مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تیم ملی انگلیس
manutd2009
23-06-2010, 19:55
just england
just united kingdom
-------------------------------
تبریک
-------------
بازی بدک نبود اما باید بهتر از این بازی کنن مخصوصا رونی
واقعا یاد بکهام و مایکل بخیر
------------------------------------------
اولا به همه دوستان تبریک می گم
ثانیا به نظر من که قهرمانیم به قول دُن کاپلو بریم بالا دیگه بقیه تیما باید با ما بجنگند (تا شاید بتونند حداقل یکی بخورند)
ثالثا یکی لطف می کنه اون از خود گذشتگی جان تری رو آپ کنه خداییش هم کلی حال کردم هم کلی خندیدم
بازم تبریک می گم
تایید میشه
اگر کسی صحنه جان تری رو داره آپلود کنه. من ندیدمش. کلا از دقیقه 35 تا 70 بازی رو نتونستم ببینم :(
همش یا برق قطع میشه یا بقیه میخوان یه برنامه دیگه ببینن. اینه وضع من
نمیدونم چرا وقتی به بازی با انگلیس فکر میکنم،یاد جنگ جهانی دوم میوفتم....
این بازی فراتراز فوتبال وبه هیچ وجه بازی ساده ومعمولیی نیست.
از دوطرف خواهش میکنم.حالا که فضای خوب ومناسبی بین دوتاپیک ایجاد شده،رعایت حال همدیگه روبکنیم.
امشب و روز یکشنبه ممکنه هر اتفاقی بیوفته.....فقط خودمون روکنترول کنیم همین.
shayan3001
23-06-2010, 19:59
نمیدونم چرا وقتی به بازی با انگلیس فکر میکنم،یاد جنگ جهانی دوم میوفتم....
این بازی فراتراز فوتبال وبه هیچ وجه بازی ساده ومعمولیی نیست.
از دوطرف خواهش میکنم.حالا که فضای خوب ومناسبی بین دوتاپیک ایجاد شده،رعایت حال همدیگه روبکنیم.
امشب و روز یکشنبه ممکنه هر اتفاقی بیوفته.....فقط خودمون روکنترول کنیم همین.
باشه. فقط یادتون باشه شما خواستین صلح کنین :31:
pcforlife
23-06-2010, 20:01
از یه جهت دوست دارم آلمان به انگلیس بخوره، چون بازیه دیدنی ای هستش (سوای نتیجه)
از یه طرف دوست دارم به آمریکا بخورید، ببینم شما جلوی آمریکایی که اینقدر تو مرحله گروهی خوب بود چه نتیجه ای میگیرید!
در مجموع گروه آلمان هم خیلی پیچیده شده و همون قدر که انگلیس امکان صعودش 50 - 50 بود، واسه آلمان هم همینجوریه... باید دید امشب چه نتیجه ای میگیرید...:20: امیدوارم نتیجه ای پیش بیاد که شما طرفدارای آلمان هم مثه ماها خوشحال بشید...:20:
از تمامی دوستان انگلیسی خواهش مینکم یه سر بیاید پروفایل من رونگاه کنید.اینجوری که نمیشه.لطفا تمومش کنید.:13:
pcforlife
23-06-2010, 20:06
از تمامی دوستان انگلیسی خواهش مینکم یه سر بیاید پروفایل من رونگاه کنید.اینجوری که نمیشه.لطفا تمومش کنید.:13:
پدیده ای است به نام گزارش تخلف... سخت نگیر... اینقدر از این پیغام ها (تازه از نوع پ.خ) واسه من اومده که حد نداره!:31::46:
Peji2010
23-06-2010, 20:06
ما توی چاله ایم شما توی چاه :31::27:
خواستم یه چیزی بگم ولی به خاطر یوسف جان بی خیالش شدم :5: فعلا" برید تا میتونید خوشحالی کنید که امروز تموم شه میره تا چهار سال دیگه(البته اگه بازم به پست ما نخورید:27:)
میبینم که با هزار بدبختی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سروکله زدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ستاره شناسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلاخره صعود کردین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!ooh! ahh! africa
این یعنی چی؟!!!
پدیده ای است به نام گزارش تخلف... سخت نگیر... اینقدر از این پیغام ها (تازه از نوع پ.خ) واسه من اومده که حد نداره!:31::46:
اخه بعدش یکی میاد میگه آلمان ها شروع کردن، آلمانها این کارو کردن، آلمانها نمیدونم چی.....
دیدی داداشpcforlifeحالا بازم بگو آلمانها متعصبن....
vahidgame
23-06-2010, 20:10
صعود انگلیس رو تبریک میگم.
انگلیس به آلمان بخوره خیلی خوبه.
صعود تیم آمریکا کشور دوست مارو هم تبریک میگم:31:
ولی اسلوونی هم واقعا تیم خوبی داشت.
معلوم شد اونجوری که بعضی ها می گفتن گروه انگلیس خیلی راحته هم این گروه نبوده
shayan3001
23-06-2010, 20:11
خواستم یه چیزی بگم ولی به خاطر یوسف جان بی خیالش شدم :5: فعلا" برید تا میتونید خوشحالی کنید که امروز تموم شه میره تا چهار سال دیگه(البته اگه بازم به پست ما نخورید:27:)
نه . جدا خیلی خوبه که بتونیم هم دیگرو تحمل کنیم.:11:
pcforlife
23-06-2010, 20:11
دوست عزیز... شما مجبور نیستی ایجا پست بدی، بعد از شنیدن جواب پستت کفری بشی... بعد اون دوستمون بی احترامی نکرد که شما به خاطر یه نفر دیگه از جواب دادن بهش خودداری می کنی... ضمنا مگه فرضا کسی میاد تو تاپیک آلمان جواب این پست شما رو بده؟؟:20:
آقا یکشنبه ساعت 18:30 بازی با انگلیسو اوفتادیم:27::21: انگلیسم آبکش میکنیم میره پی کارش. همون کاری که قراره امشب بکنیم:27: این آمریکا هم عجب شانسی آوردا !!:18:
باشه. فقط یادتون باشه شما خواستین صلح کنین :31:
نه بابا جون...این که صلح نیست...اخه کی دیدی آتیش با آب صلح کنن.
این فقط برای برقراری روح جوان مردی بین خودمونه همین.یعنی توهین به همدیگه نکنیم.
متوجه که شدی؟:31:
pcforlife
23-06-2010, 20:13
!ooh! ahh! africa
این یعنی چی؟!!!
کر کنم منظورش آهنگ Akon واسه جام جهانی بودش...:20:
masoudtr
23-06-2010, 20:14
خب خدا را شکر:31:
صعود انگلیس رو تبریک میگم.
انگلیس به آلمان بخوره خیلی خوبه.
صعود تیم آمریکا کشور دوست مارو هم تبریک میگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اسلوونی هم واقعا تیم خوبی داشت.
معلوم شد اونجوری که بعضی ها می گفتن گروه انگلیس خیلی راحته هم این گروه نبوده
والا جام جهانی ای که دیدیم بر عکس بود گروه مرگش گروه مشخص ها بود گروه هایی که تکلیفشون رو همه میگفتن 80درصد مشخصه گروه مرگ شد =))))))))
masoudtr
23-06-2010, 20:16
برو پی کارت تا بیشتر برات اخطار رد نکردیم
shayan3001
23-06-2010, 20:16
الان شما آتیشین ما هم که آبیم میایم خاموشتون میکنیم دیگه؟؟؟! ! :31::11:-
vahidgame
23-06-2010, 20:19
کل کل رو بذارید برای توی گروه ها.
بهترین تاپیک انجمن رو بهم نریزید.
حالا اگه آلمان امشب حذف شد ما بهتون اجازه میدیم هر پستی که می خواید بدید. بالاخره دوستی ها این موقع ها به درد می خوره : دی
Peji2010
23-06-2010, 20:20
دوست عزیز... شما مجبور نیستی ایجا پست بدی، بعد از شنیدن جواب پستت کفری بشی... بعد اون دوستمون بی احترامی نکرد که شما به خاطر یه نفر دیگه از جواب دادن بهش خودداری می کنی... ضمنا مگه فرضا کسی میاد تو تاپیک آلمان جواب این پست شما رو بده؟؟:20:
کفری بشم؟ :27: فقط خاستم یه تذکری بدم که به خاطر صلح بیخیالش شدم:31: من نگفتم کسی بی احترامی کرده ولی ممکن بود یه کم تند برم که گفتم اینکارو نمیکنم. اون پست رو در جواب به کسی ندادم که اونم بخاد به من جواب بده اما اینی که من نقل قول کردم در جواب من بود:20:
shayan3001
23-06-2010, 20:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mohammad King
23-06-2010, 20:24
سلام
از بچه های 2 تا تاپیک میخوام که دیگه بحث نکنید و بحثو کل کل اینا همه را بزارین کنار....
پس بییان تا کسی 2باره بن نشه...
آخ جون دعوا :31:
ما هم بازی :27:
pcforlife
23-06-2010, 20:30
آقا تک گل بازی انگلیس رو پیدا کردم، ولی فکر کنم گزارشگرش انگلیسی نیست... لینک بدم؟
Mohammad King
23-06-2010, 20:32
همگام با جام جهاني 2010 - آفريقاي جنوبي/ دفو بهترين بازيكن ميدان لقب گرفت
خبرگزاري فارس: مهاجم گلزن تيم ملي فوتبال انگليس به عنوان بهترين بازيكن ميدان لقب گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، ژرمين دفو از سوي سايت رسمي فيفا و با راي مراجعه كنندگان به اين سايت به عنوان بهترين بازيكن ديدار انگليس و اسلووني لقب گرفت و جايزه ويژه اين بخش را از مقام مسئول فيفا دريافت كرد.
وي تك گل پيروزي بخش انگليس را در دقيقه 23 وارد دروازه اسلووني كرد.
انتهاي پيام/
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
آرسن ونگر: انگلیس باید بیدغدغهتر بازی کند
خبرگزاری فوتبال ایران - آرسن ونگر، سرمربی تیم آرسنال، مطمئن است که انگلیس میتواند به مرحله بعدی جامجهانی راه پیدا کند اما تاکید کرد که آنها باید آسوده خاطر و بی دغدغه بازی کنند.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، سرمربی فرانسوی معتقد است سهشیرها تنها در صورتی میتوانند نتیجه مناسبی در مقابل اسلواکی کسب کنند که بازیکنان بازیهایی مانند آنچه در لیگ برتر را ارائه میدهند، به نمایش بگذارند. او در این رابطه گفت: «فکر میکنم در حال حاضر انگلیس در بهترین شرایطش قرار ندارد اما آنها میتوانند از این مرحله صعود کنند. آنها در بازی مقابل الجزایر اسیر حریف شده بودند. آنها در مقابل تیمی بازی می کردند که خیلی خوب دفاع میکرد. آنها نیاز دارند که کمی بیدغدغهتر بازی کنند اما در جامجهانی هر تیمی که بتواند خوب کار کند، میتواند در صدر گروهش قرار بگیرد. برای موفقیت در جامجهانی باید خوب کار کنید و بازی به بازی بهتر شوید. انگلیس شروعی معمولی داشت اما آیا بازی به بازی بهتر خواهند شد؟ این سوالی است که ما میپرسیم و آنها باید به آن جواب بدهند.»
انتهای خبر / خبرگزاری فوتبال ایران / footballiran.ir
آقا تک گل بازی انگلیس رو پیدا کردم، ولی فکر کنم گزارشگرش انگلیسی نیست... لینک بدم؟
لینک سایت و بده ! آپلود نکن
manutd2009
23-06-2010, 20:39
لطفا
جناب YUSEPH
تو این تاپیک پست نده ما به تحلیل و دلسوزی واندرز شما نیاز نداریم
این رو جدی میگم اینجا پست نده
وگرنه اگه به حذف شدن یوزرم بکشه حالو حواتو ازت می گیرم
شما بفرما تو همون تاپیک آلمان
pcforlife
23-06-2010, 20:42
لینک سایت و بده ! آپلود نکن
تک گل بازی با گزارشگر غیر انگلیسی (هنوز مطمئن نیستم، شاید انگلیسی بود)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گل با گزارش مزدک جون!:31:
این لینک دومی با تلاش سایت تاپ گل به این سرعت رسید. ارشون ممنونم.:11:
یاعلی:11:
shayan3001
23-06-2010, 20:43
صحنه گل :
ولی داور هم خیلی باهاتون مهربون بود باید حداقل دو تا کارت زرد بهتون میداد که نداد به هر حال اشتارک بود دیگه داور آلمانی هم که بهترینه
کلا این سه تا بازی داوهای خوبی واسه بازی های انگلیس گذاشته بودن
زیاد کارت زرد نگرفتین
shayan3001
23-06-2010, 20:48
ولی داور هم خیلی باهاتون مهربون بود
کلا این سه تا بازی داوهای خوبی واسه بازی های انگلیس گذاشته بودن
زیاد کارت زرد نگرفتین
آره مخصوصا اگه آلمانی باشه. مخصوصا اگه با آرنج بیان تو سر دفو ادامه بازی رو دنبال کنه . :18: :31:
pcforlife
23-06-2010, 20:50
راستی کارت زرد گلن جانسن نادرست بود دیگه... نه؟
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
آره مخصوصا اگه آلمانی باشه. مخصوصا اگه با آرنج بیان تو سر دفو ادامه بازی رو دنبال کنه. :31:
آره دیدی! مزدک هم کپ کرد!:18: جایی که گفت داورای این جام شاهکارن...!:27:
دمش گرم جان تری ... انصافآ معنی غیرت رو نشون داد :40: یه گل خوشگل هم که داشت میزد !
ولی از قیافش تابلوئه هنوز بابت گرفتن بازوبند ازش دلخوره ! : دی
این بازی انگلیس خیلی بهتر بازی میکرد خوشم اومد ... :40:
من از اول هم گفتم انگلیس امسال مثه اینتر که جام قهرمانان رو برد دو تیمه یکی کاپلو و یکی بازیکنا حالا منتظر دون کاپلو برای مرحله بعدی باشین که نشون میده کارش رو بلده
آره مخصوصا اگه آلمانی باشه. مخصوصا اگه با آرنج بیان تو سر دفو ادامه بازی رو دنبال کنه. :31:
خوب اخراج گورکف سختگیرانه بود می شد اخراجش نکرد
ولی اشتارک خواست بازی رو مدیریت کنه
حالا که به نفعتون شده
اگر یه داور مثل اون داور اسپانیاییه میذاشتن می باختین خوب بود؟
ضمنا داورای آلمانی هر چی باشن تو یه بازی سه تا کارت زرد به یه بازیکن نمیدن که افتضاح ملی بار بیاد:27:
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
کارت زرد گلن جانسون هم درست بود
تازه یه کارت هم باید تو نیمه اول بهش میداد که فقط تذکر داد
پس باید اخراج میشد که شانس اوردین
shayan3001
23-06-2010, 21:09
ضمنا داورای آلمانی هر چی باشن تو یه بازی سه تا کارت زرد به یه بازیکن نمیدن که افتضاح ملی بار بیاد:27:
ولی هشت تا کارت زرد و دو تا قرمز میدن که آخر بازی با اسکورت پلیس از دم طرفدارای شیلی که اسپری فلفل دستشونه در برن
راستی چی شد بحث داوری رو پیش کشیدین؟؟ :31:
دوستان انگلیسی تبریک میگم صعودشونو به عنوان تیم دوم ولی شانس آوردن , :31: ساعت 23 امشب هم معلوم میشه باید با کی بازی کنید 1/8 که البته من حدس میزنم آلمان باشه .
