مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تیم ملی انگلیس
Mohammad
18-06-2010, 23:49
یه بازی ناامید کننده !
انگار قرار همه چیز برای تیم های بزرگ دور آخر مشخص بشه !
اگه انگلیس واقعا لایق صعود باشه باید اسلوونی رو ببره ...
vahidgame
18-06-2010, 23:53
انگلیس خیلی بد بودش:13:
بازیکنا اکثرشون بد بودن ولی نمی دونم رونی چرا اینجوری شده.توی منچستر زمین تا آسمون بازیش با این بازیی که کرد فرق داره!
انگلیس این نیمه هم خیلی بد بازی کرد .
یه بازی نا امید کننده .
soheiltaker
18-06-2010, 23:55
عجب!
اگه اينجوريبخواد بازيكي كنه انگليس ... صعود نكنيم بهتره!
شب بخير!:41:
Hectorist
18-06-2010, 23:56
امیدوارم این تیم نره مرحله های بالاتر. فقط اعصاب آدم رو خورد میکنن.
دقت کردین رونی آخر بازی داشت فحش میداد به فیلمبردار؟
افتضاح بودیم ولی من با این هسکی مشکل دارم اگه از اول نباشه بهتره ! جرارد هم این بازی افتضاح بود هیچ کدوم نای بازی کردن ندارن :41:
MohandesMCD
18-06-2010, 23:59
آقا این داورتون خیلی هلو بود کاش میذاشتنش سر بازی آلمان امروز یه خرده برنده میشدیم :دی
vahidgame
19-06-2010, 00:00
نمی دونم چرا کاپلو اصرار به استفاده از هسکی داره! می تونه با یه مهاجم بازی کنه...
John Cena723
19-06-2010, 00:01
وین رونی چیکار داشت می کرد؟ مواظب ساق هاش بود؟ مرتیکه اصلا یکم با غیرت بازی نمی کرد
masoudtr
19-06-2010, 00:03
اونجا که فردوسی پور میگه بکام از این کارا هم بلده و فقط مانکن نیست را کسی داره اپلود کنه یکم بخندیم
vahidgame
19-06-2010, 00:03
ولی اشکالی نداره. به جاش دور بعد می خوریم به آلمان اون موقع جبران می کنیم:31:
masud-000000
19-06-2010, 00:04
دليل بدست اومدن اين نتيجه فقط بد بازي كردن انگليس نبود,انصافا الجزايري ها هم بدون اينكه يه ذره كم بيارن ,جلوي انگليس خيلي خوب تونستن مقاومت كنن.
pouya_99999
19-06-2010, 00:04
بازی کنا اصلا نای بازی کردن ندارن . خسته نسون میدن
L.A.M.P.A.R.D
19-06-2010, 00:06
سرم درد گرفت از بازیه بد جرارد و رونی.................اخه به اینم میگن بازی...............این مرتیکه کاپلو چیو میخواد ثابت کنه که داره سبک ایتالیایی رویه یه تیم انگلیسی پیاده میکنه ؟...............اخه انگلیس باید با این روش بازی کنه؟............سبک انگلیس بازیه سرعتیه که از جناهین شروع میشه..................این مرتیکه به چه دلیل از اول دفو و رای فیلیپس و جو کول رو نذاشت؟.........
دارم دیوونه میشم.............کاش من مربی این تیم بودم.............به خدا بهتر از اینم
specter-1369
19-06-2010, 00:07
مثل اینکه این جام جام شکستن کلیشه های فوتبال هست ، تمامی تیم های بزرگ سنت شکنی کردن این جام :27:
الجزایر واقعا بدون ترس بازی کرد و مثل سوییس یازده نفری دفاع نکرد . واسه همین بازی جالب بود .
titanium_zarin
19-06-2010, 00:15
اقا هر چند من يه الماني هستم و قاعدتا ضد انگليس ...
ولي اينا بي غرض ميگم ...
من اصلا تقصير مربي نميدونم اين بازيا رو ...كاپلو رو همه قبوال دارن ...
بازيكناي انگليس هميشه همينجورن ...گند ميزنن به همه چيز ....
واقعا من كه شوكه شدم ....
CHEGUEVARA.
19-06-2010, 00:16
دوستان نتیجه بازی چی شد...؟؟؟؟؟؟؟:13:
djmilad_mrb
19-06-2010, 00:17
بابا انگلیس که هیچ وقت تیم نبوده هر دفعه الکی هی بزرگش میکنن همیشه هم تو همین مراحل حذف شده
آخرین باری که انگلیس قهرمان شده 44 سال پیش با اون گل بسیار مشکوووووک
Majid393
19-06-2010, 00:18
0-0 مساوی
:|
CHEGUEVARA.
19-06-2010, 00:18
الجزایر واقعا بدون ترس بازی کرد و مثل سوییس یازده نفری دفاع نکرد . واسه همین بازی جالب بود .
جان......؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
دفاعی.......؟؟میدونی که دفاع به چی میگن....!!!؟؟؟:19:
pouya_99999
19-06-2010, 00:19
ولي اينا بي غرض ميگم ...
اگر همیشه همینطورین و گنذ میزنن به همه چیز پس چرا شوکه شدید ؟
vahidgame
ولي اينا بي غرض ميگم ...
این مثلا بی غرض بودش؟:31:
حیف که رفیقمی.اینجا امشب پست ندی بهتره:31:
John Cena723
اونجا که فردوسی پور میگه بکام از این کارا هم بلده و فقط مانکن نیست را کسی داره اپلود کنه یکم بخندیم
وقتی اینو گفت میخواستم یه مشت بزنم تو صورتش . بابا قبول باشه تو تیکه بلدی بندازی ولی دیگه چرت نپرون . بکهام همیشه حامی تیم بوده و این وصله ها بهش نمی چسبه . فردوسی پورم دیگه فکر کرده خبریه...
مساوی
0 - 0
pouya_99999
19-06-2010, 00:20
بابا انگلیس که هیچ وقت تیم نبوده هر دفعه الکی هی بزرگش میکنن همیشه هم تو همین مراحل حذف شده
آخرین باری که انگلیس قهرمان شده 44 سال پیش با اون گل بسیار مشکوووووک
نه اینکه هلند 7 بار قهرمان شده ....
ولي اينا بي غرض ميگم ...
اگر همیشه همینطورین و گنذ میزنن به همه چیز پس چرا شوکه شدید ؟
*Alucard*
19-06-2010, 00:21
انگلیسیا امروز انگار نون نخورده بودن.
چه جامی شده این جام جهانی؟
فکر نمیکردم انگلیس هم.....
این تیمهای بزرگ چشون شده؟
اگه قراره تیمهای بزرگ خذف بشن،اونوقت جام جهانی یه ریال هم ارزش نخواهد داشت.
Hectorist
19-06-2010, 00:22
فردوسی پور از اول بازی شروع کرد به بد گفتن درباره دیوید جیمز. نمیدونم به کجا میخواد برسونه حرفاش رو. تا توپ بهش میرسید یه چیزی میگفت که بگه این دروازه بان به درد بخوری نیست. ولی جیمز تو همون چند موقعیتی که رو دروازش ایجاد شد، خوب نشون داد. عادل هم تقریبا خفه شد دیگه!
masoudtr
19-06-2010, 00:23
اره انگار خیلی خسته بودن
pouya_99999
19-06-2010, 00:23
وقتی اینو گفت میخواستم یه مشت بزنم تو صورتش . بابا قبول باشه تو تیکه بلدی بندازی ولی دیگه چرت نپرون . بکهام همیشه حامی تیم بوده و این وصله ها بهش نمی چسبه . فردوسی پورم دیگه فکر کرده خبریه...
فردوسی پور فکر کرده خیلی با مزس . به تو چه آخه بکهام اونجا چیکارس . حتما یک کاری می کنه دیگه . این از تیکه به بکهام اون از قطبی هر چند که از قطبی بدم میاد ولی خیلی بی ربط گفت . چند تا تیکه کلام مسخره هم یاد گرفته مثل این که این بازیکن فقط تو این تیم نیمکت نشینه . بره همون کتاب ترجمه کنه بهتره . فکر کرده هر کاری کنه همه میگن به به فردوسی پور اینو گفتا ....
vahidgame
19-06-2010, 00:24
رونی و لمپارد و جرارد و تری نصف بازی باشگاهی خودشون رو هم برای بازی ملی انجام نمیدن:41:
masoudtr
19-06-2010, 00:24
رونی خیلی مواظب پاهاش بود
L.A.M.P.A.R.D
19-06-2010, 00:27
ولی من مطمئن هستم که در بازی اینده تمام تلاش خودشون رو می کنن
یه سوال چرا (کروچ)درست گفتم؟رو زودتر نیورد توی بازی.
انصافا توی همون9دقیقه هم تاثیر خوبی روی بازی گذاشت.
کلا خوب تعویض کرد ولی دیر........خیلی دیر.......
vahidgame
19-06-2010, 00:34
کاپلو هنوز تاکتیک های خودشو رو نکرده. می خواد اونارو در بازی احتمالی با آلمان در دور بعد رو کنه:31:
L.A.M.P.A.R.D
19-06-2010, 00:36
کاپلو هنوز تاکتیک های خودشو رو نکرده. می خواد اونارو در بازی احتمالی با آلمان در دور بعد رو کنه:31:
واقعا امید وارم همینطوری که وحید میگه باشه.............چون با این سبک به جایی نمیرسیم:41:
nafe-bandar
19-06-2010, 00:37
کاپلو هنوز تاکتیک های خودشو رو نکرده. می خواد اونارو در بازی احتمالی با آلمان در دور بعد رو کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب تيم آسوني :31:
نمي دونم!
فكر ميكنم با خودم ميگم وقتي انگلستان با جرارد ها و روني ها نتونست نتيجه بياره ايران مي خواست چيكار كنه؟!
انگار كه حكمتي داشته ... آره كار خدا بي حكمت نيست!
Mohammad
19-06-2010, 00:43
یه سوال چرا (کروچ)درست گفتم؟رو زودتر نیورد توی بازی.
انصافا توی همون9دقیقه هم تاثیر خوبی روی بازی گذاشت.
کلا خوب تعویض کرد ولی دیر........خیلی دیر.......
کروچ بعنوان یه مهاجم جانشین خوبه ... میشد زودتر آوردش اما به نظرم کلا کاپلو خیلی بهش اعتقاد نداره !
منم خیلی قبولش ندارم !
تویه روزی که هیچ کدوم از بازیکنان خوب بازی نمی کنند چاره ای نیست جز اینکه دست به تعویض زد ...
shayan3001
19-06-2010, 00:45
2بار فرستادم :31:
shayan3001
19-06-2010, 00:45
رونی خیلی عقب بازی می کنه. هر وقت انگلیس توپ رو میگیره وسطای زمینه.چرا!؟
vahid_ba
19-06-2010, 01:19
اره انگلیس بد بازی کرد
اگه لایق سعود باشه بازی بعدیش مشخص میشه
shakerifar
19-06-2010, 07:13
حقیقتا دیشب بد بازی کرد و خداییش شایسته پیروزی نبود
خدایا من چه قدر از این هسکی بدم میاد هیچ کار نمی کنه تو زمین فقط هیکل تکون می ده
davy jones
19-06-2010, 07:24
دیشب جرارد چه ش شده بود؟ خیلی ناامید کننده ظاهر شد:41:
amirhoseinmehri
19-06-2010, 07:56
این تیم با اینجور بازی کردن به هیچ جا نمی رسه :13:
این تیم با اینجور بازی کردن به هیچ جا نمی رسه :13:
الان چند امتیاز دارین ؟
amirhoseinmehri
19-06-2010, 08:06
:31: بیا آرژانتینی شو :27:
یه مشورتی با دوستان بکنم اگه صلاح دونستن حتما میام:31:
---------- Post added at 09:06 AM ---------- Previous post was at 09:06 AM ----------
الان چند امتیاز دارین ؟
2 امتیاز :18:
rairhahs
19-06-2010, 08:20
هرکدوم از بازیکن های خط وسط اینگیلیس واسه خودشون یک تیم رو میچرخونن!!! کنار هم نمیتونن کار خودشونو بکنن.......:13::13:
الان 2 امتیاز دارین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه آمریکا با الجزیره چه ببره چه مساوی کنه چه ببازه => شما حتما باید ببرید تا بتونید صعود کنین
=> اگه بازی بعدی ببازید bye bye
masoudtr
19-06-2010, 08:33
الان 2 امتیاز دارین :
1 اگه آمریکا از الجزیره ببره یا مساوی کنه => شما حتما باید ببرید تا بتونید به عنوان تیم دوم یا اول صعود کنین
2 اگه آمریکا به الجزیره ببازه => شما اگه مساوی هم کنید میتونید صعود کنید
اشتباه نوشتی عمو
اگه امریکا ببازه
الجزیره 4 امتیازی میشه و با اسلونی صعود میکنه
فقط باید ببره
Mohammad
19-06-2010, 08:35
مهم نیست آمریکا با الجزایر چند چند بشن ! اگه قرار باشه با شانس و اقبال بالا برن همون بهتر که نرن ! چون مرحله بعد قطعا حذف میشن ! باید بازی آخر رو ببرن در هر صورت تا هم تیم یه کم خودش رو پیدا کنه هم درست و حسابی بالا برن !
من فکر می کنم ساختار تیم کلا مشکل داره ! یعنی از ریشه تیم خوب چیده نمیشه ! شاید بهتر باشه شیوه بازی رو عوض کنه کاپلو ... بازیکنان هیچکدوم خوب نیستن شاید بدلیل اینکه در پستی که باید و شاید بازی نمی کنند ! یا شرح وظایفشون درست نیست و تداخل داره ... فرانسه انگلیس آلمان اسپانیا ... تمامی اینها تیم های بزرگی هستند که در این جام در حد و اندازه ی خودشون نتیجه نگرفتن ، اینم می تونه نشون دهنده ی پیشرفت فوتبال سایر تیم ها باشه ...
اشتباه نوشتی عمو
اگه امریکا ببازه
الجزیره 4 امتیازی میشه و با اسلونی صعود میکنه
فقط باید ببره
فکر کنم درستش کردم :31: اگه بازم اشتباه بود خودتون درستش کنین چون من عقلم بیشتر از این کفاف نمیده:31:
الان 2 امتیاز دارین :
اگه آمریکا با الجزیره چه ببره چه مساوی کنه چه ببازه => شما حتما باید ببرید تا بتونید صعود کنین
الان 2 امتیاز دارین :
[B]
[QUOTE]2 اگه آمریکا به الجزیره ببازه => شما اگه مساوی هم کنید میتونید صعود کنید
اگه آمریکا به الجزیره ببازه الجزیره میشه چهار امتیاز!
اونوقت چطور انگلیس با مساوی سعود میکنه!!
انگلیس باید حتما بازی بعدیشو ببره تا سعود کنه!!!
پ.ن واقعا حیف شد دوست داشتم ایتالیا در فینال انگلیسو شکست بده ولی این تیمی که من دیده نهایت تا مرحله بعد میاد!!!!
یه نفر دیگه هم وجود داره به اسم سرهنگ عنتر (علیفرم صداش میکنن)
اینم تصویری از شکم کرگر بی ناف :
کسی میدونه این تو شکم مادرش با کجاش تغذیه می کرده ؟!:18:
علت نداشتن ناف... (گفتم اینجا هم بگم طرفدارای انگلیس هم بدونن)
واسه منم جالب شد
بعد از کلی گشتن به چند تا نتیجه رسیدم
همه ی آدما با لوله ی رابط بین مادر و جنین متولد می شن که این لوله مواد غذایی و اکسیژن به جنین می رسونه
ولی امکان داره نوزاد بدون ناف (که شکل ظاهری و خارجی اون لوله است که رو شکم می مونه) متولد بشه که علت های مختلفی داره...
ممکنه بدن نتونه جای اون رو به شکل ناف در بیاره و باهاش مثل یه زخم رفتار کنه که تو کراگر (تلفظ درستش اینه wikipedia) اتفاق افتاده ، شما موتونید جای ناف یه چیزی مثل جای سوختگی یا زخم قدیمی رو ببینید
یه علت نداشتن ناف می تونه این باشه که بند ناف از یه قسمت دیگه ی نوزاد اومده باشه بیرون مثلا پهلو یا بعضی جاهای کمر
اینم صحبت های یه نفر که خودش ناف نداشته: (حوصله ی ترجمه نداشتم :8:)
The umbilical cord is attached to the fetus internally, not externally. The abdominal wall then forms around the umbilicus. Though all fetuses have umbilical cords not all have belly buttons as newborns. When the umbilical cord is cut in a normally developed newborn, a belly button is created. The belly button is just the outward remnant of the umbilical cord in a normally developed newborn. However, if the abdominal wall fails to close around the umbilical cord, it is entirely possible to be born without a belly button. I was born with a hole in my abdomen and my external organs on the outside of my body. The surgeons put the organs back inside and stitched me up. I assure you, I have no belly button and never have!
خيلي جالبه اينجا تابيك ما انكيليسياس همه ميان توش نظر ميدن ببين جقدر رويارويي با ما ترسناكه براشون
joey jordison
19-06-2010, 09:34
خيلي جالبه اينجا تابيك ما انكيليسياس همه ميان توش نظر ميدن ببين جقدر رويارويي با ما ترسناكه براشون
از این انگلیس هیچ کس نمیترسه!مثلا دیشب چه بازی کرد که همه باید بترسن!
همچین تعریف می کردن که گفتم برای مسی رقیب پیدا شده.:5:
شما هی مسی مسی می کردید چیکار کرد ؟... در ضمن تپل اون دیگو ـه ... :|
...
دوستان بازی آخر رو باید ببریم تا صعود کنیم همین !
و من نمی دونم دن فابیو چه گیری داده به 2-4-4 کلاسیک و امیل هسکی ...:-؟
فرگوسن با اون بازیکنا تو منچستر این فصل از یه ترکیب فوق العاده کاربردی به نام 1-5-4 استفاده کرد تو بازی ها مهم و نتیجه گرفت ...
انگلیس هم با این ترکیب بهتر بازی می کنه
جیمز
کول-تری-داوسون-گلن جانسون
بری/کریک
جو کول-جرارد-لمپارد-لنون/فیلیپس
رونی
البته کراوچ هم می تونه نوک بازی کنه به جای رونی و رونی می تونه جای جو کول رو بگیره !
Mohammad King
19-06-2010, 09:40
بازی دیشب ربطی به ضعیفی انگلیس نداره!
مگه بازی اسپانیا نبود که تازه یه گل خورد و باخت!
یا بازی آلمان...
Mohammad King
19-06-2010, 10:04
سلام
کلن توی این جام کلیه تیم هایی که با تیم های بزرگی مثل انگلیس-آلمان-اسپانیا-فرانسه و ...بازی میکنن همش توی لاک دفاع هستن!
بعد توی جریان های بازی و با ندونم کاری بازیکنهای دفاع و یک اشتباه دروازه بان یه گل میزنن دیگه اونوقت کل 11 نفر میان دفاع میکنن.
که این شیوه خیلی بد را خوزه مورینیو توی فوتبال ثبت کرد...
ولی من خودم به شخصه از بازی انگلیس زیاد راضی نبودم چون اصلا ن بازی کنا باهم مچ نبودن...
