ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تایپیک رسمی تیم ملی >>آرژانتین<<



صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6

xerxes again
22-06-2010, 12:08
اه،بابا اینجا رو که کردین تاپیک بارسا نه آرژانتین
یعنی‌ شما همه از اون دسته هستین که تو همین ۴.۵ ساله که مسی مطرح شده طرفدار آرژانتین شدین؟؟؟
من یه رئالی و آرژانتینی 2 آتیشم.در کل هم از مسی خوشم نمیاد.چرا؟چون تا حالا تو تیم ملی‌ کاری واسمون نکرده که ازش خوشم بیاد.ولی هی که نمیام بگم ازش بدم میاد و ....خوبه ما زئالی ها هی بیایم بگیم هیگویین هت تریک کرذ مسی هنوز هیچ کازی نکرده؟؟؟
بابا ول کنین کل کل رئال و بارسا و کریس و مسی رو.هی‌ میگن به پرتغال بخوریم.بابا دعا کنین به این آلمانی های نژاد پرست بخوریم و لهشون کنیم که هنوز داغ 4 سال پیش تو دلمونه.

چاکر همه آرژانتینیها

لباس هیگویین رو گرفتم امشب بپوشم برم قهوه خوته قلیون بزنم و بازی رو ببینم.یه حای همتون یکی یه پک واستون مبزنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به امید اینکه یونان رو بترکونیم(من از یونان بدم میاد سز اون جامی که با نامردی و دفاع کردن برد حونه)
بی خیال. من از وقتی یادم میاد عشق آرژانتین، بارسا و یوونتوس بودم. من اون موقع که ورون، اورتگا، باتیستوتا تو تیم بودن هم عاشقش بودم. مسی هم تمام توپ ها داد هیگواین. با این که هیگواین رئالیه ولی چون آرژانتینیه دوسش می داریم. ولی مسی یه چیز دیگه هست.

ااااااااااااااااااههههههه ههه
من بازی آرژانتین و یونانو اومدم بزنم برد آرژانتین با اختلاف بیش از 3 گل، چون همیشه گزینه 4 بود همین طوری بدون خوندن زدم گزینه 4 ، نگو برد یونان با اختلاف بیش از 3 گله. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا ببینید من چه سوتی دادم. نمی شه کاریش کرد. اهـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ، تـــــف، خلط، ...

naderloosaeed
22-06-2010, 12:28
تو این تورنومنت معلوم میشه که مسی باید گرونترین بازیکن دنیا میشد یا کریستین

xerxes again
22-06-2010, 12:45
تو این تورنومنت معلوم میشه که مسی باید گرونترین بازیکن دنیا میشد یا کریستین
همون رئال که خیلی بیشتر از رونالدو می خواست مسیو بخره. حالا قیمت بازیکنا خیلی مهمه؟
شما هم الکی جو نده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saman65
22-06-2010, 12:53
از اون حرفا بودا
تو که خودت طرفدار هندوراسی. تیمت حذف شد عوضش کردی ؟
منم یه بارسا یی و آرژانتینیم. اگه بازی رو می دیدی می فهمیدی هیگویین همه ی گل هاشو مرده خوری زد و اگه مسی نبود یه گلم نمی زد. من کلا از آدم مرده خور بدم میاد حتی اگه یه آرژانتینی باشه.
آلمان هم خودش هم نژاد ما هستن و خودشون ایشالا حذف می شن.

واقعا اگه مسی نبود هیگویین یه گلم نمی زد

بهتره با کسی که فرق بازی ساز رو با یک مهاجم و تموم کننده رو نمیدونه بحث نکنیم:10:


کی گفته ما تازه طرفداره آرژانتین شدیم تو تازه طرفدار آرژانتین شدی چون قبلش هندوراسی بودی همچین تیمت باخته خودتو چسبوندی به ما:21:

یا شایدم نمیدونی پرچم آرژانتین این نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه گلم.این رو من اونروز از یه جا برداشتم با اینکه میدونستم پرچم آرژانتین نیست فکر هم نکردم که پرچم یه کشور دیگست...بعد هم که فهمیدم وقت نکردم عوض کنم.پسر گلم.من از جام 90 که مارادونا تو آرژانتین بازی میکرد عشق این تیمم.حالا اگه شما با مسخره کردن شاد میشی اشکال نداره...
80 تا دادم از آرژانتین لباس هیگویین رو گرفتم حالا بعد 1 ماه رسیده نکنه میخوای بگی اونم بعد باخت هندوراس گرفتم :دی
راستی اینم لینکش خواستین بگیرین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Khazuk خان با اجازه آواتارتون رو برداشتم:11:

toadstool
22-06-2010, 13:56
سلام

خوب امشب آرژانتین بازی راحتی داره صعودش قطعی شده و دیگه هیچ نگرانیی نداره

یونان هم تیم بدی نیست ولی بازی اولش مقابل کره لفتضاح بود

مرحله بعد هم به احتمال زیار میخوره به مکزیک یا شاید هم فرانسه!!!!!!!

کی گفته صعودش قطعی شده؟

امشب اگه آرژانتین مثلا 3-0 از یونان بخوره کره هم 3-0 از نیجریه ببره آرژانتین حذف میشه :27:

البته آرژانتین امسال شایستگی حضورر توی نیمه نهایی رو داره

eshghe eskate
22-06-2010, 14:00
فقط نیمه نهایی؟!
بیخیال !
آرژانتین میتونه قهرمان شه!

sakura
22-06-2010, 14:13
فقط نیمه نهایی؟!
بیخیال !
آرژانتین میتونه قهرمان شه!


من از همین الان آرژانتینو قهرمان میدونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو این این تاپیک هم الان جشن قهرمانیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ShayaN3K
22-06-2010, 14:20
بهتره با کسی که فرق بازی ساز رو با یک مهاجم و تموم کننده رو نمیدونه بحث نکنیم

مسی بازی سازه :18::18::18: !!!!!!!!!؟
اون Xavi که بازی سازه.

می دونی من برای خودم متاسفم که دارم با تو .......

بیخیا ل

xerxes again
22-06-2010, 15:16
مسی بازی سازه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!!!!؟
مسی همه کار می کنه.

Fusi0n
22-06-2010, 15:22
مسی همه کار می کنه.
دقیقا همین طوره کلا تو هیچ تیم یک بازیکن اسطوره نمیشه پیدا کرد البته مسی بیشتر میشه گفت یک نیمه اسطوره
اسطوره با با بازیکن عالی مقایسه نکنید
اسطوره هم یعنی یک شگفتی ساز باشه خودش تنها و کلا کارایی کنه که کسی نتونه انجام بده همه جا بزار ....
دیگه بازکن ها هم مثل ا پله و زیدا و مارادونا هم اسطوره که الان دیگه نیستن مسی هم بعدها مطمئن کاملا یک اسطوره کامل میشه

naderloosaeed
22-06-2010, 15:27
همون رئال که خیلی بیشتر از رونالدو می خواست مسیو بخره. حالا قیمت بازیکنا خیلی مهمه؟
شما هم الکی جو نده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جو چیه دادا .
حرف شما درسته ولی منظور من قیمت معنوی بازیکن بود.
تو تاپیک پرتغال یه سری بزنید ببینید چه خبره؟! منظور من میاد دستتون

sakura
22-06-2010, 15:48
دوستان تاپیک داره منحرف میشه لطفا الکی پست ندین

naderloosaeed
22-06-2010, 16:04
دوستان تاپیک داره منحرف میشه لطفا الکی پست ندین
به روی چشم

sajad-tnt
22-06-2010, 17:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مارادونا تيمش را کانديداي قهرماني نمي‌داند

سر مربي تيم ملي آرژانتين امروز در گفتگو با خبرنگاران با خط زدن روياي بالا بردن جام جهاني فوتبال توسط تيم ملي آرژانتين در ذهن طرفدارانش اعلام کرد "ما کانديداي قهرماني نيستيم."


آرژانتین که در دو مسابقه اول گروهی شگفت انگیز ظاهر شده است، انتظارات فراوانی را در میان تماشاچیان و طرفداران تیم آبی و سفید آرژانتین برانگیخته و بسیاری از آنها از هم اکنون این تیم را به عنوان قهرمان جام جهانی فوتبال آفریقای جنوبی انتخاب کرده اند.

با این همه مارادونا در کنفرانسی مطبوعاتی و با اشاره به این نکته که یک اشتباه یا یک بازی قوی از جانب حریف می تواند همه چیز را به نابودی بکشاند، تلاش کرد این انتظارات را مهار یا خنثی کند.

مارادونا در گفتگو با خبرنگاران گفت: "ما اینجا هستیم تا برای قهرمانی جام جهانی مبارزه کنیم، و من چیزهایی از شدت انتظاراتی که از تیم ما دارند شنیده ام. من دوست ندارم قبل یا طی مسابقات کاندیدای قهرمانی شده باشم." با این همه وی تایید کرد از عملکرد تیمش در بازی های نخستین رقابتهای جام جهانی رضایت دارد.

بر اساس گزارش سایت گل، مارادونا به خبرنگاران گفت:" من از عملکردی که از جانب تیمم می بینم راضی هستم. ما خط دفاع یکپارچه ای داریم و به طور دائم حمله می کنیم. اما مسابقات تازه آغاز شده است. این درست مانند رقابتهای اتومبیلرانی است و ما تازه در مرحله گرم کردن موتورها هستیم."[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد خبر : 20713 زمان ارسال خبر : سه‌شنبه 01/04/1389 ساعت : 17:26
منبع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sakura
22-06-2010, 18:28
مارادونا در گفتگو با خبرنگاران گفت: "ما اینجا هستیم تا برای قهرمانی جام جهانی مبارزه کنیم، و من چیزهایی از شدت انتظاراتی که از تیم ما دارند شنیده ام. من دوست ندارم قبل یا طی مسابقات کاندیدای قهرمانی شده باشم."

من نمیدونم این گزارشگرا چجوری از این جمله مارادونا این نتیجه رو گرفتن ؟!

منظورش این بوده که از الان نگید آرژانتین قهرمانه و باید دید چه اتفاقی میفته:27: این جمله عین سیاست و تواضع هست

Iman_m123
22-06-2010, 19:09
با این وضعی که هست ( آفریقا - فرانسه : 2-1 و اروگوئه - مکزیک : 1-0 « البته فعلا » ) و اگه آرژانتین توی گروهش سر گروه بشه ( احتمالش زیاده ) توی مرحله بعد به مکزیک میکنیم
حالا باید ادامه بازی رو ببینیم.

sakura
22-06-2010, 19:29
با این وضعی که هست ( آفریقا - فرانسه : 2-1 و اروگوئه - مکزیک : 1-0 « البته فعلا » ) و اگه آرژانتین توی گروهش سر گروه بشه ( احتمالش زیاده ) توی مرحله بعد به مکزیک میکنیم
حالا باید ادامه بازی رو ببینیم.

به مکزیک میخوریم (نه میکنیم )

djmilad_mrb
22-06-2010, 19:35
کاش جایه مسی رو مارادونا عوض میکرد میزاشتش بال راست همون پستی که تو بارسلونا بازی میکنه:41:

xerxes again
22-06-2010, 19:54
کاش جایه مسی رو مارادونا عوض میکرد میزاشتش بال راست همون پستی که تو بارسلونا بازی میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مسی همه جا بازی می کنه. توانایی داره ماشالا:31:

sakura
22-06-2010, 19:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان داره گریم میگیره از حذف آفریقا

امیدوارم آرژانتین امشب برد پر گلی داشته باشه و بازی بعد این مکزیکیای کثیف رو لوله کنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

scali
22-06-2010, 19:55
امیدوارم امروز یونان رو لوله کنه , اصلا از یونان خوشم نمیاد .

xerxes again
22-06-2010, 20:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان داره گریم میگیره از حذف آفریقا

امیدوارم آرژانتین امشب برد پر گلی داشته باشه و بازی بعد این مکزیکیای کثیف رو لوله کنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هیچ تیمی جز آرژانتین رو دوست ندارم. به یکی دو تیم یه نیم چه علاقه ای دارم ولی اصلاَ برام مهم نیستن. شما هم این طوری فکر کن. امـــــــــــــــا آرژانتین....:40:

Khazuk
22-06-2010, 20:14
دوستان اینقدر رئال و برسا در نیارین این تاپک اسمش آرژانتین خواهش میکنم دیگه اسمی از بارسا و رئال اینجا نیارید

---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------



Khazuk خان با اجازه آواتارتون رو برداشتم:11:
قابلی نداره :10:

danielo
22-06-2010, 20:30
اینجا شده تاپیک بحث بین طرفداران براسا و رئال
یک پست مفید و یک خبر از تمرینات و مصاحبه های بازیکن ها هم قرار داده نمیشه

xerxes again
22-06-2010, 20:34
24 سالگي دست خدا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سايت گل ـ درست 24 سال پيش در بعدازظهري مثل اين ديه‌گو مارادونا به آسمان پريد و با ضربه‌اي هوشمندانه توپ را از نوك انگشتان پيتر شيلتون دروازه‌بان انگليس عبور داد.
ضربه مارادونا آرام از بالاي سر شيلتون به زمين خورد و از خط دروازه انگليس گذشت تا ديه‌گو با شيطنت ذاتي‌اش بدون نگاه به داور به شدت شادي كند و با پريدن از روي تابلوهاي تبليغاتي به جمع آرژانتيني‌ها برود، همين حركت براي گول زدن داور تونسي بازي كافي بود و او چنان سياه مارادونا شد كه بي‌اختيار در سوت دميد و تپه گچي وسط زمين را نشان داد. مارادونا البته پس از اين گل با يك شاهكار تكنيكي 8 بازيكن حريف را دريبل كرد و به دروازه انگليس رسيد و گل دوم را زد.
اما چه كسي است كه نداند اين گل با دست او بود كه بيش از شاهكار تكنيكي‌اش به او لذت داد، مارادونا در توصيف اين گل مي‌گويد:« من جيب انگليسي‌ها را زدم»... و اين يك انتقام بي‌نظير از انگليسي‌هايي بود كه در جنگ فاركلند هموطنان ديه‌گو را كشته بودند. مارادونا بعداً‌ در توصيف اين گل گفت كه اين دست وي نبود كه توپ را وارد دروازه كرده، كه دست خدا بوده است ...
به افتخار اين كلاه‌برداري شيرين در تاريخ جام جهاني اين روز را گرامي مي‌داريم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------


اینجا شده تاپیک بحث بین طرفداران براسا و رئال
یک پست مفید و یک خبر از تمرینات و مصاحبه های بازیکن ها هم قرار داده نمیشه

شما قرار بده.
همه تاپیکا همینه.

Advanced Ali-001
22-06-2010, 20:59
آقا من مدیر تایپیک 20بار گفتم خواهشاًفقط درباره آرژانتین همینو بس خواهشاً:11:
ممنون علی.:10:

B L A S T E R
22-06-2010, 21:00
امیدوارم ایگواین گل بزنه امشب :دی:40:

xerxes again
22-06-2010, 21:03
آقا من مدیر تایپیک 20بار گفتم خواهشاًفقط درباره آرژانتین همینو بس خواهشاً[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sakura
22-06-2010, 21:05
بچه ها قبل از اینکه بازی شروع بشه نتیجه رو پیش بینی کنین :31: :

من میگم : 5 : 1 به نفع آرژانتین (یک گلو مسی میزنه )

امير موسر
22-06-2010, 21:10
بازی دوره بعدش با مکزیکه دیگه !؟ ( البته در ورتی که صدرنشین شه ) !؟

sakura
22-06-2010, 21:12
بازی دوره بعدش با مکزیکه دیگه !؟ ( البته در ورتی که صدرنشین شه ) !؟


خودت که جوابو میدونی چرا میپرسی


بچه ها قبل از اینکه بازی شروع بشه نتیجه رو پیش بینی کنین :31: :

من میگم : 5 : 1 به نفع آرژانتین (یک گلو مسی میزنه )

Khazuk
22-06-2010, 21:13
دوستان ترکیب که الان اعلام شد میلیتو و اگئرو فیکس هستند
romero
demichelis
clemente rodriguez
burdisso
bolatti
veron
messi
otamendi
aguero
milito
maxi rodriguez

sakura
22-06-2010, 21:19
دوستان ترکیب که الان اعلام شد میلیتو و اگئرو فیکس هستند
romero
demichelis
clemente rodriguez
burdisso
bolatti
veron
messi
otamendi
aguero
milito
maxi rodriguez

گزارش گرش کیه ؟؟

گزارش گر محبوبمون جواد خیابانی نیست ؟:31:

B L A S T E R
22-06-2010, 21:21
کاش هیگواین فیکس بود !:41:

H.Operator
22-06-2010, 21:27
یک گشتی تو سایت فیفا زدم یک چیزایی پیدا کردم گفتم اینجا هم بزارم

اول از همه بازی آرژانتین با یونان سال 1994
(فقط تنها چیزی که پیدا کردم همین عکس بود)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

************************************************** **************

سال 2006
بازی آرژانتین و آلمان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو این عکس مشخصه که به آلمان برتری داشتیم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقت کنید که یک اخراجی هم داشتیم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تصاویری از بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

************************************************** **************
سال 1998
بازی آرژانتین و انگلیس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینبار انگلیس بهتر کار کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تصاویری از بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


************************************************** **************
سال 1994
بازی آرژانتین و رومانی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روی کاغذ برتری داشتیم اما در نهایت باختیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

************************************************** **************
سال 1986
بازی آرژانتین و انگلیس
جامی با حضور مارادونا که قهرمان هم شدیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینبار هم انگلیس قویتر بود اما شکستشون دادیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

************************************************** **************
سال 1978
بازی آرژانتین و هلند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هلند خیلی قویتر بود اما بردیمشون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر چی پیدا کردم رو گذاشتم براتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saman65
22-06-2010, 21:29
راستی بچه ها.من کلا جز آرژانتین از همه تیم ها بدم میاد
اول آلمان و ایتالیا.بعد هم برزیل.انگلیس.فرانسه:دی
فقط یه کم با هلند حال میکنم و اسپانیا:دی
اونایی که از آلمان و ایتالیا بدشون میاد دستاشون بالا

foxyjanam
22-06-2010, 21:52
بچه ها قبل از اینکه بازی شروع بشه نتیجه رو پیش بینی کنین :31: :

من میگم : 5 : 1 به نفع آرژانتین (یک گلو مسی میزنه )


اون یه گلی گفتی می خوریمو خوشم اومد ، چون اصلا مال دفاع نیستیم ذاتا ، 10 تا هم بزنیم ممکنه که گل بخوریم.
من 5-0 پیش بینی می کنم ، اگه مسی زیادی رو دور باشه 7-0 هم ممکنه ، یه گل هم واسه مسی کمه من میگم 3 تا
کاش هیگایین هم بود چنتا گل میزد که اقای گل از خودمون باشه.
دلم واسه تاپیک تنگ شده بود.:20:

Facon_Archi
22-06-2010, 22:27
گل خوردن؟!!

foxyjanam
22-06-2010, 22:33
گل خوردن؟!!
نه بابا
مگه الکیه

saman65
22-06-2010, 22:47
نامردا 12 نفره دارن دفاع میکنن....

حسین رشتی
22-06-2010, 23:00
حیف میشه قهرمان بشیم و آقای گل مال ما نباشه..
باید هیگوآین رو فیکس میذاشت..
نمیدونم چرا میلیتو جواب نمیده ولی خداییش آگرو عالیه..
راستی اون کاپیتان یونان هم با اون حرکتهای مزخرفش داره اعصابمو میریزه بهم..:19:

charlize
22-06-2010, 23:00
سیستم انتخاب کاپیتانی که ماردونا گذاشته، یه چی در حد مستر لیگ بازیهای کامپیوتری-ه!
بازیهایی مثه جام حهانی، عظمتش خیلی-ه و نمیشه به کسی مثه مسی بازوبند رو داد اونم در حالیکه کسی مثه ورون مثلا تو زمین هست!
مسی بهترین بازیکن تیم هست اما کاپیتانی براش خیلیه فعلا...
حقیقتا نمیتونم قهرمانی آرژانتین رو تصور کنم اونم در حالیکه مثلا کسی غیر از ورون با تجربه بخواد کاپیتان تیم باشه و جام رو بالای سر ببره!
باید یه ابهتی باشه!
تجربه ورون خیلی بیشتر از بقیه بازیکناس...
(با این عکسهای جام جهانی 98، یاد باتیستوتا(:40:) افتادم...یه باتیستوتا کم داریم تو آرژانتین)

Facon_Archi
22-06-2010, 23:10
یکی میگه بازی چند-چند هست؟

saman65
22-06-2010, 23:16
یکی میگه بازی چند-چند هست؟

0-0
.............

shabkard
22-06-2010, 23:22
با این بازی ارژانتین
امیدم به قهرمانی اون زیاد شد
دلم برای المان تیم محبوبم میسوزه
اگر فینال ارزانتین المان باشه خیلی حال میکنم

Facon_Archi
22-06-2010, 23:35
گل شد!ولی این چه وضعش هست خب!

saman65
22-06-2010, 23:38
goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

foxyjanam
22-06-2010, 23:40
اه ، این چه فوتبالیه؟؟؟
یونان باخته داره دفاع می کنه
ای بابا

Facon_Archi
22-06-2010, 23:47
وای چه دیرکی شد!!شانس نداره مسی پاش به گل باز شه

---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------

گل دوووووم!×

Mohammad
22-06-2010, 23:51
حتی اگه بازی صفر - صفر شده بود باز هم آرژانتین واقعا قشنگ بازی کرد ! پاس های تک ضرب و یک و دو بین بازیکنان .
آرژانتین ، آرژانتینی بازی کرد ! مکزیک حریف سر سختیه !

saman65
22-06-2010, 23:51
حب اینم از این....مبارک باشه

foxyjanam
22-06-2010, 23:52
اصلا تبریک نمی گم
2-0 اخه شد نتیجه؟؟؟
اه ، باید بیشتر گل بزنه
خسته نباشن،دستشون درد نکنه

a.z.p.z
22-06-2010, 23:54
تبریک میگم .. واقعا پیروزی خوبی بود ... فقط یه خورده سوتی دادن بچه ها ...
مکزیک رو هم میبریم میریم جز 8 تا تیم برتر ! ...
دم مارادونا هم گرم ! ...

Amin
22-06-2010, 23:55
اه اه اه
خوب شد این یونان حذف شد زودتر
سوئیس هم حذف بشه
حالمونو به هم زدن
تیمشون عقبه ... اما بازم دفاع میکنن!!

caca_caca888
22-06-2010, 23:56
آقا تربيك ميگم
9 امتياز!!
خوبه......

sakura
22-06-2010, 23:57
تبریک میگم به تمام طرفداران آرژانتین

با این که هر 11 نفره یونان تو دروازه چپیده بودن ولی تونستیم گل بزنیم کاری که هیچ تیمی به جز آرژانتین نمیتونست کنه:27:

a.z.p.z
22-06-2010, 23:57
مارادونا هم واقعا روحیه ای هست برای بازیکنا و بچه های تیم هیچ مربی رو ندیدم مثل این باشه ! ...
بله واقعا یونان نتونست هیچ کاری بکنه !... با این حال تمرکز باید بره برای بازی بعد که مطمئن هستم در اونجا هم پیروز میشیم ! ...

nitro
22-06-2010, 23:57
تبریک .... :40:


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad_4414
22-06-2010, 23:57
hooo hooo hoooo mesi .. hooo hooo hooo mesi

H.Operator
22-06-2010, 23:58
تبریک به عاشقان آرژانتین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

scali
22-06-2010, 23:58
اه اه اه
خوب شد این یونان حذف شد زودتر
سوئیس هم حذف بشه
حالمونو به هم زدن
تیمشون عقبه ... اما بازم دفاع میکنن!!


