مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تیم ملی هلند
djmilad_mrb
12-07-2010, 08:50
بی خیال جام دیگه نمام شد الحق والنصاف حق اسپانیا بود درسته که موقعیتها یکسان بود اما نیمکت اسپانیا با نیمکت ما زمین تا آسمون فاصله داشت شما توجه کنید که دل بوسکه ژابی آلونسو رو کشید بیرون سسک فابرگاس رو اورد تو در صورتی تو تیم ما دی یانگ که رفت بیرون ون دروارت اومد تو که اشتباه همون باعث باخت تیم شد در کل شانس نداشتیم میتونستیم بازی رو ببریم که نشد نمیدونم حس منو دارین یا نه اما این بار خیلی به جام نزدیک بودیم خیلی:37:
ای خدا کی این طلسم شکسته میشه؟!؟!؟!:37:
armin321
12-07-2010, 08:53
حیف شد، واقعا حیف شد
اگر یک تیم نباید هیچوقت قهرمان بشه همین میشه ، سه بار بیا فینال هیچی
دوره آینده هم میزبان برزیله و احتمالا خودشه و این نسل طلایی دیگه به دور بعدش نمیرسه
پس خداحافظ سومین نسل طلایی هلند ، بازهم بدون جام
titanium_zarin
12-07-2010, 09:04
حيف شد ...
اگه اون روبن احمق درست ميزد ... الان بجاي متاسفم بايد ميگفتم خوشحالم ...
اما متاسفم ...
djmilad_mrb
12-07-2010, 09:13
بازی فوتبال همینه نزنی میخوری!!
دیشب بدجور حالم گرفته بود اگه تو پنالتی میباختیم سوزش کمتر بود .
امير موسر
12-07-2010, 09:21
دیشب هلند خیلی خوب بود ! گلم بد موقعی خورد !
Bergkamp
12-07-2010, 09:26
قهرمانی اسپانیا مبارک طرفدارای این تیم باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله... اگر المان در 7فینال فقط 3 بار قهرمانی رو کسب میکنه هلند به اولین تیم تاریخ فوتبال تبدیل میشه که در سه فینال هر سه فینال رو از دست میده...نمیدونم چی بگم...دیشب روبن تبدیل به یه بازیکن منفور برای من شد...نه بخاطر تک به تک خراب کردناش بلکه بخاطر کارهاش،اخلاقش تو بازی فینال و حواشی ای که درست میکنه:9:
یه درصد بازیهای یورو 2008 رو تو این جام انجام ندادیم و به هیچ وجه اون total football هلند رو اجرا نکردیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هاوارد وب:31:هم تبریک میگم که نشون داد لیاقت سوت زدن بازی شفیلد یونایتد و وستهام هم نداره چه برسه به فینال جام جهانی:90:
برای اولین بار برای یه تیم خارجی دیشب گریم کردم...واقعا باخت هلند دیشب گریه اور بود،بیشترین ضربه رو وسلی اسنایدر دیشب خورد،مطمئنا اگه هلند قهرمان میشد اسنایدر بدون شک مرد سال جهان میشد:37:
خداحافظ جام نوزدهم
Doyenfery
12-07-2010, 09:41
اون آرین ربن اگه تک به تک رو گل کرده بود روند بازی چیزه دیگه ای میشد ... دیگه عمرا اسپانیا می تونست که از دفاع پر انگیزه هلند رد شه حالا اسپانیای ها بیان بگن ما هم موقعیت داشتیم .. یا یه دونه پنالتی واسه ما گرفته نشد ..
من این چیزا رو قبول ندارم .. موقعیت روبن کجا ... .