قفل برای رسیدگی
باز میشه به زودی
----------------------
باز شد!
vahidgame
23-06-2010, 22:52
خب به سلامتی اینجا باز شد.
امیدوارم مثل قبل اینجا مطالب مفید زیادی داده بشه.
خواهشا طرفداری تیمای دیگه هم درباره تیم خودشون توی تاپیک مربوط به خودشون پست بدن تا اینجا به حاشیه نره:)
خوب شد انگليس صعود كرد ، جام هيجاني شد .
خب به سلامتی اینجا باز شد.
امیدوارم مثل قبل اینجا مطالب مفید زیادی داده بشه.
خواهشا طرفداری تیمای دیگه هم درباره تیم خودشون توی تاپیک مربوط به خودشون پست بدن تا اینجا به حاشیه نره:)
الان که اوزیل هم گل رو زده و اگه ببرن جام و این تاپیک بی نظیر میشه چون یه بازیه وحشتناک رو در پیش داریم :دی :دی
pcforlife
23-06-2010, 23:38
آقا من امیدوارم آلمان ببره! چون اگه فرضا بازی مساوی بشه و تیم اول غنا باشه، انگلیس کارش سخت تر میشه! مقابل الجزایر دیدید که نتیجه ضعیفی گرفتیم... آلمان هم خداوکیلی تو این بازی فوق العاده نبوده!
masoudtr
24-06-2010, 00:13
دلم برای آلمان میسوزه
آلمان حیف خواهد شد در بازی با انگلیس یا بهتر بگم پودر خواهد شد:31:
masoudtr
24-06-2010, 00:20
تو کدوم سایت و کدوم صفحه اش است که انلاین مینویسه هر بازیکن چند متر دویده؟
پیدا کردم اینه
چقدر هم سنگینه
نحوه برخورد تیمها جالب نشد .
آلمان و انگلیس به هم نمیخوردن باز بهتر بود .
الان از بین اروگوئه و کره جنوبی و آمریکا و غنا یکیشون جزء چهار تیم اوله که جزء بزرگان نیستن . بنابراین بعدا به اون تیم گفتند شگفتی ساز، اشتباهه؛ فقط شانس بوده !
از طرف دیگه برنده آلمان-انگلیس هم میخوره به برنده آرژانتین-مکزیک که واقعا نامردیه فقط یکی از اینا بره جزء 4 تیم اول .
masoudtr
24-06-2010, 00:32
این عکس مال کدوم سایته؟
Majid393
24-06-2010, 00:33
این عکس مال کدوم سایته؟
manutd2009
24-06-2010, 00:40
برو بچ طرفدار انگلیس شما هم مثله تماشگران انگلیس پر جنبو جوش باشید این تاپیک باید بیشترین آمار پست داشته باشه پس شروع کنید البته با مطالب مفید
----------
just england
just united kingdom
-----------------------------
بیچاره طرفداران آلمان 80% طرفداران آلمان تو ایران بخاطر این طرفدار آلمانن که فکر می کنن بله آلمانیها پسر خالشونن ( آریایی اند. و ایران آلمان با هم هم نژاد هستن نه داداش اینطوریام نیست بد نیست تاریخ موشکافانه مطالعه کنید اینا همش ترفنده س.....
----------------------------------
ENGLAND
جالبه این روزا میگن انگلیس ادعا می کنه فوتبال رو ابدا کرده !
ای باب عجب رویی دارنا زمانیکه کل جهان به فکر چیزای ..... بودن اونا بودن که شروع کردن به فوتبال بای کردن
حالا دیگه کار انگلیس به جایی کشیده که گذارشگرای درپ..... ما این ادعا رو با تمسخر می گن
99% چیزایی رو که دارن از غرب دارن اونوقت شاخ بازی در میارن
اگه روشون می شد می گفتن فوتبال مربوط به ..... ای بابا بیخالشیم
--------------------------------------------
به امید پیروزی در برابر ژرمنها
salarhiv
24-06-2010, 01:20
اقا صعودتون به دور بعد مبارک,خوشحال شدم که تیمهی قوی هم اومدن بالا
تا پس فردا نگن که ارژانتین الکی الکی قهرمان شد.!!
shayan3001
24-06-2010, 01:24
عکس جان تری که خودش رو جلوی توپ پرت می کنه. واقعا در این صحنه با تعصب ظاهر میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 99A4C5286C88C7A9CCF5818EFABEB94AE30A760B0D811297
bache pooldar
24-06-2010, 01:29
پسر ، دوباره آلمانا خوردن به تورمون:10::21:
عجب بازیی بشه این دیدار :8:( به لحاظ هیجان و جذابیت میگم سوای نتیجه )
میتونم با هر کسی شرط ببندم که بازی انگلیس و آلمان تعداد اس ام اس های ارسالی که خواهد داشت بیش از استرالیا-آلمان میشه :دی :دی
اون بحث همنژادی که کاملا درسته یعنی آلمانیها آریایی هستند و همنژاد ما
منتها اینکه فکر کنی به این خاطر کسی طرفدار آلمان شده در اشتباهی
من باب حرفای شما الان اون نژاد آریایی خالص تو ایران خیلی خیلی کم هستن ( قصد بی احترامی به هیچ قوم و ملیتی ندارم ولی ) ترک ها که نژادشون آریایی نیست و به نژاد زرد آسیا برمیگرده عرب ها هم که مشخصه همینطور شما بقیه خطه های کشور رو هم بگردی به نژاد آریای نمیرسی فک نکنم به غیر اصفهان و دو سه جای محدود به آریایی خالص بر بخوری پس ابدا و اصلا نمیتونی یه عقیده رو که به اشتباه هر کسی فکر میکنه آریایی هست رو به همه تحمیل کنی ( آریایی هستند و همنژاد ما )
فوتبال رو هم انگلیس ادعا می کنه که اختراع کرده سندی نیست که حتما اینطور بوده باشه
دو سه سال پیش بحثش بود که چینی ها هم یه دستی داشتن توی اختراع فوتبال :دی
من به ش خ س ه به هواداران انگلیس تبریک میگم که اماده زدن المان هستن
Dj Sasan
24-06-2010, 10:02
یاشاسین اینگیلتره تاکیمی..
pcforlife
24-06-2010, 11:08
دیگه عنوان تاپیک به همه چیز توضیح داده... ویدئوی ناراحتی رونی رو از آدرس پایین (با دو حجم متفاوت) دانلود کنید.
این هم سرود انگلستان که دیشب در ابتدای بازی برابر اسلوونی خونده شد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soheilsh
24-06-2010, 11:16
عکس جان تری که خودش رو جلوی توپ پرت می کنه. واقعا در این صحنه با تعصب ظاهر میشه
واقعا بازیکن به جان تری می گن از جون مایه میذاره .... بچه ها بالای جان تری رو دقت کردید ؟ جانسون رو نگاه ...دست به ....27::31::39::39::34::4:
attractive_girl
24-06-2010, 13:18
من توی بازیکنای انگلیس بعد از اوون که فرت شد :دی از تری بیشتر از همه خوشم میاد.
به نظرم کاپیتانی برازنده ی تری هستش
یه بازیکنی که با جون و دل بازی میکنه . جام قبلی هم توی بازی ترینیدادوتوباگو نذاشت توپ از دروازه رد شه .
شیره تری:40:
vahidgame
24-06-2010, 13:34
من توی بازیکنای انگلیس بعد از اوون که فرت شد:31: از تری بیشتر از همه خوشم میاد.
یه بازیکنی که با جون و دل بازی میکنه . جام قبلی هم توی بازی ترینیدادوتوباگو نذاشت توپ از دروازه رد شه .
صد در صد موافقم.
تری یه بازیکن خیلی تعصبی هستش. همیشه با دلو جون بازی می کنه:40:
انگلیس فقط گلزن کم داره. اگه رونی هم یکمی به خودش بیاد دیگه عالی میشه:40:
pcforlife
24-06-2010, 14:26
آقا یه سوال! سرعتی بهم جواب بدین!! این صحنه جان تری که نیمه دوم بود، دقیقه چند بود!!! کسی یادش هست؟؟؟
Mohammad King
24-06-2010, 14:29
به نظر من با زی که من از طرف 2 تیم دیدم انگلیس پیروز میشه...
البته این نظر منه
آقا یه سوال! سرعتی بهم جواب بدین!! این صحنه جان تری که نیمه دوم بود، دقیقه چند بود!!! کسی یادش هست؟؟؟
سوال سختیه ! : دی فکر میکنم بین دقیقه 70 و 80 بود !
Mohammad King
24-06-2010, 14:34
کاپلو: با هم به هدف رسیدیم ایسکانیوز: سرمربی تیم ملی فوتبال انگلیس پس از صعود به مرحله بعد گفت: این کشور، این تیم و این بازیکنان با هم به هدف رسیدند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، فابیو کاپلو پس از برد یک بر صفر برابر اسلوونی تصریح کرد: از موقعیت خود بخوبی استفاده کردیم. موقعیتهای بسیاری را نیز از دست دادیم و میتوانستیم قاطعانه برابر اسلوونی به پیروزی برسیم اما تا همین حد نیز راضی کنندهاست.
سرمربی تیم ملی فوتبال انگلیس افزود: واقعا خوشحالم چون تیمی را که میشناختم پیدا کردم و میدانم که با این تیم به موفقیت میرسم.
کاپلو ادامه داد: اکنون به سمت جلو حرکت میکنیم. ذهن ما باز شده و فشاری روی دوشمان نیست و هر تیمی برابر ما بایستد نابود خواهد شد.
Mohammad
24-06-2010, 14:47
سلام
نبودم تا در جشن پیروزی و صعود کنار دوستان باشم ! اما اشکالی نداره ! ایشالا بعد از بردن آلمان جشن اصلی !
انگلیس 60% انگلیسی بود که باید ! امیدوارم بازی با آلمان باز هم بهتر باشیم تا اون بازی رو هم ببریم ...
Mohammad King
24-06-2010, 14:47
منچستر یونایتد به دنبال امضای قرارداد با " جو کول " نیست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورزشی پارسیان به نقل از ساکرنت، " کول " که قراردادش با چلسی به اتمام رسیده قصد ندارد فصل آینده در استمفوربریج بازی کند و به دنبال امضای قرارداد با تیم دیگری است.
گفته میشد این بازیکن ملیپوش با آرسنال به توافق رسیده اما " هری ردنپ " سرمربی تاتنهام چند روز قبل اعلام کرد " کول " به منچستر یونایتد میپیوندد.
او به talkSPORT گفته بود: « احساس میکنم کار انتقال جو کول به منچستر یونایتد نهایی شده و پس از رقابتهای جامجهانی به این تیم میپیوندد. »
با اینحال به گزارش BBC، اگرچه " سرالکس فرگوسن " سرمربی کهنهکار شیاطین سرخ از مدتها قبل به این بازیکن علاقه داشته اما یک منبع نزدیک به باشگاه منچستر یونایتد اعلام کرده " فرگی " در پی امضای قرارداد با " جو کول " نیست.
pcforlife
24-06-2010, 14:57
سوال سختیه ! : دی فکر میکنم بین دقیقه 70 و 80 بود !
مرسی اشکان! یافتم! دقیقه 68 بود! واسه درخواست دادن میخواستم! هر چند کلیپ بی کیفیتش رو تو یو؟تیوب یافتم!:31:
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
منچستر یونایتد به دنبال امضای قرارداد با " جو کول " نیست.
جو کول با آرسنال سه ساله بسته، تموم شده (تا 90%):18:
Mohammad King
24-06-2010, 15:03
مرسی اشکان! یافتم! دقیقه 68 بود! واسه درخواست دادن میخواستم! هر چند کلیپ بی کیفیتش رو تو یو؟تیوب یافتم!:31:
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
جو کول با آرسنال سه ساله بسته، تموم شده (تا 90%):18:
منبع خبر:
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
کد خبر : 20554 زمان ارسال خبر : يکشنبه 30/03/1389 ساعت : 10:29
برد برابر اسلووني به خاطر رويارويي انگليس با آلمان
براساس نوشته يک روزنامه استراليايي عامل و انگيزه کسب برد تيم انگليس در ديدار آخر با اسلووني، تقابل با آلمانها در يک هشتم نهايي است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مردان فابيو کاپلو پيش از شروع جامجهاني اظهارات زيادي براي بازي احتمالي با تيم ملي آلمان در مرحله يک هشتم نهايي اين پيکارها داشتند. آنها آرزو ميکردند تا با اين حريف ديرينه در مرحله حذفي رقابت کرده و تلافي باخت سال 1990 را بکنند.
اين نشريه ادامه داد: در روزهاي سپري شده اين بازيها نيز انگليسي ها مرتب از اين آرزو سخن ميگويند. بدين خاطر ميتوان حس کرد انگيزه اصلي براي کسب نتيجه آنان در بازي آخر مقابل اسلووني، کسب برد بخاطر ملاقات با ژرمنها است. البته اين امر منوط به اين نکته است که تيم تحت رهبري يواخيم لو، روز چهارشنبه بتواند از پس غنا برآمده و بخت صعود بيابد.همچنين تيم فابيو کاپلو هم از بحران کنوني عبور کند و به مرحله بعدي برسد.
براساس جدول تنظيم تيمهاي اول و دوم گروههاي سوم و چهارم بصورت ضربدري در يک هشتم نهايي با هم ملاقات ميکنند. انگليس در گروه سوم در کنار آمريکا، الجزاير و اسلووني است و آلمان در گروه چهارم همراه با استراليا، غنا و صربستان است.
masoudtr
24-06-2010, 15:08
و هر تیمی برابر ما بایستد نابود خواهد شد. __________________
دمت گرم:31:
davy jones
24-06-2010, 15:19
حالا گیریم که از پس آلمان هم بر اومدیم (که به احتمال زیاد آلمان رو حذف میکنیم) ولی بازی با آرژانتین به این سادگیها نیس:41:
من توی بازیکنای انگلیس بعد از اوون که فرت شد :دی از تری بیشتر از همه خوشم میاد.