صد در صد تایید میشه .

نباید تیم های دفاعی و بسته صعود کنن چون جذابیت جام از دست میره .

یونان که رفت موند سوییس .

منم تبریک میگم به آرژانتینی ها

حیف شد یه گل باید مسی میزد . :41:

Khazuk
22-06-2010, 23:59
تبریک
تبریک
تبریک
میدونستم یونان فوتبال نابود میکنه
واقعا یونان به این فوتبال افتخار میکنه ؟

sakura
23-06-2010, 00:03
هیچ تیمی به جز آرژانتین نمیتونست لاک دفاعی یونان رو بشکنه

Dark.Life
23-06-2010, 00:03
بابا یونان نه درست حمله میکرد نه دفاع
1 گل عقب بودن توپ اومد دست مهاجمشون خودش تنها مونده بود بیچاره یکی نمیومد کمکش ... چی هستن اینا آخه :27:
درستم که دفاع نمیکرد ... دروازه بان بدبخت رو گل دوم کلی حرس خورد :27:

H.Operator
23-06-2010, 00:06
این ارژانتین قهرمان بشو نیست
با این بازی که با یونان انجام میده(0-0)هم اکنون
در مراحل بالاتر وحذفی به مشگل بر میخوره؟

نه عزیز مشکلی نیست و نخواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آرژانتین قهرمانه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مارادونا هم واقعا روحیه ای هست برای بازیکنا و بچه های تیم هیچ مربی رو ندیدم مثل این باشه ! ...
بله واقعا یونان نتونست هیچ کاری بکنه !... با این حال تمرکز باید بره برای بازی بعد که مطمئن هستم در اونجا هم پیروز میشیم ! ...

این روحیش من و کشته همه رو یکی یک ماچ آبدار میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sakura
23-06-2010, 00:06
بابا یونان نه درست حمله میکرد نه دفاع
1 گل عقب بودن توپ اومد دست مهاجمشون خودش تنها مونده بود بیچاره یکی نمیومد کمکش ... چی هستن اینا آخه :27:
درستم که دفاع نمیکرد ... دروازه بان بدبخت رو گل دوم کلی حرس خورد :27:

درست دفاع نمیکردن :18: دیگه دفاع از این قوی تر

فقط 4 نفر مواظب مسی بودن که دیگه خودش اعصابش خورد شد

گرافيكار
23-06-2010, 00:07
تبريك به اهالي غيور آرژانتين
خدايا من موندم چجوري فوتبال يونان رو هضم كنم:18:
آخه مگه ميشه گل بخواي بعد دفاع كني:18:
لعنت به اين فوتبال مسخره اروپايي:2:

mehryazdan
23-06-2010, 00:08
انصافا امروز آرزانتین فوق العاده بود

tsjaleb
23-06-2010, 00:08
آرژانتين خيلي خوب بازي كرد . حيف شد مسي نتونست گل بزنه اما بازي رو عالي مي چرخوند . مارادونا خيلي باحاله . اميدوارم تيم رو قهرمان كنه ...

fifa10
23-06-2010, 00:09
تبریک صعود ارژانتین به همه تبریک میگم

H.Operator
23-06-2010, 00:10
درست دفاع نمیکردن :18: دیگه دفاع از این قوی تر

فقط 4 نفر مواظب مسی بودن که دیگه خودش اعصابش خورد شد
تایید میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه دفاع کردنم حدی داره ولی دم دروازه بانشون گرم عالی کار کرد.
مسی این آخریا خوب فرار می کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sakura
23-06-2010, 00:11
:21: مکزیکیا از الان جفت کردن

ایول به مارادونای همیشه قهرمان

tsjaleb
23-06-2010, 00:15
میدونستم یونان فوتبال نابود میکنه
واقعا یونان به این فوتبال افتخار میکنه ؟

واقعا اين جور تيم ها فوتبال زيبا رو از بين مي برند . نه خودشون بلدن قشنگ بازي كنند نه اجازي بازي خوب به حريف مي دهند . البته آرژانتين تونست هم خوب بازي كنه و هم نتيجه خوب بگيره ...

eshghe eskate
23-06-2010, 00:16
یونان عجب دروازه بان بیستی داشت!
حرص در آر!

ghahremanimehdi
23-06-2010, 00:18
بهترین بازی رو تا الان آرژانتین داشته. اگر بد شانسی نیارن واقعا استحقاق قهرمانی در این جام رو دارند.

titanium_zarin
23-06-2010, 00:19
منم تبريك ميگم به همه ارژانتينيا ...

pandemonium
23-06-2010, 00:22
آرژانتین نشون داد که فوتبال زشت و تدافعی(که این روزها زیاد استفاده میشه) رو هم میتونه در هم بشکنه ...

H.Operator
23-06-2010, 00:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sadegh2x
23-06-2010, 00:27
خیلی خوشحالم ... به همه تبریک میگم ... مارادونا واقعا بمب روحیه اس ... اگر مارادونا نبود بچه ها اینقدر شاداب بازی نمی کردند ...

فقط مسی زودتر باید گل بزنه چون داره تو روحیه اش تاثیر میزاره ... امروز روی دو صحنه خودخواهی کرد و به راحتی توپ رو از دست داد و ضد حمله شد و ولی شوتهاش واقعا نفس گیر و زیبا بود .

fery joon
23-06-2010, 00:40
عشق است دیگو و آرژانتین :40:

foxyjanam
23-06-2010, 01:09
اه اه اه
تیمشون عقبه ... اما بازم دفاع میکنن!!
اره به خدا
فکر کن،داری از جام جهانی حذف میشی وایسی دفاع کنی،شاید نمیدونن هدف فوتبال گل زدنه:20:
بهشون گفتن برین تو هر چی میتونین دفاع کنین ، اینجوری میبرین:31:

alidata2010
23-06-2010, 01:12
این بازی رو هم که بردیم حالا باید بریم برای قهرمانی

mohammad_4414
23-06-2010, 01:23
این نظر منه :cool:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

foxyjanam
23-06-2010, 01:28
با همتی که تیممون کرد تونستیم تفاضل گل همه تیما رو منفی کنیم
کره : منفی یک
یونان : منفی سه
نیجریه:منفی دو
:31:

H.Operator
23-06-2010, 01:31
این نظر منه :cool:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت اسپم هست:5:

yuseph
23-06-2010, 01:31
من هم به همه طرفداران آرژانتین تبریک میگم.(صعوداز گروه رو)
امیدوارم درصورت برخورد تیم آلمان با آرژانتین تا قبل از فینال شاهد فوتبالی بی سابقه وتاریخی باشیم.

salarhiv
23-06-2010, 01:34
خب,اینم از 9 امتیازی شدن که حقمون بود و حالا رقبای محترم دنبال این 9 امتیاز بدوئن!

مسی هم که بهترین بازیکن زمین شد(قابل توجه پرتغالی ها که زیادی به رونالدو این چند روز نازیدن!)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با اینکه مسی و رونالدوقابل مقایسه نیستن و رونالدو حالا حالا ها باید بدوئه دنبال لیو,ولی اینم بگم که مسی با راه رفتن تو زمین بهترین بازیکن زمین نشدو
217 تا پاس داد که 73% سالم بودن و 20 تا هم شوت داشت.یعنی حلال واری بهش این مقامو دادن که البته در برابر بهترین بازیکن جام شدن که بزودی نصیبش میشه چیزی نیست!

:::::::::::::::VIVA ARGENTINA:::::::::::::::

mohammad_4414
23-06-2010, 01:56
منظورت اسپم هست:5:

من خودم کلا اسپمم :31:

minizoro
23-06-2010, 02:15
آرژانتین این دوره قهرمانه اینو من میتونم با تقریب خوبی بهتون اطمینان بدم شاد باشید طرفدارای آرژانتین

charlize
23-06-2010, 02:56
فقط مسی زودتر باید گل بزنه چون داره تو روحیه اش تاثیر میزاره ... امروز روی دو صحنه خودخواهی کرد
آره این کاملا مشخصه...
بخصوص توپی که زد تو تیرک، چهرش رو که نشون داد، وحشتناک عصبانی شده بود!( احتمالا هم از دست توپ! : دی )
و خب داره خیلی تک روی میکنه برا زدن گل..روی 2 تا صحنه خیلی راحت میتونست پاس گل بده اما شوت کرد که البته یکیشون تو برگشت گل شد...البته این یه دلیلش میتونه این باشه که چون رونالدو گل زده بود برا پرتغال، مسی هم جو گیر شده بود که حتما گل بزنه! (من که تویه ملی و تویه بازی رو در رو، مسی رو 100 برابر رونالدو دوس دارم و ایشالله بیشتر رونالدو گل بزنه و بهترین بازیکن جام هم بشه)..حالا امیدوارم تو بازی بعدی، 2-3 تا گل بزنه تا خیالش راحت شه و بازی خودش رو انجام بده با آرامش...
آقای گلی هم برا هیگواینه..خیالتون راحت که آقای گل رو داریم!
فقط میمونه قهرمان...
به امید قهرمانی... (اونم با مربیگری مارادونا که همراه میشه با تابلو شدن پله!: دی)

mohammad_4414
23-06-2010, 03:05
دیگو مارادونا در ۷ حرکت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


این هم یک سری نکات جالب درباره تیم ملی آرژانتین و مارادونا:

۱- وزن مسی به کمتر از ۶۴ کیلوگرم می رسد با اینکه غذای مورد علاقه اش استیک با کاکل گوشت ران سرخ شده در پنیر و سس گوجه فرنگی است.
۲- دیگو مارادونا، مربی آرژانتین، از ۷۲ بازیکن طی ۱۵ بازی اولش استفاده کرد.
۳- با اینکه Aguero خویشاوند مارادونا است اما او می گوید که هرگز درباره فوتبال طی مسایل خانوادگی صحبت نکرده اند.
۴- زمانیکه سوختگی روی صورت Tevez اتفاق می افتد، مادرش تنها ۱۵ سال داشت.
۵- سباستین ورون به عنوان بازی ساز آرژانتین باز گشت، او ملقب به جادوگر کوچک می شود. مسی نیز La Pulga Atomica است یعنی کیک اتمی. Mascherano هم El Jefecito یعنی رییس کوچک.
۶- فرناندو ردوندوی بزرگ آخرین بازی های آرژانتین در ۱۹۹۸ را از دست می دهد چرا که او نمی خواست از دستورات مربی اش، Passarella، مبنی بر کوتاه کردن موهایش پیروی کند.
۷- اواخر سال ۲۰۰۱ و در بازی مقابل Levante از سری بازی های کاپ اسپانیا، بازیکن آرژانتینی، مارتین پالرمو، برای شادی پس از گل به سمت طرفداران تیمش (ویارئال) می رود و بر روی یک دیوار بتونی کوچک می ایستد تا به طرفدارانش احترام بگذارد اما دیوار سقوط کرده و او در زیر طرفداران ویارئال دفن می شود. ساق کوچک و بزرگ به همراه پای El Loco – مرد دیوانه – می شکند.
۸- نام پالرمو در کتاب رکوردهای جهان، گینس، ثبت می شود، البته نه برای دفن شدن در زیر وزن طرفداران تیمش بلکه برای گل نکردن ۳ پنالتی در یک بازی بین المللی در برابر کلمبیا. اولین ضربه پنالتی او به تیرک افقی دروازه می خورد، دومین ضربه پنالتی به بیرون می رود و سومین ضربه را دروازه بان کلمبیا می گیرد.
هرچند که پالرمو، ۳۶ سال دارد و کمتر از ۱۴ بازی ملی انجام داده است اما مارادونا او را در بازی های انتخابی جام جهانی و به عنوان بازیکن تعویضی در برابر پاراگوئه به بازی فرستاد. پالرمو برای ۱۰ سال از بازی های ملی دور مانده بود…

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته طرفداران آرژانتین فکر نکنند که آن بازی، بازی نهایی پالرمو بود! مارادونا در بازی دوستانه با غنا (به عنوان بازیکن ثابت) و در برابر پرو (برای انتخابی جام جهانی) به او میدان داد. در نهایت پالرمو یکی از ۲۳ مرد و یکی از ۶ مهاجم آرژانتین در آفریقای جنوبی شد.
۹- مارادونا تصویر فیدل کاسترو را بر روی ساق پای چپ و تصویر چه گوارا را بر روی بازوی راستش حک کرده است.

منابع: ویکی پدیا و mirrorfootball.co.uk و 1reza.net و عکس ها از نیوزلند هرالد

zentarot
23-06-2010, 07:27
سلام به همه

راستش مسی با رونالدو مقایسه شد خونم به جوش اصلا نتونستم جلو خودمو بگیرم اومدم عضو شدم

چه مقایسه غلطیه اصلا ...:41:
مسی کجااااااااااااااااااااا
رونالدو کجا

خدایی واسه مسی افت داره با رونالدو مقایسه بشه

اگه قراره مقایسه هم کنیم رونالدو رو با مارتین پالرمو مقایسه کنیم طبق معیار های دوست عزیزمون از وسط زمین گل زدن و این حرفا...:27:

مارتین پالرمو گلزنتریــــــــــــن بازیکن تاریخ باشگاه بوکاجونیورز از فاصله 40 متری اون هم با سر توپ رو وارد گل کرد

اینم لینکش همه ببینن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اندازه موهای سرش هم گل زده فقط 230 40 تا واسه بوکا
موهای سرش هم از کریس بیشتره:27:
هیکلش هم درشت تره :31:

من همینجا از مارتین پالرمو هم معذرت می خوام که با کریس رونالدو مقایسه شد

بابا بنده خدا فقط بخاطر 3 پنالتی که 11 سال پیش خراب کرد 11 ســـــــــــــال به تیم ملی دعوت نشد به هیچ باشگاهی هم دعوت نشد و الان دارم با کریس رونالدو مقایسش می کنم خدا منو ببخشه...

VIVAAAAAAA RGENTINAAAAA

aram24
23-06-2010, 08:21
ولي كاپيتاني عجيب به مسي مياد ها

يه چيز در مورد رونالدو اگه از همين الان سوار يه فراري بشه و با آخرين سرعت هم حركت كنه شايد موقعي كه بخوان بزارنش توي قبر شايد به ناخن كوچيكه مسي حالا گفتم شايد، برسه:5:

واقعا اين مسي توي زمين همه كار كرد

نگران نباشيد به موقع گل هم ميزنه گذاشته كنار همه رو يه جا به برزيل و پرتغال و ... بزنه

sakura
23-06-2010, 08:34
ببخشید جو گیر شدم چرت نوشتم :31:

aram24
23-06-2010, 08:55
اينا هم داشته باشيم بد نيست
جاش خاليه واقعا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



FERNANDO REDONDO ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aram24
23-06-2010, 08:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aram24
23-06-2010, 09:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aram24
23-06-2010, 09:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 10:10 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aram24
23-06-2010, 09:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




اين هم از ساعت هاي دون ديگو

وسط ساعت امضاي خودش

rgh2
23-06-2010, 09:38
آقا عجب ساعت توپيهوگجا ميشه خريد؟؟كدوم كشور؟؟

---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------

جون مادرتون بيخيال رئال و بارسا و ديگر تيم ها بشيد
فقط آرژانتين و عشق هست.رئال و بارسا هم آرژانتينيها قهرمان ميكنن
فقط آرژانتين و باشگاههاي آرژانتين و طرفداران آرژانتين
دم همتون گرم
فقط آرژانتين فقط آرژانتين فقط آرژانتين فقط آرژانتين فقط آرژانتين فقط آرژانتين فقط آرژانتين ولا غير

xerxes again
23-06-2010, 09:39
آقا عجب ساعت توپيهوگجا ميشه خريد؟؟كدوم كشور؟؟

ساعت مارادونائه.

rgh2
23-06-2010, 09:47
اينا هم داشته باشيم بد نيست
جاش خاليه واقعا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



FERNANDO REDONDO ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ايول دمت گرم
منو به ياد دوران قديم انداختي
اگه عكس گل كانيگيا در جام 90 به برزيل و ايتاليا رو زد داري بزار ..حال كنيم
من از جام 90 ديوونه آرژانتين شدم و هستم و خواهم بود
فقط آرژانتين
به اميد قهرماني

rgh2
23-06-2010, 09:52
ساعت مارادونائه.

از اين ساعت ها تو ebay , آمازون نميفروشن؟؟
تا 700هزار هم باشه من ميخرم

xerxes again
23-06-2010, 09:54
از اين ساعت ها تو ebay , آمازون نميفروشن؟؟
تا 700هزار هم باشه من ميخرم
نمیدونم والا.
دیشب نوبت مارتین ها بود گل بزنن.
خیلی خوشحال شدم واسه پالرمو. بعد از 10 سال...

rgh2
23-06-2010, 09:57
سلام به همه

راستش مسی با رونالدو مقایسه شد خونم به جوش اصلا نتونستم جلو خودمو بگیرم اومدم عضو شدم

چه مقایسه غلطیه اصلا ...:41:
مسی کجااااااااااااااااااااا
رونالدو کجا

خدایی واسه مسی افت داره با رونالدو مقایسه بشه

اگه قراره مقایسه هم کنیم رونالدو رو با مارتین پالرمو مقایسه کنیم طبق معیار های دوست عزیزمون از وسط زمین گل زدن و این حرفا...:27:

مارتین پالرمو گلزنتریــــــــــــن بازیکن تاریخ باشگاه بوکاجونیورز از فاصله 40 متری اون هم با سر توپ رو وارد گل کرد

اینم لینکش همه ببینن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اندازه موهای سرش هم گل زده فقط 230 40 تا واسه بوکا
موهای سرش هم از کریس بیشتره:27:
هیکلش هم درشت تره :31:

من همینجا از مارتین پالرمو هم معذرت می خوام که با کریس رونالدو مقایسه شد

بابا بنده خدا فقط بخاطر 3 پنالتی که 11 سال پیش خراب کرد 11 ســـــــــــــال به تیم ملی دعوت نشد به هیچ باشگاهی هم دعوت نشد و الان دارم با کریس رونالدو مقایسش می کنم خدا منو ببخشه...

VIVAAAAAAA RGENTINAAAAA


ايول حال كردم
حرف راستو زدي
دمت گرم

sakura
23-06-2010, 10:02
کی با مکزیک بازی داریم ؟

aram24
23-06-2010, 10:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E7CB3EC246EC460035CB1F9E15E0E46F



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B933B726803DF6C3ED4C32A0DCE9DFAB

rgh2
23-06-2010, 10:08
کی با مکزیک بازی داریم ؟

يكشنبه ساعت 11

B L A S T E R
23-06-2010, 10:11
بسه دیگه چرا انقد به این رونالدو بدبخت گیر میدید ؟
بیخیال دیگه .
یاد ردوندوی کبیر افتادم. یادم میاد یه بار تو بازی منچستر و رئال بعد بازی فرگوسن گفت ( درباره ردوندو ) : " او که بود ؟ انگار اهنربا به پایش وصل شده بود "
یادش گرامی .
بردتون رو هم تبریک میگم .

rgh2
23-06-2010, 10:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E7CB3EC246EC460035CB1F9E15E0E46F



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B933B726803DF6C3ED4C32A0DCE9DFAB

واي ي ي ي
دمت گرم
كلي حال كردم اما فقط عكس دومي نشون داده ميشه 1و 3 باز نميشه!!!!!!!!!!

Amin
23-06-2010, 10:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یادش بخیر
چند سالی این پستر روی کمد من بود

sakura
23-06-2010, 10:15
يكشنبه ساعت 11

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چرا بازیای مارو میزارن آخر شب دیشب وسط بازی خواب رفتم

rgh2
23-06-2010, 10:20
دوستان عشقي آرژانتيني
براي راي بريد به اين تاپيك به آرژانتين راي بديد

دم همتون گرم


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 11:20 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چرا بازیای مارو میزارن آخر شب دیشب وسط بازی خواب رفتم

كسي كه عاشق باشه تا صبح باشه بيدار ميمونه
ياد جام 94 بخير ساعت 4 صبح بيدار ميشديم فقط به تير عشق آرژانتين
امسال هم برادرم تو آمريكا ساعت 4 بيدار ميشه براي بازيهاي آرژانتين

ho0rezam
23-06-2010, 10:24
Viva Argentina

SAEED_BARCELONA
23-06-2010, 10:24
آقا یه فکری به حال مربیتون بکنید توی بی جنبه بودن بعد از گل زده رو دسته مورینیو:دی
مارادونا اصلا شخصیت درست حسابی نداره.
حالا نگید دونگا فلانه و بهمانه:دی اینو با اون مقایسه نکنید
واسه خنده گفتم جدی نگیرید
تبریک منو به خاطر صعود قاطعانه پذیرا باشید

aram24
23-06-2010, 10:37
[QUOTE=SAEED_BARCELONA;5096295]آقا یه فکری به حال مربیتون بکنید توی بی جنبه بودن بعد از گل زده رو دسته مورینیو:دی
مارادونا اصلا شخصیت درست حسابی نداره.




به فكر مربي خودتون باش:2::2::2::2: مواظب باش چي نوشتي
شانس بياريد به آرژانتين نخورين او موقع .....

aram24
23-06-2010, 10:44
این مسی تو این سه تا بازی نشون داد که در حد و اندازه های آهن قرازه هم نیست چه برسه اسطوره:19:






شما به فكر تيم خودت باش قهرمان دنياااااا !!!!!:13::13::13:
نيوزيلند:18::18: و اسلواكي:18::18: رو نتونستين كاري كنين اومدي اينجا ....

nw_nk
23-06-2010, 10:46
یونان 0 - آرژانتین 2؛ صعود مقتدرانه آلبی سلسته به دور دوم رقابتها

شروین گیلانی


سایت گل - دور سوم رقابتهای گروه بی تا دقایقی دیگر آغاز می شود و در دو دیدار همزمان تیمهای یونان و آرژانتین مقابل یکدیگر قرار گرفته و نیجریه و کره جنوبی نیز مقابل هم قرار می گیرند.


درحال حاضر و در پایان دور دوم این رقابتها تیم ملی آرژانتین با کسب هر شش امتیاز ممکن در صدر جدول قرار دارد.کره جنوبی با سه امتیاز و تفاضل گل 1- و 3 گل زده در رده دوم جدول است و یونان هم در شرایطی مشابه با تفاضل گل 1- و دو گل زده در رده سوم قرار گرفته.نیجریه هم بدون آنکه امتیازی را در مقابل اسمش ببیند، در رده چهارم جدول قراردارد.


