ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تایپیک رسمی تیم ملی >>آرژانتین<<

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6

Khazuk
30-06-2010, 18:23
با پیشگویی 8 پا آلمان از سد آرژانتین می گذرد!
هشت پای معروفی که پیش از این پیروزی آلمان در برابر انگلیس را به درستی پیشگویی کرده بود باز هم لب به سخن باز کرد و نشان داد که این بار هم ژرمنها پیروز می شوند.

این هشت پا واسه بازی آلمان و صربستان هم پیشگویی کرده بوده ؟

salarhiv
30-06-2010, 18:25
هوووووووووووووووووووورااا اااا

تاپیک باز شد, پست های اسپم هم حذف .بیاین تو!!!

قابل توجه اسپمر ها!! هرکسی بخواد تاپیک ارژانتین رو خراب کنه سریع گزارش می دییم.

Khazuk
30-06-2010, 18:30
مارادونا عشقه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Advanced Ali-001
30-06-2010, 18:45
من مدیر این تایپیک هستم لازمه چندتا تذکر بدم:
1-به قرآن ببینم دارین بازی درمیارین کری میخونین دونه دونه میام گزارش تخلف میدم وسلام!
2-چندین بار طبق تذکر خواهش داد وهوار گفتم فقط درباره تیم ملی آرژانتین کبیر ولاغیراز اونهایی که بن شدن هم میخوام که دیگه از این کارانکنن.
3-مسخره کردن تیم آلمان وبعد اسپانیا وبعد درفینال برزیل هرکی بکنه به قرآن گزارش تخلف میدم.
4- هرچیزی که با قوانین که من نوشتم مغایرت کنه بازم گزارش تخلف میدم.
5- این دفعه اگه تایپیک بسته بشه واسه همه اونایی که باعث بسته شدن تایپیک میشن گزارش تخلف میدم.
مدیر تایپیک رسمی تیم ملی آرژانتین=علی.:11:

بردیا
30-06-2010, 19:03

آره
باخت آلمانو تا جایی که من میدونم پیشبینی کرده بود

dizgah
30-06-2010, 19:55
من مدیر این تایپیک هستم لازمه چندتا تذکر بدم:

4- هرچیزی که با قوانین که من نوشتم مغایرت کنه بازم گزارش تخلف میدم.

5- این دفعه اگه تایپیک بسته بشه واسه همه اونایی که باعث بسته شدن تایپیک میشن گزارش تخلف میدم.

مدیر تایپیک رسمی تیم ملی آرژانتین=علی.
دوست من فک میکنم بار اولتونه که تو یه فروم عضو میشین ...
ما همه اینجا جمعیم تا در مورد تیم محبوبمون بگیم ، اگه شما این تاپیک رو نمی زدی قطعا فرد دیگری زحمت ایجادشو میکشید و واقعا بنظرتون این کار خیلی ویژه هستش که از همون اول تاپیک یکی در میون پستات اشاره میکنی که مدیر تاپیکم ، رییس تاپیکم و ...
وا الله چنین کلماتی تو فرهنگ فروم نویسی معنا ندارن ، فقط ایجاد کننده تاپیک وجود داره و ماهم به خاطر اون ازتون ممنونیم اما تکرار این جملات از اعتبار این تاپیک کم میکنه ، به خدا تو هیش کدوم دیگه از این تاپیکا ، موسس تاپیک از همچین کلماتی استفاده نمیکنه !!!

Advanced Ali-001
30-06-2010, 20:13
خودت رئیس بودی نمیگفتی؟:د ی
هزار بار گفتم که مسئولیت تایپیک با منه......
ورداشتن چیا نوشت خب هی بگم زبونم مو دراورد مجبور شدم این کارو بکنم که پستاشونو حزف کنن وگرنه مگه من آنتنم؟؟؟؟؟؟؟
نه اینجورای نیست که من خودمو مغرور بدونم یابالاترازکسی.
من مخلص همتونم هستم اون پایینا جادارم.:11:

dizgah
30-06-2010, 20:17
خودت رئیس بودی نمیگفتی؟:د ی
مشکل همینه که ریاستی در کار نیس
به هر حال ممنون و موفق باشین
ما مخلط شماییم

salarhiv
30-06-2010, 20:57
دوست من فک میکنم بار اولتونه که تو یه فروم عضو میشین ...
ما همه اینجا جمعیم تا در مورد تیم محبوبمون بگیم ، اگه شما این تاپیک رو نمی زدی قطعا فرد دیگری زحمت ایجادشو میکشید و واقعا بنظرتون این کار خیلی ویژه هستش که از همون اول تاپیک یکی در میون پستات اشاره میکنی که مدیر تاپیکم ، رییس تاپیکم و ...
وا الله چنین کلماتی تو فرهنگ فروم نویسی معنا ندارن ، فقط ایجاد کننده تاپیک وجود داره و ماهم به خاطر اون ازتون ممنونیم اما تکرار این جملات از اعتبار این تاپیک کم میکنه ، به خدا تو هیش کدوم دیگه از این تاپیکا ، موسس تاپیک از همچین کلماتی استفاده نمیکنه !!!

علی جان منم تو چند تا پسته می خواستم اینو بگم.درسته شما تاپیک رو زدی ولی تو فرهنگ فروم که به اون انجمن ازاد میگن کسی رییس کسی نیست و کسی مسول کسی هم نیست.سایت خودش مدیر داره برای نظارت.
اکثر افرادی هم که دارن تو تاپیک پست میدن بالای 3 سال هست که تو سایت هستن سن وسال کمی هم ندارن و این نوعی بی احترامی به اونهاست.

ممنون اگه دیگه این بحث های حاشیه ای و بچگانه رو راه نندازی.:11:

dashmojtaba
30-06-2010, 20:58
شبکه tyc sports داشت با پاستوره همین الان مصاحبه میکرد پخش زنده :10:
گفتم عکس این امید تیممونو بگذارم بچه ها حضشو ببرن :31:

به شخصه خیلی از تیپش خوشم میاد ایشالا برسه به اونجایی که هدف کرده
به امید قهرمانی تیم دوست داشتنی خودمون آرژانتین :40:

naderloosaeed
30-06-2010, 20:59
3-مسخره کردن تیم آلمان وبعد اسپانیا وبعد درفینال برزیل هرکی بکنه به قرآن گزارش تخلف میدم.
این موردو خوب اومدی

dashmojtaba
30-06-2010, 21:02
علی جان منم تو چند تا پسته می خواستم اینو بگم.درسته شما تاپیک رو زدی ولی تو فرهنگ فروم که به اون انجمن ازاد میگن کسی رییس کسی نیست و کسی مسول کسی هم نیست.سایت خودش مدیر داره برای نظارت.
اکثر افرادی هم که دارن تو تاپیک پست میدن بالای 3 سال هست که تو سایت هستن سن وسال کمی هم ندارن و این نوعی بی احترامی به اونهاست.

ممنون اگه دیگه این بحث های حاشیه ای و بچگانه رو راه نندازی.:11:

فکر کنم ایشون منظورشون اینه که دارن زحمتشونو میکشن تا تاپیک به انحراف نره و اینکه گزارش پستهای اسپم و خارج از بحث رو میدن خیلیم خوبه حالا چه فرقی داره بهشون بگیم مدیر که البته محترمانه ترم هست یا بگیم مسئول زحمتکش
بعدم انصافاً کسانی که تاپیکی رو شروع میکنن مشخص میکنن تو چه زمینه ای باید بحث کرد و از پست اول تاپیک یا همون شروع بحثه که رشته کلامو شروع میکنیم به هرحال باهم دوست باشیم فضای این تاپیک خیلی خوبه و بایدم اینطور باشه به عشق آرژانتینه همش :40:

salarhiv
30-06-2010, 21:16
دوستمون dizgah به نکته ی خوبی اشاره کرد.اگه علی جان تاپیک طرفدارای ارژانتین رو نمی زد,خیلیا بودن که این تاپیکو بزنن.
نمونش هم اینکه دوستانی مثل xerxes again و cheguevara و sakura بالای نصف پست های تاپیک رو زدن.
خودم هم چند مین بعد از زدن تاپیک تا حالا نزدیک 60 تا پست دادم و واقعا قفط از محیط دوستانه ی تاپیک تا حالا لذت بردم.اما نباید بعضی بحث ها جو رو خراب کنه.
------------------------------------------------------------------------------------------------
مثلا این پست رو بخون متوجه میشی دیدگاه دیگران نسبت به تاپیک رو:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا چی می گفت این پاستوره؟!!

dashmojtaba
30-06-2010, 21:20
دوستمون dizgah به نکته ی خوبی اشاره کرد.اگه علی جان تاپیک طرفدارای ارژانتین رو نمی زد,خیلیا بودن که این تاپیکو بزنن.
نمونش هم اینکه دوستانی مثل xerxes again و cheguevara و sakura بالای نصف پست های تاپیک رو زدن.
خودم هم چند مین بعد از زدن تاپیک تا حالا نزدیک 60 تا پست دادم و واقعا قفط از محیط دوستانه ی تاپیک تا حالا لذت بردم.اما نباید بعضی بحث ها جو رو خراب کنه.
حالا چی می گفت این پاستوره؟!!
فقط عکسشو گرفتم دیگه بحثاشون که زبون اصلیه ما اسپانول بلد نیستیم :31:

salarhiv
30-06-2010, 22:24
بابا پس کجان بچه های ارژانتین؟؟!! خوابن همه؟؟!!

عیب نداره ,من جور بقیه رو میکشم!!!

امروز دوستای فعال اصلا نبودنا!!

yuseph
30-06-2010, 22:30
بابا پس کجان بچه های ارژانتین؟؟!! خوابن همه؟؟!!

عیب نداره ,من جور بقیه رو میکشم!!!

امروز دوستای فعال اصلا نبودنا!!

نکنه خبری باشه اونوقت منو تو نشستیم اینجا؟
فیلمی فوتبالی چی tvپخش نمیکنه؟
نکنه امریکا حمله کرده وجنگ شده.بچه ها هم فرار کردن...:31:

salarhiv
30-06-2010, 22:36
نمی دونم احتمالا!!!
اخه اکثرا از صبح کم پیدان,نگو پس خبریه امروز! اقا ما هم بریم پس تا دیر نشده!!
به خودمون دلداری می دم!:نه بابا دارن انرژی جمع میکنن واسه روز بازی!!!
باز اون اسپمرای ظهر بودن یه صفایی میدادن به تاپیک!!!

yuseph
30-06-2010, 22:50
نمی دونم احتمالا!!!
اخه اکثرا از صبح کم پیدان,نگو پس خبریه امروز! اقا ما هم بریم پس تا دیر نشده!!
به خودمون دلداری می دم!:نه بابا دارن انرژی جمع میکنن واسه روز بازی!!!
باز اون اسپمرای ظهر بودن یه صفایی میدادن به تاپیک!!!

نکنه فردا کنکوره؟:31:

salarhiv
30-06-2010, 22:59
اااااااااااااااااااا!!! اره منم احتمال میدم فردا کنکورباشه !!!!!! پس نگو چه سوت و کوره,می خوان 5 صبح پاشن!! با مداد تراشیده و پاککن تمییز!

اخی!! چه اسپرسی دارن!

ما که اردمون و بیختیم,الکمونم ابیختیم!!

ولی کنکوری نداشتیما! کسی چیزی نگفت!

A.M.D.D.E.V.I.L
30-06-2010, 23:02
خوشبختانه من کنکور ندارم فعلا با PES رفته بودم با آرژانتین آلمان رو خوردم
امید وارم همچین اتفاقی بیفته

CATALONIA
30-06-2010, 23:05

salarhiv
30-06-2010, 23:09
اخ جون یه ارژانتینی میبینم وسط اب!!!(A.M.D.D.E.V.I.L)

عمرا اگه دیگه بزارم بری!!!

اخ جوون شدن دوتا!! (CATALONIA)

---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

اهههه :18:!! جدا باخت المانو پیش بینی کرده بوده!! دمش گرم چه اختاپوس بفهمی!!

M3HRD@D
30-06-2010, 23:21
اختاپوس که سهله اگه گودزیلام برد المان رو پیش بینی کنه بازم آرژانتین بازی رو میبره

salarhiv
30-06-2010, 23:28
اختاپوس که سهله اگه گودزیلام برد المان رو پیش بینی کنه بازم آرژانتین بازی رو میبره

درووووووووووود !!

میخوان با این جک و جونورا روحیه ی ارژانتینو بیارن پایین,می بینی تو رو خد!!

Hamid Hamid
30-06-2010, 23:54
درود بر دوستان آرژانتيني:11:.
من از آلمان خوشم نمياد.ايشالا كه آرژانتين ميبره آلمان رو.1 گل هم عمو ورون بزنه شوت از راه دور.چه حالي بده

salarhiv
01-07-2010, 00:00
دارم یه عکس هیولا از مارادونا و یواخیم لو درست می کنم که فردا می ذارمش هم تو

تاپیک ارژانتین هم تو تاپیک المان!!

fery joon
01-07-2010, 00:10
گیره عجب هشت پایی افتادیما :31:

lebowski
01-07-2010, 04:44
مربی آلمان در حال دماغ خوری :2:

اه اه حالم بد شد:2:

sadegh2x
01-07-2010, 09:34
ایستگاه آخر ، شکوه و افتخار تا ابد

آلمان رو له می کنیم .

yashgin128
01-07-2010, 09:36
viva argentina

yashgin128
01-07-2010, 09:45
سلام به همگی

خداییش نگاه کن چه اوضاعی شده چیزی تو چمبه(اگه درست نوشته باشم) ندارن دست به دامن یه هشت پا شدن.خداییش خدا رو شکر میکنم که یه ارژانتنی ام چون مارادونا رو داریم که به کل این جام می ارزه .حالا مسی و توز هیگواین و میلیتو که بماند هر کدومشون یه غولی اند.این المان که چیزی ندارند باید هم از اختاپوس و امثال اینا حرف بزنند.

اگه اینا تو اکواریومشون به جای هشت پا یه دونه دایناسور ابی هم بیارند و بره جعبه المان رو برداره باز هم من میگم چرته چون تکلیف یه تیم توی بازی مشخص می شه نه توی اکواریوم.اگه ما جام رو می خواییم باید از المان بگذریم . هیچ عذر و بهونه ای هم قبول نیست.
من تو تایپیک پیش بینی نتیجه رو با اختلاف برد 2 گل ارژانتین پیش بینی کردم نمیدونم چرا به دلم افتاده که ما با این اختلاف می بریم.

در کل چه ارژانتین ببره یا .... باز هم من می گم :
زنده باد مارادونا

naderloosaeed
01-07-2010, 10:36
تو چقد لوسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif آبرو آرژانتینیا رم بردی
عوض تشكرته؟؟؟
به من چه اون شاعر آلمانيه گفته ديگه

A.M.D.D.E.V.I.L
01-07-2010, 10:40
اگه مسی تو این دوره خیلی فعال نبود دلیلش این بود که میخواست آلمانی ها رو گیج کنه
حالا اونا فکر میکنن که مسی قرار نیست مثل غول بازی کنه ولی وقتی برن میدان، فاتحه!!

yashgin128
01-07-2010, 11:22
اینو با یکم دخل و تصرف از تایپیک بغلی کش رفتم
وای اگر دیگو حکم جهادم دهد لشگر لو هم نتواند که جوابم دهد

ولی اینو از خودم ساختم

البی از عشق امدید پدید مارادونای 86 به دادم رسید
ارژانتین کزین دهه جامی نداشت دیگو روح امیدی به سازش دمید

اینم تقدیم به همه ارژانتینی های گل .امیدوارم دیگه از این حرف های مدیریتی تو تایپیک نباشه و تا بازی فینال
همه همدل باشیم.

salarhiv
01-07-2010, 11:59
البی از عشق امدید پدید مارادونای 86 به دادم رسید
ارژانتین کزین دهه جامی نداشت دیگو روح امیدی به سازش دمید

اینم تقدیم به همه ارژانتینی های گل .امیدوارم دیگه از این حرف های مدیریتی تو تایپیک نباشه و تا بازی فینال
همه همدل باشیم.

افرین انریکو جان حرف نداشت!!

بیا ! ما تو تاپیکمون شاعر حماسی سرا هم داریم.

منم امیدوارم که ایجاد کننده ی تاپیک دیگه ازین پستای رییس بازی نده تا این روزای اخر جو خراب نشه!!

اقا ادامه بدین , 2 روز تا بازی نمونده!! یه عکس درست کردم هیولا.

مارادونا و لو!! شاید تا بعد از ظهر گذاشتم.

yuseph
01-07-2010, 12:39
salarhivجان داشتیم؟:13:

sakura
01-07-2010, 13:08
آقا این سوالای کنکور چقد سخت بوووووووووووووووووووووود :18:

ولی دیگه راحت شدیم و میتونیم با خیال راحت بازیا رو نگاه کنیم :31:

salarhiv
01-07-2010, 13:29
salarhivجان داشتیم؟:13:

چی yuseph جان؟؟

salarhiv
01-07-2010, 13:42
سلام دوستان گلم ,اقا اگه دوست ندارین المانیا بیان تو تاپیک و مارادونای بزرگ رو به سخره بگرین

دست از سر مسخره کردن لو بردارین! خب اونم مربیشونه دوسشون دارن دیگه.

موفق باشی sakura جان!! دیدم دیروز کم پیدای ,نگو کنکور داشتی.

خدایی استرس بازی ارژانتین - المان بیشتر بود یا کنکور؟؟؟!!!!

sakura
01-07-2010, 13:46
سلام دوستان گلم ,اقا اگه دوست ندارین المانیا بیان تو تاپیک و مارادونای بزرگ رو به سخره بگرین

دست از سر مسخره کردن لو بردارین! خب اونم مربیشونه دوسشون دارن دیگه.