:-<
اشکال نداره بالاخره بازی برد و باخت داره و این جام فقط حق هلند بود اسپانیا اصلا نباید به فینال میرسید! :41:
اگه اون روبن اوون توپ ها رو گل کرده الان وضعیت اینجوری نبود
toadstool
12-07-2010, 10:20
خراب کردن موقعیت های تک به تک روبن یه طرف، گم بودن فن پرسی تو زمین یه طرف
کلا من دیشب کار خاصی از این بازیکن ندیدم مهاجمی که تو هفت تا بازی فقط یک گل بزنه بدرد نیمکت میخوره
ولی فکر کنم نسل بعدی فوتبال هلند هم بد نباشه مثلا همین ایلیا به نظر من خیلی بهتر از فن پرسی بود
همیشه اواخر بازی میومد تو زمین ولی حداقل 1 2 موقعیت خطرناک ایجاد میکرد مخصوصا توی بازی های دور اول
به هر حال امسال هم نشد قهرمان بشیم و این طلسم همچنان باقیست
نایب قهرمانیمون مبارک
malkemid
12-07-2010, 10:21
خوشم اومد از اینکه هلند تا دم چشمه رفت و تشنه برگشت.
toadstool
12-07-2010, 10:25
خوشم اومد از اینکه هلند تا دم چشمه رفت و تشنه برگشت.
منم خوشم اومد برزیل با این همه ادعا در مقابل هلند هیچ حرفی برای گفتن نداشت
مخصوصا نیمه دوم کاملا محو بازیه فوق العاده هلند شده بود
malkemid
12-07-2010, 10:28
منم خوشم اومد برزیل با این همه ادعا در مقابل هلند هیچ حرفی برای گفتن نداشت
مخصوصا نیمه دوم کاملا محو بازیه فوق العاده هلند شده بود
:27: باشه...ولی بیشتر از من حال نکردی...بیشتر از اینکه حال امثال این دوستان که تو تاپیک برزیل پست دادن گرفته شد حال کردم..جنبه هم خوب چیزیه.
خداحافظ ژوکو بونیتو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گفتم برزیل مال این حرفا نیست تازه شانس آوردن خط حمله نخواست گل بزنه وگرنه باید یه 3 چهار تا دیگه میخوردین . بهتون رحم کردیم بیشتر از این آبروتون نره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عقیده ی من این باخت به اندازه ی تمام کل جام جهانی ها ارزش داشت
برزیل هم دیگه از رده خارجه دیگه دوره اشون تموم شده
البته 3-4 تا توهین آمیزم بود که مدیرا پاکش کردن...
AlamtabC
12-07-2010, 10:57
سلام به همه ی طرفدارای هلندی
خوب من هم خیلی متاسف شدم که تیم هلند موفق نشد
کاش روبن یکی از دو تا توپ رو گل می کرد
در کل بازی نزدیکی بود و هافبک های هلندی خوب بازی اسپانیا رو مختل کرده بودند اخراج باعث شد تیم بهم بریزه و ...
تا سه نشه بازی نشه اما این بار هم نشد ایشالا جام بعدی و جام های جهانی بعدی
موفق باشید
pinchingholian
12-07-2010, 11:36
نشد که بشه
خب دیشب اینقدر حالم بد بود که نتونستم درست حسابی چیزی بنویسم . الان تو یوتوب گل اسپانیا رو دیدم افساید نبود ولی اشتباه داور که کرنر رو به اشتباه نگرفت باعث شکل گیری حمله ای شد که منجر به گل شد . توی این بازی ما خوب بازی کردیم ولی چند نفر هستند که نمیشه ازشون گذشت واقعا بد کار کردن تو این بازی و باید جواب پس بدن :
1. هاوارد وب بخاطر اشتباه آخرش که منجر به گل اسپانیا شد .
2. هایتینگا احمق که بلاخره خودشو نشون داد تو بازی فینال شاید اگه 10 نفره نمیشدیم یکی بود که اینیستا رو بگیره .
3. روبن احمق که تو محوطه جریمه پاس نمیداد و دوتا تک به تک رو گل نکرد . با اینکه خوب بازی کرد ولی گل نزد خدا بگم چیکارت کنه اگه دوست نداشتم کلی فحش نصارت میکردم ولی دیشب جلوی خودمو گرفتم .
