ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی تیم ملی انگلیس

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

pcforlife
10-06-2010, 21:20
اطلاعات جالبی از تیم ملی انگلیس:20::

» بیشترین بازیکنان دعوتی از تیم تاتنهام دعوت شدند (5 بازیکن).
» کمترین بازیکنان از تیم پورت موس و بیرمنگام و آرسنال دعوت شدند (هر کدام یک بازیکن)
» تیم آرسنال به تازگی با جذب جو کول در تیم ملی دارای یک بازیکن ملی پوش در جام جهانی شده است.
» جوان ترین بازیکن انگلستان در جام جهانی آرن لنون با 23 سال سن است که این عنوان رو تنها با اختلاف 3 روز کوچکتر بودنش از جو هارت به دست آورد.
» مسن ترین بازیکن انگلستان دیوید جیمز است با 39 سن.
» گلزن ترین بازیکن انگستان و البته بازیکن خط حمله وین رونی است با 25 گل ملی.
» گلزن ترین هافبک انگلستان فرانک لمپارد است با 20 گل ملی.
» گلزن ترین مدافع انگلستان جان تری است با 6 گل ملی.
» پرتجربه ترین بازیکن انگلستان و البته پرتجربه ترین هافبک انگلستان استیون جرارد است با 81 بازی ملی.
» پرتجربه ترین مدافع انگلستان جان تری است با 60 بازی ملی.
» پرتجربه ترین مهاجم انگلستان وین رونی است با 60 بازی ملی.
» کم تجربه ترین بازیکن انگلستان وو البته کم تجربه ترین مدافع انگلستان مایکل داسون است که بازی ملی ای هنوز در کارنامه وی ثبت نشده.
» کم تجربه ترین هافبک انگلستان جیمز میلنر است با 8 بازی ملی.
» کم تجربه ترین مهاجم انگلستان پیتر کراوچ است با 38 بازی ملی.
» به طور میانگین هر بازیکن تیم ملی انگلیس نزدیک به 36 بازی ملی انجام داده است.
» فرصت طلب ترین مهاجم انگلستان پیتر کراچ است با 0.55 گل در هر بازی.
» میانگین سنی تیم انگلستان کمی بیش از 28 سال است.
» میانگین سنی دربازه بان ها نزدیک 31 سال است.
» میانگین سنی مدافعین نزدیک به 29 سال است.
» میانگین سنی هافبک ها نزدیک به 28 سال است.
» میانگین سنی مهاجمین دقیقا 28 سال است.
» فابیو کاپلو روز بازی انگلستان - الجزایر 64 ساله می شود.
» ملی پوشان انگستان دو روز بعد از بازی با الجزایر تولد فرانک لمپارد رو در جام جهانی جشن خواهند گرفت!

دوستان اگه اطلاعتی دارند ارائه بدن!
قربون همتون:40:
یاعلی:11:

pcforlife
10-06-2010, 21:32
این والپیپر برنامه جام جهانی رو تو تاپیک جام جهانی انجمن خبر ورزشی گذاشته بودم. ولی بد نیست اینجا هم بزارم!:31: (ماشالا رووووووونی)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pcforlife
10-06-2010, 22:14
دوستان عضو گروه هواداران تیم ملی انگلستان، حتما به این موضوع جدید، سر بزنن::31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pcforlife
11-06-2010, 10:33
تاریخ دیدار های رسمی تیم ملی فوتبال انگلیس و تیم ملی فوتبال آمریکا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق آماری که من دیدم تیم ملی انگلیس و آمریکا در هیچ تورنومنت بین المللی با هم رو به رو نشدند و این برای اولین بار است که در تورنومنت معتبری چون جام جهانی با هم مسابقه می دهد. اما این دو تیم در 5 مسابقه رسمی دوستان با هم رو به رو شدند. تو این پست نتایج این 5 مسابقه رو واستون میزارم:

16 ژوئن 1985
اولین دیدار دوستانه‏ی انگلیس - آمریکا در لوس آنجلس
نتیجه بازی: آمریکا 0 - 5 انگلیس
گلزنان: لینکر (2 گل) - دیکسون (2 گل) - استیون

9 ژوئن 1993
دومین دیدار دوستانه‏ی انگلیس - آمریکا در بوستون
نتیجه بازی: آمریکا 2 - 0 انگلیس
گلزنان: دولی - لالاس

7 سپتامبر 1994
سومین دیدار دوستانه‏ی انگلیس - آمریکا در لندن
نتیجه بازی: انگلیس 2 -0 آمریکا
گلزنان: شیرر (2 گل)

28 می 2005
چهارمین دیدار دوستانه‏ی انگلیس - آمریکا در شیکاگو
نتیجه بازی: آمریکا 1 - 2 انگلیس
گلزنان انگلستان: ریچاردسون (2 گل)
گلزن آمریکا: دمپسی

28 می 2008
پنجمین دیدار دوستانه‏ی انگلیس - آمریکا در لندن
نتیجه بازی: انگلیس 2 -0 آمریکا
گلزنان: تری - جرارد

در 5 دیدار رو در روی این دو تیم که واستون گذاشتم، انگلیس 4 پیروزی به دست آورده و آمریکا تنها یک پیروزی. ضمن اینکه دو تا از پیروزی های انگلیس خارج از خانه به دست اومده و آمریکا هیچ وقت نتوانسته انگلیس رو در خانه ببره. تعداد گل های زده انگلستان در این دیدار های دوستانه 11 گل بوده و تعداد گل های زده آمریکا تنها 3 گل بوده است.

امیدوارم مطلب مفیدی رو ارائه کرده باشم.:11:

Mohammad
11-06-2010, 10:35
دست همه دوستان بخصوص pcforlife عزیز درد نکنه ... تاپیک بسیار خوبیه ...
کاش زودتر بازی ها شروع بشه !

hamid_diablo
11-06-2010, 10:56
دوره های قبلی هم زیاد روی انگلیس مانور میدادن ولی همه دیدن چی شد

انگلستان لیاقت قهرمانی نداره

majid_potter7
11-06-2010, 11:01
پیراهن اول انگلیس قرمزه یا سفید؟

Mohammad
11-06-2010, 11:15
آرسن ونگر:اين آخرين فرصت نسل طلايي انگليس براي قهرماني است

سرمربي تيم آرسنال معتقد است که جام جهاني 2010 آخرين فرصت براي قهرماني نسل طلايي انگليس براي قهرماني در جام جهاني است.

ونگر در مصاحبه با نشريه سان گفت:" من به اين نتيجه رسيده ام که اين آخرين شانس اين نسل فوتبال انگليس براي قهرماني در جام جهاني است.

بسياري از بازيکنان اصلي تيم بين 28 تا 31 سال دارند. آنها براي فتح يک تورنمنت بزرگ در اوج قرار دارند. آنها از تجربه لازم براي دست يافتن به چنين هدف مهمي برخوردارند، حتي زماني که نتوانند بازي خوبي ارائه دهند.

وين روني چهار سال بعد نيز مي تواند يک ستاره بزرگ براي انگليسي ها باشد اما استفن جرارد، فرانک لمپارد و چند بازيکن اصلي ديگر تيم، 34 يا 35 ساله مي شوند و چندان موثر نخواهند بود."

سرمربي تيم آرسنال معتقد است که روني به تنهايي مي تواند مسئوليت خط حمله انگليس را به دوش بکشد و کاپلو از او به عنوان تک مهاجم استفاده خواهد کرد.

وی گفت:" بازي هاي روني و عملکرد او با پيراهن منچستريونايتد و تيم ملي انگليس، من را به شدت تحت تاثير قرار داده است. او از قدرت، شور، آرامش و قابليت تکنيکي بالايي برخوردار است و بيش از هر زمان ديگري با سر گلزني مي کند."

---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------

دوره های قبلی هم زیاد روی انگلیس مانور میدادن ولی همه دیدن چی شد

انگلستان لیاقت قهرمانی نداره

هر جامی شرایط خودش رو داره ! بعضی تیم ها مثلا تویه جام ملت های اروپا موفق هستند ولی تویه جام جهانی نه ! یع تیم تویه لیگ باشگاهش موفق ولی تویه جام باشگاه ها نه !

انگلیس همیشه تیم قابل مانوری داشته ! اما به دلایل مختلف نتونسته نتیجه بگیره ... امسال یه نسل طلایی داره میره که مسلما لایق قهرمانی و حداقلش جز 4 تیم هست !
حداقلش در برابر فرانسه یه سر و گردن بالاتره ! ;)

pcforlife
11-06-2010, 11:43
پیراهن اول انگلیس قرمزه یا سفید؟
مجید جان! بر طبق این لینک سفیده (مثل ادوار اخیر)

hamid_diablo
11-06-2010, 12:07
این تیم همیشه مدعی بوده و همیشه جزءحذف شده ها به تیم شما به همراه المان و ایتالیا هیچ امیدی نیست

Mohammad
11-06-2010, 12:18
این تیم همیشه مدعی بوده و همیشه جزءحذف شده ها به تیم شما به همراه المان و ایتالیا هیچ امیدی نیست

چیزی تا شروع جام نمونده ... ببینیم اونجا چی میشه ! من برای تیم شما آرزوی موفقیت می کنم !

soheiltaker
11-06-2010, 12:41
حسين جااااان دمت گرم ...:11:
خيلي باحالي ...:11:
به خاطر زحمت هاي شما و تمام دوستان ممنونم ...:11:
ايشا... فردا آمريكارو آبكش ميكنيم و قدرت رو نشون همه ميديم
منم بازي رو براتون تفسير ميكنم :31:

pcforlife
11-06-2010, 13:46
دست همه دوستان بخصوص pcforlife عزیز درد نکنه ... تاپیک بسیار خوبیه ...
کاش زودتر بازی ها شروع بشه !

حسين جااااان دمت گرم ...:11:
خيلي باحالي ...:11:
به خاطر زحمت هاي شما و تمام دوستان ممنونم ...:11:
ايشا... فردا آمريكارو آبكش ميكنيم و قدرت رو نشون همه ميديم
منم بازي رو براتون تفسير ميكنم :31:
منم از لطفی که هر دو شما و دوستای دیگه دارن بهم دارند، بی نهایت ممنونم! ایشالا در قدم اول، آمریکا رو مقتدرانه شکست میدیم!:20:
دوستانی که توانایی دارند، خبرهای مربوط به انگلیس رو از سایتای مختلف (حالا ایرانی یا ترجمه از سایتای خارجی) جمع کنن و اینجا قرار بدن! ضمنا پیشنهاد می کنم بیایم تو تاپیک قبل از اعلام ترکیب نهایی، ترکیب انگلیس رو پیش بینی کنیم و یه تحلیلی روش کنیم!:20:

به تیم شما به همراه المان و ایتالیا هیچ امیدی نیست
من کلا سعی کردم واقع بین باشم! دوست ندارم رو تعصب راجع به تیمم حرف بزنم، اما بدون رودروایسی باید بپزیریم که تیم ملی انگلستان فعلی، یکی از قدرتمند ترین تیم های تاریخشه! شما شک نکنید اگه انگلیس پتانسیل قهرمانی نداشت، این همه طرفدار اینگلیس تو فروم اامیدوار نبودند. هر چند واقعا کار سخته!
در مجموع ایشالا قهرمانیم!:31:

L.A.M.P.A.R.D
11-06-2010, 13:49
بچه ها به نظر شما کیا فیکس بازی میکنن ؟

vahidgame
11-06-2010, 13:51
پیشنهاد می کنم بیایم تو تاپیک قبل از اعلام ترکیب نهایی، ترکیب انگلیس رو پیش بینی کنیم و یه تحلیلی روش کنیم!:20:
100 درصد موافقم. به نظر من هر کسی نظرشو بگه:46:

به نظر من ترکیب اصلی به این صورت هستش البته اگه گرت بری مصدوم نباشه:
گرین
تری-کینگ-گلن جانسن-اشلی کول
لمپارد-بری-لنون-جرارد
رونی-هسکی

pouya_99999
11-06-2010, 14:52
نظر من :

هارت ( دروازبان )

اشلی کول - تری - کینگ - گلن جانسون (مدافعین )
بری ( با آمریکا احتمالا کریک ) ( هافبک دفاعی )
جرارد - لنون ( گوش ها )
لمپارد ( پشت مهاجم )
رونی - کراوچ ( مهاجما )

sasan816
11-06-2010, 15:09
همانطور که هر کشور نمادی از یک حیوان واسه خودش داره (مثلا فرانسه = خروس یا آمریکا = عقاب یا کانگرو = استرالیا یا بازم بگم؟!) نماد کشور انگلستان شیر هستش.
این نشان سه شیر هم فکر کنم از زمان ریچارد اول ایجاد شد و تا الان باقیه و توی بخش های ملی کشور انگلستان از این نشان که یه نشان سلطنتی هستش، استفاده میشه!
ممنون روشن شدم

در قهرماني كره شمالي در جام جهاني هيچگونه شك و ترديدي وجود ندارد
حالا از گروه خودش سعد کنه بعد برسه به مراحل بالاتر

pcforlife
11-06-2010, 15:41
اول بگم سیستم من 4-4-2 هستش!:د ی

به نظر من دیوید جیمز دربازه‏بان انگلیس خواهد بود. چون تو بازی اول باید تو این پست از باتجربه ترین آدم استفاده کرد.

دفاع چپ هم قطعا اشلی کول خواهد بود! چون تا زمانی که مدافع خوبی مثل اشلی کول تو تیم سرحال باشه، وارناک نمیتونه به جای اون بازی کنه. هر چند ایشالا بازی با اسلوونی یه بازی کاملا تشریفاتی بشه تا وارناک رو تو اون بازی ببینیم.

دو دفاع وسط هم به نظر من تری و کرگر هست! البته احتمال حضور لدلی هم خیلی زیاده. چون کرگر یه مدافع دو منظوره است و در سمت راست هم ازش استفاده میشه، به همین خاطر شاید تو نیمکت بمونه واسه تعویض با گلن جانسن.

دفاع راست هم قطعا گلن جانسن. چون انگلیس تو راست خط دفاعی متخصص تر از اون نداره.

هافبک چپ مثل بیشتر موقع ها یکی از مشکلات انگلیس هستش... تو این پست هم فقط گرت بری رو به صورت تخصصی داریم! البته وجود اشلی کول و نفوذ هاش قطعا این مشکل رو کم میکنه. در کل به نظر من گرت ایشالا این پست رو تا آخر جام جهانی در اختیار داره.

هافبک های وسط هم بدون شک لمپارد و جرارد هستش! دیگه تو این شکلی نیست! البته تعویض لمپارد و کریک هم حین بازی ها محتمله! البته استفاده از میلنر هم تو این پست خیلی بعید نیست.

هافبک راست! اصل رقابت این بخشه! جو کول، رایت فیلیپس، و حتی جیمز میلنر! به نظر من این رقابت رو جو کول میبره: دی! چون هم مجربتره و هم بازیکن سرعتی هستش و هم میتونه با هافبکه وسط هماهنگی بالایی داشته باشه! (اگه طرفش لمپارد هم تیمیه سابقش باشه که دیگه عالیه.)

بدون شک وین رونی مهاجم اول انگلستانه! مهاجم دوم هم قطعا کراوچ خواهد بود. چون یکی از روش های گلزنی انگستان در تمام ادوار تاریخ سانت از جناحین و وجود یه مهاجم قد بلند هستش... البته اگه انگلیس به یه تیمی بخوره که مدافعان قد بلند داره بخوره، قطعا وجود تجربه هسکی و شم گلزنیه دفو کار سازتره.

در کل این نظر منه! امیدوارم انگلیس تو این بازی اول که انصافا 50 درصد صعود انگلیس از این گروه هستش رو محکم برداره تا بعد از بازی الجزایر به دور بعدی بازی ها فکر کنه.

pcforlife
11-06-2010, 16:03
عادل رفته آفریقای جنوبی (امیدوار نیستم!) یا مزدک یا خیابانی؟:20:

pcforlife
11-06-2010, 16:17
لوگوی یک جهان یک جام شبیه لوگوی مخابراته!:27: عجب دکور ضایعه! چه بحثای کلیشه اییی!:2: دو زار خرج نکردن!:46:

H.P1366
11-06-2010, 16:27
سلام دوستان من برگشتم دمتون گرم خوب تاپیکو فعال کردینا!

اول بگم سیستم من 4-4-2 هستش

فکر می کردم سیستم کاپلو 4-5-1 هستش
باید بیشتر تحقیق کنیم

Mohammad King
11-06-2010, 16:42
سلام

بچه برای بازیها از شبکه RTD روی هاتبرد نگاه کنید...

pcforlife
11-06-2010, 19:27
آقا یه اسپم بدم! بازی افتتاحیه رو 1 - 1 پیشبینی کرده بودم! درست در اومد!:31:
یعنی فرانسه 2 - 1 اروگوئه رو میزنه؟؟!!!:21:

alirezak4
11-06-2010, 19:31
با اینکه به تیم انگلستان احترام قائل هستم ولی با این کاپیتانی که داره واقعا تنفر بر انگیز شده

pcforlife
11-06-2010, 19:34
با اینکه به تیم انگلستان احترام قائل هستم ولی با این کاپیتانی که داره واقعا تنفر بر انگیز شده
جرارد؟! نگووو!: دی من که منچستریم و با لیورپول و جرارد مشکل دارم این حرفو نمی زنم!:31:

alirezak4
11-06-2010, 20:07
اااااای ی ی ی ی
کاپیتان جرارده؟
خاک تو این اطلاعات من بکنن.منظورم جان تری بود.جرارد که عشقه

Alireza.M67
11-06-2010, 20:30
دوستان بازیکن جدید منچستر رو دیدید ؟
البته خیلی پا به توپ نشد که ببینیم چجوریه ولی استیلش که خوب بود .

H.P1366
11-06-2010, 20:38
آقا ترکیب پیشنهادی من به این قرار است

GK:James
RWB:Jonson
RCB:carragher
LCB:Terry
LWB:A.Cole
CDM:Barry
RWM/RM:Lennon
CM:Gerrard(C)
LWM/LM:J.Cole
CAM:Lampard
ST:Rooney

vahidgame
11-06-2010, 20:41
آقا ترکیب پیشنهادی من به این قرار است

GK:James
RWB:Jonson
RCB:carragher
LCB:Terry
LWB:Cole
LWM/LM:Young
ST:Rooney

ترکیب خوبیه ولی اون یانگ که نوشتین دعوت نشده:)
ممکنه بعضی وقتا هم با یه مهاجم انگلیس بازی کنه. چون هافبک های زیادی داره.

pcforlife
11-06-2010, 20:50
هافبک راست! اصل رقابت این بخشه! جو کول، رایت فیلیپس، و حتی جیمز میلنر! به نظر من این رقابت رو جو کول میبره: دی! چون هم مجربتره و هم بازیکن سرعتی هستش و هم میتونه با هافبکه وسط هماهنگی بالایی داشته باشه! (اگه طرفش لمپارد هم تیمیه سابقش باشه که دیگه عالیه.)

راستی لنون هم میتونه تو این پست بازی کنه... نه؟:20:

H.P1366
11-06-2010, 20:58
ترکیب خوبیه ولی اون یانگ که نوشتین دعوت نشده:)
ممکنه بعضی وقتا هم با یه مهاجم انگلیس بازی کنه. چون هافبک های زیادی داره.
حق باشماست اشتباه از من بود اصلاح شد
در ضمن چون هاف چپ درست حسابی پیدا نکردم لنون رو گذاشتم این پست

vahidgame
11-06-2010, 20:58
راستی لنون هم میتونه تو این پست بازی کنه... نه؟:20:
آره اتفاقا پست اصلیشه و احتمالا هم فیکس بازی می کنه:20:
تازه جوکول هم می تونه هم هافبک راست بازی کنه هم چپ.

pcforlife
11-06-2010, 23:27
دوستان یه آمار دیگه هم بدم قبل از بازی انگلیس آمریکا بدک نیست! (شدم عادل!:31:)
انگلیس در 12 حضور گذشتش در جام جهانی، در بازی اول خودش، 5 بار پیروز شده، 5 بار نتیجه مساوی شده و 2 بار شکست خورده. در دوره آخر این رقابت ها در آلمان، انگلستان اولین بازی خودش رو با پیروزی پشت سر گذاشته!:8:

راستی الان به طور اتفاقی فهمیدم یه سوتیه فجیع دادم:

طبق آماری که من دیدم تیم ملی انگلیس و آمریکا در هیچ تورنومنت بین المللی با هم رو به رو نشدند و این برای اولین بار است که در تورنومنت معتبری چون جام جهانی با هم مسابقه می دهد. اما این دو تیم در 5 مسابقه رسمی دوستان با هم رو به رو شدند. تو این پست نتایج این 5 مسابقه رو واستون میزارم:

این جملات بولد شدم اشتباهه! فکر کنم آمار منبعم از سال 66 به بعد بودش!:31:، چون انگلیس و امریکا در جام جهانی 1950 با هم یک بار رو به رو شدند که انگلیس تو اون بازی یک بر صفر با تک گل گیجنز مغلوب آمریکا شده بود!:20:

Mohammad
12-06-2010, 00:00
فردا شب این موقع ها بجای اینکه بیام بگم از فرانسه که چیزی ندیدیم امیدوارم بگم انگلیس بی نظیر بود !