موفق باشی sakura جان!! دیدم دیروز کم پیدای ,نگو کنکور داشتی.

خدایی استرس بازی ارژانتین - المان بیشتر بود یا کنکور؟؟؟!!!!

معلومه بازی آرژانتین آلمان :31: کنکور کیلویی چنده (با روش ده بیس سی چل همرو جواب دادم :31: )

salarhiv
01-07-2010, 13:53
پس تو هم مثل خودم حسابی درس خونی؟؟!! من شب کنکور یادمه مهمونی گرفته بودم,صبحش نای بلند شدن نشدم!
اخرشم نفهمیدم چه جوری و چه معجزه ای شد که رفتم دانشگاه!!
برو تا home pageet کارت دارم.

yuseph
01-07-2010, 13:57
چی yuseph جان؟؟
خودت اشاره کردی.:10:
ممنون.:11:

babelirani
01-07-2010, 16:36
ببخشید یه سوال داشتم
تو بازی با آلمان غایبی هست ؟

naderloosaeed
01-07-2010, 19:24
آقا این سوالای کنکور چقد سخت بوووووووووووووووووووووود :18:

ولی دیگه راحت شدیم و میتونیم با خیال راحت بازیا رو نگاه کنیم :31:

آخی
شانسشو متاسفانه بازیها تا دو سه روز دیگه تموم میشن!!!
دیر رسیدی داداش. باید یه اصلی یادت بود : فوتبال از همه چیز حتی نون شبم واجبتره کنکور که جای خود دارد

naderloosaeed
01-07-2010, 19:30
ببخشید یه سوال داشتم
نه داداش همه کنکور دادن دیگه کسی نیست که غایب باشه منم امتحانم سیزدهمه و میتونم تیمو همراهی کنم

CHEGUEVARA.
01-07-2010, 20:15
ببخشین اینجا تاپیک آرژانتینه یا تاپیک مشاوره کنکور.........؟؟؟؟؟؟؟؟:19:

CHEGUEVARA.
01-07-2010, 20:24
جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي
مسي ، تفاوت بزرگ آرژانتين و آلمان
جام جم آنلاين: آلمان‌ها دريافته‌اند ليونل مسي بزرگترين تفاوت تيم ملي آرژانتيني که در يک چهارم نهايي دور قبل مسابقات جام جهاني در ضربات پنالتي شکستش داده بودند، با تيم آنهاست.
به گزارش يو اس اي تودي ، «سامي خديرا» هافبک تيم ملي آلمان مي گويد تنها تلاشي گروهي مي تواند مردي که به اعتقاد وي بهترين فوتباليست جهان است را در ديدار روز شنبه آرژانتين برابر آلمان در کيپ تاون متوقف کند.
وي مي گويد:«نمي توان در طول يک بازي مسي را متوقف کرد و براي کنترل او در ميدان به تلاشي گروهي نياز است».
با وجود اينکه مسي تاکنون در بازي‌هاي جام جهاني گلي به ثمر نرسانده است، بازي تهاجمي درخشاني از خود به نمايش گذاشته است. خديرا تنها پس از ديدار تيم هاي بارسلونا و اشتوتگارت در ليگ قهرماني اروپا توانست پي ببرد مسي در ميدان چه توانايي‌هايي دارد.
«کلوزه» مهاجم تيم ملي آلمان که انتظار مي رود در صدمين بازي بين المللي تيمش، در ديدار برابر آرژانتين حضور داشته باشد، معتقد است هر دو تيم از يک چهارم نهايي سال 2006 تاکنون به کلي تغيير کرده‌اند.
وي مي گويد:«مي دانم که آرژانتيني‌ها مي توانند انتقام شکست سال 2006 را بگيرند، اما تيم امروز ما تيمي کاملا متفاوت است.در آن زمان ليونل مسي بر روي نيمکت نشسته بود. ما نيز بسيار تغيير کرده‌ايم با اين حال زماني که به نام‌ها نگاه کنيد، بر روي کاغذ آرژانتين بسيار بهتر است اما آنچه اهميت دارد اتفاقي است که در ميدان بازي رخ خواهد داد، آنچه به عنوان يک تيم به آن دست پيدا خواهيم کرد. ما تعادل خوبي ميان بازيکنان جوان و باتجربه داريم و از توانايي شکست دادن آرژانتين برخورداريم».
آرژانتين در بازي‌هاي جام جهاني برابر آلمان تنها يک بار در سال 1986، زماني که مارادونا هنوز در تيم ملي بازي مي کرد، به پيروزي رسيده است و اکنون مارادونا قصد دارد به عنوان يک مربي شاهد پيروزي تيمش بر آلمان‌ها باشد.

CHEGUEVARA.
01-07-2010, 20:39
مسابقات جام جهانی 2010 - آفریقای جنوبی
آرنه فریدریش: مارادونا مربی بی‌همتایی است
او از دید من بهترین فوتبالیست تاریخ است و این عنوان را حفظ خواهد کرد. این که حالا فرصت آن را یافته‌ایم که خود را به صورت غیرمستقیم با او مقایسه کنیم.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، آلمان در مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی به مصاف آرژانتین می‌رود. آرنه فریدریش، مدافع تیم ملی آلمان منتظر این بازی است. این مدافع هرتابرلین به ویژه از رویارویی با دیه‌گو آرماندو مارادونا خوشحال است. وی در این خصوص گفت: او مربی خوب و ستاره‌ای محض است. هم به عنوان بازیکن و هم حالا به عنوان مربی، بی‌همتاست. او از دید من بهترین فوتبالیست تاریخ است و این عنوان را حفظ خواهد کرد. این که حالا فرصت آن را یافته‌ایم که خود را به صورت غیرمستقیم با او مقایسه کنیم، اتفاقی عالی است. اگر تیم او را ببریم هم عالی‌تر می‌شود.
فریدریش ادامه داد: آرژانتین مدعی قهرمانی است. آنها بازیکنان بهتری نسبت به تیم ما دارند و "لیونل مسی" و "کارلوس ته وز" بازیکنان بسیار بزرگی هستند اما باید راه حلهای خلاقانه‌ای داشته باشیم. ما به عنوان یک تیم به هم نزدیک هستیم و نشان داده‌ایم می‌توانیم پایاپای هر تیمی بازی کنیم.

---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------

مهاجم تيم فوتبال آرژانتين: جام را از دست نخواهم داد

مهاجم تيم ملي فوتبال آرژانتين گفت: براي كسب جام نوزدهم در آفريقاي جنوبي شب و روز تلاش خواهم كرد و به راحتي آن را از دست نخواهم داد.

كارلوس ته وز در گفت و گو با خبرنگاران حاضر در كمپ تيم ملي آرژانتين، افزود: قهرماني در اين جام را خيلي دوست دارم و نخواهم گذاشت كسي آن را از من بگيرد.

وي اظهار داشت: هر شب بالا بردن جام به بالاي سر را در روياهايم مي‌بينم و دوست دارم اين روياها به تحقق بپيوندد.

ته وز گفت: در نوك حمله بازيكناني داريم كه توانايي رقم زدن نتيجه بازي را دارند و از اين امتياز خود به نحو مطلوب استفاده خواهيم كرد.

وي با بيان اينكه آرژانتين از شانس بيشتري نسبت به تيم آلمان جهت كسب عنوان قهرماني در اين بازي برخوردار است، اضافه كرد: در اين بازي، بازيكنان بزرگ نتيجه بازي را تعيين خواهند كرد و چون تيم ملي آرژانتين تركيبي از بازيكنان بزرگ و مطرح دنياست پس شانس بيشتري براي صعود به دور بعدي و قهرماني در جام دارد.

ديدار تيم‌هاي آرژانتين و آلمان در مرحله يك چهارم رقابت‌هاي فوتبال جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي روز شنبه هفته آينده برگزار مي‌شود و برنده اين بازي در مرحله نيمه نهايي با برنده بازي اسپانيا و پاراگوئه ديدار مي كند.

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

جنگ لفظي در آستانه‌ي ديدار تيم‌هاي فوتبال آرژانتين ـ آلمان/ شواين اشتايگر: آرژانتيني‌ها بي‌شخصيت هستند!

هافبك تيم ملي فوتبال آلمان در آستانه‌ي ديدار اين تيم مقابل آرژانين با اشاره به رفتار بازيكنان اين تيم در ديدار مقابل مكزيك و رفتار غير حرفه‌اي آنها آرژانتين را تيمي بي‌شخصيت توصيف كرد.

هافبك آلماني معتقد است شاگردان مارادونا در زمينه تنها به فكر رفتار حاشيه‌اي و جنجالي هستند و اين چيزي است كه در فوتبال از آن به رفتار غير حرفه‌اي تعبير مي‌شود.

كارلوس‌توس در دقيقه‌ي بيستم ديدار مقابل مكزيك در موقعيت آفسايد گلي به ثمر رساند كه مورد قبول داور قرار گرفت. پس از مشورت داور با كمكش بازيكنان آرژانتين همگي به سمت داور رفتند تا مانع تغيير تصميمش شوند.

شواين اشتايگر درباره‌ي حركت بازيكنان آرژانتين گفت: آنها در زمين ژست مي‌گيرند و مي‌خواهند با رفتار خود روي داور تاثيربگذارند. اين كارها در فوتبال مدرن دنيا منسوخ شده است. كمتر تيمي پيدا مي‌شود كه بخواهد با اين روش‌ها به نتيجه برسد.

اشتايگر در پايان ابراز اميدواري كرد تيمش با غلبه بر آرژانتين به جمع 4 تيم پاياني جام جهاني 2010 راه پيدا كند.

ديدار تيم‌هاي آرژانتين ـ آلمان 11 تيرماه برگزار خواهد شد.

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی/مارادونا؛ "ساده لوحی" که شگفتی آفریده است/ تشویق محبت آمیز با لقب"جانور"!سرنوشت گلایه ها به عملکرد مارادونا که منتقدان وی را "ساده لوح" خطاب می کنند، روز شنبه در مقابله این تیم با تیم ملی تکنیکی آلمان تعیین خواهد شد.به گزارش خبرگزاری مهر، شاید از نظر جذبه یا کاریزما هیچ مربی فوتبالی نتواند با دیه گو مارادونای تیم ملی آرژانتین رقابت کند، اما از نظر تاکتیکی بحثهای زیادی به دنبال این مربی است.
معمولا در جلسات تمرین تیم ملی آرژانتین می توان صدای مارادونا را شنید که با مهربانی خطاب به هر یک از بازیکنانش فریاد می زند: " حرکتت عالی بود جانور!"؛ حتی اگر شوتهای بازیکنان از تیرک افقی به بیرون از زمین برود وی با اشتیاق بازیکنانش را به این شکل تشویق می کند.
منتقدان مارادونا که او را "تاکتیسینی" ساده لوح خطاب می کنند، در صورتی که آرژانتین به روند بازی شگفت انگیز خود در جام جهانی آفریقای جنوبی ادامه داده و به مقامی دست پیدا کند، باید برای همیشه سکوت اختیار کنند.
آبی و نیلی پوشان آرژانتینی تاکنون در چهار بازی خود چهار برد داشته و 10 گل به ثمر رسانده اند که در صورت عدم حضور دروازه بانانی قدرتمند در دروازه تیمهای حریف، گلهای بیشتری برای این تیم به ثمر می رسید.
مارادونا می گوید همیشه ترجیح می داده آزادانه بازی کند و از این رو هرگز به فوق ستاره فوتبال جهان، لیونل مسی، نمی گوید چه شیوه بازیی را در زمین دنبال کند. وی می گوید: "هیچکس هرگز به من نگفت کجا بازی کنم و من هم به همین خاطر هرگز به مسی نخواهم گفت کجا بازی کند. من تصمیم گیری را به عهده خود او گذاشته ام. او بازیکنی بالغ است. من در دوره خود به این مرحله از رشد رسیدم و اکنون نوبت اوست."
کاپیتان سابق تیم ملی آرژانتین که برای برخی از طرفداران فوتبال بهترین فوتبالیست تاریخ فوتبال جهان نیز هست، قبل از آغاز هر یک از بازی های جام جهانی آفریقای جنوبی بازیکنان خود را در آغوش کشیده و می بوسد. و اینگونه به نظر می رسد وی در حالی که در لباس مربیگری بر روی نیمکت نشسته است، در ذهن خود به توپی که در زمین بازی در زیر پای بازیکنان در حرکت است دائما شوت می زند.
همچنین اینطور به نظر می آید بازیکنان آرژانتینی در حال پیشرفت هستند. نمونه بارز آنها مهاجم 36 ساله آرژانتینی ها، "مارتین پالرمو" است. بسیاری بر این باور بودند که مارادونا وی را از تیمش کنار گذاشته است. هنگامی که تیم آرژانتین برای شکست دادن یونان در مرحله گروهی در تلاش بود، دستیاران مارادونا به وی گفتند "گنزالو هیواین" را به میدان ببرد.
وی در عوض پالرمو را انتخاب کرد و چند دقیقه نگذشته بود که نام وی در برابر گل آرژانتین به ثبت رسید. مارادونا می گوید قبل از ورود پالرمو به میدان به وی گفته بود "به زمین برو و بازی را برایم تمام کن!".
روند کاری مارادونا با عملکرد زیرکانه و تاکتیکی "کارلوس بیلاردو" مربی تیم ملی آرژانتین در جام جهانی 1986 فاصله زیادی دارد. زمانی که مارادونا مربی آرژانتین شد، بیلاردو به عنوان دستیاری تاکتیکی وی برگزیده شد اما این زوج به سرعت دچار اختلاف نظر شدند و با وجود اینکه هر دو در رقابتها حضور دارند، به نظر می رسد مارادونا کوچکترین توجهی به پیشنهادهای "بیلاردو" ندارد.
بر اساس گزارش AP، حال اینکه روش متفاوت مارادونا در مربیگری در زمان مقابله تیم ملی آرژانتین با تیم تاکتیکی و هشیار آلمان در روز شنبه آینده کارایی خواهد داشت یا نه، موضوعی متفاوت است که باید با دیدن نتیجه بازی به آن پی برد.

CHEGUEVARA.
01-07-2010, 20:56
مهاجم تيم فوتبال آرژانتين: جام را از دست نخواهم داد
تهران - نتايج نظرسنجي از هواداران فوتبال نشان مي‌دهد كه تيم‌هاي ملي فوتبال برزيل، اروگوئه، آرژانتين و اسپانيا به مرحله نهايي مسابقات جام جهاني فوتبال ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي صعود مي‌كنند.
در نظرسنجي كه روز پنجشنبه كار گروه جام جهاني ايرنا قبل از آغاز مرحله يك چهارم اين مسابقات انجام داده است، ‪ ۹۶‬درصد از علاقمندان به فوتبال معتقدند تيم اسپانيا در بازي شصتم اين رقابت‌ها در برابر پاراگوئه پيروز مي شود و تنها چهار درصد معتقد به شكست و حذف تيم اسپانيا هستند.
ديدار اين دو تيم روز شنبه ‪ ۱۲‬تير ماه جاري ساعت ‪ ۲۳‬در شهر ژوهانسبورگ برگزار خواهد شد.
همچنين بر اساس ديگر نتايج اين نظرسنجي كه خبرنگار ايرنا در جامعه آماري يك هزار نفره انجام داده است، ‪ ۸۰‬درصد علاقمندان به ورزش فوتبال پيش بيني مي كنند بازي دو تيم آرژانتين و آلمان در شهر كيپ تاون با برتري راه راه پوشان آرژانتين به پايان مي‌رسد و تيم آلمان تنها ‪ ۲۰‬درصد احتمال صعود به مرحله نهايي را دارد.
‪ ۷۶‬درصد از اين جامعه آماري نيز معتقدند، تيم ملي فوتبال اروگوئه پيروز ميدان بازي پنجاه و هشتم جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي در شهر ژوهاسنبورگ است و تنها ‪ ۲۴‬درصد احتمال شكست اين تيم در برابر غنا تنها نماينده باقي مانده قاره سياه وجود دارد.
بر اساس ديگر نتايج اين نظر سنجي كه در مورد بازيهاي مرحله يك چهارم جام جهاني انجام شده است، تيم فوتبال هلند تنها ‪ ۲۸‬درصد احتمال پيروزي در برابر برزيل را دارد و ‪ ۷۲‬درصد علاقمندان به فوتبال، متصور به شكست هلند در ديدار پنجاه و هفتم جام جهاني هستند.
در صورت عملي شدن اين پيش بيني ها، سه تيم برزيل، اروگوئه، آرژانتين از قاره آمريكاي جنوب و اسپانيا از قاره اروپا به مرحله نهايي مسابقات جام جهاني فوتبال ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي صعود مي‌كنند.

برنامه چهار ديدار دور يك چهارم جام جهاني كه در روزهاي يازدهم و دوازدهم تيرماه در آفريقاي جنوبي برگزار مي‌شود، به قرار زير است:
يازدهم تيرماه، ساعت ‪ ،۱۸:۳۰‬هلند با برزيل
يازدهم تيرماه، ساعت ‪ ،۲۳‬اروگوئه با غنا
دوازدهم تيرماه، ساعت ‪ ،۱۸:۳۰‬آلمان با آرژانتين
دوازدهم تيرماه، ساعت ‪ ،۲۳‬پاراگوئه با اسپانيا

با برگزاري اين چهار ديدار مرحله يك چهارم مسابقات فوتبال جام جهاني ‪۲۰۱۰‬ آفريقاي جنوبي به پايان مي‌رسد و تيم‌هاي صعودكننده از اين مرحله از روز سه شنبه ‪ ۱۵‬تيرماه رقابتهاي خود را در مرحله نهايي پيگيري خواهند كرد

---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

مرواريد سياه از اظهار نظر علیه مارادونا دست بردار نيست/ پله: اين تيم ملي آرژانتين نيست، تيم مسي است!

