ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تایپیک رسمی تیم ملی >>آرژانتین<<

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6]

zentarot
03-07-2010, 21:10
آرژانتین همون آرژانتین محبوب
مارادونا هم همون مارادونای محبوب و دوست داشتنی و بهترین بازیکن تاریخ
هیچ چیز تغییر نکرده...

دوست عزیزمون حرف قشنگی زد اون زمان که جنگ بود و دیگر هیچ تنها و تنها ترین دلخوشیمون آرژانتین و مارادونا بود و هست همه اون روزها رو به خوبی به یاد داریم پس
Vivaaa La Argentinaaa
Viva Diego Armando maradona

alirezak4
03-07-2010, 21:11
همش تقصیر این دروازه بانه کم تجربه و ابله هست که گل زود هنگام رو خورد و باعث باخت آرژانتین شد.......
و واقعا" برای گزارشگر احمقمون یعنی مزدک میرزایی متاسفم فقط بلده توهین کنه به آرژانتینیها:41:
خودتون رو ناراخت نکنید....
دوست عزیز من از بچه گی طرفدار دو آتیشه آرزانتین بودم.با گلهای باتی گل میپریدم هوا میومدم پایین.
شما باید دنبال مقصر اصلی باشید.و اون کسی نیست جز مارادونا.با گزاشتن این بازیکن شماره فکر کنم 15 که 22 سالشم بود باعث شد آرزانتین دو تا گل اول رو دریافت کنه.حتی با بازی بدش بعد از گل اولی که تقدیم کرد اون رو تعویض نکرد.و این نشان از این داره که مارادونا اصلا مربی خوبی نیست.دعوت نکردن خاویر محبوب،دادن بازوبند کاپیتانی به مسی در حالی که ورن تو بازی هستش،کارهای عجیب و غریب،افتادن تو تله پله و پلاتنینی و کل کل کردن با اونها به جای بررسی مسائل تاکتیکی و تکنیکی،قراردادن داماد خودش تو زمین در صورتی که میلیتوی آماده و با انگیزه رو روی نیمکت نشوند.استفاده از هیگواین تو این بازی کاملا اشتباه بود.این بازی فقط سه تا مهاجم سریع میخواست (مسی ، توز و میلیتو) چون دفاع آلمان روی هوا و حمله های کلاسیک فوق العاده قوی بود.استفاده نکردن از ورون با تجربه که میتونست خط میانی آرژانتین رو محکم کنه.و استفاده از مسی بهترین بازیکن جهان تو جایی که هیچ کس اون رو ساپورت نمیکرد.
این بازی جنگ بین مربی ها بود.مارادونا باخت

zentarot
03-07-2010, 21:15
ضمنا از دوست عزیزم بردیا هم معذرت می خوام این چند روز زیاد کل کل کردیم با هم
امیدوارم همیشه موفق باشید

salarhiv
03-07-2010, 21:15
اگه منظورت چارلز ترون هست باید بگم ایشون تو آفریقای جنوبی به دنیا اومدن احتمالا اومده بودن زادگاه رو یه دید بزنن . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته مادرشون هم آلمانی هست . دی کاپریو هم اجدادشون ایتالیایی آلمانی هستند بیشترشون . اصلا حالا که چی شما که باختید حالا اصلا 6 میلیارد نفر جمعیت کره زمین طرفدار شما . البته به جز من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شماتا حالا کجا بودی؟؟ ازون حزب بادیا هستی دیگه؟؟؟

Khazuk
03-07-2010, 21:18
اینا که میگفتن سیستم کدگذاریشون رو جوری کردن که هیچ دانگلی نتونه کاری بکنه
شر زیاد میگن اگه بخواهن سیستم عوض کنن تمام کارتهایی که فروختن از کار میفته

P.1052
03-07-2010, 21:20
دوستان آرژاینتینی خیالی نیست.....
ایشالله چهار سال دیگه تو قاره ی خودمون قهرمان میشیم.....
چهار سال دیگه هم بازیکنامون با تجربه تر میشن و هم این برادر بسیجی حاج مارادونا مربیمون نیست.
در مورد آلمان هم نگران نباشید یا اسپانیا شوتش می کنه اون ور یا هلند مقتدرانه می خوردش.....

jyjy
03-07-2010, 21:22
آلمان کابوس سیاه اسپانیا از راه رسید.....
منتظر نابودی باش اسپانیا...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زرشک:13:
اینو خودت گفتی یا اون اوختاپوسه.
ببین داداش فعلا زوده.حواستو جمع کن ما کابوس سیاه شما نشیم.

P.1052
03-07-2010, 21:22
شماتا حالا کجا بودی؟؟ ازون حزب بادیا هستی دیگه؟؟؟

راستی گرچه ایشون با من نبود ولی یه توضیح بدم که من طرفدار سه تیمه اسپانیا هلند و آرژانتین بودم (مدارکش هم موجوده:31:)
بعدا نگین این یارو حزب باد بود....

Khazuk
03-07-2010, 21:33
كارتش واسه يك سال 200 تومنه از دبي گرفتن...
راستي ايران يه بار كلينتون رو نشون داد!(تا نيمه ي اول!)
مزدك گفت بجز فوتباليست ها بازيگران زيادي هم به ورزشگاه اومدن :31:
این توی سایتش زده واسه حوزه خلیج 75 دلار تمدید 65واسه جاهای دیگه 70

frnsh
03-07-2010, 21:40
نمیخوام دلمون رو بیشتر بسوزونم ولی خدایش چرا تیمهای بزرگ اینقدر افتضاح باختن؟؟؟

اون از پرتغال و برزیل که به وقت اضافه نکشیده باختن، اینم از آرژانتین! حداقل میذاشتی به وقت اضافه بکشه!
اونوقت یه تیمی مثل ژاپن، با کمال افتخار توی پنالتی میبازه!
واقعا عجیبه! نمیدونم مشکل از بازیهاست یا هشت پاهه؟؟؟؟

A.M.D.D.E.V.I.L
03-07-2010, 21:44
تیم بزرگ آلمان هم میبازه :27:

P.1052
03-07-2010, 21:48
البته این عکس بهتره :10:

frnsh
03-07-2010, 21:50
تیم بزرگ آلمان هم میبازه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

پس فکر کردی واسه چی شدم طرفدارش؟؟؟ :31:

احتمالا نیروی بدشانسی من بیشتر از نیروی پیشگویی هشت پاهه س!!! :21:

arfnpm
03-07-2010, 21:52
به همه فاصله آلمان آرژانتین ثابت شد.
حالا دیگه بگو آلمان
بگو بگو بگو
آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان

Bs_panzer
03-07-2010, 21:55

پس اگه این جوریه شما کار خوبی می کنی:31:
شما توی نیمه نهایی طرفدار آلمان باش تا حذف بشه. فینال هم طرفدار هلند باش تا اسپانیا ببره و قهرمان بشه:31:

yuseph
03-07-2010, 22:03

پس اگه این جوریه شما کار خوبی می کنی:31:
شما توی نیمه نهایی طرفدار آلمان باش تا حذف بشه. فینال هم طرفدار هلند باش تا اسپانیا ببره و قهرمان بشه:31:
خیالات برتون داشته عزیزان من...:27:

Mahziar-7
03-07-2010, 22:05
زنده باد آرژانتین! زنده باد اسطوره ی تاریخ فوتبال! زنده باد مارادونا!

گرافيكار
03-07-2010, 22:08
چي بايد گفت
بدترين استفاده از مسي
پشت دو مهاجم وسط خديرا و اشنايدر كه جاي مسي نيست
اي خدا
آخه چرا به خاطر يه گل سريع جاي ديماريا رو عوض كردن
چرا شكل تيم رو به خاطر يه گل به هم ريختن
هيچ برنامه اي براي استفاده از ستاره هاي تكنيكي آرژانتين نبود
آخه بابا چرا اينقدر تمركز بازي پشت وسط و پشت هجده آلمان بود
بعد از چند نيمه بايد بفهمن كه نميشه از بين خديرا و اشنايدر گذشت
باز كردن بازي خيلي سخت بود؟
بعد از حذف برزيل امروزم آرژانتين
براي كسايي كه عاشقانه مارادونا رو دوست دارن احترام قائلم
اما اين دليل نميشه ما هم ناراحتي خودمون رو از مارادونا ابراز نكنيم
اينجا تاپيك تيم آرژانتينه نه تاپيك مارادونا
من و طرفداراي حقيقي آرژانتين و اكثر مردم اين كشور
اول تيم آرژانتين رو دوست دارن بعد ستاره هاشو
براي طرفداراي حقيقي آرژانتين مارادونا مهم نيست
مهم قهرمانيه تيمه
مارادونا فقط چند صفحه درخشان از تاريخ تيم آرژانتينه
ولي نه همه اون
من از دست مارادونا و روشي كه براي بازي گرفتن از مسي توز ديماريا... داشت ناراحتم نيازيم نيست به خاطر كسايي كه مارادونا رو دوست دارن اين مسئله رو پنهان كنم
دو تيم بزرگ يرزيل و آرژانتين به مربياشون باختن
به ساده ترين ضد تاكتيكهاي مربيان حريفشون
حقيقت اصلي اينه
من مارادونا رو بازيكن بزرگي ميدونم امامثل مردم آرژانتين دلم نميخواد ديگه سرمربي تيمم باشه

yashgin128
03-07-2010, 22:10
لعنت به دی ماریا

لعنت به ریکلمه

لعنت به المان

لعنت به هشت پا

P.1052
03-07-2010, 22:11
اما اين دليل نميشه ما هم ناراحتي خودمون رو از مارادونا ابراز نكنيم
اينجا تاپيك تيم آرژانتينه نه تاپيك مارادونا
من و طرفداراي حقيقي آرژانتين و اكثر مردم اين كشور
اول تيم آرژانتين رو دوست دارن بعد ستاره هاشو
براي طرفداراي حقيقي آرژانتين مارادونا مهم نيست
مهم قهرمانيه تيمه
مارادونا فقط چند صفحه درخشان از تاريخ تيم آرژانتينه
ولي نه همه اون
من از دست مارادونا و روشي كه براي بازي گرفتن از مسي توز ديماريا... داشت ناراحتم نيازيم نيست به خاطر كسايي كه مارادونا رو دوست دارن اين مسئله رو پنهان كنم
دو تيم بزرگ يرزيل و آرژانتين به مربياشون باختن
به ساده ترين ضد تاكتيكهاي مربيان حريفشون
حقيقت اصلي اينه
من مارادونا رو بازيكن بزرگي ميدونم امامثل مردم آرژانتين دلم نميخواد ديگه سرمربي تيمم باشه
از اول هم مربی شدن مارادونا غلط بود اولا مارادونا تجربه ی زیادی نداشت.دوما این ریسک بزرگی بود که تیمی رو که آماده ترین مهره ها رو داره به این مربی بسپارن.

yashgin128
03-07-2010, 22:18
یعنی به این راحتی باختیم.

