دوباره گفت نه باید یه گل بزنه تا بیاد بالا و از این حرفا ( این سوتیشو شخصا چندار توی بازی های مختلف دیدم ) !
کلا فکر کنم هیشکی به اندازه این یوسفیه سوتی نمیده !
maryam_star
30-06-2010, 18:19
وای خدا هیشکی مثل این یوسفی سوتی نمیده ! خدای سوتیه !
توی بازی ایتالیا و اسلواکی بود فکر کنم ، گفت ایتالیا در این میدان به زمین اومده و در ادامه به تته پته افتادن ....
دوباره بعدش هی گیر داد که سوئیس باید دوتا گل بزنه و ... بعد یخورده فکر کرد دوباره گفت نه باید یه گل بزنه تا بیاد بالا و از این حرفا ( این سوتیشو شخصا چندار توی بازی های مختلف دیدم ) !
کلا فکر کنم هیشکی به اندازه این یوسفیه سوتی نمیده !
ایتالیا و اسلواکی یوسفی نبود!!!!!!!
EhsanEricsson
30-06-2010, 22:29
اگر میخواید موقع فوتبال راحت بخوابید من یه گزارشگر بهتون معرفی میکنم که اصلا سوتی هم نمیده برید بهش بگید فوتبال هم گزارش کنه
حالا این گزارش گر کیه ؟ الان میگم
همون که اکثرا مسابقه های اسب سواریو گزارش میکنه ، یکم بوره سیبیل داره :31:
کاملا ریلکس خونسرد و معمولی حرف میزنه موقع گزارش . یه بار داشت وزنه برداریه حساس از المپیکو گزارش میکرد رضاضاده وزنه بردار بود ، اینقدر این یارو سرد گزارش کرد که همه زنگ زده بودن فحش داده بودن بهش ، خودش گفت مردم تماس گرفتن گفتن من گرمتر گزارش کنم اما وزنه برداری رو باید آروم گزارش کرد چون تصاویر خودش هیجان داره :31: بعدش هی سعی میکرد وقتی یکی وزنه رو میبره بالا الکی داد بزنه :31:
maryam_star
30-06-2010, 23:41
اینم عکس رضا آقا با خانوم والده:27:
enriquefk2
01-07-2010, 04:04
راهبر در گفتگو با مهر: تحلیلهای "یک جهان، یک جام" سطحی است/ کارشناسان ذهن آماری ندارند یک روزنامهنگار ورزشی تاکید کرد بعضی ولههایی که در برنامه "یک جهان، یک جام" پخش میشود از یکی از ویژه برنامه جام جهانی شبکه الجزیره سرقت شده است که واقعا تأسفبرانگیز است. پژمان راهبر، روزنامهنگار ورزشی در ارزیابی مباحث کارشناسی برنامه "یک جهان یک جام" به خبرنگار مهر گفت: کارشناسان این برنامه به غیر از آقای صدر ضعیفاند. البته منظورم این نیست که به لحاظ فنی ضعیف هستند اما نقطه ضعف اصلی آنها این است که ذهن آماری و مطلعی ندارند و بنابراین غالباً بدون مطالعه در برنامه حاضر میشوند و طبعاً با توجه به ضعف تحلیل نمیتوانند جملات درستی را درباره بازیها و حواشی آنها به زبان بیاورند و به همین دلیل به جز یکی دو استثنا تحلیلهای ارائه شده در این برنامهها در سطح باقی میماند.
وی ادامه داد: آنها نمیدانند حضور در تلویزیون مختصات خودش را دارد و باید قبل از اینکه بحث کارشناسی ارائه دهند ذهشان را برای تحلیل منسجم کنند نه اینکه خیلی سطح کارشناسی کنند. به عنوان مثال آنها وقتی صحنههایی که گلچین حرکات بازیکنان با کارهای گرافیکی روی آنها پخش میشود کارشناسان قادر به ارائه جملات کاربردی در این زمینه نیستند در حالی که این صحنهها کاملاً قابل بحث است. در این بین حمیدرضا صدر با اشراف دقیقی که به تاریخ فوتبال دارد و با تسلطش به زبان انگلیسی که باعث میشود با مطالعه کافی به برنامه بیاید همیشه شنیدنیترین بحثها را به زبان میآورد.
سردبیر سایت گل دات کام درباره گزارشگری برنامه یک جهان یک جام نیز گفت: عادل فردوسیپور یک استثناء است و آن هم با اختلاف زیاد. گزارشهای مزدک میرزایی هم خوب است اما نظر شخصی او درباره تیمهای مختلف روی کارش تأثیر منفی میگذارد.
راهبر در پاسخ به سوالی درباره رضا جاودانی مجری برنامه یک جهان یک جام نیز گفت: ممکن است او به فوتبال علاقمند باشد اما رشتهاش فوتبال نیست. وقتی کسی رشتهاش فوتبال نباشد مسلماً اطلاعات جامعی ندارد و تحلیلهایش ضعیف است و نتیجه آن مثل برنامه دو شب پیش درباره بازی آلمان و انگلیس میشود که ایشان با شوخیهای بیجا سطح برنامه را پایین آورده بود.
وی خاطرنشان ساخت: من قبلاً این را گفتهام که ارائه تحلیلهای ضعیف و کم مایه در تلویزیون تأثیر منفی وحشتناکی بر ذهن مخاطبان فوتبال خواهد گذاشت و این کاری است که آقای جاودانی و دوستانش در جام جهانی قبلی نیز انجام دادند و با تحلیلهای غیرمنطقی شکست را بر سر سرمربی تیم ملی آوار کردند. در حالی که مشخص بود ما توان مقابله با پرتغال و حتی مکزیک را نداریم.
این روزنامهنگار افزود: مثلاً محمدرضا احمدی گزارشگر جوانی که به عنوان یک پدیده نام برده میشود گاهی در ترجمه خبرها اشتباه کرده است. به عنوان مثال همین چند روز پیش در ولهای که برای بازی آلمان و انگلیس پخش شد چند اشتباه فاحش وجود داشت که خوب شایسته تلویزیون نیست. اگر قرار است خبری هم در تلویزیون خوانده شود باید ترجمه صحیحی داشته باشد.
وی همچنین با اشاره به بخشی از آیتمهای این برنامه گفت: بعضی از ولههایی که در این برنامه پخش میشود از یکی از ویژه برنامه جام جهانی شبکه الجزیره سرقت شده است که واقعا تأسفبرانگیز است. وقتی تلویزیون از همراه اول برای باکس ورودی برنامه ورزشی دو میلیارد تومان پول میگیرد مسلماً میتواند یک برنامه خوب بسازد و نیازی به سرقت ندارد.
این روزنامهنگار درباره زمان کم مباحث کارشناسی و اختصاص دادن زمان بیشتر به آگهی گفت: به هر حال در رسانه اولویت با آگهی است چرا که از این طریق درآمدزایی میکند.
وی در پایان گفت: بدون شک دست اندرکاران "یک جهان یک جام" تلاش خود را برای ارائه یک برنامه بهتر انجام دادهاند و این را میتوان از تنوع آیتمها دریافت اما آنها برای افزایش سلیقه باید به برنامههای مشابه خارجی نگاه کنند و ببینند که بسته ویژهای با نام جام جهانی چگونه و با چه کیفیتی عرضه میشود.
منبع:خبرگزاري مهر
Aryana_b
01-07-2010, 10:25
خوشم میاد فردوسی پور همیشه تیکشو میندازه :27:تو بازی اسپانیا تو نیمه اول بعد از اینکه کاسیاس توپ رو از جلو دروازه دور کرد گفت اره دیگه اونجا مثل لیگ ما نیست که دروازه بان خودش بزنه تو دروازه(جملش دقیقا این نبود اما یه چیزی تو همین مایه ها بود:31:)
اشاره داشت به بازی استقلال که طالب لو باقدرت توپ را در درون دروازه ی خودش جای داد:31:
-------------------------------------------------
استودیویی که گزارشگرا توشند همون استودیوی گزینه جوانه باهاشون مصاحبه کردن من فقط مزدک و عادل رو دیدم
هرکدوم گفتن یه تیم قهرمان میشه برای اینکه به طرفدارای ارژانتین روحیه بدم حاج اقا خیابانی گفته ارژانتین قهرمان میشه:31:
majid_potter7
01-07-2010, 10:40
اگر میخواید موقع فوتبال راحت بخوابید من یه گزارشگر بهتون معرفی میکنم که اصلا سوتی هم نمیده برید بهش بگید فوتبال هم گزارش کنه
حالا این گزارش گر کیه ؟ الان میگم
همون که اکثرا مسابقه های اسب سواریو گزارش میکنه ، یکم بوره سیبیل داره :31:
کاملا ریلکس خونسرد و معمولی حرف میزنه موقع گزارش . یه بار داشت وزنه برداریه حساس از المپیکو گزارش میکرد رضاضاده وزنه بردار بود ، اینقدر این یارو سرد گزارش کرد که همه زنگ زده بودن فحش داده بودن بهش ، خودش گفت مردم تماس گرفتن گفتن من گرمتر گزارش کنم اما وزنه برداری رو باید آروم گزارش کرد چون تصاویر خودش هیجان داره :31: بعدش هی سعی میکرد وقتی یکی وزنه رو میبره بالا الکی داد بزنه :31:
دقیقا یادمه...اگه یادت باشه صدای کارگردان که تو گوشی بهش گفت "بیشتر هیجان بده" هم اومد...:دی
MoHaMaD ZaNd
01-07-2010, 12:29
ایتالیا و اسلواکی یوسفی نبود!!!!!!!
گفتم که فکر کنم ! دقیقا یادم نیست کدوم بازی بود ! ولی مطمئنم همین یوسفی بود !
farshidmm
01-07-2010, 18:56
هیچ دقت کردین بعد از گل فرانک لمپارد,هشتاد درصد برنامه یک جهان یک جام شده تحلیل داوری و بحث در مورد فیفا و برد بین الملل و استفاده از تکنولوژِی در داوری!؟
حتی دیشب هم نشون میداد رفته بودن در کمپ تیم های ملی و از خداداد و منصوریان و چند تا دیگه از مربیا به جای اینکه بیان در مورد مسائل فنی خود جام سوال کنن داشتن از مسائل داوری سئوال کی ردن!!
اونا هم میگفتن البته مسائل داوری در تخصص ما نیست ولی بازم نظر میدادن!
تازه تک گل داوید ویا به پرتغال هم آفساید بود ولی زیاد بهش نپرداختن و فردوسی پور هم فقط یه بار در طول بازی بهش اشاره کرد.
هیچ دقت کردین بعد از گل فرانک لمپارد,هشتاد درصد برنامه یک جهان یک جام شده تحلیل داوری و بحث در مورد فیفا و برد بین الملل و استفاده از تکنولوژِی در داوری!؟
حتی دیشب هم نشون میداد رفته بودن در کمپ تیم های ملی و از خداداد و منصوریان و چند تا دیگه از مربیا به جای اینکه بیان در مورد مسائل فنی خود جام سوال کنن داشتن از مسائل داوری سئوال کی ردن!!
اونا هم میگفتن البته مسائل داوری در تخصص ما نیست ولی بازم نظر میدادن!
تازه تک گل داوید ویا به پرتغال هم آفساید بود ولی زیاد بهش نپرداختن و فردوسی پور هم فقط یه بار در طول بازی بهش اشاره کرد.