پله در ادامه جنگ لفظي با مارادونا براي چندمين بار در هفته هاي اخير عليه او موضع گيري كرد و توانايي فني مارادونا در هدايت تيمش را زير سوال برد.

پله تاكنون بارها درباره شخصيت زندگي و توانايي فني مارادونا اظهارنظر كرده است. اين نظرات به ندرت فني بوده و اغلب به زندگي شخصي مارادونا مربوطه مي شده است.

پله پس از صعود آرژانتين به جمع 8 تيم پاياني در گفت و گو با روزنامه اشپيگل آلمان بار ديگر از مارادونا انتقاد كرد و گفت: نمي دانم درمورد آرژانتين چه بگويم. مارادونا، مسي را در زمين قرار داده و او همه كار مي كند. اين كه فوتبال نيست. در صورت موفقيت آرژانتين بايد بگوييم تيم مسي قهرمان جهان شد!

پله در ادامه افزود: من با مارادونا مشكلي ندارم اما نمي توانم انديشه ها و تفكرات او را قبول كنم. نمي توانم بپذيرم كه سرسوزني درباره مسائل فني و تاكتيكي اطلاعات داشته باشد. قرار دادن مسي در زمين و اختيار كامل دادن به او آرژانتين را به اين مرحله رسانده است. او به تنهايي همه كار مي كند.

پله در پايان كشورش را هم از اين انتقاد ها بي نصيب نگذاشت و از دونگا هم به دليل نتيجه گرا بودن انتقاد كرد.

اسطوره فوتبال جهان درباره دونگا گفت: او فقط به نتيجه فكر مي كند. من خودم مهاجم بودم و فقط به گلزني فكر مي كردم زيرا بازي كم گل و كسل كننده تماشاگران را دلسرد مي كند.

---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------

مدافع تيم آلمان: آرژانتين براي ما يک حريف خطرناک محسوب مي شود
خبرگزاري آريا- مدافع تيم ملي فوتبال آلمان گفت: اطمينان دارم که بازيکنان ما به خوبي مي تواند تيم آرژانتين را شکست دهند، اما در هر حال اين تيم براي ما يک حريف خطرناک محسوب مي شود.
به گزارش خبرگزاري آريا، هاينر فردريش افزود: آرژانتين يک تيم محبوب است و بازيکنان خيلي خوبي مانند ليونل مسي و کارلوس توز دارد.
وي اضافه کرد: ديه گو مارادونا بزرگترين بازيکن و مربي فوتبال دنيا است و بنا بر اين پيروزي در برابر اين تيم براي ما يک افتخار خواهد بود.
فدريش ادامه داد: در بازيهاي جام جهاني، تيم ما نشان داده که مي تواند از پس ديگر حريفان بر آيد، بنا بر اين در بازي برابر آرژانتين نيز بايد همين طور خلاق و قدرتي ظاهر شويم.
گفتني است، تيم آلمان در مرحله يک چهارم نهايي مسابقات جام جهاني شنبه هفته آينده به مصاف تيم آرژانتين مي رود.

CHEGUEVARA.
01-07-2010, 21:01
يك كارشناس فيفا : برزيلي‌ها را در فينال ببينيد
تهران- گابريل كالدرون كارشناس فيفا و از بازيكنان سابق آرژانتين كه اكنون هم سرمربي تيم فوتبال الاتحاد عربستان است، اعلام كرد كه برزيلي ها به خوبي درس خود را مي‌دانند و به همين خاطر بدون شك در فينال جام ‪۲۰۱۰‬ حضور خواهند داشت.
به گزارش روز چهارشنبه ايرنا به نقل از پايگاه اطلاع رساني فيفا، كالدرون در همين خصوص گفت: من در دو جام جهاني در مقابل برزيل حاضر بودم ابتدا در جام جهاني ‪ ۸۲‬و بعد هم در جام جهاني ‪ ۹۰‬و به خوبي به ياد دارم كه با تيمي پر از مهاجم و قدرت تهاجمي بالا روبه رو شده بوديم.
برزيلي‌ها در جام جهاني ‪ ۱۹۸۲‬در اسپانيا، بهترين تيم حاضر در رقابت ها بودند و در جام جهاني ‪ ۹۰‬در ايتاليا در مرحله يك هشتم نيز بار ديگر با تيم آرژانتين در مقابل آنها قرار گرفتم و به خوبي به ياد دارم مثل طوفان بودند و بايد اعتراف كنم كه به مراتب بهتر از ما نيز بودند.
وي در ادامه افزود: برزيلي‌ها در آن دوره از رقابت‌ها به حدي خوب بودند كه سرمربي تيم ما كارلوس بيلاردو در بين دو نيمه تنها چيزي كه به بازيكنان گفت اين بود: خواهش مي‌كنم اجازه ندهيد كه توپ دست زردپوشان بيافتد.
به هرحال در نيمه دوم آرژانتين موفق شد تا گل‌هاي ديه گو مارادونا و كلوديو كاني گيا بازي را ازآن خود كند و برزيلي‌ها را به رغم شايستگي به خانه بفرستد.
كالدرون در ادامه افزود: من همه اين خاطرات را فقط به يك دليل تعريف كردم و آن هم اينكه برزيلي‌ها درس خود را ديگر ياد گرفته‌اند و آنها در اين دوره از رقابت‌ها تيمي را با بهترين سيستم دفاعي روانه ميدان كرده و در عين حال قدرت حمله و تهاجمي خود را نيز حفظ كرده اند.
وي در ادامه تصريح كرد: برزيلي‌ها همانند دونگا دفاع مي‌كنند و همانند برزيل حمله مي‌كنند.
كالدرون در پايان خاطر نشان كرد: سبك بازي برزيلي‌ها به نوعي است كه شما خيال مي‌كنيد در مقابل آنان بر بازي سوار هستيد و هنگاميكه از اين بابت به شما اطمينان كامل دست داد، در اين لحظه است كه آنان از هر روزنه اي براي نفوذ استفاده مي‌كنند و بازي را از دست حريف خارج مي‌كنند و به همين خاطر است كه من به جرات مي‌گويم آنها عزم خود را جزم كرده‌اند تا در فينال اين دوره از رقابت‌ها حضور داشته باشند و هيچ شكي در اين خصوص وجود ندارد.

حضور نيافتن ليونل مسي در تمرين آ رژانتين موجب نگراني شد
خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۱۰/۰۴/۸۹
عدم حضور ليونل مسي در جلسه تمرين روز پنجشنبه تيم ملي فوتبال آرژانتين باعث نگراني در مورد ميزان آمادگي اين بازيساز ريز جثه پيش از يك جدال بزرگ جام جهاني افريقاي جنوبي شده است .
آرژانتين روز شنبه در يك ديدار مسحوركننده مرحله يك چهارم نهايي جام جهاني در شهر كيپ تاون به مصاف تيم آماده آلمان خواهد رفت .
آمريكاي جنوبي‌ها ادعا كرده‌اند كه جادوگر كوچك تيم سرما خورده و براي احتياط از تمرينات دور نگهداشته شده است .
آنان همچنين گفتند : حضور مسي در ديدار شنبه در پرده ابهام قرار ندارد ولي شايعه‌اي كه در بين گروههاي مطبوعاتي پخش شده است حكايت از آن دارد كه مشكل اين بازيكن ‪ ۲۳‬ساله ممكن است يك تب شديد باشد .
هيات آرژانتيني از اظهار نظر در مورد اين گمانه زني خودداري كرد و تنها گفت كه مسي دچار گرفتگي بيني شده و به جاي تمرين در محوطه باز در يك محوطه بسته تمرين كرده است .
ديدار آرژانتين و آلمان تكرار ديدار چهار سال پيش آنان خواهد بود كه به پيروزي چهار بر دو تيم اروپايي به ضرب پنالتي پس از تساوي يك بر يك آنها انجاميد.

Advanced Ali-001
01-07-2010, 21:17
این همه کپی میکنی میگفتی بزارم پست اول......
لااقل بگو ازکجا کپ زدی....
منبعی چیزی.....

dashmojtaba
01-07-2010, 23:12
ببخشید یه سوال داشتم
مصدومیت ورون که مطمئنم کاملاً خوب شده چون تو بازی قبل هم بازی کرده و احتمالاً میرسه فیکس باشه ساموئل بازی قبلی برای احتیاط و پرهیز از تشدید مصدومیت توسط بازیکنای خشن مکزیک بازی نکرده گفته شده این بازی فیکسه و مصدومیتش دیگه برطرف شده محرومم نداریم منتها ماسکرانو اخطار داره باید مواضب محرومیت باشه بقیه دوستانم از اسپم زدن به خاطر تیم محبوبشون دست بردارن مارو داره استرس میخوره اونوقت بعضیا ..!!

CHEGUEVARA.
02-07-2010, 00:54
PLEASE DELET

Advanced Ali-001
02-07-2010, 08:48
عزیز من مگه فرقی هم میکنه....؟؟؟؟
من این مطالب رو از سایت قطره نقل میکنم......خود این سایت این مطالب رو از خبر گذاری های دیگه نقل میکنه.....و منبع ثابتی هم نداره......
در ضمن اگه یکم حوصله کنی و اول اخبار رو بخونی منبع هم ذکر شده....
در کل ببخشین که اول اجازه نگرفتم که تو تاپیکت پست بدم......
متاسفم برات....:41:

وردارپاکش کن تا حالمونو نگرفتن!

naderloosaeed
02-07-2010, 09:10
ببخشین اینجا تاپیک آرژانتینه یا تاپیک مشاوره کنکور.........؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
دیگه تکرار نمیشه داداش:20:

Khazuk
02-07-2010, 10:25
مربی داریم خوب مربییییییییییی
عمرا کسی میتونه این حرکاتو انجام بده ؟
وقتی مربی با سن 50 سال این کارارو انجام میده دیگه توقع دارید بازیکنا توی زمین نتیجه نگیرن چه کابوسی دارن آلمانیا :27:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4c4e19d463d98ea6cf48210cd5c0.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1b1fcad4be7a6ef26f2cca1bd7e0.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ed7152f49eb92d94b85f9b1d4540.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] f9337204c99b0af1e1edc6c4e430.jpg

باید ورون هم اینجوری شوت بزنه

CHEGUEVARA.
02-07-2010, 10:51
:40:درود بر دوستان گل آرژانتینی من.....:40:
بچه ها تاپیک آلمان رو دیدید....شده آلبوم عکس بازیکنهای آلمان با دوست دخمل هاشون:2:

Iman_m123
02-07-2010, 11:04
اگه میخوای ما هم بزاریم :31:

yuseph
02-07-2010, 11:09
:40:درود بر دوستانگل آرژانتینی من.....:40:
بچه ها تاپیک آلمان رو دیدید....شده آلبوم عکس بازیکنها با دوست دخمل هاشون:2:
سلام دوستان...
یه کم روحیه میخواستیم...مگه بده؟:31:
شما نمی خواید؟:27:
زیاد سخت نگیرید بابا دیگه...دنیا دو روزه مگه نه؟:20:
بزارید شاد باشیم.بنظرم گذاشتن عکس وصحبت دربارش بهتراز درگیری وجنگ وکل کل بیخوده که آخرش باید به هم توهین کنیم ودوستی نازنینمون رو بخاطر هیچ وپوچ نابودکنیم.:10:

sakura
02-07-2010, 12:00
سلام دوستان...
یه کم روحیه میخواستیم...مگه بده؟:31:
شما نمی خواید؟:27:
زیاد سخت نگیرید بابا دیگه...دنیا دو روزه مگه نه؟:20:
بزارید شاد باشیم.بنظرم گذاشتن عکس وصحبت دربارش بهتراز درگیری وجنگ وکل کل بیخوده که آخرش باید به هم توهین کنیم ودوستی نازنینمون رو بخاطر هیچ وپوچ نابودکنیم.:10:

مگه قرار نشد دیگه آلمانیا تو تاپیک ما پست ندن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منو سر همین مساله بن کردن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الا زیر آبتو میزنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخی)

sadegh2x
02-07-2010, 12:02
نگرانم ... نکنه مسی واقعا مصدوم شده !!!!!!!!!!!!!!!!!

salarhiv
02-07-2010, 12:10
سلام رفقای عزیز ارژانتینی
خب دیگه کمکم داریم به بازی بزرگ نزدیک میشیم.

به امید موفقیت مارادونا و سربازانش.

تا خود فینال و رسیدن دوباره ی مارادونا ی بزرگ به حقش یعنی جام.

yuseph
02-07-2010, 12:15
سلام رفقای عزیز ارژانتینی
خب دیگه کمکم داریم به بازی بزرگ نزدیک میشیم.

به امید موفقیت مارادونا و سربازانش.

تا خود فینال و رسیدن دوباره ی مارادونا ی بزرگ به حقش یعنی جام.

علیکم السلام(من آرژانتینی نیستم:31:)
چی شد این عکس پس؟
بابا من کلی روش مانور دادم.....:27:
جان من آماده نیست...

salarhiv
02-07-2010, 12:22
CHEGUEVARA جان دستت درد نکنه,با اخبارکاملت دنیا رو یه دور دور زدیم.

علیکم السلام(من آرژانتینی نیستم:31:)
چی شد این عکس پس؟
بابا من کلی روش مانور دادم.....:27:
جان من آماده نیست...

ارژانتینی نیستی ولی ارژانتینی هارو دوست داری!!
از دیروز امادست,دیروز بعد از ظهر میخواستم بزارم که نبودم.امروز می زارم.

نگرانم ... نکنه مسی واقعا مصدوم شده !!!!!!!!!!!!!!!!!

واسه چی عزیز مگه خبریه!!؟؟ نه بابا مسئله ای نیست.

Advanced Ali-001
02-07-2010, 13:47
ارتش امپراطوری آرژانتین کبیر.:40:

alidata2010
02-07-2010, 13:52
با حرفای نصیرزاده قراره آرژانتین قهرمان بشه:31:

این بشر دیشب یک حرفایی میزد که بوی توهم تو طئه میداد :31:

sakura
02-07-2010, 15:12
به امید لوله شدن آلمان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همگی از من تشکر کنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dashmojtaba
02-07-2010, 17:39
CHEGUEVARA جان دستت درد نکنه,با اخبارکاملت دنیا رو یه دور دور زدیم.

ارژانتینی نیستی ولی ارژانتینی هارو دوست داری!!
از دیروز امادست,دیروز بعد از ظهر میخواستم بزارم که نبودم.امروز می زارم.

واسه چی عزیز مگه خبریه!!؟؟ نه بابا مسئله ای نیست.

با عرض تاسف باید بگم خبری شده و به گفته مسئولای تیممون مسی سرماخوردگی داشته بعضیا احتمال تب شدیدم دادن
امیدوارم برسه وگرنه باید آگوئرو به جای مسی بیاد ولی هنوزم برد ما ممکنه تیم خیلی متکی به مسی نیست واین خیلی خوبه
منبع خبر سایت فیفاس

sakura
02-07-2010, 18:24
با عرض تاسف باید بگم خبری شده و به گفته مسئولای تیممون مسی سرماخوردگی داشته بعضیا احتمال تب شدیدم دادن
امیدوارم برسه وگرنه باید آگوئرو به جای مسی بیاد ولی هنوزم برد ما ممکنه تیم خیلی متکی به مسی نیست واین خیلی خوبه
منبع خبر سایت فیفاس

shit :grrr:انگار قسمت نیست مسی مقابل آلمان قرار بگیره:9:

بردیا
02-07-2010, 18:49
اینا همش جنگ روانیه به قولی ولی نمیدونن آلمانا خودشون استاد جنگ روانین
هیچکس گول اینو نمیخوره که مسی به خاطر سرماخوردگی توی بازی حضور پیدا نمیکنه
مطمئنا مسی توی بازی حضور پیدا میکنه و سعی میکنه که بهترین بازیشو توی این جام انجام بده

بردیا
02-07-2010, 18:56
عزیزجان الان آمریکای جنوبی و اتحادی که داره همش به رهبری همین آرژانتینی ها و چه گواراست مکزیک که اصلاً ربطی به آمریکای جنوبی نداره !

من هنوز ارتباط گودرز با شقایق رو متوجه نشدم
بازم میگم چه ربطی داره به امپراتوری بودن آرژانتین؟
چون یه آزادی خواه به اسم چه گوارا کمک کرده به استقلال کشورای آمریکای جنوبی و لاتین و این صوبتا،کل اینا مال آرژانتین هستش و اینا میشن امپراتوری آرژانتین کبیر؟!!!!

CHEGUEVARA.
02-07-2010, 19:08
من فکر میکنم که این جزئی از سیاست مارادونا باشه که میخوان بگن مسی رو در اختیار ندارن....:20:

A.M.D.D.E.V.I.L
02-07-2010, 19:42
اگه مسی بازی نکنه من طرف آلمان رو میگیرم چون معلوم میشه که آرژانتین واقعا مسابقات رو مسخره کرده

farbod123
02-07-2010, 19:45
از نظر من با برد هلند کار ما راحت تر شد...
به هر حال برزیل جلو آرژانتین بهتر بود...

dashmojtaba
02-07-2010, 19:49
من هنوز ارتباط گودرز با شقایق رو متوجه نشدم
بازم میگم چه ربطی داره به امپراتوری بودن آرژانتین؟
چون یه آزادی خواه به اسم چه گوارا کمک کرده به استقلال کشورای آمریکای جنوبی و لاتین و این صوبتا،کل اینا مال آرژانتین هستش و اینا میشن امپراتوری آرژانتین کبیر؟!!!!
من نگفتم امپراتوری کبیر هستن این چیزا دیگه دورش گذشته اما آرژانتین پیشگام سیاسی آمریکای جنوبی هست

alidata2010
02-07-2010, 19:57
سلام به همگی

خداییش نگاه کن چه اوضاعی شده چیزی تو چمبه(اگه درست نوشته باشم) ندارن دست به دامن یه هشت پا شدن.خداییش خدا رو شکر میکنم که یه ارژانتنی ام چون مارادونا رو داریم که به کل این جام می ارزه .حالا مسی و توز هیگواین و میلیتو که بماند هر کدومشون یه غولی اند.این المان که چیزی ندارند باید هم از اختاپوس و امثال اینا حرف بزنند.