اگه یه گل زده بودیم تو نیمه اول الان شاید همه چی فرق می کرد.

اینا دیگه چه تعویض هایی بودن.چرا ورون و میلیتو نیومدن تو

اخه تا کی باید تو حسرت بمونیم .اگه حتی با غنا هم اینطور بازی کرده بودیم بازم میباختیم

پس اون خط اتشی که می گفتن همه ازش وحشت دارن کجا رفتن

---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------

yashgin128
03-07-2010, 22:24
اینو برای بعد از .... اماده کرده بودم ولی ....

اینم در قالب مثنوی(مثنوی دیگو) تقدیم به همه البیسلسته های عزیز امیدوارم که خوشتون بیاد.

خالکوبی بازوی دونا نشانی هست واسه شما
دکتر چه گوارای ما صلح را زجهان زد ندا
اون هیتلر نازی شما جان انسان را کرد فدا
لاژوی رئیس دروغ فیفا با دیگو داشت دعوا
جام کذایی 90 را با پنالتی داد به ژرمن ها
زین قصه نشو خوار ای صفا که جام 19 افریقا هست به پا
اونی که هست درون قلب ما تویک چهارم خورد به تیم هشت پا
در نبردی سخت وطاقت فرسا تیم لو را کرد با چند گل کرد فنا
در بازی فینال همه بودیم یک صدا تیم رقیب چیزی نداشت برتر زما
جام را گرفتیم با ادعا هفت پیروزی با مارادونا
زین پس در جهان هست یک ندا "زنده باد مارادونا"

yuseph
03-07-2010, 22:27
اینو برای بعد از .... اماده کرده بودم ولی ....

اینم در قالب مثنوی(مثنوی دیگو) تقدیم به همه البیسلسته های عزیز امیدوارم که خوشتون بیاد.

خالکوبی بازوی دونا نشانی هست واسه شما
دکتر چه گوارای ما صلح را زجهان زد ندا
اون هیتلر نازی شما جان انسان را کرد فدا
لاژوی رئیس دروغ فیفا با دیگو داشت دعوا
جام کذایی 90 را با پنالتی داد به ژرمن ها
زین قصه نشو خوار ای صفا که جام 19 افریقا هست به پا
اونی که هست درون قلب ما تویک چهارم خورد به تیم هشت پا
در نبردی سخت وطاقت فرسا تیم لو را کرد با چند گل کرد فنا
در بازی فینال همه بودیم یک صدا تیم رقیب چیزی نداشت برتر زما
جام را گرفتیم با ادعا هفت پیروزی با مارادونا
زین پس در جهان هست یک ندا "زنده باد مارادونا"
آقا خیلی قشنگ بود...
فوتباله دیگه بی خیال....:20:

salarhiv
03-07-2010, 22:35
لعنت به این فوتبال بی رحم.مارادونا بیشتر از همه حیف شد.

حتی اگه 4 سال دیگه هم قهرمان شه.هیچ ارزشی برای من یکی نداره بدون مارادونا.

مارادونا و مسی و توز و میلیتو و هیگواین باید برن بشینن خونه و بازی ستارگان کم فروغ المان و یواخیملو رو ببینن.فوتبال بی رحم.دیگو حیف شد.

s.w.a.t
03-07-2010, 22:36
ایشالا دوره های بعدی موفق باشید.
دوستان من اگه حرفی زدم فقط برای مزاح و شوخی بود...
امیدوارم کسی از دوستان ناراحت نشده باشه.

yashgin128
03-07-2010, 22:43
لعنت به این فوتبال بی رحم.مارادونا بیشتر از همه حیف شد.

حتی اگه 4 سال دیگه هم قهرمان شه.هیچ ارزشی برای من یکی نداره بدون مارادونا.

مارادونا و مسی و توز و میلیتو و هیگواین باید برن بشینن خونه و بازی ستارگان کم فروغ المان و یواخیملو رو ببینن.فوتبال بی رحم.دیگو حیف شد.

دوست عزیز کلا حرف دل منو زدی ولی چیکار میشه کرد .قهرمانی ارژانتین توی جام جهانی اونم با اسطوره (مارادونا) منو تو رویاها برده بود.حیف شد واقعا حیف شد شاید وقتی دیگر.
واقعا جام اشک ها و لبخند ها بود .من که امروز اصلا حالم خوب نیست از بس که ناراحتم .بعد از بازی کارد می زدی خون در نمیومد.
شاید 2014

Mr.Crow
03-07-2010, 22:45
مارادونا و مسی و توز و میلیتو و هیگواین باید برن بشینن خونه و بازی ستارگان کم فروغ المان و یواخیملو رو ببینن.فوتبال بی رحم.دیگو حیف شد.‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏

salarhiv
03-07-2010, 22:58
پايان كار جذاب‌ترين چهره جام جهاني: اديوس ديه‌گو

لحظاتي كه امروز مارادونا تجربه كرد درست مثل بازي فينال جام 90 بود. زماني كه او اسير گيدو بوخوالد مدافع آلماني شده بود كه در تمام بازي به او چسبيد و اجازه كوچك‌ترين فعاليت را به وي نداد

سايت گل ـ حول و حوش دقايق 70 بود وقتي كه آرژانتين گل سوم را هم دريافت كرده بود دوربين روي صورت ديه‌گو مارادونا رفت كه مثل هميشه دو دست خود را به سمت چپ و راست برده بود و با پنجه محكم بازوها را گرفته بود. اما براي اولين‌بار در اين جام، ديه‌گو در موقعيتي بود كه بي‌جلال و جبروت مسابقات قبلي به نظر مي‌آمد، دوربين به سمت صورت او رفت و چشم چپش را با وضوح بيشتري نشان داد، بر اين چشم اشكي نشسته بود و غمي در آن بود كه جگر را مي‌خراشيد؛ اين ديه‌گو مارداوناي جذاب بود. كسي كه حالا ديگر اميدي به ادامه كار در جام نداشت. كسي كه برخلاف هميشه بازي‌هاي جام جهاني بايد خودش را آماده بدرقه‌اي متفاوت با بازيكنان مي‌كرد، بازيكناني كه اگر نصف مارادونا بودند آرژانتين ديگر چه غمي نداشت ...
كساني كه مسي را با مارادونا مقايسه مي‌كردند بايد تغيير عقيده داده باشند، نه ليونل مسي هنوز مانده تا با ستاره‌اي مثل ديه‌گو مقايسه شود. ديه‌گو در جام 90 تيم بي‌ستاره آرژانتين را كول كرد و به فينال برد اما مسي ...
لحظاتي كه امروز مارادونا تجربه كرد درست مثل بازي فينال جام 90 بود. زماني كه او اسير گيدو بوخوالد مدافع آلماني شده بود كه در تمام بازي به او چسبيد و اجازه كوچك‌ترين فعاليت را به وي نداد. بله، آلماني‌ها قبلا هم يكبار مارادونا و شوق بي‌نظيرش را از كار انداختند و اين براي دومين بار بود كه ديه‌گو كم مي‌آورد ...
حالا مردي كه جذابيت جام مديون او بود ما را ترك مي‌كند. كسي كه حتي طرفداران آلمان هم دوست نداشتند شكست خوردنش را ببينند. آديوس ديه‌گو!

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

ایشالا دوره های بعدی موفق باشید.
دوستان من اگه حرفی زدم فقط برای مزاح و شوخی بود...
امیدوارم کسی از دوستان ناراحت نشده باشه.

ممنون رفیق.ببخشید اگه تند حرف زدم.اعصابه خیلی خورده

=CYBER=
03-07-2010, 22:59
آرژانتين – آلمان فوتبال كاملا سياسي. خوب اين پايان كار جام جهاني نيست به نقل از يك خبر گزاري كه دوست نداشت نامش فاش شود عنوان كرد سفر صدر اعظم آلمان به آفريقاي جنوبي بي دليل نبوده با توجه به بدهي هاي كشور آرژانتين به آلمان پيش بيني نتيجه بازي دور از انتظار نبود بله درست حدس زديد يك تباني بزرگ در فوتبال. .اين است فوتبال سياسي.
--------
این حرف من نیست ! برام ارسال کردن !
اما به نظر مشکوک میاد !

vroom
03-07-2010, 23:03
آرژانتين – آلمان فوتبال كاملا سياسي. خوب اين پايان كار جام جهاني نيست به نقل از يك خبر گزاري كه دوست نداشت نامش فاش شود عنوان كرد سفر صدر اعظم آلمان به آفريقاي جنوبي بي دليل نبوده با توجه به بدهي هاي كشور آرژانتين به آلمان پيش بيني نتيجه بازي دور از انتظار نبود بله درست حدس زديد يك تباني بزرگ در فوتبال. .اين است فوتبال سياسي.
--------
اما به نظر مشکوک میاد !