که به قول محمد جان کاپلو باید یه فکر اساسی برای تیم بکنه...
Mohammad
19-06-2010, 10:05
انگلیس با این شیوه بازی به هیچ جا نمی رسه ! انگار دست و پای بازیکنان بسته شده ! رونی پر تحرک و خلاق منچستر کجا این رونی کجا ! لمپارد پر انرژی چلسی کجا این لمپارد کجا ! و ...
شماره ی کاپلو رو ندارین ؟ :D
سایر تیم ها هم فعلا روزگار بر وفق مرادشونه که دوستان کبکشون خروس می خونه ! اما باد همیشه موافق نمی وزه !!
نمیدونم چی بگم
بازیشون اصلا خوب نبود
زیاد هم امید ندارم بازی بعدی جبران کنن، بنظرم انگلیسی ها وقتی تحت فشار روحی(نگرانی حذف) باشن بدتر هم بازی میکنن
Mohammad
19-06-2010, 10:11
قبلا هم گفتم ، سایر تیم ها چاره ای جز پیش گرفتن شیوه دفاع و ضد حمله ندارن چون واقعا زورشون به تیم های بزرگ نمی رسه ... بجای اینکه بیان از لحاظ تاکتیکی و تکنیکی خودشون رو بالا بکشن میان رویه این شیوه کارم ی کنند شاید نتیجه بگیرن ... یه جواریی نسخه موقت ! در مقابل تیم های بزرگ هم باید با حوصله و تغییر تاکتیک و بازیکن راهی به دروازه پیدا کنه که متاسفانه این قدر بازیکنان نا آماده نشون میدن یا به هر دلیلی بد بازی می کنند که بجای اینکه راهی به دروازه پیدا کنند با گذشت زمان خسته و عصبی تر میشن ... مسلما اسلوونی هم همین شیوه رو پیش می گیره و آخرین بازی انگلیس سخت ترینشه چون اونا روحیه خیلی خوبی هم دارن ... اما باز هم اگه انگلیس ، انگلیس واقعی باشه با اختلاف 3 گل میشه برد ! حیف که همش باید بگیم اگر ...
Mohammad King
19-06-2010, 10:12
بالاره بازی بعد بازی موندن یا نموندنه...
که کل تیم باید با یه ترکیب خوب و به نظر من با هماهنگی بیشتر بازکنای انگلیس باشه که اتفاقی که دیشب افتاد دو باره نیوفته...
نمیدونم اگر بکام بود هنوز همین جوری بود؟؟؟
به نظر من انگلیس با 5 تا هافبک بازی کنه بهتره ... بری هم دیشب خیلی بد بود کریک بهتره !
گلن جانسون هم افتضاح بود ... حیف جاش بازیکن درست و حسابی نداریم ...
ولی من هنوز امیدوارم به بازی آخر :)
Mohammad
19-06-2010, 10:20
شما هی مسی مسی می کردید چیکار کرد ؟... در ضمن تپل اون دیگو ـه ... :|
...
دوستان بازی آخر رو باید ببریم تا صعود کنیم همین !
و من نمی دونم دن فابیو چه گیری داده به 2-4-4 کلاسیک و امیل هسکی ...:-؟
فرگوسن با اون بازیکنا تو منچستر این فصل از یه ترکیب فوق العاده کاربردی به نام 1-5-4 استفاده کرد تو بازی ها مهم و نتیجه گرفت ...
انگلیس هم با این ترکیب بهتر بازی می کنه
جیمز
کول-تری-داوسون-گلن جانسون
بری/کریک
جو کول-جرارد-لمپارد-لنون/فیلیپس
رونی
البته کراوچ هم می تونه نوک بازی کنه به جای رونی و رونی می تونه جای جو کول رو بگیره !
به نظر من بهترین شیوه 4-2-3-1 هست ! ابزارشم داریم ! امیدوارم کاپلو یه حرکت مثبتی انجام بده !
انگار بازیکنان از لحاظ روحی هم در سطح خیلی پایینی هستن ... شوت های ضعیف لمپارد و پاس های ضعیف جرارد رو که یادم میاد این حس بهم القا میشه !!
---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
نمیدونم اگر بکام بود هنوز همین جوری بود؟؟؟
اگه بکام بود تویه کل 90 دقیقه با این وضع بازی و تیم حداقل 2 تا سانتر درست می کرد که از اون 2 تا هم رونی بالاخره یکی رو گل می کرد !
تویه چنین شرایطی یکی از راه های فرار بازیکنان خلاق هستند که متاسفانه خلاقیت بازیکنان هم از بین رفته ...
pcforlife
19-06-2010, 10:55
چی فکر می کردم... چی شد!!:41:
واقعا انگلیس بازی دیشب ناامیدم کرد!! متاسفانه در درجه اول ناهماهنگی تو تیم موج میزد! تو بعضی از دقایق تعداد پاس های پیاپی انگلیس به دو سه تا نمی رسید! جرارد و لمپارد بیشتر شبیه مدافع بودند تا هافبک! از مدافعی مثل جان تری انتظار میره که مثل پیکه تو اسپانیا عمل کنه و توانایی پاسوری و بازی سازی رو داشته باشه! اما در کمال تعجب میدیدیم که تو دقایقی تو کار های دفاعی با کرگر هم بسیار ناهماهنگ عمل می کردند! خط حمله هم فجیع بود! وقتی هسکی مهاجم تارگت هستش که نباید در خدمت تیم باشه! باید توپ رو بزنه به دربازه! به نظر من رونی هم بسیار ضعیف تر از بازی آمریکا بود! البته خوب کار نکردن هافبک ها و توپ های خوب ندادن به رونی هم مزید بر علت بود! در کل وقتی یه تیمی تو میانه میدان قدرتمند نباشه، همین میشه! عجیبه... من انتظار داشتم کریک برای تقویت میانه میدان بیاد تو زمین، اونم تو نیمه دوم! اما کاپلو همون قدر که به جوکول اعتقاد نداره، به کریک هم توجهی نداره!
در درجه دوم عجیبه که انگلیس چرا تو سیستمش (4-4-2) انعطاف نداره! چرا مثل خیلی از تیم ها نمیتونه این سیستم رو به (4-2-3-1) تغییر بده؟!
نکته سوم هم اینکه واقعا انگلستانی که هر کرنر رو یه نصف گل میدونه، باید اینقدر تو کرنر ها ضعیف کار کنه؟؟ سر زن های مثل تری، لمپارد و خود رونی واقعا تو کرنرا چی کار می کردند و کلا انگلستان برای ضربات شروع مجددی مثل کرنر برنامه ای داشته؟؟؟
در کل بازی با اسلوونی عیار تیم انگلیس رو می سنجه (علاوه بر اینکه صعود یا عدم صعودش رو مشخص می کنه)
ضمن اینکه انگلیس باید اون بازی رو با اختلاف گل ببره تا با رقابت با آمریکا در اول دوم شدن در گروه کم نشده!
امیدوارم بازی روز آخر رو ببریم! چون دیگه چیزی برای از دست دادن نداریم!
یاعلی:11:
به نظر من کاپلو اگه میخواد صعود کنه باید رونی رو بزاره تک مهاجم و از بین جرارد و لمپارد هم یکیشونو بزاره رو نیمکت
این2تا کنار هم نمیتونن خوب بازی کنن
shayan3001
19-06-2010, 11:09
از این انگلیس هیچ کس نمیترسه!!
از اون انگلیس چی؟حتماخیلی می ترسی.
:31:
Mohammad
19-06-2010, 11:28
:31::31::31:
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
چی فکر می کردم... چی شد!!:41:
واقعا انگلیس بازی دیشب ناامیدم کرد!! متاسفانه در درجه اول ناهماهنگی تو تیم موج میزد! تو بعضی از دقایق تعداد پاس های پیاپی انگلیس به دو سه تا نمی رسید! جرارد و لمپارد بیشتر شبیه مدافع بودند تا هافبک! از مدافعی مثل جان تری انتظار میره که مثل پیکه تو اسپانیا عمل کنه و توانایی پاسوری و بازی سازی رو داشته باشه! اما در کمال تعجب میدیدیم که تو دقایقی تو کار های دفاعی با کرگر هم بسیار ناهماهنگ عمل می کردند! خط حمله هم فجیع بود! وقتی هسکی مهاجم تارگت هستش که نباید در خدمت تیم باشه! باید توپ رو بزنه به دربازه! به نظر من رونی هم بسیار ضعیف تر از بازی آمریکا بود! البته خوب کار نکردن هافبک ها و توپ های خوب ندادن به رونی هم مزید بر علت بود! در کل وقتی یه تیمی تو میانه میدان قدرتمند نباشه، همین میشه! عجیبه... من انتظار داشتم کریک برای تقویت میانه میدان بیاد تو زمین، اونم تو نیمه دوم! اما کاپلو همون قدر که به جوکول اعتقاد نداره، به کریک هم توجهی نداره!
در درجه دوم عجیبه که انگلیس چرا تو سیستمش (4-4-2) انعطاف نداره! چرا مثل خیلی از تیم ها نمیتونه این سیستم رو به (4-2-3-1) تغییر بده؟!
نکته سوم هم اینکه واقعا انگلستانی که هر کرنر رو یه نصف گل میدونه، باید اینقدر تو کرنر ها ضعیف کار کنه؟؟ سر زن های مثل تری، لمپارد و خود رونی واقعا تو کرنرا چی کار می کردند و کلا انگلستان برای ضربات شروع مجددی مثل کرنر برنامه ای داشته؟؟؟
در کل بازی با اسلوونی عیار تیم انگلیس رو می سنجه (علاوه بر اینکه صعود یا عدم صعودش رو مشخص می کنه)
ضمن اینکه انگلیس باید اون بازی رو با اختلاف گل ببره تا با رقابت با آمریکا در اول دوم شدن در گروه کم نشده!
امیدوارم بازی روز آخر رو ببریم! چون دیگه چیزی برای از دست دادن نداریم!
کاملا درسته !
وقتی خط هافبک ضعیف باشه مهاجمین مجبور میشن بیان عقب توپ بگیرن ! یا مثل رونی اعصابشون خورد میشه تا خط دفاعی عقب می کشن ! هر بار که رونی پاس داد و فرار کرد هیچوقت پاس بعد به خودش ختم نشد ! امیدوارم بازی آخر انگلیس واقعی رو ببینیم ...
یه ملاک از اون انگلیس بدید لطفا
یورو 2000؟
جام جهانی 2002؟
یورو 2004؟
جام جهانی 2006؟
یورو 2008؟(که اصلا نیومدن)
یا این جام جهانی که طبق روال اکثر تیمای بزرگ نتیجه نگرفتن؟
لطفا به تک بازی و این صوبتا رفرنس ندید
به تورنومنت رو بگید که انگلیس توش واقعا قوی ظاهر شده باشه
به هر حال امیدوارم انگلیس بیاد بالا چون واقعا مزخرفه که تیمی مثل الجزایر یا اسلوونی به جاش بیان بالا
siavashjal
19-06-2010, 11:33
این انگلیسی که من دیدم حتی از این گروه هم نمی تونه بیاد بالا.
واقعا برای انگلیس متاسفم برای این سبک بازی.
Mohammad
19-06-2010, 11:45
Most capped players# Name Career Caps Goals
1 Peter Shilton 1970–1990 125 0
2 David Beckham 1996– 115 17
3 Bobby Moore 1962–1973 108 2
4 Bobby Charlton 1958–1970 106 49
5 Billy Wright 1946–1959 105 3
6 Bryan Robson 1980–1991 90 26
7 Michael Owen 1998– 89 40
8 Kenny Sansom 1979–1988 86 1
9 Gary Neville 1995– 85 0
10 Ray Wilkins 1976–1986 84 3
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
# Name Career Goals (caps) Goals per game
1 Bobby Charlton 1958–1970 49 (106) 0.4623
2 Gary Lineker 1984–1992 48 (80) 0.6000
3 Jimmy Greaves 1959–1967 44 (57) 0.7719
4 Michael Owen 1998– 40 (89) 0.4494
5 Tom Finney 1946–1958 30 (76) 0.3947
= Nat Lofthouse 1950–1958 30 (33) 0.9091
= Alan Shearer 1992–2000 30 (63) 0.4762
8 Vivian Woodward 1903–1911 29 (23) 1.2609
9 Steve Bloomer 1895–1907 28 (23) 1.2174
10 David Platt 1986–1996 27 (62) 0.4355
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
جای اوون و بکام واقعا چقدر خالیه !
nafe-bandar
19-06-2010, 12:07
راستي الان بكام چيكارست؟
يعني وظيفش چيه رو نيمكت نشسته ؟
vahidgame
19-06-2010, 12:07
برای من که بازی های مقدماتی جام جهانی انگلیس رو دیده بودم این بازی ها خیلی عجیبه!
توی بازی ها مقدماتی انگلیس فوق العاده بودش.حتی تونست کرواسی رو توی زمین خودش 4 بر 1 شکست بده.
والکات هم توی دوره مقدماتی خیلی خوب بودش. خیلی عجیبه که برای جام جهانی دعوت نشد!
نمی دونم این کاپلو شاید چیزی خورده یه طوریش شده:31:
بازی های مقدماتی جام جهانی بازی انگلیس زمین تا آسمون با این بازی های الانش فرق داشت.
Mohammad
19-06-2010, 12:45
راستي الان بكام چيكارست؟
يعني وظيفش چيه رو نيمكت نشسته ؟
خودم که آخر نفهمیدم !
به قول فردوسی پور مانکنه:دی
هرچند این عادل جدیدا تیکه خیلی میندازه
nasa: دانشمند سازمان ناسا اعلام کرد بازيکنان جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي شايد به دلايل آيروديناميکي عجيب و غريب بازي فوتبال در ارتفاع زياد ژوهانسبورگ آفريقاي جنوبي، شاهد سرنوشتي عجيب و غيرمنتظره براي ضربات قدرتمند خود به توپ جابولاني باشند.
به گزارش ان بي سي ، در ارتفاع زياد، فشار هوا پايين بوده و در نتيجه تاثيرات آيروديناميکي از قبيل کشش و اوج گيري نيز کاسته مي شود. اين شرايط سرانجام منجر به حرکت توپ در مسيري صافتر و سرعتي بيشتر از حدي خواهد شد که بازيکنان در ميدان هاي کم ارتفاع شاهد آن هستند. ژوهانسبورگ هزار و 676 متر بالاتر از سطح دريا قرار دارد، ارتفاعي که حتي از شهر دنور نيز بيشتر است.
«رابي متا» مهندس هوافضاي مرکز تحقيقاتي امس در مافت فيلد کاليفرنيا مي گويد:زماني که فوتباليست ها در چنين ارتفاعي بازي مي کنند، توپ رفتاري کاملا متفاوت از خود نمايان مي کند زيرا در اين ارتفاع تراکم هوا نسبت به ديگر ورزشگاهها متفاوت است حين تماشاي بازي هاي اخير به دفعات شاهد شوتهاي راه دوري بوده ايم که با فاصله اي زياد از دروازه عبور کرده اند. به اعتقاد من اين اشتباهات تحت تاثير چنين پديده اي رخ مي دهند.
فيزيک در ميدان فوتبال
کشش نيرويي از هوا است که در برابر حرکت توپ مقاومت کرده و از سرعت آن مي کاهد در حالي که نيروي اوج نيرويي است که باعث مي شود توپ از مسيري صاف منحرف شده و زاويه بگيرد. هر دوي اين نيروها به واسطه حضور هوا رخ مي دهند، از اين رو با کمتر بودن تعداد مولکولهاي هوا، اين نيروها کاهش پيدا مي کنند. به همين دليل است که ضربه زدن به توپ در ورزشگاه ژوهانسبورگ در مقايسه با ورزشگاهي که در سطح دريا قرار گرفته است منجر به حرکت سريعتر توپ در مسيري کم زاويه تر خواهد شد.
بازيکناني که از تاثيرات ارتفاع بر روي آيروديناميک آگاهند نسبت به بازيکناني که از آن آگاهي ندارند، يک پله جلوتر قرار دارند. به گفته «متا» در صورتي که بازيکنان قادر به درک آنچه در موقعيتي خاص در حال وقوع است، باشند مي توانند عملکرد خود را در ميدان بهبود بخشند، زماني که بازيکني قصد پاس دادن دارد بايد در نظر بگيرد که اين ضربه نبايد به شدت ضربه اي باشد که در ورزشگاه هاي کم ارتفاع تر مي زند، در غير اين صورت ضربه وي به خروج توپ از زمين منجر خواهد شد.
از سويي ديگر ارتفاع بالا مي تواند شرايط فيزيولوژيکي سختي را براي بازيکناني که به آن عادت ندارند، به وجود آورد. اتمسفر کمتر به معني اکسيژن کمتر براي تنفس است که مي تواند موجب فرسودگي در بازيکناني شود که براي جذب اکسيژن بيشتر به ماهيچه هاي خسته بدنشان، بايد سخت تر تنفس کنند. افراد مي توانند به ارتفاع عادت کنند و بدن هاي آنها توليد گلبولهاي قرمز بيشتر را براي نهايت استفاده از اکسيژن موجود در هوا آغاز خواهد کرد اما اين فرايندي زمان بر است و از اين رو بازيکناني که در ارتفاعات بالا زندگي مي کنند و يا به منظور خو گرفتن با محيط زودتر از ديگر بازيکنان جام جهاني به آفريقاي جنوبي رسيده اند، قطعا راحتتر با شرايط کنار خواهند آمد.
«متا» در عين حال تحقيقاتي بر روي آيروديناميک توپ جديدي که در جام جهاني 2010 مورد استفاده قرار گرفته، به انجام رسانده است. شرکت آديداس براي اين رقابتها توپ جديدي به نام جابولاني را معرفي کرد (به زبان آفريقايي به مفهوم جشن). اين مدل جديد در مقايسه با توپهاي قديمي که از 14 تکه تشکيل شده بودند از هشت صفحه تشکيل شده و شيارهاي ويژه آيروديناميکي بر روي بدنه اش دارد.
اين توپ نمونه اي اصلاح شده از توپ جديد پيشين آديداس به نام Teamgeist است که براي جام جهاني سال 2006 معرفي شده بود. در آن زمان آديداس آن توپ را دقيق ترين توپ فوتبال جهان اعلام کرد و بازيکنان نيز با اين وجود از رفتارهاي غير عادي اين توپ و عملکرد غير منتظره آن گلايه مي کردند.
به گفته «متا» جابولاني نيز از مشکلاتي مشابه Teamgeist برخوردار است. يکي از اولين مشکلات آن پديده اي است که به Knuckle-balling شهرت دارد، در اين شرايط توپ در مسيري زاويه دار و غير منتظره حرکت مي کند، پديده اي که به دليل پرتاب مستقيم و بدون چرخش توپ رخ مي دهد.
کم بودن چرخش در توپ به دلايل آيروديناميکي باعث منحرف شدن توپ مي شود توپ فوتبال به دليل شکاف هاي ميان صفحه هايش به صورت کامل هموار نيست و اکنون در توپ جديد شيارهاي جديدي نيز به آن افزوده شده است اين بي نظمي هاي حرکت منجر به تشکيل جرياني نامتقارن از هوا در اطراف توپ شده و با ايجاد فشارهاي جانبي توپ را به انحراف مي کشاند.