ساعاتی پیش تکلیف دو تیم صعود کننده از گروه آ مشخص شد و اروگوئه به عنوان تیم صدرنشین و مکزیک به عنوان تیم دوم به مرحله یک هشتم راه یافتند.در این مرحله، تیم اول گروه بی مقابل تیم دوم گروه آ ( مکزیک ) قرار خواهدگرفت و تیم دوم گروه بی می بایست مقابل تیم اول گروه آ (اروگوئه) به میدان برود.


تا دقایقی دیگر دیدارهای همزمان گروه بی آغاز خواهد شد.باگزارش لحظه به لحظه دو تیم یونان و آرژانتین با شما هستیم


ترکیب دو تیم:


یونان (1-2-3-4): زورواس (12)- توروسیدیس (15)- پاپادوپولوس (8)- وینترا (11)- کرگیاکوس (16)- کاراگونیس (10)- موراس(5)- پاپاستاتوپولوس (19)- کاتسورانیس (21)- زیولیس (6)- ساماراس (7)
سرمربی: رهاگل


آرژانتین (2-1-3-4):رومرو (22)- بوردیسو (4)- دمیچلیس (2)- اوتامندی (15)- رودریگس (3)- ورون (8)- بولاتی (5)- رودریگس (20)- مسی (10)- آگوئرو (16)- میلیتو (19)
سرمربی: مارادونا


داور:روشن ایرماتوف (ازبکستان)
ورزشگاه: پیترموکابا (پولوکوین)


دقیقه صفر : بازیکنان دو تیم در تونل استادیوم در انتظار ورود به زمین هستند...مسی نفر اول صف آرژانتینی ها و کاراگونیس هم نفر اول تیم ملی یونان است.


دقیقه صفر : ابتدا سرود ملی یونان نواخته می شود سپس سرود ملی آرژانتین.


دقیقه صفر : با وجود حضور ورون در ترکیب اصلی آرژانتین بازوبند کاپیتانی بر بازی لیونل مسی است.


دقیقه یک : آرژانتین با پیراهن های آبی در سمت راست زمین و یونان با پیراهن های سفید در سمت چپ زمین قرار دارند.


دقیقه 4 : پاس های تک ضرب بازیکنان آرژانتین ، یونانی ها را تنها به تماشای بازی وادار کرده.


دقیقه 7: بازیکنان آرژانتین قصد دارند با پاس های عمقی شکافی در خط دفاع یونان باز کنند.


دقیقه 10 : حرکت تکنکی مسی دفاع یونان را به هم ریخت اما مدافع یونان پشت محوطه جریمه تعادل ستاره آرژانتین را به هم می زند.داور اعتقادی به خطا
ندارد.


دقیقه 11 : مسی بار دیگر به خطا متوقف می شود.صدای ووووزلا در این دقایق واقعا آزار دهنده است.


دقیقه 13 : ضد حمله برای یونان...ساماراس پا به توپ از سمت راست خط دفاعی آرژانتین وارد محوطه جریمه می شود اما دمیچلیس توپ او را به بیرون می زند.


دقیقه 16 : برخورد ساماراس با دمیچلیس باعث مصدومیت جزئی دو بازیکن می شود اما لحظاتی بعد هر دو بازیکن به جریان بازی برمی گردند.


دقیقه 18 : نفوذ آگوئرو از سمت راست دفاع یونان و ضربه زیبای او که توسط دروازه بان یونان به کرنر تبدیل می شود


دقیقه 19 : ضربه کرنر روی دروازه یونان ارسال می شود اما هیچ یک از مهاجمان آرژانتین نمی توانند از ان استفاده کنند...توپ در پشت محوطه جریمه به
ورون می رسد...او با یک ضربه سنگین به شدت دروازه زورواس را تهدید می کند.


دقیقه 20 : دوربین تلویزیونی بارها و بارها عکس العمل های عجیب و غریب مارادونا را روی نیمکت آرژانتین به تصویر می کشد.


دقیقه 24 : ماریو بولاتی قصد داشت روی ارسال زمینی ورون دروازه یونان را باز کند که موفق نبود.


دقیقه 28 : هر زمان مسی صاحب توپ می شود دو بازیکن برای مهار او تلاش می کنند که در اکثر مواقع او را به خطا متوقف می کنند.افزایش تعداد خطا ها تا حدود مسی را عصبانی کرده.


دقیقه 32 : خطای فاحش روی آگوئرو در میانه های زمین یونان...کارت زرد برای کاتسورانیس هافبک شماره 21 یونان.


دقیقه 33 : شوت میلیتو از زاویه ای بسته به طرف دروازه یونان که زورواس آن را دفع می کند و در برگشت ضربه آگوئرو با برخورد به مدافع یونان به بیرون می رود.


دقیقه 34 : کاملا واضح است که رهاگل در مقابل تیم تکنیکی آرژانتین با دفاعی بسته بازی می کند و دل به ضد حملات ودرخشش ساماراس تک مهاجم خود بسته است.


دقیقه 35 : ارسال ورون روی دروازه از روی سر زورواس دروازه بان یونان عبور می کند و مدافع یونان توپ را به بیرون می زند تا چهارمین کرنر آرژانتین شکل گیرد.


دقیقه 38 : هر چه از زمان بازی می گذرد فشار آرژانتین روی دروازه یونان بیشتر می شود.یونان در این دقایق همانند یورو 2004 دفاع می کند.


دقیقه 41 : تصاویر تلویزیونی گل کره را در بازی همزمان نشان می دهد.آنها گل خورده مقابل نیجریه را جبران کردند.


دقیقه 41 : به نظر می رسد کاتسورانیس دچار مصدومیت شده اما با ورود تیم پزشکی او از روی زمین بلند می شود.در لحظات توقف بازی مارادونا در کنار زمین نکاتی را به ورون گوشزد می کند.


دقیقه 44 : کارگردان تلویزیونی حرکات آهسته تکنیک ناب مسی را به تصویر می کشد.


دقیقه 45 : یک دقیقه زمان تلف شده از سوی داور چهارم اعلام می شود.


دقیقه 45 : ارسال آگوئرو روی دروازه یونان ، استپ سینه ماکسی رودریگس و ضربه زیبای او که باز هم توسط زورواس مهار می شود.


دقیقه 1+45 : ضربه زیبای مسی از پشت محوطه جریمه که زورواس به زحمت آن را به کرنر می فرستد.


داور سوت پایان نیمه اول را به صدا در می آورد....آرژانتین 0 - 0 یونان


آمار بازی تا پایان نیمه اول


درصد مالكيت توپ: یونان 31%- آرژانتین 69%
موقعيت گل: یونان 0- آرژانتین 4
شوت در چارچوب: یونان 0 – آرژانتین4
ضربات آزاد: یونان 4- آرژانتین9
كرنر: یونان1 - آرژانتین 5
آفسايد: یونان 0- آرژانتین0
خطاها : یونان 9- آرژانتین 4
كارت زرد: یونان 1- آرژانتین0
کارت قرمز : یونان 0- آرژانتین0


دقیقه 45 : اسپیروپولوس جانشین کاراگونیس در ترکیب یونان می شود.رهاگل بازیساز تیمش را بیرون می کشد و به جای آن یک مدافع را به زمین
می فرستد.


دقیقه 47 : رهاگل به شدت از عملکرد بازیکنانش ناراضی است ، عکس العمل او در کنار زمین مقابل جلب توجه است.


دقیقه 48 : فرصت طــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـلایی برای یونان...ساماراس در شرایطی فوق العاده در حالی که تنها بوردیسو و رومرو ، دروازه بان آرژانتین را درمقابل خود می دید با یک ضربه نه چندان دقیقه توپ را از کنار دروازه به بیرون فرستاد.


دقیقه 52 : کاتسورانیس که بعد از خروج کاراگونیس بازوبند کاپیتانی را بر بازو داشت به دلیل مصدومیت از زمین بازی خارج شد.یونان در این دقایق 10 نفره به بازی ادامه می دهد.


دقیقه 54 : ساماراس توپ را به بیرون می زند تا بالاخره نینیس که دقایقی است در کنار زمین منتظر ورود به بازی است جانشین کاتسورانیس شود.او بازوبند را به کریاکیس ، سومین کاپیتان یونان می دهد.


دقیقه 54 : توروسیدیس هم که به نظر مصدوم می رسد جای خود را به پاتساتزوگلو می دهد.یونان سه تعویض خود را انجام می دهد که 2 تای انها به نظر اجبازی می رسید.


دقیقه 60 : باز هم ساماراس در ضد حمله خطرناک نشان می دهد.بازیکنان آرژانتین اگر از او غافل شوند و فقط به فکر حمله باشند ساماراس زهرش را می ریزد.


دقیقه 63 : ماکسی رودریگس که دوندکی بالایی داشت جای خود را به آنخل دی ماریا بازیکن جدید رئال مادرید می دهد.


دقیقه 65 : آرژانتین باز هم در این دقایق فشار را روی دروازه یونان افزایش داده...باید دید آیا آنها می توانند در این بازی به گل برسند یا نه.


دقیقه 66 : ارسال دی ماریا روی دروازه یونان...میلیتو در محوطه جریمه توسط کریاکیس تعادلش را از دست می دهد اما ایرماتوف داور ازبک این دیدار باز هم اعتفادی به پنالتی ندارد.


دقیقه 69 : ضربه ایستگاهی برای آرژانتین...مسی با یک ضربه دیدنی زورواس را به عکس العمل وا می دارد.


دقیقه 69 : ورون ضربه کرنر را روی دروازه یونان ارسال می کند...توپ از همه عبور می کند و توپ به ماریو بولاتی می رسد...ضربه سهمگین او توسط زورواس مهار می شود.این ضربه باعث مصدومیت زورواس می شود و به همین دلیل بازی دقایقی متوقف می شود.


دقیقه 73 : آرژانتین همچنان میدان داری می کند اما دفاع فشرده یونان اجازه نفوذ به انها نمی دهد.


دقیقه 74 : ناهماهنگی زورواس با مدافع یونان نزدیک بود کار دست آنها بدهد.زورواس بعد از اینکه ضربه اش با برخورد به مدافع خودی به بیرون رفت با اعتراضی شدید مدافع خود را سرزنش کرد.


دقیقه 77 : پاستوره جانشین آگوئرو می شود


دقیقه 77 : گللللللللللللللللللللللل.. ...بالاخره آرژانتین به گل میرسد...ارسال ضربه کرنر...ضربه سر دمیکلیس بعد از برخورد به میلیتو بار دیگر جلوی پای او می افتد تا مدافع آرژانتین تک گل این تیم را تا به ایجا به ثمر برساند.


آرژانتین 1-0 یونان


دقیقه 80 : مارتین پالرمو 36 ساله جانشین میلیتو می شود


دقیقه 85 : مسی پا به توپ وارد محوطه جریمه می شود و ضربه زیبای او با برخورد به تیرک دروازه بلوکه می شود.مسی بی صبرانه در انتظار گلزنی در این دیدار است.اشتیاق گلزنی کاملا در چهره او دیده می شود.


دقیقه 89 : گلللللللللللللللللللللل.... آرژانتین موفق می شود توسط مارتین پالرمو به گل برسد.مسی بعد از دریبل زدن چند بازیکن یونان در موقعیت شوتزنی در قرار می گیرد اما زورواس باز هم ضربه او را مهار می کند اما پالرمو که در محوطه جریمه بازی حضور داشت توپ برگشتی را به راحتی در گوشه دروازه جای می دهد.


آرژانتین 2-0 یونان


دقیقه 90: سووووت پایانی بازی و کسب هر نه امتیاز مرحله گروهی برای مارادونا و شاگردانش


در پایان آرژانتین موفق می شود با این دو گل به پیروزی برسد و با کسب حداکثر امتیازات در مرحله گروهی به عنوان تیم اول کروه به دور بعدی رقابت ها صعود کند.آنها در دور یک هشتم نهایی رقابتها شنبه باید به مصاف مکزیک تیم دوم گروه اول بروند.


کره هم که در دیدار همزمان مقابل نیجریه به تساوی 2-2 دست یافته بود به عنوان تیم دوم گروه و با 4 امتیاز راهی دور بعدی شد و باید به مصاف اروگوئه ای برود که با درخشش در گروه اول رقابت ها مقام نخست این گروه را کسب کرده است.


آمار پایانی بازی


درصد مالكيت توپ: یونان 34%- آرژانتین 66%
موقعيت گل: یونان 5- آرژانتین 11
شوت در چارچوب: یونان 2- آرژانتین 10
ضربات آزاد: یونان 8- آرژانتین 12
كرنر: یونان 1- آرژانتین 10
آفسايد: یونان 0- آرژانتین 2
خطاها : یونان 12- آرژانتین 6
كارت زرد: یونان 1- آرژانتین 1
کارت قرمز : یونان 0- آرژانتین0



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


2010/6/22

aram24
23-06-2010, 10:49
از اين ساعت ها تو ebay , آمازون نميفروشن؟؟
تا 700هزار هم باشه من ميخرم




توي اين سايت يه چيزايي گفته

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])



يه جاي ديگه اين قيمت رو براش ديدم
$16,900.00


كه واقعا عجيبه:18::18::18:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
23-06-2010, 10:53
گزارش روز: مسی و بازوبند کاپیتانی آرژانتین

مارادونا مسئولیت بزرگی را به ستاره ریز نقش تیمش سپرد.

سایت گل- مسی در سومین دیدار تیمش در رقابتهای جام جهانی و در مقابل یونان و در غیاب خاویر ماسچرانو در ترکیب اصلی تیمش، با بازوبند کاپیتانی روانه میدان شد.

ستاره روساریو با تصمیم دیه گو آرماندو مارادونا بازوبند کاپیتانی آبی سلسته را برتن کرد و این در حالی بود که بازیکنانی مثل خوان سباستین ورون که در برهه ای کاپیتانی این تیم را برعهده داشتند نیز در زمین بودند.

این اولین باری است که مسی بازوبند کاپیتانی را بربازو می بندد و نشان از اطمینان بالای مارادونا به این ستاره جوان دارد.

از زمانی که اردوی آلبی سلسته وارد آفریقای جنوبی شده، مارادونا دائما در صحبتهایش به مقایسه مسی با عملکرد خودش را جام جهانی 1986 در مکزیک می پردازد که با قهرمانی آرژانتین به اتمام رسید. شاگردان مارادونا در اولین دیدار خود با نتیجه0-1 مقابل نیجریه به برتری دست یافتند.1-4 کره جنوبی را شکست دادند و در سومین و آخرین دیدارشان با نتیجه 0-2 از سد یونان عبور کردند


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2010/6/23


مارادونا خطاب به رسانه‌ها: معذرت بخواهید!

آن بازی جوانمردانه که می‌گفتند چه شد؟ باید یک بار برای همیشه آن را جا بیندازیم. اگر هر گاه که مسی توپ را بگیرد او را بزنند، پس برای چه فوتبال بازی می‌کنیم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت گل - دیه‌گو مارادونا مربی آرژانتین گفت تیمش توانست با قضاوت‌های ضعیف مقابله کند و صدرنشین گروهش شود. او پس از پیروزی دو بر صفر تیمش مقابل یونان گفت که داور باید مانع روش مقابله یونانی‌ها با لیونل مسی می‌شد.

مارادونا می‌گوید: «آن بازی جوانمردانه که می‌گفتند چه شد؟ باید یک بار برای همیشه آن را جا بیندازیم. اگر هر گاه که مسی توپ را بگیرد او را بزنند، پس برای چه فوتبال بازی می‌کنیم؟ آنها بارها خطا کردند. اگر یک بار کارت زرد به آنها نشان می‌دادید، می‌دیدید که مدافعان دیگر او را نمی‌زنند. اما چرا داور این کار را نکرد؟ لابد در مقررات پیش‌بینی نشده بود!»

مارادونا همچنین بارها به پرتاب‌های اوت یونانی‌ها اعتراض کرد و گفت که داور چهارم اصلا حرف‌های او را نمی‌شنید.

او همچنین به ستایش از بازیکنان تیمش پرداخت. آنها هر سه بازی خود در مرحله گروهی را بردند و پیروزی مقابل یونان با تیمی رقم خورد که اکثر آنها بازیکنان ذخیره بودند. او گفت: «تا حالا که قوی نشان داده‌ایم و خوشحالم که این دور را با موفقیت پشت سر گذاشتیم.»

مارادونا همچنین گفت که انتظار دارد بزرگان فوتبال از مرحله گروهی صعود کنند: «وقتی جاده‌ها باریک می‌شوند تیم‌های بزرگ خود را نشان می‌دهند. برزیل، آلمان، ایتالیا، انگلیس همه رویکردی اشتباه داشته‌اند اما خواهیم دید که به دور بعد می‌رسند.»

او گفت که رسانه‌هایی که در مرحله مقدماتی و زمانی که اوضاع تیم خوب نبود، تیم را مورد انتقاد قرار داده بودند باید عذرخواهی کنند: «دیدید هر چه می‌گفتید اشتباه بود؟ شما حتی به این بازیکنان هم احترام نمی‌گذاشتید. باید از بازیکنان معذرت‌خواهی کنید چون آنها تمام توان خود را در زمین می‌گذارند و 100 درصد حرفه‌ای هستند. ما داریم وظیفه خود را انجام می‌دهیم و مامنند همیشه از تیم ملی آرژانتین دفاع می‌کنیم. همین بازیکنان بودند که در مرحله مقدماتی حضور داشتند. هر کسی ممکن است اشتباه کند اما من دوست دارم آنهایی که آن حرف‌ها را زدند معذرت بخواهند.»

مارادونا در شب صعود تیمش به جام جهانی به شدت به خبرنگاران تاخت، آن چه که باعث شد فیفا دو ماه او را محروم کند. آرژانتین پس از نتایج ضعیف مورد انتقاد بسیاری قرار گرفت، چرا که نزدیک بود برای اولین بار پس از سال 1970 جام جهانی را از دست بدهد.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2010/6/23


آگیره: وقت انتقام از آرژانتین است

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت گل - خاویر آگیره، مربی مکزیک پس از شکست تیمش مقابل اروگوئه گفت که بازیکنانش بیش از حد تعلل می‌کردند، اما اروگوئه تیمی است که بسیار دشوار می‌توان آنها را شکست داد: «ما توپ را زیاد در اختیار داشتیم اما آنها خوب بازی را قفل می‌کنند و منتظر اشتباه شما می‌مانند. می‌خواستیم به دور بعد برسیم و رسیدیم. حالا تلاش می‌کنیم تا تیم از خستگی درآید.»

آگیره درباره فرم بازی تیمش می‌گوید: «به نظرم رفتار همیشگی خود را نداشتیم و حقیقتا نمی‌خواستیم بازی را ببریم. فکر می‌کنم انرژی لازم را نداشتیم. ما گل خوردیم و تلاش کردیم اوضاع را برگردانیم، اما نتوانستیم و در اواخر دیدار روحیه خود را از دست دادیم.»

مکزیک در دور بعد به مصاف آرژانتین خواهد رفت و آگیره می‌گوید: «این فرصتی عالی برای انتقام ازاتفاقی است که چهار سال پیش روی داد!»

در جام جهانی 2006، آرژانتین توانست مکزیک را در وقت اضافی با گل به‌یادماندنی ماکسی رودریگز دو بر یک شکست دهد و به مرحله یک‌چهارم نهایی برسد.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2010/6/23


مسی در حسرت حضور در کنسرت "اوساسیس"

من آهنگهای آنها را روی آی پادم ریخته ام و در اتاق، در مسیر استادیوم و دررختکن تیم گوش می کنم..نمی توانید باور کنید ولی اکثر زمانها مشغول گوش داده به این آهنگها هستم.

سایت گل- لیونل مسی، ستاره ریزنقش تیم ملی آرژانتین گروه موسیقی مورد علاقه اش را پیدا کرده است! گروه "اوساسیس"، یکی از معدود گروه های مورد علاقه مسی در دنیای موسیقی است.

ستاره باشگاه بارسلونا که عنوان برترین بازیکن دنیا را نیز یدک می کشد، علاقه زیادی به موسیقی این گروه بریتانیایی دارد و روز دهم ژوئن پس از گوش دادن به نصیحت هم تیمی اش کارلوس تبس، با گوش دادن به موسیقی لیام و نوئل گالاگر خود را برای دیدار تیمش آماده کرد.

مسی در صحبتهایی به روزنامه سان گفت:« من همواره به آهنگهای این گروه گوش می دهم. در حالی که در هواپیما و در حال سفر به آفریقای جنوبی بودیم، تبس دو آلبوم اول این گروه را به من داد و از من خواست تا به آنها گوش بدهم. اصلا انتظارش را نداشتم ولی سبک کاری آنها، بهترین موسیقی ای بود که در تمام طول زندگی ام شنیده بودم..آنها فوق العاده اند و ترانه هایشان نیز بی نظیر است.»

ستاره آرژانتینی و کاپیتان آلبی سلسته درمصاف با یونان ادامه داد:« من آهنگهای آنها را روی آی پادم ریخته ام و در اتاق، در مسیر استادیوم و دررختکن تیم گوش می کنم..نمی توانید باور کنید ولی اکثر زمانها مشغول گوش داده به این آهنگها هستم.اجراهای زنده آنها را در یوتوب تماشا کرده ام و به نظر می رسد که کنسرتهای آنها بی نظیر باشد.من از کارلوس پرسیم که آیا این امکان وجود دارد که در منچستریا لندن به کنسرت آنها برویم ولی او به من گفت که این گروه از هم پاشیده است.»