Gita
12-06-2010, 00:01
بد نیست این پست که چند روز پیش در انجمن موسیقی گذاشته شده رو اینجا نقل قول کنم.
البته از این 3 بازیکن فقط فردیناند در جام جهانی هست

ﻧﺎﻡ ﺍﻛﺒــﺮ ﮔﻠﭙﺎﻳﮕﺎﻧﻰ ﺑﺮﺍﻯ ‫ﻫﻤﻪ ﺍﻳﺮﺍﻧﻴﺎﻥ ﻧﺎﻣﻰ ﺁﺷﻨﺎﺳﺖ ‫ﺑﻪ ﺧﺼﻮﺹ ﺁﻧﻬﺎ ﻛﻪ ﺑﻪ ‫ﻣﻮﺳﻴﻘﻰ ﺍﺻﻴﻞ ﺍﻳﺮﺍﻧﻰ ‫ﻋﻼﻗﻪ ﺍﻯ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﺩﺍﺭﻧﺪ. اﺧﻴﺮﺍ ً ‫ﺍﻳﻦ ﺧﻮﺍﻧﻨﺪﻩ ﺑﻨﺎﻡ ﺍﻳﺮﺍﻧﻰ ﺩﺭ ‫ﻟﻨﺪﻥ ﻛﻨﺴﺮﺗﻰ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ ﻛﺮﺩ ﻛﻪ ‫ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﺍﺗﻔﺎﻗﺎﺕ ﺣﺎﺷﻴﻪﺍﻯ ‫ﭘﺮ ﺳﺮ ﻭ ﺻﺪﺍﻯ ﺁﻥ، ﺣﻀـﻮﺭ ‫ﺑﺎﺯﻳﻜﻨﺎﻥ ﻣﺸﻬﻮﺭ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺷﺎﻏﻞ ﺩﺭ ﻟﻴﮓ ﺑﺮﺗﺮ ﺍﻧﮕﻠﻴﺲ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺑﻮﺩ. ﺩﺭ ﻣﻴﺎﻥ ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺯﻳﻜﻨﺎﻥ ‫ﺳﺮﺷﻨﺎﺱ، ﮔﺮﻯ ﻧﻮﻳﻞ، ﺭﻳﻮﻓﺮﺩﻳﻨﺎﻧﺪ ﻭ ﭘﻞ ﺍﺳﻜﻮﻟﺰ ﺑﺎﺯﻳﻜﻨﺎﻥ ﺳﺮﺷﻨﺎﺱ منچستر یوﻧﺎﻳﺘﺪ ‫ﺩﻳﺪﻩ ﻣﻰﺷﺪﻧﺪ ﻛﻪ ﺩﺭ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﻛﻨﺴﺮﺕ، ﻋﻜﺴﻰ ﻫﻢ ﺑﻪ ﻳﺎﺩﮔﺎﺭ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﺧﻮﺍﻧﻨﺪﻩ ﺍﻳﺮﺍﻧﻰ ‫ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻨﺪ. لازم به ذکر است که آقای جمشید رضایی از شاگردان استاد گلپایگانی، قبلا از سوابق هنری استاد گلپا برای این بزرگان فوتبال گفته و چند آواز از استاد را نیز به انها اهدا کرده است و آنها بعد از شنیدن بسیار اظهار علاقه مندی کرده اند.

shayan3001
12-06-2010, 02:20
اینم از فرانسه. دیدین هیچی نبود. تا ببینیم انگلیس امشب چکار می کنه.
:33::33::33:

H.P1366
12-06-2010, 08:06
جرارد: انگليس براي آغازي خوب در جام‌جهاني آماده است
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم ملي فوتبال انگليس گفت: براي آغاز خوب مسابقات جام‌جهاني كاملا آماده هستيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، استيون جرارد اظهار داشت: از زمان حضور در كشور ميزبان جام‌جهاني تمرينات پرفشار و مستمري انجام داده‌ايم. به مرور كارهاي تاكتيكي زير نظر فابيو كاپلو پرداخته‌ايم و به عنوان عضو قديمي تيم كشورش مي‌توانم بگويم در شرايط بسيار خوبي قرار داريم.
وي افزود: هماهنگي بسيار خوبي ميان بازيكنان تيم ملي ايجاد شده و شرايط تيم ملي براي شروع از هر جهت ايد‌ه آل است.
تيم ملي‌ انگليس در گروه سوم همراه با آمريكا، الجزاير و اسلووني به رقابت خواهد پرداخت و امروز(شنبه) در اولين گام به مصاف آمريكا مي رود.

H.P1366
12-06-2010, 09:13
یک عکس زیبا از وین رونی و پسرش

hamid_diablo
12-06-2010, 09:14
اینم از فرانسه. دیدین هیچی نبود. تا ببینیم انگلیس امشب چکار می کنه.
:33::33::33:
چرا هیچی نبود با یه بازی که نمیشه قضاوت کرد بازیهای بعدی فرانسرو حتما ببینید مخصوصا شما انگلیسیها

H.P1366
12-06-2010, 09:52
تساوي بدون گل انگليس و آمريكا
خبرگزاري فارس: جدال حساس امشب ميان انگليس و آمريكا از ديد بسياري از كارشناسان به تساوي مي‌انجامد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي فيفا، گزارشگران كشورهاي اروپايي اغلب عادت ندارند از جمله ملال آور "فوتبال قابل پيش بيني نيست " استفاده كنند و معمولا اين شجاعت را دارند تا حيثيت كارشناسي خود را با پيش بيني نزيدك به واقعيت به خطر بيندازند.

وقتي اين پيش بيني‌ها درست از آب در نمي‌آيد مشكلاتي برايشان در محل كار پيش آمده و وجهه آنها را نيز منفي مي‌كند اما هرگز از اين رسم قديمي كه يكي از اجزاي كار حرفه‌اي كارشناسان و خبرنگاران به حساب مي‌آيد شانه خالي نمي‌كنند.

نويسنده گاردين در بخش ورزشي، استبان در آس اسپانيا، مك لي در ديلي اكسپرس، مراتين راجرز در مجله فوتبال آمريكا و بسياري از همكاران اين نويسندگان صاحب نام تساوي بدون گل را براي بازي امشب انگليس و آمريكا پيش بيني كرده‌اند و دليل عمده و نسبتا مشترك همه اين نويسندگان انديشه‌هاي تدافعي كاپلو است كه پس از ادغام با فوتبال مستقيم انگليسي قدرت تازه احيا شده فوتبال آمريكا را به اندازه كافي تحت فشار نخواهد گذاشت.
اين بازي ساعت 23 به وقت تهران برگزار مي‌شود.
انتهاي پيام/
عمرا حالا وقتی سه تا به آمریکا زدیم ببینیم دیگه کی میخواد از این پیش بینی ها بکنه

pcforlife
12-06-2010, 10:06
عمرا حالا وقتی سه تا به آمریکا زدیم ببینیم دیگه کی میخواد از این پیش بینی ها بکنه
گل گفتی!!!:11: ایشالا آمریکا رو آبکش می کنیم!!:31:

Mohammad King
12-06-2010, 10:09
سلام

پیش بینی امشب من :

انگلیس 3 --آمریکا 1

من به این پیش بینی معتقدم/

گل اولو رونی میزنه ... دومو دفوو --- سوم رونی

pcforlife
12-06-2010, 10:16
اگه شروع نیمه اول توفانی از سوی انگلیس آغاز شروع بشه شک نکنید انگلیس با بیش از سه گل می زنش! (خدا کنه اینجوری بشه!):31:

Mohammad King
12-06-2010, 10:22
بازيكن آفريقاي‌جنوبي با پيشنهاد ونگر مواجه شد
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم ملي فوتبال آفريقاي جنوبي مورد توجه سرمربي آرسنال انگليس قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، استيون پينار عضو تيم اورتون روز گذشته از آرسنال پيشنهاد بازي دريافت كرد.
اين بازيكن با سابقه كه آفريقاي جنوبي را در رقابت‌هاي جام جهاني 2010 همراهي مي‌كند از طريق مدير برنامه‌هايش پيشنهاد بازي لندني‌ها را دريافت كرده است.

در اين ارتباط آرسن ونگر اعلام كرد كه در حال رايزني با اين بازيكن براي كسب تفاهم و توافق است.
ياران پينار روز گذشته در ديدار افتتاحيه جام جهاني 2010 از گروه اول و در ورزشگاه ساكرسيتي به تساوي يك بر يك مقابل مكزيك رسيدند.
پيكارهاي جام‌جهاني 2010 از روز جمعه آغاز شد و تا 20 تير ادامه خواهد يافت.
انتهاي پيام/

استیون جرارد و جیمی کاراگر بازیگر سینما می‌شوند استیون جرارد و جیمی کاراگر دو بازیکن تیم ملی فوتبال انگلستان پس از پایان جام جهانی در یک فیلم سینمایی نقش آفرینی می‌کنند. به گزارش مهر از امپایر آنلاین در حالی که مسابقات جام جهانی فوتبال از دیروز آغاز شده و تا یک ماه سینمای جهان را تحت الشعاع قرار می دهد اعلام شد که دو ستاره لیورپولی تیم ملی انگلستان در فیلمی سینمایی با عنوان " ویل" نقش خود را بازی خواهند کرد.
فیلم داستان پسربچه ای 11 ساله به نام ویل را روایت می کند که از طرفداران پر و پا قرص تیم لیورپول به شمار می رود.ویل به طور اتفاقی فرصت حضور و تماشای دیدار فینال جام قهرمانان اروپای سال 2005 میان دو تیم لیورپول و آث میلان(مسابقه ای حماسی که لیورپول پس از شکست سه بر صفر در نیمه اول ، بازی را به تساوی کشاند و عاقبت در ضربات پنالتی قهرمان اروپا شد) را به دست می آورد. در حالی که پدر ویل با دو بلیت در دست پشت درهای ورزشگاه جان می سپارد.

الن پری نگارش فیلمنامه و کارگردانی " ویل" را بر عهده دارد.پیش از این وینی جونز مدافع تنومند وستهام و اریک کانتونا ستاره فرانسوی منچستر یونایتد بازیگری سینما را تجربه کرده بودند.

فیلمبرداری صحنه های مربوط به جرارد و کاراگر پس از بازگشت تیم ملی انگلستان از مسابقات جام جهانی آفریقای جنوبی انجام می شود.

Mohammad King
12-06-2010, 10:28
جام جهاني 2010- آفريقاي جنوبي
پلاتيني: برزيل، اسپانيا و انگليس مدعيان اصلي قهرماني هستند

رييس اتحاديه فوتبال اروپا، برزيل اسپانيا و انگليس را مدعيان قهرماني در جام جهاني نوزدهم فوتبال دانست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ميشل پلاتيني در اظهارنظري پيش از آغاز رسمي جام جهاني نوزدهم فوتبال گفت: برزيل در كنار اسپانيا و انگليس مدعيان قهرماني در جام جهاني هستند.
رييس يو فا در گفت‌وگويي با رييس فدراسيون فوتبال آلمان در اين باره عنوان كرد: از نظر من در حال حاضر برزيل، اسپانيا و انگليس با فاصله‌اي زياد بهترين‌هاي جهان هستند. با اين حال در تورنمنتي همانند جام جهاني همواره بهترين تيم به قهرماني نمي‌رسد.
پلاتيني در ادامه از تيم‌هايي همچون هلند، ايتاليا و آلمان به عنوان ديگر شانس‌هاي رسيدن به عنوان قهرماني ياد كرد و ادامه داد: از همين رو تيم‌هايي همانند هلند، ايتاليا و آلمان را در فهرست تيم‌هاي مدعي قهرماني مي‌دانم. شكست دادن آنها دشوار خواهد بود. فرانسه را هم يكي از اين تيم‌ها مي‌دانم. بايد بگويم كه پرتغال، غنا و ساحل عاج و آرژانتين را هم به سختي مي‌توان شكست داد. بنابراين چندين مدعي وجود دارد هر چند برزيل، اسپانيا و برزيل را نسبت به بقيه اندكي جلوتر مي‌بينم.
پلاتيني يكي از بازيكنان تيم ملي فرانسه بود كه در جام ملت‌هاي اروپا در سال 1984 به قهرماني اروپا رسيد.
انتهاي پيام

Mohammad
12-06-2010, 10:55
البته پلاتینی برعکس گفته ها ! ;)

pcforlife
12-06-2010, 11:29
پیش بینی ترکیب آمریکا + تحلیل کوتاهی از بازیکنانش

آلتیدور (17) - بادل (14)

داناوان (10)

دمپسی (8) ---------------------------------- بیزلی (7)

برادلی (4)

چرندالو (6) - بوکنگرا (3)(C) - آنیه وو (5) - بورن استین (12)

هاوارد(1)

به نظر من ترکیب به صورت بالاست و شاید تو این ترکیب برادلی یا بادل حضور نداشته باشند.

نقاط قوت آمریکا:
به نظر من نقطه قوت آمریکا در درجه اول خط میانی خوبشه. 3 بازیکن این خط یعنی دمپسی، بیزلی و داناوان سه بازیکن کاملا باتجربه و با توانایی های حجومی بسیار خوب هستند. این سه بازیکن در سه تیم خوب و معتبر دنیا به نام های (به ترتیب) فولام (که تا فینال یورو لیگ پیش رفت) رنجرز (قهرمان اسکاتلند) گلکسی (قهرمان فصل گذشته لیگ آمریکا) عضو هستند و از خوب های تیمشون بودند.

یکی دیگر از نقاط قوت این تیم مدافعین وسط این تیم بوکنگرا و آنیه وو هستش که همانطور که ذکر کردم بوکنگرا کاپیتان آمریکا نیز هستش. ضمن اینکه این دو بازیکن مجرب هستنید، در تیم های رنز فرانسه و میلان ایتالیا نیز عضو هستند.

نقاط ضعف آمریکا:
نبود مهاجم تخصصی خوب، اولین نقطه ضعف آمریکاست! کلا آمریکا مهاجمین خوبی رو با خودش به جام جهانی نیاورده. پرتجربه ترین و البته جوان ترین بازیکن آمریکا در جام جهانی آلتیدور است از هال سیتی با 25 بازی ملی و 9 گل ملی. سه مهاجم دیگر آمریکا روی هم رفته کلا 13 بازی ملی مجموعا انجام دادن و ضمن اینکه میانگین سنی اون سه نفر 27 سال است. ضمن اینکه این سه مهاجم در تیم های قاره آمریکا عضو هستند.

نبود دفاع چپ تخصصی میتونه بزرگترین ضربه رو به آمریکا بزنه، چون اون سمت میتونه اتوبان جو کول یا لنون بشه. کلا بورن استین مدافع چند کاره هستش و حتی هافبک دفاعی هم بازی می کنه. به همین خاطر نمیشه به هیچ کدوم از مدافعین آمریکا به چشم دفاع چپ تخصصی نگاه کرد. ضمن اینکه بیزلی هم بیشتر توانایی های هجومی داره تا توانایی های دفاعی.

سومین نقطه ضعف آمریکا هم به نظر من تیم هاوارد هستش. چون امسال اورتون در لیگ برتر از نظر گل خورده بین 20 تیم، یازدهم شد که این نمیتونه نتیجه خوبی واسه دربازه بان فیکس اورتون باشه.

راستی فکر کنم انگلیس پیراهن سفیدش رو بپوشه... چون طبق قرعه اون میزبانه (پیرهن اول آمریکا هم سفیده):20:

pcforlife
12-06-2010, 11:42
دیشب تو برنام یک جهان یک جام نمیدونم جاودانی بود یا اون مجری های دیگه (شایدم حاج رضایی:31:) برداشت گفت که تو نظرسنجی که انجام شده فراسه (به خاطر مسائل پیش اومده تو بازی با ایرلند) بعد از آلمان منفورترین تیم جام جهانیه! واقعا برام جالب بود!:31: :20:

Mohammad
12-06-2010, 12:11
کلا هاوارد دروازه بان مطمئنی نیست !! اگه روز بدش باشه که دیگه هیچی ! باید بالای 3 تا حساب کنید راحت ! ولی اگه روز خوبش باشه تا 2 تا جا داره !
فکر می کنم یکی از نقاط قوت دیگه آمریکا هم مربیه خوبش باشه اما در هر صورت تیم چندان قوی نیست ! من از وقتی یاد دارم این داناوان داره بازی می کنه ! با تجربست اما فکر می کنم سنش تاثیرگذار باشه ...

*M!L4D*
12-06-2010, 12:11
پلاتيني: برزيل، اسپانيا و انگليس مدعيان اصلي قهرماني هستند
چه عجب این یه بار از انگلیس و فوتبالش تعریف کرد ... ولی هیچ وقت سیاستش در مورد تیم های انگلیسی ( چلسی ) یادم نمیره ... بره به جهنم

گفت که تو نظرسنجی که انجام شده فراسه (به خاطر مسائل پیش اومده تو بازی با ایرلند) بعد از آلمان منفورترین تیم جام جهانیه! واقعا برام جالب بود!:31: :20:
آره خیلی حال کردم :دی

shayan3001
12-06-2010, 12:25
درضمن دیدین که حاج رضایی چی گفت:این که طرفداره انگلیسه .
اما در مورد پیش بینی گفت اسپانیا تیم خوبی داره.

Mehran
12-06-2010, 13:49
سلام به بروبچه های نازنین انگلستان

:11:

This My Dear Is England
South Africa 2010
Duration: 03:14
Bitrate: 128 KB
Size: 3.05 MB

به امید دیدار شما دوستان در بازی فینال :)

با تشکر مهران...

pcforlife
12-06-2010, 17:40
خبر خوب!: خیابانی بازی انگلیس - آمریکا رو گزارش نمی کنه!:31:
خبر بد: یوسفی گزارشگره!:2:

Mohammad
12-06-2010, 18:26
اتفاقا بازی آرژانتین که شروع شد و صدای خیابانی رو شنیدم به همین فکر کردم ! :D
همین که خیابانی نیست خودش خیلیه !

shayan3001
12-06-2010, 18:37
اون جوریام که شما میگن خیابانی بد نیست فقط نباید حماسی گزارش کنه.
مثلا بعد از زدن گل آرژانتین میگه "این نتیجه تو تاریخ جام جهانی ثبت میشه" یا بعد از سوتیه بازیکن نیجریه "این جام جامه اشتباهاته مدافعینه" در صورتیکه این 4 مین بازیه.

vahidgame
12-06-2010, 19:06
نتایج 5 بازی اخیر هر دو تیم:

انگلیس:
انگلیس 2 - ژاپن 1
انگلیس 3 - مکزیک 1
انگلیس 3 - مصر 1
انگلیس 3 - بلاروس 1
اوکراین 1 - انگلیس 0

آمریکا:
آمریکا 3 - استرالیا 1
آمریکا 2 - ترکیه 1
آمریکا 2 - چک 4
هلند 4 - آمریکا 2
آمریکا 2 - السالوادور 1

ترکیب احتمالی دو تیم:(سمت چپ انگلیس و سمت راست آمریکا)

Mohammad
12-06-2010, 20:56
خیابانی آخر سوتیه ! فینال جام حذفی 3 تا 5 دقیقه صداش رو ضبط کردم ، باور کنید از این 15 دقیقه 5 دقیقه هم بازی رو گزارش نکرد ! یا داشت شعار وسط زمین رو می خوند یا در مورد مربی ها حرف می زد یا ...
پرسپولیس 2-0 جلو بود ، می گفت اگه گسترش این بازی رو 2-1 ببره فلان اتفاق می افته !!!! :D

به نظر من کروچ زوج خوبی برای رونی نیست !

vahidgame
12-06-2010, 21:23
ترکیب اصلی هر دو تیم در این بازی اعلام شد.از نکات قابل توجه بازی کردن گیرین و ملینر برای انگلیس در این بازی هستش:

انگلیس:
R. Green
G. Johnson
J. Terry
L. King
A. Cole
F. Lampard
S. Gerrard
A. Lennon
J. Milner
W. Rooney
E. Heskey

آمریکا:
T. Howard
S. Cherundolo
J. DeMerit
O. Onyewu
C. Bocanegra
M. Bradley
R. Clark
C. Dempsey
L. Donovan
J. Altidore
R. Findley

پ.ن: خداییش پیش بینی رو حال کردین:31: پست قبلی که دادم برای یه سایت بودش ولی توی همین تاپیک همچنین ترکیبی رو پیش بینی کرده بودم که فقط گرت بری به خاطر مصدومیت نیستش که جای اون از میلنر استفاده شده.

Gita
12-06-2010, 21:37
آخه داوِنه تو چرا مصدوم شدی؟

تو این عکس خودشم چقدر شکل شیر شده! :31:

vahidgame
12-06-2010, 21:44
آخه داوِنه تو چرا مصدوم شدی؟

تو این عکس خودشم چقدر شکل شیر شده! :31:

اشکالی نداره جای اون بازیکنای خیلی خوبی وجود دارن:46:
اگه مصدومم نمی شد فیکس بازی نمی کرد:20: ولی حداقل خوبیش این بود که می تونست با قهرمانی انگلیس از تیم ملی خداحافظی کنه.

Mohammad
12-06-2010, 22:51
1-1 ...

میلنر خوب نبود که تعویض شد ...

یه توپ هم اومد رویه دروازه که همونم اینطوری گل شد !

soheiltaker
12-06-2010, 22:53
از مربي بزرگي مثل كاپلو بعيد بود توي رقابت هايي به اين بزرگي از يه بچه تو دروازه استفاده كنه!!!!!:41:
حداقل ديويد جيمز رو ميذاشت ... تجربش خيلي بيشتره ...
و ضمنا تبريك ميگم به استوين جراد و يه خسته نباشيد حسابي ...:40:
خيلي حالم گرفتس ... همه پيش بيني ميكردن احتمالش هست انگليس از ناحيه دروازبان ضربه بخوره!!
اميدوارم نيمه دوم بازي قشنگتري رو ببينيم و انگليس به حقش برسه ..

masud-000000
12-06-2010, 22:55
اين گرين هم آدم باحاليه هاااااا :دي

مفتضحانه ترين گل جام بود...

SonyEricsson
12-06-2010, 22:55
نمیدونم عرصه جام جهانی برای تست دروازبان هست؟ هرچند جیمس هم کم سوتی نمیده ولی این دیگه آخر سوتی بود! بعد از سیمن دروازبان درست حسابی برای انگلستان نیومده!

امیدوارم نیمه دوم بهتر بشه روال بازی انگلستان

ghahremanimehdi
12-06-2010, 22:57
عجب دروازه بان باحالی!

SonyEricsson
12-06-2010, 22:57
مشکل از لیگ انگلستان هست که تمامی دروازبان های لیگ از کشورهای دیگه هستند... و گزینه های کاپلو جز جیمس و گرین چیزی دیگه نبود!

L.A.M.P.A.R.D
12-06-2010, 22:58
سرم درد گرفت از تعصف و عصبانیت

behii
12-06-2010, 22:59
اتفاقا گرین خیلی هم دروازبان خوبیه ! فقط نمی دونم چرا اینجوری سوتی داد . . . یکم استرسی کلا توپ ها رو می گرفت .