شيارهاي جديد سطح جابولاني درصد بروز اين پديده را در سرعت معمولي توپ در ضربه هاي آزاد منطقه دروازه افزايش مي دهد پديده Knuckle-balling لزوما پديده بدي نيست زيرا گاهي در لحظات آخر به دروازه بان در کنترل توپ کمک مي کند اما بازيکنان دوست دارند بتوانند منطقه فرود توپي که به آن ضربه مي زنند را بدانند و از اين رو توپ جديد چنين توانايي را در بازيکنان با مشکل مواجه خواهد کرد.
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
جدول احتمالی تیم های حاضر در یک شانزدهم نهایی زده شد :31: :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جام جهاني فوتبال 2010 از 11 ژوئن تا 11 جولاي در آفريقاي جنوبي برگزار مي شود و به نظر مي رسد نوزدهمين دوره مهمترين رويداد ورزشي دنيا از نوآوريهاي فناوري ويژه اي بهره مند است که مي تواند جذابيتهاي اين ورزش پرطرفدار را دو چندان کند.
فناوري و نوآوري به طور ملموسي وارد زندگي روزمره تمام انسان ها شده است. فوتبال نيز به عنوان مهمترين دغدغه ورزشي مردم دنيا شناخته مي شود. پس طبيعي است که جلوه هاي مختلف فناوري در اين ورزش نيز وارد شود.
توپ
شرکت آديداس يک توپ «فوق فناوري» را توليد کرده است که مي توان از آن به عنوان کروي ترين توپي که تاکنون ايجاد شده ياد کرد.
شرکت آديداس از 1976 تاکنون در هر دوره بازي هاي جام جهاني يک توپ جديد را عرضه مي کند اما اولين توپ فناوري اين شرکت در سال 2006 معرفي شد. اين توپ با 14 پانلي ساخته شده بود که کروي بودن را افزايش مي دادند و دقت و کنترل توپ از سوي بازيکن را تضمين مي کرد.
اکنون اين شرکت براي جام جهاني آفريقاي جنوبي توپي به نام «جابولاني» را طراحي کرده است. اين توپ به زبان «زولو» (يکي از 11 زبان رسمي جمهوري آفريقاي جنوبي) به معني «جشن گرفتن» است.
سطح اين توپ مجهز به «8 پانل سه بعدي گرمايي به هم متصل» است که اين توپ را بيش از مدل هاي گذشته کروي مي کند.
جابولاني مجهز به فناوري به نام Grip nGrooves است در پرواز و دقت بسيار بالاي توپ ثبات بيشتري را به آن مي دهد. اين شيارها در روي سطح توپ ديده مي شوند.
اين شرکت (آديداس) توليد کننده پوشاک و تجهيزات ورزشي ، کفش هاي فوتبال بسيار سبکي را با عنوان F50 adiZero توليد کرده است. اين کفش ها را که تنها 165 گرم وزن دارند، فوتباليستهاي حاضر در رقابت هاي جام جهاني 2010 مي پوشند.
F50 adiZero تجمعي از نوآوريهاي فناوري براي پرواز بر روي چمن، دريبل کردن و پيروزي سريعتر از نور است.
در حقيقت سبکي تنها ويژگي اين کفش ها نيست بلکه به دليل استفاده از فناوري هاي نوآورانه اي ، اين کفش ها حداکثر سرعت را به بازيکن اهدا مي کنند و به فوتباليست اجازه مي دهند که توپ را به بهترين روش کنترل کند. فروش اين کفش ها از 26 مي آغاز مي شود.
«مسي» در اين خصوص اظهار داشت:«اين کفش ها آنقدر سبک هستند که من حتي پاهاي خود را حس نمي کنم. سرعت در زمين بازي، بخش واقعا مهمي در بازي من را تشکيل مي دهد و اميدوارم که پوشيدن اين سبک ترين کفش دنيا به من بيشترين سرعت را در رقابت هاي امسال بدهد».
در مراسم معرفي F50 AdiZero ليونل مسي ، ديويد ويلا و زين الدين زيدان آن را امتحان کردند.
PowerCat 1.10 FG محصول جديد شرکت پوما است که با استفاده از پوست بسيار نرم کانگرو توليد شده است. در ساخت اين کفش نيز، فناوري و راحتي حرف اول را مي زنند.
PowerCat 1.10 FG قادر است راندمان عملکرد بازيکن را به حداکثر برساند و راحتي پاها را در سطح بالا حفظ کند.
اين کفش کاملا بدون مواد PVC ساخته شده است. اين کفش ها مجهز به يک محکم کننده خارجي دولايه اي ويژه است که مي تواند از پاها محافظت کند.
اين کفش ها در رنگهاي ترکيبي «سفيد - آبي- طلايي» و «سياه - سفيد - سبز» به قيمت 190 دلار عرضه مي شوند.
masoudtr
19-06-2010, 14:25
اتفاقا عادل خیلی باحال شده
اصلامثل بقیه ترسو نیست
مثلا این پیمان یوسفی حتی جرات نمیکرد بگه تری مشکل اخلاقی داشته که بازوبند را ازش گرفتن میگفت بخاطر مشکلات خانوادگی کاپیتان نشده
اون صحنه ای که خواستم را کسی اپلود نکرد
بیچاره کاپلو اعتبار خودشو اونجا زیر سوال برد
vahidgame
19-06-2010, 15:12
روزنامه های انگلیسی مثل اینکه بدجور از تیم ملی کشورشون انتقاد کردن.واقعا حق دارن.
اینم تیتر اول چند تا روزنامه انگلیسی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _sport__1%2Fworld_of_sport-720638485-1276932320.jpg%3FymgTgUDDRND.YABJ?v=2
چند تا عکس از بازی انگلیس و الجزایر:
فعلاَ مسی تنها بازیکنی بوده که خوب بازی کرده با توجه به اسمش. اگه اینم انکار بکنی مطمئن میشم از فوتبال 2زار سر در نمیاری.:27:
شما فعلاَ رونی پشمالو رو مهار کنین بیشتر از این گند نزنه. الجزایر...:16:(کی بود می گفت رونی در این جام می درخشه؟)
مربیتون هم شبیه پیرزن هاست.:15:
البته تو بن شدی ولی من باید جواب تو رو بدم :دي
جالبه تو که اصلا اصولا" اخلاقی انجمن و ... حالیت نمیشه میای این حرفو به من می زنی .
...
یه چی بگم این پست من اسپم نشه :دي
بچه ها این آلمونیا قرار بود تابعیت انگلیسی بگیره چی شد ؟؟
این جیمز هم دیشب خوب بودش ... اگه صعود کنیم رو جو هارت هم می تونیم حساب کنیم !
Mohammad King
19-06-2010, 16:05
کلن به نظر من بخوای حساب کنید ولکات از رایت فیلیپو ..... بهتر بود من نمیدونم چرا دعوتش نکرد کاپلو؟؟؟
hamid_diablo
19-06-2010, 16:34
سلام
انگلیس هم مثل فرانسه بی انگیزه و بی برنامه بود
نیمه اول اصلا خوب نبود الجزایر هم خوب دفاع کرد
مهاجمهای انگلیس که مزخرف بودن از جمله هسکی که اصلا معلوم نبود چی کار میکنه:13:
بازی آخرشونم خیلی مشکله اسلوونی تیم یه دست و خوبی داره
فکر کنم انگلیس حذف بشه:41:
در بازی دیشب هم 2 نکته خیلی نظرمو به خودش جلب کرد
1.فردوسی پور اوایل بازی گفت که انگلیس حتما برندس:31:
2.شش تا از بازیکنان الجزایر متولد فرانسه هستن:18:
shayan3001
19-06-2010, 16:37
دیشب بازیکنا نمیدونستن دارن چکار می کنن:
همینطور انگلیس ها در بیرون زمین
البته هواداران هم !!
hamid_diablo
19-06-2010, 16:48
دیشب بازیکنا نمیدونستن دارن چکار می کنن:
همینطور انگلیس ها در بیرون زمین
البته هواداران هم !!
رونی فقط به فکر ساق پاش بود
هسکی 6 میزد
attractive_girl
19-06-2010, 18:12
عجب بازي كسل كننده اي بود ديشب.
فكر كردم ارزش داره كه بشينم ببينم با اينكه امروز امتحان داشتم ولي فقط وقتمو هدر دادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
منتظر بودم ديگه مقابل الجزيره سرافرازمون كنه كه متاسفانه....
چه بازي افتضاحي بود....:13:
با اينكه طرفدار انگليسم ولي اگه بازي بعدي هم همينطور بازي كنه حقشه حذف شه ...
حداقل دلمون ديگه نميسوزه واسش...
من اينو از اول جام گفته بودم ، انگليس بدون مايكل اوون به هيچ جايي نمي رسه ، مطمئن باشين ، هزار بارم ميگم .
در ضمن مايكل جون گفته بود كه اگه بجاي هسكي ، دفو رو تو زمين ميزاشت ، ميتونستن ببرن. كاپلو فقط بدرد تيم هاي باشگاهي ميخوره .
attractive_girl
19-06-2010, 20:17
من اينو از اول جام گفته بودم ، انگليس بدون مايكل اوون به هيچ جايي نمي رسه ، مطمئن باشين ، هزار بارم ميگم .
در ضمن مايكل جون گفته بود كه اگه بجاي هسكي ، دفو رو تو زمين ميزاشت ، ميتونستن ببرن. كاپلو فقط بدرد تيم هاي باشگاهي ميخوره .
مايـــــــــــــكل اوون....................:19::19:
چقد دلم براش تنگ شده...
پوستر تيسوتش روي ديوارم رو كه ميبينم بيشتر يادش مي افتم...
توي جام قبلي كه بود همه ي بازي هاي انگليس رو با كلي شوق و ذوق دنبال ميكردم و خوشحاليم يا ناراحتيم از ته دلم بود ولي امسال فقط بازياشونو نگاه ميكنم ....:41:
عجب ضد حالی بود دیشب! حالا بازی اول همه چیو سر گرین شکستن ولی این بازی چی؟
نمیدونم چرا این فوق ستاره ها کنار هم نمیتونن خوب بازی کنن !
بازی آخر هم شد بازی مرگ و زندگی! برد=صعود و نبردن= حذف!
Alireza.M67
19-06-2010, 21:08
به نظر من چند تا تغییر اساسی باید واسه بازی سوم بده :
1 - با سه تا مهاجم بازی کنه رونی - کراچ - هسکی
2 - به جای لمپارد از کریک استفاده کنه .
3 - به لنون بازی نده ، درسته که رایت فلیپس هم خیلی خوب نبود ولی از لنون بهتر بود .
4 - به هارت بیشتر از جیمز میشه اعتماد کرد .
ترکیب :
------------------هارت------------------
اشلی کول--تری --داوسون--جانسون
جرارد-------کریک--------رایت فیلیپس
رونی-------کراچ----------هسکی
با اينكه طرفدار انگليسم ولي اگه بازي بعدي هم همينطور بازي كنه حقشه حذف شه ...
حداقل دلمون ديگه نميسوزه واسش...
دقیقا همین نظر رو دارم .
John Cena723
19-06-2010, 22:50
من از همون بچگی طرفدار انگلیس بودم و هستم و خواهم بود و نمیدونم چرا تو جام های جهانی اینطوری بازی میکنه . گاهی اوقات اینقدر حرصم میگیره ازش که با این همه ستاره نمیتونه خوب کار کنه . اوج ناراحتیم برای سال 2002 و بازی با برزیل بود که خیلی بد باخت . ولی من هنوز که هنوزه برای بازی بعد امید دارم و انگلیس اگر متحد بشه هیچ کسی جلودارش نیست.
بازی دیشب واقعا نمیدونم بازیکنا چشون بود .از همون دقیقه اول انگار همه خسته و کوفته بودند مخصوصا وین رونی...
Honradez
19-06-2010, 23:28
ديشب پيرواني ميگفت بازيکنهاي انگليس محافظهکارانه بازي ميکنند تا مبادا مصدوم شوند و باشگاهشان را از دست بدهند. به نظر من اگر اين درست بود، بايد درمورد خيلي تيمهاي ديگر صدق ميکرد. بازي در تيمهاي بزرگ فقط صفت بازيکنهاي انگليس نيست.
از طرفي ديگر خيليها عقيده دارند فشار مطبوعات انگلستان زياد است. بايد يادآور شوم که اسپانيا، تحت فشار مشابهي قرار دارد و دو سال پيش قهرمان اروپا شد.
به نظر من عاملي که باعث افت انکارنشدني بازيکنهاي انگليس در دو بازيشان شد، که کاملا هم برخلاف عملکردشان در مقدماتي بود را ميتوان در روانشناسي جستجو کرد. انگليسيها به طرز مشهودي اضطراب داشتند. بارها به جاي پاس دادن - که حتما گوشزد کاپلو به آنهاست - دريبل ميزدند. در جايگيري هم اصلا موفق نبودند. دليل اين فشار رواني - که با اثر منفي قاطع همراه است - را ميتوان در يک چيز جستجو کرد:
در بازي اول انگليس با اعتماد به نفس و اميد فوق العادهاي مقابل آمريکا به ميدان آمد. همان اعتماد به نفسي که موجب شد جرارد گل بزند. ولي وقتي اشتباه مسخره رابرت گرين بازي را 1-1 کرد، قلعه اعتماد به نفسشان به يکباره فرو ريخت. پاسهايشان به وضوح عجولانه و بيدقت شد. چيزي که اگر کاپلو به آن توجه نکند، و سعي نکند با وارد کردن بازيکنان جديد روحي تازه در تيم بدمد، باتوجه به فشار چندبرابر بازي آخر، مسلما نقطه سياهي در کارنامه کاپلو باقي خواهد ماند.
در ادامه ميخواهم بگويم به نظر ميرسد اين خودباختن رواني فوتباليستهاي انگليسي، ظاهرا چيز تازهاي نيست. به نظر من بيدليل نيست که پس از قهرماني در 1966، انگليس حتي در جمع 4 تيم برتر هم نبوده؛ با آنهمه ستاره و مربيان بزرگي چون بابي رابسون و کوين کيگان.
:46:
Mohammad
19-06-2010, 23:48
ديشب پيرواني ميگفت بازيکنهاي انگليس محافظهکارانه بازي ميکنند تا مبادا مصدوم شوند و باشگاهشان را از دست بدهند. به نظر من اگر اين درست بود، بايد درمورد خيلي تيمهاي ديگر صدق ميکرد. بازي در تيمهاي بزرگ فقط صفت بازيکنهاي انگليس نيست.
از طرفي ديگر خيليها عقيده دارند فشار مطبوعات انگلستان زياد است. بايد يادآور شوم که اسپانيا، تحت فشار مشابهي قرار دارد و دو سال پيش قهرمان اروپا شد.
به نظر من عاملي که باعث افت انکارنشدني بازيکنهاي انگليس در دو بازيشان شد، که کاملا هم برخلاف عملکردشان در مقدماتي بود را ميتوان در روانشناسي جستجو کرد. انگليسيها به طرز مشهودي اضطراب داشتند. بارها به جاي پاس دادن - که حتما گوشزد کاپلو به آنهاست - دريبل ميزدند. در جايگيري هم اصلا موفق نبودند. دليل اين فشار رواني - که با اثر منفي قاطع همراه است - را ميتوان در يک چيز جستجو کرد:
در بازي اول انگليس با اعتماد به نفس و اميد فوق العادهاي مقابل آمريکا به ميدان آمد. همان اعتماد به نفسي که موجب شد جرارد گل بزند. ولي وقتي اشتباه مسخره رابرت گرين بازي را 1-1 کرد، قلعه اعتماد به نفسشان به يکباره فرو ريخت. پاسهايشان به وضوح عجولانه و بيدقت شد. چيزي که اگر کاپلو به آن توجه نکند، و سعي نکند با وارد کردن بازيکنان جديد روحي تازه در تيم بدمد، باتوجه به فشار چندبرابر بازي آخر، مسلما نقطه سياهي در کارنامه کاپلو باقي خواهد ماند.
در ادامه ميخواهم بگويم به نظر ميرسد اين خودباختن رواني فوتباليستهاي انگليسي، ظاهرا چيز تازهاي نيست. به نظر من بيدليل نيست که پس از قهرماني در 1966، انگليس حتي در جمع 4 تيم برتر هم نبوده؛ با آنهمه ستاره و مربيان بزرگي چون بابي رابسون و کوين کيگان.
درسته ...
اما تیمی مثل انگلیس اونم در بزرگترین میدان فوتبالی باید اینقدر بزرگ و با روحیه باشه که بتونه حتی اگه 2 گل هم عقب افتاد جبران کن ! این همون چیزیه که باعث میشه یه تیم شخصیت قهرمانی داشته باشه و تا فتح جام پیش بره ...
تیم هایی که ستاره زیاد دارن چیدن این ستاره ها کنار هم یه مربی بزرگ و آگاه می خواد که متاسفانه کاپلو تا الانش ناموفق بوده ... اینکه چرا مرحله انتخابی رو اینقدر خوب پشت سر گذاشتن و اینجا اینطورین هم بر می گرده به همون مسایل روانی به نظر من و اینکه تاکتیک تیم مناسب روح تیم نیست ...
B L A S T E R
20-06-2010, 00:24
به نظر من کلا سبک تیم انگلیس با تفکرات مربیش تناقض داره .
تیم انگلیس تشنه است.
وقتی بازی های تیم ملی انگلیس رونگاه میکنم،بی اختیار به یاد شیرخشمگینی می افتم که میخواهد حریف خود راتکه تکه کند.
انگلیس داری باکلاس ترین،مرغوبترین،فنی ترین،و..........بازیکن های جهان است.این درحالیه که فابیوکاپلو مربی آنهاست.باید از انگلستان ترسید.این حقایق رو بازیکنهای انگلیسی میدونن ومیدنن که شایسته قهرمانی هستن........پس با حرارات300درجه وارد زمین شده وشروع به بازی میکنن.
این دقیقا مشکل کار انگلیسه....برخلاف تصور همگان بازیکنان دراوج آمادگی بسر میبرن!!....اما نه برای بازی های دور مقدماتی...بلکه برای بازیهای حذفی وفینال...بازیهای گروهی نیاز به آرامش وموقعیت سنجی دارد نه حمله وحمله وحمله وحمله...بازیکنهای انگلیس وقتی صاحب توپ میشدند فقط بفکر حرکت سمت دروازه حریف بودند....نه بازیسازی،نه کار باتوپی ونه...........مطمئن باشید درصورت صعود،که احتمالش هم زیاداست،قطعا فینالیست خواهدشد.اونوقته که کاپلو برگ برنده خود را رو خواهد کرد.!!!
حالا این برگ برنده چیست خدا میداند ومربی ایتالیای شیرهای خشمگین...
maziarzar
20-06-2010, 07:15
من نمی دانم چرا این کاپلو ازجوکول استفاده نمی کنه الان این همه تیم دنبالشن اون وقت؟؟؟؟!!!!!!!!!!
Mohammad
20-06-2010, 08:58
چیدن بازیکنان بر می گرده به سلیقه مربی ... چرا جو کول نه ؟ چرا بازی اول گرین ؟ چرا دفو نه ؟چرا ها فعلا زیاده ! !