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2010/6/23

rgh2
23-06-2010, 10:56
دوست عزيز
آدرسهات نامشخصه جدا جدا بنويس
ممنون
17000$‌؟؟؟؟؟فكر نكنم
اگه رولكس ميزد اين قيمت ميشد اين يه مارك معموليه

xerxes again
23-06-2010, 10:56
تکراری.
delete..........

rgh2
23-06-2010, 11:06
آقاي nw_nk بيزحمت اخبارو اينجا نگو
اينجا جاي اخبار نيست .ماخودمون سايت goal و ديگر سايتها را ثانيه به ثانيه دنبال ميكنيم
اگه عكسي ،انرژي مثبتي راجع به آرژانتين داري بفرما وسط

ممنون

hamid_diablo
23-06-2010, 12:01
سلام
دیشب آرژانتین عالی بازی کرد

مسی هم نسبت به بازیهای قبلی خیلی بهتر بود

بازی بعدی با مکزیکه که فکر کنم بازی قشنگی بشه و به احتمال زیادارزانتین پیروز میدونه

من آرژانتین و اسپانیا رو تو فینال میبینم اگه اتفاق خاصی نیوفته

مارادونا هم مربی خوبی نیست یه جورایی فکر میکنم پشت پرده کسای دیگه ای تصمیم میگیرن

nw_nk
23-06-2010, 12:08
آقاي nw_nk بيزحمت اخبارو اينجا نگو
اينجا جاي اخبار نيست .ماخودمون سايت goal و ديگر سايتها را ثانيه به ثانيه دنبال ميكنيم
اگه عكسي ،انرژي مثبتي راجع به آرژانتين داري بفرما وسط

ممنون

سلیقه شماست. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فکر نمی کنم ارسال خبر اونم به ندرت برای تاپیک ضرری داشته باشه. همه که خبرگزاریهارو ثانیه به ثانیه چک نمی کنند. فرصت کردید به تاپیک تیم های دیگر هم سری بزنید. نمونه انگلیس که جدا از بحث های متفرقه حداقل 6 خبر در 3 ساعت اخیر توسط فعالان قرار داده شده که جای تقدیر داره. حالا شما با 4 ارسال خبری من در 1 هفته درباره آرژانتین مشکل دارید؟

sakura
23-06-2010, 12:23
من از خط دفاع آرژانتین و دروازبان میترسم بلاخره کار دستمون میده :41:

farbod123
23-06-2010, 12:57
من آرژانتین و اسپانیا رو تو فینال میبینم اگه اتفاق خاصی نیوفته


در بهترین حالت تو نیمه تهایی می خورن به هم

masud-000000
23-06-2010, 12:59
تبریک به هواداران آرژانتین بابت صعود به مرحله ی دور بعدی بازی ها....:11:
پ.ن:واسه کاپیتانی مسی هم کلی حال کردم!:31:

ShayaN3K
23-06-2010, 13:04
مسی بنده خدا دیشب باید گل می زد ولی بد شانسی آورد

xerxes again
23-06-2010, 13:16
من از خط دفاع آرژانتین و دروازبان میترسم بلاخره کار دستمون میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رومرو یکی از بهترین دروازه بانان جامه.
خیلی بی خود نگرانی.

آقاي nw_nk بيزحمت اخبارو اينجا نگو
اينجا جاي اخبار نيست .ماخودمون سايت goal و ديگر سايتها را ثانيه به ثانيه دنبال ميكنيم
اگه عكسي ،انرژي مثبتي راجع به آرژانتين داري بفرما وسط
چه اشکالی داره؟
از این که شما میای قیمت ساعت می پرسی خیلی بهتره.

amir_hesam33
23-06-2010, 13:17
سلام به دوستانه عزیز
منم یکی از طرفدارای آرژنتین هستم
امسال آرژانتین به اندازه ی تمام تیمای جام جهانی مهره ی هجومی داره
اما از این میترسم که اکثر حرکاته بازیکنان به گل تبدیل میشه
از مربی چیزی ندارن
مربیشون چون بازیکن بزرگی بوده فقط یه اسم و یه وزنه ی روحی حساب میشه واسه ارژانتین

sakura
23-06-2010, 13:25
اقا قضیه ی این دو تا ساعت مارادونا چیه ؟ چرا دوتا بسته ؟ :31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S@nti@go_s&k
23-06-2010, 13:32
بخاطر اینکه یه ساعتش به وقت آرژانتینه یکیش به وقت آفریقا و جاهایی که میره

فک کنم عشق ساعتم هستش :46:

xerxes again
23-06-2010, 13:32
اقا قضیه ی این دو تا ساعت مارادونا چیه ؟ چرا دوتا بسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی ساعت به وقت آرژانتین، یکی به وقت آفریقای جنوبی.

نکته:مارادونا و دو ساعت مچی





سایت گل - هرچند که اغلب سوالاتي که از مارادونا در خصوص کارهاي عجيبي که مي کند، پاسخي منطقي را در بر ندارد اما، پاسخ به اين سوال که چرا وي در مسابقه روز گذشته تيمش در مقابل نيجريه، دو ساعت مچي بر دست داشت، پاسخ قابل قبولي به همراه داشته است.
مربي تيم ملي آرژانتين معمولا هنگاميکه سفر مي کند دو ساعت بر دست مي بندد که يکي از آنها به وقت محلي تنظيم شده است و ديگري زمان را به وقت کشورش ، آرژانتين، نمايش مي دهد.
از اين گذشته مارادونا به عنوان شخصي خوش سليقه که همواره با مد روز گام برمي دارد، از وسايل و زيورالات لوکس استفاده مي کند و علاوه بر اين علاقه خاصي به ساعت هاي لوکس و خوش هيبت دارد.
به عنوان مردي که همواره به چيزهاي لوکس بها مي دهد بد نيست بدانيم که وي گوشواره هاي بزرگ الماس برگوش دارد.
البته اين خوش سليقگي مارادونا علاوه بر خودش به مزاق مسولان اداره ماليات ايتاليا نيز خوش مي آيد چرا که باعث مي شود تا آنها بتوانند از اين طريق قسمتي از بدهي 39 ميليون دلار مالياتي او که سابقه آن به زمان زندگي مارادونا در ايتاليا و هنگاميکه وي در تيم ناپولي بازي مي کرده را زنده کنند.
بر اساس اين خبر، در سال 2006 ميلادي هنگاميکه مارادونا براي شرکت در يک مسابقه فوتبال که با اهداف خيرخواهانه برگزار شده بود به ناپل سفر کرده بود، مسولان مالياتي ايتاليا دو ساعت مچي گرانقيمت رولکس وي را به حساب بدهي هاي مالياتي از او گرفته و ضبط کردند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

dashmojtaba
23-06-2010, 15:17
باریکلا به این تیم با روحیه هیچ تیمی مثل آرژانتین انگیزه نداره تک تک ارنج تیم عالیه اونا که مخالف حضور گوتیرز بودن دیشب متوجه شدن چقد خلاش احساس میشد همینطور اونا که میگفتن با بودن میلیتو باید هیگوآین نیمکتنشین بشه !!!!!
در مورد آینده تیم اولاً بگم اگر مکزیک تیم ضعیفتریه درسته ولی اگر آینده نگر باشیم کتوجه میشیم وقتی این تیمو بردیم تو یک چهارم با حریفی سختتر از تیمی روبرو میشیم که کره که دوم شد در صورت شکست دادن اوروگوئه باهاش روبرو میشه خودتون قضاوت کنید اول گروه C قوی تره یا اول گروه D فقط امیدوارم تیمهایی بالا بیان که اسم بزرگتری نداشته باشن چون بازی نفس گیر و حیثیتی میشه در نتیجه احتمال مصدومیتو محرومیت بالا میره
ولی از اول میدونستم مارادونا چه جو خوبی درست میکنه اینو بشگم الان آفریقا مملو از تماشاچیای متعصب آرژانتینی شده که یکی از علل مهمش مربیگری اسطوره آرژانتین و موفقیتهای این تیمه که همه رو امیدوار کرده

CHEGUEVARA.
23-06-2010, 15:18
نمیدونم چرا جناب aQoa فقط پست های منو delet میکنه.....؟؟؟؟؟؟؟؟
از دوستانی که طرفدار آرژانتین نیستن خواهش میکنم که spam ندن و به این تیم و یا شخصیتی توهین نکنند...
با تشکر:20:

CHEGUEVARA.
23-06-2010, 15:53
با اجازه اساتید یه سری اخبار رو اینجا میزارم تا دوستان هم استفاده کنند........

**لینول مسی جوان ترین کاپیتان جام جهانی افریقای جنوبی
ليونل مسي، ستاره سرشناس تيم ملي ارژانتین در ديدار كشورش برابر يونان بازوبند كاپياني را بر بازو بست و بدين تربيت وي با 22 سال سن بعنوان جوان ترين كاپيتاني كه تاكنون در تاريخ مسابقات جام جهاني حضور داشته، معرفي شد.
اين گزارش حاكي است، ديه گومارادونا سرمربي جنجالي آرژانتين با هفت تغيير عمده در تركيب اصلي به ديدار يونان رفت.
در اين ديدار ماريو بولاتي را جانشين خاوير ماسكرانو كرد و گونزالو ايگواين نيمكت نشين شد تا ديه گو ميليتو بازيكن اينتر ميلان به جاي او در تركيب اصلي قرار بگیرد
.................................................. .................................................. .......................
په له: مارادونا هر وقت به من نياز دارد، عاشقم مي‌شود
په له اسطوره فوتبال برزيل با بيان اين كه ديه گو مارادونا همتاي آرژانتيني‌اش هر وقت به او نياز دارد، عاشقش مي‌شود، نشان داد كه ظاهرا جنگ لفظي بين اين دو تمامي ندارد.
به گزارش كار گروه جام جهاني ايرنا، سايت گل روز چهارشنبه نوشت: په له در آخرين اظهار نظرهاي جنجالي خود در مورد مارادونا گفت: همه دنيا مي دانند كه مارادونا عاشق من است و مرا مي‌پرستد.
وي افزود: وقتي برنامه تلويزيوني او در آرژانتين آغاز به كار كرد، به من زنگ زد. آنها شروع به جمع آوري اعانه در بوكاجونيورز كرده بودند و من آنجا بودم.
مارادونا و په له كه بسياري آنها را بزرگترين بازيكنان تاريخ جهان مي دانند، مدت هاست از طرق مختلف به هم ناسزا مي‌گويند، به طوري كه مارادونا هم هفته پيش در يك كنفرانس مطبوعاتي به وي پيشنهاد كرده بود به موزه برگردد.
په له در واكنش به حرف‌هاي اخير مارادونا تاكيد كرد: او هر زماني كه به توجه نياز دارد، به من احترام مي‌گذارد.
وي همچنين در مورد گل لوييس فابيانو به ساحل عاج و اظهار نظر مارادونا كه گفته بود، برزيل براي قهرماني از هيچ كاري دريغ نمي‌كند، ادامه داد: به نظرم هر دوي ما هم كمي اين كار را انجام داده ايم. من با سرم و مارادونا با دستش.
.................................................. .................................................. ......................
براي تغيير توپ بازي‌هاي جام جهاني 2010
مارادونا از پله، پلاتيني و بكن باوئر خواست از نفوذ خود استفاده كنند
مارادونا سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين با تكرار انتقادهاي خود از جابولاني، توپ بازي‌هاي جام جهاني از پله، پلا‌تيني و بكن باوئر خواست با استفاده از نفوذ خود فيفا را براي تغيير توپ بازي‌هاي جام جهاني مجاب كنند.
به گزارش ايلنا، ديه گو مارادونا گفت: با اينكه همه تيم‌هاي جام جهاني آفريقاي جنوبي از اين توپ استفاده مي‌كنند و شرايط زمين و توپ براي همه يكسان است اما تيم‌هايي كه بازيكنان پا به توپ دارند، بيش از ديگر تيم‌ها از جابولاني متضرر مي‌شود.
مارادونا در تكرار انتقادهاي خود از توپ بازي‌هاي جام جهاني افزود: جابولاني چرخش طبيعي ندارد و از ديگر توپ‌ها كندتر مي‌چرخد. كنترل اين توپ در حركت‌هاي پا به توپ بسيار دشوار است و نمي‌توان آن را با دقت سانتر كرد.
وي پس از ديدار با نيجريه نيز با انتقاد از اين توپ از پله و پلاتيني خواسته بود به جاي صحبت‌هاي بي‌جا درباره مربيگري او، اين توپ را امتحان كنند تا با مشكلات آن آشنا شوند.
مارادونا كه پس از پيروزي برابر يونان صحبت مي‌كرد: از خبرنگاران منتقد تيم ملي آرژانتين نيز خواست با پس گرفتن انتقادهاي خود، از وي و بازيكنان تيم ملي عذرخواهي كنند.
شايان ذكر است تيم ملي آرژانتين پس از پيروزي 2 بر صفر شب گذشته برابر يونان با 9 امتياز در صدر گروه دوم قرار گرفت و مي‌بايست در مرحله يك هشتم روز 6 تيرماه به مصاف مكزيك برود.
.................................................. .................................................. ........................
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انتقاد مسی از داور دیدار مقابل یونان

خبرگزاری فوتبال ایران - لیونل مسی، کاپیتان تیم ملی آرژانتین در پایان دیدار تیمش زبان به انتقاد از داور دیدار مقابل یونان گشود.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، این ستاره جوان معتقد است که داور با نحوه قضاوتش، جلوی بازی خشن بازیکنان یونان را نگرفته است. مسی در این رابطه گفت: «داور طرفدار بازی کثیف بود و اجازه نداد ما بازی خودمان را انجام دهیم و امور را آنطور که می‌بایست، پیش ببریم.» لیونل مسی در مورد عملکردش در این بازی گفت: «به دنبال آن بودم که بهترین اتفاق برای هم تیمی‌هایم رخ دهد. برایم مهم نیست که به گل برسم یا نه. مهم‌ترین نکته برایم پیروزی تیم است.» به نظر می‌رسد روند قحطی گل مسی ادامه دارد و خودش باز هم به این نکته اشاره کرده که از این موضوع نگران نیست: «اصلا نگران اینکه به گل نمی‌رسم، نیستم. هر چند که واقعا دوست دارم برای آرژانتین به گل برسم.» مسی در پایان در مورد بازوبند کاپیتانی تیم ملی کشورش گفت: «روز بسیار ویژه و خاصی برای من بود و از حمایت هم تیمی‌هایم نیز برخوردار بودم که این هم تجربه جدیدی در نوع خود بود. باید بگویم که بر بازو بستن بازوبند کاپیتانی بارسلونا، دغدغه فکری‌ام نیست، چرا که در رختکن بارسا بازیکنانی هستند که سال‌هاست در تیم ما حاضرند و تجربیات زیادی دارند و آنها مقدم‌تر هستند.»
.................................................. ...............................................
مارادونا: حالا وقت عذرخواهي منتقدان ما است
ديگو مارادونا پس از برتري 2 بر صفر برابر يونان اظهار داشت: پيش از شروع مسابقات جام‌جهاني بسياري از منتقدان از تيم خرده گرفتند و انتقادات مرگباري از آرژانتين كردند. خوشحالم اين نتيجه و دو برد قبلي به آنها نشان داد تصورات و انتقادات‌شان غلط است.

اين مربي كه تيمش با 9 امتياز به عنوان تيم اول از گروه دوم صعود كرد، افزود: حالا وقت آن رسيده كه همين آقايان منتقد بيايند و از تك تك اعضاي تيم عذرخواهي كنند.
مارادونا ادامه داد: ‌تيم از لحاظ روحي و جسماني در اوج آمادگي است و بسيار باثبات و قدرتمند در دور يك هشتم نهايي شركت مي‌كند.
.................................................. ................................................
من رهبر آرژانتين نيستم
ليونل مسي تصريح كرد: من رهبر آرژانتين نيستم و دوست ندارم نقش مارادونا را در تيم بازي كنم. در بهترين حالت مي‌توانم مسي باشم و هيچ كس نمي‌تواند مسي دوم لقب بگيرند همانطور كه من نمي‌توانم مارادوناي دوم باشم.

وي افزود: نقشي كه مارادونا در زمان بازيگري خود داشت، هرگز در تاريخ فوتبال تكرار نمي‌شود. چهره كاريزماتيك ديه‌گو براي همه ما دوست‌داشتني و قابل احترام است و من با اين سن و اين ميزان از تجربيات خود را يكي از شاگردان كوچك مارادونا مي‌دانم.
مسي ادامه داد: تيم مارادونا كار گروهي را به اوج رسانده و همه در خدمت نام آرژانتين هستند.

fery joon
23-06-2010, 16:10
اينا هم داشته باشيم بد نيست
جاش خاليه واقعا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



FERNANDO REDONDO ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یادش به خیر من عاشق باتی گل بودم :40:

عجب مهاجمی بود :40:

sakura
23-06-2010, 16:27
نمیدونم چرا جناب aQoa فقط پست های منو delet میکنه.....؟؟؟؟؟؟؟؟
از دوستانی که طرفدار آرژانتین نیستن خواهش میکنم که spam ندن و به این تیم و یا شخصیتی توهین نکنند...
با تشکر:20:

منم باهات هم دردم :31:

hamid_diablo
23-06-2010, 17:35
در بهترین حالت تو نیمه تهایی می خورن به هم

پس در این صورت آرژانتین و برزیل تو فینال هستن

آرژانتین خط حمله مخوفی داره مسی هم که کم کم داره راه میوفته

فقط تو این 3 تا بازی دفاع آرژانتین خوب تست نشد

تو مراحل بالاتر فکر کنم با مشکل روبرو بشه

H.Operator
23-06-2010, 19:45
همه تو فکر اینن که صعود میکنن یا نه ولی آرژانتین مثه یه مرد صعود کرد به مرحله بعد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Iman_m123
23-06-2010, 20:00
یا اینکه دیروز سالگرد گلی بود که مارادونا با دست زد ولی : امروز هم دیر نیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

xerxes again
23-06-2010, 20:02
برو بکس به این تاپیک برید رای بدید به دون ال دیگو.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعاَ هم مارادونا از پله بهتر بوده.
فکر کنم تنها بازیکن تاریخ جهان که از کرنر گل زده(چند بار به تیرک)، سلطان ضربه آزاد و دریبل و...

Khazuk
23-06-2010, 20:09
آرژانتین قهرمان محبوب هرچی دله


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5418b774262940e6ecba23ced0c0.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bd1f8ee448682183bc9a03e36cc0.jpg

salarhiv
23-06-2010, 20:13
نمیدونم والا.
دیشب نوبت مارتین ها بود گل بزنن.
خیلی خوشحال شدم واسه پالرمو. بعد از 10 سال...


اره منم از گلزنی پالرمو خیلی خوشحال شدم واقعا.شاید اگه مسی هت تریک میکرد اینقدر خوشحال نمی شدم.
با اینکه خیلی بازیکن فوق العاده ای نیست اما واقعا حقش نبود به خاطر یه بازی 10 سال از گلزنی واسه کشورش محروم شه. مارادونا با این کارش واقعا پالرمورو زنده کرد.

xerxes again
23-06-2010, 20:18
اره منم از گلزنی پالرمو خیلی خوشحال شدم واقعا.شاید اگه مسی هت تریک میکرد اینقدر خوشحال نمی شدم.
با اینکه خیلی بازیکن فوق العاده ای نیست اما واقعا حقش نبود به خاطر یه بازی 10 سال از گلزنی واسه کشورش محروم شه. مارادونا با این کارش واقعا پالرمورو زنده کرد.
البته حالا که فکرشو می کنم میبینم 11 سال شده:31:
ولی بی خییال برید به همون تاپیک و ال دیگو که همون بالا هست رو اختلافشو زیاد کنید.

sakura
23-06-2010, 20:23
اینم فیلم صحنه گول با دست زده مارادونا :31:

این اسطوره تنها در چند صدم ثانیه فهمیده سرش به توپ نمیرسه و داور از صحنه دوره و اینکه چطوری بزنه که بقیه متوجه نشن بعدشم خوشحالی کنی که داور گول بخوره :27:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

salazarsnape
23-06-2010, 20:24
بچه ها میدونین که به زودی به انگلیس میخوریم؟
اگه آرژانتین مکزیک رو ببره که میبره باید با برنده انگلیس و برنده بازی امشب آلمان غنا بازی کنه

salarhiv
23-06-2010, 20:27
اقا من هم رای دادم.اختلاف مارادونا با بقیه داره زیاد میشه:31:
این پست هم دادم تا نظر بقیه رو هم عوض کنه!!
--------------------------------------------------------------------
بدون شک مارادونا.

وقتی فیفا برای انتخاب بهترین بازیکن قرن گذشته,رای کرد و مارادونا با 64% بهترین بازیکن قرن شد.فیفا باز هم از تبعیذ مارادونا غافل نشد و اعلام کردکه سایت فیفا [ه.ک] شده پس پله بهترین بازیکن قرن است!!
اما همه ی دنیا در دلشون می دونن که جز مارادونا هیچ کس لایق این عنوان نیست و همگی با حمایت هاشون اینو نشون دادن.

sakura
23-06-2010, 20:31
بچه ها میدونین که به زودی به انگلیس میخوریم؟
اگه آرژانتین مکزیک رو ببره که میبره باید با برنده انگلیس و برنده بازی امشب آلمان غنا بازی کنه

ایول خدا کنه با انگلیس بخوریم

sakura
23-06-2010, 20:36
اقا من هم رای دادم.اختلاف مارادونا با بقیه داره زیاد میشه:31:
این پست هم دادم تا نظر بقیه رو هم عوض کنه!!
--------------------------------------------------------------------
بدون شک مارادونا.

وقتی فیفا برای انتخاب بهترین بازیکن قرن گذشته,رای کرد و مارادونا با 64% بهترین بازیکن قرن شد.فیفا باز هم از تبعیذ مارادونا غافل نشد و اعلام کردکه سایت فیفا [ه.ک] شده پس پله بهترین بازیکن قرن است!!
اما همه ی دنیا در دلشون می دونن که جز مارادونا هیچ کس لایق این عنوان نیست و همگی با حمایت هاشون اینو نشون دادن.

نظر بقیه هم مارادوناست پله کیلویی چنده :34:

دوستانی که رای ندادن برن اینجا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

salarhiv
23-06-2010, 20:43
سلیقه شماست. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فکر نمی کنم ارسال خبر اونم به ندرت برای تاپیک ضرری داشته باشه. همه که خبرگزاریهارو ثانیه به ثانیه چک نمی کنند. فرصت کردید به تاپیک تیم های دیگر هم سری بزنید. نمونه انگلیس که جدا از بحث های متفرقه حداقل 6 خبر در 3 ساعت اخیر توسط فعالان قرار داده شده که جای تقدیر داره. حالا شما با 4 ارسال خبری من در 1 هفته درباره آرژانتین مشکل دارید؟

نه اقا خبرات رو بفرست,خیلی هم خوشحال میشیم.همه که حالشو ندارن برن هی خبرهای ارژانتین رو پیدا کنن! گلچین شدش رو راحت اینجا می خونن.

salarhiv
23-06-2010, 20:53
من از خط دفاع آرژانتین و دروازبان میترسم بلاخره کار دستمون میده :41:

واسه چی می ترسی sakura جان؟!

