ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی تیم ملی هلند

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

tanatos
15-06-2010, 09:59
س از آنکه نیروهای امنیتی عراق اعلام کردند القاعده می‌خواهد در جام جهانی ۲۰۱۰ به بازیکنان و هواداران تیم‌های ملی هلند و دانمارک حمله کنند، فدراسیون فوتبال هلند حضور خانواده بازیکنان را در آفریقای جنوبی ممنوع کرد. درک کویت، مهاجم تیم ملی هلند این اقدام را در عملکرد بازیکنان در طول رقابت‌های جام جهانی تاثیرگذار دانست. کویت گفت: بعضی از بازیکنان این ممنوعیت را نادیده خواهند گرفت اما من این کار را انجام خواهم داد. ابتدا فکر می‌کردم که این اتفاق بسیار بد خواهد بود اما بعدا پذیرفتم که باید این توصیه‌ها را جدی بگیریم.

mojtaba-civil
15-06-2010, 10:17
آره مجتبی جان یادش بخیر اما تو این 10 سال ژاپن پیشرفت خیره کننده ای داشته اون زمان شاید هدفشون فقط رفتن به جام جهانی بود اما الان.....:41:

در مورد ژاپن 100% باهات موافقم. وقتی ایران تو جام جهانی 2006 به یه بلوغ تیمی رسیده بود، این علی آبادی آشغال سر مسایل ریز و درشت دعوا درست کرد و برانکو هم از علی دایی حساب میبرد و اون اتفاقاتی که خودتون میدونین، زاپن در حال تحول بود. تیمی که چندین سال از بازی برزیل الگوبرداری کرد و مربیای خوب برزیلی رو ب کشورش آورد نباید هم سطح بقیه تیمهای آسیایی بمونه.

hirsababak
15-06-2010, 11:00
از سال 98 طرفدار هلند شدم. یاد ادگار داویدس بخیر

ارزوی بهترین ها برای هلند

گرافيكار
15-06-2010, 12:51
هرچند زياد خوب بازي نكرد
اما برد هلند رو به هواداراش تبريك ميگم

RONN!E
15-06-2010, 12:59
تبریک به دوستان طرفدار هلند
دمشون گرم بالاخره من 1 پیشبینی درست انجام دادم:دی
حیف شد خوابم برد و بازی را ندیدم:13:
منم خوابم برد ، بعد با گل دوم هلند بیدار شدم :31:
اما بعضی از صحنه های بازی رو دیدم ، بازیه بازیکن شماره 17 هلند چِشَم رو گرفت.تعویضی اومد.
Eljero Elia

mojtaba-civil
15-06-2010, 14:46
منم خوابم برد ، بعد با گل دوم هلند بیدار شدم :31:
اما بعضی از صحنه های بازی رو دیدم ، بازیه بازیکن شماره 17 هلند چِشَم رو گرفت.تعویضی اومد.
Eljero Elia

اتفاقا منم صبح زود پا شدم رفتم جایی کار داشتم، تا ظهر کارم طول کشید برگشتم خیلی خسته بودم، منتظر بودم که بازی شروع بشه پای تلویزیون خوابم برد. با گلهای هلند از خواب میپریدم و باز خوابم میبرد.
نیمه دوم بازی ژاپن بود که از خواب پا شدم.
واسه همین هرچی بچه ها میگن فلانی خوب بود فلانی بد بود من هیچ جوابی ندارم بدم.:31::31:

amirarsalaan
15-06-2010, 21:15
100 % شیوه بازی با ژاپن با شیوه ای که با دانمارک بازی کردیم متفاوت خواهد بود و این بازی بچه ها با اعتماد به نفس بیشتری بازی میکنن
ضمنا به یاد داشته باشیم که آرین روبن هم به ترکیب تیم اضافه میشه

حالا یه سوال به نظرتون ون در وارت تو بازی با دانمارک خوب بازی کرد ؟؟؟؟؟

تو اون مدتی که تو زمین بود مدام رو اعصابم بود هر وقت صاحب توپ میشد کاملا گیج میزد و هی دور خودش میچرخید دیدید وقتی الیا به جای ون دروارت اومد تو زمین چقد عالی بازی کرد

کاملن باهات موافقم فان در وارت تو این بازی خیلی گیج زد

یه نکته اینه که رو نیمکت ذخیره ها هلند نشون داد که حرفای زیادی برا گفتن داره و دلبستگیمون تنها به ستاره ها نیست

یک نکته ی دیگری رو هم مد نظر داشته باشید هلند نشون داده که هرچی حریف قدرتر باشه باید منتظر بازی فوق العاده تری باشیم تنها چیزی که بلای جان هلند است ضد فوتبال است

از سال 98 طرفدار هلند شدم. یاد ادگار داویدس بخیر

ارزوی بهترین ها برای هلند

اول از همه خوشامدگویی به دوست عزیز تازه وارد و ممنون از آرزویت :11:

دقیقن دست گذاشتی روی یک نکته ای که من را بسیار عصبی می کند:

بعضی ها هلند ۲۰۰۸ را می پسندند و بعضی ها وجهه ی هلند قهرمان ۱۹۸۸ را کامل می دانند و بعضی هام هلند دهه ی هفتاد را عالی

ترین تیم هلند می دانند

اما به شدت معتقدم با تمام لیاقتی که تیم هایی که گفتم داشتند اما هلند ۹۸ واقعن گلچین بود و من نمونه ی آن را در کمتر دوره ی

تاریخی در سطح جهانی دیده ام : ون درسار ، فرانک و رونالد دی بوئر ، آرتور نیومن ، میشل رایزیگر ، بودوین زندن ، وان هویدونگ ، فلوید

هاسل بینک ، وینستون بوگارت ، ون برونک هورست، دنیس برگ کمپ ، سیدورف ، داویدز ، مارک اورمارس ، پاتریک کلویورت ، فیلیپ

کوکو و ...

صد افسوس که طعم قهرمانی را در آن سال نچشیدیم :41:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_pro2
15-06-2010, 21:27
من همیشه طرفدار برزیل و هلند بودم بخاطر بازی هجومی که دارن ولی امسال هلند نا امیدم کرد! تیمش زیاد جالب نیست!:41:
لباسش هم خیلی زشت شدها:31:

amirarsalaan
15-06-2010, 23:07
من همیشه طرفدار برزیل و هلند بودم بخاطر بازی هجومی که دارن ولی امسال هلند نا امیدم کرد! تیمش زیاد جالب نیست!:41:
آره درست میگی لباسش زیاد قشنگ نیست :13:
اما قدرت واقعی هلند رو شما باید در مراحل بعدی ببینی با بازی اول مشخص نمیشه :8:

nafas
15-06-2010, 23:13
چرا شرت سیاه بود ؟!

ای بابا !

لباس دوم بهتره :دی
!

amirarsalaan
15-06-2010, 23:24
چرا شرت سیاه بود ؟!

ای بابا !

لباس دوم بهتره :دی
!
:18::18: نارنجیه به این قشنگیییییییییی حالا طراحی لباس بد بوده دلیل نمیشه که از لباس دوم استفاده بشه

ایشالا در بازی های بعد لباس دوم رو هم هلند خواهد پوشید :11: من فکر می کنم در بازی با کامرون این اتفاق بیافته :20:

اما در مورد شورت باید بگویم که همواره هلندی ها از شورت سفید یا سیاه یا حتی نارنجی به فراخور رنگ تیم روبرو بهره برده اند حالا احتمالن داور تشخیص داده که در مقابل رنگ روشن تیم حریف اونها از شورت های متضاد استفاده کنند :46:

اما اگر این رنگ شورت در همه ی بازی ها بخواهد رنگ ثابت شورتمان باشد من هم اصلن دوست ندارم این اتفاق بیافتد :13:

mojtaba-civil
15-06-2010, 23:59
کاملن باهات موافقم فان در وارت تو این بازی خیلی گیج زد

یه نکته اینه که رو نیمکت ذخیره ها هلند نشون داد که حرفای زیادی برا گفتن داره و دلبستگیمون تنها به ستاره ها نیست

یک نکته ی دیگری رو هم مد نظر داشته باشید هلند نشون داده که هرچی حریف قدرتر باشه باید منتظر بازی فوق العاده تری باشیم تنها چیزی که بلای جان هلند است ضد فوتبال است

اول از همه خوشامدگویی به دوست عزیز تازه وارد و ممنون از آرزویت :11:

دقیقن دست گذاشتی روی یک نکته ای که من را بسیار عصبی می کند:

بعضی ها هلند ۲۰۰۸ را می پسندند و بعضی ها وجهه ی هلند قهرمان ۱۹۸۸ را کامل می دانند و بعضی هام هلند دهه ی هفتاد را عالی

ترین تیم هلند می دانند

اما به شدت معتقدم با تمام لیاقتی که تیم هایی که گفتم داشتند اما هلند ۹۸ واقعن گلچین بود و من نمونه ی آن را در کمتر دوره ی

تاریخی در سطح جهانی دیده ام : ون درسار ، فرانک و رونالد دی بوئر ، آرتور نیومن ، میشل رایزیگر ، بودوین زندن ، وان هویدونگ ، فلوید

هاسل بینک ، وینستون بوگارت ، ون برونک هورست، دنیس برگ کمپ ، سیدورف ، داویدز ، مارک اورمارس ، پاتریک کلویورت ، فیلیپ

کوکو و ...

صد افسوس که طعم قهرمانی را در آن سال نچشیدیم :41:

وای منو بردی تو خاطرات اون زمون. تو یورو 2000 هم اینا همه بودن. چقدر زورم گرفت که تو نیمه نهایی اونجوری بازی که برتر از ایتالیا بود رو باخت.
منم هلند 10-12 سال پیش رو خیلی بیشتر میپسندم. تیم رویایی ای بود.

amirarsalaan
16-06-2010, 00:08
درست است که بازی اول چنگی به دل نزد اما چه کار کنیم دیگر عشق است هلند :40::40::40:

تقدیم به همه ی دوستداران نارنجی دوست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به امید بازیهایی بس زیباتر و پیروزی هایی ممتد تا پایان جام :11:[/COLOR]

---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------

وای منو بردی تو خاطرات اون زمون. تو یورو 2000 هم اینا همه بودن. چقدر زورم گرفت که تو نیمه نهایی اونجوری بازی که برتر از ایتالیا بود رو باخت.
منم هلند 10-12 سال پیش رو خیلی بیشتر میپسندم. تیم رویایی ای بود.
:40::40::40:[COLOR="Silver"]

*Batman*
16-06-2010, 02:50

خدا خیرت بده هلند که بهتر از برزیل بازی کرد.

تا الان هلند و آلمان بهترین بازی رو تو تیمهای مدعی داشتن.

درست است که بازی اول چنگی به دل نزد اما چه کار کنیم دیگر عشق است هلند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با بازی که من از پرتغال و برزیل و ایتالیا و فرانسه دیدم باید بگم هلند عالی بود.

mojtaba-civil
16-06-2010, 11:39
تا حالا هلند و آلمان در حد تیمهای مدعی قهرمانی بودن، نباید نادیده بگیریم که دیشب کره شمالی خیلی بسته بازی کرد وگرنه شک نکنید 4-5 تا میخورد. به هر حال من خیلی خوشحال شدم که اینجور جلوی برزیل ایستاد، تو مراحل بعد اگه تیمهای صعود کرده بخوان جلوی برزیل دفاعی بازی کنن فکر کنم کار این تیم تموم باشه.
باید بازی اسپانیا رو هم ببینیم. تصور من اینه که تیمهای هلند،اسپانیا،آلمان و برزیل شانس قهرمانی دارن.
به امید قهرمانی هلند.

mojtaba-civil
16-06-2010, 19:55
سوئیس عجب بازی ای کرد جلوی اسپانیا. خیلی حال کردم.

toadstool
16-06-2010, 20:04
با این بازی فرانسه انگلیس ایتالیا برزیل پرتغال اسپانیا و .....

امسال هلند قهرمانه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه

djmilad_mrb
16-06-2010, 21:13
هنوز زوده بخوایم در مورد تیمها و آمادگیشون تو این مسابقات صحبت کنیم اما عجیییییییییب از برد سوئیس مقابل اسپانیا لذت بردم:31:

اما چیزی که منو به فکر برده اینه که الان تمامه تیمها دارن سیستم 9 - 1 بازی میکنن:41:

mojtaba-civil
16-06-2010, 21:45
هنوز زوده بخوایم در مورد تیمها و آمادگیشون تو این مسابقات صحبت کنیم اما عجیییییییییب از برد سوئیس مقابل اسپانیا لذت بردم:31:

اما چیزی که منو به فکر برده اینه که الان تمامه تیمها دارن سیستم 9 - 1 بازی میکنن:41:

آره. کاپلو قبل از شروع جام پیش بینی کرده بود که تیمها 9-1 بازی کنن. ولی تو دور بعد که بازیها حذفی شد، بازیها قشنگتر میشه.
راست میگی هنوز زوده که قضاوت کنیم، مثلا سال 2006 فرانسه تو مرحله گروهی ضعیف بود ولیی دیدیم که تو مرحله های حذفی خیلی خوب اومد بالا و رسید به فینال، با اینکه من اونوقت دوست داشتم ایتالیا قهرمان بشه ولی انصافا تنها دلیل قهرمان نشدن فرانسه اخراج زیدان بود.
اینو واسه مثال گفتم وگرنه همه میدونن که فرانسه بدون زیدان مفت هم نمی ارزه. منظورم اینه که تو دور بعد تیمها میان واسه برد و دیگه خبری از سیستم 9-1 نیست.
اونوقته که تکنیک تیمهایی مثل هلند،برزیل، اسپانیا و آلمان حرف اول و آخر رو میزنه.
با وجود بازی ای که امروز از اسپانیا دیدیم من بازم معتقدم که این تیم تا مراحل پایانی میره بالا. مگه اینکه اتفاقات عجیب و غریب بیفته.
راستی بچه ها روبن به بازی بعدی میرسه؟

masoudtr
16-06-2010, 22:29
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pinchingholian
17-06-2010, 12:15
با این بازیهایی که از تیمهای فرانسه و برزیل و اسپانیا و ایتالیا و ... دیدم احتمالا فینال با المان هستیم.
ما قهرمانیم

Dark.Life
17-06-2010, 12:17
ما که قهرمانیم ولی اسپانیا بد بازی نکرد مثله برزیلو فرانسه و مخصوصاً ایتالیا

pinchingholian
17-06-2010, 13:31
من نمی دونم حریف ما در فینال چه تیمیه؟ کره جنوبی یا ژاپن یا سوئیس و یا کره شمالی؟

mojtaba-civil
17-06-2010, 23:37
ببینید بچه ها اسپانیا بد بازی نکرد، سوییس خیلی حرفه ای و البته تدافعی بازی کرد. برزیل هم کره شمالی رو دست کم گرفته بود.
کره شمالی هم غیرقابل باور بازی کرد.آخه کی فکر میکرد کره شمالی ای که تو مقدماتی جام جهانی تو بازیهای رفت و برگشت جلوی ایران تنها 1 امتیاز گرفت با برزیل همچین بازی ای بکنه.
به نظر من 4 تیم پایانی همونایی هستن که قبلا هم گفتم: هلند،اسپانیا،برزیل،آلمان.
مگه اینکه این تیمها قبل از نیمه نهایی به هم بخورن که یکیشون نرسه نیمه نهایی.