امیدوارم بازی آخر متفاوت باشیم !
John Cena723
20-06-2010, 09:31
اون امیل هسکی سن ماموت رو داره به چه امیدی دعوتش کرده . دیوید بکهام مصدوم رو میذاشت تو زمین بهتر از اون بود.
قدرت بدنی امیل هسکی فوق العاده هست .. می بینید رو توپای هوایی خیلی قویه و راحت بالا سر هر بازیکنی می پره و توپ رو کنترل می کنه ... ولی نمی تونه کار دیگه ای رو انجام بده ... تو بازی با الجزایر یه موقعیت عالی بود که خودش می تونست بزنه اما تصمیم گرفت پاس بده و موقعیت خراب شد ... در هر حال به نظرم باید با یک 1 مهاجم بازی کنیم .
Mohammad
20-06-2010, 10:06
امیل هسکی دقیقا فقط قدرت بدنی داره ! منم نظرم استفاده از یک مهاجم هست ، انگلیس هافبک های گلزنی داره که هر کدومشون به اندازه ی یه مهاجم کارا هستند ! من نمی دونم کاپلو داره چکار می کنه !!!
وین رونی
20-06-2010, 11:01
به نظر من
انگلیس یه فوروارد می خواد مثل فاولر یه توپ پخش کن می خواد مثل جرارد در لیورپول و یه گوش کلاسیک می خواد مثل مک منمن
Mohammad
20-06-2010, 11:55
بكام بهانهاي براي آشتي
به نظر ميرسد نقش اصلي ديويد بکام جدا از چهره فتوژنيک او آشتي مردم با تيم و ايجاد فضايي آرام باشد.
ديويد بکام که روي نيمکت تيم فوتبال انگليس نقش خاصي را ايفا نميکند، روز گذشته در پاسخ به سؤال خبرنگاران مبني بر مسئوليت اصلي خود گفت: من اينجا هستم تا به همه بازيکنان روحيه بدهم و تجربياتم را در اختيار آنها بگذارم.
وي افزود: از همه روزنامههاي انگليسي ميخواهم که به خاطر من هم که شده اين روزها دست از جوسازي بردارند و اجازه بدهند کاروان فوتبال انگليس در آرامش به کار خود ادامه دهند.
در کنفرانس خبري روز گذشته کاپلو، نيز يکي از خبرنگاران با سؤالهاي اهانتآميز خود خطاب به کاپلو قصد برهم زدن فضاي آرام خبري را داشت که ديويد بکام بلافاصله با حرکت به سمت وي او را به آرامش دعوت کرد و خبرنگار مذکور به خاطر بکام آرام گرفت و از همه عذرخواهي کرد.
Mohammad
20-06-2010, 12:01
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LjTkkLl.jpg
Honradez
20-06-2010, 12:38
درسته ...
اما تیمی مثل انگلیس اونم در بزرگترین میدان فوتبالی باید اینقدر بزرگ و با روحیه باشه که بتونه حتی اگه 2 گل هم عقب افتاد جبران کن ! این همون چیزیه که باعث میشه یه تیم شخصیت قهرمانی داشته باشه و تا فتح جام پیش بره ...
تیم هایی که ستاره زیاد دارن چیدن این ستاره ها کنار هم یه مربی بزرگ و آگاه می خواد که متاسفانه کاپلو تا الانش ناموفق بوده ... اینکه چرا مرحله انتخابی رو اینقدر خوب پشت سر گذاشتن و اینجا اینطورین هم بر می گرده به همون مسایل روانی به نظر من و اینکه تاکتیک تیم مناسب روح تیم نیست ...
دقيقا. همونطور که تو 2007 تونست با رئال بدون بکام و نيستلروي، بازي 0-1 باخته رو 1-3 ببره، به نظر من اينبار هم ميتونه با چند تغيير ساده براحتي تا حتي نيمه نهايي بره. (البته اسلووني قويتر از الجزايره ولي تيمهاي گروه 4 فقط يه آلمان توشون اسم و رسم داره.)
hamid_diablo
20-06-2010, 13:15
سلامبه نظر من یک مربی ایتالیایی به درد تیم ملی انگلیس نمیخورهسبک فوتبال ایتالیا کجا فوتبال انگلیس کجادر ضمن انگلیس فاقد یه مهاجم خوبهرونی کم فروشی میکنه هسکی هم از نظر من اصلا مهاجم نیست بهتره دفاع وسط بازی کنه
برد برابر اسلووني به خاطر رويارويي انگليس با آلمان
وزنامه هرالد نوشت: مردان فابيو كاپلو پيش از شروع جامجهاني اظهارات زيادي براي بازي احتمالي با تيم ملي آلمان در مرحله يك هشتم نهايي اين پيكارها داشتند. آنها آرزو ميكردند تا با اين حريف ديرينه در مرحله حذفي رقابت كرده و تلافي باخت سال 1990 را بكنند.
اين نشريه ادامه داد: در روزهاي سپري شده اين بازيها نيز انگليسي ها مرتب از اين آرزو سخن ميگويند. بدين خاطر ميتوان حس كرد انگيزه اصلي براي كسب نتيجه آنان در بازي آخر مقابل اسلووني، كسب برد بخاطر ملاقات با ژرمنها است. البته اين امر منوط به اين نكته است كه تيم تحت رهبري يواخيم لو، روز چهارشنبه بتواند از پس غنا برآمده و بخت صعود بيابد.همچنين تيم فابيو كاپلو هم از بحران كنوني عبور كند و به مرحله بعدي برسد.
براساس جدول تنظيم تيمهاي اول و دوم گروههاي سوم و چهارم بصورت ضربدري در يك هشتم نهايي با هم ملاقات ميكنند. انگليس در گروه سوم در كنار آمريكا، الجزاير و اسلووني است و آلمان در گروه چهارم همراه با استراليا، غنا و صربستان است.
davy jones
20-06-2010, 13:26
سلامبه نظر من یک مربی ایتالیایی به درد تیم ملی انگلیس نمیخورهسبک فوتبال ایتالیا کجا فوتبال انگلیس کجادر ضمن انگلیس فاقد یه مهاجم خوبهرونی کم فروشی میکنه هسکی هم از نظر من اصلا مهاجم نیست بهتره دفاع وسط بازی کنه
ببخشید آنچلوتی کجایی بود که تونست چلسی رو با سبک انگلیسی قهرمان کنه؟
دقيقا. همونطور که تو 2007 تونست با رئال بدون بکام و نيستلروي، بازي 0-1 باخته رو 1-3 ببره، به نظر من اينبار هم ميتونه با چند تغيير ساده براحتي تا حتي نيمه نهايي بره. (البته اسلووني قويتر از الجزايره ولي تيمهاي گروه 4 فقط يه آلمان توشون اسم و رسم داره.)
این حرف رو نزن
گروه آلمان به نظر من بعد از گروه برزیل (گروه G ) سخت ترین گروهه. صربستان واقعا تین قوی ایه. تو مرحله ی مقدماتی تو گروه فرانسه با اقتدار به عنوان صدرنشین سعود کردن. غنا هم که مثلا قراره ضعیفترین تیم این گروه باشه الآن صدرنشین گروهشه. حالا استرالیا اونجوری شده نمیدونم چرا ولی جزء معدود تیماییه که بدون باخت به جام جهانی رسید.
attractive_girl
20-06-2010, 13:55
دلم براي فدراسيون فوتبال انگليس ميسوزه كه با 9 ميليون و 900 هزار يورو براي گرفتن كاپلو تيمشون تا اينجا اينجوري كار كرده.
گرونترين مربي رو دارن ولي فعلا كه به جايي نرسيدن .
به هر حال بازي بعد همه چيو مشخص ميكنه...
بيدليل نيست که پس از قهرماني در 1966، انگليس حتي در جمع 4 تيم برتر هم نبوده؛ با آنهمه ستاره و مربيان بزرگي چون بابي رابسون و کوين کيگان.
احیانا جام جهانی 90 ایتالیا اون وسطا گم نشده؟
اگه رونی و لمپارد و جرارد بازی آخر بخوان می تونیم صعود کنیم :)
ولی یه چیزی که رو اعصابه اینه که تقریبا انگلیس تو کرنر ها خیلی بی خطر شده
پسلرزههاي ناكامي انگليس در جام جهاني
جلسه اضطراري كاپلو با بازيكنانسرمربي تيم انگليس قصد دارد در 24 ساعت آينده جلسهاي با حضور بازيكنان و كادر فني برگزار كند تا عوامل ناكامي اين تيم در دو ديدار گذشته را به دقت بررسي كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم ملي انگليس در آخرين ديدار خود مقابل الجزاير با تساوي بدون گل متوقف شد و اكنون براي صعود بايد مقابل تيم اسلوني به ميدان برود.
فابيو كاپلو شنبه اعلام كرد قصد دارد با تشكيل جلسهاي با بازيكنان آنها را براي حضور قدرتمندانه در ديدار مقابل اسلوني آماده كند.
طبق شنيدهها كاپلو در ديدار آينده با تاكتيك متفاوتي به ميدان خواهد رفت. حضور يك مهاجم در خط حمله از مهمترين تغييرهاي تاكتيكي كاپلو خواهد بود.
دن فابيو ميخواهد با دادن آزادي بيشتر به وين روني او را به شرايط آرماني گذشته بازگرداند. به اين ترتيب اميل هسكي به احتمال فراوان در ديدار آينده مقابل اسلوني از روي نيمكت كار را را دنبال خوهد كرد.
وين روني فصل گذشته در تركيب شياطين سرخ درخشش فوقالعادهاي داشت به گونهاي كه به عقيدهي بسياري از كارشناسان آسيب ديدگي نابهنگام روني باعث شد منچستريونايتد قهرماني را در هفتههاي پاياني به چلسي واگذار كند.
گراهام تيلور مربي سالهاي دور تيم ملي انگليس در رابطه با وضعيت شيرها در جام جهاني گفت: من نميدانم چه بلايي به سر تيم آمده است اما واضح است كه مشكلات دروني در تيم وجود دارد و اين وظيفه كاپلو است كه هرچه سريعتر اين مشكلات را برطرف كند.
سرمربي انگليس براي ديدار آخر مقابل اسلوني، با مشكلاتي هم روبهروست. لدلي كينگ در ديدار مقابل الجزاير دومين كارت زرد خود را دريافت كرد و كاپلو اكنون بايد به فكر جانشيني براي او باشد. مشكلات دروازهي انگليس هم كماكان پابرجاست و حتي حضور ديويد جيمز هم نتوانسته به كاپلو اطمينان خاطر ببخشد.
تيم ملي انگليس در آخرين ديدار خود 2 تيرماه در ورزشگاه نلسون ماندلا به مصاف اسلوني خواهد رفت.
هماكنون در گروه C جام جهاني بعد از اسلوني چهار امتيازي، تيمهاي آمريكا و انگليس در ردههاي دوم و سوم قرار دارند. الجزاير هم با يك امتياز در مكان چهارم ايستاده است.
انتهاي پيام
اصلاحیه: به جای لدلی کینگ که در متن خبر آمده بخوانید جیمی کرگر
Big-Boss
20-06-2010, 14:29
مساله انگلند خیلی وقته مربی نیست.
لیگ قوی فوتبالش با اون تزریق پول های هنگفت به نظر من باعث همچین عملکردی شده.
انگار بازیکن ها اومدن بازی تمرینی و مواظب آسیب نبینن که واسه باشگاه مشکلی پیش نیاد.
دن فابيو ميخواهد با دادن آزادي بيشتر به وين روني او را به شرايط آرماني گذشته بازگرداند. به اين ترتيب اميل هسكي به احتمال فراوان در ديدار آينده مقابل اسلوني از روي نيمكت كار را را دنبال خوهد كرد.
ولی من با کراوچ بیشتر موافق هستم ... چون رونی اصلا در شرایط آرمانی نیست :(... شاید تو خط هافبک بازی کنه بهتره ...
maziarzar
20-06-2010, 15:02
مشکل انگلیس یه چیز دیگه هم هست اون دست کم گرفتن حریفان ومغروربودن ان ها است
فوتبال انگلیس خیلی وقته که از بین رفته
لیگش هم اگر می بینید طاهرا اینقدر قویه به خاطر تزریق پول ها و بازیکنان و مربیان خارجی هست.
pcforlife
20-06-2010, 15:25
برد برابر اسلووني به خاطر رويارويي انگليس با آلمان
تو اینکه انگلیس واسه صعود حتما باید ببره شکی نیست! اما اول یا دوم شدن انگلیس تو گروهش اصلا معلوم نیست! اینو میشه با یه نگاه کردن به جدول فهمید! همونطور که صعود آلمان یا اول دوم شدنش معلوم نیست! ضمن اینکهه وقتی تکلیف گروه انگلستان معلوم بشه، بازی های گروه آلمان شروع میشه... بنابراین آلمان با دید بر اینکه مرحله بعد قراره به چه تیمی بخوره بازی می کنه...:20:
ولی من با کراوچ بیشتر موافق هستم ... چون رونی اصلا در شرایط آرمانی نیست :(... شاید تو خط هافبک بازی کنه بهتره ...
ولی به نظر من این طور ها هم نیستا!
كاپلو: روني تنها از لحاظ فكري آماده نيست
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي انگليس گفت: مشكل وين روني مربوط به آمادگي جسمانياش نيست، بلكه فكري است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه تايمز، فابيو كاپلو اظهار داشت: به عنوان مربي تيم ملي اطمينان خاطر مي دهم كه وين روني از لحاظ بدني مشكلي ندارد و آماده است.او مثل ساير بازيكنان تيم ملي در تمرينات شركت فعال دارد و به لحاظ جسماني خوب نشان مي دهد.در واقع مشكل اش فكري است. چيزي كه من آن را شناسايي كردهام.
مربي ايتاليايي دو سال اخير انگليسيها ادامه داد: خودم هم بازيكن بوده ام و شرايط او را درك مي كنم. اين نكته كه شما به لحاظ جسماني خوب هستيد ولي در زمين فكرتان خسته است و تمركز نمي يابد.بايد در اين شرايط روني را حمايت كرد و تنها نگذاشت.
اين مربي ادامه داد: رقباي ما هم بايد بدانند وين حتي درشرايطي كه روحاش خسته باشد،بازيكني خطرناك است.
تيم ملي انگليس پس از دو بازي با آمريكا و الجزاير، به دو تساوي رسيده و روني با بازيهاي پرانتقاد نتوانسته گلي بزند و گوشهاي از بازيهاي زيباي خود را براي تيم باشگاهي منچستريونايتد در تيم ملي تكرار كند.
Mohammad
20-06-2010, 16:16
کروچ ؟! نه اصلا !
رونی بودنش خودش یه وزنه ی روحی هم هست ! شم گلزنی بالایی داره و می تونه سرنوشت بازی رو عوض کنه ... کروچ برای 20 دقیقه آخر بازی خوبه ...
به نظر من هر چند کراوچ بازیکن خوبیه ولی اصلا نمی تونه جای رونی رو بگیره تازه کراوچ یکی مثل بکهام رو می خواد تا براش بتونه خوب سانتر کنه تا بتونه خوب استفاده کنه آخه لنون و رایت فیلیپس اصلا نمی تونن مثل بکهام سانتر کنند
مشكل نبودن مايكل اوون هستش ديگه ، تيم واسه چي نميتونه گل بزنه چون مهاجما تعطيلن.
از قول مايكل اوون.
World Cup 2010: Wayne Rooney can get back in the goa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
get back in the goals to spark Three Lions into life ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
by Editor on June 20, 2010 | No Comments ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
World Cup 2010: Wayne Rooney can get back in the goals to spark Three Lions into life
If England get a chance against Slovenia on Wednesday, I am hoping, fingers crossed, that it falls for Wayne Rooney. He is our best hope of scoring goals.
Goal drought: Wayne [...]
اميدوارم انگليسي بلد باشين و بفهمين مايكل اوون چي گفته . خلاصه كه مايكل گفته كه روني بهترين اميد ماست و فقط اون ميتونه برگرده و سه شير رو به پيروزي برسونه .
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
اگه خواستين ميتونم چند تا از مطالب كارشناسي مايكل اوون رو بزارم .
انگلیس فقط در یه صورت دوم میشه اونم این که هم آمریکا ببره هم انگلیس منتها انگلیس بردش پر گل تر از امریکا نباشه
چون تفاضل گل هر دوشون صفره ولی گل زده امریکا بیشتره
مشكل نبودن مايكل اوون هستش ديگه ، تيم واسه چي نميتونه گل بزنه چون مهاجما تعطيلن.
اوون مرد تک به تک هاست ... تو بازی با الجزایر حتی یه موقعیت درست و حسابی به رونی نرسید !
ولی اگه بخوایم با 2 تا مهاجم بازی کنیم رو کراوچ می تونیم حساب کنیم !
اوون مرد تک به تک هاست ... تو بازی با الجزایر حتی یه موقعیت درست و حسابی به رونی نرسید !
ولی اگه بخوایم با 2 تا مهاجم بازی کنیم رو کراوچ می تونیم حساب کنیم !
آره حرف شما درسته. اما روني هم خيلي توپ لو داد ، اصلا روني منچستر نبود .اما به نظر من اوون و روني كنار هم ميتونن بازي كنن. چرا تو بازي قبل كه يه موقعيت به هسكي افتاد كه تك به تك شد و خراب كرد ، خوب اگه اوون بود معلومه كه گل ميشد .
attractive_girl
20-06-2010, 19:04
آره حرف شما درسته. اما روني هم خيلي توپ لو داد ، اصلا روني منچستر نبود .اما به نظر من اوون و روني كنار هم ميتونن بازي كنن. چرا تو بازي قبل كه يه موقعيت به هسكي افتاد كه تك به تك شد و خراب كرد ، خوب اگه اوون بود معلومه كه گل ميشد .
با اينكه يكي از طرفداراي مايكل اوون ام اما اوون خيلي وقته از دوران اوجش كنار رفته و بازي اون روزا رو نداره . اگه اين جام ميومد هم كاري جز دويدن نميتونست بكنه (مثل ساير بازيكنا :دي )
Mohammad King
20-06-2010, 19:14
پست attractive_girl
تایید میشه...
اوون خیلی بازی نمیکنه این چند وقت...
مثل ترزگه که خیلی وقت بود بازی نمیکرد که جام جهانی قبل اومد برای فرانسه و توی ضربات پنالتی خراب کرد//
vahidgame
20-06-2010, 19:16
در این این که مایکل اوون بازیکن خیلی خوب و تاثیر گذاریه شکی نیست ولی مشکل انگلیس بزرگتر از این حرفاست و با بود و نبود یه بازیکن فرقی اون چنانی وضع تیم نمی کرد.
وقتی فوق ستاره هایی مثل رونی و لمپارد و جرارد کار خاصی نمی کنن معلومه تیم مشکلی اساسی داره.