احتمالا فالس نیوز یا رجا نبودن؟:دی

HoJJaT_007
03-07-2010, 23:10
Guys ناراحت نباشید

به امید

MaFia
03-07-2010, 23:11
--------
اما به نظر مشکوک میاد !

اصلا کار انگلیس ها بوده من می دونم
منبعش هم محفوظه!!!
توهم دسیسه دست از سر ما کی ور می داره

Bs_panzer
03-07-2010, 23:14
احتمالا علی دائی هم این وسط نقش داشته

sadegh2x
03-07-2010, 23:17
حالم خوب نیست من عاشق مارادونا هستم اما بیاید قبول کنیم مارادونا مربی نیست ای کاش مارادونا مشاور یا سرپرست بود برای روحیه دادن ... قبلا هم گفتم بازیکنا خیلی راحت اجازه میدند که تیم حریف پاس کاری کنه و خودش به دروازه آرژانتین نزدیک کنه اصلا یارگیری و جنگندگی موقع دفاع تو تیم نیست ... امروز سه گل رو همینجوری خوردیم یعنی مدافعین و هافبک ها عین ماست وایستادن و نگاه کردن نمیدونم چرا وقتی میخواستند دفاع کنند به بازیکن حریف که نزدیک نمیشدند هیچ تازه یارگیری هم نمیکردند و بهشون راحت فضا میدادند ... اما زمان حمله بچه ها خوب عمل می کردند فقط ضربه های آخر رو بد زدند ... ای تو روحت فوتبال که چهار سال آدم انتظار میکشه اونم با بازیکنی مثل مسی و توز آخرش از تیمی که متنفری می بازی .. ای تو روحت

yashgin128
03-07-2010, 23:23
--------
اما به نظر مشکوک میاد !

دوست عزیز تا حالا هم 90 و هم 94 رو با کلی دردسر توجیه کردیم ولی این یکی رو چنان گند زدن که با این خبرها هم نمیشه پاک کرد.عمو مارادونا خودش تشنه حقیقت هست وهیچ حقارتی رو تحمل نمیکنه چه برسه به اینکه به خاططر سیاست بیاد اون هم با المان ببازه
دیگه نگو که میان مسخرمون میکنن

zentarot
04-07-2010, 04:31
خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش

بنماند هيچش الا هوس قمار ديگر

به امید
Brasil 2014

Vivaaa Argentina
Viva maradoa

Cyber-Dude
04-07-2010, 07:04
هرچی فکر میکنم نمی فهمم چرا ایندفه به اندازه دوره های قبلی حالم گرفته نشد واسه حذف آرژانتین :41:
شاید به خاطر نتیجه عجیب غریب، شاید به خاطر قیافه مارادونا آخرای بازی، شاید به خاطر اینکه تو این سالا یاد گرفتم بیشتر عاشق بازینای آرژانتین باشم تا تیم ملی، نمیدونم :13:

Cyber-Dude
04-07-2010, 07:12
ولی حالا از این حرفا بگذریم خدا پدرمادر مرینیو رو مورد عنایت قرار بده که یه شیوه جدید واسه کشتن فوتبال زیبا ارائه داد.دفاع فشرده و ضدحمله. دوباره برگشتیم به قهرمانی یونان

SHADEL
04-07-2010, 07:37
اعصابمون شدید شدید خرد شد با این باخت.
آلمان هم که مثل همیشه لاش خوری برنده شد.

Hamid Hamid
04-07-2010, 07:42
خيلي بي غيرت بازي كردن.مخصوصآ هاينتزه و دميكليس!
دلم سوخت واسه مارادونا

mmiladd
04-07-2010, 07:42
اعصابمون شدید شدید خرد شد با این باخت.
آلمان هم که مثل همیشه لاش خوری برنده شد.

همین طورکه برد آلمان جاودانه شد.... جمله شما هم باید در تاریخ ثبت بشه ! ..

rgh2
04-07-2010, 07:52
اگه آرژانتين 1000 بار ديگه هم ببازه باز هم عاشقشيم و دوستش داريم.

*Necromancer
04-07-2010, 07:53
مارادونا گفته میخواد سر اش رو تقدیم مردم آرژانتین بکنه که هر جا دلشون میخواد شوت کنن
کاش مسئولین فوتبال ایرانم یه جو از این غیرتا داشتن

اون سرش نه منحرف:31:

hamedchtsz
04-07-2010, 07:56
همینه دیگه
وقتی مارادونا خواب می بینه و بازیکن انتخاب می کنه، زانتی و کامبیاسو رو دعوت نمی کنه، ریکلمه رو از اردو اخراج می کنه و ساموئل و گوتیرز رو بازی نمی ده، مسی رو میذاره هافبک وسط!!!!!!!به میلیتو حتی بعد از بازی ضعیف ایگواین بازی نمیده، همش به این و اون می پره و تنش ایجاد می کنه، معلومه تیم نتیجه نمی گیره. امیدوارم نظم آلمانی ها براش درس عبرت بشه و البته زود از تیم ملی کنار بره. حیف این همه ستاره که اینجوری تحقیر بشن. حالا باید سالها صبر کنیم تا دوباره همچین بازیکنایی واسه تیم آرژانتین دور هم جمع بشن...متاسفم

rgh2
04-07-2010, 08:00
سلام به همه طرفداران و عاشقان فوتبال آرژانتين.

دوستان عزيز آرژانتيني اصلا ناراحت نباشيد. من خودم هم داغونم ديشب همش كابوس باخت ديدم.نتونستم بخوابم.
ولي خدا وكيلي آرژانتين تو اين جام زيبا بازي كرد با اون گلهاي زيبا.
بازيها رو مرور ميكنم و از بازي زيباي آرژانتين لذت ميبرم.
همين جام بازي نيجريه.بعد كره بعد يونان بعد مكزيك بهترين خط حمله و گلها.اينارو مرور كنيد و لذت ببريد باخت هم قشنگ بود. چون مردانه بود واكنش مارادونا مثل دونگا نبود بازيكنا عصبي و نامرد نبودن و نشدن.

آيا اين فوتبال زيباي آرژانتين نيست !!نسبت به ساير تيمها؟؟؟؟؟

درود بر طرفداران آرژانتين

dracula_killer
04-07-2010, 09:03
اصلا نگران نباشین،به طور کلی تمام تیمای بزرگ این جام گه زدن!!!و آلمان هم داره از این موقعیت استفاده می کنه
همین بازیه دیشب اسپانیا،خودشو خفه کرد تا تونست یه گل بزنه،در صورتی که ما همه می دونیم اسپانیا قوی تر از این حرفاست،یا اون برزیل که بازیه 1-0 برده رو تقدیم هلند کرد
این جام جام مسخره ایه و بزرگترین قربانیش هم آرژانتینه
فقط امیدوارم این اسپانیا انتقاممون رو از آلمان بگیره

mmiladd
04-07-2010, 09:10
اصلا نگران نباشین،به طور کلی تمام تیمای بزرگ این جام گه زدن!!!و آلمان هم داره از این موقعیت استفاده می کنه
همین بازیه دیشب اسپانیا،خودشو خفه کرد تا تونست یه گل بزنه،در صورتی که ما همه می دونیم اسپانیا قوی تر از این حرفاست،یا اون برزیل که بازیه 1-0 برده رو تقدیم هلند کرد
این جام جام مسخره ایه و بزرگترین قربانیش هم آرژانتینه
فقط امیدوارم این اسپانیا انتقاممون رو از آلمان بگیره

شما فک کنم داری از استرالیا از آلمان انتقام میگیری.. خدا رو شکر که آلمان 4 تا زد و شما هنوز..........

با اختلاف یک گل می بردیم شما واسه ما شرف نمی ذاشتی..!

آرژا قربانی بزرگی آلمان شد.. قبول کن قشنگ تر رون تر و زیبا تر بازی کرد..

pcnondaily
04-07-2010, 09:17
سلام به همه طرفداران و عاشقان فوتبال آرژانتين.

دوستان عزيز آرژانتيني اصلا ناراحت نباشيد. من خودم هم داغونم ديشب همش كابوس باخت ديدم.نتونستم بخوابم.
ولي خدا وكيلي آرژانتين تو اين جام زيبا بازي كرد با اون گلهاي زيبا.
بازيها رو مرور ميكنم و از بازي زيباي آرژانتين لذت ميبرم.
همين جام بازي نيجريه.بعد كره بعد يونان بعد مكزيك بهترين خط حمله و گلها.اينارو مرور كنيد و لذت ببريد باخت هم قشنگ بود. چون مردانه بود واكنش مارادونا مثل دونگا نبود بازيكنا عصبي و نامرد نبودن و نشدن.

آيا اين فوتبال زيباي آرژانتين نيست !!نسبت به ساير تيمها؟؟؟؟؟

درود بر طرفداران آرژانتين
نه عزیزم، این فوتبال زیبای آرژانتین نیست، چون همچین که به یه تیم پدر مادر دار خورد، باخت...این بازی یه چیزی تو مایه های بازی اسپانیا فرانسه دوره قبل بود که اسپانیایی ها توی مرحله گروهی هرچی تیم داغون بودو سوراخ سوراخ کردن، فکر کردن خیلی قوی هستن، بعد فرانسه ترتیبشونو داد.
آرژانتین هم با تیم های جدی روبرو نشد و خط دفاع افتضاحش هیچ محکی نخورد تا اینکه آلمان فاتحشو خود.
این حقیقتیه که باید باور کرد.