رومرو که حرف نداره و الانم دوران اوج و امادگیشه.فکر نکم تو این چند سال رو دستش کسی اومده باشه,البته اگه ابوندانزیری رو برتر ازون ندونیم!!

xerxes again
23-06-2010, 20:59
رومرو که حرف نداره و الانم دوران اوج و امادگیشه.فکر نکم تو این چند سال رو دستش کسی اومده باشه,البته اگه ابوندانزیری رو برتر ازون ندونیم!!
آبوندانزیری اصلاَ بهتر از رومرو نبود. من هر لحظه می ترسیدم یوتی بده نمیدونم چرا.
رومرو اعتماد به نفسش حرف نداره.
در مورد خط دفاع هم که هاینزه 20، دمیکلیس20 ، ساموئل 20،گوتیرز20. دمیکلیس یه سوتی داد شما نگران شدی؟
تو دور بالا کسی مثه دمیکلیس از این سوتیا نمیده.

naderloosaeed
23-06-2010, 21:01
با سلام بروبچس گل آرژانتینی
امروز صبح واسه امتحان میخوندم بعدشم اینترنتمون قطع شد با اونترنتم نتونستم بیام
صعود قاطعانمونو تبریک میگم و حذف یکی از رقبا رو (همون خروسای بی محل)
بعدشم صعود یکی از آسیایی های خوب رو به دور بعد

DAVOOD24
23-06-2010, 23:25
آرژانتین فینالیست امسال و قهرمان جام جهانی 2010- :31: به امید پیروزی جام 2014 .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yashgin128
24-06-2010, 00:30
دوستانی که از خط دفاع و دروازه ترس دارند ناراحت نباشند چون خط اتشی داریم که دیوار چین هم جلوشونو نمیتونه بگیره

naderloosaeed
24-06-2010, 10:28
آرژانتین فینالیست امسال و قهرمان جام جهانی 2010- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به امید پیروزی جام 2014 .
قهرمان 2014 که تیم ملی ایرانه

CHEGUEVARA.
24-06-2010, 10:34
بازي خوب ليونل مسي اميدها را به اين ستاره تكنيكي فزوني بخشيده است
وقتي مسي شبيه به خودش مي‌شود
نمايش خوب ليونل مسي در دو مسابقه نخست تيم ملي فوتبال آرژانتين در جام جهاني 2010 و صدرنشيني اين تيم در گروه دوم اين پيكارها بعد از 2 برد يك بر صفر بر نيجريه و 4 بر يك بر كره‌جنوبي، اميدها را به اين كه اين ستاره تكنيكي تيم فوتبال بارسلونا سرانجام در بازي‌هاي تيم آرژانتين نيز به همان «مسي بارسا» تبديل شود، فزوني بخشيده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوج هنر مسي در ديدارهاي جاري آفريقاي جنوبي در مسابقه با كره در روز پنجشنبه 27 خرداد بود كه فرارهاي سريع و در جاي او و سماجتي كه در حفظ و حمل توپ نشان مي‌داد، باعث از پا درآمدن كره‌اي‌ها بعد از به ثمر رسيدن تك‌گل‌شان بود. عقب‌افتادگي آنها به نتيجه 1 ـ 2 در آن دقايق دشوار در شهر ژوهانسبورگ، سرعت مسي و فن اگه‌رو اين فرصت را به گونزالو ايگواين بخشيد كه هت تريك خود را كامل و شكست 1 ـ 4 كره‌اي‌ها را محقق و صعود البي سلسته به مرحله بعدي را تقريبا حتمي كند.
اين نمايش‌ها كه در تضاد با بازي‌هاي ضعيف مسي در مرحله مقدماتي جام بود و وي را به ميهن‌پرست نبودن و رجحان دادن منافع بارسا بر جايگاه تيم ملي آرژانتين متهم نمود، مردم اين كشور را اميدوار كرده كه براي اولين‌بار از سال 1986 به بعد فاتح جام جهاني شوند و ناكامي بزرگ در جام 2002 و ناكامي نسبي در جام 2006 زماني كه در يك‌چهارم نهايي با ضربات پنالتي به آلمان باختند و حذف شدند، به فراموشي بسپارند.
قدر مسلم اين كه مسي از كمبود انگيزه رنج نمي‌برد و در 23 سالگي مي‌‌خواهد جام‌جهاني را نيز به كارنامه درخشان فتوحات خود بيفزايد تا بعد از فتح ليگ اسپانيا، جام حذفي آن كشور، جام قهرمانان باشگاه‌‌هاي اروپا، سوپر جام اين قاره و جام باشگاه‌هاي جهان،‌جاي جام ديگري در كارنامه او خالي نباشد.
آن چه در حرف‌هاي مسي بيشتر اسباب نگراني رقباي او مي‌شود، اين است كه وي هنوز احتمال و امكان پيشرفت فني بيشتر را براي خود متصور و مقدور مي‌بيند و مي‌گويد: با وجود فتح توپ طلا و عنوان مرد سال فيفا، مي‌تواند به درجاتي بالاتر از اين هم برسد.
وي مي‌افزايد: «من هنوز به اوج خود نرسيده‌ام و در اين زمينه همچنان جا دارم. ولي آن چه اينك مدنظر من قرار دارد و هدف اصلي‌ام به حساب مي‌آيد، تصاحب جام جهاني است. اگر اين كار را انجام بدهم، مي‌توانم با خيالي راحت‌تر به حضور و بازي خود در سطح باشگاهي ادامه بدهم و جام‌هاي تازه‌اي را با بارسلونا فتح كنم. در كنار آن من بايد به پيشرفت فني و فردي خود نيز استمرار بخشم و مواردي را كه در آنها قوي نيستم ارتقاء بدهم. دراين حرفه نبايد حتي يك دقيقه هم از كار و تلاش و تمرين غافل بمانيد وگرنه از رقباي خواهنده‌تر و پرتلاش‌تر خود عقب خواهيد افتاد.»

از نيمكت‌نشيني تا...
مسي در جام‌جهاني 2006 در خاك آلمان تبديل به جوان‌ترين آرژانتيني‌‌ شد كه در مرحله نهايي يك دوره جام‌جهاني گلزني كرده است، اما او در 19 سالگي در افكار «خوزه پكرمن» سرمربي وقت البي سلسته كم تجربه‌تر از آن تلقي شد كه بتوان در هر مسابقه‌اي از او سود جست و به اين سبب دقايق زيادي را در آن جام روي نيمكت گذراند. اين بار قضيه فرق مي‌كند و ديه‌گو مارادوناي معروف كه اشراف تاكتيكي و تبحر مربيگري پكرمن را ندارد و براي حل اين مشكل بيش از پيش روي مهارت‌هاي فردي و فني مسي حساب مي‌كند، او را به عنصر اصلي تهاجمي آرژانتين در جام جهاني نوزدهم تبديل كرده و همه چيز را از وي مي‌خواهد. اگر مسي در برآورده كردن اين خواسته در مرحله مقدماتي توفيقي نداشت، در مرحله نهايي پخته‌تر و موفق‌تر با مسائل موجود برخورد كرده و توانسته است در هر دو ديدار نخست آرژانتيني‌ها و در كل مرحله گروهي عامل اصلي حركت آنان باشد و سرانجام تا حدي شبيه به چيزي جلوه كند كه در سال‌هاي اخير براي بارسا بوده است.

آن چه در حرف‌هاي مسي بيشتر اسباب نگراني رقباي او مي‌شود، اين است كه وي هنوز احتمال و امكان پيشرفت فني بيشتر را براي خود متصور و مقدور مي‌بيند

مسي مدعي است كه حتي بار وحشتناك توقعات و انتظارهاي فراوان موجود از وي نيز باعث دغدغه و به تبع آن نزول او نشده است. او مي‌گويد: «برعكس، من احساس آرامش و رضايت مي‌كنم. اصولا ايجاد اين فضاها و توقعات در دست من نيست و از كنترلم خارج است و وقتي ديگران آن را دامن مي‌زنند چه كاري از دست من برمي آيد جز اين كه تمامي توان خود را براي پيروزي تيم آرژانتين به كار گيرم. من بسيار هيجان‌زده و به وجد آمده‌ام و همگي ما در اردوي آرژانتين مطمئنيم كه فتح جام جهاني در اندازه‌هاي ما هست و مي‌توانيم دوراني بسيار خوش را براي خود رقم بزنيم».

نگاه به آينده
عده‌اي هنوز به دردسرهاي هولناك آرژانتين در مسابقات انتخابي جام جهاني 2010 و اين كه سفيد و آبي‌ها فقط در روز و ساعت و به واقع دقايق آخر جواز صعود به دور نهايي جام جهاني را به دست آوردند اشاره مي‌كنند، اما مسي معتقد است آن ماجراها هر چه بود، گذشته است و بايد به آينده نگاه كرد. او مي‌گويد: «همان طور كه رقابت‌هاي جاري در آفريقاي جنوبي نشان داده، ما در مرحله نهايي به كلي متفاوت با دور مقدماتي ظاهر شده‌ايم، زيرا مشخصه‌ها و ملزومات آن به كلي فرق مي‌كند. ما تيمي پرمهره را در اختيار داريم كه نفرات آن از عهده سخت‌‌ترين ميدان‌ها هم برمي‌آيند و شرايط پيش‌روي بيشتر در اين جام را دارند. اين تيم اگر هم ببازد و ميدان را خالي كند و جام را تصاحب نكند، آسان هم به هيچ حريفي نخواهد باخت.
يك نفر كه مسي از او بسيار تعريف مي‌كند و او را هويت خود و تيم ملي آرژانتين توصيف مي‌كند، ديه‌گو مارادوناست. مسي در تضاد با انتقادات فني‌ كه قبل از شروع جام جهاني امسال از سرمربي خبرساز اين تيم صورت مي‌پذيرفت و بعد از ثبت دو برد متوالي براي اين تيم در آفريقاي جنوبي طبعا قدري آرام گرفته است، مي‌گويد: «مارادونا بهتر و بيشتر از همه ما مي‌داند چه بايد كرد تا در جام‌هاي بزرگ به نتيجه رسيد. زيرا خودش تمامي اين مراحل را در اين‌گونه رقابت‌ها طي نموده و در چهار دوره جام جهاني بازي كرده است. او اينك يك راهنما و دوست خوب براي تك‌تك ماست و همه ما به حضور و تجربه وي و مفيد بودن آن براي تيم آرژانتين اعتقاد داريم. از اين پس آنچه ‌اهميت دارد، تلاش بيشتر و كوچك نشمردن حريفان بعدي است و اگر چنين كنيم، مي‌توانيم در مراحل بعدي هم موفق باشيم. بازي با نيجريه با وجود اين كه برنده شديم، نشان داد كار ما و ساير مدعيان در اين جام چقدر سخت است و بازي با كره جنوبي هم تا دقيقه 70 فقط با حساب 1-2 به سود ما پيش مي‌رفت و هر اتفاقي منجمله به ثمر رسيدن گل تساوي حريف متصور بود. ما نبايد از اين نكات مهم غافل بمانيم.»

روزنامه Guardian
مترجم: وصال روحاني

---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مارادونا و درخواست محافظت بیشتر از مسی

هنگامیکه توپ به مسی می‌رسد به معنی چراغ قرمز خطر برای حریف است.
از این رو این ستاره آرژانتینی بسیار مورد حمله و خطا قرار می‌گیرد و بدین ترتیب مارادونا می‌خواهد از سوپراستار کوچولوی خود محافظت بیشتری به عمل آورد. درحالیکه دیگر مربی‌ها بر سر کارت‌های دریافتی بازیکنان خود در رقابت‌های جام‌جهانی 2010 با داوران مسابقات بحث و جدال دارند دیه‌گو مارادونا، سرمربی تیم ملی آرژانتین در مورد مباحث مهم‌تری مانند محافظت بیشتر از مسی با داوران اختلاف دارد. مارادونا بعد از پیروزی 0-2 مقابل یونان گفت: «در هر زمانی که مسی به توپ می‌رسد، بازیکنان حریف به سمت او حمله می‌کنند. داور باید به این بازیکنان کارت قرمز یا زرد بدهد تا دیگر این کار را نکنند.»

---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------

/همگام با جام جهاني 2010- آفريقاي جنوبي/
ونگر: دليلي براي قهرمان نشدن آرژانتين با مارادونا وجود ندارد
سرمربي فرانسوي تيم فوتبال آرسنال گفت: هيچ دليلي براي قهرمان نشدن آرژانتين در جام جهاني وجود ندارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آرسن ونگر سرمربي فرانسوي كه در مورد ديدارهاي مهم نظرش را در وبلاگ شخصي خود منتشر مي‌كند پس از برتري 2 بر صفر آرژانتين برابر يونان در وبلاگش نوشت: آرژانتين بهترين بازيكنان تهاجمي را در جهان دارد و در اين تيم ديگو مارادونا شخصيت با نفوذي است كه روحيه مثبت به تيمش مي‌دهد.
وي در ادامه مي‌نويسد: تيمي كه توانست 100 درصد امتيازها را در مرحله گروهي كسب كند دليلي براي قهرمان نشدنش وجود ندارد آن هم تيمي كه ديگو مارادونا را دارد.

---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مسی: داور جلوی خشونت یونانی‌ها را نگرفت

مسی می‌گوید دوست دارد برای آرژانتین گل بزند اما موفقیت تیم برایش مهم‌تر است.
لیونل مسی، کاپیتان تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی در پایان دیدار روز سه شنبه تیمش زبان به انتقاد از داور دیدار مقابل یونان گشود.
این ستاره جوان معتقد است که داور با نحوه قضاوتش، جلوی بازی خشن بازیکنان یونان را نگرفت. مسی گفت: «داور طرفدار بازی کثیف بود و اجازه نداد که ما بازی خودمان را انجام دهیم و امور را آن طور که می بایست پیش می‌رفت، پیش ببریم.»
لیونل مسی در مورد عملکردش در بازی سه شنبه شب گفت: «به دنبال آن بودم که بهترین اتفاق برای هم تیمی‌هایم رخ دهد. برایم مهم نیست که به گل برسم یا نه و مهمترین نکته پیروزی تیم است.» به نظر می‌رسد که روند قحطی گل مسی ادامه دارد و خودش باز هم به این نکته اشاره کرده که از این موضوع نگران نیست: «اصلا نگران اینکه به گل نمی‌رسم، نیستم. هر چند که واقعا دوست دارم برای آرژانتین گلزنی کنم.»
مسی در بخش پایانی صحبتهایش در مورد بربازوبستن بازوبند کاپیتانی تیم ملی کشورش گفت: «روز بسیار ویژه و خاصی برای من بود و از حمایت هم تیمی‌هایم نیز برخوردار بودم که این هم تجربه جدیدی در نوع خود بود. باید بگویم که بربازو بستن بازوبند کاپیتانی بارسلونا، دغدغه فکری‌ام نیست، چرا که در رختکن بارسا بازیکنانی هستند که سالهاست در تیم ما حاضرند و تجربیات زیادی دارند و آنها مقدم‌تر هستند.»

---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------

زيدان: آرژانتين قهرمان جام نوزدهم مي‌شود
زين‌الدين زيدان ستاره سال‌هاي نه چندان دور تيم ملي فوتبال فرانسه، از تيم آرژانتين به عنوان مدعي اول قهرماني در جام جهاني ‪۲۰۱۰‬ نام برد.
به گزارش روز چهارشنبه ايرنا و به نقل از پايگاه اطلاع رساني فيفا، كاپيتان و ستاره اسبق تيم ملي فوتبال فرانسه در مصاحبه‌اي اختصاصي با سايت فيفا، ضمن اعلام نظر و پيش بيني خود در خصوص قهرمان جام نوزدهم، دلايل اين امر را بر شمرد.
زيدان كه در مقام كاپيتاني تيم ملي فوتبال فرانسه نقش محوري را در قهرماني اين تيم در جام جهاني ‪ ۱۹۹۸‬ميلادي ايفا كرده بود، در خصوص اينكه پيش بيني وي از قهرمان جام ‪ ۲۰۱۰‬چيست، نام تيم ملي آرژانتين را بر زبان آورد.
وي در همين خصوص گفت: من به شخصه مي‌خواهم بگويم كه از نظر من آرژانتين قهرمان جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬در آفريقاي جنوبي خواهد بود.
وي در ادامه تصريح كرد: اين امر تنها به خاطر قدرت هجومي اين تيم نيست، بلكه به خاطر آن است كه آرژانتيني‌ها تيمي هستند كه هرگز تسليم نمي‌شوند.
زيدان در پايان خاطر نشان كرد كه تيم ملي آرژانتين تيم يكدستي است كه به بهترين نحود ممكن سازماندهي شده است.

sakura
24-06-2010, 12:49
قهرمان 2014 که تیم ملی ایرانه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایران حتی نمیتونه بیاد تو مرحله گروهی چه برسه قهرمان بشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برا همین رفتیم المپیک ایرانیان رو ساختیم باید جام جهانی ایرانیان رو هم بسازیم تا اونجا اول بشیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من جات بودم دیگه فکر ایرانو نمیکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sakura
24-06-2010, 14:54
لباسو داشته باشین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

xerxes again
24-06-2010, 15:37
تو آشغالی پیداش کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیو؟؟؟؟؟؟
:18:

sakura
24-06-2010, 15:50
شرط میبندم این دختره نوشته مسی با من ازدواج کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Advanced Ali-001
24-06-2010, 17:22
ببینید اینجا کلوپ نیست که مسان هر چی میگین یعنی چی 100000000بار فقط درباره آرژانتین باشه حاشیه سازیو نمیدونم لباس اینو اونو امضاوو..................ممنوع!
به قرآن میاد امین جان درتایپیکو میبنده ههمونم بن میکنه ها!:10:

hamid_diablo
24-06-2010, 19:03
آرژانتین فینالیست امسال و قهرمان جام جهانی 2010- :31: به امید پیروزی جام 2014 .



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته کار سختی داره

اسپانیا برزیل و هلند هم تیمهای قدری هستند

naderloosaeed
24-06-2010, 19:12
البته کار سختی داره

اسپانیا برزیل و هلند هم تیمهای قدری هستند
فعلا دماغ اینگلیسیارو به خاک بمالیم
در مورد بقیشون بعدا تصمصم میگیرییم

saman65
24-06-2010, 19:26
هورااااااااا ایتالیا حذف شد
یعنی همونقدر که آرژانتین رو دوس دارم از ایتالیا بدم میاد :دی

றД ĵ ĭ Đ
24-06-2010, 19:53
شرط میبندم این دختره نوشته مسی با من ازدواج کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


روش نوشته خوزه مسی رو ساخت ! اشاره به خوزه مورینیو !

salarhiv
24-06-2010, 20:04
روش نوشته خوزه مسی رو ساخت ! اشاره به خوزه مورینیو !

حالا مسی چه ربطی داره به خوزه مورینیو!!؟


هورااااااااا ایتالیا حذف شد
یعنی همونقدر که آرژانتین رو دوس دارم از ایتالیا بدم میاد :دی

دلم براشون سوخت بدبختارو.حقشون بود بود یه مرحله دیگه بیان بالا بعد در کمال فروتنی واسه ارژانتین بکشن کنار! البته تو مسیرشون که به ما کاری نداشتن! وگرنه یه 7.0 دیگه تو جام تکرار میشد!

றД ĵ ĭ Đ
24-06-2010, 20:27
حالا مسی چه ربطی داره به خوزه مورینیو!!؟


اون اشارشو از خودم چرت گفتم : دی

vegas
24-06-2010, 20:49
حالا مسی چه ربطی داره به خوزه مورینیو!!؟

pone به Spanish میشه قرار دادن فکر کنم منظورش این بوده که در ترکیب تیم real قرارش بده !:31::27:
por favor هم یعنی لطفا ....


شرط میبندم این دختره نوشته مسی با من ازدواج کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

salarhiv
24-06-2010, 20:57
اره منم فکر کنم همینه,تو گوگل ترنس هم همچین چیزی در میاد

A'khz
24-06-2010, 20:59
چرا اینقدر فکر میکنین
اینو نیگا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسی می خوزه :31:

xerxes again
24-06-2010, 21:20
آقا این مطلب و یکی از بر و بکس آرژانتینی 2 سال پیش نوشته بود که من براتون میذارم.
فرين مردان کفری دامن‏گير آلمان‏ها شد

يک‌شنبه رفته است. يک‌شنبه شب با جام به‏سوی اسپانيا رفته است. و این تقاص آلمان بود. ضربان قلب ما براي فوتبال دی‌شب بالا بود که از 1990 به اين‏سو ديگر کم‏تر تکرار شده بود.
حالا بيش‏تر می‌فهميم که چرا فوتبال بايد از گزند اغيار دور بماند. فوتبال بعد از يک‏سری از ژانرهای منسوخ سينما که گاهی تکرار می‌شوند، تنها گريزگاهی‌ست که برای مردان رانده‏شده در پست‏مدرن باقی مانده. هيچ مردی وقتی فوتبال می‌بيند به --- و فلسفه فکر نمی‌کند. فقط هورمون‏های مردانه است که ترشح می‌شود. ياد سربازخانه می‌افتم؛ اين‏جا همه نر اند...
فوتبال که نگاه می‌کنيم برای 90 دقيقه مرد هستيم. مرد که می‌گويم می‌خواهم با هم‏اين غلظت و حدتی که می‌گويم بخوانی. دارم در مورد مردها حرف می‌زنم. نه در مورد میان‏مایه‏گان ِ دست‏آموز اين روزها که تحت نظارت و ارزش‌يابی فمنيست‏ها هستند، با آن مغزهای عالی ِ دانشگاه‌رفته.

در اين فوتبال که آن‏همه کوشيدند تا صنعت باشد هنوز عاشقی اتفاق می‏افتد. دی‏شب ما عاشق شديم و اين از ما بعبد نبود چون روح‏مان را به اين فوتبال صنعتی نفروخته بوديم. چون هنوز در کت ِ ما می‏ر‌فت که در قرن نايک و آديداس و پوما معجزه اتفاقی‏‌ست مقدس، که می‏تواند رخ دهد. چون افسون ِ اين شب‏ها را در کودکی‌هامان به خواب‏های‏مان ديده بوديم و چون‌این فستيوالی از نور و روشنی در دل سياه ِ اين شهرها، در تمام مدت و در خواب و بيداری به ما الهام شده بود.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلند شو بایست دیه‌‏گو! آلمان باز هم در فینالی دیگر تقاص داد

دی‏شب نفرينی سرگردان راه خود را دوباره يافت. آهی که در آن شب سنگين و بغض‏گرفته ء 1990 کشيده شد و آسمان‏ها را لرزاند، ديگر هرگز دامن آلمان‏ها را رها نکرد. يازده موطلایی ِ هم‏‌قسم و سنگ‌دلی که به نيرنگ و ناروا جام را از اردوگاه مارادونای کبير بيرون کشيدند و آن‌شب در کنار اشک‏های ديه‏گو سر به آسمان سائيدند، هرگز نمی‏دانستند در همان زمان اسير نفرينی شده‏اند که رهايي از آن ممکن نخواهد بود. از آن‏شب به بعد آلمان‏ها فينال‏های زيادی را به‏خود ديدند، ولی مگر قانون ناجوان‌مردانۀ گل طلایی در 1996 هیچ ترفندی نتوانست آنها را برندۀ یک فینال کند. آن‏ها به‏روشنی دريافته‏اند که از آن‏شب به بعد ديگر توان بردن هيچ فينالی را ندارند.

دو سال ِ بعد از حق‏کشی ِ رم، در 1992 و در سوئد، آلمان‏های مغرور که به غلط خود را قهرمان جهان می‌دانستند پای به فينال اروپا گذاردند و در برابر دانمارکي که به‏طور ناگهانی به بازی‌ها آمده بود شکست خوردند. بعد از آن‏هم تنها جام آلمان در تمام ِ این سال‏ها یورو 96 بود که فقط به لطف گل طلایی به‏دست آمد.

پس از 12 سال آزگار آلمان را يکی از همان مردانی که در حق‌خوري ِ 1990 دست داشت به فينال جام جهانی آورد. تيمی که رودی فولر در اختيار داشت نه مانند تيم سال ِ 90 ستاره داشت و نه زيبا بازی می‌کرد. با اين‏حال هنوز از قهرمانی می‌گفت. شايد هم فکر می‌کرد پس از دوازده سال از آن ماجرا، نفرين باطل شده است! آلمان باز هم فينال را باخت و جام را به برزيل داد..