*Batman*
18-06-2010, 00:43
واقعا بعضی تمیها در حد جام جهانی نیستن.
راستی بچه ها فرانسه تقریبا کارش تمومه.
همه دلشون به برزیل و ایتالیا و آرژانتین و آلمان خوشه. نمیدونن هلند نارنجیشون میکنه.:31:

.SA33D.
18-06-2010, 10:48
توی این دوره دیگه رد خور نداره که ما قهرمانیم. وقتی به ژاپن 4 تا بزنیم میفهمن با کی طرفن.

djmilad_mrb
18-06-2010, 11:19
خوب بچه ها کسی خبر داره روبن بازی با ژاپن بازی میکنه یا نه؟؟

رقبا هم یکی پس از دیگری دارن حذف میشن تو مقدماتی!!!
به امید حذف انگلیس و ایتالیا:31:

toadstool
18-06-2010, 12:40
ببینید بچه ها اسپانیا بد بازی نکرد، سوییس خیلی حرفه ای و البته تدافعی بازی کرد. برزیل هم کره شمالی رو دست کم گرفته بود.
کره شمالی هم غیرقابل باور بازی کرد.آخه کی فکر میکرد کره شمالی ای که تو مقدماتی جام جهانی تو بازیهای رفت و برگشت جلوی ایران تنها 1 امتیاز گرفت با برزیل همچین بازی ای بکنه.
به نظر من 4 تیم پایانی همونایی هستن که قبلا هم گفتم: هلند،اسپانیا،برزیل،آلمان.
مگه اینکه این تیمها قبل از نیمه نهایی به هم بخورن که یکیشون نرسه نیمه نهایی.

هلند و برزیل توی یک چهارم نهایی به هم می خورن

احتمالا آلمان(یا آرژانتین) - اسپانیا - هلند و تیم چهارم هم از بین مکزیک،ارگوئه،کره جنوبی،انگلیس و اسلوونی خواهد بود

خیلی دقیق پیش بینی کردم نه؟:31:

mojtaba-civil
18-06-2010, 12:41
خوب بچه ها کسی خبر داره روبن بازی با ژاپن بازی میکنه یا نه؟؟

رقبا هم یکی پس از دیگری دارن حذف میشن تو مقدماتی!!!
به امید حذف انگلیس و ایتالیا:31:
من شنیده بودم که روبن به بازی دوم میرسه. حالا خبر قطعی ندارم.
ایشالا که میرسه.
فرانسه چه گند زد دیروز.

vahid78
18-06-2010, 15:02

ما به پشتیبانی این تماشاگران قهرمان میشویم :31:

mojtaba-civil
18-06-2010, 19:37
هلند قهرمان میشه
خدا میدونه که حقشه
به لطف یزدان و بچه ها
هلند قهرمان میشه

لالالای لای لالای لالای
لالالالالای لای لالای لالای
لالا لای لای لالای لالای
لالالای لای لالای لالای

*Batman*
19-06-2010, 01:39
من شنیده بودم که روبن به بازی دوم میرسه. حالا خبر قطعی ندارم.
ایشالا که میرسه.
فرانسه چه گند زد دیروز.

تا موقع شروع بازی آمار دقیق نمیدن.
آلمان هم خراب کرد.انگلیس هم همینطور.امروز هلند باید از حیثیت تیمهای مدعی دفاع کنه.
راستی آمریکا عجب دوری برداشته ! :31:

SAMAN-JEEZY
19-06-2010, 08:57
امروز حداقل باید 3تا بزنه.والا من گریه میکنم!

holandi
19-06-2010, 11:40
سلام به همه ی دوستان.به امید خدا امروز ژاپن رو شکست می دیم و به دور بعد صعود می کنیم.به امید یه بازی هجومی و پر گل از طرف تیم لاله های نارنجی

xerxes again
19-06-2010, 13:36
من بازی قبلی هلندو ندیدم. بازی امروزم نمیبینم. می گن قشنگ بازی نکرد. امیدوارم به عنوان تیم اول صعود کنین.

ali-07
19-06-2010, 13:54
امروز با يه نتيجه خوب برنده ميشيم :دی

sakura
19-06-2010, 14:00
جدول احتمالی تیم های حاضر در یک شانزدهم نهایی زده شد :31: :

mojtaba-civil
19-06-2010, 14:02
امروز هلند بدون شک ژاپن رو میبره، ولی امیدوارم که پر گل ببره، تا روی طرفدارای آرژانتین کم بشه و نیان اینجا کری بخونن.

sakura
19-06-2010, 14:22
امروز هلند بدون شک ژاپن رو میبره، ولی امیدوارم که پر گل ببره، تا روی طرفدارای آرژانتین کم بشه و نیان اینجا کری بخونن.

ژاپن به ما ربطی نداره :27:

scali
19-06-2010, 14:24
من بازی قبلی هلندو ندیدم. بازی امروزم نمیبینم. می گن قشنگ بازی نکرد. امیدوارم به عنوان تیم اول صعود کنین.

اره با اینکه بازی رو برد ولی در حد انتظار ظاهر نشد و خوب بازی نکرد .

ایشالله امروز میترکونن و نشون میدن که تیم هلند چه تیمیه . :46:

djmilad_mrb
19-06-2010, 15:52
واییییییی چقدر بد بازی کردیم:18:
شانس اوردیم گل نخوردیم
خدا کنه نیمه دوم بهتر بازی کنیم

---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------

بابا این ون دروارت چرا بازی میده :13:

من که به تساوی هم راضیم تیم ژاپن تیمه خطرناکیه :41:

tanatos
19-06-2010, 16:00
عجب گرفتاری شدیما چرا بازیهای هلند همش ساعت چهاره؟

amirhoseinmehri
19-06-2010, 16:09
عجب گلی زد .ژاپن حقش بود گل بخوره .

ali-07
19-06-2010, 16:52
ايول برديم
هلند نيمه دوم خوب بازي كرد:دی

holandi
19-06-2010, 16:53
سلام خدمت دوستان عزیز.پیروزی تیم هلند رو به هواداران هلند تبریک میگم هرچند میتونستیم گل های بیشتری بزنیم تا دقایق آخر اینقدر با استرس بازی رو دنبال نکنیم. خدا رحم کرد اون توپ آخر تیم ژاپن گل نشد وگرنه دیگه فرصت جبران نداشتیم

djmilad_mrb
19-06-2010, 16:54
تبریک میگم این برد خفیف رو
وای اون لحظه فکر کردم پنالتی شده داشتم میمردم:18:

وایی چقدر بد بازی کردیم:13: اما خوشحالم که صعود کردیم

بچه ها به نظرتون میتونیم قهرمان بشیم با این سبک بازی؟؟؟

vahid78
19-06-2010, 16:55
تبریک میگم ...

ولی چرا اینجور شده هلند؟! مثل تورنمنتهای قبل نیس
همش پاس رو به عقب میدادن داشت اعصابم خورد میشد

ایشالله بازی بعد هلند واقعی رو ببینیم

toadstool
19-06-2010, 16:56
این آفلای اگه تک روی نمی کرد گل دومم می زدیم:13:
ولی باز هم خوبه بازی رو بردیم بازی بعدی آسون ترین بازیه

خدا کنه روبن به بازی های دور بعدی برسه

djmilad_mrb
19-06-2010, 16:56
خدایی اون موقعیت آخر ی که ژاپن خراب کرد نفسم تو سینم حبس شد

nafe-bandar
19-06-2010, 16:59
تبريك!
پيشبينيم درست در اومد
اشنايدر هم عجب ضربه اي زدااا!!:31:
ژاپن هم خوب بازي مي كرد اما نتونستند نفوذ بفرمايند :31:

caca_caca888
19-06-2010, 17:00
تبريـــــــــــــــــــــ ـــــــك

SileNTz
19-06-2010, 17:03
هلند همش رو برنامست بابا ...!

میخواد بازیکناش خسته نشن واسه بازی های بعدی .... برا همینه زیاد گل نزد ...!
( میتونست بزنه البته :دی )

djmilad_mrb
19-06-2010, 17:10
اون صحنه که به نظرم پنالتی میومد واقعا شانس اوردیم که داور اون صحنه رو ندید :41:
به هر حال فکر کنم به طور 100 درصد صعود کردیم
خدا کنه روبن هر چه زودتر برگرده جاش تو تیم خیلی خالییه

---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------

ون پرسی هنوز به اون آمادگیه لازم نرسیده در کل بازیه خوبی نبود اما نتیجه اش خوب بود هر چند میتونستیم یکی دو گل دیگه بزنیم که نشد

S0R3N4
19-06-2010, 17:11
بچه ها
بردیم ولی چقدر بد و خشک بازی میکنه تیممون
امیدی هست بنظرتون؟؟

---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------

بچه ها
امیدی هست بنظرتون؟؟

scali
19-06-2010, 17:13
تبریک به همه هلندی ها .

خیلی خوب بازی کردن . دمشون گرم . :20:

گرافيكار
19-06-2010, 17:13
يعني اين همون هلند با اون فوتبال شناوره
واقعا تيمهاي بزرگ گند زدن
يكيشم همين هلند
فوتبال اروپا كم كم داره به ته خط ميرسه و به نظر من بايد سهميه اروپا كم بشه

SAEED_BARCELONA
19-06-2010, 17:15
آقا دارم تاسف میخورم که چرا این همه منتظر جام جهانی بودم. دوره های قبل همه بازیا قشنگ بودن الان با اینکه این دور دوم بازیاست ولی یه بازی قشنگ ازشون ندیدیم. من خار مورینیو رو *** کردم که فنگ دفاعی بازی کردن رو انداخت بین تیما!!!

toadstool
19-06-2010, 17:16
تبريك!
پيشبينيم درست در اومد
اشنايدر هم عجب ضربه اي زدااا!!:31:
ژاپن هم خوب بازي مي كرد اما نتونستند نفوذ بفرمايند :31:

ژاپن که ما ندیدیم خوب بازی کنه نیمه اول اینقدر بازی رو بسته بود که من گفتم باید به 0 -0 راضی باشیم
خوب شد گل خوردن یکمی کشیدن جلو

mojtaba-civil
19-06-2010, 17:23
اون صحنه که به نظرم پنالتی میومد واقعا شانس اوردیم که داور اون صحنه رو ندید :41:
به هر حال فکر کنم به طور 100 درصد صعود کردیم
خدا کنه روبن هر چه زودتر برگرده جاش تو تیم خیلی خالییه

این چه بازی ای بود که هلند کرد؟ فقط باید خدا رو شکر کنیم که بردیم. اون صحنه به نظر منم پنالتی بود.
عزیزم وقتی یه تیم 6 امتیاز بگیره امکان نداره تو گروه سوم بشه، وقتی یه تیم 6 امتیازی شد، امکان نداره 2 تیم دیگه 6 امتیاز یا بیشتر بیارن.
به مرحله بعد که صعود کردیم، امیدوارم که روبن واسه بازی بعد برسه.

کلا هلند خیلی خوب بازی نمیکنه، واقعا اختلاف سطح فوتبال هلند و ژاپن خیلی بیشتر از برد با اختلاف 1 گله.
به هر حال به امید روزهای بهتر تو مراحل حذفی.
ما قهرمانیم...

يكيشم همين هلند

اینم از اون حرفا بود...
بعد بیان به سهمیه کجا اضافه کنن؟

djmilad_mrb
19-06-2010, 17:28
با این سبک بازی فکر نکنم بتونیم کاری کنیم فکر کنم تیمایه دیگه تو مراحل بالاتر به مراتب بهتر از ژاپن کار میکنن چه تو حمله چه تو دفاع
تمام 90 دقیقه رو اعصابم بود

---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------

يكيشم همين هلند

دوست عزیز حالا خوبه هلند بازی رو برد اون انگلیس که با الجزایر مساوی کرد اونم از آلمان که از صربستان باخت
در ضمن میتونستیم بیشتر هم گل بزنیم که نشد

الان تمامه تیمها ضعیف بودن :46:

mojtaba-civil
19-06-2010, 17:29
به جز آرژانتین همه تیمهای بزرگ دارن متوسط یا ضعیف کار میکنن. برزیل،آلمان، اسپانیا، همه کمتر از حد انتظار بودن.
تو مرحله بعد فکر کنم وضع بهتر بشه، یعنی امیدوارم که بهتر بشه.

scali
19-06-2010, 17:33
آقا دارم تاسف میخورم که چرا این همه منتظر جام جهانی بودم. دوره های قبل همه بازیا قشنگ بودن الان با اینکه این دور دوم بازیاست ولی یه بازی قشنگ ازشون ندیدیم. من خار مورینیو رو *** کردم که فنگ دفاعی بازی کردن رو انداخت بین تیما!!!

دقیقا موافقم .

هر چیه زیر سر مورینیوست . بازی دفاعی بسته و خسته کننده . :41:

djmilad_mrb
19-06-2010, 17:39
امکانش هست که اگه سر گروه بشیم و ایتالیا تو گروهش دوم بشه باشون بازی کنیم
من یه سوال اساسی دارم؟

نظرتون در مورد ون ماویک چیه؟ به نظرتون میتونه تیمو به مراحل پایانی ببره؟
من سبکی رو که هلند با مربی گریه ون باستن بازی میکرد رو خیلی دوست داشتم

شاید الان همه بگن موج نا امیدی تو تاپیک راه انداختم اما خداییش با این سبک بازی به جایی نمیرسیم

دقیقا موافقم .

هر چیه زیر سر مورینیوست . بازی دفاعی بسته و خسته کننده . :41:

100 درصد که چه عرض کنم 200 درصد تایید میشه
ضمنا نمیدونم چرا بازی کنا اینقدر شل شدن اصلا انگار نون نخوردن:13:

نه دوندگی نه تحرکی :2: من که خیلی نا امید شدم خدا کنه هر چه زودتر روبن برگرده شاید با حضور اون تیم وضعیتش بهتر بشه:41:

این ون پرسی چقدر بد بازی میکنه:19:

mojtaba-civil
19-06-2010, 17:46
نظرتون در مورد ون ماویک چیه؟ به نظرتون میتونه تیمو به مراحل پایانی ببره؟
من سبکی رو که هلند با مربی گریه ون باستن بازی میکرد رو خیلی دوست داشتم

شاید الان همه بگن موج نا امیدی تو تاپیک راه انداختم اما خداییش با این سبک بازی به جایی نمیرسیم

این ون پرسی چقدر بد بازی میکنه:19:
واقعا تیم با مربی گری فان باستن خیلی قشنگتر بازی میکرد، فکر کنم همه ما به خاطر سبک بازی هلند تو 10-12 سال اخیر که تا یورو 2008 هم ادامه داشت به این تیم علاقه مند شدیم وگرنه عاشق چشم و ابروی ادگار داویدز و یا کلایورت نبودیم که.
واقعا تو جام جهانی این تیم داره ضعیف تر از حد نام هلند بازی میکنه.
میترسم این وضع بازی تو مراحل بعدی مشکل ساز بشه.
فقط امیدوارم که روبن تیم رو راه بندازه

djmilad_mrb
19-06-2010, 17:47
بدترین بازیکنا از نظر من:31:

1- ون دروارت با تاکید خیلی زیاد :31: نمیدونم مربیه تیم تو این چی دیده که اینو فیکس میزاره :2:
2- ون پرسی با تاکید یکم کمتر ون پرسی بازیکن خویبه اما هنوز نتونسته خوب با تیم هماهنگ باشه و خودشو نشون بده

djmilad_mrb
19-06-2010, 17:53
من که فکر کنم خاطره جام جهانی 2006 یه بار دیگه تکرار بشه :2:
اونجا هم به راحتی صعود کردیم با بردن ساحل عاج و صربستان و تساوی با آرژانتین اما به سرعت هم حذف شدیم با باخت به پرتغال تازه اون موقع خیلی بهتر از الان بازی کردیم :2:

Hamid Hamid
19-06-2010, 18:25
من عاشق هلند هستم و لي خداييش هلند اون طراوت جام جهانيه 98 رو نه تو 2006 داشته نه تو 2010.
هرچند به نظرم تيم اگه بازيكن نداشته باشه خب نه طراوت داره و نه خوب بازي ميكنه.مثلآ تو 98 ما بركمپ رو داشتيم و كلايفرت و مارك اورمارس يا كلارنس سيدرف.رونالد دبوئر و ياپ استام.اما الان هيچكس اينطور نيست.نهايتآ شما ربن و اسنايدر رو ميبينيد

*Batman*
19-06-2010, 19:16
اه اه.بابا این ژاپن همش دفاع میکرد.حالم از هرچی فوتباله دفاعیه به هم میخوره.
فیفا باید واسه این وضعیت یه کاری بکنه.