Masoud-Susa
04-07-2010, 10:17
Maradona:woe and despair

و خداحافظی دیگوی محبوب از آرژانتین!

nafe-bandar
04-07-2010, 11:29
این توی سایتش زده واسه حوزه خلیج 75 دلار تمدید 65واسه جاهای دیگه 70

اين كارت 8 تا بيشتر نيست و شايد فقط تكرار بازي هاي جام رو نشون بده
اوني كه من مي گم 10 تاست + يه كانال هم اگه اشتباه نكنم كانال اختصاصي جام جهاني 2010 هستش!
همه بازي ها رو مستقيم + چندبار تكرار نشون ميده
و همچنين اگه اشتباه نكنم براي بار اول بايد هم 75 دلار رو بدين هم65 دلار!
يعني يكي واسه كارت يكي هم واسه تمديد يا باز كردن كانال ها

Masoud King
04-07-2010, 17:22
مارادنا اين كاره نيست

تسليت..انشا الله 4 سال ديگه بهم ميخوريم و اونوقت قدرت اصلي اين تيم رو اونجا تجربه ميكنين و 7 8 تايي مي خورين :5:

همه كه نبايد قهرمان بشن... بعضي تيما بايد نردبان قهرماني باشن :20:

دنيا ديد كه مسي بدون ژاوي يه مترسك تشريف داره...هنوز زوده بهش بگن انگشت مارادونا چه برسه به خودش

Khazuk
04-07-2010, 17:52
اين كارت 8 تا بيشتر نيست و شايد فقط تكرار بازي هاي جام رو نشون بده
اوني كه من مي گم 10 تاست + يه كانال هم اگه اشتباه نكنم كانال اختصاصي جام جهاني 2010 هستش!
همه بازي ها رو مستقيم + چندبار تكرار نشون ميده
و همچنين اگه اشتباه نكنم براي بار اول بايد هم 75 دلار رو بدين هم65 دلار!
يعني يكي واسه كارت يكي هم واسه تمديد يا باز كردن كانال ها
این که میبینی 8 تا هست بخاطر جام جهانی شده وگرنه تا قبل از جام 10 تا با این قیمت بود بعد از جام دوباره میشه 10 تا
نه اگر بار اول بگیرید 75 ولی اگر کارتتون مدتش تمام شد واسه تمدید شماره سریال کارت توی سایت وارد میکنید اگر معتبر باشه دیگه نمیخواد 75 دلار بدی بجاش 65 تا پول میدی

*Alucard*
04-07-2010, 18:24
با این بازی سردرگم واقعا حقمون نبود ببریم من اگه طرفدار آرژانتینم به خاطر فوتبال با نشاط و خلاقیه که داره ولی تیمی که تو بازی دیشب دیدم به جز اسمش دیگه هیچیش آرژانتین نبود.

nw_nk
04-07-2010, 19:50
ایستگاه آخر، تحقیر!

(ناراحت)

بالاخره فکر اینکه در این جام دلم با قهرمانی آرژانتین حاوی مسی و مارادونا باشه یا بارسلونا (اسپانیا)، از سرم پرید. اما به چه قیمتی.

حالم خوب نیست من عاشق مارادونا هستم اما بیاید قبول کنیم مارادونا مربی نیست ای کاش مارادونا مشاور یا سرپرست بود برای روحیه دادن ... قبلا هم گفتم بازیکنا خیلی راحت اجازه میدند که تیم حریف پاس کاری کنه و خودش به دروازه آرژانتین نزدیک کنه اصلا یارگیری و جنگندگی موقع دفاع تو تیم نیست ... امروز سه گل رو همینجوری خوردیم یعنی مدافعین و هافبک ها عین ماست وایستادن و نگاه کردن نمیدونم چرا وقتی میخواستند دفاع کنند به بازیکن حریف که نزدیک نمیشدند هیچ تازه یارگیری هم نمیکردند و بهشون راحت فضا میدادند ... اما زمان حمله بچه ها خوب عمل می کردند فقط ضربه های آخر رو بد زدند ... ای تو روحت فوتبال که چهار سال آدم انتظار میکشه اونم با بازیکنی مثل مسی و توز آخرش از تیمی که متنفری می بازی .. ای تو روحت

تایید. البته من عاشق مارادونا و متنفر از آلمان نیستم. عجیب دفاع می کردن. انگار نه انگار. با اون شوکها و فشارها همونقدر تمرکز در حمله هم قابل قبول بود. باز خوبه اسپانیا شبش بازی داشت که برای من مسکن بود. ظاهرا بعضی دوستان آلمانی هم هنوز سر 4 تایی که بارسلونا به بایرن مونیخ زد از مسی کینه دارن. بابا تموم شد رفت.

sadegh2x
04-07-2010, 22:59
ایستگاه آخر، تحقیر!

(ناراحت)

بالاخره فکر اینکه در این جام دلم با قهرمانی آرژانتین حاوی مسی و مارادونا باشه یا بارسلونا (اسپانیا)، از سرم پرید. اما به چه قیمتی.

تایید. البته من عاشق مارادونا و متنفر از آلمان نیستم. عجیب دفاع می کردن. انگار نه انگار. با اون شوکها و فشارها همونقدر تمرکز در حمله هم قابل قبول بود. باز خوبه اسپانیا شبش بازی داشت که برای من مسکن بود. ظاهرا بعضی دوستان آلمانی هم هنوز سر 4 تایی که بارسلونا به بایرن مونیخ زد از مسی کینه دارن. بابا تموم شد رفت.
راستش من هم متنفر از آلمان نیستم ، اون موقع خیلی ناراحت بودم که اون جوری گفتم ...به هر حال آلمان تیم خوبیه همین قدر که مربیش جرات داشته و جوان ترین بازیکن ها رو دعوت کرده و تیم یک دستی رو آماده کرده باید بهشون تبریک گفت ...

yashgin128
05-07-2010, 00:22
این المان ها که توی این انجمن دست از سر ما بر نمیدارن توی افریقا هم دست از سر دیگو بر نمیدارن.اگه من اونجا بودم و می دیدم که اینطور به اسطوره اهانت می کنند حتما داغونشون می کردم مخصوصا این مو رنگیه

SuffEr
05-07-2010, 06:59
این المان ها که توی این انجمن دست از سر ما بر نمیدارن توی افریقا هم دست از سر دیگو بر نمیدارن.اگه من اونجا بودم و می دیدم که اینطور به اسطوره اهانت می کنند حتما داغونشون می کردم مخصوصا این مو رنگیه

ايشون چجور اسطوره اي قلمداد ميشه كه به يه اسطوره ديگه ميگه تو بايد بري تو موزه ؟ مگه خودش احترام اسطوره هارو نگه ميداره؟ ضمنا مارادونا بهتر بود بجاي اينهمه پرگويي و حاشيه سازي بيشتر به فكر تيم ميبود و تمركزش رو ميزاشت روي بازيها. هرچند اگه اينكارم ميكرد بعيد بود نتيجه اي بگيره چون با اين حركات غير حرفه ايش نشون داد بيشتر يه بازيكن قديميه تا يه مربي براي امروز !
راستي، اين مو رنگيه داره چيكار ميكنه كه من نفهميدم ؟ دارن ازش عكس ميگيرن اما اون عصبيه و به خبرنگارا و طرفداراي آلمان فحاشي ميكنه.
آلمان نشون داد بهترين تيم اين دوره است حتي اگه قهرمان نشه .
به قول يكي از بچه ها بازي آلمان - آرژانتين يه فيلم 18+ تمام عيار بود.

salarhiv
05-07-2010, 09:12
مسی,
.هنوز زوده بهش بگن انگشت مارادونا چه برسه به خودش

اینو کاملا موافقم!!!

به قول گل,

مارادونا ;تو دوتا جام, تیم بدون ستاره و بدون مربی ارژانتینو یک نفری کول

کردو برد فینال,ام مسی...

اگه مسی واقعا نصف مارادونا بود,با این همه ستاره ی ارژانیتن حد اقل بازیش یکم بیشتر به چشم میومد.

yashgin128
05-07-2010, 12:46
ايشون چجور اسطوره اي قلمداد ميشه كه به يه اسطوره ديگه ميگه تو بايد بري تو موزه ؟ مگه خودش احترام اسطوره هارو نگه ميداره؟ ضمنا مارادونا بهتر بود بجاي اينهمه پرگويي و حاشيه سازي بيشتر به فكر تيم ميبود و تمركزش رو ميزاشت روي بازيها. هرچند اگه اينكارم ميكرد بعيد بود نتيجه اي بگيره چون با اين حركات غير حرفه ايش نشون داد بيشتر يه بازيكن قديميه تا يه مربي براي امروز !
راستي، اين مو رنگيه داره چيكار ميكنه كه من نفهميدم ؟ دارن ازش عكس ميگيرن اما اون عصبيه و به خبرنگارا و طرفداراي آلمان فحاشي ميكنه.
آلمان نشون داد بهترين تيم اين دوره است حتي اگه قهرمان نشه .
به قول يكي از بچه ها بازي آلمان - آرژانتين يه فيلم 18+ تمام عيار بود.

عزیز شما اونجا بودی که می گی فقط دارن عکس می گیرن؟

در ضمن اگه مارادونا کسی رو شایسته موزه دانسته حتما دلیلی داره .به عنوان مثال شما الان تو دنیا فقط اسمی از پله وجود داره و خود پله به هیج وجه نقشی رو در اون حد نداره. و ما به این میگیم موزه.