هی اوون اینجوری خطاب نکنا ، اگه دوستم نبودی ...
masud-000000
24-06-2010, 15:24
تبریک به هواداران انگلیس بابت صعود به دور بعدی بازی ها...:11:
soheilsh
24-06-2010, 15:25
حالا گیریم که از پس آلمان هم بر اومدیم (که به احتمال زیاد آلمان رو حذف میکنیم) ولی بازی با آرژانتین به این سادگیها نیس:41:
داداشک اونم میترکونیم... ها ها ها :10:
داداشک اونم میترکونیم... ها ها ها :10:
آره بهتره برین به ستارشناسی و جادو جنبلتون بپردازین تا شاید کم گول خوردین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از راهها اینه که مثل فرانسویا خروس ببرین تو زمین (کفترم میشه )
خوردید به آلمان
بدشانسی اوردین
مگر اینکه یه شگفتی رخ بده و بتونید آلمان رو ببرید
کلیپ شیرجه جان تری:
اولی از همه کاملتره و اول از بالا صحنه رو نشون میده و بعد از نمای نزدیک، اما کیفیتش معمولیه.
تو این کلیپ میبینیم که جان اول تکل میره و بلافاصله بعد اینکه میبینه باز توپ دست بازیکن اسلوونی افتاده شیرجه میزنه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشیرجه از نمای نزدیک
شیرجه از نمای نزدیک HD ( ظاهرا اچ دی 720 هست ولی خودم که از کیفیتش خوشم نیومد)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
جالب اینکه برای این شیرجه در Facebook گروه زده شده و ظرف کمتر از 24 ساعت ، 100 هزار نفر به گروه پیوستن.
John Terry's Defensive Dive Fans ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fpages%2FJohn-Terrys-Defensive-Dive-England-vs-Slovenia%2F104186742965439)
Mohammad King
24-06-2010, 16:32
خیلی قشنگ کر کرده..
با وجود یه چنین آدمایی مثل تری ما جام جهانی را میگیریم///
pcforlife
24-06-2010, 16:33
مرسی از اطلاعاتت گیتا!
اینم یه لینک دیگه:
پسورد: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pcforlife
24-06-2010, 16:57
کسانی که از همین الان آماده بردن آلمان هستند، از امضای زیر استفاده کنند:31: (ضمن کمال احترام به هواداران آلمان:11:)
ضمنا از جمله Remember OWEN هم میتونید استفاده کنید!:27:
حیف اول جام جهانی نیت کردم با همین امضا باشم تا ایشالا قهرمانی انگلیس... والا 100% از دیشب امضامو عوض می کردم!:31:
Mohammad
24-06-2010, 18:10
پله پله تا ملاقات خدا ! :31:
pcforlife بهتره اون امضایی که گفتی رو نذارید
چون باعث ایجاد حساسیت در بین طرفداران آلمان و ایجاد درگیری میشه
اگه میخواید جو به هم نریزه این کارو نکنید
و گرنه ما هم می تونیم اون ژست معروف اندی مولر رو بذاریم تو امضامون :46:
hamid_diablo
24-06-2010, 18:45
پله پله تا ملاقات خدا ! :31:
من فکر میکنم انگلیس پتانسیل شکست آلمان رو داره
ولی بازیکنانش مثل تیم فرانسه کمی خود خواهانه و بی انگیزه بازی میکنن
بازی رو به نظر من آلمان میبره:31:
pcforlife
24-06-2010, 19:11
pcforlife بهتره اون امضایی که گفتی رو نذارید
چون باعث ایجاد حساسیت در بین طرفداران آلمان و ایجاد درگیری میشه
اگه میخواید جو به هم نریزه این کارو نکنید
و گرنه ما هم می تونیم اون ژست معروف اندی مولر رو بذاریم تو امضامون :46:
دوست عزیز!:10: ما با هم دعوا نداریم که!! این امضا هم توهین یا بی احترامی نکرده... فقط جنبه کری داره...:20: طرفدارای آلمان هم میتونن هر امضایی که مربوط به بازی انگلیس - آلمانه و توهین یا بی احترامی نکرده باشه رو بزارن...:)
در کل بیشتر به جنبه کری خوندنش نگاه کن، نه جنبه ایجاد ناراحتی یا درگیری!:46:
Mohammad King
24-06-2010, 19:48
روني: آماده بازي با آلمان ميشوم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال انگليس از تلاش خود براي آمادهشدن جهت مصاف با ژرمنها خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلياستار، وين روني روز چهارشنبه در مصاف تيمش با اسلووني نيز نتوانست قفل دروازه را باز كرده و همچون رقابتهاي باشگاهي گلزني كند. اين مهاجم 24 ساله بدين خاطر روز پنج شنبه (امروز) از انجام تمرين همراه يارانش معاف شد تا اندك آسيب ديدگي بوجود آمده در مصاف با تيم اروپاي شرقي برطرف كند.
وي در اين ارتباط اظهار داشت: با توجه به مصدوميت سطحي كه در بازي سوم تيم برايم پيش آمد، به دستور سرمربي تيم امروز را استراحت ميكنم اما تلاش دارم براي بازي با آلمان آماده و مهيا شوم.
روني افزود: با توجه به اينكه در مرحله يك هشتم با اين حريف صاحبنام روبرو ميشويم از انگيزه زيادي برخوردار هستم و اطمينان دارم ميتوانم بازي خوبي را به نمايش گذارم.
تيم انگليس پس از برد مقابل اسلووني پس از آمريكا در گروه سوم، در پله دوم جاي گرفت و حريف روز يكشنبه با تيم تحت رهبري يواخيم لو (آلمان) شد.
انتهاي پيام/
Mohammad King
24-06-2010, 19:57
خب دیگه اون وقت میگن طرفدارای انگلیس زود عصبانی میشن...
کار به جایی کشید که ...
Mohammad
24-06-2010, 20:17
یکی از بهترین تاپیک های انجمن جام جهانی از لحاظ نظم این تاپیک هست ... انصافا دوستان تاپیک رو مفید پیش می برن و شاید مثل خیلی از تاپیک های دیگه با اسپم و پست های بی ربط جلو نمی ره !
دوستانی که می خوان " اسپم بازی کنن" لطفا به این تاپیک سر نزنن ! این رو دوستانه عرض کردم ، امیدوارم دوستانه هم بپذیرن تا نحوه ی برخوردها عوض نشه ...
یکی از بهترین تاپیک های انجمن جام جهانی از لحاظ نظم این تاپیک هست ... انصافا دوستان تاپیک رو مفید پیش می برن و شاید مثل خیلی از تاپیک های دیگه با اسپم و پست های بی ربط جلو نمی ره !
دوستانی که می خوان " اسپم بازی کنن" لطفا به این تاپیک سر نزنن ! این رو دوستانه عرض کردم ، امیدوارم دوستانه هم بپذیرن تا نحوه ی برخوردها عوض نشه ...
اره . درسته .
shayan3001
24-06-2010, 20:51
30 ژولای 1966. کاپیتان بابی مور بر دوش هم تیمی های خود و کاپ قهرمانی در دست. بعد از برد 4 بر 2 مقابل آلمان دربازی فینال در استادیوم ویمبلی لندن
از چپ به راست:
Gordon Banks ,Alan Ball, Martin Peters, Geoff Hurst, Moore, Ray Wilson, George Cohen and Bobby Charlton
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 394924
pinchingholian
24-06-2010, 21:18
روني:مقابل آلمان براي تيمم گل ميزنم
با انتشار تصاويري از روني در آخرين تمرين انگليس او سرحال و آماده به نظر مي رسد.
وین رونی، مهاجم تیم ملی انگلیس مطمئن است که در بازی مقابل آلمان در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی 2010 کاملا آماده خواهد بود.
رونی در دیدار مقابل اسلوونی پس از اینکه دچار مصدومیتی جزئی شد، در دقیقه 70 توسط فابیو کاپلو از بازی خارج شد.
او در آخرین هفته های فصل اخیر از ناحیه لیگامنت نیز دچار مصدومیت شده بود، به همین دلیل نگرانی هایی در مورد احتمال غیبت او در بازی مقابل ژرمن ها به وجود آمد اما او این مسئله را رد کرد و اعلام کرد که قصد دارد در این بازی برای تیمش گلزنی کند.
رونی در مصاحبه ای گفت:" وضعیت قوزک پایم خوب است و می توانم انگلیس را همراهی کنم."
Mohammad
24-06-2010, 21:44
رونی بازیه قبل خیلی سر حال بود ولی بد شانس !
شاید از بازی با آلمان تازه جام برای رونی شروع بشه !
کاپلو: تازه تیم شدیم/ آلمانیها از ما میترسند
ورزش > فوتبال خارجی - فابیو کاپلو ادعا کرد که آلمانی ها از تیم ملی انگلیس می ترسند
فابیو کاپلو پس از صعود مردانش گفت: این همان تیمی بود که می شناسم. ما از خودمان روح تیمی نشان دادیم و با هم مبارزه کردیم. از نتیجه واقعا خوشحال هستم.
این مربی ایتالیایی که در نشست خبری پایان بازی برابر اسلونی در ورزشگاه نلسون ماندلا شهر پورت الیزابت صحبت می کرد، ادامه داد: همچنین از این که تیم دوباره همانند بازی های مقدماتی جام جهانی 2010 بازی کرد، خوشحالم. درست همانطور که آنها را از دور مقدماتی می شناختم. اکنون می توانیم جلوتر برویم.
دن فابیو افزود: تمام تیم و مربیان با خیالی آسوده با چالش بعدی رو به رو می شوند. ما می توانیم بدون ترس و فشار راهی دیدارهای بعدی بشویم. برای هوادارانمان هم خوشحالم.
او که تیمش با انتقاد از سوی بکن باوئر مواجه شده بود گفت: آنها حریف ما هستند و از ما می ترسند. شک نکنید که ما صعود می کنیم
Alireza.M67
25-06-2010, 11:25
درسته که رفتیم بالا ولی اینطوری نمیشه !
هنوز بعضیا در حد خودشون نیستن .
کسانی که از همین الان آماده بردن آلمان هستند، از امضای زیر استفاده کنند:31: (ضمن کمال احترام به هواداران آلمان:11:)
ضمنا از جمله Remember OWEN هم میتونید استفاده کنید!:27:
حیف اول جام جهانی نیت کردم با همین امضا باشم تا ایشالا قهرمانی انگلیس... والا 100% از دیشب امضامو عوض می کردم!:31:
اي ول ، دمت گرم ،
remember Michael owen .
اصلا اگه يادتون باشه ، اوون دكو پوز آلماني هارو با سه تا گلش دراورد .
Mohammad
25-06-2010, 12:10
درسته که رفتیم بالا ولی اینطوری نمیشه !
هنوز بعضیا در حد خودشون نیستن .
مسلما !
با بازی که جلوی اسلوونی کردیم نمیشه آلمان رو برد ! برای برد آلمان باید یه پله بالاتر و بهتر بازی کنیم ...
Mohammad King
25-06-2010, 12:48
اون موقع من گفتن که انگلیس خیلی از دفعات قبلش بازی میکنه... و همین طور هم شد.
ولی به نظر من برد تا 75% مال ماست...
چون بخوای حساب کنید بازیمنای ما خیلی از ژرمنها بهترن...
البته اگر لمپارد و جرارد و رونی در حد و اندازه های خودشون ظاهر بشن...
چون توی بازی های قبل این بازیمنان از حد اکثر توانشون برای برد استفاده نمیکنن...
چون میترسن یه دفعه بهشون آسیب برسه و یه فصل باشگاه را از دست بدن.
ولی این بازی فرق میکنه...
به امید برد با تفاضل
گل بالا انگلیس
hamid_diablo
25-06-2010, 13:03
سلام
من که گفتم از لحاظ مهره انگلیس از آلمان بهتره
ولی کمی بی انگیزه بازی میکنن.مثل بازیهای باشگاهیشون جنگنده نیستن
ولی آلمانیها هر جا که بازی کنن تعصب دارن
لام رو تو بازی با غنا دیدید هم تو حمله شرکت میکرد و هم تو دفاع
Mohammad King
25-06-2010, 13:42
حمايت جو كول از جان تري:
تري بهترين مدافع دنياست
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جام جهاني 2010
جو كول با حمايت از صحبت هاي اخير جان تري، او را بهترين مدافع حال حاضر فوتبال دنيا دانست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جو كول كه سرانجام توانست كاپلو را براي حضور در ميدان متقاعد كند با اشاره به بازيكنان باكيفيتي مانند جان تري، اعلام كرد اين بار نوبت انگليس است كه قهرمان جام جهاني شود.
جو كول درباره جان تري گفت: به هيچ وجه نمي توان از سد تري گذشت. در تمام دوران بازيگري ام مدافعي به سرسختي و جنگندگي او نديده ام. به جرات ميگويم تري بهترين مدافع حال حاضر فوتبال دنياست. او در بازي مقابل اسلوني چندين بار دروازه ما را نجات داد. تري يكي از بازيكناني است كه به خوبي مي داند چگونه بقيه بازيكنان را هدايت كند.
كول كه در نيمه دوم ديدار با اسلوني به عنوان يار تعويضي وارد ميدان شده بود ادامه داد: اكنون كه خيالمان از بابت صعود به مرحله بعدي راحت شده است، با آرامش بيشتري به ميدان خواهيم رفت و همان تيم هميشگي خواهيم بود.
مهاجم تيم ملي انگيس با ابراز نارضايتي از برخوردهاي هواداران بعد از ديدار با الجزاير گفت: برخي درباره ما اشتباه فكر مي كنند. ما در تمام بازي ها با تمام وجود به ميدان خواهيم رفت. البته بعضي وقت ها نتيجه خوبي به دست نمي آيد، اما به تمام هواداران اطمينان ميدهم هيچ يك از بازيكنان در زمين كم كاري نمي كنند.
جو كول همچنين درباره سخنان اخير جان تري درباره وضعيت تيم ملي گفت: من او را به خوبي مي شناسم. مطمئنم او قصد تخريب و خرابكاري نداشته است. تري تجربه زيادي دارد و معمولا از روي حساب و كتاب حرف مي زند.
كول با تاكيد بر حمايت از فابيو كاپلو و ساير اعضاي فني تصريح كرد: تا آخرين لحظه از كاپلو حمايت خواهيم كرد و به تصميماتش احترام خواهيم گذاشت. او نفر اول نيمكت ماست و همه بايد تابع نظرات او باشند.