امیدوارم بازی با اسلوونی ساختار تیم تغییر کنه و یه تغییر اساسی در اون ایجاد بشه.
pcforlife
20-06-2010, 19:24
چیزی که تو بازی الجزایر خیلی آزارم داد این بود که بیشتر بازیکن ها حتی توپ رو درست استوپ نمی کردند!:41: حالا میشه یه مقدارش رو گذاشت رو پرس و فشار الجزایر! اما توی این سطح که نباید.... رونی هم از این جریان مستثنی نبود و معدود پاس هایی که بهش میدادن رو خوب کنترل نمی کرد... دیگه همه چیز رو نمیشه به گردن توپ انداخت...:13:
در کل امیدوارم اسلوونی رو بزنیم و بریم بالا!:20:
اول که داشت جام شروع میشد میگفتیم ما قهرمانیم و با 9 امتیاز میریم بالا
الان داریم دعا دعا میکنیم یه بازیو بزنیم بریم بالا
کاش دوباره اون بازیهای مقدماتی رو به نمایش بدارن
پست attractive_girl
تایید میشه...
اوون خیلی بازی نمیکنه این چند وقت...
مثل ترزگه که خیلی وقت بود بازی نمیکرد که جام جهانی قبل اومد برای فرانسه و توی ضربات پنالتی خراب کرد//
نه من اصلا موافق حرف هاي شما ها نيستم . انگليس الان يه بازيكن با تجربه تو خط حمله كم داره ، روني تازه دومين جام جهانيش اون يكي ها هم كه در حد تيم ملي نيستن . اوون اگه ميومد چهارمين جام جهانيش ميشد و تيم ملي با باشگاه 180 درجه فرق ميكنه ، شايد اوون تو باشگاهي در تيم منچستر زياد بازي نكرده اما هر وقت بازي كرده اثر خودشو گذاشته . اوون نشون داده كه در تيم ملي از همه ي مهاجما بهتر بوده . فكر نمي كنم روني بتونه مثل اوون تو 80 بازي 42 تا گل بزنه با اين بازي انتيكش.
جرارد: روحيه به اردوي انگليس باز خواهد گشت
کاپيتان تيم ملي انگليس قول داد که روحيه از دست رفته تيم ملي انگليس در نبرد تعيين کننده روز چهارشنبه اين تيم در مقابل اسلووني ، باز خواهد گشت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پايگاه اطلاع رساني فيفا با اعلام اين خبر افزود: جرارد در همين خصوص گفت: "من فکر مي کنم که در مقابل الجزاير يکپارچه حمله ور نبوديم ما هرگز پرسينگ را انجام نداديم و در صدد به دست آوردن سريع توپ هاي ازدست رفته نبوديم."
کاپيتان تيم ملي انگليس در ادامه افزود: ما در ديدار مقابل الجزاير هرگز به اندازه کافي فعل خواستن را اجرا نکرديم ما بايد خيلي سريع چاره اي براي بازي چهارشنبه بيانديشيم و اين فکر نيز فشار زيادي را در اين بازي به ما وارد مي کند، به عنوان بازيکن بايد در برابر اين فشار مقاومت و با آن مقابله کنيم و در نهايت اميد داشته باشيم که به نتيجه دلخواه خود دست يابيم.
وی با اشاره به سطح بالاي توقع و انتظار از بازيکنان تيم انگليس افزود: اين سطح بالاي انتظارات که از بازيکنان و کل تيم مي رود، براي ما ايجاد فشار کرده و به همين خاطر فشار زيادي روي بازيکنان تيم وجود دارد و اين امر حقيقت محض است.
جرارد افزود: از آنجايي که ما مي خواهيم در ادامه رقابت هاي جام جهاني حضور داشته باشيم به همين خاطر فشار زيادي را متحمل مي شويم، اما حقيقت اين است که به عنوان يک بازيکن فوتبال يک بازيکن همواره بايد تحت اين شرايط پر تنش و فشار بازي کند.
وي، در پايان گفت: آنچه که اتفاق افتاده است، ديگر گذشته و اصلا خوب نيست که بخواهيم به عقب بازگرديم و به وقايع گذشته نگاه کنيم چون نمي توانيم چيزي را تغيير دهيم، پس مهم آن است که به بازي آتي خود بپردازيم چون اين آخرين شانس ما است.
vahidgame
21-06-2010, 00:05
نه من اصلا موافق حرف هاي شما ها نيستم . انگليس الان يه بازيكن با تجربه تو خط حمله كم داره ، روني تازه دومين جام جهانيش اون يكي ها هم كه در حد تيم ملي نيستن . اوون اگه ميومد چهارمين جام جهانيش ميشد و تيم ملي با باشگاه 180 درجه فرق ميكنه ، شايد اوون تو باشگاهي در تيم منچستر زياد بازي نكرده اما هر وقت بازي كرده اثر خودشو گذاشته . اوون نشون داده كه در تيم ملي از همه ي مهاجما بهتر بوده . فكر نمي كنم روني بتونه مثل اوون تو 80 بازي 42 تا گل بزنه با اين بازي انتيكش.
شما اصن بگو مارادونا رو بیارن چه فرقی می کنه.
کلا تیم یه سری مشکل داره.
با وجود این همه ستاره و فوق ستاره نباید این جوری انگلیس بازی کنه.
foxyjanam
21-06-2010, 00:25
روني تازه دومين جام جهانيش
مگه قراره ادم چن تا جام جهانی بازی کنه عزیز ؟؟؟
شما اصن بگو مارادونا رو بیارن چه فرقی می کنه.
کلا تیم یه سری مشکل داره.
با وجود این همه ستاره و فوق ستاره نباید این جوری انگلیس بازی کنه.
مشكل از بايكناست كه اصلا هماهنگ نيستن . معلوم نيست اين كاپلو با هاشون چيكار كرده .
انگليس موقعيت هاي كمي داشت ، خوب اونارو اگه يه بازيكن درست و حسابي بود ميتونست گل كنه ديگه به عنوان مثال تك به تك هسكي .
pcforlife
21-06-2010, 00:37
مگه قراره ادم چن تا جام جهانی بازی کنه عزیز ؟؟؟
مگه تیم ملی های کشور های دیگه تیم ملیه ایرانه که با حماسه و جون ادمو بالا آوردن برن جام جهانی!!! یه بازیکنه تیم های همیشه حاضر جام جهانی در سال های اخیر حداقل تو دو جام جهانی حاضره! مثلا رونالدوی برزیلی در 4 جام جهانی حاضر بوده... الان رونی 24 سالشه و در 2 جام جهانی حاضر بوده! قطعا میتونه 2 جام جهانی دیگه هم شرکت کنه و اگه الگوش علی دایی باشه، میتونه مجموعا 5 جام جهانی شرکت کرده باشه!!:31:
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
راستی دیروز هم تولد لمپارد بود!:31:
John Cena723
21-06-2010, 09:10
انگلیس بازی آخرش رو 100% میبره و صعود میکنه . اینو مطمئنم .
Mohammad
21-06-2010, 09:31
همه ما امیدواریم چنین اتفاقی بیوفته ... هیچوقت اینقدر هیجان نداشتم !
masoudtr
21-06-2010, 11:03
من که دیگه امیدی ندارم به این تیم
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------
hamid_diablo
21-06-2010, 12:10
همه اوایل بازیها میگفتن که انگلیس یه پای فیناله:31:
اینطور که انگلیس بازی میکنه در صورت صعود از گروهش در مراحل بعدی با مشکل روبرو میشه:5:
الان هم که تیم نتیجه نمیگیره همه میکن ای کاش اوون هم بود
نه دوستان با اومدن اوون هم چیزی عوض نمیشه:8:
انگلیس هم مثل فرانسه و ایتالیا بد بازی میکنه:20:
بدون شرح!!
خوشحالي هواداران انگليس از شكست آلمان
هواداران تيم ملي فوتبال انگليس از باخت روز گذشته آلمان مقابل صربستان خوشحال شدند
صدها تماشاگر انگليسي كه براي تماشاي مسابقات جام جهاني در آريقاي جنوبي بسر مي برند روز گذشته در شهر كيپ تاون از شكست آلمان مقابل صربستان خوشحال شده و به جشن و پايكوبي پرداختند.
آنها پيش از جدال الجزاير و انگليس در كافه رستوران هاي شهر جشن شكست المان را برپا كردند.
به باور انگليسي ها آلمان رقيب احتمالي انگليس در دور بعدي است و آنها از حذف ژرمن ها بسيار خوشحال مي شوند.
پليس شهر كيپ تاون هم به اين خاطر براي جلوگيري از اغتشاشات برخي هوليگان هاي انگليسي نيروهاي ويژه اي را مامور زير نظر داشتن آنها كرد.
عکس جالبه!
pcforlife
21-06-2010, 17:19
بدون شرح!!
هواداران تيم ملي فوتبال انگليس از باخت روز گذشته آلمان مقابل صربستان خوشحال شدند
صدها تماشاگر انگليسي كه براي تماشاي مسابقات جام جهاني در آريقاي جنوبي بسر مي برند روز گذشته در شهر كيپ تاون از شكست آلمان مقابل صربستان خوشحال شده و به جشن و پايكوبي پرداختند.
آنها پيش از جدال الجزاير و انگليس در كافه رستوران هاي شهر جشن شكست المان را برپا كردند.
به باور انگليسي ها آلمان رقيب احتمالي انگليس در دور بعدي است و آنها از حذف ژرمن ها بسيار خوشحال مي شوند.
پليس شهر كيپ تاون هم به اين خاطر براي جلوگيري از اغتشاشات برخي هوليگان هاي انگليسي نيروهاي ويژه اي را مامور زير نظر داشتن آنها كرد
عکس جالبه!
بیشتر از اینکه عکس جالب باشه، کارهای عجیب غریب شما جالبه!!!
اولا میاید پست های تحریک آمیز میدید! اونم نه فقط تو تاپیک تیم مورد علاقتون... بلکه... دیگه خودت بهتر میدونی!:13:
دوما منبع خبر رو ذکر نمیکنی که متاسفانه باز هم خبر از فالس نیوزه:2:
سوما (که بدتر از همه هستش) میای با عکسی که خود خبرگزاری فارس هم اونو نذاشته و هیچ ربطی به باخت آلمان نداره رو میزاری تا متاسفانه........:41: واقعا چی رو میخوای ثابت کنی؟؟
من نمیفهمم! این مدل پست ها که اسپم بهش صلوات داره، واقعا به چه دردی میخوره؟؟؟ مثلا من یا بچه های دیگه تاپیک انگلیس بیایم نمونه هایی نظیر عکس پایین رو بزاریم تو تاپیک آلمان، از نظر تو کاره جالبی انجام دادیم؟!:13:
جای تاسفه...:13:
Mohammad
21-06-2010, 18:07
پستی نامناسب بود فقط گزارش بدین ، ناپدید میشه !
xerxes again
21-06-2010, 18:49
از تمام طرفداران انگلیس معذرت. آقا ببخشید. من قصد توهین و ناراحتی نداشتم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما منبع خبر رو ذکر نمیکنی که متاسفانه باز هم خبر از فالس نیوزه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم خوب اومدی. دمت گرم.
بیشتر از اینکه عکس جالب باشه، کارهای عجیب غریب شما جالبه!!!
اولا میاید پست های تحریک آمیز میدید! اونم نه فقط تو تاپیک تیم مورد علاقتون... بلکه... دیگه خودت بهتر میدونی!:13:
دوما منبع خبر رو ذکر نمیکنی که متاسفانه باز هم خبر از فالس نیوزه:2:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسوما (که بدتر از همه هستش) میای با عکسی که خود خبرگزاری فارس هم اونو نذاشته و هیچ ربطی به باخت آلمان نداره رو میزاری تا متاسفانه........:41: واقعا چی رو میخوای ثابت کنی؟؟
من نمیفهمم! این مدل پست ها که اسپم بهش صلوات داره، واقعا به چه دردی میخوره؟؟؟ مثلا من یا بچه های دیگه تاپیک انگلیس بیایم نمونه هایی نظیر عکس پایین رو بزاریم تو تاپیک آلمان، از نظر تو کاره جالبی انجام دادیم؟!:13:
جای تاسفه...:13:
کی گفته منبع خبر فارسی نیوزه؟
همه خبرگزاری ها این خبرو گذاشتن
برای نمونه اینها:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمنا این فالس نیوز هم مستمسک خوبی شده واسه شما هر خبری که به مذاقتون خوش نمیاد می چسبونینش به فارس نیوز و میگین دروغه!!
اون عکس هم حتی اگر مربوط به این خبر نباشه که هست!بازم نشونه بی فرهنگی تماشاگران انگلیسی هست
اون عکسی هم که شما گذاشتی اون شخص طرفدار انگلیسه نه آلمان مگه نمی بینی بالاییهاشو که پرچم انگلیس رو رو صورتشون نقاشی کردن؟
پس عمل این شخص هم نشانه بی فرهنگیشه که پرچم آلمان رو رو شیکمش کشیده یعنی قصد توهین داشته با اینکار
تازه اگر تماشاچی آلمان هم باشه چیز بدی نیست من نکته بدی تو این عکس نمی بینم!(مهم اینه که هدفش از اینکار هواداری باشه یا توهین)چون یه نوع هواداریه دیگه
فقط چاقه همین,چاق بودن جرمه از نظر شما؟
ولی رو همدیگه افتادن تو رستوران به اون شکل بی فرهنگی نیست؟!
اینکه تماشاچیان انگلیسی بدترین هستن رو هم که همه می دونن
خوب بهتره این بحثو تمومش کنیم من فقط یک خبر گذاشتم و هدفم اطلاع رسانی بود نمی دونستم یه خبر اینجوری ناراحتتون می کنه
یا علی :11:
shayan3001
21-06-2010, 21:32
با دو اخطاره شدن جيمي کرگر و مصدوم شدن لدلي کينگ در بازي مقابل الجزاير-احتمالا تا سه هفته نمیتونه بازی کنه- ماتيو آپسون مدافع وستهم در ترکيب تيم انگليس قرار خواهد گرفت . کريک هم به علت مصدوميت در تمرين دوشنبه تيم حضور پيدا نکرد.
ماتيو آپسون:
داور بازي انگليس و اسلووني هم مشخص شد. ولفگنگ استارک داور 40 ساله آلماني .
در سوابق استارک قضاوت بازي تيم هاي شيلي و آرژانتين زير 20 سال در سال 2007 ديده ميشه که در طي اون هفت کارت زرد ودو کارت قرمز به بازيکنان شيلي داده شده. در پايان بازي هم با اسکورت پليس از بين طرفداران تيم شيلي که اسپري فلفل دستشون بوده خارج شده.
سه تا عکس از تمرینات امروز:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13AC7D9E6447E246E3C7616D9D175F68
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13AC7D9E6447E2468545311BECDA7F24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13AC7D9E6447E246BE40BFF88A2354B6
پرچمه فوتباله انگلیس چرا با پرچمه کشورش فرق داره ؟
pouya_99999
21-06-2010, 21:57
پرچم سمت راستیه پرچم بریتانیاس ولی چپیه پرچمه انگلیسه .:40:
عزیزم
سمت راستی پرچم بریتانیاست
ویرایش: ساری
دیر شد
بریتانیا،در حقیقت شامل ایرلند،انگلیس و اسکاتلند و فک کنم یکی دیگه به اسم ولز یا یه همچین چیزی هستش!!!!
به همین دلیل این کشور،دارای این دو طرح پرچم هاست!جالبه بدونین که اسکاتلدنی ها گلف بازن و انگلیسی ها فوتبال باز و هر دو در رده ی تیم باشگاهی و اینجور چیزا در سطح اتول هستن و در رده بندی های ملی هیچ!
pcforlife
21-06-2010, 22:26
کی گفته منبع خبر فارسی نیوزه؟
برای نمونه اینها:
خوشبختانه پدیده ای به نام زمانه ارسال خبر هستش:
زمان ارسال این خبر توسط فارس نیوز:
89/03/29 - 12:27
زمان ارسال این خبر توسط فوتبال 3:
زمان ارسال خبر : شنبه 29/03/1389 ساعت : 12:42
زمان ارسال این خبر توسط جهان نیوز:
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹ ساعت ۱۳:۴۸
فکر کنم قانع شدی... درسته؟
برای نمونه اینها:
کوری عصاکشه کور دیگر!!:41: کاملا مشخصه که هر خبرگزاری کاملا خبر رو به صورت اختصاصی داده بیرون!!:27:
ضمنا این فالس نیوز هم مستمسک خوبی شده واسه شما هر خبری که به مذاقتون خوش نمیاد می چسبونینش به فارس نیوز و میگین دروغه!!
خیر دوست گرامی! اینکه من یا خیلی از دوستان از این خبرگزاری می نالیم، به این دلیل نیست که بر ضده تیممون مینویسه! به این دلیله که داره چرت و پرت مینویسه و شعور مخاطبش رو لطیفه های sms فرض کرده! به خصوص بخش ورزشیش که شورش رو درآورده... تا جایی که من میدونم یه خبرگزاریه ورزشی که مطالب بین المللی ورزشی میده، باید یا خبرنگار بین المللی داشته باشه یا مترجم داشته باشه که از خبرگزاری ها و رسانه های خارجی مطالب رو به من مخاطب عرضه کنه... خوب... ما فرض می کنیم که خبرنگار بین المللی داشته! پس اون خبرنگار که دو خط مطلب میفرسته، نمیتونه دو تا عکس مستند بفرسته؟؟
پس میگیم حتما مترجم داشته! خوب اگه مترجم داشته، نمیتونسته منبع خبرش که یه خبرگزاری یا رسانه خارجی بوده رو ذکر کنه؟؟ متاسفانه به نظر میرسه این فالس نیوزی که من میگم تشکیل شده از دو نفر که یکی سوژه پیدا می کنه، یکی راجع به اون خبر (مزخرفات) مینویسه!!! نهایتا دونفری خبر رو میزارن تو سایتشون و عین پت و مت با هم دست میدن!!
جالبه خبرهای مثلا واقعیشون هم کلی دستکاری شده و اگه منبع اصلی خبر گیرت بیاد، از مقایسه دو خبر به این نتیجه میرسی که کلمه فالس برازنده این خبرگزاریه!
اون عکس هم حتی اگر مربوط به این خبر نباشه که هست
من میتونم آدرس وبلاگی رو بدم که این عکس شما و عکسی که من گذاشتم رو 3 سال پیش قرار داده تو وبلاگش! آدرسشو بدم؟؟
اون عکس هم حتی اگر مربوط به این خبر نباشه که هست!بازم نشونه بی فرهنگی تماشاگران انگلیسی هست
پس اگه اون عکس مربوط به اون خبرگزاری نبوده، مشخص میشه که جناب عالی اومدی، یه خبر که من کاملا به صحتش شک دارم (و اگه یه نفر متن این خبر رو از یه خبرگزاریه خارجیه معتبر واسه من بزاره، من از همه به خاطره اشتباهم عذر خواهی می کنم) رو شما بهونه کردی که عکستون رو بزاری و رو اون عکس مانور بدی... اگه با یه عکس طرفدارای یه تیم یا کل مردم یه کشور بد میشن، پس از عکس منم میشه نتیجه گرفت که یه لیوان لبریز از آب رو شکم تک تک مردم آلمان وایمیسته!!!!:18:
اون عکسی هم که شما گذاشتی اون شخص طرفدار انگلیسه نه آلمان مگه نمی بینی بالاییهاشو که پرچم انگلیس رو رو صورتشون نقاشی کردن؟
پس عمل این شخص هم نشانه بی فرهنگیشه که پرچم آلمان رو رو شیکمش کشیده یعنی قصد توهین داشته با اینکار
تازه اگر تماشاچی آلمان هم باشه چیز بدی نیست من نکته بدی تو این عکس نمی بینم!(مهم اینه که هدفش از اینکار هواداری باشه یا توهین)چون یه نوع هواداریه دیگه
فقط چاقه همین,چاق بودن جرمه از نظر شما؟
هدف من از گذاشتن این عکس این نیست که به آلمان و طرفداراش توهین کنم و بیام به خاطره یه گروه قلیل، یک گروه کثیر رو زیر سوال ببرم. هدف من اینه که بگم اینقدر راحت قضاوت کردن و به قولی جمع بستن صحیح نیست.