بازم دمش گرم هلند تونست از سد یکی از این تیمهای دفاعی بگذره.
من معتقدم هلند با تیمهای بزرگ خیلی راحت تر و بهتر بازی میکنه.
خوب وقتی یه تیم تا این حد دفاعی بازی میکنه طرفش نمیتونه ریسک کنه.وگرنه ممکن بود بلایی که سر بقیه تیمهای مطرح اومد سر هلند هم بیاد.
به نظر من هلند کاملا با تدبیر بازی کرد.

united
19-06-2010, 22:04
همه یاد گرفتن وقتی تیمهای ضعیف دفاع میکنن ازشون انتقاد میکنن
ولی چرا کسی نمیگه وقتی هلند گلشو زد چرا 12 نفره رفتن تو لاک دفاعی؟!
شاید وظیفه تیمهای ضعیف اینه دروازشونو باز بزارن تا ستارهای (!) تیمهای قوی راحتر گل بزنن

scali
19-06-2010, 22:16
همه یاد گرفتن وقتی تیمهای ضعیف دفاع میکنن ازشون انتقاد میکنن
شاید وظیفه تیمهای ضعیف اینه دروازشونو باز بزارن تا ستارهای (!) تیمهای قوی راحتر گل بزنن

مطمئنی هلند دوازده نفری دفاع میکرد ؟

nafas
19-06-2010, 22:43
من توش موندم چرا مهاجم نوک نمیزاره بعد این ون پرسی بزاره کنارش

مثلا این د یانگ فقط امروز پاس عقب میداد رفته بود رو اعصاب شدید

ون پرسی مهاجم کامل نیست !

عجیب بد بازی میکنن امسال

united
19-06-2010, 23:16
مطمئنی هلند دوازده نفری دفاع میکرد ؟

اگه آدم خودش به بازیها دقت کنه و فقط به حرف گزارشگر توجه نکنه خیلی چیزها رو متوجه میشه
امروز گزارشگر بازی اصلا بازی رو گزارش نکرد فقط هر یک جمله در میان میگفت ژاپنیها بسته بازی میکنن
ولی در آخرای بازی یک کلمه هم نگفت هلندیها بسته بازی میکنن

djmilad_mrb
19-06-2010, 23:59
هلند اولیت تیم صعود کننده به دور بعدی بازیها
:31:

---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------

اگه آدم خودش به بازیها دقت کنه و فقط به حرف گزارشگر توجه نکنه خیلی چیزها رو متوجه میشه
امروز گزارشگر بازی اصلا بازی رو گزارش نکرد فقط هر یک جمله در میان میگفت ژاپنیها بسته بازی میکنن

بله شما درست میگی فقط اگه یه نگاه به آمار بازی بکنی میبینی که موقعیت خطرناک ژاپن 1 هلند 5:40:
ژاپن خیلی شانس اورد هلند دفاعی بازی کرد و 1 صفر باخت اگه هلند میخواست حمله کنه که............:27::40::40::40:

mojtaba-civil
20-06-2010, 00:01

این دوستمون یه بازی دیگه رو میگه احتمالا...
نیست ایتالیا ریده، واسه همین تمرکزشو از دست داده، بازی هلند و ژاپن که ما دیدیم، اصلا اونجور که تو میگی نبود.

united
20-06-2010, 00:20
این دوستمون یه بازی دیگه رو میگه احتمالا...
نیست ایتالیا ریده، واسه همین تمرکزشو از دست داده، بازی هلند و ژاپن که ما دیدیم، اصلا اونجور که تو میگی نبود.
اون چیزی که من دیدم (یعنی همه دیدن) آخرای بازی ژاپنیها حداقل چهار پنج کرنر زدن یه پنالتی هم به نفع ژاپن باید میگرفتن که نگرفتن
کلا به نظر من هلند خیلی دفاعیتر از ژاپن بازی کرد

mojtaba-civil
20-06-2010, 00:29
اون چیزی که من دیدم (یعنی همه دیدن) آخرای بازی ژاپنیها حداقل چهار پنج کرنر زدن یه پنالتی هم به نفع ژاپن باید میگرفتن که نگرفتن
کلا به نظر من هلند خیلی دفاعیتر از ژاپن بازی کرد

آره، تو راست میگی.:31:

amirarsalaan
20-06-2010, 01:20
تبریک میگم این برد خفیف رو
وای اون لحظه فکر کردم پنالتی شده داشتم میمردم:18:

وایی چقدر بد بازی کردیم:13: اما خوشحالم که صعود کردیم

بچه ها به نظرتون میتونیم قهرمان بشیم با این سبک بازی؟؟؟

خیلی بد بود باهات موافقم :13:
به نظرم هلند برای جبران لطماتی که توی جام های قبلی متحمل شده خیلی به نتیجه داره فکر میکنه :13: اما این اصلن خوب نیست . هلند باید زیبا بازی کنه حذف هم شد مهم نیست فقط باید زیبا بازی کنه، البته با این روش زیاد امیدی به نتیجه ی خوب هم نیست :41:
ولی دلم روشنه بازی ها هرچی سخت تر بشه هلند اصلی رو خواهیم دید :40: صبر کنید پای سبک های مدرن تر بیاد وسط اون موقع بهتر میشیم :11:

amirarsalaan
20-06-2010, 01:30
بچه ها
امیدی هست بنظرتون؟؟

من فکر می کنم اگر ۵۰ درصد توان اصلیمون رو هم خرج کنیم خیلی بهتر خواهد شد

یورو ۲۰۰۸ رو یادته ؟؟ بازی با فرانسه و روسیه رو باهم مقایسه کن :18: شاید اینجا برعکس اون حالت بشه :8:

- احتیاج به ساق های سالم

- لو نرفتن برنامه های تاکتیکی از پیش تمرین شده

چیزهایی هست که برای آتیه :31: لازمه :20:

amirarsalaan
20-06-2010, 01:43
يكيشم همين هلند
آقا یکم صبر کن تا یک چهارم نهایی اگر تیم های اروپایی کارنامه ی بدی داشتند اون وقت من هم کمی نظرتون رو قبول می کنم :5:
درسته اگه تا اون مراحل این روند ادامه داشته باشد که اصلن خوب نیست :13:
اما یک فرضیه اینجا مطرح است :
تیم های بزرگ ، بزرگ فکر می کنند. همانطور که هلند تا الان به آنچه می خواسته رسیده : حداکثر امتیاز با صرف حداقل انرژی :8:
من هم منتظر خواهم ماند به امید بازیهای بهتر اما در مورد هلند بازی زیبا اول مهم است بعد نتیجه :40:

amirarsalaan
20-06-2010, 01:52
بدترین بازیکنا از نظر من:31:

1- ون دروارت با تاکید خیلی زیاد :31: نمیدونم مربیه تیم تو این چی دیده که اینو فیکس میزاره :2:
2- ون پرسی با تاکید یکم کمتر ون پرسی بازیکن خویبه اما هنوز نتونسته خوب با تیم هماهنگ باشه و خودشو نشون بده
صدو بیست و سه درصد باهات موافقم :31:
ون پرسی بهتر میشه ، تو بازیهای مهم این رو خواهی دید :8:
ون در فارت یه ذخیره ی خوب میتونه باشه الان هم در غیاب روبن مربیه داره بهش اعتماد به نفس میده :5: من که جای مربی هلند بودم اصلن دعوتش نمی کردم :2:

amirarsalaan
20-06-2010, 02:06
من توش موندم چرا مهاجم نوک نمیزاره بعد این ون پرسی بزاره کنارش

مثلا این د یانگ فقط امروز پاس عقب میداد رفته بود رو اعصاب شدید

ون پرسی مهاجم کامل نیست !

عجیب بد بازی میکنن امسال
حرفت کاملن درسته ، مهاجم نوک نداریم آخه ، ون پرسی ، کویت ، روبن ، اینا همه واسه لب خط اند، اگر هم بخواهد از یک نوک مثلن همون جوون سیاهه استفاده کنه ( به امتحانش تو بازی آخر می ارزه ) باید یکیشون رو بیرون بگذاره اما شما مطمئن باش این امتحانات رو اینها توی بازی های قبلی گذروندن ، من هم مثل شما منتظرم و امیدوار به بازی های بعدی :11:

---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:03 AM ----------

حرفتون رو قبول ندارم هلند کار خاصی نکرد اما ۱۲ نفری هم نرفتن تو دفاع اونها همونقدر انرژی گذاشتند که احتیاج بود :11:

vroom
20-06-2010, 13:21
تبریک میگم به طرفداران هلند که تیمشون به عنوان اولین تیم به دور بعدی جام صعود کرد:46:

toadstool
20-06-2010, 13:29
تبریک میگم به طرفداران هلند که تیمشون به عنوان اولین تیم به دور بعدی جام صعود کرد:46:

ممنون دوست عزیز انشالله تو فینال بیبینیمتون

mojtaba-civil
20-06-2010, 14:29
بخوایم منطقی نگاه کنیم، تیم با این که مثل همیشه فوتبال ناب هلند رو به نمایش نگذاشته ولی نتایج خوبی گرفته، تو مراحل بعد ایشالا تیم بازی همیشگی خودش رو به نمایش بگذاره.

mojtaba-civil
21-06-2010, 00:45
امروز ایتالیا چه بد بازی کرد. امسال فوقش بتونه از مرحله گروهی بالا بیاد، فکر نمیکنم بتونه جز 8 تیم بشه.
ولی برزیل خوب بود، هر چند که گل دوم رو فابیانو با دست زد، ولی برزیل بازی قشنگی کرد. ولی چه زشت بود هاااااا. داور با خنده به فابیانو اشاره کرد که دیدم توپ رو با دست زدی.

mojtaba-civil
21-06-2010, 00:45
داوریا امروز افتضاح بود.
1. گل نیوزلند به ایتالیا
2. گل دوم برزیل به ساحل عاج
3. اخراج کاکا

SAMAN-JEEZY
21-06-2010, 09:19
خدا کنه دور بعد با بازگشت روبن تیم بهتر بشه.هزچند الانم از خیلی از تیما بهتره ولی این هلند کجا هلند 2006 و 2008 کجا

mojtaba-civil
21-06-2010, 19:57
خدا کنه دور بعد با بازگشت روبن تیم بهتر بشه.هزچند الانم از خیلی از تیما بهتره ولی این هلند کجا هلند 2006 و 2008 کجا
آره والا.
تو یورو 2008 چه بازیهایی کردن...
من دلم هلند هجومی رو میخواد.

ali-07
21-06-2010, 20:02
من واقعا هلند رو دوست دارم،اميدوارم دور بعد بهتر بازي كنه و جزو 3 تيم اول باشه:31:

mojtaba-civil
21-06-2010, 20:07
من واقعا هلند رو دوست دارم،اميدوارم دور بعد بهتر بازي كنه و جزو 3 تيم اول باشه:31:
ایشالا اول میشه عزیزم.

abc2
21-06-2010, 21:03
دوستان اینطور که بوش میاد تو 1/8 باید با ایتالیا بازی کنیم یه حالی فکر کنم ما بهشون بدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nafas
22-06-2010, 00:16
دوستان اینطور که بوش میاد تو 1/8 باید با ایتالیا بازی کنیم یه حالی فکر کنم ما بهشون بدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ها خیلی فاز میده

4 بخورن :دی

بعدشم برزیل له شه :دی

S0R3N4
22-06-2010, 02:04
قبل جام جهانی pmc یه چیز میزایی از میذاشت از جام جهانی!!معرفی تیم ها!!
از رود گولیت مصاحبه کردن
گفت تیم ملی ما همیشه بسیار قوی شروع میکنه!!!نمونه ی آخریش همین جام ملت ها اروپا!!
ولی یهو خالی میکنه!!!بهتره که ما تیممون ملایم شروع کنه و بازی های اولی رو فقط ببره و به فکر زیاد گل زدن نباشه و یواش یواش قوی تر شیم!!!
امیدوارم که این بازی ها پیرو حرف اون باشه و نم نم قوی تر شیم!!با این تیمی که میبینم بعید میدونم زیاد بریم بالا
حالا روبن برگرده ببینیم چی میشه

Hamid Hamid
22-06-2010, 13:21
قبل جام جهانی pmc یه چیز میزایی از میذاشت از جام جهانی!!معرفی تیم ها!!
از رود گولیت مصاحبه کردن
گفت تیم ملی ما همیشه بسیار قوی شروع میکنه!!!نمونه ی آخریش همین جام ملت ها اروپا!!
ولی یهو خالی میکنه!!!بهتره که ما تیممون ملایم شروع کنه و بازی های اولی رو فقط ببره و به فکر زیاد گل زدن نباشه و یواش یواش قوی تر شیم!!!
امیدوارم که این بازی ها پیرو حرف اون باشه و نم نم قوی تر شیم!!با این تیمی که میبینم بعید میدونم زیاد بریم بالا
حالا روبن برگرده ببینیم چی میشه
آره درست گفت خداييش.گوليت خيلي فوتبال ميفهمه.
يورو 2008 من گفتم ديگه 100% قهرمانيم.هرچند فان باستن ارنج بازيه آخرو بد چيد.مثلآ بولهروز رو كنار گذاشت بجاش اون ابله هايتينگا تيم و به باد داد.اين همه فندرسار خوب گلري كرد اما اين جان هايتينگا تا اومد تو هي سوتي داد.رو 2 گل آخر اون مقصر بود.راه ميرفت تو زمين.بولهروز حيف شد كه كم آورد كه اين يارو اومد جاش.

xxxj
22-06-2010, 18:01

abc2
22-06-2010, 20:46
دقیقا . تو یورو 08 روسیه بد شروع کرد و هلند طوفانی شروع کرد ولی وقتی بهم خوردن برعکس شد متاسفانه هلند حذف شد . تو جام جهانی 06 هم که واقعا بد شانسی آوردیم وگرنه عالی داشتیم بازی می کردین فقط هرچی میزدیم یا میگرفت دروازبان یا میخورد به تیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شونزده تا هم کارت رد و بدل شد تو اون بازی جنجالی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

ولی واقعا جای روبن و فان نیستر روی خالیه به نظر من تک مهاجمون باید فان نیستروی میبود و فان پرسی و بقیه هم ساپورتش میکردن .
راستی کسی میدونه روبن میتونه بازی بعد بازی کنه یا نه (یا بازیهای بعد تر) ؟

اینم ماسک ترسناک یکی از طرفدارا تا حریفان ببینند و بگرخند : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هلند برای پیروزی باید از این طرفدارا بیشتر داشته تا انرژی مثبت وجود بازیکن رو فرا بگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

xxxj
22-06-2010, 22:14
این محتوا مخفیت خیلی با حال بود حال داد کاش برا خودم بودن . در ضمن برای تیم هلند آرزوی موفقیت دارم

file:///D:/Users/Javad/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.pngfile:///D:/Users/Javad/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-4.png

amirarsalaan
22-06-2010, 23:01
البته این ایتالیا خیلی موزماره ها :2: ولی باکی نیست تیمی که برای قهرمانی خیز برداشته هیچی جلوشو نمیگیره :21:
حالا فعلن بازی با کامرون رو پیش بینی کنیم ، خدا کنه هلند از همین بازی فوتبال زیباش رو ارایه بده :8:
بچه ها نتیجه بازی با کامرون رو چند تا پیش بینی می کنید ؟ من که فکر کنم از همین بازی پای ستاره هامون به گل های زیبا باز بشه :46::40:

abc2
23-06-2010, 00:04
از تیم پیرمردا بخاری بلند نمیشه خیالتون راحت همشون داغونن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش بینی من برا کامرون 2 - هیچ هست . اگه روبن تو بازی باشه 3 - هیچ . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*Batman*
23-06-2010, 00:12
اگه کامرون مثل بازی با ژاپن و دانمارک باشه من میگم 3-4 تا از هلند میخوره.