مهاجم آبي پوش هاي لندني با اشاره به ناكامي هاي سال هاي اخير انگليس گفت: پس از ناكامي در راه يافتن به يورو 2008 روزهاي بسيار تلخي را پشت سر گذاشتيم اكنون فرصت خوبي است كه با قهرماني در آفريقاي جنوبي به اين ناكامي ها پايان دهيم و با افتخار قهرمان شويم. اگر خودمان را باور داتشه باشيم و در تمام بازي ها مانند ديدار مقابل اسلوني به ميدان برويم كسب اين افتخار دور از دسترس نخواهد بود.
جو كول كه در 15 دقيقه پاياني مقابل اسلوني عملكرد قابل قبولي داشت، اميدوار است كاپلو اين بار او را از ابتدا در تركيب ثابت تيم قرار دهد.
تيم انگليس در آخرين ديدار خود با تك گل دفوئه از سد اسلوني گذشت و با 5 امتياز پس از آمريكا به دور بعد صعود كرد.
انگليس در مرحله يك هشتم نهايي جام جهاني 5 تير در روستنبرگ به مصاف آلمان خواهد رفت.
انتهاي پيام
كد خبر: 8904-01782
Mohammad King
25-06-2010, 13:56
سرمربي تيم فوتبال انگليس: روحيه خود را بازيافته ايم
انزلي - سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس پس از راهيابي تيمش به دور بعدي مسابقات جام جهاني اعلام كرد: بازيكنان انگلستان روحيه خود را بازيافته اند. به گزارش روز جمعه كارگروه جام جهاني به نقل از سايت فدراسيون جهاني فوتبال فيفا، فابيو كاپلو ابراز اميدواري كرد: بازيكنان انگلستان بتدريج وضعيت بهتري در جام جهاني پيدا كنند.
وي خاطر نشان كرد: بازيكنان انگليس در مسابقات پيش رو با اعتماد به نفس بيشتري بازي خواهند كرد چرا كه انگيزه لازم را بدست آوردهاند و از نظر جسماني نيز در وضعيت بهتري نسبت به شروع بازيها قرار دارند.
تيم ملي فوتبال انگليس سرگروه گروه سوم مسابقات جام جهاني با تيمهاي آمريكا، الجزاير و اسلووني همگروه بود كه در پايان آخرين مسابقه دور مقدماتي با كسب يك پيروزي، سرانجام به عنوان تيم دوم گروه خود جواز حضور در دور بعدي را كسب كرد.
شاگردان كاپلو به عنوان تيم دوم گروه خود بايد در مرحله يك هشتم نهايي در مقابل تيم ملي فوتبال آلمان صدرنشين گروه چهارم قرار گيرند.
كاپلو در خصوص عملكرد تيمش در دور مقدماتي نيز گفت: اگرچه شاگردانم در بازي با تيمهاي ملي آمريكا و الجزاير روحيه خود را از دست داده بودند اما در مسابقه آخر از دور مقدماتي برابر اسلووني همه چيز تغيير كرد و بازيكنان به خود آمدند.
مربي تيم فوتبال انگليس با ابراز خرسندي از نحوه بازي شاگردانش در برابر اسلووني گفت: براي پيروزي در مسابقات پيش رو بايد با چنين روحيهاي وارد زمين شويم.
كاپلو در ادامه از مصدوميت وين روني مهاجم تراز اول انگليسيها خبر داد و گفت: وي بار ديگر از ناحيه قوزك پا صدمه ديده است.
مربي انگليس كه براي پايان دادن به شايعات در خصوص ادامه اختلافاتش با جان تري پس از پايان بازي با اسلووني، وي را در آغوش گرفت، اظهار داشت: با هيچ كدام از بازيكنانم مشكل ندارم.
كاپلو با بيان اينكه براي تمامي شاگردانم احترام قائلم، در خصوص عملكرد جان تري در بازي آخر گفت: او در زمين مسابقه يك رهبر خوب است و بازي خوبي از خود به نمايش گذاشت.
pinchingholian
25-06-2010, 13:58
دستیار یواخیم لو: انگلیس مدعی قهرمانی است
او گفته آلمان تیمی جوان است…
سایت گل – هانس فلیک، دستیار لو میگوید انگلیس یکی از مدعیان قهرمانی است. فلیک میگوید: «ما تیم جوانی داریم. انگلیس بیتردید یکی از مدعیان قهرمانی است، اما شکست دادن غنا ما را از نظر ذهنی قدرتمندتر ساخت. همه ما روی منحنی یادگیری هستیم.»
او ادامه میدهد: «در بازی یکشنبه، دو سر یک طیف روبروی هم قرار میگیرند. ما به راستی جوان هستیم، اما اگر سبکی و نشاط خود را بازیابیم، این میتواند به سود ما باشد. انگلیس هم به روشنی بهترین تورنمنت خود را سپری نمیکند. البته آنها بازیکنانی مانند وین رونی دارند که کیفیتی باورنکردنی دارد و آن را هر سال ثابت میکند. او تاکنون در جام جهانی کمتر از حد انتظار بوده، اما بازیکنی ویژه است که به زودی به فرم همیشگیاش برخواهد گشت.»
Mohammad King
25-06-2010, 14:00
بازيكن تيم ملي فوتبال انگلستان: اين جام براي ماست
جو كول يكي از بازيكنان تيم ملي فوتبال انگستان پيش ديدار تيمش با تيم ملي آلمان در مرحله يك هشتم جام جهاني اظهار داشت: اين بار نوبت انگلستان است تا جام جهاني را تصاحب كند.
وي كه به تازگي اختلافاتش را با فابيو كاپلو سرمربي تيم ملي فوتبال انگلستان كنار گذاشته، اظهار داشت: براي اينكه بتوانيم به انتظارات مردم كشورمان پاسخ دهيم بايد سخت تلاش كنيم.
وي افزود: ما ميتوانيم نه تنها برنده مسابقه پيش رو باشيم بلكه مي خواهيم با دست پر به خانه بازگرديم.
كول در خصوص آخرين ديدار تيمش در دور مقدماتي دربرابر اسلووني كه در پايان با نتيجه يك بر صفر به نفع انگستان به پايان رسيد و باعث صعود انگلستان به دور بعد شد، گفت: بازي بسيار سختي را پشت سر گذاشتيم.
وي افزود: اين مسابقه فشار بيشتري از مسابقه در فينال جام حذفي يا فينال ليگ قهرمانان داشت.
كول در خصوص بازي كردنش در اين ديدار به عنوان بازيكن جانشين نيز گفت:
فوتبال يك بازي تيمي است، بنابراين اگر مربي هر وقت بخواهد از من استفاده كند، در اختيارش خواهم بود.
جو كل با بيان اينكه تيم ملي فوتبال كشورش هم اكنون به پيروزي نياز دارد ، اظهار داشت: اگر با هم متحد شويم ميتوانيم به هدفي كه در سر داريم ، دست پيدا كنيم.
تيم انگليس عصر روز چهارشنبه هفته جاري در ورزشگاه نلسون ماندلا شهر پورت اليزابت با يك گل حريف خود اسلووني را شكست داد تا به عنوان تيم دوم گروه سوم راهي مرحله بعدي شود.
اين تيم روز يكشنبه هفته آينده در مرحله يك هشتم نهايي مقابل تيم ملي آلمان صدرنشين گروه چهارم قرار خواهد گرفت.
اون موقع من گفتن که انگلیس خیلی از دفعات قبلش بازی میکنه... و همین طور هم شد.
ولی به نظر من برد تا 75% مال ماست...
چون بخوای حساب کنید بازیمنای ما خیلی از ژرمنها بهترن...
البته اگر لمپارد و جرارد و رونی در حد و اندازه های خودشون ظاهر بشن...
چون توی بازی های قبل این بازیمنان از حد اکثر توانشون برای برد استفاده نمیکنن...
چون میترسن یه دفعه بهشون آسیب برسه و یه فصل باشگاه را از دست بدن.
ولی این بازی فرق میکنه...
به امید برد با تفاضل
گل بالا انگلیس
از نظر بازيكن كه انگليس خيلي بالاتره اما مثل جامهاي جهاني قبل اين المانيا نميدونم چطوري ولي شانسي شانسي ميرن بالا .
pinchingholian
25-06-2010, 14:01
اریکسون: انگلیس آلمان را میبرد، چرا که نه؟
سایت گل - سون گوران اریکسون، مربی سابق تیم ملی انگلیس میگوید تیم فابیو کاپلو آلمان را شکست خواهد داد. مربی ساحل عاج در دیدار مشهور انگلیس و آلمان در سال 2001 در چارچوب رقابتهای مقدماتی جام جهانی که با پیروزی پنج بر یک انگلیس همراه شد، روی نیمکت این تیم نشسته بود.
از او پرسیده شد آیا انگلیس میتواند دستاورد نه سال پیش را تکرار کند یا نه و او پاسخ داد: «چرا که نه؟ بازی آنها مقابل اسلوونی را دیدم. این تیم صعود کرد و عالی هم بازی کرد، به ویژه در نیمه اول. به نظرم آنها میتوانند آلمان را ببرند. دیداری بزرگ پیش روی ماست.»
ساحل عاج به احتمال فراوان با جام جهانی خداحافظی خواهد کرد، اما اریکسون میگوید: «بازی انگلیس و آلمان را از تلویزیون تماشا خواهم کرد و امیدوارم آن را در همین کشور آفریقای جنوبی ببینم!»
Mohammad
25-06-2010, 14:33
همه چیز بر می گرده به اینکه بازیکنان خودشون باشن ! در حد خودشون بازی کنند ... یعنی یه جوری همگی می دونیم که اگه بازیکنان تیم خودشون باشن هیچ تیمی حریفشون نیست ...
امیدوارم روند بهبود تیم همچنان ادامه داشته باشه .
از نظر بازيكن كه انگليس خيلي بالاتره اما مثل جامهاي جهاني قبل اين المانيا نميدونم چطوري ولي شانسي شانسي ميرن بالا .
یعنی چی شانسی شانسی!
آخه چرا حرف غیر منطقی می زنی!!:13:
ضمنا از نظر بازیکن هم انگلیس خیلی خیلی بهتر نیست فقط اونا معروفترن چون تو لیگ برتر انگلیس بازی می کنن و لیگ برتر هم از نظر تبلیغات رسانه ای از همه قویتره و ضمنا تبلیغات رو بازیکنای انگلیسی خیلی زیاده
ولی همین مسوت اوزیل رو تا قبل از این جام خیلی ها نمیشناختن ولی حالا دیدن چه فوق ستاره ایه و حالا همه تیما افتادن دنبالش که البته من دوست دارم تو برمن بمونه
اریکسون: انگلیس آلمان را میبرد، چرا که نه؟
شما فعلا برو پی مربی گری خودت که هر جا میری میندازنت بیرون
بابا این همه دعوا برا چیه آخرش که برنده آلمان و انگلیس رو آرژانتین حذف میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی شانسی شانسی!
آخه چرا حرف غیر منطقی می زنی!!:13:
ضمنا از نظر بازیکن هم انگلیس خیلی خیلی بهتر نیست فقط اونا معروفترن چون تو لیگ برتر انگلیس بازی می کنن و لیگ برتر هم از نظر تبلیغات رسانه ای از همه قویتره و ضمنا تبلیغات رو بازیکنای انگلیسی خیلی زیاده
ولی همین مسوت اوزیل رو تا قبل از این جام خیلی ها نمیشناختن ولی حالا دیدن چه فوق ستاره ایه و حالا همه تیما افتادن دنبالش که البته من دوست دارم تو برمن بمونه
شما فعلا برو پی مربی گری خودت که هر جا میری میندازنت بیرون
مثال بارز جام جهاني 2002 شما تمام تيماي چرت و چورت رو بردين ، اگه اين المانيا عرضه داشتن تو فينال 2 تا از برزيل نمي خوردن .
حالا تو همون جام انگليس رو برزيل اون هم با نتيجه ي 2بر 1 برد . و حزف كرد (گلش رو هم مايكل زد )
اگه برزيل به پست ما نميخورد صد در صد قهرمان بوديم
Mohammad King
25-06-2010, 16:18
بابا این همه دعوا برا چیه آخرش که برنده آلمان و انگلیس رو آرژانتین حذف میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آرژنتین که تا حالا با یه تیم خوب مهک نخرده...
خوب میشه اگر با انگلیس مهک بخوره...
در ضمن من فکر نمیکنم آرژانتیم با مارادونا به جایی برسه...
چون تمام بازیاش را زوری برده...
مثال بارز جام جهاني 2002 شما تمام تيماي چرت و چورت رو بردين ، اگه اين المانيا عرضه داشتن تو فينال 2 تا از برزيل نمي خوردن .
حالا تو همون جام انگليس رو برزيل اون هم با نتيجه ي 2بر 1 برد . و حزف كرد (گلش رو هم مايكل زد )
اگه برزيل به پست ما نميخورد صد در صد قهرمان بوديم
اتفاقا تنها موردی که من موافقم آلمان کمی خوش شانسی آورد همون 2002 هست
که 8 سال هست به خاطر اون دارن همش به آلمان انگ خوش شانسی می زنن
آلمان اگر خوش شانس بود این همه مصدوم نمیداد قبل از این جام
و در بازی با صربستان اون نمیشد داورش
آلمان در 2002 اگر بالاک رو داشت در فینال(در نیمه نهایی دو کارته شد) و کان هم مصدوم نمیشد که اون دو گل رو بخوره قطعا آلمان قهرمان میشد.
تیتر یکی از روزنامه های اون زمان رو یادمه که قبل از فینال نوشته بودن برزیل پر ستاره;آلمان بدون بالاک
Mohammad King
25-06-2010, 16:32
آلمان در 2002 اگر بالاک رو داشت در فینال(در نیمه نهایی دو کارته شد) و کان هم مصدوم نمیشد که اون دو گل رو بخوره قطعا آلمان قهرمان میشد.
تیتر یکی از روزنامه های اون زمان رو یادمه که قبل از فینال نوشته بودن برزیل پر ستاره;آلمان بدون بالاک
اگر بخوای از شانس حرف بزنی به نظر من حتی اگر تعصبم را نسبت به انگلیس بزارم کنار به نظر من آلمان تا حالا شانس زیادی آورده.
شما نزدیک بود توی بازی با غنا گل بخورید اونم زیاد!!!
که شانس آوردید . تناه بد شانسی شما اخراج کلوزه بود!
اگر از لحاض مصدومیت بخوای حساب کنید
اگلیس :بکام - فردیناند رو از دست داده.!!!
pinchingholian
25-06-2010, 16:33
انگلیس با پیراهن شانس در مقابل آلمان، سه شیرها قرمز می پوشند
سایت گل- فیفا اعلام کرد که تیم ملی انگلیس در دیدار مقابل آلمان در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی لباس های یک دست قرمزش را به تن خواهد کرد.