اگه اینا تو اکواریومشون به جای هشت پا یه دونه دایناسور ابی هم بیارند و بره جعبه المان رو برداره باز هم من میگم چرته چون تکلیف یه تیم توی بازی مشخص می شه نه توی اکواریوم.اگه ما جام رو می خواییم باید از المان بگذریم . هیچ عذر و بهونه ای هم قبول نیست.
من تو تایپیک پیش بینی نتیجه رو با اختلاف برد 2 گل ارژانتین پیش بینی کردم نمیدونم چرا به دلم افتاده که ما با این اختلاف می بریم.

در کل چه ارژانتین ببره یا .... باز هم من می گم :
زنده باد مارادونا

چنته درسته :31: اینی که تو نوشتی یعنی چاق و تپل:31:

saman65
02-07-2010, 19:58
باخت برزیل رو به همه آرژانتینی ها تبریک میگم
به امید نابودی آلمان

M@hdi-B
02-07-2010, 20:02
باخت برزیل رو به همه آرژانتینی ها تبریک میگم
به امید نابودی آلمان

خاک بر سرت سامان من اومده بودم بگم برزیل باخت .. چشم امید ما به شماست .. جام رو به قاره آمریکا ببرید:20:

با دیدن این پستت پشیمون شدم:31:

A.M.D.D.E.V.I.L
02-07-2010, 20:05
خب من میگم

برزیل باخت .. چشم امید تان به ماست .. جام رو به قاره آمریکا می بریم
آلمان فعلا بره هیتلرشو جمع و جور کنه

deadman3
02-07-2010, 20:26
با عرض سلام خدمت هواداران آرژانتین . من آرژانیتن رو همیشه از اون روزهای دور ، زمانی که کبوتر بچه ای بودم دوست داشتم ولی بیشتر از اینکه آرژانیتن رو دوست داشته باشم از آلمان متنفر بوده و هستم ! و فقط چند نفر تو این دنیا هستن که بیشتر از جرمنا آزارم میدن و از اعماق وجودم ازشون متنفرم که یکی از اون سرگل هاشون علی داییه ( بقیه چون بحث سیاسی میشه و خلاف قوانین، نمیتونم بگم !گرچه همه میدونن کیان). در هر حال امیدوارم هر اتفاقی که فردا میافته منجر به حذف آلمانا شه ، حتی اگه بعدش آرژانتین قهرمان نشد . که امیدوارم بشه .

errmii
02-07-2010, 20:39
با عرض سلام خدمت هواداران آرژانتین . من آرژانیتن رو همیشه از اون روزهای دور ، زمانی که کبوتر بچه ای بودم دوست داشتم ولی بیشتر از اینکه آرژانیتن رو دوست داشته باشم از آلمان متنفر بوده و هستم ! و فقط چند نفر تو این دنیا هستن که بیشتر از جرمنا آزارم میدن و از اعماق وجودم ازشون متنفرم که یکی از اون سرگل هاشون علی داییه ( بقیه چون بحث سیاسی میشه و خلاف قوانین، نمیتونم بگم !گرچه همه میدونن کیان). در هر حال امیدوارم هر اتفاقی که فردا میافته منجر به حذف آلمانا شه ، حتی اگه بعدش آرژانتین قهرمان نشد . که امیدوارم بشه .
میشه دلیل نفرتتو بدونم؟

aram24
02-07-2010, 20:41
بچه ها نمیدونید حذف برزیل چه فازی داد حال کردم
الان من اینقدر خوشحالم که انگار آرژانتین قهرمان شده

naderloosaeed
02-07-2010, 21:06
:40:درود بر دوستان گل آرژانتینی من.....:40:
بچه ها تاپیک آلمان رو دیدید....شده آلبوم عکس بازیکنهای آلمان با دوست دخمل هاشون:2:
نه داداش ما فقط تو تاپیک آرژانتین میپریم و کلا به کلاسمون برمیخوره بریم تاپیک تیمهای دیگه...
به شما هم توصیه میکنم از این خزبازیها درنیاری

---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------

خب بروبچس برزیل و دونگا حذف شدند تا راحتترین نوع قهرمانی اون هم در جام جهانی نصیب ما بشه...
پیشاپیش قهرمانیمون رو تبریک میگم...

A.M.D.D.E.V.I.L
02-07-2010, 21:09
فکر میکنم آلمان با گرفتن 11 کارت قرمز حذف بشه

nitro
02-07-2010, 21:14
خوب دیگه الان رقیب اصلی فقط اسپانیاست
با شکست اسپانیا به سادگی میشه قهرمان شد

Advanced Ali-001
02-07-2010, 21:23
این آقا آلمان رو نمیبینه!بعد از آلمان اسپانیا بید!:31:

tsjaleb
02-07-2010, 21:59
آقا من بيشتر از اين 8 پا مي ترسم . جونور همه نتايج رو درست پيش بيني كرده ... :31:

scali
02-07-2010, 22:09

دقیقا منم از آرژانتین خوشم میاد و

از آلمان واقعا متنفرم .

خدا کنه آرژانتین آلمان رو نابود کنه . :20:

و 3 تا تیم دوست داشتنی اسپانیا و آرژانتین و هلند جزو 4 تیم نهایی باشن . :8:

CHEGUEVARA.
02-07-2010, 22:47
سلام
این بازیکن اروگوئه چرا اینجوری شد....؟؟؟
1 لحظه فکر کردم که داره جون میده....!!!!:18:

nitro
02-07-2010, 22:55
این آقا آلمان رو نمیبینه!بعد از آلمان اسپانیا بید!:31:

میبینم
اما حریف آرژانتین نمیشه
فقط حریف ما اسپانیاست
بعدشم توی فینالیم با هلند
و به راحتی قهرمانیم :10:

dashmojtaba
03-07-2010, 01:52
میبینم
اما حریف آرژانتین نمیشه
فقط حریف ما اسپانیاست
بعدشم توی فینالیم با هلند
و به راحتی قهرمانیم :10:
الان اروگوئه صعود کرد فکرشو بکن بقیه رم ببرنو به هم بخورن
آرژانتین و اروگوئه تو فینال یه فینال کاملاً لاتین :31:

frnsh
03-07-2010, 01:58
سلام
این بازیکن اروگوئه چرا اینجوری شد....؟؟؟
1 لحظه فکر کردم که داره جون میده....!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif

دقیقا!!!!!!!!!!!!

من گفتم الان گردنش شکست و مرد! خیای افتضاح بود! موندم این چه طرز پریدنه!!! یعنی فکر کرد میفته روی بازیکن غناییه؟؟؟ یا زیرش استخره؟؟؟ :18:
یه جای دیگه هم فکر کنم غناییا بودن، اینقدر بد پرید گفتم مثل این میشه!

HoJJaT_007
03-07-2010, 02:09
از رو آلمان که رد میشیم

CHEGUEVARA.
03-07-2010, 03:01
چیکار کنم خوابم نمیبره.......:19:
امیدوارم امروز آرژانتین انتقام چند ساله شو از آلمان بگیره....:9:
به سلامتی برد آرژانتین...:7:

zentarot
03-07-2010, 03:46
میشه دلیل نفرتتو بدونم؟

سلام من میگم

چون جام 90 رو هیچ کس فراموش نکرده که فکر کنم رودی فولره... بود خودشو انداخت زمین الکی پنالتی گرفت حق آرژانتین رو خوردن و قهرمان شدند :angry::angry::angry:
بعدها هزاران بار اون صحنه بررسی شد پنالتی نبوده و نیست و آلمانی ها ضد فوتبال بازی کردند
الان یه برزیلی از شانس ما پیدا میشه میگه گل کانیگیا تو اون جام آفساید بود حق برزیل بود و ... خودم بگم حداقل اصلا هم آف ساید نبود

امیدوارم انتقام اون جام رو هر طوری که هست به بهترین نحو امروز از آلمان بگیرن من واقعا از اون جام عقده دارم خدایی حالا مارادونا که باید دیگه شونصد برابر ماها باشه پس حتما می بریم

این کلیپ رو هم حتما همه دیدن یه انیمیشن بسیار جالب از مقایسه مارادونا و مسی تنها تفاوتشون گرفتن جامه که مسی امسال میگیره.... حتـــــــــــــــــــــــ ــــما

من خدایی قلبم تو دهنمه خوابم نمی بره نمی دونم چی کار کنم ...
حتما می بریم

Vivaaaa Argentinaaa

aram24
03-07-2010, 07:54
نتيجه بازي آلمان و آرژانتين اينه

آرژانتين 1 - آلمان 0
گل : مسي

نتيجه بدي نيست ولي اي كاش سه هيچ يا 4 هيچ ميشد....

Cyber-Dude
03-07-2010, 07:57
دم همه بچه های آلبی سلسته گرم
امسال دیگه سال ماست. راستی شما اشکای مارادونا رو توی فینال 90 یادتونه:41: امروز روز تلافیه :21:
به دلم افتاده امروز روز مسی مخصوصا با اون دفاعای لنگ درازه آلمان. ممکنه با انگلیس خوب بوده باشن ولی روی زمین کارشون تمومه

sakura
03-07-2010, 08:14
نتيجه بازي آلمان و آرژانتين اينه

آرژانتين 1 - آلمان 0
گل : مسي

نتيجه بدي نيست ولي اي كاش سه هيچ يا 4 هيچ ميشد....

:31: اون وقت شما از کجا به این نتیجه پی بردی ؟

Advanced Ali-001
03-07-2010, 08:58
یا2یک میشه یا3به دو یا یک هیچ کلاًبااختلاف یه گل به نفع آرژانتین ولاغیر!:46:
ارتش امپراطوری کبیر آرژانتین!:40:

aram24
03-07-2010, 09:07
:31: اون وقت شما از کجا به این نتیجه پی بردی ؟

كاملا مشخصه:10:

salarhiv
03-07-2010, 10:11
اقا بد جور اسپرس دارم,حالا اگه این دوتا به هم نمی خوردن چی میشد؟؟!! ها؟؟! چی میشد؟؟!

بچه ها اینم اون عکسی که قولشو داده بودم,

اول یه جور دیگه بود ولی بعد برای اینکه توازن برقرار بشه و تبعیض قایل نشده باشم و حرف و حدیثی توش در نیاد مدلشو عوضش کردم!!

تقدیم به بچه های گل ارژانتینی:

Iman_m123
03-07-2010, 10:45
یاد مورتال کمبت بخیر : دی
سگا بازی میکردیم همه فینیشینگا بلد بودم :31:

CHEGUEVARA.
03-07-2010, 11:40
سلام
با اجازه آقای ALI_HONDA این اخبار رو از سایت قطره نقل میکنم.....

:26:خبر خوش برای هواداران آرژانتین: مسی برای بازی برای آلبی سلسته برابر آلمان مشکلی ندارد:26:

ديگو آرماندو مارادونا اراده الهي را عامل اصلي موفقيت شاگردانش در جام جهاني دانست.

مارادونا درباره عملكرد شاگردانش در آفريقاي جنوبي گفت: امسال به دست خدا نيازي نداريم. زيرا خود خدا با ماست و اراده الهي با ماست و باعث موفقيت ما مي شود.

مارادونا پس از گل جنجالي در جام جهاني 1986 كه با ضربه دست به ثمر رساند. اين گل را دست خدا ناميده و به اين ترتيب به منتقدانش پاسخ داده بود.

مارادونا در نشست خبري گفت: روز جمعه كودكاني را ديدم كه در خيابان به دنبال من بودند. وقتي من را ديدند گفتند "ديه گو" ما مي خواهيم تو قهرمان شوي. مي تواني آرژانتين را به فينال ببري؟ من به آن ها پاسخ دادم. نگران نباشيد. اراده الهي بر اين استوار است كه ما امسال موفق شويم.

مارادونا كه به شدت احساسي شده بود، ادامه داد: پدرم وضعيت جسماني مناسبي ندارد. اما به من گفته اگر به ديدار پاياني راه پيدا كنم براي تماشاي فينال به آفريقاي جنوبي سفر خواهد كرد. پدرم به من گفت، پسرم همانند سال 1986 حريف را اسير كن.

مارادونا با رد استرس و فشار بر روي بازيكنان گفت: به هيچ وجه اين گونه نيست. البته مردم از ما انتظار دارند كه با جام به آرژانتين بازگرديم اما بازيكنان با آرامش كامل به ميدان مي‌روند زيرا مي دانند كه از حريف برتر هستند.

مارادونا درباره‌ي وضعيت مسي گفت: مشكل مهمي نيست. كمي سرما خورده بود. هوا هم بسيار سرد بود ترجيح دادم تمرين نكند تا حالش بدتر نشود اما مشكل خاصي وجود ندارد و مي تواند مقابل آلمان به ميدان برود.

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------

جام جهاني 2010
مارادونا: خدا مي خواهد كه آرژانتين به فينال برسد

خبرگزاري آريا- ديه گو مارادونا، سرمربي تيم ملي آرژانتين، در مصاحبه با شبکه تلويزيوني "چنل 13" گفت که مطمئن است آرژانتين به فينال جام جهاني خواهد رسيد چون خدا مي خواهد.
به گزارش خبرگزاري آريا، وي خطاب به طرفداران تيم ملي آرژانتين گفت:"خيال تان راحت باشيد. ما به فينال خواهيم رسيد. اگر خدا بخواهد، به فينال خواهيم رسيد. و خدا اين را مي خواهد."
مارادونا در مورد ترکيب خط دفاعي آرژانتين در بازي روز شنبه در مقابل آلمان گفت:" دميکليس در ترکيب اصلي قرار دارد. اما در مورد زوج او هنوز تصميم گيري نکرده ايم. بورديسو يا ساموئل؟ بايد بيشتر بررسي کنيم."
آرژانتين در يکي از حساس ترين ديدارهاي اين مرحله به مصاف آلمان خواهد رفت؛ ديداري که تکرار رويارويي دو تيم در جام جهاني قبل است. دو تيم در سال 2006 به تساوي 1-1 رسيدند و در نهايت شاگردان کلينزمن با درخشش ينس لمن در ضربات پنالتي پيروز شدند.

---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

مارادونا: به دست خدا نياز نداريم / خود خدا با ماست!

ديگو آرماندو مارادونا اراده الهي را عامل اصلي موفقيت شاگردانش در جام جهاني دانست.

مارادونا درباره عملكرد شاگردانش در آفريقاي جنوبي گفت: امسال به دست خدا نيازي نداريم. زيرا خود خدا با ماست و اراده الهي با ماست و باعث موفقيت ما مي شود.

مارادونا پس از گل جنجالي در جام جهاني 1986 كه با ضربه دست به ثمر رساند. اين گل را دست خدا ناميده و به اين ترتيب به منتقدانش پاسخ داده بود.

مارادونا در نشست خبري گفت: روز جمعه كودكاني را ديدم كه در خيابان به دنبال من بودند. وقتي من را ديدند گفتند "ديه گو" ما مي خواهيم تو قهرمان شوي. مي تواني آرژانتين را به فينال ببري؟ من به آن ها پاسخ دادم. نگران نباشيد. اراده الهي بر اين استوار است كه ما امسال موفق شويم.

مارادونا كه به شدت احساسي شده بود، ادامه داد: پدرم وضعيت جسماني مناسبي ندارد. اما به من گفته اگر به ديدار پاياني راه پيدا كنم براي تماشاي فينال به آفريقاي جنوبي سفر خواهد كرد. پدرم به من گفت، پسرم همانند سال 1986 حريف را اسير كن.

مارادونا با رد استرس و فشار بر روي بازيكنان گفت: به هيچ وجه اين گونه نيست. البته مردم از ما انتظار دارند كه با جام به آرژانتين بازگرديم اما بازيكنان با آرامش كامل به ميدان مي‌روند زيرا مي دانند كه از حريف برتر هستند.

مارادونا درباره‌ي وضعيت مسي گفت: مشكل مهمي نيست. كمي سرما خورده بود. هوا هم بسيار سرد بود ترجيح دادم تمرين نكند تا حالش بدتر نشود اما مشكل خاصي وجود ندارد و مي تواند مقابل آلمان به ميدان برود.

ShayaN3K
03-07-2010, 11:41
با اجازه آقای ALI_HONDA این اخبار رو از سایت قطره نقل میکنم.....

واسه چی اجازه می گیری !!!؟

CHEGUEVARA.
03-07-2010, 11:49
جشن و شادي مردم آرژانتين به خاطر حذف برزيل!!/ وقتی چشم دیدن موفقیت هم را ندارند!
مردم آرژانتين از شكست و حذف تيم ملي فوتبال برزيل خوشحال شده و به جشن پرداختند.

به گزارش اوگلبو، لحظاتي پس از باخت ناباورانه برزيل برابر هلند و حذف از جام جهاني 2010، مردم شهر‌هاي مختلف آرژانتين با تجمع‌ گسترده در خيابان‌ها به جشن و سرور مشغول شدند. شادي مردم اين كشور آمريكاي لاتين به حدي بود كه براي ساعاتي تا پاسي از شب ادامه يافت.
شهروندان آرژانتيني آنقدر خوشحال بودند كه گويي تيم كشورشان به جاي نارنجي‌پوشان هلند مقابل رقيب ديرينه هم‌قاره‌اي به برتري رسيده است.
دليل اين همه شادي رقابت ديرينه‌اي است كه مردم اين كشور با برزيليان در رده‌هاي گوناگون از جمله ورزش در سطح قاره آمريكاي لاتين دارند. به باور آنها حذف برزيل سبب خواهد شد تا يكي از مدعيان درجه اول قهرماني از كورس دور مانده و در عين شاگردان ديگو مارادونا راحت‌تر از قبل بتوانند با غلبه احتمالي مقابل آلمان خود را به روياي كسب سومين جام جهاني نزديك سازند.