Hamid Hamid
23-06-2010, 08:25
احتمالآ كامرون هم مياد كه حيثيتي بازي كنه.اما يا با 1 اختلاف ميبريم.يا 2تا.
به قول يكي از دوستان جاي نيستلروي خيلي خاليه.اين فنپرسي مهاجم نوك نيست.مهاجم كاذبه

djmilad_mrb
23-06-2010, 18:25
من که فکر نمیکنم پر گل باشه به احتمال زیاد مربی به بیشتر بازیکنا استراحت میده و با ترکیب ذخیره بازی میکنه در نهایت فکر کنم 1-0 یا 2-0 میبریم

abc2
23-06-2010, 20:51
من که فکر نمیکنم پر گل باشه به احتمال زیاد مربی به بیشتر بازیکنا استراحت میده و با ترکیب ذخیره بازی میکنه در نهایت فکر کنم 1-0 یا 2-0 میبریم

منم همین نظرو دارم . به چندتا از بازیکنای کلیدی می تونه استراحت بده . الان اگه ژاپن یا دانمارک بخوان به عنوان تیم اول صعود کنن اولا هلند باید بازی رو ببازه بعد اگه ژاپن میخواد اول بیاد بالا باید 4-0 دانمارک رو بزنه . دانمارک اگه میخواد تیم اول بیاد بالا باید 5-0 ژاپن رو بزنه که هردو از محالات است . (ببخشید هرسه باخت هلند هم از محالات است) . :31:

abc2
23-06-2010, 22:59
آقا فردا مثل اینکه بازی هلند رو زنده پخش نمیکنن میخوان ژاپن دانمارک بزارن چقدر بد شد . :13:

amirarsalaan
23-06-2010, 23:18
آقا فردا مثل اینکه بازی هلند رو زنده پخش نمیکنن میخوان ژاپن دانمارک بزارن چقدر بد شد . :13:
خاک بر سرشون :2:

*Batman*
24-06-2010, 00:11
دانمارک به عنوان تیم دوم صعو میکنه.من از بازی دانمارک خوشم میاد.
جام جهانی برای تیمهای دفاعی جایی نداره.باید برن خونه.

همین کامرون رو من به ژاپن ترجیح میدم.
تیمهای آفریقایی کلا بسته بازی نمیکنن.اگه میخواستن مثل بعضی تیمها دفاعی بازی کنن تا الان اکثرشون حذف نمیشدن.

به هر حال فردا کامرون قشنگ بازی میکنه.قشنگ هم شکست میخوره.چون هلند قشنگ تر بازی میکنه!:27:

mojtaba-civil
24-06-2010, 01:33

آخه بازی ژاپن-دانمارک چی داره که میخوان پخش زنده کنن؟ فقط به خاطر اینکه صعود هلند قطعیه پخش زندش نمیکنن.
خیلی مسخره هستن.

---------- Post added at 02:33 AM ---------- Previous post was at 02:31 AM ----------

به قول يكي از دوستان جاي نيستلروي خيلي خاليه.

گل گفتی، جاش خیلی خالیه.

Hamid Hamid
24-06-2010, 07:53
اه خاك تو سرشون.ژاپن هم شد تيم؟
خب هلند و نشون ميدادن ديگه

SAMAN-JEEZY
24-06-2010, 08:51
خاک تو سر احمقشون کنن.آخه بازی ژاپن دیدن داره؟واقعا که ....

s-a-l-i-m
24-06-2010, 10:26
بیشتر برای اینکه ژاپن اسیایی هست پخش می کنند.

Hamid Hamid
24-06-2010, 10:31
بیشتر برای اینکه ژاپن اسیایی هست پخش می کنند.
خب اينطوري كه من بيشتر حرص ميخورم.اين چلغوزا رفتن جام جهاني اونوقت ما...
هرچند همون بهتر كه نرفتيم وگرنه 6 تا 6تا ميخورديم.
درود خدا بر رود گوليت.سلام خدا بر ادوين فندرسار.درود خدا بر آن لاله هاي نارنجي مثل ادگار داويدز و ياپ استام:27:.
دلم تنگ شده واسه اينايي كه نام بردم

mojtaba-civil
24-06-2010, 14:30
خب اينطوري كه من بيشتر حرص ميخورم.اين چلغوزا رفتن جام جهاني اونوقت ما...
هرچند همون بهتر كه نرفتيم وگرنه 6 تا 6تا ميخورديم.
درود خدا بر رود گوليت.سلام خدا بر ادوين فندرسار.درود خدا بر آن لاله هاي نارنجي مثل ادگار داويدز و ياپ استام:27:.
دلم تنگ شده واسه اينايي كه نام بردم
و همچنین درود بر اون هوادارایی که عکسشون تو چند صفحه عقب تر هست.

scali
24-06-2010, 16:58
من خیلی از مارک اور مارس خوشم میومد . درود بر او :20:

pinchingholian
24-06-2010, 19:28
ایتالیا هم پرپر شد.

steps
24-06-2010, 19:43
هلند هم خورد به اسلواکی .
از العان دارم می بینم اسلواکی4 تا گل خورده.
امشب هم که روبن میخواد بازی کنه

Hamid Hamid
24-06-2010, 19:44
هلند هم خورد به اسلواکی .
از العان دارم می بینم اسلواکی4 تا گل خورده.
امشب هم که روبن میخواد بازی کنه
خدا از دهنت بشنوه اما اين اسلوواكي خيلي تيم مرموز و خطرناكيه.

scali
24-06-2010, 20:22
ایشالله که هلند امشب میبره و با 9 امتیاز با اقتدار صعود میکنه و حال اسلواکی رو هم تو مرحله بعد میگیره . :46:

Hamid Hamid
24-06-2010, 20:26
ایشالله که هلند امشب میبره و با 9 امتیاز با اقتدار صعود میکنه و حال اسلواکی رو هم تو مرحله بعد میگیره . :46:
خيلي ممنون ايشالا مكه رفتنتون و عروسي بچه ها جبران كنيم:46:.ايشالا تو شادياتون جبران كنم.ايشالا هميشه به ميمنت و شادي.:11:

scali
24-06-2010, 20:31
خيلي ممنون ايشالا مكه رفتنتون و عروسي بچه ها جبران كنيم:46:.ايشالا تو شادياتون جبران كنم.ايشالا هميشه به ميمنت و شادي.:11:

مرسی عزیزم

اول عروسی خودم بعد بچه هام :31:

abc2
24-06-2010, 20:42
دوستان اسلواکی مال این حرفا نیست ولی هنوز تو یورو 08 افتضاح با روسیه رو یادم نرفته و یکم احساس خوبی ندارم . ایندفعه نباید اونطوری بشه .

فن درسار همیشه در یادها خواهد بود . نه بوفن نه کاسیاس نه پیتر چک نه هرکس دیگه فقط خودش حیف شد که دیگه نیست . من بیشتر از همه دلم برای او تنگ میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamid Hamid
24-06-2010, 20:48
دوستان اسلواکی مال این حرفا نیست ولی هنوز تو یورو 08 افتضاح با روسیه رو یادم نرفته و یکم احساس خوبی ندارم . ایندفعه نباید اونطوری بشه .

فن درسار همیشه در یادها خواهد بود . نه بوفن نه کاسیاس نه پیتر چک نه هرکس دیگه فقط خودش حیف شد که دیگه نیست . من بیشتر از همه دلم برای او تنگ میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ گل گفتي من هميشه اعتقاد داشتم كه ادوين فن درسار بهترين گلر تاريخ فوتبال هست چون افتخارات زيادي از جمله قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا با آژاكس و منچستر و 2بار هم نايب قهرماني با همو تيمها و چند بار قهرماني در ليگ برتر انگليس با منچستر و قهرماني در جام خذفي و قهرمانيهاي متعدد با آژاكس در ليگ هلند و عنوان چهارمي با تيم مليه هلند در 98.
من عاشق ادوين هستم.
اگه خداحافظي كنه ديگه فوتبال نميبينم.من به خاطر او طرفدار منچستر هستم.فقط ادوين.
درود خدا بر اين مجاهد راه پيروزي و قهرماني.

pinchingholian
24-06-2010, 21:08
امشب هم بیس هیچ میبریم

sinath
24-06-2010, 21:08
باید بازی هلند و کامرون رو نشون میدادن
اگر بهانشون حساس تر بودن اون یکی بازیه پس باید به جای بازی آرژانتین و یونان هم بازی کره جنوبی و نیجریه رو پخش می کردن چون صعود آرژانتین هم قطعی بود.
این یعنی تبعیض

Hamid Hamid
24-06-2010, 21:15
امشب هم بیس هیچ میبریم
با بيستت موافقم اما اون هيچ و نميدونم آخه اين گلر جديده 1خورده چته:41:

---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

مرده ي اين ون درسار از اين گلر جديده بهتر گلري ميكنه.اه.
ديگه بعد از 14سال عادت ندارم هلند و بدون ادوين ببينم

SAMAN-JEEZY
24-06-2010, 21:21
حمید جون استکلنبرگم اینقدم که میگی بد نیست.خیلیم خوبه اتفاقا.
در ضمن اسلواکی به باد خواهد رفت.برزیل خودشو آماده کنه فعلا

toadstool
24-06-2010, 22:20
بازم امشب این فن پرسی داره میره رو اعصاب

یه موقعیت تک به تک رو گل نکرد
واقعا جای یه مهاجم نوک مثل نیستلروی خالیه

----------------------------------------------

بالاخره فن پرسی گل زد (دقیقه 36)

scali
24-06-2010, 22:36
گل گل گل

فن پرسی زد .

دمش گرم .

abc2
24-06-2010, 22:55
خو 1-0 رفتیم رختکن . این ژاپن عجب بازییه کرد و گلهای فوق العاده ای هم زد دمش گرم ولی این چیزی از اعتراض هواداران نارنجی از نشون ندادن بازیشان کم نمی کنه .
آقا این خط حمله هلند خیلی وضعش خرابه من نمیدونم رو چه حسابی مارویک با اینکه مهاجم درست درمون نداشته نیستر روی رو دعوت نکرده حماقت محض بود این حرکتش حالا پس فردا بخوریم به یه تیم قدر به مشکل برمی خوریم خیلی از موضوع ناراحتم .

آخ گل گفتي من هميشه اعتقاد داشتم كه ادوين فن درسار بهترين گلر تاريخ فوتبال هست چون افتخارات زيادي از جمله قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا با آژاكس و منچستر و 2بار هم نايب قهرماني با همو تيمها و چند بار قهرماني در ليگ برتر انگليس با منچستر و قهرماني در جام خذفي و قهرمانيهاي متعدد با آژاكس در ليگ هلند و عنوان چهارمي با تيم مليه هلند در 98.
من عاشق ادوين هستم.
اگه خداحافظي كنه ديگه فوتبال نميبينم.من به خاطر او طرفدار منچستر هستم.فقط ادوين.
درود خدا بر اين مجاهد راه پيروزي و قهرماني.

خو پس فکر کردی برای چی منم طرفدار منچستر هستم تا زمانیکه در منچسر هست ما هم هستیم طرفش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معصوم ترین فوتبالیست دنیاست . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

D r i v e r
24-06-2010, 23:03
مرسی ون ون
من مطمئنم امسال هلند قهرمان جام جهانی میشه :40:

scali
24-06-2010, 23:11
مرسی ون ون
من مطمئنم امسال هلند قهرمان جام جهانی میشه :40:

من با اینکه از هلند خیلی خوشم میاد و حال میکنم باهاش ولی مطمئنم قهرمان نمیشه .

toadstool
24-06-2010, 23:11
روبن داره خودش رو گرم می کنه :26:

toadstool
24-06-2010, 23:22
گل اول رو از خوردیم :41:
اتو'و با ضربه پنالتی گل اول کامرون رو زد (دقیقه 65)

scali
24-06-2010, 23:22
من ندیدم چرا پنالتی شد ؟

toadstool
24-06-2010, 23:25
من ندیدم چرا پنالتی شد ؟

یه خطا شد پشت محوطه 18 هلند
کامرون ضربه خطا رو زد فان در فارت اومد جلوی توپ برای اینکه توپ به صورتش نخوره دستش رو آورد بالا
توپ خورد به دستش و پنالتی گرفت

scali
24-06-2010, 23:31
اه حیف شد .

ایشالله یه گل میزنه با اقتدار 9 امتیازی صعود میکنه .

toadstool
24-06-2010, 23:40
گل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل

هانتلار گل دوم رو می زنه :26:

روبن شوت کرد خورد به تیرک برگشتش رو هانتلار گل کرد

هلند 2 - 1 کامرون

abc2
24-06-2010, 23:52
خب دوستان اول تبریک میگم که با اقتدار صعود کردیم بعد از آرژانتین .
دومین تبریک هم بخاطر حضور روبن هست که نیومده تیرکوند تیر دروازه کامرون رو و بعد گل دوم رو زدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر هم مرگ بر شبکه سه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

scali
24-06-2010, 23:55
تبریک تبریک تبریک

من گفتم میزنه و با 9 امتیاز میره بالا :46:

خیلی خوب شد که روبن آماده شده و بازی کرد .

Hamid Hamid
25-06-2010, 07:40
به به به.
ميبينم كه با اقتدار صعود ميكنيم و چه ميكنه اين تيم هلند.
اي حال ميده اين جام اينا طلسم 74 و 78 و 98 و بشكنن و قهرمان بشن.اين تموم آرزوي منه.

amirarsalaan
25-06-2010, 08:27
آقا صعود ۹ امتیازیمون مبارک :11: همینطور بازگشت روبن :40:

SAMAN-JEEZY
25-06-2010, 08:56
تبریک میگم که با اقتدار رفتیم بالا.از الان 1/4 یم

mojtaba-civil
25-06-2010, 11:35
هلند دوستت داریم.

golmohammadi
25-06-2010, 12:12
روبن عجب شوتی زد ایول
هلند همیشه اولش خوب بازی میکنه
اخرش خراب میکنه
یورو 2008 هم اولش خیلی خوب بود
بعدش خراب کرد
امیدوارم اینبار بره فینال و اول هم بشه
فرانسه و ایتالیا که هیچی حذف شدند
فرانسه که اصلا بازی نکرد باز ایتالیا کمی بهتر بود
بچه ها میگم از نیسترلوی چه خبر؟

pinchingholian
25-06-2010, 13:33
عشق من Robin Van Persie

mahdi bg
25-06-2010, 14:07
سلام
من طرفدار ایتالیا بودم / حالا که حذف شده

با اینکه هلند رو مثل ایتالیا دسوت ندارم
اما از بقیه تیم ها بیشتر به تیم هلند علاقه دارم ...