اشتباه داریم تا اشتباه .... بعضی ها فاحشن مثل گل لمپارد ... این اشتباهات آفساید گیری ها دیگه طبیعی شده : دي
نصیرزاده :
هرچیزی مورد توجه عموم قرار بگیره از جانب پروردگاره
مثل فوتبال که از جانب پروردگاره
مثلا چشم و لب و دهن همه گردن هرچیز گردی از جانب پروردگاره مثل توپ فوتبال
اینا چرا اینجوری هدیگرو ضایع میکنن بعد ماس مالی میکنن...
اون از اون جاودانی که اول برنامه به فردوسی پور میگه این دو تا رو به جون هم بنداز... افتضاح بودش..
اینا چرا اینجوری هدیگرو ضایع میکنن بعد ماس مالی میکنن...
اون از اون جاودانی که اول برنامه به فردوسی پور میگه این دو تا رو به جون هم بنداز... افتضاح بودش..
EhsanEricsson
02-07-2010, 01:11
نصیرزاده :
قصار ترین جمله ی 2010 از نصیرزاده :
جلوه ی خدا دایره است !!!!!
mehdi_pro2
02-07-2010, 01:14
قصار ترین جمله ی 2010 از نصیرزاده :
جلوه ی خدا دایره است !!!!!
واقعا دیگه خودشونم نمی فهمن چی میگن!!
zookhole
02-07-2010, 02:03
حاشیه یک جهان یک جام:
برنامه یک جهان یک جام درباره توطئه درفوتبال بحث میکردند بحث خیلی داغ شده بود دکترصدرازنصیرزاده پرسید شماازدیدن فوتبال لذت میبری؟نصیرزاده گفت منظور سوالتونو متوجه نمیشم بعد جاودانی همون سوال تقریبا پرسیدوچندبارگفت این سوالورضاجاودانی داره می پرسه نصیرزاده هم ضایعش کرد وگفت هیچ فرقی نمیکنه بعد فردوسی پور که استاد تیکه انداختنه وکارش خیلی درسته گفت شمااصلا فوتبال نگاه میکنی بعداین حرف همشون زدن زیر خنده نصیرزاده هم که جوگیرشده بود دیداینا دارن می خندن زد زیرخنده غافل ازاینکه همه به او می خندیدن کلا صحنه خیلی باحالی بود حالا عادل ما یه تیکه باحال دیگه هم انداخت به نصیرزاده گفت شما فوتبالو باچشم ورزشی میبینی(برگرفته از جمله معروف عکس باشرت ورزشی داری) بعد ازاین حرفانصیرزاده وضدر میانشون شکرآب شده بود وجالبیش این بود که آخربرنامه هندی بازی شده بود ضدر میگفت ما40ساله همدیگرو میشناسیم نصیرزاده هم برای این که کم نیاره میگفت ما90درصد حرفای هم قبول داریم
fery joon
02-07-2010, 02:05
آره برنامه جالبی بود من که کلی خندیدم بهشون :31:
Mehdi.KinG
02-07-2010, 03:20
* ببخشيد از دوستان اين مطلب شايد قديمي باشه ولي بنظرم جالب اومد اميدوارم خوشتون بياد *
آخرین باری که نوانکو کانو پیراهن ارسنال را پوشید کی بود؟آنچه مسلم است اینکه هواداران توپچی ها خاطره حضور مهاجم نیجریه ای در لندن را از یاد برده اند پیمان یوسفی در بازی ارسنال و واتفورد ۴۰ دقیقه ادبایور را کانو خطاب کرد و وقتی او را در جریان تماس های تلفنی مردم قرار دادند گفت(واقعا عذر میخوام اسم این اقا ادبایور است کانو دیگر در ارسنال بازی نمیکند)
در جریان بازی سپاهان و ذوب اهن در جام حذفی از یکی از داوران قدیمی کشور به نام عرب براقی تقدیر شد . پس از سوت پایان بازی عباس بهروان دوان دوان خودش را به او رساند و گفت :بینندگان عزیز در خدمت زنده یاد (!) عرب براقی هستیم
دقایق پایانی بازی برزیل و هلند در مرحله نهایی جام جهانی ۹۸بود داور به نشانه خطا سوت زد و بهرام شفیع گفت:((و این هم سوت پایان بازی)) برزیلی ها ضربه خطا را زدند و گزارشگر به امید اینکه داور خیلی زود خاتمه بازی را اعلام کند سکوت کرد یک دقیقه هم گذشت اما داور سوت نزد شفیع هم بدون انکه خم به ابرو بیاورد سکوت را شکست و گفت (حالا رونالدو صاحب توپ میشه )
اسکندر کوتی تهیه کننده برنامه ای بود به نام [جنگ فوتبال اروپا] اینکه او در این برنامه به جای پیر و جوان و پیرزن و کودک بحث میکرد به جای خود اما حکایت بررسی بازیهای لیگ هلند توسط کوتی را هرگز فراموش نمیکنیم . در جدول رده بندی اکثر تیم ها به صورت مخفف و با سه حرف اختصاری مشخص میشدند اما کوتی (ایند هوون)را تیم پی اس وی psv را ای جی ایکس معرفی میکرد Ajx (اژاکس)
در جام جهانی ۱۹۹۰تیم ملی ایتالیا گلزنی به نام سالواتوره اسکیلاچی رو کرد . در جریان برگزاری مسابقات هرکدام از گزارشگران به شیوه متفاوتی نام او را تلفظ میکردند. در یکی از بازیهای وقتی او دروازه حریف را باز کرد بهرام شفیع گفت(حالا اسکیلاچی ،اسکلاچی ،اشیلاچی،شیلاچی یا هر اسم دیگه ای داره من نمیدونم! به هر حال گل خودش را زد)
در یکی از بازیهای تیم مراکش در جام جهانی ۹۸ نام بازیکن این تیم به همراه پرچم قرمز رنگ مراکش روی صفحه تلویزیون حک شد. بهرام شفیع با هیجان فریاد زد ((بله،نفهمیدیم چی شد اما در هر صورت داور بازیکن مراکش را اخراج کرد و حالا این تیم باید ده نفره به بازی ادامه بده))
در روزهایی که دانمارک تا مراحل پایانی جام ملت های ۱۹۹۲ پیش رفته بود و علاقمندان فوتبال نام بازیکنان نه چندان مطرح این تیم را از هم میپرسیدند ، بهرام شفیع یکی دیگر از شاهکارهایش را رو کرد . مربی دانمارک دست به تعویض زد و کارگردان تلویزیونی نام بازیکن تازه وارد و بازیکن تعویضی را به همراه عبارت DENMARK روی انتن فرستاد شفیع اسم بازیکنی که به سمت نیمکت ذخیره ها حرکت میکرد را درست تلفظ کرد اما…(( و به جای او دن مارک وارد زمین میشه!))
در جریان یکی از بازیهای پرسپولیس در فصل گذشته که پس از افطار برگزار میشد مجید خدایی کشتی گیر ملی پوش ایرانی در میان تماشاگران حاضر شده بود وقتی تلویزیون چهره او را به تصویر کشید عادل فردوسی پور گفت((این هم مجید خدایی کشتی گیر تیم ملی فوتبال ایران))
عباس بهروان در حین گزارش استقلال و سپاهان در تورنمنت نقش جهان اصفهان ((همان طوری که مشاهده میکنید شرایط جوی اصلا مناسب نیست. وزش باران و بارش باد امکان برگزاری یک بازی زیبا را از بین برده))
بازی نیمه نهایی جام جهانی ۹۴بین برزیل و سوئد برگزار میشد و باز هم عباس بهروانپشت میز گزارش نشسته بود.در دقیقه ۹ ضربه مازینهو به تور کناری دروازه اصابت کرد و به اوت رفت ((توی دروازه …توی دروازه..این گل میتونه نوید یک بازی پر گل و زیبا رو باشه برزیل ۱ سوئد ۰))البته پانزده دقیقه بعد جهانگیر کوثری که به عنوان کارشناس در استودیو حضور داشت گفت:(البته مثل اینکه ان توپ گل نشده بود .ضمن عذر خواهی از بینندگان عزیز بازی کماکان ۰_۰ دنبال میشه)
اسکندر کوتی در حال گزارش بازی غیر زنده تیم ملی اتریش و یک تیم دیگر بود. بالای صفحه تلویزیون در محل مربوط به درج نام تیم ها و نتیجه بازی نام لاتین اتریش (Austria)درج شده بود و جناب گزارشگر این تیم را استرالیا خطاب میکرد.کار به جایی رسید که پس از پایان پخش این بازی ضبط شده مجری شبکه سه با اشاره به تماس های پر تعداد مردمی ضمن عذر خواهی ،اشتباه گزارشگر را تصحیح کرد.
چلسی گل زد و جواد خیابانی در لا به لای فریادهایش گفت((بدون شک الان مردم شهر چلسی خیلی خوشحال هستند)) او بعدها این واقعیت را که در کل بریتانیا شهری تحت عنوان چلسی وجود ندارد پذیرفت. اما به عنوان اخرین دفاعیه اش مدعی شد چلسی نام محله ای در لندن و منظور گزارشگر هم اشاره به ان محله بوده است.مثل این می ماند که گزارشگر بعد از گل استقلال بگوید((الان اهالی میدان استقلال سر از پا نمی شناسند))
کریم باقری بازیکن ارمینا بیله فلد پشت یک ضربه ایستگاهی از فاصله ۳۰-۴۰ متری ایستاد و مزدک میرزایی که دو مانیتور را پیش روی خود داشت برای نواخته شدن ضربه لحظه شماری میکرد . یکی از مانیتور ها مربوط به پخش مستقیم و بدون تاخیر بود و دیگری با حدود ۱۵-۱۰ ثانیه تاخیر تصاویر مربوط به شبکه سه را روی انتن می فرستاد.کریم در مانیتور شماره یک ضربه را زد و گزارشگر با هیجان بسیار زیاد شوت او را استثنایی لقب داد .تماشاگر تلویزیونی اما هنوز باقری را در حالی که دست به کمر زده بود و دیوار دفاعی حریف را بر انداز میکرد میدید.عکس العمل مزدک خیلی جالب بود((البته این ضربه لحظاتی بعد زده شد))
دوستان نزدیک هنوز اورا پولی اوف صدا میزنند داستان از این قرار است که ایشان پیش از انکه این واژه Play off سر زبان ها بیفتد لغت فارسی ان را در جایی خوانده بود و در جریان یکی از گزارش هایش گفت(اگر همین نتیجه حفظ شود سرنوشت در بازی پولی اوف مشخص خواهد شد)
این یکی فوتبالی نیست اما خیلی قشنگه . یدالله اعتصامی در جریان گزارش مستقیم یکی از جدال های داخلی در حالی که از نمایش پسر یکی از کشتی گیران قدیمی به وجد امده بود تصمیم گرفت احساسش را در قالب یک بیت شعر بیان کند ((پسر کو ندارد نشان از پدر …نشاید که نامش نهند آدمی!!!))
البته بسیاری از کارشناسان ادبیات معتقدند قدیم ها مصراع دوم این بیت ((تو بیگانه خوانش نخوانش پسر))بوده.