---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------

گزارش/ آلمان - آرژانتين جنگ ستاره ها
تبريز - تيم‌هاي ملي فوتبال آرژانتين با ليونل مسي و آلمان با مسعود اوزيل در حالي در مرحله يك چهارم نهايي رقابت‌هاي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬به مصاف هم مي‌روند كه آرژانتيني‌ها در انديشه انتقام شكست جام ‪ ۲۰۰۶‬و آلمان ها در صدد راهيابي به مرحله نيمه نهايي هستند.
به گزارش روز شنبه ايرنا، امروز علاقمندان و دوستداران فوتبال شاهد بازي ديدني و حساس بين دو تيم آرژانتين و آلمان از مرحله يك چهارم خواهند بود و اين ديدار به دليل وداع تيم بازنده با جام نوزدهم حساسيت زيادي براي هر دو تيم دارد.
با توجه با اينكه تيم ملي هلند روز گذشته بليت برگشت برزيل را تاييد كرد اكنون نوبت يكي از دو تيم آلمان يا آرژانتين است كه با جام وداع كند.
تيم ملي آرژانيتن براي آخرين بار در جام جهاني ‪ ۸۶‬و با درخشش مارادونا موفق به قهرماني در رقابت‌ها شد و در جام جهاني ‪ ۹۰‬و در بازي فينال با تك گل برمه بازي را به آلمان‌ها واگذار كرد و اين آخرين بازي بزرگ مارادونا با تيم ملي بود.
آخرين رويارويي اين دو تيم در جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬آلمان بود كه تيم ميزبان در مرحله يك چهارم نهايي و پس از اينكه بازي در وقت قانوني و اضافه به تساوي يك بر يك انجاميد با نتيجه ‪ ۴‬بر ‪ ۲‬در ضربات پنالتي آرژانتين را حذف كرد.
انتقام آخرين بازي، هدف تيم ملي آرژانتين در بازي امروز خواهد بود و مارادونا نمي‌خواهد و دوست ندارد اولين تجربه مربيگري‌اش با اين تيم با تلخي به پايان برسد.
در يك سوي ميدان اين بازي مسي و در سوي ديگر آلمان‌ها يعني اوزيل براي موفقيت تيمشان عرق خواهند ريخت و هر بازيكني كه در خدمت تيمش باشد نامش در فوتبال كشورش و جهان ثبت مي‌شود.
تركيب احتمالي آلمان‌ها براي اين ديدار نوير، فردريش، بوآتنگ، مرته ساكر، فيليپ لام، سامي كديرا، شوان اشتايگر، مسعود اوزيل، لوكاس پودولسكي، مولر و ميروسلاو كلوزه خواهد بود.
همچنين پيش بيني مي‌شود مارادونا در اين ديدار از سرجيو رومرو، اوتامندي، دميكليس، بورديسو، هاينزه، ماسچرانو، گوتيرز، ورون، مسي، هيگوآين و ته وز استفاده خواهد كرد.

---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------

جام جهاني 2010
آرژانتيني ها براي اختاپوس آلماني رقيب پيدا کردند

خبرگزاري آريا- يک دلفين پس از آنکه هشت پاي معروف آلمانيها پيشگويي کرد که ژرمنها مقابل آرژانتين به پيروزي مي رسند تصميم گرفت از ياران مارادونا حمايت کرده و آنها را پيروز اين ميدان معرفي کند.
به گزارش خبرگزاري آريا، به نظر مي رسد براي "پل" هشت پاي پيشگوي آکواريم اوبرهازون که موفق شد نتيجه بازي انگليس و آلمان را به درستي پيشگويي رقيب پيدا شده است.اين رقيب نيز که از دنياي زير آب به جام جهاني 2010 سلام مي کند دلفيني به نام "سايکو" است. نگهدارنده هاي اين دلفين که در آکواريم شهر بندري "مار دل پلاتا" زندگي مي کند از آن خواستند که نتيجه بازي آرژانتين و آلمان را پيشگويي کند تا يک رقيب "آبزي" براي پل پيدا شود.
به اين ترتيب به نظر مي رسد که بازي اين 2 تيم به مرزهاي دريايي و حتي زيردريايي کشورهايشان نيز رسيده است و نه تنها موجودات 2 پا بلکه ساير مخلوقات ساکن اين کشورها نيز مي خواهند شاهد پيروزي تيم محبوب خود باشند.
مسئولان اين آکواريم به سايکو 2 توپ نشان دادند که يکي به رنگ پرچم قرمز، سياه و طلايي تيم ملي آلمان و ديگري به رنگ پرچم آبي و سفيد تيم ملي آرژانتين بود و منتظر ماندند تا اين دلفين يکي از آنها را براي بازي انتخاب کند.
سپس سايکو 4 متر از آب بيرون پريد و بي درنگ توپ به رنگ پرچم تيم ملي آرژانتين را برداشت و در استخر خود شروع به بازي با آن کرد.
برپايه گزارش فرانس پرس، به گفته حاضران، اين اقدام دلفين نشانه اي خوبي براي آرژانتين در پيروزي مقابل آلمان در مرحله يک چهارم نهايي خواهد بود.
همچنين لاک پشت 70 ساله اي که در آکواريمي در آرژانتين زندگي مي کند نيز در کنار دلفين هم وطن خود رقيب هشت پاي آلمانيها شد و پيشگويي کرد که آرژانتين در بازي با آلمان به پيروزي مي رسد.
اين لاک پشت کهن سال که با 70 سال سن و 100 کيلو وزن در آکواريم شهر مندوزا زندگي مي کند همراه با "سايکو" دلفين آرژانتيني دست به دست هم داده اند تا مقابل هشت پاي آلماني که پيروزي ژرمنها را پيشگويي کرده بود بايستند.
فدريکو کورئا مربي اين آکواريم در اين خصوص اظهار داشت: آکواريم ما نسبت به پيشگويي هشت پاي آلماني نگران شد و تصميم گرفت که از لاک پشت سالمند که بزرگ اين آکواريم است کمک گيرد.
در اين راستا مسئولان اين آکواريم پرچم آلمان را در طرف چپ و پرچم آرژانتين را در طرف راست آکواريم لاک پشت پير قرار دادند.
اين نمايش در حضور حداقل 30 تماشاچي برگزار شد و فيلم آن نيز در روي يوتيوب قرار گرفت.
اکنون اين سوال مطرح است که کدام يک از اين موجودات دريايي راست مي گويند: سايکوي دلفين و لاک پشت يا پل هشت پا!؟؛
در اين نمايش، لاک پشت از مسير چپ به راست در آکواريم خود شنا کرد و پس از عبور از پرچم آلمان دست خود را به پرچم آرژانتين زد و به اين ترتيب پيشگويي کرد که تيم ملي آرژانتين در بازي مقابل آلمان پيروز خواهد شد.
اين مسئول آکواريم افزود: لاک پشت پير از سال 1984 با ما زندگي مي کند و حرف آن براي ما نشانه خوبي است. ما براي تشکر از اين پيشگويي به لاک پشت خود غذاي محبوبش يعني ميگو داديم.
يکي از هواداران تيم ملي آرژانتين گفت: به هر حال لاک پشت از پل 8 پا پيرتر و بنابراين فاضل تر است و حرفش مي تواند بيشتر از حرف يک هشت پاي جوان اعتبار داشته باشد.

---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------

انتقاد مارادونا از داوري جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬در آستانه ديدار با آلمان /همه تصمیمات داور بودار بود! /اگر داوران نمي‌توانند گل را ببيند، پس چرا در زمين هستند؟

سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين در آستانه ديدار با آلمان در مرحله يك چهارم نهايي مسابقات جام جهاني ‪ ،۲۰۱۰‬از داوري در اين رقابت ها انتقاد كرد.
خبرگزاري رويترز روز شنبه نوشت: اين در حاليست كه بازيكنان تيم آلمان هم قبل از اين آرژانتين را به فشار و اعتراض به داوران و خط نگه داران در جريان بازي‌ها متهم كرده بودند.

ديه گو مارادونا با اشاره به داوري هكتور بالداسي در جريان پيروزي يك بر صفر اسپانيا مقابل پرتغال در دور دوم جام نوزدهم گفت: بالداسي به بازيكنان پرتغال اجازه نمي‌داد وارد محوطه جريمه اسپانيا بشوند. به نظرم همه تصميمات او به نفع اسپانيا بود. همه تصمیمات داور بودار بود!

او كه مدعي است بالداسي را خوب مي‌شناسد و اغلب با هم صحبت مي‌كنند، افزود: در بازي اسپانيا برابر پرتغال، گل داويد ويا به وضوح آفسايد بود و هوگو آلميدا بازيكن پرتغال اصلا خطا نكرد كه اخراج بشود. بالداسي خيلي ضعيف عمل كرد.

البته دو بازي گذشته تيم‌هاي آرژانتين و آلمان هم در دور دوم عاري از چنين اشتباهات جنجالي داوران نبوده است.

كارلوس ته وز گل اول آرژانتين در جريان برتري ‪ ۳‬بر ‪ ۱‬مقابل مكزيك را در حالي به ثمر رساند كه در موقعيت آفسايد قرار داشت و آلمان در حالي انگليس را ‪ ۴‬بر ‪ ۱‬شكست داد كه داور گل مسلم فرانك لمپارد را نپذيرفت.

مارادونا با بيان اين كه، انگليس فضاي لازم براي ضد حملات را در اختيار آلمان قرار داد، قدرت حمله ژرمن‌ها را رد كرد و گفت: انگليس كار را براي آنها راحت كرده بود.

اين مربي در خاتمه گفت: گل انگليس به روشني گل بود . اگر داوران نمي‌توانند گل را ببيند، پس چرا در زمين هستند؟ تا وقتي از فن آوري خط دروازه استفاده نشود، چنين اتفاقاتي در فوتبال روي خواهد داد.

---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

/همگام با جام‌جهاني2010- آفريقاي‌جنوبي/
مسي: اكنون وقت انتقام از آلمان است
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم ملي فوتبال آرژانتين گفت: اكنون وقت انتقام از آلمان‌ها رسيده است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري ورزش آلمان، ليونل مسي اظهار داشت‌: مشخص است بازي با آلمان‌ها سخت‌تر از ديدارهاي قبلي است. با اين حال، آرژانتين آمادگي شكست اين حريف را دارد و به نظر مي‌رسد وقت انتقام از آنها فرارسيده است.
اين بازيكن عضو بارسلونا كه در پايان سال گذشته به مقام بهترين بازيكن اروپا و جهان رسيد، افزود: توانايي‌هاي زياد تيم ملي آلمان را ناديده نمي‌گيريم. اما آنقدر قدرت و استعداد داريم كه از سد آنها گذشته و باخت 4 سال قبل در برلين را جبران كرده و انتقام بگيريم.
تيم آرژانتين در بازي مرحله يك هشتم نهايي جام‌جهاني 2006 مغلوب ژرمن‌ها شد كه همين را‌ه‌راه‌پوشان را مصمم به كسب نتيجه به منظور جبران آن باخت كرده است.
مصاف اين دو تيم امروز عصر مقارن ساعت 18:30 به وقت تهران آغاز خواهد شد.

---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------

جام جهاني 2010
بكن‌باوئر: نبايد مارادونا را دست كم گرفت

خبرگزاري آريا- قيصر فوتبال آلمان نسبت به دست کم‌گرفتن توانايي‌هاي سرمربي تيم ملي آرژانتين هشدار داد.
به گزارش خبرگزاري آريا، فرانتس بکن باوئر در يادداشتي که براي روزنامه بيلد نوشت،‌ عنوان کرد: با پله که قابليت‌هاي ديگو مارادونا را نايده مي‌گيرد، موافق نيستم. باور دارم مارادونا هم به عنوان بازيکن و هم در قالب مربي قابليت‌هاي داشته که او را از ساير رقبا متمايز کرده است.
اين چهره 64 ساله که بخاطر نقش اسطوره‌اي اش در فوتبال آلمان همواره به عنوان چهره برتر و قيصر ناميده مي‌شود‌، افزود: بطور قطع مارادونا براي پيش بردن تيمش مقابل ما برنامه‌هايي دارد که تيم آلمان بايد زيرکي بخرج دهد تا اين برنامه‌ها خنثي شوند.
بکن باوئر افزود: به نظر من در بازي با آرژانتين باستين شواين اشتايگر و سامي خديرا نقش مهمي در راه منزوي کردن ليونل مسي دارند. اگر اين دو بتوانند کاپيتان تيم آرژانتين را از جريان بازي دور کنند، ‌آنوقت راحت‌تر مي‌توان به کسب موفقيت در بازي با اين حريف قدرتمند فکر کرد.
وي اضافه کرد: در راه قهرماني به نظر من سخت‌ترين بازي تيم ملي همين ديدار با آرژانتين است. کسب نتيجه در اين ديدار‌ تيم ملي را در جمع 4 تيم پاياني قرار خواهد داد و باعث خواهد شد بطور جدي به فکر راهيابي به بازي نهايي شويم که در اين حالت يا بايد با اسپانيا ديدار کنيم يا اينکه برابر پاراگوئه بايستيم.
مصاف آلمان و آرژانتين فردا عصر در ورزشگاه فري پوينت انجام خواهد شد.

---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------

ستاره‌ دهه‌ هفتادفوتبال برزیل به تهران رسید/ جرزینهو : بازیکن موردعلاقه‌ام لیونل مسی است/ به همراه تصاویر

جرزینهو ستاره‌ دهه‌ هفتاد فوتبال برزیل بامداد روز جمعه وارد تهران شد.

این بازیکن تیم قهرمان برزیل در جام جهانی ۱۹۷۰ برای اولین‌بار به ایران آمده است و در همان ورود، با بیان این نکته که همیشه علاقه‌ی زیادی به دیدار از ایران داشته گفت ایران را با تمدن دوهزارساله و کهنش می‌شناسد. جرزینهو که از سائوپائولو به دبی و از آنجا به سمت تهران حرکت کرده بود، ساعت چهار بامداد روز جمعه وارد فرودگاه امام خمینی(ره) شد و مورد استقبال تهیه‌کنندگان برنامه‌ی جام رنگین‌کمان که جرزینهو به دعوت آنها و شرکت نفت سپاهان به تهران آمده، قرار گرفت. محل اسکان جرزینهو در تهران، هتل المپیک است.

او پیش از حذف برزیل از جام جهانی گفت: «تیم محبوبم در این جام فارغ از ملیت خودم برزیل است و فکر می‌کنم برزیل قهرمان جام خواهد شد. بازیکن موردعلاقه‌ام هم لیونل مسی است.»

جرزینهو از شنبه شب، کارشناس ثابت برنامه‌ی جام رنگین‌کمان خواهد بود که ساعت ۲۱ از شبکه‌ تهران پخش می‌شود.

جرزینهو بازی تیم ملی کشورش با هلند را در سینماپردیس ملت و در کنار رضا یزدانی به‌عنوان میهمان برنامه جام رنگین‌کمان تماشا کرد. او یک جلسه‌ی مطبوعاتی هم در روز یکشنبه خواهد داشت.

بردیا

چون ایشون رئیس تاپیک هستن:31:

Advanced Ali-001

اجازه ما هم دست شماس!:19:

CHEGUEVARA.
03-07-2010, 11:52
با وجود مخالفت ها / مركل در ديدار تيم ملي كشورش با آرژانتين حضور خواهد داشت

صدراعظم آلمان، فردا (شنبه) پس از ديدار با رييس جمهور آفريقاي جنوبي در كيپ تاون، براي تماشاي بازي تيم ملي فوتبال كشورش با آرژانتين به ورزشگاه گرين پوينت مي‌رود.
با وجود تمام مخالفتهایی که احزاب مختلف آلمان با سفر صدراعظم آلمان به آفریقای جنوبی داشتند ، خانم آنجلا مركل در ديدار با جيكوب زوما رييس جمهور آفريقاي جنوبي، موضوعات مشترك ميان دو كشور را با وي به بحث خواهند نشست و سپس براي حمايت از بازيكنان كشورش در بازي يك چهارم نهايي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي در استاديوم گرين پوينت حضور مي‌يابد.

---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------

کری خوانی از نوع بالاك: آلمان به راحتي آرژانتين را شكست مي‌دهد

ميشاييل بالاك كاپيتان مصدوم تيم ملي فوتبال آلمان پيش بيني كرده است كه اين تيم، آرژانتين را در ديدار يك چهارم نهايي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬با نتيجه ‪ ۳‬بر ‪ ۱‬شكست خواهد داد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني فيفا، اين هافبك ‪ ۳۳‬ساله كه در فينال جام حذفي باشگاه‌هاي انگليس از ناحيه قوزك پا آسيب ديد و جام جهاني را از دست داد به نشريه بيلد گفته است كه توصيه‌اي براي بازيكنان جوان آلمان ندارد.

او پس از تماشاي تمرينات روز جمعه تيم آلمان كه متوسط سني بازيكنانش زير ‪ ۲۵‬سال است، گفت: هيچ توصيه‌اي به آنها ندارم. همه چيز واقعا خوب است.

كاري كه آنها تاكنون انجام داده اند، فوق‌العاده بوده است.