امیدوارم با اقتدار بره بالا

S0R3N4
25-06-2010, 14:53
من بازیو ندیدم
چطور بود؟
مرحله ی بعد خوریدم با کی؟

scali
25-06-2010, 15:08
من بازیو ندیدم
چطور بود؟
مرحله ی بعد خوریدم با کی؟

منم بازی رو ندیدم ولی خورده به اسلواکی .

golmohammadi
25-06-2010, 15:37
این اسلواکی که من دیدم یهو هلند هم میبره ...
از بد شانسی ایتالیا بود که اسلواکی شیر شد یه لحظه

pinchingholian
25-06-2010, 16:37
هلند اسلواکی رو هم بیس هیچ میبره

pinchingholian
25-06-2010, 16:51
:40:هلند:40:

pinchingholian
25-06-2010, 17:05
:40:Netherland:40:

pinchingholian
25-06-2010, 17:20
آرين روبن شادمان از بازگشت به تركيب هلند: آسيب ديدگي چقدر سخت است!

آرين روبن که سرانجام در آخرين ديدار هلند در مرحله گروهي، مقابل کامرون به ميدان رفت، از بازگشت به مستطيل سبز بسيار شادمان است.

آرين روبن پيش از آغاز جام جهاني از ناحيه عضله ران دچار آسيب ديدگي شد و دو بازي نخست هلند در جام جهاني را از دست داد، اما با پشت سر گذاشتن دوران نقاهت توانست تيم کشورش را مقابل کامرون همراهي کند.

آرين روبن درنشست خبري بعد از بازي در جمع خبرنگاران گفت: از اين که توانستم به ميدان بروم بسيار خوشحالم. لحظه اي که مصدوم شدم گمان مي کردم که حضور در جام جهاني رويايي دست نيافتني خواهد بود، اما توانستم با کمک کادر پزشکي و تمرين هاي شبانه روزي سلامتي ام را به دست آورم.

روبن در ادامه افزود: در اين 20 روز که تمرين هاي مخصوص را پشت سر مي گذاشتم فهميدم آسيب ديدگي چقدر سخت و دشوار است.

روبن که تاثير زيادي در به ثمر رسيدن گل دوم تيمش داشت، در پايان ابراز اميدواري کرد هلند با ادامه روند موفقيت آميزش در جام جهاني با دست پر از آفريقاي جنوبي بازگردد.

هلند پنج شنبه شب با حضور روبن با نتيجه 2 بر يک از سد کامرون گذاشت و با افتدار گام به مرحله يک هشتم نهايي رقابت‌ها گذاشت.

شاگردان فان مارويک هفتم تيرماه در ورزشگاه دوربان با اسلواکي ديدار خواهند کرد.

*Batman*
26-06-2010, 00:38
این اسلواکی که من دیدم یهو هلند هم میبره ...
از بد شانسی ایتالیا بود که اسلواکی شیر شد یه لحظه

هلند انتقام ایتالیا رو میگیره.
تو رقابتهای 2008 هم یه جا واسه ایتالیا سپر بلا شد.دونادونی میگفت من با فن باستن هم بازی بودم.اون نامرد نیست و ...:31:

s-a-l-i-m
26-06-2010, 08:52
حالا که روبن امد تیم روحیه اش 2 برابر و بازی های هلند هم جذاب تر میشه..........

abc2
26-06-2010, 10:21
آقا چقدر بد شد که 1/4 به برزیل می خوریم کار سختی رو در پیش داریم . می خواستم تو نیمه نهایی بهش بخوریم که نشد . ولی می بریمش . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sasan816
26-06-2010, 10:29
یک سوال چرا وندرسار نیومد؟
مصدوم بود یا دعوت نشد؟

abc2
26-06-2010, 10:42
مصدوم بود یا دعوت نشد؟

متاسفانه این گوهر گران بها از تیم ملی خداحافظی کرده و ما را در این جام تنها گذاشت :41: . امسال باید با دست خالی بریم به سوی قهرمانی واقعا دستمون خالیه حالا خوبه روبن برگشت .

Hamid Hamid
26-06-2010, 11:15
مصدوم بود یا دعوت نشد؟
نه ايشون تصميم به خداحافظي از فوتبال ملي گرفتن و حتي با اسرار سرمربي هم به تيم نيومدند.

steps
26-06-2010, 11:19
آقا چقدر بد شد که 1/4 به برزیل می خوریم کار سختی رو در پیش داریم . می خواستم تو نیمه نهایی بهش بخوریم که نشد . ولی می بریمش . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من که به شیلی میخوریم .
اگرم به برزیل خوردیم ابکشش می کنیم.

abc2
26-06-2010, 11:31
به نظر من که به شیلی میخوریم .
اگرم به برزیل خوردیم ابکشش می کنیم.

این شیلی که من دیدم دیروز مال این حرفا نیست . فقط خدا کنه با خشانتی که فوتبال بازی می کنن بزنن یه چهار پنج تا از مهره های برزیلو ناکار کنن تا کار برای ما راحتتر بشه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون دروازبانی که من دیدم ولش کنی تا وسط زمین هم میاد تو کارتیمی شرکت کنه !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کره جنوبی و آمریکا دارن صفا می کنن واقعا رسیدن یکی از این دو تیم به 1/4 واقعا از آب خوردن هم آسونتره .

mahdi bg
26-06-2010, 11:41
سلام
اومیدارم شیلی بیاد بالا

شیلی خیلی هجومی و قشنگ بازی میکنه.
بازی شیلی و هلند قشنگ تره تا برزیل و هلند

Hamid Hamid
26-06-2010, 11:50
سلام
اومیدارم شیلی بیاد بالا

شیلی خیلی هجومی و قشنگ بازی میکنه.
بازی شیلی و هلند قشنگ تره تا برزیل و هلند
آره من از بازي هلند و برزيل خاطره ي بدي دارم.جام 98 رو ميگم كه تو پنالتي باختيم در حالي كه شايسته ي باخت نبوديم

nafas
26-06-2010, 12:24
آره من از بازي هلند و برزيل خاطره ي بدي دارم.جام 98 رو ميگم كه تو پنالتي باختيم در حالي كه شايسته ي باخت نبوديم

نه برزیل بیاد لهش کنیم حالش بیشتره

زدن برزیل چیز دیگس

sasan816
26-06-2010, 15:09
متاسفانه این گوهر گران بها از تیم ملی خداحافظی کرده و ما را در این جام تنها گذاشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . امسال باید با دست خالی بریم به سوی قهرمانی واقعا دستمون خالیه حالا خوبه روبن برگشت
دستمون خالی نیست در دفاع هم چندین مهره ی با ارزش رو داریم به برزیل میخوریم اگر ببریمش 90 درصد قهرمانیم

abc2
26-06-2010, 16:40
دستمون خالی نیست در دفاع هم چندین مهره ی با ارزش رو داریم به برزیل میخوریم اگر ببریمش 90 درصد قهرمانیم

کوکو ، نیستر روی ، فن در سار اینا همه تو جام 2006 بودن ولی الان نیستن . بیشتر نگرانی من دروازه و خط حملس وگرنه مدافع و هافبک چیزی کم نداریم . استکلنبرگ هم دروازبان بدی نیست ولی فن در سار یه چیز دیگه بود .
برزیل هم چنان بازی شاخی تا حالا انجام نداده که نشه بگیم نمیشه بردش حتما می بریمش . :31:

Mr Andersson
26-06-2010, 17:25
درود;

با امید قهرمانی برای هلند..

طرفدار فرانسه.

SAMAN-JEEZY
26-06-2010, 19:45
بچه ها ميگم اين طرف جدول چه باحاله ها!اگه برزيل توش نبود خيلي باحالتر ببود.از الان فيناليست بوديم.

mojtaba-civil
26-06-2010, 19:50
نه برزیل بیاد لهش کنیم حالش بیشتره
زدن برزیل چیز دیگس

تو دیگه خیلی خوش خیالی. برزیل تو بازی با پرتغال کاکا و الانو رو نداشت، معلومه که تیمش افت میکنه، تو بازیهای مرحله حذفی برزیل میاد که کار تیمهای حریفش رو یکسره کنه و هجومی بازی میکنه.
نیمه دوم بازی با ساحل عاج برزیل خیلی خوب بود.

---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------

بچه ها ميگم اين طرف جدول چه باحاله ها!اگه برزيل توش نبود خيلي باحالتر بود.از الان فيناليست بوديم.
آره والا... کاش میشد تو فینال با برزیل می افتادیم.

Hamid Hamid
26-06-2010, 20:49
کوکو ، نیستر روی ، فن در سار اینا همه تو جام 2006 بودن ولی الان نیستن . بیشتر نگرانی من دروازه و خط حملس وگرنه مدافع و هافبک چیزی کم نداریم . استکلنبرگ هم دروازبان بدی نیست ولی فن در سار یه چیز دیگه بود .
برزیل هم چنان بازی شاخی تا حالا انجام نداده که نشه بگیم نمیشه بردش حتما می بریمش . :31:
اتفاقآ اين دفاهامون خيلي داغونن.جان هايتيمگا و اون دفاع راسته(فندر ول) و ماتيسن خيلي مطمئن نيستن.ببينيد من كي گفتم.
كاش همين الانه ياپ استام تو تيم ميبود.
فقط هافبكمون در حد قهرماني جهان هست.

pinchingholian
27-06-2010, 12:25
اتفاقآ اين دفاهامون خيلي داغونن.جان هايتيمگا و اون دفاع راسته(فندر ول) و ماتيسن خيلي مطمئن نيستن.ببينيد من كي گفتم.

با وجود بازیکن بزرگی مانند روبین فن پرسی اصلا نگران نباشید. هلند قهرمانه.

pinchingholian
27-06-2010, 12:49
فان‌پرسي: از تجربه ليگ برتر براي بازي با اسلوواكي استفاده مي‌كنم

بازيکن تيم ملي فوتبال هلند گفت: ‌از تجربه حضور در ليگ برتر انگليس براي مقابله با اسلوواک‌ها استفاده مي‌کنم.
روبين فان‌پرسي‌ اظهار داشت: در ليگ برتر و همراه با آرسنال مرتب در حال مقابله با تيم‌هايي هستيم که از دفاع سرسختي برخوردارند و ما مجبوريم از آنان عبور کنيم. فکر مي کنم اين تجربه مقابل اسلوواکي به کارم بيايد و بتوانم از اين خط عبور کنم.
اين مهاجم 26 ساله افزود: وقتي در ليگ برتر در حال بازي هستيم، روبرو شدن با تيم‌هايي مثل بلکبرن حکايت بازي با اسلوواک‌ها را دارد. اميدوارم از اين تجربيات سخت بتوانيم براي کسب نتيجه مقابل اسلوواکي استفاده مطلوب کنيم.
مصاف هلند و اسلوواکي در مرحله يک هشتم نهايي فردا انجام خواهد شد.

mojtaba-civil
27-06-2010, 14:25

با وجود بازیکن بزرگی مانند روبین فن پرسی اصلا نگران نباشید. هلند قهرمانه.
امیدوارم که خط دفاعی تو بازیهای باقی مونده گاف ندن و مشکلی تو قهرمانی هلند به وجود نیاد.

S0R3N4
27-06-2010, 15:46
بنظر من بیشتر از هر کسی جای نیسترروی خالیه!!!فوروارد 6 دنگی بود!!!موقعیت شناس بود!!
ولی فان پرسی اونقدر 6 دنگ نیس...

---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------

من امسال بازی های برزیل رو ندیدم
چطور بودن؟امیدی هس؟

pinchingholian
27-06-2010, 16:03
بنظر من بیشتر از هر کسی جای نیسترروی خالیه!!!فوروارد 6 دنگی بود!!!موقعیت شناس بود!!

---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------

چطور بودن؟امیدی هس؟
در مورد عشق من روبین فن پرسی اینجور صحبت نکن که قاطی میکنما.
فن پرسی کاملترین مهاجم دنیاست. ضربات سر دقیق، ضربات پای چپ سهمگین و بازیسازی عالی .

اون نیستلروی بی خاصیت به جز مرده خوری چیکار بلد بکنه؟

Hamid Hamid
27-06-2010, 17:01
فن پرسی کاملترین مهاجم دنیاست. ضربات سر دقیق، ضربات پای چپ سهمگین و بازیسازی عالی .

نه اتفاقا اين طوريا هم كه ميگي نيست.1طوري ميگي انگار فن باستنه.نه اون فن پرسي هست.
راجب اين ضربات سر دقيق هم بدجوري شك دارم.
اما خداييش نيستلروي اگه ميبود و اين فن پرسي پشت سرش بازي ميكرد مكمل هاي خوبي بودن.كسي نميگه فنپرسي بده.من ميگم مكمل مي خواد.بايد پشت 1 مهاجم نوك بازي كنه.

---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------

چطور بودن؟امیدی هس؟
برزيل تا اينجا آنچنان مدعي نشون نداده.اونا تو خط حملشون خيلي ضعف دارن.
شما از سال 94 حساب كن و فوروارداشون رو ببين مثلآ 94:روماريو.ببتو.رونالدو. 98:رونالدو.ببتو. 2002:رونالدو.ريوالدو.رونالدي يو و...
اما اين جام آنچنان مهاجم خوبي ندارن

abc2
27-06-2010, 20:39

وقتی بازی انگلیس و آلمان رو دیدم به خط دفاع خودمون امیدوارتر شدم چرا بهش گیر میدین :31: . فقط تو این دوتا تیم دفاع بود که جا می موند و فضا به فوروارد های حریف میداد . البته آلمان کمتر

برزيل تا اينجا آنچنان مدعي نشون نداده.اونا تو خط حملشون خيلي ضعف دارن.
شما از سال 94 حساب كن و فوروارداشون رو ببين مثلآ 94:روماريو.ببتو.رونالدو. 98:رونالدو.ببتو. 2002:رونالدو.ريوالدو.رونالدي �يو و...
اما اين جام آنچنان مهاجم خوبي ندارن

آره به اونصورت دیگه نداره کاکا که نخودیه فقط می مونه فابیانو و روبینیو که باید مهار بشن ، همین . این داور هم باید حواسش به فابیانو باشد که دوباره دلش نخواد با دست گل بزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گل زدن بلد نیست که .

abc2
27-06-2010, 20:45

فن پرسی اصلا بدرد مهاجم نوک نمیخوره فقط میخواد جای خالی نیستر روی رو پر کنه که زیادم موفق نبوده . مارویک گذاشتتش اونجا چون کس دیگه ای رو نداره که بذاره بهتر از فن پرسی .

البته این ایلیا خیلی خوب و برزیلی بازی میکنه نمیدونم چرا تو ترکیب اصلی نمیذارتش مارویک . پا به توپش خیلی خوبه و حرکتهای خیلی خوبی انجام میده .