بعد از آن آلمان‏‌ها باز هم برای 6 سال به پستوی خود خزيدند و حتا ميزبانی جام جهانی و بازی در استادیم‏های خودی نتوانست آنها را به فينال برساند. به‏راستی چه بود اين ماجراها که سرنوشت آن‌ها را به بازی گرفته بود؟ در فينال 90 چه حقی جابه‏جا شد و چه اشکی به ناحق ريخته شد که افسون ِ آن بعد از آن‏شب ديگر هرگز دامن آلمان‏ها را رها نکرد؟
نه! اين نفرين کاری‏تر از آن است که بتوان آن‏را خرافه پنداشت و کم‏اهميت جلوه داد. از دی‏شب ديگر آلمان و تمام ِ هواداران‏اش اين طلسم و افسون ابدی را بر صفحهء تاريک تقديرشان به‏خوبی و روشنی لمس کرده‏اند. اسپانيا که سال‏ها در حسرت جام می‌سوخت و معروف بود که چون يک‏دست و هم‏دل نيستند توانايی بردن هيچ جامی را ندارند، آلمان را به گريز از کمند اين نفرين اميدوار می‏کرد. اما نيرويی ماوراءالطبيعی در کار بود که آلمان حتا اگر به‏ترين بازی قرن را هم انجام مي‏داد، امکان نداشت جام را ببرد.
اين سومين فينالی بود که از جام 90 ايتاليا آلمان به آن راه يافت و آن‌را باخت. آلمان هنوز بايد تقاص اين اشک‏هایی که ريخته شد و مردانی از سراسر دنيا را آشفته کرد، پس دهد. اين هنوز پايان کار نيست. شاید تنها قهرمانی آرژانتین در جام جهانی بتواند نفرین مارادونا را بی‏اثر کند.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

salarhiv
24-06-2010, 21:23
اینو بخونید خیلی قشنگه(البته اگه تا حالا نخوندید):


اين... مارادونا... نماد يك ملت




در جام جهاني هنگامي كه سرود ملي كشورهاي مختلف خوانده مي شود مي تواني شال گردن ها و پرچم هايي

را ببيني كه نام آن كشور روي آن نوشته شده و توسط هواداران در فضا به اهتزاز درمي آيد. در اين ميان اما

كشوري وجود دارد كه استثناست به اين دليل كه استثنايي ترين فوتباليست دنيا را در خود جاي داده است.


هنگامي كه سرود ملي آرژانتين خوانده مي شود تمام پرچم هايي كه برافراشته شده به نام مارادونايي مزين


شده كه نماد آرژانتين است.





goal.com

xerxes again
24-06-2010, 21:24
هورااااااااا ایتالیا حذف شد
یعنی همونقدر که آرژانتین رو دوس دارم از ایتالیا بدم میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باید از 4 تیم انگلیس، آلمان، برزیل، ایتالیا انتقام بگیره مارادونا.
ایتالیایی ها به خاطر این که وقتی مارادونا تو جام 90 حذفشون کرد از ناپولی اخراجش کردن.
راستی حالا که فکرشو می کنم می بینم پالرمو تو دیدار با شیلی که 2-1 بردیم دقیقه 90 گل زد.:31:

vegas
24-06-2010, 21:27
چرا اینقدر فکر میکنین
اینو نیگا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمسی می خوزه :31:
LMAO :31::31::31:
Google Translator :2:

dashmojtaba
24-06-2010, 21:32
یه زمانی با چه عشقو علاقه ای اسپانیایی تمرین میکردم حیف کنارش گذاشتم اون موقعا اندازه انگلیسی باهاش آشنا بودم شاید تو این جام به عشق آرژانتین کلی کلماتشو یادم بیاد
واموس آور آرختینا :31:
ته آمو آرختینا

sakura
24-06-2010, 21:36
یه زمانی با چه عشقو علاقه ای اسپانیایی تمرین میکردم حیف کنارش گذاشتم اون موقعا اندازه انگلیسی باهاش آشنا بودم شاید تو این جام به عشق آرژانتین کلی کلماتشو یادم بیاد
واموس آور آرختینا :31:
ته آمو آرختینا


خوب دوباره برو تمرین کن : در مکزیک و آرژانتین و اسپانیا به کارت میاد

dashmojtaba
24-06-2010, 21:44
خوب دوباره برو تمرین کن : در مکزیک و آرژانتین و اسپانیا به کارت میاد
شک نکن
چون من مردم لاتین رو یه احساس خاصی بهشون دارم به جز آرژانتین که واقعاً عاشقشم بقیشون بیشتر حس اعجاب بهم میدن تا علاقه شاید یه روز کشورم و شما هموطنامو ترک کردم و رفتم جایی که شیفتشم ! :31:

xerxes again
24-06-2010, 21:58
اصلاَ اعصاب ندارم به خاطر رفتن خسرو حیدری.
کاش بازی آرزانتین - آلمان هین الان بود تا با انتقام آرژانتین حالم خوب میشد.
من خیلی منتظر رویارویی با آلمان و برزیل هستم.
ایتالیا هم که اوت شد.
انگلیس هم که یه بار حالشو گرفته ال دیگو. فقط این آلمــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــان.

sakura
24-06-2010, 22:02
اصلاَ اعصاب ندارم به خاطر رفتن خسرو حیدری.
کاش بازی آرزانتین - آلمان هین الان بود تا با انتقام آرژانتین حالم خوب میشد.
من خیلی منتظر رویارویی با آلمان و برزیل هستم.
ایتالیا هم که اوت شد.
انگلیس هم که یه بار حالشو گرفته ال دیگو. فقط این آلمــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــان.

از تیم ملی پرت شد بیرون :18: ؟

hummer_1990
24-06-2010, 22:14
ایتالیا رفت و ما(خودم:31:) موندیم با امید دوممون یعنی آرزانتین.
امیدوارم بره بالا.

sakura
24-06-2010, 22:15
جواب یکی از این آلمانیا رو دادم در حد تیم ملی :31: :





برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مارادونا كه زن باز نيست . اون هم جنس بازه

به نظرت اینا هم جنس مارادونان ؟ میگم رفتی زن بگیری مواظب باش کلا سرت نزارن مرد قالبت کنن :31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

xerxes again
24-06-2010, 22:48
من اعصابم خرد بود داشتم فایل هامو الکی عقب جلو می کردم که این نوشته های دوستای آرژانتینی رو پیدا کردم.
اینم مال وقتی که مارادونا سر مربی شد.
ما الان پشت در بهشت هستیم. فقط باید در بزنیم تا در را برایمان باز کنند. شورشی‌ها به پاخیزید رهبر از راه رسید. دیه‌گو آرماندو مارادونا شد سرمربی تیم ملی آرژانتین. روح مرموزی جهان را به تحیر وادار خواهد کرد. قسم به اشک‌های دیه‌گو در شب طاعونی رم تا قهرمانی آرژانتین در افریقای جنوبی آرامش نخواهیم داشت. رفقا ضربان قلب‌هایتان را با هم تنظیم کنید. نگاهش کنید جام جهانی را در افریقای جنوبی بالای سرش برده. فیفا، مافیا، فالکلند منتظر باشید ما می‌آییم.
جرات داشته باشید ترسوها نگاه کنید همانی که طی این همه سال تلاش کردید تا هیچ اسمی از او باقی نماند برگشت. ایتالیایی‌ها، انگلیسی‌ها، آلمانی‌ها و برزیلی‌ها این همه جادو و جنبل کردید تا آفت مارادونا به جان کسی نزند پس این چیست که اینگونه باعث شده از ترس به خود بلرزید؟ چه کسی خواب‌تان را آشفته کرده؟ از امروز به بعد قلب تمامی شورشی‌های جهان بر روی نیمکت تیم ملی آرژانتین می‌تپد.
افریقای جنوبی را آب و جارو کنید قهرمان وارد می‌شود. ۱۱ سرخ‌پوست‌ انتقام‌جو به همراه یک رهبر. اینجا سینمای وسترن در قرن بیست و یکم به حقیقت پیوسته است. کابوی تنها برگشته تا انتقام دیرین خود را بگیرد. رم منتظر باش شورشی‌ها می‌آیند تا انتقام آن ضربه پنالتی که به ناحق گرفته شد را بگیرند. برزیل منتظر باش و به پله بگو ببیند چگونه شورشی‌ جهان پوچ و پوکتان را آشفته خواهد کرد.
آن فریادی که مارادونا در آخرین تصویری که از او در جام جهانی ۱۹۹۴ آمریکا بر روی تمامی شبکه‌های تلویزیونی جهان ثبت شد هنوز ادامه‌اش باقی مانده. فریاد شیر هنوز ادامه دارد. آن روز تنتان خیلی لرزید. مارادونا برگشته بود تا قهرمان جهان شود ولی باز با تبانی کثیفتان به او اتهام مصرف کوکایین زدید. مارادونا قسم خورد که مواد مصزف نکرده بود. تکان نخورید. سرجایتان بنشینید. فیلم هنوز تمام نشده. خیال کردید. هنوز انتقام اژدها باقی مانده. حالا بروس لی وارد می‌شود. مافیا و فیفا تاوان گناهان کثیف‌تان را به بدترین شکل ممکن خواهید پرداخت.
دیه‌گو فوتبال را در باشگاه آرجنتینوس جونیورز آغاز کرد و در حالی که تنها 17سال داشت به تیم ملی آرژانتین دعوت شد و در برابر مجارستان یک نیمه بازی کرد. قدرت بازی سازی مینیاتوری، پاس‌های بلند و کوتاه میلیمتری، قدرت حفظ توپ و هوش سرشار رهبری تيم در میانه میدان، ضربه‌های ناگهانی و حیاتی، حفظ تعادل و قدرت پا به توپ عالی که انگار چهل‌تکه به پای چپش دوخته شده از او یک اسطوره دست نیافتنی تاریخ فوتبال خلق کرد.
جهان یک شکسپیر دیگر به خود خواهد دید ولی یک مارادونای دیگر محال است. پس از آن که سزار منوتی مربی آن وقتِ آرژانتین دیه‌گو را به دلیل اخلاق شورشی‌اش از تیم ملی کنار گذاشت و نام او را برای جام جهانی 78 در لیست تیم نیاورد، مارادونا جام جهانی جوانان 79 توکیو را میدان ِ تاخت و تاز خود قرار داد و تیم ملی کشورش را به مقام قهرمانی جهان رساند.
وقتی مارادونا در تیم باشگاهی آرجنتینوس جونیورز، در 166 بازی 116 گل به ثمر رساند، باشگاه معروف بوکاجونیورز حاضر شد برای انتقال او پول خوبی پرداخت کند. این بار رکورد او بهتر شد و در 28بازی، 40 گل زد و در سال 1981 با بوکاجونیورز قهرمان آرژانتین شد. کم کم نام جوان با استعداد آرژانتینی بر سر زبان‌ها افتاد و آبی اناری‌های با پرداخت بالاترین مبلغ در جهان، او را به ایالت کاتالونيا بردند. از سال 1982 تا 1984 بارسلون محل بروز استعدادها و بازی‌های دیه‌گو بود. هافبک پرتوان آمریکای جنوبی قهرمانی سال 83 اسپانیا را برای بارسلونا به ارمغان آورد.
حالا نوبت تيم ناپل ايتاليا بود تا مزه حضور اسطوره بچشد. آنها مبلغ بسیار بالایی به او پيشنهاد کردند تا در سال 84 به شهر ناپل مهاجرت کند. مارادونا هفت سال در ناپل ماند. او یک تنه ناپل را به دو مقام قهرمانی اروپا و کالچیو در سال 1987 و 1990 رساند. پس از بازگشت مارادونا به وطنش، تیم ناپل دیگر نتوانست قامت راست کند و حتا به دسته دوم و سوم لیگ ایتال سقوط کرد.
دیه‌گو بعد از خروج از سرزمین مافیا و بازگشت به وطن دربوکاجونيورز توپ زد که آنها را هم در سال‌های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۷ قهرمان آرژانتین کرد. و در سال ۱۹۹۸ دیه‌گو سرمربی راسینگ بود تا امروز در سال ۲۰۰۸ ال دیه‌گو آرماندو دن مارادونا رهبر شورشی‌های انتقام‌جویی باشد که می‌خواهند در افریقای جنوبی جادو کنند.
مارادونا در دورانی که ستارگانی همچون خورخه والدانو، میشل پلاتینی، ژان پیر پاپن، سوکراتس، زیکو، رودی فولر بهترین‌های تیمشان بودند آرژانتین قهرمان جهان کرد. جام جهانی 86 مکزیک یادم هست. وقتی با هاوه لانژ دست نداد و جام را بالای سر برد. هاوه لانژ بهت زده دیه‌گو را نگاه می‌کرد. از سال 90 تا 2006 آرژانتین لیاقت تمامی این جامها را داشته است. ولی اسم رمز همان دست ندادن است. مارادونا با همه‌ی آن کارها است که مارادونا است. یک شورشی همیشه یک شورشی است.
بازیکنی با قد کوتاه، اما با استارت‌های انفجاری در هر لحظه‌ای که دیه‌گو اراده می‌کرد قادر بود خط دفاعی حریف را به هم بریزد و با پاسی ناگهانی مهاجمان تیمش را صاحب موقعیت گل کند. ایتالیایی‌ها هنوز مزه شکست تلخ سال ۱۹۹۰ را فراموش نکرده‌اند. آتزوری در کشور خودش تا مرحله نیم‌نهایی هیچ گل را دریافت نکرده بود و اگر به تور مارادونا، آرژانتین و یارانش نمی‌خوردند حتمن بدون گل خورده وارد فینال می‌شدند و به رکوردی دست نیافتنی در تمام تاریخ دست می‌یافتند.
ولی دیه‌گو و رفیقش کانی‌جیا نگذاشتند. وقتی کانی‌جیا پاس سانتر دیه‌گو را با پشت سر وارد زنگا کرد از خوشحالی سرم خورد به سقف آسمان. ایتالیا آن شب خون گریست، برای همین بود که مافیا با تبانی کثیف اجازه نداد آرژانتین برای بار سوم پیش چشم خدایگان المپ بر آن جام طلایی وسوسه‌انگیز بوسه زند.
قبل از حذف ایتالیا توسط مارادونا، برزیل طعم شکست در برابر او را چشیده بود. الحق اگر برزیل توسط دیه‌گو و آرژانتین حذف نمی‌شد هیچ کس، نه ایتالیا و نه آلمان، توانایی حذف قناری‌ها را نداشتند. برزیل، هاوه لانژ و پله که در سال ۱۹۸۶ همچون انگلیس کینه دیه‌گو را به دل گرفته بودند بیشتر از وی متنفر شدند و در تبانی کثیف ایتالیایی‌ها طی سالهای بعد شریک شدند.
فیفا دست رییس برزیلی‌ خود هاوه لانژ بود و اصلن چشم دیدن دیه‌گو را نداشت. سوگولی فیفا پله بود و مارادونا داشت تاریخ را جور دیگری بر خلاف خواسته‌ی آنها می‌نوشت. آلمانی‌ها هم به تبانی کثیف مافیای ایتالیا و فیفای برزیل پیوست و طی این همه سال ۱۹۹۰، ۱۹۹۴، ۱۹۹۸، ۲۰۰۲ و ۲۰۰۶ اجازه نداده‌اند آرژانتین قهرمان جهان شود.
آنها حتا پا را از این فراتر گذاشته‌اند و اجازه ندادند دن مارادونا در جام جهانی ۲۰۰۲ حاضر شود و مسابقات آرژانتین را در استادیوم تماشا کند. ال دیه‌گو در آن سال حرف جالبی زد: آنهایی که بر سرتان بمب اتم انداختند را اجازه ورود دادید ولی به من... . چهار سال بعد هم در جام جهانی ۲۰۰۶ از حضور مارادونا در جریان دیدار آرژانتین و آلمان ممانعت به عمل آمد.
ولی همه‌ی اینها باعث نشد حتا یک اپسیلون از علاقه‌ی ما به ال دی‌گو کم شود بلکه تمامی این کثیف بازی‌های (ایتالیایی‌ها، برزیلی‌ها، انگلیسی‌ها و آلمانی‌ها) باعث شد عیار دن مارادونا هر روز بیشتر شود. الان مارادونا در اعماق قلب ما جای دارد. آن دو ستاره‌ای که آلبی‌سلسته به نشانه‌ی دوبار قهرمانی جهان حتا روی پیراهنش نمی‌‌اندازد به تمامی آن پنچ ستاره برزیل، چهار ستاره ایتالیا، سه ستاره آلمان، یک ستاره انگلیس می‌ارزد. صبر کنید شعبده به راس هرم می‌رسد.

salarhiv
24-06-2010, 23:24
ایتالیا رفت و ما(خودم:31:) موندیم با امید دوممون یعنی آرزانتین.
امیدوارم بره بالا.


رفته بالا,منظورت قهرمانیه؟؟!!

Advanced Ali-001
25-06-2010, 08:49
اصلاَ اعصاب ندارم به خاطر رفتن خسرو حیدری.
این چه ربطی به این تایپیک داره؟

naderloosaeed
25-06-2010, 09:43
اصلاَ اعصاب ندارم به خاطر رفتن خسرو حیدری.
کاش بازی آرزانتین - آلمان هین الان بود تا با انتقام آرژانتین حالم خوب میشد.
من خیلی منتظر رویارویی با آلمان و برزیل هستم.
ایتالیا هم که اوت شد.
انگلیس هم که یه بار حالشو گرفته ال دیگو. فقط این آلمــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــان.
آقای عزیز اینجا تاپیک تیم آرژانتینه وگرنه ما هم از رفتن خلیلی ناراحتیم.
به هر حال آقا پیش بینی ای که کردم یادتون میاد؟؟؟؟
گفته بودم رقبا دارن کم کم حذف میشن و قهرمانی راحتتر از این نمیشه؟؟؟
ایتالیا هم رفت
این بار نوبت اسپانیاست که من پیش بینی میکنم با شیلی مساوی میکنن و سویس از اون و هندوراس رو میبره و اسپانیا هم حذف میشه تا ما راحتتر و بی دردسرتر قهرمان شیم:10:

sadegh2x
25-06-2010, 09:43
ترانه دست خدا با صدای ماردونا در فیلم ماردونا ساخته امیر کاستاریکا


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

xerxes again
25-06-2010, 10:25
این چه ربطی به این تایپیک داره؟
بقیش ربط داره.


این بار نوبت اسپانیاست که من پیش بینی میکنم با شیلی مساوی میکنن و سویس از اون و هندوراس رو میبره و اسپانیا هم حذف میشه تا ما راحتتر و بی دردسرتر قهرمان شیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایتالیا و فرانسه چی کار می خواستن بکنن؟
من به شخصه منتظر ایتالیا هم بودم تا حالشونو بگیریم.

naderloosaeed
25-06-2010, 11:13
ایتالیا و فرانسه چی کار می خواستن بکنن؟
من گفتم رقبا...
یعنی تیم هایی که برای قهرمانی اومدن و انگیزه داشتند
البته دو موردی که شما فرمدید یه مقدار انگیزشون بیشتر بود!!!
ولی در کل حریفای خوبین و در سطح اول جهان هستن. هیچ وقت رقبارو دست کم نگیرید

Advanced Ali-001
25-06-2010, 11:28
بقیش ربط داره.

ایتالیا و فرانسه چی کار می خواستن بکنن؟
من به شخصه منتظر ایتالیا هم بودم تا حالشونو بگیریم.

ارتش امپراطوری آرژانتین حریفی نداره چه برسه به چهار تا چرتو پرت مثل ایتالیا....:21:

xerxes again
25-06-2010, 11:35
ارتش امپراطوری آرژانتین حریفی نداره چه برسه به چهار تا چرتو پرت مثل ایتالیا....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نگفتم حریف داره.
من گفتم باید انتقام می گرفتیم به خاطر شب طاعونی رم.

sakura
25-06-2010, 11:44
دوستان نمیشه گفت آرژانتین حریف نداره و سر خودمونو شیره بمالیم

تیم های : اسپانیا و برزیل و پرتغال رو میتونیم حریفمون حساب کنبم :27: بقیه رو نه

thecrow
25-06-2010, 12:12
دوستان نمیشه گفت آرژانتین حریف نداره و سر خودمونو شیره بمالیم

تیم های : اسپانیا و برزیل و پرتغال رو میتونیم حریفمون حساب کنبم :27: بقیه رو نه

اسپانیا و برزیل شاید

ولی پرتغال رو اصلا صحبتشم نکن
خییییییییلی ضعیف تر از این ححرف هاست پرتغال

sakura
25-06-2010, 12:36
اسپانیا و برزیل شاید

ولی پرتغال رو اصلا صحبتشم نکن
خییییییییلی ضعیف تر از این ححرف هاست پرتغال

آره خودمم شک داشتم بزارمش

yashgin128
25-06-2010, 12:54
سلام به همه ابی های همیشه قهرمان .
دوستان یه چند تا مورد هست که...
1.تو هر تایپیک تیم دیگه ای که میری طرفداران اون تیم به هر پست چرتی که درباره تمجید از تیموشونه دکمه تشکر رو میزنن(من نمیدونم اخه یا تایپیکی مثل هندوراس چی داره که پستهاش تشکر داشته باشن) ولی تایپیک خودمون این موارد کمتره...
برای همدلی و همرنگی هم که شده تا فینال همدیگه رو حمایت کنیم

2.با توجه به حذف ایتالیا و فرانسه وظیفه ارژانتین بیشتر شده چونکه تنها تیم مدعی ابی رنگیه که مونده.

3.از حذف این دو تیم (که البته به حق حذف شدن )خیلی ناراحت شدم چون برد در مقابل تیم هایی که ادعای الکی دارن خیلی بیشتر حال میده تا برد در مقابل تیمی مثل اسلواکی و هندوراس و...

به امید قهرمانی

sadegh2x
25-06-2010, 12:57
من یک آرژانتینیم به آرژانتین و ماردونا هم افتخار میکنم و دوست دارم قهرمان بشیم ولی خیلی ساده لوحانه است اگر بگیم حریف نداریم به نظر من هر بازی یک فینال با هر تیمی که مقابل ما قرار بگیره . همه تیم ها از آرژانتین می ترسند اما هیچ تیمی برای باختن توی زمین نمیاد همه میخوان اتخار کسب کنند ... اتفاقا من دوست داشتم تیم های ایتیالیا و فرانسه هم با قدرت ظاهر میشدند اصلا همه خیلی قوی تر و بهتر بودند اون وقت قهرمانی آرژانتن بیشتر می چسبید .

xerxes again
25-06-2010, 13:03
قهرمانی آرژانتین با برد برزیل، آلمان و انگلیس می چسبه.
امیدوارم دور بعد آلمان و در فینال برزیل رو سوراخ کنیم.