تيم آلمان تحت مربيگري يوآخيم لاو پيش از اين در مرحله گروهي استراليا را ‪ ۴‬بر ‪ ۰‬شكست داد و در دور دوم هم توانست شاگردان فابيو كاپلو در تيم انگليس را با نتيجه ‪ ۴‬بر ‪ ۱‬از پيش رو بردارد.

آلمان در صورتي كه بتواند آرژانتين را شكست دهد بايد در نيمه نهايي به مصاف برنده بازي اسپانيا - پاراگوئه برود.

بالاك تا قبل از اين بازي، در كنار بازيكنان خواهند ماند.

CHEGUEVARA.
03-07-2010, 12:01
فکر نمیکنم که هیچکدومتون مشکل منو داشته باشه.....:18:
من طرفدار آتیشی آرژانتینم و در مقابل برادر دوقولوی من عاشق و طرفدار آتیشی آلمان......:19:
سری قبل که حسابی کم آوردم پیشش ول دوست دارم که این سری حسابی ببازن........:21:
VIVA CHEGUEVARA

sakura
03-07-2010, 12:15
فکر نمیکنم که هیچکدومتون مشکل منو داشته باشه.....:18:
من طرفدار آتیشی آرژآنتینم و در مقابل برادر دوقولوی من عاشق و طرفدار آتیشی آلمان......:19:
سری قبل که حسابی کم آوردم پیشش ول دوست دارم که این سری حسابی ببازن........:21:
VIVA CHEGUEVARA

اگه آرژانتین برد و بهت حمله کرد :21:بگو بیایم کمکت کمتر کتک بخووری:31:

گرافيكار
03-07-2010, 12:40
مارادونا: به دست خدا نياز نداريم / خود خدا با ماست!

بازم دست خدا و اين حرفاي عهد عتيق
اگه منتظر دست خداييم كه كاري كنه
امروز تلويزيون رو روشن نكنم بهتره
يه ضرب المثل انگليسي ميگه
خدا به ما دست ميده اما براي ما پل نميسازه

---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------

يه كم از اين بچه ياد بگيريم

سوارز: بهترين شيرجه جام جهاني را من زدم

لوييز سوارز پس از اينکه در ديدار با غنا با دست مانع ورود توپ به دروازه اروگوئه شد گفت بهترين شيرجه جام جهاني را او زده است.

تیم ملی فوتبال اروگوئه بامداد امروز در حالی مقابل غنا به برتری رسید که این برتری را مدیون شیرجه لوییز سوارز مهاجم خود می داند.
تیم های اروگوئه و غنا در مرحله یک چهارم نهایی رقابت های جام جهانی 2010 با تساوی یک بر یک در پایان 120 دقیقه به کار خود پایان دادند اما اروگوئه در نهایت 4 بر 2 در ضربات پنالتی به برتری رسید. این در حالی است که سوارز مهاجم اروگوئه در دقیقه 120، با دو دست خود توپ را از دروازه بیرون کشید اما آساموآ جیان نتوانست ضربه پنالتی غنا را وارد دروازه اروگوئه کند.

سوارز در پایان این دیدار اظهار داشت: من تا اینجای کار بهترین شیرجه رقابت ها را زده ام.وی در پاسخ به این سوال که آیا این کار خود را "دست خدا" می نامد، گفت: نه، این دست سوارز بود.

sakura
03-07-2010, 12:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](89).gif دیگه نبینم پشت سر عمو مارادونا حرف بزنی

errmii
03-07-2010, 12:57
سلام من میگم

چون جام 90 رو هیچ کس فراموش نکرده که فکر کنم رودی فولره... بود خودشو انداخت زمین الکی پنالتی گرفت حق آرژانتین رو خوردن و قهرمان شدند :angry::angry::angry:
بعدها هزاران بار اون صحنه بررسی شد پنالتی نبوده و نیست و آلمانی ها ضد فوتبال بازی کردند
الان یه برزیلی از شانس ما پیدا میشه میگه گل کانیگیا تو اون جام آفساید بود حق برزیل بود و ... خودم بگم حداقل اصلا هم آف ساید نبود

امیدوارم انتقام اون جام رو هر طوری که هست به بهترین نحو امروز از آلمان بگیرن من واقعا از اون جام عقده دارم خدایی حالا مارادونا که باید دیگه شونصد برابر ماها باشه پس حتما می بریم

این کلیپ رو هم حتما همه دیدن یه انیمیشن بسیار جالب از مقایسه مارادونا و مسی تنها تفاوتشون گرفتن جامه که مسی امسال میگیره.... حتـــــــــــــــــــــــ ــــما

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن خدایی قلبم تو دهنمه خوابم نمی بره نمی دونم چی کار کنم ...
حتما می بریم

Vivaaaa Argentinaaa
اون بازی رو اگه خوب نگاه کنی می بینی که آرزانتین بوده که ضد فوتبال بازی می کرده ضمنا اون پنالتی هم درست بوده فقط بعضی از آرژانتینیها میگن درست نیست.
خوبه که آرژانتین سال 86 هم با گلی که مارادونا با دست زد به فینال رسید و قهرمان شد.در سال 78 هم میگن قهرمانیش سایسی بوده.
بگذریم
امیدوارم امروز بازی خوبی رو شاهد باشیم.

3Dmajid
03-07-2010, 13:01
واقعا از باخت برزیل لذت بردم :21:

امیدوارم امروزم از باخت آلمان همه با هم لذت ببریم :10:

گرافيكار
03-07-2010, 13:36
امروز اگه از مسي مثل بازياي قبلي استفاده بشه همون دست خدا بايد كمك كنه
به نظر من اگه مسي مثل بازياي قبل از وسط زمين توپ بگيره به سمت پشت هجده و عمق آلمان حركت كنه
بين خديرا و اشنايدر گير ميفته
مطمئن باشيد اينا امروز به بهاي اخراج شدن هم اجازه عبور به مسي نميدن
چارش چيه
مسي بايد مثل بارسا بياد كنار
اينجوري برنامه هاي يارگيري آلمانيهام به هم ميخوره
اگه دنبال مسي بيان كنار كه فضاي زيادي پشت هجده خالي ميشه اون موقع يه پاس به توز و تكرار گل سوم به مكزيك
اگه دنبال مسي نيان مسي ميمونه و يه دفاع كنار حريف كه مطمئنن ازش عبور ميكنه
حالا اينكه چپ بزاره يا راست فرق چنداني نداره
اگه سمت راست بزاره با اولين حركت خطرناك مسي يواخيم لو مطمئنن به پودولسكي ميگه عقب تر بازي كنه براي كمك به دفاع چپ آلمان
اگه اينجور بشه نظم خط حمله آلمان به هم ميخوره
و ديگه خبري از اون ضد حمله ها نيست
اما اگه من باشم مسي رو ميزارم چپ چون فيليپ لام پاهاش كوتاهه و مسي به راحتي ميتونه ازش رد شه
ديماريا بايد به مسي نزديك بازي كنه چون خيلي خوب جواب يك مسي رو با يه دو عالي ميده
توز بايد بياد پشت هجده آلمان اينجوري دفاع آلمان از ترس شوت مياد جلو
و اون پشت بهترين فضا براي ديمارياس كه مسي رو توي اون قسمت صاحب توپ كنه
مسي امروز گل ميزنه

dashmojtaba
03-07-2010, 14:52
شک نکنید برنده ایم
الان پخش زنده داشتن با هوادارای آرژانتین مصاحبه میکردن اصلاً عین خیالشونم نیست غرق شادین میخوان برن استادیومو بترکونن بدترین شکل ممکن از آلمانیها پذیرایی میکنن اینو بدونید با این همه هوادار مسی نخوادم گل بزنه میزنه ! آلمان هیچی نداره نه ستاره نه ادعا نه تماشاچی نه انگیزه تیمش پشمه پشمه ! خیالتون خلاصه راحت یه بازی قول میدم اینا بکنن امروز دهن هرچی منتقد مارادوناس قفل بخوره و بهش تعظیم کنن حقمونم برده واقعاً تیممن هم قدرت داره و هم انگیزه و هم غیرت داره و نمیگذاره به بهانه دفاع ضعیفو اینا گل بزنه آلمان تازه مگه ساموئلو بوردیسو برگ چغندرن تو زمین ! میرن پودولسکیو لتوپار میکنن چشمای مسعودو از حدقه درمیارن فکر گلزنیم دیگه نکنن زپرتیا
آقا من خیلی جوگیرم ولی برید خوش باشید امشب همینجا باهم یه جشنی راه میندازیم
فعلاً :31:

A.M.D.D.E.V.I.L
03-07-2010, 15:02
برنده ایم ، یکی از فامیل هامون طرف هر تیمی رو که میگیره اون تیم میبازه
بهش گفتیم این بار طرف آلمان رو بگیره که از اون لحاظ هم مشکلی پیش نیاد و توی پیشگوییش بد سابقه نشه!

zentarot
03-07-2010, 15:06
اون بازی رو اگه خوب نگاه کنی می بینی که آرزانتین بوده که ضد فوتبال بازی می کرده ضمنا اون پنالتی هم درست بوده فقط بعضی از آرژانتینیها میگن درست نیست.
خوبه که آرژانتین سال 86 هم با گلی که مارادونا با دست زد به فینال رسید و قهرمان شد.در سال 78 هم میگن قهرمانیش سایسی بوده.
بگذریم
امیدوارم امروز بازی خوبی رو شاهد باشیم.

من کاری به 86 78 ندارم من صحبت از جام نود 90 و آلمانی که ضد فوتبال بازی کرد رو کردم من به خوبی به خاطر دارم یک بازیکن آرژانتین به ناحق اخراج شد یه پنالتی هم که به هیچ وجه پنالتی نبود داور برای آلمان گرفت
آهان ویدیوش رو هم پیدا کردم خدا رو شکر

آقا همه ببینن حق آرژانتین بود همه ببینن پنالتی نبود به هیچ وجه
خدایی طرفدارانه نگاه نکنید انصافا پنالتی بود اگه همه بگن من هم قبول می کنم بزارید کامل ویدئو لود بشه تصویر آهسته خطا ها رو ببینید

VIVAAA LA ARGENTINAAAAAAA

CHEGUEVARA.
03-07-2010, 15:23
مسي مقابل آلمان بازيکن آزاد مي شود

پايگاه اطلاع رساني فيفا روز شنبه نوشت: اين دقيقا همان کاري است که خود "ديه گو مارادونا" در فينال جام جهاني 1986 انجام داد.
ستاره جوان بارسلونا که ظاهرا آنفلوآنزاي خفيفي گرفته است، نتوانست در تمرينات روز جمعه آرژانتين شرکت کند، اما قرار است در ديدار يک چهارم نهايي جام جهاني 2010 مقابل ژرمن ها به ميدان برود.
مارادونا که پنج گل در جام جهاني 1986 زد و با درخشش خود آرژانتين را در فينال اين جام به پيروزي 3 بر 2 مقابل آلمان رساند در مورد مسي گفته است: او فقط کمي تب داشت. وقتي شروع به تمرين کرديم، هوا خيلي سرد بود. من هم به او استراحت دادم.
وي گفت: تمرينات خوب بود، اما اصلا به بازي نکردن او فکر نمي کنم. مسي فقط کمي استراحت کرد تا بتواند با آمادگي مقابل آلمان بازي کند.
مسي تاکنون در جام جهاني 2010 گل نزده، اما بيش از نيمي از 10 گل آرژانتين در اين رقابت ها را ساخته و پرداخته کرده است.
مارادونا با بيان اين که به او همان نقش آزادي را مي دهد که خودش در تيم ملي داشته، تاکيد کرد: مي خواهم به او آزادي عمل بدهم و جايگاهي برايش تعريف نکنم. وي گفت: بازيکناني مثل مسي را نبايد محدود کرد چون از طراوت و خلاقيتشان کم مي شود.
بازيکن افسانه اي آرژانتين در ادامه با توجه به حذف برزيل از دور بازي ها باز هم تيم ملي کشورش را مدعي اصلي قهرماني ندانست و اظهار داشت: نه. ما مدعي نيستيم، اما تيم هاي مقابل براي پيروزي بايد بهتر از ما باشند.
وي گفت: ما فقط فوتبال خودمان را بازي مي کنيم. ما به همه نشان داديم که يک تيم تهاجمي هستيم با توانايي هاي بالا در خط مياني و حمله و دفاع.
مارادونا افزود: نمي خواهم چيزي را تغيير بدهم. ما به همه حريفان احترام مي گذاريم و قصد ترساندن کسي را نداريم. به همه 23 بازيکنم هم افتخار مي کنم و از آنها متشکرم.
وي از "کارلوس ته وز" بازيکن منچسترسيتي هم تشکر ويژه کرد و افزود: مدت هاست او را مي شناسم. ته وز يک پديده است. او در هر جايي که بازي کرده، عالي بوده است.
او مدعي شده که عملکرد آرژانتين در صورت صعود به نيمه نهايي جام براي اولين بار بعد از 20 سال بهتر از اين هم خواهد شد.
مارادونا در خاتمه گفت: بازيکنان وقتي وارد زمين مي شوند بايد همه چيز را رها کنند. پشت آنها کشوري است که سال هاست طعم قهرماني را نچشيده. مردم آرژانتين براي اين که بتوانند صبح با لبخند از خوب بيدار شوند، چشم به آنها دوخته اند.

salarhiv
03-07-2010, 16:12
*************ARGENTINA*****************

Advanced Ali-001
03-07-2010, 16:29
عجب تایپیکی شد ایول میدونستم از اون اول که تا حالاهمه هم دل هم اعتبار هستین!
ایول تیم آرژانتین وهمه رفقا مخصوصاًتازه واردا ومخصوصاًمدیر گرامی امین جان که همیشه قدم رو تخم چشم ما میزارن قربون همتون علی.:40:

salarhiv
03-07-2010, 16:33
ازاونجایی که خودم و بقیه بچه های ارژانیتن اسپرس دارن,چند تا ارام بخش قوی براشون قبل بازی میزارم!!

اینم یه صحنه ی افتخارامیز:

ازین الپرازولام ها بازم گیر اوردم میزارم!!!

Ar@m
03-07-2010, 16:34
بايد بگم كه با اينكه طرفدار آرژانتينم اين حس منفي نگريم ميگه كه ما مي بازيم
مسخره است واسه چي بايد با آلمان مي افتاديم؟
حذف شدن انگليسم خيلي مسخره بود

p3yman_xl
03-07-2010, 16:37
به امیـد بـرد تـیـم :40:

دوسـت دارم دی ماریـا یه گـل قشنـگ بزنه ..

3Dmajid
03-07-2010, 16:48
بچه ها برد تیم آرژانتین رو پیشاپیش تبریک میگم :10:

dashmojtaba
03-07-2010, 17:10
آقا منو ببخشید اینو میگم یه اتفاقی افتاده خود من که کوه روحیه ام حالم گرفته شده رفتم سیگار بگیرم از سیگاری محلمون از اون بختیاریای تیزه باهام شرط بسته سر باخت آرژانتین
لعنتی !! بابا خودت طرفدار آرژانتینی این چه حرفیه خلاصه سر یه پاکت بهمن باهاش بستم خداکنه امشب روش کم بشه خدا کنه سقش برای ما سیاه نباشه خودشم آرژانتینیه ها !
بازم میگم آرژانتین میبره حداقل برای یه پاکت سیگار بنده :31:

Facon_Archi
03-07-2010, 17:35
ای بابا:( گل خوردن...

dashmojtaba
03-07-2010, 18:19
نیمه اول گل میزدیم نیمه دوم میپکوندیم حیف شد خدا کنه گل دومو نخوریم وگرنه جمع کردن آرژانتین خیلی سخت میشه

scali
03-07-2010, 18:21
گندش بزنن با این هم تیمی های خنگ مسی.

بدبخت باید بره از دفاع خودشون توپ بگیره بره جلو . تا آخر بازی نمیکشه .

چه گل مفتی هم خورد . دفاع معلوم نیست حواسش کجاست .

3Dmajid
03-07-2010, 18:23
همش تقصیر این دروازبانه مسخره ی آرژانتینه :41:
با اون قدش یه شیجه نمیتونه بزنه توپ و بگیره :2:

آرژانتین اولای نیمه خوب بازی نکرد ولی بعدش خیلی خوب شد، امید دارم که نیمه دوم بتونیم گل بزنیم :10:

sakura
03-07-2010, 18:24
دوستان ناراحت نباشین ما نیمه دوم جبران میکنیم

eng.j.mehrdad
03-07-2010, 18:35
آرژانتین لوله کرده ، به امید پیروزی ...

dashmojtaba
03-07-2010, 18:57
چیو لوله کرده باختیم دوهیچ !
دیگه فکر نکنم بتونن کاری کنن دفاع آلمان خیلی خوبه همه راهارو بسته

vahid_ba
03-07-2010, 18:58
دوستان ناراحت نباشین ما نیمه دوم جبران میکنیم

آرژانتین لوله کرده ، به امید پیروزی ...

:39::39::39::39:

لوله کردین؟

یکی دیگه هم خوردین

خداحافظ ارژانتین

just germany

dashmojtaba
03-07-2010, 19:01
سومیم خوردیم تموم شد تسلیت به همه دوستان

camry
03-07-2010, 19:02
همه با هم بگید مرگ بر آلمان جنایت کار

Arrowtic
03-07-2010, 19:07
شكستتون رو تسليت ميگم.
ايول آلمان

dashmojtaba
03-07-2010, 19:10
تیم آرژانتین خیلی کند بود امروز
از جنگندگیشون هیچ خبری نبود آرومو بی آزار تو زمین راه میرفتن نمیدونم علتش چیه واقعاً نمیدونم بازیهای قبلیشون خیلی بهتر بودن

---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------

حالا بریم از اسپانیاییها حمایت کنیم آلمان بازی بعدی مولرو نداره اسپانیا انتقاممونو ازشون بگیرن

M@hdi-B
03-07-2010, 19:12
تسلیت می گم.