4. وقتی یه مربی یه بازیکن که تازه از مصدومیت رها شده رو بزاره مهاجم نوک بعد از اون ور نیستر روی رو دعوت نکنه همین میشه واقعا تو نیمه دوم برا یک لحظه جای خالیشو حس کردم (وقتی فن پرسی پا به توپ میشد و هیچکاری نمیکرد) .
5. بهترین بازیکن هم استیکلنبرگ بود واقعا عالی کار کرد دمش گرم رو صحنه گل هم هرکاری تونست کرد ولی کاری نمیشد کرد .
6. بازی اگه به پنالتی میکشید من مطمئن بودم که میباختیم چون اونا هم دروازبان خفنی داشتن هم پنالتی زن خفن .
7. فن مارویک مربی خوبی بود ولی امیدوارم هلند رو دوباره بکنه مثل سابق یا اینکه از سمتش کناره گیری کنه من دوست دارم هلند مثل قبل بازی کنه حتی اگرم ببازه مهم نیست چون حداقل بازی قشنگی رو نمایش میزاره .
وقتی گل خوردیم تلویزیون رو خاموش کردم و رفتم اصلا مراسم دادن جام رو ندیدم .
றД ĵ ĭ Đ
12-07-2010, 12:43
آقای باتلاق کجایی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتلاق هلند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamid Hamid
12-07-2010, 12:58
آقای باتلاق کجایی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتلاق هلند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتلاقو با بچه هاي برزيل كه لوله شدن فرستاديم خونه برن پيش داسيلوانژ...
armin321
12-07-2010, 13:00
بعلت گرمای هوا باتلاق هلند خشک شده بود
ولی حیف شد ، واقعا ناراحتم :41:
றД ĵ ĭ Đ
12-07-2010, 13:03
باتلاقو با بچه هاي برزيل كه لوله شدن فرستاديم خونه برن پيش داسيلوانژ...
هی میان میگن برزیل برزیل ، فکر کردن مثلا ما خیلی ناراحتیم که حذف شدیم نه عزیز من 5 بار قهرمان جهان شدیم همون فعلا واسمون کافیه ، شما که هنوز حسرت 1 دونشو دارید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا طرفدارای هلند ادم های عجیبی هستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش داور برای اسپانیا از هلند بد تر بود
هم پنالتی نگرفت هم بازیکنتون رو اخراج نکرد
9 نفره میشدین چیکار میکردین؟
پنالتی مهم تره یا کرنر؟
خوب تبریک میگم مقام دومیتونو دوستان عزیز:11:
تیمتون خوب بود ولی تیمه ما خیلی بهتر بود و به لیاقتی که داشت رسید :40:
H A M A S
12-07-2010, 13:14
با هشت گل زده قهرمان جهان شدند!
روح یونان متبلور در تیکی تاکا
Mohammad Hosseyn
12-07-2010, 13:24
هی میان میگن برزیل برزیل ، فکر کردن مثلا ما خیلی ناراحتیم که حذف شدیم نه عزیز من 5 بار قهرمان جهان شدیم همون فعلا واسمون کافیه ، شما که هنوز حسرت 1 دونشو دارید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قهرمانی در عهد بوق بدرد خودتون میخوره ... ملاک ما این نیست ... ملاک چیز دیگریست .
با هشت گل زده قهرمان جهان شدند!
روح یونان متبلور در تیکی تاکا
عزیزم تیم شما بیشتر شبیهه یونان نبود ؟!
10 نفره دفاع میکردین ما هم 10 نفره حمله میکردیم
بعضی ها جکهای سال 2010 میگن تا بچه ها بخندن
تیم اسپانیا جلوی هر تیمی بازی کرد حمله کرد بر عکس تیمهای دیگه جلوی همه حمله میکردن جلوی تیم بزرگ دنیا (اسپانیا) که قرار میگرفتن فقط 10 نفره میرفتن تو هیجده قدمشون
واقعا اظهارات شما یکم از جک خنده دارتره :)))))))
armin321
12-07-2010, 13:27
هلند از الان به فکر قهرمانی در جام جهانی بعدی در خاک برزیل باش
malkemid
12-07-2010, 13:28
قهرمانی در عهد بوق بدرد خودتون میخوره ... ملاک ما این نیست ... ملاک چیز دیگریست .