بازی پرسپولیس و تراکتور سازی بود.تابلوی تعویض بالا رفت و غلام حسین دین محمدی قصد داشت برای تراکتور وارد زمین شود .جواد خیابانی اما ناگهان تمام تماشاگران تلویزیونی را در جای خود میخکوب کرد ((حالا غلام حسین دین محمدی برادر بزرگتر رسول خطیبی وارد زمین میشه )) او بعد ها مدعی شد نسبت خانوادگی حسین و رسول خطیبی و سیروس و غلامحسین دین محمدی را قاطی کرده.
تمام دنیا مهاجم یوگسلاو تیم ایندهوون را ماتیو کژمان صدا میزنند اما از انجایی که جنگ فوتبال اروپا قوانین خاص خودش را دارد و املای لاتین او Kazmen بود اسکندر کوتی در عرض یک دقیقه هشت بار گفت ((ماتیو کازمن))ان روزها کاظمیان هنوز معروف نشده بود وگرنه میشد احتمال داد که این دو بازیکن را با هم اشتباه گرفته.
دفتر داستان های شیرین سوتی های گزارشگران را با خاطره ای ازگزارش غلامعلی پیر ایرانیدر زمان برگزاری مسابقات دسته فوق سنگین وزنه برداری بازی های اسیایی دوحه می بندیم((حالا،حسین رضا زاده وزنه ۲۰۵ کیلو متری را بالای سر می برد ))این مورد البته از رادیو انتخاب شده بود.
HardWare Professor
02-07-2010, 04:00
اقا این حاج رضایی اینقدر گفت به واقع که دیگه ما رو به خنده انداخته
البته بهترین کارشناسشونه
shayan3001
02-07-2010, 08:00
دیشب برنامشون جالب بود. از یک طرف نصیرزاده که نمی تونست ببینه کسی باهش مخالفت می کنه ار یک طرف صدر که همش به قول خودش از یک زاویه دیگه به موضوع نگاه میکرد و بحث رو به چالش می کشید. اون جایی هم که صدر گفت شما از فوتبال لذت می برید؟ سوال ضایعی بود. بیشتر شبیه به این بود که بگه شما از فوتبال لذت نمی برید.
ولی از همه ضایع تر جاودانی بود که به شکل مسخره ای سمت صدر رو گرفته بود. می گفت یکی همین الان زنگ زده -فهمیدین کجا زنگ زده به ما هم بگبن بدونیم!- گفته نصیرزاده باید انتقاد پذیر باشه ازصدر هم تشکر کرده به خاطر تحمل کردنش یا همچین چیزی گفت.
اگه فردوسی پور نبود و کارشناسارو با حرفاش به خنده نمینداخت فکر می کنم کار به جاهای دیگه ای کشیده می شد. یکی اون جایی که گفت "شما عکس با چشم ورزشی دارین؟" یکی هم جایی که گفت "شمااصلا فوتبال نگاه میکنین؟"
جاودانی هم که امسال کلا داغونه.
Iman_m123
02-07-2010, 09:45
اگه بچه ها دیشب برنامه رو دیده باشن :
فکت :31: :31:
EhsanEricsson
02-07-2010, 11:54
اقا این حاج رضایی اینقدر گفت به واقع که دیگه ما رو به خنده انداخته
البته بهترین کارشناسشونه
من به واقع حرف شما رو تایید میکنم ، در واقع شما درست میگین:31:
به واقع من نمیدونم کلمه ی " دلیل" چه اشکالی داره که همش به جاش به انگلیسی میگن "فکت" . که چی مثلا؟ فکت گفتن در واقع نشون دهنده ی سواده؟
اولین نفری هم که دیدم هی فکت فکت میکرد تو تلوزیون چند سال پیش پوریا پور سرخ تو یه برنامه بود که دیگه حالم داشت ازش بهم میخورد اینقدر گفت "فکت"
در واقع یا به واقع همون کلمه ی "دلیل" خیلی هم قشنگ تره .
وین رونی
02-07-2010, 12:00
فقط عادل :31:
تو گزارش های مردمی شون با از یه نفر گزارش میگرفتند اینا گفت:برنامه خوبه ولی بخش مصاحبه مردمی را زیاد کنند:31:
فکر کن!
یه نقر دیگه هم میگفت:خب اکثر کشور های دنیا نمی تونند این بازی ها رو بطور زنده پخش کنند ولی شبکه سه این کار را کرده:27:
یه نقر دیگه هم میگفت:خب اکثر کشور های دنیا نمی تونند این بازی ها رو بطور زنده پخش کنند ولی شبکه سه این کار را کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو که راست گفته :دی
B L A S T E R
02-07-2010, 12:31
یه نقر دیگه هم میگفت:خب اکثر کشور های دنیا نمی تونند این بازی ها رو بطور زنده پخش کنند ولی شبکه سه این کار را کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته تقریباً !
خیلی جاها دیدنش پولیه !
یه کمی سرچ کردم دیدم آره همونه که شما میگید!
Tenacious
02-07-2010, 12:55
برای همتون متاسفم
ببین عزیز جان، اون چیزی که کاملاً مشخصه اینه که نیت کوبیدن یا مورد حمله قرار دادن یک فرد خاص نیست، حتی نیت به مسخره گرفتن اشخاص هم نیست، موضوع اینه که گاهی اصلاحات دقیقا از همین نقطه شروع می شه و به اوج خودش می رسه.
یه سوتی از پیمان یوسفی که تو گزارش هاش زیاد شنیده می شه:
"توپو میزنن توی دروازه ی این مربی" !!!:31:
یه خاطره دارم از دوران مدرسه و اون هم اینه که با بچه های ته کلاس سوتی هامونو رو دیوار می نوشتیم و بعداً کلی خندیدیم الانم که سالها از اون روزها می گذره وقتی یادمون میاد خیلی واسمون قشنگه.:10:
می دونم به اینجا ربطی نداره ولی می نویسمش :
یه سوتی خیلی با حال هم که من از فرامرز خودنگاه تو مردان آهنین شنیدم این بود: آقای ........ 5 متر و 25 ثانیه !!! :18:
zookhole
02-07-2010, 12:58
گزارشگره از یکی پرسید کدوم بخش برنامه یک جهان یک جام خوب بوده یارو گفت مسابقه ی اینترنتیش خوبه:31:
Mohsen6558
02-07-2010, 13:15
آره جالب یود.
Mojtaba N87
02-07-2010, 13:23
درسته تقریباً !
خیلی جاها دیدنش پولیه !
دیگه وقتی آذربایجان هم می ذاره اینا کار شاقی نکردن!
با این بدبختی مردم همین فوتبال هم نذاره صدا و سیمای ضرغامی خیلی حرفه!
در ضمن با این برنامه مسخره و جاودانی مسخره تر آدم رو از هرچی فوتباله می زنن
Mohsen6558
02-07-2010, 13:25
Mohsen6558
02-07-2010, 13:32
دیگه وقتی آذربایجان هم می ذاره اینا کار شاقی نکردن!
با این بدبختی مردم همین فوتبال هم نذاره صدا و سیمای ضرغامی خیلی حرفه!
در ضمن با این برنامه مسخره و جاودانی مسخره تر آدم رو از هرچی فوتباله می زنن
یه کم بی انصافی هست این
می تونست از ماهواره بگیره رو آرمش یه رنگی لوگیی چیزی بذاره صداشو حذف کنه و تکراری پخش کنه و گزارشگرم گزارش کنه
alidata2010
02-07-2010, 13:33
کرکر خندش اینجابود که میگفت مارفتیم رو تو بازیه ایران پرتغال نوشته که منظورش ما به دور بعد رفتیمه:31:
Mohsen6558
02-07-2010, 13:34
کرکر خندش اینجابود که میگفت مارفتیم رو تو بازیه ایران پرتغال نوشته که منظورش ما به دور بعد رفتیمه:31:
منبعش هم شاید اینجا بوده:
alidata2010
02-07-2010, 13:42
جالبه بهترین جواب هم بوده انگار طرف ایرانی بوده
aluminum
02-07-2010, 14:04
alidata2010
02-07-2010, 14:06
در واقع این یه فکته که هیچ فورسی تو قبول کردنش نیست :31:
nafe-bandar
02-07-2010, 14:08
حالا زیاد بحث نکنید
شاید منظورش ما هستیم بوده! :40:
malaki_mall
02-07-2010, 14:15
فردوسی پور هم دقت کنین زیاد گاف میده. زبانش هم اونقد خوب نیست.
ما رفتیم قبل از جام جهانی 2006 تاتو شده. عجب هوشی داشته :27:
Mojtaba N87
02-07-2010, 14:17
یه کم بی انصافی هست این
می تونست از ماهواره بگیره رو آرمش یه رنگی لوگیی چیزی بذاره صداشو حذف کنه و تکراری پخش کنه و گزارشگرم گزارش کنه
زنده که نمی شد!
بی انصافیه چی؟ مگه از پول خودشون خریدن؟ پول من و شماست عزیز! وظیفشونه . با این صدا و سیمای داغون! از آذربایجان کمتریم؟
=====
ولی خداییش گزارشگری باندبازی شده...فردوسی پور شانس آورده که رسیده به اینجا...
malaki_mall
02-07-2010, 14:18
این تاتوها به قبل از 2005 بر می گرده.
alidata2010
02-07-2010, 14:19
طرف arctan رو حساب کرده بود:18: جاودانی هم که بنا به قضیه 101 درصد مثل بلبل تو برگ گل مونده بود:31:
اين صدر خيلي باحاله ، كلمه ي fact رو انقدر باحال ميگه كه ، يه ادم آمريكايي نمي تونه اونجوري بگه:31:
نصير زاده هم خيلي يه جوريه .
malaki_mall
02-07-2010, 14:25
تو جام ملتهای چین که فردوسی پور اونجا بود، یه مصاحبه با آری هان مربی وقت چین انجام داد، اینقدر زبانش ضعیف بود که با دلقک بازی منظورش رو می رسوند.
beenHere-doneThat
02-07-2010, 14:27
من به واقع حرف شما رو تایید میکنم ، در واقع شما درست میگین:31:
به واقع من نمیدونم کلمه ی " دلیل" چه اشکالی داره که همش به جاش به انگلیسی میگن "فکت" . که چی مثلا؟ فکت گفتن در واقع نشون دهنده ی سواده؟
fact=واقعیت
در واقع گفتن فکت به نسبت راحت تر از واقعیته به نظر من.در واقع.
hadi_gamer
02-07-2010, 14:29
تو گزارش های مردمی شون با از یه نفر گزارش میگرفتند اینا گفت:برنامه خوبه ولی بخش مصاحبه مردمی را زیاد کنند:31:
فکر کن!
یه نقر دیگه هم میگفت:خب اکثر کشور های دنیا نمی تونند این بازی ها رو بطور زنده پخش کنند ولی شبکه سه این کار را کرده:27:
یه یارو دیگه میگفت بخش معرفی کشورها و مردم و فرهنگ کشورهای مختلف خیلی جالبه.اگه بشه بعد از جام جهانی هم صدا و سیما از این برنامه ها بذاره خیلی خوب میشه.:18::18:
Hamid Hamid
02-07-2010, 14:33
اين صدر خيلي باحاله ، كلمه ي fact رو انقدر باحال ميگه كه ، يه ادم آمريكايي نمي تونه اونجوري بگه:31:
نصير زاده هم خيلي يه جوريه .
انگار دسته بيل غورت داده:31:
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
اه اه ديشب چقذر چندش بود.هي همه ميگفتن عاليه خيلي خوبه و به به.