Hamid Hamid
27-06-2010, 21:43
وقتی بازی انگلیس و آلمان رو دیدم به خط دفاع خودمون امیدوارتر شدم چرا بهش گیر میدین :31: . فقط تو این دوتا تیم دفاع بود که جا می موند و فضا به فوروارد های حریف میداد . البته آلمان کمتر

حالا ببين من كي گفتم.دفامون نگران كنندس.

Milad4171
27-06-2010, 22:43
فکر میکنین تو بازی بعدی سیستم رو عوض میکنن؟ من احساس میکنم مشکل اصلی خط دفا نیست هافبک مشکل داره!! هافبک ها بیشتر هجومی هستن و میرن و به فوروارد ها کار میکنن واسه همین که اگه دقت کننین بیشتر از طرف هافبک ها هست که دچار ضد حمله میشیم!!! و الا دفاع های بدبخت که نمیتونن بچسبن به دروازه! هرچقدر تیم حالت حجومی بگیره دفاع هم بازتر میشه و جلوتر میره! به نظرم هافبک ها بایک کمی وسط تر باشن و هافبک های هجومی که بالا و پایین هستن برن توی محوطه.
البته نظر منه!!
اشالله که به خوبی و خوشی قهرمانی رو بالای سر میبریم دوستان!!!
Hipip Ho!!!!:31:

abc2
27-06-2010, 23:05
فکر میکنین تو بازی بعدی سیستم رو عوض میکنن؟ من احساس میکنم مشکل اصلی خط دفا نیست هافبک مشکل داره!! هافبک ها بیشتر هجومی هستن و میرن و به فوروارد ها کار میکنن واسه همین که اگه دقت کننین بیشتر از طرف هافبک ها هست که دچار ضد حمله میشیم!!! و الا دفاع های بدبخت که نمیتونن بچسبن به دروازه! هرچقدر تیم حالت حجومی بگیره دفاع هم بازتر میشه و جلوتر میره! به نظرم هافبک ها بایک کمی وسط تر باشن و هافبک های هجومی که بالا و پایین هستن برن توی محوطه.
البته نظر منه!!
اشالله که به خوبی و خوشی قهرمانی رو بالای سر میبریم دوستان!!!
Hipip Ho!!!!:31:

نه سیستم رو عوض نمیکنه
کار اونا اینه توپ برسونن به خط حمله وقتی خط حمله فن پرسی باشه در نتیجه زیاد نمی تونه کاری بکنه برا همین خودشونم باید بکشن جلو که اینطوری میشه .

آقا راستی خیابانی جواد گفت که جادوگرا گفتن هلند قهرمان میشه . من نشنیده بودم سوتی داده یا واقعا گفتن :31:
(من شنیده بودم گفتن آرژانتین قهرمان میشه !!؟)

pinchingholian
28-06-2010, 10:38
فن پرسی اصلا بدرد مهاجم نوک نمیخوره فقط میخواد جای خالی نیستر روی رو پر کنه که زیادم موفق نبوده . مارویک گذاشتتش اونجا چون کس دیگه ای رو نداره که بذاره بهتر از فن پرسی .
.
در بازیهای بعدی قدرت فن پرسی ثابت خواهد شد. مطمئن باش

nafas
28-06-2010, 12:03
تو دیگه خیلی خوش خیالی. برزیل تو بازی با پرتغال کاکا و الانو رو نداشت، معلومه که تیمش افت میکنه، تو بازیهای مرحله حذفی برزیل میاد که کار تیمهای حریفش رو یکسره کنه و هجومی بازی میکنه.
نیمه دوم بازی با ساحل عاج برزیل خیلی خوب بود.

---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------

آره والا... کاش میشد تو فینال با برزیل می افتادیم.

شما چرا دقت نمیکنین برزیل 4 سال دیگه بازی ها تو کشور خودشه نشده کسی 2 سال پشت سرهم ببره

بیشتر هم باید برزیل رو جام جهانی بعدی کار کنه ا تو کشورش موفق بشه
دست هایی پشت پردس که امسال نمیزره برزیل ببره از من گفتن

برزیل داره خیلی بد بازی میکنه اصلا در حد خودش نیست شرط مبیندم امروز هم بزور شیلی رو میزنه !

فقط روبن بازی بده حله

2 تا هافبک دفاعی هم خیلی اذیت میکنن همش پاس عقب میدن ون در وارت بره اونجا یکم بهتره توپ ها رو جمع کنه رو به جلو ببره بعد روبن بره ای ون در وارت

hamidkabiri6270
28-06-2010, 12:15
بچه ها برزیل -هلند تو مرحله بعد دیدنیه.کاش برزیل امروز ببره اما حس ششم به من میگه امروز شیلی برزیل را به دردسر میندازه.:13:

yashgin128
28-06-2010, 13:19
سلام بر خوشرنگهای اروپا بر طرفداران لاله های نارنجی بر ستاره های پر فروغی مثل فان باستن
دوستان تیم دوم من هلند هست .همیشه ارزوم پیروزی هلند بوده .متاسفانه در جام 86 این ارژآنتین بود که قهرمان میشد و اگه یه کم ارژانتین ضعیف تر بود این حق هلند بود با اون بازیکنان رویایی و فوق العاده که هنوزم وقتی اسم اون بازیکنان می شنوم عشق می کنم به اون ستاره ها هر چند تو یورو 88 با اون گل زیبا قهرمان شد(نمیدونم درست میگم یا نه؟)
در کل الان دیگه بازیکنی در هلند نیست که اندازه اون ها دوست داشتنی باشه شاید یه کم روبن فقط(البته قصد توهین ندارم)
نمیدونم کجا به هم می خوریم ولی امیدوارم فینال باشه
کاش ون نیستلروی هم بود جاش توی این جام خالیه
به هر حال یه جام جهانی توی کلکسیون هلند خالیه امیدوارم اون روز برسه

راستی چرا فن در سار (چقدر این اسم هلندی ها سخته) تو دروازه نیست؟چی شده

موفق باشید

majid21
28-06-2010, 14:04
ببینیم سناریو جام های 94 و 98 یعنی رویارویی برزیل - هلند این بار رخ می دهد ؟ آیا این بار هلند می تواند انتقام دو جام 94 و 98 رو از برزیل بگیره ؟

در جام 94 در مرحله یک چهارم هلند و برزیل به هم خوردند که اگر اشتباه نکنم برزیل 3 بر 2 هلند رو شکست داد . یکی از گل های هلند هم دنیس برگ کمپ زده بود .

در جام 98 این بار در نیمه نهایی هلند به مصاف برزیل رفت . فکر می کنم 1-1 شد و در ضربات پنالتی برزیل موفق بود البته با درخشش تافارل دروازه بان پنالتی گیری که جام 94 هم پنالتی از ایتالیا در فینال گرفته بود و برزیل قهرمان شده بود . اما هلند 98 هلند بسیار خوبی بود . گاس هیدینک مربی موفق آن زمان هلندی ها همراه با وان در سار ، استام ، کو کو ، سیدورف ، برگ کمپ ،دی بوئر ها ، کلایورت ، اوورمارس و ... تیم بسیار خوبی داشت . اما در آن جام اگر به فینال می رسید احتمالا از فرانسه شکست می خورد . حال ببینیم اگر امشب مشخص شود هلند و برزیل به هم می خورند ، آیا هلند می تواند انتقام جام های قبل رو بگیرد ؟

در کل هلند همیشه خوب و دیدنی و شناور بازی می کند . همه لذت می برند از بازی هلند . اما همیشگی نیست و فصلی است . به قول پله ، هلند مثل یه بهار هست . زود میاد و زود هم میره . هلند یک قهرمانی جهان کم دارد . لذا از جهاتی هلند شبیه اسپانیا بود و می گویند این دو تیم شخصیت قهرمانی ندارند . هو اسپانیا و هم هلند امسال آمده اند خلاف این را ثابت کنند . آیا موفق می شوند ؟

همین 2 سال پیش هلند طوری بازی ها رو شروع کرده بود که همه می گفتند از بخت های اصلی قهرمانی یورو 2008 است . اما فقط یک مرحله بعد از روسیه با مربیگری گاس هیدینک و با نتیجه 3 -1 شکست خورد .در یورو 2000 با اینکه هلند میزبان بود اما در نیمه نهایی نتوانست ایتالیای 10 نفره رو شکست بده و در ضربات پنالتی مغلوب شد . جالب این که دو پنالتی هم در جریان بازی از دست دادند . در 2002 که اصلا نتوانست صعود کند . در 2006 هم هلند با مربیگری فان باستن در یک بازی دیدنی و به یاد ماندنی و عجیب که پر از کارت بود مغلوب پرتغال شد .

mojtaba-civil
28-06-2010, 14:45
ببینیم سناریو جام های 94 و 98 یعنی رویارویی برزیل - هلند این بار رخ می دهد ؟ آیا این بار هلند می تواند انتقام دو جام 94 و 98 رو از برزیل بگیره ؟

در جام 94 در مرحله یک چهارم هلند و برزیل به هم خوردند که اگر اشتباه نکنم برزیل 3 بر 2 هلند رو شکست داد . یکی از گل های هلند هم دنیس برگ کمپ زده بود .

در جام 98 این بار در نیمه نهایی هلند به مصاف برزیل رفت . فکر می کنم 1-1 شد و در ضربات پنالتی برزیل موفق بود البته با درخشش تافارل دروازه بان پنالتی گیری که جام 94 هم پنالتی از ایتالیا در فینال گرفته بود و برزیل قهرمان شده بود . اما هلند 98 هلند بسیار خوبی بود . گاس هیدینک مربی موفق آن زمان هلندی ها همراه با وان در سار ، استام ، کو کو ، سیدورف ، برگ کمپ ،دی بوئر ها ، کلایورت ، اوورمارس و ... تیم بسیار خوبی داشت . اما در آن جام اگر به فینال می رسید احتمالا از فرانسه شکست می خورد . حال ببینیم اگر امشب مشخص شود هلند و برزیل به هم می خورند ، آیا هلند می تواند انتقام جام های قبل رو بگیرد ؟

در کل هلند همیشه خوب و دیدنی و شناور بازی می کند . همه لذت می برند از بازی هلند . اما همیشگی نیست و فصلی است . به قول پله ، هلند مثل یه بهار هست . زود میاد و زود هم میره . هلند یک قهرمانی جهان کم دارد . لذا از جهاتی هلند شبیه اسپانیا بود و می گویند این دو تیم شخصیت قهرمانی ندارند . هو اسپانیا و هم هلند امسال آمده اند خلاف این را ثابت کنند . آیا موفق می شوند ؟

همین 2 سال پیش هلند طوری بازی ها رو شروع کرده بود که همه می گفتند از بخت های اصلی قهرمانی یورو 2008 است . اما فقط یک مرحله بعد از روسیه با مربیگری گاس هیدینک و با نتیجه 3 -1 شکست خورد .در یورو 2000 با اینکه هلند میزبان بود اما در نیمه نهایی نتوانست ایتالیای 10 نفره رو شکست بده و در ضربات پنالتی مغلوب شد . جالب این که دو پنالتی هم در جریان بازی از دست دادند . در 2002 که اصلا نتوانست صعود کند . در 2006 هم هلند با مربیگری فان باستن در یک بازی دیدنی و به یاد ماندنی و عجیب که پر از کارت بود مغلوب پرتغال شد .

کاش هلند، تو مرحله حذفی همون هلند سابق بشه. اگه مثل یورو 2008 (منهای بازی با روسیه) بازی کنه باور کن قهرمانی خیلی دور از دسترس نیست. اگه تو مرحله بعد برزیل رو بتونه شکست بده، 50 درصد راه قهرمانی رو رفته.

mojtaba-civil
28-06-2010, 14:54
شما چرا دقت نمیکنین برزیل 4 سال دیگه بازی ها تو کشور خودشه نشده کسی 2 سال پشت سرهم ببره.
بیشتر هم باید برزیل رو جام جهانی بعدی کار کنه ا تو کشورش موفق بشه
دست هایی پشت پردس که امسال نمیزره برزیل ببره از من گفتن
برزیل داره خیلی بد بازی میکنه اصلا در حد خودش نیست شرط مبیندم امروز هم بزور شیلی رو میزنه !
فقط روبن بازی بده حله

این که تا حالا یه تیم 2 دوره پشت سر هم قهرمان نشده که دلیل درستی نیست. اگه اینجوریه تو دوره های اخیر برزیل یکی در میون قهرمان جهان شده، پس این دوره نوبتشه که قهرمان بشه(سال 94، 2002 و حالا هم 2010). این که دلیل نشد. حالا اگه دستهایی پشت پرده نگذاره برزیل قهرمان بشه که قضیه دیگه ای هستش.
در مورد بد بازی کردن برزیل هم باهات موافق نیستم، تو بازی با کره شمالی که خوب کار نکردن ولی جلوی ساحل عاج خیلی خوب بودن. تو بازی با پرتغال یه مصدوم و یه محروم داشتن و مسلمه که نبودن کاکا و الانو رو تیمشون تاثیر میگذاره.

scali
28-06-2010, 15:02
دوستان هلندی برای تیمتون آرزوی برد پر گلی رو میکنم چون خیلی از هلند خوشم میاد .

حیف نمیتونم بازی رو ببینم ولی دعا میکنم لوله کنه . :31:

yashgin128
28-06-2010, 15:43
این که تا حالا یه تیم 2 دوره پشت سر هم قهرمان نشده که دلیل درستی نیست. اگه اینجوریه تو دوره های اخیر برزیل یکی در میون قهرمان جهان شده، پس این دوره نوبتشه که قهرمان بشه(سال 94، 2002 و حالا هم 2010). این که دلیل نشد. حالا اگه دستهایی پشت پرده نگذاره برزیل قهرمان بشه که قضیه دیگه ای هستش.
در مورد بد بازی کردن برزیل هم باهات موافق نیستم، تو بازی با کره شمالی که خوب کار نکردن ولی جلوی ساحل عاج خیلی خوب بودن. تو بازی با پرتغال یه مصدوم و یه محروم داشتن و مسلمه که نبودن کاکا و الانو رو تیمشون تاثیر میگذاره.

منظورتون از دو سال همون دو دوره پیاپی در جام جهانی هست یا خیر؟
اگه هست ایتالیا در 34 و 38 قهرمان شد برزیل هم 58و62 قهرمان شد

amirarsalaan
28-06-2010, 16:48

مبحث خیلی خوب و منطقی ای رو مطرح کردی با تمام حرفهایی که زدی موافقم :11:
همین بهاری بودن هلنده که منو کشته دقیقن مثل شخصیت خودمه :31::40:
البته یه نکته ای رو هم اضافه کنم هلند یه بار تو جام جهانی ۱۹۷۴ برزیل رو شکست داده بود :10:

abc2
28-06-2010, 16:51
نارنجی دوستان 45 دقیقه تا آغاز بازی مونده لطفا نظرات خود را در مورد نتیجه بازی در این تاپیک ارسال کنید گزینه 1 برد هلند --- گزینه 2 مساوی --- گزینه 3 دور از جون لال شم الاهی برد اسلواکی . به ده نفر به قید قرعه همراه دوم 300 هزار تومن جایزه میده . (هرکی بزنه گزینه سه تو قرعه کشی شرکت داده نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .

Hamid Hamid
28-06-2010, 16:57
درود بر هلند و لاله هاي نارنجي.
انشالا امروز تيم به فرم عالي خودش ميرسه و استارت ميزنه واسه برد برزيل.
خدا كنه امروز از بابل استفاده كنه.