خوب بهتره این بحثو تمومش کنیم من فقط یک خبر گذاشتم و هدفم اطلاع رسانی بود نمی دونستم یه خبر اینجوری ناراحتتون می کنه
فکر کنم هر کسی پستای من و شما رو خونده، دیگه الان کاملا متوجه شده که شما خبر گزاشتید و هدفتون اطلاع رسانی بود...:41:
دمشون گرم خوب کاری کردن. نه که شما طرفدارای آلمان زمان تساوی انگلیس اینجا جشن نگرفتید؟
اون عکسم چیز خاصی نیست خواستن برره ای کار کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگرم مشکلتون کم بودن پوشش شونه! که با همین وضع لباس پوشیدن در طرفدارای آلمان هم پیدا میشه.
ولی رو همدیگه افتادن تو رستوران به اون شکل بی فرهنگی نیست؟!
اینکه تماشاچیان انگلیسی بدترین هستن رو هم که همه می دوننحالا شما چرا غصه ی فرهنگ اونا رو میخوری؟
نه که فرهنگ در تماشاچی های ایرانی موج میزنه : دی
یاد اون سربازی که چشمش کور شد بخیر...
من فقط یک خبر گذاشتم و هدفم اطلاع رسانی بود نمی دونستم یه خبر اینجوری ناراحتتون می کنهبله فقط هدفتون اطلاع رسانیه، فقط معلوم نیست چرا تنها خبرایی که انگلیس رو بد جلوه میده قرار میدید.
نکنه هیچ جنبه مثبتی ندارن؟
soheilsh
21-06-2010, 23:21
خداییش قبول دارید وقتی دیوید عزیز نیستش اینگلیس بیچاره میشه ؟؟ چون کل تیم رو دسته دیوید میچرخید ...
موقعی که دیوید بود بازی ها رو روال بود و خیلی خوب بازی می کردند ...
hamid_diablo
22-06-2010, 09:09
یه سئوال
دیوید بکام نقشش روی نیمکت چیه؟
در ضمن این مربی با افکار دموده شده ایتالیایی نمیتونه یه تیم انگلیسیو اداره کنه
در هر حال انگلیس کار دشواری پیش رو داره
John Cena723
22-06-2010, 10:11
دستشویی های ورزشگاه آزادی گویای همه چیز است...
Mohammad
22-06-2010, 11:18
یه سئوال
دیوید بکام نقشش روی نیمکت چیه؟
در ضمن این مربی با افکار دموده شده ایتالیایی نمیتونه یه تیم انگلیسیو اداره کنه
در هر حال انگلیس کار دشواری پیش رو داره
قبلا در مورد نقش دیوید بحث شده ...
مربیانی مثل فابیو کاپلو مانند مربیان ایرانی نیستند که به افکار دموده شده متهمشون می کنید ! هر چی باشه اونا الان تویه بهترین لیگ ها و بهترین کشورها از لحاظ فوتبال دارن مربیگری می کنند ، با تکنولوژی روز سر و کار دارند و اینکه مثل ما ها نیستند که با همون علم قدیم زندگی و کار امروز رو ادامه بدن ! مطالعه دارن ، خلاقیت دارن و ...
شاید افکار یه مربی به درد یه تیم نخوره ! چیزی که نمونه های بسیاریش رو می تونید پیدا کنید ... چرا نقل و انتقال مربی داریم ؟
ممنونم.
vahidgame
22-06-2010, 13:02
روزنامه های انگلیسی انواع مختلف انتقاد رو به کاپلو دارن می کنن.
یه روزنامه امروز در تیتر اولش مطلب جالبی رو درباره کاپلو نوشته که اشاره به فیلم پدر خوانده هستش.
خیلی جالبه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _sport__1%2Fworld_of_sport-619643511-1277187692.jpg%3FymspeVDDK7zUJCtu?v=2
خطر مرگ بیخ گوش انگلیس
شبکه ایران - جام جهانی برای هواداران فوتبال جزیره به یک کابوس تبدیل شده... سفیدپوشان انگلیس که با ادعای قهرمانی جام آنهم با نسل طلایی قدم به آفریقای جنوبی گذاشتند حالا حتی برای صعود به دور حذفی هم دست و پا میزنند.
مردان «سه شیر» که بعد از دو تساوی ناامید کننده با تنها 2 امتیاز، جایگاهی بهتر از سومی گروه C ندارند، در بازی فردا شب مقابل صدرنشین گروه محکوم به برد هستند تا حداقل مجبور به خداحافظی تحقیرآمیز از جام نوزدهم نباشند.
شاید اگر شاگردان کاپلو گرفتار جادوی بازی بد نمیشدند میتوانستند ضعف ایتالیا، بحران فرانسه و بی ثباتی آلمان ها را فرصتی برای کنار رفتن حداقل سه رقیب بدانند و خاطره قهرمانی 1966 را برای هواداران زنده کنند.
اما واقعیت اینجاست که این روزها کسی به قهرمانی فکر نمیکند؛ در جزیره حالا فقط صعود به دور بعد مسالهای حیاتی است و خب هیچ کس دوست ندارد «تیم ستارهها» برای نخستین بار از سال 1958، در مرحله گروهی حذف شود.
استیون جرارد معتقد است: «اگر مراحل نهایی جام را هدف گرفتهایم، باید هرچه زودتر تکانی به خود بدهیم. میدانیم وظیفه ما چیست؛ پیروزی در این مسابقه و کسب مجوز صعود آنهم تحت فشار و استرس خاص این تورنمنت.»
در این میان بیشترین فشارها و انتقادها متوجه وین رونی است که هرگز نتوانست خودش باشد و انتظارات را برآورده کند.
شاگردان کاپلو در صورت تساوی هم میتوانند امیدوار به صعود باشند اما در صورتی که بازی همزمان الجزایر-آمریکا با نتیجه مساوی به پایان برسد و تازه در این شرایط کاپلو باید فکری به حال تفاضل گل بهتر آمریکا بکند آنهم در شرایطی که به نظر میرسد پای گلزنان تیمش طلسم شده است.
اما درست بر خلاف انگلیس،تنها یک تساوی میتواند مجوز صعود اسلوونی به جمع 16 تیم باشد آنهم برای نخستین بار. اژدهای سبز تنها در صورتی با خطر حذف روبرو میشود که بازی را به حریف واگذار کند و آمریکا هم فاتح مصاف با الجزایر باشد یا الجزایر موفق به شکست آمریکا با اختلاف دو گل شود.
مردان انگلیس که در عرض کمتر از دو هفته اوج اقتدار به سیبل انتقاد هواداران و مطبوعات جزیره تبدیل شده اند، هنوز انگیزه خود را از دست نداده و همچنان متحد، حامی فابیو کاپلو و تصمیماتش هستند اما شاید همین اصرار کاپلو به استفاده از سیستم 2-4-4 که ریشه در تفکرات ایتالیایی او دارد دلیل اصلی تمام مشکلات باشد.
جان تری، اعتراف میکند نمیداند چه بر سر مردانی آمده که در تیمهای باشگاهی فوق ستاره اند اما در پیراهن ملی تنها یک نام بزرگ را یدک میکشند: «همه بازیکنان مطیع کاپلو هستند و پشتیبان تصمیمات او. این مهمترین و تنها فاکتور موفقیت ما خواهد بود.»
هنوز مشخص نیست کاپلو برای بازی فردا شب چه نقشه هایی در سر دارد اما شاید وظایفی تهاجمی تر را به کاپیتان استیون جرارد واگذار کند تا کمکی باشد برای وین رونی. جو کول احتمالاً در میانه زمین جایگزین امیل هسکی میشود و ماتیو آپسون به جای جیمی کرگر محروم به میدان میرود اما آیا تیمی که صعود به دور بعد هم برایش تبدیل به یک رویا شده میتواند در مراحل حساستر حرفی برای گفتن داشته باشد؟ آنها برای صعود از گروهی به زحمت افتاده اند که اسلوونی بر صدر آن تکیه زده؛ تیمی که در ابتدای جام و روی کاغذ ضعیف ترین تیم گروه بود چراکه حذف زودهنگام از یورو 2000 و جام جهانی 2002 کره و ژاپن را در کارنامه دارد...
ترکیب احتمالی:
انگلیس (2-4-4): دیوید جیمز، گلن جانسون، جان تری، ماتیو آپسون، اشلی کول، آرون لنون، فرانک لمپارد، گرت بری، جو کول، استیون جرارد، وین رونی
اسلوونی(2-4-4): سمیر هندانویچ، میسو برکو، مارکو سولر، بوستیان سزار، بویان یوکیچ، والتر بیرسا، روبرت کورن، الکساندر ردوساویویچ، آندراز کرم، زلاتکو ددیچ، ناوکویچ
داور: ولفگانگ اشتارک ( آلمان)
دیدار قبلی دو تیم:
انگلیس2- اسلوونی یک (لندن)
Mohammad King
22-06-2010, 17:15
فابيو كاپلو استعفا ميدهد
تبريز - فابيو كاپلو سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس در صورت عدم صعود به مرحله بعدي رقابتهاي جام جهاني ۲۰۱۰آفريقاي جنوبي، استعفا ميكند. به گزارش كارگروه جام جهاني ايرنا، روزنامه News Of The Worldروز دوشنبه ادعا كرد كه نتيجه ديدار تيم انگليس مقابل اسلووني، سرنوشت اين مربي را رقم خواهد زد.
اين روزنامه نوشت: اين مربي كه با تيم انگليس در دو بازي نخست خود مقابل تيمهاي آمريكا و الجزاير به تساوي رسيده و هم اكنون با دو امتياز در رده سوم جدول گروه Cقرار دارد، براي ادامه كار در اين تيم، بايد مقابل اسلووني به برتري دست يابد.
فدراسيون فوتبال انگليس اوايل ماه جاري ميلادي پيش قرارداد كاپلو را تا پايان سال ۲۰۱۲امضا كرده بود.
تيم ملي فوتبال انگليس آخرين بازي گروهي خود در رقابتهاي جام جهامي ۲۰۱۰ را چهارشنبه هفته جاري مقابل تيم اسلووني برگزار ميكند.
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
تری: بیانگیزگی بازیکنان، کاپلو را آزار میدهد
جان تری و سایر بازیکنان انگلیس از نتایجی که تیمشان گرفته راضی نیستند اما قدرت اصلاح خود را ندارند.
جان تری کاپیتان سابق انگلیسیها تا حدی بابت شرایط تیمش دچار سرخوردگی شده است.
به گزارش خبرآنلاین انگلیسیها به لطف نمایش عجیب او و هم تیمیهایش بدجور زیر ذرهبین قرار گرفتهاند. معلوم نیست در اردوی انگلیس چه میگذرد که بازیکنان در زمین به این شکل بازی میکنند.
خود تری در توصیف این شرایط میگوید: «نکته تلخ وچیزی که البته بیش از همه کاپلو را آزار میدهد بیانگیزگی بازیکنان تیم است. مشکل ما نداشتن شوق است.»
جالب است تری به راحتی به وجود چنین مشکل بزرگی اعتراف میکند اما این اعتراف به نوعی مفهوم تلخی دارد چرا که نشان میدهد انگلیسیها قدرت اصلاح کردن خودشان را ندارند. از جان تری با تجربه گرفته تا آرن لنون 22 ساله.
Mohammad
22-06-2010, 20:15
جان تري از فابيو كاپلو عذرخواهي كرد
مدافع تيم ملي انگليس و کاپيتان سابق اين تيم، از فابيو کاپلو بابت سخنان طعنهآميزش عذرخواهي کرد.
جان تري روز يکشنبه در نشست خبري با انتقاد شديد از کاپلو گفته بود: نميدانم چرا جو کول به تيم ملي دعوت نشد. کاپلو بايد بيشتر دقت کند. اکنون بهتر ميتوانم درک کنم چرا بازيکنان فرانسه تمرين را تعطيل کردند.
فابيو کاپلو بعد از اطلاع از مصاحبه "جان تري" او را سرزنش کرد و مصاحبه در اين شرايط ر ا اشتباهي بزرگ توصيف کرد.
جان تري روز سهشنبه در گفتگو با ديلي ميرر از مصاحبهي خود ابراز پشيماني کرد و گفت: اصلا قصد نداشتم کاپلو را تخريب کنم، خبرنگاري درباره تاثير جو کول سوال کرد و من هم باصداقت پاسخ دادم. اما فکر ميکنم کمي زيادهروي کردم.
تري که بعد از رسوايي اخلاقي بازوبند کاپيتاني را از دست داده در ادامه افزود: فکر نميکردم حرفهايم باعث ناراحتي کاپلو شود، اما اگر اين طور بوده از او معذرتخواهي ميکنم. همين جا بار ديگر در مقابل همه اعلام ميکنم من و بقيه بازيکنان تا انتها از او حمايت خواهيم کرد.
مدافع سختکوش آبيهاي لندن با ابراز اميدواري به موفقيت انگليس در آفريقاي جنوبي گفت: من هم مانند تمام انگليس ميخواهم در جام جهاني قهرمان شويم. به همين دليل تمام تلاشم را خواهم کرد تا در در جهت موفقيت تيم تلاش کنم.
جان تري در پايان عنوان کرد: ديگر دوست ندارم درباره اين مسائل صحبت کنم. فکر ميکنم همه چيز خاتمه يافته است.
انگليس هماکنون با دو امتياز از دو بازي در مکان سوم گروه قرار دارد و بايد در آخرين ديدار دوم تيرماه به مصاف اسلوني صدرنشين برود. ديگر ديدار اين گروه بين تيمهاي آمريکا و الجزاير به صورت همزمان برگزار خواهد شد.
ما که نفهمیدیمیم نقشاین یارو دیوید رو نیمکت چیه هی میپره بالا هی میپره پایین بعدام مگه کاپلو سرمربی نیست که این یا رو دیوید خوشگله میاد وسط
Mohammad
22-06-2010, 23:05
ما که نفهمیدیمیم نقشاین یارو دیوید رو نیمکت چیه هی میپره بالا هی میپره پایین بعدام مگه کاپلو سرمربی نیست که این یا رو دیوید خوشگله میاد وسط
شما سخت نگیر ! فکر کن اصلا دیویدی نیست ، هوم ؟
اینطوری بهتره واسه شما ! :46:
Mohammad
23-06-2010, 08:46
امروز روز سرنوشته ! نباید اینجا اینقدر سوت و کور باشه که !
Mohammad
23-06-2010, 08:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 971F61EE33ACC3BD96B347C48557D2E5B01E70F2B3269972
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg
اميدواري مربي و كاپيتان تيم انگليس براي صعود به دور بعدي مسابقات
تهران - فابيو كاپلو مربي تيم ملي فوتبال انگليس و استيون جرارد كاپيتان اين تيم معتقدند: تيمشان بعد از يك شروع نه چندان خوب در جام جهاني سرانجام خود را براي سومين ديدار و قرار گرفتن در بين ۱۶تيم صعودكننده به دور بعد آماده ميكند. به گزارش روز چهارشنبه كار گروه جام جهاني ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه، جرارد در آستانه ديدار نهايي تيمش در گروه سي مقابل اسلووني گفت:
بازي خيلي مهمي را پيش رو داريم. اين ديدار براي ما حكم بازي مرگ و زندگي را دارد.
وي افزود: تمرين خيلي دقيقي را براي اين ديدار انجام دادهايم و نياز به يك بازي بينقص داريم و همين تصميم را نيز گرفته ايم.
گفتني است كه تيم انگليس تاكنون در ديدارهاي قبلياش برابر آمريكا و الجزاير به نتيجه مساوي دست يافته است.
يكي از دلايل نااميدي تيم انگليس براي كسب عنوان قهرماني جام عدم حضور مناسب وين روني مهاجم تيم منچستريونايتد بوده است.
كاپلو در مورد روني گفت: من با روني خيلي صحبت كرده ام. او مثل جرارد بازيكني مهم و يكي از بهترين بازيكنان دنيا است.
وي افزود: گاهي فشار روي چنين بازيكنان بزرگي خيلي زياد است، اما روني در تمرينات دو سه روز گذشته خيلي پيشرفت كرده و در مقابل اسلووني واقعا خوب ظاهر خواهد شد.
تيم انگليس در اين دوره از بازيها سايهاي از خود بوده است. جرارد در مورد اين عملكرد ضعيف تيم گفت: ما در دو بازي قبل آنگونه كه قبلا بوديم ظاهر نشديم. در ديدارهاي مقدماتي ما سريع، متحد و تاثيرگذار حاضر شديم.
وي افزود: اميدوارم در بازي مقابل اسلووني نيز خوب ظاهر شده و به گلهايي كه نياز داريم، دست پيدا كنيم.
كاپيتان تيم انگليس متقاعد شده كه تيمش برابر اسلووني خوب عمل خواهد كرد، وي افزود: من در تمرينات چند روز گذشته نشانههايي از عزم بازيكنان براي جبران انتقادها و پيروز شدن را شاهد بوده ام.
بعد از نتيجه بدون گل انگليس مقابل الجزيره گروهي از طرفداران بيرون زمين به هو كردن تيم پرداختند. جرارد در مورد اين مساله گفت: ميتوانم احساس طرفداران تيم را درك كنم. تعداد زيادي از هواداران با صرف مبالغ زياد به اينجا آمده اند، اما ما مسئوليتمان را قبول كردهايم و ميخواهيم تغييري در ديدگاه آنها ايجاد كنيم و موجب شادي و افتخار مردم كشورمان شويم.
دوستان یه پی ان:
این پست رو دادم تا فقط این عدد رد بشه
John Cena723
23-06-2010, 09:51
امروز اگر انگلیس نبره رسما سرمو می کوبونم تو دیوار ولی یه حسی میگه که همون نیمه اول انگلیس طوفان به پا میکنه...
خدا کنه تیم یه دست شده باشه
Mohammad King
23-06-2010, 09:55
امروز روز سرنوشت پس باید تغییرات زیادی توی تیم رخ داده باشه....
منتظر باشید...
amirhoseinmehri
23-06-2010, 10:06
به امید برد پر گل انگلیس:7:
Mohammad King
23-06-2010, 10:09
لمپارد: آرزو ميكنم كاپلو بماند
خبرگزاري فارس: هافبك انگليس گفت: آرزو ميكنم تحت هر شرايطي پس از جامجهاني فابيو كاپلو مربي ما باقي بماند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه سانديتايمز فرانك لمپارد اظهار داشت: با فابيو كاپلو به نتايج خوبي در دو سال گذشته رسيديم و شرايط بهتري نسبت به گذشته پيدا كرديم. جدا از بازيهاي بحثانگيز كه در جام انجام داديم و مشكلات نيز به ما بازيكنان مربوط ميشود، معتقدم حضور وي براي تيم ملي ثمر بخش بوده است. آرزو ميكنم كماكان بتوانيم از وجود او بهره بگيريم.