1سري ازين كوته فكرا هم ميگفتن اس ام اسش خيلي خوبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:2:
farshidmm
02-07-2010, 14:35
بابا اینا خیلی ضایعن
تو این گزارشای مردمی میرن از بیست نفر سوال می پرسن راجع به برنامه یک جهان یک جام و کل 20 نفر هم ازشون تعریف و تمجید می کنن
یعنی یه نفر هم نیست که یه ذره انتقاد داشته باشه!!؟
اقلا نمی رن دو تا از انتقاد ها رو هم پخش کنن که طبیعی تر جلوه کنه
تازه تو دهن مردم هم میذارن که بگین کره شمالی بازی های تیم خودشونو هم پخش نمیکنه و ایران داره همه بازی ها رو پخش می کنه
خوب شد خدا کره شمالی رو آفرید تا ایران الان بتونه در مقابلش احساس غرور کنه!
یه عده از مردم ما هم که دوربین ندیده هر چی اونا بخوان میگن
Hamid Hamid
02-07-2010, 14:36
تو جام ملتهای چین که فردوسی پور اونجا بود، یه مصاحبه با آری هان مربی وقت چین انجام داد، اینقدر زبانش ضعیف بود که با دلقک بازی منظورش رو می رسوند.
نه خداييش زبانش خوبه.
اين اطلاعاتي هم كه حين بازي راجب جد و آباد بازيكنا ميده خب همهرو سرچ ميكنه و همون لحظه ي گزارش ترجمه ميكنه.
றД ĵ ĭ Đ
02-07-2010, 14:38
خوبی شما؟
فردوسی پور مدرس زبان تخصصی توی دانشگاه شریف یا تهران یادم نیست یکی از این 2 تا بوده ، شما میگی زبانش ضعیفه ؟
Mojtaba N87
02-07-2010, 14:41
خوبی شما؟
فردوسی پور مدرس زبان تخصصی توی دانشگاه شریف یا تهران یادم نیست یکی از این 2 تا بوده ، شما میگی زبانش ضعیفه ؟
صنعتی شریف!
فردوسی پور در نوع خودش نابغه است!
Hamid Hamid
02-07-2010, 14:41
باور كن اينا دستشون با مخابرات تو 1 كاسس.
خب اونا ميگن شما بيايد اين مسابقه اس ام اس رو بگيد كه ما روزي 25 مليون به جيب بزنيم.ما هم حق پخش رو ميديم.
حساب كنيد اينا تو اين حدود 2 ماه چند ميليارد درميارن.حق پخش هم نهايتآ بشه 500 هزار دلار(2006 400000 دلار بود)
راجب آب و هوا و هر چرت و پرتي نظرسنجي ميزنن.
كي بيشتر گل ميزنه.كي بيشتر گل ميخوره.كي بيشتر ميخوره و...
malaki_mall
02-07-2010, 14:42
خوبی شما؟
زبان تخصصی تدریس میکنه.
از اون گذشته هرکس زبان تدریس کنه یعنی زبانش فوله؟
SAMAN-JEEZY
02-07-2010, 14:43
به به!فردوسی پور استاد زبان تخصصی دانشگاه شریفه.اونوقت بعضیا میگن زبانش ضعیفه!!!!!!!!!!
றД ĵ ĭ Đ
02-07-2010, 14:45
زبان تخصصی تدریس میکنه.
نه ! کسی که زبان انگلیسی تدریس میکنه زبان عربیش فوله !
اونم کجا شریف !
Mojtaba N87
زبان تخصصی تدریس میکنه.
نخیر! ولی ایشون زبانش فوله!
چندین گزارش ازش دیدم . بدون مترجم راحت صحبت می کنه . خیلی ها زبانشون فوله! چیز عجیبی که نیست!
malaki_mall
به به!فردوسی پور استاد زبان تخصصی دانشگاه شریفه.اونوقت بعضیا میگن زبانش ضعیفه!!!!!!!!!!
مصاحبه با آری هان دقیق یادمه.
رجوع شود به حافظه تاریخی.:21:
vahid0801
02-07-2010, 14:48
نوشته شده توسط beenHere-doneThat [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آره جالب یود.
احتمال خیلی زیاد چون پرتغال چسبیده به تونس و مراکش که عربین و یکی از اقلیتای مهم پرتغال هم عرب هست اون با عربی اشنا بوده.
و دلش خواسته عربی نوشته.
شاید هم فامیلی یا چیزی عربی داشته.اونا که بیشتر از بقیه با عربی اشنا اند.
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
نخیر! ولی ایشون زبانش فوله!
چندین گزارش ازش دیدم . بدون مترجم راحت صحبت می کنه . خیلی ها زبانشون فوله! چیز عجیبی که نیست!
اقای فردوسی پور استاد زبان تخصصیه دانشگاه شریفه و به جز اون مثل بقیه دانشجو های زبان چندین زبان دیگه هم مسلطه مثل المانی
Big-Boss
02-07-2010, 14:48
نه خداييش زبانش خوبه.
اين اطلاعاتي هم كه حين بازي راجب جد و آباد بازيكنا ميده خب همهرو سرچ ميكنه و همون لحظه ي گزارش ترجمه ميكنه.
یه جا دیگه هم همینو نوشته بودم حس سرچ نیست حالا دوباره مینویسم. :46:
اینا برای ده سال قبل که اینترنت تو ایران چندان جا نیوفتاده بود جالب بود.
کلی باید میگشتی با دایل آپ تا یه اطلاعاتی از یه بازیکن بدست بیاری. اونوقت بهترین حالتش این بود که انگلیسی باشه !!
الان که فقط با سرچ فارسی اسم یه بازیکن میتونید تمام حواشی و موضوعات مرتبط باهاش رو ببیند. این کارا فقط یه روش بی مزه هست که ضعف بنیادی گزارشگر و عدم آشناییش به سیستم های بازی و ... رو بخواد پوشش بده.
اتفاقا منم دقیق یادمه.بر خلاف گفته شما اونجام خیلی خوب و مسلط حرف میزد.
malaki_mall
02-07-2010, 14:51
احتمال خیلی زیاد چون پرتغال چسبیده به تونس و مراکش که عربین و یکی از اقلیتای مهم پرتغال هم عرب هست اون با عربی اشنا بوده.
و دلش خواسته عربی نوشته.
شاید هم فامیلی یا چیزی عربی داشته.اونا که بیشتر از بقیه با عربی اشنا اند.
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
اقای فردوسی پور استاد زبان تخصصیه دانشگاه شریفه و به جز اون مثل بقیه دانشجو های زبان چندین زبان دیگه هم مسلطه مثل المانی
باورتون میشه اینا حتی بازی با گزارش انگلیسی هم نگاه نمی کنن چه برسه به این که آلمانی هم بلد باشه.
نمونه اش تلفظ اشتباه اسم بازیکنان عرب تباری که توی اوروپا بازی می کنن.
SAMAN-JEEZY
02-07-2010, 14:52
بازی پرسپولیس و بایرن تو حافظه تاریخی شما ثبت نشده؟
farshidmm
02-07-2010, 14:52
یه جا دیگه هم همینو نوشته بودم حس سرچ نیست حالا دوباره مینویسم. :46:
اینا برای ده سال قبل که اینترنت تو ایران چندان جا نیوفتاده بود جالب بود.
کلی باید میگشتی با دایل آپ تا یه اطلاعاتی از یه بازیکن بدست بیاری. اونوقت بهترین حالتش این بود که انگلیسی باشه !!
الان که فقط با سرچ فارسی اسم یه بازیکن میتونید تمام حواشی و موضوعات مرتبط باهاش رو ببیند. این کارا فقط یه روش بی مزه هست که ضعف بنیادی گزارشگر و عدم آشناییش به سیستم های بازی و ... رو بخواد پوشش بده.
درسته
اصلا به بیننده چه که پسرخاله فلان بازیکن چیکارست
الان یه بچه 12ساله هم بشینه پای کامپیوتر و اسم یه بازیکن رو تو ویکی پدیا سرچ کنه کلی اطلاعات ازش میاد فقط کافیه یه کم زبانت خوب باشه
از حرف بهروان اونشب خیلی خوشم اومد که میگفت زمان ما گزارشگری خیلی سختتر بود و این همه امکانات نبود.
malaki_mall
02-07-2010, 14:53
اتفاقا منم دقیق یادمه.بر خلاف گفته شما اونجام خیلی خوب و مسلط حرف میزد.
خوب شد یکی یادشه.
می خواست بگه شما اومدین ایران فراری شدین، نمی تونست به یارو بفهمونه، که تهش رسید به ایما و اشاره و دلقک بازی.
hadi_gamer
02-07-2010, 16:13
خوب شد یکی یادشه.
می خواست بگه شما اومدین ایران فراری شدین، نمی تونست به یارو بفهمونه، که تهش رسید به ایما و اشاره و دلقک بازی.
اشتباه نکن اونی که انگلیسی بلد نبود آری هان بود که زبون فردوسی پور رو نمیفهمید و عادل اومد یه جوری بهش بفهمونه و قضیه رو ساده تر بگه که بازم آری هان متوجه نشد چون انگلیسیش خوب نیست.
ولی در اینکه زبان فردوسی پور عالیه شکی نیست.
EhsanEricsson
02-07-2010, 16:44
fact=واقعیت
در واقع گفتن فکت به نسبت راحت تر از واقعیته به نظر من.در واقع.
فکت معنیه دلیل هم میده (منظور دلیل درست یا همون دلیل واقعی هست که گفتنه همون دلیل هم کفایت میکنه)
مثلا وقتی میگن فکت باید بیارید یعنی دلیل واقعی باید بیارید (یا نمونه ی واقعی مثال بزنید) ، نه اینکه واقعیت بیارید .
گفتن دلیل خیلی قشنگتره ( یا گفتن مثال واقعی). در ضمن اگه قرار باشه هر کلمه ای که تو فارسی گفتنش سخت هست رو معادل انگلیسیشو بگن که خیلی از کلمه های انگلیسی گفتنش ساده تر از فارسیشه ، اونوقت نصف زبانمون میشه انگلیسی .
fact = چگونگي امر (دلیل)، واقعیت
fact = reality ; proof
proof = دلیل
رجوع کنید به babylon
(کلاس زبان شده اینجا :31:)
کلا من که از کسایی که کلمه ها رو پس و پیش میگن که دانا و باسواد جلوه کنن خوشم نمیاد ( حتی اگه واقعا باشن)
مثلا بعضیا یه کلمه ی انگلیسی رو که معادل فارسیش وجود نداره رو به زور میخوان فارسیشو بگن بعد یه کلمه ی فارسیه راحت رو معادل انگلیسیشو میگن :31:
HardWare Professor
02-07-2010, 16:47
به واقع /در واقع /...واقع/به واقع/...در واقع/ فردوسی پور از همشون بهتر تیکه هاشو میپرونه
EhsanEricsson
02-07-2010, 16:56
به واقع /در واقع /...واقع/به واقع/...در واقع/ فردوسی پور از همشون بهتر تیکه هاشو میپرونه
به واقع چه اتفاقی افتاده ، در عرض چند ساعت این تاپیک 11-10 صفحه رفته جلو! :31:
در واقع این مجریها و کارشناسا ما ملتو به واقع سر کار گزاشتنا ، به
واقع دستشون درد نکنه در واقع ، واق واق :31:
HardWare Professor
02-07-2010, 17:04
به واقع چه اتفاقی افتاده ، در عرض چند ساعت این تاپیک 11-10 صفحه رفته جلو! :31:
در واقع این مجریها و کارشناسا ما ملتو به واقع سر کار گزاشتنا ، به
واقع دستشون درد نکنه در واقع ، واق واق :31:
ای ول واق واق واقو خوب اومدی
یکی از کارشناسان محترم برنامه یک جهان یک جام :
تو این تیم play maker وجود نداره
moraddad
02-07-2010, 17:28
یکی از کارشناسان محترم برنامه یک جهان یک جام :
تو این تیم play maker وجود نداره
چیش سوتیه؟!:20:
آهان...از نظر استفاده از عبارات انگلیسی میگین؟
خوب این که دیگه خیلی رایجه...
mojtaba_gk671
02-07-2010, 17:38
نصیرزاده :
هر جا تو خیابون دعوا بشه مردم جمع می شن تماشا !!