ولی خداییش انگلیس قشنگ بازی کرد , این اولین بازی جام جهانی بود که واقعا میشد اسمش رو گذاشت یه مسابقه ی فوتبال جام جهانی

soheiltaker
12-06-2010, 23:01
اي كاش وندرسار دروازبان انگليس بود ... خيلي دوسش دارم ... كارش خيلي درسته ..حيف كه پير شد!! :40:

Gita
12-06-2010, 23:01
آبرومونو برد این دروازه بان!

آخه همه بازیکنا زحمت بکشن، بعد بخاطر اشتباه عجیب یکی همه نتایج بر باد بره؟

ولی طفلکی گناه داره، واسه هرکی ممکنه پیش بیاد
بعضیا پنالتی رو میکوبن به سقف آسمون، بعضیا توپو لو میدن، بعضیا هم اینطوری

+ امیدوارم نیمه دوم جبران بشه

Mohammad
12-06-2010, 23:04
اشکالی نداره ! پیش میاد ! مسلما نیمه دوم بهتر خواهد بود ! اصلا همچینم بد نشد گل خوردیم حداقل نیمه دوم سر حال تر بازی می کنن ;) فراموش نکنیم اولین بازی جام هست و سخت ترینش ، یه کم زمان می بره تیم جا بیافته ...
بریم نیمه دوم !

SonyEricsson
12-06-2010, 23:05
وقتی این گل خوردن گرین دیدم یاد بازی منچستر و بارسلونا افتادم که اشمایکل همچین توپی بدنش رو کش داد که گزارشکر تعجب کرد از این کارش و نذاشت توپ گل بشه! اون دروازبان کجا و این کجا...........

masoudtr
12-06-2010, 23:05
چقدر کارگردان بهش گیر داده بود تا دم در رختکن همینجوری نشونش میداد
اگه قبل بازی عرق بیدمشک میخورد اینقدر استرس نداشت:31:

SonyEricsson
12-06-2010, 23:06
تاریخ تو این جام برای انگلستان دوباره تکرار میشه 1966 و 2010 امید داشته باشید طرفداران تعصبی انگلستان

soheiltaker
12-06-2010, 23:11
بريم ببينيم نميه دوم چي ميشه ...
من ميگم 3-1 انگليس ميزنه ...
اگه نزد ... من اسممو ميزارم هويج! :31:
فعلا دوستان ... :11:

MobinS
12-06-2010, 23:17
الان دقیقه 60 بازی امریکا انگلیسه! 1-1 مساویند! انگلیس خیلی بد بازی می کنه! خیلی دوست دارم قیافه ی طرفدارای انگلیسی ها مخصوصا اونایی که می گفتن ش 5 تا انگلستان گل می زنه رو ببینم!!!!!!!!! مخصوصا با سوتی گرین!!!!

soheiltaker
12-06-2010, 23:56
اينم از نيمه دوم...
اصلا حسش نيست حرف بزنم ...
درسته مساوي شد .. ولي براي انگليس اصلا خوب نبود ...
اي كاش اون گل الكي رو نميخورد :41:
شب همتون بخير انگليسيهاي گل ...
به اميد قهرماني ...

Gita
12-06-2010, 23:56
الان دقیقه 60 بازی امریکا انگلیسه! 1-1 مساویند! انگلیس خیلی بد بازی می کنه! خیلی دوست دارم قیافه ی طرفدارای انگلیسی ها مخصوصا اونایی که می گفتن ش 5 تا انگلستان گل می زنه رو ببینم!!!!!!!!! مخصوصا با سوتی گرین!!!!
والله ما که از اول این تاپیکو دنبال کردیم ندیدیم کسی جایی بگه 5 تا گل!

D r i v e r
12-06-2010, 23:57
آخه اینم شد جام جهانی؟
زندگیه؟

L.A.M.P.A.R.D
امیدوارم بتونیم در بازی های اینده جبران کنیم

behii

هویچ ! هی هویچ ! آهای هویچ ! کجایی هویچ ؟ :31::31:

آمریکایی ها در پوست خود نمی گنجیدند که تونستند مساوی کنند !!!
بازی 10 دقیقه دیگه ادامه می داشت می رفتن رو تریب بحرین :31:
اشکالی نداره بازی های بعدی جبران میشه ...

دقیقه 57 خیلی برام جالب بود بازیکنه تا دید رونی پشت سرشه ترسید توپ و زد بیرون :20:

Mohammad
خوب بازی کردیم ولی نتیجه نگرفتیم ! برای روز اول با توجه به سایر بازی ها خوب بود !

L.A.M.P.A.R.D
12-06-2010, 23:59
سلام هویج جون :دی

D r i v e r
13-06-2010, 00:02
دوستان از حق نگذریم آمریکا خیلی خوب بازی کرد

SonyEricsson
13-06-2010, 00:03

بازی اول محک هیچ تیمی تو جام نیست! البته اینو طرفداران حرفه ای فوتبال میفهمنن نه آماتورا...

vahidgame
13-06-2010, 00:04
من موافقم بد بازی نکردیم و نسبتا خوب بودبم. بازی های بعدی حتما بهتر میشیم.
گیرین هم فکر نکنم دیگه در این جام از او استفاده بشه:20: بازیکنانی مثل رونی و لمپارد اون چنان خوب نبودن. بد بازی نکردن ولی بازی همیشگی خودشون رو انجام ندادن. ولی بازیکنانی مثل جرارد و گلن جانسن خیلی خوب بودن.
به نظرم جوکول می تونست توی این بازی بازی کنه. گذاشتن کینگ و میلنر در ترکیب اصلی هم ظاهرا جواب ندادش و اشتباه بودش.
در کل بازی خوبی بود. آمریکا هم خیلی خوب بازی کرد و از نظر قدرت بدنی و دفاعی خیلی آمریکا قوی کار کرد.

L.A.M.P.A.R.D
13-06-2010, 00:05
اره.......خیلی خوب دفاع میکرد :دی

M A X I M U M
13-06-2010, 00:06
بازی خوبی بود
انگلیس خوب بازی کرد و آمریکا هم بازی منطقی انجام داد
با یه بازی هم که چیزی مشخص نمیشه فقط در مورد انگلیس باید بگم :
هر چی بقیه بازیکنا و مربی بافتند رو دروازه بان انگلیس رشته کرد

scali
13-06-2010, 00:11
عجب جامی شده .

اون از فرانسه اینم از انگلیس .

فعلا که همه بازیهارو اشتباه پیش بینی کردم . :31:

masud-000000
13-06-2010, 00:13
من بعيد ميدونم انگليس با اين شماره يك فوق ستارش بتونه از 1/8 بالاتر بياد.(شماره يكه ديگه? :دي)
يا علي. شب خوش

vahidgame
13-06-2010, 00:13
کاپلو مثل اینکه هنوز ترکیب اصلی خودشو درست پیدا نکرده.

H.Operator
13-06-2010, 00:15
منم موافقم امیر آمریکا خیلی خوب بازی کرد اصلآ فکر نمی کردم مساوی بشن.

L.A.M.P.A.R.D
13-06-2010, 00:28
اینم یه هدیه :

beckham7
13-06-2010, 08:22
بخاطر بکام و رونی و فردیناند و کلا برو بکس منچستری دوستداشتم فینال با انگلیس باشه امیدوارم بازی های بعد جبران کنن
اگه رونی رو میذاشت مهاجم هدف بهتر نتیجه میگرفت

beckham7
13-06-2010, 08:31
واقعیت اینه نه انگلیس خوب بازی کرد نه امریکا تیم بود که انتظار بازی خوب ازش داشته باشی بازی اول بود حالا تا بعد

Mohammad
13-06-2010, 09:10
نه تنها انگلیس بلکه تمامی نیم هایی که تا الان بازی کردند و اسم مدعی رو یدک میکشن خوب بازی نکردن ! در مقابل تیمی مثل کره یا آمریکا که توقعات ازشون کمتر بدون استرس تر و راحت تر بازی کردند و نتیجه گرفتند ...
عیار تیم ها از دور دوم به بعد مشخص میشه و هر چی جام جلوتر بره تیم ها هماهنگ تر و کاملتر میشن ...

Elendil1
13-06-2010, 09:10
وقتی آمریکا همشون چپیدن تو دفاع {نیمه ی دوم}، وظیفه ی لمپارد و جرارد بود یه کاری بکنن که ... ! همون لنون که هافبک راست
بود از همشون بهتر بود ، در مورد رونی هم بگم از اول تا آخر بازی اگه اشتباه نکنم 3 توپ خراب کرد و 3 پاس خیلی عالی داد که موقعیت ایجاد کرد ، وقتی توپ براش نمیاد معجزه که نمیتونه بکنه !
حالا خوبه مثه مسی 2 تا تک به تک خراب نکرد که اینجوری میگین !
این دروازبان هم ... ! بره جمع کنه !

hamid_diablo
13-06-2010, 09:23
سلام
بازی دیشب قشنگ بود انگلیس هم مثل آرژانتین طوفانی شروع کرد تا قبل از اینکه آمریکا به خودش بیاد گل و زد ولی بعدش بازی متعادل شد و مساوی نتیجه عادلانه بود

cao-cao
13-06-2010, 09:32
تا كي بايد رو ضعف كلر ما مشكل داشته باشيم اون از سيمن سوتي جلو برزيل اين از اين
تا يه بنكس و شيلتون دوباره ظهور كنه هميشه همين اش و همين كاسس

vahidgame
13-06-2010, 10:04
از نظرات دوستان طرفدار انگلیس ممنونم:)
این مساوی هدیه گیرین به آمریکا بودش ولی بازی بعدی از این هدیه ها در کار نیست و به جای اون شوت های لمپارد و رونی در کاره که تیم های حریف رو با خاک یکسان می کنه:4:
در ضمن هر کسی می تونه نظرات خودشو بگه ولی یه سری نظرات معلومه که کارشناسی نیست و اونایی که این نظرات رو میدن فوتبال رو درست نمی فهمن چیه:) یه جام فقط یه بازی نیست و فرقی نداره یه تیم با 7 امتیاز یا 9 امتیاز بره بالا. خیلی تیم ها با 9 امتیاز از گروه خودشون رفتن بالا ولی در دور یک هشتم نهایی حتی حذف شدن ولی خیلی تیم ها هم با 7 امتیاز رفتن بالا و قهرمان جام شدن.

masud-000000
13-06-2010, 10:58
برادر میای اینجا هی پست میدی مارو تحریک می کنی ها !!! نیام تایپک اسپانیا رو به آتیش بکشم :3:
شوخی کردم , بازی اول همه تیم ها همینجوری بود . اون مسی هم که اینقدر مسی مسی می کردن کلی فرصت از دست داد .
اصلا قصدم تحریک کردن نیست فقط دارم بازی ها رو دنبال می کنم و نظرم رو در مورد عملکرد بازیکنای تیم میگم.:20:

در پایان این رو هم بشنوید از جررارد...

جرارد: توپ ، مقصر اشتباه گرین و گل آمریکا

بار دیگر انتقاد از توپ جدید رقابتهای جام جهانی! این بار از سوی کاپیتان سه شیرها

سایت گل- دیدار دیشب دو تیم آمریکا و انگلیس با گل زودهنگام استیون جرارد آغاز شد. درجریان بازی بود که دمپسی، بازیکن آمریکایی شوتی را روانه دروازه گرین کرد و پس از جدایی توپ از دستان سنگربان تیم ملی انگلیس که این توپ را مهار کرده بود، در نهایت وارد دروازه شد و بازی به تساوی کشیده شد.
بدین ترتیب انگلیسی ها از دیدار اولشان در این رقابتها تنها یک امتیاز کسب کردند و استیون جرارد، کاپیتان سه شیرها از این موضوع اصلا راضی نیست.

جرارد در صحبتهایی به خبرنگار آی تی وی سپورت گفـت: « این یکی از همان اتفاقات عجیب و غریب است. نمی توان در این قضیه دروازه بان را مقصر دانست. چرا که مدتهاست همه در مورد توپ جدید فیفا و فریب دهنده بودن آن صحبت می کنند و من مطمئنم که این موضوع، در گل تیم ملی آمریکا بی تاثیر نبوده است.»
کاپیتان سه شیرها ادامه داد:« این اندکی ما را شوکه کرد، ولی ما انتظار داشتیم که به جریان بازی برگشته و تیم پیروز میدان لقب بگیریم.می بایست بازی را با قدرت بیشتری به پایان می بردیم.»

جرارد در پاسخ به این سوال که آیا گرین پس ازاین اشتباه فاحش دروازه بان شماره یک سه شیرها باقی خواهد ماند یا نه، گفت:« بدون شک.مطمئنم که او از ایم اشتباه درس گرفته و در جریان برگزاری این رقابتها نقش فوق العاده ای در موفقیت تیم خواهد داشت و همه ما از او حمایت می کنیم.»
جرارد در پایان با آنالیز کلی دیدار مقابل آمریکا گفت:« بازی سختی بود ولی مهمترین نکته این بود که شکست نخوردیم و متاسفانه گل ضعیفی را دریافت کردیم و نتوانستیم تیم پیروز میدان لقب بگیریم. هدف کنونی ما کسب 7 امتیاز است.»

پ.ن:(نمیدونم چرا این روزها همه به توپ گیر دادنیادمه قبلا میگفتن زمین کجه ولی حالا انگار توپ هم کج شده!:31:)

L.A.M.P.A.R.D
13-06-2010, 11:02
اصلا قصدم تحریک کردن نیست فقط دارم بازی ها رو دنبال می کنم و نظرم رو در مورد عملکرد بازیکنای تیم میگم.:20:

در پایان این رو هم بشنوید از جررارد...

جرارد: توپ ، مقصر اشتباه گرین و گل آمریکا

بار دیگر انتقاد از توپ جدید رقابتهای جام جهانی! این بار از سوی کاپیتان سه شیرها

سایت گل- دیدار دیشب دو تیم آمریکا و انگلیس با گل زودهنگام استیون جرارد آغاز شد. درجریان بازی بود که دمپسی، بازیکن آمریکایی شوتی را روانه دروازه گرین کرد و پس از جدایی توپ از دستان سنگربان تیم ملی انگلیس که این توپ را مهار کرده بود، در نهایت وارد دروازه شد و بازی به تساوی کشیده شد.
بدین ترتیب انگلیسی ها از دیدار اولشان در این رقابتها تنها یک امتیاز کسب کردند و استیون جرارد، کاپیتان سه شیرها از این موضوع اصلا راضی نیست.

جرارد در صحبتهایی به خبرنگار آی تی وی سپورت گفـت: « این یکی از همان اتفاقات عجیب و غریب است. نمی توان در این قضیه دروازه بان را مقصر دانست. چرا که مدتهاست همه در مورد توپ جدید فیفا و فریب دهنده بودن آن صحبت می کنند و من مطمئنم که این موضوع، در گل تیم ملی آمریکا بی تاثیر نبوده است.»
کاپیتان سه شیرها ادامه داد:« این اندکی ما را شوکه کرد، ولی ما انتظار داشتیم که به جریان بازی برگشته و تیم پیروز میدان لقب بگیریم.می بایست بازی را با قدرت بیشتری به پایان می بردیم.»

جرارد در پاسخ به این سوال که آیا گرین پس ازاین اشتباه فاحش دروازه بان شماره یک سه شیرها باقی خواهد ماند یا نه، گفت:« بدون شک.مطمئنم که او از ایم اشتباه درس گرفته و در جریان برگزاری این رقابتها نقش فوق العاده ای در موفقیت تیم خواهد داشت و همه ما از او حمایت می کنیم.»
جرارد در پایان با آنالیز کلی دیدار مقابل آمریکا گفت:« بازی سختی بود ولی مهمترین نکته این بود که شکست نخوردیم و متاسفانه گل ضعیفی را دریافت کردیم و نتوانستیم تیم پیروز میدان لقب بگیریم. هدف کنونی ما کسب 7 امتیاز است.»

پ.ن:(نمیدونم چرا این روزها همه به توپ گیر دادنیادمه قبلا میگفتن زمین کجه ولی حالا انگار توپ هم کج شده!:31:)

اینم واسه خودش موذلی شده ها

Mohammad
13-06-2010, 11:17
رویه گلی که گرین خورد فقط و فقط خودش مقصر بود ، نه توپ یا چیز دیگه ... اگه دقت کرده باشید تویه جاگیری شدیدا اشتباه کرد و توپ به دست راستش خورد و رفت تویه گل در صورتی که می بایست بدنش رو کاملا جلویه توپ قرار می داد ... به هر حال گذشت !

از پست های منطقیه سایر دوستان هم استقبال می کنم چون خیلی خوبه با سایر دوستان و طرفداران سایر تیم ها هم بحث و تبادل نظر باشه ...
غیر منطقیاشم خوبه چون وقتی میام کلی می خندم !! :D

shakerifar
13-06-2010, 11:29
اصلا گرین یه ذره لنگ می زد یعنی یه جورایی توپ های زمینی رو می گرفت اگه دقت کرده باشید همون اوایل بازی هم یه شوت زمینی امریکایی ها زدند که اصلا از استیل جمع کردن توپ توسط گرین معلوم بود یه جورایی با توپای زمینی مشکل داره
در مورد توپ هم همچین بیراه نگفتند همه دروازه بان ها از توپ شکایت داشتن

attractive_girl
13-06-2010, 12:18
ضد حال يعني اينكه توي جام جهاني توپ از دستت ليز بخوره!!!!!!:13:
اون هم مقابل تيم ضايعي مثه Usa!!!!
ولي خب امريكا هم تيم عقب افتاده اي نيست به هر حال توي جام كنفدراسيون ها اسپانيا رو برده!!

من همون اول بازي موندم اين دروازه بان كيه آورده كاپلو!

anyway

LOVE ENGLAND

Iranian boy10
13-06-2010, 12:41
نبمه اول رو خوب بازي كردن ولي نيمه 2 :41: ولي ايول روني خيلي تلاش كرد دستش درست :46: .

.German.
13-06-2010, 12:45
رونی که اصلا در حد انتظار نبود؟؟
اصلا چیزی به اسم دروازه بان آوردین آفریقای جنوبی؟
یه جورایی یاد گل رونالدینهو به دیوید سیمن در جام 2002 افتادم
یادتونه از بالای سرش رفت تو دروازه؟
کلا انگلیسی ها روکوردار سوتی هستن انگار اون داورشونم که چند سال پیش سه کارت زرد داد به یه بازیکن و کلی آبروریزی کرد

بردیا
13-06-2010, 12:49
انگلستان کلا بعد شیلتون دیگه دروازبان در کلاس جهانی نداشت و همیشه ازین مشکل رنج بردن به همین خاطر یه خط دفاعی قوی باید پشتیبان دروازبانشون باشه همیشه که انگلیسیا تو این ناحیه هم تو این دوره با مصدوم شدن فردیناند ضربه خوردن

vahidgame
13-06-2010, 12:50
یه سری آمار و عکس از بازی انگلیس و آمریکا از سایت یورو اسپورت

امتیاز بازیکنای انگلیس(از 10):

گیرین- 4
گلن جانسن- 7
اشلی کول- 6
جان تری- 6
کینگ - 6
لنون- 6
جرارد- 7
لمپارد- 6
میلنر- 5
رونی- 6
هسکی 7
بازیکنای تعویضی:
رایت فیلپیس- 6
کرگر- 5
کراچ- 5

چند تا عکس جالب از این بازی:

ghahremanimehdi
13-06-2010, 13:09
درسته گل آمریکا تقصیر اشتباه دروازه بان بود ولی در هرصورت این نشونه ی ضعف انگلیس هستش دیگه .
اون چیزی که مهم هست اینه که آمریکا هم قشنگ بازی کرد و در کل نتیجه بازی مهم هست .

ali.sholug
13-06-2010, 13:20
بازی نسبتا متعادلی بود درسته برتری نسبی مال انگلیس بود ولی خیلی محسوس نبود آمریکا هم خیلی خوب بازی کرد

pcforlife
13-06-2010, 13:30
سلام! از دیشب تا یکی دو ساعت پیش جایی بودم که به اینترنت دسترسی نداشتم! واقعا دیشب حرص خوردم! اول از همه از دست کاپلو واسه تیم ارنج کردنش (با اینکه خیلی دوسش دارم). دوم از دست گرین! کفرم رو درآورد و سوم هم از دست شانس! بدشانس بودیم دوستان! موقعیت کم خلق نکردیم (با وجود دفاع آمریکا) ولی شانس نداشتیم!
راستی وحید میخواستم تز نمره دادن به بازیککنا رو بگم که خوبه تو گفتی... منم تا چند دقیقه دیگه نمره هامو تو یه پست دیگه میدم.
اینم آمار بازی:

بعد زیاد سخت نگیرید دوستان! تازه بازی اوله! ما که در هر صورت ایشالا صعود میکنیم. اگه این بازی رو میبردیم، میتونستیم از همین حالا به مرحله بعد فکر کنیم. ولی خوبیه این مساوی این بود که نمیشه هیچ تیمی رو دسته کم گرفت! ایشالا به عنوان تیم اول میریم بالا.

.German.
13-06-2010, 13:33
آمریکا بدشانس بود وگرنه باید بازی رو می برد
اون توپی که به گرین خورد و بعد خورد به تیرک دروازه باید میرفت تو گل

vahidgame
13-06-2010, 13:40
از طرفدارای آلمان توقع نمیره چیز دیگه بگن.
شما بازیو معلومه درست ندید. اون آمارای بالا هم یه نگاهی بندازید خوبه:5:

pcforlife
13-06-2010, 13:42
هسکی هم تک به تک صد در صد گل رو زد به دربازه بان... شوت تو هدف انگلستان که دو برابر آمریکا بوده نشون میده که کدوم تیم بدشانس بوده...:20:

MORINIO
13-06-2010, 14:04
اشکال نداره آمریکا تیم بدی نبود اگه همین تیم بعضیا رو تو یک هشتم حذف نکرد ! :27:

پیش بینی منم درست دراومد البته !