---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------

ميبريم انشالا اگه اين هايتينگا رو نزاره تو ارنج.خيلي بدم مياد ازش بي تعصبه.پدر سوخته:21:.
خدا كنه بولهروز هم بزاره خيلي با تجربس.تو چلسي و هامبورگ بازي كرده.
دوستان اسطوره ي بزرگ دروازباني جهان ادوين فندرسار خداحافظي كردن.
اگه بابل باشه خيلي خوب ميشه سرعت تيم ميره بالا.

---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------

راستي آفلاي هم بازيكن تكنيكي هست.اونم خوبه

amirarsalaan
28-06-2010, 17:32
سلام بر خوشرنگهای اروپا بر طرفداران لاله های نارنجی بر ستاره های پر فروغی مثل فان باستن
دوستان تیم دوم من هلند هست .همیشه ارزوم پیروزی هلند بوده .متاسفانه در جام 86 این ارژآنتین بود که قهرمان میشد و اگه یه کم ارژانتین ضعیف تر بود این حق هلند بود با اون بازیکنان رویایی و فوق العاده که هنوزم وقتی اسم اون بازیکنان می شنوم عشق می کنم به اون ستاره ها هر چند تو یورو 88 با اون گل زیبا قهرمان شد(نمیدونم درست میگم یا نه؟)
در کل الان دیگه بازیکنی در هلند نیست که اندازه اون ها دوست داشتنی باشه شاید یه کم روبن فقط(البته قصد توهین ندارم)
نمیدونم کجا به هم می خوریم ولی امیدوارم فینال باشه
کاش ون نیستلروی هم بود جاش توی این جام خالیه
به هر حال یه جام جهانی توی کلکسیون هلند خالیه امیدوارم اون روز برسه

راستی چرا فن در سار (چقدر این اسم هلندی ها سخته) تو دروازه نیست؟چی شده

موفق باشید
آقا شما خیلی با عشقی ، دمتون گرم که به هلند علاقه دارید :40:
هلند تو جام جهانی ۱۹۷۸ به آرژانتین باخت :11:
تو یورو ۸۸ هم ستاره های هلند زیاد هم معروف نبودند بعد از اون مسابقات به شهرت دست یافتند :46:
به طور کلی الان بازیکنان فوتبال از مشاوران خوبی بهره می برند به همین دلیل فوتبالیست ها آبرومندانه خداحافظی میکنند تا هم جا برای بازیکنان جوان باز شود و هم در یادها همیشه ماندگار باشند ، وندرسار هم همین کار را کرد :8:

amirarsalaan
28-06-2010, 17:49
تبریک اولی زدیم و روبن پاش به گل زنی باز شد :8::10::40::11:

mojitak08
28-06-2010, 17:52
هلند امثال به فینال میره ؟

abc2
28-06-2010, 18:21
هلند امثال به فینال میره ؟

کجاشو دیدی میخوایم قهرمان شیم :31:

آقا نیمه اول تموم شد . عزیز دل هم اولین گلشو زد . خوب بازی کردیم بچه های اصلا خودشونو خسته نمی کردن باید نیروشونو واسه بازی بعد نگه دارن که اگه برزیل اومد بالا کم نیاریم . ولی یه گل دیگه میخوام تا تثبیت کنیم پیروزی رو . :20:

دفاع هم خوب کار کرد فقط فان در ویل یکی دوتا سوتی داد ولی خوب بود . اینقدر به دفاع گیر ندین :31: آخر چش میزنید مدافعین رو .

Hamid Hamid
28-06-2010, 18:22
اه اين فن پرسي چرا اينجوريه؟!
دقيقه 7 درك كويت توپو قشنگ انداخت رو سرش به طوري كه اگه مثل تير برق صاف وايميستاد و توپ ميخورد به سرش گل بود.اما ديوانه سايه توپو زد:13:.
ماشالا به هافبكهامون و مخصوصآ روبن-اسنايدر و كويت

مانی 22
28-06-2010, 18:32
نارنجی دوستان 45 دقیقه تا آغاز بازی مونده لطفا نظرات خود را در مورد نتیجه بازی در این تاپیک ارسال کنید گزینه 1 برد هلند --- گزینه 2 مساوی --- گزینه 3 دور از جون لال شم الاهی برد اسلواکی . به ده نفر به قید قرعه همراه دوم 300 هزار تومن جایزه میده . (هرکی بزنه گزینه سه تو قرعه کشی شرکت داده نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .

گزینه مساوی هم داره؟!
ما رو باش بیس ساله داریم جام جهانی می بینیم فکر می کردیم این مرحله، مرحله ی حذفیه !
نگو تیما می تونن مساویم کنن !

Hamid Hamid
28-06-2010, 18:44
گزینه مساوی هم داره؟!
ما رو باش بیس ساله داریم جام جهانی می بینیم فکر می کردیم این مرحله، مرحله ی حذفیه !
بله مرحله ي حذفيه.منتها 1سري از تيمها به اين مرحله نميرسن:27:

Legend
28-06-2010, 19:25
تبریک به همه نارنجی دوستا:20:

شاد باشید:40:

Milad4171
28-06-2010, 19:27
بازی رو دیدین؟ چقدر الکی بازی کرد؟ مثل بازی های کامپیوتری!( منظورم حریف هستاا)
خیلی خوب بازی کرد هلند و میتونست نیمه ی دوم گل بیشتر هم بزنه!! خیلی خوب فرار میکردن! دفاع هم بهتره عمل کرد! همش توی کار افساید گیری بودن! باید هواسشون باشه. هم تیمها مثل این تیم نیستن. زرنگن و از تله ی آفساید فرار میکنن!!

parisa6628
28-06-2010, 19:32
هوراااااااااااااااااااااا اااااااااااا

نفر قبلی پرچمت رو کش رفتم!!

---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------

من دو ملیتی هستم ... کشور دومم هلند هستش..ها

الکی طرفداری نمی کنم از هلند:D

armin321
28-06-2010, 19:32
ای ول قدرت فوتبال جهان هلند

cescjoon
28-06-2010, 19:33
تبریک میگم!
پیش به سوی قهرمانی

مانی 22
28-06-2010, 19:45
تبریک تبریک تبریک
جون هر کی دوستدارید نذارید اسپانیا یا آرژانتین قهرمان شه.
:41:

hamidkabiri6270
28-06-2010, 20:13
گل دقیقه آخر واقعا ضد حال بود.من توی این سایتی که توی امضام گذاشتم بازی را 2 بر صفر به نفع هلند پیش بینی کرده بودم.اگه توی این سایت عضو نیستید حتما ثبت نام کنید.ثبت نام کاملا رایگانه.

nafas
28-06-2010, 20:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بردیم هورا :دی

ولی بهتر بازی های قبل بودیم اما هنوز هلند سابق نشدیم یکم جا داریم هنوز

و موقعیت مفت خراب کردیم

مخصوصا آخرای بازی

پنالتی ضد حال بود !

abc2
28-06-2010, 20:47
گزینه مساوی هم داره؟!

این گزینه مساوی رو برا اون دسته از طرفدارایی که تیمشون حذف شده و میخوان تو نظرسنجی بیان نظر الکی بدن گذاشتم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . گزینه باخت هلندم که خودم اعلام کردم اصلا تو قرعه کشی شرکت داده نمیشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این گزینه هم مثل گزینه بالایی هست و تو قرعه کشی شرکت داده نمیشن چون هلند همیشه برندس . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این یه تست هوش بود .

اقا عجب بازی ای بود . روبن ترکونده بود اول خوشحالم از اینکه بازی رو بردیم دوم خوشحالم که هلند خوب بازی واقعا با حوصله بازی میکرد سوم هم از این خوشحالم که هیچ بازیکنی دوکارته نشد که بازی بعد رو از دست بده چون یه 6 -7 نفری داشتیم تک کارته . گل آخرم خیلی بد بود که خوردیم ولی خب با این حال بردیم دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ تیمی رنگ لباسش نارنجی نیست به جز هلند .

.:لاله های نارنجی پیش به سوی فینال:.

Milad4171
28-06-2010, 20:57
تبریک میگم. تا باشه از این پیروزی ها باشه!! من از الان فینال آلمان و هلند رو پیش بینی میکنم!!!
یعنی بشه باحال میشه!

amirarsalaan
28-06-2010, 20:58
مبارکه :11:
به قول اون دوستمون جا داریم برای بهتر شدن :40::40::40::40:
عشق است فقط هلند

scali
28-06-2010, 21:42
دوستان هلندی تبریک منو پذیرا باشید .

حیف بازی رو نتونستم ببینم .

Mohammad Hosseyn
28-06-2010, 22:09
لعنت به این شانس ... این روزا نزدیک کنکوره .. منم خسته بودم ... وسط بازی خوابم گرفت ... حیف شد همه بازی رو ندیدم ... ولی فک کنم خوب بازی کردیم :31:

Hamid Hamid
28-06-2010, 23:30
دوستان تبريك ميگم.بازي خوبي بود.
اون پنالتي هم الكي بود.ممبيني گفت خودشو انداخته.
ميتونستيم يكي 2 تا ديگه بزنيم.
چه بازيكنيه اين ايليا.خوشم اومد.من كلآ سياه پوستاتي هلند و خيلي دوست دارم(نژاد پرستم:31:)

mojtaba-civil
29-06-2010, 00:21
بچه ها تبریک میگم.
بازی قشنگی بود، برزیل هم خیلی خوب بازی کرد. بازی هلند و برزیل بازی قشنگی میشه که ایشالا هلند بازی رو برنده بشه.

Mojtaba N87
29-06-2010, 01:38
تبریک بابت برد!

بازی جالبی پیش رو خواهیم داشت :)

yuseph
29-06-2010, 01:42
تبریک بابت برد!

بازی جالبی پیش رو خواهیم داشت :)
موافقم...یک بازی کاملا فانتزی.
میشه اسمش رو فاینال فانتزی جام جهانی بزاریم.
یکی از زیباترین های این جام خواهد شداین بازی...........

*Batman*
29-06-2010, 02:27
لعنت به این داور احمق.
الکی پنالتی گرفت.دو قدمی بازیکن بود اما کور بود ببینه داره فیلم بازی میکنه.
زاویه نداشتن هم ملاک نیست.کلا داوری تو یک هشتم افتضاح بوده.

هیچ تیمی رنگ لباسش نارنجی نیست به جز هلند .

چرا، ساحل عاج هست.:31:

amirarsalaan
29-06-2010, 07:57
من بازی برزیل رو دیدم خیلی قشنگ بازی کردند :20: اما حیف که مرحله ی بعد حذف میشن :41:
دوست داشتم جدول یه جوری بود که برزیل می تونست  فینال به ما ببازه :31::5::46::8::40::11:

بردیا
29-06-2010, 08:39
مرتیکه داور
کاری کرد پیشبینی من اشتباه از کار دربیاد:دی
گفته بودم هلند با 2گل میبره ها

---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------

من بازی برزیل رو دیدم خیلی قشنگ بازی کردند :20: اما حیف که مرحله ی بعد حذف میشن :41:
دوست داشتم جدول یه جوری بود که برزیل می تونست فینال به ما ببازه :31::5::46::8::40::11:

اشکال نداره،حالاهم جدول طوریه که توی فینال به آلمان میبازید:دی

Hamid Hamid
29-06-2010, 09:26
راستي اون دوستانهي كه گفتن هلتد فقط 1 بار برزيل رو برده.ياد آور ميشم:31: كه ما 1بار هم تو بازي دوستانه سال 2003 اگه اشتباه نكنم برزيل رو 3-4 برديم.
98 هم كه تو پنالتي باختبم.
اما چه بازيكنيه اين درك كويت.خيلي خوب دويد.

---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:25 AM ----------

اشکال نداره،حالاهم جدول طوریه که توی فینال به آلمان میبازید:دی
حالا شما اول آرژانتينو ببريد.بعدشم كه ميخوريد به برنده ي اسپانيا-پرتغال:27:

مانی 22
29-06-2010, 09:33
هلند همیشه تیم خوبی بوده منتها یه چیزی برای قهرمانی کم داشته که نمی دونم اون چیه !

جام ملت های 2000 رو یادتون باشه حتی با اون وضعیت هم تو نیمه نهایی نتونست ایتالیا رو ببره !
یارو کی بود...فرانک دی بوئر بود فک کنم، پنالتی رو زد تو تیرک !
:d
ولی امسال امیدوارم بهترین باشه.
واقعا خوشحال می شم اگر هلند قهرمان شه.
چون بازیکنایی مثل روبن و اشنایدر و فان پرسی دیگه شاید به همین راحتی تکرار نشن و دیگه هم اینطوری تو اوج نباشن.
امیدوارم به حقشون برسن.

pinchingholian
29-06-2010, 10:31
بازم یه بیس هیچ دیگه تو راهه. این بار با برزیل

majid21
29-06-2010, 14:00
سناریو جام 94 تکرار می شود ؛ هلند و برزیل . آیا هلند می تواند انتقامش رو از برزیل در 94 و 98 بگیرد ؟ هر چند هلند پیروز شد اما همچنان محک جدی نخورده است . در بازی با اسلواکی خوش شانس بودند . گل اول در یک ضد حمله و خلاقیت روبن و گل دوم روی اشتباه اسلواک ها به ثمر رسید . هلند بهتر از اسلواکی بود اما فراموش نکنیم اسلواکی حداقل 2 موقعیت مسلم گل رو خراب کردند و اگر برزیلی ها بودند موقعیت مسلم گل رو خیلی بعیده که خراب کنن .

دونگا و دی بوئر قطعا به یاد 94 و 98 می افتند که هر دو در هر دو جام مقابل هم بودند . در 98 دی بوئر پنالتی خراب کرد و دونگا به درستی پنالتی زد . برزیل این بار مدافعان مستحکم و دروازه بان بسیار خوبی دارد . خلاقیت روبن آیا کار ساز خواهد بود ؟ این هلند که قوی تر از هلند 98 و حتی یورو 2008 و جام2006 نیست اگر از سدبرزیل بگذرد تا فینال کار سختی ندارد .

armin321
29-06-2010, 17:01
این هلند اصلا در حد هلند 94 و 98 نیست

فقط خدا کنه بتونه اینبار از پس برزیل بر بیاد

در 94 یادمه بازی 2 هیچ باخته رو مساوی کرد ولی بعد با گل برانکو شوت زن برزیل بازی رو 3 -2 باخت

توو سال 98 هم کلایورت با اون ضربه سر هولناک دروازه برزیل رو فروریخت.

امسال هلند متاسفانه کسی رو نداره و حتی مربی خوبی مثل گاس هیدینگ رو نداره که بتونه بازی باخته رو حداقل مساوی کنه

ولی از صمیم قلب دوست دارم این هلند یکبار هم که شده به حقش برسه.
تا حالا این فوتبال زیبا و جذاب به حق قهرمانی در جام جهانی نرسیده

amirarsalaan
30-06-2010, 20:36
تا اینجا جام جهانی یه کمی سنتی بوده هرچند ایتالیا و فرانسه حذف شدند اما اکثر صعود کننده ها از یک هشتم نهایی همونهایی بودند که دیگران حدس می زدند هلند می خواهد این پیش بینی ها را که اکثرن به برزیل رای می دهند به هم بزند :21:

abc2
30-06-2010, 20:52
1.هلند همیشه تیم خوبی بوده منتها یه چیزی برای قهرمانی کم داشته که نمی دونم اون چیه !