هافبك عضو چلسي ادامه داد: بازيكنان انگليس هم قسم هستند كه در بازي آخر مقابل اسلووني برنده ميدان شوند و با كاپلو به دور يك هشتم نهايي و همين طور مراحل بالاتر برسند اما حتي اگر اتفاقي ناخوشايند روي دهد كه منجر به خروج انگليس از جام شود آرزو ميكنم كاپلو با تيم ملي باقي بماند و مسئولان اتحاديه امكان استمرار كاري او را فراهم كنند.
ياران اين بازيكن امروز عصر برابر اسلووني ديداري سرنوشتساز براي صعود دارند.
انتهاي پيام/
Mohammad King
23-06-2010, 10:15
اميدواري مربي و كاپيتان تيم انگليس براي صعود به دور بعدي مسابقات
تهران - فابيو كاپلو مربي تيم ملي فوتبال انگليس و استيون جرارد كاپيتان اين تيم معتقدند: تيمشان بعد از يك شروع نه چندان خوب در جام جهاني سرانجام خود را براي سومين ديدار و قرار گرفتن در بين ۱۶تيم صعودكننده به دور بعد آماده ميكند. به گزارش روز چهارشنبه كار گروه جام جهاني ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه، جرارد در آستانه ديدار نهايي تيمش در گروه سي مقابل اسلووني گفت:
بازي خيلي مهمي را پيش رو داريم. اين ديدار براي ما حكم بازي مرگ و زندگي را دارد.
وي افزود: تمرين خيلي دقيقي را براي اين ديدار انجام دادهايم و نياز به يك بازي بينقص داريم و همين تصميم را نيز گرفته ايم.
گفتني است كه تيم انگليس تاكنون در ديدارهاي قبلياش برابر آمريكا و الجزاير به نتيجه مساوي دست يافته است.
يكي از دلايل نااميدي تيم انگليس براي كسب عنوان قهرماني جام عدم حضور مناسب وين روني مهاجم تيم منچستريونايتد بوده است.
كاپلو در مورد روني گفت: من با روني خيلي صحبت كرده ام. او مثل جرارد بازيكني مهم و يكي از بهترين بازيكنان دنيا است.
وي افزود: گاهي فشار روي چنين بازيكنان بزرگي خيلي زياد است، اما روني در تمرينات دو سه روز گذشته خيلي پيشرفت كرده و در مقابل اسلووني واقعا خوب ظاهر خواهد شد.
تيم انگليس در اين دوره از بازيها سايهاي از خود بوده است. جرارد در مورد اين عملكرد ضعيف تيم گفت: ما در دو بازي قبل آنگونه كه قبلا بوديم ظاهر نشديم. در ديدارهاي مقدماتي ما سريع، متحد و تاثيرگذار حاضر شديم.
وي افزود: اميدوارم در بازي مقابل اسلووني نيز خوب ظاهر شده و به گلهايي كه نياز داريم، دست پيدا كنيم.
كاپيتان تيم انگليس متقاعد شده كه تيمش برابر اسلووني خوب عمل خواهد كرد، وي افزود: من در تمرينات چند روز گذشته نشانههايي از عزم بازيكنان براي جبران انتقادها و پيروز شدن را شاهد بوده ام.
بعد از نتيجه بدون گل انگليس مقابل الجزيره گروهي از طرفداران بيرون زمين به هو كردن تيم پرداختند. جرارد در مورد اين مساله گفت: ميتوانم احساس طرفداران تيم را درك كنم. تعداد زيادي از هواداران با صرف مبالغ زياد به اينجا آمده اند، اما ما مسئوليتمان را قبول كردهايم و ميخواهيم تغييري در ديدگاه آنها ايجاد كنيم و موجب شادي و افتخار مردم كشورمان شويم.
pcforlife
23-06-2010, 10:17
باید به اسلوونی رحم نکنیم! تا میخوره! بهش گل بزنیم! چون اونا میدونن با یه مساوی هم میرن بالا و از همون ابتدای بازی دفاع رو میزارن تو شروع کارشون! ضمن اینکه نتیجه بازی آمریکا و الجزایر واسش مهمه و دوست داره اون بازی مساوی بشه! از اون طرف خیلی جالبه کا آمریکا و الجزایر هم به هیچ وجه دوست ندارند اسلوونی بازی رو ببره و برد انگلیس یا مساوی رو ترجیح میدن! ایشالا میزنیم! خسته شدم از بس مساوی گرفتیم!
راستی یه چیزی! دیروز میخواستم ویدیوی آخره بازی الجزایر که رونی از دست تماشاگرا ناراحت بود رو بزارم، ولی گفتم خوب نیست واسه تیم حاشیه به وجود میاد!:31: هر چند فکر کنم رونی عذرخواهی کردش...:20:
MufcTalk.com
23-06-2010, 10:18
فقط انگلیس..........
Mohammad King
23-06-2010, 10:21
سلام
این مشکلی که تیم ما الان داره خیلی از تیم های دیگه هام دارن؟؟؟
کسایی که دیشب بازی آرژانتین را نگاه کرده باشن میدوونن که آرژانتین هم درست مث انگلیس تمامی حمله هاش بلوکه میشد و دوباره بریگشت... و ناهماهنگی بین بازیکنان هم معلوم بود...
کلن من امید دارم که امروز ساعت 18.30 تیم ما این مشکلات را رفع کرده باشه و یه بازی پر گل از سوی تیم ما باشه/.
MufcTalk.com
23-06-2010, 10:22
سر آلکس فرگوسن احساس میکند در کمپ تم ملی انگلستان تنش وجود دارد. سر آلکس فرگوسن میگوید که وین رونی باید در آن راحت باشد و از آن لذت ببرد.
سر آلکس فرگوسن در خصوص بحران تیم ملی انگلستان در مسابقات جام جهانی با وین رونی در تماس بوده است.
وین رونی تا کنون جام جهانی نا راحت کننده ای را داشته و در تساوی ملال انگیز تیم ملی انگلستان در برابر 2 تیم ملی آمریکا و الجزایر به نظر نمیرسید او علاقه داشته باشد خشکسالی 9 ماه خود در گلزنی بین المللی را بشکند.
سر آلکس فرگوسن سر مربی باشگاه منچستر یونایتد طی مصاحبه ای با رادیو سیریوس ( Sirius Radio صدای نیویورک ) در این رابطه گفت: با بازیکن خود صحبت کرده و احساس میشده که در اردو تیم ملی انگلستان مشکلاتی وجود دارد. من هفته گذشته با وین رونی صحبت میکردم و تنها میگفتم که آرام باشید و سعی کنید از آن ( مسابقات جام جهانی ) لذت ببرید. من از آنچه در آنجا شنیده میشود احساس کردم تنشی در داخل و اطراف کمپ تیم ملی انگلستان وجود دارد. من مسابقه با تیم ملی الجزایر را تماشا نکردم اما من فقط احساس میکنم تیم ملی انگلستان تحت تأثیر قرار گرفته است. گاهی اوقات انتظارات میتواند گروه را از دریافت بازیکنان در سطح مورد نیاز نا توان کند.
سر آلکس فرگوسن با کنایه به مشخصات فوتبال بالا زیر استاندارد های معمول خود اشاره میکند و در ادامه میگوید: مسابقات جام جهانی نا امید کننده بوده اما من احساس میکند میخواسته که باشد. من باید بگویم که با این سطح کیفیت نا امید شده ام و من در مجموع اصلاً تحت تأثیر قرار نگرفته ام.
سر آلکس فرگوسن معتقد است دلیل آن این است که بسیاری از بازیکنان از اثرات طولانی مدت در باشگاههای خود رنج میبرند. سر آلکس فرگوسن از وین رونی نام نمیبرد اما میگوید که این بدتر از مسابقات لیگ برتر انگلستان برای بازیکنان بوده. او چنین ادامه داد: ما فصلی در قاره اروپا داریم به ویژه در کشور انگلستان و این دشوار است. سپس 3 یا 4 روز پس از پایان فصل تمام بازیکنان با تیم ملیشان دیدار کردند و پس از یک فصل طولانی و سخت آنها زمان بیشتری با هم بوده اند. پرسیدن از بازیکنان برای ارائه بهترین سطح پس از یک فصل در کشور انگلستان یک کار واقعیست. بازیکنان تیم ملی آلمان در ماه ژانویه استراحت طولانی مدتی دارند و به نظر میرسد آنها همیشه در مسابقات جام جهانی بیش از انتظارات هر کس بهتر کار میکنند. با وجودی که آنها به قدرتمندی تیم ملی آلمان در گذشته نیستند آنها هنوز هم موفق به انجام کاری در مسابقات جام جهانی هستند.
سر آلکس فرگوسن در ادامه با عنوان وحشتناک در توصیف تیم ملی فرانسه با کاپیتانی پاتریس اورا میگوید: من انتظار نداشتم آنان پیشرفت کنند اما ما انتظار دیدن چیز بهتری داشتیم. به نظر میرسد نا هماهنگی بسیار در اردو تیم ملی فرانسه وجود دارد.
من فکر میکنم این برای آماده سازی بازیکنان بد بود که میدانستند ریموند دومنک پس از مسابقات جام جهانی میروید و لوران بلان جانشین وی میشود. آنها باید لوران بلان را به عنوان یک بیننده و یا دستیار و نگاه کننده با خود به همراه آورده باشند و شاید او آرام تحت تأثیر قرار دهد و یک هامورنی ( توازن ) را به تیم ملی آورده.
سر آلکس فرگوسن که با عملکرد خاویر هرناندز خرید جدید باشگاه منچستر یونایتد که در مسابقه در برابر تیم ملی فرانسه گلزنی کرد تحت تأثیر قرار گرفته بود در این خصوص گفت: او بسیار خوب بود. او تغییر مکان - سرعت و دیدن فضاهای خالی بسیار را به خوبی را نشان داد. من با عملکرد او بسیار راضی هستم.
همچنین سر آلکس فرگوسن در پاسخ به این سوال که چرا بسیاری از تیمها برای چنین فرمی تلاش میکردند گفت: او با فابیو کاپلو و دیگر سر مربیها موافق است. شما به صورت یکسان توازن را دریافت نمیکنید چرا که شما هر روز بازیکن ندارید. با یک باشگاه شما هر روز آنها را میبینید و شخصیتشان را میشناسید. سر مریبان تیمهای ملی لازم نیست که نقص آنها را بدانند.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نقل از روزنامه Guardian چاپ انگلستان.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MufcTalk.com
23-06-2010, 10:22
حرف های کینه ای هری ردنپ در مورد رونی:
Tottenham Boss Harry Redknapp: No Premier League Team Would Have Bought Wayne Rooney After Performance Against Algeria
Mohammad
23-06-2010, 10:23
اسلوونی مسلما با همون شیوه امروز بازی خواهد کرد که اکثر تیم های جام جهانی !
یعنی دفاع ==> ضد حمله !
برای غلبه بر این شیوه هم باید تیم از لحاظ روحی آماده باشه و با حوصله بازی کنه ! امیدوارم امروز انگلیس اینگونه باشه ... حیف این تیم که حذف بشه اونم تویه گروهی که اسلوونی ، آمریکا و الجزایر هستن !
به امید پیروزی ...
MufcTalk.com
23-06-2010, 10:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Vs England[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FIFA World Cup. Group C. Wednesday 23 Jun 2010. KO 15:00 Ground: Nelson Mandela Bay Stadium
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاریخ بر گزاری مسابقه : 02 / 04 / 1389 ( چهار شنبه ).
ساعت بر گزاری مسابقه : 30 : 18 به وقت ایران.
توضیح: دیگر مسابقه این گروه ما بین 2 تیم ملی ایالات متحده آمریکا ( USA ) و الجزایر بر طبق روند همیشگی مسابقات جام جهانی در خصوص مسابقه سوم تیمهای حاضر در مسابقات جام جهانی در مرحله گروهی با مسابقه فوق به صورت همزمان و رأس ساعت 30 : 18 به وقت ایران بر گزار میشود.
مکان بر گزاری مسابقه : استادیوم Nelson Mandela Bay Stadium واقع در شهر Port Elizabeth کشور آفریقای جنوبی. همچنین این ورزشگاه با نام Port Elizabeth Stadium نیز شناخته میشود.
گنجایش کامل استادیوم : 48459 صندلی.
گروه بر گزاری مسابقات :
گروه C . همچنین این مسابقه سی و هفتمین مسابقه رقابتهای جام جهانی 2010 محسوب میشود.
اطلاعات حاشیه ای این 2 تیم تا قبل از بر گزاری این مسابقه :
1 - این 2 تیم تیم ملی تا کنون تنها در یک مسابقه دوستان در مقابل هم قرار گرفته اند. این مسابقه در تاریخ 05 / 09 / 2009 - به میزبانی تیم ملی انگلستان و در ورزشگاه Wembley Stadium, London بر گزار شد که در نهایت با پیروزی 2 - 1 تیم ملی انگلستان به پایان رسید.
پیش بینی چیدمان و ترکیب اصلی 2 تیم در این مسابقه به نقل از سایت Eurosport در قالب تصویر :
آخرین رنکینگ و امتیاز این 2 تیم ملی در رده مردان به نقل از سایت Fifa :
تیم ملی انگلستان :
در رنکینگ 8 با امتیاز 1068.
تیم ملی اسلوونی :
در رنکینگ 25 با امتیاز 860.
نتیجه 3 مسابقه اخیر تیم ملی اسلوونی در کلیه رقابتها :
Slovenia 2 - USA 2
Algeria 0 - 1 Slovenia
Slovenia 3 - 1 New Zealand
اسامی 23 بازیکن 2 تیم در این مسابقه در قالب تصویر :
تیم ملی انگلستان :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تیم ملی اسلوونی :
تیم داوری این دیدار :
قضاوت این دیدار بر عهده Wolfgang Stark داور 41 ساله از کشور آلمان خواهد بود. همچنین هموطنان وی Jan-Hendrik Salver و Mike Pickel به عنوان کمک داوران و Joel Aguilar از کشور السالوادور به عنوان داور چهارم وی را در این دیدار همراهی خواهند کرد.
نمائی درونی از استادیوم Nelson Mandela Bay Stadium :
نمائی بیرونی از استادیوم Nelson Mandela Bay Stadium :
منبع:
دوستان بیاین دیگه حرف از شکست و حذف و از این جور چیزا نزنیم ناسلامتی امروز قراره بترکونیم
بیاین همه با هم برای تیم دعا کنیم
همه برای یه تیم یه تیم برای همه
MufcTalk.com
23-06-2010, 10:42
چرا پست های من نمیان پس؟ :دی
اخه مینویسه باید مدیر تایید کنه ولی پست های سایر دوستان میان
vahidgame
23-06-2010, 11:16
ترکیب احتمالی انگلیس در بازی امروز رو نگاه می کنم چند تا تغییر دیده میشد ولی بازم مثل اینکه اینکه سیستم همون 2-4-4 هستش.
احتمالا جو کول در این بازی به جای لنون قرار می گیره. دفوئه هم جای هسکی و همین طور آپسون هم در دفاع قراره می گیره.
ولی به نظر من انگلیس با یه مهاجم بازی کنه خیلی بهتره اون جوری لمپارد و جرارد آزادی عمل بیشتری دارن و بیشتر می تونن تاثیر گذار باشن.
hamid_diablo
23-06-2010, 11:58
سلام
دیشب که فرانسه حذف شد و مارو ناراحت کرد
آرزانتین هم اومد بالا که واقعا عالی بود
امشب ببینیم انگلیس چی کار میکنه
اگه بازیکناش کم فروشی نکنن یا مثل فرانسه بی انگیزه نباشن
behnam_n80
23-06-2010, 12:52
من همچنان به اون رونی که تو یونایتد دفاع میکرد.بازی سازی می کرد.پاس گل میداد و گل میزد اعتقاد و اعتماد دارم.اما هیچ وقت جرارد برازنده کاپیتانی نبوده و دلیل اصلی این لیورپولیه کثیفه که اتحاد و یکپارچگی تو تیم نیس و تنش هست.
shayan3001
23-06-2010, 13:28
.اما هیچ وقت جرارد برازنده کاپیتانی نبوده و دلیل اصلی این لیورپولیه ...
پستتون رو ویرایش کنین هر چی به دهنتون میاد نگین اونم به بازیکنی مثل جرارد .
xerxes again
23-06-2010, 13:31
امروز استرس دارید؟ حق دارین.
امیدوارم حال اسلوونی رو بگیرین چون اصلاَ با فوتبالش حال نکردم نمیدونم چرا.
امیدوارم از بین انگلیس، الجزایر، آمریکا دو تاشون بیان بالا.
amir_hesam33
23-06-2010, 13:40
سلام به همه ی طرفدارای ناز انگلستان
اول ارزو میکنم که امشب انگلستان ببره
بعدش به نظرم اگه اگه همین سیستمو با کمی تغییر بزاره مطمئن باشین نتیجه میگیره
فقط اگر کروچ رو از اول بازی بده و رونی رو پشتش بزاره ... دقیقا همون پستی که فرگوسن میزارتش ... و همون کاری که فرگوسن از رونی میشه کاپلو ازش بگیره نتیجه میده به امید خدا
اگر به جرارد و لمپارد آزادی عمل بیشتری بده راحتتر بازی میکنه انگلستان ... چون هم بازی سازن و هم خوب گل میزنن
4-5-1 سیستمه خوبیه
تک مهاجم کروچ ... رونی سایش ... لمپارد ( وسط ) و جرارد ( گوش ) و ( جو کل یا لنون یا فیلیپس ) ( یک کدومشونم یکی دیگه گوش ) و یکیو بزار پشت لمپارد که خیال لمپارد راحت باشه وقتی میره تو وا سه گل زنی
amir_hesam33
23-06-2010, 13:55
من همچنان به اون رونی که تو یونایتد دفاع میکرد.بازی سازی می کرد.پاس گل میداد و گل میزد اعتقاد و اعتماد دارم.اما هیچ وقت جرارد برازنده کاپیتانی نبوده و دلیل اصلی این لیورپولیه کثیفه که اتحاد و یکپارچگی تو تیم نیس و تنش هست.
میدونم رونی بازیکنه لایقیه
اما دوست عزیز بدون که جرارد همون جرارد فینال 2005 لیگ قهرمانان اروپاست که یه تنه تیمو کشید بالا
پس یکم با دقت تر بیشتری مورد بازیکنا نظر بدین
این کاپیتانی میدونم حق فردیناند و تری بود اما الانم رهبری خوبی داره جرارد
امشب استیوی بزرگیه خودشو ثابت میکنه تو انگلستان
منتظره نمایش خیره کنندش باشین
اینو واسه این میگم که واقعا مرد روزای سخته جرارد ( رونی و لمپارد هم تاثیر گذار هستن تو نتیجه امشب )
shayan3001
23-06-2010, 14:21
فابیو کاپلو و استیون جرارد دیروز در کنفرانس خبری در پورت الیزابت . مهمترین نکته در این کنفرانس اینبود که کاپلو با وجود حرف های جان تری می خواد از اون استفاده کنه و این که بازیکنان تمرینات خوبی رو در این چند روز انجام دادن.