ولی بدونید همیشه قهرمانا خوب شروع نمیکنن !

mx_2dar
13-06-2010, 14:06
تیم انگلیس بد نبود برای بازی اولی که خیلی هم خوب بود:31: امریکا هم جز دو موقعیتی که گرین داد هیچ حرفی برای گفتن نداشت در مجموع تیم انگلیس از اون ارژانتین پر ادعا بهتر بود سر بازیش خوابم گرفت:18:
هسکی و فیلیپس در حد تیم ملی انگلیس نیستن باید برن شوت زدن یاد بگیرن:20:
لمپارد ، جرارد ، رونی هم توپ هاشون گل نشد ولی خوب د رمجموع راضی بودم امریکا هم خیلی ضعیف بود:31:
من نمی دونم تو انگلیس به این گندگی دروازه بان پیدا نمیشه اسیپولیکا میذارن تو دروازه:31: ولی فکر کنم کاپلو تو رختکن ترتیبشو داد :31:

.German.
13-06-2010, 14:17
امارها که به هم نزدیکه
ضمنا فوتبال هندبال که نیست هر چی شوت میزنی بره تو گل
شوت امیل هسکی هم دقیقا جایی زد که دروازه بان وایساده بود
به هر حال تیمی که اینهمه ادعای قهرمانی داره نباید با خوردن یه گل دیگه ناتوان بشه
انگلیس هدفش سه امتیاز بود در این بازی که بعد از خوردن گل تساوی نتونست به این هدف برسه و این از ناتوانی خودشه

اشکال نداره آمریکا تیم بدی نبود اگه همین تیم بعضیا رو تو یک هشتم حذف نکرد ! :27:

پیش بینی منم درست دراومد البته !

ولی بدونید همیشه قهرمانا خوب شروع نمیکنن !

آلمان همیشه قاتل غول کش ها و پدیده ها بوده
هر تیمی که تیمای بزرگو حذف کرده جلو آلمان متوقف شده مثل کره 2002 ترکیه 2008
آمریکا هم اگر به یک هشتم برسه همین سرنوشت رو خواهد داشت

yashgin128
13-06-2010, 14:19
در مجموع تیم انگلیس از اون ارژانتین پر ادعا بهتر بود سر بازیش خوابم گرفت:18:
:31:
دیگه از اون حرفا زدیا .خداییش فقط تعداد موقعیت های مسی از کل بازی دیشب (انگلیس و امریکا)بیشتر بود
شما احتمالا کن خوابی داری
ما ادعایی جز قهرمانی نداریم که بهش میرسیم.
هرچی فکر میکنم میبینم که شکست انگلیس تو فینال از ارژانتین خیلی فینالمون رو رویایی تر میکنه
ولی حیف بکهام خداییش جاش خالیه.

mx_2dar
13-06-2010, 14:40
دیگه از اون حرفا زدیا .خداییش فقط تعداد موقعیت های مسی از کل بازی دیشب (انگلیس و امریکا)بیشتر بود
شما احتمالا کن خوابی داری
ما ادعایی جز قهرمانی نداریم که بهش میرسیم.
هرچی فکر میکنم میبینم که شکست انگلیس تو فینال از ارژانتین خیلی فینالمون رو رویایی تر میکنه
ولی حیف بکهام خداییش جاش خالیه.
احساسی قضاوت نکن موقعیت های خطرناک بازی های دیروز رو برات گذاشتم برات یاد اوری بشه :31: ببینی کی بهتر بازی کرد :31:
تیمی که روی یه بازیکن بچرخه خیلی براش بده نیمه اول کلا 4 تا موقعیت داشتین 3 تاش مسی بود و یکی هگویین
نیمه دوم هم 2 تا موقعیت داشتین که جفتش هم رو مسی بود تیم نیجریه هم که شاخ نبود 2 تا موقعیت ایجاد کرد درمجموع اگر یه تیم درست و درمون بخورین مسی رو بگیرن کارتون تمومه :31:

vahidgame
13-06-2010, 14:45
امارها که به هم نزدیکه
ضمنا فوتبال هندبال که نیست هر چی شوت میزنی بره تو گل
شوت امیل هسکی هم دقیقا جایی زد که دروازه بان وایساده بود
به هر حال تیمی که اینهمه ادعای قهرمانی داره نباید با خوردن یه گل دیگه ناتوان بشه
انگلیس هدفش سه امتیاز بود در این بازی که بعد از خوردن گل تساوی نتونست به این هدف برسه و این از ناتوانی خودشه

آمریکا هم اگر به یک هشتم برسه همین سرنوشت رو خواهد داشت
با یه مساوی یه تیم چیزی رو از دست نمیده.دوباره میگم که رفتن بالا با 7 امتیاز یا 9 امتیاز فرقی نمی کنه.
در ضمن امیدوارم انگلیس دور بعد یه آلمان بخوره تا یه سری چیزا مشخص بشه:)
بعدشم به هر حال شما کلا با انگلیس مشکل دارید اگه قهرمان هم بشه یه بهونه ای میارید. به هر حال می تونید توی تاپیک تیم خودتون یعنی آلمان پست بدید:)
در آخر باید اشاره کنم که به هر حال ما قهرمانیم:king:

attractive_girl
13-06-2010, 14:52

تاپیک برای طرفدارای آلمان نزدن...!!!!؟ :jealous:

mmiladd
13-06-2010, 14:55
دوستان آلمانی برن بیرون..! بذارین انگلیش ها تنهایی با این بازی افتضاحشون کنار باین..!

.German.
13-06-2010, 14:58
با یه مساوی یه تیم چیزی رو از دست نمیده.دوباره میگم که رفتن بالا با 7 امتیاز یا 9 امتیاز فرقی نمی کنه.
در ضمن امیدوارم انگلیس دور بعد یه آلمان بخوره تا یه سری چیزا مشخص بشه:)
بعدشم به هر حال شما کلا با انگلیس مشکل دارید اگه قهرمان هم بشه یه بهونه ای میارید. به هر حال می تونید توی تاپیک تیم خودتون یعنی آلمان پست بدید:)
در آخر باید اشاره کنم که به هر حال ما قهرمانیم:king:
در هر حال مقابل قویترین تیم گروهتون متوقف شدین
ولی در کل گروهتون خیلی گلابیه
اسلونی و الجزایر بذاری رو هم نصف مالدیوم نمیشه
بهتره اون تیما رو با تفاضل گل بالا ببرید(البته اگه بتونید ببرید)تا اگر احیانا با امریکا هم امتیاز شدین دوم نشین و بخورین به آلمان چون اونوقت خیلی چیزا رو متوجه میشید

تاپیک برای طرفدارای آلمان نزدن...!!!!؟ :jealous:

بحث و تبادل نظر در مورد تیم ملی انگلیس در این تاپیکه بالاش که ننوشتن فقط طرفدارای انگلیس بیان تو نوشتن؟؟

mx_2dar
13-06-2010, 14:58
جو نگیردتون:31: من دوست دارم با بچه ها بحث یا کل کنم جذابیت این بازی ها تو همینه ولی متاسفانه یه بار اومدیم تاپیک المان ریپورت دادن 2 روز بن شدیم :31: بابا بازی آلمانم می بینیم :31: ان شااله که خوب بازی کنید ما رو شرمنده کنید :31:

pcforlife
13-06-2010, 15:00
نمرات من به بازیکانای انگلیس از 10 نمره:
گرین = 4.5 (با اون سوتی ای که داد... قیافم مثل دیوید بکهام موقع گل آمریکا شده بود)
جانسن = 7
کینگ = 6
تری = 7
کول = 7
لنون = 7
لمپارد = 6 (واقعا این لمپارد گلزن لیگ برتر بود؟ حتی ساتر های کرنرش هم جالب نبود)
جرارد = 7.5
میلنر = 5.5 (زمانی که جوکول هست (حالا بری به کنار) واقعا هدف از گذاشتن میلنر تو زمین چی بود؟!)
رونی = 6.5 (مقصر بازی نه چندان دلچسب رونی، عدم هماهنگی هافبک های میانی با رونی بود، ضمن اینکه امریکایی ها قشنگ کنترلش کرده بودند.)
هسکی = 7 (بر خلاف خیلی ها که میگن هسکی افتضاح بود، به نظر من خوب بود. از قدرت جنگندگیش و سرعتش (اونم با سن و سال بالاش) خوب بازی کرد و یه پاس گل هم داد. شاید اگه تک به تک رو گل می کرد، الان بهترین بازیکن زمین بود.)
رایت فیلیپس = 6
کرگر- 5.5
کراچ- 5

در کل ما با نبود جو کول در ترکیب و حضور میلنر ضرر کردیم. حتی با اومدن رایت فلیپس مشکل حل نشد... راستی بری مصدوم بودش...نه؟؟ به نظر عملکرد لمپارد در حد و انتظارات ما از لمپارد نبود. در حضور لمپارد که رونی نباید بیاد وسط زمین توپ گیری کنه. ضمنا باید به جای هسکی، دفو میومد تو زمین نه کراوچ... چون ما به سرعت بیشتر احتیاج داشتیم... مدافعان آمریکا و دفاع لایه لایشون پره ادم قد بلند بود. کراوچ چه جوری سر بزنه؟؟ ضمن اینکه هیچ کدوم از مهاجم ها مثل رونی توانایی بازی سازی ندارند. به همین خاطر کاپلو اون مهاجم هدف قرار نمیده.. مگه اینکه سیستم عوض شه و...

راستی یه چیزی رو بگم! این تاپیک آمریکا شده تخلیه گاه مخالفان انگلیس! براشون آرزوی موفقیت می کنم!:27:

vahidgame
13-06-2010, 15:08
در هر حال مقابل قویترین تیم گروهتون متوقف شدین
ولی در کل گروهتون خیلی گلابیه
اسلونی و الجزایر بذاری رو هم نصف مالدیوم نمیشه
بهتره اون تیما رو با تفاضل گل بالا ببرید(البته اگه بتونید ببرید)تا اگر احیانا با امریکا هم امتیاز شدین دوم نشین و بخورین به آلمان چون اونوقت خیلی چیزا رو متوجه میشید

واقعا از اطلاعات شما استفاده کردیم.
این الجزایر که میگید تونست قهرمان دو دوره اخیر قاره آفریقا یعنی مصر رو ببره و به جام جهانی صعود کنه. پس نمی تونه ضعیف باشه:)
شما هم زیاد به اون آلمان خودتون مطمئن نباشید. شما باید بیشتر مواظب باشید که دوم نشید چون در غیر این صورت می خورید به انگلیس و هیچ کی به داد شما نخواهد رسید:27:

بحث و تبادل نظر در مورد تیم ملی انگلیس در این تاپیکه بالاش که ننوشتن فقط طرفدارای انگلیس بیان تو نوشتن؟؟
توی بالای تاپیکم ننوشته که طرفدارای آلمان بیان اینجارو بهم بریزن. نظر دادن با این چیزایی که شما میگید فرق داره. صحبت کردن در مورد آلمان به این تاپیک ربطی نداره;)

دوستان آلمانی برن بیرون..! بذارین انگلیش ها تنهایی با این بازی افتضاحشون کنار باین..!
کاملا مشخصه این پست برای به هم ریختن تاپیک داده شده ولی سخت در اشتباهید;)

bache pooldar
13-06-2010, 15:11
بسی افسرده گشتیم با این نتیجه:worried: آخه آمریکا تیمی نیست که باهاش مساوی کرد:47:
اما ایراد نداره امتیاز باریهای بعدی رو درو میکنیم اساسی :21:
به امید موفقیت انگلیس همیشه قهرمان:8:

burberry
13-06-2010, 15:20
من از هواداران ایتالیا هستم:31:
اما دوست داشتم در مورد بازیی که دیدم نظر بدم:46:
تیم انگلیس جزو تیم های خوبه این دوره هست بازیکن های خیلی خیلی خوبی داره .مخصوصا فرانکی لمپارد که واقعا فوق العادست:11:
در بازی دیشب جرارد و تری هم خوب بودند.:5:
جای جو کول کمی خالی بود:27:
به جای هسکی کاش تئو والکات حضور میداشت:13:
تلاش رونی ستودنی بود(جنگنده دونده و...):8:
این تیم مسلما در دورهای بعدی حضور قوی تری خواهد داشت .چون هم مهره های خوبی داره هم مربی فوق العاده:31:
کاپلو رو دست کم نگیرید کلی به تیم شخصیت میده:20:
الجزایر و اسلوونی نمیتونن مشکلی رو برای امریکا و انگلیس ایجاد کنند.
با این حساب تلاش سر اول و دوم شدن هست:19:
همچنان بازیهای انگلیس را پیگیری می کنم.موفق باشید:11:

pcforlife
13-06-2010, 15:24
گرین: بعد از گل آمریکا، آرامشم را حفظ کردم
دروازه بان شماره 12 تیم ملی انگلیس آماده است تا بار دیگر توانایی هایش را به اثبات برساند

سایت گل- در حالی که سه شیرها در دیدار دیشب خود مقابل آمریکا با یک گل جلو بودند؛ اشتباه روبرت گرین در مهار شوت دمپسی و جدا شدن توپ از دستانش و ورود به دروازه انگلیس باعث شد تا کاپلو و یارانش از رسیدن به سه امتیاز این بازی محروم بمانند.
جرارد در دقیقه 4 این دیدار گل انگلیس را به ثمر رساند ولی گل آمریکایی ها روی اشتباه مسلم این دروازه بان سی ساله به ثمر رسید.
البته پس از آن بود که به نظر می رسید که گرین با دقت و کنترل بیشتری بر شرایط درون دروازه قرار داشت.
دروازه بان وستهم که برای دیدار اول انگلیس در جام جهانی با پیشی گرفتن از دیوید جیمز و جو هارت به عنوان دروازه بان فیکس روانه میدان شده بود اعلام کرد که پس از اشتباهش و در دقایق باقی مانده بازی با اعتماد به نفس درون دروازه قرار گرفته بود.
گرین در این رابطه به رادیو پنج پنج بی بی سی گفت:« این اتفاق رخ داد ولی اتفاقی بود که نباید اجازه بدهی که برروی توتاثیر بگذارد. در 50 دقیقه پس از این گل، با آرامش و اعتماد به نفس بازی می کردم. بحث باثبات بودن مطرح است و این زندگی یک دروازه بان است.»
دروازه بان 30 ساله انگلیسی ادامه داد:« پیش از این هم در شرایط مشابهی قرار داشته ام و می بایست سرت را بالا بگیری و با چهره شما عکاسها و روزنامه نگارها رو در رو شوی. زندگی همین است.»

---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------

بردلی: واکنش خوبی پس از گل جرارد داشتیم
آمریکایی ها پس از دریافت یک گل به جریان بازی بازگشته و به تساوی عادلانه ای دست یافتند.

سایت گل- باب بردلی، سرمربی تیم ملی آمریکا ازشیوه ای که شاگردانش به جریان بازی بازگشته و بازی شکست خورده را به تساوی کشیدند ابراز رضایت کرد.
دو تیم انگلیس و آمریکا در اولین دیدار خود در رقابتهای جام جهانی مقابل یکدیپر قرار گرفته و به تساوی 1-1 رسیدند.
مربی آمریکا معتقد است که کسب سه امتیاز بازی، گزینه ایده آل او بوده ولی از واکنش شاگردانش نسبت به گل خورده بسیار راضی است.
بردلی در صحبتهایی به اسکای سپورتس گفت:« بازی اول تیم ما بود و شاید می توانست بهتر باشد ولی وقتی در دقایق اولیه بازی از حریف عقب می افتی، فکر می کنم واکنش شاگردانم بسیار خوب بود. فکر می کنم بعد از گل، تعدادی از بازیکنان ما با هم و در کنار هم قرار گرفته و اعتماد به نفس گرفتند.»
مربی تیم آمریکا در پایان صحبتهایش در موردشرایط بازی گفت:«بازی سریع و سختی بود و ما از شیوه ای که خط میانی تیممان به مقابله با انگلیسی ها پرداخت بسیار خوشحالیم.»

---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------

کاپلو: همه چیز خوب بود به جز نتیجه نهایی
مربی سه شیرها، از بخت بد تیمش گلایه دارد

سایت گل- دیدار اول از گروه سی رقابتهای جام جهانی با تساوی 1-1 دو تیم انگلیس و آمریکا به پایان رسید.
در پایان این دیدارفابیو کاپلو سرمربی سه شیرها در صحبتهایی اعلام کرد که از نحوه عملکرد شاگردانش راضی است ولی معتقد است که تیمش با بدشانسی نتوانسته به نتیجه مطلوب دست یابد.
مربی ایتالیایی انگلیس در صحبتهایی گفت:« بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم ولی یک اشتباه برایمان گران تمام شد. آنها یک بار برای گلزنی شوت کردند و به یک گل رسیدند.البته فوتبال همین است. من از عملکرد شاگردانم کاملا راضی هستم. ما در شرایط خوبی هستیم و مطمئن باشید که در بازی بعدی بهتر هم خواهیم بود. تنها نکته ای که خوب نبود، نتیجه نهایی بازی بود.»
مربی ایتالیایی سه شیرها در مورد اشتباه فاحش گرین که مقصر اصلی به ثمر رسیدن تک گل آمریکا بود گفت:« گاهی وقتها دروازه بانها اشتباه می کنند.فوتبال همین است. من با برخی از بازیکنان صحبت می کنم و گاهی وقتها مسیر حرکت توپ در آخرین لحظه تغییر می کند. گرین در نیمه دوم بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشت و برای او بسیار خوشحالم.»

.German.
13-06-2010, 15:25
واقعا از اطلاعات شما استفاده کردیم.
این الجزایر که میگید تونست قهرمان دو دوره اخیر قاره آفریقا یعنی مصر رو ببره و به جام جهانی صعود کنه. پس نمی تونه ضعیف باشه:)
شما هم زیاد به اون آلمان خودتون مطمئن نباشید. شما باید بیشتر مواظب باشید که دوم نشید چون در غیر این صورت می خورید به انگلیس و هیچ کی به داد شما نخواهد رسید:27:

توی بالای تاپیکم ننوشته که طرفدارای آلمان بیان اینجارو بهم بریزن. نظر دادن با این چیزایی که شما میگید فرق داره. صحبت کردن در مورد آلمان به این تاپیک ربطی نداره;)

کاملا مشخصه این پست برای به هم ریختن تاپیک داده شده ولی سخت در اشتباهید;)
درسته ولی کم تجربست
راستی الجزایر کشور دوست و برادر و مسلمان ماست فکر کنم تنها کشور مسلمان حاضر در جام جهانیه پس وظیفه ماست که حتما ازش حمایت کنیم.تیمی هم هست که خوب اومده بالا
ممکنه از این گروه الجزایر و امریکا صعود کنن
حرفای منم نظر هست حالا اینکه شما جنبه انتقاد پذیری نداری تقصیر ما چیه!

pcforlife
13-06-2010, 15:35
حرفای منم نظر هست حالا اینکه شما جنبه انتقاد پذیری نداری تقصیر ما چیه!
این نظرای شما نظره یا حمله؟ نظرای شما مثل اینه که من بیام تو تاپیک آلمان جمله زیبای دربازه بان استرالیا رو به عنوان پست بدم! :20:

مارک شوارتز، دروازه بان تیم ملی استرالیا:« آلمان در دروازه اش شخصیت ندارد»

:27:
خدایی ما این کار رو کنیم چه عکس العملی نشون میدید!؟:20:

.German.
13-06-2010, 15:51
این نظرای شما نظره یا حمله؟ نظرای شما مثل اینه که من بیام تو تاپیک آلمان جمله زیبای دربازه بان استرالیا رو به عنوان پست بدم! :20:

:27:
خدایی ما این کار رو کنیم چه عکس العملی نشون میدید!؟:20:

خود شما هم الان از بازی انگلیس راضی نیستین اونوقت توقع دارین بقیه بیان بگن به به چه بازی درخشانی کرد انگلیس؟
ضمنا خدا شوارتزر رو هم شفا بده
مانوئل نویر که الان چند ساله داره جزو 5 دروازه بان برتر اروپا انتخاب میشه 2008 هم بهترین دروازه بان لیگ قهرمانان شد
بوت هم که کوله باری از تجربست و دو فینال لیگ قهرمانان رو هم تجربه کرده
تازه ادلر نیست وگرنه شخصیت آلمان در دروازه خیلی بیشتر هم میشد.

راستی یه سوال فنی
بکام رو با کت و شلوار نشونده بودن رو نیمکت که به تیم روحیه بده؟
اونکه همش اخماش تو هم بود و از قیافش دپرشن و موج منفی می بارید بدتر روحیه تیمو تضعیف می کرد
توصیه می کنم دیگه رو نیمکت نشینه :27:

bache pooldar
13-06-2010, 15:56
جوجه رو آخر پاییز می شمارند :27:( البته در اینجا منظور از جوجه تعداد گل هایی که تور دروازه آلمانو سوراخ میکنه):27::27:

Alireza.M67
13-06-2010, 15:57
واقعا بازی دیشب یه ضد حال اساسی بود .
1-اگه با یه مهاجم بازی میکردیم خیلی سنگین تر بودیم ، اون هسکی رسما هیچ کاری نکرد .
2-لمپارد بدترین بازی عمرشو کرد ، انتظار داشتم تعویض سوم لمپارد باشه .
3-فقط بازی جرارد و گلن جانسون قابل تحمل بود .
4-فکر میکنم هارت خیلی بهتر از 2 تا دروازه بان دیگست .