واقعا هیچ کس نمی تونست این نتیجه رو پیش بینی کنه:13:

شاهین18
03-07-2010, 19:14
حیف شد:41:

Iman_m123
03-07-2010, 19:15
خیلی ضدحال خوردم
همه تک روی میکنن توی خط حمله ...

اینم از گل بعدی ...
واقعا ناراحتم

p3yman_xl
03-07-2010, 19:17
متاسفم ...

منتظر دوستان کم سن و سال برای مزه پرانی هستیم ..

dashmojtaba
03-07-2010, 19:17
واقعاً حیف شد دوست داشتم این بازیو حداقل به خاطر اون همه حق خوری میبردیم اما ...
شاید اگر گل اولو نمیخوردیم شرایط خیلی فرق میکرد اما ... واقعاً امروز کم دوید آرژانتین
مزدکم باز نحوستشو بهم ثابت کرد چقدر من از گزارشای این آقا بدم میاد :2:

M@hdi-B
03-07-2010, 19:18
بچه ها گل چهارم رو هم کلوزه زد:13:

واقعا دیگه شورش در اومد:13:

camry
03-07-2010, 19:21
عزای عمومی

Ultra_Black
03-07-2010, 19:23
و آنها تحقیر شدند...:31:

Amirdb
03-07-2010, 19:24
نگران نباشید

اسپانیا آلمانو لوله میکنه
انتقامتون رو می گیریم

p3yman_xl
03-07-2010, 19:24
اگر میخوایی بن نشی لطفاً اینجا مزه نریز!

تذکر رو مدیر انجمن هم دادند...

مرسی

saman65
03-07-2010, 19:25
بدترین شکست کل دنیای فوتیالیم ...
کاش تو فینال 10 تا از هلند میحوردیم ولی اینجا آلمان رو...

فدای سرتون..عشقست و ارژانتین
مردشور مربیمون...هربازیکن اسطوره ای که نمیتونه یه مربی خوب باشه
جام هم تموم شد و این مسی هیچ غلطی نکرد

بای همگی

A.M.D.D.E.V.I.L
03-07-2010, 19:25
باخت مسخره ای بود
جنگ جهانی دوم 60 میلیون نفر تلفات داشته و 36 میلیونش رو آلمان کشته
این بازی کن هایی که میبینید آلمانی هستند از خون فاسد به دنیا اومدند همونا یی که پدر هاشون توی جنگ ها 30 40 نفر آدم کشتن
یک چیز جالب که متوجه شدم- به احتمال زیاد نتایج بازی ها از پیش تعیین شده هستند دلیل: هشت پای پیشگو

sakura
03-07-2010, 19:26
جز گریه کاری نمیتونم کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M@hdi-B
03-07-2010, 19:26
من طرفدار برزیل بودم ولی حالم از برزیل به هم می خوره:13:

آرژانتین حذف شد .. من هم گریه کردم:37:

طفلک توز چقدر دوید :45:

pedram_sad
03-07-2010, 19:28
اقایون تسلیت
ما گفتیم شما انتقام ما ( انگلیس ) رو میگیرن که ...
ولی خیلی بد باخت من هنوز موندم هاج و واج

caca_caca888
03-07-2010, 19:28
اي بابا
باختيم كه
ما بريم آواتارمون رو از مسي به كلوزه تغيير بديم:31:

msshamraz
03-07-2010, 19:29
آلمان منظم بازی کرد
آرژانتین نا منظم

کاش یکی مثل ژاوی یا پیرلو در تیم آرژانتین بود

حیف که دیگه مسی نیست ...... :41:

s-b
این توز و دی ماریا و هیگواین خیلی داغون هستند با اینها به همین جا هم که آرژانتین رسید خیلی بود تو پست این بازیکنا بازیکنان خیلی بهتری بودند ولی...

sakura
اي بابا
باختيم كه
ما بريم آواتارمون رو از مسي به كلوزه تغيير بديم:31:

مسی چه گناهی داره که یه خرو گذاشتیم تو دروازه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HoJJaT_007
دروازه بان ماست
دفاع هم fail
برید شکر کنید آلمان 15 تا نزد

noia
03-07-2010, 19:30
حالم از این گزارش‌گر منفور که نمی‌خوام اسمشو بیارم بهم می‌خوره. تابلو ِ تابلو ِ که آلمانی‌ ِ (یا حداقل ضد آرژانتین)؛ دیگه وسطای بازی می‌خواستم دارش بزنم.
منی که اصلن از اسپانیا خوشم نمی‌آد، با تمام وجود آرزو دارم سوراخ‌سوراخ کنه آلمانو.

piishii
03-07-2010, 19:30
باخت مسخره ای بود
این بازی کن هایی که میبینید آلمانی هستند از خون فاسد به دنیا اومدند همونا یی که پدر هاشون توی جنگ ها 30 40 نفر آدم کشتن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش بی خیال

M i L @ D
03-07-2010, 19:31

واقعا کــه ...

mehrdad8086
بچه های آرژانتینی تسلیت منو بپزیرید.

ولی فوتبال همینه هرکی بیشتر زحمت بکشه حقشه که ببره:20:

3Dmajid
له شدیم :31:

آلمان خیلی قشنگ بازی کرد ... حقشون بود ببرن ... :10:

sakura
حالم از این گزارش‌گر منفور که نمی‌خوام اسمشو بیارم بهم می‌خوره. تابلو ِ تابلو ِ که آلمانی‌ ِ (یا حداقل ضد آرژانتین)؛ دیگه وسطای بازی می‌خواستم دارش بزنم.
منی که اصلن از اسپانیا خوشم نمی‌آد، با تمام وجود آرزو دارم سوراخ‌سوراخ کنه آلمانو.

من برا کشتن مزدک نقشه کشیدم:grrr:

dashmojtaba
03-07-2010, 19:33
اما من همچنان آرژانتینی میمونم تا آخر عمرم هم شده میمونم تا قهرمانی آرژانتین رو ببینم توی همین تاپیک دهها صفحه قبل گفته بودم اگر به آلمان بخوریم خوب نمیشه ولی یه بچه آرژانتینی اومده بود و هی میگفت باید انتقام بگیریم اینم انتقام !
ولی یه چیزی بهتون بگم عزیزان اگر واقعاً یه تیمو دوست دارید تیمتونو عوض نکنید هیچوقت من یادمه بچه بودم جام 94 ایتالیا باهت اما من طرفدارش موندم تا بالاخره 2006 قهرمان شد الانم منتظر جام های بعد خواهم موند و طرفدار مسی هستم مارادونا رو هنوزم عاشقشم و آواتارم هم جهت اطلاع حالا حالاها اینجا عوض نمیکنم گرچه زیاد دیگه اینجا نمیام هم !
به هرحال واموس آرجنتینا

camry
03-07-2010, 19:33
تو نیمه ی دوم کی قشنگ تر بازی کرد آلمان یا آرژانتین
چند بار آژانتین به سمت دروازه آلمان شوت کشید

kasra_khan2003
03-07-2010, 19:35
دیگه کسی نیاد بگه مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال هست! حتی یه گل هم نزد، اونوقت اونو با یکی مثل زیدان مقایسه میکنن! 4 سال دیگه هم مسی نمیتونه کاری کنه...

sakura
اما من همچنان آرژانتینی میمونم تا آخر عمرم هم شده میمونم تا قهرمانی آرژانتین رو ببینم توی همین تاپیک دهها صفحه قبل گفته بودم اگر به آلمان بخوریم خوب نمیشه ولی یه بچه آرژانتینی اومده بود و هی میگفت باید انتقام بگیریم اینم انتقام !
ولی یه چیزی بهتون بگم عزیزان اگر واقعاً یه تیمو دوست دارید تیمتونو عوض نکنید هیچوقت من یادمه بچه بودم جام 94 ایتالیا باهت اما من طرفدارش موندم تا بالاخره 2006 قهرمان شد الانم منتظر جام های بعد خواهم موند و طرفدار مسی هستم مارادونا رو هنوزم عاشقشم و آواتارم هم جهت اطلاع حالا حالاها اینجا عوض نمیکنم گرچه زیاد دیگه اینجا نمیام هم !
به هرحال واموس آرجنتینا

منم آرژانتینی میمونم :27: ولی حالم از این مارادونای ** بهم میخوره:2:

caca_caca888
باز دمه كره شمالي گرم
بيچاره ازش همش 7 تا دونه خورد:31:

salarhiv
03-07-2010, 19:36
زنده باد ارژانتین.
ولی واقعا این المان ها روانشناسی شده بازی می کنن,فوتبال بازی نمی کنن.

لعنتی ها از عقل و احساسات حریف سو استفاده می کنن. اون از انگلیس, اون از ارژانتین

Boy Ka
03-07-2010, 19:37
تسلیت. مارادونا مربی نیست!

B L A S T E R
منم آرژانتینی میمونم :27: ولی حالم از این مارادونای ** بهم میخوره:2:
جالبه ! دو ساعت پیش جونت واسه مارادونا در میرف و بهش میگفتی عمو مارادونا !
چی شد یهو ؟!!

p3yman_xl
لعنتی ها از عقل و احساسات حریف سو استفاده می کنن. اون از انگلیس, اون از ارژانتینناتزی ها هم اینطور بودند و خود رو برتر میدونستند ... ولی بالاخره شکست خوردن!

ALt3rnA
03-07-2010, 19:38
خوب اینم ازین !
4 بر صفر
خداحافظ مارادونا !

*Batman*
03-07-2010, 19:38
آرژانتین بی نظم بازی کرد.دقیقا مثل نیمه دوم هلند-برزیل.
دلم واسه مسی سوخت.تنها بود.
به هر حال تسلیت.

sasan816
03-07-2010, 19:39
اسپانیا آلمانو لوله میکنه
انتقامتون رو می گیریم
ماکه شانس نداریم ولی بهتون قول میدم اول نمیشن

3Dmajid
باخت مسخره ای بود
یک چیز جالب که متوجه شدم- به احتمال زیاد نتایج بازی ها از پیش تعیین شده هستند دلیل: هشت پای پیشگو

چه ربطی داره به فوتبال :18:

sasan816
جدا خیلی مسخره باختید کره شمالی هم بود 4 تا نمیخورد

caca_caca888
03-07-2010, 19:40
زنده باد ارژانتین.

لعنتی ها از عقل و احساسات حریف سو استفاده می کنن. اون از انگلیس, اون از ارژانتین

اون از انگليس اين از آرژانتين :27:
:40:

آلمان ميبره يا اسپانيا؟!

Bs_panzer
03-07-2010, 19:41
چه قدر طرفدارای آلمان زیاد شدن.الان همه میگن ما از موقعی که به دنیا اومدیم آلمانی بودیم.

Iman_m123
03-07-2010, 19:42
آره مسی واقعا کسی رو نداشت که واسش توپ جور کنه

منم آرژانتینی میمونم ولی حالم از این مارادونای ** بهم میخوره

فقط میتونم بگم عجیبه !!!

H.Operator
03-07-2010, 19:44
گند زدیم من که استعفا میدم از طرفداری آرژانتین توقع یک گل خورده رو داشتم اما نه 4 تا مارادونا گند زد هیچ تدبیری برای نیمه دوم نداشت......

frnsh
03-07-2010, 19:45
اییییییییییی داد!
چقدر من یکی بدشانسم!!! طرفدار پرتغال بودم باخت، طرفدار آرژانتین شدم باخت!

حالا بگین چه تیمی خیلی به نظرتون نفرت انگیزه که طرفدارش بشم ببازه؟؟؟ آلمان خوبه؟؟ : دی

Masoud-Susa
03-07-2010, 19:47
تسلیت بابت باخت...همین :13:
ارژانتین اصلا در حد و اندازه ی خودش ظاهر نشد.
این هم مزد بازی کردن احساسی...
فوتبال یه بازیه منطقیه نه احساسی.
در ضمن اگه آرژانتین یه مسی دیگه داشت این بلا سرش نمیومد و چه بسا به مرحله ی بعدی هم صعد می کرد.
یا حق

شاهین18
03-07-2010, 19:47
خدا بخواد اسپانیا جبران میکنه

mehrdad8086
03-07-2010, 19:49
برو بکس آرژانتینی چرا دعوا آخه؟:41:

Khazuk
03-07-2010, 19:49
لحظه های خیلی سختی بود

ما که یه عمر آرژانتینی هستیم و خواهیم بود برد و باخت زیاد دیدیم با یک برد طرفدار آرژانتین نشدیم با یک باختم از تیمون بر نمیگردیم
تیم مشکلی نداشت فقط 10 دقیقه اول گیج بود و اون گل مسخره ... اگر اون 10 دقیقه سپری شده بود تیم سوار بر بازی میشد ولی یه گل زود هنگام تیم آلمان سوار بر بازی کرد هر موقع که میخواست حمله میکرد هر موقع دفاع و ضد حمله...
البته فکر نکنید که به همین راحتی فراموشش میکنم ولی دیگه کار از کار گذشته
ولی یه پیشنهادی دارم چون حدود 20 روز شب و روز توی این تاپیک زندگی کردیم بیاید تمام بچه های تاپیک آرژانتین همدیگرو توی لیست دوستان قرار بدیم و یه گروه هم به نام آرژانتین درست کنیم :10:

S@nti@go_s&k
03-07-2010, 19:52
اییییییییییی داد!
چقدر من یکی بدشانسم!!! طرفدار پرتغال بودم باخت، طرفدار آرژانتین شدم باخت!

حالا بگین چه تیمی خیلی به نظرتون نفرت انگیزه که طرفدارش بشم ببازه؟؟؟ آلمان خوبه؟؟ : دی

یه چند روز بیخیال شو طرفدار کسی نباش بزار جام جهانی تموم شه دستت درد نکنه:31:

بردیا
03-07-2010, 19:53
باخت مسخره ای بود

:27::27::27::27::27::27::27::27:

بدجوری بوی سوختگی میاد:27::27::27::27::27:

حداقل بگو نمیدونم نویر توپامونو گرفت و مارادونا فلان بود و نمیدونم بگو جام 86بردیمتون و این صوبتا
رفتی سراغ جنگ جهانی؟:27::27::27::27::27:

farbod123
03-07-2010, 19:53
oops...
ترکیدیم...

H.Operator
03-07-2010, 19:54
آخه این چه نتیجه ای بود تو خونه آبروم رفت....

arfnpm
03-07-2010, 19:56
درود

دیدید چه قدر فاصله بین آلمان و آرژانتین هست؟ استرالیا هم 4 تا خورد اما موقعیت گل داشت اینا چی؟

به همه ثابت شد که آلمان پر طرفدار ترین تیم در ایران است؟
کی می گفت طرفدارا آرژانتین بیشتره؟
کی می گفت آلمان فقط شانس داره؟

رکورد 2.5 میلیون اس ام اس و در این بازی دو برابر آرژانتین باز چی می گه؟

8 گل در 2 بازی با آرژانتین و انگلیس شانسیه؟

دیگه بهونه ها چیه؟

آلمان قهرمانه

فقط حیف که مولر الکی کارت گرفت بازی بعدیو از دست دارد :(

frnsh
یه چند روز بیخیال شو طرفدار کسی نباش بزار جام جهانی تموم شه دستت درد نکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

میخوام طرفدار آلمان بشم که انتقاممون گرفته بشه!!! :21:

msshamraz
به هر حال آلمان با تجربه و همیشه خوش شانس و منظم و ماشینی برنده این بازی بود

از مسی خوشم میامد خیلی بد شد که مسی را نخواهیم دید

ولی آخرین پستی که میدهم در این تاپیک در پاسخ به کسانی است که سعی می کنند تا مسی را با دیگران مقایسه کنند و بنویسند و بگویند که مسی مثلا با رونالدو یا مسعود اوزیر و .... همسطح است .

باید خدمتشون عرض کنم که من شیفته شخصیت مودب مسی بودم و دوست داشتم آرژانتین قهرمان بشه . با وجودی که مسی گل نزد و آرژارتین هم قهرمان نشد از نظر من مسی بازیکن بزرگی است . بزرگترین بازیکن تاریخ

بی حاشیه ، کم اعتراض و مودب

mehryazdan
03-07-2010, 19:57
خداییش این مارادونا اصلا مربی نیست تیمش 1 0 عقب بود اینقدر مهاجم نیاورد تا گلهای بعدی هم خوردند باید نیمه دوم میلیتو رو میاورد بیچاره تا آخر رو نیمکت بود

sAeEd_kHaAn
03-07-2010, 19:58
من نتونستم بازیو ببینم از طریق اینترنت نتیجه رو دنبال کردن واقعا باخت بدی بود و غیر قابل باور
اون از ایتالیا اینم از تیم دومم ارژانتین عجب جام گندی :41:

S@nti@go_s&k
03-07-2010, 19:59
میخوام طرفدار آلمان بشم که انتقاممون گرفته بشه!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه جون مننن شیطونی نکن دیگه

اصلا بیا طرفدار ساحل عاج شو تیم خوبیهاااااااا ساحل داره فیل داره عاجم داره :دی

*Batman*
03-07-2010, 20:00
چه قدر طرفدارای آلمان زیاد شدن.الان همه میگن ما از موقعی که به دنیا اومدیم آلمانی بودیم.