هر چیزی مورد توجه عموم قرار بگیره الهی نیست!!
این برنامه نود هم مثل دعوای سرخیابونه ولی با ظاهر متفاوت
MaFia_King
02-07-2010, 18:30
این گزارشگره فکر کنم عادل بود چه گیری داده بود به لباس پوشیدن دونگا :31:
Aref_2008
02-07-2010, 18:34
فکر کردی عادل بود؟ عجب! :31:
خب از بس بدلباسه این دونگا
پدربزرگ 89ساله من ازین خوش لباس تره
عادل در مورد فان در ویل، بازیکن هلند : "دست راستش کاملا منشوریه !" (اشاره به خالکوبی های روی دستش) ; ))
.-.-.-.-.-.-.-.-.
"الآن در پورت الیزابت دماى هوا 24 درجه سانتی گراد هست متاسفانه!! "
گفتن این جمله از عادل در دقیقه 83 و هنگام حمله هلند بعید بود . اون متاسفانه هم برا چی گفت معلوم نیس !
جمله حکیمانه عادل درباره وضع هوا:متاسفانه هوا توی پورت الیزابت 25درجه سانتیگراد هستش!!!!!
Prince_Amin
02-07-2010, 19:23
فردوسی پور ترکوند!وقتی که صدا و سیما داشت با نشون دادن تکرار گل دوم هلند برای چندمین بار تماشاگران رو سانسور میکرد فردوسی پور همون لحظه گفت متاسفانه دمای هوا 24 درجه هست@که منظورش این بود امروز تماشاگران لباس زمستانی نپوشیدن و باید سانسورها رو تحمل کرد!اون خداحافظ اقای بدلباس رو هم منتظرش بودم که بگه و گفت!!!!
boy iran
02-07-2010, 19:24
خداحافظ آقای بد لباس !!!
آخه میگه این علی دائی یا برانکو بهش گیر میدی
sadegh2x
02-07-2010, 19:24
جمله حکیمانه عادل درباره وضع هوا:متاسفانه هوا توی پورت الیزابت 25درجه سانتیگراد هستش!!!!!
اولا گفت 24 درجه دوما منظورش این بود که تماشاگران لباس بهاری پوشیدند توی این هوا خوب بنابراین متاسفانه همش صحنه ها داره سانسور میشه !
خداحافظ آقای بدلباس .
خداحافظ آقای بد لباس !!!
آخه میگه این علی دائی یا برانکو بهش گیر میدی
اتفاقا منم اومدم همینو بنویسم!
عجب جمله ی پرباری! :5:
فردوسی پورم گیر داده به لباس و خالکوبیه اینو اون! :27:
alidata2010
02-07-2010, 19:31
خداحافظ دختر دونگا :31:
خداحافظ ژوکو بونیتو
واقعا فردوسی پور ترکوند ! در مورد دمای هوا هیچکی نفهمید چرا گفت متاسفانه
((((:
خدایی ای ول داره
alidata2010
02-07-2010, 19:33
خوب نه درجه هوا احساس تاسف داشت نه لباس بهاری:31:
فردوسي پور اخرش قاط زد!!
گفت خداحافظ اقاي بدلباس!!:31::31:
خودشم خنده اش گرفت بعدش!!
Mahdi.p30
02-07-2010, 19:35
توی یه صحنه نیمه اول ، یادم نیست منظورش بازیکن برزیل بود یا هلند ، عادل گفت اینقدر عصبانی هست که ممکنه شوک وارد کنه
توی یه صحنه نیمه اول ، یادم نیست منظورش بازیکن برزیل بود یا هلند ، عادل گفت اینقدر عصبانی هست که ممکنه شوک وارد کنه
به میثاقیان تیکه انداخت. گفت مثل اینکه میخواد به بازیکن حریف شوک وارد کنه
farhad200
02-07-2010, 19:38
ای کاش ارژانتین محبوب انتقام برزیلیها رو از نارنجی های نفرت انگیز بگیره!!
فردوسی پور ترکوند!وقتی که صدا و سیما داشت با نشون دادن تکرار گل دوم هلند برای چندمین بار تماشاگران رو سانسور میکرد فردوسی پور همون لحظه گفت متاسفانه دمای هوا 24 درجه هست@که منظورش این بود امروز تماشاگران لباس زمستانی نپوشیدن و باید سانسورها رو تحمل کرد!
:18:آره !!! ....ایـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــول!!! . من نکتش رو نگرفتم . خدایی عجب غولیه این عادل:40: .
alidata2010
02-07-2010, 19:43
تازه قضیه 24 درجه رو منم فهمیدم دمش گرم
farhad200
02-07-2010, 19:48
عادل دوست داریم.
سر به تن خیابانی و علیفر نباشه!
matarsaak
02-07-2010, 19:52
آخرای بازی دقیقا روروی جایگاه یکی پرچم اسراییل رو هی باز میرد
شبکه سه هم میرفت تکرار گل دوم هلند رو نشون میداد.
حالا نمیدونیم اگه پرچم اسراییل رو نشون بده چه بد اموزی داره.
عادل دوستت داریم
فردوسی پور اول و آخر گزارشگراست خداییش.
قدرشو بدونیم!
alidata2010
02-07-2010, 20:04
فیلیپه ملو یه گل ملو به خودشون میزنه :31:
عاشقتم عادل :40:
یـــــــه دونـــــــــــــــه ای :40:
malaki_mall
02-07-2010, 20:08
اولا گفت 24 درجه دوما منظورش این بود که تماشاگران لباس بهاری پوشیدند توی این هوا خوب بنابراین متاسفانه همش صحنه ها داره سانسور میشه !
خاک تو سر بعضی ها:21:
beenHere-doneThat
02-07-2010, 20:12
آخرای بازی دقیقا روروی جایگاه یکی پرچم اسراییل رو هی باز میرد
شبکه سه هم میرفت تکرار گل دوم هلند رو نشون میداد.
حالا نمیدونیم اگه پرچم اسراییل رو نشون بده چه بد اموزی داره.
عادل دوستت داریم
پس این بود؟!
من داشتم فحش می دادم که چرا تماشاگرها رو نشون نمی دن!!
آخه بازی امریکا غنا هم پرچم اسراییل رو گوشه ی زمین میشد دید اما سانسور نمیشد!
EhsanEricsson
02-07-2010, 20:20
سوتیهای فردوسی پور در این بازی = 0
راستی من دختر دونگا رو میخوام .
وقتی دونگا خوشتیپ بود:
حالا پرچم اسراییل دیگه تو جام جهانی چکار می کنه؟؟؟؟:31:
نکنه صعود کرده از گروهش حالیمون نیست؟؟؟:puke:
beenHere-doneThat
02-07-2010, 20:21
:18:آره !!! ....ایـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــول!!! . من نکتش رو نگرفتم . خدایی عجب غولیه این عادل:40: .
منم همینطور! فکر کردم حواسش نبود.
zookhole
02-07-2010, 20:30
ای کاش ارژانتین محبوب انتقام برزیلیها رو از نارنجی های نفرت انگیز بگیره!!
اگه آلمان بزاره ولی اگه آلمان بیادبالا هم حال اسپانیارومیگیره هم هلند البته اگه بتونه ازسدبرنده غنا اروگوئه ردبشه وبه قول خیابانی ردش کنه
این دمای 24 درجه شاهکار فردوسی پور بود تو این بازی.عمرا همچین چیزی به ذهن کسی مثل خیابانی برسه.
beenHere-doneThat
02-07-2010, 20:38
فکت معنیه دلیل هم میده (منظور دلیل درست یا همون دلیل واقعی هست که گفتنه همون دلیل هم کفایت میکنه)
مثلا وقتی میگن فکت باید بیارید یعنی دلیل واقعی باید بیارید (یا نمونه ی واقعی مثال بزنید) ، نه اینکه واقعیت بیارید .
گفتن دلیل خیلی قشنگتره ( یا گفتن مثال واقعی). در ضمن اگه قرار باشه هر کلمه ای که تو فارسی گفتنش سخت هست رو معادل انگلیسیشو بگن که خیلی از کلمه های انگلیسی گفتنش ساده تر از فارسیشه ، اونوقت نصف زبانمون میشه انگلیسی .
فکر نمی کنم معنی دلیل بده! حالا شاید صدر بی جا استفاده کرده باشه از فکت.:13:
اگه بخوایم ریز بشیم تو ریشه ی لغات، دلیل حقیقت و واقعیت هم هیچ کدوم فارسی نیستند.:20:
HardWare Professor
02-07-2010, 20:45
به واقع عادل یدونست
*Batman*
02-07-2010, 20:48
خداحافظ آقای بد لباس.
خودش تا یه ربع داشت میخندید اون پشت.با مکث خداحافظی کرد.
Saeed kmss-D
02-07-2010, 21:18
سلام...
انصافا به خاطر گزارش یکی مثل عادل هستش که مشکلات پخش شبکه سه از قبیل همین سانسور ها رو میشه نادیده گرفت و با لذت بازی رو نگاه کرد!
موفق باشید♥♥♥
ای کاش میشد همه بازی ها رو عادل گزارش کنه...
یعنی فردا آرژانتین - آلمان رو کی می خواد غیر عادل گزارش کنه؟ :19:
جواد؟ مزدک؟!!!
اه...:2:
alidata2010
02-07-2010, 21:24
جواتی ممکنه به جای تیکه ی 24 درجه بگه این دیگ پرگوشت:31:
petr-cech
02-07-2010, 22:44
این احمدی(گزارشگر بازی غنا-پاراگوئه) همش رو مخ آدم بود
همه چی رو گزراش می کرد که حوصله آدم رو سر می بره
حتی پاس کاری های ساده رو هم گزارش می کرد
من که سر درد گرفتم:2:
Prince_Amin
03-07-2010, 00:16
گاف جدید احمدی گزارشگر بازی غنا اروگوئه: two fouls suffered رو به 2 خطا انجام داده ترجمه کرد در صورتی که 2 خطا تحمل کردن معنی میده!اونجا که بازیکن غنا رو اروگوئه ایها زدند و زیرنویس شد چند خطا بر روی این بازیکن انجام شده!ایشون این گاف رو داد
Mahdi.p30
03-07-2010, 00:38
همه چی رو گزراش می کرد که حوصله آدم رو سر می بره
حتی پاس کاری های ساده رو هم گزارش می کرد
صحنه های آهسته رو هم با حرارت گزارش میکنه
Tenacious
03-07-2010, 01:13
تبلیغات چی برنامه یک جهان یک جام اومد بگه بانک ملی بزرگ ترین بانک جهان اسلام گفت بانک ملی بزرگ ترین اسلام!!!