Amin
13-06-2010, 15:57
یعنی هر تیمی نتیجه نگرفت ما باید بیایم تو تاپیک طرفداراش بزنیم برقصیم ؟!
یه تیم بیشتر قهرمان نمیشه ها
باقی تیم ها هم حداقل یه بار رو می بازن!
ممکنه این اتفاق برای تیم محبوب شما هم بیفته
پس یه کم رعایت کنید لطفا

Alireza.M67
13-06-2010, 16:01
راستی یه سوال فنی
بکام رو با کت و شلوار نشونده بودن رو نیمکت که به تیم روحیه بده؟
اونکه همش اخماش تو هم بود و از قیافش دپرشن و موج منفی می بارید بدتر روحیه تیمو تضعیف می کرد
توصیه می کنم دیگه رو نیمکت نشینه :27:

شما توصیه هاتو یه جا بنویس ، پست کن واسه فدراسیون.
بذارید تیمتون امشب ببره بعد بیاید تو تاپیک تیمهای دیگه کل کل کنید ، چون اگه امشب نبرید بقیه میان تو تاپیکتون اون 2 چیکه آبروتون رو هم میبرن .

pcforlife
13-06-2010, 16:16
خود شما هم الان از بازی انگلیس راضی نیستین اونوقت توقع دارین بقیه بیان بگن به به چه بازی درخشانی کرد انگلیس؟

دل انگیز! چرا سفسطه می کنی؟ اینجا هیچ کس مخالف نظر دادن نیست! کودک و نوجوانش هم بیاد اینجا نظر بده من به شخصه استقبال می کنم! ولی نظر دادن یه بحثه، ایجاد تنش و بی احترامی کردن یه بحثه دیگه! ما برای شما دعوت نامه نزدیم که بیای نظرت رو بگی که انگلیس نمیتونه از گروه صعود کنه! یا برای اون دوستتون که...:41:... ابراز علاقه نکردیم که بیاد به علایق یه گروه از اعضای پی سی بی احترامی کنه! این نظراتتون تنش آمیزتون رو بگید، اما تو تاپیک خودتون. خدا aQoa رو خیر بده که برای حفظ آبروی مخالفان انگلیس، اسپم هاشون رو حذف می کنه!:20:
اگه من (من که از آلمان متنفر نیستم) میومدم حرف دربازه بان استرالیا که یه خبر بود رو تو تاپیک آلمان میزاشتم، رفقای شما (به خصوص اونایی که با انگلیس مشکل دارن) به خبر کاری نداشتن... شروع می کردن به کوبیدن من...
لطفا این بحث و ادامه ندید دوستان... هدف بعضی ها کاملا معلومه که از حسادته و چشم ندارن تاپیک به این منظمی و مفیدی رو ببینن! هدفشون قفل شدن تاپیکه.... جای تاسف برای این آقایون...:13:

pcforlife
13-06-2010, 18:13
بچه ها! میگم نتیجه بازی الجزایر - اسلوونی (که الجزایر یک هیچ باخت)، به نفع انگلیس شد. چون بازی بعدی انگلیس با الجزایره که بدون شک الجزایر فقط به بازیش با اسلوونی تو جام جهانی حساب باز کرده بود. هر چند الجزایر رو نمیشه دسته کم گرفت! جلو اسلوونی هم بد بازی نکرد و تازه 20 دقیقه هم 10 نفره بود.

L.A.M.P.A.R.D
13-06-2010, 21:14
امیدوارم برو بچه های انگلیسی رو سفیدمون کنن.................میخوام همه رو درو کنن ...............کمتر 3تا نزنن.........میدونین من چند ساله که منتظر همچین تیمی هستم که بتونه قهرمان بشه ؟

redevil6990
13-06-2010, 23:33
یعنی هر تیمی نتیجه نگرفت ما باید بیایم تو تاپیک طرفداراش بزنیم برقصیم ؟!
یه تیم بیشتر قهرمان نمیشه ها
باقی تیم ها هم حداقل یه بار رو می بازن!
ممکنه این اتفاق برای تیم محبوب شما هم بیفته
پس یه کم رعایت کنید لطفا

بله دقیقا ! نمیگن که خودشونم بالاخره خواهند باخت !!! تازه ما که نباختیم یه مساوی دادیم اونم به خاطر یه گل بد. این جناب طرفدار آلمان مثل اینکه معنی " تاپیک اختصاصی تیم ملی انگلیس " رو نفهمیدن یا با کلمه ی "اختصاصی" مشکل دارن ! البته از دید روانشناسی یه چیزی مثل سیاست فرار به جلو اتخاذ کردن، کلا وقتی منافع توسط یه خطر جدی مثل انگلیس تهدید بشه از لحاظ روانی تخریب شروع میشه.مصداق های اینو هممون تو زندگی و جامعه دیده ایم :5: به امید موفقیت :21:

Majid393
14-06-2010, 00:21
سلام

میگم این لدلی کینگ هم مصدوم شد که بین دو نیمه تعویض شد ( تا جایی که پستهارو خوندم کسی به این نکته اشاره نکرده بود :دي)
کرگر هم به غیر از اون صحنه ای که از آلتیدور جا موند و اون کارت زردی که گرفت کلا" بد بازی نکرد.

راستی بکام چیکار می کرد رو نیمکت ؟ :دي

*M!L4D*
14-06-2010, 08:31
راستی بکام چیکار می کرد رو نیمکت ؟ :دي
تو کادر مدیریت تیمه فک کنم ... مصدوم که شد کاپلو آوردتش پیش خودش :دي

H.P1366
14-06-2010, 11:21
دوستان یه چند وقتی نبودم به دلیل امتحانات البته بازی رو دنبال کردم بازی جالبی نبود ولی بد هم نبود خوب بالاخره اشتباهه دیگه همونجوری که داور ممکنه اشتباه کنه خوب بازیکن هم ممکنه اشتباه کنه :27:
بی خیال بابا میگن شکست مقدمه همه پیروزی هاست به امید قهرمانی

H.P1366
14-06-2010, 11:46
گرين عذرخواهي کرد

رابرت گرین دروازه بان تیم ملی فوتبال انگلیس به دلیل ارتکاب اشتباهی که منجر به تساوی این تیم در برابر آمریکا شد، از هموطنان خود عذرخواهی کردبه گزارش واحد مرکزی خبر، وی همچنین وعده داد اشتباهی را که در جریان بازی با تیم ملی فوتبال آمریکا در بازی‌های جام جهانی فوتبال آفریقای جنوبی مرتکب شد، جبران خواهد کرد.
تیم ملی فوتبال انگلیس با نتیجه یک بر صفر از تیم ملی فوتبال آمریکا پیش بود که گرین اجازه داد ضربه بی‌خطر کلینت دمپسی تبدیل به گل شود. گرین افزود بین دو نیمه از هم تیمی‌های خودم عذرخواهی کردم و الان هم از میلیون‌ها انگلیسی عذرخواهی می‌کنم.
با وجود تمامی انتقادها فابیو کاپلو سرمربی ایتالیایی و کهنه کار تیم ملی فوتبال انگلیس به طور تلویحی از قصد خود برای تغییر گرین در دیدار روز جمعه این تیم برابر الجزایر سخن به میان آورد.
این دیدار دومین دیدار انگلیس در مرحله گروهی جام جهانی محسوب می‌شود . کاپلو با اشاره به این مطلب خاطر نشان کرد : ما برای تصمیم‌گیری در این خصوص زمان داریم.
برای گفتگو با وی زمان داریم و پس از آن من تصمیم‌گیری خواهم کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، در همین حال استیون جرارد بازیکن خط میانی تیم ملی فوتبال انگلیس اعلام کرد از رابرت گرین که کاپلو وی را به دیوید جیمز کهنه کار ترجیح داده حمایت می‌کند.

Mohammad King
14-06-2010, 14:16
من شنیدم گلی که گرین خورده از توپ بتزی بوده..

میگن توپ های جام جهانی به زمین که میخوره سرعت میگیره...

pcforlife
14-06-2010, 14:32
میگن توپ های جام جهانی به زمین که میخوره سرعت میگیره...
این قضیه به نظر من صحت داره! دقت کردین بارها پیش اومده وقتی بازیکنا منطقه بازی رو عوض می کنن، توپ با برخورد به زمین جهش زیادی میکنه و از روی سره بازیکنی که باید توپ رو حداقل با سینه یا سر استوپ میکرد، به بیرون می ره!:20:

*M!L4D*
14-06-2010, 14:40
جدا توپ مزخرفی هست ...!
این از توپ اونم از اون vuvuzela که همش رو اعصابه !

pcforlife
14-06-2010, 15:05
گل های بازی انگلیس - آمریکا رو از اینجا دانلود کنید: (ببخشید که یکم دیر شد!):10:

salazarsnape
14-06-2010, 18:42
راسته که رونی مصدوم شده؟

salazarsnape
14-06-2010, 18:52
گزارش خبرگزاري فارس، در تمرين امروز تيم ملي انگليس وين روني، جو كول و لدلي كينگ غايب بودند.البته مسئولان تيم انگليس سعي مي‌كنند غيبت اين 3 بازيكن را عادي جلوه دهند.آنها مي‌گويند لدلي كينگ دچار مصدوميت شده و بايد زير نظر پزشك تيم فيزيوتراپي كند. البته اعلام شده كه اين بازيكن به دليل مصدوميت جام جهاني را از دست داده است.

روني نيز به گفته كاپلو از ناحيه زانو دچار ضرب ديدگي است اما مصدوميتش جدي نيست اما در مورد غيبت جو كول هيچ توضيحي ارايه نشده است و فقط گفته‌اند او به دليل خستگي نياز به استراحت بيشتري براي ريكاوري داشته است.
برخي از رسانه‌ها مدعي هستند فابيو كاپلو با اين بازيكنان دچار اختلاف نظر است و با آنها مشكل دارد.
انگليس در اولين ديدارش برابر آمريكا به تساوي يك بر يك رسيد.

H.P1366
14-06-2010, 23:39
منابع خبري اروپا از مصدوميت جدي جانشين ريو فرديناند در تيم ملي انگليس خبر دادند.

به نوشته روزنامه سان، لدلي كينگ پس از مصدوميت شديد از ناحيه عضله پا، در بازي شنبه شب با آمريكا، بخت ادامه همراهي انگليس را در ديدارهاي آتي از دست داد.
اين بازيكن كه در پايان نيمه نخست بازي با آمريكا از زمين خارج شد، جاي خود را به جيمي كاراگر داد.

كينگ در حالي در اين ديدار در كنار جان تري به بازي پرداخت كه پيش از شروع جام‌جهاني بدنبال مصدوميت ريو فرديناند، جانشين وي در قلب دفاع شد. با وقوع اين اتفاق مشكلي بر گرفتاري‌هاي بي شمار فابيو كاپلو، سرمربي اين تيم افزوده شد.

pcforlife
14-06-2010, 23:44
گزارش خبرگزاري فارس، در تمرين امروز تيم ملي انگليس وين روني، جو كول و لدلي كينگ غايب بودند.البته مسئولان تيم انگليس سعي مي‌كنند غيبت اين 3 بازيكن را عادي جلوه دهند.آنها مي‌گويند لدلي كينگ دچار مصدوميت شده و بايد زير نظر پزشك تيم فيزيوتراپي كند. البته اعلام شده كه اين بازيكن به دليل مصدوميت جام جهاني را از دست داده است.

روني نيز به گفته كاپلو از ناحيه زانو دچار ضرب ديدگي است اما مصدوميتش جدي نيست اما در مورد غيبت جو كول هيچ توضيحي ارايه نشده است و فقط گفته‌اند او به دليل خستگي نياز به استراحت بيشتري براي ريكاوري داشته است.
برخي از رسانه‌ها مدعي هستند فابيو كاپلو با اين بازيكنان دچار اختلاف نظر است و با آنها مشكل دارد.
انگليس در اولين ديدارش برابر آمريكا به تساوي يك بر يك رسيد.
شعور این خبرگزاریه فارس در حده نخودچی کیشمیشه!:31: واقعا بعضی ها بهش میگن فالس نیوز، راست میگن! تورو خدا ازش خبر نزارید که کفرم رو درآورده اون بخشای بولد شده اش که کاملا دروغه...
اولا که اون جو کول نیست... بلکه اشلی کول هستش... دوما لدلی تو تمرین مصدوم نشده، تو بازی برابر آمریکا مصدوم شد. ضمنا جام جهانی رو از دست نداده! (الان تو جام جهانیه:31:) واسه دیدار با الجزایر خط میخوره و تو 14 نفری که تو زمین میرن، او حضور نخواد داشت... اما کشیدگی کشاله که اونقدر نمیتونه مهم باشه... بازم میگم فعلا بازی الجزایر... رونی و اشلی هم به گفته این لینک مشکلی ندارند:

King was accompanied by Ashley Cole and Wayne Rooney, who got a kick on the ankle during the weekend draw, but the FA insist the problem is not serious and should not threaten his participation against Algeria

میبینید انگلیس چقدر دشمن و حسود داره!:41:

H.P1366
14-06-2010, 23:44
شيلتون: از روبرت گرين حمايت كنيد
خبرگزاري فارس: دروازه‌بان پيشين تيم ملي انگليس در واكنش به انتقادها از سنگربان جوان كشورش، خواهان حمايت از وي شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ايندپنديت، پيتر شيلتون اظهار داشت: نه فقط تيم ملي بلكه همه مردم و هواداران بايد از روبرت گرين سنگربان تيم، حمايت كنند.
شيلتون كه در جام جهاني 1986 از سنگر تيم كشورش مراقبت كرد، افزود: اين دروازه‌بان جوان مقابل رقيب آمريكايي به طور كلي خوب كار كرد و تنها يك بار اشتباه در مهار توپ داشت كه البته منجر به گل حريف شد.
وي افزود: درست است كه با اين اشتباه نتيجه تغيير كرد و ما از برد به تساوي رسيديم اما از خاطر نبريم كه عملكرد كلي او خوب بود. بايد به او در اين مقطع اميدواري و دلداري داد تا دچار فاجعه نشود.
در جدال شنبه شب انگليسي ها در حاليكه با گل جرارد از آمريكا پيش افتادند،‌ بخاطر اشتباه گرين،‌ برد را با تساوي يك بر يك عوض كردند.

titanium_zarin
15-06-2010, 00:06
بازتاب پیروزی آلمان بر استرالیا در رسانه‌های بین‌المللی

نشریات اسپانیا:
آس: «خونی تازه توأم با قابلیت‌ها و ارزش‌های قدیمی! تیم ملی آلمان با داشتن کارگردانی به نام اوزیل تازگی و نوآوری‌ای را به نمایش گذاشت که حاکی از بازی جذاب و توانایی این تیم برای رقابت با دیگر تیم‌هاست.»

مارکا: «ما با تیم تازه‌ای از آلمان سروکار داریم؛ تیمی که خواهان توپ است و با دقت تمام با آن بازی می‌کند. فوتبال آلمان فوتبالی است با نوای ویلون.»

نشریات بریتانیا:
تایمز: «هر چه آلمان بیشتر دستخوش تغییر می‌شود، به همان اندازه نیز چیز‌ها ثابت می‌مانند. در زمین، آلمانی‌ها حضور داشتند، اما نه آلمانی‌هایی که ما می‌شناسیم. تیم آلمان ترکیبی بود که در آن رگه‌های رقصندگان باله به همان اندازه به چشم می‌خورد که صلابت بولودوزرها.»

دیلی میل: «انگلیس، مواظب باش! آلمان در انتظار است! عملکرد آلمان‌ها غافلگیر‌کننده، فوق‌العاده‌، بی‌رحمانه و پر از سبکبالی بود. »

نشریه‌ی سان: «آلمان با دادن درس واقعی فوتبال در دیدار با استرالیا، رقابت‌های جام جهانی را نورانی کرد و آخر هفته‌ای پر از بیچارگی را برای فوتبال‌دوستان بریتانیا تکمیل ساخت. نخست نتوانستیم آمریکا را شکست دهیم و بعد هم شاهد آن بودیم که دشمن دیرینه ما چگونه رفقای استرالیایی ما را له می‌کند. جناب آقای بلاتر، آیا می‌توانیم تورنمنت را از نو آغاز کنیم؟»

دیلی میرور: «تصور این‌که آلمان‌ها بار دیگر به فینال مسابقات راه یابند، ده برابر اعصاب‌خردکن‌تر است تا صدای این "وو وو زلاها" (شیپورهای پلاستیکی در جام جهانی).»

نشریات فرانسه:
لوموند: «آلمان در برابر استرالیا شعله‌ور شد. پس از اولین‌دیدارهای دلسرد‌کننده در جام جهانی ۲۰۱۰، دوستداران فوتبال بی‌صبرانه انتظار تیم جوان آلمان را می‌کشیدند. از جام جهانی ۲۰۰۶ به بعد، ما عادت کرده‌ایم که آلمان‌ها تورنمنت را با یک انفجار شروع کنند.»

لیبراسیون: «مصدومیت‌های گوناگون این فرصت را برای یواخیم لوو، سرمربی آلمان به وجود آورد که تیم ملی را جوان‌تر کند و بازی کم‌جنبش تیم را دگرگون سازد. آلمان‌ها همه را زیر غلتک خود له می‌کنند، آن‌هم با چهره‌ای بازی‌ساز به نام اوزیل که به همه سو دست به شلیک موشک می‌زند.»

نشریات ایتالیا:
گاتزتا دلو اسپرت: «آلمان توان خود در گلزنی را به رخ می‌کشد. جوان، چندقومی، موفق، زیبا و حتی ترس‌آور؛ اینگونه بود تیم ملی فوتبال آلمان. آلمانی‌ها ماجراجویی خود در آفریقای جنوبی را با عملکردی تحسین‌برانگیز آغاز کردند.»

لا رپوبلیکا: «دستگاه گلزنی به نام آلمان! استرالیا تنها ناظر وقایع بود و به نظر می‌رسد که این تیم در عرض چهار سال گذشته نسبتا پا به سن گذاشته است.»

اينا رو گذاشتم ببينيت و حال كنيد و يه كمم بخنديد....جالبن ....

*M!L4D*
15-06-2010, 08:56
امیدوارم مصدومیت رونی و اشلی کول جدی نباشه ... چون اینا مصدوم شن تیم به باد میره ! کرگر هم از کینگ بهتر بازی می کنه + تجربه ی بیشتر ...
گرین هم به نظر من باید بازی با الجزایر بازی کنه ... چون الان جیمز هم بره تو دروازه استرسش بیشتر از گرین هست ... مگه این که جو هارت بره .. که به نظر من خوبه

hamid_diablo
15-06-2010, 12:50
یه چیز میگم فقط طرفدارای انگلیس ناراحت نشن

این وین رونی همچین آش دهن سوزی هم نیست بد جوری ذارین گندش میکنین

رونی یه مهاجم معمولی زشت و بد دهنه

soheiltaker
15-06-2010, 13:18
با سلام!
منو كه ميشناسين؟!!:31:
هويج هستم!:31:
اومدم بگم كه منم به شخصه از گرين حمايت ميكنم ... خيالتون راحت ... به خودشم گفتم!:31:
من مطئنم اگه اين مصدوميت ها ادامه پيدا نكنه ... راحت صعود ميكنيم و ميتونيم قهرمان شيم.
فقط خدا كنه بازيكنهاي كليديمون چيزيشون نشه ...
راستي ...
تو بازي با آمريكا 2صحنه آهسته نشون داد ... روي جرارد خطا كرده بودن ... دقت كردين؟!!
من وقتي صحنه آهسته رو نشون ميداد ... دقيقا قلبم به مدت 38ثانيه كار نكرد!
خيلي بد اود روي پاي جرارد ... نميدونم يادتون هست يا نه ...
گفتم جرارد هم مصدوم شد ...
پاي بازيكن امريكاييه قشنگ ساق پاي جراردو نصف كرد ...
ولي خدا رو شكر چيزيش نشد :40:

shayan3001
15-06-2010, 13:36
بازتاب پیروزی آلمان بر استرالیا در رسانه‌های بین‌المللی

نشریات اسپانیا:
آس: «خونی تازه توأم با قابلیت‌ها و ارزش‌های قدیمی! تیم ملی آلمان با داشتن کارگردانی به نام اوزیل تازگی و نوآوری‌ای را به نمایش گذاشت که حاکی از بازی جذاب و توانایی این تیم برای رقابت با دیگر تیم‌هاست.»

مارکا: «ما با تیم تازه‌ای از آلمان سروکار داریم؛ تیمی که خواهان توپ است و با دقت تمام با آن بازی می‌کند. فوتبال آلمان فوتبالی است با نوای ویلون.»

نشریات بریتانیا:
تایمز: «هر چه آلمان بیشتر دستخوش تغییر می‌شود، به همان اندازه نیز چیز‌ها ثابت می‌مانند. در زمین، آلمانی‌ها حضور داشتند، اما نه آلمانی‌هایی که ما می‌شناسیم. تیم آلمان ترکیبی بود که در آن رگه‌های رقصندگان باله به همان اندازه به چشم می‌خورد که صلابت بولودوزرها.»

دیلی میل: «انگلیس، مواظب باش! آلمان در انتظار است! عملکرد آلمان‌ها غافلگیر‌کننده، فوق‌العاده‌، بی‌رحمانه و پر از سبکبالی بود. »

نشریه‌ی سان: «آلمان با دادن درس واقعی فوتبال در دیدار با استرالیا، رقابت‌های جام جهانی را نورانی کرد و آخر هفته‌ای پر از بیچارگی را برای فوتبال‌دوستان بریتانیا تکمیل ساخت. نخست نتوانستیم آمریکا را شکست دهیم و بعد هم شاهد آن بودیم که دشمن دیرینه ما چگونه رفقای استرالیایی ما را له می‌کند. جناب آقای بلاتر، آیا می‌توانیم تورنمنت را از نو آغاز کنیم؟»

دیلی میرور: «تصور این‌که آلمان‌ها بار دیگر به فینال مسابقات راه یابند، ده برابر اعصاب‌خردکن‌تر است تا صدای این "وو وو زلاها" (شیپورهای پلاستیکی در جام جهانی).»

نشریات فرانسه:
لوموند: «آلمان در برابر استرالیا شعله‌ور شد. پس از اولین‌دیدارهای دلسرد‌کننده در جام جهانی ۲۰۱۰، دوستداران فوتبال بی‌صبرانه انتظار تیم جوان آلمان را می‌کشیدند. از جام جهانی ۲۰۰۶ به بعد، ما عادت کرده‌ایم که آلمان‌ها تورنمنت را با یک انفجار شروع کنند.»

لیبراسیون: «مصدومیت‌های گوناگون این فرصت را برای یواخیم لوو، سرمربی آلمان به وجود آورد که تیم ملی را جوان‌تر کند و بازی کم‌جنبش تیم را دگرگون سازد. آلمان‌ها همه را زیر غلتک خود له می‌کنند، آن‌هم با چهره‌ای بازی‌ساز به نام اوزیل که به همه سو دست به شلیک موشک می‌زند.»

نشریات ایتالیا:
گاتزتا دلو اسپرت: «آلمان توان خود در گلزنی را به رخ می‌کشد. جوان، چندقومی، موفق، زیبا و حتی ترس‌آور؛ اینگونه بود تیم ملی فوتبال آلمان. آلمانی‌ها ماجراجویی خود در آفریقای جنوبی را با عملکردی تحسین‌برانگیز آغاز کردند.»

لا رپوبلیکا: «دستگاه گلزنی به نام آلمان! استرالیا تنها ناظر وقایع بود و به نظر می‌رسد که این تیم در عرض چهار سال گذشته نسبتا پا به سن گذاشته است.»