در این که المان تیم بزرگی شده شکی نیست ولی شاید در بازی با ارژانتین یه کم مهاجمان دقت کرده بودند الان نتیجه فرق می کرد

بردیا
05-07-2010, 12:55
عزیز شما اونجا بودی که می گی فقط دارن عکس می گیرن؟

در ضمن اگه مارادونا کسی رو شایسته موزه دانسته حتما دلیلی داره .به عنوان مثال شما الان تو دنیا فقط اسمی از پله وجود داره و خود پله به هیج وجه نقشی رو در اون حد نداره. و ما به این میگیم موزه.

در این که المان تیم بزرگی شده شکی نیست ولی شاید در بازی با ارژانتین یه کم مهاجمان دقت کرده بودند الان نتیجه فرق می کرد

اولا که توی تمام خبرا اعلام شد که چندتا از طرفدارای آلمان از مارادونا بعد بازی درخواست کردن که بیاد باهاشون عکس یادگاری بندازه که خب همه میدونن مارادونا چه گنداخلاقی هست درین زمینه ها و عکس العملشم کاملا قابل پیشبینیه
بعدشم درباره خط آخر صحبتت اینجا جوابتو دادم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هم میتونی اونجا ادامه بدیم بحثو هم اینجا

salarhiv
06-07-2010, 11:56
حتما تا حالا استقبال بی نظیر 20.000 نفری مردم ارژانتین از البی سلسته و

حضور مردم ارژانتین در تمام مسیر اتوبوس تیم رو شنیدید.

حالا این خبرو رو بخونید:

آرژانتین به رغم در اختیار داشتن بازیکنان بزرگی از گردونه رقابتها حذف شد ولی هواداران، بازیکنان

و مسئولان فدراسیون فوتبال این کشور تمایل زیادی به ادامه حضور مارادونا برروی نیمکت مربی

گری آلبی سلسته دارند، هر چند که باتوجه به اظهارات کنونی مارادونا به نظر می رسد که او

تصمیمش را برای کناره گیری اتخاذ کرده است؛ هر چند که هنوز بیانیه ای رسمی از سوی او یا

مسئولان فدراسیون فوتبال آرژانتین منتشر نشده است.

اسطوره شماره 10 فوتبال آرژانتین به کرونیکا و هوادارانی که برای خواهش کردن از او برای

ادامه حضورش برروی نیمکت آلبی سلسته، در خیابانها تجمع کرده بودند گفت:« فقط می خواهم

عصر امروز را در کنار خانواده ام باشم و لذت ببرم.»

این رو مقایسه کنید با خبر استقبال مردم فرانسه و ایتالیا از تیمشون.که حتی

خانوادهشونم به فرودگاه نیومدن.

این فیلمم استقبال مردم از البی سلسته هست.

nw_nk
06-07-2010, 13:13
استقبال عجیب و کم نظیر از آلبی سلسته در آرژانتین

سایت گل - حتی بازیکنان تیم ملی آرژانتین هم نمی توانستند باور کنند. زمانی که آنها عصر روز یکشنبه وارد بوئنوس آیرس شدند، مورد استقبال بیش از 20 هزار نفرقرار گرفتند. آنها از یکدیگر سوال می کردند که اگر قهرمان می شدیم چه اتفاقی می افتاد؟ مارادونا که به شدت غرق در شادی و هیجان بود با همان انرژی همیشگی جواب محبتهای هواداران را می داد و سرخیو آگوئرو پشت سر هم می گفت: «مرسی و ببخشید.»

بیش از 20 هزار نفر برای استقبال از مارادونا و 23 شاگردش جمع شده بودند. پس از این استقبال غیرمنتظره سرخیو آگوئرو در صفحه توئیر خود پیغامی را برای هواداران آلبی سلسته ارسال کرد: «آنچه در دیدار مقابل آلمان رخ داد، ضربه ای سخت و غیرمنتظره بود ولی آنچه مردم امروز در بوئنوس آیرس انجام دادند، اتفاقی باورنکردنی بود. واقعا مرسی و معذرت می خواهیم.»

تیم ملی آرژانتین بلافاصله پس از شکست مقابل آلمان پرتوریا را ترک کرد و ساعت 17.15 روز یکشنبه به آرژانتین رسید. هواداران برای استقبال از مارادونا و شاگردانش خود را به هواپیما نزدیک می کردند. جنونی ملی. سورپرایزی بزرگ.

یک روز پس از حذف دردناک آرژانتین، هواداران آواز می خواندند و با چترهای آبی و سفید از مارادونا و شاگردانش استقبال می کردند. مرد و زن، بزرگ و کوچک و پیرو جوان به آلبی سلسته خوشامد می گفتند.

مارادونا که از این استقبال شوکه شده بود در راس صف بازیکنان با دست راستش جواب ابراز احساسات مردم را می داد.

بازیکنان نیز متعجب جمعیت را نگاه می کردند. اگر بعد از 24 سال جام قهرمانی را به خانه می آوردیم چه اتفاقی می افتاد. ماسچرانو، هاینتزه، آندوخار، کلمنته از تماشای این همه آواز و شادی و پرچمهای درحال حرکت آرژانتین متعجب شده بودند. چه بازگشت خاطره انگیزی. مسی، ورون و سایر بازیکنان تیم همچنان چهره های جدی و ناراحت داشتند.

48 ساعت قبل از فرود هواپیما کمتر کسی در انتظار این پرواز بود و همه به فکر بازگشت آلبی سلسته در روز یازدهم جولای بودند ولی شکست مقابل آلمان همه چیز را عوض کرد.

مسی: حالم واقعا بد است

سایت گل - لیونل مسی ستاره تیم ملی آرژانتین برای اولین بار پس از شکست 0-4 آرژانتین و تحقیر این تیم مقابل آلمان،زبان گشوده و از احساساتش صحبت کرده است.

مسی در وبسایت شخصی خود در تن سنت، کمپانی چینی ای که با این ستاره قرارداد تبلیغاتی دارد، از هواداران تیم ملی آرژانتین عذرخواهی کرده و اعلام کرده که لحظات بسیار سختی را پشت سر می گذارد

مسی در این رابطه نوشت: «حالم واقعا بد است. می خواهم به خانه بازگردم. ما مقابل آلمان اصلا خوب بازی نکردیم و می بایست از ابتدا شروع کنیم. از حمایت شما تشکر می کنم.»

این ستاره آرژانتینی در ادامه به این دلیل که تیمش نتوانسته به مراحل بالاتر جام صعود کند نیز عذرخواهی کرد و نوشت: «ما نتوانستیم توقعات بسیاری از هوادارانمان را برآورده سازیم.»

2010/7/5

گزارش روز: درخواست بازیکنان از مارادونا: دیه گو بمان

سرمربی تیم ملی آرژانتین برای تصمیم گیری در مورد آینده اش چند روزی زمان خواسته است.

سایت گل - پس از شکست 0-4 آرژانتین مقابل تیم ملی آلمان، مارادونا در اتاقش نشسته بود و به تنهایی گریه می کرد که ناگهان کسی به در ضربه زد. مارادونا که درب را باز کرد، ایگواین غمگین را دم درب دید. با بغضی که در گلوی ایگواین نهفته بود.

ماردونا درخواست مهاجم تیمش را شنیده. ال پیپیتا از مارادونا خواست تا پستش را ترک نکند و به مربی گری آرژانتین ادامه دهد.

این درخواست دی ماریا، مسی، بولاتی، اوتامندی، تبس ، پاستوره و آگوئرو نیز بود: «دیه گو، نرو. در این رابطه بیشتر فکر کن». مارادونا با شنیدن این جمله، ایگواین را با احساس پدرانه ای در آغوش گرفت.

به رغم اصرار بازیکنان آرژانتین و خولیو گروندونا، رئیس فدراسیون فوتبال آرژانتین در رختکن این تیم، مارادونا در صحبتهایی اعلام کرده که هنوز نسبت به ادامه حضورش برروی نیمکت مربی گری آرژانتین مطمئن نیست و چند روز زمان می خواهد تا در این رابطه فکر کند.

طبق قرارداد، مارادونا می بایست تا رقابتهای کوپا آمه ریکای سال 2011 برروی نیمکت مربی گری آرژانتین بنشیند ولی هیچ چیز مشخص نیست.

به جز ورون، هاینتزه و کاپیتان ماسچرانو همه از مارادونا می خواستند تا برروی نیمکت مربی گری این تیم بماند و باید منتظر ماند و دید که چه خواهد شد.

به محض ورود تیم ملی آرژانتین به بوئنوس آیرس، حدود 20 هزار نفر از هواداران آلبی سلسته، برای تشکر از مارادونا و شاگردانش به استقبال آنها آمده بودند واز مارادونا می خواستند تا برروی نیمکت مربی گری این تیم باقی بماند.

2010/7/5

خراردو مارتينو در بين گزينه هاي هدايت تيم ملي آرژانتين

اين سرمربي آرژانتيني كه آينده اش در تيم ملي پاراگوئه مشخص نيست، يكي از گزينه هاي ليست بلند بالاي جانشيني ال ديه گو است.

سايت گل - به گزارش نشريات كشور پاراگوئه، خراردو مارتينو، سرمربي تيم ملي اين كشور، يكي از گزينه هاي اصلي جانشيني مارادونا در تيم ملي آرژانتين است.

نشريه " آ ب ث" گزارش داد اين سرمربي آرژانتيني كه آينده اش در تيم ملي پاراگوئه مشخص نيست، يكي از گزينه هاي ليست بلند بالاي جانشيني ال ديه گو است. مارادونا كه بازيكنان بااستعداد و بزرگ زيادي در اختيار داشت، تنها توانست تيم آرژانتين را به مرحله يك چهارم نهايي برساند.