سلام؛
الان این یارو اومد برا تبلیغ گفت بانک ملی بزرگترین جهان اسلام :31:
Ssarshar
03-07-2010, 01:19
محمد رضا احمدي ( غنا - اوروگوئه ) : البته توب به دستش خورد ولي هر هندي كه هند نيست !!!
اگه هر هندي هند نيست پس چرا اسمشو گذاشتي هند آخه خوش استيل !!!
EhsanEricsson
03-07-2010, 01:22
ای کاش میشد همه بازی ها رو عادل گزارش کنه...
یعنی فردا آرژانتین - آلمان رو کی می خواد غیر عادل گزارش کنه؟ :19:
جواد؟ مزدک؟!!!
اه...:2:
به واقع جواد گزارش خواهد کرد ، در واقع چون طرفدار آرژانتینه .
به واقع میدونید فرق عادل با جواد چیه؟
در واقع عادل اول فکر میکنه بعد حرف می زنه ، اما جواد به واقع اول حرف می زنه بعد حتی فکرشم نمیکنه چی گفته ! !
beenHere-doneThat
03-07-2010, 01:26
مهاجر: "هوووم....کرنر بازیکن غنا به نام....اااااا...شماره ی 15....اااا"
اون یارو که بابابرقیه و میاد هی در مورد جوایز ور میزنه: "بزرگترین جهان اسلام.":31: ادیت-دوستان اشاره کردن.
مهاجر داشت یه چیزی میگفت در مورد یه کرنر(یادم نیست چی بود دقیقا:31:) که جاودانی پرید وسط حرفش بدبخت یادش رفت چی می خواست بگه.گفت: "...کرنر...ااا..ااااا..ااا". احتمالا اون من من ها از اسرار الهیه.:31:
شاید سوتی نباشه بعضی هاش، اما باحاله.:31:
EhsanEricsson
03-07-2010, 01:27
محمد رضا احمدي ( غنا - اوروگوئه ) : البته توب به دستش خورد ولي هر هندي كه هند نيست !!!
اگه هر هندي هند نيست پس چرا اسمشو گذاشتي هند آخه خوش استيل !!!
در واقع یه جا هم گفت : فوق العاده بود توپ . یه جا هم گفت توپ رو از سینه کنترل می کنه:31:
وایییییی!
جدی به قول دوستمون، سردرد گرفتیم!
همه چیزو میگه اونم با انرژی! فکر کنم بعد از بازی یه راست میره میخوابه! دیگه نه خودش انرژی داره نه ما حوصله شو نداریم!
fery joon
03-07-2010, 01:50
این مرتیکه گزارشگره اینقده این جمله رو تکرار کرد که (( تا دقیقه 115 وقت دارید در مسابقه اس ام اس شرکت کنید)) دیگه داشت حالم بهم میخورد :2:
واقعا دکون باز کردن واسه دوشیدن مردم!
اين دلقكي كه رو به عنوان خبرنگار جا زدن فرستادن افريقاي جنوبي ديدين؟؟
اخرشه...!:31: چند روز پيش شبكه خبر باهاش ارتباط گرفتته بود تو كل گزارششش به جاي داويد ويا ميگفت داوود ويا!!:27::27:
prince_edward_666
03-07-2010, 08:21
بچه ها ديروز هم جاوداني قبل از بازي برزيل - هلند برگشت گفت تقابل مايكون و آرين روبن هم ديدنيه...
آخه مرتيكه اونا كه هردوتاشون تو سمت راست تيمشون بازي مي كنن چطور با هم تقابل دارن؟؟؟!!!!!!!!
کاراری ما ایرانیا خیلی باحاله :
به جای کلمه هایی که داریم خارجیشو میگیم :41:
چکمه : بوت
خالکوبی : تاتو
تمرکز : کانسنتریت (همین دیشب تو یک جام یک جهان یکی از کارشناسا گفت :41: )
ولی به جای اونایی که نداریم میسازیم :18:
هلیکوپتر : چرخ بال
کامپیوتر : رایانه
سیستم : سامانه
يك بار گفتن برنامه يك جام يك جام:31:
zookhole
03-07-2010, 09:25
برنامه شبکه یک درباره جام جهانی:
کارشناس داوری(خسروی) گفت بازیکن نیایدبه بدن داوردست بکنه
مجری پرسید شغل داور چیه گفت ایشون مدیریک شرکت تاجرهستن ایشون
يك بار گفتن برنامه يك جام يك جام:31:
همیشه میگه :31:
فک کنم هنوز اسم برنامه رو بلد نیست:27:
کلا این احمدی گزارشگر دیشب نسبت به بقیه این تازه کارا خیلی خوب بود
خیلی با انرژی گزارش می کرد و مثل بعضیا هم پشت سر هم دری وری و چیزای بی ربط نمی گفت، نه به ناف کسی گیر داد نه به لباس کسی نه گفت باران می وزه و نه خیلی از سوتیا دیگه ای که بقیه گزارشگرا می دن!
در کل خیلی خوب بود
hoomi_gta
03-07-2010, 09:49
آفرین به عادل! یکی مثل احمدی و خیابانی که بازی و ول می کنن میچسبن به تبلیغات یکی هم مثل عادل که یکبار هم تبلیغ اس ام اس و نمیگه و حتی از سانسور ها کلافه میشه و میگه متاسفانه هوا 24 درجس!
این احمدی که بدجوری روی نرو میره!!! دقیقه 70 : فقط 10 دقیقه فرصت دارید اس ام اس بدید ، دقیقه 72: فقط 8 دقیقه فقط دارید اس ام اس بدید! دقیقه 75: فقط 5 دقیقه مونده تو مسابقه شرکت کنید ، دقیقه 77: فقط دو سه دقیقه مونده شرکت کنید دقیقه 79: فقط چند ثانیه وقت دارید تو مسابقه شرکت کنید و دقیقه 80 ! وقتتون تموم شد! و ..... فقط تا دقیقه 115 وقت دارید!!
شورش و در اوردن دیگه!
Cyber-Dude
03-07-2010, 09:50
آخرش ما نفهمیدیم گزارشگرای ما دارن درست گزارش میکنن یا خارجیا. چندتا مثال:
خارجیا اسامی بازیکنا و موقعیتشون تو زمینو قبل از شروع بازی میگن ولی ایرانیا تا 10، 15 دقیقه از بازی نگذشته باشه بهشون نمیچسبه انگار
خارجیا موقع بازی تمام صحنه هارو گزارش میکنن ولی ایرانیا هرجا که خودشوت تشخیص بدن مهمه گزارش میکنن(بارها شده توپ وسط زمین 2،3 دقیقه پاسکاری میشه آقای گزارشگرم وایه خودش راحت و ساکت میشینه)
خارجیا گزارشگرو مفسرشون 2 نفرن ولی ...
...
فعلا اینا به ذهنم رسید :20:
EhsanEricsson
03-07-2010, 11:15
این مرتیکه گزارشگره اینقده این جمله رو تکرار کرد که (( تا دقیقه 115 وقت دارید در مسابقه اس ام اس شرکت کنید)) دیگه داشت حالم بهم میخورد :2:
واقعا دکون باز کردن واسه دوشیدن مردم!
بالاخره یه جوری باید پولی که خرج کردن و از جیب ملت در بیارن دیگه ، من که هیچوقت اس ام اس نمیزنم بهشون، خر که گیر نیاوردن ، اصلا عمرا تاحالا دیدید یکی از اطرافیانتون برنده بشه؟ من که ندیدم
Mohsen6558
03-07-2010, 11:20
به میثاقیان تیکه انداخت. گفت مثل اینکه میخواد به بازیکن حریف شوک وارد کنه
شوک عادل اشاره به اون دو تا بازیکن پرسپولیس تو داربی تهران بود
دروازه بانه و مدافع کنار
که هم دیگه رو گاز می گرفتن !!!
آفرین به عادل! یکی مثل احمدی و خیابانی که بازی و ول می کنن میچسبن به تبلیغات یکی هم مثل عادل که یکبار هم تبلیغ اس ام اس و نمیگه و حتی از سانسور ها کلافه میشه و میگه متاسفانه هوا 24 درجس!
این احمدی که بدجوری روی نرو میره!!! دقیقه 70 : فقط 10 دقیقه فرصت دارید اس ام اس بدید ، دقیقه 72: فقط 8 دقیقه فقط دارید اس ام اس بدید! دقیقه 75: فقط 5 دقیقه مونده تو مسابقه شرکت کنید ، دقیقه 77: فقط دو سه دقیقه مونده شرکت کنید دقیقه 79: فقط چند ثانیه وقت دارید تو مسابقه شرکت کنید و دقیقه 80 ! وقتتون تموم شد! و ..... فقط تا دقیقه 115 وقت دارید!!
شورش و در اوردن دیگه!
اخ گفتي!! بازيو براي ادم زهر ميكنن با اين كاراشون!!
جالبيش هم اينه كه وقتي تلويزيون دقيقه بازيو نشون ميده عوض اين كه بگه مثلا 20 دقيقه به پايان بازي مونده ميگه 10 دقيقه مونده به پايان مسابقه اس ام اس!!:31:
GMT بازي براي اينا نسبت به پايان زمان مسابقه اس ام اس سنجيده ميشه!!:31:
من فكر كنم اينا يه پورسانتي چيزي رو اس ام اسا ميگيرن...يا بهشون ميگن هرچقدر اس ام اس بيشتر بياد به شما پول بيشتري ميديم!!:27:
نکته ای که دوستان در مورد احمدی فراموش کردند:
احمدی تو بازی دیشب وقتی میخواست در مورد سریع ترین گل جام جهانی حرف بزنه, خودش سریع ترین
سوتی تاریخ گزارشگری صدا و سیما رو داد.
به نقل از احمدی در همون دقیقه اول بازی " تیم غنا سریع ترین گل تاریخ جام جهانی رو در سال 2006 در
دقیقه 68 ثانیه به ثمر رسونده !!!"
احمدی تو بازی دیشب وقتی میخواست در مورد سریع ترین گل جام جهانی حرف بزنه, خودش سریع ترین
به نقل از احمدی در همون دقیقه اول بازی " تیم غنا سریع ترین گل تاریخ جام جهانی رو در سال 2006 در
تازه نکته اینجاست که سریعترین گل تاریخ جام جهانی اگه اشتباه نکنم گل هاکان شوکور به کره جنوبی توی 2002 بودش که ثانیه 11بازی بود
البته فکر کنم گفت سریعترین گل جام قبلی
malkemid
03-07-2010, 14:52
نخیر...گفت سریعترین گل جام قبل و اینم گفت که تو ثانیه 68.من دقیقا یادمه.
فردوسی پور آخر بازی خیلی به این لباس دونگا گیر دادآخر گزارش هم گفت :خداحافظ آقایی بدلباس !!!!:31:
ولی دیگ به دیگ میگه روت سیاه :27:
alidata2010
03-07-2010, 15:11
به غیر از لباساش شما تمام قد هم هیچ وقت نگاش نکن چون ممکنه خجالت بکشه:31:
farshad_pes9
03-07-2010, 15:56
فردوسی پور ترکوند!وقتی که صدا و سیما داشت با نشون دادن تکرار گل دوم هلند برای چندمین بار تماشاگران رو سانسور میکرد فردوسی پور همون لحظه گفت متاسفانه دمای هوا 24 درجه هست@که منظورش این بود امروز تماشاگران لباس زمستانی نپوشیدن و باید سانسورها رو تحمل کرد!اون خداحافظ اقای بدلباس رو هم منتظرش بودم که بگه و گفت!!!!