اينا رو گذاشتم ببينيت و حال كنيد و يه كمم بخنديد....جالبن ....

آدرسو اشتباه اومدی. یک بار دیگه عنوان تاپیکو بخون.

اینی که گفتی جوک بود دیگه؟!

pcforlife
15-06-2010, 14:06

یه سوال! شما تا حالا 4 تا بازی رونی تو من یو (قبل از مصدومیتش برابر بایرن) رو دیدی؟ اگه ندیدی که خواهشا لطیفه تعریف نکن!:46: اگه هم دیدی که دیگه واقعا آخرشی!!!:18: مهجم معمولی هم بیشتر برازنده‏ی سیسس!:27:
راستی شما طرفدار فرانسه بودی؟ مثلا ریبری خوشکله با اون صورت دوخت و دوز شدش؟:20:
ضمنا رونی نسبت به جام جهانی قبل و اوایل بازیش تو یونایتد اونقدر با ادب و فروتن شده که حد نداره به طوری که وقتی جایزه PFA رو گرفت، از همه اعضای تیم تشکر کرد (خصوصا والنسیا) و جایزه رو متعلق به اونا دونست. در صورتی که کریس رونالدو و خیلی های دیگه بعد از گرفتن جایزه به این معتبری همچین کاری نکردن.:20:

pcforlife
15-06-2010, 15:43
میگم Man of the Match بازی انگلیس - آمریکا، تیم هاوارد شد...نه؟!:20:

Mohammad
15-06-2010, 16:28
یه چیز میگم فقط طرفدارای انگلیس ناراحت نشن

نظر کارشناسانه جالبی بود ! :31::31: بسی لذت بردیم ... ممنون !:31:
ناراحتم نشدیم کلی شاد شدیم !

titanium_zarin
15-06-2010, 17:19
انتقاد بكن‌باوئر از تيم ملي انگليس

فرانتس بکن‌باوئر بازي تيم انگليس را مقابل حريف آمريکايي «بزن و در رو» خواند و يادآور شد: تيم انگليس با پتانسيل زياد بازيکن، بايستي بازي بهتري را ارائه مي‌کرد.
وي گفت: آنچه من از تيم انگليس مقابل آمريکا ديدم کيفيت ناچيزي از يک تيم با سابقه بود.
چهره 64 ساله ژرمن‌ها که به عنوان بازيکن و مربي توانسته عنوان قهرماني جام جهاني کسب کند و به عنوان چهره اسطوره‌اي و قيصر اين ورزش کشورش محسوب مي‌شود، افزود: آنچه من از بازي انگليس درک کردم، حمايت از حضور يک سري جوان حرف گوش نکن بود که مي‌خواستند بازي بزن و دررو انجام دهند. باور دارم فابيو کاپلو هيچ گاه چنين خواسته اي نداشته و انگليس براي رسيدن به مراحل بالاتر و موفقيت بايستي در اين مدل بازي خود تجديد نظر کند.
بکن‌باوئر گفت: براي انگليس با آن همه سابقه و داشتن ليگي که بهترين‌هاي جهان را جمع کرده، چنين مدل فوتبالي زيبنده نيست.

errmii
15-06-2010, 17:24
یک زن دلیل اشتباه فاحش دروازه‌بان انگلیس!

مهر- یک روزنامه انگلیسی در خصوص اشتباه دروازه بان تیم ملی انگلیس در دیدار با آمریکا نوشت: نامزد کانادایی رابرت گرین مقصر اصلی این لغزش است.

به گزارش یورواسپورت، پس از اشتباه دروازه بان تیم ملی انگلیس در گلی که از آمریکا دریافت کرد رسانه های انگلیس انتقادات تندی را نثار این بازیکن 30 ساله تیم وست هام کردند.

در این راستا روزنامه دیلی میرور انگلیس نوشت: رابرت گرین در این دیدار آشکارا ویران بود چون قبل از جام جهانی دچار شکست عاطفی شدیدی شده و نامزد کانادایی اش وی را ترک کرده است."

به اعتقاد این روزنامه انگلیسی، دلیل این لغزش که در روزهای اخیر به یک خبر جنجالی در تمام دنیا تبدیل شده است به هم خوردن قرار ازدواج گرین است که موجب شد تمرکز این دوازه بان کم شود.

این درحالی است که اندی ایوانز، وکیل گرین ضمن تکذیب این ادعا توضیح داد: "به هم خوردن قرار ازدواج هیچ اثری بر روی تمرکز رابرت نداشت."

پخش شایعات درباره علت اشتباه رابرت گرین در شرایطی دنبال می شود که تیم فابیو کاپلو در حال آماده سازی برای رویارویی با تیم ملی الجزایر است.

دیدار انگلیس و الجزایر جمعه شب در شهر کیپ تاون انجام می شود. کاپلو در خصوص استفاده از دروازه بان وست هام در دیدار جمعه شب هنوز تصمیم گیری نکرده است.

pcforlife
15-06-2010, 17:59
انتقاد بكن‌باوئر از تيم ملي انگليس

فرانتس بکن‌باوئر بازي تيم انگليس را مقابل حريف آمريکايي «بزن و در رو» خواند و يادآور شد: تيم انگليس با پتانسيل زياد بازيکن، بايستي بازي بهتري را ارائه مي‌کرد.
وي گفت: آنچه من از تيم انگليس مقابل آمريکا ديدم کيفيت ناچيزي از يک تيم با سابقه بود.
چهره 64 ساله ژرمن‌ها که به عنوان بازيکن و مربي توانسته عنوان قهرماني جام جهاني کسب کند و به عنوان چهره اسطوره‌اي و قيصر اين ورزش کشورش محسوب مي‌شود، افزود: آنچه من از بازي انگليس درک کردم، حمايت از حضور يک سري جوان حرف گوش نکن بود که مي‌خواستند بازي بزن و دررو انجام دهند. باور دارم فابيو کاپلو هيچ گاه چنين خواسته اي نداشته و انگليس براي رسيدن به مراحل بالاتر و موفقيت بايستي در اين مدل بازي خود تجديد نظر کند.
بکن‌باوئر گفت: براي انگليس با آن همه سابقه و داشتن ليگي که بهترين‌هاي جهان را جمع کرده، چنين مدل فوتبالي زيبنده نيست.
دوست عزیز! منبع خبر رو هم ذکر می کردی بد نبود...:20:

حالا خوبه استرالیای 10 نفره رو بردن!... اوکی! بردین... آفرین!:20:

*M!L4D*
15-06-2010, 18:17
میگم Man of the Match بازی انگلیس - آمریکا، تیم هاوارد شد...نه؟!:20:

آره ... خدا لعنتش کنه :دی ... تو منچستر هم بودش همش ما رو حرص میداد

popowoody
15-06-2010, 18:19
واقعا green گندشو زد می تونستیم ببریم.

errmii
15-06-2010, 19:33
حالا خوبه استرالیای 10 نفره رو بردن!... اوکی! بردین... آفرین!به هر حال تا قبل از 10 نفره شدن استرالیا هم بازی کاملا در اختیار المان بود و دو گل زد و چند گل هم نزد و بدون اخراج باریکن استرالیا هم روند بازی تغییر نمی کرد
حالا خوبه که شما گفتید من با فوتبال آلمان مشکلی ندارم ولی همش از پست های ضد آلمانی در انجمن تشکر می کنی و می خوای پیروزی آلمان رو هم کمرنگ کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad King
15-06-2010, 19:54
چرا بچه های آلمان میان بحث میکنن.؟؟!!!

تیم آمریکا تیم قوی بود که ما با هاش بازی کردیم...

همیشه با زی های اول زیاد مهیج نیست منتظر بازی روز جمعه باشین...

تازه گل گرین هم مشکل از توپ بوده... که خیلیا تایید کردن...

pcforlife
15-06-2010, 20:14
به هر حال تا قبل از 10 نفره شدن استرالیا هم بازی کاملا در اختیار المان بود و دو گل زد و چند گل هم نزد و بدون اخراج باریکن استرالیا هم روند بازی تغییر نمی کرد
بله! قبول دارم! حرفت درسته... چه بسا اگه یار استرالیا اخراج هم نمیشد، شاید آلمان این تعداد گل رو میزد. اما حرف من اینه که تازه بازی های دور اوله! قبول دارید آلمان ضعیف ترین تیم گروهش رو مقتدرانه برد؟؟؟ (کاری به تاثیر 10 نفره شدن استرالیا نداریم) واقعا با چیدن این شرایط و دیدن نتایج سایر گروه ها و همچنین نتیجه بازی اول انگلیس، میشه نتیجه گرفت که این حرف بکن باوئر حرف زیاد کارشناسانه ای نبوده و بیشتر واسه ایجاد تزلزل تو روحیه انگلیس و پر و بال دادن به کینه های قدیم انگلیس - آلمان بوده... حساب هم کنی انگلیس بازی اولش با مهمترین حریفش تو این گروه بود... خلاصه هنوز هیچی معلوم نیست! باید منتظر بود و دید! امیدوارم نتیجه نهایی قهرمانی انگلیس:40: باشه (بگو ایشالا!:31:)

حالا خوبه که شما گفتید من با فوتبال آلمان مشکلی ندارم ولی همش از پست های ضد آلمانی در انجمن تشکر می کنی و می خوای پیروزی آلمان رو هم کمرنگ کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم میگم که من نه تنها با آلمان، بلکه با هیچ تیم دیگه ای مشکل ندارم و البته ازشون هم متنفر نیستم! راستی بعد از خوندنه اون قسمت بولد شدت اینجوری شدم==:18:
دوست عزیز! آیا من واسه تشکر کردن از یه نفر، باید بیام از شما یا کسه دیگه ای اجازه بگیرم!؟!
یه توضیحی بدم که شما از این توهمات (ببخشید که اینقدر صریح میگم:20:) در بیای که فلانی یه چی میگه، پشت بندش به یه چیز دیگه عمل می کنه... ببینید... من کلا از حرفای جالب و منطقی استقبال کردم و ازشون تشکر کردم! واسم هم فرق نمی کنه که زننده اون حرف طرفدار آلمانه یا مخالف آلمان... ضمن اینکه پیش اومده یه نفر یه پست دو بخشی داده! مثلا یه جا اومده یه حرف جالب و منطقی زده! بعد تو بخش دوم حرفش به آلمان انتقاد کرده (حتی انتقاد غیر منطقی) اگه من از اون طرف تشکر کردم، بابت بخش اول حرفش بوده... نه بخش دوم از حرفاش!:20: ضمن اینکه من آلمان ببره یا ببازه، میام نظرم رو راجع به بازیش میگم...کما اینکه گفتم و خیلی از رفقای شما اومدن این کاره منو زیره سوال بردن!:13:تازه هیچ وقت هم سعی نکردم برد مقتدرانه یه تیم رو کم رنگ کنم... حالا بیخیال:31:

H.P1366
15-06-2010, 20:21
جنجال جدید برای "جابولانی" / انگلیسی‌ها توپ مسابقات را در اختیار نداشتند!

تیم‌های ملی چند کشور مختلف از جمله انگلستان پی به شرایط ناعادلانه ای برده‌اند که می‌تواند آنها را نسبت به تیمهای رقیبشان در جام‌جهانی 2010 چند پله عقب تر نگه دارد.
به گزارش خبرگزاری مهر، پس از آماده سازی های فراوانی که برای موفقیت و پیروزی در رقابتهای جام جهانی صورت گرفته بود، انگلستان و برخی دیگر از تمیهای ملی ناگهان خود را در شرایطی ناعادلانه دیدند زیرا دریافتند اصلی ترین حریفانشان در جام جهانی تجربه طولانی مدتی در استفاده از توپ جنجالی جدید بازی ها با نام "جابولانی" دارند.
آلمان، سوئیس، پرتغال و آمریکا طی یک سال گذشته از این توپ در لیگ‌های خانگی خود استفاده کرده اند در حالی که تیمهای ملی فرانسه و آرژانتین که تحت پشتیبانی مالی شرکت آدیداس، سازنده توپ جابولانی قرار دارند نیز در رقابتهای مختلف از این توپ استفاده کرده اند.
واقعیت این است که جابولانی همچنان یکی از مسائل جدی تیمهای ملی در این دوره از جام جهانی باقی مانده است. ظاهرا تیم ملی انگلستان یک ماه گذشته از این توپ در تمرینات خود استفاده کرده است اما مشکل در اینجاست که استفاده از جابولانی ارتباط آشکاری با قراردادهای پشتیبانی مالی دارد. برای مثال امکان استفاده از این توپ در لیگ برتر انگلستان تنها به این دلیل به وجود نیامد که پای قرارداد شرکت نایک درمیان بوده است.
درحالی که انگلستان برای رفع این مشکل تلاشهایی انجام داده، در اصل این فیفا است که باید پاسخگوی سوالات مطرح شده در این زمینه باشد. با استناد به واکنشهایی که مطرح ترین و باتجربه ترین دروازه بانهای جهان از قبیل "جیانلوئیجی بوفون"، "ایکر کاسیاس"، "دیوید جیمز" و "مارک شوارزر" درباره این توپ و متفاوت بودن آن با توپهای شرکت نایک و Umbro از خود نشان داده اند، فیفا باید راهی را برای توضیح دادن شرایطی که برای تیم انگلستان و دیگر تیمها به وجود آمده، بیابد.
بر اساس گزارش تلگراف، در عین حال با توجه به تفاوت آشکار میان جابولانی و دیگر توپها و از آنجایی که توپ بنیادی ترین ابزار بازی های فوتبال به شمار می رود، فیفا باید در راستای ایجاد یکپارچگی میان توپهایی که در کشورهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرند، اقدامی قاطع صورت دهد.

mmiladd
15-06-2010, 20:44
یک روزنامه انگلیسی در خصوص اشتباه دروازه بان تیم ملی انگلیس در دیدار با آمریکا نوشت: نامزد کانادایی رابرت گرین مقصر اصلی این لغزش است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یورواسپورت، پس از اشتباه دروازه بان تیم ملی انگلیس در گلی که از آمریکا دریافت کرد رسانه های انگلیس انتقادات تندی را نثار این بازیکن 30 ساله تیم وست هام کردند.

در این راستا روزنامه دیلی میرور انگلیس نوشت: رابرت گرین در این دیدار آشکارا ویران بود چون قبل از جام جهانی دچار شکست عاطفی شدیدی شده و نامزد کانادایی اش وی را ترک کرده است."

به اعتقاد این روزنامه انگلیسی، دلیل این لغزش که در روزهای اخیر به یک خبر جنجالی در تمام دنیا تبدیل شده است به هم خوردن قرار ازدواج گرین است که موجب شد تمرکز این دوازه بان کم شود.

این درحالی است که اندی ایوانز، وکیل گرین ضمن تکذیب این ادعا توضیح داد: "به هم خوردن قرار ازدواج هیچ اثری بر روی تمرکز رابرت نداشت."

پخش شایعات درباره علت اشتباه رابرت گرین در شرایطی دنبال می شود که تیم فابیو کاپلو در حال آماده سازی برای رویارویی با تیم ملی الجزایر است.

دیدار انگلیس و الجزایر جمعه شب در شهر کیپ تاون انجام می شود. کاپلو در خصوص استفاده از دروازه بان وست هام در دیدار جمعه شب هنوز تصمیم گیری نکرده است

منبع بیر شو

آرسـام
15-06-2010, 20:53
اصولا در گل خوردن گرین همه نقش داشته اند به جز بازیکن زننده ضربه !

errmii
15-06-2010, 20:54
بله! قبول دارم! حرفت درسته... چه بسا اگه یار استرالیا اخراج هم نمیشد، شاید آلمان این تعداد گل رو میزد. اما حرف من اینه که تازه بازی های دور اوله! قبول دارید آلمان ضعیف ترین تیم گروهش رو مقتدرانه برد؟؟؟ (کاری به تاثیر 10 نفره شدن استرالیا نداریم) واقعا با چیدن این شرایط و دیدن نتایج سایر گروه ها و همچنین نتیجه بازی اول انگلیس، میشه نتیجه گرفت که این حرف بکن باوئر حرف زیاد کارشناسانه ای نبوده و بیشتر واسه ایجاد تزلزل تو روحیه انگلیس و پر و بال دادن به کینه های قدیم انگلیس - آلمان بوده... حساب هم کنی انگلیس بازی اولش با مهمترین حریفش تو این گروه بود... خلاصه هنوز هیچی معلوم نیست! باید منتظر بود و دید! امیدوارم نتیجه نهایی قهرمانی انگلیس:40: باشه (بگو ایشالا!:31:)

باز هم میگم که من نه تنها با آلمان، بلکه با هیچ تیم دیگه ای مشکل ندارم و البته ازشون هم متنفر نیستم! راستی بعد از خوندنه اون قسمت بولد شدت اینجوری شدم==:18:
دوست عزیز! آیا من واسه تشکر کردن از یه نفر، باید بیام از شما یا کسه دیگه ای اجازه بگیرم!؟!
یه توضیحی بدم که شما از این توهمات (ببخشید که اینقدر صریح میگم:20:) در بیای که فلانی یه چی میگه، پشت بندش به یه چیز دیگه عمل می کنه... ببینید... من کلا از حرفای جالب و منطقی استقبال کردم و ازشون تشکر کردم! واسم هم فرق نمی کنه که زننده اون حرف طرفدار آلمانه یا مخالف آلمان... ضمن اینکه پیش اومده یه نفر یه پست دو بخشی داده! مثلا یه جا اومده یه حرف جالب و منطقی زده! بعد تو بخش دوم حرفش به آلمان انتقاد کرده (حتی انتقاد غیر منطقی) اگه من از اون طرف تشکر کردم، بابت بخش اول حرفش بوده... نه بخش دوم از حرفاش!:20: ضمن اینکه من آلمان ببره یا ببازه، میام نظرم رو راجع به بازیش میگم...کما اینکه گفتم و خیلی از رفقای شما اومدن این کاره منو زیره سوال بردن!:13:تازه هیچ وقت هم سعی نکردم برد مقتدرانه یه تیم رو کم رنگ کنم... حالا بیخیال:31:
استرالیا رو اکثر کارشناسان به همراه آلمان مدعی صعود از این گروه مید ونستن
این یعنی چی؟
یعنی از صربستان و غنا قویتره
اون چیزی هم که باعث ضعیف ظاهر شدنش شد بازی هماهنگ آلمانیها بود :20:

در مورد تشکر هم هر کس می تونه از هر کی خواست تشکر کنه و مهم هم نیست منظورم فقط با شما نبود با کل دوستاتون تو این تاپیک بود که یه وقت به طور غیر مستقیم با این کار قصد شیطنت و تحریک ما رو نداشته باشن :20:
خوش باشی داداش :10:

*M!L4D*
15-06-2010, 21:29
استرالیا رو اکثر کارشناسان به همراه آلمان مدعی صعود از این گروه مید ونستن
این یعنی چی؟
یعنی از صربستان و غنا قویتره

کدوم کارشناس ؟؟؟
غنا که نایب قهرمان آفریقاست ..
صربستان هم اگه بازی های مقدماتیش رو دیده باشید می بینید که قویه ...
استرالیا تیمش از سال 2006 .4 سال پیرتره ... به قول عادل گاس هیدینک هم نداره ... ضعیف ترین تیم گروه هم هست ... با قوی جلوه دادن استرالیا بردتون با ارزش تر نمیشه ها

errmii
15-06-2010, 21:33
کدوم کارشناس ؟؟؟
غنا که نایب قهرمان آفریقاست ..
صربستان هم اگه بازی های مقدماتیش رو دیده باشید می بینید که قویه ...
استرالیا تیمش از سال 2006 .4 سال پیرتره ... به قول عادل گاس هیدینک هم نداره ... ضعیف ترین تیم گروه هم هست ... با قوی جلوه دادن استرالیا بردتون با ارزش تر نمیشه ها
به هر حال بازی آلمان و استرالیا نشان از بازی یک تیم بزرگ و یک تیم ضعیف داشت
چون آلمان هر کاری می خواست با استرالیا کرد
به هر حال برد آلمان با ارزش بود با حرف من و شما ارزشش کم و زیاد نمیشه

masoudtr
16-06-2010, 00:30

d.b23
16-06-2010, 10:37

کاپلو ، بکام را در لیست مسافران جام جهانی قرار داد

فابیو کاپلو جایگاهی را برای دیوید بکام در کادر فنی این تیم پیشنهاد کرده است تا این بازیکن بتواند آنها را در جریان مسابقات جام جهانی 2010 همراهی کند.
[کاپلو ، بکام را در لیست مسافران جام جهانی قرار داد]

امیدهای بکام که به شدت برای دعوت به تیم ملی انگلیس در جام جهانی تلاش می‌کرد، یکشنبه شب به دلیل پاره شدن تاندون آشیل پای چپش در جریان پیروزی یک بر صفر آث میلان مقابل کیه وو، به باد رفت.

فابیو کاپلو پس از این اتفاق به بکام گفته است که برای دلگرمی دیگر بازیکنان یا به عنوان سفیر پیشنهاد میزبانی جام جهانی 2018 انگلیس، می تواند تیم ملی این کشور را در آفریقای جنوبی همراهی کند.

کاپلو در این باره گفت: با بکام صحبت کردم، او بازیکن حرفه ای بزرگی است که برای حضور در جام جهانی خیلی تلاش کرده بود،‌چرا که از دست دادن او ضربه بزرگی به تیم ملی انگلیس است.در خبرها آمده است که ستاره انگلیسی باشگاه میلان روز گذشته در کلینیک مهیلاینن فنلاند زیر نظر دکتر "ساکاری اوراوا" تحت عمل جراحی قرار گرفته است.

این پزشک که یکی از توانمندترین پزشکان در شاخه مصدومیت های عضلانی و لیگامنتی است، پس از اتمام این عمل به خبرنگاران گفت، تاندون آشیل بکام کاملا پاره شده بود و عمل جراحی او که حدود 50 دقیقه به طول انجامید با موفقیت به اتمام رسید.به گفته وی، حال عمومی بکام خوب است و در صورتی که روند بهبودش به خوبی پیش برود، می تواند روز چهارشنبه کلینیک را ترک کند.