در گزارش اين روزنامه آمده است: "به نظر نمي رسد كه قرار باشد مارادونا تا جام جهاني آينده كه در برزيل برگزار مي شود، هدايت آلبي سلسته را برعهده داشته باشد. او در دوران حضورش در تيم ملي آرژانتين اصلا دوران شكوهمندي نداشت."

از سوي ديگر مارتينو موفق شد پاراگوئه را به يك چهارم نهايي جام جهاني برساند و در اين مرحله نيز در مقابل تيم قدرتمند اسپانيا بازي را با يك گل واگذار كرد.

با بازگشت آلبي روخا از آفريقاي جنوبي، هنوز آينده مارتينو در اين تيم مشخص نيست و كسي نمي داند كه او قصد دارد براي چهار سال ديگر هدايت اين تيم را برعهده داشته باشد يا اينكه به تيم ديگري برود.

2010/7/5

nw_nk
06-07-2010, 13:15
تحلیل بلاتر از ستاره های جام: یک تیم به ستاره اش بسته نیست

مسی، کریس رونالدو و کاکا، همگی در سالهای اخیر عنوان برترین بازیکنان دنیا را به خود اختصاص داده اند ولی بلاتر معتقد است که تیم ملی یک کشور فقط به یک ستاره بستگی نداردو عملکرد تیمی مهم است.

سایت گل - سپ بلاتر، رئیس فیفا در صحبتهایی اعلام کرده که موفقیت تنها به ستاره ها بسته نیست و این عملکرد تیمی است که سرنوشت بازی ها را رقم می زند.

مسی، کریس رونالدو و کاکا در سالهای اخیر عنوان برترین بازیکن فیفا و توپ طلا را مال خود کرده اند؛ دو جایزه ای که از سال 2011 یکی می شود.

بلاتر در صحبتهایی در این رابطه گفت: «نباید فقط به در اختیار داشتن بهترین بازیکنان متکی بود، بلکه باید به عملکرد تیمی دل بست. فوتبال ورزشی تیمی و گروهی است .یک تیم ممکن است بهترین ستاره های دنیا را در اختیار داشته باشد ولی اگر عملکرد گروهی را به نمایش نگذارد،..»

او ادامه داد: «در جام جهانی دیدیم که تیم کوچک وجود ندارد. شاید سرزمینهای کوچک داشته باشیم ولی تیم کوچک، نه.»

از سوی دیگر ژرژ وآه، برنده توپ طلای سال 1995 نیز معتقد است که عملکرد ضعیف بازیکنانی که همه دنیا از آنها انتظارات به مراتب بیشتری داشته اند، به فاکتورهایی بسته است که همیشه قابل کنترل نیست.

وآه دراین رابطه گفت: «همه ما به خوبی می دانیم که بازیکنان در طول فصل در بازیهای زیادی به میدان می روند و گاهی کاملا خسته گام به تورنمنت ها می گذارند. به علاوه آنها فشار زیادی را متحمل می شود و اگر دارنده عنوان برترین بازیکن دنیا باشند، این فشارها مضاعف خواهد شد. گاهی وقتها خیلی سخت است که عملکرد فوق العاده ای داشته باشی، ولی عملکرد مسی ،کاکا و رونالدو به نحوی بود که نمی توانیم بگوئیم که خوب بازی نکرده اند.»

2010/7/6

جملات روز: ششم جولای - مربی بدنساز آرژانتین: مارادونا مرد ولی مارادونای جدیدی متولد می شود

اظهارات افراد در مورد یادآوری خاطره ها، تعریف و تمجیدها و طعنه ها. اینها جواهرات مطبوعات ورزشی هستند. مروری بر جمله های برگزیده روز ششم جولای می اندازیم.

سایت گل

* فرناندو سیگنورینی، مربی بدنساز تیم ملی آرژانتین: «روز شنبه یک مارادونا مرد ولی دیه گو همیشه خود را دوباره بازسازی می کند. فردا یک مارادونای دیگر پدید خواهد آمد. دیه گو قدرت بازسازی خودش را دارد. دقیقا مثل هواپیمای فنیکس. گاهی وقتها نیاز است خرد شوی تا بتوانی دوباره متولد شوی.»

* برند شوستر، بازیکن سابق و مربی آلمانی: «مصدومیت بالاک، ضربه ای بود که گام مثبتی برای آلمانی ها شد.»

* ژورجینیو، دستیار دونگا، سرمربی سابق تیم ملی برزیل: «از هیچ چیز پشیمان نیستیم. همه چیز برنامه ریزی شده بود و اگر زمان به گذشته برمی گشت نیز کاری به جز آنچه انجام داده بودیم را انجام نمی دادیم.»

* آنجل کاپا، مربی ریورپلاته آرژانتین: «اگر به دنبال دلایل موفقیتهای اخیر آلمان باشیم، می بایست آن را در واقعیتی ساده ولی حقیقی ببینیم: "عملکرد گروهی همیشه بر توانایی های فردی ارجحیت دارد."»

2010/7/6

مارادونا: دوره من به سر آمده است

سرمربی تیم ملی آرژانتین در گفتگو با تلویزیون آرژانتین به این نکته اشاره کرده که نکته جدید دیگری برای آموختن به بازیکنان تیم ملی آرژانتین ندارد.

سایت گل - به نظر می رسد که دیه گو آرماندو مارادونا سرمربی تیم ملی آرژانتین به این نتیجه رسیده که دوران حکمرانی اش برروی نیمکت مربی گری آلبی سلسته به سر آمده و در گفتگویی با شبکه تلویزیونی کرونیکا به این موضوع پرداخت.

دن دیه گو در این رابطه به خبرنگار تلویزیونی که به منزل او آمده بود گفت: «به همین سادگی. دوره مربی گری من به سر آمده است. من تمام آنچه در چنته داشتم را ارائه کرده ام.»

پس از انتقادات فراوانی که به عملکرد تیم ملی آرژانتین در رقابتهای مرحله مقدماتی جام جهانی وارد بود، این تیم توانست به خاطر سبک بازی جذابش به ویژه در خط حمله نظرات مثبت فراوانی را جلب کند. البته بی تجربگی مارادونا در امر مربی گری در دیدار مرحله یک چهارم نهایی مقابل آلمان مشخص شد.

آرژانتین به رغم در اختیار داشتن بازیکنان بزرگی از گردونه رقابتها حذف شد ولی هواداران، بازیکنان و مسئولان فدراسیون فوتبال این کشور تمایل زیادی به ادامه حضور مارادونا برروی نیمکت مربی گری آلبی سلسته دارند، هر چند که باتوجه به اظهارات کنونی مارادونا به نظر می رسد که او تصمیمش را برای کناره گیری اتخاذ کرده است؛ هر چند که هنوز بیانیه ای رسمی از سوی او یا مسئولان فدراسیون فوتبال آرژانتین منتشر نشده است.

اسطوره شماره 10 فوتبال آرژانتین به کرونیکا و هوادارانی که برای خواهش کردن از او برای ادامه حضورش برروی نیمکت آلبی سلسته، در خیابانها تجمع کرده بودند گفت: «فقط می خواهم عصر امروز را در کنار خانواده ام باشم و لذت ببرم.»

2010/7/6

بردیا
06-07-2010, 14:02
آزموده رو آزمودن خطاست
اگه بخوان بزارن دیگو روی نیمکت باز بمونه به اعتبار اون بیشتر از همه لطمه زدن

nw_nk
06-07-2010, 14:02
یادداشت روز: مارادونا همه دارایی ما از فوتبال است

«می دانم من کسی نیستم که بتوانم دنیا را تغییر بدهم اما به کسی هم اجازه نمی دهم به دنیای من وارد شود و به من امر و نهی کند. کسی نمی تواند بازیم را به من دیکته کند، کسی نمی تواند زندگیم را به من دیکته کند.»

امیرحسین جلالی

سايت گل - دیه گوی افسانه ای دوباره زمین خورده و این بهترین فرصت برای کسانی است که سالهای سال است هر کاری کرده اند تا اسطوره مارادونا (تنها اسطوره ماندگار دنیای فوتبال) را در ذهن مردم بشکنند و کماکان در حسرت سر سوزنی از عشق آتشین عادی ترین مردمان به اسطوره باقی مانده اند. موجودی در حد ریوالدوی برزیلی که در بازی گروهی برزیل و ترکیه 2002 آن حرکت کثیف را انجام داد و البته تاوانش را با آن خفتی که در میلان کشید پرداخت حق دارد این گونه از زمین خوردن مارادونا کیف کند. پله و پلاتینی و بکن باوئر و هاوه لانژ و بلاتر و یوهانسون و باقی دایناسورهای دنیای فوتبال احتمالا دیروز را شیرین ترین روز زندگیشان می دانند. دیگر وقتی کار به جایی می رسد که گزارشگر ایتالیایی تلویزیون ایران در تمام طول بازی به کسی که آرزوهای آتزوری در جام جهانی 90 را یک تنه به باد فنا داد کنایه می زند یعنی گمان کرده دیه گوی ما بدجوری زمین خورده و حالا فرصتی برای تسویه همه کینه های قدیمی است. اما این آقایان باز هم اشتباه می کنند و به زودی به شدت و حدتی بیش از بارهای گذشته به اشتباهشان پی خواهند برد. این اولین باری نیست که مارادونا زمین می خورد. از 1982 تا به امروز دون دیه گو مدام در حال اشتباه کردن و زمین خوردن است و روز به روز هم بر محبوبیتش افزوده می شود. او به هروئین و کوکائین معتاد می شود و محبوب می شود، رسوایی اخلاقی به بار می آورد و محبوب می شود، از مالیات دادن فرار می کند و محبوب می شود، با دست گل می زند و محبوب می شود، بزرگترین بازیکنان آرژانتینی را به تیم ملی دعوت نمی کند و محبوب می شود و حالا سنگین ترین شکست آرژانتین پس از جام جهانی 1958 را رقم زده و شک نکنید که باز هم محبوب و محبوب تر می شود.