گرافيكار
25-06-2010, 13:11
آلمان يا انگليس هر كدوم صعود كنن
با تلفات به ديدار آرژانتين ميان
هر چند مكزيك هم حريف چندان آسوني نيست
ولي كلا آرزوي من اينه كه يه قهرمان جديد داشته باشيم
اگه نشد همين آرژانتين خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yashgin128
25-06-2010, 13:14
سلام دوستان
دو تا درخواست
1.چند تا عکس خوشگل از دختران خوشگل مارادونا

2.یکی این سب طاعونی رم رو کامل با جزئیات برای من توضیح بده چون اون فینال رو هنوز من ندیدم
مرسی

xerxes again
25-06-2010, 13:25
2.یکی این سب طاعونی رم رو کامل با جزئیات برای من توضیح بده چون اون فینال رو هنوز من ندیدم
شب طاعونی رم فینال 90 هست که آرژانتین با حذف ایتالیای میزبان(که قبل از اون گل نخورده بود) و برزیل(که خیلی قوی بود) به فینال رسید و فیفا و انگلیسی ها و آلمانی ها و برزیلی ها(رئیس اون موقه فیفا هاوه لانژ برزیلی که مارادونا تحقیرش کرده بود) و ایتالیایی ها توطئه کردن یه پنالتی مسخره باری آلمان گرفتن و قهرمانش کردن.

sakura
25-06-2010, 13:38
جدول مسابقات تا حالا :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

CHEGUEVARA.
25-06-2010, 16:00
مشورت مارادونا با ژوزه مورينيو!


سرمربي تيم ملي آرژانتين با اشاره به رابطه خوب و دوستانه با مورينيو اعلام كرد براي موفقيت در جام جهاني از مورينيو كمك خواهد گرفت.

مارادونا قصد دارد بعد از نمايش قدرتمندانه در مرحله گروهي در ديدارهاي آينده هم تيمش را با تمام قوا راهي ميدان كند و به اين منظور نظر ژوزه مورينيو را درباره وضعيت تيمش جويا خواهد شد.

مارادونا با اشاره به رابطه دوستانه اش با آقاي خاص گفت: من علاقه زيادي به مورينيو دارم. قبلا بارها باهم درباره فوتبال گفت‌وگو و ساعت‌ها درمورد تاكتيك هاي دفاعي، هجومي و هر آنچه به فوتبال مطرح مي شود، بحث كرده ايم.

مارادونا با تمجيد از دانش فني مورينيو گفت: او مربي بسيار خوبي است. دلم مي خواهد مورينيو هميشه كنارم باشد و هر زمان هر سوالي دارم از او پرسم. او به خوبي به تمام سوالات پاسخ مي دهد و مشاوره‌هايش واقعا ارزشمند است.

سرمربي البي سلسته در ادامه افزود: در روزهاي آينده به احتمال فراوان با او تماس خواهم گرفت و نظرش را درباره تيمم جويا خواهم شد.

مارادونا در پايان درباره وضعيت ليونل مسي گفت: او دقيقا همان طوري كه انتظار دارم بازي مي كند. مطمئنم در بازي هاي آينده طلسم گل‌نزدنش را هم خواهد شكست.

---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------

جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي
مارادونا: اسپانيا را 10 بر يك مي‌بريم
سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين گفت: اسپانيا را 10 بر يك شكست مي‌دهيم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديه‌گو آرماندو مارادونا تصريح كرد: با تماشاي دو ديدار اسپانيا برابر سوئيس و هندوراس به اين نتيجه رسيدم كه اين تيم شخصيت قهرماني ندارد و در بهترين حالت در مرحله يك هشتم نهايي حذف خواهد شد.
مارادونا درباره احتمال بازي با اسپانيا گفت: اگر با اين تيم بازي كنيم اسپانيا را 10 بر يك شكست مي‌دهيم. اين تيم با داشتن بازيكناني چون ژاوي، تورس، ويا و سيلوا، از سوئيس شكست خورد و اگر دل بوسكه دوست دارد اين تراژدي را فراموش كند، من هرگز آن را فراموش نخواهم كرد.

masud-000000
25-06-2010, 16:13
سلام دوستان
دو تا درخواست
1.چند تا عکس خوشگل از دختران خوشگل مارادونا



ولی خوشگل نیست!:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين گفت: اسپانيا را 10 بر يك شكست مي‌دهيم

جک جالبی بود.:)

p3yman_xl
25-06-2010, 16:52
سلام دوستان

من چند روزی نبودم ..

فقط خواستم برد در مقابل یونان رو تبریک بگم ...

مسی داره کم کم مسی بارسا میشه ... باریکلا دیمیکلیس چه گلی زد! :20:

فعلاً

جنون
25-06-2010, 18:26
مارادونایک تیر برای چند هدف!!!
اگه حساب کتابم نم نکشیده باشه ودرست حساب کرده باشم قهرمانی بین اروپا وامریکای جنوبی تقسیم شده.یعنی هرکدوم 9دوره قهرمانی رودر پرونده خودشون دارن.که سهم آرژانتین2دوره بوده.حالا مارادونا میخواهد با کسب مقام قهرمانی در جام جهانی چندین هدف را فقط با یک تیر بزند.
1-انتقام از اروپایی ها بخاطر شب طاعونی.
2-انتقام از اروپا بخاطر تمام توطعه چیدن ها وتهمت زدنهای نابجا.
3-تحقیر اروپا. با کسب قهرمانی توسط آرژانتین تعداد قهرمانی قاره امریکای جنوبی بیشتراز اروپا خواهدشد.
4-ثابت کردن توان خارق العاده خودش درفوتبال به کل جهان ونسل جوان.
5-ثابت کردن اینکه معدن آلماس های فوتبال جهان برزیل نیست بلکه آرژانتین است.
6-کسب جام به صورت هم بازیکن وهم مربی.
7-ثابت کنه مربی بزرگ و بروزیست.
جالب اینکه دست سرنوشت قرعه رویایی را برای مارادونا انداخته.رویاروی با آلمان(روباه پیر)وفینال با برزیل...
درصورت وقوع این مسابقات مارادونا نه به آلمانها ونه به برزیل رحمی خواهدکردوآنهارو نابودخواهدکرد.
شاید هم از شدت تعصب در بازی با آلمان خودمارادونا وارد زمین شود.(غیرممکنه)

sakura
25-06-2010, 18:27
مارادونا گفت : اگه با اسپانیا روبرو بشیم 10 بر 1 شکستشون میدیم و این تیم لیاقت قهرمانی رو نداره :31:

alirezak4
25-06-2010, 19:08
امسال قهرمانیم اینو مطمئن هستم:21:

alirezak4
25-06-2010, 19:14
با خط حمله ای که ما داریم:توز،مسی،هیگواین و میلیتو حواس تیم مقابل انقدر به این منطقه معطوف میشه که نمیتونه برای حمله نقشه خوبی رو به اجرا بگزاره اما به شخصه من از نبودن خاویر زانتی خیلی خوشم نمیاد و اعتقاد داشتم که اگه خاویر بود کار آرژانتین به مراتب راحت تر میشد./

dashmojtaba
25-06-2010, 19:51
خب پس فردا بازی با مکزیک داریم باید ببینیم تیممون چه وضعی داره الان
من فکر میکنم تیم خوبه و پتانسیل قهرمانی رو داره اما هیچ تیمی از هر لحاظ کامل نیست الان یه ایراد بزرگ که تیم داره و مربوط به حالا هم نیست همیشه همین بودن آرژانتینی ها اینه که زود کارت میگیرن و عصبی میشن الان چندتا یه کارته داریم مهمترینش ماسکرانو هست البته ایراد بزرگ دیگه که توی بازیهای حذفی خیلی ممکنه به تیم ضربه بزنه خراب کردن موقعیتهاس که درصد بالایی تو تیم ما تا حالا داشته حداقل باید مارادونا با صحبتهایی که میکنه به بازیکنا از این لحاظ گوشزد کنه و دقتشون رو بیشتر کنن مرحله حذفی مرحله فرصت طلب هاست و اگر مساوی بشه با باخت فرقی نداره و پنالتی بیشتر به شانس بستگی داره تا آمادگی
آرژانتین البته تیم کاملی شده الان و امیدم اینه که بازم بهتر بشن و به این روند مثبت ادامه بدن

dizgah
25-06-2010, 19:52
صادقانه بگم :
امیدوارم آرژانتین با اقتدار قهرمان بشه
;-))))

xerxes again
25-06-2010, 20:01
ولی خوشگل نیست!:31:
جک جالبی بود.:)
شما برو واسه کنکورت بخون.:31:

CHEGUEVARA.
25-06-2010, 20:02
نقل قول:
سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين گفت: اسپانيا را 10 بر يك شكست مي‌دهيم



جک جالبی بود.:)
وقتی که 10 تا خوردین جالبتر هم میشه.....:27:

Dark Shine
25-06-2010, 20:36
نوبتی هم باشه دیگه نوبته آرژانتینه!:31:

xerxes again
25-06-2010, 20:46
نوبتی هم باشه دیگه نوبته آرژانتینه!


20 ساله نوبت آرژانتینه.
ولی مثه این که قراره فقط مارادونا آرژانتینو قهرمان کنه.

Dark Shine
25-06-2010, 21:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امضامو خودم برا آرژانتین طراحی کردم یکم رو اعصاب میره

Advanced Ali-001
25-06-2010, 21:22
ایول مدیرتون تا حالا7امتیاز فقط از مرحله گروهی گرفته برین حال کنین!
خودمو میگم....:21:

Traceur
25-06-2010, 22:03
20 ساله نوبت آرژانتینه.
ولی مثه این که قراره فقط مارادونا آرژانتینو قهرمان کنه.

آرژانتین با مارادونا یا بی مارادونا امسال قهرمانه ...:26:

xerxes again
25-06-2010, 23:10
آرژانتین با مارادونا یا بی مارادونا امسال قهرمانه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مارادونا یعنی آرژانتین. بعضی ها یه چیزایی میگن کفر آدم در میاد.

dizgah
25-06-2010, 23:28
To win ...

yashgin128
26-06-2010, 00:20
امسال فک کنم اون پنالتی های ضایع سال های دور و نزدیک که عصای دست فیفا و دوستانشان بود هم جلو ارژانتین رو نمیتونه بگیره
پتالتی شب طاعونی رم(که اتفاقا امشب از شبکه اموش دیدمش) پنالتی داور ایتالیایی (کولینا)جام 2002 مقابل تیم زخم خورده انگلیس
زنده باد مارادونا
راستی اون دوستی که نوشته بود مارادونا یعنی ارژانتین خیلی باهاش حال کردم.این مارادونا هست که به ارژانتین شخصیت میده.

به زبان ارژانتینی زنده باد مارادونا چی میشه؟

CHEGUEVARA.
26-06-2010, 01:14
به زبان ارژانتینی زنده باد مارادونا چی میشه؟
زبان آرژانتین اسپانیولی هست که میشه....
viva maradona
:20:

H.Operator
26-06-2010, 01:34
به نظرم اینطور قهرمان میشیم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

foxyjanam
26-06-2010, 04:37
نظر منم باهات یکیه،فقط من به بقیه تیما اصلا فکر نمیکنم،بالاخره ما باید فینال رو از یه تیم ببریم دیگه،هر کی فینالیست شد فرقی نمی کنه فقط متاسفم واسش:27:

hassan_sia
26-06-2010, 05:13
منم طرف دار آرژانتینم

sakura
26-06-2010, 09:18
بچه ها برا رسیدن به فینال کارمون خیلی سخت شده : هرچی تیم قوی هست افتاده طرف ما :41:


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Advanced Ali-001
26-06-2010, 09:35
بک گراند آرژانتین امضا آرژانتین تم آرژانتین عقل آرژانتین همه چی عشقه آرجنتینه ای!

sakura
26-06-2010, 09:37
بک گراند آرژانتین امضا آرژانتین تم آرژانتین عقل آرژانتین همه چی عشقه آرجنتینه ای!

رنگتم آرژانتینی کن

3Dmajid
26-06-2010, 10:59
این مارادونا خیلی باحاله :39:

خوراکه خندس :10:

باحال حرف میزنه ...

اگه با اسپانیا بازی کنیم 10 بر هیچ میبریم اونا شخصیت قهرمانی ندارن :31:

sakura
26-06-2010, 11:22
آقا یه فکری :31: :


اگه اسپانیا به آرژانتین بیفته میریم با این دختره قرارداد میبندیم بیاد پشت دروازشون هی به کاسیاس چشمک بزنه:27:


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

naderloosaeed
26-06-2010, 14:02
من پستای قبلی رو نخوندم ولی دیروز شنیدم مارادونا گفته اسپانیا اگه بهمون بخوره 10 بر 1 میبریمش پس احتیاجی نیست شما با این دختره قرارداد ببندین!!!

nw_nk
26-06-2010, 15:02
مارادونا: به مسی نمی‌گویم کجا بازی کند / هیچ بازیکنی 30 درصد مسی و توز هم نیست

او از مردان خود ستایش کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


سایت گل - دیه‌گو آرماندو مارادونا مربی آرژانتین گفته هیچ بازیکنی را در جام جهانی ندیده که به گرد پای لیونل مسی و کارلوس توز، دو بازیکن تهاجمی تیمش برسند.

او می‌گوید: «حتی 30 درصد هم نه! در این جام جهانی حتی بازیکنی ندیدم که 30 درصد مسی باشد. نمی‌دانم فردا به من خواهند گفت متکبر یا نه، اما من حتی بازیکنی که 30 درصد توز باشد را هم ندیده‌ام. کارلوس وقتی بازی می‌کند شما را به هیجان می‌آورد. می‌فهمید؟»

مسی مدت‌ها مورد انتقاد بود که برای تیم ملی بهترین بازی‌اش را انجام نمی‌دهد، اما مارادونا نظر دیگری دارد: «از لیو تشکر می‌کنم، چون او می‌خواهد به این سبک بازی کند. او خوب است، خوشحال است و از بازی لذت می‌برد و می‌خواهد بازی کند. هر کسی که می‌گوید مسی سرود ملی آرژانتین را نمی‌خواند و ناراحت هست بشنود: آقایان! کدام بازیکن دلش می‌خواهد ببازد و از باخت خوشحال می‌شود؟ خب ما هم در مرحله مقدماتی می‌باختیم!»

او ادامه می‌دهد: «خوشحال کردن مسی باعث افتخار هر کسی است، از جمله هم‌تیمی‌هایش. امروز دیدید که مسی با خاویر پاستوره و آریل گارسه شوخی کرد، افرادی که تا حالا در زندگی‌اش آنها را ندیده بود. او با ورون هم صحبت کرد و من پاگوش ایستادم و حرف‌هایشان را شنیدم. ورون روشنفکر فوتبال است و بسیار بیشتر از لیو درباره فوتبال می‌داند، ولی وقتی آنها با هم حرف می‌زنند مسی به خوبی پاسخ ورون را می‌دهد.»

او درباره پست سی می‌گوید: «دوست ندارم او ایستا باشد. می‌خواهم حس کند به توپ نزدیک است، چون این مساله به ما فرصت ضدحمله، ایجاد موقعیت و پاس گل می‌دهد. به مسی گفتم هیچ کسی به من نگفت کجا باید بازی کنم. پس نمی‌توانم به مسی بگویم کجا بازی کند. او خودش باید تصمیم بگیرد کجا حضور یابد. مسی باید بگوید توپ مال من است. دوستان، هیچ کس مانند من این حرف مسی را نمی‌فهمد. وقتی به سن او بودم دقیقا همین کار را انجام می‌دادم و حالا نوبت اوست.»


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2010/6/25


ایگواین: همه از بازی کردن برای مارادونا خوشحالیم


او درباره دیه‌گو مارادونا، مربی تیم هم می‌گوید: «او انگیزه‌دهنده فوق‌العاده‌ای است. در این تردیدی نداشته باشید. او مربی خیلی خوبی است و از این بهتر نمی‌شود تیم را هدایت کند».

سایت گل - گونسالو ایگواین، مهاجم آرژانتین با آن که فقط 22 سال دارد اما دومین جام جهانی خود را تجربه می‌کند. بازیکن رئال در تیم خوسه پکرمن در جام جهانی 2006 حضور داشت اما بازی نکرد. البه او تنها عضو خانواده نیست که در جام جهانی حضور داشته. پدر او خورخه نیکولاس که او هم بازیکن بود، در جام جهانی 1998 فرانسه حضور داشت و اخبار رقیبان آرژانتین را برای دانیل پاسارلا جمع می‌کرد.

ایگواین به سایت گل می‌گوید: «ما در خانه یکی از بستگان اقامت داشتیم و پیروزی آرژانتین مقابل انگلیس را از روی سکوها تماشا کردیم.»


ایگواین نسبت‌های نزدیکی با کشور فرانسه دارد.به گزارش سایت گل او در شهر شمالی بره در فرانسه متولد شده و فرصت بازی در جمع آبی‌ها را هم داشته است، اما دعوت آنها را رد کرد تا برای آرژانتین محبوبش بازی کند. او می‌گوید از این تصمیم پشیمان نیست: «اوضاع نامتعارفی بود اما همیشه به بازی برای آرژانتین فکر می‌کردم، نه چیز دیگری. خوشبختانه زمان نشان داد حق با من بود. اکنون بسیار از بازی لذت می‌برم.»

به گزارش سایت گل از آفریقای جنوبی او درباره دیه‌گو مارادونا، مربی تیم هم می‌گوید: «او انگیزه‌دهنده فوق‌العاده‌ای است. در این تردیدی نداشته باشید. او مربی خیلی خوبی است و از این بهتر نمی‌شود تیم را هدایت کند. چه کسی از این که برای او بازی کند خوشحال نمی‌شود؟ او همه را خوشحال و با اعتماد به نفس نگاه می‌دارد. این ویژگی اوست و من به آن بسیار احترام می‌گذارم.»

او درباره تیم می‌گوید: «باید در برخی مناطق بهتر شویم. ما تیمی بزرگ هستیم که برای قهرمانی آمده ایم. راهی طولانی در پیش داریم اما امیدواریم این کار را انجام دهیم.»


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2010/6/25


خوشبینی دیه گو میلیتو نسبت به گلزنی

ستاره باشگاه اینتر هنوز نتوانسته در جام جهانی گلزنی کند.


سایت گل - دیه گو میلیتو مهاجم تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی اعلام کرد که در پی عدم گلزنی در دیدار مقابل یونان، همچنان خوش بین است و برای موفقیت تیمش نهایت تلاشش را به کار خواهد گرفت.

دیه گو میلیتو در کنفرانس خبری گفت: «توضیح دادن این مسئله واقعا سخت است. در اینتر من بازیهای زیادی را انجام می دهم ولی در دیدار مقابل یونان کار بسیار سختی را پیش رو داشتم و این هم به خاطر برنامه های تاکتیکی یونانی ها بود ولی من هر روز به سختی تمرین می کنم.من خیالم راحت است و در آرامش هستم. گاهی وقتها اوضاع خوب پیش می رود و گاهی وقتها هم نه...به همین سادگی.»

ستاره باشگاه اینتر و تیم ملی آرژانتین در ادامه صحبتهایش با اشاره به حذف زودهنگام تیم ملی ایتالیا از گردونه رقابتها، ابراز امیدواری کرد که آرژانتین بتواند به مراحل نهایی جام جهانی برسد.

میلیتو ادامه داد: «جام شگفتی هاست.از حذف ایتالیا در مرحله اول این رقابتها واقعا متعجب شدم. فرانسه هم بازیکنان بسیار خوبی داشت. جام جهانی بسیار عجیبی است ولی تیمها آمریکای جنوبی نمایش خوبی را به اجرا می گذارند و امیدوارم که تیم ما نیز به مراحل نهایی رقابتها راه یابد.»



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2010/6/26


مارادونا: ایگواین مانند باتیستوتا و کرسپو است

مارادونا خودش را هم در انتخاب مهاجم رئال مادرید ستایش کرده!


سایت گل - دیه‌گو مارادونا، مربی آرژانتین گونسالو ایگواین را به گابریل باتیستوتا و ارنان کرسپو تشبیه کرده است. ایگواین اکتبر گذشته اولین بازی خود برای آلبی‌سلسته را انجام داد و البته به سرعت تاثیر خود را نشان داد و باگلزنی مقابل پرو توانست شرایط تیمش برای صعود به جام جهانی را فراهم آورد.

مارادونا گفته: «ایگواین کیفیت باتی و کرسپو را با هم دارد. او آینده‌ای درخشان در پیش رو دارد و بهترین لحظاتش را سپری می‌کند. او را در موقع خوبی به تیم فراخواندم.»

ایگواین مقابل کره جنوبی هت‌تریک کرد و پا جای پای گابریل باتیستوتا گذاشت (باتیستوتا در جام‌های 1994 و 1998 هت‌تریک کرده بود).

او و داوید ویا با سه گل بهترین گل‌زنان جام هستند.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2010/6/26

xerxes again
26-06-2010, 15:58
این مارادونا خیلی باحاله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوراکه خندس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باحال حرف میزنه ...

اگه با اسپانیا بازی کنیم 10 بر هیچ میبریم اونا شخصیت قهرمانی ندارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10 بر یک.
خیلی خودتونو دست کم گرفتین.

IMANOKIA
26-06-2010, 16:05
نوبتی هم باشه دیگه نوبته آرژانتینه!:31:


دوست عزیز کار زشتی کردی که امضای منو از سایت تاپ گل برداشتی و اینجا به نام خودت کردی ...البته من این کار گرافیکی رو دوباره ویرایش کردم و ایدیمو توش وارد کردم که امثال تو از کارای دیگران سوء استفاده نکن


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امضامو خودم برا آرژانتین طراحی کردم یکم رو اعصاب میره




خجالت هم خوب چیزیه والله ... چرا مثل ........ دروغ میگی؟
حداقل داش مجتبی منو خوب میشناسه ..... الان هم میبینی که ایدیمو وارد امضام کردم تا امثال تو روش کم بشه ... بچه مفت خور آماده خور ...
تو حتی نفهمیدی که رنگ زمینه این امضا مال سایت دیگری هست؟؟؟:biggrin: آره عزیزم دیگه از این کارا نکن ...