دکتر اوراوا با وجود این اعلام کرده است که بکام قطعا به جام جهانی نمی رسد چون بهبودی او به زمان زیادی احتیاج دارد. در واقع حداقل سه ماه طول می کشد تا او بتواند به خوبی راه برود.البته حضور بکام در جام جهانی و در مستطیل سبز جذاب تر از حضور او روی نیمکت خواهد بود.
خدا چرا دیوید رو از ما گرفتی؟ :19::45:
جای بکام :40:خیلی خالیه که با پاس ها و ضربه ایستگاهیی های بی نظیرش موقعیت گل درست کنه.
تو این چند سال خیلی به بکام ظلم شده :37:
همه میگن سنش رفته بالا، خوب درسته سنش زیاد شده ولی وقتی خوب بازی کنی دیگه سن ملاک نیست:28:
چرا باید این طوری باشه و با کسی که با غیرت ترین بازیکن انگلیسه اینطوری رفتار بشه(غیرتش تو بازی آمریکا رو نیمکت کاملا معلوم بود:9::14:)
حتی شماره 7 که شماره اختصاصی خودش بود رو هم ازش گرفتن ، و حتی بازوبند کاپیتانی رو هم ازش گرفتن .آخه چرااااااااااااااا؟ :41:

هرکی بازی های انگلیس تو جام جهانی 2006 دیده باشه حتما تا حالا فهمیده که تو تمام بازی ها بکام حداقل یه پاس گل داد و انگلیس تمام برد هاش رو مدیون بکام بود و تو بازی با اکوادرم که تک گل بازی رو زد. و تو بازی با پرتغالم که مصدوم شد انگلیسم حذف شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنم اگر بکام تو بازی با آمریکا تو زمین بود انگلیس حتما می برد و کروچ و رونی حتما گل می زدن:40:
به امید روزی که بکام سر مربی شایسته تیم انگلیس بشه:27:
خدایا دیوید را زود تر به ما برگردون:40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40:

pcforlife
16-06-2010, 11:10
عکس العمل کالپلو و ضربه کرنر آمریکا (این دومیه خیلی باحاله!:31:) رو از لینک زیر دانلود کنید.

pcforlife
16-06-2010, 11:29
دوستان! به نظرتون نقش پرچم ایران تو این عکس چیه؟!:27::31:

masoudtr
16-06-2010, 11:37

از کدوم کانال اینا را با کیفیت میبینی؟

H.P1366
16-06-2010, 11:47

من که میگم نقش عوامل تروریستی در این عکس به وضوح دیده می شود (mcdonalds)

masoudtr
16-06-2010, 11:59
پسورد کرنر امریکا چی هست؟

H.P1366
16-06-2010, 12:00
نامزد ‌گرين: مطبوعات ناجوانمردانه به روبرت حمله كردند
خبرگزاري فارس: نامزد دروازه‌بان تيم ملي فوتبال انگليس از مردم و رسانه‌ها خواست به همسرش حمله نكنند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از تلويزيون انگليس، ليديا مينت، پس از گذشت 4 روز از مسابقه جنجالي برابر آمريكا كه با حضور همسرش همراه بود و اين سنگربان جوان به خاطر دريافت گل و ضعف در مهار توپ مورد انتقاد شديد قرار گرفت، اظهار داشت: مردم و رسانه‌ها انتقادات ناجوانمردانه‌اي عليه روبرت گرين مي‌كنند. از اين بابت متاسف هستم.او مستحق اين همه انتقاد نيست.

اين چهره 23 ساله افزود: طي اين چند روز به خاطر حجم زياد حملات و انتقادات عليه او بسيار متاسف شدم و گاهي نيز گريستم. تعجب مي‌كنم گه چگونه به خاطر يك اشتباه تمام زحمات بازيكني مثل او ناديده گرفته مي‌شود.

pcforlife
16-06-2010, 12:04
از کدوم کانال اینا را با کیفیت میبینی؟
والا من از شبکه وطنی جام جهانی رو میبینم!:31: این عکسو از همون فرومی که اسمش رو واست فرستادم، پیدا کردم!:10:

H.P1366
16-06-2010, 12:04
پسورد کرنر امریکا چی هست؟

تو خود فایل هم اومده بود

Mohammad
16-06-2010, 12:12
اين چهره 23 ساله افزود: طي اين چند روز به خاطر حجم زياد حملات و انتقادات عليه او بسيار متاسف شدم و گاهي نيز گريستم. تعجب مي‌كنم گه چگونه به خاطر يك اشتباه تمام زحمات بازيكني مثل او ناديده گرفته مي‌شود.

کسی که تویه این سطح از فوتبال بهش بازی میدن نباید چنین اشتباهات بچه گانه مرتکب بشه ! تویه یه صحنه ی دیگه هم بجای اینکه توپ رو درست و حسابی دفع کنه داشت توپ رو گل می کرد که به تیر خورد ! همون صحنه ای که از سمت راست دفاع بازیکن شوت زد اگه اشتباه نکنم ...

به هر حال این نظر نامزدشه !! :D

masoudtr
16-06-2010, 12:41
نامزد ‌گرين: مطبوعات ناجوانمردانه به روبرت حمله كردند
خبرگزاري فارس: نامزد دروازه‌بان تيم ملي فوتبال انگليس از مردم و رسانه‌ها خواست به همسرش حمله نكنند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از تلويزيون انگليس، ليديا مينت، پس از گذشت 4 روز از مسابقه جنجالي برابر آمريكا كه با حضور همسرش همراه بود و اين سنگربان جوان به خاطر دريافت گل و ضعف در مهار توپ مورد انتقاد شديد قرار گرفت، اظهار داشت: مردم و رسانه‌ها انتقادات ناجوانمردانه‌اي عليه روبرت گرين مي‌كنند. از اين بابت متاسف هستم.او مستحق اين همه انتقاد نيست.

تا جایی که من خبر دارم ایشون یک دوست دختر دارن که شغلش هم مدل است
این کی نامزد کرد که فالس نیوز اینو گفته

H.P1366
16-06-2010, 13:09
راستش من هم تعجب کردم ولی خود شما هم که گفتید فالس نیوز

Amin
16-06-2010, 13:40
بالاخره باید یجوری به هم حلال میشدن دیگه!
وگرنه منو شمایی که این خبرو میخوندیم مورد تهاجم فرهنگی قرار میگرفتیم!!!

Mohammad
16-06-2010, 19:23
اسپانیا باخت !

تیم هایی مثل سوئیس شاید هیچوقت نتونن حریف تیم های درجه یک بشن بنابراین میان شیوه ی دفاعی + ضد حمله رو بازی می کنن ! شیوه ای که یونان با اون قهرمان اروپا شد ! این شده یه ترفند واسه تیم های ضعیف ! زیبایی فوتبال از بین میره اینطوری ...

soheiltaker
16-06-2010, 20:39
ايييييييييييييييول بابا!
فكم افتاد!
سوييس؟!!
اسپانيا بااااخت؟!!!
خيلي برام عجيبه!
عجب جام باحالي شده ...
يعني واقعا تيمها قوي شدن ...
اون از ديشب كه كره شمالي تركوند!
اينم از الان ...
وااااااي .... يعني اسپانيا باخت؟!!
پس نتيجه ميگيريم .... فقط انگليييييييييس!:11::40:

Mohammad
16-06-2010, 20:48
اگه بازی رو دیده بودی نظرت عوض میشد ! :D
سوئیس خوش شانس گرچه بد بازی نکرد ولی تویه کل بازی 2-3 تا موقعیت داشت ... فکر کنم بالای 70% بازی دست اسپانیا بود !

soheiltaker
16-06-2010, 20:58
خوب من بازي رو نديدم ...
اتفاقا همينو الان داشتم به پدرم ميگفتم!
چون مطمئن بودم اسپانيا خوب بازي كرده و با بدشانسي بازي رو باخته
ولي واقعا نتيجش برام عجيب بود ...

L.A.M.P.A.R.D
16-06-2010, 22:10
به شدت به تیم خودمون امیدوار شدم :دی

H.P1366
16-06-2010, 22:17
به نظر من درسته که اسپانیا باخت ولی همه گفتند که نمی شه روی بازی اول حساب باز کرد مخصوصا با این تو پ افتضاح
ولی خوب من هم موافقم انگلیس حد اقل احساسی بازی نکرد و تا آخر بازی یک بازی منطقی ارائه داد

فابيو كاپلو مربي ايتاليايي تيم انگليس انتقادات فرانس بكن باوئر پيرامون تيمش را به شدت رد كرد. به گزارش ايرنا، روزنامه‌هاي انگليسي روز چهارشنبه نوشتند: كاپلو از اظهارت بكن باوئر به شدت خشمگين شده و گفته است، برخلاف اظهارات قيصر ( بكن باوئر ) آلمان تيم انگليس از رويارويي با تيم آلمان در نوزدهمين دوره جام جهاني هراسي ندارد.
بكن باوئر پس از اولين ديدار تيم انگليس در جام جهاني مقابل آمريكا، در مقاله‌اي كه در خبرگزاري د پ آ آلمان منتشر شد، ابراز عقيده كرد، تيم انگليس قدرت گذشته را ندارد و با ترس و وحشت بازي كرد.
بكن باوئر گفته بود: تيم انگليس به گذشته برگشته است و چيز جديدي از خود نشان نداد.
روزنامه ديلي تلگراف به نقل از يكي از نزديكان تيم انگليس نوشت كه كاپلو معتقد است آلماني‌ها از رويارويي با تيم انگليس مي‌ترسند.
اين منبع نزديك به تيم انگليس به نقل از كاپلو ياد آور شد كه هدف از اظهارات بكن باوئر بر هم زدن آرامش تيم انگليس است و از تغييراتي كه در اين تيم به وجود آورده نگراني ندارد.
ماتيو آبسون مدافع تيم انگليس نيز در ديدار با كودكان نيازمند يكي از روستاهاي راستبرگ با حمله به اظهارات بكن باوئر گفت: ما به شكل زيبايي فوتبال مي‌كنيم و قصد داريم به قهرماني برسيم، بنابراين به شكلي بازي مي كنيم كه به هدف خود برسيم .
مدافع تيم وستهام انگليس در ادامه افزود: نظر بكن باوئر اين است كه ما با ترس بازي مي‌كنيم در حالي كه خيلي‌ها اين عقيده را ندارند.

کاپلو:اين بدترين توپ دنياست
فابيو كاپلو سرمربي تيم ملي فوتبال انگلستان ، «جابولاني» ، توپ مورد استفاده در رقابت هاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي را «بدترين» توپ دنيا ناميد.
به گزارش مهر ، «جابولاني» تاکنون انتقادات شديدي را به ويژه از جانب دروازه بان ها دريافت کرده است و تاکنون به دليل حرکت غير قابل پيش بيني اش اتهام اشتباه آشکار «رابرت گرين» دروازه بان تيم ملي انگلستان نيز بر دوش اين توپ گذاشته شده است.
به نظر مي آيد کاپلو نيز با اين ديدگاه موافق است و مي گويد:«جابولاني» بدترين توپي است که تاکنون در يک جام جهاني از آن استفاده شده است. وي مي گويد:«امکان کنترل اين توپ براي دروازه بان ها غير ممکن و براي بازيکنان مشکل است».
«وين روني» مهاجم تيم ملي انگلستان نيز تاييد کرد که عملکرد اين توپ به ضرر دروازه بان هاي حاضر در اين رقابت ها است. به اعتقاد وي زماني که بازيکنان به اين توپ عادت کنند دروازه بانان بيشتر دچار مشکل خواهند شد.
وي مي گويد:«ما به تدريج داريم به اين توپ عادت مي کنيم. مي توانم تصور کنم که اين توپ براي دروازه بانان چه کابوسي است اما وجود آن براي مهاجمان زماني که شوت مي زنند يک امتياز به شمار مي آيد. به همين دليل من فکر مي کنم ما هرچه بيشتر به اين توپ عادت مي کنيم و اين خو گرفتن به نفع هافبک ها و مهاجمان است که بتوانند گل هاي بيشتري به ثمر برسانند».
کاپلو پيش از آغاز بازي ها نيز به مشکلات اين توپ اشاره کرده و تاييد کرده بود بازيکنان تيمش در حال تمرين با اين توپ بوده و در تلاشند دروازه بانها را به آن عادت دهند.
سرمربي تيم ملي فوتبال انگلستان مي گويد:«من به چشم خود ديده ام که اين توپ بسيار سريع به مقصد مي رسد و بازيکنان در کنترل آن مشکل دارند، شرايطي که براي دروازه بانان وحشتناک تر است زيرا توپ دائم در حال حرکت کردن است. به همين دليل تمامي جلسات تمريني ما با تمرين شوت زدن به سوي دروازه بان ها به پايان مي رسد تا بازيکنان در برابر حرکات غير طبيعي اين توپ آمادگي پيدا کنند».

L.A.M.P.A.R.D
16-06-2010, 22:21
بچه ها اینو زدم تفریحی ببینید :دی

attractive_girl
16-06-2010, 22:27
جاي خيلي از بازيكنا خاليه ....

به خصوص :

هرچند از دوران اوجش فاصله گرفته ولي هميشه يكي از طرفداراش بودم...

Mohammad
16-06-2010, 23:24
حیف مایکل اوون ! از جمله بازیکنانی بود که مصدومیت واقعا زندگیش رو نابود کرد !

نمی دونم امروز کی اخبار ورزشی رو دید ! در مورد توپ های جام جهانی ! گویا توپ های جام های جهانی قبلی تویه پاکستان تولید میشده اونم با دست ! اما توپ های امسال شاهکار چینی هاست !!!! همین خبرنگار باحاله گزارش گرفته بود !

shayan3001
17-06-2010, 01:54

هرچند از دوران اوجش فاصله گرفته ولي هميشه يكي از طرفداراش بودم...

حیف مایکل اوون
گل گفتین بچه ها

و همینطور بکام :

d.b23
17-06-2010, 08:11
گل گفتین بچه ها

و همینطور بکام :

آخی یادش بخیر جام جهانی 2002.:25:
بکام و اوون چه زوجی بودن . یه تنه انگلیشو میبردن جلو:7:
الان جای مایکل کنار رونی خالیه و جای بکام هم خالیه که واسشون موقعیت گل بسازه:29:
این رئال جفتشونو بدبخت کرد (با این که خودم طرفدار دو آتیشه بکام هستم ولی باز این وسط دلم بیشتر واسه اوون میشوزه:41:)، مثل خیلی از بازیکن های دیگه ای که فوتبالشون از بین رفت.کلا خاصیت رئال اینه که هر ستاره ای میره تو تیمش بدبخت میشه :19:
خداجون زودتر جفتشونو برگردون:42::11:

vahidgame
17-06-2010, 11:52
من با دوستان موافقم.
اوون اگه این فصل مصدوم نمی شد می تونست جزو لیست بازیکنای جام جهانی باشه. با اینکه یکمی شاید افت کرده بودش ولی بازم مثل همیشه شم گلزنی بالای خودش رو داشت.
بکام هم نبودش احساس میشه.منم اونو خیلی دوس داشتم. توی میلان هم این فصل خیلی خوب بازی کرد.
ولی به نظرم انگلیس با وجود لمپارد و جرارد در زمینه ضربات ایستگاهی و بازیسازی مشکلی نداره. مشکلی اصلی الان دروازه بانه که امیدوارم دیگه اشتباه نکنه.
راستی به نظرم با برگشت گرت بری انگلیس می تونه با 5 هافبک بازی کنه و تک مهاجم رونی باشه.

Mohammad
17-06-2010, 12:02
مشکل اصلیه انگلیس در درون دروازه هست و اینکه دفاع ها هنوز هماهنگ نشدن اینم دلیلش مصدومیت فردیناند هست ...
از نظر اسمی نه تویه هافبک ، نه تویه دفاع و نه تویه حمله مشکلی نداریم اما این روز ها اسم ها دیگه فوتبال بازی نمی کنند ! مثل قبل نیست که یک بازیکن یک تنه یک تیم رو قهرمان جام کنه !

sasan816
17-06-2010, 12:14
الان جای مایکل کنار رونی خالیه و جای بکام هم خالیه که واسشون موقعیت گل بسازه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برام جالب بدونم چرا اون نیومد دعوتش نکردند یا مصدوم بود

H.P1366
17-06-2010, 13:46
ولی به نظرم انگلیس با وجود لمپارد و جرارد در زمینه ضربات ایستگاهی و بازیسازی مشکلی نداره. مشکلی اصلی الان دروازه بانه که امیدوارم دیگه اشتباه نکنه.
راستی به نظرم با برگشت گرت بری انگلیس می تونه با 5 هافبک بازی کنه و تک مهاجم رونی باشه.
دقیقا درست می فرمایید با وجود جرارد و لمپارد برای بازیسازی و ضربات ایستگاهی غمی نداریم در مورد دروازه بان هم امیدوارم دیگه سوتی نده (حالا هرکسی که تو دروازه هست)
به نظر من هم اگر انگلیس با 5 هافبک بازی کنه بهتره مخصوصا اگر هافبک ها هم اینا باشند
LWM/LM:J.Cole

H A M A S
17-06-2010, 14:27
بنده خدا گرین دروازه بان انگلیس به خاطر خوردن اون گل نامزدیش بهم خورد!

bax_021
17-06-2010, 15:19
ناراحتی بازیکنان آمریکا برای رابرت گرین

سایت گل – کلینت دمپسی از این که رابرت گرین تا این حد مورد انتقاد قرار گرفته حس خوبی ندارد. گرین در بازی انگلیس و آمریکا گل بدی خورد و دمپسی می‌گوید: «خیلی سخت است. یعنی شما زیر میکروسکوپ هستید. برای مردمی که داخل میدان نیستند انتقاد بسیار راحت است، اما کسی که در این شرایط بوده و در چنین دیدارهای سختی حضور داشته می‌داند معنی‌اش چیست. البته از این اتفاقات می‌افتد و باید خود را بازیابید و به حرکت ادامه دهید.»

مارکوس هانمان، دروازه‌بان آمریکا هم که دروازه‌بان اصلی ولورهمپتون است می‌گوید: «می‌دانید که در انگلیس چه بلایی به سرش خواهند آورد. آن جا همه بی‌رحم هستند. اما این هم زندگی دروازه‌بان‌ها است. اگر آنها اشتباه کنند هیچ کسی پشت سر آنها نیست تا جبران کند. مهاجمان 12 موقعیت را از دست می‌دهند و یک توپشان گل می‌شود و بهترین بازیکن میدان می‌‌شوند و قهرمان لقب می‌گیرند. اما اوضاع برای ما خیلی منصفانه نیست.»
goal.com

---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------

فکر کنم بر عکس بودا :8:
به خاطر بهم خوردن نامزدی گل بدی خورد :27:

pinchingholian
17-06-2010, 15:45
گرین اعتراف کرد که این گل را عمدا خورده تا زمینه های جدایی از نامزدش را فراهم کند. او علت این کار را مهریه بالا و همچنین نداشتن کار مناسب و خانه اعلام کرد.

sasan816
17-06-2010, 16:12
جواب پست 452 رو هم بدید

pouya_99999
17-06-2010, 16:28
جواب پست 452 رو هم بدید
جفتشون مصدوم بودن

bax_021
17-06-2010, 16:30
گرین اعتراف کرد که این گل را عمدا خورده تا زمینه های جدایی از نامزدش را فراهم کند. او علت این کار را مهریه بالا و همچنین نداشتن کار مناسب و خانه اعلام کرد.
این حرف واقعا خنده داره
یا شما از خودت در آوردی یا یکی برات خالی بسته
اولا که عمرا از قصد نخورده
دوما اگرم از قصد بوده باشه خودش نمیاد بگه که
مگه از زندگیش سیر شده ؟
مخصوصا با این طرفداران انگلیس
آخه کی تو جام جهانی از قصد گل می خوره ؟؟؟

شاید منظور شما این بوده :

آیا این دلیل اشتباه بزرگ او در بازی مقابل آمریکا بود؟

سایت گل – رابرت گرین، دروازه‌بان انگلیس شاید در هنگامی که روی شوت آرام کلینت دمپسی توپ از دستانش گریخت و به درون دروازه غلتید فکرش جای دیگری بوده است.

روزنامه‌های میرر و دیلی‌میل نوشته‌اند به هم خوردن رابطه گرین با الیزابت مینت کانادایی، نامزد سابقش باعث شده او تمرکز بالایی نداشته باشد.

گرین و مینت در سال 2008 با هم آشنا شدند، زمانی که وستهم به کانادا رفته بود تا با تیم آل استارز بازی کند. گرین در آن بازی سه گل دریافت کرد.

مینت می‌گوید: «یادم نیست به من چه گفت، تنها لهجه انگلیسی‌اش به یادم ماند!»

اما اندی اوانز، مدیر برنامه‌های او نظر دیگری دارد: «نامزدی آنها ماه‌ها پیش به جدایی انجامید. راب تا حد امکان با تمرکز به آماده شدن برای تیم ملی پرداخته بود.»

گرین از هم‌تیمی‌هایش و طرفداران انگلیس بابت آن اشتباه بزرگ معذرت خواست. آخرین باری که گرین در انظار ظاهر شد روز یکشنبه بود که داشت با هم‌تیمی‌هایش گلف بازی می‌کرد.

Gita
17-06-2010, 17:13
این حرف واقعا خنده داره
یا شما از خودت در آوردی یا یکی برات خالی بسته
اولا که عمرا از قصد نخورده
دوما اگرم از قصد بوده باشه خودش نمیاد بگه که
مگه از زندگیش سیر شده ؟
مخصوصا با این طرفداران انگلیس
آخه کی تو جام جهانی از قصد گل می خوره ؟؟؟

آره دروازه بان تیم ملی انگلیس خونه و کار نداره، روزا میره سر میدون دست فروشی
و میدونید اونجا مهریه ها بالاست به پوند حساب میشه

بابا این دوستمون شوخی کردن ها!

attractive_girl
17-06-2010, 18:53
بچه من الان یهو به ذهنم رسید شاید از عمد مساوی کردن :31:
فوتبال سیاسی بوده خب بلاخره امریکا و انگلیس یه جورایی رفیقن وگرنه همه میدونن انگلیس از امریکا سرتره :31:

amirhoseinmehri
17-06-2010, 19:00
فوتبال سیاسی بوده خب بلاخره امریکا و انگلیس یه جورایی رفیقن وگرنه همه میدونن انگلیس از امریکا سرتره :31:
تبانی تو کار بوده:devil:

sakura
17-06-2010, 19:02
خیلی دوس دارم انگلیس با آرژانتینو تو فینال ببینم :27:

حیف که زود حذف میشین:31:

H.Operator
17-06-2010, 19:27
بدون شرح

pinchingholian
17-06-2010, 19:30
بعد از دیوید سیمن دیگه انگلیسیها دروازه بان آماده و قابل اعتمادی مثل او پیدا نکردند . الان هم جیمز و گرین بد نیستند ولی خوب مثل سیمن نمیشن.

errmii
17-06-2010, 19:31
خوب بهانه نیارید!
تازه اگر تبانی باشه یک حرکت ناجوانمردانه و غیر ورزشیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pinchingholian
17-06-2010, 19:39
سول کمپبل: کاپلو اشتباه کرد که من را دعوت نکرد

مدافع کهنه‌کار گفته باید به تیم ملی می‌رفت...