«بسیار خوشحالم که همیشه پایبند تعهداتم باقی مانده ام. من جز به خانواده ام به هیچ کس دیگری مدیون نیستم. می توانم به صورت هرکسی نگاه کنم چون من به کسی جز به خودم بدی نکرده ام.»

آلمان دیروز 4 گل به آرژانتین مارادونا زد و حق دارد که از خود بی خود شده باشد. اما ظاهرا آلمانها و کسانی که کینه شان از مارادونا آلمانیشان نموده فراموش کرده اند که آرژانتین مارادونا همین پارسال 6 گل از تیمی مثل بولیوی خورده بود. این نوشته اصلا کاری به فوتبال ندارد، چرا که وقتی مربی ای زانتی و کامبیاسو و ریکلمه و آبوندانزیری را به تیمش دعوت نمی کند و بهترین مدافع وسط و بهترین نوک حمله حال حاضر دنیا را روی نیمکت می نشاند بالاخره جایی تاوانش را پس می دهد. مگر ما آرژانتینی ها خودمان این چیزها را نمی دانستیم؟ نه تنها ما که از ما مهمتر خود مارادونا هم اینها را می دانست. نکند می خواهید بگویید درک مارادونا از فوتبال به اندازه مثلا مزدک میرزایی هم نیست؟ او می دانست، همه را می دانست. می دانست که دعوت از آرسه به جای زانتی با این توجیه که او را از خواب قهرمانی آرژانتین در جام جهانی به یادش مانده است بیچاره اش می کند. او می دانست که دمیکلیس یک صدم تواناییها و مهارتهای ساموئل را هم ندارد. او می دانست که ورون در 36 سالگی به گرد پای ریکلمه و کامبیاسو هم نمی رسد. او می دانست که میلیتو خیلی بهتر از هیگواین است. بله، او همه اینها را می دانست ولی مگر مارادونا نمی دانست مواد مخدر چه بلایی به سرش خواهد آورد؟ مگر نمی دانست انتخاب تیم کارگری جنوب ایتالیا یعنی ناپولی و رد کردن پیشنهادات میلیونی شمالیهای پرنفوذی مثل یوونتوس و میلان چه تبعاتی برایش خواهد داشت؟ و مگر نمی دانست دست ندادن و لبخند دیپلماتیک نزدن به هاوه لانژ در مراسم اهدای جام 86 برایش دردسر درست خواهد کرد؟ او می دانست، مارادونا همه اینها را می دانست. اما تمام این کارها را انجام داد چون او مارادوناست و مارادونا یعنی سولوئیست، تنها سولوئیست باقیمانده در عصر ما. او همیشه می خواهد از کوره راهها حرکت کند و در دل تاریکی به خورشید برسد. او همیشه دقیقا عکس هرچه "کارشناسان" می گویند را انجام می دهد و این اصل اساسی ترین ایده او برای زندگی است. دنیای امروز برای همه چیز از جمله موفقیت برنامه دارد و طبیعی است کسانی را موفق بنامد و بداند که از این برنامه ها پیروی می کنند. اما ما عاشقان مارادونا به تاسی از مرد محبوبمان این موفق ها را دوست نداریم. مگر همین "کارشناسان" پله را بهترین بازیکن قرن فوتبال معرفی نکردند؟ یا مگر همین ها نبودند که بازیکنی درحد کریستیانو رونالدو را بهترین بازیکن جهان دانستند؟ خب طبیعی است که مسیر عاشق مارادونا شدن با راه دوست داشتن کسی مثل رونالدو به کلی متفاوت است. البته همین جا بگویم که این عاشق بودن ابدا کوچکترین ارتباطی به صحبتهای سطحی و عوامانه "کارشناس" تازه مد شده ایرانی ندارد که عشق و لذت بردن از فوتبال را با ساده لوحی و بازی خوردن اشتباه گرفته و خیال می کند هرکسی که نمی خواهد مثل او به سیستم حاکم بر فوتبال دنیا اعتماد داشته باشد لابد عاشق فوتبال نیست و از آن لذت نمی برد. کسی بیش از مارادونا در تاریخ توپ گرد از فوتبال لذت نبرده و به دیگران لذت نبخشیده است و هموست که برای اولین بار فریاد کشید روسا دارند فوتبال را نابود می کنند. روسایی که به رهبری هاوه لانژ برزیلی در فینال جام 90 با ادواردو کورسال مکزیکی از مارادونا انتقام گرفتند و در سال 94 هم با آن اتهام مسخره دوپینگ، مارادونای دوباره متولد شده را به بند کشیدند تا آن آرژانتین چشم نواز تسلیم شود و اسطوره مارادونا پررنگ تر نشود. اما وقتی مارسلو مورااروهو خبرنگار آرژانتینی بی بی سی از خودکشی دسته جمعی 500 بنگلادشی در شب اعلام خبر محرومیت مارادونا خبر داد تازه فهمیدند که چه اشتباهی کرده اند.

«آنهایی که سر قدرت بودند هرگز این حرفها را از من قبول نمی کردند، چرا؟ برای اینکه کثیف بودند، آلوده بودند، غرق در نجاست بودند. آنها از خون کسب درآمد می کنند. آنها ملتی را از آرزوهایش محروم کردند. آخر چطور ممکن است من کوکائین را رها کنم و بعد به سراغ افدرین بروم؟ من با ریاضت کشی وزنم را از 89 به 76 رسانده بودم و بارها و بارها از خداوند تقاضا کرده بودم ما را موفق کند اما شاید خدا کاری به این موضوع نداشت.»

آلمان کشور هگل و فوئرباخ و شوپنهاور و نیچه و توماس مان و کارل مارکس و هایدگر و آدورنو و والتر بنیامین است. آلمان یعنی هوش و عقل و نظم و اراده. بشریت در همه حوزه های فکری و هنری به آلمان بدهکار است. آنها در فوتبال هم قابل احترام و ستایش برانگیزند. تیم امسال آنها فوق العاده است. نه بر توسن پسند عامه سوارند و نه روی موج رسانه های پولکی حرکت می کنند. خوشحالم که تیمی مثل آلمان ما را شکست داد. اما تمام دلخوشی ما عاشقان مارادونا دیدن اسطوره مان کنار زمین بود. با آن کت و شلواری که به درخواست دختر عزیزدردانه اش دالما می پوشید که پیش از شروع تورنمنت گفته بود:

«به بابا گفتم آخر آن گرمکن رنگ و رو رفته را چرا می پوشی؟ لطفا یک لباس مناسب بپوش.»

ما فوتبال را با مارادونا شناختیم و معتقدیم اگر کسی از مثلا مریخ بیاید و از زمینیها بپرسد فوتبال یعنی چه باید مارادونا را به او نشان داد. ما بیش از تلالو جام 90 در دستان ماتئوس اشکهای مارادونا را به یاد می آوریم و بیش از کراوات مزین به پرچم آمریکای پله در مراسم اهدای جام 94 اوردوز مارادونا و شمعهای روشن مردم در خیابانها و کلیساها (از بوینس آیرس تا بمبئی) برای سلامتی او در خاطرمان مانده است. در تمام این سالهایی که روسا سعی می کردند هر ستاره ای را جایگزین مارادونا معرفی کنند تنها لبخند کنایه آمیزی می زدیم و رد می شدیم. گل سرسبد همه آنها یعنی لیونل مسی در بازی دیروز به خوبی نشان داد تفاوت او و مارادونا از قبیل تفاوت دنیا و آخرت است. حالا "کارشناسان" چپ و راست بگویند که مسی به خاطر مربی نبودن مارادونا در آرژانتین کارایی بارسا را ندارد و یادشان برود که در همان بارسا هم مسی در مقابل گاس هیدینک و مورینیو تبدیل به یک بچه بی آزار شده بود و اینکه آن ژاوی که مرتب کمبودش در آرژانتین را به عنوان عامل ندرخشیدن مسی در تیم ملی معرفی می کنند اگر خیلی کارایی داشت به تیم ملی خودشان کمک می کرد تا اینگونه حریفان معمولیشان را به کمک داور و با نتیجه یک بر صفر نبرند. سولو نواختن، یک تنه زندگی کردن، یک تنه به قلب حریف زدن و یک تنه تیمی را دوبار پیاپی به فینال جام جهانی رساندن یک رویاست و مارادونا یعنی رویا. اینکه دیگر کسی نمی تواند به حدود او نزدیک هم بشود نه به دلیل تغییر فوتبال که به دلیل بی همتایی و دست نیافتنی بودن اوست. ما البته برای شکست تیم محبوبمان اشک ریختیم و خواهیم ریخت، اما از اول هم می دانستیم ممکن است چنین اتفاقی بیفتد. چون بعد از مارادونا دیگر نمی توانیم به "فرد"ی دل ببندیم که یک تنه در مقابل "سیستم" منظمی چون آلمان نجاتمان بدهد. اما ما هرگز فراموش نمی کنیم که از صمیم قلب حاضریم در تمام جامهای جهانی باقیمانده عمرمان هم مارادونا سرمربی آرژانتین باشد تا لااقل به اندازه سه بازی گروهی بتوانیم حضورش را ببینیم و لمس کنیم.