عکس از تمرینات دیروز در رویال بافوکنگ درنزدیکی روستنبرگ
امروز انگیس اسلوونی: این دو تیم در ویمبلی کمتر از یک سال قبل با هم روبه رو شده اند که در اون بازی انگلیس ها 2 بر 1 پیروز شدند.
هواداران منتظر سه امتیاز و بازی خوب از تیم انگلیس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$plit/C_71_article_1263051_image_list_image_list_item_0_ image.jpg?23%2F06%2F2010%2009%3A42%3A31%3A589
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0A3BB2B617BF9FFD6D31295BE2119C44
کاپلو: انگلیس میتواند قهرمان شود
خبرگزاری فوتبال ایران - فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس اعلام کرد که تیمش میتواند به مرحله بعدی رقابتهای جامجهانی صعود کرده و قهرمان رقابتهای جامجهانی شود.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران – سهشیرها برای راهیابی به مرحله دوم جامجهانی باید امشب در پورت الیزابت از سد اسلوونی عبور کنند، در غیر اینصورت از گردونه رقابتها حذف خواهند شد ولی مربی ایتالیایی معتقد است که تیمش کیفیت لازم برای پیروزی مقابل هرتیمی را دارد. کاپلو در این رابطه گفت: «من احمق نیستم. زمانی که گفتم هدف من حضور در فینال رقابتهای جامجهانی است، به این دلیل بود که تیم ما نشان داده بود که تیم واقعا خوبی است. من فکر میکنم وقتی ما امشب به پیروزی برسیم، تمام تیمها باید مقابل ما بجنگند.» مربی ایتالیایی در ادامه به این نکته اشاره کرد که تیمش با انگلیسی که در رقابتهای مرحله مقدماتی دیدیم، تفاوت فراوانی داشته و در حد و اندازههای تیم قبلی ظاهر نشده است. کاپلو در ادامه گفت: «ما در مرحله مقدماتی جام جهانی واقعا خوب بودیم ولی اکنون در روزهای اوجمان نیستیم. در حال حاضر ما از سطح تیمی که من میشناختم، افت کردهایم و همه ما این را به خوبی میدانیم ولی برای امشب آماده مبارزه هستیم! مطمئن باشید.»
shutdown
23-06-2010, 16:21
به به بروبچ انگلیسی...میخوام یه خبر خوش بهتون بدم...میدونین چرا؟؟؟چونکه امروز ما این بازی رو میبرم.....صعود تیم رو پیشاپیش تبریک میگم....امروز روز خشم رونی از گل نزدن و روز پیروزیه انگلیس خواهد بود...
H.Operator
23-06-2010, 16:32
حیفه این تیم نیاد بالا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیفه این تیم نیاد بالا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه مربیشونم که مثل مربی فرانسه ستاره شناسی بلد نیست:41:
اما من براش دعا میکنم :21:
vahidgame
23-06-2010, 16:45
توی این بازی بازم جو کول بازی نمی کنه!
میلنر و دفوئه توی ترکیب اصلی هستن.
سیستم بازیو اینجا زده. همچنین بازیو مستقیم گزارش می کنه:
pcforlife
23-06-2010, 16:59
از دو حالت خارج نیست! یا انگلیس خبرگزاری و روزنامه نداره... یا شبکه سه و جاودانی شخصیت نداره!!:41:
حتی اگه طرفداره انگلیس نبودم، دوست داشتم انگلیس پرگل ببره تا حال جاودانی:2: گرفته بشه!:27:
shayan3001
23-06-2010, 17:05
از دو حالت خارج نیست! یا انگلیس خبرگزاری و روزنامه نداره... یا شبکه سه و جاودانی شخصیت نداره!!:41:
حتی اگه طرفداره انگلیس نبودم، دوست داشتم انگلیس پرگل ببره تا حال جاودانی:2: گرفته بشه!:27:
تلویزیونم خاموش بود. مگه چی میگه؟
pcforlife
23-06-2010, 17:06
تلویزیونم خاموش بود. مگه چی میگه؟
چرت و پرت!:41:
shayan3001
23-06-2010, 17:09
امیدوارم حال صدر هم گرفته بشه!!
soheiltaker
23-06-2010, 17:17
به اميد يه برد پرگل و قهرماني ... :40:
pcforlife
23-06-2010, 17:52
گلللللللللللللللللللللللل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
attractive_girl
23-06-2010, 17:52
يوهووووووووووووووووووو
اولين گـــــــــــــــل
B L A S T E R
23-06-2010, 17:55
متاسفانه مربیشونم که مثل مربی فرانسه ستاره شناسی بلد نیست:41:
اما من براش دعا میکنم :21:
دیگه تو اینکه کاپلو یکی از بهترین مربیای دنیاست شکی نیست :20:
pcforlife
23-06-2010, 18:00
چه چمن وحشتناکی داری این استادیوم!!!:2:
pcforlife
23-06-2010, 18:16
ایشلا نیمه دوم هم یکی بزنیم تا خیالمون راحت بشه از صعود...:20:
vahidgame
23-06-2010, 18:22
نسبت به بازی های قبلی تیم بهتر شده.
فقط رونی هم یکمی بهتر بشه دیگه تمومه....
shayan3001
23-06-2010, 18:27
نسبت به بازی های قبلی تیم بهتر شده.
فقط رونی هم یکمی بهتر بشه دیگه تمومه....
همینجوریه که میگی. من نمیدونم چرا رونی اینقدر میاد عقب!؟
چه چمن وحشتناکی داری این استادیوم!!!:2:
چمن رو مگه میشه به این زودی درست کرد ؟ (چمن طبیعی )
مگه نباید صبر کنی تا سبز شه ؟
attractive_girl
23-06-2010, 18:29
من نميدونم چرا اين جرارد رو قبول ندارم...
به نظرم كاپيتاني برازنده اش نيست...
راستي شانس آورديم گل امريكا آفسايد بود !
attractive_girl
23-06-2010, 18:43
واااااااااي چه موقعيتي روني از دست داددددددد
اسوه مقاومت و فداکاری جان تری :31: خیلی حال کردم البته کلی هم خندیدیم :31: حرکتش خیلی باحال بود :31:
من نميدونم چرا اين جرارد رو قبول ندارم...
به نظرم كاپيتاني برازنده اش نيست...
راستي شانس آورديم گل امريكا آفسايد بود !
آمریکا حتی اگه فقط با اختلاف یک گل بازی رو ببره اون وقت ما باید با اختلاف 3گل اسوونی رو ببریم :دی :دی
به طور کلی با باخت( که خدا نکنه ) حذف میشیم با مساوی هم که باید پر گل مساوی کنیم ( که در جفت این حالت ها اون بازی باید با نتیجه صفر صفر یا کلا کم گل مساوی بشه ) با برد هم امریکا ترجیحا ببازه یا مساوی کنه عالیه :دی :دی
pcforlife
23-06-2010, 19:22
تبریک میگم به همه طرفدارای انگلیس در پی سی!! (حالا طوری نیست که دوم یا اول شدیم):31:
ضمنا:
تسلیت میگم به جاودانی، صدر، شبکه سه و صداسیما و کسانی که به دلایلی سرود تیم ملی انگلیس رو مثل خیلی از کشورهای دیگه پخش نکردند و تمام مخالفای انگلیس و...:27:
ایشالا قهرمانیم...:40:
قربون همتون:40:
صعودتون روتبریک میگم.
حالا اول شدین یا دوم؟
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
این عقده ایها که اون بازی رونگفتن چی شده...
گل آمریکا روقبول نکردن:18:
pcforlife
23-06-2010, 19:25
صعودتون روتبریک میگم.
مرسی آلمانی!:46:
تنکس! (به فارسی یعنی ممنون!:31:)
نه نه نه گل آمریکا رو قبول کردن...........
آقا خوردیم یه هم..............
از این بهتر دیگه نمیشه............بهترین بازی تاریخ جام های جهانی رو(بین آلمان وانگلیس)خواهیم دید(جدای از هرنتیجه ای)
مطمئن بودم انگلیس میره بالا
تبریک به انگلیسیها
mehryazdan
23-06-2010, 19:27
نه بابا گل قبول هست آمریکا اول صعود کرد انگلیس دوم
ولی از صعود آمریکا خیلی خوشحال شدم تیم بسیار شایسته ای هست
خب به سلامتی امشب ما غنا رو ببریم میخوریم به هم:دی
soheilsh
23-06-2010, 19:30
تبریک تبریک
گل اول رو که زدن یاد دیوید افتادم چون تو هر بازی بی برو برگشت یه گل اینجوری میزدن که پاس گلش هم دیوید میداد...
و در اخر باز به این المان های بوگندو خوردیم...
سوسکتون می کنیم ...
البته اگر از غنا نخوردید :27:
caca_caca888
23-06-2010, 19:30
چه بدشانسي آورديدا
آلمان داره يواش يواش بهتون ميخوره!!!!!!!!!!
تبریک میگم بهتون
تو یک هشتم می بینیمتون
اولآ تبریک میگم صعود هم انگلیس هم آمریکارو ( به همون دلایلی که حسین عزیز بهش اشاره کرد سرود ملی و این حرفا )
دومآ اسکل تر از جاودانی رو کره زمین نیست ! آمریکا یه گل نیمه اول زد که قبول نشد این اسکله فکر کرده گل داناوان قبول نشده !:27:
سومآ بازم تبریک میگم صعود انگلیس و آمریکا رو به مسئولان **** ! :31:
راستی امشب قیافه جاودانی بعد بازی آلمان دیدن داره ! داره میگه آلمان که راحت غنا رو میبره ... جمع کن بابا !:2:
shakerifar
23-06-2010, 19:33
تبریک میگم بهتون
تو یک هشتم می بینیمتون
چقدر مطمئنید!!!
غنا کم تیمی نیست
خب تبریک به خودمون!
ولی امیدوارم انگلیس مرحله بعد خیلی بیشتر تلاش کنه.
چون هنوزم انتظارات رو برآورده نکرده و با این وضع ممکنه مرحله بعد حذف بشه.
shayan3001
23-06-2010, 19:33
این قضیه صدر و فدراسیون آلمان چیه دیگه؟!!!
این قضیه صدر و فدراسیون آلمان چیه دیگه؟!!!
قراره بره بازدید انگار
من درست نفهمیدم
behnam_n80
23-06-2010, 19:35
تبریک به همه دوستان و هولیگان های انگلیسی:10:
جالبه من از اینجا فهمیدم آمریکا صعود کرد
این گربه نره(جاودانی) امشب دق میکنه
بچه ها تبریک با اینکه این قدرت اصلی رو نتونست به نمایش بدازه ولی تو بعضی از دقایق خیلی خوب کار کردند
تبریک تبریک
گل اول رو که زدن یاد دیوید افتادم چون تو هر بازی بی برو برگشت یه گل اینجوری میزدن که پاس گلش هم دیوید میداد...
این بازی دیوید اون کنار نبود آره ؟
من که ندیدمش , شاید چون من بازی رو کامل ندیدم اینطور شده ...
John Cena723
23-06-2010, 19:36
انگلیس خیلی خوب بازی کرد و به هواداران انگلیس تبریک میگم از جمله خودم . تنها مشکلی که انگلیس تو این بازی داشت ضربان نهایی بود که اگرم رو این موضوع کار کنند به یکی از خطرناک ترین تیم ها تبدیل میشند . وین رونی هنوزم که هنوزه به دوران اوجش برنگشته ...
اسلونی هم گناه داشت در دقیقه آخر با گل آمریکا از صعود به مرحله بعد جا موند
John Cena723
این بازی دیوید اون کنار نبود آره ؟
من که ندیدمش , شاید چون من بازی رو کامل ندیدم اینطور شده ... چرا بودش . آخر بازی هم کاپلو دستشو اورد جلو که بزن قدش :31:
shayan3001
قراره بره بازدید انگار
یعنی کس دیگه ای نبوده بره بازدید؟؟:18:
Mohammad King
23-06-2010, 19:37
سلام
ما اصلا ن از بازی با آلمان هراسی نداریم و نخواهیم داشت.
خب تبریک میگم به تمام بچه های انگلیس که با یه برد آبرو مند تونستیم به عنوان تیمدوم به رقابتهای بعدی صعود کنیم...
ما خیلی موقعیت گل داشتیم...اما شانس نداشتیم ( به قول یه مثل که میگه:اگر را کاشتن کاشکی در آمد ، کاشکی کاشتن اگر در آمد :دی)
خب برای تیم آلمان هم آرزوی موفقیت توی بازی امشب میکنم./.
چقدر مطمئنید!!!
غنا کم تیمی نیست
غنا تیم خوبیه ولی از پسش بر میایم
جلو آلمان عددی نیست
اولآ تبریک میگم صعود هم انگلیس هم آمریکارو ( به همون دلایلی که حسین عزیز بهش اشاره کرد سرود ملی و این حرفا )
دومآ اسکل تر از جاودانی رو کره زمین نیست ! آمریکا یه گل نیمه اول زد که قبول نشد این اسکله فکر کرده گل داناوان قبول نشده !:27:
سومآ بازم تبریک میگم صعود انگلیس و آمریکا رو به مسئولان **** ! :31:
راستی امشب قیافه جاودانی بعد بازی آلمان دیدن داره ! داره میگه آلمان که راحت غنا رو میبره ... جمع کن بابا !:2:
چیه؟؟؟؟؟؟
اگه میگفت غنا بازیو میبره خوشحال می شدی؟؟؟؟؟؟؟؟
behnam_n80
23-06-2010, 19:38
قابل توجه دوستان آلمانی
غنا امشب برا برد میاد چون با شکست امکان حذف داره
جدال بین سه شیرهای اروپا و عقاب بلندپرواز اروپا....
برنده کیست؟:27:
هرچند 3به1دارید دعوا میکنید(سه شیر)اشکالی نداره.........:31:
ولی خودمونیم اتحاد جان تری وبازیکنها با کاپلو نتیجه داد.
یه صحنه دیدم که این جان تری توی حالت دازکش جلوی توپ شیرجه رفت.خدایش خیلی حال کردم به این میگن غیرت.
soheiltaker
23-06-2010, 19:44
تبريك ميگم به همه انگليسيهاي گل ...:11:
كم كم داريم اون تيم ملي انگليس رو ميبينيم كه همه انتظار داريم ....
اميدوارم تو مرحله بعد هم بخوريم به المان و بتركونيمش!!:27:
2تا نكته :
به نظر من جوكول اصلا اماده نيست ... 10دقيقه بازي كرد ... جون از همه جاش داشت در ميرفت!:31:
و واقعا حال كردم با جان تري ... فوق العاده بود ... اينو ميگن يه مدافع با غيرت ... خيلي صحنه قشنگي بود ... هيچ وقت يادم نميره ...
چه قدر با جرئت خودش پرت كرد جلوي توپ...
خداييش اگه توپ ميخورد به صورتش قشنگ نصف ثورتش ميرفت ...
دمت گرم جان تري ... دوستت داريم :40:
جدال بین سه شیرهای اروپا و عقاب بلندپرواز اروپا....
برنده کیست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند 3به1دارید دعوا میکنید(سه شیر)اشکالی نداره.........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خودمونیم اتحاد جان تری وبازیکنها با کاپلو نتیجه داد.
یه صحنه دیدم که این جان تری توی حالت دازکش جلوی توپ شیرجه رفت.خدایش خیلی حال کردم به این میگن غیرت.
گویا از این ژرمن ها کم تعصب و واقع بینشون هم پیدا شد بالاخره
حرکت تری رو دیدم یه لحظه یاد فهمیده افتادم :دی (توپ = تانک ) :دی :دی
:دی :دی کاپلو مرد آزار و اذیت قلبی و روحی هوادارا هستش :دی :دی :دی
سرود ما برای بازی یک هشتم : یا آلمان یا هیچ تیم :دی :دی
اولا به همه دوستان تبریک می گم
ثانیا به نظر من که قهرمانیم به قول دُن کاپلو بریم بالا دیگه بقیه تیما باید با ما بجنگند (تا شاید بتونند حداقل یکی بخورند)
ثالثا یکی لطف می کنه اون از خود گذشتگی جان تری رو آپ کنه خداییش هم کلی حال کردم هم کلی خندیدم
بازم تبریک می گم
pcforlife
23-06-2010, 19:47
خب تبریک به خودمون!
ولی امیدوارم انگلیس مرحله بعد خیلی بیشتر تلاش کنه.
چون هنوزم انتظارات رو برآورده نکرده و با این وضع ممکنه مرحله بعد حذف بشه.
به نظر من اگه مرحله بعد به آلمان بخوریم، اون بازی زیاد مربوط به آمادگی نیست..:20:. به خاطر دشمنی هایی که بین انگلیس و آلمان هست، حتی یه تیم نا آماده انگلیس یا آلمان، اون بازی رو کاملا جدی می گیرند...
ولی خوب... باید انگلیس محکم تر از این بازی کنه... به نظر من تو این بازی جرارد و لمپارد خیلی خوب بودند. آپسون هم واسه بازی اول بسیار خوب ظاهر شد... رونی هم عالی بود ولی بدشانس... دفو باید خیلی زودتر بهش بازیه 90 دقیقه ای میرسید و اشلی و گلن هم خیلی به چپ و راست کمک کردند... ضمنا کاپلو حق داره به جو کول زیاد بازی نده... هرچند کم بازی کرد، ولی زیاد هم آماده نبود... دربازبان اسلوونی هم واقعا عالی کار کرد.
کلا اگه رقابت بین بازیکنای تو زمین و نیمکت بیشتر باشه، تلاش بازیکنان هم تو زمین بیشتر میشه...:20:
بازم تبریک! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mohammad King
23-06-2010, 19:47
اگر آلمان بره بالا
روز 1شنبه ساعت 18.30 میفتیم با آلمان
جاسم کدخدایی بنت
23-06-2010, 19:50
BRAZIL-ENGLAND-HOLLAND
RONALDINHO_ROONY_ROOBEN
soheiltaker
23-06-2010, 19:51
شير است جان تري:40:
Peji2010
23-06-2010, 19:51
خب از یه جهت تبریک میگم چون صعود کردین و حقتون بود که این بازی رو ببرید و از یه جهت هم تسلیت میگم چون با گلی که آمریکا زد تو بد چاله ای اوفتادید :21:
shayan3001
23-06-2010, 19:53
خب از یه جهت تبریک میگم چون صعود کردین و حقتون بود که این بازی رو ببرید و از یه جهت هم تسلیت میگم چون با گلی که آمریکا زد تو بد چاله ای اوفتادید :21:
ما توی چاله ایم شما توی چاه :31::27:
خب از یه جهت تبریک میگم چون صعود کردین و حقتون بود که این بازی رو ببرید و از یه جهت هم تسلیت میگم چون با گلی که آمریکا زد تو بد چاله ای اوفتادید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید به تعبیر دیگه هم بشه گفت آمریکا شمارو توی بد چاله ای انداخته :دی :دی نگرش از دو طرف باید باشه :دی :5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.