با توجه به قرعه کشی انجام شده، انگلیسی ها به عنوان تیم "مهمان" شناخته شدند و به همین علت نمی توانند از لباس های سفید همیشگی شان استفاده کنند.
البته با توجه به اینکه انگلیسی ها معمولا با لباس های قرمزشان در مقابل حریفان به پیروزی می رسند، خودشان هم ترجیح می دهند که این لباس ها را در بازی مقابل آلمان به تن کنند.
آنها در آخرین بازی مرحله گروهی شان مقابل اسلواکی نیز با لباس های قرمز شان وارد زمین شده بودند.
بازی دو تیم آلمان و انگلیس در ورزشگاه بلوم فونتین برگزار می شود و با توجه به وضعیت نه چندان مطلوب چمن این ورزشگاه، دو تیم نمی توانند آخرین جلسه تمرینی شان را در این ورزشگاه برگزار کنند.
Mohammad King
25-06-2010, 16:53
یه عکس قشنگ:
نتیجه دیدارهای رودرروی دو تیم آلمان و انگلیس(در بیست سال اخیر)
pinchingholian
25-06-2010, 17:57
یه عکس قشنگ:
اشلی کول رفته تو زمین!!!:27:
اگر بخوای از شانس حرف بزنی به نظر من حتی اگر تعصبم را نسبت به انگلیس بزارم کنار به نظر من آلمان تا حالا شانس زیادی آورده.
شما نزدیک بود توی بازی با غنا گل بخورید اونم زیاد!!!
که شانس آوردید . تناه بد شانسی شما اخراج کلوزه بود!
اگر از لحاض مصدومیت بخوای حساب کنید
اگلیس :بکام - فردیناند رو از دست داده.!!!
آره ، جواب خوبي بود .(البته اوون هم مصدوم شد)
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
آخه كدوم مربي خنگي يه دروازبان مصدوم ميزاره تو دروازه؟ كان مصدوم نبود
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
نتیجه دیدارهای رودرروی دو تیم آلمان و انگلیس(در بیست سال اخیر)
يه بار بهتون 5 تا زديم .سه تاش رو هم مايكل جون زد .
Mohammad
25-06-2010, 20:21
همون برد 5 - 1 !
shayan3001
25-06-2010, 21:02
به امید تکرار این نتیجه : :33:
Dark Shine
25-06-2010, 21:05
کنار کروچ چه خنده داره!:31:
رهبران انگليس و آلمان ديدار دو كشور در جام جهاني را تماشا خواهند كرد
ديويد كامرون نخست وزير انگليس روز جمعه احتمال داد كه رهبران انگليس رقابتهاي تاريخي دو كشور را كنار گذاشته و با هم ديدار حساس تيمهاي ملي فوتبال انگليس و آلمان را در جام جهاني آلمان تماشا كنند.
كامرون كه در مورد تماشاي اين ديدار آخر هفته در مرحله يك هشتم نهايي جام جهاني در كنار آنگلا مركل صدر اعظم آلمان صحبت ميكرد به شوخي گفت : وي سعي خواهد كرد تا بر سر پنالتيهاي اين ديدار با مركل گلاويز نشود .
آخرين بار كه انگليس و آلمان در جام جهاني به مصاف هم رفتند در نيمه نهايي جام جهاني ۱۹۹۰ بود كه در آن انگليس با ضربات پنالتي شكست خورد .
كامرون كه براي حضور در اجلاس سران گروه هشت در شهر هانتسويل كانادا بسر مي برد به شبكه خبري آي .تي وي گفت : اين ايده وجود دارد كه ما ممكن است سعي كرده اين ديدار را با هم تماشا كنيم . من سعي خواهم كرد موقع پنالتي زدنها با وي درگير نشوم ولي ما بايد صبر كرده تا ببينيم چه پيش ميآيد.
كامرون همچنين فاش ساخت كه سيلويو برلوسكوني نخست وزير ايتاليا پس از خروج تكاندهنده ايتاليا از جام جهاني در روز پنجشنبه از انگليس حمايت مي كند.
وي در پاسخ به اين سوال كه نتيجه اين ديدار را چه پيش بيني ميكند گفت:
من تنها خواستار پيروزي انگليس هستم . يك گل نيز كافي است.
آره ، جواب خوبي بود .(البته اوون هم مصدوم شد)
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
آخه كدوم مربي خنگي يه دروازبان مصدوم ميزاره تو دروازه؟ كان مصدوم نبود
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
يه بار بهتون 5 تا زديم .سه تاش رو هم مايكل جون زد .
کان مصدومیتش از ناحیه مچ دست به پایی بود که خودش با غیرت خودش بازی کرد و گفت می تونم بازی کنم.
ولی روی گلی که خوردن دیدی که توپ از دست کان اول دراومد و بعد رونالدو گلش کرد که به خاطر همون مصدومیتش بود وگرنه خوردن همچین گلی از سلطان کان بعید بود.
بیچاره کان خیلی هم درد می کشید از مصدومیتش
در 2002 اول کان و بعد بالاک بودن که آلمان رو تا فینال رسوندن
در مورد مصدومیت بکام هم نقش بکام الان در تیم انگلیس خیلی با نقش بالاک فرق می کنه
بالاک ستون تیم ملی بود و رهبر مقتدر میانه میدان آلمان
اوون هم دیگه سنش رفته بالا
اون پنج یک هم در یک بازی نیمه رسمی بود ولی در بازی های حساس همیشه آلمان بوده که برنده بوده و در یکشنبه هم خواهد بود ان شا الله
کلا برد های آلمان مهمتر و حساستر بوده و در تورنونت های مهم
بردهای انگلیس بیشتر در بازی های دوستانه بوده
آقا این بحث ها رو بزارین کنار ...
امیدوارم آلمان و شکست بدیم و به مرحله ی بعد صعود کنیم :)
کان مصدومیتش از ناحیه مچ دست به پایی بود که خودش با غیرت خودش بازی کرد و گفت می تونم بازی کنم.
ولی روی گلی که خوردن دیدی که توپ از دست کان اول دراومد و بعد رونالدو گلش کرد که به خاطر همون مصدومیتش بود وگرنه خوردن همچین گلی از سلطان کان بعید بود.
بیچاره کان خیلی هم درد می کشید از مصدومیتش
در 2002 اول کان و بعد بالاک بودن که آلمان رو تا فینال رسوندن
در مورد مصدومیت بکام هم نقش بکام الان در تیم انگلیس خیلی با نقش بالاک فرق می کنه
اون پنج یک هم در یک بازی نیمه رسمی بود ولی در بازی های حساس همیشه آلمان بوده که برنده بوده و در یکشنبه هم خواهد بود ان شا الله
کلا برد های آلمان مهمتر و حساستر بوده و در تورنونت های مهم
بردهای انگلیس بیشتر در بازی های دوستانه بوده
اوون سنش الان 30 هستش. اون موقع بالاك كه سنش حتما از 30 بالاست نبايد تو تيم ملي بازي كنه . ربطي به سن نداره كه .
mjorh به نکته خوبی اشاره کرد!
بالاک ۳۴ سالشه و اوون ۳۰ سال
اونوقت بالاک ستون تیم ملیه و اوون سن بالا:31:
اوون سنش الان 30 هستش. اون موقع بالاك كه سنش حتما از 30 بالاست نبايد تو تيم ملي بازي كنه . ربطي به سن نداره كه .
نگفتم فقط هبخاطر سنش هست بستگی به امادگی جسمانی هم داره
یعنی الان همونقدر که خلا اوون در تیم ملی انگلیس احساس نمیشه خلا بالاک هم همونقدر احساس نمیشه!؟
بالاک در اون پست فعلا کسی نیست که حتی سایه ای از بالاک هم باشه
الان جای بالاک خدیرا رو گذاشته!
Mohammad King
26-06-2010, 12:30
اشلي كول: آلمان را راحت ميبريم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم ملي فوتبال انگليس گفت: آلمان با وجود راهيابي به مرحله يك هشتم نهايي قابليت شكست دارد و ما اين حريف را راحت ميبريم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميرر، اشلي كول اظهار داشت: براي تيم ملي آلمان به عنوان يك حريف قديمي و قابل اعتنا احترام ميگذاريم. اين تيم با وجودي كه به مرحله يك هشتم نهايي و ديدار با ما رسيده ظرفيت شكست دارد.
وي افزود: مطمئنم ما با استفاده از تجربه و توان بالا ميتوانيم راحت بر تيم ملي آلمان غلبه كنيم.
مصاف انگليس و آلمان در مرحله يك هشتم نهايي جامجهاني فردا عصر ساعت 18:30 به وقت تهران انجام خواهد شد.
انتهاي پيام/
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
بكن باوئر: قصد توهين به انگليس را نداشتم
خبرگزاري فارس: قيصر فوتبال آلمان يك بار ديگر از دوستداران انگليس به خاطر اظهارنظرش در ابتداي جامجهاني عذرخواهي كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكسپرس، فرانتس بكن باوئر اظهار داشت: در يكي دو بازي اول تيم ملي انگليس من نقطه نظرم را در رابطه با تيم بريتانيايي بيان كردم كه اين مسئله باعث ناخرسندي هواداران اين تيم شد. البته همانگونه عنوان شد، تنها نظرم را ارائه كردم قصد توهين نداشتم.
وي افزود: در جدال روز يكشنبه ميان انگليس و آلمان هر دو تيم داراي ويژگيهاي قابل توجهي هستند. انگليس تجربه زيادي دارد و تيم ما از نيروي جواني بهره ميگيرد. به نظر من آلمان اگر ميخواهد بر رقيب ديرينه خود غلبه كند بايد نهايت استفاده از شور و نشاط جواني ببرد. در اين ميان تيم يواخيم لو مي تواند از انرژي بيشتر استفاده كند و درمقابل انگليسيها هم از تجربه افزون خود ميتوانند ضربه بزنند.
اين چهره 64 ساله كه به عنوان بازيكن و مربي موفق به كسب عنوان قهرماني براي كشورش شده است، در مصاحبهاي در روزهاي ابتدايي اين پيكارها كه تيم انگليس بازيهاي پرانتقادي ارائه كرد، گفته بود انگليس بازي «بزن در رو» را ارائه مي دهد و تفكر بر بازي مردانش حاكم نيست.
انتهاي پيام/
mjorh به نکته خوبی اشاره کرد!
بالاک ۳۴ سالشه و اوون ۳۰ سال
اونوقت بالاک ستون تیم ملیه و اوون سن بالا:31:
نبود اوون توی تیم ملی چندان احساس نمیشه حداقل از نظر اسمی چون شماها رونی رو دارید ولی بالاک برای آلمان یه مهره غیرقابل جانشینه اونم توی همچین تیمی که 80درصد بازیکناش زیر25سال هستن
Mohammad King
26-06-2010, 12:31
رهبران انگليس و آلمان ديدار دو كشور در جام جهاني را تماشا خواهند كرد
ديويد كامرون نخست وزير انگليس روز جمعه احتمال داد كه رهبران انگليس رقابتهاي تاريخي دو كشور را كنار گذاشته و با هم ديدار حساس تيمهاي ملي فوتبال انگليس و آلمان را در جام جهاني آلمان تماشا كنند. كامرون كه در مورد تماشاي اين ديدار آخر هفته در مرحله يك هشتم نهايي جام جهاني در كنار آنگلا مركل صدر اعظم آلمان صحبت ميكرد به شوخي گفت : وي سعي خواهد كرد تا بر سر پنالتيهاي اين ديدار با مركل گلاويز نشود .
آخرين بار كه انگليس و آلمان در جام جهاني به مصاف هم رفتند در نيمه نهايي جام جهاني ۱۹۹۰بود كه در آن انگليس با ضربات پنالتي شكست خورد .
كامرون كه براي حضور در اجلاس سران گروه هشت در شهر هانتسويل كانادا بسر مي برد به شبكه خبري آي .تي وي گفت : اين ايده وجود دارد كه ما ممكن است سعي كرده اين ديدار را با هم تماشا كنيم . من سعي خواهم كرد موقع پنالتي زدنها با وي درگير نشوم ولي ما بايد صبر كرده تا ببينيم چه پيش ميآيد.
كامرون همچنين فاش ساخت كه سيلويو برلوسكوني نخست وزير ايتاليا پس از خروج تكاندهنده ايتاليا از جام جهاني در روز پنجشنبه از انگليس حمايت مي كند.
وي در پاسخ به اين سوال كه نتيجه اين ديدار را چه پيش بيني ميكند گفت :
من تنها خواستار پيروزي انگليس هستم . يك گل نيز كافي است .
و البته تو تاپیک بزرگترین غایب جام جهانی کیه نتیجه نظرسنجی نشون میده که نبود کی موثرتر بوده
آرای بالاک حداقل دو برابر بکامه اوون هم که اصلا هیشکی اسمشو نبرد:
البته شما چون طرفدار انگلیس هستی الان میای باز میگی اوون
Mohammad King
26-06-2010, 12:37
فردا همه چی معلوم میشه...
منتظر باشید//
vahidgame
26-06-2010, 13:17
فردا قدرت مارو می بینید.
لمپارد و رونی و جرارد برای آلمان مثل یه کابوس می مونن.
راستی تیتر دو تا روزنامه انگلیسی خیلی جالب بودش. از اون لذت ببرید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _sport__2%2Fworld_of_sport-287855549-1277538205.jpg%3FymdO0WDDnRwmHy1K?v=2
راستی علت تعویض رونی درد از ناحیه قوزک پا بود ... دن فابیو گفته واسه بازیه فردا وین تو اوج هستش ;)
shayan3001
26-06-2010, 14:43
I put my shirt on England to win, says Michael Owen
مایکل اوون می گوید:پیراهنم رو برای پیروزی انگلیس می پوشم.
مایکل اوون در حال شادی در کنار استیون جرارد جوان بعد از به ثمر رساندن گل در برابر آلمان 9 سال قبل در مونیخ
مایکل اوون می نویسد:
در اتاقم یک کمد مخصوص دارم که کفش هایم و پیراهنم و توپ بازی بازی با آلمان در مونیخ که موفق به برد 5-1 برابر آلمان شدیم و در آن بازی هتریک کردم رو دارم.