به خاطر اینه که میگیم عادل بهترین گزارشگره ماست.
البته عادل هم گاهی اوقات زیاده روی میکنه اما من تنها بازیهایی که مشکل سانسور رو تحمل میکنم بازیهایی هست که عادل گزارش میکنه.
دوست داشتم ببینم جوات بود چی میگفت,خوندن پیامهای وسط زمین توی بازیهای لیگ برتر که یادتونه؟!
ممنون از دوستان که اینقدر دقیق هستن.
zookhole
03-07-2010, 17:09
هرکی می خواد نظرات جوادخیابانی رادرمورد گزارشگری وگزارش های خودش ببینه
Saeed kmss-D
03-07-2010, 18:21
سلام دوستان...
اندر سوتی ها و اشتباهات مزدک:
* اول بازی، میگه تیمی که سفید یا روشن پوشیده آرژانتینه! ( کم مونده بود تبلیغ روشن تاژ رو بکنه )
* نزدیکه محوطه جریمه آرژانتین رو بازیکن آلمان خطا کردن، داور آوانتاژ داده، مزدک میگه خطایی در کار نیست!
* یه جا تو صحنه آهسته توز داشت میدویید، کفشش در اومد، وقتی صحنه آهسته رو پخش کردن، مزدک به جای اینکه به این مورد اشاره کنه،میگه : " بعله، میبینیم که خطایی در کار نبوده " ( اینه میگیم یکی مثل عادل تیزه و به همه جزئیات توجه میکنه، اما بقیه فقط کل رو میبینن! )
* یه صحنه دیکاپریو رو نشون داد، مزدک ساکت واستاده بود، نمیدونم بعد 5 دقیقه از کی پرسید، تازه یادش اومد بگه : " بعله، میبینیم که بازگیران هالیوود هم به ورزشگاه اومدن "
* یه جا هم داشت تند تند حرف میزد، گفت : " ببینیم توپ اولی آفساید بود یا تیپ دومی "
موفق باشید♥♥♥
فکر کنم دی کاپریو رو که دید رفت از مقامات اجازه گرفت که اینا رو معرفی بکنه یا نه! چون شارلیز جون رو که نشون داد ، بازم البته با مکث چند ثانیه ای ، اعلام کرد اسمشو!
عادل خوبیش اینه که ترسو نیست! بخواد بگه میگه! چون نمی تونن چیزی بهش بگن! :27:
shayan3001
03-07-2010, 18:31
موقعی که دوربین دی کاپریو و خواننده رولینگ استونز رو نشون داد مزدک هیچی نگفت . بعد از چند دقیقه گفت بازی این قدر مهمه که دی کاپریو و مرکل هم اومدن -اسمی از خواننده گروه رولینگ استونز نیاورد- فکرکنم قبلش می ترسید اسمشون رو بگه تا اجازه از اتاق فرمان صادر شد :31: عادل نمیدونم بازی کجا بود وقتی خواننده گروه رولینگ استونز -جاگر- رو نشون داد بلافاصله اسمش رو گفت
مزدک چارلیز ترون رو هم اون وسط مسطا خوب تشخیص داد - واقعا خودش بود؟- دمش گرم.
farhad200
03-07-2010, 19:21
لعنت به مزدک میرزایی نژاد پرست فاشیست هیتلر پرست
hadi_gamer
03-07-2010, 19:29
ولی خودمونیم مارادونا عین این حاج آقاها شده بود با اون ریش و پشم و اون تصبیحی که دستش گرفته بود خیلی باحال شده بود.یه پیرهن یقه آخوندی کم داشت :31:
zookhole
03-07-2010, 19:31
آلمان 4آرژانتین0
بااقتدارپیش به سوی قهرمانی
عشق است آلمان
مزدک دیگه تو تابلو بازی شورش رو درآورده بود و همش طرف آلمان رو می گرفت.یه جا هم از قول مردم ایران گفت که طرفدار تیم آلمان هستن!!!
arash 3 sut
03-07-2010, 19:36
افاضلی و پیروانی قبل بازی : کفه ترازو به نفع آرژانتین سنگینی می کنه !
افاضلی و پیروانی بعد بازی : سخت مشغول ماله کشی
Saeed kmss-D
03-07-2010, 19:36
سلام...
این مزدک و جاودانی رو دلم میخواد بکوبم به هم!
چقدر یه طرفه رفتار میکنن!
درسته 4 تا خورد، ولی از همون لحظه که گل اول رو زد مشخص بود حرفا و تعریفاش به طرف آلمان سنگینی میکنه!
جاودانی هم که از خوشحالی داشت خودشو میکشت:
جاودانی : "تو مسابقه ای که پرسیده بودیم کدوم تیم ها پر گل تر میشن "
چه رویی هم دارن، !
جاودانی : " یه مسابقه دیگه طراحی کردیم"
البته منظورش اینه که یه کیسه دیگه طراحی کردیم تا مردم رو سر کیسه کنیم×
همچین میگه طراحی، انگار گیم طراحی کردن! یه سوال چرت و پرت دیگه میخوان بپرسن و سوار تیغشون بشن!
موفق باشید♥♥♥
spiderkiller
03-07-2010, 19:39
آلمان 4آرژانتین0
بااقتدارپیش به سوی قهرمانی
عشق است آلمان
دوست عزيز من نميخوام وارد بحث شم ولي بردن با جادوگر و اختاپوس و داور كه بردن نيست.درضمن من هميشه از بازي المان بدم ميومده چون به اصطلاح خودم زهر دار بازي ميكنن
اه اه اه اه اه اه اه اه اه اه اه
چه قدر از این مزدک بدم اومد . اه اه اه :13:
واقعا حالم بهم خورد ازش . اوزیل تو زمین راه میرفت فقط ازش تعریف میکرد .
arash 3 sut
03-07-2010, 19:53
گوشه ای از هنرنمایی های محمدرضا احمدی :
1- غنا در سال 2006 سریعترین گل تاریخ جام جهانی رو در ثانیه 68 زد (البته انگار از اتاق فرمان بهش گفتن، آخر بازی ماله کشید )
2- غنا در این مسابقه سه تا از بازیکنان مهره ای خودش رو نداره (منظورش مهره های کلیدی بود)
3- ممکنه فیفا مجبور بشه از تکنولوژی برای حفظ نتایج استفاده کنه .
4- بازیکن اروگوئه کارت زرد میگیره، دوکارته می شه ، ببینین احمدی چی میگه " البته اگه تیمش به مرحله بعد برسه کارت ها بخشیده می شه " !!!
5- ضربه مهم سولی مونتاری غنا رو یک بر صفر جلو می کشه .
6- نمی دونم چرا اینقدر دوست داشت بوآتنگ رو با اسم کوچیکش کوین پرینس صدا کنه .
7- فک زدن به صورت یک بند!(دقت کردم حداکثر زمانی که تونست پشت هم ساکت بمونه چهار پنج ثانیه بیشتر نشد)
8- اعلام ده باره مسابقه پیامک "شما عزیزان تا دقیقه 80 فرصت دارید تا ..." ( من 12 تاش رو شمردم )
همین الان 20:30 نوشت " کنکور 86 تموم شد " :31:
*Batman*
03-07-2010, 20:04
موقعی که دوربین دی کاپریو و خواننده رولینگ استونز رو نشون داد مزدک هیچی نگفت . بعد از چند دقیقه گفت بازی این قدر مهمه که دی کاپریو و مرکل هم اومدن -اسمی از خواننده گروه رولینگ استونز نیاورد- فکرکنم قبلش می ترسید اسمشون رو بگه تا اجازه از اتاق فرمان صادر شد :31: عادل نمیدونم بازی کجا بود وقتی خواننده گروه رولینگ استونز -جاگر- رو نشون داد بلافاصله اسمش رو گفت
اِ اون یارو خواننده بود؟! من فکر کردم براد پیته.این مزدک گفت بازیگرای هالیوودی!
farhad200
03-07-2010, 20:14
مردک این مزدک غلط میکنه که بگه ایرانیها همشون طرفدار المان هستن اصلا قیافه عبوس خودش بیشتر شبیه المانیاس خودش و این جاودانی نفرت انگیز
shayan3001
03-07-2010, 20:17
اون یارو خواننده بود؟! من فکر کردم براد پیته.این مزدک گفت بازیگرای هالیوودی!
من پایین جایی که دی کاپریو نشسته بود جاگر از گروه رولینگ استونز به نظرم اومد . حالا نمیدونم درست دیدم یا نه.
malkemid
03-07-2010, 20:27
من پایین جایی که دی کاپریو نشسته بود جاگر از گروه رولینگ استونز به نظرم اومد . حالا نمیدونم درست دیدم یا نه.
آره سر میک جگر خواننده افسانه ای رولینگ استونز
اینکه مزدک چارلیز ترون رو با مکث کمی گفت و دی کاپریو با مکث زیاد پس احتمالا ترسیده که فوری بگه و نه اینکه اسمشون رو نمیدونسته ... عادل که جای خود داره . دقیقا هر چی می خواد می تونه بگه . خیابانی هم اطلاعات سینماییش عجیب خوبه و چند جا یادمه اطلاعات سینمایی خوبی رو کرده . مثل همین دو سال پیش در بازی های یورو که یه نقل قول " سر میشاییل بالاک رو برام بیار " عنوان کرد و فوری مثال سینماییش " سر آلفردو گارسیا رو برام بیار " رو آورد و در مورد فیلم و کارگردان هم صحبت کرد . اما عجب بازی بود که این همه شخصیت از همه جا اومده بودن .
از گزارش بد میرزایی این که مدام می گفت : میرو کلوزه و لیو مسی آزار دهنده بود . یعنی اگه در مورد دی کاپیرو هم می خواست بگه می گفت : لئو دیکاپریو ...
nafe-bandar
03-07-2010, 21:09
دوربين رفت روو كلينتون
مزدك گفت بجز فوتباليست ها بازيگران زيادي هم به ورزشگاه اومدن :31:
الان داشتم رد می شدم دیدم اخبار شبانگاهی قسمت اخبار ورزشیشه ... بعد یارو میگه آلمان 3.0 آرژانتینو زد :دی ...
جالبه خودش گفت کلوزه 2 بار و مولر و فردریش هر کدوم یک گل زدن ولی میگه آلمان 3 تا زده :دی
zookhole
03-07-2010, 21:18
من باکسانی که میگن مزدک وبقیه ازآلمان بی رحمانه تعریف می کنن مخالفم حتی میخوام بگم که اگه این بازیا ونتیجه ای که تیم ملی آلمان گرفت رو یک تیم دیگه غیرآلمان مخصوصا تیمایی که شبکه 3لیگ هاشون رومیذاره می گرفت 10 برابراین تعریفایی که از آلمان میکنن رو ازاونامیکردن الان هم چاره ای چون تعریف ندارند برای این شمافکر می کنید جاودانی ومزدک ازآلمان طرفداری میکنن خدا کنه بااین بازیای کلاسیک تیم آلمان ایناباآلمان آشتی کنند ودست از تحریم بوندسلیگا بردارند
یاعلی..............
charlize
03-07-2010, 21:25
آره خودش بود...البته اون وسطا نبود و کاملا مشخص بود...