2.جام ملت های 2000 رو یادتون باشه حتی با اون وضعیت هم تو نیمه نهایی نتونست ایتالیا رو ببره !
یارو کی بود...فرانک دی بوئر بود فک کنم، پنالتی رو زد تو تیرک !

جواب سوال اولت تنها یک کلمس شانس . این تیم با اینکه خوب بازی میکنه ولی هیچ وقت شانس نداشته .
اون تیرک هم کلایورت بود که زد و بازهم جواب سوال اول اینجا هم مصداق میکنه نبود شانس تو اون بازی وگرنه همه دیدن که هلند چقدر داشت برتر از ایتالیا بازی میکرد و تو پنالتی باخت . :41:

این هلند اصلا در حد هلند 94 و 98 نیست

فقط خدا کنه بتونه اینبار از پس برزیل بر بیاد

در 94 یادمه بازی 2 هیچ باخته رو مساوی کرد ولی بعد با گل برانکو شوت زن برزیل بازی رو 3 -2 باخت

توو سال 98 هم کلایورت با اون ضربه سر هولناک دروازه برزیل رو فروریخت.

امسال هلند متاسفانه کسی رو نداره و حتی مربی خوبی مثل گاس هیدینگ رو نداره که بتونه بازی باخته رو حداقل مساوی کنه

ولی از صمیم قلب دوست دارم این هلند یکبار هم که شده به حقش برسه.
تا حالا این فوتبال زیبا و جذاب به حق قهرمانی در جام جهانی نرسیده

آقا خب فرانسه 2006 هم اون فرانسه 98 نبود ولی با اون بازی افتضاحش تو بازیهای گروهی اومد و دیدید چطور برزیل رو 1-0 زدو رفت یه پای فینال خداییش من اصلا فکرشو نمیکردم فرانسه یه پای فینال باشه اون سال ولی شد .
کردن شده ، بخوان میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamid Hamid
30-06-2010, 21:00
دوستان بازيمون با اين برزيل كيه؟
ميبريم
ميبريم
درود بر لاله هاي هميشه زيباي نارنجي
(حس خود باوري:31:)

abc2
30-06-2010, 22:15
دوستان بازيمون با اين برزيل كيه؟
ميبريم
ميبريم
درود بر لاله هاي هميشه زيباي نارنجي
(حس خود باوري:31:)
جمعه ساعت 6:30 :46:

Slim_shady
30-06-2010, 22:17
هلند میبازه ...
موطمئن باشید !!!!

من طرفدار برزیل ام

matarsaak
30-06-2010, 23:06
آقا یه سوال داشتم
چرا هلند رو اینجوری مینویستن؟
Netherlands
یعنی فقط توی ایران بهش میگن هلند؟
چند تا کشور هست که اینجوریه مثلا آلمان که Germany نوشته میشه و مجارستا که HUngray و چند تا کشور دیگه

abc2
30-06-2010, 23:35
هلند میبازه ...
موطمئن باشید !!!!

من طرفدار برزیل ام

ریز می بینیمتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از الان بگم حتی اگه هلند خدایی ناکرده زبونم لال باخت بدانید که من طرفدار هلند هستم و خواهم بود و به هیچ تیمی هم گرایش پیدا نمیکنم چون هلند عشقه . بلاخره ما هم جام جهانی رو یه سال میبریم این سال نشد در سالهای بعد .
این رو هم بدانید که اگه برزیل هلند رو ببره این جام مال برزیل نیست . مطمئنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا یه سوال داشتم
چرا هلند رو اینجوری مینویستن؟
Netherlands
یعنی فقط توی ایران بهش میگن هلند؟
چند تا کشور هست که اینجوریه مثلا آلمان که Germany نوشته میشه و مجارستا که HUngray و چند تا کشور دیگه
هلند فکر میکنم اسم قدیمش باشه . الان مثلا به انگلیس بریتانیا هم میگفتن ولی الان میگن انگلند .

حالا خود هلندی ها میگین نی-درلند (Nederland) ولی تو انگلیسی بهش میگن نیدرلند (Netherlands)

Hamid Hamid
30-06-2010, 23:48
ايشالا اگه برزيل مارو ببره:31:(جملرو) به زمين گرم(آرژانتين) بخوره:27:.
ما ميبريم
ما ميبريم
ما ميبريم
:41: اما ميدونم...
درود بر هلند.

pinchingholian
01-07-2010, 11:15
ما که فینالیستیم. برزیل در مقابل :40:هلند:40: هیچ شانسی ندارند.
منتظر گل های زیبای :40:روبین فن پرسی:40: باشید.

pinchingholian
01-07-2010, 11:57
سرمربي تيم ملي هلند: فرصت برد به برزيل نخواهيم داد

سرمربي تيم ملي هلند با بيان اينکه تيم ما تنها به يک دليل به جام جهاني آمده و آنهم تصاحب کاپ قهرماني است، گفت: تيم هلند فرصت برد را به برزيل نخواهد داد.

به نقل از سايت فيفا، برت ون مارويک افزود : در بازي‌هاي جام جهاني تيم ما نشان داد که به خوبي از پس کنترل بازي بر مي‌آيد، ضمن اينکه تا کنون ما بازي‌هاي خوبي به نمايش گذاشته‌ايم و ‪ ۷‬گل نيز به ثمر رسانده ايم.

وي ادامه داد: تيم هلند از نظر دفاعي خوب کار کرده و دروازه ما در بازي ها تنها دو بار باز شده و از عملکرد دروازه بان تيمم نيز راضي هستم.

مارويک اظهار داشت: تيم برزيل نيز تيم کاملي است و با اعتماد به نفس بازي مي‌کند و همين نکته يکي از نقاط قوت اين تيم است.

وي تصرح کرد: به بازي برابر تيم برزيل خوش بينم و مي‌دانم که بازيکنانم شانس برد را از اين تيم خواهند گرفت، ضمن اينکه نبايد اين حريف قدرتمند را دست کم بگيريم.

تيم ملي هلند روز جمعه هفته جاري در مرحله يک چهارم نهايي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬افريقاي جنوبي به مصاف تيم ملي برزيل مي‌رود.

djmilad_mrb
01-07-2010, 13:52
نظر یه هوادار بدبین :31:

من که فکر نمکینم با این سبکی که هلند تو این 4 بازی انجام داده بتونه مقابل برزیل کاری از پیش ببره
هوادار هلندم اما دلیل نمیشه بی منطق باشم این تیم از لحاظ بدنی خیلی ضعیفه !!:41: اصلا انگار نون نخوردن

هر موقع هم که تیم یه گل میزنه سری میکشن عقب و دفاع رو از زمین خودی شروع میکنن :2:

اصلا هم بازیکن صاحب توپ رو تحت فشار قرار نمیدن

خدا وکیلی تیمی که ون باستن هدایتش رو به عهده داشت هم زیبا بازی میکرد هم نتیجه میگرفت

نقطه ضعف تیم: رابین ون پرسی
اصلا اون برش لارم رو تو خط حمله نداره و واقعا جایه یه فوروارد شش دانگ مثل نیستلروی تو تیم احساس میشه

در کل اگه بخواد هلند مثل بازایایه قبلیش بازی کنی زیاد نمیشه به رفتن به مرحله بعد امیدوار بود

ان شالا که هواداران بابت این اتقادات از من دلگیر نشن :11:

pinchingholian
01-07-2010, 14:06
نقطه ضعف تیم: رابین ون پرسی
اصلا اون برش لارم رو تو خط حمله نداره و واقعا جایه یه فوروارد شش دانگ مثل نیستلروی تو تیم احساس میشه

:11:
چقدر به این روبین فر پرسی گیر دادین. بس کنید. او از همه لحاظ کاملا آماده است. شماها اصلا منطق ندارین . در بازی قبل دیدین که او کاملا در خدمت تیم بازی میکنه و در حالی که توپ درست روی پای چپ او قرار داشت اما به اسنایدر که در موقعیت بهتری قرار داشت پاس داد. او یک بازیکن کامل و عالیه. در بازی با هلند شاهد هتریک او خواهید بود. قدرت بالای فن پرسی به شماها ثابت خواهد شد. فن پرسی بهترینه.
نیستلروی نیم دانگ هم نبود چه برسه به شش دانگ!!! فقط بلد بود توی محوطه 6 و نیم متر وایسه و با سر یا پا دروازه خالی گل بزنه.
بازی با برزیل فن پرسی را در نظر داشته باشید تا شاهد پاس های طلایی او و ضربات مهلکش باشید.

pinchingholian
01-07-2010, 14:14
اسنايدر: هيچ مشكلي با «فان پرسي» ندارم

وزلي اسنايدر با رد شايعه درگيري لفظي با فان پرسي تاکيد کرد هيچ مشکلي با هيچ يک از بازيکنان ندارد و تنها به موفقيت هلند مي‌انديشد.
به عقيده بسياري، اسنايدر و فان پرسي هيچ گاه رابطه خوبي نداشته‌اند. گفته مي‌شود فان پرسي پس از تعويض در ديدار مقابل اسلواکي به مارويک سرمربي تيم اعتراض کرده و گفته است: بايد اسنايدر را تعويض مي‌کردي.
اسنايدر گفت: روبين (فان پرسي) به من گفت هرگز اين صحبت‌ها را مطرح نکرده است دليلي ندارد حرف‌هايش را باور نکنم. من نه با او و نه با هيچ بازيکن ديگري مشکلي ندارم. او فقط از تعويض شدنش ناراحت بود که اين مساله کاملا طبيعي است و موضوع مهمي به شمار نمي‌رود.
اسنايدر با اشاره به اهميت حفظ و حدت در آستانه ديدار مقابل برزيل گفت: بايد به مصاف يکي از بهترين تيم‌هاي دنيا برويم حفظ همدلي اتحاد مهم ترين مساله است بايد 120% آماده باشيم.
مارويک درباره‌ي تعويض فان پرس گفته بود: او در زمين بسيار خوب بازي مي‌کرد و در گل اول هم تاثير بسزايي داشت اما من مي‌خواستم يک بازيکن تازه نفس به ميدان بفرستم تا با دوندگي زياد حرکات بازيکنان اسلواکي را خنثي کند.

djmilad_mrb
01-07-2010, 14:26
چقدر به این روبین فر پرسی گیر دادین. بس کنید. او از همه لحاظ کاملا آماده است. شماها اصلا منطق ندارین . در بازی قبل دیدین که او کاملا در خدمت تیم بازی میکنه و در حالی که توپ درست روی پای چپ او قرار داشت اما به اسنایدر که در موقعیت بهتری قرار داشت پاس داد. او یک بازیکن کامل و عالیه. در بازی با هلند شاهد هتریک او خواهید بود. قدرت بالای فن پرسی به شماها ثابت خواهد شد. فن پرسی بهترینه.
نیستلروی نیم دانگ هم نبود چه برسه به شش دانگ!!! فقط بلد بود توی محوطه 6 و نیم متر وایسه و با سر یا پا دروازه خالی گل بزنه.
بازی با برزیل فن پرسی را در نظر داشته باشید تا شاهد پاس های طلایی او و ضربات مهلکش باشید.

دوست عزیز منم نمیخوام همدلی رو از بین ببرم:31:
اما هر کسی رو بهر کاری ساختن:31:

فکر کنم جوابتو گرفته باشی
در ضمن این نظر شخصیه من بود شما هم آزادی نظر شخصیتو بگی :11:

pinchingholian
01-07-2010, 14:36
دوست عزیز منم نمیخوام همدلی رو از بین ببرم:31:
اما هر کسی رو بهر کاری ساختن:31:

فکر کنم جوابتو گرفته باشی
در ضمن این نظر شخصیه من بود شما هم آزادی نظر شخصیتو بگی :11:
وجداناً بازی با برزیل تمام حرکات فن پرسی را به دقت زیر نظر بگیر و بعد از اون بازی که انشاءالله هلند میبره بیا و نظر شخصیتو بده.
من میگم برای مهاجم فقط گل زنی ملاک نیست بلکه شرکت در کار گروهی و تیمی و بازیسازی و استفاده درست از موقعیت های به دست آمده هم مهمه. شما باید تمام این موارد را زیر نظر بگیری.

abc2
01-07-2010, 20:00
آقا فن پرسی رو ول کنید بچسبید به خط دفاع که خدا کنه سوتی موتی ندن . یه سوتی مساوی با گله . این فاندر ویل و هاتینگا یکم سوتین خدا فردا حواصشون جمع باشه . خیلی از طرف این دوتا نگرانم .

ترکیب احتمالی رو کسی نمیدونه ؟

Hamid Hamid
01-07-2010, 20:28
آقا فن پرسی رو ول کنید بچسبید به خط دفاع که خدا کنه سوتی موتی ندن . یه سوتی مساوی با گله . این فاندر ویل و هاتینگا یکم سوتین خدا فردا حواصشون جمع باشه . خیلی از طرف این دوتا نگرانم .

ترکیب احتمالی رو کسی نمیدونه ؟
من اين تركيب رو دوس دارم(هلند رويايي)
دروازبان: ادوين فندرسار
مدافعين: ياپ استام.رونالد كومان.مايكل رايزيگر.جيوواني
هافبك:فرانك رايكارد(دفاعي).ادگار داويدز(وسط).رود گليت(نفوذي)
مهاجمين:يوهان كرويف.دنيس بركمپ.ماركو فان باستن
ذخيره ها:
فرانك دبوئر.وينستون بوگارد.بودوين زندن.كلارنس سيدرف.مارك اورمارس.رونالد دبوئر و فيليپ كوكو(به شرطي كه اين 2 تا آخري پنالتي نزنن:31:.98 اينا گل نكردن:27:) و پاتريك كلايورت

mani_2004_2006
01-07-2010, 20:43
سلامن علیکم :دی

هلندی ها خودتون آماده کنید . قراره فردا لوله بشین :دی

Hamid Hamid
01-07-2010, 20:46

باشه چشم:31:

*Batman*
01-07-2010, 21:17

علیکم السلام .
شما هم وو وو زلا میشید :31:

abc2
01-07-2010, 22:06

عمرا نذاریم از یه متری جام رد بشید چه برسه لمسش کنید همون پنج تا ستاره هم زیادتونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

قراره بزنیم ژولیو سه زار بترکونیم فردا . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SileNTz
01-07-2010, 22:12
:31::31::31: برزیل رفته گل بچینه ......:27:

mani_2004_2006
01-07-2010, 22:43
شخصیت قهرمانی ندارین :دی

پیش به سوی ششمین ستاره

Milad4171
02-07-2010, 00:04
همه میدونن برزیل پیرترین تیم این جامه. بازیکن های خوبی نداره وفقط تک و توک 3 4 تا جوون داره که بتونه روش حساب کنه . ولی بازی 11 نفره هست نه 4 نفره. خوبیه هلند اینه که بازیکن های پخته و جوونی داره. اگه بازی برزیل رو میدیدن و تعویض هاشو میفهمدین چقدر زود خسته میشن و تعویض ها هم بیشتر روی خط هافبک بوده چون نیاز به نیروی جدید واسه دوییدن میخواست چون اون بنده خداها دیگه جونی تو تنشون نبود. کاملا برعکس هلند که بیشتر به فکر حمله و دفاع هست!!

gustavo
02-07-2010, 00:55
جدن!!!؟؟؟ببینیم دونگا چطوری گریه میکنه فردا!!!روبن که برگشته پس فاتحتون خوندس جیگگگررررر!!!

abc2
02-07-2010, 09:59
دوستان نارنجی دوست همه با هم دعا کنید کار به ضربات پنالتی نکشه چون شانس نداریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]