بعد از پایان اون بازی در مونیخ و در حالی که بسیار خوشحال بودم بوهم بازیکن آلمان از من خواست تا پیراهنم رو به اون بدم و من این کار رو کردم. بعدش به این فکر افتادم که این پیراهن میتونه پیراهن شانس من باشه بنابراین من پیراهن اضافه ام رو برداشتم -مایکل در بین دونیمه لباسش رو عوض نکرده بود- و به طرف رختکن تیم آلمان دویدم . کریستین زیگه که در لیورپول اونرو می شناختم دیدم و ازاون خواستم تا بوهم رو پیداکنه و پیراهن تمیز رو با اون پیراهن تاریخی عوض کنه.
اون بازی مورد استثنایی بود . آلمان ها گل اول رو زده بودن و من امیدوار بودم که بتونیم بازی رو مساوی کنیم . تا این که من گل مساوی رو زدم. در نیمه دوم ما خارق العاده بودیم و هر موقعیتی که بدست میاوردیم تبدیل به گل میکردیم.
اگر در بازی یکشنبه بودم سعی می کردم از خاطره مونیخ الهام بگیرم اما این رو هم میدونم که گل اول بسیار مهمه. این بازی بسیار سخته و ما نمی تونیم بگیم که دوباره 5 بر 1 می بریم.
در ادامه هم گفته بازیهای این دو تیم در گذشته نمی تونه بازیکنا رو تحت تاثیر قرار بده چو ن نصف بازیکنان نمیتونن سال 90 رو به یاد بیارن. مایکل تیم آلمان رو هم تیم فوق العاده ای دونسته و از اوزیل به عنوان بازیکن خارق العاده یاد کرده. رویارویی اشلی کول و لام رو هم دیدنی تصور کرده. و گفته شوان اشتایگر هم خودش رو درپستش پیدا کرده.
اون در انتها آرزو کرده که گل لندون دناوان بازیکن آمریکا براشون گرون تموم نشه چون بعد از بردن آلمان باید در مقابل تیمی مثل آرژانتین قرار بگیرن.
امیدوارم فردا شماره 10 انگلیس رو به 4/1 ببره ...:) ...
STON-COLD
26-06-2010, 14:54
انگلیس انگلیس ننگ به نیرنگ تو :31:
واقعا با این همه بازیکن سطح بالا اینطوری بازی میکنه عجیبه:2:
انگلیس انگلیس ننگ به نیرنگ تو :31:
واقعا با این همه بازیکن سطح بالا اینطوری بازی میکنه عجیبه:2:
بازی با اسلوونی رو ندیدی ؟؟ تو اون بازی که خیلی روون و قشنگ بازی می کرد
xerxes again
26-06-2010, 15:03
اگه اشتباه نکنم انگلیس تو مقدماتی 2002 آلمان رو 5-1 یا 4-1 تو آلمان زد. آخرین بازیشون کی بوده؟
L.A.M.P.A.R.D
26-06-2010, 15:05
بچه ها دیگه خبری از تیم نیست ؟
Mohammad
26-06-2010, 15:18
اگه اشتباه نکنم انگلیس تو مقدماتی 2002 آلمان رو 5-1 یا 4-1 تو آلمان زد. آخرین بازیشون کی بوده؟
چند صفحه قبل آمار کامل دیدارهاشون رو بچه ها گذاشتن .
xerxes again
26-06-2010, 15:20
چند صفحه قبل آمار کامل دیدارهاشون رو بچه ها گذاشتن .
نگاه نکردم. یه راست اومدم صفحه آخر.
Mohammad
26-06-2010, 15:24
بچه ها دیگه خبری از تیم نیست ؟
گفتید خبر سرچ کردم ببینم چه خبر ! :
World Cup 2010: Germany midfielder Bastian Schweinsteiger an injury concern for England clash
World Cup 2010: Germany star Cacau to miss England match due to stomach injury
5-1 .... سال 2001 ... المپیک مونیخ ...!
آخرین بازی هم :
دوستانه ... تو آلمان بود... 2-1 به نقع انگلند !
لب خوانی ویژه از کاپلو در جام جهانی:بشین !چرا نشستی؟پاشو!
مربی سابق میلان و رئال مادرید پشت سر هم جمله محبوبش را تکرار میکند: «پرس لعنتی روی توپ! پرس لعنتی روی توپ!» و سپس خطاب به هافبک تیمش فریاد میزند: «بری! اون توپ نکبت! بری!
سایت گل – شبکه اسپانیایی Cuatro گزارش جالبی از رفتار فابیو کاپلو روی نیمکت انگلیس در جریان بازی این تیم مقابل اسلوونی تهیه کرده و حرفهای کاپلو را لبخوانی کرده و آنها را زیرنویس کرده است.
این برنامه که «نمایش کاپلو» نام دارد به این ترتیب شروع میشود: مربی سابق میلان و رئال مادرید پشت سر هم جمله محبوبش را تکرار میکند: «پرس لعنتی روی توپ! پرس لعنتی روی توپ!» و سپس خطاب به هافبک تیمش فریاد میزند: «بری! اون توپ نکبت! بری!»
کاپلو در ادامه بارها با دست به استوارت پیرس، اسطوره سابق انگلیس و دستیار فعلیاش ضربه میزند و او را به اطراف میراند.
کاپلو پس از آن که به زبان اسپانیایی به داور چهارم اعتراض میکند، روی نیمکت مینشیند. او میبیند که پیرس در کنارش ننشسته است و به او دستور میدهد: «بگیر بشین! بگیر بشین!» وقتی مدافع سابق ناتینگهام فارست مینشیند، مربی انگلیس نظرش عوض میشود و میگوید: «چرا نشستی؟ چرا؟ پا شو!» در این لحظه گری لوین، بدنساز انگلیس پوزخندی میزند.
کاپلو در ادامه بازی همچنان به شدت خشمگین است و مرتبا به اطرافیانش ضربه میزند. او پس از سوت پایان با دیوید بکام دست میدهد و سپس چندین بازیکن مانند فرانک لمپارد و وین رونی را در آغوش میکشد.
بیتردید دوربینها در دیدار روز یکشنبه انگلیس و آلمان هم روی دون فابیو متمرکز خواهند شد. پیرس هم بهتر است روی یک صندلی دور از نیمکت انگلیس بنشیند. رفتار کاپلو و پیرس، بسیاری را به یاد گراهام تیلور و فیل نیل میاندازد.
shayan3001
26-06-2010, 16:08
تمرینات امروز انگلیس در استادیوم Royal Bafokeng : (مثل این که بیشتر به شوخی گذشته) :31:
ویرایش شد. خیلی جالبه! یکی اومده یک نظری تو تاپیک آلمانیا داده بد اومدن در جوابش عکس از این جا رو گذاشتن .
خیلی زشته از هر چیزی بخواین سو استفاده کنین.
حالا که فابیو اومده همچین مودبن
این آپسون به نظر من خوب بازی کرد بازی با اسلوونی ... نظر شما چیه دوستان؟ کرگر بهتره یا این ؟؟
Mohammad King
26-06-2010, 17:08
این آپسون به نظر من خوب بازی کرد بازی با اسلوونی ... نظر شما چیه دوستان؟ کرگر بهتره یا این ؟؟
به نظر من آپسون خیلی بهتر بازی کرد...
من ا کرگر چیزی خاصی ندیدم
attractive_girl
26-06-2010, 19:37
الان که به بازی با آرژانتین کاری نداریم ...
چیزی که الان مهمه اینه که آلمان رو ببریم...
ویرایش:
" توی صفحات قبل هم یادمه اومده بودین همین پست رو زده بودین که با آرژانتین حذفین!"
توی تاپیک خودتون هم همینقد موج منفی میدین؟
B L A S T E R
26-06-2010, 19:52
الان که به بازی با آرژانتین کاری نداریم ...
چیزی که الان مهمه اینه که آلمان رو ببریم...
ویرایش:
" توی صفحات قبل هم یادمه اومده بودین همین پست رو زده بودین که با آرژانتین حذفین!"
توی تاپیک خودتون هم همینقد موج منفی میدین؟
ایشون کلاً تو تاپیکهای دیگه همینطوری پست میدن که سوراخید و به ارژانتین میخورین و ...
بعدشم ویرایش میکنن اصولا!
راستی!
• وین رونی میرسه به بازی ؟
• درواه بان کی میخواد باشه ؟
راستی به نظر منم آپسون بهتر از کرگر بود!
Mohammad King
26-06-2010, 19:54
رونی که توی تمرینا حاضر شده 100% میاد...
دروازهبان هم هنوز خبری نشده!
به احتمال زیاد همون جیمز باشه/
Mohammad
26-06-2010, 20:42
به نظر من ترکیب همون ترکیب بازی با اسلوونی باشه ! معمولا ترکیب تیم برنده رو دست نمی زنن مگه اینکه کاپلو اندیشه ی دیگه در سر داشته باشه .
تویه این بازی رایت فیلیپس با توجه به سرعتش می تونه موثر باشه . اگه به بازی سرعت بدیم و دفاع ها بدون اشتباه بازی کنند برنده هستیم بدون شک !
به نظر من آپسون خیلی بهتر بازی کرد...
من ا کرگر چیزی خاصی ندیدم
راستی به نظر منم آپسون بهتر از کرگر بود!
ولی به نظر من کرگر بهتر بود دلیلم هم اینکه در بازی هایی که تری زیاد خوب بازی نمی کرد کرگر بود که تیم رو نگه داشته بود ولی بازی با اسلونی تری فوق العاده بود و احیانا سوتی های دیگر دفاها رو جبران می کرد
Mohammad King
27-06-2010, 09:50
میدونید الان مشکل تیم ما کجاست!؟
توی دفاع هست. یه نظر من گلن جانسن باید جاش توی زمین عوض بشه چون خیلی کنده تا بخواد بدوه بازیکن رفته گلم زده...
کلن اگر یه سری از ضعف ها را توی دفاع حل کرده باشن... و جرارد قدرت بازی سازی خوبی داره اگر جرارد بشه بازی ساز اول مشکلی نداریم رحت آلمانو میزنیم
Masoud King
27-06-2010, 09:57
سلام بچه هاي انگليشي
خوبين؟
آقا بياين يه شرطي بزاريم
آگه آلمان برد ما تگ تاپيك شما اديت كنيم و اگه انگليس برد شما
چطوره؟
Mohammad King
27-06-2010, 10:03
سلام مسعود جان خوبی ...
من این تاپیکو زدم من فکر میکنم فکر خوبی کرده باشی!
من موفقم باید دید سایر دوستان چی میگن...
Mohammad
27-06-2010, 10:12
سلام بچه هاي انگليشي
خوبين؟
آقا بياين يه شرطي بزاريم
چطوره؟
من که اهل شرط نیستم !
فرقی نمی کنه کی ببازه چون تاپیکش قفل و میشه و تیمشم بر می گرده به کشورش و بای بای ! :31:
و اینکه چون هر دو تیم قوی هستند فکر نمی کنم باخت یکی اینو نشون بده که تیم مقابل خیلی ضعیف بوده ... مگر اینکه اختلاف بیش از 1 گل باشه که اون موقع قبوله ! :21:
shakerifar
27-06-2010, 10:23
سلام بچه هاي انگليشي
خوبين؟
آقا بياين يه شرطي بزاريم
چطوره؟
پیشنهاد خوبیه
من که موافقم
جنجال در کنفرانس مطبوعاتی کاپلو
جلسه كنفرانس مطبوعاتي سرمربي تيم ملي انگليس به جنجال كشيده شد.
روز گذشته در نشست خبري قبل از بازي با آلمان كه با حضور فابيو كاپلو و استيوون جرارد، كاپيتان انگليس انجام گرفت، آدريان بوينگتون، مدير رسانهاي اين تيم اجازه نداد 250 خبرنگار كه از راههاي دور خود را به محل برگزاري اين مصاحبه رسانده بودند و نيز 30 تيم تلويزيوني، بيشتراز 8 سئوال كنند. اين مسئله باعث خشم نمايندگان رسانهها شد.
در اين ارتباط جيانكارلو گالاوتي، خبرنگار روزنامه گازتهدولواسپرت ايتاليا گفت: ظاهرا انگليسيها متوجه نيستند اينجا، جام جهاني است و بايد منطبق با قوانين اين پيكارها عمل كنند.
وي افزود: نكته عجيب اين است كه مربي اين تيم يعني كاپلو ميتواند به سه زبان ايتاليايي، انگليسي و اسپانيايي حرف بزند، اما نماينده اتحاديه انگليس اجازه نمي دهد و تنها همان چند سئوال نيز بايد بصورت محدود و به انگليسي پرسيده شود.
خورخه لوئيس خبرنگار برزيلي نيز اظهار داشت: اگر شما به برزيل بيايد، مي توانيد سئوال تان را به انگليسي، اسپانيايي، پرتغالي يا ايتاليايي بپرسيد. همه خبرنگاران نيز شانسي برابر دارند و پارتي بازي هم نمي شود. اگر به اين مسئله هم باشد، برزيل كه پنج بار قهرمان جهان شده ، پس خبرنگارانش بايد بيشتر بپرسند.
تيم انگليس امروز ساعت 18:30 به وقت تهران با آلمان ديدار خواهد كرد.
vahidgame
27-06-2010, 10:59
سلام بچه هاي انگليشي
خوبين؟
آقا بياين يه شرطي بزاريم
چطوره؟
مسعود جان منم موافقم.
میگن جرمن ها از همین حالا بلیط برگشت به خونشون رو رزو کردن : دی
سرمربي و كاپيتان تيم ملي فوتبال انگليس اميدوارند وين روني بتواند آنها را در بازي با آلمان به پيروزي برساند.
به گزارش كار گروه جام جهاني ايرنا ، خبرگزاري اسوشيتدپرس روز يكشنبه نوشت: اين بازيكن با وجود فصل فوقالعادهاي كه سپري كرده، نتوانسته از ماه آوريل تاكنون براي منچستريونايتد و تيم ملي انگليس گل بزند و روند ناكاميهاي او در سه بازي انگليس در مرحله گروهي جام جهاني ۲۰۱۰ نيز ادامه داشته است.
از اين رو سرمربي تيم انگليس گفت: روني خيلي خوب تمرين كرده و در تمرينات گلهاي زيادي زده است. اميدواريم برابر آلمان هم اين گونه باشد.
فابيو كاپلو افزود: روني هميشه بازيكن واقعا خوبي بوده است. گرچه در سه بازي قبلي گل نزده، اما به خاطر كارهاي ديگري كه انجام ميدهد، هميشه حضورش براي ما كليدي است.
استيون جرارد كاپيتان تيم ملي انگليس هم ابراز اميدواري كرد، روني بتواند مقابل آلمان منتقدانش را ساكت كند.
وي اظهار داشت: فشار فقط روي وين نيست، بلكه همه تيم زير فشار قرار دارند . روني براي گل زدن فقط به زمان نياز دارد. اميدواريم اين زمان بازي با آلمان باشد. من به او ايمان دارم و مطمئنم برابر آلمان هم مثل مسابقه قبلي، بازي خوبي ارائه خواهد داد.