من که بعد از گل دوم آلمان دیگر بازی را ندیدم، اما شنیدم که همان دالما پس از بازی به زمین آمده تا پدر را تسلی بدهد. شنیدم که استاد گفته انگار زیر مشتهای محمدعلی کلی له شده است. کاش می توانستیم بار غمهایت را به دوش بکشیم دیه گو. اما حال که نمی توانیم می خواهیم بدانی تمام سهم ما از فوتبال تویی. می خواهیم بدانی که کماکان در این دنیا تنها یک نفر هست که وقتی در جایی حاضر است حضور ستاره هایی چون لئوناردو دی کاپریو و چارلیز ترون در آن محل هم دیگر رنگ و بویی ندارد و آن یک نفر تویی. دشمنان قدیمیت این بار هم کور خوانده اند. این بار هم این جام و این چهار گل فراموش می شوند و باز این تویی که همچون ماه بر آسمان فوتبال دنیا می درخشی. سرت را بلند کن مرد ما. این چهار گل فدای یکی از آن گلهایی که در بچگی در کوچه خاکیهای پایتخت می زدی. سرت را بلند کن و دوباره فریاد بکش:

«من ال دیه گو از فقیرنشین ویلافیوریتو بلند شدم و بر بام دنیا فرود آمدم، اما خودم را گم نکردم. شلوار همیشگی ام را پوشیدم و به آنچه که مردم می خواستند عمل کردم.»

* نقل قولهای داخل گیومه همگی از کتاب «من، دیه گو؛ اتوبیوگرافی مارادونا» برگرفته شده اند.

2010/7/4

پی نوشت: مخالفم اما باید برای عاشقان مارادونا جالب باشه.

گرافيكار
06-07-2010, 14:38
آزموده رو آزمودن خطاست
اگه بخوان بزارن دیگو روی نیمکت باز بمونه به اعتبار اون بیشتر از همه لطمه زدن
نه عزيزم اينجوريام نيست
در اينكه مارادونا از انتخاب بازيكن تا چيدن تركيب و بازيخواني مشكل داشت شكي نيست
اما از اين به بعد اين مارادونا مارادوناي قبلي نيست
من مخالف مربيگري مارادونا هستم
اما يه حقيقت غيرقابل انكار وجود داره و اون اينه كه مارادونا تجربه يك جام جهاني رو داره
كلا به نظر من فدراسيون آرژانتين يا بايد مارادونا رو از كار بركنار كنه
يا اگه موافق مربيگري مارادوناس
بايد تا جام جهاني بعد ازش حمايت كنه

Sharim
06-07-2010, 18:52
من این مدت مسافرت بودم ولی هر جوری بود خودم رو به دیدن مسابقات رسوندم ، واقعا متاسفم از نتیجه ای که گرفتیم ولی این هیچ چیز رو ثابت نمیکنه .
ما بد بازی کردیم . هر چند این نتیجه حق آلمان بود ولی آرژانتین با این بازی نمیتونست برنده بازی باشه ، مگر با شانس . که اون رو هم ما نمی خواهیم !
به امید موندن مارادونا و جام 2014 .
اگر مارادونا بره ، جام بعدی برای طرفداران آرژانتین دردناک خواهد بود ، حتی اگر قهرمان بشیم .

پیروزی های آلمان داره ثابت میکنه کار گروهی و تیمی ارزشش از ستاره محوری چقدر بیشتره .

دلم میخواد اروگوئه قهرمان شه !

frnsh
06-07-2010, 21:30
میگم توجه کردین هشت پاهه گفت اسپانیا میبره؟؟؟ :18:
نگفتم نیروی من از نیروی هشت هشت پاهه بیشتره! :27: : دی

خداییش خیلی برام جالب بود! : دی
بعد از آلمان نوبت کیه طرفدارش بشم ببازه؟ : دی

Amin
06-07-2010, 22:21
میگم توجه کردین هشت پاهه گفت اسپانیا میبره؟؟؟ :18:
نگفتم نیروی من از نیروی هشت هشت پاهه بیشتره! :27: : دی

خداییش خیلی برام جالب بود! : دی
بعد از آلمان نوبت کیه طرفدارش بشم ببازه؟ : دی
شما یجوری برنامه ریزی کن که اسپانیا قهرمان بشه : دی

frnsh
07-07-2010, 10:43
شما یجوری برنامه ریزی کن که اسپانیا قهرمان بشه : دی

خب پس با این حساب، وقتی آلمان به اسپانیا باخت، طرفدار هلند میشم!!!:21: : دی

Sharim
07-07-2010, 12:44
بین تیم های باقی مونده دلم نمیخواد هیچ کدوم قهرمان بشن !!
ولی لا اقل اسپانیا بین بقیه خیلی قابل احترام تره ، تا ببینیم بازی امشب چی میشه .

A.M.D.D.E.V.I.L
07-07-2010, 12:46
باید ببره باید اسپانیا ببره چون خیلی آدمن :دی

sadegh2x
07-07-2010, 15:10
اینجا تاپیک هوادارن آرژانتینه من نمیدونم این آلمانیا اینجا چیکار میکنند .

ملت آرژانتین با اینکه تیمشون چهار تا میخوره همنطور که دیدید از بازیکناو مارادونا استقبال می کنند آلمان قهرمان هم بشه کسی تو آلمان واسه تیم تره هم خرد نمی کنه !

Amin
07-07-2010, 15:26
سلام
پستهای صفحه آخر پاک شدند

+

به توهین ها رسیدگی شد

+

اینجا تاپیک هوادارن آرژانتینه من نمیدونم این آلمانیا اینجا چیکار میکنند
لطفا این نکته رو مد نظر داشته باشین
و رعایت کنید

+

در مقابل توهین ها فقط گزارش بدین
لطفا جوابی ندین
الان 3-4 نفر دیگه هم به خاطر جواب دادن باید 1-2 روزه بن بشن

javadlf
07-07-2010, 20:08
نامردا شما که دیدید آلمان چقدر عالی بازی می کنه، بازم می گید اسپانیا؟

Sharim
07-07-2010, 21:05
نامردا شما که دیدید آلمان چقدر عالی بازی می کنه، بازم می گید اسپانیا؟

اسپانیا بد بازی میکنه ؟!
در ضمن همیشه آدم از تیمی که بهتر بازی میکنه طرفداری نمیکنه ، این جور افراد طرفدار جهت باد هستند !
بهتر یا بدتر بودن کاملا نسبی هست .
ما طرفدار آرژانتین هستیم نه تیم دیگه .

sadegh2x
08-07-2010, 10:24
دیشب از برد اسپانیا به دو دلیل خوشحال شدم ، یکی اینکه آلمان رو شکست داد ، دوما که ستاره های بارسا ( طرفدارشم) باعث برد اسپانیا شدند . گل رو هم پویول زد ... حالا یواخیم لو باید بره لباسش بشوره ...

آرزانتین زمان دفاع باید مثل اسپانیا مقابل آلمان بازی می کرد ..همونطور که دیدید جنگندگی و پرس از میانه میدان بستن فضای های خالی با یارگیری و فشار از سوی هافبک های دفاعی و عامل مهمتر بازی خوانی مدافعین ... ولی موقع دفاع ، بازیکنای تیم ما فقط نگاه می کردند و فضاهای خالی زیادی برای حمله آلمان به وجود می آوردند ...

CHEGUEVARA.
08-07-2010, 11:08
از اینکه ژرونها باختند خیلی حال کردم.....
اسپانیا هم خیلی خوب بازی کرد....

frnsh
08-07-2010, 12:59
خب دوستان آلمان هم به جمع باختگان اضافه شد! حالا فقط میمونه هلند! (به امضای بنده یه توجهی بکنین! : دی)

yashgin128
08-07-2010, 14:22
ای یادش بخیر چه تایپیک بود مخصوصا فاصله بین برد با مکزیک و ....المان .اگه یک ساعت نبودی یه صفحه تایپیک جلو می رفت ولی امروز حدودا دو سه روز میشه که حتی یک صفحه جلو نرفته.ادما همینن دیگه یه روز تو کانون توجه یه روز دور از کانون.اونایی باس بیشتر خوشحال باشن که زمانی که در کانون بودن احترامات و اخلاقیات رو مد نظر قرار دادن.
بالاخره یه روز قرار بود اینجا تخته بشه ولی برای ما دو اتشه ها خیلی زود بود شاید ما خودمون رو گول زده بودیم .در هر حال تموم شد.اما خوشحالم که توی این چند وقت دوستانی را در این تایپیک پیدا کردم که صرف نظر از عقاید بوسیله هیجانات و احساسات دور هم جمع شده بودیم.

به هر حال من ارزوی موفقیت و سربلندی برای تمامی دوستان و همچنین دیگر دوستانی که از دیگر تایپیک ها میومدن پست میدادن(که کم هم نبودن و بعضی وقت ها توهین به احساسات هم دیده می شد) می کنم و امیدوارم همیشه در همه صحنه های زندگیشون توپ زندگیشون توی گل باشه.

به امید موفقیت.

salarhiv
08-07-2010, 15:49
خب دوستان آلمان هم به جمع باختگان اضافه شد! حالا فقط میمونه هلند! (به امضای بنده یه توجهی بکنین! : دی)

بابا جدا شما خیلی بیشتر از اختاپوس جواب میدی!!:31:

ایول ,پس هدف بعدی هلنده دیگه!! پس صد در صد باخته!

xerxes again
12-07-2010, 08:56
بعد از باخت ارژانتین,سخت ترین چیز, عوض کردن اواتار و امضام بود...
آره والا. من یه چند روزی یه مشکلی داشتم از همون روز باخت آرژانتین شروع شد پیدام نبود. هنوزم حل نشده.
4 سال دیگه باید تو برزیل قهرمان بشیم اون وقت قیافیه ی برزیلی ها دیدن داره. 4 سال صبر می کنیم.