سایت گل – سول کمپبل، مدافع آرسنال فابیو کاپلو، مربی انگلیس را به دلیل کنار گذاشتن او از جام جهانی مورد انتقاد قرار داده است.

مصدومیت‌های ریو فردیناند و لدلی کینگ به این معناست که تیم سه‌ شیر مدافعان پرشماری برای دو بازی بعدی مقابل الجزایر و اسلوونی در اختیار ندارد.

کمپبل پس از آن که با قراردادی کوتاه‌مدت به آرسنال بازگشت به دوران حرفه‌ای خود جان تازه‌ای بخشیده. او اعتقاد دارد فابیو کاپلو باید دست کم او را در لیست 23 نفره خود قرار می‌داد: «دیدید که چطور در آرسنال بازی می‌کنم. به نظر شما نباید در تیم ملی حضور می‌داشتم؟ البته که باید این طور می‌شد. متاسفم که کادر فنی انگلیس به من فکر نکرد. من حاضر بودم با جان و دل برای کشورم دوباره به میدان بروم. دوباره با تمام وجود برای آرسنال بازی می‌کنم و ارزش آن را داشت که فرصت حضور مجدد در انگلیس را هم بیابم، اما این اتفاق هرگز نیفتاد. البته بازیکنانی که در اوج هستند انتخاب می‌شوند. من هم به اوج برگشته بودم و آماده بودم. اما کاپلو چند بازیکن نیمه‌آماده را با خود برد. خوش به حال آنها، نه من.»

کمپبل می‌گوید درک این که چرا کاپلو تلاش کرد بازیکنان بازنشسته را به تیم ملی برگرداند سخت است: «درک می‌کنم که او درباره من این فکر را کرده که من به گذشته انگلیس تعلق دارم، اما چرا او دنبال چندین بازیکن بود که از تیم ملی کناره‌گیری کرده بودند؟ چرا او به سراغ من نیامد؟»

کمپبل می‌گوید تجربه بین‌المللی او بسیار به کمک تیم می‌آمد: «من خیلی خیلی ناراحت شدم که کسی از تیم ملی من را ندید و حتی فرصتی هم به من داده نشد. من از 15 سالگی در تیم‌های ملی انگلیس حضور داشته‌ام و در تیم ملی بزرگسالان 74 بازی انجام داده‌ام. در این سطح از رقابت‌ها، تجربه بسیار مهم است.»

salarhiv
17-06-2010, 20:51
فکر کن با وجود ارژانتینو دیگو ,انگلیسو فرانسه و هندوراسو کره ی شمالی و اینا قهرمان بشن!!

L.A.M.P.A.R.D
17-06-2010, 21:31
فکر کن با وجود ارژانتینو دیگو ,انگلیسو فرانسه و هندوراسو کره ی شمالی و اینا قهرمان بشن!!

جوک سال..........هههههه

*M!L4D*
17-06-2010, 21:36

فک کن با وجود آدمی مثل تو ... افراد دیگه اسپم بدن :دی

d.b23
17-06-2010, 23:05
برام جالب بدونم چرا اون نیومد دعوتش نکردند یا مصدوم بود
هم بکام و هم اوون مصدوم هستن دوست عزیز :46:

Mohammad
18-06-2010, 10:15
جمعه 28/03/1389 ساعت : 23:00
جام جهاني 2010 : انگليس - الجزاير

molaali
18-06-2010, 11:59
اميدوارم كاپلو يه فكري به حال دروازه ي تيمش كرده باشه.

pinchingholian
18-06-2010, 13:25
پاسخ کاپلو به بکن باوئر: آلمان از انگلیس می ترسد!

کاپلو که به روشنی جلوی احساساتش را می‌گرفت گفت که بکن‌باوئر به عنوان ناظر خارجی نظر داده: «وقتی روی سکوها می‌نشینید راحت می‌توانید درباره تیم‌ها حرف بزنید. اما باید بازی را از نزدیک و به صورت زنده ببینید. ما از توپ‌های بلند استفاده نمی کنیم و بسیار پاس می‌دهیم و موقعیت‌های زیادی برای گل‌زنی داریم. من حرف‌های بکن‌باوئر را درک نمی‌کنم.»

سایت گل- چند روز پيش فرانس بکن باوئر يکي از اسطوره هاي آلمان زبان به انتقاد از سبک کاري کاپلو گشود و گفت:«آنچه من در ديدار انگليس مقابل آمريکا ديدم، خبر چنداني از فوتبال نبود. به نظر مي آيد که انگليس رو به عقب برگشته و به روزهاي«بزن زیرش و بدو»بازگشته است... مطمئن نيستم که کاپلو بتواند تغييرات چنداني در رختکن سه شيرها اعمال کند. نمايش ضعيف انگليس تاوان اين است که بازيکنان انگليسي بسيار کمي در ليگ اين کشور ديده مي شوند. آنها ترجيح مي دهند تا برترين بازيکنان خارجي را از سرتاسر دنيا به ليگشان بياورند و از همين رو بازيکنان انگليسي کمي در ليگ اين کشور شکوفا مي شوند.»

کاپلو نيز اين اظهارات را بي جواب نگذاشته است. او که هميشه رابطه خوبي با بکن باوئر داشته، اين صحبتها را چندان جدي نگرفته است و صحبتهاي او را به منزله تلاشي براي افزايش فشار بر روي شانه هايش تلقي کرده.
اين احتمال وجود دارد که دو تيم انگليس و آلمان در رقابتهاي جام جهاني با هم روبرو شوند. در صورتي که انگليس در گروه خود در رده دوم قرار گرفته و آلمان به عنوان تيم صدرنشين گروه چهار به دور بعد صعود کند(يا بالعکس) اين دو تيم روز بيست و ششم ژوئن مقابل هم قرار خواهند گرفت و به همين دليل به نظر مي رسد که قصد بکن باوئر افزايش فشار به کاپلو است.
کاپلو می‌گوید: «حرف‌های او من را شگفت‌زده کرد. وقتی درباره تیم دیگری صحبت می‌کنید همیشه باید به آنها احترام بگذارید. آلماني ها از ما مي ترسند، چرا که ما مي توانيم هجومي و خوب بازي کنيم.»کاپلو معتقد است که تنها دليل و توجيه انتقادات بکن باوئر را اين مي داند که آلماني ها نگران سبک بازي انگليس هستند، چرا که اين تيم را يکي از مدعيان قهرماني مي دانند و با اين صحبتها قصد دارند تا سه شيرها را تحت فشار قراردهند؛ صحبتهايي که کاپلو اصلا خودش را از اين بابت نگران نمي کند.

علاوه بر کاپلو، متئو آپسون ، مدافع تيم ملي انگليس نيز به اظهارات بکن باوئر پاسخ داده است. آپسون در اين رابطه گفت:« او چنين نظري دارد. اجازه بدهيد نظراتشان را فرياد بزنند. شما مي توانيد تا آنجايي که مي خواهيد حرف بزنيد. ولي همه چيز بسته به اين است که در زمين مسابقه چه رخ مي دهد. ما هميشه مي خواهيم جذاب ترين فوتبال ممکن را به نمايش بگذاريم ولي فکر نمي کنم که ما تيمي با پاسهاي بلند و کسل کننده باشيم. مدت زيادي تمرين و تلاش کرديم تا با ذهنيتي بازي کنيم که در اکثر دقايق ميدان کنترل توپ و ميدان را به دست بگيريم. ما از ليگي مي آييم که هميشه بحث مهم آن، مالکيت توپ است.»

pinchingholian
18-06-2010, 14:28
ردنپ: برزیل آن قدرها بزرگ نیست، انگلیس می‌تواند قهرمان جام شود

مربی تاتنهام می‌گوید بعضی از بازیکنان برزیل نمی‌توانند در لیگ برتر جایی داشته باشند...

سایت گل – هری ردنپ مربی تاتنهام اعتقاد دارد که برزیل را بیش از حد بزرگ کرده‌اند و انگلیس هرگز فرصتی به این خوبی برای قهرمانی در جام جهانی نداشته است.

برزیل پس از شکست شگفت‌انگیز اسپانیا در روز نخست، مدعی اصلی قهرمانی به شمار می‌رود اما ردنپ گفته انگلیس فرصت خوبی برای قهرمانی در پیش رو دارد: «هرگز فرصتی از این بهتر نصیب ما نمی‌شود. بازیکنان خوبی داریم و زمان قهرمانی ما فرارسیده. جام جهانی 1970 را به یاد دارم که به برزیل در دور اول نگاه می‌کردیم و حیرت‌زده می‌شدیم. هرگز چنان فوتبالی را دیگر نخواهید دید و باورکردنی نبود. انگلیس آن سال تیم خوبی داشت. آلمانی‌ها هم قوی بودند. اما حالا که به جام 2010 می‌نگرید از خود می‌پرسید کدام تیم خوب بازی می‌کند؟»
مربی تاتنهام ادامه می‌دهد: «بی‌دلیل برزیل را بزرگ کرده‌ایم. همه فکر می‌کنیم آنها خیلی رویایی هستند اما الانو در لیگ برتر نتوانست جایی داشته باشد و روبینیو را هم منچسترسیتی به تیم‌های دیگر داد. ژیلبرتو سیلوا در آرسنال بازیکن بزرگی بود، اما آرسن ونگر حس کرد زمان رفتن او رسیده. ژیلبرتو، مدافع چپ سابق تاتنهام هم در این تیم حضور دارد. به نظرم او در تاتنهام دو بار به میدان رفت! گاهی این آدم‌ها را بیش از حد بزرگ می‌کنیم و فکر می‌کنم تیم ما عالی است.»

pcforlife
18-06-2010, 17:13
ایشالا امشب الجزایر رو آبکش می کنیم!:دی

Mohammad King
18-06-2010, 17:18
چرا بازیها اینجوری شدن؟؟؟

آلمان حقش باخت نبود...

ولی امشب از از این خبرا نیست انگلیس نبض بازی رو توی دست میگیره...

H.P1366
18-06-2010, 17:53
ديويد جيمز جايگزين گرين درون دروازه انگليس شد

سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس قرار است نام ديويد جيمز را به جاي روبرت گرين به عنوان دروازه بان اين تيم در بازي جمعه شب مقابل الجزاير اعلام كند. به گزارش روز جمعه كارگروه جام جهاني ايرنا به نقل از سايت گل، گرين در بازي نخست انگليس در جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬مقابل آمريكا با اشتباه فاحش خود باعث به ثمر رسيدن گل حريف و تساوي ‪ ۱‬بر ‪ ۱‬دو تيم شد.
خبرهاي منتشره حاكي از آن است كه فابيو كاپلو سرمربي تيم ملي انگليس اقدام به ارزيابي وضعيت روحي گرين بعد از اشتباهي كه در بازي با آمريكا داشت، كرده است.
در عين حال خبرهاي ديگري هم منتشر شده مبني بر اين كه گرين در تمرينات روز پنجشنبه يك بار ديگر چنين اشتباهي را مرتكب شده است.
از اين رو كاپلو تصميم گرفته است با قاطعيت برخورد كند و جيمز را به جاي او درون دروازه قرار دهد.

pcforlife
18-06-2010, 18:18
چه می کنه اسلوونی! گل دوم رو هم زدن! با توجه به برد احتمالی اسلوونی و برد احتمالیه امشب ما تکلیف گروهمون امشب قطعی میشه و بازی روز آخر در شرایطی بر گزار میشه که همه چی دست خودمونه و تقریبا (99%) تشریفاتی!
ضمن اینکه اگه ما به عنوان تیم اول یا حتی دوم صعود کنیم، این آلمانی ها هستند که تعیین می کنند که ما مرحله بعد باهاشون رو به رو بشیم یانه! (شجاعت اونا اونجا معلوم میشه!:دی)
ایشالا امشب مقتدرانه میبریم!!!!

shayan3001
18-06-2010, 19:07
بزرگترین حادثه در تمرینات دیشب در گرین پوینت سر خوردن دوباره توپ از دستان رابرت گرین بود

استیون جرارد و گرت بری در حال تمرین در ورزشگاه گرین پوینت . 17 ژون کیپ تاون

دیوید جیمز - رابرت گرین و جو هارت در تمرین تیم انگلستان در گرین پوینت

استیون جرارد:
خطرناک ترین مساله در حال حاضر دست کم گرفتن الجزایر و این که فکر کنیم که سه امتیاز بازی برای ما مسلم است که البته این طور نیست.

دیوید بکام در حال تماشای تمرین تیم ملی انگلستان در گرین پوینت

پیتر کراوچ در حال تمرین

Mohammad
18-06-2010, 19:08
اخبار که می گفت قرار دوباره گرین باشه !

اگه نباشه بهتر !

مثل اینکه کلا توپ با گرین و گرین با توپ مشکل دارن !!

soheiltaker
18-06-2010, 19:16
وااااي
اون از فرانسه ... اينم از آلمان ...
من به همه ميگفتم صربستان بدجوري حال آلمانو ميگيره ... همه مسخره ميكردن!
خداييش تركوند!
به نظر من صربستان يكي از بهترين خطهاي دفاعي رو داره ...
البته فكر كنم يك شانزدهم بايد آلمانو حذف كنيم :31:

Mohammad
18-06-2010, 19:17
Slovenia 2 - 2 United States

به برد امشب نیاز داریم اگه پر گل باشه چه بهتر تا بازی آخر با یه مساوی هم بالا بریم !

sakura
18-06-2010, 19:36
امشب منتظر بردتونیم (برو بچزه آرژانتین )

errmii
18-06-2010, 19:37
وااااي
اون از فرانسه ... اينم از آلمان ...
من به همه ميگفتم صربستان بدجوري حال آلمانو ميگيره ... همه مسخره ميكردن!
خداييش تركوند!
به نظر من صربستان يكي از بهترين خطهاي دفاعي رو داره ...
البته فكر كنم يك شانزدهم بايد آلمانو حذف كنيم
داور مارو بازوند ما باید می بردیم
ضمنا اون که یک هشتمه نه یک شانزدهم
ما بی صبرانه منتظر اون بازی هستیم :27:

sakura
18-06-2010, 19:51
داور مارو بازوند ما باید می بردیم
ضمنا اون که یک هشتمه نه یک شانزدهم
ما بی صبرانه منتظر اون بازی هستیم :27:

براتون که یه پنالتیم گرفت بیچاره :31: دیگه مبخوای چیکار کنه

hamid_diablo
18-06-2010, 19:56
فرانسه و آلمان هنوز هم میتونن صعود کنن
انگلیس هم به نظر من امشب بازی ساده ای داره
آمریکا هم امروز خیلی قشنگ بازی کرد
نیمه دوم عالی بود گل 3 هم 100درصد درست بود

داور بازی هم آشغال

errmii
18-06-2010, 20:13
تکراری...
حذف شود

errmii
18-06-2010, 20:33
براتون که یه پنالتیم گرفت بیچاره :31: دیگه مبخوای چیکار کنه
اون توپی که ویدیچ با دست زد رو که ازصد کیلومتری هر کسی می تونست ببینه
تازه پنالتی اصلیرو روی گومز آخرای بازی نگرفت که نصیر زاده هم گفت پنالتی بوده

فرانسه و آلمان هنوز هم میتونن صعود کنن
آمریکا هم امروز خیلی قشنگ بازی کرد
نیمه دوم عالی بود گل 3 هم 100درصد درست بود

داور بازی هم آشغال
آلمان الان صعودش دست خودشه یعنی اگر غنا رو ببره با اقتدار و به عنوان سرگروه صعود می کنه و اگر استرالیا هم غنا رو فردا ببره آلمان حتی در روز آخر با مساوی هم صعود می کنه
ولی فرانسه حتی اگر بازی اخرشو ببره باز احتمال صعودش کمه و به اما و اگر و بازی دو تیم دیگر گروهش بستگی داره

vahidgame
18-06-2010, 20:51
احساس میشه پستای اخیر مربوط به تاپیک انگلیس نیست...

آرسـام
18-06-2010, 20:55

شما اگر به تاریخچه بازیهای این دو تیم نگاهی بیاندازید ، متوجه می شوید که در اکثر بازیها پیروزی از آن الجزایر بوده است.
امشب هم با توجه به برنامه میزگردی که در کانال 7 الجزایر (Algeria 7) کارشناسان این کشور گذاشته بودن، همگی متفق القول رای به پیروزی الجزایری ها دادند.
به هر حال باید منتظر بود و دید.

bax_021
18-06-2010, 21:02
تدابير شديد امنيتي براي مهار اوباش‌هاي انگليسي و آمريكايي

نيروهاي امنيتي ژوهانسبورگ براي مهار اوباش‌هاي انگليسي و آمريکايي آماده شدند.

به دليل برگزاري ديدار تيم‌هاي انگليس و الجزاير و آمريکا و اسلووني، مسئولان امنيتي براي مهار اوباش‌هاي انگليسي و آمريکايي دست به کار شدند.
نهکي سله، رئيس اداره پليس آفريقاي جنوبي، با تائيد اين خبر گفت: بايد تمام تلاش خود را انجام دهيم تا اوباش‌هاي آمريکايي و انگليسي را مهار کنيم. هنگامي که اين دو تيم بازي دارند، تنش‌ها بيشتر مي‌شود و همين، کار ما را سخت‌تر خواهد کرد.
نکته جالب توجه اينجاست که با اعتراضات و اعتصابات ماموران امنيتي فيفا در ورزشگا‌ه‌هاي ساکرسيتي و آليس پارک، قراردادهاي تمامي اين ماموران فسخ شد.

---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------

روني عامل درگيري احتمالي هواداران انگليس و الجزاير

مهاجم تيم ملي انگليس با اظهاراتش احتمال درگيري بين هواداران کشورش با هواداران الجزاير را افزايش داد.

وين روني قبل از آغاز ديدار انگليس و الجزاير اعلام کرد که تيمش با گل‌هاي زياد حريف را شکست خواهد داد. همين باعث واکنش بازيکنان و کادر فني الجزاير شد.
پليس آفريقاي جنوبي به خاطر همين مسئله، احتمال درگيري بين دو تيم را زياد مي‌داند و حتي با وجود اينکه آخرين تمرين شب گذشته پشت درهاي بسته برگزار شد؛ اما خبرنگاران انگليسي ترس پليس آفريقا را واقعي مي‌دانند. آنها مطمئن هستند در جريان يا حتي بعد از مسابقه، بين هواداران دو تيم درگيري به وجود خواهد آمد.
خبرنگاران انگليسي پيش از آغاز ديدار تيمشان مقابل الجزاير خبر از جانشيني ديويد جيمز به جاي گرين داده‌اند.

errmii
18-06-2010, 21:11
احساس میشه پستای اخیر مربوط به تاپیک انگلیس نیست...
چه احساس قویی داری!:27:
یکی از طرفدارای انگلیس بحثی رو پیش کشید که مجبور شدیم جواب بدیم

---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

خوب از اونجاییه که الجزایر تاپیک نداره و گروههای هشت گانه هم هر کدوم تاپیک مجزا ندارن مجبور شدم اینجا از الجزایر بگم
و آرزوی موفقیت کنم برای مسلمانان الجزایری ان شا الله در این دیدار پیروز بیان بیرون و ما ایرانیها خوشحال بشیم چون اتحاد مسلمانان خیلی مهمه:20:

vahidgame
18-06-2010, 21:21
چه احساس قویی داری!:27:
یکی از طرفدارای انگلیس بحثی رو پیش کشید که مجبور شدیم جواب بدیم

---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

خوب از اونجاییه که الجزایر تاپیک نداره و گروههای هشت گانه هم هر کدوم تاپیک مجزا ندارن مجبور شدم اینجا از الجزایر بگم
و آرزوی موفقیت کنم برای مسلمانان الجزایری ان شا الله در این دیدار پیروز بیان بیرون و ما ایرانیها خوشحال بشیم چون اتحاد مسلمانان خیلی مهمه:20:
اینجا دارید درباره تیمایی مثل آلمان و فرانسه صحبت می کنید که اصلا ربطی به این تاپیک نداره...
در مورد الجزایر هم کاملا مشخصه که به خاطر مسلمان بودن اون شما دوس دارید این تیم برنده بشه!

ترکیب تیم انگلیس در این بازی اعلام شد. در این بازی سه تغییر نسبت به ترکیب ابتدایی بازی قبلی وجود داره:
جیمز
تری-کرگر-جانسن-کول
جرارد-لمپارد-لنون-بری
رونی-هسکی

scali
18-06-2010, 22:48
انگلیس خیلی بد بازی کرد .

soheiltaker
18-06-2010, 22:53
نيمه اول اصلا بازي قشنگي نبود!
انگليس خيلي بد بازي كرد!
فقط يه موقعيت خطرناك اونم كه لمپارد خوب نزد!
اميدوارم به سرنوشت فرانسه و اسپانيا دچار نشيم!
بريم ببينيم نيمه دوم چي ميشه ...
به اميد يه برد پرگل ...:11:

khalilpakbaz
18-06-2010, 23:44
الان دقیقه 87 هست و نتیجه هنوز 0-0 مساوی هست :18:. انگلیس اصلا خوب بازی نمیکنه . نمیدونم این همه ستاره انگلیس دارن چی کار میکنن تو زمین. انگلیس با این مساوی دیگه باید به فکر برگشتن به خونش باشه. مثل فرانسه!!!!!!!!!!!!!

بردیا
18-06-2010, 23:47
بچه های طرفدار آلمان اینجا پست ندیم بهتره
البته پست تحریک کننده منظورمه