روني كه در فصل گذشته ۳۴ گل در مسابقات ليگ برتر و جام حذفي انگليس زده است، بعد از اين كه در بازي با بايرن مونيخ در ليگ قهرمانان باشگاههاي اروپا مصدوم شد، سير نزولي طي كرده است.
آسيب ديدگيهاي او از آوريل به بعد بيشتر شد و نتوانست در مسابقات جام جهاني انگليس مقابل آمريكا و الجزاير انتظارات را برآورده كند.
كاپلو در كنفرانس مطبوعاتي قبل از ديدار با آلمان اشارهاي هم به تركيب اصلي انگليس داشت و اعلام كرد كه احتمالا از همان ۱۱ بازيكن بازي با اسلووني استفاده خواهد كرد.
تيمهاي انگليس و آلمان كه پيش از اين لحظات مهيجي را در تاريخ ثبت كرده اند، يك بار ديگر در دور حذفي جام جهاني ۲۰۱۰ با هم روبرو خواهند شد.
انگليس در فينال جام جهاني ۱۹۶۶ با گلي به قهرماني رسيد كه آلمان ها همچنان مدعي هستند هرگز از خط دروازه عبور نكرده است.
تيم آلمان چهار سال بعد در مكزيك جبران كرد و در حالي كه دو گل عقب افتاده بود توانست انگليس را در يك چهارم نهايي ۳ بر ۲ شكست بدهد.
آلمان در نيمه نهايي جام جهاني ۱۹۹۰ ايتاليا نيز بعد از تساوي ۱ بر ۱ دو تيم، انگليس را در ضربات پنالتي مغلوب كرد.
فرديناند: كاري ميكنيم دهان بكنباوئر بسته شود
خبرگزاري فارس: كاپيتان مصدوم تيم ملي انگليس گفت: با بازي خوب و قدرتمند مقابل آلمان كاري خواهيم كرد فرانتس بكنباوئر ساكت شود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديليميل، ريو فرديناند اظهار داشت: با وجودي كه براي تيم نمي توانم بخاطر مصدوميت بازي كنم؛اما دلم همراه با آن است. شرايط تيم و بازيكنانش را درك ميكنم و متوجه هستم كه آنها بدنبال ارائه بازي بسيار خوب مقابل آلمانها هستند.
اين بازيكن 31 ساله كه چند روز قبل از جام جهاني صدمه ديد و شانس حضور در اين پيكارها را از دست داد، افزود: با بازي خوب و بردي پرگل به بكن باوئر كه در ابتداي جام بيدليل از بازي تيم انگليس انتقاد كرده بود، قدرت خود را ديكته خواهيم كرد و موجبات سكوت و خاموشي او را فراهم ميكنيم.
اين اظهارات در حالي بيان مي شود كه در دو،سه روز گذشته كري خواني طرفين بازي انگليس و آلمان كه امروز عصر ساعت 18:30 به وقت تهران در مرحله يك هشتم نهايي جامجهاني برگزار خواهد شد، به اوج خود رسيده است.
بازيكن تيم منچستريونايتد همچون ساير اعضاي تيم كشورش از اينكه قيصر فوتبال آلمان در روزهاي ابتدايي جام، بازي انگليس را فاقد تفكر خواند، ناراحت است. اين در حالي است كه بكن باوئر نظرش را پس گرفت. بكن باوئر گفته بود انگليس "بزن در رو " بازي ميكند.
B L A S T E R
27-06-2010, 12:30
فرديناند: كاري ميكنيم دهان بكنباوئر بسته شود
بازم فارس نیوز تحریف کرد اخبارو :دی
Mohammad
27-06-2010, 12:42
تویه تاپیک بروبچ آلمان همه حسابی دارن کری می خونن ! اما اینجا ساکته ساکته ! آخه آلمان تیمی نیست که این همه وقت تلفش کنیم ! نیازی به کری خوندن نیست !:31::21:
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
بازم فارس نیوز تحریف کرد اخبارو :دی
:31::31::31:
mehdi_360
27-06-2010, 12:46
آخه آلمان تیمی نیست که این همه وقت تلفش کنیم ! نیازی به کری خوندن نیست !
طلا ،طلا ،این حرف رو باید طلا گرفت :دی
به امید پیروزی انگلیس و درخشش رونی
vahidgame
27-06-2010, 13:05
خوشم میاد این جا بیشتر بحث های منطقی و مفید انجام میشه ولی توی تاپیک آلمای بعضی وقتا یه سری حرفای بچه گانه زده میشه:31:
دوستان بعد از برد انگلیس در بازی امروز حتما سعی کنید بیاید اینجارو مثل همیشه داغ نگه داریم:)
الان سعی می کنم یه سری آمار از بازی های انگلیس و آلمان بذارم.
pedramharmonica
27-06-2010, 14:44
اخه من خیلی ادم در نازکی هستم .... همینه که از الان ماتم گرفتم واسه شکست روحی که دوستای هوادار المانم خواهند خورد ! :31:
vahidgame
27-06-2010, 14:54
خواهشا دیگه عکس میمون نذارید توی کشور خودمون کم میمون داریم باید اینارو هم ببینیم!
هنوز به خوبی چهره زننده پنالتی ششم آلمان در برابر انگلیس و در نیمه نهایی یورو 96 یادم هست
تاریخ جدید تر از 14 سال پیش نبود که آلمانها از انگلیس حالگیری کرده باشن؟ :27:
معمولآ آخرین حالگیری حساب میشه واسه کرکری ! :دی
آخرین حالگیری هم همون 5-1 معروف باید باشه درسته ؟ !
میلاد گل دتمار هامان رو هم بذار واسشون :27:
حالا میگن میمون انگار اون رونی ... لا اله الا الله
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
آخرین حالگیری که زیاد دور نیست
گل فوق استثنایی روبن بود به منشاستریونایتد
می خوای عکسشو آپ کنم؟:27:
زحمت کشیدی واقعآ ! تیم ملی آلمان رو یادش رفت !:27:
بعد از برزیل دوست دارم انگلیس موفق بشه(به خاطر بازیکنای چلسی) هر چند تعصب اونجوری ندارم نسبت بهش، ولی در هر صورت حال آلمانو بگیرین : دی
آقا اینا رو ول کنید ....جواب ابلهان خاموشیست :27:... بیاین بصورت آنلاین برای انگلیس ووووزلا بزنیم :دی
زحمت کشیدی واقعآ ! تیم ملی آلمان رو یادش رفت !:27:
آلمان و انگلیس یه بازی هم در سال 2007 داشتن
انگلیسیها تازه ورزشگاه جدید ویمبلی رو تاسیس کرده بودن همون ورزشگاه که فردوسی پور به توالت هاش می نازید و میگفت 2000 تا سرویس بهداشتی داره
و بعد از اتمام ساختش یه بازی دوستانه ترتیب دادن با آلمان به عنوان بازی افتتاحیه ورزشگاه ملی جدید که آلمان اون بازی رو دو بر یک برد و حالشون گرفته شد و ویمبلی جدید با باخت مقابل آلمان شروع به کار کرد
بعد از اون بازی یکی از روزنامه های انگلیسی تیتر زد که باز هم آلمانیها جشن ما را خراب کردند
vahidgame
27-06-2010, 15:20
بزن اون شوت قشنگرو تا دروازه آلمان با خاک یکسان بشه
لمپارد هم منتظر این بازی بود تا از اون شوت های ویران کننده خودشو بزنه:5:
آلمان و انگلیس یه بازی هم در سال 2007 داشتن
انگلیسیها تازه ورزشگاه جدید ویمبلی رو تاسیس کرده بودن همون ورزشگاه که فردوسی پور به توالت هاش می نازید و میگفت 2000 تا سرویس بهداشتی داره
و بعد از اتمام ساختش یه بازی دوستانه ترتیب دادن با آلمان به عنوان بازی افتتاحیه ورزشگاه ملی جدید که آلمان اون بازی رو دو بر یک برد و حالشون گرفته شد و ویمبلی جدید با باخت مقابل آلمان شروع به کار کرد
بعد از اون بازی یکی از روزنامه های انگلیسی تیتر زد که باز هم آلمانیها جشن ما را خراب کردند
سال بعدش رو یادت رفت تو آلمان 2-1 خوردین ... :27:
سال بعدش رو یادت رفت تو آلمان 2-1 خوردین ... :27:
آره ولی ما که ورزشگاهمون تازه تاسیس نبود که بخوایم بعدش جشن بگیریم:27:
ضمنا نکته مهم اینه که آلمان با تیم دومش رفته بود اونجا و انگلیسو با همه ستارگان!! خودش در ویمبلی شکست داد :5:
فابيو كاپلو: وين روني آماده بازي با آلمان است
فابيو كاپلو سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس به طرفداران اين تيم مژده داد كه وين روني، آماده قرار گرفتن در تركيب اصلي تيم انگليس مقابل آلمان است.
به گزارش روز يكشنبه ايرنا و به نقل از خبرگزاري آسوشيتد پرس، سرمربي تيم ملي انگليس افزود: روني با وجود عملكرد خوبش در برابر اسلووني به دليل مشكل زانويش تعويض شد.
وي اضافه كرد: بعد از تمام اين جريانات وين روني كاملا بهبود پيدا كرده به طوريكه هم تيمياش جو كول، براين باور است كه روني يكي از بهترينها در برابر آلمان خواهد شد و عملكرد بسيار خوبي را از وي شاهد خواهيم بود.
كاپلو افزود: من فيلم بازيهاي انگليس را با ديگر هم گروهي هايش دوباره تماشا كردم ضمن اينكه بازيهاي جام جهاني به دليل فشار و استرس زياد، ديدارهاي سختي به حساب ميآيند.
كاپلو گفت: براي قهرماني بايد تمام تيمها را شكست دهيم، آلمان هم يكي از اين تيم هاست، من به آلمان احترام ميگذارم و بر اين باورم كه آنها نيز براي ما ارزش قائلند.
ضمنا نکته مهم اینه که آلمان با تیم دومش رفته بود اونجا و انگلیسو با همه ستارگان!! خودش در ویمبلی شکست داد :5:
سال 2008 هم روني نبود .،
vahidgame
27-06-2010, 15:48
آخرین حالگیری که زیاد دور نیست
گل فوق استثنایی روبن بود به منشاستریونایتد
می خوای عکسشو آپ کنم؟
اصلا بحث باشگاهی چه ربطی داره.اگه بخوایم اینو بکشیم وسط که آلمانی ها صد سال دیگه هم اون گل دقیقه 92 یا 93 سولسشر به بایرن در فینال جام باشگاه های اروپا رو نباید هیچ وقت فراموش کنن:5:
در ضمن تیمای باشگاهی آلمانی هر 10 سال یه بار می رسن فینال بعدش می بازن:27:
به هر حال برد 5 بر 1 یه چیز دیگست:5:
manutd2009
27-06-2010, 15:50
just england
امشب انگلیس میبره ، بعد انگلیس به آرژانتین میبازه ، حیف !!! :دی
دروازه آلمان طلسم گل نزدن "رونی" را می شکند!
کاپیتان و سرمربی تیم ملی انگلستان اعلام کردند رونی برای گل زدن به آلمان از آمادگی کامل برخوردار است.
"استیون جرارد" و "فابیو کاپلو" به طرفداران تیم ملی خود اطمینان دادند که "وین رونی" آمادگی شکستن طلسم گل نزدنهایش را در مقابله با تیم ملی آلمان دارد. مهاجم منچستری تیم ملی انگلستان تاکنون در رقابتهای جام جهانی آفریقای جنوبی موفق به باز کردن دروازه حریفان تیمش نشده است.
"جرارد" در کنفرانس خبری پیش از بازی آلمان- انگلستان، که تا ساعاتی دیگر آغاز خواهد شد، به خبرنگاران گفت :رونی در بازی آخر بسیار عالی ظاهر شد و در تمرینات کاملا آماده و قوی به نظر می رسید. همچنین "کاپلو" در تکمیل سخنان کاپیتان تیمش گفت:" رونی تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته و در تمرینات گلهای زیادی به ثمر رسانده که امیدواریم در برابر آلمان نیز به همین شکل باشد."
رونی که بسیاری وی را به عنوان برنده کفش طلایی این دور از رقابتهای جام جهانی پیش بینی کرده بودند، باید هر چه زودتر کفش گل زنی خود را بیابد زیرا انگلستان برای مقابله با آلمان و پس از آن برای عبور از میان تیمهای قدرتمند دیگر تا رقابت فینال به وی نیاز شدید خواهد داشت.
pinchingholian
27-06-2010, 16:22
بیرهوف: انگلیس شانس بیشتری برای پیروزی دارد
ستاره سالهای نه چندان دور فوتبال آلمان در صحبتهایی اعلام کرد که انگلیس از شانس بیشتری برای پیروزی برخوردار است،چرا که این تیم بازیکنان باتجربه تری را در اختیار دارند
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
5پنالتي زن كاپلو
هربار که تمرين سه شيرها در اين سه هفته در راستنبرگ تمام شده، کاپلو از بازيکنانش خواسته تا تمرين پنالتي داشته باشند و براي آنها تمرين ويژه اي در نظر گرفته است. در جريان اين تمرينات، او حداقل چهار پنالتي زن حتمي تيمش را شناخته و مي داند که درصد خطاي آنها در نواختن پنالتي نسبت به بقيه کمتر است. اين چهار نفر لمپارد، جرارد، روني و ميلنر هستند. پنالتي زن پنجم، با اينکه هنوز خود کاپلو هم در مورد او اطمينان ندارد، گرت بري است. اما چهار نفر اول با اينکه لمپارد و جرارد هر دو در دوره قبلي برابر پرتغال پنالتي هايشان را از دست داده بودند، اما به طور حتم جزو پنالتي زنان انگليس هستند.
soheiltaker
27-06-2010, 16:34
به اميد يه بازي توووووپ و بستن دهن هر چي المانيه ...:5:
من ميخوام ببينم بعد بازي هم اين المانيا روشون ميشه بيان اينجا حرف بزنن ...:20:
شيره جان تريييييييييييييييييييييي :31:
بازي اينگليس آلمان چه ساعتيه؟ :20:
بیرهوف: انگلیس شانس بیشتری برای پیروزی دارد
ستاره سالهای نه چندان دور فوتبال آلمان در صحبتهایی اعلام کرد که انگلیس از شانس بیشتری برای پیروزی برخوردار است،چرا که این تیم بازیکنان باتجربه تری را در اختیار دارند
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
5پنالتي زن كاپلو
هربار که تمرين سه شيرها در اين سه هفته در راستنبرگ تمام شده، کاپلو از بازيکنانش خواسته تا تمرين پنالتي داشته باشند و براي آنها تمرين ويژه اي در نظر گرفته است. در جريان اين تمرينات، او حداقل چهار پنالتي زن حتمي تيمش را شناخته و مي داند که درصد خطاي آنها در نواختن پنالتي نسبت به بقيه کمتر است. اين چهار نفر لمپارد، جرارد، روني و ميلنر هستند. پنالتي زن پنجم، با اينکه هنوز خود کاپلو هم در مورد او اطمينان ندارد، گرت بري است. اما چهار نفر اول با اينکه لمپارد و جرارد هر دو در دوره قبلي برابر پرتغال پنالتي هايشان را از دست داده بودند، اما به طور حتم جزو پنالتي زنان انگليس هستند.