بیا اینم امضا دوم من ازش استفاده کن وای نگو خودت ساختی اوکی؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

a.z.p.z
26-06-2010, 16:20
این چیه دیگه؟:دی


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Iman_m123
26-06-2010, 18:44
این رو کشور هایی که نتیجه نمیگیرن زدن که مارادونا رو گیر بیارن بکنن سر مربی تیمشون تا نتیجه بد بد نیارن حذف بشن تو مرحله گروهی :31: ولی مارادونا که پیدا نمیشه :31:

xerxes again
26-06-2010, 22:09
فیلم ویدئویی کابوس مارادونا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم مارادونا که در خواب می بیند که در ترکیب تیم برزیل که رقیب دیرینه آرژانتین می باشد بازی می کند. و سراسیمه از خواب می پرد.
این فیلم را می توانید از یکی از سرور زیر دریافت کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع سایت علمی نخبگان جوان. تاپیک هواداران آرژانتین.

xerxes again
26-06-2010, 23:02
برو بکس هر کی رای نداده بره رای بده تو این تاپیک که فاصله کم شده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گرافيكار
27-06-2010, 01:27
به نظر من مكزيك مثل دوره هاي گذشته نيست
اما هميشه برابر برزيل و آرژانتين خوب بوده
مسي بايد گل بزنه و به قول معروف راه بيفته
اون موقع ميشه گفت آرژانتين شخصيت قهرماني پيدا ميكنه
هر چند تا حالا هم بدشانسي آورده
باز به نظر من خيلي كم با ديماريا بازي ميشه
خيلي باهوش و تك ضرب بازي ميكنه
مسي براي تقسيم توپ خيلي داره انرژي ميزاره
اگه كمي از اين وظيفه به ديماريا منتقل بشه
مثل كاري كه اينيستا توي بارسا ميكنه
شايد مسي مارادونا به مسي گوارديولا نزديك بشه

yashgin128
27-06-2010, 01:39
این مارادونا خیلی باحاله :39:

خوراکه خندس :10:

باحال حرف میزنه ...

اگه با اسپانیا بازی کنیم 10 بر هیچ میبریم اونا شخصیت قهرمانی ندارن :31:

عمو اول خودتو معرفی کن ببینم از کدوم طرفی هستی با مایی یا با اونا:46:
به هر حال مارادونا انسان کاملا جالبیه و هیچ وقت قابل پیش بینی نیست

yashgin128
27-06-2010, 01:56
کاریکاتور صعود به مرحله بعد مارادونا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


اینم یه عکس که تو بچگی هام عاشق این چاپ بودم و یادم میاد 50 تا چاپ دادم تا اینو ومارادونای ساعتی بگیر البته نمیدونم این عکس مربوط به جام 86 یا 90 ولیفک کنم 90 باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم یه عکس دیگه که منو یاد اون عکس معروف دکتر چه گوارا (که مارادونا عکسشو روی دستش خالکوبی کرده میندازه)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Advanced Ali-001
27-06-2010, 06:23
کاریکاتور صعود به مرحله بعد مارادونا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


اینم یه عکس که تو بچگی هام عاشق این چاپ بودم و یادم میاد 50 تا چاپ دادم تا اینو ومارادونای ساعتی بگیر البته نمیدونم این عکس مربوط به جام 86 یا 90 ولیفک کنم 90 باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم یه عکس دیگه که منو یاد اون عکس معروف دکتر چه گوارا (که مارادونا عکسشو روی دستش خالکوبی کرده میندازه)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


هههههههه:27:
واقعا قشنگ بود دستت دردنکنه رفقا میگم مکزیک رو من2هیچ زدم اگه 2هیچ ببره امتیازم میشه10:31:

aram24
27-06-2010, 08:42
اميدوارم آرژانتين قهرمان بشه
براي قهرماني بايد همه رو برد ولي يه چيز كه من هميشه بهش فكر ميكنم اينه كه اين برزيل تا كجا ميخاد شانس بياره
من تا يادم هست همش توي گره هاي آسونه مرحله بعدش هم باز تيم مطرحي جلوش نيست اسم اين تيم رو شانسيل :20: ميذاشتن بهتر نبود .

حالا برعكسش آرژانتين يا تو گروه مرگه يا بازيهاي بعديش با ميزبانه يا داوريه يا نميدونم رعد و برق مياد نميدونم ......

ولي امسال يه چيز ديگه است .

dashmojtaba
27-06-2010, 09:30
منم همینطور فکر میکنم ...
دل تو دلم نیست
یه وقت نکنه باز بدشانسی بیاد
یه وقت نکنه باز آرزوهامون بموننو خودمون
یه وقت دوباره اشک عزیزترین فوتبالیستهای دورمونو نبینیم
یه وقت گردن کلفتای دنیای پولو پارتی حالمونو نگیرن
اما هنوز خیلی زوده جا بزنم
این روزا دست خدا اومده
خیلیم مردونه خشمگین اومده
به خندهاش نگاه نکنید
توی دلش یه بغض بوده که همه داریم ترکیدنشو
بعد از هر برد البیسلسته میبینیم
منم یه بغض داشتم
هیچوقت روزاییو که قهرمان یکتای فوتبال دنیا افسرده شده بود
یادم نمیره
همون روزا که هیچکس این موجود مقدس رو جدی نمیگرفت
مارادونا جک نیست
یک واقعیت تکان دهندس
آرژانتینیها اما اسطورشونو همیشه دوست دارن
و تا آخرم پاش میایستن
خدایا تو کمک کن به آرزوشون با قهرمانشون برسن
حداقل این دوره
حداقل یه بار به خاطر مارادونا

CHEGUEVARA.
27-06-2010, 09:42
مارادونا: به مکزیک احترام می گذاریم

دیه گو مارادونا، سرمربی تیم ملی آرژانتین، در آستانه دیدار حساس تیمش مقابل مکزیک از بازیکنان تیمش خواست که حریف را دست کم نگیرند و از هم اکنون خود را در مرحله بعد نبینند.
آرژانتین و هلند تنها تیم هایی بودند که با سه پیروزی و کسب هر 9 امتیاز ممکن به مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی رسیدند.
او به خبرنگاران گفت:" من همچنان می گویم که بقیه مدعی قهرمانی هستند و ما تنها برای جنگیدن به آفریقای جنوبی آمده ایم. ما در شرایط خوبی قرار داریم هرچند همیشه مسائلی در تیم وجود دارد که باید حل شود. آسان نیست وقتی که در کشورتان کسی روی شما حساب نمی کند بعد بیایید در 3 بازی پیروز شوید و همچنان تمرکزتان را حفط کنید.
مردم می گویند که ما فاجعه بودیم، ما بدترین تیمی بودیم که آنها دیدند و اکنون می گویند که ما تیم فوق العاده ای هستیم و اینک این تیم در زمین عالی کار می کند.
مکزیک تیمی است که باید به آن احترام گذاشت. اما آنها نیز باید به ما و تاریخ مان احترام بگذارند. مکزیک چند بازیکن دارد که موجب نگرانی ماست. اما ما بازی خودمان را انجام می دهیم. ما با همان بازیکنان همیشگی بازی خواهیم کرد. می دانیم که بازی سختی در پیش است اما با بازیکنانی که در پیش داریم می توانیم به مراحل بالاتر صعود کنیم.
شرایط فعلی فوق العاده است زیرا ما مرحله گروهی را با امتیازات کامل پشت سر گذاشتیم و پس از ترمیم تیم از نظر ذهنی، اکنون مراحل حذفی را آغاز خواهیم کرد."

---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------

مارادونا با مورينيو مشورت مي‌كند

سرمربي تيم ملي آرژانتين با اشاره به رابطه خوب و دوستانه با مورينيو اعلام كرد براي موفقيت در جام جهاني از مورينيو كمك خواهد گرفت.
مارادونا قصد دارد بعد از نمايش قدرتمندانه در مرحله گروهي در ديدارهاي آينده هم تيمش را با تمام قوا راهي ميدان كند و به اين منظور نظر ژوزه مورينيو را درباره وضعيت تيمش جويا خواهد شد.
مارادونا با اشاره به رابطه دوستانه اش با آقاي خاص گفت: من علاقه زيادي به مورينيو دارم. قبلا بارها باهم درباره فوتبال گفت‌وگو و ساعت‌ها درمورد تاكتيك هاي دفاعي، هجومي و هر آنچه به فوتبال مطرح مي شود، بحث كرده ايم.
مارادونا با تمجيد از دانش فني مورينيو گفت: او مربي بسيار خوبي است. دلم مي خواهد مورينيو هميشه كنارم باشد و هر زمان هر سوالي دارم از او پرسم. او به خوبي به تمام سوالات پاسخ مي دهد و مشاوره‌هايش واقعا ارزشمند است.
سرمربي البي سلسته افزود: در روزهاي آينده به احتمال فراوان با او تماس خواهم گرفت و نظرش را درباره تيمم جويا خواهم شد.
مارادونا در پايان درباره وضعيت ليونل مسي گفت: او دقيقا همان طوري كه انتظار دارم بازي مي كند. مطمئنم در بازي هاي آينده طلسم گل‌نزدنش را هم خواهد شكست.


---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------

والتر ساموئل غایب آرژانتین در مصاف مقابل مکزیک

دیه گو آرماندو مارادونا سرمربی تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی اعلام کرد که والتر ساموئل، به دلیل مصدومیت دیدار مرحله یک هشتم پایانی تیمش در رقابتهای جام جهانی مقابل مکزیک را از روی نیمکت دنبال خواهد کرد.
این مدافع باتجربه در جریان دیدارتیمش مقابل کره جنوبی از ناحیه ران مصدوم شد.پیش از این انتظار می رفت که او به دیدار تیمش در مرحله یک هشتم پایانی مقابل مکزیک برسد ولی مارادونا در صحبتهایی اعلام کرد که این مدافع 32 ساله هنوز به روزهای اوجش بازنگشته است.
مارادونا در کنفرانس خبری گفت:« والتر ساموئل هنوز به اوج آمادگی نرسیده و ما نمی توانیم با به میدان فرستادن او ریسک کنیم.»
بدین ترتیب نیکلاس بوردیسو جای او را در ترکیب آلبی سلسته پرخواهد کرد. البته احتمالا ساموئل تنها غایب آرژانتین نخواهد بود. خوان سباستین ورون نیز با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند و ممکن است ماکسی رودریگس را به جای او در میدان ببینیم.
البته مارادونا از اظهارنظر در این رابطه امتناع کرد و به گفتن این جمله بسنده کرد:« من نمی توانم ترکیب اصلی تیمم را در اختیار شما خبرنگاران قرار دهم. سالن پر از خبرنگاران مکزیکی است.»

---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------

"مسي" پول‌سازترين بازيكن جام جهاني 2010
سرويس: جام جهاني 2010
مسي ستاره تيم ملي آرژانتين بيشترين سهم را در تبليغات پول‌ساز جام جهاني به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مسي نابغه 22 ساله آرژانتيني كه در جام جهاني 2010 كاپيتاني تيم ملي كشورش را نيز تجربه مي‌كند، بيشترين سهم را در تبليغات اين رقابت‌ها به خود اختصاص داده است.
به گزارش الجزيره اسپورت، مسي با شركت در تبليغات رايانه‌اي آديداس و شركت گسترده‌ در تبليغات موزيكال پپسي در تازه‌ترين تبليغات براي شبكه غذايي آمريكانا، ناگت مرغ كنتاكي را تبليغ مي‌كند.
بنابراين گزارش در اين بين شركت نوشابه‌سازي پپسي آمريكا با بيشترين تبليغات از بيش از ده ستاره جام جهاني براي نوشابه خود در سطح رسانه‌هاي جهان تبليغ مي‌كند. پپسي براي اين كار با استفاده از حيات وحش قاره آفريقا و كشور آفريقاي جنوبي و همچنين بهره جستن از موزيك‌هايي با تم آفريقايي از ستاره‌اي همچون مسي، تيري آنري، دروگبا، كاكا و چند ستاره نام‌آشناي ديگر استفاده كرده است.
كريستيانو رونالدو نيز از اين خوان گسترده بي‌نصيب نمانده و در چرخه اقتصادي تبليغات جام جهاني براي انواع شامپو و ژل تبليغ مي‌كند.
در اين بين شبكه الجزيره اسپورت با پرداخت هزينه‌هاي هنگفت به بازيكناني همچون وين روني، پاتريس اورا، فرناندو تورس و چند ستاره ديگر تبليغات گسترده‌اي را براي شبكه تلويزيوني خود انجام مي‌دهد. از ديگر تبليغات اقتصادي مهم جام جهاني مي‌توان به رقابت دو غول بزرگ خودروسازي كره جنوبي يعني شركت‌هاي كيا و هيونداي اشاره كرد.
شاه‌كليد اين شركت‌ها در دست سرمايه‌گذاران آمريكايي است. صاحبان صنايع و شركت‌هاي بزرگ تجاري كره جنوبي نيز با قدرداني از زحمات بازيكنان تيم ملي اين كشور در صعود به مرحله يك هشتم نهايي جام جهاني، اعلام كردند پيروزي‌هاي تيم كره جنوبي در جام جهاني رونق خاصي به وضعيت اقتصادي اين كشور بخشيده است.
در ادامه اين گزارش آمده است، با رونق بازار ووووزلا در جام جهاني كه به كشورهاي ديگر هم سرايت كرده است، كارخانه‌هاي چيني با اضافه كردن ساعات كار خود، تجارت بوق را هم به لطف جام جهاني رونق بخشيده‌اند. قطري‌ها نيز به لطف پول‌هاي گسترده‌ي صادرات گاز خود، به شكلي باور نكردني براي كسب ميزباني جام جهاني سال 2022 تلاش مي‌كنند.

---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------

رافائل ماركز:
براي رويارويي با آرژانتين بايد از لحاظ رواني تقويت شويم

مدافع باتجربه تيم ملي فوتبال مكزيك حفظ آرامش و تمركز را مهم‌ترين عامل براي شكست آرژانتين دانست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ تيم ملي مكزيك كه با 4 امتياز پس از اروگوئه به عنوان تيم دوم راهي مرحله يك هشتم نهايي شد، يك‌شنبه در اين مرحله از رقابت‌ها به مصاف آرژانتين، يكي از مدعيان قهرماني خواهد رفت.
اين ديدار به نوعي يادآور جام جهاني 2006 آلمان است. چهار سال گذشته هم اين دو تيم در همين مرحله به مصاف هم رفتند كه آرژانتين در پايان با حذف مكزيك به جمع 8 تيم پاياني راه يافت.
رافائل ماركز درباره ديدار حساس با آرژانتين، گفت: بله با تيم پرمهره و باكيفيتي روبه‌رو هستيم. اما چه مي‌شود كرد؟ بايد با تمام قوا به ميدان برويم و آن‌ها را شكست دهيم. اين تنها راه ما براي باقي ماندن در آفريقاي جنوبي است. فكر مي‌كنم اين توانايي را داريم كه به اين مهم دست پيدا كنيم. فقط بايد خودمان را باور كنيم.
مدافع كهنه‌كار تيم بارسلونا درباره‌ي شرايط دو تيم گفت: بيشتر كارشناسان شانس بيشتري براي آرژانتين قائل هستند اما، ما مي‌خواهيم ثابت كنيم كه فوتبال با قوانين رياضي جور درنمي‌آيد. تجربه ثابت كرده است تيم‌هاي كم‌اعتبار و ناشناخته مي‌توانند از پس تيم‌هاي صاحب سبك و مدعي برآيند.
ماركز با اشاره به ضعف خط دفاع آرژانتين گفت: آن‌ها مهره‌هاي خوبي در خط دفاع دارند اما، دفاع تيمي آن‌ها شرايط چندان مطلوبي ندارد و ما بايد از اين نقطه ضعف نهايت استفاده را ببريم. سرمربي تيم تمام بازي‌هاي آرژانتين را به دقت بررسي كرده و نكات لازم را به ما گوشزد كرده است.
مدافع تيم ملي مكزيك با اشاره به تكرار ديدار مرحله يك هشتم نهايي جام جهاني 2006 آلمان گفت: ما چهار سال پيش هم با آرژانتين روبه‌رو شديم اما، نتوانستيم آن‌ها را شكست دهيم اما امسال شرايط بسيار متفاوت است. ما نسبت به چهار سال پيش تيم آماده‌تري هستيم و اگر نمايش خوبي ارائه دهيم، شكست آرژانتين، دور از دسترس نيست.
رافا ماركز در ديدار مقابل آرژانتين مقابل ليونل مسي، هم‌تيمي خود در تيم بارسلونا قرار خواهد گرفت و وظيفه دشواري براي مهار اين نابغه فوتبال دنيا بر عهده خواهد داشت.
ماركز در اين باره گفت: لئو (مسي) بي‌ترديد بهترين بازيكن حال حاضر فوتبال دنياست و مهار او براي هر مدافعي بسيار دشوار است. من در بارسلونا كنار او بازي كرده‌ام و مي‌دانم سبك بازي او به چه صورت است. بايد سعي كنيم با پر كردن فضاها، فرصت پا به توپ شدن به مسي ندهيم چرا كه اگر مراقب او نباشيم، مسلما با شكست زمين را ترك خواهيم كرد.
ماركز جام جهاني را يكي از بهترين خاطرات در دوران حرفه‌اي بازيگري‌اش دانست و گفت: نمي‌دانم چگونه احساسم را بابت حضور در آفريقاي جنوبي بيان كنم. حضور در جام جهاني بي‌ترديد يكي از خوشايندترين لحظات زندگي من بوده است. فكر مي‌كنم هيچ چيز ديگري نمي‌تواند بيشتر از فوتبال بازي كردن آن هم در مهم‌ترين تورنمنت فوتبالي در دنيا، به من لذت ببخشد. با توجه به اينكه در جام جهاني آينده 35 سال خواهم داشت، بايد تمام تلاشم را انجام دهم تا در اين آخرين حضور در تركيب تيم ملي مكزيك درخشش خوبي داشته باشم و با دست پر آفريقاي جنوبي را ترك كنم.
ديدار تيم‌هاي مكزيك و آرژانتين يك‌شنبه، ششم تير در ژوهانسبورگ برگزار خواهد شد. برنده اين ديدار براي حضور در مرحله نيمه‌نهايي به مصاف برنده تيم‌هاي آلمان و انگليس خواهد رفت.

Sharim
27-06-2010, 09:42
نفوس بد نزنید آقا ، امشب حداقل 4 تا گل رو زدیم . مکزیک همونیه که سری قبل جلوی ایران حرفی برای زدن نداشت . عدم هماهنگی تیمی و تکروی خط حمله ایران باعث شکستش شد . ایشالله امشب مکزیکی ها باید با چسب و وصله برن خونشون !!

CHEGUEVARA.
27-06-2010, 09:43
هيگواين، ويتك و ويا مدعي آقاي گلي جام‌جهاني


سه بازيكن تيم‌هاي آرژانتين، ‌اسلوواكي و اسپانيا از بخت خوبي براي كسب عنوان آقاي گلي رقابت‌هاي جام‌جهاني2010 برخوردار هستند.
گونزالو هيگواين، روبرت ويتك و داويد ويا در پايان دور گروهي پيكارهاي آفريقاي‌جنوبي موفق شدند هر يك براي تيم كشور خود سه گل بزنند.
در اين ميان هيگواين هر سه گل خود را در بازي با كره جنوبي زد؛ اما مهاجمين اسلوواك‌ها و اسپانيايي ها در بيش از يك بازي موفق به زدن اين تعداد گل شدند.
فهرست گلزنان برتر جام‌جهاني تا پايان مرحله گروهي به شرح زير است:

3 گل زده:

گونزالو هيگواين - آرژانتين، روبرت ويتك- اسلوواكي، داويد ويا - اسپانيا

2 گل زده:

ديگو فورلان- اروگوئه،‌ ساموئل اتوئو - كامرون، تياگو مندس - پرتغال، لوئيس فابيانو - برزيل، الاانو بلومر- برزيل، آساموا ژيان- غنا، لاندون دونووان - آمريكا، برت هولمان - استراليا، پارك جي‌سونگ- كره‌جنوبي، كيسوكه هوندا - ژاپن

Sharim
27-06-2010, 09:45
اما ما بازی خودمان را انجام می دهیم. ما با همان بازیکنان همیشگی بازی خواهیم کرد. می دانیم که بازی سختی در پیش است اما با بازیکنانی که در پیش داریم می توانیم به مراحل بالاتر صعود کنیم.این مارادونایی که ما میشناسیم امشب کل ترکیب رو عوض میکنه و مکزیک دست به دهن میمونه و گیج میشه و 10 تا گل میخوره :دی

CHEGUEVARA.
27-06-2010, 09:46
"ديگو ميليتو" هم‌چنان اميدوار به گلزني

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مهاجم تيم ملي فوتبال آرژانتين با وجود عملكرد ضعيف در آخرين ديدار اين تيم مقابل يونان همچنان اميدوار است در ديدارهاي آينده با حضور در تركيب آلبي سلسته خاطره روزهاي خوش بازي در اينتر را تكرار كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ ديگو ميليتو كه در دو بازي اول آرژانتين از روي نيمكت كار را دنبال كرد، بالاخره توانست اعتماد مارادونا را براي حضور در تركيب ثابت آرژانتين جلب كند اما، ميليتو در طي 90 دقيقه حضور در تركيب آرژانتين، نتوانست انتظارها را برآورده كند.
ميليتو در نشست خبري در جمع خبرنگاران گفت: بازي در جام جهاني كاملا شرايط متفاوتي نسبت به بازي در سري A دارد. البته توضيح اين مساله كار آساني نيست. تنها كساني كه شرايط من را تجربه كرده‌اند مي‌توانند درك كنند.
ميليتو در ادامه افزود: من تمام تلاشم را در زمين انجام مي‌دهم اما بعضي وقت‌ها نمي‌توانم آن طور كه دوست دارم و مربي از من انتظار دارد، فوتبال هميشگي‌ام را ارائه دهم.
ديگو ميليتو كه فصل گذشته را همراه اينتر «سه‌ گانه» را كسب كرد درباره ديدارهاي آينده آرژانتين در جام جهاني گفت: هنوز راه زيادي تا پايان باقي مانده است. اميدوارم در ديدارهاي آينده هم به ميدان بروم و عملكرد هميشگي‌ام را به نمايش بگذارم.
ميليتو در پايان درباره حذف فيناليست‌هاي جام جهاني 2006 آلمان گفت: واقعا شگفت‌زده شدم. اصلا گمان نمي‌كردم اين دو تيم به اين زودي با جام وداع كنند اما، به هر حال فوتبال همين است و اين اتفاق‌ها گاهي‌ وقت‌ها در آن رخ مي‌دهد.

---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------


انتقام مکزیک یا ادامه موفقیتهای مارادونا؟

شاگردان دیگو مارادونا فردا شب بازی سختی را باید مقابل مکزیک برگزار کنند.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، قهرمان جامهای جهانی 1978 و 1986 این بار آمده تا قهرمان جام‌جهانی 2010 شود و جام مسابقات را به آرژانتین ببرد. شاگردان مارادونا که در دور گروهی با اقتدار کامل و 9 امتیاز به این مرحله پای گذاشته اند در سال 2006 نیز در همین مرحله البته بارهبری "خوزه پکرمن" مکزیک را در وقتهای اضافه و باگل زیبای "مکسی رودریگوئز" شکست دادند.
در مقابل مکزیک که در مرحله مقدماتی فوتبال زیبایی را به نمایش گذاشت برای انتقام حذف از جام جهانی 2006 و خلق یک شگفتی پای به میدان خواهند گذاشت.
مکزیک با انگیزه با شکست دادن فرانسه قهرمان 1998 و نایب قهرمان دور قبلی مسابقات قصد دارد شگفتی‌ساز جام نوزدهم باشد.
گفتنی است؛ دیدار 2 تیم مکزیک و آرژانتین از ساعت 23 فردا شب(یکشنبه) به وقت تهران به مصاف یکدیگر می روند.