شما 2002 ظاهرا کوچولو بودی که یادت نمیاد...حالا نمی دونم افتخارات!!! هلند رو چجوری یادته!
armin321
12-07-2010, 13:33
شما 2002 ظاهرا کوچولو بودی که یادت نمیاد...حالا نمی دونم افتخارات!!! هلند رو چجوری یادته!
آهان همون دوری که مربیش اسکولاری بود و میگفت اگه بازیکن ازتون رد شد ، شده ساق پاشو خرد کنین ، فقط رد نشه
همون دوری که شانسی انگلیس رو بردند
حاجی دوره برزیل تموم شده ، میخوای قبول کن میخوای نکن
malkemid
12-07-2010, 13:36
آهان همون دوری که مربیش اسکولاری بود و میگفت اگه بازیکن ازتون رد شد ، شده ساق پاشو خرد کنین ، فقط رد نشه
عزیزم به شایعات توجه نکن....به بازی فن بومل و دی یانگ که با چشمات دیدی اعتماد کن!
هلند هم که خشن ترین تیم جام شد!! خوبه قهرمان نشدین حد اقل خواستین تو یه چیز اول باشین :31:
armin321
12-07-2010, 13:40
عزیزم به شایعات توجه نکن....به بازی فن بومل و دی یانگ که با چشمات دیدی اعتماد کن!
هلند هم که خشن ترین تیم جام شد!! خوبه قهرمان نشدین حد اقل خواستین تو یه چیز اول باشین :31:
تو هم به باخت تیمت به هلند نگاه کن ، چه راحت حذف شذ رفت
بعدش اسپانیا قهرمان شده ، خب برزیل رو چه مربوط
آها فهمیدم مثل اینکه باخت به هلند خیلی سنگین بوده
golmohammadi
12-07-2010, 13:40
حالم از این داورکچل احمق به هم میخوره:2:
حالم از فردوسی پور که مثل ... طرفاسپانیا را گرفته بود به هم میخوره:2:
دوست دارم یه نفر که نون خورد میخره بیاد گزارش کنه ولی فردوسی پور نکنه
تو گزارشهاش اکثرا تعصبی هست
تو یورو 2008 هم به همین شکل گزارش میکرد
امیدوارم مسئولان یه روز بفهمند که یک گزارشگر باید تعصب را بذاره کنار
و فردوسی پور را بذارند کنار
اسپانيائي ها رو بگو چطور فيلم ميومدن يه نوك پا كه بهشون ميخورد!داوره هم سريع جو گير ميشد ميديد به خودش ميپيچه سريع كارت در مياورد..يا اون كرنر كه نديد رو بگين..اين كارتها خيلي روي روند بازيه بازيكنا تاثير ميزاره چون همينطور با احتياط بازي ميكنن ديگه.ولي اون كارت قرمزه حكم تير خلاص داشت!
هلند اين بدترين بازيش توي اين جام بود بنظر من..اسپانيا هم بعد اينكه الكي الكي اومد بالا با كمك داورها..تازه شد اسپانيائي كه انتظار ميرفت و از بازيه قبليش خوب شد.
بهرحال تموم شد و تسليت به خودم و ديگر طرفدارهاي هلند و تبريك ميگم به طرفداران اسپانيا
ولي خدائيش ببينيد چي به سرمون اومده!ايرانه به اون ابهت و بزرگي و اقتدار..حالا رسيديم كجا كه ايرانيا بشينن دلشون به برد تيمهاي كشورهاي ديگه خوش باشه!حتي تيممون راه پيدا نكرد چه برسه به جائي برسه.كه البته با اين وضعيت ايران فعلي و اين تيم و بازيكنا خيلي خوشحالم كه نرفتيم جام:2:
ایران که هیچی
98 به خاطر چند تا بازیکن تونست بیاد بالا
ا98 تا الان هیچ پیشرفتی نداشته و همش بدتر شده
تائید میشه
malkemid
12-07-2010, 13:45
تو هم به باخت تیمت به هلند نگاه کن ، چه راحت حذف شذ رفت
بعدش اسپانیا قهرمان شده ، خب برزیل رو چه مربوط
آها فهمیدم مثل اینکه باخت به هلند خیلی سنگین بوده
آره باخت به تیمهای آماتور سنگینه:2:...ولی اتفاقه دیگه...تو فوتبال می افته.