هنوز با این روش آلمانیها آشنا نشدین که حریفو مغرور می کنن؟
بازي اينگليس آلمان چه ساعتيه؟ :20:
انگلیس - آلمان
18:30
CHEGUEVARA.
27-06-2010, 17:12
امشب انگلیس میبازه......:20:
soheilsh
27-06-2010, 18:04
اقا بد عقب افتادیم..... لعنت بر این شانس ، لعنت بر این اپسون احمق با این بازیش....
اگه انگلیس بخواد اینجوری بازی کنه , 2 تا گل دیگه هم بخوره من میگم حقشه ...
دفاع تعطیله اصلا :41:
گویا اشتباه شده - پست حذف شه -
xerxes again
27-06-2010, 18:16
آلمانی ها یه بنز s کلاس باید به کمک داور هدیه بدن.:31:
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
داور اوروگوئه ای اگه شعور داشت ( بالاخره فرض محال که محال نیست ) الان 2-1 بودیم !!!!
منظورت 2-2 بود؟
CHEGUEVARA.
27-06-2010, 18:18
چرا دفاع انگلیسی ها اینقدر ضعیف عمل میکنه....؟؟؟؟؟؟
فکر میکنم که این بازی یه بازی پر گل باشه.....
البته امیدوارم که این گلها از جانب آلمان باشه.....:21:
mohsen_gh1991
27-06-2010, 18:18
من با اینکه طرفدار انگلیس نیستم ولی خیلی در حقش نامردی شد.:41:الهی انگلیس ببره.:20:
عجب شانسي :(
ديدين؟؟
توپ نيم متر هم بيشتر تو دروازه بود :(
بر پدرو مادر داور ........
عجب گیجیه . گل از این تابلو تر
Facon_Archi
27-06-2010, 18:19
ای بابا!:(
داوری افتضاح این دوره از مسابقات دیگه داره میره روی اعصاب!!!!!!
الان اگه انگلیس حذف بشه کی جواب گو هست؟هااا؟
Majid-6120
27-06-2010, 18:19
اقا میشه نتیجه رو بگین؟..........من تلویزیون دم دستم نیست.........
عجب داور توپی داشت بازی :31: نمیفهمید چیکار کنه
AMir_JAKAL
27-06-2010, 18:21
.....................................
.............
.......................
................................................
شرمنده فحش دادم به این داور همش فیلتر شد
soheilsh
2- 1 با شانس داور المان جلوست ...
soheiltaker
دفاع انگليس خيلي ضعيف بازي كرد ... خيليييي
لعنت بر كمك داور بازي ...
لعنت بر پدر ما درش ...
يعني داور اينقدر كوووور ....
مرگ بر اين داور آشغال ...
اگه اشكالي نداشت و بن نميشدم ... هر چي فحش بلد بودم بهش ميدادم همين جا نفهمو ...
خدا كنه نيمه دوم دفاع بهتر كار كنه ...
دم جيمز هم گرم ... و همينطور فرانك لمپارد ...
xerxes again
27-06-2010, 18:22
عجب شانسي :(
ديدين؟؟
توپ نيم متر هم بيشتر تو دروازه بود :(
نه دیگه همون نیم متر بود. من می گم یه بی ام و سری 7 هم باید با بنز کلاس s به کمک داور بدن، آلمانها.:31:
اقا میشه نتیجه رو بگین؟..........من تلویزیون دم دستم نیست.........
2-1 آلمان.
soheiltaker
27-06-2010, 18:22
آخه يكي دوسانت نبود ... حداقل نيم متر فاصله داشت ...
.... تو .... داور ... خيلي اعصابم خورده
جا خالي هارو هر چي دوست دارين بزارين!
shakerifar
27-06-2010, 18:23
داوره اعصاب همه رو به هم ریخت
توپ نیم متر تو گل بود ....
soheilsh
قانونی چیزی نداره گل و بپذیرن ؟
Mohammad King
به گفته ی فردوسی پور باید این داور شانس بیاره که انگلیس نبازه
متاسفانه از همون اول انگلیس شانس نداشت مثل الان که اون داور...
دفاع انگليس خيلي ضعيف بازي كرد ... خيليييي
لعنت بر كمك داور بازي ...
لعنت بر پدر ما درش ...
يعني داور اينقدر كوووور ....
مرگ بر اين داور آشغال ...
اگه اشكالي نداشت و بن نميشدم ... هر چي فحش بلد بودم بهش ميدادم همين جا نفهمو ...
خدا كنه نيمه دوم دفاع بهتر كار كنه ...
دم جيمز هم گرم ... و همينطور فرانك لمپارد ...
این داوری که من دیدم شما گلم بزنین :18:گل نمیگیره:18:
سپ بلاتر الان توی ورزشگاهه و کل تماشاگرهای انگلیس دارن هر چیزی رو به خودش و خانواده اش نسبت میدن به خاطر قبول نکردن تکنولوژی برای خط دروازه :دی
آلن شیرر توی BBC الان داره میگه فقط سپ بلاتر شانس بیاره انگلیس بیاد بالا وگرنه فیفا رو روی سرش خراب می کنن! :دی
--
البته اینها به کنار، خط دفاع انگلیس واقعا ضعیف بود.
وین رونی
27-06-2010, 18:24
آقا اون کمک داور گیج نیست قانون جدید میگه توپی که به صورت چیپ زده میشه(دقت کنید فقط چیپ) باید بعد از برخورد به تیر بالایی دروازه سه متر بره داخل تا گل بشه!!!!
fery joon
27-06-2010, 18:24
داور اسکول و کمک داور اسکول تر :41:
خدا جای حق نشسته..... داره تاریخ تلافی می کنه...!
تاريخ تكرار شد...... اينبار به نفع جرمنها :31:
البته من كه فوتبالي نيستم :31:
ولي طرفدار حقم :43:
الان حق با انگليسه :31:
دوستان ببخشید منظورم همون 2-2 بودش یه لحظه اعصابم خورد شد :دی :دی
کمک داور گاگول تر از این نبود !!!! چپ مادر زاده !!!
قفل برای رسیدگی
----------------------
باز شد
چند نفر بن شدند
amirhoseinmehri
27-06-2010, 19:03
وای چرا اینجور شد:9::9:
titanium_zarin
27-06-2010, 19:04
تا جايي كه يادمه يه قول قرارهايي بود در مورد تاپيك ...
هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا بيان ديگه ....
كجاييد...
CHEGUEVARA.
27-06-2010, 19:04
دوستان انگلیسی تسلیت من رو هم بپذیرین.....:15:
اون گل رو هم فراموش کنید چون تاثیری نداشت.....
قول میدم که ما آلمان رو ببریم....:20:
amirhoseinmehri
27-06-2010, 19:07
شما حواستون به تیم خودتون باشه حذف نشه
من انگلیسی نیستم ولی اون گل حتما تاثیر داشت و روند بازی رو عوض میکرد .
انگلیس خیلی بد شانس هم بود و دو تا به تیر دروازه زدن .
راستی از آلمان خیلی بدم میاد . :31:
vahidgame
27-06-2010, 19:09
افتضاح اون کمک داور تیمو بهم ریخت...
هر چی به این داور بگیم کمه.
Hamid Hamid
27-06-2010, 19:11
رو اكثر گل ها گرت بري مقصر بود.يا توپ لو داد يا پاس اشتباه داد يا حال نداشت بدوئه.
اگه بجاش 1 كلنگ تو زمين بود اين نتيجه نميشد.
بدترین بازی انگلیس
المان نابود کرد
عجب گندی زد به بازی انگلیس این یارو داوره
اگه بعد از بازی فیلم رو اهسته واسه داورها پخش کنن ممکنه که گل رو قبول کنن ؟
پ.ن : من فوتبالی نیستم :5:
vahidgame
27-06-2010, 19:13
این کمک داور و داور باید بذارن توی موزه.
راستی من بازیو دیگه نمی بینم.چه جوری بازی می کنن؟
..Parsa..
27-06-2010, 19:14
لعنت به این داور و کمک داور :grrr:
لعنت به این بخت و اقبال بد :sad:
امير موسر
27-06-2010, 19:14
گل لمپارد اگه حساب می شد بعید میدونم به این وضع می افتاد نیمه دوم !
vahidgame
27-06-2010, 19:15
واقعا این کمک داور اعصاب مارو بهم ریخت.یه گوساله می ذاشتن به جای اون بهتر بود...
amirhoseinmehri
27-06-2010, 19:16
آلمان =خرشانس ترین تیم دنیا
Alamate Soal
27-06-2010, 19:18
متاسفم بچه ها :13:
خدا ميدونه كه انگليسي ها تا آخرين نفس جنگيدن
vahidgame
27-06-2010, 19:19
آلمان =خرشانس ترین تیم دنیا
100 درصد تایید میشه
CHEGUEVARA.
27-06-2010, 19:19
شما حواستون به تیم خودتون باشه حذف نشه
عزیزم تیم ما قهرمانه....:31:
توصیه میکنم که آواراتتو عوض کنی و به جمع ما بپیوندی.....
mohsen_gh1991
27-06-2010, 19:20
خداییش حق انگلیس ضایع شد ولی از حق نگذریم حقش هم باخت بود.
المان انگلیس رو نابود کرد
vahidgame
27-06-2010, 19:22
این کمک داور رو باید مومیاییش کنن
djmilad_mrb
هیچی نمیتونم بگم نتیجه گویایه همه چیزه آلمان 4 -انگلیس 1:31::27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای خدا ، این بود انگلیس ؟ بازی نکرد واقعا ! در واقع نتونست بازی کنه !
خوب شد ولی ، تا الانشم انگلیس بزور توی جام مونده بود ، باید قبول کرد آلمان واقعا خوب کار کرده تا الان ، حقشون بود .
حق انگلیس هم حذف شدن بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mohammad_666
با 4 تا به خاکو خون کشیدیمتون
اگه شما نباشید دیگه من کجا اسپم بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masud-000000
27-06-2010, 19:23
3شیر ؟!؟! اینا که نصف شیر هم نبودن (ترو خدا نزنید ! :31:)
واقعا صد رحمت به کره شمالی حالا بگیم نصف باخت کار داور بود اون نصف دیگش چی؟
خدایی خودتون فکر می کنید خوب بازی کردید؟
انگلیس واقعا بد بازی کرد باید قبول کنید اینو.
:11:
vahidgame
27-06-2010, 19:24
کمک داور تیمو کلا بهم ریخت
Mohammad_666
حالا از فردا یه سری انگلیسی طرفدار آرژانتینو سایر تیم ها میشن
Facon_Archi
تیم داوری گند زد به روند بازی!!بازی 2-2 میشد این اتفاق نمی افتاد...
خط دفاع انگلیس هم که دست رد به سینه ی بازیکن های آلمان نزد و هر چی بود رد شد ازشون!اتوبان بود به جا خط دفاع!
+
این جیمز چرا این همه فحش میداد به بازیکناشون!:دی
Big-Boss
27-06-2010, 19:25
اما و اگر نتیجه رو برنمیگردونه ولی اگه اون گل سالم به درستی اعلام شده بود روند بازی تغییر کاملا تغییر میکرد.
این جور موقعیت های ضدحمله پیش نمیومد.
Mohammad_666
27-06-2010, 19:25
بابا 4تا خوردی دیگه اینجا نیا
رسما داغون شدید ... شکست سنگینی بود ... حق المان ها بود که ببرند واقعا بازی عالی رو نمایش دادن ...
همون گل رو هم حساب میکرد داور باز هم آلمان ها میبردند ... به طور کلی حقتون نبود اصلا بیان جز 16 تا تیم چه برسه آلمان رو هم ببرید ! ...
خواهشا شرو ور هاتون رو اینجا ندین.
کمک داور بهتون داده خوشحال شدین.
گیریم 1 گل رو نگرفت ! 2 تای دیگه رو چی میگین ؟ : ))))))
انگلیس بد بازی کرد . اما گل واقعا تاثیر گذار بود , فوتبال قابل پیش بینی نیست یهو میدید بعد اون گل انگلیس غوغا به پا میکرد ...
حالا بگذریم . اینجا رو ببینید , پایین صفحه , داور تا آخر عمرش این اشتباهش رو فراموش نمی کنه :27:
vahidgame
27-06-2010, 19:27
حالا از فردا یه سری انگلیسی طرفدار آرژانتینو سایر تیم ها میشن
کور خوندین:)
تسلیت....!
قبول کنین حیف بود این آلمان حذف شه و تیم شلخته شما تو جام بمونه...!
یه کلام از مادر عروس
تیم شما هم بچه سوسول هایی بیش نیستن
مطمئن باشید اگه کمک داور اون گل قبلو می کرد شما الان حذف بودین
اتفاقا به نظر من اگه داور اون گند رو نمیزد و اشتباه نمیکرد شیرازه تیم انگلیس به هم نمیریخت .
وگرنه انگلیس بعد از خوردن گل دوم خیلی قشنگ بازی کرد و میتونست تا آخر به همون روال بازی کنه اگه اون گل رو قبول میکردن .
titanium_zarin
27-06-2010, 19:28
افتضاح اون کمک داور تیمو بهم ریخت...
مث اینکه کمک داور یه چیزایی خورده بودش.
هر چی به این داور بگیم کمه.
بازم آلمان تیم نیست.سوسول هایی بیش نیستن...
بابا وحيد ول كن اين حرفاي خاله زنكي ر.و ...تا كي...4 تا خوردين ...
گیریم 1 گل رو نگرفت ! 2 تای دیگه رو چی میگین ؟ : ))))))
من انگلیسی نیستم ولی : این بدبختا داشتن حمله میکردن که اون گلا رو خوردن اگه بازی 2 2 میشد دیگه اون گلا رو نمیخوردن
انگلیس به شایستگی حذف شد
بیچاره کمک داور که ممکنه هدف سوءقصد حملات تروریست های انگلیسی قرار بگیره :27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.