کلا تویه اوین صحنه،8-9 نفر بیشتر نبودن تو تصویر که وسطیش شارلیز بود..
حالا تاپیک سوتی گزارش گراس، گزارشگر bbc وقتی دوربین شارلیز رو نشون داد گفت "نمیدونم این کیه.احتمالا زن یا دوست دختر یکی از بازیکناس!" : دی
آره سر میک جگر خواننده افسانه ای رولینگ استونز
آقا این مگه انگلیسی نیس؟!
پس برا بازی آلمان چرا اومده ورزشگاه؟! تازه خوشحال هم بود از برد المان!
ehsan_iace
03-07-2010, 21:25
امیدوارم تکراری نباشه :
shayan3001
03-07-2010, 21:50
آره خودش بود...البته اون وسطا نبود و کاملا مشخص بود...
کلا تویه اوین صحنه،8-9 نفر بیشتر نبودن تو تصویر که وسطیش شارلیز بود..
حالا تاپیک سوتی گزارش گراس، گزارشگر bbc وقتی دوربین شارلیز رو نشون داد گفت "نمیدونم این کیه.احتمالا زن یا دوست دختر یکی از بازیکناس!" : دی
منظورم این بود که نماش بسته نبود. به قول خودتون 8-9 نفری بودن. راستی شما که این جایین. پس اونی که تو استادیوم بود کی بود؟! :31:
اون صحنه ای هم که من جاگر رو دیدم خوشحال نبود داشت با بغل دستیش حرف میزد. مگه این که بازم نشونش داده باشه
Honradez
03-07-2010, 21:59
افاضلی و پیروانی قبل بازی : کفه ترازو به نفع آرژانتین سنگینی می کنه !
افاضلی و پیروانی بعد بازی : سخت مشغول ماله کشی
کلا افاضلي تو هر کفهاي بشينه اون کفه سنگيني ميکنه! :20:
نميدونم درست شنيدم يا نه ولي بعد بازي يه تيکه گفت "براي اينکه يه سوارکار خوب بشي لزوما نبايد يه اسب خوب باشي." که احتمالا منظورش يه اسب خوب داشته باشي بوده. :tongue:
ghahremanimehdi
03-07-2010, 22:20
گزارش جواد خیابونی:
خولیو سزار ! ...
Bs_panzer
03-07-2010, 22:28
تعجبیه اینجا الان زیاد پست داده نمیشه. همیشه گزارشگر خیابانی باشه اینجا خیلی داغ میشه:31:
اول بازی خیابانی میگه ما به رقابت می پردازیم. هر کی ندونه فکر می کنه خودش می خواد بره بازی کنه:27:
ghahremanimehdi
03-07-2010, 22:34
تعجبیه اینجا الان زیاد پست داده نمیشه. همیشه گزارشگر خیابانی باشه اینجا خیلی داغ میشه:31:
برزیل و آرژانتین حذف شدن، همه تو کما هستن:46:
خیابانی آخر نیمه اول برگشته میگه: من میرم 15 دقیقه استراحت میکنم!!!
بعدم یه جا که اسپانیا حمله کرده، میگه: "آفساییییید....... اا. نمیدونم آفساید بود یا خطا! کارشناسا بررسی میکنن بعدا!"
تیکه کلامهاش: اسپانیا بازیکن کم داره، اااا یکی باید اینجا میبود که توپ رو بگیره!
zookhole
03-07-2010, 23:05
سوتی های داش جوادخودمون تو نیمه اول:
توپ تودفاع اسپانیابود جوادگفت توپ درمرکز زمین بازی میشه
تورس یه دریبل زد خیابانی:حرکت خوب قطری
این بازیکن درساندرلند(لیگ دسته دوانگلیس)بازی میکنه وجزوبازیکنان بین المللی پاراگوئه محسوب میشه
وقتی والدزپاس داد گفت:والدزباتوپ کار می کنه
بله میتونه خطاباشه خطا خطا
اگه پاراگوئه بیادبالا دوتیم آمریکای جنوبی باهم روبرومیشن ازاونور دوتیم آلمانی هم معذرت میخوام دوتیم اروپایی میتونن روبروبشن
اینیستا پشتشوکرده به بازیکنای پاراگوئه که نشنون چی میگن
یه جاتوپ به تورس نرسید خیابانی توصحنه آهسته گفت توپ دیربه تورس رسید
تورس یه بازیکونو دریبل زد گفت تورس ردمیکنه دریبل دو سمته یه او(منظورش دریبل دو طرفه بود)
charlize
03-07-2010, 23:11
منظورم این بود که نماش بسته نبود. به قول خودتون 8-9 نفری بودن. راستی شما که این جایین. پس اونی که تو استادیوم بود کی بود؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون صحنه ای هم که من جاگر رو دیدم خوشحال نبود داشت با بغل دستیش حرف میزد. مگه این که بازم نشونش داده باشه
آخه تصویر همشون اینطوری پخش شد!حتی بالاک هم بین 7-8 نفر بود وقتی نشونش دادن...منم اونجا بودم! با موبایل آن شده بودم و پیغام دادم!: دی
ایران که خیلی سانسور داشت! مثلا مرکل هر بار که آلمان گل میزد، میرفت یکی رو بغل میکرد که مشخصا ایران سانسورش میکرد!
تعجبیه اینجا الان زیاد پست داده نمیشه. همیشه گزارشگر خیابانی باشه اینجا خیلی داغ میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخاطر همین کچل(!)، من بازی رو نگاه نمیکنم! (عجیب سر درد میگیرم وقتی این گزارش میکنه)
خواستم از مـاهـواره ببینم که اون هم گیر بود و دارن نگاه میکنن!
وقتی داور واسه پاراگویه پنالتی گرفت خیابانی چون مطمعن نبود که پنالتیه یا نه خیلی ارومو بدون هیجان صحنه رو گزارش کرد انگار داره پرتاب اوتو گزارش میکنه.حالا جالبش اینه که بعضی موقع ها واسه اینکه هیجان الکی بده واسه یه سانتر کلی شلوغش میکنه.
وای! این خیلی زیاد سوتی میده! ولی این یکی دیگه خیلی احمقانه بود!
دیگه مگه کوره که تو صحنه آهسته هم اصلاح نمی کنه؟ :18:
تو محوطه جریمه ی اسپانیا ، مهاجم پاراگوئه با روی پا کوبیده تو صورت راموس و داور خطا گرفته:
- خب ، یعنی اون جا چی شده تو محوطه جریمه؟! پنالتی که نشده!!! چون داور به این سمت گرفته!!! پس چی شده؟! :19:
بعد که صحنه آهسته رو نشون میده ، این مردک میگه اوه اوه! با رون پا کوبید تو صورتش! :18:
بعد احتمالاً با فکر نداشتش فهمید چی گفته!! اومد مثلاً اصلاح کرد!! :
خب ، حتی می تونیم بگیم با زانوش زد! :18:
خدایا! این کشور را از سه بلا محفوظ بدار! اول جواد خیابانی ، دوم دروغ ، سوم جواد خیابانی! :19:
Mohammad Hosseyn
03-07-2010, 23:53
ساحل نیمه نهایی و ساحل فینال ... کشتی رانیه مگه :31:
درسته که این دو تیم هم زبانن ولی دو رویکرد متفاوت دارن!!!! ، اسپانیا رو زمین کار می کنه و پاراگوئه توی کار های هوایی قوی تره !!!!
خوب اسپانیا برای بار اول میره نیمه نهائی ولی ۵۴ هم رفته بود ولی کلا اون موقع فرق میکرد :دی
اشک بر گونهایه هههههه
خوب بازی یا به ضربات پنالتی یا نهایتان به وقت اضافه کشیده میشه!!!
خوب تیم نزدیک نیمه نهایی میره هممممم یعنی به یک دوم نزدیک میشه به عبارتی به ساحل نیمه نهایی میرسه و همچنین ماله کشیدن ادامه داره..
مرتیکه پنالتی گرفته شده بعد از چند ثانیه خیلی ریلکس میگه پنالتی .. اصلا حس نداره
zookhole
04-07-2010, 00:12
سوتی های فاحش جوات تونیمه دوم:
پنالتی اسپانیا ژاوی آلونسو توپو دستش گرفته بود تاپنالتی بزنه جوادگفت:مشخص نیست کی میزنه
وقتی اسپانیا پنالتی خراب کرد گفت:فرصت برای اسپانیا وتمام
حمله حمله وبازهم حمله
اینیستا یه ضربه به سمت دروازه زد خیابانی گفت:توسرتوپ میزنه ویه ضربه
اسپانیا گل زد بازیکناشون پریدن روهم کاسیاس نشون داد خیابانی گفت:کاسیاس خوشحال ازساندویچی که اینجاپدیدآمده
واوله ای (ole) که طرفداران اسپانیا میگن
اشک درگونه های هواداران پاراگوئه غلتان دیده میشه
اوخ اوخ اوخ با ران پای خودش حتی میشه گفت بازانوخودش بر صورت راموس نشست
راموس حالا دیگه کاملا آشناست با صورت بانداژشده خودش
JavidKhan
04-07-2010, 00:17
مرتیکه پنالتی گرفته شده بعد از چند ثانیه خیلی ریلکس میگه پنالتی .. اصلا حس نداره
اینو خیلی خوب اومدی...
خیابانی وقتی گزارش میکنه واقعا دل و روده ی آدم رو از بازی به هم میزنه!:2:
از اون ضایع تر آقای جاودانیه عزیزه:2::2::2::2::2::2::2:
S@nti@go_s&k
04-07-2010, 00:20
این خیابانی فکر میکنم گی باشه
از اول تا آخر گیر داده بود به یکی دو تا از بازیکنای پاراگوئه هی میگفت بازیکن خوش قد و بالا خوش هیکل خوشتیپ
ولش کرده بودی یارورو گ........ بود :31:
آره دیگه کم مونده بود قربون صدقه روکه سانتاکروز بره
از همون اول که بازی شروع شد، فقط منتظر بودم یه چیزی بگه بزنم زیر خنده! جدی طنزه!
اما جدی جدی آخرهای بازی میخواستم صداشو قطع کنم!
آخه این چه طرزشه! به هرکاری بخوره به گزارشگری نمیخوره! (با عرض معذرت از طرفدارهای ایشون!)
بابا اینا اند اعتماد به نفسن! من اعتماد به نفس این ذکایی و جاودانی رو داشتم الان با پاریس هیلتون بودم تو سواحل هاوایی به گزارش جواد می خندیدم! :27:
مردک جاودانی ویژه برنامه ی معرفی اسپانیا تموم شده ، اومده میگه مطمئناً بینندگان عزیز لذت بردن !!!!
یا رو جلد همشهری جوان:
جاودانی: این برنامه فاخر است!!
ذکایی: انتقادات همه سلیقه ای هستند!!!
جداً اینا بد جوری جو گرفته شون!! اصلاً قیافه ی همیشه حق به جانب مرتیکه جاودانی رو نگاه کنید می فهمید! فکر می کنن چهار دلار پول دادن 4 تا بازی سانسور شده پخش می کنن ، ملت باید به به و چه چه کنن و واسشون دولا راست شن! :2:
دیگه حالم از همشون به جز عادل به هم می خوره...
مزدک هم با گزارش جانب دارانه ی امروزش کاملاً از چشمم افتاد :2:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.