حزب بادی زیاد داریم.در عوض طرفدار متعصب کمه.
خیلی ها هم را به را عضو میشن و رنگ عوض میکنن.
یه کم بگردی راحت پیداشون میکنی.

caca_caca888
03-07-2010, 20:00
میخوام طرفدار آلمان بشم که انتقاممون گرفته بشه!!! :21:

نه آخه ميفهمه تقلب كردي. برعكس ميشه يهو قهرمان ميشيد:31:

نظرش چی بود میشه بری بخونی بعد حمایت کنی ؟
الانم باز از رو نرفته ادامش میده پررو زر اون عوضی میزنه به من اعتراض میکنی
اینقد ناراحتم که حال ندارم گزارششو بدم
گفت از مارادونا متنفرم
كي ميگه نخوندم؟

frnsh
03-07-2010, 20:01
جام گندو هستم!!!
اونوقت یکی مثل غنا داشت میومد بالا!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Khazuk
03-07-2010, 20:03
چیزیایی که من میگم خیلیاتون درک نمیکنید چون تصورشم نمیتونی بکنید کوچیک بودیم جنگ بود بدبختی و... هیچ چیزی نبود فقط عشقمون به آرژانتین بود و مارادونا, پاسور ورزشی میخریدیم فقط بخاطر آرژانتین و مارادونا ....
بعضی از دوستان زود از کوره در میرن باید واقعا عاشق باشی تا درک کنی ولی دیگه جام واسه من تموم شد مارادونا عیبهایی داشت ولی ماردونا واسه من همیشه مارادونا هست

hamid_diablo
سلام

تسلیت میگم

ولی حیف شد بد موقعی خوردید به آلمان

frnsh
نه جون مننن شیطونی نکن دیگه

اصلا بیا طرفدار ساحل عاج شو تیم خوبیهاااااااا ساحل داره فیل داره عاجم داره :دی

نه آخه ميفهمه تقلب كردي. برعكس ميشه يهو قهرمان ميشيد:31:

گفت از مارادونا متنفرم
كي ميگه نخوندم؟

دیر گفتین!
ولی خداییش هر تیمی دوست داشتم حذف شد: مکزیک، پرتغال، آرژانتین!!! :41:
اگه این یکی نشه خیلی زوره!!! :21::27:

hamid_diablo
03-07-2010, 20:05
چیزیایی که من میگم خیلیاتون درک نمیکنید چون تصورشم نمیتونی بکنید کوچیک بودیم جنگ بود بدبختی و... هیچ چیزی نبود فقط عشقمون به آرژانتین بود و مارادونا, پاسور ورزشی میخریدیم فقط بخاطر آرژانتین و مارادونا ....
بعضی از دوستان زود از کوره در میرن باید واقعا عاشق باشی تا درک کنی ولی دیگه جام واسه من تموم شد مارادونا عیبهایی داشت ولی ماردونا واسه من همیشه مارادونا هست

حیف مارادونا سوخت 4 تا گل حق آرژانتین نبود

Amin
03-07-2010, 20:06
شلغم میزاشتیم تو دروازه کمتر گل میخورد
الاغ با اووون گلی که دقیقه 3 خورد تیمو از هم پاشوند !
حیف
واقعا حیف
ایشالا کوپا آمریکا و جام جهانی بعدی

S@nti@go_s&k
03-07-2010, 20:09
دیر گفتین!
ولی خداییش هر تیمی دوست داشتم حذف شد: مکزیک، پرتغال، آرژانتین!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این یکی نشه خیلی زوره!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه نمیشه آلمان قهرمانه یا هلند یا اسپانیا یا اروگوئه :دی

mani_2004_2006
03-07-2010, 20:09
تسلیت عرض میکنم :دی

عجب بخورتون خوبه هاااا . 4 تاااااا =))

حیف شد . این مارادونا رو می دیدیم کلی شاد میشدیم :دی

caca_caca888
03-07-2010, 20:10
حیف مارادونا سوخت 4 تا گل حق آرژانتین نبود
خودش يا دماغش يا ...ش؟

كره شمالي باخت تو تاپيكش 30 نفر بودن:دي(از پرتغال)
اما اينجا همش 10 نفرن.

دیر گفتین!
ولی خداییش هر تیمی دوست داشتم حذف شد: مکزیک، پرتغال، آرژانتین!!!
اگه این یکی نشه خیلی زوره!!!
ماهي رو هر وقت از آب بگيري تازست
شما تا داغ نشده نونتونو بكنيد:31:

Iman_m123
03-07-2010, 20:11
ولی من هنوزم طرفدار آرژانتینم و مارادونا رو هم دوست دارم و مثل بعضیا نیستم :31:

A.M.D.D.E.V.I.L
03-07-2010, 20:12
بازی های 2010 عجیب بودند خیلی عجیب بودند
نمیتونم اسمشو بزارم فوتبال
میخوام بگم گ..بال

Khazuk
من و همه دوست دارن آرژانتین قهرمان بشه
ولی خوب خدارو شکر که من یکبار این تجربه را در کوچیکی داشتم
ولی این جام خیلی زود واسمون تموم شد :grrr:

salarhiv
****حرف اخر****

واقعا واسه همه ی افرادی که تا حالا سنگ ارژانتینو به سینه میزدن و الان اوونر دارن زد ارژانتین و مارادونای بزرگ پست میدن متاسفم.

ارژانتین همیشه بزرگه,مارادونا بزرگتر. این تاپیک هم تا اخر جام توسط طرفدارای حقیقی ارژانتین بالا می مونه.

frnsh
03-07-2010, 20:14
نه نمیشه آلمان قهرمانه یا هلند یا اسپانیا یا اروگوئه :دی

خب حداقل احتمال آخر شدن آلمان که هست،
اگه آرژانتینو پرتغالو برزیل حذف میشن، هرچیزی ممکنه دیگه! :21: همه ش برمیگرده به شانس من!

A.M.D.D.E.V.I.L
03-07-2010, 20:14
قدر مسی رو نمیدونن شایدم مارادونا به مسی حسودی میکنه و روش کار نمیکنه

salarhiv
03-07-2010, 20:15
اون از انگليس اين از آرژانتين :27:
:40:

آلمان ميبره يا اسپانيا؟!

دیگه فرقی نمی کنه/

caca_caca888
آدم چرا بايد به يه كشوري تعصب داشته باشه؟

ryong
شلغم میزاشتیم تو دروازه کمتر گل میخورد
الاغ با اووون گلی که دقیقه 3 خورد تیمو از هم پاشوند !
حیف
واقعا حیف
ایشالا کوپا آمریکا و جام جهانی بعدی

نباید sakura (من ) رو بن میکردی من فقط نظرمو دادم

همه شاهدن اون اول شروع کرد به من فحش دادن

A.M.D.D.E.V.I.L
03-07-2010, 20:16
چون از کشور دیگه متنفره

tommy vercetti
03-07-2010, 20:16
من به شخصه از تیم آرژانتین بدم نمیاد ... ولی دیگه آلمانه دیگه ...
انشاءالله تو دوره ی بعد :11:

caca_caca888
03-07-2010, 20:18
آدم چرا بايد به يه كشوري تعصب داشته باشه؟

چون از کشور دیگه متنفره

خوب چرا بايد يه تيم قوي رو براي خودش انتخاب كنه؟(ميدونم چي جواب ميدي.اما خوب ميتونه از اون كشور متنفر بمونه و از هر كشوري كه مقابل اون موند طرفداري كنه.چرا يه تيم؟)
يعني اگه افغانستانم تيمش قوي بود يك عالمه الان طرفدار داشت!

Khazuk
03-07-2010, 20:19
حذف شدیم ولی توی تمام دنیا طرفدار داریم از لئوناردو دیکاپریو تا شارلیز ترون و....

caca_caca888
03-07-2010, 20:21
حذف شدیم ولی توی تمام دنیا طرفدار داریم از لئوناردو دیکاپریو تا شالیز ترون و....
تا مزدك...

mehrdad8086
03-07-2010, 20:22
خب حداقل احتمال آخر شدن آلمان که هست،
اگه آرژانتینو پرتغالو برزیل حذف میشن، هرچیزی ممکنه دیگه! :21: همه ش برمیگرده به شانس من!
زد اون هشت پا کار می کنی؟

بابا یه پولی ازش در بیار خوب دهه

Terry Bogard
03-07-2010, 20:23
آلمان رو ضد حمله خیلی خوب کار میکنه همین قضیه باعث برد آلمان شد.

frnsh
03-07-2010, 20:24
خوب چرا بايد يه تيم قوي رو براي خودش انتخاب كنه؟(ميدونم چي جواب ميدي.اما خوب ميتونه از اون كشور متنفر بمونه و از هر كشوري كه مقابل اون موند طرفداري كنه.چرا يه تيم؟)
يعني اگه افغانستانم تيمش قوي بود يك عالمه الان طرفدار داشت!

خب آره دیگه!
به نظر من اگه تیم خودمون میتونست بره بالا، حتما میتونست طرفدارهای زیادی هم داشته باشه.
در ضمن، درسته افغانستان زیاد کشور درست و حسابی نیست، اما اگه تو یه چیزی مثل فوتبال قوی باشه، چرا که نه! طرفدار افغانستانم میشیم!

Fusi0n
خوب تسلیت میگم به همه میدونستم این میشه کلا مشکل مارادونا بود و خوب شد 4 گول خورد تا کاملا کنارش بزار :31:

جام بعد آرژانتین با Marcelo Bielsa میبینم اونوقت ببینمیم آلمان چی برای گفتن داره :27:

Khazuk
تا مزدك...
دیروز برزیل و هلند بازی حساسی داشتن شخصیت مهمی به چشم خورد ؟

kotlet110
03-07-2010, 20:25
و در آخر بقول پارازیت
گر نکوبی شیشه غم را به سنگ هفت رنگش میشه هفتاد رنگ .
بیخیال فوتباله دیگه .:46:

caca_caca888
03-07-2010, 20:26
خب آره دیگه!
به نظر من اگه تیم خودمون میتونست بره بالا، حتما میتونست طرفدارهای زیادی هم داشته باشه.
در ضمن، درسته افغانستان زیاد کشور درست و حسابی نیست، اما اگه تو یه چیزی مثل فوتبال قوی باشه، چرا که نه! طرفدار افغانستانم میشیم!

نه شما همون طرفدار آلمان بمون
راهو واسه ما (افغانستان ) وا بذار:31:

راستي راه برا اسپانيا باز شد

دیروز برزیل و هلند بازی حساسی داشتن شخصیت مهمی به چشم خورد ؟
چي؟
نفهميدم چي ميگي!

Y@var
03-07-2010, 20:27
من با اینکه آرژانتین رو دوست داشتم ولی به خاطر غرور بیش اندازه مارادونا می خواستم ببازه!که باخت.
برزیل رو هم به خاطر دونگا می خواستم ببازه!که باخت.
فعلا عشق است اسپانیا!

Khazuk
03-07-2010, 20:31
جام بعد آرژانتین با Marcelo Bielsa میبینم اونوقت ببینمیم آلمان چی برای گفتن داره :27:
عزیز من تا 4 سال دیگه کی مرده کی زنده بعدشم جام توی برزیل هست اختلاف ساعت زیاد هست بازی های مهم که الان ساعت 11 شب هست اون موقع میشه ساعت 3 یا 4 صبح خیلیا بیخیالش میشن ولی اگر زنده بودم حتما بازیای آرژانتین دنبال میکنم

---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

نه شما همون طرفدار آلمان بمون
راهو واسه ما (افغانستان ) وا بذار:31:

راستي راه برا اسپانيا باز شد
چي؟
نفهميدم چي ميگي!
حذف شدیم ولی توی تمام دنیا طرفدار داریم از لئوناردو دیکاپریو تا شالیز ترون و....
_________

abc2
03-07-2010, 20:32
آقا تسلیت میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . خوبه چهره این مردک جلف رو نمی بینینم دیگه . ان شاالله هم دیگه صدای خیابانی رو نمی شونویم که هی بگه چه میکنه مسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

amirhoseinmehri
03-07-2010, 20:33
حالا هی مسخره انگلیس کنید:39::39::39:

بردیا
03-07-2010, 20:36

حالا از کجا میدونی که اونا برای طرفداری از آرژانتین اومده بودن؟

.German.
03-07-2010, 20:38
لئوناردو دی کاپریو و شارلیز ترون مادرشون آلمانی هستن

Khazuk
03-07-2010, 20:40
حالا از کجا میدونی که اونا برای طرفداری از آرژانتین اومده بودن؟
ما که ندیدیم خوشحالی کنن

vroom
03-07-2010, 20:42
ما که ندیدیم خوشحالی کنن

اخه نمیشه که سوپر استار هالی وود مثل تماشاچی عادی تا تصویرش را نشون میدن بالا پایین بپره مثل دوربین ندیده ها:دی
بعدشم مگه کلا چندبار نشونشون دادن

caca_caca888
03-07-2010, 20:43
جدي لئوناردو الا اونجا بود؟!
ميشه عكس بديد

frnsh
03-07-2010, 20:43
زد اون هشت پا کار می کنی؟

بابا یه پولی ازش در بیار خوب دهه

من هشتپا رو میذارم تو جیبم تا جمع کنن این خرافات بازیشونو! :27:

بردیا
03-07-2010, 20:44
کلا یه بار دی کاپریو رو نشون داد یه بار ترون

اونوقت شما از کجا میگی طرفدار آرژانتین هستن؟
تازه مادر جفتشون هم که آلمانیه به قول ژرمن عزیز

Khazuk
03-07-2010, 20:47
کلا یه بار دی کاپریو رو نشون داد یه بار ترون

اونوقت شما از کجا میگی طرفدار آرژانتین هستن؟
تازه مادر جفتشون هم که آلمانیه به قول ژرمن عزیز
شما از تلوزیون میلی دیدی بنده از الجزیره دیدم
بازی آمریکا و غنا بیشتر از 5 بار بیل کلینتون نشون داد ولی شبکه 3 یکبار هم نشون نداد حتی تماشاچیاشونم همینطور

بردیا
03-07-2010, 20:54
شما از تلوزیون میلی دیدی بنده از الجزیره دیدم
بازی آمریکا و غنا بیشتر از 5 بار بیل کلینتون نشون داد ولی شبکه 3 یکبار هم نشون نداد حتی تماشاچیاشونم همینطور

خب خوش به حال شما
کارت الجزیره چند؟

robert
03-07-2010, 21:00
خب .. اینم از آرژانتین... واقعا متاسفم... خیلی حالم رو گرفت...

انصافا اگر دفاع شموشک نوشهر رو بجای دفاع آرژانتین میذاشتن بهتر کار میکرد... :31:مخصوصا دروازه بان آرژانتین که عملکردش جالب نبود....

میترسم تو بازیهای بعدی آلمان هم که اینقدر خوب نشون داده حذف بشه و آخرش اروگوئه بشه قهرمان جام جهانی..

اصلا کلا این تورنمنت دچهار نحسی شده بود.... بهترین تیمهای دنیا یکی بعد از دیگری حذف شدن....

CHEGUEVARA.
03-07-2010, 21:01
همش تقصیر این دروازه بانه کم تجربه و ابله هست که گل زود هنگام رو خورد و باعث باخت آرژانتین شد.......
و واقعا" برای گزارشگر احمقمون یعنی مزدک میرزایی متاسفم فقط بلده توهین کنه به آرژانتینیها:41:
خودتون رو ناراخت نکنید....

abc2
03-07-2010, 21:03
شالیز ترون

اگه منظورت چارلز ترون هست باید بگم ایشون تو آفریقای جنوبی به دنیا اومدن احتمالا اومده بودن زادگاه رو یه دید بزنن . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته مادرشون هم آلمانی هست . دی کاپریو هم اجدادشون ایتالیایی آلمانی هستند بیشترشون . اصلا حالا که چی شما که باختید حالا اصلا 6 میلیارد نفر جمعیت کره زمین طرفدار شما . البته به جز من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Khazuk
03-07-2010, 21:06
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

خب خوش به حال شما
کارت الجزیره چند؟
کارت الجزیره سیخی چند
من با دانگل نگاه میکنم اگر یخوام کارت الجزیره بخرم باید 70 دلار پول بدم با همون پول یه دانگل میگیری وچندتا پکیج باهم باز میکنی
شارلیز من ( ر ) جا انداخته بودم بود تلفظش تا اونجا که من اطلاع دارم شارلیز هست نه چالرز یا چارلیز

yuseph
آلمان کابوس سیاه اسپانیا از راه رسید.....
منتظر نابودی باش اسپانیا...

robert
همش تقصیر این دروازه بانه کم تجربه و ابله هست که گل زود هنگام رو خورد و باعث باخت آرژانتین شد.......
و واقعا" برای گزارشگر احمقمون یعنی مزدک میرزایی متاسفم فقط بلده توهین کنه به آرژانتینیها:41:
خودتون رو ناراخت نکنید....

تصاویر چند تا از گلها رو یکی از بچه ها تو این تاپیک گذاشته...:

نه آقا... تقصیر شخص (( دیه گو آرماندو مارادونا )) بود... !! اصلا کلا تیم رو بد arrange کرده بود... اون بود که این دروازه بان اسکل رو برای این بازی انتخاب کرد و در عوضش هم فوتبالیست بسیار کارآمد و بدرد بخوری مثل VERON رو روی نیمکت نشوند...

اونوقت وقتی تیم کم میاره میره دامادشون رو وارد بازی میکنه... "آگورو " رو میگم....

یه بازیکن قدرتی و با تجربه مثل VERON خیلی به کار آرژانتین میومد....:41::41:

nafe-bandar
03-07-2010, 21:07
كارتش واسه يك سال 200 تومنه از دبي گرفتن...
راستي ايران يه بار كلينتون رو نشون داد!(تا نيمه ي اول!)
مزدك گفت بجز فوتباليست ها بازيگران زيادي هم به ورزشگاه اومدن :31:

بردیا
03-07-2010, 21:09
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

کارت الجزیره سیخی چند
من با دانگل نگاه میکنم اگر یخوام کارت الجزیره بخرم باید 70 دلار پول بدم با همون پول یه دانگل میگیری وچندتا پکیج باهم باز میکنی

اینا که میگفتن سیستم کدگذاریشون رو جوری کردن که هیچ دانگلی نتونه کاری بکنه