armin321
12-07-2010, 13:48
تائید میشه
چاکریم :11:
ali racer
12-07-2010, 13:49
هلند اگه حذف شد 2 نفر توش موثر بودن
یکی اون روبن احمق و دیگری وندروالت !
روبن که 2 تا تک به تک حروم کرد
حتی تو اون صحنه دوم خودشون ننداخت زمین که یه کارت قرمز از اسپانیا بگیره !
یه نمکی آورده بودن جای روبن بهتر بازی میکرد
داوری هم که ماشالا....
Bergkamp
12-07-2010, 13:57
قهرمانی اسپانیا مبارک طرفدارای این تیم باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله... اگر المان در 7فینال فقط 3 بار قهرمانی رو کسب میکنه هلند به اولین تیم تاریخ فوتبال تبدیل میشه که در سه فینال هر سه فینال رو از دست میده...نمیدونم چی بگم...دیشب روبن تبدیل به یه بازیکن منفور برای من شد...نه بخاطر تک به تک خراب کردناش بلکه بخاطر کارهاش،اخلاقش تو بازی فینال و حواشی ای که درست میکنه:9:
یه دهم بازیهای یورو 2008 رو تو این جام انجام ندادیم و به هیچ وجه اون total football هلند رو اجرا نکردیم
به هاوارد وب:2:هم تبریک میگم که نشون داد لیاقت سوت زدن بازی شفیلد یونایتد و وستهام هم نداره چه برسه به فینال جام جهانی:18:
برای اولین بار برای یه تیم خارجی دیشب بغض کردم...واقعا باخت هلند دیشب گریه اور بود،بیشترین ضربه رو وسلی اسنایدر دیشب خورد،مطمئنا اگه هلند قهرمان میشد اسنایدر بدون شک مرد سال جهان میشد:37:
ommolfesad
12-07-2010, 15:03
هلند فقط شانس باهاش نبود همين !
2 تا تك به تك اونم فورواردي كه جزو بهترينهاي دنياست !
واقعا" لياقت اسپانيا نبود فقط تيكي تاكا دليل قهرماني نميشه كه همش طرفدارهاش ميگن ! پاس دادن قسمتي از فوتباله و همه چي فوتبال نيست .
تازه هلند با 3 بار حضور در فينال افتخاراتش از اسپانيايي كه تا حالا چهارم شدن رو تو خواب هم نديده بود بالاتره .
اين 3 بار نائب قهرمان جام جهاني اونيكي يك بار اولي و هيچ !
سلام
دوستان مراقب بحث هاشون باشن
لطفا اینقدرم به همدیگه نگین سوختی!
باور کنین حرف قشنگی نیست
آخه چرا هلند اینقدر خشن بازی می کرد؟
شانس اوردن داور احمق بود وگرنه باید 8 نفره بازی رو به پایان می رسوندن
روبن اگر از موقعیت هاش بهتر استفاده میکرد و تکروی نمی کرد و خودخواهانه بازی نمی کرد چه بسا هلند می برد
هلند با این بازی خشن لیاقت قهرمانی نداشت.....به امید نائب قهرمانی های بعدی!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
armin321
12-07-2010, 19:08
هلند با این بازی خشن لیاقت قهرمانی نداشت.....به امید نائب قهرمانی های بعدی!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا ، راست میگی !!! عجب
چقدر کارشناس زیاده
داوری شرم اور بود. من ترسیدم نکنه کارت کم بیاره داور. حق هلند این نبود.... اسپانیا اصلا لیاقت قهرمانیو نداشت...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.